Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Orange Is The New Black 1x02 - Tit Punch (18+)

2015. január 12. 11:00 - oharozsabimbolehetnek

screen_shot_2014-12-30_at_7_22_33_pm.png

A részt Reddel kezdjük, aki láthatólag egy kávézó/kocsma/étteremtulajdonos felesége volt. Az ura jó kapcsolatokat ápolt az orosz maffia tagjaival. Tehát innen a konyhai tapasztalat, és feltételezem, hogy a vesztét is ez okozta. A börtönben közben a kövér csaj megkapja az extra kaját, mert leszállította a deszkát Red ágyába. A konyhában zajlik az élet, megüresedik egy pozíció, kell rá új ember. Közben pedig Red megveregeti a saját vállát a véres tamponos szendóért. 

screen_shot_2014-12-30_at_7_22_57_pm.png

Chapman Healynél nyíg, hogy helyezze át, de amikor a fickó jegyzőkönyvbe akarja venni az esetet, akkor rájön, hogy jobb neki, ha tartja a száját, és visszatáncol. Utána épphogy odaér az eligazításra. Már csak két szék szabad, az egyik Alex mellett, de Chapman csakazértse azt választja, még ha a másik el is van törve. Az eligazításon nagyon vicces dolgokról esik szó. Meg kell nézniük egy videót a börtönéletről, ami kb egy wellness szállónak írja le a helyet. Aztán az egyik őr, a doki és Caputo oktatást tart nekik a böriben használatos fegyverekről, az öngyilkosságról és bizonyos kitöltendő doksikról. 

screen_shot_2014-12-30_at_7_25_56_pm.png

Aztán jön a börtönigazgató asszisztense, aki felajánlja, hogy bármilyen női jellegű kérdéssel keressék nyugodtan, de az első kérdésnél már menekül is. Alex kiszemeli magának, rózsaszín sípolós kiskutya legyek, ha nem lesz köztük valami.

Chapman ma nem kap ebédet. Egyáltalán. Az összes konyhásnak kiadták, hogy nem segíthetnek rajta. Erre visszamenne a cellába, de sajnos a kajáldát addig nem lehet elhagyni, amíg nincs vége a kajának. Úgyhogy kénytelen leülni valahova. Az ajánlatok nem özönlenek hozzá, csak egy csaj kínálja hellyel, de mellé én se ülnék le. Morello siet a segítségére, elrángatja Crazy Eyes-tól, és az asztalukhoz invitálja. A cellatársak meggyőzik, hogy próbálja tisztázni a nézeteltérést Reddel szemtől szemben, így el is határozza, hogy elmegy bocsánatot kérni.

screen_shot_2014-12-30_at_7_30_13_pm.png

Diaz közben az anyjához megy a mosodába, de nem fogadják kitörő örömmel. Érdeklődik, nincs-e felesleges barna ruha, mert a narancssárgában, amibe az újakat öltöztetik, mindenki kiszúrja. Az anyja végtelenül kedvesen közli, hogy nincs, és ekkora méretben amúgy sem tartanak. Aztán hozzáteszi, hogy addig örüljön, amíg a narancsban lehet.

screen_shot_2014-12-30_at_7_36_24_pm.png

Eközben a könyvtárban Healy megtudja a Chapman kontra Red ügy részleteit egy bongyor hajú csajtól, mert azért piszkálta a csőrét, hogy Piper mégsem mondott semmit. A besúgót cukorkával jutalmazza, aztán megy a dolgára. Red éppen a lábát borotváltatja, amikor Chapman megérkezik hozzá bocsánatot kérni. 

screen_shot_2014-12-30_at_7_40_29_pm.png

Szép-szép, válaszolja neki, de sajnos idebent ez semmire sem jó, úgyhogy kezdjen el azon gondolkozni, hogy fogja kiengesztelni. Láthatóan fáj a háta egyébként. Ezek után Chapman pont akkor lép be az egyik helyiségbe, amikor ott ketten összeverekednek egy fagyi miatt. 

Este csak nem jön álom a szemére, beszélgetni kezdenek Nicholsszal és Rosával. Kiderül, hogy Rosának is hasonló konflikutsai voltak, mint neki, amikor idekerült, de azóta rákos lett, és így már senki sem baszogatja. Ez sajnos nem segít azon, hogy Pipernek hangosan korog a gyomra. Erről eszébe jut, amikor Larryvel léböjtöltek, és vőlegény azon aggódott, vajon nem lesznek-e ettől antiszoccok, hogy nem tudnak eljárni vacsizni a barátaikkal. Jesszus, micsoda problémák! És ha már Larrynél tartunk: eljött a látogatás ideje, de a tiszt, aki anno felvette Pipert annyira utálja, hogy nekiáll vele szívózni, mondván, a neve nincs a listán. A látogatási nap nagy esemény a böriben, mindenki az ablaknál ugrál. Bennett őr szétkergeti őket, aztán Diaz betalálja, hogy adjon neki rágót, de a csávó ügyesen hárít.

screen_shot_2014-12-30_at_7_55_22_pm.png

Na, végre Larry is bejut Piperhez, aki kicsit idegbetegen néz ki, mert szerda óta nem evett, és már kezd üldözési mániája lenni. De aztán az idiótaság felülkerekedik, megígérteti vőlegénnyel, hogy nem nézi tovább nélküle a Mad Ment. Sajnos a látogatási időnek két perc múlva vége, és bár Alex is a teremben van, Piper mélyen hallgat róla Larrynek. Vőlegény el, de Chapman még tanúja annak, hogy a kajaautomatákat visszakapcsolják, vagyis a paranoiája nem teljesen alaptalan, és Red tényleg ki akarja éheztetni.

screen_shot_2014-12-30_at_8_03_00_pm.png

Aztán beüt a krach a konyhán, mert elromlik a frigó. Red és csapata pakolják ki a kajákat, és Chapman ezt a fantasztikus alkalmat választja, hogy megküzdjenek, de az öreg csaj kurvára nem ér rá éppen. Gyerünk, húzz be, mondja, de Red inkább közli vele, hogy nem ő fogja megütni, hanem az éhezés, és hogy tepsiben fogják kivinni a börtönből a csontvázát. Aztán elzavarja a vérbe.

screen_shot_2014-12-30_at_8_08_45_pm.png

Visszacsöppenünk Red rácson kívüli életébe, épp a joggoló maffiafeleségeknek mesél vicceket, de halálra unják, úgyhogy gyorsan le is rázzák. A rácson innen közben rátöri a wc-t Healy-re, és új fagyasztóért könyörög. A nő rosszul bírja a szarszagot, Healy meg a fenyegetést, és nem akarja, hogy az történjen, ami legutóbb, mikor Red visszaadta a konyha kulcsát, úgyhogy megígéri, hogy utánanéz, mit tehet. 

 screen_shot_2014-12-30_at_8_14_56_pm.png

Aztán Pollyt és Pipert látjuk, amint szappant öntenek, és utóbbinak jön a fantasztikus ötlet, hogy el is adhatnák, és sok pénzt csinálhatnának vele. Bent a böriben sorban állnak a bolthoz, és közben Chapman megtudja, hogy már pletykálnak róla és Alexről a csajok, amin kicsit kiborul. Vásárolni még nem tud, mert hiába adták fel szerdán a csekkjét, hét nap, mire ideér a pénz. Erre Nichols felajánlja, hogy használja az ő keretét. Chapman mindenféle szart kér, ami nyilván nincs egy ilyen boltban (pl kakaóvajat), aztán elmegy a fodrászcsajhoz, akivel a kajáldában találkozott, és tőle kér inkább. Cserébe az egyik hajtincsét adja a zuhanyzós csajnak. Redhez eljut a hír, hogy Chapman fura dolgokat gyűt, és nem tudni, mit akar velük csinálni, de a nőt nem izgatja túlságosan. 

Közben Sue “Crazy Eyes” megtalálja Pipert, és mivel hallotta, hogy csípős dolgokat keres, hoz neki erős paprikát. Ééés, ami a durva, hogy nem kér cserébe semmit!

Na, a léböjt sem tartott sokáig, egy újabb emlékfoszlányból megtudjuk, hogy Larryvel bármit meg lehet csinálni, még azt is, hogy beugratják egy léböjtbe, közben meg a csaja, akinek az egész az ötlete volt, felzabálja a dugikaját. Chapman az ágyán sírdogál, meglátja a bajszos őr, aki egy igazi faszkalap, és még neki is áll cukkolni. Aztán kiderül, hogy azért sír, mert egyenként kell megrágnia a jalapenokat, hogy kiszűrhesse a hatóanyagot belőle. 

A vacsi guszta. Megjelenik Chapman a kajáldában, és leül egy asztalhoz. Alex meg odacsúsztat neki valamit. Az egyik konyhás csaj kiszúrja, és figyelni kezdi. Piper nézi a szalvétába csavart sütit, aztán visszacsomagolja, és kidobja. Ez aztán a tartás, gecó! A konyhás elismerően biccent magában.

Bent a konyhán Red és még valaki piálnak valami nagyon finomat, közben kapunk egy újabb infó morzsát a korábbi életéből, amikor kenyérhordás közben észrevette a nélküle joggoló maffiafeleségeket, és nagyon rosszul érintette, hogy kiközösítették. Szóvá is tette, és mondanivalójának egy lökéssel adott nyomatékot, csakhogy ezzel a lökéssel kidurrantotta a főmaffiafeleség műcsöcseit. A maffiavezér zabos lett, hatvanezret akart, de annyijuk nyilván nincs, és soha nem is lesz. 

Vissza Chapmanhez, aki épp Red felé slattyog, hogy odaadja neki, amit készített: a jalapenos krémet, ami jót fog tenni a fájós derekának. A nő szóra sem méltatja, de aztán mosolyogva teszi zsebre a cuccot.

 screen_shot_2014-12-30_at_8_45_00_pm.png

Az aznapi számlálásnál Diaz és az alacsony őr között izzik a levegő, már ha lehet ilyet mondani, aztán kiderül, hogy a csaj kapott rágót, az ágyába rejtette Bennett.

Otthon Larry leül tévézni, és hopp, pont rákapcsol a Mad Menre. De végignézi ígéretével ellentétben. És úgy nézem, közben jól érzi magát. Muhaha! 

Megjött az új hűtő, reméljük, ezt már nem fogja valaki lecsapolni, hogy a freontól betépjen. Másnap reggel csodák csodája, Chapman kap kaját. Ezek szerint használt a kence. Piper kis híján elélvez a kajától. Ma viszont Alex nem kap enni. Lesz még ebből bonyodalom!

Régi Rednek szembe kell néznie a maffiavezérrel, aki épp a kávézóban tünteti el a pénzt/drogot/hullát/valamit fekete zsákban. Gondolom, ez a szívesség a műmellért cserébe.

Megint a börtön, mozieste van éppen, mindenki szétröhögi magát egy zs-kategóriás vígjátékon. Chapman még nem tudja értékelni, részben azért, mert neki nincs egyedül fülhallgatója, amivel nemcsak nézni, hallgatni is tudná. Crazy Eyes Sue ül le mellé, és felajánlja a fél fülesét. Két röhögés között Sue megsimítja a combját, egyértelművé téve, hogy innentől Chapman a csicskása. Szar ügy!

 screen_shot_2014-12-30_at_9_00_38_pm.png

Címkék: sorozat 18+ OITNB
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2015.01.14. 15:35:32

Janeway kapitány hogy megöregedett... (és meghízott)
süti beállítások módosítása