Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Orange Is The New Black 1x03 - Lesbian Request Denied (18+)

2015. január 19. 11:00 - oharozsabimbolehetnek

screen_shot_2014-12-31_at_10_02_53_am.png

Ma egy tűzoltóval kezdünk, aki ahelyett, hogy a dolgát végezné, bankszámla adatokat fotóz a tűz helyszínén. De ez nem minden, mert mikor visszaérnek az állomásra nem a többiek között öltözik, hanem elvonul. A helyében én is ezt tenném, ugyanis rózsaszín, csipkés fehérnemű van rajta. Ja, még mindig pasiról beszélünk. Aztán kiderül, hogy ő Sophia, a fodrászcsaj a börtönben. Időközben lány lett. Ilyen:

screen_shot_2014-12-31_at_4_00_38_pm.png 

A cellában zajlik az élet, Chapman átöltözne, de Bajszi megáll az ajtónál, és lihegve figyelni kezdi. Aztán Diazt hívatják, mert megkapta a beosztását. Ez azt jelenti, hogy a hatágyas cellából átkerül egy bazinagy terembe, ahol az ágyak kettesével vannak elválasztva, de a falak nem a plafonig érnek, szóval, ha valaki fingik, azt mindenki szagolja. Nem tudom, melyik a jobb.

Chapman a mosdóba igyekszik, sor van, de Red elintézi neki, hogy előremehessen. A gond, hogy csak olyan wc szabad, aminek nincs ajtaja. Épp Sophia sétál ki rajta. Dumálnak kicsit, a csaj megdícséri a papucsát, és megmutatja a sajátját, amit ducktape-ből fabrikált. 

 screen_shot_2014-12-31_at_10_08_07_am.png

Szerintem simán csinálhatna egy flip-flop márkát. Szőkelány nem szeret nyitott ajtónál szarni, de kénytelen lesz. Az ajtótlanság hátulütője viszont, hogy Crazy Eyes nézi közben.

screen_shot_2014-12-31_at_10_10_43_am.png 

Az irodában Bennett és Bajszi a csajokat stírölik és kajálnak. Bajszi totál rá van izgulva Sophiára, oda is hívja, és felajánlja neki, hogy haraphat egyet a szendójából, ha leszopja. A cicafiú nem tapsikol az ötlettől, elküldi a vérbe. Bajszi közli Bennettel, hogy ő a jelenben él, és nem érdekli, Sophia ki volt régen, mert most már lyuk van rajta. Bennett elég kínosan érzi magát. Bajszi rákérdez, mit csináltak Irakban, ha kanosak voltak. Bennett Afganisztánban volt, de a többi stimmel, kiderül, hogy sem tevéket, sem helyieket nem dugtak, mert előbbi robbant, utóbbit meg utána kinyírták a faluban. Voltak orosz prostik, de azok meg koszosak. Erre Bajszi közli, hogy minden nő itt őt akarja, mert elvonási tüneteik vannak, és bármiért hajlandóak szopni. Kedves fickó!

Gyógyszerosztás. Burset (=Sophia) nem kapja meg a szokásos hormonadagját, amitől kiakad. Közben a rövid, bongyorhajú csaj is megkapta a beosztását, egy vudunéni mellé került, aki izomból osztja, hogy mit nem szabad és mit igen a közelében. Még a felét sem mondta el, amikor Bongyor úgy helyreteszi, hogy csak úgy zörög, hogyaszongya ez egy szabad ország, azt csinálok, amit akarok, és ha nem húzol vissza a térfeledre, akkor szétütlek. 

Chapman megkapja a barna göncöt, épp Alex osztja ki neki, aki természetesen emlékszik a méretére. A börtönigazgató asszisztensét Healy dolgozza épp meg, mármint nem úgy, hanem kiakad, hogy miért csökkentette a lányok gyógyszeradagját. A nő pont leszarja, annyi együttérzés sincs benne, mint a doboz kólájában, és közli, hogy nem is érti, miért akar valaki nő lenni, azok után, hogy megütötte a lottó ötöst azzal, hogy farka nőtt. 

Chapman végre fut, kint az udvaron, és nagyon élvezi, egészen addig, amíg meg nem jelenik mellette Crazy Eyes és szerelmet vall. Aztán az egyik őr közli, hogy nincs több futkosás, mert le kell zárniuk a pályát, ugyanis a budget csökkentés miatt nincs ember, aki felügyelje itt a rabokat. Healy is hasonlóval védekezik a szobájában rinyáló Bursetnek, aki attól fél, hogy ha nem kap női hormonokat, akkor elég durva dolgok fognak vele történni. Orvoshoz akar menni, de Healy nem küldheti oda, csak vészhelyzet esetén. Erre a cicafiú leharapja Healy egyik bólogatós kutyájának a fejét. Ez így már vészhelyzet. 

Az étkezdében Chapman afro-amerikai tásaságba keveredik, akik épp Bongyor szobatársáról, vudunéniről dumálnak. Azt mondják, megölt valakit, meg hogy még sosem szart a rácsok mögött. Bongyor nem ijed meg. Chapman velük röhög, de aztán mégis egyedül kezdi el a kaját egy üres asztalnál. Alex ül le vele szemben, aminek nem annyira örül. Aztán egyszer csak megjelenik Crazy Eyes is, és kijelenti, hogy Alex húzzon a fenébe, mert ez itt az ő felesége. Chapman levegő után kapkod.

 screen_shot_2014-12-31_at_4_39_16_pm.png

A klinikán Bursetet megnyugtatják, hogy hamarosan kiszarja a műanyag kutyafejet, viszont megfigyelés alá helyezik, ahogy az öngyilkosokat szokták. Ráadásul, mivel pár májértéke nem jó, teljesen megvonják a hormonjait, amíg meg nem ultrahangozzák. Ezért érdemes volt orvoshoz menni.

Aztán ismét a múltra váltunk, megtudjuk, hogy Bursetnek felesége volt, aki ráadásul tudott róla, hogy nemet akar váltani, és még segített is neki. A fia, merthogy az is van neki, már nem ilyen megértő. Van abban valami bizarr, amikor az ember a nőnek öltözött férjével smárol, akinek ráadásul jobb mellei is vannak, de mindemellett az egész jelenet szívfacsaróan szomorú. 

screen_shot_2014-12-31_at_10_26_31_am.png 

Ezek után Chapman hazatelefonál, és nyafog egyet vőlegénynek, hogy miért nem tud jönni a hétvégén, pedig pont ő mondta neki, hogy ne jöjjön, csak kéthetente. Aztán meghallja, hogy Larry épp kaját pakol, és végigmondatja vele, mit vett a boltban. A srác meg úgy veszi, hogy ez felhívás keringőre, és átvált szextelefon üzemmódra, amin a csaj kiakad, mert őket épp lehallgatják. Larryt ez nem nagyon zavarná, de érti, úgyhogy inkább megy, és elintézi magának.

 screen_shot_2014-12-31_at_4_54_29_pm.png

Diaz ki akar tenni egy képet a falra, de azt nem szabad, ezért a szobatársa hívja az őrt, aki épp Bennett. A fickót nem zavarja a dolog, még meg is dícséri a rajzot. Ennyi. Diaznak nyert ügye van. 

screen_shot_2014-12-31_at_5_01_18_pm.png 

Na, megérkezik látogatóba Piper anyja és a terhes barátnője. Egyik nagyobb bunkó, mint a másik. Az anyja arra célozgat, hogy Polly okosabb, mert korán vállalt gyereket, a barátnőről pedig kiderül, hogy épp nincs kedve foglalkozni a közös vállalkozással, és kirúgta az alkalmazottukat. Amikor anyu elmegy kajáért, Piper elmeséli a barátnőjének, hogy van egy felesége a börtönben. Miután azt is elmondja, hogy nem erőszakolta meg, csak a kezét fogja, Polly érdeklődését veszti, és arról kezd beszélni, neki mennyire hiányzik neki, hogy a férje fogja a kezét. Én ekkor pofoznám fel. De nem én ülök ott. 

Mindeközben Burset a konyhában lábatlankodik, Red meg panaszkodik neki, hogy eltűntek a cukkinik, répák és uborkák. Sophiát nem annyira ez érdekli, inkább az, hogy Red szerezzen neki hormonokat, de az orosz nő visszautasítja, ő nem foglalkozik drogokkal. Bajszi tudna segíteni, de azt meg nem kéne erőltetni. Erre cicafiúnak eszébe jut, amikor cipőt vettek a fiának, egy igen drága fajtát, és nem igen volt pénz nála. A boltban megjelent egy régi tűzoltó haver, aki eléggé zavarba jött, és a kissrác olyan kínosnak tartotta az egészet, hogy elrohant a lábán a vadiúj cipővel. Az eladó meg kérte a pénzt. 

Vissza a rács mögé, ahol Healy hivatja Chapmant, és beolvas neki, hogy hogy képzeli, hogy megválaszthatja a szobatársát. Warren (Crazy Eyes) ugyanis kérelmezte, hogy egy szobában lehessenek. Chapman elmondja, hogy esze ágában sincs a közelében lenni, sőt, napok óta próbálja lerázni már. Erre Healy megnyílik, és mesélni kezd, az ilyet hívják a börtönszlengben csődörnek, mert úgy néz ki, mint egy pasi. Óvatosan vele, de le kell koptatni, mert veszélyes. Minden leszbi veszélyes a tesztoszteron miatt. És ha már a leszbiknél tartunk, Piper és Alex egy bárban találkoztak, ahol szőkelány melót keresett. Alex valójában elárulta, hogy egy drogkartellnek dolgozik, de Piper poénra vette, és röhögtek rajta egy jót. 

 screen_shot_2014-12-31_at_5_15_52_pm.png

Larry Piper öccsének segít, aki egy erdő közepén lakik, és egy kicsit fura. Elkezdenek az önkielégítésről dumcsizni, és a srác előáll azzal, hogy akkor a legjobb, ha a határon abbahagyja az ember, mert akkor a csí bentmarad, és attól egy csomó kreatív energia szabadul fel. Virslisütés közben Piperről beszégetnek, meg arról, hogy mennyire rossz, hogy lecsukták. 

screen_shot_2014-12-31_at_5_18_51_pm.png 

Ő meg közben megkapja a benti pénzt, így tud magának venni papucsot, meg minden szart, és mindenkinek visszaadja a kölcsöncuccokat. Aztán megjelenik Crazy Eyes az érzelmeivel, de Chapman elrángatja, és közli vele, hogy nincs és nem is lehet köztük semmi. A dolog túl egyszerűen ment, szerintem ezzel még nincs vége. 

Megint látogatás van, Bursethez bejön az asszony, de a gyereke nem hajlandó. A feleség igen megértő, egyből észreveszi, hogy valami nem stimmel. Sophia elmondja, hogy nem kapja a hormonokat, és megpróbálja rávenni az asszonyt, hogy hozzon be neki, aki ezen - joggal - eléggé kiakad. Közli a férjével, hogy szedje össze magát, töltse le a büntetését, és legyen végre apja a fiának. Bongyort pedig vudunéni kiköltöztette a közös fészekből. 

Larry otthon pornóra veri, de a végén nem hagyja magát elmenni, ahogy a sógor mondta. Úgy látom, neki nem jött be ennyire a dolog. 

A tusolóban Chapman és Alex megint összefut. Chapman nem bírja tovább, beolvas Alexnek, amiért feldobta. Az meg azt mondja, hogy nem ő volt, másik 13 ember volt még velük, bárki felnyomhatta. Ja, meg azt is, hogy ő is haragszik Piperre, mert összetörte a szívét.

Diaz megint egy lépéssel közelebb kerül Bennetthez, amikor az segít neki kiszabadítani a haját a ruhájából. Chapman hazatelefonál, és megkéri Larryt, nézzen utána, hogy Alex dobta-e fel. Aztán jön az őr, hogy költözzön, megy a B részlegbe. De Marco elmondja neki, hogy az a gettó, és tényleg, bekerül az afro-amerikai szakaszba, de nem Crazy Eyes mellé, ahogy gondoltuk, hanem vudunénihez, akivel láthatóan remekül ki fognak jönni. 

 screen_shot_2014-12-31_at_5_57_12_pm.png

Közben Burset meglátja, amint Bajszi drogot ad cidáért cserébe. Erről eszébe jut, amikor letartóztatták. Úgy tűnik, vagy a fiáért tett valamit, vagy helyette vállalta a börtönt, de a kissrác láthatóan nincs meghatódva, amikor aput elvezetik. Bajszi ismét felajánlja a lehetőséget Bursetnek, mert tudja, hogy szüksége van a hormonokra, de a cicafiút nem érdekli. A napja pedig, ha lehet még ennél is szarabb szegénynek, csak rémesebben folytatódik, mert az esti sminklemosás közben megtalálja az első szakállkát. A nap Pipernek sem zárul jobban, Crazy Eyes ugyanis az ágyánál strázsál éjjel, és nem szégyell odapisálni vudunéni féltett padlójára. 

 screen_shot_2014-12-31_at_6_02_24_pm.png

Címkék: sorozat 18+ OITNB
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.01.19. 15:50:42

Mekkora benga fekete személy. A nőt nem merem oda írni.
süti beállítások módosítása