Hogy volt?

Való Világ 7x78 - Visszatért a Szexmachine

2015. február 02. 08:10 - Chat Géza

Felfokozott hangulat a stúdióban, fantomképek, üdvrivalgás. A helyszíni hangzavar alapján Dennis jön vissza. Nem akarok spoilerezni, de ez az ész és az ösztön gigászi csatája, amiből csak egy jöhet ki győztesen. És ha az intelligens emberekkel útnak indított, aztán még start előtt jól el is kaszált halasztott Big Borther 3-ra gondolok, akkor itt bizony az ösztön fog nyerni.

Történhet bármi a mai összefoglalóban, mert amíg Dennisnek ez a Denver Dinós frizurája van, addig nem tudom komolyan venni. Rögtön egy kis izmozással nyitunk. A tegnapi jutalom falat, azaz hogy Dr. Gyúrós bement praktizálni, sajnos nem nekem jutott, de szerencsére mára is van kraft ebből az anyagból. A lakóknak házi Body Building versenyen kell megmérettetniük, mivel csak az arra érdemesek rendelkezhetnek a kertbe kitelepített konditerem és szoli felett. Ahogy azt sejteni lehetett, most is mindenki hozta a tőle elvárható színvonalat. Fanni inkább csak kerázott, Dórit nem is mutatta a kamera – ennyire eldagadtosodott volna? – Edinának meg majdnem szétdurrant a patkány feje, úgy koncentrált, hogy befeszítse még a hüvelyizmát is. Ami a faszikat illeti: Dani elhülyéskedett, Dennis ugyanezt hozta csak a testi adottságainak köszönhetően egy kicsit több izmozással, Robin meghúzódott csendben valamelyik szobanövény mögött, Laci meg tette a dolgát. Nem nehéz kitalálni Lacié a szoli, Edináé a kondi. Fanni haja menten kiegyenesedik és kijelenti, hogy inkább lesz kövér és fehér, mintsem hogy ennél a két fíregnél kuncsorogjon, hisz ellenjuttatásért cserébe lehet csak használni a dolgokat.

vv3_1.gif

vv4_1.gif

Fanni kappa hangon énekel arról, hogy mennyire szomjazza a szolizást, mire Dennis ráránt, hisz ezt már tényleg nem lehet bírni idegekkel. Legalább a rötyizés eltereli erről a borzalmas áriázásról a figyelmét. Laci üzleti érzékéről annyit, hogy egy répa léért adott Dórinak szoli zsetont. Aztán a szerelmes pár rájön, hogy az a legjobb, ha akár ingyen vagy nagyon fika dologért cserébe hagyják, hogy Dóri edzen, amitől Fanni még szarabbul érezné magát. Nem is tudom mikor hallottam ennél ördögibb és gonoszabb tervet.

Sajttáj

Dennis és Dani külön-küön kiállnak és elmondják, hogy mennyivel több velük a Villa eszmei értéke. Egymás kutyázásán túl itt sem történik semmi. Dennisről kiderül, hogy iszonyat lámpalázas, nem tud olyan frappánsan alpári, de mégis vicces lenni, mint amikor a riport szobában kell magától ecsetelnie, hogy hogyan és miként testülné meg Fannikát vagy bárkit, akinek a két lába között nem lóg kolbász. Dani ezzel szemben értelmesen és összefüggésekben beszél, csak a mondandójának minden fordulatát betéve ismerjük, így nem csoda, hogy Dennis tábora folyton belekaffog.

vv2_6.jpg

Utolsó vacsora az ősellenségekkel

Végre valami csavar, végre nem az önajnározás megy a párbaj előtti utolsó vacsorán, ami a helyi étterem felfuttatásán kívül és a rengeteg nyersanyag kitermelésén kívül sok mindenre nem jó. Dani Fannival és Dórival burkol. Dennis Lacit, Robint és Edinát látja vendégül. Konkrétan megint lezajlik a sajtótájékoztatós kanossza, így a jó étvágyat végén Laciék burkoltan, fanniék meg nyíltan elküldik a kedves mamájukba a párbajozót.

A szófosás helyett jöjjön a párbaj

A Dennis inkább egy utcai stílust képvisel. – Dani

Azt.

Utoljára Cristofel ordibált így, mint Dennis. Viszont a nagy hajrázásból már kezd kifogyni a négysornyi statkó rajongótábor.

vv_1.jpg

A legjobb pillanatokat, a villakapcsolatokat elnézve Dennis tényleg csak a 18+-os masszív keféléshez tud biztosítani végtelen mennyiségű vágóképet. Ezzel szemben Dani egy észlény, akire a 45 kontra 55%-os szavazatszám alapján nincs szükség a villában. Dennis őrjöng és persze kurvaanyázik egyet élő adásban, mert ezt még mindig nem sikerült beléjük nevelni, hogy legalább élő adásban ne degradálja le úgymond dikk szép magyar nyelvünket.

Danni padlót fogott, ahogy  Edina is, amikor kinyílt a villa ajtó és Dennis szambázott be rajta.

1743 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacákékIcukája 2015.02.02. 08:19:23

Hát ja. Engem sem erdekel Denisz farka. Még mindig nem!

hannamontanna 2015.02.02. 08:20:43

Hurrá poszt, köszii! Jeee.
Már megint megtörtént, hogy nem valaki mellett, hanem valaki ellen szavazott a nép. A belevalóban Ati szépen kifejtette Daninak, hogy miért esett ki Denniszkével szemben - akit Ati nem tart sokra :-DD - és Dani csak kamillázott és talán meg is világosodott, hogy melyik az a pont, ahol elb*szta. Ennyike, úgymond.

Baresz83 2015.02.02. 08:22:42

Nagyon kíváncsi vagyok, mihez kezd most a gerlepár, és kihez húz majd Robin?

CHRISporn 2015.02.02. 08:24:03

SOK a DIKK! Várható volt az eredmény-viszont jobb hogy inkább a Komisz került vissza mint a kis minidiktátor,önelégült,fellengős faxfej DÁni....

Shörluck Homles 2015.02.02. 08:44:02

Köszönjük a jó kis reggeli posztot!

2015.02.02. 08:45:12

@hannamontanna: Igen. És ebben az a szép, hogy az elején még Denyál győzködte Zsút, hogy hagyni kell, hogy az acsarkodók kiejtsék magukat. Aztán meg Denyál lett a legnagyobb acsarkodó. Hehehe!

Sajnálom, hogy Denyál Dinkát választotta: ha Zsével végig viszik KETTEN a Bt.-t, mind a kettő döntős lett volna.
Csak hát ugye a megsebzett férfiúi büszkeség, meg Dinka folyamatos aknamunkája ezt hozta neked, kedves Dani! (Remélem olvasod, és okulsz. Bár már nincs miért okulni, mert ezt a tapasztalatot már nem fogod tudni felhasználni :-))

2015.02.02. 08:48:16

így aztán örökös F9 lehetek :D

zsopicur 2015.02.02. 08:54:18

Hat mibe hogy Edinka nem fog igy sirni mikor a gral lovagja esik ki....Azon h Dani kint marad igy kiborul, Nagypapi halalanal meg semmi,, Laci nagy szerelmi vallomasara meg hol a söröm /pisilnem kell....Na ne mar...

zsopicur 2015.02.02. 08:55:26

Remelem Dani igy visszaolvasgatva nezve rajön h hiaba üvöltözött torkaszakadtabol Adina h tudtam h igazam voooot, mert rohadtul nem volt igaza...

Baresz83 2015.02.02. 08:58:07

Ha a szerkiknek van egy csöpp esze, akkor erre a hétre olyan tematikát találtak ki, amit párban kell végigcsinálni, és Edinát Robinnal rakják össze! :) ;)

2015.02.02. 09:00:56

@Spitzbauer: @hannamontanna: pontosan, Ati is jól megmondta, de magától is leeshetett volna Daninak, h a gyűlöletpropagandája vissza fog ütni, így is lett

@Baresz83: nekem az a tippem, h át fog pártolni Denniszékhez Robin

2015.02.02. 09:04:00

@zsopicur: nem feltétlen annak van igaza aki a leghangosabban ordít :D egyszer talán megtanulja

gondolkoztam mi olyan ellenszenves ádinában, de ma is csak a tegnap említett munkatársamhoz tudom hasonlítani, aki nem bírja elviselni, ha nem ő van a középpontban, ha nem ő dumál folyton, ha nem vele foglalkoznak, az orgánumukban sok hasonlóság van (fülsértő számomra) a szerénységet sokkal többre tartom mint ezt a folyamatos fejhangon ortályozást

zsopicur 2015.02.02. 09:04:52

+1 nem is tudom mar ki irta itt h Edina Fannisodik, es tenyleg :D smink, rucik, most mar a haj is :D

kismalacka 2015.02.02. 09:04:53

" Edinának meg majdnem szétdurrant a patkány feje, úgy koncentrált, hogy befeszítse még a hüvelyizmát is. " - igazándiból illetve úgymond gogoli magaslat :DD

zsopicur 2015.02.02. 09:05:49

Ja meg Edina milyen barna lett hirtelen :D Regen pont telibesz@arta a szolit, de most h idegesitheti Fannit mar kis izaura lett

zsopicur 2015.02.02. 09:08:25

Amikor bejatszottak valami Dani konfliktust semmit nem hallottam, mert konkretan Edina a szoba masik oldalarol üvöltött artikulatlanul a jelenetben....amikor meg valami vicces Danis momentum volt akkor meg olyan hangosan nyeritett h attol nem hallottam semmit. komolyan ez a nö non stop 1000 decibelen tolja. Fanni csak jelenthet

MacákékIcukája 2015.02.02. 09:10:14

Itt egy szavazas arrol, hogy ki nyerjen. Attila facebookjan talaltam.

www.easypolls.net/poll.html?p=54ceed1fe4b00de652cc0f51

2015.02.02. 09:12:04

Ja és még egyben tévedett Denyál: azt hitte, azt mondta, hogy ez egy nagyon erős párbaj volt, két nagyon erős játékos között. Hát, Szihopata (nem elírás:-) Lackón kívül bármelyik bentlévő kiejtette volna mind Dönizt, mind Denyált.

Liláék meg adták alájuk a lovat, úgyhogy szegény ostoba fajankó Döniz, most azt hiszi, hogy ő az übermájer odabent. Mondjuk ezt biztos el is mondja a többieknek, így csak akkor lesz esélye a döntő előtt párbajozni, ha fefejébe száll a dicsőség és ki akar megint jönni bizonyítani. Ha szépen elül mint az iszap, ahogy eddig is, akkor fix harmadik, mert a döntőben azért nem hiszem, hogy tovább jutna.

2015.02.02. 09:14:28

Akkor most beviszik a szerkesztők a három csajt a döntőbe és Dóri fog nyerni, mert Dubajból ideszóltak, hogy balhé lesz, ha mégsem. A három pasi csak dísznek van ott, Dinka meg Fannika, a két loncsos fejű a fő áttrákció, Dóri meg a háttérben titokban ármánykodik. :)

zsopicur 2015.02.02. 09:15:42

Amugy nagyjabol 99%ra mondom h ezt a VV-t a Robin fogja megnyerni, mert egyszerüen hiaba erösebb karakterek a többiek nala (tuja) de mindenki negativ. Ö lesz az elsö aki ugy nyer h szereny nem acsarkodassal magamutogatassal, taktikazassal, egyszerüen mert egy kedves figura, teljesen felejthetö amugy, de kb mostanra midnneki mas elasta magat es komoly ellentabort gyüjtött össze...

Csak ügyesen! 2015.02.02. 09:18:04

Izgalmas lesz ez a hét, kiváncsi vagyok, hogy Edina, Laci és Fanni hogy reagálja le ezt a helyzetet. Ők lesznek a kulcsfigurák, jó, mondjuk ez nem jelent változást az eddigiekhez képest :D

Az is sokat fog számítani, h milyen hét lesz, gondolom olyan, amiben párban lesznek :)

Morcz 2015.02.02. 09:20:29

@zsopicur: asszem én írtam, de nagyin gáz a majmolása. ami jól áll Fanninak, az Edinának marhára nem.

" Edinának meg majdnem szétdurrant a patkány feje, úgy koncentrált, hogy befeszítse még a hüvelyizmát is. "
Ez nálam mindent vitt! :D Csak azt nem értem, hogy olyan ronda testtel hogy nyerhetett...

2015.02.02. 09:21:21

@zsopicur: Milo is így nyerte a VV3-at. Ő is annyira uncsi volt, mint a Barátok Közt.
Részemről is (nem túl nagy meggyőződéssel), hajrá Robin. Ha még kicsit szopatná Dinkát esetleg, akkor nagyobb meggyőződéssel.

Remélem, senki nem akarja hallgatni a döntőben Dinka ordításást, hogy IGÁZÁÁÁM VÓT. Ha már mindenképpen ordítani kell valamit, akkor legyen az, hogy HÁT ÁSZT NÁM HISZÁM ÁÁÁL! :-DDD

Csak ügyesen! 2015.02.02. 09:22:32

Az is érdekes lesz, h Edina rájön-e, h az lenne a jó taktika, ha összezárna Lacival, Robint meg végképp hagyná. Edina-Laci vs többiek egyértelműen nyerő taktika lehetne, egyedül gyakorlatilag lehetetlen boldogulni, ez még senki sem sikerült, három fő már sok a végjátékban, kettő viszont pont ideális az eddigi szériák alapján. A lehetőség adott most, kiváncsi vagyok, h felismerik-e.

hannamontanna 2015.02.02. 09:23:14

Arra leszek kíváncsi, hogy mikor jön ki Edinából a nagy örömujjongás, hogy kiesett Dani. Ugyanis ahogy ő gondolkozik, az szerintem az, hogy mindenkit ejtsen ki más valaki, az neki csak jó, mert ha bent marad egy általa gyengének tartott játékos - szerinte talán Dóri vagy Robin - az ellen majd simán nyer. Persze nyilván rosszul gondolja, mert lövése sincs arról hogy milyen ellenszenves az ordibálása, vagy akár az is amilyen szenvtelen Lacival azok után, hogy kiüldözte Zsut hogy övé lehessen. Nem lenne ez rossz taktika, ha egy szimpatikus ember, szimpatikusan művelné. De itt nincs szó erről. Számomra egy szimpatikus ember van bent, Robin. Lehet hogy unalmasabb mint a többi - ami ugye relatív, mert a szerkiken múlik, hogy mennyire találjuk unalmasnak - de amúgy k*rvára unom a többi agyhalott káromkodását, és kisstílű viszálykodását.

2015.02.02. 09:26:33

@Morcz: Igen, Chat Géza nem a kedvencem, de feljövőben van. Sőt a mai "patkány fejjel" abszolút pozitívba lendült. Köszi Gézu!

Nem érted, hogy nyerhetett Dinka: előre el volt döntve, de kellett egy kamufeladat. Dóri sokkal jobban budibildernek (nem elírás:-) nézett ki. Csak abban mi lett volna érdekes, hogy egy rendes lány, mindenkinek odaadja a szolit vagy a kondit. Így sokkal jobb, hogy Dinka országot, meg fele királylányt, meg toronyórát lánccal vagy lánc nélkül akar! És azért Lackó lett a szolifelelős, hogy azon is Dinka uralkodhasson. Persze, ez hosszútávon megintcsak rossz fényben tűnteti fel őket, de én abszolut nem bánom :-DDD

Morcz 2015.02.02. 09:26:43

@Spitzbauer: "Ha már mindenképpen ordítani kell valamit, akkor legyen az, hogy HÁT ÁSZT NÁM HISZÁM ÁÁÁL! :-DDD " Én még a döntő előtt szeretném hallani aztán látni ahogy kisétál az "utca" feliratú ajtón.:D

zsopicur 2015.02.02. 09:28:34

Robin kb az egyetlen is aki talan nem verne ket nap alatt a seggere a nyeremenynek...talan :D Lehet ha megnyerni Dinka hamar atvalt Lacirol Robinra, hiszen mar sokszor ö is hangsulyozta neki a penz kell, midnennel jobban.

hannamontanna 2015.02.02. 09:34:11

@zsopicur: Edina mindenképp át fog váltani Robinra. Egyre jobban unja Laci paranoiáját. Annyira imponál neki, hogy úúúristen két jó pasi is engem akar (nem!), hogy képes Laci szavazótáborát maga ellen fordítani. Úgymond bizsereg... :-))))

2015.02.02. 09:34:21

@kismalacka: @Spitzbauer: @Morcz: a patkány és a féreg jelzőkön én is jót röhögtem

@zsopicur: én is robinra tippelek

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.02. 09:37:30

Olyan jó lett volna korábban tudni, hogy Danika hiánya megnyomja Dini mute gombját! De az is lehet, hogy a felismerés némította el, hogy nekije mán csak Lacci van, és Robinka csak húzza az agyát ;)

ornyim 2015.02.02. 09:38:44

@zsopicur: Egyetértek, számomra is durva, hogy a nagyapja halálhíre sem rendítette ennyire meg. Sőt, mikor Laci ment párbajra, akkor se volt így oda. Nem tetszik a viselkedése, és jó lenne, ha Laci is rájönne, hogy szórakozik vele. Hihetetlen ez a pálfordulás részéről, de a picsája leszakadt volna, ha nem kapja meg Lacit, most meg mégsem kell. Gáz!

zsopicur 2015.02.02. 09:38:51

@hannamontanna: jo az egyetlen dolog amit meg tudok erteni Edinaban az pont az h ezt a Lackos temat nagyon bebukta. Kellett neki a srac aki a falhoz nyomja es csokolja, a vad es szenvedelyes kitetovalt csokos szaju, erre megnyerte es rajött h egy oriasbebi.....Szivas :D

Csak ügyesen! 2015.02.02. 09:39:59

@hannamontanna: Szerintem ennél több esze van a csajnak, de majd látjuk. Nem akar ő Robintól semmit sem, ez azért mostanra már egyértelmű, de nyilván úgy volt vele, h jól jön ez a szál. Az a kérdés, h most úgy gondolkozik, h kell még egy szövetséges Lacin kívül (rossz taktika), vagy mély levegő és végigcsinálják ketten Lacival (jó taktika). Robinnak meg az lenne az érdeke, h Edinát támogassa és ne álljon be Dennisék mellé, szóval épp ellentétes azzal, mint az, ami Edinának és Lacinak jó taktika lenne, így ebből lesz feszkó. Már ha Robin átlátja és nem fog peremre szorulni, mert egyik se csapat sem kér belőle.

Magg. 2015.02.02. 09:40:24

@hannamontanna: Dani is alaposan megvezette most Edinkát, mivel azt mondta neki a búcsúbeszédben, hogy csak folytassa így tovább, ez a jó irány. Igaz, hogy ő klasszul kiesett ezzel a jóó iránnyal, de hát zagsön. :DDDDDDD

Juvegrande85 2015.02.02. 09:42:20

Én ezt a jelenetet várom már. Sajnos most elmaradt. :D

Lilu: "Denis számodra véget ért a Való Világ"
Denis: "MIIIIIIVAAAAAAANNNN? MIIIIIIIIVAAAAAAAAN?"
Lilu: Az ajtón amin átsétálsz EXIT felirat van... Aztán meg öltözz melegen mert kint meg kurva hideg van.

schanc 2015.02.02. 09:43:18

Eszembe jutott az előző széria, ahol a top6-ban kiküldték Teót, és gyakorlatilag kikényszerítették belőle, hogy Zsófit vigye, merthogy párbaj nélkül nehogy valaki top5 legyen. Nos, idén tuti lesz valaki, mert a három lány úgy top6, hogy egyikük sem volt párbajozni.

fran7 2015.02.02. 09:44:57

Nem nagyon néztem az összefoglalót és a párbajból is csak néhány momentumot kaptam el. Edina összetörtségét és Dennisz Nyíregyházát éltető üvöltését. Hát, nem ő a legjobb propagandája egykori városomnak. De mindenképpen van egy ilyen arca is.
Visszaolvastam a reakciókat. Vicces, ahogy az emberek megmagyarázzák miért esett ki Dani. Kicsit választási éjszaka utáni elemző showban éreztem magam. Csak az ott nyilatkozók pénzt kapnak a baromságaikért, amihez láthatóan nem is értenek. Míg az itt nyilatkozók pusztán maguk szórakoztatására tesznek vicces nyilatkozatokat. Így megpróbálkozom én is ezzel. Dani kiesését már akkor tudtuk, mikor párbaj ellenfél lett és hirtelen nem kapott képernyőidőt és az rtl elkezdett Dennisz mellett kampányolni a szokott módszerekkel. Végülis ez a Való Világ, ahol nem a teljesítmény számít, hanem az hogy miként láttatnak és akarnak látni. Erre találtál ki a tévét és médiát. Úgy gondolom, hogy Daninak abból a szempontból jó hogy kiesett, hogy nem kellett keresztülmennie egy még nagyobb arculatvesztésen. S újraindíthatja az életét. Hiába csinált volna bármit a Villában a szerkesztők már rég beleuntak a műsorban és nem akartak, tudtak mit kezdeni az ő jelenlétével. Van egy olyan gyanúm, hogy az RTL szerelmespárok párbajára igyekszik lebontani a műsort. Ha Robin és Dóri okos hirtelen elkezdenek egymáshoz vonzódni. De Dóri már csak megúszni akarja a műsort. Nem véletlenül sértődött meg, mikor Dani ezzel szembesítette.

Magg. 2015.02.02. 09:45:31

@Morcz: az is kész vicc, hogy Ádinka már a tornaórákon is, meg ezen a versenyen is hosszúnadrágban volt, mert ő rohadtul erényes és nem mutigálja a valagát (csak akkor tárja ki premier plánban a pics@ját, ha Laci kúrja éppen)

Magg. 2015.02.02. 09:46:07

@Juvegrande85: álmodj még pár hétig. :))

MacákékIcukája 2015.02.02. 09:47:43

@ornyim: mindenki, aki itt Dinka nagyapjanak a halalhiren lovagol ill. Dinka reakciojan, elarulom, hogy ez velem is igy volt. Mert kb. semmi kapcsolatom nem volt vele, sz*rt az egesz csaladunk fejere.
Szoval hagyjuk mar ezt, nagyon gaz.

Magg. 2015.02.02. 09:49:57

@MacákékIcukája: ez oké, de az is gáz, hogy a reagálását Dani kiesésére abszolút túltolja, csakúgy, mint minden mást.

Morcz 2015.02.02. 09:50:08

@Csak ügyesen!: Robin kénytelen egyénileg játszani, mivel addig -addig állt ide-oda, még senki nem bízik benne. Tegnap is tök tanácstalanul topogott mikor visszament Dennis.

MacákékIcukája 2015.02.02. 09:53:15

@Magg.: nem arrol van itt szo, hogy nem lehet Dinkat kritizalni, mert boven van rajta mit. Csak az ember sosem tudhatja, hogy egy-egy csaladi konfliktus mogott mi all. Szoval a nagyapjaval ervelni a vilag legnagyobb hulyesege. Erveljunk azzal, amit a villaban tesz/nem tesz, ennyi.

Magg. 2015.02.02. 09:53:36

@fran7: mindenesetre sok igazság van abban, amit Attila mondott Daninak.
Túltolta az acsarkodást és gyűlölködést Zsuval, emiatt a nézők jórésze megutálta.
Neki semlegesnek kellett volna maradnia a Laci-Edina harcban.
Sztem azt is jól látta Attila (elvégre ő mégis csak megnyerte a VV-t), hogy Dani Zsuval együtt végigvihette volna.

Juvegrande85 2015.02.02. 09:55:02

@Magg.: Most mond hogy nem lenne mókás jelenet... :)

ornyim 2015.02.02. 09:56:57

@MacákékIcukája: Megjegyeztem, azért, mert egyszer leírtam, még nem jelenti azt, hogy lovagolok rajta. Azt meg nem tudjuk, hogy ő milyen kapcsolatban állt a nagyapjával. Mindenesetre akármilyen ember is volt, attól a nagyapja volt. Mindegy is, a lényeg nem ez úgysem, hanem a Dani kiesése kiváltotta reakció.

Magg. 2015.02.02. 09:58:03

@MacákékIcukája: persze, ezt régebben már meg is beszéltük itt. Mindenesetre sem akkor, sem most nem tudtam megérteni, hogy mondhat valaki olyat egy közeli hozzátartozójáról, akinek a halálhírét éppen közlik, hogy ki nem állhatta.
Ez a mondat (az, hogy élő, egyenes adásban ilyet ki mert ejteni a száján)számomra mindent elárul Edina jelleméről.

Magg. 2015.02.02. 09:59:33

@Juvegrande85: én ezt a végére várnám - Robinnal szemben. :))
Tényleg már csak Denisz maradt, akin és akivel néha még röhögni is lehet.

Bujumburi 2015.02.02. 10:03:23

@Magg.: hát igen, ráadásul ez a LAcigyerek mindenkinek a rossz oldalát turbózza fel valamiért... Ádám is szörnyen ellenszenvessé vált mellette, Edina és Dani is... amíg Zsuval közeledtek egymás felé, addig Zsu is kicsinyes volt: villapénzes fukarkodás, az indiánok büntetését is Laci provokálta ki Zsuból, amíg Sakál volt, addig is uszította Zsut keményebb büntetésekre..

MacákékIcukája 2015.02.02. 10:04:11

@Magg.: na, ezt spec. nem hallottam. Sztem pont azidotajt tortent, amikor mentek a nagy veszekedesek Zsuval es ezeket a reszeket szandekosan kihagytam. Igen, ez gaz, ilyent valoban nem illik mondani. De Dinka sem egy eszleny.

@ornyim: ja, csak amikor mar huszadszorra latom, kicsit eldurran az agyam - annak ellenere is, hogy Edinat nem kedvelem. Nem akartam bunko lenni, csak na, erted :D

Juvegrande85 2015.02.02. 10:06:06

@Magg.: Szerintem is Robin lesz a befutó. Vele nincs is különösebb bajom. Engem a 'mivan' embernél jobban viszont senki nem irritál. Nagyon drukkoltam hogy végre megszabaduljak tőle de nem jött be. Majd legközelebb. Ami valószínű már tényleg majd csak a finálé lesz... ezt megszívtam. :D:D

csicserierika 2015.02.02. 10:06:06

@zsopicur: dehogy vált át. Átlát Robin szándékán. Ha azt hangoztatná, h ő már megelégedett, mert megnyerte Laccit, akkor azért hülyéznétek.
Jól van ez így, végül Denis ment vissza, mert fanni el fog szállni, nem mártírkodhat, Denis meg úgysem nyerhet a végén, csak visszament még biodíszletnek , ahogy itt valaki megjegyezte.

Magg. 2015.02.02. 10:07:39

@Bujumburi: Ezzel teljesen egyetértek.
Lacinak kéne már kitakarodnia, ő aztán tényleg egy rosszindulatú, gonosz, sunyi alak és mindenkit lehúz, akihez kicsit is közel kerül.

MacákékIcukája 2015.02.02. 10:07:53

@Magg.: Elobb ment neked egy valasz, csak nem mukodott vmi miatt a link a nickednel.
Attila tenyleg jol beszelt, hallatszott a hangjan a csalodottsag. Tegnap irtam egyebkent, hogy Dani fiatalka es annak ellenere, hogy alapbol nagyon is ertelmes, a lelki eretlensege miatt bukta el. Ha idosebb lenne, fejlettebb lenne az erzelmi intelligenciaja, es tudta volna, hogy hol kell megallni a Zsu basztatasanal.

csicserierika 2015.02.02. 10:08:44

@Magg.: azt üzente, h szeressék egymást Laccival és ne veszekedjenek.

Magg. 2015.02.02. 10:10:09

@csicserierika: ezt is üzente, de elhangzott a "jó az irány" is - most délelőtt néztem a BV-t, még friss az élmény. :))

Magg. 2015.02.02. 10:12:05

@MacákékIcukája: én mondjuk annyira nem csíptem Danit első perctől kezdve sem. Nekem túl nagy volt az arca, ő ott mindenkinél okosabb és jobb és csak ő képvisel értéket.
Nem tudom egyébként, milyen "érték"-re gondolnak ezek a villalakók?

jotekony koc 2015.02.02. 10:12:18

Jo neked Geza, te beleallhatsz a konfliktusokba, vallalhatod a velemenyed, adhatod onmagad es kiallhatsz az igazad mellett. Meg akkor is lepatkanyfejuzheted az erdei lanyt, amikor azon rajta van ket tubus alapozo. Egy szolid kommentelonek egy "nekem nem tetszik ez az Edina" beszolasert is minimum egy hesspicsaba jar. Geza valld be, te magasabb lovon ulsz.

Bujumburi 2015.02.02. 10:12:19

@Magg.: fura az az ember.. falkában támad, emlékszem Robint is buzizták Ádámmal, aztán kiborult, amikor Robinnak kicsit kinyitott a száját... most meg egy óriásbébi tényleg... full bipoláris a fél társaság odabenn

Magg. 2015.02.02. 10:13:42

@Juvegrande85: Eddig Robinnak drukkoltam, de most picit meginogtam. Ez a napraforgó viselkedés kezd sok lenni. Most mi lesz? Denisz fenekébe bújik megint?

Conchobar 2015.02.02. 10:14:28

@Magg.: "mindenesetre sok igazság van abban, amit Attila mondott Daninak.
Túltolta az acsarkodást és gyűlölködést Zsuval, emiatt a nézők jórésze megutálta" - Attila egy kissé hazabeszélt a mentoráltjaival kapcsolatban, de abban igaza volt, hogy Dani jobban járt volna, ha legalább színleg semleges marad a Zsuzsa-Edina rivalizálásban. Csakhogy Dani csinált ennél nagyobb szamárságot is, mikor több ízben bizonyította, hogy ő a saját bőrét mentendő szívesen tolja előre addigi szövetségeseit. Míg Dennis (Dani kihívásával) a bátorságát és az egyenességét, addig Dani a szövetségeseihez való hozzáállásával a gyávaságát prezentálta a nézők felé

ornyim 2015.02.02. 10:14:49

@MacákékIcukája: Értem én :D nincs semmi gond. Nekem amúgy már úgy Edinával magával vannak gondjaim. Tökre bírtam az elején, azt is megértettem, hogy "szerelembe esett" és olyankor az ember kikel magából, de amit most művel az valahogy nekem már sok. Ezáltal Laci is sok lesz. (pedig milyen jó pasi lenne, ha nem lenne ekkora nyafogógép :D) Amit ezek ketten az utóbbi időben művelnek, az már olyan szinten unalmas és olyan szinten felbassza az agyam, hogy hú :D Kíváncsi leszek, hogy Dani távozásával, hogy fognak itt alakulni a dolgok?! Mondjuk nem mintha a másik oldalt jobban csípném :D nem is csípek igazán senkit lehet :D

Magg. 2015.02.02. 10:15:37

@Bujumburi: az tuti, egyik sem százas. Tegnap volt egy visszajátszás, asszem a Denisz konfliktusainál - hát amit Laci ott leművelt, én rögtön mentőt hívtam volna rá.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.02.02. 10:17:46

"A Dennis inkább egy utcai stílust képvisel. – Dani

Azt."
"

Ez az egy szó mindent elmondott. :D:D

2015.02.02. 10:20:15

@doggfather: azt mégsem mondhatta, h bunkesz :D

ornyim 2015.02.02. 10:21:43

@Magg.: Szerintem tuti az lesz, hogy Dennisz lesz a nagy cimbi. Bár azt nem tudom, hogy ezzel a napraforgó viselkedéssel melyik tábor fog benne megbízni!? Ez a Dani mellett "kampányolás" sem volt túl őszinte. Egyszer sem szólalt meg, lapított, mint szar a fűben. Kötelességének érezte oda állni, aztán kb ennyi, mert, hogy oda nem tette magát, az fix.

2015.02.02. 10:23:27

@ornyim: én nem nevezném Robint napraforgónak inkább bizonytalannak, vagy Svájcnak, de sztem is denniszék felé fog húzni

csicserierika 2015.02.02. 10:23:57

@Magg.: remélem Attis rákérdez Zsúnál két autogram osztás közben, h miért a saját csapatában akart robbantani, és miért nem Denis farkát matatta. Fogadjunk, h nem ütközött volna falakba, csak Fanniba :D lebecsülte Edinát, v simán irigy volt. Háttt így járt.

zsopicur 2015.02.02. 10:24:39

@Magg.: az tenyleg nagyon sulyos volt...mar nem a vicces hanem az ijesztö kategoria....

Conchobar 2015.02.02. 10:26:28

@ornyim: "Amit ezek ketten az utóbbi időben művelnek, az már olyan szinten unalmas és olyan szinten felbassza az agyam" - Abban legalább van élet és valóság, amit Edináék művelnek, viszont Fanniék románcában nehéz felismerni a valós érzelmeket. Mostmár mondogatják ugyan, hogy szeretik a másikat, de ezenkívül nem látni szorosabbnak és komolyabbnak a kapcsolatukat, mint azelőtt

csicserierika 2015.02.02. 10:26:29

@Magg.: mert milyen irányt ajánlanál ? Csak ezt kell folytatnia. Nem ?

Magg. 2015.02.02. 10:26:33

@ornyim: igazából Daniék sem bíztak meg benne, illetve Edina és Laci többször is oltogatták Dani előtt, Dani meg, aki ugye, mint láthattuk, első perctől kezdve állati hűséges a szövetségeseihez - csak hallgatott és nem védte meg Robint.
Legtöbbször hármasban pusmogtak és nem is szóltak Robinnak, hogy tattikai megbeszélés lesz.
Sztem Robin ezt most eléggé elszúrta.

zsopicur 2015.02.02. 10:26:33

Zsu mint karakter sose nyerhette volna meg ahhoz tul megoszto szemelyiseg, en is sajnaltam h kiesett akkor, de ezzel el is intezte h akik ellene fordultak se nyerjek meg a jatekot, akaratlanul. :)

Juvegrande85 2015.02.02. 10:28:28

@Magg.: Ha engem kérdezel. Véleményem szerint ha már eddig nagyjából semlegesként ellavírozott most már a végéig megpróbálja. Jól is csinálja egyébként valljuk be mert a végén hatalmasat kaszálhat. Mert ugye van a Jó oldal és a Sötét oldal harca - ki ki döntse el, hogy neki melyik melyik - és van középütt a Robin... valószínűleg jelenleg se kis szavazóbázissal. Na de a majdani elkeseredett vesztes oldal kire fogja majd rakni a szavazatát? Persze hogy nem a csúnya gonosz legyőzőjére hanem... Batman hű fegyverhordozójára. :)

csicserierika 2015.02.02. 10:29:48

Robinnak lassan fel kell használnia képességét.

csiberibe 2015.02.02. 10:30:14

CSóri Fánit majdnem megsajnáltam, mikor rítt, hogy ő odateszi magát, de sose nyer... hát kis buta libuska, a lila kendő, amibe az orrodat fújtad, az mi volt?

zsopicur 2015.02.02. 10:31:27

Edinara siman feltettem volna midnen penzem az elejen h megnyeri, mint anno BB eva, az egyszerü szerethetö öszinte kedves jatekaval, csakhogy Edinabol fokotaosan jött elö cigizes es kavezas közben az undorito alokoskodo agressziv enje. Itt el is bukta a jatekot. Dori meg a semmilyennel is semmilyenebb. Ha barki kihivta volna mar nem lenne ott. Fanni szinten nem lett volna rossz, kevesebb alpari dologgal (köpködes, kurvazas) siman ö is nyerö karakter lett volna, talan befuto is. Dennisz Aurelio 2.0 ez igaz csak h Aurelio a farokmutogatas mellett azert is nyert mert volt egy sokkal kedvesebb szorakoztatobb enje amit nem a jatek miatt tolt hanem egyszerüan ösztönösen jött, amin mi szorakoztunk ö nem (mint amikor atom kiborult a plüsscicaja miatt:D meg a sirasok :D) Lacit mar annyian gyülölik (jogosan) h eselytelen a gyözelember, igy marad Robin aki csak nem negativ es ennyi. Anyuci pici fia, kedves szereny, az emberek majd ugy fognak szavazni h na inkabb ez a kis Robin nevü jopasi vigye mint a patkanyfejü az alpari fannikacska a faszmutagot dennisz a zsukicsinalo Laci vagy a van meg egyaltalan ben valaki? ja a Dori..hat nem ö sem, akkor Robin

Ken Adams79 2015.02.02. 10:31:30

Fos 80. :(

Ez a Bencus mit szív vajon? kevés ennyire antipatikus műsorvezető van, mint ez a nyál gép. + az orra is olyan, mint valami boxolónak :)
Kicsit túlmozgásos és még azt sem értem különösebben, hogy miért kellett elmondani, hogy ő nyaralt? kit érdekel?

Ma nem is volt dráma, Laci egyszer sem akart kijönni a villából.

Szerintem nagyon azt akarták a szerkesztők, hogy Dennis menjen vissza.

2015.02.02. 10:32:11

@csicserierika: zsu akkor ment rá lacira amikor edina már engedélyt adott rá úgymond, amellett mindehhez laci is kellett, aki igencsak férfiatlan pöcsként viselkedett ezt azért ne feledjük

Conchobar 2015.02.02. 10:32:34

@Magg.: "Ez a napraforgó viselkedés kezd sok lenni. Most mi lesz? Denisz fenekébe bújik megint?" - Nagyon úgy tűnik, hogy Robin biztosra vette Dani győzelmét (amiatt állt mögé). De mivel Dani kiesésével nemigen van oka a Laci-Edina pároshoz húzódnia, Robinnak nem marad más választása, mint Dóri és Dennis mellé visszasomfordálni

Ken Adams79 2015.02.02. 10:34:41

@Conchobar:

Szerintem az nem somfordálás, mert eleve úgy állt Dani mögé, hogy a másikokkal sincs baja...
Csak az elején kialakult kapcsolat miatt....

2015.02.02. 10:35:06

@zsopicur: robin mellett fannit, mint szórakoztató faktort látom az utóbbi időben feljövőnek

Magg. 2015.02.02. 10:36:04

@csicserierika: ezen a Zsu témán már annyit vitáztunk. Az Edina fanok teljesen másképpen látják a történéseket mint azok, akik az egészet figyelik.
A Cinkostárs Bt-t Zsu találta ki és szövetkezett Danival. Ketten voltak.
Ekkor Edina még az "ellenséges" csapat tagja volt. Attila bejövetelével jutott eszébe, hogy ezeket a tanácsokat neki is hallani kell, ezért elkezdett Dani és Zsu körül sündörögni.
Első perctől kezdve uszította Danit Zsu ellen, hogy nem lehet benne megbízni, blablabla...
Aztán Edina okán - szigorúan, mint lelki társ - odacsapódott Lacus is.
Zsunak ez már sok lett és többször is mondta Daninak, hogy túl sokan vannak, robbantani kéne.
...és Zsu itt cseszte el, nem hallgatott Danira, hanem elkezdett egyéni játékot játszani, rárepült Lacira és a többi innentől ismert.
Nem csak ő járt így, hanem a drága, remek, hűséges és naccerű Danika is.

Conchobar 2015.02.02. 10:36:27

@fosch9: "zsu akkor ment rá lacira amikor edina már engedélyt adott rá úgymond" - Nem. Nem úgy történt. Zsuzsa a karácsonyi bulin akarlakozta meg Lacit, másnap meg matattak a paplan alatt, ekkor mondta el Zsuzsa Edinának a paplan alatti dolgot, és csak a sírás-rívás után mondta Edina azt Zsuzsának, hogy attól kezdve nem kell rá tekintettel lennie

ornyim 2015.02.02. 10:37:32

@Magg.: Ne is számítson rá, hogy hívni fogják a megbeszélésre úgy, hogy közben meg a másik oldalon ténfereg. Mégis mindig azt mondja, hogy őt kihagyták. Az eszébe sem jut, hogy azért, mert ilyen? Konkrét bajom nincs vele, mert ő a legértelmesebb az összes között, de valahogy mégsem tudok megbarátkozni vele. Legalább most már valamit mutat magából, még ha a napraforgósdit is, nem úgy, mint Dóri. Na, ő tényleg csak él ott, mint hal a vízben, meg néha benyom egy kiezteegecit, aztán helló.

MacákékIcukája 2015.02.02. 10:38:26

@fosch9: Svajc! Ez mennyire jo :D ez lesz az uj beceneve! :DDD

@Magg.: igen, Daninak nagy az arca. De en megis kedveltem, szimpi volt amikor a Zsu mellett o allt ki egyedul. Baromira sajnalom, hogy ennyire elcsesztek. Zsu is, mert robbantani akart.
Bar tul egyszeru lett volna, ha ezek harman (Edinaval, o is szimpi volt az elejen) kezenfogva betrappolnak a dontobe.
Ehh, ertek, ja. Hat annyi, hogy Dani tenyleg nem az a redneck, mint a tobbi, akik alt. VV jatekosnak jelentkeznek.

@ornyim: igen, Edina tumacs lett. Es detto, a szerelmi szaluk engem is faraszt. Sajnalom, hogy nekem sem maradt senki Robinon kivul, akinek drukkolni tudnek. En azt vizionaltam, hogy Robin, Dori es Dani mennek dontobe (es Robin nyerne, mert Dani elb*szta, Dori pedig cshicskhaghecccituja). Remeltem, hogy ez a ket srac szovetkezik, sajna erre mar nem fog sor kerulni.

Most ugy erzem magam, mint amikor VV4-ben Oliver kiesett. Kesz vagyok teljesen, ez nekem sok :D Maradtak a parasztok, meg Robin.

(Bocs, kozben dolgozom, ezert kesik a valasz)

sélli_ 2015.02.02. 10:40:10

Ejjj de nem orulok. Nagyon nem. Marmint Denisz visszamenetlenek. Es nem azert mert akkora Dani fan lennek, hanem azert mert ezt az ordenare, kapanyel kilog a szajabol, ostoba, magamutogato, elvagyok szallva magamtol Denisz szamomra elviselhetetlen.
O lesz az, akinek a fejebe fog szallni a `dicsoseg`... Mostantol 0-24ben hallgathatjuk a csicskagecit. Csodas...
Kivancsi vagyok Fannika hogy fogja megelni a 45-55-os visszamenetelt, mert Laci eseteben ugye, az lof** volt. Pfffffffffffffffffffff.
Hat kivancsi leszek mi lesz a heten, de van egy olyan erzesem hogy a 3 agyhalott leming teljesen elszall magatol.

csicserierika 2015.02.02. 10:41:11

@fosch9: azt azért mi és Zsú is tudta, h nem volt túl Lacccin, csak a keserűség mondatta vele.
Deniskénél elég lett volna csak egyszer mondani, h kellesz. Ha már annyira viszketett nem mindegy ? Ő mondta, h egyik pasi jön, a másik megy. Ne a saját fészkünkbe ürítsünk már.

Conchobar 2015.02.02. 10:42:35

@Magg.: "A Cinkostárs Bt-t Zsu találta ki és szövetkezett Danival. Ketten voltak." - Nem. Nem úgy történt. Edina meg Dani már a kezdetektől jó viszonyban volt, mintahogy Dani és Zsuzsa is. Mivel a Vikcsus párbaj előtt Edina öleléssel búcsúzott Zsuzsától, Zsuzsa fellelkesült a lehetőségen, hogy a háromszög 3.oldala is záródhat, ezért a búcsúzásánál kompromittálta Edinát Vikcsuék előtt. Zsuzsa visszatérte után aztán Attiláék nyomán nevet is adtak a hármasszövetségüknek

Magg. 2015.02.02. 10:44:15

@csicserierika: sztem jobban járna, ha nem csak mondogatná folyton, hogy ott bent ne legyenek ennyire összenőve és elzavarná Lacit, amikor elkezdi ezt az undormány, szánalmas érzelmi zsarolást.
Jókat dumálhatna Robinnal, Dórival, akár Denisszel, tán még Fannival is oldhatnák picit a
feszültséget.
Sokkal szimpatikusabbá válna megint a nézőknek.
Ez a szerelmi dráma már teljességgel nézhetetlen, én mindig áttekerem, ha rákezdik.

2015.02.02. 10:44:15

@Magg.: daninak ez volt a minimum, h kiesik a zsu utáni párbajon azonnal

@Conchobar: az egész történetben mégis a legfontosabb, h zsuval vitették el az egész balhét, pedig laci ugyanúgy benne volt, így aztán remélem legközelebb laci távozik
nekem elég ha dinka csak a döntőben hasal el :D mondjuk Mr Svájc v fáni ellen

@MacákékIcukája: ;-)

ornyim 2015.02.02. 10:46:09

@MacákékIcukája: Én szerettem volna Edinát látni a döntőben, igen jól indított az elején, de már sajna nem tudom, hogy akarom-e?! (mintha rajtam múlna :D) Dórit egyáltalán nem akarom ott látni, neki ott semmi keresnivalója nincs, akkor inkább legyen Fanni, akit szintén nem csípek, de rajta legalább tudok röhögni, meg ő azért néha viszi a műsort. Dani magasan a legértelmesebb volt az összes közül, túl szép lett volna, ha az agyhalottak közül ő jön ki győztesen. Mondjuk azért néha ő is az agyamra ment. Lacinál sajnos a külseje miatt kicsit elfogult vagyok :$, mindenesetre nem drukkolok, hogy ő nyerjen. Kicsit változtatnia kéne a viselkedésén, akkor talán. Dennisz a pöcsmutogató mivaaan ember meg hulljon el, amint lehet, mert most lesz akkora arca, hogy az egész villa is kevés lesz neki. Végül marad Robin, aki szépen lassan ellavíroz a döntőig és még a végén meg is nyeri, annak ellenére, hogy ott bent mindenki gyengének gondolja.

Bujumburi 2015.02.02. 10:46:32

@zsopicur: én is pont így látom Edina egyedfejlődését... szinte simán nyerhette volna.. bár még így is van esélye, most hogy Dani kiesett és feltehetően visszavesz majd az arcából

2015.02.02. 10:47:17

@csicserierika: na de az akkor még plátói szerelem ádina magányügye volt, erre miért kéne tekintettel lenni, főleg h laci is nyakig benne volt a zsu flörtben - kicsit túl van ez az ádina már akkor is mekkora nagy szárálmá dimenzionálva
denisz nem jött be zsunak, na, hát hadd menjen már arra amerre az ő pöcke vezeti ne mi irányítsuk :D

csicserierika 2015.02.02. 10:47:48

@Magg.: nem Attila bejövetelével jött rá, már akkor félig Zsú mellett állt, már Zsú szalagja volt rajta, és ezt látva Attila hívta meg a tanácskozásra. Vikcsut csak azért választotta először, mert még a legelején megígérte neki , csak közben Vikcsu átállt a köpködők közé, de edina a szavát tartani akarta. Ennyike :)

Conchobar 2015.02.02. 10:47:54

@Magg.: "Első perctől kezdve uszította Danit Zsu ellen, hogy nem lehet benne megbízni" - Akkor beszélhetnénk uszításról, ha Zsuzsa egy megbízható szövetséges lett volna. MIvel nem volt az, legyen bármennyire is ellenszenves Edina, pusztán csak felkészülésnek tekinthető a Zsuzsa robbantását latolgató Edina-Dani beszélgetéseket

Cathcart_ezredes 2015.02.02. 10:48:50

Több kínzó kérdésem is lenne:
- A két párbajozó és csapataik közötti vetélkedőket mi a francért veszik ilyen véresen komolyan? Semmi jelentősége nincs. Előző szériában legalább a győztes tarthatott bulit és ő döntötte el, hogy kit hív meg. Most ez sincs
- A kortes (kortárs) beszédekre szintén ugyanez. Még akkor sem számítana, ha az adás elején adnák le, de így hogy a szavazás lezárása előtt fél perccel?
- A szaunát miért nem használják soha rendeltetésszerűen? Miért mennek be és lépnek a padokra cipővel?!
- Miért a rántott gomba és rántott hús jelenti nekik a gasztronómia Olümposzát? Szokott egyáltalán bent főzni bárki?
- Mennyi 2.5 * 2.5?!?!
- Ha Dani a jogra jár, akkor miért mentegőzött sokszor az ittasságával? Tudhatná, hogy az a bjogban nem enyhítő körülmény, sőt.
- Dórinak vittek be új ruhatárat? 10 kg azért ott minimum felszaladt, elképzelhetetlen, hogy a régiekbe bele tudja magát szuszmákolni. Ha vittek be, azokat vissza kell vajon adnia, vagy ajándék?
- A malac vaddisznó volt, vagy mangalica?
- Bencus a kiesése napja után hány nappal fog üzekedni Fannival, és vajon sikerül e benyomnia a bv-be, mint az őstehetség Adélt?

2015.02.02. 10:49:00

@doggfather: na de ő a zúrifijú ilyent nem mondhatott a nézőknek :D próbált kultiválni

ornyim 2015.02.02. 10:49:40

@sélli_: Szívemből szóltál :D Teljesen egyetértek veled, lesz arcoskodás, de még mekkora!? Ezért nem szerettem volna Denniszt vissza, pedig én sem vagyok Dani drukker. Hát de ez van, egy darabig még ezt kell lesnünk, aztán csak kikopnak :D

csicserierika 2015.02.02. 10:50:41

@fosch9: akkor már túl voltak pár smacin, meg csókolózáson Laccival, és nem Edinka kezdeményezett. Kissé megbolygatta kicsi szívét, erre lehetett volna tekintettel a "nagy" barátnő szövetséges. Ugyan már, miért ismételjem, h zsúnak mindegy lett volna, sztem csak lebecsülte Edinát.

Conchobar 2015.02.02. 10:50:49

@csicserierika: "már akkor félig Zsú mellett állt, már Zsú szalagja volt rajta, és ezt látva Attila hívta meg a tanácskozásra" - Nem. Edina (semlegesként) sárga szalagot viselt, a többiektől külön, a konyhában egyedül gubbasztott, Attila erről kikérdezte, majd behívta megfigyelőnek a felkészítésére

Ken Adams79 2015.02.02. 10:51:07

@ornyim:

Szerintem nem lesz arcoskodás, nem fogja fel, hogy mi történik körülötte.
Annyit ért meg az egészből, hogy visszament. (azt is csak azért, mert elmondták neki)

2015.02.02. 10:51:19

@csicserierika: ádinával vikcsun kívül nem igen állt szóba más az elején, és amikor nem állt mellszélességgel vikcsu mellé, a kiközösítés lökte dani és zsu felé - szerintem

2015.02.02. 10:53:25

@csicserierika: se kapcsolat nem volt se barátnő se szövetséges - ezt kéne tisztába tenni és nem még kiesése után is elvárásokat támasztani zsu felé :D

csicserierika 2015.02.02. 10:53:35

@Conchobar: és igazad van, csak abban voltam biztos, h nem Vikcsuét viselte.

ornyim 2015.02.02. 10:53:57

@Cathcart_ezredes: Ez tetszik :DDD Szerintem mindenki kap új ruhákat, egyszer valaki mondott egy ilyet, hogy mikor megérkezik a ruha csomag, akkor rárabolnak egyszerre a csajok. Kell a reklám :D

Morcz 2015.02.02. 10:54:08

@Magg.: :)))@csicserierika: igen, és ha van esze akkor Edinára vagy LAcira rak.
"Ez a szerelmi dráma már teljességgel nézhetetlen, én mindig áttekerem, ha rákezdik. "

Én is, de nem csak a szerelmi drámát, hanem a riportszobás részeket is, sőt már a Danis taktikai megbeszéléseket is áttekertem.

Conchobar 2015.02.02. 10:54:11

@Cathcart_ezredes: "A malac vaddisznó volt, vagy mangalica?" - Vörösszőrű mangalica (más mangalicák és a vaddisznó malaca is csíkos, ezen a malacon viszont nyoma sem volt csíkoknak)

Krétagarbó 2015.02.02. 10:54:49

@fosch9: Höhö, és téényleg:) Jó a neved:)

Gézu, a poszt zsírkirály:)

2015.02.02. 10:56:30

@csicserierika: ilyet mi kint nem hiszem h kijelenthetünk h zsunak mindegy lett volna - sem nem ismerjük őt, sem bent nem adta ennek jelét h mindegy lett volna mert akkor danikának is lett volna esélye
az ádina fanoknak az csípi a szemé h ádina plátóija tetszett zsunak is - ha fanniéra megy rá akkor természetesen nem lett volna ekkora visszhang

Krétagarbó 2015.02.02. 10:57:23

@Baresz83: Jó lenne, így lehet egy kis ármány, könny, vér, tragédia, cerelem és szeksz:)))

Conchobar 2015.02.02. 10:57:41

@csicserierika: "abban voltam biztos, h nem Vikcsuét viselte" - Nem, mert hála Dóri és Dennis fúrásának, Vikcsu elvette Edinától a zöld szalagot. Egyedül tőle, amivel eléggé megszégyenítette

Cathcart_ezredes 2015.02.02. 10:57:42

@ornyim: azért azt megnézném, mikor Dóri elveszi az Edinának szánt cuccot, vagy fordítva. Edina Dóri sportmelltartóját burkának is használhatná...
@Conchobar: vagyúgy.

zsopicur 2015.02.02. 10:58:02

@Magg.: Azert Edina is eleg rafkos es aljas volt h mondta h oke ö lemond Lacirol a Zsu jvara (miutan mar kb Laci kiirta a homlokara is h NEM JÖSSZ BE MINT NÖ NEM AKAROK TÖled semmit)DE azert hozza tette h amig itt bent vannak ezen nem fogja ö magat tultenni. Tehat ennek ellenere Zsu es Laci nehogy mereszeljenek barmit is, mert akkor jön a kivegzes. Es ezt szerintem nem a szerelem miatt csinalta, egyszerüen nem akarta h az ellenfele (Zsu mint nö, jatekos, Daninal partner minden) kapjon egy szerelmi szalat a vv 7-ben ezzel is gyengitve öt.

csicserierika 2015.02.02. 10:58:06

@fosch9: mert Vikcsun is átnéztek az először beköltözők, de végül Vikcsu odacsapódott, és együtt ekézték Zsút. Ekkor távolodtak el Edinával, aki közeledett Zsúhoz, és bár jelezte, h nincs teljes bizalom még irányába, de támogatja, ha visszajön a párbajról.

csicserierika 2015.02.02. 10:59:44

@Conchobar: ah, szóval Vikcsu vette el, mert már akkor Zsú felé húzott . javíts, ha nem jó memóriám :)

2015.02.02. 10:59:58

@Krétagarbó: le kellett rá csapjak, mert úgysem tudok minden nap f9. lenni, így meg :DDD köszönöm az elismerést

Mindenesetre ádinán világosan látszik h mennyire nem kell már neki laci, de a játék miatt mégsem fordulhat el tőle, de az arcán nagyon látszik a részeg vallomásokon h nem csillogó szemmel nézi a "szárálmét", hanem már minden baja van tőle.

nah, még 3 hét édenig?

Csak ügyesen! 2015.02.02. 11:01:06

@Magg.: Edina ebbe belebukna, ha van esze, és van, illetve nézte a korábbi szériákat, és nézte, akkor tudni fogja h mit kell tennie és az nem Robin közelengedése és a másik csapattal való haverkodás lesz. Ha túljut az első sokkon, rá fog jönni, h nagy ajándékot kaptak ők ketten Lacival a szerkiktől.

csicserierika 2015.02.02. 11:01:14

@zsopicur: Lacci megtehette volna, h mégis Zsút választja. Miért nem tette ? Mert csak egy numerát látott benne ? Annyit meg nem ér.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.02. 11:03:37

@Cathcart_ezredes:
Több kínzó kérdésem is lenne:
- Miért a rántott gomba és rántott hús jelenti nekik a gasztronómia Olümposzát? Szokott egyáltalán bent főzni bárki? - Főzni szoktak. Többször volt látható.
- Mennyi 2.5 * 2.5?!?! - ez miért kínoz? 6,25
- Ha Dani a jogra jár, akkor miért mentegőzött sokszor az ittasságával? Tudhatná, hogy az a bjogban nem enyhítő körülmény, sőt. - Hát ez az, hogy nem jár, kimaradt :D
- Dórinak vittek be új ruhatárat? 10 kg azért ott minimum felszaladt, elképzelhetetlen, hogy a régiekbe bele tudja magát szuszmákolni. Ha vittek be, azokat vissza kell vajon adnia, vagy ajándék? - Kapnak új ruhákat, az egyik éjjeli on-ban beszélgettek erről ketten. Szerintem az övék marad.
- A malac vaddisznó volt, vagy mangalica? - erre már kaptál választ
- Bencus a kiesése napja után hány nappal fog üzekedni Fannival, és vajon sikerül e benyomnia a bv-be, mint az őstehetség Adélt? - hö, passsz

2015.02.02. 11:03:48

@csicserierika: sztem laci simán arra gondolt h ádinában játék szempontból több lehet és odacsapódott

zsopicur 2015.02.02. 11:06:11

De könyörgöm ami itt a problema a Zsu sztoriban h Edina mint egy 3 gyerekes csaladanya aki vedi a ferjet a gonosz ribitöl üvöltött az ajult Zsu arcaba, meg non stop pattogott miközben ö a Lacinak nem volt SENKIJE. Söt Laci akkoriban azt szajkozta h biza nem is lesz, csak ö "semmi rossznak az elrontoja, legyen az akamelyik nunival megaldott egyen". Edina meg ott ült szo szerint Lackojan es örizte mint egy elmebeteg.....ugyh nem NEM NEM volt igaza :D rohadtul nem. Max nem volt szep talan amit Zsu tett de ö Edinanak nem a gyerkkori baratnöje h tiszteletben kellett volna tartania a platoi szerelmet. Na nehogymar.

Magg. 2015.02.02. 11:06:30

@Csak ügyesen!: sztem ebbe a nagy drámázásba pláne belebukik. Ordít a fejéről, hogy a pokolba kívánja az egészet és a riportban is mindig elmondja, hogy elege van már Laci nagyjeleneteiből.
Ő akkor miért nem játszik "őszintén" és miért nem magát adja?
Jah - mer' ő az Edina, neki lehet...

kismalacka 2015.02.02. 11:06:58

@fosch9: Nem volt ő kiközösítve sztem...de kb. olyan volt mint most Robin: egyszer itt volt, egyszer meg ott.

Conchobar 2015.02.02. 11:07:08

@fosch9: "ilyet mi kint nem hiszem h kijelenthetünk h zsunak mindegy lett volna" - Végülis Dávid se volt mindegy Zsuzsa számára a bentléte első 24 órájában, Dáviddal nagyot tudott ütni Zsuzsa (beütött a nézők meg a többivillakó tudatába). Meg nagyot tudott ütni Lacival is (Edinára). És ez bizony döntő dolog, hogy Zsuzsa nem Lacit akarta, meg nem is csak egy faszt, hanem pofánbaszni a vele rivalizáló Edinát. Ezért is híresztelte el (próbálta elhíresztelni Danin keresztül) Laci paplan alatti akcióját, hogy avval is üssön, ezért is tűnt olyan sutának Zsuzsa Edinát vigasztalása, mikor a mosókonyhában elmondta neki

kismalacka 2015.02.02. 11:08:14

@zsopicur: Ráadásul Dinka azt mondta, hogy őt nem érdekli a Laci és Zsuzsa nyugodtan kezdjen vele amit akar - nem pont ezekkel a szavakkal, de ez volt a jelentése.

zsopicur 2015.02.02. 11:09:05

@csicserierika: azert nem mert ö is falkaban ervenyesülös nincs nem olt es nem is lesz olyan erös sajat meggyözödese mint Daninak, ergo 11 böl 10en utaljak a zsut es a tüzrölpattant csajszi midnenki szerint a cukisag es öszinteseg netovabbja...majd biztos beall a gonosz kiralnyö möge hofeherkevel szemben. Szerintem ugy gondolta h az az egy numera nem eri meg h kiessen.

Csak ügyesen! 2015.02.02. 11:09:43

@Magg.: A drámázásba igen, de ha nem lesz drámázás? ;) Ha átlátják egy icipicit is a játékot, akkor a következő két hétben nem lesz itt semmi dráma köztük, hanem szeretés lesz, meg egymás támogatása. Jó, az első héten még nem biztos, de a második héten már teljes erővel. Nekik innentől kezdve ezt kell csinálni, egymás bástyái vagyunk, néha kicsit összeveszünk ugyan, de érzéseink erősek, mi ketten a többiek ellen /kvázi Alek-Éva, csak több szerelemmel/. Hogy ezt átlátják-e, az más kérdés. Ebbe nyilván nem fér bele a Robinnal való kokettálás.

csicserierika 2015.02.02. 11:09:46

@fosch9: az biztos, h Edina megbízhatóbb, ezt jól látta.

Cathcart_ezredes 2015.02.02. 11:10:13

@fosch9: Arra már bemagoltam a választ, most megyek tovább számról számra:)
@-pkata-: Az igazán fontosakat átugrottad!:)

másodpéldány 2015.02.02. 11:10:19

@sélli_:

"Kivancsi vagyok Fannika hogy fogja megelni a 45-55-os visszamenetelt, mert Laci eseteben ugye, az lof** volt. Pfffffffffffffffffffff."

nem ez volt a lófasz, ugyanis zsé és laci között még egyxszázaléknyi különbség sem volt, magyarul a különbség az 1% töredéke volt.... ami köbö 200 szavazatra fordítódott le... de állítólag több tízezren szavaznak...

Conchobar 2015.02.02. 11:10:52

@zsopicur: "dina meg ott ült szo szerint Lackojan es örizte mint egy elmebeteg.....ugyh nem NEM NEM volt igaza" - Tessék már felfogni: Edina azért kárhoztatta Zsuzsát, mert Zsuzsa tudatosan fájdalmat akart neki okozni

Krétagarbó 2015.02.02. 11:10:56

@csicserierika: Én csak remélni merem, hogy Dennisz úgysem nyerhet a végén...

ornyim 2015.02.02. 11:10:57

@Cathcart_ezredes: Elég érdekes lenne :D Dórié könnyen felismerhető, tele van sapkával :D

csicserierika 2015.02.02. 11:11:33

@zsopicur: egyet mondunk, Zsú egynumerás :) Játék szempontjából kifejezetten hátrányos, kint még elmegy szódával.

csicserierika 2015.02.02. 11:12:25

@Krétagarbó: visszaengedték még melegedni :)

zsopicur 2015.02.02. 11:12:34

@Conchobar: Zsu nem akarta szerintem elmondani az akciot Daninak eredetileg csak mondta h szerintem bejövök Lacinak, mire Danika egyböl h neeeem aaa szerintem nem fujj. Mire Zsunak ez fajt vagy legalabbis idegesitette h Danika nem hiszi el ugyh egyböl elkottyantotta a bizonyitekot, nem birta magaban tartani mert azt akarta h a Dani tudja. csak h nem szamitott ra h Dani egyböl megy köpni Edinanak, ezzel kikenyszeritve töle h ö menjen es szamoljon be. Jol elbaszarintotta Zsu h ott akkor ezt nem birta magaban tartani, de Daninak is tudnia kellett volna hallgatni, mert nem Edina iranti tiszteletböl ment volna arulkodni hanem megen az irigyseg.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.02. 11:12:46

@Cathcart_ezredes: hát mert az nálam is passz. De ettől még jól alszom :D

mr miss 2015.02.02. 11:13:02

@csicserierika: vicces azért, hogy meg akarod mondani, melyik pasi tetsszen neki. kicsit túlzás, na :-D

2015.02.02. 11:14:47

@zsopicur: ezt én is próbáltam kifejteni de a tiéd összeszedettebb :D

@kismalacka: én úgy emlékszem, amikor ádina nem állt határozottan vikcsu mellé, akkor azért fújoltak rá a mocsárból, csak gondolat, hogy ez közelebb lökhette őt daniékhoz, ha nem is kiközösítés, de az egyfajta gátat is vetett a mocsár és ádina közé

@Conchobar: Dávid és Laci is - a többiekhez viszonyítva és akkor még nem volt bent Robin - a jóképűbb pasik közül való, sztem zsu vonzódott mindkettőhöz, dáviddal pechje volt, laci meg gyáva volt meglépni a szövetséget zsuval - sztem zsu sosem csípte különösebben ádinát, úh a vigasztalás amit említesz nem jött szívből inkább megpróbálta a saját verzióját eladni.
Én nem ítélem el zsut, mindegyik helyezkedett, helyezkedik a mai napig is, lásd Robin, hát két béna f..t fogott ki, van ilyen. :D

Juvegrande85 2015.02.02. 11:15:09

@Cathcart_ezredes:

"Bencus a kiesése napja után hány nappal fog üzekedni Fannival, és vajon sikerül e benyomnia a bv-be, mint az őstehetség Adélt?"

A Bv-be képtelenség, hogy be lehetne nyomni VV Évi is rengeteg munkájukba kerülhetett mielőtt képernyő kompatibilis lett. VV Fanni nyugodtan kijelenthetjük szerintem, hogy reménytelen eset e téren. Bencusnak viszont garantált lenne a siker már akkor amikor még nem lenne érdemes megcsókolnia mert még érződne a 'godzilla' íze. :)

zsopicur 2015.02.02. 11:15:43

@Conchobar: meg ha igy is lenne. Szerintem csak zsu siman önzö volt, DE Edina nem non stop direkt fajdalmat akar okozni amsoknak? Ö azt akarja h minden pasi bele legyen szerelmes, es minden mas csaj rohadjon meg. Most pl Fannin a sor, jol jött ez is h kinozhatja a szaunaval, tudja h fontos neki nem is tagadja h direkt meg jobban ki akar vele bqszni...ja de ha ö csinalja az tuti mas. Ö Adina

Conchobar 2015.02.02. 11:16:02

@zsopicur: "11 böl 10en utaljak a zsut es a tüzrölpattant csajszi midnenki szerint a cukisag es öszinteseg netovabbja" - Ha az önmagadnak bemagyarázott hülyeségek ellen próbálsz állástfoglalni, akkor egy bolond (skizofrén) benyomását fogod kelteni

Krétagarbó 2015.02.02. 11:16:16

@csicserierika: Ennyi, és pont ezért nem is értem, amikor azt olvasom, hogy Zsu jó játékos volt. Lófaszt, mama... Ha az lett volna, a mocsárból ma legfeljebb Fannikát láthatnánk a műsorban, őt is csak azért, mert lopja a sóóót mmkk.

csicserierika 2015.02.02. 11:17:19

@zsopicur: mégis erre fázott rá Zsú

Conchobar 2015.02.02. 11:17:50

@zsopicur: "DE Edina nem non stop direkt fajdalmat akar okozni amsoknak? Ö azt akarja h minden pasi bele legyen szerelmes, es minden mas csaj rohadjon meg" - Mi ez a baromság? Ennyire elvette az eszedet ez a bajszos lány?

Krétagarbó 2015.02.02. 11:18:34

@csicserierika: Fel kell neki használni, mindenáron?

kismalacka 2015.02.02. 11:19:24

@fosch9: Hát nincs kizárva. Bár ő ugye Vikcsu mögé állt be, de hangoztatta, hogy ő Zsut is szereti. Most - visszagondolva - már akkor is nevetséges volt a történtek fényében meg még inkább :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 11:19:31

@Krétagarbó: Szia Kréta írtam neked egy privit, megkaptad?

2015.02.02. 11:19:43

@csicserierika: én mindig jókat mosolygok az ádina fanok elfogultságán
laci azért állt ádinához mert zsu volt akit falkában támadtak és nem mert arra az oldalra állni beállt inkább a falkába, laciból kb ennyit nézek ki
az pedig h zsu egynumerás lenne sztem szintén nincs rá bizonyítékunk, de látom nagyon megfeküdte a gyomrodat szegény lány pedig már rég nincs játékban

@mr miss: ez spec jó reklám zsunak h kiesése után két héttel is még a tetteit próbálják az ellendrukkerek magyarázni

Magg. 2015.02.02. 11:19:48

@Csak ügyesen!: egy percig sem mondtam, hogy kokettáljon Robinnal.
Amúgy meg, ha emlékszel, a fürdőszobában falhoz állította Robint, hogy miért nem beszél az érzelmeiről, miért nem adja ki magát?
Ha ő annyira elkötelezett Laci iránt, akkor miért is basztatja Robint, hogy az csak mondogassa, mennyire bejön neki?!
Szóval, Edina egy ravasz, számító kis dög.

zsopicur 2015.02.02. 11:19:57

@Krétagarbó: erre irta valaki h Zsu nem volt jo jatekos csak egy jo homokzsak en is igy gondolom. nem baj h kiesett, de remelem követi az egesz bagazs, dani mar csatlakozott, mehet Laci meg Edina is aztan itt kint eletük vegeig nyomozzak együtt azt h kinek volt igaza. :D elkepzelem ahogy geyütt nezik vissza az adasokat es percenkent: Latod?? Ott! Azt mondtad!! de nezd csak!! te meg azt hat ottan van!!!! meg lehet nezni!! :D

Conchobar 2015.02.02. 11:20:21

@zsopicur: "Most pl Fannin a sor, jol jött ez is h kinozhatja a szaunaval, tudja h fontos neki nem is tagadja h direkt meg jobban ki akar vele bqszni" - Mi az hogy kínozza a szaunával? Zsuzsa is kínozta Edinát a szavannás héten? Mert most Fanni pontosan ugyanazt csinálja, mint amit Edina csinált Zsuzsával a szavannás héten. Nyakaskodni, dacolni próbál vele

csicserierika 2015.02.02. 11:21:54

@mr miss: én csak tőle idéztem, amikor Edinának a cigis kanapén fejtegette, h neki mindegy, egy pasi jön, másik megy. de már én unom, h ennyiszer kell leírnom. Nekem kifejezetten tetszett, h hat órán beül megrángatta Dávidkát. Nem annyira igényes amint elnéztem Józsi támogatót :)

csicserierika 2015.02.02. 11:23:51

@fosch9: tudod, h mennyire unom már ezt a Zsú témát, de látom, ma ez a sláger, már némelyek döntőbe vizionálták. Hát nem :D
Lacci meg jól döntött, ő is játszik.

másodpéldány 2015.02.02. 11:24:34

@Krétagarbó:

nem fogja megnyerni, a nézők most dani ellen szavaztak, és nem deniszért, illetve max fanniért egy kicsit, fanni benntartására a végjátékig, de főleg dani ellen...

ebben a pillanatban robin a legerősebb, és hacsak valami baleset nem áll elő jelen pillanatban ő áll nyerésre, egy szimpatikus szelid, szolid, vicces fiú, ölég finom taktikai játékkal, akire csak akkor nem szavaznék, ha a végjátékban Dóri állna mellette vagy Fanni, de ez most épp egy far cry...

edina megítélése még mindig magas, ami nekem furcsa, mert jelen pillanatban számomra már ő a legellenszenvesebb figura a házban, el kell kapcsoljam az adást, ha megszólal, vagy mutatják, annyira rémes... a másik meg, hogy dani rettentően uncsi volt a száraz taktikai gittrágással...

két árulás: zsé hajszolása utolsó vérig, és egy elvileg szövetséges társ laci lilájának leszedése betette neki a kaput...

csicserierika 2015.02.02. 11:24:52

@Krétagarbó: nem hiszem, de butaság lenne kihagyni, és már nem sok esély van rá, mert a végén mikor hárman maradnak, sőt lehet, h négyen, akkor már sztem nem lehet.

2015.02.02. 11:25:40

@kismalacka: valahol megértem vikcsut amiért nem akarta edinát a csapatába, de edina nem megyőzően bizonygatott vikcsunak, és már akkor is furcsán sündörgött az ellenhez, ahelyett h vikcsut meg akarta volna győzni, hamar elengedte ő is azt a szálat

Csak ügyesen! 2015.02.02. 11:25:56

@Magg.: Edina egy ravasz, számító kis dög, egyetértünk :) Ezért bízom abban, h át fogja látni, h mi lesz itt a helyes tattika. Lacinak hamarabb leesett, remélhetőleg most Edinának is le fog.

Krétagarbó 2015.02.02. 11:26:19

@Morcz: Morcz, akkor mit nézel a műsorból? :))

másodpéldány 2015.02.02. 11:26:33

@csicserierika:

lehet, hogy egy papás-mamás hét Lacit nagyon felhozná, mert ő anyja helyett anyja lesz a gyereknek, míg edina cigizik meg kávézik, meg képtelen lesz felkelni, vagy ha fel is kell a kialvatlanságtól rettenetes zilált rém lesz...

ornyim 2015.02.02. 11:29:55

@Conchobar: Mikor szállunk már le a bajszos témáról? Lerágott csont, nincs bajsza és kész ezt Zsú is megmondta! Hagyjuk már.

Magg. 2015.02.02. 11:30:11

@Csak ügyesen!: kérdéses átlátja-e. :)
Annyira beleégett ez az "igázám van" mentalitás, innen nehéz lenne fordítani.

csicserierika 2015.02.02. 11:30:29

@másodpéldány: remélem, h most kihagyják, de ha mégis, akkor bébik lesznek, és Edina ahhoz jobban ért, mint egy 13 éves kiskamaszhoz.

Krétagarbó 2015.02.02. 11:30:42

@fosch9: így mindig a tiéd a ez a poszt. Edina: nagyon jól játszik, nem tudom eldönteni, mennyire tudatos, ebben a Laci lávos sztoriban és mennyire nem.
Tényleg? Már csak 3 hét van 23-ig? Juhhé!:)

Zsolt28 2015.02.02. 11:30:51

@Conchobar: Dani viselkedésének minősítéséhez kell némi intelligencia. Megérteni a motivációs szürkeségeket. Ez a csávó nem fekete-fehér, mint bent néhányan. Ezért sok ember nem tudta megérteni, hogy miért szívatta Zsu-t, miért állt ki mögüle és miért vette le a lila kendőt Laciról. Hiába, többségében még mindig nem az észlények nézik az ilyen műsorokat.

Conchobar 2015.02.02. 11:32:01

@másodpéldány: "két árulás: zsé hajszolása utolsó vérig, és egy elvileg szövetséges társ laci lilájának leszedése betette neki a kaput..." - Van még egy harmadik ok is: Dennis-re úgy és akkor támadt rá váratlanul Dani, hogy Dennis nem adott rá okot. Nem Dani tiszte döntést hozni abban, hogy Dennis hogyan bánt a nőjével. Onnantól kezdve Dani játszotta az ok nélkül támadó Reni szerepét, Dennis meg a védekező Zsuzsáét

2015.02.02. 11:32:21

@csicserierika: hát mégis te nem szállsz le a zsu témáról ha annyira unod, miért róla beszélsz? én nem unom, az egyik legérdekesebb játékos volt, lehetett volna, ha a gyűlölet-kommandó nem fúrja ki, de ugye az ő hanyatlásuk is zsu kiesése uán kezdődött, laci és edina ellen már sokkal több negatív hang van min hetekkel ezelőtt, úh ezeknek nyereményt nem jósolok
na részemről is a zsu témát lezártam

hajrá éden

MacákékIcukája 2015.02.02. 11:32:55

@ornyim: igen, nekem is hasonlo a gondolatmenetem (bar Laci nem az esetem, nekem a perverztekintetu Robin jon be lol).
Marad Robin, neki hajrazok en is. O meg tud veszekedni cshicskagheccizes nelkul, es ertelmes is.
BodocsTibitol idezve "Csinaljunk egy uj Magyarorszagot! Legyen a neve SVAJC!" :DD

Conchobar 2015.02.02. 11:33:35

@ornyim: "Mikor szállunk már le a bajszos témáról?" - Mikor szálltok le?

Magg. 2015.02.02. 11:33:39

@Zsolt28:
Szia Dani!
Mi van, b(l)enézel ide közénk, az alacsony intelligenciájú lényekhez?

Krétagarbó 2015.02.02. 11:35:51

@-pkata-: "Bencus a kiesése napja után hány nappal fog üzekedni Fannival, és vajon sikerül e benyomnia a bv-be, mint az őstehetség Adélt? - hö, passsz"

A kérdést úgy kellene feltenni, hogy ha Dennisz nyer, akkor Bencus a kiesése után hány nappal fog üzekedni Fannival... (1 hét, mire Dennisz kifizeti az uzsorásokat) És ha Dennisz nem nyer....stb. (6 óra, mikor Fannika odaér a szállodába, ahova kiesés+a kötelező körök után rakják éjszakára)
Fanni még fog vezetni BV-t, ebben szinte biztos vagyok.

ornyim 2015.02.02. 11:36:04

@Conchobar: Kérdésre nem kérdéssel válaszolunk. De, hogy te is értsd, mikor szállsz/szálltok le a bajszos témáról?

csicserierika 2015.02.02. 11:36:07

@fosch9: már bocsánat, csak az én szempontjaimnak is hangot szerettem volna adni.
Most is írod, h érdekes . Hát ez érdekes :) Savanyú, merev.
Na, én is lezártam

Krétagarbó 2015.02.02. 11:37:21

@fosch9: az elején biztosan ez volt, aztán szerintem elkezdett hozzá hamar kötődni. Lacci nagyon gyenge pszichésen.

mr miss 2015.02.02. 11:37:23

@csicserierika: de amit úgymond idéztél, az nem azt jelenti, hogy bármelyik pasira ráugrik, amelyik épp kéznél van, hanem azt, hogy nem hisz az egyetlen nagy szerelemben, mert majd jön másik.
Dávid után nem volt senki, aki tetszett volna neki, nem is ment rájuk. A munkahéten kezdett bejönni neki Laci.

Morcz 2015.02.02. 11:37:34

@Krétagarbó: a maradék 5-20 percet...:D

@másodpéldány: nem biztos, de ha ilyen hét lenne én így kavarnám meg a papa-mama vonalat:
Dennis-Edina, Robin -Fanni, Dóri-Laci Na lenne ám hirig dögivel.....:))))))

2015.02.02. 11:38:09

@Conchobar: @másodpéldány: sztem Dani már az első húzásával (volt szövetségese zsu alázásával) elvágta magát a nézőknél, a többi csak megerősítés volt a kiejtőinek

@Krétagarbó: ez is egy karrier örökös F9-nek lenni :D évadok óta pályázok rá aztán magamhoz ragadtam :DD
3 hét bizony
nagyon jók az előzetesek ill. amiket berki nyilatkozott róla (álla leesve mondta h még őt is meglepték mikre képesek a nyereményért)
a VV az édenhez kismiska de ez a VV a tavalyihoz képest azért ütősebb

Magg. 2015.02.02. 11:38:44

A tegnapi párbajra visszatérve - a műsorvezetőknek nem elfogulatlannak kéne lenniük?
Sztem tök gáz, amit Lilu és Bencuska műveltek végig, folyton beszólogattak mindenkinek, kérdeztek, aztán kiröhögték a válaszadót, miközben az még két szót sem tudott szólni.
Menjenek a pics@ba, kapáljanak, de ne vezessenek műsort!

mr miss 2015.02.02. 11:39:22

@fosch9: nos igen, én eléggé meg vagyok lepődve, hogy még mindig az a téma, hogy Zsu miért ment rá Lacira, de hát vannak, akik nem tudják elengedni a fantáziálást a mások életéről, viselkedéséről.

Conchobar 2015.02.02. 11:39:50

@másodpéldány: "két árulás: zsé hajszolása utolsó vérig, és egy elvileg szövetséges társ laci" - Ádám ellen is elkövetett egy árulást (mikor elárulta Dennis-nek meg Macinak, hogy Ádám magára rakat, és 3-an fognak rárakni). Ádám sokszor kikérte Dani véleményét, Danit tartotta a villa eszének. Ráadásul Dani hazudott Ádámnak, mikor az (vagy tán Laci kérdezte?) rákérdezett Danira közvetlenül a Robin kiválasztása után, hogy 'te tudtad ezt?'

MacákékIcukája 2015.02.02. 11:40:14

@Morcz: "nem biztos, de ha ilyen hét lenne én így kavarnám meg a papa-mama vonalat:
Dennis-Edina, Robin -Fanni, Dóri-Laci Na lenne ám hirig dögivel.....:))))))"
EKG

másodpéldány 2015.02.02. 11:40:27

@csicserierika:

nem hiszem, hogy fel tudja adni a cigizést vagy a kávézást, vagy a molyolást, szerintem az anya elsősorban laci lesz... minden rémsége ellenére laci egy gondoskodó típus, mindenkit még az ellefeleit is masszírozta, az elején sorba álltak nála a lakók, és más dolgokban is, igaz a büntetés mániájával ezt a pozitívumát újra meg újra lenullázta...

viszont a kisbébit nem fogja büntetni, csak simán az anyja lesz... edina lehet a cigizős lógos mama...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 11:40:55

@Krétagarbó: Sajnos +1000 Kréta, még ha Kamilla ezt (ugyancsak sajnos) alapvetően a kezdetektől másképp is látja/látta.... Zsunak, mint stratégiai szövetségesnek két hatalmas problémája volt Dani oldaláról nézve. Egyrészt, nem értette meg Danit (a taktikában), de ha néha érteni vélte, akkor rögtön irányítani is akarta a tattikát (amit nem kellett volna), másrészt érzelmileg nem adott támaszt Daninak, és itt most nem az esetleges szerelmi, vagy szex szálra utalok, hanem arra a fajta érzelmi támaszra, amit Dani Edinától, de még nyomokban néha Dóritól és időnként Fannitól is megkapott a játékban (egy simogatás, egy jó szó, egy mosoly stb.). Zsu mindig nagyon durván építette le Dani "érzelmi" közeledését (szinte undorkodva, durván belegázolva az ffi egojába), pedig erre ebben a játékban és nem csak ebben a játékban, de az életben is, sokkal finomabb technikákat is tudnak alkalmazni Zsu-nál magasabb EQ szintű nők, pl el kellett volna vinni a kapcsolatuk érzelmi vonalát egyfajta "testvéri" irányba. Magyarán Zsu akkor játszotta volna jól a szerepét Danival, ha ráhagyja Danira a racionalitást, és mint egy intuitív nő, ő kontrollálta volna a kettejük közötti optimális érzelmi kötöttséget (értsd több, mint haveri alapú spontán szövetség, de kevesebb, mint ffi-nő közötti bármilyen kapcsolat).

Morcz 2015.02.02. 11:41:28

@Krétagarbó: "Lilu: köszönöm a figyelmet, ennyi volt már a VV8 összefoglalója és a párbaj, most következik a Belevaló Évával és Fannival..." :D :D :D

másodpéldány 2015.02.02. 11:43:29

@Morcz:

ha denisz-edina pár lesz, akkor hajaj lesz ott hirig az biztos... elképzelhető, hogy a laci dóri páros nyerné a hetet... bár éjszakai felkelésben Dóri nem a legjobb...

de ez azon is múlik a stáb kit akar jobban kikészíteni... az előző körben zsófikát hajszolta a stáb az idegösszeomlás szélire...

Conchobar 2015.02.02. 11:43:57

@fosch9: "sztem Dani már az első húzásával (volt szövetségese zsu alázásával) elvágta magát a nézőknél" - Az igazság az, hogy olyan nagyon nem alázták ám Zsuzsát volt szövetségesei, mint amennyire összemosódnak egyes nézőkben Daniék és Reniék tettei. Mindenesetre Daninak (legalább színleg) semlegesnek kellett volna maradnia a Zsuzsa-Edina, valamint a Dennis-Dzseni kérdésben. Nem bíró ő, hogy ítélkezzék

Krétagarbó 2015.02.02. 11:44:05

@Juvegrande85: hülyéskedsz? mikor Cc. Adél is kapott egy szezont a BV-ban? Sztem mindent el lehet intézni...

miciur 2015.02.02. 11:44:11

Magyarországot tökéletesen tükrözi a párbaj kimenetele, a suttyóság felülkerekedett és irigységgel párosulva lenyomta az értelem apró szikráját. Nem tudom ez a gyökér Dennis hány éves, de azért 23 éves kor tájékán már illik rájönni, hogy nem csak a faszom létezik a világon.

2015.02.02. 11:46:15

@csicserierika: neked savanyú merev, másnak érdekes, ahogy a másik is egyiknek tisztaszívű, másiknak őrjöngő patkány, van ez így :) a megosztó karakterekkel már csak így is marad :)

@Krétagarbó: igen, sztem is laci gyenge és lehet h az egyik legnagyobb meglepi ilyen szempontból, én hamarabb vártam volna h ádina roppan meg, mint h laci, már a bemutatója is a tetkós verekedő karakter volt, aztán a nekem nem kell kapcsolat én vok a fasza gyerek maszk után elkezdte magára erőltetni ezt az ádina-szálat, de én valahogy úgy érzem, még mindig a játék miatt erőlteti, de h ennek a pasinak nem ádinka az esete azt én (szubjektív) borítékolom (ha lehetek ilyen előítéletes) - csak az a baj h már mindkettő részéről erőltetés és ez lejön a képernyőn
úh sztem játék miatt kötődik ádinához - szted érzelmileg?

kismalacka 2015.02.02. 11:46:30

@fosch9: Így van. Már akkor lehetett sejteni, hogy egy számító napraforgó. Ami egyébként nem lenne baj ebben a játékban, ha ezt szimpatikusan csinálná. De ez a szerencsétlen lány minden most, csak nem szimpatikus. Elszúrta nagyon, mert az elején nekem szimpi volt.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.02.02. 11:46:35

azért a "nem akarok spoilerezni" és a cím, amiben az áll, hogy "visszatért a szexmachine" között érzek némi ellentmondást, tekintve, hogy dani mennyit szexelt bent és dennis mennyit ugye :D

csicserierika 2015.02.02. 11:48:23

@mr miss: azt, h nem hisz a szerelemben, azt mikor mondta ? v csak most találtad ki ? :)
ugyan, persze, h bejött neki Lacci , meg sokan mások. Robin szabadon futott, és milyen érdekes lett volna Denis, mert az tuti nem utasította volna el, és nagy húzás lett volna , ha már játék....

csicserierika 2015.02.02. 11:52:47

@fosch9: mikor mondtam én valaha is undorító jelzőt kedvencedre ? Ez valami kompenzálás egyeseknél, h Edinát alpári jelzőkkel említitek ?

2015.02.02. 11:52:50

@miciur: nem Magyarország nézi, hanem néhány magyar a sokból, amellett nem denisz nyert, hanem dani ellen szavaztak az emberek, de ezt már páran leírtuk, danira visszaütött az előzőekben tanúsított viselkedése

@kismalacka: zsunál rontotta el ádina is és dani is láttuk dani fizetségét ezért, úh vizionáljuk ádina távozását is :D kb két hétig nekem sem volt ádinával bajom csak amikor már a szövetségbe bevették és már elkezdte zsut fúrni ott látszott h nem stimmt, de az orgánuma miatt mászok falra, ahogy mindenbe beleszól, senkit nem hagy szóhoz jutni, na de meglátjuk a lacival való nasszerelme mire lesz elég, ha elkezd robinra rámászni még hiteltelenebb lesz...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 11:54:25

@Conchobar: Ezt jól látod, de csak annyiban, hogy Fannika által kiprovokáltan, az alkoholos befolyásoltság alatt Dani kb. négy héttel (azaz két párbaj ciklussal) a kelleténél korábban elárulta, hogy hogyan majd fogást találni Deniszen egy esetleges párbajon a legjobb 5 között. Ha ez az érve akkor jön váratlanul egy öt közötti párbaj kampányhéten, akkor simán kiüti Deniszt. Így viszont egy csapásra kiesett egy olyan látszólag semleges villastátuszból, amiben az ominózus kifakadás előtt volt, és Denisz meg Fanni fel tudott készülni belőle.

Eszet Lenke 2015.02.02. 11:54:29

@miciur: Valóban sajnálatos, hogy a gyökérség ennyire népszerű. Elképzelhetetlennek tartom, hogy erre az erkölcsi hulladékra valóban van igény. Pedig, de... Szánalmas!

mr miss 2015.02.02. 11:55:05

@csicserierika: az amit mondott, ezt jelenti. Érdekes, hogy nem tudsz kijönni ebből - nem ment rá Robinra, nem ment rá Dennisre, mert nem akart bárkivel és mindenkivel kavarni, aki nem tetszik neki. Danival sem. Játékból sem. Ezek nem bábuk, hanem emberek.

2015.02.02. 11:56:24

@csicserierika: ki undorítót ki degradálót, nem gondolom, hogy meg kéne mondani ki mit mondjon :D
edina mint látod sokaknál kiveri a biztosítékot, mások nevében nem nyilatkozhatom, magam nevében: rühellem ezt a típust, már leírtam többször, h miért, úh nem ismétlem magam
de látjuk h te pl zsut nem bírod, én is kérjelek számon? :D

minden reggel 2015.02.02. 11:57:23

@Eszet Lenke: szerintem nem lehet ezt a músort így megítélni. azért nézik az emberek mert ez van. ha más lenne mást néznének. olyan ez mint a szavazás volt, nem a jót, hanem a kevésbé rosszat választották. a tévéműsorok már évek óta ilyenek, van a gyengusz és a még gyenguszabb. ennyi.

csicserierika 2015.02.02. 11:58:36

@mr miss: ez viszont egy játék, ahol bele lehet bukni . Ő Laccit választotta, repült is Jól tette.

2015.02.02. 11:58:55

mindenesetre érdekes, h aki számomra ellenszenves, az másoknak szimpatikus és ugyanazt egész máshogy ítéljük meg, mást látunk ugyanabban a megnyilvánulásban, az egyiknek elnézzük a másiknak nem
erre kérek egy szakembertől egyszer magyarázatot :D

kismalacka 2015.02.02. 12:00:14

@fosch9: Engem az orgánuma zavarna a legkevésbé ha....ha egy szerethető karakter lenne. Fáninak is iszonyat hangja van, de mégis ( a taszító dugásai ellenére is ) szimpatikusabb mint Dinka.

Ő ugyanis azonkívül hogy egy törtető, gázoló típus, még energia vámpír is. Találkoztam már az életben is ilyen típusú nővel, egyszerűen menekülni kell még a közeléből is.

csicserierika 2015.02.02. 12:00:37

@fosch9: nem bírom, de alpári jelzőkkel nem illetem. Nem hiszem, h nem értesz, csaknem akarsz.

2015.02.02. 12:00:45

Jó volt a poszt!
Kommentekhez:
Szerintem Dani hibázott, de nem hiszek abban, hogy bármi is lett volna, ezt a párbaj Dennis el tudta volna veszteni.
Oly egyszerű, oly buta, ráadásul elszólta magát, hogy Fanni töcskölése csak taktika része, a párbajon nekem már kínos volt, mégis kell a népnek az RTL-nek.

minden reggel 2015.02.02. 12:01:18

@fosch9: mindenki a saját szűrőjén keresztül nézi az eseményeket, van aki objektívebb, és van aki belevonódik, rávetíti a saját tapasztalatait, élményeit. emiatt ne menj szagemberhez :)

Magg. 2015.02.02. 12:03:39

@SmittyB: Laci-Edina nagy szerelmi kettősét hitelesnek látod? Azt nem tartod elképzelhetőnek, hogy az idők folyamán, a napi dugások hatására Denisz és Fáni is megszerették egymást?
Ez is a kettős mérce!

2015.02.02. 12:05:03

@Magg.: :)
@kismalacka: én továbbra sem értem mások mit szeretnek ádinán, miért kell pl más szavába vágni folyton, mi ez az ordibálva beszélés, olyan kis sutyerák típus aki ezzel próbálja az igazát megtámogatni, de ez nem így működik az életben, törtetne-gázolna de ehhez nincs elég intelligencia, illetve én azt a vért is látom benne amiért kitiltás jár, de sztem sejted mire gondolok, és nem a szorgalmas dolgos kevesek egyikét hanem a hangos hőbörgős ki ha én nem nagyobb többség vért, amit amúgy is kerülök az életben

vegyünk egy egyszerű példát
bemegyek a mhelyemre és mától így viselkedek: sztem úgy vágnának ki mint macskát sz.ni... a VV-ben lehet h bejövős ez a viselkedés de a való életben (sztem) nem

neki jobb lett volna ha megmarad az ártatlan határon túli bárány szerepben, garantáltan megnyerte volna, de nem, ő már taktikus szövetséges és szerelmi szál is akart lenni, sokat akar a szarka?

mobilos perpetuum 2015.02.02. 12:05:24

@Juvegrande85: Én azt a jelenetet vártam. amikor Liluska és Bencuska savanyú képpel ott álltak, hogy elmondják, hazudtunk éjjel-nappal, amikor Danit egy észlénynek állítottuk be, erőltettük ezt a bárgyú Lacis Ádinás szappanoperát, most szóltak a fülünkre, hogy számunkra most itt a játék véget ér. Nekünk irány az utcaajtó.

MacákékIcukája 2015.02.02. 12:06:14

Azert az tok vicces, hogy egesz nap a parbaj kimenetelen dohogok :D kb rohogok magamon, nem mintha valtoztatna ez barmit is az eletemen. Mindegy, legalabb nem a hulye szerelmi eletemmel vagyok elfoglalva :DD

Eszet Lenke 2015.02.02. 12:06:41

@minden reggel: Nyilván és nem vagyunk egyformák. Jobb érzésű embereknél ez a fajta viselkedés, modorosság, teátrális megnyilvánulás(ok) visszatetszést kelt. Az alpári stílus pedig csak hab a tortán. Mégis igény van rá, ez az elképesztő. Visszaemlékezve a VV-s kezdetekre, még egy böfögés is vérlázítónak tűnt. Elkorcsosult a világ, az erkölcsi normák a béka segge alá kerültek.

alsophila grahami 2015.02.02. 12:07:28

jó a poszt, ide meg @másodpéldány: +1000, Denisz nem áll most nyerésre, de nem tudni, miként változik a karaktere a végjátékig, simán stílust válthat, ha másért nem, mondjuk, hmmm... egy kis riportszobás ráhatásra..? számomra itt Zsu kiesésse óta nem maradt szimpatikus karakter, Robin túl sunyi és helyezkedő az én ízlésemhez (plusz az a sokat emlegetett "valami definiálhatatlan furaság" is ott van a személyiségében, ami nekem nagyon nembegyere ), talán Dóri még az, aki normálisan tolja, nem látok benne se sunyulást, se rosszindulatot - kicsit tuja, de ez is változhat még; ami pedig Dönyált illeti, ha megmarad a kezdeti, Attila által is preferált karakterében (védelmező Grállovag és cinkostárs mmkk), akkor nálam ő maradt volna a favorit, mert kezdetben jobban bírtam a fejét, mint Zsuzsáét. de sajnos elqrta, így járt, így is túl sokáig volt bent - ahhoz képest, amit mutatni tudott. szerintem most Dórit támogatom, de majd még meglátom, nálam mindenkinek jár újabb esély (ja, nem;)

Csak ügyesen! 2015.02.02. 12:08:10

@mobilos perpetuum: Az gondolom nem volt meg, h az RTL vasárnaptól mindent megtett azért, h Dennis menjen vissza? ;) :)

,, 2015.02.02. 12:08:14

Na de az kiderült már, h Roosevelt miért volt egy kibaszott alien?

kismalacka 2015.02.02. 12:10:13

@fosch9: Mindenki a saját szemüvegén keresztül nézi a játékot, és van akinek Dinka, van akinek mondjuk Robin a szimpatikusabb. Ez nem baj, még szerencse hogy nem vagyunk egyformák.

Én azokat sem ítélem el akiknek pl. Dinka játéka tetszik, nekem nem, és ezzel lezártam a dolgot.

Bent azért lehet taktikus, mert a többiek sem IQ huszárok, de nyugodtan az EQ-t is idetehetem, és a benti miliő meg sem közelíti a kinti helyzetet.

2015.02.02. 12:10:15

@Magg.: Meséld már el, hol volt kettős mérce a hozzászólásomban, valakivel keversz!
Laci-Edina ugyanez, paralel módon Laci meg Dennis is, a kiválasztásuk után jöttek rá, hogy szerelmesek, addig csak szex volt, de hirtelen megvilágosodtak.

2015.02.02. 12:10:50

@minden reggel: jó :D de eccer úgy elolvasnám :D
vagy utsó héten beküldeném nekik Csernust és a kövi napi posztot megíratnám vele
@csicserierika: még az éden alatt érthetünk egyet :)

Ádina sztem akkor maradhatott volna osztatlanul népszerű, ha elénekelget, táncol, bohóckodik bent, ez az ármánykodó szerep neki nem áll jól.
Érdekes mód nekem fanni eleinte nem volt szimpatikus, de mostanában már igen. Nyerni nem gondolom, h fog, de pl egész másként reagált egy falkában támadásra mint vártam volna azok után h a játék elején ő is milyen vehemenciával ment zsunak. Na persze más támadóna és támadottnak lenni.

Magg. 2015.02.02. 12:11:51

@SmittyB: erre reagáltam:
"...elszólta magát, hogy Fanni töcskölése csak taktika része..."

,, 2015.02.02. 12:11:58

@csicserierika: amúgy azt sosem értettem, h valakinek az arcvonásain hogy lehet gúnyolódni. Az alakján még oké, mert arról mindenki maga tehet, de az arcáról nem... (kivétel a Dóri meg a VV Veronika félék, akik maguk csúfítják el magukat feltöltött szájjal meg botoxszal v csúnya szemöldöktetkóval)

zümzümke 2015.02.02. 12:12:45

@miciur: 23 éves létére elég vacakul néz ki. simán elhinném, hogy egy tízessel több.Persze, a kinézetéről általában nem tehet az ember, de szvsz. az értelem hiánya lehet itt is az ok.

Juvegrande85 2015.02.02. 12:14:32

@másodpéldány: "ha denisz-edina pár lesz, akkor hajaj lesz ott hirig az biztos... elképzelhető, hogy a laci dóri páros nyerné a hetet... bár éjszakai felkelésben Dóri nem a legjobb..."

Ja... Mondjuk Dóri mély álmából felriad a csecsemő sírásra... "Khiezzzz ghecciiii?" :D:D

Conchobar 2015.02.02. 12:14:34

@mobilos perpetuum: "Én azt a jelenetet vártam. amikor Liluska és Bencuska savanyú képpel" - Nézd már vissza a Zsuzsa-Laci párbajt (legalább a végét, mikor Lilu majdnem elsírja magát miközben fogja az épp kiesett Zsuzsa kezét), vagy nézd már végig a múlt heti összefoglalókat, melyekben Lilu nem győzi hangsúlyozni, hogy szegény Fanni ellen összefogtak (miközben Laci esetében meg baszik ugyanezt észrevenni). Vagy figyeld meg, hogy milyen negédesen beszél Lilu Dennis-hez a kihívásnál

mr miss 2015.02.02. 12:14:37

btw, csalódás azért Dani szereplése. Lényegében miatta kezdtem nézni 4 széria kihagyásával most a VV7-et. Amiket Attila mondott neki, teljesen jók voltak, és Dani egyszerűen elszámította magát, amikor az erősebbnek vélt Edina mellé parkolt inkább, és belement a csoportos terrorizálásba, ráadásul egyre frusztráltabb volt a kieséstől való félelemben, így nem is produkált semmit, csak részegen a rossz elszólásokat. Hát kár azért, csalódás, de sajnálni nem tudom.
A cserépből lassacskán kimászó Robin, vagy a saját hülyeségének is örülő Fanni miatt van még értelme a kiesés sorrendet követni, mecsoda felhozatal, meh :)

2015.02.02. 12:15:35

@Magg.: Ebbe csak te olvastad bele, hogy a másik párocskáé nem.

minden reggel 2015.02.02. 12:16:33

@Eszet Lenke: biztos más a sztenderd ma mint 200 éve. én azért ismerek sok embert akinél helyén vannak az erkölcsi normák. itt csak annyi történt (sztem) hogy egy műsor amiből ki lehetne hozni többet is, csúszik le a Mónika só színvonalához. vagy melyik is az amiben habos csúszdán csúsznak Feket Pákóék lila dresszekben, meg hasonló idétlen feladatokat kapnak? egyszer belenéztem háááát...
ugyanazt az öt-tíz sztárt lehet látni más más idétlen műsorokban. nem azért mert erre van igény, hanem evvel keresnek ők pénzt. volt egy ismerősöm ő mondta, hogy mikor merre akar menni ott csinál épp riportot. ez nem a nézőket minősíti szerintem hanem a készítőket

zümzümke 2015.02.02. 12:16:54

@zümzümke: egyébként én sem látom pl. Edinát olyan csúnyának, inkább az unszimpátia miatt hangzik el annyi negatív jelző a külsejét illetően. Valószínűleg, ha szeretnék a kommentelők, szebbnek látnák. Fanni az én szememben a dekoratív, de nem szép nő. Dóri pedig annyira mű (számomra) és annyira más szubkultúra része, hogy jelen állapotában nem tudom értékelni sem.
/PS: a szépség egyébként nem érték, csak egy múlandó állapot. Az igényesség és a jóízlés a megjelenésben, az már más tészta. szerintem./

2015.02.02. 12:17:12

@foxglove (igazándiból): mert dóri keveri a szezont a f.ommal?

@kismalacka: én sem ítélem el csak nem értem :D ezzel nem csak itt vagyok így, az életben sem igazán értem ha vkinek szimpi vki, aki nekem nem :D
Tény, h ez sem az általam áhított iq évad lett, de a tavalyihoz mérten érdekesebb.
Robin az egyetlen aki még nem blamálta magát, bár denisz sem, ő csak kőbunkesz, sztem a többi már így v úgy járatta le magát.

Conchobar 2015.02.02. 12:17:28

@fosch9: "Ádina sztem akkor maradhatott volna osztatlanul népszerű, ha elénekelget, táncol, bohóckodik bent, ez az ármánykodó szerep neki nem áll jól" - Hol, ki ellen ármánykodik Edina? Mit, mely cselekedeteit minősíted te ármánykodásnak?

minden reggel 2015.02.02. 12:17:56

@fosch9: Csernus vicces lenne :)
Edina te hazudsz.
Fanni igen kövér vagy és társai :)
Lacira nem is tudom miket mondana :)

Magg. 2015.02.02. 12:18:13

@SmittyB: kérdeztem, hogy a másik kettőssel mizu?
Idézem magam:
Laci-Edina nagy szerelmi kettősét hitelesnek látod? Azt nem tartod elképzelhetőnek, hogy az idők folyamán, a napi dugások hatására Denisz és Fáni is megszerették egymást?

csicserierika 2015.02.02. 12:19:07

@fosch9: VV-s vagyok, ÉH-t csak szemlélem. Nem kötnek le a metrosexuális fiJúkák :)

@foxglove (igazándiból): igen, engem is ez zavar leginkább.

alsophila grahami 2015.02.02. 12:19:11

@mr miss: jól beszélsz (y) vannak itt emberek, akik azt hiszik vmiért, hogy megmondhatják, ki mit gondolhat, mondhat, miként nyilvánul meg, sőt, azt is tévedhetetlenségük teljes tévképzetében azt is meghatározhatják, hogy egy-egy játékosnak hogyan "kellen" működnie, gondolom, azért, hogy az ő - csakis az ő - kedvükre létezzen odabent. csakhogy ahogy odabent, úgy idekint pont telibesz@rjuk, hogy ez a pár ember itt mit szeretne ránkerőltetni, ez a helyzet. el kéne fogadni, de nem megy nekik.

mondjuk, engem szórakoztatnak, ahogy egy tömbben léteznek és falkában játszanak - pontosan ugyanúgy, mint az általuk preferált játékosok. qrrrva vicces xDDD (főként most, amikor sorra hullanak el a benti falkások :P)

2015.02.02. 12:19:14

nekem az ádina jelenség is épp oly érthetetlen mint a vajnáné jelenség de lehet csak a cikk monatja velem amit most olvastam :D

zümzümke 2015.02.02. 12:19:40

@minden reggel: "ne picsogj!!! sajnálod magad???!!" :DDD talán ilyeneket :D

Conchobar 2015.02.02. 12:21:13

@mr miss: "belement a csoportos terrorizálásba" - Csoportos terrorizálás? Nem kellene összemosni a Dani-Edina páros cselekedeteit a Reni-Fanni pároséval

alsophila grahami 2015.02.02. 12:21:23

@minden reggel: azért a lemókásabb csak Robin lenne.... :DD

Csak ügyesen! 2015.02.02. 12:21:26

@sui.generis: Ez egy vicces komment volt :D :D Tényleg :) Legalább ilyenkor megérti az ember, h a bentiek is nyilván nem érzik azt, h ők egy falka, de a másik az az ;) :)

Krétagarbó 2015.02.02. 12:21:36

@zsopicur: Ne igyunk még előre a medve bőrére. Bent van még Edina és Lacci, én nem vok meggyőződve arról, hogy Edina nem lesz bent a döntőben.

minden reggel 2015.02.02. 12:21:40

@zümzümke: én inkább anyuka kicsi fia vonalon gondolkodtam :) hogy nőjél már fel apám!

minden reggel 2015.02.02. 12:22:44

@sui.generis: Robinra nincs ötletem :) mondaná neki hogy legyél fiam genyó? mert így belehalványulsz a tapétába?

kismalacka 2015.02.02. 12:23:32

@fosch9: Persze, nem könnyű elfogadni, hogy a számodra görény alak hogy lehet más számára szimpi, de akkor azokkal sem kell együtt lenni akiknek szimpatikus. Így szűri az ember a barátait is.

Denisz csak azért ment vissza, mert Danival már mindenki töke tele lett, és túl játszotta a taktikáját :) Nekem még Dóri is bejön még a kamionos cshicska dumájával is, mert pl. ő volt aki Zsuval elkezedett beszélgetni amikor a sakál banda rányomult. Élén a szende Ádinkával.

2015.02.02. 12:23:52

@Conchobar: mindent ami zsu ellen irányult anno, valamint fanniba is próbál kaffogni mostanában (dícsérjük dórit h fanni irigykedjen, ne adjál zsetont halért lacciiii, fanni megérdemelted a szaunába kizárást) kíváncsi leszek ezek után laszikával a nagyszárálmivel mit fognak virítani

Krétagarbó 2015.02.02. 12:24:09

@csicserierika: ha felhasználja, akkor pedig mindenképpen úgy kell iányítania a dolgot, hogy Lacci-Robin párbaj legyen, Robinnak legalábbis ez hozna legtöbbet a konyhára.

minden reggel 2015.02.02. 12:24:31

@sui.generis: erre a falkás dologra jó játék lenne ha a szereplők egy napra vagy pár órára egymást kellene hogy játsszák. edina lenne fanni stb. utána vajon hogy értékelnék magukat...

,, 2015.02.02. 12:24:37

@fosch9: jaja, a Rooswell-incidenssel. De az elnökről semmi inkriminálót nem találtam. Illetve vmi olyasmit h kötött egy megállapodást az alienekkel. De ez nem igazolja h ő is az volt, sőt:)

alsophila grahami 2015.02.02. 12:27:45

@minden reggel: neeeeeem, én "másként" képzelem el, egészen másként: fiam maga hazugságban él!!! hazudik magának is!! maga a fiúkhoz vonzódik, vállalja be!! :DDDDD

Tanya Jóska 2015.02.02. 12:28:33

Fanninak ez a szolinak lelke van című kétfelvonásos ultra gáz volt. minden volt ebben csak természetesség nem. irány a gór nagy mária színitanoda.

alsophila grahami 2015.02.02. 12:28:48

@minden reggel: jó ötlet!!!! ajánlanám az erre ténfergő olvasószerkesztők figyelmébe!!!! :)

Eszet Lenke 2015.02.02. 12:29:25

@minden reggel: Természetesen a Dennis-re voksolók erkölcsi normáit kérdőjeleztem meg. Normális értékrenddel bírók talán nem is néznek ilyen műsort. (Bár én is annak vallom magam, mégis követem a történéseket. :) )Visszasírom az Alekosz-Éva-Olivér triót (nem, mintha ők lennének az etalon), mert annyit azóta sem röhögtem, mint akkoriban. De a mostani brigádnál már a csodában sem lehet bízni, csak abban, hogy egyszer véget ér, mint egy rossz álom.

Krétagarbó 2015.02.02. 12:29:34

@MacákékIcukája: "Ájjgyörögyöröájjgyöröájj!!!" :))))

Krétagarbó 2015.02.02. 12:32:35

@fosch9: ez ígéretesen hangzik... Sztem is jobb ez a VV széria, mint a tavalyi.

Conchobar 2015.02.02. 12:33:03

@Magg.: "Laci-Edina nagy szerelmi kettősét hitelesnek látod? Azt nem tartod elképzelhetőnek, hogy az idők folyamán, a napi dugások hatására Denisz és Fáni is megszerették egymást?" - Edináék kapcsolatában van evolúció, van benne útkeresés, van benne ellentmondás, tétovaság, van benne vita, egyeztetések. Egyszóval, van benne életszerűség. Fanniék kapcsolatában mindez hiányzik, még akkor is, ha mostmár mondogatják, hogy szeretik egymást

2015.02.02. 12:34:23

@Magg.: De, szerintem megszerették egymást, 6, gyerek mellé 5 bischon havaneset fognak nevelni, muskátli lesz a házuk ablakán és Dennis nem is buta, csak viccből bukott az ötödikes anyagból.
Ha belém akarsz kötni, akkor legalább vállald fel, ha kiderül hülyeséget írsz!
Nem volt kettős mérce cimbora.

miciur 2015.02.02. 12:35:14

@zümzümke: na, megnéztem, 27! Még cinkesebb:)

@fosch9: mi ez a fejedelmi többes? ti vagytok az APP ellenőrök, hogy tudjátok MIÉRT szavaztak az emberek a másikra? Ugyanmár. Dennis "játéka" ennyire bejön a nézőknek, ez van, el kell fogadni. A suttyóság bejön az embereknek. Aki kicsit is taktikázni próbál (hú az megbocsáthatatlan bűn), vagy megjátssza magát (hú, az megbocsáthatatlan), esetleg értelmesebb, mint ő maga, azt megbüntetik.

2015.02.02. 12:35:15

@foxglove (igazándiból): dóritól már ez is valami hogy tévesen megjegyzett valamit ami hasonlít egy másik szóhoz valamivel kacpsolatban, amit egyszer látott a tv-ben
:D

@kismalacka: jaj sajnos ezt a mhelyen nem tudom megtenni, pont egy ilyen ádinával kell együtt üljek , igyekszem ignorálni amikor csak lehet, de hangos hangossss és folyton jár a szája :D

@csicserierika: jaj pedig nagyon tudom ajánlani, a sok bű és bá kettőig sem tudok számolni tesztoszteron gomba :D mint a féltengely volt...
érdekes én az éden nagy kedvelője akkor lettem amikor már véget ért az első évad addig csak néztem jó-jó alapon, majd a vége után folyton vártam, h mikor lesz újra ez tökjó volt.

@minden reggel: laci te egy gyerek vagy, meg kéne már tanulni férfivá válni, a faszodat csak dísznek használod? belebújsz egy kislány fenekébe és sírsz, nőjél fel! - de akkorra laciból már záporozna a könny mint az eső

Tanya Jóska 2015.02.02. 12:37:01

@kismalacka: Dóri Zsuval akkor kezdett barátkozni, amikor zsu visszament a párbajról, addig ugyanúgy kutyázta. Aztán amikor zsu kint maradt a párbajon, abban a pillanatban ment fannihoz puncsolni.

mobilos perpetuum 2015.02.02. 12:37:11

@Conchobar: Most próbáltam visszanézni, persze, hogy kiszedték, amikor kisbence azt mondta, Dani volt a kedvence, valamit hajbókolt lila is, persze hogy a RETEK erőlteti a Patkányarc szerelmei sorozatot, ők nem büntettek, amikor a levélben kapott feladatot, ki a királynő, stb. Dani és bűnbandája szabotálta, ők titkolják ezt a jelenetet, amit Ádina nagyapja halála miatt már nem játszottak be, elözetesben még ígérték: www.hir24.hu/bulvar/2015/01/08/vv7-zsu-nehezen-birja-a-villaletet/ (a videó megtekintésénél felhívjuk nézőink figyelmét, hogy megrázó képsorok következnek -ez az én figyelmeztetésem)

miciur 2015.02.02. 12:38:33

@Conchobar: jajj, hagyjál már ezzel az Adinák lovestoryjával. annál nagyobb kamuszar nem történt még a villában, persze a Fanni-Dennis suttyópáros unalmas misszionáriusozása és oldalról kúrása is rettentő unalmas.

Magg. 2015.02.02. 12:41:31

@SmittyB: Nekem az derült ki, hogy te irkálsz hülyeségeket.
Ja és kössön beléd a beton és cimborád az, akinek két anyja van.

Csak ügyesen! 2015.02.02. 12:41:46

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Még nem, de +1, meg hozzá biggyesztek egy hajrá Lacit is :) Igazából örömmel olvasom a mostani és a tegnap esti kommenteket, kb. minden szóval erősödik bennem a tettvágy ;) :D Reméljük Fanni és co. is hozni fogják az itteni reakciókat :D

,, 2015.02.02. 12:43:39

De uncsi ez a VV-s téma, mindig ugyanaz. Beszéljünk valami érdekesebbről.

2015.02.02. 12:43:43

@miciur: én eddig nem láttam h bárki azt írta volna h denizs játéka ennyire bejön, de lehet h csak azokat az írásokat átugrom, passz, az viszont biztos, h többen leírtuk (igen, írTUK :D ) h danira a saját viselkedése ütött vissza, nekem nem szimpi denisz de dani ellenében egyértelmű volt h deniszre nyomok
@sui.generis: sztem robin is a magának hol van már a töke legyen már férfi monológot kapta volna csernustól
@Krétagarbó: au-nak sem adtam volna 50 millát, számomra ő is az értelmezhetetlen kategória de ott még nagyobb bajban voltak, Viki meg egyedül kevés volt az agyhalott társaihoz
mindenesetre síró szőke p előzetes és féltengelyhez hasonló karakter már bevillant az éden előzetesben :D

én a vv-k végét mindig alig vártam, most sincs másként, essünk már túl rajta és felejtsük el

minden reggel 2015.02.02. 12:45:55

@Eszet Lenke: sztem sokan akik nézik,még reménykednek hogy kapnak valamit a régi színvonalból. nekem eddig senki nem lépte át azt az ingerküszöböt hogy szavazzak, amíg a rosszabb és kevésbé rosszabb közül lehet választani. mondhatnűm úgy is hogy tökmindegy :)
ha tovább esik a színvonal kicserélódik a nézőközönség mi meg várhatjuk az Édent :)

Krétagarbó 2015.02.02. 12:45:55

@VV Erőlegény: Pontosan. Néha azon gondolkoztam, hogy Daninak nem fáj (na jó, nem fizikálisan:) egy ennyire buta nővel szövetkeznie? Néha látszott a párbeszédükön, hogy Dani magyarázná, de Zsu még mindig nem érti. És igen, Zsu érzelmi intelligenciája sem állt a helyzet magaslatán, ezért is esett ki. Nem látta, hogyan kellene leszerelnie Dani esetlegesen túlfűtött érzelmeit, nem látta, hogy a Lacci szál robbanékony, stb...

Írtam választ a privire:)

MacákékIcukája 2015.02.02. 12:46:02

@Krétagarbó: Jaaaaaa, hat persze, hogy ismerem :DDD meg ebed elott irtam a Bodocsos kommentet, azota mar ezerszer kiment a fejembol, hihi :D

MacákékIcukája 2015.02.02. 12:46:46

@Krétagarbó: +1, ezen en is toprengtem sokszor anno.

Conchobar 2015.02.02. 12:47:21

@mobilos perpetuum: "ők nem büntettek, amikor a levélben kapott feladatot, ki a királynő, stb. Dani és bűnbandája szabotálta" - Ez egy baromság. Nem szabotálták, hiszen Edina öltöztette Zsuzsát. Hogy maguknak kávét és kaját loptak, azt nem szokás szabotálásnak netán terrorizmusnak mondani. Ráadásul, nem szokás ugyanazért duplán büntetni, Zsuzsa büntette Edinát, szarul jött volna ki, ha ugyanazért még ráadásul a stáb is megbüntette volna (csak azért, mert nyakaskodott és mert Zsuzsa merev és sótlan)

minden reggel 2015.02.02. 12:47:42

@fosch9: egy jól megválasztott időben egy 'pofon' (akárha szóbeli is) csodát tehet még :)

Krétagarbó 2015.02.02. 12:48:04

@Morcz: Inkább AU-val és Fannival:) Sztem nagy sóóó(wo)menek lennének együtt, ki imádja jobban magát??? (Én mindenesetre imádnám őket:)

,, 2015.02.02. 12:49:29

@Krétagarbó: ez nagyon jó gondolat, tényleg össze kéne rakni Au-t és Fáncsit.

Conchobar 2015.02.02. 12:50:00

@miciur: "jajj, hagyjál már ezzel az Adinák lovestoryjával. annál nagyobb kamuszar nem történt még a villában" - Mert miért is kamu, azért mert életszerű? ('Edináék kapcsolatában van evolúció, van benne útkeresés, van benne ellentmondás, tétovaság, van benne vita, egyeztetések. Egyszóval, van benne életszerűség')

miciur 2015.02.02. 12:52:26

@fosch9: így már ok. Nem kellett volna annyira kutyáznia Zsut, ennyi az összes hiba, amit elkövetett, ezt lehet páran megbosszulták, de ettől én még nem tettem Dennisre (és az ismerőseim 90%-a sem:), már csak azért sem, mert röhögve néztem volna, ahogy a Fannika összeomlik, picsafaszozik, vagy bármi. Mondjuk nem rossz Adinát szenvedni látni sem, igazi rettenet, szararc csaj az is. Tessék már végre nem véres rongyként tekinteni a taktikus játékra.

minden reggel 2015.02.02. 12:52:38

@sui.generis: kér hogy nem szedik szét a párokat több feladatban. érdekes látni ahogy együttmőködnek. pl amikor Fanni Danival táncolt.
egy papás mamás héten biztos összekeverném őket, legyen Edina Dennisszel, Laci Fannival, hogy lgyen már benne egy kis feladat is, ne csak az hogy felerősítik egymásban a szenyúgenyót. így ki kéne hozniuk magukból valami újat is

2015.02.02. 12:52:47

@minden reggel: furcsa laci ezzel a macsó külsőben kislány belsővel mindenesetre sok jót nem nézek ki belőle
robin mutathatott volna többet de még kibontakozhat

@Krétagarbó: ezt az au-t magyarázd el nekem... néztem néztem és buta is, unintelligens is, magamutogató, tipikus mai fiatal - nálam semmi nem emeli ki a mai kis kivagyi nímandok közül - de mi szórakoztató rajta? asszem az ő győzelmét én nem tudom hova tenni

Krétagarbó 2015.02.02. 12:53:33

@fosch9: nem tudom. én is azt gondolom, hogy Laccinál játéknak indult, bár gondolom nem undorodhatott tőle vagy ilyesmi, amit itt sokan írnak, mert akkor az hamar lejött volna. Szóval játéknak indult, de most már látok benne érzelmeket is, csalóka lehet ez a bezárt világ, amiben vannak, tényleg azt hiszik, hogy ez a való világ, pedig dehogy...

,, 2015.02.02. 12:54:04

na jól van, lófasz se lesz itt, nemhogy egy kis laza offolás:) vv-hez meg most nem tudok hozzászólni mert perpillanat leszarom, úgyhogy megyek a dobozkákhoz.

mobilos perpetuum 2015.02.02. 12:55:22

@Conchobar: Laci HANGOSAN magában beszél -nagyon életszerű, (bolond beszél magába), érzelmeket, enyhe undoron kívül az arcán nem látni. Erre a fostengerre több szót kár fecsérelni.

Krétagarbó 2015.02.02. 12:55:44

@fosch9: ne kérd, nem tudom megmagyarázni. tavaly is mindenki ezt kérdezte:)
Gáz, sokszor én is a fejem fogom tőle, viszont sok volt benne a szerethető. Rajta nagyon átjött (nekem), hogy egy alapvetően jóindulatú srác, aki persze túlzottan önimádó, nem hibátlan, de az a típus, akinek 101x-re is megbocsátsz.

Eszet Lenke 2015.02.02. 12:55:54

@minden reggel: Még én sem jártam eddig úgy, hogy közömbös lett volna mindenki. Egy, igazán kedvelhető figurát sem találtam a mostani felhozatalban. Ha a csatornának van egy kis esze, akkor a VV8 egy darabig nem realizálódik.
A tegnapi párbaj óta már nálam is az ÉH a befutó, alig várom. :)

2015.02.02. 12:56:42

@miciur: ja én nem tekintek véres rongyként a tattikára, zsu tattikáját néztem volna még egy darabig, edina tattikája nálam nem bejövős de felőlem csinálhatja :D olyan nagyon sok tattikát azért én nem láttam eddig csak próbálkoztak
és igen abban egyetértük h dani zsu kutyázását eltúlozta főleg h neki nem volt sérelme ebben ha csak nem az önérzete de ha semleges marad esetleg négyszemközt zsunak beolvas az más lett volna a nézők szemében
bár látom deniszt nem kedveled, de nem ártó típusú karakter, elvan bent, dugványoz, nem egy észlény, de nem kártékony - ettől persze nem preferálom a típusát

robin tattikája (ha az tattika) h keresgeti a helyét és igyekszik svájc maradni ami számomra tolerálható neki meg még lehet kifizetődő

Conchobar 2015.02.02. 12:56:45

@Krétagarbó: "Néha azon gondolkoztam, hogy Daninak nem fáj (na jó, nem fizikálisan:) egy ennyire buta nővel szövetkeznie? Néha látszott a párbeszédükön, hogy Dani magyarázná, de Zsu még mindig nem érti." - Dani (és sok más nagyobb intellektussal rendelkező férfi) számára azért tud vonzó lenni a tőle nagyságrendekkel butábbal való szövetkezés, mert így a kapcsolatban könnyűszerrel tud domináns lenni Nem fognak, nem tudnak rivalizálni. Hasonló ez ahhoz, mikor az igen jó külsejű nő csúnyább barátnőt választ magának

miciur 2015.02.02. 12:57:27

@Conchobar: tényleg rohadt életszerű. Adinka vademberezik, meg "hú de megmozgatott, mindjárt ki sem mondom, hogy érzek irántá", "belehalok, ha nem Láci jün visszá", meg hasonló, aztán mikor Laci visszajön, odaadja magát Adinanak 100%-ig, annak már nem kell annyira addigra. Ez aztán az evolúció bazmeg:D (kamunak mondanám inkább). Nekem ne mondja, hogy nem látta, addig, hogy milyen a Laci, addig is ugyanilyen nyálasszájú, pincsifaszú kis féltékeny, instant-agresszív állat volt. Adinka pechje sajnos a borzalmas bajusz is, amitől olyan kis patkány feje lesz (tényleg:)), mellé a stílusa is okádék, főleg, ha vita van.

kismalacka 2015.02.02. 12:58:55

@fosch9: Jaj te szegény...altatót kávéba? :) Füldugó? Pálpusztai??

Gyors segítségként :)))

minden reggel 2015.02.02. 12:59:44

@Eszet Lenke: ha nagyon keressük a pozitívumot, akkor lehet mondani hogy azért sok fordulat volt benne, mert ennyi napraforgó játékost még nem láttam együtt. akik ennyire kifordultak volna magukból. úgy látszik valamit tudhatnak, mert nagyon sok indulatot megmozgattak itt kint is :)

miciur 2015.02.02. 13:00:16

@fosch9: Dórit is a kivülállósága miatt kedveltem, de aztán jött a sulihét és a történelmi nézetei, a szörnyű fullcapek, ez a deszkás-diszkós stílus, meg a manusgádzsiság és kiábrándultam belőle. Robin most a legkisebb rossz valóban, de én már nem szavazok senkire.. Kb. leszarom melyik nyeri, egyedül Daninak adnám oda a nyereményt.

2015.02.02. 13:01:48

@Eszet Lenke: egyszer én is szívesen nézném úgy h nem szurkolok senkinek és nem ellenszenvezek senkivel csak úgy nézem
érdekes az édent tudom így nézni, bár pókmajom azért jól nyomta a kavarást :D

@Krétagarbó: igen asszem az lehet a titka h nem rosszindulatú bár nálam a butasága azért na :D

@minden reggel: igen ez a minden feladatban más-más párok is érdekes lehetne ezt sem használta ki most a csati még a következőkben amíg vannak bent 6-an megpróbálhatják

@foxglove (igazándiból):
offolj majd becsatlakozunk ha van már mihez :D

Krétagarbó 2015.02.02. 13:03:09

@fosch9: de ez így van jól. most képzeld el, mindenki ugyanazt szeretné, vagy mindenkinek ugyanaz tetszene...?

miciur 2015.02.02. 13:03:24

@Eszet Lenke: az ÉH ezerszer jobb koncepció, mindig az volt a legerősebb reality. El kellene már felejteniörökre ezt a közönség szavazzon eredményhirdetést. Szavazzák ki magukat ők, ahogy az ÉH-ban vagy a Survivorben, az tényleg kedvez a taktikának. Én ettől a magunkat adjuk játéktól rosszul vagyok már. Ha tényleg ilyenek, akkor állítsák őket kivégzőosztag elé és géppuskázzák le Dennistől Adináig az összeset, köszönöm.

Krétagarbó 2015.02.02. 13:04:26

@fosch9: a tavalyi szériából a butasága nem keltett akkora nagy feltűnést, talán csak Viki volt éles kontraszt a többihez képest, de a másik 10 ember nagyjából egy síkon mozgott ilyen szempontból.

Conchobar 2015.02.02. 13:05:34

@mobilos perpetuum: "Laci HANGOSAN magában beszél -nagyon életszerű, (bolond beszél magába), érzelmeket, enyhe undoron kívül az arcán nem látni" - Miért csak Laci esetében vetted észre ezt a magában beszél dolgot? Miért látsz bele az arckifejezésébe dolgokat, pl.undort?

Krétagarbó 2015.02.02. 13:05:39

@kismalacka: Sztem Fannika is eléggé energiavámpír típus, vagy nem így látod?

minden reggel 2015.02.02. 13:06:20

@fosch9: ez a kevert párok azért is lenne érdekes, mert jól kijönne ki az a 'lázító' aki még a sz*rt is lábraállítja, és ki az aki mellett inkább lenyugszik a másik. mint ahogy elején R teljesen kiforgatta a többieket. vagy sokkal jobban kijönne hogy robin milyen mert kénytelen lenne interakcióba lépni valakivel. konkrétan. nem egy ötperces feladat erejéig.
szóval elég sok nap lett volna rá, elgé sok variációban megmozgathatták volna őket. és akkor divatos szóval élve, sokkal többmindent megmutathattak volna magukból :)

Eszet Lenke 2015.02.02. 13:08:52

@minden reggel: Ettől függetlenül kiemelkedő egyéniség nincs köztük. Sőt, még egyéniségnek sem aposztrofálnám egyiket sem. Maradandót is maximum azoknál alkothattak (visszakanyarodva a korábbiakhoz, és ahhoz, hogy ebben a szériában a szex-központúság dominál), akik vevők az alpári stílusra, és az obszcén megnyilvánulásokra.

minden reggel 2015.02.02. 13:09:50

@fosch9: konkrétan beküldeném Zsófikát angyalszárnyakkal :) és közölné mindenkivle hogy most varázslat következik :) úgyis volt neki az a rózsaszín pálcája.
mindenki kapna a nyakába egy névtáblát, és innetől személyiségcsere. be lehetne próbálkozni, hogy Dóri fiú Robin meg női nevet kapna. (végül is ezek a cserék a Sztárban Sztárban is sikeresek voltak)

Conchobar 2015.02.02. 13:10:47

@miciur: "Adinka pechje sajnos a borzalmas bajusz is, amitől olyan kis patkány feje lesz (tényleg:)), mellé a stílusa is okádék, főleg, ha vita van" - Te nyilvánvalóan utálod őket (ki tudja miért), nem is figyelsz oda rájuk, ezért tőled nem is várható, hogy tárgyilagosan ítéld meg a cselekedeteiket. De az evolúció szóval csak tisztában vagy tán?

minden reggel 2015.02.02. 13:12:59

@Eszet Lenke: ebben részben egyetértek, hogy nagyon alpári lett a stílus, de azért én csak úgy gondolom, hogy ez részben a közeg miatt is alakult így. már más is írta, hogy van aki még elég fiatal a bentiek között, és én látok lehetőséget emberekben. ahogy most lementek kutyába, úgy a megfelelő képzés, vagy feladatok mellett szerintem egy két emberben van potenciál. arról meg tényleg nem tehetnek hogy honnan jöttek, és hogy otthon elmondták e nekik hogy fiam/lányom így nem viselkedünk :)

2015.02.02. 13:15:14

@kismalacka: a pálpusztai igazán jól hangzik :D érdekes eleinte ő is szimpi volt mint ádina de kijött az igazi énje :D sajnos a főnök imádja mert jól ny.l s.gget nekem meg marad a puffogás :D

@minden reggel: igen egyetértek, és most is azt mondom több van robinban is de pl laci már leeresztett rég

@Krétagarbó: ott még Morpheusz se boldogult volna :D

@miciur: hát sajnos dani már bukta - kár h ő sem tudta pl a nagy tattikust hozni végig, csak legyűrte egy gyenge nő iránt érzett olthatatlan elutasítottság érzése
dóri a lányok közül még a legkevésbé rossz még ha buta is, de nyerni nem fog, robinnak sztem még van esélye

Ditti82 2015.02.02. 13:16:49

Sajnálatos...
Viszont ha még egyszer kiejti a száján a phaszcimbáló, hogy Valencia, bemegyek és körömollóval nyisszantom le a golyóit.

Eszet Lenke 2015.02.02. 13:17:14

@miciur: Ebben a műsorban rengeteg a modorosság. Mindenki szerepet játszik, kikarikírozva a korábbi szériák esetlegesen népszerűnek tartott játékosait. Hozott allűrök, megspékelve a bent szerzettekkel. Nem hiteles figurák.

minden reggel 2015.02.02. 13:17:30

@fosch9: játsszd az elesettet mint Laci, hátha a kolledanőd is ráun :) a pátyolgatásra

2015.02.02. 13:18:53

@minden reggel: na látod ez egy nagyon nagy ötlet, az egymás szerepe ez nagyon tetszik,
és itt sajnálom h pl alekosz elb.ta a csatornával a kapcsolatot mert ő nekem szórakoztatóbb lenne mint agyatlan gyúrós jóska dehát ez már bukta
Régieket időnként szerepeltetni nem rossz ötlet.
@Krétagarbó: sztem is van benne energiavámpír vér de a szórakoztató faktora megmenti a teljesen negatív karakterségtől

Conchobar 2015.02.02. 13:19:53

@miciur: "az ÉH ezerszer jobb koncepció, mindig az volt a legerősebb reality. El kellene már felejteniörökre ezt a közönség szavazzon eredményhirdetést" - Kár lenne elfelejteni, hiszen éppen ez a VV sikerének a kulcsa. A nézők (a párbajok során) dönthetnek erkölcsi kérdésekben, és ezek a döntések óhatatlanul visszahatnak magukra a nézőkre is. A VV neveli a nézőket. Nem föltétlen rossz irányba. A legutolsó VV kérdése az volt, hogy egy okos szarkavarása, a butácska jósága, vagy a még butább önimádata nyerjen (a döntőben)

Ditti82 2015.02.02. 13:20:30

@Baresz83: Vót má'. :D Én megkérdezném Döniztől, hogy mi ez az állandó valenciázás. De mivel ez csak engem érdekelne az egész országban, nulla eséllyel kapnék rá választ. :D

2015.02.02. 13:21:01

@minden reggel: én nem vagyok ilyen szereplő típus mint ő aki viszont folyamatosan szerepelne, inkább csak bedugom a zenét a fülembe és akkor nem hallom :D

minden reggel 2015.02.02. 13:22:02

@Ditti82: a blikk chaten ennél vacakabb kérdéseket is feltettek már :) majd ha kiesik írj be :)

Baresz83 2015.02.02. 13:22:30

@Ditti82: nem biztos, elnézve az eddigi kérdéseket. :D

2015.02.02. 13:23:01

@Magg.: Elfogadom a bocsánatkérést! ;)

Eszet Lenke 2015.02.02. 13:24:11

@minden reggel: Azért ebben vitatkoznék veled. Ne kelljen már egy huszonegy-néhány éves szüleinek/barátainak "elbocsájtó szép üzenetet" adni! Régen rossz, ha ennyi idősen nincs tisztában valamennyire az elfogadható értékrendekkel sem mentálisan, sem morálisan.

Conchobar 2015.02.02. 13:26:07

@Eszet Lenke: "Hozott allűrök, megspékelve a bent szerzettekkel. Nem hiteles figurák." - Annyira hitelesek csak, mint amennyire mi nézők vagyunk hitelesek. Mint például azok a személyek, aki soha életükben nem találkoztak még Edinával, soha semmilyen kontaktusba nem kerültek még vele, aki soha semmit nem szenvedtek még el tőle, ám ennek ellenére bőszen szidalmazzák, patkányképűzik őt a kommentjeikben

Krétagarbó 2015.02.02. 13:26:30

@fosch9: Féltengely:))) Mondjuk szép a srác, legalább ennyi...

togez76 2015.02.02. 13:27:50

@Conchobar: "Adinka pechje sajnos a borzalmas bajusz is, amitől olyan kis patkány feje lesz (tényleg:)), mellé a stílusa is okádék, főleg, ha vita van - Te nyilvánvalóan utálod őket (ki tudja miért), nem is figyelsz oda rájuk, ezért tőled nem is várható, hogy tárgyilagosan ítéld meg a cselekedeteiket. De az evolúció szóval csak tisztában vagy tán?"
Te nyilvánvalóan elfogult vagy velük, de ha odafigyelnél talán tárgyilagosan tudnád megítélni őket. Ádina egy katasztrófa, sokszor mintha nem lennének otthon nála. A külsejét hagyjuk, arról nem tehet. Ha nem szólalna meg - bár szólni ritkán szokott, inkább torkaszakadtából trágár módon üvölt ostobaságokat - már rögtön élvezhetőbb lenne a műsor. Az úgynevezett szerelme talán még primitívebb Erdély büszkeségénél, az állandóan búbánatos visszataszító mimikájával együtt, talán van a legmélyebben az agyhalottak között. (szellemileg és más tekintetben is)

MacákékIcukája 2015.02.02. 13:28:43

@Ditti82: hat az ugyanolyan, mint Debilnel volt az Arturoooo - ilyen focis szarsag :D

minden reggel 2015.02.02. 13:29:31

@Eszet Lenke: hát jobb esetben nem kell, de aki csak rossz példát látott, az honnan venné az ellenkezőjét? egyelőre követi a rossz példát, aztán ha lát jó példát akkor már a saját döntése, hogy melyiket követi. mondjuk ez alól pl. Dennis már kivétel, mert ő már elég idős és látott is pár dolgot :)

zümzümke 2015.02.02. 13:29:48

az jutott eszembe (mert dolgozom ezerrel!), hogy ha a következő VV-t Baukó Éva és Fanni vezetnék közösen, mekkora stúdió kellene, hogy elférjen a hajuk?
És nagyon röhögök :DDDDD

2015.02.02. 13:31:17

@Krétagarbó: ő egy igazán szép darab volt és igazi bunkesz, nézted azt a szériát? :D
@Conchobar: annyit engedj meg a nézőnek, h szubjektíven az legyen neki szimpatikus és ellenszenves, aki jól esik, műsorban pedig még inkább működik mint a valóságban

minden reggel 2015.02.02. 13:31:21

@zümzümke: :) nagy :) bár ott az egész músor róluk szólna, hogy elég barnák e, meg társai :)

Eszet Lenke 2015.02.02. 13:31:31

@Conchobar: Éppen emiatt nem favorizálom egyiküket sem. Nem ismerem őket, csak azt látom, amit láttatni engednek. Abból pedig nem vonható le semmilyen konklúzió senkiről. Csak nézem/néztem, következmények nélkül, és pártatlanul. :)

Conchobar 2015.02.02. 13:32:02

@togez76: "Te nyilvánvalóan elfogult vagy velük" - Én nem dicsérem őket, mások viszon szidalmazzák meg jelzőzgetik őket. Akkor ki itt az elfogult?

Gia 2015.02.02. 13:32:36

Szerintem amikor bekapcsoltak a vellába,akkor Edina nagyon jól nézett ki.Időnként egészen helyes a pofija és semmiképpen nem patkányképű.Akik itt ekézik azok biztos mind szépségverseny nyertesek..

togez76 2015.02.02. 13:33:00

@Conchobar: A véleményüket írják le.

Conchobar 2015.02.02. 13:33:26

@fosch9: "annyit engedj meg a nézőnek, h szubjektíven az legyen neki szimpatikus és ellenszenves" - Mi ez az enged baromság? Honnan jön ez?

Krétagarbó 2015.02.02. 13:34:47

@fosch9: ááá, a "tattika" szó jelentését nem tudták volna tavaly. Én élveztem egyébként, amikor a végén beengedték Attilát, hatalmas volt az észbeli ellentét közte és a többi lemming között.

Eszet Lenke 2015.02.02. 13:35:05

@minden reggel: Azt csak szeretném hinni, hogy a szülők a látottak alapján elgondolkodnak azon, vajon kivel, mit, mikor hogyan rontottak el. Mert hogy mindegyikük csak kapkodja a fejét, és nem akar hinni a szemének, sem a fülének, abban szinte biztos vagyok.

2015.02.02. 13:35:18

@Conchobar: mindenáron okot keresel a szereplők utálása vagy kedvelése szempontjából - nem kell mindig ok, egy tévéműsornál különösen

alsophila grahami 2015.02.02. 13:35:22

@mobilos perpetuum: "patkányarc", há' sírok ezen esküszöm!! xDDDD a létező legtalálóbb kifejezés nem csak a külső megjelenésére, de a habitusára, és mindarra, amit képvisel! (Y) elismerésem cimbi, elismerésem! ;))

mellesleg, tanultam anno a grafológia mellett fiziognómiát, frenológiát, kapcsolódó etológiát, és azt kell mondjam, az erdélyi szűzcincér hozza a patkányformát minden szempontból (úgy kívül, mint belül).

minden reggel 2015.02.02. 13:35:40

@Gia: csak a tények kedvéért én egyszer már nyertem :) és nem ekézek, de szerintem sem szép, de ebben fő szerepe az egyéniségének és sunyi nézésének van. na meg talán a 80 éves lengyelpiacának ruháinak.

Conchobar 2015.02.02. 13:35:41

@togez76: "A véleményüket írják le" - A patkányképűzés már nem a vélemény kategóriája, hanem a sértegetésé. Az ok nélküli sértegetésé

Krétagarbó 2015.02.02. 13:36:12

@fosch9: én is hasonlóan látom Fannit.

Krétagarbó 2015.02.02. 13:37:23

@Ditti82: neki is kell egy ÁÁÁrturóóóó, ennyike:)

minden reggel 2015.02.02. 13:37:49

@Eszet Lenke: én egyszer beszéltem egy szakemberrel, aki gyerekekkel foglalkozott, és azt mondta, hogy borzasztó hogy hány esetben nem ismerik a szülők a gyerekeiket, hogy mi is lenne jó nekik, mit akarnak. szerintem annak kell örülni ah mi nem ilyenek vagyunk :) :)

Conchobar 2015.02.02. 13:38:37

@fosch9: "mindenáron okot keresel a szereplők utálása vagy kedvelése szempontjából - nem kell mindig ok, egy tévéműsornál különösen" - A körülöttünk lévő világ minden egyes jelenségének oka van. Te nem így gondolod? Netán úgy gondolod, hogy tévéműsorok esetében kár okokon meg indékokat keresni, más különben nehéz lesz a nézőket megvezetni?

Krétagarbó 2015.02.02. 13:39:59

@fosch9: Igen, bár nem az elejétől.

Conchobar 2015.02.02. 13:40:48

@togez76: "Ádina egy katasztrófa, sokszor mintha nem lennének otthon nála." - Mondjál rá példát, mert ez így csak értelmetlen vagdalkozás a részedről

Eszet Lenke 2015.02.02. 13:41:07

@minden reggel: Ha másnak nem (is), de szülői önismereti tréningnek legalább jó ez a VV. :)

Ditti82 2015.02.02. 13:41:12

@minden reggel: Hm, megfontolandó... :D De kiesni már nem fog szerintem, sajnos top3-as lesz... :(
@Baresz83: Blikk... Ehhhh... :D
@MacákékIcukája: Na... :O

MacákékIcukája 2015.02.02. 13:42:00

@Ditti82: elfelejtettem kicsillagozni, bocs

miciur 2015.02.02. 13:42:16

@mobilos perpetuum: arról beszélsz, hogy Adinát kurvára nem rázta meg a nagyfater makkanása? :D

Ditti82 2015.02.02. 13:42:54

@Krétagarbó: De Au Juve-drukker. Döniz meg Valencia-fan lenne? Most karmolom kockásra az arcom... :O

Conchobar 2015.02.02. 13:43:28

@togez76: "Ha nem szólalna meg - bár szólni ritkán szokott, inkább torkaszakadtából trágár módon üvölt ostobaságokat" - Nem kevered te Edinát valaki mással?

sélli_ 2015.02.02. 13:45:54

@miciur: Miert? Dorit annyira folhozvagta a nagymamaja halala? Nem lattam... 10 perc picsogas meg mu siras es TOVABB...
Ha Dori a dontoig menetel kinyirom magma. a bambasag netovabbja. Ha Robin tuja, akkor Dori nem tudom mi... egy tuja fenyves. PFffffffffffffff. Ha jol belegondolok a csicskagecin kivul semi mast nem hallottam tole... vagy lemaradtam valamirol?

MacákékIcukája 2015.02.02. 13:47:00

@Conchobar: ez a mondat Edinan kivul meg jopar emberre rahuzhato.

sélli_ 2015.02.02. 13:47:11

@Conchobar: Szerintem keveri. Ez Dori vagy Fanni less.....

alsophila grahami 2015.02.02. 13:47:59

@minden reggel: támogatom, ez is jó tipp :) asszem most jön majd a papás-mamás hét, ugye?
nah akkor szerkik, PLEASE! bontsuk meg a párokat ;)

Krétagarbó 2015.02.02. 13:48:38

@Ditti82: így titkolja, hogy AU-t majmolja:)

sélli_ 2015.02.02. 13:49:07

@Gia: +1. Szerintem sem patkany kepu... nem egy szepsegverseny dontose, de nem is rut. Gondolom olyan emberek aggatjak ra ezeket a jelzoket akik meg fele igy sem neznek ki. De ne szemelyeskedjunk. :)

csicserierika 2015.02.02. 13:50:24

@sui.generis: könnyű neked örömet szerezni. Ilyen hamar elmész ?

alsophila grahami 2015.02.02. 13:52:13

@miciur: sőt, az egész szexvonal úgy, ahogy van, kurvára unalmas, hagyhatnák a fenébe már! nézzen pornót aki erre izgul, én pont lesz*rom, hogyan ütvefúr komisz úr, vagy a menetes farkú óvodás, un-csiii! :P

Ditti82 2015.02.02. 13:52:31

@sui.generis: Fáncsi-Robin, Döniz-Edina, Laci-PVC

togez76 2015.02.02. 13:53:44

@Conchobar: De, az a véleményük, még akkor is, ha másnak nem tetszik, vagy nem azonos.

alsophila grahami 2015.02.02. 13:53:46

@csicserierika: itt vagyok, ragyogok :P helószia neked is :;)))

miciur 2015.02.02. 13:57:06

@sui.generis: sőt, az egész lovestoryzásra felfűzött műsormenet is rettentő szánalmas. Ez tényleg érdekel valakit/bárkit, hogy mit cuppognak, meg nyannyognak, negédes, nyálas vergődéseket mutatnak?

minden reggel 2015.02.02. 13:57:13

@sui.generis: ingynjegyet lehet kérni az ötletért :) azrtltől

togez76 2015.02.02. 13:58:00

@Conchobar: nem keverem Ádinát mással. Rendszeres, hogy közbeüvölt, amikor más beszél, okosnak, is persze igazságosnak képzelve magát. Ez persze nem jelenti azt, hogy a többi tökéletes, vagy, hogy ne fordulna elő hasonló viselkedés elő, nála viszont rendszeres. Ő viszont számomra a viselkedése, megjelenése, intonációja, jelleme miatt az egyik legkevésbé kedvelt szereplő.

zabiela 2015.02.02. 13:58:11

Dani picit túltolta ezt a stratégiát. Beáldozta saját magát Laciért, hisz ha Denis kihívhatta volna Lacit, akkor biztos hogy ő esik ki, így azonban az előző párbajt megelőző move-jával simán megszívatta saját magát, egy olyan hulladék emberért mint a Laci, egyébként mielőtt beállt amögé a szardarab mögé (keresnék rá valami szebb szót, de kb. ez írja le a legpontosabban milyen jellem is a kedves László) , addig nekem szimpatikus volt, azonban egy szarkeverő kötekedő agyhalott mögé beállni pótkeréknek, hát kb. ennyit hoz ki az emberből, a végén ő is felvette ugyanazt a hulladék stílust... szóval Dani a semmiért, de inkább egy senkiért estél ki, hisz a következő kieső ő lesz....

minden reggel 2015.02.02. 13:58:20

@miciur: én szívesebben cuppogok magam :) másoké annyira nem köt le :)

alsophila grahami 2015.02.02. 13:58:21

@Conchobar: ha nem viselkedne patkánymód, az elterelné a figyelmet a patkányforma arcáról, de nem, ő még ráerősít, így akkor is szembetűnő, ha amúgy nem akarná észrevenni az ember.. ez van.. amúgy mi is a bajod a patkányokkal? ő is isten állatkája ;)

Ditti82 2015.02.02. 13:58:46

@minden reggel: Lehet tapsikolni a következő párbajon? :D

belzebubó 2015.02.02. 13:58:49

@sélli_: Meg Zsu párbaja előtti napon az on-ban is emlegette a nagymamáját, hogy mindenről ő jut eszébe, mennyire hiányzik neki. Zsunak öntötte ki a lelkét többször a nagymamájával kapcsolatban. Pár hete volt, csak ezeket sosem vágják be. Ettől még tuja, de ő többször emlegette a nagyit az éjjeli on-okban.

miciur 2015.02.02. 14:00:17

@sélli_: pont, hogy kurva jól nézünk ki, ezért is szarozzuk Adinát:D amúgy Dóri elment a temetésre is, és tényleg sírt, látszik, hogy közel állt hozzá a nagyi. Ugyanez Adinánál nem volt tettenérhető. Azt viszont tudjuk, hogy HULLAnak mellőle a szerettei, rossz karmája lehet a csajnak, Laciból is zombit csinált:D

Ditti82 2015.02.02. 14:00:48

@togez76: Fáncsinál és PVC-nél is rendszeres, nem véletlenül szólnak rájuk akár bent, akár Liluék/Auék...

2015.02.02. 14:01:12

@Conchobar: addig úgy gondolom, h nem feltétlen kell okokat keresni - lévén a körülöttünk lévő világot szubjektívan IS látjuk, egy műsor szereplőit is, benyomások alapján el tudjuk dönteni tetszik-nem tetszik
azt már te etted hozzá h különben nehéz lenne a nézőke megvezetni - egyébként a fenti gondolatomhoz ez a plusz fél mondat nem is igazán illeszkedik
úh nem, én nem keresek ennyire okokat, mint te

@Krétagarbó: akkor majd az újat

Ditti82 2015.02.02. 14:02:08

@miciur: Mindenki máshogy gyászol! A mikéntje pedig az ő kizárólagos magánügye.

sélli_ 2015.02.02. 14:07:39

@belzebubó: @miciur: Bocsanat, errol lemaradtam. Pont onnan kezdtem el nezni az egesz musort. Marmint azt hiszem hogy az volt az elso resz amit lattam, amiben Zsuzsa visszament es Dorihoz bemehetett az anyukaja) Az elso honapot nem lattam.

Ettol fuggetlenul en nem latom Edinaban a gonoszsagot es rossz indulatot...
A bentiek kinezeterol meg: Senki sem egy matyohimzes sem kulsoleg, sem belsoleg. Fannika hiaba probal szolizni, meg rak fel egy fel raklapnyi muszempillat a fejere attol meg egy atlag buta fruska. Egyaltalan nem talalom szepnek. Dori meg ugy ahogy van egy olcso muanyag Kim Kardashian utanzat cask szokeben. Nagy segg, nagy mell, nagy nulla.

Ha csupa normalis embert zarnanak be a Vellaba nem lenne mit nezni :) :)

SzilajSzilard 2015.02.02. 14:09:54

A degradálás az új úgymond.

mobilos perpetuum 2015.02.02. 14:14:47

@Conchobar: Lacinak lehet, hogy a pofája le is bénult, mégis, amikor le hülyekurvázta a hülye kurva patkányarc Edinát, mintha undort láttam volna a képén.

kamilla123 2015.02.02. 14:16:00

@zsopicur: Zsu addig volt szolidáris egy nemlétező kapcsolat tiszteletben tartásával, amíg Edinkáról feltételezte, h jófej. Miután látta, h Edinka fúrja őt, cserébe pedig még azt is elvárja, h ne repüljön rá arra a faszira, aki tetszik neki, Edinkával viszont semmilyen kapcsolata nincs, sőt, mint nőt leszarja, akkor ő is bepróbálkozott. De ezt hiába szajkózod olyanoknak, akik Edinka perspektívából nézik a VV-t. sztem ezen a témán ne is lovagoljunk már. :)

alsophila grahami 2015.02.02. 14:18:58

@miciur: essküszöm, szívemből szólsz, komolyan mondom, már akkor készen voltam ezektől, amikor még szegény megboldogult Lorenzót erőltették rá a (szinte) kiskorú Ágira, majd amikor jött a Leó-Ágica vonal.... hát attól sikítófrász kerülgetett, annyira SZAR volt, minden létezőnél szarabb!!! és azóta is minden egyes szériába beleerőltetik ezt a vonalat, pl. volt a kamunál is kamubb Jerzy-Gigi szál, brrrr! talán az Olivér-Anikó vonal volt valamennyire hiteles, én azt spec simán kajáltam, vagy itt a Fanni-Denisz vonal, teljesen életszerű, valódi, de kit érdekel amúgy..?

alsophila grahami 2015.02.02. 14:23:24

@kamilla123: ez így van/volt :) @mobilos perpetuum: én is így láttam, rendesen kiült az undor a képére (ittas ember ritkán bírja uralni az érzelmeit, hát neki sem sikerült, ki is esett a szerepéből) :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.02. 14:24:57

@Conchobar: "...azért tud vonzó lenni a tőle nagyságrendekkel butábbal..."

tőle helyett nála

Csakhogy tarcsuk aztat a színvonallat, amit mekszokktunk.

kamilla123 2015.02.02. 14:26:59

@Magg.: én azon akadtam ki, hogy a végén Lilu és Bencus ártatlan fejjel azt mondja Daninak, hogy "nem hittük volna, h Te esel, ki, pedig milyen jól játszottál". Basszus, hetek óta úgy szerkesztik össze a műsort,h Dani essen ki (nem bánom amúgy, csak azért érdekes ez a képmutatás). A fizetést tök jó felvenni ezért a műsorért, de azért elhatárolódunk Deniszkétől. Hát Denisz és Fanni kefélgetéséből van Lilunak és Bencusnak is fizetése, úgyh nem kéne tolni ezt a fellengzős hozzáállást.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.02. 14:28:37

@miciur: "egyedül Daninak adnám oda a nyereményt."

Kicsikét elkéstél:)

alsophila grahami 2015.02.02. 14:28:37

@miciur: +1 ;) Dóri amúgy a táblánál, kiválasztáskor is utalt erre valami olyasmivel, hogy "azért mert én gyászolok, még nem jelenti azt hogy gyenge vagyok, nem vagyok gyenge..!" - ebből is levehető, hogy ő tényleg gyászolt, a falka pedig be is találhatta ezzel - mert ha nem, miért hozta volna fel ilyen kontextusban? csak ez nem került adásba valamiért... (áldott rtl-szerkesztés, manipuláció istenei!)

csicserierika 2015.02.02. 14:30:33

@fosch9: pótszernek jó lesz, még az is lehet, h rákapok :)

alsophila grahami 2015.02.02. 14:35:38

@Gia: eltaláltad, én szép vagyok ;) amikor bekapcsoltak a villába, pontosan úgy nézett ki, mint egy útszéli párezres lotyó, az arca meg patkányra hasonlít, vakolhatja akárhogy, az csak ráerősít erre, de most mi ezzel a baj? miért nem azzal van bajod, hogy az attitűdje patkány? az lényegesen gázabb szerintem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.02. 14:36:11

@Conchobar: Azt írta, hogy a ronda stílusa MIATT nem bírja. Te vagy az, aki nem figyel arra, amit a másik ír.

Csak ügyesen! 2015.02.02. 14:36:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Lacinak alapból durcis arcszerkezete van, ez nem Edina specifikus :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.02. 14:38:50

@Csak ügyesen!: Nem tudhatod. Lehet, hogy meglátta Ádinkát, és úgy maradt. :)

,, 2015.02.02. 14:44:13

@Krétagarbó: már nincs kedvem:( itt már nem lehet lazulni. már kb 2000 komment óta az a kontent h Edina patkányarcú. Most ehhez mit szóljak hozzá? Én nem tudom magam ennyire beleélni a VV-be ezek szerint. poénkodni sincs kedvem így.

zsopicur 2015.02.02. 14:47:15

na alljunk meg itt egy szora, ez meg mi? www.youtube.com/watch?v=X3TlCyZJnVs
hol van itt a 3 illetve 4 szakma??

Kan Csóka 2015.02.02. 14:47:45

@togez76: Az biztos, hogy a "patkányképű" elnevezés teljesen ráillik Ádinára. Ez nem vélemény, ez egy tudományos tény! Ennyi....

Krétagarbó 2015.02.02. 14:50:18

@foxglove (igazándiból): majd elmúlik ez is, ki kell ereszteni a gőzt. Igen, van akiknek nem való ez a műsor, túlságosan beleélik magukat.

Ruadhnait 2015.02.02. 14:50:52

En nem ertem miert Edina az elso szamu kozellenseg. Miert kell allandoan bajszozni, meg patkanyozni? Mindegyiknek van baja ott bent, nem veletlenul vannak ott. Kulsovel szerintem se kene jonnie senkinek, mert ez egyszeruen csak primitiv meg altalanos iskolas hozzaallas, hogy azert utalok valakit mert csunya vagy mert szemuveges vagy mittudomen.
A szemelyisegekrol meg annyit, hogy mindegyik defektes igy vagy ugy es az en szemeben meg mindig Edina a legkisebb rossz a csajok kozul. Patkanyozhatjatok ahogy akarjatok, mert a Dori meg a Fanni belso ertekei peldaertekuek, ugye? A kopkodo dubajozo luxusk@rva, aki terpesztett labakkal ul mindig minden korulmenyek kozott, meg a utszeli stilusu ostobenko rib@nc, aki kamerak elott dug minden ejjel takaro nelkul es harom honap utan "beleszeret" a kuropartnerebe. Gratulalok, ok nem patkanyok egy pillanatig sem.

alsophila grahami 2015.02.02. 14:53:20

@Kan Csóka: de nem csak a képe patkány, hanem a viselkedése, mentalitása, mindene totál patkány, ez is tudományosan megalapozott tény :DD sztem a szerkik is látták ezt, csak nem akarták (merték) megbántani az "érzíkenységit nekije", azért lett egy szimpla strucc, amihez kevesebb köze volt, mint Zsúnak az oroszlánkirálykodáshoz... de a profilja az teljesen patkány, szemből dettó, a bajsza pedig csak rásegít a fílingre - de az is mi már, hogy valójában nincs is bajsza, mégis úgy néz ki mintha lenne neki?? :DDD

egyemakisszíved 2015.02.02. 14:54:18

@Krétagarbó: @Ruadhnait: Ez az első női főhősökre épülő VV, talán ebből adódhat. Mivel a világban tiltott a nők elleni agresszió, a fizikai és a szóbeli is, nem nagyon tud úriember maradni egy pasi, aki lepatkányfejűz egy nőt, az internet homályában viszont mindent szabad, úgy látszik. Talán túl sok embernek van lerendezetlen ügye erős akaratú, domináns nőkkel szemben, legyen az anya, barátnő, feleség. Meg hozzá jön még a félelem a pozícióvesztéstől a betelepülőkkel kapcsolatban, aztán ez lesz belőle. Néhány csóka nem hiába fektetett bele energiát a dezinformációterjesztésbe, Edina rovására. Aztán meg egy jópáran, akinek nem jutott elég répaföld, mennek utánuk, hogy végre meglelték eszmei hazájuk.

csicserierika 2015.02.02. 14:54:25

@foxglove (igazándiból): van akiiknek ez a napi örömbetevő, majdcsak jóllaknak.

Csak ügyesen! 2015.02.02. 14:55:59

@foxglove (igazándiból): Ez volt Zsu párbaja előtt is, aztán abbahagyták ;) :D

kamilla123 2015.02.02. 14:59:16

@sui.generis: +1000. nekem is Dóri most a ""kedvenc"", ha lehet ilyet mondani, négy idézőjellel megtámogatva. Ő legalább a vége felé támogatta Zsu-t, igaz, az elején a párbajnál ő tette fel a legszenyább kérdést Zsu-nak, h hogy bírja a fia nélkül tölteni a Karácsonyt. Utána meg ment puncsolni, amikor Zsu visszajött. De ebből a felhozatalból még ő a "legjobb", meg talán Denisz..

csicserierika 2015.02.02. 15:01:37

elképzeltem, Laci veri a farkát minden kis sexuális ingerre, Edina fogkeféket mártogat a budiba, és fényképeket köpköd, miközben thee khihk ezek-et sziszeg a szilikonja mögül. Jáj mámó mi lenne itt. Tüntetnének a villánál.

Magg. 2015.02.02. 15:03:15

@kamilla123: igen, de én úgy gondolom, egy műsorvezetőnek nem az a dolga, hogy bunkón beszólogasson a lakóknak vagy befolyásolni próbálja a szavazást vagy hogy bármelyik versenyző mellé álljon. Pl. kit érdekal, hogy Lilának Attila volt, meg most a Dani a kedvence. Ezt tartsa meg magánemberként magának.
Nagyon szar műsorvezetőnek tartom ezt a párost.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.02. 15:06:21

@Ruadhnait:

Ádinka olyan undorító tulajdonságokkal bír, amik rendkívül ellenszenvessé teszik. Akárhogy figyelem, semmilyen kellemes tulajdonságot sem belső, sem külső - nem tudok felfedezni benne, rajta. Kellemetlen a hangja, taszító az erőszakossága, a feltűnési viszketegsége, az ilyen szintű tudatlansága. Bosszúálló, gyűlölködő. Kíméletlen, mindenkit átgázoló, számító ember. Korlátolt és konok, agresszivitással párosulva. Ja, és irigy. Külsejét tekintve igénytelen. Most így hirtelen egy szuszra, ennyi.
Gondolom, te a fel nem sorolt egyéb tulajdonságaiért kedveled.

sélli_ 2015.02.02. 15:08:11

@Ruadhnait: Abszolute egyetertek. Mar halalra unom ezt a patkanykepuzest. Dori lufi fejerol meg Denisz kopaszodo nagy fejerol miert nem esik szo? Miert cask Edinat ocsarolja mindenki?
Nincs mas tema?

Magg. 2015.02.02. 15:09:34

@Ruadhnait: mondjuk, az utolsó mondatod ráillik éppen Edinára is. :))
Takaró nélkül szexel és nem három hónap, hanem 2 hét után "beleszeret" a kúrópartnerébe.
Ki tudja, kint mit csinált.
De ha az egyiknél ne vegyük figyelembe a civil életét, akkor Dórit sem kéne kurvázni. Ezzel azt szeretném mondani, hogy erkölcsileg egyik sem jobb, mint a másik, Edinát sem lehet kiemelni, ő legalább olyan céda, mint a többi - max. nem káromkodik hangosan, de ez az "igázám ván" folytonos üvöltése rosszabb, mintha káromkodna. :)

Krétagarbó 2015.02.02. 15:10:29

@egyemakisszíved: "Ez az első női főhősökre épülő VV, talán ebből adódhat."
Ez egy jó gondolat. Azt pontosan tudjuk, hogy a nők tudnak a leggonoszabbak lenni, főleg, ha egy másik nőről van szó. Itt is megtapasztalható ez. És az a vicces, hogy pont ugyanúgy viselkednek, mint amit egyébként - okkal vagy okvetlen - számon kérnek Edinán.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.02.02. 15:12:21

@kamilla123: nekem Robin a legszimpibb. ő vhogy elegánsan és már-már bájosan kavargatja a fekáliát (gondolok itt Dani szupiképességének elhasználására, illetve az Edina irányába érzett, hirtelen jött "szerelmére"), egyszerűen nem lehet rá haragudni. újabban mintha ki-kilépegetne a tujaszerepből is, de ennyi tahó, illetve aljas féreg között nincs könnyű dolga, mivel ha nem figyel oda, akkor velük könnyen bemocskolhatná magát.

Krétagarbó 2015.02.02. 15:12:33

@csicserierika: hihihi, én is eljátszottam már ilyesmi gondolatokkal. mindig kitört a palotaforradalom, képzeletemben:)

sélli_ 2015.02.02. 15:12:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Je, PONT ugyanezt gondolom Fannirol :) :) Egy szot kivennek: igenytelen. mert az teny, hogy 10 ember osszesen sem torodik annyit a kulsejevel mint O. JAJ A MUSZEMPILLAM DENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISZ!!! De nem erted baszki hogy a szoliiiinak lelke van. Deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisz. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ.

Koszi hogy osszzefoglaltad nekem.

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.02. 15:14:41

@foxglove (igazándiból): ki a bánatot érdekel Dini feje???? Engem jobban meglepett, hogy nem óbégatott, nem dobálta a karjait koldulva.

alsophila grahami 2015.02.02. 15:15:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: +10000 :) bárcsak ha egyet is fel tudna sorolni azokból az "egyebekből" valaki... @Magg.: hát a "lóf@sz" meg a többi nem káromkodás? trágárkodik ő is, csak ő a saját szubkultúrájából hozott kifejezéseket preferálja. mocskos a szája neki is, de nagyobb baj vele az, hogy egy igazi patkány. (az arcberendezése meg csak igazolja ezt)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.02.02. 15:16:03

@egyemakisszíved: "...túl sok embernek van lerendezetlen ügye erős akaratú, domináns nőkkel szemben, ..."

És ezek az erős akaratú nők mind a normál hangfekvésnél egy oktávval feljebb kárálnak a másik fülébe - napi 24 órában. És ha valaki ettől kiborul, akkor pszichés problémai vannak. Nem rossz.
Amúgy, ami nem szokott jutni, az nem répaföld, hanem dinnyeföld. Csak szólok. :)

Ruadhnait 2015.02.02. 15:16:30

@Magg.: Az Edinaekrol lecsuszott a takaro egyszer harom masodpercre. A Fanniek takaro nelkul szexelnek az utobbi idoben, de roluk is tobbszor lecsuszott elotte is. Az Edina sajnos belezugott a Laciba, ezert szexelt vele, a Fanninal pedig az allando szexelesbol alakult ki valami szerelemfele. De szerintem ezt te is tudod... Az "igazam van" kiabalasa tenyleg irritalo, es nem mondom egy percig sem hogy o feddhetetlen, de o a legkisebb rossz az en velemenyem szerint.

csicserierika 2015.02.02. 15:21:02

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: ja, azt hittem a másik hsz-ra írtál.
Igen, jól vezetted le :D

togez76 2015.02.02. 15:27:04

@Ditti82: Igaz, de én Ádinát tartom a legotrombábbnak és idegesítőbbnek közűlük.

csicserierika 2015.02.02. 15:27:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, Maci is kiakadt nagy barátnésára Fannira, mert elviselhetetlen frekvencián vijjog, össze is kaptak, de a többi lakó is megerősítette, még Edinánál még ilyen nem fordult elő.

Gia 2015.02.02. 15:29:02

@sui.generis: Azért megnézném,hogy te hogyan lavíroznál a vellában úgy,hogy mindenkinek tessen..

Krétagarbó 2015.02.02. 15:29:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Maradjunk annyiban, hogy te így látod. Más meg máshogyan. Miért baj ez?

Magg. 2015.02.02. 15:31:13

@Ruadhnait: én csak arra akartam rávilágítani, hogy egykutya mindhárom leányzó. Ebből a szempontból mindegy, hogy ki hány mp-re csúsztatja le a takarót és ebből a szempontból az is szinte mindegy, hogy a szex vagy a "szerelem" volt előbb. :)
Amúgy én egyik nagy szerelmet sem hiszem el. Az lehet, hogy a bezártáság miatt rákattantak egymásra, de a szerelem ettől nagyon messze van.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.02. 15:31:49

@csicserierika: de mostanában divatos a szeparatista fogalom is, lehet, h az is van köztünk. Juj, de izgi, h ki lehet az :-D

@Krétagarbó: puccs is lehet. Lázadás :-D

Magg. 2015.02.02. 15:32:00

@sui.generis: de a többiek olyan trágárul beszélnek, hogy egy lóf@szt már meg sem hallok. :))

egyemakisszíved 2015.02.02. 15:32:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mink ezt répafölddel mondjuk.
Edina határozott, céltudatos és kedves. Ami a szívén, az a száján, ettől hiteles és őszinte. Szívesen beszél, minden gondolatát megfogalmazza. A villalakók is szeretik és elismerik, még akik nem állnak hozzá közel azok is, hiszen még nem volt párbajozni. Szerintem csinos is, ha puccba vágja magát. Smink pedig nélkül ő néz ki a legjobban a lányok közül.

Krétagarbó 2015.02.02. 15:34:13

@Magg.: én is azt tartom valószínűnek, hogy legfeljebb azt hiszik (a bezártságtól, az egymásra utaltság miatt) hogy szerelmesek. Van akinél még ezt sem.

Krétagarbó 2015.02.02. 15:35:27

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: fundamentalista, terrorcselekmény, öngyilkos merénylet...

Magg. 2015.02.02. 15:35:59

@egyemakisszíved: még szerencse, hogy mindenkinek más az ízlése. :)
Edinával kapcsolatban sok minden eszembe jutna, de a "kedves", "hiteles" és pláne az "őszinte" szavak aztán végképpen nem.
Amink nélkül meg télleg olyan, mint egy kis rágcsáló.

zümzümke 2015.02.02. 15:36:04

Az én családom, baráti köröm tagjai, a munkatársaim és én sem vagyunk tökéletesek. Van köztünk irigy, nagyszájú, káromkodós, szarkavaró, naív, entellektüel stb. Valahogy mégsem patkányozzuk, faszozzuk stb. egymást. A villalakók is emberek, sokfélék, más-más habitussal, háttérrel. Csak nekik pluszban ott van az össze- és bezártság. Mi kint vagyunk, nem szabadna ilyen indulatokat kihoznia belőlünk a bentiek viselkedésének. Kivéve a saját családtagjaikat, barátaikat, ők méltán lehetnek dühösek, csalódottak.
A színházban sem gyűlöljük ennyire a negatív főhőst.
Szerintem.
Peace, love! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.02. 15:37:09

@foxglove (igazándiból): mesélek. Jött ma utánam két kutya reggel. Nem értettem, h miért. Aztán leesett, h vaddisznó pörkölt volt nálam. :-D De cukin galoppoztak mögöttem. Majd felszálltam a buszra.

zümzümke 2015.02.02. 15:38:32

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: de nyugtass meg, hogy a kutyák visszafordultak és nálatok holnap nem kínai kaja lesz! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.02. 15:39:31

@Krétagarbó: @csicserierika: vki felbújtó is, az tuti :-D Arab terrorista, ira tag, egyebek.

Magg. 2015.02.02. 15:40:08

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: engem is nyugtass meg, pls, ugye nem a Maciból készült a pöri?

csicserierika 2015.02.02. 15:43:21

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: :D Inkább szálltál volna fel a felénk tartó buszra :P

minden reggel 2015.02.02. 15:44:44

@zümzümke: szerintem meg mindenki menjen el kapálni :)

togez76 2015.02.02. 15:46:13

@zümzümke: Már Homérosz is használt állandó jelzőket... :D

Ruadhnait 2015.02.02. 15:47:36

@Magg.: Szerintem nem mindegy melyik volt elobb, en mashogy itelem meg azt, aki "taktikabol" kezd el szexelni, mint aki azt hiszi, hogy szerelmes es azert. En sem hiszem, hogy barmelyik igazi, de a Dennis-Fanni hirtelen parbaj elotti vallomasa szerintem elegge buzlik. :D

Magg. 2015.02.02. 15:50:38

@Ruadhnait: télleg nem védeni akarom őket (nekem még mindig Robin a favorit), de már régebben, a kiválasztás előtt is el-elhangzott úgy Fanni mint Denisz szájából, hogy elkezdtek érezni valamit egymás iránt. Tehát, nem a párbaj miatt hangzott el először.

togez76 2015.02.02. 15:51:20

@Ruadhnait: Nem hiszem, hogy van olyan, hogy csak tattikából szexelni. Mondjuk ezekből a népekből ki sem nézem, hogy komoly fortélyokig jutnának, de egy nemtetsző, visszataszító nővel hogy? (vagy kék bogyót is lehet kérni?)

2015.02.02. 15:53:14

Van néhány "elv"társam, akikkel itt egy követ fújunk ugye. Örülök, hogy ma is mennyire egyet tudok érteni velük. Ma kimondottan jó kedvem lett a napsütéstől és a kommentektől. Ehhez azért kellett Denyál kiesése is. Mármint nem a jókedvhez, hanem a jó kommentekhez.

És még egy dolog komolyan aggasztott a napokban: hová tűnt "démonhill"? A nagyúr, a tudjátokki, akinek inkább most nem mondanám ki a nevét. Na ő is meglett. Teljes az öröm. :-DDD

zsopicur 2015.02.02. 15:57:56

ugy latom Edina es Laci maris levontak a tanulsagot abbol h Dennisz jött vissza, kell a szex a nepnek, dugjunk be a finaleba csokusszajum! rtl.hu/rtl2/valovilag/edina-es-laci-mellesleg-szexeltek

zsopicur 2015.02.02. 15:59:12

LOL meg h szolid, eleg pornosra vette a figurat :D takaro veletlenül felrecsuszok par mp. re HEHE :D de az edina fanok majd ezt is kimagyarazzak

2015.02.02. 16:00:25

@egyemakisszíved: "egy pasi, aki lepatkányfejűz egy nőt, az internet homályában viszont mindent szabad, úgy látszik. Talán túl sok embernek van lerendezetlen ügye erős akaratú, domináns nőkkel szemben, legyen az anya, barátnő, feleség."

És mi van azzal a nem kis számú hölgy kommentelővel, akik úgy utálják Dinkát, mint a büdösszart?
Tudom, azok meg irígyek a szépségére, jóságára...

togez76 2015.02.02. 16:01:50

Sok minden befolyásolhatta a nézők véleményét a kiszavazáskor (már ha ez tényleg így működik) Nekem a tegnap kiesettel leginkább az volt a bajom, amit Ádinával meg a másik agyhalottal műveltek az utóbbi időben. Az ellenszenvet a villakirálynős hétig vezetem vissza. Ádina és 12ker magasan körözte akkor ordenári, gusztustalan viselkedésével Rönét is. És tudjuk 12kernek az volt a legnagyobb baja, hogy Zsuzsa lepattintotta, ami valljuk be érthető, meg, hogy után ráverték a szerencsétlenre (aki szintén nem volt túl szimpi, de azért mégis...), hogy Basszájbát kényszerítette, hogy smároljon, meg nyúlkáljon, amire pepipult a féltékenységtől rettegő Erdély büszkesége is. Így született meg az összefogás közöttük, az öribari a féltékenység jegyében. Egészen odáig 12ker volt a legnormálisabbnak tűnő arc.

Krétagarbó 2015.02.02. 16:04:20

@zsopicur: na, azért még mindig Edinának a legszebbek a mellei a villában. (csak mert korábban érdeklődtek a jó tulajdonságai (külső-belső) iránt.)

Krétagarbó 2015.02.02. 16:06:59

@zsopicur: nem kell kimagyarázni semmit, egészségére. Majd ha ezek után a kamerában pózolva szkreccsel, akkor elgondolkozom, hogy biztos, hogy a megfelelő embert kedvelem-e.:)

kamilla123 2015.02.02. 16:09:07

@Spitzbauer: én egyszer megkaptam,h irigy vagyok :-)) egyébként a poszt írója patkányfejezte, nem a kommentelők. Azok közül max volt, aki helyeselt.

zsopicur 2015.02.02. 16:10:05

@Krétagarbó: Fanniet annak ellenere h ö van kikialtva ügyeletes föribinek meg nem is lattuk :D

kamilla123 2015.02.02. 16:10:36

@frissen hullott fehér bárány: meg Fanni, se, aki egy nap után elköltözött mellőle. Lehet,h ő is a bűz miatt.

Krétagarbó 2015.02.02. 16:14:05

@zsopicur: nincs mit, azért. szegény nagyon szégyelli, még szex közben sem kerül Dennisz kéz vagy egyéb testrésze:) közelébe... De gondolom nem lesz ez sokáig így, IB vagy más Fannikára lecsap a műsor után és lesz majd ajiba műcici, meg normálisan felrakott és esztétikus műszempilla. (mert ami most van rajta, at botrányos) Láthatod még, meg is unod:)))

2015.02.02. 16:15:18

@kamilla123: Sőt én meg is dicsértem Gézut. Végre kinyílott a szeme. :-)))

Ha ez hiányozna: Patkányfejű Dinka, Patkányfejű Dinka. Így már a "kommentelők" is patkányoznak. Na bumm. Nincs női főnököm, aki volt, mindenben csak segített, egyébként is majdnem mindent szívesebben csinálok nőkkel. Igen azt is :-DDD
Senki nem nyom el. Nincs lerendezettlen ügyem. Dinka meg patkányfejű. :-DDD

Ruadhnait 2015.02.02. 16:15:43

@zsopicur: De a segget meg a puncijat lathattad eleget mindenki helyett is. A mellet is mutogatna ha lenne neki. Edinaet oltozkodes kozben kaptak le.

Magg. 2015.02.02. 16:17:56

@zsopicur: na akkor mi lesz azzal a nagy tattikázással, meg észjátékkal, meg átgondolással?
Ebből is látszik, még mindig nem fogják fel a dolgokat, pedig azt hittem, tán Dani kiesésén elgondolkodnak.
De nem! Azt szűrték le belőle, hogy a népet csak a szex érdekli.
Hogy pofára esik majd ez a kettős, ha egyszer mégis rájönnek, hogy nem Denisz győzött, hanem Dani vesztett, és így potyognak majd ki szép sorban ők is.

csiri bá 2015.02.02. 16:19:39

@Ruadhnait: aha, öltözködés közben: zsopicur 2015.02.02. 15:57:56 :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 16:19:49

@Spitzbauer: A patkányfejű jelző kommentelőtől is alpári sértés, posztírótól meg nagyobb hiba, mint egy tucat k. anyázás.

kamilla123 2015.02.02. 16:20:52

@VV Erőlegény: szia:-) mire gondolsz? hogy azért ment el mellőle Fanni, mert Dani büdi volt?

csiri bá 2015.02.02. 16:21:12

@Magg.: persze, hogy nem fogták fel... Dórikának volt egy megjegyzése, talán az első párbajolás után, hogy "valamit itt nem jól csinálunk"...

Ruadhnait 2015.02.02. 16:21:54

@csiri bá: jah, ezek szerint nem csak akkor. :) Videokat nem tudok nezni jelenleg, mert dolgozom.

zsopicur 2015.02.02. 16:24:35

edina akkor se ismerne be h valamit rosszul csinalt ha az elete mulna rajta, nem hogy a födij...

Magg. 2015.02.02. 16:24:57

@csiri bá: most már tényleg kíváncsi lennék a végkifejletre. :)
Most akkor addig mindenki reggeltől estig dugni fog? Jajj, de jó lesz! :(
Bár pont a vége fog lemaradni, ha nem hagyják gyorsan abba, 23-tól ÉH, onnantól én már azt nézem.

zsopicur 2015.02.02. 16:25:42

@Ruadhnait: lenyeg h Edina meg Laci kitaktikaztak h megiscsak jobb a jatekban ha van szex, nem kis bujkalos, jo kis pornos :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 16:26:40

@kamilla123: Arra gondolok, hogy ilyen címkézésekkel kulturált kommentelő nem címkéz. Én téged annak tartalak. Ne ragadjanak el az indulatok! Pls! Egyébként ez is Deniszre sunyiságára jellemző, aki névtelen levelekkel, meg titokszobában leadott tapló minősítésekkel támad, és nem face to face. Zsu azt válaszolta Katz Dávid riportjára miután kijött a villából , hogy Dani nem büdös... Fogadd el ezt a kedvenced szájából!

Magg. 2015.02.02. 16:26:53

@zsopicur: hiszen neki mmkk igaza van, ez az egyik pontja a legújabb villaszabályzatnak.

Magg. 2015.02.02. 16:27:48

@VV Erőlegény: ööö.... ki is írta az első névtelen levelet?

zsopicur 2015.02.02. 16:27:55

vicces lenne Robin emg Dori is egymasra neznenek: Robin:
te itt mindenki elkezdett dugni, nekünk is kene nem gondolod?
Dori: hat en nemtom bazzeg...ahh a fszomatghecci...lehet..vagy ahh....
Robin: na jo ez csak egy ötlet volt. Ha gondolod majd irok meg egy verset hatha kapunk kis müsoridöt.
Dori: ja de man az Edina is villant, nemlesz ez igy jo akurvaeletbe....
es igy tovabb :D

2015.02.02. 16:29:36

@frissen hullott fehér bárány: nyilván nem fogja dani bevallani gyúrósnak h még szűz (nekem olyan kis szüzikés a kis arcpironkodásaival)

csiri bá 2015.02.02. 16:30:15

@Magg.: jó felvezetés lesz az ÉH-ra, mert ott tényleg éjjel-nappal üzekednek majd, látástól-mikulásig. :DD

csicserierika 2015.02.02. 16:32:49

@togez76: márpedig Denis mondta a párbajon. Liluék gyorsan el is vették a szót.

Magg. 2015.02.02. 16:33:46

@csiri bá: nem emlékszem kristálytisztán, de az utolsó ÉH szériából leginkább az ármánykodásra, csavarokra, piálásra emlékszem, a szex mintha nem lett volna annyira központi téma.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 16:35:00

@Magg.: Edina is írt ilyet, meg volt ilyen feladat is, de ez még nem jelenti azt, hogy ez Denisz stílusát, nem minősíti.

Magg. 2015.02.02. 16:37:10

@VV Erőlegény: persze, de nekem úgy jött le amit írtál, mintha csak Denisz lenne olyan sunyi, hogy névtelen leveleket irkál.

csiri bá 2015.02.02. 16:37:31

@Magg.: de az még tán Viasatos volt T69-cel, ez meg a tv2-es lesz a kigyúrttal... lehet még ő is meghúzott pár kontesztantot. :)))

kamilla123 2015.02.02. 16:40:01

@VV Erőlegény: köszi, h kulturáltnak tartasz :-)

Én Dani érdemeit mindig is elismertem, még akkor is, amikor már messze nem volt a kedvencem. Sztem egy okos srác, jól beszél, kifejezetten élvezetes hallgatni, ahogy kifejezi magát. Én azt sem hoztam fel, h szar volt matekból, mert sztem az nem számít, meg pár kommenttel feljebb azt is elismertem,h a retek abszolút Deniszt nyomta helyette. Sőt, tegnap este még azt is írtam, hogy ha csak a párbaj alapján kellene dönteni, Dani menne vissza, mert jól szerepelt.

Volt olyan is, h megvédtem itt a kommentekben, h sztem nem rossz pasi, meg hát én amúgy is agyra gerjedek ugyebár :-)

(nekem az verte ki a biztosítékot, amit Zsu-val csinált, de ezt ne is ragozzuk)

Szóval igyekszem nem egyoldalúan elfogult lenni. Az,h Zsu nem mondta Danira, h büdi, meg Edinára,h bajsza van, az azért van, mert Zsu egy nagyon szolidáris valaki, aki ráadásul nem kritizál senkit a háta mögött. Én inkább ezt a következtetést vonom le abból, amit mondott. Az összes többi villalakó (Edinkát kivéve) már megemlítette, h Dani kicsit ápolatlan. Pl Ádám, amikor kijött. Pedig ő jóban volt Danival, meg amúgy is pasi, aki nem vagdalkozna ilyennel csak úgy, Miért is tenné?

Szóval én ezt nem genyóságból írtam, hanem sztem ez komolyan lehetett egy szempont, h Fanni elköltözött mellőle. Mert különben miért gondolta volna meg magát ilyen hamar? Az elég hülye indok volt, h Dórihoz közelebb akar aludni. Főleg, h azóta megint ott alszik, ahonnan elment az elején. De sajnálom,h ez szarul esett Neked, biztosan kissé szomorú lehetsz Dani miatt :-(

Most akkor kinek szurkolsz?

Magg. 2015.02.02. 16:40:26

@csiri bá: tartok tőle, hogy nem lesz olyan jó, mint a viasatos. Berkitől sikítófrászt kapok. Olvastam 1-2 hete, hogy már kizárták az egyik szereplő csajt verekedés miatt, meg volt valami szexbotrány is. Állítólag Berki inzultálta az egyik lányt, aki panaszt tett, Berki meg persze tagadott mindent. Jól indul és még el sem kezdődött.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 16:40:34

@fosch9: Attól, hogy valakit ebből a szempontból a kamerák feszélyeznek, az még nem jelenti azt, hogy kamerák nélkül a megfelelő partnerrel még nem csinálta volna. És itt befejeztem a diszkurzust erről a témáról.

csicserierika 2015.02.02. 16:41:27

@zsopicur: nem is, mert erkölcsös lány bikiniben csinálja, v csak mert nem jó a melle
ott a videójuk Lacciék mellett.

Krétagarbó 2015.02.02. 16:44:10

@Magg.: itt most nem a névtelen levélen volt a hangsúly, remélem érzed, hanem azon, hogy Danit itt-ott elejtett infóval, felnagyított dologgal akarták lejáratni. Amolyan suttogó propaganda, elég gennyes dolog. (Ez olyan, mint Laci meg a kicsi és görbe farka, amiről kiderült, hogy nem is olyan kicsi, és Zsu nem is arra mondta, hogy görbe. De ez kit érdekel már? Lacci farka kicsi és görbe, pont.)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 16:45:45

@kamilla123: Én maradok az Edina + Robin vonalon. (Danira való tekintettel és tisztelettel...) :-)

vastyúk is .. 2015.02.02. 16:46:00

Hú de sokáig tartott végigolvasni a kommenteket. Hirtelen most csak annyi jut eszembe, hogy Robin Hoody Deniszék mellé fog állni, mert így minden adott lesz ahhoz, hogy Edina legyen a következő kiválasztott, és hogy Edina Robint vigye. Még azt is el tudom képzelni, hogy R felhasználja a dupla jelét, hogy ez bekövetkezhessen.

Krétagarbó 2015.02.02. 16:48:22

@fosch9: az nem szűzikés tulajdonság, hanem a kultúráltság jele. A múltkor már idéztem ezzel kapcsolatban Mark Twain-t: az ember az egyetlen állat, amelyik el tud pirulni, és van is rá oka.

kamilla123 2015.02.02. 16:49:33

@vastyúk is ..: szted Edina Robint vinné? sztem Dórit. ÉS ha Robint vinné, szted ki menne vissza?

Magg. 2015.02.02. 16:51:13

@Krétagarbó: Dani itt is végig csak fújja a magáét. Miután több kommentelő is szembesíti vele (Attila is ezt mondta neki), hogy amiatt a hadjárat miatt esett most ki, amit Zsu ellen folytattak, változatlanul a hátbatámadásról hablatyol, meg hogy ő nem támadta Zsut, csak a véleményét mondta el és különben is, Zsu akkor már hetek (!!!!) óta flörtölt Lacival pusztán azért, hogy ezzel Edinát bántsa.
Én értem, hogy nagyon ki van akadva, de mi lenne, ha kicsit most már magába nézne?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 16:51:41

@kamilla123: Sztem Edina a jelenlegi helyzet szerint Dórit vinné...

kamilla123 2015.02.02. 16:52:12

@VV Erőlegény: látod? van, amiben egyetértünk :-)

vastyúk is .. 2015.02.02. 16:53:38

A közvélemény biztosan "tisztakezű" Robint küldené vissza. Robin még Daninak fejtegette, hogy ő Edinával akár kímélni, mert őt biztosan kint tudná hagyni. Azért is pakolássza mostanában rá a jeleket. Hergeli Edinát egy ideje.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 16:53:43

@Magg.: Azt mondta, hogy meg fogja beszélni Zsuval. Sztem a találkozójuk a közeljövőben létre is fog jönni (természetesen kamera jelenlétében) :-)

Magg. 2015.02.02. 16:53:50

@kamilla123: elvileg, ha ő olyan őszinte és mindig magát adja,akkor Fannit kéne vinnie, hiszen ők utálják legjobban egymást és pár nappal ezelőtt ígérte meg Fanninak ilyen gettómutogatással, hogy "kiviszlek".

vastyúk is .. 2015.02.02. 16:54:41

@kamilla123: neked ment @vastyúk is ..: ez a kommenteket, csak bénáztam..

Magg. 2015.02.02. 16:55:13

@VV Erőlegény: először sztem kettesben kéne leülniük és tisztázni a helyzetet.
Aztán jöhetnek a kamerák, jöhet az öfik visszanézése. :)

Krétagarbó 2015.02.02. 16:55:31

@vastyúk is ..: szted Robin Edinát akarná kivinni? Tudom, hogy beszéltek ilyesmit egy éjszakaiban állítólag Danival, de én ezt valahogy nem tudom elképzelni. Robin részéről ez gyáva tettként jönne le, a játék ezen szakaszában már be kell vállalni a tökösebb húzásokat is.

Krétagarbó 2015.02.02. 16:57:48

@Magg.: nekem egyértelmű, amit mond. Volt egy hármas szövetségük, amit Zsu teljesen indoklatlanul és minden taktikai érzéktől mentesen robbantott. A bizalmuk elillant, ennyi.

De ahogy írta is, majd megbeszélik az eltérő nézőpontokat.

2015.02.02. 16:58:06

@VV Erőlegény: nagyon nagy franc vagy megszólítasz valamivel amire reagátsz de itt be is fejezted a témát :D hát most nem mondanék akkor semmit :DDD talán nem kellett volna ezzel sem fáradnod - márpedig szerintem akkor is szűz és én nem fejeztem be a témát, aki van olyan kedves hogy hozzámszól annak válaszolok mit szólsz?

@csicserierika: fentebbire mert akkor nem volt alkalmam: sztem is nézd pótléknak :)

Magg. 2015.02.02. 16:59:22

@Krétagarbó: sztem elég tökös lenne Edinát kihívni, ő az egyik legerősebb játékos. Kint is és ott bent is. Más kérdés, hogy Robinnak azért az nagy falat lenne. Őt talán Lacival tudnám elképzelni.

2015.02.02. 17:03:14

@Fu Szekh Li: bár tudném ezt melyikre írtad :D amúgy a kutyás kép jobban tetszett mint ez a banános

Magg. 2015.02.02. 17:03:14

@Krétagarbó: Zsu tényleg a legemlékezetesebb játékos. Még most is rajta megy a vita. :)))
Sztem a robbantás nem volt indokolatlan. Dani és Zsu is úgy érezték, 4 fő már sok, többször beszéltek is erről - ha emlékszel, többször elhangzott a külső kör, belső kör kifejezés.
Daninak ez még korai volt és Zsu ott cseszte el, hogy nem hallgatott rá, hanem önfejűen robbantott, ezzel magára haragítva Danit.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.02.02. 17:03:33

@jotekony koc: Igen, magasb táltos paripa az min én ülék. Tessék lássék bevallottam. Most jó? Ne tessen haragunni, kérem alásan, kend!

nnnnnnnn 2015.02.02. 17:04:29

már három hete nem nézem. nagyon jó érzés :)

2015.02.02. 17:04:33

@Krétagarbó: Robintól Dórit tudnám elképzelni
Fanni sztem Laci-Edina között döntene
(szigorúan szerintem)

Krétagarbó 2015.02.02. 17:06:47

@fosch9: jujj, most akkor szűz vagy nem szűz? nem mindegy? és honnan veszed, rá van írva az arcára?
Daninál talán azért jön le egy olyan kép, hogy "lúzer", mert az a közeg, ahova ő bement, lássuk, be nem az ő világa. Ezek a lányok, akikből válogathatott volna sem a Dani -féle fiúkra buknak, két külön világ, ég és föld. Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy Dani ugyanilyen népszerűtlen egy egyetemi buliban vagy egy romkocsmában a Kazinczy utcában a lányok terén.

Fu Szekh Li 2015.02.02. 17:07:15

@fosch9: Dórira: hogy keveri a szezont a f...ddal

2015.02.02. 17:08:30

@Linn: én nem nézem ki Robinból h edina iránt többet érezne

Krétagarbó 2015.02.02. 17:10:29

@Magg.: Sztem meg nem, ha van vér a pucájában, akkor Lacit hívja ki: egyrészt neki vele voltak/vannak konfliktusai, ha csak a hármasukat nézem, és nem Edinával, másrészt pedig ők nem tudják az erőviszonyokat pontosan, azt sejthetik, hogy a szerelmi szál erősít, de hogy Lacci vagy Edina közül ki erősebb, ki gyengébb, ezt nem. Edina még párbajozni sem volt, így mi sem tudhatjuk, mennyire erős valójában.

2015.02.02. 17:10:50

@Krétagarbó: ez is mint minden az én szujektív olvasatomban volt mondva, a viselkedéséből, esetlenségéből, pironkodásából, férfiatlanságából tudom elképzelni szűzi mivoltát
@Fu Szekh Li: áháháhá :D +1

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.02.02. 17:11:14

@kamilla123: Te valamit észrevettél Edinában szűk két hónappal ezelőtt, amit én őszintén csak az utóbbi egy-két hétben kezdek/kezdtem érzékelni benne, de még mindig nem annyira zavar, mint Robinon kívül bármelyik karakter negatív tulajdonságai a villában. Amióta te ezt hangoztatod foglalkoztat a gondolat, hogy hogyan lehetett volna a Zsu-Dani szövetséget visszaalakítani, ha mondjuk a 200 szavazat a Zsu javára billentette volna a dolgot, de nem igazán érzem, hogy ez valaha újra működni tudott volna köztük (az indokaimat fentebb kifejtettem már). Dani szempontjából azt mondom, hogy, ha sikerült volna Edinát Lacitlania akkor egy nagyon ütős kis páros lehetnének a jelenlegi felhozatalban. Ha Dani egyértelműen Robin mellé sodródik korábban, akkor végleg rá lett volna sütve, hogy betujul. Persze az utolsó három héten a látszólagos betujulását, és az iskolahéten történt karakter gyilkosságát, elsősorban az RTL szerkesztői politikájának "javára" írom (különösen a tegnapi párbaj performance-a tükrében). Sztem Dani nagyon jó volt tegnap és utána a riportokban meg a BV-ben is. A két műsorvezető kezesbárányként kérdezgetett tőle. Különösen Baukó Éva vonatkozásában ez őszinte meglepetéssel is töltött el. Örültem annak is, hogy Attila is megtisztelte egy telefonnal (igaz, hogy ezt megtette Zsuval is). Remélem, hogy kinn kibékül Dani meg Zsu egymással, de bent ez nem tudott működni!

Magg. 2015.02.02. 17:13:06

@Krétagarbó: de a Laci-Robin párbajban legalább egyetértünk. :)))
Én azért kíváncsibb lennék egy Edina-Fanni párbajra.

2015.02.02. 17:14:32

@vastyúk is ..: mondjuk Robin első választása (Ádám) sem arra irányult, h gyengét vinne ki, ők akkor forma-formának érezték egymást. De ádinára talán tekintettel lenne, meglátjuk, neki inkább lacit tartanám ellenfélnek.