Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x66 - Ez egy önbizalominjekciókúra

2015. január 21. 11:05 - zaphodbb

Egy egészen érdekes öfi elé nézünk, amiben kivételesen nem a csicskagecifaszozás lesz a fő téma, hanem kedveskedni kell egymásnak. No meg elindul az iskola hét is, aminek a szintfelmérőjén jókat derültem. Teleszórom idézetekkel a hogyvoltot, mert megéri kiemelni a sok bődületes marhaságot, ami elhagyja a lemmingek száját.

Ébredezés, Ádiná bújik Lackóhoz, Fanni haja boglyább, mint valaha. Ádiná úúúgy örül, hogy itt van Lackó, hogy meghatódnék, ha szimpatikus pár lennének, de nem. Főleg úgy, hogy rögtön megnézhetjük Fanni és Dennis évődését a konyhában, ami sokkal valódibbnak néz ki, mint Laci és Ádiná esetében.

Tegnap egész nap viszketett a cicim, ez azt jelenti, hogy eső lesz. - Fanni

Fanni megkönnyebbült, hogy kiment Zsu, mert így már nincs aki lecsapja a kezéről Dennist. Eközben Dani és Robin agyal, hogy ki megy legközelebb párbajozni, Robin szerint Dóri Fannival. Dóri bent a hálóban nagy titokzatosan bejelenti Fanninak, hogy ő is fog ingázni, vissza akar kerülni a pikszisbe most, hogy Zsu kiesett. Fanni valamiért vérborzalmasnak tartja, hogy Dóri úgy ingázik, hogy közben Laci ott alszik a szobában, ezt gyorsan el is újságolja az épp vécén trónoló Dennisnek. Bájos jelenet.

dennis.jpg

Alapvetően én is ilyen ezotérikus vagyok. - Dóri

A vécés jelenet tetőpontja, mikor Fanni nézegeti magát a tükörben, hogy neki fel van puffadva a hasa, és Dennist kérdezgeti, hogy ez lehet-e azért, mert ő menstruál.

Tőlem kérdezed, de amúgy még soha a büdös életben nem jött meg nekem. - Dennis

Ezt a jelenetet önhatalmúan megválasztom a legjobb jelenetnek ebből a szériából.

Következő etapban villámrandin kell a fiúkat fogadniuk a lányoknak. A fiúknak meg kell erőltetniük magukat, és a lányok kérdéseire válaszolni. Első kör: Laci-Edina, Robin-Dóri, Dennis-Fanni. Laci beleköt Ádinába, leidiótázza, tud udvarolni. Dennis szerint Ádiná kétszínű. Dani meg Fannit bírja legkevésbé.

Nem taktikázom ebben a szájbakúrt játékban. - Dennis

Laci és Ádiná között megint Robin a téma, Laci féltékenysége kezd idegesítő lenni. Fanni szerint Robinnak meztelenül kellene fürödnie, szégyellős a fiúcska, hát azért. Ennek örömére Fanni szembedicséri, hogy milyen jól néz ki. Dennis-Dóri: Dennis szerint Ádiná át van vágva a palánkon, mert egy 23 éves fiú nem érezhet úgy, ahogy Laci mondja, hiszen ő is 23 évesen egy-két nőt meghúzott naponta. Laci és Ádiná közben a nyugiban kicsit egymásra mászik. Fanni levetkőzteti Robint, akinek a bicepszén fennakad az ing, most vagy azért, mert akkora izma van, vagy azért, mert két számmal kisebb inget hord.

robin_1.jpg

Robin egy odaadó tündérmackófiú amúgy, visz a csajoknak finomságokat, Ádinának például kávét, fantasztikus. Bevallja Ádinának, hogy ő rájött, hogy mennyire tetszik neki. Mármint Robinnak Ádiná. És ezért haragszik most Ádinára. Dóri is tetszik neki persze. Ezen igazodjunk ki, nincs könnyű dolgunk.

Dani-Fanni erősen szexuális témákkal nyit, épületes beszélgetés:

Fanni: Te kiverted már a farkadat itt a villában?

Dani: Igen, ki.

Fanni: Hányszor?

Dani: Sokszor.

dani.jpg

Majd a következő kérdésre biztosítja Fannit arról, hogy őt dugná meg, ha tehetné. Juhé. Dóri-Laci: Laci szerint a Robin nem adja önmagát. Robin közben kiröhögi Ádinát, hogy ők együtt vannak Lacival, Ádiná meg Robin barátja akar lenni, de úgy, hogy nehogy hozzáérjen Robin. Robin felteszi az egymillió dolláros kérdést:

Boldog vagy? 

Ádiná a riportban elemzi, hogy taszítja őt Laci féltékenysége, most is mennie kell békíteni a csávót, amiért kettesben beszélgetett Robinnal a feladat miatt. Laci attól fél, hogy a Zsuval történtek miatt Ádiná Robinnal áll majd rajta bosszút. Borzalmasan unalmas ez a nyünnyögés, tényleg már, hát ezen a szinten azért már 23 évesen túl kellett volna lenni szerintem, olyan, mint egy 3 éves durcás gyerek. Dóri-Robin: Dóri meglepődik, hogy Ádiná tetszik Robinnak, még a végén emiatt rárepül Robinra.

edina.jpg

Jön a körbebókolás feladat, amiben dicsérni kell a csajok szépségét, Robin kezdi, Ádinának a temperamentumát magasztalja, ettől Laci pofákat vág. Dennis viccesre veszi a figurát, neki mindenkire feláll a farka bizonyos időközönként, mint kiderül. Fanni kezd kicsit berágni és olyat mond, ami egy Bizottság szám refrénje is lehetne:

Ez egy önbizalominjekciókúra - Fanni

Dennis már a kinti életre készül, Fanninak is a szétrobbanó zsákjáról beszél. Laci Fanni hangját cikizi, Fanni szakad a röhögéstől. Dórinak bók helyett először sértéseket mond, miszerint akkora az egója, hogy be sem fér vele az ajtón. Ádninának egészen meglepő módon bókol:

Imádom benned, hogy olyan gondoskodó vagy, szinte anyukámként... - Laci

Hoppá, hoppá előbújt az anyakomplexus. Tisztára olyan, amit itt előad, mintha megkérné Ádiná kezét. Nyálas. Daninak nehezen megy a bókolás, de aranyosan csinálja, kiemeli, hogy mekkora élmény volt neki csókolózni Dórival. Dóri a nyakába is ugrik örömében. Dani Fanninak is előadja, hogy imád a visító hangjára kelni, közben szakad róla a víz kínjában.

Rád nézek és egyszerűen izzadok. - Dani

csapat.jpg

Ádiná marad utoljára, Dani közben annyira zavarban van, mint még soha, a csajok megölelgetik, ez tulajdonképpen még cuki is volt. Ádinát különlegesnek és erősnek mondja, és jól megölelgeti. Meghatódunk.

Jön az iskolai szintfelmérős etap, ezen egész jól lehet szórakozni. Egyedül kell bemenniük a nyugiszobába, ott kapnak kérdéseket, a többiek a nappaliban nézik az épp szenvedő delikvenst és röhögnek. Feltűnően sokszor hangzik el mindegyiknek a szájából, hogy:

Ó bazmeg, pedig ezt tudom.

Dennis szerint például a homoerectus azt jelenti, hogy meleg.

Rájöttem a szintfelmérő során, hogy nincs agyam. - Dennis

Dóri: az ignorál szónál leakad, Robinnak ez a szó onnan ismerős, hogy facebookon már látta, Daninak meg "elfogad"-ot jelent. Továbbá Dóri szerint 11 a nulladikon az 11 és Lengyelország fővárosa Prága.

Okarina, bazmeg, faszom tudja. - Dóri

Nem is tudtam, hogy ennyire hülye vagyok. - Dóri

nappali.jpg

Laci sötétsége is megér pár mondatot, a talentum szó az idegen, a természetes számokról fogalma sincs és a folytasd a verset feladat is hagy kívánnivalót maga után:

Ej mi a kő! tyúkanyó kend / A Dunán folyik itt bent. - Laci

Fanni szerint a paszomány egy tengeri állat, de meglepő módon a többi akadályt elég jól veszi. Még a hatványokat és a kontinenseket is körbe tudja írni valamennyire korrekten.

Ilyen külön földrész, ahol külön élnek emberek. - Fanni

Dani felismeri a Szózatot, tudja az utolsó királyt és a szimfonikus zenekarral is tisztában van. Izgul, mint a fene. A tundra éghajlattal elbukik, pedig jól indít, ám a fenyvesekkel mellélő. De rizsázásból jeles. Közben beillesztem ide Fanni és Dennis mellékesen elhangzott mondatait :

Fanni: Mi az a POSZMÁTA?

Dennis: Szerintem növény.

Ádiná sem remekel, a legnagyobb magyart sem tudja, ő is bazmegol, az óceánoknál pedig elkattan az agya neki, hogy nem tud kettőnél többet felsorolni. Visszamegy a házba és tombol, rugdos, kurvaanyázik, hisztériázik. Le kellene csapni a picsába.

edina_1.jpg

Robin az egy legjobb teljesítményt nyújtja a tudáspróbán, lazán is veszi, csak a népdalt nem tudja folytatni:

A csitári hegyek alatt van a kincs elásva. 

Nekem egyre szimpatikusabb Robin, ezzel a résszel meg főleg. Lilu Dóri nevében elnézést kér a volt földrajz tanárától és a lengyel nézőktől. Az előzetesben pedig megnézhetjük, ahogy Ádiná épp a játék érdekében SZAKÍT Lacival, pedig ma este elhálják a kapcsolatot, ha minden igaz. Őrület mik vannak.

Címkék: vv7 dsns
928 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conchobar 2015.01.21. 11:16:41

"sokkal valódibbnak néz ki, mint Laci és Ádiná esetében. Tegnap egész nap viszketett a cicim, ez azt jelenti, hogy eső lesz. - Fanni" - Ezt nem ártana még érlelnie a posztolónak. Mennyire lehet valódi az a 'mi mindent bevállalunk, mi mindent bele merünk mondani a nézők pofájába' szerep, amit Fanni (és Dennis) fölvett

ganxtalovins 2015.01.21. 11:17:21

Végülis kijelenthetjük: Fanni benne van a legokossabbak között a Vellába :D :D :D

csiri bá 2015.01.21. 11:18:13

fosnyolcas. :)
Kösz a posztot és viszlát a halakat. :D

Conchobar 2015.01.21. 11:21:43

"Laci és Ádiná között megint Robin a téma, Laci féltékenysége kezd idegesítő lenni" - Lehet, hogy idegesítő, de semmiképp nem alaptalan. Maga Robin (és Edina) a megerősítője ennek

ganxtalovins 2015.01.21. 11:24:55

Szerintem Laci magasról leszarja Edinát, minden megmozdulásába látni a tömény undort, nem beszélve a kamu féltékenységekröl (Laci rossz színész).

jimjim 2015.01.21. 11:28:27

Azért megnéztem volna, hogy Kiskunnak hogy bókolnak az agyhalottak! :D

Szegény Edinát már sajnáltam, hogy azt hiszi, hogy ő a leghülyébb. Pedig láthatta, hogy a többi is elég zokni. :D

csiri bá 2015.01.21. 11:32:37

"Le kellene csapni a picsába." - ott a pont...

Conchobar 2015.01.21. 11:35:39

@ganxtalovins: "Szerintem Laci magasról leszarja Edinát, minden megmozdulásába látni a tömény undort" - Zsuzsa szelleme örökké élni fog. Állítólag pont ezt nyilatkozta a nevezett a Blikknek. Valahogy nem akarunk tudomást venni arról, amit látunk: a 'leányka' örökké Lacin lóg (szó szerint is), és ez a srácot egyáltalán nem zavarja, sőt tetszik is neki a dolog (emelgeti). Arról már nem beszélve, amit a takaró alatt művelnek olykor. Méghogy undor...

Csak ügyesen! 2015.01.21. 11:37:20

@ganxtalovins: Ezen az undor dolgon azért lassan nem ártana túllépni, egy kissé meghaladták az események ezt... ;) :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 11:38:54

Most őszintén? Én jó tanuló voltam, de lenne egy két kérdés, amit nem tudok, mert nem foglalkozom vele minden nap, és elfelejtem. Főleg, ami a matekot illeti. Iszonyat jól tudtam akkor pl a logaritmusokat is, ma meg már azt sem tudom, mit jelent... A mai sulisok meg... hagyjuk... Azért azon is el kéne gondolkodni, mennyi értelme van a napi 8-9 órának gimiben... Nekünk már a 6-7 is fárasztó volt. Egy felnőtt is 8 órát melózik átlagban, gondolj bele, hogy egy gyereknek meg napi 8-9et kell megfeszítetten figyelnie, ha tanulni akar. Sikerélményük semmi. Ezek után nem csodálom, ha tojnak az egészbe.

másodpéldány 2015.01.21. 11:44:20

@ganxtalovins:

én megmondtam már az elején, hogy fanni intelligens, de valamiért senki se hitt nekem, a durva kiszólásai sokaknál elfedték ezt a tényt...

Edina a saját értelmetlen féltékenységének az áldozata lett, megszerezte lacit, akinek tudnia kellett, hogy mit jelent, ha lecsúszik a hátsójáról a takaró szex közben... szvsz ez rettenetes sunyiság laci részéről... lényegében egy szexfilmet forgatott edinával, edina tudta nélkül, miközben tisztában volt azzal, hogy ez edinának mekkora gáz lesz...

J'accuse....

jelen pillanatban a lányok közül edina van a legnagyobb bajban, mert ennyire látványos szex szerintem még nem volt a vellatörténetben,

más lenne, ha felvállalná, de mivel épphogy nem akarta mutatni, hanem a szexnek ellenálló leányt akarta mutatni, így különösen kellemetlen a filmecske...

arra még fanni is vigyáz, hogy ő mindig takarva legyen szex közben... és azért legalábbis eddig dennis nem verte át ebben...

edina jobban járt volna, ha nem akarta vón birtokolni lacit, és meghagyja zsének...

ettől függetlenül remélem nem nyeretik meg edinával a showt, egy kellemetlen személy, bár engem meglep a határozottsága, amivel azt hiszi, ő fogja megnyerni... mintha az ügy le lenne pacsizva

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 11:46:34

@-pkata-: És aztán meg mehet haza és írhatja a házit. Amúgy szégyen, de a "mennyi tizenegy a nulladikon" kérdést én is elbasztam volna. Népdalokat én sem tudtam volna folytatni. Ráadásul azért nem ugyanolyan erősségű kérdéseket tettek fel: azért a kontinenst már egy 6 éves gyerek simán elmondja, míg a karavellát nem hiszem...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 11:47:51

@másodpéldány: Azért Fanniékról is lecsúszott egy párszor az a takaró, és csak a képekből nem lehet tudni, hogy Laci hogy reagált erre. Ha kikockázzák a filmet, biztos, hogy Deniszékről is lehetne jó pár pikáns képet készíteni, ahogy volt is már Fanni nyílásáról, még a legelején...

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 11:48:15

@másodpéldány: Mikor volt látványos szex Edina és Laci között? Ez az, mikor másnap nem tudott leülni, vagy volt azóta új?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 11:49:26

@Cathcart_ezredes: hát ez az... És a Mátyás templom és az Országház is elég magyar jelleg, mégis, hányan tudnák megmondani, hogy mikor épült, milyen stílusban, stb??? Sokan elvéreznének rajta.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 11:50:11

@Cathcart_ezredes: A Blikk osztott meg valami fotókat, de én pl sehol nem láttam ezt az éjszaka streamet pl, a VV oldalán meg fenn sincs.

2015.01.21. 11:56:28

Azt meg lehet nézni valahol, amit sokan szóbahoztak az előző posztnál, ahogy Edina és Laci táncol?

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 11:56:31

@-pkata-: Igen, egy csomó minden van, ami alaptudás meg általános műveltség lenne, de nem tudjuk, mert soha nem tudtuk, vagy jobb esetben elfelejtettük. Nem védeni akarom őket, mert szétröhögtem magam, és összességében siralmas volt, amit nyújtottak, de hogy ennyire ostobák az emberek nagy átlagban nem csak ők maguk tehetnek, hanem az évtizedek óta elbaszott oktatási rendszer (általános elsőtől kezdve diplomáig, mert egyetemen is el van cseszve az egész).
Nem láttam a blikkes képeket, úgyhogy nem tudok véleményt mondani:)

astryle 2015.01.21. 11:57:55

A többi mekkora pofával mondta, hogy 11 a nulladikon az 0 :D közbe 1 ...
Ádina lyukát meg ahogy látom megtömködték takaró nélkül :D oszt most lesz a nagy szakítás.
www.blikk.hu/interstitial/2/?referer=%2Ferotika%2Fszexszel-unnepelte-visszatereset-vv-laci-fotok-2322491

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 11:58:36

@másodpéldány: ugyan, mindenki azt hiszi, reméli, hogy ő nyer. Zsuzsa pl. konkrétan meg volt győződve róla, hogy ő nyeri... azt nézd mi lett belőle...

Owl La La 2015.01.21. 11:59:24

Azt hittem, a székelyeknek fontos a magyarságtudatuk, de hogy ez a leányzó még a legnagyobb magyarról sem tudta, hogy eszik vagy isszák, kééész! :D A földijeire inkább szégyent hoz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 12:01:48

@astryle: Tegnap óta kb. 12-en linkelték be ez a Blikk-cikket... átaludtad az elmúlt 18 órát vagy mi van? :D

csiri bá 2015.01.21. 12:02:44

Azt mondja Dóri: én is fogok ingázni... eddig nem ingázott? Budapest és Dubaj között? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 12:03:10

@Owl La La: na, azért a többi, "őslakos" játékosra mi se lehetünk valami büszkék. :D

csincsilla72 2015.01.21. 12:14:25

Ne vicceljetek, ezek szánalmasan alapműveltség-kérdések voltak, olyanoknak akik most nőttek ki az iskolapadból. Szégyelljék magukat!!

csincsilla72 2015.01.21. 12:15:54

@Owl La La: Edina nem azonos a székelységgel. Közéjük tartozik, egy darab példányban.:-)
És ugye mi tudjuk, hogy Edina sötét, mint az éjszaka (a többivel együtt, kétség sem férhet hozzá).

csiri bá 2015.01.21. 12:17:57

Dórika áztatta a.... magát, mentek sorban ázni mellé a legények, háttérben meg Maci röfög feltartóztathatatlanul... priceless. :D

astryle 2015.01.21. 12:20:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
1 napot kihagytam, mert felbaszott basszájba :D SRY h vótmá :D Remélem az erdélyi mama mind a 13-szor megnézi ahogy kislánya lyukát ilyen VADEMBER-ek tömködik :D Legalább Basszájba most eggyel följebb dugta :D Faszni mama is már megnyugodott, hogy nem az ő lánya az egyedüli kurva a villába

Magg. 2015.01.21. 12:22:04

@csiri bá: de legalább tudjuk, hogy Maci él még. :)

csiri bá 2015.01.21. 12:25:15

@Magg.: azért remélem a másiknak sincs baja...

usim.misu 2015.01.21. 12:25:35

@csiri bá: Dórika az orrát túrja szokás szerint... tényleg érthetetlen számomra, hogy millákat költ a másodlagos nemi jellegekre, műhajra a nőiesség jegyében, de arra nem képes, hogy legalább addig kihúzza az ujját az orrából, amíg mással beszélget.

csiri bá 2015.01.21. 12:26:16

@csincsilla72: azért az osztrákok sem azt írták ki annak idején az ajtóra, hogy "Béla, ne lopj", hanem azt, hogy "magyar ne lopj". -:)

Magg. 2015.01.21. 12:27:32

@csiri bá: én is remélem. Semmi hírt nem hallani róla.

csiri bá 2015.01.21. 12:28:35

@usim.misu: képzeld el, azt, hogy ha még meg is enné... volt már ilyen... ne feledd, a viselkedéskultúra nem jár együtt automatikusan a műseggel, műhajjal...

Magg. 2015.01.21. 12:29:58

Van tippetek, mi indítja be Edinánál, hogy "szakít" Lacival? Volt valami előzménye?

usim.misu 2015.01.21. 12:30:26

Szegény dinka szépségét senki nem dícsérte, Laci meg szánalom, ahogy Dórit ekézi, hogy nem jön be a műsegge, műmelle, biztos azért akarta elsőre őt felpróbálni. Ugyanaz a kategória, amit Dani csinált Zsuzsával.

csiri bá 2015.01.21. 12:30:28

@Magg.: azért Lilu vagy Bence beböffenthetne róla infót, hogy most mi van vele... ennyit illene szerintem, ha már majd' két hónapot ott volt... mert nem csak simán kiesett...

usim.misu 2015.01.21. 12:32:56

@Magg.: amennyiben nem valami kamu a egész, dani meg robin duruzsolhatott neki, amíg laci játszotta a sértett szerelmest, és próbálta letiltani kb mindenkiről dinkát

csiri bá 2015.01.21. 12:35:05

"Ej, mi a tyő tyúkanyó kend" - priceless. :)))

dare 2015.01.21. 12:37:31

Beindult az iskolahét.. mi folyik itt bent(a duna)?
Legalább lesz egy kis humor, kacagás, nem voltunk elkényeztetve az elmúlt időszakban de talán most.
Ez a szintfelmérő azért előrevetíti milyen hét lesz ez, csak kitaláltak valami érdekeset a szerkik( már volt vagy 2-szer iskolahét) és talán el fog mozdulni a nevetési mutató a pozitív tartományba.
Hajrá mindegy hogy ki, legyen egy jó kis hét végre.

Magg. 2015.01.21. 12:39:27

@usim.misu: aha, köszi.
Én arra tippeltem, hogy egyrészt tetszik neki Robin, másrészt kiszúrhatta már, hogy Dani és Robin kettesben pusmognak, vissza akar kerülni a belső körbe.
Volt egy elszólása, hogy már kezdi taszítani Laci féltékenysége.
Egy kamuszerelem kamu lezárása? :)
Remélem nem kezdődik elölről minden, Laci nem kezd el árulást és hátbaszúrást ordibálni, azt már nem bírnám ki.

dare 2015.01.21. 12:40:49

@Magg.: Takaró nélküli szex?
Lehet nem akar több anyagot a netre, és talán elkezdte érdekelni a fődíj.
Mondjuk ez korábban is eszébe juthatott volna.

csiri bá 2015.01.21. 12:41:10

"Úristen tegnap monttta valaki a legnagyobb magyart" - Fekete Laci bmeg. :DDD

csiri bá 2015.01.21. 12:42:07

"valaki most lőjön fejbe" - kár hogy nem teljesül minden kívánság az életben... :DD

Magg. 2015.01.21. 12:42:49

@másodpéldány: azért ne essünk túlzásokba. :D
Fannika maga is megmondta, hogy őt kurvára okosnak hiszik, pedig nem az, csak szerencséje volt a kérdésekkel.
Nálam nem fér össze az intelligencia szóval, ha valaki olyan mocskosszájú, mint Fanni.

dare 2015.01.21. 12:43:20

@csiri bá: Nem Fekete Pákó?
Akkor ezt én is benéztem:DD

Krétagarbó 2015.01.21. 12:45:51

@csiri bá: hihihi, most már megy arra fapados is egy ideje, Dórikának több haszna marad:)))

Magg. 2015.01.21. 12:46:14

@dare: hamarosan talán kiderül.
Ahogy őrjöngve tombolt és rugdosott, nem kell neki szex hozzá, hogy képernyőn legyen.
Asszem egy Fanni-Edina párbajon én mindenképpen Fannira szavazok, Edina annyira lenullázódott már nálam.

Krétagarbó 2015.01.21. 12:46:53

@csiri bá: mennyire elhallgattak róla, vajon még kórházban lehet? Már Bencus sem látogatja...

csicserierika 2015.01.21. 12:47:08

@Owl La La: én tudom , Berki Krisztián :D

usim.misu 2015.01.21. 12:48:18

@Magg.: hát remélem, az iskolahéten fogunk röhögcsélni, már kezdtem megijedni, hogy zsuzsa kiesése után a van-e dinkának bajsza dilemma fogja két táborra szakítani a becses kommentelőket.
amúgy szerintem amilyen akaratos dinka, amúgy sem tűrné sokáig ezt a laci-féle zsarolást. vicces nagyon, ahogy laci előadja a tapasztalt csajozógépet, minden csajozódumát kívülről fúj, messziről megérzi a potyadugást, meggyőződése, hogy nincs ffi-nő barátság, aztán meg képtelen érett ffiként viselkedni a nőkkel. Legalábbis három nőből háromnál nem ment.

csiri bá 2015.01.21. 12:49:45

@Krétagarbó: nem tudom, az hogy nem látogatják az egy dolog, de azért pár szót mindenképp illene ejteni a hogylétéről... szerintem ez lenne a minimum... telefon is van a világon...

csicserierika 2015.01.21. 12:53:20

@csiri bá: ebben a körben csakis a costa ricai jöhet szóba, a cölöp :)

usim.misu 2015.01.21. 12:53:43

úúú, hirig a reklámban, fanni csapkodja a fiókot, laci üvölt mint a sakál, úgy tűnik, megzavarták laciék csendespihenőjét. biztos nem direkt volt. (de) ha nem ők csinálják ezt részegen, akkor már nem is vicces?

Krétagarbó 2015.01.21. 12:54:52

@csiri bá: szarul is esett a magyarok azon (nagyobb) részének, aki nem lop...

egymásikkiskun 2015.01.21. 12:55:28

@csiri bá: hát ez mekkora !!! hahaha hehehhihihiii

csiri bá 2015.01.21. 12:55:54

@csicserierika: biztos, ami zicher, inkább rákérdeztem. :DD

Krétagarbó 2015.01.21. 12:56:18

@usim.misu: nem lehet, hogy Laci ezt akarta elérni, és lám sikerült neki? :)

csicserierika 2015.01.21. 12:59:13

@csiri bá: nem árt képben lenni :)
Na de kivel beszélgetett előző nap Edina Széchenyiről ? Döbbent meg Dani ( jogosan ) :D

usim.misu 2015.01.21. 12:59:39

@Krétagarbó: őszintén szólva fogalmam sincs. nem hiszem, hogy szívszerelme dinka, de ha dinka lepattintja, akkor laci egyedül marad.

Krétagarbó 2015.01.21. 13:00:14

@csiri bá: hát vmi ilyesmi. A mór megtette a kötelességét, a mór mehet...

csiri bá 2015.01.21. 13:00:24

mostésakkó'mivan? Család lemondja Basszájba ebédmeghívását? :))

Krétagarbó 2015.01.21. 13:01:12

@csiri bá: szegény tornásznak kurvára elege van a nevéből...

csiri bá 2015.01.21. 13:01:30

@csicserierika: lehet megszellemidézte Kossuthot. :DD

Krétagarbó 2015.01.21. 13:02:22

@csicserierika: erre én is kíváncsi lennék. Két puki között Lacival?

Baresz83 2015.01.21. 13:02:48

@csicserierika: pont ezt akartam én is írni... :D ahogy teljesen le voltak döbbenve, hogy vajon Edina kivel beszélgetett Széchenyiről... hát azon a részen nagyon röhögtem tegnap!! :D

2015.01.21. 13:03:00

Ez már volt?
velvet.hu/gumicukor/2015/01/21/fannika_nem_erti_hogy_a_puncija_miert_lyukas/

Pffffhánny és Dinka drukkerek csak óvatosan olvassák :-)

dare 2015.01.21. 13:03:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Azért ez a "nézd mi lett belőle" egy kicsit erős fogalmazás, sokkal több esélye volt a nyerésre a végén mint mondjuk Lacinak de mégis kiesett( még mindig nem értem én se, simán 60-40 -re tippeltem ezt a párbajt)
Kockázatos volt amit csinált, vagy nagyot nyer vagy nagyot bukik, de hogy nem volt rossz játékos azt bátran állíthatom, sőt, ha én ebbel a brancsba lettem volna talán tőle féltem volna a legjobban a higgadtsága,a gyerek miatt, meg jól is néz ki szóval lehetett volna női győztes(vállalható) és lehet ez is szúrta egy párnak a szemét.
Nem értem ezeket az appos szavazásokat, nehéz eltalálni az eredményt és nem tudom mi miatt.
Ha sms tarhálás volt mindig tudtam az eredményt, de az appnál már értek meglepetések nem egyszer, szó mi szó nehéz rájönni milyen eredmény születik.
Elrontotta Zsu ezt hogy elmondta Lacinak az érzéseit, ez a játékába került, nagy hiba volt de nem volt rossz játékos, nekem pl az eddigi legjobb női játékos volt( a hibáival együtt is).
Talán ha korábban költözik be több esélye lett volna, de ezt már nem tudjuk meg sajnos.

Krétagarbó 2015.01.21. 13:03:13

@usim.misu: nem tudom, mindenesetre érdekes fordulat, mondjuk meg nem nagyon lepődnék semmin.

usim.misu 2015.01.21. 13:04:08

@usim.misu: kiegészítés: tippem szerint laci játszotta dinkának a féltékeny szerelmest, de túltolta. robinra féltékenykedik, aki danival pusmog, aki miatt dinka elhallgatta előle a kendőlevevést. talán be akarta biztosítani magának dinkát azzal, hogy elszeparálja daniéktól, de nem jött be.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.21. 13:05:35

"Rájöttem a szintfelmérő során, hogy nincs agyam. - Dennis"

ehhez neki felmérő kellett??

csiri bá 2015.01.21. 13:05:37

@Spitzbauer: majd még az is kiderül, hogy neki is három van, mint a kengurunak. :DDD

Krétagarbó 2015.01.21. 13:05:54

@Spitzbauer: bevettem egy nyugtató a link megnyitása előtt:), de miután elolvastam, rájöttem, hogy ez már volt tegnap a BV-ban.

Baresz83 2015.01.21. 13:06:12

Azért ez érdekes (bocs, ha vki már nagyon unja a témát): Zsu ugyebár azért lett kifúrva a játékból, mert ráhajtott Lacira, most meg, amikor itt a "hatalmas és örök szerelem", akkor Edina egyszerűen kihátrál??? Na neeee... wtf??

csicserierika 2015.01.21. 13:06:14

@csiri bá: @Krétagarbó: @Baresz83: erre csak ezt az egy magyarázatot tudom adni :D
http://video.xfree.hu/?n=alibaba45|2f4080778b369f3ebe44948588cf11d8

csicserierika 2015.01.21. 13:07:10

http://video.xfree.hu/?n=alibaba45|2f4080778b369f3ebe44948588cf11d8

csicserierika 2015.01.21. 13:09:40

a francért nem kékül. Szóval Gálvölgyi paródia lett volna, ahol kameramentes óráikban filozófiálnak a lakók

dare 2015.01.21. 13:10:38

@Magg.: Nálam meg Fanni nullázódott le, nem szeretem ha egy lány köpköd.
Remélem Dóri nem veszi vissza magára a kamionos tempót, mert az is köpköd olyankor, ezt azért nem kéne csajok, egy kicsit kulturáltabban lehetne kérem.DD

kiingattak 2015.01.21. 13:10:41

Edinka igenis művelt. Csak azért nem válaszolt egy kérdésre sem, mert előtte megjósolta, hogy nem fog tudni semmit. És neki mindig igaza van.

2015.01.21. 13:11:07

@Krétagarbó: Pont akkor rántottam be a káposztalevest, és nem láttam. Azért jó.

Krétagarbó 2015.01.21. 13:11:16

@usim.misu: ennyire hirtelen a szakítás Dinkától furi. Vagy kamu, vagy egyszerűen nem volt igaz a szerelem Edina részéről (sem) és tényleg csak futtatott egy szerelmi szálat is, mert tudja, hogy az is kell a játékban. És azt is tudja, hogy a beteljesült szerelmi szál már nem izgi, csak ellaposítja a játékost és a játékot (ahogy az volt tavaly Simon-Sárlott esetében, Dórka-Zsolt esetében, de most Fanniéknál is érezni), ezért robbant most. Azt hiszi, hogy a szerelmi nyüglődés a nyerő, de azzal csak fel lehet kerülni a térképre napi szinten, de a túltolás veszélye igen nagy. (Ilyen volt nekem a szerelmi nyügi legidegesítőbb párocskája: Ágica-Leó még a VV2 vagy 3?-ból)

csicserierika 2015.01.21. 13:15:21

sztem várjuk ki a végét. Edina csak többet szeretne a játékban lenni, mint egész nap Lacival lógni, mert így elszürkülnek, vagyis halványabbak lesznek mint Fanni bőre. :)

Magg. 2015.01.21. 13:18:11

@dare: Igen, de ez Fannitól nem volt váratlan. Első perctől kezdve egy primitív, legalja kis ribi.
A köpködés meg amúgy is divatos a VV-k történetében. :)

usim.misu 2015.01.21. 13:18:14

@Krétagarbó: amitől szintén gyanús az eset, hogy szokatlanul higgadtak a felek :) se nyávogás, se nenézzígyrámménézelígymostnenézzémáígytenemérteszmegengemmongyadhogymé

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 13:20:05

@Krétagarbó: Hú de ronda nő volt az az Ágica ráadásul....

Én vagyok Groot 2015.01.21. 13:21:38

@VV Erőlegény: mintha ma szép lenne, vagy legalább okos :(

dare 2015.01.21. 13:21:44

@Baresz83: Zsu azért lett kifúrva mert az összesre veszélyes volt, Dani is meg volt tőle hülyülve, Edina is ....szinte mind 1-2 kivétellel, csak összefogással lehetett legyőzni.
Látszott mindegyiken hogy mennyire megkönnyebbült mikor kiesett, azért itt van ám fődíj is amiért kell harcolni, és hiába mondták hogy őt látják a legesélytelenebbnek, ezt csak nekünk szánták.
Szerintem tudták ők hogy esélyes a végén ő is, szinte minden apró hibáját az egekig felnagyították, pedig a többi se szent.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 13:22:16

@csicserierika: Sztem is... Várjunk még.... Fura, és szinte megmagyarázhatatlan dolgok történnek a villában mostanában. Robin és Edina állítólagos közeledése, Edina és Laci szakítása. Hirtelen, szinte a semmiből...

csiri bá 2015.01.21. 13:24:38

@Magg.: hát igen, a VV kabalaállata tuti a láma. :DDD

Én vagyok Groot 2015.01.21. 13:24:45

@VV Erőlegény: Amikor a babás hetet felvetették az is úgy volt, hogy Iza elmondta Krisztiánnak: Azt hiszem terhes vagyok....

xukxuk 2015.01.21. 13:26:50

@Krétagarbó: Pontosan ez, és a kirohanásai túl lőnek néha a célon,vissza kell vennie még mielőtt nem késő.

Én vagyok Groot 2015.01.21. 13:27:04

miért nem jelenik meg a hsz-em????

xukxuk 2015.01.21. 13:29:25

@Baresz83: Jól játszott csak egy kicsit,elszámította magát.

xukxuk 2015.01.21. 13:31:59

@dare: Így van kell a humor,mert igen langyi már az egész bent is ,kint is.

dare 2015.01.21. 13:32:19

@Krétagarbó: Ágica-Leó még kint is folytatta a nyűglődést, az sokkal idegesítőbb volt mint.
De azt a szériát ők ketten vitték, Leónak csak egy pici hiányzott a végén de több embernek volt ellenszenves mint szimpatikus.
Miló meg köszönte szépen a nyereményt, szerintem ott ha egy szobanővény van Leó mellett akkor az nyert volna(magával döntőzött).

Ditti82 2015.01.21. 13:32:50

Dani tényleg cuki volt bókoláskor. :D

Én vagyok Groot 2015.01.21. 13:34:14

@Ditti82: hánytatóra se hallottam még hogy cuki! ;)

dare 2015.01.21. 13:34:18

@dare: Mint Edina-Laci....lemaradt.
Na jó, nem volt idegesítőbb.DD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 13:34:55

@dare: Azzal egyetértek, hogy veszélyes volt Zsu, de azzal nem, hogy fődíjra is esélyes volt. Sztem azért volt leginkább veszélyes, mert villa szinten egy jó nő volt, aki érzelmeket is kiváltott a többiekben (ez pedig a játékban tudvalevően gyengít), azonban ritmustalanul, kiszámíthatatlanul, viszont annál önsorsrontóbban tattikázott (szinte minden taktikai lépése utólag hibásnak fogható fel a játékban). Zsu akkor lett volna igazán esélyes a győzelemre, ha ráhagyja a taktikát, a szövetségkialakításokat stb. Danira és úgy a legjobb 5-ben kezdett volna robbantani mellőle valamilyen ürüggyel, addig valahogy -de mindenképpen finoman- kellett volna leszerelgetnie Dani szexuális próbálkozásait...

usim.misu 2015.01.21. 13:36:36

@Ditti82: dani már nem tud olyat csinálni, amitől a szememben cuki lesz

csiri bá 2015.01.21. 13:40:53

@Ditti82: kb mint egy gyáladzó szatír :))

Ditti82 2015.01.21. 13:47:20

@csiri bá: Jó, hát igent én se mondtam volna neki. :D

másodpéldány 2015.01.21. 13:50:05

@Magg.: ő nem hisz magában az egy dolog, kisebbrendűségi komplexusai vannak,

de én okosnak látom őt kezdetektől, mea kulpa, mea maxima kulpa...

kár hogy a durva beszédjével sajnos elrontja magának a játékot, pedig, ha csak a szellemességre és humorra hajtana, hajtott volna, megnyerhette volna...

sajnos nem látok esélyt arra, hogy mostantól visszafogja magát...

csicserierika 2015.01.21. 13:53:12

@dare: mégsem volt elég szimpi a szavazóknak, mert uezt megtették Évával és Csabival is, de mindig visszamentek mint a bumeráng.

dare 2015.01.21. 13:55:43

@VV Erőlegény: Én is néha azt éreztem, hogy még egy kicsit érnie kellett volna a játékra, de volt egy pár húzása ami meg azt mutatta hogy tudja ő nagyon is hogy hol van, szóval ez a kettősség engem is elbizonytalanított néha.
Ha marad ebben szövetségben Dórival és nem áll vissza Danihoz( aki inkább gyengítette mint erősítette szerintem) akkor simán döntőzhetett volna és ott meg bármi lehet.
Ha ezt a párbajt is megnyerte volna sokat erősödik, és semmivel nem lett volna esélytelenebb a többinél a végén.
Ez a Lacis dolog elsülhetett volna jól is, nagy kockázat volt de csak utólag mondhatjuk hogy hülyeség volt.
Ha megnyeri a párbajt akkor meg azt mondjuk rá hogy zseniális(2 szuper képesség kuka) , szóval vagy bejön vagy nem tipikus.
Túl nagy volt az ellenszenv irányába, ha ezt mondjuk Edina csinálta volna (vagy Fanni) simán visszamegy a villába, Zsu még külön párbajozott az utálkozókkal is meg még jó pár fannal( Dani, Edina..) és még így is csak centiken múlott.

dare 2015.01.21. 13:59:27

@csicserierika: Ez az appos szavazás miatt van.
Nem értem még most se hogy a párbaj alatt 1-2 ezer ember csak úgy ni átrakta a szavazatát mert miért ne, vagy még ennyi utálkozó letöltötte az appot.....hagggyyuk máááá.

csicserierika 2015.01.21. 14:03:20

@dare: sms-nél nagyobb arányban ment volna vissza Laci. Ez az én meglátásom.

másodpéldány 2015.01.21. 14:03:48

@Magg.:

"Volt egy elszólása, hogy már kezdi taszítani Laci féltékenysége."

igen, most láthatná, milyen kelletlen volt ő mikor halálra csesztették lacit is meg zsét is a ki vert át kit műtrágyával, Edina pont ugyanígy ült rá lacira, és őrizte, míg zsé benn volt...

hát kíváncsi vagyok megbocsájták e edinának ezeket a nagyon explicit szexképeket...

az rtl meg jó hogy röntgentfelvételeket nem mutat a szereplőkről, amint épp egymásban vannak...

edina hirtelen rájött, hogy Ribinnal jobban járt volna? nem figyelt az elején, simán hagynia kellett volna, hogy zsé és laci összejöjjön... de sajnos ennyire már nem futja a kombinálásból...

csicserierika 2015.01.21. 14:06:35

@másodpéldány: mégis nagyobb kő gördült le Fanniról, h nem kell tovább őriznie Godzillát, aminek hangot is adott, meg egyéb járulékos anyagot :)

Csak ügyesen! 2015.01.21. 14:09:18

@csicserierika: Szerintem abban a beszélgetésben Fanni nem Dennisre, hanem Dórira célzott, bár nem figyeltem annyira, de úgy tűnt hirtelen.

dare 2015.01.21. 14:10:14

@csicserierika: A másik meg az enyém.DDD
Akkor így kvittek vagyunk, neked is egy meg nekem is egy meglátás.

Krétagarbó 2015.01.21. 14:14:10

@dare: nem tudom, arra emlékszem, hogy Ágica-Leó párosnál az arcomat kapartam már, Edináéknál még nem jutottam el eddig, de sanszos...

Conchobar 2015.01.21. 14:15:32

@dare: "akkor simán döntőzhetett volna és ott meg bármi lehet...még így is csak centiken múlott" - Zsuzsa maximum akkor döntőzhetett volna, ha keresztberakva a lábát, Edinával nem rivalizálva a végsőkig kitart Dani mellett. Így viszont még a deklaráltan (hiszen még a saját nője is rossz tulajdonságokkal bíró "vadember"-nek mondja) ellenszenves Laci is megverte. A baltaarcú Laci. Úgyhogy, nagy bátorság (pláne az eredmények ismeretében utólag) Zsuzsát döntőre is esélyesnek mondani

dare 2015.01.21. 14:17:47

@másodpéldány: Robinnak beírok egy piros pontot ha köze van ahhoz hogy Edina és Laci egy pici szünetet tart a"kapcsolatukban", valaki biztos hogy felnyitotta Edina szemét hogy Hallod, te nem akarsz nyerni a végén, és ez vagy Dani vagy Robin

Magg. 2015.01.21. 14:18:24

@másodpéldány: sztem magától nincs annyi esze, hogy párhuzamot vonjon a Zsu-Laci túltoló balhé és a saját elégedetlensége között. Engem akkor is meglep, hogy ilyen hirtelen "megvilágosodott". Tuti, hogy valaki súgott neki.

dare 2015.01.21. 14:19:45

@Conchobar: Te azt hiszed hogy Laci nyerte ezt a párbajt meg?
Ugyan, te nem ilyen vagy.

Ms Smaragdváros 2015.01.21. 14:23:27

Nem csoda, hogy LAci féltékeny Robinra, hisz mondta, hogy "az a nő foglalt, amelyiken fekszenek"... Még ilyen közelről sem lehet feküdni valakin 0-24-ben...
Egyébként a féltékenységet azért nyomja az ember, hogy a másik megcsalja őt, és otthagyja. Ebben szerintem az ő esetükben különösen van valami, bár sztem tényleg szüksége van LAcinak Edinára, de lehet, hogy emiatt szégyelli is magát. De szüksége van rá, és akkor már érdemes szeretni a másikat, és így szereti is.

Well... 2015.01.21. 14:24:38

ha a dinka konkretan rugdosodott a villaban akkor most neki kell majd a korcsolyaban maszkalnia, vagy o tenyleg mindent megtehet ????

a bajusz kerdesben meg egyre inkabb megvagyok gyozodve, hogy ajakfeltoltese volt....nezzd meg a szaja sarkaban azt a zugot ....pont olyan mint minden feltoltott szaju csajnak.....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 14:24:58

@csiri bá: egy csúzlival néha én is odasóznék neki

Csak ügyesen! 2015.01.21. 14:25:25

@dare: Nyugi, erre Edina magától is pontosan rájött. Vagy pontosabban: jól tudja, h valamivel el kell adni a műsort, és a nagy boldogság ehhez nem lesz elég, kell a kis feszkó is.

Well... 2015.01.21. 14:27:14

a takaro nelkuli sexrol meg annyit, hogy ezek a kepek a konkretan azok amiket ujevkor kozoltek, csak most nem blur-oltak ki a faszt.....basznak ezek minden este..... csak ugye hazudnak ezerrel.....amikor a laci telefirkalta a falat akkor konkretan odairta, hogy "secret sex" .....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 14:28:17

@dare: Tényleg már csak az elemzés miatt Dare, de sztem Zsut a szerkik hozták vissza a játékba a dzsungel héten. Ha az a megfordított hierarchia nincsen, akkor nagy különbséggel esik ki a párbaján. És a dzsungel héten sem a saját teljesítményének hanem tulajdonképpen a véletlennek, illetve a többiek játék túltolásának köszönhette az ugrásszerű népszerűség növekedését, ő maga csak sodródott a játékban, a feladattal nem tudott megbirkózni és egyszerűen azt sem tudta annak a hétnek a végén, hogy ezt a játékot eszik-e, vagy isszák (valóban az idegösszeomlás küszöbén állt)... Laci nem Zsu miatt kötötte fel a lilát, hanem azért, hogy őt ne tudják Dóriék meg Deniszék, Robinnal és Zsuval kiegészítve megpakolni jelekkel. Dani sem azért vette le a lilát Laciról, mert Zsu taktikája annyira nyerő volt, hanem azért, mert Maci hirtelen, minden előzmény nélkül kiesett a játékból, és ugye az Edina nagypapa halála nem volt tervezhető (így reális közelségbe került a párbajkihívása). Ha az nincs Zsu 100% Macit hívja ki. Zsu újból hibázott, amikor nem csavart még egyet a játékon és nem Danit hívta ki, valamint sikerült a párbajnapján kb 5-10% szavazatot átvándoroltatnia Lacinak. Dare, hidd el, hogy Zsu nem volt jó taktikus, és nem volt jó játékos, de ettől még rendes ember lehet az életben... Maci betegségét egyébként még mindig kamunak érzem (elnézést kérek mindenkitől, ha mégsem az). A szerkik is mindent elkövetnek, hogy ne adjanak hírt az állapotáról, és Macit minél hamarabb borítsa el a feledés homálya...

dare 2015.01.21. 14:28:24

@Csak ügyesen!: Azért csak várjunk ezzel az öntudatra ébredéssel, én nem nagyon nézem ki belőle hogy magától csak úgy....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 14:32:08

@astryle: Fannika szépségápolási cuccai már az Ádámnak is az agyára mentek...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 14:33:16

Ez a szuperképesség is inkább egy átok/nyűg, mint haszon, tehát tulajdonképpen jó ettől megszabadulni minél hamarabb. Robinnak is az okozza a legnagyobb fejfájást, hogy kire használja fel, mert nagy valószínűséggel az az illető akire a dupla jelet teszi, majd "bosszúból" őt fogja kihívni a párbajra.

Conchobar 2015.01.21. 14:33:20

@dare: "Te azt hiszed hogy Laci nyerte ezt a párbajt meg?" - Ha számodra elfogadhatóbb, akkor azt mondom, hogy Zsuzsa vesztette el a párbajt

Csak ügyesen! 2015.01.21. 14:35:10

@dare: Érti az a csaj, h mi kell a műsorba, ez a múlt héten kiderült, ha eddig nem lett volna világos.

szmoti 2015.01.21. 14:35:28

ezzel a laci-edina szex-el kapcsolatban az merült fel bennem, hogy vajon ezt miért hagyták ki az öfiből? párbaj után egy két rész kimaradt nekem, szóval lehet, hogy volt, csak nekem nem tűnt fel.

Én vagyok Groot 2015.01.21. 14:36:03

@-pkata-: mialatt a háttérben Robin igyekszik beleolvadni környezetében szép ruhában illatosan konflo konfol konfliti ááá a faszom veszekedéseket és vitákat messzire kerülvén!

Krétagarbó 2015.01.21. 14:37:04

@dare: sztem még Zsu a levelében is írta, hogy Edina rontja a játékát Lacival, vagy nem? Ők ilyen dolgokkal sztem tisztában vannak, Edináról is többször kiderült egy-egy elszólásából, hogy bizony nézett korábbi VV-ket és kielemezgette, mi lehet nyerő, mi kevésbé.

Conchobar 2015.01.21. 14:37:54

@VV Erőlegény: "Maci betegségét egyébként még mindig kamunak érzem" - Azért fektették be, meg vizsgálgatják hetekig (az epekőről már nem is beszélve) az orvosok, mert kamu? Maci is tud sírást szimulálni, node izzadást és orrvérzést is

Krétagarbó 2015.01.21. 14:38:32

@Magg.: Jajj, hagyjuk már. Sem Izát, sem Baukó Évát nem zárták ki anno, pedig ők nem egy fényképet köptek le.

Lassan elkezdenke gyűjteni Zsunak, ez lesz a következő???:))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 14:39:20

@Conchobar: Én is így látom. Laci (és csapata) tulajdonképpen jól hajráztak, ezáltal 5-10% szavazatot átvándoroltattak magukhoz. A párbaj előtti napon sztem is kb 57-43% (+- 2-3%) lett volna a párbaj eredménye Zsu javára. Persze lehet, hogy ebben is volt egy kis szerkesztői munka...

SocialWorker 2015.01.21. 14:40:28

@másodpéldány: te már többször kifejtetted, hogy szerinted a villalakók micsoda intelligens emberek, továbbmegyek, még okosak is! főleg a Fanni! na az nagyon!
ne haragudj, de itt az ideje, hogy megkérdezzem: te melyik műsort nézed?

Krétagarbó 2015.01.21. 14:41:28

@VV Erőlegény: pedig most már fel kell használja (ha nem akarja veszni hagyni), mert utána egyre veszélyesebb lesz számára, ha él vele. Mi van, ha nem fogja felhasználni? Gondolom azt is lehet, nem kötelező élni a szuperképességgel, nem?

Magg. 2015.01.21. 14:41:45

@-pkata-: azért ez is jellemző erre a bandára.
Amikor Daniék rikoltoztak éjszaka és senkit nem hagytak aludni, az rendben van, mert ők ilyen vicces fiúk.
Bezzeg az a kretén Laci nappal (!!!) nem tud Fáncsi fióknyitogatása miatt aludni - vagy ki tudja micsinálni - ordít, mint a vadszamár.
Ezzel is csak a primitívségét mutatja, meg azt, hogy azt képzeli magáról, ő "valaki" a vellában. :DD

Magg. 2015.01.21. 14:43:05

@Krétagarbó: ezt ne nekem írd, hanem a cikk szerzőjének! Én csak belinkeltem, mint újabb agymenést.

jóskapistuka 2015.01.21. 14:43:11

Edina ül Lacin. Egymás szemébe néznek hosszú ideig.
Majd Edina megszólal: "árad fel a fingszag itt középen."

coub.com/view/4pid9

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 14:43:49

@Conchobar: Epekő miatt nem kellett volna hetekig befektetni, sőt még a játékot is tudta volna folytatni sztem. De még egyszer mondom furcsa, hogy az állapotáról semmilyen hírt nem kapunk...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 14:44:07

@másodpéldány: Mi nem, meg nincs. Fanniról kép? Dehogy nincs. Láttam. De már nem emlékszem, hogy hol.

Magg. 2015.01.21. 14:44:50

@jóskapistuka: hát igen. Milyen szép és romantikus ez a szerelem. :DDD

dare 2015.01.21. 14:45:15

@VV Erőlegény: Zsu többet vesztett azzal a fordított sorrenddel mint amennyit nyert, ez nem lehet mérvadó.
A későn érkező játékosok mindig csak sodrodnak az árral( anno Csabi is elpózolt a jófiú szerepben Attila ellen) és csak most jöttem rá hogy Robin is miért pakoltatta magára a jeleket.
Ha Ádám lett volna a kiválasztott és szerdáig valaki kiprovokál nála egy veszekedést és mégse őt viszi ki akkor neki már komoly ellenféllel kellett volna megküzdenie a köv párbajon ezért ment az események elé mert akárhogy is nézzük ott még mi is azt mondtuk hogy 2 tuja csap össze.
A későn érkezőknek jobban kell küzdenie, Robin -e téren egy kicsit jobb is volt mint a Zsu és még játékban van, Sőt, egyre jobban.
Zsu körül is zajlottak az események csak ez rizikósabb volt, és le is verte a lécet.
Nehéz eltalálni a jó stratégiát a későn jövőknek, ez most Zsunak nem sikerült.
Robin meg kivárt és ez a jobb úgy látszik

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 14:47:07

@astryle: aztakurva, de fel vagy zaklatódva. :D
Oszt mégis hány db "VADEMBER" tömködi Edinát, hogy többesszámot használsz? :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 14:47:33

@Magg.: Fanni megmondta a múltkor majd ő sem hagyja őket. Nem kellett volna most visszakiabálnia, csak olyan fannis cukisan megmondani, hogy őt sem hagyták éjszaka... Azzal nem nagyon tudtak volna mit kezdeni.

Fu Szekh Li 2015.01.21. 14:48:25

@Conchobar: Szia! Hát hová tűntél tegnap? Miután megmutattam a tényeidről, hogy azok vélemények, legjobb esetben következtetések, és megkérdeztem, hogy honnan tudod, mennyi az IQ-m, valahogy hirtelen köddé váltál. Mi ez a megfutamodás?
Nyuszi vagy Conchi, nyuszi vagy!

Csak ügyesen! 2015.01.21. 14:48:50

@VV Erőlegény: Hát, mivel már az öf elején 52-48 volt (akkor még Zsunak), és az első pillanattól kezdve szoros volt, ez mindenképp a párbajon dőlt vna el. Max akkor nem ha bármelyik vmi f@szságot csinál a párbaj előtti napokban, de ilyen nem történt. Laci pedig jól tolta az egész hetet, valszeg ezzel tudta a szoros eredményt tartani, a párbajt meg már beszéltük.

Ms Smaragdváros 2015.01.21. 14:48:50

@VV Erőlegény: Nekem volt epekövem, az csak rohadtul fáj, de túl lehet élni. Kivették, mert a szövődménye az, hogy lemegy a hasnyálmirigybe, begyullad és ott már sokkal nehezebb a helyzet, mert azt nem lehet úgy piszkálni, mint az epehólyagot, ami orvosilag beáldozható. Először én is meglepődtem, mert MAci tünetei nekem nem voltak ismerősek (pedig volt pár görcsöm), aztán mondták, hogy átment a hasnyálmirigyére, ami ciki... Szerintem most azt akarják kivizsgálni, mit hogyan csináljanak, de szerintem, ha megműtik, vagy hazamegy úgyis mondják... Már van arról is videó, hogy zsuzsa találkozik a gyerekével.

Well... 2015.01.21. 14:49:27

@Owl La La: a szekelyek konkretan szarnak a magyarsag tudatodra...ok nem magyarok, ok szekelyek....van sajat himnuszuk, meg minden...ok ugy tudjak, hogy ok attillaval jottek europaba, es mikor a hun birodalom eltunk akkor ottmaradtak a hegyekben .....a magyarokhoz ugy allnak, hogy mikor par evszazaddal kesobb megjelentek a karpatokban akkor atengettek oket harc nelkul, mert egy nyelvet beszelunk.........

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 14:49:55

@usim.misu: Én azon nagyon röhögtem, amikor Robint Dórinak bókolt és a szem, száj, segg harmóniájáról beszélt. :D Az összes szilikonadalék meg lett említve... szegény Dórinak nem is volt őszinte a mosolya. :)

Fu Szekh Li 2015.01.21. 14:50:05

@-pkata-: Szia! Hogy vagy? Induljak a habaneros vodkával? :)

SocialWorker 2015.01.21. 14:50:52

@Magg.: pontosan ez jutott eszembe nekem is. az éjszaka való az alvásra, olyankor meg ők aztán hangoskodhatnak meg minden, de amikor fényes nappal, lámpafénynél összegömbölyödve ádinkával aludnának akkor meg elborul az "agya". vagymi. de ez a vadszamár dolog tetszett :D :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.01.21. 14:50:53

@Magg.: követelik vissza a villába zsut is, meg annak idején követelték simont. pont le van szarva.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 14:51:00

@szmoti: én sem láttam, és nincs is fenn sehol. Még az is megfordult a fejemben, hogy manipulált :)

Conchobar 2015.01.21. 14:51:25

@VV Erőlegény: "A párbaj előtti napon sztem is kb 57-43% (+- 2-3%) lett volna a párbaj eredménye Zsu javára" - Hagyjuk már ezeket a baromságokat, ezeket a légbőlkapott (pláne utólagos!) tippelgetéseket. Bence szerdán (?) is mondott eredményt, mikor már épp, hogy volt kihívott, akkor, szoros eredmény mellett Zsuzsa volt hátrányban. A párbaj kezdetén viszont már Zsuzsa volt 1,5 %-os előnyben, ami a párbaj végére megfordult. Biztosan voltak olyanok, akik a párbajon látottak alapján tették át a szavazatukat Zsuzsáról Lacira, viszont olyanok is lehettek szép számban, akik végig döntésképtelenek voltak, és csak a párbaj alatt, mintegy véletlenszerűen döntöttek Laci mellett

Magg. 2015.01.21. 14:52:16

@-pkata-: Fanni szinte mindig ordít. Ha cukiskodik, az a tapló Laci akkor is ugatott volna vele sztem. Nem szoktam Fannit védeni, de kölcsönkenyér visszajár. Az már Laci szegénységi bizonyítványát mutatja, úgy gondolja, ha ő csinálja, akkor az jópofa, ha ő szenvedi el ugyanazt, akkor halálosan fel van háborodva.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 14:53:34

@Krétagarbó: Sztem is. Három jó megoldás létezik: 1, Nem használja fel. 2, Újra olyan célból használja fel, hogy arra rakja fel, aki ellen úgy érzi, hogy vissza fog jönni és szerez egy hét védettséget (lehetőleg úgy, hogy azzal már ő benn van a hármas döntőben). 3, Valakinek a kérésére használja fel, mert ő akar a kijelölt lenni, és kamerák előtt megígéri Robinnak, hogy nem őt fogja kihívni, azaz valakinek szívességet tesz vele, de mondjuk ezt is csak a legjobb 4 között tenném Robin helyében, ezzel biztosítva a saját helyemet a döntőben abban az esetben is, ha nem az jön vissza a párbajról, akinek a szívességet tettem.

szmoti 2015.01.21. 14:54:16

@-pkata-: most nekem is, de hát egyszer majd csak kiderül, csak nagyon fura, hogy sehol sincs fent, nem is beszélnek róla bencusék sem, Au sem senki.

mr miss 2015.01.21. 14:54:21

Muhaha, tényleg nem kell nézni, elég a hogyvolt, mert ennyi hülyétől fejfájást lehet kapni, posztban legalább viccesen van leírva. Én nem tudom, hogy ezek az emberek milyen iskolába jártak, nagyon-nagyon alapkérdések voltak azért. A népdalos rész a kakukktojás, a többi szörnyen alap.

Ruadhnait 2015.01.21. 14:56:46

@Magg.: Most megneztem ezt a kis veszekedos videot megint. Nekem kicsit ugy jon le, mintha a Laci eloszor emberi hangon megkerne a Fannit, hogy kicsit halkabban, nem lehetne? Erre o valaszol ugy, mintha o lenne ott a kiskiralyno. Aztan akkor meg kettot odaszol, megszabva, hogy ki mikor aludjon, aztan akkor kezd el a Laci uvolteni, mint egy idiota, es akkor vesz vissza a Fanni. Tehat a vegen mindenkinek ugy jon le, hogy kocsog Laci, szegeny Fanni. Egyebkent mindenki hoborgott akkor is, amikor a Daniek reszegen nem hagytak oket aludni, az is gaz volt. De ebben a kis par masodpercben szerintem a Fanni kereste maganak a bajt azzal, ahogy beszologat mindenkinek.

Conchobar 2015.01.21. 14:59:16

@Well...: "a szekelyek konkretan szarnak a magyarsag tudatodra...ok nem magyarok, ok szekelyek....van sajat himnuszuk, meg minden..." - Hagyjuk már ezt a műromán propagandát. Ilyen alapon a jászok sem, és a (nagy)kunok sem magyarok (de talán a palócokat, hajdúságiakat, nyírségieket és a magyarság más alcsoportjait is idevehetjük)

Krétagarbó 2015.01.21. 15:02:36

@Well...: konkrátan a családom egy jó része székely (és van közöttük gyimesi csángó is), mindegyik magyarnak vallja magát.

minden végzet nehéz 2015.01.21. 15:03:40

Tegnapi előzetesről ez jutott eszembe: Csak adj egy okot
Pink - Just Give Me a Reason
www.youtube.com/watch?v=glVVfddl9Uo

Krétagarbó 2015.01.21. 15:04:15

@ミラ: majd akkor szóljatok, ha már gyűjtenek neki. Talán van egy fölös öt forintosom:))))

Conchobar 2015.01.21. 15:04:54

@Ruadhnait: "De ebben a kis par masodpercben szerintem a Fanni kereste maganak a bajt azzal, ahogy beszologat mindenkinek" - Hát ez az! Fanni provokatívan tahó magatartása. Mikor a párbaj előtti, szabadulós buli után Fanni rángatta és üvöltözött Danival, akkor Dani nem volt hajlandó odaadni Fanni felöltőjét, mihelyst Fanni változtatott a hangnemen, Dani odaadta. Szembeötlő volt a kontraszt, hogy Fanni és Dóra száját milyen ritkán hagyja el kérés, annál többször üvöltözés, szitkozódás, átkozódás, trágárság és köpködés

astryle 2015.01.21. 15:07:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
szerintem edinát még le fogja varni a Rubint is... már csak azért is, hogy Ádina kiejtse a Basszájbát

Én vagyok Groot 2015.01.21. 15:07:49

@-pkata-: Akkor végre megtudjuk az akkora és görbe-e?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 15:09:22

@Én vagyok Groot: Azt már láttam a képek között, hogy azért nincs neki olyan kicsi, és nem is görbe. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 15:10:36

@dare: "A későn érkezőknek jobban kell küzdenie, Robin -e téren egy kicsit jobb is volt mint a Zsu és még játékban van, Sőt, egyre jobban.
Zsu körül is zajlottak az események csak ez rizikósabb volt, és le is verte a lécet.
Nehéz eltalálni a jó stratégiát a későn jövőknek, ez most Zsunak nem sikerült.
Robin meg kivárt és ez a jobb úgy látszik" Ebben egyetértünk. Zsu is próbált taktikázni, csak ezekből a legtöbbször rosszul jött ki (nem érezte meg ösztönösen a jó taktikát), nem kis mértékben persze azért, mert gyenge volt a kommunikációs képessége is.

Krétagarbó 2015.01.21. 15:12:09

@-pkata-: ezt már le nem mossa magáról.:)
szegény, ha kijön és ezeket olvassa és nem tud igazán mit tenni már, ha egyszer így könyvelték el, akkor így...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 15:13:34

@Krétagarbó: Akkor üzenem neki, hogy nekem jó lesz :D :D De előbb csináltasson egy negatív tesztet Ádinka után. :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 15:21:25

@Linn: Szívesen.:) Nekem nagyon tetszik....nem azért mert Ők, hanem mert itt aranyosak. Amúgy a másik táncos héten pedig Maci és Ádám tánca volt fergeteges. Nem értettem, hogy miért nyert Robin? ... Az Ő tánca meg sem közelítette a Maciékat.

Nem Penny hajója 2015.01.21. 15:23:50

Azért milyen vicces már, hogy az aktmodell Dóri a legerkölcsösebb csaj a villában :)

minden végzet nehéz 2015.01.21. 15:26:11

Édesanyám, ez a sapka kicsi / Kicsi az apád fasza, a fejed a nagy.
Apa ugye hogy nem a fejem a nagy hanem a sapka kicsi/Nagy az anyád picsája,igen a sapka a kicsi.

Én vagyok Groot 2015.01.21. 15:26:11

@Én vagyok Groot: külön felhívnám a figyelmet a rögtön felpattantam részre :P

2015.01.21. 15:29:41

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: aranyosak voltak azon a bulin:) a tánc is tetszett. Köszönöm a linket, a többieknek is:)

Várom a mai összefoglalót, mi lesz a szakítással? Robin jó fej, na de most pasit cserélni, kockázatos azért.

2015.01.21. 15:31:32

pkata neked is köszi az üzit:)

Én vagyok Groot 2015.01.21. 15:36:28

@-pkata-: jajj szerintem csak irigykedsz a kackiás bajszocskájára :) Robin jól megkóstolja Dinka lecsóstálkáját és a döntő előtti éjszakán Dini még a Godzillát is becserkészi!

Conchobar 2015.01.21. 15:37:58

@Linn: "Robin jó fej, na de most pasit cserélni, kockázatos azért" - Meg aztán, most hirtelen minek akarna egyáltalán cserélni? Nem látszik elégedetlennek Laci teljesítményével Edina. Már majdnem a lánykérésnél tartanak. Bár lehet, hogy Edina éppenséggel nem bírja ezt a tempót, és taktikai szakítással próbálja fékezni az ő Laciját. Meg aztán a szakítás is esemény, az azt követő durcáskodás is hoz eseményt, meg a szakítást követő kérlelések és a visszafogadás is eseményt jelent

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 15:40:12

@astryle: De Robint nem Vadember! :D

Na, viccet félre téve, én azt nem gondolnám, hogy Robint levarrja még Edinát, de Edina alighanem ki ill. fel fogja használni valamilyen szinten ezt az ölébe pottyant kavarást Robin részéről.
Én most tudtam megnézni azt a videót, amit már többször is belinkeltek a 17-18-i éjszakáról, ahol táncoltak Lacival (egyébként szerintem tök aranyosak voltak).
De ott és akkor nekem nem Laci, hanem Edina részéről éreztem időnként némi távolságtartást vagy nem is tudom.... szóval befészkelte az én fejembe is magát az a gondolat, hogy Edina az aki Játszik, nem Laci.

usim.misu 2015.01.21. 15:44:43

@Magg.: Jaja, ez csak akkor vicces, ha ők csinálják részegen.
"tanuljál meg viselkedni te kis ....!!!" -óbégatja laci 20 centire fáncsi arcától :D

kamilla123 2015.01.21. 15:45:25

@astryle: imádom, ahogy ölik egymást az agyhalottak. Zsu volt a rohadék? hát akkor tessék. Meg lehet nézni, milyen békében éldegél egymással a sok őszinte, tiszta szívű ember. :-))

Bujumburi 2015.01.21. 15:45:50

@Nem Penny hajója: jaja, számomra egyúttal az egyik leghumánusabb karakter... (kivéve ha nem hagyják aludni ;)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 15:46:17

@-pkata-: Ne mán! Robin sunyi, figyeld meg a nézését. Lehet, hogy Edinával kellett volna összejöjjön, amikor bement a villába.... Nem rinyálnak soha, amikor együtt vannak olyan jókat tudnak nevetni. Kár, hogy megbeszélték a haverságukat még az elején. Szerintem Edina jobban járt volna vele, mint Lacival.... Habár Laci se biztos, hogy ilyen kemény gyerek...dehát valamit kell mutasson Ő is. Majd elválik ha kimennek.

csiri bá 2015.01.21. 15:46:41

@-pkata-: na akkor már tudom, miért nincs rajta kívül egy pók sem a vellában... kiharapja őket még a sarokból is. :DD

usim.misu 2015.01.21. 15:48:44

@Ruadhnait: ez volt a visszavágó. éjjel részegen randalíroznak, direkt nem hagyják aludni a többieket, nappal meg mindenki közlekedjen lábujjhegyen, mert ők alszanak? aki itt kereste magának a bajt, az nem fáncsi volt.

Well... 2015.01.21. 15:49:52

@Krétagarbó: hat nem tom, a dinka az oceanok miatt duhongott....az, hogy a legnagyobb magyart nem tudja az ok volt neki..... konkretan szekely felesegem van....tolle tudom, ugyanazt a nyelvet beszeljuk (tobbe kevesbe) viszont nem vagyunk egy nemzet.... :oP

csiri bá 2015.01.21. 15:50:03

@Nem Penny hajója: nem hülye annyira, nem degradálja az áru értékét az agyhalottak miatt. :)

csiri bá 2015.01.21. 15:51:54

@-pkata-: menj biztosra, mert sose lehet tudni: hármat, egy-egy hónap különbséggel. :DD

Conchobar 2015.01.21. 15:53:23

@kamilla123: "imádom, ahogy ölik egymást az agyhalottak. Zsu volt a rohadék? hát akkor tessék" - Vitam et sanguinem! Életünk végéig védeni fogjuk oroszlánkirálynőnk, Mártír Szent Zsuzsa igazát

Well... 2015.01.21. 15:54:54

@Conchobar: tortenelem ....erdely pont ugy volt resze a magyar kiralysagnak mint horvatorszag, az volt 800+ evig....fuggetlen fejedelemseg....

csicserierika 2015.01.21. 15:55:48

@Csak ügyesen!: Sztem Denist féltette, még a levélben is volt rá utalás. Igaz, több volt a kamu a levélben mint igazság.

Krétagarbó 2015.01.21. 15:58:05

@Well...: nekem meg a férjem székely származású. Magyarnak vallja magát, az egész családjával együtt. A kettő nem zárja ki egymást. Ahogy írták itt előttem is, a kunok, vagy a jászok sem definiálják magukat nem magyarnak...

Én vagyok Groot 2015.01.21. 15:58:55

@Ditti82: mijé? megcsinálja a villa ennél is pornósabb verzióját???

Well... 2015.01.21. 15:59:10

@Krétagarbó: halottam en mar ciganyaszonnyt leuvolteni a rendor fejet egy igazoltatasnal, hogy nincs olyan, hogy cigany, cska magyar allampolgar.....szerinted mindenki az aminek vallja magat.... ??

kamilla123 2015.01.21. 15:59:14

@Krétagarbó: sztem is ez van, h edinka rájött, ezt nem lehet húzni már tovább, csak az a kérdés, h akkor meg hova tűnik az "én olyan őőőőszinte vagyooook" image.

Ruadhnait 2015.01.21. 15:59:31

@usim.misu: En ezt ertem, csak Fanni stilusaban talaltam kivetnivalot. Ez a primitiv hozzaallasa a dolgokhoz (neki is) , hogy amikor azt hiszi, hogy igaza van, barmit megtehet es barmilyen formaban, az mindig oke.

Well... 2015.01.21. 15:59:49

@Krétagarbó: es az osztrakok sem valljak magukat nemetnek...pedig egy nyelvet beszelnek....

Ditti82 2015.01.21. 16:00:07

@Én vagyok Groot: Az alapanyag megvan. Továbbfejleszteni meg csak lehet. Szadomazo pl. még nem volt. :D

Conchobar 2015.01.21. 16:03:26

@Well...: " tortenelem ....erdely pont ugy volt resze a magyar kiralysagnak mint horvatorszag" - Nem. Horvátország ugyan külön entitás volt, perszonálunióban Magyarországgal, de Erdélyről (1526-1686 közötti idő kivételével) ez nem mondható el. A magyar király viselte a horvát királyi címet, de nem viselte sem az erdélyi vajda, sem a jászkunok kapitánya, sem a hajdúk kapitánya (stb.) címet. Ugyanis a Jászkunság is úgy volt része Magyarországnak, mint Erdély

Krétagarbó 2015.01.21. 16:04:00

@Well...: igen. a népszámláláson is ezt az elvet alkalmazzák. miért, egyébként ki döntené el?

Krétagarbó 2015.01.21. 16:06:23

@Conchobar: 1541-től (Buda bevétele) nem része a Magyar Királyságnak gyakorlatilag, aztán a kiegyezéssel 1920-ig ismét része. (Sztem az 1686 nem jó dátum, egyébként miért követeltünk volna uniót Erdéllyel 1848-ban a 12 pontban?)

usim.misu 2015.01.21. 16:06:42

@Ruadhnait: hát fáncsi nem egy úrinő, de laci büdöskurvázta, edina mondott vmi mitképzelszmagadrólbmeg szöveget, amit fáncsi meghallott kifelé menet és rögtön visszafordult letisztázni a dolgot, laci meg elkezdett üvölteni. Szóval itt nem érzem fáncsit hibásnak. Ha nekem csinálnák a műsort éjjel, én sem lennék rájuk tekintettel nappal.

Krétagarbó 2015.01.21. 16:07:09

@Well...: nem a nyelv egyezősége a lényeg.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 16:07:34

@Én vagyok Groot: Te annyira keresztül látsz rajtam :)
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Barátnőm, aki nem nézi a VV-t,m de megnézettem vele a videot minden komment nélkül, ugyanezt mondta. Vajon a kis erdélyi csaj családja most mit szól majd, amikor dobja Lacit Robin kedvéért?
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Szerintem egymáshoz valók Edinával. Laci megmarad nekem. :D
@csiri bá: most várjak 3 hónapot? ne mááááár :)
@Ditti82: Ismersz valahonnan? :D

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.01.21. 16:07:50

Nagyon naív ember az, aki elhiszi, hogy ezek spontán hülyeségek.

Ezeket a forgatókönyvíró találja ki, a statiszták meg elmondják.

csicserierika 2015.01.21. 16:09:43

@maxval bircaman szerkesztő:
Ej mi a tyű tyúkanyó kend,
A Duna folyik itt bent ... Aham...:D

Én vagyok Groot 2015.01.21. 16:12:33

@-pkata-: Írunk a szerkiknek, hogy vigyenek be minden kis lemmingnek egy elvakult fant! Közönség találkozó úgymond! És kampányolnék hogy Laccihoz téged küldjenek! Jó?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 16:12:40

@csicserierika: Jaj, Laci olyan sötét. Elvileg felnőtteket oktathatok a diplomámmal, lehet, elpiszmognék vele egy darabig... :D :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 16:13:25

@Én vagyok Groot: Jaj de cuki vagy. :D Ezt megbeszéltük. :) És lesz csillámos tetkóm is hozzá :D :D

Én vagyok Groot 2015.01.21. 16:15:34

@-pkata-: De legyenek már takaró nélküli képek is rólatok! Tudod, az dobja a népszerűségi indexet ;)

csicserierika 2015.01.21. 16:16:43

@-pkata-: nem sötétebb mint Denis pl,. de ez a vers mindent vitt tegnap :)

Ruadhnait 2015.01.21. 16:16:48

@usim.misu: Nem akarok kotekedni veled. :) Majd biztos kiderul az osszefoglalobol, hogy ennek volt e elozmenye az estet leszamitva is. De ha nem volt, akkor az a velemenyem, hogy a Fanni nem tudja hogy kell emberekkel beszelni, (a Laci se) mindig o kezdi a veszekedest es csodalkozik ha visszaszolnak neki meg lebudoskurvazzak. Az eleje ota ezt csinalja, igy van benne az osszefoglalokban. Ja, meg dug, meg hulysegeket beszel, igy nevetunk rajta.

Én vagyok Groot 2015.01.21. 16:17:47

Jajj, kapcsolgatom a tévét, (de csak akkor ha nem a vévé megy) és a természetfilmes csatornán a következő mondat hangzik el: "Erősen megcsappant a lemmingek száma, ezért az éhes farkasok már a ludakra vadásznak."

Ezek érzik, hogy erősödik az igény az Édel Hotelre?

Ditti82 2015.01.21. 16:18:20

@-pkata-: Szerintem minddel elpiszmognál. :D

Conchobar 2015.01.21. 16:19:07

@Krétagarbó: "Sztem az 1686 nem jó dátum, egyébként miért követeltünk volna uniót Erdéllyel 1848-ban a 12 pontban?" - Igazad van. Nem 1686, hanem 1687 ("1687. szeptember 17-én beiktatták II. Apafi Mihályt a fejedelmi méltóságba, októberben apja aláírta a balázsfalvi paktumot. Ettől kezdve Erdély nem török adót és ajándékot, hanem német adót és katonatartást fizetett. A fejedelemség felesküdött a császárra és német helyőrségeket fogadott be, a pozsonyi országgyűlés pedig kimondta a Habsburgok örökös jogát Szent István koronájára, amit Lipót Erdéllyel együtt értett" továbbá "Az 1699-ben kötött osztrák-török karlócai béke értelmében Erdélyt visszacsatolták a Habsburg uralom alatt álló Magyarországhoz, de közigazgatásilag különállt az ország többi részétől, mert a Bécs által kinevezett kormányzó irányította").

Csak ügyesen! 2015.01.21. 16:19:12

@-pkata-: Ellenvéleményezek, szerintem nem sötét, de hogy tanulni nem tanult, az biztos :)

csicserierika 2015.01.21. 16:19:57

jaj már meg ez a takaró téma, van, v nincs. Elragadta őket a hév, akkor ez van. Denisék tudnak vigyázni, mert ott csak a Godzilla etetése a fő cél. :D

Én vagyok Groot 2015.01.21. 16:20:39

@Csak ügyesen!: nem nem sötét csak olyan kreolos :D :P

lukacstoncsi 2015.01.21. 16:21:10

Lilu tegnap nem valami gyászos arccal jelentette be Laciék szakítását.Ma is lsz valami biztos nem komoly, mert ha igen akkor nm így közlik.

Én vagyok Groot 2015.01.21. 16:21:50

@csicserierika: helyesbítek, Godzilla lecsóstálba helyezése, Godzilla hátizsákjának kiürítése ;)

csicserierika 2015.01.21. 16:23:19

@lukacstoncsi: ráadásul Lilu férje is Laci, ha jól tévedek

csicserierika 2015.01.21. 16:24:14

@Én vagyok Groot: ehehe, nem tértem ki minden részletre :)

lukacstoncsi 2015.01.21. 16:24:48

@csicserierika: Ez most hogy is jön ideeee????

Conchobar 2015.01.21. 16:26:21

@maxval bircaman szerkesztő: "Nagyon naív ember az, aki elhiszi, hogy ezek spontán hülyeségek. Ezeket a forgatókönyvíró találja ki, a statiszták meg elmondják" - Inkább az a naiv ember, aki elhiszi, hogy ezek a villalakók képesek elmondani egy előre megírt szöveget, és képesek eljátszani azt, hogy éppen vörösödnek mert/és belesültek az előadott versbe, nótába

Én vagyok Groot 2015.01.21. 16:26:25

@csicserierika: én őőőszintén, mert én őszinte vagyok, csodálkozom, hogy élő ember ennyi ideig bírja egy ilyen nővel.

csicserierika 2015.01.21. 16:26:31

@lukacstoncsi: csak a gyászos bejelentésre ugrott be. Lehet, h nem volt jó ötlet.

usim.misu 2015.01.21. 16:27:32

@Ruadhnait: Az biztos, hogy fáncsi bárkit könnyen kihoz a sodrából. Elég megszólalnia a nyafka hangján, mindenki egy kis hülye, akire szórhatja a szitkokat, aztán faképnél hagy, hogy hát ő ilyen és megy duzzogni, mert csúnyán néztek rá o.O

SocialWorker 2015.01.21. 16:27:42

@Én vagyok Groot: ó, istenem! egy jó kis éden hotel nagyon jól esne! :D

2015.01.21. 16:27:54

@Conchobar: így igaz. De látok egyfajta vonzódást Edinában Robin felé. Azon túl, amit írtál, elképzelhető, hogy felgombolyodik ez a szál is idővel:) Bár túl sok idejük nincs már. Edina, Robin és Fanni döntőt várok.

Ditti82 2015.01.21. 16:28:01

@lukacstoncsi: Ők is válófélben vannak. Vagy valami ilyesmi címlap volt múlt héten.

Én vagyok Groot 2015.01.21. 16:28:24

@Conchobar: a mostani szériáról nincsenek olyan cuki viedók, mint a (J)erzsiékrűl? Hogy pikk pakk rövid naci lett a hosszú meg ilyen blamáló izé mizé... Érti valaki amit mondanki akaródzok, mert most nagyon kiütött a fogalmazásgátló szorri vagyok szorri

csicserierika 2015.01.21. 16:28:26

@Én vagyok Groot: nekem nincs vele bajom, v csak megszoktam ?

lukacstoncsi 2015.01.21. 16:29:27

Fanni egyébként elég nagy provokátor.Neki szinte mindent lehet.A délutáni szépségalvását sem lehet zavarni senkinek.Mindenkinek úgys zól vissza hogy tudja nem fogják megütni.Kinn már egy-két sallert kapott volna.

csicserierika 2015.01.21. 16:30:00

@lukacstoncsi: de aktuális. Még rendeződhetnek :)

csicserierika 2015.01.21. 16:31:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nekem a godzilla már megszemélyesült lelki szemeim előtt :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 16:35:38

@Én vagyok Groot: Csak ha én is kapok az RTL-től egy lakást, egy kocsit, meg havi 1 millát egy évig :)

Ruadhnait 2015.01.21. 16:36:08

@lukacstoncsi: Igen, nekem is ez a velemenyem. :)

Conchobar 2015.01.21. 16:37:46

@Linn: "De látok egyfajta vonzódást Edinában Robin felé" - Igaz. Csakhogy ez a vonzódás mindaddig csak vonzódás marad, amíg Laci képben marad (maga Edina is mondott valami hasonlót). Amiért megharcolt, azt nem hagyja olyan könnyen veszendőbe menni senki ember fia/lánya

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 16:38:12

@Csak ügyesen!: maja szájba rágom akkor :D
@Ditti82: lehet, kikészülnék tőlük :)

Magg. 2015.01.21. 16:38:50

@SocialWorker: az előbb olvastam az origo-n, hogy már ki is zártak egy csajt az Éden Hotelből, mert pofánvágta az egyik társát.
Ez a nő a Cristofel modellbarátnéja (ja és van a szereplők között pornós is).
Úgyhogy a jelek szerint ott sem lesz nagyobb színvonal.
www.origo.hu/teve/20150121-pofon-miatt-zart-ki-egy-jatekost-a-tv2-az-eden-hotelbol.html

Conchobar 2015.01.21. 16:42:39

@Linn: "elképzelhető, hogy felgombolyodik ez a szál is idővel:) Bár túl sok idejük nincs már" - Nem csak az idővel van gond, hanem ott van még Dóri is. Dóri amúgy se kedveli Edinát, úgy meg teljesen beláthatatlan az, hogy mitévő lesz, hogy Robin megcsiklandozta őt Edinával

KapitányG 2015.01.21. 16:43:45

@Well...: A nemzetiség "aminek vallja magát" kérdése, az állampolgárság viszont nem. Ne tessék összekeverni a kettőt!

lukacstoncsi 2015.01.21. 16:46:28

@Ditti82: Illetve nem tudjuk hogy igaz e csak válságban van a házasságuk.Lilunak ez már a második.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 16:47:47

@csicserierika: Nekem meg a Dóri válasza tetszett... PRÁGA... nem is értem, hogy miért nem Dubai-ról kérdezték? Arról biztos mindent tud. Ja, valaki szólhatna neki, hogy ne túrja már állandóan az orrát, amikor mással beszél! Olyankor egyáltalán nem aranyos.( igaz nekem amúgy sem tetszik, mióta tele van szilikonnal) Előtte sokkal jobban nézett ki.

2015.01.21. 16:50:36

Én azon gondolkodtam, hogy akkor most hogy van ez ilyenkor... Ugyanis Dinka anyja már nyilatkozott is, hogy a hormonok, meg a blabla, meg a szerelem. ELKÉPZELTEM:

Csöng a telefon.
D.A.: Hálló?

K.D.: Csókolom, Dorka vagyok a retektől. Tecciktudni, az a kakkantós a tavalyiból.

D.A.: Monygyád kislyányom.

K.D.: Tecciktudni az történt, hogy görbefaszú Lackó, iszanytmód megkúrta a kedves kislányát, minden látszik, mert takaró nélkül ment az egész.

D.A.: Tuttám. Tuttám, úgy tuttám. Hát igázám vót, igázáám vóóót. Itt hálják még, igázáám vóót. Jááj, csák az a szájbatekertbüdösgécikurvá Zsuzsa ment vóná visszá. Jájjájj.

K.D.: És hát azért keresem, mert nyilatkozni kellene, hogy a hormonok, meg aDinka, meg szerelem, meg Blabla, és most akkor az hogy legyen.

D.A.: Jááj má téméttük a pápáát, áz még ott héntérég ázzál á vádémbérrel. Nászóvál, írgyátok ászt, hogy "A gyerekem tisztában van a szexszel. Szerintem tudja, hogy a kukkolással a tévébe kerül, ezért csinálja, nem a kíváncsiság hajtja. Megmondtuk neki: úgy viselkedjen, hogy adásba kerüljön, legyen érdekes. Ezt úgy csinálja, hogy végig őszinte! Egyáltalán nem naiv, tapasztalatlan, csak annak néz ki. Nem haragszom rá a kukkolás miatt, és Laci miatt sem. Nem helyeslem, de nincs mit tenni, szerintem beleszeretett”.

K.D.: De ezt már a múltkor teccett mondani, amikor kukkolt.

D.A.: Hát mivél á Lácci már lekúrta, így ném lész érdékés, mint ahogy tánácsoltuk nékijje, úgyhogy remélém, szákít a Láccivál, és a Rubin hancúroskedvű síkos anakondája is hagyhat maradandó ajándékot áDinka ágyékának tartalmas emlékkönyvében... Áttó érdékés. :-DDDD
...

Szereplők:
K.D.: Kakkantós Dorka
D.A.: Dinka Anyukája

Vagy, ha nem így van, akkor hogy?

lukacstoncsi 2015.01.21. 16:51:08

Robin és Edina együtt?Háát nem tudom őket elképzelni.Még Dórival sem.Viszont szemétség lenne Robintól ha ezt taktikailag is tenné.Hagyni kéne.Mindig szemét dolog egy kapcsolatot bennt fúrni mert maguktól is szoktak balhézni a szerelmesek.Lacin azt láttam tegnap hogy nagyon megszerette Edinát.Ezeket a bensőséges beszélgetéseket évődéseket nem lehet megjátszani.Itt ezt érzi kinn lehet hogy fejbecsapja a valóság.

csiri bá 2015.01.21. 16:51:13

nyár délelőtti nyóckeres életkép: utca, macskakő, egyik oldalon talponálló, előtte a fal mellett fém asztal, fém székkel, rajta kapatos vendéggel, szemben másik talponálló, szintén utcára kitett kopott fémasztal két fém székkel, kapatos vendégekkel, mellette peepshow...
Egyik asztalnál a felszolgáló, Fáncsika épp leteszi a sokadik korsó sört, másik talponállóból épp akkor jön ki Ádinka, kezében tálca, rajta két söröskorsó és két feles, közben épp műszakra érkezik a peepshowba Dórika, Robinkával kézenfogva, akin hasig kigombot fehér ing, nyakában fux, elhaladnak Danika mellett, aki koszlott kabátban dekkekre vadászik a járda szélén görnyedve, a másik oldalon Lacc halad, izompólóban, vállán sztereo kazettásmagnó, amelyből az épp aktuális sláger bömböl, narancssárga ezeröcsi fékez a járda mellett, Denisz kászálódik épp ki belőle, és a zsákot fogdosva odaüvölt valamit Fáncsinak...

:))

Conchobar 2015.01.21. 16:55:04

@Linn: "Józanul nem fogja akarni a kapcsolatot Robinnal, részegen meg bármi megtörténhet" - Valami hasonlóra gondolok magam is, Robin erősen itatja Dórit a 'tetszik nekem Edina' nevű alkohollal, kérdés az, hogy mikor zsibbad majd el Dóri agya

lukacstoncsi 2015.01.21. 16:56:08

@csiri bá: Olvastam már meg mondta hogy a nőiessége is a padlón volt Dennis adta vissza neki....A mocskos szája az nem volt meg kinn?A suli héten kiderül hogy mennyire hülye.Biztos nem annyira amennyire rájátszik.Viszont a viselkedése az 1-es.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 16:57:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ennyit Deniszről, és a kultúrájáról... És még Laci a vadember...

Ditti82 2015.01.21. 17:00:59

@csiri bá: Gyáááááájjjjjj... :D

lukacstoncsi 2015.01.21. 17:01:33

@csiri bá: ...Zsu meg az utca túloldalán egy nagyobb mellmérettel és egy új palival az oldalán kiabál a gyerek után:Levente ne fuss át az autó előtt!:-)))

csiri bá 2015.01.21. 17:02:19

@lukacstoncsi: hogy mi igaz belőle, mi nem, azt fenntartásokkal kezelem, csak mert blikk. :))
de jelen állás szerint simán el tudom képzelni a dolgot, amilyen mocskos szája van, kapott érte, most meg a szabályzat miatt tudja, hogy nincs ilyen veszély...

Ruadhnait 2015.01.21. 17:03:05

@csiri bá: Ebben biztos van valami, ha nem is teljesen egeszeben igaz. De az latszik rajta, hogy vissza akar vagni az elozo pasijanak/pasijainak, mert mar nagyon sokszor mondta, hogy ilyen nagy dakoval meg nem talalkozott, csak partyvirslikkel, ami lassuk be eleg szarul jon a volt pasijanak. Es azt inkabb el se kezdem reszletezni, hogy annyira nem is nagy a dennisnek, szoval kicsit rajatszik, ezert gondolom, hogy kicsit bosszu is az egesz. De ha verte a srac, akkor gondolom megerdemli.

minden végzet nehéz 2015.01.21. 17:04:32

@Ditti82: lehet , - de szerintem is inkább az amit @maxval bircaman szerkesztő: írt az az igazi ok.

Ruadhnait 2015.01.21. 17:06:04

@Ruadhnait: A bosszut a srac, nem Fanni a verest.

csiri bá 2015.01.21. 17:06:04

@lukacstoncsi: őt már nem akartam belevenni, mert kiesett, de amúgy jó. :)))
Plusz: mögöttük pár lépéssel Maci, kezében ordas nagy hamburger, amit épp tol befele arcába, kezén folyik le a ketchup, másik kezében műanyag félliteres kólás pohár.. :))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 17:11:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Alpári volt Dennis. Ő is megért a párbajra. Most kinek mutogatta a félszemű godzilláját? Dóri még nem látta, vagy minket tisztelt meg vele? Szánalmas ha azt hiszi, hogy ezzel nyer.

csicserierika 2015.01.21. 17:12:39

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: ja, az északi relációba nem utazik :)
Sztem csak simogatja, fogdossa, ami nem az őszinteség jele

csiri bá 2015.01.21. 17:13:11

@Ruadhnait: ezt szerintem is jól látod, nagyrészt neki játszik rá mindenben, a mocskos szájjal is meg a godzilla méretének emlegetésével is, meg a többivel...
A veréssel, ha volt, természetesen én sem értek egyet, ez evidens...
Ilyen "fiatal liba beleesik az első arra járó srácba, az meg pofozza mindenért, ha kell, ha nem, a csaj meg elviseli, mert 'jaj de szerelmes' és föld buta", rengeteg van/volt/lesz...

csicserierika 2015.01.21. 17:14:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szted. tudunk még úgy nézni egy Godzillás filmet, h ne a farok vakargató jusson eszünkbe ? :)

csicserierika 2015.01.21. 17:17:47

@csiri bá: pörgesd még az agyad, és tedd be az összes lakót :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 17:17:57

@lukacstoncsi: Egyetértek. Remélem, hogy Robin nem teszi meg. Lehet, hogy valamit taktikáznak, kavarnak Danival, hogy Edinát küldjék ki párbajozni. Éjjelenként nagyon sutyorognak, és Dani nem mond el semmit Edinának. Most a Dani, csak Robinnal van jóba.

kamilla123 2015.01.21. 17:18:09

@Spitzbauer: basszus, Neked kabaré jeleneteket kéne írnod :-DD ez óriási volt:-))) még-még ilyeneket lécci :-))

kamilla123 2015.01.21. 17:24:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de ezen valahogy mégis tudok röhögni. Suttyó meg minden, de van benne vmi nagyon vicces is.

csicserierika 2015.01.21. 17:25:09

most néztem a denis videót. Úgy látom, tele volt szellemi puttony is , most könnyített rajta. Mennyire feszíthette már.

minden végzet nehéz 2015.01.21. 17:25:46

@csiri bá: oda üvölti ,hogy este kinyalom a lecsóstálat/erre fáncsi visszaóbégat,csak úgy visszhangzik az utca, /kinyalod az anyád picsáját te faszparszt!

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 17:27:38

Aurélió egy kölyök volt...de Dennis egy meglett férfi. Az, hogy előkapja a félszemű kobráját, letolja a nadrágját, azzal mit ér el. Mindenesetre Dórinak tetszett, nagyon nevetett, sőt Ő is káromkodott egy sort. Kíváncsi vagyok, hogy amikor párbajozni mennek, mekkora szájuk lesz? Előbb utóbb mindegyikre sor kerül. Nem tudom, de nekem ez a mocskos káromkodás nem jön be.

lukacstoncsi 2015.01.21. 17:28:03

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Dani ere még rá fog fázni.Edinára viszont jelet kell raknia vagy eléri hogy mások rakjanak rá.Ezt most nem tudom elképzelni.Amúgy mg így ő rúgja fel ezt a kapcsolatot vele.Ezt látjuk.

csicserierika 2015.01.21. 17:28:37

Dávid a marlenkás pultnál nyalakodik egy nagy vajdlingot.

lukacstoncsi 2015.01.21. 17:29:38

@csiri bá: Reni meg lecserélte egy vizilabdásra a mostani pálcikavékony vőlegényét de még mindig rekedt és vöröslő fejjel szid valakit:-))

másodpéldány 2015.01.21. 17:31:05

@usim.misu:

az se értem, hogy fanniék ágyán ejtőztek, mármint edina és laci, és általában is úgy néz ki mintha nappal az összes ágy mindenkié volna, és csak éjszakára van saját ágyuk? állandóan egymás ágyaiban látom őket nappal és időről időre éjszaka is... de a nappali mások ágyán alvás rendszerét nem értem... hisz még az ágyneműt sem cserélik le...

én azt hiszem rosszul tűrném, ha az ágyneműmben mindenki belefeküdne naponta egyszer...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 17:34:15

@lukacstoncsi: Pontosan. Az egyik éjjel tárgyalták, hogy Edinát kéne megrakni és vigye ki Fannit! Dani még nem akar menni párbajra, mert még nem jött el az Ő ideje. ( szerintem meg fél.)

Ditti82 2015.01.21. 17:38:09

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: A terv az volt, hogy Robin duplajele miatt őt viszi.

lukacstoncsi 2015.01.21. 17:38:20

@másodpéldány: Én sem tudom hogy lehet nappal ruhástul ágynemün feküdni ahova eset befekszenek.A máséba meg méginkább most hogy fogyatkoznak...Valami pléddel letakarnák legalább.Egyik se viszi ki szellőztetni reggel az ágynemüjét.Jó szagos lehet:)A lábszag mellett fel sem tünik:)

usim.misu 2015.01.21. 17:40:19

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: mikor jön el dani ideje, amikor a nyereményt osztják, vagy mikor? :)

Fu Szekh Li 2015.01.21. 17:42:13

@csiri bá: Reni a hirdetőoszlop plakátján löncshúst reklámoz?

lukacstoncsi 2015.01.21. 17:45:15

Reni egy plakáton úgy áll a levegőztető felett mint Marilyn Monroe azon a híres képen és nincs rajta bugyogó:-)))

csiri bá 2015.01.21. 17:51:26

Előzmények:
@csiri bá: @minden végzet nehéz: @lukacstoncsi:
Folytatás:
Kamera tovább halad, Bencust nem látjuk, csak a hangja hallatszik, ahogy a lemmingek élőhelyének életképeit kommentálja.
kamera megáll egy üzlet előtt, vasredőny felhúzva, kirakat, melynek fakeretéről az évek során lepattogzott a sötétzöld festék, felirat: Szemfelszedés, harisnya javítás, zippzárcsere.
Kamera az utcáról bezoomol a nyitott ajtón, pult mögött Röné, otthonkában, kötényben, fején kendő, elől megcsomózva.
Félig hátra fordulva épp vöröslő fejjel üvölt valakivel.
Kamera tovább.
Hentesbolt. Ide is benéz a kamera. Bent majdnem üres pult, melyben csak pár marhacsont és néhány csirkefarhát árválkodik, légy zümmögése hallatszik, pult mögött Ádika, véres kötényben, morcos tekintettel és egy bárddal épp valami csontot darabol.
Kamera megint az utcaképet mutatja, túloldalról kulcscsomó csörgése hallatszik, épp a kutyakozmetika redőnyének lakatját nyitja egy kövérkés nő, majd az ajtót is. Mielőtt belépne, megfordul és egy lenéző pillantást vet az utcára: Vikácsú az, szegecselt farmerkabátban és piercinggel kirakott szemöldökkel.
:)

lukacstoncsi 2015.01.21. 17:53:03

Ez a Laci mekkora fasz.Kit érdekel hogy ha ő nem lenne akkor Robint választaná-e Edina.Nem mindegy?Ha azt mondja igen azért sértődik be ha meg nm akkor meg hazudik neki.Tiszta dedó.Örüljön annak hogy jól elvannak most.

lukacstoncsi 2015.01.21. 17:59:53

@csiri bá: :-)) Lilu meg lyukas neccharisnyában kis tetkókkal a karján vörös rúzsos ajkakkal kihúzott fekete tussal a szemén fekete sörénnyel oldalt felnyírva támasztja a falat kicsit szittyósan maga elé meredve motyogja..."megkezdjük a 6. kiválasztást, mindenki maradjon a helyén csendben és élő adásban ne káromkodjon ha kérhetem:-)))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:05:04

@Ditti82: Igen, megbeszélték, hogy Robin használja fel a dupla jelet! Meg azt is megbeszélték, hogy mindenkit kivisznek sorba...de a végén se Robin, se Dani nem akar még menni, mivel " nem jött még el az Ő idejük." Ja, egyik jobban fél mint a másik. Dani, azt mondta Ő Denisszel megy...de miért nem mehet ki most? Nincs Denniszen lila. Nyugodtan kimehetnének! Dani benne akar lenni az utolsó háromban, párbaj nélkül!!!! Ott már nincs kiválasztás, hanem a nézők szavazzák ki Őket egymásután. Az utolsó nyer. Szerintem erre játszik Dani...mert állandóan számol.Attól fél, hogy ha kimegy párbajra kiesik. Denniszt erősnek hiszik.

csiri bá 2015.01.21. 18:07:55

@lukacstoncsi: Lilu és Bencus nem lemmingek, így ezt kihagytam. :))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:10:19

@usim.misu: Dani, egyelőre nem párbajozik. Az Ő ideje még nem jött el.:) legalábbis szerinte. Gondolom megvárja, amíg a többiek kihullnak. Nagyon várom a kiválasztást, mert most Robinnal taktikázik.

csiri bá 2015.01.21. 18:10:53

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Dani benne akar lenni az utolsó háromban, párbaj nélkül - ő már volt egyszer, így okkal-joggal tolja majd maga elé azokat, akik nem voltak... lassanként befigyel majd az az indok a kiválasztásnál, hogy "te még nem voltál párbajozni, nehogymá' anélkül juss a döntőbe", ez az eddigiekben is így volt...
más kérdés, hogy ha valaki gyengének érzi, kiviheti...

lukacstoncsi 2015.01.21. 18:12:03

@csiri bá: ok:) én meg csak belejöttem....

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: a többiknek nem túnik fel hogy ezek ketten sutyorognak?Danit kéne jellel megsorozni.Laci rátenne, Fanni és Dennis is szerintem.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:13:55

@lukacstoncsi: Úgy szép az élet ha zajlik. Szerintem ez valami feladat, hogy szakítanak. Nem tudnak semmi érdekeset kitalálni a szerkesztők, így ilyen hülyeségekkel etetnek bennünket. Sokszor látszik, hogy annyira megrendezett jelenetek vannak. Pedig ez a rinyálás, sem nyerő.

Gabbesz 2015.01.21. 18:18:51

@maxval bircaman szerkesztő: Szerencsére te spontán vagy idióta.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:19:31

@lukacstoncsi: A többiek alszanak...míg Ők ketten kiülnek cigizni. Már Robin is szívja a csikket. Az egyik éjjel, annyi variációt beszéltek meg, hogy nem csak én, már Ők is elveszítették a fonalat. Kész röhej volt. A végén megegyeztek, hogy most Ők nem mennek, mert az " Ő idejük még nem jött el!" :)

nézekcsak 2015.01.21. 18:21:18

üdv mindenkit először belépve

lukacstoncsi 2015.01.21. 18:21:38

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Irassanak minden nap dolgozatot velük a tanárok akkor nem lenne idejük hülyeségeken pörögni:)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:22:49

@csiri bá: Ez még nem jutott az eszükbe. Lehet, hogy valamelyik okos megvilágosodik, és kiküldik azokat, akik még nem párbajoztak. Habár ez nincs a villaszabályzatban, hogy csak így lehet nyerni.

lukacstoncsi 2015.01.21. 18:27:56

lépek most szép estét nektek!

Magg. 2015.01.21. 18:28:30

@lukacstoncsi: de ez csak 3 jel lenne.
Talán Dórit is meg tudnák dumálni, de nem hiszem, így lenne mondjuk 4 jel.
Marad Dani, Edina, Robin ebben az esetben.Ha ők is ugyanarra tesznek, Robin felhasználja a dupláját és szavazategyenlőség van.
Ilyenkor Denisz dönt. Elvileg megnevezheti Danit, de sejti, hogy akkor ő lesz a párbajellenfél.
Érdekes lenne.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:29:32

@lukacstoncsi: Szerintem sem ártana. Írjanak házit is, legyen feladva több oldalas anyag! Mindenkit feleltessenek le minden órán! Kevesen vannak, jut rá idő, ha csak pár mondatot kérdez ki tőlük a tanár akkor is. Legalább leköti Őket a tanulás, addig sem káromkodnak.Aludjanak éjszaka, nappal suli, meg tanulás. Várom Fannikát, amikor beszól a tanárnak (faszombazdmegel.)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:30:33

@lukacstoncsi: Neked is szép estét! Jó éjt!...én is mindjárt megyek.

Ditti82 2015.01.21. 18:33:05

@Magg.: DER kire tenne? Fanni vagy Dennis?

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:34:11

@Ditti82: Párbajozott Robin is, meg a Dani is....de ha megszórják bármelyiküket, menni kell nincs mese. Volt olyan VV, hogy nyolcszor küldtek párbajra egy játékost.

Ditti82 2015.01.21. 18:34:35

@Mók_Ica: Fántásztik. De mitől sztár? Hogy 2 hónapig üssze volt nőve egy kanapéval?

astryle 2015.01.21. 18:35:00

@Mók_Ica:
"rögtön felpattantam" + "gyorsan kiszaladtam" :D Már zsírleszívást is kapott, hogy ennyire fitt lettÍ? :D:D

Ditti82 2015.01.21. 18:35:23

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: És nem volt védett? Vagy a 8 csak hasraütés? :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:37:13

@Mók_Ica: Azt mondta, hogy kiszaladt...szegénykém láttam futni.:) Mindegy, segített egy betegen, így életmentő lett. A bácsinak meg szerencséje volt vele. Gyógyulást kívánok a Macinak!

csiri bá 2015.01.21. 18:38:20

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: nincs benne, de emlékeim szerint ez az indok eddig mindben (már amit láttam) előjött így félidő után azok részéről, aki voltak párbajozni...
"menj ki te is mérettesd meg magad" és a többi...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:40:11

@Ditti82: Rossz vagy. Maci anyukája mondta a Belevalóban, hogy minden VV - t megnézett Maci és 12 évig készült arra, hogy bekerüljön a villába! Gondolom, otthon a kanapén ülve készült, és 12 év alatt hozzászokott. -ennyi-

Magg. 2015.01.21. 18:40:15

@Ditti82: sztem Fannira, de igazából abban a felállásban mindegy, mert Denisz döntene.
Kérdés, mit lép Dóri, illetve a két végtelenül jellemes, a csapatukat soha hátba nem támadó úriember télleg megszórnák-e Edinát.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:41:59

@Ditti82: De védett is volt, amikor lekerült a kendő megint Őt küldték ki, és akkor hosszabb ideig is tartott mint most. Ez a Majka szériájában volt.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:45:27

@csiri bá: Persze, hogy mondták. Mindenki más menjen ki rajtuk kívül. Hátha ezek nem olyan okosok, hogy ilyeneket mondjanak. Ha csak most az iskolapadban nem élesedik az elméjük.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:47:51

@Magg.: Éjjel Dani és Robin azt taglalta, hogy Edinát kéne kiküldeni Fannival. Én meg azt bírnám, ha Edina meg kivinné Danit, amiért a háta mögött döntenek róla.

csicserierika 2015.01.21. 18:49:23

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: az enyém is élesedett, nyilván ezért nem volt éjszakai, mert aludtak mint a tejbe tök első tanítási nap után :)

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:49:49

Szép estét mindenkinek! További jó szórakozást Nektek! Köszönöm a beszélgetést.:)

Mók_Ica 2015.01.21. 18:50:03

@Ditti82: olyan, mint a kentaur, csak az ő alsóteste a kanapé :))) sztár, mert ilyen még nincs... :)))

@astryle: @NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: na, ezért tettem közkinccsé :)) felapattant, szaladt :))))

dare 2015.01.21. 18:50:49

@csiri bá: Parkoló reggel 8 óra, RTL székház, fehérvári út.
Véget ért a VV-7 es széria már lassan 2 hónapja, pont annyi ideje amióta Edina és Fanni anyukája éhségsztrájkba kezdtek és a székház előtt egy közös sátorban az őket ért meghurcoltatás miatt kártérítést követelnek.
Kolosi Péter néha megsajnálja őket és visz nekik ezt-azt, egy kis pogácsa, fornetti, komolyan venni ő sem tudja őket ugyan, de már gondolkozik egy jelentéktelen összegen amivel talán pontot tehet az ügy végére és nem lesz több bors, blikk cikk róla.
8 óra 30 perckor megérkezik Fanni, egy hangos sziával köszönti az anyukáját és bemegy az épületbe mert valami beszélgetős reggeli műsorba hívták vendégül melynek a témája: Szépít-e minket a húgyos víz?
9 órakor újabb vendégek érkeznek Laci és Ádám kézen fogva, Laci egy hangos sziával köszönti Edina anyukáját és már sietnek is be az épületbe mert kemény csávókat keresnek egy új műsorba és mivel ők olyan kemények mint a beton ott a helyük.
A műsor címe valami -na ki a csicska, vagy valami ilyesmi.
Délben megérkezik Vikacsu is valami főzőműsorba, de nagyon berág rá a sztárséf mert nem hajlandó felszeletelni az uborkát, van egy kis anyázás nem kerül adásba, pont.
Még töprengenek rajta egy keveset hogy miben lehetne még őt eladni, talán ha lesz egy Dr G féle magyar remake, még nem került adásba azóta sem szegény.
Estefelé érkeznek az igazi sztárok, Denisz és Au meztelenül, farokpörgetéssel, ők ketten már v.i.p. vendégnek számítanak, bárhová mehetnek és bármit csinálhatnak a székházban.( ha tényleg olvassák a szerkik nem megsértődni :DDD) .
A többi kiesett játékos egy másik nap margóján fog szerepelni,a portás este még betakargassa a szülőket akik már alszanak, és azokról az időkről álmodnak amikor még minden szép és jó volt.

Magg. 2015.01.21. 18:51:43

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: jó,, de ezt hogyan tudnák elérni? Csak két szavazatuk van, meg Robin duplája - ez összesen 3 jel.
Van még Dóri, Fanni, Denisz és Laci. Kevés az esély rá, de ha netán ők is összebeszélnek, Robinra vagy Danira is kerülhet a kendő.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 18:51:46

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Arról is beszéltek, hogy még négy párbaj van a döntőig. Nyilván azért nem akar a következő két párbajban párbajozni menni sem Dani sem Robin, mivel akkor fenn áll annak a veszélye, hogy még egyszer kell párbajozni a döntő előtt. Denisszel kapcsolatban pedig azért odázná el Dani a párbajt, mert úgy gondolozik, hogy Denisz szórakoztató figura ezért a korábbi párbajokon még megvan az a lehetőség, hogy azért is kap szavazatokat, hogy még műsorban maradjon és csinálja a showt Fannikával, vagy a leplezetlen faszveréseivel. Később viszont, közvetlenül a hármas döntő előtt ez a faktor már kevésbé lesz érdekes (hiszen hamarosan véget ér a játék), viszont a nézők egyre abból a megfontolásból fognak szavazni, hogy ki az, aki szerintük nem érdemli meg a végső győzelmet.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 18:53:11

@csicserierika: Én nem nézem éjjel, másnap szoktam visszanézni. Éjjel alszom. Nem ér annyit egy VV sem, hogy itt lessem Őket. Szia! :) -mentem.-

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 18:53:26

@VV Erőlegény: jav: "egyre inkább abból a megfontolásból"

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 18:55:27

@VV Erőlegény: Megjegyzem én is így gondolkoznék a helyükben... :-)

csicserierika 2015.01.21. 18:55:27

@dare: megérkezik Dóri a szokott out liftben a kamionosok és kurvák partira, csak nem tudja, h melyik sorba álljon.

dare 2015.01.21. 18:57:11

@Krétagarbó: Igazad lehet, a levélre nem is gondoltam.
Gondolatébresztésre az is jó lehetett, de majd este kiderül.

csicserierika 2015.01.21. 18:57:46

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: szia !
én is csak a csekély éjjeli kommentszámból következtettem. Rendszerint bealszom a BV alatt én is. :)

csiri bá 2015.01.21. 18:59:44

@dare: Parkoló reggel 8 óra, RTL székház, fehérvári út. - már itt elbaxtad, sok-sok éve a Campona mellett vannak a Nagytétényi úton. :DDD
a fehérvárin csak bérelték a helyet...
tessék figyelni az iylenekre, ha hiteles akarsz lenni. .DDDDD

Magg. 2015.01.21. 19:01:13

@VV Erőlegény: most így Maci kiesésével egy héttel előbb lesz vége a VV-nek? Lehet, hogy most nem is lesz kihívás, csak a jövő héten?

dare 2015.01.21. 19:02:25

@csicserierika: Egy hangos Kik ezek teeee mondattal üdvözli az egybegyűlteket és gyorsan elvegyül tömegben még mielőtt a többiek rájönnének hogy ő jobb napokat is megélt Dubajos volt és felismerik a felismerhetetlenségig szétplasztikázott arcát

Ditti82 2015.01.21. 19:04:09

@Magg.: Robin duplájával hogy lenne 3 jel, ha már van 2?

dare 2015.01.21. 19:04:15

@csiri bá: Igazad van, Tétényi út.
Nem vagyok ösmerös arrafelé. :DD

Magg. 2015.01.21. 19:06:46

@Ditti82: én úgy értettem a képességét, hogy a saját jelét duplázhatja meg. Nem így van?

csicserierika 2015.01.21. 19:08:52

@dare: te cshicshka teee -vel megtoldva :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.21. 19:09:42

@Magg.: Nem tudom, hogy hol akarnak nyújtani a szerkik a játékon... Szerintem a tervezettnél hamarabb lesz vége.

csiri bá 2015.01.21. 19:09:45

@dare: NAGYtétényi út... a Tétényi út a 11. kerületben van, akárcsak a Fehérvári út, ahol a Phillips Irodaház van, amiben az elején pár évig bérelték a helyet, míg meg nem építették a sajátot...

2015.01.21. 19:14:23

Te büdösbuborék, te!

minden végzet nehéz 2015.01.21. 19:15:56

@Ditti82: Ugy mint a viccben /Egy fickó 3 herével született, állandóan torzszülöttnek érzi magát, tele van gátlásokkal, a nőkhöz se mer közelíteni. Végül sok tépelődés után pszichológushoz fordul:
- Ember! Más ezzel büszkélkedne! Ez nem fogyatékosság, ez a genetika áldása!
Pár terápiás beszélgetés után hősünk az egyik nyilvános WC-ben odaveti a mellette vizelő fickónak:
- Uram! Fogadjunk, hogy kettőnknek együtt 5 heréje van!
- Mér? Magának egy sincs?

dare 2015.01.21. 19:17:39

@csiri bá: Nagytétényi út 22 megvan.
Még jól kiköltöztek, én meg le vagyok maradva mint a borravaló.
Nekem még a fehérvári rémlett, de hogy mondtad már be is ugrott.

Magg. 2015.01.21. 19:19:49

Léptem, szép estét mindenkinek. Sziasztok!

2015.01.21. 19:23:42

Paplan nélkül....Ádina véglegesen lejáratta magát.

dare 2015.01.21. 19:28:05

@csiri bá: Azt hittem kijavítod hogy 29 és nem 22.DD
Nem jött be a poén, így nem ér.

Ditti82 2015.01.21. 19:32:21

@Magg.: Daninak van 1, Edinának is van 1, az 2. Robinnak van egy, de az duplát ér, tehát az úgy 4. Én leglábbis így értelmezem.

Csak ügyesen! 2015.01.21. 19:34:05

Érdekes kiválasztás lesz, így h két biztos jelgyűjtő is kiesik most. Nem tudom, h hogy gondolkoznak, de én még mindig Danit vagy Edinát tartom a legvalószínűbbnek. Most már nagyon nem lehet úgy gondolkozni, h nem teszem rá a jelet, mert kivisz.

csiri bá 2015.01.21. 19:34:44

@dare: direkt nem javítottam, hagytam, hogy őrlődj 20 percet és magad javítsd. :D

Ditti82 2015.01.21. 19:35:24

@Csak ügyesen!: Két biztos jelgyűjtő? Laci az egyik, ki a másik?

Csak ügyesen! 2015.01.21. 19:36:03

@szerivan: Na, megnéztem, volt paplan rajtuk, de elcsúszott egy pillanatra, vmi fényes ágyneműjük volt, ezt direkt kapták? :D

Csak ügyesen! 2015.01.21. 19:36:36

@Ditti82: Zsu. Csak ugyebár ő kiesett időközben :) Mármint végleg :)

csicserierika 2015.01.21. 19:39:17

@szerivan: mert ha lett vón, akkor kedvelnéd :P
te majomkutya teee :D

dare 2015.01.21. 19:39:24

@csiri bá: Székelyesen:
Jó lett vóna.......de.....így se rossz.
Talán máskor.DDD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 19:40:27

@Csak ügyesen!: Naná, hogy tuti csússzon.. Nekem is van szatén, rühellem is pont ezért, mert folyton csúszik lefelé. Gusztustalan ám azért az RTL is, hogy mindenáron erre mennek rá, hogy pornót forgassanak.

Csak ügyesen! 2015.01.21. 19:42:37

@-pkata-: Jah, és mihelyst lecsúszott, ezerrel zoomolt rá a kamera. Ez nekem azért már egy picit gáz, tényleg ez kell?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 19:46:32

@Csak ügyesen!: ugyanez volt, amikor a lányok meztelenül fürödtek. csak úgy zoommoltak a pinájukra... Valami beteg középkorú sörhasú faszjankók ülhetnek a másik oldalon, hallod... De lehet, hogy ki van adva.... Elég undorító sztem ez. Felnőtt, egészséges emberek, miéért ne szexelhetnének? De miért kell ezt ennyire premier plánba? EZ már nem a való világ, hanem pornóforgatás, és az abba való belekergetés.

csiri bá 2015.01.21. 19:46:46

@Csak ügyesen!: direktben megmutatták, hogy anyuka pici lánya hogy tartja be a neki tett ígéretét... dokumentálva van képileg, hogy hazudott nappal, éjjel és este...
amúgy meg nem, nem kellene, de tényleg...

minden végzet nehéz 2015.01.21. 19:46:53

egy kivénhedt görl naplójából /
utoljára még baszni akarok ,
minden lukamba faszokat rakatok ,
addig kacérkodom a halál faszával
amíg elvágja nyakam egy éles kaszával.

nézekcsak 2015.01.21. 19:46:58

@Csak ügyesen!: ezért inkább az rtl kamerája hibáztatható. Őket nem tudom elítélni a történtekért.. :)

csiri bá 2015.01.21. 19:53:14

@-pkata-: ahogy süllyed szépen lassan szériáról szériára a színvonal, a 8-asban már tuti lesz pozitív terhességi teszt is... esetleg az egyenjogúság oltárán még egynemű párok is... ki tudja...

Krétagarbó 2015.01.21. 19:53:24

@csiri bá: az első két vagy három szériának a villa a Kunigunda utcában volt felépítve, ahol most a köztv. leledzik.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 19:53:35

@nézekcsak: Hát ez az.. Erre van kapacitásuk az RTLeseknek, de hogy kitaláljanak vmi kreatív műsort, feladatokat, arra nincs...

dare 2015.01.21. 19:53:44

@nézekcsak: Igen ez teljesen abszurd.
Én például azt sem értem miért van zoom azon a kamerán, én még a kameragyártó céget is simán beperelném, hát mik vannak már, álljunk már meg.
De talán lepedőgyártó céget is amiért ilyen pici lepedőt gyártanak.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 19:55:07

@csiri bá: Na, az lesz a tuti, amikor majd 2 esetleg már 3 pasi fogja egymást seggbe dugni paplan nélkül...

Krétagarbó 2015.01.21. 19:55:46

@Mirocska: ahogy látom, PVC 9 kg-ot felkapott (60 volt, amikor bement), mondjuk látszik is rajta.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 19:56:31

@csiri bá: nah az lesz a szép, amikor majd 2-3 pasi dugja egymást seggbe... gratulálok hozzá nekik.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 19:57:11

nah, mégis elment a hozzászólás elsőre, azt hittem, nem ment át, mert nem jelent meg. bocs az ismétlésért

Krétagarbó 2015.01.21. 19:58:02

@Csak ügyesen!: Most kivételesen rájöhetnének a jelrakás során, hogy vannak olyanok (pl. PVC vagy Dennisz) akik eddig szinte még jelet sem kaptak... Elkezdhetnének egy kicsit ők is izgulni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 19:59:53

@Krétagarbó: a következő jelrakási indok: izgulj te is kicsit... :D

Krétagarbó 2015.01.21. 20:00:20

@-pkata-: Meg a blikk, hogy 2 másodpercet kikockáz, hogy lássunk egy lyukat meg 2 herét... Húú, de izgi.

csiri bá 2015.01.21. 20:01:53

@Krétagarbó: azt írja az okosság, hogy az első 3 volt ott, a 8-as stúdióban a műsor és mellé építették fel a vellát...

dare 2015.01.21. 20:03:54

@-pkata-: Így hogy 2-szer is elküldted gondolhatják azt hogy valóban ezt szeretnéd látni tudat alatt és megvan rá az esély hogy a következő szériában csak búzák lesznek.
Most izgulhatunk azért nehogy elolvassák és vevők legyenek rá.

Krétagarbó 2015.01.21. 20:03:55

@csiri bá: Hagyjuk már ezt a hazudott, mert megígérte, hogy nem szexelt... Sztem a nők többsége ezzel az elhatározásssal megy be, aztán vagy bírja a pöckük, vagy nem. Fanni sem bírta sokáig a szúzpöcök életmódot, és az elején még ő is mindig azzal volt elfoglalva, hogy mit mondhat az anyja. (Érdekes, hogy mennyit változott, ma már nem nagyon jut ez eszébe, tényleg mindenhez hozzá lehet szokni, a kamerékhoz is.)

Csak ügyesen! 2015.01.21. 20:04:16

@Krétagarbó: Dóri lenne egyébként a többieknek a legjobb (Fanni-Dennis-Robinnak, mert nem viszi őket, Dani-Edinának meg mert azt szerintem ők is tudják, h Dórit kinnhagynák). Csak nem fog annyi jelet kapni. Dennis kiválasztásához kéne a jellemes duó, de ahhoz túlontúl be vannak szarva. Ebből lesz az, hogy esik, úgy puffan alapon fognak kiválasztani. Pedig most még nem kéne annyira parázniuk, mert ott van Dóri, szerintem bárki ellen kiesne most.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 20:06:49

@Krétagarbó: Blikk a másik szennylap... Nem is értem, hogy az RTL miért nem amatőr pornószínészeket keres erre a VVre? Már csak azoknak ajánlanám, senki másnak. Én nem láttam az utóbbi 2-3 szériát, de az első 1-2-ben azért még nem voltak ilyen premierplános szexjelenetek. EZ nem a való világ kicsiben, hanem pornóvilág. Megmondom őszintén, Fannit sem hibáztatom emiatt. Egészséges nő, tele vágyakkal. Próbálják olyan diszkréten kezelni, ahogy tőlük telik, de az RTL valahogy nem segíti őket ebben, sőt, akadályozza.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 20:07:48

@dare: nem hiszem, hogy nézni fogom bármelyik következő szériát.

Krétagarbó 2015.01.21. 20:11:45

@csiri bá: az első széria után volt egy könyv róla, azt anno olvastam. Ott nyilatkozták a játékosok, hogy az Árpa A. (ő volt a producer, meg ő is találta ki az egész reality-t, pontosabban magyarosított egy már kitalált formátumot) szinte bent élt a kameracross-ban, amíg a show tartott. Ott még annyira nem voltak elszeparálva a kameramannok és a játékosok, pl. az egyik csaj mondta, hogy volt olyan, hogy éjszaka Árpáék mondták, hogy ennének vmit, erre Györgyusz főzött nekik egy gulyást.

Mirocska 2015.01.21. 20:13:00

@Krétagarbó: Talán Edina, aki a legkevésbé jött ki a formájából.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 20:15:36

@csicserierika: Vagy lesz a vájtfülűeknek és a kultúrára szomjazóknak a "Khhi eeez máááá?" játék és taktika 10 percben. :D

Krétagarbó 2015.01.21. 20:16:13

@-pkata-: az egyesben konkrétan egy pornósztárt vittek be (Maya Gold) Majkának. Már nem emlékszem miért (annyira kínlódott volna Majka?) de a csaja utána szakított vele, azt is mutatták...

egyemakisszíved 2015.01.21. 20:16:57

@-pkata-: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem a tánc miatt tűnik így, Edina a tornász, táncos múltja miatt rá van állva, hogy belenézzen a tükörbe, mikor táncol, hogy ellenőrizze, mit csinál. Egyébként érdekes lehet a sok tükröződő felület a villában, egyik éjjeli beszélgetésből tudni, hogy olyankor nem csak magadat látod, hanem mindent, a társaidat, akik jelen vannak, tehát Lacit is látja egyúttal a tükör, ami mögött a kamerák rejtőznek.

A tegnapi adásban érdekes volt Dóri, ahogy Robint a hallgatta, hogy bejön neki Edina. Próbálta neki bebeszélni, hogy valójában csak bebeszéli magának másoknak köszönhetően. Szerintem sokkot kapott, hogy mindegyik pasi (Laci, Robin), aki először iránta érdeklődött, végül Edinánál kötött ki. :)

csiri bá 2015.01.21. 20:18:03

@Krétagarbó: nem is volt az nézhetetlen, aminek még Árpa A. volt a producere...
Az a bajom a mostanival, de már az előzővel is, hogy ez már nagyon az alja, mintha az egészek qrvanyázással, faxxal puncival akarnák eladni... olyan igazi showher só, ahogy volt már ez a megfogalmazás... pedig az 5-ös széria azon ötlete, hogy az Arénában kellett megszerezni a védettséget nem is volt oktondi dolog például...

Krétagarbó 2015.01.21. 20:18:12

@Mirocska: mondjuk ő szerencsés alkat is, ő nem nagyon fog elhízni, max. idősebb korában, de még akkor sem biztos.

pomac 2015.01.21. 20:18:39

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: olyan nem volt tudomásom szerint éva volt a legtöbbször (4)

Krétagarbó 2015.01.21. 20:20:33

@csiri bá: ezzel maximálisan egyetértek. én sajnálom, hogy ennyire megy le a színvonal, mert én nagy rajongója vok a VV-nek, minden szériát láttam (a 4-est nem követtem talán olyan nagy elánnal), de már néha nekem is fáj ez a színvonal csökkenés. Azt meg nem tudom megtenni, hogy nem nézem:))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 20:20:49

@Krétagarbó: úgy értettem pornósokat, hogy eleve szereplőnek. Megoldódna az RTL gondja a paplanokkal...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 20:22:30

@egyemakisszíved: Dóri nézése nekem is feltűnt, hogy megrökönyödött. Amúgy sztem Edina annyira nem rossz külsőleg, a stílusa már sokkal irritálóbb

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 20:23:30

@csiri bá: AKkor nem két ember volt védett? AZ egyik az aréna győztese, a másik meg a párbajé? Már nem emlékszem pontosan.

kamilla123 2015.01.21. 20:23:46

@egyemakisszíved: igen, ezt én is észrevettem, h Dórit zavarja. De azt is észrevettem, hogy amikor Dórinak udvarolt Laci és Robin tegnap, az meg Edináét zavarta. Rá is nézett többször sokatmondóan Fannira, meg húzkodta a száját. Hihetetlenül féltékeny a kiscsaj. Jó, gondolom, most lát közelről jó kinézetű pasikat életében először (meg utoljára is) és nem szeretne osztozni ezen az élményen.
Amúgy sztem Dóri és Edina nem bírja egymást, csak visszafogják magukat.

Csak ügyesen! 2015.01.21. 20:25:07

@-pkata-: "Most szívatsz, bmeg?" ez volt a fején :D

Krétagarbó 2015.01.21. 20:25:49

@pomac_ [(k)an]ál: kigugliztam, + VV Szabolcs az elsőből, de ő is "csak" négyszer a hétből. Mivel 7 párbaj volt, nem is lehetett volna x8 párbajon, de a lila védte, így "csak" minden 2. párbajra küldték ki a többiek...

Én vagyok Groot 2015.01.21. 20:27:12

@-pkata-: csudi jó lesz! Alig várom :) Mint a május elseje: virsli, mustár, grill csirke , hideg sör!

csiri bá 2015.01.21. 20:27:16

@Krétagarbó: hála istennek ennyire nem vagyok függő. :D
Ma is csak azért néztem az ismétlést, mert a poszt alapján hozták a várt IQ szintet a felmérésen, arra voltam kíváncsi. :)
de persze nem tartozom azok közé, akik azt ugatják, hogy én ezt a sza@rt nem is nézem nincs is tv-m meg ilyenek, közben mondják róla a véleményt ezerrel... csak arról mondok véleményt, amiről tudom, kb miről szól és legalább néhány részletet láttam már...

Krétagarbó 2015.01.21. 20:27:23

@-pkata-: értettem, csak már továbbgondoltam, hogy az egyben még mennyire szemérmesek voltak. De aztán a retek megoldotta, hogy legyen szex, mert a benti lányok még csókolozni sem akartak.

csiri bá 2015.01.21. 20:29:47

@-pkata-: nem tudom, annyira nem érdekel, de kicsit hajazott a Survivorre, ott is az egyesülés utáni egyéni játékra... aki nyeri a próbát, védett lesz... így annak akit csordában gyűlöltek, lehetett esélye arra, hogy nem tudják rárakni a jelet... korrektebb kicsit...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 20:30:33

@Krétagarbó: Én hagynám őket elvonulni egy szex szobában. Se kamera se semmi, viszont max 2 órát lehetnek benn / nap. Ha meg megdumálnak közben valamit, annál jobb, nekünk is izgisebb lesz, hogy mit kavartak, miért vonultak el.

Krétagarbó 2015.01.21. 20:31:31

@csiri bá: én úgy jártam, amit sixx is mondott a múltkor a BV-ban: az első nagyon megfogott, mert az első volt, meg érdekes is volt, viszonylag "normális" emberekkel, akkor még költöttek is rá stb... Azóta meg mindig várom a "csodát", de csak nem jön. De azért nem bírnám kihagyni, erre rákattantam. (Én csaj a 4-et nem bírtam nagyon, ott sokminden ki is maradt, Alekoszt nagyon rühelltem)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 20:31:36

@csiri bá: jaja, ment is a harc :) de akkor igazán igazságos, ha nem csak erővel lehet nyerni hanem ésszel is. :)

Krétagarbó 2015.01.21. 20:32:29

@-pkata-: Volt ilyen kameramentes, csak a hangot adták, asszem a 4-ben. (Gigi-Jerzy)

csiri bá 2015.01.21. 20:33:08

@-pkata-: természetesen, olyan próbákat kell kitalálni, ahol mindenkinek kb egyenlő az esélye... a Survivorben is így van legnagyobbrészt...

pomac 2015.01.21. 20:34:09

@Krétagarbó: ugy mint évát is :D izag ha nem alekosz megy az egyikre akkor rekordot dönt :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.21. 20:46:00

@Krétagarbó: szarul is esett a magyarok azon (nagyobb) részének, aki nem lop...""

Csak az a különbség a két dolog között, hogy Ádinkától a TÖMB jó nagy része nem határolódik el, sőt támogatja (a családdal az élen), te pedig elhatároltad magad a lopós rétegtől. Tulajdonképpen ez az, ami okot ad az általánosításra.

Krétagarbó 2015.01.21. 20:51:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Honnan tudod, hogy bármilyen TÖMB hogyan áll Edinához? Ezt komolyan kérdezem, mert olyan meggyőződéssel állítjátok sokan, mintha arra sorban állnának a bizonyítékok.
(Hogy a családja támogatja, az sztem természetes, nekem Fanni anyukájának a viselkedése, illetve a kifelé történő kommunikációja inkább a furcsa.)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.21. 20:56:00

@Krétagarbó: Vannak személyes információim, és elnézem a fb-ot is, hogy egymillió emberből tizenezer like, az itteniekre meg tízmillióból 7-8 000-res like.

Krétagarbó 2015.01.21. 20:59:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mégegyszer: honnan tudod, hogy egymillióból tízenezer és tízmillióból 7-8000 ezres like?
Személyes infók is egyediek, te tömbről, a nagy átlagról beszélsz.

egyemakisszíved 2015.01.21. 20:59:12

@kamilla123: @-pkata-: Én írom Edina stílusát és szerintem ha akar, tud csinos lenni. Lehet, hogy a Dórinak való bókolást túlzásnak tartotta abban a tekintetben, hogy azt mondta róla Robin, hogy annyira pozitív személyiség, hogy elképesztő, hogy senkije nincsen. Aztán meg akkor grimaszolt, mikor Laci leugatta Dórit, hogy ne vágjon a szavába. De szerintem minden csajnak fura hallgatni pasikat, akik kinyilvánították, hogy megszerették őket, miközben épp "a másik nőnek” bókolnak. Lehet, nekem se sikerülne igazán jó képet vágni. Most akkor vagy nekem hamukáznak, vagy a másiknak… Jó, persze, feladat volt, de a VV-ben minden valósággá válik. Könnyen lehet, hogy lesz majd Edina-Dóri párbaj.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.21. 21:02:11

@-pkata-:" Edina annyira nem rossz külsőleg"

Háát, aki szereti a lófogú, majomfülű típust, annak igen :) És a hang, jaj...vagy az nem külső?

Krétagarbó 2015.01.21. 21:04:16

@egyemakisszíved: annak örülnék, talán az egyik "legkönnyebb" ellenfél lenne Edinának. Persze nem lenne könnyű, nem nézem le az ellenfelet, csak most Dórit érzem a leggyengébbnek a villában.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 21:08:28

@egyemakisszíved: Azért Laci bókjai nem voltak olyan nagy bókok... :) Főleg Fanni felé... Csodálkoztam is, hogy Fanni tudott rajta nevetni, nem gondoltam volna... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 21:15:24

@egyemakisszíved: én nem is tükörnézegetésre gondoltam, hanem azokra a pillanatokra, amikor úgy éreztem, hogy Edina kicsit háritja Laci nyomulását. Azt viszont értékeltem, hogy amikor Laci fűt-fát, meg 740 km-t igérgetett neki, akkor nem csapott le a dumára mint gyöngytyúk és nem kezdett el pillázni, hogy igen én is szeretlek, meg ilyesmi.

Nekem Dóri egyre kevésbé szimpatikus. Vagyis úgy fogalmazom, hogy ebbe az "állapotba" a pozitivsemlegesből csúszott át. Nem tetszik, hogy alig tesz hozzá valamit a játékhoz (jó, néha elbődül, meg részegen végigsmárol mindenkit), viszont mindenhez csak pofákat vág és egyfajta kivülálló nagyasszonyként viselkedik, abban a szent meggyőződésben, hogy az összes csajnál ezerszer jobb nő. Pedig.

egyemakisszíved 2015.01.21. 21:20:32

@Krétagarbó: Én is így látom, de talán jobb lenne, ha most a villalakók Danit választanák ki.
@-pkata-: Ott Edina inkább Fannit figyelte, hogyan fogadja. Úgy látom, hihetetlenül gyorsan asszimilálódik a környezetéhez, milyen beszédstílus számít menőnek, hogyan kell viszonyulni a szexhez, ebben számára Fanni, sokat látott városi lányként, a női minta. Azért remélem, mindent nem vesz át tőle.
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Hát a mai videó fényében a hárítás nem sokáig sikerült, úgy látom. Azért milyen szar lehet ezzel józan fejjel szembesülni másnap. Pedig még nem is tudja, az RTL milyen rohadék volt. Bár ha látott már VV-t, szerintem sejti. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 21:23:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nekem Dóra "játéka" egyáltalán nem jön be. Nem csinál semmit, csak néha ahogy mondjátok, elbődül, ha nem hagyják aludni. Aztán ennyi...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 21:27:54

@egyemakisszíved: :) hát igen... mondjuk tökre elhiszem, hogy ennyi hét után már totál ki lehetett, miközben pl. Fanniék kb. a második nap óta akkor üzekednek, amikor kedvük szottyan.
Ráadásul E. és L. esetében azért érzelmileg is meg volt ágyazva ennek az eseménynek, törvényszerű volt, hogy bekövetkezik...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.21. 21:28:05

@Krétagarbó: Félreértettél (a személyes infókkal), inkább nem fejteném ki. Nem kell elhinni.:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 21:30:05

@szerivan: paplan alatt csinálták, csak az felcsúszott Laci seggén. Edina valszeg észre se vette.

Darth_Vader 2015.01.21. 21:37:49

De jó, hogy Zsuzsa esett ki. Így most mindenki láthatja laci varsáját. Bazzzz.............

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.21. 21:38:58

@Krétagarbó: Ja, és Okinak is egy Irén nevű csajszit...//

Csak ügyesen! 2015.01.21. 21:39:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Észrevette, mert végül ő rángatta le a paplant :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 21:40:28

@Darth_Vader: bocs, lányként elfogult vagyok, inkább a Lacié, mint a Zsuzsa ... :)

csiri bá 2015.01.21. 21:50:11

@-pkata-: Bilbo zsákját is így megnézted? :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 21:51:16

@Darth_Vader: öööö... hát, nem tudom, te hogy vagy vele de én inkább nézem Laci mogyoróját, mint a Zsuzsáét. :D

astryle 2015.01.21. 21:54:12

szerintetek küldenek be tetkós tesitanárnőt lackónak? :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 21:54:51

@csiri bá: nem, ott a Vándor zsákja jobban érdekelt volna, de azt nem mutogatták :)

csiri bá 2015.01.21. 21:55:36

@-pkata-: szóval zsákfetisiszta vagy. :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 21:58:27

@Darth_Vader: jóvan, látom, nem értetted, mire gondoltam. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 21:59:16

@astryle: ha van humorérzéke a szerkiknek, akkor igen. :D Úúúgy megnézném a fejét.. :D

Baresz83 2015.01.21. 22:00:11

@astryle: én is ezen drukkolok! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:01:29

"A villalakót barnulását a Cafdffdkéséjfj szoláriumcsövek biztositják..." és Fanni miért nem tud erről? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:03:33

Ajaj... szóval most jön a paplanozás.. :)

astryle 2015.01.21. 22:03:42

Micsoda véletlen.... a nézők pont azt választották nyertesnek akinek dugnia kell Lacival :D

Krétagarbó 2015.01.21. 22:04:03

na szépen megágyaztak nekik a dugásra szaténágyneművel...

Ditti82 2015.01.21. 22:04:40

Nem tudom, melyik a legnagyobb színész odabent...

Mirocska 2015.01.21. 22:05:30

@Krétagarbó: Nem csoda, hogy lecsúszott!

Krétagarbó 2015.01.21. 22:05:43

Roin most ezt komolyan gondolja??? Nane.

Commodore 2015.01.21. 22:05:55

Akarsz KÖRSZAKÁLLT? :-)

astryle 2015.01.21. 22:06:01

@Krétagarbó: ezek használtak gumit? :D vagy itt is jön a gyerek?

Csak ügyesen! 2015.01.21. 22:06:28

Robin hogy képes ezeket a szavakat kiejteni a száján, anélkül h visítva röhögne közben?

astryle 2015.01.21. 22:06:37

jaj remélem a Mama nagyon nézi :D

Krétagarbó 2015.01.21. 22:08:01

@Mirocska: Igazi bunkó ez a retek, ezt tutira direkt... A blikk meg kikockázta...

usim.misu 2015.01.21. 22:08:23

megvolt az injekciókúra :D

astryle 2015.01.21. 22:08:55

az első análtorpedónál nem jött rá? :D

csiri bá 2015.01.21. 22:09:06

@Ditti82: Maci malac az egyetlen, aki önmagát adja. :)

Krétagarbó 2015.01.21. 22:09:14

@Commodore: volt rajta bugyi vagy nem? Vagy az szőr volt? :) Jujj.

Mirocska 2015.01.21. 22:09:43

@Csak ügyesen!: Mit mondott? Nem hallottam... :-((

Nem Penny hajója 2015.01.21. 22:09:58

Köszönöm a szerkesztőknek, hogy kitakarták Basszájba lifegő heréjét.

astryle 2015.01.21. 22:10:09

@Krétagarbó: erdélyből jött erdős fazon :D

Mirocska 2015.01.21. 22:10:20

Micimackós tolltartó!!!! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:10:45

Fanniban egy teljes napfogyatkozás veszett el.

Krétagarbó 2015.01.21. 22:11:09

@csiri bá: lassan sütésre érett az a malac, ilyenkor a legfinomabbak...

Commodore 2015.01.21. 22:11:10

Fanni , fakk the múlt...

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 22:11:26

Edina megint tönkre fog mindent baszni, lesz neki szamárpad, meg intő: a lényeg, hogy őt mutassák... Kurva unalmas már.

rearwindow 2015.01.21. 22:11:26

Milyen sminket raktak Lilura? Úgy néz ki mint egy hatvanéves hómlessz matróna

astryle 2015.01.21. 22:11:55

@csiri bá: a cenzor nélkülin így sasoltam, h van e gumi :D

Am Maci, hogy fért volna be a padba? :D kis vajjal?

Mirocska 2015.01.21. 22:12:32

@Krétagarbó: Múltkor az ofő is ő volt, nem?

rearwindow 2015.01.21. 22:13:02

@Nem Penny hajója: :-) te fiú vagy :-D nem nézett ki lifegőnek a nem kitakart képeken :-D

astryle 2015.01.21. 22:13:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a mostanin nem de az előzőnél edina fájlalta a seggét és alig tudott járni :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:13:53

Robint hazudik, tipikus stréber-gyerek lehetett.

pomac 2015.01.21. 22:15:31

mti látott szinházban: süsü a sárkánt :DDDD

Krétagarbó 2015.01.21. 22:15:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mit olvasott Robinnyó? Coelho-t. Egy ezresem erre lett volna...

Mók_Ica 2015.01.21. 22:15:52

robin coelho-t olvasott utoljára :))))

astryle 2015.01.21. 22:16:13

"naon fáradt voltam" azért a 2 kiló sminket meg az etnikum karperecet a fülbe sikerült felapplikálni
static.fjcdn.com/gifs/Makeup+in+10+sec_f975bd_4582624.gif

Krétagarbó 2015.01.21. 22:16:30

Töri tanár? Őskor: mende monda...:)))

Mirocska 2015.01.21. 22:16:51

@Krétagarbó: @Mók_Ica: Mi meg beolvadunk a tv alá! ;-)

Mók_Ica 2015.01.21. 22:16:58

@Krétagarbó: alkimista :)))

anti bácsi..... hihiihihihihi.... besenyő család jutott az eszembe :)))

Mók_Ica 2015.01.21. 22:18:11

fáncsinak nem áll jól az első pad.... minden tanár arcába beleásít.... hangosan......

spinks 2015.01.21. 22:18:15

Ez a Laci mekkora kamu ember.

Krétagarbó 2015.01.21. 22:18:21

Fanni agyát növi be a szőr. Az egész gyerek már tiszta szőr...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:18:24

@astryle: tudom, hogy arra gondoltál, de szerintem akkor se volt... jól kibeszéltük anno, hogy akit seggbe raknak, annak nem ott és nem úgy fáj. És még nem is lesz piros "mind a két feneke". És a villában szóba se került többé, holott voltak ott cifra dolgok azóta,biztos előjött volna a téma..
De ettől te még gondolhatod másként... bár végülis egyikünk se volt ott. Hálistennek . :D

Mirocska 2015.01.21. 22:18:34

Dórit Laci mellé ülteti! Nagy király az öreg! :-D

Krétagarbó 2015.01.21. 22:18:59

@Mirocska: Coelho miatt? Én most akkor nem:)

Mók_Ica 2015.01.21. 22:19:09

@Mirocska: ettől nem :))))

szétültette anti bácsi edinkát laccitól.... jól tette :)))

astryle 2015.01.21. 22:19:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem akkor annyira mattrészegek voltak, hogy Laci oda dugta ahova sikerült :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:20:00

@Krétagarbó: :D igen, ezen röhögtem én is.
De Dóri is király a Két lottival. :D

Krétagarbó 2015.01.21. 22:20:40

Ez az énektancinő volt tavaly?

Mók_Ica 2015.01.21. 22:20:48

@Krétagarbó: ekg :))) szokás szerint :))))

ének tanci, szatmári orsi.... xfaktoros énektanár.... a jött egy felhő tesója, ha jól tudom....

Commodore 2015.01.21. 22:21:01

Megint a SeXy tanárnő ... uncsi

Mirocska 2015.01.21. 22:21:08

@Krétagarbó: @Mók_Ica: Úgy értettem, hogy biztos ez volt a cél. Én sem bírom a nyálas pasikat, ettől függetlenül hajrá Robin! :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:21:34

@astryle: na igen, ez is esélyes...
Bár szerintem leginkább a lepedőt döfködte és attól görbült el neki. :D

Mók_Ica 2015.01.21. 22:21:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): legalább olvasott vmit :))) ennek is örülünk :)))

@Krétagarbó: nem ő volt

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 22:22:20

én megmondtam volna, hogy de utálom a tanárnőt érte... ha ez az igazság... :)

Commodore 2015.01.21. 22:22:32

Szétülés helyett BELEÜlés! pls!

rearwindow 2015.01.21. 22:22:34

Dórika: "Nem hiszek a történelemben, szerintem az egy nagy kamu, népbutítás".... Dórika, te ennél butább már nem tudsz lenni, elérted az abszolút zéró fokot

Mirocska 2015.01.21. 22:22:38

Daninak PIROS iskolatáskája van??? :-D

Mók_Ica 2015.01.21. 22:22:50

@Mirocska: ettől még cuki fiJú robin :)))) kicsit neki is hajrá, nekem ő a titkos favoritom :))

Krétagarbó 2015.01.21. 22:23:05

@astryle: én már mondtam akkor is, hogy abban az állapotban Lacinak sztem egyáltalán nem állt fel, úgy meg nehéz lehet bárhova betuszakolni, nem hogy a popsiba.

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 22:23:52

Dóri egyre inkább úgy néz ki mint egy dundi Kodiak-medve. Még a mozgása is.

Krétagarbó 2015.01.21. 22:24:11

@Commodore: egy szexi tanárt is beküldhetnének.

pomac 2015.01.21. 22:24:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az a sex ki volt kockázva a mostani nem ... vajon miért ?
most kérdeznék valamit de nem erre az oldalra valo

Mók_Ica 2015.01.21. 22:24:12

@Mirocska: ált. isk. alsós táskákat kapnak mindig :)))

jááááááááááááájjjjj, megláttam lilu sminkjét.... megijedtem.... :o

Jemi 2015.01.21. 22:24:17

@Mók_Ica: a jött egy felhős az Tunyogi Orsi..:)
de a szathmári orsi is elég jó énekesnő:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:24:17

@Commodore: na hátha a tesitanár... mint a Rendőrakadémiában.

Krétagarbó 2015.01.21. 22:25:23

@Mirocska: ja, így már értem, és igen, nekem is ez jutott eszembe. Robin nekem is bejön, jobban, mint Coelho...

Mók_Ica 2015.01.21. 22:25:30

@Krétagarbó: jön a tesi tanár(nő?) ... lehet, hogy a múltkori csaj jön, aki au-nak úgy bejött :))))

Ditti82 2015.01.21. 22:26:11

@Mók_Ica: Tunyogi Orsira gondolsz. ;) Neki Bernadett a tesója.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 22:26:14

Szeretném, ha a holnapi bejegyzés írója juszt is kihagyná Edináék dugását. Tudnám értékelni.

csiri bá 2015.01.21. 22:26:24

@Krétagarbó: aztán hogy áll a koleszterinje, bácsi? Az? Mint a cövek. :DDD

Mók_Ica 2015.01.21. 22:26:31

@Jemi: köszi a javítást :)))) benéztem.....

astryle 2015.01.21. 22:26:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Így lesz a natúr gumiból nutellás :D:D márha volt gumi :D Am dög unalom az egész... :S uncsizom

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:27:13

@pomac_ [(k)an]ál: hát nem tudom, de én mindkettőt láttam kikockázva és a nélkül is.
Ma este az öfiben, Laci segge helyén egy nagy kerek, homályos foltot láttam, de a vv7 oldalon már a nélkül mutatták. Ugyanez volt a másik felvétellel is.

Mók_Ica 2015.01.21. 22:27:17

@Ditti82: neked is köszi, tévedtem ... :)))

Krétagarbó 2015.01.21. 22:27:26

@rearwindow: miért gondolja bármelyik agyatlan lemming, hogy hinni kellene amúgy a történelemben (tavaly Zsófika)? Elég, ha ismerik, valamennyire...

astryle 2015.01.21. 22:28:19

@Krétagarbó: szerintem csak leszorította a boxer.. melyik 20 év körülinek nem áll fel ha éppen ujjaz és sunci közelében van? :D

Krétagarbó 2015.01.21. 22:28:36

@pomac_ [(k)an]ál: ez is ki volt kockázva. az én tévémen legalábbis:))))

csiri bá 2015.01.21. 22:28:53

@-pkata-: most irigy vagy mi? .DDD

Krétagarbó 2015.01.21. 22:29:13

@astryle: amelyik mattrészegre issza magát? hm?

Nem Penny hajója 2015.01.21. 22:29:31

Énektanárnő idén lesz 40. Jól tartja magát, de Robinnak az anyja lehetne.

astryle 2015.01.21. 22:29:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): megint az lesz, hogy valamelyik nyominak a párbajára megy a szexitanárni, mert szeretne kefélni :D majd megmutatja, hogy tud .. ketten a sötétben :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:31:13

@Krétagarbó: most már minden szériába betesznek valami idióta történelemtagadót? Melyik szerkesztő a szcientológus az rtl-nél? :D

pomac 2015.01.21. 22:31:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): vv7oldalán nemvolt olyan mai nem láttam olyat ami kocka nélkül ment volna szilveszteri ottis ki volt kockázva

astryle 2015.01.21. 22:31:34

@Krétagarbó: azért a nem kívánt terhességek 90% alkoholfogyasztás után következik be :D jó akkor nem "matt" részegek voltak csak simán bebasztak

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:32:54

Dóri de hülyén néz ki abban a tornadresszben.

Krétagarbó 2015.01.21. 22:33:27

Új tesitanárnő. Mérlegelés...
Fanni: 63,5
PVC: 69,2
Edina: 47,3
Dani: 81,7
Laci: 88,9
Robin: 95,5 (ilyen sok?)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:33:36

Edina nááám hiszi áál, hogy nem tudott hizni 1 kilót se. :D

Ditti82 2015.01.21. 22:33:52

55 kilós kövér lány?

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 22:34:32

Edina szeretne "55 kg-os kövér lány lenni". Hát több női szavazatra ne számítson...

astryle 2015.01.21. 22:34:32

@Krétagarbó: azért rubintnak vannak még mellizami meg combos is :D

Mók_Ica 2015.01.21. 22:34:46

edina 55 kilós kövér lány szeretne lenni.... áááááááááááááááááááááááááááááá

Krétagarbó 2015.01.21. 22:34:50

@astryle: ez nem akkor volt, amikor előtte Zsu bement Lacihoz a nyugiba, aki a világáról sem tudott? Mert ha igen, akkor nagyon részeg volt Laci, konkrétan azt sem tudta, hol van...

Csak ügyesen! 2015.01.21. 22:35:28

Szegény Laciékat mindenki szét akarja választani :D

perszepolisz 2015.01.21. 22:35:30

Macit mivel mérték volna meg ugyan?

Krétagarbó 2015.01.21. 22:35:49

@Ditti82: Edina drága anyukája... Én 55 kilósan egészen vékony voltam, konkrétan zörögtek a csontjaim. (most annyi vok, mint Fanni...)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:36:05

@Cathcart_ezredes: ja, hogy Dóri a kissé túlsúlyos nőkre apellál? Ravasz, nagyon ravasz!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 22:36:29

Laci nem csinálja szabályosan pasi létére. le kéne hogy érjen a mellkasa

Mók_Ica 2015.01.21. 22:36:42

@astryle: és a leggyönyörűbb fekvőtámaszt ő nyomja :)))))

astryle 2015.01.21. 22:36:53

@Krétagarbó: meh feladom :D majd akkor a képzeletiemben örzöm az anéltorpedózást.

Másnak is ismi a tesitanár?? talán családi titkok árényékának bosszújából?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:37:13

Miért kell Deniszt a nyugiban beszéltetni, könyörgöm...? Annyira undin beszél.

2015.01.21. 22:37:51

@Krétagarbó: Döniz bent sincs a villában, még a mérlegelését sem mutatták. Ő egyébként a legerősebb játékos. Akkor milyen a többi?

astryle 2015.01.21. 22:37:58

@Mók_Ica: már gyúr edinára :D szép kis misszió lesz

Mók_Ica 2015.01.21. 22:38:26

@perszepolisz: mielőtt beköltözött, vmi vágóhíd-félére ment a mázsálóra állni... a normál mérleg 150 kg-ig mér, maci akkor 190 kg volt

Mirocska 2015.01.21. 22:38:29

@Mók_Ica: Nyolcadikban voltam annyi utoljára...

Krétagarbó 2015.01.21. 22:38:41

@astryle: valszeg magasabb is lehet, mint amilyennek én látom itt most. csak meglepődtem ezen kicsit...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 22:38:48

@Krétagarbó: nem tudom, a lányok mit sírnak, azért annyira egyik sem kövér.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.01.21. 22:39:25

azért én valahol megértem, miért ezt a tanárt küldik be, idézet egy cikkből:
"Gregus László 30 éve van a pályán, a magyar tanítása mellett iskolapszichológusként dolgozik, szakterülete a részképesség-zavarok, tanulási problémák, és a tehetséggondozás"

részképesség-zavarok, tanulási problémák - ez azért sok dolgot megmagyarázna az agyhalottaknál :D

Mók_Ica 2015.01.21. 22:39:27

miért kell robin hányását nézni??????????????? áááááááááááááááááá

astryle 2015.01.21. 22:39:52

ez a tanci volt tavaly is

Krétagarbó 2015.01.21. 22:39:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én csak Dórira emlékszem, ő 60-ról. az adatlapjaikon asszem rajta van, vagy hol is olvastam?

2015.01.21. 22:39:55

Hoppá: Rubin folyékonyan beszél. Szineset ásít. Kieresztette a kis Vukkot. Azt mondta, hogy ööööt-veeeeen-öööööt. Etc.

Mirocska 2015.01.21. 22:40:05

@Krétagarbó: 185 cm van az adatlapján, és 92kg.

pomac 2015.01.21. 22:40:16

@-pkata-: félidőnél 5-7 kilo akkor mi lesz a végére :DD

astryle 2015.01.21. 22:40:38

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem egészségesen hízott.. amikor beköltözött nagyon undi volt a feje.. most se különbb de egy fokkal jobb

Mók_Ica 2015.01.21. 22:40:46

miért van az, hogy matek tanárnők ilyen egyforma bénán néznek ki???????????

Krétagarbó 2015.01.21. 22:41:20

@astryle: tényleg? akkor ő is beavatott...

Krétagarbó 2015.01.21. 22:42:10

@Mirocska: akkor viszonylag magas, vagyis magasabb, mint gondoltam...

usim.misu 2015.01.21. 22:42:19

fáncsi hogy a bánatba lehet 63? Én vagyok annyi 172 centisen, és nem vagyok olyan csini, mint ő.

pomac 2015.01.21. 22:42:24

komolyan mondom beszarooook még száokat sem birnak felirni :DDDDDDDDDDDDDDD

Commodore 2015.01.21. 22:42:41

@Mók_Ica: Szórakoztató showw műsor. :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 22:43:00

@pomac_ [(k)an]ál: mindjárt vége :) állítólag túl vannak a felén :)

Mók_Ica 2015.01.21. 22:43:13

@Krétagarbó: most mintha azt mondta volna, hogy 62 volt...

bassszus, egy nagyobb számot nem tud leírni egy nagyobb számot??? ha netán megyeri a játékot, akkor le sem tudja írni a nyereményét.... a bankszámla kivonatát sem tudná kiolvasni..... :))))

pomac 2015.01.21. 22:43:24

@pomac_ [(k)an]ál: fa...mat már a billentyűzetembe .....számokat

Krétagarbó 2015.01.21. 22:43:39

@Spitzbauer: tényleg, Dennisz kimaradt...?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:43:55

@astryle: már ki, Fanni? Ő olyan combos-faros tipus, oda szedi a kilókat. Az arcán nem tűnt fel (nem úgy, mind Dórién :D).
De én nem gondoltam, hogy 8 ment rá. Kicsit soknak érzem... de hát ő mondta. :)

csiri bá 2015.01.21. 22:44:18

@Mók_Ica: bakker, megnyeri azt 30 milla helyett kap 30ezret... úgyis fel van mentve matekból. :DDDDDD

Mók_Ica 2015.01.21. 22:44:25

@Commodore: kifejezetten szórakoztató fej, valóban :)))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 22:44:27

@usim.misu: sok mindentől függ. izomzattól is. én pl 160 cm vagyok és 62 kiló. voltam 75 is két éve. azt hitték, 20 kilót fogytam, vagy többet, de nem... rajtam nagyon látszik, ha felszedek, és az is, ha lemegy.

rearwindow 2015.01.21. 22:45:04

@pomac_ [(k)an]ál: én sírok.... A (volt) józsefvárosi piacon dolgozó kínai/vietnami/arab gond nélkül fel tudná írni a számokat...

csiri bá 2015.01.21. 22:45:06

@Mirocska: széltében vagy hosszában? :DD

astryle 2015.01.21. 22:45:49

Lehet Lacit így baszták át a kannás bornál is..

Mók_Ica 2015.01.21. 22:46:20

@Krétagarbó: fel van mentve mérlegelésből :)))

@csiri bá: asszem elvállalom a menedzselését... vagy adok neki befektetési tanácsot :)))))

Krétagarbó 2015.01.21. 22:46:26

@-pkata-: azért a 60-62-ről 69-re nem kevés. Meg hát mindenkinek önmagához képest sok vagy kevés, ugye...

astryle 2015.01.21. 22:46:55

Laciból előtört az ittas kisnyugdíjas :D

pomac 2015.01.21. 22:47:13

@rearwindow: hamást nem de legalább azt tudja ö is...hassszáááz :DD

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 22:47:26

Fanni tényleg elég ordenáré stílusban :)

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 22:47:49

Döniz hol van a balhé közben? Nem ezért van ki a fúria?

perszepolisz 2015.01.21. 22:48:05

Tényleg hol rákban van Dennis?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:48:09

"Ne a hátam mögött pofázzál"... üvöltözi Fanni egymagába', a konyhából befelé a hálóba. :D

Mók_Ica 2015.01.21. 22:48:35

egyedül plasztik ír leckét???

Csak ügyesen! 2015.01.21. 22:48:39

Hát, azért ahhoz h hivatalosan felmentsenek matekból elég komoly teszten és vizsgálaton kell részt venni, nem is adják meg könnyen, elég komoly disz-nek kell lenni hozzá (diszkalkulia). Szóval ez annyira azért nem vicces.

Commodore 2015.01.21. 22:48:58

Szeméjségnek elege van, GÓ HÓM!

Mirocska 2015.01.21. 22:48:59

@Mók_Ica: Megmondta, hogy itt tanulni akar!

csiri bá 2015.01.21. 22:49:11

@Commodore: egy feltétellel... ha Análkát a hátára köti és úgy megy ki. :D

usim.misu 2015.01.21. 22:49:13

na dinka magyaráz már, felhúzott vállakkal, hogy tuti neki legyen igaza :D

Csak ügyesen! 2015.01.21. 22:49:17

Na, hiányoltuk tegnap a veszekedést, nem kellett sok hozzá :D :D

astryle 2015.01.21. 22:49:22

@Mók_Ica: kell az ösztöndíj a kollagénfeltöltésre... nem láttad szegény, hogy leeresztett? :D

Krétagarbó 2015.01.21. 22:49:47

Fannika menstruál, azt kell mondjam, látszik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:50:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): most vallotta be a riportban, hogy direkt provokál, erre meg amikor Edina szól, hogy miért gerjeszti direkt a feszültséget, akkor meg letagadja. :D:D Okos.

Jemi 2015.01.21. 22:50:34

Én igazából most igazat adok a fanninak..aludjanak éjszaka..

usim.misu 2015.01.21. 22:50:42

@Csak ügyesen!: viszont legalább jár érte plusz pont a felvételin. o.O

Mirocska 2015.01.21. 22:50:51

Rittyegtet??? Vagy mi???

Csak ügyesen! 2015.01.21. 22:50:52

Dennis rutinosan kihúzta magát Fanni hisztije alól :D :D

Mók_Ica 2015.01.21. 22:51:02

@Mirocska: heJJJJJes :))) ráfér :)))

Ditti82 2015.01.21. 22:51:08

Amúgy tényleg Fanni kezdett ordítani... Az meg, hogy az ő háza! LOL

pomac 2015.01.21. 22:52:27

rittyegtet mond azt hogy csapkod :DD mert nem értenek székelyül :DD

Csak ügyesen! 2015.01.21. 22:52:32

@Krétagarbó: Bingó. Elfelejtettem, de oké, így már érthető, nincs itt semmi látnivaló, de most ezen fognak pörögni isten tudja meddig.

Mók_Ica 2015.01.21. 22:52:49

@Krétagarbó: kiverte a palávert és most ő sír.... ez a hiszti kicsit túltolt lett .....

@Mirocska: mi ez a rittyegtet????

@Csak ügyesen!: szokás szerint....

Ditti82 2015.01.21. 22:52:53

@Mirocska: Biztos valami nagyon szomorúra gondolt.

Krétagarbó 2015.01.21. 22:53:17

Dennisz a sunnyogó....

astryle 2015.01.21. 22:53:42

Ez szerintem is a menszesz számlájára írható :D hirtelen düh, harag, szomorúság

Mirocska 2015.01.21. 22:53:54

@Mók_Ica: Edina mondta, hogy Fanni rittyegtet! @pomac_ [(k)an]ál: szerint csapkod.

Mók_Ica 2015.01.21. 22:54:04

no, fáncsi még denisznek is beszólt..... geci beszólást, pontosabban :))) hihihihihihi

kis.herceg 2015.01.21. 22:54:13

Baszott idegesítõ már ez a fancsika

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:54:33

@Jemi: a feladatok jó részét éjszaka adják nekik, nem nagyon tudnak aludni.

Mirocska 2015.01.21. 22:54:36

@Krétagarbó: Azért a végére őt is megtalálta Fannika! :-D

Ditti82 2015.01.21. 22:54:38

És a nagy szakítás? :O Nem úgy volt, hogy ma lesz? :O

Csak ügyesen! 2015.01.21. 22:54:49

Ez most komoly, h már két öföt adnak el ezzel? Sírok.

astryle 2015.01.21. 22:54:50

Lilu most mondja a hintet : Nah látjátok köcsögök ezért lesz Fanni a kiválasztott

Krétagarbó 2015.01.21. 22:54:54

A szakítást persze csak holnap látjuk...k. annyukat...

Jemi 2015.01.21. 22:54:57

Ma megint szakitott az edina es a laci?:))))))

csiri bá 2015.01.21. 22:55:25

@astryle: akkor viszont 7/24-ben menstruál. :DD

Ditti82 2015.01.21. 22:55:40

@Krétagarbó: Ilyet még én se produkálok. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 22:55:42

Hát, akkor ma nem tudtam meg, miért lett kibaszva a Laci... :( Habár, Edina már mondta, hogy mert neki kell a píz...

Jemi 2015.01.21. 22:56:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért nincsenek egy munkatáborban hogy állandóan aludjanak..:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 22:56:06

@Cathcart_ezredes: vagy nem volt koncepciója ez ügyben, vagy volt, csak menet közben elfelejtette. Előfordul az ilyesmi.... végülis.. :D

Krétagarbó 2015.01.21. 22:56:20

@astryle: Igen, ez elég direkt volt így. Erre most kivi leszek.

Mók_Ica 2015.01.21. 22:56:32

@pomac_ [(k)an]ál: köszi :))) nem tudtam... még nem hallottam :)))
@Mirocska: azt tudom, hogy ő mondta, csak azt nem, hogy mit csinál, aki rittyegtet :))) de már tudom :))))

lilu szeme nagyon fura volt.... olyan színtelennek és üresnek tűnt a smink miatt.... ezért rémisztő volt látni az arcát..... brrrrrrr

vastyúk is .. 2015.01.21. 22:56:32

@Ditti82: Lehet összekeverték tegnap az előzeteseket :D

minden reggel 2015.01.21. 22:57:02

@astryle: a szamszerusitett pluszkilok lelki terhe is hozzaadodik az idegessegehez

Krétagarbó 2015.01.21. 22:57:41

@Ditti82: néha én is túltolom, bár ennyire talán mégsem.

pomac 2015.01.21. 22:57:59

ugy látom idén nem lesz illemórájuk ,vajon miért :D

Commodore 2015.01.21. 22:58:18

Fanni, és Dóri , TÉGLA(!) csak szólok...

Mók_Ica 2015.01.21. 22:59:19

@pomac_ [(k)an]ál: talán mert már mindent tudnak az illemről :))))) vagy senki nem vállalta :))))

lehet tipcsizni :))))

Krétagarbó 2015.01.21. 23:00:15

@pomac_ [(k)an]ál: mertők illemtudóak, max. csak valaiknek a képét köpik szembe.

minden reggel 2015.01.21. 23:01:56

@pomac_ [(k)an]ál: már így is elég válsztékosan beszélnek :)nincs hova fejlődni. illedelmesek is, és a hölgyek finomak, az urak gentlemanok.

Krétagarbó 2015.01.21. 23:03:12

Na, AU volt Macinál a kórházban, ezek tényleg olvassák? Pont ma írtam, hogy még Bencus sem jár már be...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.01.21. 23:03:56

ma többen jelezték itt, hogy semmi hír maciról, illetve miért nem megy be senki, most pedig hirtelen au betolja, hogy volt bent nála. ezek figyelik tényleg ezt a blogot :D

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 23:04:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Koncepció? Fanninál? :) Hogy conchobart idézzem: milyen műsort nézel te?:)

Mirocska 2015.01.21. 23:04:26

@Krétagarbó: Ezért gyorsan beküldték Aut! Bencus elrepült a tengeren túlra, ma olvastam valahol.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 23:04:38

@Krétagarbó: lemaradtam, épp a konyhában voltam, mit mondott?

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 23:04:44

@Krétagarbó: Én már régóta gyanakszom arra, hogy Te Lilu vagy...:)

pomac 2015.01.21. 23:06:37

van benne valami amit az öreg mond " valószínű azért nem fogadták őket kitörő örömmel mert féltek hogy vissza mernek majd kérdezni" :DD

Mók_Ica 2015.01.21. 23:06:40

@Krétagarbó: @ミラ: ez már az előző vv-nél is felmerült.... ennél pedig tuti :)))

csiri bá 2015.01.21. 23:06:44

"hardveresen a helyén vannak" - ja, csak keresztbe-kasul vannak huzalozva. :DD

Krétagarbó 2015.01.21. 23:06:46

@Mirocska: De jó neki, énis énis:))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 23:07:09

@Jemi: nem munkatábor, rosszabb. :)
A múlt szériában pl. láttuk az on-ban, hogy éjjel fél 2-kor kaptak ruhákat, hogy öltözzenek népviseletbe és úgy énekeljenek meg táncoljanak. Ha nézed az on-t, vagy azok felvételét, akkor láthatod, hogy mikor kerülnek jó esetben ágyba.... totál érthető, ha nappal ott és akkor próbálnak aludni, amikor lehet.

Mirocska 2015.01.21. 23:07:33

@Krétagarbó: Mehetsz, Adélt itthon hagyta! :-D

Krétagarbó 2015.01.21. 23:08:05

@-pkata-: még semmit, csak hogy volt bent, majd mond jó híreket később.

Mók_Ica 2015.01.21. 23:08:25

@Cathcart_ezredes: biztos lehetsz benne, hogy Krétácska nem lilu!!!! én tanúsítom!!!!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 23:08:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Volt, hogy éjjel 1-kor még nem lehetett lekapcsolniuk a villanyt.

pomac 2015.01.21. 23:08:31

o.O 5X45 percből kapunk 3-4 percet ,milyen izgalmasak azok a 45 percek :D

Mirocska 2015.01.21. 23:08:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): De mikor ébresztik őket? Azt lehet tudni?

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 23:08:53

@Krétagarbó: Nyilván Lilu is ezt írná, de nézzük a tényeket: Lilu jogot végzett, szereti a realityket, értelmesen fogalmaz. Hmhm...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 23:09:09

@Cathcart_ezredes: ja tényleg. :D
Kár, hogy nem tették fel ezt a kérdést neki (hogy mit jelent), gondolom valami divatmárka ugrott volna be neki. :D

Jemi 2015.01.21. 23:09:37

Azért látom hogy itt is recesszió volt..azt már rég látom, hogy stylistja nem futja,kiszállt a szoliszponzor is,de hogy a tanárokon is spórolnak már..

Mók_Ica 2015.01.21. 23:09:42

@Krétagarbó: reméljük krokibiri vitte a hátán.... és kicsit megkóstolta :))))

Krétagarbó 2015.01.21. 23:09:48

@Mirocska: izé, nem lehetne, hogy Bencust itthon hagynám.

pomac 2015.01.21. 23:10:05

@-pkata-: azért az on-t azt csúsztatva kapjuk nem pont éjfél van odabenn mikor elindul...ha van on

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 23:10:40

@Mók_Ica: Tehát Te vagy Istenes Bence! :)
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): vagy azt mondta volna, hogy egyszer már sikerült tőle nagyon berúgnia, azóta nem iszik olyat.

Krétagarbó 2015.01.21. 23:10:57

@Mók_Ica: krokitravel? csak nem hagyott volna itt ebben a ködös nyákos időben...

Mók_Ica 2015.01.21. 23:11:06

fáncsit kovi fogja alkalmazni :)))))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 23:11:23

@Mirocska: szerintem 8 körül, ahogy elnéztem a világosságot.

dRm 2015.01.21. 23:11:24

Egy kicsit lemaradtam az olvasasban meg persze a nézesben igy megkérdezném az oldal szakértőinek véleményét. Alapból azt feltételeztem volna hogy a zsu jon vissza a párbajrol erre föl ha szorosan is de kiesett. Hogy lehet hogy a Lacit szavaztak vissza? Teljesen érthetetlen számomra. Románok visszatoltak a bajszos mikieger miatt, meg hogy folytatodhasson a románcuk?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.01.21. 23:11:25

@Mók_Ica: itt az idő, hogy megváltoztassuk a VV menetéééét :D hatalmas a nyomás rajtunk. valakit pálmának hívnak esetleg? :)

minden reggel 2015.01.21. 23:11:43

@Mirocska: asszem Au mondta h 9kor,de neki hajnalnak tűnt. Vagy Attila

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 23:12:24

@pomac_ [(k)an]ál: de az órát mutatni szokták a bal felső sarokban

Mók_Ica 2015.01.21. 23:12:32

@Cathcart_ezredes: hmmmmm.... akár még lehetek is :)))

@Krétagarbó: csak éhes volt és adódott egy jó kis fuvar :)))))

Krétagarbó 2015.01.21. 23:12:51

@Cathcart_ezredes: nem tudok egyszerre műsort vezetni, nézni és jegyzetelni:)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 23:12:55

Uramisten, ezek összefaszozták az iskolapadot! :D

Mirocska 2015.01.21. 23:13:23

@minden reggel: Azt egyszer én is hallottam Attilától, hogy az a legrosszabb, hogy alszik valamennyit, és amikor felébred, fogalma sincs, hogy 20 perc volt vagy 4 óra.

Commodore 2015.01.21. 23:13:42

Maci jön vissza! Fellépni megy!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 23:14:06

@dRm: háááát, ezt már kiveséztük vasárnap óta.
Könyörgöm, ne kelljen újra kezdeni. :D
Amúgy is... ki az a Zsuzsa?!

minden reggel 2015.01.21. 23:14:51

@Mirocska: furi nincs bent egy óra sem?nem is tűnt fel.

Cathcart_ezredes 2015.01.21. 23:15:09

@Krétagarbó: a nők több dologra is tudnak egyszerre figyelni, szóval nem győztél meg:)
@Mók_Ica: ezt beismerő vallomásnak tekintem:P
Annyira tudtam, hogy lebuktatlak titeket!

pomac 2015.01.21. 23:15:22

@-pkata-: az nem a vv óra hanem azé aki veszi :DDD

Mók_Ica 2015.01.21. 23:15:39

kanapémedve 20 kg-t fogyott.... legalább elindult a fogyás útján..... :))))

@ミラ: teher alatt??? :))) a pálma névvel kapcsolatban averzióim vannak.... ellenszenves egy ilyen nevű ismerős miatt......

Commodore 2015.01.21. 23:16:54

@minden reggel: Asztali naptár? :-) Kaszinó, NEM! mert van nyitott udvar...

Mók_Ica 2015.01.21. 23:18:24

@Cathcart_ezredes: vagy félrevezettelek :)))) ki tudja... hmmm.....

denisz prosztó beszédjét hogy élvezi plasztik.... ez humor?????

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 23:19:08

@Mók_Ica: a jövő nemzedéke.... és annak szülei...

Mirocska 2015.01.21. 23:19:48

Dennis méltó párja Fanninak.

Commodore 2015.01.21. 23:20:20

@minden reggel: Teknika órán lesz feladat.

Krétagarbó 2015.01.21. 23:20:46

@-pkata-: szülők lesznek, jajj... Fáncsiék mielőbb, jajj.

pomac 2015.01.21. 23:20:50

@Mirocska: vajon hogyhogy megértik egymást...lelki társak :DD

Mók_Ica 2015.01.21. 23:20:58

@-pkata-: gyönyörű..... szép új világ.... pfff

dRm 2015.01.21. 23:21:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de ha megkérlek szépen osszefoglalnad 2 mondatban. Eddig simán tudni lehetett hogy ki marad, ez meg igy fura volt, főleg hogy szegény zsut eleg sokat baszogattak azok a gyökerek ami részben jogos volt de elegge tultoltak. Ezek után hogy eshetett ki? Nem értem.

minden reggel 2015.01.21. 23:22:44

@Commodore: jajaj alig várom :) bár a fúrás faragásdobozkészítés rajtam anno kifogott, pedig nem is vagyok béna...

Mók_Ica 2015.01.21. 23:23:05

@minden reggel: ez az egyik alapszabály.... nincs óra, nem tudják sosem a pontos időt...

Mók_Ica 2015.01.21. 23:24:11

@dRm: olvasd vissza a párbajos posztot vagy a vv7 honlapját

minden reggel 2015.01.21. 23:24:28

@dRm: gondolom ahhoz egyenként meg kéne kéredezi azt a 200-t miért is tettek oda az utolsó pill.ban

Mirocska 2015.01.21. 23:24:54

Ádám tök értelmes.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 23:25:16

@Mók_Ica: engem rohadtul idegelne. nem tudnám, hogy túlaludtam magam vagy nem aludtam eleget.

csiri bá 2015.01.21. 23:25:59

@minden reggel: az inkább kb 5-6ezer... ennyivel volt előrébb Kiskun a párbaj elején, ebből lett mínusz 200...

dRm 2015.01.21. 23:26:28

@minden reggel: nem a 200-n múlott, hanem a másik 20ezren.

minden reggel 2015.01.21. 23:28:28

@csiri bá: 5-6 ezret is meg lehet kérdezni :) csupán arra céloztam, hogy erre nem igazán lehet hitelesen válaszolni,hogy miért változott meg. esetleg tippelni

Mók_Ica 2015.01.21. 23:30:36

@-pkata-: engem is :)))
@minden reggel: de ők ezt vállalták :)))

dRm 2015.01.21. 23:30:39

@Mók_Ica: elolvastam mar a posztot illetve a vv7 honlapját is néztem de nem vágom. Szerinted miért ez történt?

Krétagarbó 2015.01.21. 23:32:04

@dRm: sztem idén is Alekosz nyer. (Ugye tavaly is őt kerested?:)

Mók_Ica 2015.01.21. 23:32:32

@dRm: mert zsu kevesebb szavazatot kapott :))) viccet félretéve.... a választ ne tőlünk várd....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 23:33:49

@Krétagarbó: hogy túlaludtam magam vagy kevés volt? ha nem tudom, mennyit aludtam, akkor nem biztos

Commodore 2015.01.21. 23:33:55

@Mók_Ica: Na ! Így könnyű! A Kontinens lapos, mint a banán , ebből kimatekozzák!

2015.01.21. 23:35:26

@dRm: Túl sokszor használod a román szót! Itt a román(c)ra gondoltam, nem a másikra :-)))
Kiskun úgy esett ki, hogy a mélyen tisztelt szerkesztők ezért vagy azért így döntöttek. Legvalószínűbb, hogy Zsú kikészült, és nem mertek kockáztatni. Az is megfordult a fejemben, hogy Dinka megfenyegette őket, hogy kiszáll, ha nem az Análpápa megy vissza. A legegyszerűbb magyarázat, hogy azt akarták bemutatni, hogy Lackó levarrja Dinkát. Ez is megvolt, nem is akárhogy, ki lehet pipálni.
Egyébként Dinka nem áradozott a kis görbe partivirslitől. Sőt...
Jobb lett volna neki, ha Dönizre hajt inkább. Jelzem, nekünk is jobb lett volna.

dRm 2015.01.21. 23:36:19

@Mók_Ica: na es kinek szurkolunk mostantól. Csicskageci vagy lacibetyar?
Kurvagaz alak sztem mindegyik, még talan dennis a legkevésbé ártalmas, meg ugye robin persze normális gyerek.

Krétagarbó 2015.01.21. 23:36:38

@-pkata-: én érezni szoktam felkeléskor, hogy elég volt, vagy sem. Nem függ igazán az alvásidőtől nekem, jó, mondjuk 4-5 óra alvás utántól mondom ezt...:)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 23:38:08

@Krétagarbó: én csak azt érzem, hogy fáradt vagyok. :)

dRm 2015.01.21. 23:39:13

@Krétagarbó: Alekinnyo!!:( hát ha lenne simán nyerne most is.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 23:39:44

Nah, srácok, én elmék aludni. Jó éjt nektek is. Az éjjeli stream-előknek meg jó szórakozást :)

csiri bá 2015.01.21. 23:42:32

azért ha belegondolok, hogy ezek lettek volna behuzalozva a Mátrixba, a rendszer egy napnál tovább nem maradt volna fenn, Neonak semmi dolga nem lett volna. :)))

0.5 bit 2015.01.21. 23:42:43

@dRm: "osszefoglalnad 2 mondatban."

Laci szerelmes lett, már nem is a nyeremény miatt akart vissza menni, hanem mert Edina bent marad. Többé kevésbé vissza húzták a karmaikat (pl.: Laci a végén még meg is köszönte Daninak, hogy levette a kendőt róla). Zsuzsa meg túl merev volt.

Csak ügyesen! 2015.01.21. 23:44:17

@dRm: Láttad a párbajt? Ha nem, nézd meg, meg fogod érteni. Zsu a párbajon veszítette el a szoros állásról, Zsu nagyon nem volt jó, Laci meg, Zsu pechjére, jól csinálta. A szoros álláshoz pedig az előtte lévő egy hét kellett, amikor Zsu gyakorlatilag semmit nem csinált, Laci (+ Edina) pedig kapcsoltak. Szóval ezt Zsu magának tolta el.

Mók_Ica 2015.01.21. 23:44:23

@Commodore: főleg laccci :)))

@Krétagarbó: arra emlékszem, hogy volt vki.... de arra nem, hogy ki :)))) mindenesetre fura :)))

@dRm: te kinek szurkolsz?

@-pkata-: jó éjt :)))

csincsilla72 2015.01.21. 23:46:07

Kazal ma is sikeresen bizonyította, hogy jobb lett volna, ha fogantatásának felemelő pillanatában kedves szülei hasznosabb dologgal foglalják el magukat.:-(
A másik két gyerek biztosan jobban sikerült.

minden reggel 2015.01.21. 23:47:41

észrevettétek,hogy a mérlegelésnél Fanni (63,5) megkérdezi, hogy ha előtte 58 volt akkor mennyit hízott? :) és a fiúk csuklás nélkül megmondják neki :)

csincsilla72 2015.01.21. 23:47:44

@0.5 bit: "Laci szerelmes lett"
Ezen még mindig nagyon röhögök. Hogy megszépíti a reménybeli nyeremény Edinát, szinte hihetetlen.

Morcz 2015.01.21. 23:48:07

@-pkata-: jó éjt!

Tetszett a mai öfi. :)
az külön poén, hogy az eminens tanulók szebb ruhákat kapőtak.
A tanárok jó fejek, jókat röhögtem, hogy a L+E párost többször szétültették :))))
Robin meg egy napraforgó puhapöcs. És az a feszülős rózsaszín póló... brrr......
Ami a balhét illeti az egy vihar a biliben dolog, az L+E párosnak lehetetvolna annyi esze, hogy kimegy a nyugiba pihenni, hiszen korábbi részekben is volt hogy Fanni és Dennis napközben oda húzódtak vissza pihenni stb. Ezzel simán elejét vehették volna. Egyébként meg szerintem Edina féltékeny és szereplésben megpróbálja Fannit majmolni.
Egyébként meg elég gáz, hogy több mint három hete az L+E románcot tolják a képünkbe a szerkesztők...

Ja a múltkor, talán tegnap írta itt valaki, hogy mennyire izgató meg húha stb. volt hogy Robin milyen szenvedélyesen rámozdult Dórira, nos nem is tudom, elég ciki ha az egyik fél totál el van ázva...

csincsilla72 2015.01.21. 23:48:24

@minden reggel: még jó, ha azt mondta, megy neki a matek. Ja, a számokat felismeri.:-)

dRm 2015.01.21. 23:54:14

Koszi szepen hogy leirtatok:) persze ha idom lesz vissza is olvasom azt a fórumot csak sajnos az elmúlt 1.5 hét kimaradt elfoglaltságaim miatt.

pomac 2015.01.21. 23:54:18

@Morcz: robin miért is napraforgó ?

minden reggel 2015.01.21. 23:55:06

Laci csak rámozdult a tesitanárra :)

minden reggel 2015.01.21. 23:58:42

@Morcz: honnan tudod, hogy nem volt mind 2 elázva? :) bizonyítsd be!

Morcz 2015.01.21. 23:59:59

@minden reggel: azért látszott, hogy Dóri kicsit jobban el volt ázva.

@pomac_ [(k)an]ál: Hol Dórival van együtt, meg kibeszéli vele az infokat, aztán meg Danival szövögetik a kis terveiket pl egy Dóri-Fanni párbaj stb.

dRm 2015.01.22. 00:01:10

@Mók_Ica: mindegyik egy kalap fos. Szar emberek. A zsuval szimpatizáltam mivel jogtalannak éreztem amit műveltek vele es a szerkesztők sem védtek meg. Pl amikor az állatos játék volt. Nyilvan neki is rengeteg hibája volt es azok mellett no humorérzék, folyamatosan merev de az utóbbiakert nem lehet hibáztatni hiszen ilyen a személyisége.
Gondolom leginkabb a robin érdemelne meg de ez egy reality show, hülyén nézne ki ha egy ekkora tuja nyerné:))

pomac 2015.01.22. 00:04:58

@Morcz: mindig is ezt csinálta ezért nem napraforgó:D

Morcz 2015.01.22. 00:09:23

@pomac_ [(k)an]ál: akkor mi, ventillátor, vagy Magdi anyus inkarnációja? :D :D

dRm 2015.01.22. 00:11:05

@Csak ügyesen!: nem csinálhatta olyan rosszul hogy kiesést érdemelt.
Kellemetlen, de ilyen esetekben az ember igazságérzete valahogy felülkerekedik es igy nagyon nem is lehet nézni a műsort tovább. Előző szeriaval ugyanez volt.

Ja amugy a műsor legelején tippem az lett volna hogy a Dani nyeri, kar h nem írtam le, mert legutóbb is eltaláltam az aureliot. Csak ennek a nyapic daninak is inkább ket nagy pofont kene adni hogy férfiként viselkedjen, mert olyan szánalmas kis pocsfej, es nem érdemel győzelmet.

Ditti82 2015.01.22. 00:14:43

@Morcz: Robin és Dani is próbáltak aludni. Fáncsi meg leüvöltötte mindegyik fejét. PVC feje közben meg egy tanulmány volt, csak úgy sugárzott belőle az értelem. :D

pomac 2015.01.22. 00:15:12

@Morcz: a mai öfi alapján szűrted le hogy napraforgó meg ventilátor :D,mert ha nem akkor az összesre ráillik ez a jelző :DD

Morcz 2015.01.22. 00:15:35

On!
Dani már megint gajdol a nappaliban. szerintem az énekórára készülnek.

Morcz 2015.01.22. 00:17:00

@Ditti82: az hagyján, de próbálta meg egyik felet sem békíteni.

@pomac_ [(k)an]ál: nem csak a maiból. :)

Dani gajdolása valami borzalom... Robiné, meg mmm. buzis... (sorry.)
Fanni étkezőasztalt takarít.

Morcz 2015.01.22. 00:17:39

Levettem a hangot, mert ez valami rémes....

dRm 2015.01.22. 00:17:50

@Spitzbauer: hat nemtudom. Igen egy retekképű ez az Edina. Mintha a telep végéről vakarták volna össze. En nem bírom nézni, persze az ember legyőzné magába az undor hisz mindenkit el kell fogadni olyannak amilyen mar ami a külsőséget illeti hiszen ezek részben gének, de az hogy a belsőjéből is árad a mocsok ez felhatalmaz arra hogy bármit mondjon ra az ember.

Morcz 2015.01.22. 00:19:01

Fanni szerint a fiúk (Dani + Robin) cukik.

Csak ügyesen! 2015.01.22. 00:19:17

@dRm: Hát, az én igazságérzetemet ugyan nem sértette, h kiesett a csaj, így járt. Hívott volna ki mást, és övé lett volna a szavazatom, így sajna engem bukott :) Meg hát ezek szerint sokakat másokat is, gondolom, különböző okok miatt. Aszonta nekünk az RTL h nagyon sok szavazat volt, okoskák számoltak, ha igaz a 200, akkor 166ezer körül.

Morcz 2015.01.22. 00:24:53

Fanni felvette a hálóban az iskolatáskáját.
Dóri és Fanni ma együtt alszik.

Ditti82 2015.01.22. 00:26:10

@Morcz: És simogatják egymást. :D

dRm 2015.01.22. 00:26:10

@Csak ügyesen!: Nekem az elso elgondolásom spec az volt hogy a román magyarok elkezdtek beszavazni. Nem tudom ez gyakorlatilag lehetséges-e. Nem
otthon elek. Amugy is szeretnek belefopazni olyan ügyekbe amikbe semmi közük lásd ogy valasztasok. Vagy epp ugy gondoljak meg nem ruhelljuk elegge a pofájukat.
Na csak aztan nem olvastam utana hogy tényleg ez lehetett e a háttérben. De ha csak 200 szavazaton múlott akkor tuti Erdély döntött. Puszilom oket innen is.

pomac 2015.01.22. 00:26:15

gyenge 6-7 mp csúszik a hang a képhez képest

Ditti82 2015.01.22. 00:26:52

Fanni, mikroport! :D

Morcz 2015.01.22. 00:26:59

Dóri szerint annyit kell tanulni mint 3. osztályban.
Fanni állítása szerint agyilag van elfáradva, túl sok neki az impulzus. :)))
Dóri hullafáradt.
"FANNI MIKROPORT!"
Fanni: "Hopp, bocsáss meg!" :D

minden reggel 2015.01.22. 00:27:35

@Morcz: ebben a játékban a legtöbbet az info éri, azt pedig úgy legegyszerűbb beszerezni ha mindenkivel beszél. ha még a zsinórokat is képes így rángatni, akkor még jobb, nem? (szerintem,bár én nem vagyok egy nagy taktikus)

Morcz 2015.01.22. 00:28:28

@Ditti82: :))))
és betolakodott a képbe VV folytatjuk....

pomac 2015.01.22. 00:28:46

fanni hozza a formáját szép kis verset mond majd reggel a tesitanárnak ,ha tényleg meri :D

Morcz 2015.01.22. 00:29:43

@minden reggel: lehet. :) De ha lebukik szarul fog belőle kijönni.

minden reggel 2015.01.22. 00:34:29

@dRm: állítólag Edina családja Laci ELLEN kampányolt

Morcz 2015.01.22. 00:36:45

@pomac_ [(k)an]ál: arra kíváncsi leszek....:D

dRm 2015.01.22. 00:39:33

@minden reggel: oke:) Edina meg könyörgött hogy szavazzak vissza. Melyik relevansabb?:)

Morcz 2015.01.22. 00:40:30

On: Dennis kisgatyában kiment a mosókonyhába.
Közben elköszönt Maci malackától. :D

Morcz 2015.01.22. 00:41:35

Dennis-Fanni tusolás, utóbbi fürdőruhában van.

Morcz 2015.01.22. 00:42:31

Viszont nem nagyon beszélgetnek legalább is nem hallani semmit.

Komeszka 2015.01.22. 00:46:01

@Morcz: Neked mi a tököm bajod van Robinnal? Komolyan nem értem. Nem tetszik a pofája, vagy mi?

Morcz 2015.01.22. 00:49:25

Van egy olyan gyanúm, hogy a villalakók ma korábban fekszenek....

Mert Csak 2015.01.22. 00:50:37

@dRm: "Amugy is szeretnek belefopazni olyan ügyekbe amikbe semmi közük lásd ogy valasztasok. Vagy epp ugy gondoljak meg nem ruhelljuk elegge a pofájukat. "

óó de igaz! :))

Mert Csak 2015.01.22. 00:51:45

@minden reggel: én ezt nem hiszem el, tuti nem kampányoltak ellene

Mert Csak 2015.01.22. 00:54:22

@dRm: igazából a legrosszabb a belső undor, ami árad análkából, plusz, totál igénytelen, ápolatlan

Komeszka 2015.01.22. 00:54:46

@Morcz: Apám, te mit nézel? Szíved joga, hogy legyen véleményed. De az nem napraforgás, ha mindenki felé konzekvensen ugyanazt a véleményt tartod. Pl. Dórinak is simán megmondta, hogy bejön neki Edina. Attól, hogy Dórinak ez szarul esett, attól nem lesz Robin napraforgó. Lehet,hogy nem igaz, hogy tetszik neki Edina, de ettől ez nem napraforgó viselkedés. Ha meg puhapöcsöt kell mondani, az sokkal inkább Laci. Látszik, hogy fosik Robintól ezerrel, a nőjének rinyál mindig, hogy küldje el Robint, ez mekkora csicskaság már. Edina meg nem volt elégedett a Laci féle "méretekkel", Dóri is célzott rá korábban, hogy Lacika nincs megáldva szerszámügyileg. :)

Morcz 2015.01.22. 00:55:55

On. Laci, Robin és Fanni terveket szőnek... ha jól vettem ki, akkor Dennis és Fanni ellen.

minden reggel 2015.01.22. 00:56:01

@dRm: őszintén? :) sztem aki Erdélyből szavazott, az megtette időben, nem az utolsó percben. azt hogy őket inkább Edina, vagy Anyukája kérése befolyásolta, fogalmam sincs.

Morcz 2015.01.22. 00:57:03

@Komeszka: "Apám, te mit nézel? "
Most éppen az on-t próbálom követni....

Ditti82 2015.01.22. 00:57:58

@Morcz: Fanni Fanni ellen? :D

Morcz 2015.01.22. 00:58:36

Érdekes, hogy a hang el van csúszva már megint...

Mert Csak 2015.01.22. 00:59:27

Kinek a leveléről beszélnek?

Morcz 2015.01.22. 00:59:46

@Ditti82: ahhoz tükör is kell! :D

most nem értettem, hogy kiről beszéltek, de az a valaki tök mást mutat, meg mindenkit egyesével ki akar/akart vinni. (Fanni?)

minden reggel 2015.01.22. 00:59:50

@Mert Csak: azért írtam,hogy állítólag. mondjuk egy egy nyilatkozatnak is lehet befolyásoló ereje. (lásd Edina nagynénje(?) keresztanyu (?)

Komeszka 2015.01.22. 01:01:11

@Morcz: Fanni saját maga ellen sző tervet? Egyébként nem vitatom el a véleményedhez való jogod, csak tényleg nem értettem, mert nekem ezek erősen ellentmondásos minősítéseknek tűnnek a látottakhoz képest. Szóval bocsánat a nyers stílusért.

Morcz 2015.01.22. 01:01:43

Iszonyatosan el van csúszva a hang.....

usim.misu 2015.01.22. 01:02:14

dani folyamatos pislogása nagyon zavaró

Morcz 2015.01.22. 01:04:06

@Komeszka: Semmi gond. Ezeket amiket írtam több adás alapján szűrtem le. Értem én, hogy ez taktikai játék stb., de nekem Robin too much, túl mesterkélt, valaki találóan megfogalmazta itt, olyan csendes gyilkos típus. Valaki más írta, hogy a sógora ismeri, meg hogy milyen jólelkű stb, ezt az oldalát eddig vagy nem mutatta, vagy szerkesztői vágás áldozatai lettünk megint.

Morcz 2015.01.22. 01:04:49

Emiatt a képelcsúszás miatt eléggé elvesztettem a fonalat.... :))))

minden reggel 2015.01.22. 01:04:54

@Mert Csak: bizonyítsam? :)

ebben a játékban éppen mindenki hazudhat. Poirot szerint a hazugság ugyanannyit elárul az emberről mint az igazság :)

Morcz 2015.01.22. 01:05:30

@Mert Csak: passz....
@usim.misu: tikkel is vagy csak pislog?

Mert Csak 2015.01.22. 01:05:58

@minden reggel: mit kell bizonyítani?
Poirot -Agatha Christie- zseniális! :)

usim.misu 2015.01.22. 01:07:34

@Morcz: csak pislog, úgy látszik, a fejrázás csak részegen van neki.

Morcz 2015.01.22. 01:07:54

Kijött Dennis és csatlakozott a társalgáshoz.

Morcz 2015.01.22. 01:09:34

Dóri akkorát hapcizott, hogy az egész villa hallotta! :D

minden reggel 2015.01.22. 01:10:21

@Morcz: én nem látom Robint csendes gyilkosnak. az miért baj hogy néz? káromkodjon? anyázzon inkább?, sztem nála csak az a baj,hogy kilóg a társaságból :)

Komeszka 2015.01.22. 01:11:08

@Morcz: Hát, tényleg más mozit nézünk. Én pont Robint látom a legnormálisabbnak, legemberibbnek, de valóban van benne valami elfojtott agresszió, de ezt nem érzem a többiek személyiségéhez képest gáznak. Pl. bírom, amikor Danival beszélgetnek, egész értelmesek, legalábbis a többiekhez képest.

Mert Csak 2015.01.22. 01:11:13

Az fura volt, hogy elvileg a mai öfiben kellett volna lennie a nagy szakításnak, de mégsem volt..

Morcz 2015.01.22. 01:11:38

@usim.misu: @Mert Csak: :)))
Fanni és Dennis megint összekaptak valami hülyeségen. Ezt mesélte Dennis.
valakinek meg Mikroport.

Komeszka 2015.01.22. 01:12:24

@minden reggel: Ebből a társaságból dicsőség kilógni. :)

Morcz 2015.01.22. 01:13:00

Dóri is kijött cigizni.

Mert Csak 2015.01.22. 01:13:10

@Morcz: Dórinak volt mikroport

Mert Csak 2015.01.22. 01:14:01

Annyira unalmasak...pfffffffffff

Morcz 2015.01.22. 01:14:20

@minden reggel: @Komeszka: lehetne lazább is, néha nagyon görcsösnek tűnik.

most épp a suli feladatokról van szó.

usim.misu 2015.01.22. 01:15:07

dani ugyanolyan csúnya, mint volt

Mert Csak 2015.01.22. 01:15:51

@usim.misu: és kukázik..
vajon mennyire lehet büdös?

minden reggel 2015.01.22. 01:16:10

@Komeszka: biztos megtanulta a sportban hogy visszafogja magát, és ha kell odategye. mint a fekvőtámaszoknál :) nem pazarolja az energiáit hülyeségekre. tetszik.

Morcz 2015.01.22. 01:16:27

@Mert Csak: köszönöm. nem merem hangosabban nézni, nehogy felébredjen a család. :)

usim.misu 2015.01.22. 01:16:54

jaj, micsoda izgalmas téma ez a bagózás, tényleg el kellett venni a képet...

Morcz 2015.01.22. 01:17:02

@Mert Csak: Zsu szerint az aztán meg letagadta...(?)

Mert Csak 2015.01.22. 01:18:00

@Morcz: már Renike is említette, hogy büdös

usim.misu 2015.01.22. 01:19:27

@Mert Csak: egyfolytában bagóznak, szerintem az már eleve büdi, ha az erős izzadás is általános nála, akkor eléggé az lehet

Komeszka 2015.01.22. 01:20:16

Daninál ez a dekkezés azért égő, lehet, hogy a többiek is csinálják, de konkrétan eddig csak őt láttam dekkezni.

pomac 2015.01.22. 01:20:19

@minden reggel: én inkább úgy mondanám ,volt kiről példát vegyen nem az utca nevelt :D

Morcz 2015.01.22. 01:22:21

@Mert Csak: akkor igaz lehet, tegnap beszéltük, hogy ez biztosan fegyver a párbajra.... :)@usim.misu: ja... a bókolástól is hogy megizzadt...:D

minden reggel 2015.01.22. 01:22:42

@Komeszka: sztem inkább vicces :) thinking outside the box :) senkinek nem árt vele :)

Morcz 2015.01.22. 01:23:10

Mára elköszönök, jó éjt nektek!

pomac 2015.01.22. 01:23:59

@minden reggel: gyerekszobája mindnek volt, de nem mindenkinél volt jelen a nevelőszülője :D

Komeszka 2015.01.22. 01:24:00

@Morcz: Igen, ebben van valami, de szerintem ebben a közegben inkább a kontraszt miatt tűnik visszafogottnak. Gondolj bele, a bent lévő pasik állandóan a farkukat vakarják, meg előveszik, a nők simán mutogatják a sunájukat, káromkodnak, őrjöngenek alpári módon. Szóval ebben a közegben lehet, hogy a tök normális viselkedés visszafogottnak tűnik.

pomac 2015.01.22. 01:26:21

@Komeszka: látom neked nem esett le miért mondta :D

minden reggel 2015.01.22. 01:29:07

@pomac_ [(k)an]ál: akárhogy is, Robin ebből a szempontból kilóg, vagy mondhatnám úgy is hogy igényes :)

pomac 2015.01.22. 01:32:18

@minden reggel: ez tény ,az alpárisághoz nem kell ész ,azt mindenkinek megy zsigerből.
on fanni kikészitette a tesitanárt:DDD ugy hallom

Mert Csak 2015.01.22. 01:34:18

Fanni lett a közutálat tárgya..nahát, ezek a cuki jószívű emberek..mindig muszáj utálni valakit...

minden reggel 2015.01.22. 01:38:06

@Mert Csak: ez az irigység, nem? had legyek 55 kilós kövér nő :):) és amiért irigylem, már utálom is. ebben a színésznővolt vérprofi

minden reggel 2015.01.22. 01:43:53

@pomac_ [(k)an]ál: Denis meg Fanni ezért is összeillenek, taníthatnák az alpáriságot

pomac 2015.01.22. 01:49:42

@minden reggel: mást nemigen tanulta tőlük szerintem:DD

pomac 2015.01.22. 01:54:01

laci azért gyantázza az alkarját hogy jobban látszódjon a tetkó :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.22. 03:03:06

@Mók_Ica:
Ha a TTK-ra jártál volna, nem csodálkoznál :) Már ott kezdődik a felhozatal :)

Megdobbent 2015.01.22. 07:22:34

@dRm: Ha mindent leirsz, amit en is irnek,akkor en mit irjak, wazz? :>>>

egymásikkiskun 2015.01.22. 10:49:04

@minden végzet nehéz: ugye hogy ugye?ezt mondogattam én is.
süti beállítások módosítása