Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x66 - Ez egy önbizalominjekciókúra

2015. január 21. 11:05 - zaphodbb

Egy egészen érdekes öfi elé nézünk, amiben kivételesen nem a csicskagecifaszozás lesz a fő téma, hanem kedveskedni kell egymásnak. No meg elindul az iskola hét is, aminek a szintfelmérőjén jókat derültem. Teleszórom idézetekkel a hogyvoltot, mert megéri kiemelni a sok bődületes marhaságot, ami elhagyja a lemmingek száját.

Ébredezés, Ádiná bújik Lackóhoz, Fanni haja boglyább, mint valaha. Ádiná úúúgy örül, hogy itt van Lackó, hogy meghatódnék, ha szimpatikus pár lennének, de nem. Főleg úgy, hogy rögtön megnézhetjük Fanni és Dennis évődését a konyhában, ami sokkal valódibbnak néz ki, mint Laci és Ádiná esetében.

Tegnap egész nap viszketett a cicim, ez azt jelenti, hogy eső lesz. - Fanni

Fanni megkönnyebbült, hogy kiment Zsu, mert így már nincs aki lecsapja a kezéről Dennist. Eközben Dani és Robin agyal, hogy ki megy legközelebb párbajozni, Robin szerint Dóri Fannival. Dóri bent a hálóban nagy titokzatosan bejelenti Fanninak, hogy ő is fog ingázni, vissza akar kerülni a pikszisbe most, hogy Zsu kiesett. Fanni valamiért vérborzalmasnak tartja, hogy Dóri úgy ingázik, hogy közben Laci ott alszik a szobában, ezt gyorsan el is újságolja az épp vécén trónoló Dennisnek. Bájos jelenet.

dennis.jpg

Alapvetően én is ilyen ezotérikus vagyok. - Dóri

A vécés jelenet tetőpontja, mikor Fanni nézegeti magát a tükörben, hogy neki fel van puffadva a hasa, és Dennist kérdezgeti, hogy ez lehet-e azért, mert ő menstruál.

Tőlem kérdezed, de amúgy még soha a büdös életben nem jött meg nekem. - Dennis

Ezt a jelenetet önhatalmúan megválasztom a legjobb jelenetnek ebből a szériából.

Következő etapban villámrandin kell a fiúkat fogadniuk a lányoknak. A fiúknak meg kell erőltetniük magukat, és a lányok kérdéseire válaszolni. Első kör: Laci-Edina, Robin-Dóri, Dennis-Fanni. Laci beleköt Ádinába, leidiótázza, tud udvarolni. Dennis szerint Ádiná kétszínű. Dani meg Fannit bírja legkevésbé.

Nem taktikázom ebben a szájbakúrt játékban. - Dennis

Laci és Ádiná között megint Robin a téma, Laci féltékenysége kezd idegesítő lenni. Fanni szerint Robinnak meztelenül kellene fürödnie, szégyellős a fiúcska, hát azért. Ennek örömére Fanni szembedicséri, hogy milyen jól néz ki. Dennis-Dóri: Dennis szerint Ádiná át van vágva a palánkon, mert egy 23 éves fiú nem érezhet úgy, ahogy Laci mondja, hiszen ő is 23 évesen egy-két nőt meghúzott naponta. Laci és Ádiná közben a nyugiban kicsit egymásra mászik. Fanni levetkőzteti Robint, akinek a bicepszén fennakad az ing, most vagy azért, mert akkora izma van, vagy azért, mert két számmal kisebb inget hord.

robin_1.jpg

Robin egy odaadó tündérmackófiú amúgy, visz a csajoknak finomságokat, Ádinának például kávét, fantasztikus. Bevallja Ádinának, hogy ő rájött, hogy mennyire tetszik neki. Mármint Robinnak Ádiná. És ezért haragszik most Ádinára. Dóri is tetszik neki persze. Ezen igazodjunk ki, nincs könnyű dolgunk.

Dani-Fanni erősen szexuális témákkal nyit, épületes beszélgetés:

Fanni: Te kiverted már a farkadat itt a villában?

Dani: Igen, ki.

Fanni: Hányszor?

Dani: Sokszor.

dani.jpg

Majd a következő kérdésre biztosítja Fannit arról, hogy őt dugná meg, ha tehetné. Juhé. Dóri-Laci: Laci szerint a Robin nem adja önmagát. Robin közben kiröhögi Ádinát, hogy ők együtt vannak Lacival, Ádiná meg Robin barátja akar lenni, de úgy, hogy nehogy hozzáérjen Robin. Robin felteszi az egymillió dolláros kérdést:

Boldog vagy? 

Ádiná a riportban elemzi, hogy taszítja őt Laci féltékenysége, most is mennie kell békíteni a csávót, amiért kettesben beszélgetett Robinnal a feladat miatt. Laci attól fél, hogy a Zsuval történtek miatt Ádiná Robinnal áll majd rajta bosszút. Borzalmasan unalmas ez a nyünnyögés, tényleg már, hát ezen a szinten azért már 23 évesen túl kellett volna lenni szerintem, olyan, mint egy 3 éves durcás gyerek. Dóri-Robin: Dóri meglepődik, hogy Ádiná tetszik Robinnak, még a végén emiatt rárepül Robinra.

edina.jpg

Jön a körbebókolás feladat, amiben dicsérni kell a csajok szépségét, Robin kezdi, Ádinának a temperamentumát magasztalja, ettől Laci pofákat vág. Dennis viccesre veszi a figurát, neki mindenkire feláll a farka bizonyos időközönként, mint kiderül. Fanni kezd kicsit berágni és olyat mond, ami egy Bizottság szám refrénje is lehetne:

Ez egy önbizalominjekciókúra - Fanni

Dennis már a kinti életre készül, Fanninak is a szétrobbanó zsákjáról beszél. Laci Fanni hangját cikizi, Fanni szakad a röhögéstől. Dórinak bók helyett először sértéseket mond, miszerint akkora az egója, hogy be sem fér vele az ajtón. Ádninának egészen meglepő módon bókol:

Imádom benned, hogy olyan gondoskodó vagy, szinte anyukámként... - Laci

Hoppá, hoppá előbújt az anyakomplexus. Tisztára olyan, amit itt előad, mintha megkérné Ádiná kezét. Nyálas. Daninak nehezen megy a bókolás, de aranyosan csinálja, kiemeli, hogy mekkora élmény volt neki csókolózni Dórival. Dóri a nyakába is ugrik örömében. Dani Fanninak is előadja, hogy imád a visító hangjára kelni, közben szakad róla a víz kínjában.

Rád nézek és egyszerűen izzadok. - Dani

csapat.jpg

Ádiná marad utoljára, Dani közben annyira zavarban van, mint még soha, a csajok megölelgetik, ez tulajdonképpen még cuki is volt. Ádinát különlegesnek és erősnek mondja, és jól megölelgeti. Meghatódunk.

Jön az iskolai szintfelmérős etap, ezen egész jól lehet szórakozni. Egyedül kell bemenniük a nyugiszobába, ott kapnak kérdéseket, a többiek a nappaliban nézik az épp szenvedő delikvenst és röhögnek. Feltűnően sokszor hangzik el mindegyiknek a szájából, hogy:

Ó bazmeg, pedig ezt tudom.

Dennis szerint például a homoerectus azt jelenti, hogy meleg.

Rájöttem a szintfelmérő során, hogy nincs agyam. - Dennis

Dóri: az ignorál szónál leakad, Robinnak ez a szó onnan ismerős, hogy facebookon már látta, Daninak meg "elfogad"-ot jelent. Továbbá Dóri szerint 11 a nulladikon az 11 és Lengyelország fővárosa Prága.

Okarina, bazmeg, faszom tudja. - Dóri

Nem is tudtam, hogy ennyire hülye vagyok. - Dóri

nappali.jpg

Laci sötétsége is megér pár mondatot, a talentum szó az idegen, a természetes számokról fogalma sincs és a folytasd a verset feladat is hagy kívánnivalót maga után:

Ej mi a kő! tyúkanyó kend / A Dunán folyik itt bent. - Laci

Fanni szerint a paszomány egy tengeri állat, de meglepő módon a többi akadályt elég jól veszi. Még a hatványokat és a kontinenseket is körbe tudja írni valamennyire korrekten.

Ilyen külön földrész, ahol külön élnek emberek. - Fanni

Dani felismeri a Szózatot, tudja az utolsó királyt és a szimfonikus zenekarral is tisztában van. Izgul, mint a fene. A tundra éghajlattal elbukik, pedig jól indít, ám a fenyvesekkel mellélő. De rizsázásból jeles. Közben beillesztem ide Fanni és Dennis mellékesen elhangzott mondatait :

Fanni: Mi az a POSZMÁTA?

Dennis: Szerintem növény.

Ádiná sem remekel, a legnagyobb magyart sem tudja, ő is bazmegol, az óceánoknál pedig elkattan az agya neki, hogy nem tud kettőnél többet felsorolni. Visszamegy a házba és tombol, rugdos, kurvaanyázik, hisztériázik. Le kellene csapni a picsába.

edina_1.jpg

Robin az egy legjobb teljesítményt nyújtja a tudáspróbán, lazán is veszi, csak a népdalt nem tudja folytatni:

A csitári hegyek alatt van a kincs elásva. 

Nekem egyre szimpatikusabb Robin, ezzel a résszel meg főleg. Lilu Dóri nevében elnézést kér a volt földrajz tanárától és a lengyel nézőktől. Az előzetesben pedig megnézhetjük, ahogy Ádiná épp a játék érdekében SZAKÍT Lacival, pedig ma este elhálják a kapcsolatot, ha minden igaz. Őrület mik vannak.

Címkék: vv7 dsns
928 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morcz 2015.01.22. 00:09:23

@pomac_ [(k)an]ál: akkor mi, ventillátor, vagy Magdi anyus inkarnációja? :D :D

dRm 2015.01.22. 00:11:05

@Csak ügyesen!: nem csinálhatta olyan rosszul hogy kiesést érdemelt.
Kellemetlen, de ilyen esetekben az ember igazságérzete valahogy felülkerekedik es igy nagyon nem is lehet nézni a műsort tovább. Előző szeriaval ugyanez volt.

Ja amugy a műsor legelején tippem az lett volna hogy a Dani nyeri, kar h nem írtam le, mert legutóbb is eltaláltam az aureliot. Csak ennek a nyapic daninak is inkább ket nagy pofont kene adni hogy férfiként viselkedjen, mert olyan szánalmas kis pocsfej, es nem érdemel győzelmet.

Ditti82 2015.01.22. 00:14:43

@Morcz: Robin és Dani is próbáltak aludni. Fáncsi meg leüvöltötte mindegyik fejét. PVC feje közben meg egy tanulmány volt, csak úgy sugárzott belőle az értelem. :D

pomac 2015.01.22. 00:15:12

@Morcz: a mai öfi alapján szűrted le hogy napraforgó meg ventilátor :D,mert ha nem akkor az összesre ráillik ez a jelző :DD

Morcz 2015.01.22. 00:15:35

On!
Dani már megint gajdol a nappaliban. szerintem az énekórára készülnek.

Morcz 2015.01.22. 00:17:00

@Ditti82: az hagyján, de próbálta meg egyik felet sem békíteni.

@pomac_ [(k)an]ál: nem csak a maiból. :)

Dani gajdolása valami borzalom... Robiné, meg mmm. buzis... (sorry.)
Fanni étkezőasztalt takarít.

Morcz 2015.01.22. 00:17:39

Levettem a hangot, mert ez valami rémes....

dRm 2015.01.22. 00:17:50

@Spitzbauer: hat nemtudom. Igen egy retekképű ez az Edina. Mintha a telep végéről vakarták volna össze. En nem bírom nézni, persze az ember legyőzné magába az undor hisz mindenkit el kell fogadni olyannak amilyen mar ami a külsőséget illeti hiszen ezek részben gének, de az hogy a belsőjéből is árad a mocsok ez felhatalmaz arra hogy bármit mondjon ra az ember.

Morcz 2015.01.22. 00:19:01

Fanni szerint a fiúk (Dani + Robin) cukik.

Csak ügyesen! 2015.01.22. 00:19:17

@dRm: Hát, az én igazságérzetemet ugyan nem sértette, h kiesett a csaj, így járt. Hívott volna ki mást, és övé lett volna a szavazatom, így sajna engem bukott :) Meg hát ezek szerint sokakat másokat is, gondolom, különböző okok miatt. Aszonta nekünk az RTL h nagyon sok szavazat volt, okoskák számoltak, ha igaz a 200, akkor 166ezer körül.

Morcz 2015.01.22. 00:24:53

Fanni felvette a hálóban az iskolatáskáját.
Dóri és Fanni ma együtt alszik.

Ditti82 2015.01.22. 00:26:10

@Morcz: És simogatják egymást. :D

dRm 2015.01.22. 00:26:10

@Csak ügyesen!: Nekem az elso elgondolásom spec az volt hogy a román magyarok elkezdtek beszavazni. Nem tudom ez gyakorlatilag lehetséges-e. Nem
otthon elek. Amugy is szeretnek belefopazni olyan ügyekbe amikbe semmi közük lásd ogy valasztasok. Vagy epp ugy gondoljak meg nem ruhelljuk elegge a pofájukat.
Na csak aztan nem olvastam utana hogy tényleg ez lehetett e a háttérben. De ha csak 200 szavazaton múlott akkor tuti Erdély döntött. Puszilom oket innen is.

pomac 2015.01.22. 00:26:15

gyenge 6-7 mp csúszik a hang a képhez képest

Ditti82 2015.01.22. 00:26:52

Fanni, mikroport! :D

Morcz 2015.01.22. 00:26:59

Dóri szerint annyit kell tanulni mint 3. osztályban.
Fanni állítása szerint agyilag van elfáradva, túl sok neki az impulzus. :)))
Dóri hullafáradt.
"FANNI MIKROPORT!"
Fanni: "Hopp, bocsáss meg!" :D

minden reggel 2015.01.22. 00:27:35

@Morcz: ebben a játékban a legtöbbet az info éri, azt pedig úgy legegyszerűbb beszerezni ha mindenkivel beszél. ha még a zsinórokat is képes így rángatni, akkor még jobb, nem? (szerintem,bár én nem vagyok egy nagy taktikus)

Morcz 2015.01.22. 00:28:28

@Ditti82: :))))
és betolakodott a képbe VV folytatjuk....

pomac 2015.01.22. 00:28:46

fanni hozza a formáját szép kis verset mond majd reggel a tesitanárnak ,ha tényleg meri :D

Morcz 2015.01.22. 00:29:43

@minden reggel: lehet. :) De ha lebukik szarul fog belőle kijönni.

minden reggel 2015.01.22. 00:34:29

@dRm: állítólag Edina családja Laci ELLEN kampányolt

Morcz 2015.01.22. 00:36:45

@pomac_ [(k)an]ál: arra kíváncsi leszek....:D

dRm 2015.01.22. 00:39:33

@minden reggel: oke:) Edina meg könyörgött hogy szavazzak vissza. Melyik relevansabb?:)

Morcz 2015.01.22. 00:40:30

On: Dennis kisgatyában kiment a mosókonyhába.
Közben elköszönt Maci malackától. :D

Morcz 2015.01.22. 00:41:35

Dennis-Fanni tusolás, utóbbi fürdőruhában van.

Morcz 2015.01.22. 00:42:31

Viszont nem nagyon beszélgetnek legalább is nem hallani semmit.

Komeszka 2015.01.22. 00:46:01

@Morcz: Neked mi a tököm bajod van Robinnal? Komolyan nem értem. Nem tetszik a pofája, vagy mi?

Morcz 2015.01.22. 00:49:25

Van egy olyan gyanúm, hogy a villalakók ma korábban fekszenek....

Mert Csak 2015.01.22. 00:50:37

@dRm: "Amugy is szeretnek belefopazni olyan ügyekbe amikbe semmi közük lásd ogy valasztasok. Vagy epp ugy gondoljak meg nem ruhelljuk elegge a pofájukat. "

óó de igaz! :))

Mert Csak 2015.01.22. 00:51:45

@minden reggel: én ezt nem hiszem el, tuti nem kampányoltak ellene

Mert Csak 2015.01.22. 00:54:22

@dRm: igazából a legrosszabb a belső undor, ami árad análkából, plusz, totál igénytelen, ápolatlan

Komeszka 2015.01.22. 00:54:46

@Morcz: Apám, te mit nézel? Szíved joga, hogy legyen véleményed. De az nem napraforgás, ha mindenki felé konzekvensen ugyanazt a véleményt tartod. Pl. Dórinak is simán megmondta, hogy bejön neki Edina. Attól, hogy Dórinak ez szarul esett, attól nem lesz Robin napraforgó. Lehet,hogy nem igaz, hogy tetszik neki Edina, de ettől ez nem napraforgó viselkedés. Ha meg puhapöcsöt kell mondani, az sokkal inkább Laci. Látszik, hogy fosik Robintól ezerrel, a nőjének rinyál mindig, hogy küldje el Robint, ez mekkora csicskaság már. Edina meg nem volt elégedett a Laci féle "méretekkel", Dóri is célzott rá korábban, hogy Lacika nincs megáldva szerszámügyileg. :)

Morcz 2015.01.22. 00:55:55

On. Laci, Robin és Fanni terveket szőnek... ha jól vettem ki, akkor Dennis és Fanni ellen.

minden reggel 2015.01.22. 00:56:01

@dRm: őszintén? :) sztem aki Erdélyből szavazott, az megtette időben, nem az utolsó percben. azt hogy őket inkább Edina, vagy Anyukája kérése befolyásolta, fogalmam sincs.

Morcz 2015.01.22. 00:57:03

@Komeszka: "Apám, te mit nézel? "
Most éppen az on-t próbálom követni....

Ditti82 2015.01.22. 00:57:58

@Morcz: Fanni Fanni ellen? :D

Morcz 2015.01.22. 00:58:36

Érdekes, hogy a hang el van csúszva már megint...

Mert Csak 2015.01.22. 00:59:27

Kinek a leveléről beszélnek?

Morcz 2015.01.22. 00:59:46

@Ditti82: ahhoz tükör is kell! :D

most nem értettem, hogy kiről beszéltek, de az a valaki tök mást mutat, meg mindenkit egyesével ki akar/akart vinni. (Fanni?)

minden reggel 2015.01.22. 00:59:50

@Mert Csak: azért írtam,hogy állítólag. mondjuk egy egy nyilatkozatnak is lehet befolyásoló ereje. (lásd Edina nagynénje(?) keresztanyu (?)

Komeszka 2015.01.22. 01:01:11

@Morcz: Fanni saját maga ellen sző tervet? Egyébként nem vitatom el a véleményedhez való jogod, csak tényleg nem értettem, mert nekem ezek erősen ellentmondásos minősítéseknek tűnnek a látottakhoz képest. Szóval bocsánat a nyers stílusért.

Morcz 2015.01.22. 01:01:43

Iszonyatosan el van csúszva a hang.....

usim.misu 2015.01.22. 01:02:14

dani folyamatos pislogása nagyon zavaró

Morcz 2015.01.22. 01:04:06

@Komeszka: Semmi gond. Ezeket amiket írtam több adás alapján szűrtem le. Értem én, hogy ez taktikai játék stb., de nekem Robin too much, túl mesterkélt, valaki találóan megfogalmazta itt, olyan csendes gyilkos típus. Valaki más írta, hogy a sógora ismeri, meg hogy milyen jólelkű stb, ezt az oldalát eddig vagy nem mutatta, vagy szerkesztői vágás áldozatai lettünk megint.

Morcz 2015.01.22. 01:04:49

Emiatt a képelcsúszás miatt eléggé elvesztettem a fonalat.... :))))

minden reggel 2015.01.22. 01:04:54

@Mert Csak: bizonyítsam? :)

ebben a játékban éppen mindenki hazudhat. Poirot szerint a hazugság ugyanannyit elárul az emberről mint az igazság :)

Morcz 2015.01.22. 01:05:30

@Mert Csak: passz....
@usim.misu: tikkel is vagy csak pislog?

Mert Csak 2015.01.22. 01:05:58

@minden reggel: mit kell bizonyítani?
Poirot -Agatha Christie- zseniális! :)

usim.misu 2015.01.22. 01:07:34

@Morcz: csak pislog, úgy látszik, a fejrázás csak részegen van neki.

Morcz 2015.01.22. 01:07:54

Kijött Dennis és csatlakozott a társalgáshoz.

Morcz 2015.01.22. 01:09:34

Dóri akkorát hapcizott, hogy az egész villa hallotta! :D

minden reggel 2015.01.22. 01:10:21

@Morcz: én nem látom Robint csendes gyilkosnak. az miért baj hogy néz? káromkodjon? anyázzon inkább?, sztem nála csak az a baj,hogy kilóg a társaságból :)

Komeszka 2015.01.22. 01:11:08

@Morcz: Hát, tényleg más mozit nézünk. Én pont Robint látom a legnormálisabbnak, legemberibbnek, de valóban van benne valami elfojtott agresszió, de ezt nem érzem a többiek személyiségéhez képest gáznak. Pl. bírom, amikor Danival beszélgetnek, egész értelmesek, legalábbis a többiekhez képest.

Mert Csak 2015.01.22. 01:11:13

Az fura volt, hogy elvileg a mai öfiben kellett volna lennie a nagy szakításnak, de mégsem volt..

Morcz 2015.01.22. 01:11:38

@usim.misu: @Mert Csak: :)))
Fanni és Dennis megint összekaptak valami hülyeségen. Ezt mesélte Dennis.
valakinek meg Mikroport.

Komeszka 2015.01.22. 01:12:24

@minden reggel: Ebből a társaságból dicsőség kilógni. :)

Morcz 2015.01.22. 01:13:00

Dóri is kijött cigizni.

Mert Csak 2015.01.22. 01:13:10

@Morcz: Dórinak volt mikroport

Mert Csak 2015.01.22. 01:14:01

Annyira unalmasak...pfffffffffff

Morcz 2015.01.22. 01:14:20

@minden reggel: @Komeszka: lehetne lazább is, néha nagyon görcsösnek tűnik.

most épp a suli feladatokról van szó.

usim.misu 2015.01.22. 01:15:07

dani ugyanolyan csúnya, mint volt

Mert Csak 2015.01.22. 01:15:51

@usim.misu: és kukázik..
vajon mennyire lehet büdös?

minden reggel 2015.01.22. 01:16:10

@Komeszka: biztos megtanulta a sportban hogy visszafogja magát, és ha kell odategye. mint a fekvőtámaszoknál :) nem pazarolja az energiáit hülyeségekre. tetszik.

Morcz 2015.01.22. 01:16:27

@Mert Csak: köszönöm. nem merem hangosabban nézni, nehogy felébredjen a család. :)

usim.misu 2015.01.22. 01:16:54

jaj, micsoda izgalmas téma ez a bagózás, tényleg el kellett venni a képet...

Morcz 2015.01.22. 01:17:02

@Mert Csak: Zsu szerint az aztán meg letagadta...(?)

Mert Csak 2015.01.22. 01:18:00

@Morcz: már Renike is említette, hogy büdös

usim.misu 2015.01.22. 01:19:27

@Mert Csak: egyfolytában bagóznak, szerintem az már eleve büdi, ha az erős izzadás is általános nála, akkor eléggé az lehet

Komeszka 2015.01.22. 01:20:16

Daninál ez a dekkezés azért égő, lehet, hogy a többiek is csinálják, de konkrétan eddig csak őt láttam dekkezni.

pomac 2015.01.22. 01:20:19

@minden reggel: én inkább úgy mondanám ,volt kiről példát vegyen nem az utca nevelt :D

Morcz 2015.01.22. 01:22:21

@Mert Csak: akkor igaz lehet, tegnap beszéltük, hogy ez biztosan fegyver a párbajra.... :)@usim.misu: ja... a bókolástól is hogy megizzadt...:D

minden reggel 2015.01.22. 01:22:42

@Komeszka: sztem inkább vicces :) thinking outside the box :) senkinek nem árt vele :)

Morcz 2015.01.22. 01:23:10

Mára elköszönök, jó éjt nektek!

pomac 2015.01.22. 01:23:59

@minden reggel: gyerekszobája mindnek volt, de nem mindenkinél volt jelen a nevelőszülője :D

Komeszka 2015.01.22. 01:24:00

@Morcz: Igen, ebben van valami, de szerintem ebben a közegben inkább a kontraszt miatt tűnik visszafogottnak. Gondolj bele, a bent lévő pasik állandóan a farkukat vakarják, meg előveszik, a nők simán mutogatják a sunájukat, káromkodnak, őrjöngenek alpári módon. Szóval ebben a közegben lehet, hogy a tök normális viselkedés visszafogottnak tűnik.

pomac 2015.01.22. 01:26:21

@Komeszka: látom neked nem esett le miért mondta :D

minden reggel 2015.01.22. 01:29:07

@pomac_ [(k)an]ál: akárhogy is, Robin ebből a szempontból kilóg, vagy mondhatnám úgy is hogy igényes :)

pomac 2015.01.22. 01:32:18

@minden reggel: ez tény ,az alpárisághoz nem kell ész ,azt mindenkinek megy zsigerből.
on fanni kikészitette a tesitanárt:DDD ugy hallom

Mert Csak 2015.01.22. 01:34:18

Fanni lett a közutálat tárgya..nahát, ezek a cuki jószívű emberek..mindig muszáj utálni valakit...

minden reggel 2015.01.22. 01:38:06

@Mert Csak: ez az irigység, nem? had legyek 55 kilós kövér nő :):) és amiért irigylem, már utálom is. ebben a színésznővolt vérprofi

minden reggel 2015.01.22. 01:43:53

@pomac_ [(k)an]ál: Denis meg Fanni ezért is összeillenek, taníthatnák az alpáriságot

pomac 2015.01.22. 01:49:42

@minden reggel: mást nemigen tanulta tőlük szerintem:DD

pomac 2015.01.22. 01:54:01

laci azért gyantázza az alkarját hogy jobban látszódjon a tetkó :DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.22. 03:03:06

@Mók_Ica:
Ha a TTK-ra jártál volna, nem csodálkoznál :) Már ott kezdődik a felhozatal :)

Megdobbent 2015.01.22. 07:22:34

@dRm: Ha mindent leirsz, amit en is irnek,akkor en mit irjak, wazz? :>>>

egymásikkiskun 2015.01.22. 10:49:04

@minden végzet nehéz: ugye hogy ugye?ezt mondogattam én is.
süti beállítások módosítása