Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7235-7238 - Még a legnagyobbakat is át lehet verni

2015. január 15. 12:00 - julie0812

Az események hihetetlenül felpörögtek, a középpontban most Miklós, illetve az ő átverése. Fantasztikusan kigondolt és remekül kivitelezett akció és hatalmas, Cárhoz nem méltó lúzerség. Lássuk most a részleteket.

0.jpg

1.jpg

Szóval Miklós át lett verve. Kezdődött az egész úgy, hogy a konditermes balhé után, amikor is Miklós jóvoltából ráesett a súly Nóra lábára, Claudia kárörvendően átadja Mikinek Petrik Gedeon névjegyét, ő volt Zsófi minden hájjal megkent védőügyvédje a váláskor. Aztán Robi erotikus masszázsban részesíti sánta Nórát, közben észrevétlenül kikapcsolja a telefonját. Claudia egy kamu ellenőrt küld Miklós nyakára, aki állítása szerint valami nemzetközi pénzmosás elleni szervezettől jött kinyomozni, hogy honnan származik a Cár számlájára befizetett egy millió euró. Miklós riasztaná Nórát, aki ugye nem elérhető, ezért aztán Petriket hívja, mert ugye biztosan nincs más ügyvéd Budapesten. Petrik rábeszéli a Cárt, hogy fizesse le az ellenőrt, na de legyen bőkezű, adja neki a pénz felét. Így aztán már csak a pezsgőzés marad hátra.

2.jpg

Vastag Csaba még mindig a fagyis autó foglya, na meg az őrülten sikítozó rajongóké. A szorult helyzetből úgy menekülnek meg, hogy ruhát cserélnek Petivel, Peti kirohan, a lányok hada utána, Hannáék pedig elhajtanak. Csaba nagyon hálás, ergo Hanna könyve sínen van, meg is beszélik a következő találkozót. Peti viszont annyira élvezte a lányok rajongását, hogy mindenféle sztorikat mesél nekik arról, hogy ő és Csaba mekkora országos cimborák. Többek között azt is megemlíti, hogy Csaba kedvenc édessége a Pusszancs, amiből botrány lesz, mert valaki megírja a blogján, Csaba ügynöke pedig kiveri a hisztit, mert nem lehet csak úgy ingyen felhasználni celebeket reklámozáshoz.

3.jpg

Zsófi átmegy New Barthához, hogy elmagyarázza neki, mi is volt ez a meztelenkedés Tóbiással. Közben Tóbi is elújságolja a nagy hírt Gizinek: Zsófival gyerekük lesz. Krisztián besokall, amit meg is értek, és kidobja Zsófit. Zsófi szomorú, Tóbiás pedig folyton azt kérdezgeti tőle, hogy de ugye azért nem gondolta meg magát a babával kapcsolatban. Nem hát. Tóbi szerint jobb lenne, ha a pipettánál maradnának és nem erőltetnék az ősi módszert.

4.jpg

Hanna nagyon dühös Petire, amiért megint ketté akarja törni az ő karrierjét. Csaba nagyon pipa, hogy lesz ebből most könyv? A megmentő Zita, mert amikor Csabi átugrik a cuccaiért, azt mondja neki, hogy Peti nem százas, azért beszél össze-vissza minden hülyeséget. Ezek után Csabi nagyon megértő, már egyáltalán nem haragszik, pátyolgatja Petit a Rózsában. A végén Hanna csak kiböki, hogy Petinek agyilag nincs semmi baja, még ha úgy is tűnik néha, de ez már nem zavarja Csabát, már megbocsájtott. Huhh, nagy kő esett le a szívemről.

5.jpg

Miklós átmegy Nórához méltatlankodni, miért nem volt elérhető amikor neki szüksége lett volna rá?? Megpróbálnak utána nézni a neten annak a bizonyos nemzetközi szervezetnek, de semmi nyomát nem találják. Pedig Miki a saját szemével látta a honlapjukat az előbb. Amit szintén Claudia intézett. Nórának gyanús ez az egész, meg az is, hogy miért Petriket hívta Miki. Gyorsan összerakják, hogy Robi is részt vett az akcióban, mert ugye ő kapcsolta ki Nóra mobilját. Most már minden világos. Mondjuk Miklós akár öt perccel korábban is gyanakodhatott volna, mielőtt csak úgy kiperkál ötszáz rongyot. Áthívják Petriket, Miklós próbál keménykedni, de ő nem az az ijedős fajta, nem ismer be semmit.

6.jpg

Nóra ismét nagyot csalódott, kérdőre vonja Robit, aki nem is tagadja, hogy segített Áginak, de Miki úgyis megérdemelte. Nóra időt kér, de azért még nincs teljesen veszve a dolog kettejük közt, úgy látom. Közben Claudia és Ági a villában folytatják a bájcsevejt és Nagysasszony elpletykálja, hogyan úszta meg Miklós és Balázs az építkezéses balesetet, amikor a Vályogos lányának le kellett vágni a lábát. Ági távozóban lenyúlja az irodakulcsot és bőszen nekiáll kutakodni a céges akták között.

7.jpg

És a végére még némi féltékenység: Julit nem hagyja nyugodni az a múltkori sminkes papírzsepi, amit az irodában kukázott ki. Megkérdezi Mikitől, hogy miféle nőcske járt nála, de Miki azt mondja, nála aztán semmilyen. Atikám épp a rejtélyes szőke nővel telefonál, úgy tűnik van valami nyom az eltűnt fiával kapcsolatban. Amikor Juli belép, hirtelen leteszi a telefont és kimegy az irodából, de a nő visszahívja és immár Juli veszi fel. A szám megvan, Juli lebeszél egy találkozót a titokzatos idegennel, de a megbeszélt helyen nem más várja, mint Atikám!

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

töpörtő 2015.01.15. 13:16:47

Atikàmrol kifog derülni,hogy valami keresztapa volt a múltjàval kapcsolatban nagytitok lapul.Miklóst igy àtverni pàróra alatt 500ezer euróval lenyulni?Ennél màr csak egy Claudiatipusú nőt igy megzsarolni mék a rendörbàcsikhoz ha nem iratod a nevemre a cégböl a tulakdonrészed+villàd iet csak a BK-közt tudnak csak.Ténleg vàrtam mindketten felébrednek rémàlmuk volt de nem,ez a valosàg.Tóbi csak megkivànja lànyokatis vagy,hogyan akar hagyomànyos módon gyermeket csinàlni?Halom rendezővàltás történt kivàncsi vagyok kb2hónap múlva pl forgatókönyvet akiki irjàk lesz e valami életrevalobb sztori vagy ezt nyomassàk tovàbb?
süti beállítások módosítása