Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x67 - Dugás kell ide, nem a kamu törióra

2015. január 22. 07:03 - candyperfumegirl

Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.

Mielőtt még ezekre a nagyon lényeges dolgokra rátérnénk, megtudjuk, hogy a dance off győztese Ádina lett, aki azt kapta ezért ajándékba, hogy mehet szaténágyneműn dugni. Komolyan. A levél valahogy úgy fogalmaz, hogy eltölthet egy romantikus éjszakát a nyugiszobában kettesben az általa választott fiúval, de hagyjuk már az eufemizmusokat, a szerkesztőknek szex kellett, ezt az érintettek is tudták. Úgyhogy a VV7 nagy szerelme most már el lesz hálva végre rendesen. Semmi ködös utalgatás holmi lila fenekekre, takaró alatti maszatolás, meg gyanús mozdulatsor a paplan alatt, itt már egymásba olvadó genitáliák vannak nagytotálban, hogy kétség se maradjon senkiben. Igen, a poszt végén ott lesz a videó.

767-01.png

„A kísértés elvisz a bűnök bűnjeibe” Edina

767-03.png

Másnap nem sok idő marad a szex utáni enyelgésre, mert becsöngettek, kezdődik a suli! Kazal nem boldog maradéktalanul, a riportban elemzi, hogy mennyire rühelli a tanulást, és úgy fonja össze a dalai láma egy idézetét azzal, hogy „a picsát se érdekli, mi történt Nándorfehérvárnál”, ahogy azt senki más nem tudná. A lényeg, hogy mit számít a múlt, éljünk a jelenben, ne tanuljunk törit, és mindezt olyan szerkóban adja elő, ami az diáklány-fetisiszták legszebb nedves álmait is felülmúlja. A ruhára hamarosan magyarázatot kapunk, a szintfelmérő alapján ugyanis két kasztba sorolták az agyhalottakat: eminensek és bukottak csoportjára, bár a vakok és világtalanok talán találóbb elnevezés lett volna. Fannika pl. az eminensek táborát erősíti, csak hogy mindezt illusztráljam. A jó tanulók csinosba öltözhetnek, így Kazalnak rakott szoknya meg térdzokni jut, Robinnak és 12kernek pedig ünneplő, természetesen az elmaradhatatlan fekete nadrág+fehér zokni+fekete lakkcipő szentháromsággal. Ezzel szemben a bukottak fertelmes, BKV-kék színű iskolaköpenyt kapnak, amiben Plasztik pont úgy néz ki, mint egy tenyeres-talpas takarítónő, és ezt nem én mondtam, hanem ők.

767-02.png

Érkezik az osztályfőnök, a tanári kar amúgy szinte ugyanaz, mint a tavalyi, majd a különbségekre ki fogok térni. A magyartanár a stílusról fog nekik beszélni, szerintem erről Kazalt is meg lehetne kérdezni, hogy stilisztikailag hova sorolná saját jelzős szerkezeteit. Az óra végére a tanár úr egy kis poént tartogat, a legutóbb olvasott könyvről kérdezi őket, és gyanúsan sokan említenek általános iskolai kötelező olvasmányt, sőt az is kiderül, hogy Plasztik egy könyvet olvasott egész életében, A két lottit. Színházzal már végképp kár lenne próbálkozni, úgyhogy tanár úr balra el, jöhet a törióra. Kazal kiesik a saját száján, akkorákat ásít, de ő vállaltan képtelen felfogni bármit is a tananyagból, és minél többször mondja el, hogy a sok haj miatt az agyát már teljesen benőtte a szőr, annál erősebb a gyanúm, hogy ő ezt maximálisan komolyan gondolja.

Közben Laci és Ádina édelegnek az utolsó padban, szét is ülteti őket az összes tanár, ahogy kell, Dani meg stréberkedik, vagyis mindenki pontosan úgy viselkedik, ahogy sejteni lehetett, hogy fog ebben a szituációban. Azért a szegmens végén Plasztik még rágyúr a VV Zsófika vándordíjra, amikor azt mondja a riportban, hogy ő nem is hisz a történelemben, mert szerinte az egész csak KAMU és NÉPBUTÍTÁS. Az, és szerintem Prágából, a lengyel fővárosból ered.

767_gif01.gif

Énekóra, a többek között X-faktor énektanárként is ismert Szatmári Orsi jön, Robin egyből egyenesebben ül a padban, mert a tanárnőre sokkal jobb ránézni, mint a tavalyi nyugdíjas énektanárra. Skálázni kell, de itt gyorsan levettem a hangot, mert a fene sem akar új ablaküvegre költeni. Feladja a lányoknak házi feladatnak a Single Ladies szövegének betanulását, ha azt előadják esetleg koreográfiával, még akár vicces is lehet, és igen, egy sorból felismertem a szöveget.

Ezek után a tornatanárnő (szintén új és szintén jócsaj) érkezik egy tömegoszlató fegyverrel, a Rettegett Mérleggel, és már előre röhög, ahogy a tornadresszes lányok remegve sorakoznak az irtózatos masinéria előtt. Lesz itt éktelen sírás egy percen belül. Elsőként Kazal áll rá, és visít a 63 kg láttán, hát még Plasztik, aki műseggel, műmellel, műhajjal és kollagénnel együtt is nettó 70 kilót nyom, ami nem egy szép adat egy állítólagos modellnél ugye. Ádina a 47 és fél kilót is alig éri el, és látványos sopánkodásba kezd, hogy egy grammot nem hízott, mióta bejött, és jaj ez milyen borzaszó, pedig két pofára zabál megállás nélkül. Ilyesmiért vannak helyek, ahol agyonverik az embert, csak mondom. Tornaórán nem történik semmi meglepő ezek után, idétlen indiánszökdelés van, elcsalt fekvőtámaszok, meg annyi szabálytalan felülés, hogy rossz nézni, az óra végén pedig Robin ledugja a torkán az ujját. Enélkül a képsor nélkül speciel egész jól tudtam volna élni.

767_gif02.gif

A matekórát pont olyan szemét rohadék módon utolsó órára rakták – ráadásul tesi után-, ahogy tették azt előszeretettel az én időmben is az órarendet összeállító tanárok, és ezt simán nevezném modernkori kínzások kategóriában. Az egysejtűeknek nincs sok közük a dologhoz, pedig a tanárnő könnyített pályán halad, számokat diktál, amiket számjegyekkel le kéne írni, és ha azt hinnénk, hogy ez azért minden, nyolc általánost végzett lemmingnek sikerül, akkor nagyot tévedünk. A tanárnő kinevezi még a tanulópárokat, Ádinának Robinnal, Basszájbának meg Plasztikkal és 12kerrel kell együtt készíteni a leckét, hogy legyen feszültség a holnapi adásban is bőven.

767-04.png

És a mai összefoglalóra időzített kurvaanyázós-ugatós gigabotrány még csak most robban ki, a legszebb kolis hangulatot megidézve. Az agyukat teljesen lezsibbasztott villalakók a hálóban sziesztáznának, ha Kazal hagyná őket, de kibaszásból csak azért is csapkodja az ajtót, húzgálja a fiókot, csörög-zörög a zacskóival, és minden mozdulatsort vagy háromszor megismétel. Laci egy darabig tűri, majd hamarosan Fanni arcától 10 centire ordítja a álláspontját, hogy rendezzék már le a „ki a helyi basszájba” futamot. Üvöltés-mutogatás-anyázás-csicskázás-mutogatás, így kell elképzelni a dolgot, és sokkal hosszabb, mint azt el lehetne viselni, pláne amikor az ébredő Ádina, Robin és 12ker is úgy dönt, hogy ebből a körből nem maradhatnak ki ők sem. A vége az, hogy Kazalt ekézik a cigiskanapén, Kazal meg felpörgeti a műsírás generátort, és olyanokat mond a vitából kimaradó, de a sírásra csak megérkező Plasztiknak, hogy ő ezt nem bírja és kimegy. Na persze. Azt majd meglátjuk, egyelőre még azt sem láttuk, Ádina hogy jutott el oda, hogy nem engedi Laci görbe farkát a csúnyája közelébe többet, amíg a vellában vannak. Az már holnapra marad, de addig is itt ez a csodás kis videó, nem mondom, hogy szívesen.

Címkék: 18+ vv7
915 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2015.01.22. 23:35:37

@Mirocska: én a kerületet elrontottam.... így csak foskilences.... :)))

Mirocska 2015.01.22. 23:35:43

@-pkata-: Még csak Denniszét hallgattam meg. Nem is derült eddig ki, hogy milyen fontos neki az anyukája, szinte az egész fogalmazás róla szól.

csiri bá 2015.01.22. 23:35:49

@Ditti82: nem bírod, amikor két izmos férfitest egymáshoz simul? :DDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 23:36:42

@kamilla123: én -hangsúlyozom- én, naggyon bírom ezeket a kis feszkókat. mindenki csinálja csak a kis dolgocskáit, féltékenykedjenek (!), beszéljenek csúnyán (!), mutassanak rossz példát (!) mi mármint mi pedig érezzük a különbséget és a határt, és ne éljük bele magunkat az ő életükbe.

(hajrá fanni)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.22. 23:37:33

nah, én elmék aludni, jó éjt nektek :)

csiri bá 2015.01.22. 23:37:56

@-pkata-: tán még zsacsivasalás is lesz. :)))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.22. 23:38:17

@csincsilla72: tiszteletben tartom a véleményedet,bár én a társadalmi hasznosságot nem keverném ide, mert én iszonyatosan és társadalmilag is haszontalan módon nézem ezt a VV-t és még arra is vetemedek, hogy itt irkálok ilyen későn, amitől holnap leszek társadalmilag sokkal haszontalanabb, mintha jól kialudnám magam :))) úgyhogy most nagggggyon fegyelmezetten el is köszönök. Jó éjt mindenkinek! :)

xukxuk 2015.01.22. 23:38:18

Jól játszik a fáncsi.

bigél 2015.01.22. 23:39:33

@aggyistenbrittudós: én Robinkának szurkolok, de a többire +1

Mirocska 2015.01.22. 23:44:34

@-pkata-: Egész jók ezek a fogalmazások, kár, hogy az összefoglalóba csak Fanniét mutatták.

ornyim 2015.01.22. 23:46:35

@nicu71: egyet kell értenem :) bár a mai húzása nem tetszett Edinának, de aki ezek után is azt állítja, hogy a Laci taktikázik, az vak!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.22. 23:47:11

@Mirocska: Denisz minden békés, nyugis reggelen kinyitja a PALETTÁKAT. :D

kamilla123 2015.01.22. 23:48:00

@aggyistenbrittudós: a feszkóval nekem sincs bajom, sőt, nekem teljesen mindegy, ki nyeri meg ezt a játékot, mert senkit nem bírok bent. Edinkára mondom egyedül, hogy ő ne nyerjen (persze, h ő fogja amúgy), mert ő emberileg mindennek az alja. A VV-t egyébként már csak félszemmel nézem. Inkább várom az Éden Hotelt:-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.22. 23:49:56

minden kedves többieknek sok boldog jóéjszakát kívánok, :3 cicis öleléssel.

kamilla123 2015.01.22. 23:51:12

@csiri bá: "Robinnyó nyerje meg, látni szeretném, Ádinka fizimiskáját, ahogy először leesik az álla, aztán jön a "hát ázt nám hiszám ál", aztán ahogy már kezdi tervezni, hogyan hálózza be Robinnyót. :DDD"

Ja, csak ott bukna meg a kis próbálkozása, hogy Robinnak a kinti életben már nemcsak egy műanyag kamionsofőr, egy agyatlan hajas baba és Cyrano de Bergerac között lenne választása. :-)

Ditti82 2015.01.22. 23:52:13

@csiri bá: Inkább hozzám simuljon. :D

Csak ügyesen! 2015.01.22. 23:57:47

@ornyim: Ezt beszéld meg Évával, mert ő még mindig tartja magát ehhez, sőt, a mai BV-ben gyakorlatilag lekurvázta Lacit :D :D Én se értem, h lehet még mindig ezt gondolni (persze rájátszás az van, de az mindegyiknél van).

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.23. 00:01:21

én simán bekajálom, hogy baukó éva megváltozott. még ha emiatt fekete pontot kapok is harci delfintől.

na, tényleg lépek :)

ornyim 2015.01.23. 00:04:36

Hol tudom nézni az élő streamet?

ornyim 2015.01.23. 00:06:37

@Csak ügyesen!: Baukó Éva véleménye teljes mértékben hidegen hagy :D ő se különb egyiknél se :)

Morcz 2015.01.23. 00:14:51

@aggyistenbrittudós: szerintem is sokat változott pozitív irányba.

A mai öfi kinek hogy tetszett? Én az első 17 percet leszámítva (L+E nyűglődés amit áttekertem) végigröhögtem az egészet. :)))))

Mert Csak 2015.01.23. 00:18:56

@kamilla123: valahogy egyetértek... egyik se szimpi

Ditti82 2015.01.23. 00:20:29

Robin fogalmazása tök cuki, Dennisét is csak a vége rontotta el, Danié nagyon kis összeszedett, Lacié épp az ellenkezője, Dórié is cuki bár esetlen, Edináé meg olyan edinás. Fanniét nem kommentálnám.

minden reggel 2015.01.23. 00:28:13

az iskolai fogalmazások nagyon érdekesek és sokatmondóak voltak.

Fannié tényleg a legjobban lett megírva,nagyn gördülékenyen, de a tartalma hát, az sztem gáz volt, biztos pukkasztani akarta kicsit a tanárbácsit. szoli, cici,nyali-fali.
Robiné gyönyörű lírai volt, feleségem lágy tekintete :) és a többi.
Dani a-ból b-be tőmondatokkal jutott el, de korrekt képet festett egy szép családi jövőről. Az RTL-esmunkájátleírhatta volna viccesebben az egykihagyott poén volt sztem.
Deniszé is tetszett a vidéki csend, kutyák, cicák, paletták :), bár enyhe anyakomplexust véltem benne felfedzni :)
Dóri is cukiii volt,nem hiszem hogy bárki erre tippelt volna,hogy 10 év múlva otthon gyerekezik,bár a reggelit a pasi csinálta és munkába is csak ő ment :) de tetszett, ahogy átérezte.
Edináé nem tetszett. olyan dekára kimértnek tűnt
Lacié sem tetszett,de lehet hogy csak a feladattal nem tudott megbirkózni

dRm 2015.01.23. 00:30:11

@ornyim: azt mondod huncut ez a lacibetyár?

dRm 2015.01.23. 00:31:46

Kurvara kreatív ez az rtl hogy minden szériában letolnak egy iskolahetet.

Morcz 2015.01.23. 00:43:06

@Commodore: köszi, közvetítsetek, én elteszem magam holnapra. Reggel majd bekukkantok.

dRm 2015.01.23. 00:44:37

@kamilla123: éden hotel yeeee.
Miért fogja megnyeri szerinted? Nem igazán kameraképes igy nem gondolnám hogy megnyeretne vele az rtl.

jóskapistuka 2015.01.23. 00:47:28

Valaki meg tudná mondani, hogy hívják a tesi tanárnénit? Nekem nagyon tetszik. :)))

raspberrypie 2015.01.23. 00:51:51

Off: Február 23-án jön az Éden Hotel!!!!!!!!!! Cc-n olvastam. Ááá alig hiszem el!!!

dRm 2015.01.23. 00:59:31

@raspberrypie: kiraly lesz. En spec nem igazán viselem mar el ezt a nyuglodest ami a vv ben megy.

Ms Smaragdváros 2015.01.23. 01:05:48

Dennisz 10 év múlva szeretne az anyja mellett ébredni. :) 37 évesen. Az egész fogalmazás az anyjáról szól :) :DDDDDDDDDDDDDDD

Edinánál meg érdeklődve érdeklődik az anyja.
:DDDDDD

Komeszka 2015.01.23. 02:41:30

Fanni lesz a kiválasztott és Robint fogja vinni.

Megdobbent 2015.01.23. 06:45:12

@kamilla123: Wehe, en is megvadulok tole, egybol lapatot keritenek es addig utnem, amig magasabb 1 cm-nel :> Randa egy fereg. De ez a herpeszes-hepas feketelyuk, ezt elvezet nelkul, egyetlen lovessel elaltatnam, es menne a fertozo dogkutba. Pfej.

mézescsók 2015.01.23. 08:50:48

@-pkata-: A Való Világban minden lehetséges. Akár egy geológiai-régészeti-hitbéli vita. Bizarr ugyan, de itt mindennek helye van. Én éppen ennek kapcsán tegnap olvastam, hogy laboratóriumban félóra alatt előállítható a kőolaj. Meg van oldva az energiahordozók összes gondja, a globalizációt már nem is említem.Na, hurrá!

kamilla123 2015.01.23. 08:51:15

@dRm: hát erről már sokat dumáltunk itt. A bemutatkozó filmje is már annyira hatásvadász volt, illetve sztem sokan bekajálják a kedves, tiszta szívű, őszinte leány dumát. Meg sztem sok női néző örül,h van nála rondább is. Nem szeretik a nők, ha valaki szebb náluk:-)

mézescsók 2015.01.23. 08:52:34

@aggyistenbrittudós: Jöhet az önbizalom nyaláb!!! Inkább több, mint alig valamennyi. Előre is kösz, jelzem, ha ideér!!!!

Mirocska 2015.01.23. 08:53:08

@minden reggel: Fanni fogalmazása lett a legidétlenebb, mégis csak az övé került adásba... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 09:07:07

@Mirocska: Ebbe a reklámblokkokkal töredezett szűk egy órás öfibe tényleg nagyon keveset lehet betenni. Azt gondolom, hogy az iskolahétről több anyagot is feltehetnének a netre, akár vágatlanul is. A fogalmazásoknak örülök, hogy felkerültek. Egyébként meglepő, hogy ahhoz képest, hogy -tisztelet a kivételnek- alig olvasnak (szépirodalmat meg egyáltalán) a fogalmazások összességében egész "irodalmira" sikeredtek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 09:10:06

@kamilla123: Igazából kezdem azt hinni, hogy neked nem is Edinával van a fő gondod, hanem azzal a ténnyel, hogy az RTL előre meghatározta gyakorlatilag a sorrendet, és a végeredményt a szereplők között...

ornyim 2015.01.23. 09:20:39

@dRm: Azt mondom, hogy ilyen fokon nem lehet színészkedni. Én azért tudnék vele mit kezdeni, na :D Őszintén szólva szerintem egy jó pasi. De úgy látszik, hogy törvényszerű az, hogy a jó pasiknak szinte mindig "ronda" barátnőjük van, és fordítva. :D Egyszer kerülne a kezeim közé... :$ :D

Baresz83 2015.01.23. 09:20:40

Off: vajon az Éden Hotelről is lesz hogyvolt? Jó lenne! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 09:30:11

@kamilla123: Edina egy tök átlagos megjelenésű lány, se nem csúnya, se nem szép, de hogy Ronda lenne...?
A maga nemében -szerintem- Dóri vagy Fanni egy dekával se "szebb", mint ő, csak jobb a marketingjük. Smink nélkül meg se mernek jelenni, azt se tudjuk igazából hogy néznek ki.
Na jó, Fanni esetében azért vannak sejtéseink (lásd indiános hét), hiszen a látvány enyhén szólva is sokkoló volt ahhoz képest, hogy egy kis festékkel meg műszempillával mit lehet kihozni belőle. :D
Egyszer azért Dórit is megnézném smink nélkül....

Hedonistamama 2015.01.23. 09:35:21

@mézescsók: Elgondolkodtató! Valamikor eretneknek nyilvánították és máglyán égették el azt, aki úgy gondolta a Föld kering a Nap körül és nem fordítva... Hawking zseniális és még filmet is készítenek az életéről, miközben még meg sem halt! De még ő sem képes összeegyeztetni a termodinamika főtételeit az ősrobbanás elmélettel ;)

Csak azért nem szabad lehülyézni, mert nem értjük amit mond :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 09:36:29

@aggyistenbrittudós: ugyan... egy Baukó Éva nem tud közénk állni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 09:42:24

@minden reggel: igen, Dórié elég érdekes volt... Reggel felkel, elintézi a gyerekeket, közben a férje reggelit csinál a családnak munka előtt, majd leadja az apróságokat, aztán haza megy és teszi, amit máskor is szokott(!). Olvas, tévézik (szolizik, kondizik), stb., aztán megy és begyűjti a gyerekeket.
Majd apa hazajön a munkából és (bár ezt így nem írta ki, de ezek után simán elképzelhető, hogy) vacsorát is főz a kiscsaládnak.. Hát nem idilli? :D

Mirocska 2015.01.23. 09:43:21

@VV Erőlegény: Igen, jó lenne több anyag. Például tegnap az énekórából sem mutattak semmit, pedig biztos vicces volt.

Bujumburi 2015.01.23. 09:43:53

Fanni extra extrovertált a tegnapi öfiben rettenet, ripacskodik, játszik a kamerának, még ha ordenáré módon is.

mézescsók 2015.01.23. 09:48:05

@aggyistenbrittudós: Kérd szépen!
"Már minden helyen kerestelek, ahol nem vagy, csak azt a helyet nem találom, ahol vagy. Csak azt tudom, hogy ott vagy, ahol én nem vagyok. ....Esetleg, ha nagyon-nagyon erősen kívánnám, akkor itt lennél?"(Milne: Micimackó, de úgyis tudod).
Remélem, visszajön, én is kedveltem a stílusát.

candyperfumegirl 2015.01.23. 09:58:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pontosan. Az meg nettó baromság, hogy a nők utálják a szép nőket. Kezd rohadtul idegesíteni az "Edina ronda nő, és minden faszsága erre vezethető vissza" agyrém is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 09:58:34

@Mirocska: Egyetértek. Ének, matek, magyar, töri, tesi, stb. minden érdekes lenne egy kicsit bővebben. Ugye az iskolahéten is az öfi fele a kapcsolatok alakulásáról szól (jelenleg az új "szerelmi háromszög" kialakulásáról), tehát csak az öfi fele, kb 20 perc szól a tematikus tartalomról. Ez nagyon kevés a szereplők jobb megismeréséhez a tematikus játékban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 09:59:46

@candyperfumegirl: Azért a vérnyomásodra vigyázzál, ennyit nem ér meg a dolog. :-)

csiri bá 2015.01.23. 10:02:15

"a falra tekintve láttam az elvégzett egyetem által kiállított oklevelet a nevemmel ellátva" - Anyagcsere manager? (gyk: WC-s néni). :)))
"és láttam férjem barna szemeit" - Lacc, neked annyi. :DD
"én csak álmodni mertem, hogy énekesnő lehettem és beteljesült" - és most VV Edina adja elő Mozart Varázsfuvolájából az Éj királynőjének áriáját... :))

ornyim 2015.01.23. 10:03:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egyetértek, én sem nevezném Edinát rondának, teljesen átlagos szerintem. Dóri viszont átlag alatti számomra, nem látok benne semmi szépet és semmi eredetit sem. Na meg, elég unalmas jelenségnek tartom. De hát a nagy mell és a sz.pós száj sok pasit megbabonáz :D

csiri bá 2015.01.23. 10:04:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egyszer azért Dórit is megnézném smink nélkül - nem vagy te egy kicsit mazochista? :DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.23. 10:10:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem hallgattam meg őket, de akkor ezek szerint Dórika rabszolga férjet keres? :)

csiri bá 2015.01.23. 10:14:09

@-pkata-: kész Lila akác köz. .DDD

minden reggel 2015.01.23. 10:23:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen :) erôsen elgondolkodtam h én valamit jól benéztem a csalàdi munkamegosztàsról

Mirocska 2015.01.23. 10:27:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mindenki gyerekről álmodozik, kivéve Dennist, ő az anyjáról! :-D

mézescsók 2015.01.23. 10:32:27

@egyemakisszíved: Én ilyet magamtól nem tudok kitalálni. Nem mondta, hogy a misszionárius pózt kedveli, de abból, amit előadott az jön le, hogy csak ezt ismeri. Amúgy nekem tökmindegy, felőlem akár a fojtogatós szexet is szeretheti Edina pedig már annyi mindent összehordott, hogy sem kedvem, sem időm tippelgetni, hogy mi volt az igaz. A szerelem és a szex nem ugyanaz, bár az alanya lehet azonos. Kisbéka szerelmet sem akart és szexet sem, legalábbis ezt mondta. Bejött (???) mindkettő, bár szerintem nem, de erről már meg sem nyikkanok, mert végtelenül unom a témát. Mindegy: egy fogást rendelt az étlapról, de megkapta az egész menűsort. Legyen vele nagyon boldog, de csendben, ha kérhetném. Ja, és még valami: hogy nem a nyereményért szexelt. Persze, hogy nem. Nem is állítottam. A nyereményhez vezető út szerves tartozéka - szerintem.

.@-pkata-: Reszelt fekete retek mézzel. Először büdös (a retek), de elmegy az illata. Viszont hatásos. Anyám üldözött vele, amíg gyerek voltam, most a férjem. Jobbulást!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.23. 10:32:44

@Mirocska: na de akkor most a Laci vagy a Dönisz az anyakomplexusos?

Baresz83 2015.01.23. 10:34:34

@VV Erőlegény: a munkahéten bezzeg sokkal több időt szántak a tematikára, pedig az feleannyira sem volt vicces, mint a suli...

minden reggel 2015.01.23. 10:36:51

@Mirocska: ràadàsul a tenyerébôl ettek, ahogy mondta volt lelkizés sírás semmi anyázás. Talán ezért maradt ki

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 10:47:00

Igen. sztem is. Ha az iskolahéten napi 5 * 45 perces órájuk van, az napi 225 perc tematika (tehát szereplés). Ebből 20 percet összevágni, az sztem kevés... A tanárok meg sem dolgoznak a tévés fizetésükért. :-) A húsz percben 5 tanóra, az 4 perc/ óra... Azt gondolom, hogy ha ki is vágnák a tényleg unalmas részeket, amiben nem történik semmi, úgy óránként 12-15 percet meg lehetne mutatni, legalább a neten...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 10:47:04

@ornyim: Sőt, Dóri esetében a száj+csöcs+segg szentháromságról beszélhetünk. Vagy nevezzük inkább Bermuda háromszögnek... :D Mindez, egy kis póthajjal és műszempillával és egy kis kamionos fílinggel megfejelve...

xukxuk 2015.01.23. 10:47:55

@Megdobbent: Nemes egyszerüséggel te, egy jó nagy farok vagy.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 10:49:28

@VV Erőlegény: Itt néha csak vágóképekben kapunk, mintegy jelzés értékűen, infókat, tudásról, nem tudásról, diák csínyekről, csibészségekről stb... Ezekből nehéz helyes következtetéseket levonni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 10:49:37

@csiri bá: az én gyomrom erős... én Maci fürdetését is megnéztem. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 10:52:15

@-pkata-: @minden reggel: reformokhoz sosincs késő! :D
És mérget vehetünk rá, hogy meg is találja majd az alkalmas példányt ehhez. :)

xukxuk 2015.01.23. 10:54:02

@ornyim: " Mert ó az emberből közben műember lett" - haladunk a korral.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.23. 10:55:47

@Hedonistamama: Hiányoltuk, de azért ezek a bulvárhírek még nem jelentik azt egyértelműen, hogy nem kamu sztori az egész. 1 hét alatt 20 kg-ot fogyni, eléggé hihetetlen, még infúzió mellett is... Maci állítólag már benn a villában is fogyott 8 kilót. Hogyhogy nem lehet valakit epekővel megműteni, mert túlsúlyos...? Ha a szíve bírja, akkor meg lehet műteni sztem. Ráadásul az epekő műtét, ma már endoszkóppal történik, enyhe altatásban.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.23. 10:58:45

@VV Erőlegény: Pont az altatás miatt nem vállalják, mert nem bírná a szíve.

Hedonistamama 2015.01.23. 10:59:24

@VV Erőlegény: én úgy értelmeztem, hogy a villába költözés óta fogyott 20 kilót

Hedonistamama 2015.01.23. 11:02:01

@VV Erőlegény: a beköltözés óta fogyott 20 kilót tegnapig, talán

Hedonistamama 2015.01.23. 11:03:47

frnacba mikor azt hiszem hogy elszáll az éterben az iromány és bevésem még egyszer pfffffff

egyemakisszíved 2015.01.23. 11:03:58

@VV Erőlegény: Szerintem a hasnyálmirigy-gyulladástól tojtak be az orvosok, azért nem engedték tovább játszani. Most majd betartja a diétáját, biztos megijedt ő is. A villában 12 kilót fogyott, most meg ezek szerint még 8-t. Mondjuk szerintem a kiköltözése napján és után is pár napig nem ehetett semmit.
Bírom a két csajt, Edinát és Fannit, remélem döntősök lesznek mind a ketten, megérdemelnék. Az egyik beleállt a link diák szerepbe, a másik meg buzgóba, aztán tolják, ahogy bírják mindketten.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.23. 11:10:55

@Mirocska: engem totál meglepett Denisz írása. Vajon anyuka mit szól mindehhez? Emlékszel a karácsonyra, amikor elhúzta a száját, amikor meglátta anyukáját a kis otthonkájában a képernyőn?
Aaz írás a stílusa meg olyan volt, mint egy rózsaszín lányregény, a cuki kiscicáktól, ropogós havon keresztül az édesanyja csillogó kék szemén és ragyogó arcán át a bundáskenyérig...
És még a temetőbe is beugrik a nagymamához, majd innen laza átmenettel rátér a kefélésre a barátnőjével. :D Ja és 10 év múlva valóságsó szerkesztő lesz. Vagy rapper.

egyemakisszíved 2015.01.23. 11:17:42

Mi is írtunk mi lesz velem 10 év múlva fogalmazást az ofővel, aztán a 10 éves érettségi találkozón felolvasta nekünk őket. Hát maradéktalanul senkinek sem jött be, amit elképzelt, de jókat röhögtünk. Szegény villalakók is pofára fognak esni.

Mirocska 2015.01.23. 11:20:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen, emlékszem! Nekem akkor olyan volt, mintha szégyellné az anyját a többiek előtt. Most meg kiderül, hogy hát mégis csak anyuci pici fia.

ornyim 2015.01.23. 11:20:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az a nő úgy, ahogy van csúnya, e mellé párosul az is, hogy rettentő buta. Egy értelmes beszélgetést nem tudnál vele folytatni. De ennek ellenére úgy is megtalálja a párját, mert sok embert nem zavar a tudatlanság, ha nagy csöcs van, agy nem kell. :D

ornyim 2015.01.23. 11:24:08

@VV Erőlegény: A hasnyálmirigy gyulladás miatt nem műthetik meg, először azt kell kezelni, és utána jöhet a műtét, nagypapám 3 éve ugyan ezzel került kórházba, az infúziós táplálás következményeképpen csont és bőrként hoztuk haza, aztán egy hónap szigorú diéta következett és utána csinálták meg a műtétet. Gondolom itt is arra várnak.

encek 2015.01.23. 12:49:10

Itt egy érdekes cikk! www.nlcafe.hu/sztarok/20150123/vv7-valovilag7-vv-zsu-parbaj-kieses/#sl
Engem is meglepett Denis fogalmazása. Lehet, hogy taktika, de egy kicsit másként nézek rá. Ennek fényében a karácsonyi videó üzenetet át értelmeztem. Persze ettől függetlenül egy disznó alak. :)
süti beállítások módosítása