Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x58 - Maci feje már csak a villán kívül szorulhat bele a mézesbödönbe

2015. január 13. 06:28 - sixx

screen_shot_2015-01-13_at_5_09_12.png

Kedves naplóm!

NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A barátnőm, a Szintia mesélte, hogy az anyja a kettes belen van (azt nem tudom mi, majd megkérdem az anyutól) és mondta, hogy ilyen görccsel SIMÁN lehet játszani, az RTL GECI, és nem engedi a Macit, mert MEGNYERNÉ a szaros játékukat, és E.Z.É.R.T. KELLETT kiesnie, nekem ne mondja Bencus, aki meg love, egyébként, mert mennyire jó pasi már, a Szinti is tökre rá van izgulva, két hónapja akar jegyet keríteni egy párbajra, hogy lássuk, pedig az apja valami fejes az egyik tévénél, femhárom vagy miafasz, sose hallottam róla, oszt így sem tud, pedig egyszer láttam a Bencust a vesztendbe és RÁM MOSOLYGOTT, de volt vele egy ribanc, az elrángatta, szal nekem NE MONDJA, hogy ez nem volt direkt, a kórházban is milyen jól nézett már ki a Maci, már nem volt zöld, és mosolygott, mondjuk ha az én ágyam föl hajolna Bencus, én is mosolyognák, és rúgnám le magamról a takarót, de ezt nem ide írom, HOGY A HÜLYE FASZ ÖCSÉM ELOLVASSA, IGAZ DANI, TE PÖCS.

Tragikus, na. Maci, a villa motorja, Az Ember Aki Minden Játékban Ezerrel Benne Volt, És Meg Sem Állt Egész Nap, feladja a játékot, mert két epeköve ÉS egy hasnyálmirigy gyulladása is van, az meg olyan, mint a medve, azaz nem játék. Nem mondom, hogy váratlanul ért a dolog, a faszi bement a villába FOGYNI, oda, ahol mindenki felszed egy tízest simán, hiszen nem mozognak eleget, és ugye eleve nem pehelysúlyban indult, ha jól emlékszem. Az persze érdekes, hogy amikor beköltözött, még semmi baja nem volt, legalábbis semmi olyan, amit az orvosok kimutattak volna, két hónappal később meg ott vigyorog két epekő benne, de ilyen biztos van, én is menten visszább veszem a nasit, istenbizony. De a tragédiáig történt pár apróság a villában, ne menjünk el mellettük szó nélkül.

screen_shot_2015-01-13_at_5_41_45.png

1. A kaland

Macinak van ez a szuperképessége, hogy valakivel eltölthet egy romantikus éjszakát. Mivel a csajok a gondolattól is hánytak, és a helyzete amúgy is megingott a villában, inkább Dennist választotta, akit odabent a legerősebb játékosnak tartanak ugye, és kettesben mentek ki egy estére a villán kívülre. Fanni egy laza, mennyafaszbával bocsátja útjára Dennist, és irigykedik, mint Edina, de bezzeg amikor Maci megkérdezte tőlük, hogy jöttök-e, akkor csak fintorogtak. Irány egy thai masszázsszalon, ahol ugye le kell vetkőzni, cipőt, sőt zoknit is, amitől Maci nagyon megijed, vajon mi lehet azon a lábon. Hagyjuk, na.

screen_shot_2015-01-13_at_5_44_38.png

Odabent közben Robin és Dani kombinál, most akkor pakoljuk meg Macit, vagy ne pakoljuk a téma, Robin szerint Maci elégedett lenne az ötödik hellyel, és eleve, sajnáltatja magét a nézőkkel, amivel az időközbe a cigiskanapéhoz érkező Edina is egyetért.

Masszázs. Maci nem engedi, hogy az XXXXL-es törülközőt levegyék a seggéről. A háta is szőrös, jaj. Dennis nagyon élvezi a masszázst, Maci viszont annyira nem, mert nem túl nyugodt az asztalon. Legyúrják őket, morognak és hörögnek, lapozzunk. Dennis a végén megjegyzi, hogy a thai csaj hozzáért a zsákjához, és jó lett volna, ha lerántja. Mennek vacsizni. Tatárral nyitnak, jó lesz ez.

screen_shot_2015-01-13_at_5_50_44.png

A nyugiban Laci elgondolkodva vakarja a farkát, és Danival és Edinávak Zsut tárgyalják ki, illetve azt, mekkora fasz volt Laci, hogy smárolt vele, és ez az ő hibája. Ebből lesz egy kisebb kurvaanyázás, aminek a végén Laci felbassza az agyát, és mindenki kapja be a faszát, mert ő felnőtt férfi, kapuzárási pánikkal, és ezt értse meg Edina, ha kitárulkozó pinát lát, nyelvvel előre ugrik bele oszt passz. És faszombele, ha nem érti meg. Edina olyan hangokat ad ki, mint az a farkas, ami felnevelte a Havason, az Laci szerencséje, hogy orálról nincs szó ma este, mert leharapná a családi ékszereket.

A leves közben Maci tök spontán kitalálja, hogy mi lenne, ha amikor visszamennek, ő szépen elhiteti a néppel, hogy Dennis este, buli közben eltűnt, és emiatt kizárták, miközben ő a zsilipben várakozik. Mennek aludni egy lakosztályba, a főételt nem látjuk, de később kiderül, hogy steak volt. Maci liheg, izzad, igencsak megterhelte a gyomrát a kaja. Éjjel ki is megy okádni a budiba emiatt, ez lehetett az első olyan epegörcs, ami majd a kórházba juttatja.

2. A szopatás

Robin helybenfutós, Fanni két palackos tánccal köszönti a reggelt, utóbbit mutatjuk.

Maciék bereggeliznek, és véglegesítik a tervet, Fanni meg az álmait meséli a műszempillájával küzdő Dórinak, bezárta ugyanis Fluffykát, a kutyáját, egy szobába, és nem találja. Namármost ha van egy olyan ember a világon, aki egy bezárt szobában elgórna egy kutyát, az Fanni. Maci megérkezik, és menten elkezdi a szopatást, nagyon komor arccal nyit, hol van Fanni. Mi van Maci, meséjjémá. Dennis meztelenül szétitta magát, és ÉNBP Lalival meglógott a hajóról ahová helikopterrel vittek minket. Én itt röhögtem volna fel először, de odabent nagyon hiszékeny népek laknak, akiknek a zabkása is megáll a szájában a történet hallatán. Zsu arca egy tanulmány, de Fannit leköti a haja kiegyenesítse, és mivel egyszerre csak egy dologra tud figyelni, nem jut el a tudatáig, hogy a pöcke bizsergetője éppen sehol nincs.

Mire Zsu kirongyol a nyugiba, hogy Lacit és Edinát is képbe hozza, Dennis belép a zsilipen át, és Fanni elkezdi a faszszopózást. Mert hát micsoda parasztság ez Dennistől. És ennyi.

screen_shot_2015-01-13_at_6_12_10.png

Ami hátra van, az Maci leépülésének krónikája, hasgörcs, izzadás, sápadtság, gyógyszerek, még több görcs, összeszorított fogsor, aggódó lakók, orvos hívása, kórház, Bencus az ágy mellett, az orvosok szerint még hetekig kórház lesz, szevasz Maci, jó volt veled. Az adás végén Bancus bekapcsol a villába, és bejelenti, hogy egy Macival kevesebb lesz a villában, Dennis összeomlik.

Ma este innen folytatjuk.

Címkék: vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magg. 2015.01.14. 16:14:14

Sztem azért nincs új hv, mert így tudták a kommentek számát 2000 fölé tornázni. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.14. 16:15:37

@Magg.: ennek én vagyok az oka. lassan csak azt látom, hogy -pkata-, -pkata-, -pkata-... le kéne állnom...

Bujumburi 2015.01.14. 16:16:57

@-pkata-: megkapnád, hogy "mitzagyválszteittösszevissza? bizonyítsd be!"

Baresz83 2015.01.14. 16:18:40

@Cirmoska11: ott a pont! :)

Bujumburi 2015.01.14. 16:20:27

@Cirmoska11: Hu, az viszont egy nagyon vicces reality lenne! :D Ezt megléphetné az RTL, most komolyan. DE akkor kellene bele néhány palóc lány is, meg kárpátaljai, én látok benne fantáziát, tényleg. Meg lenne benne mondjuk néhány külföldre szakadt hazánkfia, félvér magyarok, stb... Ütne és a bulvár is zabálná!

csiri bá 2015.01.14. 16:28:13

@-pkata-: na jó, de csak most az egyszer:
Röné - "Ingyen szerepet mindenkinek a BKban vagy az ÉNBPben"
Vikcsu - "Ingyen piercinget mindenkinek"
Ádám - "Ingyen vizet minden medencébe"
:)

csiri bá 2015.01.14. 16:30:27

@Magg.: vagy sixx megint elfelejtette élesíteni, mint a múltkor. :))
Az is lehet, hogy akinek a reszortja lett volna az nincs és valaki más most dobja össze, hogy legyen azért valami, volt már ilyen is...

Darinka11 2015.01.14. 16:41:47

@Bujumburi: A pirézeket ki ne hagyják! :))

csiri bá 2015.01.14. 16:42:38

"gyerekek, a párbaj az párbaj... nem így beszéltük meg a próbán... nem te nyertél" - kopirájt by irigymirigy. :DDD

kamilla123 2015.01.14. 16:49:22

@Idegbeteg Szőke IstenNő: na, most sikerült megnéznem az elmúlt két nap öfijeit.

Először is: jellemző, hogy az új lakó érkezésének hallatán megint ki az, aki nem kezdett rosszindulatúan kárálni, hát a gonosz Zsu. Edinka meg Fanni majd megőrültek már előre a féltékenységtől. A tiszta szívű leány teljesen kikelt magából, h jön még egy nő. Ugyanaz a reakció, mint amikor anno Zsu megérkezett.

Most tényleg vmi állat jön be? ennyire hülyék a szerkik, h nem használják ki a bombanő beköltözésének lehetőségét, h még robbantson egyet, mielőtt LAckó kiesik???

Attila amúgy sokkal többet ártott sztem Zsu-nak a tanácsaival, mint használt volna. Már anno is az ő tanácsa miatt nem vitte ki Renit, mert ugye bent erősnek hitték, holott simán kint hagyta volna. Most szintén az ő egykori tanácsának hatására nem viszi Danit meg Edinkát, holott valszeg csak most lenne esélye kint hagyni bármelyiket. Szóval ennyit Atti segítségéről.

verkli 2015.01.14. 16:50:01

@Bujumburi: Nagyon király lenne, én zabálnám. Ádina is nagyon szórakoztató a helyi beszédével, ha még hozzátesznek pár felvidéki, meg kárpátaljai arcot, az lenne az igazi. Mintha a távoli családot néznénk a tévében, akiket szeretünk, csak messze laknak, ezért ritkán találkozunk velük.

mézescsók 2015.01.14. 17:04:10

@vastyúk is ..: @-pkata-: @hannamontanna: Szakadnék a röhögéstől, ha feleslegesen!!!
@őszinte sixx igazi kedvence: Szerinted tudom?

vastyúk is .. 2015.01.14. 17:08:56

@mézescsók: simán benne van a pakliban. :D

Darinka11 2015.01.14. 17:10:46

@kamilla123: Én úgy emlékszem, hogy Attila már Reni kiválasztása után ment be a villába. Előtte még mondta is, hogy bárkit választ Zsu, Ő azt el fogja fogadni. Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem. A többivel egyetértek, most más a helyzet, jó lenne, ha Zsu kissé felejtene Attila tanácsaiból. Szurkolok, hogy Danit vigye! :)

Fu Szekh Li 2015.01.14. 17:12:21

@vastyúk is ..: Már csak Piszkos Frednek (Robin) kellene megsúgnia Zsuzsának, hogy most lehet gyávasággal vádolni és kihívni Danit :D

M. Bouvier 2015.01.14. 17:13:49

@csincsilla72: Miért, mit írogt az anyja? (Én nem látom a FB-ot.)

csiri bá 2015.01.14. 17:14:39

@Darinka11: pont hogy nem.. Zsu kapta a Párbajtréning varázslatot és elhasználta a kihívás előtt...
Apropó lehet, hogy Fanni meg a sajátját lőtte el: Szépségnap... azért volt a fotó

mézescsók 2015.01.14. 17:21:19

@vastyúk is ..:Vártam, hogy Dani meglépi-e, de nem gondoltam, hogy tényleg megteszi. Én a helyében még tartalékoltam volna nehezebb időkre. Vesztett ugyan a renoméjából, nem is keveset, de valahol úgy érzem, a nőcinek elsősorban nem ő a célszemély.
Valahol mákja van ennek a Zsuzsának. Első párbaján kivitte a harmatgyenge Vikcsut. Most másodjára a legerősebb ellenfelei (barátai, cégtársai,stb.) annyira sikeresen kampányoltak ellene az elmúlt két hétben, hogy jószerivel csak az úristen mentheti meg attól, hogy visszajöjjön.

vastyúk is .. 2015.01.14. 17:21:23

@Fu Szekh Li: megtehetné, de azért Laci még mindig egy könnyebb ellenfél, mint Dani.

Darinka11 2015.01.14. 17:22:57

@csiri bá: Igen, Ő kapta és el is használta. Csak azt írtam, hogy Renit még nem Attila tanácsára választotta. Mielőtt bement Attila tréningezni, már megvolt a kiválasztott.

Darinka11 2015.01.14. 17:24:54

@Darinka11: Na, most jól belegabalyodtam. Tehát mielőtt még Attila Renit tanácsolhatta volna, Zsu már kiválasztotta Vikcsut. Erre mondta Attila, hogy Jó lesz Ő is.

vastyúk is .. 2015.01.14. 17:25:37

@mézescsók: Így van. Mondjuk ebbe sajnos beleszól t az is, hogy maci nem tudta visszatartani az epeköveit még egy hétig. Daniék szerintem úgy okoskodtak, hogy Zsú macit választja (Robinnal erről diskuráltak is - 'asszem), ezért rákerült Lacira a kendő. Így viszont, hogy Medvét nem lehet választani, Dani bekakkantott, hogy Zsú kiviszi, ezért leszedte most Laciról. Elképzelhetőnek tartom, hogy Zsú kap az alkalmon, és kihívja Danit. Sajnálom, hogy így elpazarolták azt a lila kendőt (meg talán a levevő képességet is).

vastyúk is .. 2015.01.14. 17:28:48

@Darinka11: Viszont előtte volt egy film, amit mindenkinek bejátszottak, és abban Attila azt mondta, hogy ne érzelemből döntsön, hanem olyat vigyen, akit mindenképp kint hagy.

Darinka11 2015.01.14. 17:32:30

@encek: Tényleg így volt. Zsu akkor Vikcsut gondolta a leggyengébbnek. Támadták is a többiek, hogy miért nem Renit viszi ki. Most kérdés, hogy kit tart jelenleg a legverhetőbbnek, mert szerintem most is eszerint fog dönteni (Attila hatás).

csiri bá 2015.01.14. 17:34:03

@Darinka11: valamit keversz, de erősen: Zsu Vikácsuval párbajolt az elsőn, Röné Danival oroszrulettezett. :))

ruzs54 2015.01.14. 17:40:23

@-pkata-: ugye milyen könnyen bele sodródik az ember ugyan abba a szómenésbe,mint az edina, aki 24/24 ben próbálja a valós vagy a vélt igazát egyfolytában hangoztatni. és ezért irritálja a nézők egy részét.pedig előre megmondta neki nagypofája van.:-)))

Darinka11 2015.01.14. 17:40:55

@vastyúk is ..: Ezt véletlenül elküldtem @encek-nek, (bocsi encek!) de neked szántam:
Tényleg így volt. Zsu akkor Vikcsut gondolta a leggyengébbnek. Támadták is a többiek, hogy miért nem Renit viszi ki. Most kérdés, hogy kit tart jelenleg a legverhetőbbnek, mert szerintem most is eszerint fog dönteni (Attila hatás).

Darinka11 2015.01.14. 17:42:22

@csiri bá: Igen, írtam is alatta, hogy kissé belegabalyodtam, de már szerencsére megtaláltam a fonalat! :))))

vastyúk is .. 2015.01.14. 17:42:44

@mézescsók: hihihihihihihihihihi. kíváncsi vagyok, hogy mi lesz este, az biztos.

csiri bá 2015.01.14. 17:43:23

Ezekből a varázslatokból sokkal többet lehetett volna kihozni... egyrészt nem kiosztani kellett volna, hanem sorsolni, aztán mehet a cserebere, másrészt, aki kiesik és nem használta el, az nem ajándékozhatta volna oda, hanem elveszik végleg...
harmadrészt csak egyféle varázslatot adtam volna a lemmingeknek: csak olyat, ami nem kötődik a kiválasztás/kihívás/párbaj szentháromsághoz... vagyis csak olyat, mint a szoli, vacsora, telefon, találkozó egy családtaggal, stb... a lila kendő, levevős, dupla pont, és többit pedig meg lehetett volna nyerni valamiféle versenyen vagy egyeben...

vastyúk is .. 2015.01.14. 17:43:29

@Darinka11: jajja, észrevettem, én meg a linket elfelejtettem beszúrni először. ;)

csiri bá 2015.01.14. 17:45:00

@Darinka11: akkor most már te is kitalálsz, mint Thészeusz Minótaurosz barlangjából. .))

Darinka11 2015.01.14. 17:45:28

@vastyúk is ..: Köszi a linket! :))))) Muszáj lesz megnéznem mostmár a tisztánlátásom végett! :DD
(Különben látom én, csak nem sejtem :DDDD)

vastyúk is .. 2015.01.14. 17:46:09

@csiri bá: jó ötlet, kár hogy a szerkik erre nem gondoltak. Azt hittem, egyébként, hogy Robin a ki mit tuddal egy lila kendőt fog nyerni, mert annyira mondta Bencus, hogy értékes lesz a nyeremény

M. Bouvier 2015.01.14. 17:47:00

@csiri bá: Nem az volt, hogy húzták a képességeket? Nem biztos, de rémlik vmi ilyen.

csiri bá 2015.01.14. 17:47:44

@M. Bouvier: tudtommal Lilu ment be és osztotta ki személyesen...

astryle 2015.01.14. 17:50:28

Dani leveszi Laciról a kendőt = Dani fosik, hogy őt viszik és tudja, hogy Ádina renoméja a béka segge alá csúszott a héten, ezért támadófelületet ad, Zsú telibeszarja, hogy Dani kivel akarja őt kivitetni és őt viszi. Erre Dani, Ádina és Laci nekiesik a Zsúnak mekkora egy gerinctelen állat, mert a Danika feláldozta a drága kicsi képességét, hogy annak akit annyira utál szívességet tegyen. Zsú mellé beáll Pénisz, Faszni, Dóri - Danihoz : Laci, Ádina, Rubint (pont 3-3, ki hinné). Zsú nyugodtan áll a párbajhoz, míg Dani a telifosott nadrágját pucolja a mosókonyhába. Párbaj: a 2000Ft os tapsoló megélhetési nyuggerek csapkodnak tapsolnak viháncolnak, pedig fingjuk sincs ki kicsoda. Zsú-t Attila fogadja és mondja, hogy mellette áll és adja ki az érzéseit, megnézzük a legszebb pillanatokat. Zsú meglátja a fiát és elsírja magát kérdezi tőle Lilu, hogy mi történt odabent, Zsú közli, hogy szellemileg trottyot akartak csinálni belőle. Dani jön kifelé a nyuggerek csak úgy felzabálják, miközben Dani azt hiszi ő itt a legsikeresebb. Leül, elkezd magyarázkodni, hogy ő pedig aztán leszedte azt a kurva kendőt a Laciról de ez a hálátlan ribanc mégis őt vitte aki nem csinált semmit. Megmutatnak egy bejátszást, hogy szopatták hetekig Zsút. nézünk % okat 65-35 re valaki nagyon elhúzott, Dani realizálja, hogy na bassssssssza meg. Megkérdezik a villalakókat ki kit várna vissza egy dani egy zsú egy dani egy zsú... Aztán percekig bámuljuk a fantomképeket mire BUMM Zsúú nyert, Dani elsírja magát. Zsút visszaküldik. Ádina és Basszájba sokkolódnak, lehet Ádina össze is esik. A többi örömködik, hogy fuck yeah egy fejessel kevesebb. Danit Lilu vígasztalja és megkérdezi, hogy mi a picsáért vetted le a Laciról. "Hát basszus lehet nem kellett volna" jólvan legszebb pillanatok kong csá. Belevalóba Évike egy szál tangába és 2 mellbimbó koronggal üdvözli a kedves nézőket míg Debilió zokog. Beszélgetnek amit telibeszar mindenki majd üdvözlés a baráttól. Ádinától búcsúzik, aki kb olyan szinten leamortizálódott mint VV Szandika VV Olivér kiesésekor. (www.youtube.com/watch?v=Kz8YMxGsqjM)

csiri bá 2015.01.14. 17:51:41

@M. Bouvier: jogos, tényleg rögtönzött skandinávlottó-sorsolás keretében került kiosztásra. :))

vastyúk is .. 2015.01.14. 17:52:04

@Bujumburi: hát
kihúztak egy számot, és lilu felolvasta hogy ki húzta a számot? meg hogy mi a képesség. Túl jól sikerült ez ahhoz, hogy random legyen. Fanni -szépségnap, medve-romantikus vacsi, a legkésőbb érkezett Ádám egy lila kendő... szóval úgy nézett ki, mintha kihúzták volna, de ahogy ott lilu felolvasta, ez olyan személyre szabottnak tűnt.

Darinka11 2015.01.14. 17:53:07

@astryle: Na, ez nagyon jó volt!!! Röhögök hangosan! Legyen igazad! :DDDDD

másodpéldány 2015.01.14. 17:53:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

mindenesetre volt egy körülbelül ilyesmi mondata edinának, hogy:

"Te akkor most hol vagy? Neked így is jó? Hát te elképesztő vagy!"

szóval csodálkozott, hogy épp mi történik, hirtelen nem tudott tájékozódni...

csiri bá 2015.01.14. 17:53:21

@vastyúk is ..: magyarán bármilyen számot is húznak, akkor is előre megvolt, hogy ki mit kap. :DDD

M. Bouvier 2015.01.14. 17:54:47

@csiri bá: Legalább már ezt is tudjuk. :)

Bujumburi 2015.01.14. 17:55:22

@vastyúk is ..: Óóó, micsoda nosztalgia, ekkor még az Edina-Dani-Zsu kombót nagyon csíptem a a vérengző falkával szemben... de azóta is minden nap hálát adok, hogy REni nincs már bent. Csak tűnne már el teljesen a süllyesztőben Miss Tudálékos, rosszul vagyok, ha meglátom bárhol azóta. Egyszeráűn semmit nem tanult az egészből, nem úgy mint Vikcsu. Vele nincs gond.

Bujumburi 2015.01.14. 17:56:28

@csiri bá: @vastyúk is ..: jaaaaaa... hát elképzelhető, hogy sorsolásnak mutatták aztán mégiscsak tudatos volt a dolog. :D kis huncutok! én is csodálkoztam, milyen találóakat húztak.

csiri bá 2015.01.14. 17:56:38

@astryle: nagyon ott van. :DDDDDDDDDDDDDD

másodpéldány 2015.01.14. 17:58:28

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:

első olyan hozzászólásod, amin rendesen röhögni is tudtam!:

"folytatnám :
-De akkor én beverek a fostos fejedbe László, és feldugom a levevő képességedet a seggedbe.
-Az én seggembe te nem teszel fel semmit Dániel, mert felveszlek és leteszlek,de az fájni fog.
-A szájjal szopó képességedet kimaxolhatnád imádott WC Lacim.
-Ne tegezzél te levevő !!!!
-De tegezlek TE !"

SpYcHo 2015.01.14. 17:58:43

@astryle: Ez a kiszivárgott forgatókönyv? Nagyon ott van! :D

csiri bá 2015.01.14. 17:59:19

@vastyúk is ..: túl találó volt mindegyiknek amit kapott, hogy nem lehet véletlen. :D

vastyúk is .. 2015.01.14. 18:01:59

@Bujumburi: hú, Renin nem lehet segíteni, az biztos...

kamilla123 2015.01.14. 18:02:22

@astryle: próféta szóljon belőled:-)) bár én egy Edinka kiesésnek jobban örülnék, de ezzel a forgatókönyvvel is kiegyezem. :-))

másodpéldány 2015.01.14. 18:03:46

@Magg.:

újra azt kérdezem, ami sokkal korábban:

biztos, hogy ez a mama? nem lehet, hogy valaki csinált egy fb oldalt a mama nevén és azon szórakozik velünk. Nem mondom hogy lehetetlen, hogy ez a mama legyen, de majdnem ki van zárva... kivéve, ha nincs és nagyon rosszul ismerem az emberiséget...

ha viszont ez a mama, akkor ne csodálkozzunk a leányán... akkor a rettenetes nyomulás úgy látszik családi vonás... de nem, nem akarom elhinni a mamáról, inkább egy elmés szélsőmagyar műve, mint egy rendes székely asszonyé...

astryle 2015.01.14. 18:04:46

@Darinka11: Mi ezt már megjósoltuk 1 hete :D
@csiri bá: @SpYcHo: @Bujumburi: Köszönöm, kicsit unatkoztam és vázoltam a nézeteimet. Aztán lehet, hogy nem így lesz :D nem vállalok garanciát.
@kamilla123: én is örülnék ha kiesne, de ő túlságosan is csinálja a showbusinesst. A szerkik még tuti nem válnak meg tőle.

egymásikkiskun 2015.01.14. 18:05:56

@csiri bá: a beköltözés sorrendjében húztak,és utána mondta el Lilu melyik mit jelent.Legalábbis én így emlékszem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.14. 18:07:42

@Cirmoska11: Tartok tőle, hogy nem Ádinkára szavaznak, hanem a többi ellen.

vastyúk is .. 2015.01.14. 18:07:44

@csiri bá: a dobozokon azt hiszem, nem volt szám, tehát igazából kivitelezhető lett volna a csavar.

Annak idején a kisgólyákkal mindenkivel írattunk egy fecnit a nevével, és be kellett dobnia egy dobozba. Persze a sorsolás előtt az összes cetlit kicseréltük úgy, hogy csak egy ember (egy álgólya) neve szerepeljen rajtuk. Aztán kikaptunk egy gólyát a sorból, hogy húzzon egy nevet... A hatás hatalmas volt. Felsőbbévesek szétröhögtük az agyunkat, mert a haverunkat szopattuk, a gólyák pedig maguk alá csináltak. Napokkal később, mikor az volt a feladat, hogy megtalálják az álgólyát, eszükbe sem jutott, hogy azt az embert pöccintsék ki maguk közül először, akit a felsőbbévesek aljas módon kipécéztek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.14. 18:12:39

@Bujumburi: Igen, a sokszínűség, ahogy boldogult Habsburg Ottónk mondaná: MI MAGYAVOK.

Csak ügyesen! 2015.01.14. 18:13:19

@astryle: Ezt hol kell aláírni h így legyen? :)

csiri bá 2015.01.14. 18:15:37

@vastyúk is ..: www.hir24.hu/bulvar/2014/11/24/vv7-szuperkepessegeket-kaptak-a-villalakok/ nem látom, hogy bármiféle szám lenne rajtuk, így elég volt csak minden golyóbisba egy számot tenni 1-12 között meg egy-egy egyforma kulcsot, azaz mindegyik nyitotta mindegyik dobozt. :DDD Lilu meg azt mondhatott rá, ami előre ki volt osztva...

vastyúk is .. 2015.01.14. 18:19:13

@csiri bá: na, megnéztem a videót, számok nincsenek, de sorba vannak téve a dobozok. Szóval tényleg húzás volt.

Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.14. 18:22:30

@astryle: Én azért egy másik forgatókönyvet is el tudnék viselni..:) Zsu kap az alkalmon és kiviszi Lacit, szinte biztos hogy kint is hagyja. Ezzel bevisz egy kurva nagy jobbhorgot Edinának, aki hisztérikus állapotba kerül mikor meglátja ki jött vissza, plusz Danival is valószínűleg annyi a szövetségnek mivel ő küldte csatába az imádott Lacikáját :) Daninak mindegy, akkor csapódik Robinhoz vagy újra elkezd nyalni Zsunak, Edinácska viszont tök egyedül maradna és szerintem még jobban kifordulna magából:) Meg is érdemelné ezt a pofáraesést azok után amit az utóbbi hetekben művelt.

Fu Szekh Li 2015.01.14. 18:23:09

@astryle: A következő héten Laci lesz a kiválasztott, aki szerintem most bárkivel szemben kint maradna, utána Edina dönthet, hogy még mindig igaza van, vagy elkezd gondolkozni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.14. 18:23:24

@másodpéldány: "Te akkor most hol vagy? Neked így is jó? Hát te elképesztő vagy!"
Hát, ez a konkrét mondat, simán utalhat arra is, hogy Laci pl. a lepedőt döfködte ezerrel... :D

vastyúk is .. 2015.01.14. 18:27:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Te akkor most hol vagy? Neked így is jó? Hát te elképesztő vagy!"
Ha a popójában lett volna, csak tudta volna Edina, hogy hol van, nem? hihihihihihihi

Bujumburi 2015.01.14. 18:27:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :)))) a műsort a hogyvoltosok szerkesztenék, már csak egy producer kéne ;)

Fu Szekh Li 2015.01.14. 18:30:14

@Én nem nézem ezt a szemetet: Ha Lacit viszi ki, az az én összeesküvés-elméletemet támasztja alá.

Bujumburi 2015.01.14. 18:30:22

@astryle: Szandika műsora édes volt :D de egyébként is az az egész VV4-es csapat egy kicsit családiasabb volt, mint ez a mostani brigád. Ott még mindenki gratulált minden visszajövőnek, most meg az a módi, hogyha olyan ember jön, akit nem várunk, akkor fancsali pofával bevonulunk a vellába.

Bujumburi 2015.01.14. 18:31:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @vastyúk is ..: az én tippem, hogy a farpofái közötti "vájatot" döfködte a gyerek, bugyin kívül. Így érthetőek a foltok, és Edina csodálkozása is.

Magg. 2015.01.14. 18:32:02

@másodpéldány: ha nem a "mama" lenne, 2 hét óta szerintem már leszedették volna az oldalt.

csiri bá 2015.01.14. 18:34:15

@Bujumburi: Minden mindenki ellen, Mindegy, csak dolgozni ne kelljen. :DDDDD

Fu Szekh Li 2015.01.14. 18:37:00

@Bujumburi: Ez:
FU SZEKH LI 2015.01.12. 19:12:18

...
Hívőknek és gyűlölőknek a dolgok egy lehetséges menete: Zsuzsa befenyíti Danit, hogy őt hívja ki, aki erre szerda este leveszi Laciról a kendőt. Zsú kiviszi Lacit, Edina összetörik, és Danit vádolja. Dani kiakad, mert nem hogy pinát, de kedvességet se kap Zsuzsától. Mindenki mindenki ellen, közben pedig hullanak ki a többiek, mert minden néző a sóra kíváncsi. Így jutnak el fináléig, ahol a retek mutat nekünk egy bejátszást:
Attila: Edina neked melyik faszi teccik?
Ádina: Hát az a tetkós.
Attila: Ok, akkor elkezdhetsz rá hajtani. Zsú, te pedig megpróbálod lenyúlni. Akár sikerül, akár nem, azt mondod, hogy ő akart belédbújni. Kitör a balhé, rámentek Zsuzsára, neki úgyis jól áll a mártírszerep, stb stb.
Nagy színészek lennének, ha el tudnák játszani, de miért ne? Most mindenki azt játssza, ami kb a legjobban megy neki.
Na? Tudtok ilyen összeesküvés-elméletet?

Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.14. 18:43:39

@Fu Szekh Li: nagyon jó:))) mindenesetre akár Danit akár Lacit viszi Zsu, a következő párbajon a másikuk is ki fog hullani, Zsu védett lesz hála a kendőlevételnek úgyhogy hiába puffog Edina még várnia kell a revansra :) Dennist hívják ki és valszeg mindkettőjük kiesne vele szemben. (legalábbis remélem, hogy Dani ármánykodását nem felejtik el a nézők egykönnyen)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.14. 18:47:52

@vastyúk is ..: @Bujumburi: igen, valami ilyesmi lehetett... ez a fajta rácsodálkozás valahogy nem arra utal, hogy konkrétan a kakilóját vegzálta volna meg Laci.

csiri bá 2015.01.14. 18:49:13

van új poszt, lehet áthurcolkodni. :))

Micsell (törölt) 2015.01.14. 19:02:01

@mézescsók: tegnap már nem volt alkalmam válaszolni de gondolom a bulvárból elég infot kaptunk azóta Maci hogylétét illetően, kételkedsz az epekőben?

másodpéldány 2015.01.14. 19:04:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

nekem úgy tűnt, hogy épp őt döfködte hátulról... és edinának furcsa és újszerű volt a helyzet, de mindegy, mert azóta már hivatalosan is elhálták, és bejegyeztették a riportszobában ahogy anno a japán császár ágyasainak elhálásait, de lehet, hogy az a kínai császár volt... vagy török és aztán lehetett gonoszkodni egymással, meg bevádolni, ha a jegyző nem jegyezte fel a dátumot... és megvádolták a szerencsétlen anyát, hogy nem is a császártól van a kölök, hanem valmelyik herélttől...

másodpéldány 2015.01.14. 19:06:03

@Magg.:

nem olyan egyszerű leszedetni az oldalt (krisztiánék se tudták a sok hamis oldalt leszedetni) tömegfeljelentések kellenek hozzá, azt meg nem egyszerű megsszervezni...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.14. 19:09:22

@Bujumburi: megmonnyuk a reteknek, ha befektet, megengeggyük, h az ő csatornáikon mehet .9

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.14. 19:57:28

@Fu Szekh Li: Ez óriási poén lenne, de hogy garantálja nekik Attila a döntőt? Amúgy annál retkebben a csatinál, hogy ezt be is játsszák. Bár ugye az égvilágon semmi szabálytalan nincs ebben a dologban.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.14. 20:01:15

@vastyúk is ..: Ja, akkor még ez volt a módi a gólyatáborokban, de mostanra már más a menő. Azt inkább nem írnám le...

Fu Szekh Li 2015.01.14. 20:20:37

@Majom1Parádé: Nem garantálja, de ha ők csinálják a sót, akkor őket maradnak bent. Ennyi.

mézescsók 2015.01.14. 23:45:54

@vastyúk is ..: Nos, már tudjuk. Jó ez így. Mondjuk jobban örültem volna, ha Kisbékát viszi, de így is tetszik. Ezt a parát a pasik részéről! Úristen!!!
@Micsell: Mindig mindenben kételkedem. Vagy nem? (Különben nem.)
süti beállítások módosítása