Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A kór 1x09 - Lefejezés, szex és gyertyafény (+18)

2015. január 28. 11:00 - hesszelgetőbibiána

Zeket anyja barátnője hozza haza a suliból, Kellit pedig egyszerűen nem lehet elérni telefonon, a ház pedig üresnek tűnik, amíg egy árnyék mozgásából arra nem következtetnek, hogy Mett biztos itthon van. Zek be is megy a házba, ahol a már vámpírzombiként leledző Mett várja, miközben épp Efék gördülnek be a ház elé a kenyeres furgonnal. Mielőtt Ef bemenne a házba, még kap egy kést az öregtől, amit belépve egyből Mett oldalába is vág, majd egy lapáttal először leüti, utána pedig lefejezi Mettet.

vlcsnap-00001.jpg

Fet és az öreg Kellit keresik a házban, a hekkerlány meg egy kis piát, azonban csak utóbbi jár sikerrel. Efék arra jutnak, hogy Kelli pedig akár megfertőződött, akár nem, úgyis haza fog menni, de Zeket azért el kell vinni valami biztonságos helyre. A fogdában közben Gász még mindig orvosért kiabál, mert Félix a kicsit lehányt, sárga kezeslábasában egyre durvább árnyalatait veszi fel a zöldnek. Az ordibálás célt ér, Félixet majd valamelyik kórházban leápolják.

vlcsnap-00002.jpg

Zeket egyébként majd az öreg antikboltnak álcázott, vámpírzombik likvidálására specializálódott csudabunkerébe viszik. Nora még mindig ki van borulva amiatt, hogy Fet szemrebbenés nélkül lőtte fejbe Dzsimet. Az öreg már menne haza, hogy megbeszéljék miként fognak végezni a Mesterrel, de előbb még hazaviszik Dácsot, Nora pedig ott marad Effel a házban, hogyha esetleg Kelli hazajönne.

vlcsnap-00003.jpg

Fet felkíséri a hekkerlányt, hogy biztonságban tudja, micsoda lovag! Dács azonban sík ideg, mert a barátnője, aki nem csak ott hagyta a vámpírzomikkal körülvett benzinkúton emberünket, de még a lakásukból is elvitte az összes lóvét, Dács vincsijét meg a gépét, amin minden fontos dolgot tárolt. Ezalatt az öreg elmagyarázza Zeknek ezt az egész vámpír-járvány dolgot, majd azt javasolja a kisfiúnak, hogy gondoljon úgy Mettre, mint aki elkapott egy veszettséget, gyászolja meg, majd lépjen tovább, mert az élet úgyis rá fogja kényszeríteni. Ezekkel a bölcs gondolatokkal újra visszaugrunk a múltba, ahol az ifjú Ébrahám annyi érdemlegeset csinál, hogy a zoknijába rejti a raktárból nagy nehezen kilopott ezüstkést.

vlcsnap-00004.jpg

A hekkerlánynál időközben megjelenik a szomszéd drogos gyerek, akin nagy nehezen veszik észre, hogy nem csak egyszerűen betépett, hanem zombi módba is kapcsolt. Rá is támad Dácsra, de Fet jön a kalapáccsal és elintézi. A lány most már totál kivan, így Fet úgy dönt, hogy a lány nem marad, jön ő is az öreg bunkijába. Hazaérve Nora anyja fogadja őket, aki eléggé pipa amiatt, hogy egész napra bezárták. Fet és Dács csak ámulni tud az öreg csodapincéjét meglátva, míg Ébrahám első dolga, hogy Zek elé toljon egy vámpíros könyvet, tanuljon a gyerek, majd rábeszéli Fetet, hogy csatlakozzon hozzájuk a Mester elleni harcba.

vlcsnap-00005.jpg

Ef és Nora Mett testét tekerik fóliába, majd viszik ki a hátsókertbe, hogy felgyújtsák. Csacsognak közben Kelliről, hogy vajon hol lehet, a tűz mellett pedig Dzsimről emlékeznek meg. Eközben Dács bevallja az öregnek, hogy ő tette tönkre a netet és a telefonhálózatot, Ébrahám fejében pedig összeáll a kép, hogy az egész mögött Mr. Palmör és a Herr állnak, a lányt pedig arra bíztatja, hogy még nem késő helyrehoznia, amit tett. A visszaemlékezésből kiderül, hogy az öreg ifjúkorában már megpróbálta megölni a Mestert, aki simán kicsavarta a kezéből a kést, majd eltörte az összes ujját.

vlcsnap-00007.jpg

Gászék már úton vannak a kórházba, Félix pedig úgy néz ki, mint aki bármelyik pillanatban elhányja magát, róka helyett azonban csáp lövell ki a szájából. Először Gászt veszi célba, de elvéti, majd a furgont vezető börtönőrt támadja meg, nem meglepő módon a furgon pedig emiatt nekicsapódik a korlátnak. (Ef és Nora eközben dugnak.) Az ütközés után a másik őr kiszáll megnézni, hogy mi történt hátul, de Félix őt is elkapja. Gász azonban élelmes gyerek, az előtte fekvő őrtől elveszi a stukkert és a kulcsot is. Előbbivel fejbe lövi Félixet, míg utóbbit otthagyja a többi rabnak, majd futásnak ered.

vlcsnap-00008.jpg

Az öreg fejében dübörög a II. világháború, a németeknek már nincs sok hátra, így a Herr szortírozza az embereket, hogy ki megy a kocsira és ki térdel az árok mellé várva a golyót a hátába. Az ellenség azonban már itt van, így Ébraháméknak lehetőségük van szökésre, csakhogy a kezei miatt nem tud átmászni egyedül a drótkerítésen, de társai segítenek neki. Efék légyottját Kelli barátnője zavarja meg, aki rájuk nyit és jelenetet rendez, de miután Ef biztosította Dájent, hogy elsődleges célja megtalálni Kellit, Norával együtt végre hazatérnek az öreghez.

vlcsnap-00009.jpg

A Herr hazaérve az ezüstgolyót bányássza ki a combjából, eléggé dühösnek tűnik, majd mérgében ő is visszaemlékezik. A támadás után ő is elszökik és egy bunkerbe menekül az erdőben, ahol egyébként a böhömnagy ládát is tárolja ezernyi égő gyertyával együtt, majd bőgni kezd és rinyálni, mire megjelenik neki a Mester és megnézhetjük fantasztikus átváltozását. Minden van itt. Vér, gazdatestet kereső kukacok és gyertyafény.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2015.02.04. 11:42:08

Anno ennek a résznek a vége csalódást okozott. A Mester nagyon menő volt, ahogy ott állt csuklyájával meg a vöröslő szemeivel, de aztán, amikor levette a csukját és előbukkant ez a tepsiszájú feje...

Az eléggé illúzióromboló volt.

De szerencsére a hangja még mindig olyan mintha a World of Warcraftból lépett volna ki.
süti beállítások módosítása