Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 7x72 - A bankett, a jelrakás-gate és az ufók

2015. január 27. 08:18 - Chat Géza

A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek lesznek. azt hittem ez is egy gyalázatos kiválasztás előtti-utáni adás lesz, de tévedtem: rengeteget hahotáztam.

A bankett

Első szín

Nyolc éve érettségiztem; emlékszem az egészben az volt a truváj, már ami a bankettet illeti, hogy lehetett inni az amúgy karótnyelt tanárnőkkel, az osztályfőnök kicsit lenézően, de még segített is hánytatni azokat, akik picit túltolták a haverkodást a földrajz tanárral, Ferenc atya meg magátől töltögette a Vilmos körtét, amitől meg én jártam a sloziba a nagy fehér buszt vezetni. A villalakók is ugyanezért örültek a happeningnek, hiába jegyezte meg Fanni, hogy azért az elég nagy trampliság, hogy a vizsgáztatós szettjükben jöttek vissza arconpörögni a tancsik, mert csak-csak jó volt végre a napi 24-ben látott embereken kívül másokhoz is szólni.  Az önmegtartóztatás alfája és omegája, Fanni egyből az ősz Gandalf nyakába ugrott. Robin meg Orsit hívta félre – itt lufiztatás lesz, gondoltam magamban, de totális belátást nyújtó szaunába mentek, ahol Robin felolvasta saját versét, aminek a jambikus lüktetéséről, keretes szerkezetéről, tartalmi hol az ollójáról és rímképzéséről külön olvasószemináriumot is tarthatnék.De nem fogok. A kultúrált szórakozás eddig tartott, a tanároknak kicsöngettek, elköszöntek és kimentek.

0127.gif

Második szín

(Tanárok el, pia be.)

0127vv2.png

Már nyílt is raktár, ömlött befele a szesz, így a lakók menetrend szerint halálosan beálltak és előjött belőlük az állat. Vagyis Fanni gettóbuxává, Dani 12. kerületi suttyó budaivá, Laci meg kérdezőbiztossá vedlett. Daninak csípte a szemét, hogy Fanni védettséget kapott, mert olyan jól teljesített a villaérettségin. Látszik, hogy a bezártság kicsit rámegy az ember agyára, mert amúgy ilyenért mikor menne ölre az ember? Naná, hogy beindul a dákózabáló-f*szom-b*zmeg-g*cis k*rva-csicska-f*sszopó cséplőgép. Dani arcoskodik, mire Fanni olyat mond, amit a vv-k történetében még soha senki nem ejtett ki a száján:

Pakoljátok rám a jeleket, aztán kint hagylak a g*cibe!

Több fronton is megy a basztatás, mivel ezt az egészet Dennis próbálja elsimítani. Az ügy érdekében annyit tesz, hogy kint marad dohányozni Lacival és Edinával. Laci itt kezdi el csavaros kérdésekkel bombázni Dennist.

  • Mit képviselsz te itt a villában?
  • Milyen alkat vagy, győztes?
  • Miért?
  • Minek?
  • Mire föl?

0127vv4.png

És nem vicc, tényleg ezek a kérdések mentek folyamatosan, mintha beakadt volna a lemez. Pengeeszű Dennis meg is találta a rést a pajzson, hogy Laci atom be van k*rva, azt se tudja mi van, így Edina mellé lezuttyanva elkezdi visszakérdezgetni aztán meg pofánröhögni, amiben az erdélyi lány is partnere lesz, mert hiába áll Laci mögött a Mr. Busta féle Real Trill, attól még a kérdései nem hogy instant MTA doktori címet nem érnek, de még a nekifutásból segghülye Dennist sem lehet velük falhoz állítani. Laci ezen bedurcázik és elmegy aludni, de szerencsétlenségére Edina utánamegy, hogy molesztálja még ez ügyben.

Dennis szülői felügyelet alá kerül

Most mondanám, hogy ez a sztori ennyit tud, de hálistennek sokkal több kakaó van ebben, amit a Mutter (Edina), a Fatter (Laci) és a hülyegyerek (Dennis) csúcsra is járatnak rendesen. Amúgy utálják egymást mint a szart, így elhangzik a riportban olyan, hogy

Ha lenne egy villakocsma, akkor egész nap ott lennék és innék szégyenemben, hogy ilyen fiam van.

0127vv5.png

Laciéknak kell gondoskodniuk Tompika értelmiségi szintjén vegetáló Dennisről. Nekik kell etetniük, fürdetniük, fektetniük. A fürdetés maga az álom. Edina kicsit túltolja a szerepét, mert majdnem van kalapja, nincs kalapját játszik Dennis fütyijével, mire Laci apus hamar hirtelen felbassza magát, hogy nehogy már. Edina értetlenkedik, Dennis csak néz. A szülők a nyugiban folytatják a torzsalkodást, aminek se eleje, se vége.

Kiválasztás

0127vv6.png

Dennis kapott három jelet, de amúgy Fanni kapta volna a zöld kendőt, ha nem szerez védettséget, ugye. Ez így elég kellemetlen, na nem Dennisnek, hanem a többieknek. a cigiskanapén a megszokott értelmi és érzelmi színvonalon kitárgyalják a jelrakást: Robin egy gyáva pöcs, hogy megint Edinára pakolta a jelét. Ezzel itt és most egy bimbózó barátság tört derékba. Dennist nem izgatja különösebben a dolog, majd kivisz valakit és úgyis visszajön. A kolosszális és svájci órák pontosságával működő tervének konklúzióját el is meséli a villa malacának:

Visszajövök és megb*sszuk a csicskák száját!

Hát én is csak ennyit tudnék végszóra mondani. És ugye mindenki tudja, hogy idén kétszer van karácsony: este Sixx lesz a Belevalóban.

És egy kis ráadás, ami nem fért el az adásban: 

Roosevelt is ufó volt

Dóri bugyli bicskával nyitja fel a sötét villalakók agyát, hogy kitágítsa tudatukat. Ha az 51-es körzetben van HR osztály és ezt ott olvassa valaki, akkor Dórit érdemes lenne azonnali hatállyal alkalmazni, csak szólok. Nem a legyek hordták össze ezt a földöntúli tudást, én azt mondom. Adásba egyértelműen azért nem ment le ez a zseniális anyag, mert fanni és Dóri két perc alatt szarrá promózták a NatGeót meg a Discoveryt, ahelyett hogy a Szulejmánról pofáztak volna, ugye. De a lényeg: találtak egy bolygót, aminek lóf*szt csak légköre, de légtere is van!!! De ennél csak nagyobb sületlenségek és nettó f*szségok vannak két percbe sűrítve, mint például az, hogy a Földön is többször jelen vagyunk. Ez meg már annyira Quantum Leak, hogy én fel se tudom fogni.

 

És itt egy erősen 18+-os videó is, amiben az elmaradt anatómia órákat pótolja be Dennis és Fanni a zuhanyzóban, epazarolva a Góbi, oppardon a Bódi sivatag egész éves vízkészletét, miközben Dóri lágy hónaljgyantázása adja az aláfestő zenét.

 

1507 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2015.01.27. 08:27:39

Dóri ahhoz képest, hogy csak a Két Lottit olvasta, elég tájékozott a világ dolgaiban! :-D
Poszt szuper! :-))

Conchobar 2015.01.27. 08:29:37

"Robin egy gyáva pöcs, hogy megint Edinára pakolta a jelét. Ezzel itt és most egy bimbózó barátság tört derékba" - Nőügyekben Robin úgy látszik a VV4-ből vette a példaképét (Alekosz), emiatt udvarol szinte minden nőnek. Edina esetében eléggé illúziórombolóra sikeredett a vakkomása, hogy neki tetszik Edina. Ez ugyanis már akkor is hazugságnak tűnt, pláne meg, hogy még jelet is rakott rá (egy ősrégi eseményt felemlegető, hajánál fogva előrángatott indokkal)

hannamontanna 2015.01.27. 08:29:54

:-DDDD De jót röhögtem!
Tényleg jó volt az összefoglaló. Amúgy nekem szimpi volt, ahogy Robin és a tannő lerendezték ezt a hamvába holt frigyet. Cuki volt.
Dani meg! Szánalom.

Conchobar 2015.01.27. 08:31:10

@Conchobar: jav: Edina esetében eléggé illúziórombolóra sikeredett a vallomása, hogy neki tetszik Edina.

Ditti82 2015.01.27. 08:34:13

Érdemben is hozzászólva: szegény Malacka, mit vétett, hogy el kell viselje ezeket? De azért még hajrá fantomkép, hajrá Robin!

Hadrian77 2015.01.27. 08:41:37

Fannikából előjött a gerontofil apakomplexus?

Hedonistamama 2015.01.27. 08:46:52

Ez a gyámság akkora poén is lehetne! Én tuti rendelnék bébi ételt és mesekönyvet, na meg persze pelenkát, vagy cumis üveget :)

Egyébiránt szép napot mindenkinek!

Conchobar 2015.01.27. 08:47:42

"Amúgy utálják egymást mint a szart" - Nehéz megmondani, hogy ezek a villalakók valójában mennyire utálják egymást. Ugyanis nem a haverságot, hanem sok esetben az ellenségeskedést meg a haragot is megjátszák. Például Robinnak épp a jelrakásnál jutott eszébe, hogy ő neheztel Edinára, Fanninak (meg Dennisnek) meg épp a párbaj alatt jutott eszébe, hogy ki nem állhatja Zsuzsát. Dórinak is jelrakásnál jutott eszébe Edinára haragudni (noha elég homályos volt a monológja)

Hedonistamama 2015.01.27. 08:56:41

@-pkata-: hopp! erről lemaradtam :) Akkor is :P

ritisi 2015.01.27. 08:57:32

Engem az Edina annyira irritàl màr,nem birok sokszor rànézni se.visszataszító a lénye,a bajuszkájától nem ártana megszabadulni!!a mai világban vannak jó holmik rá,kérhetne,ingyen van a villában.jó lenne ha Denis kivinné.

Eszet Lenke 2015.01.27. 09:08:18

@Hadrian77: Nagyon úgy tűnik. Ettől a biológiai szülők ismételten (és követhetetlen számban) "trottyon" lehetnek. :)

Dave83 2015.01.27. 09:13:01

@ritisi: Dennis Danit fogja kivinni

Ditti82 2015.01.27. 09:14:23

@Dave83: Nem biztos. Szerintem nem elég bátor hozzá.

Hadrian77 2015.01.27. 09:15:26

@Eszet Lenke: talán el kellene gondolkozniuk, hogyan is nevelték kisleánykájukat.

Dave83 2015.01.27. 09:16:04

@Ditti82: Pedig neki is a legkönnyebb lenne

Baresz83 2015.01.27. 09:18:38

Király a poszt, de én már a mai öfinek élek! :D Szinte látom magam előtt, ahogy Fanni végtelenítve játsza a fejében a teljes Adele-albumot, 6 óra alatt valszeg volt ideje rá, hogy összejöjjön a műsírás...

@ritisi: hagyjuk már ezt a bajuszozást, uncsi! Zsu-tól is megkérdezték a kijövetele után, ő is mondta, hogy nincs bajusza Dinkának (és miért hazudna?). Ez már itt ezerszer át lett beszélve.

vastyúk is .. 2015.01.27. 09:19:47

Robinka annyira forgatja a köpönyeget, hogy olykor-olykor elfelejti éppen melyik van rajta. Szánalom, ahogy hergeli magára Edinát. Persze az is, hogy ehhez Dani asszisztál. (Mi ez a fölényeskedés, hogy lánnyal szeretnének kimenni, mert azt biztos kint hagyják? Remélem koppannak.)
Broki verséből bevallom csak az első sort bírtam végighallgatni, olyan kínosan éreztem magam... Ha már rámozdult a villa összes csajára, Ági néni sem maradhatott ki a sorból?

Baresz83 2015.01.27. 09:20:14

Látom, összegyűlt a 80-as évfolyam... :D

Baresz83 2015.01.27. 09:21:33

@vastyúk is ..: bár Robinnak drukkolok, de ez akkor is kííínos volt tényleg... :/

g.a.b.o.r. 2015.01.27. 09:22:00

A hideg ráz ettől a Denisztől. Öntelt majom! Nagyon bízom benne, hogy nagy szavazatkülönbséggel valaki kint hagyja! Légyszi! Légyszi!

Baresz83 2015.01.27. 09:23:08

Ebből a Dóris videóból egy nyilvánvaló dolog derül ki számomra: hármuk közül Dennisnek van még némi agya...

Conchobar 2015.01.27. 09:23:34

@Ditti82: "Szerintem nem elég bátor hozzá." - Miért félne Dennis Danitól!? Arról nem beszélve, hogy Fanninak Dennis már bejelentette a Zsuzsa-Laci párbaj után, hogy most már az ő fájtjai (Dani és Laci ellen) következnek. Azt is láthatta, hogy Zsuzsa-féle metodika, a 'kiválasztom a leggyengébbet' a játék ezen szakaszában már nem fog működni. A nézők a gyávaságot is meg fogják torolni

Baresz83 2015.01.27. 09:23:57

@g.a.b.o.r.: nyugi, van rá esély! :)

Ditti82 2015.01.27. 09:26:08

@Baresz83: Ez a tény elég kiábrándító... :D
@vastyúk is ..: Éden Máté hogy kerül a villába? :O

Baresz83 2015.01.27. 09:26:22

@Conchobar: szerintem is régóta érlelődik ez a párbaj közöttük. Nem hiszem, hogy Edinkát vinné ki, Robinnal sincs baja szerintem. Így más nem is marad.

Baresz83 2015.01.27. 09:27:41

@Ditti82: igen, nem is nagyon tértem még magamhoz a döbbenettől :D

Eszet Lenke 2015.01.27. 09:28:12

@Hadrian77: Ha van bennük minimális moralitás, szembesülhettek azzal, hogy mennyire "félrekezelték" a lányukat. De hogy erre csak most és így jöttek rá, számomra érthetetlen.

Ditti82 2015.01.27. 09:30:26

@Baresz83: Tényleg, mutattak állást?

SocialWorker 2015.01.27. 09:32:02

én tudom, hogyha iszunk, elég sok dologra másképp reagálunk, illetve előfordul, hogy agressziót és dühöt vált ki. na de amit laci leművelt, az azért a legalja volt mindennek. kezdjük azzal, hogy azt sem tudta miről beszél, csak hirtelen kötekedhetnékje támadt, aztán meg amiket edinának odaböfögött?! és ezek után ádinka lohol utána, hogy "látodmilyenvagymármiértcsinálodázthátnámhiszámál". szörnyűség. annyira unalmasak már ezek, ráadásul mindegyikből ömlik a rosszindulat.
daninak is csak akkor van nagy pofája, ha iszik, de akkor gusztustalan. és ő nyomatja, hogy fanni mennyire undi. persze, ő is az, na de ilyenkor dani sem jobb egy cseppel sem.
egyik villalakót sem kedvelem, de legalább fannin és dennisen lehet röhögni olykor és például dennist én még nem nagyon láttam rosszindulatúnak. az edina-laci-dani hármast pedig megállás nélkül. így raknám ki őket ahogy vannak. mindhármat.

Ditti82 2015.01.27. 09:32:23

@Baresz83: Indoklás-gyártásban mindig is jók voltak.

csiri bá 2015.01.27. 09:32:41

@Ditti82: egy csattogós lepkét azért adhattak volna Denniszkének, hogy azt tologassa szerte a baromfiudvaron. :))

Ditti82 2015.01.27. 09:33:23

@SocialWorker: Fanninak pia se kell, hogy legalja legyen.

Ditti82 2015.01.27. 09:34:22

@csiri bá: Tényleg semmi kreativitás nincs bennük. A gyámság meddig tart, lehet tudni? Kihívásig? Vagy addig, amíg Fannika lila kendője?

Baresz83 2015.01.27. 09:34:44

@Ditti82: az öfiben még nem. A belevalót nem tudom, hogy ott mutattak-e már...

Ditti82 2015.01.27. 09:35:55

@Baresz83: Előző posztnál valaki 65-35-öt írt a fantomkép javára. vagy valami ilyesmit. :D

kismalacka 2015.01.27. 09:39:31

@Ditti82: Hát nem könnyű, az biztos :)

SocialWorker 2015.01.27. 09:39:49

@Ditti82: hát ezaz, mert a nagy úri fiúból csak akkor jönnek elő a valóságos gondolatai - ráadásul abban a stílusban, amiben az szerintem egyébként is szeretne jönni belőle - , ha be van baszva, mint az albán szamár. ezt már többször megfigyelhettük. fanni legalább mindig olyan, amilyen. na nem védem, mert rengetegszer túltolja, de azért van, hogy jól látja a dolgokat. nekem még mindig érdekesebb, mint bármelyik másik. mindig azt érzem, hogy még lehet benne valami pozitív dolog, amiről egyelőre nem tudunk. a többiek meg..lassan hánynom kell mindtől.

csiri bá 2015.01.27. 09:40:26

@Ditti82: 2-3 napnál tovább nem szokott tartani az ilyen bünti... szóval vasárnap-hétfő... esetleg még kedd...

kismalacka 2015.01.27. 09:40:29

Laci tegnap megint finoman udvarolt Dinkának :)

SocialWorker 2015.01.27. 09:42:19

@kismalacka: arra, gondolsz, hogy ocsmány szar vagy te hülye kurva? :D

Ditti82 2015.01.27. 09:42:29

@SocialWorker: Szerintem Fanni (akár játssza, akár nem) a női nem szégyene.

kismalacka 2015.01.27. 09:43:46

@SocialWorker: @Csiri Bá Hát igen...ilyen az igazi szerelem :DD Őszinte, mély érzésű :D

kismalacka 2015.01.27. 09:44:46

@kismalacka: Csiri Bá miért nem kékültél be?? Pedig jól írtam a neved...

SocialWorker 2015.01.27. 09:46:10

@kismalacka: és aztán még edina megy puncsolni. utálom ezt a szót használni, de egyszerűen erre nincs találóbb kifejezés, mint az, hogy: szánalmas.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.27. 09:46:15

@-pkata-: Mindegy, akkor is járóka, csörgő és babapempő. Az előző szériában nekem bejött a babázós hét.

Ditti82 2015.01.27. 09:47:40

@Majom1Parádé: Dennis, az óriás bébi. :D

Conchobar 2015.01.27. 09:48:04

@SocialWorker: "például dennist én még nem nagyon láttam rosszindulatúnak" - Pedig a féltékenység belőle is a legrosszabbat hozta ki (igaz, most már Ádám nincs benn). Ami meg a rosszindulatot illeti, a rosszindulatú szarkavarást, arra két súlyos példát is lehetett látni. Először, mikor Danit bevádolta a Reni-Dani párbaj előtt, hogy Robint melegnek feltételezte Zsuzsa előtt, másodszor meg mikor a ládacipelés után tudatosan elferdítette azt, amit Ádámék mondtak, és evvel sikerült Ádámékra uszítania melegségre ugró Robint (és aztán röhögött azon, hogy Ádám és Laci dühös lett)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.27. 09:48:35

@Majom1Parádé: akkor már cumit is neki.... és akkor nem beszél

Bumpi 2015.01.27. 09:49:43

Fanny akarmennyire szorakoztato is, eszmeletlen irritativ a viselkedese, remelem a donto elott kiesik. Lakas, penz, szoli, meg auto helyett kemiai kasztraciora fizetnem be legszivesebben :D
Az ilyen fekely szegeny bolygonk testén. Szerintem Edina es Denisz kozt fog eldolni a vv7. Dori tuja es Robin tuja nem nyerjen mar, Laci meg Fannykahh,, ugye oket nem kell magyarazni, maradt Edina meg Denisz, akik ugyahogy a magunk modjan eszuknel vannak. Relative az eszuknel vannak :) (Denisz viselkedesi formaitol is most tekintsunk el)

Bumpi 2015.01.27. 09:50:34

Kimaradt a Dani, talan o a legolvasottab mind kozul, de az ide keves.

SocialWorker 2015.01.27. 09:51:04

@Conchobar: akkor úgy fogalmazom meg, hogy kevesebbszer látom rosszindulatúnak, mint a többieket. lehet, hogy nála is előfordul, de nem jön belőle úgy zsigerből, mint mondjuk a laciból.

vastyúk is .. 2015.01.27. 09:52:31

@Ditti82: a Brokkoli -> Broki. Bocs, legközelebb kiírom a Brokkolit :D
Állást nem mutattak, csak a többiekkel azon mókáztunk, milyen kellemese lenne egy 65:35. Abban már nem volt egyetértés, hogy Denisz vagy Fantom javára.

Conchobar 2015.01.27. 09:54:58

@kismalacka: "Laci tegnap megint finoman udvarolt Dinkának" - Edina a magatartásával kiérdemelte azt a lekurvázást. Ha nem értett egyet a párjával, akkor hagyta volna magára Dennis-szel, dehogy még ki is röhögi. Sőt másnap még le is akarta fürdetni a pucér Dennis-t

Csak ügyesen! 2015.01.27. 09:58:43

@Bumpi: Denisz irtózatosan primitív sokszor, a többieknél egyiknél sem láttam olyan viselkedést, mint tőle. Annyi szerencséje van, h az öfben le se lehet adni ilyen jellegű ténykedéseit, max a BV-ben, mert akkor esélye sem lenne, nemhogy nyerni, de még a 30%-ra sem a párbaján.

SocialWorker 2015.01.27. 09:59:28

@Conchobar: azért vannak az életben olyan helyzetek, amikor kiröhögheted életed szerelmét. főleg, ha nem hogy egy összefüggő, értelmes mondatot nem tud elmondani, hanem gyakorlatilag egy szót sem, olyan részeg. ez igenis vicces helyzet, én sem bírtam volna ki. ezzel egyáltalán nem érdemelt ki semmiféle lekurvázást meg ocsmány szarozást. egyszerűen bántotta lacika mérhetetlen önérzetét és büszkeségét, hogy nem bólogat minden faszságára a csaja.

kismalacka 2015.01.27. 10:00:16

@Conchobar: És egy ilyenért már le kell kurvázni a szerelmedet? Te is így csinálod??

Ditti82 2015.01.27. 10:01:27

@vastyúk is ..: Pedig a plüss brokkoli cuki. :D Kár, már kezdtem örülni. :(

Conchobar 2015.01.27. 10:01:35

@SocialWorker: "lehet, hogy nála is előfordul, de nem jön belőle úgy zsigerből, mint mondjuk a laciból" - Érdekes a szemléleted: ha mosolyogva kavar szart, az számodra elfogadhatóbb, mint az, aki nem kavar szart, viszont ha felbosszantják, akkor rendkívüli dühöt mutat. Egyébként Laciban hol látod a rosszindulatot, miből jön ki neked a rosszindulata?

Csak ügyesen! 2015.01.27. 10:02:23

@Conchobar: Dinka most már egy hete folyamatosan piszkálja és lekezeli Lacit, csak olyan kis sunyin, nem annyira feltűnően csinálja, de idegeli a srácot rendesen. Laci eddig még egész jól viselte, ha iszik, akkor kevésbé. De egyértelmű, h nem okésak a dolgok köztük, elég nagy a feszkó. Kiváncsi vagyok, h mi lesz ebből.

Ruadhnait 2015.01.27. 10:03:07

@Conchobar: Igen, mert ha valaki rohog, akkor mindjart kurvava valik...??

Ditti82 2015.01.27. 10:04:33

@Csak ügyesen!: Laci kihajítja Edinát és @-pkata-: -t választja! :D

Ditti82 2015.01.27. 10:05:08

@Ruadhnait: Elvileg szerelmes bele. Elvileg.

Conchobar 2015.01.27. 10:07:06

@kismalacka: "És egy ilyenért már le kell kurvázni a szerelmedet? Te is így csinálod??" - Igen, le kell kurváznia, ha nem szándékozik azonnal otthagyni. Ki mástól várjon az ember lojalitást, ha nem a párjától. Ki mástól várja azt, hogy ne röhögje ki, hogy megértéssel kezelje, mint attól, aki (állítólag) szereti

Ruadhnait 2015.01.27. 10:07:48

@Ditti82: Jah, hat ha a parom ekkora f@szsagokat beszelne, en is kirohognem. :D Nem volt szerintem abban semmi gonoszsag, csak felrohogott, meg reszegek is voltak. Kurvazasra meg semmi szukseg a pasidtol, azt meg el se hiszem, hogy valaki szerint ez jo reakcio volt egy rohogesre...

SocialWorker 2015.01.27. 10:08:26

@Ruadhnait: és még az én szemléletem az érdekes...

Ruadhnait 2015.01.27. 10:09:43

@SocialWorker: Miert mi baj a szemleletemmel? Nem ertelek.

Conchobar 2015.01.27. 10:10:27

@Ruadhnait: "Igen, mert ha valaki rohog, akkor mindjart kurvava valik...??" - Ne röhögjön a párján, ne tegyen neki keresztbe, és akkor az sem fogja majd lekurvázni. Egyébként, Edina a lekurvázás és a szakítás közül a lekurvázást választotta

Conchobar 2015.01.27. 10:11:29

@Ruadhnait: "Nem ertelek" - Mit nem értesz rajta?

Ruadhnait 2015.01.27. 10:13:05

@Conchobar: Nagyon szomoruan hallom ezt, hogy vannak emberek, akik olyan vilagban elnek, ahol szerintuk ha valaki kineveti parjat, amikor balf@szkent viselkedik szakitassal vagy lekurvazassal jar. En egy masik vilagban elek, ugyhogy be is fejeztem a temat, mert ertelme nincs ezen vitazni tovabb.

SocialWorker 2015.01.27. 10:13:47

@Ruadhnait: ja, a tiéddel semmi, állítólag az enyémmel van baj. conchobar szerint. aki persze közben azt gondolja, hogy nevetésért lekurvázás JÁR. értem.

Conchobar 2015.01.27. 10:13:51

@Ruadhnait: "Jah, hat ha a parom ekkora f@szsagokat beszelne, en is kirohognem" - Az még nem jutott eszedbe, hogy a röhögés helyett inkább másvalakit kellene párodul választani?

SocialWorker 2015.01.27. 10:15:07

@Conchobar: nem téged nem ért, nem kell neked mindenre válaszolni :)))

Csak ügyesen! 2015.01.27. 10:15:12

@Ruadhnait: Nyilván nem volt jó reakció, ez nem kérdés, Lacinak azt kéne megtanulnia leginkább, h nem mindegy, h milyen szavakat használ, nem túl jó minta lehetett előtte. Mert egyébként ez a megnyilvánulás nála kb azzal volt egyenlő, mint ha azt mondta volna, h mit röhögsz ki, miért állsz mellé és egyébként is miért vagy ilyen bunkó már egy hete. A másnapi reakcióján is látszott h egyszerűen nem érzi a súlyát annak, amit mond. Majd megtanulja (remélhetőleg).

Ruadhnait 2015.01.27. 10:15:51

@Conchobar: Szerintem ne kezdjel el szemelyeskedni, mert en sem azzal vagtam vissza neked, hogy "csodalatos es boldog parkapcsolatban elhetsz, ahol szabadon kurvazhatod a parod, o meg semmit nem tehet, kulonben szakitasz vele." Befejeztem a veled valo beszelgetest!

Mildi_Bp 2015.01.27. 10:17:09

@Mirocska: LOL! :-D Dóri és az ő Két Lottiból merített bölcsessége :-D

vastyúk is .. 2015.01.27. 10:19:05

@Csak ügyesen!: Másnap Laci nem győzött bocsánatot kérni, szóval rájött ő, hogy nem az a megoldás ilyenkor, amit előző este csinált.

Ditti82 2015.01.27. 10:20:55

@Mildi_Bp: Szerintem mindenki felületesen olvashatta a történetet, mert ilyen dolgokat csak miss tuja szűrt le. :D

Conchobar 2015.01.27. 10:21:20

@Ruadhnait: "ahol szerintuk ha valaki kineveti parjat, amikor balf@szkent viselkedik szakitassal vagy lekurvazassal jar" - Igen. Egyelőre más világban élsz. Egyelőre természetesnek tekinted azt, hogy valaki kiröhögi, vagy legalábbis rossz érzéseket kelt abban, akit szeret. Egyelőre természetesnek tekinted azt, hogyha valaki nem tanúsít semmiféle lojalitást a párja

Ditti82 2015.01.27. 10:21:28

@Majom1Parádé: És a lecsós tál kinyalatlan marad? :O

Conchobar 2015.01.27. 10:22:22

@Ruadhnait: "Befejeztem a veled valo beszelgetest!" - Miféle beszélgetést? Részeg vagy?

Mildi_Bp 2015.01.27. 10:24:01

Gézu, könnyesre röhögtem magam a mai poszton. Kösszzz!
"hiába áll Laci mögött a Mr. Busta féle Real Trill, attól még a kérdései nem hogy instant MTA doktori címet nem érnek, de még a nekifutásból segghülye Dennist sem lehet velük falhoz állítani." :-D LOL
"Ezt a kolosszális és svájci órák pontosságával működő tervének konklúzióját el is meséli a villa malacának: Visszajövök és megb*sszuk a csicskák száját!" HÁHÁHÁÁ
"De a lényeg: találtak egy bolygót, aminek lóf*szt csak légköre, de légtere is van!!! De ennél csak nagyobb sületlenségek és nettó f*szségok vannak két percbe sűrítve, mint például az, hogy a Földön is többször jelen vagyunk." HIHIHI

Conchobar 2015.01.27. 10:24:14

@SocialWorker: "nem téged nem ért, nem kell neked mindenre válaszolni" - És neked? Neked kötelező olyan kérdésekre válaszolnod, amelyeket nem hozzád intéztek?

vastyúk is .. 2015.01.27. 10:24:59

@Conchobar: Kedves Conor, mesélj inkább arról, hogy mi volt veled tegnap, hogy ilyen 'paprikás' a hangulatod? :D

Ruadhnait 2015.01.27. 10:26:03

@Csak ügyesen!: Persze, egyetertek. Azzal nem, hogy valaki mondta, hogy megerdemli a kurvazast ezert. Mashogy kellett volna lerendeznie a Lacinak.

Csak ügyesen! 2015.01.27. 10:26:17

@vastyúk is ..: Igen, ezért van esélye arra h majd megtanulja, h mi a helyes és mi nem, még van rá ideje. Ami viszont a VV-t illeti, jó lenne, ha többet nem inna :D :D Józanul elég jól kezeli és látja a dolgokat, de a pia nagyon elviszi.

Gia Gianea 2015.01.27. 10:26:40

De gáz lesz ha Liluék majd valamikor visszajátsszák,amiket Laci mondott Edinára..

Ditti82 2015.01.27. 10:27:03

@Majom1Parádé: Aztán lehet, hogy a játék végéig. :D

Mildi_Bp 2015.01.27. 10:29:22

@Gia Gianea: Igen, kezdve azzal, amikor megérkezett Edina a villába és kiröhögték Edina másik országos nagy haverjával, Danival, hogy nem valami szép lány.

Ditti82 2015.01.27. 10:29:37

Az éneklősdi (Single Ladies, ill. Troublemaker) nem volt? Vagy csak az én figyelmemet kerülte el, de nagyon?

malevil2050 2015.01.27. 10:29:52

@Ditti82: Azé szólhattá vóna má majd megőrültem ottan magányomban.

vastyúk is .. 2015.01.27. 10:30:13

@Csak ügyesen!: Hát igen, az alkohol egyiknek sem áll jól :D legjobb példa: Plasztik. hihihihihihi

@Gia Gianea: Biztos szarul érinti majd Lacit. A szerkiken múlik, hogy a következő Lacis párbajon bejátszák-e. Bár Zsuzsa is felhozta érvnek, hogy Laci hogy beszél a nőkkel, mégsem lett elég arra, hogy kint hagyja.

Conchobar 2015.01.27. 10:30:54

@vastyúk is ..: "Másnap Laci nem győzött bocsánatot kérni, szóval rájött ő, hogy nem az a megoldás ilyenkor, amit előző este csinált" - És Edina? Rájött valamire? Abból ítélve, hogy a pucér Dennis-t akarta fürdetni, nem sok mindenre jöhetett rá (legfeljebb arra, hogy Zsuzsa távoztával Laci nem tud hatásosan visszavágni a Dennis-fürdetésre)

zsopicur 2015.01.27. 10:31:17

senkinek eszebe sem jutott felhasznalni a szamüzes kepesseget soha senki ellen, mert midnenki egyet ertett benne h az hatalmas görenyseg es az amugy is elzart szituban az mar tenyleg durva. Erre Lacihoz került, 1 napot nem birt magaval. Nem is birta kivarni mig jön egy igazi nagy konfliktus, vagy taktikazasbol olyankor kiküldeni amikor tenyleg fontos, egyböl eldurrantotta a semmiert. Laci sötet bunko fontoskodo nöggyülölö. Nem birom felfogni kik szavaztak ra es miert.....

Gia Gianea 2015.01.27. 10:31:23

@Mildi_Bp: Krisz és Iza kapcsolata majdnem ráment arra,hogy visszanézték a vv-jüket..

zsopicur 2015.01.27. 10:33:07

en se birom Denniszt egy kicsit sem, de ha megint a Zedina Laci Dani triobol nyer valaki akkor kiborulok. Mar a zsu laci parbajnal sem ereztem jogosnak, egyre undoritobban viselkednek egyre fölenyesebben, ha megint ök nyernek akkor aztan vegkepp igazoltnak latjak h barkivel barmit megtehetnek....remelem nem igy lesz. barcsak dennisz Dinkat hivna ki, tuti szavaznek ra!

Conchobar 2015.01.27. 10:33:09

@vastyúk is ..: "Kedves Conor, mesélj inkább arról, hogy mi volt veled tegnap, hogy ilyen 'paprikás' a hangulatod?" - Te úgy látod, hogy ma kivételesen paprikás hangulatban vagyok?

malevil2050 2015.01.27. 10:34:07

Nahh ennyi vót egyenlőre ,concoval nem vok hajlandó egy oldalon szerepelni.Remélem eccer elérem h magának fog idézgetni.

Csak ügyesen! 2015.01.27. 10:34:16

@vastyúk is ..: Ha Fannival megy ki, nem lesz indok, h bejátszák, ott majd olyan kisvideók lesznek, ahol egymást anyázzák :) Lacinak ezért lenne Fanni viszonylag jó párbajellenfél. Ő, meg Dennis.

Dani is gáz, ha iszik :D Kb. ők hárman, akiknek nagyon nem lenne szabad inniuk a Villában :)

Ditti82 2015.01.27. 10:34:18

@Gia Gianea: Honlapon sincs. Kár érte. :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 10:34:35

@Conchobar: " Edina a magatartásával kiérdemelte azt a lekurvázást. Ha nem értett egyet a párjával, akkor hagyta volna magára Dennis-szel, dehogy még ki is röhögi."

Végre egyszer nem vette véresen komolyan se magát, se a helyzetet. Nekem kifejezetten tetszett az, ahogy "átragályosodott" rá Denisz röhögése.

Ditti82 2015.01.27. 10:35:18

@zsopicur: Megint? Már nyertek valamikor VV-t? :O

Mirocska 2015.01.27. 10:35:35

@Ditti82: De valahol, valamennyit láttunk belőle. Vagy csak álmodtam? :-D

vastyúk is .. 2015.01.27. 10:35:51

@Conchobar: Feladat volt, hogy fürdessék meg. Laci rászólt Edinára, hogy nehogy.. Edina 'csak a hátát akartam megmosni'. Laci már azt vizionálta tényleg, hogy Edina Godzillát szappanozza, de a vége mégiscsak az lett, hogy Edina csak tusfürdőt nyomott Denisz markába. Szóval Edina instant rájött, hogy Apucinál nem jó pont, ha Anyuci Deniszkét szappanozza.

Csak ügyesen! 2015.01.27. 10:36:33

@Mildi_Bp: Nem tudom, h ennek mi jelentősége lenne, akkor még nem ismerték egymást és Edina nem egy szép lány.

Conchobar 2015.01.27. 10:37:30

@Ruadhnait: " Azzal nem, hogy valaki mondta, hogy megerdemli a kurvazast ezert. Mashogy kellett volna lerendeznie a Lacinak" - Nem akarod érteni, ugye? Edina nagyon súlyos dolgot vétett (nem is annyira Laci, mint inkább a Lacival való kapcsolat ellen)

vastyúk is .. 2015.01.27. 10:38:13

@Conchobar: Igen, úgy látom, mintha kivételesen paprikás hangulatban lennél. Persze a tévedésem sosincs kizárva..

zsopicur 2015.01.27. 10:38:22

ugy ertem h a parbajon

Ditti82 2015.01.27. 10:38:35

@Mirocska: Sixx intézhetne valamit, most nem azért... :D

rearwindow 2015.01.27. 10:39:28

Döbbenetes ahogy sóvárogva várják a piát, aztán azonnal be is tolják pár órán belül, bármit és bármennyit kapnak... Az előző VV-ben nem volt ekkora vedelés, ott nekem fel se tűnt hogy korlátozva van a szesz mennyisége, sose volt "elfogyva" :)

Mirocska 2015.01.27. 10:40:17

@Ditti82: De valamennyi volt, mert itt írta is valaki, hogy Dennisz milyen jól rappelt benne. A lányokra meg emlékszem is, hogy együtt énekeltek.

Hadrian77 2015.01.27. 10:40:49

@vastyúk is ..: lehet azt úgy is szappanozni, hogy jól csípjen, csak ahhoz nem szenzitív tusfürdő kell.

zsopicur 2015.01.27. 10:41:02

Denisz meg egyszer nem mondott semmi rondat a Fannira plane nem kurvazta le. Laci non stop olyanokat odaszol Edinanak amit normalis önertekelessel rendelkezö nö nem viselne el, plane nem menne utana meg a behisztizett felhez puncsolni...

Ditti82 2015.01.27. 10:42:57

@Mirocska: Az egyik énekórán volt. Edina vonaglott, a fiúk meg motyogtak össze-vissza.

zsopicur 2015.01.27. 10:43:25

Laci a kezdetekkor folyton gunyt is üzött Edinabol. Capa-nak hivta, meg azt ecsetelte a Danieknak h kiharapna a pokot a sarokbol....Most se jobb h "szerelems" ocsmany vagy ne nyulj hozzam kurva es tarsai....

Conchobar 2015.01.27. 10:43:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Nekem kifejezetten tetszett az, ahogy 'átragályosodott' rá Denisz röhögése" - Magának Edinának kellett volna 'átragályosodnia' egy másik helyszínre, mikor látta, hogy a csörtéből Laci nem tud jól kijönni (ahelyett, hogy épp Dennis-szel kezd el együttröhögni). Pont ugyanazt tette, amit Dani tett Zsuzsával kapcsolatosan a Macis-bögrés vita idején, csak épp Zsuzsa távoztával Lacinak jóval kevesebb sansza maradt a visszavágásra

rearwindow 2015.01.27. 10:46:11

@zsopicur: igen, én biztosan komolyan elgondolkodnék a kapcsolatunkon ha a pasim "te hülye k.rva" megjegyzéssel búcsúzna tőlem :) De hát Lackó "vádámbar" neki szabad :D

Conchobar 2015.01.27. 10:46:45

@vastyúk is ..: "Szóval Edina instant rájött, hogy Apucinál nem jó pont, ha Anyuci Deniszkét szappanozza." - Nemcsak 'Apucinál' nem jó pont az, ha a Laciba (majdnem) szerelmes 'Anyuci' a meztelen (!) Deniszkét szappanozza

vastyúk is .. 2015.01.27. 10:46:45

@Hadrian77: heheheheheheheehehehehehe. Laci azt hiszem tényleg nem bírta volna idegekkel :D

@Mirocska: Igen volt belőle, szóval nem tudom, hogy a végkifejletet hogyhogy nem adták le. Lehet azxfaktorra tartogatják :D

@Csak ügyesen!: Igaz, lenne a bejátszókban bőven anyázás az említetteken kívül is. :D Szerintem Fanni-panni is sokkal bátrabb lesz, ha iszik kicsit. Aki ilyenkor is "józannak látszik" az kb Robin és Denisz(bár nála meg árulkodó, hogy mindent körbejelöl)

Csak ügyesen! 2015.01.27. 10:47:22

@rearwindow: A kiesettek elmondták, h valójában nem kapnak sokat, ezért az a módszer, h gyorsan döntik be, így érik el a kívánt hatást, és ezért van, h ilyen gyorsan és látványosan kiütik magukat.

Conchobar 2015.01.27. 10:50:26

@rearwindow: "igen, én biztosan komolyan elgondolkodnék a kapcsolatunkon ha a pasim 'te hülye k.rva' megjegyzéssel búcsúzna tőlem" - Edinának nemcsak a kapcsolaton kellett volna elgondolkodnia, hanem a Laci-Dennis csörtében tanúsított önnön magatartásán is

vastyúk is .. 2015.01.27. 10:51:10

@Conchobar: De-hát végül is a pucér Denisz szappanozása csak egy gondolatkísérlet maradt, mégis mintha felszámoltad volna azt a nem jó pontot. :D

zsopicur 2015.01.27. 10:51:29

Amikor Edina közölte az atom reszeg melysegesen beegett majd alpariul kurvazo vademberevel h "seggfej vagy Laci" felcsillant egy kis remeny. Esküszöm mar majdnem elkezdtem birni Edinat ujra, gondoltam ha most felall es otthagyja akkor en ujra Edina fan leszek, de csak nem jött össze.

vastyúk is .. 2015.01.27. 10:58:14

@zsopicur: Érdekes, mert ezen a ponton én meg pont azt láttam, hogy lám, ez az Edina hogy meglátta, hogy miről is van szó. (Persze szerintem arról, hogy Lacinak olyannyira a béka segge alatt van az önértékelése valójában, hogy nem bírja lekezelni, ha a nője részegen kiröhögi a részeg próbálkozásait.) A sértett kisfiú után ment és megpróbálta megbékíteni, hogy ne kapja már fel a fost a semmin. Nekem tetszett, hogy nem feszült be attól, hogy Lacika lekurvázta, meg leocsmányozta. Levette, hogy a vademberből sak a sértettség beszél, de azért hangot adott neki, hogy nem tetszik neki, hogy így beszél. Ehhez kell ám önbecsülés, meg egészséges önértékelés. De persze, csak szerintem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.27. 10:58:22

@Mirocska: Na, most kéne valakinek megszponzorálnia pár Norbi részvénnyel...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.27. 11:00:36

@Csak ügyesen!: Ja, sose tudtam, mi abban a pláne, hogy "eszméletlenre" isszák magukat. Főleg, hogy még így sincs egy jó kis orgia...

Morcz 2015.01.27. 11:03:26

sziasztok!

Géza tök jó a HV! :)))) szakadtam a röhögéstől. :D

@Hedonistamama: "Ez a gyámság akkora poén is lehetne! Én tuti rendelnék bébi ételt és mesekönyvet, na meg persze pelenkát, vagy cumis üveget :) "
poén lehetne valóban, de tekintve, hogy Edina és LAci inkább a szenyózásra játszik, megint sikerül mindent agyonvágniuk, akárcsak a dzsungelhéten.. Tőlük sajnos csak ennyire telik.

@Conchobar: "Azt is láthatta, hogy Zsuzsa-féle metodika, a 'kiválasztom a leggyengébbet' a játék ezen szakaszában már nem fog működni. A nézők a gyávaságot is meg fogják torolni "
Jó meglátás. Remélem Dennis jön vissza, sajnos a szerkik nem voltak toppon, és csak az áskálódás megy, a vidámság helyett. A régebbi V-ken többet lehetett röhögni.

"(nem is annyira Laci, mint inkább a Lacival való kapcsolat ellen) "
Már nem első alkalommal. :D

@Ditti82: "Laci kihajítja Edinát és @-pkata-: -t választja! :D " :)))) Bár nem tudom -pkata- -nak tetszik-e majd az ötleted...:P :D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Végre egyszer nem vette véresen komolyan se magát, se a helyzetet. Nekem kifejezetten tetszett az, ahogy "átragályosodott" rá Denisz röhögése. "
na igen, tágul a rés a nagy "love" pajzson..helyes...ideje hogy az L+E duó eltűnjön végre.

@vastyúk is ..: nem is beszélve arról, hogy Laci szántszándékkal többször is hosszabb ideig Dennis arcába locsolt a nem éppen hűs vizet.

zsopicur 2015.01.27. 11:04:14

@vastyúk is ..: igen mondjuk ezt ertekelem en is Edinaban, en mar attol agyfaszt kapnek h a pasim ennyire gyöker :D mar amit ott Denisznek elöadott...nem csoda h röhögött, en is röhögtem volna.....vagy sirok...Aztan meg h meg ram merges mert nem jött össze az oltasa es csak magabol csinalt hülyet...aztan emg h elöadja 50ezredszerre is a sertett 8 evest......En is parszor meg nem kapnam fel a vizet meg mennek h dejajjjlacimostmiertcsinalodezetet necsinaldmar stb türelemmel mint egy anyuka a hisztis gyereknek, de Laci ebböl mar rendszert csinal. Es van az a pont ahol az kell h hat te egy seggfej vagy es otthagyni hogy kicsit gondolkodjon mar. Mar igy minden balhe utan az jön le h ö az erkölcsi gyöztes, soha bele se gondol h nagyon nem oke ahgy ö viselkedik

SocialWorker 2015.01.27. 11:05:05

@Conchobar: az egész csörtét az idióta laci kezdte. az sem tudta miről pofázik, csak nyomta. nem hiszem, hogy egy párkapcsolat arról szólna, hogy a másikat minden ökörségében támogatom. egyébként meg az is lehet - szerintem tényleg - , hogy edina valóban dennis reakcióin nevetett. mert azért az is megér egy-két misét :)

Morcz 2015.01.27. 11:06:39

@Mirocska: köszi a hírt, örülök, hogy Maci jobban van.

vastyúk is .. 2015.01.27. 11:08:01

@Morcz: Szerintem vicces szülők Edináék eddig, nem látom azt a fajta szívatást, amit a dzsungel héten. Kifejezetten felröhögtem időnként. Pl miután megmosdatták Deniszt, és Edina mondta, hogy látod-látod, megmondtam, hogy ne barátkozz a Fannival, rosszak lettek a jegyeid. Ez egy olyan tipikus anyu-szöveg... hehehehe

Morcz 2015.01.27. 11:08:50

@zsopicur: szerintem Laci el akarja marni maga mellől Edinát ezért csinálja. A kendőlevevős balhé után meg is mondta Ádinának, hogy mostantól egyéni játékba kezd.

Mirocska 2015.01.27. 11:09:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem is jó volt, egy egészséges kapcsolatba simán belefér, hogy tudjunk röhögni nem csak a magunk, hanem a másik hülyeségén is. Szép is lenne, ha mindig mindenben egyetértenénk... :-D

Csak ügyesen! 2015.01.27. 11:09:59

@vastyúk is ..: Egyetértek, szerintem is jól kezelte ezt Edina. Egyébként, ha minden poénkodást féreteszek, ezért birom őket jobban, mint eddig bármelyik villapárt, mert valahol ez a kőkemény valóság, és nem a cukormázas verzió. Edinának is vannak gondjai, Lacinak is, de mindkettő próbálkozik, és szeretne valahogy egyről a kettőre jutni. Hogy mennyire fog ez nekik menni, illetve mennyire jók ők egymásnak, az egyelőre persze kérdés. De az nekem pozitív h Edina látja, h Lacinak irtó sok biztatásra és dicséretre van szüksége, Laci meg elfogadta h Edina több teret akar, pedig neki ez nem annyira jó.

Conchobar 2015.01.27. 11:10:10

@vastyúk is ..: "De-hát végül is a pucér Denisz szappanozása csak egy gondolatkísérlet maradt, mégis mintha felszámoltad volna azt a nem jó pontot" - Egy kicsit beleéltem magam Laci helyzetébe. Nézőként a gondolatára még nem adok pontot, de Laci helyében már az ötletre is adnék egy rossz pontot (Edina is pontozta azt, mikor Laci masszírozta a felöltözött Zsuzsa arcát)

zsopicur 2015.01.27. 11:11:08

nem tudom engem soha egy VV-ben sem idegesitett senki annyira mint Laci. Vannak hülye emberek mint ahogy Fanni is (ettöl függetlenül mint VV jatekost en imasom) de ö nem is akar folyton okosnak altszani. Laci emg szerintem emssze sötetebb mint Fanni, erzelmi inteligenciaja szintugy nulla, csak h ö meg van rola gyözödve hogy egy aranytestü isten, hogy neki gyemantbol van a f@sza es mindenkinel okosabb, több....jajjj

Csak ügyesen! 2015.01.27. 11:12:52

@Morcz: Eddig semmiféle szenyózás nem volt, poénra vették, szóval nem tudom, h miről bezsélsz.

Conchobar 2015.01.27. 11:13:31

@SocialWorker: "nem hiszem, hogy egy párkapcsolat arról szólna, hogy a másikat minden ökörségében támogatom. egyébként meg az is lehet - szerintem tényleg - , hogy edina valóban dennis reakcióin nevetett. mert azért az is megér egy-két misét" - Egy komoly párkapcsolat semmiképp nem tud arról szólni, hogy a páros egyik tagja együttröhögcsél a páros másik tagjának a személyes ellenségével. Tessék már ezt fölfogni

vastyúk is .. 2015.01.27. 11:15:25

@Csak ügyesen!: Egyetértek. Szépen összefoglaltad ;)

@Conchobar: igen pontozta Edina, de abban a verzióban megtörtént a kontaktus, nem maradt a gondolati síkon, szóval nem teljesen jó a példa. Edina végül is megértette, hogy Lacinak ez rosszul esne, és nem csinálta meg. Lacinak anno meg ez eszébe sem jutott.

minden reggel 2015.01.27. 11:16:33

@ChatGeza: drága Geza, egybeírjuk-különírjuk kimaradt 8 éve? ;) ettôl függetlenül köszi, remek írás! Jól indult a reggelem.

Morcz 2015.01.27. 11:26:21

@Csak ügyesen!: pl a guggoltatós csicskáztatásról.

Conchobar 2015.01.27. 11:26:46

@zsopicur: "csak h ö meg van rola gyözödve hogy egy aranytestü isten, hogy neki gyemantbol van a f@sza es mindenkinel okosabb, több" - Ne akarjuk már keverni Lacit Krisztofellel, még kevésbé önnön fantáziánk termékével ("mindenkinel okosabb")

Montezuma13 2015.01.27. 11:29:17

Már korábban felfigyeltem Fanni nagyfokú egoizmusára és ezért megnéztem a pszichopaták és szociopaták viselkedésének tüneteit a wikipédiában. Meglepődve tapasztaltam, hogy Fanni ill. a róla ismert információk alapján, a kórosan torzult személyiségű emberek leírásának prototípusa lehetne. Nézzük a fent említett személyiségtorzulások leírását a wikipédiából:
„A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulál és kihasznál, úgy, ahogy az emberek többsége egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendőt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát (bár megjátszhatja), szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt.
A szociopaták legnagyobb gyengesége, hogy nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek következtében általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Rosszul viselik a monotóniát, hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra, ami felelőtlenséggel párosul. Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük, érzéketlenek, impulzívak, azaz csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni vagy a gyanakvást elaltatni. Gyakran csak a közvetlen környezetük van azzal tisztában, hogy "valami nincs rendben".
…"A társadalomra, környezetre a pszichopátiás beteg jelenti a legnagyobb veszélyt és a szakembert ennek a kórképnek a gyógyítása kecsegteti a legkisebb reménnyel. A veszélyt az is növeli, hogy a pszichopátiás ember nem mindig elvetemült külsejű, riasztó szörnyeteg. Gyakran igen jó intellektusú, simulékony modorú ember, aki kedvességével még a szakembert is megtéveszti. A pszichopata embert leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi. Viselkedésszintjén a pszichopátiás személyiségvonások általában bűnözéssel, hazudozással, sekélyes érzelmi élettel párosulnak, ami gyakran a partner(ek) kihasználásával vagy promiszkuitással (=gyakori partnercsere), házasságszédelgéssel is párosul, azaz állandó hódítási, uralkodási igénnyel.”

Úgy vélem Fanni egoizmusát nem kell különösképpen magyarázni, bár többiek is mondták már azt, hogy „ilyen vagyok”, azonban ez legtöbbet Fanni szájából hangzott el, megtoldva azzal a kijelentéssel, hogy nem érdekeltek. Mondta azt is, hogy ez az én házam és azt csinálok itt, amit akarok. Fanni nyilvánvalóan képtelen közösségben élni, a közösség más tagjaira tekintettel lenni, egy közösségbe beilleszkedni, ami a szocipaták legfőbb jellemzője. Erre utal az az információ is, hogy a kinti életben nincs egyetlen barátja, barátnője és az iskolában is kiközösítették. Ez nem lehet véletlen. Az érzelmi élete sekélyes. Maga mondta nem is olyan rég az iskolahét alatt, hogy még soha nem volt szerelemes. Valóban elképzelhető, hogy egy normális 21 éves lány még soha az életében nem volt szerelemes? A fenti leírásban szerepel, hogy „állandó hódítási” kényszere van. Ez megnyilvánult abban, hogy már rég Denisszel volt, de neki Ádám is kellett volna. Kényszeresen azt akarja, hogy minden férfi neki hódoljon. Aki ezt nem teszi meg annak könyörtelen ellenségévé válik. Megpróbálja környezetét erőteljesen manipulálni. Lásd az iskolahéten a jobb jegy reményében szinte rámászott a történelemtanárra, de próbálkozott az irodalomtanárnál is. A tornatanárnőt már az első pillanatban, ahogy az belép hozzájuk már letegezi és dicsérgeti, hogy milyen jó a segge és az alakja. Van, aki úgy gondolja, hogy ez valóban normális viselkedés? A vizsga előtt azzal foglalkozik, hogy az öltözködésével, kinézetével miként tudja manipulálni a vizsgáztatókat.
Empátiát soha senki iránt nem mutatott. Még Dórival szemben sem, akivel pedig közelebbi kapcsolatba került. Nem véletlen, hogy Dóri pont ezt vetette fel vele kapcsolatban.
Sírni ugyan láttuk, de amikor könnyezett akkor is csupán saját magán érzékenyült el, máson még soha. Érzéketlen ember, aki kizárólag csak saját magával van elfoglalva. Ezt nyilatkozták szülei is az RTL klub Fókuszában: „Fanni tényleg magát adja, ugyanis otthon is huszonnégy órában csak magával foglalkozik."A szoli, az evés, a teste, az öltözködés, a haja.... ez 24 órában, ebbe más nem fér bele. Ebbe nem fér bele a mosás, mosogatás sem" - mesélték a szülők.”

Ez a lány inkább gyógykezelésre szorulna, mint egy részvételre egy ilyen játékban. Viselkedése önző, gátlástalan, alpári és undorító.

vastyúk is .. 2015.01.27. 11:31:43

@Morcz: De érdemes szem előtt tartani, hogy Denisznek most alapvetően büntiben kell lennie, hiszen megbukott. Nem csinálhat mindent úgy, ahogy egyébként. Szerintem nincs abban semmi alázós, hogy fiam, találkozhatsz Fannival, ha guggolsz 20-at. Denisz még rá is kontrázott, hogy azért guggolok 30-at is. :D

Conchobar 2015.01.27. 11:34:19

@vastyúk is ..: "Edina végül is megértette, hogy Lacinak ez rosszul esne, és nem csinálta meg. Lacinak anno meg ez eszébe sem jutott" - Nem analóg a két példa, mert Laci a felöltözött Zsuzsát, és csak az arcát masszírozta (és Edina már puffogott is), és Laci akkor nem volt szerelmes Edinába. Edina viszont (majdnem) szerelmes Laciba. Túl ezen, nem tudni, hogy Edina mit értett meg, vagy mit nem, már maga az ötlet (a meztelen Dennis mosdatásának) felmerülése is rossz fényt vet Edinára

SocialWorker 2015.01.27. 11:34:49

@zsopicur: szívemből szóltál! az eleinte 3, majd a villalét során 4-re gyarapodó szakmáival együtt...

másodpéldány 2015.01.27. 11:35:33

Dóri még nem tudja, hogy ő is ufó nem csak Roosevelt...

de azért bizonyos ezoterikus tv csatornákat csak 60 éven felett szabadna nézni...

akkor már rendben van tudni, hogy mindannyian ufók vagyunk és nemsokára el is szállunk..

de azért hajrá Dóri!

www.facebook.com/vvdora?fref=pb&hc_location=profile_browser

Hadrian77 2015.01.27. 11:37:50

@másodpéldány: Dóri nem tudja, hogy ő Roosevelt.

Cathcart_ezredes 2015.01.27. 11:39:14

@Montezuma13: ez alapján a leírás alapján szerintem az eddigi vv szereplők 90%-a szociopata lenne. Azért nehéz lehet úgy bent lenni, és játszani, hogy nem bábukat tologatsz és ütsz ki, hanem embereket. Egyrészről ellenfelek, másrészről emberek. Szóval ehhez kell(ene) ész meg önismeret, hogy tudod e ezt kezelni. Nem hiszem, hogy Fanni szociopata lenne, csak végtelenül alja stílusa van, önző és ostoba. De azért a generációjában szerintem eléggé ez a jellemző viselkedési mód, szóval nem kirívó eset.

vastyúk is .. 2015.01.27. 11:41:30

@Conchobar: én azt értem, hogy szerinted a gondolat felmerülése is rossz fényt vet Edinára, de az én szememben ez csak egy feladat volt. Mivel a levél kijelentette, hogy meg kell fürdessék a gyereket, nem látom olyan ördögtől valónak, hogy ez eljutott Edina agyáig, és arra gondolt, hogy akkor csakugyan meg kell fürdetni Deniszt. (Persze lehet, hogy azért vagyok elnéző vele, mert számomra sem azt jelenti a fürdetés, hogy valakinek az arcába tartjuk a zuhanyrózsát. :D )

Montezuma13 2015.01.27. 11:42:55

@másodpéldány: Szerintem Dóri valamit nagyon benézhetett, amikor erről hallott. Valószínű, hogy Roswell kerülhetett szóba, amit kissé félreértelmezett a hasonló hangzás miatt.

másodpéldány 2015.01.27. 11:43:21

Szerintem egyebek mellett azért is kapta meg a kis szadista laci dennisz szuperképességét a hat óra sauna-fogdára, hogy deniszt lehessen bezárni, ha rossz kisfiú lesz, erre ez az észlény bezárja fannit...

laci az összes képességét értelmetlenül, gondolkozás nélkül csak pusztán indulatból elherdálta... így is lehet játszani, csak ez szerintem a közönségnél se nyerő, ez a piti kisstílú hatalmaskodás és bosszú,

hogy miért nem ő esett ki zsével szemben, már nem fogjuk megtudni, gyanús, hogy azt a szavazást megbütykölték, viszont örülök, hogy fanni most már biztosan párbajozik lacival és tényleg kint hagyja a fenébe...

laci ellen még az edina fanok is fognak szavazni garantírt, mert rettenetes akadályt képez edina számára...

@másodpéldány:

és persze hajrá fanni! veled még sokat fogunk találkozni:

www.facebook.com/vvdora?fref=pb&hc_location=profile_browser

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.27. 11:46:00

@vastyúk is ..: B@sz..ba legalább levont valami következtetést. Ádinka viszont továbbra is helyénvalónak tartja, hogy párja ellenfelével kacsintson, röhögjön össze. Asszem nagy lapát lesz a vége.

rsty 2015.01.27. 11:46:59

@Conchobar: te fizetett troll vagy, ugye?

Ditti82 2015.01.27. 11:48:12

@másodpéldány: Részemről SSKK nem menne szavazat Fannikára.

Montezuma13 2015.01.27. 11:49:07

@Cathcart_ezredes: Természetes, hogy minden emberben, így a villalakók mindegyikében van némi egoizmus és más a leírásban is szereplő tulajdonságok. Azonban én úgy látom, hogy Fannira fokozott mértékben illik a leírás és a szociopatákra illő tulajdonságok szinte mindegyike. Mint mondtam nem véletlen, hogy egyetlen barátja, barátnője sincs a kinti életben. Nem véletlen az sem, hogy az iskolában sem volt a társaival semmilyen kapcsolata.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 11:51:16

@Morcz: Elég, ha csak Laci tűnik el (bár ezzel néhány kommentina sajnálatos módon, meg lenne fosztva a napzáró tetkóstesttől.) :D

Cathcart_ezredes 2015.01.27. 11:52:29

@Montezuma13: Meglehet. Nem vagyok pszichiáter, úgyhogy nem tudhatom:)

csicserierika 2015.01.27. 11:52:58

@másodpéldány: és milyen jól tette, gyorsan kimaxolta Denis képességét ráadásul fannival
zseniális :)
Mióta aggódsz Edináért ? Majd mi jól eldöntjük, h akarjuk-e Lacikát mellé. Sztem igen :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 11:53:58

@Montezuma13: "Valószínű, hogy Roswell kerülhetett szóba, amit kissé félreértelmezett a hasonló hangzás miatt."
Ezen gondolkodtam az öfi olvasása közben, hogy félre hallhatta a nevet és a káoszos agyában a Roosevelt neve valamiért ismerősebben csengett.

Conchobar 2015.01.27. 11:54:21

@vastyúk is ..: "én azt értem, hogy szerinted a gondolat felmerülése is rossz fényt vet Edinára, de az én szememben ez csak egy feladat volt" - Csakhogy a feladat nem úgy szólt, hogy személyesen Edinának kell a pucér Dennis-t fürdetnie. A pucér Dennis fürdetése bizony Edina önkéntes vállalása lett volna. És úgy, hogy még csak jutalom se volt kitűzve a sikeres fürdetésért. Ami meg a zuhanyrózsa odatartását illeti, egy ruhátlan ember esetében nem látom olyan súlyos dolognak (mivel nem sósav jött ki belőle), a miatta való méltatlankodás csak a hangulat fokozása céljából történhetett

Morcz 2015.01.27. 11:55:43

@másodpéldány: a szauna száműzés egyszeri képesség? Ja és Hajrá Fanni!!! :)

@Montezuma13:
Azt ne felejtsd el, hogy Fanni még nem így nézett ki a középsuliban, és a társai csúfolták és alázták a kinézete miatt, asszem ezért is lett magántanuló...

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :))) most szerintem Dani tűnik el, de azt sem bánnám ha Ádiná, mert akkor Laci és Dani alhatna együtt a nyugiban mint eddig, csak nem lenne aki felébreszti őket a hülyeségével.

Conchobar 2015.01.27. 11:56:23

@rsty: " te fizetett troll vagy, ugye?" - Ja. Én vagyok a troll, viszont te meg kurvakomoly véleményeket teszel itt közzé a VV7-el kapcsolatban

másodpéldány 2015.01.27. 11:58:02

@vastyúk is ..:

macit is fürdették fannival, jól is szórakoztak...

laci nevetséges ezzel az én vagyok az úr a háznál én mondom meg te mit csinálsz machó férj attitűddel, nem engedi edinát kibontakozni a feladatban, szóval akadályozza a villajátékát..

remélem laci ellen edina szavazói is megmozdulnak, mikor laci fannival fog párbajozni, szeretnék fanninak valamilyen elégtételt...

(aki az iskola hetet megnyeri az nem szokta megnyerni a vv-t, de fanni tényleg sokra fogja vinni ettől függetlenül az életben, csak majd sok pszichés támasz, segítség kell neki, hogy ne omoljon össze, ha kijön, mert az nagy megrázkódtatás lesz neki)

na itt a fanni link is a fb oldalára:

www.facebook.com/vvfanni?fref=pb&hc_location=profile_browser

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 11:58:19

@Morcz: ja még valami. Ezt hogy érted, milyen szenyózásra gondolsz? Én nem láttam semmi szívatás vagy szenyózás-gyanús dolgot tegnap este:
"De tekintve, hogy Edina és LAci inkább a szenyózásra játszik, megint sikerül mindent agyonvágniuk, akárcsak a dzsungelhéten.. Tőlük sajnos csak ennyire telik."

Na az már az lett volna, ha eltiltják Fannitól. És még meg is indokolhatták volna azzal, hogy mivel Tompika még kiskorú, így nem élhet nemi életet egy felnőtt korúval, mert az bűncselekmény. Én biztos megléptem volna. :D :D

másodpéldány 2015.01.27. 12:01:57

@csicserierika:

ki aggódik edináért?

azért olvasni tudni kell, reményemet fejeztem ki, hogy az edina rajongók (nem az eseteim) laci ellen szavaznak a fanni-laci párbajon...

már ha van eszük.. ha nincs akkor persze nyomják majd nyugodtan lacira, a végeredmény szempontjából nekem úgy is jó, mivel tudom, hogy fanni nagy valószínűséggel nem fog tudni nyerni, bár én neki drukkolok...

további jó méltatlankodást neked! puszi!

Conchobar 2015.01.27. 12:02:23

@Morcz: "Azt ne felejtsd el, hogy Fanni még nem így nézett ki a középsuliban, és a társai csúfolták és alázták a kinézete miatt, asszem ezért is lett magántanuló..." - ...és Fanni elmondása szerint most is, a villában is alázzák, meg undorítóan a lelkébe gázolnak, holott ő csak magát adja (akkor is, mikor már sokadjára ácsorogva zörög az alvó társai közelében)

csicserierika 2015.01.27. 12:02:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): haha, és ha másod példány nem lenne Fanni rajongó, fel is jelentené kazalt pedofiliáért :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 12:03:30

@Montezuma13:
Ez elég jól lefedi azt, amit láthatunk nap, mint nap:
"A pszichopata embert leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi. Viselkedésszintjén a pszichopátiás személyiségvonások általában bűnözéssel, hazudozással, sekélyes érzelmi élettel párosulnak, ami gyakran a partner(ek) kihasználásával vagy promiszkuitással (=gyakori partnercsere), házasságszédelgéssel is párosul, azaz állandó hódítási, uralkodási igénnyel.”

csicserierika 2015.01.27. 12:04:04

@másodpéldány: méltatlankodás ? Röhögés :D Lazulj már

Conchobar 2015.01.27. 12:05:07

@másodpéldány: "macit is fürdették fannival, jól is szórakoztak..." - Azért volt egy kis különbség. Egy apróság. Macin volt alsónadrág, miközben fürdették

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 12:06:36

@csicserierika: Ó tényleg! :D
Pedig ez esetben muszáj lenne neki, mert az abúzus az abúzus, akkor is, ha a kedvencünk követi el. Főleg egy gyámság alatt álló, enyhén szellemi fogyatékos kiskorúval szemben! :D

másodpéldány 2015.01.27. 12:07:09

@csicserierika:

hát vagy te lazulj, vagy én lazulok, ez most együtt nem fog menni!

Fu Szekh Li 2015.01.27. 12:07:24

Denisz helyében most eljátszanám, hogy félek, és szorosan anyucihoz bújva szeretnék aludni. Kíváncsi lennék Laci reakciójára :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 12:08:18

@Morcz: "mert akkor Laci és Dani alhatna együtt a nyugiban mint eddig, csak nem lenne aki felébreszti őket a hülyeségével." :D:D:D hüje.

másodpéldány 2015.01.27. 12:10:26

@Conchobar:

azt hiszem már eleget meztelenkedtek a villában, hogy laci kibírja, ha edina deniszke hátát mossa, mert a hátát szerette volna... nekem a laci bunkó macsó hangvétele zavar, hogy ő mondja meg edina mit csinálhat a feladat keretében, majd edina eldönti, hogy mit mos, szerintem semmiképpen nem nyúlt volna denisz vesszejéhez... neki az is gondnak tűnik, hogy laciéval csináljon bármit...

másodpéldány 2015.01.27. 12:12:04

@csicserierika:

"fel is jelentené kazalt pedofiliáért :D "

ez a feljelentősdi hogy jutott eszedbe? szereted művelni?

másodpéldány 2015.01.27. 12:17:56

@Morcz:

igen, a szauna száműzés egyszeri képesség,

egy totál értelmetlenségre lőtte el lacika, egy lépéssel se tud előre látni a sakktáblán...

az ő szája amúgy sokkal mocskosabb, mint fannié..

kérdés volt, hogy ki lehet e valakit zárni a szaunába mikor jelrakás vagy kihívás van... hát most már ez nem kérdés

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.27. 12:19:31

@Montezuma13: +1. Minden Fanni rajongónak (korra, nemre, vallásra és felekezetre való tekintet nélkül) kívánok 2 hónap bentlakásos együttélést a társaságában. Rosszabb, mint két hét szigorított fegyház. Huhhh...

rearwindow 2015.01.27. 12:22:31

@másodpéldány: Mondjuk én nem látom, hogyan lehetne "okosan" felhasználni a szaunábazárás képességét??? Alapvetően egy baromságnak tartom

pomac 2015.01.27. 12:22:51

@Morcz: nap vicce :DDfanni magántanuló :DD nemmagántanuló hanem trehány volt nem járt be órákra ezért bukott meg :DD

mobilos perpetuum 2015.01.27. 12:27:12

@VV Erőlegény: Látod, ez a különbség, én nem 2 hónapot Fannival, hanem csak 2 hetet élj Análka részeg pofáját közelről szemlélve. Tíz körmöddel szétkarmolnád a falat, hogy kijuss onnan.

Conchobar 2015.01.27. 12:36:40

@másodpéldány: "kérdés volt, hogy ki lehet e valakit zárni a szaunába mikor jelrakás vagy kihívás van... hát most már ez nem kérdés" - Fanni szaunába zárása a jelrakást követően történt, ráadásul Fanni arcoskodása után

csicserierika 2015.01.27. 12:37:57

@másodpéldány: én laza vagyok MMKK, ezek szerint te vagy befeszülve. Mély levegő, kifújás....( nem fujatás, mint kedvenced :D )

Ditti82 2015.01.27. 12:38:58

@másodpéldány: Csak Fannikának nő létére van olyan mocskos szája, amit még a legutolsó kocsis is megirigyelhetne...

csicserierika 2015.01.27. 12:39:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jaj, hülllyeee :D majdnem megfulladtam Ez újabb pert vont volna maga után :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 12:40:24

@mobilos perpetuum: hát, szerintem még talán Edina (és Robin) a legkevésbé gáz részegen az összes közül.... én inkább őt választanám két hétig, mint a józan Fannit két hónapig. Hát még ha részeg. :D

Bujumburi 2015.01.27. 12:40:28

hát ez a Laci ...tutira rekord marad még egy ideig, hogy hány "szuperképességet" használt el egymaga... :D

csicserierika 2015.01.27. 12:40:41

@másodpéldány: én pont rólad feltételeztem a kommentjeid alapján :)

csicserierika 2015.01.27. 12:42:07

@másodpéldány: Fanni szájából a geci csicska szájbavert is mézédes

Conchobar 2015.01.27. 12:45:46

@másodpéldány: "nekem a laci bunkó macsó hangvétele zavar, hogy ő mondja meg edina mit csinálhat a feladat keretében, majd edina eldönti, hogy mit mos, szerintem semmiképpen nem nyúlt volna denisz vesszejéhez..." - Nem nyúlt volna Dennis faszához? Mert számodra csak ezen áll vagy bukik a dolog? Ami meg a 'macsó hangvételt' illeti, ebben párkapcsolatban ez a megszokott, a pár női és férfi tagja egyaránt kertelés közli a másikkal az elvárásait. Edina is közölte, hogy ő mindenkivel akar haverkodni, Laci meg azt közli, hogy melyik esetben mi az ő tűréshatára

Conchobar 2015.01.27. 12:46:24

@Conchobar: jav: a pár női és férfi tagja egyaránt kertelés nélkül közli a másikkal az elvárásait

Cathcart_ezredes 2015.01.27. 12:49:18

Azért az elgondolkodtató, hogy páran mennyire komolyan veszik ezt a műsort, és milyen indulatok vannak bennük. Néha viccesebbek itt az emberek, mint a bentiek. Hahó, ez egy (trash) reality, röhögni kéne ezeken egytől egyik, nem pedig példaképeket látni bennük, meg rajongani.

Morcz 2015.01.27. 12:50:45

@pomac_ [(k)an]ál: mondjuk ha sokat basztatnak valakit nem csoda, hogy elmegy a kedve a bejárkálástól. Én már csak tudom.

@másodpéldány: Laci merő hiúságból és szemétkedésből elcseszte. Pedig milyen poén lett volna ha Dennis valakit akkor küld ki amikor kihívás van. :D annak meg főhetne a feje hogy kihívják-e vagy sem....:)))) Bár akkor lehetne nagyot alkotni vele ha valaki nyer egy romantikus vacsit kettesben stb, és akkor mikor indulnának, akkor hopp, az egyik fél mehet a szaunába hat óra hosszára. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 12:53:47

"Most azonban, hogy számomra véget ért a műsor, megpróbálom minden cseppjét kiélvezni a népszerűségnek, hiszen igaz, hogy csak két hónap volt, de életre szóló élmény. Szerencsére már most kaptam felkéréseket – tette hozzá Maci."

Sose fogom megérteni, hogy miért kapnak ezek felkéréseket? Valaki tényleg kíváncsi egy VVMacira vagy VVBárkire? Miért?! Felolvasó estet tartanak vagy mit csinálnak?

Csak ügyesen! 2015.01.27. 12:54:46

@Fu Szekh Li: Á, nem mer Dennis ilyet tenni, Lacinak elég egy kicsit sötétebben néznie, és hátrál kifelé. Max a riportban mondja azt utána, h milyen tökösen oldalgott el :)

SocialWorker 2015.01.27. 12:55:00

@másodpéldány: nahát, semmibe nem tudok belekötni ebben a hozzászólásodban.. :))))

pomac 2015.01.27. 12:56:06

@Morcz: nem kell terelni :D jobban szerette a bulikát mint az iskolát ennyi :d de azértegyből magasztalni hogy magántanuló mikor köze nincs a valósághoz az már ciki.még midig röhögök rajta magánatnulóóóó :DD

Bujumburi 2015.01.27. 12:56:07

na jóó én feladom, fuhhh.. Edina gondolkodása, ahol mindig ő a jó, és szerethető, a jót cselekvő, és neki mindig igaza van, hát nem bírom visszanézni a tegnapi adást, mert felbassza az agyam ez a hozzáállás, ami alapján Robin jelén pörög. KISLÁNY, TE NEM ROBINT VÁRTAD VISSZA A PÁRBAJRÓL... miről beszél ez??! Tényleg nem tudom eldönteni melyikük idegesítőbb már... Nem lehet hogy egyszerre többen is kinn maradjanak? :)

Bujumburi 2015.01.27. 12:57:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet tőlük autogramot kérni asszem ilyen diszkókban.. :D :D

ornyim 2015.01.27. 12:58:34

@Conchobar: Azért gondoljuk már végig, itt a való villában szerinted lehet komoly kapcsolatról beszélni?? Oké, hogy úgymond egymásra cuppantak (ami mostanában eléggé megdőlni látszik), de, hogy komoly kapcsolat lenne, azt kétlem, ez majd itt a kinti világban dől el végérvényesen. Egyelőre ők csak egy párt alkotnak ott bent és semmi több. Nekem igazából semmi bajom Lacival és jó pasinak is tartom, de a hisztijei néha már kibasszák nálam a biztosítékot, nem kellene mindent ennyire túldramatizálnia. Úgy látom, hogy a párbaja óta fordult a kocka, most már nem Edina a tapadókorong, hanem inkább ő, sajnos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 12:59:30

@csicserierika: "Fanni szájából a geci csicska szájbavert is mézédes"
:D:D:D Mit ebédeltél, én is kérek olyat!

Cathcart_ezredes 2015.01.27. 13:00:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Persze most ezt mondod, közben meg már tudod a turnéja összes állomását Nyékládházától a karancslapujtői rendezvényházig, és a mellkasodra fogod kérni az aláírást!:) (Van még szabad hely az autóban? Csak mert én is...mennék:) )

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.27. 13:01:03

@Morcz: Akkor kellett volna Deniszt a szaunába zárni, amikor a kék kendőt akarja felkötni párbaj ellenfelére.

Bujumburi 2015.01.27. 13:02:32

@zsopicur: LAci a játék elején azt ecsetelte Denisnek, hogy amikor Edina és Vikcsu fürdik, lekapcsolják még a kamerákat is, olyan ocsmány látvány a két csaj.

Conchobar 2015.01.27. 13:03:58

@Bujumburi: "felbassza az agyam ez a hozzáállás, ami alapján Robin jelén pörög. KISLÁNY, TE NEM ROBINT VÁRTAD VISSZA A PÁRBAJRÓL" - Ember! Mikor volt az a párbaj?! Ha neked nem tűnt volna föl, azóta történt egy s más. Például Robin vallomást tett Edinának, hitegette, hülyítette, de arról eddig egy büdös szót sem szólt, hogy Edina Ádámot-támogatása annyira fájna neki, hogy jelet fog rakni rá. Lásd már be, hogy az az ősrégi visszavárás felemlegetés csak rizsa, álindok Robin részéről arra, hogy miért nem Dennis-re rakott jelet

SocialWorker 2015.01.27. 13:04:41

@csicserierika: szájbatekert, csak a pontosság kedvéért :P

SzilajSzilard 2015.01.27. 13:07:23

Dóri beszéli a legtisztábban a prolimagyart. A dupla t betűkért külön plusz pont!

csicserierika 2015.01.27. 13:07:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): te beszélsz ? Egy-egy kommented miatt majdnem egyben nyeltem le anyám túrós rétesét :) ( mám nincs )

csicserierika 2015.01.27. 13:08:29

@SocialWorker: óh, igazad van.. Így nem leszek osztályeső, ha nem figyelek :)

Hedonistamama 2015.01.27. 13:08:38

néztem öfit :) Amikor Dini azt modja hogy ő sose nem rakna jelet Danira, akkor Dani fejéről ordít, hogy hüléynek nézi a csajt. A suttyó gondolkodás nélkül rakna jelet Dinire is meg a görbe csődörre is!

csicserierika 2015.01.27. 13:10:04

@SzilajSzilard: és közbeiktatott h betűk ? Melyik nyelvjárás ? Cshicshka gheccii

Morcz 2015.01.27. 13:10:45

@pomac_ [(k)an]ál: mintha valahol olvastam volna, de én se vagyok tévedhetetlen. :D
Fanni nem fogja feladni, csak kell a dráma. :) De köszi a linket.

@Majom1Parádé: :))))))

@Conchobar: "Lásd már be, hogy az az ősrégi visszavárás felemlegetés csak rizsa, álindok Robin részéről arra, hogy miért nem Dennis-re rakott jelet "

Lehet hogy begazolt, vagy taktikból, hogy ne őt hívja ki.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.27. 13:10:59

@pomac_ [(k)an]ál: Tényleg? A fogadóirodáknál milyen odds-al lehet arra fogadni, hogy ez nem történik meg...? Gyanítom kevesebbet kapnál vissza, mint az az összeg, amivel fogadsz, viszont jó sokat fizetne, ha valóban feladná.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.27. 13:12:33

@Hedonistamama: Te egy valódi gondolatolvasó vagy úgy látom...

Ditti82 2015.01.27. 13:13:03

@pomac_ [(k)an]ál: Úgyse. Vagy maximum ha a dugipajti nem jön vissza, ahogy Gina is az ura után ment, amikor az kiesett Olivér ellen a 4-ben.

Hedonistamama 2015.01.27. 13:16:50

@pomac_ [(k)an]ál: jajj, hogy ezek hogy utálnak engem.. blablabla tett is azért rendesen, hogy utálják :D :D :D hülye picsa drága nagyi szerint az ilyennek csattog a pinája a lépcsőn lefelé menet :P

Conchobar 2015.01.27. 13:17:38

@ornyim: "Azért gondoljuk már végig, itt a való villában szerinted lehet komoly kapcsolatról beszélni??" - Nem tudom mit értesz komoly kapcsolaton. Ha arra a mondatomra akartál így reragálni, hogy 'Egy komoly párkapcsolat semmiképp nem tud arról szólni, hogy a páros egyik tagja együttröhögcsél a páros másik tagjának a személyes ellenségével', akkor igenis lehet komoly párkapcsolat. Ha a kapcsolat időtartamát, netán véglegesítettségét ('ásó-kapa-nagyharang') érted komolyságon, akkor két dologra hívnám föl a figyelmedet, egyrészt ez nem a 'találd meg a párodat' műsor, másrészt a kinti életben a válások nagy számára hívnám föl a figyelmedet. Mindenesetre, semmiképp ne az időbeni lefutását tekintsük a komolyság fokmérőjének, hanem a tartalmi részét (hogy a pár tagjai mennyire képesek azonosulni egymással, egymás céljaival, érzéseivel és törekvéseivel, hogy mennyire szeretik egymást)

ornyim 2015.01.27. 13:27:48

@Conchobar: Egyáltalán nem a kapcsolat időtartamára gondoltam, hanem úgy az egészre. Ez egy ingerszegény környezet, a hol mindenkinek egy idő után nagy fokú szeretethiánya lesz és jó, ha van melletted valaki. Egy percig sem cáfolom, hogy szerelem alakult ki köztük, de én ezt mégsem nevezném komoly kapcsolatnak azért, mert sülve főve együtt vannak azon a pár négyzetméteren, még nem lesz az. Majd, ha az életben is tud működni ez hosszútávon, akkor mondhatjuk annak, de ott bent semmiképp nem nevezném így ezt. Az meg, hogy tudnak-e azonosulni egymás céljaival, háát, Edina célja a győzelem mindenek felett, emiatt még Lacit is háttérbe szorítja. A komoly kapcsolatnak biztos így kell működnie, én nem tudom, te vagy a szakértő! :)

pomac 2015.01.27. 13:28:51

ja a videóból az is kiderül hogy denis büntetése lejárt mert nincs rajta az "idióta ruha" ,valószinű ez a beszélgetés is fanni büntije után volt mert amíg benn van nem beszélhet vele senki sem

Morcz 2015.01.27. 13:28:55

@-pkata-: :)))) Ne felejcsed é lecsápni Ádiná kezirű!!!! :D :D :D

ornyim 2015.01.27. 13:29:07

@-pkata-: azért én sem lökném el, ha a kezeim közé kerülne :D

Morcz 2015.01.27. 13:29:52

@pomac_ [(k)an]ál: nem baj, megint erőt merítenek egymásból, a 12ker-Ádina-Aljahím triót meg megüti a guta. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.27. 13:34:54

@Morcz: Ádinka sztem addigra vagy elüldözi maga mellől, vagy dobni fogja rövid úton, főleg, ha meg is nyeri a játékot

Morcz 2015.01.27. 13:36:56

@-pkata-: szerintem ha nem nyer akkor is. :D Tessék szépen kirittyenteni magad Laci következő párbajára! :D :P De szaporán mert ornyim lecsapja a kezedről!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.27. 13:37:47

@Morcz: jelentkezzek nyugdíjas statisztának az RTLnél?

Morcz 2015.01.27. 13:38:14

@-pkata-: IGEN! Kell egy HV-os beépített ember. :D

csiri bá 2015.01.27. 13:38:35

@-pkata-: de rosszindulatú vagy.... a nyereményből építenek az erdőszélen egy kacsalábon forgó mézeskalács házikót és boldogan élnek benne együtt, kéz a kézben, míg meg nem halnak. :)))

másodpéldány 2015.01.27. 13:38:52

@Conchobar:

jaj, nem figyelsz, korábban a játékosok szerették volna tudni, hogy ki lehet e valakit zárni a szaunába jelrakáskor vagy kihíváskor vagy se... erre akartak rákérdezni, csak aztán nem lett folytatás, nem tudjuk, hogy megkérdezték e és nem tudjuk, hogy kaptak e választ...

érdekes lett volna, ha ki lehetett volna zárni valakit kiválasztásnál és kihívásnál, mert ezzel érdemben befolyásolni lehetett volna a játék menetét ezzel a hat órás saunába zárással, íg meg csak egy totál értelmetlen önkényes alázás lett belőle, ehhez lacika nagyon ért,

nekem már az első ilyen akciója se tetszett, mikor lenyúlta maci pénzét és boltját, egy rendes nagy téglafal van előtte, mindenre azonnal lecsap, mindent azonnal elver, ami a keze ügyébe kerül, hát nem bíznék rá üzletet annyi szent, mert képtelen tervezni hosszú távra... és szerintem vele bármilyen üzlet csak bukta lehet...

csiri bá 2015.01.27. 13:39:44

@-pkata-: vidd a banyatankot is, rakd tele akciós csirkefarháttal a szomszéd teszkóban és húzd végig mindenkinek a lábán. :))

Hedonistamama 2015.01.27. 13:40:15

@másodpéldány: Denis szerint a 6 órás sunába zárást élvezte volna a legjobban :P

Hedonistamama 2015.01.27. 13:41:10

@csiri bá: jááááj eszt nám hiszám eeeel

Morcz 2015.01.27. 13:41:11

@másodpéldány: "egy rendes nagy téglafal van előtte, mindenre azonnal lecsap, mindent azonnal elver, ami a keze ügyébe kerül, hát nem bíznék rá üzletet annyi szent, mert képtelen tervezni hosszú távra... és szerintem vele bármilyen üzlet csak bukta lehet... "

ráadásul még kötekedő is. a boltos akciója nekem sem tetszett, az is az alázásra meg a nemlétező erő fitogtatására kellett.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.27. 13:41:16

@Morcz: és mennyit fizet nekem ezért a sixx meg a Géza? :)

csiri bá 2015.01.27. 13:41:52

@Morcz: és ne felejcsé' eee rácsapnyi a kezíre egy ordassat, hogy ne nyúúkájjon többet. :)))

Morcz 2015.01.27. 13:42:02

@csiri bá: de jó ötlet! :D

@Hedonistamama: brrr. ezt ne, nagyon élethű lett...:S :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Morcz 2015.01.27. 13:42:39

@-pkata-: azt tűlük kérdezd. :D :D :D

@csiri bá: :)))))))))))))))))))))

Conchobar 2015.01.27. 13:42:43

@másodpéldány: "nekem már az első ilyen akciója se tetszett, mikor lenyúlta maci pénzét és boltját" - És az mennyire tetszett neked, ahogyan Dani, illetőleg Maci használta föl szuperképességét?

csiri bá 2015.01.27. 13:43:00

@-pkata-: két pár felemelt középső ujj elég lesz? :DD

csiri bá 2015.01.27. 13:45:28

@-pkata-: akkor vigyed, oszt' rakd föl a tíví tetejire a horgolt terítőre, a porceláncica mellé. :))

Hedonistamama 2015.01.27. 13:45:41

@Hedonistamama: szóval szerintem azt élvezte volna Dennisz... már gépelni se tudok :(

Morcz 2015.01.27. 13:45:59

@Conchobar: Dani maga alatt vágta a fát, azon meg hogy Maci Dennist vitte romantikus éjszakára spec szétröhögtem magam. :D

ornyim 2015.01.27. 13:48:10

@csiri bá: inkább csak addig, amíg @-pkata-val oda nem állítunk :D

csiri bá 2015.01.27. 13:50:07

@Bujumburi: minden nagy szerelem így kezdődik... nem jártál oviba? :)))))

Conchobar 2015.01.27. 13:50:57

@Morcz: "a boltos akciója nekem sem tetszett, az is az alázásra meg a nemlétező erő fitogtatására kellett" - Nem. A nemlétező erő (Maci részéről történő) fitogtatásának megakadályozására, kivédésére kellett. Ugyanis, végig azon ment polémia, hogy a magát nyeregben érző Maci alól kihuzzák/kihúzták a nyerget. Azonkívül, hogy a rosszindulatúan információt visszatartó Macit egyszer kiröhögték, más atrocítás nem érte Macit. Ergo szó nem volt Maci megalázásáról (bárhogyis értékelte ő maga Laciék húzását)

Krétagarbó 2015.01.27. 13:51:19

@vastyúk is ..: na végre valaki:)))
És persze hogy +1

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 13:53:15

@Bujumburi: de tök jó. Nem is tudom, hogy van-e élet VVVikcsu autogramja nélkül. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.27. 13:53:58

@csiri bá: nem, má Fáni is megmondta hogy a party virsli méret nem elég

Conchobar 2015.01.27. 13:54:03

@Morcz: "Maci Dennist vitte romantikus éjszakára spec szétröhögtem magam" - Ezért én némi irigységet érzek irántad. Ugyanis én semmi vicceset nem láttam a dologban, sem a produkcióikban

Morcz 2015.01.27. 13:54:12

közben eszembe jutott, hogy már a VV6-ban is hiányoltam egy kis bulielemet: a medencét. :)

Morcz 2015.01.27. 13:55:13

@Conchobar: pedig tele volt poénokkal.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): csak egy módon tudhatod meg.... :D :P

csiri bá 2015.01.27. 13:56:46

@-pkata-: nem is tudod mekkorák lehetnek azok az ujjak... lehet oldal szalonna méretűek. :))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.27. 13:57:34

@csiri bá: hát a műsoros tevében nem úgy tűnt :)

csiri bá 2015.01.27. 13:58:20

@Bujumburi: és tegyem oda Alfonzóé mellé? forogna a sírjában, mint a ringlispil... :)))

Krétagarbó 2015.01.27. 14:00:49

@Fu Szekh Li: Laci leválasztaná a godzillát a testről, asszem:))

másodpéldány 2015.01.27. 14:02:53

@Conchobar:

dani gyáva nyúl volt, mikor leszedte a lilát laciról, előbb figyelmeztetnie kellett volna, hogyha felteszed én leveszem, így csak sima gyávaság volt, örülnék, ha denisz kinn tudná hagyni danikét, de sajna nem vagyok biztos benne...

az meg vicces volt ahogy maci használta fel, denisszel romantikus vacsora, csak kár hogy epekő lett belőle...

amúgy nekem gyanús volt, hogy az úgy volt időzítve az a kimenetel, hogy ő felhasználhassa a romantikus estét, és aztán menjen a levesbe, szóval úgy érzem, ő már előbb bedobta a törülközőt, előre eltervezett volt, hogy mikor esik ki, mikor lesz beteg...

azt mondják ugyanakkor fejeződik be a játék mint tervezték, ez csak úgy lehet ha belekalkulálták valakinek a kizuhanását a villából párbaj nélkül...

csiri bá 2015.01.27. 14:04:59

index.hu/tudomany/2015/01/27/a_fekete_lyukaknak_sem_tesz_jot_a_koplalas/
A fekete lyukaknak sem tesz jót a koplalás

Na ezért kell minden nap megetetni a godzillával :)))

Krétagarbó 2015.01.27. 14:05:29

@csicserierika: az kurvapicsa:) te amúgy mazochista vagyol?:)

Conchobar 2015.01.27. 14:06:03

@Morcz: "pedig tele volt poénokkal" - Annyi poén volt benne, mint egy Sas-kabaréban. Mi is mehetett volna benne más, mint kínos poénkodás, a kín és a kényszerűség szülte randin. Macival nem volt hajlandó elmenni egy nő se, ő meg nem volt hajlandó kiadni a kezéből a szuperképességet senkinek semmiért. Ezért jutalomképpen hányhatott is egy kiadósat a szállodában

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 14:11:02

@Cathcart_ezredes: Nézd, én szívesen elviszlek bárhová, de Karancslapujtőre nem megyek, mert amikor az Xfaktor után Oláh Gergőtől akartam ott autogramot kérni a lapockámra, csúnya csetepatéba keveredtem a talpig zsinóros swingruhába öltözött kis létszámú Csobot Adél rajongóval, akik fel voltak háborodva azon, hogy sztárvendégként Zámbó Krisztián helyett Alekosz ugrott be. Rossz emlékeim vannak arról a helyről.

Fu Szekh Li 2015.01.27. 14:12:00

@Krétagarbó: Lehet, hogy Lacinak nem kéne már utána párbajozni :D

csicserierika 2015.01.27. 14:13:05

@Krétagarbó: csak megértő , vagyis fejlesztem az EQ-mat :)

Conchobar 2015.01.27. 14:13:26

@másodpéldány: "amúgy nekem gyanús volt, hogy az úgy volt időzítve az a kimenetel, hogy ő felhasználhassa a romantikus estét" - Ha igaz az, hogy amiatt volt a hánytatós randi, mert Maci ekkor már érezte a vesztét, akkor csak úgy tudott volna igazán nagy és jellemes tettet végrehajtani, ha nagyvonalúan (vagy valamiért cserébe) átadja a Dennis-Fanni kettősnek a szuperképességet. Ő inkább önző módon ő maga hányta végig a randit

Morcz 2015.01.27. 14:13:59

@csiri bá: na ezen besírtem! :D :D :D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :))))) Te szegény! :))) Azóta semmi autogram a lapockádra?

SocialWorker 2015.01.27. 14:14:25

@Morcz: amúgy akkor ott ő milyen szuperképességet használt fel ahhoz, hogy macitól elvegye a boltot? hogy volt ez?

csicserierika 2015.01.27. 14:14:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): meg különben is nincs már szabad hely a testeden :D

Morcz 2015.01.27. 14:14:54

@Conchobar: a végén még kitalálod, hogy direkt csinált magának epehólyag gyulladást....

csiri bá 2015.01.27. 14:16:12

@Morcz: szerintem kapott oda autogrammot... a biztonsági őr bikacsökével. :DDD

Morcz 2015.01.27. 14:16:15

@SocialWorker: 20.000 villakrajcárért át lehetett venni a boltot. Azt meg vagy Dávidtól örökölte talán, vagy a sajátja volt.

Morcz 2015.01.27. 14:16:56

@csiri bá: Anti bácsi volt a biztonsági őr???? :DDDD

másodpéldány 2015.01.27. 14:17:10

kétségtelen nem túl erős játékos Dennisz, és sajna mindig alulról néz felfelé aggodalmasan, mint egy kisegér, és be van húzva a nyaka, és görbén is tartja magát...

viszont nekem sokkal emberibb mint Dani, az úrifiú, akinek az agyalása, mint egy langyos sivatagi homok a szájban, élettelen és csikorgó, mégis nyálas...

denisz egy igazi proli, meg nem nyerheti, az nyilvánvaló, de remélem mégis visszaszavazzák dani ellenében, engem ez fanni miatt érdekel, ha denisz most esik ki, akkor fanni erős lelki támasz nélkül marad, túl sok bántásnak lesz kitéve, amitől szét eshet és ki is eshet,

dóri nem lesz elég, hogy megvédje, márpedig fanni nélkül ez a villa nem villa...

SocialWorker 2015.01.27. 14:18:31

@Morcz: de várjál, neki nem az a joker képessége volt? hogy bárkitől elvehet bármit? vagy ezt álmodtam tán? :D ha igen, akkor olyanja kinek volt? (egyébként jól mutatnak egymás közelében a képeink :P)

Krétagarbó 2015.01.27. 14:19:21

@csicserierika: én úgy döntöttem, az enyém már túlfejlett:)

Morcz 2015.01.27. 14:20:01

@SocialWorker: tényleg, lacié volt a joker!
"egyébként jól mutatnak egymás közelében a képeink :P)" tényleg! Hehehehehehe! Szavamra úgy van! :D :P

másodpéldány 2015.01.27. 14:20:35

@Morcz:

Jolly Jokerrel tudta lenyúlni laci a boltot, az volt a kérdés, hogy mivel nyúlta le...

macinak pont illett volna a bolti szerep, laci viszont nem igazán tudta kihasználni, mint ahogy a jolly jokerét se... minden képességet elfuserált.. a lilát pl rossz történelmi pillanatban vette fel... mondjuk ezt nem tudhatta előre, az ott dani sara

Krétagarbó 2015.01.27. 14:20:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :)))) feldobta a délutánom, ahogy elképezeltem a lapickádon az autogramot:)

Gia 2015.01.27. 14:21:44

Maci kint Dj volt,nyilván ilyen fellépéseket/felkéréseket kapott...

Morcz 2015.01.27. 14:22:14

@másodpéldány: egyetértek. Nekem Dennis az exhibicionizmusa ellenére is szimpatikus, és jókat tudok rajta nevetni. Fannival meg tök jók együtt, és az is tetszik, hogy hagynak teret a másiknak is, egyik se kullancs mint az anál duó.

SocialWorker 2015.01.27. 14:22:19

@Morcz: és a gyökér erre használta fel, így igaz? :D ahelyett, hogy mondjuk Danitól jól elvette volna a lilalevevőt?! :D én akkor mintha így értelmeztem volna, s akkor fogtam is a fejem, hogy hogy a búbánatba lehet valaki ily hülye. a többiek persze nagyon támogatták az ötletet, mert így a hülyéje legalább nem tud ártani senkinek igazán :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 14:22:32

@Hedonistamama: már csak azok alapján, amiket megosztasz itt velünk, azt kell mondanom, hogy drága nagyid nem kispályás. :D

Gia 2015.01.27. 14:23:20

@SocialWorker: @Morcz: Pont egyforma a szemetek. :-D

Morcz 2015.01.27. 14:23:23

@másodpéldány: meg imádott szívszerelméé, aki meg lapított mint sz@r a fűben....

Bujumburi 2015.01.27. 14:25:15

@másodpéldány: igen, valahogy mintha égetné a kezeit a szuper képességek birtoklása... :D Gyanítom a spórolás sem lehet az erőssége.

Morcz 2015.01.27. 14:25:17

@SocialWorker: ja, ő meg merő hiúságból meg kibaszásból az összes ütős képességet elherdálta.

@Gia: "Pont egyforma a szemetek. :-D " jéé, tényleg! :D :D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :)))))

SocialWorker 2015.01.27. 14:25:24

@Morcz: így van! nekem az ő kapcsolatuk sokkal őszintébbnek hat. elhülyülnek, elvannak. látszik, hogy élvezik egymás társaságát, nem csak ez a nyűglődés megy... én is bírom őket, annak ellenére is, hogy sokszor bicskanyitogató stílusban tudnak megnyilvánulni.

kamilla123 2015.01.27. 14:25:35

@pomac_ [(k)an]ál: sztem is undorító, h Laciék bezárták Fannit a szaunába, de azért azt csendben jegyzem meg, hogy Fannika most körülbelül egy századát kapja annak, amit Zsu-nak ki kellett állnia bent hónapokon keresztül, és az a csaj, sosem akarta feladni a játékot.

Amúgy nekem Denisz egyre szimpatikusabb. Annyira bírom, ahogy Fannit vigasztalja. Meg amúgy sztem tök jólelkű srác.

Gia 2015.01.27. 14:25:53

@Bujumburi: Zsuzsával spóroltak..

pomac 2015.01.27. 14:26:20

és micsoda felvezető szöveg :DD
"Rövid!" "Mutassatok többet." "Hosszabbat!" Ha nem volt elég, amit a fürdőben láttál, akkor itt a következő! Dennis és Fanni a hálóban szexelt, s ezúttal az édibédi féltve őrzött titka is kivillant!

SocialWorker 2015.01.27. 14:27:00

@Morcz: annyira hülye szegény. de komolyan. mondhat akárki akármit, lehet, hogy éppen a mittomén milyen tételt pont tudta, de az élethez (vagy a valóvilághoz) ő a legsegghülyébb odabenn.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 14:27:23

@Morcz: @csicserierika: mivel alkoholos filcet szoktam ilyenkor odanyújtani, így mára már korlátozottak a lehetőségek, de nem akarok ribanctetkót a derekamra. Még mit nem.

@Krétagarbó: hát én is. Hátul ugyanis nincs szemem. Ki tudja, mennyi fasság lehet a lapockámra firkálva. :D

csipkebogyótea 2015.01.27. 14:27:55

@másodpéldány: Dani nem volt gyáva nyúl, egyszerűen akkor és ott élt a lehetőségével. Mellesleg hogyan figyelmeztethette volna előre (még a lila kendő felvétele előtt) Lacit, ha csak később döntött-e el, hogy leveszi? Mindenki fél egy párbajtól, szóval ez a "gyávanyulazás" nem adekvát.

pomac 2015.01.27. 14:27:59

@kamilla123: meg ugye fanni is benne volt az ekézésben :DD

kamilla123 2015.01.27. 14:28:10

@Morcz: "Nekem Dennis az exhibicionizmusa ellenére is szimpatikus, és jókat tudok rajta nevetni. Fannival meg tök jók együtt, és az is tetszik, hogy hagynak teret a másiknak is, egyik se kullancs mint az anál duó."

+1 :-)

Conchobar 2015.01.27. 14:29:08

@Morcz: "a végén még kitalálod, hogy direkt csinált magának epehólyag gyulladást...." - Te viszont már az elején azt próbálgatod, hogy Maci egy jó arc, mert történetesen epehólyagja lett

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 14:29:17

@pomac_ [(k)an]ál: az meg van, hogy Fanni szemüvegben csinálja? :D

Morcz 2015.01.27. 14:29:31

@kamilla123: Fanni szerintem kevesebbet csesztette bent Zsu-t mint a "falka" Jó példa erre a dzsungeles hét, ahol csinálta a feladatokat stb. Inkább csak verbálisan szól oda, de annakf ele sztem nem volt komoly. Pl aki ennyire utál valakit az nem teátrálisan nekikészülődve "sikkesen" köpi le a papírmasé hasonmását. Az inkább volt valamiféle komédia, mint komoly gyűlölködés.

berbenbon (törölt) 2015.01.27. 14:29:32

Jó olvasgatni a kommenteket, most is úgy nevettem az egyiken, hogy egybe nyeltem le az almás pitémet.
Nem kellett vóna! :D
Viszont!
Egy másik fórumon meg mérgelődtem, mert olyan anyázás folyik, hogy elkeseredtem, de tényleg! :((
A villában is a humort hiányolom, és azon a fórumon is. Van aki azt hiszi, hogy ha több soron keresztül ocsmányul káromkodik, már Ő a "Humor Harold", vagy azt hogy Ő a legjobb "stand-up comedy humorista. Elképesztő! :(((
Véleményem szerint, ez már elgondolkodtatja az embert, hogy sokan mennyire komolyan veszik ezt a műsort, és milyen indulatok, milyen gonoszságok vannak bennük, mialatt nyomják le a torkunkon a saját véleményüket!
Én csak azt mondom, hogy ez a VV egy játék, vidámkodni, nevetni kéne, nem pedig példaképeket látni a játékosokban, meg rajongani értük, aki pedig más véleményen van (esetleg kulturáltan!), be kell kapni?! Úgy, hogy hamm, hamm....., micsoda dolog?! :D

Azért az elgondolkodtató, hogy páran mennyire komolyan veszik ezt a műsort, és milyen indulatok vannak bennük. Néha viccesebbek itt az emberek, mint a bentiek. Hahó, ez egy (trash) reality, röhögni kéne ezeken egytől egyik, nem pedig példaképeket látni bennük, meg rajongani.

SocialWorker 2015.01.27. 14:29:33

@kamilla123: szerintem is! még a balhék után is normálisan tud viszonyulni mindenkihez. csomószor kedves, humorérzéke is van. (a tesitanár mit fog kérdezni? azt, hogy van e izomlázad) jó, egyszerű a lelkem, mint az egyszeregy, ettől függetlenül tényleg nem egy rossz ember.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.27. 14:31:38

@SocialWorker: Laci a Jokerét használta fel, amikor Maci a Dávidtól megörökölt 20000 villakrajcárral elindította a boltot.

kamilla123 2015.01.27. 14:32:15

@Morcz: egyetértek. Ezt úgy fogalmaztam meg a múltkor, hogy Fanni az a kutya, amelyik ugat, de nem harap. Edinkáék viszont csendben, suttyomban harapnak bele az emberbe fájdalmasan.

Morcz 2015.01.27. 14:32:23

@Conchobar: szerintem Maci jó arc, az elejétől fogva bírtam. Anno láttam a másik műsorban, nagyon hitelesen alakított benne.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez jó! :))) amúgy rájöttem miért alszik szemüvegben: olyan szórakozott, hogy elfelejti hogy rajta van.. ..tipikusan az az eset amikor valaki keresi a szemüvegét közben meg hordja. :D :D

Magg. 2015.01.27. 14:33:30

@Conchobar: "A pucér Dennis fürdetése bizony Edina önkéntes vállalása lett volna"
Honnan tudod, hogy állíthatod ezt ilyen biztosra? Bizonyítsd be!

Morcz 2015.01.27. 14:34:12

@kamilla123: egyébként engem dinka néha tényleg egy acsargó irigy tacskóra vagy csivavára emlékeztet. még a feje is...:D

kamilla123 2015.01.27. 14:34:55

@SocialWorker: én nagyon sokat szoktam Denisz poénjain nevetni. Meg az is tetszik,h tudja kezelni Fannikát. Pl amikor Fanni kiakadt, h kövér és ott sírt a budin. Denisz annyira kedvesen mondta neki, hogy "jó, de azért nem edzel annyit, mint amennyit eszel". És ezen már Fanni is elnevette magát. És nem kioktatás volt benne, hanem kedvesség. Kár, h Denisz nem nyerhet (nagyon elcseszte azzal a barátnő kidobással az elején), ha már csak ebből a hétből lehet választani, én neki adnám, (vagy Dórinak) a díjat.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.27. 14:35:01

@SocialWorker: A Jokert csak akkor lehet használni, amikor az eredeti tulajdonos használni akarja a szuperképességét, tehát akármikor nem vehette volna el Danitól a lila elvevőt...

Conchobar 2015.01.27. 14:37:00

@kamilla123: "Amúgy nekem Denisz egyre szimpatikusabb. Annyira bírom, ahogy Fannit vigasztalja" - Végülis Dennis nem járatja a bolondját Fannival, egyszerűen csak használja őt. Aztán meg Fanni is érzi, hogy valahol ott lebeg kettejük között Dzseni. Ami meg Fanni vigasztalását illeti, egyáltalán nem ilyesmi, nem ilyen lírai vonás jellemzi kettejük kapcsolatát

csiri bá 2015.01.27. 14:37:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mégsem olyan nagy az a godzilla, szemüveg kell hogy lássa? :)))

pomac 2015.01.27. 14:37:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kezdek gyanakodni hogy az nem közönséges szemüveg ,hanem infrás :DD

Morcz 2015.01.27. 14:37:37

@kamilla123: vigyázz az más műsor, és az pofozkodik és drága is! :D De nem rossz a hasonlat.

SocialWorker 2015.01.27. 14:37:57

@Majom1Parádé: akkor jól emlékeztem. de egyébként akkor is fel lehetett volna azt használni sokkal értelmesebben. én legalábbis tuti nem ilyen piti dologra szórtam volna el.

Cathcart_ezredes 2015.01.27. 14:38:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): 1 kg véreshurka közvetlen elalvás előtti elfogyasztása okozhat legfeljebb ilyen rémálmot:D

csiri bá 2015.01.27. 14:41:33

@pomac_ [(k)an]ál: a legújabb google glass modell. :)))

Magg. 2015.01.27. 14:41:44

Sziasztok!
Most sikerült végignéznem a tegnapi öfit. Jó sok komment van megint, úgyhogy bocs, ha már volt...

A jelrakások után Edina elkezdte ekézni Robint, hogy miért rakta rá a jelet. Robin azt mondta, fájdalmat okozott neki Edina, mire ez az igaz, őszinte és tisztaszívű lyányka azt bírta mondani - fájdalomról beszélsz? Ugyan már ez nem az a játék!
Ez a drága kicsilány teljesen megfeledkezik már a kamerákról? Egészen Zsu kieséséig heteken át másról sem vinnyogott, mint hogy mekkora fájdalmat okozott neki Zsu. Vagy ezt csak neki lehet? Ha másvalaki érvel ugyanazzal, akkor már "ugyan már, ez nem az a játék" lesz belőle?
Hmmmm...érdekes.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.27. 14:42:14

@Nana Nana: szerintem nem adja fel, majd megbosszulja. amúgy nem hiszem, hogy ennyire megviseli, mint tudjuk, tud sírni, ha akar, innentől nekem meg hiteltelen az összes sírása.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 14:42:48

@Morcz: na jó, persze, van ilyen, na de hogy de tök sötétben, takaró alatti szopás után(!) még akkurátusan vissza is illeszti?? :D

csiri bá 2015.01.27. 14:42:51

@kamilla123: akkor lehet már a postást is megharapta az erdő szélen. :))

Magg. 2015.01.27. 14:43:53

@Nana Nana: ez a trió (Edina-Laci-Dani) erre megy rá. Mindenkit kikészíteni idegileg, emberileg, testileg, lelkileg.

csiri bá 2015.01.27. 14:45:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): előbb megnézte vele, hogy valóban a godzilla az és nem mondjuk egy tő csalán, aztán a homlokára tolta és bebújt a paplany alá. :)))

SocialWorker 2015.01.27. 14:45:27

@Magg.: persze, minden szabály addig érvényes, amíg másról szól, minden csak akkor igaz, ha szerinte igaz. minden ami másnak fáj az kamu, minden "szerelem", ami nem az övé szintén... és még tudnám sorolni.

kamilla123 2015.01.27. 14:46:12

@Magg.: jó meglátás :-) +100

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 14:46:32

@Cathcart_ezredes: örültem is, amikor felébredtem! Csak azóta van egy olyan kellemetlen érzésem, mintha lenne valami a lapockámon... :D

Conchobar 2015.01.27. 14:47:03

@kamilla123: "Meg az is tetszik,h tudja kezelni Fannikát. Pl amikor Fanni kiakadt, h kövér és ott sírt a budin" - Tudja kezelni, mert sok nézővel ellentétben ő talán átlát Fanni trükkjein. Fanni másokat vádol a dologgal, de ő maga az igazán nagy spontán-színészi tehetség. Mikor bemutatóval egybekötve elmagyarázta, hogy hogyan tud sírást erőltetni az arcára, már akkor gyanús volt. Aztán ott volt a Zsuzsa-Laci párbaj alatti pálfordulása is (előtte szívélyeskedett Zsuzsával, közösen ekézték Lacit, Zsuzsa már úgy értékelte, hogy őt megszerették). Legutóbb meg a tanárok észrevételezték, hogy Fanni nagyokat alakít, ráadásul még az aktuális szerepének megfelelően öltözködik, de még a frizuráját is az aktuális szerepének megfelelően viseli

zsopicur 2015.01.27. 14:47:42

@SocialWorker: nekem a kedvencem: dori: en ugy beszelgetnek egy ufoval...Fanni: beszelgess Edinaval :D Denisz amikor kiborult h megbukott Fanni nagyon edesen vigasztalta, hiaba alpariak sokkal többet nevetnek mint Edina Laci, vagy a segglenyomat :D benne vannak minden hülyesegben. Szerintem nagyon összeillenek. Es meg sose veszekedtek egymassal, nem volt semmi kurvazas es tarsai...

Csak ügyesen! 2015.01.27. 14:48:20

@-pkata-: Szavazatkuncsorgás Dennisnek és magának. Kicsit átlátszó, de ettől még lehet, h eredményes lesz :)

Morcz 2015.01.27. 14:48:22

@csiri bá: tökéletes találat! :DDDDD
"akkor lehet már a postást is megharapta az erdő szélen. :)) " Vagy a postás harapta meg... :D

@-pkata-: tud színészkedni, de ez lehet valódi is, este meglátjuk.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): fő a precizitás,meg lehet hogy van benne lámpa, hogy jobban lásson, az is lehet hogy Fanni szemei világítanak a takaró alatt. :D :D :D

pomac 2015.01.27. 14:49:09

@Magg.: meg ne bántsd az én kicsi szivem :DDD

Magg. 2015.01.27. 14:50:13

@SocialWorker: @kamilla123: :D
Én amúgy Danin is megrökönyödtem. Van képe azt mondani, hogy ő érdemelte volna meg inkább a lila kendőt! :-o
Ez a másfél*másfél=3 ez beégett a retinámba.

pomac 2015.01.27. 14:51:36

@csiri bá: meg úgy védőfelszerelésként is funkcionál a szembe fröccsenő dolgok ellen :D van itt logika :D

Conchobar 2015.01.27. 14:51:46

@Magg.: "Robin azt mondta, fájdalmat okozott neki Edina, mire ez az igaz, őszinte és tisztaszívű lyányka azt bírta mondani - fájdalomról beszélsz?" - Nem sikerült meglátnod, hogy Robin meg fájdalma csak rizsa, amit a jelrakás alkalmából talált ki? Nem sikerült meglátnod, hogy Robin minapi vallomása és Edinával szembeni magatartása nincs túl nagy összhangban a jelrakásával?

Exike 2015.01.27. 14:51:54

Szerintem Dani egyre jobban bánja h elhasználta a szuperképességét, Zsu ellen simán visszajött volna, most védett lenne, és nem kéne Dennisszel párbajoznia.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.27. 14:52:12

@Csak ügyesen!: nálam eljátszotta Adéllal vagy nem tudom, mit játszik ilyenkor a fejében...
@Morcz: ez az, hogy csak lehet... én meg nem hiszek neki :)

kamilla123 2015.01.27. 14:53:51

@Magg.: Dani egy elkényeztetett kisfiú, aki megszokta, h mindent megkap az életben. Ha mégsem, akkor durcizik, bosszút áll stb..Hát most majd megtudja (remélhetőleg a párbajon), h azért ez nem így működik.

kamilla123 2015.01.27. 14:54:21

@Exike: Sajnos sztem Denisz nem fogja tudni kint hagyni Danit. :-(

Conchobar 2015.01.27. 14:55:11

@Magg.: "Ez a másfél*másfél=3 ez beégett a retinámba" - Ne az égjen be, hanem az, hogy a hét elején hosszasan megbeszélték matekórán azt, hogyha a pizza átmérőjét 2-szeresére növeljük, akkor a területe a 4-szeresére növekszik. Dani viszont a vizsgán négyzetes emelkedésről beszélt

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.27. 14:55:19

@Morcz: szerintem ez sosem fog. Nem látsz az agyába.

peti papagáj 2015.01.27. 14:55:21

Daninak nem az volt önmagában a baja, hogy Fanni jól teljesített, hanem hogy sérelem érte azt az énképét, hogy ő a csapat legértelmesebbje.

Exike 2015.01.27. 14:55:22

@Magg.: jó mondjuk azt nem tudhatjuk h végülis ki felelete volt a legjobb, lehet h pont úgy vágták össze h a többiekéből láttuk, mit nem tudtak, Fanniéból meg azt amit tudott.

ettől függetlenül én kinézem Fanniból h tanulni azt tud, eléggé kis eminensnek nézett ki a játék eleje óta és a szókincséből ítélve (mármint amikor épp nem káromkodik) olvasott is a leányzó

Morcz 2015.01.27. 14:56:14

@kamilla123: Az nem olyan biztos. Nem hinném,hogy a nézők további bunkózást és falkában acsargás, meg LAcc-Ádina kínlódást szeretnének nézni. Én spec jobban szeretem az olyan részeket amiken jókat lehet röhögni.

Magg. 2015.01.27. 14:56:36

@SocialWorker: @kamilla123: Edinácska az én szememben már annyira lesüllyedt a sok nagyjelenete, gonoszsága, rosszindulata és átlátszó hazugságai miatt, mint eddig senki.
Tőle már a Fanni és Denisz is szimpatikusabbak, sőt még az a gyökér, puhapöcsű, papucs Lacuska is.

Morcz 2015.01.27. 14:57:43

@-pkata-: valóban nem, mindenesetre nehéz megkülönböztetni a valódit a megjátszottól.

Exike 2015.01.27. 14:57:43

@kamilla123: miért? nem olyan nagy karakter az a Dani. még azt se mondanám h több esze van ehhez a játékhoz mint Dennisnek, mert azért Dennis is gondolkodik és jól átlátja a helyzeteket - és Daninál azért jobban csinálja a showt, sokkal kreatívabb.

másodpéldány 2015.01.27. 14:58:08

@SocialWorker:

":D ahelyett, hogy mondjuk Danitól jól elvette volna a lilalevevőt?! :"

igen, a joker után a lilalevevő a legerősebb szuperképesség, ha a minél hosszabb távú villamaradást tekintjük, mondjuk lehetnek olyan helyzetek, amikor a joker másra is jó, mint a lilalevevésre, de laci következetesen rosszul, kifejezetten bután lőtte el a képességeit, ha megtartotta volna a jokert, akkor, dani lőhette volna a lilalevevő képességét...

mondjuk dani nem is kisérletezett volna vele Laci ellenében, legfeljebb vele egyeztetve valaki másról vették volna le, tehát szimpla alapvédelemnek és szúnyog, meg tolvajriasztónak is meg kellett volna őriznie lacinak a legerősebb joker jelet

laci kb, mint egy rossz, piás kártyás, add uram azonnal alapon lébecol bele a világba...

Magg. 2015.01.27. 14:59:09

@Exike: de ők sem tudják, hogy a többiek hogyan feleltek. Akkor honnan lehet benne olyan biztos Dani, hogy ő jobb volt, mint Fanni.

másodpéldány 2015.01.27. 14:59:56

@kamilla123:

"Sajnos sztem Denisz nem fogja tudni kint hagyni Danit. :-( "

talán, ha a tökfej jelmezben menne ki és végigbohóckodná tökfejként, cuki volt a jelmezében...

lehet rányomnának a népek... (csak a fogdosásról kellene leszoknia a párbajig)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.27. 15:01:28

@Montezuma13: Tökéletesen egyetértek minden soroddal. Tegnap írtam, hogy amikor Fanni kimegy a villából, a szülők fogják kézen és vigyék el az orvoshoz, mert segítségre szorul! Azon csodálkozom, hogy eddig miért nem vették észre, hogy gond van a lányukkal? Érthetetlen.

Itt is ráférne némelyik hozzászólóra az orvosi kezelés! Teljesen kifordulnak magukból. Aki nem osztja az Ő véleményüket, és nem az Ő fanjuknak drukkol, hanem a valóságot látja, azt rögtön letámadják.... mintha legalábbis ettől függne, hogy ki nyeri meg a játékot. Eddig még soha nem szavaztam....de most letöltöttem, és nyomtam egyet a fantomképre, mindegy kit takar.... Sőt bárki lesz, úgy hagyom, nem veszem vissza a jelet. A Belevalóban, Csonka Bandival egyetértek, annyira gusztustalan volt a mit Denisz leművelt a Godzillájával, hogy majdnem hánytam...Pfujj.

SocialWorker 2015.01.27. 15:02:08

@Magg.: persze, mert elhitették vele, hogy ő a jogi egyetemen tanuló (ehhez még nem kell túl nagy ész, kezdésnek elég a pénz is, de mindegy...), értelmiségi, budai úri fiú. oszt ő meg jól elhitte.

Morcz 2015.01.27. 15:04:25

@SocialWorker: holott egy lusta elkényeztetett anyuciapuci kedvence

kamilla123 2015.01.27. 15:04:46

@Morcz: hát, a fene tudja. Tegnap is elnéztem Csonka Picit, hogy neki hogy álltak össze a fejében a dolgok... Sajnos az itteni kommentek nem tükrözik a szavazókat.

Exike 2015.01.27. 15:04:53

@másodpéldány: na ja, gondolom a nyereménynek is hamar a fenekére verne...

megjegyzem, itt Laci használta el a legtöbb szuperképességet, mégis ő nyavalyog a legtöbbet

csiri bá 2015.01.27. 15:05:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
- Uram! A késemért jöttem!
- Hol hagyta?
- Valami matrózban.
- Milyen kés volt?
- Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta?
- Várjunk... Csak lassan, kérem... Milyen volt a nyele?
- Kagyló.
- Hány részből?
- Egy darabból készült.
- Akkor nincs baj. Megvan a kés!
- Hol?
- A hátamban.
- Köszönöm...
- Kérem... A csapos mesélte, hogy milyen szép kés van bennem. Egy darab húszcentis kagylóritkaság.
- Forduljon meg, kérem, hogy kivegyem...
- Kitartás! A kocsmáros azt mondta, hogy amíg nem hoz orvost, hagyjam bent a kést, mert különben elvérzek. A kocsmáros ért ehhez, mert itt már öltek orvost is. Régi étterem.
- De én sietek, kérem! És mit tudja az ember, hogy mikor jön az orvos? Kés nélkül mégsem mehetek éjjel haza.
- Az orvos itt lakik a közelben, és a kocsmáros triciklin ment érte. Ha szurkált uram, hát viselje a következményeket.
- Hohó! Azért, mert magába szúrnak egy kést, még nincs joga hozzá, hogy megtartsa. Ez önbíráskodás! Hála Istennek, van még jog a világon.
- Nem is jogra hivatkoztam, hanem orvostudományra. A kocsmáros szerint az a recept, hogy bent maradjon a kés. Orvosi rendelet!
- Az orvos rendelkezzék a saját holmijával, a kés az én műszerem!
- Hm... nehéz ügy...
- Tudja mit? Nekem is van szívem, segítek a bajon. Kiveszem magából a késemet, és beteszek helyette egy másikat. Az is megteszi, amíg a mentő jön.
- Jól van. Csak ne legyen kisebb a kés, hogy jól elzárja a sebet, mert az egészség mindennél fontosabb, és recept az recept, hiába...
- Nyugodt lehet. Egy nagy konyhakést nyomok be helyette.
- Akkor rendben van.
- Forduljon... meg... hopp!... Így...
- Most nyomja bele a másikat!... Gyorsan!
- Ez itt a polcon épp jó lesz, habár csak fanyelű.
- Benne van?
- Fenét!... Hiszen alig vérzik a sebe. Itt, a csont mellett állt meg a penge, a porcok között... A mindenségit, kicsorbult a hegye!
- Nyomta volna a húsba, maga kezdő!
- Várjon! Ráteszek egy vizes kendőt... A szvetter egész jól leszorítja...
- Higgye el végre, hogy kés kell bele! A vendéglős tudja. Itt naponta ölnek. Tegye be a kést. Mi az magának?
- Nem értek hozzá. Bicskázásért vállalom a felelősséget, de műtétért nem! Kérje meg erre a szívességre valamelyik matrózt. Majd csak magukhoz térnek.
:))))

másodpéldány 2015.01.27. 15:05:10

@kamilla123:

"(nagyon elcseszte azzal a barátnő kidobással az elején), "

meggyőződésem, hogy ez előre le volt egyeztetve a barátnővel...

azért a nő ismerhette már annyira deniszt, hogy tudja mit fog művelni a villában, nem fogja magától megvonni a szexet, ennyit tudnia kellett róla...

denisz nyilván nagyon akart menni, és valszeg felmentést kért és kapott a villaidőre...
így viszont első naptól szabadon garázdálkodhatott a villában, és senki se mondhatta, hogy nade kint vár a nőd...

a nőnek is megvolt a maga coverupja, hisz ő ugye nem tehet arról, hogy a denisz szakított vele...

így gondolom, de fogalmam sincs, majd kiderül a vallatásnál, de az biztos, hogy anyuval laktak, és külön lakásra nem volt semmi remény...

jóskapistuka 2015.01.27. 15:05:45

Ez a Lacigyerek húzzon már haza az anyjába, de most komolyan!

Hajrá Fanni!

Hajrá Dennis!

:)

kamilla123 2015.01.27. 15:06:39

@Exike: igen, szerintem és szerinted is. De valahogy Dani el van könyvelve nagy játékosnak, Denisz meg unalmasnak. Meg valszeg a fejére fogják olvasni a barátnő kidobást. Dani már amúgy is mindig ezzel jön (sztem ezt az egyet tudja felhozni ellene). A párbajon pedig tutira elmondaná még ötször.

másodpéldány 2015.01.27. 15:07:48

@kamilla123:

"Sajnos az itteni kommentek nem tükrözik a szavazókat."

mert a Csonka Pici tükrözi? meggyőződésem, hogy csak két három részt látott max, lett azok alapján egy felszínes véleménye és annyi, le volt maradva pár lépésssel annyi biztos...

de tény, hogy nem tudjuk hogy látják a népek, ill. az a korosztály, amelyik legjobban szavaz appon...

Conchobar 2015.01.27. 15:09:13

@Magg.: "sok nagyjelenete, gonoszsága, rosszindulata és átlátszó hazugságai miatt, mint eddig senki" - Csakhát mindebből annyi igaz, hogy féltékeny volt. Direkt nem vert fel másokat az alvásból, és nem is próbálta ilyenkor leugatni őket. Nem pofátlankodott a tanáraival, hogy aztán a vizsgán szende szűznek maszkírozza magát. Nem örömködött Laci nyakába a visszatérésekor úgy, hogy a riportszobában meg trágyadombnak nevezze stb.

Exike 2015.01.27. 15:09:48

@kamilla123: ezzel a barátnő kidobással úgy vagyok, h persze undok húzás volt - valószínűleg úgy gondolta h ez hatásos nyitójelenet lesz egy komisz karakternek, de még mindig egyenesebb volt, mint amit Zsolti művelt a tavalyi szériában, h nem zárta le időben a kapcsolatát, és a villából kellett szakítania.

Magg. 2015.01.27. 15:10:20

@kamilla123: nem lehet tudni, igazából kikből áll a fő szavazóbázis. Elhangzott már itt olyan, hogy zömében negyvenes nők - na ezeket sztem tuti nem a Laci-Edina kamuszerelem és nyűglődés érdekli.
A szexvonal is unalmas egy idő után, a neten sokkal jobb pornót talál, aki erre van kihegyezve.
Számomra pl. senki nem érdekes karakter már, sztem egyik sem érdemli meg a fődíjat.

Morcz 2015.01.27. 15:10:22

@kamilla123: a tegnapit nem láttam, de a mait-bár nem bírom análiót- megnézem Sixx miatt. :)

@csiri bá: :)))))))))))) ez nagyon jó!!!! :)))))
@másodpéldány: "meggyőződésem, hogy ez előre le volt egyeztetve a barátnővel..."
mint ahogy a kisfilmben a ruhafelgyújtás stb. is. :) szerintem a csaj most a nyeremény reményében kicsit félreáll, aztán majd meglátjuk. A szakítós dolgot Lilu erőltette. Szívlapát neki.

Na jó most elköszönök, este jövök. Ha valkinek van kedve privibe is folytathatjuk, üziket fogok estig olvasni.

kamilla123 2015.01.27. 15:11:42

@Exike: nekem sincs bajom vele, csak arra mondtam, hogy ezt fel fogják hozni ellen, és tuti vesz el szavazatokat.

amúgy érdekes volt, hogy a múltkor, amikor felhozta élő adásban Dani Denisz barátnő kidobását, Denisz is megpróbált reagálni, hogy Dani hogy bánt a kinti barátnőjével, de Lilu belefojtotta a szót. azért azt meghallgattam volna. Erre emlékeztek?

kamilla123 2015.01.27. 15:12:11

@Morcz: azt írja, hogy nem lesz mégsem a bv-ben. van egy iylen poszt itt kint

Conchobar 2015.01.27. 15:12:35

@másodpéldány: "meggyőződésem, hogy ez előre le volt egyeztetve a barátnővel..." - Mi volt leegyeztetve? Az, hogy Bence majd észreveszi, hogy Dennis filmje tulajdonképpen 'elbocsátó szép üzenet', és akkor majd Dzseni meg az anyja megbeszélésekbe kezd, aminek a végén Dzseni távozik?

Exike 2015.01.27. 15:12:41

@Magg.: na én meg pont fordítva vagyok, most maradtak azok, akik közül már akárki esik ki, kicsit vagy nagyon hiányozni fog a villából. :)

Conchobar 2015.01.27. 15:15:31

@kamilla123: "Denisz is megpróbált reagálni, hogy Dani hogy bánt a kinti barátnőjével, de Lilu belefojtotta a szót. azért azt meghallgattam volna. Erre emlékeztek?" - Erre csak te emlékszel, ugyanis a VV7-ben ilyen nem történt

Exike 2015.01.27. 15:17:02

@Conchobar: pedig vmi nekem is rémlik h volt köztük ilyen beszélgetés, de lehet h csak az éjszakai streamben...

kamilla123 2015.01.27. 15:17:58

@Conchobar: de igen, történt. Képzeld, hogy attól még, hogy Te nem tudsz valamiről, az még létezhet. Na, újat mondtam?

Magg. 2015.01.27. 15:19:01

@Exike: @kamilla123: csak provokál, mert már szinte senki nem áll vele szóba.

Conchobar 2015.01.27. 15:20:45

@kamilla123: "de igen, történt. Képzeld, hogy attól még, hogy Te nem tudsz valamiről, az még létezhet. Na, újat mondtam?" - Ne rizsázz! Bizonyítsd az állításodat!

Conchobar 2015.01.27. 15:21:59

@Exike: "pedig vmi nekem is rémlik h volt köztük ilyen beszélgetés, de lehet h csak az éjszakai streamben.." - Az lehet. De ott nem fojtotta Lilu egyikükbe se a szót

kamillazok 2015.01.27. 15:22:00

@SocialWorker: Edinában megvan az a bulldogképesség, mint a parkolóban zoknit és kerámiakést tukmáló nénikéknek, hogy nem ereszt el senkit és semmit, amíg nem az van, amit ő akar. Rémisztő.

SocialWorker 2015.01.27. 15:22:10

@Morcz: örülök, hogy ennyire hasonlóan látjuk a dolgokat :)))

rearwindow 2015.01.27. 15:22:54

@Conchobar: Te ne rizsázz! Bizonyítsd be hogy nem volt ilyen!

rearwindow 2015.01.27. 15:23:46

@Conchobar: "Az lehet. De ott nem fojtotta Lilu egyikükbe se a szót" Ez nem igaz, bizonyítsd be!

Magg. 2015.01.27. 15:24:38

@rearwindow: ezzel már én is próbálkoztam, nekem nem válaszolt. :DDDDDDDD

Conchobar 2015.01.27. 15:24:42

@Magg.: " csak provokál, mert már szinte senki nem áll vele szóba" - Nem áll szóba? Mert te éppen a baráti kör sörözésén érzed magad? Vagy valami csetszobában? Tudod egyáltalán, hol tartózkodsz (virtuálisan)?

kamillazok 2015.01.27. 15:24:51

Dennis legnagyobb büntetése nem a gyámság volt és nem is a jelrakás elvétele, de hogy a szuperképességeit is felélhetik a szüleik, ez szerintem morálisan megkérdőjelezhető. A gyerek tulajdonát, vagy ha van, keresetét, örökségét sem herdálhatják el a szülők a való életben. Így teljesen kiforgathatják mindenéből, amije van, és szerintem ez nem korrekt, hiszen az iskolahét csak egyetlen tematikus hét volt a játékfolyamban, nem lenne szabad, hogy az eredménye kihathasson a teljes játékra és a korábban szerzett képességekre.

rearwindow 2015.01.27. 15:25:33

@Magg.: 3 napos műszakban volt a hétvégén az internet nélküli őrbódéjában, most újra itt van :)

Conchobar 2015.01.27. 15:26:35

@rearwindow: "Bizonyítsd be hogy nem volt ilyen!" - Ja

Conchobar 2015.01.27. 15:27:08

@rearwindow: "Ez nem igaz, bizonyítsd be!" - Ja

zsopicur 2015.01.27. 15:27:14

hat Fanni alpari undorito stb buta feketelyuk, de a VV7 nelküle hotunalmas lenne. Mert vagy a Fanni hülyesegei mennek vagy az Edina Laci nyüglödes, pluszba meg ment a csinaljuk ki a Zsuzat szal. Zsu kiesesevel az utobbi ekttö maradt, en meg mint nezö inkabb röhögök meg nezem Fanniek önfeledt öszinte baromkodasait mint a Laci Edina szenvedest....Robin emg Dori meg tujak...Dani meg minidg elordtja kicsit a fejet es felelmeli az orrat, :D ha masert nem en mar ezert kiszavaznam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 15:28:06

@csiri bá: köszi, akkor lehet, hogy ezért szúr, amikor hátra dőlök. :)

Csak ügyesen! 2015.01.27. 15:28:09

@kamillazok: Fanni lilát kapott, annál jobban már nem kell kihatni a játék teljes menetére. A 6 órás szünet képessége, legyünk őszinték, ehhez képest lófütyi.

zsopicur 2015.01.27. 15:28:56

szegeny Robin meg ertem en hogy ö is szeretne egy kis müsoridöt de az az enektarnanös vers annyira de annyira ciki volt h nekem egett a fejem, rossz volt nezni....komolyan...jajj...

Magg. 2015.01.27. 15:29:00

@Conchobar: vedd már észre, hogy itt mindenki csak kiröhög. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csiri bá 2015.01.27. 15:29:11

Hogyvoltblog VV7 rap:
- Fannika okos, Fannika ügyes, Fannika szép!
- Bizonyítsd!
- Fannika okos, Fannika ügyes, Fannika szép!
- Bizonyítsd!
- Fannika atomtudós, Fannika agysebész!
- Bizonyítsd!
- Fannika színésznő, Fannika, komédiás!
- Bizonyítsd!
:)))))

Conchobar 2015.01.27. 15:29:22

@rearwindow: "3 napos műszakban volt a hétvégén az internet nélküli őrbódéjában, most újra itt van" - Minek offolsz?

Conchobar 2015.01.27. 15:30:59

@Magg.: "vedd már észre, hogy itt mindenki csak kiröhög" - Ja (vedd már észre, hogy nem érdekel)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.27. 15:31:01

@Nana Nana: Ja, egy párszor már mondta. Még Reni bent volt a villában, amikor egy buli idején Ő kiment a nyugiba, és berohant hozzá Fanni, hogy Ő most azonnal kimegy a villából, aztán egy perc múlva visszament az ebédlőbe, ivott és táncolt tovább... Most az egyik nap, amikor direkt zörgött a hálóban, és kitört a veszekedés , akkor meg Dórinak mondta, hogy nem bírja tovább és azonnal kimegy a villából. Ebben a pillanatban Denisznek játssza el ugyanazt. Én a szerkik helyében azt mondanám rendben van.... pakolj össze, és irány haza! Szerinted kimenne? NEM!!!

kamillazok 2015.01.27. 15:32:04

@másodpéldány: Egyértelmű, hogy benne volt a csaj is és az anyja is. Már eleve úgy viselkedtek a kisvideóban, hogy alátámasszák a szakítás ürügyét, ami egyébként nem lenne túl életszerű. :) Mindenkinek kell egy beugró sztori, Gyúrós Józsinak a harcsa, Charlie-nak az 501, Dennis-nek a szakítás...

rearwindow 2015.01.27. 15:32:43

@Conchobar: nem offolok! bizonyítsd be, hogy offolok!

Magg. 2015.01.27. 15:32:48

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: de ugyanez érvényes Lacira is. Ő is naponta elmondja, hogy kimegy.

kamillazok 2015.01.27. 15:33:06

@Csak ügyesen!: Igen, de ez egyszeri dolog. A szuperképesség viszont nem alkalomra szól, hanem az egész játékra. Egy heti teljesítmény miatt elvenni egyszerűen nincs arányban az értékével, nem korrekt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 15:34:06

@kamillazok: Kiforgatták mindenéből.... nyilván azért állította fel ezt a képletet az rtl, hogy ez legyen a vége, pont így kiválasztás előtt. Ki az a barom, aki nem cselekedett volna így ebben a játékban?

Csak csendben jegyzem meg, hogy a tematikus hét végén Fanni kapott egy lila kendőt. Na EZ az, ami igazán kihat(ott) a játék menetére, nem Denisz elherdált képessége.

Conchobar 2015.01.27. 15:34:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "(én sem hallottam ezt? Mikor volt?)" - Mit nem hallottál? Mi mikor volt? Mit akarsz a zárójellel? Hol az érdemi mondanivaló/kérdés? Nem tudsz, vagy nem akarsz értelmesen írni?

Csak ügyesen! 2015.01.27. 15:35:10

@kamillazok: Ebben azt hiszem nem fogunk egyetérteni, mivel ebben a játékban egy kicsit nagyobb jelentősége van annak, h nem tehetnek rád jelet, nem választhatnak ki és nem hívhatnak ki egy párbajhéten, mint egy semmire se való szuperképességnek.

Conchobar 2015.01.27. 15:35:14

@rearwindow: "nem offolok! bizonyítsd be, hogy offolok! " - Ja

kamillazok 2015.01.27. 15:36:12

@SocialWorker: A budai nem egyenlő az úrival. Sok régi káder kapott kis lakásokat a hegyen. Ha lenne pénz a családban, akkor Dani nem ebben a játékban küzdene, mint disznó a jégen. :D

rearwindow 2015.01.27. 15:36:42

@kamillazok: hmmm én is néztem Denisz beköltözését, de nekem egyáltalán nem tűnt úgy, hogy a csaja tudott volna erről... először ki se akart menni, mert azt hitte rosszul hall... ezt így nem lehet eljátszani. Az hogy Denisz meg teljesen be volt anyagozva mindeközben, már csak hab volt a tortán

rearwindow 2015.01.27. 15:37:49

@Magg.: nem tudom nevessek vagy sírjak... valahol sajnálom is ezt az embert...

csipkebogyótea 2015.01.27. 15:38:30

@kamilla123: Lehet, hogy Dani egy elkényeztetett kisfiú, mindenesetre koránt sem olyan bunkó és közönséges mint Denisz, aki szerintem ebből a két jelzőből áll. Remélem Dani megy vissza.

rearwindow 2015.01.27. 15:39:03

@csiri bá: na ne kezdd el te is!!! :D

kamillazok 2015.01.27. 15:39:05

@Csak ügyesen!: Ez világos, hogy a lila többet ér. Amit mondok, hogy a lilának van lejárati határideje, ha nyertél egy héten, nyerhetsz a következő hétre valamit, mondjuk egy kendőt. A szuperképességnek viszont nincs lejárati határideje, így nem fair egyetlen játék miatt elvenni, holott nem csak egy hétig, hanem a teljes játék során lenne érvényes. Ez olyan, mintha valakitől elvennék az összes nyugdíját, csak mert egy hétig nem ment be dolgozni. Világos, hogy ilyenkor fizetéslevonás van, de nem a teljes hátralévő életedre vonatkozik. : ) Ez csak egy hasonlat, természetesen abban egyetértek, hogy a lila a legerősebb "képesség", és hogy ezzel csúnyán belenyúltak a játékba, de remélem, hogy amit mondok, az is érthető ettől függetlenül.

csiri bá 2015.01.27. 15:40:38

@rearwindow: a helyes válasz az lett volna, hogy: Ja. :)))))

Conchobar 2015.01.27. 15:41:11

@kamillazok: "Mindenkinek kell egy beugró sztori, Gyúrós Józsinak a harcsa, Charlie-nak az 501, Dennis-nek a szakítás..." - Hát ja. Dennis rengeteg rajongót szerzett a szakításával. Főleg 25 fölötti nőket, akik már értékelni tudják az ilyesmit

kamillazok 2015.01.27. 15:42:12

@rearwindow: A kisvideót nézd meg szerintem újra. Szöveg Dennis: "jaj, nagyon csúnyán bánnak velem, a csajom meg az anyja", képben: a háttérben mufurc módon gubbaszt a két nő és beszólnak Dennis-nek, hogy vigye le a szemetet vagy valami ilyesmi. Ha először szerepelsz a tévében, és a pasid ("vejed") potenciális milliomos, akkor előveszed a legmosolygósabb, legvidámabb arcodat, nem életszerű, hogy a tévében a legrosszabb oldaladat fogod mutatni, főleg, hogy elvileg a hapsid sok tízmillióval térhet vissza. A kivonulás is meg lehetett beszélve, az emberek beszélnek egymással, talán a nő képes volt megérteni, hogy ez a kis "színjátszás" adhat egy - a tévé által javasolt - karaktert a hapsijának, amivel helyzeti előnybe kerülhet a beköltözéskor, hiszen van "sztorija", ami érdekessé teheti.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 15:42:47

@Conchobar: nem neked szántam, véletlenül ment neked. Kamillázótól szerettem volna megkérdezni, hogy mikor volt az a rész, amikor Dani barátnője volt említve.

Amúgy meg tudod kinek tegyél fel ilyen bonyolult kérdéseket, mi vagy te, valami kibaszott játékvezető, vagy mi?

rearwindow 2015.01.27. 15:42:59

@Conchobar: "Dennis rengeteg rajongót szerzett a szakításával. Főleg 25 fölötti nőket, akik már értékelni tudják az ilyesmit" hülyeségeket beszélsz, neked fogalmad nincs a nőkről

csipkebogyótea 2015.01.27. 15:43:03

@Exike: " Daninál azért jobban csinálja a showt, sokkal kreatívabb". Ha szerinted a pénisz vakargatás és pöcsrázás (bocs, nem tudok szebben fogalmazni) kreatív játék, akkor jó szórakozást. Kreativitásáról csak annyit, hogy a "bazzddmeggecíí" kifejezésen kívül még egy értelmes mondat nem hagyta el a száját.

kamillazok 2015.01.27. 15:43:11

@Conchobar: Rövid távú előny. Van arca már az első pillanatban. Charlott sem jókedvvel vállalta fel ezt a teljesen ciki sztorit, Józsi sem akart senkit megharcsáztatni, rábeszélik őket, hogy legyen karakterük.

Conchobar 2015.01.27. 15:45:11

@kamillazok: "A szuperképességnek viszont nincs lejárati határideje, így nem fair egyetlen játék miatt elvenni" - A száműzetés az nagyon fontos és nagyon erős szuperképesség. Legalább akkora, mint Fanni szépségnapja, vagy mint Maci randizós estje. Galádság, hogy ezt felhasználta Laci ezt az arcoskodó Fanni ellen

Magg. 2015.01.27. 15:45:31

@rearwindow: sajnálni nem kell, az biztos. Nyilván a provokációban és trollkodásban tudja csak kiélni magát.
Nekem a (régi) Meseautó egyik jelenete ugrik be róla, ahogy a kisember (Kabos Gyula) könyökvédővel pecsétel - egy a párna, egy lehelet. :DDD

kamillazok 2015.01.27. 15:46:58

@Conchobar: Egyetértek. De furcsa, hogy a szerkesztők erre lehetőséget adtak, engem ez zavar.

Conchobar 2015.01.27. 15:47:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Amúgy meg tudod kinek tegyél fel ilyen bonyolult kérdéseket, mi vagy te, valami kibaszott játékvezető, vagy mi?" - Ezt most jó helyre címezted? (remélem nem túl bonyolult a kérdés)

kamilla123 2015.01.27. 15:48:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): gondolkodom, de nem tudom. Élő adás volt, és hátulról mutatták a bagázst, ahogy a díványon ülnek, meg ki hol fér el. És Dani felhozta ezt a Denisz sztorit, Denisz meg, aki abban a puffban ült, ahol mindig szokott, elkezdte mondani, hogy én is tudnék mesélni, hogy Te miket meséltél, hogy Te a barátnőddel hogy bántál (nem szó szerint). De lehet,h nem Lilu szakította félbe, hanem egymás szavába vágtak, de amúgy sztem Lilu volt, hogy vinni akarta tovább a műsort, nem belemenni ebbe a vitába. De sajnos nemtom, mikor volt ez, de nem régen, talán múlt héten? Csak azért nem értem, mert sztem nem kiválasztás vagy ilyesmi volt, és azon kívül nemtom mikor volt élő bejelentkezés.

csipkebogyótea 2015.01.27. 15:49:05

@kamilla123: Daninak nem volt kinti barátnője. Ezt el is mondta az elején. Így elég érdekesen bánhatott vele. Szegény Deniszbe belefojtotta Lilu a szót.

Conchobar 2015.01.27. 15:50:03

@Magg.: "sajnálni nem kell, az biztos. Nyilván a provokációban és trollkodásban tudja csak kiélni magát" - Most is ő provokál téged, ugye?

kamilla123 2015.01.27. 15:50:20

@csipkebogyótea: gondolom az életben volt már barátnője Daninak, és lehet,h azzal nem bánt szépen. Gondolom bent azért a fiúk elmesélnek egymásnak egy-két sztorit.

kamillazok 2015.01.27. 15:51:02

@csipkebogyótea: Hehe, nem vagyok meglepve. Igazi antiférfi.

rearwindow 2015.01.27. 15:51:46

@csipkebogyótea: a beköltözéskor nem volt barátnője, nem úgy értendő hogy szegény Daninak soha az életben nem volt :) legalábbis remélem :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 15:52:47

@kamilla123: Oké, köszi. Emlékszem erre az epizódra, bár a pontos párbeszédre én sem emlékszem, de nem rémlik, hogy Denisz emlegetett volna ilyesmit. Bár ettől még lehetett persze..

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.27. 15:53:20

@Magg.: Nem éppen naponta! Ő is elmondta Ádámnak, meg Edinának. Igaz, taj részeg volt. Azt sem tudta mit beszél.- Fanni, meg színjózanon mondta. A szerkik helyében, mindegy ki mondja... bekapcsolnák a villában, szólnék lehet csomagolni, nyílik az utcaajtó!!! Garantálom, többet nem rinyálnának. Bementek, játszanak tovább, és várják meg amíg ki lesznek szavazva!!! :)

rearwindow 2015.01.27. 15:53:36

@kamillazok: Dani szerintem is antiférfi, csak nem tudok rájönni pontiosan mitől? Min kellene változtatnia, hogy bejöjjön egy nőnek?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 15:53:38

@Conchobar: te nem tudsz normálisan kérdezni? Tedd fel érhetőbben kérlek.

marcus86_ 2015.01.27. 15:55:25

@peti papagáj: + be van szarva, mert tudta, h ha Fannin a lila, akkor Denniszen lesz a zöld és neki van a legnagyobb esélye arra, h megkapja a kéket. Daniról beszélünk, a fostos valagúról :D

Conchobar 2015.01.27. 15:58:55

@kamillazok: "Rövid távú előny. Van arca már az első pillanatban" - Úgy látszik, nem értetted a szarkazmust. Egyébként, nagyonis rávall az Dennis-re, hogy nem vállalt vitát, veszekedést, ajtócsapkodást, de még kínos, ámde becsületes beszélgetést sem a cserepadra száműzendő Dzsenivel. Alighanem úgy volt vele, hogy idővel majd ráébred ő magától. Csakhát jött Bence a filmről tett észrevételével

Conchobar 2015.01.27. 15:59:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "te nem tudsz normálisan kérdezni? Tedd fel érhetőbben kérlek." - Ja

Magg. 2015.01.27. 16:00:55

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Edinának is többször mondta és nem volt mindig részeg sem.

ornyim 2015.01.27. 16:06:22

Egyébként az sem biztos, hogy Dennis kimeri hívni Danit, valamiért nagy ellenfélnek tartják (én ezt nem is értem :) ) Nem hiába mondják, hogy nem áll bele a konfliktusokba és nem gondolom, hogy szimplán azért, mert nem szereti a veszekedéseket, néha ott is tele a gatya, ha erősebben rá van kiabálva. A riportban meg mindig akkora a szája.. sok tettel nem tudja alátámasztani a mondottakat. Mindenesetre azért Dani ellen őt várnám vissza :D

Magg. 2015.01.27. 16:11:29

@ornyim: szerinted akkor kit fog kihívni? Robin egyszer már visszament jó nagy különbséggel és vele most egyébként is beszélgetnek.
Edina sokkal nagyobb falat lenne neki, mint Dani. Marad Dóri?

másodpéldány 2015.01.27. 16:11:40

@kamillazok:

"A gyerek tulajdonát, vagy ha van, keresetét, örökségét sem herdálhatják el a szülők a való életben. Így teljesen kiforgathatják mindenéből, amije van, és szerintem ez nem korrekt, hiszen az iskolahét csak egyetlen tematikus hét volt a játékfolyamban, nem lenne szabad, hogy az eredménye kihathasson a teljes játékra és a korábban szerzett képességekre."

azt nem tudták megmagyarázni rendesen, hogy milyen alapon választották laci és edinát gyámnak, eddig ez volt a legdurvább látványosan önkényes belenyúlás a retek részéről...

kitalálhattak volna valami mást, ha ők ennyire veszélyben érezték fannit... már ha ennek szólt a dolog, és nem annak, hogy dennisz menjen már párbajozni... majd meglátjuk

JTom · http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu 2015.01.27. 16:13:42

elborzasztó hogy van ember akit ez a szar leköt... hihetetlen.

Magg. 2015.01.27. 16:14:18

@másodpéldány: a történtek ismeretében már nem érdekes, de ha Denisz szabadon dönthet, valszeg ő is Dinkára nyomja a jelet és akkor ő mehet párbajozni.

Krétagarbó 2015.01.27. 16:16:32

@zsopicur: Egy műsort nézünk? Fanni és Dennisz sosem veszekedtek? Hányszor veszekedtek már, volt, amikor már Maci kérte tőlük, hogy ne egyék már egész nap egymást...

kamilla123 2015.01.27. 16:18:15

@Magg.: igen, ebből látszik, h ők nem tudatosan taktikáznak (nem mintha az rossz lenne), de ha Fanni is Edinkára tett volna, akkor mehetett volna bajszi párbajozni. Bár mivel az egyenlőséges jogot is megkapták, így még ez a lehetőség is ki volt véve Denisz kezéből, h Edinka mellett döntsön. Ki volt ez találva, hogy se Fanni se Dinka ne párbajozhasson.

vastyúk is .. 2015.01.27. 16:20:48

@kamillazok: a szaunába kiűzetés szerintem nem egyszeri alkalomra szól. Mintha a legelején azt mondta volna Lilu, hogy fel lehet használni, amikor csak akarja a tulajdonosa. Vagy nem?

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.27. 16:21:51

@Magg.: OK! Legyen igazad...én azt mondtam, hogy bárki hangoztatja a kimenést, beszólnék nekik, hogy lehet csomagolni! Úgy megijednének, hogy soha többet nem rinyálnának... Minek ez a néphülyítés? Mindenki tudja, hogy nem mennének ki, hiszen a párbajtól is félnek...kivétel nélkül.

Conchobar 2015.01.27. 16:22:14

@ornyim: "Egyébként az sem biztos, hogy Dennis kimeri hívni Danit, valamiért nagy ellenfélnek tartják" - Dennis a Zsuzsa-Laci párbaj után mondta Fanninak, hogy mostmár az fájtjai következnek (Laci és Dani ellen). Dennis nem gyáva, helyzetekbe belemer menni (főként amikor másokat kell megtréfálni), ő csak a nyilt, egyenes beszédtől ódzkodik (pl.Macinak se mondta el azt, amit Daninak meg Fanninak, hogy nem bízik benne 100%-ig)

Krétagarbó 2015.01.27. 16:22:28

@csiri bá: Rejtő:)) Ezt bakeliten hallgattuk gyerekkoromban a szomszéd fiúval:)

Magg. 2015.01.27. 16:24:10

@kamilla123: ez az, ezért van itt a morgás, hogy ilyen durván belenyúltak a játék menetébe.

Vannak még ötleteim a szerkiknek:
- Ha netán a jövőben Edinára kerül a zöld kendő - hipphopp, változzon a zöld szín lilára. Miért?
Hát mert csak.
- vagy, ha Fanni lesz a kiválasztott, legyen egy Ki tud többet Barótról játék, aminek a nyertese kap egy lila kendőt
- Denisz ne dönthesse el azt sem kit hív ki párbajra. Mondja meg helyette a Dinka-Laci páros.

folytassam? :)

usim.misu 2015.01.27. 16:24:25

@vastyúk is ..: a bármikor =/= bármennyiszer, dani képessége is 1xi alkalom volt

kamilla123 2015.01.27. 16:24:48

@csiri bá: @Krétagarbó: nekem is nagy kedvencem :-)) bár én nem s tudtam,h megvolt ez lemezen is

Krétagarbó 2015.01.27. 16:27:55

@csiri bá: megint csak röhögök. végülis gyorsan a végére érek a kommenteknek, csak görgetek és görgetek...:)))

vastyúk is .. 2015.01.27. 16:28:10

@usim.misu: @kamillazok: Igazatok van, a honalpon az szerepel, hogy csak egyetlen alkalommal :D..

Ruadhnait 2015.01.27. 16:29:33

@Magg.: Szerintem annal nagyobb belenyulas nem kell, mint a Fanni bevedese a lila kendovel azert ezt ne felejtsuk el. Szerintem a Dennisnek az Edina meg a Laci a gyamjai csak az eroviszonyok megtartasa vegett vagy ahogy Kamilla mondta, hogy se Edina, se Fanni ne menjen parbajozni.

Conchobar 2015.01.27. 16:30:06

@JTom: "elborzasztó hogy van ember akit ez a szar leköt... hihetetlen" - Inkább az az elborzasztó, hogy sokan nem gondolkodnak, csak mennek a nyáj után és vele együtt bégetik, hogy ez szar. Ha nem gondolkodunk el rajta, ha tud megérinteni bennünket, akkor a 'Bűn és bűnhődés' is csak szar

Conchobar 2015.01.27. 16:32:07

@kamilla123: "Ki volt ez találva, hogy se Fanni se Dinka ne párbajozhasson." - Mi ez a szamárság? Már miért ne párbajozhatna Edina?

Conchobar 2015.01.27. 16:33:53

@Ruadhnait: "se Edina, se Fanni ne menjen parbajozni" - Mi ez a szamárság? Már miért ne mehetne Edina?

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.27. 16:35:39

Na és, ha Fannit megbüntették? Mindennap meg kellene a mocskos szájáért! Feküdjön le és aludjon! Láttam Denisznek véget ért a büntetés, már a saját ruhájában van...

Edinát is megbüntették, amikor beküldték a nyugiba és nem volt szabad lefeküdjön. Egyfolytában ordították a fülébe: "Edina mikroport, Edina mikroport!" Kibírta...nem láttam, hogy itt háborogtatok volna!

Aztán, amikor kávét ivott, és Zsuzsa megbüntette, ki kellett üljön a cigizős helyre a hidegbe...és nem szólhatott senkihez, azt hiszem egy óra hosszat...
Nektek meg reálisan kellene nézni a dolgokat, és nem szelektíven. Edina megérdemelte a büntetést, most meg Fanni is megérdemelte! Ez egy játék. Nem értem ezt a felháborodást.

usim.misu 2015.01.27. 16:38:04

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: nekem ezzel csak az a gondom, hogy dinkáék herdálták el denisz képességét, nem volt elég, hogy a jelét elvették.

csicserierika 2015.01.27. 16:38:07

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: már nagyon érett ez Fanninak. Jó fej Laci, h meglépte, nem lacafacázik a képességekkel . Denis úgyis csak ült rajta :)

Magg. 2015.01.27. 16:39:02

@Ruadhnait: nyilván, azt sem kellett volna. Habár régebben volt egy olyan széria (talán az ötös?), hogy ügyességi és erőnléti játékok voltak minden héten és annak a heti nyertese is mindig kapott egy lilát.

másodpéldány 2015.01.27. 16:39:50

@Magg.:

szavazategyenlőség esetén edinával, denisz magát választotta volna, ha nem veszik el tőle a döntés jogát?

lehet, jobb kiválasztottnak lenni, mint kihívottnak,

szerinted, ha nem ő megy párbajozni szavazategyenlőség esetén akkor, akkor gyávának nézték volna, és ezért inkább magát küldi párbajra?

lehet...

én félek, hogy nincs elég erős szavazattábora kinn, én fanni miatt várnám vissza, és dani ellenében inkább rá nyomnám de tkp arról van szó, hogy kettejük közül lehetetlen lenne danira nyomnom, dani hétmérföldes igazságérzete nagyon irritáló...

de hát fogalmunk sincs, hogy a szavazók a beképzelt úri gyereket fogják e visszaszavazni, vagy behúzott nyakú prolit, melyik tetszik a lányoknak jobban? viszont a szerkeszetett anyagból elég nyilvánvaló lesz kitől akarnak megszabadulni...

A közönségnek is kellene nyernie szuperképességet valamilyen versenyen! ha én nyerném mondjuk a tanácsadás jogát, akkor bemennék és azt mondanám denisznek, hogy a párbajra danival vegye fel a tökfej ruhát és bohóckodja végig a párbajt... úgy érzem az működne, míg mellette dani nyögögne tisztességről meg mifenéről.... de ha komoly marad, akkor lehet a szép szőke úrifiú fog visszamenni...

nagyon remélem, hogy nem robint viszi! mert robint én szeretném látni az alagút végén... fannival és dórival, fene a jódolgomat meg a kívánságlistámat...

Ruadhnait 2015.01.27. 16:40:20

@Conchobar: Nem neked irtam, es ha megkerhetlek, hanyagoljal. Nem kell elolvasnod amit irok, ugorj at.

Magg. 2015.01.27. 16:40:43

@csicserierika: maradt még egyáltalán vkinek vmi képessége?

Conchobar 2015.01.27. 16:41:13

@usim.misu: "nekem ezzel csak az a gondom, hogy dinkáék herdálták el denisz képességét" - Elherdálták? Hát nem a gyerekükről van szó, hanem a büntetésre kezükbe adott riválisukról. Ne tessenek mát beleélni magukat abba, hogy Dennis az Laci és Edina fogadott fia

Mirocska 2015.01.27. 16:42:06

@Krétagarbó: Dettó... Van mit átugrani bőven!

Magg. 2015.01.27. 16:42:56

@usim.misu: ezen kívül nem mindegy, hogy a büntetés 1 órára vagy 6 órára szól. Kíváncsi lennék, Edina mit szólt volna, ha őt zárják be 6 órára és nem cigizhet. Sztem meg is őrült volna.
Azért büntetés és büntetés között óriási a különbség.

csicserierika 2015.01.27. 16:43:03

@Magg.: Robin a két kiválasztóval, és Denis vissza fogja kapni , hogy egyenlőség esetén ő válasszon, és sztem ez örökre szól. Többre nem emlékszem.

Conchobar 2015.01.27. 16:43:06

@Ruadhnait: "Nem neked irtam, es ha megkerhetlek, hanyagoljal. Nem kell elolvasnod amit irok, ugorj at" - Bírd már ki offolás nélkül!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.27. 16:43:50

@usim.misu: nem "elherdtálták" Denisz képességét, hanem - azon túl, hogy adtak a villának 6 Fannimentes órát, amiért köszönetet érdemelnének a többiektől :D -, ezzel lehetetlenné tették azt, hogy ez a kiváltság valamikor ellenük forduljon. Vagy bárki ellen, mondjuk egy olyan helyzetben, amikor a jelenléte fontos lett volna adott szituban. Merthogy indoklás nélkül lehetett felhasználni.

Tök logikus, hogy lenullázták, akkor lettek volna bolondok, ha nem használják ki, mint ahogy más is kihasználta volna.

Magg. 2015.01.27. 16:46:08

@csicserierika: Óh, hát persze, hiszen az egyenlőség az örökké szól...
Jé, tényleg a Robin képessége. Akkora tuja, hogy mindig elfelejtem, hogy egyáltalán létezik. :)
Köszi.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.27. 16:46:37

@Montezuma13: " Roswell kerülhetett szóba, amit kissé félreértelmezett a hasonló hangzás miatt."

Köszönöm, 5-ös, leülhetsz.

csicserierika 2015.01.27. 16:48:06

@Magg.: ne má', több verset is írt, több jányhoz :)

másodpéldány 2015.01.27. 16:50:06

@Magg.:

edina azt az egyébként tényleg nemzetközi tilalom alatt álló emberknízó büntetést 8szerencsére csak 10 percet kapott belőle) a mikroporthnyagolás miatt kapta... benne van a szabályzatban, és a stábtól kapta a büntit...

itt most fanni esetében a büntit önkényesen osztotta ki laci olyasmiért, amit leginkább ő szokott művelni, mocskos beszéd... ne tegyünk már egyenlőségjelet a mikroport hanyagolásért kiszabott stáb büntetést, és az önkényes alázást laci részéről...

de végül is nem baj, mert akik eddig utálták lacit, most még jobban fogják, és fanni tábora is erősödik... mert ez egyszerűen agyatlan, rossz húzás volt... szerintem a stáb azt várta, hogy deniszt zárják majd be a szülei rosszalkodásért.... de eljátszani a gyerek szuperképésségét az ideiglenes gyámnak viszont tényleg visszás..

Magg. 2015.01.27. 16:50:30

@csicserierika: valahogy a versei sem hagytak bennem mély nyomot. :)
Szegény Szatmári Orsi.... :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.27. 16:51:36

@kamillazok: " Mindenkinek kell egy beugró sztori"

De akkor mi ez a Fb-os kampány, amit a csaj kezdett? Az is a retek kezdeményezése?

Magg. 2015.01.27. 16:54:28

@másodpéldány: én is pont azt írtam, hogy nem áll arányban Fanni büntetése Edina két felemlített büntetésével, amit @NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! kommenttársunk írt.

usim.misu 2015.01.27. 16:55:20

fúú, de lecsapott rám mindenki, vágom, hogy megtehették, akkor miért ne, én a szerkik részéről tartom ezt túlzásnak, hogy egyáltalán lehetővé tették. amikor dinka szabotálta a dzsungel hetet, nem büntették meg, a takarítást is a többieknek kellett csinálni helyette, amikor ő nem volt hajlandó. ezek a húzások, amik nem tetszenek.

csicserierika 2015.01.27. 16:55:20

@másodpéldány: gyereket bezárni ??? Azonnal elvenni a szülőktől

csicserierika 2015.01.27. 16:56:12

@Magg.: kint is ezzel hódít vajon ? :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.27. 16:56:36

@kamillazok: " Sok régi káder kapott kis lakásokat a hegyen. "

:)))Kicsiket, meg nagyokat. És nem csak a hegyen, a dombon is. Úgyis hívták, hogy káderdűlő.

Conchobar 2015.01.27. 16:57:12

@másodpéldány: "itt most fanni esetében a büntit önkényesen osztotta ki laci olyasmiért, amit leginkább ő szokott művelni, mocskos beszéd" - Szó nem lehetett önkényességről. Fanni maga provokálta ki a büntetést. Nemcsak a mocskos beszéddel, hanem a Laci felé intézett 'nem mered'-ezéssel

csicserierika 2015.01.27. 16:58:16

@usim.misu: a dzsungelhéten szabadkezet kapott Zsu, csak nem tudott vele élni. Lehetett volna vicces bünti, bármi. Szoftver nem volt hozzá :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.27. 16:59:50

@usim.misu: Ez a feladat volt a levélben amit kaptak. Rájuk szállt a képesség, és élniük kellett vele. Miért nem tanult Denisz? A farokmarkolászás helyett tanulnia kellett volna! Így járt. -ennyi-

Magg. 2015.01.27. 17:00:16

@másodpéldány: "szavazategyenlőség esetén edinával, denisz magát választotta volna, ha nem veszik el tőle a döntés jogát?"
Lilu minden alkalommal elmondja, hogy magát senki nem választhatja. Nem tudom, ebben az esetben mi lett volna?
Ha Danit választja, én is letöltöm végre az appot és nyomok egyet Deniszre, Dani már annyira irritálóan beképzelt, öntelt, nagyképű.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.27. 17:01:14

@csicserierika: Egyetértünk. Fanni megérett rá. Laciéknak meg ez volt a feladatuk. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.27. 17:01:18

@másodpéldány: " fanni esetében a büntit önkényesen osztotta ki laci""

Indokolnia kellett a büntetést?
Egyébként nem értem ezt a hisztit. Ha joga volt kiróni a büntetést, miért ne tegye? Ez a játék része. A szabályokat nem a lakók hozzák. Ők csak élnek a lehetőségekkel és elszenvedik a büntiket.

Conchobar 2015.01.27. 17:01:53

@Magg.: "nem áll arányban Fanni büntetése Edina két felemlített büntetésével" - Itt igazából nem büntetésről, hanem egy szuperképességről van ám szó. Netán az elfogadható lenne, ha nem Fanni, hanem Edina, Laci vagy éppen Dani lett volna száműzve?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.27. 17:03:39

@csicserierika: "Szoftver nem volt hozzá :D"

:)))
De a vas nem vót ojjan rossz

Magg. 2015.01.27. 17:04:54

@usim.misu: Én annyiban adok igazat neked, hogy tényleg úgy jön le az egész játékmenet most már egy ideje, hogy mindig úgy tekerik és forgatják a szerkik a szabályokat, hogy valahogyan mindig Edina jöjjön ki jól belőle. Neki szinte mindent szabad.
A lilát is azért kapta Fanni, mert ő lett volna a kihívott és ő tuti Edinát viszi ki magával és hát az ugye veszélyes, ha a szavazók is úgy gondolkodnak, mint a kommentelők nagy része.

usim.misu 2015.01.27. 17:05:54

@csicserierika: de itt a szerkik büntették deniszt, a dzsungelhéten meg zsuzsának kellett volna megoldani mindenki ellen egymagában, hogy a többiek teljesítsék a feladatukat úgy, hogy semmi nem volt a kezében. azt nem mondhatta, hogy rendben dinka, enyém a kiválasztójeled. most denisz ugyanúgy nem teljesített a heti feladatnál, mint akkor dinka, és elvettek tőle konkrétan mindent. dinkát se csípem, denisztől is rosszul vagyok, de ez így akkor sem fair sztem.

ornyim 2015.01.27. 17:11:37

@Magg.: Dani is eleg nagy különbséggel ment vissza, és őt bent erősebbnek tartják, mint Robint. Én nem azt mondom, h nem Danit viszi, csak azt, h a pakliban benne van Robin is. (hiába beszélgetnek)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.27. 17:14:31

@ornyim: "h a pakliban benne van Robin is. (hiába beszélgetnek)"

De Robin ügyesen alányalt, mikor Ádinkára rakott:" engem Denisz soha nem bántott meg."- mondta.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.27. 17:14:43

Megmondom őszintén, ennyi barom között elkértem volna önként a 6 órás száműzetést és bevonultam volna a szaunába aludni egyet úgy, hogy senki nem szólhat hozzám. Wc-re gondolom, ki lehet menni, enni, inni kap, más nem kell. :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.27. 17:18:33

Akinek nem tetszik a játék, és a Fannika büntetése...reklamáljon az RTL.-nél, hiszen Ők hozzák a szabályokat! Esetleg lehet tüntetni az RTL. székház előtt! Majd Ti fogjátok megszabni a játék menetét:) Egyáltalán, hol éltek? Ez egy játék, nem kell beleélni magatokat! Nem mindegy ki nyer?

Más: - szerintem jobban jártak volna a szülők, ha Fannika helyett ... apuka kisszéket csinál! ... vagy moziba mennek!

csiri bá 2015.01.27. 17:18:48

@ornyim: Dani is eleg nagy különbséggel ment vissza - abban azért Renikének meglehetősen nagy szerepe volt, mint azt ő maga is beismerte a BV-ben...

pomac 2015.01.27. 17:19:38

volt már a d -vitamin eszmefuttatás danival :D