Hogy volt?

Való Világ 7x60 - Így lett a lilából kék

2015. január 15. 08:08 - candyperfumegirl

Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a dolog már rég túllépte az elviselhetőség határát. Bence mutat gyorsan egy szavazási állást, Zsu a fantomkép ellen közel 50-50%-ban áll, vagyis most már az a kérdés, tud-e olyan ellenfelet kihívni, akit nála jobban szeretne a villán kívül látni a nép. Kezdjük akkor az agóniát, pont ott folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk, Dani teljesen be van szarva, mert így, hogy Medve kiesett, esélyes, hogy MILF kiviszi a hóra, ezért egyre inkább azt hajtogatja Ádinának is, hogy ez nem az ő meccse, hanem Lacié, ezért neki kéne ezt a párbajt megvívnia. Ez egy kapitális baromság, ez a játék nem arról szól, hogy az egyéni sérelmeket párbajjal toroljuk meg, és ki van jobban kiakadva valakire, itt egy a lényeg, hogy a végén már csak te maradj, és ezt ők is jól tudják. Sokkal szimpatikusabb lenne, ha ezt valaki végre kimondaná, és nem terelne olyan faszságokkal, hogy kinek kivel van konfliktusa meg ki ellen mivel tud valaki érvelni a párbajon. A taktikázásban szépen csendesen részt vesz Robin is, megerősítve Dani kendőlevételi szándékát, és ha ez az egész nem egy véletlen és teljesen öntudatlan fellángolás volt tőle, akkor azt kell mondanom, hogy üdv a játékban Robin.

vv-760-01.png

Medve távozása után a szerkesztők úgy döntöttek, hogy ez egy remek alkalom a félkegyelműek megszopatására, hadd röhögjünk már mi is valamin. Úgyhogy jön a löevéééél, miszerint lehet készülni az új lakó fogadására. NEEEEEEE!!!! Fanni és Ádina egyből idegállapotba kerül, Basszájba meg egyik kezében fasszal, másikkal gettósan mutogatva azt üvölti, hogy TUDTAM GECI MEGMONDTAM BASZDMEG, CSAJ JÖN ÉS TETKÓS, MERT MEG-MOND-TAM!!! Hogy ezt hogy olvasta ki a sorok közül, azt nem tudom, mindenesetre Robin (megint Robin!) megjegyzi, hogy nem VILLAlakót, hanem lakót írt a levél, vagyis tuti háziállat jön. Még a végén Batman lesz a srácból, jó lesz rá figyelni. Jön is a kis medvepótlék, egy varacskos disznó (zseniális humor volt a játékmesterektől), akit Macinak hívnak, és ezerszer cukibb mint a névadója. Mielőbbi jobbulást kívánok Macinak innen is, de ez egy minőségi csere volt, ki kell mondani. A cuki kis állatnak mindenki ugrálva és sikítozva örül, leginkább persze azért, mert nem ember. Basszájba azonnal kezelésbe veszi, mert ő nagyon ért a malacokhoz, bár Ádina szerint szarszaga van. Én már azt sem zárom ki, hogy a féltékenység mondatja ezt vele.

vv760_gif01.gif

Az udvaron kergetik a kismalacot egy darabig, és lehet, hogy szemét vagyok, de én úgy láttam, hogy akkor fogta menekülőre a dolgot, amikor Plasztik ránézett. Pont elkerítik a padokkal az udvar egyik szegletében, és már éppen lenyugodtak a nagy ijedtségre, amikor hirtelen nyílik az ajtó, és belép rajta Olivér. Hoppá. Komisz hátraugrik egy métert helyből, és mindenkiben vigyázzban áll a szar, a srác meg magában röhögve masírozik be a nappaliba, és kéri, hogy tereljék össze az összes agyhalottat, de rögtön, mert van nála egy levél. Persze hogy csak Kazal szépségnapi beutalója vagy mi a szar van benne, mert ő meg most kérte ki a szuperképességét. De ahogy mindezt felvezették, az megint egy csodásan genya húzás volt, a szerkesztők is játsszák a kis játékaikat, miközben az egysejtűek taktikáznának ezerrel. Most Fannika percei következnek, aki képes egy ötperces műsorblokkot telepofázni egy kozmetikai nagykezelésről meg egy hajfestésről. Olivérnek meg elsírja minden villabeli nyűgjét, akinek az arcán egy pillanatra átfut, hogy kurvára nem fizetnek neki ezért eleget. Fanni egyébként tényleg szép lett, a fodrász baromi jó munkát végzett, és készülnek fotók is, fehér hátteresek, pucsítósak, csücsörítősek, unalmasak, de ez Kazalnak multiorgazmus. Le van szarva a világ összes lila kendője, a kiválasztás, de még a szoli is (!!!) , mert ez volt élete legszebb napja. Boldogság.

vv760_gif02.gif

vv760_gif03.gif

„Adriana Lima elhúzhat a picsába.”
Fanni

vv-760-02.png

Ami ezek után jön, azt igyekszem a lehető legrövidebben leírni, mert már nézni és hallgatni is fájdalom volt. 12ker végre meghozta a döntését, lesz, ami lesz, ő felrúgja a szaros bilit és azzal együtt a szövetséget is, leveszi a lila kendőt Basszájbáról, és odaveti MILF elé. Ezt közli az érintettel is, aki azért kibírja mindezt röhögés nélkül, de nem kezd csicskagecizésbe, csak odaveti, hogy ez rohadtul nem volt korrekt döntés, majd kimegy puffogni. Jön Ádina, aki egész nap idegbeteg volt, mert őt már reggel beavatta a tervbe Dani, és ez ki is bukik annak rendje és módja szerint, szóval kiesik most ő is a pikszisből Basszájbánál, aki megvonja tőle a bizalmat és a görbe faszt is. Basszájba magában füstölög, és ezen nem segít, hogy Ádina nem érzi a határokat, és nyomulósan könyörög a bocsánatáért, és minél többször hangzik el a jelentben a „ne gyere közelebb! ne érj hozzám!”, annál kellemetlenebb nézni ezt az egészet. Laci kijelenti, hogy 12kerrel és Ádinával nem bandázik többet, ha visszajön a párbajról, akkor sem. Ha meg nem jön vissza, akkor pláne nem. Dani kongat, Laci áthajítja a szobán a lila kendőt, itt van baszdmeg, vigyed. Majd síri csend és hullaszag. Na. Olyan helyzet ez, amikor igazából senkinek nincs igaza, de egy kicsit mindenkinek. Dani persze gyáva és genya volt, Edina abba bukott bele, hogy egyik srác oldalára sem akart állni, ezért sunnyogott, Laci meg sértve érzi magát és pukkad. Szar ügy, mert itt már érzelmek is sérültek, nem csak érdekek, de valahol mindenkinek tudnia kell, hogy ezt a játékot nem lehet úgy megnyerni, ha nem veszed a saját érdekeidet mindenki másé elé. És itt jegyezném meg, hogy ha a kihívás máshogy alakul, Dani simán ki is ejthette volna saját magát ezzel a kis manőverrel.

vv-760-03.png

vv-760-04.png

vv-760-05.png

Komisz és Kazal csak a kongatásra veszi észre, hogy valami esemény van, ők ugyanis ezt az egész drámát ráérősen végigdugták tökéletes lelki nyugalomban. Fannika meg is jegyzi nagyon találóan, hogy még a végén párbaj nélkül jut el a top3-ba, mert mialatt ő csak szépítkezik meg digidugizik, mások össze-vissza intrikálnak, és kiirtják egymást. A szegmens zárásaként pedig Basszájba barátkozni megy az egyetlen élőlényhez a villában, akinek még nem sikerült megutáltatnia magát vele, és letáborozik Maci malac ólja mellett. Az egész összefoglaló legjobb jelenete.

vv-760-06.png

Na jöjjön a kiválasztás végre. Összegezzünk: egyik oldalon ott van a közellenségnek kikiáltott Zsu, aki azért bedobja, hogy a kapott jelekből kettőt (Jabba, Robin) ő kért, és tudja, hogy ha nincs lila kendő, Basszájba lett volna a kiválasztott. Másik oldalon pedig ott van az áruló 12ker, Ádina, aki azt mantrázza még most is, hogy Zsu őt hívja ki, és Basszájba, aki már össze is pakolta a bőröndjeit szerintem. A senkiföldjén meg a lila kendő birtokában magabiztosan mosolygó Robin, és a most éppen Zsuhoz dörgölőző Plasztik. Halljuk a döntést, mert más úgysem számít. MILF nem szarozik sokat, Dani, Edina és Laci, ti mindhárman szaremberek vagytok, de Laci a leginkább, mert ő jellemtelen is, úgyhogy őt viszem, ennyi. Én kicsit örültem volna, ha a nagy taktikázás ellenére valaki egész mást választ, akire senki nem számít, mert így tulajdonképpen úgy történt minden, ahogy 12ker tervezte. Akinek Laci máris beígéri a következő párbajt arra az esetre, ha visszajönne. Meglátjuk.

vv-760-07.png

 

Címkék: vv7
1660 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak ügyesen! 2015.01.15. 08:19:32

"És itt jegyezném meg, hogy ha a kihívás máshogy alakul, Dani simán ki is ejthette volna saját magát ezzel a kis manőverrel."

Most megúszta, de a játékot már nem nyeri meg, ez a második alkalom, h meglehetősen genyán (és jellemtelenül, höhö) szúrja hátba azt, akivel szövetségben van, ezt már nem fogják neki megbocsátani a nézők.

Köszi az öfit, jó lett! :)

Tapmancs 2015.01.15. 08:23:44

"még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a dolog már rég túllépte az elviselhetőség határát."

Nagyon egyetértek! Ez a "most pedig mindenki elmondja hogy kivel mi a baja a villában" típusú "feladatoknál" egyszerűen már odafigyelni sem bírok.

hannamontanna 2015.01.15. 08:25:00

OÓ. Köszke.
Mondtam hogy malac lesz a lakó. Mit nyertem? Egy méter előnyt?
Azért egy megjegyzésem lenne: ha Edinka egy minden hájjal megkent, csavaros eszű székely leány, akkor hogy a retekbe hagyja magát megvezetni ettől a durcás ovisfiútól? Nem veszi észre, hogy ez itt a VV7, a játék határok nélkül, és elb*ssza az egészet? Nem mintha neki szurkolnék, de mi történt a vellában? Romantikázni ment be, vagy nyerni?
Dóri, Robin hajrá.

Conchobar 2015.01.15. 08:44:46

"Fannika meg is jegyzi nagyon találóan, hogy még a végén párbaj nélkül jut el a top3-ba, mert mialatt ő csak szépítkezik meg digidugizik, mások össze-vissza intrikálnak, és kiirtják egymást." - Pedig még a munkahéten kifejezetten szimpatikus is volt a Zsuzsa-Dani-Edina vezette csapat, akkor még úgy tűnt, hogy ezek talán képesek csapatként is viselkedni, egymásért is tenni. Egy mindenkiért, mindenki egyért. Reni kiesése után még úgy tűnt, hogy Daniék sorban egymás után párbajra tuszkolják az ellencsapat tagjait

hannamontanna 2015.01.15. 08:51:09

Már akinek úgy tűnt, hogy kiejtik az ellencsapat tagjait. Nekem úgy tűnt, hogy a túllihegett, felfújt és általuk nem is ismert alap problémát jó benézték és kissé túltolták egy ember alázását. Ami ugye a holdnaptár szerint a nézőknél máshogy jön le. De hol értek én ehhez?? :-)) Nem is ugyanazt nézzük.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.15. 08:54:51

hátn ezzel a malaccal végre van egy szimpatikus lakó is a villában.

Conchobar 2015.01.15. 08:54:53

"Én kicsit örültem volna, ha a nagy taktikázás ellenére valaki egész mást választ, akire senki nem számít, mert így tulajdonképpen úgy történt minden, ahogy 12ker tervezte" - Magam is úgy vélem, hogy az lett volna a merész és egyben okos húzás, ha Zsuzsa Danit viszi, nem ugrik rá a koncként eléje vetett Lacira. Dani ugyanis biztosan nem szaporította a rajongó-táborát a kendőlevétel által. Nem is érteni, hogy Dani hogyan reméli megnyerni a VV7-et (és legyőzni Dennis-t párbajon), ha még Zsuzsával szemben is meginog (sőt betojik)

schanc 2015.01.15. 08:56:51

Én tegnap elégedett voltam a fejleményekkel:
- Robin szépen végigvitte ezt a kendőlevételt: elültette a bogarat Dani fülébe, egyszerre bizalmasa maradt Daninak és Dórinak is, miközben éket vert a Dani-Edina-Laci hármas közé
- ahogy Candy is írja, ő volt az egyetlen, akinek leesett, hogy az új lakó állat lesz
- Fanni kiemelt megjegyzése is találó, tényleg elég figyelniük, ahogy az egykori fehér csapat szépen kicsinálja saját magát
- Laci elkezdte bejátszani a durcás óvodást, nehogy valakinek szimpatikussá váljon vasárnapig
- merthogy Zsu tényleg őt hívta ki.

Deja vu: Edina legyávázta Zsut, ahogy első kihívásnál Reni tette. Aztán tudjuk, ki esett ki a következő párbajon, miután Zsu visszatért.

Egyébként simán elképzelhetőnek tartom, hogy Edina lesz a következő kiválasztott, mintha a többieknek már nagyon elege lenne a konstans vinnyogásából. És ő meg kiviszi (mivel Zsu védett lesz, Danit nem viszi, várhatóan Robint se) - talán Fannit.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 08:58:21

Én annyira de annyira szeretnék gratulálni a DANI & ENIDA párosnak, hogy megint sikerült Kiskunt olyan helyzetbe hozni, hogy MEGNYERETIK vele a párbajt. IDIÓTÁK.

Conchobar 2015.01.15. 08:59:07

@hannamontanna: "Nekem úgy tűnt, hogy a túllihegett, felfújt és általuk nem is ismert alap problémát jó benézték és kissé túltolták egy ember alázását" - Mi ez a baromság? Kit alázott a Zsuzsa-Dani-Edina csapat? Netán te úgy láttad, hogy a munkahéttől egészen a karácsonyi buliig Zsuzsát alázták?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 09:01:34

@doggfather: Hát igen... Ő valóban egy "minőségi csere" (by Candy) lett... . :D

Jozeph Pelikahn 2015.01.15. 09:01:46

[gonosz ON]
Szerintem II. Maci nyerje meg a játékot és a VV történelmében először a győztes nyereménye legyen egy citrom a szájba és fél napos forgás a szaunában!
[gonosz OFF]

adjatok_egy_szabad_nicket 2015.01.15. 09:02:25

Szerintem Fannikát borzasztóan öregítette és csúnyította a hipiszupi sminkje, de a haja az télleg ott volt a szeren.

schanc 2015.01.15. 09:04:03

@adjatok_egy_szabad_nicket: Ezzel egyetértek. Az arca olyan lett, mint egy deszkalap, amire ráfröcsögött három nagy ecsetnyi festék.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 09:04:16

@Csak ügyesen!:
" Most megúszta, de a játékot már nem nyeri meg, ez a második alkalom, h meglehetősen genyán (és jellemtelenül, höhö) szúrja hátba azt, akivel szövetségben van, ezt már nem fogják neki megbocsátani a nézők. "

Ez volt Dani legjobb húzása a villaléte alatt.
Biztos majd megy párbajozni a Laci helyett :)))))))))
Az a kétségbeesett szenvedés a nyugiban amit leművel Edinának, az a kis mankee lány meg még vígasztalja :)
Ha férfi lenne a Laci ,akkor nem lila kendőzne itt, hanem bele áll a párbajba, Dóri szemében most tényleg egy cshicshkaaaaaghecciiiiiii lett a Fostos László.

julie0812 2015.01.15. 09:04:19

Nem lehetne, hogy a malac nyerjen? :)

Belllaba 2015.01.15. 09:04:45

Érdemes volt megemlíteni párunknak, hogy a tegnapi poszt kurtára és infoszegényre sikeredett. Cindytől ez most tetszett, és pártatlan is volt, ha így marad benne lesz nálam a top 3-ban, Sixx és Bruti társaságában. És még korán is kaptuk, köszi:) (Egyébként Fanni mondta a disznajára, hogy szarszagú, nem Ádina, de mindegy1)

Jozeph Pelikahn 2015.01.15. 09:06:08

Az megvolt, hogy az új Maci máris jelet rakott Robinra? :-) Tud valamit na!

Conchobar 2015.01.15. 09:06:23

@hannamontanna: "Már akinek úgy tűnt, hogy kiejtik az ellencsapat tagjait" - Az 'egymás után sorban egyenként' az elég sűrűn elhangzik a villában. Legutóbb például Zsuzsa mondta Dórinak a párbaja utánra vonatkozólag (az előző összefoglalóban). Nekem úgy tűnt, hogy 'cinkostársak' meg fogják nevezni a Reni után következőt (ehelyett Robin átállt, Dani csak pöfékelt, Zsuzsa meg felrobbantotta a szövetséget)

Ditti82 2015.01.15. 09:09:49

El lett ez baszarintva... A 4 tuja meg szépen ellavírozgat csendben hátul, amíg a másik 4 viszi a sót.

hannamontanna 2015.01.15. 09:11:42

Bocsesz, nem Zs-D-E csapatról beszéltem. Az a csapat már sehol nincs, én mindig jelen állapotról beszélek. Itten most Edinka-Laci-Dani csapat VOLT. Mert már az sincs. Jelen pillanatban az van, hogy Zsut nyerő pozícióba hozták hárman. Jó taktika.
Számomra sok értelmi nincs elmúlt csapatokról beszélgetni, hogy mi lett volna, ha...:-))

julie0812 2015.01.15. 09:12:53

@-pkata-: Ha lehetne rá szavazni, még le is tölteném az applikációt!

Conchobar 2015.01.15. 09:13:11

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "Ha férfi lenne a Laci ,akkor nem lila kendőzne itt" - Helyesen, ha Laci nem dőlt volna be Edina unszolásának, akkor nem vette volna föl. Bár biztosan jó érzés lenne Lacit gyávának látni, de észre kellene venni, hogy a villalakók közül őt érdekli legkevésbé a VV7 megnyerése

ElzaBerry 2015.01.15. 09:17:04

Én Lacira szavaztam. Dóri, Fanni és Dennis reakciója mindenképp érdekes volna, utálják őt. És az is érdekes volna, hogyan áll hozzá ezentúl Danihoz és Edinához. Zsuzsa visszamenése esetén viszont egyedül Edina reakciója lenne érdekes, az sem sokáig, folytatódna Zsuzsa kiközösítése. Tehát játék szempontjából lehet, hogy jobb lenne Laci, viszont nekem az az érzésem, hogy sajnos Zsuzsa fog visszamenni.

Amúgy meg olyan mindegy, egyiket sem bírom túlzottan. Egyébként Laci ezzel a "malaccal beszélek, mert mindenki elárult" lépéssel hihetőbben adta elő önmaga sajnáltatását, mint Zsuzsa akármikor. Ezért szavaztam rá. Kérdés, hogy folytatja-e.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:17:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szia, jó reggelt. :) Kicsit puffadok, de minden ok. Kergetem Edinát, hogy meglegyen az ebéd utáni desszertem is. A reggelit megúszta :)

Conchobar 2015.01.15. 09:19:30

@hannamontanna: "Jelen pillanatban az van, hogy Zsut nyerő pozícióba hozták hárman" - Miért látod őt nyerő pozícióban? Azt gondolod, hogy rád hatással van Zsuzsa önsajnáltató, mártírkodó attitűdje, akkor a többi a többi nézőre is hatással van? Téged az nem zavar, hogy akivel valóban elbántak, akit koncként vetettek oda, aki valóban egyedül van, az nem Zsuzsa, hanem Laci

másodpéldány 2015.01.15. 09:19:35

@candyperfumegirl

jó lett!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:19:53

@ElzaBerry: Kössz, kössz kössz, végre valaki, aki szintén úgy van vele, hogy ne sajnálgassuk már annyit Zsut, nézzük meg hogy PVC mit szól annak, ha Laci visszamegy... Azt tudnám csak megjósolni mondjuk, hogy ha Laci visszamegy, kurva nagy lesz az arca, és úgy fog csicskázni, mint még soha. :D

Ditti82 2015.01.15. 09:20:03

@ElzaBerry: Szintén. Engem Zsu sokkal jobban irritál, mint az összes többi együtt.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 09:20:09

Candy, legközelebb is unhatnád az öfit, mert így tárgyilagos, némi humorral fűszerezett poszot sikerült összehoznod. Néhol látszik, hogy ihletet merítettél a kommentekből. Ennek is örülök. Csak így tovább! :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:22:02

@julie0812: Én mondjuk azért nem vennék egy okos telót. :)

Belllaba 2015.01.15. 09:22:09

@Conchobar: "a villalakók közül Lacit érdekli legkevésbé a VV7 megnyerése". Ja persze. Azért emlegette Ádinának tegnap az esetlegesen elbukott 30 milkát. Meg azért kurvult el (=érdekből szexelt).:D

lukacstoncsi 2015.01.15. 09:22:18

Sziasztok!

"Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a dolog már rég túllépte az elviselhetőség határát. Ez egy kapitális baromság, ez a játék nem arról szól, hogy az egyéni sérelmeket párbajjal toroljuk meg, és ki van jobban kiakadva valakire..."

Mindegyik VV-ben volt már ilyen kör ez van.egy ilyen ingerszegény környezetben ahol a játékosok bábuk az RTL meg úgy mozgatja őket ahogy tetszik mit lehet várni?Ez a csapat ráadásul a legrosszabb az eddigiek közül.Mi látjuk őket hogy ugyanazt futják sokadszorra.Lehet hogy ők sem ismerik fel,mi könnyen dumálunk van rálátásunk a bennti dolgokra nekik annyira nincs.Egyéni sérelmet is meg lehet torolni egy párbajjal pláne ha még oka is van rá az illetőnek a néző meg szavaz arra kinek igazat ad.Ez érzelmi és taktikai játék mindenki másképp játssza.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:25:21

@candyperfumegirl: Candyyyyy, tudjátok meg légyszi valahonnan, hogy a VV leírásban miért van az hogy az elvevés képessége csak a párbaj és a kiválasztás között használható, ha Dani a kihívás előtt is használhatta. Elírták, vagy gumiszabályok vannak?

Conchobar 2015.01.15. 09:26:37

@ElzaBerry: "Zsuzsa visszamenése esetén viszont egyedül Edina reakciója lenne érdekes, az sem sokáig, folytatódna Zsuzsa kiközösítése" - Csakhogy Zsuzsa most igazából nincs is kiközösítve. Az igaz, hogy barátjának Dórin kívül senkit sem tekinthet, de egyáltalán nincs kiközösítve. Lásd Maci videója után Danival meg Edinával beszélte meg az érzéseit a hálóban

Tapmancs 2015.01.15. 09:26:40

Viccesek ezek a két napig tartó "szövetségek".

Ditti82 2015.01.15. 09:26:55

@-pkata-: Gumiból vannak a szabályok. ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:28:07

@Ditti82: Akkor csapódjon az RTL popójára, de jó erősen :)

hannamontanna 2015.01.15. 09:28:35

Lacit nem érdekli a nyeremény???? Akkor mire mondta, hogy épp most fizetett ki 30 milliót az árulásért?? Ez a dolog egyébként, hogy milyen nagylelkű mindegyik, hogy ha megkéri valaki hogy szórják meg jellel, akkor megteszik. Gyerekek. Ez nem úgy van, hogy akire jel kerül az lehet hogy kint marad, aki meg rátesz valakire jelet, az minimum egy esély a bent maradásra? Meg Edina unszolására felveszi a lilát.. Ugyanmár. Ha nagyon unszolnának én is felvenném, mert olyan jó vagyok hozzá, hogy inkább én ne menjek, mint más. Van olyan tiszta szerelem, hogy megvédem magam mert a "szerelmem" akarja, inkább essen el ő? :-DDDDDDD

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2015.01.15. 09:28:40

@candyperfumegirl: jót röhögtem, a kisdesznyó tényleg retteg Plasztiktól . :)

Belllaba 2015.01.15. 09:29:20

@-pkata-: szerintem ez tök lényegtelen, nem kell ezen lovagolni, ez egy szórakoztató műsor. És hogy így alakult, az szinte népakarat volt:) Egyébként Lacikának így is-úgy is annyi,alaposan "eltattikázta" magát a keménycsávó.

Conchobar 2015.01.15. 09:29:43

@Belllaba: "Azért emlegette Ádinának tegnap az esetlegesen elbukott 30 milkát" - Azért emlegette, mert verbálisan oda akart baszni egyet Edinának

Ditti82 2015.01.15. 09:30:03

@-pkata-: Jó vastag a bőr nekik ott is, nem érzik ők azt meg. :D

lukacstoncsi 2015.01.15. 09:30:08

Mindenki kicsit túljátssza a benntii dolgait.Zsu-t már rég nem utálják annyian ráadásul a másik capat nem is foglalkozik vele épp Dórival nagy barátok lettek Robin se foglalkozik vele.A királynős hét után meg pláne igaz ez.De a riportban még vastagon magára keni a mázat hogy ő itt egy számkivetett és mindenki utálja.Van oka egyrészt másrészt annyira már nem.Laci miért nem siránkozik?Őt jobban utálják szerintem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:30:16

@hannamontanna: Hát, Edina most "jól megvédte" a Lacit :D Tanulság, egyéni játékban csak magadra hallgass.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:31:38

@Belllaba: Hát de engem idegesít. Jó mondjuk, ha Zsuval történik meg, akkor is idegesít, de akkor kárörvendek szemét módon. :) Amúgy meg szerintem elég fura ilyet meghúzni, ha ekkora nyereményről van szó.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 09:31:53

@candyperfumegirl: Mondtam, hogy tegnapról? :D
De nem is az a lényeg, hanem a remek munka, amit hoztál.

hannamontanna 2015.01.15. 09:32:21

@Conchobar: Nem zavar. Nem bírom a kigyúrt, tetovált, ámde durcás, "nem leszek a barátod", hüppögő, problémát hisztizéssel kezelő pasikat. Bocs. Olyan érzésem van, mintha Vin Diesel tüllszoknyában pipiskedne.... jajj. :-DD

Ditti82 2015.01.15. 09:32:31

@Conchobar: Nyilván nem dobná vissza, ha hozzávágnák azt a pénzt... :D

candyperfumegirl 2015.01.15. 09:34:39

@Bruti: akkor jól láttam én :) Meg is sajnáltam szegényt.

Conchobar 2015.01.15. 09:34:42

@hannamontanna: "Meg Edina unszolására felveszi a lilát.. Ugyanmár. Ha nagyon unszolnának én is felvenném, mert olyan jó vagyok hozzá, hogy inkább én ne menjek, mint más" - Csakhogy Laci a lilát el is akarta cserélni Maci szuperképességére, arról is Edina beszélte le (sőt Laci belengette Edinának, hogy az Ádámtól kapott lilakendőt ő a kiesése esetén Edinára hagyományozná)

Belllaba 2015.01.15. 09:35:17

@-pkata-: sok mindenre rá lehetne húzni a fura jelzőt. A tavalyiban és az az előttiekben nem voltak szuperképességek, most meg már van. A szerkik folyamatosan ötletelnek, hogy érdekfeszítőbb legyen.

Krétagarbó 2015.01.15. 09:36:39

@candyperfumegirl: Plasztiktól én is megijednék élőben. Még TV-n keresztül is néha.

Conchobar 2015.01.15. 09:37:35

@hannamontanna: "Nem bírom a kigyúrt, tetovált, ámde durcás, 'nem leszek a barátod', hüppögő, problémát hisztizéssel kezelő pasikat" - Mit akartál evvel mondani? Netán azt, hogy számodra akkor válna Laci rokonszenvessé, ha a lilakendős-ügy után jópofizna meg összecsókolózna Edinával, Danival és Robinnal?

Krétagarbó 2015.01.15. 09:37:59

@lukacstoncsi: Vasárnapig most majd Laci is fog. Ide a rozsdás bökőt. Nem is tudom, nem lehetne mindkettőt kinthagyni?

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 09:38:57

Igazából várok még egy különkiadást a közeljövőben Gézutól. ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:39:26

@Belllaba: Ha az elején új szabályokat hoznak az ok, de hogy közben és úgy hogy már felrakta a kendőt magára valaki... Az szerintem szemétség és akár jogilag is megtámadható lenne. Függetlenül attól, hogy mi van a szerződésben (mert mint tudjuk bíróság semmissé is nyilváníthat szerződést, ha abban olyan dolgok vannak, amik törvény / jog ellenesek, pl megtévesztés.)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:40:08

@Krétagarbó: Én a Robin - Ádám párosnál éreztem ugyanezt :)

lukacstoncsi 2015.01.15. 09:40:11

Nekem a két srác viselkedése volt gáz most.Ok hogy mindenki a seggét félti de Laci Edinától kapott egy lehetőséget hogy az apjával beszéljen.Ez nagy dolog.Ő most ezt viszonozhatta azzal hogy Edinára rakja a kendőt vagy ha az nem akarja akkor máskor adja oda neki ez így fair szerintem.Az hogy ő azzal letudta ezt hogy a munkahéten kicsit kedvezett neki az nem ugyanaz meg nem is éreztem ezt.Dani ezzel a dologgal jópontot szerzett a másik csapatnál Zsunál magyarul még nem biztos hogy ő lesz a következő.De én már nagyon kinntlátnál mert nagyon zavar.

miciur 2015.01.15. 09:40:30

Fanniból megcsinálták a szegény ember Radics Gigijét, pedig már a névadó sem egy szépségkirálynő..

másodpéldány 2015.01.15. 09:40:45

azért még lehet, hogy laci családja megóvja ezt a lilakendő levevést, mert hiszem a szabályzat mást mond...

azért mond mást egyébként, mert azt a szabályt arra a lilára találták ki, amit párbajon nyer valaki, és elfelejtkeztek arról a liláról, amit valaki szuperképességként nyer vagy örököl...

ettől függetlenül mivel nem volt leírva ez a különbségtétel a szabályba, szerintem nem érvényes a lilakendőlevéltel, meg is lehet támadni ezt a dolgot, még akkor is ha utólag majd átírják a szabályt...

Lacinak csak ott a különbség, hogy ha őt is jelölhették volna, akkor ő lett volna a kiválasztott és ő választott volna párbajtársat... ami ugye nem mindegy, elvileg deniszt kint tudta volna hagyni...

miciur 2015.01.15. 09:42:09

erről a szabályról amúgy volt már szó?
" 5. Védettség elvevő
E kártya tulajdonosa egy alkalommal elveheti valakitől a védettséget. Fontos, hogy a védettség elvétele nem azt jelenti, hogy a kártya használója megszerzi a lila kendőt, hanem azt, hogy az addig védett személy elveszíti a védettséget. Felhasználni csak a párbaj és a kiválasztás közötti időszakban lehet. "

-- eszerint JOGTALAN volt a kendőlevétel, nem? Mert most KIHÍVÁS volt, nem kiválasztás

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:43:17

@másodpéldány: Már ha lesz annyi esze a családnak, vagy feltűnik nekik!

miciur 2015.01.15. 09:43:30

@miciur: ja, látom már kezdtétek ti is kapirgálni ezt

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:43:54

@miciur: Erről pofázok. És senki nem tudja, hogy mi van :D

ElzaBerry 2015.01.15. 09:44:14

@-pkata-: valószínűleg így lesz, de ettől csak érdekesebb a dolog, Laci még tud újat mutatni, Zsuzsa nem igazán. Illetve ha Laci betartaná az ígéretét, és sor kerülne egy Dani-Laci párbajra, az is nagyon érdekes volna, mert az ész és a test csapnának össze. :D Egy Dennis-Laci párbaj is elég durva lenne. Zsuzsának viszont csak Edinával lehetne egy érdekesebb párbaja.

@Ditti82: Engem is irritál, főleg az, hogy sajnáltatja magát, és tegnap este megint "avval"-ozott, amitől a frász kerülget, taktikus akar lenni, de nincs meg hozzá az esze. Daninak megvan, ezért úszta meg a párbajozást, bár egy kicsit gyáva lépés volt, ezt jól mondta Dóri.

@Conchobar: Kiközösítés alatt azt értettem, hogy igazából a senki fia, se itt, se ott nincs, oké, Dórival van, de én nem tartom sokra ezt a nagy barátságot. Dóri azért nem utálja, mert Dóri annyira nulla a villaéletben, hogy nem talál rajta Zsuzsa fogást, amivel gyengítheti (Robin sem az, hiszen Dóri az égadta világon semmit nem akar tőle). De pl. Fanni már múltkor kifakadt Dórinak, hogy látja, hogy Zsu gyengíteni akarja, és a végén még lehet, hogy a Dennist is elvenné tőle xD

Conchobar 2015.01.15. 09:44:48

@Ditti82: "Nyilván nem dobná vissza, ha hozzávágnák azt a pénzt..." - Nyilván. Egyébként Laci volt az egyetlen, aki szóba hozta az önkéntes távozás lehetőségét

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 09:45:24

@Ditti82: Bezony. :D
A 9'26" alatt a legtöbb "igazából"-t mondó ember. Besenyő Pista bácsi is büszke lenne. :)

vid.me/yXNg
(Bocs Géza, nem lehetett kihagyni.)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:46:00

@ElzaBerry: Az "evvel", "avval" engem is irritál, pedig (sajnos) helyes, ezt már megbeszéltük itt valamikor.

Ditti82 2015.01.15. 09:46:16

@ElzaBerry: Nahát, csak szegény Danit nem akarja elvenni senkitől? :(

Conchobar 2015.01.15. 09:47:59

@ElzaBerry: "Kiközösítés alatt azt értettem, hogy igazából a senki fia, se itt, se ott nincs" - Tehát magad is úgy látod, hogy Zsuzsa nincs kiközösítve. Laci sincs kiközösítve, noha most már barátai neki sincsenek

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 09:48:23

Candy! Most sok mindenben nem értek egyet veled a posztban fogalmazottakkal értelmezési dolgokkal kapcsolatban. Egyrészt a fosik-nem fosik kérdés. Persze, hogy fosik mindenki a villában, mert nem szeretne kiesni (különösen 7.-nek). Te is fosnál, ha benn lennél (tudom a választ, természetesen te sem mennél be). Egyébként ezt a fosik-nem fosik kérdést lehet úgy is egyszerűsíteni, hogy kockáztat-nem kockáztat, ha kockáztat, akkor mennyiét és ki miatt. Dani elmondta a kiválasztáson, hogy Lacival ők nem erős szövetségesek, csak egymás mellé sodródtak a játékban Edina miatt. Daninak sztem Edina egy olyan szövetségese, akitől talán még az első helyet sem sajnálná, ha csak ő előzné meg, ez ebben a csapatban maximum talán a Denisz, Fanni párosról mondható még el. Daninak Laci csak egy ballaszt volt a szövetségben, Edina miatt nem fúrta eddig, de Edina zuhanórepülése is azóta volt mióta Laci vele volt, így hát végre el kellett kezdenie Edinát Lacitlania mindkettőjük érdekében (mármint Dani és Edina). Ráadásul a külső tényezők rendesen belenyúltak a játékba (Maci kiesése, nagypapa temetése). Dani pontosan ismeri Zsu gondolkodásmódját, pontosan tudta, hogy Macit vitte volna ki az eredeti tervei szerint, azt is érezte, hogy Edinát nem fogja (tehát kettőjük közül ő a nagyobb esélyes), nyilván azt is érezte, hogy a hősszerelmes Laci csak érdekből tolja Edinát (és őt, Danit) a következő párbajra, míg azt is tudta, hogy Zsu leginkább Lacit hívná ki hármójuk közül. Azt is érezte, hogy kicsit túltolták a dzsungel hetet Zsuval szemben, tehát az esélyei Zsuval szemben csökkenhettek a korábbi időszakhoz képest, melyben benne van egy szoros párbajon való kiesés lehetősége is. Most ezeket kellett mérlegelnie két nap alatt az még nagyobb gyávaságból történt potya kendő felvételének levételével, vállalva a "gyávaság" címkézésének ódiumát. Egyébként ezzel is kockáztatott, hiszen fennállt annak is a lehetősége, hogy Zsu ennek ellenére, vagy éppen ezért őt választja ki. Zsu nem egy erős játékos, csak egy pillanatnyilag megerősödött játékos, aki nem a saját játék teljesítménye, hanem a szerkesztői beavatkozások, a szokásos önsajnáltalás és a külső szépsége erősödött a játékban. Sztem egyébként csak ideiglenesen. majd nézzük meg a játékát újra a győztes párbaja után...

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.01.15. 09:50:50

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Haknikat vállalok. És lehet, hogy nem ez volt az utolsó alkalom. De lehet, hogy hazudtak ám

Krétagarbó 2015.01.15. 09:51:01

@lukacstoncsi: Sztem sem újdonság, minden VV-ben voltak olyan ilyen körök. Azzal viszont nem értek egyet, hogy ez szarabb lenne minden eddigi szériánál, csak meg kell nézni az idei és a tavalyi kommentszámokat.

lukacstoncsi 2015.01.15. 09:51:14

@másodpéldány: Miért óvnák meg?Semmi szabálytalan nem történt.Viszont ahogy Laci viselkedett Edinával mintha a kutyája lett volna kb.Jó Edina is hülye volt nem kellett volna a asarkába lihegnie hagyni kellett volna egy darabig.Az meg hogy lacitól elvettek 30 millát nem gondolta komolyan csak szerintem kijött belőle hogy haza is küldhetik most.De senki ne érezze magát potenciális nyertesnek az sose szimpi.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 09:52:10

@Conchobar:
"....Helyesen, ha Laci nem dőlt volna be Edina unszolásának, akkor nem vette volna föl...."

Biztos könyörgött neki Dinka, hogy vedd fel légyszi :))))
Lelkiismeret furdalás nélkül vette fel a kendőt, megkönnyebbült mikor Dinka megkérte erre, ezért "cshicskaaaagechiiii" :))
Lehet Lacit művész úrnak fogom hívni, nagyobbakat alakít mint Marlon Brando.

lukacstoncsi 2015.01.15. 09:53:11

@Krétagarbó: A komment egy dolog, sokan nem kommentelnek vannak lelkes fanok inkább vagy akik szeretnek hozzászólni.De írtam hogy a VV6 tavaly a google találatok közül a legkeresettebb volt.valaki írta elég részletesen hogy a VV7 elég ygengén megy gyengébben mint a VV6.

miciur 2015.01.15. 09:53:32

@Chat Géza: mondjuk megkérdezhetted volna attól a szutyok, szakadék Kazaltól, hogy mikor várhatjuk, hogy:
1. levezet majd egy műsort végre úgy, hogy lesz olyan mondata is, ami értelmes, alany-állítmány egyeztetve van, vagy valami fejlődés tapasztalható
2. levezet úgy egy műsort, hogy nem csak magáról beszél közben

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 09:54:16

@Belllaba:
"Azért emlegette Ádinának tegnap az esetlegesen elbukott 30 milkát. Meg azért kurvult el (=érdekből szexelt).:D"
+1
Ott a pont Bellababaaaa ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 09:54:28

@-pkata-: Az evvel avval mellett, természetesen jött megint a gyerek kártyával is, persze úgy csomagolva a dolgot, hogy ezzel őt támadják.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:55:47

@lukacstoncsi: Dehogynem. A leírásban az van, hogy csak a párbaj és a kiválasztás között lehet levenni a lila kendőt. 5. pont a szuper képességeknél.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 09:57:46

@VV Erőlegény: Jaj én nem bírom a Zsut a stílusa miatt. Frászt kapok tőle. Engem már rég kizártak volna onnan, mert két nőt is megtépem volna már. Zsut és Edinát.

hannamontanna 2015.01.15. 09:57:52

@Conchobar: Most hogy mondod, akkor lenne szimpi a viselkedése, ha most azt mondta volna: Ez volt a tervem, hogy így kényszerítsem ki a kihívást, kimegyek, nagy sansszal kint is maradok, Edina szerelmem, megmentettelek.
Na ekkor még le is töltöm az appot, hogy szavazzak rá. Mert ilyen egy tökös csávó. (nem.) Nem mindegy neki már? Kint úgysem maradna Edinával. :-DDD Nem illenek össze... (Ezt most leírtam??? Nagyon röhögök.:-DDD)

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 09:59:05

@Chat Géza: Szeretem ha ott vagytok. Legalább olyankor nem 20 perc értelmetlen bohóckodás a műsor. Igazából (!) élő adásban szerepelni és összeszedetten válaszolni rutint kíván. Majd meglesz az is. :)

lukacstoncsi 2015.01.15. 09:59:17

@VV Erőlegény: Jól látsz sok mindent.Dani stílusa viszont egyre kevésbé tetszik.Laci mondta neki az elején mikor bekerültek hogy olyan ember ő aki kiprovokálja hogy a másik megpofozza majd rohan feljelenteni a másikat a rendőrségre:D Van benne valami...Én a helyében Edinát nem vontam volna bele mert max mondjuk Robint aki sugallat sok mindent ezzel kapcsolatban.Ráadásul így Edina sem drámázik mondjuk joggal de most vele is kicseszett.Edina tényleg gondolkodhatna.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.01.15. 09:59:22

@miciur: észben tartom. Legközelebb beviszem a Révai lexikont és abból olvasok fel példamondatokat

Ditti82 2015.01.15. 09:59:46

@-pkata-: Az első után csomagolhattál volna. :D

hannamontanna 2015.01.15. 10:00:03

@Ditti82: Azért írtam... De az legalább vicces volt... :-DD
Laci tüllszoknyában viszont szánalmas.

Bujumburi 2015.01.15. 10:00:04

@VV Erőlegény: Dani alapvetően egy okos gyerek, csak nagyon önelégült tud lenni sajnos. nálam akkor jöhetne vissza a pozitív karakterek közé, ha bocsánatot kérne, amiért gyűlölködött a múlt héten, de önmagának sem vallja be, hogy fölöslegesen elragadtatta magát és a karakteréhez képest messzire ment. :/ Tegnapi onban elég sokat mutatták őket Robinnal, ahogy megfejtik a dolgokat, vicces volt. Jobb lenne ha Robinnal is vigyázna egyébként. Jövő héten gyanítom, hogy Dani lesz a kiválasztott és Dórit fogja vinni.

Tegnapi onból: www.youtube.com/watch?v=tHnWweiC-Uk

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 10:01:16

@Chat Géza: Király lesz! De random üsd fel az oldalakat! :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 10:01:38

@Ditti82: Gyorsan egymás után csináltam volna. :D :D Mielőtt a TEKesek lerohanják a villát. :)

lukacstoncsi 2015.01.15. 10:02:27

@-pkata-: akkor nem értem ezt hogy engedték.a lakók sem kifogásolták?

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 10:03:40

@Bujumburi: Biztos, hogy ezt akartad linkelni? (Dancsó Péter - Randitippek kezdőknek)

Krétagarbó 2015.01.15. 10:04:15

@Ditti82: csak halkan jegyzem meg, nem vagytok egyedül ezzel ám:)))

Le is töltöm az appot, mert új a telóm, ezen nincs még:)

Ditti82 2015.01.15. 10:04:18

@lukacstoncsi: Szövegértésből bukna mind. Szerintem.

Apropó, szuperképesség: Maci kire hagyta a döntési jogot?

mézescsók 2015.01.15. 10:05:39

@-pkata-: Tegnap vagy tegnap előtt este én is valami hasonlót írtam, ezek megnyerik Zsuzsának a párbajt. Mondom, mákja van... Gratulálok Kisbékának és lelki társának, "ez jó mulatság, férfimunka volt".

Maci kiesése persze, hogy átsatírozta az addigi párbajvázlatot, de azért az arra való hivatkozás, hogy emiatt kellett levenni a kendőt Basszájbáról, orbitális marhaság. Maradt még a villában játékos, akit kivihetett volna Zsuzsa (Fanni, Dennis - bár nem örültem volna, mert én kedvelem őket), esetleg Robinról is levehette volna a lilát Dani, mert ugyan nincsenek rosszban, de csak pár napja kezdtek cimboráskodni, úgyhogy még indokot is lehetett volna találni.

Járt a szája a trióból mindenkinek, hogy mennyire akar párbajozni, nem fél tőle, stb.
Ha Edina annyira nagyon akart párbajozni, akkor simán megszervezhette volna, mint előtte pl. Robin. Ha Fanniékhoz fordul (Dóri, Fanni, Dennis és akkor még Maci is volt), boldogan ráteszik a jelet, mint ahogy egyik-másikuktól meg is kapta. Bónuszban még megkérhette volna cinkostársait is, de közülük Danit feltétlenül, vagy barátját, Robint, ha az előző négy szavazat nem lett volna elég. Patthelyzet esetén pedig Maci, illetve Dennis döntött volna, szintén rá voksolva, mert miért hazudtolná meg valaki saját jelét? A nagy macsó taktikus pasasokról pedig csak annyit, hogy az általam látott három Vv-ben senki ennyire nem tojt még be párbajtól - nő sem -, mint ezek ketten, illetve külön-külön is.

Az álruhás herceget durcáskodása óvodás szintű nyafogás, de valami igaza is volt. A modora miatt (érzek valami agresszivítást a pasasban) nem közkedvelt a villában. Nagyon szűk körre épített (volt neki Ádám és Kisegér, majd jött Dani) és valóban egyedül maradt. A vircsaftban ő volt az alma, aki nem a legszebbé, hanem a legerőszakosabbé lett (tudom, hogy Edina és Zsuzsa nem Pallas Athene vagy Héra, Dóra sem Venus - bár neki a rohadt gyümölcs nem is kellett -, és a villa nem Ida hegye, de analógiának nekem megfelel), aki megnyerte és vitte. Aztán valamilyen szinten elárulta.

Kisbéka hallgatását azért tartom "árulásnak", mert eddig a történet arról szólt, hogy ő védelmezi Lacit mindenáron (hogy miért kell megvédelmezni egy verbálisan is erős macsó típusu férfit, azt nem tudom, de nem is érdekel), mert neki Laci a szívszerelme, mert nélküle nem bírja ki a villát, mert csak vele tudja elképzelni, hogy Laci vegye fel a lilát, mert ő szeretne kimenni Laci helyet, stb., stb., stb. Amikor pedig kiborult a bili, akkor mégsem őt választja, hanem igencsak képlékeny játékstílusú barátját. Az előzmények után én is elvártam volna Laci helyében, hogy máshogy cselekszik.Dani védte a seggét, Edina pedig meg sem próbálta lebeszélni a kendős akcióról. Ha akarta volna, akkor le tudta volna dumálni a srácot erről az öngyilkos, bár nekem tetsző lépésről.És ha Laci esetleg győz, a helyében én sem építenék többé Kisbékára, mert amit eddig építgettek, az homokvár volt.

Edina ismét bealakított rendesen. Utána lohol Lacinak, hogy megvigasztalja, ennek keretében, bár megkérdezi, hogy hogy érzi magát (miből gondolta, hogy prímán - nem tudom), majd végig az ő lelkéről, az ő érzelmeiről, az ő terveiről szól a mantra, hogy ő mennyire nem fogja ezt túlélni, stb. Szóval önzésből megint jeles kislány.

Lehet elmélkedni azon, hogy miért nem Danit vitte ki Zsuzsa, de ha abból indulunk ki, hogy Laci személye gerjesztette (én már el nem döntöm, hogy mennyire volt "vétkes" e háromszögben) Edinával kapcsolatos vitáját (kié legyen a fazon), ő volt a casus belli, logikus
a választás. Ketté vágta a gordiuszi csomót: egyiké sem lesz, oszt annyi.
Az más kérdés, hogy amennyiben Zsuzsa megy vissza, akkor a következő hetekben attól zeng majd a villa, hogy te ribanc, kivitted a szívszerelmemet, kicsinállak, kiviszlek, stb...
Ha Laci jön vissza, akkor a bizalomvesztésen molyolnak majd, ami nem baj, csak csendesen, ha kérhetem.

Kifejezetten pihentető volt nézni Fanni szépítése perceit: végre valaki, aki felhőtlenül tud örülni valaminek ebben a búvalbaszott, az agyalás terheitől ráncolt homlokú fazonokkal teli villában!!!
A stylist a Bv-ben elég érdekes dolgokat mondott, de ez most nem téma. És ismét egy őszinte , laza és lényeglátó megjegyzés Fannitól: eljutok az első hatba anélkül, hogy párbajoznék, mert ezek kiírtják egymást (szó sem volt szépítkezésről és digidugiról, de ez részletkérdés). Priceless.

Az a szöveg meg, hogy a párbaj dönti el, hogy kinek van igaza, megint csak baromság. A párbaj nem a bíróság és az apposok nem az esküdtszék. A párbajon az dől el, hogy kit kedvelnek jobban a nézők - nagyok sokféle okból, aminek csak icipici szegmense a Laciért folyó ciciharc -, nem pedig hogy kinek volt nagyobb igazsága a farokért vívott ütközetben.

Ditti82 2015.01.15. 10:05:41

@Krétagarbó: :D Jó, hogy mondod, csak a rájzing sztár app van rajta. :D

miciur 2015.01.15. 10:05:49

@Chat Géza: akkor Sixx csak helyes elitizmusból nem vállalta a belevalót Auréliával és Wévával? jól tette:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 10:06:34

@Krétagarbó: Szerintem minden tekintetben a tavalyi volt a legszarabb.
(igen, a kommentszám is beszédes.. )

csiri bá 2015.01.15. 10:07:11

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ez volt Dani legjobb húzása a villaléte alatt. - aq legjobb és egyben legokosabb az lett volna, ha megdumálja annak idején a két tettestársát, hogy Laci ne vegye fel a lilát, akkor ő eleve nem lett volna célpont és megmaradt volna a két varázslat is...
Másrészt már tegnap is mondtam, hogy a kongatásnál Dóri gonoszul vigyorgott a jakuban és Zsu is arcát félig elrejtve vigyorgott (a képen takarja a gőz, de videóban jól látszik)... befosatták Danit Robinon keresztül, aki vagy benne volt a buliban vagy csak beadták neki, hogy Dani lesz a kihívott, ő meg vitte máris a hírt...
Ádina mondta is asszem a cigipadon valakinek még a kongatás előtt, hogy Dani lesz a kihívott... honnan tudod... mert hallottuk...

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 10:08:58

@-pkata-: Nekünk tetszene. A többi meg úgyis fb-kommenteléssel tölti az időt a műsor alatt. :D

Conchobar 2015.01.15. 10:09:06

@hannamontanna: " Kint úgysem maradna Edinával." - Ezt a baromságot milliószor leírták már a VV6 idején a Krisztián-Iza párossal kapcsolatban (ők viszont azóta is együtt vannak). Akkor is leírtam, most is leírom: engem a páros csak addig érdekel, amíg a VV-ben vannak. Ez nem a 'keress magadnak feleséget' játék, márpedig a VV-események szempontjából irreleváns, hogy VV7 után együtt marad vagy sem az Edina-Laci páros

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.01.15. 10:09:21

@miciur: Múltkor írta a Sixx, hogy Ő alapból Aurélióval lett volna, sőt, volt is. De Lilu megtudta, hogy jön Sixx és maradt még egy kicsit elemezni. Auréliót meg hagyták hadd izmozzon a háttérben. Szóval elitizmusról itt szó nincs.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 10:09:52

@mézescsók: Tökre egyet értek az egésszel, amit leírtál.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 10:11:09

@csiri bá:
A sajnálat egy szikráját se fogod belőlem kicsikarni a Laci iránt :)))))))))
Haljon meg a párbajon :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 10:12:53

@Chat Géza: Jujj vigyázzunk a szavakkal, mert a bulvár ráizgul, hogy Lilu rázmozdult Sixxre :D

csiri bá 2015.01.15. 10:14:31

@mézescsók: Járt a szája a trióból mindenkinek, hogy mennyire akar párbajozni, nem fél tőle, stb.
Ha Edina annyira nagyon akart párbajozni, akkor simán megszervezhette volna - pontosan ezt mondtam én is, csak a pofa volt nagy, a bátorság már nem...
Lehet elmélkedni azon, hogy miért nem Danit vitte ki Zsuzsa - ha nem veszi le a lilát Laciről állítom, hogy ő ment volna... így viszont hármat egy csapásra: a bandának annyi, Dani renoméja a béka segge alatt és ha Zsu kiejti Lacit, azzal Dórinak és Robinnak is szívességet tesz, hogy nem nekik kell kivinni, mert az kétesélyes lett volna...

Magg. 2015.01.15. 10:15:12

@mézescsók: Nagyon jó meglátások. Nekem még feltűnt, hogy Laci kapva kapott az alkalmon, hogy Edinát lerázza végre magáról, ő a nagy hősszerelmes.
Edina meg hiába rinyál és mártírkodik, most ő is áruló lett - és ugye milyen szar érzés, ha nem bocsátanak meg ezért? Akasztják a hóhért.

csiri bá 2015.01.15. 10:15:49

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: nem is akarom. :)))
Most akkor a koporsókészítő már veszi is róla a mintát, ahogy a western vígjátékokban szokták párbaj előtt? :DDD

Conchobar 2015.01.15. 10:16:32

@csiri bá: "Ez volt Dani legjobb húzása a villaléte alatt" - Helyesen: ez volt a legálnokabb árulása a villaléte alatt (mikor Dennis-éknek elfecsegte, hogy a benne bízó, az őt a 'villa agyának' tekintő Ádám is magára rakatja a jelet, az kisebb árulás volt). Nem kellett volna az Edina-Laci párossal együtt heverésznie a nyugiszobában, nem kellett neki jobbról markolnia Edina kezét pont akkor, mikor Laci balról markolja, és főleg nem kellett volna neki Edinával úgy és olyankor megbeszélnie dolgokat, amikor Laci is jelen van. Egyáltalán nem kellett volna Lacival elhitetnie azt, hogy itt egy Dani-Edina-Laci hármasszövetségről van szó

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 10:16:57

@Bujumburi: Egyetértek veled, hogy ez is egy lehetőség a következő párbajra (Dani-Dóri). De van még sok egyéb kombináció is. Két hét nagy idő, sokan sokféle irányban mozoghatnak.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 10:17:33

@csiri bá: Egyet elkezdtek összetákolni, de inkább malac-lak lett belőle azt hiszem. :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 10:18:16

@csiri bá:

És ne felejtsük el hogy 2 db szuper képesség (ami nem szoli, meg f*szom vacsora) ment a kukába :))

Ami meg Edinát illeti ,szerintem ez a lány csak megjátssza ezt a szenvedést, van olyan rafkós, hogy a megcsalt kislányt, és a szerelemben sérült lányt eljátssza,, nem olyan gyámoltalan ő az a gyanúm.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 10:19:10

@Idegbeteg Szőke IstenNő: :D :D Én azt olvastam hogy dühöngő lesz az Edinának :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 10:21:01

@VV Erőlegény:
Dani a Robin haverja, kizárt hogy Dóri Danival párbajozzon, még konfliktusuk sincs.
Edina Fanni párbaj esetleg.

Magg. 2015.01.15. 10:21:03

@csiri bá: ha Edina annyira odavolt Laciért, elmondta volna neki DAni tervét. Most azért van úgy befeszülve, mert ha Laci nem lesz már bent esetleg, elmarad a szex vonal és akkor mivel tud képernyőn maradni?

Egyetértek abban, csak ne káráljon Edina és ne gyávázza Zsut. Ha ennyire párbajozni akart volna vele, miért nem magára teteti a zöld kendőt és akkor ő kihívhatta volna Zsuzsát.
De ez is csak olyan szájkarate volt tőle, mint múltkor, amikor magára akarta rakatni a kendőt, aztán beszart a félelemtől és visszavonta.

csiri bá 2015.01.15. 10:23:52

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: én is ezt jósoltam még tegnap, miután Dani ellőtte a levevős varázslást.
Zsu védett lesz és Ádina kapja a zöldet és kiviszi Fannit... és kint marad. :))

lukacstoncsi 2015.01.15. 10:24:43

@mézescsók: Már írtam korábban hogy Edina két tüz között volt, van a cinkostárs dani és laci a szerelem.A egyikkel taktikailag és emberileg a másikkal érzelmileg és emberileg van jóban.Miért várnánk tőle jó döntést?Ha nem mondja el azért szar ha elmondja áruló.Daninak nem kellett volna elpofáznia ha konkrétan megteszi a levételt.Edina kiment volna párbajozni ez tény.Maci kiesése megkavarta a dolgokat ezért lett az ami.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 10:25:16

@csiri bá:
Már csak Fanni száját kell leszikszalagozni, és végre csönd lesz a házban :)

Conchobar 2015.01.15. 10:25:37

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "Ami meg Edinát illeti ,szerintem ez a lány csak megjátssza ezt a szenvedést, van olyan rafkós" - Ez egy szamárság! Hogy megtanulta azt, hogy hogyan terelje el magáról a gyanút valami csínye miatt (a névtelen leveele, valamint a Dennis-féle táblamegtalálás) még nem jelenti azt, hogy rafkós lenne. Sőt Edina elég buta: nem érti Laci újkeletű távolságtartását, meglepte őt Laci magatartásának megváltozása

miciur 2015.01.15. 10:25:44

@Chat Géza: kár. mindenesetre nekem Wéva a VV5 óta ősellenségem, tűzzel vassal irtom mindenhol, egy irritáló rohadék az a nő. Mint Puzsérnak Hajdú, olyan nekem az a retek:)
de kösz a választ. Innen való kirúgásunk óta (a híres nagy hogyvolt-balhé óta) nem nagyon olvastam hogyvoltot:)

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 10:27:06

@csiri bá: Te kis jóstehetség, melyikükre vonatkozik az "és kint marad"? ;)

csiri bá 2015.01.15. 10:27:18

@Magg.: pontosan... newsee volt mind a három és rábaxarintottak... tútóták a tattikát... mindhármuk seggét bevédhették volna, ha Ádinkát megrakják (nem úgy, hanem koronggal :) ) és így ő választ ellenfelet, aki természetesen Zsu lett volna és elvileg szorosan, de visszament volna... és megmaradnak a varázslatok is meg a banda is...

Szigmund Frajd 2015.01.15. 10:27:44

Köszi Candy a remek posztot, jó volt olvasni! És főleg időben érkezett, ez hatalmas pluszpont a tegnapi után. :)

másodpéldány 2015.01.15. 10:28:03

@Magg.:

"elmarad a szex vonal és akkor mivel tud képernyőn maradni?"

visszamegy cukiba, nézők meg gyorsan felejtenek

de ha a végén megszavazzák győzőnek ezt a kis vérgőzős furiózót, sokan fogják tökön szűrni magukat...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 10:28:06

@Conchobar:

Nem akarok Dinka fejébe látni, mert szerintem becsavarodnék.

lukacstoncsi 2015.01.15. 10:29:09

Edina sok mindent túl tol, de az hogy 1 hónapja Lacinak adta a képességét hogy hazatelefonáljon...megtette ezt valaki még bennt hogy átad hasonlót a másiknak?A nagy barátok?Lehet itt magyarázni mindent mert csak a konfliktusokat mutatják meg az akciót de nem osztanak meg minden infót velünk épp erről beszéltünk 1-2 napja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 10:29:50

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Egyelőre ne rohanjunk ennyire előre, most van még egy hétvégi párbaj. Utána egy tematikus hét. Az erőviszonyok sokszor naponta módosulnak, elég hozzá egy szerkesztői meglepi, egy alkoholos buli, egy tematikus hét szívatása miatt kialakult mesterséges konfliktus gerjesztés stb... Az Edina Fanni párbajt korainak érzem a hatba jutásért, az valamikor egy-két körrel később lesz esedékes, de bármi megtörténhet két dolgot kivéve sztem Denisz és Fanni párbaj és Dani Edina párbaj nem lesz, az biztos... Robin pl. már párbajozott tujával, tehát még egy Robin-Dórit is el tudnék képzelni, kis eséllyel.

csiri bá 2015.01.15. 10:29:51

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Ádina....kiviszi Fannit...és kint marad - szerintem teljesen érthetően fogalmaztam... Ha azt akartam volna írni, hogy Fannika esik ki, akkor úgy írtam volna a végét, hogy "és kint hagyja". :)))
kiviszi, kint marad vs. kiviszi, kint hagyja. :)))

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 10:30:59

@másodpéldány: Sosem láttam benne semmi cukiságot. Sunyiságot "anál" inkább. :/

csiri bá 2015.01.15. 10:32:07

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: a "szik" az a víz. :))) a szalag az "szig" - a szigetelő szó rövidebben. :DDD
de amúgy igaz... vagy legalább egy öreg kocsis beküldeni, hogy szélesebbé és cirkalmasabbá tegye a szókincsét. :)))

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 10:32:10

@csiri bá: Köszönöm, hogy nem hagytál kétségek között vergődni. Tiszta sor.

Conchobar 2015.01.15. 10:32:33

@lukacstoncsi: "Miért várnánk tőle jó döntést?Ha nem mondja el azért szar ha elmondja áruló.Daninak nem kellett volna elpofáznia ha konkrétan megteszi a levételt" - Nem avval van igazán a gond, hogy Dani elpofázta a dolgot, hanem avval, hogy Dani önnön bőrét mentve kellemetlen helyzetbe hozta Edinát. A kendőlevétel után Edina igy is, úgy is választás elé került volna (vagy Dani, vagy Laci). Egyébként Edina számára ott volt a lehetőség, hogy Danit figyelmeztetve azonnal elmondja Lacinak Dani tervét. Hasonlót kellett volna tennie, mint amit Dani tett, mikor Zsuzsa bevallotta neki Laci takaró alatti közeledését

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 10:32:37

@Magg.: Iggen, Edina mondhatta volna Daninak, hogy akkor vagy most azonnal elmondod a Lacinak, vagy én mondom el. (Ahogy annak idején ez volt a Dani - Zsu között)

lukacstoncsi 2015.01.15. 10:33:08

Nekem eddig a kismalac és Attila látogatása volt ami egy kis színt hozott eddig a műsorban:D

Magg. 2015.01.15. 10:33:51

@-pkata-: így igaz. Ergo ő sem jobb a deákné vásznánál. Ez a más szemében a szálkát tipikus esete.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 10:34:33

@Magg.: mindenki fosik mindenkitől, de legfőképp egy párbajtól. Ecce homo.

Conchobar 2015.01.15. 10:34:34

@csiri bá: "Ádina....kiviszi Fannit...és kint marad - szerintem teljesen érthetően fogalmaztam..." - Már miért vinné ki Edina Fannit?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 10:35:01

@mézescsók: Csak jelzem, hogy Denisz és Fanni jelenleg olyan szűk szövetségesi körben mozog a villában, hogy a csengetésig (csak nekik egyedül) fogalmuk sem volt arról, hogy Dani azt fontolgatja már két napja, hogy leveszi Laciról a lilát.

lukacstoncsi 2015.01.15. 10:35:21

@Conchobar: Ez a baj amikor valaki érzelmileg is elkötelezi magát a másik iránt....
Ha elmondja Edina ha nem, Dani döntése volt az egész hogy megteszi vagy sem.

lukacstoncsi 2015.01.15. 10:36:44

@VV Erőlegény: Lehet hogy egész addig dugtak:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 10:36:58

@miciur: hát csak pislogtam, hirtelen azt hittem, hogy én írtam. :D

Magg. 2015.01.15. 10:37:29

@másodpéldány: hááát, öööö, izé....
Milyen cukiságról beszélsz? Nekem mindig is rafkós, sunyi, minden lében kanálnak tűnt első perctől kezdve. Viszont akkor még volt valami szerethető is benne, de mára ez eltűnt és egy kis hisztis, elviselhetetlen, levakarhatatlan görcs lett belőle.

lukacstoncsi 2015.01.15. 10:38:28

Ez a dennis fanni dolog is csak ideig óráig érdekes.A nézők önálló játékot is várnak mindkettőtöl mert a szex egy dolog de kb szinte csak ezt látjuk tőlük.nekik is meg kéne már mozdulniuk együtt vagy külön de szerintem most úgy látják ők nincsenek veszélyben nem nagyok szervezkednek semmin.

Magg. 2015.01.15. 10:38:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): persze, nyilván, de akkor nem kell szájkaratézni.

csiri bá 2015.01.15. 10:40:05

@Conchobar: ha ő lesz a következő zöld kendős, kit vinne szerinted? Zsut ugye nem tudja majd a lila miatt (ha ő megy vissza)... a többivel nem láttam, hogy nagyon egymásnak estek volna, de Fannika is beszélte Dórival, hogy ki van rá bukva és qrvanyázott is jó párszor Ádinának... nekem ezért ő a tippem... már ha Ádinka kapja a zöldet és nem mondjuk Dani... de ez még messze van, viszont a Zsu-Dóri tandem legvalószínűbb következő célpontja ő lehet... szerintem. :))

ruzs54 2015.01.15. 10:40:09

Pom Pom ült egy ágon. Hogy ki is Pom Pom? Hogy nem ismeritek? Ó, igazán senki sem ismeri, mert hol ilyen, hol olyan! Bámulatosan tudja változtatni az alakját! Ha akarja, olyan, mint a szőrpamacs vagy paróka vagy egyujjas, kifordított bundakesztyű vagy szobafestő pemzli, vagy papucs orrán pamutbojt. Most leginkább egy szőrsapkához hasonlít, ahogy ül az ágon. Föl-le, föl-le jár, mivel egy kis szellő hintáztatja az ágat.

Egyszer fönt, egyszer lent. Aztán persze középen is.

Picur kíváncsian figyelte. Fölnézett, aztán le s persze középre is.

tegnap noszty fiúztam, ma pompomozok.

lukacstoncsi 2015.01.15. 10:40:49

Ha azt nézzük talán Robin van most egy jó helyzetben.Neki van a legkevesebb konfliktusa bennt.Eddig nem volt tényező, visszajött egy párbajról és most kezd el mozgolódni.Észre sem veszik de egy csomó infót kiadnak neki.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 10:43:08

@lukacstoncsi: Lehet, és egészségükre, bár ha pl. az RTL bemutatná minden egyes dugásuk összefoglalóját, akkor gyanítom már őt kívánnák az emberek a búsba, és nem azt a triumvirátust, amelyik még mindig a karácsonyi csók és talán bugyiban matatás miatt van lázban. Különösen ezen a "reality ínyencek" blogon. Csak arra akarok utalni, hogy ők ugyan egy erős szövetséges pár jelenleg a villában, de ők is teljesen elszigetelődtek a szövetségesektől, miközben persze kényeztetik a nunit és a godzillát.

Conchobar 2015.01.15. 10:44:23

@lukacstoncsi: "Nekem eddig a kismalac és Attila látogatása volt ami egy kis színt" - Bármennyi csinnadratta van körülötte, Attila nem igazán vitt be színt (mert ő igazából csak megerősítette, megideologizálta azt, amit Zsuzsa magától már előtte is gondolt). Úgyhogy marad a kismalac és a Fannit szépítő csapat (ez utóbbiak szó szerint is vittek be színt, amit aztán Fanni arcára kentek)

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 10:44:57

@csiri bá: Az öfi mely időpontjára tehető ez a megvilágosodás? Tudod, a "szerintem" nem érv! :D :D :D
Azt hittem véletlenül (!) nem fogod észrevenni az úriember írásait. ;)

Szigmund Frajd 2015.01.15. 10:47:28

Amúgy csak nekem fura, hogy a lakók lényegtelen dolgokon képesek napokat rugózni, fontos kérdések felett meg elsiklanak?
Először is: hogy Laci elcsöppent már annak a gondolatára is, hogy bejön egy új csaj, ő megmondta. (biztos ezt álmodta tegnap, vagy nemtudom miért volt ennyire biztos ebben)
Edina ezért simán elküldhette volna a picsába, akkor most nem játszhatná Basszájba a sértett óvodást.

Másodszor, az sem tűnt fel senkinek, hogy Edina mennyire kiakadt azon, hogy bejön valaki félidőnél, és "megnyeri a játékot" (sic!) amikor ő már két hónapja bent szopik. Ez nemigen illett a csupaszív Edina imázsba, bár őszintének őszinte reakció volt.

Harmadszor, Dani "árulása". Várom már azt a játékost, aki meg meri mondani, hogy "én megnyerni jöttem a játékot, nem fogom jófejségből más helyett a vásárra vinni a bőröm" - ennél jobb indoklás nem kell. "Nem az én harcom" - na mindegy.
A vicces, hogy Dani gyakorlatilag ezt el is mondta Robinnak, nem értem Basszájba előtt miért kellett hetet-havat összehordani. Lehet, hogy túl régóta van összezárva Zsu-val.

Aztán: Zsu a kendő levétele után azonnal lecsapott Basszájbára, mint gyöngytyúk a takonyra, pedig ha egy kicsit is végiggondolja, akkor Danit viszi (mert bár amikor korábbán szóba került a kendőlevétel, még Laci volt a logikus célpont, amint Dani levette a kendőt, onnantól saját magát hozta rossz helyzetbe. Legalábbis nehezen érvelhetne árulással Zsuzsával szemben) Azt mondjuk nem csodálom, hogy Zsunak ez nem esett le, eléggé egydimenziós a gondolkodása.

Pillanatnyilag azt remélem, hogy Laci megy vissza, több pontenciált látok benne, mint Zsuban, és nem igazán érdekel, hogy ki milyen fejet vág majd, ha visszamegy akár Zsu, akár Laci, mert mindig kb. 5 perc alatt elfelejtik azt, aki kiesik, ez nem konfliktusforrás. (kivéve Zsuzsa visszatérését az első párbajról)

Rémület 2015.01.15. 10:47:35

Szerintem, ha tényleg szabálytalan volt a levevős akció, menjen le a párbaj és (meglepetééés!) küldjék vissza mindkettőt védetten.

lukacstoncsi 2015.01.15. 10:49:51

@VV Erőlegény: Igen és Dóri is nyitott Zsu felé.Érdekes hogy Dórit is lehetett volna ekézni amiatt hogy hány palival volt öszefekvése de mivel nem volt senkinek a bögyében (eddig) ez fel sem merült.Zsunál ezt viszont azonnal kihasználták a többiek igaz az ő viselkedése adta erre az okot.

Magg. 2015.01.15. 10:49:57

@Idegbeteg Szőke IstenNő: ellene télleg az az egyetlen védekezés, ha nem veszed észre. ;)
Annyira beleégett ez a "az nem úgy van", hogy a múltkor véletlen egy vele egyetértőnek is ezt írta. :DDDD

Conchobar 2015.01.15. 10:50:37

"Jön is a kis medvepótlék, egy varacskos disznó (zseniális humor volt a játékmesterektől), akit Macinak hívnak" - Nem tudom, ki hogy van vele, de én a magam részéről ezt a varacskos disznót vörösszőrű mangalicának látom

Szigmund Frajd 2015.01.15. 10:52:31

@VV Erőlegény: "Most ezeket kellett mérlegelnie két nap alatt az még nagyobb gyávaságból történt potya kendő felvételének levételével, vállalva a "gyávaság" címkézésének ódiumát." - tökéletesen egyetértünk, semmivel nem nagyobb gyávaság levenni a kendőt, mint felkötni. :)

lukacstoncsi 2015.01.15. 10:53:26

@Conchobar: Azt írtam Nekem ez volt.:) Az meg hogy egy öltönyös palitól mindenki vigyázzba áll és vissza magázzák...Hát igen:))

encek 2015.01.15. 10:54:33

Én kifejezetten örülök, hogy ilyen fordulatot vettek az események Egy részt Maciban kellemesen csalódtam, a búcsúlevelében elég reálisan vázolta fel a helyzetet, de ahogy láttam akiknek kapcsolni kellett volna, azok nem is vették figyelembe. Lacit egyáltalán nem sajnálom, szinte semmit nem fakított a munkás hét óta, csak Edina szoknyája mellett ücsörög, a szex az nem számít, mert az kivétel nélkül mindig érdek. Miért nem jut eszébe, hogy ő hogy viselkedett Macival a munkás héten? Az sem volt egy korrekt húzás, de ez egy játék. Danit megértem, ha nem is ment biztosra, de legalább 50 százaléknyi esélye maradt a párbaj megúszására. Persze őt sem kedvelem, mint ahogy a többieket sem. Mivel valakinek szorítani kell én Zsu mellé állok. Nem csak bent bántják állandóan, hanem itt is nagyon sokan savazzák. Evvel- avval. Én sem így mondom, de ha valaki ezt a variációt használja azért még nem ítélem el és pláne nem utálom. Itt is van 1-2 Edina. Nem nézek minden összefoglalót, de szerintem a " megcsalás, átverés" történetben Laci ugyanolyan sáros mint Zsu és kurva unalmas már, hogy naponta konzíliumot ülnek a szar fölött. Szóval remélem Zsu kint hagyja Lacit.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 10:56:01

@Magg.: Mostanra sikerült kifejlesztenem egy spéci szelektív kommentfigyelő rendszert. Egyre ritkábban fordul elő, hogy beleolvassak a kommentelő, akit nem nevezünk nevén hozzászólásaiba. :D

Conchobar 2015.01.15. 10:57:24

@csiri bá: " de ez még messze van, viszont a Zsu-Dóri tandem legvalószínűbb következő célpontja ő lehet... szerintem" - Ehhez azért több magyarázat kellene, nem gondolod. Szerinted a Zsuzsa-Dóri duó célpontja Edina, de te mégis azt vélelmezed, hogy Edina ennek ellenére Fannival akar tengelyt akasztani. Egyébként neked nincs meg az a jelenet, amikor Fanni és Edina torna közben megbeszélik, hogy az arcuk megtartása végett, mindketten kijelentik, hogy tartják, amit előző este mondtak (és azóta már el is temettek)

miciur 2015.01.15. 10:59:11

@Chat Géza: amikor Hajni idegösszeomlást kapott a VV4 alatt, a kommentrekord után:D

ElzaBerry 2015.01.15. 11:00:03

@Conchobar: Laci más tészta. Laci inkább önmagán kívül mindenkit közösít ki :D ez is egy embertípus. Lásd: "Ő ilyen emberekkel a való életben szóba se áll. " Igazából nem tudom elképzelni jelenleg, hogy Laci bárkivel is jóban legyen ezentúl, esetleg Edinának még megbocsáthat, de ennyi. És nem is érzem, hogy annyira kapálózna érte, hogy megszerettesse magát. Leszarja az egészet. Laci a byroni ember :D

@-pkata-: volt már olyan, hogy egy nyelvészprofesszor emiatt buktatott meg valakit, azzal evvel-avval. Egyébként valóban helyes, hiszen a magyar beszélt nyelvben nincs olyan, hogy helytelen. Nem a nyelvtan írja a beszédet, hanem a beszélő. Ennek ellenére még lehet rohadt idegesítő :D

Magg. 2015.01.15. 11:00:09

@Idegbeteg Szőke IstenNő: :DDDD. Voldemort Nagyúr, a Tudjukki? :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 11:01:43

@-pkata-: És mit számít az, hogy Edina fél nappal hamarabb tudta...? Csak az számíthatott volna, ha megpróbálja Danit lebeszélni erről, de érezte, a kiválasztás utáni ad-hoc helyzetek miatt (Maci) hogy ehhez nincs igazából joga. Ebben a játékban ennek a hármasnak együtt kellett volna sírnia, illetve nevetnie. Jött még hozzá Lacitól egy-két orbitális balfaszság (pl. a tetovált lány), és megadta az engedélyt Daninak a párbaj esély kiegyenlítésére. Én ebben nem érzek semmi különösebb inkorrektséget egy ilyen jellegű játékban. Edina kb egy olyan szituban volt, mintha valakinek az igazából megbízhatatlan szerelme és a testvér bátyja között kellene döntenie. Megengedte, hogy a bátyja csökkentse egy kicsit a saját párbaj kockázatát.

Conchobar 2015.01.15. 11:02:51

@Idegbeteg Szőke IstenNő: "Egyre ritkábban fordul elő, hogy beleolvassak a kommentelő, akit nem nevezünk nevén hozzászólásaiba." - Nemcsak néven nem kéne nevezni, hanem még csak beszélni se kéne róla. Felfigyelhet a dologra, és abból te csak rosszul tudsz kijönni, hogy ő számodra viszonyítási pont

lukacstoncsi 2015.01.15. 11:03:40

@encek: Macival nem tudta hogy úgy szúr ki a melós héten Laci hogy nem lesz annak munkája.Pénzt is adott még neki rögtön.Maci ezzel csak egy szarabb hetet kapott nem lett esélyes jelre vagy párbajra.Zsut nem bántják már azóta annyian mióta a királynős hétnek vége lett.Egyébként nem érdekes karakter csak helyzetbe lett hozva ezért van a porondon állandóan.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 11:04:26

@Magg.: egy ilyen játékban a szájkarate az egyik alapeszköz. :)
Terelésre, manipulálásra, megfélemlítésre, stb., egyaránt jó, akár zsigerből jön, akár tattikai tudatossággal történik. Pont mint a kanapén ücsörgés, a háttérben sutyorgás, vagy akár a szekszvonal. Nincs semmi számon kérni való, egyik esetben sem.
Szerintem. :)

Conchobar 2015.01.15. 11:04:53

@ElzaBerry: " És nem is érzem, hogy annyira kapálózna érte, hogy megszerettesse magát. Leszarja az egészet. Laci a byroni ember" - Tehát akkor, te is úgy látod, hogy a villában legkevésbé Lacit érdekli/motiválja a VV7 fődíja/megnyerése

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 11:05:43

@Magg.: Ilyenkor nem is nagyon merek kommentelni. Ki tudja, mivel szabadítom el a poklot... Rengeteg az Ádinkás docens és még ő is itt van. Jobb, ha meghúzom magam és olvasgatok. Esetleg megnézem újra Igazából Celeb Géza tegnapi szereplését. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 11:06:19

@lukacstoncsi: Egyetértek, pont ezt mondtam én is 1-2 napja róluk. Már a dugásaikat se mutatják. :D

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 11:07:28

@Magg.: Ennyi. Már el is kapott. :D
Töröl-töröl... affene! Gördít-gördít. F5!!!

Conchobar 2015.01.15. 11:10:00

@lukacstoncsi: "Egyébként nem érdekes karakter csak helyzetbe lett hozva ezért van a porondon állandóan." - Azért érdekes lenne összeszámolni, hogy hány esetben provokálta ő a vitát Edináékkal, és hány esetben Edina, vagy Dani (Laci viszont nem provokálta őt, vele szemben igazából nem is azt hozza fel, hogy bántotta és megbántotta őt). Amikor Zsuzsa sírásba fogott és Maci közbelépett, azt a vitát éppenséggel Zsuzsa provokálta ki (mondván emezek őt megalázták előző este a nyugiszobában, mikor ő részegen ott aludt)

Krétagarbó 2015.01.15. 11:10:25

@lukacstoncsi: a google keresőre most még nem hivatkoznék, majd a VV8 idején kellene ismét megnézni, lehet, hogy akkor meg már a VV7 lesz a legekeresettebb. De nem vitatkozom, ha a mérések azt mutatják, hogy kevesebben nézik a tv-n, akkor azon kevesebben nézik. (hogy hogyan mérik, ahhoz nem is értek.)
Ettől még sztem érdekesebb karakterek vannak ebben a szériában, mint a tavalyiban.

Magg. 2015.01.15. 11:15:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Persze, de itt a "vita" tárgya Edina párbajkészsége volt.
Te írtad, hogy mindenki fosik, erre válaszoltam, hogy ne játssza meg magát, hogy ő akar menni, akkor miért nem magára rakatta a zöldkendőt?
A többi részével abszolúte egyetértek. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 11:15:58

@Szigmund Frajd: Re. "A vicces, hogy Dani gyakorlatilag ezt el is mondta Robinnak, nem értem Basszájba előtt miért kellett hetet-havat összehordani. Lehet, hogy túl régóta van összezárva Zsu-val." Azért remélem, hogy a második mondatodat a poén miatt mondtad. Pont azért volt zseniális húzás Danitól a kendőlevétel, mert tudta (de legalább is remélte), hogy Zsu gondolkodása csak az egyszerű csavar megtételére elegendő, a kettős csavar már nem fér bele. Dani veszélyben lett volna a párbajon Zsuval. Ez egy szoros párbaj lett volna kétes kimenettel (nem Zsu konkrét villateljesítménye, hanem mindenféle szubjektív tényező miatt). Dani Zsut már sokkal jobban tudja kontrollálni (agyban), mint a gyenge szövetségesét Laci személyében. Azt sem tartom teljesen kizártnak, hogy újra összeáll a Cinkostárs, valami alkalmi szövetkezésre, mert Zsu is szeretné még mindig Danit szövetségesnek.

Conchobar 2015.01.15. 11:16:42

@VV Erőlegény: "Edina kb egy olyan szituban volt, mintha valakinek az igazából megbízhatatlan szerelme és a testvér bátyja között kellene döntenie" - Edina szamára a kiszámítható Laci lenne a megbízhatatlan, nem pedig a 'sülve-együtt vagyunk, de most gondolok egyet és ellened fordulok' Dani a megbízhatatlan? Dani nemcsak Laci esetében fordított egyet a köpönyegén, hanem Zsuzsa esetében is

Magg. 2015.01.15. 11:18:39

@Idegbeteg Szőke IstenNő: sztem pont erre utazik. Itt csak az ő véleménye az egyetlen igazság és jajj annak, aki vitázni merészel vele. Még meg is fenyegetett.
Mondom, nem kell róla tudomást venni, a trollokat nem szabad etetni. Nekem már nem ír, mert tudja, hogy nem hogy nem válaszolok, de el sem olvasom, amit ír.

Conchobar 2015.01.15. 11:18:43

@VV Erőlegény: "Dani veszélyben lett volna a párbajon Zsuval. Ez egy szoros párbaj lett volna kétes kimenettel" - Hagyjuk már ezeket a légbőlkapott tippelgetéseket

Krétagarbó 2015.01.15. 11:18:51

@csiri bá: Edináék egy Maci-Zsu párbajra apelláltak, feltehetően. Ha tudják, hogy Maci kiesik idő előtt, sztem maguk is megszervezik, hogy hármójuk közül vki legyen a kiválasztott, ha másért nem, a kihívottságot elkerülendő.

Conchobar 2015.01.15. 11:19:41

@Magg.: "Mondom, nem kell róla tudomást venni, a trollokat nem szabad etetni. Nekem már nem ír, mert tudja, hogy nem hogy nem válaszolok, de el sem olvasom, amit ír" - Biztos vagy benne?

lukacstoncsi 2015.01.15. 11:20:36

@Conchobar: Nem azt írtam ki mit és hogy provokált vagy veszekedett.annyit írtam ő volt a porondon.Részben maga miatt részben mert rászálltak.

Conchobar 2015.01.15. 11:22:28

@VV Erőlegény: "Zsu is szeretné még mindig Danit szövetségesnek" - Ezt miből sikerült kiolvasnod?

lukacstoncsi 2015.01.15. 11:22:54

@Krétagarbó: A google kereső a metro újságban volt cikként hogy kategóriánként milyen szavakra kerestek rá legtöbben.a vv6 két kategóriában nyert erre írtam.a vv8 szóba nem került.a vv7-el van most párhuzamban azért említettem.ez kimaradt neked?

encek 2015.01.15. 11:22:59

@lukacstoncsi: Lehet, hogy igazad van, de azért jól átbeszélték, hogy" megnyúlt az arca, megroggyant, stb" örültek annak, hogy Maci szar helyzetbe került. Persze én nem bántam, nem volt a szívem csücske. Zsu valóban nem egy érdekes karakter, de amióta bement a villába minden körülötte forog. Érdekes lenne az itt egybegyűltektől, akik rendkívül fantáziadúsak, egy Zsu nélküli villa létet olvasni. Mert eddig így, vagy úgy de vele foglalkoztak.

lukacstoncsi 2015.01.15. 11:24:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és ha takaró nélkül csinálják akkor sem?:D lehet még így nyer meg valamelyikük a játékot:D

Conchobar 2015.01.15. 11:26:24

@lukacstoncsi: "Nem azt írtam ki mit és hogy provokált vagy veszekedett." - Nem. Hát pontosan emiatt írtam azt, hogy 'Azért érdekes lenne összeszámolni, hogy hány esetben provokálta ő a vitát Edináékkal, és hány esetben Edina, vagy Dani'

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 11:26:53

@Magg.: Ja, hogy erre gondoltál, bocsánat, nem vettem.
Igen, persze, Edina is fosik, aztán hirtelen felindulásból ő is tud hülyeségeket beszélni. (Meg persze nem csak hirtelen felindulásból. :D )

Ditti82 2015.01.15. 11:27:31

@lukacstoncsi: Fannika megmondta, hogy nem szexel ingyen takaró nélkül a perverzeknek. :P

Szigmund Frajd 2015.01.15. 11:27:45

@VV Erőlegény: Vicc volt, arra céloztam, hogy Zsura jellemző, hogy egy sokkal kevésbé hihető dologgal indokol egy amúgy tök érthető és logikus döntést. Kicsivel több jellemet vártam volna Danitól a helyzetben.
A szimpla csavar vs. dupla csavar részben egyetértünk, sőt én még azt is hozzátenném, hogy Daninak édesmindegy, hogy a kiszámítható Zsu, vagy a - számára - kiszámíthatatlan Laci esik-e ki. És igazából Dani ráér a párbaj utánig, akkor mindkét félnek meg tudja magyarázni a tetteit, a lényeg, hogy ő most nem megy párbajozni, azaz játékban maradt. (pl. Zsunak mondhatja majd utólag, hogy nem bízott Laciban, hogy nem fogja hátbatámadni, illetve Lacinak is mondhatja utólag, hogy bízott benne, hogy vissza fog jönni, és ő nem fog más helyett kockáztatni, ő nyerni akar).
Nem elég egy nagy ívű terv a győzelemhez, néha a pillanatnyi helyzetre kell reagálni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 11:28:48

@Rémület: nem lenne rossz, Maci úgyis kiesett, kell valami arra a két hétre...

Krétagarbó 2015.01.15. 11:29:23

@-pkata-: De miért? Változott volna vmi, ha Laci 5 órával előbb tudja? Én ezért nem értem ezt a vergődést igazán Edina "árulásán".

lukacstoncsi 2015.01.15. 11:30:27

@encek: Zsu a munkahéten nagyon elemében volt ebből is látszik hogy valaki aki a semmiből jött vissza hogyan is tud viselkedni és nyílván visszaadni azt amit kapott.Az hogy a saját csapatával viselkedett alkalmanként az is egy érdekes szitu volt.

Zsu viselkedése volt az első komolyabb indok hogy valakit célkeresztbe tegyenek ezt páran felismerték és kihasználták.Így lett mártír és jött vissza ami borítékolható volt azért.Mindenkinek volt már azért már kiszemeltje de zsu lett a "közellenség" és biztosabb volt rátenni hogy kitakarodjon.Nem jött be.Vikcsu meg a többieknek sem volt azért nagy kedvenc 1-2 emberrel volt jóban de nem volt központi figura.Lehet ha más a kihívó akkor is esélyes egy párbajra.Nem volt meghatározó figura.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 11:31:01

@Szigmund Frajd: Szted érdemes foglalkozni ebben a játékban azzal a váddal, hogy gyáva, amikor egyes "szuperképességek" (lila kendő, kendő levevő, joker) felhasználásáról beszélünk? Nyiván három féle szurkolói címkézés létezik szimpátiafüggően....: 1, taktikus/tattikus, 2, gyáva 3, balfasz/balek. A taktikus és a gyáva az csak szimpátiafüggő címkézés. A 3. kategória nálam pl. a Laci általi joker elpazarlása, és az Ádám általi lilakendő nem felvétele. Lehet, ha Ádám akkor felveszi a lilát, akkor még mindig benn van a villában és egyre javuló teljesítménnyel egy jó tujaként, akár még a hármas döntőbe is bejutott volna mint amire Robinnak is megvan most az esélye). Ádámot egyébként kifejezetten szimpatikus karakternek tartom, tehát azt mondom, hogy bátor volt, hogy mondjuk akár Laci egyetértésével, vagy javaslatával is, nem vette fel a kendőt, de balek volt amiért azt Lacinak adományozta (a kiesése miatt), amit Laci rögtön a következő körben el is használt...

Magg. 2015.01.15. 11:31:19

@Krétagarbó: Lacinak most ez jó ürügy volt lepattintani magáról Edinát. Szerintem...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 11:31:52

@lukacstoncsi: az nem lehet, hogy a vv5 idején a vv5-re kerestek rá legtöbben, a vv4 idején arra és így tovább? Tavaly a vv6-ra volt, idén a vv7-re lesz a legtöbb találat...

"és ha takaró nélkül csinálják akkor sem?"
Viccelsz? Ingyér?! :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 11:32:15

@ElzaBerry: MTA oldala mondja hogy helyes. -suk -sükkölés nem helyes, hiába beszélik :) Én meglepődtem, hogy hivatalosan is helyes, de ez van.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 11:32:48

@Krétagarbó: Hát, nem tudom, nekem is szarul esett volna.

lukacstoncsi 2015.01.15. 11:33:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): majd leboltolják kinnt fanniék az rtl-el. dvd esélyes:-))))

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2015.01.15. 11:33:49

@miciur: továbbra sem rémlik. MEnt a kurvaanyázás vagy mi?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 11:34:48

@VV Erőlegény: Hát igen... a most már pálya szélén álldogáló Ádám se volt vak, csak bátor. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 11:37:31

@Szigmund Frajd: Sztem nem mindegy. Zsunak sokkal jobban örülne, ha visszajönne, mert egyrészt Laci csak gyengítette Edinát és rajta keresztül őt is, másrészt Zsut jobban ki tudja számítani. Mondom akár még azt is el tudom képzelni, hogy újra szövetségesekké is válnak (az egyikük kieséséig), persze már más érzelmi alapokon, mint korábban.

hannamontanna 2015.01.15. 11:39:29

Nekem a legjobban az tetszik, ahogy Fanni és Komisz elvannak. Tornáznak, esznek, dugnak, alszanak, ha nem kongatnának néha akkor elmennének az események mellettük. Na ők lehet hogy most már nem akarják megnyerni.... Immár két hónapja nyaralnak, néha ordenáré üvöltözésbe kezdenek - nem taktikából, csak úgy kedvtelésből - aztán ennyi. Komisz alapból rühelli Lacit, Fanni ugat mindenkivel, aki a komfortzónájába belép, a többi meg érdektelen számukra, mint a szélső ház. Akár nyerhet is valamelyikük ezzel a taktikával... :-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 11:39:31

@Chat Géza: á, csak a szokásos villa-filing :D. Klikkesedés, tévedések víg- és szomorújátéka, dez- és félinformációk, hogy a ki kiről mit mondott a háta mögött a blogon, priviben és miért és egyáltalán...

lukacstoncsi 2015.01.15. 11:41:04

@VV Erőlegény: Ádám nekem Robin mellett sokáig semleges volt.Baj hogy késön kezdett bennt mozgolódni sokat volta Lacival az se volt jó meg a Fannis-Dóris dolog sem erősitette.A káromkodásai sem segítettek ezen.Alapból egy normális srác szerintem itt most nem jött neki össze.

Szigmund Frajd 2015.01.15. 11:41:23

@VV Erőlegény: Rátapintottál a lényegre! Nem tudtam, hogy mi zavar ebben, de igen, elfelejtkeztünk róla, hogy egy játékot befolyásoló szuperképesség mindenképpen valakinek hasznos lesz, valakinek meg a tyúkszemére lép. És ezért kerültek a játékba: felszültség generálásnak. Ha úgy vesszük mind a két képesség elvégezte a feladatát, bár mivel egy körben lettek elhasználva, így Laci kendője kicsit kérészéleű volt, azért rendesen aggódott miatta Zsu (nagyon látszott, hogy Macit akarta volna vinni, és a lila kendő igencsak keresztbe tett neki).
És Laci igazából ezen rágott be, volt egy képesség, amit nem tudott kihasználni, mert azt hitte, hogy Danival egy csapatban van, és "megbízott" benne. Rosszkor lett elhasználva a lila kendő (illetve lehetett volna jobbkor is), de megszokhattuk, hogy Laci nem szeret ülni a szuperképességeken.

lukacstoncsi 2015.01.15. 11:42:06

@hannamontanna: Küldjék be Dennis volt nőjét vagy jelentkezzen be a tévén.Meglenne a nagy balhé köztük:D

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.15. 11:42:13

@-pkata-: nemtom válaszoltak-e már, de a kihívás az a párbaj és a kiválasztás között van, szóval lehet lilakendőzni

Szigmund Frajd 2015.01.15. 11:43:14

@Szigmund Frajd: Azaz Lacit nem elsősorban az árulás zavarja, nyilván tisztában van vele, hogy Dani is a saját győzelméért játszik, hanem attól akadt ki, hogy volt egy értéke, amit elkótyavetyélt. És ezért Danit teszi felelőssé, mert saját magát nem akarja.

Conchobar 2015.01.15. 11:43:21

@Szigmund Frajd: "És igazából Dani ráér a párbaj utánig, akkor mindkét félnek meg tudja magyarázni a tetteit" - Csakhogy a nézők felé kellene tudni megmagyaráznia a tetteit, márpedig nézők szimpátiáját aligha nyeri el, ha az önzetlen szövetségesese iránt a végsőkig lojális grállovag helyett az önző, gyáva és álnok kígyó bőrébe bújik. Dani nagy magabiztosságot és erőt tudott volna felmutatni avval, hogy megmutatja, van annyira bátor, hogy bármikor ki mer állni Zsuzsa ellen, és hogy van akkora jellem, hogy az ő árnyékában még Laci szövetségese is kidekkolhat egy párbajt

SocialWorker 2015.01.15. 11:44:53

@schanc: szerintem Fannikának alapvetően nem áll jól a túl sok smink és ez a nagyon arcba fésült haj sem. sokkal helyesebbnek látom a kazalszerű hajával, mint mikor így nagyon meg van csinálva. :) az a fekete ruha viszont iszonyú jól állt neki, nem tudom mit rinyál, hogy meg van hízva, szerintem bomba teste van, még egy kis cici elférne, na de arra meg nem mindenkinek van pénze :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 11:45:11

@hannamontanna: Sztem nem fog. Ők tipikusan azok a szórakoztató karakterek a villában, akik hosszú ideig villakellékek, tehát nem párbajoznak a hatodik fordulóig, mert akkor mint villakellékek, még nem kiszavazhatóak, de az első párbajukon a hat között, ahol már nincsenek gyenge karakterek, rögtön kiesnek (persze elképzelhető, hogy valamelyikük első párbaja a véletlenek számára szerencsés alakulása miatt, már a hármas döntőben lesz, de akkor ő lesz a harmadik) ...

Szigmund Frajd 2015.01.15. 11:46:40

@VV Erőlegény: "mert egyrészt Laci csak gyengítette Edinát és rajta keresztül őt is, másrészt Zsut jobban ki tudja számítani"
Zsu is gyengítette őket, illetve gyengítették magukat Zsu támadásával, viszont tényleg jobb lehet egy kiszámíthatóbb ellenfelet a közelben tudni. De mondom, Dani ráér utólag megideologizálni a döntését, miután tudja ki nyert, viszont oda kell tennie magát mindkét esetben, hogy hiteles legyen a dolog, és ne tűnjön helyezkedésnek.

Conchobar 2015.01.15. 11:48:27

@hannamontanna: "Na ők lehet hogy most már nem akarják megnyerni..." - Ellenkezőleg. Még Fanni is felfogta, hogy amikor a riválisok egymást és önmagukat nyomják alá, akkor nekik nincs más teendőjük, mint élvezni a villalét apró örömeit

SocialWorker 2015.01.15. 11:49:31

@candyperfumegirl: valószínűleg nem tudtam mijaz. ilyet még nem látott. :)))

hannamontanna 2015.01.15. 11:50:08

@lukacstoncsi: Minél nagyobb balhé? Fanni attól visít mit a sziréna, ha nem alhat, vagy 35 dekát hízott. Csak egy sima, megszokott hétköznapi anyázás lenne.
De szerintem Komisz csaja már elhatárolódott ettől az egésztől. Első benyomásra kb. nem is tudom mit keresett Komisz mellett. Talán csak albérletet adott ingyen. Az a nő egy ilyen f*szcibáló - szó szerint értendő-, közönséges palival ugyan hol tudott megjelenni...?

Szigmund Frajd 2015.01.15. 11:50:53

@Conchobar: "Dani nagy magabiztosságot és erőt tudott volna felmutatni avval, hogy megmutatja, van annyira bátor, hogy bármikor ki mer állni Zsuzsa ellen, és hogy van akkora jellem, hogy az ő árnyékában még Laci szövetségese is kidekkolhat egy párbajt"
Viszont, ha kiesik, akkor ő a villa lúzere. Azzal ugyanúgy koppant volna, mint ahogy Ádám koppant Robin ellen, illetve Laci koppant a lila kendős üggyel. Helyes döntés volt levenni, mert hiába épít hosszútávú tervet, ha közben kiesik. Igazad van, sokat nyerhetett volna egy gáláns gesztussal, de ugyanolyan sokat is veszthetett volna. A nagy playek pókerben sem teli asztal mellett történnek, hanem akkor, amikor már csak ketten-hárman maradtak, addig túl sok a kiszámíthatatlan tényező.

candyperfumegirl 2015.01.15. 11:51:27

@Ditti82: csak csendben jegyzem meg, hogy szintén.
És egyáltalán nem értem ezt a közhangulatot, hogy úgyis Zsu nyer a párbajon, bár szerintem az itteni kommentek nagyon sokszor félrevezetőek a nézői vélemény egészéhez képest. Meg sokszor erősen indulatvezéreltek is, bár az egy ilyen játéknál nem meglepő. Többek között ezért is nem olvasok kommenteket hogyvoltozás előtt. Szerintem ez egy abszolút nem lefutott párbaj.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 11:54:45

@henrik_: Szerintem pont hogy nem. Párbaj (ahonnan Robin visszatért), kiválasztás (ahol Zsut kiválasztották a villalakók), és kihívás (amikor Zsu kihívta Lacit) és majd megint párbaj: Zsu-Laci.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 11:54:49

@Szigmund Frajd: "Megbízott benne", hogy Dani majd esetleg ugyanolyan balek lesz, mint Ádám barátja, és majd akár az esetleges kiesése után az el nem használt képességét megkapó Edina (bár a képességének öröklésére sztem Robinnak is lett volna esélye, most már persze múlt időben), majd az ő (azaz Laci) újbóli védelme miatt fogja azt felhasználni, vagy Lacinak ajándékozni... Hát ez egyszer nem így történt...

Amúgy eredetileg Dani sem itt akarta felhasználni ezt a képességét (és nem Laci ellen), hanem egy későbbi párbaj szituáció előtt, de most helyzet volt, így meg kellett tennie. Az, hogy Dani itt használta fel a képességét, az köszönhető egyrészt Maci betegségének (vagy szerkesztői kivételének a játékból), másrészt annak, hogy a szerkesztők nem törölték az eheti párbajt, amit Maci kiesése miatt mondjuk meg is tehettek volna.

Black Bride 2015.01.15. 11:55:05

@hannamontanna: Miért, a két tuja minek ment be? Dísznek? Szerintem csak arról van szó, hogy Edina beleesett Laciba,mint vak ló a gödörbe és sajna előfordul, hogy egy ilyen idős lány ,akinek ennyire balul sült el eddig az élete, ettől teljesen offon lesz. Laci egy hazudós, szar ember, de sajnos akármennyire is idegölő és unalmas az évődésük számomra is, erre Edinának kell majd valamiképp rájönnie, mert sajnos nem mondhatjuk meg neki.
Én személy szerint sajnálom. Ez kb. a 16 éves szint általában.

lukacstoncsi 2015.01.15. 11:55:31

@hannamontanna: Ezt nem tudhatjuk.De amikor Dani bedobta fannis vitájába hogy Dennis a csaját hogy hagyta el élő adásban, Fannika kicsit megrogyott.Szerintem most hogy már szorosabb a viszony ez megbolygatná, lehet 1 hétig de lehet tovább.Ismerve Fannit hogy eddig kihasználták a pasik.De ma már Adriana Lima is csak előre köszönhet neki:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 12:04:05

@Black Bride: Ha megmondanád neki, akkor sem hallgatna rád. Süket fülekre találna a mondandód. Egy szerelmes nő szinte mindent megbocsát, csak azt hiszi el, amit el akar hinni, és természetesen csak azt látja meg, amit meg akar látni.

mézescsók 2015.01.15. 12:09:06

@-pkata-: DDDDD (bocs, őszinte - ez plágium!)
@csiri bá: Szerintem is esélyesebb volt a kihívásra Dani, mint Edina, bár ez utóbbinak jobban örültem volna, amit persze ki nem sz...r le.Ez a lépés - bárki ötölte ki - zsenejjjjjjjjjjjjjjjjális volt: az egyik azért veszi fel a kendőt, hogy kedvese és legfőbb támasza kimenjen párbajozni, ahonnan jó eséllyel nem jön vissza, és hármójuk közül egyedüliként védett legyen, a másik azért veszi le róla, hogy egy frászt! Minek annak ellenség, akinek ilyen barátai vannak?
@Magg.: Nem tipródott sokáig, ez tény. Írtam, hogy valahol meg is értem, mert azért megszopatták rendesen.Van az úgy néha, hogy az embernek választania kell. Kisbéka csak akkor kerülhette volna el a választás kényszerét, ha hárman együtt jutnak a döntőbe, de ezt nem vizionálhatta - rendes állapotában. Viszont neki mindig igaza van. Remélem, most is ez a véleménye a döntése után.
@lukacstoncsi: Ha Edinának sem mondta volna el, akkor Edinát is elvesztette volna, mint barátot és potenciális szövetségest. De Edina őt választotta, Hiába, van annyi pénz - még ha csak annak a reménye is -, amennyiért érdemes feladni egy ilyen igaz, őszinte és mély szerelmet.
Hogy az én életemből az ilyesmik kimaradnak....
@VV Erőlegény: Továbbá Zsuzsa és Dóri sem. Tehát a villa fele. (Dórinak Robin mondta el a hálóban, aki tovább adta volna a hírt, de Robin kérte, hogy ne tegye.) Ez nem az elszeparáltság jele, bár tény, ők inkább ketten vannak egymásnak.
@ruzs54: Remek, valami jót keressél ám!!! Kell egy kis pihenés ennyi vérkomoly hsz között!
@Szigmund Frajd: Nem nekem írtad, de reflektálnék egy gondolatodra: Laci közte és Kisbéka között a neuralgikus pont. Hármójuk közül valakinek mennie kell - szerintem így gondolkodott. És abból a szempontból is logikus volt a döntése, hogy így nem vethetik a szemére, ha Edinát választja, hogy nyilván azért teszi, mert rá akar szállni a hercegre. Amennyiben viszont Danit választotta volna, akkor valószínű, hogy a nézők hálátlansággal vádolják, mert az igaz, hogy a pasas az elmúlt hetekben osztotta rendszeresen, de mellette állt akkor, amikor más senki. Szóval van ráció Laci kihívásában.
@Conchobar: Nem akarok beleelegyedni a diskurzusotokba, csak egy megjegyzés: szerintem Danit érdekli legkevésbé a főnyeremény. Nem azért, mert állítólag jól szituált a családja, hanem mert az ő elsődleges célja, hogy a tv-hez kerülhessen és műsorvezető legyen (Sebestyén-szerű képződmény). Ehhez meg nem kell feltétlenül a főnyeremény, bár nyilván nem utasítaná vissza. A Vv-ben elhíresülni ugyan elég kétes értékű siker, de ha neki elég, akkor legyen így. Már amennyiben igazat mondott (azt hiszem, hogy a videójában volt róla szó, de talán a villában is). Ennyi csupán.

Conchobar 2015.01.15. 12:13:00

@Szigmund Frajd: "Viszont, ha kiesik, akkor ő a villa lúzere. Azzal ugyanúgy koppant volna, mint ahogy Ádám koppant Robin ellen" - Dehát nem pókerről van itt szó, nem a szerencsén múlik a dolog, hanem a nézők szimpátiáján, azon, hogy ki mennyire képes a szimpátia elnyerésére. Ádám koppant Robin ellen, mert (akkor még) a jóravaló, igazságos és nyugodt erő szerepét játszó Robin ellen Ádám csak a rosszfiú lehetett. Az önzetlen, a szövetségese iránt végsőkig lojális grállovag más esélyekkel indult volna az önző, gyáva és álnok kígyó ellen (bármennyit is piszkálták előtte azt a kígyót). Így viszont csak a koncként odavetett, kissé öntelt, mindenki által elárult és becsapott (még Zsuzsa is becsapta. Szórakozott vele, aztán egyszercsak ellene fordult) áll szemben a gyáva és álnok kígyó ellen

miciur 2015.01.15. 12:13:08

@Chat Géza: hagyjuk, annyira nem fontos:) (amúgy kb. igen...)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 12:15:23

@mézescsók: "Hiába, van annyi pénz - még ha csak annak a reménye is -, amennyiért érdemes feladni egy ilyen igaz, őszinte és mély szerelmet.
Hogy az én életemből az ilyesmik kimaradnak...." - keserű mézzel csókolsz. érzem, az iróniát :D :D :D

ElzaBerry 2015.01.15. 12:22:46

@-pkata-: ezen ne vesszünk össze

@Conchobar: nem gondolom, hogy Laci kevésbé lenne motivált a nyereménnyel kapcsolatban, inkább egy teljesen más jellem, mint a többi. ha nem érdekelné, miért van benn? miért akadt ki ennyire, hogy levették róla a lilát és párbajoznia kell? Szerintem tudja, hogy kiesik.
Egyébként ezzel az erővel akkor Fannika sem a nyereményért ment be, hiszen nem hangoztatja, hogy neki annyira kellene. Dennisről tudjuk, hogy kéne neki, mert adósságai vannak, Edina házat akar építeni, Zsuzsa kutyát akar a fiának :"D de azt hiszem rajtuk kívül nem nagyon fogalmazta meg semmi, hogy mi a konkrét célja. Dórinak sincs nagy szüksége a nyereményre, Daninak sem, Laci más tészta, őt nem tudom, milyenek a körülményei, de ha nem érdekelné a nyeremény, nem égetné ott magát és nem lenne Edinával csak azért, hogy bennmaradhasson.

Exike 2015.01.15. 12:23:30

SZERINTEM

Edinának el kellett volna mondania h Dani mire készül, itt nincs ilyen h kitől kell megtudni. Ez olyan mint mikor mondjuk a barátod megtudja h ki akarnak rúgni téged a munkahelyről és nem szól, mert ezt a főnöknek kell elmondania. Az ilyet szerintem jobb minél előbb tudni, mert onnantól máshogy taktikázik az ember.

Zsunak nem Lacit kellett volna kivinnie, most h mindkettejük elárulva érzi magát a Dani-Edina páros által, még szövetségesek is lehettek volna. És igen, szerintem is Danit kivihette volna. Persze bárki ellen is úgy gondolom h Zsu menjen haza.

Robinnak van esze a játékhoz, ez az éjszakai streamekből már régebben kiderült, én örülök h most már néha az összefoglalókban is mutatják a srácot.

Laci bentmaradását amúgy Dóri segíthetné azzal, ha a hátralévő napokban kárörvendően fröcsögne rá össze-vissza.

ruzs54 2015.01.15. 12:23:37

@lukacstoncsi: zsuzsa akna munkájának köszönhetően fog mindenki egyéni játékba.majd vissza megy zsu és diadal ittasan elkezdi azt a párt is furni.ezért lesz érdekes ha, zsu megy vissza ,mert bontja a kapcsolatokat.amikor dórinál talált menedéket ,egyszer a hálóban az ágyon ülve előadta , a dóri fülének tetsző változatot, hogy volt a másik csapatban ez+az , és ő sorstársa dórinak /ez volt a fene tudja hanyadik verziója/és közben bele bele nézett a kamerába cinikusan, de dóri ténfergett állva és nem nézett rá és nem vette észre a horgot.az volt az arcára írva zsunak, hogy bejöttél a csőbe.zsu azzal is tisztába van ,hogy dóri robinnal is egy bizonyos kapcs-ban van, azt is szét foglya bontani.az eszközeit ugy foglya használni, hogy ő ne legyen gyanus.vagyis minden hol fél igazságokat fog be vallani, elismerni,és mindig előveszi a ti támadtok stb ismerős verzióját.állandó konfliktust generál, szépen elintézi a piszkos munkát, és mire észbe kap, kiismerik a nézők és a finisben, a célszalag előtt esik hasra.azért kell lacinak most menni mert ,edina nem a saját játékát játsza.ha laci marad edina eljátsza a saját egyéni játékát.

Conchobar 2015.01.15. 12:23:50

@mézescsók: "szerintem Danit érdekli legkevésbé a főnyeremény." - Az fölösleges és átgondolatlan húzásai alapján: lehet benne valami. Az viszont nem indok, hogy egy időszakban úgy nyilatkozott, hogy "ő elsődleges célja, hogy a tv-hez kerülhessen és műsorvezető legyen (Sebestyén-szerű képződmény)". Itt most biztosan nem a műsorvezetés vezérli őt, hanem a becsvágy és a győzelem. A műsorvezetést akár már a munkahéten is a zsebében érezhette, ám ő nem szart bele a seprűkészítésbe, hanem kifejezetten fusztrálta őt a sikertelenség a seprűk terén

Exike 2015.01.15. 12:25:12

Amúgy meg egy kicsit fura ez az egész: Edina és Dani ugye szövetségesek. Edina rábeszéli Lacit a lila kendőre, Dani meg leveszi róla.

Black Bride 2015.01.15. 12:27:00

@mézescsók: Én karakterlimitet vetnék ki rád

csiri bá 2015.01.15. 12:29:20

@mézescsók: továbbra is állítom, hogy vagy a szerkesztők behatására, vagy önállóan, de Dóri és Zsu fundálta ki a dolgot, Robinnal vagy néküle, de őt felhasználva... Danit vitte volna, Edinát már csak a családi tragédia okáni sajnálat miatt nem, mert nem lehetett volna biztos benne, hogy visszamegy ellene, Dani ellen viszont voltak logikus érvei, ha azt hangsúlyozza, hogy ez a párbaj nem a többiekről szól, hanem kizárólag kettejükről, ami igaz is (Macival valamilyen szinten kibékültek a dzsungel héten, mondhatta neki, hogy rakj rám, nem téged viszlek most, majd azt később lejátsszuk)...
A kifundálást számomra alátámasztó bejátszások (és ki tudja miket nem láttunk még):
Amikor Dóri beszélt Robinnal a hálóban, R. mondta, hogy ezt akkor elmondja, és Dóri ellenkezett erősen, hogy ne nehogy elmondja...
Az, amit Zsu a kihíváskori szentbeszédben mondott, hogy három jelben biztos volt, Macit és Robint meg rávette, hogy rá rakjanak, ő legyen a kiválasztott, ami helyzeti előny...
és legfőképp az a vigyor Dóri arcán a jakuban, mikor Dani kongatott és ahogy Zsu magában nevet, eltakarva az arcát...
Nem mondom, hogy 100 %-ig biztosak voltak, abban, hogy Dani telibe fossa a fecskét és kongat, de egy próbát mindenképpen megért és bejött, viheti Lacit, amivel, mint már írtam, Robinnak és Dórinak is szívességet tesz, mert nem nekik kell majd megvívniuk vele, ami mindkét esetben kétesélyes, de legalábbis szoros lett volna...
Ha Zsu visszamegy, rajta lesz a lila, megszórhatják Ádinát jellel, neki pedig sok választása nem lesz kit kihívni: Danit nem fogja, mert ő lesz majd a vigasztalótárs, Zsut nem tudja, a többiek közül meg legalábbis a bejátszások alapján Fannika küldte már el többször is melegebb éghajlatra... és akkor a 6 között lehet Dóri, Zsu, Robin, Fanni, Denisz és Dani.... Ha ez így összejön, akkor megléphetik, hogy megszórják Deniszt, mert hát te még nem voltál párbajon, nehogymá' anélkül juss döntőbe, ő meg kiviszi a leamortizált, hitelt vesztett, fostos alsónacis Danit és elvben kint is hagyja...
Aztán majd kiderül, mi lesz, mert ugye itt a lé a tét és ez a való világ, pénz, drogok, fegyverek, na meg a pinák.
:DDDD

Ditti82 2015.01.15. 12:30:06

@Exike: Szerintem simán képes rá...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 12:30:20

@Exike: Dóri sztem nem fogja megtenni azt a szívességet Lacinak, szerintem ő tanult a Röné hibájából. De amúgy igaz. Megnézném az arcát, ha Laci menne vissza.

Conchobar 2015.01.15. 12:33:03

@ElzaBerry: "nem gondolom, hogy Laci kevésbé lenne motivált a nyereménnyel kapcsolatban, inkább egy teljesen más jellem, mint a többi. ha nem érdekelné...Egyébként ezzel az erővel akkor Fannika sem a nyereményért ment be" - Én azt írtam, hogy a villalakók közül Lacit érdekli a legkevésbé, ebben értelemszerűen benne van az, hogy Lacit is motiválja a nyeremény. Ha ezt az előző mondatomat sem fogod föl, akkor legalább az 'értelemszerűen' szót ízlelgesd

csiri bá 2015.01.15. 12:37:53

@Krétagarbó: gyaníthatóan így lehet... elszámolták magukat, de azt kétlem, hogy Ádinában lett volna szemernyi bátorság ahhoz, hogy magára rakasson és kivigye Zsut...az, hogy teleordítja a villát a saját valós vagy valósnak hitt igazával, az még nem jelenti azt, hogy biztos is benne, hogy 100 %-ig igaza van... ezt a kihíváskor Zsu szentbeszédéből nagyon hiányoltam, szépet odadöfhetett volna Ádinának: ha ekkora a pofád, hogy téged vigyelek és ilyen biztos vagy magadban, miért nem rakattál te magadra és vittél ki...

ruzs54 2015.01.15. 12:38:49

@mézescsók: :-) remélem átjött a pompom és a vv közti alak&hely változtatás ironiája :-)))

csiri bá 2015.01.15. 12:38:58

@-pkata-: szerintem sem... emlékezzünk, ő mondta valamelyik párbaj után, hogy "valamit rosszul csinálunk".... nem hülye az a nő, vannak jó meglátásai...

Conchobar 2015.01.15. 12:39:25

@Exike: "Edina rábeszéli Lacit a lila kendőre, Dani meg leveszi róla" - Így van. Dani a kendőlevétellel nagyon kellemetlen helyzetbe hozta, választás (Dani vs. Laci) elő állította Edinát. Némi kajánsággal akár hitelt is adhatnánk Laci minapi féltékenységi jelenetének: Robin rányomulna Edinára, ezért ráveszi Danit a kendőlevételre, Laci kigolyózása után Robin előtt szabad az út

Krétagarbó 2015.01.15. 12:39:39

@Szigmund Frajd: Szia!

Danihoz: nekem csalódás volt most a srác. Neki két útja lett volna - az én szememben - amivel fenntartja az ázsióját. Vagy viszi az okosan játszó, taktikus figurát, és akkor már a hierarchia héten is visszafogottabban "utálja" Zsut, nem hagyja, hogy elsodorja az Edina dühe őt is, nem találja ki és nem vesz részt a "királynő" trónfosztásában. Ha ezt a vonalat vitte volna, akkor most nem érezném, hogy gyáva tett volt a lila kendő levétele a Laciról.
A másik út - amit elkezdett Dani - az, hogy ő az amúgy kicsit hippi, kicsit anarchista típus, aki szeret a széllel szemben pisilni is akár és nem kedveli a szabályokat. Nekem ezzel az attitűddel sincs bajom, én szeretem, ha vki meri vállalni ezt az oldalát is, viszont ez esetben elváratm volna azt, hogy merje vállalni a felelősséget is. Mert ez a típus csak ezzel együtt szimpatkus.
Így viszont nagyot romlott a megítélése a szememben.

Conchobar 2015.01.15. 12:48:30

@csiri bá: "Macival valamilyen szinten kibékültek a dzsungel héten, mondhatta neki, hogy rakj rám, nem téged viszlek most, majd azt később lejátsszuk" - Csakhogy Zsuzsa semmi olyasmit nem mondott neki, nem fogja kivinni. Zsuzsa valami olyasmit is mondott, hogy mindenki rakhat rá, akinek régebben problémája volt vele (ez inkább Fanni és Dennis felé üzenet Macin át). Az, hogy Maci videóüzenete után Zsuzsa a hálóban Dani és Edina előtt pityeregve furcsákat beszélt, az azt erősíti, hogy minden szavannabeli közös örömködésük ellenére Zsuzsa mégiscsak Macit vitte volna

VVgrumpycat 2015.01.15. 12:52:00

@Conchobar: tegnap figyeltem az arcukat a kihivaskor, amikor Bencus ismet nyomatekosan elmondta, hogy miert kuzdenek (12millaautolakasblablaa) es Dani arcan semmi valtozast nem lattam, szoval kb ilyen "jol van haver tudjuk, haladjunk". nem annyira a nyeremeny hatja meg, hanem maga a gyozelem. szivem szerint szivesebben adnam olyannak akit is-is

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 12:52:27

@Conchobar: Juj, erre nem is gondoltam. Pedig Robin egyszer MEGFOGTA EDINA KEZÉT alvás közben, amit Ádám rögtön el is árult Lacinak... Volt is belőle egy "pöppnyi" ereszd el a hajam...
óóóóóóó, Vakok vagyunk! De lehet hogy ott is csak egy robbantással próbálkozott. Csak akkor az még nem jött be.

mézescsók 2015.01.15. 12:58:05

@-pkata-: Annak is szántam! (Azért ne én legyek a pikírt - by Aggyistenbiritudós -, ironikus banya!) Majd vigyázok.

@Conchobar: Persze, hogy érdekli. Nem hülye. Viszonyítottam kedves, a többiekhez képest.
A műsorvezetést elsődleges célul pedig ő jelölte meg. A seprűkészítést meg simán elleshette volna Dennistől, aki mondta is neki, hogy megmutatja, hogy kell. Ha nem volt hajlandó elfogadni a segítséget, akkor meg csak frusztrálja a bénasága.. Úgy kell neki. Azzal (avval) is lehet élni, csak szar.

@Black Bride: Az alábbiak közül az általad elfogadott az igazi válasz:
1./ De lehet, hogy pár hétig megint nem jövök és hogy fogok hiányozni (?!?!?!) a bűnhosszú hsz-eimmel!!!
2./ Ma még csak háromszor szóltam hozzá!!!
3./ Én egy válaszban kilenc hsz-t is lerendezek. Jobb lenne, ha külön írnék?
4./ Az egéren van középen egy görgő, de máshogy is átugorhatsz!
5./ Ha jobban tagolom, akkor jobb?
Béke van szívemben!

@csiri bá: Zsuzsát nem nézem ennyire agyasnak. Dóriban több a rafkó és nem érintettként reálisabban számításba tudja venni a lehetőségeket. Dóri célja Laci kipaterolása volt a balhéjuk óta és ez bejött. Lehetett ő az ötletgazda.
Nem tudom, min mulatott Zsuzsa - én is láttam nevető arcát -, de Dani másért nem csengethetett. Ha nem tudott semmit, akkor sejthette. Szerintem ez azért mindenkinek megfordult a fejében, amióta Laci feltette a kendőt.
A Robinos beszélgetés elejét nem hallottam, tán süket vagyok, mert néztem az adást ezúttal, de azt kifejezetten hallottam, hogy amikor a pasas elmondja a nőnek a lilátlanítást, akkor Dóri valakinek - feltételezem Zsuzsának - el akarta mondani, de Robin kérte, nagyon-nagyon kérte, hogy neeeeeee.
A többi, amit írtál. lehetséges lépéssorozat.

csiri bá 2015.01.15. 12:58:15

index.hu/belfold/2015/01/15/ket_vaddisznot_keres_a_rendorseg_budapesten/
Két vaddisznó kószál szabadon Budapesten.... melyik szökött ki a villából? :DDDD

ElzaBerry 2015.01.15. 12:58:44

@Conchobar: jól van na, nem kell bunkózni, nem a lét a tét.

@Krétagarbó: Dani játszik, igazából ez egy nagyon jó taktikai lépés volt, amin egy lapra tett fel mindent, és nyert. A VV6 letette a színvonalat, az 5-ös széria óta nem láttunk igazi taktikát, de ne felejtsük el, hogy Attila is sok emberen átgázolt ahhoz, hogy eljusson a TOP 5-be párbaj nélkül. Pl. mikor bemártotta Gergőt Veránál sikeresen, és Gergő ki is esett. Én nem hibáztatom Danit, tény, hogy gyáva volt, és ezt nem tudja megmagyarázni, de a VV7 legnagyszerűbb taktikai lépését láthattuk.

Conchobar 2015.01.15. 12:58:48

@Krétagarbó: "akkor már a hierarchia héten is visszafogottabban 'utálja' Zsut, nem hagyja, hogy elsodorja az Edina dühe őt is" - Ez az! Sőt eleve, meg se próbálta megakadályozni azt, hogy Zsuzsa bármiképpen is robbanthasson. Ezzel szemben Dani eleinte csak pöfékelve szemlélője volt Edina és Zsuzsa csendes rivalizálásának, utóbb meg akaratlan előidézője a Zsuzsa-Laci közeledésnek. A Macis-bögrés vitában Dani nem állt Zsuzsa mellé, de nem is hagyta el a felesleges vita helyszínét, és mikor Maci színvallásra kényszerítette, Dani nem állt Zsuzsa mellé. Zsuzsa később a dohányzóhelyen közölte is Danival, hogy onnantól kezdve ő egyedül van, Dani mégcsak nem is reagált erre a közlésre. Csak egykedvűen pöfékelt, Zsuzsa meg ráindult Lacira

mézescsók 2015.01.15. 12:59:06

@ruzs54: Naná! Ezért kértem, hogy még, még, még!

Conchobar 2015.01.15. 13:02:45

@VVgrumpycat: "amikor Bencus ismet nyomatekosan elmondta, hogy miert kuzdenek (12millaautolakasblablaa) es Dani arcan semmi valtozast nem lattam" - Miért lett volna rajta bármiféle változás? Gondolod, hogy ő ezt eddig nem tudta? Te tán valamiféle pavlovi nyálcsorgás elindulását vártad?

astryle 2015.01.15. 13:03:23

Fannika lehet terhes? :D szegény gyerek.. ilyen szar emberek lesznek a szülői.. Viszont elmondhatja, majd magáról, hogy látta mikor fogant :P
rtl.hu/rtl2/valovilag/breaking-fanni-ujabb-terhessegi-tesztet-kert

ruzs54 2015.01.15. 13:05:22

@csiri bá: :-)))) te egy pokoli fickó vagy! :-)))

Krétagarbó 2015.01.15. 13:05:41

@csiri bá: Azért azt gondolom, hogy Zsú sem vetheti senki szemére a gyávaságot. Ha Maci nem betegszik le, kiviszi őt, meg sem bolygatva az ősellenség hármast.

Conchobar 2015.01.15. 13:06:31

@-pkata-: "Pedig Robin egyszer MEGFOGTA EDINA KEZÉT alvás közben, amit Ádám rögtön el is árult Lacinak..." - Nem fogta. Ádám benézte azt a dolgot. És te benézted azt a mondatomat, hogy 'Némi kajánsággal akár hitelt is adhatnánk Laci minapi féltékenységi jelenetének'

encek 2015.01.15. 13:07:29

@lukacstoncsi: Mint írtam, nem mindig nézem, pl nem értettem a munkahéten, hogy miért kellett annyira spórolni, még cigit is alig akart adni Daninak. Valami magyarázat kellene, hogy legyen, a szerkik sem adnak be mindent, ez számomra azóta is nyitott kérdés. Mindegy, mert a későbbiekben Dani bebizonyította, hogy nem is érdemel többet. Változatlanul az a véleményem, hogy a férfiúi hiúsága miatt ekézi Zsút, Nem is tudom, hogy gondolta, egyáltalán nem illenek össze és mint láttuk Zsu nem egy hálás tipus. :)
Szerintem Denis színesebb egyéniség mint Laci, legalább próbál különböző vicces helyzeteket generálni. Fannika azon kívül, hogy időnkét jópofa semmit nem produkál / a szexen kívül/ és nem értem a gyűlöletét Zsuval szemben.

ElzaBerry 2015.01.15. 13:07:36

@astryle: Dehogy terhes, ez újabb kamu, nem tudom, hányszor játsszák még el. Egyébként az év poénja lenne, ha tényleg az lenne. De belőle inkább kinézem, hogy elveteti. Amúgy is feketétől akar gyereket, hogy a gyerekének ne kelljen szoliznia.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 13:09:46

@Conchobar: Hát, nem néztem vissza hogy tényleg úgy volt e, de Ádám állította. Akkor tévedtem.

Rémület 2015.01.15. 13:11:48

@Krétagarbó: Szerintem Zsuzsának a hármas nem ellensége. A hármasnak ellensége Zsuzsa.

Krétagarbó 2015.01.15. 13:12:03

@ElzaBerry: majd később kiderül, hogy mennyire jó húzás volt ez taktikailag, én egyelőre a saját érzéseimet (és azok változásait) írtam le Danival kapcsolatban. De lehet, hogy a nézők többsége abszolút másképpen érzi, látja ezt a lépést.

csiri bá 2015.01.15. 13:12:12

@ElzaBerry: igazából ez egy nagyon jó taktikai lépés volt - az volt a taktika, hogy féltette a fostos alsónaciját... ha Robin nem paráztatja be, hogy Zsu őt akarja kivinni, nem veszi le a kendőt és nem baxja szét a triót... "Laci, ez nem az én párbajom" - ezt mondta... hát ki a fenéé nem, ha téged visz ki? a tiéd hát... :)))
ez volt a C.Y.A taktika. :DDD

astryle 2015.01.15. 13:14:35

@ElzaBerry: jaj ne butáskodj.. ha becsúszik hát istenem.. úgy is megnyeri a játékot, a gyerek majd kap pigment beültetést vagy bőrtranszplantot egy csokitól.

@Chat Géza: 4:55-től VV Alkesz (NEM alekosz) bevalja, hogy olvassa a blogot :D ÜDV A BLOGNÁL

Conchobar 2015.01.15. 13:14:38

@ElzaBerry: "a VV7 legnagyszerűbb taktikai lépését láthattuk" - Hát, van aki mások elárulását, elveszejtését, az aljas intrikákat élvezi és díjazza

Krétagarbó 2015.01.15. 13:14:41

@Rémület: dehogynem. Már miért ne lenne az a 3 ember neki? (Te onnan közelíted meg, hogy ki kezdte? Mert abba a vitába bele sem megyek...:)

ElzaBerry 2015.01.15. 13:16:54

@Krétagarbó: A Laci-utálók szerintem mindenképp üdvözlik Dani döntését.

@csiri bá: igen, félt, ezt nem is tagadtam, de ez egy egyéni játék, és érthető, hogy feláldozza Lacit, akivel annyira nem is nagy puszipajtások, a saját érdekeit kell néznie.

Conchobar 2015.01.15. 13:18:43

@Rémület: "Szerintem Zsuzsának a hármas nem ellensége" - Akkor kire, vagy mire értette azt a félmondatot, amely az egyenként való sorravevésről szólt (az előző összefoglalóban, mikor a dohányzóhelyen Dórival beszélgetett a párbajról való visszajöveteléről, a párbaj után következő teendőkről)?

miciur 2015.01.15. 13:18:55

Az elejétől Dóri párti vagyok, és szerintem a legügyesebb játékos bent. Ő tényleg játszik, ami persze Daniról is elmondható, csak Dani egy gyáva fasz is mellé, így elég hullámzó a teljesítménye. Ha Dóri IRL dubajozós-kurvaságát elnézi neki a sok hipokrita néző, akkor nyerhet. A másik Robin, de őt nem szeretem.

Krétagarbó 2015.01.15. 13:19:01

@ElzaBerry: de ez még nem ok arra, hogy egy esetleges Dani-XY párbajon Dani mellett szóló érveim (a magamnak szólók csakis!) száma növekedjen ezzel a lépéssel.

astryle 2015.01.15. 13:19:41

@Majom1Parádé: kemény 13 kommenttel arrébb beelőztelek.
(ennyi duplabetűst még nem írtam egy mondatba :D)

miciur 2015.01.15. 13:21:42

@csiri bá: Dennist szerintem túl erősnek gondolják odabent, de gyenge szar ő.

Rémület 2015.01.15. 13:21:45

@Krétagarbó: Nem. Szerintem Zsuzsa akár szövetségre is lépne még Danival, ha az bepróbálkozna. A ki kezdte vita engem se érdekel. :))

ElzaBerry 2015.01.15. 13:21:48

@Conchobar: jaj, hagyjuk már ezt, ne személyeskedj, kérlek. Laci sem egy ártatlan lélek, akin a megátalkodott gonoszság átgázolni. Egyikük sem egy ártatlan lélek, még Robin sem.

@astryle: Fannika megnyeri a játékot? Esetleg majd a pornófilmjeivel keresi meg a pigmentbeültetésre valót :D

candyperfumegirl 2015.01.15. 13:22:25

rtl.hu/rtl2/valovilag/breaking-fanni-ujabb-terhessegi-tesztet-kert

Én megszavaznék a társrasásgnak egy felvilágosító-közegészségügyi hetet.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.15. 13:23:27

@astryle: Igen, köszi, már látom. Nem néztem vissza semmit, csak bepasztáztam. Nem kívánom mindenesetre Fanninak, túl korai még az a gyerek. Viszont Denisszel jól elvannak...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.15. 13:24:33

@candyperfumegirl: Valami lesz, ha nem is 1 egész hét. .-) Látom nem voltam egyedül aki nem olvasott vissza. .-)))

Krétagarbó 2015.01.15. 13:29:14

@Rémület: lehet, de most ellenség. ő maga is kiemelte a hármasukat tegnap a kihívásnál.

csiri bá 2015.01.15. 13:29:18

@candyperfumegirl: 3 nap felvilágosítás, 4 nap teljes vegyvédelmi takarítás a honvédség közreműködésével. :D

csiri bá 2015.01.15. 13:30:43

@ruzs54: kösz, megtisztelő. :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 13:31:47

@astryle:

"PUSHPANG (GYILKOS UKRÁN HARCIDELFIN) 2015.01.15. 08:57:23
Volt már? Nóóóórmálisak ezek?
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ujra-terhessegtol-fel-vv-fanni-fotok-2320671 "

ugyanaz, pepitában :D

astryle 2015.01.15. 13:32:14

@candyperfumegirl: "de szerencsére hamarosan szakértői segítséget kapnak egy felvilágosító foglalkozás keretében." Lehet behívják Aleskát meg a Kovit.

@ElzaBerry: Én szerintem reális, hogy megnyeri. Benne van a pakliban. Tavaly egy faszlóbáló olasz származású, Svájcból menekült magyar kancigány nyert. Idén simán nyerhet egy IQ nuku közönséges csitri Fannika is. Tudom, hogy ez régi bigbrotherös paródia de talán a debiliós részhez passzol. www.youtube.com/watch?v=hBwWmyk9L3I

Csak ügyesen! 2015.01.15. 13:32:48

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: másként látom, Dani átlépett egy határt, amit pedig nem szabad egy olyan játékban, amit a nézők döntenek el. Amikor Laci felhasználta a maga kendőjét, nem a saját csapattársai ellen vette fel. Dani a Dennis elleni párbaján simán ki fog esni, ez egy nagy taktikai hiba volt.

Az meg h Dani közli h ez nem az ő párbaja, vártam h rászakadt a Villa mennyezet :) Érdekes az elmúlt 2 hétben nem jutott az eszébe h neki ehhez voltaképp semmi köze, helyette felturbósította a semmit :) Valójában az Edina-Dani szennyesét vitetik most el Lacival, csodálatosan aljas és hátbatámadós módon.

Azért remélem Lacci a szemébe vágja még ezt egy arra alkalmas pillanatban :)

astryle 2015.01.15. 13:33:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): franc, azt hittem senkise veszi már észre. XD

csiri bá 2015.01.15. 13:35:54

@Krétagarbó: nem is vitás, hogy őt vitte volna, de ezt már az első párbajnál is eljátszotta Attila tanácsára... olyat visz ki - amíg vannak ilyenek - aki ellen vissza is tud menni... ezt én taktikának hívom.... ha Dani beígérte volna Lacinak, mikor felkötötte a lilát, hogy 'figyi, gondold meg, mert ha úgy adódik, hogy egyedüli célpont leszek, leveszem, hogy nagyobb legyen a választék', akkor azt is taktikának hívnám, még ha elsőre gyávaságnak is tűnik...

astryle 2015.01.15. 13:37:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): óóó sajnálom. Lilut csipázom nagyon. Sajnálom, hogy tönkrement a házassága. Úgy elképzelem, hogy a bíróságon benyomna egy ilyet: www.youtube.com/watch?v=D-Iaj-cw7g8

ElzaBerry 2015.01.15. 13:37:50

@astryle: Debil nyerését én nem tekintettem akkora győzelemnek, mert Zsófika nagyon megszorongatta, ha még egy 10 percet adnak a szavazóknak, megfordult volna az állás. A VV6 szánalom volt, használhatatlan karakterekkel, Viki pedálozott a nyereményért, de elcseszte, mert ahhoz egy kicsit szerethetőbbnek kellett volna lennie. Fanni győzelmére én nem sok esélyt látok, ez a folyamatos terhességi tesztkérés sem a népszerűségét növeli.

Levtolsztoj 2015.01.15. 13:39:48

Edina nem hazudtolta meg önmagát épp olyan levakarhatatlan pióca volt, amikor Laci nem szeretett volna senkivel sem beszélni, mint mindig... Hihetetlen hogy ezt nem érti meg, hogy kurva idegesítő...

mézescsók 2015.01.15. 13:40:31

@-pkata-: Meggondolom, hagyom magam...

csiri bá 2015.01.15. 13:42:11

@ElzaBerry: egyéni játék, ez nem vitás, de szövetségesek nélkül végig tolni egy játékot, csak a nézők sajnálatára számítva, nem lehet megnyerni... kellenek bent szövetségesek, akár érdekszövetségesek, akik segítségével előre tudsz jutni...

ElzaBerry 2015.01.15. 13:45:27

@csiri bá: Dani szerintem sosem bízott Laciban, Dani egyedül Edinában bízik teljesen, aki méltó is a bizalmára, mert még most sem fordult Dani ellen. Ha Laci kiesik, egy Edina-Dani-Robin szövetségre látok esélyt, bár Robin ide-oda libben, de mintha kicsit Danihoz állna közelebb.

ruzs54 2015.01.15. 13:50:00

biztos emlékeztek arra amikor edina +dani lacit gyóntatták a nyugiban, hogy biztos mindent elmondtál? addig, addig amig lacinak elege lett és bemérgelték.majd amikor robin beletette a bogarat a dani fülébe , dani mondta edinának, hogy, ha laci kimenne párbajozni minden kiderülne.vagyis visszaigazolást akartak, igy akarták megtudni, hogy tényleg hogy volt az a flört zsu-val.azaz leakarták tesztelni, hogy megbízható-e laci a továbbiakban .
én igy láttam, igy gondolom.ezért egyeztek bele a robin sugallatba.nem beszariság, meg nem árulás miatt, hanem kontroll.

astryle 2015.01.15. 13:50:36

@ElzaBerry: Sajna a tavalyi széria nagyon fostalicska volt. Azt sajnálom a legjobban, hogy az 5. szériát nem néztem.. azt tényleg kurvára sajnálom. VV4 után még sok is volt az egész, aztán megláttam egy nőszemélyt kacsa szájjal.. na mondom Szandika után ezt már nem bírom el. Lehet utólag megnézem. A jelenlegi szériába sajnos senkinek se adnám oda a nyereményt.
Miss Erdély = Balázs show Erzsike (www.youtube.com/watch?v=Egn7ElFedhA)
Miss Kiskunról olvastam, hogy van zsé a háznál és 20 évvel idősebbeket varr le.
Danika = 11. kerületi elkényeztetett kis szarzsák.
Pénisz = bunkó kopaszodó tajparaszt, még a Tündi is megmondta!!!
Faszni = Pénisz párja, a közönséges szó szinonimája
PVC a.k.a (Harci hörcsög, Király Linda) - Maunika showból gyütt
Rubint = Tuja2, még az introba a bemutatkozós kézrángatása is gagyi.
Basszájba = Igazi suttyó, műveletlen verőlegény.

Ettől függetlenül az emberek nem azt jegyzik meg, hogy szegény Zsúút szellemileg szétbombázzák, hanem azt hogy Fannika digi-dugizik, Fannika belepisál a fürdővízbe, Fannika frappáns mondatai a szolival kapcsolatban. Fannika hisztizik, Fannika : KICSINÁLLAK TE BÜDÖS KURVA!

Conchobar 2015.01.15. 13:51:25

@ElzaBerry: "jaj, hagyjuk már ezt, ne személyeskedj, kérlek. Laci sem egy ártatlan lélek, akin a megátalkodott gonoszság átgázolni" - Gázoljon át Lacin az, akin Laci átgázolt. Daninak nem volt rá oka, mert vele szemben Laci (a VV7 eleji összezördülést leszámítva) mindig korrekt volt. Dani nem Isten, hogy ítélkezzék Laci felett (vagy épp Dennis felett, mert az a stúdióban dobta a nőjét)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 13:51:36

@ruzs54: De azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy abból, hogy ki megy vissza, kiderül az igazság. Még ők sem. A párbajt pedig ők nem látják.

Bujumburi 2015.01.15. 13:53:47

@Csak ügyesen!: Ezen röhögtem én is, hogy ezerszer többet nyektették azt a szerencsétlent, mint mondjuk Laci. Az én szememben ez inkább lett volna Dani párbaj, mint LAci... múlt héten valahogy még nem ezt a dumát nyomta...

csiri bá 2015.01.15. 13:54:07

@ElzaBerry: Dani-Robin szövetségre látok esélyt - Robint annál okosabbnak tartom, hogy ilyenbe belemenjen, főleg Dani eddig működése után... nem fog vele konfrontálódni, de Dóri megbízhatóbb szövetségesnek tűnik, mint Dani, ha kettejük közt kell választani...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 13:55:20

@Krétagarbó: Én pl. másképp értelmeztem, sztem Dani a tegnapi öfiben a körülményekhez képest kiválóan taktikázott és kommunikált. Lehet, hogy persze ennek közép-hosszú távon meglesz a böjtje, de ebben a játékban először mindig a holnapot kell megúszni, és utána lehet a pozíciót igazítani a holnaputánhoz. Amúgy meg minden játékos hibázik, sok függ a szerencsén és a véletlenen (pl. lehet, hogy Maci még ezen a héten is elkerülte volna a párbajt) és ha valaki jól játszana ideig-óráig, akkor a szerkik követnek el mindent a jól játszott szerepének megzavarása érdekében.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 13:56:40

@VV Erőlegény: Nehogy már túl egyértelművé váljanak az erőviszonyok...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 13:57:38

Kár, hogy VV Taktika Attila nem blogol valahol, hogy mi a véleménye erről az egészről. Vagy legalábbis én nem tudok róla. Meghallgatnám / elolvasnám.

Conchobar 2015.01.15. 13:58:23

@ruzs54: "én igy láttam, igy gondolom.ezért egyeztek bele a robin sugallatba.nem beszariság, meg nem árulás miatt, hanem kontroll" - Hát ja. Kontroll. Mint a középkorban a vízbemerítés: ha túléled ártatlannak tekintünk, ha meg belefúlsz...akkor úgy jártál. De mire is szolgálna ez a kontroll? Semmire. Laci részéről is csak rizsa, magyarázkodás volt annak idején, mikor Zsuzsára tette a jelet: ha visszajössz a párbajról, akkor bízni fogok benned, ha meg nem jössz vissza...akkor úgy jártál

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 14:00:21

@astryle: Kíváncsi vagyok, hogy VV ASTRYLE -t hogy tudnád jellemezni egy bővített tőmondatban? :-)

Csak ügyesen! 2015.01.15. 14:02:21

@ruzs54: Ugyanmár ezt csak most találta ki Dani, miután leesett neki a videók megnézese, Maci levele és a másik csapat felzúdulása után h túltolták Edinával, nem lehettek szimpatikusak a nézőknek az elmúlt 2 hétben és ha Zsu most kiviszi, ki fog esni ellene. Ennyi.

ruzs54 2015.01.15. 14:04:18

@ruzs54: az embereknek mindig két verziója van a válaszra.az egyik ami jól hangzik és hihető, a második a valóság.amikor vki vmit terel pölö. én nem viszem a bőrőm másért a vásárra.ha vki végig hallgatja a másikat, megtudja a másodikat is.
én nem tudom ezek mennyit beszélgetnek egymással, ugy mki mkivel.de elég sokszor mondták hogy nem ismersz, ...távol áll. miért?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 14:05:29

@-pkata-: Éppen ez jutott tegnap eszembe, amikor Chat Gézát nyilatkoztatta Baukó Éva, hogy milyen jó lenne, ha mondjuk ez után a párbaj után VV Ati egy BV-ben fél órán keresztül elemezhetné a villaerőviszonyokat. Éva és Au közreműködésétől szívesen eltekintenék...

Mirocska 2015.01.15. 14:06:39

@-pkata-: Fb-n Zsunak kampányol. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 14:07:18

@Csak ügyesen!: De legalább kitalálta, sztem ezt is lehet(ne) értékelni benne, nem? Én értékelem. :-)

ruzs54 2015.01.15. 14:07:41

@Csak ügyesen!: tudom hogy kiesik irtam már korábban miért.

csiri bá 2015.01.15. 14:08:45

@ruzs54: a gyóntatás inkább azért volt, mert Ádinka azt hitte majd őt viszi ki Zsu (Lacin a lila, Maci már nincs és ő baxtatta éllandóan) és biztos akart lenni abban, hogy nem hagyott olyan támadási felületet, hogy ő állít valamit kajabajálva, aztán majd a stúdióban egyszer csak jön a kisvideó, ami az ellenkezőjét bizonyítja... mert még mindig úgy gondolja, hogy minden a stúdióban dől el, holott nem...

Krétagarbó 2015.01.15. 14:09:23

@VV Erőlegény: "de ebben a játékban először mindig a holnapot kell megúszni, és utána lehet a pozíciót igazítani a holnaputánhoz."

Én pedig azt gondolom, hogy aki nem mer, az ne nyerjen. Meggyőződésem (csak az enyém persze:) hogy lett volna esélye Daninak Zsú elen egy esetleges párbajon, ha valami csoda folytán Zsú ki merte volna vinni Danit most a párbajra a kendő levétele nélküli esetben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 14:11:13

@csiri bá: Lehet, hogy +- 5-7% most is ott és akkor dől el. Egy szoros párbaj esetén ez döntő lehet...

csiri bá 2015.01.15. 14:11:16

@VV Erőlegény: nem lenne akkora hülyeség, legalább nem wannabee celebek meg magukat "dekoratív médiaszemélyiségeknek" titulálók meg olyan volt VV-sek lenének ott, akiknek az egészről halvány lila gőzük nincs, csak műsor előtt kaptak 10 perc gyorstalpalót, hogy ki kicsoda... aztán persze a fele sem maradt meg a buksiban, lásd a rágógumis Zsófika...

lukacstoncsi 2015.01.15. 14:12:18

@csiri bá: Robinnak volt egy arckifejezése mikor Dani dumált Edinával hogy a kendő lekerül Laciról. Mint amikor valaki látja hogy a másik hogy menti a bőrét...Nem veszi észre hogy Robin kétfelé játszik.Mindenkivel van egy normális viszonya de Lacit ő se bírja.Dani mindent meg tud magyarázni.Belenézel a szemébe és nem látsz mögötte semmit.Nem szimpatikus ez.

schanc 2015.01.15. 14:12:57

Az jutott eszembe, hogy milyen szerencse (?), hogy Maci a dzsungelhéten varacskos disznó volt, és be tudták küldeni ezt a cukiságot. Mi lett volna, ha Maci lett volna a strucc vagy a bivaly?

ruzs54 2015.01.15. 14:13:26

@-pkata-: amikor vissza nézik ,hogy jutottunk a kályhától idáig. akkor derül ki.dóri is fanni is mindig jót mulat azon hogy mi volt? hogy úristen hogy néztek ki stb.

csiri bá 2015.01.15. 14:13:59

@VV Erőlegény: Edina és Zsu között most vasárnap nem is lett volna nagy a különbség... véleményem szerint kb 55-45 arányban Ádinka ment volna vissza...

Krétagarbó 2015.01.15. 14:14:11

@Mirocska: Tényleg? Remélem idén is benézi a végén:))

lukacstoncsi 2015.01.15. 14:15:12

@Mirocska: Mikor az első párbaján túl volt zsu tudtam hogy fog neki még segíteni talán még a döntőbe is juttatja:D

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 14:17:04

@schanc: Esetleg a kullancs, vagy a csótány... :D

csiri bá 2015.01.15. 14:18:28

@lukacstoncsi: pontosan, én is így láttam... az egy dolog, hogy Danival is ápolja a jó viszonyt, meg a többivel is, de ha konkrétan oda kell állni valahová, akkor Dóri mellé fog állni (és ezáltal kényszerből vagy sem Zsu mellé is)... örül, hogy nem neki kell Lacival kimennie, eltakarítja helyette más, mert azért egy párbaj mindig rizikós, így még némileg lekötelezett is lesz Dóriék felé, mondjuk a következő kiválasztáson jelrakásilag...

Szigmund Frajd 2015.01.15. 14:19:44

Van valahol egy nem hivatalos Laci-Zsu szavazás, hogy láthassuk hogy állhatnak az erőviszonyok?

mézescsók 2015.01.15. 14:20:30

@-pkata-: Óóóóóóóó - kösz.
@ruzs54: Az a kontroll, amire a kontroller rámehet, nem túl épeszű ötlet. Ha a kontrolláló nem megy vissza, akkor nem tudtak meg semmit. Megjegyzem, ha visszamegy, akkor sem. Sok mindent nem mutattak az öfik-ben. Az is kérdéses, hogy melyik videót játtszák be. Szóval necces dolog ez a kontroll.
@VV Erőlegény: Szerintem amit Vv Attila előad, az egy hatalmas lózung szakértésnek csúfolva.

Mirocska 2015.01.15. 14:22:18

@Krétagarbó: Miért? Tavaly kinek drukkolt?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 14:22:28

@Krétagarbó: Daninak sztem a legtöbb villa lakó ellen lenne esélye. Zsu ellen is van, és lesz is, de most nagyon szoros lehetne a helyzet. Minek kockáztasson? Dani érzékelte a videókból, hogy túltolták a dzsungel hetet, és nagyot hibázott a Denisz szócsatában (részegen). Nem akart kockáztatani, illetve csökkenteni akarta a kockázatot. Ha Zsu mégis őt választotta volna, akkor minden idegszálával készült volna a párbajba (nem úgy mint Laci, aki már szinte fel is adta...), és a szokásos mantrázáson kívül lett volna még egy érve, hogy Zsu nem élt a Zsu által korábban kért és a szuperképesség beváltásával Dani által lehetővé tett vita végleges, párbajon történő, eldöntésével/lezárásával Lacival.

csiri bá 2015.01.15. 14:22:37

@schanc: az azért gondolom megvan, hogy ezek a malackák meglehetősen tiszták, lehet máris azért visít, hogy vigyék vissza mert nem bírja a benti szagot. :)))
Asszem tavaly is volt bent egy, az is idegroncs lett szegény, mire kivitték. :)

ruzs54 2015.01.15. 14:23:47

@csiri bá: akkor azért gyóntatták persze,később robin sugott daninak,ezután dani látott abban rációt,vagy összefűggést , leszürte a tanulságot, és arra jutott, hogy miért vigye ő a bőrét, egy uttal kiderül a laciféle flört is,ezt közölte edinával aki szintén szeretne tisztán látni.ezért ez egyfajta leellenőrzés, hogy jól gondolták-e eddig vagy szélmalomharc volt minden.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 14:23:48

nah ezt akartam még megkérdezni, hogy EZ mi? Már előre tudták, hogy a Laci lesz a kihívott, vagy mi? Vagy mi ez a vacsoracsata már megint? rtl.hu/rtl2/valovilag/a-sikerert-barkin-kepes-vagy-atgazolni

malevil2050 2015.01.15. 14:24:04

Nahh akkor most jól megappoljuk a démont.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 14:25:24

@mézescsók: Lehet, de ilyen alapon minden szakértő szakértése egy hatalmas lózung. Attila azért már megjárta a terepet és taktikai csatában nyert (ő volt az első igazi nagy tattikus). Nyilasi Tibor meg Puhl Sándor sem azért szakért futballmeccseket, mert tévedhetetlen, viszont valami köze csak volt mindkettőnek a focihoz...

lukacstoncsi 2015.01.15. 14:28:13

ha zsu megy vissza szerintem mindenki kicsit visszavesz majd.de ha laci akkor is.zsu visszatérése kevesebbeket borítana ki mint lacié:D azért megnézném mikor laci bejön milyen fejek lennének...de tuti nem lesznek vele olyanok mint zsuval.dóri és robin tuti összefekszenek:D

filina 2015.01.15. 14:28:25

Én jobban örülnék ha Laci menne vissza.Egyrészről nekem Zsú már borzalmas unalmas a folytonos aroganciájával.Másra sem képes csak hogy alázzák.Persze ez aztán át megy sajnálatba.Na a lónak a farkát!.Elég volt belőle ennyi.A játék akkor lenne érdekesebb ha Basszájba vissza menne Így mindenkinek bele lenne köpve a levesébe.Gondolom ezek után végre elővennék a nyivákoló fannikát is a pöcs birizgálós barátjával együtt,hogy nekik se legyen olyan kényelmes a bentlét.No meg PVC is vághatná azokat a képtelen pofákat amiket szokott ha ismét képbe kerülne a személye egy szines kendőre. Szóval csavar így lenne odabent.Ha Zsú megy vissza mi fog változni?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 14:29:24

@lukacstoncsi: Ha nem is fekszenek össze, de mindkettő kardjába dől... Bárcsak látnám...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 14:30:59

@malevil2050: Így van. Itt most minden valamire való Edina drukker (mint Malevil2050) és Dani drukker (mint jómagam) szépen megappolja a "főellenséget" a "kényszer szövetségessel" szemben. :-)

lukacstoncsi 2015.01.15. 14:31:17

@filina: ha zsu megy vissza nem sok.ha laci akkor dani és edina a nyugiba lesz száműzve robim meg örködik rájuk el nem mozdulhat:D dóri meg a cselédlány lesz:D de lehet edina kiszabadulhat egy idő múlva:D

Rémület 2015.01.15. 14:32:32

@-pkata-: Ez a Dani nem ép. Alig úszta meg a párbajt és ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Nem érzi, hogy gáz?

csiri bá 2015.01.15. 14:34:24

@VV Erőlegény: ki mit kért??? Dani ajánlotta fel Zsunak a kiválasztás előtt, hogy leveszi a lilát, aztán mégis visszakozott, mikor Ádina csúnyán nézett rá... newsee... csak Zsu már akkor biztosra ment a 3 tuti meg a 2 megbeszélt jelrakással arra, hogy ő legyen a kiválasztott, mert nem bízott benne, jogosan... inkább vállalta, hogy kiválasztott lesz és így ő dönthet az ellenfeléről...
Ne feledjük, lehet mantrázni, hogy ki mit tett és mikor és mit hol hazudott vagy sem, de a párbaj nem arról szól, hogy ki mennyit mosott a többiekre, hanem arról, hogy egymás ellen ki mit tett vagy sem... és ebben Dani egyértelmű hátrányban volt... emlékezzünk csak a cigiskanapés jelenetre, mikor Zsu (végre) keményen betámadta azzal, hogy ellened mit tettem? hát...ööööö..izé... na modd ellened mit tettem? hát...öööö...izé... semmit... de bántottad azt aki hozzám közel áll meg ilyenek... párbajon ki nem xarja le, hogy mit tett vagy sem Zsu Ádinka ellen? Dani ellen tett-e valamit vagy sem, ez a lényeg és nem tett, ezt Dani is beismerte és ezt a videót tuti betolták volna a szerkesztők... onnantól Daninak bukó lett volna... szerintem. :)))

lukacstoncsi 2015.01.15. 14:34:51

@-pkata-: azért sajnálom hogy nincsenek olyan emberek akik mellett végig ki lehet tartani mert olyan karakterek.itt mindig változik a felállás de én dani kedvelő voltam (nem fan) de ő is esett nálam sokat.és nem azért mert taktikázik de egyre hiteltelenebbül csinálja ezt.

ElzaBerry 2015.01.15. 14:35:01

@astryle: ha egy Erzsike kaliberű csaj benn lenne, ebben a csapatban simán megnyerné :D Edina ehhez képest szelíd kis bárányka

@Conchobar: Dani tudta, hogy most simán kizúgna Zsuzsa ellen, nem tudom, miért kell azért hibáztatni, mert benn akart maradni a játékban, és nem ösztönösen játszik, hanem próbálja befolyásolni az egészet, sikerrel, mert minden úgy lett, ahogy eltervezte. hogy ez elég simlis húzás volt, senki sem tagadja. egyébként neked nem jogod megítélni Danit, ahogy Daninak sem Dennist. Danit jelenleg csak Lacinak van joga megítélni, Dennist pedig a barátnőjének. Legalábbis az okfejtésedből ez jön le. Persze, ez nem így van egyik esetben sem.

@csiri bá: Robin húz Edina és Dani felé is, nem egy újabb Bt-re gondoltam, hanem egy kis összetartásra. Robinnal egyébként sem lehetne ilyet csinálni, nem túl megbízható.

@Szigmund Frajd: szavazo.net/showpoll.php?id=87360&type=link
Bár ezen még nem sok szavazó van, de a különbség számottevő.

másodpéldány 2015.01.15. 14:35:04

Úgy imádom az én fannikámat, ahogy ő imádja az imádott kisfiát, ahogy az imádja fannika moslékját!

Éljen soká fanni meg a kisfia meg a moslékja!

rtl.hu/rtl2/valovilag/nem-panaszkodhat-maci-malac-a-villaban

másodpéldány 2015.01.15. 14:36:29

@ElzaBerry:

"jól van na, nem kell bunkózni, nem a lét a tét."

mindig a lét a tét, csak a villán kívül egy kicsit jobban, mint benn...

lukacstoncsi 2015.01.15. 14:38:10

@csiri bá: Nem tudom hányszor hallottam a dani-zsu kettőst arról szövegelni hogy nem jössze be /én meg ok megértettem.már amikor dávid mellett aludt miközben daninak azt mondta mellette alszik és ott szerencsétlenkedett mert érezte hogy kurva kínos volt hazudni a gyereknek.akkor az már meg volt beszélve?zsu is egy nagy sumák.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 14:38:20

@filina: Ha Zsu megy vissza, akkor meg elindul a küzdelem majd a Denisz/Fanni és az Edina/Dani szövetség részéről, a Zsu-val való átmeneti viszony rendezésért, illetve a tuja csoport külső támogatásának elnyeréséért. Nagyon érdekes lesz ezen belül megnézni Zsu "önbizalmának" visszanyerését (kihez, hogy fog viszonyulni), mely előrevetítheti az uralkodási vágyának újabb kiteljesülését.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 14:39:12

@ElzaBerry: nem jó a kérdés. :) Mert az hogy én kit szavaznék vissza, meg hogy sztem ki nyeri, az két külön dolog. :)

2015.01.15. 14:39:14

@astryle: A videó nagggyon jó! Még az is stimmel, hogy Laci+Zsuzsa. Csak Erzsike neve nem. Hát ez telitalálat!

Nem Penny hajója 2015.01.15. 14:40:27

Fannikára nagyobb veszélyt jelent, hogy valami nemi betegséget kap el Komisztól, mint, hogy terhes lesz.
Amúgy meg nem szép dolog ilyent mondani, de pedagógiai okokból megérdemelné, hogy teherbe essen. Nem csak számára, hanem a műsort néző tinik számára is megmutatná, hogy ne szarják le a védekezést. Kb. akkora hatása lehetne, mint a 80-as években Czeizel Endre felvilágosító tévéműsorainak. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 14:42:05

@lukacstoncsi: Ezt én is. De legalább nem izgulok annyira, hogy ki esik ki. :)

tvbuzi 2015.01.15. 14:42:33

@ElzaBerry: egy olyan 85% BD javára igazán odabaszna:DDD

lukacstoncsi 2015.01.15. 14:43:13

@Nem Penny hajója: dennisz meg lusta magával hozni a villa zsetont hogy kotont vegyen.az a pali is akkora igénytelenség...szép kis pár:D fannika arra kényes hogy senki ne kukkolja őket takaró nélkül mer az ingyé van, viszont ha beleélveznek az nem baj:D

Magg. 2015.01.15. 14:44:44

@tvbuzi: milyen találgatás venné kezdetét Edina és Dani részéről, hogy akkor ezek szerint Laci végig hazudott nekik - hisz ugye a nézők mindent látnak. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 14:45:20

@csiri bá: Ha ugye a párbajon dőlnének el a dolgok... :-) De hát ezzel te is azt mondod, amit én, hogy taktikailag jó lépés volt, hogy Dani elkerülte most a párbajt Zsuval (sőt lehet, hogy jó ha később is elkerüli). Van több olyan játékos is, akivel szemben jobban tudna érvelni.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 14:46:59

@tvbuzi: Annál azért többen utálják Zsuzsát. :)

csiri bá 2015.01.15. 14:47:46

@Rémület: két hétre megmenekült a fostos feneke a párbajtól a húzásával, a bőréből kibújni meg nem tud... ráadásul próbálja menteni a menthetetlent és tolni Zsura a sz@rt, hátha segít vele Lacit visszahozni és akkor még elnyerheti a bocsánatát is... különben csak Ádina marad neki, már ha marad, bár ha Zsu jön vissza össze is borulhatnak a nyugiban, várva a kiesést. :)))

Mirocska 2015.01.15. 14:48:01

Robinon kívül van még valakinek szuperképessége, vagy már mindent elhasználtak?

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 14:48:44

@lukacstoncsi: nem hivatalos szavazás. már 1.5k voks.
irányadónak jó. ezeket sosem kell készpénznek venni. :)

Szigmund Frajd 2015.01.15. 14:49:27

@Krétagarbó: Igen, Dani részéről ez az egész helyzet hasonlít arra, hogy a kutya csak addig ugat a vendégre, amíg köztük van a kerítés. Ez a kép remekül szemlélteti a dolgot: data.whicdn.com/images/26937480/funny-dogs-barking-comic_large.jpg
Edina is hasonlóan viselkedett a múltkori párbaj előtt, amikor visszavonulót fújt a tegyétek-rám-a-jeleteket kampánya után. Addig könnyű nagyokat mondani, amíg nincs tétje a dolognak, de ha pórul is járhat, akkor egészen máshogy viselkedik.
Itt egy másik kutyás videó, szétröhögtem magam rajta:
www.youtube.com/watch?v=jdSVCcaV4Tw

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 14:51:49

@csiri bá: Több lesz az, mint 2 hét. A csajokat akarják előtérbe tolni a kis grál lovagok. :)
Edina - Fanni párbajról álmodoztak éjjel.

lukacstoncsi 2015.01.15. 14:52:28

@Idegbeteg Szőke IstenNő: tudom hogy nem hivatalos.csak sok ilyen oldal van.a vv6-nál volt egy oldal ott minden szavazás győztese nyert ténylegesen is.érdekes....

2015.01.15. 14:54:22

Nagyon drukkoltam, hogy Kiskun Denyált hívja ki. Simán nyerhető lett volna az a csörte is.
De ha jól átgondolom, a következők miatt jó választás a Fostos B@sszájba:
- mert egy akkora tuskó, hogy simán lehet fát vágni a hátán
- a Hazugság Bt. leggyengébb tagja, ez a vellán belülről is látszódhat
- aDinka már most kikészült
- még jobban kikészül, ha kiesik az az ember(?), aki őt (=Dinkát) tiszta szívből szereti :-D
- az Aranyhörcsögnek is jó benyal Zsé a b@sszájbatlanítással

Bónusz ajándék: Denyál és Dinka kapcsolata is megsínyli ezt a kendővarázslatot. Hosszú távon mindenképp. Dinka "igazságérzete" nem tudja ezt megemészteni. Főleg ha a Fostos már kint kúrja halomra a nőket.

Azokkal a docensekkel értek egyet, akik azt mondják, hogy Dinka megakadályozhatta volna mindezt, ha magára pakoltat vasárnap. Mindenki szíves örömest jelete volna, ugyanis az ilyen megbeszélt kiválasztásnál ugye a gáláns jelrakókat nem fenyegeti kihívás.
Viszont akkor fennált volna a veszély, hogy Erdélyt mégsem kapjuk vissza (= Dinka nem nyer :-)

csiri bá 2015.01.15. 14:54:25

@VV Erőlegény: jelen állás szerint - szerintem - bárki ellen jobban tudna érvelni Dani saját maga mellett, mint egy Zsu elleni párbajon... csak kérdés, hogy meddig tudja megúszni a párbajt innentől... mert ahogy ő azzal érvel Zsu ellen, hogy megbántott valakit, aki hozzá közel áll, mostantól megkaphatja, hogy ő meg személy szerint átverte a bandatársát védve a saját v@l@gát... ezzel a lépésével pedig gyaníthatóan nagyot zuhant a villa hierarchiában... bárki lesz a következő kiválasztott (Ádiát kivéve, aki még kitart mellette), joggal gondolhatja, hogy ellene van esélye... de az is igaz, hogy aki időt nyer, életet nyerhet. :DD

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 14:55:30

@lukacstoncsi: azért linkeltem ezt, mert minél szélesebb körben szavaznak, annál pontosabb eredményt hozhat. nem kijátszhatatlan szavazások ezek és bárki ingyen készíthet ilyet. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.15. 14:55:38

@VV Erőlegény: Én már Zsu zöld kendőjénél megappoltam a titokzatos fantomot. .-))
A vegyes párbaj azért nem rossz, mert így 3-4 lesz a nemek aránya. Csak azt nem tudni, hogy lány lesz -e 4. Ha Edinát vitte volna ki, akkor biztosan 4 fiú marad 3 lányra.

csiri bá 2015.01.15. 14:56:25

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Edina - Fanni párbajról álmodoztak éjjel - éjjel én alszom, de tegnap pont ezt a verziót írtam le: Zsu visszajön a lilával, levenni már nem lehet ugye és megrakják Ádinát, aki kiviszi Fannit, mert mást nem tud... :))

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 14:59:14

@Spitzbauer: Szuper kis öfit rittyentettél nekünk. Kicsit sajnálom az utolsó mondatban foglaltakat, mert már indultam volna telkeket nézni. Hát, ez van. :D

lukacstoncsi 2015.01.15. 14:59:21

@csiri bá: lehet ha edinát rakják meg jellel ugyanúgy visszajön mint zsu mert a szokásos technikéval rámásznak mindenki alázza és ha fanni az ellenfél az meg bukhat is. itt nem kifizetődö sok nézőnél az állandó szex meg a nunimosás a lavórban:D

másodpéldány 2015.01.15. 14:59:29

@ElzaBerry:

igen simlis volt danika húzása, viszont az a gond, hogy ők zsét támadják azzal, hogy elárulta őket, miközben lényegében ők edinkával most már mindenkit elárulnak, akármerre lépnek fordulnak, de még mindig képesek az rohadt almából felállított piedesztáljukról erkölcsi alapon támadni zsét, ahogy lacit is elítélték és támadták korábban...

ők a legnagyobb árulók, ezzel az egész lilakendős történettel, de még mindig másokat árulóznak,

félreértés ne essék nekem zsé alapjáraton nem az esetem, laci meg egy szép srác, akinek van egy leküzdhetetlenül durva macsó oldala, amit nem tud folyamatosan véka alá rejteni, hanem időnként sajna sugárban előtör belőle...

de ők ketten Zsé és Laci egymáshoz valók voltak, nekik kellett volna összejönni alapjáraton, ehelyett a két sértett vesztes hősszerelmes, dani és edina úgy ügyeskedtek és rendezték meg ezt a darabot, hogy azok ketten, akik zsigerileg vonzódtak egymáshoz ne tudjanak összejönni, kísérleteiket a közeledésre elítélték, megbuktatták majd elkezdték őket erkölcsi alapon ekézni...

hát ha van két igazán ellenszenves szerelmi vesztes, akik nem tudtak méltósággal visszavonulni csak szart kavarni, az Dani és Edina...

Egy furcsa kifordított Rómeó és Júlia történetet láttunk különben, ahol a környezetnek sikerült úgy megkavarni a dolgokat, hogy Rómeó és Júlia nemcsak hogy nem tudott összejönni minden vonzalmuk ellenére, hanem a végén még halálos párbajt is vívnak... mindenesetre, ilyen színre vitel végkifejlet még úgy sem volt a rómeó és júlia darabok történetében

a villakörülmények ilyenre szabták át az alapsztorit....

daninak semmi esélye a nyerésre, és sugárban lehet viszketni tőle, hogy még mindig nyomatja az elárulás sztorit, amelyet valójában ő művel edinával, sajnos edinának még talán van esélye a fődíjra, mert nem ismerjük az erdélyfaktort...

meg ha laci kiesik, akkor edina újra elkezdheti játszani az édibédit, ugyanis dani kivételével a többiek kerülni fogják mint a rühes szamarat... viszont ha abbahagyja a féltékenykedést, akkor újra a közönség szívébe lophatja magát, bár én már a hangjától is kaparom a falat, előttem már nem lesz újra gerinces állat...

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 15:01:15

@csiri bá: Az összes anyag, amit online-ból ki lehetett halászni tegnap, nincs egy órás. Simán meg tudja nézni mindenki, akit érdekel. :)
www.dailymotion.com/video/x2erddr_150114-1_people#from=embediframe

csincsilla72 2015.01.15. 15:01:26

@lukacstoncsi: eléggé. Be szokott jönni.
A magam részről nagyon örülök, hogy Lacinak kell mennie. Az "árulás" feletti nyünnyögés meg unalmas már. Beléptek a játéknak abba a szakaszába, ahol muszáj egyénileg is taktikázni és ez most már felülírja a csoportérdeket. Ha Laci logikusan végiggondolná, látná, hogy hasonló helyzetben ő sem döntene másként. Ha Maci marad, akkor nyilván lett volna Zsuzsának egy ideális ellenfele, de az élet átírta a történteket. Laci miatt felesleges sírni bárkinek is, főleg Edinának. Meggyőződésem, hogy mihamarabb le akarta a csajt pattintani. Laci láthatóan egy nővel az oldalán akart a döntőig menetelni, akivel rendszeresen szexel, biztosított a folyamatos műsoridő. Erre Dóri volt kiszemelve, de Dóri pattintotta. Edina fel sem merült, csak akkor, amikor megcsillant a lehetőség, hogy mégis lesz szex. Bár mellé megkapta a levakarhatatlan utánfutót és az állandó féltékenységi jeleneteket. Amint felmerült a lehetőség, hogy lecserélheti Zsuzsára, azonnal lépett, de aztán félresikerült a dolog.
Edinának pokol lenne, ha Laci jönne vissza. Nincs romantika, nincs összebújás csak a szívfájdalom.
Dani is jobban jár Zsuzsával. Zsuzsa megkapta Lacit, mint koncot, szerintem valamiféle véd- és dacszövetség lesz köztük.
Dóri és Denisz is örülni fog, Fannit szokás szerint a haja, a sminkje és egy újabb esetleges kisded fenyegető réme érdekli, Robin pedig lavírozik, ahogy eddig is.

csincsilla72 2015.01.15. 15:05:05

@másodpéldány: kifordított Rómeó és Júlia? Jesszus!
Laci kefélni akart, pont leszarva Zsuzsa lelkét, kisfiát, álmait. Zsuzsa kefélni akart, "ha ló nincs, szamár is jó" alapon Lacival a műsoridő megszerzése végett. Lacit az udvarba nem engedné be kinn az életben, nemhogy egy asztalhoz ültesse a gyerekével.
Szó nincs itt szerelemről, taktika lett volna mindkettejük részéről, de mások gyorsabbak voltak, másfajta játékkal.

csiri bá 2015.01.15. 15:05:19

@lukacstoncsi: ezért nem is írtam arról, hogy kettejük közül ki jönne vissza, mert nem tudom... egyelőre még a Zsu-Laci párbaj sem volt meg és utána még egy hét, mire kiválasztás, vagy kettő ha beszúrnak Maci kiesése miatt egy plusz üres hetet... ráadásul azzal is kell kalkulálni, hogy Ádina rajongói köre anyuval az élen most Zsunak segíthet Laci ellen, de utána értelemszerűen Ádinának, azt meg nem tudni, hogy Fanninak mekkora s szavazó rajongótábora... szóval jelenleg egy ilyen képzeletbeli párbaj abszolút kétesélyes... ha ez a felállás jön össze utána bárki is jön vissza, már csak Denisz és Dóri lesz párbajtalan, azt meg bent nem szokták szeretni, így a felvázolt forgatókönyv szerint Denisz megy (Dórit Zsu és Robin megvédi), viszi Danit és kint hagyja... marad 3 csaj, 2 fiú...

astryle 2015.01.15. 15:07:43

@VV Erőlegény: Tudom, hogy te Fanni párti vagy, tudom azt is, hogy értelmes lánynak tartod és még sokra fogja vinni az életbe. Én csak arról tudok nyilatkozni amit a tévén meg a neten keresztül kapok. VV Astryle, ha létezne és lenne annyi esze, hogy jelentkezik ebbe a műsorba (ÉS még a pszihológiai teszten is átmenne) gondolom azt a szerepet játszaná amit a szerkik aznapra odaadnak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 15:08:12

@csincsilla72: Erről van szó, tökéletesen egyetértek veled mindennel!

edics 2015.01.15. 15:08:30

Remélem Zsu nyeri a vasárnapi párbajt. Laci egy pöcs. Edina pedig egy pincsi. Remélem lesz annyi esze a népnek hogy nem küldi vissza ezt az igazi "férfit"...

ruzs54 2015.01.15. 15:09:49

@Magg.: egy laci búcsúlevél is

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 15:10:11

@-pkata-: Laci nem az az ember, akit a többség bent akar tudni.

másodpéldány 2015.01.15. 15:14:14

@csiri bá:

de fanni nem rakott most edinára, hanem danira rakott, viszont dóri rakott edinára, és ha újra rak, akkor simán viheti dórit, ha kimer vinni egy kedves királynőt...

nyilván akkor is fannit viszi, ha fanni addig nem kutyázza és nem is rak rá...

csak abban bízhatok, hogy az rtl nagyon felhozza addig fannit, aki a kedvencem... de valamiért kevesen vagyunk rá vevők... ami érthetetlen számomra, és vicces őstehetség, stand-up-komika...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 15:15:03

@másodpéldány: kisfia? Fanni ezek szerint Macival is óvszer nélkül kufircolt? :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 15:15:30

@astryle: "Tudom, hogy te Fanni párti vagy..." LOL

Na de mégis, a saját frappáns bővített tőmondataiddal jellemezve, milyen szerepet játszana VV Astryle egy fikciós Való Világban a legszívesebben? Vagy milyen szerepet játszik az életben? Csak azért kérdem, mert az összes szereplőt elintézted negatív jelzőkkel. Magadat pl. jóembernek látod? Ha igen, hogy tudnád magadat jellemezni, olyan astryleosan ütősen ?

astryle 2015.01.15. 15:15:42

@ElzaBerry: Igazad van egy ilyen játékos biztos favorit lenne. Sajnos Ádina csak a negatív felét hozza. Amikor Danit megvádolták, hogy a Zsú pincsije.... Edina akkor nem a Lacié? :D olyan szinten mosta magát a csaj, és ő nem tehet róla, jáj nem tudok nílküle élni. Én azt hittem, hogy a halálhírrel egy kicsit lenyugszik, de csak tovább növelte a vírmérsékletét. Túl nagy cápának érzi magát a tengerbe.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 15:16:05

Figyelem ,figyelem kedves Erdélyi tetoválatlan férfiak !
A következő héten érkezik haza a mi kis üdvösként, Celeb VV Edina !
Aki még rommá szeretné varratni magát tetkókkal az most jelezze az Erdélyi motorosok tetováló szalonjánál, 10% kedvezményt kap az első 1000 "ember" !

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 15:18:55

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Esze ágában sincs visszamenni oda.
Ideje lesz szalon után nézned. :))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 15:20:31

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Sajnos, pedig megnéztem volna PVC szőkeség botox arcát, ha Laci visszamegy

Krétagarbó 2015.01.15. 15:21:18

@VV Erőlegény: én ezt nem így látom. Én mindig arra appolok, akit az adott két személy közül inkább látnék bent a villában, minden továbbgondolás nélkül. Nekem ez most nem Zsu.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 15:21:42

@Idegbeteg Szőke IstenNő:
Elveszett kislány lenne ő ott Budapesten.
Kivernék a kis fogait az első hisztije után.

Cirmoska11 2015.01.15. 15:22:36

Hogy tudták tegnap este az élő kihívás után bevágni azt a videót, hogy Zsu meg Laci ülnek a nyugiban és beszélgetnek, mire azt mondja a Laci, hogy na majd vasárnap kimegyünk, aztán meglátjuk. Ugye a kihívás élőben ment le, tehát ez az esemény előző napokban történt. Laci már akkor tudta, hogy Zsu őt viszi, amikor még rajta volt a lila, vagy mi? Miért mond egyáltalán Laci ilyet, amikor még nem is tudhatta, hogy őt viszi Zsu. Akkor ez most hogy is van?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 15:24:07

@Krétagarbó:
Laci kiesésével Dinka idegösszeomlást kap, a többiek orgiázni fognak az udvaron örömükben, én inkább Zsura nyomom az appot :)

csiri bá 2015.01.15. 15:24:45

@másodpéldány: Fanni kutyázta már jó párszor Ádinát... ha Dóri visszafogott marad a következő párbajig Ádinával, akkor az utóbbi ugye Zsura (ha ő megy vissza, ez az alapja az egésznek) nem tehet, Robinra nincs oka, Danira men fog, mert ő lesz az új ágyasa, fostos naci ide, szag oda, marad Denisz és Fanni, és emlékeim szerint Denisz sem baxtatta még, amúgy is ellavírozik, mint a Laci elleni afférnál... marad Fanni mint párbaj ellenfél... és ez a párosítás a Dóri-Zsu-Robin triónak pont megfelel, bárki is jönne vissza, mert utána ki lehetne küldeni Deniszt, azzal, hogy vigye Danit, úgyis visszajön ellene (kérdéses, de ha az előzőről Fanni jön vissza, akkor tovább lehet amortizálni a kisfiút, nem lesz bandája, aki megvédje)... ez egy forgatókönyv, aztán meglátjuk, mi lesz valójában...

2015.01.15. 15:25:06

@ElzaBerry:
"szavazo.net/showpoll.php?id=87360&type=link
Bár ezen még nem sok szavazó van, de a különbség számottevő. "

ezen bárhányszor lehet szavazni. én is szavaztam már párszor :-)))

astryle 2015.01.15. 15:27:18

@VV Erőlegény: "Magadat pl. jóembernek látod?"
Nem, esküszöm én magamat rossz embernek tartom. A képem is a kedvenc hősömet ábrázolja. De tényleg! :D Én a valóvilágot is max Battle Royal-ként tolnám. 너나 잘하세요 :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 15:28:05

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Nekem semmit, de nem kedvelem. :) Mondjuk Zsuzsát még kevésbé. :) Plasztik arca csak a bónusz lenne, ha Zsuzsánka kiesne. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 15:29:19

@Cirmoska11: ezt már én s kérdeztem, de nem jött válasz

Vicus56 2015.01.15. 15:29:54

@Conchobar: Helyesen: középkorban a vízbemerítés: ha megúszod boszorkány vagy, máglyára veled, ha meg megfulladsz, hát így jártál...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 15:30:34

" Úgy tűnik, a védekezés nem erőssége a villalakóknak, de szerencsére hamarosan szakértői segítséget kapnak egy felvilágosító foglalkozás keretében. A teszt eredményéről pedig rövidesen beszámolunk! "

Szerintem Fannikah ezt a sok tesztet már azért kéri, mert már annyira terhes szeretne lenni Denistől.
De a szponzor koton cégnek is már tele a töke az RTL-el, hogy nem képesek bevágni egy óvszer felbontós jelenetet végre, orrbaszájjba csak dugnak védekezés nélkül :P

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 15:31:17

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Fogakra nem is lesz szüksége. :D
Hidd csak el, hogy semmi kedve visszamenni a balettbe ugrálni. Rajtunk marad, mint szamáron a fül.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.15. 15:31:26

@ElzaBerry:" megint "avval"-ozott, amitől a frász kerülget"

Kit, mitől kerülget a frász. Engem ettől:
"Kiközösítés alatt azt értettem"

"
Nem feltétlenül nevezném rossznak, ha valaki más vonzatot használ, mint ami addig elfogadott volt. Lehet, hogy a nyelv spontán fejlődését indítja el, erre egy saját példával is szolgálhatok. Gyerekkoromban a tanáraim alaposan belém verték, hogy az "ez alatt azt értem, hogy..." helytelen, rút germanizmus, és a rendes magyar ember úgy mondja, hogy "ezen azt értem, hogy...". Így is maradtam, máig így használom, annyira beidegződött, pedig gyerekként szívesen mondtam volna a névutós szerkezettel is. Nemrég leadtam egy könyv fordítását, és a szerkesztő (aki nálam legalább 15, de inkább 20 évvel fiatalabb) rögtön kihúzta a ragos névszóval alkotott szerkezetet, és kicserélte névutósra. Jót nevettem, elmondtam, mi a helyzet, és nagyra nyílt szemmel mondta, hogy ő sose hallotta ezt ragos névszóval használni, azt hitte, véletlenül hibáztam el

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 15:32:02

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Szerintem Fáncsi lesz a Rako reklám arca: Ne járj így üzenettel...

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 15:33:37

@-pkata-: Csak azért kérdezem, mert én legalább meg tudom indokolni miért tartom szar embernek a Fostos klán tagjait. Azt hittem, vannak érveid...

másodpéldány 2015.01.15. 15:34:28

@csincsilla72:

a munkahét alatt még az is kiderült, hogy Zsé és laci szerelemben és üzletben is jók lettek volna egymásnak, alapjáraton zsigerileg vonzódnak egymáshoz, de a csimpaszkodó edina és danika ügyesen elcseszte nekik...

most meg kénytelenek egymást ledöfni mint a gladiátorok...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 15:34:48

@astryle:
" Amikor Danit megvádolták, hogy a Zsú pincsije.... Edina akkor nem a Lacié? :D olyan szinten mosta magát a csaj, és ő nem tehet róla, jáj nem tudok nílküle élni. Én azt hittem, hogy a halálhírrel egy kicsit lenyugszik, de csak tovább növelte a vírmérsékletét. Túl nagy cápának érzi magát a tengerbe."

Az a nő kezelésre szorul, és most nem megbántásból mondom, hanem így látom, szerintem járjon el foglalkozásokra, és szurizzák picit, a lónyugtató picit helyre teszi :P

Cirmoska11 2015.01.15. 15:35:38

@Conchobar: ennek a vízpróbának egyébként a középkorban 2 fajtája volt elterjedt; a másik pont az ellentettje annak, amit leírtál: az embert összekötözött kézzel-lábbal bedobták a vízbe, és ha feljött a vízre, az azt jelentette, hogy bűnös, mert még a víz is kiveti magából, és megöltél, vagy elítélték utána, ha pedig tiszta a lelke, akkor nem jött fel a vízből, és megfulladt. Szegénynek akkor ez már kevés vigasz volt szerintem :) Szóvak senki sem járt jól igazából ezzel a módszerrel; sem a bűnös, sem az ártatlan.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 15:37:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Má' megen evvel jönnek? Ha nincs már más, akkor belemarunk a kiskunság tájegység sajátos nyelvjárásába?
Nem unjátok még?!

candyperfumegirl 2015.01.15. 15:37:44

@Cirmoska11: így: amit a tegnapi műsorban láttunk, az a keddi nap összefoglalója, akkor történt a kendőlevétel. A mai adásra szóló előzeteseben a szerdai napból láttunk részleteket, még a kihívás előttről, de Laci akkor már nem volt védett. Valaki írta itt is, hogy az éjszakaiban elhangzott, hogy (kendőlevétel után már) Zsu elbeszélgetett a kihívott--jelöltjeivel, szerintem ez volt az a lacis beszélgetés.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 15:38:22

@Idegbeteg Szőke IstenNő:
És kinél fog lakni, ez RTL-nél ? :)
Mert Lacinál tuti, nem , ő két lábbal rúgja ki a kerületből :)

@-pkata-:

:)))))
Előttem a reklám, amiben boglyas kis fejével fancsali képet vágva szipogva mondja, hogy leányanya lett fiatalon, és ha visszapörgethetné az időt akkor Denis maga lenne a védelem mintaképe, és mutatnak egy tetőtől talpig óvszerbe bújt fickót :P

astryle 2015.01.15. 15:39:12

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:
Én is így látom, a csaj már nem 100-as. Én egyszer ajánlottam is egy megoldást, úgy is annyiszor "EDINA mikroport" oznak.. Zárják be a mosókonyhába a disznó mellé, rakják rá a makroportot ami tele van téglával és lakatolják le a ládát, mert a sunyi ribanc itt is csalna. 24 órát kéne kibírnia, slozi van, víz van, kaját visznek neki(lónyugtatóval), oszt csókolom.

másodpéldány 2015.01.15. 15:40:25

@csiri bá:

oké benne vagyok akkor, ha az rtl felhozza fanit addigra és sok édibédit meg szellemeset, vicceset játszik be róla... míg edináról, sok rút féltékenykedő, a másikat kutyázót...

persze ha úgyis robinnal akarják megnyeretni, akkor mindegy, csak én szeretném még fannit nézni a játék végéig...

kamilla123 2015.01.15. 15:41:21

@ElzaBerry: teljesen egyetértek Veled. Bár nekem Zsu az abszolút kedvenc játékosom, majdnem az elejétől neki szurkolok, de most nagyon rosszul választott. Nemcsak azért, mert Danit és Edinát később már nem fogja tudni megverni, hanem mert - ahogy Te is mondtad - jelenleg Laci visszaérése sokkal érdekesebb lenne a nézőknek. Ha Zsu megy vissza (amúgy ő fog sztem), akkor Dani és Edinka benyal neki egy idő után, és minden megy tovább csendesen (max Edinka őrjöng egy sort). Úgyh ez minden szempontból sajnos rossz döntés volt Zsu-tól.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 15:41:22

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Egy darabig elcelebkedne, aztán beállna a pult mögé, mint otthon. Albi, magány, csalódottság. Itt sincs kolbászból a kerítés és a házak sem mézeskalácsból épültek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.15. 15:42:47

@Idegbeteg Szőke IstenNő:

Arról nem beszélve, hogy hivatalosan nem is tájnyelvi, hanem igenis irodalmi nyelvhasználatnak minősül - szemben a germanizmussal.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 15:44:13

@astryle: Sorozatos szabályszegésért nem lehet kizárni senkit? Két hónap alatt képtelen megtanulni, hogy viselni kell! Nem nem baj, a lényeg, hogy kavarja a szart és kenje rá másra. Dagadjon a székely büszkeség!

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 15:46:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Na ja, általánosan elterjedt szenvedő szerkezetek senkinek sem bökik a csőrét. :D

Cirmoska11 2015.01.15. 15:48:05

@candyperfumegirl: áááá, értem! Köszi az infót, így már világos :) Sajna nem láttam sem a keddi adást, sem az éjszakaiakat. Nagyon jó, hogy valaki mindig képben van, és tud informálni :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.15. 15:49:11

@kamilla123:"Zsu... most nagyon rosszul választott..."

Én el tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy Ádinkát kinyírja valamelyik csajszi. Akár Kazal, akár PVC. Komisz pedig Danit hagyja kint.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 15:50:23

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Ezt már egyszer kiveséztem, nem akarom megint leírni. Alapból nem bírom a Zsuzsa szarkavarásait, a mindenki hibás csak én nem c műsorát, a mindenki bánt engem sírok alfejezeteivel egyben. Erre rátesz egy lapáttal, hogy okosakat akar mondani de hülyeség lesz belőle - valószínűleg mert túlkomplikálja. Inkább beszélne egyszerű szavakkal egyszerű mondatokban, de világosan, érthetően.
Dórát nem tudom megfogalmazni, miért nem bírom. Talán a mocskos szája miatt. Egy alpári nőnek tartom. Nem sokszor szólal meg, de akkor mint egy kocsis...
Danira begőzöltem, amiért okostóni módjára sikerül kibasznia másokkal "nem az én bőrömre megy, max nem jön be" hozzáállással. Ha direktbe gonoszul csinálná, még drukkolnék is neki, de így csak egy elbaszott sakkjátékos.
Edina - na ő meg.. Egy ideig kedveltem, de ezzel a pióca viselkedésével, hogy nem bírja magát leszedni a Laciról még akkor sem, mikor az egyedül szeretne maradni kicsit a haragjával... hát na én ott tegnap azt hittem, szájon vágom a képernyőn keresztül., de minimum megtépem a haját.
Fáncsinak már a hangja is irritál, ezért az egyért csodálom Deniszt, hogy ha még taktikából is van vele, de kibírja. Az én agyam már eldurrant volna.
Robint már tegnap este megettem vacsorára (de ezt te lehet, nem olvastad :) )
Ki van még?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 15:51:21

@Krétagarbó: Nem mondtál nekem ellent Kréta, legalább is az appolási végeredmény vonatkozásában. Feltételezve, hogy te is Edina szurkoló vagy, mint Malevil. :-)

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 15:52:45

@kamilla123: Beleszerettünk a gondolatba, hogy Danit viszi ki. Egy kicsit az ő szemszögéből is látni kellene a döntése okát. Az egymás között felállított rangsor alapján kiválasztotta a leggyengébbet, aki ellen jobb eséllyel vissza tun menni. Ezzel ráadásul még szívességet is tett három embernek. Feltehetően békén fogják hagyni minimum egy hónapig. :)

ms delacroix 2015.01.15. 15:54:01

Sziasztok, csak nekem tunt fel, hogy Dani mindig ugyan abban a nadragban van a riportszobaban? Leveszi valaha egyaltalan?

Robin also ajnakak beharapasat (amit minden ofiben amiben eppen lathato eljatszik) ha meglatom, mar mar kb sikitani tudnek annyira idegesito. Mondtam is a zuramnak, hogy ez milyen idegesito, azota allandoan beharapja o is a pittyet es jokat rohog rajtam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 15:55:25

@kamilla123: Üdv a fedélzeten! :-) Akkor most Lacira fogsz szavazni Zsu ellen? :-)

Krétagarbó 2015.01.15. 15:56:24

@VV Erőlegény: mármint, hogy nem mondtam ellent abban, hogy Zsú jönne vissza vasárnap? Vagy nem értem...
Egyébként passz, valszeg igen. Zsu már a mi örök szentszűzünk, a fényessége ragyogjon ránk:)

kamilla123 2015.01.15. 15:58:14

@Chat Géza: szia Géza, nagyon szép vagy, de húzd ki magad :-) és Zsu senkit nem kutyáz a háta mögött, de a többi rendben volt :-))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 16:00:05

@Krétagarbó: Mármint, hogy te is, mint Edina szimpatizáns, most Zsura fogsz szavazni a "főellenségre", és nem Lacira "a mostanra kényszer szövetségesre".

kamilla123 2015.01.15. 16:00:43

@VV Erőlegény: szia Drágaság :-) hát, nem kérdeztél hülyeséget, mert őszintén szólva nem vagyok biztos benne, hogy érdemes neki oda visszamenni. Bár már nem utálják annyira, hogy szétmenjenek az idegei. Az előző héten komolyan ezen aggódtam, h meg fog kattanni. Persze nyilván ellene sem akarok szavazni. Na, majd meglátom.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 16:01:34

@astryle:
Csak a kávét és a dekket kéne megvonni tőle, egy hét múlva feladná a játékot.

@Idegbeteg Szőke IstenNő:
Vagy kapna a Rogántól egy 5. kerületi lakást potom pénzért. :P

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.15. 16:01:53

Úgy látszik, Kazalkának nem bűne az alpári beszéd, az összes nő mocskos mert tapad a szegény pasikra, persze kivéve Kiskunt, mert az büdös qrva, hogy nem kell neki a mi zseniálisan jáccó Highlanderünk. A szarkavarás Kiskun privilégiuma, ha Robin csinálja, akkor zseniális játék. Ha pedig Ádinka, akkor ő csak egyszerűen édi-bédi..

kamilla123 2015.01.15. 16:02:46

@Idegbeteg Szőke IstenNő: persze, h szegény vágyik már a nyugalomra. Csak így a végső nyerési esélyei csökkentek le nagyon :-( ahhoz pedig túl sokat szív szegényke, hogy a végén ne nyerjen. Még abban bízom,h esetleg Edinkánál elszakad a cérna, ha Zsu visszamegy, és csinál valami őrültséget, ami miatt kizárják, vagy kimegy magától..

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 16:03:37

@ms delacroix:
"Sziasztok, csak nekem tunt fel, hogy Dani mindig ugyan abban a nadragban van a riportszobaban? Leveszi valaha egyaltalan? "

Az a feszülős farmer már rárohadt, gyanítom.
A többi előszeretettel viseli a szponzor cuccokat, lassan mindegyik fején siltessatyi figyel :))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 16:03:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De, engem zavar a Fanni mocskos szája is, csak ha már látom, hogy nyitja a száját, leveszem a hangot. Belefojtom a szót. :)

kamilla123 2015.01.15. 16:04:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jó lenne. De ahhoz Edinkának továbbra is ilyen hülyének kell maradnia. Csak ha Laci kiesik, és Edinka zokog a sarokban két hétig, minden néző megsajnálja, meg a bentiek is. :-(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 16:05:38

@kamilla123: A következő két hétben a párbaj után hidd el elemében lesz! Nagyon fogja élvezni a védettséget (legrosszabb esetben is 5.). Én nem sajnálom tőle, megérdemelte már. Aztán bizonyíthat, hogy tud-e fejlődni, és tanulni a korábbi hibáiból. Ha igen, akkor hajlandó leszek ezt respektálni neki, sztem Danival együtt. :-)

alsophila grahami 2015.01.15. 16:05:59

@kamilla123: leszámítva azt, h Laci visszatérése minden lenne, csak érdekes nem, mert rémesen unalmas karakter, és az Edinával közös szála is kifulladt, sokkal inkább idegesítő mint érdekes, a többivel egyet értek. Zsu választása csalódás volt nekem is.
pedig most aztán robbanthatott volna egy nagyot, azzal hogy hülyét csinál a triumvirátusból, leveteti a lilát Danival, és mégis őt viszi.... álom, álom...

lett volna respektje, hogy tököset húzott, kint is, bent is, lettek volna elkent szájak a hazugság bt-ben, és egy úttal meg is szabadította volna őket két veszélyes szuperképességtől.... mi a zseniális húzás, ha nem ez? de elcseszte, mert azt az istenverte biztonsági játékot játssza megint, amit Attila belé vert... "ne hősködj, szépen sorjában szórjad ki őket..." nabazz! a mi szórakozásunkat meg elcseszi! >.<

lukacstoncsi 2015.01.15. 16:06:17

@Krétagarbó: Zsu kb.olyan mint a vándor váza aki mindig visszajön ahhoz aki elpasszolta:-)))))))))

kamilla123 2015.01.15. 16:06:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: na, ezt jól megfogalmaztad :-)) (a szarkavarásos kommentet)

Krétagarbó 2015.01.15. 16:07:57

@VV Erőlegény: ezt nem jól látod. én ha szavazok, akkor Lacira. Még nem döntöttem el, de letöltöttem az app-ot.
De értem az indokokat, csak én más szempontból nézem.

ElzaBerry 2015.01.15. 16:08:43

@astryle: Edina nagyon elment a szerelmi vonal felé, amiből Dani már felébredt úgy ahogy, Edina is felfog, én még reménykedem a visszatérésében, mert ha valakiben látok még potenciált, az ő. Pszichológiai eset, ez tény, de Debil is az volt, sőt, Attila is, Alekosz meg főleg.

@Spitzbauer: Jaa, ezt nem tudtam :D de az easypollon sem áll sokkal jobban Laci

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Na, látod, nem mindegy, hogy azon a tájon, ahol az ember lakik, mi a bevett szokás, hogyan beszélnek, attól, hogy idegesítő, még nem helytelen. Az avval-evvel hiába elfogadott, ellentétben áll a nyelvtani törvényekkel, hiszen nincs olyan szavunk, hogy av-ev. Helyesnek helyes, mert beszélik, de én idegesítőnek találom, ahogy te is idegesítőnek találhatod, hogy "ez alatt"-ozok, pedig teljesen helyes, csak te nem szoktad ezt meg. Én is kerek szemekkel néztem volna rád :D

@kamilla123: Én nem szeretem Zsut, de szerintem is ő fog visszamenni, és Laci kivitelével valóban megásta a saját sírját, hiszen miért támadta őt Edina? Laci miatt. Ha nem lesz Laci, Edina nem fogja támadni, kiesik a mártírszerepből, és kiderül róla, hogy rém unalmas. Aztán pedig elhúzhat még egy darabig, de ki fog esni. Szerintem a döntő előtt lesz egy Zsuzsa-Edina párbaj, és akkor Zsuzsa megy haza. Az nagyobb koppanás lesz neki, mint bármi.

lukacstoncsi 2015.01.15. 16:09:45

@sui.generis: Ha Danit viszi ami nem lett volna baj akkor meg megkapja hogy mekkora gerinctelen féreg hogy elárulja azt aki egyedüliként mellette volt(Attilát ne számítsuk ő csak egy képesség volt akivel úgy döntött élni fog) Az a baj hogy alapból nem egy túl kreatív játékos.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.15. 16:09:53

@VV Erőlegény:
Nekem nincs két egyforma farmerom, most nem azért :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.15. 16:10:16

@Idegbeteg Szőke IstenNő: "Ezzel ráadásul még szívességet is tett három embernek."

Sztm ezzel a kihívással Kiskun szert tett egy kis magán-szórakozásra is, mert látja, hogy Ádinka agyon kínlódja magát, a B@sz..ba meg tombol magában. De télleg, amennyit kínozták eddig, ő is megérdemel egy kis külön kárörömöt (és ne felejtsük, még csak irigység sincs benne :))

kamilla123 2015.01.15. 16:10:33

@sui.generis: pontosan. én is ezt mondtam tegnap, h Attila többet ártott Zsu-nak, mint használt a hülye tanácsaival. Már anno is miatta nem Rönét vitte ki, akit kint is hagyott volna. Szóval az ő szuper képessége egy nagy hülyeség volt :-(
Amúgy anno ugyanez volt VV Csabival amikor a játék egy pontján simán kint hagyta volna Petit és Attilát is, de ő csak a triumvirátus leggyengébb tagját, Veronikát merte kivinni. Kint is hagyta, de a végén Atti ellen elvérzett, mert az meg addigra megerősödött.

kamilla123 2015.01.15. 16:11:17

@ElzaBerry: sajnos ezzel egyet kell értenem

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 16:12:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Ha pedig Ádinka, akkor ő csak egyszerűen édi-bédi.." ???? te nem olvasod az elmúlt két hetet?
Az a szerencsétlen Edina aztán minden, de tényleg minden volt már itt, csak édi-bédi nem. :D

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 16:12:46

@-pkata-: Még egyszer nem kaptam kielégítő választ a Zsuzsát savazóktól, hogy voltaképpen hol, mikor és milyen szart kavart ő? Lelki szemeim ilyenkor mindig a zavart tekintettel magyarázkodó Fostos Dániel jelenik meg, amint kénytelen-kelletlen bevallja, hogy neki nem is ártott semmit. Nem csak neki nem, senkinek. Attól, hogy folyamatosan mondogatják - mintegy önmagukat győzködve - hogy szarkavaró-kétszínű-álnok-átvert-átgázolt stb. ez még nem lesz igaz. :)
Dóri a hirtelen felindulásból elkövetett bebőgései mellett ő viseltetik a legnagyobb empátiával a többiek felé. Ránézésre nem szimpatikus. Nekem sem volt az. De emberségből eddig elég jól vizsgázott.
Dani elég hamar elvetette a sulykot, csak akkor még a többség szemét elfedte a jótékony pára, melyet védelmező viselkedése hívott szemükre.
Edina már nem is pálforduló, inkább forgószél. Nem jellemezném túl hosszan.
Laci pont olyan, amilyennek elsőre látszik: kivagyi nőgyűlölő idióta.
Robin mélyen eltemet magában valamit. Néha olyan, mintha pszichopata lenne. Félelmetes ahogy láthatatlanul mindenhol ott van, mindenkiből kiszedi az infókat és saját belátása szerint adja-veszi.
Fanni ha nem nyávogna, könnyebben el lehetne fogadni. Van humora és esze is, de utóbbit nem szeretné használni. Olyan, mintha gyógyulni jött volna be. Sérült, labilis személyiség.
Denisz felületesen szemlélve egy barom. Aztán megnézed jobban és kiderül, hogy megvan a magához való esze. Majd erre képes 20 másodpercen belül rácáfolni.
Az én "dióhéj" sztorim így néz ki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.15. 16:14:14

valovilag7.postr.hu/vv7-ejszakai-live-stream-20150115-ez-tortent-miutan-zsuzsa-p/
az éjszakait nézte/hallgatta valaki? A 30-35. perc környékén kezdődik, hogy Robin és Dani beszélgetnek a történtekről és a várhatóakról... elég érdekes.

alsophila grahami 2015.01.15. 16:15:19

@sui.generis: amúgy szerintem Zsu biztosra mehetett volna, a hármas tömörülés bármely tagja ellen gond nélkül visszamehetett volna, és míg Lacit bárki bármikor kiejtheti, annyira szürke figura, addig a másik két ármánykodó most van legyengülve végzetesen. és akkor még nem beszéltünk arról, hogy most ezzel maga ellen dolgozik, mert megszabadítja Edinát a legnagyobb kolonctól, aki miatt a karaktere negatívba fordult.
ha Zsu most visszatér, ezek ketten megint köpönyeget fordítanak és bő nyállal nyalni kezdik Zsu hátsóját.... erre nem kellett volna esélyt adni nekik. ha Danit vitte volna, Edinának ott marad a kőkolonc, és negatívban marad, még rá is erősít, mert Dani miatt borítékolhatóan belehúzott volna még jobban a gyűlölködésbe.
Dani lett volna a jó választás most, eki leginkább egy nyálcsíkos meztelencsigára emlékeztet.

lukacstoncsi 2015.01.15. 16:15:25

Csodáltam Lacit tegnap hogy mennyire türelmes.Inkább hagyta volna ott a Csacsogit mert már én untam.Nincs ennél rosszabb mint amikor valaki piócaként tapad ilyenkor és mint egy megakadt lemez kérdezi, mi a bajod.....van olyan hogy a másik egyedül szeretne lenni és nem kommunikálni.

csiri bá 2015.01.15. 16:17:55

Nézem az ismétlést... Dóri beetette Robint, hogy Dani lesz a kiválasztott, Robin ezt elmondta Daninak, aki befosott, elkezdett agyalni a levételen, Robin ezt a hálóban visszamondta Dórinak, aki úgy reagált, hogy "vegye le, vegye le"... vagyis tolta Robinnak tovább a "Dani lesz a kihívott' dumát...
Danika be is fosott, levette és Zsu már rakhatta is Lacira a kéket. :)))
Ahogy azt eltervelték Dórival (mindegy kinek az ötletére)...

mézescsók 2015.01.15. 16:20:58

Még ugyan korai a latolgatás, mert a párbajon sem vagyunk túl, de miért nem merül fel komolyan, hogy Edina akár Dórit is kihívhatná, ha ő lesz a kiszavazott?
Nem sok konfliktusra emlékszem, néha éjszakai beszólások D. részéről, hogy pofa be, mert aludni akar, vagy amikor a kiválasztáskor összefoglalta a trió szerelmi hányódásának történetét (végre valaki érthetően), de nem is barátnők. Sőt, mintha nem is együtt élnének a villában.
Azért Dóri sem az érinthetetlen (kihívhatatlan) szent tehén! Jelet valószínűleg nem kap senkitől (Fanni, Dennis, Zsuzsa, Robin - no, esetleg Edina, Dani - yes, ha Laci megy vissza, akkor esetleg 3:3, de egyenlőség esetén Dennis döntene, ő pedig nem ellene voksolna ), úgyhogy Őt csak kihívni lehet. És FB ide vagy oda, egyáltalán nem biztos, hogy visszamenne. Nem akkora formátum ő ott bent.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.15. 16:21:26

@ElzaBerry: " Az avval-evvel hiába elfogadott, ellentétben áll a nyelvtani törvényekkel, hiszen nincs olyan szavunk, hogy av-ev."

Mielőtt az ember törvényekre hivatkozik, nem árt áttanulmányozni azokat, azonkívül felfrissíteni a - feltételezem - valamikor meglévő ismereteket. Íme:

A magyarban a teljes hasonulás esetében tanítják, hogy lehet írásban jelölt és nem jelölt, de valamiért nem tanítják, hogy bizony van neki iránya is, lehet előreható és hátraható.

Előrehatónál az elöl levő hang hasonítja a mögötte levőt, mint a legtöbb rag esetében (az+val = azzal, szék+vel = székkel). De ugyanígy van előreható, írásban nem jelölt hasonulás, pl fogy+jon = fogyjon [esjtés: foggyon - az elöl levő gy hasonította a j-t, de írásban nem jelöljük].

Hátraható esetben a második hang hasonítja az előtte levőt. Tipikusan ilyenek a mutató névmás + toldalékok (az+tól = attól, nem pedig azzól). Van itt is írásban nem jelölt, pl fél+jen = féljen (ejtve féjjen).

A mutató névmások érdekes csoport, mert egyes ragokkal csakis előrehatók (az+vá = azzá, de nincs avvá), másokkal csak hátrahatók (az+tól = attól, de nincs azzól), míg a val/vel raggal képesek mindkét alakra, azzal, avval.

Tehát, nem magyartalan a használata.

Viszont a macska fel van mászva a fára és le van lógva a farka, az germanizmus, tehát magyartalan, nem pedig "idegesítő".

lukacstoncsi 2015.01.15. 16:21:45

@sui.generis: Zsu nagyon rosszul kommunikál.Erőböl és idegből.Közben meg visszatartja az érzelmeit saját magával szúr ki.Amatőr de azt hiszi mindenki őt bántja még mindig elég karcos már ez a lemez.

lukacstoncsi 2015.01.15. 16:23:57

@csiri bá: bocs az első része kimaradt.ez a tegnapiban volt?

csiri bá 2015.01.15. 16:25:00

@lukacstoncsi: igen... most megy az ismétlés a retekkettőn...

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.15. 16:25:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: +1000000000
Remélem, eVVel sikerült végre LEZÁRNI ezt a témát, mert naponta előjön és naponta magyarázza el valaki, mi is az igazság.

Ez meg, ami erről beugrik:
Reg: – Fel vagy véve. Figyelj! Egy valamit utálunk jobban a rómaiaknál, azt a büdös Júdeai Népfrontot!
Francis: – És a Júdeai Nemzeti Frontot is!
Stan: – És a Júdea Népe Frontot. A Júdea Népe Frontot. Köpködők!
Reg: – Mi vagyunk a Júdea Népe Front!
Stan: – Ó. Azt hittem, mi a Nemzeti Front vagyunk.
Reg: – Népe Front!
Francis: – És mi van most a Nemzeti Fronttal, Reg?
Reg: – Ott ücsörög. (Rámutat egy magányosan ülő idős emberre.)
Reg, Stan, Francis, Judit: KÖPKÖDŐ!

lukacstoncsi 2015.01.15. 16:26:24

@csiri bá: nem vagyok tévé elött de majd megnézem.hát akkor a két csaj ügyes.vagy aki kitalálta ezt.

kamillazok 2015.01.15. 16:26:40

@mézescsók: Lehet, hogy így van, bár szerintem, aki ebbe a játékba bement, az egyik sem dobna el magától pár tízmilliót. De a lényeg, amit mondani szeretnék, hogy ez egy közkeletű tévhit, hogy minden budai gazdag. Vannak ott is sorházak, sokan laknak ugyanolyan átlagos körülmények között, mint mindenki más, a budai nem egyenlő a százmilliós villatulajdonosokkal, szóval nem kell ezt túlértékelni.

A személyes véleményem az, hogy Dani is akar nyerni, különben nem érdekelte volna a kendőlevétel. A feltételezett tévés állása így is meglehetne (egyébként is minek egy multimilliomosnak tévés állás?). :)

Mirocska 2015.01.15. 16:26:58

@Krétagarbó: Jajj, tényleg!!! :-)) De ezt akár ki is következtethettem volna.... :-D
Hiába, na, ma a szőkébbnél is szőkébb vagyok a migréntől! :-(

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.15. 16:27:01

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Hú ez a Zsuzsa téma szerintem nagyon hosszú. Nálam már ott elkezdett beszürkülni, hogy bement, már eleve ellenszenvesen a kupi, a nem vártok, és főleg a stílussal volt bajom, nem a mondataival, aztán hogy a kisfia meg így meg úgy és ehhez képest nem úgy viselkedett, hogy a fia büszke legyen rá. (Rögtön megujjaztatja magát pár óra alatt a Dáviddal, mutogatja magát a fürdőben mezítelen - amin én már eleve kiakadok az egész műsorban mindenkitől, de hát ez van, ezt a békát le kell nyelni, RTL úgy tűnik erre megy rá.) Aztán jött szépen sorban a többi hozzá. Az Edinás herce hurca meg szépen össze lett vágva egy belevalós videóban. Nem mondom, hogy csak ő a hibás, de azt a részt szerintem ő indította el, és legnagyobb részt az ő ténykedése. Mindent nem írok le, mert nem untatok itt vele másokat, meg nem fér bele az 5 ezer karakterbe, ha gondolod, keress meg az FB-n és ott beszélhetünk róla hosszabban is. Itt a BV-s vidi, amiről beszéltem. rtl.hu/rtl2/valovilag/a-kavaras-magasiskolaja-avagy-igy-formalodott-a-szerelmi-haromszog

csincsilla72 2015.01.15. 16:28:03

@ElzaBerry: Hát, én már nem tennék bátran arra, hogy ki lesz a végső befutó. A nő most megnyeri Laci ellen. A lilával a karján lesz két nyugodt hete. Egy esetleges második nagyarányú győzelem esetén békén fogják hagyni. Nemcsak abban a két hétben, amíg védett lesz, hanem vélhetően utána is. Edinának és Daninak most rosszul áll a szénája. Dani esetében nem tudom, mekkora maradt a szavazótábor, de Edina egy Fannival szemben lazán elvérzik. Danival még lehet gondja Zsuzsának, de szerintem Edinával már nem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.15. 16:28:41

@Krétagarbó: Jah tényleg, most látom, hogy azt írtad korábban is, hogy "nekem ez most nem Zsu". Bocs Kréta, akkor feleslegesen jártattam a számat néhány hozzászólásban.