Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x65 - A pattanásig feszült zsákok éjszakája (18+)

2015. január 20. 08:06 - Chat Géza

Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg tudom érteni, hogy Zsu egy kicsit sem szimpatikus figura, ha kedveskedve is jönne oda hozzám az utcán, akkor is szarabb kedvem lenne. Ez az én bajom, nem tehetek róla, hogy egy rosszindulatú nyelvtan tanárnőt látok benne. Ezt a karótnyelt énjét a párbajt megelőző napi bulikán se tudja levetkőzni, ahol pedig aztán minden volt csak szemérmesség nem.

vv3.gif

Az első koccintásra felcsendül a rakpart és gyaníthatóan ez is ment végtelen rotációban óránként háromszor, hogy Eff-Ell-U-nak legyen kenettája vizes zsömlére a jogdíjból. Egy hatalmasat ugrunk, a lerészegedés fázisait szkippeljük. Ott tartunk, hogy már mindenki talaj részeg, a faszikba beállt a kangörcs, és a csajokon eluralkodott a szexhiány. Kivéve Zsut, aki a slózin végzi dolgát szomorúan, mire jön Fanni és megvígasztalja, hogy neki biza, holnap vissza kell jönnie a párbajról. Még maga sem hiszi el a bíztatónak szánt szép szavakat, nehogy Zsu, nemhogy én.

vv4.gif

Laci grafitizés híján krétával felír pár dolgot a villa falára, majd a többieket is beviszi a rosszba. Felfirkál valami verset is, amitől Edina teljesen odáig lesz meg vissza, pedig abban a pár sorban annyi romantika sem volt, mint Pilinkszky Négysorosában. Innen már nem kell sok, hogy mindenki párokba rendeződjön és száraz baszást imitáljon a villa azon pontján, ahol éppen tartózkodik. Kivéve Zsut és 12kert, naná. 12ker egy utolsó erőtlen kísérletet tesz arra, hogy Zsut dodizásra bírja; burkoltan, de megmondja neki, hogy mivel nincs ló, ezért jó a szamár is, de a gyerekes bemondónő átlát a szitán, minthogy szánalomból belemenjen a egy utolsó cidába. Ez addig fajul, hogy elküldik egymást a holtak véreres faszára, mivel elhangzik egy olyan, hogy 12ker csak akkor fog becsajozni, ha megnyeri a játékot és lesz pénze. A budai proli meg ezen besérül és csak egy „Szánalom vagy Zsu.”-val nyugtázza a sértést és az elszalasztott kósza numerát. Csak, hogy tételesen is meglegyen: Robin és Dóri hevesen csőröztek a hálóban, míg a szomszéd ágyon ment valami maszat marci Fanniék részéről.

vvsegg_1.jpg

Másnap. Ez a legjobb rész. Mivel a lakók a testtömeg indexük alapján gondosan kiszámolt menyiségű piát kapnak, hogy még véletlenül se fordulhasson elő olyan, hogy reggel a jó öreg Zacher keltegesse őket negédes baritonján, ezért csak a szimpla pusztító másnap, a csutkára felkúrt reggeli ébresztő zene és a ködös emlékek maradnak. A reggeli zenére megy is a táncizás, aztán elindul a kibeszélő show, hogy Dóri amúgy csúnyán rápusztultál Robinra, és vica verza. Miii? Neeem, bazmeg, geci, hogy a faszomba? Hangzik a költői kérdés. Nyilván Robin a fíreg, hogy részegen kapva kapott a lehetőségen.

Dóri szeszélyes, mint az évszakok. - Robin

Hatalmas crossover. TAPS! Eközben a nyugiban Laci, a kopasz törzsőrmester és Edina ébredezik. Edina teljesen rottyon van, annyira szexűne már. El is menekül onnan, bemegy a hálóba, ahol meg fanni szónokol a masztizásról, majd látványosan megmasszíroztattja seggét Dennisszel, amihez még kamu kéjes nyögéseket is tol, hogy Edina helyben nekiálljon szkreccselni. Gyanítom csak ez lehetett az indíték, hogy ilyen sekélyesen, de leginkább kínosan viselkedjenek szegény apáca zárdából szalajtott erdélyi lány előtt.

vv1.gif

De most jön csak a csavar, a hatalmas pálfordulás: kiderül, hogy Zsu volt a villában Kisujj. Laci visszatért, mindenki örömködött, kivéve Dórit, de ő se zuhant össze, azután meg pláne, hogy meghallja, hogy mit írt a végrendeletében Zsu. Tekerjünk is oda, mert Laci Come backje annyira sem izgalmas, mint a csigák párzási szokásáról szóló dokufilm, Tarr Béla rendezésében.

Fanni! Úgy fakulsz a villában, ahogy a bőröd színe is.

Dani, ha megnyered a játékot, talán fürdeni is fogsz.

Robin, te méltó ellenfele lehetsz Lacinak. Vedd el tőle, amit tudsz, ha kell akkor Edinát, ha kell, akkor Dórit.

Edina! Gratulálok a harmadik helyhez! Azt mondtad, hogy játszani jöttél be, de most mégis megelégszel Lacival.

vv.gif

Ilyen és ehhez hasonló szép szavak kerültek még ki a végrendeletből. A sérelmeket le is vezethették a nyugiba orientált Zsu babán. 12ker a maga higgadt és szofisztikált módján reflektált a levélben leírtakra, míg Fanni leköpte, és olyanokat mondott, hogy:

Hát először is: szia Te mocskos, büdös, retkes, aljas, szájbatekert, gecis kurva!

És ez még az én fülemet is bántja. Na nem azért mert végtelen együttérzést táplálok Zsu irányába, hanem, mert annyira kellemetlenül sekélyes Fanni trágárkodása.

Erről ennyit. Ha jól sejtem, és nem változik a menetrend, akkor most valami tematikus hét jön.

 

Címkék: 18+ vv7
1122 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 08:27:05

@VV Erőlegény: Nem akaram azt írni, hogy első, mert hátha már megint megelőztek! ;-) Géza, jó lett a topic, most szívesen dícsérlek.

csiri bá 2015.01.20. 08:41:54

3dikk... jó reggelt és kösz a posztot. :)

minden végzet nehéz 2015.01.20. 08:49:01

Tetszik a kép, ahol Edina, mint egy dervis forog ))

Conchobar 2015.01.20. 08:58:35

"12ker egy utolsó erőtlen kísérletet tesz arra, hogy Zsut dodizásra bírja; burkoltan, de megmondja neki, hogy mivel nincs ló, ezért jó a szamár is, de a gyerekes bemondónő átlát a szitán" - Dani nem erőtlen kísérletet tett, hanem erőteljesen célt ért. Előző este Fanni szívatta meg, most meg Zsuzsát, a VV5-ös Attilát idéző műsor keretében

Conchobar 2015.01.20. 08:59:08

@Conchobar: jav: Előző este Fannit szívatta meg

MacákékIcukája 2015.01.20. 09:04:11

Zsunak ugyanazt kellett volna csinalnia, mint anno Davidnak. Mivel nem igazan jott ki senkivel, tele kellett volna irnia a vegrendeletet mindenfele hulyeseggel, hogy jol megkavarja a szalakat, meg egyszer utoljara :)))
Jo poszt, habar mintha az utobbi idoben nem lattam volna az agyhalottak jelzot egyik bejegyzesben sem (sajnos). Bocs, amenyiben nem igy van :)

Conchobar 2015.01.20. 09:08:20

@MacákékIcukája: "Zsunak ugyanazt kellett volna csinalnia, mint anno Davidnak. Mivel nem igazan jott ki senkivel, tele kellett volna irnia a vegrendeletet mindenfele hulyeseggel" - Ez irónia akart lenni? Mert a végrendeleten látszik az izzadság és az igyekezet, hogy mindenkinek megpróbált odaszólni

Baresz83 2015.01.20. 09:10:35

Géza, remélem igazad lesz, és tényleg jön valami ütős kis tematikus hét!!!! Mondjuk egy iskolás hét szexi tetovált tanárnővel???? Hahóó, RTL!!! :D

fran7 2015.01.20. 09:11:55

A kenetta mit jelent? Hogy az érdemi részhez is hozzászóljak.

MacákékIcukája 2015.01.20. 09:12:51

@Conchobar: epp ezaz, hogy csak probalkozott, ezek eleg gyengusra sikerultek.

raspberrypie 2015.01.20. 09:15:16

Szerintem nemsokára jön a sulis hét... IQ betyárokra rá is férne...

Conchobar 2015.01.20. 09:16:43

@MacákékIcukája: "csak probalkozott, ezek eleg gyengusra sikerultek" - Ütött az akkorát (leginkább Fannin), mint Ádám "álnok kígyó"-s végrendelete Zsuzsán. Amúgy meg, Zsuzsa nem egy IQ-bajnok

mocskosmacska 2015.01.20. 09:16:58

"rosszindulatú nyelvtan tanárnőt látok benne. Ezt a karótnyelt énjét a párbajt megelőző napi bulikán se tudja levetkőzni, ahol pedig aztán minden volt csak szemérmesség nem." Igazából nekem nem is karótnyeltség a fő bajom vele, mert azt még meg is érteném: látjhatja a kisfiai is, vigyázni kell mit tesz. De hogy ez mellett a fapina stílus mellett közönségesen felkínálkozik olyan pasiknak, akikkel egy anyukának szóba sem szabadna állnia.... meg sexpózokat mutogat teljes lelki nyugalommal és azt hiszi, hogy ő most laza. Az már tényleg undi.

mocskosmacska 2015.01.20. 09:17:40

@Baresz83: Nyugi. Majd Edina is te továltat, ha kimegy.

Kan Csóka 2015.01.20. 09:25:14

@fran7: Hát a della azaz lé, zseton , nyál :)

Conchobar 2015.01.20. 09:26:18

@mocskosmacska: "Igazából nekem nem is karótnyeltség a fő bajom vele, mert azt még meg is érteném" - Még képernyőn át is irritáló személyiség: örökké fensőségesen viselkedik, másokkal sokszor úgy beszél, mintha az a gyereke lenne. Ráadásul az utóbbi időben rákapott a grimaszolásra is

Kan Csóka 2015.01.20. 09:27:05

@mocskosmacska: Zsu a lakásást kocsiját stb. nettó összekúrta....
az az érdekes, hogy volt képes ezt véghezvinni ezzel a stílussal...
Ha már egy csomót fizetek egy ribancnak ( pláne ha kitartom egy ideig), akkor az legyen a végtelenségig kedves, aranyos és odaadó különben repül !

MacákékIcukája 2015.01.20. 09:27:41

@Conchobar: Ha mar Kazalnal tartunk, ot Denisszel is betamadhatta volna

Kan Csóka 2015.01.20. 09:28:50

@Conchobar: Az is borzadály, amikor próbál szabatosan, némiképp bürokratikusan fogalmazni, de mivel agya nincs hozzá értelmetlen baromságok kerekednek ki belőle :D

Conchobar 2015.01.20. 09:32:00

Mindenesetre sokat elmond Zsuzsáról az, hogy a párbaj elején cukiskodva visszakérdezett Lilunak: ő is észrevette talán, hogy Zsuzsát megszerették (Fanniék is), aztán a ki kit vár vissza kérdésnél kiderült, hogy Zsuzsa nagyon eltájolta magát

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 09:33:00

@Kan Csóka: pl. egy kis zsarolással?

Hű, ez a "némiképp bürokratikusan", ez jó kifejezés, tényleg ilyesmivel próbálkozott. :)

Conchobar 2015.01.20. 09:33:38

@MacákékIcukája: "ot Denisszel is betamadhatta volna" - Dehát betámadta: azt állította, hogy el tudta volna venni tőle Dennis-t

MacákékIcukája 2015.01.20. 09:35:55

@Conchobar: a vegrendeletben? Akkor visszavonom, mert nem lattam meg ezt a reszt, csak a poszt alapjan kovetkeztettem

usim.misu 2015.01.20. 09:39:27

@Conchobar: Azért ha vkinek azt mondják, hogy szar ember, és mint anya, kuka, az nem szivatás, hanem színtiszta rosszindulat. És mindezt csak azért, mert visszautasították. Én az okos intelligens talpig férfi danit úgy borítottam volna be a pad alá, hogy reggelig ki sem mászik onnan. Jó lenne már, ha kiesne, mert ez az öntelt, gőgös viselkedése egyszerűen szégyen.

lukacstoncsi 2015.01.20. 09:40:13

Sziasztok!

Az Edinás kép hatalmas!Van hitem(mondja még kinn).Ebbe a kiscsajba annyi energia szorult...

Megnéztem Zsu facebookos (nem rajongói) oldalát még Majkával meg Curtissel is van közös képe. Nem azt látom hogy annyira vacakul élne....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 09:50:44

@lukacstoncsi: nem tudom, hogy te melyiket nézted, én ezt találtam. Hát, abban a kabrióban, meg a sípályákon pózolva, tényleg nem tűnik nyomorgónak... :D
www.facebook.com/zsuzsanna.balog1/photos

lukacstoncsi 2015.01.20. 09:54:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ugyanazt nézzük:)sok kép van egyébként róla.

Krétagarbó 2015.01.20. 09:56:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ne legyünk már ilyen rosszindulatúak, vannak olyanok, akik kedvelik ezt a szigorú tancinős aranyásó típust sztem, nem véletlenül van egy csomó poresz is ilyesmi típusokkal...

Krétagarbó 2015.01.20. 09:57:10

@usim.misu: ebben igazad van, az nagyon gusztustalan és gyerekes "visszacsapás" volt Dani részéről.

Conchobar 2015.01.20. 10:01:25

@usim.misu: "Azért ha vkinek azt mondják, hogy szar ember, és mint anya, kuka, az nem szivatás, hanem színtiszta rosszindulat" - Attól függ, kinek mondják. Arról, hogy Zsuzsa jó anya lenne, a villabeli magatartásából nem tudjuk kikövetkeztetni. Nem volt ott a gyereke, nem tudhatjuk. Nem láttuk. Láthatjuk viszont a fészbuk oldalát (www.facebook.com/zsuzsanna.balog1/photos), és a gyereke ott sem főszereplő. Ami főszereplőnek tűnik, az inkább Zsuzsa combja

lukacstoncsi 2015.01.20. 10:04:15

Robin a "nagy vallomást" nem bízta a véletlenre ahogy látom.Feszülős fehér ing jól kigombolva még jó hogy nem szőrös a mellkasa:-) Minő véletlen hogy épp most.Taktika és balhészag a levegőben....

Krétagarbó 2015.01.20. 10:07:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pornó.

Megnéztem a facebook oldalán a képeket, szép kis csaj Zsu, a gyereke is aranyos. Sztem sem nyomorog, úgy tűnik, a gyerek apja nem hagyta magukra, ami mondjuk normális is...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 10:08:15

@Conchobar: na nem azért, de a FB-oldala alapján még nem kéne azt leszűrni, hogy Zsuzsa szaranya lenne. A pont annyi kép van a gyerekről, amennyi kell. Ha több lenne, akkor meg bezzeganyának hívnád?

usim.misu 2015.01.20. 10:09:46

@Conchobar: Nincs fészbukom, nem nézegettem a képeit, az alapján tudok róluk képet alkotni, amit a műsorban látni lehet. Van egy sanda gyanúm, hogy több körrel le vagyunk maradva a szerkik jóvoltából, de ez a megnyilvánulás mindenképp övön aluli volt. Egyszerűen nem ízléses.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 10:10:25

@Krétagarbó: én annyiban lepődtem meg a képeket látva, mert boldogtalanabbnak mutatta magát és az életét, mint amilyennek a fotókon látszik.

hannamontanna 2015.01.20. 10:11:36

Hahó.... Csak engem idegesít és fáraszt, hogy egy horda nem tud máson lovagolni, mint hogy mit csinált Zsu? Ez még akkor is untatna már, ha okkal csinálnák, így meg hogy abszolúte nem vagyok meggyőződve róla, hogy ennek a mérhetetlen árulózásnak van olyan komoly alapja, hogy immár sokadik összefoglaló erről szól, így halálosan elegem van belőle. Arról nem beszélve, hogy sosem bírtam, ha egy emberre rászáll egy csomó másik, akik aztán semmivel sem többek. Én nem mondom, hogy szép húzás volt ez a végrendelet pl. - hacsak nem taktikai húzásnak tekintjük, mert akkor ugye mindent szabad (?) - de elegem van abból, hogy ilyen szinten alázzanak egy embert. Az rtl is elgondolkodhatna már ezen, hogy kell-e ilyen szinten egyoldalú szerkesztést és bejátszásokat leadni. Lassacskán súrolja a becsületsértés határát. Én most már leadnék egy mozidélutánt az agyhalottaknak a tényekről, hogy hátha önkritikát gyakorolnak. (nem). Mindegy, szerintem ennek egy szórakoztató műsornak kellene lenni, de egyáltalán nem az. Unom Zsu ekézését. Vessetek meg érte, de *rvára unom, hogy nem szól másról az egész összefoglaló, miközben az összes agyhalott vakon van. Ennyike. ..és most lehet engem ekézni.

usim.misu 2015.01.20. 10:11:42

@lukacstoncsi: Robinnak vajon csak ez az egy zöld gatyója van, vagy minden nadrágja ilyen zöld? Állandóan ebben látom.

Krétagarbó 2015.01.20. 10:12:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez igaz, ez volt az ő részéről az alaptattika. Sajnáltatásra ment, ami - lássuk be - egész jól be is jött neki...

Bloooo 2015.01.20. 10:12:54

@usim.misu: én úgy látom, hogy ez vegytiszta provokáció volt Dani részéről. Nekem itt az a kép ugrott be mikor Attila odabökte Gergőnek a VV5-ben hogy "Tetszik a műsor, sittes?". De lehet hogy csak többet látok bele. Az is lehet, hogy Dani az elejétől kukázni való anyának tartotta, csak ezt nyilván nem hangoztathatta, mert cinkostársak voltak. Valljuk be van azért ennek valóság alapja. A nézők és a villalakók miből ítélhetik meg, hogy milyen anya? Abból az egy infóból, hogy ő képes volt hónapokra otthon hagyni egyetlen gyermekét, hogy itt idegen férfiak farkait fogdoshassa annak reményében, hogy fél év múlva kertesházzal meg kiskutyával tér majd vissza. Persze itt felmerül a kérdés, hogy miért kell egyáltalán megítélni hogy milyen anya. Azért, mert ő maga játszotta ki az anyakártyát, de rosszul. Megnyerhette volna a játékot, de ez a nő olyan egyszerű mint egy bot.

lukacstoncsi 2015.01.20. 10:14:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nekem a boldogtalanság nem jutott eszembe róla, inkább az hogy elcseszte ezt az egészet.Ha önmagát adja már az elején egy pozitív bemutatkozással és lassan a többieket megismerve kezd el játszani akkor még játékban lenne.

Conchobar 2015.01.20. 10:16:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "na nem azért, de a FB-oldala alapján még nem kéne azt leszűrni, hogy Zsuzsa szaranya lenne" - Lehet, hogy számodra csak fekete-fehér létezik, mert én nem szűrtem le azt, hogy szaranya. Azt viszont bátran le lehet szűrni, hogy minden képmutatása ellenére, nem a gyereke van az első helyen, nem a gyereke a legfontosabb Zsuzsa számára. És a társai ellenségessége dacára, jól érezte Zsuzsa magát a villában a gyereke nélkül

Krétagarbó 2015.01.20. 10:17:21

@hannamontanna: minden csoda három napig tart, most még friss Zsu kiesése, a végrendeletet is azért rakják be a műsorba a szerkik, hogy még legyen egy kis utózönge, de két nap múlva már más lesz a téma, sztem...

lukacstoncsi 2015.01.20. 10:20:08

@usim.misu: Mondjuk jól áll neki.Van más cucca is de szerintem ezek alapdarabok nála meg a tornacsuka:)

hannamontanna 2015.01.20. 10:20:37

@Krétagarbó: Remélem, mert ha Edina még egyszer ordibál, hogy "igazam volt..", miközben mi tudjuk, hogy nem, akkor bizisten belehajítok valamit a tv-be.
A történet akkor lenne érdekes számomra, ha látnám a szembesülését a valósággal. Így, hogy esély sincs rá, hogy megdöbbenjen, számomra semmi érdekessége nincs az öncélú vinnyogásának.

energ 2015.01.20. 10:24:27

@hannamontanna: engem is nagyon idegesít mert az egész Zsu balhé csak egy nagy felfújt lufi. Jönnek itt a nagy árveréssel a Dani is, meg a libuska is, de szinte nem is volt semmi! De sebaj, zsu már nincs, vegre utálhatjak egymást. Hajrá robin, mert a többi ember netto szart sem ér...

lukacstoncsi 2015.01.20. 10:24:45

@Krétagarbó: Így van.Majd minden játékosnál ez volt a kiesése után.Zsu tovább húzta bennt mint gondolták(szerették) volna a többiek, és mivel nem találták meg vele a közös hangot érthető az öröm.Meg amikor az esik ki akit nem kedvelnek mindig van egy káröröm, ujjongás.

encek 2015.01.20. 10:24:49

@hannamontanna: Teljesen egyetértek veled, számomra döbbenet, hogy még mindig itt tartanak. Na és ez az anyázás? Nem csodálkoznék, ha csupa férfi lenne itt, de tudom, hogy zömében nők vannak, így kénytelen vagyok arra gondolni, hogy mind rút és rosszindulatú. Úgy jön le a dolog, Ha valaki anya, akkor ássa el magát. Ez kettős mérce, mert ugyanakkor a legalja viselkedést lazán tolerálják. Itt egyesek úgy törnek pálcát mások felett, mintha a tökéletesek lennének. Mint tudjuk olyan nincs, csak a diliházba.

usim.misu 2015.01.20. 10:24:54

@Bloooo: Sajna nem ismerem Attila munkásságát, mert ez az első vv, amit hellyel-közzel nézek. Nem tudom, miért mértékadó Attila viselkedése. Amit és ahogy ő csinált, azt mindet lehet, az mind helyes? A másik, hogy Attila-Gergő vs. Dani-Zsuzsa párbeszédről van szó. Nem tudom, Attila problémája mi volt, de ott ffi beszélt ffival, itt viszont azt látom, h. Dani gyalázni kezdett egy olyan nőt, akinek ő nem kellett. Egy intelligens ffitől én érettebb viselkedést várnék, de Dani sem nem nagyvonalú, se nem gáláns, ahogy a visszautasítást kezeli, az kritikán aluli.

csiri bá 2015.01.20. 10:28:57

@hannamontanna: nem tudom, mennyibe volt neked a tv-d, de többe fájna újat venni, mint amennyi valaha is az a lyány ért. :)

Schlomo Goldberg 2015.01.20. 10:29:07

Bundásszájú patkányegérnek megint IZGAZAVÓT, most már igazán szólhatnának neki hogy ez nem a Maunika show.

usim.misu 2015.01.20. 10:31:51

@Schlomo Goldberg: Minél jobban beleéli magát, annál nagyobbat koppan majd kint.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 10:35:00

@Conchobar: igazad van, semmi sem fekete-fehér. Így azt sem tudhatjuk, hogy valóban jól érezte-e magát a villában a gyereke nélkül (amúgy nem - és nem csak a gyerek miatt).

hannamontanna 2015.01.20. 10:37:43

@Krétagarbó: Azt is túlzásnak tartanám, hogy több heti összefoglalót erre a mondvacsinált árulózásra építettek fel, egy ember önérzetét - hogy túlzásokkal éljek - porba tiporták, aztán túllendülnek rajta elegánsan, mert a show-nak folytatódnia kell, és jönnek az új csodák. Gagyi.

Conchobar 2015.01.20. 10:37:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): " Így azt sem tudhatjuk, hogy valóban jól érezte-e magát a villában a gyereke nélkül" - Hát csak van tán szemed. Vagy az összefoglalókat nem nézted

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 10:38:01

@encek: valamit csúnyán benéztél. Itt csak egy kommentelő minősíti (le) Zsuzsa anyaságát.
A többi hsz. arról szól, hogy mennyire mást mutatott magáról, az életéről a villában ahhoz képest, aminek pl. a fotói alapján tűnik.

Conchobar 2015.01.20. 10:40:58

@usim.misu: "Dani gyalázni kezdett egy olyan nőt, akinek ő nem kellett" - Mert Daninak kellett Zsuzsa szexuális értelemben?

energ 2015.01.20. 10:42:51

Szerintem a párbaj végén a szerkesztők módosították az állást, mert már ők sem akarták hallgatni a Zsu folyamatos ekézését, és gyűlölését. Pedig a plömplömszáj Lacinak kellett volna kiesnie... Libuska szavai: neki még dolga van a villában, folytatnia kell amit elkezdett... Pffff, mi dolga van, mit kezdett el?? Remélem hamar kihullik a Libuska-Laci-Fanni, mert ezek hárman elviselhetetlenek, nézhetetlenek...

hannamontanna 2015.01.20. 10:43:11

@csiri bá: Igaz. Csak a mérleg nyelve miatt: annyira kívánom az egyensúlyt.. :-)))
Dühít, hogy nem látom a döbbent fejeket. Mindenki meg van hagyva a vélt igazában, annak árán, hogy Zsu azt se tudja valójában mi is van, miközben a csordaszellem mindent legyőz. Élén ezzel a bántóan idegesítő Edinával, a gerinctelen Danival és az ovis szinten vegetáló Lacival. Fanniról nem is beszélve. Az igazságérzetem mindenképpen azt kívánja, hogy ne kelljen végignéznem, ahogy ilyen semmi emberek meg vannak győződve az igazukról. Ha ilyet akarok nézni, akkor nézek brazil sorozatot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 10:46:47

@hannamontanna: pár nap és lecseng a Zsuzsa-téma a villában is.

hannamontanna 2015.01.20. 10:47:50

@energ: A szerkesztőknek van más a kezükben a dolgok helyre tevésében. Csak le kellene adni nekik a megfelelő részeket.
Ha megbundázták a szavazatokat, kár volt. Sokkal érdekesebb lett volna ha Zsu kerül vissza. Most mit fogunk nézni? Ahogy Edina mantrázását, hogy "igazam volt , van igazság"? Jézusom. Viszket a tenyerem már a hangjától is.

Bujumburi 2015.01.20. 10:48:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jééé, biztos ezt a cabriot törte össze! Volt egy on, amiben az anyjával való rossz viszonyt ecsetelte, akkor mesélte (ezért is haragudott rá az anyja többek között)

Conchobar 2015.01.20. 10:49:08

@hannamontanna: "Azt is túlzásnak tartanám, hogy több heti összefoglalót erre a mondvacsinált árulózásra építettek fel" - Mire építették volna föl, ha nem arra, ami felbolydította és mozgásban tartotta a villa lakóit? Túl ezen, akinek van szeme, az láthatta: Zsuzsa nemcsak nem utasította el Laci közeledését, hanem ő maga indította el a dolgot a karácsonyi bulizáson az 'Akarlak!'-ozással. Ezt a Zsuzsa-Laci akciót még egy Zsuzsa-fan sem értékelheti másként, mint a Dani-Zsuzsa-Edina szövetség felrúgásaként

hannamontanna 2015.01.20. 10:49:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nyilván. De azért kb. négy hete ezt néztük. Előjátéknak elment, de sose bírtam a megszakítottat......:-)))

Conchobar 2015.01.20. 10:51:04

@hannamontanna: " Az igazságérzetem mindenképpen azt kívánja, hogy ne kelljen végignéznem, ahogy ilyen semmi emberek meg vannak győződve az igazukról" - Csókoltat téged Reni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 10:51:56

@Conchobar: én olyan összefoglalókat láttam estéről, estére, amikben Zsuzsát, egy-két kivételtől eltekintve, jóformán egyszer sem láttam őszintén, felhőtlenül nevetni, felszabadultan vagy lazítva.
Ez mondjuk érthető is, hiszen mindig ment valami adok-kapok és elég gyakran basztatták a többiek. De biztos vagyok abban is, hogy jóval többet volt (gondolatban) a gyerekével, mint amit mi esetleg láthattunk mindebből.

Conchobar 2015.01.20. 10:52:54

@usim.misu: "pontosan" - Hiszed csak, vagy bizonyítani is tudod?

rives 2015.01.20. 10:53:17

@hannamontanna: az a durva, hogy itt a kommentekben is még mindig Zsu a téma, pedig már kiesett szerencsétlen. Fanni útszéli stílusa nem téma? Ja, ő ilyen és kész... értem

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 10:54:40

@lukacstoncsi: valamit pedzegetett a daninak egy éjszakaiban, hogy van terve, hogyan érje el, hogy kiválasztott legyen, meg hogyan robbantson

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 10:54:41

@Bujumburi: Összetörte? Na még ez is. :D Erről nem hallottam v. csak elkerülte a figyelmem. Mondjuk nem szoktam on-t nézni, így is hulla vagyok reggel.. :)

Bloooo 2015.01.20. 10:54:49

@usim.misu: igen így ahogy mondod, itt mindent lehet. A verbális terror engedélyezett, ez egy ilyen játék. Olykor valóban kellemetlen szituk adódnak ebből. Véleményem szerint 3 típus tudja ezt a játékot megnyerni: - akinek sok konfliktusa van, de fejben nagyon ott van és ki tudja zárni az érzelmeit a vitákból, így azok nem őrlik fel
- akinek szinte senkivel sincs konfliktusa és "tisztaszív", kitűnik a többi agyhalott közül erkölcsi fölényével
- az egyszerű, szerethető ösztönlény, akit a viták azért nem tudnak felőrölni, mert elég felszínes ahhoz hogy ezeket túlságosan mélyen élje meg.
És talán ezek kombinációi :)
Dani kapcsán egyetértek, sokszor előbújik belőle a sértett kisfiú. Ebben a vitájukban is éreztem ezt, de az ominózus kuka anya beszólás szerintem előre megfontolt volt, ami arra várt hogy még elsüthesse a párbaj előtt. De mondom, lehet hogy túldimenzionálom.

miciur 2015.01.20. 10:55:15

van itt egyáltalán valaki, bárki, akinek Fanni MÉG MINDIG szórakoztató? Elismerem, hogy az elején volt benne valami, de mára ez teljesen eltűnt, szerintem.

usim.misu 2015.01.20. 10:55:22

@Conchobar: Dani szájából többször elhangzott. Bizonyítsd te, hogy nem igaz. Pecsétes papírt hozzál róla aláírva.

Krétagarbó 2015.01.20. 10:56:22

@hannamontanna: nem tudom, hogy a szerkik építették -e ezt így fel, vagy eleve Zsu erre épített. Nekem úgy tűnt, neki az volt a taktikája, hogy bemegy, robbant és majd sokaknak szúrni fogja a szemét, lesznek körülötte konfliktusok, beszélnek róla, az öfikbe bekerül.
Hogy ennyi támadást kap, azt aláírom, hogy feltehetően maga sem sejtette. De kicsit nekem az "itt vok, ide lőjetek" effektus jutott eszembe róla...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 10:56:52

@hannamontanna: igen, a tegnap este látottak után én is úgy érzem, hogy - a hasonlatodnál maradva-, most már az aktus jön. :D
Bár Dani esetében erről azért nem vagyok meggyőződve. :)

Tényleg, a malacka benn van még? Tegnap mintha nem láttam volna...

Conchobar 2015.01.20. 10:59:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "én olyan összefoglalókat láttam estéről, estére, amikben Zsuzsát, egy-két kivételtől eltekintve, jóformán egyszer sem láttam őszintén, felhőtlenül nevetni, felszabadultan vagy lazítva" - Mert a fészbuk képein őszintén, felhőtlenül, felszabadultan látod nevetni? Netán azt készülsz állítani, hogy szomorúságában itta magát eszméletlenre? Egyébként elég sok felhőtlen nevetést, és jó bulizást sikerült összegyűjteniük a szerkesztőknek a 'Zsuzsa legjobb pillanatai'-ban

csiri bá 2015.01.20. 10:59:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem bírta tovább a stresszt, most épp pszichológushoz jár hozzá naponta kétszer. :))

lukacstoncsi 2015.01.20. 10:59:39

ha zsu került volna vissza akkor sem jut el a top 3-ba.nem tudott volna dórin kívül senkit meggyőzni hogy ő számít odabenn.fanni és dennis is lacit várták vissza.zsuzsa játéktere igencsak beszűkült volna mégjobban.az hogy elvan még egy darabig és nem oszt nem szoroz azért kár.szerintem mindenkiről kiderül azért hogy játszik milyen ember.zsu egyszerüen átlátszóbb volt a többieknél kiismerték nem volt már se felhasználható ember egyik oldalon sem /vagy oldal ellen sem mert nem hittek neki.elfogyott körülötte a levegő.de legalább szoros párbajon esett ki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 11:00:17

@Conchobar: "Csókoltat téged Reni" .... :D:D Azért ennyire ne ragadtasd el magad, Hannah-nak is vannak érzései.

Bujumburi 2015.01.20. 11:00:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az emberek gyakran szerepjátékot játszanak ám a fb oldalukon.. ;) Amit le lehet szúrni egy oldal alapján, az csak annyi, hogy ki milyennek szeretne látszódni, nem pedig az, hogy milyen is valójában. Viszont sokkal izgalmasabban néz ki Zsuzsa ezeken a képeken, nagyon fotogén. Értem már miért utálták ennyire a csajok. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 11:00:47

@Conchobar: jó, te így látod, én meg másként. Ennyike.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 11:01:44

@csiri bá: Jaj, remélem Rusz Edithez.... miket láthatott ott szegénykém. :D

Bujumburi 2015.01.20. 11:02:10

@lukacstoncsi: Denis csak Fanni miatt modta Lacit és gyanítom a lelke mélyén Dani is Zsunak örült volna... nem állt érdekében, hogy LAci visszajöjjön... rossz hatással van Edinára és a Dani-Edina kapcsolatra és a srácoknak is könnyebb egy csajt kiütni, mint egy srácot.

Exike 2015.01.20. 11:02:18

Jó lenne már adni nekik egy olyan feladatot, ami a kitartásról szól. Például lehetne egy maratoni táncverseny, mint a lovakat lelövik-ben.

A sulis hetet én is várom, szerintem ki fog derülni h Fanni egy kis eminens tanuló, én kinézném belőle.

Azért annyira nem volt meglepő a párbaj eredmény, amennyire most mindenki csodálkozik, szerintem bőven benne volt Zsu kiesése, elég sokan utálták. És a párbajt is elrontotta, tiszta görcs volt végig.

Krétagarbó 2015.01.20. 11:02:41

@rives: arról is beszéltünk, nézd meg a tegnap estét. Egyébként pedig miért ne beszélhetnénk Zsuról?
Ahogy még most is néha szóba kerül, Röné, Vikcsu vagy Ádám, úgy Zsu is szóba fog kerülni, most még nyilván többször, aztán majd megkopik ez a téma is.

Conchobar 2015.01.20. 11:03:11

@usim.misu: "Dani szájából többször elhangzott. Bizonyítsd te, hogy nem igaz. Pecsétes papírt hozzál róla aláírva." - Hozzál te pecsétes papírt arról, hogy Daninak szexuális értelemben kellett Zsuzsa, te állítottad ezt. Egyébként Dani mindig csak annyit mondott, hogy neki tetszik Zsuzsa. Nem mondott olyant, hogy ő akarna is tőle valamit (szexuális értelemben. Ugyanis megvédendő nőként az elejétől fogva kellett Daninak)

csiri bá 2015.01.20. 11:03:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): remélem még időben kimenekítették onnan, mielőtt valaki őt is megcsinálta. :)))

Bujumburi 2015.01.20. 11:04:01

@Krétagarbó: Mivel a végén ment be, kellett valamit dobnia, (ott volt pl. a szimpátiaszavazás is) ha pl. ő lett volna a kezdőcsapatban és Fanni jön be a végén, szerintem minden másképpen alakul. Persze attól még szarul csinálta. :D

usim.misu 2015.01.20. 11:04:25

@Bloooo: Ami itt igazából bántja a szemem, az a kettős mérce, ami egyetlen ember kárára ment. Vagy mindenkinek lehet mindent, vagy mindenki betartja az íratlan szabályokat. A másik, hogy holmiféle taktikázásról megy a diskurzus, aminek én nyomát nem látom a játékban senki részéről. Szerintem legalábbis a taktika feltételez vmiféle rugalmas alapkoncepciót, amit az aktuális viszonyokhoz igazítva következetesen végigvisz a játékos. Amit itt látok az nem taktika, hanem kakidobálás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 11:04:41

@Bujumburi: igen, én is néztem, hogy tök szép a képeken. :)
Persze, az fb egy kirakat, én is jókat röhögök, amikor harmonikus, boldog(nak tűnő) családi képeket látok, miközben konkrétan tudom, hogy olyan fasírtban vannak a felek, hogy csak úgy sistereg.

Conchobar 2015.01.20. 11:04:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Hannah-nak is vannak érzései" - VV Reninek is vannak érzései

SocialWorker 2015.01.20. 11:05:47

@Krétagarbó: tényleg szép ez a csaj, csak kár, hogy buta, mint a főd. a helyesírással is hadilábon áll rendesen, szegényem :D

lukacstoncsi 2015.01.20. 11:05:53

@Bujumburi: Jó ez mindig egy sarkalatos pont a név mondás éppúgy mint a jelrakás.Mást mondok meg mást teszek .A lényegen nem változtat.

usim.misu 2015.01.20. 11:05:55

@Conchobar: Mivel te ragaszkodsz a bizonyítékhoz, neked magadnak kell beszerezned.

Krétagarbó 2015.01.20. 11:06:52

@Bujumburi: sztem is ez volt az indok erre. És igen, elbaccta..

Bujumburi 2015.01.20. 11:08:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én is csak ha éjszaka is kell dolgoznom, benyomom háttérzajnak :D Bár kicsit fura, amióta nincs benne Maci hortyogása. :D Arról volt szó, hogy Zsuzsa nincs jóban a családjával és ha kimegy még az anyjával is lesz lerendezni valója, kérdezte tőle Dani, hogy nagyon haragszik még? Zsuzsa mondta, hogy igen. Kérdezte Dani, hogy de mi ennek az oka? Zsu sutyorgott neki, nem lehetett érteni, még Dani sem értette, aztán mondta neki Zsu, hogyha kint lesznek a villából elmeséli, mert gáz. Ezek után Dani visszakérdezett, hogy a cabrio miatt? Akkor megint sutyorgott valamit Zsuzsa, kb. annyit lehetett érteni, hogy összetörte (szerintem Zsuzsa) de nem sérült meg senki.

lukacstoncsi 2015.01.20. 11:08:57

@Bujumburi: nem tudom kislabda dobásban hogy szerepelt tesiórán de itt szarul dobott.most meg kidobták:)

Conchobar 2015.01.20. 11:09:15

@Bujumburi: "Az emberek gyakran szerepjátékot játszanak ám a fb oldalukon.. ;) Amit le lehet szúrni egy oldal alapján, az csak annyi, hogy ki milyennek szeretne látszódni" - Ezzel azt akarod mondani, hogy Zsuzsa csak tüntetni akart a fészbuk-oldalán avval, hogy nem a gyerekét szerepelteti számára legfontosabbként? Kinek, minek akarna így, evvel a magatartással tetszelegni?

Conchobar 2015.01.20. 11:11:37

@usim.misu: "Mivel te ragaszkodsz a bizonyítékhoz, neked magadnak kell beszerezned" - Neked viszont nem kell semmiféle bizonyíték. A hit (különösen a vakhit) nem teszi azt szükségessé

encek 2015.01.20. 11:11:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Lehet, hogy igazad van, de ez az ízekre szedés számomra már súrolja a kegyetlenség határát, némelyik hozzászólást kifejezetten rossz olvasni. Tegnap például a mellein rugózott itt egy-két ember elég alpári stílusban. Jobban szeretném, ha már azokról szólnának a kommentek akik még játékban vannak. Igaz egyikről sem lehet " szeretettel" nyilatkozni. :D

mocskosmacska 2015.01.20. 11:12:07

@Conchobar: Mondjuk én a gyerekemmel sem beszélek ilyen lekezelő stílusban.

usim.misu 2015.01.20. 11:13:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem megborult a cigifüsttől, nem tudom, szegényt miért a dohányzóhelyre vackolták be.

mocskosmacska 2015.01.20. 11:14:08

@Kan Csóka: "Zsu a lakásást kocsiját stb. nettó összekúrta....
az az érdekes, hogy volt képes ezt véghezvinni ezzel a stílussal..." Na,ezen már én is gondolkodtam. Mert egy dolog az, hogy szép, de egy kitartottól azt is elvárná az ember, hogy érzéki meg simulós meg ilyesmi legyen. De Zsu viselkedésre egy kiszáradt fa, aki néha benyögi, hogy: dugjál meg, sexi vagyok.

usim.misu 2015.01.20. 11:15:20

@Conchobar: amit írtam, azt nem hiszem, hanem tudom, mert láttam, hallottam, ezért nekem nem kell bizonyíték. tudom én is csűrni-csavarni ezt a végtelenségig.

Cathcart_ezredes 2015.01.20. 11:16:39

Elég elkeserítő, hogy nem maradt ember, akinek legalább félig tiszta szívvel odaadnám a győzelmet, bár Robin egyre jobban emelkedik nálam, ahogy fogynak az emberek és több idő jut rá egy összefoglalóban (nem hiszem, hogy csak most kezdett volna el poénkodni, meg játszani, csak a retardáltak ellopták a showt).
Dani zuhant nálam a legnagyobbat: felnőtt ember ilyen aljas és megalapozatlan vagdalkozást, csak mert nem feküdt alá a nő nem csinál. Nekem rohadtul ellenszenves volt Zsu, de fogalmam sincs milyen anya, hogy neveli a gyerekét, mert nem volt ott a kölyök vele. Nem attól lesz valaki szar anya, ha pár hónapra elmegy "dolgozni" és csak mert anya, 24 évesen (de 70 évesen is) nő marad, lehetnek szexuális vágyai, baszhat, bulizhat. Legalábbis szerintem...

Bujumburi 2015.01.20. 11:17:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jaja :) Egyébként én azt sem gondolom, hogy egy anyukának teli kellene pakolnia a fb profilját a gyereke képével, én spec. rosszul vagyok attól, meg a babás képek egyes szám első személyben való nyomatásától. ("örülünk, pisikélünk, nagyon nézzük apát" stb...) Ráadásul azért ő egy nagyon fiatal anyuka, aki még azért inkább csak egy fiatal lány, nem caz a klasszikus anyuka. Fanni kirendelt stylistja is felfigyelt Zsuzsára, amikor BV Éva kérdezte tőle, hogy ki lenne, akivel lehetne a benti csajok közül kezdeni valamit, akkor Zsuzsát említette, azt mondta arányos alakja van és szép arca. Nekem nem tűnt fel így képernyőn keresztül, hogy miért kellett Fanninak ennyire féltékenynek lennie rá, most kezdett csak összeállni, hogy valóban üdítően nézhet ki a csaj a többiekhez képest.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 11:20:34

@Bujumburi: igen, az kiderült a párbajon is, hogy az anyjával nem lehetett felhőtlen a viszonya, totál ledöbbent mikor meglátta....

Én egyszer néztem bele valamikor az éjjeli on-ba, de 12 perc fülsiketítő fogsikálást már képtelen voltam tovább hallgatni, mintha az agyamban mosta volna valaki (asszem Edina volt) a fogát. De gondolom, Maci hortyogása se lehetett kispályás. :D
Ja, azt hiszem, pont ezen az estén volt, hogy Dani és Laci szóltak is Edinának, hogy tönkre vágja a fogzománcát, mert naponta minimum 7x mos fogat. (Lehet, hogy ők se bírták már azt a hangot... :D )

Krétagarbó 2015.01.20. 11:21:09

@SocialWorker: nem tudom, nem olvastam el a hozzászólásokat, csak a képeket futottam át.

Conchobar 2015.01.20. 11:22:36

@usim.misu: " nem hiszem, hanem tudom, mert láttam, hallottam, ezért nekem nem kell bizonyíték. tudom én is csűrni-csavarni ezt a végtelenségig." - Mondom én: neked nem kell semmiféle bizonyíték. A hit (különösen a vakhit) nem teszi azt szükségessé. Számodra a bizonyíték jó esetben is csak csűrés-csavarás

Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.20. 11:22:41

@Conchobar: Csakhogy Edina mondta azt Zsúnak, hogy neki már nem kell Laci, viheti, miután Laci sokadszorra lekoptatta őt. Szóval Zsu úgy vehette, hogy szabad a pálya és azért kezdett el flörtölni vele. A másik meg, hogy ő Edinával nem volt jóbarátnői viszonyban, szóval nem tartozott neki semmivel. Az más kérdés, h bajszoska egy percig sem gondolta komolyan amit mondott, és mint egy fúria kezdett el őrjöngeni mihelyt megtudta, hogy alakul köztük valami. Tudod, ha egy nőt sokadszorra aláznak meg azzal, hogy nem tetszel, csak részegen, meg konkrétan megmondja, hogy nem akar tőle semmit, -már eleve nem kellett volna hagynia, hogy ideáig fajuljon a dolog-, de ezek után meg végképp magasról szarni kéne az ilyen pasira. 22 évesen már lehetne némi tartása, de sehol semmi. Még ha rosszul is esett neki hogy Zsu a befutó, lehetett volna méltósággal viselni, nem pedig hetekig tartó fröcsögéssel és gyűlölködéssel. A Dani elárulását meg végképp ne keverd ide, mert neki nem ártott semmit a Zsu, maximum annyit, hogy nem akart lefeküdni vele, de a vonzódás nem megy parancsszóra, ha nem akkor nem, el kell fogadni méltósággal és nem lehordani mindennek utána, ahogy ez a féreg tette. Mind a kettő sértett hiúságból, valódi érvek híján alázta a Zsuzsát, az már más kérdés, hogy ő meg nem tudta kellőképpen megvédeni magát, mert nem pörög az agya és érvelni sem tud szegény normálisan. De ez nem jelenti azt, hogy a másik kettőnek volt igaza.

másodpéldány 2015.01.20. 11:22:56

@Cathcart_ezredes:

egyetértek, amit a kis pisis-kakis, és több villalakó egybehangzó véleménye szerint mosdatlan Dani leművelt zsével, "kukázta, mint anyát" csak mert nem kellett neki, az minősíthetetlen, Dani ezt a mocskot még ezerszeresen fogja visszakapni az élettől, remélem fanni kiviszi és kukázza őt, bár most fanni is nagyon a föld alá dolgozta magát pont zsé ellen, de épp ezért volna jó, ha ellene esne ki Dani..

csicserierika 2015.01.20. 11:23:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): na a fb-ra aztán nem kell adni. Ismerősöm tőlem kérdezte meg, h a férje ott volt-e egy rendezvényen ami kb. már egy hete volt. Mondom, ott, de miért nem tőle kérded ? Mire a válasz, h már megint nem beszélnek egy hete. A FB-on meg ott az ölelkezős kép, a megfelelő kommentekkel, h de cukik vagytok meg egyebek. Ilyenkor áldom az eszemet, h nem szippantott be ez a (jaj de jól élek, vidám vagyok közösségi oldal )
South Parkban van egy epizód róla, hát az nagyon jó :)

jog-ász 2015.01.20. 11:25:53

az megvolt ahogy dani és robin mint a muppet show két öregje elégedetten megdumálták, hogy jól kikavarták ezt a hetet? mert zsu kiesett, laci elvesztette az extra lila kendőjét(mondjuk dani is elvesztette a jogát hogy elvegye a kendőt bárkitől) tehát ha igy nézem robin jól kikavarta magának a sztorit, jövő héten dani-dennis párosítás, és már ott is lesz a top4ben robinka.

energ 2015.01.20. 11:26:44

@Cathcart_ezredes: egyetértek, az egyetlen valamire valo ember már csak a Robin. Dani elszállt a visszautasítástól, Libuska a szerelemtől, Laci és Dennis nagyon kis egyszerű, sekélyes, és alpári parasztok. A Fanni meg a úúristen de gáz kategória.... Ő kurváz itt mindenkit, aztán már rekord mennyiséget dugott a vvben... És mellette ő is sötét és nagyon proli egyszerű ostoba csaj.... Kukába velük.

tjunior 2015.01.20. 11:26:56

A malacka mellé be kellene küldeni Fannikának egy lámát is, gondozza és tanuljon köpési technikát ( lehet intelligens viselkedés terén is tudna neki mutatni újat a láma).

Krétagarbó 2015.01.20. 11:27:35

@Én nem nézem ezt a szemetet: "mostmértcsinálodeztmonddőszinténnagyonszépenmegkérleknecsináldezthallodnecsináldezt!!!"

Bujumburi 2015.01.20. 11:28:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :))))) ja igen, néha szopattak minket az éjszakai operatőrök :D szerintem is Edina lehetett, aki így sikált. az éjjeli adások azért jobbak, mert ott , ha kegyesek az éjjelesek, akik végighagynak 1-1 beszélgetsést, és úgy van értelme, az összefoglalókba többnyire még a beszélgetés is meg van vagdosva, nagyon manipulatív az egész.. Robin pl. sokat van az éjjeliekben Danival, én nem is tudom, hogy aki nem néz ont, az tudja-e, hogy ezek ketten a legjobb bratyik odabenn? :D Legutóbb még olyat is mondott Dani, hogy jó, hoyg Robin ott van neki, mert vele megtudja beszélni azt, amit Edinával nem lehet.. Na mindegy, igazából ez lenne számomra a reality lényege, nem az öfik, ami tele van cseszve Fanni szereplésével. Ezt a srácok is megbeszélték már, hogy Fanni direkt csinál ilyen infantilis dolgokat, hogy képernyőn legyen. Fanni egyáltalán nem hülye, ez egy szerep.

Conchobar 2015.01.20. 11:29:37

@Bujumburi: "Egyébként én azt sem gondolom, hogy egy anyukának teli kellene pakolnia a fb profilját a gyereke képével" - Valóban nem kell telepakolnia. Ne pakolja tele, ha úgy érzi. Pakolja tele az önmagáról, combjairól, kocsijáról, házáról, férfiismerőseiről készült fotókkal, a gyerekét meg szerepeltesse csak valahol középen, eldugva. Ne vezesse félre a látogatóit, ne játssza azt, hogy számára a gyereke a legfontosabb. De ne is hörögjön amiatt, hogy nem tartják őt mintaanyának

Bujumburi 2015.01.20. 11:31:35

@jog-ász: Robin sokkal nagyobb hal, mint az hiszik, majdnem inden éjjel nyomatja a sakkozást Danival, és az a legviccesebb, hogy Dani nem veszi észre, hogy Robin szedi ki belőle az infókat a másik oldalról (Edina, Laci, Dani) :D Mondjuk szerintem Robin ezzel együtt nem adja tovább teljesen az infokat Dórinak, de azért próbálja úgy tekerni hogy jó legyen. Robin is csepegtet egy-két dolgot, de sokkal kevésbé lényegeseket, int amiket ő kap Danitól.

encek 2015.01.20. 11:35:48

@Conchobar: Mi alig-alig rakunk fel gyerekképet / ki lehet nevetni / mert annyi beteg elme van, hogy ne nézegesse senki idegen a család képeit. Aki számít, az úgy is látja.

encek 2015.01.20. 11:37:38

@Én nem nézem ezt a szemetet: + 1. Szerintem az, hogy nem tudja megvédeni magát a gyerekkorára vezethető vissza. A bemutatkozó filmje mást mutat.

Conchobar 2015.01.20. 11:37:46

@Én nem nézem ezt a szemetet: "Szóval Zsu úgy vehette, hogy szabad a pálya és azért kezdett el flörtölni vele. A másik meg, hogy ő Edinával nem volt jóbarátnői viszonyban, szóval nem tartozott neki semmivel." - Csakhogy Zsuzsa már előbb ráhajtott Lacira (az 'Akarlak!'-kal), mintsem zöld utat kapott Edinától. Ráadásul Zsuzsa elég régóta emlegette azt, hogy számára Edina fontos, őmiatta nem fog összejönni Lacira, mert nem akar evvel fájdalmat okozni Edinának. Túl ezen, Zsuzsa tökéletesen tisztában volt azzal, hogy Lacis románca véget vet a Dani-Zsuzsa-Edina szövetségnek. Zsuzsa azután Akarlakozott meg Kellesznekemezett, miután a Macis-bögrés vita után közölte Danival, hogy onnantól kezdve ő egyedül van

usim.misu 2015.01.20. 11:45:16

@Conchobar: Hihetetlen, hogy te még mindig ezen vagy leakadva.

Conchobar 2015.01.20. 11:45:46

@encek: "Mi alig-alig rakunk fel gyerekképet / ki lehet nevetni / mert annyi beteg elme van, hogy ne nézegesse senki idegen a család képeit." - Kire érted a beteg elmét? Miről raksz ki képet fészbúkra úgy, hogy "ne nézegesse senki idegen a család képeit"?

minden végzet nehéz 2015.01.20. 11:47:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Elgondolkodtam milyen sok mikrofonpróbán van túl ez a kedves ,fiatal 24 éves édesanya, mikorra mind ezt összegürcölte :-(

Conchobar 2015.01.20. 11:48:27

@Én nem nézem ezt a szemetet: @usim.misu: "Hihetetlen, hogy te még mindig ezen vagy leakadva" - Ja

rearwindow 2015.01.20. 11:49:04

@Krétagarbó: ez lemaradt: "mostlátodmilyenvagy?"

mocskosmacska 2015.01.20. 11:49:16

@Conchobar: Nekem néha az az érzésem, hogy zsu kifejezetten örül, hogy megszabadult a kölykétől és szabadul piálhatott meg pasizhatott. Ismerek pár ilyen lepasszolós "anyukát" zsu teljesen rájuk hajaz.

mocskosmacska 2015.01.20. 11:50:31

@encek: Azt ássa el magát és Zsu viselkedése között rengeteg átmenet van. Zsu rettentesen szélsőségesen felelőtlen és önző.

Conchobar 2015.01.20. 11:50:35

"Tudod, ha egy nőt sokadszorra aláznak meg azzal, hogy nem tetszel, csak részegen, meg konkrétan megmondja, hogy nem akar tőle semmit" - Ehhez képest már elég messze jutott az Edina-Laci páros. Te karácsony óta már nem nézel összefoglalókat?

rearwindow 2015.01.20. 11:53:36

@Conchobar: Össze vannak zárva. Nyilvánvaló, hogy Edina meg van őrülve Laciért, Laci meg úgy van vele, a plafonbámulásnál még mindig jobb ha Edinát taperolhatja. Ahogy kiszabadul a Villából éli tovább a saját korábbi életét a dilis hisztis Edina nélkül

mocskosmacska 2015.01.20. 11:53:58

@rives: Fanninak van egy jót tulajdonsága: nem szült.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 11:54:02

@Conchobar: de számomra Hannah szimpatikus, Reni meg nem, így pont nem érdekelnek az ő érzései.

Conchobar 2015.01.20. 11:56:59

@Én nem nézem ezt a szemetet: "Még ha rosszul is esett neki hogy Zsu a befutó, lehetett volna méltósággal viselni, nem pedig hetekig tartó fröcsögéssel és gyűlölködéssel." - Meg tudod kritizálni Edinát, meg Danit, viszont ugyanerre nem vagy képes Zsuzsa esetében. Még csak föl se merül az benned, hogy mindenki jobban járt volna, ha éppenséggel Zsuzsa az, aki méltóságteljesen viselte volna el a fasztalanságot. Méltóságteljesen letett volna arról, hogy egy férfi fülébe sugdossa azt, hogy 'Akarlak!', meg 'Kellesz nekem!', méltóságteljesen meghagyta volna az ilyen hirtelen felajánlkozásokat az útszéli kurucoknak

SocialWorker 2015.01.20. 11:58:06

@Krétagarbó: szerintem a villabeli teljesítménye alapján el tudod képzelni... :D

Krétagarbó 2015.01.20. 11:59:03

@rearwindow: "mostlátodmilyenvagyhogyetetitekatrollokatvégeláthatatlanul?"

ne kezdjük újra és újra, ennyit szerettem volna mondani, köszönömszépen (by Fannika)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 11:59:57

@minden végzet nehéz: hát igen.... ő is mondta, hogy már belefáradt ebbe, ezért is jött ide szerencsét próbálni.... :)

mocskosmacska 2015.01.20. 12:00:01

@Cathcart_ezredes: Persze, egy anya is érezheti jól magát, bulizhat és lehet nemi élete is. De egyet el kell fogadni. Akinek gyereke van, az már ezteket úgy tegye, hogy ezzel ne ártson a kölykének. Zsu túlment ezen a határon. A kölykének bárki odaszólhat (és oda is fog, amilyen kegyetlenek a gyerekek) : te, Levi tegnap néztük a tévében, hogy a kurva anyádat hogy dugják!
Ennek senki nem teheti ki a gyerekét. De ezt a zsuzsa csajt, ez nem érdekli ő celeb akar lenni, és azt hiszi, hogy ennek a legjobb módja, ha egy valóságsóban próbál fallosztól falloszig repkedni.

Krétagarbó 2015.01.20. 12:01:20

@mocskosmacska: azért nehéz lehet gyereklányként, ne legyünk előítéletesek. Neki még 19 évesen buliznia, pasiznia, élnie kellett volna, nem éjszakánként 3 órákat aludnia egy kisgyerek miatt. Most már nagyobb a gyerek, jó, hogy élvezi mellette az életet is...

Conchobar 2015.01.20. 12:02:29

@rearwindow: "Ahogy kiszabadul a Villából éli tovább a saját korábbi életét a dilis hisztis Edina nélkül" - Hagyjuk ezeket a légbőlkapott tippelgetéseket a csudába! Volt elég efféle komment a VV6 idején az Iza-Krisztián párossal kapcsolatban, fölösleges a baromságokat áthozni még a VV7-re is

SocialWorker 2015.01.20. 12:02:57

@Krétagarbó: "ázt nám hiszám ál! ázt nám hiszám ál! ázt nám hiszám ál!"
de mennyire gáz volt már ez az, "igazam volt! igazam volt! igazam volt! tudtam, hogy igazam van! van hitem!" mivaaaan???

pomac 2015.01.20. 12:03:10

@lukacstoncsi: ez akkora hülyeség hogy nem jutott volna a top3-ba,napról napra változnak a viszonyok,nem a bentieket kell(ett) meggyőzni meg nem is akarta elég volt neki az is hogy legalább egy emberrel tudjon társalogni ,de a többiek még erre az egyre is féltékenyek voltak úgy féltek tőle minta tűztől ha nem féltek volna nem is foglalkoztak volna vele ,ezzel ellentétben 0-24 ben vele foglakoztak.

Krétagarbó 2015.01.20. 12:03:48

@SocialWorker: az nem titok, hogy sosem tartottam valami okosnak, tanultnak, sőt...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 12:04:11

@Bujumburi: sajnos nekem már a Belevaló is határeset, mert pont átesem a mélyponton amikor van és ha ezt kihasználva még fenn maradok on-t nézni - ami, mint olvasom, sok esetben csak a "folytatjuk"-ból áll -, akkor reggel nem biztos, hogy ki tudnék mászni az ágyból. :D
Pedig ezek szerint tényleg ott és akkor van a "valóvilág", nem akkor és amit megmutatnak nekünk összevágva.
Az öfikből meg tényleg nem jön le, hogy Robin és Dani ennyire jóban vannak, de legalábbis valamilyen szinten összejátszanak. Ezt gondolom, későbbre akarják időzíteni a szerkik.

mocskosmacska 2015.01.20. 12:05:58

@Krétagarbó: Én megértem, hogy nehéz lehetett neki, meg azt is, hogy élvezi akarja az életet, de akkor sem szarhatja le ilyen magasról a gyerekét. Amit ő tesz az már a kegyetlenség kategória. Az, hogy valaki gyerekkorában nagyon szegény volt, még nem jogosítja fel arra őt, hogy lopjon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 12:06:56

@mocskosmacska: ahogy az anyja nyilatkozataiból kitűnik, Fanni kistesója is kaphatja rendesen ezeket a dumákat... én ezért is tartom fasságnak ahogy viselkedik, meg amit Denisszel művel.

Krétagarbó 2015.01.20. 12:08:40

@SocialWorker: nekem nem volt gáz, Edinától nem is számítottam másra. Én nem tudom, biztosan bennem van a hiba, nem azt mondom, hogy én így tudnék örülni, vagy ilyesmi, de azt sem ítélem el, ha valaki ilyen impulzív, pörgős. Én így fogadom őt el, és nem látom benne azt a sok rosszat, amit mások. Nem hibátlan persze, de nem látok benne akkora nagy jellembeli hibákat, amik miatt őt most annyian lehúzzák. Én egy nagyon szerelmes csitrit látok, aki most a föld felett lebeg 1 méterrel, meg lesz ennek a böjtje biztosan, de kinél nem volt ilyen? Van olyan, akinek nem volt szerelmi csalódása az életében? Ritka.

miciur 2015.01.20. 12:09:46

ami kurva zavaró ebben a VV műsortipusban, hogy netto kibaszás, ezáltal a nyereményre is kevesebb esélyt hagyva, ennyire szétválasztani a bemenetelt. Zsunak (és Dávidnak is) kurva nagy hátrányt kellett elszenvedniük, még Robinnak is csak mázlija volt, hogy onnan vissza tudott jönni. Ez igazi geciség az RTL részéről és sehogy nem kompenzálják ezeket a játékosokat. Kimondhatjuk, hogy az RTL differenciál a játkosok között, már a műsor kezdete előtt. Ez nem fair.
Úgy kéne, ahogy a Survivorben, egyszerre beereszteni őket. (nameg az egymást kiszavazást is bevezetném, nem a nézőre bíznám. előre félek az erdélyi szavazóhordától..)

SocialWorker 2015.01.20. 12:10:36

@Bujumburi: erre én is gondoltam már, hogy Fanni azért jó erősen túljátssza ezt a - hogy szépen fogalmazzak - butuska szerepet. néha meg elfelejti és akkor olyan meglátásai vannak, hogy nem tudom elképzelni, hogy egy testben ennyiféle személyiség lakozzon.

Bujumburi 2015.01.20. 12:10:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát még az is lehet, hogy tudatosan nem mutatják és későbbre tervezik ezt a szálat.. vagy azt hiszik, hogy bennünket az ocsmány veszekedések jobban érdekelnek. Engem ugyan nem. Öfit már csak videotárból nézek és eltekerem a fröcsögést. :) Éljen 2015. :) A belevaló az nagyon durva, az elején felment tőle a vérnyomásom, de néha jók a vendégek, bár szóhoz nem hagyják jutni őket. :D

Krétagarbó 2015.01.20. 12:11:25

@mocskosmacska: nem tudom, én nem tudtam volna kinthagyni a közel ennyi idős gyerekemet ennyi időre úgy, hogy semmi, az az semmi jelzés, infó, visszacsatolás nincs róla, és nincs rólam neki, de nem vagyunk egyformák. Biztos más habitus, más korosztály, majd egyszer rájön. Vagy nem és megideologizálja.
Azt nem hiszem, hogy az óvodában már menne ez a "kurva az anyukád" szöveg azért, amúgy meg tényleg minden csoda 3 napig tart...

hannamontanna 2015.01.20. 12:13:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ugye... :-))) és akarok valamit kapni a tv előfizetésért :-)))
@Conchobar: Szia Reni. Nem ismerem az érzéseidet. Te ismered Zsu-ét? Mert biztos neki is vannak. Véleményem azért lehet?

SocialWorker 2015.01.20. 12:13:27

@Krétagarbó: nem tudom, nekem ez a túlzott igazamozás nem tetszett, mert az a gond, hogy szerintem arra értette, hogy az egész konfliktusban neki volt igaza. és ezt az alapján leszűrni, hogy laci 0,2 százalékkal bírt ráverni zsuzsára...hááát..nem biztos, hogy ebből messzemenő következtetéseket kéne levonni.

Conchobar 2015.01.20. 12:18:39

@miciur: "ami kurva zavaró ebben a VV műsortipusban, hogy netto kibaszás, ezáltal a nyereményre is kevesebb esélyt hagyva, ennyire szétválasztani a bemenetelt." - Az kétségtelen, hogy van benne valami. Zsuzsa már az első napján be akarta vésni/be kellett vésnie magát a nézők és a villalakók tudatába, ahhoz, hogy fölvegye a versenyt a már régebb óta bent lévőkkel. Másfelől, a VV6-ban már az első beköltöző nők (a profi Sarlot és Alexa) már az első napon úgy rámásztak a fiúkra (Aurélióra és Zsoltra), hogy már azok tiltakoztak és csitítottak

lukacstoncsi 2015.01.20. 12:19:41

@miciur: Szerintem a megjegyezhetőbb vagy erősebbnek tűnő embereket erestiki be először akik biztos produknálnak annyit hogy a nézők megjegyezzék akár + vagy 7 előjellel az illetőt.Aztán jönnek a többiek.Kétségkívül jóval nehezebb beilleszkednie egy új vagy utolsó embernek de szerintem a személyiségtől is függ ez.És mindenki maga dönti el hogy nyit a többiek felé.Nem ez az első széria mindenki tudja hogy egy ilyen helyzetben nehezen fognak nyitni felé.Robinnak van egy nyugodt visszahúzódó természete nem igazán szereplős típus.Inkább megfigyel ami jó is lehet a késöbbiekben.Dávid az életben szerintem egy normális pali vannak barátai itt nem nagyon találta a helyét lehet idő kellett neki.lehet más emberekkel jobban megismerjük.Robinnak ez sikerült igaz a párbaj megerősítette.

Krétagarbó 2015.01.20. 12:20:03

@miciur: biztosan így lenne az ideális, régen gondolom a beszavazóshow miatti nézettség is indokolta a szakaszosságot, meg most is.
Erdélyi szavazó hordákról beszélni sztem nettó köcsögség, ezt még gondold át...

Conchobar 2015.01.20. 12:20:14

@hannamontanna: "Szia Reni. Nem ismerem az érzéseidet. Te ismered Zsu-ét?" - Ja

Krétagarbó 2015.01.20. 12:25:19

@SocialWorker: Akkor, amikor örült Lacinak, még nem is tudta, hogy az 1,2 %-kal tért vissza. Nekik vmiért az lett a fixa ideájuk, ha Laci nyeri a párbajt, az azt jelenti, hogy igazuk van Zsu ellenében. Ők ezt az igazságtételt leképezték a párbajeredményre. Te is én is tudom, hogy ennyire nem fekete-fehér minden, ők nem. Biztos megvan ennek is az oka.

hannamontanna 2015.01.20. 12:25:39

Csak a tisztán látás miatt: Zsu 49,94, Laci 50,06. Ez barátok közt is 0,12 százalék, nem 0,2. ...ki a kicsit nem becsüli,... :-))) Még öt percig lehet szavazni és akkor tán más az eredmény.

lukacstoncsi 2015.01.20. 12:27:11

@pomac_ [(k)an]ál: Ez most feketén-fehéren kiderült hogy a nézők ha kis különbséggel de nem akarták látni benn.

hannamontanna 2015.01.20. 12:28:02

@Conchobar: Oké Reni. Végül is Te laktál vele. Mi csak néztük.:-))

Krétagarbó 2015.01.20. 12:28:24

@hannamontanna: én is sokat írtam, már megint. Szóval nem 1,2 hanem 0,12 %.

Fu Szekh Li 2015.01.20. 12:29:00

@Conchobar: Meséld már el kedves, hogy mi bajod van neked ezzel a szerencétlen Zsuzsával? Már kiesett, de te még mindig itt őrjöngsz ezerrel. Beszéld már ki nekünk, hátha te is, meg mi is megkönnyebbülünk.

lukacstoncsi 2015.01.20. 12:30:13

@Krétagarbó: Mivel leginkább az ő kettejük viszonya volt vesézve bemutatva a nézők sem tudtak igazán dönteni ezért is volt ilyen szoros az eredmény.Másrészt a népszerüségük sem tért el igazán egymásétól.

pomac 2015.01.20. 12:31:52

@mocskosmacska: megnézem a többi villalakónak ha lesz gyereke mit szólnak az ő viselkedésükhöz ,jaaaa nekik lehetett így viselkedni mert nekik akkor még nemvolt gyerekük értem,biztos őket nem fogják majd ezzel nyaggatni értem csak zsu gyerekét mik vannak !de inkább lennék zsu gyereke helyében mint a többiekében.

usim.misu 2015.01.20. 12:32:50

@SocialWorker: azt hittem, agyérgörcsöt kap, tiszta idegbajos a csaj

Bujumburi 2015.01.20. 12:32:50

@SocialWorker: igen, Ádám is mondta idekint egy riportban.Azt is szokták figyelni a bentiek, hogy a mozgó kamera kin van éppen. :D És annak csinálják a műsort. Zsuzsa is, Fanni is... Vicces, ahogy próbálják a nézőket hülyíteni a bentiek. :D Fannival viszont szerintem komolyabb problémák is vannak, így elsőre bipolárisnak gondolnám. Lefekvés előtt olyan szorongásokat nyom néha Denisnek, hogy elgondolkoztam rajta Denis vajon mit szed, hogy ezt kibírja. Ja, szorongás: Laci kihívása utáni éjszaka, felült alvás közben és erősen nyomta a mellkasát a kezével, szerintem egy hevesebb szívdobogás felébresztette. Aztán odébb pakolta Edinát, hogy több helye maradjon.

egyemakisszíved 2015.01.20. 12:33:19

@SocialWorker: Arra mondta Edina, hogy bebizonyosodott, hogy Zsuzsa nem önmagát adta. Nem volt hiteles személy, világosan követhető rokon- és ellenszenvekkel.
@miciur: Nem emlékszem, hogy valaha valaki kiesett volna egy párbajon, úgy, hogy kezdetben vezetett és a kisfilmek és a műsorvezető is őt pártolja. Zsuzsa tényleg magát ejtette ki, az RTL nem lökött rajta semmit. Simán ásott magának egy lyukat aztán belesétált. Kár, hogy ennyire szeret piálni, és még kardoskodik is mellette. Azt hitte, elég lesz a mártíromsága, ezért aztán végig szomorú képet vágott, meg hogy felemlegeti, hogy Laci csúnyán beszél a nőkkel. Hát ez most neki nem jött be.

miciur 2015.01.20. 12:33:22

@Krétagarbó: miért köcsögség? szerintem szemellenzős vagy, ha ezt tagadod. Piszinek persze piszi maradsz, de amíg ki van hangsúlyozva Edinával kapcsolatban az "erdélyiek fogjunk össze meg "Olyan, amilyen, de a mienk" (ezeket Edina oldaláról, többek között), addig van értelme erről beszélni. Emlékeztesselek talán a lorelej hajú Attilára a Csillagszületikből, vagy Tolvai Renire, meg a kis mesemondóra? ezek mind határon túli összefogás eredményei, nem elsősorban a teljesítményé..

pomac 2015.01.20. 12:34:02

@lukacstoncsi: ezt nem mondanám, nem mindenkinek adatott meg az okostelefon akik nézik,de ez is egy másik téma

SocialWorker 2015.01.20. 12:35:06

@usim.misu: ahogy bent pörgött az volt a legzseniálisabb :D bolond szegény

Cathcart_ezredes 2015.01.20. 12:35:20

@mocskosmacska: Nézd, ebben is van igazság, nem tudom feloldani ezt a problémát. Azzal értek egyet, amit Krétagarbó válaszolt Neked. Másrészről mivel nem láttam a gyerekével, ezért nem tudom megmondani, hogy milyen anya. Ha ő a gyereke mellett ki tudja élni magát, és akár olyan életet is folytat, amit más elítél, de a gyerekekkel töltött idő hasznos és jól neveli az még mindig jobb, mintha a gyerekével lenne éjjel-nappal, de tudat alatt utálná, hogy miatta marad le dolgokról, és egyfajta áldozatként éli meg az anyaságot. Nehéz... A lényeg szerintem az, hogy Daninak fogalma sincs, hogy Zsu milyen anya, ahogy nekünk sem. Sőt, ő még kevésbé, mert nem látta a facebookját (ami szerintem semmit nem ér, mert az emberek 99%-nál hamis képet mutat), stb. Pusztán azért mondta amit, hogy oda szúrjon vele ahol a legjobban fáj. A visszautasítás miatti frusztrált sértődöttség beszélt belőle, mert Zsuzsa nem vette férfiszámba. "Ennyi":)

Conchobar 2015.01.20. 12:36:06

@miciur: " Piszinek persze piszi maradsz, de amíg ki van hangsúlyozva Edinával kapcsolatban az 'erdélyiek fogjunk össze meg 'Olyan, amilyen, de a mienk' (ezeket Edina oldaláról, többek között)" - Neked feltűnt már az, hogy túl romános a nicked is, meg a mondandód is?

miciur 2015.01.20. 12:36:22

@egyemakisszíved: egy szóval nem írtam, hogy Zsu nem baszta el a párbajt (illetve hogy milyen személyiség), csak a későn érkezők hátrányát állapítottam meg. Ha Fanni érkezik utoljára, akkor ő lett volna az utált karakter, sanszos, hogy az első párbajon kiesik, főleg, ha előjön belőle a már látott proli állat, nők szégyene karakter, márpedig ő olyan, így előjött volna:)

miciur 2015.01.20. 12:38:27

@Conchobar: hogyan következtettél a tőlem idézett mondatrészből a megállapításodra?

lukacstoncsi 2015.01.20. 12:38:37

@pomac_ [(k)an]ál: aki zsu fan az megtalálja a módját hogy benntartsa a kedvencét.ez nem jött most össze.ennyi.

csicserierika 2015.01.20. 12:39:51

@miciur: a vv5-ben is utolsónak ment be ( a nem emlékszem a nevére (cavintonom hol van ? ) :D
és finálézott, igaz, csak második lett, és jó sokszor küldték párbajra, de a nézők vicces kedvükben visszaküldték mindig.

lukacstoncsi 2015.01.20. 12:41:08

@miciur: És mi van a Csobot Adéllal meg az Antal Timivel?Ők is erdélyiek oszt nem nyertek.Ez baromság a hordával együtt...

miciur 2015.01.20. 12:43:58

@lukacstoncsi: Csobot Adél meddig is jutott? az egy darab kupléval, amit az első műsorban leadott. Mert utána már nem a teljesítmény miatt maradt bent, ugye.. Ahogy JFK sem:D Antal Timi is 2. lett, jó ő tényleg fejlődött a verseny alatt

miciur 2015.01.20. 12:45:00

@SocialWorker: +1, egy headshotot érdemel az a csaj

Conchobar 2015.01.20. 12:45:07

@Cathcart_ezredes: "mert az emberek 99%-nál hamis képet mutat" - Igaz képet mutat az, csak legfeljebb rosszul olvassuk. Az kétségtelen, hogy az fb-re az kerül ki, amit a tulajdonos mondani akar magáról. Lehetséges, hogy sok anya nem szereti a gyerekét, ám, hogy kedvező képet fessen önmagáról, a fészbukra mégis úgy rak ki képeket, mintha a számára a gyereke lenne a legfontosabb. VV Zsuzsa esetében nem ez a helyzet, ő úgy rakta ki a képeket, mintha nem a gyereke lenne számára a legfontosabb. Miért akarna szándékosan kedvezőtlen képet kialakítani magáról a fészbúkon, mikor bent a villában meg viszonylag sűrűn sírt a gyereke után (karácsony szent estéjén, aztán meg szilveszterkor)

lukacstoncsi 2015.01.20. 12:49:06

@miciur: A lényeg lehetsz Te Erdélyből vagy Csepelről ha nem tudsz elég szavazót hozni azzal amit nyújtasz akkor vége.Internettől, okostelefontól függetlenül.

Fu Szekh Li 2015.01.20. 12:50:34

@Conchobar: Drágám, kérdeztem tőled valamit, megtisztelnél, ha válaszolnál.

miciur 2015.01.20. 12:51:59

@lukacstoncsi: egyébként ezt kérdeztem mshol is, de választ nem kaptam: a román appstoreból is le lehet tölteni a VV appot?

rearwindow 2015.01.20. 12:54:15

@Conchobar: szerinted csak annak a nőnek a legfontosabb a gyereke a világon, akinek a facebookja a gyereke képeivel van kizárólag tele ? LOOOOOOOOL

Conchobar 2015.01.20. 12:55:32

@miciur: "hogyan következtettél a tőlem idézett mondatrészből a megállapításodra?" - Azon senki nem akad fönn, senkit nem zavar, hogy a kiskunságiak esetleg Zsuzsa felé részrehajlóak, a jól szituált értelmiségiek meg Dani felé, a nyírségiek Dennis felé, a szilikonosok meg Dóri felé, viszont ha erdélyiekről van szó...Evvel az erdélyizéssel leginkább egy magyarok közt viszályt szítani igyekvő román ügynöknek tűnsz

Krétagarbó 2015.01.20. 12:56:25

@miciur: ennyi erővel pedig a többiek indulnak előnnyel, hiszen rájuk az anyaországi magyarok (több mint 9 millióan) szavaznak, persze, csak ha elfogadom a logikádat. (de nem.)
Egyébként pedig a horda szót kértem igazán ki, ami nem hogy nem piszi, de nettó köcsögség, ha ezt te nem érted/érzed, akkor az már elég nagy baj.

encek 2015.01.20. 12:56:49

@Conchobar: A saját természet fotóimat rakom fel és beszélgetek a barátaimmal, felületesen tudom mi történik velük. Ja és festek is.

lukacstoncsi 2015.01.20. 12:57:01

A lényeget számomra Robin fogalmazta meg tömören mit gondolt Zsuzsáról és a játékáról.Tetszett.

egyemakisszíved 2015.01.20. 12:57:41

@miciur: Az előző szériában Zsófi is későn ment be, aztán a végén második lett, és csak a vége felé volt párbajozni. Jerzy a 4-ben, Csaba az 5-ben szinten az utolsók között költözött be, és mindketten a 2. helyig jutottak. Sok múlik az adott játékos személyiségén. Az első beköltözők persze mindig megpróbálnak kakaskodni a szemétdombon, de mindenki így tenne a helyükben.

Conchobar 2015.01.20. 12:59:12

@rearwindow: "szerinted csak annak a nőnek a legfontosabb a gyereke a világon, akinek a facebookja a gyereke képeivel van kizárólag tele" - Szerintem amelyik anya számára valóban a legfontosabb a gyereke, az a fészbukon is ki fogja ezt fejezni. Semmi oka nincs egy ilyen anyának ennek ellenkezőjét tenni

Krétagarbó 2015.01.20. 13:00:59

@miciur: Csobot a személyisége miatt maradhatott bent, sztem. Ahogy Fanni sem esett volna elsőként, mégha utoljára is érkezett volna, ők olyanok, akikre fel kell figyelni, lehet szeretni, utálni, de egyet nem lehet, közömbösnek maradni vele szemben.
Zsu ilyen szempontból nem volt egy "személyiség", ő hozni akarta a kinti "áldozati" attitűdöt, ez most nem jött be 100%-ig.

Conchobar 2015.01.20. 13:01:39

@encek: "A saját természet fotóimat rakom fel és beszélgetek a barátaimmal, felületesen tudom mi történik velük" - Magyarán nemcsak a gyerekedről, hanem önmagadról sem, a combjaidról se, a férfiismerőseidről sem, a kocsijaidról sem raksz fel képet

encek 2015.01.20. 13:02:15

@mocskosmacska: Ismered személyesen? Vagy az RTL által idepötyögtetett szeméthalmazból szűrted ezt le. Ilyen felelőtlen megállapítást én is tehetek. Például.... te, vagy egy vérig sértett lepattintott partnere vagy, vagy egy csúnya, irigy nő! Ez persze nem igaz.... de legalább annyira felelőtlen megállapítás mint a tiéd.

miciur 2015.01.20. 13:03:31

@egyemakisszíved: és a "mi vagyunk az első beköltözők, neked kell hozzánk alkalmazkodni" beszólásokról (Fanni, Dennis, Laci, korábban Sarló, mégkorábban Kinga, stb..) is ez a véleményed?

járaszám 2015.01.20. 13:03:31

@lukacstoncsi:
"@miciur: A lényeg lehetsz Te Erdélyből vagy Csepelről ha nem tudsz elég szavazót hozni azzal amit nyújtasz akkor vége.Internettől, okostelefontól függetlenül."

azt se felejsük el,az xfaktorba nem lehet küldöldről szavazni.Akik valamilyen szintre eljutottak,vagy nyertek, csak az itthoni szavazóknak köszönhetik.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 13:03:51

@Krétagarbó: Úgy látom ez a mantra másnak is beleégett az agyába :D :D

Őszintén csodáltam akkor Laci önuralmát, bár a nagyon nyugodt "most ne ülj ide" vészjóslóbb volt, mintha ordított volna. Még Edinkának is sikerült felfognia néhány próbálkozás után.

usim.misu 2015.01.20. 13:05:11

@Conchobar: dani és a jólszituált értelmiség... hahahaha, ne nevettess már

kamilla123 2015.01.20. 13:08:16

@pomac_ [(k)an]ál: pontosan. Majd Fannika gyereke is visszanézheti ezt. Bár sztem ahogy az nevelve lesz, nem fog neki szemet szúrni a köpködés meg a digi-dugi. Edinka gyereke nézheti az anált, Danié meg, hogy a faterom így csajozott.. :-)

Cathcart_ezredes 2015.01.20. 13:08:50

@Conchobar: Mivel nem szeretem a felesleges munkát senkitől, ezért a megkímélésed érdekében leírom: telibeszarom a hozzászólásaidat, és nem olvasom el őket (pláne amit nekem címzel), mert a megfellebbezhetetlen kioktató stílusodtól a falra mászom, és ez független attól, hogy valamiben egyetértünk, vagy sem. Tehát nekem értelmetlen írnod.

Krétagarbó 2015.01.20. 13:09:34

@miciur: miért nem kérdezed meg egy román fórumon baszki?

Tudod, az irigység, ami az ilyen típusú hozzászólásokból ered (ez az erdélyezés, mert ők összefognak biztos.., meg Dani a budai úrigyerek, stb, Zsu: miért nincs több FB kép a gyerekéről mint a combjáról...) ettől fordul már ki a gyomrom. Addig maradnak az ilyen sémákban gondolkodók az élet szaros oldalán, amíg nem bírnak kilépni ebből a mindent elsöprő irigység-gyűlölet cunamiból. Mi lenne, ha mindenki inkább megpróbálna örülni más + dolgainak és jó értelemben - építőleg - irigyelni azt maximum. (Ellesni, ami jó és utánozni. Pl. az összefogást, ami kint lehet- nem tudom, hoigy van-e, de te most arra alapozol. Hajrá, itt is lehet tömbösödni, jó dolgokért együtt küzdeni, nem csak a másikat köpködni, mert hordázni, bakker!)

kamilla123 2015.01.20. 13:09:44

@miciur: egyetértek. Ráadásául Robin úgy jött később, h még látta is a széria elejét.

egyemakisszíved 2015.01.20. 13:09:58

@miciur: Igen. Én magam is így csináltam, mikor utolsónak beköltöztem egy kollégiumi szobába, ahol a többiek már egy jó ideje együtt laktak. Alkalmazkodtam a többiekhez. Sajnálták is a szobatársaim, mikor félév után kiköltöztem onnan. :)

Kartontigris 2015.01.20. 13:11:14

@Krétagarbó:
Tényleg nem volt személyiség.
Még mindig róla szól, minden második komment.

Krétagarbó 2015.01.20. 13:11:22

@Conchobar: nem kell ehhez román ügynőknek lenni, sajnos közöttünk is sok az ilyen...

miciur 2015.01.20. 13:12:11

@Conchobar: mert a magyarországi magyaroknak marginális probléma, hogy ki nyer, de egy erdélyi nyertest (tök mindegy milyen műsorban) istenként tisztelnek, büszkék rá a helyiek, mert ő már elért valamit, hiszen az anyaországban is róluk írnak. ezt aki nem látja, az elég vak. mondjuk ennél az idióta Edinánál most talán rezeg a léc, szerintem már vállalhatatlan a viselkedése a helyieknek is.@lukacstoncsi: igen, ő látta a legjobban. Amit még hozzátettem volna: Zsu, ezzel az álintelligens, választékosnak tűnő, de amúgy értelmetlen beszéddel, mondatfűzéssel kívülről nézve is elég szánalmas vagy és fárasztó..

kamilla123 2015.01.20. 13:12:48

@Csak ügyesen!: "Őszintén csodáltam akkor Laci önuralmát, bár a nagyon nyugodt "most ne ülj ide" vészjóslóbb volt, mintha ordított volna. Még Edinkának is sikerült felfognia néhány próbálkozás után."

Ez mi? Egy-két öfi kimaradt nekem mostanában. Le tudnád írni, h ez milyen szitu volt?

miciur 2015.01.20. 13:13:37

@Krétagarbó: irigykedik a fene:D (Dani földije vagyok egyébként, de nem fogok rá szavazni. Dóri az egyetlen, aki megérdemli a nyereményt.)

Krétagarbó 2015.01.20. 13:14:49

@lukacstoncsi: nekem is, idéztem is tegnap, amikor ment a műsor, 100%-ig egyetértettem vele.

Krétagarbó 2015.01.20. 13:16:40

@Kartontigris: és még így is lesz, de nem a személyisége miatt, hanem azért, mert egy megosztó játékot játszott (volna) ha van hozzá elég esze. Nem volt, bele is bukott, viszonylag korán.

Krétagarbó 2015.01.20. 13:18:24

@kamilla123: Ilyen volt tavaly Dávid is, mégsem ért el vele semmit, sőt.

Krétagarbó 2015.01.20. 13:20:07

@Csak ügyesen!: félreértett itt most mindenki. Én a troll-etetésre próbáltam egyet Edina-féle mantrázni. Hátha elűzi a gonosz szellemet:)))

Conchobar 2015.01.20. 13:20:28

@Krétagarbó: "nem kell ehhez román ügynőknek lenni, sajnos közöttünk is sok az ilyen..." - Talán attól majd kevesebben lesznek, hogyha felfogják: 'Evvel az erdélyizéssel leginkább egy magyarok közt viszályt szítani igyekvő román ügynöknek tűnsz'

kamilla123 2015.01.20. 13:22:13

@Krétagarbó: sztem Dávid nagyon jó játékos volt, csak bent elbízta magát és túl gyorsan vitte ki Vikit. De nagyon ügyesen maga mellé állította a fél villát Viki ellen. Ebben szerintem sokat segített neki a korábbi külső infó. Amúgy meg az, hogy valaki nem tudott élni ezzel a lehetőséggel, még nem jelenti azt,hogy ez így igazságos lenne. Ez akkor is egy nagy előny, ha valaki nem képes kihasználni.

Baresz83 2015.01.20. 13:22:19

@Conchobar: jajjj hagyjuk már ezt!! Nem gondolnám, hogy a facebook körül forog mindenkinek az élete, és MINDEN anyának, aki imádja a gyerekét, az a legfontosabb, hogy ez a fb-on is meg legyen örökítve... Én pl. összesen kb. 5-6 képet, ha feltettem a 15 hónapos fiamról, pedig a világon mindennél fontosabb nekem. Szóval nehogy már ez alapján döntse el bárki is, hogy ki milyen anya!!

Conchobar 2015.01.20. 13:22:29

@Cathcart_ezredes: "telibeszarom a hozzászólásaidat, és nem olvasom el őket" - Hátha számodra az egyszerűbb, mint a gondolkodás, akkor tedd azt

Kartontigris 2015.01.20. 13:23:27

@Krétagarbó:
Ja nem "személyiség" csak foglalkoztatja az embereket.
Világos!
:)))))))

SocialWorker 2015.01.20. 13:23:39

@lukacstoncsi: mit fogalmazott meg Brokkoli? sajnos erről lemaradhattam. egyébként nekem egyre szimpatikusabb kezdett lenni. aztán most ezzel a "teccő análka" szállal teljesen kinyírta magát. rosszul tattikázik szerintem, ha ez az. márpedig remélem, hogy valójában nem jön be neki a békuci.

miciur 2015.01.20. 13:24:38

@Krétagarbó: ja, hogy teged a horda zavar (a "falkaban tamadnak a Gigiek"-re emlekszel? A falka jobb?), de helyettesitsd be akkor tarsasaggal, tomegekkel..

Krétagarbó 2015.01.20. 13:25:15

@miciur: Erdélyben a TV-n nem is tudják követni, nincs Rtl II, míg a tehetségkutatókat tudták (van sima Rtl, meg TV2, meg Duna és M1)
Ezért sem hiszem, hogy annyira nagy rajongótábora lenne a műsornak és a szereplőknek. Meg aztán ott is két nyelven folyik az élet, és sztem a román csatornákon is vannak tinisztárok, realityk, tehetségkutatók, akiket esetleg jobban figyelnek.
Ez az Erdély szavaz szöveg csak puszta feltételezés, indokok nélkül, és mint ahogy írtam, mélyen egyfajta irigység vezérli.

rearwindow 2015.01.20. 13:26:03

@kamilla123: Dávid olyan jó játékos volt, hogy én már fel se tudom idézni ki a fene volt az úriember :) Vikire emlékszem

miciur 2015.01.20. 13:26:10

@kamilla123: el vannak zarva egy szaros, ingerszegeny 3*-os panzioba, igy elvileg nem latnak semmit a korabbi bekoltozokrol.

Conchobar 2015.01.20. 13:26:41

@miciur: "szerintem már vállalhatatlan a viselkedése a helyieknek is" - Akkor mi a véreres büdös falloszért irkálsz még mindig Edináról, és főleg minek erdélyizel?

Krétagarbó 2015.01.20. 13:26:41

@miciur: nem emlékszem, mert akkor még nem fórumoztam itt, de a falkában támad sem tetszett, itt sem, és hangot is adtam ennek. Talán pont ma is.

miciur 2015.01.20. 13:27:20

@Krétagarbó: akkor viszont megnyugodtam koszi. Igy akkor mar nem nyerhet ez az idiota picsa..:)

Bujumburi 2015.01.20. 13:28:54

@járaszám: Bírom ezeket a full magabiztos kijelentéseket... mert itthon nincsenek ám erdélyi magyarok. Természetesen nem lehet csak erre fogni, de teljességgel kizárni egyszerűen strucckodás, hogy használjak valami ideillőt... :D Igen, bármily meglepő az erdélyiekre sokkal jellemzőbb ez a fajta összefogás... M.o-n is segítenek egymásnak munkát találni, amíg a mondjuk Londoban élő magyarországi magyarokra ez sokkal kevésbé jellemző... ez van. Mi tehetünk róla. Tisztelet a kivételnek.

Krétagarbó 2015.01.20. 13:29:48

@Kartontigris: nem hiszem, hogy nem érzed a különbséget egy teljesen extrovertált, állandóan szerepelni vágyó és tudó személyiség (ld. Fanni vagy Csobot Adél) és egy mélyen introvertált, az érzéseit, érzelmeit állandóan benyelő, karót nyelt emberen (ilyen volt Zsu nekem) között.

SocialWorker 2015.01.20. 13:30:30

@rearwindow: bezony, nekem is rá kellett gugliznom, hogy rájöjjek, hogy jaaaaa, hát ez vót az a wannabe sztájliszt fiú a beszédhibájával, meg a szörnyen tenyérbemászó ábrázatával. hogy jó játékos lett volna? erősen kételkedem benne :D

Krétagarbó 2015.01.20. 13:31:03

@miciur: Látod, mennyivel másabb, ha a játékost jellemzed (ezért vagyunk itt) mint egy egész népcsoportot...

Conchobar 2015.01.20. 13:32:22

@Baresz83: "Nem gondolnám, hogy a facebook körül forog mindenkinek az élete, és MINDEN anyának, aki imádja a gyerekét, az a legfontosabb, hogy ez a fb-on is meg legyen örökítve..." - Nem írtam azt, hogy mindenkinek a fészbuk körül forog az élete. De a rád való tekintettel, kiegészítem az előző mondatomat: 'Szerintem amelyik anyának van fészbuk-oldala, rak is ki oda dolgokat, és aki számára valóban a legfontosabb a gyereke, az a fészbukon is ki fogja ezt fejezni'

rearwindow 2015.01.20. 13:33:20

@SocialWorker: na most már én is rágugléztam, mert kíváncsivá tettetek :) Elalszom már attól is ha ránézek, annyira karizmatikus :D

Krétagarbó 2015.01.20. 13:34:02

@kamilla123: én tavaly őt nagyon butának láttam, teljesen rosszul mérte fel a saját és az ellenfele helyzetét. Ahhoz pedig nem kell nagy ész, hogy magadra pakoltass azzal az ígérettel, hogy kiviszem a villából az egyik meghatározó játékost. Jó hogy mindenki azt mondta neki: hajrá...

Baresz83 2015.01.20. 13:35:15

@Conchobar: Akkor a rád való tekintettel én is megismétlem amit írtam, nem feltétlenül igaz MINDEN anyára, akinek a legfontosabb a gyereke, hogy ezt a facebookon is hirdetni fogja.

rearwindow 2015.01.20. 13:36:51

@Conchobar: figyelj, kezd unalmas lenni... pattanj már le szerencsétlen Zsu fészbúk oldaláról...

Krétagarbó 2015.01.20. 13:37:43

@Bujumburi: de ezért még nem őket kell fikázni, hanem nekünk kellene ezt a fajta összefogásra való hajlandóságot megtanulni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 13:38:05

@Cathcart_ezredes: azt olvastam, hogy "félbeszarom"... ennek mikéntjén aztán gondolkodtam egy ideig, mire rájöttem, hogy mást írtál... :D

Conchobar 2015.01.20. 13:38:38

@miciur: "Igy akkor mar nem nyerhet ez az idiota picsa." - Miért vagy ennyire Edina ellen? Uborkát lopott a kertedből, vagy nyersen elutasította a közeledésedet?

Conchobar 2015.01.20. 13:40:41

@Baresz83: "Akkor a rád való tekintettel én is megismétlem amit írtam, nem feltétlenül igaz MINDEN anyára, akinek a legfontosabb a gyereke, hogy ezt a facebookon is hirdetni fogja" - Akkor mondjad azt a kivételt! Kire gondoltál?

miciur 2015.01.20. 13:42:13

@Conchobar: te vagy itt a helyi basszajba? Nem emlekszem rad korabbrol, vagy te vagy o-szinte utodja?

babo81 2015.01.20. 13:43:08

@hannamontanna: Igazad van!Ha Edinának leadják Laci nyomulásáról szóló részeket,megúsztuk volna a csaj nyivákolását!A szerkesztők manipulálják a játékosokat.Nem újdonság.Edina nem százas az már tuti,a rokona is megmondta,hogy bosszúálló.Szánalmas!Csakúgy mint Dani akit mellőznek a csajok és ezért vergődik meg vagdalkozik látványosan.Fanni száját mossák ki egy karton mosószappannal!!!

Conchobar 2015.01.20. 13:44:41

@rearwindow: "pattanj már le szerencsétlen Zsu fészbúk oldaláról... " - Mert mi a problémád vele? A fészbuk-oldal nem támassza alá a 'Zsuzsa számára legfontosabb a gyereke' tézist? Egyébként mi vagy, érdeklődésirányító fészbuk-rendőr?

Conchobar 2015.01.20. 13:46:20

@miciur: "te vagy itt a helyi basszajba? Nem emlekszem rad korabbrol, vagy te vagy o-szinte utodja?" - Ja

miciur 2015.01.20. 13:46:28

@Conchobar: en sem pakolom tele a gyerek kepeivel a fb oldalamat, az is lehet, hogy a gyerek apja nem szeretne ezt. Nezd meg Edina fb oldalat, szanalmas proli jazzbalett mozdulatok muanyag ruhaban, bravo:D

mézescsók 2015.01.20. 13:47:55

Ha valaki ráér, írja már le, hogy milyen igazság győzőtt Laci visszatértével? Nem hülyéskedek, tényleg nem tudom. Nem minden öfit nézek, a hv-k meg időnként más rendezvényről szólnak. Kinek volt igaza, kivel szemben és mi volt a vita tárgya?

rearwindow 2015.01.20. 13:49:32

@Conchobar: ez az utolsó üzenetem feléd, mert úgy látszik te kötekedni jársz ide, nekem meg nincs kedvem hozzád: NEKED van problémád más fészbúk oldalával, te akarod megmondani hogy egy szerető anya hány képet rakjon fel oda, mert különben nem szerető anya (a te anyukádnak sok képe van fent rólad? :) ) Foglalkozz a saját fészbúk oldaladdal, akár be is linkelheted ide, milyennek kell lenni egy tökéletes fészbúk oldalnak :D

usim.misu 2015.01.20. 13:49:41

Úúú, itt tézisek vannak, jó lesz vigyázni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 13:50:07

Légyszi légyszi, ebben az egyben legalább értsetek egyet Profdr Lászlóval, és hagyjátok már ezt a Zsuzsa témát. Kiesett, sok sikert neki kint, és hagyjuk.

usim.misu 2015.01.20. 13:51:01

@mézescsók: Edina igazsága győzött. Izgi, mi?

xukxuk 2015.01.20. 13:51:17

@miciur: Az itteniek b@sszák le mert állandóan etetik,olyan mint a jó kályha ameddig táplálják addig ég.

Krétagarbó 2015.01.20. 13:52:18

@miciur: úristen de vakon vagy Ő-szintével kapcsolatban:)) Nem ő az, ez szinte biztos.

Bujumburi 2015.01.20. 13:52:35

@Krétagarbó: Ezzel egyetértek. Én nem fikázom, én tisztelem ezt, és sajnálom, hogy ránk nem jellemző. Német ismerősöm Mexikóban direkt egy német nő albérletét vette ki, csak mert német (így segítség egymást). Magyar barátnőm Stuttgartban nézett albérletet, de olyan horror paraszt volt vele a magyar csaj, hogy inkább ugyanabban a házban egy német nő lakását vette ki, egyébként olcsóbban... :D Nem tudom miért van ez és sajnálom. Szerintem egy kis csapatszellem sok emberen segíthetne. :)

xukxuk 2015.01.20. 13:52:45

Meghírdetem a Conchobar bojkottot,lehet csatlakozni!

Cathcart_ezredes 2015.01.20. 13:53:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sekélyes a humorom, úgyhogy ezen hangosan röhögtem, mert elképzeltem:)

mézescsók 2015.01.20. 13:53:19

Ha véletlenül Zsuzsa-Laci-Edina trió viselt dolgai lenne az "igazság" tárgya, akkor egy szót se, mert annak köze nincs az igazsághoz, mint objektív tényeken alapuló valósághoz. Az szubjektumok szubjektív érzései kavalkádját szenvedhettük el.

Krétagarbó 2015.01.20. 13:54:13

@mézescsók: ne kezdjük el ismét. Majd Edina kijön, és a Blikkben erre rá lehet kérdezni. Ő az, aki tutira tudja, mire gondolt:))))

Krétagarbó 2015.01.20. 13:54:55

@xukxuk: jaj, már én is jeleztem ma, de szarnak rá...

rearwindow 2015.01.20. 13:55:03

@mézescsók: az történt hogy Zsu a hazudós, Laci pedig az igazmondó, de a nézők átláttak a szitán, és IGAZSÁGOT szolgáltattak Lacinak. Szóval így győzött az igazság :D

2015.01.20. 13:55:43

Olyan vagyok, mint Zsú. Hazudtam: néztem is (igaz csak most felvételről, mert tegnap egy jó film volt a FEM3-on), meg egy rövidke komment ki is kívánkozik belőlem:
Szóval, függetlenül attól, hogy cigányozunk vagy sem, olyan indulatoktól fűtött örjöngést nőtől, mint amit Dinka produkált a Hősszerelmes visszatértekor, utoljára a csatkai cigánybúcsúban láttam. Igázám vóót, hát igázáám vóót!!! Priceless. Not princess: priceless. :-D

És tudom, mindig is tudtam, hogy Kiskun nem nyerhette meg ezt a játékot, tényleg nincs annyi esze, mert rengeteg (=az összes) magas labdát kihagyott. Attila, aki olyan mocsok volt, hogy azt a szériát nem is néztem rendesen, ennyi munícióval két valóvilágot (és egy bigbrádert) is meg nyert volna. De Zsú volt az, aki viszonylag emebri tudpott maradani, ezért (volt) sokunknak szimpi.

Ne higgye senki, hogy a szavazás nem volt előre eldöntve a vezérlőben.

És ne higgye senki, hogy a búcsúlevelet ő irta. Inkább Attila (de valójában VV6 Viki, szerintem) :-D. Attól még jól betalált. A Pffffhánny meg teljesen meg lett vezetve (by szerkik) ezzel a Döniz üggyel, és pontosan azt csinálta, amit elvártak tőle. Szerintem, oly sötét, hogy az életben nem lehet majd neki megmagyarázni, hogy mennyire meg lett szívatva.

Még mindig nem tudom, hogy nézem-e majd, de Dinka/Dani/Feketeluk kiesését/szenvedését szívesen megnézném.

Conchobar 2015.01.20. 13:56:08

@miciur: "en sem pakolom tele a gyerek kepeivel a fb oldalamat, az is lehet, hogy a gyerek apja nem szeretne ezt" - Én szándékosan úgy fogalmaztam, hogy 'aki számára valóban a legfontosabb a gyereke, az a fészbukon is ki fogja ezt fejezni'. Tehát nem/nemcsak a képek számáról van itt szó. Visszatérve a vita kiindulópontjához, nem tudom elképzelni azt a szituációt, hogy az apa azt szeretné, hogy az anya a saját portréit, a combjait, kocsiját, házait, férfiismerőseit helyezze előtérbe a fészbukján a gyereke helyett

mézescsók 2015.01.20. 13:56:38

@usim.misu: Az lenne, ha tudnám, hogy mi győzött. Arra gondolni sem merek, hogy nem ismerik a szó jelentését.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 13:57:12

@mézescsók: A kérdés a bentieknek az volt, h Zsu álnok kígyó-e, és mivel a nézők kiszavazták, így ők is úgy látták, h inkább álnok kígyó, semmint ártatlan áldozat. És ezzel nehéz is vitatkozni. Vagy még inkbb leegyszerűsítve: szimpatikus volt-e az a nézőknek, ahogy Zsu viselkedett, beszélt stb, vagy sem.

Conchobar 2015.01.20. 13:59:05

@rearwindow: "NEKED van problémád más fészbúk oldalával, te akarod megmondani hogy egy szerető anya hány képet rakjon fel oda...ez az utolsó üzenetem feléd, mert úgy látszik te kötekedni jársz ide" - Ja

miciur 2015.01.20. 14:00:00

@Krétagarbó: jo, hat par eve (vv4) nem irogatok mar ide tul surun, max neha benezek

xukxuk 2015.01.20. 14:02:49

@Krétagarbó: Akkor vessen mindenki magára.Nem tudom elképzelni sem milyen ember ülhet a a monitor előtt arra várva h finoman de határozottan odamarjon egy picit.Bár a fene tudja ez is lehet egy élvezet.

Conchobar 2015.01.20. 14:03:17

@xukxuk: "Meghírdetem a Conchobar bojkottot,lehet csatlakozni!" - Eddig is lehetett. Igaz, akkor te nem tudnál szerepelni

mézescsók 2015.01.20. 14:03:59

@Krétagarbó: Eszembe nem jutott, hogy újra kezdjek bármit is, arról a társastáncról meg pláne nem. Viszont zavar, ha nem értek valamit. Emberek által megélt érzelmi kapcsolatokban igazságról beszélni nonszensz.

@rearwindow: Szóval mégis a trió viselt dolgairól volt szó. Akkor ld. mint fent utolsó mondat.Kösz. Ennyike, mert Krétácska ideges lesz.
Egyébként az igazság nem szokott győzni, mert nincs győzelem (by Ancsel Éva - de nem szószerint).

Krétagarbó 2015.01.20. 14:04:20

@Spitzbauer: sztem sem ő írta a levelet, az a fogalmazás (összetett, kerek mondatokban) nem rá vall. Arra jó ez a műsorvezetés szempontjából, ahogy írod is, hogy megkavarják az állóvízet.

miciur 2015.01.20. 14:04:52

@hannamontanna: amennyire visszataszito, rohadek, irritalo volt az a no, el is hinnem:)

Krétagarbó 2015.01.20. 14:05:11

@mézescsók: sztem is. mindnekinek megvan a maga igaza, amihez ragaszkodik. pont.:)

Conchobar 2015.01.20. 14:05:22

@xukxuk: "Nem tudom elképzelni sem milyen ember ülhet a a monitor előtt arra várva h finoman de határozottan odamarjon egy picit" - Roppant egyszerűen gyógyítható a baj: nem irkálj baromságokat, átgondolatlan és felesleges kommenteket, és akkor nem tud neked odamarni

miciur 2015.01.20. 14:07:58

@Conchobar: te ilyen fafeju, de sikertelen alkalmazott vagy bezarkozo rendszergazda tipus vagy, ugye?

Krétagarbó 2015.01.20. 14:08:31

@xukxuk: sztem szórakozik, úgy ír, mint egy droid. közben meg hangosan röhög, amikor vki bekapja a csalit...

Conchobar 2015.01.20. 14:08:50

@Krétagarbó: "sztem sem ő írta a levelet, az a fogalmazás (összetett, kerek mondatokban) nem rá vall"' - Nagyon nem ugyanaz szóban, azonnal megfogalmazni valamit, illetőleg írásban (amikor nagyonis van idő arra, hogy gondolkodjunk a mondanivalóról és a tálalásáról). Ráadásul egy végrendeletre még több idő jut, mint egy kommentre

hannamontanna 2015.01.20. 14:09:25

@Csak ügyesen!: Én már arra is gondoltam, hogy az utolsó pillanatban, amikor Fanni és Denisz Laci nevét mondták, akkor az ő támogatóik átálltak. Ennyi pont kitesz 0,12 %-ot.
@miciur: Ezek szerint tényleg dobta a vőlegénye, ha ennyi ideje van itt ülni és trollkodni. ... illetve valószínűleg feltette az életét erre a dologra, hogy gyűlöli Zsut. Érdekes lelkivilág. Biztosan nincs senki akivel ezt megbeszélje....:-)

mézescsók 2015.01.20. 14:10:28

@Csak ügyesen!: Na, végre! Megtudtam. A kérdés tehát az, hogy kigyó volt-e, ami egy egyszerű igennel vagy nemmel eldönthető.Szimpátia alapján, esetleg kicsit elsasszézva a tényektől, mert Edina mondta. Nem kedveltem Zsuzsát, de alapjában nem láttam rosszabbnak a többinél - az én szimpátiaszempontjaim alapján. Erre a győzelemre akkor viszont nem nagyon lehet büszke Lacccccci, mert igencsak hajszálon múlott ez a dolog.
Köszönöm.

Conchobar 2015.01.20. 14:11:12

@miciur: "te ilyen fafeju, de sikertelen alkalmazott vagy bezarkozo rendszergazda tipus vagy, ugye?" - Nem érzed azt, hogy túl sokat foglalkozol a személyemmel? Nem érzed azt, hogy neked nem kellene reklámoznod, központi figurává emelned engem?

rearwindow 2015.01.20. 14:12:27

@hannamontanna: nem tudom elképzelni, hogy valaki akinek Fanni szimpatikus, átrakja a jelet Zsu-ról Lacira, mert a Fanni most már őt várja vissza... Legalábbis engem szavazásnál egyáltalán nem befolyásol, ki kit vár vissza

hannamontanna 2015.01.20. 14:12:41

@babo81: A legjobb az lenne, ha Edinát behívnák a riportba és ott játszanák le neki. :-DDD Aztaaa, de gonosz vagyok!

hannamontanna 2015.01.20. 14:14:00

@rearwindow: Nem tudod elképzelni Fanni hasonló típusú barátnőiről???? Én igen. :-DD

Conchobar 2015.01.20. 14:14:03

@hannamontanna: " illetve valószínűleg feltette az életét erre a dologra, hogy gyűlöli Zsut" - Neked az jött ki, hogy én gyűlölöm Zsuzsát (vagy bármelyik más villalakót, netán kommentelőzt). Dehát neked mi más is jöhetne ki

rearwindow 2015.01.20. 14:14:12

@hannamontanna: Edinának elég büntetés lesz a Villán kívüli első hét igazmondó Lackóval...

hannamontanna 2015.01.20. 14:17:36

@rearwindow: Tudom. De perverz vagyok és látni szeretném :-D

Conchobar 2015.01.20. 14:17:55

@hannamontanna: "A legjobb az lenne, ha Edinát behívnák a riportba és ott játszanák le neki" - Mit kellene Edinának lejátszani? Azt, hogy Zsuzsa Laci felé fordul, mikoraz a takaró alatt akcióba lép? Azt, hogy Zsuzsa rászállt Lacira, Akarlak!, meg Kellesz nekem!, aminek a végén Laci rendreutasítja: 'Nagy robbantónak érzed, ugye magad?! Tartsd be az íratlan szabályokat!' Azt esetleg, ahogy Zsuzsa (elutasítás helyett) évődik és csókolózik Lacival a fürdőben?

Conchobar 2015.01.20. 14:20:26

@rearwindow: "Edinának elég büntetés lesz a Villán kívüli első hét igazmondó Lackóval..." - Mert miben hazudott Laci Edinának?

Bujumburi 2015.01.20. 14:21:14

@hannamontanna: nem, mert fiú, ez már kiderült. :)))))

rearwindow 2015.01.20. 14:22:19

@hannamontanna: ahhhh, most tényleg elképzeltem Fannit több hozzá hasonló típusú barátnőjével egy társaságban.... a hideg kirázott :)

Bujumburi 2015.01.20. 14:22:57

@Krétagarbó: valaki egyszer írta, hogy szerinte a Puzsér szórakozik :DDD

hannamontanna 2015.01.20. 14:24:18

@rearwindow: :-DDDDD Lehetnek ott gazdagon kollektív szoli/maszti partik!!!

Krétagarbó 2015.01.20. 14:24:30

@rearwindow: az agyzsibbasztó lehet, úristen, most én is belegondoltam:)))

Krétagarbó 2015.01.20. 14:25:24

@Bujumburi: á, nem olyan nagy formátum az itteni. :)))

hannamontanna 2015.01.20. 14:25:59

@rearwindow: Puzsérnak vannak érvei, ha már megszólal. Neki csak zsigeri utálata van. :-))
@Bujumburi: Aha. Nem tudtam. Akkor Reni vőlegénye, és mégis együtt vannak :-))

Conchobar 2015.01.20. 14:26:27

@Krétagarbó: "sztem szórakozik, úgy ír, mint egy droid. közben meg hangosan röhög, amikor vki bekapja a csalit..." - És te bekaptad, vagy bekapod...a csalit?

Baresz83 2015.01.20. 14:26:50

Hallgatnom kellett volna a figyelmeztetésre... De akkor most én is kiteszem a táblát: "Kedves látogatóink! Megkérjük Önöket, hogy a trollokat ne etessék! Köszönjük!" :D

Kartontigris 2015.01.20. 14:28:25

@Krétagarbó:
Ha akarsz erről dumálni megtehetjük.
Nem a személyiség típúsa a lényeg.

Conchobar 2015.01.20. 14:28:29

@hannamontanna: "Akkor Reni vőlegénye, és mégis együtt vannak" - Te vagy Reni, nem?

Conchobar 2015.01.20. 14:30:39

@Baresz83: "Hallgatnom kellett volna a figyelmeztetésre..." - Offolsz csak, vagy inkább trollkodsz?

Bujumburi 2015.01.20. 14:32:14

@hannamontanna: :))))) :D
@Krétagarbó: :D de ötletnek nem rossz

hannamontanna 2015.01.20. 14:32:53

Hát nem ismersz meg Norbi???

Conchobar 2015.01.20. 14:37:03

@hannamontanna: "Hát nem ismersz meg Norbi???" - Norbi vajon azt írná egy renisen gyűlölködő kommentre ("az igazságérzetem mindenképpen azt kívánja, hogy ne kelljen végignéznem, ahogy ilyen semmi emberek meg vannak győződve az igazukról"), hogy csókoltat téged Reni

budapest23 2015.01.20. 14:39:21

annyiban valoban reni-s, hogy ez itt ugyanolyan sekelyesen modoros es, ami meg rosszabb, kevesse szorakoztato, mint anno reni a villaban.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 14:40:06

@mézescsók: Hát, nem tom, én ezt másként látom, ha az a Laci, aki elvileg tapló, csúnyán beszél a nőkkel és aki, ha nem is annyira, mint Dani és Edina, de benne volt Zsu ekézésében, ráadásul, aki lejöhetett idekint úgy is, h megcsalta a kedves szerelmét (nem tudhatta, h mi ezt nem így láttuk), bármilyen módon legyőzte Zsut, az igen nagy fegyvertény. Eleve az h szoros volt. És egy ilyen kiélezett párbaj megnyerése, egy ilyen nagyon kiélezett helyzetben, az sokkal nagyobb löketet ad, mintha egy Vikcsut küldesz haza 70-30-cal. Ha az lett volna az "igaz", amit Zsu mond (miszerint ő nem akart senkinek semmi rosszat és igaztalanul bántották, mert senkit sem támadt hátba), akkor sima 70-30-cal ment volna vissza. De nem ez történt.

hannamontanna 2015.01.20. 14:40:31

:-DDD Jesszusom, elszabadultak a poklok. Beteg dolog ez. Conchita görbetükröt tart elém, de nekem nem kell a sajnálatkenyér.

csicserierika 2015.01.20. 14:41:06

@Krétagarbó: azaz, köszi, mindig Béla, meg Zsolt ugrik be, pedig olyan nem is volt :)

csincsilla72 2015.01.20. 14:46:54

@rearwindow: Én is megnézném Edina fejét, amikor kilép a villából és rádöbben, hogy Lackó hirtelen a nevét is elfelejti:-)

csincsilla72 2015.01.20. 14:48:22

Már megint megy a trolletetés?:-(
Ugyan már!

Conchobar 2015.01.20. 14:54:03

@Csak ügyesen!: "de benne volt Zsu ekézésében" - Ott a baj, hogy ekézéssé többnyire a vitát nyilvánítjuk. Ráadásul ezekben a vitákban Laci csak hallgatott. Az is döntő momentum volt, hogy Zsuzsa többször is súlyosan provokálta Lacit: a karácsonyi bulin, mikor Zsuzsa akarlakozott, aztán hirtelen 180 fokot fordulva, mikor felolvasta a Laci-ellenes versét (amire Laci egy kiverted a farkamottal reagált), és mikor Dórival akciózott a nyugiszobában. Egy férfi ilyetén behülyítését, a hamiskodást nem lehet díjazni, még akkor se, ha a baltaarcú Laciról van szó

Magg. 2015.01.20. 14:55:17

@csincsilla72: mindig van egy-két új ember, aki még nem ismeri és bemászik a csapdájába :)

Conchobar 2015.01.20. 14:55:39

@csincsilla72: "Már megint megy a trolletetés?" - Látod. Offolnak meg trollkodnak, miközben másokat trolloznak le

Conchobar 2015.01.20. 14:59:40

@Magg.: "mindig van egy-két új ember, aki még nem ismeri és bemászik a csapdájába" - Például te is, nemde?

2015.01.20. 15:01:19

Tyűha, ez a Zsu-búcsúztatás... Hogy klasszikust idézzek: "Mi volt ez a pusztító alpáriság?" (Ha már Puzsér is szóba került.) :D
Fanni ordenáré megnyilvánulásai egyre jobban irritálnak. Lehetne ő a kövi kieső.

Mondjuk Laci visszatértekor Edina őrjöngését is el kellett tekernem, brrrrrrr.....

Baresz83 2015.01.20. 15:03:43

@natalja: és ahogy Fanni elmeséli Dórinak az egyik netre feltett videóban, hogy hogyan kell előadni egy műsírást... na az se semmi!

Magg. 2015.01.20. 15:07:23

@natalja: A drága Fannika csak önmagát adta, mert ő bezzeg nem tattikázik. :)
Az még hagyján, hogy egy liter hipót kéne beleönteni a pofájába, egy kocsisnak nincs olyan mocskos szája, mint neki - engem leginkább az zavar, hogy még ő mer másokat lekurvázni
(szájbatekert, gecis qrva) pláne egy nappal azután, hogy leszopta Dönizt.

xukxuk 2015.01.20. 15:08:42

@Krétagarbó: Valami olyasmi, de láttam már itt elnevezte valaki mr idézőjelnek..

Magg. 2015.01.20. 15:11:27

Éjszakait nem szoktam nézni - van tippetek, mi vagy ki lesz a következő konfliktusforrás?

rearwindow 2015.01.20. 15:11:28

@Magg.: a férfiaknak tényleg bejönnek az ilyen nők? hónapokig, évekig tudnak velük élni? Nem ciki a többiek előtt amikor nőm úgy káromkodik mint egy utolsó útszéli?

2015.01.20. 15:13:12

@Baresz83: :D Remek lehet az is, el tudom képzelni... Na de ő mindig magát adja, akkor ez hogy... :D

@Magg.: Ó, igen. A saját nyomorát vetíti másra, egyre intenzívebben. Kellene egy pszichológus neki, mert ez a mélyről feltörő közönséges gyűlölködése már túlzás. Ő bárkinek beszólhat, okádhatja az ízléstelenségeit, neki lehet, mert csak...., mert ő Fannika, aki mindig magát adja.

Magg. 2015.01.20. 15:14:14

@rearwindow: hát sztem ez ilyen tipikus kurvatempó. Ha a kinti életben is ilyen, kötve hiszem, hogy lesz akár egy normális kapcsolata is. Ha mégis, akkor a pasi is pont olyan igénytelen szellemi nyomorék, mint Fáncsika.

Magg. 2015.01.20. 15:18:25

@natalja: ez az. :) ...mert én ilyen vagyok és kész... Amúgy nem csodálom, hogy annyira ki volt akadva Zsura, számomra Zsu mutatósabb, meg egyébként is, pasiként köpnék az ilyen közönséges luvnyákra.
Zsu nem véletlenül csípett egyet mindenkin - főleg Fáncsikán - a végrendeletében.

2015.01.20. 15:18:35

@rearwindow: Gondolom nem ciki, mert attól még, hogy káromkodik meg köpköd, még partiba lehet vágni... Milyen más társaságba vinné egy olyan pasi, akinek ez a szint megfelel?

encek 2015.01.20. 15:20:32

@Conchobar: :))))) Bravó szövegértelmezés jeles.

Krétagarbó 2015.01.20. 15:20:48

@csicserierika: mondjuk elég bélás volt, olyan jó fiú a szomszédból...

2015.01.20. 15:23:22

@Magg.: Igen, szegény Fanni egyre asszonyosodik ott bent, már ami az alakját illeti. Rendesen szélesedik, és Zsu jobban tartotta magát. Igen, jól megszórta még őket búcsúzóul. :D Rendesen betalált mindnekinél. Lehetett látni a reakciókon, főleg a Zsu-babának előadott kis monológokon.

Conchobar 2015.01.20. 15:23:58

@natalja: "A saját nyomorát vetíti másra, egyre intenzívebben. Kellene egy pszichológus neki, mert ez a mélyről feltörő közönséges gyűlölködése már túlzás." - Miből jön neked az, hogy győlölködik? Te nem érzed azt, hogy minél nagyobb baromságot írsz róla, annál jobban szórakoztatod

Krétagarbó 2015.01.20. 15:24:01

@Magg.: mondjuk abban egyetértek a posztíró Gézával, hogy Fannika káromkodás eléggé sekélyesre és semmitmondóra sikerült. Ismer 4 szitokszót, amit variál. Uncsi.

rearwindow 2015.01.20. 15:24:11

@natalja: én úgy látom az ilyen nőkhöz acélsodrony idegek kellenek, tényleg nem értem hogy tudja ezt valaki hosszabb időn keresztül elviselni

Conchobar 2015.01.20. 15:24:43

@encek: "Bravó szövegértelmezés jeles." - Mert?

rearwindow 2015.01.20. 15:25:33

@Krétagarbó: Fanni a szókincse felét már a Villában sajátította el, korábban nem volt ilyen választékos :D

encek 2015.01.20. 15:25:49

@Conchobar:" érdeklődésirányító fészbuk-rendőr " hát ez kész!! :)))))))))))

Magg. 2015.01.20. 15:27:00

@Krétagarbó: csodálom, hogy nem tanult Dóritól :)

2015.01.20. 15:27:55

@Conchobar: "Te nem érzed azt, hogy minél nagyobb baromságot írsz róla, annál jobban szórakoztatod"

Még jó, hogy fenti mondatod nem baromság.

Magg. 2015.01.20. 15:29:56

@-pkata-:
:DDDDDDDDDDDDDD
Edina pedig tegnap még tudta, ki a legnagyobb magyar.
Na, ki lesz az IQ bajnok?
Amúgy a nagy egyetemista, a Danika is segghülye, semmit nem tud.

2015.01.20. 15:32:34

@Conchobar: "Miből jön neked az, hogy győlölködik? "

Köpköd, üvölt, ömlik a szájából a trágár szitok és sértegetés, illetve fenyegetőzik.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 15:33:47

@Magg.: úgy látom, ma este megint fogni fogjuk a fejünket :)

Magg. 2015.01.20. 15:35:01

@-pkata-: de legalább lehet végre megint röhögni. :)

Magg. 2015.01.20. 15:36:04

@natalja: az nem úgy van. Bizonyítsd be! :DDDDDDDDD

encek 2015.01.20. 15:36:53

@Conchobar: Azért, mert amit leírtál az mind igaz.

Magg. 2015.01.20. 15:40:30

@encek: és az ellenkezője is. :)

Krétagarbó 2015.01.20. 15:42:34

@Magg.: Robin "bevallja" Edinának, hogy régóta tetszik neki!!!:)))

2015.01.20. 15:43:06

@Magg.: :D Ja, tényleg. :D

Ditti82 2015.01.20. 15:43:17

@-pkata-: Dennis volt? Munkában nem tanácsos ilyeneket hangerővel nézni. :D

Krétagarbó 2015.01.20. 15:45:02

@rearwindow: ajjaj, akkor biztosan csak ismételgeti ezt a négy szót, hogy el ne felejtse, amíg haza nem megy. Tkp-en nem is kármkodik, csak gyakorolja:)))

Magg. 2015.01.20. 15:45:30

@Krétagarbó: Ajjaj... lesz akkor sértődés. Megnéznék már egy Laci-Robin párbajt, de erre még várni kell.
Robin rájött, hogy az Edinás szerelmi vonal nyerő tattika lehet? Lacinak bejött, hátha neki is bejön. :)

Conchobar 2015.01.20. 15:49:46

@Magg.: " az nem úgy van. Bizonyítsd be!" - Fiatal! Tanulj már valamit: a bizonyítási szabályok rád is vonatkoznak, mert ha állítasz valamit ("az nem úgy van"), akkor azt neked is bizonyítanod kell. Ha csak kérdezel, vagy bizonyítékot kérsz, akkor neked nem kell bizonyítanod, a (potenciális) vitapartnered pedig lehetőséget kap arra, hogy a véleményét kvázi igazsággá emelje (amennyiben alá tudja támasztani)

Bujumburi 2015.01.20. 15:52:23

@Magg.: volt ezze kapcsolatban egy elejtett félmondata a párbaj utáni éjjelen... (tetszik neki E.) ettől függetlenül nagyon bénának tűnt nekem most ez a vallomás :DDDD

Conchobar 2015.01.20. 15:56:06

@Magg.: "Robin rájött, hogy az Edinás szerelmi vonal nyerő tattika lehet?" - Vagy inkább arra jött rá, hogy Laci valóban féltékeny, neki meg Edinára alkalmasint inkább (párbaj)ellenfélként, semmint barátként van szüksége. Mindamellett, hogy hatással lehet Robinra az, ahogyan Edina odaadó nőként viszonyul Lacihoz

mézescsók 2015.01.20. 15:56:43

@Csak ügyesen!: Század- vagy akár ezred másodpercekkel is lehet olimpiát nyerni, de azért meggyőzőbb, nagyobb a különbség. És ez bent is számít - szerintem. Ha valaki 70-30-as párbajt csinál, azt erősebbnek vélik (többen támogatják, népszerűbb, stb.), ritkán kever be, hogy esetleg nem a győztes volt nagyon erős, hanem az ellenfél gyenge.
Ennek a párbajnak az eredményéről NEKEM az jött le, hogy tulajdonképpen egyik lakó sem lopta be magát a nézők kegyeibe. Ellenkező esetben nagyobb lett volna a különbség. Ez a párbaj fontos volt, mert szétrobbantotta a fő konfliktusforrást (nyilván Laci-Edina-Robin szerelmi többese lesz a következő téma, amin majd nyünnyöghetünk), de az a pár tized százalék nem imponáló többség, amire építeni lehet a jövőben, mint szimpátia faktorra.
Dadogós, önképzavaros Zsuzsa helyett nézhetjük a búsképű lovagot, amint éppen színleli a boldog szerelmest.
Ebben a témában nekem ennyi volt, nem több.

Fu Szekh Li 2015.01.20. 15:57:14

@Krétagarbó: Próbáltam szépen megszólítani, hátha akkor válaszol :D
Tényleg érdekelne, hogy ez a nagy löttyös indulat minek szól.

kamilla123 2015.01.20. 15:58:12

@Krétagarbó: hát úgy tűnik, hogy akkor mi soha nem ugyanannak drukkolunk :-) de attól még peace and love :-)

encek 2015.01.20. 15:58:32

@Magg.: Ne haragudj, ezt mire írtad?

Magg. 2015.01.20. 15:59:16

@natalja: hát ez kész. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:00:12

@Magg.: Tegnap is, meg a nyelvemen van meg hasonlók....:)Ha kicsit gondolkodik és azt mondja nem tudom az még nem gáz legalább őszinte.

Magg. 2015.01.20. 16:00:38

@encek: "Azért, mert amit leírtál az mind igaz. "

kamilla123 2015.01.20. 16:01:24

@miciur: egyébként sztem nem. Emlékszel, h amikor Dani betámadta Deniszt, hogy kidobta a csaját élőműsorban, Denisz vagy hatszor megkérdezte, h de Te ezt honnan tudod? Hát valszeg Robintól tudta, aki akkor még nézte a műsort. Amúgy egyszer említette is, h Maci beköltözéséig követte az eseményeket.

Magg. 2015.01.20. 16:02:12

@lukacstoncsi: hát igen, de sztem ő is full gáznak érzi, hogy mekkora magyarnak vallja magát és pont ezt nem tudja.

Ditti82 2015.01.20. 16:03:57

@Bujumburi: Az a haditerv része volt. Azért PVC és Edina nem épp egy fazonú nő.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2015.01.20. 16:04:00

@kamilla123: denisz rögtön maga mesélte beköltözés után, hogy most dobta ki a csaját. azt kérdezte danitól, hogy honnan tudod, hogy mit mondtam pontosan (mert azért nem részletezte).

Conchobar 2015.01.20. 16:06:45

@kamilla123: "Te ezt honnan tudod? Hát valszeg Robintól tudta, aki akkor még nézte a műsort" - Nem. Dennis maga mondta el Lacinak (és Daninak) nem sokkal a beköltözése után, hogy az élőműsorban szakított a nőjével. A hogyanjáról, további körülményekről viszont nem beszélt, a kérdése is erre vonatkozott, nem magára a szakítás tényére

Baresz83 2015.01.20. 16:07:17

@-pkata-: édes istenem, én már előre síííírok! :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 16:08:07

@Magg.: "full gáznak érzi, hogy mekkora magyarnak vallja magát és pont ezt nem tudja."
Honnan veszed, hogy Akkora magyarnak tartja magát, ahogy érteni lehet a kérdésed?
Én egy öfi-ben sem hallottam pl. magyar v. székely himnuszt énekelgetni vagy melldöngetni ezügyben és piros-fehér-zöld pántlikát se látok a hajában... :)

Baresz83 2015.01.20. 16:08:11

@Ditti82: nannná, hogy Dennis :D

rearwindow 2015.01.20. 16:09:39

@mézescsók: nem értem miért vallja be mindenki aki visszajön párbajról, valójában mennyi százalékkal nyert. Én simán bemondtam volna 75%-ot Laci helyében, aztán hadd törjék a buksijukat a többiek :D

Magg. 2015.01.20. 16:10:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pl. amikor beköltözött és Fanni megkérdezte tőle, akkor mondta nagy büszkén.

Fu Szekh Li 2015.01.20. 16:12:14

@Conchobar: Te miért vagy ennyire Zsuzsa ellen? Visszautasított, vagy a pasidat nyúlta le? (azt se tudom, fiú vagy-e vagy lány)

Magg. 2015.01.20. 16:12:45

@rearwindow: de mintha valamelyik bejelentkezésben (a búcsúnál? nem emlékszem pontosan) Liluék említették és mutatták volna a villalakóknak - tán Robin párbajánál.

szmoti 2015.01.20. 16:13:23

@Baresz83: :) az mennyire baj, ha pálinkát olvastam? :D

Krétagarbó 2015.01.20. 16:14:38

@mézescsók: Tegnap ugyanezt a véleményt Fannika pontosan megfogalmazta:

ez a kis különbség azt is mutatja, hogy mindkettő egyformán trágyadomb.

Baresz83 2015.01.20. 16:16:10

@szmoti: azt jelenti, teljesen egészséges vagy! :D :D

encek 2015.01.20. 16:16:47

@Magg.: Nekem Conchobar ezt írta -" Magyarán nemcsak a gyerekedről, hanem önmagadról sem, a combjaidról se, a férfiismerőseidről sem, a kocsijaidról sem raksz fel képet. " Én erre válaszoltam, hogy mind igaz. Szóval nem értem a megjegyzésedet. Valóban nem rakok fel a fészbukra túlságosan személyes dolgokat.

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:16:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én sem érzem a nagy "magyarkodást" Edinától.

@Bujumburi: Nagyon forgatta a szemeit meg idétlen volt.Szerintem nem komoly.Előző este meg Dórival hempergett.Nagy szerelem mi?:-) Vagy valami feladat volt vagy taktika edináék szétrobbantása ellen.Viszont ha az utóbbi elég szar húzás Robintól amilyen jóban voltak eddig.

mézescsók 2015.01.20. 16:18:37

@rearwindow: Mert olyan kis őszinte, tiszta emberkék. Nem taktikáznak. De azért jó elképzelni, ahogy azon törpölnek, úúúúúúrisssssten, mi van ott kint?
@Krétagarbó: És milyen igaza volt!!!!! Csak én nem vagyok olyan frappáns.

Magg. 2015.01.20. 16:18:54

@encek: én arra utaltam, hogy teljesen mind1 mit írsz, ha azt mondod fekete, azt mondja az fehér - és fordítva.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 16:19:58

@Magg.: hát, ez inkább Fannit minősíti, mint Edinát... :)

Ditti82 2015.01.20. 16:20:26

@Baresz83: Pedig ő valenciázott... Kár... :(

Krétagarbó 2015.01.20. 16:20:35

@Magg.: mert Fannika lerománozta. a helyében én is kikértem volna, te nem?

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:20:53

@Magg.: Ezt Edina mondta Zsu-ról bennt hogy a feketéről is bebizonyítja hogy fehér:D

Lehetne egy Megmondtam! gifet kirakni Edináról::-))

encek 2015.01.20. 16:21:48

@Magg.:Így már értem. Nem baj ettől színes ez a fórum. :)

Magg. 2015.01.20. 16:23:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): persze, persze, Fanni egy black hole, de azért az a felhívás (jó, azt nem Edina írta - bár ki tudja) :))) amit Edina mamájának tulajdonítottak és itt is elég nagy vihart kavart, eléggé magyartudatos. :)

2015.01.20. 16:26:50

Robinnak ezzel mi a célja? PVC is bejön neki, meg Dinka is, WTF? Hiba a mátrixban...Ez a tattika már Zsunak sem jött be.

Ditti82 2015.01.20. 16:26:55

@lukacstoncsi: Bele se nézett Edina szemébe. Ezek szerint rosszul hazudik.

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:26:57

@Krétagarbó: Nem volt ott lerománozás csak annyi hogy nem itt születtél vagy micsoda.Még bántó sem volt a kérése.

Magg. 2015.01.20. 16:27:00

@Krétagarbó: Azért én nem egészen így emlékszem, de mindegy is. Nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy egy ember, aki magyarnak vallja magát, nem tudja, ki a "legnagyobb magyar" és ez azért még ezektől az agyhalottaktól is gáz. Szerintem. :)

Csak ügyesen! 2015.01.20. 16:27:07

@Krétagarbó: És a további szoros párbajoknál is ez lesz a végkövetkeztetés? Merth most már azok lesznek (max egy Dani-Dóri nem, meg ha esetleg Robin megy ki, nagyjából bárkivel), Dani-Dennis, Fanni-Edina stb. Meg az eddigi szoros párbajoknál is ez volt a helyzet? Merthogy szerintem nagyon nem.

A szorosság nem a szimpatikusságot jelzi, hanem az erősséget, egymáshoz képest, és tekintve h Zsunak volt már egy 70-es párbaja és azt is pontosan tudják a bentiek, h az elmúlt 3 hét, kifelé is, a négyes balhéjáról szólt, ami nyilván megosztó volt, tehát Zsu aligha volt népszerűtlen, ergo Laci sem az. Ha Lacinak van esze, azt is elhinti h baromi sok szavazat volt, ezt Lilu mondta, igaz, nem emlékszem, h csak az öf elején, vagy már a párbaj alatt is. Ez utóbbi egyébként sokkal jobb fokmérő, mint maga az eredmény. Ez egy fontos párbaj volt.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 16:27:42

@-pkata-: MÁr iskolahétre sem fog telni?

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:27:50

@Ditti82: Azért annyira nem rosszul de Edinának nehezebben tud:)

Ditti82 2015.01.20. 16:28:47

@natalja: Legyen oka megduplázni a kiválasztáson Edinát, aki ezért majd őt hívja ki. Legalábbis ez a terv. Csak aztán akkor mi van, ha ezért Dórit választáná, mert akkor szabad lenne az út Robinhoz (is). :D

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:29:46

@natalja: Én még azt is el tudom képzelni hogy Dórit beavatta ebbe.Ő se csípi.

Magg. 2015.01.20. 16:30:02

@natalja: de Robin úgy gondolhatja, majd Danival együtt kitaktikázzák, hogy lenne a legjobb. :)

Krétagarbó 2015.01.20. 16:30:42

@mézescsók: mi is azon törpölnénk:)) azért tényleg nehéz lehet - főleg egy még teljesen ki sem alakult értékrenddel és önismerettel - úgy létezni, hogy tudod, hogy kamerák tucatja vesz, amit több százezer ember néz nap mint nap és nem is tudod igazán, hogy most helyes az, amit csinálsz vagy nem.

Ditti82 2015.01.20. 16:31:14

@lukacstoncsi: Én nem venném be a sztoriját Edina helyében. Aki persze bekajálja majd, ahogy azt kell.

Conchobar 2015.01.20. 16:31:29

@Fu Szekh Li: "Te miért vagy ennyire Zsuzsa ellen? Visszautasított, vagy a pasidat nyúlta le?" - Ez baromság, egyáltalán nem vagyok Zsuzsa ellen. Nyilván Zsuzsa-fanok ostobái számára ez másképp jön le (még akkor is, ha amúgy olvasta a Zsuzsával szemben megértő kommentjeimet. Ma a is írtam ilyent)

mézescsók 2015.01.20. 16:31:34

@lukacstoncsi: Az állampolgárságára kérdezett rá emlékeim szerint.
@Csak ügyesen!: Bent az egymás közötti erőt, kint a szimpátiát.
Ha választ vársz, csak holnap kapsz szülői értekezlet mián.

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:32:06

@Csak ügyesen!: Szerintem hogy Fanni kikérte idő elött a szépségnapját az a büdzsé nagy részét elvitte:-))) Ezzel nem kalkuláltak.Jött a sok "drága" ember....

Csak ügyesen! 2015.01.20. 16:33:06

@Ditti82: De ebben mi a jó Robinnak? mert ez így a biztos út a kieséshez. Amit én nem bánnék, csak a saját szempontjából nem értem.

rearwindow 2015.01.20. 16:33:43

@Fu Szekh Li: egyértelmű a hozzászólásaiból

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:34:15

@Ditti82: Nem tudjuk a folytatást de ma kiderül.A vicc az hogy még flört se volt köztük csak mikor Robin beköltözött ővele lett Edinka összesorsolva egy éccakára a nyugiban.Ott röhögtek de csak haverkodás volt.

2015.01.20. 16:35:01

@Ditti82: Először szerelmet vall neki, utána megszórja 2 jellel ezzel az indokkal? Ez annyira gyenge és nyögve nyelős, hogy így Robin tuti kint is marad, ha Edina őt vinné. Szar taktika.

@lukacstoncsi: Robin mikor fordult Edina ellen? Edinának ő az egyik bizalmasa. Nem?

Krétagarbó 2015.01.20. 16:35:11

@lukacstoncsi: lehet, hogy nem lerománozta, hanem azt kérdezte tőle, hogy ja, te nem is vagy magyar? Vagy vmi ilyesmi. Erre érzékenyek, érthető okokból. Nehéz abban a közegben őrízni a magyarság tudatot, nyelvet, kultúrát, és most nem azért mondom ezt, hogy uszítsak a románok ellen (vagy vmi ilyesmi), ez mindig így van, egy saját elhatározásból történő külföldre disszidáláskor is...

mézescsók 2015.01.20. 16:36:04

@Krétagarbó: Na, még ezt, mielőtt elkések:
Főleg annak tudatában -egyikőjük sem Vv szűz -, hogy isten tudja, mit adnak le a történésekből és milyen tálalásban. Lehet, hogy vannak leosztott szerepek: te leszel a törtető, te a démon, te a bevállalós, te az összeférhetetlen - ezt önmagában sem könnyű húzni 0/24-ben, de annak tudatában, hogy még manipulálhatnak is az egésszel... Hiába, nem adják könnyen azt a főnyereményt!!!

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:36:38

@-pkata-: Ezt mire írtad?Én a hazudozásról írtam.

Krétagarbó 2015.01.20. 16:36:52

@Magg.: Ja, az gáz, persze.. Mondjuk talán még annyit Edina "védelmére" (és nem azért, mert neki drukkolok, tényleg) hogy ő kint nem magyar történelmet tanul. De persze ennyit akkor is illik tudni...

Magg. 2015.01.20. 16:37:07

@Csak ügyesen!: igen, akárhogy csavarom, sehogy nem tud jól kijönni ebből. Látszik, hogy nem lennék odavaló, nem tudnék ilyen furmányosan taktikázni.
De valószínű, hogy Danival ezt előre megbeszélték, hiszen Dani mondta is, hogy nem mond el mindent Edinának.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 16:37:15

@mézescsók: Igen, szimpátiát, de milyet? Merth ebben nincs értékítélet, lehet ilyen is, meg olyan is. Persze, nekünk nézőknek, mint ahogy azt írtam is, a legfontosabb infó a sok szavazat volt. Nyilván Laci szerencsés volt abból a szempontból, h Edinát és Danit is "képviselte", de nyilván neki is volt sok protest-szavazója, a sok szavazat azonban mindenképp erősséget jelent. Ez ilyen egyszerű :)

csiri bá 2015.01.20. 16:37:17

@lukacstoncsi: dehogy vitte... a szomszéd teszkóban épp akciós volt a műszempilla, a szemfesték meg a head and shoulders, a ruhák meg kölcsön voltak cserébe a termékmegjelenítésért :))

2015.01.20. 16:37:47

@Magg.: Az az igazság, hogy az utóbbi időben csak futtában néztem az öfiket (a mostról), így lehet, hogy lemaradtam valamiről. 12ker Robinnal van most valami bt-ben?

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:39:16

@natalja: Nem fordult még ellen.Nem tudjuk.majd este kiderül vagy feladat vagy taktika.Ha taktika lehet hogy Robinnak ez nem jön jól majd...

Magg. 2015.01.20. 16:39:48

@Krétagarbó: így van, és igazából azért is volt nálam Edina a példa, mert egyrészt nem nagyon értettem, hogy a többiek mit makognak, másrészt meg Edinából pont ennyit azért kinéztem volna, mert máskor meg tök talpraesett válaszokat adott.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 16:40:02

@Ditti82: köszi
@csiri bá: próbálok, csak nincs itt a Robin... :D :p
@Csak ügyesen!: neked akartam írni, hogy nincs tanár, aki vállalja
@lukacstoncsi: bocs, egy sorral feljebb

Krétagarbó 2015.01.20. 16:41:36

@Csak ügyesen!: nyilván nem, de itt most meglepő volt egyrészt a nyertes személye, másrészt a minimális különbség is. Mindenki, itt is és sztem a villában is Zsu nagyobb arányú nyerésére fogadott volna inkább. Ehhez képest, még egy Lacit (aki a leggyengébbnek tűnt neki is, nekünk is) a 3-as brancsból sem tudott legyőzni. Sztem ebből gondolhatta Fanni, hogy vmennyire érdektelen volt mindkét játékos személyes a nézőknek...

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:41:52

@csiri bá: Annyira fukarok hogy szinte minden pia cigi ki van számolva már.Szegények be se tudnak egy jót rúgni, pialopás meg dugdosás van itten.Borból is szerintem a Koccintóst meg a Duhajkodót kapják azt is átöntve:)Nem lepődnék meg már itten semmin....

Conchobar 2015.01.20. 16:43:23

@natalja: "Először szerelmet vall neki, utána megszórja 2 jellel ezzel az indokkal? Ez annyira gyenge és nyögve nyelős, hogy így Robin tuti kint is marad, ha Edina őt vinné" - Nem azzal az indokkal, de nem gyenge az. A mostani párbaj is csak hajszálon múlt. Zsuzsa csábította, meg akarlakozta Lacit, aztán egyszer csak fordult 180 fokot és Laci ellen fordult, Szent Zsuzsa mártír esetében kinek tűnt ez föl (pláne a sok-sok ködösítés, meg 'Laci a nők réme' sikongatása, meg Laci és az Edina+Dani duó összemosása közepette)

Magg. 2015.01.20. 16:43:26

@natalja: igen, ők most a legnagyobb cinkostársak. Olyanokat is megbeszélnek egymással, amiket Edina előtt titokban tartanak (ezt mondjuk csak Dani Robinnak mondott szavaiból lehetett hallani, konkrét összeesküvésre még nem derült fény), folyton kettesben pusmognak.
Dani nem bízik Laciban és talán tart attól, hogy Edina valamit visszamond.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 16:44:09

@natalja: Nem nevezték el ugyan magukat, de de facto igen :) Daninak volt (megint) egy-két nagyképű kijelentése, miszerint Edina sose rugná fel a vele kötött szövetséget, majd nem sokkal később közölte Robinnal, h ő nem mond el Edinának mindent. Robin lett mostanában a szellemi pajtársa. Remélem, koppan majd Dánielünk.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 16:45:06

@Krétagarbó: Jó, hát Fannika nem egy észlény :)

2015.01.20. 16:46:14

@Magg.: "Amúgy a nagy egyetemista, a Danika is segghülye, semmit nem tud."

Kíváncsi leszek 12ker töri tudására. Joghallgatóként a törit rendesen vágnia kellene...

Csak ügyesen! 2015.01.20. 16:47:27

@Csak ügyesen!: Ha meg nem koppan, akkor meg legalább jöjjenek össze :)

Csak ügyesen! 2015.01.20. 16:49:19

@Conchobar: Ez szép és jó, de bátor férfiaink érve nem ez volt, hanem az, h egy nő-férfi párbajról úgyis a férfi jön vissza. Ők ezt a következtést vonták le a párbajból :)

Fu Szekh Li 2015.01.20. 16:50:16

@Conchobar:
Mert a végrendeleten látszik az izzadság és az igyekezet, hogy mindenkinek megpróbált odaszólni
Amúgy meg, Zsuzsa nem egy IQ-bajnok
Még képernyőn át is irritáló személyiség
Ezeket te írtad. Továbbá több hozzászóláson keresztül bizonygattad, hogy Zsuzsának nem is annyira fontos a gyereke, mindezt a Facebook profilja alapján.
Szintén több hozzászóláson keresztül rágódtál a Zsuzsa-Laci afféron, ami a kiesése után már végképp okafogyottá vált. A kommentjeid nagy része vele foglalkozik. Pörögsz itt, mint majom faszán a stanicli, de nem értem miért.
Mi ez a nagy löttyös indulat Zsuzsával kapcsolatban? Magyarázd már el, légy szíves!

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:51:23

@Csak ügyesen!: Danika Robint használja de Robin se hülye.Látta hogy bomlott fel a Bt.a zsu val való ámokfutást meg a Laci kendőlevételét is....Érdekes Robint nem csesztetik, de szerintem kap jelet most.

Conchobar 2015.01.20. 16:52:33

@Csak ügyesen!: "nő-férfi párbajról úgyis a férfi jön vissza. Ők ezt a következtést vonták le a párbajból" - Ők már nem emlékeznek a VV5-re (Kinga-Péter, Vera-alfahím, Eszter-Sádi), se a VV6-ra (Viki-Dávid)

csiri bá 2015.01.20. 16:53:11

@lukacstoncsi: ahogy itt valaki találóan írta: showher só. :))

Ditti82 2015.01.20. 16:54:04

@Csak ügyesen!: Fiú-lány párbajról a fiú jön vissza, Robin pedig csak úgy juthat lányhoz, ha Edina kihívja őt.
@natalja: Edina Laci féltékenysége miatt kivinné Robint.

lukacstoncsi 2015.01.20. 16:54:42

@csiri bá: Még jó hogy nem a HÁDA a ruhaszponzor:-))))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 16:56:31

Nem kell leszólni Edinát! Ő nem tanult magyar történelmet. A magyar iskolákban is az első 2 óra román...irodalom és nyelvtan. A történelmet, és a földrajzot román nyelven tanulják. Sőt a rajz, a torna, és az énekóra is románul folyik. Nem hiszem, hogy a könyvesboltba szaladgálnak az ottani magyarok, hogy történelemkönyveket vásároljanak. Edina még fiatal, és még képezheti magát, hiszen előtte az élet. Akik itt blamálják, egész biztos, hogy Ők sem tudnak Romániáról semmit. Ne ítélj, hogy ne ítéltess! -ennyi-

Csak ügyesen! 2015.01.20. 16:58:23

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Edina négy évig Pesten járt általános iskolába, egyébként.

2015.01.20. 16:58:54

@Csak ügyesen!: Köszi, én is valami ilyesmire emlékeztem. Koppanni fog 12ker, mert Robinnal is rossz lóra tett. Ráadásul most ugyanazt csinálja Edinával, amit Kiskunnak ő nem tudott megbocsátani. Edina Robinnak is kijelentette, hogy neki 12ker a lelki társa, a szövetségese, barátja, mindene. Ehhez képest 12ker nem őszinte (bocs) Edinához. Elvileg Kiskunnal ez volt a problémája, hogy Kiskun nem mondta el őszintén neki a Laci-lamúrt. Ez megint öngól.

@Magg.: Nem bízik benne, de már tarhat is tőle, mert Laci nem fogja 12kernek elfelejteni, hogy párbajra küldte. :D

@Conchobar: Nekem feltűnt. :D Milyen indokkal vinné ki Robin Dinkát?

csiri bá 2015.01.20. 16:59:29

@lukacstoncsi: arra a helyedben nem vennék mérget: www.hadakft.hu/bolt/budapest-xxii-ker-nagytetenyi-ut-37-43/ ott van a szomszédban az is. :DDD

Conchobar 2015.01.20. 17:02:02

@Fu Szekh Li: "Mi ez a nagy löttyös indulat Zsuzsával kapcsolatban?" - Nincsen löttyös indulat. Amit írtam, nem több, mint egyszerű ténymegállapítás (Mert a végrendeleten látszik az izzadság és az igyekezet, hogy mindenkinek megpróbált odaszólni; Amúgy meg, Zsuzsa nem egy IQ-bajnok; Még képernyőn át is irritáló személyiség; Zsuzsa számára nem a gyereke a legfontosabb, legalábbis a párbajáig bezárólag). Nem is akartam másképp írni, mint ténymegállapítás. Egyébként meg te se vagy egy IQ-bajnok, ha azt írtam volna, hogy Zsuzsa egy ostoba nőszemély, aki a gyerekét utálja, akkor feltehetnéd a kérdést, hogy gyűlölködök, miért gyűlölködök

2015.01.20. 17:02:55

@Ditti82: Edina nem merné Robint kivinni. Laciért sem. Ő csak egy hangember. "Mindent megtennék Laciért!"-mondta legutóbb, majd beleegyezett, hogy 12ker elvegye szerelmétől a lilát, nehogy Kiskunnal véletlenül neki (Dinka) kelljen kimenni.
Robint szerintem erősnek tartja. Fannit vinné vagy PVC-t.

Conchobar 2015.01.20. 17:04:53

@natalja: "Milyen indokkal vinné ki Robin Dinkát?" - Zsuzsa milyen indokkal vitte ki Lacit? Amilyent gyártott és amilyent előszedett hozzá. Robin is fog találni, ha keres

Magg. 2015.01.20. 17:07:01

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: ja, de én pl. nem is vallom románnak magam.
Ha Mo-n élő román kisebbségi lennék, azért csak megismerném Románia történelméből, irodalmából a lényeges dolgokat.

Ditti82 2015.01.20. 17:07:36

@natalja: PVC-t gyengébbnek tartja szerintem. És ha megkajálja, hogy tetszik Robinnak, akkor PVC-t simán vetélytársnak tekinti, mint Zsét.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 17:09:27

@natalja: Ja, Robin ezzel csak azt érné el, h oda a jófiú imidzs és Laci meg kiviszi előbb-utóbb, ráadásul sértett félként. Na, az azért bebaszna :D :D

2015.01.20. 17:10:57

@Conchobar: Ez igaz. Kiskun sztorija sem volt jobb, és bele is bukott. DE valóban érdekes, hogy mennyire csak hajszál híján. (Már ha a százalékok megfelelnek a valóságnak.) Bár Robin és Dinka kezdetektől lelki társak voltak, ezért nem lehet összehasonlítani a Laci-Kiskun vonallal. Robintól ez nagyobb árulás lenne...

Mr. Közbiztonság Szilárd 2015.01.20. 17:12:19

"rápusztultál Robinra, és vica verza"
Baromka, ne használj olyan kifejezéseket, amelyeket le sem tudsz írni...

Persze mit lehet várni egy olyan idiótától, aki a magyar szavakat sem tudja helyesen leírni?
(Pl. hogy nyelvtantanárnő egybe, biztató rövid i és hasonlók.)

(Mondjuk jobb helyeken azt, hogy nem próbálkozik írással.)

Ditti82 2015.01.20. 17:13:07

@Csak ügyesen!: Szerintem az már odavan...

rearwindow 2015.01.20. 17:13:49

@Magg.: a tudásvágy nagyon oldschool, ma már más szelek fújnak :) most komolyan, Edinához hasonlítod magad? Szerinted a villalkóknak együttvéve összesen hány könyvük van otthon, ami nem iskolai tankönyv?

2015.01.20. 17:17:11

@Ditti82: Könnyen megeshet, hogy megkajálja. :D Vajon Edinka ezt hogy kezeli majd?

@Csak ügyesen!: Na neeeee, az már túlságosan sok lenne. :D A betört vadember megküzd szerelméért.

Ditti82 2015.01.20. 17:18:31

@natalja: Amilyen butuska szegény, biztos.

Magg. 2015.01.20. 17:21:21

@rearwindow: "Akik itt blamálják, egész biztos, hogy Ők sem tudnak Romániáról semmit. Ne ítélj, hogy ne ítéltess! -ennyi-".
Nem Edinához hasonlítom magam, én csak erre a fenti két mondatra válaszoltam. Azért a tudásvágy sztem nem annyira oldschool. Ismerek csomó tinédzsert, akiknek még van általános műveltsége - igaz, ők nem is költöznének be egy ilyen villába.

Fu Szekh Li 2015.01.20. 17:22:36

@Conchobar:
Zsuzsa nem egy IQ-bajnok
Ez mitől tény? Láttad az IQ tesztjét?
Még képernyőn át is irritáló személyiség
Ez a véleményed, de nem tény.
Zsuzsa számára nem a gyereke a legfontosabb
Ez megint csak a véleményed, amit ráadásul csak egy Facebook profil alapján szűrtél le. Ténynek akkor se lehetne mondani, ha ezt neked kijelentette, vagy ha esetleg te vagy a pszichológusa, és az analízis során erre következtettél.
Ennyit a tényeidről. Véleményt, a látottak alapján történő következtetést nem kéne ténynek nevezni. Ez a te IQ-dról mit mutat?
Apropó: az én IQ tesztemet hol láttad?

csincsilla72 2015.01.20. 17:27:06

@rearwindow: A tudásvágy valóban nem oldschool, de nem véletlen, hogy a bentiek (és sok másik kinti ifjú) nem tud megfelelően konfliktust kezelni. Mindenki hoz otthonról egy megoldási mintát, és megtanul(na) még többet a szépirodalomból. De egy vékony réteget leszámítva elég kevés mai ifjú olvas regényeket, így egy kissé szűk mezsgyén mozog a kérdést illetően.
Persze lehet, hogy tévedek, de nekem ez a tapasztalatom.

csincsilla72 2015.01.20. 17:30:16

A facebook-os jelenlét és aktivitás egyébként mire bizonyíték? Nekem nincs is, nem is hiányzik. A nyaralási fotóimat, családi eseményeket, intim pillanatokat pláne nem tennék fel. Akire tartozik, az úgyis látja, akire nem, az meg ne nézegesse:-)

usim.misu 2015.01.20. 17:34:29

@Magg.: Egyrészt kinek mi a lényeges, másrészt a te logikád mentén a magyar gyerekek sem igazi magyarok hetedik osztályig.

csincsilla72 2015.01.20. 17:40:25

@Magg.: Erre hadd reagáljak én is. A családom egyik oldalról szerb, a másik oldalról szlovák. Én magam ennek már semmi jelentőséget nem tulajdonítok és európainak (nagyzolósabb pillanataimban européernek:-) tartom magam. Őseim történelme és a kultúrája nem játszik különösebben fontos szerepet az életemben. És akkor mi van? Ugyanahhoz a Homo sapiens fajhoz tartozunk mindannyian, nekem csak ez számít.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 17:40:54

Érdekesek ezek a Dani - Robin, éjszakai taktikai megbeszélések. Edina nem árulta el a Dani tervét Lacinak, nem szegte meg a Daninak adott szavát, hogy semmilyen körülmények között nem árulja el Őt...eközben most úgy jött le a fiúk beszélgetéséből, hogy szórják meg Edinát, Robin is tegye rá a dupla jelét, és akkor Edina kiviszi Fannit... Dani lapít, azzal a kifogással, hogy az Ő ideje még nem jött el, mert Ő a Dennisszel kell párbajozzon! Robin pedig Lacira vár, hogy lekerüljön róla a lila kendő. Érdekes a Robin féle vallomása Edinának. Úgy tűnik, hogy Danival robbantani akarnak, és beáldozzák Edinát. Robin az éjjel, még Dórit akarta kinyalni. Én az Edina helyében ezek után kivinném vagy a Danit, vagy a Robint.
velvet.hu/gumicukor/2015/01/19/vv_robin_majdnem_kinyalta_dorit/

csincsilla72 2015.01.20. 17:48:58

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: hát, ez a taktika lényege:-) Végre játék is van, nem csak üvöltözés meg nyígás. Edina megszórása logikus, Robin biztosan kinn hagyná, talán Kazal is.

Magg. 2015.01.20. 17:50:14

@usim.misu: @csincsilla72:
Kicsit most már túlkombináljátok és egyikőtök példája sem jó.
Egyrészt Edina nem 13 éves és ha jól értem, Csincsilla sem szerb-szlováknak vallja magát - ellentétben Edinával, aki magyarnak tartja magát. Ennyi. Pont.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 17:51:55

@csincsilla72: carul. csorog az orrom egyfolytában. rohadtul unom :(

csincsilla72 2015.01.20. 17:52:53

@Magg.: Ha annak tartanám magam, az sem változtatna semmin, mert akkor sem izgatna. De igazad van, ennyi. Pont.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 17:52:58

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Igen, de ehhez kellene az is, h Dóri-Dennis-Fanni hármasból is legalább ketten rakjanak Edinára, de Dóri és Fanni miért tenné, hülyék lennének magukat odavetni. Fanni, Dóri inkább Danira raknak szerintem, lehet h Dennis is, ha bevállalja a párbajt (kackac), és még Laci is kérdőjeles, bár ő inkább Dórira, mivel most úgysem viheti ki Danit.

csiri bá 2015.01.20. 17:54:11

@-pkata-: tartsd felfelé a fejed, akkor nem csorog... igaz, úgy meg beleesik az eső. :))
(azért persze mielőbbi jobbulást)

csincsilla72 2015.01.20. 17:56:12

@-pkata-: Kitartás, másfél hónap és itt a tavasz!:-)
Miért nem használsz orrcseppet? Az segítene.

Krétagarbó 2015.01.20. 17:56:39

@Csak ügyesen!: Igen? Olyan régóta él itt, vagy közben visszaköltözött? Érdekes, hogy ehhez képest erősen megmaradt a tájszólása. Ilyen fiatalon még általában elkopik, ha kikerül az ember az eredeti környezetéből...

Kandabula 2015.01.20. 17:57:16

Nekem mindegy mi fog történni, de ezt a mocskos szájú köpködőst minél előbb kirakni!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 17:59:21

@csincsilla72: Akkor még az is folyna az orromból. :) De a szemem is könnyezik már. Folyton sírok :) Most iszok mindjárt egy dupla aszpirint. Azt mondta az üzemorvos, ha bírja a gyomrom, kettőt szedjek.

Fu Szekh Li 2015.01.20. 17:59:37

De hová tűnt Conchobar? :D

csincsilla72 2015.01.20. 18:00:12

@Kandabula: Ha Danival megy, minden Danival szembeni ellenérzésem dacára inkább Danira szavazok. A Láma reinkarnációja (hehe, Kazalnak hívtuk azt is, emlékeztek?:-) húzzon a pitsába haza.

Kandabula 2015.01.20. 18:00:25

Egyébként ez a csapat elég unalmas. Olyan feladatokat kellene adni, hogy rájöjjenek a lényegre: egy valaki fog csak győzni, és a régi mondás: "gladiátor, ne barátkozz gladiátorokkal!"

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 18:00:31

@csiri bá: szerencsére a tető még nem ázik be... de inkább kifelé follyon, mint befelé...

Csak ügyesen! 2015.01.20. 18:01:11

@Krétagarbó: Írtam, h négy évet laktak itt, visszaköltöztek, nem most volt, tessék a hiteles forrás :)

www.life.hu/bulvar/20141202-vv-edina-budapesten-a-luxusbortontol-par-szaz-meterre-jart-iskolaba.html

csincsilla72 2015.01.20. 18:01:49

@-pkata-: vannak érszűkítő hatású orrcseppek, mint pl. a Novorin. Na az megállítja az orrfolyást. És a trükk az, hogy hátrahajtott fejjel kell csepegtetni és picit várni, míg felszívódik. Mondom: csepegtetni, nem önteni:-)

Kandabula 2015.01.20. 18:02:27

Szóval össze kellene ugrasztani mindenkit mindenkivel. Hogy pezsegjen...

Krétagarbó 2015.01.20. 18:03:13

@csincsilla72: Ilyen szempontból az online világ elég "káros". Én magamon is észreveszem, hogy mennyivel kevesebbet olvasok szépirodalmat. Gépen pedig azt nem fogok, nekem interneten inkább rövidebb posztok, blogok olvasása a max...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 18:04:15

@csincsilla72: de mit segít az érszűkítő az orrfolyáson? :) nem az orrom vérzik :)

csincsilla72 2015.01.20. 18:06:06

@Krétagarbó: ez így van sajnos. Nálam általában este vagy vasárnap délután van ilyesmire idő, ha szakítok rá, illetve szabi alatt. Na, akkor falom a könyveket. Vettem egy e-book-olvasót, az egy töltéssel 2 hétig bírja, feltöltök rá egy rakás könyvet és azzal nyaralok.
Majd ha vége lesz a VV-nek, többi időm lesz:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 18:06:58

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Az RTLL által csepegtetett fél, negyed, vagy esetleg töredék információk alapján állítottok fel itt a fórumon egy csomóan határozott és "megalapozott" következtetéseket, és hergelitek magatokat, valamint egymást.... Lesújtó.... :-(

csincsilla72 2015.01.20. 18:07:42

@-pkata-: nemcsak az erek húzódnak össze, hanem a mirigyek váladéktermelése és kiválasztása is csökken. Kapíse?:-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 18:11:19

@csincsilla72: hát, akkor majd holnap szerzek azt is. ma már ki nem teszem a lábam itthonról. Holnap meg mindenképpen mennem kell a dokihoz. Valszeg antibiotikumot ad. Azt mondta, hogy ha nem javul, akkor muszáj lesz. :(

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 18:13:03

Minden Való Világot láttam, megnéztem utána a Belevalót is....tanulmányozás szempontjából. A Hogy Voltokat is évek óta olvasom. Nagy kedvencem volt a Hódos Hajni, aki nem engedte volna meg azt a stílust, ami itt a kommentelők között megy. Akadt néha aki átlépte a határt, de abban a pillanatban kitiltotta. Olyan volt itt a társalgás mint egy haveri körben. Rengeteg humoros beírás volt, jókat lehetett nevetni. Nem mocskolt senki senkit, pedig mindenki másnak szurkolt, de tiszteletben tartották a másik véleményét, és a sajátjukat soha nem erőltették a másikra. Egyszóval tényleg szórakoztató volt ide jönni és olvasgatni. Most csak azért jelentkeztem be, mert látom a régiek közül, alig vannak néhányan...gondolom nem szeretik az itt uralkodó hangnemet. Nem lehetne kicsit változtatni? Hiszen a stílus maga az ember. Akik itt megszólják a játékosokat, a hozzászólókat ... abban az ordonáré hangnemben, mivel különbek azoknál?...nem lehetne kulturáltabban megbeszélni, véleményt cserélni? Szerintem felesleges az indulat, a fröcsögés, meg a sok névváltoztatás! Figyeltem, hogy van aki 2 - 3 néven is ír...meg saját magával beszélget. Ez annyira gyerekes. Komoly felnőtt emberek nem viselkednek így. Ők csak azért jönnek ide, hogy elrontsák a mások beszélgetését, belerondítsanak a hangulatukba. Kár, mert lehetne olyan humoros itt minden, amilyen régen volt. Sokkal jobban érezné magát mindenki. -ennyi-

Krétagarbó 2015.01.20. 18:14:55

@-pkata-: jobbulást! már tegnap is akartam, csak aztán elmaradt valahogy. szedd a D vitamint, az jó ilyenkor. meg amit soror is ajánlott, a sós öblögetés, legjobb himalája sóval, ne tegyél bele sokat, 2,5 deci vÍzbe max. egy evőkanállal, úgy nem annyira rossz. régebben én semtudtam használni, mert túl sok sót tettem mindig a vízbe, és csak öklendeztem tőle, de ha eltalálod a még elviselhető arányt, jól kipucolja a torkot, garatot...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 18:17:25

@Csak ügyesen!: Daninak kellett Edina, mert csak Ő maradt mellette. Szerintem Dani, még Edinától is tart, azért szeretné kirakni most. Nem hiszem, hogy a többiek belemennek. Inkább Danit tennék ki.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 18:18:10

@Krétagarbó: Sztem ez a szépirodalomra való erőltetett hivatkozás kicsit álszent dolog. Megváltozott a világ, régebben az emberek könyvekből tájékozódtak és szórakoztak (XIX. század, és XX. század első kétharmada), később a televízióból (XX. század utolsó harmada), ma pedig már leginkább az internetről (a könyv és a tévé is háttérben szorul). A lexikai tudást felmérő kérdéseknél is úgy lehetne a leginkább összehasonlítani a szereplők tudását, hogy ugyanazokat a kérdéseket teszik fel szeparáltan mindenkinek. Most irányított bevágások alapján bőszen minősítünk mindenkit. Én ezt a hozzáállást nem minősíteném, de újabban elment a kedvem a hozzászólásoktól... :-(

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 18:21:06

@Csak ügyesen!: Köszönöm szépen... akkor biztos nem tanulta. Még nagyon kicsi volt.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 18:22:59

@Krétagarbó: köszi, szedem a D-t. :) (Barátnőm ezen röhögött, mert a pasi, aki tetszik nekem, D-betűs, és csak D-nek hívjuk. Azt mondja, hogy Csincsilla tud valamit.... :D )

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 18:23:32

@Csak ügyesen!: Remélem igazad lesz! Dani megérdemelne egy párbajt...az nem érdekel, hogy vissza jön - e? Csak egy kicsit taktikázzon már saját magának is! :)

Ditti82 2015.01.20. 18:26:17

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: D+R valamelyik iccaka még azt taglalták, hogy lánnyal kell párbajozzanak, mert akkor jönnek vissza tutira... Dennist és Lacit gyávák bevállalni.

Krétagarbó 2015.01.20. 18:27:14

@csincsilla72: nekem is több lesz:)
én még nem vettem olvasót, csak gondolkozom rajta. szeretem a könyveket, és sajnálnám kicsit, hogy teljesen leszokom a papírról. de nagyon csábító a gép:)))

Csak ügyesen! 2015.01.20. 18:27:58

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Perszehogy tart. Dani azért nem hülye, nyilván lejött neki, ha az a Laci, akit úgy gondolt h simán ki fog esni Zsu ellen, és egyébként is sorozatban követett el olyan Villavétkeket, amiért ki szokták rakni az egyszeri játékost a játékból, akkor az azt jelenti, h az Edina-Laci kettős, mint pár, vagy minek is hívjuk ezt, együtt viszont erős lehet kinn. Tehát, meg kell őket gyengíteni. Valszeg inkább ez lehet az oka Robin mostani akciójának is.

Krétagarbó 2015.01.20. 18:28:44

@VV Erőlegény: ritkán vagy. hahó! :)
Dani még a kedvenc? Kivi lennék a véleményedre róla.

kiingattak 2015.01.20. 18:32:15

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Be kell szólnom. Romániában nem román az első két óra. Nem tanulják az éneket, rajzot stb. románul és nem minden évfolyamon tanulják a történelmet és földrajzot románul. A magyar iskolákban általában magyar nemzetiségű tanár tanítja a történelmet és csepegtet magyar történelmi adatokat is, még akkor is ha ez nincs a tantervben. Ahonnan Edina származik a magyar érettségiző fiatalok nagyon nagy százaléka egyáltalán, vagy csak keveset tud románul. Hidd el nekem, a környéken nőttem fel és most Székelyföldről származó diákokat is tanítok. Bonyolult ez

Krétagarbó 2015.01.20. 18:34:08

@VV Erőlegény: nem a lexikai tudáson volt a lényeg. A szépirodalom olvasásának hiánya nem is a lexikai tudás hiányát idézi elsősorban, hanem a kifejezőkészség, a fantázia és a probléma megoldó képesség hiányát. A gyerekeknek is azért olvasunk mesét, hogy fejlődjenek ezek a képességeik. (a szórakoztatáson túl persze:)

Krétagarbó 2015.01.20. 18:35:08

@-pkata-: Mint a szex és new yorkban BIG? :)))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 18:36:13

@csincsilla72: Szerintem is az a jó, ha játszanak.... Nem tudom, hogy a T. Szerkesztők közül olvassa - e valaki a kommenteket, de volna egy kérésem : - Szíveskedjenek a riportszobában levő karosszéket kicserélni egy sima háttámlás székre!!!!! Kíváncsi lennék, hogy akkor Dennisz hova rakná fel a lábát. Annyira gusztustalan ahogy ül, és egyáltalán nem hasonlít Aurélióra, pedig nagyon szeretne! Amikor megszólal, mindig elröhögöm magam. Olyan szánalmasan nyekeregve beszél...pedig Ő egy meglett férfi. Azt nem értem, hogy a többiek miért tették az első helyre, miért hiszik a legerősebbnek?...amiért " nagy micsodája van" neki?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 18:36:42

@Krétagarbó: kb :) de van, hogy csak CA (Cute ass = cukisegg)

Krétagarbó 2015.01.20. 18:42:00

@kiingattak: mondjuk az igaz, hogy Gyimesben -ahova szoktunk járni - a kisebb falvakban nem nagyon tudnak románul, csak magyarul, de nagyobb városokban, illetve a partiumi részeken kivétel nélkül tudnak mindkét nyelven tökéletesen.
A magyar iskolákkal kapcsolatban azt tapasztaltam családon belül, hogy nem túl erősek. Ha vki azt akarta, hogy a gyereke továbbtanuljon a felsőoktatásban, akkor inkább román iskolába iratta. (Ez lehet, hogy csak az én egyéni tapasztalatom, és nagy általánosságban nincs így, nem tudom.)
Viszont anyósom nekem azt mondta (ők ott járták magyar iskolában, és a gyerekei is ott kezdték), hogy románul tanultak román történelmet. Igaz, ez még 1989 előtt volt.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 18:42:24

@VV Erőlegény: Tévedsz! Én egyáltalán nem hergelem magam, nincs favoritom...nyerjen a jobb!! Olvasd el amit írtam az előbb, éppen a hangnem nem tetszik ami itt van, és megkértem mindenkit, hogy lehetne más hangnemben beszélni, sokkal kultúráltabban! Régen nem ilyen volt, de amint látom a régiek közül alig vannak néhányan.:((((

kiingattak 2015.01.20. 18:43:31

Ma büntetős kedvemben vagyok és ha olvasnak a szerkik lenne egy-két javaslatom. Ahányszor kimondja Edina az örökbecsű IGAZAM Volt kifejezést meg kellene nézzen egy részletet Laci rá vonatkozó minősítéseiből illetve a Laci Zsú kapcsolatból.
Fannikát káromkodásai illetve Pöcke említésekor kenessék be rizsporral. Dennis farokmarkolászásainak bűntetése Godzilla számüzetése legyen a szponzortermékbe. Amennyiben Dóri a Ki vagy te? kérdést intézi valamelyik társához a büntetése legyen egy igazság megosztása szakmai múltjából.

kiingattak 2015.01.20. 18:46:00

@Krétagarbó: Nagyon jó magyar iskolák vannak. Sajnos sok szülőben ez a hamis kép él, mint amit lejrtál és ezért sok magyar kisgyermek már az ovodai tanulmányait is románul végzi. És ennek a következményeit nem kell leirnom.

kiingattak 2015.01.20. 18:47:00

@Krétagarbó: Még egyetemet és doktorit is lehet végezni magyarul

kiingattak 2015.01.20. 18:52:18

@-pkata-: Akkor ötleteljünk még. Én a betegségedre a fokhagymát ajánlom mézzel keverve. Segíteni szokott. Vagy azért mert annyira rossz, hogy inkább meggyógyulsz mintsem még ennél belőle, vagy tényleg hat.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 18:54:28

@kiingattak: :D jajjj, már ezt olvasva is.... brrrr :))

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 18:54:35

@Csak ügyesen!: Nekem az tűnt fel, hogy Robin - t is olyan nagyra tartják. Emlékezz vissza, amikor ide oda állt a Vikcsu párbajnál! Aztán azt mondta, hogy Őt az anyukája egyedül nevelte... Amikor volt a párbaja az Ádámmal és nyert, a Belevalóban Aurélió volt a műsorvezető...és ott volt a két apuka vendégként... az Ádámé és a Robin nevelőapja...nagyon is normálisan beszélt, sőt azt mondta, hogy Robinnak az ilyen nők mint Nóri nem jönnek be, elmenne mellette az utcán, nem érdekelné. Au, megkérdezte, hogy mit szólnának ha Robin haza vinné Dórit? Azt válaszolta, hogy megvendégelnék, de ez nem történik meg, mert Robin a hosszú fekete hajú, vékony lányokat szereti, és utálja a szilikont. Csodálkozom, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy Robin hazudott arról, hogy egyedül él az anyukájával. Vissza lehet nézni a Belevalót...2015. 01. 06 -án volt a riport. Hazudott. Ja, és Robin nem lakik otthon, egyedül él.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 18:56:52

@Ditti82: Ááááá, ez hülyeség. Nem aszerint szavaznak, hogy lány vagy fiú. Ki a szimpatikusabb, az dönt. A végén majd Dani eltaktikázza magát.:)

Krétagarbó 2015.01.20. 18:56:57

@kiingattak: most már biztos több a lehetőség, én a '89 előtti helyzetről hallottam csak, az is egy határmenti kisvárosból. Ott nem hiszem, hogy válogatni lehetett az iskolák között, volt egy adott magyar iskola, meg a többi román.

Krétagarbó 2015.01.20. 18:57:40

@kiingattak: még egy kis gyömbért is reszelnék bele, és akkor tuti a hatás:)

kiingattak 2015.01.20. 19:00:02

@Krétagarbó: Ez most sem jobb. Nagyvárosi iskolákról beszéltem. Bár én a Ceausescu érában végeztem de még akkor is lehetett magyarul tanulni, sőt a történelmet és földrajzot is magyarul tanultam. De ne offoljunk, mert megárt

Krétagarbó 2015.01.20. 19:00:46

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: ez nekem is anno feltűnt, kérdésre válaszolva Robin nevelőapja elmondta, hogy 15 éve él együtt Robin anyjával. Tehát bőven nevelte ő is Robint.
Sztem egyébként Robinnak a külseje miatt is elnézünk (igen, én is) több mindent, mint esetleg azt egy másik, kevésbé megáldott játékosnál nem tesszük.

kiingattak 2015.01.20. 19:01:14

@Krétagarbó: Úgy sem rossz. Sőt. És igazam van.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 19:02:02

@Csak ügyesen!: Robin megmondta, hogy ....nem csinál semmit, csak figyel. Ide - oda csapódik. Amennyiben átveri Danit... jól teszi. Úgy látom, hogy Dani sem korrekt Edinával. most a nagy szervezkedésből kihagyták, sőt Őt akarják kiválasztani.... Biztos rábeszélik Dórit, meg lehet Fanniékat is.

egyemakisszíved 2015.01.20. 19:03:40

Én a VV szerkesztőit nézném meg, mikor műveltségi kérdésekre válaszolnak. Mindenki kaphat olyat, hogy csak forgatja a szemeit és jobbnak látja, ha nem szólal meg. Nem szeretem, hogy mindig be akarják égetni szegény villalakókat.

kiingattak 2015.01.20. 19:04:52

@Krétagarbó: Robin jól játszik csak néha csoda, hogy látszik. Értelmes srác. Szerintem még a Fanni értelmes, aki nagyon tud provokálni csak kissé impulzív. Annyira látszik rajta, hogy megjátsza magát. Kiingáz ő még néhány embert a villából.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 19:07:10

@egyemakisszíved: Tuti ki tudnék cseszni velük pár művtöris kérdéssel :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 19:08:55

@Krétagarbó: Nálad a pont! Helytől függően, ment az oktatás. Nem vitatkozom senkivel, mert pontosan tudom, hogy a történelmet románul tanulták. Ezzel ezt a témát részemről le is zárom, mivel nem tartozik a VV7 eseményeihez...csak megjegyeztem, hogy nem kell elvárni tőle, hogy ismerje a magyar történelmet. Lehet, hogy most elszégyellte magát, és belenéz a történelemkönyvekbe.

kiingattak 2015.01.20. 19:10:55

@-pkata-: Ott a villában szerintem még azt is elfelejtik amit tudtak. Kutatások (nem brit kutatók) igazolják, hogy a nyári hónapokban a diákok intelekktuális teljesítménye csökken, még olyan feltételek mellett is, hhogy nincsenek elzárva semmitől.

Krétagarbó 2015.01.20. 19:11:34

@kiingattak: Fannin meglepődtem vasárnap, hogy Laci nevét mondta a párbaj végén, amikor még nem lehetett tudni, hogy ki megy vissza végül.

Fu Szekh Li 2015.01.20. 19:12:16

@-pkata-: Valamikor ősszel elraktam néhány habanerot egy üveg vodkába. Na az kitisztítana :D

kismalacka 2015.01.20. 19:12:30

@Krétagarbó: Azért Robin tud néha olyan hannibállekteresen nézni...jujj akkor vérfagyasztó...:)

bigél 2015.01.20. 19:12:41

e @kiingattak: nagyon jó!!!! támogatom az ötletet.

Krétagarbó 2015.01.20. 19:13:18

@kiingattak: az az "ülepedési" időszak, a nem brit kutatók másik fele szerint:)))

Krétagarbó 2015.01.20. 19:13:59

@Fu Szekh Li: igaz, kicsit menne utána a hasa és fájdalmasan:)

Krétagarbó 2015.01.20. 19:14:39

@kismalacka: az is tud izgató lenni:))) Már aki szereti a horrort...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 19:14:57

@kiingattak: de nem is a villalakókra írtuk, hanem a VV szerkesztőkre, hogy nekik is fel lehet tenni olyan kérdést, amire nem tudnak válaszolni.

bigél 2015.01.20. 19:15:43

@Krétagarbó:
az egy okos húzás volt: így Lacinak tett egy szívességet, "benyalta" kicsit magát, ha mégis Zsú ment volna vissza, akkor meg ez se nem oszt, se nem szoroz, volt már több is Fanni rovásán Zsúval szemben

kismalacka 2015.01.20. 19:15:54

@Krétagarbó: jaja...meg a véres kést :)))

kiingattak 2015.01.20. 19:16:31

@Krétagarbó: Ez az. És még sok minden. Tulajdonképpen a nagy szexuális összejöveteleiből sem láttunk semmit csak amennyit elmesélt. És akkor mindig lehet látni rajta, hogy füllent. Van jó könyv a témában Leleplezett érzelmek. Ekman

kiingattak 2015.01.20. 19:18:10

@-pkata-: Értettem én. Csak olyan szállnak a gondolataim tipus vagyok.

bigél 2015.01.20. 19:18:15

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:
" meg a sok névváltoztatás! Figyeltem, hogy van aki 2 - 3 néven is ír." - jelen! igaz egyszerre csak egy néven, de előszeretettel változtatom a nevem a hangulatom függvényében
gyerekes vagyok, vállalom, de szórakoztat :D :D :D

(azt viszont én nem vettem észre, hogy valaki egyszerre 3 néven lenne jelen, de amúgy nem mindegy? )

Fu Szekh Li 2015.01.20. 19:18:56

@Krétagarbó: Nekem nem megy. Igaz én már hozzászoktam :D Nem kell belőle túl sok.

kiingattak 2015.01.20. 19:19:04

@Krétagarbó: Legyen úgy. De nem az. Amit nem használunk az kopik.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 19:19:11

@Krétagarbó: Örülök, hogy láttad. Tehát akkor nem igaz, hogy Robinnak nem volt "Apakép"
Nem értem, hogy minek hazudoznak össze-vissza? Igaz, nem tudhatta, hogy a nevelőapját behívják a Belevalóba? Őszintén megmondom, hogy amikor felteszi a kapucnit, és olyan felakadt szemekkel néz, nagyon furcsa az egész fiú. Mindig rossz érzésem van tőle. Amúgy semmi bajom vele, csak olyankor taszít. Most meg a Danival való szervezkedés, hát jót nevetnék rajtuk, ha mindketten megszívnák! Méghogy lánnyal mennek ki, mert akkor Ők mennek vissza... kész röhej.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 19:20:46

@Krétagarbó: Megmondta, hogy utálja mind a kettőt...csak Zsút kicsit jobban. Na meg féltette Denniszt tőle.

Fu Szekh Li 2015.01.20. 19:21:12

@-pkata-: Ott van a hűtőmben, még van legalább fél liter belőle.

Ditti82 2015.01.20. 19:24:06

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: "Robin a hosszú fekete hajú, vékony lányokat szereti, és utálja a szilikont" Akkor ezért maradt neki Edina. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 19:26:03

@Fu Szekh Li: vedd, ki hogy szobahőmérsékletű legyen :)

Fu Szekh Li 2015.01.20. 19:28:23

@-pkata-: Ne kifogásokat keress, hanem küldd a címet :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 19:33:11

@Krétagarbó: Természetesen még mindig kedvenc, és mindig is kedvenc lesz, mert ő benn sztem a legjobb játékos. Hibázgat is nem mondom, de nem rossz indulatú. Nekem bejön a humora, taktikázik (mint ahogy a többiek is), csak azokból keveset, vagy kevesebbet látunk mostanában az on-line-on. Én megértettem a Zsuval kapcsolatos érzéseit is, ezzel együtt Zsut sem piszkálom, megértem őt is. Egyszerűen ez a szövetség nem jött össze köztük a játék szinten, pedig egy kicsivel nagyobb önfegyelem mellett lazán vadászhatták volna le az egész társaságot a villában egyenként, bár ezt mondjuk a szerkik úgysem hagyták volna sztem. Így a nehezebb út felé sodródott, melyben látszólag néha ellentmondásba kerül saját magával is, mivel pragmatikusan játszik és nem érzelemből (különösen így, hogy Zsu már nincs a villában). Edinával a szoros szövetsége biztos, hogy addig fennmarad, amíg Edina is fenntartja ezt vele. Mivel Edinának van egy másik szövetségese is (Laci személyében), így neki is kell egy másik (Robin, akivel egyébként a kezdetek óta jóban van), ha valahogy mégis valami nem várt fejlemény fog bekövetkezni. Amúgy nekem nagyon hiányzik néhány számomra szimpatikus kommentelő, akikkel értelmesen lehetne beszélgetni, mint Haplo, Sigmund Frajd, Montesenuma. Olvasgatom a kommenteket, de most kicsit riaszt ez a fórum. A villában kisebb a gyűlölködés. Jelenleg nem igen tudok többet elmondani, inkább figyelem tovább az eseményeket a villában.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 19:34:24

@egyemakisszíved: Pontosan...arról nem is beszélve, hogy van aki leblokkol, és nem jut eszébe semmi. Mindenkivel előfordulhat, még olyankor is amikor tudja. Persze, előfordul az is, hogy fogalma sincs semmiről.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 19:36:44

@Ditti82: Nem hiszem. Edina "hótt" szerelmes a Laciba. Nem hinném, hogy lecserélné.:)

kismalacka 2015.01.20. 19:38:36

Hol lehet megnézni az esti összefoglalókat?? Nem tudok tv-t nézni és a vv oldalon az összefoglalónál csak Dennis Homo erectusa van :(

kiingattak 2015.01.20. 19:41:19

@VV Erőlegény: Igazad van. Érdekes, hogy mi éljük megszokott életünket, kukkolunk és mégis olyan indulatok meg minősítések születnek. Én mindenkiben, a villalakókban tudok felfedezni jót és arra próbálok fókuszálni, hogy miért játsza azt a szerepet amit játszik. Például Fannika, a beköltözéskor másodhegedűsnek tartotta magát, úgy vélte mindenkinek Dóri teszik és erre átment egy csak deklarativ de nem biztos, hogy procedurális sex istennőbe.

Krétagarbó 2015.01.20. 19:42:03

@VV Erőlegény: köszi:) Szerintem a többi kommentelő, akiket megneveztél, is jönnek, ha van idejük.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 19:42:24

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: "azt nem értem, hogy a többiek miért tették az első helyre, miért hiszik a legerősebbnek?...amiért " nagy micsodája van" neki?"

Hát ja... mert szó szerint veszik a mondást, hogy az erősebb kutya baszik. :D

zümzümke 2015.01.20. 19:46:43

@kiingattak: @NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: az tuti, hogy a Debreceni Egyetem (volt KLTE) Szociológia Tanszékének több remek tanára is kijárt Nagyváradra tanítani (legalábbis 2001-ben még igen) :)
@Krétagarbó: nekem tetszik az a kisfiú :D
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mindig tudtam, hogy egy kicsit gonosz vagy :D
@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): a kettővel ezelőtti szériában a végefelé azzal szórakoztam, hogy lekoppincsoltam a törzstagok nickjét és avatarját és ezeket ötpercenként váltogatva kommenteltem baromságokat :D Nosce, Ő-szinte, meg még páran lehet, emlékeznek is rá :) de akkor olyan volt a hangulat a blogon, hogy simán lehetett, nem harapta át senki a másik torkát :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 19:49:33

@Fu Szekh Li: :) orrvérzésre is jó? mert épp azzal küzdök :)

kamilla123 2015.01.20. 19:51:18

@Spitzbauer: jaj de jó, h megint írtál:-)igen, sztem is Viki írta amúgy a levelet. Zsu meg a kiesése után is nagyon korrekt volt. A Blikk-ben kérdezték Fanniról és azt mondta, hogy nem akarja bántani, bántja ő saját magát eleget. Hihetetlen jólelkű ez a nőci, örülök, h kiesett, így már élvezem a műsort, nem kell miatta idegeskednem :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 19:51:48

@zümzümke: ne hizelegj! :D

Amúgy te se panaszkodhatsz, mert arra én is emlékszem, és hogy sose tudtam, hogy ki, kicsoda éppen... :D

kiingattak 2015.01.20. 19:52:00

@VV Erőlegény: Dennis. Érdekes eset. Látta Aureliot és majmolná, de néha mégsem. Ebben mi a rossz. Mindnyájan pédákból, ideálokból tanulunk, ami sikeres és tetszik nekünk megpróbáljuk leutánozni. Edina szegénykém ahonnan jön a lételem az önigazolás és kitörési vágy. És ott a sex tényleg tabu, szükséges rossz a nők számára legalábbis nagyon nagy százalékban. És bszerintem Edinának nagyon kevés székely szavazója lesz, aki nézi is a műsort. Az összetartás nevében szavaznának rá, de ha látják is ... nem hiszem. A férfiak biztosan nem. Laci szerintem egy kreatív srác, aki menő akar lenni (a tetoválások), de a viselkedésében, érzéseiben nem az. Lenézi villatársait, pedig ő is az. Nekem nagyon szerethető. Robin játéka a racionalitásra alapszik. Azért is vitte ki Ádámot szerintem - legkisebb kockázat, legnagyobb haszon. Dani kisfiú, úgy néz ki mintha ő lenne az ész de szerintem inkább érzelemvezérelt. Dóri érzelmesen racionális.

kiingattak 2015.01.20. 19:53:35

@zümzümke: Kolozsváron is lehet magyarul tanulni az egyetemen. Nagyon sok magyarországi egyetemista tanul itt.

zümzümke 2015.01.20. 19:54:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én meg arra, hogy mi volt az eredeti nickem :D

kiingattak 2015.01.20. 19:56:14

@-pkata-: Kata kata. Te beteg akarsz lenni. Fejben dől el.

zümzümke 2015.01.20. 19:56:43

@kiingattak: oda (pontosabban Tordára) megyünk húsvétkor. A kollegáim kiröhögtek,mert rendeltem egy kezdőknek szánt román nyelvkönyvet. Mondták, hogy ott mindenki tud magyarul. Én meg, hogy a lengyelek is tudnak oroszul, csak néha nem akarják érteni ;) én meg ha rázummolok valamire, akkor nagyon, úgyhogy nyelvkönyv marad :)

Fu Szekh Li 2015.01.20. 19:59:06

@-pkata-: Lemondtam a címedről, pedig csendben reménykedtem :) Orrvérzésre még nem használtam.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 19:59:16

@kiingattak: akar a franc. lottómilliomos inkább... :)

kiingattak 2015.01.20. 19:59:27

@zümzümke: Torda az kétesélyes. Most már nagyon kevés a magyar. De az üzletekben van egy zöld kis tábla, ezen írja, ha beszélnek magyarul.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 19:59:37

Fanni simán megnyerhette volna a játékot, bírom is Őt néha....de a nyereményt nem érdemli meg. Engem kimondottan taszít a káromkodása. Egy nő így nem viselkedhet. Dóriban azt nem bírom, hogy seggrészegre leissza magát minden alkalommal, és ordítva köpköd, meg mindenkit lesmárol. Még Macit is amikor bent volt. Teljesen kifordul magából.... Danit nagyon bírom amikor ittasan táncol...olyan mintha rongylába lenne. Haláli olyankor a srác, nagyon tetszik.:) Azt hiányoltam,hogy a párbaj előtti bulis estén az Edina, Laci táncot nem mutatták. Nagyon szuper volt, tanítani lehetne! Nem vagyok oda a Laciért, de nagyon jók voltak együtt. Nem néztem volna ki belőle annyi érzelmet, amilyen "vadember." :)

kiingattak 2015.01.20. 20:00:58

@-pkata-: Kata Kata. Magadba higgy és ne a lottómilliókba. Az jön-megy. De te maradsz magadnak.

kiingattak 2015.01.20. 20:02:13

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Még Macit is???? Ez is minősítés. A Laci Edina tánc fergeteges volt.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 20:02:57

@Ditti82: Nem hinném. Edina vak, meg süket olyan szerelmes. Valamelyik nap lesz villapárbaj. A két hím megvív Edináért.:) Ki nem mehetnek a lila kendő miatt...

zümzümke 2015.01.20. 20:05:56

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: én nem vagyok egy Dóri-fan, de megpróbálom más oldalról nézni a dolgot: milyen boldogtalannak kell ahhoz lenni, hogy állandóan innia kell a jó hangulathoz és milyen szeretetéhesnek ahhoz, hogy bárkit lesmároljon. :/
@kiingattak: (kösz az infót! :) )

kiingattak 2015.01.20. 20:06:16

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: A káromkodás engem is taszít. Mondjuk az én szememben egy férfit sem tesz férfiasabbá. De Fannik nyerő stratégiája a mindent megélek és kimondok.

kiingattak 2015.01.20. 20:07:39

@zümzümke: Ha elakadsz sgítünk. De nem lesz gond csak a ti hozzáállásotoktól is függ.

filina 2015.01.20. 20:09:36

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Azt nem értem, hogy a többiek miért tették az első helyre, miért hiszik a legerősebbnek?...amiért " nagy micsodája van" neki? Osztán lehet,hogy a Fanni "szűz"pöcke már barlang azért nem passzol baléje már a normál méret.

bigél 2015.01.20. 20:09:57

@Krétagarbó: én is meglepődtem :D :D még a végén kiderül, hogy Fanni tényleg okos, mint a nap ;) :D :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 20:10:00

@kiingattak: Nem minősítem a Macit...csak nem szerettem benne, azt a perverz nézését. Csak arra utaltam, hogy nem számított neki, aki útjába akadt azt letámadta.... lehetett nő is! Amúgy tényleg tetszett a táncuk, és semmit nem mutattak belőle. Bárhol felléphetnének vele... Dehát, úgy vágják be az eseményeket, ahogy nekik tetszik...nem a néző a fontos.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 20:12:07

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Ez jó! Azért nem látom napok óta. Állandóan esik az eső. Fanni elhomályosította.

kiingattak 2015.01.20. 20:13:07

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Inkább a néző a fontos szerintem mint az, hogy Luca, Klári, Sári, Béla nyer-e

kiingattak 2015.01.20. 20:13:57

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Szerinted tényleg ennyire nem okos, mint amennyire mutatja magát?

bigél 2015.01.20. 20:17:59

@kiingattak: fogalmam nincs, számomra ő egy nagy talány, egy fehér folt

valószínűleg okosabb, mint amit mutat, de annyira nem, hogy ne tolná néha túl
látnia kellene, hogy mi az, ami már "tú máccs", nem mindig találja el az arányokat

jó dolog, hogy sokszor meghökkent, mert nem tudsz nem rá figyelni, de az alpárisága kontraproduktív is lehet

de más lehet másképp látja, ingerküszöbtől is függ

bigél 2015.01.20. 20:18:33

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: nem én találtam ki sajnos, csak idéztem egy kommentelő társunkat

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 20:19:49

@zümzümke: Akkor Te nem láttad a Belevalót. Ott volt Évánál, egy ismerőse Dórinak...azt mondta : "-ez ki??? ...ez nem Dóri. Mégcsak nem is hasonlít, annyira másnak mutatja magát. Ő ismeri régebbről, sokszor jártak ( férfiak) fent a Dóri lakásán." Sőt azt is mondta, nem hiszi, hogy kibírja a játék végéig, hogy így megjátssza magát. Őszintén mondom, kíváncsi vagyok rá, hogy mikor mutatja meg a valós énjét? Ha kibírja...felőlem viheti a nyereményt.

bigél 2015.01.20. 20:24:23

azért ma is volt itt jó pár menet, csodálom, hogy bírtátok a docenskedést

Fu Szekh Li 2015.01.20. 20:27:24

@-pkata-: Megkaptam. Ha most elindulok Fehérvárról, adáskezdésre odaérek :D

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 20:27:25

@kiingattak: Van okos telefonom....de sosem szavaztam senkire. Igaz, ilyen VV még nem volt, ahol ilyen indulatok kavarognak. Arra gondoltam, hogy amikor az első kettő lesz már bent, és olyanok akik egy kicsit is szimpatikusak, akkor lehet, hogy fogok szavazni....de csakis arra aki szerintem jobban megérdemelné a nyereményt. De az is lehet, hogy nem szavazok...Hangulat kérdése.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 20:28:29

@Fu Szekh Li: jesszus... ahhoz már kissé késő van :D :D

zümzümke 2015.01.20. 20:29:55

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: tényleg nem láttam, de simán elhiszem, mit írsz. :) amúgy azon gondolkodom, mennyire adnám ki magam, ha a helyükben lennék. Hosszútávon tényleg baromi nehéz lehet színlelni. Bár vannak, akik évekig tudnak pl. kettős életet élni, de itt az lehet a vacak, hogy nincs olyan, hogy egyedül van a játékos, mert mi, a kukkolók akkor is ott vagyunk.

mocskosmacska 2015.01.20. 20:30:21

@pomac_ [(k)an]ál: Igen itt a lényeg. Akinek még nincsen gyereke, az jobban elengedheti magát. Lehet rajta hőbörögni, de az élet attól még ilyen marad.

mocskosmacska 2015.01.20. 20:31:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ebben van igazság, Fanni is figyelmembe vehetné a testvérét.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 20:31:53

@kiingattak: Nem is azt vitatom. Fontos a néző, de miből gondolják, hogy minket csak a vita a káromkodás, meg a dugás érdekel? Lehetne pld. ügyességi verseny... ahol Ők is szórakoznának, és mi is. Most jóformán ez a legeseménytelenebb VV. Semmi kreativitás nincs a szerkesztőkben.

mocskosmacska 2015.01.20. 20:34:59

@Krétagarbó: Az óvodában tényleg nem megy az ilyen szöveg, de csak nincsen elszeperálva a kölyök a játszótéren a nagyobb (8-9 éves) korosztálytól, akik már nézik az ilyen műsorokat. Más: ha zsu kamera előtt így mer viselkedni, akkor mit csinálhat otthon. Biztos vagyok benne, hogy a kölyök az anyja dolgai miatt kapni fogja rendesen az ívet.

Fu Szekh Li 2015.01.20. 20:36:55

@-pkata-: Na jó, akkor megyek holnap. Vigyek pizzát is?

kiingattak 2015.01.20. 20:37:47

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Igazad van. Engem ami tényleg nem érdekel az a dugás. De valamiért azt gondolják, hogy az. Ha nem fórumoznánk a VV-ről, nem szavaznának az emberek akkor nem lenne műsoron. De valamiért méigs ott van.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 20:38:15

@zümzümke: Nem tudom a pasi nevét, de Éva is ismerte régebbről. Tehát ilyen celebkörökben forog. Dóri is ismert személyiség, mint tudjuk. A Blikk szépe volt. Kár volt így feltöltesse magát. Azelőtt szép volt, most néha megijedek tőle, amikor hirtelen bejön a képbe.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 20:38:39

@Fu Szekh Li: ááá, nincs étvágyam :( de csincsillának meg ne mond, mert megöl, gyógyszerre nem ihatok :D

zümzümke 2015.01.20. 20:38:40

@mocskosmacska: há', de ne nézzék!!! a 12 éves gyerekemet nyakonlökném, ha ezt a sz@rt nézné! Mert amit lehet Jupiternek...;) :D

pomac 2015.01.20. 20:38:43

@mocskosmacska: értem akkor az ő gyereküket(ha lesz) nem fogják cikizni csak zsu-ét,akkor totál büszkén fogják majd mutogatni a gyereküknek(ha lesz)"nézd apa/anya milyen belevaló volt ebben a játékban,,, ezt te sem gondolod komolyan:DDD

mocskosmacska 2015.01.20. 20:40:36

@Cathcart_ezredes: Szerintem is DAni főleg azért piszkálja zsut, mert nem kapta meg, de a kuka anya dologra ráhibázott. Ahhoz hogy valaki jó anya legyen, az kell, hogy tekintettel legyen a gyerekére. Zsu szarik a farmra, de magasan. MÁsik ami miatt kételkedem abban, hogy ő akár csak elviselhető anya, az amit a dzsungel héten művelt. Amilyen kommunikációval próbálta ''nevelni" az alárendeltjeit (-"hát, mit tegyek én most veled?" "Én mindent megtettem, hogy jó legyen." ezen majdnem besírtam.) az nagyon hajadzott arra a viselkedésre, amit pár hisztis anyuka csinál a játszótéren. NÉzd, ami kacsának néz ki, az azért néz ki kacsának, mert egy kacsa. Zsu azért néz ki szar anyának, mert nagy valószínűséggel az.

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.20. 20:42:55

Mindenkinek szép estét, a betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok! Jó volt veletek, nem bántam meg, hogy bejelentkeztem. Jó szórakozást az esti összefoglalóhoz! ...Jó éjt!

mocskosmacska 2015.01.20. 20:45:05

@zümzümke: Tényleg nem nézzék, de nézik. Zsu nem kapcsolhatja le az rtlt- egész kiskunban.

@pomac_ [(k)an]ál: Félreértetted, amit írtam. Ha valaki szült, onnantól máshogy kell viselkednie, mert felelősséggel tartozik valakiért. Zsu szült, neki ezt át kell érezni. A többiek nem, úgyogy nem tudják átérezni.

pomac 2015.01.20. 20:49:09

@mocskosmacska: mindig nem vágom miért lenne rossz anya zsu komolyan mondom ,meg ez miben nyilvánul(t) meg.

bigél 2015.01.20. 20:49:48

@pomac_ [(k)an]ál:
:) :)

még mindig ez a téma? :O

0.5 bit 2015.01.20. 20:50:27

@mocskosmacska: "Ha valaki szült, onnantól máshogy kell viselkednie, mert felelősséggel tartozik valakiért."

Ha kiderülne, hogy Fanni mégis állapotos?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 20:50:56

@Fu Szekh Li: Igen, nincs is annál szebb kezdet, mikor vki tartja a fejemet a WC felett..... :D :D :D Életre szóló barátság lesz :D :D :D

pomac 2015.01.20. 20:52:50

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): nem értem mire akar kilyukadni vagy miből következtet :D

mocskosmacska 2015.01.20. 20:52:54

@pomac_ [(k)an]ál: Abban, hogy nincsen arra tekintettel, hogy a viselkedése milyen hatással lesz a kölyökre. (nem hiszem, hogy te boldog lennél, ha édesanyád vihorászva mutogatna be sexpózokat a tévébe egy ismeretlen férfival. Ne, haragudj, ha estleg megsértettelek ezzel.) Meg hogy simán otthagyná hónapokra a gyereket ilyen fiatal korban. Meg az is furi, hogy a "tetovált rosszfiúkra" (by zsu) hajt. Szerinted mennyire normális egy ilyan kis gyereknek egy Laci féle őstulkot hazavinni?

kiingattak 2015.01.20. 20:53:02

@mocskosmacska: Zsu szüét ez tény. De mai szemmel ő még gyermek volt, amikor szült. És a reggeli beszélgetésre visszautalva, a facebookra, szereti nagyon a gyerekét. De más még el sem kezdte az életét emikor ő már anya lett. élheti az életét egy kicsit, a fia is azt fogja. A bemutatkozó kisfilmjét talán nem kellett volna vállalnia. De gyermek még ő is

mocskosmacska 2015.01.20. 20:53:43

@0.5 bit: Akkor kazal kolos százezer tartásdíjat ajánl fel fanninak, csak egyenes adásban, a villán belül szüljön.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 20:54:44

@mocskosmacska: most komolyan, még 9 hónapig nézzük őket?

bigél 2015.01.20. 20:55:20

@pomac_ [(k)an]ál: szerintem hagyd, úgysem juttok dűlőre

(kicsit olyan érzésem van, mintha docens úr/hölgy alteregója lenne)

mocskosmacska 2015.01.20. 20:55:56

@kiingattak: a szeretet nem egy érzés, hanem viselkedés forma. Mert az olyan szeretet, hogy ülök nézem a plafont és nagyon szeretek, az szart sem ér. Az, hogy valakiért, aki szeretnek képes vagyok visszafogni az italfogyasztásom, na az már szeretet.

mocskosmacska 2015.01.20. 20:56:30

@-pkata-: Ha programozott császárral szül, akkor pár héttel kevesebb ideig.

mocskosmacska 2015.01.20. 20:57:16

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): ezt benézted. Senkinek nem vagyok az altergója. Olyanra nem gondoltál, hogy létezhet olyan, hogy két embernek ugyanarról ugyanaz a véleménye.

mocskosmacska 2015.01.20. 20:58:41

Egyébként, akik zsut, mint anyát védik: mit szólnának ahhoz, ha az ő édesanyjuk viselkedne így?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 20:58:47

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Ez az Edina Robin szál nekem napokig nem esett le, azt hittem egy ideig, hogy a szerkik csak Lacit szeretnék vele lejáratni... Még most sem értem a szitut, egy jó óra múlva talán okosabbak leszünk... :-)

bigél 2015.01.20. 20:58:58

@mocskosmacska: nem(csak) a véleményazonosság miatt érzem így, de ha nem, hát nem

pomac 2015.01.20. 21:02:56

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): most a bentire vagy akintire gondolsz:Dmég nem vág az agyam ,be kell kurblizni megolajozni mert még recseg :D

kiingattak 2015.01.20. 21:02:58

@mocskosmacska: Hányszor rugott be Zsú? Nem érzelmileg hanem viselkedéses szinten? Egy anya ha feladja az Önnön létét a gyermekéért, akkor a kisdednek lesz a legrosszabb. Mert az anyja álmait fogja hordozni egy életen át.

mocskosmacska 2015.01.20. 21:03:15

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): olcsó poén és személyeskedés lenne, ha azt írnám: ha komoly a tét, akkor inkább ne bízz a megérzéseidben.

mocskosmacska 2015.01.20. 21:04:33

@kiingattak: Az hogy valaki tekintettel van a gyerekére, az nem az hogy fel kell adnia saját magát. Lehet a kettő között egyensúlyt teremteni. Zsunak ez nem sikerült.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 21:05:15

@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Körmendi Gábor volt. A juj.hu, meg az xnews.hu riportere. Egy ilyen Katz Dávid típusú "videoújságíró", aki nagyon jól ismeri a CELEB világot.

bigél 2015.01.20. 21:05:47

@pomac_ [(k)an]ál: hű, ezt most meg én em értem :D :D :D

süketek párbeszéde

Fu Szekh Li 2015.01.20. 21:06:24

@-pkata-: Az biztos. De én erős férfi vagyok, csak a rossz szagokat nem bírom :D

kiingattak 2015.01.20. 21:06:45

@mocskosmacska: Ez igaz. De a Zsuzsa is egy szerencsétlen gyerek.

pomac 2015.01.20. 21:07:29

@mocskosmacska: mert hogy viselkedett benn , mindenkivel lefeküdt (konkrétan senkivel) minden nap a sárga földig itta magát (konkrétan 1ilyenvolt),nap 24órájában káromkodik(nem halottam),nem értem miért kellen szégyenkezni mit anya főleg a többiekhez képest

pomac 2015.01.20. 21:09:01

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): jobb is mert így mindketten jól jövünk ki belöle :DDD

Fu Szekh Li 2015.01.20. 21:11:17

@-pkata-: Ok, felmosom a sajátomat is :D

bigél 2015.01.20. 21:12:43

@mocskosmacska: lehet ezt benéztem, de baromi nagy a hasonlóság a stílusban, abban, hogy úgy megragadod és nem erszted a témát, mint egy bulldog

de nekem aztán nyolc, ha tévedtem, tévedtem, nem sok jelentősége van

0.5 bit 2015.01.20. 21:12:54

@mocskosmacska: "Egyébként, akik zsut, mint anyát védik: mit szólnának ahhoz, ha az ő édesanyjuk viselkedne így?"

Egyébként, akik XY védik: mit szólnának ahhoz, ha az ő fiuk/lányuk/testvérük viselkedne így?

bigél 2015.01.20. 21:13:21

@pomac_ [(k)an]ál: :D :D :D

jaaaaaj, most sírok :D :D :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.20. 21:15:10

@-pkata-: Ki tudja, beviszik a következőbe is. Fanni akkora sztár lesz. Mellesleg mintha más országokban lett volna olyan, hogy valaki több szériát is megnyert egymás után. .-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 21:16:13

@kiingattak: Én hagynám már ezt a Zsu gyerek témát, engem inkább az érdekelne, hogy mitől fagyott le, amikor meglátta az anyját a párbajon a közönség soraiban...?

bigél 2015.01.20. 21:18:08

@VV Erőlegény: úgy tudom, nem voltak épp a legjobb viszonyban, az anyukája haragudott is rá (taáln amiatt, hogy összetörte az autót, de ez nem biztos)
így valszeg ő volt az utolsó, akire számított

pomac 2015.01.20. 21:18:43

@VV Erőlegény: valaki irta már ma de nem fentebb

kiingattak 2015.01.20. 21:19:17

@VV Erőlegény: N ez az. Ha ő (Zsú) hibás az anya gyerek-kapcsolatban (Levi), akkor a másik rész (Zsú-anyja) kapcsolat is sántít. Modellkövetési hiba?

kismalacka 2015.01.20. 21:20:27

@pomac_ [(k)an]ál: A legnormálisabb figura volt. Fantasztikus volt, ahogy a rettenet sötét Fanni le ribanc kurvázta :)) A végtelenül egyszerű Edina meg pontosan tisztában van azzal ahogy kinéz, és azzal is hogy Laci a játék után azonnal lepattintja. És én sem értem, hogy mi a baj azzal hogy anya volt...( pedig én anya vagyok )

kiingattak 2015.01.20. 21:24:38

@kismalacka: Nem volt ő normális. A norma az az olyan mint az átlag középszer. Megfelelünk az elvárásnak. nem valóságsózun, nem jelentjük ki, hogy csöcseinket Kálmán vette.. Szülünk és Gézának élünk, és kötelezzük, hogy álmainkat valóra váltsák

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.20. 21:24:53

@VV Erőlegény: Tudom gyenge poén, de Zsu anyukája párszor beleverhette a kezét a falba tehetetlenségében, amikor a műsort nézte, hogy mit kellett a lányának odabent elviselni.
Persze lehet, hogy tök más miatt volt bekötve a keze.

pomac 2015.01.20. 21:25:20

@kismalacka: tipikus szőke nöseset a 710 alkatrésszel ki igy ki ugy látja ,de azért ólyannal csak ne jöjjön ami meg sem történt akkor nem is reagáltam volna rá. :)
agybaj.com/wp-content/gallery/cache/84__550x1500_710.jpg

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.20. 21:25:30

@VV Erőlegény: Nem lehet,hogy ez a közeledés Edina felé Robin taktikájának a része? Eljátssza, hogy Edina érdekli, tudva,hogy Edina nagy valószínűséggel hárít. Így lesz az indoka arra, hogy miért teszi rá a jelet.

ornyim 2015.01.20. 21:27:33

A Zsú téma már annyira unalmas, nem?! Remélem történik már valami más, ami átveszi a helyét...

kiingattak 2015.01.20. 21:29:52

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Szép nem de van valami benne kategóia. Sok helyesírási hiba. De nő vagyok és iszok. Iszom. Az isz biztos....

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.20. 21:30:04

@Majom1Parádé: //Teo az előző szériában szét is törte a saját kezét a fürdőszobában, de már nem emlékszem a konkrét okra.... talán Krasznai Tünde nem akart bent maradni és vele aludni....// De lehet a kéztörés jóval előbb volt, már nem emklékszem

kiingattak 2015.01.20. 21:30:48

@ornyim: Robin Edina és Laci. És a Pözcök

Fu Szekh Li 2015.01.20. 21:30:54

@kiingattak: Amit leírsz, már az sem számít átlagosnak. De @kismalacka: sem azt írta, hogy normális, hanem, hogy a legnormálisabb a többi között.

kismalacka 2015.01.20. 21:31:41

@kiingattak: :)) Ezek nagyon jók, csak éppen semmi közük nincs az anyasághoz :)) Most így hirtelen eszembe jutott az az " anya " ( sic ) aki fekáliával etette a gyerekét. Arról vajon mit mondanának? Persze ez egy szélsőséges példa, de valóban nem tudom mit csinált amit egy nő aki éppen anya kegyetlenül kellene hogy szégyelljen.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.20. 21:31:51

@ornyim: Ja, a Robin-Edina vonal most jön felfelé, mint talajvíz. Vagy ki tudja...

Csak ügyesen! 2015.01.20. 21:32:34

@VV Erőlegény: Igen, nagyon meglepte, de mondta korábban, h nincsenek annyira szoros kapcsolatban, vagy vmi ilyesmit.

Vasárnap sok részről lemaradtam, most néztem vissza a párbajt, és azt kell mondanom, h Zsu ezt nagyon elrontotta, mesterkélt volt végig, az érvei, meg amiket felhozott, nem voltak se összeszedettek, se jók. Laci sokkal őszintébbnek tűnt (Zsu még egy pici felelősséget sem volt hajlandó felvállalni), nem kertelt, de közben nem volt tapló se, sikerült megtalálni az arany középutat, Edina kortes beszéde is jó volt. Jah, meg hát gondosan ügyelve volt arra h jól nézzen ki, röhögtem h a lezárás utáni, elvileg nagyon feszült pillanatokban azért még kicsit megigazította az inget, h pont annyira látszódjon a tetkó, amennyire kell :D

Szóval ez most tényleg egy olyan párbaj volt, amit a vesztes a párbajon veszített el.

beacska 2015.01.20. 21:33:31

@mocskosmacska: te komolyan azt hiszed, h attól h vki szül rögtön angyal lesz? én nagyon remélem, h az én anyukám, mikor én már megvoltam, akkor is képes volt jól érezni magát a bőrében, és remélem, h néha be is rúgott...

és igen, szoktunk mesélni a gyerekeknek, h milyen volt, amikor egyetemista korunkban berúgtunk...és néha biza a szexel is viccelünk előttük...mert szoktunk azt is...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 21:34:06

@DerültÉgből: Én is erre gondolok, de sztem két napon belül kiderül, addig még várok, nem találgatok... Mindenesetre Robinnak ezek a nőzései a villában nagyon kamuszagúak. A Dórival való csókolózáskor ezek a "csámcsogó" hangok. Hát mit mondjak..., nem tűnt vmi természetesnek...

kiingattak 2015.01.20. 21:34:43

@Fu Szekh Li: A legnormálisabb az már nem normális. Mert leg.. Az már supranormális...

pomac 2015.01.20. 21:34:55

@Majom1Parádé: nyihahah kislány miatt volt (nem emlékszem a nevére hülyén röhögött)

bigél 2015.01.20. 21:35:56

@kiingattak: félreérthető voltam: az volt szép/klassz, amit írtál, tetszett a gondolatmenet :D :D (mondjuk Zsú is jól nézett ki, de most speciel nem rá gondoltam)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 21:37:17

@Majom1Parádé: A Megasztáros szereplésekor egyszer Oláh Ibolya is széttörte.

mocskosmacska 2015.01.20. 21:37:39

@beacska: szövegértés, tudod, szövegértés

bigél 2015.01.20. 21:37:57

@kiingattak: @Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): de lehet mégis jól értetted, amit írtam, csak már én vagyok fáradt

Csak ügyesen! 2015.01.20. 21:38:47

@Majom1Parádé: Hát, most h Edina és Laci magasabb szintekre emelték kapcsolatukat (erősen 18+ képek vannak ezen csodás eseményről a Blikk oldalán, nem is értem, h ez a két hülye mit gondolt), oly sok esélyt ennek a szálnak nem adok, hacsak Laci nem hülyül meg, amire azért képes.

beacska 2015.01.20. 21:40:49

@mocskosmacska: ?????...értelem, tudoood, értelem

mondjam azt, h demagóg vagy, és hülyeségeket beszélsz???

mi az, h az anyukánk viselkedne így? te komolyan azt hiszed, h a te anyukád mindig angyalként viselkedett? hát, remélem, h nem, mert különben elég szar élete lehetett...és ez nem anyázás volt....

kismalacka 2015.01.20. 21:40:59

@Csak ügyesen!: Laci zacskója premier planban van :) Még Fániékat is lekörözték:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.20. 21:41:06

@pomac_ [(k)an]ál: Köszi, ///szóval Alexa, aki a szimpátiaszavazáson esett ki elsőként. Akkor mégiscsak az elején volt...///

Fu Szekh Li 2015.01.20. 21:41:29

@kiingattak: Nem abszolútról, hanem relatívról beszéltünk. Ha azt mondjuk valakiről, hogy ő a legszebb a társaságban, az még csak azt sem jelenti, hogy szép, azt meg pláne nem, hogy ő a legszebb ember a világon, hanem csak annyit hogy, ha szépség szerint sorbaállítjuk őket, akkor ő lesz az első helyen.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 21:43:33

@kismalacka: Kiütéssel :) Mondjuk, nem lep meg, Edina sokkal kevésbé szégyenlős, mint Fanni szerintem, legalább is ez volt a benyomásom. Dennis csinálta volna már takaró nélkül is, nem rajta múlik :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 21:43:34

@kismalacka: és úgy tűnik, edinka mégiscsak szőrtelenít azért...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 21:44:10

De Ácsi bakker, ők sem húztak gumit? vagy mi van????

kismalacka 2015.01.20. 21:44:46

@Csak ügyesen!: Na de anyuka mit fog szólni ehhez?? :))

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.20. 21:44:55

Az én VV " hintám" mottója lehetne,Mrozektől:"Két személy ugyanazt a helyzetet olyan eltérően fogja fel,hogy felmerül a kétség,valóban ugyanarról a helyzetről van-e szó.
Jómagam,ugyanaz a személy,olykor ugyanazt a helyzetet olyan eltérően fogom fel,hogy fölmerül a kérdés.ugyanarról a személyről van-e szó. " :)

kiingattak 2015.01.20. 21:45:36

@kiingattak: @Bajusz nélkül szebb az élet (bigél):Válaszok. Székelyesen. IGAZAM VOlt. Budapestiesen: Az anyát sok műben megénekelték verselték. József Attilától, Ady-n keresztül akárkiig. Ez most nem OK. Mert csak nem.

kiingattak 2015.01.20. 21:45:36

@kiingattak: @Bajusz nélkül szebb az élet (bigél):Válaszok. Székelyesen. IGAZAM VOlt. Budapestiesen: Az anyát sok műben megénekelték verselték. József Attilától, Ady-n keresztül akárkiig. Ez most nem OK. Mert csak nem.

kismalacka 2015.01.20. 21:45:57

@-pkata-: hát felül még nem sikerült neki :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 21:48:32

@kismalacka: eljön az az idő is.... lehet, nincs benn csipesz vagy gyanta

raspberrypie 2015.01.20. 21:49:12

@-pkata-: Edina azt állította, hogy ő nem szőrtelenít? :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 21:50:01

@Csak ügyesen!: Egyetértek. A párbajon, illetve a párbaj napi öfi alatt fordított Laci Zsu ellen.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 21:51:05

@raspberrypie: állítólag. Lacival még szivatták is egymást.... Laci mondta neki hogy szőrös nunis, vagy mi...

pomac 2015.01.20. 21:51:40

@DerültÉgből: ezt hívják tudathasadásnak :DDD (vicceltem de jól hangzik)

kismalacka 2015.01.20. 21:51:51

@-pkata-: Pedig: " Bajusz nélkül szebb az élet " ( bocsi Bigél, de ez tök jól jött most ki ) :))

xukxuk 2015.01.20. 21:53:41

Hihetetlen,,,,remélem csernus doki is olvassa ezeket a sorokat és elgondolkodik: huuuu itt aztán lehetne aratni.

pomac 2015.01.20. 21:54:02

@kiingattak: ez olyan edinkás volt mert megismételted egyből :D

zümzümke 2015.01.20. 21:54:54

@xukxuk: egy indulat- és stresszkezelési tréning simán befigyelhetne :D

Ronla 2015.01.20. 21:54:59

A blikkes képek alapján a fiatalok ölég rendesen dugványoztak. Gumi vót, vagy nem vót? Egyébként egészségükre!

Szerintem, az zavarja meg őket, hogy sötét van a baszobába, és teljesen elfelejtkeznek arról, hogy a kamera sötétben is lát, különben jobban takaróznának. Vagy nem?

pomac 2015.01.20. 21:58:04

@Ronla: csak fanni meg ne tudja ,mert a mikroport után belekezd egy infra monológba is ...hogy létezik az hogy a sötétben is lát ...

xukxuk 2015.01.20. 21:59:13

@zümzümke: Egyesek azt sem tudják hol vannak,komolyan.

Ditti82 2015.01.20. 22:00:11

@Ronla: A változatosság kedvéért most Edina kér tesztet. :D

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.20. 22:01:10

Kezdődik,kezdődik..pfujj,de jó :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 22:01:23

@Ditti82: én nem nagyon akarom már ezt a zsu-s témát, de ha ő így látja, akkor sajnálom, de én másképp láttam a szereplését, és sztem nagyon nem jól látja

Ronla 2015.01.20. 22:02:07

@pomac_ [(k)an]ál: Egy ilyen monológot megnéznék. :D

@Ditti82: Mondasz valamit. :D

nicu71 2015.01.20. 22:02:37

ISKOLAHÉT!!! tudtam hogy ez lesz:) Lilu piros gatyája kiégeti a retinámat!!!

zümzümke 2015.01.20. 22:02:52

@xukxuk: magukonkívül :D
@Ditti82: áááááááááá, komoly? lehet, a végén valami terhesteszt-gyártó cég megszponzorál vagy két hónap ráadást :D
@pomac_ [(k)an]ál: :))

rsty 2015.01.20. 22:04:03

stream-et tudna valaki adni?

Ronla 2015.01.20. 22:04:42

Na, iskolahét. Miért nem lepődök meg? Lesz megint őskor, ami nem is létezett?

Mirocska 2015.01.20. 22:04:52

Fanni cicije viszket, eső lesz! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:04:59

Ha Fanninak viszket a cicije, eső lesz. Ezt jó tudni! :D

pomac 2015.01.20. 22:05:32

hogylehetett a párbaj után a sex ha benn aludtak(többiekkel) nem pedig a nyugiban ?

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:05:36

@Ronla: Nem tudom, legutóbb Edina azt mondta, h ilyet úgyse adnak le a műsorban, Laci meg nem nézett VV-t korábban.

Krétagarbó 2015.01.20. 22:06:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én csak azt tudom, ha viszket a hasam, idegen kurva jár a faluban.:)

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:07:18

@-pkata-: A hivatalos oldalán is még eléggé dühből nyomja, szegény még mindig vakon van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:08:14

@Krétagarbó: hátbaszki, te se vagy normális. :D:D:D
Az én apai nagyanyám ismert vajákos volt a faluba', de ilyet még tőle se hallottam. :D

Ronla 2015.01.20. 22:08:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Úh, tényleg, bocsi! :D A lényeg: igaz sem vót. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:10:16

Dóri miért randizik Danival a jakuzziban?

Mirocska 2015.01.20. 22:10:33

@Krétagarbó: Tudtam én, hogy boszi vagy! ;-) :-D

Mók_Ica 2015.01.20. 22:10:55

@Krétagarbó: a viszketős cici is jó volt fáncsitól, de ezen besírtam :) :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:12:10

@Mók_Ica: fentebb hivatkozott nagyanyámnak a füle viszketett eső előtt. Ja, meg amikor halottal álmodott... :D

Mók_Ica 2015.01.20. 22:12:18

ezek most milyen beszélgetések???

Ronla 2015.01.20. 22:12:54

Hát én csak olyan jóslást ismerek: hogyha kijön a krokodil a vízből, akkor süt a nap, ha visszamegy, akkor meg fürödni akar. Ha a hátán fekszik, akkor meg megdöglött.

Mirocska 2015.01.20. 22:12:55

Édes ez a disznó, ahogy röfög! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:13:07

@Mirocska: Jaja, most már kezdek rájönni. Én mindig lemaradok valamiről...

Éééééés igen, Malacka ott röfög a háttérben... milyen romantikus. :D:D:D

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:13:35

@-pkata-: Nem tudom, meg lehet h nem is pontosan idézem, de vmi ilyesmit mondott.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 22:13:38

Edina direkt kihúzza a gyufát... ez hülye....

Mók_Ica 2015.01.20. 22:13:40

plasztik és denis romantikás dzsakuzásába finoman beröfögött macimalacka :))) szóval még él :)))

Ditti82 2015.01.20. 22:14:03

Fanni hangja cefetül idegesítő.

fran7 2015.01.20. 22:14:16

A Nő mint fogalom. Itt a végem.Hanem hallom nem hiszem el.

Krétagarbó 2015.01.20. 22:14:17

Fannikának őszintén tetszik Robin. Remélem az alsóját is leveteti...:)))

Mók_Ica 2015.01.20. 22:14:22

@Mirocska: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ugye milyen fontosak az apró részletek? :))))

Mirocska 2015.01.20. 22:14:23

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mi mindig ugyanazt írjuk! Teccesz nekem! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:15:04

Ha Denisz meglátja, hogy Robint félmeztelenül jön ki Fannitól a szaunából.... hát lehet, hogy előkapja Godzillát fenyegetésül.. :D

Ronla 2015.01.20. 22:15:05

Hajrá Röfike! Kicsit nagyobbra nősz, akkor megsütve fincsi leszel. Mellé jó hideg sör. Isteni!

2015.01.20. 22:15:30

@kamilla123: Köszi, hogy örülsz nekem. Én is neked.
Amilyen hülye vagyok, most is nézem... Holnapra beszerzek egy ablaktörlőt a tv-re, mert félek, hogy köpködni kezdek. :-D
Minden esetre hazugság van bőven az adásban.
És de cuki, ez a Pffffánny. (nem)
Dinka meg: legalja.hu. Bocs: legalja.ro.

Krétagarbó 2015.01.20. 22:15:31

@Mók_Ica: Loptam csak, nem saját. Egy barátnőm anyuja mondott mindig ilyen nagyokat:)

Mók_Ica 2015.01.20. 22:15:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a pótnagyink is ilyen "boszi" :) tőle már hallottam ezt a halottal álmodás - eső lesz dolgot :)))

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:15:43

Minnie-re sajnos a videó óta nem tudok ugyanúgy nézni :D

Ditti82 2015.01.20. 22:16:09

Na ezt valaki magyarázza el nekem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 22:16:58

@Csak ügyesen!: :D összetörtem a róla alkotott képedet? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:17:15

Hah, Fanni milyen diszkréten érdeklődik Dani farokverési szokásait illetően... :D

Mók_Ica 2015.01.20. 22:17:22

@Krétagarbó: itt a tiéd ez a mondat :))) teCCik :)))

Mirocska 2015.01.20. 22:17:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Basszus, én meg úgy értettem: kivetted a fogad? :-D Lehet, hogy öregszem???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:18:16

@Ronla: az ember nem eszi meg a barátját... és Malacka már a barátunk. Az egyetlen normális lény a villában. :D

Krétagarbó 2015.01.20. 22:18:32

Robin mekkora hantaláda. Addig, amíg Laciről beszélt őszinte volt, ahogy rátért arra, hogy tetszik neki Edina, megváltozott a hangszíne...

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:18:50

@-pkata-: Egy ócska ribanc, sajnos :D Különösen perverz most, ahogy Robin ölelgeti.

Edina direkt megy a pofonfához.

spinks 2015.01.20. 22:18:58

1.Edina most néz ki a legjobban. 2. Kár hogy a Zsu esett ki. Sehol egy balhé. Kicsit brazil szappanoperafeeling van.

Mók_Ica 2015.01.20. 22:19:31

@Mirocska: hüJJJJJJJJJJJJJe :))))) röhögök..... egyébként jobb kérdés lett volna :)))

robin taTTikázik?? milyen kis furfingos ez a fiú....

Krétagarbó 2015.01.20. 22:19:50

@Ronla: hehehe:) sztem a csokit szeretik, csaxolok:)

Ronla 2015.01.20. 22:19:52

@Ditti82: Nem vagyok gonosz, csak tudod: mindig csak a kajára gondolok meg-megállva, meg arra, ami a kajára rímel. :D Jóvanna, Röfikét szeressük. :D

2015.01.20. 22:21:30

Most mindenki bari ottbenn. Szerivan. (ásítok)
Mingyá aaszok. (khrkhrkhr-pitypű, khrkhrkhr-pitypű, ...)

Jemi 2015.01.20. 22:22:03

Nem akarok olyan világban élni ahol Edina ekkora jó nő..
zárdába fogok vonulni inkább..

Ditti82 2015.01.20. 22:22:04

Robin, baszki... Hülyére vesz mindenkit.

szmoti 2015.01.20. 22:22:21

Dóri mintha morci lenne, hogy Dinka tetszik (na persze) Robinnak :D

Ronla 2015.01.20. 22:22:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Éhes vagyok, és Röfike olyan tányérbamászóan röfög... :D

nicu71 2015.01.20. 22:23:01

RObinnak tök szőrös a háta! /Nekem is amugy :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:24:10

@Spitzbauer: ismerős ez a hortyogás.... Maci..jobban vagy? :D

Ronla 2015.01.20. 22:24:30

@kismalacka: Igen, te is ennivalóan helyes vagy! :D

Darth_Vader 2015.01.20. 22:24:57

Ezért érdemes volt lacit visszaküldeni, hogy nézzük a két szörnyszülött nyáladzását....

Mók_Ica 2015.01.20. 22:25:25

@nicu71: a fiú vagy nem annyira gáz, ha lány, akkor gyantáztass :))))

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:25:37

Mikorra tippeljük a következő nagy balhét?

DerültÉgből/tintával írok/ 2015.01.20. 22:25:53

Lacitól hányok..Robin "nagyszínpad,nagyszínpad..":D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:26:07

@Ronla: "tányérba mászóan röfög"... hát én meg tenyérbe hajlóan röhögök... :D
Ma mindenkinek elgurult? :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 22:26:18

@Csak ügyesen!: péntekig tuti lesz valami. Addig vki kihúzza a gyufát. Nem létezik, hogy nem.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.20. 22:26:21

Úristen,csak azért léptem be most,hogy leírjam: 5x lehánytam a klaviatúrám attól a 2perctől,amit Edina meg Laccé lenyomott a kanapén. Úúúúristen,mostantól ezt kell néznem? Gyökér Laci lelki vergődését?! Na neeeeeemnemnemnemnem. Erről nem volt szó.

bigél 2015.01.20. 22:27:17

@Mirocska: :D :D :D :D (és el is képzeltem)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:27:41

@Csak ügyesen!: reklám után kell, hogy legyen valami... túl nagy a nyugalom. :)

2015.01.20. 22:27:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Tudod honnan ismerős? A legkisebb ugrifülesben (magyar bábfilm) aludt így a bagoly. Mindig mondta egy horkantás után, hogy pitypű. Asszem, Horváth Gyula volt a magyarhangja. Megvan?
Én onnan tanultam. Lehet, te már fiatalabb vagy és azért nem ugrott be egyből... :-D
Macit nem figyeltem, mon'ta, hogy pitypű? A pitypű nagyon fontos.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:27:52

@-pkata-: Kihúzzuk addig? Attól függ h lesz-e buli valamikor hét közben :D

Mirocska 2015.01.20. 22:28:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Tényleg! Ez a Malacka tökéletesen helyettesíti Macit! :-D

Krétagarbó 2015.01.20. 22:28:05

@Csak ügyesen!: ez a vihar előtti nagy csend, egyetértek Pusival. Kb. holnapután már mindenki mindenkivel...

bigél 2015.01.20. 22:28:45

@Spitzbauer: az onnan van? én is szoktam csinálni.

bigél 2015.01.20. 22:29:23

@Krétagarbó: gruppen lesz? :O :O :D :D

Krétagarbó 2015.01.20. 22:29:49

@Spitzbauer: tényleg, én is így tettettem az alvást mindig gyerekkoromban, hrrrr pitypű... és ez a legkisebb ugrifülesben volt, nem is emlékeztem:)))

2015.01.20. 22:29:56

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Nem 100%, de szerintem onnan.
Lehet, hogy helyesen ejtve: pityipű.

Baresz83 2015.01.20. 22:30:01

Tényleg iskolahét lesz? Jajjj, de drukkolok egy tetovált tanárnőért!!! :D

fran7 2015.01.20. 22:30:22

@Darth_Vader: Finomabban fogalmaztam volna, de hasonlóan gondolom. Minden ilyen szerelmes évődésnél kétkedek, mert nem rám tartozik. De itt nincs kétségem. Nagyszínpad volt a jelenet. A legdurvább, hogy Edina belül ökölbe szorított kézzel üvölti: Igazam volt.

bigél 2015.01.20. 22:30:47

@Spitzbauer: nem tudom melyik a helyes, de én is pityipűnek mondom

Mók_Ica 2015.01.20. 22:31:03

@Krétagarbó: egy lánynál azért gázabb :))))

bók verseny..... lavoárokat a tv-k alá .....

bigél 2015.01.20. 22:31:46

@Krétagarbó: igen, az a pontos kifejezés (egy kis szado-mazoval fűszerezve)

Mirocska 2015.01.20. 22:32:06

Dennis milyen szépen udvarol! Nem.. :-D

rearwindow 2015.01.20. 22:32:59

@Köcsöglány: Lacinak Szaúd Arábia lenne az ideális ország , a nő a lakásból nem léphet ki a férje nélkül

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.20. 22:33:20

Mondtam én végig,hogy Fanni full önbizalomhiányos,Dennis is megmondja. Gondolom rinyál neki folyamatosan.

Krétagarbó 2015.01.20. 22:33:22

@Baresz83: Hajrá. Legalább Lacinak meg kell küzdenie azért a 30 milláért, amikor csuriba kell tartsa a görbe farkincáját a tetovált tancinő láttán...

Mók_Ica 2015.01.20. 22:33:37

plasztiknak nincs pofi implantátuma.... gyári.... (csodálkozva nézek ki a fejemből)

nicu71 2015.01.20. 22:33:40

@Mók_Ica: fiú vagyok és volt idő amikor gyantáztattam :D de már nem izgat ,néha letrimmelem elég nyakatekert pózban mondhatni :D

Én mindig utáltam a villás szerelmes évődéseket de Laci Edina páros engem nem irritál ,ugyanis mindkettőt birom,ez van.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.20. 22:34:07

@rearwindow: ugyanezt gondoltam reggel,szerintem iszonyatosan gáz. Soha nem lennék kapcsolatban ilyen faszival.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:34:51

@Spitzbauer: igen, emlékszem arra a mesére... és a pitypűt is ismerem, bár "felénk" pityipűnek" ejtjük... :D

Maci onlájn hortyogására utaltam amúgy.:)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.20. 22:34:57

Edina az anyapótló Laccénak :D Bezzeg a külső tulajdonságait nem tudja dicsérni :DDD pff

Mók_Ica 2015.01.20. 22:35:21

ahogy lacci udvarol, úgy nem udvarol senki.... :)))) kuss.... röhögök....

2015.01.20. 22:35:50

Döniz a legnagyob kamuhuszár. Ez nem valóságsó: ez hazugságsó. Meg szerivan. Pity(i)pű...

Össznépi szeri. De kár, hogy nem Zsu esett ki Vikcsu ellen... Már a főcímzene alatt bealudna mindenki.

Közben Lazlo is bedurrantotta a bull shit generátort. Hány ok?

Bocs azt akartam írni, hogy: hányok.

Ronla 2015.01.20. 22:36:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Inkább röhögjünk, nem? :D
Igen, elgurult, a fene vinné el! És amikor lehajoltam érte, hogy megkeressem, szétrepedt a gatyám. Odakaptam a kezem, erre meg beállt a derekam. Így görnyedve, akartam elmenni a telefonig, de rám jött a fosás, a wc-ajtó meg beragadt, és amikor sikerült orrszarvúként becsörtetnem a budiba, kiderült, hogy elfogyott a wc-papír. Szóval, kihúztam a csíkot az udvarra, közben meg eszembe jutott egy óda: Ó, hogy szeretlek, te lapulevél! :D

Mók_Ica 2015.01.20. 22:37:05

@nicu71: meg kell kérni a párodat, hogy segítsen és nincs nyakatekert póz :)))

egyébként engem sem irritál :) különben nem nézném :))

bigél 2015.01.20. 22:37:49

@Ronla: jaaaajjjjjj, hagyjátok már abba!!!! (nehogy!) :D :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:37:51

Dani mindjárt elájul. A csajok meg totál szétszopatják, kurvajó... :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 22:37:56

@Mók_Ica: hát, amit Fanninak mondott..... Sírok, és már nem csak a megfázástól... :D

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:37:57

Laci és Edina jól nyomják, ha ez csak kamu, viszont idegrohamot fogok kapni, ha még sok ilyen kapcsolati megbeszélést kell végighallgatnom, volt ilyen elég idekinn is, baszki :D

Na, jöjjenek a felmérések, legalább nevessünk szegényeken :)

Krétagarbó 2015.01.20. 22:38:10

Dani a lányok kisfia. Ez olyan ciki, mint amikor a csecsemőt meglátva az ember csak annyit bír kinyögni, hogy "de aranyos..."

2015.01.20. 22:38:32

Denyál izzad. Szerintem büdös, mint a disznó. De nem monnyák, mer' szerivan. Émelyítő.
Bull shit, bull shit, bull shit!

Mók_Ica 2015.01.20. 22:38:41

edina a párját ritkítja... hhihihihihi.... lacci vigyázz, ritkítva leszel.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:39:32

@Spitzbauer: ne morogj már, szerintem tök vicces most ez a rész. Végre nincs üvöltözés, dráma meg ajvékolás. :D

Krétagarbó 2015.01.20. 22:39:56

Ez jó, hogy láthatják a többiek bénázását...

Homo erectus: meleg?

kismalacka 2015.01.20. 22:40:14

@Ronla: :DDDD Jól látom másodállásban Dundee vagy??

Mirocska 2015.01.20. 22:40:29

Tök jó, hogy nézhetik egymást!

fran7 2015.01.20. 22:40:37

Mondjuk köcsög az RTL. Lilu éppen egy érdekes szakaszában van a házasságának és erre nézheti a sok kamu bókot. Vajon végig gondolta, hogy férjének melyik igazinak tűnő bókja volt nagyobb kamu, mint bármelyik villalakóé. Nem lehet egyszerű neki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:40:42

Ez de kurvajó, hogy a többiek meg végignézhetik a másik kinlódását... :D

Ronla 2015.01.20. 22:40:45

@Krétagarbó: Igen, amikor azt mondják a nők, hogy aranyos, az azt jelenti, hogy jó, lógok veled, de az ágyamba nem jössz be.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 22:40:59

pedig ezt a szót Dóra is használta

2015.01.20. 22:41:10

Az iskolahét kimutatja, hogy a klinikai halál állapotában vannak: mindegyik agyhalott.
Az a vicc jutott eszembe, hogy
Mit lehet(ne) készíteni Pfhánny és Dinka agyából, valamint egy nomál gyerekkoponyából?
Megfejtés lejjebb:

Csörgőt.

Krétagarbó 2015.01.20. 22:41:21

ignorál: elfogad? a Facebook-on van... mondja az egyik okos.
Prímszám? Zsóti tuggya...:)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:41:23

Látszik, hogy Dóri nem olvas hogyvoltkommenteket, máskülönben ismerné az IGNORÁL szót...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.20. 22:41:30

prímszámok: amelyik kettővel osztható :D

Krétagarbó 2015.01.20. 22:42:39

Lengyelország fővárosa: Prága. Aztaaa kurvaaa...

xukxuk 2015.01.20. 22:42:45

Atyaúrísten,,,,,,,,,,,,

Mirocska 2015.01.20. 22:42:57

A Dunán folyik itt bent??? :-D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.20. 22:43:00

A DUNÁN FOLYIK ITT BENN :DDDDDDDDDDDDDD MEGHALOK

rearwindow 2015.01.20. 22:43:18

Ez már nem vicces hanem sírnivalóan szomorú

Krétagarbó 2015.01.20. 22:43:26

Ejj mi a kő tyúkanyó kend, tán a Duna folyik itt bent:DDDDDDDDDD

Sírokkk:)

Mók_Ica 2015.01.20. 22:44:04

azért hogy röpködnek a kurva, geci, basszmeg....

egyik okosabb, mint a másik.... vajon általános iskola hanyadik osztályába sorolják őket az iskola héten???

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.20. 22:44:14

Mi a paszomány? Micsinász? :DDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2015.01.20. 22:44:17

Érdekes, egyik sem tartja magát annyira hülyének, meg butának...

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:44:39

Fanni ismét meglátta a lényeget: "Sokkal szebb mindenki a TV-n!" :

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:44:40

A poszomány egy tengeri állat. Ezt is megtudtuk. :D

pomac 2015.01.20. 22:44:56

persze tudjuk két honap alatt sokat felejt az ember (föleg ha nem is tudta) :D

kismalacka 2015.01.20. 22:45:28

@Ronla: Valami olyasmi...:) csak akkor te sütögess kroki steak-et, és hagyd békén a malackákat :D

rearwindow 2015.01.20. 22:45:30

Ezek válogatott idióták vagy tényleg ez a jellemző erre a korosztályra?

Krétagarbó 2015.01.20. 22:46:07

Fannika a legokosabb gyerekek...

Mirocska 2015.01.20. 22:46:15

Még a végén kihozzák Fannit a legokosabbnak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:46:16

Azért látszik, hogy Fanni 1-2 éve érettségizett, még emlékszik egy pár dologra.

2015.01.20. 22:46:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én drámát akarok a pénzemér''!!! :-)))

És ha lehet, tragédiát. Ugye a drámának, két válfaja van: a tragédia és a komédia. Tehát tragédiát. Úgy nézem megkapjuk, legalábbis a tudásszint inkább tragikus, mint komikus.

De hát ezért nézzük: hogy magunkat jól vállon veregessük, hogy mi mennyivel okosabbak vagyunk. Mivel én ezt tudom magamról, én inkább azé' nézem, hogy Dinka megszíjja. Ha lehetne. Lécci, lécci, lécci, lécci, Lácci, lécci...

Ronla 2015.01.20. 22:46:31

Ezt nem nézem tovább, inkább iszok valami töményet! Ha már pusztulnia kell az agysejtjeimnek, akkor legyen értelme. De ez!!

Felmenőd térde kalácsa folyik a Dunán, te... Nem mondom ki, Hölgyek is vannak itt.

rearwindow 2015.01.20. 22:47:44

Tundra: száraz és meleg...

Ronla 2015.01.20. 22:48:17

@kismalacka: Egyébként szeretem a malackákat mege... megetetni. :D De a kedvedért maradok a kroki steaknél, csak Biri kisasszony ne járjon erre. :D

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:48:23

@rearwindow: Sajnos az utóbbi, az oktatás színvonala a béka segge alatt van és csak egyre megy lentebb. Egyébként szerintem egy csomó olyan kérdés volt, amit úgy érettségi környékén tud az ember, utána viszont nem nagyon használ és elfelejti.

Mirocska 2015.01.20. 22:49:07

Tegnap Széchenyiről beszélgettek? Ki kivel???

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:49:37

@Csak ügyesen!: Mármint az átlagembert értettem ezalatt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:49:50

@Spitzbauer: á, csak a helyükön kell értékelni a dolgokat. Ők ott a hülyék, mi meg itt kinn az okosak és ennyi. :D

Ronla 2015.01.20. 22:50:06

Hát ez súlyos...

2015.01.20. 22:50:08

Lőjje már valaki fejbe!!!!!! Ő kérte. Őszintén.
Nem jutott eszébe bazmeg. (sokszor ismételve)

Darth_Vader 2015.01.20. 22:50:20

Edina....bazzzzzzz. Micsoda primkó.

rearwindow 2015.01.20. 22:51:00

@Csak ügyesen!: én 20 éve érettségiztem és nem okoz gondot, olyan ALAPdolgokat kérdeznek

Mók_Ica 2015.01.20. 22:51:00

robin énekel... hihihhi

Mirocska 2015.01.20. 22:51:27

@Mók_Ica: Se dallam, se szöveg! :-D

Mók_Ica 2015.01.20. 22:51:33

@Darth_Vader: azért nem csak ő .... :)))

Krétagarbó 2015.01.20. 22:51:35

A csitári hegyek alatt van a kincs elásva. Kúúl.
Robin inkább ne énekeljen.

Jemi 2015.01.20. 22:52:14

Azert ez borzasztó hogy ilyen példát mutatnak..

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2015.01.20. 22:52:35

Má megen szakítanak. Jaaaaj Huánitá

Mók_Ica 2015.01.20. 22:52:45

@Mirocska: :)))) improvizált :))))

lacci és edina holnap szakít ..... hmmmm..... nocsak....ez is vmi feladat????

Krétagarbó 2015.01.20. 22:52:53

Ohhh, szakított az álompár. Edina?!

fran7 2015.01.20. 22:53:20

Laci nem az a kertelős fajta.

Ronla 2015.01.20. 22:53:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A fejemet fogom! Errefelé még egy bennszülött is többet tud, mint ezek... Akkor inkább egy tetkós bennszülött lány, mert feketének fekete, de legalább nem sötét!

rearwindow 2015.01.20. 22:53:47

@Jemi: az a borzasztó hogy nem is érzik kínosan magukat hogy ennyire fogalmuk nincs semmiről, csak röhigcsélnek

Mók_Ica 2015.01.20. 22:54:16

@Jemi: tudod, minden jó vminek.... ha másnak nem, hát elrettentő példának ... na, ők ilyenek :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 22:54:17

@Krétagarbó: na, épp beszéltük a minap, hogy a végén Edina fogja dobni Lacit, miután elhasználta. :D

pomac 2015.01.20. 22:54:28

@rearwindow: na most lebultál 40 éves vagy :DDD

Darth_Vader 2015.01.20. 22:54:46

@Mók_Ica:

Buta mind, szó se róla. De ez a csaj.... Nagyon keményen psziho :-)

Krétagarbó 2015.01.20. 22:54:51

@Jemi: ez is kell, hogy lásd, hogy hol van a legalja. És tudod mennyi ilyen van? Úristen.

(Hallottad Dórit: utált iskolába járni, most mondjuk örül az iskolahétnek, legalább tanul egy kicsit, DE MINEK? Érted, minek? Ez itt a baj...)

Kartontigris 2015.01.20. 22:55:05

Üvöltve követelte a csajom, hogy jöjjek mert kegyetlen ostobaságokat láthatok.
(Pont akkor értem be a nappaliba amikor Ádina nem tudta az Indiai-óceánt. Irónikus! :D )
Valami döbbenet egyébként. Nekem égett a pofám, komolyan!
És ezek az emberek egyébként szavaznak is a vállasztásokon, ez a nem mindegy!

spinks 2015.01.20. 22:55:11

Rém gyenge összefoglaló volt. Kár a zsuert. Ezek itt eljópofiznak a végéig.

Mók_Ica 2015.01.20. 22:55:25

@Mirocska: hát azóta már elmúlt 1 nap, teeee :))) sok víz lefolyt azóta a szobában, anyám tyúkja alatt :)))

Krétagarbó 2015.01.20. 22:55:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): háát, mindig volt bennem egy ilyen érzés, de baromira jól színészkedik, ha ez a holnapi nem vmi kamu....

Jemi 2015.01.20. 22:55:59

@rearwindow: Dóri ki is mondta hogy szerinte nem tudja hogy megy e vele valamire..borzasztó..

xukxuk 2015.01.20. 22:56:55

Nyergeljetek!!Irány a hegyalja!!Temérdek sok kincs!!!

Ronla 2015.01.20. 22:57:16

A mai adásért veszélyességi pótlékot kéne fizetnie a reteknek.

Darth_Vader 2015.01.20. 22:57:19

@Mirocska:

Na, csodás képek. Edina anyja milyen boldog lesz tőlük :-)

Mirocska 2015.01.20. 22:57:25

Na, de legalább mindannyian jól mutatnak a tv-ben! by Fanni :-D

Csak ügyesen! 2015.01.20. 22:58:25

Uh, vazz, Edina és Laci rájöttek h mit kell itt csinálni, így kurva világ lesz nekünk...

Hbbm 2015.01.20. 22:58:33

Rone szivrohamot kap, Zsunak tobb a lajkja 1 nap alatt mint neki egy honap alatt!

lukacstoncsi 2015.01.20. 22:59:22

Jó estét!

Nekem kifejezetten tetszett a mai öfi.Végre nem acsarkodtak, anyáztat, taktikáztak.Inkább bókoltak.De ki nyerte a végén?Robin az profi látom kinn is ilyen biztos még le is térdel finomakat hoz mellette biztos jó nőnek lenni.Laci is tetszett.Nehezen nyílik meg de sok érzelem van benn ezt nem lehet hazudni így ahogy láttuk(ha meg igen akkor magát éget, ami Robinra is vonatkozik)Dennis az dennis semmi extra fapados, gyere anya a kiskocsmába ünnepeljük hogy elvettelek stílus.Danika meg akis zöldfülü a lányok rögtön meglátták benne a kisfiut milye kis cuki hogy elpirult:)

nicu71 2015.01.20. 23:02:08

@Kartontigris: Hidd el az átlagos műveltség körülbelül ennyi manapság a fiatalok körében.Naponta konstatálom,ilyen emberek vesznek körül akik még talán ennyit sem tudnak.És nem egykét kirivó esetre gondolok hanem általánosságban.

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:04:23

@spinks: Kár a Zsuért itt tarolt volna, mármint a műveltségin:-))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:05:30

@Csak ügyesen!: én is erre gondoltam... feszkó kell ide, nem Arany Sándor az Adriai óceánon túlról az aranybulákkal. :D

Krétagarbó 2015.01.20. 23:08:05

Dennisz de eccerű, bassza meg...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:08:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és Laciék is ott a fingszagban... :D

És nem tudom eldönteni, hogy Fanni inkább teológus vagy biológus? :D

Mók_Ica 2015.01.20. 23:08:21

wazzzze... ezt a dumát..... lacci ölében edina, szerelmesen néznek egymásra..... edina: itt jön fel a fingszag középen.....
denis - fanni a másik fele :))))

asszem szerelmes akarok lenni :)))))))))))))))))))))) sírok :)))

Mirocska 2015.01.20. 23:09:16

Zsolti azt mondja: csótány banda! :-D

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:09:45

Azt hittem suli hét nem is lesz mert alig vannak már meg a tanárokat ki kell fizetni.A magyar tanárt aki tavaly volt meg elötte azt ismerem:) Kicsit most felszabadulnak lesz ökörködés meg minden.Edinát már látom hogy eret vég magán mert nem kapta meg a 4-est:)Fannika se hülye annyira mint kiderült,Dennis meg....Robin elég intelligens.

Ronla 2015.01.20. 23:10:14

Hát, Hölgyek, Urak, jó volt veletek itt, mára búcsúzom, jó éjt!

Ja, és ha holnapra véletlenül eltűnne Röfike, akkor bocs! :D :D :D

Krétagarbó 2015.01.20. 23:10:18

Azért az tetszik, amikor az egyik primkó banda (Zsótiék) a másik primkó bandát (VV7 játékosok) primkózza...

Mirocska 2015.01.20. 23:11:51

Zsolti jól látja...

Krétagarbó 2015.01.20. 23:12:44

@Mirocska: AU-nak is ez a véleménye, csak nem nagyon akarta mondani.

Mirocska 2015.01.20. 23:13:36

@Krétagarbó: Neki, gondolom, nem szabad.

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:14:01

@rearwindow: Miért?Maga volt a műveltség szobra ne viccelj.Egy bemondónő?Szép beszéd, helyes kiejtés és sok minden ragad rá munka közben:-)

@Krétagarbó: Jaj Zsolt az eminens köpőcsővező:-) Sötét mint a néger segge:)

2015.01.20. 23:14:41

Zsóti 4 president! Laccit ütné, mint a répát.. Hahhhahhaaa!!!

Mók_Ica 2015.01.20. 23:15:20

@Krétagarbó: még jó, hogy meghívták :)))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:15:22

@Krétagarbó: hát, nem csak a mai öfi, de a Belevaló is valami csuda (volt). :D

kismalacka 2015.01.20. 23:15:57

@Ronla: Nem vagy te ilyen gyilkolászós fajta..:) És még alszol is rá egyet. Jó éjt :)

Krétagarbó 2015.01.20. 23:16:00

AU- ne alakuljon ki a Robin-Edina-Laci szerelmi háromszög, mert azzal teli van a... tököm...

Kartontigris 2015.01.20. 23:17:04

@nicu71:
Néha én is tapasztalok ilyet, de ez most töményen nekem kicsit sok volt.
Ezentúl maradok a hogyvoltoknál tényleg.

Mirocska 2015.01.20. 23:17:20

@Krétagarbó: Ma legalább jót röhögök szinte minden percen! Ezt várom ettől a műsortól!

0.5 bit 2015.01.20. 23:18:00

@lukacstoncsi: "Fannika se hülye annyira mint kiderült"

Csak megjátsza a buta kislányt.

Krétagarbó 2015.01.20. 23:18:06

Ha Robinnyó nyerné, azt sem bánnám, asszem...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:18:12

@lukacstoncsi: Már nem azért, de: Maga a viccelj műveltség szobra volt ne .Egy nőbemondó? Szép ragad, beszéd, kiejtés helyes és munka sok minden közben rá. :D:D

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:18:19

@Spitzbauer: Zsolti annyira macsó kb mint Dennis brokkolija:-)) Plüssmacsónak elmehet maximum.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 23:18:24

@Spitzbauer: Igen, kibukott belőle a menőcsávóirigység :) vicces volt, ilyet általában csak hülyepitsáknál láttam, de Laci kapcsán már észrevettem, h működik ez a hapsik között is :D

kismalacka 2015.01.20. 23:18:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem láttam az öfit csak itt olvasom, hogy brillíroztak az agyhalottak:) Isteni válaszok születtek a kérdésekre. De ez a fingós szerelmi vallomás az mi volt:)

Mók_Ica 2015.01.20. 23:19:15

@Spitzbauer: mer' zsóti annyira más volt, nagyon okos és érzelmes fiJú volt a vellában :))) romantikásan köpködött...

Csak ügyesen! 2015.01.20. 23:20:05

Ezt kihagyták az öfből, h Edinának sem volt közömbös Robin.

Mondjárt sírok :D :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.20. 23:20:19

nah AU meg az IQ teszt.. hülye, nem is IQ teszt volt

Mirocska 2015.01.20. 23:20:53

Au unja a szerelmi témát! Hát, még mi hogy unjuk...

2015.01.20. 23:21:35

A hatvány az ötvány és a hétvány között van. Neeeeeem?

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:22:14

@Mirocska: Én is szeretnék kicsit többet röhögni.Ha hallja az RTL tegyen róla vagy nem nézem ezt a közszolgálati adást!:D

@0.5 bit: Nem hülye.Megvan a maga esze nagyon is, bár sok mindenhez, nem hülye de legalább nem fényezi magát, megmondta azt hogy szerencséje volt a kérdésekkel.Másrészt viszont iszonyú bunkón viselkedik sokszor.Nagyon figyeli az embereket a kellő pillanatban meg is mondja a véleményét róluk és 90%-ban talál.

witheroses 2015.01.20. 23:22:15

Ezt most Robin direkt csinálja? Semmi jelét nem láttam eddig, hogy vonzódna Edinához!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:22:47

@kismalacka: Egyik jelenetben Denisz és Fanni romantikázott, denisz szerint Fanninak szép a pofikája és mintegy mellékesen el kezdte lötybölni a farkát.
Köv. bejátszás, hogy Edina ül Laci ölében a kanapén, szerelmesen nézik egymást, mire megszólal Edina, hogy jó kis fingszag terjeng itten, aztán egymást gyanusitgatták ezzel. :D
Aztán megint Fanniék. Fanni rácsodálkozó örömmel konstatálta, hogy az Isten a férfinak szép nagy farkat teremtett, a nőnek meg egy lyukas pinát (szóhasználat autentikus).

Szóval gyönyörű jelenet volt. :D

2015.01.20. 23:23:54

@Mók_Ica: Nem ő köpködött, de őt is utáltam. A köpködősöket is. Én vagyok Dulifuli. :-D
Nem.
Aut meg ZsóFikát szeri. Vikit uti.

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:24:57

@witheroses: Feladat volt.De élvezné ha bekavarhatna Lacinak

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Jó lehet ha a TV2-nél lenne akkor kikupálódna, ki tudja:-)

Mók_Ica 2015.01.20. 23:26:13

@Spitzbauer: dehogynem, a zuhany alatt köpködték egymást dorkával... :))) ez nem AZ a köpködés volt, ez romantikás, szerelmes évődés volt :))))

kismalacka 2015.01.20. 23:26:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Áááááááá...ez egészen szürreális :))) A fingós szerelmi pillantás :))) És Fanni is ismét jelét adta a mérhetetlen nagy eszének és bölcsességének :)))

Egyébként isteni volt olvasni a promt hsz-eket úgy hogy nem látom az adást :))

2015.01.20. 23:26:41

Zsóti még Vikivel is járt (kamuból). Ez megvan nektek? :-DDD
Az aztán az igazi megélhetési kamujárás.

Egy titkot még elárulok: nekem naggyon bejött Röné, mint nő. Kinézetre. Csak ugye a természete.
Vikiről ezt nem mondhatnám el.

Ez a Rönés vallomás hetek óta nyomja a lelkem.

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:26:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szóval a pina meg lyukas:-) Ezt is megtudtuk.Mi lenne ha lyukatlan lenne?:-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:27:08

@Mók_Ica: jaja. Indulatból Éva, Iza és Fanni csulázott. Meg Dóri is, nem?

csiri bá 2015.01.20. 23:27:42

@Spitzbauer: szereted a löncshúst? :DDD

2015.01.20. 23:27:47

@Mók_Ica: Valóban (görög volt a falóban)

Mók_Ica 2015.01.20. 23:28:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja, a hálószobai veszekedés estéjén .... asszem

witheroses 2015.01.20. 23:28:40

@lukacstoncsi:
Dórinak is ezt mondta jakuzziba. Ezért nem értem. Mert ha csak a feladat alatt mondta volna és csak Edinának, akkor nincs kérdés, akkor egyértelmű.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:29:21

@kismalacka: ha tudod, nézd vissza valahol... meg az egész adást is, én rég szórakoztam rajta ilyen jót. :D
Persze lehet, hogy az is jól esett, hogy végre nem visitott, üvöltött, mártirkodott és nem balhézott senki.
De meg lesz még ennek a böjtje... :D

Mók_Ica 2015.01.20. 23:29:50

@csiri bá: fúúúúúúúúúúúúúj..... most eszembe jutott..... :)))))))))))

@Spitzbauer: szedem a cavintont :))) így tudok emlékezni a fontos dolgokra :))))))

2015.01.20. 23:30:05

@csiri bá: Lazló mondta. Aztán nézd+, hova jutott: a borotválatlan bajszosnőbe. Azért Röné jobb volt nem?
Löncshús? Szeretem. Nyami.

Mirocska 2015.01.20. 23:30:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Miért? Ott van még neki Fannika szép pofija! :-D

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:31:03

@Spitzbauer: Röné szép?Hát kétszer kell ránézni hogy észrevedd.Az a seszinű haj a nagyon fehér bőrrel a repedt fazék hanggal meg a vizenyős szemmel....De hát kinek a pap....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:31:38

@Spitzbauer: elvakit a gyűlölet, ezért lemaradsz a fontos infókról. Azóta már rég kiderült, hogy bizony borotválja és nincs is bajsza. :D

Mók_Ica 2015.01.20. 23:31:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): +1 és itt is ilyen volt a hangulat :))) de ide ne jöjjön böjt....

kismalacka 2015.01.20. 23:31:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): persze, holnap de. már felteszi a retek, úgyhogy most egész héten egy nap késéssel nézem. De így is élvezetes, olvasni a reakciókat és aztán látni hogy mi is volt.

2015.01.20. 23:33:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem gyűlölöm, csak ki nem állhatom... Igázáám vóót, igázáám vóót!!!
Röné rulez! :-DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:34:24

@lukacstoncsi: nekem Rönéről mindig egy tányér megkezdett kocsonya jut az eszembe.

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:34:47

@witheroses: Robin is tud kicsit szinészkedni.melyik nő nem hallja szívesen azt ami nem igaz egyébként de jólesik neki...szavak, szavak.De meglepődtem a fiúk némelyike milyen trubadúr lett.

@Ditti82: Robinból kinézek egy tökösebb pasit ha a megfelelő nőt kapja maga mellé.De a nők is akkor tudnak kibontakozni ha olyan pali van mellettük.Vica versa.

kismalacka 2015.01.20. 23:35:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): De de...sajnos bajsza van, legalább is tegnap még volt...viszont ha választani kellene az ordenáré Röné és a skizo Minnie között hát nagy bajban lennétek :))

Ronla 2015.01.20. 23:35:59

@kismalacka: én gyilkolászós? Dehogy! A csatornába is csak dinamittal megyek be, oszt krokodilkönnyeket ejtek, hogy, na vazze, megint elúszott a vacsora.
Neked is jó éjt! :)

2015.01.20. 23:36:00

Már Bartazsóti van. Sok itt a Zsóti, nem?
Na jojcakár, szerivan mindegykinek. Aaszok: khrkhrkhrkhr-pity(i)pű, khrkhrkhrkhr-pity(i)pű,khrkhrkhrkhr-pity(i)pű...!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:36:18

@Spitzbauer: értem én, de ha egyszer nem szőrös, akkor nem szőrös! :D

Morcz 2015.01.20. 23:37:34

Sziasztok!

A mai öfin végre lehetett röhögni (villámrandi, bókverseny, szintfelmérő).
Viszont az L+E páros nagyon gáz, megint áttekertem.
amúgy a szakítás borítékolható volt. Az "ülve pisilő buzi"-n meg felröhögtünk. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:39:39

@kismalacka: Zsuzsa nem is értette a kérdést, amikor megkérdezték tőle, hogy van-e bajsza Edinának. Még rögtönözni se tudott valami genyaságot, hogy kicsit bealázza ezzel.

De ettől függetlenül, még akár lehet is. :D Bár valamelyik posztban néztem a kinagyitott képeket és Fanninak, Zsuzsának és Edinának is olyan szürke sáv volt a szája fölött... lehet, hogy a megvilágositással is gond van.

Csak ügyesen! 2015.01.20. 23:39:59

@Spitzbauer: Szerintem szép nő a Röné, ha értő kezek sminkelik, akkor már-már feltűnően szép. Csak hát a többi...

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:40:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Elképzeltem.Csak nem a kis táncikálásra gondoltál?Lacinak napokra elment az étvágya attól amit premier plánban látott tőle:D
Meg amikor előadta hogy bukik a vizipólósokra...istenem.Szerintem nála ez a hepp.Amilyen sárkány a leendő férjére is ráparancsol húzzon fecskét meg úszósapkát majd ő sípol:-))

Morcz 2015.01.20. 23:42:11

@lukacstoncsi: :)))))
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja valami spec vegyület lehet, gombát meg bajuszt okoz. :D

Montezuma13 2015.01.20. 23:43:26

A teszten Robin és Dani jó teljesítményt nyújtott. A tv előtt ülve a többiek kérdéseire is általában tudták a jó választ.
Meglepő volt Fanni, mert tőle sokkal gyengébb eredmény vártam. A paszomány elég speciális szakszó bár mivel ő öltözködés mániás azért talán tudhatta volna.
Edinának talán az lehet a mentsége, hogy erdélyi magyarként nem tanulja a magyar történelmet, de azért Ez a szócikk egyike a kiemelt cikkeknek, a Wikipédia legjobbjai közé tartozik.
Széchenyi István illett volna tudnia még így is.
A többiek kritikán alul teljesítettek, azonban ez nem meglepő tekintve, hogy a mai fiatalok könyvet nem nagyon vesznek a kezükbe és az olvasást a kínzás egyik fajtájának tekintik (tisztelet az igen ritka kivételnek). Az átlagműveltségük az un. bányászbéka hátsó fertálya alatt van, sok esetben még a diplomásoknak, sőt nem ritkán az igen tisztelt "tanaraknak" is.

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:45:13

Egyébként épp Röné az aki ahogy bejött és bennt volt, még játékban lenne ha az a hülye féltékenysége, meg a banya természete nem kerekedik felül és taktikázik.De magának baszta el az egészet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:46:13

@lukacstoncsi: nem, hanem a jellegére gondoltam. Olyan rezgős, vizenyős, sápadt és izetlen. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:47:36

@kismalacka: nem vitatkozom. :D De görbüljek meg, ha látok rajta bajuszt bármelyik képen is.

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:50:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát egy középkori festményen rebegő tekintettel elmegy :-))

2015.01.20. 23:50:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Bajszos és kész. Befele nő neki, és lerágja.

egyemakisszíved 2015.01.20. 23:51:03

@kismalacka: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Csak árnyék szerintem, amit egyesek rosszindulatból bajusznak neveznek, Edinát jobban „be kéne fényezni”, másképp megvilágítani, hogy az arca domborulatai ne látszódjanak bizonyos beállításoknál.
@Montezuma13: Jobban jár az, aki rosszul szerepelt a szintfelmérésen, az többet tud majd fejlődni az iskolahéten, lehet, biztos itt is lesz legjobb tanuló cím. Az 5-ben Anikó még fényképezőgépet is nyert, nem? Amúgy így működik az ember emlékezete, ami lexikális tudás nincs használatban, nem kötődik semmihez, csak úgy lóg a levegőben, nem marad meg hosszú távon.

Morcz 2015.01.20. 23:53:01

@egyemakisszíved: "Amúgy így működik az ember emlékezete, ami lexikális tudás nincs használatban, nem kötődik semmihez, csak úgy lóg a levegőben, nem marad meg hosszú távon. "
Ez igaz, a népdalos kérdések egy részére én se tudtam a volna válaszolni, viszont a 11 a 0-on kérdésnél a bentiek válaszán felröhögtem. :D

lukacstoncsi 2015.01.20. 23:54:05

@egyemakisszíved: A VV6-ban Zsófika lett a legjobb diák aki még az őskort is teljesen másnak nézte:))

Na mindenkinek jó éjt!Remélem szórakoztató hetünk lesz VV ügyben!

Ditti82 2015.01.20. 23:55:01

@kismalacka: Kommentelők szerint májfolt is lehet.

Morcz 2015.01.20. 23:55:35

@lukacstoncsi: jó éjt neked! én is remélem, a mai adás kifejezetten tetszett kivéve a tudodkik. :)

2015.01.20. 23:57:52

@egyemakisszíved: "Be van az fényezve" eléggé. Túlságosan is. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 23:59:04

@Spitzbauer: :D ez esetben érthető, a visszautasitotta a gyantát.

2015.01.20. 23:59:46

@Spitzbauer: Attól ment tönkre az első két foga. (a koronái valami iszonyat kontármunkák: én beperelném a fogorvost. De mivel Dinkáról van szó, inkább nem :-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 00:02:38

@Morcz: gondolod, hogy egy kis hypo szemölcsre, gombára, bajuszra is jó lenne? :D

bigél 2015.01.21. 00:03:25

@Morcz: azon én is a fejem fogtam :D :D

volt egy népdal, amit még sosem hallottam, viszont a Csitári hegyek alatt címűt nemcsak ismerem, de nagyon szeretem is

2015.01.21. 00:03:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az a Windex lesz. (a Bazi nagy görög lakziból)

Morcz 2015.01.21. 00:03:51

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A Domestos már nem is jó? vagy azt is ki kell előtte hypo-zni? :))))

Morcz 2015.01.21. 00:04:45

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Szégyen, én is ismerem a csitári hegyek...-t de nem tudtam volna a folytatni. :) Mi volt a másik népdal?

bigél 2015.01.21. 00:08:34

@Morcz:

szerintem ez: www.magyarnota.com/data/www.magyarnota.com-Uj_a_csizmam.mp3

és közben rájöttem, hogy már hallottam, de nem igazán énekeltem sosem

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 00:09:12

@Spitzbauer: ó tényleg... az még a herpeszt is kinyirja. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.21. 00:11:37

@Morcz: ki hát, alap! Aztán jöhet a dörzsi. :D

bigél 2015.01.21. 00:11:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): szerintem én is akkortájt hallhattam utoljára

a csitárit viszont szoktam itthon is énekelgetni :D

Morcz 2015.01.21. 00:12:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a szauna dörzsi? :D (ilyen tényleg van, röhögtem is rajta kamaszkoromban)

Well... 2015.01.21. 00:17:13

@egyemakisszíved: nincs bajsza

1....akajfeltoltese volt....nezzd meg a dorinak pont olyan arnyek van az orra alatt...oszt hogy neki nincs bajusza az tutiziher
2...mikor valaki szajbabaszta a szivlapattal... (lassd 3 szomszados hianyzo fog elorol) ...akkoe felrepedt a bore , amit lacc az a hegesedes kovetkezmenye...

lehet kreativkodni...mi ha nem bajusz ?

2015.01.21. 00:24:24

@Well...: :DDD- Én 2-esre szavazok. A szívlapát szinte biztos beficcent neki az arcba. Statisztikailag. 22 év nagy idő, sok beszéd, sok szívlapát. Ez így történt. Köszönöm a remek kutatómunkát!!! :-DDD

raspberrypie 2015.01.21. 00:26:25

Zsu oldalán olvastam, hogy kérdezték őt a levélről, azt írta, hogy azt mondták neki, hogy legyen provokatív, ez volt a feladat.

A másik, kicsit ledőbbentem, hogy írta, hogy volt, mikor a fogkeféjét erőspaprikába mártották, és a hajápolójába meg tisztítószert tettek.. Én kinézem amúgy a többiekből... No, mindegy :) ja és akik annnnnnnyira hiányolták, töltött fel képet a fiáról.

Morcz 2015.01.21. 00:27:21

@raspberrypie: nem ő volt az egyetlen Fanni samponját vagy testápolóját is kicsinálta valaki tisztítószerrel.

raspberrypie 2015.01.21. 00:29:36

@Morcz: Laci volt. Mert mikor rájuk (Edinára, Lacira) tört a nyugiban, kérdezte, hogy ki tett domestost a tusfürdőjébe, persze "nem mi voltunk", aztán mikor kiment, Laci mondta, hogy "az babaolaj volt"

raspberrypie 2015.01.21. 00:31:30

Ma nem néztem az összefoglalót, holnapi elózetesét leadták? Mi lesz holnap? :)

Krétagarbó 2015.01.21. 00:31:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sztem májfolt lesz az, a szája felett kétoldalt.

Morcz 2015.01.21. 00:31:46

@raspberrypie: Mondjuk az ilyen "humor" jellemző a Lacifélékre.

raspberrypie 2015.01.21. 00:37:53

Na, csak kicsit benéztem ide, megyek is, mert leragad a szemem :) jó éjt, tartalmas ON-t a többieknek :D

kamilla123 2015.01.21. 00:38:48

@Spitzbauer: hát én a mai öfit most néztem vissza,és kb 5perc alatt letekertem,mert olyan unalmas volt, h számomra nézhetetlen. Ha nem kapcsolnak gyorsan a szerkik és nem találnak ki vmit, sztem rohamosan esni fog a nézettség. Ez se nem vicces, se nem érdekes, semmi... Nem a feszkót hiányolom, mert pl anno engem az is nagyon szórakoztatott, amikor műveltségi kérdéseket kellett egymásnak kitalálniuk. De ez, hót unalom..

Morcz 2015.01.21. 00:40:35

@raspberrypie: holnap suli, illetve szakítás lesz.

0.5 bit 2015.01.21. 00:41:53

@raspberrypie: "A másik, kicsit ledőbbentem, hogy írta, hogy volt, mikor a fogkeféjét erőspaprikába mártották, és a hajápolójába meg tisztítószert tettek."

Azt hiszem a mai komment folyam elején írta valaki, hogy biztos kellett okának lennie, hogy ennyire utálták.

Ma épp mondta Fanni, hogy ő már az első pillanattól kezdve utálta, még meg sem kellett szólalnia.

Morcz 2015.01.21. 00:42:47

Jó éjt nektek!
Én is megyek bubukálni...

vastyúk is .. 2015.01.21. 00:53:49

csak a vízcsobogást hallani, meg hogy a többiekről dumál Fanni és Denisz

minden reggel 2015.01.21. 02:00:40

@0.5 bit: azt mondani h biztos a Zsuzsa adott rá okot, hogy így bántsák, olyan,mint az a rendôrségi oktatófilm, ami szerint ha miniszoknyában és sminkben bulizol, valójában te magad adsz okot erôszakra.

Egy felnôtt ember mindig tud saját maga dönteni h köp e, vagy sem, ha másra fogja az egyszerűen gerinctelenség

Taknyosvarju 2015.01.21. 04:13:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A bajuszhoz, szerintem sincs neki, furcsallottam is a folyamatos bajszosozast (nem tudom nezni a musort es neten a videokbol is kb felidonel neztem eloszor egy parat) es akkor vilagosodtam meg, szerintem a mufog miatt van, nagyobbak lehetnek a mufogai mint az eredeti es igy kenyszercsucsorben van a szaja ami miatt bajusz-szeru arnyek van legtobbszor az arcan.

csicserierika 2015.01.21. 08:35:56

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Új a csizmám, a szögre van felakasztva.....eddig volt
Sarkantyúját belepte a rozsda,
Összeverem olyan betyár módra,
Mindegy szálig lepereg a rozsda róla.
Nox is énekelte, de én nem onnan ismertem.

csicserierika 2015.01.21. 09:17:43

Végre lehetett röhögni. Lacin besírtam az anyám tyúkjával .
Dóri s az arany bula : Így tán ismerős neki :D

lukacstoncsi 2015.01.21. 09:49:36

Jó reggelt!

www.blikk.hu/erotika/szexszel-unnepelte-visszatereset-vv-laci-fotok-2322491

@raspberrypie: Mindenki provokatív volt akkor.Ezek szerint ő írta a levelet.Régebben egy titkot kellett megírni, de most is lehetett volna úgy fogalmaznia hogy sejtelmes mégis odaszúr hogy bennt csak kapkodják a fejeket.

SocialWorker 2015.01.21. 09:59:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a legjobbat kihagytad. Fanni: "honnan tudja a testem, hogy a puncim lyukas?"

illetve nagy kedvencem volt az összefoglalóból a "mik a természetes számok?" Fanni: "1,2,4,6...???" :)))))

Mók_Ica 2015.01.21. 10:07:19

@vastyúk is ..: @Commodore: ennyi volt az ON? :(((

@Krétagarbó: az tudod mi lehet? lehet, hogy fogamzásgátlót szed, amire szolizott..... ettől fényérzékeny a bőre és bajusz-szerű májfolt lett a szája felett......

Magg. 2015.01.21. 10:23:40

@Montezuma13: "Edinának talán az lehet a mentsége, hogy erdélyi magyarként nem tanulja a magyar történelmet,..."
A luxusbörtön melletti iskolába járt. Tehát lehet, hogy nem tanult magyar történelmet, de az biztos, hogy tanították neki. :)

Magg. 2015.01.21. 10:26:20

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): azt a népdalt szerintem mindenkinek ismernie kéne. Kötelező tananyag az általánosban (már úgy értem, itt Mo-on) :).

Magg. 2015.01.21. 10:32:01

@lukacstoncsi: de hát már szexeltek, csak Edinácska hazudik, mint a vízfolyás.
Tán 4-5 nappal ezelőtt linkelt be valaki egy videót, valami olyasmi volt a címe: "Úgy élveztem, hogy szinte sírtam". Na ott is látszott Edinácska csupasz segge.

Magg. 2015.01.21. 10:35:33

Sziasztok!
Én ott dobtam egy hátast, amikor a fiúk bókoltak a csajoknak és vmelyik azt mondta Dórinak, hogy először azt hitte, fel van töltve az arca is, de nem, ez eredetileg ilyen (vagy valami ilyesmi).
Kíváncsi lennék, hogyan győződött meg a puffatag eredetiségéről? :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.21. 11:00:41

@lukacstoncsi: jó segge meg lábizma van a Lacinak, nah :)

SocialWorker 2015.01.21. 11:32:38

@-pkata-: fú, én a személyisége miatt esküszöm, hogy rondának látom. egyszerűen nálam ez így működik, ha valakinek a külseje nem túl megnyerő, de társul hozzá egy nagyon pozitív személyiség, akkor őt szépnek kezdem látni. és ugyanígy működik fordítva. eleinte egyébként egész helyesnek láttam ezt a laci gyereket, de mára már bottal sem...

NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! 2015.01.21. 12:39:48

@VV Erőlegény: Köszi a választ. Így beugrott a neve. Az az igazság, hogy én nem forgok a celebvilágban...így nem ismerem Őket. Szerintem meg a villában, mindenki megjátssza magát egy kicsit, hiszen elég nagy a tét. Nem szólom meg egyiket sem, mivel nyerni mentek be.

Black Bride 2015.01.21. 17:20:36

@hannamontanna: Akkor ezek szerint te is -mint rosszmájú ember- nézed a műsort . Arra várva, hogy valakit "megdöbentenek majd", mondjuk egy olyat, akit nem kedvelsz. Szeretnéd a kétségbeesését és az agonizálását látni, amint rájön, hogy Laci érzelmeinek egy szikrája sem volt őszinte az irányába. Én ilyenkor nem is tudom, hogy ki a betegebb. Aki bemegy és lehet, hogy a saját maga lejáratásával nyer 12 milkát és egy lakást, vagy az ,aki széttörné a tévéjét, ha nem tetszik neki a műsor, szereti nézni az általa nem kedvelt személyek szenvedéseit és két oldalas hozzászólásokat ír arról, amit már itt 20 poszt alatt 1300 kommentben kitárgyaltak.
Értem én ,hogy gőzgép...de mi hajtja?!

hannamontanna 2015.01.22. 08:47:02

@Black Bride: Igen rossz a májam.
1. Önző módon ha nézek valamit, akkor előfordul, hogy van szereplő aki szimpatikus, és van aki nem. Aki ellenszenves, mert túltolja a dolgokat , vagy nekem nem tetszően viselkedik, azt szeretném, ha valami módon rádöbbenti valaki, vagy valami az igazságra. Tudom, hogy ez nagyon irritál egyeseket, de ez a véleményem. Lehet?
B. Nem ülök egyfolytában a gép előtt, hogy kövessem a posztokat, kommenteket, van hogy arról írok, amiről már volt szó, ezerszer.
És negyedszer: Megküldjem Neked a hozzászólásaimat cenzúrázni mielőtt kiírom? Csak hogy kedvedre való legyen. :-D
süti beállítások módosítása