Hogy volt?

Való Világ 7x58 - Maci feje már csak a villán kívül szorulhat bele a mézesbödönbe

2015. január 13. 06:28 - sixx

screen_shot_2015-01-13_at_5_09_12.png

Kedves naplóm!

NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A barátnőm, a Szintia mesélte, hogy az anyja a kettes belen van (azt nem tudom mi, majd megkérdem az anyutól) és mondta, hogy ilyen görccsel SIMÁN lehet játszani, az RTL GECI, és nem engedi a Macit, mert MEGNYERNÉ a szaros játékukat, és E.Z.É.R.T. KELLETT kiesnie, nekem ne mondja Bencus, aki meg love, egyébként, mert mennyire jó pasi már, a Szinti is tökre rá van izgulva, két hónapja akar jegyet keríteni egy párbajra, hogy lássuk, pedig az apja valami fejes az egyik tévénél, femhárom vagy miafasz, sose hallottam róla, oszt így sem tud, pedig egyszer láttam a Bencust a vesztendbe és RÁM MOSOLYGOTT, de volt vele egy ribanc, az elrángatta, szal nekem NE MONDJA, hogy ez nem volt direkt, a kórházban is milyen jól nézett már ki a Maci, már nem volt zöld, és mosolygott, mondjuk ha az én ágyam föl hajolna Bencus, én is mosolyognák, és rúgnám le magamról a takarót, de ezt nem ide írom, HOGY A HÜLYE FASZ ÖCSÉM ELOLVASSA, IGAZ DANI, TE PÖCS.

Tragikus, na. Maci, a villa motorja, Az Ember Aki Minden Játékban Ezerrel Benne Volt, És Meg Sem Állt Egész Nap, feladja a játékot, mert két epeköve ÉS egy hasnyálmirigy gyulladása is van, az meg olyan, mint a medve, azaz nem játék. Nem mondom, hogy váratlanul ért a dolog, a faszi bement a villába FOGYNI, oda, ahol mindenki felszed egy tízest simán, hiszen nem mozognak eleget, és ugye eleve nem pehelysúlyban indult, ha jól emlékszem. Az persze érdekes, hogy amikor beköltözött, még semmi baja nem volt, legalábbis semmi olyan, amit az orvosok kimutattak volna, két hónappal később meg ott vigyorog két epekő benne, de ilyen biztos van, én is menten visszább veszem a nasit, istenbizony. De a tragédiáig történt pár apróság a villában, ne menjünk el mellettük szó nélkül.

screen_shot_2015-01-13_at_5_41_45.png

1. A kaland

Macinak van ez a szuperképessége, hogy valakivel eltölthet egy romantikus éjszakát. Mivel a csajok a gondolattól is hánytak, és a helyzete amúgy is megingott a villában, inkább Dennist választotta, akit odabent a legerősebb játékosnak tartanak ugye, és kettesben mentek ki egy estére a villán kívülre. Fanni egy laza, mennyafaszbával bocsátja útjára Dennist, és irigykedik, mint Edina, de bezzeg amikor Maci megkérdezte tőlük, hogy jöttök-e, akkor csak fintorogtak. Irány egy thai masszázsszalon, ahol ugye le kell vetkőzni, cipőt, sőt zoknit is, amitől Maci nagyon megijed, vajon mi lehet azon a lábon. Hagyjuk, na.

screen_shot_2015-01-13_at_5_44_38.png

Odabent közben Robin és Dani kombinál, most akkor pakoljuk meg Macit, vagy ne pakoljuk a téma, Robin szerint Maci elégedett lenne az ötödik hellyel, és eleve, sajnáltatja magét a nézőkkel, amivel az időközbe a cigiskanapéhoz érkező Edina is egyetért.

Masszázs. Maci nem engedi, hogy az XXXXL-es törülközőt levegyék a seggéről. A háta is szőrös, jaj. Dennis nagyon élvezi a masszázst, Maci viszont annyira nem, mert nem túl nyugodt az asztalon. Legyúrják őket, morognak és hörögnek, lapozzunk. Dennis a végén megjegyzi, hogy a thai csaj hozzáért a zsákjához, és jó lett volna, ha lerántja. Mennek vacsizni. Tatárral nyitnak, jó lesz ez.

screen_shot_2015-01-13_at_5_50_44.png

A nyugiban Laci elgondolkodva vakarja a farkát, és Danival és Edinávak Zsut tárgyalják ki, illetve azt, mekkora fasz volt Laci, hogy smárolt vele, és ez az ő hibája. Ebből lesz egy kisebb kurvaanyázás, aminek a végén Laci felbassza az agyát, és mindenki kapja be a faszát, mert ő felnőtt férfi, kapuzárási pánikkal, és ezt értse meg Edina, ha kitárulkozó pinát lát, nyelvvel előre ugrik bele oszt passz. És faszombele, ha nem érti meg. Edina olyan hangokat ad ki, mint az a farkas, ami felnevelte a Havason, az Laci szerencséje, hogy orálról nincs szó ma este, mert leharapná a családi ékszereket.

A leves közben Maci tök spontán kitalálja, hogy mi lenne, ha amikor visszamennek, ő szépen elhiteti a néppel, hogy Dennis este, buli közben eltűnt, és emiatt kizárták, miközben ő a zsilipben várakozik. Mennek aludni egy lakosztályba, a főételt nem látjuk, de később kiderül, hogy steak volt. Maci liheg, izzad, igencsak megterhelte a gyomrát a kaja. Éjjel ki is megy okádni a budiba emiatt, ez lehetett az első olyan epegörcs, ami majd a kórházba juttatja.

2. A szopatás

Robin helybenfutós, Fanni két palackos tánccal köszönti a reggelt, utóbbit mutatjuk.

Maciék bereggeliznek, és véglegesítik a tervet, Fanni meg az álmait meséli a műszempillájával küzdő Dórinak, bezárta ugyanis Fluffykát, a kutyáját, egy szobába, és nem találja. Namármost ha van egy olyan ember a világon, aki egy bezárt szobában elgórna egy kutyát, az Fanni. Maci megérkezik, és menten elkezdi a szopatást, nagyon komor arccal nyit, hol van Fanni. Mi van Maci, meséjjémá. Dennis meztelenül szétitta magát, és ÉNBP Lalival meglógott a hajóról ahová helikopterrel vittek minket. Én itt röhögtem volna fel először, de odabent nagyon hiszékeny népek laknak, akiknek a zabkása is megáll a szájában a történet hallatán. Zsu arca egy tanulmány, de Fannit leköti a haja kiegyenesítse, és mivel egyszerre csak egy dologra tud figyelni, nem jut el a tudatáig, hogy a pöcke bizsergetője éppen sehol nincs.

Mire Zsu kirongyol a nyugiba, hogy Lacit és Edinát is képbe hozza, Dennis belép a zsilipen át, és Fanni elkezdi a faszszopózást. Mert hát micsoda parasztság ez Dennistől. És ennyi.

screen_shot_2015-01-13_at_6_12_10.png

Ami hátra van, az Maci leépülésének krónikája, hasgörcs, izzadás, sápadtság, gyógyszerek, még több görcs, összeszorított fogsor, aggódó lakók, orvos hívása, kórház, Bencus az ágy mellett, az orvosok szerint még hetekig kórház lesz, szevasz Maci, jó volt veled. Az adás végén Bancus bekapcsol a villába, és bejelenti, hogy egy Macival kevesebb lesz a villában, Dennis összeomlik.

Ma este innen folytatjuk.

Címkék: vv7
2136 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2015.01.13. 10:24:59

@Cathcart_ezredes: Ja, és ne vedd el másnak a kenyerét, van aki ebből él:)))

2015.01.13. 10:27:20

@Ditti82: Honnan veszed? Ez csak egy párbajon derülhet ki. Nem tudom elképzelni sem, hogy ki drukkol Denyálnak. Persze, ha megfordítjuk, akkor már többen vannak, akik utálják Kiskunt.

Egyébként Kiskunnak annyiból könnyű dolga van, hogy bárki ellen van eslye, és bárki kihívását meg tudja indokolni. Mondjuk legkevésbé Dóriét, de őt nem hívja ki.

rives 2015.01.13. 10:29:13

@Spitzbauer:
"Kiskun kellette magát, ő a hibás. " Laci viszont nem tehet semmiről, hiszen ő férfi, kapuzárási pánikkal :)
Ezt én is kipróbálom otthon a feleségemmel... ha igazán szeret elnézi :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.13. 10:29:21

@Spitzbauer: És az mondjuk eszedbe sem jut, ugye, hogy Dani nem a saját nyálcsorgása miatt, hanem Laci védelmére, és Edina és a vita megnyugtatása miatt mondta azt, hogy valószínűleg Zsu is kellette magát Lacinak. Maguk között meg hármasban arról diskurálnak, amiről akarnak, ezzel nem bántották sem Zsu-t sem a többieket. Biztos, hogy Fanniék meg Dóriék is diskuráltak közben valamiről, de a szerkiknek ezt volt a fontosabb bevágni az öfibe.

2015.01.13. 10:29:32

@Ditti82: A játék lényege (Atus szerint): Kerüld a párbajt, mint a büdösszart. Mindig, minden körülmények között (ez már Alekosz véleménye).

beacska 2015.01.13. 10:29:43

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: csendben kérdezem, h Edina engedélyt kért Dóritól, h ráússzon Laccira?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 10:29:58

@Conchobar:"... Nem értem a hozzám intézett kérdés miértjét. Én nem írtam semmit... a tulajdonlásról sem." (írtad hannamontanak)

Na, most hazudtál.Korábban ezt írtad:

" Edina és Laci barátságba keveredtek, ebbe kavart bele Zsuzsa. Zsuzsa tökéletesen tisztában volt avval, hogy Laci elcsábításával nagyot fog odabaszni Edinának. Vélhetően éppen ez volt a célja, mert a Lacival szembeni viselkedése ezt mutatja""

Verba volant, scripta manent.

Egyébként, ha "barátságot" mondasz, akkor Ádinka asztrál testén (nem a fizikain) manifesztálódó anális barátságra gondolsz?

Bujumburi 2015.01.13. 10:30:33

@Spitzbauer: Laci is belebújt Dóri kebleibe hiéna-tánc közben :D

ms delacroix 2015.01.13. 10:32:12

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Pontosan igy latom en is. Dinka nagyon jol helyezkedett. Mar irtam valamelyik poszt alatt, hogy Edina nem birta Zsut, mar akko rsem mikor szovetsegesek voltak. Latszott a testbeszeden. Valoszinuleg az volt a celja hogy kiturja bt-bol, es ehhez jo urugyul szolgalt a Laci ugy.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.13. 10:33:19

@Ditti82: Spitzbauert teljesen felesleges győzködni...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 10:33:27

@beacska:
Halkan válaszolok...........azt ne írjuk Edina számlájára, mert a vak is látta, hogy ha mégegszer kezdeményez Laci Dórinál ,akkor a golyóit letépi :)
De jogosnak lehet a felvetésed, ezt felhozhatná Edina ellen.

2015.01.13. 10:33:55

@VV Erőlegény: Denyál azért gyóntatott, szerintem, hogy
1. Van-e olyan indok, amiért leveheti a lilát
2. Iszonyúan be volt fosva, hogy a kiválasztási filmkoktélban kompromittáló dolgok jöhetnek elő a Nyúlbéla grállovagi pályafutásáról
3. És nem, "eszembe sem jut, ugye, hogy Dani nem a saját nyálcsorgása miatt, hanem Laci védelmére, és Edina és a vita megnyugtatása miatt mondta azt". Bocs.

csicserierika 2015.01.13. 10:34:14

@beacska: még békítgette is őket, de Dóri nem tud megbocsátani a kurvázásért . De miért ?

Bujumburi 2015.01.13. 10:34:50

@ms delacroix: főleg, hogy a visszatérése után hirtelen felsorakoztak körülötte az izmos pasik :D

Bujumburi 2015.01.13. 10:37:18

@csicserierika: Nekem már akkor is olyan erőltetettnek tűnt az a békítgetése a két fél között, akikhez szemmel láthatólag semmi se kötötte. Anno azt gondoltam, hogy csak szeretett volna szerepelni, mert tudja ő is, mi lesz az, amit bevágnak az öfibe.

2015.01.13. 10:37:40

@Bujumburi: Nem figyeltem, de ugyanaz a szitu. Tudom én, én is voltam szerelmes.

Conchobar 2015.01.13. 10:38:15

@beacska: "most mondom utoljára: Attila tanácsolta Zsunak, h adjon nevet a gyereknek" - Én is most mondom utoljára: sem a keresztanya , sem a keresztapa nem szülője a gyereknek

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 10:38:31

@Bujumburi: Láttam egy interjút Zsúval még a beköltözése előttről. Elmondta, hogy őt utálni szokták a nők, akik rosszabbul néznek ki, mint ő. Edina és Fanni tökéletes példája ennek.

Bujumburi 2015.01.13. 10:38:54

@Spitzbauer: :)))) de ezek szerinted tudat alatti mozdulatok?

csicserierika 2015.01.13. 10:40:27

@Bujumburi: én nem úgy láttam, de tudjuk, két vv-t nézünk . Az meg kifejezetten nem hátrány, ha valaki szerepel az öfik.ben. Erről szól uis.

2015.01.13. 10:42:27

@beacska: De Lacci jár neki. Miért nem érted ezt meg?? :-DDD

lukacstoncsi 2015.01.13. 10:43:28

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Dóri miért nem utálja?Ő néz ki a legrosszabbul a három közül:D

Bujumburi 2015.01.13. 10:44:21

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Ahogy belépett Fanni, máris féltékeny volt rá. (Még most is az, ráadásul teljesen értelmetlenül, a vasárnap éjszakai onban kikészítette ezzel Denist). Biztos van valami bosszantó kisugárzása Kiskunnak, de önértékelési problémás kiforratlan egyéniségű nőknél ez a típusú rivalizálás eléggé alap. A középiskolai osztályomban 32 lány volt és 9 fiú... :D Behatóan ismerem a jelenséget. :) Viszont nagyon érdekes, hogy ilyen antiszoc csajokat vlogattak be. A srácok inkább bulis, sok haverral körbevett gyerekek, a lányok viszont: FAnni, Kiskun, Reni, talán még Edina is, bevallottan nehézkesen barátkozik más lányokkal. Talán Dóri és Vikcsu az, akiknek vannak barátnői.

Krétagarbó 2015.01.13. 10:44:33

@csicserierika: mert az sajnos nagyon mélyre ment. Olyan mélyre, ahova Dórika sem nagyon szokott (be)lenézni.
(Tudod, van az a mondás, hogy nekem tiszta a lelkiismeretem. Még sosem használtam:)))

csicserierika 2015.01.13. 10:45:10

@Idegbeteg Szőke IstenNő: főleg, ha belelép egy-két kapcsolatba, de az csak feltevés, vessük el, ilyenre biztos nem képes :)
Sztem b..szta a csőrét, h Minnie elhalászta az egyik alfát, az övé meg kiesett. Azt hitte, h bejön a kinti trükk, csak a kamerát felejtette el. Kár volt saját fészekbe piszkítania, inkább repült volnna Deniszre, hadd lássuk, h mennyire állhatatos a godzillája, és Fanni egyébként is kutyázta elejétől Zsút. Ez lett volna taktikus, ha már viszketett a pöcök.

Conchobar 2015.01.13. 10:46:22

@ms delacroix: "Mar irtam valamelyik poszt alatt, hogy Edina nem birta Zsut, mar akko rsem mikor szovetsegesek voltak" - Ami azt illeti, Zsuzsa se bírta Edinát. A Vikcsu-Zsuzsa párbaj előtt Edina még öleléssel búcsúzott Zsuzsától, aztán a munkahéten is volt, hogy Edina bizalmasan odabújt Zsuzsához az ágyon, meg jóbarátnőként is együtt mutatkoztak. Aztán lassan bejött a képbe Laci, annyira, hogy jacuzzis-ügy kapcsán Edina hisztizett is (Lacival). Aztán volt egy furcsa jelenet, mikor szenteste Zsuzsa kint sírdogált, Edina vigasztalni próbálta, de 'nem jött össze' neki. Ugyanez fordított szereplőkkel megismétlődött, mikor a mosókonyhában Zsuzsa beárulta Lacit Edinának, aztán Edina kiborulása után meg tehetetlenkedett, vigasztalni is próbálta, meg nem is

Bujumburi 2015.01.13. 10:46:35

@lukacstoncsi: Dóri akár ilyen " Máónik shós " jellegű is, valahogy bölcsebb, mint a többi lány és kevésbé antiszoc, neki pl. a való életben is vannak barátnői. A többiek ilyen szempontból kevésbé szociálisak és több önértékelési problémájuk van, inkább riválist látnak egy másik lányban.

SocialWorker 2015.01.13. 10:46:44

@Conchobar: hogy te tényleg mindenkit mindig kiokosítasz mindenről! meg mindenfélét kívánsz, ha valaki éppen valami érthetetlen okból kifolyólag nem azt látta amit te, vagy másképpen vélekedik a dolgokról. a végtelenségig magyarázod a te állítólagos igazadat (alapvetően nincs ilyen, hiszen nem lehetünk biztosak abba, hogy adott szituációban melyik villalakó mit érzett..), még akkor is, ha már ötvenen állítják az ellenkezőjét. nem értem komolyan. nem szeretnék személyeskedni, de komoly gondjaid lehetnek az életed során, ha ezzel az online szünet nélküli károgással próbálod kompenzálni.

csicserierika 2015.01.13. 10:47:16

@Krétagarbó: sztem Lacci csak nevén nevezte a gyereket. Azt sem értem, mikor felháborodva ordítanak, h egy nővel így beszélni stb.... Milyen nővel ? Akinek mocskosabb a szája mint egy pöcegödör ?

Bujumburi 2015.01.13. 10:47:37

@csicserierika: Amikor azt a részt néztem, még Edina volt a kedvencem, nem rosszindulatból írtam, csak ez volt a benyomásom, de tényleg elég szubjektív egy-egy jelenet megítélése, értékelése. :)

lukacstoncsi 2015.01.13. 10:47:38

@csicserierika: Dóri még nyugdíjasként is haragudni fog ezért Lacira, mikor már rég nem tehetne rá jelet akkor is:D

Krétagarbó 2015.01.13. 10:48:51

@beacska: Láthatóan Dóri azt a hajót elengedte addigra, sőt. Edina pedig nem, szenvedett Laci miatt, jól láthatóan szerelmes volt belé. Minden erre mutatott, a hiteltelen tagadása, illetve a "legyen a tiéd Zsú" mondata is, annak ellenére, hogy a szavak nyelvtani jelentése pont az ellenkezőjét mutatják. (De akinek van egy minimális empirikus tapasztalata szerelmi, érzelmi téren, az pontosan levágta ezt. Zsú vagy nem vágta le, vagy nem érdekelte.)
Ez nem jó érv Beácska.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 10:49:30

@lukacstoncsi: Dóri nem nő. Robin viszont utálja Zsuzsát. ;)

Komolyra: Dóri lenne az a kategória, amelyről később tett említést. Jobb, mint ő. Ezt persze jelenleg nem így látjuk, mert alpári beszólásai vannak + kissé megvastagodott. Neki viszont nincsenek önértékelési problémái, így nem tekint riválisként a többi nőre. Ezért is tud objektív maradni.

SocialWorker 2015.01.13. 10:49:44

@Idegbeteg Szőke IstenNő: szerintem speciel Fanni jobban néz ki, mint Zsu.

Conchobar 2015.01.13. 10:51:02

@Idegbeteg Szőke IstenNő: "Elmondta, hogy őt utálni szokták a nők, akik rosszabbul néznek ki, mint ő. Edina és Fanni tökéletes példája ennek" - Mert Fanni rosszabbul néz ki, mint Zsuzsa?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 10:51:56

@Spitzbauer: "... Denyál kétségbeesetten keresi az indokot Lacci lilátlanítására...."

Sztd létezik olyan indok, ami Ádinkának megfelel? :D

Krétagarbó 2015.01.13. 10:51:56

@csicserierika: Persze, csak rossz hallani mástól azt az igazságot, amit még magadnak sem mersz bevallani.

Mondjuk én nem elítélem az ilyen megnyilvánulásokat, sem nőtől, sem férfitól nem tudom elfogadni. Még akkor sem, ha egy egyébként ordenáré viselkedésű csaj kapja.

lukacstoncsi 2015.01.13. 10:52:17

@csicserierika: Ez sokszor így van.Meg amikor két nő egymást ócsérolja az nem gáz?Milyen alapon várja el hogy tisztelje egy férfi ha egy másik emberrel(nemtől függetlenül)így viselkedik.Nyílván nem k.anyázni kell de egy szaftosabb odamondogatás belefér.

SocialWorker 2015.01.13. 10:53:46

@Conchobar: nem. női szemmel legalábbis egyértelműen Fanni a jobb csaj. ha még egy icipici cickója is lenne, akkor meg aztán még egyértelműbb lenne a dolog. de helyesebb az arca, jobb a haja, jobban sminkeli magát és a teste is sokkal formásabb, nőiesebb. hiába rakatott magára zsu két nagy izét..mellet.

csicserierika 2015.01.13. 10:53:57

@lukacstoncsi: ja, nagyon betrafált Lacci :)

hannamontanna 2015.01.13. 10:55:19

@Conchobar: Bocs, hogy írkálok Neked. Nem tudtam, hogy nem lehet. Azt hittem, aki itt megnyilvánul, azt van hogy megszólítják. Apukám mondta mindig, hogy aki k*vának áll, azt megb*sszák. De lehet, hogy ez nem passzol ide. Ha azt szeretnéd, hogy ne szólítsanak meg, írj saját blogot, és vágd ki a francba, aki nem tetszik. Innentől nem leszek a barátod.. :-DDDDD
Amúgy Edinka igenis pattanjon le Laciról, mert Laci Dórié volt először.... :-)))

Conchobar 2015.01.13. 10:55:36

@Idegbeteg Szőke IstenNő: "Neki viszont nincsenek önértékelési problémái, így nem tekint riválisként a többi nőre" - Hát ja. Azért találja meg örökösen Lacit, azért szapulja, mert Dórinak nincs nincsenek önértékelési problémái. Meg azért harcolt Vikcsunál, hogy megszégyenítésül Edinára kerüljön a sárga kendő. Meg azért próbálta Lacival húzni Edinát a munkahét elején (a nagyanyja halálhíre előtt). Meg pár napja azért próbált a kancellár-király Macinál Edinának büntetést kieszközölni (jutalmazás helyett)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 10:56:09

@SocialWorker:
Ha választani kéne akkor én Zsura másznék rá, Fanni se hányinger, sőt az alakjuk kifogástalan, még hízhatnának is szerintem, de valamiért Zsut tömném :)
Dóri kifejezetten taszít, szerintem csúnya pocok feje van :(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 10:56:31

@lukacstoncsi: "Dóri miért nem utálja?
"
Honnan tudod, hogy nem utálja?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.13. 10:56:31

@SocialWorker: Ffi szemmel ezzel a véleményeddel nem értek egyet.

lukacstoncsi 2015.01.13. 10:57:02

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Hát ha így halad nem tudom mi lesz a vége:D

Érdekes Vikcsu aki ha nem egy szépség nem kezdett el vele bunkóskodni.Reni aki olyan semmilyen hogy 2x kell ránézni hogy észrevedd meg igen.(Szegény vőlegénye).fanninál meglepett amikor a riportban elmondta hogy a korábbi kapcsolata letiporta a nőiességét.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 10:57:14

@SocialWorker: Mivel Fanninak önértékelési problémái vannak, nem jobb. Nem tudja, nem hiszi, hogy jobb lenne -> utálja Zsút, mert jobbnak tartja magánál. Ez az egész lényege.
A "jónőség" amúgy is elég szubjektív.:)

csicserierika 2015.01.13. 10:58:23

@Krétagarbó: sztem ne várjuk el már szegény ffiaktól, h mindent le kelljen nyelnie egy nőtől csak azért mert annak született.

@lukacstoncsi: ez az, itt meg állandóan kikérik maguknak jó nagy káromkodások közepette. Nekem ez bánCCsa a fülem.

Conchobar 2015.01.13. 10:59:22

@SocialWorker: "női szemmel legalábbis egyértelműen Fanni a jobb csaj" - Ne a természetes versenytársak mondjanak már véleményt egy nő külsejéről, hanem azok mondjanak véleményt, akik érdeklődésének felkeltésére szolgál a női szépség

lukacstoncsi 2015.01.13. 10:59:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Jó speciel nem mentem be megkérdezni, de la lehetőség van rá megteszem ígérem:D

Per pillanat nincs rá oka.Mindig elmondja hogy neki Zsu nem tett semmi rosszat.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 10:59:42

@Idegbeteg Szőke IstenNő:
Persze hogy szubjektív, nekem a vv5-ben például a Vera tetszett.
(a pornóvideós kicsit molett.)

Krétagarbó 2015.01.13. 11:00:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tényleg? De jó, hogy nem néztem Elég volt az eleje, amikor AU próbálta megjátszani a komoly, szomorkodót, és közben azt hittem, mindjárt hangosan felröhög. Akkor volt értelme aludni menni...

csicserierika 2015.01.13. 11:01:26

@hannamontanna: nade kérlek, Dóri lerúgta magáról Lacit, Laci lerúgta magáról Zsút, mit akarsz még ? :D

SocialWorker 2015.01.13. 11:02:01

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: na, hát Dóriban egyetértünk, kegyetlen szegény, és ahogy tud nézni, annyira jókat szoktam nevetni rajta. megnézném hogy nézett ki, mielőtt átszabatta magát.
Edinát miért nem említetted egyébként? :D

Conchobar 2015.01.13. 11:03:34

@hannamontanna: "Amúgy Edinka igenis pattanjon le Laciról, mert Laci Dórié volt először.." - Dehát Dóri nem kell Laci. Vagy igen?

SocialWorker 2015.01.13. 11:03:49

@Conchobar: neked már az sem felel meg, ha épp egyetértenek veled? :) és már miért ne mondhatnék véleményt?! szemem és látásom nekem is van, na meg szépérzékem is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.13. 11:04:01

@Krétagarbó: Maci anyukája sem volt azért túlságosan aggódó édesanya. Ha valóba hasnyálmirigy gyulladás is van a diagnózisban, azért az eléggé aggasztó lehetne.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 11:04:28

@lukacstoncsi: Vikcsu... erre nem is tudom mit mondjak. Alig várta, hogy kergessék és megbotolhasson. :)
ˇ
Szalad a pipi a tyúkudvarban, utána a felhevült kakas, rohannak, rohannak. A pipike közben gondolkozik:
- Ha most megállok, azt fogja hinni, hogy céda vagyok... ha még sokáig szaladgálok előle, hülyének fog tartani... akkor inkább megbotlok.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.13. 11:05:13

@Conchobar: Nem értjük egymást szerintem. Zsuzsa mondta Daninak, hogy szerinte Dani többet érez. Dani pedig helyben hagyta, hogy szte ezt Zsuzsa eddig is tudta.
Ha én észreveszem (vagy legalábbis számomra gyanús), hogy egy pasi többet akar tőlem, és ezt megmondom neki, hogy figyi, én ezt érzem, és ő azt feleli, hogy "szerintem ezt eddig is tudtad", azt úgy veszem, mintha azt mondta volna, hogy "igen, jól érzed, többet szeretnék". Volt már ilyen az életemben, nem is egy. Csak éppúgy mint Zsu, én sem éreztem irántuk úgy, hogy viszonozni tudtam volna. Ennyi és nem több.
A lényeg, hogy innentől kezdve, szerintem, Zsuzsának tudnia kellett volna, hogy Dani többet érez. A Daninak talán kicsit jobba kezelnie azt, hogy a Zsuzsa meg nem akar tőle semmit, mint férfitől. Zsuzsa szerintem azért nem akart mellette aludni amúgy, mert attól tartott, hogy bátorítja vele a Danit. Ilyenkor az ember kínosan ügyelni kezd arra, hogy nehogy a másik fél olyat lásson bele egy kedves gesztusba, ami nincs. Mert aki szerelmes, hajlamos arra, hogy többet gondoljon, mint ami... (Én hajlok rá, hogy Dani is többet gondolt volna bele, belelovalja magát olyasmibe, ami nincs, ahogy Edina is, mert a Laci meg hagyja.)
De ez mind csak én tapasztalatom, az én véleményem. Ettől ők még gondolhatták másképp. A véleményünk pedig nyilván a saját tapasztalatainkon alapszik, és nem az övékén.

Cathcart_ezredes 2015.01.13. 11:05:49

@Conchobar: A fogalmazásod alapján te sem a megnevezett körbe tartozol.

SocialWorker 2015.01.13. 11:06:26

@Idegbeteg Szőke IstenNő: ezt azért nem állíthatjuk ilyen biztosan, azért Zsu bőven adott okot utálatra a viselkedésével, nem feltétlen szükséges őt az állítólagos jobb külseje miatt utálni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 11:06:28

@Conchobar:" Ne a természetes versenytársak mondjanak már véleményt egy nő külsejéről, hanem azok mondjanak véleményt, akik érdeklődésének felkeltésére szolgál a női szépség..."

Még asse tod, hogy a nők egymásnak öltözködnek és sminkelnek?

Conchobar 2015.01.13. 11:07:22

@hannamontanna: "Bocs, hogy írkálok Neked. Nem tudtam, hogy nem lehet." - Azt írtam, hogy 'Ha a saját gondolataiddal akarsz vitatkozni, akkor ne irkálj nekem'. Ezt most megtoldom még eggyel, akkor se irkálj nekem, ha hülyének akarod tetetni magad. Írd meg egy olyan kommentben, amit nem címzel senkinek

Krétagarbó 2015.01.13. 11:07:43

@beacska: egy társaságot egy ember nem nagyon tud megalapítani. (Na jó, van egyszemélyes kft., de bt. nincs:)
Dani is, Zsu is jól járt egymással az elején, nekem ez a véleményem. És ahogy nézem, ezzel ők is tisztában vannak, a mai napig érzem, hol Zsú, hol Dani egy-egy (akár non-verbális) reakciójában, hogy valahol sajnálják, hogy gallyra ment a kapcsolatuk. (nem csak érdeket sejtek kettejük között, hanem emberi érzéseket is. nem, nem szerelmet...)

lukacstoncsi 2015.01.13. 11:08:07

Ha már női rivalizálás, nkem Viki nagyon tetszett amikor a VV6-ban nőcis feladatoknál poénra vette az egészet magát is lazán kifigurázta de hogy!A nőknél ez elég ritka.Tudja hogy néz ki, biztos bántja hogy a pasik nem veszik észre mint nőt, de jó a humora és ez sokszor még nyerőbb is lehet.

Conchobar 2015.01.13. 11:08:56

@Cathcart_ezredes: "A fogalmazásod alapján te sem a megnevezett körbe tartozol" - Milyen fogalmazás alapján és milyen körbe? Nem tudnál értelmesen és érthetően írni

adjatok_egy_szabad_nicket 2015.01.13. 11:09:55

Én egy dolgot nem értek: Maci anyja (aki nemtom, hogy hogy tudott életet adni egy ilyen testnek, mert ő maga amúgy a korához képest megfelelő sztem) azt mondta, hogy nem ez az első eset, hogy Macinak ilyen epegörcse volt. Szóval Maci számára nyilván nem volt ismeretlen az érzés, és nyilván azzal is tökéletesen tisztában volt, hogy nem fog elmúlni magától. Akkor kérdem én: mégis mi a véreres pacifütyiért nem szólt előbb, inkább csendesen elpusztult volna inkább a kanapé lágy ölén?

SocialWorker 2015.01.13. 11:09:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azért ez már tényleg brutál. lassan az engedélye nélkül nem lehet semmiről véleményt formálni. elő kell terjeszteni a véleményezni kívánt témát, s majd ő eldönti, adott személy arról írhat e.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 11:11:02

@SocialWorker:
Edinának meg pláne rágcsáló feje van, ezért nem is említettem.
Az meg a leggázabb ha valaki ennyire féltékeny mint ő, képzelheted az életben milyen hisztiket leművel, az ilyenek terrorizálják a másikat öngyilkossággal stb....jézusom, a halálnak kéne ez a "nő" :O

2015.01.13. 11:11:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem létezik olyan indok, de azt Denyál nem biztos, hogy tudja. Hihi.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 11:12:03

@Idegbeteg Szőke IstenNő:".... Mivel Fanninak önértékelési problémái vannak, nem jobb..."

Kazalkát viszonylag őszintének gondoltam, de ezt az ön-alul-értékelős dolgot valahogy nemtom bevenni. Ez valami felvett cucc. Lehet, hogy nem csak bentre szól, hanem kint is ilyen, ez egy típus (jaj, ugyan Fannikám, ollyan csinos vagy stb..)

Conchobar 2015.01.13. 11:13:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Még asse tod, hogy a nők egymásnak öltözködnek és sminkelnek?" - A csúnyábbjai. Ugyanis ők valóban azért sminkelnek, mert nem akarják magukat alábbvalónak érezni szerencsésebb küllemű társaiknál (lám annakidején dongalábú Vikcsu is hiába borotválta le a lábát, nem bájolta el Lacit, nyomorékozást kapott csak)

beacska 2015.01.13. 11:13:16

@Conchobar: de szülő azért adhat nevet a gyereknek, nem? mert akkor az én gyerekeim elég nagy bajban vannak

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 11:13:27

@SocialWorker: Az első perctől utálta őt Reni és Fanni. Edináról akkor még nem is tudtuk, hogy létezik a villában, mert a két csúnyalány, (Vikcsu és Edina) szinte kívülállóként fanyalodott egymás társaságára.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 11:13:33

@Spitzbauer: " Denyál...nem tudja..."

Amilyen fancsali képet vág, hajlok rá, hogy sejti.

Cathcart_ezredes 2015.01.13. 11:13:46

@Conchobar: " "A fogalmazásod alapján te sem a megnevezett körbe tartozol" - Milyen fogalmazás alapján és milyen körbe? Nem tudnál értelmesen és érthetően írni" Evvel a kérdéseddel újfent bebizonyítottad, hogy teljesen más oldalt olvasol, mint kéne. Abból is látszik ez, hogy arra amit Te írtál és én írtam nem született olyan érdemleges válaszként tekinthető bonyolult körmondatokban megfogalmazandó megidézőjelesített első látásra intellektuálisnak tűnő, ám alaposabb megfigyelésnek kitett vizsgálódás után rögtön szembetűnő válasz, amiből játszi könnyedséggel levonható a megfelelő, önnön nagyságodba vetett hited minden rezdülése és rezonanciája.

Conchobar 2015.01.13. 11:14:34

@SocialWorker: "azért ez már tényleg brutál. lassan az engedélye nélkül nem lehet semmiről véleményt formálni" - Te is ironizáltál?

beacska 2015.01.13. 11:15:09

@Krétagarbó: igen, ezzel egyetértek ;)

hannamontanna 2015.01.13. 11:15:24

@SocialWorker: Akad valaki a villában, aki nem adott okot utálatra valamivel...? Nincs. Szerintem.

csicserierika 2015.01.13. 11:15:41

@hannamontanna: csak bátran, a neten minden elfér :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 11:15:41

@adjatok_egy_szabad_nicket:
" Macinak ilyen epegörcse volt. Szóval Maci számára nyilván nem volt ismeretlen az érzés, és nyilván azzal is tökéletesen tisztában volt..."

12 éve várt erre a pillanatra vár !
Tényleg úgy érezte hogy ez a versenysúlya ehhez a játékhoz ? (190 kg)
Nem látta az előző szériákban hogy milyen feladatok vannak a villában ?
Hogy lehet ezzel talicskázni pl, vagy hátiputiba vinni ???
Halni ment be, nem játszani.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 11:16:15

@Conchobar: " A csúnyábbjai."

Nem jól tod. Nem a zsákmányon akarnak felülkerekedni, hanem a riválisokon.

Conchobar 2015.01.13. 11:16:39

@Cathcart_ezredes: "Abból is látszik ez, hogy arra amit Te írtál" - Ne értetlenkedj már! Már az x-dik kommentemnél tartok, honnan tudjam, hogy Te melyik kommentem melyik mondatára, gondolatára akartál reagálni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 11:17:25

@beacska: "de szülő azért adhat nevet a gyereknek, nem? "

+++++

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 11:17:48

@hannamontanna:

Szerintem a Lacit mindenki szereti :))
Mert ő magát adja..........úgymond :)

2015.01.13. 11:17:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát már elővezette 2 napja Dinkának, de akkor Dinka olyan önuralmat mutatott, hogy és is meglepődtem. (Jobb lett volna, ha kitör :-)). Azért a vége az lett, hogy Denyál fülét-farkát behúzva meggondolta magát. Szerintem titkon reménykedik, hogy lehet olyan indok... (Nem lehet)

Rémület 2015.01.13. 11:18:00

És mi van, ha Dani Robinról veszi le a lilát az utolsó pillanatban, hogy Zsuzsa ne tudja átgondolni, megdumálni Dórival a helyzetet, bízva abban, hogy életbe lép Attila tanácsa, vidd ki a leggyengébbet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.13. 11:18:13

@-pkata-: Már ezerszer lerágott csont, de ha ezt is gondolta Zsu, akkor is nagyon rosszul kommunikálta. Előtte és utána is rengeteget aludtak egymás mellett (amíg Zsunak nem volt külön ágya még egy ágyban is). Dani egyáltalán nem olyan rámenős a nők irányába, mint Laci vagy Denisz, akkor ott 5-en voltak a nyugiban, ezek közül négyen a földön Dani egyedül az ágyon (egyébként a fal felé fordulva). Ilyen 5-ös felállásban végképp nem volt indokolt attól tartani, hogy Dani majd ráfordul. Ádám és Laci még egy kicsit az ívet is adták Daninak, azt gondolom, hogy ilyen esetben te nem hoznád azzal kellemetlen helyzetbe azt a barátodat/szövetségesedet, akit egyébként ffiként nem kívánsz, és odafekszel mellé az ágyba.

lukacstoncsi 2015.01.13. 11:18:48

@Conchobar: Azon mekkorát röhögtem mikor ébredés után Vikcsu a donga lábát odamegy mutogatni Dórinak, Laci meg le nyomorékozza."Nem látod hogy beszélgetünk?:-)))" Jó bunkó volt de nem szereti ha az intim szférájába érnek.:D

hannamontanna 2015.01.13. 11:20:14

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: ... és mindenkinek a javát akarja.... mondom a JAVÁT. :-DDDD Főleg ha még a szagát is érzi...

lukacstoncsi 2015.01.13. 11:20:25

@Rémület: Ütne ez is!:D viszont Robint még nem ismerték annyira ki meg meg mint az félegyházi anyukát.Tuti Robin viszajönne meg ugye hátha Dórinak be tudja csempészni a lompost...:D

hannamontanna 2015.01.13. 11:22:16

@csicserierika: ...szerény vagyok. Csak világbékét szeretnék... :-DDDDDD

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 11:23:26

@VV Erőlegény: Bocs, hogy beleszólok.
... ami egyébként úgy indult, hogy a LÁNYOK alszanak az ágyon, amit Danika kikért magának és suttyomban elfoglalta a helyet. Én sem feküdtem volna mellé azok után. Sőt, Zsú helyében a pofájába is vágtam volna ezt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 11:23:44

@Krétagarbó: lehetett volna egyéni vállalkozó mint egyszemélyes cinkos :D

Úgy érzem, Kiskun soha többé nem fog Daniban megbízni, és úgy van a dolgokkal, hogy a megesett dolgokat nem lehet nem megtörténtté tenni.

lukacstoncsi 2015.01.13. 11:24:13

@VV Erőlegény: Nem lehet az hogy azért nyomorogtak a földön a többiek mert Dani csak szimplán büdös?:D

Conchobar 2015.01.13. 11:24:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Nem a zsákmányon akarnak felülkerekedni, hanem a riválisokon" - A riválisokon csak úgy tud felülkerekedni, ha minél több zsákmányt ejt el (értsd: minél több férfinak tetszik). Abban igazad van, hogy vannak nők, akiknél a szépítkezés így, vagy úgy de teljesen öncélúvá vált (Fanninál inkább így, Coco Chanel esetében meg inkább úgy)

csicserierika 2015.01.13. 11:25:27

@lukacstoncsi: Dórinál előbb éren célt valamelyik lány.

SocialWorker 2015.01.13. 11:25:45

@Idegbeteg Szőke IstenNő: ez előtte lehetett? olyan nagy különbséget nem vélek felfedezni.

Csak ügyesen! 2015.01.13. 11:25:49

@beacska: Hú, most hirtelen nem emlékszem, h milyen videókat adtak be nekik, a "kellesz" volt? Meg ennek a szilvezsteri akciónak az előzménye, amikor Dóri és Zsu "megbeszélik", h akkor most Lacit leválasztják Edináról? Persze, a terv, khm, nem volt tökéletesen átgondolva, de abban spéci igaza volt Edinának, h Zsu nem ártatlanul költögette Laccit, vagy mi a manót csinált, a szándék nem arra irányult volna, az más kérdés, h az alany teljesen alkalmatlan volt bármire is :)

Egyébként vicces lenne, ha a nagy feszkó közepette az rtl leadná nekik a teljes sztorit (Dani érzelmeitől kezdve Zsu és Laci lépésein át Edina agygörcseiig), és a végére ott ülne mind a négy némiképp idegrángásos fejjel, h baszki, mi komolyan ezen marjuk egymást 3 db hete? :D

adjatok_egy_szabad_nicket 2015.01.13. 11:25:57

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:
Nagyjából költői volt a kérdés, legalábbis azon túl, hogy ki szerettem volna fejezni az értetlenségemet, hogy hogy lehet valaki ilyen hülye?! Amúgy igen, az anyja elmondta, hogy Maci Villa-szagértő (wtf?), és beköltözés előtt végignézett minden szériát, hogy okuljon. Én mondjuk nem néztem minden szériát, és visszanézni sem fogom, szóval lehet, hogy azért érte ez a dolog váratlanul, mert még nem volt precedens arra, hogy valaki feldobja a pacskert?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.13. 11:26:16

@lukacstoncsi: Akkor mondták volna, de nem mondták... Biztos, hogy nem ez volt az ok, mert akkor sem korábban sem később nem aludt(ak) volna mellette.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.13. 11:26:28

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Szerintem esetleg a beköltözés után közvetlenül jobbnak tarthatta Fanni Zsu-t, de mostanra ez alighanem megváltozott. Zsu "semmitse ért el a villában mint nő, csak a szarkavarást", Fanni meg vidámak szexel Dennis-sel.

csicserierika 2015.01.13. 11:27:22

@lukacstoncsi: nem ittasak voltak ? Sztem mind az volt, csak nem érezték :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.13. 11:27:44

@VV Erőlegény: Nem neked írtam, hanem Conchobarnak, mert úgy érzem, félre értjük egymást, ezért mélyedtem bele ennyire. Utána nem emlékszem, hogy együtt aludtak volna olyan szoros közelségben. Előtte meg nem számít (megint csak szerintem), akkor még nem voltak kimondva a dolgok. Persze más láthatja másképp. Szíve joga. Zsu meg valszeg megint másként érzi, gondolja, mint bármelyikünk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.13. 11:28:58

@Krétagarbó: Bevallom én is folyamatosan azt vártam, hogy elröhögi magát. :D
Tudod, mint ebben: www.youtube.com/watch?v=_lQBtBWGPlQ

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 11:29:07

@Spitzbauer: " Dinka olyan önuralmat mutatott,"

Én úgy láttam, hogy majd felrobbant, és egyébként a hangját is megemelte és megkeményítette. Teljesen hiányzott belőle az addig mindig érezhető "nyalom a segged Danikám" felhang. Igen, és Danikánk be is ijedt, rendesen. Most meg tipródik, mert hazugságban maradt Kiskunnal szemben. Nehéz az élet :D

dare 2015.01.13. 11:29:37

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Köszi a belinkelt videót, én ezeknek jeleneteknek több mint a felét nem is láttam és csak megerősített az elképzeléseimben.
A tegnapi nyugimoteles tanácskozáson Edina és Dani egy kicsit megingott mert érezték hogy talán még se annyira jó ez a vádirat, vannak benne megtámadható feltevések és mégse kellene ezt még perre vinni mert nem biztos a győzelem a tárgyaláson.
Azért kitartanak a Laci ki volt használva és meg akarták vezetni érvek mellett, de lehet hogy szerdáig még egy párszor előveszik hogy ismételje meg a vallomását, ki kell tartani mert csak így győzhetnek.
Ja, és akkor lenne álszent kígyó a Zsu ha nem mondta volna el mi történt és hagyta volna főni a levesbe a 2 viszonzatlan szerelmest.
Én személy szerint egy kicsit sajnálom Lacit is, mert ha nem hiszi el Edinának hogy taktikából közelítettek felé(őszintén szólva én is azt hittem, de ezeket látva tuti hogy nem) és ha Zsu szóhoz jutott volna a 2 darálógép mellett akkor másképp is alakulhatott volna ez a sztori.
Szimpatikusabb párt alkottak volna Zsu-val, talán a szerethetőbb énjét hozta volna ki belőle, nem ezt a csicskagecizőt és Edina se ütötte volna ki a biztit nagypapinál.
Már csak azért is lehettek volna szerethetőek mert nem hiszem hogy ilyen dolgokat láttunk volna mint amiket most látunk.
Csak azt nem tudom eldönteni hogy ki van rossz hatással kire, Edina Lacira vagy fordítva vagy Dani mindkettőre?

Cathcart_ezredes 2015.01.13. 11:30:13

""Abból is látszik ez, hogy arra amit Te írtál" - Ne értetlenkedj már! Már az x-dik kommentemnél tartok, honnan tudjam, hogy Te melyik kommentem melyik mondatára, gondolatára akartál reagálni" Már maga a kommented is butaság, ha jól megfigyelted volna a kommentfolyamot, akkor bizonyára nem írnál ilyeneket, azonban hovatovább és mindazonáltal sincs igazad. Ezt abból is láthatod, hogy nem vagy hajlandó figyelembe venni azt, amit kéne.

csicserierika 2015.01.13. 11:30:14

@hannamontanna: csak nem egy szépségkirálynőhöz van szerencsénk ? :D

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 11:30:37

@SocialWorker: Itt még szép nagy szeme van. Szerintem ez valahol az eredeti és a mostani között félúton.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 11:31:26

@Conchobar: "A riválisokon csak úgy tud felülkerekedni, ha minél több zsákmányt ejt el "

Ez marhaság. Ha elejtette a zsákmányt, nem kell felülkerekednie. Hiszen már az övé.

SocialWorker 2015.01.13. 11:32:04

@hannamontanna: nem, persze, ebben igazad van. én csak annyit szerettem volna érzékeltetni a korábbi hozzászólásomban, hogy nem is kell feltétlen számításba venni a "jobb külsejét" ahhoz, hogy esetleg Fanni utálja. lehet utálni anélkül is. de tény, hogy én már egyiket sem kedvelem.

SocialWorker 2015.01.13. 11:33:13

@Idegbeteg Szőke IstenNő: vagy csak jól sikerült a fotosoppolás :))

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 11:33:16

@Majom1Parádé: Sokszor olvatam már erről a Zsuzsa féle szarkavarásról. Valaki most már hozhatna fel példákat is, mert elvesztettem a fonalat. Mikor is volt/voltak ez/ezek?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.13. 11:33:22

@Csak ügyesen!: "Meg ennek a szilvezsteri akciónak az előzménye, amikor Dóri és Zsu "megbeszélik", h akkor most Lacit leválasztják Edináról?"
Na pont EZT a részt nem játszották be nekik, csak azt, amikor Zsuzsa költögette Lacit, hogy várják obabenn. Ezért is érzi szerintem Edina, hogy neki nagy igazsága vagyon, mert ő csak azt látta, hogy Zsuzsa rárepült Lacira (még ha a bejátszásból nyilvánvalóvá kellett volna válnia a számára, hogy végülis nem a farkát ráncigálta).

A kellesz-akarlak sztorira nem emlékszem, hogy bejátszották-e vagy sem valamikor.

csiri bá 2015.01.13. 11:33:55

@lukacstoncsi: az utóbbi kizárt, Dóri nagyon vigyáz, smárnál több nem lesz sosem... :))
Egy lyukra futás csökkentené az áru későbbi értékét. :)

hannamontanna 2015.01.13. 11:34:25

@csiri bá: @csicserierika: Véreim.... ezt most megkönnyeztem. :-DDDDDD De jó hazajönni :-DDD

csicserierika 2015.01.13. 11:34:57

@dare: ez kizárt, mert Lacci csak egy numerára használta volna Zsút, Zsú pedig megmondta Edinának, (kint a cigizős kanapénál ), h neki mindegy , mert egyik pasi jön, a másik megy. Neki nem számít.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.13. 11:35:13

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Erre nem emlékszem, de lehet, hogy így volt, viszont igen, akkor jól a képébe kellett volna vágni Daninak, hogy mi az, hogy ffi létedre nem adod át az ágyat a lányoknak (de ez sem történt meg)! Viszont Edina azt hiszem, hogy mindenképpen Laci mellett akart aludni a földön (meg talán már Zsu is Laci mellett, Ádám meg csakis Laci mellett). Szóval a lényeg, bárhogy is volt, akkor és ott nem lett ez a dolog megfelelően kommunikálva, persze természetesen ez az esemény is alkoholos befolyásoltság alatt történt (és voltak más a történetet befolyásoló kisebb történések is azokban a napokban).

hannamontanna 2015.01.13. 11:35:45

@SocialWorker: Én se kedvelem egyiket sem.... csak fikázni nézek be ide néha... :-))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 11:35:49

@VV Erőlegény: "...nem volt indokolt attól tartani, hogy Dani majd ráfordul...."

Sztm ezt Kiskun a helyszínen jobban meg tudta ítélni, és hangsúlyozta is, hogy a konfliktus illetve a félreértést elkerülendő döntött így. Én elhiszem neki, hogy erre jó oka volt, csak nem akart direktebben beszélni, hogy ne hozza Danit kínos helyzetbe. Dani meg azzal hálálta meg ezt, hogy tapló módon viselkedett vele.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 11:36:54

@dare: :)
Van még ott, ahonnan ezek jöttek. Ahhoz, hogy minden állításunkat alá tudjuk támasztani előkotorhatunk 4-5 hetes eseményeket öfi-ből, online-ból egyaránt, de ez még mindig nem garancia arra, hogy a vakok látni kezdenek. :)

lukacstoncsi 2015.01.13. 11:36:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A nagyon direkt és leleplező jeleneteket úgysem játsszák le max indokolt esetbn amit a csatorna határoz meg.Esetelg egy párbajon vagy akkor amikor már ezer éve megtörtén és jön a nagy leleplezés.Senkit nem akarnak nagyon előnybe hozni ezzel.

SocialWorker 2015.01.13. 11:37:02

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: ráadásul úgy féltékeny ennyire, hogy elég egyoldalú ez a "kapcsolat". én folyamatosan azt látom, hogy Laci amúgy a háta közepére nem kívánja Ádinát (pedig az valamelyik reggel is azzal nyitott, hogy rádöglött Laci hátára, s hevesen simogatta, amaz meg pont leszarta az egészet). nekem pl. iszonyú megjátszott és erőltetett volt az is, amikor a királynő elé kellett járulni, hogy ki miért szeretne férjura lenni, Laci pedig távozásában visszanézett és puszit dobott a struccnak. annyira nem volt őszinte, hogy azonnal hányni támadt kedvem.

csicserierika 2015.01.13. 11:37:30

@hannamontanna: csiri bá is tud valamit, tehát már ketten vagyunk :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.13. 11:37:35

@VV Erőlegény: Pedig ezt kéne tennie, mármint kivinni Robint. Zsuzsa tuti visszajönne, Robin hiánya meg fel se tűnne.
Én pl. már napok óta azt hiszem, hogy valami külső munkára küldték, mert nem látni, nem hallani és mindig rácsodálkozom, hogy jéééé, tényleg, van egy Robinunk is, amikor itt pl. a neve szóba kerül. :)

lukacstoncsi 2015.01.13. 11:39:14

@csiri bá: ja értem, nagyon erkölcsös a lány.csak 3 palival csókozott eddig.de lehet hogy a benntiektől még szűz ezt nem tenné kockára amit megértek:D ja meg playmate vagy mi:D

ms delacroix 2015.01.13. 11:39:29

@lukacstoncsi: Lehet,hogy Dori csinal majd maganak otthon egy tablat, es minden heten Lacira rak :-)
Egyebkent biztos, hogy az osszes lany feletkeny Zsura, kiveve Dorit. Dori ki van bekulve onmagaval, raadasul empatikusabb is a tobbeknel. Talan ezert van joban Zsuval.
Robin miertutalja Zsut?

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 11:39:44

@VV Erőlegény: Megtörtént. A fiúk is mondták neki, de pont leszarta. Hisztériázott, hogy mért pont a lányok, ő nem akar a földön aludni. Véletlenül éppen nem volt nála a lovagi páncélja. A többiek le is fagytak egy pillanatra. :D

másodpéldány 2015.01.13. 11:39:57

@csicserierika:

nem csak kurvázott, hanem iszonyat dolgokat mondott Dóri testéről, hogy milyen ócska, ezt részletezte... ezért még én is megpofoztam volna, mert ezt a legdurvább alázás céljából mondta, a másik meg, hogy egy aktmodellt nyilván gyakran kurváznak, nem véletlenül éérzékeny pontja ez, laci a többszörösen megsértette az emberi méltóságában, oly annyira, hogy velem az is rendben van, ha dóri nyeri meg a játékot, egy érzékeny, együttérző, szolidáris lélek, ki felül tudja bírálni magát... mondjuk nekem fanni az alap, de látom, hogy valamiért kevesen vagyunk akik bírjuk az ő humorát viccességét és kedvességét, egy igazi komika, stand színésznő... mindegy, ha fanni-dóri-robin nyeri nekem már, jó

de danika most nyugodtan essen fejjel a saját maga gerjesztett trutyiba, nem tudott felülemelkedni a megsértett férfiúi önérzetén, hogy Zsé-nek nem kell, szimplán mert nem vonzódik hozzá, van ilyen az életben és ezt el kell ttudni fogadni... nem tudta, és utána beleesett a furia edinka cspdájába és ott is ragadt, sértett magukat erkölcsi piedesztálra állítják és onnan lövöldözik zsét, aki alapjáraton nem szimpi, de ebben a konfliktban neki van igaza, Dani nem annyira érdekes, hogy benn kéne maradnia a villában, nyugodtan essen ki, nekem nem fog hiányzni a tudálékossága...

filina 2015.01.13. 11:40:13

Szegény medvét nem ,hogy biztatták volna a fogyásra ,még tettek is azért, hogy mentő kelljen.Ha lett volna egy kis eszük akkor az ünnepi vacsi is nem steak lett volna meg a többi 6 fogás hanem egy kicike kínai rizecke köret és csak is pálcikálval elfogyasztható .

dare 2015.01.13. 11:40:47

@Majom1Parádé: Azért ez is érdekes, mindenki vidáman szexel a villában és mégis Zsu a ribanc, pedig ő még egyszer se kényeztetett senkit a paplan alatt mint Fanni és nem jött ki úgy a nyugiszobából mint akin átment egy hadsereg(Ádina).

hannamontanna 2015.01.13. 11:44:49

@dare: +1
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én részemről viszont már annyira unom ezt az ekézést és sz*rrágást amit Dani/Edina/Laci művel, hogy inkább látnék kint akárkit hármójuk közül, mint Robint. Inkább unatkozom, mint őket hallgatom. De az is lehet, hogy megkönyörülnek a szerkesztők/vágók és többet mutogatják Robint..... ki tudja?

dare 2015.01.13. 11:47:29

@csicserierika: Laci nem tudta volna megfektetni Zsu-t, de ha meg tudta volna akkor én tuti rá szavazok. Ő lett volna a kedvencem, a példaképem és neki adtam volna a nyereményt is mert ez tényleg mission impossible lett volna.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 11:48:01

@dare: +1 valamint szarkeverő. Ne felejtsük el! :D

másodpéldány 2015.01.13. 11:48:55

@Rémület:

de robin nem gyenge... nem is tudna érvelni ellene, akárhogy is de kell egy koncepció a fejedben, mielőtt kimész még akkor is, ha nem a stúődióban dől el, de neked összeszedettnek kell látszani, ezen kívül nem fogja Dóritól elvenni Robint, mert ezzel Dórival való kapcsolatát gyengítené...

csicserierika 2015.01.13. 11:49:20

@másodpéldány: aktmodell ? Láttam olyan linket, ahol x óra x euró. Vajon mit nyújt érte ? leveszi a sapkáját ? Az sem kevésbé sértő,, ha pasit lekispöcsűzünk. Sztem detto, egálban állnak.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.13. 11:49:42

@dare: Zsu már első este kivívta magának ezt a címet Dáviddal, aztán a Laci féle kellesz, akarlak is plusz pontokat adott. Valamint Edina nem kavart más pasival, "világéletében" Lacit akarta. Dóri ugye nem mérvadó, mert Ő válogatás nélkül smárol mindenkivel, ha iszik. Fanninak mintha lett volna valami apróság Ádámmal, de az is véletlen volt Zsu viszont teljesen tudatosan kavart, mint ahogy Danit is úgy hajtotta el a rákba. --> igen., ő a legnagyobb ribcsi a villában.

csiri bá 2015.01.13. 11:49:58

@ms delacroix: ez valószínű... Amikor Zsu bement Dórit nem érdekelte, de Fannika és főleg Ordenáré nagyon kivolt, hogy veszélybe került a virtuális villaszépe címük... Ordenáré főleg, mert ő volt a "színésznő", erre bejön egy magát műsorvezetőnek mondó szép nő (aki valójában csak bemondó biodíszlet, de ezt Ordenáré akkor nem tudta)... és két nap sem kellett, hogy féltékenységgel vegyes irigységgel kezdjék el támadni Kiskunt... Patológ meg adta alájuk a lovat, mert úgy gondolta, így még kevesebb esélye van képernyőre kerülni, mert majd mindig őket mutatják... persze Kiskun is tett érte, mert karót nyelve, távolságtartóan és szerintem kicsit nagyképűen is kezdte ott a dolgokat, így kapásból jó alanya lett a gyűlölködésnek...

csicserierika 2015.01.13. 11:52:41

@filina: én behívtam volna Sóher Norbirt, h készítsen neki napi min. fél órás edzéstervet, és up date kaját vitettem volna be . Kellett volna, h valaki inspirálja, mert magától láthatjuk, h hova jutott. Ezzel az rtl nem csak a száját járatta volna mint egyébként, hanem példát mutathatott volna ( és egy emberen min. segít ) ha már Eu legkövérebb nemzete vagyunk.

dare 2015.01.13. 11:53:59

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Üvegtigris 2, lali-róka párbeszéd:
"Én a mindig ugyanarról beszélő ember vagyok te pedig a mindent idehozó ember vagy, én azt mondom ne hozd ide te azt mondod jó, és idehozod és semmi nem változik, semmi nem változik bazdmeg"
Nem értem az Edina fanokat (tisztelet a kivételnek) akik csak ugyanazt szajkózzák és nem veszik észre hogy mennyire kifordult magából a csaj.

csiri bá 2015.01.13. 11:54:02

@csicserierika: az az eurók számától függ... 3k alatt csak csicskageczizés 10 percen át folyamatosan. :DD 3 és 5k között már leveszi a sapkát is hozzá. :))

csicserierika 2015.01.13. 11:54:47

@dare: de jó, h vannak még ilyen romlatlan naiv emberek :D Na én meg nem vagyok kíváncsi Zsú hempergésére, de nem rajta múlott, az is biztos. Lacci ki tudta volna eszközölni a helyet és időt is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.13. 11:55:44

@hannamontanna: ööööö.. hát az én tököm is tele van már ezzel a Dani/Edina/Laci/Zsuzsa tébolydával... függetlenül attól, hogy épp kinek adnék igazat adott helyzetben, már a hajam is égnek áll tőlük.
A konfliktusokra épülő cselekményfolyam (amit nyilvánvalóan a szerkik is támogatnak) szempontjából lenne kedvező az, ha Robint vinné, mert akkor Zs. tuti visszajönne.

Robinnal amúgy semmi bajom (na jó, a kardigánjait nem tudom megbocsátani neki), csak még mindig nem látok benne semmit. Dög unalmas.
Danit se sajnálnám, vigye őt, szerintem ellene is nyerne. Edina maradjon, máskülönben kit cipelne Fanni a hátán? :D

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 11:56:38

@dare: Megnevettettél.
Így már értem, hogy miért akarnak mindenre bizonyítékot hozatni, amit aztán nagyvonalúan semmibe vehetnek. :D

csiri bá 2015.01.13. 11:57:08

@csicserierika: ezt már hetekkel ezelőtt javallottam... lehet az ápdét családnak is jól jöhetett volna kis reklám... ki tudja... de azt is mondtam anno, ha a Medve komolyan gondolta volna a fogyást, már az első nap beleszólt volna a kamerába, hogy hozzák a testre szabott edzéstervet meg a dietetikust... műsorilag is simán jó lett volna meg az ő egészsége szempontjából is...

csicserierika 2015.01.13. 11:57:19

@csiri bá: akkó' ezt most jól benézte, mert mi ingyé' kaptuk :D

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 11:58:18

@csiri bá: 1k felárért csatlakozik hozzá Fanni is reppelni. :)

Krétagarbó 2015.01.13. 11:58:39

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: azért itt már a "cégalapítás" korábban történt, Atti csak nevet adott a gyereknek. Danin kívül mindenki kutyázta Zsút, ő kiállt mellette, ami kockázatos volt, de bejött. Mindkettőjüknek.
Te Zsúnak adnád az 51%, biztos van aki Daninak.
Én meg ezt fifty-fiftynek gondolom.

csicserierika 2015.01.13. 11:59:30

@csiri bá: igen, emlékszem, h említette valaki ( tehát te ) de az rtl is felelős, hiszen látszik, h gyenge akaratú ember, segíteni kellett volna neki, és valóban reklámnak, népnevelésnek is jó lett volna. Hmm... népnevelés és VV egy kommentben :)

hannamontanna 2015.01.13. 11:59:57

@csicserierika: ....hiszen már szagot fogott....:-))
Na de most tényleg. Miért is nem lett ebből semmi? Hiszen Lacci akarta, el is mondta hogy ő nem utasít el kósza numerát. A riportban olyasmit is emlegetett, hogy nem akar ő semmit Zsutól, de a játék szempontjából jó lenne. Az nem jött össze, de a játék szempontjából, ha ló nincs szamár is jó. Egyszerű, mint a faék.

lukacstoncsi 2015.01.13. 12:00:11

@ms delacroix: Nézd Dóri ugy playmate vagy mi volt.Ebben a világban gondolom neki visszajelzés ez nincs ezzel gondja, vagy alapból ilyen nem tudom.Minden nőnk jólesik ha bókolnak neki mégha tudja hogy vastag a lába, nincs dereka stb.

Robin nem utálja Zsut csak nagyon nem bízik benne.

csicserierika 2015.01.13. 12:03:37

@hannamontanna: szagot fogott, mert hiéna :)
Akkor már Laci nem akarta átverni Edinát, mert jó szövetségest látott benne. Mérlegelnie kellett, és annyit azért nem ér egy szagfoszlány sem :D

dare 2015.01.13. 12:04:08

@Majom1Parádé: Egyáltalán nem tudatosan kavar, bármilyen furcsa neki is vannak érzései.
Volt már olyan játékos aki tudatosan kavart( az igazi fekete démon VV4 Anikó, aki kiejtette a legerősebb játékost Olivért)és neki mégis elnézték, sőt, egy egészen heroikus párbajon esett csak ki a játékból szóval majdnem meg is nyerte a szériát.
Számomra az nem világos hogy akkor melyik verzió lehet a nyerő Zsunak, ha taktikázik és hideg vagy ha beleviszi az érzéseit.
Sokak számára egyik se, ez mi ha nem zsigeri gyűlölet?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.13. 12:04:36

@csiri bá: X euró/X óra azért szerintem max. a sapkáját igazgatja. X euró/perc, na az már egy másik kategória lehet. Mondjuk ezzel nem vagyok egyedül, de nem fizetnék Dóriért. .-)

Krétagarbó 2015.01.13. 12:04:55

@beacska: igen. sajnáltam, hogy azt nem vágták be az adásba, amikor előtte Dórival megbeszélték (igaz mattrészegen) hogy Dóri eltereli Edinát, addig Zsú Lacihoz bemegy, mindezt azért, hogy éket verjenek a gerlepár között. (idéznni már nme tudom ennyi adás távlatából, de a lényeg ez volt.)
Bár olyan szempontból meg jobb, hogy nem látta Edina, mert akkor még jobban kifordult volna, ez is sokk, sajnos.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 12:06:33

@csicserierika: "Na én meg nem vagyok kíváncsi Zsú hempergésére"

Na, ez jó. Má meg hempereg a Kiskun. De ha nem, akkor biztosan hempergett VOLNA. Ha asse, akkor maj fog.(Nincs is benn a kutya. Nem baj, maj begyün)

csiri bá 2015.01.13. 12:07:57

@csicserierika: ertéel helyében simán rászabadítottam volna a legelején egy dietetikus-személyi edző párost... neki is hasznos lett volna, meg a műsornak is... a többieknek kellett volna ügyelni arra, hogy betartsa a két szakember utasításait, ha nem sikerül, bünti nekik, vagy aki épp a soros ellenőr... emellett lettek volna vágóképek, ahogy dézsmálja a hűtőt, mert tuti nem bírta volna megállni, hogy nyúltápon tengődjön. :DDD
De legalább nem hízott volna pluszba, hanem csökkent volna a súlya, ha nem is 50-et, de legalább egy 10-est... az sem lett volna kevés...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.13. 12:09:35

@dare: Persze, vannak érzései, főleg mikor ugye Daniék betámadják és nehezen tudja elviselni.Amit meg is értek. Azt is írtam már, hogy valóban túlzásba vitték Edináék és ennek most van is böjtje. Meglátjuk hogy alakul ez a mostani párbajhét, utána az eredmény függvényében lehet mérleget vonni.

hannamontanna 2015.01.13. 12:10:24

@csicserierika: Aha. Tehát az őszinte érzelmek... :-DDDD

Krétagarbó 2015.01.13. 12:10:46

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: A steak-et én is sajnáltam. Na meg Macit is, persze-persze:)))

dare 2015.01.13. 12:11:16

@csicserierika: Nem mondtam hogy romlatlan naiv ember( mondjuk a naivban igazat adok) de én olyan típusnak látom mint aki kesztyűben fogja meg a faszt, nem kimondottan az sugárzik a cselekedeteiből hogy bárki megkaphat aki akar.

lukacstoncsi 2015.01.13. 12:11:36

Sóherék a TV2-vel vannak szerintem szerződésben az RTL-en nem is láttam őket ezer éve(na nem mintha követném az életüket a mintapárnak):D

Csak ügyesen! 2015.01.13. 12:16:30

@SocialWorker: A streamekből azért látszik h nem tiltakozik annyira a kiscsaj ellen, helyenként kifejezetten helyesek. Nyilván nem élete nője, de nem is kesztyűbe bújtatott kézzel nyúl hozzá :) leginkább az van, ami eleve is volt: emberileg bírja, nőként nem kifejezetten, de visszautasítani nem fogja, nem iszonyodik tőle vagy ilyesmi, és ugyebár kapuzárási pánik :)

Csak ügyesen! 2015.01.13. 12:17:05

@SocialWorker: A streamekből azért látszik h nem tiltakozik annyira a kiscsaj ellen, helyenként kifejezetten helyesek. Nyilván nem élete nője, de nem is kesztyűbe bújtatott kézzel nyúl hozzá :) leginkább az van, ami eleve is volt: emberileg bírja, nőként nem kifejezetten, de visszautasítani nem fogja, nem iszonyodik tőle vagy ilyesmi, és ugyebár kapuzárási pánik :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 12:17:58

@Krétagarbó: " a "cégalapítás" korábban történt, "

Sztm nem volt cég, semmi tudatos, legalábbis Kiskun részéről. Dani melléje állt, támogatta őt, és ezt hálásan, örömmel elfogadta. Aztán jött Ati. Elmondta - először Kiskunnak (mivel övé volt a különleges képesség), hogy Atiéknál mi volt ez a Bt, meg elmagyarázta a többi taktikai dolgot is.
Erre Kiskun, Danit is belevonva megalapította a Bt-t. Ez a szoros történet. Nem Kiskunnak adnám az 51 %-ot, hanem az övé. Meg is mondta: A kinti életben is van olyan, hogy a cég alapító tulajdonost KITÚRJÁK a tulajdonából.

Az meg lehet, hogy egy esetleges párbajnál bevágják ezt a részt (dóri Edina terelését), hadd nézze meg Ádinka is.

dare 2015.01.13. 12:18:21

@Majom1Parádé: Azért az is megér egy misét amikor Zsu elmondta Edinának a Lacis dolgot( különben Dani tette volna, mert ő milyen igazságos) akkor azt a sírást minek neveznénk.
Ha az nem volt mártírkodás akkor semmi, szegény Zsu köpni nyelni nem tudott, előtte ment az én már ezt elengedtem sztori utána meg a mekkora fájdalmat okoztál.
De igazad van, itt a párbajhét majd kiderül ki hogy látta.

másodpéldány 2015.01.13. 12:20:13

@csicserierika:

sok mindent láthatsz a neten, aminek köze nincs se a tényekhez, se az igazsághoz,

de a kispöcs nem egyenlő a lekurvázással szvsz...

laci durván bánt Dórival, mert az nem akart szexet vele, ezért bosszúból mindennek elmondta és durván leszólta kinézetét, ennyi a történet..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.13. 12:25:24

Amúgy a stáb "élvezi", hogy bizonytalanságban tartja a nézőt, hogy Maci kényszerű távozása miatt hogyan alakul a további forgatókönyv. Most belegondoltam, hogy már lehet ugye a párbajra szavazni. Tehát vagy azt mondják, hogy Zsu nyert a fantom ellen -ha úgy áll a szavazás- mondjuk arra nem számítok, hogy Zsu kiesik a fantom ellen, az hülyeség is lenne, 1xerre 2 embert veszteni a műsorból a "semmiért". Így valódi párbaj kellene inkább.

Krétagarbó 2015.01.13. 12:28:01

@csicserierika: like. Hú, te ezért gondolom kapsz (kaptál) itt, majd mindjárt olvasom tovább.
Egyébként sztem ő is megpróbálta Edinát a szövetségből kifelé pöckölni (ez kölcsönös törekvési kísérletezgetés, vagy tervecske) volt mindekttőjük részéről. Zsú azzal nem számolt, hogy Edina kiborul ennyire és Laci és Dani ellene fordul. Ő azt hitte, hogy Laci mellé áll, és ezzel Dani is. (Kicsit hamarabb köpte el a Lacis infót Daninak, mint kellett volna vsz. Az pedig döntőbíráskodott, holott nem kellett volna neki. Én kivi lettem volna, hogy Dani beavatkozása nélkül mivé forrja ki magát a történet.)

Szigmund Frajd 2015.01.13. 12:28:07

Kösz a posztot, Sixx, többet hoztál ki ebből az öfiből, mint amennyi érték volt benne! :)
Viszont azt mondja meg nekem valaki, hogy most, hogy Maci kiesett, mi lesz a vágókép az öfikben? :S Az üres kanapé, Maci alaku gödörrel a közepén??

Viccet félretéve, remélem Maci hamar jobban lesz, és nem tattikából lett epegörcse, mert viccnek ez kicsit durva volna.

Csak ügyesen! 2015.01.13. 12:28:57

@dare: Az én ezt már elengedtem továbbra is Zsu akarlakja és a tipitapi után volt, nem előtte.

Rémület 2015.01.13. 12:29:05

Mondjuk, sixx elég jó tinilány lett, így, nagykorára.

Rémület 2015.01.13. 12:33:10

@másodpéldány: Attól még Zsu nem biztos, hogy Robint választaná, de Dani fejében megfordulhat ez az opció is.

csicserierika 2015.01.13. 12:33:56

@Krétagarbó: ááá.. nem kaptam, ez most a nappali műszak :)
Igen, Zsú azt hitte, h ellenállhatatlan, de min. jobb nő Edinától, és ezzel már le is sajnálta, és meg is bontotta a szövetséget. Nem jött be.

SocialWorker 2015.01.13. 12:34:22

@Csak ügyesen!: ja, tényleg! el is felejtettem, hogy mennyire erős érv egy 24 éves férfinél a kapuzárási pánik... :D

dare 2015.01.13. 12:35:10

@Csak ügyesen!: Bejött neki a Laci és szerette volna megkapni de még így is lojális volt ehhez a 2 hülyéhez.
Az lett volna a legjobb döntés a részéről ha félrehívja Lacit, őszintén beszél az érzéseiről a botrány után és akkor biztos lehetsz benne hogy nem Edina mellett lenne most Laci gyerek.
De látta hogy mennyire kell Edinának a Laci inkább hagyta az egészet fenébe, csak így meg ő lett az álnok kígyó.

csicserierika 2015.01.13. 12:36:51

@másodpéldány: miután Laci kihallgatta, h Dóri kutyázza a fürdőben.
Ráadásul Laci nem tudhatta, h ingyé' soha.

Krétagarbó 2015.01.13. 12:39:36

@csicserierika: Ja, én nem várom el. Sem férfiként sem nőként nem érdemel senki ilyen hangnemet sztem. Még akkor sem, ha előtte is ilyet használt. Ezt akartam mondani.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 12:40:58

@dare: Laci a hátad mögött nem egy életbiztosítás. :D

Krétagarbó 2015.01.13. 12:45:11

@lukacstoncsi: Jó hogy hozod Vikit. Tavaly sokan - eygébként jogosan - jelezték, hogy mennyit kutyázzák Vikit a kinézetéért, bár mondjuk az a +2x kg gáz volt, amiról tehetett, de ez most csak egy mellékszál.
Azért kivi lennék, ha Edina kicsit csinosabb lenne külsőleg, most milyen lenne a megítélése, a szerelmi háromszög ügyben, a Laci féle kapcsiban, és úgy összességében. Ez most csak úgy eszembe jutott...

dare 2015.01.13. 12:45:46

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Ezt már tudja Edina is, de ő ezt élvezi:-)

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 12:47:14

@dare: Megmondta, hogy durván szereti. :)

Krétagarbó 2015.01.13. 12:47:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem láttad a ballagási képét? :-O Én elhiszem neki, hogy még mindig nem tudja elhinni, hogy ő már egy jó nő lett...:))

dare 2015.01.13. 12:48:52

@Krétagarbó: Ha csinosabb lenne talán nem lenne ennyire irigy Zsu-ra, nekem semmi bajom nincs a kinézetével a viselkedésével viszont anál több :-)

csiri bá 2015.01.13. 12:52:18

@Idegbeteg Szőke IstenNő: mondtam, hogy lesz majd itt még bdsm is, ha a helyzet úgy kívánja. .DD

Krétagarbó 2015.01.13. 12:52:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a cinkosság mindig feltételez társat is. Kivel kacsintasz össze különben? :)

dare 2015.01.13. 12:52:54

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Jó de ennyire durván, hogy utána úgy jön ki a nyugiból mint akit egy egész bennszülött törzs megungabungázott.

ruzs54 2015.01.13. 12:53:54

@Idegbeteg Szőke IstenNő: apropó pipi, lehet hogy az ivararány miatt kerül be 1 medve helyett 4 csirke? ... mosolygok

Krétagarbó 2015.01.13. 12:54:42

@csicserierika: néha én is ezt érzem. Amúltkor már szépen karolták egymást Zsúval az ágyban, talán vmi buli után. De sztem mindegy is kivel, vhogy jobban el tudom képzelni nővel PVC-t, mint faszival.

Conchobar 2015.01.13. 12:57:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Ha elejtette a zsákmányt, nem kell felülkerekednie. Hiszen már az övé" - Tudod, a nőkbe nem egyetlen férfi van belekódolva, hanem az összes. Ne tévesszen meg az, hogy rengeteg nő van, aki férjhez menve, (két, vagy több) gyerek után már elhagyja magát, ellomposodik és elhízik

Baresz83 2015.01.13. 12:57:55

Lehet, hogy már volt ez téma, akkor bocs:
Az orvosi titoktartásba egyébként belefér, hogy az rtlt minden további nélkül tájékoztatják Maci állapotáról? Meg persze nyilván nem is volt reggeli vizit, stb., és Maci egyből Bencétől tudja meg "fésztufész", hogy még hetekig bent kell lennie. Közben meg még mindig az edzőcipője van az ágya mellett, sehol egy köntös vagy papucs. Gondolom, a családja már volt nála... Annyira "steril" volt ez az egész...
Mindemellett ez nyilván nem Maci hibája, remélem, hogy ő hamarosan jobban lesz!

beacska 2015.01.13. 12:58:05

@csicserierika: a csatornának nem ez a célja. HA Maci akarta volna, biztos segítenek neki. HA kért be volna vmit....fannika is azt hiszem speckó kenyeret kért, és kapott....Iza is foltmentes sonkát...csak hát Maci nem tett semmit...ez az ő játéka volt. nem Fogyi Tábort hirdettek

ruzs54 2015.01.13. 12:58:34

@SocialWorker: sok vígjáték volt már arról, hogy vki beparázik az esküvő előtt és menekül, vagy mert nem akar komoly kapcsit. nem gondolod ? egy könnyü numera ok. hallgassam a nyavajgásod nem ok.sokan igy gondolják pölö laci is igy értette a kapuzárást.

ruzs54 2015.01.13. 12:59:49

@ruzs54: ugyan az a bugyi marad örökre ....lalalala

Csak ügyesen! 2015.01.13. 13:00:20

@dare: Én mindig is ezt mondtam, mármint, h Zsu az igazi hibát azzal követte el, h Lacit igyekezett lepattintani a 2 szövetséges ellenében, ahelyett h Lacit próbálta volna maga mellé állítani, főként, h Laci egyértelműen a tudomására adta, h ő ebben benne lenne. Ehelyett inkább puncsolt Edinának és Daninak, míg Lacit beáldozta, h megmaradjon a szövetség. Ebből mondjuk nekem az jött le, h annyira azért mégse volt fontos neki a srác, ami lehet h nem igaz, csak egyszerűen hülyén kommunikálta le az egészet, és azt próbálta volna elérni, h mindkettő megmaradjon, de Laci is azt a következtetést vonta le, h Zsu csak szórakozott vele és innentől kezdve Edina és Dani feljogosítva érezték magukat arra, h a féltékenységi rohamukat bajtársi csalódottságként adják elő.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 13:00:46

@csiri bá: Legalább is már feszegetik a határokat. :D
@dare: A legszebb az egészben ahogy közhírré tette az egész akciót. Nem kicsit beteg a csaj.

beacska 2015.01.13. 13:01:01

@dare: én meg azt vettem észre, h akinek Edina tetszik, annak az is tetszik, amit csinál. Az egyik azt mondja, h undorítóan acsarkodik, a másik meg azt, h milyen jól játszik, hisz képernyőn van. De ez fordítva is igaz: sokan azt mondják, h Zsu milyen gusztustalan banya, mások meg nem értik, mert nem látnak semmit, ami kiverné náluk a biztosítékot....más más a szemszög és a küszöb

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 13:01:26

@Krétagarbó: "Kivel kacsintasz össze különben? "

Jaaj, hát ez az :D :D
álmomban két macska voltam, és egymással játszottam.

Conchobar 2015.01.13. 13:03:58

@Krétagarbó: "Azért kivi lennék, ha Edina kicsit csinosabb lenne külsőleg, most milyen lenne a megítélése" - Már több mint egy hónapja látjuk, már hozzászoktunk a látványához, a külsejéhez, már nem a külseje az, ami számít. Fanni dettó (ha élőben kontaktusba kerülnénk vele, akkor az új helyzetet teremtene, és akkor az új helyzet elején szintén nyomna a latba a külsejük. Fanni esetében pozitív, Edina esetében negatív irányban)

hannamontanna 2015.01.13. 13:04:39

@Baresz83: Jajjaj! Remélem nem Maci újabb csínytevése, mint az álomkór? .....Vicceltem. :-)))

SocialWorker 2015.01.13. 13:06:40

@Idegbeteg Szőke IstenNő: lássuk be, a belépője sem volt túl pozitív, lehet, hogy én sem bratyiztam volna le vele.

Krétagarbó 2015.01.13. 13:09:36

@dare: miért? hiszen ez már Dávidnak az első nap estéjén sikerült. Na jó, csak a hegyét engedte bedugni.
Zsú nem szűzmária, sztem ettől a szereptól még ő is ódzkodna...:)

dare 2015.01.13. 13:11:16

@Csak ügyesen!: Egy kialakuló románc volt csak, és a látottak alapján mondhatjuk csak hogy jobb lett volna ha Lacival beszél mert ő se gondolta hogy így ki fogják forgatni.
A szövetséget választotta és ez lett a veszte( utólag már másképp csinálná) mert kitúrták a cinkostársak.
Ha nem sajnálja meg Edinát nem hiszem hogy Lacit dobta volna.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 13:12:07

@beacska: "Zsu milyen gusztustalan banya, mások meg nem értik, mert nem látnak semmit"
Talán ezért?
5'04"
rtl.hu/rtl2/valovilag/dani-a-sirasig-provokalta-zsuzsat

Krétagarbó 2015.01.13. 13:12:56

@csicserierika: Sztem is lehetett volna Maci fogyásával egy külön sóóót a sóóóban kreálni. De hát nem minket fizetnek a krejatív ötletekért ugye. (Azt láttam, hogy már írták, hogy Sóherék tv2, de mindegy, lehetett volna mást. annyi a fogyiguru manapság úgyis.)

Conchobar 2015.01.13. 13:14:14

@Csak ügyesen!: "Ehelyett inkább puncsolt Edinának és Daninak, míg Lacit beáldozta, h megmaradjon a szövetség" - Nemcsak Laci, hanem Zsuzsa is ellentmondásosan cselekedett, vélhetően ő is mást gondolt másnapra. Zsuzsa, miután Dani nem állt mellé a Macis-bögrés vitában, a dohányzóhelyen közölte Danival, hogy onnantól kezdve egyedül van (valahogy efölött mindenki elsiklik), és akkor ment rá Lacira. Laci az Akarlak!-os estén még sallangmentesen lepattintotta Zsuzsát, másnap meg már nyúlkált a takaró alatt. Zsuzsa meg, mintha mi sem történt volna ismét összeült Danival és akkor árulta el neki Laci újkeletű próbálkozását. Ha azt feltételezzük, hogy Zsuzsa célja csak annyi volt, hogy Edinának odabasszon egy nagyot, hogy Edinának fájjon a dolog, akkor a célnak az is megfelel, ha elmondja Laci próbálkozását (nemcsak az, hogy elcsábítja)

SocialWorker 2015.01.13. 13:15:10

@ruzs54: értem én, hogy ő mire akarta használni (az egyébként teljesen nem odaillő módon) a kifejezést, de attól még bődületes baromságokat beszél :))) olyan szép pár lettek volna Zsuzsával, semmi mást nem kellett volna mutatni, csak ahogy ezek ketten kommunikálnak és 40 percig feküdtünk volna a röhögéstől :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 13:15:37

@Krétagarbó:"... Én elhiszem neki, hogy még mindig nem tudja elhinni, ..."

Ha hazudnak nekem, mindig zsibbad a könyököm. És nála zsibbad. Csak innen gondolom :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 13:17:13

@Conchobar: "...Fanni esetében pozitív, Edina esetében negatív irányban)..."

Gondolom, úgy értetted, hogy nálad...

Krétagarbó 2015.01.13. 13:17:26

@csicserierika: főleg, ha Laci adott is volna vmit cserébe. Hisz tudjuk, Zsú csókját ki kell ám érdemelni. Biztos ő a Csipkerózsika. Vagy a Hófehérke. (erről most eszembe jutott egy poén, de nem írom le, mert csak.)

dare 2015.01.13. 13:18:31

@Krétagarbó: Látta azt valaki?
Azért mert 2 ekkora selejt csajozógép azzal volt elfoglalva a műsor elején hogy ki tud nagyobbat mondani( maci megdugta volna Fannit, persze) és szerintem még életükben nem láttak puncit csak születésükkor azért egy kicsit nehéz egy ilyen embernek hinni.
Senki nem mondja hogy Zsu szűzmária, csak ne lássunk már mindent bele a viselkedésébe.

SocialWorker 2015.01.13. 13:20:23

@Krétagarbó: jaja, szerintem is baromi jó húzás lett volna, mert egyrészt az rtl milyen jó fej, hogy segít lefogyni a lefogyni vágyónak, másrészt az rtl milyen jó fej, hogy ezzel lehetőséget ad Macinak arra, hogy ne csak soványabb, de egészségesebb is legyen, harmadrészt az rtl milyen jó fej, mert (mondjuk) kéthetente egyszer beküldi a Béres Alexandrát (vagy tökmindegy kit), hogy személyesen is ellenőrizze hogyan halad Mackótesó. Medve is nyert volna vele, az rtl is nyert volna vele és mi is nyertünk volna vele, mert legalább lett volna valami izgalmas Maciban. Arról nem is beszélve, hogy lehetett volna szajkózni, hogy "ezúttal olyan dolog történik, amire még nem volt példa a VV-k történetében", tehát reklámnak sem lett volna utolsó. no mindegy, tényleg kár, hogy nem minket fizetnek ezért :P

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 13:21:45

@SocialWorker: Igaz. Szerencsére a többieké az volt, így minden jogos. Zsú hibázott a villában, ezért 60 napi basztatásra ítéltetik. És még csak nem is vicces közben. Megérdemelte! A rohadék műsorvezető! (Most mélázz el egy pillanatra, hogy irónia vagy szarkazmus volt e a célom.)

csicserierika 2015.01.13. 13:23:04

@Krétagarbó: igazad van, de a bentiek mindig kiélezik a nőkre. Pedig egyformák ilyen szempontból.

Csak ügyesen! 2015.01.13. 13:24:46

@dare: hát, utólag mindig okos az ember :) totál más lett vna a dolgok fekvése, mert ha Zsu felvállalja Lacit, az pedig melléáll, Edina kénytelen lett vna "elengedni" Lacit, hiszen az addig a pontig még semmit sem ígért Edinának, Daninak meg nem lett volna ürügye arra h kitegye a Zsut a bt-ből (mert akkor tényleg csak azt mondhatta vna h azért mert krva féltékeny vagyok, azt meg nem tette volna).

Persze, átmeneti status quo lett vna, mert Edina előbb-utobb kibukott vna, de mind a négyen sokkal jobb megítéléssel jöttek vna ki a sztoriból.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.13. 13:24:47

ettől függetlenül lesz kiválasztás a héten és kikerül valaki?

csicserierika 2015.01.13. 13:24:53

@Krétagarbó: nekem a már fentebb beírt vicc jutott eszembe akkor is.
A futok még egy kört , a tyúk és kakas eseTTye :)

SocialWorker 2015.01.13. 13:26:52

@Idegbeteg Szőke IstenNő: jaaaaj. te engem nagyon félreértesz ám. :) szerintem sem érdemli azt amit művelnek vele, egy szóval nem is mondtam ilyet sehol. sőt, úgy gondolom, hogy rohadt gáz, ahogyan a laciedinadani hármas (vagy ahogy a vévékben mondani szokás "triumvirátus" - csodálom, hogy ez eddig még nem hangzott el :D )a "ki tudja jobban kikészíteni" játékot játsszák. én csakis annyit mondtam, hogy szerintem Fanni ellenszenve -vagy nevezzük utálatnak- nem azért alakult ki, mert jobb külsejűnek véli magánál. de én ennyit is írtam végig, minden hozzászólásomban, amit hozzád intéztem, nem értem a "hangnemedet". de tényleg.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 13:27:30

@doggfather: Kiválasztás már volt. Holnap kihívás lesz.

csicserierika 2015.01.13. 13:28:37

@Krétagarbó: ó hát fitnessguruból biztos van egy kazalnyi , bármelyik jó lett volna, csak valaki kellett volna Maci mellé aki bikacsökkel noszogatja. (képletesen )

dare 2015.01.13. 13:29:20

@Csak ügyesen!: Ez az idegbeteg acsarkodás nem lett volna, de persze mi is csak utólag vagyunk okosak, igazad van :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 13:29:48

@Conchobar: " Tudod, a nőkbe nem egyetlen férfi van belekódolva, hanem az összes. Ne tévesszen meg az, hogy rengeteg nő van, aki férjhez menve, (két, vagy több) gyerek után már elhagyja magát, ellomposodik és elhízik"

Na, most van az, hogy felattam. Úllátom, nis elég vevő kapacitás.

Conchobar 2015.01.13. 13:30:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Gondolom, úgy értetted, hogy nálad.." - Nem. A férfiak kifejezetten nyitottabbak a jó küllemű nőkre (a nők is, ha nem érzik riválisuknak). Persze lehetséges, hogy te egy kivétel vagy, te a csúf nőkhöz érzel vonzódást

Conchobar 2015.01.13. 13:31:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Na, most van az, hogy felattam" - Fiatal! El se kellett volna kezdened

SocialWorker 2015.01.13. 13:31:56

@Conchobar: szerintem arra gondolt, hogy igencsak szubjektív és egyénenként változó lehet, hogy kit tekintünk jó külsejűnek. no meg ízlés kérdése is.

Rémület 2015.01.13. 13:32:34

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Remélem, hogy lesz kihívás és nem találják ki, hogy a sok tragédiára tekintettel sztornó a kiválasztás, egy hét múlva újrajátszás.

hannamontanna 2015.01.13. 13:32:52

Én Zsu helyében Danit vinném. Ha kiesnék is jó, mert nem kell tovább hallgatnom őket, ha meg visszamennék, akkor így jártak... :-))))

csicserierika 2015.01.13. 13:33:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én csak egy hsz-ra reagáltam. Úgyhogy javítok. Tőlem hempereghet, csak nem nézek oda. Így jobb ? :)

Conchobar 2015.01.13. 13:34:17

@SocialWorker: "'ki tudja jobban kikészíteni' játékot játsszák" - Nem azt játszák, de attól te még láthatod annak (amennyiben Zsuzsa szempontjai szerint szemléled a dolgot)

Krétagarbó 2015.01.13. 13:34:22

@csicserierika: nana, ahogy Laci is mondta, ez nem egy barátok közt. (népnevelésre írtam, csak nagyon le vok maradva:)

csicserierika 2015.01.13. 13:35:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez még jobb, mert újabb műsort lehet építeni rá mint Alekoszra :) Már alig várom, h lopják az ötletet.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 13:36:14

@SocialWorker: Úgy látszik, fáradt vagyok az értelmezéshez.
Egyébként láttam rájuk egy elnevezést: Csicska Trió.
Talán nem úgy alakult ki, de a mai napig féltékeny rá, és nem a "belépője" miatt. Teljesen alaptalanul, hiszen Dennis szerintem Zsúnál nem pálya.
A kikészítős játék is jobb lenne, ha tényleg valamiféle szöget a zsákból bújtatós lenne, vagy taktikai, de nem az. Sima acsarkodó gyűlölködés egy pitiáner ügyből.

csicserierika 2015.01.13. 13:36:32

@Krétagarbó: akkor láthattad, h én is hümmögtem egy kicsit hozzá :D

csicserierika 2015.01.13. 13:39:21

@dare: én azt látom, h elveszem ami kell.

dare 2015.01.13. 13:39:42

@beacska: Jogos, én is így látom, csak nem értem ha valaki megváltozik még akkor is foggal-körömmel ragaszkodnak hozzá és megmagyarázzák hogy az nm úgy van ám.
Ha beigazolódna pl hogy Zsu egy számító ribanc, nem tudnám tovább védeni, igazuk volt az embereknek, jól látták, én biztos nem ragaszkodnék hozzá.
De amíg nem bizonyosodott be miért ne védhetném meg?

SocialWorker 2015.01.13. 13:40:28

@Conchobar: figyelj, nem szó szerint kell érteni, de szerintem igencsak rá van pörögve mind a három arra, hogy kicsinálja azt a nőt. nyilván attól függ, hogy honnan szemlélem a dolgokat, de én úgy gondolom, hogy Zsuzsa ugyan hibázott, bizonyos szempontból megérdemelte egy részét annak, amit kapott. Laci viszont legalább annyira hibás, ami annyira azért nem érdekel senkit. Laci, Dani és Edina pedig túlzásba viszik a büntijét. én így látom.

csicserierika 2015.01.13. 13:40:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: vitatkozni akartál he ? Nem fogunk, béketábornapot tartunk :)

Conchobar 2015.01.13. 13:40:56

@SocialWorker: "szerintem arra gondolt, hogy igencsak szubjektív és egyénenként változó lehet, hogy kit tekintünk jó külsejűnek" - Nem annyira szubjektív az. Vigyázz, itt nem arról van szó, hogy két jó küllemű nő közül melyik a szebb, hanem arról, hogy válasszuk szét a szépet és a csúnyát, a feketét és a fehéret (a kettő közötti átmenet hovatartozását illetően ugyan lesz gondunk, de a többit be fogjuk tudni sorolni. Edinát például komolyan nem fogja senki a szép nők közé sorolni)

Krétagarbó 2015.01.13. 13:41:38

@hannamontanna: Nem tudom, nekem ez Laci döntése volt inkább, mintsem másé. Ez a "nem jött össze neki" így nem igaz. Laci meghátrált, ezzel ott "hagyta" ebek harmincadján Zsút, amikor azt látta, hogy az egyre kerekedő botrányban Zsú Lacira akarja kenni 100%-ban a csábítás ódiumát. Laci ettől beijedt, mert úgy mérlegelhetett, hogy nagyobbat bukna a játékban, ha Zsúval együtt maradna és ketten elszigetelődnének, mintsem hogy kiugrik a Zsúval kezdődő etyempetyemből és Danival és Edinával bekkeli ki inkább a játékidő végéig (?).

Itt én azt láttam, hogy volt két "tilosban járó" (ezen lehet nekünk vitatkozni, olyan szempontból nekem mégsem éri meg a vitát, hogy ők bent ezt maguk is így érzik, értékelik), akik, mikor rajta kapják őket, egymásra mutogatnak. És megint a nő húzta a rövidebbet, ahogy az amúgy a való életben is lenni szokott...

SocialWorker 2015.01.13. 13:42:10

@Idegbeteg Szőke IstenNő: így van! na, így ötven komment után sikerült dűlőre jutnunk, és rájönni, hogy igazából nem beszélünk mi annyira mást :D

dare 2015.01.13. 13:42:16

@csicserierika: Ha elvette volna akkor most nem turbékolna együtt a gerlepár.

nnnnnnnn 2015.01.13. 13:42:36

húdekemény. na most látja a nép milyen mikor valaki 190 kilóval éli az életét.

Bujumburi 2015.01.13. 13:43:19

@Baresz83: Szerintem kérték a beleegyezését, ő meg miért ne adta volna meg. Máshogy nem működhetett a dolog.

Krétagarbó 2015.01.13. 13:43:52

@csicserierika: pont így, csak én most hosszabban is kifejtettem. Én vagyok az utózönge. (közben dolgozom és szüneteket tartva haladok a blogban is:)))

másodpéldány 2015.01.13. 13:44:34

@csicserierika:

el tudnád fogadni, hogy ő nem akar semmiképpen a villában szexelni? miért nem tudod tőle elfogadni? miért kellenének extra érvek bárki máshoz képest, hogy nem akar a villában szexelni...

nem tetszik, hogyha valaki lekázza, akkor ez automatikusan el is van fogadva, és úgy van tekintve a testére mint köztulajdonra, amit bárki igénybe vehet... csak azért mert előtte le-kázták...

rémes nah, mindig a nők lesznek a hibásak, a bűnösök,

a stricik meg kollaborálnak a stricikkel - a kliensek, azok meg rendben vannak, csak a nőt kell bántani, akit áruba dobtak...

nem ismerjük Dóri múltját, de teljesen mindegy a múltja, mert most itt van a házban, és azt kell néznünk, amilyen itt, egy érzékeny, kedves, toleráns, belátó szolidáris csaj, egy klassz ember, akinek lehetne problémái magával, erre utal a mindenféle implantátuma... de közben meg igazán jó ember...

ezekkel a gusztustalan jelzőkkel békén lehet hagyni, ítéljük meg annak alapján ahogy most a házban megmutatkozik

ennek alapján a fúriózó, féltékeny, birtoklásvágyba fulladt "érintetlen" edina ezerszer rémesebb...

csicserierika 2015.01.13. 13:45:21

@dare: kint meg is lett volna, a harmadik fél meg sem tudta volna, csak a fránya kamerák.
Annyira nem szaglott, h bevállalja kamerák előtt.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 13:45:44

@dare: Mert beleszerettek abba a képbe, amit Edina az elején sugallni próbált. Most várják, hogy visszaváltozzon. A kommentek nem arról szólnak, hogy hozza a valódi énjét, hanem "kivetkőzött magából". Védik és várják, hogy minden jóra forduljon.

SocialWorker 2015.01.13. 13:46:41

@Conchobar: ebben igazad van, de azért ez sem ilyen egyszerű. mert amíg én (mondok egy példát) kifejezetten csúnyának találom Cameron Diazt, addig más pedig gyönyörűnek tartja. szóval én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy legyen olyan, aki azt mondja, hogy Edina márpedig szép.

csicserierika 2015.01.13. 13:47:29

@Krétagarbó: olvastam, már készítettem a lájkomat :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 13:48:01

@csicserierika: Má egy gyórájja feltartott kézzel gyövök :( Letehetem?

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 13:48:48

@SocialWorker: 50 komment volt? Baszkikuli, tényleg innom kéne egy kávét. :)

másodpéldány 2015.01.13. 13:49:04

@Krétagarbó:

igazad van, de mégis az a helyzet, hogy alapból laci és Zslé jobban illenek egymáshoz,

viszont a tegnap éjszakaiból rájöttem miért bukott lacira túl azon, hogy egy elfuserált che guevarra szépefiú, pont azért mert bántalmazó,

az éjszakai onlányban elmondja zsé dórinak, hogy az apja ostorral ütütte őt, és sokat tlérdepeltették kukoricán, szóval kemény büntető, bántalmazó apja volt... ezért is jöhet be neki egy ilyen bántalmazó férfi mint laci, szóval örülnünk kell, hogy nem jöttek össze

de úgy alapból ránézésre nekik kellett volna összejönni, viszont egyetértek az elemzéseddel, hogy miért még se ők jöttek össze...

laci gyáván, számításból nem akart egy kiközösítettel lenni, inkább egy (akkor még) elfogadott édibédi edinával...

Krétagarbó 2015.01.13. 13:49:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

"Nem Kiskunnak adnám az 51 %-ot, hanem az övé. Meg is mondta: A kinti életben is van olyan, hogy a cég alapító tulajdonost KITÚRJÁK a tulajdonából."

Én meg nem, még akkor sem, ha maga Kiskun is úgy gondolja magáról. Nekem valszeg másik szemüvegem van, másképp látom ezt a történetet. Ennyi.

Conchobar 2015.01.13. 13:49:44

@SocialWorker: "Laci, Dani és Edina pedig túlzásba viszik a büntijét. én így látom" - Akkor rosszul látod. Nagyon rosszul. Zsuzsa semmiféle büntetésnek nincs kitéve (sőt, Zsuzsa volt az, aki büntetéseket szabott ki a szavannás héten) Laci, Dani és Edina részéről. Laci, Dani, Edina, valamint Zsuzsa egyszerűen csak az álláspontjukat ismételgetik mindahányszor

SocialWorker 2015.01.13. 13:49:49

@Idegbeteg Szőke IstenNő: na jó, kicsit túloztam a drámai hatás kedvéért :P

csicserierika 2015.01.13. 13:50:27

@másodpéldány: én csak egy jelzőt használtam, azt is csak kikövetkeztettem a link alapján, de kíváncsian fogom kísérni VV utáni ténykedését.

csicserierika 2015.01.13. 13:51:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja, most már le, nem láttam a fehér zászlót :)

Conchobar 2015.01.13. 13:51:53

@SocialWorker: "kifejezetten csúnyának találom Cameron Diazt, addig más pedig gyönyörűnek tartja. szóval én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy legyen olyan, aki azt mondja, hogy Edina márpedig szép" - Mi ez a fasság? Te tán Cameron Diaz hasonmásának látod Edinát?

hannamontanna 2015.01.13. 13:52:05

:-)))))))))))))) Muszáj nevetnem, de már nem merem megszólítani Conchobar-t....... :-DDDD Mindenki mindent rosszul lát. Na. Értsétek már meg.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 13:52:37

@SocialWorker: Bejött.
De tényleg lépek egy kicsit. További kellemes megnemértettséget. :)

SocialWorker 2015.01.13. 13:53:29

@Conchobar: oké, ismét rádöbbentettél, hogy veled nem érdemes eszmét cserélni :) tipikus esete vagy a "van az én véleményem meg van a rossz"-nak. akármit látok, én mindent rosszul látok, te meg nyilván jól. ennek meg így semmi értelme.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.13. 13:54:27

@hannamontanna: Hsz. 13:49:44 Erre gondoltál? :D
Azon én is hangosan kacagtam.

dare 2015.01.13. 13:55:57

@csicserierika: Egy kicsit sok a volna( mi lett volna ha esete), ekkora erővel bárkiről feltételezhetek bármit?

hannamontanna 2015.01.13. 13:56:13

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Főleg. De inkább mindegyikre. Ez nemhogy nem az a műsor, de nem is az az adó.... :-))))))

Rémület 2015.01.13. 13:58:08

Normális esetben a hímet elnyert nőstény vagy leszarja a vesztes nőstényt vagy magabiztosan esetleg fennsőbbségesen (két "n"?) elfogadja a jelenlétét és normálisan éldegél mellette. A vesztes nyikorog esetleg, de ő is belátja, hogy jobb a békesség. Láttam a Natgeon, hogy így van.

SocialWorker 2015.01.13. 13:58:16

@hannamontanna: fú.. lehet valamit írni anélkül, hogy belekössön?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 13:58:23

@SocialWorker:
"....ráadásul úgy féltékeny ennyire, hogy elég egyoldalú ez a "kapcsolat". én folyamatosan azt látom, hogy Laci amúgy a háta közepére nem kívánja Ádinát (pedig az valamelyik reggel is azzal nyitott, hogy rádöglött Laci hátára, s hevesen simogatta, amaz meg pont leszarta az egészet..."

Ezt az a szerencsétlen lány is látja,hogy legszívesebben rácsulázna egy turhásat Edina mellére, de inkább játsza az eszét hogy milyen jól el van Lacival, különben hülyén nézne ki a párbaj napján ha elküldené Basszájbát az anyjába :)
Legyen már vasárnap, lássam végre a cumiszájút ahogy megjátssza a nagyhalált, és nem utolsósorban Dani tekintetére lennék kíváncsi mikor meglátja Zsut a villaajtóban :)
Jajj de fognak dőlni a sakkfigurák :)

Conchobar 2015.01.13. 13:58:23

@másodpéldány: "azt kell néznünk, amilyen itt, egy érzékeny, kedves, toleráns, belátó szolidáris csaj, egy klassz ember, akinek lehetne problémái magával, erre utal a mindenféle implantátuma" - Hát ja. Dóri kedvesen és érzékenyen tud köpködni meg önmagából kivetkőzve trágárságokat üvöltözni. Meg az milyen kedves volt, mikor azt hörögte, hogy 'teee kik ezek máááár'. Meg amikor Edinának próbál keresztbetenni, annak az Edinának aki nem bántotta őt se szóban, se tettel (sárga kendő, Lacival a munkahét elején, Maci kancellárnak javaslatot büntetésre Edinának jutalmazás helyett)

Krétagarbó 2015.01.13. 13:58:39

@beacska: "más más a szemszög és a küszöb"

ezzel meg most én értek egyet:)

SocialWorker 2015.01.13. 14:00:23

@Conchobar: ó, anyám. direkt nem akarod te ezt érteni. nem, nem látom Cameron Diaz hasonmásnak, csak egy példával szemléltettem, hogy ami nekem csúnya (ahogyan Edina is egyébként) az másnak lehet szép. van akiről én gondolom, hogy szép, más szerint meg bűnronda. ennyit akartam ezzel mondani.

Krétagarbó 2015.01.13. 14:00:57

@dare: aha. csak az van amit a fizikai (hehehe) szemeiddel látsz.

hannamontanna 2015.01.13. 14:01:14

@SocialWorker: Én már tudom mi van. Rokona Edinkának. Vagy ismerőse. Vagy megígérte neki, hogy felez vele ha nyer.... :-)))))

nnnnnnnn 2015.01.13. 14:01:58

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "
Ezt az a szerencsétlen lány is látja,hogy legszívesebben rácsulázna egy turhásat Edina mellére, de inkább játsza az eszét hogy milyen jól el van Lacival, különben hülyén nézne ki a párbaj napján ha elküldené Basszájbát az anyjába :)"

milyen fennkölt irodalmi stílusú kommentjeid vannak.

Conchobar 2015.01.13. 14:02:38

@Rémület: "Láttam a Natgeon, hogy így van" - Nézzél egy kis Mónikasót is, abban meg megláthatod a másik szélsőséget. Végezetül nézzél szét nyitott szemmel a saját környezetedben is. Hátha meglátod az edinákat, ádámokat, denniseket, fannikat, lacikat és zsuzsákat

edics 2015.01.13. 14:02:51

Edinának sötét a bőre sötét a haja bajuszos is... Talán valamivel világosabb hajjal és bajusz nélkül nem lenne egy aszott boszi kinézete. Bocs az Edina fanoktól :)

SocialWorker 2015.01.13. 14:03:07

@hannamontanna: akkor nem értem miért próbálja nekem épp azt megmagyarázni, hogy Edinát SENKI, érted, SENKI ezen a kurva bolygón nem láthatja szépnek :D

Bujumburi 2015.01.13. 14:03:09

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Minden agyfasz ellenére nekem valahol azért tetszik ez az elszántság, amivel ő hozzááll az élethez, a való világhoz. ;) Egyszerűen és állhatatosan helyrerak mindenkit. Minden nap jön, teszi a dolgát, téríti a rosszul gondolkodókat.Nem adja föl, hisz benne. Egyik nap nem járt itt és olyan volt, mintha mindenki aggódott volna érte. :D

Szigmund Frajd 2015.01.13. 14:03:46

@Idegbeteg Szőke IstenNő: "A kikészítős játék is jobb lenne, ha tényleg valamiféle szöget a zsákból bújtatós lenne, vagy taktikai, de nem az. Sima acsarkodó gyűlölködés egy pitiáner ügyből."
Alapvetően egyetértünk, habár másik tábort erősítünk.
A kikészítős játék szerintem igenis taktikai volt, ugyanis tudták, hogy műsorba kerülnek a parancsmegtagadással, meg a királynő ellehetetlenítésével. Az más kérdés, hogy Edina is és Dani is jócskán érzelemből csinálták, kifejteném:

Zsu rápróbált Lacira, Laci harapott, aztán Zsu végiggondolta, és megijedt a következményektől (nem ez az első hogy valaki a villában meggondolatlanul tett valamit). Elmondta Daninak, részben, mert Dani volt a szövetségese, részben, mert hallani akart egy véleményt, mielőtt további lépéseket tenne. Dani berágott, mert Zsu neki azt mondta, hogy nincs a villában senki, aki bejönne neki "Dávid volt az egyetlen", Dani sem jön be neki, de senkisem. Ezért Dani azt mondta, hogy muszáj ezt elmondania Edinának, ha Zsu nem mondja el. Ezért van zsigeri utálat Dani részéről, a BT elárulása csak indok volt.

Edina szintén az árulást hozta fel indokként, de ő meg látta, hogy Lacinak nem jön be külsőleg (lássuk be, Laci túl fiatal ahhoz, hogy ne a felszínes érték számítson neki), így a bulikban jól elvolt Dinkával, de amúgy meg még nem mert/nem akart hősszerelmest játszani. Ezt Edina is érezte, ezért küzdött, hogy Laci elfogadja a helyzetet, hogy nem bombanővel is érezheti jól magát. Laci erre kezdett ráébredni, és ekkor lépett közbe Black Demon, és rögtön jól összezavarta Lacit, és belerondított Edina tervébe. Ezért a zsigeri utálat Edina részéről.

Tehát mindketten, Dani és Edina is érzelemből szállt rá Zsura, Zsu inkorrekt volt, és ezt lett a casus belli, és pont az érzelmek miatt nem tudnak visszavenni, mert az érzelem nehezen meggyőzhető dolog. A hátsó motivációiktól eltekintve szerintem ügyesen éltek a játék adta lehetőségeikkel, sokat voltak képernyőn, róluk beszéltünk szinte folyamatosan.
Szerintem amúgy Zsu jelleme miatt húzódik ez ilyen sokáig ez a konfliktus, ez a "nem érdekel, ha támadnak, én mindent kibírok" típusú széllel szemben hugyozás az, ami mai napig életben tartja a konfliktust. És ez nem feltétlenül szándékos részéről, sőt szeritnem nem is az.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 14:03:56

@Krétagarbó:
Hát (most megvakartam a fejem), a tulajdonjog nem ennyire szubjektív dolog. Én így látom, te úgy látod. Kiskun tudja a legpontosabban, ezért fogalmazta meg, hogy kitúrták a tulajdonából. A Bt sose alakult volna meg Dani által, és Ádinka által sem. Ez Kiskun személyéhez kötött.

Rémület 2015.01.13. 14:04:12

@Conchobar: Dehogy megyek én emberek közé. Még a végén olyan tapasztalt leszek, mint te, az meg senkinek se lenne jó.

Conchobar 2015.01.13. 14:05:46

@SocialWorker: "egy példával szemléltettem, hogy ami nekem csúnya (ahogyan Edina is egyébként) az másnak lehet szép" - Adós maradtál a példával. Nagyon sok embert kell neked megkérdezned ahhoz, hogy végül találj olyat, aki szép nőnek látja Edinát

Conchobar 2015.01.13. 14:06:44

@Rémület: "Még a végén olyan tapasztalt leszek, mint te, az meg senkinek se lenne jó." - Ha nem egyebet mondani, akkor próbálj engem szapulni

Bujumburi 2015.01.13. 14:06:52

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: te már tudsz valamit kendőügyileg? :D

hannamontanna 2015.01.13. 14:08:32

@Bujumburi: :-DDDDDDDDDD Istenem.... Vissza kell fogjam magam a röhögésben, mert a főnököm nem venné jó néven....
@SocialWorker: Egyszer már volt itt valaki, aki nem értett jól magyarul. Nem ő az??? :-))))))

Krétagarbó 2015.01.13. 14:08:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja, és ezt még lehetett volna folytatni. lefogyott Maci barátnőt keres. Bazi nagy lefogyott Maci lagzi. Családi titkok: Maci és az asszony esete Zsúval, a gaz csábítóval. Jogi esetek: lefogyott Maci válik.
:)

SocialWorker 2015.01.13. 14:08:58

@Conchobar: ott volt a példa, amibe - annak rendje módja szerint - azonnal bele is kötöttél :)

dare 2015.01.13. 14:10:08

@Bujumburi: Úgy látom érik egy Zsu-Laci párbaj, reméljük hogy Dani annyira fél hogy leveszi azt lilát.
Ha nem veszi akkor a legtöbb esélye neki van hogy menjen, látja ő is, kíváncsi vagyok mennyire fog begyulladni és meglépi-e ezt a kendőlevételt.

Bujumburi 2015.01.13. 14:12:56

@hannamontanna: Az a legviccesebb, hogy valaki mindig belesétál a csapdájába és bizonygatásba kezd. :D (sajnos én is túl vagyok már ezen) Az újak azért, mert még nem tudják, hogy leiskolázás jön, a régiek meg azért, mert felkészültnek gondolják magukat, azt hiszik, hogy ők már ismerik, és aznap kivételesen nem fog felmenni a pumpa, ha válaszolnak neki... aztán mégis. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 14:13:32

@Bujumburi: Milyen kis ügyes-szemétke lett ez a Robin. Kilövetné B@st..bát vagy Kiskunt, Ádinkát ráuszítaná ezzel Danira. Úgy látszik, feléledt.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 14:13:58

@Bujumburi:
A legkézenfekvőbb opciót vázoltam fel.
De a legjobban annak örülnék ha Dani végre átlépné a 18. életévét és felnőttként lekapná a lilát Laciról, és Laci menne Zsuval ki a mezőre párbajozni :)

dare 2015.01.13. 14:14:21

@Krétagarbó: A lelki szemeim mindent látnak, még azt is amit nem kéne.
De akkor se szoktam becsukni őket mert ki tudja, hátha érdekes , és engem kevés dolog botránkoztat meg.:DD

Conchobar 2015.01.13. 14:14:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Kiskun tudja a legpontosabban, ezért fogalmazta meg, hogy kitúrták a tulajdonából" - Hát Zsuzsának minden szava szentírás. Igaz, hogy a Dani-Zsuzsa szövetség régebb óta funkcionált, minthogy nevet adtak neki. Ennél nagyobb gond avval van, hogy Dani és Edina is régebb óta barátok, minthogy kimondták volna a Bt megalakulását. De a legnagyobb baj avval van, hogy Zsuzsa úgy nevezi önmagát a Bt. tulajdonosának, hogy ezt soha nem egyeztette a Bt. másik két tagjával. Sem a Bt fennállása alatt, sem a felbomlása után

Csak ügyesen! 2015.01.13. 14:14:29

@Szigmund Frajd: + nagyon sok, kb. ennyi a történet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.13. 14:15:17

@Krétagarbó: :D:D király!
Ez már csak azért is jó lenne, mert akkor évekig lenne hol kommentelnünk. :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 14:15:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Ha ez így van, akkor Robin végre elkezd játszani, csak ez mentheti meg a srácot, mert még télleg lebuzizzák a villában :)

Bujumburi 2015.01.13. 14:16:32

@dare: bár a magam részéről csalódás Zsu és Dani is (főleg Dani, tőle valahogy többet vártam, mint a múlt heti kicsinyes gonoszkodás), valahogy mégis sajnálnám, ha valamelyik távozna vasárnap.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 14:16:39

@Krétagarbó: Tévecc, ott van Ádinka asztrál teste is (nem a fizikai).

Conchobar 2015.01.13. 14:17:05

@Bujumburi: "Az a legviccesebb, hogy valaki mindig belesétál a csapdájába és bizonygatásba kezd" - Hát ja. A bizonyítás az egy csapda. Ki kell kerülni azt a csapdát, máskülönben nagyon nehéz levegőbe beszélni, tücsköt-bogarat összehordani

Csak ügyesen! 2015.01.13. 14:18:29

@Krétagarbó: Csak első blikkre tűnik úgy, h a nő húzza a legrövidebbet, én már akkor mondtam, amikor a Zsu-Edina-Laci szál kezdett kibontakozni, hogy ha Laci ebbe bármilyen formában belmegy (hiába mondta el ezerszer Edinának, h nem akar tőle komolyan semmit sem), akkor ebből ő fog kijönni a legszarabbul. És ez így is lesz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 14:19:59

@Conchobar:

Má szóltam, hogy felattam veled. Meg is erősítetted, hogy előbb kellett volna. Úgyhogy bocsi, de nem óvasom már, amit írsz.

Conchobar 2015.01.13. 14:20:52

@SocialWorker: "ott volt a példa, amibe - annak rendje módja szerint - azonnal bele is kötöttél" - Ember! Az nem példa volt, hanem egy baromság. Értsd már meg: olyan embert kell hoznod, aki szép nőnek látja Edinát (márha nemcsak rizsa az, hogy példát akarsz hozni)

Montezuma13 2015.01.13. 14:21:56

@Krétagarbó: Lehetett volna valóban, de valljuk be ez a VV7 nem egy show, hanem inkább egy sóher produkció. Kevés kinti program, kevés valóban nevesnek mondható vendég. Ilyen nem is volt, mert a megjelentek még celebeknek sem voltak tekinthetők, hanem inkább celebecskéknek. Korábbi VV-ékben külön tánchét komoly szakemberek felkészítésével, boksz hét szintén profi edzőkkel. De lehetne beszélni videoklipp készítésről Kasza Tibivel és LL Juniorral, rendőr hét valódi rendőrségi szakemberekkel és sorolni lehetne még klf. tematikájú heteket. Most még azt is kétségesnek tartom, hogy iskolahét lesz vagy sem, mert egy bizonyos létszám alatt már nem érdemes megcsinálni.
A sóherságot mutatja, hogy a jakuzzit is elég ritkán használhatják. A szaunáról, pedig végképp nem tudom miért van ott, mert még egyszer sem láttam használatban.

Azt nem tudom, hogy eleve ilyen szegényházi, harmadosztályú produkciót terveztek vagy a gyenge nézettségi adatok miatt vettek vissza a költségvetési kiadásokból, de ez a VV valóban nem üti meg a korábbiak színvonalát.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy előbb befejezik vagy sem Maci kiesése miatt a VV7-et. HA igen, akkor elég gyenge nézettségi adatokat produkálhat, annak ellenére, hogy a kiadásokat láthatóan a minimálisra csökkentik.

A mai blogbejegyzésről csak annyit, hogy az Sixx részéről bravúros volt, mert szerintem a VV7 egyik legunalmasabb, legsemmitmondóbb összefoglalójáról egy remek írást tudott közreadni.

Conchobar 2015.01.13. 14:21:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Úgyhogy bocsi, de nem óvasom már, amit írsz" - Hú baszki, most nagyon odavágtál nekem

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 14:23:42

@Bujumburi: " nekem valahol azért tetszik ez az elszántság, amivel ő hozzááll az élethe..."

Hát ez az! Csak térít! Isten őrizzen a bigottaktól! Miccóná, ha téged evangelizálna? :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 14:24:18

@Bujumburi:
Már Danit én is úgy utálom mint a sz*romat,de mentségére szolgál ez a bezártság, meg hogy recskáznia kell kamerák előtt, persze hogy el megy az eszük ott bent, ezért nem sajnálom a nyertestől a lét meg a lakást.
Nem olyan könnyű ilyen stresszes környezetben végig vinni a játékot, ez nem csak arról szól hogy zabál az ember, meg piál, meg alszik, mert látjuk Maci példáját, ő pont ezt csinálta és mit ért el vele ? Semmit, a következő körben ő esett volna ki.
Szóval aki megnyeri az vagy nagy spíler, mint Attila az 5-ben (ő pengeélen táncolt) vagy piszok nagy szerencséje van, mert itt még a superképességek is benehezítik a játékot.

Krétagarbó 2015.01.13. 14:24:45

@Idegbeteg Szőke IstenNő: szeretett a nyavaja. én még mindig a fiúkat szeretem.

Szimpátia? Smafú?

Egyébként is, miért kellene bármit is görcsösen magyarázni, az életben is van olyan, hogy nem érted, hogy egy teljesen antipatikus egyénnek hogyan elhetnek barátai. De biztos van olyan is, amikor a te legjobb barétnődet vki nem csippantja, te meg nem is érted, hogy miért is?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 14:25:22

@SocialWorker: Adós maradtál a példával""

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Bujumburi 2015.01.13. 14:25:41

@Montezuma13: Tényleg, a nézettségi adatokról lehet tudni valamit? A várthoz képest hogy teljesít a műsor? A jakuzzit nem használhatják bármikor? Az valami jutalom? A szaunát meg egyszeráen én sem értem, használták már egyáltalán?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.13. 14:26:57

@dare: Megvédheted, de az. Edinát is hiába védem (vagy bárki más) akkor is túltolta az utálkozást és olyanokat tett, amit nem lett volna szabad.

xukxuk 2015.01.13. 14:27:58

@Conchobar: Amúgy nincsen kedved még lelépni? Lassan mindenki utálni fog ,mint a vv agytrösztöket,nem zavar? Tudom mit fogsz válaszolni,ha lehet kimélj meg tőle.De ha ennek ellenére mégis megteszed,kérlek szépen he használjál idéző jelet.Köszönöm szépen /by fanni/

Gia Gianea 2015.01.13. 14:28:25

Ha Zsu kiesik akkor végre vége lesz ennek a 3-as mizzériának.Alig várom..

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.13. 14:30:29

Itt nem lehet olyat csinálni mint a Facén, hogy letiltok vkit és onnantól nem látom a hozzászólásait? "Eccerűbb" lenne az életem. Ez a sok bötű...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 14:30:37

@Szigmund Frajd:" A kikészítős játék szerintem igenis taktikai volt, "

A királynős héten, igen. De amikor Ádinka a gyerekével nyírta Kiskunt (a piálás után), az is taktika volt? Amúgy pont ő beszél.

dare 2015.01.13. 14:31:10

@Bujumburi: Zsu erősebb karakter mint Dani, talán Zsu és Edina az akik mindig szerepelnek az öfikben a műsor eleje óta, Daninak ez nem mindig sikerül leszámítva ezt a 2 hetet, de erre meg azt tudom mondani a kevesebb több lett volna.
Talán ezért nem lesz még Zsu-Edina párbaj mert mindkettő erős karakter, Dani nem akkora ász hogy megnyerheti a végén, és ha most őt viszi Zsu nekem biztos nem hiányozna de szerintem másnak se a bentlakók közül(Edinának talán egy picit)

SocialWorker 2015.01.13. 14:32:55

@Conchobar: nem arra akartam példát hozni, hogy ki látja szépnek Edinát, te meg ezt értsd már meg bármily nehéz is. arra akartam példát hozni - és hoztam is -, hogy aki nekem ronda, az másnak szép. hiába, Edinát is láthatja valaki szépnek. biztos nagyon kéne kutakodni, de tuti van olyan, akinek jobban bejön, mint Fanni.(ebből indult ki az egész egyébként) Ember!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 14:32:57

@Bujumburi:" megvóóót ;)"

Meséjjé :D
Személyesen?
Naaa, monnyad, egymásközt vagyunk:D

Krétagarbó 2015.01.13. 14:32:57

@Bujumburi: Troll. Ti meg etetitek. Jó hogy jön, itt kap enni.

Bujumburi 2015.01.13. 14:33:07

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: valószínű, hogy én is elragadtatnám magamat előbb-utóbb, jogos. := Iaz, eszembe se jutna odamenni. :D De ez a banda alig szórakozik odabenn, nagy ritkán próbálják csak jól érezni magukat, amúgy meg folyton csak azzal foglalkoznak, hogy jó izmosakat gondolkodnak stratégiáról és taTTikázásról, másról se tudnak beszélni, de mivel nem engedik el magukat így semmi értelme nincs. Játszatok máááááá gyerekek... Fura hogy az elején nem kedveltem pl. Denist, mert erőltetettnek éreztem, de még mindig többet próbál játszani, mint a napkeleti bölcs Dani. Mókás volt, amikor megszólaltatták Józsit, Zsu ismerősét a belevalóban, aki közölte, hogy Zsu már csak azért is szívből játszik, mert nincs esze hozzá... aztán hozzátette, hogy ahogy a többinek se. :D

Nem Penny hajója 2015.01.13. 14:33:38

Az a hír már volt, hogy nem lesz új beköltöző? Mert nem lesz. Lilu meg szabit vett ki. Nem csodálom, elég megviseltnek tűnt már a múlt héten.

SocialWorker 2015.01.13. 14:33:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kinyír. tényleg ennyire nem lehet érteni amiről vakerálok?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 14:34:05

@Gia Gianea:

És a döntőig azt nézzük milyen fene nagy szeretet honol a villában, egymásnak virágfűzérből kötnek fejfedőt, mások csendben meditálnak egy sarokban relaxációs zenét hallgatva, a maradék pedig az udvaron edz, és az egészséget hirdeti :)
De jó is lesz az :)

lukacstoncsi 2015.01.13. 14:34:20

@Szigmund Frajd: Igen az érzelmek az egy külön műfaj.Pláne egy zárt helyen ahol semmi külő inger max ha a tévét bekapcsolják hetente vagy betéved egy kósza idegen:D Mindenki másképp él meg sok mindent nincs egy egészséges viszonyítási alap és egy idő után annyira beszűkül mindenki hogy nem mindig tud jó döntéseket hozni.és akkor még nem beszéltünk arról hogy klikkesednek az emberek.Erre csak hab a tortán ha két külön bandáből kedveli meg egymást két ember és komolyabban egymásba zúgnak(vagy azt hiszik).

Szigmund Frajd 2015.01.13. 14:34:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "amikor Ádinka a gyerekével nyírta Kiskunt (a piálás után)" Rosszul emlékszel, az Dani volt. Vagy másik esetről beszélsz, és arra én nem emlékszem. Segítenél felfrissíteni a memóriám?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.13. 14:34:40

@Szigmund Frajd: ".... de ő (Edina) meg látta, hogy Lacinak nem jön be külsőleg (lássuk be, Laci túl fiatal ahhoz, hogy ne a felszínes érték számítson neki), így a bulikban jól elvolt Dinkával, de amúgy meg még nem mert/nem akart hősszerelmest játszani...."

Engem ez az egész Iza és Krisztián villabeli (v)iszonyára emlékeztet... Izának is tetszett Krisztián, meg az ő elszánt ostroma, de jó ideig azzal volt elfoglalva, hogy jaj, mit szólnak majd kinn a barinők meg a haverok, hogy egy ilyen egyszerű, tájszáólásos parasztgyerekkel fityegek itten... Aztán látjuk, mi lett belőle.
Nem akarom azt mondani, hogy ez esetben kinn is lesz vmi folytatás, mert a fasse tudja ezeknél, de szerintem Laci igenis vonzódik Edinához (még ha nem is annyira, mint E. őhozzá).

Bujumburi 2015.01.13. 14:36:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: haha, nem, csak itt :D aztán fogtam a fejem, hogy milyen hülye vagyok.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 14:36:43

@Bujumburi:" nagy ritkán próbálják csak jól érezni magukat,"

Ezért bírtam a VV6-ban Vikit. Minden percét kiélvezte a villalétnek. És értékelte is ezt a helyzetet. Lehet vitatni a játékát, de ha másért nem, ezért megérdemelte, hogy végig bent lehetett.

Krétagarbó 2015.01.13. 14:36:48

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez azért távol áll a jogi értelemben vett tulajdonjogról. De a való életben is lehet olyan szitu, hogy azt hiszed, hogy valami a te tulajdonod, és kiderül, ,hogy mégsem...

Krétagarbó 2015.01.13. 14:37:45

@Krétagarbó: bocs, egy csomót hibázom. tulajdonjogról=tulajdonjogtól

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 14:37:55

@Bujumburi:
Belevalót nem nézem, de bánom hogy kihagytam Gyúrós Józsit, az olyan "okos volt mint a nap" :)
"Bátya,nénje....űzzük-hajtsuk" egy állat volt szegény :)
Denis az Aurélió vonalat viszi, ezért gondolom hogy ott lesz a top 3-ban.
Daninak valami csavart kell vinnie a játékába, mert Edinával lehúzzák egymást.
Laci meg végképp lehúzza a kockafiút :P

Gia Gianea 2015.01.13. 14:38:19

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Lesz ott más vihar a bilibe.Csak ezt a Lacis témát unom már veszettül.

Szigmund Frajd 2015.01.13. 14:38:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "de szerintem Laci igenis vonzódik Edinához" teljes mértékben egyetértünk, ezt már hetek óta tudom, igazából Lacinak tartott sok ideig, hogy leessen neki. :D
Amúgy nem tetszik, ahogy papuccsá változott, mármint a megnyilvánulásaiban. Pl. "Én nem akarnék király lenni, én már a struccé vagyok." Ezmiezmár... :D

lukacstoncsi 2015.01.13. 14:39:08

@Bujumburi: Józsinak hogy Viki hogy beszólt amikor bejött hogy aszongya:
- Érettségid van?
- Nincs.
- De a 8 általános megvan azért?:)))))))
De kikelt magából a gyerek.

Józsi nem sok vizet zavart max a drámázása hogy kétszer ki akart menni azt másodjára sikerült is:D

dare 2015.01.13. 14:39:26

@Majom1Parádé: Jó, még ha 2-szer leírod akkor elhiszem hogy az.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 14:41:49

@Szigmund Frajd:

Amikor Ádinka kiabált vele - folyamatosan nyomta a sódert, ahogy szokta (péklapát )-, akkor azt vágta a fejéhez, hogy mit fog szólni a gyereke, hogy a részeg anyját látja majd a tv-ben.
Persze Kiskun nem bír egy kocsist túl káromkodni, meg nem is schlagfertig, hogy azt mondta volna, hogy amit a szüleid az aktusokhoz. Szvl vhogy így.

lukacstoncsi 2015.01.13. 14:42:21

@Szigmund Frajd: úgy látom minden bennti kapcsolatban amikor két ember egymásra kattan nem sok minden érdekli őket.hányszor volt konfliktus hogy "nincs ideje" az addig jó haverra/barátnőre.Ekkor jönnek azzal hogy " le se szarsz mert vele mész kondizni, meg kettesben mentek a wc-re" és hasonló gyöngyszemek:D

Krétagarbó 2015.01.13. 14:42:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: irónia lett volna (de nincs irónia emotikon), de majd máskor teszek egy kérdőjelet, úgy a tuti:)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 14:42:21

@lukacstoncsi:
Én az RTL helyében a lúzer brigádból csinálnék egy új VV8-at, összeválogatnám a selejteket a vv sorozatból aki vállalja kipróbálhatja magát.
A top vv-sekből nehéz lenne, Olivér,Iza,Aurélió,Attila....milyen lenne már az :O

dare 2015.01.13. 14:43:36

@lukacstoncsi: Józsi volt az igazi király( még meg is koronázták) a VV-k történetében, úgyhogy senki egy rossz szót se a harcsaraboltatóra:DDD

Krétagarbó 2015.01.13. 14:43:41

@Csak ügyesen!: persze, ebben a játékban most hosszútávon neked van igazad. Én csak az adott szerelmi háromszög kimenetelére gondoltam, értettem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.13. 14:44:20

@dare: Nem kell elhinned. :-)
//Ahogy a gyerek az iskolában: Á, ez hülyeség, unalmas,...
Tanár: ha nem dolgozol, nem csinálsz leckét 1-est fogsz kapni.
Ha elhiszi a gyerek, ha nem, megkapja, ha rászolgált.//

Szigmund Frajd 2015.01.13. 14:44:24

@Krétagarbó: Köcce, igyekszik az ember.
Jó hogy van itt egy pár intelligens fórumtárs (köztük te vagy az egyik kedvencem) akikkel kultúráltan meg lehet vitatni az észrevételeket, és szintén kultúráltan ütköztetni a véleményeket. :)

ruzs54 2015.01.13. 14:44:50

@Cathcart_ezredes: :-))) ilyen szépen elküldeni vkit a picsába ....:-) lenyűgöző

lukacstoncsi 2015.01.13. 14:45:26

@Szigmund Frajd: Szerintem jópofa vicces volt tőle:D
A másik hogy az "ősellensége" Dórika is felhúzta az orrát mikor este nem akarta megmasszírozni a vállát mert a strucc mit szólna ehhez....ilyenkor baromira nem számít neki hogy lekurrvázta és nem felejt most jó lenne meg amikor jelet kell rá rakni.:D

SocialWorker 2015.01.13. 14:46:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Vikit én is bírtam egyébként. Voltak helyzetek, amikor annyira nem, de imádtam az öniróniáját és hogy teljesen tisztában volt magával, ennek megfelelően cselekedett a játékok meg feladatok során. Volt agya, humora és tetszett az is, ahogyan Zsófikát pátyolgatta. Még mindig előttem a jelenet, amikor "terhesek" voltak, Viki és Zsófi kint ültek a cigizdében, Zsófi bömbölt, hogy "óóóó isteneeeem Vikiiiii, annyira megváltoztam most, hogy terhes lettem". a vévé történelem egyik legjobb jelenete volt :D ebben a szériában sajna nincsenek ilyen vicces dolgok :/

Bujumburi 2015.01.13. 14:46:45

@lukacstoncsi: @ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: nem láttam 6-os 7-es szériát, de tetszik amiket írtok :D erre a gyúrós józsira meg most már rákeresek, ő volt Robin kedvence is :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.13. 14:47:24

Dani annyira nem tökös, hogy azt mondja, hogy jó, Laci fél, de én nem, ha akar, vigyen engem, saját szövetségesem taktikájába nem rondítok?
Ááá, egyik sem tökös. :)
Aztán majd gondol egyet Kiskun és megszopatja őket és kiviszi Edinát. :) Mekkora lenne. Két szjuperképességnek annyi lenne feleslegesen. :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 14:49:04

@Bujumburi:
A 7-est most nézek, csak szólok :)
6-osban volt Gyúrós-Szoli Józsi, ás is szerette a szolit. :)
Nekem az 1-4-ig nincs meg a VV, azokat nem láttam.

lukacstoncsi 2015.01.13. 14:49:08

@dare: Ja a király, csak épp hazaiszkolt a király a korona meg benntmaradt:D
A kondi+szoli KSZ :-)))))))

Krétagarbó 2015.01.13. 14:49:33

@Szigmund Frajd: Nekem is sok az édbédi tőle Edina irányába. Nem is neki szól ez, hanem nekünk. Mutatja a "jó" oldalát, de túltolja és mi pedig azt nem szeretjük, mert nem őszinte. (csak lemertem írni ezt a szót:)

dare 2015.01.13. 14:50:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Zárt közegben vannak, valakihez vonzódnia kell és inkább ő mint a Dani.
De az is igaz hogy ilyen helyzetekben jönnek létre szoros kötelékek, szóval egy darabig biztos együtt lesznek a villán kívül is.

Szigmund Frajd 2015.01.13. 14:50:16

@-pkata-: "Aztán majd gondol egyet Kiskun és megszopatja őket és kiviszi Edinát." Dehát akkor az lenne, amit Edina kezdetektől fogva akart, azt meg Kiskun nem hagyhatja! :P

lukacstoncsi 2015.01.13. 14:51:57

@SocialWorker: Itt ezt hiányolom hogy nincsenek ilyen kis csínytevések.De ezek kinőttek belőle vagy más kategória:D

Zsófika képzelt terhes volt szerintem:D

Remélem lesz babahét azért.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.13. 14:52:40

@-pkata-: Kiskunnak alighanem eddig nem terjed ki a taktikája. Pedig csavar lenne, ez tény. És persze ha ebben az esetben visszajönne Zsu, na akkor aztán lenne további utálkozás ZSu irányába Dani meg Laci részéről, hogy ellőtték a szuperjüket.

Krétagarbó 2015.01.13. 14:53:40

@Szigmund Frajd: köszi:) én is szeretem ezt a mélyelemzős szemszöget is, amit te képviselsz. érdekes:)

dare 2015.01.13. 14:55:15

@Majom1Parádé: Akkor én most kaptam egy rossz jegyet mert megvezethető vagyok és rosszul látom a dolgokat?
Viszont ha nekem lesz igazam akkor beírhatok magamnak 2 ötöst?

Szigmund Frajd 2015.01.13. 14:55:18

@Krétagarbó: "Mutatja a "jó" oldalát, de túltolja és mi pedig azt nem szeretjük, mert nem őszinte." Igen, asszem ez a bajom nekem is vele. Valahogy azt érzem, hogy Laci mindent a látszatért tesz. És szerintem nem is nekünk játsza ezt, hanem a saját kinti ismerőseinek. Mert az ő véleményükre ad. Ezzel az "én a struccé vagyok" dologgal is azt sulykolta, hogy ő nem ilyen lenne amúgy, de belekényszerült ebbe a helyzetbe.

Bujumburi 2015.01.13. 14:55:56

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: ja, tényleg :DD akkor 5-ös! :D A 4-esnek a közepén csatlakoztam egy röhögőgörcs után, amit sixx egyik bejegyése okozott. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.13. 15:00:03

@Szigmund Frajd: Ha ezt akarta Edina (és biztosra akart menni), akkor miért nem kérte magára a jeleket szted? Illetve a többiek miért nem ezt javasolták neki? Akkor mondjuk Lacinak sem kellett volna felkötnie a lila kendőt?

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:02:31

@Szigmund Frajd: Laci villabeli kapcsolatait látva vannak kérdőjelek, de nem mintaférj akar lenni.Nem szerelmes de vonzódik Edinához és az sem baj ha erősitik egymást ami nem biztos hogy minden helyzetben jó.Laci is játszik ahogy mindenki.Dennis rájött hamar Fannika dugásával simán elhúzhat a döntőig.

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:05:01

@Bujumburi: Robin kedvence Józsi?Hát ezek szerint ő sem akar sokáig benntmaradni.Irány hamar haza a mamához?:D

Montezuma13 2015.01.13. 15:06:20

@Bujumburi: Szerintem a várakozások alatt teljesít. Messze nem éri el a VV6 adatait.
Idézet egy cikkből:
"Hétről-hétre, pontosabban napról napra egyre kevesebb nézőt érdekel a Való Világ 7, csak a Kiválasztás, a Kihívás és a párbaj nézettsége ugrik meg helyenként. Csokorba szedtük hogyan alakul a valóságshow eddigi nézettsége. Adott hét legnézettebb adását vettük alapul, az első szám a teljes nézettség, zárójelben a közönségarány, majd a “/” után ugyanez a reklámozóknak fontos, 18-49 éves korosztályra lebontva.

Való Világ 7. november 16: 342 829 (6,6%) / 153 148 (7,6%) – a Beköltöző Show a 46. héten
Való Világ 7. november 19: nincs adat (304 ezer alatt) / 107 268 (7,9%) – a 47. hét legnézettebb adása
Való Világ 7. november 30: nincs adat (298 ezer alatt) / 124 697 (6,1%) – 48. hét legnézettebb adása
Való Világ 7. december 7. : 304 415 (6,0%) / 139 113 (6,8%) – a 49. hét legnézettebb adása
Való Világ 7. december 14.: 279 952 (5,6%) / 125 746 (6,3%) – az 50. hét legnézettebb adása
Való Világ 7. december 16. : nincs adat (266 ezer alatt)/ 101 559 (7,3%) – az 51. hét legnézettebb adása"

Szóval egész gyengének mondható.

A fentieket ha a játékkal hozzuk kapcsolatba, akkor nem véletlen, mert már legalább 2-3 hete az egész műsor lényegében a Laci-Edina-Zsu bermuda háromszögben játszódik. Nem csodálnám ha el is tűnne benne véglegesen, mert bevallom ez már kicsit unalmas.

Más helyen ezt a bejegyzést olvastam:

""Megkerestem a vv 7 nézettségi adatait. Hervasztó. Lehet hogy az egész Maci történet meg van rendezve, hogy legyen indok a korábbi befejezésre? Csak kérdezem !""

Ez vajon igaz lenne?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 15:06:35

@Krétagarbó: Rendben, persze, én csak az ellen szólalok fel, hogy meglopnak engem illetve engedd a tótot a házadba van, és után ordítanak, ujjal mutogatnak RÁM, hogy tolvaj. Na, nekem ez nem teccik. Ugyanis erkölcsi kérdést csinálnak belőle, tehát erkölcsileg akarnak lejáratni, plusz, még a földbe taposni. Oké, ha pankráció, akkor minden megengedett. De akkor a MÁSIKNAK is.
Amúgy nemtom, hogy megütötte-e a füled, hogy most már - ha jól számoltam - harmadszor mantrázza bele a kamerába Ádinka, hogyhát Kiskunnak ki vannak az idegei, már nem bírja, Dani szerint is jobb lenne neki otthon. Hát, a franc tudja. Szavazzon erre a hármas bandára, aki akar.

minden reggel 2015.01.13. 15:06:45

@dare: én nehezen tudom elképzelni h Laci Erdélybe megy családotlátogatni, vagy h Edina ideköltözik. hiába a közös élmény, a sok nő aki LAcit körül fogja venni és a kapuzárási pánikja sztem ehhez Edina erőszakossága kevés

Conchobar 2015.01.13. 15:07:26

@Szigmund Frajd: "'Én nem akarnék király lenni, én már a struccé vagyok.' Ezmiezmár.." - Egy nagyonis helyénvaló közlés. Azelőtt az volt a gond a Laci-Edina kapcsolattal, hogy nem mondták ki, amit ki kellett volna. Ezért mondhatja mostanában Zsuzsa is (szándékosan félreértelmezve a történteket, hogy annakidején nem volt semmi Laci és Edina között, ezért őt ne szólja meg senki, hogy ráindult a szingli Lacira, hogy Laci nem tartozott Edinához

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 15:07:41

@lukacstoncsi:
20 évesen kapuzárási pánik :)))
Az a szerencsétlen független akar lenni, pont az olyanoktól retteg a kinti életben mint Edina, dugni akar, de kapcsolatot nem, ilyen egyszerű, de ezt már Ádámmal megbeszélte a heverőn.

Conchobar 2015.01.13. 15:10:07

@minden reggel: "én nehezen tudom elképzelni h Laci Erdélybe megy családotlátogatni, vagy h Edina ideköltözik" - Teljesen értelmetlen ilyesmin agyalni, mikor még az is bizonytalan, hogy holnap mi fog történni. Egyébként Edina élt már Magyarországon

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:10:39

@Montezuma13: Köszi az adatokat érdekes.A Vv6-ot se merték megkockáztatni hogy a főadón adják meg már van (Cool, RTL+, RTL II).A metró újságban olvastam hogy tavaly a google-n a VV6 ra kerestek rá legtöbben Magyarországon.Ez érdekes.Nézettséget nem tudok de azt hiszem itt is hamarabb fejezték be 1-2 héttel.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.13. 15:11:31

@Majom1Parádé: @Szigmund Frajd: Pont azt akartam írni, hogy jelen állás szerint Kiskun visszamenne, igaz ezt ő nem tudhatja. Lehet, ő is meglepődne.
Én a helyében juszt is megszopatnám őket, bár tény és való, hogy nem szimpatizálok Kiskunnal.

minden reggel 2015.01.13. 15:13:19

@Conchobar: @dare szerint folytatódik majd a kapcsolatuk. én ezt nehezen tudom elképzelni.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 15:13:24

@Montezuma13:
De ez az RTL2-n meg, amit nem mindenki tud fogni, ha vissza költözne az RTL-re akkor nőne a nézettség valamennyit.

Még az is lehet hogy megrendezték Maci kiesését, de gondolom a blikk majd megkeresi a muterját és kéri majd az orvosi jelentést, hogy igazolja nem kamu az egész.
Kamu orvosi jelentést meg csak nem írnak mert az az OEP-nél a kórelőzmények között ott lesz az epekő meg a hasnyálmirigy.

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:13:25

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Szerintem ő is változott ebben, nem egy lebetonozott dolog amit anno mondott...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 15:14:22

@Conchobar:" Hú baszki, most nagyon odavágtál nekem"

Nem volt szándékomban. Ha odavágok, az nem ilyen. A b@szki pontosan mit is jelent? Olyan, mint bent a .g.ci? Megszólító mód? Vagy így köszönsz?

Conchobar 2015.01.13. 15:14:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Amúgy nemtom, hogy megütötte-e a füled, hogy most már - ha jól számoltam - harmadszor mantrázza bele a kamerába Ádinka, hogyhát Kiskunnak ki vannak az idegei, már nem bírja" - Nem azt mondta. Hanem azt mondta, hogy Zsuzsa más arcot mutat most és más arcot mutatott régen, emiatt nem tudja, hogy Zsuzsának tudathasadása van, vagy pedig csak össze-vissza beszél, és hogy emiatt már fél Zsuzsával vitába keveredni

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:15:14

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: A neten is meg lehet nézni ráadásul az összes eddigi rész fennt van már akinél nem lehet fogni az RTL2 csatornát.

Conchobar 2015.01.13. 15:16:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: " Megszólító mód? Vagy így köszönsz?" - Akkor most olvasol engem, vagy sem? Nem bírnál leakadni a hülyeségeiddel rólam?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 15:18:39

@lukacstoncsi:
A játék mondatja vele, ha Edinával marad akkor benne van a BT-ben, de ha össze veszik vele, akkor egyedül marad a játékban, mert az összes lakó rühelli.
Nem nagy alakítás eljátszani hogy elviseli a nőt.
Egyébként tisztán látszik hogy a háta közepére sem kívánja Ádinát, de ezt látjátok ti is.

Szigmund Frajd 2015.01.13. 15:18:48

@lukacstoncsi: "Dennis rájött hamar Fannika dugásával simán elhúzhat a döntőig."
Ha csak erre jött rá, szerintem tévedett. Jó úton jár, de téves ok alapján.
Tényleg sokáig eljuthat a kapcsolata miatt a döntőig, de nem a dugással, abból az első 3 volt az izgi, azóta már nem vágják be az összefoglalóba sem. Ami most érdekes, hogy tényleg elkezdett kialakulni köztük valami érzelem. Hogy mennyire hiányoztak egymásnak, amíg Dennis Macival randizott kint. Ez egy karakterbeli fejlődés, ami mindkettejük megítélését felfele vitte. Nagyon fontos a képernyőre kerülni (lásd dugás), de fejlődést is be kell mutatni a győzelemhez (az új, romantikusabb vonal).

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:20:04

Tök mindegy szerintem a néző dönt ha a két csaj párbajozik melyiket küldje vissza.Kiskunnak akkora arca volt a munkahéten azt hittem még kiváló dolgozó lesz a végén vagy a munka hőse de spórolásban világbajnok lett:-)) Mikor Maciról kiderült hogy munkanélküli lett jól kiröhögte igaz a mások is.Ő is amikor nyeregben érezte magát voltak szar megnyilvánulásai de visszadták neki.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 15:20:24

@lukacstoncsi:
De sok családnál még nincs net, nem olyan fényes ám a helyzet mint Dubaiban, viszont az RTL-t még fogják.
És az ncore-on sincs fent mindenki ,hogy lekapja az előző VV-ket.

ruzs54 2015.01.13. 15:20:58

@Szigmund Frajd: én is az ilyen beszélgetéseket szeretem.

edics 2015.01.13. 15:21:36

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: én már ezt boncolgattam tegnap de nem harapott rá senki :)

Conchobar 2015.01.13. 15:21:49

@minden reggel: "én ezt nehezen tudom elképzelni" - Hagyjuk már a légbőlkapott jósolgatást, képzelgést, tippelgetést (a Tippmixre, vagy a Totóra, vagy tudomisén ahol fogadni lehet ilyesmire)

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:22:37

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Én ezt nem így látom de mint mindenkinek vannak érdekeke a kapcsolatokban ebben is.Majd kiderül mennyire megjátszás ez.

@Szigmund Frajd: Igen egyetértek tegnap látszott hogy Pöcök már a sodrófát kereste hogy leverje a férjura derekát vele hol csavargott az éjjel:D

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:23:50

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Úgy értettem hogy a mostani széria fennt van de asszem a VV6 is.

Montezuma13 2015.01.13. 15:24:00

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: A VV6 is az RTLII-n ment és a nézettségi adatai jóval jobbak voltak a jelenleginél. Ezt olvashattuk egy felmérésben a VV6-al való összevetésben:

"Most már nagyobb a lefedettség (jó, nem számottevően), így talán nem volt alaptalan 10 százaléknál magasabb közönségarányt várni a november 16-i évadnyitótól, de a számok alulmúlták legpesszimistább becsléseinket is: a VV7 342 800 nézőt érdekelt, márpedig tavaly ugyanez a mutató 628 000-ig lengett ki."

Ez a valamivel nagyobb lefedettség dacára kb. 45%-os visszaesés a VV6-hoz képest. Ez elég jelentős visszaesés..

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 15:25:16

@lukacstoncsi:
"Mikor Maciról kiderült hogy munkanélküli lett jól kiröhögte igaz a mások is."

Nem akarom védeni Zsut, de az a kinevetés annak szólt, hogy Maci csak akkor nem horkol bent a szobában ha tejelnek neki, ekkor jött a csattanó, hogy Maci be se mehet a szobába aludni, hanem a kanapén kell aludnia, és ezért nem tudja megfejni őket zsével, én is kacarásztam volna :)
De az a pénzgyűjtés elég durva volt szerintem is, abból a lóvéból fel is szabadíthatta volna Izaurát Zsuzsikah :P

Bujumburi 2015.01.13. 15:25:32

@Montezuma13: ez durva. lehet, hogy tényleg felpörgeti majd és hamarabb vége lesz, volt már ilyen, nem?

csiri bá 2015.01.13. 15:26:00

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: nem költözhet vissza a fő kanálisra, mert egyrészt akkor a 2-es nézettsége lemenne a többi szintjére, másrészt, ami még fontosabb, az az, hogy akkor nem a luxi média alá tartozna, hanem az nmhh alá, ami, mint az köztudott nem szívleli őket (lásd reklámadó), így osztogatnák neki ezerrel a büntiket Faxnika minden egyes káromkodásáért meg vízbe sieléséért, hogy a dugásáról meg a másik pár analizálásáról ne is beszéljünk...

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:26:56

@Montezuma13: Az egy dolog hogy a VV6 is fapados volt.De a mostani még ez alá is megy.Nincs lóvé de kell a nézettség.A szponzorok is hozak be pénzt de a legelemibb hogy olyan karakterek kellenek akik hosszu távon érdekesek.Vagy a Blikkben lehet róluk egy egész teleregényt leírni pl.

SocialWorker 2015.01.13. 15:28:01

@lukacstoncsi: az is nagy kár, hogy itt nincs igazán kedvelhető karakter. én pl. az előzőben zsófikát imádtam. nekem nagyon szórakoztató volt, hogy olyan szerethetően butus volt. és a rosszindulatnak szikrája sem volt benne. hiányzik, hogy itt senki sem szerethető :( nem jó már nézni. nem vicces, nem vidám, nem izgalmas. legtöbbször sokkal inkább lehangoló.

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:29:30

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ok ismerve az előzményeket hogy Mai mit akart tőlük ez is érthető de a lényeg hogy maci így bebukta az egészet csak kenyér és víz jár neki alapból illetve a kanapén döglik.Amúgy Laci nagyon jó húzása is segített neki azért egy ezrest adott neki mégha az üzletét bukta is.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 15:30:35

@lukacstoncsi:
4-5-6 is fent van, 127 gigásak és 12-17-en seedelik, nem fél óra alatt jön le az tény :)

Nem csodálom a visszaesést, ez az eddig legbénább vv, egyik karakter sem fogott meg annyira.
Nem is értem Maci hogy került be, 190 kilós pali, mit vártak mit fog csinálni ???

Conchobar 2015.01.13. 15:30:53

@Szigmund Frajd: "Ami most érdekes, hogy tényleg elkezdett kialakulni köztük valami érzelem. Hogy mennyire hiányoztak egymásnak, amíg Dennis Macival randizott kint" - Az kétségtelen, hogy Fanni nagy zajt csapott. Csakhogy azt mintha utólag tette/mondta volna (mikor megjelent Dennis). Mintha igazából nem is Dennis távolléte, hanem a csíny lelepleződése váltotta volna ki. Túl ezen, a kiválasztás alatt, mikor Dzseni szóbakerült, Fanni furcsán viselkedett. Dzseni igencsak ott lebeg fölöttük, és Fanni egyáltalán nem hiheti azt, hogy a Dzseni-ügyet Dennis már rég lezárta, Fanniban nagyonis ott motoszkálhat az, hogy Dzseni a ló, ő meg a szamár (vagy inkább a liba, akit a ló hiányában töm Dennis)

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:31:36

@SocialWorker: Igen nekem sincs fix emberem de talán nem is baj.Az előzöben volt 1-2.Hogy mennyire nem tudnak sokszor beszélni fogalmazni csak alapdolgokat elmondani....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 15:33:05

@SocialWorker: ebben a szériában sajna nincsenek ilyen vicces dolgok :

Sajna, eddig nincs, de bízom benne, hogy még lehet.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 15:33:13

@csiri bá:
Értem :)
Akkor marad az RTL2-n, de mikor lesz HD ? (a upc-n)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.13. 15:33:24

Nekem van egy olyan érzésem és halványan mintha derengene vmi olyasmi, hogy Edina szabad kezet adott Zsuzsának Lacival kapcsolatban, és nem is ez volt az elsődleges probléma, hogy Zsuzsa "rárepült", hanem hogy Zsuzsa mondott vmit, hogy a Laci kibeszéli őt, meg az Ádám és hogy ott van vmi kavarás. ezen csattant fel az Edina, akkor volt az az ominózus szembesítés, amikor Laci kibaszta őket a nyugiból, hogy neki áll a farka, kifelé. Aztán erre rakódott ez a szerelmi féltékenység láncolat. rtl.hu/rtl2/valovilag/edinanal-vegleg-betelt-a-pohar 5. perc környékétől. A kibeszélésből indult ez az egész hajcihő, és nem a féltékenységből. 7:50 környékén mondja Edina, hogy Te nyúlkáltál ide, meg oda, de ez nem probléma. (Akkor még nem volt, hiszen előtte mondta sírva Edina, hogy ő leszarja már, neki ebbe beletört a bicskája, tudott is a nyúlkálásról, hiszen előtte Zsu elmondta neki a saját verzióját.) A szarkavaráson indult el ez az egész. Aztán jöttek rá, hogy Zsu talán nem is úgy adta elő az egész nyúlkálósdit, mint ahogy az volt, elhallgatva olyan részeket, mint "kellesz" meg hasonlók. Nah és ha egyszer füllentésen kapnak valakit, akkor bizony onnan elásta magát. Lehet onnantól igaza bármiben, senki nem hisz neki majd.

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:34:39

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Az előző szériában a 40 éves Lacit küldték be a húszévesekhez.Szerencsétlennek nem volt korban meg mentalitásban hasonló haverja vagy 1-2.A csajok sem tapadtak rá.Így jobb híján apuka, bejárónő és szakács volt:D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 15:34:39

Most kapcsolok a VV4-ben volt Alekosz, akkor az 1-2-3-at nem láttam.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.13. 15:36:01

@lukacstoncsi:
Igen őt hamar kiszórták :)
Macira is az áldozatszerep várt, esélye nem volt megnyerni a vv-t, töltelék játékos.

Montezuma13 2015.01.13. 15:36:37

@lukacstoncsi: A Blikkről jut eszembe, a korábbi szériákban fontos elem volt az un. Blikk beküldése. Az zárta a napot és a nézők üzeneteit olvasták be, amelyek egy-egy villalakónak szóltak. Ez érdekes volt, mert alakította a játékot. Most ilyen nincs. A VV6-ra nem emlékszem, hogy volt ilyen vagy sem, mert azt nem néztem valami nagy intenzitással, de korábbi sorozatok mindegyikében volt.

A másik érdekesség, hogy a korábbi VV-ék során komoly éjszakai élet folyt, és itt most nem feltétlenül csak a bulikra gondolok. Akkor hajnalig fent voltak és a sokáig aludtak, most pedig már éjfél után alig-alig van valami.

Bujumburi 2015.01.13. 15:37:32

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: ugye-ugye :D össekeveredek azok a számok :D

Cathcart_ezredes 2015.01.13. 15:39:38

@ruzs54: Köszönöm.:) Igazából stílusgyakorlat volt, de ennyi után sem esett le neki, hogy őt utánozom. Megdöbbentő:)

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:39:54

Igen akkor még a net sem volt ennyire elterjedt szerintm Facebook se volt még.Most már egyre kevesebb infót adnak be így növelve az elzártságot vagy hogy taktikázhassanak ezekből infót lecsippentve.

Én nem hallok semmiféle emberi társalgást mert vagy konspirélnak-dugnak-feladatot oldanak meg-részegek.-üvöltenek vagy szexelnek-vagy cigiznek az udvaron kb eze van.

Baresz83 2015.01.13. 15:41:27

Origo-s cikk: nem lesz rövidebb a VV amiatt, mert Maci kiesett. Lilu pedig egy kis pihenőt kért a hétre.

vastyúk is .. 2015.01.13. 15:42:38

@-pkata-: bezony. Ezért kell úgy hazudni, hogy ne jöjjenek rá a többiek. Zsú elfelejtette a legalapvetőbb tételt, miszerint a hazudozáshoz kell a legtöbb ész. Egyébként ezek voltak azok a momentumok, mikor rájöttem, Zsú nem egy nagy-formátumú játékos, csak egy "magát függönynek képzelő felmosórongy"

csiri bá 2015.01.13. 15:42:51

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: na az utóbbit nem tudom, de mivel a HD-ért pénzt kér a kanális, a HD csomag árát jelentősen emelni kellene... a főkanális HD-jáért is pénzt kér, ki is került a té-hóm HD-i közül is hamar-gyorsan... ha most azt nézem, hogy emlékeim szerint a jupiszi plusz 1k fabatkáért ad kb 20 HD-t és most a főkanálissal együtt az ertéel a 4 HD-ért elkér mondjuk 500 fabatkát, annyival emelni kellene a HD csomag árát: 1000 -> 1500... elég jelentős emelés lenne, így egyszerűbb kihagyni...

csiri bá 2015.01.13. 15:43:49

@Baresz83: Lilu pedig egy kis pihenőt kért a hétre. - már nem bírta ezt a szellemi szintet minden nap szerkeszteni meg műsorvezetni. :DDDDDDDD

Krétagarbó 2015.01.13. 15:46:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
"Amúgy nemtom, hogy megütötte-e a füled, hogy most már - ha jól számoltam - harmadszor mantrázza bele a kamerába Ádinka, hogyhát Kiskunnak ki vannak az idegei, már nem bírja, Dani szerint is jobb lenne neki otthon. Hát, a franc tudja. Szavazzon erre a hármas bandára, aki akar."

nekem ezekkel nincsen bajom, hadd mantrázzák. Majd én eldöntöm, hogy mindezt hogyan értékelem. Amúgy mantrázás nélkül is láttam, hogy Zsút múlt héten már csak a nyugitea tartotta össze.
De az is igaz, hogy a mantrázást mindegyik alkalmazza (ld. Zsú: Dórinak többször előadta, hogy ő nem is volt hibás, Laci elcsábította, vagy a "kutya, családi ház a gyerekemnek".)

Conchobar 2015.01.13. 15:49:20

@-pkata-: "mint ahogy az volt, elhallgatva olyan részeket, mint 'kellesz' meg hasonlók" - Így van. Nemcsak Zsuzsa nem beszél a karácsonyi buli eseményeiről, hanem még Laci se emlegeti föl (egyszer beszélt róla csak, Zsuzsának). Nem beszélnek róla, mert azt mindketten lezárt dolognak érzik/tartják (Laci sallangmentesen lepattintotta Zsuzsát), holott az szerves része az eseménysornak. Laci se emlegeti föl a saját védelmében, hiszen a lacis-macsós attitűdhöz tartozónak nem a felkínálkozó nő elutasítását, hanem a megkúrását, a kínálkozó alkalom kihasználását tekinti

lukacstoncsi 2015.01.13. 15:51:21

@csiri bá: Lilu a nagy reality fan aki él hal ezért az egészért rájött hogy lehet rossz lóra tett:D

Szigmund Frajd 2015.01.13. 15:53:09

@Conchobar: "Az kétségtelen, hogy Fanni nagy zajt csapott. Csakhogy azt mintha utólag tette/mondta volna (mikor megjelent Dennis)."
Én direkt figyeltem erre, Dennis meg Maci arra hegyezték ki az egészet, hogy megnézzék, ki hogyan reagál, "kinek lesz megkönnyebbült arca". Nos, ez nem jött be, mindenki bezárkózott a hírre, max a hitetlenkedés látszott rajtuk, de nem megkönnyebbülés. Fanni első reakciója is a pókerarc volt, nem mutatta ki, hogy mit érez, hogy ne adjon rögtön támadási felületet - attól függetlenül, hogy tuti nem támadta volna ezzel senki abban a helyzetben. Onnan látszik, hogy mégis megérintette a dolog, hogy utána, amikor elmúlt a stresszhelyzet, kirobbant belőle a feszültség, faszomgecizés formájában.

SpYcHo 2015.01.13. 15:59:11

Nagyon rámentek a szerkesztők erre a kendő levételes témára.
rtl.hu/rtl2/valovilag/dani-parbajra-kuldheti-lacit
Mivel ennyire próbálnak ráépíteni, és műsor szempontból ez lenne a legélhetőbb nekik is (kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad), szerintem több mint valószínű, hogy ez fog történni.

astryle 2015.01.13. 15:59:26

Azért, meg kellett erőltetniüket, hogy kicsorduljon pár csepp könny :D Dóri végén néz mikor lehet abbahagyni
rtl.hu/rtl2/valovilag/igy-bucsuzott-el-maci-a-tobbiektol

Krétagarbó 2015.01.13. 15:59:56

@-pkata-: de jó, hogy végre megértette vki, hogy mit "mantrázunk" itt vastyúkkal és még pár kommtárssal napok óta:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.13. 16:00:20

@Szigmund Frajd: ja, pont ezen gondolkodtam tegnap az öfit nézve, ill. ma is, olvasva itt néhány Denisszel kapcsolatos meglátást, hogy próbál érdekes v. vicces lenni, stb.), de Fanni gyakorlatilag teljesen ellaposodott mostanában. Már úgy értem, hogy olyan érzésem van, mintha csak úgy el lenne ott. Eszik, alszik, üvöltözik, de pl. a játék szerves részét képező tattikai játszmákban szinte egyáltalán nincs benne. Olyan, mint egy cuki háziállatka; van, néha belebotlunk, oszt annyi.
Már a dugásaikat sem vágják be mostanában (pedig nyilván minden nap van eksön), mert lassan annyi érdekességtartalma van, mintha fogat mosnának.

Conchobar 2015.01.13. 16:00:52

@Szigmund Frajd: " Fanni első reakciója is a pókerarc volt, nem mutatta ki, hogy mit érez, hogy ne adjon rögtön támadási felületet - attól függetlenül, hogy tuti nem támadta volna ezzel senki abban a helyzetben" - Lehet, hogy a Te olvasatodban a pókerarc a támadási lehetőség miatt volt, de lehet olyan olvasata is a dolognak, hogy Fanni arcára nem a kiismerhetetlenség, hanem a közömbösség ült ki. Miután pedig rájött, hogy Maci csak színi előadást tartott, a példán felbuzdulva Fanni is megrendezte a saját előadását

Krétagarbó 2015.01.13. 16:01:19

@lukacstoncsi: sztem csak kiruccanak vhova ahol melegebb van. jól is teszi, én is mennék most:)))

astryle 2015.01.13. 16:02:19

@SpYcHo: persze, hogy ez fog történni :D a kiválasztáskor is Bencus nagyon kérdezgette a Danit és alaposan többször is figyelmeztette, hogy ő bármikor élhet a képességével. Amit már beszéltünk páran.. Danival le kell vetetni a Laciról a kendőt és így is a Danit vinni :D szegény ennél nagyobbatt már nem éghetne.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 16:03:20

@Krétagarbó:

Ezt a sulykolást nem egyforma szintűnek látom, hiszen eleve Kiskun egyedül van, PVC-nek beszél, tehát nem tudja sztereóban nyomni.
Nem is igazán a stllusa ez a maunikasós, belédfojtom a szaót bmeg kerepelés - lehetőleg legalább 2 személy kontrázz zsigájával megtámogatva.
Mondjuk az éjszakai ON-ból keveset szoktam látni, arról nincs olyan világos képem Kiskun "mantrájáról".
Amúgy meg, ha esetleg Ádinka kiesik, a párocskája meg bent marad Kiskunnal, akkor megnézném Ádinka kinti (még csak nem is benti) idegállapotát.
Mert kettejük közül nem Kiskun a hisztérika. :)

Conchobar 2015.01.13. 16:04:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Fanni gyakorlatilag teljesen ellaposodott mostanában. Már úgy értem, hogy olyan érzésem van, mintha csak úgy el lenne ott. Eszik, alszik, üvöltözik, de pl. a játék szerves részét képező tattikai játszmákban szinte egyáltalán nincs benne" - Dennis Aurélióra emlékeztet (sőt ő utánozza is Auréliót), Fanni meg Zsófikára. Gyakorlatilag Zsófika se csinált egyebet, mint cukiskodott meg hisztizett

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.13. 16:05:04

@astryle: Miért sírnak? Most nem azért, de egy ilyen szituban egy mélyről feltörő igenigenjeeeee!! sokkal őszintébb lenne.. Elvégre egy ellenféllel kevesebb.:D

csiri bá 2015.01.13. 16:06:26

@lukacstoncsi: kövezzetek meg, de én bírom, ahogy napszámban ekézi az agyhalott lemmingeket, de lehet ez már neki is sok(k) volt. :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.13. 16:06:56

@Krétagarbó: éreztem én, csak nem tudtam megvilágosodni. De beugrott, hogy bakker, hát annyit dumál mindenki a szerelmi szálról (csak már én is elhomályosultam miatta), de nem az volt itt az alap probléma, hanem más. A szerelmi szál már csak hozzá adódott és mindenki azon ragadt le. Villán belül (is?) és kívül.

Szigmund Frajd 2015.01.13. 16:07:03

@Conchobar: "Lehet, hogy a Te olvasatodban a pókerarc a támadási lehetőség miatt volt, de lehet olyan olvasata is a dolognak..." Mi történt, valaki más ül a gép előtt? :D Teljesen normális hangnemben tudod megosztani a véleményedet, köpni-nyelni nem tudok...

"Miután pedig rájött, hogy Maci csak színi előadást tartott, a példán felbuzdulva Fanni is megrendezte a saját előadását"
Nem zárom ki ezt az eshetőséget sem, de ahogy a régi Conchobar mondaná: hagyjuk már a légbőlkapott jósolgatást, képzelgést, tippelgetést. :)

Conchobar 2015.01.13. 16:07:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Amúgy meg, ha esetleg Ádinka kiesik, a párocskája meg bent marad Kiskunnal, akkor megnézném Ádinka kinti (még csak nem is benti) idegállapotát" - Az miért lenne neked jó, hogy Edinát idegesnek lássad? Vétett neked valamit Edina, uborkát lopott a kertedből, vagy ilyesmi?

astryle 2015.01.13. 16:07:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én bele-bele szoktam nézni az éjszakai részbe (aki nem tudná itt teheti meg: vv7.vvilag.info/) mindenki zombi módon vánszorog Á pontból B-be. "Edina mikroport" is sűrűn hangzik el :P A Makroportos dobozt fel kéne tölteni téglával azt a mosókonyháva rakni, rákötözni az Edinát, oszt lakjon egy napig a mosókonyhába.. budi van, víz van. kaját lehet neki vinni azt szevasz :D

astryle 2015.01.13. 16:10:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát ezt vakerálom én is :D a minimális színészi képességükkel elővették a jáj istenem kihalt a maci a kanapéról most sírni kell pár percig arcot. Fannika is már nem tudja mit tegyen beleordít, Dóri kukucskál mikor lehet már abbahagyni. A pénisz meg szerintem sajnálta, hogy az egyetlen taktikai partnerét elvesztette és realizálta, hogy esélye sincs Faszni mellett a villába.

Conchobar 2015.01.13. 16:12:28

@Szigmund Frajd: "Teljesen normális hangnemben tudod megosztani a véleményedet, köpni-nyelni nem tudok..." - Valamit nagyon benézhettél. Valószínűleg azt, hogy a másik verzió mellett sem szól több dolog, mint a te verziód mellett, ennélfogva nem érdemes másként megfogalmazni.

Krétagarbó 2015.01.13. 16:14:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én mantrázás alatt a súlykolást értem, nem belédfojtomaszót stílust. Az valóban Kiskunnál nehezen fedezhető fel, kommunikációs készség nincs, ezt már sokszor megállapítottuk, mint ahogy azt is, hogy Edina meg től sok, túl impulzív, nincs megfelelő vitakészsége.

Biztosan azért látjuk máshogy ugyanazt a dolgot, mert alapvetően eltérhet a mentalitásunk. Én a viták során sokszor visszalátom régi magamat Edinában, nekem (is) meg kellett tanulnom, hogy nem vágunk másnak a szavába, végighallgatjuk a másik mondandóját stb... Nem mintha afarkasok neveltek volna a havasokban, vagy bármelyik Mónika show-ban is szerepletem volna, csak egész egyszerűen kicsit impulzívabb a természetem és hajlamos vagyok (túl)védeni a vélt vagy valós igazamat. Ma már azért felnőtt fejjel ügyelek tudatosan arra, hogy toleráljam megfelelően a másik felet, de még most is elófordul, hogy nem sikerül 1000%-ig.
Gondolom, most csalódást okoztam itt sokaknak, mert itt mindenki a korrektség, ,a visszafogottság és a megtestesült nyugalom mintapéldányai:))))

Krétagarbó 2015.01.13. 16:16:42

@Krétagarbó: hihi,, jó lesz az 100%-nak is, a többi is elütés, de már nincs kedvem időm javítani...

Conchobar 2015.01.13. 16:18:18

@Szigmund Frajd: "Nem zárom ki ezt az eshetőséget sem, de ahogy a régi Conchobar mondaná: hagyjuk már a légbőlkapott jósolgatást, képzelgést, tippelgetést" - Mi ez a baromság? Én nem jósolgattam. Arra mutattam rá, hogy nemcsak Maci tud sírni, ha akar (halottidézés meg alvajárás alatt), hanem Fanni is (hiszen ő egy az egyben bemutatta, hogyan kell), márpedig Dennis előkerülésekor Fanninak még csak sírnia se kellett az előadásában

egyemakisszíved 2015.01.13. 16:18:39

Maci kiesése szépen bekavart Zsuzsának. Kíváncsi vagyok, hogy kit fog kivinni. Ha komolyan veszi azt a hitelesség problémát, amit Edina a kiválasztáskor felvetett vele kapcsolatban és bizonyítani akarja, hogy ő még a régi Zsu, akit régi szövetségesei méltánytalanul mellőznek, de az értékrend, ami alapján ítélt a többiekről valódi, a rangsor még áll, akkor Fannit fogja kihívni szerintem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.13. 16:19:52

@Conchobar:Pontosabban, Denisz mindent megtesz, hogy Au-ra emlékeztessen. :)

Van benne valami, de Fannit én nem tudom Zsófikával teljes párhuzamba hozni, csak nagyon szőrmentén.... Zsófiban én véltem felfedezni valami szerethető kislányosságot, Fanniban nem. Zsófika sose beszélt úgy és olyanokat, mint Fanni (és gettómutogatást se láttam tőle). Nem vagyok álszent, csodás szófüzérek szokták elhagyni az én számat is alkalomadtán, de e téren Fanni 20 évesen azért lemosna a pályáról. :D

Szigmund Frajd 2015.01.13. 16:20:11

@Conchobar: ""Teljesen normális hangnemben tudod megosztani a véleményedet, köpni-nyelni nem tudok..." - Valamit nagyon benézhettél."
Bocs, én tényleg azt hittem, hogy normális hangnemben írsz. Még egyszer elnézést a sértő feltételezésért.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.13. 16:20:37

@Krétagarbó: Ne aggódj, én is elütöttem egy-két dolgot már...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 16:21:02

@Krétagarbó:"... mert itt mindenki a korrektség, ,a visszafogottság és a megtestesült nyugalom mintapéldányai:))))..."

Hát perrrrrrrrszeeeeeeee :D:D
42.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.13. 16:21:21

@astryle: jaja, most jobban megnéztem, tényleg kinéz Dóri, beszarás. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.13. 16:22:05

@Krétagarbó: Megnyugtatlak, nekem az egyik legnyugodtabb és a legkiegyensúlyozottabb vagy ezen a fórumon. Már ha ez valamit is számít... Remélem, hogy igen! :-)

dare 2015.01.13. 16:22:34

@-pkata-: A videó végén azt mondja Laci Zsu-nak hogy :
"neked meg köszönöm hogy mindennap elszólod magad napról napra jobban( de szép mondat)"
Számomra ezért nem világos hogy miért hazudik Zsu, azért mert Edina a riportszobában azt mondja és nekem el kell hinnem.
Ha hazudott volna akkor azt mondta volna Laci neki hogy mit beszélsz össze-vissza te hazudós ribanc.
Itt még nem tudta mi lenne a jó megoldás, de szerintem nem hazudott Edinának, pontosan az lett a veszte hogy őszinte volt és szembesítették Lacival aki így egyből ki tudott hátrálni(okosan).

szociologus01 2015.01.13. 16:23:59

Zsu is megszívta Maci kiesését, tuti őt vitte volna ki párbajozni. Most meg nem biztos hogy Lacit legyőzné. Edinát és Danit pedig tuti nem.

Ezt a rehab bandát, wazze. Macit kiejtette a hűtő :-) és azóta viseli a lila szalagot :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 16:24:29

@Krétagarbó: Nem látjuk ám annyira másként :) Csak néhány felületi dologban.

lukacstoncsi 2015.01.13. 16:25:44

@csiri bá: igen azok sokszor szerintem észre sem veszik hogy basztatja őket.egy kicsit értelmesebb játékos még lilut is kóstolgathatná:D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.13. 16:25:56

@dare: Szerintem arra mondta, hogy kiderült, elmondta Edinának a Zsuzsa, hogy mi történt. És tényleg elmondta a mosókonyhában. Csak ezt Edina nem mondta vissza senkinek. Akkor a nyugiban szembesült vele a Dani is. Mondta is Dani, hogy ő a nyúlkálásról nem tud. Zsuzsa megpróbált először rébuszokban beszélni, amikor rászóltak, hogy mondja ki konkrétan.

Krétagarbó 2015.01.13. 16:26:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ? :)
ezt már múltkor sem értettem. annyi évesek vagytok? én még nem, de majdnem.

Szigmund Frajd 2015.01.13. 16:26:53

@Krétagarbó: Akkor azért is testhezálló neked a fórum, mint kommunikációs médium, mert itt igen nehéz a másik szavába vágni. :)

Krétagarbó 2015.01.13. 16:27:36

@VV Erőlegény: jó, de itt el lehet számolni ezerig:)))
köszi:)

lukacstoncsi 2015.01.13. 16:30:44

Zsu ha Robint vinné ki az se lenne gond.Nincsenek haragban viszont a srác nem közeledik felé nem bízik benne.Akár még elfogadható érvekkel is jöhetne ellene hogy elvan nem csinál sok mindent nem konfrontálódik stb.Mióta viszajött a párbajról nem sokat változott.Az tény hogy Zsu aktívabb akár ha alázzák akár még ex-bt tagként akár ha mártír vagy megmondóember.Cigizésben is veri.Szerintem:D

Krétagarbó 2015.01.13. 16:32:22

@Szigmund Frajd: erre eddig nem gondoltam, de igen. Tárgyalóteremben volt néha nehéz, mert ott azonnal vágnád rá a kontrát az ellenérdekű fél mondataira, na az volt az igazán jó tréning erre. (És tényleg nem bunkóságból van ez, egyszerűen úgy érzem, ha nem reagálok rá mondatonként, elvész a dolog. (az igazam:)))

lukacstoncsi 2015.01.13. 16:32:33

@-pkata-: Zsu konkrét?Ő körmondatokban szereti ezt megtenni emellé hebeg habog +:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.13. 16:33:21

@Szigmund Frajd: Itt is meg lehet tenni simán, ha úgy reagálunk a másik hozzászólására, hogy nem vagyunk hajlandóak fogni/és reagálni az onnan érkező üzeneteket. Ez kb. olyan, mintha egy beszélgetésben egymás szavába vágnánk.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.13. 16:34:06

@dare:" Ha hazudott volna akkor azt mondta volna Laci neki hogy mit beszélsz össze-vissza te hazudós ribanc. ..."

Nem véletlenül aggódik Dani és Ádinka, és faggatják B@sz..bát, hogy mit is hallgathat el, ami majd csak a párbajon lesz esetleg bejátszva. Mi sokkal több mindent látunk, mert ők csak jelrakásnál néznek vissza néhány jelenetet, meg maga a párbajozó lát kint néhány videót. Persze sejtik, hogy ennél sokkal több van.
Ádinka már most mondogatja a nézőknek, hogy ő csak az "összevágástól" fél, mert azt lehet így is meg úgy is. Zabszem nem fér a fenekébe.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.13. 16:34:09

@lukacstoncsi: Azt nem mondtam, hogy konkrét. Csak azt, hogy a többiek rászóltak, hogy ne rébuszokban beszéljen, hanem mondja ki konkrétan.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.13. 16:35:01

@VV Erőlegény: A reagálnit utólag szúrtam be, ezért nem illeszkedik nyelvtanilag helyesen a mondatba. Bocs. :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.13. 16:36:09

@lukacstoncsi: Néha az az érzésem, hogy neki pl. egy "Igen" is egy bonyolult körmondat. :)