Hogy volt?

Való Világ 7x77 - "Dennis és Dani is egy kókusz"

2015. február 01. 12:44 - zaphodbb

Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során.

Főszerepben a pszichózisok

Bulikával kezdünk, ami később kissé pszichopata fordulatot vesz. Robin és Laca táncol, tisztára úgy néznek ki, mint akik húde jóban vannak, előadnak egy egész fasza koreográfiát. Ádiná össze is zavarodik, hogy most akkor ki kivel van és mikor. Bent a hálóban Fannika aggódik, de nagyon, hogy mi lesz, ha Dennis nem lesz. Olyan, mintha a kivégzésére menne.

Laci eközben kint már kezdi a pszichózást, Ádinának olyan szerelmet vall, amit szerintem egy nő sem szeretne hallani.

Köszönöm az összes könnycseppet, amit ejtettem. - Laci

laciedina.jpg

Laci vallomása, hogy végre van neki kiért felkelni, minimum pátoszos, de leginkább kínos, fájdalmas és sikítva menekülnék előle Ádiná helyében. Kazal érez valamit bent, nem akarta elmondani, de már azért mindenki tudja már rég és hatszázszor körülírta. Elerednek a könnyei, Dennis ölelgeti. Szerelmet vallanak, hát tök cukik, Kazal mondogatja, hogy akarja, hogy visszajöjjön Dennis és nagyon fél. Kint közben Ádiná teljes beleéléssel danolja, hogy “jégből vagyok…”, Laci meg magába szakadva, merev részegen ül és nézi.

A hálóban Fanni és Dennis még egy kicsit szerelmes vallomáskodnak. Dennis a riportban össze van kavarodva, hogy mit is érez:

Kéne egy nem szexuálpszichológus, hanem valami érzelem pszichológus, aki elmagyarázza, hogy most mi a f*sz van. - Dennis

Annyi van veled csupán Dennis fiam, hogy össze vagytok zárva, és nincs más impulzusod, mint Fanni.

szeretlek.jpg

Laci csücsörítve ül a nyugiban magában és csücsörítve csücsörít maga elé, míg Ádiná kint a teraszon a fiúkkal nótázgat, majd bemegy Lacihoz. Laci valami emléket idéz, és üvölteni meg sírni tudna a boldogságtól. Kérdezgeti Ádinát, hogy azt akarja-e, hogy abahagyják. Nem egészen tudom követni a gondolatmenetet, hogy ebből a nagy boldogságból most hogy lett ez. (A mellettem ülő férfiemberem szerint Laci ezt azért csinálja, mert nem akar Ádinával lenni, és most addig manipulálja, amíg a csaj mondja ki, hogy hagyják egymás tbékén. Én nem nézek ki ennyi rafináltságot csücsörkéből, de meglátjuk.)

Ádiná időt kér, mert ez nagy lépés. Jelzem itt kezdtem először elveszíteni a fonalat, hogy tulajdonképpen miről is van szó. Laci erre azt reagálja, hogy ő feladja a játékot, mert Ádiná olyan fájdalmat okozott most neki, hogy ő most kínban van. Kapkodom a fejem, hol maradtam le. Ezt a melodrámát, baszki. Laci könyörög, hogy ne vegyen el tőle Ádiná mindent. A barátok közt ehhez képest lófasz, gyerekek. Ilyet még ott sem bírnak kiszenvedni magukból. Laci szerint Ádiná rá fog jönni, hogy jobb neki egyedül. Ádiná komolyan néz, mint aki mindjárt mond valami nagyon nagyot, mélyenszántót és velőset, aztán:

Laci, nekem kell pisilni. - Edina

dennis_1.jpg

Robin Ádinát betalálja a fürdőben, hogy neki Ádiná a baja, mert köztük félrement a dolog. Robin a nagy érzelmeket elemzi Ádinának, de Dennis közben az ajtóban bohóckodik, ettől ez a jelenet egész jóvá válik, főleg, mikor a végén még odaszól Ádinának:

Beköplek a Lacinak. - Dennis 

Laci közben magában beszél a nyugiban, hogy ő nem akar papucs lenni, kezd bekattanni. A riportban pedig előadja, hogy Ádiná dolog meg fogja ölni, annyira beleesett. Az egész életét vele akarja folytatni. Húha, tényleg kellene odabentre egy pszichológus. Bemegy Laci, és persze kiszúrja, hogy Robin és Ádiná a fürdőben épp kacarászik meg dumál. A feszültség fokozódik, Laci nyakán dagadnak az erek. Számon kéri Ádinát, hogy mi van köztük Robinnal és boxzsákra áhítozik és kissé agresszívan nyomja, hogy ő nem engedi el Ádinát, megfogja a nyakát, az asztalra vág, én a biztonságiakat már ráküldtem volna. Ádiná is kissé megrettenve mondja a riportban, hogy neki ez túl sok, nyomasztó és fárasztó.

laci.jpg

Doktor Gyúrós represents

Másnap jön a löevél, hogy érkezik hozzájuk egy neves pszichológus. Megérkezik Gyúrós Józsi álszakállban és vastag szemüvegben, a lakók fekszenek a röhögéstől. A két párbajozóhoz jött, Dennist viszi először a nyugiszobába. Danit beszélik ki, hogy Daninak kellett volna az elején a Fanni és egy “kib**ott nagy veréb a csávó”. Kiderül, hogy Dennis vicces fiúnak érzi magát és nem nagyon lehet kihozni a sodrából. Ez a “konfliktuskba nem állsz bele” frázis már az agyamra megy egyébként. Dani következik Józsinál, szerinte emberileg ott van a szeren, Dennis pedig sunyi, mással takarózik, és erőlteti a bohóckodást. Józsi aranyköpéseit nehéz lejegyezni, egyet mindenképp meg kell örökítenem az utókornak Zsuról:

Loptad volna, mint a dugott biciklit? - Józsi

Dani szerint nem rosszképű gyerek és tisztálkodik eleget, bár most épp büdi a lába.

Mosni ritkán mosok, viszont sose vagyok büdös. - Dani

Józsi elemez aztán a többiek előtt hogy van baj a két fiatalemberrel, de azért van itt helük. Dóri örül, hogy feltöltötte Dennist, Laci szerint meg Dennis megy vissza.

Dennis is és Dani is egy kókusz.- Józsi

jozsi.jpg

Löevél: Macinak ki kell mennie, helyére bejön a szoli. Az arcok lehervadnak, Dennist a sírás kerülgeti. Kötelezően ki kell mennie mindenkinek elbúcsúzni. Az lenne nagy geg, ha holnap vacsorára disznótorost kapnának a lakók meglepinek, bruhahaha. A búcsúzások tulajdonképpen teljesen érdektelenek, Ádiná szerint sok a közös benne és a malacban, leginkább a felmosóvödörrel való közösülései emlékeztetik saját magára. Fannika elpityergi magát búcsúzás közben, szerintem tényleg hiányozni fog neki a malac. Dennist boldog röfögéssel köszönti a malac, szerinte olyan a malac neki, mint Fanni. Egész megható, ahogy búcsúzik tőle, megígéri neki, hogy meglátogatja majd kint. Dennis ebben aranyos volt tényleg, hogy ő gondozta. Még utoljára megdugatják Macival a vödröt, kicsit perverz, ahogy körbeállják és röhögnek rajta. A következő részben majd megnézhetjük, ahogy Fanni sokkot kap, mert Lacié lesz a szoli felügyeleti jog.

Címkék: vv7 dsns
1606 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli_ 2015.02.01. 12:46:57

Mar megint foskettes..

csiri bá 2015.02.01. 12:52:28

foshármas, de legalább dobogó. :))

2015.02.01. 12:56:47

Tegnap az oxigénhiányról beszélt Fannika, most meg "Love is like oxigen, salala...".
Szóval én azt hiszem, jobb lenne ha Denisz esne ki, olyan jól megkeverné sz erőviszonyokat.

kismalacka 2015.02.01. 12:59:13

Ez nagyon ari poszt lett :) A csücsöri Laci csücsörítve csücsörít maga elé... feledhetetlen :))

csiri bá 2015.02.01. 13:00:23

Ádiná szerint sok a közös benne és a malacban, leginkább a felmosóvödörrel való közösülései emlékeztetik saját magára - hát ja, őt is úgy megrakták, mint Maci a felmosóvödröt. :)))

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 13:08:58

@Hadrian77: egy 120 oldalas disszertációt lehetne írni arról a Dini fejről, amit akkor vág majd, ha Büdimüdi esik ki és ezzel édes kettesben marad Csücsörivel :)

Mók_Ica 2015.02.01. 13:08:58

háááááát, azért a tegnapi öfiben kicsit több volt..... például az elején lacci és robin tánca nem spontán koreo volt, hanem a ki-mit-tud héten előadott produkciójuk..... az ő zenéjüket adták be és ők előadták ismét.

lacci és edina a nyugiban: lacci azért volt annyira kikészülve, mert edina időt kért és laccinál ez beindította a pavlovi reflexet - "húúú, ez most szakítani akar velem" - mivel az eddigi csajai ezzel a mondattal kezdték a szakítást.

Fu Szekh Li 2015.02.01. 13:10:56

@Hedo a szadista szexista anyuka: Az avatarodról eszembe jutott, hogy rég láttam már a Rocky Horror Picture Show-t :D
@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Már fogalmazom :)

xander 2015.02.01. 13:14:47

Ádina még bekurvul itt a végére! Mondjuk abban igaza van,hogy paslaszájú már elviselhetetlenül tú máccs! Miért nem a két "turbékoló" gerlepár helyére állítják be a szolit??? Végre a maci megmondta a frankót a riportban... :)

minden reggel 2015.02.01. 13:15:42

@csiri bá: eszerint Edina Lacit felmosóvödörnek tartja.?

minden reggel 2015.02.01. 13:16:53

@csiri bá: vagy magát disznónak... Összezavarodtam

Baresz83 2015.02.01. 13:17:40

Húú, Edina feje priceless lenne, ha Dani esne ki!! :)))

Okami 2015.02.01. 13:18:08

Hmmm amióta megszexelte Lackó Edinát valahogy a lány már nem tűnik annyira lelkesnek :D sőt szerintem határozottan csalódott, nem baj ott van még Robin, Laci úgyis hamarosan repül. Egyébként rémesen unalmasak. Fanni viszont tökéletesen időzítette a szeretlek bombát, sajnos így biztosan Denisz fog visszamenni. Remek húzás.

csiri bá 2015.02.01. 13:18:13

@minden reggel: ő a felmosóvödör, mert őt rakták meg. :)))

csiri bá 2015.02.01. 13:19:27

@xander: csak annyira tú máccs, mint amilyen ő volt, mikor lógó nyelvvel loholt a pampula után... :))

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 13:19:40

@csiri bá: olvasgatom a tegnap esti/éjjeli terméseiteket, csúcs formában voltál! Fél órája hangosan röhögök :D :D :D

Baresz83 2015.02.01. 13:20:09

@Okami: áá, ebben a vallomásban nem iiis vooolt tatttika, miért mondod? :))))

Okami 2015.02.01. 13:22:14

@Baresz83: Igaz, igaz végül is csak a szexjátékát veszítené el, izé lelkitársát, élete szerelmét......

:)

csiri bá 2015.02.01. 13:22:31

és Djoko megnyerte az Ausztrál Opent 3:1-re... szép munka.

2015.02.01. 13:25:25

Még a tegnapihoz kezdtem el írni, de jött az új poszt:

@Komeszka: Én is úgy gondolom, hogy Rubint jókor, jó időben változtat egy hajszálnyit a jövőn. Pont annyit, hogy később meghatározó eseménnyé dagadjon a dolog (tiszta Alapítvány). A játékosok észre sem veszik ezeket a finom lépéseket, mi is alig. Aztán hogy ez véletlen, vagy szándékos, vagy jó előre megtervezetten szándákos, nem tudom. Az biztos, hogy minden utóbbi megmozdulása alapjaiban befolyásolta a viszonyokat. Most sokkal meghatározóbb a játéka, mint akárki másé. Gondoljatok bele: még Dinka sem bírt olyan befolyással az utóbbi időben a dolgokra, mint Robin. Vagy pl. Dóri, Denyál, Döniz, Pfffhánny? Csak ugyanazt tolják heteken át.
Lackó meg: sírok azon, ahogy itt a kommentelő "hölgykoszorú" védi, hogy részegen nem lehet megjátszani az érzelmeket. Dehogynem! Illetve, többféle részeg van: van a vicces, van aki elalszik, van aki agresszív lesz, és van, aki búsulni kezd. Lackó az utóbbi kettő. Nem mondom, hogy nem érez semmit Dinka iránt, de amit tegnap láttunk: egy meg nem értett "zseni" búsuló juhászra itta magát (mint ahogy valaki humorosan megjegyezte, kösz :-), és kolosszális önsajnálatba hergelte magát. Lehet, hogy ő el is hitte néhány pillanatig. Én nem. Az is látszott, hogy csak egy szikra kellett volna, hogy átváltson terminátor üzemmódba, és kicsontozzon egy-két agyhalottat a konyhakéssel. Szívből utálom Dinkát, mert egy önző, őszintétlen, rosszindulatú manipulátor, de még neki sem kívánom, hogy Lackóval sokáig együtt legyen. Ez az vádembör megmérgezi bárki életét. (Gondolom a "hölgykoszorú" jónéhány tagja szívesen vigasztalná, ha kijön. Vagy mégsem? Annyira az ágyban sem jó, ahogy néztem Dinka reakcióit az "analizálás" és a maszatolás után :-)))))

Nem tudom, hogy kinek drukkoljak ma. Denyált jobban utálom (Zsé miatt, még ha Zsé azt is mondta, hogy neki szurkol (a lófaszt!), meg igénytelen az egész csávó, tegnap is büdös volt a lába, de ő "nem igénytelen" :-))), Döniz meg egy ostoba fajankó. Azért Denyál kiesése érdekesebb viszonyokat teremtene számomra. Döniz annyira zéró, hogy észre sem lehetne venni, hogy kiesett.

2015.02.01. 13:25:27

@Hedo a szadista szexista anyuka: a Hargita szépe így is generálja a feszkót Lavival és Robinnal, viszont Kiváncsi Fáncsi tsktikáját alapjaitől kéne újra építeni, ha Csücsörivel marad. Persze kérdés, erre Csücsöri is mit reagál? Ha ketten maradnak, az neki sem jelent feltétlen hosszú karriert odabent.

kismalacka 2015.02.01. 13:26:14

@csiri bá: Igen, láttam. Pedig Andy is jó volt ám...

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA köszönöm :)

minden reggel 2015.02.01. 13:26:56

@csiri bá: huh, nekem sincs mindig toppon az önértékelésem de felmosóvödörnek érezni magam, brrrrr

kismalacka 2015.02.01. 13:27:28

@csiri bá: És annyira gáz volt hogy örökké Dzsokovizta a riporter...

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 13:30:38

@Hadrian77: Lacinak ha van esze, Edinára pakolja a jelét! Persze csak tattikai megfontolásból ugye!!!

1) Dani megy vissza! Duma: "Fáni megvan rokkanva! Megígérted neki, hogy kiviszed, most tuti kint hagyod!"

2) Denisz megy vissza! Duma: "Meg kell bosszulni Danit! Vidd ki Fánit és Denisz berosál, összeomlik!"

Így is meg úgyis Dini Fáni párbajt jósolok :)

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 13:32:58

@Okami: a plüss takaróba oltott felmosó vedrét :) Dalí sírna örömében....

Okami 2015.02.01. 13:34:35

@Hedo a szadista szexista anyuka: Ezt most mire tetszett írni? Nem sikerült kódolnom :)

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 13:36:03

@Okami: hát hogy mit lát Dini Lacciban vagy fordítva. Mindenképp beteges és szürreális :) Ám időnként én sem értem magamat ;)

Costanza 2015.02.01. 13:37:50

Nna Edina tessek megkaptad a Laciszeretetet, jo etvagyat. Nem csodalom hogy terhelo ha egy ilyen kretent magababolondit, meg lehet a szeretetetol fulladni, meg a pali minden helyzetben kezelhetetlen, Edina meg most agyalhat, hogy hogy jusson ki ebbol jol. Azt hiszem erre mondjak, hogy vigyazz mit kivansz, mert megkapod.

MacákékIcukája 2015.02.01. 13:41:56

Jahj, ez a tegnapi resz nagggyon tetszett, Doktor Gyuros repezent :DDD
Neztem az esti hsz-eket, latom mindenki fogta a fejet :D

csiri bá 2015.02.01. 13:45:14

@MacákékIcukája: az hagyján, de vagy 10 konténer tele lett a VV - BV kombó alatt. :DDDDD

MacákékIcukája 2015.02.01. 13:46:15

@csiri bá: ez is feltunt, de vilagosits mar fel legyszi, mi ez a konteneres dolog :D
Fu tenyleg, a BV-t is meg kene neznem

csiri bá 2015.02.01. 13:46:24

@Hedo a szadista szexista anyuka: én meg azt, hogy a Pampula királyfi meg a Brokkoli lovag megküzdenek Erdőszéli királylány kezéért. :)))))

Okami 2015.02.01. 13:47:23

@Hedo a szadista szexista anyuka: Háh, nem, ez az én saram. Tökéletes párhuzamot vontál.

Amúgy már sokszor, sokféleképpen körbeírtam Laci-Edina féle vergődést. Továbbra is azt gondolom egy ingerszegény környezet kihozhatja belőled a legrosszabbat, ők most pont ebbe vannak benne, az más kérdés, hogy Edinától én többet vártam ergo iszonyat elbaszta a játékát/személyiségét és csak remélni tudom, hogy ahogy kiesik ez a málészáj visszatér régi önmagához.

csiri bá 2015.02.01. 13:47:30

@MacákékIcukája: tudo, ez még a virágládával indult, aztán lett belőle kisebb, majd nagyobb konténer, mert az előbbiek túl hamar megteltek. :)))
Broááááá-val. :DDDD

Fu Szekh Li 2015.02.01. 13:48:16

@MacákékIcukája: Lehet, hogy perverz vagyok, de én nagyon jól szórakoztam :D

MacákékIcukája 2015.02.01. 13:52:38

@csiri bá: jaaaa, igy mar vilagos, en is valami ilyesmire gondoltam :DD

@Fu Szekh Li: en is, nagyon pszicho resz volt! valahogy ujdonsagnak eltem meg az egeszet. Doktor Gyuros meg fenomenalis volt, lehet, hogy gyakrabban kene bekuldeni regi villalakokat/kulsos embereket?
Vagy mindegy, kozben leesett, hogy a BV-re gondoltal, ott volt valami puncitema :DDD

Egyebkent nekem tetszik Robin nevetese, aranyosak voltak tegnap Danival :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 13:59:54

@Fu Szekh Li: @csiri bá: kifejezetten nagyon vicces volt a tegnapi :-D Nekem Laci teccesz volt. :-D

@kismalacka: a malackád ;-)

spinks 2015.02.01. 14:00:57

@MacákékIcukája: nagyon rendben volt Józsi. Abszolút megállta a helyét.

Eszet Lenke 2015.02.01. 14:05:05

Nem lennék meglepve, ha Dennis az elveszített párbaja után, Fannitól való elköszönését valami hasonló stílusban eszközölné (vér nem válik vízzé alapon): "Csá szoli(li)ba! Csak szexre
kellettél. " :)

MacákékIcukája 2015.02.01. 14:05:39

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: meg jo, hogy Laci kezeben csak egy sorospohar volt, es nem egy balta :DD

@spinks: igen, kimondottan vicces beszolasai voltak, nem emlekszem, hogy ilyen lett volna a hatos szeriaban (bar asszem kb akkoriban kezdtem el nezni, amikor o kiment). csak a csarlis szaunas tarsalgas maradt meg belole, amibol poszt is irodott

Fu Szekh Li 2015.02.01. 14:06:11

@MacákékIcukája: A BV már csak hab volt a tortán Benkő vendégszereplésével :D
Az első rész a szerelmes részegekkel is már jó volt, főleg Denisz árnyjátéka, a második meg Dr. Gyúróssal egyenesen fenomenális :D

alsophila grahami 2015.02.01. 14:06:19

@minden reggel: ezért a kettőért +1000 óriási :DDD egyébként ja, ahogy Baresz mondja: is-is :D

MacákékIcukája 2015.02.01. 14:07:32

@Fu Szekh Li: EKG :D nekem is azok tetszettek a legjobban :DDD

Fu Szekh Li 2015.02.01. 14:07:49

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Ha minden malacot megeszel, miből fogunk kolbászt tölteni? Néhányat hagyhatnál megnőni :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 14:08:14

@Eszet Lenke: jaaaja, már ezért megérné, ha Denisz esne ki :D

Krétagarbó 2015.02.01. 14:09:03

@csiri bá: Én is ezt tartom valószínűbbnek, és Pampalininek annyi meg egy bambi. Fancsi Edinka párbaj nem lesz, ez nem érdeke senkinek...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 14:10:36

@Eszet Lenke: fú, de szenyó vagy :DDDDDDDDDDDDD

@Fu Szekh Li: malacból nem lehet kolbászt csinálni?

@MacákékIcukája: az a baj, h nagyon kevés az ilyen rész...

alsophila grahami 2015.02.01. 14:12:28

a Dr Gyúrós szegmens pedig, eh, mit is mondjak, elképesztően vicces volt, minden pillanatán szakadtam, végig, az a figura nagyon kész, azt hittem, ő lesz majd a BV-ban Au vendége, de Benkőn is szakadtam, plusz ami nagy piros pont: Au mintha mostanra kezdené kapiskálni, hogy mi is ez a műsorvezetősdi: végre nem volt befeszülve, viszonylag lazán tolta (lehet Benkő hozta ki ezt belőle?), az eddigiek közül tegnap volt végre valami olyan fílingje az egésznek, hogy itt kérm, most egy műsort látunk, nem valami dilettáns balfaszkodást félórában...

na de Dr Gyúrós.... KÖVETELEM MÉG MÉG MÉG!! több ilyet a bepunnyadt villalakóknak, hadd röhögjünk! ez végre tízpontos ötlet volt a szerkiktől :DDDD

Fu Szekh Li 2015.02.01. 14:12:55

Ha két napon belül többször is meghallom a Samba De Uma Nota So-t, az jelent valamit?

másodpéldány 2015.02.01. 14:13:07

@Hedo a szadista szexista anyuka:

nem szeretném, és fanni se szeretné, ő lacival akar párbajozni, vagy laci-fanni párbaj lesz, vagy fanni laci párbaj lesz...

ideális esetben dóri-edina, és nagy kollektív összefogás dóri mögött, mert amit famme fatalovics edina jégkirálíynő leművelt, nos tényleg nincs rá szó, nincs rá fogalom, illetve amik vannak azok natyon, natyon csúnyák...

Eszet Lenke 2015.02.01. 14:13:55

@-pkata-: És Fanni rájönne, hogy valóban csak a szolinak van lelke. :D

Fu Szekh Li 2015.02.01. 14:15:02

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Az még nem gazdaságos, különben is akkor még finomabb sütve, almával a szájában. Ne légy ennyire mohó :D

Eszet Lenke 2015.02.01. 14:15:34

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Csak realista. :) Nem is igazán okozna meglepetést, hiszen csak magát adná. Erről az oldaláról ismertük meg először. :)

Fu Szekh Li 2015.02.01. 14:16:50

@kismalacka: Macit is meg akarta. Kéne Dr. Gyúrós, hogy megtudjuk, mi nála ez a malacevési vágy.

Baresz83 2015.02.01. 14:17:06

@VV Erőlegény: na, az is megérne egy misét! :D de most jelenleg Edinát egy fokkal jobban utálom...

kismalacka 2015.02.01. 14:18:32

@Eszet Lenke: Nem hiszem hogy Denisz ilyen mondana Fáncsinak...annál azért valamivel többet érez iránta.

Nekem jobb " kapcsolatnak " tűnik mint Csücsüri és Dinka románca, és Deniszt inkább el tudnám képzelni magam mellett pasinak ha mondjuk kivégzés terhe mellett választanom kellene, mint a pszicho Csücsit.

zsopicur 2015.02.01. 14:18:47

Hat szerintem ez nagyon egyszerü. Edina tenyleg szerette es kellett neki nagyon ez a Laci gyerek, a tetkos kemeny laza srac aki jol megdugja az ember lanyat, meg vad, es egy igazi MAN, csakhogy rjött h Laci egy siros picsogos melodramazos hülyegyerek, annyira egyszerü mint a faek es non stop nyafog...Kb mar csak ennyi hallok amikor mozog a szaja: oaaaa oaaa oaaa mint egy oriasbebi. Hat ez melyik hölgynek nem rohadtkiabrandito mar nem azert. Eletemben elsönek együtt erzek es 100%ig megertem Edinat. A szextöl is elment a kedve esküszöm attol felnek Edina helyeben h szex utan elkezd sirni es cirogathatom a hatat amig elalszik....ble. Ha edina kiadja Laci utjat en biz Isten megterek es Edina fan leszek!

alsophila grahami 2015.02.01. 14:19:35

arra valami ötlet valakitől esetleg, hogy miért minden felügyeleti jogot ugyanaz a páros kap? múltkor a kiskorú komiszgyereké, most meg a prémium stuffoké...?? jó, értem én, hogy ez kavarja meg a langyos láblét odabent, de valami koncepció, ami megmagyarázná a félreérthetetlen kivételezést? vagy az van (mint kormányzati szinten) hogy már a látszatra se adunk? :/

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 14:21:59

@Fu Szekh Li: sokl kis, pici, cuki malacból összejön a kolbász :D

@kismalacka: csak a kis farkacskádat, meg a ropogós füledet :D

@Eszet Lenke: az nekem is tetszene, nem véletlenül hajtogatom, h essen ki, fanni pofikája mindent megérne :D

kismalacka 2015.02.01. 14:22:19

@Fu Szekh Li: Ja-ja...egy kivizsgálás jó lenne, bár a diagnózis szerintem ua. lenne mint a két fiúnál, tekintettel arra hogy a doktor úr nem igazán tájékozott a pszichológia különböző területein :))

Eszet Lenke 2015.02.01. 14:22:38

@kismalacka: Nyilván, az ex-barátnője iránt is érezhetett ezt-azt, az együtt töltött idő alatt (ami lényegesen hosszabb volt, mint az eddig bent töltött, és valószínűleg nem csak szexre épült), mégis elküldte élő adásban gerinctelenül. Szóval: mindent kinézek belőle.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 14:24:30

@sui.generis: egész héten denisz cukiságfaktorát tolják danival szemben, az nem zavar?

Egyébként az rtl diktál, ő alakít, hát ezért, viszont te magad is jól megfogalmaztad.

@Fu Szekh Li: nem tudom, nálam ez áll fenn :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 14:25:56

@kismalacka: most lekókuszoztál?:D

@Fu Szekh Li: egy malac erre alkalmas pont :)))))

Fu Szekh Li 2015.02.01. 14:25:57

@kismalacka: Egy domináról azt mered állítani, hogy kókusz? :D

MacákékIcukája 2015.02.01. 14:26:19

@sui.generis: jaja, Dorinak es Robinnak kellett volna adni, hogy vegre a kozeppontban legyenek mar

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: nincs ilyen szerencsenk sajna, sanszos, hogy megint punnyados meg sirankozos reszek kovetkeznek

Csak ügyesen! 2015.02.01. 14:29:47

@sui.generis: Egyetértek, én is unom már h ennyire kivételeznek Fannival és Dennisszel, míg Edinát és Lacit húzzák lefelé, értem én, h Fannit benn akarják tartani, de azért mégis túlzás ez már.

alsophila grahami 2015.02.01. 14:31:07

@Baresz83: hát, nem csak az övé :DD jó pár arc adná meg magát a gravitációnak, mert Danit annyira erősnek gondolják odabent a párbajszázaléka miatt, és egyáltalán nem vágják, hogy ez nem miatta volt, hanem Reni kinti gyengesége miatt... szerintem még maga Fannis e hisz benne, hogy Denisz megy ma vissza, azért van úgy befeszülve, Dóri dettó.

zsopicur 2015.02.01. 14:32:03

Szerintem Edina is sok müsoridöt kap es nekem ezek alaojan egyre szimpatikusabb, a Laci reszeg szerelmivallomasa utan meg a szaraz: hol a söröm, epic reakcio. Mar ezert imadom.

Fu Szekh Li 2015.02.01. 14:32:04

@Csak ügyesen!: Ezekkel a jogosítványokkal lehet jól is élni, és akkor jól jönnének ki belőle.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 14:32:35

@MacákékIcukája: azért a játékosok nagy részének is el kell magát adnia, és nem nekünk, hanem a stábnak. Aki aranyos, kedves, azzal nem sokat lehet mit csinálni, itt vérpatakok, intrika, zsigerelés kell:D Ezt a suinak írt részhez írtam.

A sátáb sokat javíthatna a műsoron, de pl nem ártana, ha nem lóbádzset lenne az egész. :D

@Fu Szekh Li: húha, nekem kezdetektől fogva edina és fanni a kedvencem :D

Csak ügyesen! 2015.02.01. 14:38:08

@Fu Szekh Li: Nem lehet velük szerintem jól élni, soha egyiknek sem sikerült és nem véletlenül. Pl. gyámszülőként Laciék viccesre vették a figurát, de Dennis duzogott, nem volt hajlandó játszani és elmondta hatszázszor a kamerába h neki mennyire nehéz, és már meg is volt a verdikt, h Laciék szemetek voltak gyámszülőként. Itt ugyanez lesz, vagy nem csinálnak semmit, és akkor azt kapják meg, h gyenge kezűek (lásd Zsu Oroszlán-hét), vagy nem engendek meg mindent, és már is jön a kórus, h visszaélnek a hatalommal. Mindezt persze úgy, h Fanni direkt rájátszik majd.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 14:42:20

@Fu Szekh Li: ezen a képen te hol látsz vörös cipellőt? Na azért :D

kismalacka 2015.02.01. 14:44:38

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Most hogy meg akartad enni a farkamat és a fülikémet, hát mit mondhatnék mást? :))

Fu Szekh Li 2015.02.01. 14:45:42

@Csak ügyesen!: Nézd, ízlések és pofonok, de amit ott Laciék leműveltek, az nekem nem igazán volt vicces. Dennis, ha duzzogva is, de megcsinálta, amit mondtak, ezért jöhetett ki jobban a buliból. mondjuk én többet vártam tőle, mert előadhatott volna egy igazán komisz kölyköt is. A Danival bővített családi kör meg szerintem elég undorítóra sikerült.

kismalacka 2015.02.01. 14:45:49

@Eszet Lenke: Hát igen, gáz volt ahogy élő adásban kirúgta a csaját, mégis úgy gondolom, hogy most a Fáncsis impulzusa erősebb mint ami a másik csajnál volt.

másodpéldány 2015.02.01. 14:46:48

@sui.generis:

a komisz a szolárium felügyeleti jogát kihúzta az üveggömbből, szóval szerencse alapon jutott hozzá, elvileg... aztán elvesztette valami büntetésből kifolyólag a felügyeleti jogot, ami az ő eredeti szuperképessége volt...

a mostani körben nem világos, hogy jutott hozzá edina és laci, hacsak nem a stáb indokolhatatlan önkényéből kifolyólag, hogy deniszt, de főleg fanni szívassák... és akkor gyártsanak egy ilyen kis galibát...

de majd kiderül, hogy csinált e valami extrát (pl feladatot) a felügyeleti jogért a szent család, famme fedelina és féltékeny lászló... vagy csak úgy hozzájuk vágták..

kismalacka 2015.02.01. 14:48:00

@Fu Szekh Li: Hát legközelebb majd nem ostort visz magával hanem egy büdös nagy kókuszdióval ütlegeli a pácienst :)) Még az is lehet hogy nagyobb lenne a sikere :D

Fu Szekh Li 2015.02.01. 14:48:19

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Igenis Úrnőm! Szerény szolgád csak viccelni próbált. Kérlek bocsáss meg nekem :D

kamilla123 2015.02.01. 14:48:58

@Costanza: +1 :-)) pont erre gondoltam én is. Edinka pont ugyanebben az érzelmi zsarolásos pszicho terrorban nyomatta Lászlóval szemben két hónapig, csak neki finomabban kellett csinálnia,mert ott volt Zsu, és nem lökhette Lacit Zsu karjaiba. Nem hittem volna,hogy a fagyi ilyen gyorsan visszanyal, de örülök neki, hogy még láthatom :-) Amúgy, ha LAckó kissé okosabb lenne, még azt is kinézném belőle, h így adja vissza Edina terrorját, meg hogy folyamatosan Canossát kellett járnia Edinánál, amiért ránézett Zsu-ra. Az meg,h Lackó kezd bevadulni, hát, én azt hittem,h Edina szereti a vademböröket. Most megkapta, amit kért.

másodpéldány 2015.02.01. 14:49:58

@Csak ügyesen!:

"h ennyire kivételeznek Fannival és Dennisszel,"

mivel is kivételeznek?

orrbaszájba mutatják lacit és edinát az éjjeli online-on is.... nem lehet eleget átpörgetni őket, én már kapcsolok el, ha ők megjelennek, rémesek párként is meg egyénként is...

most meg még felügyeleti jogot is kaptak, és máfr korábban is kaptak lehetőséget feléügyeleti joggal poénra, csak épp nem sikerült nekik poénosra venn, mert hát nincs humoruk...

szóval egyszerűen nem értem hánydimenziós szemüveget hordasz...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 14:53:15

@kismalacka: @Fu Szekh Li: a kókusz mmkk finom, kemény, szeretem :D

Az is illik a malachoz, pl, ha kókuszolajban sütjük a fűszeres kókusztejbe "áztatott" malachusikát :PPPPP

Csak ügyesen! 2015.02.01. 14:54:35

@Fu Szekh Li: Pedig próbálkoztak, de ezek a feladatok csak akkor működnek, ha a másik fél is partner. Dennis nem volt az, első pillanattól kezdve bedobta a durcit, és sajnáltatta magát.

csipkebogyótea 2015.02.01. 14:56:10

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Görénységnek tartom én is, ahogy egész héten Deniszt nyomták. Csak azt nem értem, hogy ha Denisz vezet a szívazáson, miért kell őt ennyire tolni?

Csak ügyesen! 2015.02.01. 14:59:02

@másodpéldány: Szimpla néző pszichológia, ha láttál már 1 db valóságshow-t, pontosan tudod, h mi lesz a nézői reakció: automatikusan amellé állnak, aki látszólag rosszabb, alávetett pozícióba került, a látszólag jobb pozícióban lévő minden lépését árgus szemekkel figyelik, és ha csak egy olyan mozdulatot tesz, amitól rossz lesz a szegény másiknak, már megy a hiszti. És ezt itt még azzal is megfejelik, h de hát miért megint ők kapták?! Ennél egyszerűbb módszer arra, h szimpátiát keltsenek egyes játékosok felé, míg más játékosok felé pedig ellenszevet, nincs. Fapados, de mindig működik.

kamilla123 2015.02.01. 15:05:09

@Csak ügyesen!: hát az az igazság, h Edinkáékat tök mindegy, h hova teszik,mert agresszív parasztok Lackóval együtt. Amikor Zsu volt a királynő,akkor is terrorizáltak, amikor ők voltak a szülők, akkor is. Tök mindegy.

minden reggel 2015.02.01. 15:05:26

@kamilla123: én el tudom képzett,hogy valóban ilyen hátuljövôsen akarja eléri, h Edina besokalljon és lerázza. Vannak ilyen pasik. A végén nyûglôdhetne még egy sort, a lelki fájdalma, csúnya, rossz nôk. Elmélet megerôsítve, minden nô szemét Lacink mártír

Costanza 2015.02.01. 15:05:57

@kamilla123: az a pasi mindent izombol akar elintezni, meg a love storyt is. :) waa
szerintem amugy az egojanak faj, hogy nagy nyomasra elohozta sajat magabol a hosszerelmest, megmutatta a sebezhetoseget, illetve gondolom el is kezdett ragaszkodni Edinahoz, most meg Edinanak fojtogato kezd lenni az egesz es tolna el magatol, viszont a nezok szemeben Laci macho imagenek meg mar annyi.
Szerintem valahogy Laci ugy fogja forgatni a vegen, hogy csak o rughassa ki az Edinat, es akkor megint arrogans pokhendi onmaga lehet ujra, es ove lesz az utolso szo, mivel vele kizart dolog, hogy egy no elbanjon, foleg nem egy olyan, akit eleinte meg le is nezett.. Valahogy igy kepzelem a story veget.

Fu Szekh Li 2015.02.01. 15:05:57

@kamilla123: Ilyen szépen én se tudtam volna megfogalmazni :)

Csak ügyesen! 2015.02.01. 15:12:07

@kamilla123: Jó, nyilván eltérő típusúak vagyunk, de én úgy láttam, h Edina a Zsu oroszlános héten szimplán hülye volt, ugyanazt csinálta, mint az előző kettőn Zsuval. A gyámszülőként pedig tök normális volt, inkább kedveskedni próbált. Laci más típus, de pl. ő az szerintem, aki alapvetően vezető típus, ez elég jól kijött már a játék során, azok meg nem szoktak engedékenyek lenni. Amiket eddig csinált, vagy kiosztott ilyen helyzetben, egyik sem lépte át a határt, le voltak fektetve a szabályok, ha valaki nem tartotta be, annak volt következménye. Nem volt egyszer sem igazságtalan, csak következetes. Ez a kinti életben jó viselkedés, de a játékban nem, itt ez már a nézők haragját vonja maga után, mert nézd már milyen szemét, pont, mint a főnököm ;) :)

Csak ügyesen! 2015.02.01. 15:14:13

@Costanza: Jah, remélem, lesz idő arra, h eljussunk erre a pontra, mert az tuti, h Laci csak egy darabig fog ebben az állapotban leledzeni, nem hiszem, h sokáig fogja csinálni ezt a húzd meg, ereszd el játékot, amit az Edina jelenleg játszik.

másodpéldány 2015.02.01. 15:16:08

@Csak ügyesen!:

arra nem gondolsz, hogy lacinak és edinának fel van adva a labda, hogy hatalmaskodás helyett egyszerűen kedvesek és nagyvonalúak legyen a szoli és a kondihasználat ügyében?

automatikusan feltételezed, hogy biztos szűkmarkúak lesznek és basáskodók, pedig ez nekik is egy labda, hogy kölkök, itt van a szoli, használjátok, amikor csak akarjátok (amikor lehet, nem tudom, hogy van e időkorlátozás)

ha fanni vagy denisz kapná biztos hogy nagyvonalúak lennének a használattal, gondolom ezért is nem ők kapták, de akkor meg nem kell nyafogni, hogy miért adták a priviégiumot azoknak, akik nem tudnak nagyvonalúságot gyakorolni...

legalábbis eddig nem tudtak, kiváncsi vagyok most hogy boldogulnak... a leggázabb az volt, mikor famme fedelina nem volt hajlandó salátát és egyebet felírni a lányoknak, viszont aztán amikor robin lett a felíró, akkor magának mindenféle extra cukiságot iratott fel..

zéró önképe van ennek a lánynak, tartani kellett volna magát a cuki, talpraesett, nyitott nagyvonalú, segítőkész tűzről pattant menyecske szerephez, de hát sajna hiányzik az alapozás, így aztán nincs mit mutatni...

MacákékIcukája 2015.02.01. 15:20:56

Fannika annyit nyoszog a szolizasrol, hogy ennek oromere en is elmentem egy korre :)))

Csak ügyesen! 2015.02.01. 15:21:25

@másodpéldány: Biztos vagyok benne, h lesz korlát, anélkül mi értelme lenne a "feladatnak", nem lenne benne szivatás és feszkó. És mint mondtam, ha nagyvonalúan közölnék, h mindenki azt csinál, amit akar, akkor meg az lenne a verdikt, h mennyire csicskák, csak a szimpátiára mennek, nem tartják be a feladatot, szarnak a műsorra, miért nem zárják ki őket, hát megszegték a szabályokat!!!! :D :D

spinks 2015.02.01. 15:24:00

ŐSZINTEEEEEE. Hahoooooo.

Exike 2015.02.01. 15:32:10

Véleményem a mai párbajról:

Mindkét fiút a fináléba vártam, ha nem kakaskodnak egymással, sikerülhetett is volna nekik eljutni a végéig.

A játék jelen pillanatában Dani megérdemelné h kiessen, mert nagyon rosszul taktikázott: vívhatott volna egy párbajt Zsuval, amit nagy valószínűséggel meg is nyert volna, de gyáva volt, hát most ahelyett h lilakendővel a nyakán üldögélne és drukkolna Lacinak Dennis ellen, lehet h kint is marad. Szerintem hiába jár egyetemre, az utóbbi pár hétben ész nélkül játszott.

kamilla123 2015.02.01. 15:33:00

@másodpéldány: amúgy én azt várom, mikor jut el a az edina laci páros oda, h iza és krisz módjára köpködi egymást az udvaron. ezzel aztán mind a kettőnek le lenne húzva a roló a nyereményt illetően.

Csak ügyesen! 2015.02.01. 15:36:11

Lehet h a mai öf-ben is lesznek vicces részek:

rtl.hu/rtl2/valovilag/ki-kicsoda :D :D

Azt írja a honlap, h vmi megmérettetést nyertek meg Laciék, azért ők kapták a jogokat.

kamilla123 2015.02.01. 15:36:15

ma 7kor még csak a tegnapi öfi ismétlés lesz, ugye?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 15:37:42

FIúk, lányok, van köztetek olyan, aki gyakorló pszichológus?

csipkebogyótea 2015.02.01. 15:39:34

@Linn: Itt viszont Dani elég masszívan veri Deniszt. Remélem így van. A 12 ezres felmérés már viszonylag nagyobb merítés.

csipkebogyótea 2015.02.01. 15:42:57

@Exike: Elfogult, vagyok, mivel Daninak drukkolok. Nem biztos, hogy Dani gyengébben játszott, nagyon sok múlik azon, hogy a szerkesztők hogyan állítják össze az öf-kat. Láthatóan Deniszt nyomják, így úgy tűnhet, hogy ő van többet jelen. Szerintem nem lett volna jó ötlet Zsu-val párbajoznia, nagyon kétesélyes lett volna.

kamilla123 2015.02.01. 15:44:31

@-pkata-: köszi, mindig elfelejtem és a múltkor is lemaradtam emiatt

2015.02.01. 15:45:37

@csipkebogyótea: értelme csak akkor van, ha műsorban is szavaznak, nem csak az origón.

alsophila grahami 2015.02.01. 15:46:31

@Csak ügyesen!: értem én a humort, csak nem szeretem ;) pont fordított a szitu, minden magas labdát a kripliházaspár kap, míg mások soha, semmi lehetőséghez nem jutnak arra, hogy középpontba kerüljenek... pl, ahogy @MacákékIcukája: mondja, mondjuk Dóri és Robin jó választás lehetett volna, ők azóta nem jutottak érdemi képernyőidőhöz, amióta kimehettek kettesben vacsizni... nappersze ők nem szívatták volna halálba Fanniékat, nyilván ezért nem is kapták ők a kiváltságot, hanem azok, akik kellően rosszindulatúak egy ilyen feladathoz.

alsophila grahami 2015.02.01. 15:48:24

@kamilla123: ha még sokáig így maradnak szoros emberfogásban, simán eljön az az idő is ;)

Csak ügyesen! 2015.02.01. 15:52:43

@sui.generis: Nem tudom, nekem nem úgy tűnik, h olyan kifizetődő sokat szerepelni, legalább is azon reakciók tömegét olvasva, h nyerjen Robin, meg Dóri, mert ők olyan aranyosak és emberiek! Őszintén remélem egyébként, h egyik se fog a győzelem közelébe keveredni, nekem ne nyerjen olyan, aki végigalibizte a műsort.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 16:01:04

@kiingattak: csak érdekelne, hogy egy gyakorló pszichológusnak mi a véleménye a villalakókról. :) vagy nem pszichológus szemmel nézed? :)

MacákékIcukája 2015.02.01. 16:03:02

@sui.generis: Ja, hat nyilvan ezert nem kaptak meg, ok ketten azok, akik nagyjabol mindenkivel kijonnek.
Ettol fuggetlenul en adnek nekik valami fasza kis feladatot :)

@Csak ügyesen!: "Őszintén remélem egyébként, h egyik se fog a győzelem közelébe keveredni, nekem ne nyerjen olyan, aki végigalibizte a műsort. "
Robin mar reg kitujult ;-) Valaki egy korabbi hsz-ben tok jol leirta, milyen klasszul vezetgeti a LaciEdina parost

Csak ügyesen! 2015.02.01. 16:06:55

@MacákékIcukája: Igen, Robin valamennyit most már tesz hozzá a játékhoz, igaz, ez leginkább csak azért van szerintem, mert már kevesen vannak, illetve él az ölébe pottyant lehetőséggel (ha emlékszel, Robinnak nem jutott eszébe ez az Edina szál, Edina volt az, aki bedobta ezt neki, Edinának meg előtte Laci). Viszont így h már nem simul be a villa falába, legalább egyre kevésbé szimpatikus, szóval remélem, h tartja ezt az irányt :D

alsophila grahami 2015.02.01. 16:12:05

@másodpéldány: persze persze, de ilyen szerencse-alapon sokan húztak sokfélét, sokkal jobb féle kiváltságokat is, és ha belegondolok, buflaszáj kapta, ill. használta el a legtöbb szuperképességet, épp ezért, akármivel is érte el, én nem adtam volna a kezébe több jogot, mert amikor komisz szülőjét kellett alakítsa, azzal is durván leszerepelt... vagy lejáratni akarják így? azt ugyanúgy nem támogatom, mert nemtelen eszköznek tartom. Edina dettó, ha hatalmat kap a kezébe, kifordul magából, ha alárendelt szerepben van, ott is (lásd: dzsungelhét), sajnos semmiben nem jó, így inkább hagyni kéne, hadd játssza a maga játékát, nem kéne minden áron helyzetek sorába hozni....

ugyanakkor Dóri és Robin még nem voltak igazán helyzetben, és én pl. megnézném őket is.
ez a problémám. :)

alsophila grahami 2015.02.01. 16:16:01

@Csak ügyesen!: ebben egyetértünk. éppen ezért "kampányolok" azért, hogy hadd játsszanak ök is! vagyis: hozzák őket is olyan szituba, amiben megmutathatják, hogy tudnak ők nem tujulni is. ha meg nem megy nekik, vesszenek, bassza sas - hogy egy klasszikust idézzek ;))

alsophila grahami 2015.02.01. 16:18:49

@MacákékIcukája: ennyi ;) valamit kitalálhatnának már a tujáknak is, nehogy már csak úgy besunnyogjanak a döntőbe, tegyenek érte ők is! :P

kiingattak 2015.02.01. 16:22:01

@-pkata-: Igy is, úgy is. Fannikát látom a legokosabbnak, nyerhetne is, de lehet, hogy Magyarország még nem érett meg erre. Edina beválasztása jó ötlet volt, de veszélyeket rejt személyisége. Benne van a székely beképzeltség, büszkeség, de nem annyira okos, hogy kamatoztatni tudná előnyeit. A kisebbségben élőknek állandóan önigazolásra van szükségük. És teljesen értem a Laci fele történő vonzódásának összeomlását. Denisz a tipikus személyiségnélküli, mások utánzásából felépített nagyon ritkán vicces valaki. Nincs tisztában önmagával, ezért nagyon jó a viszonya az állatokkal vagy a nagyon önbizalomhiányos emberekkel, akiknek ő lehet a nagy Ő. Lásd Maci I és II. Dani taktikus de nincs kivel. És száos nem várt esemény is bekövetkezett. Dóri ki az the? ez csicska. Egy buta, útszéli nő, aki még annyit sem ért el, hogy valaki rá rakja a jelét. A no name, érzelemmentes rpacs. Ettől persze még nyerhet. Robin az ész Fanni mellett. Szivat mindenkit. Érzelemmentes ő is. Laci macsónak akar látszani. Nem az. Birtokló tipus. Nem bizik magában azt hiszi ha uralkodik másokon szabad lehet. Nem lesz. Aztán meg lehet, hogy nincs igazam.

alsophila grahami 2015.02.01. 16:24:33

@Csak ügyesen!: na csak ezzel a szálacskával meg az a gond, hogy nagyjából annyira hiteles, ahogyan Denisz reagálta le a fürdőszoba ajtaja mögött... ha ő nincs, egy szánalmas nyűglődést szenvedünk végig megint, de így kb szakadtam rajtuk - nah, ez a szál pont ennyit ér, hogy röhögni lehet rajta, ha ott van a komisz, ha nincs... broáf. úgy szar ahogy van. (Robinnak nem csak a szavai csengenek üresen, de a puszta nézéséből is ennyi jön le, pont szarik Edina fejére, és Edina meg pontosan vágja ezt)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 16:26:19

@kiingattak: Köszi :) és kin látod azt, hogy esetleg a villán kívül más, mint amit benn mutat. Egyáltalán lehetséges, hogy valaki ennyi ideig mást adjon, mint ami ő maga?
Másik kérdésem, azon el szoktál gondolkodni, hogy egy-egy párbajon a nézők miért szavaznak úgy, ahogy? Vagy miért az az eredmény, ami?
Van köztük szerinted olyan, aki manipulálja a többieket? Ha igen, akkor miben?

Csak ügyesen! 2015.02.01. 16:26:43

@sui.generis: Jó, de szerintem már az is gáz, ha mesterségesen kell helyezetbe hozni őket, mert maguktól ez nem megy nekik. Azért az Edina-Laci párosnál, vagy a Fanni-Dennis párosnál ezzel nincs probléma :D

Fu Szekh Li 2015.02.01. 16:29:18

@Csak ügyesen!: Fasza! Meglephetnének azzal, hogy ma se lesz balhé.

Csak ügyesen! 2015.02.01. 16:30:57

@sui.generis: Robinnal ez a legnagyobb gondom egyébként, abban a srácban eddig érzelmet még nem sikerült felfedeznem, a meglehetősen racionális számításon kívül, ami így 3 hónap bezártság után elég gáz.

kiingattak 2015.02.01. 16:35:38

@-pkata-: Mindenki más benn. Viselkedési szinten. stabil az, ahogyan reagálnak váratlan eseményre, az érzelmeik tartóssága, a többiek fele való fordulás. De a hely kivált bennük egy viselkedési formát. A nézőknek egyrészt van az első benyomásuk, amin nehéz változtatni (mi is önigazolunk, pl. ha Edina megszólal, lehellgatom a tévét, nehogy valami olyat mondjon, ami esetleg szimpatikussá teheti:)) )És sajnos jól lehet minket manipulálni is. Van egy jó könyv D. Arielly: Kiszámíthatóan irracionális. Attól is függ, hogy kire szavazunk, hogy a bejátszások hogyan követik egymást, kinekükivel való beszélgetését vágják be, mennyit látjuk az illetőt, milyen zene szól közben. És normális, hogy a szerkik manipulálnak mert Edina, Fanni, Robin nélkül nem lenne mit nézni. Akkor sem ha gyűlöljük őket.

pomac 2015.02.01. 16:35:44

@Csak ügyesen!: emlékezz csak mikor "lebuzizták" az milyen érzelmet váltott ki benne :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.02.01. 16:37:05

@-pkata-: A nézők fene se tudja hogy szavaznak, mert amit eredményként látunk az egyáltalán nem biztos, hogy a nézők szavazata... Hogy akkor mégis mi a retekegérnek szavazok? Megszokásból... ha má lehet savazni, akkor toljunk 1-et. .-)
Amúgy ma hajrá Komisz! aztán Lacika húzhatna, meg Dórika is szaporán.
Legyen Edina - Fanni döntő! :-)

kiingattak 2015.02.01. 16:37:08

@Fu Szekh Li: Akarok. Vagy mégsem? Olyan bizonytalan vagyok néha :))

csicserierika 2015.02.01. 16:38:45

az is megért volna pár sort, h miket énekeltek a kintiek, még bent ment a dráma . Tiltott szerelem, meg szerelemnek múlnia kell :)
Ha Lackó tényleg csak a lekoptatást készíti elő, akkor jó alkalom lett volna Edina időkérése okán megtenni. De nem értem én ezt.

Csak ügyesen! 2015.02.01. 16:38:54

@kiingattak: Nekem Edina se igazán érthető ebben a kapcsolatban, meg Laci sem, és egyre inkább hajlok arra, h mindkettő részéről egy játéknak indult szerelmi szál volt ez, amit mostanra a bezártság eltorzított. Pl. Edina is egy csomószor megy oda a sráchoz, meg bújik oda hozzá, ad neki csókot, tehát nem az van, h totál elutasító vele. Laci részeg monológjain sírva röhögök, de szerintem kb. ennyi jelentőséget kell nekik tulajdonítani. Ezt a részét mondjuk Edina szerintem rosszul kezeli, ilyenkor szimplán meg kéne erősíteni, h én is szeretlek, most pedig gyere elkísérlek h lefeküdj aludni, utána meg ott hagyni aludni, azt kész. Ha ennyit tett volna Laci első szerelemi vallomása után, a következő félórás melodráma nem következik be, igaz, mi akkor kevesebbet szórakoztunk volna :D De őszintén szólva, az is jelzi, h ez egy elég fura kapcsolat, h Edina még sose mondta neki h eleget ivott már az adott este, szerintem ez tök természetes lenne, h szól az ember. Legalább is nekem :)

Csak ügyesen! 2015.02.01. 16:40:21

@pomac_ [(k)an]ál: Vazz, tényleg, valóban volt egy alkalom, elfelejtettem, de igazad van :D

Csak ügyesen! 2015.02.01. 16:41:09

@kiingattak: Robin nem oszt, nem szoroz. Edina, Fanni valóban kell a műsorhoz, még ha sokan nem szeretik őket, akkor is.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.02.01. 16:43:34

@kismalacka: Szívesen.:) Igaz citromos, nem almás...de ez olyan kis cuki, na meg ropogós.:)))

Exike 2015.02.01. 16:46:39

@kiingattak: Edina vonzalma azért ingott meg Laci iránt, mert ő egy határozott, szenvedélyes jópasiba zúgott bele, de Laciról most kiderült h jócskán lelkisérült és egy kapcsolatban becsicskul a szerelemtől. Ez a szintű ragaszkodás és féltékenység, amit Laci produkál, beteges.

És szidhatja itt bárki Fannit a butasága miatt, már az első héten levágta Laciról h mennyire szeretetéhes, amikor Dórihoz kezdett ragaszkodni.

Fu Szekh Li 2015.02.01. 16:46:48

@kiingattak: Csak minket ne akarj kielemezni :)

minden reggel 2015.02.01. 16:50:38

@kiingattak: volt egy filmecske Vágó István Danny Blue- nál a psychic nál. Miután 'kitalálja' melyik orsxágra gondolt, megmutatja a tudattalan manipulálás részeit, amiket bevetett. Az ilyen

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 16:50:41

@kiingattak: De ha manipulálnak a vágásokkal, akkor miért van az, hogy bizonyos emberek annyira megosztóak: Fanni, Denisz, Zsu...

kiingattak 2015.02.01. 16:51:02

@Csak ügyesen!: Igazad van. Biztos vagy abban, hogy Lacika lefeküdne? Én úgy látom, hogy Edina elképzel egy férfiideált, aki erőszakos, vad és férfias, aki a buli közepén is megvödrözi a nőjét. Aki bulizik, de vadul cak vele táncol. És akkor jön Laci... aki picsog és szerelmes és csak vele akar lenni. Ilyen bárgyú pait már látott Edina, ez nem kell neki.

kiingattak 2015.02.01. 16:52:42

@Csak ügyesen!: Osztani oszt. Páros számokat kétfele, hármasokat hárommal. Szorozni is fog.

kiingattak 2015.02.01. 16:54:36

@Fu Szekh Li: Akarat nincs is. Csak motiváció van :)). és ebben a kérdésben alulmotivált vagyok.

kiingattak 2015.02.01. 16:56:13

@-pkata-: Mert már előbb válaszoltam. Mert a kedvencek azok sokak számára azok is maradnak (tartós preferencia). Akiknek ilyen nincs azok inognak ide oda.

kiingattak 2015.02.01. 16:57:34

@minden reggel: Sajna azt nem láttam. Meg lehet nézni valahol?

Csak ügyesen! 2015.02.01. 16:57:56

@kiingattak: Azért engem érdekelt volna, h mi lett volna akkor, ha Edina két nap után nem közli, h neki a játék fontosabb. Mert abban a két napban Laci úgy viselkedett, ahogy akkor szokás, amikor összejössz valakivel, akit szeretsz. Na, ebből Lackónak kerek két nap jutott :D Ezzel sikerült totál elbizonytalanítani, és kb. fogalma sincs, h most mégis mi van, mivel Edina hol ilyen jeleket küld, hol olyan jeleket küld. Nyilván el kéne a csajt küldeni a manóba és akkor két nap múlva ő könyörögné magát vissza, de úgy tűnik Lacinak ezt a trükköt még nem tanították meg, túl korrekt akar lenni :)

minden reggel 2015.02.01. 16:59:40

@kiingattak: én a neten láttam, késôbb belinkelem szívesen. ( mobilról nem tudok ;) mindig is kíváncsi voltam hogy olvas gondolatot ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 17:06:28

@kiingattak: jaaa, értelek. Azért érdekes lehet a kommentelők reakciói is :D Néhányan úgy védik a saját kedvencüket, mintha ők is kapnának a nyereményből. :) Nekem ez fura. Én Lacinak drukkolok, attól függetlenül, hogy számtalan hibája van neki is. De nekem Denisz, Fanni, Reni túl alpári, Dórával és Robinnal nem tudok mit kezdeni, ahogy a többiek mondták, tuják - talán Robin megváltozik, de még nem győzött meg. Zsu nagyon unszimpatikus volt. Edina meg.. hát, nem tudom, az elején, mint gyenge láncszem miatt drukkoltam neki, hogy juszt is, de ez fokozatosan megváltozott, tetézve az anyja FB-s monológjával. Maradt a tetkós hisztis, akinek néha vannak jó meglátásai. :)

kiingattak 2015.02.01. 17:06:54

@Csak ügyesen!: Ebben egyet értek. Abban is, hogy Laci küldje el Edinát és abban is, hogy Edinka teljesen instabil személyiség. Megmagyarázni meg lehet, hogy miért ilyen, de ezért féltem őt a legjobban az összes játékos közül. Mert szerinted kik lesznek boldogabbak 15 év múlva, akiknek ma levágják mindkét alsó végtagjukat vagy megnyerik a lottó főnyereményt?

kiingattak 2015.02.01. 17:08:18

@-pkata-: Szived joga. És én is drukkolok Lacinak (is).

alsophila grahami 2015.02.01. 17:13:59

@kamilla123: hát nem ezt mondom én is ;) @Csak ügyesen!: de hát épen az a parám tárgya, hogy már megint az Edina-Laci párost hozzák helyzetbe, amikor éppen nemrégiben kaptak egy kis löketet, amikor "gyámszülők" lehettek. pont EZ a helyzetbe hozás, amiről beszélek... másokat miért nem tolnak így előtérbe??

alsophila grahami 2015.02.01. 17:15:46

@sui.generis: naaa, kihagy a kamubillentyűzet!!! szal: "hát, nem ezt mondom én is?" itt lemaradt egy kérdőjel, amott meg egy "p", mint "éppen". bocsi ;)

Csak ügyesen! 2015.02.01. 17:21:09

@sui.generis: Azért nem lehet szerintem a kettőt összehasonlítani, mert Edina-Laci nem azért kapja ezt a jogot, h végre játékba kerüljenek, hanem azért, mert Laci és Fanni nincsenek jóban, a szoli Fanninál sarkalatos pont, és pontosan tudják, h ezek ketten csinálni fogják a műsort (mert mindkettő tudja egyébként, h nem árt néha tenni is vmit h műsorba kerülj). Magyarán az eddigi szereplésük miatt esik rájuk a választás. Amit te mondassz (miért nem adják oda két tujának?), ennél sokkal durvább lenne, ilyen, lökjünk nekik egy szalmaszálat, ha már maguktól nem megy ez nekik féle beavatkozás a játékba. Nem ugyanaz szerintem.

kacagó görlice 2015.02.01. 17:21:39

Danit kell végképp eltörölni,
appos kommtárs, indulj velünk!
Utána Edinát kilőni,
aztán már nevethetünk!

Csak ügyesen! 2015.02.01. 17:25:03

@kiingattak: Háááát, én tudom, h melyik esetkörrel tudnék többet kezdeni, az én személyiségem, életem nem omolna össze a lottó ötöstől és ezt komolyan mondom. Az meg h ki lesz boldog 15 év múlva... nos, nagy eséllyel egyikünk se, de a lábaimat szeretném még akkor is a magaménak tudni :)

De értem, h mire utalsz, Edinából én se sok biztatót nézek ki arra az esetre, ha ő nyerne. De nem ő fog, ahhoz nagyot kellene megint fordulnia, és egyelőre nem úgy néz ki, h sikerülne megtalálni a jó karaktert.

alsophila grahami 2015.02.01. 17:26:06

@Csak ügyesen!: ezt én is így látom, nem tudom őt hová tenni, van benne valami megmagyarázhatatlanul fura, ezért is gondoltam, hogy talán ha "helyzetbe kerülne", többet megmutatna, és megfejthetnénk a "titkát" ;) Dóri a másik, aki még semmit nem mutatott, csak úgy van...

kiingattak 2015.02.01. 17:26:06

@kacagó görlice: Hajrá. Ha ez bekövetkezne, akkor biztosan sokkal szebb lenne az életed. Ránk nem kell tekintettel lenned

kiingattak 2015.02.01. 17:27:53

@Csak ügyesen!: Igy van. Edinát majd felveszem az "eggyettemre". Szegény kicsi lány...

alsophila grahami 2015.02.01. 17:28:13

@kacagó görlice: előre, bajtársak! :DD én már megtettem a magamét ;)

Mók_Ica 2015.02.01. 17:31:13

@Csak ügyesen!: @sui.generis: fentebb írta vki, hogy egy játékot nyert meg edina és laci és ezért kapták a szoli-kondigép jogot.

@kiingattak: jó kis elemzést írtál :) mivel azonban mi nézők laikusok vagyunk, minket ugyanolyan jól lehet manipulálni, mint a játékosokat :))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 17:33:17

@Csak ügyesen!: heh, lottó 5-ös... Kollégám nagyképűen kijelentette, hogy neki nem lenne szüksége arra, hogy tanácsadót adjanak mellé, hogy hova fektesse be... Szerintem az ilyenek szokták elverni pár év alatt a pénzüket... :)
Amúgy most én laikusként azt mondanám, hogy talán Robin lenne az, aki okosan tudná használni a nyereményét. De a fene tudja, kiből mit hoz ki...

Csak ügyesen! 2015.02.01. 17:33:52

@sui.generis: Nem akarom Dórit bántani, de szerintem őbenne nincs több.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 17:35:40

@Mók_Ica: kikérem magamnak, engem csak a Laci felsőtestén a tetkók manipulálnak.

kiingattak 2015.02.01. 17:36:08

@-pkata-: Tudom én. Őn tudom, és igazam van. D :D

Csak ügyesen! 2015.02.01. 17:36:55

@-pkata-: Hát, Robinról még az sem derült ki h alkalmas lenne erre :D Ő is vmi homályos vállalkozást emlegetett, na annál gyorsabban elverni a nyereményt nagyon nem is lehetne :)

Fura vagy sem, de én Fanniból nézem ki azt, h tudna vele mit kezdeni, főként h főállású celebként képzeli el az életét a továbbiakban is :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 17:37:53

@Csak ügyesen!: Fanni sztem ruhákra meg cipőkre költené :D Nekem ő túl forrófejű ehhez :)

Mók_Ica 2015.02.01. 17:38:20

@kiingattak: engem is, ettől még nézem :))))

@-pkata-: ok-ok, Lackó a tetkóival a tiéd :))))

Csak ügyesen! 2015.02.01. 17:39:44

@-pkata-: Igen, egy részét biztos, meg mellekre, de neki ez befektetés lenne :) A lakást sem herdálná el szerintem.

kiingattak 2015.02.01. 17:41:24

@Mók_Ica: Én is. És még élvezem is :))

Mók_Ica 2015.02.01. 17:46:39

@kiingattak: a tegnapi öfi kifejezetten szórakoztató volt, bár elég szürreálisra sikeredett...... :))) fentebb vki belinkelt egy jelenetet, ahol a lakók utánozták egymást.... remélem benne lesz a mai öfiben.... ha igen, ma is jól fogunk szórakozni :))))

@-pkata-: kedves és cukker vagyok veled, erre te nyújtogatod a nyelvedet..... mingyá kiküldöm neked laccit :))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 17:54:45

@Csak ügyesen!: Denisz odaköltözne, és felélne mindent :D Vagy nem? :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 17:55:30

@Mók_Ica: csak csorgatom a nyálam :D és közben kilóg a nyelvem :)))

másodpéldány 2015.02.01. 17:55:44

ti le tudjátok játszani az utolsó videókat? nekem nem megy....

rtl.hu/rtl2/valovilag/videok

azt írja ki, hogy FLASH srcnotfound

másodpéldány 2015.02.01. 18:07:42

@kiingattak:

nem lehalkítom, hanem átkapcsolok egy másik csatornára egy időre, mert femme fedeline hamisságától és a saját magának meg a közönségnek való hazudozásaitól, a hihetetlen önzésétől és mindennek az igazolásától már nézhetetlenné és hallgathatatlanná vált számomra, egyszerűen kínos, roppant kínos..

hajrá fanni, dóri, robin!

mondjuk sajnálom, hogy nem lesz női győztes, de edina nekem nem női győztes lenne, hanem a hamisság diadala....

kiingattak 2015.02.01. 18:08:29

@Mók_Ica: Én őszintén mondom, mert őszinte vagyok, nem az az őszinte aki itt őszinte néven futott, hogy tegnap én is szórakoztam csak Lacit és Edinát unom. Valaki lépjen már abból a kapcsolatnak nevezett végtelen történetből, mert beleőszültem.

kiingattak 2015.02.01. 18:10:02

@másodpéldány: Tedd azt. Kapcsolj át. Magadat fosztod meg tök ingyenes akármitől. És igazad lesz. Ha így, ha úgy

kiingattak 2015.02.01. 18:18:40

@-pkata-: Látod, múködik a pszichológiám :)) @másodpéldány:

kiingattak 2015.02.01. 18:20:41

PKataünak nem lehalkítom, hanem átkapcsolok egy másik csatornára egy időre, mert femme fedeline hamisságától és a saját magának meg a közönségnek való hazudozásaitól, a hihetetlen önzésétől és mindennek az igazolásától már nézhetetlenné és hallgathatatlanná vált számomra, egyszerűen kínos, roppant kínos..

hajrá fanni, dóri, robin!

mondjuk sajnálom, hogy nem lesz női győztes, de edina nekem nem női győztes lenne, hanem a hamisság diadala....

kismalacka 2015.02.01. 18:21:52

@másodpéldány: Nekem lejátssza. A Ki kicsoda óriási lesz, Robin lesz Fáni, és Dani meg Denisz :))

,, 2015.02.01. 18:22:33

@másodpéldány: most gondold el milyen érzés, amikor a HV-t nem lehet átkapcsolni, és folyamatosan valakinek a mantrázását látod.

Mariann19 2015.02.01. 18:24:53

A Való Világ győztesének személyét Magyarországon nem a játékos minősége határozza meg mindaddig, amíg határon túli résztvevők is jelen vannak a játékban.
Ugyanis a választás a határon túliaknál nem a játékosok elismerését jelenti, hanem azt a nemzeti hovatartozás határozza meg. Ez a tény egy torz végeredményt produkál, amely a hazai résztvevőket igazságtalan helyzetbe hozza.
Fokozza a szituációt az, hogy a határon túli szavazók összetartozásuktól áthatva tömegesen szavaznak a sajátjukra, míg a hazai szavazók a szokásos részarányban vesznek részt.
E torzulás kivédésére a belföldi szavazóknak hasonló indíttatású véleményt kéne kialakítani, márcsak a hazai, magyar önérzet jegyében is.
Dani, ezt a felfújt lufi egyébként sem egy ász a magára erőltetett, gondolkodó ember pózában, de nem is szabad a triumvirátust tovább fenntartani, mert velejéig romlott, perverz alakulatról van szó.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 18:26:40

@kiingattak: hát, én azért nem kapcsolok el, mert nem tudom, hogy nem jön e vmi olyan rész, ami érdekelne :) Max lehalkítom azt, ami nem érdekel, tudod, "ugorgyunk"... :D Csak élőben nem lehet tekerni :) Azon mondjuk elgondolkodtam, amit vki itt pedzegetett, hogy Laci direkt "basztatja" Edinát a szerelmével. Érdekes taktika lenne így kicsinálni vkit. Csak ez visszafelé is elsülhet, ha Edina hirtelen ellene fordul - és a nézők nagy többsége még meg is értené érte Edinát.

kiingattak 2015.02.01. 18:28:14

@Mariann19: Azért ne kerülj infarktus közeli állapotba. Akkor se ha Edina nyer.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 18:29:12

@Mariann19: Az erdélyi részét hasonlóan gondolom én is. Azért kíváncsi lennék ettől függetlenül, hogy valóban így van e. Szívesen megnéznék egy hivatalos kimutatást, mennyien szavaznak Erdélyből és azok melyik játékosra milyen arányban.

kiingattak 2015.02.01. 18:29:50

@-pkata-: Ne is kapcsolj el. Jogunk van nézni. Laci ha ezt tenné, neki adnám a nyereményt. Reménykedem benne, hogy igy van.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 18:34:27

@kiingattak: De kinézel belőle egy ilyen ösztönös dolgot? Mert hogy nem tudományos alapokon csinálja, ha így van, az is biztos... Nincs hozzá semmi műveltsége, képzettsége pláne. :)

kiingattak 2015.02.01. 18:37:30

@-pkata-: Az Erdéyiek szerint az asszony nem ember, a sör nem ital és a medve nem játék. Most hozzájön az is, hogy Edina nem székely.

Mók_Ica 2015.02.01. 18:38:42

@Mariann19: akkor is felszólaltál, amikor az Attraction megnyerte az angliai tehetségkutatót? ők egy "ottani" elől vitték el a nyereményt.....pfffff
edina pedig egyébként magyar, akár tetszik, akár nem. nem azért mert ő így akarta, hanem mert így alakult történelmileg......

kiingattak 2015.02.01. 18:39:19

@-pkata-: Sok mindenhez nem kell képzettség. Ha tudatosan csinálja, gratula neki. Győzzön a legjobb, csak biztos, hogy mindenki érti őt?

alsophila grahami 2015.02.01. 18:40:40

@Mariann19: nem tudom ki vagy, most látlak itt először, de rohadtul igazad van, minden szavaddal egyetértek. (y) na nem mintha ez változtatna bármin bármit is , ui itt ugyanolyan elszánt vehemenciával védik a határon túli kötődéssel bírók a határon túlról érkezett játékost, csúszhat bár akármilyen morális mélységekbe. akkor mit várjunk az erdélyiektől?

én sem engednék ide senkit játékba, pontosan amiatt, hogy ilyen igazságtalan helyzetet idéz elő - főleg azóta, hogy ingyenes, bárki számára hozzáférhető appos szavazás van! pénzért szavazgatni korlátok közt tud a nézők többsége, de ha ingyen van, akkor lehet tömegével szórni az szavazatokat a "tömbből". és ez okozza a párbaj eredmények torzulását az azokat megelőző pollokhoz képest, nem pedig az, hogy rosszabb emberismerők lettünk az utóbbi két széria óta.

kiingattak 2015.02.01. 18:41:23

@Mók_Ica: Ez tetszett. Sokan itt azt hiszik, hogy megtanultunk néhányan magyarul csak azért, hogy X faktorban és való világban vehessünk részt és kommentelhessünk a hogyvolton. Mondjuk ez sem semmi

Mók_Ica 2015.02.01. 18:41:54

@kiingattak: lacci és edina kapcsolatát valóban fáj nézni.... szenvedés.... de kíváncsi vagyok mi lesz belőle :)))

kiingattak 2015.02.01. 18:43:09

@sui.generis: Még egy szivroham közeli ember. Vigyázzatok, jönnek a határon túliak és elviszik a vv főnyereményt. Ezt nem kell megengedni SSKK

,, 2015.02.01. 18:44:10

@kiingattak: a határon túliak már a spájzban vannak.

Csak ügyesen! 2015.02.01. 18:44:48

@-pkata-: Én már annak is örülnék, ha valamikor az igen közel jövőben megértené, h neki ez az Edina-féle együtt vagyunk ugyan, de mégsem - dolog nem megy (mert miért is menne egy normális kapcsolatban?), és beszüntetné. De ehhez nagyon nagy lelkierő kellene, nem is tudom, h egyáltalán meg lehet-e tenni, együtt vannak napi 24 órában, aztán másnaptól meg ne legyen semmi, se simi, se együttalvás, háááát, nincsenek nagy reményeim.

kiingattak 2015.02.01. 18:45:02

@-pkata-: Bocsi. Elszálltam. Csak annyit akartam mondani, hogy Edina a székelyek szemében nagyon negativ lehet. Nem szavaznak rá. Szerintem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 18:45:23

@kiingattak: Én is kételkedem benne, pedig neki drukkolok. Akkor mit várjak azoktól, akik nem neki, sőt utálják... :)

Ditti82 2015.02.01. 18:45:42

1. Hajrá Dani!
2. Eddig Edinka tepert Laciért, majd megfojtotta a szeretetével, most meg, hogy megfordultak a dolgok, menekülne. Hajrá Laci!
3. Dennist kivételesen csíptem, ahogy ott bohóckodott, tényleg egész szerethető karakter lenne számomra is, csak Fáncsika ne lenne mellette... De ettől még hajrá Dani!
4. Végeredményben hajrá Robin! Remélem, tényleg csak szopatja Edinát ezzel a szerelem dologgal, csalódás lenne, ha nem.

Mók_Ica 2015.02.01. 18:45:45

@kiingattak: nem tudom mit hisznek, de álságos és nagyon egysíkú a látásmódjuk.....

alsophila grahami 2015.02.01. 18:46:01

@Mók_Ica: és mi INNEN szavazhattunk oda? akkor hol az analógia a mostani helyzethez??

ne moss össze dolgokat, itt arról van szó, hogy odaátról tolják ezerrel az appokat a mi játékosaink ellenében, és EZ az oka annak, hogy egy ennyire ellenszenves, velejéig romlott, rosszindulatú személyiség még mindig játékban lehet, aminek MI szenvedjük kárát, amikor nézhetetlen tőle a műsor. el kell kapcsolni, vagy a hangot levenni, mert olyan szinten irritáló személyről van szó, míg a britek hol szenvedték kárát a magyar résztvevőknek?

ŐK szavazták őket tovább, mert tetszett nekik, amit láttak. nekünk NEM tetszik amit látunk, mégis tűrnünk kell a jelenlétét. EZ a lényegi különbség.

Mók_Ica 2015.02.01. 18:47:26

@kiingattak: @foxglove (igazándiból): +10000 :))))))

@Ditti82: tuti szopatja.... sztem ez a fiú okosabb, mint láttatja.... :)))

kiingattak 2015.02.01. 18:50:17

@Mók_Ica: Ettől is győztes lehet. El tud hitetni valamit!

Mók_Ica 2015.02.01. 18:50:53

@sui.generis: kicsit agresszívre sikeredett ez a hozzászólásod :))) én nem értem miért kell ezt a kérdést ide behozni, de ha gondolod, mérgelődj rajta még egy kicsit, engem nem izgat fel.
például írhatsz az rtl-nek, hogy tiltsa le a határon túli jelentkezési és app-olási lehetőséget, hátha jobban fogod magad érezni :))

dr. sziszi 2015.02.01. 18:51:12

@kiingattak: Az az igazság, hogy nagyon is igazad van a villalakók elemzésében. De hadd elemezzem én is kicsit őket: Edina mindenképpen szeretné megnyerni a játékot, csak nem nagyon tudja , mi a helyes viselkedés-forma, A Dóri , hát ja, egy útszéli, ha ilyen lányom lenne befeküdnék a 2-es metró alá. Vissatérve picit Edinára: ameddig volt ellenfele , addig ragaszkodott ezerrel a Lacihoz, most, hogy már nincs, ő ugyanazt teszi a Lacival mint az vele. Szerintem simán átpártolna a Robinhoz. A laci egy pszihopata, birtoklási vágyával megfolytja a mellette élőt.

Mók_Ica 2015.02.01. 18:52:30

@kiingattak: sui generis és mariann19 komment társnak

robin nálam a szürke ló, nagy eséllyel meglepetést fog okozni :)))

dr. sziszi 2015.02.01. 18:54:40

Fannika meg, elmondanám nem egy buta lány, pedig igencsak annak tűnik,mégis sokszor voltak olyan megnyílvánulásai , hogy le a kalappal. Dennis, az egy semmilyennek sem jellemezhető emberke, Dani meg simulékony, valakivel mindig beszélgetni akar, de nem egy okos ember, bár ,ha jól tudom ügyvédbojtár?

kiingattak 2015.02.01. 18:54:41

@dr. sziszi: Akarja is megnyerni ha már bement. Abban semmi rossz nincs. Laci is nyerni akar, más módszerekkel, nem hiszem, hogy pszichopata. Hogy Dóri mit akar??? Na ebben egyet értünk,

Mók_Ica 2015.02.01. 18:55:03

@kiingattak: hasonlót írt, mint te eggyel feljebb :)))

Mariann19 2015.02.01. 18:55:37

@kiingattak:
"Akkor sem, ha Edina nyer."
Nem rázná meg a lelkivilágomat, nyugi. Viszont távlatokban számolnunk kéne azzal, hogy ez a kis gnómszerű tünemény lenne nap mint nap a képernyőn a primitív tájszólásával. Kár, hogy nincs tisztában a magyar nyelv szabályaival. "tartsa" csak felszólító módban érvényes, kijelentő módban nem.

kiingattak 2015.02.01. 18:55:40

@Mók_Ica: Már okozott is. Nagy machinator

kismalacka 2015.02.01. 18:56:01

Engem baromira nem érdekel, hogy honnan jöttek, Budapestről, Abonyból vagy Kijevből. Engem csak az érdekel, hogy milyen maga az ember, hogy hol lakik, milyen nemzetiségű pont nem fontos számomra.

Szerintem a szavazás sem biztos hogy mindenki csak Dinkára fog szavazni, sokan nem is tudják fogni a kettest, és még az is lehet hogy ott sem szimpatikus mindenkinek amit Dinkácska csinál. Szal szerintem erről felesleges teóriákat gyártani.

alsophila grahami 2015.02.01. 18:56:20

@kiingattak: vegyél vissza az arcból, mert nem szóltam hozzád, légy olyan kedves! én pont leszarom, hogy ki viszi el a nyereményt, nem ez a lényeg, hanem az, hogy énrám ne erőltessenek egy ilyen undorító, minden szempontból taszító személyiséget napi szinten, mert nem vagyok rá kíváncsi, és nem azért mert erdélyi. hanem mert gusztustalan, visszataszító! ez így érthető neked?

volt már sok határon túli - nem csak a VV-kben, hanem a tehetségkutatókban is - és soha nem volt bajom egyikkel sem, sőt, a mostani X-Faktort is épp egy határon túli kislány nyerte meg, akinek ÉN IS szurkoltam!

de ő MEG IS ÉRDEMELTE. Tóth Andi egy minden szempontból követendő példaként állítható, maximálisan pozitív személyiségű kislány - szemben ezzel a ... /inkább le sem írom/... mindkettő erdélyi, de a különbség a két ember közt leírhatatlan!!

remélem, érthető voltam.

dr. sziszi 2015.02.01. 18:57:12

@kiingattak: Sajnos a laci , bizony pszihopata, sajnos volt részem ilyen emberből életemben és tudom. Ezt a fajta viselkedést produkálja ameddig ki nem készíti a másikat hogy hanyathomlok menekűl

kiingattak 2015.02.01. 18:58:37

@Mariann19: Szerencsére nem csak egy tv adó van. Annyi remek könyvtár, meg tudományos adó. Edinát csak akkor látjuk ha rákeresünk...

Mók_Ica 2015.02.01. 19:00:28

@dr. sziszi: szia :))))

@Mariann19: ők így beszélnek, és még sok más magyar vidéken ez teljesen megszokott forma.....

@sui.generis: ha ennyire visszataszító, amit a képernyőn látsz, akkor az adás idejében válassz másik csatornát.

Mariann19 2015.02.01. 19:00:29

@-pkata-: "Szívesen megnéznék egy kimutatást."
Nézd meg tendenciájában a különböző hazai versenyeket /X faktor és társai/, a külhoniak győzelmei aránytalanul magasabbak a hazai résztvevőkhöz viszonyítva. Az nem igaz, hogy 10 millió emberből lényegesen kevesebb tehetség választódik ki. Székelyföld pl. 700 ezer lakosú.

Mók_Ica 2015.02.01. 19:01:36

@csiri bá: szeva :) "végszóra" megérkeztél? :))))

Emanuelle 2015.02.01. 19:01:42

Jójestétet! Azt nem lehetne valahogy elérni, hogy Laci takarodjon elfele de hamar?
Robin meg egyre jobban bejön nekem mint pasi...tetszik a szája és jól áll neki, amikor teli szájjal nevet.

,, 2015.02.01. 19:02:34

@Mariann19: szerencsére a többi villalakó MMKK tökéletesen tisztában van a magyar nyelv szabályaival.

kiingattak 2015.02.01. 19:02:35

@dr. sziszi: Nem tudom. nem kell dobálózni a szavakkal... néha mindenki pszichopata, legalábbis a környezetemben

dr. sziszi 2015.02.01. 19:02:38

húha de forró itt a levegő mostanában! Régen nem voltak ilyen viták, beszólások!!!!!!!!!!

,, 2015.02.01. 19:04:34

@Mariann19: de nem akarok úgy tűnni, mint aki be van képzelve, vagy elszaladt alattam a ló. Komplexumaim sincsenek és ne hogy azt hidd, hogy te állsz hozzám a legtávolabb.

malevil2050 2015.02.01. 19:05:28

Atyaúristen már itt tartunk? határon túli magyarok? Jézusom,,,,,

alsophila grahami 2015.02.01. 19:06:05

@kiingattak: úgy tudtam, hogy személyes érintettség okán vagy ennyire elfogult. a kis társaiddal egyetemben. (a tömb.) azért te is készítsd be a szívgyógyszert, ha netán mégse a földid lenne ott a legvégén.

dr. sziszi 2015.02.01. 19:06:19

@kiingattak: Nem dobálózok a szavakkal már csak a korom miatt sem, és , sajnos , mint mondtam nagyon is jól ismerem ezt a viselkedésformát, bár ne ismerném.Addig fogja ezt a Laci fokozni ameddig Edina végleg kilép a kapcsolatból. Most azzal zsarolja, hogy kimegy a játékból...,

Mók_Ica 2015.02.01. 19:06:55

@foxglove (igazándiból): és éljenek a kortársbeszédek :))) de az ilyen kommentektől szeretethiányra van szükségem és egyébként is egy ekg-n vagyunk :))))

@dr. sziszi: én is meglepődtem .... egyébként nem jellemző... legalábbis esténként, amikor szoktam lenni.....

alsophila grahami 2015.02.01. 19:07:51

@Mók_Ica: rám bízod? hidd el, megbirkózom a feladattal.

Ditti82 2015.02.01. 19:08:09

Rájzingot nézek, majd később bekapcsolódok az eseményekbe. :)

dr. sziszi 2015.02.01. 19:08:14

@malevil2050: Hát tavaly ilyenek nem voltak....én sem maradok az oldalon pont ezek miatt...Sziasztok!

malevil2050 2015.02.01. 19:08:36

@dr. sziszi: Tudod van egy pár ember aki betölti a forgótáras (25.néven gyün) és fogalma sincsen h hun van?

Csak ügyesen! 2015.02.01. 19:08:39

Mókuskáim, itt a lehetőség h égető kérdéseinkre választ kapjunk:

rtl.hu/rtl2/valovilag/kerdezz-es-ok-felelnek

:D :D

Az eddigi kérdéseket elnézve, nincs meg teljesen a koncepció a honlap törzsközönségének (gondolom a játékkal kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket nem fognak betenni), szóval beszállhatnánk ;) :)

Mók_Ica 2015.02.01. 19:09:18

@sui.generis: a hangnemből és a stílusból ítélve nehezen képzelem el, de elhiszem..... és részemről ezt lezártam.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.01. 19:09:22

Na mi folyik itt Gyöngyösön? Má' itt is megy a vitatkozás? :D Hozok popcorn-t,nyomjátok :D

dr. sziszi 2015.02.01. 19:09:29

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, tavaly kellemes volt idejárni , most meg a hideg ráz az oldaltól.

kiingattak 2015.02.01. 19:10:17

@sui.generis: Be van készítve. Köszi, hogy aggódsz értem. De jó lenne ha Robin nyerne.

,, 2015.02.01. 19:10:45

@Mók_Ica: örülök, hogy ez a szuvenír véleményed:) nem akartam ledegradálni senkit. próbáltam a legmaximumot nyújtani.

kiingattak 2015.02.01. 19:11:35

@malevil2050: Ide jutottunk. Borzalmas. Az óperenciás tengeren túli magyarok.

Mariann19 2015.02.01. 19:12:05

@Mók_Ica: A hangvételedből és a földhözragadt stílusodból érezhető, hogy határon túli vagy.
Edina azért antipatikus, mert nincs viselkedéskultúrája, ahogyan neked sem.
Azonos jogú játékosok között rövid időn belül átvette az irányítást arrogáns stílusban, holott a játéka, a képességei alapján inkább a hátsó sorban lenne helye.

kiingattak 2015.02.01. 19:12:24

@dr. sziszi: Sajna én is ismerem őket. Együtt élek egy példánnyal.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 19:13:49

@Csak ügyesen!: És mit kérdezzünk? MI Laci 3 szakmája? :D Vagy kérjünk egy komplett CV-t tőle? :D

Mirocska 2015.02.01. 19:13:52

Nem is értem, miért gondolják egyesek, hogy Edinát a szavazók tartják bent? Ha jól emlékszem, még nem párbajozott, tehát nem is kellett rá appot tolni eddig. Vagy nem jól tudom?

kiingattak 2015.02.01. 19:14:23

@Mariann19: Picit ellentmondásos vagy. Ha a képességei során a hátsó sorban lenne a helye, akkor ott lenne. Ez logika és nem kultúra.

Csak ügyesen! 2015.02.01. 19:14:48

@-pkata-: A három szakmát ne hagyjuk szerintem, látni akarom a reakciót :D :D

Mók_Ica 2015.02.01. 19:14:55

@Mariann19: kedves mariann19, végtelenül szánalmas amit ide írogatsz, nem vitatkoznék veled a földhözragadt stílusommal.... sajnálom, hogy itt nincs tiltás.... részemről lezártam ezt.

dr. sziszi 2015.02.01. 19:15:16

@kiingattak: Sajnálom, ez nagyon rossz lehet neked.

Krétagarbó 2015.02.01. 19:15:52

@foxglove (igazándiból): elképzelhetetlen. (görgess:)

Hajrá Dani!! Ha még nem mondtam volna:)

kiingattak 2015.02.01. 19:16:10

@dr. sziszi: Legalább érdekes. Ha annyira szar lenne változtatnék.

Csak ügyesen! 2015.02.01. 19:16:37

@-pkata-: Kéne még olyan, amire zavarba jön, eddig tetkós, meg főzős kérdés volt, ennyire könnyen ne ússza már meg ;)

malevil2050 2015.02.01. 19:16:48

@kiingattak: Képtelenek a helyükön kezelni dolgokat,dől belőlük az indulat,a düh.hihetetlen.Sótlan ,humortalan fröcsögés az egész amit előadnak és még ki is kérik maguknak,gratula emberek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 19:16:56

@Csak ügyesen!: Kérdezed vagy kérdezzem? Csak hogy ne írjunk már 5-en azonosat :D

őszinte sixx valódi kedvence 2015.02.01. 19:17:11

@dr. sziszi: biztos ritkán jövök, az a baj ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Emanuelle 2015.02.01. 19:17:29

Jéézus, Edina tényleg ennyire hülye?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 19:18:05

@Csak ügyesen!: Nem láttam ezeket a kérdéseket, ahogy végignéztem gyorsan, mik voltak azok? A főzős meg a tetkós.

zorja 2015.02.01. 19:18:09

@dr. sziszi:

akkor már max. borderline, de a pszichopata az nem ilyen :)

Csak ügyesen! 2015.02.01. 19:18:14

@-pkata-: Viheted, én majd kitalálok mást :)

dr. sziszi 2015.02.01. 19:18:21

@Mók_Ica: Ica mééé nem velem beszélgetsz? Gyere kávét főzök és pitét sütök a párbajra...

minden reggel 2015.02.01. 19:18:37

@dr. sziszi: ez a vv a manipuláció
Mindenféle sxinteken játéka úgy tûnik. Lacinál ez a zsarolás megy, a mártír, aki az utolsó csepp életerôdet is elszívja, Edina detto csak más technikával.

dr. sziszi 2015.02.01. 19:20:10

@őszinte sixx valódi kedvence: Drága Sixx, nem lehetne ezekkel a veszekedős beszólogatokkal valamit tenni? Mert eddig nem volt ilyen , hogy egymást sértegessék, eddig egy nagyon jó kis humoros oldal volt ez...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 19:20:13

háát, ezen jót röhögtem :D ICUS 2015-02-01 18:46:47
Denis miért piszkálod mindíg nyilvánosan mindenki előtt minden 2 percben a micsodádat? viszket? vagy most jöttél rá, hogy létezik?

Csak ügyesen! 2015.02.01. 19:21:11

@-pkata-: Tetkós több is volt (mikor varratta az elsőt, mi a jelentésük, és ennek különböző verziói, valakit a latin felirat jelentése érdekel ;) ), főzős is több van (kitől tanult meg főzni, miket főz szívesen).

Mondjuk az jó komment, amelyik az írja, h őszinte választ szeretne: jó ez így nektek :D :D

dr. sziszi 2015.02.01. 19:21:48

Krétagarbonak igazolatlan hiányzás

csiri bá 2015.02.01. 19:22:21

@Mók_Ica: itt voltam, csak ez a "már mer' mér 'szavazhat külfödlrő' meg "mit keres itt határon túli", valahogy nem érdekel... Ádinkát nem azért kell nem szeretni, mert erdélyi, hanem azért, amilyen...
Ha meg csak határon belülről lehetne szavazni, akkor tiltsuk meg annak a félmilliónak a szavazási lehetőségét, akik most épp nyugatabbra keresik a megélhetésüket, pedig itt születtek? Baromság...

Mariann19 2015.02.01. 19:22:28

@sui.generis:
Valóban nem vagyok a törzsközönség tagja, a VV-t azért nézem néha. Nem is a történések miatt, hanem figyelem a karaktereket és a nézők reakcióit. Ki kell tekinteni néha az értelmiségi üvegkalickánkból, hogy lássuk és megismerjük embertársaink személyiségjegyeit és gondolkodásuk
módját. Igen tanulságosak az empíriák.
Mint láttad, én elviekben nem értek egyet a műsor heterogén összetételével, mert a szokásos végeredmény az igazságérzetemet zavarja.
Kaptam is itt emiatt komoly bírálatokat - mint látod - ezért nagyon jól esik, hogy többen azonosan foglalunk állást. Köszi neked!

Csak ügyesen! 2015.02.01. 19:23:00

Muhaha, remélem Robinnak beteszik azt, amelyikben arról érdeklődnek, h a mi a véleménye a kinti világról? :D :D :D

malevil2050 2015.02.01. 19:23:11

@dr. sziszi: Ki lett már szórva,más néven volt itt,de a szabad rendszer miatt ez szinte lehetetlenség.Csináld azt amit én,ha már nem bírod pihentecc egy kicsikét.

Krétagarbó 2015.02.01. 19:24:08

@sui.generis: Onnan működik az app? Tudod, hogy mennyien követik Erdélyben az netről? Gondolom azzal tisztában vagy, hogy rtl2 ott nincs, tehát nem ezt nézi az átlag határontúli fiatal este a TV-ben.

Az irigység még mindig a legnagyobb baj itt...

Csak ügyesen! 2015.02.01. 19:25:27

Mondjuk a kommentek tanulságosak atekintetben, h a műsor miért olyan, amilyen, a kérdések laza 3/4-e az Edina-Laci kapcsolatra kérdez rá, valamilyen verzióban...

malevil2050 2015.02.01. 19:25:29

@Krétagarbó: Hagyd rá úgy sem mész vele semmire.

Mariann19 2015.02.01. 19:25:50

@foxglove (igazándiból):
"Nehogy azt hidd, hogy te állsz hozzám a legtávolabb."
Ennek őszintén örülök, mert megerősítést érzek a véleményemet illetően ebben a mondatodban.
Köszönöm.

dr. sziszi 2015.02.01. 19:26:26

@Krétagarbó: Szia drága, hiányoltalak...

Krétagarbó 2015.02.01. 19:29:14

@malevil2050: azt hittem, már túl vagyunk ezen, amióta Zsu kiesett és kicsit tisztult a társaság. Hát nem...

Krétagarbó 2015.02.01. 19:29:51

@dr. sziszi: Szia:) Én vagyok, te ritkán....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 19:29:52

@Csak ügyesen!: És mindegyik másképp látja... Mennyire különfélék az emberek.. Egyik része Lacit óvja Edinától, másik része Edinát Lacitól, és vagy 2-3 szurkol nekik, hogy együtt maradjanak. :)

kiingattak 2015.02.01. 19:29:54

Ki lettem közösítve.

Mók_Ica 2015.02.01. 19:31:22

@dr. sziszi: szuper :))) milyen pitét? én meggyes mákos muffint csináltam.... van még borom is :)))

@csiri bá: ahogy mondod :)))

@-pkata-: és ezt NEM én írtam :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 19:31:51

@kiingattak: eeeez nem igaz, én kérek elnézést tőled, hogy felhoztam ezt a témát.Legközelebb inkább privit írok. :)

csiri bá 2015.02.01. 19:31:53

@-pkata-: maradjanak csak együtt.... mert megérdemlik egymást. :DDD Aztán majd jöhet a hír fél év múlva a blikkben, hogy felpofozta, összeverte, megkéselte, mittomén. :DDD

Mók_Ica 2015.02.01. 19:32:22

@kiingattak: miért érzed így? beszéljünk róla? bort, muffint kérsz? :)))))

malevil2050 2015.02.01. 19:33:36

@Krétagarbó: Visszatért,és már etetik is,ezért marad itt.

,, 2015.02.01. 19:34:16

@Mariann19: nem, az nekem az elvemmel szembe van. a bolhára sem csinálok elefántot.

Krétagarbó 2015.02.01. 19:34:44

@Mók_Ica: Ica, fel ne vedd, voltam én is már itt minden, csak úriasszony nem, ilyen hasonszőrűektől... Átugrani, mint egy szarkupacot:)

Mók_Ica 2015.02.01. 19:35:04

@csiri bá: az a fura, hogy pl iza-traki kapcsolatnak senki nem jósolt volna túl nagy jövőt... aztán tessék, még együtt vannak.... hogy milyen ez a kapcsolat, azt nem tudjuk.....

lehet, hogy kint tök jól meglesznek....

@-pkata-: sztem jó, hogy megkérdezted, mert jó volt olvasni :))) érdekes volt :))

kiingattak 2015.02.01. 19:35:07

@Mók_Ica: Mert így van. Pálinkát lehetne kérni? Muffint mi nem értjük :))

Krétagarbó 2015.02.01. 19:35:37

@malevil2050: csak elhúz ismét, ha Dennisz ma hazamegy:)

Ditti82 2015.02.01. 19:36:00

@-pkata-: Áááááá! Sírok. :D

Mók_Ica 2015.02.01. 19:36:27

@malevil2050: nem etetek többé trollt, megígérem :)))

@Krétagarbó: dehogy veszem :)))

kiingattak 2015.02.01. 19:36:31

@-pkata-: Milyen témát? Várom a privit

Krétagarbó 2015.02.01. 19:36:40

@kiingattak: Biztos? Észervennéd, amikor lépni kell? És tudnál lépni?

minden reggel 2015.02.01. 19:37:02

@malevil2050: pedig a meg nevezett kommentelô senkit nem szólított bizonyításra teljes 3 napja. Pénteken sem

kiingattak 2015.02.01. 19:37:20

@Fu Szekh Li: Hoy ne a régi szériákat sird vissza. Ezt élvezd

Mók_Ica 2015.02.01. 19:38:48

@kiingattak: ha pálinkát kérsz, azt kapsz :)) én bort fogok inni :)))

kiingattak 2015.02.01. 19:38:50

@Krétagarbó: Tudom hogy kellene és most. Nem fogok

malevil2050 2015.02.01. 19:39:17

@Fu Szekh Li: Egen,a szálló ige, csak esztet meg ne nézze az olvtárs/nő mer sztán ránkzudicssa mérhetetlen szótengerét

csiri bá 2015.02.01. 19:39:27

@Mók_Ica: nem hiszek benne... túl kullancs mindkettő... Ádinkát olyannak látom, hogy addig nyíg, addig hajt, míg vagy sírba nem visz, vagy meg nem adod magad vagy el nem menekülsz... ha megszerez, utána meg már nem kellesz neki...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 19:39:38

@Mók_Ica: Na jó, de így most más issza meg a levét, és olyan is bepöccent rá, akihez nem is szóltunk. Nem tudom, hogy az ilyen miért nem tud továbblapozni, és kész.

kiingattak 2015.02.01. 19:39:49

@Mók_Ica: Nem kapok. Neked egészségedre :))

őszinte sixx valódi kedvence 2015.02.01. 19:39:56

@dr. sziszi: figyi nézd a nickemet meg az avimat rendesen... ;DDDDDDDDDDDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.02.01. 19:40:05

@Mariann19: Annyira vicces,hogy te itt próbálod magad értelmiséginek beállítani,közben csak fröcsögsz,és nóném emberekbe kötsz bele :D Ez aztán igen,anyukám :D Csak így tovább,gondolod,hogy ezzel a stílussal "jobb" vagy,mint a mocskosszemét Edina? (nem drukkolok neki,sőt inkább ellene,de ez a hate speech jellegű szar,ami kifolyik a szádon,elég durva,nem?)
Vazze,milyen emberek vannak itt,te jóóó ég :D

malevil2050 2015.02.01. 19:41:36

@Mók_Ica: Hát ne is mert akko boncsuk a szöveccséget (amúgy nem)

minden reggel 2015.02.01. 19:41:47

@kiingattak: igen én is én is. Jó volt az elemzést olvasni

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 19:42:18

@kiingattak: hát, hogy mit gondolsz a lakókról, és egy páran neked ugrottak ezért. :(

dr. sziszi 2015.02.01. 19:42:27

Edina ki fog hátrálni...

Csak ügyesen! 2015.02.01. 19:42:28

@-pkata-: Királyság :) Ugye azt ne írjam oda a hsz-embe, amit épp vért izzadva írok, h cuki vagy? Nem venné ki jól magát, ugye? ;) :D

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 19:42:32

@-pkata-: :D:D:D Kár, hogy ICUS nem ide irogat!

Jó estét jó hurkulást a nagyiknak, akik szobahőmérsékleten kötnek :D

őszinte sixx valódi kedvence 2015.02.01. 19:42:44

@Mók_Ica: a bor az lehet, hogy ma este is kelleni fog ;DDDDDDDDDDDDDD

malevil2050 2015.02.01. 19:43:22

@Köcsöglány: Ne etezsd kélek mert akko még 2050 ben is itt lesz

minden reggel 2015.02.01. 19:43:32

@-pkata-: sztem is kérdezz még ilyeneket bátran.Érdekes. Nem off mi kell még ;)

kiingattak 2015.02.01. 19:44:12

@minden reggel: Örülök, hogy te is. De mi te is?

Fu Szekh Li 2015.02.01. 19:44:30

@minden reggel: Lehet, hogy szabin volt, hálistennek :D

Mók_Ica 2015.02.01. 19:44:30

@csiri bá: egyiket sem viselném el túl sokáig a közelemben.....

@-pkata-: a trollokra gondolsz? azok jönnek-mennek.....

@kiingattak: azt írtam, ha pálinkát szeretnél inni, azt töltök neked :)))

dr. sziszi 2015.02.01. 19:45:23

@Mók_Ica: Az is finom, de én almás pitát csináltam...dobjuk össze a párbajra. Bór ,jöhet , bár most , hogy nem cigizek, annyira nem menő...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 19:45:23

@Csak ügyesen!: mármint hogy én cuki vagy Ő cuki? :D :D Írd neki, hogy várjuk idekinn, és már beosztottuk két hétre előre, és körbeadjuk :D Várják a csillámtetkós lányok :D :D

minden reggel 2015.02.01. 19:46:08

@kiingattak: én is szívesen olvastam amit írtál

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 19:46:19

@Hedo a szadista szexista anyuka: Hol a beszámoló? a képek? a videó? :D Kinek drukkol a VV-ben? :D

kiingattak 2015.02.01. 19:46:24

@Fu Szekh Li: Te fuszekli. Ne adj nekem kötelező háziolvasmányt, vagy házihallgatványt :))) konkrétan írj nekem.

Mók_Ica 2015.02.01. 19:47:12

@malevil2050: tuTTam, hogy ezért írtad :)))) :PP

@őszinte sixx valódi kedvence: ha pedig mégsem, akkor legalább jó lesz a kedvem :))))

minden reggel 2015.02.01. 19:47:20

@Fu Szekh Li: hosszú hétvégi progi az öregotthonban ;)

dr. sziszi 2015.02.01. 19:47:59

nemsokára kezdődik , nem?

kiingattak 2015.02.01. 19:47:59

@-pkata-: Ja ez nem zavar. Az enyém is csak egy vélemény. Az övék is. Provokálj még.

Mók_Ica 2015.02.01. 19:48:28

@dr. sziszi: leszoktál? ügyes vagy :))) elismerésem!!!!

dr. sziszi 2015.02.01. 19:48:35

@Fu Szekh Li: Pite, bocs , de neked nem is adok!!!!!!!!!!!!!(viccelek)

kiingattak 2015.02.01. 19:48:41

@Krétagarbó: Nem vagyok veszélyben. Szórakoztató.

Mók_Ica 2015.02.01. 19:49:14

@Fu Szekh Li: almás!!! hát nem látod?? :))))

@dr. sziszi: 8kor :))

dr. sziszi 2015.02.01. 19:49:22

@Mók_Ica: Haha, 2 honapja egy szálat sem... nehéz szülés volt de most már jobb kicsit

dr. sziszi 2015.02.01. 19:50:18

@Mók_Ica: azért most is szenvedek mint disznó a jégen...úgymond, dikk

filina 2015.02.01. 19:50:29

Remélem ma este Denniske a faxával kézen fogva távozik az ülésről .

Fu Szekh Li 2015.02.01. 19:51:03

@kiingattak: Egyrészt semmi sem kötelező, másrészt csak 3 perc, harmadrészt, ha egy dal jut eszembe arról, amit írtál, akkor azt hogy írjam meg neked konkrétan?

pomac 2015.02.01. 19:51:29

nem szóltatok hogy előbb lesz itt a hv egy párbaj ...lekéstem :D de legalább maradt rágcsa estére :D

Mók_Ica 2015.02.01. 19:51:33

@dr. sziszi: tarts ki, ha már idáig eljutottál :))) drukkolok nagyon!!!

Krétagarbó 2015.02.01. 19:52:35

@őszinte sixx valódi kedvence: én már megittam egy pohárral, több nincs mára:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 19:53:08

@kiingattak: Nem merek, mert aztán ki leszek baszarintva innen, mint manipulatív gonosz boszorkány :)

pomac 2015.02.01. 19:53:54

@minden reggel: mi volt majdnem 3 napja ?

kiingattak 2015.02.01. 19:54:00

@Fu Szekh Li: Ok. Meg fogom hallgatni. Nem akartalak bántani

dr. sziszi 2015.02.01. 19:55:47

@Mók_Ica: Köszi, édi vagy , remélem most már menni fog. Onnan gondolom, hogy tegnap a férjem felb...ott nagyon és eszembe sem jutott rágyújtani. Ráadásul tegnap volt az első olyan nap amikór utáltam a szagát. Eddig csak magamat sajnáltam...hogy nekem ezt is meg kell vonnom magamtól(nem kell csak ,,,)

Krétagarbó 2015.02.01. 19:55:58

@filina: Tőlem a godzilláját akár bent is hagyhatja Fanninak, csak ő távozzon:))

kiingattak 2015.02.01. 19:57:01

@-pkata-: Állj bele a konfliktusba. Ki- vagy megbaszarintanak. De kit érdekel, vissza tudsz jönni, és Auréio nem hisz a boszikban

dr. sziszi 2015.02.01. 19:58:27

@Fu Szekh Li: Almás pite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na , érted?????????? Inkább vegyél belőle, ne itt zrikálj engem, Haboskávét is kaphatsz!!!!!!!!!!!!!

kiingattak 2015.02.01. 19:58:34

@Krétagarbó: Ez nagyon jó. Úgy is csak ennyit láttunk belőle, így mindenki jól jár.

minden reggel 2015.02.01. 19:58:48

@pomac_ [(k)an]ál: mi NEM volt. Azaz ki nem. Senkinek nem kellett semmit bizonyítani.

Schlomo Goldberg 2015.02.01. 19:59:44

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: látom már szadista is vagy, tépd a bundám és szeress baby ;)

Mariann19 2015.02.01. 20:00:26

@Köcsöglány: Esetleg érvek, ellenérvek? Mármint a sértegetések helyett.
Rossz a vitatechnikád Köcsöglány.

dr. sziszi 2015.02.01. 20:01:07

Na itt van a z összeöltözött páros

őszinte sixx valódi kedvence 2015.02.01. 20:01:18

@Mók_Ica: ennyi ;-)))
amúgy most ki lett a közutálat tárgya? :DDDD
merén csak tegnap jöttem
bár monnyuk ez nem zár ki semmit sem ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fu Szekh Li 2015.02.01. 20:01:19

@dr. sziszi: Nyitom az ablakot, küldd fénypostával!

mr miss 2015.02.01. 20:01:30

Na most megnéztem, ez a Laci-Edinás jelenet elég meleg volt. Remélem azért az RTL-nél figyelnek. Ha nekem kapta volna el a nyakam és ököllel odavág az asztalra, én megkértem volna a riportszobában a szerkiket, hogy figyelmeztessék.... bár maguktól is eszükbe juthatna (lehet, hogy jutott is), hogy megmondják, még egy ilyen és repülsz kiffiam.
Az meg, hogy Laci szerelmi vallomása után Edina: "Megvan még a söröm?", meg a pisilnem kell... hát nem akarja ő már ezt. Két birtokló típus összejött, csak akkor kell nekik a másik, amikor az nem akarja vagy vetélytárs van. Volt ilyenhez "szerencsém". A való életben az ilyenek még éveken át képesek a másik életét keseríteni, nincs ebben semmi szerelem.
Azért még annak adnék némi esélyt, hogy Laci direkt csinálja. Akkor mondjuk nagyon ügyes.

Dennis meg tényleg az egyetlen vicces karakter, mármint aki viccet csinál dolgokból, helyzetekből, mond valamit. Kár lenne, ha ő esne ki.

kiingattak 2015.02.01. 20:01:41

Kezdődik. Mindenkinek szivrohammentes jó szórakozást kívánok. Győzzön az akire többen szavaznak.

Mirocska 2015.02.01. 20:01:47

@Krétagarbó: Felőlem is! Tényleg, most nincs hová mennie, hogy kidobta a csaját? :-D
Hajrá Dani! :-))

pomac 2015.02.01. 20:02:21

@minden reggel: lejárt az internet előfizetés lehet :D

csiri bá 2015.02.01. 20:02:22

Deni vagy Danisz, Dani vagy Denisz. :))

csiri bá 2015.02.01. 20:03:16

@pomac_ [(k)an]ál: inkább lepasswordozték a wifit, amit lopott. :DDD

kiingattak 2015.02.01. 20:04:02

Csajok hallottátok? Lefogyunk

dr. sziszi 2015.02.01. 20:04:24

@Fu Szekh Li: Kűdöm ha többet nem cikizel...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 20:04:46

Félix!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ksz legyen veletek :D

Mók_Ica 2015.02.01. 20:05:31

@Fu Szekh Li: jajjj, mán te... almás és kész... pite vagy pita az már tök mindegy :)))

@dr. sziszi: hajrá :))

@Krétagarbó: én adok, ha kérsz :)))

állás: 43,81- 56,19

éljen a KSZ a villában :)) köszönhető dr gyúrósnak :))) és most jön a verseny :)))

dr. sziszi 2015.02.01. 20:05:54

dórinak elcsúszott a szilikon a mellében

kiingattak 2015.02.01. 20:06:10

Edina akkora, mint Dóri egyik combja

csiri bá 2015.02.01. 20:06:11

Ádinka befeszítette az izmait. :DDDDDDDD
Priceless

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 20:06:12

@kiingattak: én ezt már feladtam. :D én csak hízni tudok :D

chloep 2015.02.01. 20:06:47

42 - 57 volt nem? Szóval valamennyivel csökkent az utolsó napokba a különbség... Elnézze ahogy az ÖFIk lettek vágva(Deniszt favoritizálva, Danit nem is nagyon mutatva) akkor Dani volt az 57,...% Csütörtökön és Denisz hozott rajta 1-2%. De még mindig Dani vezet...

másodpéldány 2015.02.01. 20:06:52

@kiingattak: "Fannikát látom a legokosabbnak, nyerhetne is, de lehet, hogy Magyarország még nem érett meg erre."

moi aussi...

szintúgy...

viszont tény, hogy sajnos párszor olyan határokat lépett át, ami miatt elvesztette a nyerés lehetőségét... kivéve, ha az rtl elkezdi őt favorizálni edinka helyett, és fanni nagy baklövéseit már nem adja le ismétlésbe se, csak a vicces, kedves nevettető fannit nyomatja...

meglássuk...
sajnos femme fedelinától rosszul vagyok, pedig jól kezdett, de az ami miatt szeretni lehetne már nemhogy nem működik, de taszít, a jellemtelensége miatt...

nyerhetett volna is, ha nem csinálja zsé ellen a hadjáratot és hagyja őket összejönni lacival és ő megmarad az okoska tanácsadólány szerepében...

na mindegy, a szexxel eltolta, meg lacival is, aki szegény már teljesen elvesztette a vlóságérzékelését, engedni kéne már párbajozni fannival és kinn kéne maradnia...

@Krétagarbó:

ennyire azért nem lehetsz ki dennisztől, nem egy óriási karakter de egy kedves srác,
lehet hogy dani fog benn maradni mert az ő potenciális közönségének több trükk áll rendelkezésére a szavazásnál, dennisz mögött szerintem nincsenek hálózatok...

de azért dani rettenetesen lejáratta magát zsé elleni hadjáratával és az elutasított férfi sértettségével és gőgjével...

dr. sziszi 2015.02.01. 20:07:02

dani a cérna izmaival

csiri bá 2015.02.01. 20:07:15

Csikkes mekkora... befeszíti az integető izmait. :DDD

kiingattak 2015.02.01. 20:07:38

@-pkata-: Most mondták a tévébén. Csajok fogyni fogunk. Nem hiszel a tévének?

Ditti82 2015.02.01. 20:07:43

@Mirocska: Na de kinek, az a nem mindegy. Dennist már csak azért sem szeretném vissza, mert akkor Fáncsika arca még nagyobbra nő. Bár nagyon nincs hova, de mégis.

Mók_Ica 2015.02.01. 20:07:50

laccinak legjobb a teste :)))
dani vicces :))) denisznek nincsenek vállai :o

Fu Szekh Li 2015.02.01. 20:07:54

@dr. sziszi: csak gyorsan, mert kihűl a lakás :d

malevil2050 2015.02.01. 20:07:58

@Mók_Ica: @Krétagarbó: Sajna van egy gyanúm (sőt ,majdnem bíztos) esztet bébuktuk.

Krétagarbó 2015.02.01. 20:08:06

@kiingattak: Neked is szép estét!
Az elemzéseid tetszettek.

Mirocska 2015.02.01. 20:08:32

@Ditti82: Azám! Hajrá Dani! :-))

pomac 2015.02.01. 20:09:28

na akkor magyarul a szerkik döntöttek :DD

kiingattak 2015.02.01. 20:09:46

@másodpéldány: Nem ennyire bonyolult. Nem ezért nem fog nyerni szerintem. Bár megérdemelné

Mók_Ica 2015.02.01. 20:10:33

@malevil2050: megláTTYuk :)))

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: pont mint edináé, amikor fáncsi lett a legjobb tanuló :)))

Baresz83 2015.02.01. 20:10:43

Ezt a kamu versenyt!!!!hát mi ez thhheee??? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 20:10:51

@Schlomo Goldberg: szálanként fogom, cserébe, hogy nem kapotam meg még mindig a Bentleyt :) Aztán az ostorral foglak megszeretgetni :)))))

kiingattak 2015.02.01. 20:11:15

@-pkata-: Te nem azért nézed, hogy példát vegyél?

minden reggel 2015.02.01. 20:11:28

@Mók_Ica: robin ;) sokkal jobb test ;)

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 20:11:30

@-pkata-: az előző hv-hez írtam beszámolót :) és jól le is bactak a picshába, hogy szanaszéjjel offolom a fórumot baromságokkal ::( :(

Baresz83 2015.02.01. 20:11:32

Fanni kövér??? Ez hülye ez az Edina...

Mók_Ica 2015.02.01. 20:12:11

@őszinte sixx valódi kedvence: igen :)))

fáncsi besértődött, nem ajánl fel semmit inkább szenved..... műsírás.... ááááá

őszinte sixx valódi kedvence 2015.02.01. 20:12:19

szolinak lelke van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 20:12:45

@Fu Szekh Li: haboskávé almás pite? a kényeztetés ne továbbja :D :D :D Kapós fickó lettél ;)

Mirocska 2015.02.01. 20:13:14

Fanni milyen gyorsan hangot váltott! :-D Oscart neki! :-D

mr miss 2015.02.01. 20:13:18

@Mók_Ica: tipikus csapott vállú. Attól még tud erős lenni, sőt.

Krétagarbó 2015.02.01. 20:13:22

@malevil2050: Gondolod? Na majd meglássuk:)

Fannika színésznőőőőő:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 20:14:36

ez jóóó... rakj rendet az ágyneműtartódban... - Jézusom, azt hogy kell? :D

MacákékIcukája 2015.02.01. 20:14:47

Jahj mindenki nyugodjon meg, szerintem mihelyst Edinat megpakolja valaki jelekkel, ki lesz szavazva, mint a huzat :)) es nem azert mert erdelyi, hanem mert oooo... kicsit erdekes a jelleme :D
Egyebkent lehet kulfoldrol nezni neten, meg szavazni is, en is azt teszem (csak az ofikkel mindig egy nappal le vagyok maradva - kar, hogy nem tudom eloben nezni, valaki tud vmi jo linket?)

@Mók_Ica: te irtad elobb, hogy IzaTraki? Azok mar szakitottak.

Ja, es hajra Dani! Bar Deniszert is kar lenne, mert neha vicces.

csiri bá 2015.02.01. 20:14:49

Jól bírja a szoligép az éjjeli mínuszokat. :))

Csak ügyesen! 2015.02.01. 20:15:03

Vazz, Danit így kell rávenni h rendet tegyen a dolgai között :D :D Ez cuki volt, akármit is mondtok :)

Mók_Ica 2015.02.01. 20:15:16

@minden reggel: nem tette oda magát :))) egyébként nem rossz valóban, de lacci mutatósabb :)))

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: erre kivi leszek :)))

@Hedo a szadista szexista anyuka: rá se ránts, mi szeretnénk hallani :)))

@Mirocska: és még denisznek is sok volt..... ki is ment....

Fu Szekh Li 2015.02.01. 20:15:18

@Hedo a szadista szexista anyuka: Hát ha Te nem foglalkozol velem :D
Egyébként mindenki kapott pitét.

pomac 2015.02.01. 20:15:24

vannak bajok dani fejében pedig nem is ivott:DD tán zavarba jött a szolitól :DD

Baresz83 2015.02.01. 20:16:04

Laci rémálma... nem akarooooommmmm!!!!!!

Mók_Ica 2015.02.01. 20:16:07

@MacákékIcukája: nemá, tényleg? akkor nem vagyok elég uptodate :))) bocsi :)))

Ditti82 2015.02.01. 20:17:11

@MacákékIcukája: Néha. Amikor nincs mellette Fáncsi és nem a riportban van.

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 20:17:19

@Fu Szekh Li: foglalkozom veled! Már 2 órája neked írok leszbikus mesét :D :D

Darth_Vader 2015.02.01. 20:17:44

Ez a laci gyerek a férfi nem szégyene.
Emiatt csúf nő miatt így lemenni kutyába......

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 20:17:47

@kiingattak: Ööö, nem :D De akkor elemezzünk: Laci azt álmodja, hogy Robin és Edina együtt WC-znek. :D :D
Ez mi? :)))

csiri bá 2015.02.01. 20:17:53

@Baresz83: Rémálom a Nagytétényi úton. :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 20:18:08

@MacákékIcukája: tőlem edina kap szavazatot, csak szólok :D

@Baresz83: nézed is, látod is, v csak úgy csinálsz?:D

@Mók_Ica: én is :D

Baresz83 2015.02.01. 20:18:19

Edina Fanninak öltözött?

minden reggel 2015.02.01. 20:18:35

@Mók_Ica: Laci pojáca. ;) hang és viselkrdés nélkül egy Dávid szobor lehetne ez igaz;)

csiri bá 2015.02.01. 20:18:46

@-pkata-: egymás mellett, vagy egymás ölében egyszerre? :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 20:18:48

És Edinának igaza van :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Adott halat :D

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 20:18:57

@Mók_Ica: köszönöm! Isteni volt a randi! Még most is körbe vigyorgom a fejem :) Pénteken együtt ebédelünk, szombaton pedig újra egész éjszakás program :D :D :D

malevil2050 2015.02.01. 20:19:15

@Ditti82: Ne is törőggyé vele,majd egy kicsit visszavonulunk,különben is örüjjé h folyik a víz,

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 20:19:20

Jaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2015.02.01. 20:20:02

@Hedo a szadista szexista anyuka: szard le, kinek mi köze hozzá... Itt mindenki azzal és arról beszélget akivel és amiről akar, ha nem tiltják ki. Úgy tűnik, ez nem történt veled és a többiekkel, akkor meg, ki nem carja le, hogy van, akinek nem tetszik a szerinte offolás...

őszinte sixx valódi kedvence 2015.02.01. 20:20:09

uhh ádinából egyre jobban jön elő a mentalitása LOL
szépen szívja laci vérét broafffffffffffffffffff

Csak ügyesen! 2015.02.01. 20:20:40

@-pkata-: Hát, ehhez mondjuk nem kell pszichológusnak lenni, Laci kis fejecskéjében az álmok sem túl bonyolultak lol :D

Baresz83 2015.02.01. 20:20:41

@csiri bá: Edina már az én rémálmaimban is szerepel :D

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: csak úgy csinálok :D

vastyúk is .. 2015.02.01. 20:21:00

@malevil2050: sajnos... csökkent a különbség... bizony figyelek. ezt tényleg bebuktuk.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.02.01. 20:22:05

@Mirocska: igennnnnnnnnnnnnnnnnnnn, abszolút nincs.

Bevallom, nekem sincs nagyon.

@Baresz83: jól mutatod :)

őszinte sixx valódi kedvence 2015.02.01. 20:22:10

nahh, már legalább nem fáznak :DDDDDDDDDDDDDDDD

Hedo a nokedli szaggató 2015.02.01. 20:22:16

Dani meg ott középen! Úgy játszanék én is, de velem senki sem akar játszani és hajam is seggszagú....

Mók_Ica 2015.02.01. 20:22:33

@Hedo a szadista szexista anyuka: végre, végre, egy jól sikerült randi :)))))

ez most mi a fasz, amit művel lacci és edina a szobában???

MacákékIcukája 2015.02.01. 20:22:56

@Mók_Ica: ja, nemreg vettem eszre a facebookon... a nepek meg sirnak es konyorognek nekik, hogy jojjenek ossze ujra (igen, konkretan volt olyan, aki odairta, hogy megkonnyezte az esemenyt) :DD

@Ditti82: aham, nekem konkretan csak a tegnapi furdoszobas eset ugrott be, ezert irtam, hogy neha :D

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: igen, tudom, hogy vagytok paran :) igyekeztem szepen fogalmazni ;)

Csak ügyesen! 2015.02.01. 20:22:57

Ez mondjuk feszültséglevezetésnek jó :D :D Otthon gondolom a poharakat dobálnának :D

csiri bá 2015.02.01. 20:23:14

Dr Csikkes párterapeuta. :))))

csiri bá 2015.02.01. 20:23:52

@Csak ügyesen!: először... utána késeket. :DDD

kiingattak 2015.02.01. 20:24:13

Összeakasztották a bajszukat. Lilu legnagyobb poénja

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.02.01. 20:25:02

@Mók_Ica: takarítanak. szortírozzák a ruhákat :D

Mirocska 2015.02.01. 20:25:09

@kiingattak: Hihihi, ezt észre sem vettem! :-D

Mók_Ica 2015.02.01. 20:25:40

@kiingattak: ezt nem is figyeltem, de nagy poén :)))

sztem kint lacci simán pofon vágná edinát...... :((