Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x72 - A bankett, a jelrakás-gate és az ufók

2015. január 27. 08:18 - Chat Géza

A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek lesznek. azt hittem ez is egy gyalázatos kiválasztás előtti-utáni adás lesz, de tévedtem: rengeteget hahotáztam.

A bankett

Első szín

Nyolc éve érettségiztem; emlékszem az egészben az volt a truváj, már ami a bankettet illeti, hogy lehetett inni az amúgy karótnyelt tanárnőkkel, az osztályfőnök kicsit lenézően, de még segített is hánytatni azokat, akik picit túltolták a haverkodást a földrajz tanárral, Ferenc atya meg magátől töltögette a Vilmos körtét, amitől meg én jártam a sloziba a nagy fehér buszt vezetni. A villalakók is ugyanezért örültek a happeningnek, hiába jegyezte meg Fanni, hogy azért az elég nagy trampliság, hogy a vizsgáztatós szettjükben jöttek vissza arconpörögni a tancsik, mert csak-csak jó volt végre a napi 24-ben látott embereken kívül másokhoz is szólni.  Az önmegtartóztatás alfája és omegája, Fanni egyből az ősz Gandalf nyakába ugrott. Robin meg Orsit hívta félre – itt lufiztatás lesz, gondoltam magamban, de totális belátást nyújtó szaunába mentek, ahol Robin felolvasta saját versét, aminek a jambikus lüktetéséről, keretes szerkezetéről, tartalmi hol az ollójáról és rímképzéséről külön olvasószemináriumot is tarthatnék.De nem fogok. A kultúrált szórakozás eddig tartott, a tanároknak kicsöngettek, elköszöntek és kimentek.

0127.gif

Második szín

(Tanárok el, pia be.)

0127vv2.png

Már nyílt is raktár, ömlött befele a szesz, így a lakók menetrend szerint halálosan beálltak és előjött belőlük az állat. Vagyis Fanni gettóbuxává, Dani 12. kerületi suttyó budaivá, Laci meg kérdezőbiztossá vedlett. Daninak csípte a szemét, hogy Fanni védettséget kapott, mert olyan jól teljesített a villaérettségin. Látszik, hogy a bezártság kicsit rámegy az ember agyára, mert amúgy ilyenért mikor menne ölre az ember? Naná, hogy beindul a dákózabáló-f*szom-b*zmeg-g*cis k*rva-csicska-f*sszopó cséplőgép. Dani arcoskodik, mire Fanni olyat mond, amit a vv-k történetében még soha senki nem ejtett ki a száján:

Pakoljátok rám a jeleket, aztán kint hagylak a g*cibe!

Több fronton is megy a basztatás, mivel ezt az egészet Dennis próbálja elsimítani. Az ügy érdekében annyit tesz, hogy kint marad dohányozni Lacival és Edinával. Laci itt kezdi el csavaros kérdésekkel bombázni Dennist.

  • Mit képviselsz te itt a villában?
  • Milyen alkat vagy, győztes?
  • Miért?
  • Minek?
  • Mire föl?

0127vv4.png

És nem vicc, tényleg ezek a kérdések mentek folyamatosan, mintha beakadt volna a lemez. Pengeeszű Dennis meg is találta a rést a pajzson, hogy Laci atom be van k*rva, azt se tudja mi van, így Edina mellé lezuttyanva elkezdi visszakérdezgetni aztán meg pofánröhögni, amiben az erdélyi lány is partnere lesz, mert hiába áll Laci mögött a Mr. Busta féle Real Trill, attól még a kérdései nem hogy instant MTA doktori címet nem érnek, de még a nekifutásból segghülye Dennist sem lehet velük falhoz állítani. Laci ezen bedurcázik és elmegy aludni, de szerencsétlenségére Edina utánamegy, hogy molesztálja még ez ügyben.

Dennis szülői felügyelet alá kerül

Most mondanám, hogy ez a sztori ennyit tud, de hálistennek sokkal több kakaó van ebben, amit a Mutter (Edina), a Fatter (Laci) és a hülyegyerek (Dennis) csúcsra is járatnak rendesen. Amúgy utálják egymást mint a szart, így elhangzik a riportban olyan, hogy

Ha lenne egy villakocsma, akkor egész nap ott lennék és innék szégyenemben, hogy ilyen fiam van.

0127vv5.png

Laciéknak kell gondoskodniuk Tompika értelmiségi szintjén vegetáló Dennisről. Nekik kell etetniük, fürdetniük, fektetniük. A fürdetés maga az álom. Edina kicsit túltolja a szerepét, mert majdnem van kalapja, nincs kalapját játszik Dennis fütyijével, mire Laci apus hamar hirtelen felbassza magát, hogy nehogy már. Edina értetlenkedik, Dennis csak néz. A szülők a nyugiban folytatják a torzsalkodást, aminek se eleje, se vége.

Kiválasztás

0127vv6.png

Dennis kapott három jelet, de amúgy Fanni kapta volna a zöld kendőt, ha nem szerez védettséget, ugye. Ez így elég kellemetlen, na nem Dennisnek, hanem a többieknek. a cigiskanapén a megszokott értelmi és érzelmi színvonalon kitárgyalják a jelrakást: Robin egy gyáva pöcs, hogy megint Edinára pakolta a jelét. Ezzel itt és most egy bimbózó barátság tört derékba. Dennist nem izgatja különösebben a dolog, majd kivisz valakit és úgyis visszajön. A kolosszális és svájci órák pontosságával működő tervének konklúzióját el is meséli a villa malacának:

Visszajövök és megb*sszuk a csicskák száját!

Hát én is csak ennyit tudnék végszóra mondani. És ugye mindenki tudja, hogy idén kétszer van karácsony: este Sixx lesz a Belevalóban.

És egy kis ráadás, ami nem fért el az adásban: 

Roosevelt is ufó volt

Dóri bugyli bicskával nyitja fel a sötét villalakók agyát, hogy kitágítsa tudatukat. Ha az 51-es körzetben van HR osztály és ezt ott olvassa valaki, akkor Dórit érdemes lenne azonnali hatállyal alkalmazni, csak szólok. Nem a legyek hordták össze ezt a földöntúli tudást, én azt mondom. Adásba egyértelműen azért nem ment le ez a zseniális anyag, mert fanni és Dóri két perc alatt szarrá promózták a NatGeót meg a Discoveryt, ahelyett hogy a Szulejmánról pofáztak volna, ugye. De a lényeg: találtak egy bolygót, aminek lóf*szt csak légköre, de légtere is van!!! De ennél csak nagyobb sületlenségek és nettó f*szségok vannak két percbe sűrítve, mint például az, hogy a Földön is többször jelen vagyunk. Ez meg már annyira Quantum Leak, hogy én fel se tudom fogni.

 

És itt egy erősen 18+-os videó is, amiben az elmaradt anatómia órákat pótolja be Dennis és Fanni a zuhanyzóban, epazarolva a Góbi, oppardon a Bódi sivatag egész éves vízkészletét, miközben Dóri lágy hónaljgyantázása adja az aláfestő zenét.

 

1507 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cimili 2015.01.28. 00:43:15

Mondom belenézek már az onlányba. Erre mit látok, horpaszt mindenki. Na de ilyen korán? Ja, tegnap is ez volt. Nem is értem, eddig mindegyik VV-ben ilyenkor kapták a jó kis feladatokat, hajnali 3-4 óráig élet volt a vellában.

kamilla123 2015.01.28. 00:43:30

@Cirmoska11: EDina meg mint jó anya, ezt szó nélkül nézi, közben bagózik.

Cirmoska11 2015.01.28. 00:43:37

@minden reggel: igaz is. Mostanában egyre gyakrabban áll ki Fanni mellet, és nem csak a riportban. Lehet, hogy nem nagyszájúan, meg óbégatva, de azért megmondja.

minden reggel 2015.01.28. 00:43:44

@sui.generis: errôl is volt már szó korábban h lehet h csak a közeg miatt. Nem volt partnere semmi másra

Morcz 2015.01.28. 00:43:55

most kiskifli-nagykifli van, kintről mintha beszédfoszlány és vízcsobogás hallatszódna.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.28. 00:44:49

@kamilla123: nyilván ott van az Erdély-faktor (ezekkel a határon túli szavazatokkal amúgy is csak a baj van...), de azért bízom abban, h egyszer az értelmes emberek felülkerekednek. :)

c.miller 2015.01.28. 00:45:13

@minden reggel: hmm hát ez érdekes fevetés, valóban. hogy edina miért tűri el mindezt? azt hiszi, ez a normális, hogy egy pasas a hajánál fogva rángatja a fejét például? és mindennek tetejébe úgy beszél a nőkkel mint valam utolsó riherongyokkal? normális nő ilyen laci-szintű férgeket azonnal pattint, az első ilyen megnyilatkozása után.

másodpéldány 2015.01.28. 00:46:32

@kismalacka:

"Nekem fellőtték a pizsit"

ú ez most megdobta az estémet...

Morcz 2015.01.28. 00:46:38

Megint suttogás, nem érteni semmit..

Mert Csak 2015.01.28. 00:46:48

@c.miller: edina perverz,ő mondta, szóval élvezi

minden reggel 2015.01.28. 00:46:53

@c.miller: ô maga mondta az elején h neki ez a hajrángatás bejön.

ygan_rev 2015.01.28. 00:46:59

Létezik itt olyan, aki esetleg Daninak szurkolna az esetleges párbajon? Vagy magamra maradok? :D AMúgy ha esetleg érdekel valakit egy szavazás a vv facebook oldaláról:
www.easypolls.net/poll.html?p=54bd3abee4b085691df788ac

Cirmoska11 2015.01.28. 00:47:15

@kamilla123: iiiigen, én is ilyen mintaanyuka szeretnék lenni :) *-*

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.28. 00:48:07

@eatpray: Szerintem Dani - bár ne így lenne. Egyébként lehet, hogy Ádinka ellen több esélye lenne - ha nem lenne a TÖMB - , mert sokan utálják.

alsophila grahami 2015.01.28. 00:48:14

@kamilla123: nem, mert mi nem vagyunk zabosak (irigyek) egymásra - közéjük meg nem megyünk - igaz, okunk se nagyon lenne rá (látott már valaki román tehetségkutatóban vagy reality-ben magyar indulót?), ők viszont... mindenért minket okolnak, mintha mi tehetnénk a vergődésükről (tisztelet a kivételnek), de azért ide jönnek játszani... persze jöjjenek, nincs azzal gond, csak ezt a zsigeri utálatot le bírnák vetkőzni... az nagyon jó lenne.

Belllaba 2015.01.28. 00:48:16

@usim.misu: Denisz nem volt rosszabb az iskolahéten, mint Laci, sőt Dani is leszerepelt. Több okból Denisz lett a bukott, egyrészt a Fannit, Dinkát nem akarták most párbajozni küldetni a szerkik, másrészről ha mindezt Lacival teszik meg, hogy megbuktatják, jelmezbe öltöztetik, Laci nem így viselte volna, mint Denisz, hanem őrjöngve, akár törve-zúzva, és a rá mért feladatokat is bojkottálta volna, mint a királynős héten. Amúgy az már a vicc kategória, hogy pont Laci olvasott be denisznek, hogy egy ötödikes anyagból megbukott, miközben ő hat-hétjegyű számokat nem tud leírni, nemhogy műveleteket végezni velük:) Két Kanadát talált, meg az angol holtnyelv stb. Tornán is ő volt a leglustább, az egész hetet végigflegmáskodta. Ez inkább egy showelem volt, hogy Denisz lett a tökfej, de nem ő szerepelt a legrosszabbul, és az a gáz, hogy pont a hótsötét Lacika olvasott be neki.

Morcz 2015.01.28. 00:48:26

A görény Bt kivételével mindenki a hálóban.

minden reggel 2015.01.28. 00:48:57

@Mert Csak: neki lehet h egy kapcsi az hatalomjáték. Ki uralja épp a másikat

másodpéldány 2015.01.28. 00:49:48

@Morcz:

előre sajnálom, hogy denisz nem a tökfej jelmezben fog a párbajra menni dani ellen...

szerintem visszajönne ezerrel... a közönség élvezné a bohóckodását... míg dani próbálna véresen komoly lenni, és persze sokat vörösödne a feje...

remélem ott lesz zsé fogadóbizottságnak, és megtapsolja a kiesését...

be kéne lőni neki egy papírrepülőn a villába az ötletet...

c.miller 2015.01.28. 00:50:54

@minden reggel: @Mert Csak: csomó nőnek bejön, ha belemarkolnak a hajába szex közben, de azért ezek ott nem csak ennyik voltak... ezek kint, ha együtt maradnak tuti összeverekednek.

alsophila grahami 2015.01.28. 00:50:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Edinát vsz a végére kell hagyni, amikorra már megszűnnek az egyéni preferenciák, és mi is tömbösítve adnánk a szavazatainkat a mi emberünkre... akkor lenne esély az ő bázisa ellen.

minden reggel 2015.01.28. 00:51:09

@Belllaba: valójában ez egy esély Denisnek h a szavazás elôtt jófejkedjen

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.28. 00:51:10

@c.miller:" normális nő ilyen laci-szintű férgeket azonnal pattint,"

Sztm normális nő meghallgat 2 mondatot, és lekoccol.

Morcz 2015.01.28. 00:51:35

@másodpéldány: :))) Mekkora poén lenne!
A papírröpcsi se rossz, de arra még ráírnám, hogy "Ádiná takarodj!!!"

Cirmoska11 2015.01.28. 00:51:50

@c.miller: megmondom, miért: azért, mert örül, hogy övé lett ez a hűdejó pasi Dóri, meg Zsu után. És most nyeregben érzi magát, hogy övé a villa bikája :) És egy ilyen Adonisznak mindent el lehet nézni :) Ha nyíltan pofon vágná ott bent Laci, még azt is kimagyarázná, hogy ő ezt élvezte, és ne tessék már kizárni őt kedves szerkesztő bácsik :)

0.5 bit 2015.01.28. 00:51:57

Az index-en van egy rövid összefoglaló:
velvet.hu/gumicukor/2015/01/27/valovilag/

"Edina nem volt hajlandó diktálás sebességében írni egy táblára, milyen kajákat kér a VV stábjától Fanni és Dóri, így ők sértődötten távoztak, nem mintha nem lehetett volna várni öt percet, amíg Edina leírja a szavakat."

Nekem az rémlik Edina zárta le a kívánságműsort, hogy betelt a tábla fele.

"Ezen a konfliktuson felbuzdulva az Edina-párti Laci és Fanni között éles szóváltás bontakozott ki, ami odáig fajult, hogy Laci megmondta Fanninak, hogy neki ebből elege van, most megy és felhasználja ellene Dennis szuperképességét, azaz azt, hogy bárkit száműzhet a szaunába 6 órára."

Talán nem az éles szóváltás jellemezte legjobban Laci-Fanni csörtét (Dani ott sem volt).

Morcz 2015.01.28. 00:52:40

Na jó a szerkik megint elcseszik az on-t. Jó éjt nektek!

minden reggel 2015.01.28. 00:53:56

@c.miller: én ezért írtam rángatást. Mert van különbség,hogy kifejezed a szenvedélyt, vagy megalázod a másikat. Elég jól érzékelhetô különbség

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.28. 00:53:59

@sui.generis: a magyarországi magyar nem a Tömb módján szavaz.

Belllaba 2015.01.28. 00:54:17

@minden reggel: Laci-dinka párosnak is lett volna alkalma jófejkedni, de ami nem megy az nem megy. Sütött a gúny minden cselekedükből "szülőként", szerencsétlen Denisz nem is rosszalkodott, mégis folyton büntették.

másodpéldány 2015.01.28. 00:54:20

@eatpray:

hát remélem ez a poll egy hülyeség...ki akarna danira szavazni?

többszörösen kínosan lejáratta magát emberileg is és játékosként is, ráadásul sokat romlott a karaktere a kezdetekhez képest... kifejezetten kezd hozzáromlani lacihoz és edinához, egy gyenge gerincű emberről van szó...

ygan_rev 2015.01.28. 00:54:58

Amúgy a nap beszólása szerintem Edinát illette:

"Ruccole meg a lófasz"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Én ezen és a körülöttem lévők speciel sírtak.

alsophila grahami 2015.01.28. 00:56:02

@másodpéldány: az óriási lenne ! :D a tökjelmezes gagyi büntetést nagyon szimpatikusan abszolválta, szerintem a helyében már régen eldurrantak volna a legtöbben, annyira gyomorforgatóak voltak vele azok ketten. már-már "zsúi"" szinten tűrte a vegzálásokat, meg is lepett vele; a végén még kiderül, hogy nem is olyan szar fej..?

minden reggel 2015.01.28. 00:56:45

@eatpray: én szeretem a rukkolát ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.28. 00:57:18

@másodpéldány: a hat osztálynál többet végzett nézők között sokan utálják majd Komiszt azért, mert a keze folyamatosan a gatyájában van. Még Lilu is rászólt - élő adásban.

c.miller 2015.01.28. 00:58:49

@Cirmoska11: szerintem laci egyáltalán nem jó pasi. külsőre sem nagy eresztés, robin sokkal jobb kiállású, a természete is egészen más. valahogy az arca is finomabb, mégis van benne tűz és soha nem beszélt ocsmányul senkivel. ha az egyik lány lennék ott bent, tuti vele lógnék és őt választanám páromnak.
edina szegénységi bizonyítványa, hogy laci számára ekkora truváj. :-/

Belllaba 2015.01.28. 00:59:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: abban a hat számmal nagyobb nadrágban biztosan elveszett Godzilla és azt keresgette:)

minden reggel 2015.01.28. 00:59:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az úgy tudom a többieknek is odaragadt. Azok is rá fognak szavazni akik takaró nélkuli szexet akarnak. Ott lesz a feszkó h vissxajön e nem e, utána le kell vezetni a feszkót

ygan_rev 2015.01.28. 00:59:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Én utálom Dennist pontosan a leírtak miatt. Nekem nagyon műanyag az egész gyerek. A nevetéséből is megjátszás süt le, ahogy annak idején Ádám ezt elmondta. Túljátsza Aureliot.

alsophila grahami 2015.01.28. 01:00:25

@másodpéldány: +1, kizártnak tartom, hogy maradt volna még szimpatizánsa, annyira lejáratta magát, és bele is épült a díszletbe, amióta nincs Zsu, hogy játékba hozza... na meg gondolom, a szerkik se hülyék, ha bent maradna, és Denisz esne ki, túlzottan eltolódna az egyensúly a mocsáriak oldalára, megszűnne a dinamika és az megölné a játékot.

c.miller 2015.01.28. 01:00:25

@minden reggel: laci túl sok pornót nézhet...

másodpéldány 2015.01.28. 01:01:49

@0.5 bit:

"Talán nem az éles szóváltás jellemezte legjobban Laci-Fanni csörtét (Dani ott sem volt)."

már hogyne lett volna ott, együtt várták mint kaki a fűben, hogy fanni kijöjjön a szobából és ők belekössenek, hogy valami ürügyet teremtsenek, viszont ehhez képest Fanni jól tűrte hogy dani és laci vegzálja és belekötnek, laci egy olyan kézmozdulatra fogta a saunába való bezárást, ami azt fejezte ki, hogy tessék...

nagyon átlátszó ürügy volt, átlátszóan csak a piti hatalomvágyát élte ki egy szuperképesség segítségével, ami nem is az övé volt, csak el akarta lőni, mint az összes korábbit akár egy petátdát...

ki akar majd vele társulni odakint ilyen viselkedés után?
akit ennyire nem a józan ész, hanem a pitiáner hatalomvágya ural...

minden reggel 2015.01.28. 01:01:50

@eatpray: Dennis leginkább gyagya. De senkit nem bánt

Cirmoska11 2015.01.28. 01:02:15

@c.miller: engem már a bemutatkozó videójánál is irritált. már akkor ellenszenves volt, amikor beköltözött. kicsit nagyképű, nem tudni mire. egy pszichológiai tanulmány, az tény :D

c.miller 2015.01.28. 01:02:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem elég lenne a szar tetkóira pillantanom..:D

alsophila grahami 2015.01.28. 01:03:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem hát, épp ezért mondtam, hogy majd ha kiesik mindenki saját kedvence, és már csak kettőből-háromból lehet csak választani, akkor nem szóródnak majd a szavazatok annyira, és több jut a magyarországi magyarra is... (nem-e?;)

ygan_rev 2015.01.28. 01:03:36

@minden reggel: Lehetséges, de nekem nagyon nagyon nem jön át. Kb. csak Fanni ellen szavaznám vissza. Én azon kevesek közé tartozom, akiknek beleivódott a fejébe az, hogy Fanni hogy viselkedett Zsuzsával pl. az utóbbi párbaján és utána. Úgyhogy őket bárki ellen kiszavaznám.

másodpéldány 2015.01.28. 01:03:51

@Belllaba:

"abban a hat számmal nagyobb nadrágban biztosan elveszett Godzilla és azt keresgette:)"

haha,

igaz, de ő a kisgatyában is ugyanolyan intenzítással szokta keresni...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.28. 01:04:16

@eatpray: nem szeretem én se Komiszt. Csak ezt a Highlandert meg rühellem amiatt, amit Kiskunnal csinált, és főleg azt, ahogy csinálta. Egyébként is, akinek nagy mellénye van, essen ki, meg az is, aki gonosz és kegyetlen.

minden reggel 2015.01.28. 01:05:00

@c.miller: megnézném az arcát amikor a blikk címlapos hátsóját meglátja
Vajon anyuék kivàgták emlékbe?

c.miller 2015.01.28. 01:05:40

@Cirmoska11: egy ostoba ember mindig talál még ostobábbakat, akiket lenézhet...

alsophila grahami 2015.01.28. 01:05:57

@minden reggel: és még 100 ide! :) Komisz-gyerkőc egyáltalán nem rosszindulatú, és ez hatalmas plusz ebben a mezőnyben.

másodpéldány 2015.01.28. 01:07:12

@minden reggel:

márpedig az egyetlen, amire laci büszke lehet az a hátsója...

pláne, ha megvan bolondítva két labdaccsal...

c.miller 2015.01.28. 01:07:15

@minden reggel: amennyi esze van, büszke lesz rá. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.28. 01:09:14

@másodpéldány: az mindegy, hogy miért büntette Kazalt, mert joga volt hozzá. Hogy nem tudta elegánsan csinálni, az meg mind mínusz az ő megítélésénél. Nyilván azt hiszi, hogy ez a nézőknek tetszik. Itt a tévedése - többek között.

minden reggel 2015.01.28. 01:10:02

@c.miller: mondjuk lesz pár csaj akiknek bejön. Legalábbis amíg meg nem ismerik

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.28. 01:12:14

@c.miller:
:D:D:D
Egy ostobának az sem okoz gondot, hogy egy nála okosabbat nézzen le.

alsophila grahami 2015.01.28. 01:12:41

@másodpéldány: sztem ez afféle erőfitogtatás lehet nála a kunkori-kurta farkú kismalac felé (és itt most nem a Maci nevű kis röffencsre gondolok, aki odakint tengeti napjait abban a fatákolmányban, hanem arra az elcseszett "appuccira", aki az ominózus fürdetésnél a szemeit alig bírta levenni a kicsi "fijacskája" láthatóan nem kicsi harci eszközéről :P)

másodpéldány 2015.01.28. 01:14:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

szerintem nem hiszi, hogy a közönségnek tetszik, eszébe sem jut, neki van szüksége a személyes piti bosszúra, ez okoz neki kielégülést, ahogy az összes szuperképességét sorra ellőtte értelmetlenül látszik, hogy az azonnali impulzusok hajtják, nincs önfegyelme egy ilyen játékra...

a büntetést a szaunára nyilván a rosszalkodó deniszkének kellett volna adni, és nem műürüggyel fannit alázni...

Mert Csak 2015.01.28. 01:14:44

@minden reggel: kinek a hátsója van a blikkben?

minden reggel 2015.01.28. 01:16:34

@sui.generis: az biztos nem tesz jót a többi pasi önérzetének amennyit Fanniék khm... együttműködjünk vannak. És ahogy utána fanni az orruk slá dörgöli d méretét- tehetségét

másodpéldány 2015.01.28. 01:16:55

@sui.generis:

"aki az ominózus fürdetésnél a szemeit alig bírta levenni a kicsi "fijacskája" láthatóan nem kicsi harci eszközéről :P) "

igaz, igaz, ez eszembe se jutott... viszont a 6 óra bezárás után is ugyanakkorka maradt neki, szóval nyilván lesznek még áldozatok... egy életen át, sokat kell még kompenzálni...

Mert Csak 2015.01.28. 01:18:12

@c.miller: ezt nevezik aberrált viselkedésnek, had élvezze análka :P

minden reggel 2015.01.28. 01:19:50

@másodpéldány: mondjuk nem akkora baj a méret ha ügyes, de úgy laccik ô az sem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.28. 01:20:20

@másodpéldány: Nagyon sokat beszélnek Ádinkával együtt a "szereplésről", persze mindig másokkal kapcsolatban. De azért nem gondolnám, hogy nincsenek tudatában a kameráknak. Nyilván alapelemként ott van a kicsinyes bosszú.

másodpéldány 2015.01.28. 01:20:55

dani előtt egy hosszú élet áll, hogy a sok róla szóló szidalmat elolvassa a neten...

de nyilván a családi pszichológus azt fogja javasolni neki, hogy ha nem akar besántulni az egyik agyféltekéjére, akkor egyáltalán ne kutassa mit írtak róla a nézők...

alsophila grahami 2015.01.28. 01:24:05

@Belllaba: szerintem is, show-elem volt, meg védőbástya, hogy ne lány legyen a kiválasztott, mert az megbontaná a női-férfi egyensúlyt nagyon, most nem eshet még ki több lány, pasiból meg van bent elég beáldozható paraszt, aki mehet isten hírével, mert sokat nem tesz hozzá a műsorhoz már... Denisz viszont simán visszajön bármelyik fiú ellen most, annyira lent van mind.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.28. 01:28:01

Én meg azt szeretném, ha a kiesett Ádinkának a BV-ben levetítenék azt a premier planos szexet, de úgy, hogy ott áll mellette Kiskun, és Baukó a műs.vez. - a maga kis modorával.

Mert Csak 2015.01.28. 01:30:33

Én szívesen bedobnám közéjük Verát... ő ki tudná borítani ezt a sleppet :D

alsophila grahami 2015.01.28. 01:30:50

@minden reggel: viszont ha ez nincs, most nem ő a kiválasztott. (mert minimum szavazategyenlőség lett volna, ahol ő döntött volna)

minden reggel 2015.01.28. 01:32:07

@sui.generis: ezek a ' véletlenek ' már zsuzsát is megszivatták

alsophila grahami 2015.01.28. 01:32:40

@Mert Csak: még megtörténhet ;) szoktak beküldeni régi játékosokat, amikor már megfogyatkozik a létszám, és nehéz az öfire valót összevadászni...

minden reggel 2015.01.28. 01:34:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: amúgy nekem is tetszett az ötlet ;) még a nagynénit is meg lehet hívni ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.28. 01:34:48

@minden reggel: off Mi az abszolút borzasztó? Mezítláb végigcsúszni egy borotvaélen, és sarokkal fékezni :D on

alsophila grahami 2015.01.28. 01:34:58

@minden reggel: nah ja... ritka gusztustalan beleavatkozás ez a játék menetébe, de mindegy is, nem ez volt az első ilyen, és nem is az utolsó... :/

minden reggel 2015.01.28. 01:36:47

@sui.generis: Kár mert csalódás, hogy hülyének nézik a nézôt

minden reggel 2015.01.28. 01:39:20

@sui.generis: Ja az rtl fônök külföldre költöztette családját. Ô is érzi h gáz amit a vv vel csinálnak ;)

alsophila grahami 2015.01.28. 01:39:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jaj..... ez de gonosz! ;) viszont ezer százalékig támogatom az ötletet, szakadnék be a röhögéstől a szűzies ártatlan lánykán, aki "nem szexel a villában", és a falon a "secret" sex az bizonyára a stábnak szól, hogy milyen deót kérnek be maguknak a lányok, csak megint nem fért fel a táblára a rendelés... :DD

alsophila grahami 2015.01.28. 01:40:38

@sui.generis: ... a néző meg tökhülye, igen (nem!)

alsophila grahami 2015.01.28. 01:42:24

@minden reggel: és én is, mármint balra el; mindenkinek további jó estét! :)

alsophila grahami 2015.01.28. 01:51:17

@minden reggel: @másodpéldány: hát ez az, esküdni mernék rá, hogy emiatt annyira frusztrált az a szerencsétlen, már az elejétől... néha voltak jó pillanatai, de azok is jellemzően mind akor, amikor valamelyik lánynak csapta a szelet (mondom, lánynak! női kinézetű csinos lánynak!) de amióta a kis görccsel vergődik... azóta csak még frusztráltabb, nem csoda, hogy folyton ki akar menni, vagy lelkesen osztogatja a büntiket (a dzsungelhéten is Zsu halálos ellensége volt, de hogy el bírta felejteni szempillantás alatt, ha büntiosztásról volt szó... bámulatos! :P) nah, de tényleg jó éjt, további jó vv-zést az éjjeli műszaknak! :)

Hedonistamama 2015.01.28. 08:22:17

Most szeretem Godzit! Gyorsan nyomtam neki egy szavazatot!!!!!

ornyim 2015.01.28. 09:15:44

@eatpray: Ez a szavazás nem valami mérvadó, itt Zsuzsa vezetett mindvégig, nem is kevéssel, aztán, hol van most? Egyébként én lehet, hogy Danira szavazok, gyengítve ezzel Fanniékat. Mivel ő mindig azt mondja, h őt itt Denis feltölti és minden rózsaszín lesz. Na, ha ezt elveszíti, akkor gyengülni fog, és szép lassan kihullik a gecibe. (hogy az ő szavaival éljek)

Black Bride 2015.01.29. 16:18:03

@Conchobar: Te komolyan hiszel benne, hogy az embernek csak olyan pár való, aki soha nem mond faszságokat? Mert, ha mond és nem értesz vele egyet, akkor el kell hagynod, vagy elviselned, ha lekurváz.Eleve szó sem esett olyan témáról vagy cselekményről, ami a kurva szót indokolttá tenné. Néha egyetértek veled, de az utóbbi pár napban az a véleményem, hogy te éppúgy azt csinálod, mint bent Fanni. Direkt provokálsz minket, kötözködsz, nem ereszted a csontot, mert valószínűleg ennek a blognak az olvasása hoz értelmet a mindennapjaidban és csak a kommentek által ér valódi inger. Komolyan részvétem.
süti beállítások módosítása