Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Romana-füzeteken túl - Való Világ 7x70

2015. január 25. 15:58 - szabóZ

A villalakók beolvasnak egymásnak, Fanniról kiderül, hogy szereti a Tiffany-füzeteket, és bugyi nélkül simán, de műszempilla nélkül sehogy nem bírja ki. És akkor ott van még a két derékszöggel rendelkező háromszög és a gusztustalan, mint közös nevező.  

A villalakók még mindig hatalmas lendülettel kavarnak egymás ellen, összeesküvésre szervezett betéti társaságok alakulnak, szövetségeket megerősítő dugások csattannak, tényleg már csak az kéne, hogy Fanni előre odaígérje a lányát Dennis fiának. Csak az a baj, hogy olyan ez, mintha Schrödinger macskája bekötött szemmel kapkodna egér után: senki nem tudja, hogy mégis mit ér a a nagy kavarással, odakint ettől majd szeretik, vagy éppen ellenkezőleg, megvetik majd a nézők.

Annyi azért kiderült a szombati összefoglalóból, hogy mindenki azt gondolja, hogy játszani, azaz kavarni kötelező, mert a nézők azt nagyra értékelik, és esetleg majd felfelé fordított hüvelykujjal szavaznak, ha a penge ott lesz majd a torkuknál.

screenshot_2015-01-25_15_53_49.png

Azért pár részlet kiderült, hogy mégis, hogy látják egymás a villalakók, amikor a szerkesztők egy arany hintalóra ültettek mindenkit, miközben a többiek jól elmondhatták, hogy mit is gondolnak róla.

  • Fanni szerint Edina nagy rafina, és ugyan nem érdekli, hogy miért kavar Lacival, de a kettőjük játéka itt bent egy kalap szar. Hogy ez mit is jelent, az még megfejtésre vár, talán, hogy nem elég fotogének a kufírcok, vagy hogy nem veszekednek elég nagy beleéléssel kettő között.
  • Dennis szerint Edina érdekember, ami abból is látszik, hogy a villa hat legerősebb emberéhez akar dörgölőzni. Nos hát Dennisnek nem erőssége a matematika, és ez nem csak abból látszik, hogy lelkesen felrajzolta a két derékszöggel is rendelkező háromszöget matek órán, amíg nem tudta meg, hogy olyan nincs is, de itt is hiba csúszott a számításba: heten maradtak csak, ha Edina a hat legerősebbhez dörgölőzik, akkor azért olyan nagyot nem kavar.
  • Laci szerint Dennis az előző szériák karaktereiből gyúrta össze magát. Talán arra gondoltak, hogy a fickóban van némi Alekosz, és pár csipetnyi Aurelio is.
  • Dennis szerint Laci odakint fejrúgásokkal intézi el a vitás ügyeket. Lehetetlen nem egyetérteni vele.
  • Laci és Fanni egy dologban egyetért: mindkettőjükben van valamit gusztustalan.
  • Dani szerint Fannival elszállt a ló, ami hű de nagyon vicces, mert ugye Fanni éppen egy hintalovon ül. A legszebb, hogy Fannin számon kéri, hogy már nem az a cuki karakter, amit eddig játszott, vagyis vegyen vissza magából, mert ugye itt mindenkinek karakterben kell maradnia.
  • Fanni saját bevallása szerint már annyira imádja a kamerákat, hogy otthonra is vesz majd egyet. Ja és a jelenet legjobb mondata is Fannié, aki olyan hangsúllyal tudta mondani, hogy tisztellek Edina, ízig vérig, hogy az felért a legocsmányabb sértéssel is.

screenshot_2015-01-25_15_54_00.png

Miután jól beolvasott mindenki a másiknak, és az is kiderült, hogy nem Fanni, hanem Dennis írt ocsmány levelet a többi lakóknak, vagyis amikor már mindenki iszonyatosan ideges volt, el is kezdődött a testnevelés óra. Ez a szokásosnál lagymatagabban telt, Fanni nem csöcsörészte meg a tanárnőt, sőt hármas szexet sem kínált neki, a felülések meg azért nem voltak olyan látványosak, mint a Rocky zenés tornagyakorlataiban.

Az irodalomóra már kicsit izgalmasabban telt, és nem is azért, mert az volt a feladat, hogy a szex szó értelmezési horizontján tekintsenek körbe, mert kiderült, hogy Fanni csupasznak érzi magát műszempilla nélkül, és ha bugyit nem is mindig vesz, azért műszempilla nélkül nem keveredik emberek közé. Ez a nap amúgy tényleg arról szólt, hogy Fanni lelkébe láthattunk, ahol nem azt találtuk, amit mondjuk én két reklámblokk között róla gondoltam. Én speciel azt hittem, hogy Fanni lelkében egy túlszoláriumozott, műmellű, rózsaszín körömlakkos csaj áll egy pláza közepén, miközben kisportolt rabszolgák cipelik mögötte a Gucci-zacskókat, ő meg csak azt óbégatja, hogy bárkit leszopnék egy Louis Vutton-táskáért. De, nem erről szó sincs, Fanni a Szemirámisz függőkertjéről szóló házi feladatában olyan nőként ábrázolta Szemirámiszt, aki palotája erkélyéről nézi, hogy odalent mindenki önfeledt boldogságban kopulál, csak ő nem találja a szerelmet. A Romana- és a Tiffany-füzetek csillámporos jelzőit halmozza egymásra, de mégis olyan szomorúak leszünk tőle, mint amikor végigolvassuk Sárbogárdi Jolántól A test angyalát.

screenshot_2015-01-25_15_51_52.png

A csúcspont után már csak a vígjátéki levezetés marad, amikor a hobbitok viccesen táncolnak a Megyében. Matekóra jön, és azon kell röhögni, hogy nem tudják a kör definícióját, pedig azért az is meglepő, hogy Edina fejből vágja, hogy ernégyzetszerpí, és úgy tűnik, hogy még arról is van fogalma, hogy ez mit jelent. A legmeglepőbb, hogy a budai értelmiséginek maszkírozott Dani érti a legkevésbé, hogy mi is történik az órán, és csak annyit ismételget katatón állapotban, hogy pontok végtelen halmaza, pontok végtelen halmaza.

1183 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

másodpéldány 2015.01.26. 00:18:18

@Mók_Ica:

"Dani zuhanyozik????? Biztos hogy nem kevered össze valakivel? :D "

azon ritka alkalmak egyike, lehet megunta, hogy annyit zsenázzák mosdás ügyben...

élő online:
rtl.hu/rtl2/valovilag/elo-stream

pomac 2015.01.26. 00:18:23

@Mert Csak: ne menjünk bele mert már unom az egészet , főleg hogy megint feléledt a kórus mikor már kiesett de az a legfontosabb most is hogy nekik legyen igazuk:DD tudjuk csak zsu beszél zöldégeket senki más sem ez tény el kell fogadni :DD,elvégre ö volt benn mi meg 45 perc valamit látunk és már mindent tudunk :DD

pomac 2015.01.26. 00:19:34

@másodpéldány: hétvége van legalább 1X tuti megvan egy héten :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.26. 00:19:54

@ErnégyzetPí (bigél): Remélem, hogy ők ketten úgy fognak eljutni a hármas döntőbe, hogy előtte egyszer sem kell majd párbajozniuk!

Morcz 2015.01.26. 00:21:14

@kismalacka: jó éjt! :)

Most kimentek a nappaliba.
Aztán a nyugiszobába, ahol orbitális disznóól van.
LAci alszik a lila kendőt szemkötőnek használja.

kiingattak 2015.01.26. 00:21:16

@dRm: Te egy műveletlen barom vagy. A nemzetiség és állampogárság és Orbán hatalmi mániája 3 különböző dolog

másodpéldány 2015.01.26. 00:22:11

jaj remélem nem már megint a nyugit fogják mutatni edinával meg danival...

hol vannak a többiek?

ki felügyeli denniszkét...

hát rá fogok szavaztatni... fanni miatt, legyen ki fannit támogatja lelkileg... dennisz nem tudja megnyerni semmiképp, bár most dani ellen nyerhet

Mók_Ica 2015.01.26. 00:22:43

@Mert Csak: bocsi, de ez szted miért zsarolná meg az erdélyieket?? annak mi értelme lenne??nem értelek......
@másodpéldány: fentebb írtam, ha azt mondaná vmlyik játékos, hogy 8dik kerületiek szavazzatok x-re, mert ha nem teszitek és x kiesik, akkor feladom a játékot..... ezen is fel lennétek háborodva? ez is zsarolás lenne? és ha x menne vissza, akkor azt a 8dik kerület szavazta vissza??

erdélyből eddig is szavazhattak.... csak eddig senkit nem érdekelt......

0.5 bit 2015.01.26. 00:23:32

@Mók_Ica: "tuti nem lehet a csatornát ilyennel megzsarolni."

Szerintem, ha valóban történt volna ilyen zsarolás, akkor most Danin lenne a lila, Fanni lenne a kiválsztott és Edinával bárbajozna...

Mert Csak 2015.01.26. 00:23:51

@Mók_Ica: fordítsuk meg, mit szóltál volna, ha zsu szólítja Erdélyt, hogy szavazzák ki lacit?

Morcz 2015.01.26. 00:24:43

Most az alvó LAcit láthatjuk aki mintha... a takaró alatt....

köszönjük ertéel....

pomac 2015.01.26. 00:26:08

@lukacstoncsi: nem azt irtad b..eg már csakugyan olvasd már el mit írtál le ELSÖNEK tényleg értetlen vagy vagy mi a tököm.

lukacstoncsi 2015.01.25. 23:04:54
@Spitzbauer: Zsu mit ki nem talál...Edinától meg retteg az RTL így belement a dologba mi?nem néztem a belevalót de ez szánalmas.Kibaszták a munkahelyéről inkább ez a ciki.

ha ezt felfognád, utána még talán azt is mondanám hogy ,utánna helyesbítettél egy valakinek a reagálására de utána is írtad a f...got

másodpéldány 2015.01.26. 00:26:11

@Mók_Ica:

felszólíthatja a falubélijeit, a földijeit, de Erdélyt felszólítani kínos... szerintem főleg az erdélyieknek, hogy ilyen ügyben keresi meg őket valaki, aki a szereplésével inkább lejáratja magát...

Morcz 2015.01.26. 00:26:24

Az alvó Laci a műsor immáron kb öt perce.....

dRm 2015.01.26. 00:27:00

@kiingattak: műveltségről ne nyissunk vitát mert valószínű nem egy szinten vagyunk. Onnantól kezdve ahogy a 96%-k állást foglalt az ogy választásokon, en nyugodtan ilyen véleménnyel lehetek ezekről a birkákról. Sőt még igazam is van;)
De ez vv blog es nem pedig más szóval ne erről beszélgessünk. Koszi.

másodpéldány 2015.01.26. 00:27:05

@Morcz:

az egyik egy szemkendőben, másik a párna alatt...

dórit és fannit kérjük inkább! köszönjük...

kiingattak 2015.01.26. 00:28:30

@dRm: nem vagyunk egy szinten, ebben egyet értünk.

Mert Csak 2015.01.26. 00:28:38

Aki szerint nem unalmas a vv, az nem tudom mit néz

Mert Csak 2015.01.26. 00:29:37

Edina ne takard el a mikroportot!!!

Morcz 2015.01.26. 00:29:41

Kis változás, Ádina bement a hálóba. Aztán kijött! :D
Bement a nyugiba Danihoz és LAcihoz, és igen baszik felvenni a mikroportot, egyszerűen nem érteni mit mondanak....

pomac 2015.01.26. 00:30:47

@Mók_Ica: lenne egy emberke az én városomból az én hazából egy másik országban futó ilyen jellegű müsorban amit néznék akkor nagy lenen az esély hogy rávoksolok nem az ellen reremélem igy már érthetö ami tmagyaráznak itt hetek öta zárjuk már le ezt is

Morcz 2015.01.26. 00:31:32

Most a hülye picsa felébresztette LAcit, aztán meg nekiáll Danival pofázni. Remekül tekintettel van ez a nő másokra. Dani Dennist ekézi. Szerinte Dennis most nem akart párbajozni, olyan volt neki mintha kapott volna egy gyomrost.

Mert Csak 2015.01.26. 00:31:53

Anál és dani szerint mivdenki retteg tőlük :DD

Mók_Ica 2015.01.26. 00:32:52

@Mert Csak: engem ez egyáltalán nem érintett meg, sem pro, se kontra.... ha szavazni szeretnék, akkor szavazni fogok, ha pedig nem szeretnék, akkor nem fogok.... függetlenül attól, hogy erdélyi vagyok-e vagy sem.....
vagy más szemszögből: erdélyi vagyok, de nem szimpatizálok edinával, hanem zsuval..... akkor zsura szavaztam volna, akármit is kér edina.....

miért gondoljátok azt, hogy ha azt mondják valakiknek hogy szavazzatok x-re, akkor azok "ész nélkül" nyomják? nekik nem lehet szabad akaratuk? itt az erdélyi emberek megszólítása a bántó számotokra, úgy látom.

Mert Csak 2015.01.26. 00:33:20

Taktikaaaaaaa: "ki kell hozni fannit a sodrából"-anál

Morcz 2015.01.26. 00:33:23

Na most került elő Dennis levele amiről azt hitték Fanni írta, erre on el....

dRm 2015.01.26. 00:33:42

@Mert Csak: az nem nézi, pl en:)

Morcz 2015.01.26. 00:34:54

@Mert Csak: hülyék ezek? A többiek siímán átlátnak rajtuk.
A kiborítós taktikájukon kívül nincs más a tarsolyukban, szánalmasak, legfőképpen Análka is Dani, ki velük a pi...-ba.

Mók_Ica 2015.01.26. 00:35:18

@pomac_ [(k)an]ál: ha nem lenne szimpi, nem szavaznál rá...... egyébként szerintem is zárjuk le..... :))))

Mert Csak 2015.01.26. 00:36:14

@Morcz: eléggé hülyék, de ezek ennyit tudnak

pomac 2015.01.26. 00:38:33

@Mert Csak: hogy lenne már unalmas csak úgy zajlanak az események ,az öfi tök jó nézhetem ugyan azt a 5 embert egyfolytában mert a másik 2tuti alszik , csak az estionban nem még nézhető lenne az on ha lehetne nézni ,élvezetes persze hogy az, élvezem a fogmosást a zuhanyzás mostanában a 8 mp csúszó képet ...tényeg jobb lett csavaros fordulatok szárnyaló poénok nézhetőbb mint az edigi2 hónap

dRm 2015.01.26. 00:38:36

Na, ma nagyon sok okosat írtam, itt az ideje aludni. Jo ejt.

HAJRÁ DENNIS!!!!

Bujumburi 2015.01.26. 00:38:42

@lukacstoncsi: nem tudom, mi ez a magas lóról idefittyentett "erkölcs-rendészkedés", de kicsit meglep.
ad 1. az általad kifogásolt szó nem minősül trágárságnak az én olvasatomban
ad 2. sixx sem szokott szarakodni a bejegyzéseiben
ad 3. a legocsmányabb szájú sípolás mentes VV7 alatt ilyesmikkel jönni egyszerűen képmutatás

"köszönömszépen"

Morcz 2015.01.26. 00:38:46

most miért kellett elvenni az on-t amikor végre kiderült valami a levélről?

Morcz 2015.01.26. 00:40:25

On! Már LAci is ébren van. most éppen a vizsga a téma

pomac 2015.01.26. 00:40:42

@Mók_Ica: ha nem lenen szimpi lehet nem szavazák rá de ha nem lenne benn "hazai " nem is nézném ,remélem érthető vagyok nem kell tovább ragoznom (1000 erdélyiből 400 szimpi az+400szavazat ha nem lenne benn akkor nem lenne azaz 400sem stimm remélem a gondolatmenetem )

Mert Csak 2015.01.26. 00:40:49

@Morcz: pont azért vették el :P juhéé on

@pomac_ [(k)an]ál: szarrá izgulom magam :DD

Mert Csak 2015.01.26. 00:42:12

odaraktad magad..pf---emberrrrrr anál

Morcz 2015.01.26. 00:43:12

persze a hang megint el van csúszva.
Edina szerint ő odarakta magát az egész játékban, Dóri nem, és a nézők rá (Edinár) szavaznának.

(innen üzenném Edinának, hogy a nézők szavazat helyett inkább gyorspostával hazazavarnák a francba)

Most arról beszéltek hogy Dóri alig volt az összefoglalóban.

Mert Csak 2015.01.26. 00:44:46

@Morcz: " (innen üzenném Edinának, hogy a nézők szavazat helyett inkább gyorspostával hazazavarnák a francba)" -- ó de még hogy! :DD

imádjuk őőőőt ..bloááááá

Morcz 2015.01.26. 00:45:29

Edina szerint ha Dennis kiesne akkor Fanni unalmas lenne.
(Megj: kétlem)

Danit az érdekli, hogy ha van egy pár, aminek az egyik tagja kiesik, akkor a másik szavazótábora átszavaz-e vagy sem?

pomac 2015.01.26. 00:45:45

most is az on ban ki hogy van beszarva ...mond már ki hogy mindenki csak te nem ez is tényleg milyen őőőszinte gondolatok.

Mert Csak 2015.01.26. 00:46:33

Ó ha csak egyszer olvasna bele ebbe a blogba anál...húúúúúúúúú

Morcz 2015.01.26. 00:46:47

hihetetlen, hogy ezek hárman mennyire be vannak fosva..... :)))))

Mert Csak 2015.01.26. 00:47:28

@pomac_ [(k)an]ál: már mondta, ő kivinné dórit és fannit is :DD

Morcz 2015.01.26. 00:47:57

Robin állítólag valahol mondta, hogy nem akar harmadik lenni, talán Edinánál vagy Daninál?
Ezt most nem értettem...

pomac 2015.01.26. 00:48:52

edina:robin miét fél denistől ...dani :nem tudom ... minta nem tudná hogy jóban van vele is, nagy bt-sek miért nem mondja dani edinának akkor hogy beszélt robinnal hogy edinát akarta vinni robin és nem volt ellenvetése ... ja tudom ök öööszinték egymással

Mert Csak 2015.01.26. 00:49:15

nézzétek apaplan alatt anál matatja magát

Morcz 2015.01.26. 00:49:35

Dani szerint Dennis Edinára rakott volna.

pomac 2015.01.26. 00:49:50

mindenki nézi az on is de nem értik hogy robin miért rakta edinára de néééézik

minden reggel 2015.01.26. 00:50:33

@Mert Csak: szerintem nem zavarná, bármit olvasna, mert úgyis neki van igaza :)

pomac 2015.01.26. 00:51:05

mindenki csak nézide nem gondolkodik a " kedven kommentelöje" ir valamit és helyesel de nem tudja hogy mit de helyesel mert őőő az ,,,f....somat ár a nagy kommentekbe felidegeltek sorry akit megbántottam,

Mert Csak 2015.01.26. 00:51:20

@minden reggel: ez is igaz :DD elfelejtettem

Morcz 2015.01.26. 00:51:50

Dani szerint a bünti nem véletlenül jött. Így csak kért emberen tud gondolkozni: Dani és Edina
És micsoda csavar ha Dennis kint marad. (Remélem nem)

Mert Csak 2015.01.26. 00:53:17

@Morcz: remélem, hogy Dennis visszamegy

Morcz 2015.01.26. 00:53:24

Valaki - talán robin - jobban fél edinától mint LAcitól - Dani szerint.

Mert Csak 2015.01.26. 00:54:09

fanni fél análtól ......... bréking nyúúúúúúúz

pomac 2015.01.26. 00:56:08

bírnak hármunkat ...meg a többit is de lényegtelen... lilu helyesel nekünk...nekem nem tűnt fel hogy másnak nem ugyan úgy...

pomac 2015.01.26. 00:57:14

@Mert Csak: az a lényeg hogy őőőőőszinte nem fél senkitől és ez a lééééényeg :DDDD

Morcz 2015.01.26. 00:57:51

@Mert Csak: én is.

Háló: Fanni és Dóri

Mert Csak 2015.01.26. 00:58:06

@pomac_ [(k)an]ál: abszolút igaza van mindiiiiiig :DD

Morcz 2015.01.26. 01:01:36

Ott sem történik semmi érdekes.

másodpéldány 2015.01.26. 01:01:57

rajtakaptam fannikát, amint horkolásgátló tapaszt tett fel az orrára... (azt hiszem)

másodpéldány 2015.01.26. 01:03:11

@Morcz:

na, na, azér a két csaj simogatja egymást, ez egy kicsit érdekesebb látvány, mint az uncsi taktikai rágógumizás a nyugiban... danival és vérnősző edinával

Morcz 2015.01.26. 01:03:18

Fanni és Dóri alszik a hálóban.
Egyébként hihetetlen, hogy a Dani csapat mennyire el van szállva magától.

Mert Csak 2015.01.26. 01:03:26

@másodpéldány: nem a múltkor mondta, hogy az miteszeres tapasz

másodpéldány 2015.01.26. 01:06:13

@Morcz:

"Danit az érdekli, hogy ha van egy pár, aminek az egyik tagja kiesik, akkor a másik szavazótábora átszavaz-e vagy sem?"

nyugtassuk meg danit, hogy igen, átszavaz... meg van olyan is, hogy valaki ellen és nem valaki mellett, pl én dani ellen...

másodpéldány 2015.01.26. 01:07:20

@Mert Csak:

ja, csak pont így kellett feltenni annó a zuramnak... azért kevertem...

Mert Csak 2015.01.26. 01:07:27

@másodpéldány: de ehhez szereznie kellene egy nő-szerű izét:DD

Mert Csak 2015.01.26. 01:08:10

@másodpéldány: én ehhez nem értek, :DD dennisre is rakott tapaszt

Morcz 2015.01.26. 01:11:03

@másodpéldány: :D
nem Dani ellen, hanem Dennis mellett kell szavazni....:)

Jó éjt nektek!

másodpéldány 2015.01.26. 01:11:39

@Morcz: @Mert Csak:

"Egyébként hihetetlen, hogy a Dani csapat mennyire el van szállva magától."

ezt úgy hívják, hogy jézuskrisztus szupersztár komplexus?
már amije edinának van,

mert annyira biztos magában, hogy csak állok és berosálok... ha én ennyire be lennék képzelve, komplex villákat tudnék eltolatni...

Mert Csak 2015.01.26. 01:11:46

@Morcz: jó éjt! én se bírom tovább az izgalmakat :DD

másodpéldány 2015.01.26. 01:12:54

@Mert Csak:

akkor mégiscsak horkolásra van, ha deniszre is rakott tapaszt...

én is mennyit raktam anno az uramra - megjegyzem mindhiába...

minden reggel 2015.01.26. 01:14:18

@másodpéldány: Kár Daniért az elején szimpi volt

másodpéldány 2015.01.26. 01:18:09

különben milyen volna, ha az ember kivetítené a hálója falára, fannit és dórit, amint alszanak...

és benyomni hozzá egy kis meditációs relax zenét... paradicsomi állapotok...

jó éjt nektek is...

0.5 bit 2015.01.26. 01:18:20

@Morcz: "Egyébként hihetetlen, hogy a Dani csapat mennyire el van szállva magától."

Csak + visszajelzést kaptak eddig. Elég csak össze hasonlítani a két tematikus hetet. Milyen büntetést kapott Edina és Dani, amikor nem tetszett nekik a szerkesztők által választott uralkodó, illetve milyen büntetést kapott Denis, aki nem tanult eléggé.

pomac 2015.01.26. 01:21:16

@másodpéldány: horkolás ellen legjobb ha rászoktatod az oldalt alvásra azzal nagyban csökken a horkolás"kialakulása" :D

minden reggel 2015.01.26. 01:21:36

@0.5 bit: olyan mintha Fannit és Deniszt szándékosan össze akarnák ugrasztani

pomac 2015.01.26. 01:27:12

@0.5 bit: büntetést kaptak csak leszarták :D és akkor kellett volna segíteni a szerkesztőknek is ,de ők is leszarták ennyi :DD a stábnak az a lényeg feszkó legyen ne pedig "rendbetartás" úgymond

ezis? 2015.01.26. 02:32:55

Most szólok hozzá először.

Nincs kedvencem.

Sokan felróják Fanni megjegyzését "Én ilyen vagyok".
Hát én nagyon sokszor hallottam már ugyanezt Edinától, Lacitól, Denisztől is.
Amúgy engem Fanni szórakoztat /kivéve a túl mocskos száját/, mert eléggé egyedinek tartom.

Zsuzsát egy idő után sajnáltam, embertelen amit kapott a csőcseléktől.
A higgadtsága, ahogy nem aljasodott le a szintjükre, bámulatos.

Denisz viszonylag szimpatikus /kivéve az állandó péniszmorzsolását/, ami ugye Lacinál is megvan.
Az Aurelio-klón megjegyzéseket sem értem, miért ne lehetne hasonló akár több ember is, nem csak kettő. /Gesztikuláció, hangsúlyozás, szófordulatok stb./
Fannival az évődéseik szerintem aranyosak, emberibbnek tartom, mint a másik "álompárét"

Dóri empátiája bárki felé nekem őszintének és szimpatikusnak tűnik.

Robin szép férfipéldány, szimpatikus is, mégsem mozgat meg bennem semmit.
Talán túlságosan visszafogott, vagy tényleg nincs ott semmi karizma.

Laci inkább nem szimpatikus, mint igen, de általában azok miatt, akikhez csapódik.
Túl macsós és ellenszenves a figura, amit fölvett, pedig szerintem az nem ő alapvetően.

És végül szememben a legalja, Dani és Edina.
Az a fajta aljasság, amit ők képviselnek, engem taszít, emberileg mindkettő nulla.

Bárki nyerjen, csak ne ők.

Az RTL manipulálására szavam sincs.

Elnézést a szómenésért, de egyszer nekem is ki kellett írnom magamból, így éjjel annyira nem is zavarok senkit.

.

pomac 2015.01.26. 02:39:33

@ezis?: máskor sem zavarsz ,max akinek nem tetszik vagy beleszól vagy át-ugor :DD
de amúgy osztom a nézőpontodat én is :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.26. 03:29:09

@ezis?: "És végül szememben a legalja, Dani és Edina."

Egyetértek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.26. 06:00:40

@támad a falka: nekem sosem frissít magától, illetve telefonon igen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.26. 06:04:02

@támad a falka: én az alapján, h ki a jó karakter, sosenem szimpátia alapján.
süti beállítások módosítása