Hogy volt?

Való Világ 7x76 - A szótárban Dennis képe szerepel a gyökér szónál

2015. január 31. 10:09 - sixx

Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt, Dóri egy fagyott poloska miatt mutatta meg, milyen az, amikor egy fába szorult féreg üvölt, és rendeztek egy mini Játék határok nélkül-t is, hálistennek itt nem kellett szabályt módosítani menet közben, és a végén egy magyar embör nyert, ahogy annak lennie kellene MINDÉG, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT.

Robin a vellamester ugye, emlékszünk, micsoda problémát okozott a budatétényi nindzsa zászlótolvajlása, amiből én leginkább arra emlékszem, hogy beleharapott valami kajába, amin én kicsit felbasztam volna magam, de mindegy, ezek ott bent mér annyira belefásultak a dolgokba, hogy tulajdonképpen semmin nem döbbennek meg, azon sem, ha a kolozsvári szalonnában egy fél fogsor nyoma ott van (jobb felső ötös tömött). A zászlóra most jobban vigyáznak, mint a Kába-kőre, de mielőtt biztonságba helyeznék, le kell vonni - ehhez mondjuk nem ártott volna egy olyan zászló, amit, teccik érteni, le is lehet vonni, nem csak lefektetni a földre, de az erre szánt pénzt elvitte a cica vagy a reklámadó, kinek hogy. Az ünnepséghez Dani szolgáltatja a muzsikát egy műanyag trombitával, amiről én kajakra azt hittem, hogy elemes, csak meg kell nyomni a gombot oszt szól, de nem, fújni kell.

Hadd legyek már most én Lagzi Lajcsi.

2_7.png

A zászlót ezt követően biztonságba helyezik, megmutatom, hogyan, és erről soha többé nem beszélünk:

zaszlo.jpg

A reggeli ébresztő nekem is rohadtuk idegesítő, trombitaszóra ébredni rosszabb lehet, mintha a köztévés Németh Balázs felém hajolna, és öt centiről tolna azért, mert nem lelkesedtem kellőképpen az MTVA új csatornái miatt. A zombik kivánszorognak az udvarra, ahol Fanni küzd meg a trombitával, fura izé ez, szájba kell venni, de fújni kell, tök természetellenes az egész neki, a hangok meg nekünk azok. A lényeg: VV6 Viki nem lopta el a zászlót, diadal. Felmegy a raktárajtó, megjött a kaja, amit ugye úgy kérhetnek a lakók, hogy a vellamester felírja egy táblára az igényeket, esküszöm széjjeltrollkodnám beluga kaviárral meg kobe marhával az egészet, de Robin nem olyan gyökér, mint én és nem túl lelkesen ugyan, de felvési az igényeket, mármint hiszik a lakók.

screen_shot_2015-01-30_at_22_49_20.png

Érdekes helyzet ez, mert hát leadja a delikvens a rendelést, de hogy abból a heti felelős mit ír fel, az már rá van bízva, és itt borul ki a bili most is. Először Fanni pusztul rá a rudira, de nem arra, amit Dennis a gatyáját morzsinkálva most is felkínál, hanem amit a boltból hoztak neki. Jó is az. Mármint a bolti, perverz állatok, a csokis-túrós desszert. Edina rácuppan Robinra, írjál csak fel nekem mindenfélét, mondja csámcsogva, és közben odabent Fanni és Dennis a malacnak állít össze reggelit (Dóri sajtjával megspékelve), és úgy beszélnek a szőrös Maciról, mintha a gyerekük lenne. Lesz nagy sipákolás, amikor levágják. Edina sok mindent rendel Robin szerint, és hepciáskodik, mire Edina rámutat, hogy

hadd rendeljek már amit akarok, nem te fizeted.

Edina nem hagyja annyiban a dolgot, mert Robin beszólása kiveszi a sodrából, és bent puffog a nyugiban, amitől Laci és Dani nem tud aludni. És akkor jön a kontraszt: Fanni és Dennis a malacot eteti, a zene is kellemes, megnyugtató, azt sugallja, hogy itt minden rendben van. Tetszik érteni: Dani a lusta, Dennis a dolgos. Nem kell itt a szavazatokkal manipulálni, csak okosan kell vágni az adásokat. Fanni boldog, mert a kismalac érzi, hogy ő milyen. Robin is lefekszik, mert mi mást csinálhatna, erről szólt eddig is a villaléte, miért pont most változtatna. Edina még mindig a rendelésen kattog, bezzeg Dóri rukkolát rendel és kókuszolajat, oszt azt felírod! Dehogy írom, mondja Robin, és előkerül Laci féltékenykedése is, és itt inkább tekerek a videón, mielőtt kivájnám a bal herémet egy műanyag kanállal, és megenném, mert nagyjából olyan szinten vagyok már ettől a nyomorult, mesterkélt szerelmi drámától, hogy erre is komoly késztetést érzek.

A nappaliban egy pólóra való társalgás zajlik, ez:

page_1_2.jpg

page_2_3.jpg

Robin beleun az alvásba, és csínyt tesz, ami nagyjából annyit takar, hogy eldugja Fanni sminkes cuccát, aki ettől teljesen kétségbeesik, mert smink nélkül ugye olyan, mint mell bimbó nélkül, de ez a csalafinta Robin nem húzza le a budin a cuccot, vagy adja a malacnak, csak a székre teszi, letakarja kabáttal, majd elhiteti ezzel a szerencsétlennel, hogy ő volt az, aki elgórta. Fanni ezt minden további nélkül beveszi, mert ostobább, mint egy köztévés hírolvasó, majd a riportban elmagyarázza, miért is van az, hogy nem emlékszik dolgokra.

Oxigénhiánnyal születtem, azért nem emlékszem arra, mi történt egy hete. Teljesen össze van kavarodva az agyam.

Jó lehet neki, hetente rácsodálkozik dolgokra odabent. És akkor itt egy videó, amin Dórit egy fagyott poloska kergeti az őrületbe.

Löevél gyön, le kell vonni a fürkészzászlót, mert vége ennek a nem túl sikeres hétnek. A zászlónak Fanni és Edina bal kézzel tiszteleg a hóesésben, Dani meg megjegyzi a a riportban, hogy

Most, hogy így vége a fürkészkedésnek, még mindig nem tudom, hogy ez mi, valószínűleg egy gyerekkatonaság.

Jön a taktikai megbeszélés délutánja, ami pont olyan mint eddig, Daniék (Laci, Edina és Robin) Dennis ellen dolgoznak ki valami nyerő stratégiát a hálóban, a nyugiban Dennisék (Fanni és Dóri) meg megállapítják, hogy arra kel építeni, hogy Dani kurvaanyázott kétszer, illetve folyamatosan gyökérnek szólítja Dennist, ami nem mellesleg a legadekvátabb használata kedvenc szavamnak, a szótárban is Dennis képe van a szócikk mellett illusztrációnak. A két bula szerint ez a viselkedés visszatetsző, mert mi az már, hogy gyökerezik, bezzeg az a jelenet nincs megemlítve, amikor Zsu visszatért az első párbajáról, és a faszparaszt volt a legenyhébb jelző, amit ráüvöltöttek fröcsögve, de hagyjuk. Daniéknál Laci hisztije borzolja a kedélyeket, feleslegesnek érzi magát, és igaza van, senkinek nincs szüksége az unott pofájára.

clk2.png

Az adás utolsó szegmensében a két párbajozónak három ügyességi feladatban kell helyt állni, ezt menten mutatjuk is: az elsőben időre kell minél több ruhát rájuk adni, a másodikban pinponglabdát kell kiszedni mindenféle szarral megtöltött tálakból, a harmadikban békatalppal a lábukon kell pezsgővel megtölteni egy akváriumot. Mindhármat Dennisék nyerték, mert több eszük volt, Dennis ügyesebb, és Dani hiába csalt a pezsgős feladattal, így is szívott.

Az öltözés:

A gusztustalankodás:

A pincérkedés:

Ma este Gyúrós Jóska látogat a villába, vasárnap meg párbaj, amin megjósolni sem tudom, ki esik ki, de remélem Dani, mivel Dennis sokkal szórakoztatóbb.

Címkék: vv7 dsns
1070 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vastyúk is .. 2015.01.31. 10:22:53

Sajnos minden arra utal, hogy Denisz megy vissza. Aurelio no.2 a fináléban...

lukacstoncsi 2015.01.31. 10:35:17

Jó reggelt!
vastyúk is ..: Miből gondolod hogy Dennis megy vissza?Van valami pollos szavazás már?

vastyúk is .. 2015.01.31. 10:41:16

@lukacstoncsi: tegnap valaki felhívta rá a figyelmet, hogy Attila honlapján van egy. Mikor néztem kb 6000-ren már szavaztak, és kb az volt az állás, amit még Lilu mutatott, csak egyértelműen Denisz javára..
www.easypolls.net/poll.html?p=54c9da61e4b085691df79f56

anonymand kommentelő 2015.01.31. 10:43:17

Hajrá Denisz! Nem mintha szeretnélek, de Danitól hányok.

fran7 2015.01.31. 10:43:18

Mostanra veszítettem el az érdeklődésem a VV7 iránt. Ha Dani kiesik, akkor könnyen átkapcsolok csak hogyvolt olvasásba.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 10:44:58

SIXX!...Köszi. Jó a poszt, de a nyugiban DENISSZEL...( Fanni és Dóri van...nem Edina!) Elírtad!

zümzümke 2015.01.31. 10:45:16

ezek a feladatok kb.nyolcvanasévekbeli falusi lagzik szintjét hozzák :(

malevil2050 2015.01.31. 10:47:04

@vastyúk is ..: Ennek semmi jelentősége 5 perc alatt meg lehet változtatni (az más kérdés ki fektet bele energiát) - mi nem.

vastyúk is .. 2015.01.31. 10:48:06

@zümzümke: Én bírom, ha futtatják őket a szerkik. Kifejezetten tetszett, hogy nem a szokásos induló éneklés, egymás "meginterjúvolása" (gyalázása) ment éppen. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.31. 10:49:42

Sixx, az utolsó mondatodra reagálva, egyrészt mindenki annyira (is) szórakoztató, amennyire mutatják. Tehát hiába szórakoztató valaki, ha a szerkik hetek óta nem akarják szórakoztatónak mutatni. A villában pl. még Dóriék is sokszor elmondják, hogy Dani vicces és szórakoztató. Másrészt ezért nem mindegy, hogy egy párbajt mikor erőltetnek ki a szerkesztők mesterséges belenyúlásokkal, azaz nem mindegy hogy a 7-ből a 6-ba jutásért, vagy esetleg az 5-ből a 4-be, vagy 4-ből a háromba jutásért. Részemről, Don Quijote-i elszántsággal kűzdök tovább a szélmalmokkal, és továbbra is hajrá Dani, engem ugyanis jobban szórakoztat, mint Denisz, ráadásul most már sajnálom is!

vastyúk is .. 2015.01.31. 10:50:33

@malevil2050: Igaz. Mégis, ahogy az elmúlt napok összefoglalóit/belevalóit néztem, mégis olyan mintha :D (Zsú-Laci és Robin-Ádámnál azért sem hittem a "jóslásnak", mert nagyon eltért a Lilus változattól, de ebben az esetben nem...)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 10:50:35

Tudja valaki, hogy a fürkész táborban mit csináltak, a zászló őrzésén kívül? Volt valami feladat is?

zümzümke 2015.01.31. 10:52:38

@vastyúk is ..: annál tényleg jobb egy fokkal, de kreatívnak nem nevezném. nem hiszem el, hogy az előző széria óta egyetlen ötlet sem pattant ki a szerkik fejéből.

Némber Ván 2015.01.31. 10:54:38

@vastyúk is ..: Eddig mindig a kihívott ment vissza.
Engem sem Dani sem Denisz nem szórakoztat, viszont Denisz jobban irritál.

vastyúk is .. 2015.01.31. 10:55:28

@VV Erőlegény: Nem vagy egyedül, de azt hiszem, "tehetetlenek" vagyunk. Deniszke etetheti a malacot, meg a Fanni kútját továbbra is, mert az olyan szórakoztató.

egy igazi barom vagy mária 2015.01.31. 10:55:33

Nehogy már ez a faszmarkolászós affektáló gyökér szórakoztató legyen! Mondj már egy szórakoztató pillanatát sixx!

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 10:55:53

@VV Erőlegény: Egyet értek veled. Deniszt nagyon nyomják...Lecserélték a profilképeket is, Denisznek kiraktak egy mosolygósat, Daninak meg egy rondát. Úgy néz ki rajta, mintha kómában lenne. Tegnap én is megsajnáltam Danit. Nem az Ő napja volt. Biztos Deniszt akarja vissza RTL.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.31. 10:57:05

Ja még egy dolog. Én nem emlékszem, hogy az öfibe, vagy az on-line-ban Dani bármikor is legyökerezte volna Deniszt... A k anyázásra is csak egy alkalommal, részegen és Fannika által előzetesen 10000-HZ-es hangfrekvencián szisztematikusan felheccelt állapotban. A k anyázásért, (tartalmilag) pedig nem győzött utólag elnézést kérni (többször is megtette, Denisz felé is négyszemközt és a nyílvánosság felé is). Én ezt a témát itt lezárnám, semmivel sem érzem sértőbbenk és alpáribbnak, mint a fasszopógecizést, faszparasztozást stb.

vastyúk is .. 2015.01.31. 10:58:03

@Némber Ván: Robin kiválasztott volt, és visszament..

@zümzümke: :D. hát igen.. nincs mit tenni :D :D

malevil2050 2015.01.31. 10:58:41

@vastyúk is ..: Lehetséges majd a nagy manitu eldönti.A fantomot még jól megetettük de mostanra ellustultunk.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.31. 10:58:42

@VV Erőlegény: A (Fannika általi) Zsu fénykép köpködésről meg nem is beszélve....

malevil2050 2015.01.31. 10:59:59

@VV Erőlegény:Te is nagyon jól tudod még a közjegyző is befolyásolható.

Némber Ván 2015.01.31. 11:01:20

@vastyúk is ..: Tényleg, magára rakatott, de valahogy ez most összemosódott nálam, annyira egy taktikára ment rá a két fiú.

vastyúk is .. 2015.01.31. 11:06:54

@VV Erőlegény: Dehát ők "ilyenek". Az el van nekik nézve.. Aranyosak, meg csupaszívek.. Hehehehe. Négyszemközt mindig ekézik Danit, Edinát vagy Lacit... Megy rendesen a kik ezek thee, csicskák és társaik..

Némber Ván 2015.01.31. 11:07:34

Azért én nagyon megnézném Fannit az ő "nem parti virslije" nélkül.
Erről jut eszembe, Denisz vajon a való életben is állandóan a farkát markolássza?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.31. 11:08:29

@malevil2050: Persze, persze, de azért csak szavazzunk. Dani kiesésével az Edina vonal nagyon legyengülne, mert Lacit a következő körben fogják kilőni mellőle. Lacit egyébként, akkor is kilövik a következő körben Edina mellől, ha Dani jut tovább, viszont akkor Edina végre a saját játékát játszhatná Danival (ezt az Edina rajongóknak mondom, de tényleg így is gondolom).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.31. 11:10:30

@VV Erőlegény: Na meg valószínűleg Robinnal (ezt meg a Robin rajongók felé) :-)

0.5 bit 2015.01.31. 11:12:41

"Tetszik érteni: Dani a lusta, Dennis a dolgos. Nem kell itt a szavazatokkal manipulálni, csak okosan kell vágni az adásokat."

A stratégiai fejtágítón ezt mondta Robin is, hogy Denis mindent megcsinál minusz takarítás.
Erre reagált Edina, hogy ez a játék nem erről szól.

Valamelyik celebes dzsungeles megmentősben az egyik szereplő minden nap 1-2 órát bohockodott, aztán a mardék 22-ben meg férevonul. Ez a rövid aktivitás viszont elég volt arra, hogy mindig legyen róla vágókép...

Ruadhnait 2015.01.31. 11:14:23

@Némber Ván: Elso parbajkor Zsu, harmadiknal meg Robin ment vissza kivalaszotottkent.

vastyúk is .. 2015.01.31. 11:15:24

@VV Erőlegény: Robin elintézte, hogy ne legyen szar helyzetben akkor sem, ha Dani marad kint, ott van neki Dóri. Így tulajdonképp ő az egyetlen, aki jól jár akárhogy is lesz. Edina tényleg meg fog gyengülni, ha kiesik Dani, mert nem marad neki senki csak a Laci. Nem tudom eldönteni, hogy a villalakók kit küldenének ki előbb.

@Némber Ván: Hát igen.. Érdekes lenne. Dóriból asszem központi figurát varázsolna..

bigél 2015.01.31. 11:18:50

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: küldtél privcsit? néztem, de nem láttam, igaz újra kellett aktiválnom az e-mail címemet, mert már egy ideje nem léptem be

vastyúk is .. 2015.01.31. 11:22:03

@malevil2050: háát, én már kihasználtam az erőforrásaim. Többet tenni nem tudok. Most már csak arra várhatok, hogy Bencus lezárja a szavazást, és még odaszóljon egyet Lilunak.

Krétagarbó 2015.01.31. 11:23:00

@vastyúk is ..: az jó, ha minden jel arra mutat, akkor még Daninak van esélye. Valahogy az idén úgy van, hogy akiről azt gondoljuk, hogy úgyis visszamegy, az kiesik:)
Egyébként meg nem tök mindegy...?

vastyúk is .. 2015.01.31. 11:24:31

@Krétagarbó: elvileg tökmindegy, mert ígyse-úgyse az enyém lesz a nyeremény.. dee nehogymáááááá?! :D

Krétagarbó 2015.01.31. 11:25:37

@vastyúk is ..: Zsúnál is az volt, hogy a szerkik a vágásokkal őt preferálták, aztán mégis hazament.

Mók_Ica 2015.01.31. 11:26:07

hali :) ezt találtam, bár némelyik erőltetettnek tűnik, vannak benne jók is :))
www.nlcafe.hu/sztarok/20150131/a-valo-vilag-szereploi-rajzfilmfigurak/

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.31. 11:26:49

@Krétagarbó: Igazából azért nem tök mindegy, mert akkor meg minek ültünk itt hónapokon keresztül, meg ahogy Vastyúk is mondta nehogymáááááá! :-)

Krétagarbó 2015.01.31. 11:26:50

@egy igazi barom vagy mária: engem sem szórakoztat Dennisz, nincs benne semmi eredeti.

másodpéldány 2015.01.31. 11:27:30

volt tegnap éjjel stream?

úgy látom a daily motion törölte a korábbi streameket, az újat meg nem találom...

van valakinek linkje máshova?

Krétagarbó 2015.01.31. 11:28:49

@VV Erőlegény: nem úgy értettem, ez csak a végkövetkeztetés. mi pöröghetünk itt, ha a "népnek" Dennisz kell, ő megy vissza. (én még bízom azért abban, hogy nem:)

Krétagarbó 2015.01.31. 11:30:45

@Némber Ván: Dettó, én is kíváncsi vok Fannika dennisz-mentesítésére.

lukacstoncsi 2015.01.31. 11:31:47

@vastyúk is ..: Köszi!

Ez a fürkész hét elég semmilyen volt.Alibi feladat.Viki zászlólopása vitt némi színt a játékba.Azért az gáz hogy mindenki macira hagyta a zászló örzését...A játékokban Dennis volt a jobb de éppen hogy.Mondjuk ez nem mindig jelent valamit.De jól összedolgoztak.De ettől még Aurelio 2 marad.

malevil2050 2015.01.31. 11:32:32

@vastyúk is ..: Nahh jól van, még fújok egy riadót ( a szövetség érdekében),ha majd jól figyelsz és ha mutatnak eredményt, a számokból ki tudod majd silabizálni mi is a helyzet.Ha csökken a különbség akko fütyi ha nő akko,,,,,,,

malevil2050 2015.01.31. 11:35:43

@Krétagarbó: Nem mind1 ám,kedves szövetségesem az egyiket bent kell tartanunk most és az nem a fütyi.

lukacstoncsi 2015.01.31. 11:38:31

@Krétagarbó: Szerintem lehet hogy még sokan kíváncsiak Fannikáék etyepetyéire, meg azon az oldalon is kell egy pali mert Dóri és Edina kettesben annyira nem műsor.Robin meg nem csatlakozik oda harmadiknak.ha ezt nézzük kiegyenlítettebbek a csapatok.Edina nem biztos hogy gyengül és laci is észbekap hogy a mártír dumája elég szar és ő lehet a köv kieső.

0.5 bit 2015.01.31. 11:45:05

@Krétagarbó: "Zsúnál is az volt, hogy a szerkik a vágásokkal őt preferálták, aztán mégis hazament."

Lehet, viszont akkor kapott Laci-Edina egy egész estés romatikus összefoglalót (ez ha jól emlékszem az volt, amikor Laci kolompolt és Edinát megbüntették).

Krétagarbó 2015.01.31. 11:46:33

@malevil2050: én ilyen szinten nem "tattikázok", aki ügyes, az megnyeri a főnyereményt, így is, úgy is:) De persze az appom már Danin:)

Eszet Lenke 2015.01.31. 11:47:04

Javasolnám Dennis riportszobai megnyilvánulásai előtt "Figyelem! A következő téma a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmazhat." szöveg beolvasását. Ezek a farokmarkolászósnyelvcsattogtatósénvagyokakirály demonstrációk már kimerítik az ultra-ultra gáz kategória fogalmát. (hányós smile)

malevil2050 2015.01.31. 11:50:35

@vastyúk is ..: @Krétagarbó: Rendban.Szárazon tartyuk a puskaport.

Mók_Ica 2015.01.31. 11:55:16

@lukacstoncsi: egyébként ezek a párbaj előtti versenyek lófülét nem számítanak.....vikcsu-zsu párbaj előtt, vikcsu nyerte pl a bőrönd tartó versenyt..... aztán mi lett? kint maradt.

denisz legyen büszke, hogy az "arcotokat tegyétek a trutyiba" versenyt és a másik kettőt is megnyerte..... a párbajról meg menjen haza :)))))

Mók_Ica 2015.01.31. 11:56:25

@malevil2050: aktiválódj drága.... tudsz még nyomkodni app-ot??? :))))

Fuchsia 2015.01.31. 12:01:06

@VV Erőlegény: Na, én ugyanezt érzem Dani kapcsán... Engem Denisz ostobasága végtelenül irritál... Fáni sem észkombájn, de rajta legalább nevetni tudok, Denisz csak fáj.

Ha már Fáni: szerintem az azért kicsit durva, hogy most itt mártírkodik, miközben ő sokkal gusztustalanabbul bánt másokkal... Az a köpés a Zsu-bábúra is nagyon szépen megmutatta a kisagyszony intelligencia-szintjét...

Egyébként meg továbbra is hajrá Robinhood. Lehet, hogy egy tuja és csak fetreng (ahogy sixxx újfent rámutatott), de esküszöm, az egyetlen értelmes lény odabent... Az, ahogy ezt az Ádinás szitut (amit szerintem a csaj már direkt generál) kezelte, abból nekem megint az jött le, hogy egyedül belé szorult némi értelem.

malevil2050 2015.01.31. 12:02:12

@Mók_Ica: malevil2050 2015.01.31. 11:32:32 - figyelmébe ajánlanám kegyednek eme pár sört!

Fu Szekh Li 2015.01.31. 12:16:09

@malevil2050: Miért? Ha van, aki élvezze :D

lukacstoncsi 2015.01.31. 12:23:28

@Mók_Ica: Igen ez sem mérvadó sokszor bár a ruhás versenynél mintha Danin lett volna több gönc.Szerintem kieshetne mindkettő jövő héten meg Laci.Félek attól ha Dani megy vissza a trió túlzásokba esik megint.De Dennist sem akarnám benn látni.A Fanni rajongók szerintem Dennisre voksolnak biztosan.Az Edina rajongók talán Danira de az nekem kevésbvé egyértelmű.(nincs "szerelmi szál")

2015.01.31. 12:26:14

Ha Dani marad kint, akkor átmegy a műsor házaspárbajba. Fanni oxigénalzheimere meg megmagyarázza miért dug minden este Denisszel.

Krétagarbó 2015.01.31. 12:28:53

@Hadrian77: minden nap első randi, vagy mi? hehe, ez jó. Oxigénalzheimer:))))

Ken Adams79 2015.01.31. 12:28:59

Sziasztok!

Szerintem ez a zaszloelrablas is jo elore meg volt szervezve...
Hacsaknem, az aki bement, az ott ul 0-24 keszenletben az Rtl kornyeken es varja a hivast 1 kis ninja akciora.

Mók_Ica 2015.01.31. 12:29:01

@lukacstoncsi: ha azt nézzük, melyikük "játszik", akkor nekem inkább dani menjen vissza.... denisz nem túl karakteres játékos..... ha nem lenne fáncsival a szex kapcsi, akkor nem látszana....

Mók_Ica 2015.01.31. 12:32:54

@Hadrian77: @Krétagarbó: 50 első randi? :)))))

@Ken Adams79: és természetesen van nála ninja ruci is, mert az mindíííííííg, mindenkinél kéznél van :))))) szerintem "hirtelen" ötlet volt :)))) (sztem viki ötlete volt, mert vhogy be akart menni a villába, hamarabb, mint au és szerepelni akart :))) )

2015.01.31. 12:33:17

Engem nem szórakoztat Pennisz.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy 12ker és a kapucnis haverja mit tudnak még összehozni "taktikailag". Plusz ha Deniszke kint marad, akkor gondolom (és remélem), hogy Fannikából megint kibukik majd az úrinő, így kikövezi magának a kifelé vezető utat.
Szóval: hajrá Dani!

Krétagarbó 2015.01.31. 12:37:18

@natalja: mondjuk az furcsa, hogy Robin és Dani taktikai megbeszéléseiről csak az éjszakai on-ból lehet t udni ezt-azt, ebből szinte semmit nem mutattak a szerkik meg nekünk. Lehet, hogy ezt a szálat későbbre tartogatják, és arra játszanak, hogy Dani még most visszamegy?

Ken Adams79 2015.01.31. 12:37:19

Egyebkent...hogy lehet 1 ilyen jatekban taktikazni?
Ezt tenyleg nem nagyon tudom elkepzelni...abban mi a taktika pl, ha valaki magara rakatja a jeleket?
Gondolja, hogy attol szimpatikusabb lesz valakinek?

@Mók_Ica:
Nagy szerencse
Ha jol emlexem az of alapjan, kb 10 perccel lefekves utan ment be a kis torekeny ninja.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 12:37:24

@Hedonistamama: Szerintem, nem is állt jól rajtuk. Reggel trombitaszóra ébredtek. Felsorakoztak, tisztelegtek a zászlónak, és nem csináltak semmit. Akkor meg mit fürkésztek?
Azt hittem lesz valami feladatuk, de csak punnyadtak össze- vissza.:) Rém érdekes volt.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 12:38:18

@Fuchsia: Hát, nekem nem tetszik, ahogy Robin ezt a helyzetet kezeli, vagy pontosabban úgy kezeli, h abból látszik, h az egyedüli célja az Edina-Laci kettős gyengítése :)

Voltam egy ilyen szituban egyszer, ahol én voltam Robin (és Robinhoz hasonlóan nekem sem volt semmiféle romantikus elképzelésem egyébként, csak nagyon jó barátok voltunk), és az alapszabály az az, h ne tégy semmi félreérthetőt, legyél nagyon nyílt. Az, amit Robin és Edina csinál (elhallgatnak, h a Laci belép a szobába, illetve mindig félrevonulva beszélgetnek), a legjobb táptalaj arra, h ne elsimítsa és tisztázza a feszkót, hanem generálja azt. Ja, és az teljesen alap, h megbeszéled a szituban Lacival (illetve Laci megfelelőjével :) ), h mi a helyzet és tisztázod, h nem, nem fogsz rámenni a nőjére/pasijára. Ezt Robin nem tette meg, még egyszer nem beszélt Lacival face-to-face :D

Szóval Robin pont úgy kezeli a helyzetet, ami Laciéknak a lehető legrosszabb, de nincs ezzel gond, merth ez a célja alapvetően :D

Mók_Ica 2015.01.31. 12:40:28

@Ken Adams79: biztos később ment be, nehogy felébredjenek :)))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 12:41:08

Viki zászlórablása sem volt érdekes. A malacot kellett volna kilopja, a zászló helyett! Leesett volna a szerkik álla.:)

2015.01.31. 12:41:17

@Krétagarbó: Ezt én sem értem, hogy miért nem tartják fontosnak... Remélem, hogy erről van szó, és majd most akarják erre fűzni a következő öfiket, mármint Dani visszatérte után. Ez egy érdekes szál lehetne. Érdekesebb, mint a "ponnn leszarom"-vonal.

Ken Adams79 2015.01.31. 12:43:38

@Csak ügyesen!:
Legalabbis nem mutattak, hogy beszeltek volna.
Nem az a baj, hogy elhallgatnak, mert pont Lacirol beszelgettek, ami nyilvan nem esett volna jol neki amit hall, hanem gyorsan kapcsolni kell esmteljesen masrol kell beszelni.
Ha valaki feltekeny, akkor fejre is lehet allni szerintem es el lehet mondani 1000x, hogy nincs mire, akkor is mindenbe belekepzeli, hogy a nojere/ pasijaramhajtanak

Ken Adams79 2015.01.31. 12:45:47

@Mók_Ica:
Miutan leirtam, mar rajottem, hogy az semmit nem jelent, hogy mit mikor mutatnak :-)

Mók_Ica 2015.01.31. 12:50:07

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: macimalac hangoskodott volna, amire a lakók felébrednek.... a zászló nem szólt egy szót sem.....
egyébként tényleg jobb poén lett volna :))))

@Ken Adams79: a szerkik azt mutatnak, amit ők akarnak..... manipulátorok és taTTikáznak :))))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 12:50:29

Én, meg úgy látom, hogy Deniszt akarják visszahozni. A malacra is 2 napja kattant rá, mindig azt mutatják. Szegény Danit, úgy megsajnáltam. Nem sikerült neki egyet sem nyerni.:( Azt bírtam, amikor elmagyarázta, hogy mi volt a hiba. A profilképe borzasztó, pedig van neki jobb is. Igaz, nekem mindegy ki nyer, de Danira tettem...ám azt hiszem, ez volt az első és utolsó szavazásom.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 12:51:18

@Ken Adams79: Igen, de ennek a legküzdésében sokat segít, ha nem úgy viselkednek, mint Edina és Robin :) Edina mondta Robinnak, h miért nem beszél Lacival, szóval nem volt ilyen beszélgetés. És ugye az is kiderült, h Robin sose megy oda hozzájuk, ami szintén egy alap hiba. De mondom, nincs ezzel gond, mert Robinnak pont ez a célja. Talán a tegnapi előtti on-ban volt, h húzta Edina agyát Laci előtt, nyíltan.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 12:54:26

@Mók_Ica: Vitt volna egy kis kaját neki, simán kiment volna vele. :) Reggel keresték volna össze vissza, felbolydult volna villa.:))))

Igaz! Azt mutatnak, amit akarnak. Pedig, biztos történnek érdekesebb dolgok is.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 12:54:55

@Csak ügyesen!: Szóval nekem az a tapasztalatom, ha tényleg nincsen hátsó szándék, akkor előbb-utóbb elfogadja a helyzetet a pár másik tagja. Laci is elfogadná, mert próbálkozott eddig is. Ha viszont van, akkor valóban nem fogja, de akkor miért is tenné?

Ken Adams79 2015.01.31. 12:56:13

@Csak ügyesen!:
Lehet....
En azt gondolom, hogy inkabb azert nem megy oda hozzajuk, mert Lacitol a falramaszik...
Vagy mert nem akarja a hisztit hallgatni, hogy jo, akkor Edina miert szivja ugyan azt a levegot, mint Robin, direkt ott ult Robin 3 nappal elotte, ahol most Edina, biztos a hata mogott kinevetik
Szegeny martir....

Bar en 3 honap bezartsag utan tuti megkattanek....

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:00:24

@Ken Adams79: Én, meg be sem mennék. Nincs az a pénz. Nem bírnám, hogy korlátozzák a szabadságom, és a mozgásteremet.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 13:01:58

@Ken Adams79: Ja, elég nehezen viselik most már ezt a bezártságot, valaki jobban, valaki kevésbé, Laci kevésbé.

Ettől még másként látom ezt a helyzetet, Laci többször mondta Edinának, h menjen beszélni Robinnal, a tegnapinál is Edina sulykolta, h de biztos gondja van ezzel, egy darabig tök nyugodtan mondta h nem. Szerintem az a sunnyogás, amit Robin és Edina csinálnak a legrosszabb, amit tehetnek ebben a helyzetben, főként h össze vannak zárva.

Én azért kiváncsi lennék, h mi lenne akkor, ha Robin beszélne Lacival, ha odamenne hozzájuk beszélgetni semleges témákról, ha Edina és Robin lazán folytatnák a beszélgetést, amikor Laci odamegy hozzájuk, ha Robin nem fürdetné Edinát stb. Ha Laci még akkor is féltékenykedne, akkor azt mondanám, h egy hülye. De egyelőre nem tudom ezt mondani, mert Edináék okot adnak a féltékenykedésre.

Fuchsia 2015.01.31. 13:02:31

@Csak ügyesen!: Hasonló szituációban voltam már én is, csak kicsit másképp, mert ugye a nemek aránya fordítva szerepelt a felállásban. Többször is átéltem már, hogy nagyon közeli fiú barátom aktuális barátnője konkrétan utált, merthogy nem volt szimpi a bizalmi kapcsolatunk. Én meg, őszintén szólva, nem akartam megváltoztatni a barátaimhoz való viszonyulásomat csak azért, mert jön egy csaj, aki képtelen felfogni, hogy attól még, hogy mi bizalmas kapcsolatban vagyunk, nem fogok rámászni a pasijára, ha már tőle függetlenül is x ideje barátok voltunk... A VV-s esetben pedig Lacika ez a hisztis picsa, és ugyan tény, hogy Ádina meg Robinhood is kezelhetné jobban a helyzetet, de azt gondolom, hogy Robin részéről ez inkább csak értetlenkedés és a töke kivan az egésszel már, Ádina meg élvezi a helyzetet, és direkt generálja is, mert így van dráma! meg hepöning, amivel előtérbe kerülhet. Robin részéről egyedül a "teccő"-dolgot tartom kavarásnak és "taktikának" (fujjdemegutáltameztszót), egyszerűen ordít róla, hogy kamu. Szerintem ez a lépés mondjuk tényleg olyan volt, amivel drámát akart generálni és beékelődni a párocska közé - de pl. a mostani beszélgetős eset már nem. És szerintem még mindig tök normálisan kezelte az egész dolgot, én Ádinát már réges régen péklapáttal vágtam volna képen a helyében... Azt a szitut is egyébként szvsz Ádina generálta, és ténylegesen ő lovagol ezen a témán még mindig. Én Robinon azt látom, hogy elengedte a dolgot, csak éppen qrva szar az, hogy spanolsz népekkel, aztán egy idő után pont leszarnak ezek az emberek. Pláne, ha olyan kicsi a választék, mint odabent. És ha igaz, ha nem az, amit mutat, én átérzem a szitut, amit látni vélek.

Ja, ha már Ádina. Eddig sajnáltam, hogy hirtelen ellene fordult a népharag. De a pattogása már egyre jobban irritál, és sajnos én is azt kezdtem érezni, amit sokan mások: elszaladt vele a ló, és emiatt is kezd nagyon irritáló lenni...

Ken Adams79 2015.01.31. 13:03:37

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

En sem mennek be...de nem azert, mert nem birnam, hogy korlatozzanak valamiben (vannak szabalyok...el kell fogadni), de az lenne a nagyobb baj, hogy nincsenek olyan ismeroseim, mint a bentlakok...(szerencsere)
Denniszt, fannikat, dorit, edinat,lacit nem birnam elviselni.
Nem lenne kozos dolog, amirol tudnank beszelni es ez zavarna.

kis.herceg 2015.01.31. 13:04:22

denisz a tesco gazdaságos aurelio, egy sima bunkó paraszt, szerintem mindenkinek van egy ilyen ember a környezetében, nulla eredetiség, nehogy már ezt értékeljük..

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:04:34

Dani ha kiesik, Edina megőrül. Állandóan Lacit kell ajnározza, és a játékának annyi.
Denisz ha kiesik, Fannika és Dóri jól meglesznek egymással, habár Fanni kétesélyes.
Arra vagyok kíváncsi, hogy a párbaj után, Robin melyik csapathoz áll? :)

Csak ügyesen! 2015.01.31. 13:09:48

@Fuchsia: Igen, Edina kavarja a szart, Robin meg adja alá a lovat. Nekem mindössze az a gondom, h Laci egyelőre még meg sem kapta az esélyt, h eldöntse, h hogyan reagálna erre a helyzetre (Edina valami ilyesmit azért pedzegetett Robinnak). Mert pl. ha azután h leülsz megbeszélni a másikkal, h nem fogsz rámenni a párjára, de nem is akarod elveszíteni, mint barátot, és utána nyíltan elmondod, h most ide mentek, oda mentek, beszélgetsz a másikkal és a másik még ezután is egy féltékenykedő fúria, akkor én is azt mondtam volna, h elmész te a pitsába. De itt egyelőre ezek a lépések nem történtek meg, se Edina, se Robin részéről. És pont erről beszélek, h igen, Robinnál ez csak egy taktikai lépés, és ezért sem teszi meg azt a szívességet Edináéknak, h megpróbálná tisztázni ezt a dolgot, mert nem érdeke.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:10:25

@Ken Adams79: A szabályokat eltudom fogadni, de abban a kis térben, na meg ezekkel a játékosokkal nincs az a pénz! Szerencsére nincsenek ilyen ismerőseim. Az is lehet, hogy a kinti életben Ők sem ilyenek, csak a bezártság hozza ki belőlük.

MacákékIcukája 2015.01.31. 13:14:21

Jolvan, latom nem en vagyok az egyeduli aki Danit akarja vissza, ennek orulok :)

@sepörd: "teszko gazdasagos aurelio" ezen jot rohogtem :DDD

Ken Adams79 2015.01.31. 13:18:03

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:
mindegyik mondja, hogy "en ilyen vagyok"... Gyanitom, hogy ok tenyleg ilyenek.

Es valoszinuleg Dennisz nem azert nem all le veszekedni, mert jobbnak latja csendben maradni (okosan), hanem mert nem fogja fel, amit mondanak neki

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:19:49

@Csak ügyesen!: Ilyen volt amiről írsz. Edina és Laci vitatkoztak a nyugiban. Laci kiküldte Edinát, hogy mondja meg Robinnak, hogy Ők egy pár, és hagyja Robin békén! Edina kiment, és elmondta Robinnak, hogy zavarja Lacit az Ő barátságuk, és vegye Robin figyelembe, mert igaz, hogy kedveli ŐT mint barátot, de Lacit szereti és nem akarja elveszíteni! Aztán egy nap Edina, megbeszélte Lacival, hogy ne csüngjenek egymás nyakán, este aludjanak együtt, de napközben koncentráljanak a játékra, és mindketten beszéljenek mindenkivel! Laci csak rinyál, ezért kérte Edina Robint, hogy beszéljen Ő most már a Lacival, és tisztázza, hogy Ők csak barátok! Máskülönben, szerintem Robin csak szétakarja szedni Őket. Ez egy taktika nála.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 13:23:17

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Igen, erre írtam, h Edina esetében láttam azt, h tényleg megpróbálná ezt megoldani (mondta Lacinak, h mi a helyzet, beszél is róla vele, illetve mondta Robinnak, h most már neki is lépnie kellene), mondjuk neki érdeke is. Ettől még ő is csinál rosszul dolgokat (félrevonulások, elhallgatások, van h adja Robin alá a lovat), de ahhoz h ez rendeződjön, nagyon kellene Robin is. Ebből indult a beszélgetés, h Robin jól kezeli-e a helyzetet, és szerintem nagyon nem. Illetve, ha taktika a célja, akkor igen, és szerintem az.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:23:28

@Ken Adams79: Jó, mindenki "ilyen" ! =D Egyik sem fogja mondani, hogy csak játssza az eszét.
Tényleg néha Denisz, olyan okosa néz. Felakad a szeme a csodálkozástól, látszik benne az értelem.:)

Fuchsia 2015.01.31. 13:24:01

@Csak ügyesen!: Lehet, hogy én gondolom ezt rosszul, de egy olyan hiszti királyfival, mint Laci, én sem ülnék le megbeszélni semmit, mert úgysem változna semmi. Ezt mondjuk tapasztalatból tudom. Hogy mi van Robin fejében valójában, azt csak ő tudja - mindentől függetlenül nekem továbbra is ő a legszimpatikusabb, legnormálisabban gondolkodó(!) játékos.

lukacstoncsi 2015.01.31. 13:25:31

@Csak ügyesen!: Ha az érdekemberes dolgra gondolsz ott Robin elmondta Lacina mit gondol róla de kár hogy csak most és így.Én korrektebbnek tartanám ha lacinak és Robinnak kiadnák akár feladatban hogy beszéljék meg ezt az Edinás dolgot mert egyik sem akarja ezt megbeszélni, mondjuk Laci aztán nagyon nem csak Edináéknak szidja Robint leginkább.A bezártság sok mindent kihoz az emberből.A kinti életben sem nézik sokan jó szemmel ugyanezt a szituációt.Edinától várják mindketten azt hogy megoldja ezt a szituációt, de mivel senkit sem akar megbántani inkább

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:27:19

@Csak ügyesen!: Az kellene, hogy ne külön külön beszéljenek, üljenek le hármasban, és úgy tisztázzák a dolgokat. Az is igaz, hogy Laci már eléggé ki van. Megsértődik, duzzog és vigasztalni kell, mint egy kis gyereket. Edinával szerencséje van, mert Ő pesztrálja, a többiek mind utálják.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 13:33:24

@Fuchsia: Azért lehet, ha eleve nem így kezeli Edina+Robin ezt a dolgot, akkor nem jutott volna el ide, és nem hisztizne. Ki tudja.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 13:35:52

@lukacstoncsi: Igen, és ebből látszik, h mennyire gyerekek még. Robin hány éves egyébként, őt valamiért idősebbnek gondolom náluk, de lehet h tévedek. Egy ilyen szituban mindhárom félnek komolyan kell dolgoznia azon, h működhessen, ha viszont bármelyik fél részéről hiányzik az igazi akarat, akkor ebből ez lesz.

Ken Adams79 2015.01.31. 13:36:14

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Laci is odamehetne nyugodtan Robinhoz...elvegre neki van baja vele.

csipkebogyótea 2015.01.31. 13:38:11

Azért erősen meglepődtem azon, hogy sixx Deniszkét várja vissza, mint "érdekesebb" játékost.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:40:58

@lukacstoncsi: Én is így gondolom, de fentebb már leírtam. Edinának kell Robin, mint barát! Szeret vele beszélgetni, sokszor jókat nevetnek.

Lacira szüksége van, mert beleszeretett.Jobb lett volna neki, ha nem! Mármint a játéka szempontjából.
Lacihoz odabújik, mert vágyik a szeretetre. Megértem. Megoldani pedig ezt az ügyet, csak hármasban tudják. Ezt kellene megérteni mindhármójuknak! Na, nemsokára vége a VV -nek, meg az egész nyüglődésüknek... Őszintén mondom, nagyon unom az egészet.A többi VV jobb volt.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 13:42:18

@Ken Adams79: Szerintem egy ilyen szituban a barátnak kell odamenni és megbeszélni a dolgokat. Én ezt anno így gondoltam, és most is így gondolom. Szimplán azért, mert azt el kell tudni fogadni, h a párok között az érzelmi kötelék sokkal erősebb, még akkor is, ha ti egyébként régóta barátok vagytok. Ez persze nem jelenti azt, h időben is tartósabb lesz, de ott és akkor nagyobb volumenű dolog és nagy valószínűséggel te leszel az, aki higgadtan tud gondolkozni. Emlékszem, h eleinte a csajt az is idegesítette, h létezem :D De ha voltál már szerelmes, és főként, ha egy kezdődő kapcsolatról van szó, akkor ezt megérted és tudod kezelni.

Az meg nem igaz, h csak Lacinak van baja Robinnal, Robinnak is van baja Lacival. Mondjuk, az tény, h elég nehéz úgy megbeszélni a dolgokat, ha Robin élő adásban jelenti ki, h utál :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:43:48

@Ken Adams79: Itt látszik, hogy jóformán még gyerekek. Egy férfi, nem lehet hisztis örökké! Ebben a korban, már felnőttként kéne viselkedjenek! Mondom én, itt kint a gép előtt. =D =D

Csak ügyesen! 2015.01.31. 13:46:27

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Edina 22, Laci 23, a mostani fiatalok nagyon gyerekek még ebben a korban. Én is az voltam :D Egyiknek se volt még komoly kapcsolata, ez látszik is.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:48:43

@Csak ügyesen!: Figyeld meg, Laci állandóan hisztizik valamiért! Folyton vigasztalni, nyugtatni kell! Mi lenne vele, ha Edina esne ki előtte? ( remélem, ilyen nem lesz!) Azonnal kimenne, mert egypárszor már kiment volna, csak Edina tartotta vissza. Igaz, piás volt.:)

Ken Adams79 2015.01.31. 13:50:26

@Csak ügyesen!:

Ami of-eket lattam, abbol en igazabol azt gondolom, hogy Lackoka azert rendesen felnagyitja ezt a dolgot.
Robin gondolom maganyos odabent, ramozdult az enektanarnore is (10 perc ismerettseg utan)

Egyebkent 7 ember van azert nem olyan nagy helyre osszezarva, kizartnak tartom, hogy ne talalkoznanank napkozben (vegulis naponta legalabb 2 orat ebren toltenek)

Mivel minden kapnak szerencsetlenek olyan jatekot is, amibol kiderulhet, hogy kit, miert tudnal megfolytani 1 kis kanal vizben( igy lehet minden kis szar konfligtust szintentartani, eleg aljas a szerkesztoktol - de persze kell a show), ezert gondolom lenne alkalmuk boven mindent megbeszelni.
Nem teszik.

Ken Adams79 2015.01.31. 13:51:25

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Sosem menne ki...csak kamu hisztik, hogy vele foglalkozzanak....gaaaaaaaaaaaaz

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:52:13

@Ken Adams79: Tényleg. Mi lenne, ha odamenne? Összejönne Robin meg Laci, és Edinát elküldenék a pitsába.:) ...ez is egy megoldás. Ülve pisilne mind a kettő.:)

Csak ügyesen! 2015.01.31. 13:53:19

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Én megnézném, h mit csinálna Edina nélkül, mert ilyen kis gonosz vagyok :D :D De tényleg, kénytelen lenne eldönteni, h végképp bedepizik, vagy kiáll saját magáért. De egyébként egyáltalán nem gondolom, h jót tesz neki a Dani-Edina duó, látszik, h szarul érzi magát velük, mert kirekesztik (ez tök egyértelműen lejön, talán az öfökből is, az on-okból mindenképp), szóval remélem, h Dani kiesik most, már az is elég nagy változás lenne szerintem. Főként Edinának :D És mivel ehhez is elég gonosz vagyok, ezt is nagyon szeretném megnézni. Kiváncsi vagyok, h maga mellé venné-e Robint, mint szellemi társat, nem mintha Dinka akkora kaliber lenne, de valamiért azt hiszi magáról :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:54:14

@Csak ügyesen!: Szerintem is. Fogalmuk sincs arról, hogy mi az élet. Majd ha kikerülnek az otthon melegéből, és kapnak pár pofont az élettől, akkor lesz belőlük felnőtt.

mobilos perpetuum 2015.01.31. 13:55:51

@VV Erőlegény: Egyikük se a szívem csücske, de nem Dennis tett olyat, hogy lekapta a lila kendőt a saját cinkostársáról, utána még arcoskodott, hogy nem fosik egy párbajtól. Hisztizik, ha egy nő visszautasítja. Lesz még benne része, mert az ilyen látens hombárnak kinézőket nem értékelik a csajok. Rosszindulatú, unalmas, beképzelt, és a joghézagok kihasználásával eggyel több ügyvéd lesz, aki szakmája szégyene. Dennis erőltetett humorát inkább elviselem, mint Danit, Edina utánfutóját.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 13:55:58

@Ken Adams79: Perszehogy találkoznak napközben és normálisan el is beszélgetnek, csak ez nem kerül be az öf-be :) Ugyebár azt is megtudtuk, h Laci gyantázza le Robin hátáról a szőrt :D Azon még mindig röhögök, amikor beugrik a kép, ahogy végtelen szakértelemmel mérte le, h gyantacsíkra lesz szükség :D :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 13:57:49

@csipkebogyótea: Ja, ízlések és pofonok...stb. Nekem mindegy, de inkább Dani! Szeretném látni, Fanni bizsergését, kíváncsi lennék, hogy rárepül Robinra?...vagy összejön Dórival? :)

Csak ügyesen! 2015.01.31. 13:59:50

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Fáncsi nem hülye (hiába tűnik annak :), más férfival nem fog itt már összejönni, marad Dóri :) Robint egyébként is utálja.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 14:00:19

@Ken Adams79: Még szép, dehogy menne. Mindegyik fél, amikor párbajra kell menjen, nemhogy magától kisétáljon. Gondolják, hogy érdekesebbek.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 14:03:16

@Csak ügyesen!: Én is így gondolom, de ha a párbaj után kapnak egy kis piát, sosem lehet tudni?
Lehet, hogy Dórinál keres majd vigasztalást. Majd meglátjuk, benne lesz az éjjeli műsorban.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 14:07:34

@Csak ügyesen!: Egyezzünk meg! Akkor inkább essen ki mind a kettő, és költöztessék be a malacot a hálóba! Úgyis olyan kis aranyos. Habár lehet, hogy nem érezné jól magát, a benti "disznóólban." Nem is tudom, hogy tudnak úgy lakni? Szóval tegyék a kis macit a játékba!:)

Ditti82 2015.01.31. 14:14:55

Hajrá Dani! PVC meg hogy visított már egy DÖGLÖTT bogártól?

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 14:21:19

@Csak ügyesen!: Nagyon sokan, ilyen korban már házasok, sőt gyerekük is van.
Ezek így lettek összeválogatva. Olyanok, mintha mindegyik defektes lenne egy kicsit, viselkedési problémákkal küzdenek. Nem bántani akarom egyiket sem, a szüleiknek biztos a szeme fénye mindegyik. A bezártság, az alkalmazkodási kényszer, pedig sok minden rosszat kihoz belőlük.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 14:22:27

@Ditti82: Ja, én is Őt várom.:) Aztán vagy sikerül, vagy nem.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.31. 14:37:16

Szerintem is a Dani menjen vissza..azé, me akkor Törpicsáék valszeg úgy elszállnak maguktól, hogy talán még többen megutálják a triójukat..mert nekem már a p*csám ki van velük….főleg Törpicsával.
Eleinte kedveltem Edinát, mára már Fannit és Dórit is megszerettem a viselkedése miatt.
ÓÓÓÓÓ…. annyira érdekes öfik lesznek majd, ha Laci, Törpics és Dani fogják kitenni a műsoridőt…..aaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnyiiiiiiiiiraaaaaaaaaaaaa várom..boáááf
Mondjátok már meg nekem (komolyan), mit kedveltek még Edinában és csapatában?

Csak ügyesen! 2015.01.31. 14:39:50

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Malacka egy tündérke :D Amilyen vidáman tud röfögni, amikor meglátja a kaját, hihetetlenül aranyos :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 14:41:45

@Csak ügyesen!: biztosan nagyon finom, csak sütnék már meg végre :D

Csak ügyesen! 2015.01.31. 14:41:58

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Hál istennek, az én környezetemben ez nem egy általános dolog, mármint házasság és gyerek 23 évesen. Illetve, akinek ez összejött, annak is jobb lett volna, ha nem, mert pont olyan éretlenek voltak rá, mint amennyire Edina és Laci azok lennének. Ez az igazság.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 14:43:41

@rábaszhespics Koncsíta: Jó, hát ezt a kérdést úgyis fel lehetne tenni, hogy mit lehet Dennis és csapatában kedvelni? ;) :)

Legalább a másik csapatban egy picivel összetettebb jellemek vannak, akiket így lehet utálni, vitatkozni rajtuk, találgatni a motivációikat. A másik csapat... hát, na.

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.31. 14:49:18

@Csak ügyesen!:
A műsor elejéről lemaradtam, nincsen bennem gyűlölet az erdélyi magyarok iránt, de Edinától a hideg kilel, pedig eleinte tetszett amit csinált...mára már ebből nincsen semmi.
Fannit fokozatosan kedveltem meg, szerintem színészkedik, mint a többi..és ha Edina továbbviszi ezt a Törpics formátumot...képtelen leszek nézni az öfiket, ha Fancsi nem lesz benne. :)
Nekem jobban tetszett Edina, amig az Isaura karakterrel próbálkozott. :)

Fu Szekh Li 2015.01.31. 14:53:02

@Csak ügyesen!: Falkában támadó hiénák vs dagonyázó varacskos disznók. Ahogy itt elnézem, sokkal inkább arról van szó, hogy ki melyiket utálja kevésbé. Én mondjuk a disznókat.

Fu Szekh Li 2015.01.31. 14:54:33

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Mert ki akarod nyírni a villa legszórakoztatóbb lakóját :D
Süss meg egy másik malacot!

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.31. 14:55:02

Ja….és hogy gondolja Törpics, hogy leszólja azt, aki rukkolát és kókuszolajt rendelne/kérne.
Egyszer csinálná meg velem..asszem többet ő sem falná a kedvenceit, ha villamester posztba kerülnék. :D

pomac 2015.01.31. 14:56:45

látom lacinak is sok értelme volt visszamennie ,mit is mondott ha visszamegy baszogatni fogja danit nem áll vele szóba stb stb ...látom jól csinálja :D

Csak ügyesen! 2015.01.31. 14:58:48

@rábaszhespics Koncsíta: Nekem sem a kedvencem Ádina, de alapvetően nem tartom se jobbnak, se rosszabbnak Fanninál, csak többet beszél, és ez nem túl szerencsés, mert már a falat kaparom tőle :) Mondjuk, Fanni nyavogásától is, de ő azt legalább ritkábban csinálja :) De Dennis, meg Dóri pl. olyan eccerű, mint a faék, innentől kezdve pedig a műsor szempontjából valójában tök érdektelenek, még beszélni sincs róluk mit. Nem mintha nem kellene egy-két ilyen karakter is, mert egyébként kinyírnák egymást, és tény, h akarva, vagy akaratlanul, de úgy sikerült a casting, h talán kicsit túl sok lett a kavarós, eszesebb, sunyibb karakter az egészségesnél (ide sorolom Renit, Ádámot, Fannit, Danit, Edinát, Lacit, Robint, Zsu is próbálkozott, de neki magas volt a léc).

Gia Gianea 2015.01.31. 15:00:06

Fannika szülei szerintem nagyon értékelnék ha a Dennis gyerek kint maradna.. :-)

lukacstoncsi 2015.01.31. 15:00:13

@Csak ügyesen!: Így van.De a férfiúi büszkeség ugye hogy nem megyek oda a másik palihoz hogy Te figyu hogy is van ez?.Laci végképp nem ilyen.Bár Dennis szerint többször utánament amikor összekaptak de ebből semmit nem mutattak nekünk.

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Én Lacit látom nagyon bizonytalannak.Edina sokat jelent neki benn mint szövetséges és mint társ de szerintem eléggé összemosódott a kettő.Daniban nem bízik annyira mégha melléállt is, nem felejt.Maradt Edina egyedül ami gáz mert mindenre ki van hegyezve bármit is csinál a másik.Tudja jól hogy kapaszkodnia is kell mert egyedül lenne amúgy.De ezt magának köszönheti.

Joe Bacsi 2015.01.31. 15:01:28

Èn is feladtam már az összefoglalók nézését,mert a Fanny Vs. Edina már kezdett túl sok lenni.Egyébként középtávon elképzelhetetlennek tartottam hogy a "feketék" a végére odaérjenek de a "fehérek" szépen bevágták maguk alatt a fát így már jobban áll nekik a zászló,az viszont nálam elég erős mínusz feléjük,hogy gyakorlatilag Fáncsi kivételével mindenki a Tuja ilyen olyan kategóriájába sorolható(Dennis,Dóri,Maci,Vikcsu,Reni) míg a fehérek azért kavartak,akartak,konfrontálódtak ergo csináltak valamit a pélómutogatás,a ki ez tee,kanapé csekkoláson kívül is..igaz ez lesz jelenállás szerint a vesztük is.Ha szigorúan a "show" hozzátételéhez adott plusz pontokat nézném utcahosszal Daninak kéne visszamenni,mégha be is fáradt(vagy befárasztották)a jelenlétét..Dennisznek a farka önreklámozásán, meg Fáncsi püfölésén kívül más alkotására nem nagyon emlékszem,ami más műfajban biztos odabasz de ez itt nekem kevésnek tűnt.

Dennis a szépek,lazák,Elit társaság 4 es csoportjába csöppent bele(Laci,Fanny,Dóri,Ö) két szó után(vagy még annyi se volt) megdurrantotta Szűz pöcköt és azóta is ennek a háremnek az alfahímje..

Àdámmal szembe semmi fellépése nem volt,mert bízott Godzillában..

Lacinak beszól aztán amikor meg kéne érvelni hogy is van ez akkor meg elsétál(mert ugye az egyik 19 a másik egy híjján 20..de az ö felvett karterében a megmondom hogy mit gondolok csak Dóri vagy Macival szembe a cigiskanapén megy)nyílt vitába ritkán megy bele megy 1. gyenge és buta hozzá hogy érveljen vagy amit mondani tudna az rá is illeszthetö nagy általánosságban 2. elvetné a sulykot amivel magának ártana..

Zsu val szembe megint nem jutott sehova(a Fáncsi,Dennis álösszeveszés aztán rámegyek Zsu ra 2 nap és a tenyermböl eszik priceless szerveszkedés ami félóra alatt bedölt,meg egyenesen a lúzerkategóriába lökte a farokmatyit akkoriban a szememben)

Daninál meg a nagy anyázás..ami a közröhej netovábbja mintha a sértések non plusz ultrája lenne,amikor ez nem is a nevezett személy ellen irányul és nap mint nap használja az ember egy esetleges ellensége-"ellenfele" ellen konkrét tartalmi összefüggés nélkül..az egyetlen kapaszkodója..megjegyzem ezt se ö hozta magának össze,a másnapi nyugis köpnyi nyelni nem tudok nagy megbeszélés amit Dani álomból fel és vissza letolt neki magyarázatként,megint rávilágított mennyire kevés a játékban Denniske(még majdnem ö kért bocsánatot közben)

Na akkor nézzük a haverjait..

Dóri..mivel a csajnak a Laci,Dennis félék alkotják a kinti kapcsolatait így az ö nagy bratyó-hugi összetalálkozása nem nagy meglepetés(mindkettö a ki ez tee..egobajnokság..tetkó,laza vagyok szerepelője) nem nagyon nyújtottak ebben a témában se semmit(pici jajj miért van ez így boros beszélgetésen kívül ) ugyanott vannak mint az elsöhéten..felületes egy kaszt,oszt kész,bólogassunk mert tök azt látja mint ént egy helyben topogás.

Maci..ez a taktikai variáció is kimerült pár,hú de nagy barátok vagyunk ,leszünk frázisban..bízok nem bízok,ráteszem de megsiratom kamukáré,nem haladunk sehova,nem csinálunk semmit...célzottan.Te azt utálod akit én,akkor legyünk együtt..haveri szál.

Robin..Soha nem bízott benne,a hasonlít az egyik kinti barátra megjegyzésre Robin megpróbált csatlakozni valahova után,jóba vagyunk,de ráteszem..(a többieknek.."mert azt hiszi hasonlít rá,majd mi is jóban leszünk" háttér infóval..teljesen hiteles,a kooperáció) a győztes párbaj,újra haver kamukáré,a gyere ölelj meg,szánalommal lehet megkoronázva pár napja,miközben a játék szempontjából semmit nem ér megint ez a kapcsolat se..csak van.

Fanny..ez a kapcsolat,az ingyen pina,godzilla karbantartására irányul kizárólag..a semmiböl kötöttek ki az ágyban,aprítások nagy összeborulások,buli van visszafogom magam mert akkor akció lesz mezsgyén halad tovább,a kényelem és az elvagyok,ennyi is elég hogy meg legyek..picit nyalok hogy érezze a törődést,beleviszem egy idő után hogy többet érzek közhelyet,mert azért a sok tapasztalatból(volt pár száz állítása szerint) tudja azért hogy az Iq bajnokot hogy lehet Godzilla bűvkörében minél tovább megtartani,azon kívül hogy rendesen megpakolja ahogy kell :) Mostanára eljutottunk az ö nem mondja ki én se mindketten tudjuk az a lényeg állapotba..ami a te kielégülsz én is ez így pont elég itt-ben ki is merül,használják egymást vice versa de a 18 as videókon kívül ez se adott sokat hozzá a "Show" elemeihez(még az Àdámos szál is ultragagyin lett kivezetve)

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.31. 15:04:13

@Csak ügyesen!:
Ez miatt írtam, amit.......hogyha Dani megy vissza (úgysem nyerheti a VV7-et),akkor Edináék úgy elszállnak és próbálják kicsinálni a többieket (Dóri, Fanni), hogy szerintem ezzel a legtöbbet maguknak fogják ártani.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 15:04:19

@pomac_ [(k)an]ál: Ezt mondjuk nem értem, a lila kendő levétele után mondta ezt, már másnap sem mondta, és a párbajkor már egyértelmű volt, h nem így lesz, nem tudom, mit nézett, aki ezt gondolta? :) Ettől még tök egyértelmű, h nincs oda a srácért, nem bírják egymást, szépen megágyazott annak, h Dani most párbajozzon (kényszerhelyzetbe hozta Edinát és Danit, amikor kijelentette, h ők azt csinálnak, amit akarnak, de ő mindenképp Dennisre teszi és Dórira semmiképp sem), a párbaj felkészülését látványosan leszarja és nem fogja bánni, ha kiesik. Sőt.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 15:10:51

@rábaszhespics Koncsíta: Ez így van, és szeretném, ha ez nem következne be :) Mégis csak jóval többet tett ez a csapat a műsorért, mint a másik, ahol csak Fanni említhető. Én meg ezt értékelem, mert elvileg ennek erről kellene szólnia, nem arról, h ki a jobb ember, ami eleve vicces egy VV-relációban :) Persze, paradox módon, ez most Dani feláldozását kívánja meg. Ez van.

Ami nagyobb probléma nekem, hogy hogy a pékbe kerül már Dóri végre villa falon kívül. Erre csak akkor lenne esély, ha Edina lenne a legközelebbi kiválasztott. Ha nem így lesz, megint olyan fog kiesni, aki pedig kellene a műsor szempontjából. Persze, lehet h a szerkik megoldják, most is nagyon élelmesek voltak :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.31. 15:15:45

@Joe Bacsi: Ez az elemzés szép volt Joe Bácsi!

lawabidingcitizen 2015.01.31. 15:20:11

Továbbra sem tudok és nem is fogok senkire szavazni. Denisz egy senkiházi, nagyképű bélféreg.
dani meg egy ál-értelmiségi nyomoronc kis hipszter. Ha Denisz nyer, akkor az ostoba alpáriság királynője, ha pedig a büdösbogár, akkor a bajuszos, károgó idegbeteg fekete varjú erősödik.

Nem hittem volna, hogy ülvepisi Robinának és Műcsöcsnek fogok szorítani.

u.i: Valaki nem tud nekem fotosoppolni egy piros X-el áthúzott Pénisz-Faszni-Bajusz-Büdösbogár-Tetkósgyökér avatart montázsolni? :)

Krétagarbó 2015.01.31. 15:21:20

@Joe Bacsi: +1
de hogy tudtál ennyit írni erről a nilil mocsárról, amiben ez a Dóri-Fanni-Dennisz trió (esetenként Robin, és típusában Laci) leledzik? :))

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.31. 15:23:42

@Csak ügyesen!:
Szerintem egy női 3-as döntő kellene Dóri, Fanni, Edina. :)
A döntő Edina és Fanni között. Nálam a a hót unalom Robinka sem jöhet szóba.....de, majd dönt a nép, hogy kié legyen a nyeremény. Gondolom megint egy faszi nyer...sajnos...pedig szinte semmit sem csinálnak.

Krétagarbó 2015.01.31. 15:28:39

@rábaszhespics Koncsíta: sztem nem pasi nyer, annyira gyengéket kasztingoltak össze idén a fiúkból, a lányokhoz képest biztosan, hogy nekem egyértelmű a csatorna szándéka a női győztest illetően.

MacákékIcukája 2015.01.31. 15:33:42

@rábaszhespics Koncsíta: "Mondjátok már meg nekem (komolyan), mit kedveltek még Edinában és csapatában?"

En konkretan agyf@szt kapok edinatol es lacitol is, danit viszont kedvelem es ezert szavazok ra :D
Nalam az lenne az idealis, ha ez a nyigos szerelmespar kiesne, a tobbieket szivesen nezegetem... egy darabig. Dontobe Robint, Dorit es Danit szeretnem latni - szoval szerintem nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy aki X-et kedveli, az Y-t is :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 15:34:47

@Fu Szekh Li: de az legalább ütne a műsoron is :D

@lawabidingcitizen: :D Az avatarnak nagyon kicsi lenne :)

@magamat adom: lehetsz mmkk. Itt castingolok.

lawabidingcitizen 2015.01.31. 15:35:16

@Krétagarbó: Csak a Retek szándéka nem tiszta. Az ostoba Fanni, vagy a "szociálisan rászoruló", idegbeteg Edinka.
Attól függ, ki az, akit tovább lehet használni ( inkább Fannit)
Ha lesz még esetleg jótékonysági hét, ott viszont Edinát fogják nyomni, a sok "tesó" között, és megnyeretik vele a játékot.

Nálam a titkos esélyes valahogy mégis Robina.

lawabidingcitizen 2015.01.31. 15:39:08

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Akkor nem is mondom, hogy férjen még rá természetesen az eddig is meglévő ocsmány zsírdisznómedve, Vikácsu, Ordenáré Röné, Istentelen Bence, Debílió, a kizárt elmebeteg Simon és Alekosz is :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 15:45:23

@lawabidingcitizen: a képet meg lehet csinálni, de avatarnak berakni teljesen felesleges, mert senki sem ismerhető fel majd.

Joe Bacsi 2015.01.31. 16:00:09

Dani ezzel szembe nagyon szépen felépített karakterrel érkezett be..és ez nem más mint a Grál lovag,valahogy sikerült a kezdeti nagy 4 es be is beférkőzni neki idönként,de azért ugye még se passzol oda kinézet,felfogást tekintve így szépen váltott..megalakította a "kitaszítottak" csoportját,mert ugye jobb a gyengéknél vezérnek lenni,mint az erőseknél pótkeréknek..Edina az elején totál off volt,nem adtam volna neki 2 hetet,erre jóba lett Danival..bejön Zsu..utálja mindenki..Dani beveszi a kis csapatába,az elején ezt vakvágánynak éreztem de a többiek elintézték hogy komoly előrelépés legyen ez az ö villaéletében

Itt most kitérnék egy kicsit..az felettébb érdekelne hogy mivel tudott Dóri,Fanny kegyeibe bekerülni(mivel egyik se preferálja ezt a típust odakinn) de mégis többször hallottam ezt..a "régi Dani".."bírom mikor ilyen"..és sokszor sajnálták hogy Zsu ennyire megvezette és elszeparálta..ergo valami volt benne,csak ezt az Rtl megtartja örökre magának..meg azt is hogy került Laci,Àdám,Robin Dani bűvkörébe..miközbe egyik se szívlelte Zsu-t mégis a "fehérek" büszke táborába tartoztak Dani által(és ide raknám még Edinát is) valami van-volt a srácban ami nagy esélyessé tehette volna(ami ész,taktika,belsőtulajdonságok keveredése) de az ö szerepét nem "Gyöztesre" írta meg a szerkesztői brigád így ez már sose fog kiderülni

Szépen terelgette a csapatát,csak aztán jött az ami a Bt. 3 tagját is elvágta a győzelemtől,Zsu hatalmas akciója,képes volt a nyerő 3 ast,egy mozdulattal földig rombolni,hogy ez idióta lépés vagy sokat akar a szarka lépés volt mindegy is,megtette..és ezzel sajnos Danit is kitette a villán kívülre(persze a 2 nagy hibája amit Danit elkövetett a játék során nem róható fel Zsu nak..a sértettsége és a belőle fakadó támadási sorozata és az alkoholos állapotának betudható lemegyek parasztba viselkedése)Ettöl függetlenül ha Zsu nem lép ilyet már a "feketék" nagy része villán kívül haknizna.

Jól vitte a szerepét Edinánál(kitart mellette,bármi áron,mégha ezzel a saját játékát is gyengíti) és szépen karolta fel stikában Robint is,amiröl megint nincs info hogyan miért..mondjuk van bennük közös,így ez nem akkora meglepetés,de mégse derül ki ez se sose talán.

Lacinál a levétel,mégis támogatom szál se védhetetlen,mert teljesen világosan felvezette..van hogy puffogi kibírható,de van hogy sok..elvan vele(amiben a közös pont is besegít) de nem tartja se elhagyottnak(nem fér bele a Grál szerepbe) se megbízhatónak,így ö a csapat külső tagja ami a Bt. megalakulásánál be lett foglalva az alapító okiratba..ők még akár ki is vihetők..de felhasználni meg alapvető kötelesség :)

Ha falkatámadásnak is látszik,azért az igaz az "emberei" mellett többé-kevésbé igyekszik is kiállni,megmondja mit gondol amik nagyrészt ülnek is,tisztában van vele hogy a képességei alapján azért jól is tud jönni a szituációkból így nem is kerüli azokat.

Szépen védte Zsu-t,jól kavarta a Dennis-Àdám-Fanny szálat(a rajzzal is),Dennist..Fannyt aprítja ha kell..közvetve..közvetlenül,akin fogás van,azt ha tudja kihasználja...a jokert aránylag jól használta..a feladatokban helyt áll(még a seprűsnél is,amikor Dennis már püffölt,Adám visszadőlt ö még csinálta..csak kézügyessége nem volt hozzá)..Ki mit tudban szépen dolgozott Fannyval(szerintem a legjobb daluk nekik volt) az iskolában is a töle távoli tesiben is állítólag kiemelkedett..így összességében nem egy rossz teljesítmény az övé.

Nálam sokkal többet tett lett az asztalra mint Denniszke..aki tujácska,de fain,meg sirály arc,csak nekem nem jött át.Ami miatt még is Dani számára érhet vége a játék az a szerkesztök elképzelései,a Zsu-s 2 hét,meg a qrva anyázás..ez ellen nehéz tenni,mert ugye csak az hibázik aki tesz is valamit,nála ez is az is megvolt,majd kiderül kiben mi él jobban mikor tolni kell az App-ot..részemröl egyértelmü Dani..

Még műsorszempontjából is ha esetleg megint ráfanyalodnák,kevés unalmasabb lenne mintha Dennis menne vissza..marad a Laci-Edina lamúr 2 hétig amíg ki nem pottyan az egyik.megy az öröm püffölés..és elkezdik a Dóri-Robin szerelem 4.0 ás verzióját..egymásnak feszülés lenne,de semmi extra.

Ha Dani valami csoda folytán tudna szembe szélbe pisilni akkor Fannyból egy új arc kerülne felszínre...Dórinak végérvényesen el kéne kezdeni,alkotni valamit,ha az idol eltűnne és megint az lenne mérvadó ki mit tett le az asztalra a műsorfolyamán,nem pedig a kamu szerelmi szál rángatná vissza a villába az aktuális párbajozót.

eatpray 2015.01.31. 16:02:17

Ha nem Dani nyer én nem is nézem tovább. Olyan szinten manipulálják már Denniskével a nézőket. Érdekes, hogy szinte az összes Dennises bevágásnál az öröm, fellélegzés zenéje megy (malacetetés, megbeszélés, Fannival való dumák), míg átkapcsolva Danira rögtön abba marad. Nevetséges az egész.... A műsor elején kifejezetten irritált, mikor 10 percig beállították Dennist a menyországból jött üdvözítőnek, aki adott enni a malacnak, ami egyébként mindennap megtörténik vagy ő vagy más általa. Érdekes módon eddig még bevágásba se került be. Borzasztó! Hajrá Dani! És már csak azért is remélem, hogy te térsz vissza. Illetőleg, ha most nem is ő vezet és szoros lesz az eredmény, akkor Dennis idióta ordibálása miatt megfordul az állás. NA MIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAN? NA MIVAAAAAAAAAAAAAAN?

2015.01.31. 16:11:30

@eatpray: Igen, sajnos manipulálják a kedves nézőket. Fentebb is beszéltünk arról, hogy nem vágják be az öfikbe a Dani-Robin stratégiai beszélgetéseket. Abban bízunk, hogy talán majd később akarnak ezzel kezdeni valamit (akkor Daninak kell visszamennie). Ha nem így lesz, akkor egyértelműen azért nem tartották fontosnak, mert Penniszkét akarják továbbra is bent tartani.
El nem tudom képzelni, mi szórakoztatót látnak ebben a farokverő párosban. Pennisz kicsit sem eredeti figura, nem is jópofa. De cserébe legalább jó nagy az arca.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 16:12:48

@Krétagarbó: Szerintem mostanra elég jól kialakult, hogy valóban két csapat van, viselkedésmintákat, értékrendet, észbeli képességeket tekintve, a Dennis-Fanni-Dóri és a Dani-Robin. Edina is inkább az utóbbiakhoz sorolható, bár nála azért van egy olyan érzésem, h kicsit hasonlít ez ahhoz, mint amit az "érettségin" előadott: eladja magát, de a tartalom hiányzik. Lacinak az a pechje, h igazából mindkét csapatból kilóg. Habitusra inkább a Dennis-Fanni-Dóri csapathoz tartozna, de értelmesebb. A Dani-Robin-Edina trióhoz pedig túlontúl beleállós és suttyó, így nem találja meg a hangot igazából egyik csapattal sem. Ádámmal jól elvoltak, mert Ádámban is megvolt ez a parasztság, viszont, mint ahogy a kinti szerepléseiből is kiderült, alapvetően értelmes srác.

bobby.ewing 2015.01.31. 16:13:50

Már most is nehezen nézem, denis állandósult faszmarkolászása és baszást imitáló csípőmozgása rendesen taszít.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 16:14:22

@natalja: Mondjuk, azok a taktikai megbeszélések sem Robinra, sem Danira nem vetnek túl jó fényt, nekem az egyik után sikerült eldönteni, h Dani is és Robin is essenek ki a pitsába :D

2015.01.31. 16:17:53

@Csak ügyesen!: De ők legalább próbálnak valamit mozgolódni. Ez egy játék, tehát játszani kellene... Nem csak élni bele a nagy semmibe. Ezt Edina nagyon jól látta.... :D

Csak ügyesen! 2015.01.31. 16:20:52

@natalja: Hát, nem tom, Dani mióta Zsu kiesett pont olyan tuja lett, mint Dennis, vagy Dóri, az h elmereng Robinnal arról, h hogy is kéne megúsznia a párbajt, nem olyan elem, ami előrevinné az öföket. Robin úgy döntött, h neki jó lesz ez a kamu próbálkozás Edina felé, mert ezzel talán eléri azt a célját, h Edinával mehessen ki párbajozni, de ha azt nem is, Laci agyát akkor is sikerül majd felcsesznie :D

2015.01.31. 16:21:30

@Csak ügyesen!: Miről beszéltek egyébként, amikor besokalltál tőlük? :D

eatpray 2015.01.31. 16:22:39

@natalja: Na ja. Daniról semmit sem vágnak be, pedig amikor nézem a streamet gyakorlatilag csak ő van fent Edinával és Robinnal. A többiek kanyarba se vannak. És akkor itt azt mondják ő az, aki semmit sem csinál. Jelenleg úgy van beállítva, mintha Dani lenne a rossz, és Dennis a jó. Holott ez egyáltalán nem igaz, legalábbis a Dani "rosszasága". Dennis jógyerek, de végtelenül egyszerű, és engem irritál, hogy annyit tudott produkálni, hogy Fannit lefekteti mindennap. Daniról az összevágások csak rossz színben tüntetik fel a hegylakót, holott minden villalakó eddig elmondta, hogy Dani egy nagyon jó gyerek, aki tényleg vicces, ott van mindenben, még maga Dennis is egyébként. Nincs is vele bajuk. Ezért roppantmód furcsa, hogy úgy csinálnak, mintha Dani csak Edinával beszélne. Éjjeli streamekben Robinnal megy a folyamatos diszkurzus, sőt Dórival is sokat szokott beszélni, és Dennissel is. Valóban hiányolom azokat a bevágásokat, amiben mozgatják az agysejtjeiket Dani meg Robin is, mert ilyen is nagyon gyakran van az esti streamekben. Amúgy meg egy szar az egész.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 16:26:34

@natalja: Hú, már nem emlékszem pontosan, de annyira cukin levezették, h csajjal kell kimenni párbajozni, mert akkor úgyis a férfi szereplő jön vissza győztesen, és ennek szellemében Robin ki is találta, h neki jó lenne Edina párbajellenfélnek (aki ugye "elvileg" tetszik neki, meg milyen jó barátok..), csak azt h tudná elérni, h Edina őt hívja ki, de sebaj ott a duplajel. Na, azóta is ezen dolgozik. Meg azt is nagy egyetértésben megbeszélték, h a Zsuval egyébként sem Dani párbaja lett volna, meg egyébként sincs itt az ideje egy Dennis elleni párbajnak, meg úgy egyáltalán semmilyen párbajnak :D

Szerencsére van még azért más is a Villában, így aztán úgy esett, h Dani nem csajjal megy ki és úgy tűnik, mégiscsak itt volt az ideje a Dennis elleni párbajnak is ;)

2015.01.31. 16:28:33

@Csak ügyesen!: Igen, Dani nem talált magára egy ideig. Talán ha kitart Zsu mellett, akkor Zsu is máshogy viselkedik, és nem esett volna ki... De ez már csak találgatás, természetesen.
Igen, egyértelműen a párbajt kell megúszniuk, ez a legbiztonságosabb stratégia. Robin elég gyorsan Edina ellen fordult, és szerintem "Danikámnak" (ahogy Edina mondja) sem esik majd nehezére ez. Rejtene még fordulatokat Dani visszatérte.
A mocsárban nem látok semmi fantáziát. Ha Pennisz visszamegy, majd megy a "megbasztuk a csicskák száját" meg a "ponnnn kurvára leszarok mindenkit" műsor tovább. Erre meg nem nagyon vagyok kíváncsi.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 16:29:14

@Joe Bacsi: Gratula! ...JELES! - Ez jobb, mint egy HV! :)))))

2015.01.31. 16:33:15

@Csak ügyesen!: :D Ja, tényleg, volt ez a hülyeségük, emlékszem. :D Érdekesen alakult most ez, Dani kicsit beforgatta saját magát ebbe a párbajba. :D Robin nagy örömére.... Cinkostársak, de azért mégsem annyira.... :D

2015.01.31. 16:41:50

@eatpray: Én is szívesebben nézném Dani-Robin próbálkozásait (még ha néha gyengécskék is), mint Denisz öntömjénezését és farokmarkolászását. Azt viszont nem mondanám, hogy Denisz jógyerek. Nem csak a belépője miatt, de ahogy beszél a többiekről a riportban, az szerintem gáz. Pl. Dani haja seggszagú, meg hasonló szemét kis monológok...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 16:42:05

@Joe Bacsi: Egyetértek minden soroddal. Én is Danira tettem, de őszintén szólva nem sok reményt látok rá. Nagyon belenyúltak a szerkik a VV7 -be. Biztos, hogy máskor, de nem ilyen látványosan.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 16:44:59

@natalja: Dani terveit az uccsó két alkalommal keresztülhúzta az élet + az RTL :) De alapvetően rajta múlt mégis, h ez így alakult. Az első esetben nagy hiba volt Maci kiesése után levenni a kendőt Laciról, már akkor fogtam a fejem, h ezt hogy nem látta át, az egy öngyilkos lépés volt, ezen nincs mit szépíteni. De az iskolahéten sem fogta fel, h miről szól a történet, nem csinált semmit, míg Fanni lökte a show-t, tanulni annyira azért ő sem tanult, pedig Laci mondogatta nekik, h nem ártana ha Edina vagy Dani szerzi meg a lilát, de Dani ezzel nem foglalkozott igazán, csak Edina vette komolyan, de hát ő meg hiába :D Persze, ettől még az RTL lehet h ugyanúgy rátette volna Fannire kendőt, de így Dani gyakorlatilag akadályt sem képezett :) lehet h gondolta, h rá fogja tudni venni Lacit és Edinát, h Dórira tegyenek, de ezt elég gyorsan bukta :)

Joe Bacsi 2015.01.31. 16:45:15

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Kösz ;) Akkor már csak reménykedjünk hogy a "közjegyzőnek" is a tudomására jut mindez és amikor a fantomkép átvált tudja mi a jó a műsornak,már így is haldoklik a sztori és ezen Dennis visszatérése nem sokat lendítene..ad-abszurdum még Edina is átgondolná hogy mennyit tolja ezt a Lacis témát ha látná ez nem biztos hogy akkora plusz,ha valaki ilyen szál nélkül visszajön..Robin se tolná túl a kell valami nő mellém,hogy kameraképes legyek..Dóri megindulna végre(vagy együtt lenne Fannyval vérgeci vagy kinyitná a szájacskáját egyedül esetleg átállna a Dani mögé :D ) Dennisel meg menne minden tovább..Robinnal a mélyülés..Lol..Fannyval a püffölés..Dórival a semmi..a két lamúr tuzsur meg egymást ölelgetve próbálná "na ez a kapcsolatosdi mükszik " ez az ami maradt vonalon tovább szenvedtetni a nézöket..broáááá :D

sixx · http://comment.blog.hu 2015.01.31. 16:46:30

@csipkebogyótea: ahhoz, hogy fanni ne menjen ki magától, dennis farka kell. márpedig fanni nélkül nincs műsor. ennyi. és ezért nehogy degradálj, hallod?

Krétagarbó 2015.01.31. 16:46:55

@Joe Bacsi: és megint csak +1. Most nagyon úgy tűnik, hogy a szerkik elképzelése az, hogy Dani ne nyerjen, a héten egyértelműen nyomták Denniszt, pozitív figurának állították be, Danit pedig már jó ideje hanyagolják, vagy ha meg is jelenik, a kép nem egyértelműen pozitív.
Majd meglátjuk, én azért bízom abban, hogy holnap mégsem hozzák ki gyóztesen a szavazók ezt a fütyikirályt...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 16:47:05

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Ne haragudj, de én még sosem láttam. Lehet, hogy nem jó körökben forgok? :) Meg kéne jobban válogassam a barátaimat! :))))))

Krétagarbó 2015.01.31. 16:48:44

@sixx: sztem Fannit hét lóval sem lehetne kivontatni, ha esetleg holnap Komisz kiesne, akkor sem. Lenne egy kis sírás Adéle aláfestő zenéjével, aztán hamar megvígasztalódna, és végre láthatnánk Fannikából mást is a nuniján kívül.

2015.01.31. 16:49:38

@csicserierika: Jaj, de szimpatikusak. :D Meg annyira viccesek... Most komolyan, ez mégis kit szórakoztat?
Na, (vagy ahogy PVC szokta: nnnnnnnnnnnna), például ezért kellene a mocsár felszámolását folytatni. Hát kik ezek, teeeeee? :D :D :D

Csak ügyesen! 2015.01.31. 16:49:48

@natalja: Most mit mondjak erre? Lacinak az lenne a jó, ha Dani kiesne, és ami Lacinak jó, az nekem is ;) Meg hát, ha Dani jön vissza, akkor borítélható, h fekete túlsúly lesz a döntőben, sőt, nagy valószínűséggel a Dani-Edina-Laci-(Zsu-Ádám) csapatból nem lesz ott senki, akkor egy Fanni-Dóri-Robin hármas lenne a legvalószínűbb, ami, szerintem, közröhej kategória lenne, és kösz szépen, nem kérném :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 16:53:44

@sixx: igen, ez a bajom nekem is. Pedig Fanni arcát úgy megnézném :DDDDDDDDDDDDD

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 16:54:42

@csicserierika: Ilyen gusztustalanságot, még életemben nem láttam. Undorítóan viselkedik, és az embereknek ez kell? Nem tudom, kinek tetszik? Nekem nem! Eddig minden VV-t láttam, de megfogadtam, hogy se a VV8-t, se a többi VV-t nem fogom nézni.A sorozatokat sem szoktam.

2015.01.31. 16:56:23

@Csak ügyesen!: Lacinak drukkolsz? :D Mindegy, ki megy most vissza, valószínűleg Laci fog párbajozni legközelebb...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 17:00:01

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: pedig csak figyelmesen kell járni, oké, nem annyira látványos általában, mint deniszé :)

sztich 2015.01.31. 17:01:09

@Némber Ván: Plusz a Zsu-Vikcsu párbaj, szintén a kihívó ment vissza ott még.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 17:02:34

@natalja: Tisztában vagyok ezzel :) Ha lenne bennük egy is kreativitás, akkor nem őt jelölnék/vinnék (tetszett Dennis beszólása, h szenvedjen csak még, őszintén szólva ennél nagyobb büntetés nem nagyon lenne neki, ha még 1 hónapig a Villában kellene lennie :D), de nincs bennük, úgyh ő lesz a kiválasztott, hacsak Robin nem kavarja meg a dolgokat, márpedig ha jól számolom, most kellene neki, mert most még védettséget kapna. Egyébként ha Robin tényleg végigvinné ezt az elképzelését, h kiidegeli Edinát és Lacit, majd Edinára ráteszi a duplajelet, aki kiviszi, simán Robinra szavaznék és le a kalappal. De nem tudom, h lesz-e ennyire bátor, szerintem nem. Meg Edina Dórit vinné, mert ő is ennyire tökös :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 17:08:19

@Joe Bacsi: Én pedig nem vagyok kíváncsi a Denisz farkára, láttam eleget. Hiába utánozza Auériliót, neki nem áll jól neki. Túl öreg hozzá, és túl buta, csak erőlködik. Egyetértek Edinával, hogy amikor kérdezték jobb lett volna ha Laci nem jön vissza a párbajról, azt felelte :" talán igen." Ő is tudja, csak megígérte Lacinak, hogy mellette marad, mint ahogy megígérte Daninak is, hogy sosem tesz rá jelet, és be is tartja az ígéretét. Én ezt becsülöm benne. Itt sokan utálják a kinézete miatt, pedig emberileg különb, bármelyik villalakónál. (szerintem nem csúnya, átlagos hétköznapi lány) Egy biztos, ha nem Dani jön vissza holnap, nem nézem többet, csak a finálét (a végső döntőt) ...aztán soha többet nem nézek VV-t. Dani, se rokonom, se nem az ismerősöm, de a két fiú közti különbség, ég és a föld.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 17:10:56

@sixx: Ott marad Fanninak Dóri. Az egyik este is kényeztették egymást. Dóri, csókolgatta a Fanni hátát, meg a nyakát. Gondolom ennél többet is tud.

lawabidingcitizen 2015.01.31. 17:15:54

Daninak ott ment el egy kicsit ez az egész, hogy a zsírdisznó elég furcsa körülmények között, egy kinti bulizás után hirtelen ketteske lett a Klinikán (belenyúlás 1). Le kellett venni Laciról a kendőt, repült a szuperlóf%sza, mert Zsuzsa vitte volna őt, és már otthon szedné a csikkeket. És mivel a Retek belenyúlt másodszor a párbajon, hogy a bajszos idegbeteg és a tetkós gyökér dugjon, kényszerpályán mozog. Ha lenne egy védett Zsuzsa benn, akkor nézné páholyból a Faszni-Bajusz vagy a Pénisz-Basszájba párbajt kétszer-két hétig és majdnem a döntőben van, plusz azt ijesztgetne a kendőrabló képességével akit akar és alakíthatná, ki húz el az ingyenkaja-ingyenpia dőzsölésből. Így meg ki fog esni ő is. Nem kellett volna a Fekete Démon ellen fordulni a fekete békakisasszony kedvéért :)

2015.01.31. 17:16:33

@Csak ügyesen!: Ha most Dani kiejtené Deniszt, akkor talán megúszná Lackó. De ha mégsem, akkor vinné PVC-t, és akkor meg úgyis visszamenne megint. /Egyébként egy ideig én is Lacinak (is) drukkoltam./

csicserierika 2015.01.31. 17:17:47

@sixx: dehogy megy ki, ott van még Dóri baba.
Nem lehetne Maci képét Laciéval kicserélni fejlécen ? Jót tenne a bioritmusomnak a durcás ketrecharcos.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 17:17:47

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Tudom, akkora nincs is több a világon.:) Fannika csak tudja....de akkor is, én már nagyon unom. Eseményt szeretnék látni, nem dugást!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 17:18:02

@natalja: PVC ellen nem biztos, hogy visszamenne a kurvázás miatt. :(

csicserierika 2015.01.31. 17:20:54

@natalja: @NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: ki is mondják, h legszívesebben így beszélnének, de annyi eszük mégis van, h az bukta lenne, ezért az a negédes mindenkit megértek, megölelek mentalitás, amit mutatni próbálnak.

2015.01.31. 17:23:10

@sixx: Szerintem Fanni sem tud már újat. Vele ugyanolyan lapos az egész, csak még idegesítő is. Lehet, hogy eleinte érdekes volt, de ezt az erőltetett hülyeséget is meg lehet unni. Én meguntam.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 17:24:17

@csicserierika: +1 Hogy pont a legszebb lakó nincs kinn fejlécben, ez nem vall jó üzleti érzékre ;) :D

csicserierika 2015.01.31. 17:25:13

@Csak ügyesen!: úgy bizony, adni kell az esztétikumra is :D

2015.01.31. 17:25:48

@-pkata-: A kurvázásért én nem tudtam haragudni Lackóra. Annyira ordenárén viselkedik PVC, hogy valahogy nem tudtam sajnálni ezért... Mondjuk ez csak az én véleményem, ettől még persze másnak lehet, hogy ez felháborító volt.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 17:27:07

@lawabidingcitizen: Megkérnélek, hogy írd már ki rendesen a neveket, ha csak egy mód van rá!
Biztos hallottad már?...: "A stílus maga az ember." ...Ne hidd, hogy mennyire vagány vagy, ezekkel a mocskolódó írásokkal! Még azt hiszem rólad, hogy Te vagy Reni. Láthatnád, hogy mindenki normálisan ír, függetlenül attól, hogy melyik csoportnak drukkol! Hidd el nem nehéz!

2015.01.31. 17:27:10

@csicserierika: Megértek? SZERETEK! :D :D :D Igen, ez szépen minősíti is őket.
Amúgy egyetértek: Lackót a fejlécre! :D

csicserierika 2015.01.31. 17:27:29

@natalja: most én adok +1-et, mert én is úgy látom, h túl van lihegve, és ezen lovagol már az egész Dóris csapat azóta is.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 17:29:00

@-pkata-: Dóri ellen visszamenne, élvezné a szerkik támogatását. De nem fogja kihívni. Fanni ellen, ha Dennis megy vissza, lenne egy nagyon szoros párbaj, billegős eredménnyel, kb. Zsu-Laci 2, ha nem Dennis megy vissza, akkor kiesik. Robin ellen simán kiesik.

Persze, sok múlik azon, h mit fog csinálni a következő két hétben, mert én úgy látom, h a mostani szériában mivel nincsenek igazán kiemelkedő, közönségkedvenc karakterek, hanem leginkább két rossz között választ a közönség, nagyon gyorsan tudnak fordulni a szimpátiák és szavaztok, gyakorlatilag napról napra, épp aszerint, h normális/kedves volt-e az egyén, vagy sem. Ha Dani megy vissza, akkor borítékolható, h Laci nem lesz se normális, se kedves :) /Egyébként se biztos, de több esélye van :) /

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 17:29:24

@csicserierika: Pedig szerintem, a trágárság visszataszító. Dehát, embere válogatja.:)

csicserierika 2015.01.31. 17:29:31

@natalja: juhuj ! Kár, h lány vagy, mi lehetne még itt ::: :D :D

Ditti82 2015.01.31. 17:30:21

@Csak ügyesen!: Robint és Lacit a fejlécbe! :D

csicserierika 2015.01.31. 17:30:38

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: ők is tudják, azért csak ez a három perc, de legalább kiélhették magukat, mi meg láthattuk :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 17:32:16

@natalja: Arról nem is beszélve, hogy az is! Csak luxus... nem akármilyen.:)

Krétagarbó 2015.01.31. 17:32:28

@csicserierika: támogatom az ötletet. mármint a Maci-Laci képcserét.
Bár a Dóri Fanni páros is tudna újat mutatni, asszem:)

Csak ügyesen! 2015.01.31. 17:33:18

@Ditti82: Tuti férfi rakta össze ezt a fejlécet, ezt első pillantásra megállapítottam, csábos Fanni, PVC, még Edináról is egész értékelhető kép (jó, ezen lehet vitatkozni :) ) + Maci (!), hülyegyerekfejet vágó Dennis és Dani, zéró Laci és Robin. Hímsoviniszta világ ez, kérem.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 17:35:26

@Ditti82: Tedd fel magad! Szóljál, hogy kifelejtettek! :)

Ascent 2015.01.31. 17:36:27

@eatpray: én már konkrétan úgy vagyok vele, hogy a legtöbb párbajon leszartam ki megy vissza, de most kifejezetten Dani-ra tennék, fentebb már páran tökéletesen kifejtették miért, de még az ellenkező vonalon megemlíteném, hogy Dennis egy suttyó még mindig, nem értem hogy felejthetik el az emberek... lényeg hogy eddig akit tényleg visszavártam az mindig kint maradt. Szóval je!:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 17:37:31

@natalja: Haragudni én sem tudok rá miatta, meg hát, ami igaz, az igaz... Aki kiáll a sarokra, ne csodálkozzon, hogy megdugják... De ettől még a nőzők nagy többsége szerintem nem így gondolkodik.
Lackót nem kell a fejlécre tenni. Most már kabalából se. :D Egy "vesztes" ott van, és holnap ott lesz egy másik is. :D
@Csak ügyesen!: Én azért nem vagyok benne biztos, hogy Dóra ellen visszamenne... Kételkedem. Sztem ha Dani megy vissza, akkor Edina - Dani kapcsolata tovább erősödik, amiből Laci kimarad, ha ügyes rájön, hogy felesleges 3., és sztem már kezdi érezni is, amit mi látunk, csak oda kell eljusson, hogy leszarja. De ha Dani kimegy, akkor marad az Edina - Laci nyáladzás, ami miatt már mindenki kaparja a falat. ÉN jobb szeretném, ha Laci leválasztódna már végre Edináról. Jót tenne neki. Annyira nem hülye, mint mutatja. A Zsu elleni párbajnál is, nem használta fel, amit a "felkészülésnél" megbeszéltünk, És Deniszt is reálisabban látja, mint Dani és Edina. Ha Edina egyedül marad, akkor mindenképpen Laciba fog csimpaszkodni, és annak nem lesz jó vége Laci részére szerintem.

csicserierika 2015.01.31. 17:38:58

@Krétagarbó: hehe, látom Lacit többen nézegetnénk :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 17:40:24

Tök jó, össze-vissza ragoztam, de értitek.. :)

Fu Szekh Li 2015.01.31. 17:41:56

@csicserierika: Ha jól emlékszem, @-pkata-: stoppolta le először :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 17:44:21

@Fu Szekh Li: Lacit? Én :D Nekem adtátok legelőször :D

lawabidingcitizen 2015.01.31. 17:45:44

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Nem vagyok Reni, nagyokos. Sajnálom, ha sértem az önérzeted azzal, hogy ezeket a senkiháziakat jelzőkkel illetem. Mert jólesik, annyira visszataszítóan undorító, ostoba, suttyó -a te kedvedért szépen kiírva- Denisz, Fanni, Dani, Edina, Maci, Laci, Reni, Vikcsu (plusz Aurélió, Alekosz, Simon, Istenes Bence, stb. :). Ha valakit kihagytam, unszimpátia alapján kiegészíthető.

Ja, és én is mindenkit utálok, csak van akit jobban :)

Fu Szekh Li 2015.01.31. 17:46:22

@-pkata-: addig mondogattad, hogy nem is olyan kicsi és görbe, és hogy elnézegetnéd otthon, hogy hagytuk, hadd vigyed :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 17:46:35

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Szerintem, nem vesztettél semmit. Úgy vagyok vele, hogy csak belenézek, mert már nagyon unalmas, aztán várok, hátha történik valami!? De semmi az égadta világon. Bizisten, alig várom, hogy vége legyen! Jobban tennék, ha kinyitnák az ajtót, és bekiáltanák, mindenki szedje a cókmókját, és hagyja el a villát most!! :) Úgy se történik semmi érdemleges. Ilyen gyenge VV. még nem volt.:((((

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.31. 17:47:30

A tegnapi öfi után döntöttem el, hogy bármennyire is rühhelem a kezdetek óta, de Danit várom vissza.
De a fő ok az, hogy kiváncsi vagyok arra, hogy Fanni, miután letudtuk az összeomlás utáni patakvér és nemzetgyász időszakot, hogyan és mit fog kezdeni magával.
Ő eddig kurva kényelmes helyeztben volt, nem kellett semmit tennie, elég volt széttennie a lábát Denisznek és néha produkálni egy kis dühkitörést, és hipp-hopp, máris Blikk-cimlap lett.

Dórira is kiváncsi lennék, hogy hogyan pozicionálja majd magát ezek után. És persze Robinra, aki Denisz kieséséből sokat profitálhat, hiszen Dórit és általa Fannit is "megszerezheti" és máris kész a másik hármas ellenpólusa.
Én több lehetőséget látok egy Denisz-mentes folytatásban, mintha ő menne vissza és nézhetjük tovább a Godzilla fényesitését, Fanni öntelt károgásáról nem is szólva... :D

Csak ügyesen! 2015.01.31. 17:48:26

@-pkata-: Nem tudom, én most nem ezt vízionálom, de tévedhetek. Ha Dani megy vissza szerintem, akkor Laci előbb-utóbb robbani fog, és nem ő fog belőle jól kijönni. Látja már most is, h a másik kettő lenézi, és mint játékos semmire se tartja, ez nyilván Edinától esik neki szarabbul, de Danitól sem veszi jó néven és még ott van Robin is, mint feszültségforrás, akit Edina és Dani miatt is el kell viselnie. Emellett az Edina-Dani duó még ki is használja a vitáknál, de mellé nem áll. Laci nem kezeli jól ezt a helyzetet, és ezután sem fogja, ha marad ez a felállás. Nyíltan nem tud nekimenni Daninak, mert akkor Edinát is elveszíti, szintén nem tud nekimenni nyíltan Robinnak sem, mert akkor Edinát elveszíti. És az egyértelmű, h Edinát nem akarja elveszíteni, egyrészt mert szereti, másrészt meg mert egyedül maradna, és azt nem bírja ki senki sem, főként nem 3 hónap után. Tehát maradna, ami most van, Laci hisztizik, depizik, bunkózik és puffog, Edina, Dani, Robin a riportban szidja és elmondja, h nekik mennyire elegük van már ebből (mintha semmi szerepük nem lenne benne). Ha Dani kiesik, akkor megszűnne az, h folyamatosan lenézik, Edina kénytelen lenne újra Laci mellé állni, és Laci talán lenyugodna. Robin még akkor is ott lenne potenciális szálnak, de jobb helyzetben lenne ennek kezelésében, mert Robin vagy átáll Dennisékhez, vagy próbál majd békülni Lacival, Edinával. Én ezt most így látom, de Laci általában nem úgy szokott reagálni a helyzetekre, mint ahogy azt én várom. Én lennék a legboldogabb, ha odaállna Dani, Edina és Robin elé, elmondaná kendőzetlen véleményét, és ott hagyná őket a pitsába. De ez egyenlő lenne egy villabeli öngyilkossággal, ezt te is tudod.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 17:49:53

@-pkata-: én nem értem, lehet, h azért, mert nem nekem írtál :)

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: hhhháááááttttttt, elég uncsi, Viki miatt most belenéztem, de azért kár volt :DDDDDDDDDD

Hedonistamama 2015.01.31. 17:51:05

@Fu Szekh Li: Kedves Fu! Nagyon szépen köszönöm a verset és a jó zenét :) Ha 8ra jól akarok kinézni készülődnöm kell ;) De közben végig Rád gondolok majd! Csókollak, ahol csak érlek :X

Hedonistamama 2015.01.31. 17:52:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ebben a megvilágításban igen, Dani menjen vissza. De ha az a kérdés, hogy kit hívnék el sörözni, akkor Dennisz lenne a befutó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 17:52:29

@Fu Szekh Li: oh, esélyem sincs nálad, ha mama még randi alatt is rád gondol:O :(

Hedonistamama 2015.01.31. 17:54:43

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: sok fokhagymával és köménymaggal! Piros ropogós bőrét kérek savanyú káposztával ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 17:54:50

@Fu Szekh Li: most meg má másnak is kéne.... :)
@Csak ügyesen!: És mi van ha az történik, hogy Dani kiesik, Robinék meg teljesen megpróbálják Edinát elszeparálni Lacitól, ha megpróbálják őket összeugrasztani? Szerintem Robinnak az összeugrasztás a célja, és ha Edina és Laci ketten maradnak, nem les ott Dani villámhárítónak (akivel Edina még mindig tud beszélni), akkor is egyedül marad Laci. Hogy Edina egyedül marad azt leszarom. Meg ha a következő párbajon Edina kiesik, Laci akkor is egyedül marad.
Ahhoz hogy Laci ne maradjon egyedül, ott maradjon neki Ádinka, ahhoz nagyon sok mindennek össze kéne jönnie.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.31. 17:57:41

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: :D:D kész vagyok tőled.
Tegnap akartam neked belinkelni valami jó kis sültmalacos képet, hogy én is boldoggá tegyelek téged, de mire odajutottam, hogy kiválasszam, majdnem elsirtam magam a megrázó látványtól.
Darabosan malacozhatunk, de egészként soha!! :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 17:57:58

@lawabidingcitizen: Köszönöm szépen. Látom, tudsz Te kulturáltan is írni.Köszönöm, hogy okosnak tartasz, igazán jól esett.:)))) Az én "önérzetemet" nem sértheti, nyugodj meg! Az a szó, egészen mást jelent...A ..Senkiháziak... jelző a többségére illik, ebben egyet is értek veled. Látod, egyszerűbb lett volna ha kiírod, hogy kit kedvelsz!? Nekem nincs kedvencem, csak elnézegetem Őket, és mindig azt várom vissza, aki egy fokkal elviselhetőbb mint a másik. :))) -ennyi-

,, 2015.01.31. 17:58:21

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: te most Edina vagy, vagy Zsu ebben a háromszögben?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 17:58:29

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Mit nem értesz? :) Mit magyarázzak :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.31. 17:59:05

@Hedonistamama: én egyikkel se mennék el. Dani ciki, Denisz meg tuti beégetne valami tuskósággal. Kinek hiányzik, hogy a pultot csapkodja a farkával, megy ilyesmi...

Joe Bacsi 2015.01.31. 18:01:16

@sixx: Távol álljon tőlem,de azért egy ekkora színésznő,nem fog a finálé előtt elvonulni..Dórival együtt rínának,ö fogná a kezét és osztana mindenkit ész nélkül..aztán elbőgné a kamerának hogy öt mindenki csak bántja,lehet többet hozna neki a mártír szerep,mint a magas paci ha a komisz huppan vissza a jólétbe.a szauna is az oscar gálára készült..kimegyek..brühühü..nem bírom brühühü..mindenki a lelkembe gázol,ok nélkül..brühühü..aztán megrázta magát és még be se ért az ajtón már tolta a fogkefe így meg úgy attackot,aztán már a Dennis-t is pedzegette hogy neki mindent lehet neki meg semmit,nincs itt akkora ragaszkodás a komisz felé,hogy godzilla hiánya akkor lukat ütne a csillámpóni univerzumán hogy kisétáljon,annál ö sokkal tudatosabb..műsírás,a Zsu ba belemagyarázós használja a pszichológiát(mert tanult róla vagy mit magyarázott valakinek a cigis kanapén anno,hogy azt mutatja Dórinak amit látni szeretne..na ott futott át rajtam először hogy nem is annyira butuska ez a karakter amit tol Fannyka,ha ö ilyen manipulatív elemekről tud,mégha ott mást is vádolt vele,önmaga is vígan élhet a használatával,saját arcára átdolgozva..támadás..sírás..mert én nő vagyok védekezés..fogadj el ilyennek..szlenggyártás..állandó kamerakeresés)Full tudatos a csaj,bizonyos elemekben,másszor meg elviszi az ösztöne,de ezt korrigálni is tudja egy megfelelő váltással,na nekem az ilyen hogy magától kisétálna az erősen gyanús.

Amúgy értem én hogy az aranytojást tojó tyúkot védeni kell..lila kendö..barlangász visszaküldése,de a 102 kettyintés,a 235. ik értelmetlen szólás,bölcsesség belekeveredéses önkifejezési stílusa már kezd megkopni.Persze a 18 as videók meg a többi a szerkik egyértelmű botránykeltés ergo megosztott, beszéljünk róla, népszerűség kiaknázásnak a vesszőparipája,amire az egész 7 es épül,de nem lenne rossz ha ebből a 18 as videók kikerülnének,Fanny átváltana egyénibe..kirakná Lacit..bosszúból :) és máris nézhetőbb lenne a műsor.

Ez viszont magában hordozhatná az Edina párbajra kerülését(ha Dennis kipottyan,mert lehet Fanny átvált önpusztításba és dühből megfogja Dinkát),amit megint csak foggal körömmel el akar kerülni az Rtl..szóval igazad lehet,legyen leegyszerüsítve..menjen a komisz,lóbáljon még a Robin elleni párbajig pár hétig,diktáljanak a "feketék" és a nézők meg le vannak ejtve..szeressék Fannyt mert ez az ami kell nekik(valaki szerint)..mert nem magától lett ekkora sztár a fekete luk az tuti,ez egy szép hosszú folyamat és ebből a spirálból már nem is lehet lassan kikerülni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.31. 18:01:32

@Csak ügyesen!: szerintem a Dani-Laci-Edina trió akkor is szétesne hamarosan, ha Dani menne vissza. Ez annyira benne van a levegőben.... Lassan el kell kezdeni az egyéni játékot mindenkinek.

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2015.01.31. 18:02:19

Remélem senki se gondolja, hogy Danika megy vissza. Dénes úgy fog visszahúzni a villába, hogy fannykával a döntőig menetelnek.Ennyike. Most komolyan, inkább danikát néznétek, mint Dénest, a trash-rap koronázatlan fitymaharcosát?

www.youtube.com/watch?v=zSrRMjjbUPg

Hajrá Dennis, szerintem szavazok is, csak idáig lusta voltam ahhoz a kurva applikációhoz.
(Dénest persze futtatja az RTL, hiszen valszeg ők hívták be a videoklipes versenyes teljesítményük - lásd fent - miatt; ez természetesen semmit nem von le abból, hogy fannyval ők ketten egész pofás kis tévéműsort gyártanak, a többiek konkrétan mellettük konkrétan biodíszletek)

Fu Szekh Li 2015.01.31. 18:02:23

@Hedonistamama: Érezd jól magad Drága, aztán majd megbeszéljük, milyen volt a hóesés :D

csicserierika 2015.01.31. 18:02:37

@Fu Szekh Li: sajnálom, bedobtuk a közösbe :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 18:02:54

@foxglove (igazándiból): inkább Edina :DDDDDDDDDDDDDDDDD

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: na, szerencsére nem sikerült linkelni :D

@-pkata-: nekem semmit, csak gondoltam, kötekedek :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.31. 18:03:41

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: látod, látod... a blogmotornak is van lelke.. :D

Jó, én meg irok egy másik levelet, hogy te meg akarod SÜTNI a malacot. :)

,, 2015.01.31. 18:03:42

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: én Zsura tippeltem volna. Sok szép D betűt tudsz írni. Szőkére festetted a hajad?

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2015.01.31. 18:04:00

- most vacsiztam azért lett ilyen menthetetlenül szar a kommentem, magamtól kérek elnézést

csicserierika 2015.01.31. 18:04:17

@-pkata-: persz, dugva tartanád, de kiszabadult a szellem a palackból :)

Fu Szekh Li 2015.01.31. 18:04:26

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Az csak a kérdés, hogy randi után kire fog gondolni? :D

Csak ügyesen! 2015.01.31. 18:04:40

@-pkata-: Ez is benne van a pakliban, ez Edinán múlik, szerintem ha Dani kiesik, Laci fel fog értékelődni nála, mint szerelmi szál. Attól függ h mit fog célravezetőbbnek tartani. Persze, Robin ettől még próbálkozni fog, az már Lacin múlik, h mit lép erre, de ha Edina tényleg melléáll, nem lesz ennyire bizonytalan szerintem. Mindenképpen szar a helyzet, de ha Dani jön vissza, semmi menekülési úvonalat nem látok, amellett a nem elhanyagolható tény mellett, h ezzel az egész játékot el fogja veszíteni ez a csapat, Fanninak nagyon jól jönne Dennis kiesése, esendő lesz és szomorú (pontosabban elő fogja adni nekünk) főként, h Dani-Edina rá fog szállni Fannira (és jöhet a kimaxolt mártírkodás). Edin ameg meg fog pukkanni, mert ezt ő akarta előadni, csak hát az a hülye visszajött a párbajról ;) Sajnos, Edina és Dani krvára nem értik h hogyan kell ezt a játékot játszani, karácsony óta mindent megtesznek, h kicsinálják a kis csapatukat, és amíg ők ketten ott vannak, Laci is megy velük a levesbe.

csicserierika 2015.01.31. 18:06:15

@Megyko: ha a nyulak szaporodására vagyok kíváncsi, ott a távkapcsoló és az animal planet :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 18:06:29

Befűszerezve, citrommal a szájában, piros ropogósra sütve egy tálcán felszolgálva. Én, a párolt lila káposztát szeretem. Olyan van? Sörrel kell locsolgatni, hogy ropogós legyen. Jó étvágyat! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 18:08:40

@Fu Szekh Li: rád, hát ki másra? :DDDDDDDDDD

Ha esetleg nem, akkor bevállallak én :P

@foxglove (igazándiból): nem, dehogy. :) Be vagyok gyógyszerezve, aztán lehet, hogy elememben vagyok.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): csak nem gondolod, hogy a blogger nevemmel címzem meg a boritékot :D

Csak ügyesen! 2015.01.31. 18:09:26

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Uh vazz, ez gonosz volt. Csak zabpelyhem van itthon, miután pkata átpasszolta a virtuális téren a vírusait, aztán itthon döglődök :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 18:10:44

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Teee, felhúzlak :D Jól mutatnál a lábamon :D
@Csak ügyesen!: Na majd meglátjuk. Nem bánnám, ha Edina kiesne a pitlibe. Kiderülne, hogy van e Laciban annyi potenciál, hogy tovább játszon. De ha igazak az összeesküvés elméletek, akkor Edina még, sajnos, maradni fog...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 18:12:30

@Csak ügyesen!: Minek nyalogattad a képernyőt vazze :D :D Vagy legalább rakj fel egy vírusirtót :D

Megyko · http://www.szinkronrendezo.blog.hu 2015.01.31. 18:12:50

@csicserierika:
3000-ftért lehet venni olcsó sim kártyás telefonokat, ha veszel pár ezret, akkor kilőheted déneskét. az animal planet a legtöbb kábeltévénél a párszáz forintos feláras csomaghoz tartozik. Bölcs döntést hoztál!
Viccen kívül, ha lehetne a VV-re fogadásokat kötni, Dennis oddsa 1,7 ; danikáé meg 4,7 körül lenne. Nem különösebben érdekel, hogy a szerkesztők végezték ki vagy szimplán ennyi volt benne, dénes sokkal szórakoztatóbb a vicces beszólásaival, és az emberségével. Amíg a többiek "befeszülnek mindenen" addig ő él mint hal a vízben. Mondom, egész korrekt televízióműsort csinálnak fannykával, robin+dórika együttes tévéértéke fél darab fanny, vagy fél darab dennis. edina simán lehetne jófej, jóarc, kedves, empatikus, csak lacika épp annyit süllyesztett nála az erkölcsi nívón, hogy mostmár egy hete 90%-ban csak az ordibálásait tálalják az öfikben.

csicserierika 2015.01.31. 18:13:11

@Csak ügyesen!: hm.. van benne valami, de örök optimista vagyok, és még az rtl is belenyúl párszor.

Fu Szekh Li 2015.01.31. 18:14:31

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Ha igen, akkor is?
Na majd éjszaka megbeszéljük, én is elhúztam, ha hazaértem benézek.
www.youtube.com/watch?v=jftCjBGAwgk

Csak ügyesen! 2015.01.31. 18:14:35

@-pkata-: Titkos vágyaim között az szerepel, h most kiesik Dani, két hét múlva Edina, de ez nem fog előfordulni. A szerkik mindent meg fognak tenni, h az egyensúlyt fenn tudják tartani, amíg csak lehet. Ezért is lenne jó Lacinak, ha most Dani kiesik, mivel két hét múlva ő fog párbajozni, és mivel nem gondolom, h a szerkik örülnének annak h ez a csapat leredukálódjon 1 db főre már most, ha jól választ, meg fogják támogatni, és az nagyon sokat számít.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 18:15:31

@Megyko: Mekkora lenne, ha Lacinak ez lett volna a célja... :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 18:17:29

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: :p
@Csak ügyesen!: sztem a szerkesztők egy idő után letojják... Én azért nem vagyok benne biztos, hogy ennyire belenyúlnak... Erre nem építenék.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 18:19:54

@-pkata-: Ja, a végén már igen, de most még nem, elég sok öf van még hátra és már így is nyavog mindenki, h unalmas a műsor. Másként elég nehéz értelmezni ezt a totális kiállást Dennis mellett... Ez az egy, ami érdekli őket, az egyes szereplők krvára nem, szerintem.

csicserierika 2015.01.31. 18:20:17

@Megyko: ne hülyéskedj, appom sincs, az megy vissza akit a többiek ( v csatorna ) akar, nálam nem vérre megy :)
Denisben nincs több, és ezt is már unom, én csak Fannira lennék kíváncsi, h mit kezd ezután, de lélekben mintha felkészült volna Godzilla elvesztésére. Tartok tőle, ha Dani megy vissza, megint negatívba megy át a csapijuk, szóval nincs igazán jó döntés. én most Dóritól szabadulnék leginkább, mert nulla a játéka.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 18:20:42

@Csak ügyesen!: Az nagy baj. Olyasmit nem eszek...csak húst, hússal. Az ember mindenevő, a hús meg finom, ehhez tartom magam.:))))

Joe Bacsi 2015.01.31. 18:22:24

Azért szépen építik a műsormenetet..tolták Zsu-t az arcba a Bt. vel együtt mert a "taktika" szó szállóigévé avanzsált..aztán hogy Edina lett a kinti,főhős..ö jött orrvérzésig..kiesett a Zsu..zavart éreztek az eröben és az egyértelmű következő elviselhetetlen faktort aki ellen felvonult a "fehér" brigád máris bevédték egy lilával és azóta is tolják az arcba hogy még inkább nélkülözhetetlen karakterré csiszolják ..napi szinten kerül a bulvárba,nehogy pár perem karakter eséllyel szálljon szembe vele(duplán biztosítják a kicsikét benn is kinn is) ebbe pont beleillik hogy Danit leradírozzák,ettől a bentiek megijednek és máris Fanny védve van Edinával és Robinnal szembe,hogy véletlenül se fogják meg a finálé előtt,menjenek Dórira(Edina.Laci észopció) aztán mehet a Laci(akinek Robin a végállomás vagy Dennis attól függően kit pakolnak meg a túlsúlyos feketék legközelebb) Kevesebb ebbe a véletlen faktor amit nehéz összefoglaló vágásból ellensúlyozni alkalomadtán,csak ez így olyan gáz,mint a kreatív csapat ebbe a szezonban letolt tevékenysége,ami "a nem hittem hogy vagy lejjebb de mégis szintre redukálódott" a 6 os után.

mobilos perpetuum 2015.01.31. 18:22:43

@Joe Bacsi: "Ha valaki nem tudja öt mondani, amit akar, az más aljasságokra is képes" - ezt már nem tudom kitől hallottam, de van benne valami. Ha már köteteket akarok olvasni, fogok egy Dosztojevszkijt.
Ha nem beépített ember vagy akkor ugyanabból a VÁGOTT anyagból vonsz le következtetéseket, amiből mi. Ha a szerkik úgy vágnak, hogy az Edina csapat legyen érdekesebb, akkor lesznek, aki ezt beveszik, én nem.
Egyetlen mondatban agyoncsapod a nagyokos szövegedet: szerinted az anyázást "nap mint nap használja az ember".
NÁLATOK.
Én normális emberek között élek.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 18:23:15

@-pkata-: Évek óta használom az -ennyi-t...nem tudtam, hogy itt más a módi. Köszike, ezután ahhoz tartom magamat. -ennyike. - :)))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 18:23:36

@Csak ügyesen!: AZ unalmon semmi nem fog változtatni, ha a kreatívok ilyen idióták...

lukacstoncsi 2015.01.31. 18:24:06

Dennis fog szerintem visszamenni.A Facebookos likeok is ezt erősitik.Eddig is így volt és a VV5-ben is ez volt.Bár azt nem értem Dóri miért vezet ennyire ebben...Danit meg kicsit kikezdték.Többen írták hogy a Fannika lila kendője belenyúlás volt.Nem láttuk az összes vizsgát csak részleteket azokhoz képest Fannika "brillírozott".De ki tudja mi van a háttérben.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 18:24:24

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Kréta mondta, hogy tán Vikcsu kezdte, és Fanni is átvette, és azóta mindenki "ennyike"zik :))

mobilos perpetuum 2015.01.31. 18:24:34

@mobilos perpetuum: "ha valaki nem tudja öt mondatban elmondani"

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 18:26:49

@Csak ügyesen!: Mielőbbi gyógyulást kívánok! A "recepteket" olvashattad, amit PKATA -nak írtunk. Próbáld ki, hátha használ Neked is! Szép estét, és jó pihenést! Mindjárt zárok.-L-

Csak ügyesen! 2015.01.31. 18:27:06

@-pkata-: Mindegy is, egy a lényeg: LACIT A FEJLÉCBE /egy normális képpel/! Köszönöm szépen és ennyike :D

másodpéldány 2015.01.31. 18:27:53

@sixx:

"márpedig fanni nélkül nincs műsor. ennyi. és ezért nehogy degradálj, hallod?"

ennyi meg egy bambi...

és remélem fannira tesznek a következő körben és lacit viszi ki és kinn hagyja, és akkor még legalább egy hónapot nézhetjük fannit, aki a hátán viszi ezt a showt...

Hedonistamama 2015.01.31. 18:29:19

A körömlakkozásnál járok, vörös, fekete, vagy babakék legyen?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 18:29:24

@Csak ügyesen!: Én nem akarom a Lacit a fejlécbe babonából. :D Receptek a blogomban összegyűjtve de van még egy: házi pálinka+ méz + fahéj + szegfűszeg + aszalt gyümölcs, + ha nagyon erősnek érzed, narancslé.

Csak ügyesen! 2015.01.31. 18:29:30

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Köszi! :) Praktikák annyira most nem kellenek, mert nekem néhány nap alatt doki lett, mivel sikerült rögtön tüdőn kezdenie, pedig sose szokott. Szóval most szedem a jó kis antibiotikumot, juhééé.

Hedonistamama 2015.01.31. 18:30:49

@sixx: Te úgy belállsz a konfliktusukba, ahogy Dennisz soha! Maxi rriszpekt

Hedonistamama 2015.01.31. 18:31:39

@-pkata-: rózsaszín van, meg lila csillámporom is, de hogy pónit hogyan csináljak, na azt nem tudom....

Csak ügyesen! 2015.01.31. 18:32:24

@-pkata-: Belenéztem azért, a gyömbérre én is esküszök, isteni jó! :) Szójaszósszal meg pláne :)

Rendes házi pálinkába sskk nem teszek mézet, szentségtörés :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 18:32:52

@Csak ügyesen!: na vazze, én azon túl vagyok... :) nekem még mondott egy jó tippet a doki: ca injekció. 500-as ampullák vannak. vízbe vagy valamibe beleborítod és megiszod. ízre semmi, vízízű, csak azért kell valamibe beleönteni,, hogy ne kenődjön szét a fele a pohár falán :D azért injekció, mert jól felszívódik. kérdezd meg, h lehet e recept nélkül kapni.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 18:36:57

@-pkata-: Én, évekkel ezelőtt írtam hozzászólásokat, a Privátbankárban, és ott használtam az
-ennyit- amikor részemről lezártam a vitát. Ám ha itt az -ennyike- a divat, akkor tartom magam hozzá.-ennyike-:)))

Csak ügyesen! 2015.01.31. 18:37:11

@-pkata-: Ez jó ötlet, tesóm kapott anno néhány éve ilyet kinn Franciao-ban, akkor még mi csak pislogtunk h mi van, de ezek szerint hozzánk is begyűrűzött :) A robolárási fázisban jó nagyon.

Schlomo Goldberg 2015.01.31. 18:38:13

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: látom már szadista is vagy, tépd meg a bundám , szeress!

járaszám 2015.01.31. 18:39:35

Rosszul vagyok Denisz farok vakarásától,de ha választanom kell,akkor inkább ő mint Dani.Az utóbbi nálam nálam leírta magát azzal ahogy Zsúval viselkedett mert nem tudott bejutni a bugyijába és ha visszamenne, a triumvirátus még gonoszabb lenne.Denisz ...ami róla leginkább eszembe jut ,az ,hogy nem gonosz,néha szórakoztató és sokkal őszintébb a kapcsolata Fáncsival mint a másik "álompár" és főleg nem idegesítő..Minden vv-t láttam,ez az első ahol az egész játék a gonoszkodára épül.Nem hittem volna Edina lesz az aki még rönénél is több mocskot tud kiokádni, eleinte ő volt nálam a nyerő.Menjen vissza az aurélió utánzat és meglátjuk mi lesz.
Ja, és fáncsi oké,hogy idegesítő ,de min szórakoznánk ha ő kiesne?

,, 2015.01.31. 18:39:47

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: ok. azt hiszem elvesztettem a humorérzékemet. ja mindegy, mert nem is volt. ÍJ.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 18:40:06

@Csak ügyesen!: kicsit bénáztam az elsőnél, hogy hogy törjem le a tetejét, de rájöttem. Csak erősen meg kell nyomni a pöttynél. :) itt az van sajna, hogy vényköteles www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/calcimusc_100_mg_ml_oldatos_injekcio/244

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.31. 18:40:44

További jó szórakozást mindenkinek! Szép estét kívánok! Viszlát! -ennyike- :)))))

Joe Bacsi 2015.01.31. 18:50:33

@mobilos perpetuum: Èn nem tartom az Edina csapatot érdekesnek,ezt hol olvastad? Edinától és Lacitól kiver a víz,de Fannykától is,ezért se pálya már az összefoglaló nekem ;) Dani meg Dennis összevetésében tartottam eszmefuttatást,ha csak 4 sorig akarsz olvasni,engedd el,nem neked szólt..az idézetet nem értem,lehet találó,de az "öt mondani,amit akar" nem jött át mit takar..bocs...ha 100 mondatból 1 el elintézed a konklúzió létjogosultságát,szíved joga.Nem tisztem szavazókat toborozni,így meggyőzni se akarom a HV résztvevőit,leírtam a véleményem oszt jónapot..hogy picit több soros lett az meg azért lehet,mert én is próbálok a normális embercsoportba tartozni,picit rétegesebb,megközelítéssel,mintsem "csinálja a"showt"..meg "csicska" azért az róla a véleményem ami.Még egyszer én kérek elnézést és tiszteletben tartom a véleményed vagy nem is inkább a "feketék" zászlóshajójának összevágott klasszikusát idézném.."pont leszarom"(ha már NÀLATOK,normálisaknál ők az érdekesebb,elfogadottabb brigád vágás ide vagy oda) Peace

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 18:51:54

Nem emlékszem, ígértek a ma esti öfibe, valami izgalmasat?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 18:52:07

Randira nem illik a fekete lakk, még a végén megijed. Inkább semmi, de az nagyon feltűnő.

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 18:57:22

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: lakk lemosva! :D Fekete farmer, magas sarkú fekete csizma, szürrke passzentos hosszú ujjú pulcsi jó lesz?

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 18:58:07

@Ditti82: köszi, beállítom a felvevő kézi készüléket :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 18:58:43

@Hedo a szadista szexista anyuka: vegyél már fel valami vidámat. piros / rózsaszín derékmelegítő legalább, ami kilóg a pulcsi alól. Gy egy szürke veréb vagy. Vagy egy piros nyaklánc / öv.

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:01:16

@-pkata-: basztikuli, nélkületek még egy randi szettet se tudok összehozni :) :) pink pulcsi? pink gyöngysorral?

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:04:40

És Dr Gyúrrós mit ad a műsorhoz? Nem értem!
Azért nem fasza feladni, mert akkor nem győzhetsz
Szolizni csak kondizás után érdemes
A fodrász az emberiség legnagyobb hatalma
kíváncsi vagyok, de félek, hogy nagyon szarcsi lesz

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 19:04:53

@Hedo a szadista szexista anyuka: nekem ez így tetszik, nem kell azt hinnie, h nyeregben van, de vmi nyaklánccal dobd fel

@-pkata-: ha ő színes egyéniség, akkor abban is jól fog kinézni :)

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:06:09

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: azt szeretném, ha arra figyelne amit mondok, nem arra, hogy a 85D-t a nyakamba póckoltam és kirakatba toltam :D :D :D

kiingattak 2015.01.31. 19:07:40

Beingok. Laci szerintem nem hisztizett tegnap, de Edinka és Dani úgy bánnak vele, mint a nagyon okos szülők a gyerekükkel. Mond valamit ami nem is rossz, de ők ketten leugatják. Beleszólnak, aztán Edinka Fannis mozdulattal szót ad Robinnak. Mert csak. Essen ki most Denisz, akin vagy akivel sokan neeeeem tudunk nevetni. Fanni csak erősödni fog ezáltal. Edina szerencsétlen meg ha nyer akkor azértt, ha nem nyer akkor azért de vélhetőleg BB Évi sorsára fog jutni. Már most 21 évesen is reszket a cigiért, kávéért, a személyisége az abszolut függő személyiség.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 19:09:55

@Hedo a szadista szexista anyuka: pinken a pink nem mutat :) pinkhez sztem a fekete a legjobb, az kiemeli.

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:10:55

@kiingattak: tényleg olyannak látod Dinit, mint BB Évi? Nem komálom Dinit, sőőőőt, de senkinek sem kívánok olyan sorsot, mint az övé.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 19:11:35

@kiingattak: Laci helyében nekem is rosszul esne, ha így lenéznének. Sztem sokáig nem is fogja elviselni. Dinka kimehetne már.

kiingattak 2015.01.31. 19:14:19

@Hedo a szadista szexista anyuka: BB Évit nem láttam élőben. Csak most. De Edina tipikus függő személyiség, és vele nagyon ki lett baszarintva az RTL részéről

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 19:15:34

@Hedo a szadista szexista anyuka: ha pasi lennék, akkor erre mondanék valamit :P

Egyébként nem baj, ha zártabban mész :)

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:15:45

@-pkata-: Laci most már tök egyedül van! És ezt ő is érzi, Dinin is azt látja, hogy Robint szereti, Dani felől árad a lekezelő stílus.... Dóri nem felejt és Dóri miatt Fáni sem. Sakk-matt Laci szevasz, te vagy a kövi kieső

kiingattak 2015.01.31. 19:16:34

@-pkata-: Nem fogja, de mit tud tenni? Alpári módon beszél, ez tény, de nem rossz ő. Számomra ezt ott mutatta meg, amikor megkérdezte Zsútól, hogy mire kellek neked..

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:17:45

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Ne kímélj! Mit mondana Dottó a vörös bakancsos neonáci hadirokkant Dominusz?

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:20:02

@kiingattak: vagy azért kérdezte, hogy Zsú kifejtse és ezzel ha a farkát nem is, de az egóját rendesen megsimogatta volna ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 19:22:26

@Hedo a szadista szexista anyuka: oh, kinek nem tetszik, ha vki nyomul rá... :)))) Ezért nem ítélhető el. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 19:23:59

@Hedo a szadista szexista anyuka: h mint pasi, kurvára leszarja, amit mondasz, az érdekli, h utána lesz-e valami :D

@-pkata-: :D randira sem vennék fel :)

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:25:20

biztató jel, találka előtt 1 órával ír, hogy várni foglak a megbeszélt helyen 20:30kor. Kis édes :)

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:26:36

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: a lesz utána attól függ mi van előtte :) Előtte konyak,utána cigi és mindenki ébredjen a saját ágyában ;)

Joe Bacsi 2015.01.31. 19:28:05

@-pkata-: Ma csak ráérős időmben elkapott az ihlet,de inkább olvasgatok mint kommentelek.A műsor már nem nyújt izgalmat,így itt olvasgatok,alkalomadtán.Másrészt sokáig Dani volt a karakterem és nem tartom fernek,hogy az Edina-Laci tobzódás miatt,rajta csattanjon az ostor holnap(mert az Edina utálók közül is sokan a Dennisre tolnak már besokalltak a "fehérektöl" ) miközben Dani próbált minden szinten színt vinni a villába(csak hát a Zsu nál elvesztette a fejét,amit azért mint "támogató" meg is értenék,ha a kinti frusztráltsága a női nemmel,inkább barát,mintsem partner..állandó kihasználtsági komplexussá fejlődött ki benne,akkor nehéz objektívnek és emberségesnek maradni ezáltal,de neki ezt dobta a gép)

Visszatérve Dennis egy megjátszott karaktert tol az arcunkba,ami mínusz..Au koppintással,iszonyat exhibicionizmussal és egy ahogy esik úgy puffan mentalitással ötvözve(az utolsó 2 megállapítás már önnönmaga,ami a kinti példák bizonyítanak..több száz csaj,hitelezők kergetnek de nem törlesztek, mert nem vonom meg magamtól a jót..tényleg csodás életpálya..a lesz ami lesz,de nekem nem gyere be)
Mindazonáltal tényleg nem láttam meg benne azt a pluszt ami miatt,továbbjuthatna mint a Dani,ezért olvasgatva hogy most öt emelik piedesztára az összefoglalókban kommentre sarkallt,másnál ez a veszély nem áll fenn.

A "feketék" számomra hulladék brigád,a "fehérekbe" elismerem hogy Laci rendelkezik már szakmával,még sportol is(és ez már nagy szó sajnos a 7 VV alapján) de a stílusa botrány..Danit a nyújtott játéka(kisebb zsákutcákkal) teszi elfogadhatóvá,meg a bentiek által szinte mindenki által elfogadott,"kedvelt" személyisége miatt..Robin meg emberséges tudott maradni,ebben az állatkertben..szóval ha Dani holnap off. ,akkor Szabolcs és Milo után szabadon nyerjen a jólelkű tuja,mert a többi nem érdemel,se pro és kontra ekkora elismerést ezért a teljesítményért amit nyújtott odabenn.

Ditti82 2015.01.31. 19:31:22

@Hedo a szadista szexista anyuka: Én nem látom őket hasonlónak se. Bár nem vagyok egy lélekbúvár, tévén keresztül pedig pláne.

eatpray 2015.01.31. 19:35:41

@Joe Bacsi: Ha Dani holnap off, az hűen tükrözi, hogy kik a célközönség. Már attól rosszul vagyok, ha látom a hogyvolt fejlécén Dennis fejét. Az a műmájer, kamerának játszom stílus, na meg a riportban a hanglejtés, egyszerűen kibírhatatlan. Nézze akkor az a réteg, aki rászavazott!

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:37:35

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: majd ha Fu-val talákozom, francia manikűr, láthatatlan smink, cuki ruci szerelésbe megyek és eladom magam ártatlan francia kisasszonynak :D :D :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 19:40:30

@Joe Bacsi: A Denisszel nekem is tele van a búrám. Nekem nem jön be a töcskölése. Kezdetben még én is Danit tartottam a legelfogadhatóbb nyertesnek, de lassan kezd úgy kinézni, mint egy hajléktalan. Meg az a nagyszájúság, hogy ez nem az ő párbaja, meg az ő ideje még nem jött el, meg a többi.. Vki epésen megjegyezte itt egyszer, hogy miért? Mikor jön el az ő ideje? Amikor a nyereményt osztják?
Lacit sajnálom, hogy az elején elszúrta azzal, hogy ő akart a villa alfája lenni a ki ha én nem stílusával, és azóta sem talált vissza egy aranyközépútra.
Még Edina is bejött az elején, aztán ahogy megkapta Lacit, egyre jobban ásta el magát, egyszerűen nem tud továbblépni a sérelmein. Laci legalább ennyivel beljebb van, vagy legalábbis nem lovagol rajta folyton. Majd üt, ha eljön az ideje, pl most azzal, hogy Daninak elintézett egy párbajt. - Na holnap kiderül. Azon többször elgondolkodtam hogy vajon a pszichológia szakon elemzik e ezt a műsort. :) Egyrészt a szereplőket, másrészt a szavazatok alapján a nézők reakcióit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 19:45:43

@-pkata-: te mondtad neki, h 10re haza kell érnie :)))))))))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 19:46:47

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Jaaa, azt hittem, arra írtad, hogy te már tudod, hogy rövid lesz, ezért otthon lesz :)

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:50:21

@-pkata-: beállítottam a felvevőt :) majd megnézem! Ígérem :) Ha 10kor ide írkálok, nem lesz szekond csensz :D :D :D

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 19:53:00

Jók legyetek kedveskéim, írjatok sok sok okosat :) Befújtam magam vattacukor parfümmel, indulhat az este ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 19:55:17

@Hedo a szadista szexista anyuka: videót csinálj :DDDDDD

Vagy esetleg legyen még rejtett kamerás is :)

Joe Bacsi 2015.01.31. 19:55:34

@eatpray: Az az igazság hogy ez eggyel idősebb korosztálynak indult mint a 6. os de mostanára lesüllyedtünk,a tini digi dugi,love story,Iza-Traki szintre..sajnálom ha a 22-27 es korosztály is ilyen vonalon mozog,stílusban,elvárt szintben vagy már azok elkapcsoltak és a csöcsfigyelő fiatalság,a jövőbeli májerképzök az È-N-B életképek követői veszik kézbe a szavazást.Vagy csak a csúnya Rtl kever ahogy akar..meglássuk.

Mirocska 2015.01.31. 19:57:09

@Hedo a szadista szexista anyuka: Jujj, most már én is nagyon kíváncsi vagyok! :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.31. 19:58:40

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Igen, feltétlenül kell a videó, mivel már annyi kis aranyos kémkamera van a piacon, vétek lenne kihagyni!

mobilos perpetuum 2015.01.31. 20:02:29

@Joe Bacsi: Öt sorral lejjebb magamat kijavítottam: "ha valaki nem tudja öt mondatban elmondani, az más aljasságokra is képes" - persze, hogy ez egy vicces mondás, én sem tudom betartani, meg nyilván nem számolgatja az ember, mennyit írt. Most is írsz vicces dolgokat, mint pl. Laci rendelkezik szakmával. És???? Nekem három olyan középfokú képzettségem van, amiben sosem dolgoztam, mert úgy alakult - emiatt azokhoz a dolgokhoz már hülye vagyok. (Más képesítéseimet nem hozom fel, ahogy más sem teszi)
"Ha a szerkik úgy vágnak, hogy az Edina csapat legyen érdekesebb, akkor lesznek, aki ezt beveszik" -ezzel rád céloztam. Egyébként nem csak engem untat az örökös nyűglődésük, kamuszerelmük, de remélem a nézők és az rtl bölcsen dönt, és Danika mehet piálgatni Körmendi Gáborral, akitől tudjuk, hogy nagy cimborák.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 20:16:20

@Ditti82: akkor már legközelebb egyenes közvetítést kérünk, fülessel, és beledumálunk a randiba :D

Hedo a nokedli szaggató 2015.01.31. 20:23:26

Még 10 petc, zenét hallgatpk. Főállásban orgazda, régen volt már orgazma...... na majd most!

Ditti82 2015.01.31. 20:26:13

@-pkata-: Mint az SOS Szerelem c. filmben Csányi Sanyi Fenyő Ivánnak. :D

tucsok13 2015.01.31. 20:30:28

Szerintem a műsor már egy ideje nézhetetlen (konkrétan elalszom rajta még az elején) de a hv olvasás függővé tett, a kommenteket is lelkesen olvasom már a VV6 óta.
Őszintén, az egész műsor annyira kiszámítható és sekélyes - amikor Robint kizárták azt hittem történik valami váratlan végre, frászt. (mondom ezt úgy hogy jobb híján már Robint tartom méltónak a győzelemre)
Edina elviselhetetlen, Laci egy kisebbségi komplexusos, hisztis, übergáááz pasi - az érzelmi zsarolásai elképesztőek, messziről kerülöm az ilyen embereket. Miután néhány évig volt egy ilyenem otthon :-D
Dani undorító, telepítettem az appot és nyomtam egyet Dennisre.. nem mellette, ellene szavaztam.
Hajrá Éden Hotel, számolom a napokat.. (csak halkan kérdezem, az RTL nem nézett ÉH-t? Talán nem lett volna tilos kicsit átírni a szabályokat és izgalmasabbá tenni a játékot)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.31. 20:33:43

@-pkata-: Elég közel lehet a randi helyszíne...Persze kicsit illik késni. .-)

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.31. 20:41:55

Ez volt már Fanniról?
Hastáncverseny Sopronban, ő kb. 1.48, 3.36, 3.49 környékén látható. :)

www.youtube.com/watch?v=6RAejgUdld4

HAJRÁ FANNI!!!!!!!!!

másodpéldány 2015.01.31. 20:51:38

@rábaszhespics Koncsíta:

köszi, azért megnéznék egy hosszabb fellépést is tőle...

érdekes, hogy a vellában nem kértek tőle még egy ilyen előadást...

rábaszhespics Koncsíta 2015.01.31. 20:56:02

@másodpéldány:
Igen..én is. Nagyon kedvelem a hastáncot, meg Fannit is. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 21:12:14

@Majom1Parádé: persze, nekem is van, de csak most jutott az eszembe ;-)

@tucsok13: pontosan.

Joe Bacsi 2015.01.31. 21:17:49

@mobilos perpetuum: Írtam én is párat azóta de megismétlem..nem tartom érdekesnek Edina csapatát,nem ragadok le a "csapat" nál,egyénileg nézem a játékosokat..Edina nekem is baromi unalmas,de soha nem is volt kedvencem..Lacinál a törekvést értékelem(nem mondtam hogy követendő példakép,de legalább csinál valamit,ami talán előre segíti az életben,már csak a stílusán kéne csiszolnia)Még mindig Daniról szólt a mai bejegyzéseim nagy része,akit érintettem az a Dennis miatti párbaj miatt volt..kapcsolatok-várható események.
Figyelj Dennisnek a saját brigádja sírta el magát..Dóri,Maci de alkalomadtán még Fáncsi is hogy nem törődik velük,kerüli őket,míg Dani az Összes villalakóval megtalálta a közös hangot(még a támadott Fáncsi,Dennis se tud ilyen területen elmarasztalóan beszélni róla..Söt..Dóri,Fanni még jobban is bírták mint Macit,Lacit,Robint,Vikcsut vagy Àdámot..Zsu ról nem is beszélve,pedig az "ellen brigád" oszlopa,szervezője volt,akkor csak nem nézheti 0-24 be a felhőket,még se lehet akkora lúzer,bár ezek csak elkapott infók,látni nem lehetett az összefoglalókban,de még a stream en se a teljesedett ez ki,de akik mondták azoknak nem céljuk hogy fényezzék Danit) Van egy karakter aki a nagyobb létszámú "fehéreket" összehozta(Àdám tanácsadójaként) egy rühellt..alelnök mellett(Zsu) és még a rivális csoport jó részével is elfogadható kapcsolatot ápolt,sikeresen egy részét(amiben talán több humor is leledzett) megvágták de még így is valamilyen szinten mozgatórugó tudott lenni a történésekben..

Mit tud Denniskénk..a közelállók se számíthattak rá "baráti" szinten(ha már elmarasztalták emiatt) de még maga Fanny is 30 támadást hordott ki lábon Dennis pislogó asszisztálása mellett..Zsu,Laci,Àdám - mal max. balhéig jutott ha betámadták, Robinról a Cowboyos hétig azt se tudta hogy benn van, a nagyszámok törvénye alapján csak több érdekesség lakozhatott Daniban ha ö még emellett sakkozott és akciókat is indított(több,kevesebb sikerrel) szinte az összes párbajban érintett volt..ha ö elért egy kis több kamerapercet,azt nem csak godzillára alapozva tette(Dani néha kicsit már túlzásba is vitte ezt,de legalább törekedett,s mint Lacinál mondtam én ezt értékelem)

Dennisnél a sodródást érzem,az elvagyok,a "krém" vezéreként tetszelegve,mert ez kijár..nálam a történesek alakulásában az ö karakterének tevékenysége minimális ráhatást sugall..nincs olyan ami miatt összefoglaló,stream szinten elájulnék tőle..Söt..na de ez az én véleményem.

skorpioqueen 2015.01.31. 21:29:53

@lawabidingcitizen:@járaszám: Ezzel én is így vagyok. Nem tudom megbocsátani Daninak a Zsuzsa elleni akcióit, ezért bármennyire is irritál Denis farokmarkolászása, őt szeretném vissza a villába; s Edina képét is szeretném látni, mikor rádöbben, hogy Lacika maradt neki már csak.

Baresz83 2015.01.31. 21:48:03

A VV előtt a Dal-t nézem, és az idei mezőnyt hallgatva kezdem úgy gondolni, hogy nem is olyan szar zene a "Kedvesem"... :D

Ascent 2015.01.31. 21:48:07

@Joe Bacsi: szívemből szólsz, végre valaki észrevette... már a legelején észrevettem pontosan amit te és még pedig azért, mert hasonló korosztály vagyunk és én is hasonló eszközöket alkalmaztam az ő korában. az EGÉSZ de komolyan az egész csak póz. az aranyoskodáson lehet a legeslegjobban látni. amikor odafigyel, játsza, amikor elfárad eltűnik. és ő mutogat.

Ronla 2015.01.31. 21:49:12

Jó estét! Mindenki bulizni ment, vagy mi ez a pangás.

Mondjuk Hedo 85D-jén elméláztam egy kicsit...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 21:55:08

@Baresz83: nekem az mai napig is a hallgathatatlan kategória :D

@Ronla: már mindegy, nem veled randizik :P

Mók_Ica 2015.01.31. 21:56:21

hali :) olvasgattam..... mosolyogtam, drukkolok Hedonistamamának :))) ő teszi jól :)))
mingyá kezdődik az öfi :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 21:58:17

@Baresz83: na ne szopass, idén akkor utolsók leszünk? :)

Baresz83 2015.01.31. 21:58:56

@Mók_Ica: szia! :) igen, én is olvasgattam, hogy micsoda randi előkészületek mentek itt. :) Ezek szerint jól sikerült neki, mert nincs itt. :) mondjuk tényleg nagy pangás van...

Commodore 2015.01.31. 21:59:00

Ezek az ikrek is ááá , kevés ez.

Fu Szekh Li 2015.01.31. 22:00:28

@Ronla: Hááááááááááát igen :D

Baresz83 2015.01.31. 22:00:34

@-pkata-: szerintem még arra se leszünk méltók... :/
@Commodore: és milyen hamisan vonyítanak!!! Ehhh, el is kapcsoltam. Akkor inkább vonyítson Edina...

Commodore 2015.01.31. 22:00:48

@-pkata-: Simán nyerhetünk, ha csak fosszarok lesznek!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 22:01:15

@Baresz83: valami borzalom...Editálva még csak-csak, de h nem megy a tisztán éneklés:O

@Mók_Ica: inkább szóltatok volna bele :D

Mók_Ica 2015.01.31. 22:01:16

@Baresz83: reméljük :))

na, a dalt hagyjátok, mindenki a fedélzetre, öfi van vagy mifene :)

Commodore 2015.01.31. 22:01:37

@Baresz83: Minden dalnál elkapcsoltam... én szégyenkezem.. :-(

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 22:02:42

jéééééééééééééézus... Robin összeborult Danival????

Mók_Ica 2015.01.31. 22:03:18

@Commodore: annak mekkora a valószínűsége??? :)))) ez a verseny egyébként nem a politikáról szól? (de)

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: drukkoltam csendben :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 22:03:39

@-pkata-: oh, de kérlek, ebben elvileg "profi" előadók vannak, abban meg próbálkozók, papíron. Bár nem feltétlen.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 22:04:07

Neeem, Robin, Laci együtt alszanak :DDDDD

Mók_Ica 2015.01.31. 22:04:22

lacci és robin ismét fellépnek a táncprodukcióval .... ez legalább vicces :))

Baresz83 2015.01.31. 22:04:52

Robin és Laci egymásra találtak :D

őszinte sixx valódi kedvence 2015.01.31. 22:04:58

véééreim, kezdőőőőőődikkkk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Commodore 2015.01.31. 22:05:19

@Mók_Ica: Pénzről szól, talán, asszem....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 22:05:35

Laci most az Edináról vagy a Robinról beszél???

Ronla 2015.01.31. 22:05:51

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Ez az én formám :( Pedig nekem hótul mindegy milyen körömlakk, meg milyen színű ruha van rajta, de hát ez van.

Baresz83 2015.01.31. 22:05:54

Hánynom kell, kérem a konténert...

Mók_Ica 2015.01.31. 22:05:56

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: ha épp nem tudom, hogy mész, akkor is drukkolok neked, mmkk :))))

laccci vallomást tesz.... hmmmm

őszinte sixx valódi kedvence 2015.01.31. 22:06:00

@Baresz83: jahhh, pont ezen szakadtam, vártam a kámingáutot ;-DDDDDDDD

csiri bá 2015.01.31. 22:06:36

na most felváltva nyígnak...

2015.01.31. 22:06:51

Életében először bulldog.Ádina okvetlenül kiszállna.

őszinte sixx valódi kedvence 2015.01.31. 22:07:14

pannifanni érez vmit :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát most kinek a dugattyúját fogja olajozgatni a vellában? :DDDDDDDDDDDDD

Commodore 2015.01.31. 22:07:18

Olvaszd fel jééégszívemet!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 22:07:26

@Ronla: tudom, tudom, ne legyen, az a legjobb ;)

@Mók_Ica: majd szólok neked :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 22:07:32

Laci mindjárt lefordul a székről :D :D

Mók_Ica 2015.01.31. 22:07:43

@Commodore: hogy melyik ország kire szavaz? végülis mindegy.... nekünk nem túl sok esélyünk van a nyerésre....

@Baresz83: használd bátran, előhúztam..... :))))

fáncsi is vallomást tesz??? mifene???? mingyá zokog mindenki........

Ronla 2015.01.31. 22:08:02

@Baresz83: Mintha valaki korábban valami hasonlóról merengett volna.

tjunior 2015.01.31. 22:08:30

na bőgős buli, király

csiri bá 2015.01.31. 22:08:42

hábakker most mindenki szerelmes mindenkibe... végén még gruppen is lesz... :))

őszinte sixx valódi kedvence 2015.01.31. 22:08:51

@szerivan: nem , de betörtem és most nézhetem a büdösbuborékokat :DDDDDDDDD

Mók_Ica 2015.01.31. 22:08:53

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: ok, várom :)))

denisz ritka köcsögül beszél..... megyek a konténerhez....

Krétagarbó 2015.01.31. 22:08:53

@Baresz83: nekem is, de a Fanniéktól is, tudják mikor kell elkezdeni játszani a hősszerelmest és továbblendíteni a digidugi (v)iszonyt...

Baresz83 2015.01.31. 22:08:57

29 évesen Dennis nem tudja mi a szerelem... grat...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.31. 22:08:57

Na, Denisznek is MÁS most ez a kapcsolat most, mint a többi. Napersze. Párbaj előtt, ez a minimum.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 22:08:59

Szerintem adjátok kölcsön Lacinak a konténert :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.31. 22:09:31

Magányos Laci meg a langyos sör a nyugiban. Rosszat sejtek. :D

Fu Szekh Li 2015.01.31. 22:09:37

Lacii a szomorú szamuráj :D

Krétagarbó 2015.01.31. 22:09:50

@őszinte sixx valódi kedvence: közvetíccs:) van ötösünk a lotyón?:)

csiri bá 2015.01.31. 22:09:58

@-pkata-: egy frászt, a konténer a miénk, neki ott van Ádinka kapucnia. :)))

Mók_Ica 2015.01.31. 22:10:34

@csiri bá: már volt a múltkor.... majdnem... :)))

lacci magányosan ül a nyugiban..... már nem szomjas és gondolkozik az elmúlt 4 évről.... ő is sírni fog..... lavóárokat a tvk alá :))))

@Krétagarbó: +10000 ekg )))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 22:10:39

@Krétagarbó: Nekem nincs, sajna
De ha Laci most boldog, akkor milyen, ha szomorú????

csiri bá 2015.01.31. 22:10:43

Lacc o'an romatikuss... így bebaxva.... :))

Krétagarbó 2015.01.31. 22:11:00

@Fu Szekh Li: Lacci mindig eretvágósra issza magát. Van ilyen, van, aki erősre, van aki vigyorgósra, ő mártírosra...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 22:11:11

@csiri bá: jó, de akkor utána Ádinka húzza a fejire :)

Mók_Ica 2015.01.31. 22:11:26

@Krétagarbó: 1 találatot olvastam :)))) ha utaztok, vigyetek magatokkal..... menjünk floridába :)))

Commodore 2015.01.31. 22:11:37

Aggyá időt! ha nyerek akkor lelépek a gecibe.

őszinte sixx valódi kedvence 2015.01.31. 22:11:40

laci 10 másodpercenként csapong
szomorú vagyok, sírni tudnék, üvölteni tudnék, boldog vagyok
hátttttt :DDDDDDDDD

pomac 2015.01.31. 22:11:47

na itt kiderült edinának csak arra kellett laci hogy játékban legyen :DD

csiri bá 2015.01.31. 22:11:48

@Krétagarbó: mártírra itta magát ez mekkora. :DDDDDDD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 22:11:58

Laci má' megint nem tudja, hogy mit beszél....

spinks 2015.01.31. 22:12:04

Nah ez megint feladja..

Fu Szekh Li 2015.01.31. 22:12:07

LACCCCCIIIIIIIIIIIIIIII megin feladja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :::DDDDDDDDD

2015.01.31. 22:12:16

Szerelmet vall lufiszáj, szőrme erre kidobja :DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 22:12:19

Remélem, h sixx vadul szavaz a leanderre, mert nem fognak bejutni :)

Baresz83 2015.01.31. 22:12:34

Szabadítsátok ki Lacit!!!

Mirocska 2015.01.31. 22:12:39

Hát mi van itt? :-D Lemaradtam az elejéről... Laci megint ki akar menni?

Mók_Ica 2015.01.31. 22:12:48

@csiri bá: @Krétagarbó: edina fog kihátrálni ebből a kapcsiból.... mik vannak????
ááááá.... laccinál az "időt kérek" szavak, az eret vágó bekapcsolói :))))

Krétagarbó 2015.01.31. 22:13:02

Jajj, de jó is az, amikor vki lelkiterrorizál. Az Edina meg egy f..asz. Minek neki idő????

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 22:13:08

és még a játékot is elbasztam miattuk, amit közben csináltam... ááááááááááááááááááááá

fran7 2015.01.31. 22:13:13

Szegény Edina mit csinált Lacival? Mondjuk ez az időkéréses dologban igaza van Lacinak. Egy nő tudja mit akar, akkor nem kér időt. Pontosan akkor is tudja, csak még nem meri megmondani.

őszinte sixx valódi kedvence 2015.01.31. 22:13:13

@Krétagarbó: persze pakoljál, minden héten nyerünk ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Commodore 2015.01.31. 22:13:14

Lassan elfogynak a közhelyek... ? naa

csiri bá 2015.01.31. 22:13:16

Cserélje valaki a konténert, mert mingyá' teli lesz. :)

agimano 2015.01.31. 22:13:19

hát ez már beszarás

Ronla 2015.01.31. 22:13:22

@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: Pontosan. Szerintem, teljesen felesleges dilemma, hogy mit vegyen fel, amikor úgyis lekerül.

@őszinte sixx valódi kedvence: Helló, előkerültél? Jó, nagyon jó. :)

Jaj, Fannika, a nunibizsergés bizony komoly gond, no, de ha Godzi kidől a sorból, még Rábinhúdra rámászhatsz, no problem.

Commodore 2015.01.31. 22:14:05

nekem szarni kell, meg KÖPNI!

spinks 2015.01.31. 22:14:11

Nah ezért zsu-t kár volt kicsinalni. Pisilniuk kelllll ááááááá..... Micsoda romantika.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 22:14:17

De miért kell ilyenkor ezt mutatni, mé nem lehet inkább a részeg luvrnyákat? :)

őszinte sixx valódi kedvence 2015.01.31. 22:14:26

@fran7: az a nő kér időt aki gyáva és gerinctelen :-))))))

Mók_Ica 2015.01.31. 22:14:33

lacci ad időt edinának és együtt mennek pisilni.... egy tál szamóca legyek, ha én ezt értem....

Baresz83 2015.01.31. 22:14:34

Laci, pisilnem kell! Romantic level 999.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.31. 22:14:36

Jézusom :O Valszeg, h az mtva stúdiója is egy rakás szar:O

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.31. 22:15:10

Ezek most itt közösen szercsirlavcsira itták magukat? :D

Krétagarbó 2015.01.31. 22:15:17

@Mók_Ica: ááá, tartok tőle, hogy Pinki sem itt herézne, ha lenne ötösünk:) de ha mégis, irány MIAMI:)))

Most ha Robin meg Edina összejön, én is eret vágok maamon, nem csak Lacci!!!

Fu Szekh Li 2015.01.31. 22:15:26

@-pkata-:
Kérem én még nem játszottam,
Nem játszottam,
Nem játszottam,
Játszani akarok mostan.

Baresz83 2015.01.31. 22:15:28

Robbiiin, megutállak, meglásd!

csiri bá 2015.01.31. 22:15:45

Na most meg Robinnyó vall cerelmet Ádinkának... hábakker.... de szép lesz majd az erdő szélen a mézeskalács házikóban hárman Laccal. :)))

tjunior 2015.01.31. 22:16:06

Laci az a csávó akire vigyázni kell ha iszik, nehogy csináljon valami baromságot magával, de utálom az ilyet

Mirocska 2015.01.31. 22:16:16

Na, ide tényleg már csak az a Józsi gyerek hiányzik! :-D

Commodore 2015.01.31. 22:16:27

Durva lenne, ha megszólalna egy zongora beszélgetés közben...

őszinte sixx valódi kedvence 2015.01.31. 22:16:27

@Ronla: hát úgy látom, hogy robinnak ki folyhatott a szeme valamikor mostanában, mert ádina.... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jemi 2015.01.31. 22:16:41

Anyám ez a szenvedés..nem unják még??

Baresz83 2015.01.31. 22:16:44

Ezek hány évesek??? 15???

csiri bá 2015.01.31. 22:16:45

"nem akarok papucs lenni" - nem is vagy Lacikám, nem vagy papucs... MAMUSZ vagy bammeg. :))))

pomac 2015.01.31. 22:17:08

laci is azért nem engedi el edinát hogy ne legyen robiné :DD komolyak :DDD

agimano 2015.01.31. 22:17:48

beszarok bazdmeg, mi megy itt?!!

őszinte sixx valódi kedvence 2015.01.31. 22:17:50

@Commodore: á a retek nem ilyen hatásvadász ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Commodore 2015.01.31. 22:17:52

@Mirocska: Ő lehet a vv7 Nógrádi Györgye... ha jól nyomja!

fran7 2015.01.31. 22:17:54

@őszinte sixx valódi kedvence: Finomabban fogalmaznék, de az igazán szörnyű, hogy egy ilyen mondat után még én éreztem magam hibásnak. Szerintem Lacinak is ez a gondja. Ő nem akart semmit és mégis ő esik pofára.

Fu Szekh Li 2015.01.31. 22:17:56

Smárold már le Robinnyó!!!

Ronla 2015.01.31. 22:17:59

Hol van az a konténer? Ide gyorsan!

Együtt mennek pisilni... Most majdnem mondtam valami csúnyát.

Mók_Ica 2015.01.31. 22:18:21

@csiri bá: kurva nagy konténert helyeztem üzembe.... nyugodtan nyomjátok, nem telik meg :))))

robin most tényleg akar vmit edinától?? én ezt nem tudom elhinni.... vetít ez a fickó, vagy csak régen dugott.....
mindeközben laccci fejét lógatva boldog és szerelmes edinába, egyedül a nyugiban....
ki érti ezt??

tjunior 2015.01.31. 22:18:27

Laci kilép, és DRÁMAAAA

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.31. 22:18:31

kreatívoknak üzenem, csinálhatnak egy lovagi párbajt edinka kezéért... a vesztes kiesik, oszt jó van... :D

Krétagarbó 2015.01.31. 22:18:34

@őszinte sixx valódi kedvence: okés, akkor már az egyik bőrönd tele van.

Gyerekek, mivan mivan mivan már ebben a VV-ben?? Mindenki hülye????