Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x67 - Dugás kell ide, nem a kamu törióra

2015. január 22. 07:03 - candyperfumegirl

Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.

Mielőtt még ezekre a nagyon lényeges dolgokra rátérnénk, megtudjuk, hogy a dance off győztese Ádina lett, aki azt kapta ezért ajándékba, hogy mehet szaténágyneműn dugni. Komolyan. A levél valahogy úgy fogalmaz, hogy eltölthet egy romantikus éjszakát a nyugiszobában kettesben az általa választott fiúval, de hagyjuk már az eufemizmusokat, a szerkesztőknek szex kellett, ezt az érintettek is tudták. Úgyhogy a VV7 nagy szerelme most már el lesz hálva végre rendesen. Semmi ködös utalgatás holmi lila fenekekre, takaró alatti maszatolás, meg gyanús mozdulatsor a paplan alatt, itt már egymásba olvadó genitáliák vannak nagytotálban, hogy kétség se maradjon senkiben. Igen, a poszt végén ott lesz a videó.

767-01.png

„A kísértés elvisz a bűnök bűnjeibe” Edina

767-03.png

Másnap nem sok idő marad a szex utáni enyelgésre, mert becsöngettek, kezdődik a suli! Kazal nem boldog maradéktalanul, a riportban elemzi, hogy mennyire rühelli a tanulást, és úgy fonja össze a dalai láma egy idézetét azzal, hogy „a picsát se érdekli, mi történt Nándorfehérvárnál”, ahogy azt senki más nem tudná. A lényeg, hogy mit számít a múlt, éljünk a jelenben, ne tanuljunk törit, és mindezt olyan szerkóban adja elő, ami az diáklány-fetisiszták legszebb nedves álmait is felülmúlja. A ruhára hamarosan magyarázatot kapunk, a szintfelmérő alapján ugyanis két kasztba sorolták az agyhalottakat: eminensek és bukottak csoportjára, bár a vakok és világtalanok talán találóbb elnevezés lett volna. Fannika pl. az eminensek táborát erősíti, csak hogy mindezt illusztráljam. A jó tanulók csinosba öltözhetnek, így Kazalnak rakott szoknya meg térdzokni jut, Robinnak és 12kernek pedig ünneplő, természetesen az elmaradhatatlan fekete nadrág+fehér zokni+fekete lakkcipő szentháromsággal. Ezzel szemben a bukottak fertelmes, BKV-kék színű iskolaköpenyt kapnak, amiben Plasztik pont úgy néz ki, mint egy tenyeres-talpas takarítónő, és ezt nem én mondtam, hanem ők.

767-02.png

Érkezik az osztályfőnök, a tanári kar amúgy szinte ugyanaz, mint a tavalyi, majd a különbségekre ki fogok térni. A magyartanár a stílusról fog nekik beszélni, szerintem erről Kazalt is meg lehetne kérdezni, hogy stilisztikailag hova sorolná saját jelzős szerkezeteit. Az óra végére a tanár úr egy kis poént tartogat, a legutóbb olvasott könyvről kérdezi őket, és gyanúsan sokan említenek általános iskolai kötelező olvasmányt, sőt az is kiderül, hogy Plasztik egy könyvet olvasott egész életében, A két lottit. Színházzal már végképp kár lenne próbálkozni, úgyhogy tanár úr balra el, jöhet a törióra. Kazal kiesik a saját száján, akkorákat ásít, de ő vállaltan képtelen felfogni bármit is a tananyagból, és minél többször mondja el, hogy a sok haj miatt az agyát már teljesen benőtte a szőr, annál erősebb a gyanúm, hogy ő ezt maximálisan komolyan gondolja.

Közben Laci és Ádina édelegnek az utolsó padban, szét is ülteti őket az összes tanár, ahogy kell, Dani meg stréberkedik, vagyis mindenki pontosan úgy viselkedik, ahogy sejteni lehetett, hogy fog ebben a szituációban. Azért a szegmens végén Plasztik még rágyúr a VV Zsófika vándordíjra, amikor azt mondja a riportban, hogy ő nem is hisz a történelemben, mert szerinte az egész csak KAMU és NÉPBUTÍTÁS. Az, és szerintem Prágából, a lengyel fővárosból ered.

767_gif01.gif

Énekóra, a többek között X-faktor énektanárként is ismert Szatmári Orsi jön, Robin egyből egyenesebben ül a padban, mert a tanárnőre sokkal jobb ránézni, mint a tavalyi nyugdíjas énektanárra. Skálázni kell, de itt gyorsan levettem a hangot, mert a fene sem akar új ablaküvegre költeni. Feladja a lányoknak házi feladatnak a Single Ladies szövegének betanulását, ha azt előadják esetleg koreográfiával, még akár vicces is lehet, és igen, egy sorból felismertem a szöveget.

Ezek után a tornatanárnő (szintén új és szintén jócsaj) érkezik egy tömegoszlató fegyverrel, a Rettegett Mérleggel, és már előre röhög, ahogy a tornadresszes lányok remegve sorakoznak az irtózatos masinéria előtt. Lesz itt éktelen sírás egy percen belül. Elsőként Kazal áll rá, és visít a 63 kg láttán, hát még Plasztik, aki műseggel, műmellel, műhajjal és kollagénnel együtt is nettó 70 kilót nyom, ami nem egy szép adat egy állítólagos modellnél ugye. Ádina a 47 és fél kilót is alig éri el, és látványos sopánkodásba kezd, hogy egy grammot nem hízott, mióta bejött, és jaj ez milyen borzaszó, pedig két pofára zabál megállás nélkül. Ilyesmiért vannak helyek, ahol agyonverik az embert, csak mondom. Tornaórán nem történik semmi meglepő ezek után, idétlen indiánszökdelés van, elcsalt fekvőtámaszok, meg annyi szabálytalan felülés, hogy rossz nézni, az óra végén pedig Robin ledugja a torkán az ujját. Enélkül a képsor nélkül speciel egész jól tudtam volna élni.

767_gif02.gif

A matekórát pont olyan szemét rohadék módon utolsó órára rakták – ráadásul tesi után-, ahogy tették azt előszeretettel az én időmben is az órarendet összeállító tanárok, és ezt simán nevezném modernkori kínzások kategóriában. Az egysejtűeknek nincs sok közük a dologhoz, pedig a tanárnő könnyített pályán halad, számokat diktál, amiket számjegyekkel le kéne írni, és ha azt hinnénk, hogy ez azért minden, nyolc általánost végzett lemmingnek sikerül, akkor nagyot tévedünk. A tanárnő kinevezi még a tanulópárokat, Ádinának Robinnal, Basszájbának meg Plasztikkal és 12kerrel kell együtt készíteni a leckét, hogy legyen feszültség a holnapi adásban is bőven.

767-04.png

És a mai összefoglalóra időzített kurvaanyázós-ugatós gigabotrány még csak most robban ki, a legszebb kolis hangulatot megidézve. Az agyukat teljesen lezsibbasztott villalakók a hálóban sziesztáznának, ha Kazal hagyná őket, de kibaszásból csak azért is csapkodja az ajtót, húzgálja a fiókot, csörög-zörög a zacskóival, és minden mozdulatsort vagy háromszor megismétel. Laci egy darabig tűri, majd hamarosan Fanni arcától 10 centire ordítja a álláspontját, hogy rendezzék már le a „ki a helyi basszájba” futamot. Üvöltés-mutogatás-anyázás-csicskázás-mutogatás, így kell elképzelni a dolgot, és sokkal hosszabb, mint azt el lehetne viselni, pláne amikor az ébredő Ádina, Robin és 12ker is úgy dönt, hogy ebből a körből nem maradhatnak ki ők sem. A vége az, hogy Kazalt ekézik a cigiskanapén, Kazal meg felpörgeti a műsírás generátort, és olyanokat mond a vitából kimaradó, de a sírásra csak megérkező Plasztiknak, hogy ő ezt nem bírja és kimegy. Na persze. Azt majd meglátjuk, egyelőre még azt sem láttuk, Ádina hogy jutott el oda, hogy nem engedi Laci görbe farkát a csúnyája közelébe többet, amíg a vellában vannak. Az már holnapra marad, de addig is itt ez a csodás kis videó, nem mondom, hogy szívesen.

Címkék: 18+ vv7
915 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

minden végzet nehéz 2015.01.22. 07:40:23

Edina hasonlít Jane March-ra
static.origos.hu/s/img/i/1411/20141117vv-edina-vv7.jpg?w=666&h=444
www.hotflick.net/flicks/1992_The_Lover/1992_The_Lover_073.jpg
www.stfimages.in/images/eQIon.png
waytofamous.com/images/jane-march-03.jpg

beacska 2015.01.22. 07:54:35

@minden végzet nehéz: mert az egyik szép, a másik meg csúnya. ezért

2015.01.22. 07:55:51

Szupi írás. :D Edina ezzel a "de kurva szar, hogy nem hízok" szöveggel valószínűleg veszített néhány támogatót. :D

Remélem, a tegnapi kis öfi elég meggyőzően bizonyítja, hogy Fannika NEM intelligens. Rendkívül irritáló lehet naponta hallgatni ezt a vinnyogást meg hepciáskodást. Mi a picsáért nem dobták még ki a villából?

tejfölösbableves 2015.01.22. 07:59:17

@minden végzet nehéz: Hát azért maradjunk annyiban, hogy Jane March egy jó nő (volt akkoriban, most nem tudom), Edina pedig, háááááááát ................ Szóval a két nő nálam Makó és Jeruzsálem.

minden végzet nehéz 2015.01.22. 08:09:18

@beacska: @tejfölösbableves: )))
candy : )) Ezzel szemben a bukottak fertelmes, BKV-kék színű iskolaköpenyt kapnak, amiben Plasztik pont úgy néz ki, mint egy tenyeres-talpas takarítónő, és ezt nem én mondtam, hanem ők.

Én vagyok Groot 2015.01.22. 08:17:57

Így kell indítani a napot! Szupcsi kora reggeli posztcsi ;)

Mirocska 2015.01.22. 08:21:54

Vakok és világtalanok!
Tökéletes! :-D

Én vagyok Groot 2015.01.22. 08:22:20

@beacska: :D:D:D:D ezen mondat eredménye a lekávézott monitor ;)

Én vagyok Groot 2015.01.22. 08:26:06

www.nlcafe.hu/sztarok/20150122/vv7-vv-fanni-taktika-rtl-2/ én nem tudom miért, de ezen a képen Fanni is kibaszottul ocsmány..

Mirocska 2015.01.22. 08:31:26

@minden végzet nehéz: Á, Jane March sokkal bájosabb, finomabbak a vonásai, ezért nekem szebb, mint Edina.

harcosDuke 2015.01.22. 08:33:37

@natalja: Ádinát Lacistól kihajítani. Mérgezi a levegőt a puszta jelenléte. Energiavámpír: Laci is csak ara kell neki, hogy az összefoglalókban legyen egy gusztustalan kamu-szerelem. Fanny a szándékos hülyeségeivel legalább feldobja az amúgy abszolút ellaposodott műsort.

wolfbeisz 2015.01.22. 08:35:58

Az az igazság, hogy én nagyon genya szerkesztő lennék, de... Tudom, hogy van felépített játékmenet, meg minden, azonban én megtenném alapszabálynak, hogy ha bármelyiktől csak egyszer is elhangzik a "feladom", "kimegyek", "én ki akarok menni", abban a pillanatban csomagolhatna, és mennie kellene a picsába. Nem kötelező ugyanis. Tegnap eszméletlenül szurkoltam, hogy könyörüljenek meg ezen az eszméletlen mély Fekete Lyukon, és nyissák ki neki az utcára vezető ajtót...

Conchobar 2015.01.22. 08:40:52

"Kazal kiesik a saját száján, akkorákat ásít, de ő vállaltan képtelen felfogni bármit is a tananyagból" - Fanni több ízben mondta, hogy az iskolában őt kiközösítették és örökké csak bántották. Megnyugtató azt látni, hogy Fanni magatartása nem a VV7 alkalmából megkomponált szerepjáték, hanem annál jóval régebbi keletű

Baresz83 2015.01.22. 08:43:41

Jajj, candy, nagyon jó post így korán reggel!!! :) "VV Zsófika vándordíj" - kész voltam! "D

Conchobar 2015.01.22. 08:46:38

@harcosDuke: "Energiavámpír: Laci is csak ara kell neki, hogy az összefoglalókban legyen egy gusztustalan kamu-szerelem" - Akkor most már nem Laci részéről látnak megjátszott érzelmeket, hanem Edina részéről, az arra hajlamosak?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 08:48:49

@Mirocska: nem szépségről van szó, hanem hasonlóságról. :)

csincsilla72 2015.01.22. 08:49:11

@Conchobar: Igen, Kazalnak annyi esze sincs, hogy tattikai megfontolásból bármiféle szerepjátékot komponáljon meg a VV tiszteletére...
Látva a benti megnyilvánulásait kezd derengeni, miiért utálták ki maguk közül azok a közösségek, amelyeket jelenlétével kínzott.

Is 2015.01.22. 08:53:29

@wolfbeisz: Pont ugyanezt akartam mondani. De szép is lenne.

csincsilla72 2015.01.22. 08:54:53

@wolfbeisz: ++++++++++
@harcosDuke: kamu szerelem igazi reszeléssel, kizárólag képernyőre kerülési céllal. Szép pár!

minden végzet nehéz 2015.01.22. 08:55:15

Ma van Cseh Tamás születésnapja .Születtem Magyarországon
www.youtube.com/watch?v=WfNE73vyd-k
'száz év múlva
ki
beszél itt
MAGYARUL?????'
@Mirocska: Szerintem hasonlit,/ nem a szép ,vagy nem szép, de ti tudjátok.
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ))) te legalább értetted )) pacsi ))

csincsilla72 2015.01.22. 08:56:27

@minden végzet nehéz: Edina csak szeretne hasonlítani rá.
"Szóval a két nő nálam Makó és Jeruzsálem." Én is pont ezt akartam mondani.:-)

Én vagyok Groot 2015.01.22. 08:56:33

@csincsilla72: "miiért utálták ki maguk közül azok a közösségek, amelyeket jelenlétével kínzott. " Ez az észrevétel minimum Nobel díjat érdemel!

Baresz83 2015.01.22. 08:57:46

Az összefoglalók szerkesztését most már tényleg össze-vissza kutyulják... Két napig ez a hír, hogy szakít az álompár, össze-vissza ugrálás az időben, stb. Tényleg csak az éjjeli on-ok adnak valamennyire valós képet erről az egészről.

dzsézön tetem 2015.01.22. 08:59:35

Zsòfika egy aranyos, kedves, butácska, naiv kislány. Kazal egy ordenáré, önző, sekélyes, trampli picsa. Ha az anyjáék tudták volna mi lesz abból a felelőtlen ötperces kufìrcbòl, amit Taki bácsit és Jockeyt elválasztó reklámblokk alatt műveltek, akkor már idejében el kezdenek gyűjteni, hogy játékmackò helyett, egy igazi várta volna Pfhannykát a járòkában.

lukacstoncsi 2015.01.22. 09:04:29

Sziasztok!

Sulihét...kár volt ezt ezekkel eröltetni, mert beleszarnak kb mindenbe.Dórika véleménye magáról a történelemről hát ha tényleg így gondolja visszavenném a 8 általánost is tőle simán.Robin meg Dani a két eminens borzasztóan élvezik hogy elöl ülhetnek én már fejbedobtam volna őket egy iskolatáskával annyira irritálóak.Gondolom wcre is együtt mennek mint a lányok.Fannika torkáig lelátni ásítás közben.Kit érdekel de a körmei legalább rendben vannak.Dennis még a számokat se tudja leírni tanácstalan rendesen.Laci és Edina egymást szórakoztatják.Fannika tegnapi "addig zörgetem a zacskót míg fel nem ébrednek" c.magánszáma osztatlan siker a felébresztetteknél, áll a balhé de mint kiderül ez az ő lakása és osonni szokott még a szőnyeg alatt is kúszna mert ő ilyen a hangját se hallani egész nap.Dennis addig valahol lapít csakhogy ne kelljen állást sem foglalnia és kit érdekel különben is.

Conchobar 2015.01.22. 09:12:21

@csincsilla72: " kamu szerelem igazi reszeléssel, kizárólag képernyőre kerülési céllal" - Nyilván aki eredendően ellenszenvesnek tartja Edinát és Lacit az nem is fog odafigyelni rájuk, ebből következően nem igazán fogja megérteni a tetteiket és azok motivációit, ergo csak felületes benyomások alapján fog ítélkezni fölöttük. Másképp képes lenne felfogni, hogy az Edina-Laci páros egyik tagjában egyáltalán nem buzog a szereplési vágy, a másikban viszont buzog, ám a figyelmet Lacival kapcsolatban éppenséggel nem a kúrással vonja/vonta magára, hanem a kúrás elleni küzdelmével

lukacstoncsi 2015.01.22. 09:12:50

Azt meg nem értem hogy a Robin-Dani féle konspirációs beszélgetések miért nem kerülnek b az öfibe....

Én vagyok Groot 2015.01.22. 09:12:57

Tényleg nem értem miért tartjátok Zsófikát butának az őskoros megnyilvánulása miatt. Én sem hiszek az ősember létezésében! De még az evolúcióban sem.

Conchobar 2015.01.22. 09:18:05

@lukacstoncsi: "Dennis addig valahol lapít csakhogy ne kelljen állást sem foglalnia és kit érdekel különben is" - Ne rójuk már fel Dennis-nek azt, hogy nincs állandóan Fanni seggében, így távol volt akkor is, mikor Fanni tahó módon provokálta a többieket. Dóri viszont a közelben eszegetett, de szavát se lehetett hallani. Egyébként, később Dennis vészjóslóan említette (Dórinak és Fanninak), hogy csak legyen ő a villamester...Hiába, Fanni őbeléje is bele mart

usim.misu 2015.01.22. 09:18:48

@Én vagyok Groot: azért, mert nem mosolyog, hanem vmi furcsa grimasz van az arcán

csiri bá 2015.01.22. 09:21:08

@Én vagyok Groot: jogos, pár éve már úgyis tudjuk, hogy ők teremtették az embert: i.imgur.com/Jk01p.jpg ;)

Conchobar 2015.01.22. 09:22:51

@lukacstoncsi: "Azt meg nem értem hogy a Robin-Dani féle konspirációs beszélgetések" - Azok a konspirációs beszélgetések többnyire csak a hipotetikusan bekövetkező események latolgatásában merülnek. Ilyenekkel csak untatnák a nézőket (a Dani-fanok kivételével, mert ők élvezkedhetnének, hogy 'hű milyen okos ez a Dani')

Ruadhnait 2015.01.22. 09:25:29

@Én vagyok Groot: Te miben hiszel akkor? Csak kivancsi vagyok.

Én vagyok Groot 2015.01.22. 09:27:14

@Ruadhnait: intelligens tervezettség :) Hogy a tervező Isten, vagy egy másik bolygón élő faj, azt nem tudhatom, még ;)

Én vagyok Groot 2015.01.22. 09:30:14

@Ruadhnait: NEM! De biztosan nem fogom lehülyézni azt, akinek az enyémtől eltérő véleménye vagy világnézete van :D

Ruadhnait 2015.01.22. 09:31:47

@Én vagyok Groot: En sem fogok senkit lehulyezni. Lepjunk tul ezen szerintem. ;)

Én vagyok Groot 2015.01.22. 09:35:49

Az tök jó, hogy röhögünk azon, hogy a lexikális tudásuk nulla, de bakker én sem használom a munkámhoz nap, mint nap azt a nyomorult földrajz atlaszt és a töri könyv is a padláson porosodik. De gondoljunk vissza a melós hétre, ott Denisz rendesen odatette magát és a logaritmus meg a karavella ismerete nélkül is megcsinálta a seprűket, annyit keresett hogy motelbe vitte Fannit. Míg az értelmiségnek számító Danika csak nyafogott.

fran7 2015.01.22. 09:35:56

Az egyik poén az, hogy PVC-nek abban igaza van, hogy a történelem egy nagy konszenzus által elfogadott narratíva. S vannak benne bőven népbutító elemek, csak ez nem azt jelenti, amit ő gondol és ért rajta. Elég ha arra gondolunk, hogy miféle konszenzus van a magyar honfoglalásról.

fran7 2015.01.22. 09:37:27

@Én vagyok Groot: D Nagy Lajos nagyanyját idézném: Ha mindenki a helyén lenne, bőven elég disznópásztor lenne.

Krétagarbó 2015.01.22. 09:39:59

@Mirocska: Jane March valóban szebb, de a vonásaikban van hasonlóság szerintem is.

Magg. 2015.01.22. 09:43:15

Sziasztok!
Laci többször is említette, hogy fel volt mentve matekból. :-o
Ezt hogyan lehet elérni vajon?

Én vagyok Groot 2015.01.22. 09:44:32

A víz is kiver mikor Dennis Godzillával játszik! És egy suttyó ahogy kifarol a vitákból. De csak van nekije is pozitív megnyilvánulása, pl mikor vigasztalta Fannit. Még most sem tudom hova tenni... Szeressük vagy nem szeressük?

Én vagyok Groot 2015.01.22. 09:45:29

@Magg.: a betegség neve diszkalkulia

Magg. 2015.01.22. 09:46:05

@Én vagyok Groot: jó, hogy vigasztalja. Ha Fanni berág rá, kibe fogja mártogatni a Godzillát? :)

Én vagyok Groot 2015.01.22. 09:46:39

@Magg.: jogos! Edina nem teccik Denisznek? ;)

Magg. 2015.01.22. 09:47:21

@Én vagyok Groot: Köszi. Jééé, erről nem hallottam még. De ez elmúlik? Laci azt is mondta, hogy egy ideig volt felmentése.

Cathcart_ezredes 2015.01.22. 09:47:34

@fran7: Csakhogy más dolog, mikor egy olvasott, a történelemben legalább valamennyire jártas ember mondja azt, hogy a történelmet a győztesek írják, vagy hasonló; és megint más, mikor egy életében egy darab könyvet elolvasó primitív ostobenkó mondja, hogy kamu az egész:)
Érdekes amúgy, hogy sokszor azok szoktak szélsőséges és megfellebbezhetetlen hülyeségeket beszélni adott témáról, akik amúgy tufa hülyék benne. Gondolom ezzel kompenzálnak.

Magg. 2015.01.22. 09:48:22

@Én vagyok Groot: sztem Edina csak tattikából tetszik bárkinek is. Denisznek a Zsu tetszett. :D

Én vagyok Groot 2015.01.22. 09:51:21

@Magg.: de azt is hangoztatta Fanni, hogy köztük nincs kapcsolat meg szerelem csak digi-dugi. Vagy ez időközben elfajult?

Edina tattikából? Hmmm ilyen nagy pénz 30 milla? :D

fran7 2015.01.22. 09:53:11

@Cathcart_ezredes: Valószínűleg az történt, hogy PVC valamelyik ismerőse egyszer járt egy történelem előadáson, ahol elmondták, hogy a történelem bonyolultabb attól, mint amit az iskolában tanítottak és sokkal kevésbé lehetünk biztosak az ott hallottakban, s ezt ilyen leegyszerűsítve elmondta neki és ő ennyit értett meg belőle.

Én vagyok Groot 2015.01.22. 09:54:02

@Cathcart_ezredes: PVC szerint a piramisokat az ufók építették. Kell még további magyarázat?

csincsilla72 2015.01.22. 09:55:33

@Én vagyok Groot: Nem hinni kell az evolúcióban, hanem elfogadni. Ma már bőséges bizonyíték áll rendelkezésre, csak a megértéséhez bizonyos szint biológiai ismeretre van szükség.
@Conchobar: felületes benyomások... Aha, szerintem ugyanazt nézzük mindannyian és érdekes módon a nézők döntő többségének teljesen egyértelmű, hogy miről van szó. AZ LEHET, hogy Edina szerelmes, az pedig BIZTOS, hogy a játékidőért dug. Laci esetében nincs kétség, ő szerelmet tettet és dug, kizárólag szereplési vágyból.

csincsilla72 2015.01.22. 09:57:48

@Én vagyok Groot: javasolnám, hogy úgy álljunk hozzá, mint a jóistenke. Az is azt veri, akit nagyon szeret.:-) A cirkuszi bohóc Denisz időnként szórakoztat, időnként pedig megcsapdosnánk egy fagyott ponttyal.

Én vagyok Groot 2015.01.22. 10:00:07

@csincsilla72: Ne offoljuk szét a fórumot biokémiával és genetikával. De hidd el megvan a biológiai ismeretem ;) Privátban boldogan és lelkesen csevegek az adott témában. Kimondottan érdekel, hogy mire gondolsz, mint az evolúció megdönthetetlen bizonyítéka.

Baresz83 2015.01.22. 10:02:12

@Magg.: nem múlik el sosem teljesen. Lehet rajta az évek során javítani, fejleszteni, de valamennyi nyoma akkor is marad.

Magg. 2015.01.22. 10:02:43

@Én vagyok Groot: szerelem biztosan nincs közöttük. Egyikről sem tudnám elképzelni a valódi érzelmeket.

...és igen, van akinek sok 30 milla. De a tattikát nem egészen úgy értettem, mint Laci esetében, hanem jó ürügy a kavarásra és az ellentétek szítására - lásd Robin.

egyemakisszíved 2015.01.22. 10:03:57

@csincsilla72: Szerintem 47 kilósan egy fél üveg pezsgő elfogyasztása után álmaid hercegével egy ágyban te is dugtál volna. Az adásidő nem hiányzott Edinának, kérdezte is, mikor a nászágyat meglátta, hogy kameramentes éj-e. :)
@minden végzet nehéz: Szerintem is hasonlít.

Puncylla 2015.01.22. 10:04:01

@Én vagyok Groot: Hát ahogy elnézem Fannikát, én is kételkedni kezdek az evolúcióban.

Conchobar 2015.01.22. 10:04:32

@csincsilla72: "szerintem ugyanazt nézzük mindannyian és érdekes módon a nézők döntő többségének teljesen egyértelmű, hogy miről van szó" - Hagyjuk ezt a többség dolgot. Kopernikusz és Galilei óta tudhatjuk, hogy nem mindig a többségnek van igaza. Ami meg a "AZ LEHET, hogy Edina szerelmes, az pedig BIZTOS, hogy a játékidőért dug. Laci esetében nincs kétség, ő szerelmet tettet és dug, kizárólag szereplési vágyból" sarkos kinyilatkoztatásokat illeti, gondolom eszedbe be jutna bizonyítani

Magg. 2015.01.22. 10:05:37

@Baresz83: akkor tényleg nem kéne őt ezzel a matekórával szivatni. Az ilyen betegségről senki nem tehet és ilyenért nem szabad gúnyolni vagy olyan helyzetbe hozni, hogy a többiek röhögjenek rajta.
Ajánlanám ezt a matektanár és a szerkesztők figyelmébe is!

ani58 2015.01.22. 10:06:49

Van egy olyan betegség /föntebb írta valaki a nevét/ aki nem tud hagyományos módszerrel megtanulni számolni, ezért külön technikával tanítják nekik a matekot. A rendes matek alól pedig felmentik.

Magg. 2015.01.22. 10:10:07

@csincsilla72: lehetne inkább szívlapát? A pontyot nem pazarolnám rá. :)

Én vagyok Groot 2015.01.22. 10:11:46

@Magg.: hogyne lenne sok a 30 milla, még a 15 is! De pénzért kefélni lekurvulni, az nekem nem menne, meg még pár millió nőnek!

SocialWorker 2015.01.22. 10:13:01

@candyperfumegirl : isteni a poszt! a Te írásaidat kedvelem már a legjobban! :)

amúgy... "úgy szeretnék 55 kilós KÖVÉR lány lenni. de tényleg." wuuuut?

Én vagyok Groot 2015.01.22. 10:14:32

@Magg.: persze, lehet egy működésképtelen karburátor is ha a szívlapáttal épp szenet hord Józsi bácsi!

lukacstoncsi 2015.01.22. 10:17:45

@Conchobar: Nem rovok fel azt amiről nem is írtam csak Te nézted bele.A dani féle konspirációs beszélgetések engem speciel nem untatnak (egyelőre) és másokat sem ahogy olvastam és mivel az RTL leadja őket őket sem valószinüleg:-)

Én vagyok Groot 2015.01.22. 10:21:34

Lehet reménykedni, hogy Dani lesz a kiválasztott?

hannamontanna 2015.01.22. 10:21:55

Na de most akkor volt szakítás? Ha igen mikor? Az előzetesben volt, az öfiben nem? Érti aki érti....

Magg. 2015.01.22. 10:22:46

@Én vagyok Groot: látod, mégis van bent 3 khmm... nő, aki pénzért bármire hajlandó.
Naaaagy szerelem? Lóf@szt! Naaaagy pénz. :)

Conchobar 2015.01.22. 10:23:17

@lukacstoncsi: "Nem rovok fel azt amiről nem is írtam csak Te nézted bele" - Nem írtál róla, valaki más írta ezt a mondatot hogy "Dennis addig valahol lapít csakhogy ne kelljen állást sem foglalnia". Ha rá akarsz arra beszélni, hogy a tényeket figyelmen kívül hagyva, te csak ész nélkül oda akartál csípni egyet Dennis-nek is, én hagyom magam

Magg. 2015.01.22. 10:24:20

@Én vagyok Groot: ezt most valahogy nagyon titokban tartják a szerkik. Nem hiszem, hogy nem szervezkednek mindkét, de inkább mindhárom oldalon, mégsem látni, hallani erről semmit.

Conchobar 2015.01.22. 10:25:12

@lukacstoncsi: "és másokat sem ahogy olvastam és mivel az RTL leadja őket őket sem valószinüleg" - Valóban? Azt olvastad talán, hogy mások követelik Dani és Robin agytúráztatásait?

Magg. 2015.01.22. 10:26:32

@hannamontanna: állítólag a maiban lesz. Sztem ez is olyan kamu lesz, mint a nagy szerelmük, főleg,hogy már úgyis "beteljesült a szerelmük", nyugodtan kufircolhatnak éjjel-nappal, a megítélésükön már nem sokat változtat.

kismalacka 2015.01.22. 10:28:11

Denis nem tud leírni egy hétjegyű számsort azért az figyelemreméltó:)) De még az is, hogy pont leszarta Fánikáját megvédeni, sőt még a végén ő sértődött meg rá :) Ezek után minimum hogy Denis for president :)

Conchobar 2015.01.22. 10:28:18

@lukacstoncsi: "másokat sem ahogy olvastam és mivel az RTL leadja őket őket sem valószinüleg" - Nem adja az le, csak ad belőlük néhány mondatot (ezt onnan tudom, hogy magam is bele szoktam nézni az éjszakai stream-be)

Csak ügyesen! 2015.01.22. 10:30:15

@Magg.: Nekem nincsenek ezzel a szakítással kapcsolatban nagy igényeim, csak azért szurkolok, h legalább még a jelenet végén is ne legyenek újra együtt. Arról h az öf végén sem, már álmodni se merek :)

másodpéldány 2015.01.22. 10:30:15

@beacska:

+1 NEM

(aki igen az hasonlítsa össze legalább az orrot) meg amúgy se

Conchobar 2015.01.22. 10:30:59

@kismalacka: "De még az is, hogy pont leszarta Fánikáját megvédeni, sőt még a végén ő sértődött meg rá" - Nem szarta le, sőt. Nem róhatjuk fel Dennis-nek azt, hogy nincs állandóan Fanni seggében, így távol volt akkor is, mikor Fanni tahó módon provokálta a többieket. Dóri viszont a közelben eszegetett, de szavát se lehetett hallani. Egyébként, később Dennis vészjóslóan említette (Dórinak és Fanninak), hogy csak legyen ő a villamester...Hiába, Fanni őbeléje is bele mart

usim.misu 2015.01.22. 10:34:49

@Magg.: Ezen a vonalon haladva felmerül a kérdés, meddig terjed az ember felelőssége abban, hogy milyen ember is ő. Dóri sem tehet róla, hogy olyan környezetben szocializálódott, ahol nem gáz orrott túrni beszélgetés közben sem, Denisz köreiben sem gáz a farkát lóbálni mások arcába, Edina sem tehet a rejtélyes szürke csíkról az orra alatt, mindegyik játékos tök hülye, esetleg enyhén értelmi fogyatékos, mégis mindenki rajtuk röhög.

dzsézön tetem 2015.01.22. 10:36:59

@Puncylla: Pedig Fanni megelőzött mindenkit, és már a fehér törpe magàba omlás utáni fekete lyuk fázisban tart.

usim.misu 2015.01.22. 10:37:18

@kismalacka: szerintem denisznek pont elege van belőle, hogy fáncsi csinálja a cirkuszt, aztán meg megy ríni deniszhez, hogy őt bántják :D

SocialWorker 2015.01.22. 10:38:43

@másodpéldány: talán a szája és a szeme, meg a fejformája egy picit hasonlít. de azért ádinka szerintem összetenné a két kezét, ha így nézhetne ki.

amúgy egy kedves ismerősöm azt mondta, szerinte Edinának van a legjobb alakja bent, mert ő a legarányosabb... hááát... nem nagyon tudom ő mit nézett, szerintem pont olyan, mint egy ovis. Fanni teste a legjobb az én véleményem szerint, bár sajnos tényleg kevés a mell a fenékhez képest, de ha mondjuk egy mérettel nagyobb cickói lennének, úgy már tényleg ott lenne a toppon.

Conchobar 2015.01.22. 10:38:53

@Csak ügyesen!: "Nekem nincsenek ezzel a szakítással kapcsolatban nagy igényeim" - És az vajon nagy igény, amely arra vonatkozik, hogy ne a légbőlkapott taktikai szakítást lássuk már akkor, mikor kiveri a szemünket a más, az életszerűbb indíték. Szinte minden tanár szét akarta ültetni őket, egymás mellett nem tudnak más dolgokra figyelni, holott Edina szemlátomást vágyik az eminensek öltözetére. Arról nem beszélve, hogy a kamera előtti dugások/féldugások miatt Edina szigorú anyja igencsak ráncolja a homlokát, és ez Edinát igencsak zavarhatja

Magg. 2015.01.22. 10:38:54

@Csak ügyesen!: van is előzménye már ezeknek a nagy szakításoknak. Tudod,amikor kiderült, hogy Edina tudott a lilakendős orvtámadásról, Laci kvázi szakított vele, aztán a másnapi öfiben már megint egymást nyalták-falták. Ezért gondolom, a mostani is csak max. 1 napos lesz, de tán annyi sem. :)

Én vagyok Groot 2015.01.22. 10:39:02

@usim.misu: és a gondos/lelkes/ügyes vigasztalás jutalma a lecsóstál! előttem szólott bölcs szavait idézve a pina nagy hajtó erő!

jófej házisárkány 2015.01.22. 10:39:26

Komolyan mondom, az "Én ilyen vagyok" mellett beiktatom a szótáramba a "nem hiszek benne" kifejezést, amit akkor kell mondani, ha valamihez sík hülyék vagyunk. Ezentúl én nem hiszek a szénláncban, a deriválásban meg a relativitás elméletben, szerintem kitaláció az egész. Ja, és a gravitációban sem hiszek, nem úgy érzem, hogy valami húz lefelé,hanem inkább löknek (Jóbarátok :D).

Mellesleg régóta zugolvasó vagyok, de gondoltam végre hozzá is szólok.

Magg. 2015.01.22. 10:41:35

@usim.misu: ezt most így konkrétan mire írod?

másodpéldány 2015.01.22. 10:42:29

aha, szóval a selyemtakaró a bűnös, azt tették be a kreatívok a nyugiba, hogy biztos lecsússzon a takaró, ettől függetlenül laci már forgatott filmet, tudja hogy honnan lett felvéve a kis jelenet..

amúgy ez már a második elhálásuk volt, hiszen egyszer már bevallották korábban hogy elragadta a hév, szóval nem értem, miért kell ezt újra előadni...

Én vagyok Groot 2015.01.22. 10:42:50

@jófej házisárkány: :D Nem hiszem, hogy zugolvasó vagy! Mert ln ilyen vagyok :D :D :D Szerintem van még 4-5 tartalék neved ;)

usim.misu 2015.01.22. 10:43:03

@jófej házisárkány: látod, ez egy jó ötlet volt :)

jófej házisárkány 2015.01.22. 10:43:41

@SocialWorker: Szerintem is Fanni alakja a legnőiesebb, Edina alakja sem rossz, de valóban kissé "óvodás" jellegű". Dóri meg úgy néz ki, mintha az arccsontja felett is szilikon lenne.
Egyébként most arra hajtok, hogy 55 kilós kövér nő legyek, csak én a másik irányból közelítem a célt, mint Edina. Csak hát ha az éjszakai etetéseknél csokit, meg gumicukrot eszem, úgy nehéz lesz :)

dzsézön tetem 2015.01.22. 10:43:46

@usim.misu: Ptk., Btk., vagy ùgy erkölcsi, morális szinten? Csak, hogy betelefonáljak, hogy ma nem megyek melòzni. :-)

másodpéldány 2015.01.22. 10:43:57

@SocialWorker:

az ismerősöd úgy látszik a pálcika lábak és karok nagyon híve...

Magg. 2015.01.22. 10:44:44

@másodpéldány: ebből is csak az jön le, hogy mekkora kamu az egész. Laci bocipillantásaitól konkrétan besírok, ahogy igyekszik szerelmesen rebegtetni a pilláit és mondja rettentő meggyőzően a szövegét. :)

SocialWorker 2015.01.22. 10:48:00

@jófej házisárkány: igen, ismerem az érzést én is :D és rém igazságtalannak érzem, hogy van, aki mindent összezabál (lásd edina) oszt mégis így néz ki.

egyemakisszíved 2015.01.22. 10:49:13

@másodpéldány: Az ágyról se feledkezz meg, amit szintén betettek, hogy jobb szögből tudja venni őket a kamera, ha a paplan lecsúszik. Ha a földön ágyaztak volna meg, mint Fanniék szoktak, fölülről nem tudott volna ennyire a takaró alá nézni, és inkább csak Laci fenekét csodálhattuk volna premier plánban, mint Dennisét korábban. A Blikknek kiadott képekről Laci sem tud. :)

SocialWorker 2015.01.22. 10:49:58

@másodpéldány: hidd el, én se nagyon értettem a dolgot. kicsit kiábrándító is volt, hogy egészen őszinte legyek :D

jófej házisárkány 2015.01.22. 10:50:36

@SocialWorker: Az a helyzet, hogy régebben én is összezabálhattam mindent, nem volt nyoma. Csak hát úgy néz ki öregszem :D

SocialWorker 2015.01.22. 10:52:34

@jófej házisárkány: ó.. hát akkor bizony jó neked :) nekem tök mindegy, hogy hány éves vagyok..

usim.misu 2015.01.22. 10:52:37

@Magg.: arra, hogy szegény lacit ne nevessük ki, amiért hülye a matekhoz, hiszen ez egy betegség, nem tehet róla. Amúgy nem az, max tanulási zavar. Zsuzsát azért ekézték folyton, mert képtelen volt folyékonyan beszélni, biztos hazudik. Az introvertált ember azonban a hosszútávú memóriát használja, míg az extrovertált a rövid távút, ezért is totál más a kommunikációjuk pl. Mégis ez olyan probléma, amin szabad volt csámcsogni, holott a kettő sztem ugyanaz. Dóri vagy Fáncsi is szocializálódhatott volna olyan környezetben , ahol úrinő válik belőlük, nem egy trampli.

jófej házisárkány 2015.01.22. 10:53:38

Egyébként Laci régebben nem azt mondta, hogy neki valóvilág helyett a diplomaátvételre kellene készülnie, csak nem úgy alakult az élete? Vajon milyen diplomára gondolhatott? Remélem nem irodalom szakos bölcsészre...

minden reggel 2015.01.22. 10:54:49

@SocialWorker: túl van pörögve mindent eléget :)

Magg. 2015.01.22. 10:57:12

@usim.misu: bocs, de nem értek veled egyet, hogy a "tanulási zavar", meg a minősíthetetlen viselkedés ugyanaz a kategória.

Conchobar 2015.01.22. 10:57:42

@usim.misu: "Zsuzsát azért ekézték folyton, mert képtelen volt folyékonyan beszélni, biztos hazudik" - A közöttünk kísértő szegény Mártír Szent Zsuzsát nem azért tartották hazugnak a társai (sem az itt kommentelők), mert nem beszélt folyékonyan

vastyúk is .. 2015.01.22. 10:57:54

Húú, nekem az tűnt fel tegnap az öfiben, hogy Edina milyen csalódott volt a szex után. Nem tudtam elképzelni, hogy miért? Azért mert Lacika teljesítményével nem volt megelégedve, vagy azért mert kipukkant ez a "kívánós vagyok buborék", és eltűnt a lila köd az agyáról, vagy én nem is tudom

usim.misu 2015.01.22. 10:58:48

@Magg.: én sem erre gondoltam, hanem arra, hogy vagy mindenki hibáin szabad nyámmogni, vagy senkién.

Csak ügyesen! 2015.01.22. 10:59:23

@usim.misu: A diszkalkulia nem szocializáció kérdése, és nem is személyiségtípusé. Ez a különbség. /Egyébként neurológiai, szervi problémának tartják, ami az intelligenciát, értelmi képességet nem érinti. Olyan, mint a diszgráfia, csak az jobban ismert./

másodpéldány 2015.01.22. 10:59:56

@egyemakisszíved:

nem hülye laci, ő forgatott már filmeket, tudott az éjszakai felvételekről is... pontosan tudta mit kell tenni, hogy bekerüljön a hátsója, mint egy szexfilmben a lapokba...

neki ez egy nagy jópont az öve alá... az edina meg cseszheti, mert ennyire explicit szerintem még egyetlen lányról se készült szex közben a villa történetében...

de dina nem itt csúszott el a jégen, hanem már korábban, azt sajnálnám, nagyon ha tényleg megnyeretnék vele, au meg a vendégei egyenesben ezt nyomatják, ami gáz...

szóval, hogy ha tényleg neki adják, akkor előre tényleg ki van találva az egész, nagyon gáz, bár hát a pénz itt teljességgel az övék, nem nézői telefonokból gyűjtenek a kölköknek...

SocialWorker 2015.01.22. 11:00:09

@minden reggel: na, akkor gyorsan magamra veszem én is ezt a stílust, ezt a fogyókúrát még úgysem próbáltam :D

SocialWorker 2015.01.22. 11:00:45

@minden reggel: mondjuk a munkámat viszonylag hamar elveszíteném :D

Magg. 2015.01.22. 11:03:10

@usim.misu: olyasmi, mint a diszlexia vagy ez a diszkalkulia nem hiba, hanem valami neurológiai probléma. Azért ez mégis más, mint amikor Deniszt ekézzük, mert folyton a farkát mutogatja vagy Fanni ordenáré stílusban fröcsög.

usim.misu 2015.01.22. 11:04:22

@Csak ügyesen!: oda akartam kijukadni, hogy ha nem szabad lacit ekézni a béna matek miatt, MERT nem tehet róla szegény, így a többiek sem biztos, hogy tehetnek arról, amilyenek. Denisz tehet róla, hogy hullik a haja és zavarja őt ez? Kétlem, mégis kapja az ívet.

Csak ügyesen! 2015.01.22. 11:04:48

@jófej házisárkány: A TF-et emlegette, vagy tesiszakot :)

Krétagarbó 2015.01.22. 11:04:53

@vastyúk is ..: én is meglepődtem, hogy a csalódottságának adott hangot. Majd kiderül, vagy nem...

egyemakisszíved 2015.01.22. 11:05:12

@vastyúk is ..: Szerintem nem tudott olyan lenni, mint szokott az ágyban, a kamerák miatt, Lacinak lehet, több irányításra lett volna szüksége.:) Azt is mondta, hogy nem bánta meg, de csalódott magában, hogy ilyet csinált bent.
@másodpéldány: Hajrá Edina!

Mirocska 2015.01.22. 11:06:13

@vastyúk is ..: Szerintem igen. Nagyon-nagyon vágyott rá, ezért nem bírt magával, tomboltak a hormonjai meg az érzelmei. Megkapta, lenyugodott, ettől felszállt a lila köd, és elkezdett gondolkodni. Szerintem arra jutott, hogy lehet, hogy most ezzel mindent elrontott.
Én ezt tökre megértem, mert biztos, hogy a marha nagy vágytól nem tudott normálisan gondolkodni. Most viszont csalódott...

Én vagyok Groot 2015.01.22. 11:06:28

@SocialWorker: én is ha az irattár égetésével indítanám a reggelt!

dzsézön tetem 2015.01.22. 11:07:27

@usim.misu: "mi lett volna, ha...", vagy " megfelelő környezetben" Ez csak maszatolás. Azért lássuk be, hogy az "ilyen a személyiségem", "ilyen vagyok, nem tehetek róla" magyarázkodás, civilizált környezetben szìvlapáttal büntetendő. Inkább nevezném a cselekedeteink utáni felelősségvállalás teljes hiányának a dolgot.

Csak ügyesen! 2015.01.22. 11:07:59

@usim.misu: Szerintem ez nem ezzel hozható párhuzamba, hanem azzal a hipotetikus helyzettel, h pl. ekéznél-e egy olyan játékost, akinek egy baleset miatt hiányzik az egyik keze, mert nem tud összerakni egy seprűt, h VV-s feladatnál maradjak?

minden reggel 2015.01.22. 11:08:26

@SocialWorker: az sem árt ha titokban mindenen idegeskedsz, agyalsz, (gyomorgörcs kívánatos), a többieket leüvöltöd, ne legyél elégedett magaddal, de vetítsd ki mindenki másra, stb. de úgyis érted :)

Én vagyok Groot 2015.01.22. 11:10:28

@Mirocska: ha csak csalódott lenne, de lehet hogy kielégítettlen maradt :( csóri csóri Dini

Ruadhnait 2015.01.22. 11:10:39

@vastyúk is ..: Ez nekem is feltunt. Gondoltam is ra, hogy lehet, hogy Laci teljesitmenyevel volt a gond, de az is lehet, hogy csak nagyon megbanta es emiatt erezte rosszul magat.

kismalacka 2015.01.22. 11:11:28

@Conchobar: Ha nekem lenne egy fiúm, és mindenki nekem esik ( jelzem még akkor is ha nincs igazam ) és a többiek előtt nem áll ki mellettem, akkor az pont elmehetne a picsába. Az már más kérdés, hogy négyszemközt megmondhatja, hogy pl. hülye voltam, de éreztesse mindenkivel, hogy mellettem áll, velem pedig azt hogy megvéd, hogy számíthatok rá.

Nos ez nem történt meg. Dórinál pedig tudjuk, hogy konfliktuskerülő, és nem olyan régen " békült ki " Fannival, szerintem nem érdekelte, hogy ők veszekednek.

Csak ügyesen! 2015.01.22. 11:11:31

@Mirocska: Nekem is inkább ez volt a benyomásom, főként, ha tényleg vannak érzelmei is a srác iránt, akkor meg főként csalódás, h itt, ilyen körülmények között, gyakorlatilag felszólításra történt meg az első alkalom, amihez egyébként senkinek semmi köze nem lenne szabad h legyen.

vastyúk is .. 2015.01.22. 11:12:27

@Mirocska: Nekem is valahogy ez volt az érzésem

@egyemakisszíved: Lehet, hogy magában csalódott

@Krétagarbó: hát igen :D. Meg a szerikik úgy vágják meg, ahogy akarják.

kismalacka 2015.01.22. 11:13:45

@usim.misu: Lehet, de az összetartozásukat - már ha van - akkor azért valahogy ki kellett volna fejeznie valahogy.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 11:15:33

@jófej házisárkány: Én is a másik oldalról közelítem, közelíteném. :D Legutóbbi mérésem szerint még 7 kiló hiányzik. :D Igaz, karácsony óta nem merek mérlegre állni... :D És én a centiket is figyelem, mert közben sportolok, így nem mindegy, hogy miből van az az 55 kiló. A zsír sokkal nagyobb térfogatú, mint az izom. gardusbence.hu/administrator/blog/fogya%CC%81s_zsi%CC%81r_e%CC%81gete%CC%81s_izom.jpg
és persze a háj alatt bárki lehet kockás hasú, ha elég hasizomgyakorlat csinál, de nem diétázik :)
fogyaspar.hu/wp-content/uploads/2014/08/08-26-testzsir.jpg

vastyúk is .. 2015.01.22. 11:16:16

@Ruadhnait: Igen, lehet, hogy magában csalódott

Conchobar 2015.01.22. 11:16:17

@másodpéldány: "de dina nem itt csúszott el a jégen, hanem már korábban, azt sajnálnám, nagyon ha tényleg megnyeretnék vele, au meg a vendégei egyenesben ezt nyomatják, ami gáz..." - Node, faszát lengető Aurélió is megnyerte, akkor miért ne nyerhetné meg Edina. Ő nem öncélúan a faszát lengetve került a kamerák kereszttüzébe. Edina nem akarata által, hanem amiatt került, mert elfogyott az akarata. Minden nőnek ez a sorsa, ami Edináé, elfogy az ellenállása és akkor már fűrészelik is őket

Én vagyok Groot 2015.01.22. 11:16:43

@Csak ügyesen!: Na igen! A Gigiéknek adtak 2 óra kamera mentes édes kettest.... igazságtalan

Ruadhnait 2015.01.22. 11:17:25

@kismalacka: Ezzel nem ertek egyet. A Fanni hulye volt, mi koze ehhez a Denisnek. Ez a Fanni altal generalt veszekedes volt, tudta, hogy balhe lesz, mert negy emberre nem tudott tekintettel lenni (direkt) . Belekeverte magat a sz@rba, huzza ki magat belole. Egyebkent kinn mikor mindenki hozongott a Fannin, akkor azert mondott valamit a Dennis is. Nem hinnem hogy bele kell folynia mindenbe amit a Fanni kavar ossze-vissza.

Krétagarbó 2015.01.22. 11:17:50

@kismalacka: Fannika finoman jelezte is Dennisznek, hogy sunnyogó (nem emlékszem a pontos szavakra), aki aztán fel is kapta a vízet, hogy Fanni mindig nyilvánosan lehúzza...
Pedig Fanninak igaza van ebben, bár Dennisz és ő ebben a dologban szöges ellentétei egymásnak, Fanni minden vitába - ha kell, ha nem - beleáll, Dennisz meg teljesen konfliktuskerülő. Hosszútávon ez pl. sztem a kapcsolatukra is rámehet. (Már ha van esélye a kapcsolatuknak amúgy...)

SocialWorker 2015.01.22. 11:19:38

@minden reggel: húha, mondjuk ezek alapján már 32 kilónak kéne lennem... :P :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 11:23:11

@kismalacka: Dóri volt az aki Fanni figyelmét felhívta rá, hogy beszélnek róla az ajtó túloldalán. Ha nem érdekelte volna, akkor nem szól semmit.

usim.misu 2015.01.22. 11:23:14

@Csak ügyesen!: nem, mert a látványos testi hibákat nem illik kiröhögni. de hogy vkinek a tanulás, a mozgás, vagy a társas kapcsolat okoz nehézséget, sztem egy kategória, hogy hogyan kezeli a problémát, az inkább szocializáció és habitus kérdése.

kismalacka 2015.01.22. 11:25:14

@Ruadhnait: Szerintem is sunnyogó volt, mint mindig. Engem zavarna egy sunnyogó pasi, aki nem áll ki mellettem.

Magg. 2015.01.22. 11:26:13

@usim.misu: figyu, nem kívánom neked, hogy olyan gyereked legyen, akinek problémát okoz a tanulás (és nem azért, mert lusta).

kismalacka 2015.01.22. 11:26:29

@kismalacka: Ezt Garbónak akartam írni, de végül is mindegy, mert a véleményem ugyanaz. :)

kismalacka 2015.01.22. 11:28:36

@-pkata-: Más az, hogy szólnak hogy rólam dumálnak, és más az hogy kiállnak mellettem. Dóri ha nem szólt volna, lehet hogy vita sincs :) De Dóri sem állt oda, hogy hagyjátok már a Fannit ( aki -a félreértés elkerülése végett vérparaszt volt ) ok, zörgött, de hát ez nem akkor baj. Ha ezt mondja, akkor lett volna korrekt a csaj.

Ruadhnait 2015.01.22. 11:29:00

@kismalacka: Az engem is zavarna, ha nem allna ki mellettem, amikor igazam van, vagy egy olyan dologrol van szo, ami mervado vagy fontos. Ez egy nevetseges konfliktus generalas volt a Fanni reszerol, mit kellett volna tennie a Dennisznek? Szaladjon be kintrol gyorsan es kezdjen el o is uvolteni mindenkivel, mikor ott se volt, azt se tudta pontosan min veszekednek vagy kinek van igaza? Szerintem is sunnyogo egyebkent, de szerintem ebben nem kellett reszt vennie es nem is vett.

lukacstoncsi 2015.01.22. 11:29:00

Asszem nem etetek Trollt, már így is Maci alakja van:-))

usim.misu 2015.01.22. 11:31:31

@Magg.: én sem neked, hogy nyomorék legyen a tied, aki folyton segítségre szorul, vagy ronda legyen, akit mindenhol kiröhögnek meg kiközösítenek, vagy személyiségzavaros, aki sehol nem tud beilleszkedni, vagy bármi olyan problémával küszködjön, amin ma még mondjuk csak röhögünk, vagy szánakozunk, de pár éven belül kiderül, hogy tképp az is egy betegség.

kismalacka 2015.01.22. 11:32:49

@Ruadhnait: Akkor amikor kint ekézték, akkor kellett volna a védelmére kelnie. Valamit mondott, de már nem emléxem pontosan rá...de igazából nekem az volt az érzésem, hogy nem állt ki a nője mellett.

Tipikusan a megúszásra játszik. Nekem az is zavaró benne, ahogy " elbúcsúzott " a kinti barátnőjétől. Én rühellem az olyan pasikat akik nem karakánok, hanem mint a kígyó kicsúszik mindenhonnan. És nekem Denisz képe így jön le.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 11:33:18

@kismalacka: Csak arra írtam, hogy szerinted Dórát nem érdekelte. Dehogynem. És igen, nem állt oda. Csak belehergelte a Fannit. Ilyen szempontból a Dóri sokkal nagyobb sunyi akkor, mint a Denisz. Szerintem. De eza z én egyéni véleményem.
A Denisz részéhez hozzá se szóltam, hogy kiállt e a Fáncsi mellet vagy sem, vagy sunyi e miatta vagy sem.

ornyim 2015.01.22. 11:34:53

Én szívből kívánom, hogy bebizonyítást nyerjen az, hogy Laci Edina iránt érzett szerelme tényleg nem taktika! Ez a kapcsolat nem egyik percről a másikra alakult ki, hanem egy folyamat eredményeképpen, és Laci tényleg sosem titkolta, hogy mint nő, nem jön be neki Edina. De ez nem is változhat? Az elő se fordulhat, hogy a belső tulajdonságai által tényleg megszerette és elfogadta a külsejét? Nem ő lenne az első ember, akinél ez előfordul, ugyanis a külső nem minden, sőt ebben a mai elfajzott világban a belső értékek sokkal többet jelentenek, általában sajnos a szép külső rohadt belsőt takar. Azzal meg aztán sokra nem mész, max mutogathatod a kirakatban. Amúgy meg Edina bányarémnek van itt beállítva, amivel nem értek egyet, max azzal, hogy picit jobban is odafigyelhetne magára, de alapjáraton tök átlagosnak mondanám. De persze mindenki gondoljon, amit akar, előbb utóbb úgy is minden kiderül! :) Szép napot nektek!

Conchobar 2015.01.22. 11:35:30

@kismalacka: " Az már más kérdés, hogy négyszemközt megmondhatja, hogy pl. hülye voltam, de éreztesse mindenkivel, hogy mellettem áll" - Ne. Ne adja alád a lovat, ne öntsön olajat a tűzre, ha úgy látja, hogy nincs igazad. A hallgatásával jelezze neked, hogy te túl messzire mentél (négyszemközt meg mondja el miben hibáztál). Benned soha merült még föl, hogy esetleg hibázhatsz, hogy esetleg neked nincs igazad?

lukacstoncsi 2015.01.22. 11:36:04

@-pkata-: Mikor Fanni kimet Dóri ment oda mondani neki hogy a többiek mit mondtak róla.Itt lett a szar megkeverve.Fanni lehet nem csinál nagyobb ügyet ebből ha Dórika nem pakolja alá ezeket.

kismalacka 2015.01.22. 11:36:10

@-pkata-: "A Denisz részéhez hozzá se szóltam, hogy kiállt e a Fáncsi mellet vagy sem, vagy sunyi e miatta vagy sem." Tudom, én sem írtam neked erről :)

Van aki azt mondja, az ilyen típusú emberekre, hogy konfliktus kerülő. De ezzel azért a véleményüket is kifejezik.

Magg. 2015.01.22. 11:37:16

@usim.misu: sztem zárjuk ezt a témát, mert már túl messzire jutottunk. Engem soha nem győzöl meg arról, hogy azon, aki nyomoréknak vagy rondának születik (netán neurológiai problémája van), röhögni kéne.
Pont.

Conchobar 2015.01.22. 11:37:18

@ornyim: "Én szívből kívánom, hogy bebizonyítást nyerjen az, hogy Laci Edina iránt érzett szerelme tényleg nem taktika!" - Ha valaki most nem látja, vagy nem is akarja látni, azt soha semmi nem fogja tudni meggyőzni

vastyúk is .. 2015.01.22. 11:38:39

@Conchobar: "elfogy az ellenállása és akkor már fűrészelik is őket", hát ezen most jó hangosan felröhögtem.

kismalacka 2015.01.22. 11:38:42

@Conchobar: De biztos hogy nekem sincs mindig mindenben igazam, de engem nagyon zavarna ha a férjem nem állna ki mellettem mindig minden körülmények között. Aztán később elmondhatja, - sőt még az is lehet hogy már én mondom el - hogy hülye voltam, de azért az is hozzátartozik az összetartozáshoz, hogy a falkával szemben megvédenek. Mondom, még akkor is ha valóban hülye voltam.

lukacstoncsi 2015.01.22. 11:39:37

@ornyim: Laci viselkedését látva az elejétől kezdve szerintem sem taktika az Edina iránt érzett vonzalma.És nem csak testi.Nekem Edina megjátszott viselkedése nem tetszik adja az ártatlant de kívánja a szexet könyörgöm azt hiszi hogy ez nem átlátszó?Lehet mikor vége a játéknak semmi sem lesz ebből a kapcsolatból.De ha egy érdekkapcsolat lenne Laci nem lenne féltékeny.

Conchobar 2015.01.22. 11:40:13

@lukacstoncsi: "Asszem nem etetek Trollt, már így is Maci alakja van" - Ha valamit nem gondoltál át kellően, akkor csak kiálts trollt, és attól minden rendben is lesz

Conchobar 2015.01.22. 11:42:53

@kismalacka: "de azért az is hozzátartozik az összetartozáshoz, hogy a falkával szemben megvédenek" - Az nem jutott még eszedbe, hogy bolond ember megy neki (fej nélkül) a falkának, az meg még bolondabb, aki a meggyőződése ellenére csatlakozik emehhez

ornyim 2015.01.22. 11:43:12

@Conchobar: Tudod, itt mindenki azt gondolja, hogy ebben a játékban nem lehetnek őszinte érzelmek, mert minden a taktika körül forog. Szerintem itt sokuknak annyi esze sincs, hogy taktikázzon. Hiába bunkó Laci, mégsem gondolnám, hogy ilyen szinteken tudna játszani egy másik ember érzéseivel, főleg olyanéval, aki még a rossz időkben is kiállt mellette, mikor mindenki elfordult tőle. Alapjáraton érzelmes ember ő szerintem. De a férfiú büszkesége sokszor nem engedi ezt felszínre törni, a zord külső érző lelket takar!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 11:44:18

@lukacstoncsi: ezt mondtam én is
@kismalacka: de akkor hogy jött a denisz a hozzászólásodba. nem hasonlítgattam őket össze. (Te meg azt írtad, hogy ez is más, az is más...) Biztos félreértjük egymást. Na mindegy.

kismalacka 2015.01.22. 11:45:54

@lukacstoncsi: Nekem kicsit Ödipusz komplexus feelingem van..azt mondta Edináról, hogy azért szereti mert gondoskodik róla mint az anyja :))

usim.misu 2015.01.22. 11:46:18

@Magg.: nem hiszem én sem, hogy röhögni kell rajta, teljesen elbeszélünk egymás mellet, úgy látom, így valóban nincs értelme ennek a vitának. Én megrögzött és abszolút diszkrimináció ellenes vagyok, ez az, amiről makogok itt, nem pedig a káröröm.

Conchobar 2015.01.22. 11:46:48

@vastyúk is ..: "'elfogy az ellenállása és akkor már fűrészelik is őket', hát ezen most jó hangosan felröhögtem" - Igenis, még a palikat leszólító útszéli kurucoknak is van ellenállása, de az ő esetükben ez az ellenállás egy-két ezressel leküzdhető

Én vagyok Groot 2015.01.22. 11:47:02

@lukacstoncsi: egyik ismerősöm szerint pont azért játsza a féltékenyt, hogy elhitesse a naaagy szerelmet! ez is egy nézőpont ;)

usim.misu 2015.01.22. 11:47:17

@kismalacka: de denisz nem a férje fáncsinak, csak dugnak

ornyim 2015.01.22. 11:47:22

@lukacstoncsi: Edina felvette a szűzkislány szerepet, csak abba nem gondolt bele, hogy ez megdőlhet. Szerintem sem kellett volna ennyire ártatlannak beállítania magát, vagy, ha mégis, akkor tartsa is magát hozzá, bármilyen nehéz is. Egyébként én nagyon csíptem Edinát, és valamilyen szinten még most is, abban viszont egyetértek, hogy Lacival való kapcsolata rámegy a játékára, nyilván rájött, ezért is állt elő a "szakítással", viszont nem gondolom, hogy ott, összezárva túl sokáig bírná tartani magát ehhez, főleg, ha szereti. De próbálkozásnak nem rossz :D

vastyúk is .. 2015.01.22. 11:47:44

@kismalacka: Valahol ez nem meglepő, a faszik elvileg az anyjukat keresik a nőkben..persze csak tudat alatt

Csak ügyesen! 2015.01.22. 11:48:49

@usim.misu: A diszgráfia, vagy a diszkalkulia ugyanúgy testi probléma, csak nem külső, és nem látványos. És nem majd lehet h egyszer megtudjuk róla, h nem viselkedésbeli, hanem fizikai problémáról van szó, hanem már most tudjuk. Sajnálom, h nem érted miről van szó. Ezért is nehéz az ilyen gyerekeknek, mert még mind a mai napig az a következtetés, h azért ilyen, mert "lusta", meg "buta". Gyerekcipőben jár ez még nálunk, ez Lilu epés kis megjegyzéséből is látszott.

jotekony koc 2015.01.22. 11:49:46

Mi baj van a szakikopenyes Dorival? Tok faszan ugymond nez ki. Meg tornadresszben is hozza a 7 pontot tavolrol. Gond akkor van ha vetkezni kezd. Dzsakutunderkent bikiniben mar sokkal kevesebb cimlapra ferne fel. Tangabugyeszben meg kevesebbre, egy szal nuncsakuban pedig szinte egyre se.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 11:50:05

@ornyim: tökre így gondolom én is. Játsza a kemény gyereket, mert különben mit szól hozzá a "B közép" társasága. :)
Ezen a B-közép jelzőn azóta is röhögök. Találó. :D
Aztán persze az is lehet, hogy a társasága sem annyira B-közép jellegű, csak mi gondoljuk ezt abból, amit eddig láttunk. :)
Egyszer barátnőmmel lerobbantok zuhogó esőben még a Nagykörúton, mikor épp azok a nagy átépítési munkák voltak. Csak araszolni lehetett. Alattunk meg felforrt a hűtővíz. Mit ne mondjak, egy ember jött segíteni tolni a kocsit, egy rocker gyerek a túlsó oldalról. Ennyit az előítéletekről...

Conchobar 2015.01.22. 11:50:31

@ornyim: "Tudod, itt mindenki azt gondolja, hogy ebben a játékban nem lehetnek őszinte érzelmek, mert minden a taktika körül forog." - Én inkább arra gondolok, hogy rengeteg kinti párkapcsolatban sem az érzelem az, ami dominál (hanem valamiféle taktikának nevezhető megfontolás-csomag), márpedig ki mint él, úgy itél

kismalacka 2015.01.22. 11:50:50

@-pkata-: Tuti, most visszanéztem, és nem tudom mire gondolsz, mert nem írtam neked Deniszről :) Nem tudom mire gondolsz esküszöm :)

kismalacka 2015.01.22. 11:52:20

@usim.misu: Ja, tudom. De pont itt csúcsosodott ki, hogy valóban csak dugipartnernek használja, és nem tekinti értékes partnernek.

kismalacka 2015.01.22. 11:53:19

@vastyúk is ..: Igen...a gondoskodási részt. De azért van még e mellett más is egy kapcsolatban.

vastyúk is .. 2015.01.22. 11:53:32

@Conchobar: hihihihihihi. igen, én is így gondolom.
Szerintem azért is van ez a hozzáállása az embereknek általában, hogy a férfi minél több nőt megcsinál -> macsó, nő minél több férfinek engedi -> ribi, mert tényleg a nőnek kell engedni, a férfi meg levarr mindenkit, akit lehet :D - persze sarkítva

usim.misu 2015.01.22. 11:55:11

@Csak ügyesen!: kb tisztában vagyok vele, hogy mi az, azt is tudom, hogy pl felvételin ugyanúgy plusz pontot kap az ilyen jelentkező, mint a gyengénlátó vagy a siket pl. Már fentebb írtam is Magg-nak, hogy nem ezen akadtam fenn eredetileg. Nekem a kivételezés szúrja a szemem, akár pozitív, akár negatív diszkriminációról van szó, nem vagyok a híve, akármilyen alapon is gondolnák igazságosank. Lehet, béna példákat hoztam, de ez lett volna a mondanivalóm lényege.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 11:56:42

@kismalacka: "Más az, hogy szólnak hogy rólam dumálnak, és más az hogy kiállnak mellettem"
Itt nem azt akartad érzékeltetni, hogy Dóra közölte Fáncsival, hogy dumálnak róla - "más az, hogy szólnak hogy dumálnak rólam"
és azt hogy a Denisz nem állt ki mellette - " más az hogy kiállnak mellettem"?
Mintha ezt a kettőt hasonlítottad volna össze. De én meg sem említettem Deniszt, vagy hogy kiállt e Fáncsi mellett.
Szóval a második tagmondatodból következtettem Deniszre, lehet hogy tévesen.

Conchobar 2015.01.22. 11:58:42

@Én vagyok Groot: "egyik ismerősöm szerint pont azért játsza a féltékenyt, hogy elhitesse a naaagy szerelmet! ez is egy nézőpont" - Laci igyekszik teljesen kisajátítani Edinát, úgy értve, hogy Laci Edinán kívül nem akar mással kontaktust (még Danival se), ezért viszonzásképp ugyanezt várná el a párjától is. Az nem nézőpont, hanem jó esetben is csak egy közhelyszerű sztereotípia

usim.misu 2015.01.22. 11:59:03

@kismalacka: jaja, nem mintha fáncsi tiszta szívből szeretné deniszt. használják egymást, amíg megéri nekik, aztán pá

Ruadhnait 2015.01.22. 12:00:11

@kismalacka: Ahogy a kinti nojevel bant az nagyon gusztustalan, az teny. Nem is akarom vedeni, mert megvan a velemenyem rola, meg a godzillamutagatasa is nagyon irrital, csak annyit mondtam, hogy ez aFanni veszekedese volt es nem kell vakon tamogatnia, csak mert dugopartnerek, nem volt ott, nem tudja mi volt. Egyebkent en nem varom el a paromtol, hogy vakon bevedjen, ha belekevertem magam valamibe, akkor ki is keveredek belole. Az en meccsem, nem az ove.

kismalacka 2015.01.22. 12:01:21

@-pkata-: Nem, itt azt akartam mondani, hogy Dóra sem állt ki mellette, csak a beszólásával hogy Fániról beszélnek bent, jól felhúzta az agyát. Ugye ők öribarik lennének, de én a barátnőmet is megvédem ha kitódulnak a szobából és nekirontanak. Legalább annyit mondok, hogy hagyjátok már békén, ne ugorjatok neki még akkor sem ha igazatok van. És ezzel egyrészt kifejezem a hovatartozásomat ( Fáni mellé ) másrészt lecsillapítom az indulatokat.

2015.01.22. 12:01:23

Csak ismételni tudom magamat: megy itt a szerecsenmosdatás ezerrel. Lackó szerelmes, Lackó féltékeny, Lackó érzelmileg van benne ebben a kapcsolatban, Lackó az anyját látja Dinkában, meg Lackó nem tudná így mejátszani az érzelmeit, Lackó egy szent...
Uggggyanmár!

OK, Lackó jóképű (gondolom itt főleg nők mosdatják), nem túl okos, de azért volt már annyi csaja, hogy tudja mit kell mondani egy nőnek, hogy benedvesedjen a bugyi. Kár ezen rugózni, hogy mennyire szerelmes. Semennyire. Au a lakását is feltenné. Én is.

Csak mértékkel kedvelem Dinkát :-), de annyira azért nem undorító (a kinézete), hogy 2 hónap pinamegvonás után, ne lenne megléphető/meghúzható. Meg a tattika is, ugye. Lackó is erre fog hívatkozni a haveroknak.

kismalacka 2015.01.22. 12:02:51

@Ruadhnait: Persze, mindenki úgy éli az életét ahogy neki jó. Én szeretem ha érzem, hogy a párom mellettem áll minden körülmények között. Még akkor is ha hülye vagyok :)

jófej házisárkány 2015.01.22. 12:05:38

@-pkata-: Nekem a végcél az 52, csak kis célokat tűzök magam elé. Egyébként nem vészes a dolog, nehogy egy női Macinak képzeljetek :D
És igen, tudom, hogy nem csak a kiló számít, de sajnos a tükör is azt mutatja, hogy hájról van szó, nem izomról :D
Na nem offolok tovább, megyek kicsit rendet rakok, mert kezdenek villa-állapotok uralkodni, aztán nem akarom, hogy a férj hazajőve csicskaghecizésben törjön ki :D (Nem ám, rendes ember, az évek alatt megszokta, hogy oltári rendetlen sárkány vagyok)

lukacstoncsi 2015.01.22. 12:06:21

@kismalacka: szerintem ezt úgy értette hogy figyel rá, törődik vele akár szavakkal akár mittudomén kaját készít neki stb.

@Én vagyok Groot: elég sok feleslegesen elpazarolt energia a hülyeségre:D

@vastyúk is ..: már aki...:) és a nők meg az apjukat? szerintem nem lehet általánosítani van ilyen meg olyan.az egyik barátom tök más csajt vett el feleségül mint az anyja.

@ornyim: mikor a hálóból kirohant először a többiek meg utána szerintem az egyfajta játék volt.

usim.misu 2015.01.22. 12:07:22

@Spitzbauer: lacinak kell vki odabenn, senki nem maradt neki, csak edina. Dinka nem érné be pusztán barátsággal, meg barátja amúgy is van már - dani, robin, akikkel laci ebben nem versenyezhet -, így maradt a love.

harcosDuke 2015.01.22. 12:08:01

@csincsilla72: Conchobar 2015.01.22. 08:46:38 Egy kamu-szerelem két oldalról is az: Edina először azt játszotta, hogy akkor is nyomul a Lacikájára, ha az kijelentette, hogy nem jön be nála, a valóságban ilyen nincs.
Fannyra térve az egyik szennyújság úgy állítja be, mintha a munkatársai véleményét írnák, le, de ha figyelmesebben elolvasod egyvalaki nyilatkozik. Nincs olyan ember a földön, akinél nem lehetne találni valakit, aki hajlandó szarságokat mondani, pláne névtelenül - valakire, akit ismer, vagy akire irigy.

lukacstoncsi 2015.01.22. 12:12:31

@Spitzbauer: Tudjuk milyen benn Laci.De azt nem hogy mit érez valójában.Lehet ő sem tudja mert az egy tök más világ amiben most van, lehet mire kijön vége de ezt már írtam.Én nem zárom ki hogy szereti Edinát és azt sem hogy tudja hogy taktikázni is kell.

vastyúk is .. 2015.01.22. 12:16:06

@lukacstoncsi: valamilyen szinten mintha igaz lenne. Bár fene tudja. (A környezetemben bejön)

2015.01.22. 12:17:02

@usim.misu: Igen, Lackó szempontjából ez a helyzet. Dinka meg behergelte magát ebbe a szerelembe, aztán most a kúrás után, ami ezek szerint nem volt olyan nagy szám, mint gondolta, csökkent a szerelem is. Csak ezt nem szabad mutatni, mert akkor mi lesz a tattikával.

Szóval mostantól érdekes: egyik se szerelmes, de el kell játszaniuk.

rearwindow 2015.01.22. 12:18:42

miért Godzillázák Dénest? Teljesen átlagos mérettel rendelkezik, nem kicsi, nem nagy. Nem értem...

mézescsók 2015.01.22. 12:20:10

@vastyúk is ..: @Krétagarbó: @egyemakisszíved: @Csak ügyesen!: @Mirocska: Remélem, nem hagytak ki senkit, aki ebben a témában megszólalt.
Nekem nagyon vegyes érzelmei vannak Edina-Laci lamúrjával kapcsolatban, mert nemcsak Laci részéről nem érzem igazán komolynak a dolgot, de Kisbéka részéről sem, bármit is ad elő már hónapok óta. Az előzetesben jelzett jelenet pedig csak megerősít ebben.
Kisbéka a játék hevében nagy gyorsan begyűjtötte magának Dennis kivételével az összes pasit.
Dani - szépen befurakodott a Cinkostárs Bt-be, kipenderítette onnan Zsuzsát (most nem mennék bele, hogy ki mennyire volt hunyó a dologban, mert lerágott csont) és megszerezte Dani örök barátságát.
Robin - a pasas először Dórira mozdult volna, majd pár hete Minnie lelki társa lett, aki iránt többet is érez (Robin hevülete külön téma lehetne, de most mindegy.) A kishölgy sokat vacillál, hogy Laci nyomásának is eleget tegyen (koptassa le), nagy nyögvenyelősen meg is tesz valami hasonlót,meg nem is, mert nem akarja elveszteni Robint. Ezt folyvást mondogatja: szerelmes vagyok Lacciba, de sokat jelentesz nekem, nem vettem észre, hogy te..., tetszel nekem, stb. És ezen naponta természetesen többször is végig kell menni Robinnal, nehogy véletlenül elfelejtődjön a dolog ugye és maradjon min szenvelegni.
Laci - ezt inkább nem részletezném, mert hetek óta más téma sincs és pokolian unalmas már.
Őt egyszer már "elárulta", amikor nem mondta meg neki, hogy Dani leveteti róla a kendőt. Ha valóban szerelmes és tartja magát korábbi fogadalmaihoz (mindig megvédelek, bízok benned, te is bízzál bennem, én nem árullak el, neked maradnod kell, stb.), akkor el kellett volna mondania a dolgot. Mondjuk úgy, hogy közli Danival: én Lacihoz tartozom, mást ígértem neki, ez valamilyen szinten hátbadöfés, stb. - tehát szólok neki.
Ellenben tovább lavírozott a három pasi között és lapult. Ez szerintem gerinctelenség, vagy ha nem, akkor taktika, ami viszont megkérdőjelezi az érzelmek őszinteségét.
Azon nem filózok, hogy Lacinak mennyire lehetnek mélyek az érzelmei, de abból a típusból kiindulva, amit képvisel és amilyet ismerek a környezetemben is, továbbá amit az elején mondott (kóbordugásnak nem elrontója, nem tetszik neki a lány, többször mondogatja neki, hogy ne érjen hozzá,stb.), nem hiszem, hogy elvakulna a szerelemtől. Ráadásul a játék szempontjából fontos ez a vonal, különben már rég elfeledtük volna a pasast.
És még valami ehhez. Laci úgy általában az a típus, aki nem néz az ember szemébe - ezt csak vita közben másoknak ordítja folyton, főleg megfélemlítési célzattal - és a kamerába sem, amikor a riportszobában beszél Edinával való kapcsolatáról. Vagy lesüti a szemét vagy oldalra néz, de kerüli a szemkontaktust.
A tegnapi öfit véletlenül láttam. Az aktus szerintem semmilyen szempontból nem volt jó Kisbékának. Egy remek aktus felszabadítja az embert és ellazul (na jó, nem vagyok mérvadó e tekintetben sem) fizikailag is, itt meg feszkó volt és marcangolás. A másik verzió, hogy talán kielégítő volt, de lelkileg megviselte, mert csalódott, elsősorban magában. Na, ez a kamu. Több hónapja bent vannak, több hete - talán hónapja - téma köztük a szex, nyűglődnek folyton. Mégis, mi a francra gondolt, hogy majd hónapokig szorongatják egymás kezét, amíg össze nem izzad?
Nyilván jön a szöveg. sajnos elragadták az érzelmei. Hát, ez ne sajnálja. Ha elragadták az érzelmei,az remek dolog és akkor végre egyszer őszinte volt.

Ruadhnait 2015.01.22. 12:20:27

@rearwindow: O hivja Godzillanak. Szerintem is teljesen normal meretu.

mézescsók 2015.01.22. 12:25:15

@mézescsók: Hallottam egy amerikai (nem dakota) közmondást: az emberek bajainak zöme abból származik, hogy képtelen adott helyen és időben csendesen és határozottan nemet mondani.
Ha nem akarok szexelni, akkor NEM. Ilyen egyszerű ez. Ha mégis megtettem, akkor viszont utólag nem nyavalygok rajta, mert késő.

rearwindow 2015.01.22. 12:27:32

@Ruadhnait: Akkor jó, már kezdtem azt hinni nekem vannak túlzott igényeim :D

vastyúk is .. 2015.01.22. 12:34:45

@mézescsók: Edina Lacival való kapcsolata én nem tudom, hogy micsoda, én sem tudnék két hónap után szerelemről beszélni, az altáji bizsergés persze egészen más tészta. Ha egy saját verziót kellene felállítanom, akkor abban bizony Laci az "áldozat". Mármint Edina szépen ügyesen kihalászta magának a villában teljesen elszigetelődött Lacit. Szerintem ez a szex dolog is a történet része. Félidő van, eljutottak a "tetőponthoz", innen lehet szétmenni különböző indokokkal. Edina riportszobai megnyilvánulásai napok óta készítik elő, hogy bizony Laci túlságosan rá van "szorulva" Edinára, már az is baj, ha Robinnal beszélget, ilyesmi. Nem lesz itt szerintem a játékuk végéig tartó románc. Laci mivel eleve áldozat szerepében akar tündökölni, szerintem simán hagyja elveszni a dolgot, hiszen ő lehet az eldobott "szerelmes", akit félre raknak a főnyeremény kedvéért.
Persze sok-minden megtörténhet még.

Robin hirtelen talált vonzódása meg egy vicc.

2015.01.22. 12:40:47

@Némber Ván: Ki?? Dinka?????
Esetleg a mostani (60 éves) művésznőre. Szites Ági még a nők szerint is egy tüneményes szépség (volt). Dinka meg... nem. De ez nem lenne baj (de igen:-), csak nem hasonlít.

SocialWorker 2015.01.22. 12:42:52

@vastyúk is ..: szerintem itt nem az időről van szó. simán szerelmesnek lehet lenni két hónap alatt is, sőt nekem még két hét alatt is sikerült :P viszont nyilván az ő valamicsodájuk nem nevezhető annak

egyemakisszíved 2015.01.22. 12:47:28

@mézescsók: Ha már a sorrendiségnél tartunk, Dani és Robin szinte az elejétől kezdve Edina fontos partnere volt, előbb, mint hogy a két fiúnak bárki mással „szerelmi vagy taktikai” kötődése lett volna. Edina nem sokkal Robin beköltözése után már együtt tölthetett egy estét a nyugiszobában, amikor együtt nyertek valamit, ott ki is nyilvánította neki rokonszenvét. Dóri még sehol nem volt. Danival ugyanúgy nagyon hamar szövetséget kötött, még mielőtt a Zsuzsa kettészakította volna a villát. Tehát nem kellett kitúrnia senkit sehonnan, csak megtartani a fiúk rokonszenvét.

2015.01.22. 12:48:46

Csak úgy háttérként megy most a retekkettő: ez a Pffffhánny? Ez miez?
Tipikus hülye picsa, aki unalmában és feltűnösködési viszketegségből kavarja a szart. Utána meg áldozat, sír, és ki akar(?) menni a vellából. Tényleg nem értem azokat, akiknek ő szimpatikus.

Csak ügyesen! 2015.01.22. 12:53:06

@Spitzbauer: Szerintem eddig se volt egyik se szerelmes. Ha ez a lilakendős sztorinál nem vált egyértelmű mindenkinek, akkor sose fog.

ornyim 2015.01.22. 13:00:47

@vastyúk is ..: Az általánosság és az előítélet nem jó.. egyébként meg hibázni mindenki szokott, de az nem azt jelenti, hogy nem kaphat még egy esélyt. Laci nem hiába fél attól, hogy Edina megbosszulja a tetteit, viszont abban igaza van, hogy mikor ő vétett, akkor még nem voltak ilyen viszonyban. Sok a rossz tapasztalat amúgy, igen, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen. Sokat figyelem Edina és Laci egymáshoz való viszonyát és tényleg képtelenségnek tartom a taktikát, így nem tudja az ember megjátszani magát, ha mégis, akkor a kijövetele után tuti adnék neki valami film szerepet :D Nekem kimondottan tetszenek együtt és szorítok nekik, akármilyenek is.

mézescsók 2015.01.22. 13:06:09

@vastyúk is ..: Én két hónap után - sőt, @Spitzbauer: -rel egyetértve akár két hét alatt is - simán tudnék szerelmes lenni, csak ez a környezet ahhoz túlságosan mesterséges, játék menete túlságosan prognosztitálható, a karakterek túlságosan kitaláltak, a szerelmi szál "szükségessége" az érdekességhez, a képernyőn maradáshoz túlságosan ismert, az érintettek valódi vagy játszott személyiségének (Edina: több vasat tart a tűzben, Laci: "vadember" volta - szerintem) túlságos szájbarágása szkeptikussá tesz.
Az altáji bizsergésről meg annyit, hogy olyan bizony van, amit be lehet vallani, mert akkor nem gáz a dolog.Edina meg eldönthetné végre, hogy ő a szexuálisan túlfütött nő (maga mondta a riportszobában) vagy ártatlan havasi gyopár.
A többivel egyetértek.

vastyúk is .. 2015.01.22. 13:08:39

@ornyim: Sajnos tényleg nem jó az előítélet, de létezik.
Nekem inkább furcsa a kapcsolatuk. Szerintem egy elkötelezett férfi nem üvöltözik a nője előtt, mikor azt hiszi, hogy új csaj jön a "városba", hogy ez az, egy csaj jön, és tetovált lesz... Szerintem ez mindent elárult. Edina ekkor úgy reagált, hogy mi? ilyenkor beküldenek valakit, aki simán megnyeri a játékot anélkül, hogy végig kínlódná az ezt megelőző két hónapot?! Szóval nem azon volt felháborodva, hogy Laci egy új nőért kiált :D.

mézescsók 2015.01.22. 13:13:47

@egyemakisszíved: Ezzel nem vitatkoznék, mert nem láttam minden öfit és annyira nem követem az eseményeket.
Én így emlékszem a sorrendre. Dani-Fanni, Dani-Zsuzsa, Dani-Edina, más-más viszonylatokban persze.
A másik vonal: Robin-Dóri (Fanní is tetszett neki a kezdetben? - mintha a napokban a szaunában említették volna), majd Robin-Edina.
Úgy emlékszem, hogy nem emlékszem, hogy villatársi kapcsolaton kívül különösebben szoros lett volna Dani barátsága Edinával, mert mindig Zsuzsával láttam. Akkor vált szorosabbá, amikor megkezdődtek a kavarások.
Robin - tényleg egy vicc - annyira keveset szerepelt, hogy nemhogy Edinával nem láttam, de még magában sem nagyon.
Biztos rosszul emlékszem, vagy nem emlékszem.

vastyúk is .. 2015.01.22. 13:13:56

@mézescsók: @SocialWorker: Bocsesz, tényleg magamból indultam ki, amikor azt írtam, hogy két hónap rövid a szerelemhez.

Szerintem Edina azért vívódik a riportban, mert úgy érzi meg kellene felelnie a közössége elvárásainak ('csak Anyuka meg ne tudja'), ugyanakkor nem tud, mert úgy tűnik ehhez ő túlfűtött. Ilyen téren szerintem a vívódása hiteles.

egymásikkiskun 2015.01.22. 13:14:50

@minden végzet nehéz: ugyeeee! ezt mondtam én is...csak nem nagyon ismerik őt..pedig az éj színében nagyon jól játszik.Na nem csak abban :)

kamillazok 2015.01.22. 13:17:17

@kismalacka: Nem Dennis védelmében, hanem inkább kiegészítésként: számomra sokkal szimpatikusabb az a - férfiak részéről egyébként ritka - hozzáállás, hogy a barátnőjét nem úgy kezeli mint valami önállótlan lényt, aki képtelen a saját maga által kreált helyzeteket kezelni. Dennis tényleg nem egy konfliktuskirály, de egy kapcsolat szempontjából sokkal egészségesebb, ha hagyja a nőt is kiállni önmagáért, ahelyett hogy önvédelemre képtelennek tekintené. Egyébként nem vagyok biztos abban, hogy Dennis a vita idején bent volt a hálóban, vagy akár a nappaliban, én nem láttam, de tényleg nem ez a lényege a hozzászólásomnak, hanem a birtoklást illető felfogás ügye. Dennis nem birtokolja a nőjét ellentétben például Lacival, akinek egy teljesen más felfogása van a női szerepről és aszerint is viselkedik.

kamillazok 2015.01.22. 13:18:36

@ornyim: Azért furcsa és szokatlan, hogy épp akkor lett szimpatikus és szerethető Laci számára Edina, amikor megállás nélkül Zsuval süvöltött.

Conchobar 2015.01.22. 13:19:14

@harcosDuke: " Egy kamu-szerelem két oldalról is az: Edina először azt játszotta, hogy akkor is nyomul a Lacikájára, ha az kijelentette, hogy nem jön be nála, a valóságban ilyen nincs" - A valóságban nagyon sokféle dolog van. Ha nézted az összefoglalókat, akkor láthattad, hogy se Laci magatartása, se Laci szavai nem voltak olyan sarkosan elutasítók és kategorikusak, mint ahogy Zsuzsa nyomán te itt állítod (Laci már legelején is mondta, hogy Edinával nagyon jó volt csókolózni, meg hogy Edina és Edina szeretete sokat jelent neki)

vastyúk is .. 2015.01.22. 13:19:17

@mézescsók: Edina rafkós módon az első héten odament Danihoz, és felajánlotta a szövetségét, még egy kézfogással is megpecsételték. Ilyen értelemben előbb volt Edina-Dani, mint Zsú-Dani szövetség. Edina figyelmeztette Danit, hogy bár frankón fog kijönni abból, hogy védi a Zsút, de az, hogy állandóan elvonulnak nem lesz jó hosszú távon, mert a többi eszmecseréből így teljesen ki fognak maradni.
Aztán mikor Robin bejött, Edinát szavazták meg a nézők randipartnernek, és ott Robinnal is megegyeztek. Még abban is megállapodtak, hogy nem lesznek végig egymás mellett, a közepéig eltávolodhatnak egymástól, de a végén össze kell majd tartsanak.

Ditti82 2015.01.22. 13:20:23

Az kimaradt, hogy a végén a dugipartnerét is kiosztotta.

kéklevél 2015.01.22. 13:20:58

Tegnap belenéztem az éjszakai onba. Edina és Laci egy ágyban sustorogtak. Nem hiszem, hogy sokáig tartott a mosolyszünet.
Mikroport már nem volt rajtuk, ezért semmi nem hallatszott. Ilyenkor simán megbeszélhetnek vmilyen taktikát, nem? Pl, h holnap kicsit kapjunk össze, de persze ne vedd komolyan.

ornyim 2015.01.22. 13:23:51

@kamillazok: Szerintem akkor jött rá, hogy Zsu mekkora játékos és, hogy őt is csak használja, és erre Edina nyitotta fel a szemét. Akkor már látta, hogy ő tényleg mellette áll!

kéklevél 2015.01.22. 13:26:15

Fanni négy embert zavart meg alvás közben.
A konfliktus pedig nem is ebből adódott, hanem, hogy amikor rászóltak, ő csattant fel. Utána pedig deklarálta, hogy ő leszarja azokat, akik nappal alszanak, mert ő is itt lakik. A többiek szerintem jogosan kérték ki maguknak. A hálószoba elsődleges funkciója az alvás, még ha nappal is van. A villa többi részében senki nem intette csendre.

kamillazok 2015.01.22. 13:27:39

@mézescsók: Hű, a gyopárhasonlat nagyon ott van! :)

kamillazok 2015.01.22. 13:28:14

@ornyim: Ez valószínű, de nehéz elképzelnem, hogy egy üvöltő nő vonzóvá válik egy férfi számára.

Conchobar 2015.01.22. 13:29:10

@kamillazok: "Azért furcsa és szokatlan, hogy épp akkor lett szimpatikus és szerethető Laci számára Edina, amikor megállás nélkül Zsuval süvöltött" - Nem. Előtte is, noha addig csak részegen próbált Edinára mászni (eléggé kétértelmű volt az, amit Edinának mondott a nyugiszobában, mikor sikerült onnnan elküldeni az ott lábatlankodó Robint és Ádámot). Egyébként meg, mikor a merevedéses reggelen láthatta, hogy Zsuzsa bekavart neki, akkor mintegy választott Zsuzsa és Edina között: Edinának köszönte a bizalmat, Zsuzsának meg jó játékot kívánt, egyedül

kamillazok 2015.01.22. 13:29:52

@vastyúk is ..: Mindent elmondtál róluk, amit el lehetett.

Krétagarbó 2015.01.22. 13:35:13

@vastyúk is ..: @mézescsók: én magam nem tudom eldönteni, hogy most valóban, tudatosan taktikáznak (megjátszák), vagy csak azt hiszik ebben a mesterséges környezetben, hogy szerelmesek, de valójában nem azok (és mi látjuk is ezt kint az ő kapcsolatukat figyelve azokból a jelekből, amit írtatok mindketten).
Tehát abban egyetértünk, hogy valszeg ez nem szerelem, de hogy ezt ők most tudatosan megjátszák, vagy csak a zárt, specko környezet miatt és a saját "érzékeik" csapdájába esve maguk is csak elhiszik, ezt nem tudom megállapítani.

Conchobar 2015.01.22. 13:36:43

@kéklevél: "Fanni négy embert zavart meg alvás közben" - Valahogy Fannival szemben nem bír fölmerülni a 'taktikázás', noha értelmes magyarázatot még eddig senki nem adott arra, hogy miért támogatta Zsuzsát a párbajáig, és miért fordult váratlanul szembe Zsuzsával a párbaj alatt. Miért van az, hogy Laci visszajövetelén ujjongott, beleörömködött Laci nyakába, ugyanakkor a riportszobában meg trágyadombnak aposztrofálta

egyemakisszíved 2015.01.22. 13:37:31

@vastyúk is ..: Laci már korábban is kifejtette ezt a véleményét, mert azt mondogatta, hogy ugye megmondtam, így nem érte Edinát váratlanul. Nekem meg az lett volna furcsa, ha egy még meg sem jelent nőre féltékenykedne, azért nem légből kapott dolgokra volt féltékeny.
@mézescsók: Ez az ártatlanság valami félreértés lehet szerintem, Edina mindig is azt mondta, hogy őt nagyon is érdekli a szex, de ahhoz nincs szokva, hogy nyíltan beszéljen róla és nem tartja helyesnek, hogy valaki a nyilvánosság előtt csinálja. De a VV nagyrészt a szexre van felfűzve, a feladatok, a többi lakó hatására ő is egyre jobban pörgeti magát ebbe az irányba. Lehet, innen akar visszalépni.

ornyim 2015.01.22. 13:38:00

@vastyúk is ..: Ha azon lett volna, akkor meg azért köveznék meg, hogy rátapad Lacira :D Egyébként az nekem is fura volt, hogy Lacit az új nő képzete jobban lázba hozta, mint az, hogy esetleg tényleg igazságtalanul nyerné meg valaki a félidő után. Vannak furcsa dolgok, persze, ennek ellenére Laci állítja, hogy Edina miatt, - mellett - szeretne megjavulni és normális, egyenrangú félként viselkedni egy kapcsolatban, ami, mint tudjuk nem megy egyik napról a másikra. De egy esélyt mindenképpen megérdemel, hogy bizonyíthasson, hamar ki fog derülni, hogy ez mennyire megy neki. Lényegi változás ebben a kapcsolatban úgy is akkor lesz, ha vége a játéknak.

csiberibe 2015.01.22. 13:40:09

@ani58: az értékelés alól mentik fel :)

egymásikkiskun 2015.01.22. 13:41:08

@Én vagyok Groot: Nem 6 nap alatt teremtetett? :DD viccet félretéve ha nem haragszol elmondom én miben hiszek...ha azt vesszük a föld milyen régen keletkezett ,ahhoz képest nem létezik hogy mi vagyunk az első emberek.Sztem egy párszor már kipusztította az emberiség magát..mondjuk most is jó úton vagyunk.

ornyim 2015.01.22. 13:41:50

@kamillazok: Ez fordítva is igaz, Laci se a visszafogottságáról híres ott bent :D No meg az indulatok sokszor üvöltést váltanak ki, főleg egy olyan ingerszegény környezetben, amiben ők vannak.

kismalacka 2015.01.22. 13:43:39

@kamillazok: Nem a hálóban volt bent, hanem kint ekézték Fánit a teraszon. Attól hogy valaki mellé állok akit szeretek nem tekintem önállótlan lénynek, ráadásul Fáni előtte már rendesen megvédte magát mert mindenkit elküldött a picsába :) És félreértés ne essék, én nem Fáni védelmében írom, mert ritka sötét lény, hanem Denis sikló természetére próbáltam rávilágítani.

Én vagyok Groot 2015.01.22. 13:47:53

@egymásikkiskun: dehogy haragszom :) De nem hiszek a milliárd években sem :):) A max 7 ezer év a szimpi!
"Sőt némely tudós (és áltudós) még azt is próbálta a Biblia alapján kiszámolni, Isten mikor is teremtette e világot. Hogy mennyire fontos volt ez a kérdés, talán az is mutatja, hogy még maga a matematikus és csillagász Johannes Kepler is kiszámolt egy dátumot. Mely szerint a világ Kr. e. 4977. április 27-én 11 órakor keletkezett.

Korábban más nagy tudású szerzők, mint például Sevillai Izidor, vagy Tours-i Szent Gergely Kr. e. 5500 körüli időpontra tették a világ teremtését. De 1642-ben James Usher érsek megállapította, hogy a világot Kr. e. 4004. október 23-án, hétfőn, reggel 9 órakor teremtették. És punktum!"

OFF VÉGE!!! :D

Black Bride 2015.01.22. 13:49:38

@csincsilla72: Mitől olyan BIZTOS ,hogy csak a játékidőért dug? Nem gondolod, hogy pont elég visszás az, hogy úgy ment be, hogy ő nem fog dugni, mégis dugott? Egyébként ismered őket? Mert a tapasztalatom az, hogy az ember a saját anyját, vagy a gyerekét sem ismeri úgy, mint saját magát, így nem is tudom, hogy a véleményed a történésekről szánalmas vagy nevetséges.

vastyúk is .. 2015.01.22. 13:51:54

@Ditti82: jaja. Még Zsú kiválasztása előtt

Conchobar 2015.01.22. 13:55:07

@Krétagarbó: "én magam nem tudom eldönteni, hogy most valóban, tudatosan taktikáznak (megjátszák)" - Azért én kiváncsi lennék arra, hogy a kameráknak való harsány szerelemmegjátszás magadban hogyan tudod egyeztetni Edina és Laci villabeli magatartásával, például azzal, hogy óra alatt csendesen összebújnak, mint két birka. Ha a tanároknak nem tűnt volna föl (és nem ültették volna szét), akkor fel se tűnne, hogy a két fiatal egymással van elfoglalva

Ditti82 2015.01.22. 13:57:09

@SocialWorker: Nem tudom. :D De ezzel sokan vannak így. :D

mézescsók 2015.01.22. 13:59:08

@vastyúk is ..: Én is magamból indultam ki és nem vagyok mérföldkő.
A vívódás: el is hinném, van is ilyen. Két dolog miatt nem hiszem Kisbékának. Az egyik: azt már tudjuk -és nem Edinától, hanem az anyjától és a nagynénjétől -, hogy nagyon készült erre a játékra, végignézte az előző évadokat, ment elemzés, mi fér bele, stb. (Az anyja nyilatkozta még az első szexeset táján, hogy annyira nem lepődött meg, a lánya tudja, mit csinál, stb., mert felkészült.) az pedig köztudott - vagy az én tudatomban az, mert hellyel-közzel ez a harmadik Vv, amit látok -, hogy kell valami romantikus vonal, mert az szavazatokat jelent, műsoridőt jelent, párás szemeket, vérző szíveket, romantikus álmodozásokat, témát, amiről beszélni lehet, stb., ráadásul a csatorna is igen erőlteti.
A másik: az esti bejátszásban volt egy félmondata a lánynak: nekem kell az a pénz (nem szószerint). Ez az én értelmezésemben azt jelenti, hogy a győzelemért mindent. Ezt is, mert k...va sok az az 50 milla (lakás, kocsi, havi zsebpénz).
Ezek után a közösség elvárásai nem szempontok.
(Megjegyzem, hogy persze, vannak elvárások. Mondjuk én sem nézném szívesen a gyerekemet ilyen szituációban, de még a barátaimat, szomszédaimat sem. Ezt viszont a nyereségvágy felülírhatja.)

mézescsók 2015.01.22. 14:02:27

@vastyúk is ..: Sorrend: mondtam, nem mindent láttam, csak a hsz-ket olvastam rendszeresen. Biztosan így volt, de a lényegen nem változtat. Az urak be vannak gyűjtve, le vannak aratva. Ügyes.

mézescsók 2015.01.22. 14:03:45

@kamillazok: Legyen már egy növény is.... Bár a gyopár tetszik, Edina meg nem.

vastyúk is .. 2015.01.22. 14:11:24

@mézescsók: Edina már a legelején megmondta, hogy készült erre a játékra. Danival is azért álltak össze a legelején. Szóval, mikor anyukája nyilatkozta, nem volt meglepetés. Edina az első perctől fogva tudatosan volt jelen a villában. Emlékszem, mikor Vikcsu azon pityergett a mosókonyhában, hogy a szépek (Dóri, Laci, Fanni, Denisz) nem akarják bevenni a csapatba, Edina meg azt mondta neki, hogy nyugodjon meg, ez csak a lakók kis része, még be fog jönni egy csomó villalakó, azok között kell halászni. :D
Szerintem a győzelemért sokan sok mindent megtesznek a játékban. Azt, hogy meddig fognak elmenni, csak tippelni lehet :D. Majd meglátjuk.

egyemakisszíved 2015.01.22. 14:11:51

@mézescsók: Ha látta Edina a VV-ket, mondjuk az utolsó hármat (aki az összeset látta, az Maci) pont láthatta, hogy a megnyeréséhez nem kell beteljesült szerelmi szál. Sőt, akik dugtak, korán vagy középen kiestek. Persze minden VV-ben romantikáznak, próbálkoznak egymással, úgy jobban telik az idő, de ha túl sok időt vagy valakivel, a képzelet lehet valósággá válik.

Conchobar 2015.01.22. 14:16:32

@mézescsók: "Az egyik: azt már tudjuk -és nem Edinától, hanem az anyjától és a nagynénjétől -, hogy nagyon készült erre a játékra, végignézte az előző évadokat, ment elemzés, mi fér bele" - Akkor Edina éppen azért érdemelné meg toronymagasan a VV7-győzelmet, mert rendkívüli gondolkodó, elemző és rendszerező, ugyanakkor a saját terveit következetesen végrehajtő sziklaszilárd jellem. Csakhogy ezekkel az a baj, hogy ezt Edina magatartása egyáltalán nem tudja alátámasztani. Nem Edina az, aki mindenféle, hipotetikus dolgokon is képes agyalni (hanem Dani). Úgyhogy teljesen fölösleges a szerelmi életébe olyasmit belemagyarázni, ami más téren nyilvánvalóan nincs meg Edinában

csincsilla72 2015.01.22. 14:19:16

@Black Bride: nézd, én már kinőttem a naiv korszakomat, nincsenek illúzióim Edina viselkedését illetően.
A csaj egy igazi nagyszínpad. Megy a műsor az otthoniaknak arról, hogy neki a szex, mint olyan tabu a villában, csak hát ugye a vére, meg az érzelmei....
Lópikulát. Tökéletesen tisztában van azzal, hogy kamerák veszik körbe és ugye ez nem az első VV, tudjuk mindannyian - ő is - , hogy mi kerül képernyőre. És mivel a Fanni-Denisz páros reszel, mint a nyulak, aggódhat a többi, hogy jut-e rájuk idő az összefoglalókban.
Ezt látom Edinán, ezért reszketett, hogy Zsuzsa le ne nyúlja az ő "szerelmi szálát".
Bocs.

mézescsók 2015.01.22. 14:23:03

@Krétagarbó: Én sem állítottam tutira. Ha olvasod a hsz-eimet, akkor észrevehetted, gyakran használom a "szerintem", "én úgy látom", "azt gondolom" szófordulatokat. Nem a pokolian nagy egóm miatt, hanem mert tudom, hogy dörzsölt szerkesztők manipulációját látjuk, akik úgy, abból és annyit adnak le, ami a koncepciójuknak megfelel. Mindehhez hozzájárul még, hogy törvényszerű, hogy egy zárt közösségben kialakulhatnak kapcsolatok. Akár még olyanok is, amilyenek kint soha. Tehát lehet, a fele sem igaz. Viszont láttam már egy két Vv-t, megéltem ezt-azt, tehát valamilyen következtetéseket levonok a látottakból. Hol ilyet, hol olyat. Eddigi tapasztalataim alapján.
@egyemakisszíved: Az ártatlansággal kapcsolatban maga Edina kavarja a dolgokat.
Az ártatlanságon nem szűzességet értek - annak ellenére, hogy ezen szórakoztunk pár hete PKatával egyik este -, hanem magatartásformát, amit a lány sugallt/vagy sugallani akart. Amit úgy fejezett ki, hogy "engem nagyon érdekel a szex, kiváncsi vagyok rá, mások hogy csinálják, szeretem nézni, én szexőrült vagyok "(nem szószerint idéztem), de én nem csinálom, nekem ez nem fér bele, jaj, én nagyon kivánom a Lacccccit, de nem. Írhattam volna álszentséget is.
A másik, ami miatt ezt a szót használtam: abban a Bv-ben, ami a szexuálpszichológus látogatását követte, volt egy bejátszás. Vacsorázik Edina, Robin, Fanni, Dennis és talán Dóri. Szextechnikákról, formációkról van szó, illetve lenne, mert Kisbéka komolyan bizonygatja, hogy ő még sosem maszturbált, szájába sosem vette, hátulról még sosem, nem ült rá, szóval úgy jött le, hogy a misszionárius pózon kívül sosem próbált még semmit, a többi hüledezik és röhög.

xukxuk 2015.01.22. 14:27:10

@Conchobar: Csak h ki ne maradjon a mai. - Ja.

mézescsók 2015.01.22. 14:38:01

@vastyúk is ..: Attól nem lesz szimpatikusabb, ha valaki tudatosan ver át. Viszont: meglátjuk.

@egyemakisszíved: "Nem kell beteljesült szerelmi szál" - nem hát, unom is, de ezt nyomják a képünkbe minden este. Igaz, telik vele az idő, műsorperceket is jelent. Nekem az a bajom, ha valaki vizet prédikál és bort iszik. Legyen következetes, mert én, nézőként, én Mézescsók egyes szám első személyben, azt díjazom. Azt nem díjazom, ha valaki, aki jól felkészült egy műsorra, felépített egy karaktert, azzal a tudattal ment be, hogy bármi megtörténhet, kategórikusan kijelent dolgokat, aztán ellenük megy. A fenét sem érdekli, hogy szexel-e, nem tudom, láttam-e kettőt a videók közül, az viszont érdekel, hogy mit mond. Ha azt mondta volna, hogy nem gondolom, hogy szexelni fogok a nyereményért, de nem zárom ki, mert ki tudja, hogy mi történik még, akkor nyerő ügye van előttem. De hogy naponta azt vinnyogják a pofámba, hogy én nem, nem, jaj, nem, mert nem, akkor hajlamos vagyok azt hinni, hogy itt engem hülyének néznek, azt meg nem nagyon szeretem. Attól függetlenül, hogy elhittem-e egyetlen szavát vagy nem.
Amúgy meg a vereség is fizethet szépen (talán Dusán Sz.? - Így is jó).

@Conchobar: Ez is egy álláspont.

csincsilla72 2015.01.22. 14:45:27

@mézescsók: asszem, őrá illett sokáig a szűzkurva kifejezés, csak ő nem szórakozásból vagy önbizalom-növelés céljából művelte. Persze most már ez is csak történelem.:-)

Bujumburi 2015.01.22. 14:45:37

Azért ettől a csajtól tényleg lehet önuralmat tanulni.... első interjúja a kiesése után: valovilag7.postr.hu/szetszivattak-vv-zsuzsat-az-elso-interjujaban-alig-tudott-uralk/

Conchobar 2015.01.22. 14:46:30

@csincsilla72: "Tökéletesen tisztában van azzal, hogy kamerák veszik körbe és ugye ez nem az első VV, tudjuk mindannyian" - Tisztában van volt ő már a legelején is, Lacin is korán látni lehetett, hogy hajlandó megdugni Edinát. Ha valóban a kamaráknak akart volna dugni, akkor azt már az elején megtette volna (Zsuzsa nem vívódott sokat, mikor az első napon be akart robbanni). Érdekes, valahogy Zsuzsával kapcsolatban (Laci vonatkozásában) nem kapott nagy teret itt a kommentezők között a taktika lehetősége, akkoriban Edinát erőszakos, férfiakat letámadó némbernek mondták, most meg egyenesen taktikussá léptették elő

vastyúk is .. 2015.01.22. 14:48:29

@Bujumburi: "Provokatív a kérdés, és abszolút meregeti a magánszférát". Mit csinál? hehehehehehehehehehehehehehehehehe

Conchobar 2015.01.22. 14:48:51

@mézescsók: "Ez is egy álláspont." - Ja. Az is egy álláspont, meg az is, hogy a Föld egy lapos korong

Bujumburi 2015.01.22. 14:52:19

@vastyúk is ..: nem értettem azt a szót, de köszi, így még jobb :D

Ruadhnait 2015.01.22. 15:03:28

@csincsilla72: En valoszinuleg meg nem nottem ki a naiv korszakomat. :) En elhiszem neki, hogy nem akart szexelni es vegul belezugott a Laciba es megtortent, mert ez az amit latok a szememmel. Es sajat tapasztalatbol mondom, hogy ki tud szerelem alakulni hetek leforgasa alatt, foleg egy zart kornyezetben, ahol nem erik oket kulso ingerek. Emelett nem hinnem, hogy mindketto kepes 0-24 szerepjatekra, en el akarom hinni, hogy igaz, amit latok. Persze majd jol pofaraesek, de ez igy van a naivakkal. :D

Ruadhnait 2015.01.22. 15:07:36

@mézescsók: "... Kisbéka komolyan bizonygatja, hogy ő még sosem maszturbált, szájába sosem vette, hátulról még sosem, nem ült rá, szóval úgy jött le, hogy a misszionárius pózon kívül sosem próbált még semmit, a többi hüledezik és röhög."

Hol van ez fenn? En csak annyit lattam, hogy azt mondja, hogy nem szokott maszturbalni, amit nehezen hiszek el, a tobbit meg vegkepp nem. Meg akarom nezni. :D

2015.01.22. 15:08:07

@harcosDuke: "Fanny a szándékos hülyeségeivel legalább feldobja az amúgy abszolút ellaposodott műsort."

Fanni nem szándékosan játssza a hülyét, mivel ő mindig magát adja - mint tudjuk -, ő ilyen és kész. Legalábbis ezt hajtogatja már az elejétől fogva.
Engem nem szórakoztat egy folyamatosan vernyákoló és affektáló ostoba liba, aki még egyetlen szituációban sem volt képes intelligens ember módjára viselkedni. De ettől mondjuk még másokat szórakoztathat...

pomac 2015.01.22. 15:11:44

rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-a-tesitanaron-eli-ki-mellfetiset
szóval már azt is tudjuk hogy fanninak mell fétise van o.O

harcosDuke 2015.01.22. 15:21:07

@natalja: Ok, akkor mondj olyat, aki szórakoztat. Edinától-Danitól-Lacitól el lehet álmosodni, (pornót láthatok jobbat) még szürkébbek Dóri és Robin.

Az egész selejt társasághoz képest találom Edinát szórakoztatóbbnak. Csakis a képernyőn keresztül, együtt én se szeretnék élni egy ilyennel.

mézescsók 2015.01.22. 15:21:10

@csincsilla72: Amiről már tudjuk, hogy kamu és népbutítás.

@Ruadhnait: A múlt héten valamelyik nap járt náluk Rusz Edit szexuálpszichológus. Miután másodszor vakították a népet Fanni terhessége kapcsán, hip-hop ott termett a hölgy (szerintem a RA-KO szponzorálta). Az öfiben viszonylag rövid volt a bejátszás, az azt követő Belevalóban valamivel hosszabb, de nem sokkal. Ott mazsolázgattak a játékosok különféle pózokról, amikor kiderült, hogy Edina egyiket sem ismeri. Meg nem mondom, hányadikán volt és most időm sincs megkeresni, de így be tudod tájolni.

@Conchobar: Nyugi. Persze.

Magg. 2015.01.22. 15:26:25

@mézescsók: nem ismeri a pózokat? Ahhoz képest milyen lelkesen instruálta Zsuzsát és Robint a klf. nyakatekert pózokba. :)

vastyúk is .. 2015.01.22. 15:29:37

@pomac_ [(k)an]ál: hát ezmiez?! Életembe nem jutott még eszembe megcsöcsörészni egy nőtársamat :D hehehehehehehe

2015.01.22. 15:35:06

@harcosDuke: Edina is van olyan idegesítő, mint Fanni. (számomra) Ez mondjuk igaz. Ha most dobja Lackót, akkor kíváncsi leszek Laci egyéni játékára. Edina mondjuk kicsit elszámolja ezzel magát, mert Danikája és Robinkája nem tartja egyenrangúnak.... Tehát tulajdonképpen már ő is magára marad.

hypatia 2015.01.22. 15:36:00

@Én vagyok Groot: hát ne haragudj, de ez az én hétezer évben hiszek, legalább annyira megalapozott és legalább annyira ostoba, mint amikor dóri azt mondja, hogy ő nem hisz a történelemben. ez nem hit kérdése, meg nem is annak a kérdése, hogy hány középkor embert találsz, aki gondolt erről valamit. ez tudomány. és nem hitről szól, hanem bizonyosságról. persze mindenki azt hisz, amit akar. de... inkább nem idegesítem fel magam ezen feleslegesen. mindegy. de legalább ne állítsd azt, hogy megfelelő biológia háttérismeretekkel rendelkezel a kérdés eldöntéséhez.

@Ruadhnait: egyetértek. amikor azt feszegetik emberek, hogy ilyen gyorsan, meg ilyen körülmények között nem alakulhat ki "igazi" szerelem, akkor mindig a stockholm-szindróma jut eszembe. ha össze vagy valakivel zárva, akkor a téged fogvatartó terroristába is szerelmes leszel öt nap alatt. pont, hogy nagyon ki vannak szolgáltatva érzelmileg, nagyon intenzíven élik meg egymás közelségét, csak egymásba tudnak kapaszkodni nyilván pillanatok alatt lesznek komoly(nak tűnő) érzelmeik. szóval én elhiszem, hogy szerelmesek. vagy legalábbis pillanatnyilag annak érzik magukat.

Én vagyok Groot 2015.01.22. 15:43:36

@kukulumu: na akkor a mai napon remélem utoljára offolok :)
geológus: ez a réteg azért 64 millió éves, mert ilyen olyan amolyan fosszília van benne
régész: ez a fosszília azért 64 millió éves, mert abban a rétegben találták

körbe utalgatás! BAROMSÁG! A radiokarbonos kormeghatározás buktatóira is kíváncsi vagy?
vagy arra gondolsz, hogy a megkövüléshez több millió évre van szükség? NEM!!! BAROMSÁG! Vagy a megkövül cowboy csizma is több millió éves lenne? Melyik dínó hordta, a spinosaurus?

A kőolaj a nyitja? Mert laboratóriumban fél óra alatt készül a kőolaj ;) Nem millió évek alatt!

Kérlek dobáld nekem azokat a tényeket, melyek a több millió éves Földet támasztják alá :) Köszönöm

mézescsók 2015.01.22. 15:59:31

@Magg.: Emlékszem (nem is tudták megcsinálni - hihihi), de akkor is ezt mondta a bv-ben. Viszont nem követem napi szinten Kisbéka szellemi bakugrásait.
Most tényleg nincs időm visszakeresni, mert belinkelném. A vendég mintha Havasi Kriszta lett volna, aki kb. arról beszélt, hogy nem ennyire szexőrültek a villalakók, de a bezártság nagyon sok mindent kihozhat belőlük, akár az ellenkezőjét is, mint amilyenek a kinti világban.

pomac 2015.01.22. 16:02:20

@vastyúk is ..: nem is fanni "agyát" örökölted akkor :DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 16:03:53

@mézescsók: Fogadjátok el, hogy én hánytam a világot és kész :)

csiri bá 2015.01.22. 16:15:00

@-pkata-: A Föld egy lecsóstál... és Pfannika teremtette... :DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 16:16:34

@csiri bá: Fanni csak azt hiszi, hogy egy lecsóstál... :)

mézescsók 2015.01.22. 16:17:04

@-pkata-: Ezt most nem tudom, hogy miért éppen nekem írtad, de ha akarod....felőlem!!!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 16:24:03

@mézescsók: csak mert te voltál az utolsó mikor épp elolvastam, de ne vedd magadra. Amúgy nem gondoltam, hogy majd pont egy VV fog geológiai-régészeti-hitbéli amatőr vitát nyitni... :)

hypatia 2015.01.22. 16:25:06

@Én vagyok Groot: :D jaértem, szóval azok az emberek, akik tanultak valamit, feltették egy szakmára az egész életüket, azok mind hülyék, mert te jobban tudod és megálmodtad, hogy hétezer év :D egy idén diplomázó biológushallgató vagyok egyébként és sok sok órát töltöttem az elmúlt években az evolúció tanulmányozásával. érdekes módon, amikor például tanulunk a mérföldkövekről, amik a ma élő fajok kialakulását befolyásolták. soha senki nem mondja, hogy ez így volt 100%. megtanuljuk az uralkodó elméletet, megtanuljuk a többi elméletet, átvesszük azoknak bizonyítékait, de nem állítunk semmit. már az teljesen tudománytalan, hogy te megmondod, hogy mi volt. nem támasztod alá semmivel. kiragadsz két baromságot és megmondod, hogy az szerinted nem úgy van. és akkor kész el kell fogadni. én nem magyarázok el neked semmit, mert felesleges; láthatóan elvakult vagy és láttál két összeesküvős-műsort az echotévén, amiből azt gondolod, hogy te ehhez értesz.(amellett, hogy ez nem a megfelelő fórum és nincs is elég időm rá.) de. javasolnám, hogy vedd meg mondjuk a bevezetés az algológiába című könyvet olvasd végig, nézz utána annak, amit nem értesz. és gyönyörködj abban, ahogy lépésről lépésre egymásból alakultak ki a különböző fajok. ahogy magától értetődően, egyszerűen és lenyűgözően egy zöldalga bekebelezésével kialakultak az első ostoros moszatok például. ahogy látod a bizonyítékokat, a logikát, a csodát az egészben. ez számomra a legnagyobb művészet. ahogy önmagában a taxonómiai értékű karakterek polarizálásával, a konvergencia kizárásával, el tudsz helyezni valamit az evolúció idővonalán. az egész annyira magától értetődő ha elég ismereted van, vagy legalább olvasol azok erőfeszítéseiről, akiknek volt. megszámlálhatatlan tudós tette fel az egész életét annak az elmúlt ~4,6 milliárd évnek a tanulmányozására, ami a föld kialakulása óta eltelt. jobb lenne, ha inkább azt mondogatnád, hogy te vagy groot és nem terjesztenéd a megalapozatlan légbőlkapott faszságaid, mintha bármiféle közöd lenne a témához.

csiri bá 2015.01.22. 16:32:12

A Földet a Magrathea bolygón élő Szlartibartfaszt építette a szuperintelligens, pándimenzionális lények megrendelésére.
Ennyi és punktum. :DD

jófej házisárkány 2015.01.22. 16:32:31

@kukulumu: Ez az egyik része, hogy tényleg nem éri őket külső inger, ezért egész másképp élik meg a benti dolgokat, sokszor apróságok is "felnagyítódnak", az érzelmek sem a kinti törvényszerűségeknek megfelelően alakulnak.
Másrészt rengeteg időt töltenek el egymással, ami miatt hamar meg lehet ismerni a másikat, így a szerelembe eséshez is kevesebb idő kell, mint kinn. Két hét alatt többet tudnak meg egymásról, mint idekinn két hónapnyi randizás alatt.

Ezzel persze nem azt állítom, hogy Laci és Edina szerelmesek, sőt, szerintem biztos nem azok, a szó klasszikus értelmében. Azt nem tudom eldönteni, hogy színjáték, taktika, vagy tényleg van vmi mélyebb érzelem.

Én vagyok Groot 2015.01.22. 16:34:07

@kukulumu: én is javaslok könyvet, kimondottam az ostoros moszat miatt :) Michael Denton: Evolution: A Theory in Crisis, Michael Behe: Darwin fekete doboza. Privátban szívesen folytatom. Nem nézek echo tévét, és ne sértegess biológusokat, biokémikusokat és fizikusokat azzal, hogy megalapozatlan faszságnak tartod az intelligens tervezettség elméletét! (intelligent design)

hypatia 2015.01.22. 16:49:31

@Én vagyok Groot: nem az intelligens tervezettség elméletét tartottam faszságnak, hanem amit te mondtál. de tényleg ne haragudj. csak kicsit indulatos lettem, hogy van ez a nagyon összetett remek téma, amiről egy valóvilágos poszt alatt odadobsz két mondatot tényleg ilyen vvdóri megalapozottásggal, mintha lenne ember a világon, aki mindezt legalább közepes bizonyossággal tudhatná. de azt tartom, hogy ez nem hitkérdés. (vagy legalábbis nem szabadna hogy az legyen) a könyveknek pedig utánanézek köszönöm szépen(:
@jófej házisárkány: én azért meglepődtem azon, hogy mennyire nagy százalék gondolta az elmúlt napokban az applikációs szavazáson, hogy az egész taktika. mármint én azért ennél megalapozottabbnak érzem ezt a kapcsolatot. mégiscsak a szemünk alatt bontakozott ki, rögös volt az út, néha reménytelennek tűnt.. egészen szép történet lehetne, minimálisan szofisztikáltabb szereplőkkel. mondjuk az eléggé nyilvánvaló, hogy a párbaj előtt laci nagyon rájátszott, hirtelen egy pár lettek, meg egyből átmenet nélkül jött a "szeretlek" is. amit nem éreztem őszintének, de aztán laci szerepben maradt.. amit furcsállok. vagy tényleg nagyon jó színész vagy.. nemtudom

Csak ügyesen! 2015.01.22. 17:27:38

@kukulumu: Az appos szavazók a legnagyobb trollok, ez már kiderült korábban :D De nyilván több oka is van ennek a véleménynek, egyrészt nehéz azt felfogni a nem annyira elkötelezett és elemezgetős többségnek, h ez egy ingerszegény, zárt közeg, ahol nem úgy működnek az érzelmek sem, mint kinn, és Edinán +Lacin látszik, h ez nagyon egy benti dolog, ez sehol máshol nem működne, létre sem jött volna. Emellett nyilván ott van az is, hogy Lacinak négyből három nővel volt ilyen-olyan dolga benn ("azért csak ennyi, mert ennyien vannak?" by Lilu, illetve "respect" by Bencus, jelezve a kissé eltérő megítélést ebben a témakörben :) ).

Harmadrészt, és, nevetni fogtok, de én ezt tartom a legfontosabb oknak, elnézegettem őket tegnap és... hát, totál szürreális az egész :D Rettenetesen mutatnak együtt, nagyon nem egy ligában vannak, ez még filmen sem menne el :D

másodpéldány 2015.01.22. 17:31:27

hajszállal kiesett zsé... és máris falkában támadnak valaki mást laci vezetésével...
ilyenkor rémesek a lakók... rosszabbak, mint akit támadnak, mert magukat sokkal jobbnak tüntetik fel, mint amilyenek...

www.dailymotion.com/video/x2fa84t_150121-2_people

rémes, hogy az rtl úgy igazgatja a játéjot, hogy edina nyerje meg, miközben rosszabb indulatú mint fanni, csak épp alulfekvően csinálja, úgynevezett igazságának álcája alatt

Baresz83 2015.01.22. 17:32:05

@Csak ügyesen!: én ismerek a saját környezetemben is olyan párokat, akik látszólag "tűz és víz"-kategória, mégis évek óta élnek együtt nagy boldogságban.

Baresz83 2015.01.22. 17:34:06

@Baresz83: ha esetleg vki kipróbálná magát... :)

jófej házisárkány 2015.01.22. 17:43:37

@Baresz83: Kitöltöttem: 9 pont a 10-ből :) Azt nem tudtam, hogy hányadik kerületben van a villa, nem hittem azért, hogy ez is része az alapműveltségnek :D

bobby.ewing 2015.01.22. 17:44:02

Dinka hasonlít Nagy Annára a Pacsirtában, csak ő (Nagy Anna) szebb.
stat.mozi24.hu/images/pe/1354/135323_800x600.jpg

Ditti82 2015.01.22. 17:46:34

@Baresz83: Ezekre nem tudtak válaszolni? Vagy mi ez? :D

jófej házisárkány 2015.01.22. 17:47:53

@csiri bá: Na, itt meg 13 helyes válaszom van, közben meg csak 1 piros, 14 zöld. A velvet is megbukott :)

bobby.ewing 2015.01.22. 17:49:23

@Baresz83: Kitöltöttem: 9 pont a 10-ből :) Azt nem tudtam, hogy hányadik kerületben van a villa, és el sem találtam

jófej házisárkány 2015.01.22. 17:49:52

@jófej házisárkány: egyébként a hány másodpercből áll két óra kérdést rontottam el. Odáig eljutottam, hogy 2*6*6, csak aztán a nullákat elfelejtettem összeszámolni. Olyan vagyok, mint Dennisz, a sokjegyű számokat már nem tudom leírni :D

Ditti82 2015.01.22. 17:53:55

@jófej házisárkány: 12/15, a 2 órásba belebuktam meg a lólábasba. :D A másik szintén 9/10, de ez olyan ciki hiba, hogy le se merem írni. :D

jófej házisárkány 2015.01.22. 17:57:04

Most nézem csak vissza a tegnapi videókat, a magyartanár azt mondja, "lehet, hogy valakinek rájár a szája a Laci bácsira" :D Vajon miben reménykedik az öreg? :D

Krétagarbó 2015.01.22. 18:12:22

@csiri bá: okosabb vok, de ezt eddig is tudtam:)))
(Na jó, a hány ujja van 4 lónak kérdésre a választ még a múltkor megjegyeztem, az nem ment volna kapásból...)

2015.01.22. 18:19:18

@másodpéldány: Igaza Van Lacinak. Tényleg irritáló és visszataszító Fannika viselkedése. Iszonyat gáz lehet egy fedél alatt élni vele. Nem csoda, hogy betelt a pohár.
Hja, hogy falkában támadják? Hát ez most így jött össze. Ő is ezt csinálta eddig, ráadásul mindenkibe belekötött már (azzal a jelszóval, hogy ő ilyen, és magát adja).
Menjen csak párbajozni.

Belllaba 2015.01.22. 18:29:11

Belegondoltam, hogy ha nem Zsú esett volna ki, akkor nem lehetett volna részünk Laci zacsi pacsis videójában.

Ruadhnait 2015.01.22. 18:30:26

@natalja: Hat ez az! Es egyebkent nem tamadtak volna falkaban, ha o nem tamadta volna be a falkat egyedul, mintha o lenne "a villa legertekesebb" lakoja es mindenkinek neki kellene vigyazba allni. A Fanni nagyon huzgalja az oroszlan bajszat, remelem megy a Zsu utan.

ornyim 2015.01.22. 18:34:43

Ha falkában támadna, nyilván ment volna az uszítás, de egy szót nem mondott a többieknek, ez mindenkinek saját sérelme volt. Sokszor Fanninál is elgurul a gyógyszer, és neki mocskosabb a szája a többiekénél. Azt mégsem rója fel neki ott senki. Bezzeg Lacinál állandóan. Mással biztos nem tudják támadni.

egyemakisszíved 2015.01.22. 18:39:59

@mézescsók: Ilyen BV-anyag nem volt, Edina pont hogy nem a misszionárius pózt kedveli, az adatalapja szerint sem, Zsuzsát és Robint is valami olyan pozitúrába tekergette, amit azok nem ismertek. Fanniék a csoportos masztizással ugratták, meg hogy használja ki az időt Lacival, mert lehet, nem jön vissza a párbajáról. Fanni olyanokat mond egyébként masztizás ürügyén, aminek a fele sem igaz szerintem. Ilyenkor szokott Edina körbesandítani, hogy akkor most ezt el kell hinni vagy nem. Ő meg adja a másik pólust: lehet, hogy én is meg fogom tanulni. Mondjuk a szexuálpszichológusok is ezt szokták ajánlani, a tanulást, hogy fejlődjön a nebulók orgazmuskészsége. De azt én sem hiszem, hogy minden nő tart vibrátort a szekrényben. :)
Edina meg nem a nyereményért szexelt, hanem egy pasival, aki régóta tetszik neki, akihez nagyon vonzódik. A beköltözése előtti interjúban is elmondta, hogy úgy gondolja, nem lesz szerelmes a villában, de teljesen kizárni nem tudja, mivel nem látta kik lesznek bent és nem tudja pontosan elképzelni, mit fog a bezártság belőle kihozni.

kiingattak 2015.01.22. 18:40:54

Edinka és a sex témáról egy vicc jutott az eszembe
A 81 éves János bácsi és felesége Máriska ülnek a tornácon. Egy adott pillanatban felkel Máriska néni és botjával nagyot üt (székelyesen sóz) János bácsi fejére. Aztán ülnek tovább és hallgatnak. 5 perc múlva megkérdi János bá: Há Mári ez métt kaptam. Mári néni válaszol: Hatvan éve vagyunk együtt de még egy jó dugás nem volt, azétt. Újabb hosszas csend után felugrik János bácsi és egy nagyot sóz Mári néni fejére botjával. Mári néni kérdi: János-János há ezt mé kaptam? János bá valasza: Honnan tudod te, hogy mi az a jó dugás?

nátrium glutamát 2015.01.22. 18:55:55

@Én vagyok Groot: "Kérlek dobáld nekem azokat a tényeket, melyek a több millió éves Földet támasztják alá :)"
...Atlasz...? :D

2015.01.22. 18:57:55

@Ruadhnait: Én is remélem, hogy eljött az ő ideje. Mindenkit leoltott eddig, bármit megenged magának, és rohadt idegesítő a felsőbbrendű "Köszönöm szépen" lezárása a viták végén. Nem csodálom, hogy a lakókat idegesíti. (Na meg amit a tesitanárral is művel, hát nagyon nem jópofa. De legalább ő jól szórakozik a saját korlátoltságán...)

Ditti82 2015.01.22. 19:01:50

@Ruadhnait: De hát a villa az ő lakása! :O Amúgy meg ja, párbajon bárkire szavaznék ellene.

Krétagarbó 2015.01.22. 19:09:48

@kiingattak: Hihihi, ez nagyon jó volt:)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 19:09:53

Most megnéztem azt a videot. Még a végén kiderül a Fanniról, hogy minimum biszex....

Ditti82 2015.01.22. 19:11:48

@-pkata-: Hát, ha képes magát megkívánni... :D

kiingattak 2015.01.22. 19:13:12

@Krétagarbó: Szegény lány. Aki fejben ennyire tabuként és bűnként tekint a sexre soha nem fogja élvezni.

kiingattak 2015.01.22. 19:13:55

@-pkata-: Csinálja a műűűűűűűűsort.

Én vagyok Groot 2015.01.22. 19:14:53

@nátrium glutamát: Az Atlasz mit bizonyít? Nem értem igazán mire gondolsz. A Pangeára? Hmmm, az egyik kontinenst jobbra kell forgatni, a másikat balra, Afrika méretét meg kb 30%-kal megváltoztatni, hogy hellyel-közzel össze lehessen "ragasztani" a szuperkontinenst.

beacska 2015.01.22. 19:15:50

jó reggelt, jó szurkolást!
Megnéztem a tegnapit, én így láttam: Fannyka VALÓBAN zsizsegett, és becsapkodta az ajtót, ám egész addig senki nem szólt egy szót sem, amíg Edina nem kezdett rikácsó(l)ni. Nnna, akkor felébredt rögtön mindenki, és ment a kántálás. Persze, Edinának nem volt elég, még ki is ment Fannyhoz, és még ott is rikácsó(l)t...

Persze, a csürhe rögtön nekiállt uszulni: nem tudok vele együtt élni, borzasztó a nő, nincs senkire tekintettel....eddig, érdekes mód senki nem vetette szemére Fannynak...jaaa, jön a kövi kiválasztás és közös ellenség kell???

EZÉRT nem bírom ezt a VV-t. Itt mindig uszulás van: ki a legbutább, ki a legnépszerűtlenebb...egy elkezdi, a többi meg alibizik...Robin megint alibizik. meg Dani is...

Haj-rá Fanny!!!!

Krétagarbó 2015.01.22. 19:17:02

@kiingattak: én azt nem mondanám soha hogy soha. kell hozzá egy ügyes-jó-empatikus partner, ennyi.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 19:17:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Igen, köszönöm. Már nem folyik ki a szemem. De ehhez az kellett, hogy elkezdjek antibiotikumot szedni. AZ orrom is visszafogta magát, de a hangomon még nagyon érzik, és néha a torkom is érzem, hogy fáj. Nagyon ragaszkodik hozzám ez a vírus. Igaz, a dokinő is mondta, hogy ő is hallotta, hogy ez egy nagyon makacs valami most. Kb 7 féle cuccost szedek rá.
@kiingattak: Elég szomorú, ha csak a szexszel tudja, más nem jut eszébe. Kezdem unni, hogy egy jót nem tudok röhögni, mert csak a hiszti megy.
Már megbántam, hogy megfogadtam, az idén megnézem. Óriásit változott a VV a kezdetek óta.

másodpéldány 2015.01.22. 19:19:05

@natalja:

hát bocsánat, akkor más véleményen vagyunk, én két szóval le tudnám csillapítani fannikát, a laci viszont menthetetlen, és amit legutóbb művelt edinkával, hogy premier plánba megmutatta, amit épp behatol edinába (nem, ne mentegesd, ő filmes, pontosan tudta, hogyha lekerül róla a takaró, az mit jelent)

szóval aki ennyire szarik az állítólagos szerelme érdekeire és megítélésére, akiről ráadásul tudja mennyire aggódik a megítélése miatt, az húzzon, és ne ítélkezzen...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 19:21:12

@másodpéldány: Ez nekem tök új info, amit itt emlegettek, hogy Laci filmes. Meséljetek.

beacska 2015.01.22. 19:23:32

@-pkata-: én sem tudtam. de nem vagyok meglepve

másodpéldány 2015.01.22. 19:24:07

@beacska:

egyetértek, gusztustalan, hogy az edina megint kezdi az csorda uszítását (bullying) egy csaj másik csaj ellen, hozzáteszem fanni és dennisz ágyán szundiztak épp, a saját ágyaik nem voltak bevetve, és ők épp fanni és fennisz bevetett ágyát szemelték ki maguknak délutáni szundira...

nem egészen világos a házirend, hogy nappal bárkinek az ágyán lehet aludni? mert azt látom, hogy egyesek ruhástól fekszenek mások ágyába... és nem értem... ennyire nincs magánszféra a nappali órákban? mert éjszaka azért úgy tűnik tiszteletben tartják kinek melyik az ágya...

amikor a többiek ébresztették fel fannit és dórit többször is, az VICCES volt, nem csak a porszívóval, hanem a bundás felébresztéssel is...

remélem fanninak lesz esze és danit viszi ki, persze tudom belülről ez másképp néz ki, mint kívülről...

beacska 2015.01.22. 19:28:27

@másodpéldány: mondjuk, ehhez képest, ez a viselkedés nem annyira nyilvánvaló, mint ahogy mi gondoljuk: itt is rögtön megjelentek, a "Fanny egy idegesítő kurva, aki senkire sincs tekintettel"-típusú beírkálások....igaz, h eddig ennek nem volt jele, de ha Edina mondja, biztos így van

nátrium glutamát 2015.01.22. 19:29:55

@Én vagyok Groot: azt bizonyítja, hogy nincs humorérzéked. :D

egyemakisszíved 2015.01.22. 19:31:12

@beacska: Akkor nézd meg még egyszer, mert Laci kezdte a rikácsolást, Edina csak becsatlakozott és támogatta benne. :)

másodpéldány 2015.01.22. 19:32:30

@beacska:

komolyan tartok attól, hogy az rtl tényleg edinával akarja megnyeretni a játékot, aki nem egy gerinc, sokkal sunyibb mint akár zsé, vagy bárki más a villában, életveszélyes, mert a többieknél átlátszó, ő meg tiszta törékeny kislány álcával végzi a hadműveleteket....

Rémület 2015.01.22. 19:32:45

@másodpéldány:
Nehogy már csak a Laci legyen a hibás. Ha én nem akarom, hogy ország-világ lássa, ahogy szexelek, akkor nem szexelek kamerák előtt, akármekkora is a vágy. Ennyi. Három hónapot ki lehet bírni.

beacska 2015.01.22. 19:32:47

@egyemakisszíved: Laci vagy Edina....mindegy...bocs, de szerintem tök egál. Az uszulás az uszulás. nem nézem meg még egyszer, elég volt egyszer....még sok is

kiingattak 2015.01.22. 19:33:00

@Krétagarbó: Hááát. Akkor is fejben dől el. Szerintem. És igazam van.

beacska 2015.01.22. 19:33:21

@másodpéldány: ezen kár "aggódnod", ő nyeri meg ;)....

Ditti82 2015.01.22. 19:33:51

@beacska: Laci még finoman megkérte, hogy halkabban tegye-vegye a cuccait, mire Kazal2 rögtön elkezdett üvölteni. Az meg, hogy a konyhában szapulta a többit, de az ő háta mögött ne dumáljanak a pihenni vágyók... Finoman fogalmazva is érdekes.

Én vagyok Groot 2015.01.22. 19:34:01

@nátrium glutamát: ma tényleg nincs :( holnapra viszatér ;)

kiingattak 2015.01.22. 19:34:02

@-pkata-: Ő aztán nem csak szexre támaszkodik. Szerintem

minden végzet nehéz 2015.01.22. 19:36:01

@egyemakisszíved: ))
@egymásikkiskun: )) helyes

Nem tudom ezt láttátok már? Charlotte tök jókat mond 15 percben
www.youtube.com/watch?v=pS2iOEwmdL0

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 19:36:32

@beacska: vedd úgy, hogy most jól megpluszoltalak!

@kiingattak: :)))))))

beacska 2015.01.22. 19:37:41

én azért sejtem, mi történt Edinával. Dóri nem véletlenül tolatott ki Lacci-féle "kapcsolatból", miután megfogta neki a férfiasságát. Ő már rutinos, tudta, h ez nem lesz nagyobb (sokkal), ki is beszélte csúnyán Fannyval. Zsu is levette a "pályát" hamar, ahogy azt meg is beszélte Dórival. Valszeg igaz lehet, h Edina nem túl tapasztalt szex terén, ő hiába tapogatta ki, még hitt a csodába :D....egy darabig....:DDDD

másodpéldány 2015.01.22. 19:39:33

@beacska:

csesszus, de gáz... honnan tudod amúgy? én csak félek tőle, te meg tudod...

beacska 2015.01.22. 19:39:37

@Ditti82: kinek a pap, kinek a papné...uszulás volt, meg felszopás, h tudjuk, miért tette 4 ember Fannyra a jelet...

beacska 2015.01.22. 19:41:05

@aggyistenbrittudós: nem tudom, h miért kaptam, de én is téged ;)

beacska 2015.01.22. 19:42:18

@másodpéldány: tavaly Au-val tették ugyanezt, azelőtt meg Atival...

Ditti82 2015.01.22. 19:42:19

@beacska: És? Legalább lenne esély arra, hogy kiesik. Fanni is épp eléggé a női nem szégyene.

kiingattak 2015.01.22. 19:42:37

Edinka és a sex II. fejezet
Eddig csak megmászták és lemásztak róla. Ő sok filmet látott. Aztán a VV-ben is rámasztak és lemásztak róla. Sok különbséget nem tapasztalt, pedig azt hitte... Most minek örüljön szegény lány???

csiri bá 2015.01.22. 19:44:47

@kiingattak: de hát ő egy cekcgép... ezt ő maga mondta... tán csak nem hazudott? újra és újra? :DDD

beacska 2015.01.22. 19:45:41

@Ditti82: én bírom. menőbb lenne fikázni, meg nyomni a kispolgári fintorgást, de bírom. ahogy Dórit és Dennist is...és ki nem állhatom a csürhe-viselkedést.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 19:46:23

@beacska: hozzászólásért. értetlenkedjé' már. :)

@kiingattak: mutyiztam!

beacska 2015.01.22. 19:48:41

@Ditti82: de aztán F. bement a szobába, h "tessék, mondjátok a szemembe is, ne csak a hátam mögött"...

Ditti82 2015.01.22. 19:50:10

@beacska: Mondták is. Mire kijelentette, hogy szarik mindenkire.

beacska 2015.01.22. 19:51:47

@Ditti82: mikor is mondták? két hete? vagy három? jaaa, nem....tegnap...nnnna, errű' van nagyba'szó

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 19:52:34

@csiri bá: Hát ha ő ez alapján filmes, akkor én profi fotós... Azért mert vki forgat egy amatőr kisfilmet, még nem lesz filmes.
@beacska: Szerintem egyáltalán nem kicsi a Laci farka. Nem tudom, hogy miért téma ez amúgy. Elég gusztustalanok ezek a megjegyzések minden nő részéről. Mintha a pasik meg azzal fikáznák a nőket, hogy kicsi a mellük. Egyik sem tehet róla.

kiingattak 2015.01.22. 19:54:42

@csiri bá: A székely soha nem hazudik. Csak furfangos. Vagy nem

beacska 2015.01.22. 19:56:11

mondjuk azt nem állítom, h Fanny nem érdemli meg, h visszakapja, amit ő adott, csak hát, akkor is gusztustalan játékstílus, no

kiingattak 2015.01.22. 19:57:21

@-pkata-: A farok méret önmagában nem mérvadó. A lecsóstál nagysága is is számít, meg az is, hogy mit teszünk bele. A lecsóba

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.22. 19:57:35

Nincs kedvencem, csak nézem a műsort. Remélem Fannit választják, és függetlenül attól, hogy kit visz ki...ki fog esni!!! Annyi irigység, rosszindulat egoizmus szorult bele, hogy soha az életben nem viszi semmire. Gondolom találni fog egy olyan kaliberű férfit mint Ő, sőt gyereke (i) is lesz (nek) , de már előre sajnálom Ő (ket)... Ilyen ostoba, sötét, mocskos szájú nőt még az életben nem láttam. Egy kocsis mehetne hozzá tanulni! Szégyen a családjára nézve, és főleg a kisöccsére, akit ezzel vegzálnak az iskolába. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek is tetszik a viselkedése, és Őt akarná bárki is nyertesnek. Aki mégis rászavaz, az olyan jellemtelen lehet mint Ő..... Rajta kívül nyerje meg bárki, függetlenül attól, hogyan játszik. Fanni a nők szégyene.

kismalacka 2015.01.22. 19:58:34

@-pkata-: Ez honnan jön, hogy kicsi és görbe a farka?? Ez nekem kimaradt...

Ditti82 2015.01.22. 19:59:32

@kismalacka: Igazmondó Zsu állította. És akkor nyilván úgy is van.

csiri bá 2015.01.22. 20:00:53

@kiingattak: jaja kicsi, de játékos, ahogy mondani szokták. :DDD

kismalacka 2015.01.22. 20:02:37

@Ditti82: Ja, tényleg...akkor ott a nyugiban volt egy kis tipi-tapi:)

beacska 2015.01.22. 20:04:02

@Ditti82: nem csak. kb. 5. héten beszélte ki Dóri, Fanny és Dennis....vagy a 3.-on. rögtön az után, h Dóri lapátra tette, és Lacc elkezdett szenyázni. szóval nem a "Hazudós" mondta először

kamillazok 2015.01.22. 20:05:21

@Conchobar: Mert annyi esze van, mint egy marék lepkének.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 20:06:51

@kismalacka: A nagyokos pléjmét Dóra mondta a többieknek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 20:08:22

@kiingattak: Nem is engem kell erről meggyőznöd, hanem azokat akik ezen lovagolnak, hogy kicsi és görbe a Laci farka. És nem csak a villán belüli sötét lyukakra gondolok... Itt is van egy kettő.

kismalacka 2015.01.22. 20:08:36

@-pkata-: Aha, akkor már kettő autentikus forrás is van :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.22. 20:09:29

@Ditti82: Arról nem is beszélve, hogy csörgött, zörgött, miközben azt nézte, hogy mikor ébrednek fel....akkor kiment, jól becsapta az ajtót, majd egyet gondolt visszament, és folytatta a zörgést. Akkor szólt neki Laci, ugyancsak halkan...mire Fanni mint egy fúria elkezdett üvöltözni. Utána amikor kivonult, és kint őrjöngött, hogy ez a való világ, és ez az Ő háza, és Ő azt csinál itt amit akar...stb. Dóri meg hallgatózott, és sunyin oltotta Fannit, hogy róla beszélnek, hogy minek képzeli magát? Ekkor rohant be újra ordibálni a többiekkel. Aki nem ezt látta, az vak...vagy annyira elfogult, hogy bebeszéli magának, hogy mindenki aljas kötekedő, csak Fanni a kis ártatlan, és falkába támadják. Ennyire elvakult nem lehet senki! -ennyi-

kismalacka 2015.01.22. 20:09:41

@kismalacka: De egyébként honnan indul a méret? Mert mindenkinek más a kicsi ugye...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 20:11:09

@kismalacka: Nekem a Lacié egyáltalán nem tűnt kicsinek. A VV oldalán a 18-as alatt vannak képek.

vastyúk is .. 2015.01.22. 20:12:48

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: én is így láttam. Még annyit hozzátennék esetleg, hogy Fáncsi maga is bevallotta ott az asztalnál Dórinak, hogy bizony direkt csinálta. :D

beacska 2015.01.22. 20:12:50

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: beszopod, amivel etetnek, és még ócsárolod is, aki nem azt szajkózza....

beacska 2015.01.22. 20:14:03

@-pkata-: hát, ha tényleg felnőttfilmes, akkor valszeg csak nem indult be Dórira....;)...mégiscsak a szíve irányítja ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 20:15:04

@vastyúk is ..: A riportban is bevallotta, ha jól emlékszem. De én már csak ágyból hallgattam.

raspberrypie 2015.01.22. 20:15:36

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Daniék hányszor verték fel a többieket ÉJJEL - nem délután. ???

beacska 2015.01.22. 20:16:04

@-pkata-: azzal nincs is baj....én csak azt mondom, h a csürhe meg uszult.

másodpéldány 2015.01.22. 20:16:51

@-pkata-:

0:26 mp-nél mondja laci, hogy klippeket forgatott:

www.youtube.com/watch?v=X3TlCyZJnVs

beacska 2015.01.22. 20:16:54

@raspberrypie: de az mááás...az VICCES volt, hisz milyen jól nevettek, nem láttad??? vannak bent viccesek, meg nem viccesek.

másodpéldány 2015.01.22. 20:19:16

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

miközben az ő (fanni) "bevetett" ágyán aludtak el, és a sajátjaik be se voltak vetve...

nem látom még mindig át, hogy hogy működik ez a nappali ágyhasználat... minden ágy mindenkié?

Krétagarbó 2015.01.22. 20:19:38

@kiingattak: senki nem mondta, hogy nem fejben dől el. de lehet változtatni a fejben lévő dolgokon, erre írtam, hogy mivel kell(ene) rendelkeznie ehhez annak, aki változtatni akar ezen...

beacska 2015.01.22. 20:20:17

@másodpéldány: szimpatikus volt...ééés, jéééé...ugyanaz a pulcsi van rajta, mint bent. ezek szerint vannak SAJÁT ruháik is, nem csak szponzor

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 20:21:11

@másodpéldány: Azért az amatőr videoklipp forgatás nem egyenlő a filmezéssel. Én is készítettem már sok fényképet mégsem vagyok fotós. És nagyon sok mindent nem tudok a fotózásról. de köszi a filmet.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 20:23:20

szerintem meg igenis undokoskodjanak egymással, okkal-okvetlenül, uszítgassanak csak, okkal-okvetlenül, mert abból van sztori, és kibeszélni való. nem hímzőszakkört akarok nézni.

FANNI! Hajrá!

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.22. 20:23:47

Engem nem kell etetni. Senkinek sem szurkolok, aki nyeri hadd vigye. Tárgyilagos vagyok, és azt írom le amit láttam. Sajnálom, hogy egyeseket elvakít a szimpátia. Fannit néha bírom, de ilyen primitív mocskos szájú rosszindulatú nővel, még soha nem találkoztam. Nem érdemli meg, hogy nyerjen! Persze, ez csak az én véleményem, Neked meg lehet más! Nem vagyok rosszindulatú, és nem kívánom Neked, hogy a Te lányod legyen ilyen kis aranyoska mint a Fanni! Nézz magadba, és gondolkozz el, ne engem savazz!!!! köszönömszépen...by Fanni.

beacska 2015.01.22. 20:27:22

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: ha bár nem mered nekem címezni, én azért magamra veszem: NEM vakít el a szimpátia. csak gyűlölöm a csürhe módra uszítást egy kipécézett ellenSÉG ellen. ha te nem látod meg, h mi folyik, csak sajnálni tudlak.

jaaajjj, megint a személyeskedés a fórumozók anyjával, lányával, öreganyjával való összehasonlítás....szánalmas....

Krétagarbó 2015.01.22. 20:29:57

Gyerekek, most komolyan egy menstruáló nőn, akinek a kisagyi tevékenysége éppen kicsit aktívabb a kelletténél, vitatkoztok??? Nem hiszem el, hogy közületek egy sem volt még hasonlóképpen...

filina 2015.01.22. 20:31:16

Azért ha figyeltetek ,láthattátok ,hogy Dóri ment oda Boglyához ( lecke írást abba hagyva ,gyorsan oda rohant ) hogy ezt mondták bent ,ő hallotta. És miután rájuk uszította ezt a félkegyelműt,símán leült folytatta a lecke írást és csak sunyított .Szép aljas tett volt ez .Ha bele gondolok még aljasabb mint amit Fannika rendezett.Szóval a sunnyogókra jó lesz figyelni mert azok az igazi szemetek ...az életbe is .

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 20:33:18

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: ne hari, de ehhez szeretnék hozzászólni -általánosan megcímezve:

miért kell arra hivatkozni, utalni, "és ha a te lányod, fiad...blablabla" egyrészt nem tudjuk hótbiztosra, hogy a saját lányunk/fiunk hogyan viselkedik, ha nem látjuk, másrészt nem is szerepelnek itt. magunk nevében - ja- nyilatkozhatunk, hogy mit tartunk jó és társadalmi normának megfelelő viselkedésnek, de itt ez a műsor arról (is) szól, hogy pukkasszuk meg kicsit a polgárokat.

usim.misu 2015.01.22. 20:33:43

Fáncsi stílusa kritikán aluli, de mivel nem nekem kell vele laknom, engem szórakoztatnak az aranyköpései, igazi filozofikus alkat egyedi témákkal, érdekes kérdésfeltevéssel, meghökkentő összefüggésekkel, a válaszaiban nem várt fordulatokkal.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.22. 20:34:03

Én azért nem mondanám senki gyerekére, hogy "csürhe!... " Innen is látszik, hogy miért isteníted Fannikát? A stílus, maga az ember....de ezt már leírtam. Ezzel, részemről a témát lezártam. Hajrá Fanni!!!!! Remélem, vasárnap Te leszel a kiválasztott, és a párbajon a kieső!!!! Akik kedvelik, azok nyugodtan szurkolhatnak neki, engem nem zavar. Ez egy szabad ország, mindenki azt favorizál akit akar! Fannin kívül bárki nyerhet, nem érdekel....de ez a nő egy szégyen. Nem a dugása!!!!, hanem a szája miatt!!!!

xukxuk 2015.01.22. 20:35:34

Én meg azt mondom,bárki is megy párbajra vigye a szőkeséget ,bíztos visszatérés.

másodpéldány 2015.01.22. 20:36:38

@-pkata-:

foglalkozott filmkészítéssel, magyarán tudja mi az a kamera, és milyen egy felvételkészítés, némi széndékoltságot érzek abban, ahogy bemutatta az izmos hátsóját és a herezacskókat hátulról, és telibe ahogy Edinában van...
nem emlékszem, hogy a VV történetében lett volna ilyen explicit kép az egymásbanlevésről...

mindegy nekem nem is ez a bajom edinával, hanem az összes többi, ahogy zsét kikészítették csoportosan, és ahogy szó szerint egy földön lévő emberbe rúgtak, egy földön lévő embernek még ugyanazt sulykolta Edina föléd állva, amit már ezerszer elmondott, hogy zsé elárulta őket, egyébként ezt a fajta sulykolást, amikor komplett kitalált hazugságot sulykolnak sokszoros ismétléssel a népnek, hívják goebbels-i módszernek...

az rémes volt amikor edina állt felette, egy kiütött ember felett, és csak mondta és mondta... az ilyen emberek tudják elintézni, hogy a tömegek lincselésbe kezdjenek...

Krétagarbó 2015.01.22. 20:36:49

@filina: Dóri és Dennisz következetesek, a sunnyogásban legalábbis...

beacska 2015.01.22. 20:37:59

@Krétagarbó: emlékszem, tavaly Zsófika volt ilyen visítós

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 20:37:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Erre már én is gondoltam tegnap, hogy lehet, én előbb kinyiffanok, mint a vírus :) (nasoprax a vérző orromra, torokfertőtlenítő, aspirin plus c, D vitamin nagy mennyiségben, kamilla, antibiotikum, ca injekció - azt hiszem, ennyi) De már szétszedtem őket, mert tegnap pl már fájt a gyomrom. Úgyhogy felét délelőtt, másik felét du szedem be.

xukxuk 2015.01.22. 20:38:19

@aggyistenbrittudós: Ezt itt nagyon kevesen értik,csak nyomják a dumát.Akik értették mi ez az egész,már régen nincsenek itt.

raspberrypie 2015.01.22. 20:40:18

@másodpéldány: fúú, de egyetértek!!!! undorító volt az a buli...

másodpéldány 2015.01.22. 20:40:55

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

remélem nem gondolod, hogy az rtl megengedi, hogy a játéknak ebben a szakaszában fanni az aranyköpéseket tojó tyúk kiessen?

ki fogja vinni a showt a hátán? majd az uncsi, folyton a taktika rágógumit rágicsáló dani? aki sértett férfiúi büszkeségből az egyetlen neki tetsző nőt kizaklatta, kitaktikázta a villából?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 20:41:26

@másodpéldány: Nem állítanám ennyire kategórikusan, hogy Laci részéről ez szándékos volt. Amúgy nem tudom, hogy ki mennyire élvezi a szexet, de nekem volt már olyan, hogy biza egy idő után már kurvára nem érdekelt, hogy mi van körülöttem. De ez egyéni szoc probléma. Azt meg Edina is gondolhatta, hogy csak akkor nem látják tutira a pináját, ha nem szexel. Ha mégis, akkor bizony "benne van a pakliban".

másodpéldány 2015.01.22. 20:45:54

@-pkata-:

figyelj, és a tengeri sóval való óránként gargalizálást nem vettetted még be? mert tudod ezek körül a gyógyszerek közül a fertőtlenítőkben lehet olyan, ami igazából nem segít, csak ront a helyzeteden...

szóval óránként melegíteni vizet és sós vízzel alaposan gargalizálni nem árt, viszont használ...

aztán van az amiben sokan nem hisznek, de nekem sokszor használt, homepatikus szer... nem érdekel hogy működik de vannak, akiknél működik oscllicoccinum...

szerencsére régóta nem kellett használnom én minden novemberben beoltatom magam a vírusok ellen, pont mert nem tudnék ilyen súlyos izét még egyszer elviselni, mint amin te mész át, már egy jó ideje...

Krétagarbó 2015.01.22. 20:46:02

@beacska: igen, Zsófika is ki tudta ereszteni a hangját. Mondjuk a két lány amúgy ég és föld, Zsófika nem volt ekkora formátum sztem, Fannikának a vérében van a sóóóó. Csak meg kell tanulja, hogy vannak bizonyos keretek (nem köpködünk, nem káromkodunk nagyon csúnyán - kicsit csúnyán lehet:)...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 20:46:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: de melyiket? :D :D
AMúgy van itthon valami bélflóra helyreállítóm. Lehet, az kéne még nyolcadiknak (és az az utas lesz a halál :D )

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 20:46:52

@másodpéldány: bacca meg, ezt mindig elfelejtem. de ma este meglesz. behozom a sót az asztalra, hogy ne felejtsem el.

beacska 2015.01.22. 20:48:02

@Krétagarbó: én a mensi alatti v. előtti hisztire mondtam. bár Zsó minden hónapban csinálta, Fanny meg csak most, direkte, mert unatkozott

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 20:49:06

@másodpéldány: jah, nekem most propolisz van a torokfertőtlenítőnek. amúgy én sem szoktam beteg lenni. 5 évben egyszer. meg is kérdezte a drnő, milyen sűrűn gyullad be a mandulám. de nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen, hogy megfázás, vagy torokgyulladás miatt kellett itthon maradnom. Szemgyulladás meg felfázás volt már, de ilyen...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.22. 20:49:07

Érdekes volt az első 2 napom, nagyon jól éreztem itt magam. Nem volt kötözködés, egymás rendreutasítása...az az igaz, amit én mondok, mert az én kedvencem az az áldozat...(főleg, hogy nem az!!!) na szóval mindenki elmondhatta a véleményét. Tanultam valamit... lehet görgetni, és átugrani egyes hozzászólók írását. Vannak itt jó páran, akik elfogulatlanul írnak, és lehet párbeszédet folytatni velük. Ehhez fogom tartani magam. Sosem bírtam az erőszakos embereket, hogy amit Ő lát csak az az igaz, a másik meg hülye, ha nem azt látja amit Ő......Szép estét mindenkinek! További jó szórakozást kívánok!

másodpéldány 2015.01.22. 20:49:57

@xukxuk:

a szőkeségnek van egy csendes támogatói tömege a facen... több mint 16.500 ember...

úgyhogy speciel pórul is járhat, aki őt viszi...

www.facebook.com/vvdora?fref=ts

beacska 2015.01.22. 20:51:02

aki nem ismeri a "válasz erre" gombot, az ne vegye zokon, ha nem beszélgetnek vele :DDDDD

beacska 2015.01.22. 20:51:50

@másodpéldány: jó lenne, ha végre egy csaj nyerne

másodpéldány 2015.01.22. 20:52:29

@-pkata-:

tengeri shó lenne jó... szóval nem ez a sima asztali só, mert abba mindenfélét tesznek, ami nem jó...

hanem az a tiszta tengeri sho, ami kicsit rózsaszín, és lehet kapni sok helyen, amúgy most már átlag boltban is láttam, de fűszerboltokban, meg ilyen egészségügyi boltokban...

nem legyen tűzforró, amivel gargalizálsz, mert az rossz a nyálkahártyának, csak legyen jó meleg, de még elviselhető...

Krétagarbó 2015.01.22. 20:52:58

@-pkata-: azt tényleg csináld, nem kell bele túl sok só, mert akkor megundorodsz tőle. Langyos vízben oldd fel. Én kb. 2,5 dl vízbe egy nagyon csapott evk. sót szoktam tenni, az még elviselhető.

Krétagarbó 2015.01.22. 20:54:22

@másodpéldány: az himalája só, ami rózsaszínes, az a legjobb, tisztább, mert nem megy át annyi tisztító eljáráson különböző vegyszerekkel. (Mondjuk aztán a fene sem tudja...)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 20:57:18

@beacska: hát ja, mert egy hiúságában megsértett nő, aki ráadásul olyan kifinomult, mint egy homokköves smirgli, az aztán biztosan igazat mond MMKK. :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.22. 21:01:26

@Krétagarbó: Egy csésze langyos vízbe, egy kiskanál sót ( én sima asztali sót használtam.) Jól elkeverni, és naponta 3-szor, 4 -szer elkészíteni, és azzal gargarizálni. Hajtsd hátra a fejed, és tartsd egy ideig a szádban gargarizálva, mielőtt kiköpöd! Ha véletlenül lenyelsz belőle egy kicsit, semmi gond. Használni fog. Többször ki lett próbálva. Mielőbbi gyógyulást kívánok! Szép estét!

beacska 2015.01.22. 21:01:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én csak találgatok....Edina reakciója indította el bennem...aki meg igaz, mint a patyolat

minden reggel 2015.01.22. 21:03:32

Már valsz mindenki halálosan UNJA magát. A saját lakásunkban sem bírnánk ennyi ideal bent.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.22. 21:04:30

@Krétagarbó: Bocs, hogy tévedésből Neked írtam... de gondolom elolvassa ...PKATA!!! Neki szántam...és neki kívánok jobbulást!!! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 21:05:34

@xukxuk: vannak, csak jóval ritkábban. minősítés pedig nem menő :D
akár a bentiekről, akár a komment kollégákról van szó :)
(én) pl mindenkit bírok, függetlenül a véleményétől, ami ebben meg tud ingatni, az csak a stílus, amivel kifejezi azt :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 21:06:29

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: van vmi olyan mondás, hogy ha feladod, akkor az győz, ami/aki elől kitérsz. :)
Abban meg van igazságod, hogy az utóbbi néhány este meglepően békés volt itt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.22. 21:06:52

@-pkata-: atyaég :-D Előre sajnállak....

Ebből jól nem jössz ki :-(

@Mirocska: nem a pénzhez?

Csak ügyesen! 2015.01.22. 21:06:55

@másodpéldány: Most nem azé' de abban a pozícióban spéci a csajnak kell tennie a takaró fennmaradása érdekében, mint ahogy azt Fanni szokta tenni :) Egyébként Laci szólt Edinának h húzza már le (azt még kisakkozom, h neki h kellett volna, jó, megoldható, de ezek szerint ennyire nem hajlékony ;) )

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 21:07:41

@beacska: Beja, Beja... te Edina miatt olyan elfogult vagy, hogy mindent az iránta érzett ellenszenv görbe tükrén keresztül látsz és láttatsz. :D

minden reggel 2015.01.22. 21:07:59

@-pkata-: most már nem állom meg én sem,:) zsályatea kortyonként, egész nap.a zsálya torokfertôtlenítô. Nálunk tüszôs mandulát húzott le pár nap alatt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 21:10:29

Való Világ 7 - VV Gyökér (Dennis a mivan "ember") MivanRemix:
www.youtube.com/watch?v=nvv_IjjrVY8#t=43

hát ez kurvajó. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 21:10:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: várjál, most befigyel a zsálya tea is, a sóval együtt. akkor az már 10. :D Gondolom, patikában lehet kapni mondjuk akkor lehet, lecserélem a kamillát a zsályára.

beacska 2015.01.22. 21:11:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát ja. végtelenül ellenszenves. minden alkalommal úgy állok neki az öfinek, h "nnna, MA megszeretem....MA biztosan sikerül benne egy szemernyi szimpatikus vonást felfedeznem"...és nem...egyszerűen, amikor dug, akkor sem fele olyan szerethető, mint Iza akár akkor, amikor köpött :)))

másodpéldány 2015.01.22. 21:12:06

@-pkata-:

igen himalája só, ez az, kicsit rózsaszínes, elvileg nincs benne semmi csak só... a tenger aljáról (ami gondolom a tengerfenék felgyűrődésével kötött ki a Himaláján, de ez csak spekuláció a részemről....)

xukxuk 2015.01.22. 21:12:31

@aggyistenbrittudós: Minősítés kérdése? hmmm,,,, szinte csak az van (bár most már leágazóban van). Viiszavomult a kuvik műszak,azóta,,,,,,,,,,,

Ditti82 2015.01.22. 21:12:58

@beacska: Egy sunyi tuja? Hát jó.

beacska 2015.01.22. 21:13:32

@-pkata-: nem is merem mondani "a reszelt gyömbérből tea grapefruittal és fahéjas mézzel" tippemet ;D

másodpéldány 2015.01.22. 21:15:15

@beacska:

"egyszerűen, amikor dug, akkor sem fele olyan szerethető, mint Iza akár akkor, amikor köpött :)))"

nekem is Iza volt a kedvencem az előzőekben, persze tudtam, hogy AU fog nyerni, és hogy Iza elszúrta... de akkor is jobban örültem volna Iza győzelmének... Iza ezerszer őszintébb csaj, mint edina, aki a közelében nincs az őszinteségnek...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 21:15:48

@beacska: na jóóó :D :D :Da gyömbér az nagyon erős sztem. A grapemag olajról hallottam már, de állítólag elég hányinger keltő. Nem tudom, miért. A grapet pl szeretem.

minden reggel 2015.01.22. 21:19:26

@-pkata-: patika, pàr szàz ft. De inkàbb a zacskós, nem a filteres. Kamillánál itt sztem többet ér.

beacska 2015.01.22. 21:21:58

@-pkata-: nem mondom, h nem erős, de hatékony

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.22. 21:23:02

@másodpéldány: az jó, mi is azt használjuk mmkk. Nem olyan intenzív ;-)

@-pkata-: vmi rekordra hajtasz? :-D

beacska 2015.01.22. 21:23:08

@minden reggel: ugye, szerintem is. én ezzel szoktam kúrálni a családom...eredménnyel...mondjuk, én imádom, a többiek már nem annyira

kiingattak 2015.01.22. 21:24:02

Méret vsz. techika: Fanni vsz. Edinka

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.22. 21:24:38

@beacska: vagy fokhagyma, méz, gyömbér keverék, brutális :-D

minden reggel 2015.01.22. 21:24:39

@beacska: a gyömbér alap ha màr megszoktad az ízét és jolly joker

bigél 2015.01.22. 21:24:42

@Krétagarbó: hajjaj! még mindig tudok magamnak meglepetést okozni a nehéz napok előtt.:D :D főleg olyankor, ha egyébként is stresszes időszak van pl. a munkahelyen. mondhatni olyankor "nem vagyok a magam ura".

bigél 2015.01.22. 21:29:01

@nátrium glutamát: :D :D :D

"tartós" állása volt

másodpéldány 2015.01.22. 21:29:20

@-pkata-:

a gyömbér tudod milyen frenetikusan jó, lereszeled, fokhagymával megpirítod, aztán a pirított fokhagymás gyömbért pici sóval megeszed...

a világ egyik legfinomabb étele... ha van egy ki szója szószod, de anélkül is egyszerűen isteni... amúgy sokan teát is csinálnak a gyömbérböl,

én simán tudom enni is, egyik kedvenc ételem...

bigél 2015.01.22. 21:30:16

@aggyistenbrittudós: pedig hímeznek(-hámoznak) itt is eleget, a fürge ujjak szakkörről nem is beszélve ;) :D :D

Krétagarbó 2015.01.22. 21:32:23

@beacska: olyat én is szoktam, és még teszek bele egy kis almaecetet is...:)))

bigél 2015.01.22. 21:33:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: :D :D

úgy döntöttem, nem hódolok be az elvárásoknak

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 21:34:39

@másodpéldány: nem erős? vagy a pirítástól elveszti az erős ízét?

Krétagarbó 2015.01.22. 21:35:54

@minden reggel: Én pl. a kamillára allergiás vok, gyönyörű szép kötőhártya gyulladást tud okozni nekem... Ahogy megérzem az illatát, a szemem szinte kezd kifelé fordulni, viszketni stb..:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.22. 21:36:23

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): jó h nem már még itt valósította meg magad :-D

@-pkata-: elveszi, de pl nekem így is erős :-D

Krétagarbó 2015.01.22. 21:37:56

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): dettó:) és ahogy kieresztem a hangom, abban a pillanatban tudom, hogy ezt most túltoltam és hogy miért... Amikor magad is meglepődsz, hogy mi a szarért vagy ilyen ideges? érzés...

bigél 2015.01.22. 21:40:21

@ornyim: na, én pl. nem szeretem Edinát (egyenesen taszít), de ezzel a hsz-sal teljes mértékben egyetértek:
- én is kívánom, hogy legyenek boldogok, legyen igazi ez a dolog (a múltkor már valakivel megbeszéltük ezt, alapvetően jóindulattal, csak egy pöttnyi kis rosszmájúsággal fűszerezve, hogy amúgy is megérdemlik egymást :D)
- nem egy világszépe, de szerintem sem csúnya lány és mivel picike, lehet gyerekesnek is tűnhet az alakja, de tulajdonképp azzal sincs baj, sőt!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 21:41:45

@Krétagarbó: nekem meg az húzta le a kötőhártya gyulladást :D

bigél 2015.01.22. 21:42:44

@Krétagarbó: fú, volt már egy-két "érdekes" menetem nekem is, nem is szeretek belegondolni

másodpéldány 2015.01.22. 21:44:47

@-pkata-:

abszolút legyengíti az erejét, pont mint a sima hagymáért a pirítás...

szóval pirítsd meg fokhagymával és kis himalaja só, és isteni!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 21:45:31

@másodpéldány: zsályát ne szórjak bele? csak hogy tuti legyen :D

másodpéldány 2015.01.22. 21:47:24

@-pkata-:

úúúú a kamilla illatát én se bírom, egyenesen hányingerem van tőle... szerintem gyerekkoromban túladagolhattak belőle, mert mindenre azt adták... ki lehet vele kergetni a világból...

de tényleg azt szokták ajánlani kötőhártya gyulladásra...

hát én mindig arra gondolok, hogy valakiknek biztos működik, ha még mindig ezt ajánlják, de pl a kamillás hintőport elviselem...

Krétagarbó 2015.01.22. 21:47:58

@-pkata-: amúgy jó, ha vki nem allergiás rá, csak érdekességképpen írtam. Én úgy jöttem rá, hogy allergiás vagyok rá, hogy fáradt volt a szemem - államvizsga időszak volt anno - és elkezdetm kamillával borogatni. Egyre szarabb lett, én meg csak borogattam (már tényleg volt miért:), majd elfogyott a kamilla és egy idő után jobb lett. De akkor még nem esett le, aztán helyrejött a szemem, majd megfáztam, vettem megint kamillát. Elkezdtem inhalálni, és ahogy a kamillatea fölé hajoltam, éreztem, hogy elkezd a szemem megint dagadni...Akkor esett le, hogy a kamilla és én nem leszünk jóban. (Nem Kamilla123:))))

másodpéldány 2015.01.22. 21:48:05

@-pkata-:

zsályát nem használom, nincs tapasztalatom...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 21:51:45

@Krétagarbó: na z milyen gáz. azt várnád, hogy jobb lesz, és vacakabb lesz

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 22:05:03

Ha nem most akarta elmondani, akkor minek hozta fel?

Baresz83 2015.01.22. 22:05:55

@-pkata-: én nagyjából ezen a ponton b..sznám fejbe a székkel...

Mirocska 2015.01.22. 22:06:05

@-pkata-: Szerintem ez a férfiak halála!
-Akarok valamit mondani!
-Mondjad!
-Nem mondom! :-))))

bobby.ewing 2015.01.22. 22:06:35

Dinkának nem tetszett a szex.
Lacika jobban járt volna, ha nem hajtja meg.

spinks 2015.01.22. 22:07:01

Mekkora kamu ez az Edina Laci párbeszéd. Semmi életszaga nincs.

raspberrypie 2015.01.22. 22:07:18

Eddig Zsut b@sztatta folyamatosan, hogy lenyúlta tőle Lacit, meg féltékeny volt fűre-fára... ki tudja ezt a libát követni...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 22:07:26

@Baresz83: Én is... :D Lenyomnám a tollat a torkán.

Baresz83 2015.01.22. 22:07:40

@Mirocska: pont erre gondoltam én is... meg a másik: mi a baj? Semmi.

Jemi 2015.01.22. 22:07:49

Laci:-abba szeretnéd itt bent hagyni,és folytatni kinnt
Edina:-Te is ezt gondolod nem?

Hát szerintem ő egy percig sem folytatja kint..:))))

raspberrypie 2015.01.22. 22:08:00

Edina már 2x cseszte át Laci fejét, remélem számolja!!! :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 22:08:39

Az első nő a Holdon:
– Houston, van egy kis gond!
– Mi az?
– Á, semmi, hagyjuk.
– Mi történt?
– Semmi…
– De mondd el.
– Nem…
– De el kell mondanod nekünk!
– Houston, ha magadtól nem jössz rá, akkor kár bármit is mondanom…

Baresz83 2015.01.22. 22:09:16

"Nem értesz meg!" Van ember, aki érti Edinát???

csiri bá 2015.01.22. 22:09:39

Análka: De szárátálák... közben meg úgy néz Laccra, mint egyszeri örömlány az üdülési csekkre. :DD

Csak ügyesen! 2015.01.22. 22:09:54

@raspberrypie: Ha a harmadik után, nem hajítja ki a pitsába, akkor mentethetetlen :D

Dennisék mennyire szemetek :D

csiri bá 2015.01.22. 22:10:35

@raspberrypie: fel volt mentve matekból...

bigél 2015.01.22. 22:10:43

@aggyistenbrittudós: az is kell, én is szeretem, de bizonyos határok között (a falkázást nem csípom)

Baresz83 2015.01.22. 22:11:19

Nem akar párkapcsolatot... akkor mi a fasznak hajtott rá eddig??? Édes istenem!!! Robinék még jobban körberöhöghetnék!!

szmoti 2015.01.22. 22:11:20

azért most azt gondolom, hogy az Edina tipikusan az a ember, aki amit megszerezte a vágyott másik embert már meg is unta, nem is kell neki, meg most már rivális sincs bent igazán már nem is kell neki :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 22:11:56

nekem hiányzik mokka della muslinca, mert
-többnyire fasza meglátásai voltak
-csak szarul adta elő
-szarul =sértően
-azóta senki nem használta az 'attitűd' kifejezést
-ezt mondjuk szörnyen utáltam - mármint az "attitűd"öt
-MUSLICA! hol vagy, mikor nem itt?
-hiányzol
:DDDDD

raspberrypie 2015.01.22. 22:12:00

ez hülye??? bent a Laci miatt nem tud beszélni a Robinnal, mint emberrel, mert Laci lefoglalja az idejét... kinti életben ez ugyanígy van, mit baromkodik...

csiri bá 2015.01.22. 22:12:12

Análka eddig faxra áhítozott, most meg jáccanyi akar hirtelen...

Mirocska 2015.01.22. 22:12:15

Na, csak nem Dóri fogja Lacit megvígasztalni?

Baresz83 2015.01.22. 22:13:17

@Mirocska: ez az!! Hajrá Robin!!! :)

@szmoti: szerintem is

szmoti 2015.01.22. 22:13:29

Dóri milyen kis kedves :)

Commodore 2015.01.22. 22:13:41

Tikitakitaktika? hö?!

raspberrypie 2015.01.22. 22:14:01

nem hittem volna, hogy Edinának van lejjebb, de napról-napra bebizonyítja az ellenkezőjét...

Baresz83 2015.01.22. 22:14:26

Esküszöm, sajnálom Lacit, gyerekek...

Mók_Ica 2015.01.22. 22:14:51

hali :))) edinka mitől jött rá, hogy jáCCani akar??? mi volt ez?? jáááájjjj, nagyon szőke vagyok és nem értem.....

szmoti 2015.01.22. 22:15:28

a Laci most ennyire jó színész, vagy tényleg érezhet valamit, ráadásul most nekem úgy tűnik, hogy ha igen akkor ő az aki többet :D

Jemi 2015.01.22. 22:15:34

Más is öklendezik most?:) hányingerem van már frankón..

csiri bá 2015.01.22. 22:15:35

@Baresz83: esküszöm nem sajnálom... megérdemlik egymást. :)

Krétagarbó 2015.01.22. 22:15:49

@-pkata-: na ettől kapo agyfaszt...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:16:07

@csiri bá: te hogyhogy análkázol? :O

Mók_Ica 2015.01.22. 22:16:12

óóó..... megpillantottam lilut..... szegénykém, most tényleg ijesztgetni lehet vele.....

Mirocska 2015.01.22. 22:16:15

@Mók_Ica: Sok volt a két nap smaci.... :-))

raspberrypie 2015.01.22. 22:16:18

@Baresz83: nem hittük volna, mi? :D remélem visszaadja majd neki...

spinks 2015.01.22. 22:16:18

@szmoti: érezni? A Laci? Hahahhahaa.

rsty 2015.01.22. 22:17:00

aljas féreg ez a Robin..

Leone_510 2015.01.22. 22:17:00

én röhögök , Laci az alfahím... :D

Baresz83 2015.01.22. 22:17:14

@szmoti: akkor mi egy műsort nézünk :D

astryle 2015.01.22. 22:17:31

Rubint ágyból felkelt és már a nyugiba bugizott vagy mi a here van? :D teleportált?

csiri bá 2015.01.22. 22:17:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mikor mi jön szembe: análka, ádinka, és a többi. :D

Mirocska 2015.01.22. 22:18:00

Robin hogy a francba tud rögtön ébredés után így pörögni minden reggel??? Nekem ez még soha életemben nem sikerült! :-))

vastyúk is .. 2015.01.22. 22:18:23

@Mók_Ica: nekem erre az a teóriám, hogy Edina rájött, hogy bár nem akart bent kekszelni, mégis lebeszélte róla a bugyit Laci. Szerintem az eksön után kijózanodott, hogy bakker, az adott szavamat eldobtam ezért, mennyire mehet ez még a játék rovására? Szerintem eszmélt, hogy nagyon elszigeteli magát Lacival

csiri bá 2015.01.22. 22:18:29

@Leone_510: innentől már csak bétahím. :)))

Mók_Ica 2015.01.22. 22:18:38

@Mirocska: nemá.... szörnyűűűűűű... nem is tudom, hogy lehet ezt bírni :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:18:57

@csiri bá: ha csak úgy nem... :D
Csak megleptél, nem emlékszem, hogy te ezen a szinten toltad volna.

raspberrypie 2015.01.22. 22:19:01

Robin akkorát nőne a szemembe ha csak taktikából fűzné az Edinát :D remélem nem gondolja komolyan, hogy tetszik neki...........

bigél 2015.01.22. 22:19:08

@csiri bá: közelebb van az omegához

Ditti82 2015.01.22. 22:19:08

Basszus, lemaradtam. :O

Leone_510 2015.01.22. 22:19:24

@Mirocska: én is 95%-on vagyok ébredés után , semmi extra így alakult ki

bigél 2015.01.22. 22:19:40

@csiri bá: közelebb van az omegához

Mirocska 2015.01.22. 22:20:06

@Baresz83: Egyre jobban bírom Robint! Tök jól játszik, gyűjti az infot, és szerintem hamarosan szétszívat mindenkit!

csiri bá 2015.01.22. 22:20:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem én adtam a lemmingek neveit, csak használom. :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 22:20:46

@Mók_Ica: sminkes baki, vót már ilyen a világtörténelemben. szia, móki :)

Baresz83 2015.01.22. 22:21:22

@Mirocska: +1 :) igazi főnixként a hamvaiból támad fel a fiú

2015.01.22. 22:21:22

Lackó és Dinka viszonyáról a következő Ricse szám/idézet jutott eszembe (főleg a refrén):

"Annyi mindent megettem
De van amit a gyomrom nem vesz be
Elnézést nem vesz be
A Mona Lisa ronda és öreg
A Kisherceg meg elmebeteg
Bocsánat! Elnézést!
Jajj úgy hazudik mindenki hogy az botrány! (botrány)
Jajj úgy hazudik mindenki hogy az botrány! (botrány)"

Nagy igazságok ezek!
Most nézem, hogy még az is stimmel, hogy a "Mona Lisa" ronda (és öreg), "Kisherceg" meg elmebeteg. Hahhhahhhhaaaaaa.

Szereplők:
Mona Lisa: Dinka
Kisherceg: Lackó, az Análpápa

raspberrypie 2015.01.22. 22:21:30

a tanárnak miért van fülese?

Mók_Ica 2015.01.22. 22:22:30

@aggyistenbrittudós: szia :) a tegnapi volt a sminkes baki :))) a mai az vmi rémséges tekintet volt ....

witheroses 2015.01.22. 22:22:42

@Leone_510:
Valami biztos nem kerek, mert ilyet egy normális ember nem csinál. Nem a mai viselkedésére gondolok, hanem az eddigiekre összesen.
Hogy mi ez, azt nem tudom.

Baresz83 2015.01.22. 22:23:50

Fanni... már sírni sem tudok ezen... :D

Ditti82 2015.01.22. 22:24:09

OMG, de egyszerű és ostoba ez a nő...

pomac 2015.01.22. 22:24:19

"több reklámcég arca vagyok" :DDDDDDDD

nicu71 2015.01.22. 22:24:28

fanni írása hát beszarááás :DDDDDD

RNN 2015.01.22. 22:24:35

@Baresz83: én meg már csak azt

Mók_Ica 2015.01.22. 22:24:37

fáncsi fogalmazása..... ilyen eCCerűen nincs is... :)))) nem százas a csaj......

Mirocska 2015.01.22. 22:24:42

Fannika vágyai... :-D Szoli, új cici.. Mondjuk, a munka nem tudom, hogy került oda... :-D

Csak ügyesen! 2015.01.22. 22:24:42

@Baresz83: Nálam meg a semleges tujából a negatív pötsfej kategóriába csúszik, irritál a csávó.

astryle 2015.01.22. 22:24:49

PVC honnan lopta a felniket a fülébe? :D

Leone_510 2015.01.22. 22:25:03

@witheroses: nem sokat láttam az elejéből , de ez nagyon beteg, az ilyen viselkedéssel ki lehet kergetni a világból , picit volt benne részem léptem is ki egyből a kapcsolatból mikor kezdődött az ilyen "taktika"

Baresz83 2015.01.22. 22:25:31

Fanninak rá kéne fektetnie magát DOLGOKRA, amikben tehetséges.... jáájjjj

csiri bá 2015.01.22. 22:25:44

@Mirocska: véletlenül... a két nercbunda közé. :DDD

raspberrypie 2015.01.22. 22:25:45

@nicu71: legalább - ebben a csapatban ki kell emelni...- normálisan fel tudta olvasni, ez is már valami ott bent..

Mók_Ica 2015.01.22. 22:25:47

@pomac_ [(k)an]ál: ja... +imádja, ha bimbijét nyalja a pasija.... a plasztikás cicijén... :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:26:02

@astryle: Fannitól lophatta az éjjel, mert tegnap még az ő fülében voltak. :)

Leone_510 2015.01.22. 22:26:05

@astryle: az éjszakás munkakellék

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:28:07

@nicu71: szegény tanárbácsi... szoftpornóval biztos nem szokott dolgozatjavitáskor találkozni... :D

witheroses 2015.01.22. 22:28:42

@Leone_510:
Egyik (már most nem a társaságomba tartozó) ismerősöm volt hasonló. Keresett minden nap, ha nem találkoztunk telefonált, órákat csacsogott ilyenkor. Szóhoz sem jutottam mellette. Majd egyszer csak fordult valami, és minden voltam csak rendes nem. Következő nap, meg mintha mi sem történt volna megint keresett.
Aztán rájöttem, le kell építeni. :)

Krétagarbó 2015.01.22. 22:29:25

@raspberrypie: én mindig azt várom Robintól, hogy felröhögjön hirtelen hangosan... Legalább a nyugiban, jelezze mán, hogy csak viccöl és játszik...:)

Mirocska 2015.01.22. 22:29:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem is tudom, hogy bírta megállni röhögés nélkül! Biztos szomorú dolgokat kántálnak közben a fülesébe!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:29:46

@Mirocska: "Mondjuk, a munka nem tudom, hogy került oda... "
Szerintem ő se, ezért késik el álmában is rendszeresen. :D

Baresz83 2015.01.22. 22:29:56

Felmerül bennem a kérdés, hogyha Lacit így megfogta állítólag Edina a belső értékeivel, akkor milyen barátnői lehettek vajon korábban?

pomac 2015.01.22. 22:30:37

@Mók_Ica: annak nagyobba valóságalapja mit a reklámarcnak :D

2015.01.22. 22:31:02

@pomac_ [(k)an]ál: Bocs újabb idézet, ezúttal a Belgától:
"Az arca a baj, az arc a baj".

Egyébkén még lehetne kavarni:
ugye helyesen: Több cég reklámarca vagyok
pffffhánny szerint: Több reklámcég arca vagyok
szerintem: Több arccég reklámja vagyok
lehetne: Több cég vagyok mint arcreklám, stb...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 22:32:10

ez mekkora beszólás volt.. "Menjünk a hálóba"

Mók_Ica 2015.01.22. 22:32:51

ez milyen csíny??? ez béna volt......

alsophila grahami 2015.01.22. 22:32:54

hát, én szentül azt hittem, hogy a parttalan gyűlölködős időszaknál már nem jöhet unalmasabb és nézhetetlenebb, és de. jöhet. sőt. most komolyan, van olyan, akit leültet a tv elé az a vinnyogás, nyűglődés, vergődés, amit ezek ketten leművelnek? másról sem szólnak az öfik mostanában, mint a két szakmunkás - bajusz és szakáll - "szerelmi" szerencsétlenkedése, ami nagyjából ugyan nnyira nyálas, mint ellenszenves, egy biztos, a széria létező legszarabb epizódja az övék, a leghatározottabban VV Leo és Ágica vergődését látom a sztorijukban, amitől ugyanúgy futkosott a hideg a hátamon, mint ettől, annyira szar volt.

most komolyan nem lesz már semmi figyelemre méltó történés ebben a nyamvadt szériában?? erre a végtelenül érdektelen, középszerű, hiteltelen szálra gondolták felfűzni a szerkesztők a műsor egész hátralevő részét?! nagyon rossz ötlet volt, mert az itteni kommentek látványos megfogyatkozásából arra következtetek, hogy nem lehet ez másként a nézők tekintetében sem...

raspberrypie 2015.01.22. 22:34:04

Edina mindjárt hipp-hopp eminens lesz :D

csiri bá 2015.01.22. 22:35:19

erre négyest? egyes alá maximum...

Mirocska 2015.01.22. 22:35:47

LAci: szóval te sem tudod! :-))))))

Leone_510 2015.01.22. 22:36:03

vak vezet világtalant

Mók_Ica 2015.01.22. 22:36:28

@vastyúk is ..: "most miért? a hajam miatt???" :))))

tanci: lacci, hol született Jézus?
lacci: de hát ezt nem is vettük tegnap.....
sírokkkkk........................................ :)))))))))))))

pomac 2015.01.22. 22:36:40

na előkerült a bikacsök :DDD

csiri bá 2015.01.22. 22:36:52

"Nekem nincs még egy kérdésem?" - de... mikor mész már a fenébe. :DDD

vastyúk is .. 2015.01.22. 22:37:29

@Mók_Ica: igen Fannikám, mert a hajad benőtte az agyadat. heheheh

nicu71 2015.01.22. 22:37:38

@sui.generis: Kövezzenek meg de nekem nem unalmas a Laci-Edina nyűglődés.Mondom ezt úgy hogy a vv6 ból a Krisz-Iza ,Dorka Zsolti meg előzőleg az Attila -Kinga párkapcsolattol szó szerint hánytam és a fejem vertem a falba.
Ezt valahogy bírom,és Ádinkát is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:38:09

@Mók_Ica: hát olyan kicsi, savanyú, sárga, de mi ezt érdemeljük. :D

Csak ügyesen! 2015.01.22. 22:38:13

Edina: sajna a faszim elvonja a figyelmet a tanulásról, ezért dobtam :D

Mók_Ica 2015.01.22. 22:38:25

lacci = zsóti??? köpőcső rulez....

pomac 2015.01.22. 22:39:19

o.O nem azt mondta az ofi hogy 5 döntenek :DDD

Csak ügyesen! 2015.01.22. 22:39:20

Fanni kacsintott a tancira :D :D

minden reggel 2015.01.22. 22:40:02

@Spitzbauer: nekem geszti szokott eszembejutni - nem egy súlycsoport a Belgäval ugyan -: "valaki lovagolt a szavakon "

Mók_Ica 2015.01.22. 22:40:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a tegnapi bv után biztos szóltak a szerkik, hogy csínyezzetek mán egy kicsit, mert sótlanok vagytok....

anti bácsi... el is felejtettem.... lálállálálálálá lilaliba, lálálálálá lilaliba

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:40:49

@nicu71: ez a románc kicsit túltoltnak tűnik (de ha más nem történik, mit mutassanak?) de Edina szerintem jól kavarja a szálakat.

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.22. 22:41:23

"Tökfejként is eminens vagyok" :D Általánosítható... :)

Ditti82 2015.01.22. 22:41:25

FeLLbontás... Neeeeee...

csiri bá 2015.01.22. 22:41:25

fellbontás két l... sírok. :))

Mók_Ica 2015.01.22. 22:42:47

wazzzzzzzzzzzzzzzzzzze..... 105/3 = 95.... 5*5=35.... hajrá :))))

pomac 2015.01.22. 22:42:51

wtf szerintem már a rendezők sem tudják hogy vágják az anyagot jobban bele vannak zavarodva mint ahogy minket akarnak összezavarni

2015.01.22. 22:43:03

@minden reggel: egy nagyon régi a Lordtól:
"A szavakon lovagolni kellemetlen, de még milyen"

vastyúk is .. 2015.01.22. 22:43:06

ötször öt, az harmincöt

Leone_510 2015.01.22. 22:43:49

- mi ez a szám Dóri?
- tariszám...izé tarifám?

Ditti82 2015.01.22. 22:44:09

Edina hogy nézett Robinra? Bazzzeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Mók_Ica 2015.01.22. 22:44:21

plasztik a válaszait miért kezdi úgy, hogy fúúúúúúúúúúú..... ???

witheroses 2015.01.22. 22:44:46

Prím számokra bontás Edina: Hű ez nehéz!
Robin: Felbontás két l?
Te jó isten! Ezek hova jártak iskolába?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 22:44:51

na ezeket már én sem tudom, hogy racionális számok, meg irracionális számok. valahogy baromira nincs szükségem rá :D 20 év alatt egyszer sem kellett :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:45:02

@vastyúk is ..: pedig Denisz tudja az alapdolgokat. De néha nem. :D

astryle 2015.01.22. 22:45:09

Dórit se lehet átbaszni, tudja a tarifáját kezelni :D

Ditti82 2015.01.22. 22:45:20

Robinnak tegnap még az énektanárnő jött be, nem? :D

Mirocska 2015.01.22. 22:45:24

Malacka is részt vesz a tesin?

csiri bá 2015.01.22. 22:46:04

@Krétagarbó: hát persze, mert odaképzeli a szám mögé, hogy $ vagy Ł vagy € :DDD

minden reggel 2015.01.22. 22:46:05

@Spitzbauer: itt elég sok szavakonlovagolàs van :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 22:46:06

ez a Fanni nagyon hülye... komolyan...

Krétagarbó 2015.01.22. 22:46:35

Fannika:)))) Ez kész van, mint a matekházi:)))

astryle 2015.01.22. 22:46:50

Ez a Tesi tanárnő szerintem ugyanaz aki belökte az anyósát a koporsóba a bossuú árnyékába :D

Mók_Ica 2015.01.22. 22:46:57

fáncsi most elég gáz.... milyen jó a picsád.... a tanárnőnek.... + nem szállsz be hozzánk egy 3asba denisszel???

ez nekem broáf

nicu71 2015.01.22. 22:47:03

Úristen ma Fanni sziporkázik.Jó segged van-mondja a tanárnőnek,a másiknak meg :de jól ki van kenve tanárnő ma :DDDDDDD

szmoti 2015.01.22. 22:47:23

Fanni mit nyom most? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:47:36

Fanni most annyira sok. És undormány az öncélú közönségessége.

És hogy beszél ez egy vadidegen nővel? Jó a picsád, meg ilyesmi? Tourette szindrómás??

tjunior 2015.01.22. 22:48:32

Fanni mekkora egy atomgyökérparaszt

Leone_510 2015.01.22. 22:48:35

fanni ha kitörné a nyakát nem ellenzem

vastyúk is .. 2015.01.22. 22:48:38

Dóri , zárd össze a lábadat!!!!

Commodore 2015.01.22. 22:48:40

@nicu71: Messze van a sziporkától...

Mók_Ica 2015.01.22. 22:48:41

fáncsi belehal a bukfencbe.... de csak mert nem hisztis....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:49:33

@Mók_Ica: nekem is broááf.

most annyira érződik rajta a verejték, hogy azért csinálja ezt, hogy a figyelem (figyelmünk) középpontjában legyen.
Gondolom rájött, hogy kinn már nagyobb téma most Laciék kufirca, mint az övék.

Csak ügyesen! 2015.01.22. 22:49:41

Most minek kell egyébként az ált. iskolai tesit nyomni? Miért nem lehet vmi normálisat, csak nem 11 évesek már.

pomac 2015.01.22. 22:49:53

bukfenctől fél de a kézenállástól nem :DDD

Krétagarbó 2015.01.22. 22:50:09

@Mók_Ica: nem csak hipochonder skorpió, én megértem...

Mók_Ica 2015.01.22. 22:50:43

megfogta a tanci melleit??? vmi megkattant szőrös agyacskájában.....

minden reggel 2015.01.22. 22:50:52

@Csak ügyesen!: ezt én is sajnàlom egy csomó érdekes dolgot is csinàlhatnànak

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:51:12

"Csak húsz fekvőtámasz jár ezért? Akkor bevállalom én is.. " :D:D

szmoti 2015.01.22. 22:51:18

@Csak ügyesen!: látod, hogy még ez sem megy nekik :)

Mirocska 2015.01.22. 22:51:42

Fanni semennyire nem vicces vagy jópofa.

Commodore 2015.01.22. 22:52:17

Lehet humorizálni, de Fnny nem vicces, nem is volt az, nem is lesz..

Mók_Ica 2015.01.22. 22:52:23

@Krétagarbó: a mai viselkedése és beszólásai ettől még kritikán aluliak......

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:52:29

@Csak ügyesen!: mit értesz normális tesi alatt?
Amúgy a héten most általánosiskolásat játszanak. :)

Ditti82 2015.01.22. 22:53:11

És megint "ilyen vagyok"... :D

Leone_510 2015.01.22. 22:53:50

akkor fanninak meg lehet fogni a mellét (vagy a helyét) annak aki majd aki találkozik vele az utcán és csak azt mondani - Én ilyen vagyok :)

perszepolisz 2015.01.22. 22:54:20

3 . éve megy ez a tesióra az isiheteken. Miért nem szeretik a tesiórát? Az volt a legjobb az egész isiben. Legalább a fiúk szerethetnék, de nem ezek a villalakók állandóan csak döglenének? Pedig mindig voltak köztük olyanok akik kifejezetten ki voltak gyúrva.
Pl. Laci elég jó karban van. Ezt a testet nem edzéssel érte el? Akkor hogy?

Csak ügyesen! 2015.01.22. 22:54:22

@szmoti: Ezek feladatok felnőttként már nem annyira egyszerűek, főként ezek a talajtornás dolgok.

raspberrypie 2015.01.22. 22:54:36

ez a holnapi előzetes??? hát, nagyon izgalmasnak ígérkezik.....

Mók_Ica 2015.01.22. 22:54:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): most a végén ezt igazolta.... és a holnapi előzetes alapján még kapunk ilyen megnyilvánulásokat... túltolta.... kár érte....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 22:55:09

@minden reggel: hát, ezektől ez telik. Milyen jól jönne most egy Szandika pl. :D

rearwindow 2015.01.22. 22:55:15

@Commodore: Fanninak tuti van valami szindrómája. sőt, inkább szindróma kombinációja

raspberrypie 2015.01.22. 22:55:34

@perszepolisz: én hogy utáltam gimiben... indiánszökdelés, fejenállás, bukfenc... pfej

kis.herceg 2015.01.22. 22:55:37

undorító egy lény ez a fanni, már kellemetlen nézni is

Krétagarbó 2015.01.22. 22:55:43

@Commodore: de legalább van miről beszélnünk. erre tökéletes. és ez ebben a játékban fontos.

nicu71 2015.01.22. 22:55:46

@Mók_Ica: na a holnapi méhg inkább az lesz...Én gyakran röhögök Fannin,de már tényleg túltolja.

szmoti 2015.01.22. 22:55:55

@Csak ügyesen!: a bukfenc? vagy a zsámolyokon ugrálás? szerintem pont azért ezeket a feladatokat választották a szerkik, mert azért ezt nagyjából mindenki meg tudja csinálni....

Csak ügyesen! 2015.01.22. 22:56:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Felnőttnek valót, most viccen kívül, gyerekként más a súlypont, meg az izületek is, az ilyenek, mint bukfenc, meg fejenállás, kézenállás, gyerekként általában mindenkinek megy, felnőttként, ha nem csináltad előtte folyamatosan, már nem, újra kell tanulni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 22:56:19

ÉH le fogja mosni, ha tényleg elindítják egy hónap múlva.

raspberrypie 2015.01.22. 22:57:00

én amúgy nem bírom annyira a Fannit, de most örülök, hogy ő van a középpontban, mert kiütötte EDINÁÁÁÁÁÁÁT :D :D már csak ezért is +1 Fáncsinak

bigél 2015.01.22. 22:57:07

@witheroses: Dennis kérdezte, hogy hány l.

Krétagarbó 2015.01.22. 22:57:13

@aggyistenbrittudós: nekem is. én bírom. legalább a tanárok is megdolgoznak a pénzükért...

witheroses 2015.01.22. 22:57:18

@raspberrypie:
Csatlakozom! Kislabdadobás, tigrisbukfenc, cooper futás. Végigszenvedtem az egészet. :)

raspberrypie 2015.01.22. 22:57:55

@aggyistenbrittudós: *.* 1 hónap múlva jön az Éden Hotel???????? ááá, komolyaaaan????? utána többet rá se nézek a VV-re

Mók_Ica 2015.01.22. 22:58:19

@rearwindow: szőrös agy szindróma :)))

@nicu71: nagyon úgy tűnik, hogy ezzel akarja kiprovokálni, hogy jeleket kapjon és ő legyen a kiválasztott.... már a tegnapi öfiben leadott veszekedést is emiatt provokálta..... sztem

csiri bá 2015.01.22. 22:58:21

@aggyistenbrittudós: mivel az a tv2-n lesz nem a superen, többen láthatják... így nem nagy kunszt megjósolni. :)))

raspberrypie 2015.01.22. 22:58:27

@witheroses: a rohadt cooper!!!! :D mindig csaltam :D megcsináltam 20-at, bemondtam 80-t :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 22:58:45

@Mirocska: mi meg nem vagyunk egy vérből valók :)

Csak ügyesen! 2015.01.22. 22:58:45

@perszepolisz: Nyilván nem bukfencekkel érte el ;) :) Én nagyon szeretek sportolni, gyakorlom is, de ezeket a feladatokat én is utálnám. 20 éve nem csináltam hasonlót, mert minek?

bigél 2015.01.22. 22:59:33

@raspberrypie: én is utáltam

ezzel utáltatják meg a tesiórát, ahelyett, hogy olyan mozgásformát választhatnának a gyerekek, amihez kedvük van

mondjuk nálunk lehetett legalább ötöst kapni azért, ha valaki elment pl. teljesítménytúrára (volt ez az olimpiai ötpróba vagy mi a civileknek), ami elég ösztönző azoknak is, akik egyébként bénák, mint én

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.22. 22:59:42

Tegye fel a kezét, akit hidegen hagyott Fancsika? Előjel mindegy...
Ez az amit tud.Amúgy még én is emésztem... :)

pomac 2015.01.22. 22:59:50

@Csak ügyesen!: milyen felnőttek milyen izületek :DDDDDD ezek 22-26 év közöttiek :DDD intellektuálisan meg 10:D

raspberrypie 2015.01.22. 23:00:10

@Csak ügyesen!: ja, sulikban is többet érne valami normális erősítés, és az, hogy megmutassák mindennek a technikáját, hogy többet bírjanak csinálni belőle a diákok + erősítés

bigél 2015.01.22. 23:00:17

@witheroses: ja, bocsi, csak most olvasgatom vissza

Mók_Ica 2015.01.22. 23:00:34

@Krétagarbó: sztem direkt provokál.... nem beszél rá senkit, hogy tegyék rá a jelet, hanem kiprovokálja a viselkedésével....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 23:00:37

@Csak ügyesen!: szerintem pont ezért is végeztetnek ilyen gyakorlatokat velük. Nagyjából egyenlőek az esélyek. Látod, a hastáncosnő Fanni se tud kézen állni, meg a fittnesszlédi Dóri is tök esetlen, a fiúk hiába gyúrnak a kondiban, nem tudnak szabályos fekvőtámaszt nyomni...
Amúgy mit értesz felnőtteknek való tornán? (tényleg érdekel)

minden reggel 2015.01.22. 23:00:46

@Csak ügyesen!: én múltkor cigànykerekeztem a lànyomnak, kicsit elbizakodottan h 20 éve is ment és csillagokat láttam :)

raspberrypie 2015.01.22. 23:01:09

@perszepolisz: felülés/hátizom, bár mondjuk, volt mikor az átlag 120 volt inkább. fekvőre összeszedtem magam, azt a tanár számolta :D

Mirocska 2015.01.22. 23:01:27

@Csak ügyesen!: Az biztos, hogy én már meg sem mernék próbálni egy bukfencezést! :-D

vastyúk is .. 2015.01.22. 23:01:56

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): én azért rühelltem a tesit, mert a lányoknak ezeket a hülye szintfelmérőket kellett csinálnunk, a fiúk meg kedvükre focizhattak. Nem értettem, hogy mi miért nem játszhatunk valamit

perszepolisz 2015.01.22. 23:01:57

@raspberrypie: Azt hittem a Cooperre mondod. :D

szmoti 2015.01.22. 23:02:07

@Csak ügyesen!: tudom, ezt nem neked írtam, igazad van az ízületekkel kapcsolatban, de szerintem a bukfenc az simán megy, most ki is próbáltam, utoljára szerintem gimis tesin kellett, azóta eltelt 12 év, és megy :D sőt nagymamám hatvanévesen is simán bukfencel, igaz a hátra felé már nem megy neki. De ős sem szokta gyakorolni. Viszont fejenállni, azt csak egészen kiskoromban olyan 6-7 évesen tudtam, azt azóta sem tudok, nem is merek, meg suliban nem is szabadott, fejsérülés miatt egy darabig, de jó arcok voltak a tesitanáraim szerencsére mindig és az ilyeneket kiválthattam valami másik feladattal :) szóval ne érts félre, nem vitatkozni akarok veled, sőt van igazságod neked is, csak szerintem ezek azért nem voltak olyan nehéz feladatok

bigél 2015.01.22. 23:02:16

Éván ugyanolyan felső van, mint Fannin volt?

raspberrypie 2015.01.22. 23:02:38

Éva azt hittem azt mondja, hogy "Leonidasz; nem tudom mennyire emlékeztek rá, én ejtettem ki őt" :D :D :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 23:02:47

@csiri bá: he? ez nem az a fajta jóslás volt. tv2n lesz. ott -feltételezem- több és izgalmasabb események lesznek. a vágatlan verzió meg valóban a suptv2-n fog menni. hö :)))) jajdeváromjujj!!!

Mók_Ica 2015.01.22. 23:02:50

leonidasz.... vajon miért vakarták elő??? elsőként esett ki.....

nicu71 2015.01.22. 23:04:45

nahát ...Leonidász jön.Tegnap arra gondoltam ,milyen pikáns lenne ha Béci lenne a vendég.
Komolyan Éva előtt le a kalappal.Amilyen siralmas volt az elején,annyira jó most.

csincsilla72 2015.01.22. 23:04:56

@Mók_Ica: Napok óta cirkuszol. Tegnap mi volt az a fiókcsapkodás? Ha ki akar menni, akkor pakoljon és húzzon végre haza. Nagyon sajnálok mindenkit, aki ezzel a riheronggyal valaha az életben bárminémű kontaktusba kerül. Remélem, Denisz nagyon gyorsan átgondolja, hogy szüksége van-e egy ilyen nőre. Benn a villában vagy odakinn.

Csak ügyesen! 2015.01.22. 23:05:19

@pomac_ [(k)an]ál: Pl, amit Minden reggel is ír, a cigánykerék a legnagyobb átbaszás :D Gyerekként tök természetes, aztán megnyúlsz, átkerül a súlypont, a hajlékonyság már nem gyerek hajlékonyság, és azt hiszed, h ezt csípőből és aztán krva nagy koppanás :D

Szóval már egy 20 éves izület sem olyan, mint egy 12 éves (és most olyan feladatokat csinálnak, amik az utóbbi korosztályoknak való).

Krétagarbó 2015.01.22. 23:05:20

@Mók_Ica: simán lehet.

Leonidász. Nem hízott sokat??

raspberrypie 2015.01.22. 23:05:54

@nicu71: nála tényleg látni, hogy fejlődött! pár BV-t kihagytam, nagy volt a kontraszt utána, pozitív értelemben

csincsilla72 2015.01.22. 23:06:53

@DerültÉgből: és miért jó az RTL-nek, ha műsor közepén elkapcsolunk, mert Kazal műsora nézhetetlenné teszi az egészet?

minden reggel 2015.01.22. 23:07:26

@csincsilla72: nem pont denisz tehetné hûvösre pár órára? Kár h nem fogja merni

raspberrypie 2015.01.22. 23:07:26

jézusom... :D pasi program: gyantázás :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 23:07:33

Uramisten, ezek egymást gyantázzák... :D Mint két cuki barinő.. :D

Commodore 2015.01.22. 23:07:59

@Krétagarbó: Na! Kipróbálom a cigánykereket, lefelé a lépcsőházban, (+3 fröccs) Lesz miről beszélni, a néniknek, holnap reggel...

Mirocska 2015.01.22. 23:08:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Laci nemrég még ülvepisilős buzinak nevezte Robint, most meg a gyantázásról oktatja.... Hm.... :-D

Csak ügyesen! 2015.01.22. 23:08:45

@szmoti: Én sem akarok vitatkozni egyáltalán, nem azért írtam :D Csak felrémlett, h már egyetemen sem ilyen tesit csináltunk, és azért szerintem inkább olyat kéne, jobban is élveznék, meg fizikailag is jobb lenne. De persze, nyilván kibírhatóak ezek a feladatok.

Krétagarbó 2015.01.22. 23:08:56

Laci és a szőr. Előadás. Ennyire értenének mondjuk a földrajhoz pl..

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.22. 23:09:12

@csincsilla72: Én még sosem kapcsoltam el miatta, de nem képviselek reprezentatív felmérést :D

Mók_Ica 2015.01.22. 23:09:26

@Krétagarbó: gyereke született, talán ezért :)))

lacci + robin a gyantázásról.... :))))

Mirocska 2015.01.22. 23:09:35

@Commodore: Vigyázz magadra! Hiányoznál! :-D

Csak ügyesen! 2015.01.22. 23:09:42

Ez kib. szürreális volt :D :D Laci és Robin milyen békésen megbeszélték a gyantázás rejtelmeit :D

pomac 2015.01.22. 23:09:51

@Csak ügyesen!: akkor én más vagyok mert nekem megy :D

Krétagarbó 2015.01.22. 23:09:56

@Commodore: erre is gyere:) kapsz sört. Ja az nincs. Pálinkát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 23:09:59

@DerültÉgből: öööö mit nem?? :D
(Arra gondoltam, hogy igy vagy úgy, de Edina se hagy hidegen senkit.)

bigél 2015.01.22. 23:10:00

ez a szőrözés elég szŐrreális (sic!) volt

minden reggel 2015.01.22. 23:10:03

@Csak ügyesen!: ràadàsul ma már arra is kell figyelni mennyire csúszik fel közben a póló

szmoti 2015.01.22. 23:10:21

@Csak ügyesen!: na nekünk egyetem a tesi óra már csak egy vicc volt :D fociztunk, kosaraztunk, kéziztünk, illetve, már azért megjárt a kredit, ha csak bementél órára :D

pomac 2015.01.22. 23:11:08

@Commodore: abból inkább tigrisbukfenc lesz mit hogy cigánykerék :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.22. 23:11:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Értettem :) de én sokat dolgozom rajta, hogy hidegen hagyjon :D Elég jól megy :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 23:11:38

@Mirocska: holnap még leszedi a hátáról a szőrt, meglásd... és ha igy haladnak a dolgok, még testápolóval is bekeni Robin hátát. :D

witheroses 2015.01.22. 23:12:16

Még én se kapcsoltam el, de pislogok folyamatosan, hogy milyen értékrend van a villában. Ennyire alpári társaságot még egyik szériában sem láttam.

pomac 2015.01.22. 23:12:36

@minden reggel: arra figyelünk is eléggé :DDD

csiri bá 2015.01.22. 23:13:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ha most azt mondod, hogy utána még össze is jönnek, megyek a konténerhez. :DDD

Mók_Ica 2015.01.22. 23:13:11

@Commodore: a 8dikról is vállalod? :)))) üzemanyagot biztosítok :)))

@Krétagarbó: jajaja :))) a menyasszonya :))) úgy tűnik, hogy afféle rendes kispapaként az anyukával hízott :)))

Mirocska 2015.01.22. 23:13:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Jujjj, az pont annyira kell majd nekünk, mint Maci fürdetése! :-D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 23:14:07

@csiri bá: mondtam én hogy lesz itt még pasis dugás valagba...

bigél 2015.01.22. 23:14:19

@Mirocska: én is ezen gondolkodtam - lehet valami más van az "utálat" hátterében? lehet Edina két f@sz között a földre kerül? :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 23:14:51

@csiri bá: hát, ha már 20 évesen irni tud a pöckével, akkor muszáj lesz neki. :D

nicu71 2015.01.22. 23:15:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): már tegnap észrevettem milyen szőrős Robin háta.Anno én is gyantáztattam ,kurva jó érzés,a háton nem fáj egyáltalán/pasi vagyok :D/ Ma már nem érdekel annyira persze 35-ön túl.

rearwindow 2015.01.22. 23:15:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): na,mégiscsak éket ver Robin Edina és Laci közé , csak nem úgy ahogy számítottunk rá? :-)

raspberrypie 2015.01.22. 23:16:07

@csiri bá: ettől az interjútól még szimpatikusabb! :) bár a VV4-ben is Évás voltam :)

Mók_Ica 2015.01.22. 23:16:23

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): lacci nem is edinára féltékeny, hanem robinra???? :o

Commodore 2015.01.22. 23:16:30

@Krétagarbó:@pomac_ [(k)an]ál: 1 nagy csattanós hasas a földszintre

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 23:16:41

@csiri bá: pedig ez MEKKORA csavar lenne már a történetben! :D:D
Edina meg verné a fejét a falba, hogy mekkora balek volt. :D

csiri bá 2015.01.22. 23:17:00

@-pkata-: és a Farkaskölök szétkapja a vellát, mert ott bukja el a milliókat.:))

csincsilla72 2015.01.22. 23:17:29

@minden reggel: szerintem sem, pedig nagyon kéne.
@DerültÉgből: én már több alkalommal. Borzalmasan irritál a létezése is. Beérte Edinát:-( Végtelenül ostoba, gátlástalan, közönséges, útszéli a stílusa. Soha az életben nem fogják beengedni jobb társaságba. Nem érdekel, hogy mindez provokáció-e, takarodjon már a halál ivarszervére.

bigél 2015.01.22. 23:17:49

@Mók_Ica: bármi megtörténjet, ez a VV! :D :D

Krétagarbó 2015.01.22. 23:17:52

Az énektancinéni annyira már nem jó csaj sztem, tegnap Robin annyira el volt ájulva. Jól karbantartott 40-es.

kamilla123 2015.01.22. 23:17:59

@aggyistenbrittudós: igen, érdekes, h ameddig Zsu bent volt, Edinka nem kezdte el a "játszani akarok" dumát. Amikor ő nem hagy élni másokat, mert tapad, meg féltékenykedik, az oké. Amikor most már nincs bent konkurencia, viszont neki ott van Robin, akkor meg lehet szívatni Lacit. Kíváncsi vagyok, mit szólt volna, ha Laci ezt lenyomta volna neki, amíg még Zsu bent volt. Edinka egy önző dög, aki minden pasit maga körül akar tudni, mert szegény tudja, milyen nyominger és komplexusai vannak. Persze Laci megérdemli. Amúgy kinézetre Edinka olyan, mint Cyrano de Bergerac. Hosszú orr, hetyke bajusz, elálló fülek. Csak neki még műfoga van és öklömnyi pattanásai is a homlokán. Nem csoda, hogy minden férfi megvadul érte a vellában.

csiri bá 2015.01.22. 23:18:33

@raspberrypie: én nem, de azért linkeltem, mert tök korrekt a csaj...

kamilla123 2015.01.22. 23:18:57

@Krétagarbó: jó, hát valszeg már a két hónapnyi nőhiány is beszél belőle. De azért most a belevalóban nem olyan rossz sztem. Meg már nem fiatal.

csiri bá 2015.01.22. 23:19:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): főleg ha hármad jutnának be a döntőbe és ő esne ki elsőnek, a fiúk meg kézenfogva ott maradnának. :DDD

Csak ügyesen! 2015.01.22. 23:20:09

Robin-Laci? Végre lenne egy páros, akiket őszintén tudnék kedvelni :)

csiri bá 2015.01.22. 23:20:10

@-pkata-: akit a farkasok neveltek ott az erdőben és állítólag olyan szőrös a lába mint egy farkasnak. :DDD

Commodore 2015.01.22. 23:20:23

@Krétagarbó: Pálinka? OK! Viszek MeDiciN labdát! Jó?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 23:20:52

@nicu71: háton nem fáj? Hogyhogy?
Én nem is figyeltem Robint hátát, csak itt irták, hogy kurva szőrös neki. Hát, lesz munkája szegény Lacinak... remélem van elég gyantacsik a villában. :D

Krétagarbó 2015.01.22. 23:21:23

@csiri bá: akkor nem nyerne Robinnyó, a sok tinilány nem appolna rá...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 23:22:40

@csiri bá: akkor jönne némi sirás után az hogy urámisten, ázt nám hiszám ál! :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.22. 23:24:29

@csincsilla72: Ezek a jelzők megállják a helyüket, mégis van valami -és számomra is megfoghatatlan, hogy mi az...-amitől mindig" visszafogadom" és amíg ezt is kiváltja bennem,addig nekem élő marad a" Fanni jelenség" és kíváncsivá tesz mindig, hogy mivel fog meglepni...

nicu71 2015.01.22. 23:24:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem fáj mert vastag ott a bőr,nem olyan kis vékony mint mondjuk a bimbinél...vagy a csajoknál a szeméremdombnál...ugyhogy szerintem ki fogja birni Robinka is.Már ha tényleg nekifognal és a szerkesztők is ugy gondolják hogy bemutatják :)

Krétagarbó 2015.01.22. 23:26:00

@csiri bá: ja, azt hittem, Robin a farkaskölök:)))

csiri bá 2015.01.22. 23:28:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Robinnyó nyerje meg, látni szeretném, Ádinka fizimiskáját, ahogy először leesik az álla, aztán jön a "hát ázt nám hiszám ál", aztán ahogy már kezdi tervezni, hogyan hálózza be Robinnyót. :DDD

minden reggel 2015.01.22. 23:29:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hátunkon kevés az idegvégződés. :) nem tudod pl. megmondani h egyszerre hány ujjal érnek hozzá.

Ditti82 2015.01.22. 23:31:08

@csincsilla72: Csak menstruál. :D Amúgy szerintem is vállalhatatlan.

csincsilla72 2015.01.22. 23:31:10

@DerültÉgből: szerencsés vagy, hogy te még "jelenségként" tekintesz rá. Én egy olyan nőnek látom, akivel csak többen vagyunk, de minek....
A büdös életben nem lesz hasznos tagja a társadalomnak, megcsinálni is kár volt. De szaporodni tud, és ez az igazán ijesztő. Hogy az ilyenekből még több is lehet.:-(

csincsilla72 2015.01.22. 23:31:47

@Ditti82: ja, mi is szoktunk. Csak valahogy nem veszi észre a világ...:-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 23:32:32

@minden reggel: én mégis csikis vagyok. engem pl elég nehéz masszírozni :) leugrok az ágyról :)

Krétagarbó 2015.01.22. 23:32:44

@Commodore: Köszi, neked is:) Meg mindenkinek! Én el..

Csak ügyesen! 2015.01.22. 23:32:56

@csincsilla72: Vagy csak azt hiszed, h nem ;) :)

Ditti82 2015.01.22. 23:33:03

@-pkata-: Ne már, mindjárt hányok. :D

Mók_Ica 2015.01.22. 23:33:38

hehe :) rtl.hu/rtl2/valovilag/itt-a-nagy-vv-pot-szintfelmero

remélem ti tudjátok a helyes válaszokat :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 23:34:22

@Ditti82: nyugi, előtte még gyanta-pettingelnek egyet :D intim gyanta, miegymás...

Mók_Ica 2015.01.22. 23:35:37

@Mirocska: én a kerületet elrontottam.... így csak foskilences.... :)))

Mirocska 2015.01.22. 23:35:43

@-pkata-: Még csak Denniszét hallgattam meg. Nem is derült eddig ki, hogy milyen fontos neki az anyukája, szinte az egész fogalmazás róla szól.

csiri bá 2015.01.22. 23:35:49

@Ditti82: nem bírod, amikor két izmos férfitest egymáshoz simul? :DDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 23:36:42

@kamilla123: én -hangsúlyozom- én, naggyon bírom ezeket a kis feszkókat. mindenki csinálja csak a kis dolgocskáit, féltékenykedjenek (!), beszéljenek csúnyán (!), mutassanak rossz példát (!) mi mármint mi pedig érezzük a különbséget és a határt, és ne éljük bele magunkat az ő életükbe.

(hajrá fanni)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 23:37:33

nah, én elmék aludni, jó éjt nektek :)

csiri bá 2015.01.22. 23:37:56

@-pkata-: tán még zsacsivasalás is lesz. :)))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.22. 23:38:17

@csincsilla72: tiszteletben tartom a véleményedet,bár én a társadalmi hasznosságot nem keverném ide, mert én iszonyatosan és társadalmilag is haszontalan módon nézem ezt a VV-t és még arra is vetemedek, hogy itt irkálok ilyen későn, amitől holnap leszek társadalmilag sokkal haszontalanabb, mintha jól kialudnám magam :))) úgyhogy most nagggggyon fegyelmezetten el is köszönök. Jó éjt mindenkinek! :)

xukxuk 2015.01.22. 23:38:18

Jól játszik a fáncsi.

bigél 2015.01.22. 23:39:33

@aggyistenbrittudós: én Robinkának szurkolok, de a többire +1

Mirocska 2015.01.22. 23:44:34

@-pkata-: Egész jók ezek a fogalmazások, kár, hogy az összefoglalóba csak Fanniét mutatták.

ornyim 2015.01.22. 23:46:35

@nicu71: egyet kell értenem :) bár a mai húzása nem tetszett Edinának, de aki ezek után is azt állítja, hogy a Laci taktikázik, az vak!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 23:47:11

@Mirocska: Denisz minden békés, nyugis reggelen kinyitja a PALETTÁKAT. :D

kamilla123 2015.01.22. 23:48:00

@aggyistenbrittudós: a feszkóval nekem sincs bajom, sőt, nekem teljesen mindegy, ki nyeri meg ezt a játékot, mert senkit nem bírok bent. Edinkára mondom egyedül, hogy ő ne nyerjen (persze, h ő fogja amúgy), mert ő emberileg mindennek az alja. A VV-t egyébként már csak félszemmel nézem. Inkább várom az Éden Hotelt:-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 23:49:56

minden kedves többieknek sok boldog jóéjszakát kívánok, :3 cicis öleléssel.

kamilla123 2015.01.22. 23:51:12

@csiri bá: "Robinnyó nyerje meg, látni szeretném, Ádinka fizimiskáját, ahogy először leesik az álla, aztán jön a "hát ázt nám hiszám ál", aztán ahogy már kezdi tervezni, hogyan hálózza be Robinnyót. :DDD"

Ja, csak ott bukna meg a kis próbálkozása, hogy Robinnak a kinti életben már nemcsak egy műanyag kamionsofőr, egy agyatlan hajas baba és Cyrano de Bergerac között lenne választása. :-)

Ditti82 2015.01.22. 23:52:13

@csiri bá: Inkább hozzám simuljon. :D

Csak ügyesen! 2015.01.22. 23:57:47

@ornyim: Ezt beszéld meg Évával, mert ő még mindig tartja magát ehhez, sőt, a mai BV-ben gyakorlatilag lekurvázta Lacit :D :D Én se értem, h lehet még mindig ezt gondolni (persze rájátszás az van, de az mindegyiknél van).

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.23. 00:01:21

én simán bekajálom, hogy baukó éva megváltozott. még ha emiatt fekete pontot kapok is harci delfintől.

na, tényleg lépek :)

ornyim 2015.01.23. 00:04:36

Hol tudom nézni az élő streamet?

ornyim 2015.01.23. 00:06:37

@Csak ügyesen!: Baukó Éva véleménye teljes mértékben hidegen hagy :D ő se különb egyiknél se :)

Morcz 2015.01.23. 00:14:51

@aggyistenbrittudós: szerintem is sokat változott pozitív irányba.

A mai öfi kinek hogy tetszett? Én az első 17 percet leszámítva (L+E nyűglődés amit áttekertem) végigröhögtem az egészet. :)))))

Mert Csak 2015.01.23. 00:18:56

@kamilla123: valahogy egyetértek... egyik se szimpi

Ditti82 2015.01.23. 00:20:29

Robin fogalmazása tök cuki, Dennisét is csak a vége rontotta el, Danié nagyon kis összeszedett, Lacié épp az ellenkezője, Dórié is cuki bár esetlen, Edináé meg olyan edinás. Fanniét nem kommentálnám.

minden reggel 2015.01.23. 00:28:13

az iskolai fogalmazások nagyon érdekesek és sokatmondóak voltak.

Fannié tényleg a legjobban lett megírva,nagyn gördülékenyen, de a tartalma hát, az sztem gáz volt, biztos pukkasztani akarta kicsit a tanárbácsit. szoli, cici,nyali-fali.
Robiné gyönyörű lírai volt, feleségem lágy tekintete :) és a többi.
Dani a-ból b-be tőmondatokkal jutott el, de korrekt képet festett egy szép családi jövőről. Az RTL-esmunkájátleírhatta volna viccesebben az egykihagyott poén volt sztem.
Deniszé is tetszett a vidéki csend, kutyák, cicák, paletták :), bár enyhe anyakomplexust véltem benne felfedzni :)
Dóri is cukiii volt,nem hiszem hogy bárki erre tippelt volna,hogy 10 év múlva otthon gyerekezik,bár a reggelit a pasi csinálta és munkába is csak ő ment :) de tetszett, ahogy átérezte.
Edináé nem tetszett. olyan dekára kimértnek tűnt
Lacié sem tetszett,de lehet hogy csak a feladattal nem tudott megbirkózni

dRm 2015.01.23. 00:30:11

@ornyim: azt mondod huncut ez a lacibetyár?

dRm 2015.01.23. 00:31:46

Kurvara kreatív ez az rtl hogy minden szériában letolnak egy iskolahetet.

Morcz 2015.01.23. 00:43:06

@Commodore: köszi, közvetítsetek, én elteszem magam holnapra. Reggel majd bekukkantok.

dRm 2015.01.23. 00:44:37

@kamilla123: éden hotel yeeee.
Miért fogja megnyeri szerinted? Nem igazán kameraképes igy nem gondolnám hogy megnyeretne vele az rtl.

jóskapistuka 2015.01.23. 00:47:28

Valaki meg tudná mondani, hogy hívják a tesi tanárnénit? Nekem nagyon tetszik. :)))

raspberrypie 2015.01.23. 00:51:51

Off: Február 23-án jön az Éden Hotel!!!!!!!!!! Cc-n olvastam. Ááá alig hiszem el!!!

dRm 2015.01.23. 00:59:31

@raspberrypie: kiraly lesz. En spec nem igazán viselem mar el ezt a nyuglodest ami a vv ben megy.

Ms Smaragdváros 2015.01.23. 01:05:48

Dennisz 10 év múlva szeretne az anyja mellett ébredni. :) 37 évesen. Az egész fogalmazás az anyjáról szól :) :DDDDDDDDDDDDDDD

Edinánál meg érdeklődve érdeklődik az anyja.
:DDDDDD

Komeszka 2015.01.23. 02:41:30

Fanni lesz a kiválasztott és Robint fogja vinni.

Megdobbent 2015.01.23. 06:45:12

@kamilla123: Wehe, en is megvadulok tole, egybol lapatot keritenek es addig utnem, amig magasabb 1 cm-nel :> Randa egy fereg. De ez a herpeszes-hepas feketelyuk, ezt elvezet nelkul, egyetlen lovessel elaltatnam, es menne a fertozo dogkutba. Pfej.

mézescsók 2015.01.23. 08:50:48

@-pkata-: A Való Világban minden lehetséges. Akár egy geológiai-régészeti-hitbéli vita. Bizarr ugyan, de itt mindennek helye van. Én éppen ennek kapcsán tegnap olvastam, hogy laboratóriumban félóra alatt előállítható a kőolaj. Meg van oldva az energiahordozók összes gondja, a globalizációt már nem is említem.Na, hurrá!

kamilla123 2015.01.23. 08:51:15

@dRm: hát erről már sokat dumáltunk itt. A bemutatkozó filmje is már annyira hatásvadász volt, illetve sztem sokan bekajálják a kedves, tiszta szívű, őszinte leány dumát. Meg sztem sok női néző örül,h van nála rondább is. Nem szeretik a nők, ha valaki szebb náluk:-)

mézescsók 2015.01.23. 08:52:34

@aggyistenbrittudós: Jöhet az önbizalom nyaláb!!! Inkább több, mint alig valamennyi. Előre is kösz, jelzem, ha ideér!!!!

Mirocska 2015.01.23. 08:53:08

@minden reggel: Fanni fogalmazása lett a legidétlenebb, mégis csak az övé került adásba... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 09:07:07

@Mirocska: Ebbe a reklámblokkokkal töredezett szűk egy órás öfibe tényleg nagyon keveset lehet betenni. Azt gondolom, hogy az iskolahétről több anyagot is feltehetnének a netre, akár vágatlanul is. A fogalmazásoknak örülök, hogy felkerültek. Egyébként meglepő, hogy ahhoz képest, hogy -tisztelet a kivételnek- alig olvasnak (szépirodalmat meg egyáltalán) a fogalmazások összességében egész "irodalmira" sikeredtek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 09:10:06

@kamilla123: Igazából kezdem azt hinni, hogy neked nem is Edinával van a fő gondod, hanem azzal a ténnyel, hogy az RTL előre meghatározta gyakorlatilag a sorrendet, és a végeredményt a szereplők között...

ornyim 2015.01.23. 09:20:39

@dRm: Azt mondom, hogy ilyen fokon nem lehet színészkedni. Én azért tudnék vele mit kezdeni, na :D Őszintén szólva szerintem egy jó pasi. De úgy látszik, hogy törvényszerű az, hogy a jó pasiknak szinte mindig "ronda" barátnőjük van, és fordítva. :D Egyszer kerülne a kezeim közé... :$ :D

Baresz83 2015.01.23. 09:20:40

Off: vajon az Éden Hotelről is lesz hogyvolt? Jó lenne! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 09:30:11

@kamilla123: Edina egy tök átlagos megjelenésű lány, se nem csúnya, se nem szép, de hogy Ronda lenne...?
A maga nemében -szerintem- Dóri vagy Fanni egy dekával se "szebb", mint ő, csak jobb a marketingjük. Smink nélkül meg se mernek jelenni, azt se tudjuk igazából hogy néznek ki.
Na jó, Fanni esetében azért vannak sejtéseink (lásd indiános hét), hiszen a látvány enyhén szólva is sokkoló volt ahhoz képest, hogy egy kis festékkel meg műszempillával mit lehet kihozni belőle. :D
Egyszer azért Dórit is megnézném smink nélkül....

Hedonistamama 2015.01.23. 09:35:21

@mézescsók: Elgondolkodtató! Valamikor eretneknek nyilvánították és máglyán égették el azt, aki úgy gondolta a Föld kering a Nap körül és nem fordítva... Hawking zseniális és még filmet is készítenek az életéről, miközben még meg sem halt! De még ő sem képes összeegyeztetni a termodinamika főtételeit az ősrobbanás elmélettel ;)

Csak azért nem szabad lehülyézni, mert nem értjük amit mond :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 09:36:29

@aggyistenbrittudós: ugyan... egy Baukó Éva nem tud közénk állni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 09:42:24

@minden reggel: igen, Dórié elég érdekes volt... Reggel felkel, elintézi a gyerekeket, közben a férje reggelit csinál a családnak munka előtt, majd leadja az apróságokat, aztán haza megy és teszi, amit máskor is szokott(!). Olvas, tévézik (szolizik, kondizik), stb., aztán megy és begyűjti a gyerekeket.
Majd apa hazajön a munkából és (bár ezt így nem írta ki, de ezek után simán elképzelhető, hogy) vacsorát is főz a kiscsaládnak.. Hát nem idilli? :D

Mirocska 2015.01.23. 09:43:21

@VV Erőlegény: Igen, jó lenne több anyag. Például tegnap az énekórából sem mutattak semmit, pedig biztos vicces volt.

Bujumburi 2015.01.23. 09:43:53

Fanni extra extrovertált a tegnapi öfiben rettenet, ripacskodik, játszik a kamerának, még ha ordenáré módon is.

mézescsók 2015.01.23. 09:48:05

@aggyistenbrittudós: Kérd szépen!
"Már minden helyen kerestelek, ahol nem vagy, csak azt a helyet nem találom, ahol vagy. Csak azt tudom, hogy ott vagy, ahol én nem vagyok. ....Esetleg, ha nagyon-nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél?"(Milne: Micimackó, de úgyis tudod).
Remélem, visszajön, én is kedveltem a stílusát.

candyperfumegirl 2015.01.23. 09:58:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pontosan. Az meg nettó baromság, hogy a nők utálják a szép nőket. Kezd rohadtul idegesíteni az "Edina ronda nő, és minden faszsága erre vezethető vissza" agyrém is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 09:58:34

@Mirocska: Egyetértek. Ének, matek, magyar, töri, tesi, stb. minden érdekes lenne egy kicsit bővebben. Ugye az iskolahéten is az öfi fele a kapcsolatok alakulásáról szól (jelenleg az új "szerelmi háromszög" kialakulásáról), tehát csak az öfi fele, kb 20 perc szól a tematikus tartalomról. Ez nagyon kevés a szereplők jobb megismeréséhez a tematikus játékban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 09:59:46

@candyperfumegirl: Azért a vérnyomásodra vigyázzál, ennyit nem ér meg a dolog. :-)

csiri bá 2015.01.23. 10:02:15

"a falra tekintve láttam az elvégzett egyetem által kiállított oklevelet a nevemmel ellátva" - Anyagcsere manager? (gyk: WC-s néni). :)))
"és láttam férjem barna szemeit" - Lacc, neked annyi. :DD
"én csak álmodni mertem, hogy énekesnő lehettem és beteljesült" - és most VV Edina adja elő Mozart Varázsfuvolájából az Éj királynőjének áriáját... :))

ornyim 2015.01.23. 10:03:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egyetértek, én sem nevezném Edinát rondának, teljesen átlagos szerintem. Dóri viszont átlag alatti számomra, nem látok benne semmi szépet és semmi eredetit sem. Na meg, elég unalmas jelenségnek tartom. De hát a nagy mell és a sz.pós száj sok pasit megbabonáz :D

csiri bá 2015.01.23. 10:04:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egyszer azért Dórit is megnézném smink nélkül - nem vagy te egy kicsit mazochista? :DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.23. 10:10:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem hallgattam meg őket, de akkor ezek szerint Dórika rabszolga férjet keres? :)

csiri bá 2015.01.23. 10:14:09

@-pkata-: kész Lila akác köz. .DDD

minden reggel 2015.01.23. 10:23:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen :) erôsen elgondolkodtam h én valamit jól benéztem a csalàdi munkamegosztàsról

Mirocska 2015.01.23. 10:27:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mindenki gyerekről álmodozik, kivéve Dennist, ő az anyjáról! :-D

mézescsók 2015.01.23. 10:32:27

@egyemakisszíved: Én ilyet magamtól nem tudok kitalálni. Nem mondta, hogy a misszionárius pózt kedveli, de abból, amit előadott az jön le, hogy csak ezt ismeri. Amúgy nekem tökmindegy, felőlem akár a fojtogatós szexet is szeretheti Edina pedig már annyi mindent összehordott, hogy sem kedvem, sem időm tippelgetni, hogy mi volt az igaz. A szerelem és a szex nem ugyanaz, bár az alanya lehet azonos. Kisbéka szerelmet sem akart és szexet sem, legalábbis ezt mondta. Bejött (???) mindkettő, bár szerintem nem, de erről már meg sem nyikkanok, mert végtelenül unom a témát. Mindegy: egy fogást rendelt az étlapról, de megkapta az egész menűsort. Legyen vele nagyon boldog, de csendben, ha kérhetném. Ja, és még valami: hogy nem a nyereményért szexelt. Persze, hogy nem. Nem is állítottam. A nyereményhez vezető út szerves tartozéka - szerintem.

.@-pkata-: Reszelt fekete retek mézzel. Először büdös (a retek), de elmegy az illata. Viszont hatásos. Anyám üldözött vele, amíg gyerek voltam, most a férjem. Jobbulást!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.23. 10:32:44

@Mirocska: na de akkor most a Laci vagy a Dönisz az anyakomplexusos?

Baresz83 2015.01.23. 10:34:34

@VV Erőlegény: a munkahéten bezzeg sokkal több időt szántak a tematikára, pedig az feleannyira sem volt vicces, mint a suli...

minden reggel 2015.01.23. 10:36:51

@Mirocska: ràadàsul a tenyerébôl ettek, ahogy mondta volt lelkizés sírás semmi anyázás. Talán ezért maradt ki

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 10:47:00

Igen. sztem is. Ha az iskolahéten napi 5 * 45 perces órájuk van, az napi 225 perc tematika (tehát szereplés). Ebből 20 percet összevágni, az sztem kevés... A tanárok meg sem dolgoznak a tévés fizetésükért. :-) A húsz percben 5 tanóra, az 4 perc/ óra... Azt gondolom, hogy ha ki is vágnák a tényleg unalmas részeket, amiben nem történik semmi, úgy óránként 12-15 percet meg lehetne mutatni, legalább a neten...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 10:47:04

@ornyim: Sőt, Dóri esetében a száj+csöcs+segg szentháromságról beszélhetünk. Vagy nevezzük inkább Bermuda háromszögnek... :D Mindez, egy kis póthajjal és műszempillával és egy kis kamionos fílinggel megfejelve...

xukxuk 2015.01.23. 10:47:55

@Megdobbent: Nemes egyszerüséggel te, egy jó nagy farok vagy.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 10:49:28

@VV Erőlegény: Itt néha csak vágóképekben kapunk, mintegy jelzés értékűen, infókat, tudásról, nem tudásról, diák csínyekről, csibészségekről stb... Ezekből nehéz helyes következtetéseket levonni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 10:49:37

@csiri bá: az én gyomrom erős... én Maci fürdetését is megnéztem. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 10:52:15

@-pkata-: @minden reggel: reformokhoz sosincs késő! :D
És mérget vehetünk rá, hogy meg is találja majd az alkalmas példányt ehhez. :)

xukxuk 2015.01.23. 10:54:02

@ornyim: " Mert ó az emberből közben műember lett" - haladunk a korral.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 10:55:47

@Hedonistamama: Hiányoltuk, de azért ezek a bulvárhírek még nem jelentik azt egyértelműen, hogy nem kamu sztori az egész. 1 hét alatt 20 kg-ot fogyni, eléggé hihetetlen, még infúzió mellett is... Maci állítólag már benn a villában is fogyott 8 kilót. Hogyhogy nem lehet valakit epekővel megműteni, mert túlsúlyos...? Ha a szíve bírja, akkor meg lehet műteni sztem. Ráadásul az epekő műtét, ma már endoszkóppal történik, enyhe altatásban.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.23. 10:58:45

@VV Erőlegény: Pont az altatás miatt nem vállalják, mert nem bírná a szíve.

Hedonistamama 2015.01.23. 10:59:24

@VV Erőlegény: én úgy értelmeztem, hogy a villába költözés óta fogyott 20 kilót

Hedonistamama 2015.01.23. 11:02:01

@VV Erőlegény: a beköltözés óta fogyott 20 kilót tegnapig, talán

Hedonistamama 2015.01.23. 11:03:47

frnacba mikor azt hiszem hogy elszáll az éterben az iromány és bevésem még egyszer pfffffff

egyemakisszíved 2015.01.23. 11:03:58

@VV Erőlegény: Szerintem a hasnyálmirigy-gyulladástól tojtak be az orvosok, azért nem engedték tovább játszani. Most majd betartja a diétáját, biztos megijedt ő is. A villában 12 kilót fogyott, most meg ezek szerint még 8-t. Mondjuk szerintem a kiköltözése napján és után is pár napig nem ehetett semmit.
Bírom a két csajt, Edinát és Fannit, remélem döntősök lesznek mind a ketten, megérdemelnék. Az egyik beleállt a link diák szerepbe, a másik meg buzgóba, aztán tolják, ahogy bírják mindketten.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 11:10:55

@Mirocska: engem totál meglepett Denisz írása. Vajon anyuka mit szól mindehhez? Emlékszel a karácsonyra, amikor elhúzta a száját, amikor meglátta anyukáját a kis otthonkájában a képernyőn?
Aaz írás a stílusa meg olyan volt, mint egy rózsaszín lányregény, a cuki kiscicáktól, ropogós havon keresztül az édesanyja csillogó kék szemén és ragyogó arcán át a bundáskenyérig...
És még a temetőbe is beugrik a nagymamához, majd innen laza átmenettel rátér a kefélésre a barátnőjével. :D Ja és 10 év múlva valóságsó szerkesztő lesz. Vagy rapper.

egyemakisszíved 2015.01.23. 11:17:42

Mi is írtunk mi lesz velem 10 év múlva fogalmazást az ofővel, aztán a 10 éves érettségi találkozón felolvasta nekünk őket. Hát maradéktalanul senkinek sem jött be, amit elképzelt, de jókat röhögtünk. Szegény villalakók is pofára fognak esni.

Mirocska 2015.01.23. 11:20:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen, emlékszem! Nekem akkor olyan volt, mintha szégyellné az anyját a többiek előtt. Most meg kiderül, hogy hát mégis csak anyuci pici fia.

ornyim 2015.01.23. 11:20:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az a nő úgy, ahogy van csúnya, e mellé párosul az is, hogy rettentő buta. Egy értelmes beszélgetést nem tudnál vele folytatni. De ennek ellenére úgy is megtalálja a párját, mert sok embert nem zavar a tudatlanság, ha nagy csöcs van, agy nem kell. :D

ornyim 2015.01.23. 11:24:08

@VV Erőlegény: A hasnyálmirigy gyulladás miatt nem műthetik meg, először azt kell kezelni, és utána jöhet a műtét, nagypapám 3 éve ugyan ezzel került kórházba, az infúziós táplálás következményeképpen csont és bőrként hoztuk haza, aztán egy hónap szigorú diéta következett és utána csinálták meg a műtétet. Gondolom itt is arra várnak.

encek 2015.01.23. 12:49:10

Itt egy érdekes cikk! www.nlcafe.hu/sztarok/20150123/vv7-valovilag7-vv-zsu-parbaj-kieses/#sl
Engem is meglepett Denis fogalmazása. Lehet, hogy taktika, de egy kicsit másként nézek rá. Ennek fényében a karácsonyi videó üzenetet át értelmeztem. Persze ettől függetlenül egy disznó alak. :)
süti beállítások módosítása