Hogy volt?

Való Világ 7x55 - A Kiskun ház trónfosztása

2015. január 10. 09:05 - candyperfumegirl

Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék feléhez, ezt egyrészt azt jelenti, hogy ezt egy irtózatos lealjasodással meg kell ünnepelni, másrészt pedig azt, hogy ez az a pont, amikor már mindenkinek pont annyira van tele a töke a többi agyhalottal, hogy elég egyetlen szikra, és a gyűlölettől fröcsögő csicskageci-faszkalap- kurvaanyázás futótűzként terjed szét a villában. Máshogy fogalmazva Ordenáré Röné emlékestet tartunk. Igyekszem minden eseményt, mellékvágányt és konfliktust hiánytalanul rekonstruálni, hogy az eset a maga teljességében maradjon meg az utókornak.

755-01.png

A királyi esküvővel kezdünk, a varacskos nőül veszi az oroszlányt, a kullancs anyakönyvvezet, de itt még mindenki csak mosolygós részeg, tehát ezt most ugorjuk. A lakodalomban a 12ker-Ádina-Basszájba tengely erősödni látszik, úgy tűnik mostanra ismerték fel, hogy nem kell nekik mással foglalkozni, hármukban pont annyi rafinált szemétkedés és gátlástalanság van, hogy ha akarják, itt napokon belül gumiszobába kényszerítik az egész bandát. A megerősített szövetséget csókkal pecsételik meg, mármint csak Laci és Edina, 12ker közben már helybenfutva táncol. A nyugiban összeülnek tanácskozni, majd a szinte magatehetetlenül részeg Zsu tántorog be, és ezt látva a szintén nem szomjas 12ker úgy dönt, hogy ez egy tökéletes alkalom egy kiadós baszogatóestre – bár ő őszinteségi 5 percnek hívja- és módszeresen el is kezdi önteni a királynő nyakába a szart. Aki úgy a második mondatnál eldől, mint egy zsák, és abban a szent minutumban el is alszik, ez persze nem akadályozza meg Ádinát és Basszájbát, hogy ők is odavakkantsák neki, miért kéne megdöglenie itt most azonnal.

755-02.png

755-03.png

Ez így nem jó, egyrészt földön fekvő ellenfélbe nem kéne többet rúgni, és elég szomorú, hogy ez itt most csak félig képletes megfogalmazás; másrészt úgy, hogy az egyik fél alszik, nehezen alakulhat ki konfrontáció, úgyhogy jön is az erősítés a sakálrészeg Kazal személyében. Ő még nagyon elemében van, először is kijelenti, hogy a baszobát ki kéne üríteni de minél hamarabb, mert már nagyon viszket a pöcke, és megőrül, ha nem ülhet bele Komisz Godzillájába öt percen belül. Basszájba vagy háromszor eljátssza vele a "jó, csak még 10 perc” trükköt, így Fanni egyre idegesebb, és pont ezt a pillanatot tudja 12ker kiválasztani, hogy felböfögje, hogy Komisz meg egy sunyigeci, aki élő adásban dobta a nőjét, és majd ő kiviszi párbajozni, mint a szart. Na ezt a csapot nem kellett volna megnyitni, mostantól egész éjszakán át minden második mondat a „kiviszlek és kint hagylak”, ez az ultimate fenyegetés a villában ugye, és ha egyszer rápattannak erre a gyökerek, soha le nem akadnak róla. 12ker még egy „a kurva anyádat!” –ot is odaköp Komisznak, aki vállat von, és elszámol ezerig, az én anyám nem kurva, akkor meg hova szarjak. És most jött el az, amit nem hittem volna, hogy kimondok egyszer, de ezzel Komisz értelmesebbnek bizonyult a VV6 teljes játékosállományánál együttvéve.

755-04.png

Az ugatásnak persze messze még a vége, Dani egyre aljasabb módón arcoskodik, majd beszáll Edina is, és pont olyan dolgokat mondanak, amitől Fannikának egekben a pulzusa. Ha még az is elhangzott volna, hogy különben meg fehér, kövér, és a haja is szar, végleg lenullázódott volna. Már jön is a rapper kézmozdulatokkal való mutogatással, és teli szájjal üvölt, majd persze jön az obligát „kiviszlek és kint hagylak a gecibe, téged is, téged is, meg téged is!” – örökzöld. Ádina még odaveti neki, hogy Komisz nélkül nem lennél fent a VV7 térképén, majd röhög, hogy még jobban felkúrja Kazalt, a dolog működik. Komisz ezalatt csendesen meghúzódott az ajtóban, majd beviszi Kazalt a baszobába, hogy lenyugtassa, és ilyen szépeket mond neki:


„Fontos vagy nekem, szeretlek, érted! Ezért fogom kivinni innen mindet a faszomba.”


Ó, az a gyönyörű románc!

755_gif02.gif

Ezzel még nincs ám vége az estének, Medve ágyba dugta az ájult hitvesét, a triumvirátus (Laci, Edina, Dani), meg csak röhög, hogy milyen jól sikerült felkúrni az agyát mindenkinek. Ekkor hirtelen felébred Plasztik, és minden átmenet nélkül rekedt üvöltözésbe kezd és betalálja Basszájbát, te vagy itt a legnagyobb csicska, faszom, gyáva geci, és társai, már komolyan nem tudtam, mi hiányzott. Plasztik részeg fröcsögése amúgy komolyan ijesztő, amennyi indulat van benne, és amilyen stílusban tolja, pont mint az egyfogú alkesz csöves, akinek nem adott pénzt a Nyugati aluljárójában átvonuló rohadt burzsuj csürhe. A csicska szó a sarokpontja a szitokáradatnak, sőt, a más kontextusban vicces „büdös buborék” kifejezés is elhangzik, és még jó öblöseket is csulázik minden mondat után a nyomaték kedvéért. És ez végre pontot tesz ennek a nyomorúságos éjszakának a végére.

755-05.png

Jön a másnap reggel, ez most különösen fájni fog mindenkinek. Plasztik, Ádina és Kazal próbál embert faragni magából, ez hosszú, fáradságos és viszontagságos folyamat lesz, nagyon sok könnyel. Plasztik a fürdőszobában pont ott folytatja, ahol éjjel abbahagyta, egy szál nuniban (de sportmelltartó az van rajta) ecseteli Komisznak, mekkora csicska fasszopóparasztgeci itt mindenki. Úgymond, dikk. Fanni nem békül Ádinával, Plasztik szerint meg az egész triumvirátusnak rohad a lelke, de nyilván Basszájba mérgezi őket, aki minden rossznak a forrása, ami a világban van. Állítom, Plasztik szerint Laci az időjárást és a magyar választási eredményeket is tudja befolyásolni, ő írta a Mátrix 2. és 3. részét és tőle ered a lakodalmas techno műfaja is.

755-06.png

Zsuzsanna királyi felség érkezik palástban és koronában, és a plebsz bocsánatát követeli, mert megalázták az éjjel. Ádina azon van meglepődve, hogy egyáltalán emlékszik bármire, na azon én is. A tekintélyét amúgy innen végképp cseszheti, 12ker pofátlanul bele is eszik a kajájába, majd Ádinával beszéli ki, hogy mekkora szarember a királynő. Elhangzik még, hogy direkt baszta fel az agyhalottakat tegnap, látni akarta, hogy vetkőznek ki magukból, és hogy mennyire félnek tőle. Az esti viselkedése rá sem veti éppen a lehető legjobb fényt persze, de ő tudja, hogy akar játszani. Komisz megpróbál még békülni, de 12ker szarik rá, csak a kurvaanyását sajnálja, de azt tartja, hogy Komisz egy jellemtelen paraszt, aki élő adásban kidobta a nőjét. A „kiviszlek és kint hagylak”- részt meg gondolja hozzá mindenki, mert a fejében azért nyilván elhangzott az is.

755-08.png

Ezek után a triumvirátus kimondja a Kiskun ház trónfosztását, eb ura fakó, Zsuzsanna oroszlány nem királynőnk! És mostantól ahol lehet, alátesznek, anarchy in the villa. Innentől kezdve mindent bojkottálnak, ami Zsutól származik, kezdve a takarítással, vagyis ha a királynő azt mondja, nyaljátok tisztára a fürdőt, akkor mennek a szaunába meg a nyugiszobába takarítani. Zsu ettől így rövid úton be fog kattanni. Van még egy teljesen parttalan vitája 12kerrel, amiben szerencsétlenségére elhangzik tőle az a mondat, hogy „én vagyok itt az az ember, aki kinti dolgokkal tényleg nem jön!”, és értem én, hogy nem gondolta ezt át, de ez most nagy öngól, az ügyvédtanonc 12ker ezt úgy fordítja ellene, ahogy kell. MILF már magából kikelve üvölt, mert valaki a „gyerek” szót használta a jelenlétében, ha az „anyámat szádra ne vedd!” után a „gyerekemet szádra ne vedd!” lesz az új VV megasláger, én befonom a hajam. Dani rámutat, hogy hiába a sírós hang, ő bizony nem lát könnyeket. Ez így semmire nem vezet, MILF nem tudja belőle kihúzni, min sérült be ennyire 12ker, pedig pofonegyszerű. Azon, hogy őt egy pillanatig nem tekintette férfinak, ellenben minden kósza faszra rárepült. Zsu és Medve elvonulnak a trónterembe (=nyugiszoba) királyi tanácskozást tartani, aminek értelmében olyan 20 másodpercen belül követi őket 12ker és Ádina, mert pont itt és pont most esedékes a délutáni szieszta. Zsu megkongatja a harangokat, hogy kollektív büntetést kérjen a forradalmárokra, de hogy ebből lesz-e valami, azt már csak holnap tudjuk meg.

755-07.png

Egy nagyon szomorú esemény miatt ugyanis kicsit furcsára sikerült ez a mai összefoglaló: Edinának meghalt a nagypapája, és mintha a csatorna most direkt ügyelt volna arra, hogy ezt ne olyan szenzációhajhász módon tálalja, mint Dóri nagymamájának halálát. Edinának döntenie kell, megy vagy marad, és marad, ez a lényeg. Meglátjuk, hogy bírja így, ez a lehető legszarabb helyzet.

Címkék: vv7
1932 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2015.01.10. 09:12:06

Tudom hogy gáz elsőzni, de nem bírom megállni. :)

Tapmancs 2015.01.10. 09:20:17

Dani hibázott a "kurva anyád"-dal, azt hiszem vesztett pár szavazót, még ha nem is szó szerint értette, hanem egyfajta közszájon forgó szitkozódásként vetette oda.

Tapmancs 2015.01.10. 09:21:49

Az meg hogy Zsuzsa kiakadt mert a "gyerek" említésre került olyan kontextusban hogy "te jössz mindig a kinti dolgokkal, a gyerekeddel", azt végképp nem tudtam hova tenni. Mármint hogy ezen mit akadt ki. Senki nem szidta a gyerekét, vagy ilyesmi.

Tapmancs 2015.01.10. 09:22:27

@VV Erőlegény: Csak szeretnéd, öcsisajt! :D

Hedonistamama 2015.01.10. 09:22:45

Tényleg megsajnáltam Zsút! :( Ez az öfi olyan végtelenül szomorú, lehangoló és szuicid!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 09:22:45

@VV Erőlegény: Bakker megint nem sikerült, még soha sem sikerült... :-( :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 09:23:58

@Tapmancs: Mert én előtte el is olvastam a posztot figyelmesen. :-)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.10. 09:25:23

Ökölbe szorult a kloákám az esti összefoglalótól, volt itt minden mint a bucsuban.
Fannika alias Eminem úgy elmutogatta kit visz ki a p*tsába, hogy fel fogják kérni az idei Music tv gálára.
Dani is bekeményített, Steven Seagal hozzá képest Misimókus .
Edina csak mondta, mint a nyúl akinek a seggéből kilóg a duracel elem.
Maci jól oda tette magát, szerintem ő állva alszik nyitott szemmel, picit kerülte a konfliktust varacskosmalacka.
Néha egy hanggránátod bedobnék a társalgójukba, attól hátha kicsit lenyugodnának.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 09:29:12

@Hedonistamama: Ha tényleg megsajnáltad, két dolgot tehetsz: 1, kiszavazod, hogy ne szenvedjen tovább, 2, nem szavazod ki, hogy tovább szenvedve menjen még néhány fordulót. Mindig ő lesz az egyik konflikrusgóc, mert nem igazán tudja megvédeni magát, és a villalakók nem igazából grál lovagok.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 09:31:47

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: De végül is ezt vártad nem, tegnap reggel azért voltál morcos, mert nem látsz Iza formátumú fightokat a VV7-ben vs. VV6. Hát nesze neked...!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 09:35:15

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Lehet, hogy duplázok, de eltűnt az előbbi neked írt kommentem. Tehát végül is azért akkor ez a tegnapi öfi azt nyújtotta, amit vársz nem? Hiszen tegnap délelőtt azpn morcodkodtál, hogy nincsenek Iza szintű kavarások a VV7-ben vs VV6, Hát akkor itt van, megkaptad/tuk ezt is!

Tapmancs 2015.01.10. 09:35:49

@VV Erőlegény: Ha ez vigasztal, nekem is most sikerült életemben másodszor. De elsőzhetsz sokat olyan blogokon amiket a kutya sem olvas, ha ez vigasztal. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 09:37:09

@Tapmancs: Az nem ér semmit! De gratulálok! :-) (grrrrrrrr... )

Hedonistamama 2015.01.10. 09:37:15

@VV Erőlegény: A ciklus közepén járok, érzékeny vagyok. Nem szórakoztam tegnap az öfi alatt és a hv sem tudott önfeledt röhögésbe kergetni. Nem kaptam meg a műsortól, amit vártam....

Denisz kapott tőlem egy piros pontot! Szerintem is badarság a kurva anyád beszólásra ugrani, mikor tudod nagyon jól, hogy muter egy tisztességes nő :)

Sargabogre 2015.01.10. 09:41:32

Edinát bírtam az elején, de elképesztően kifordult magából, irritáló, pofátlan, szemtelen, minden lében kanál valaki. Zsu se a szívem csücske, de amit csinál vele, főleg, amikor Zsu megkérte, hogy tegye le a kávét, és mondta, hogy de nem teszem, hát ott nekem nehéz lett volna visszafognom magam, hogy ne menjek neki, Zsu még egész jól bírja ehhez képest.

Sargabogre 2015.01.10. 09:43:28

egyébként Edina és Laci lesznek a következő esélyesek, Fanni, Zsu, Komisz tuti Edinára teszi, Plasztik Lacira.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 09:44:05

@Hedonistamama: Azért elnézést is kért másnap Dani, tehát azt a szálat, miszerint "Azt mondtad, hogy vízzel főz az Anyám...?" én itt lezárnám! A többi mondandója meg ült. Denisz egy jellemtelen alak, aki nem ezt gondolja róla a beköltözése napja óta azt sajnálom! Ráadásul vélhetően ezt a hőstettét még színesen el is mesélhette odabenn, máskülönben hogyan szerezhetett róla tudomást Dani....

csiri bá 2015.01.10. 09:44:30

jó lett a poszt megint, köszi. :))

Tapmancs 2015.01.10. 09:47:30

@VV Erőlegény: Denisz ha jól emlékszem már azonnal a beköltözés után elmondta hogy akkor az adásban dobta ki a csaját. Amikor megbeszélték hogy kinek mi a "családi státusza".

adjatok_egy_szabad_nicket 2015.01.10. 09:52:33

Fannika, meg ez a gettós mutogatása, kész vagyok tőle! :D Főleg h teli pofával tolja, meg amúgy is, honnan tanulta ezt?! :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 09:54:55

Én már előre nézek, holnap hogy fog alakulni a jelrakás?
8 ember kaphat jelet, ha Laci nem teszi fel a lilát. (az utóbbi napok alapján kiválasztott biztos nem lesz, de ugye egyben lehet csak az "Ádám jelképet" felhasználni.
Dani és Dóri szerintem nem kap 1 jelet sem, Maci, Fanni, Laci, Denisz kb. 1-et, Edina esetleg 2-re is jó lesz és Zsu alighanem 3-at kap. Mondjuk taktikailag jobb lenne, ha Edina kapná a több jelet, a viselkedése és a családi haláleset kellő indok lehetne.

Krétagarbó 2015.01.10. 09:55:38

Jó lett a poszt, hasonlóan látom én is a viszonyokat a villában. Eljött a félidő, mindenkire ráférne egy kis újratervezés, mert pattanásig feszültek az idegek bent. Remélem a villapszichók felkészûltek és maradt mèg tavalyi szériában is alkalmazott nyugiteából pár filter...

Krétagarbó 2015.01.10. 09:59:23

@Hedonistamama: dennisz engem is meglepett, mondjuk én màr vártam tőle egy kis "nyitàst", hogy megmutassa, hogy ő is tud többet egy egyszerű godzillaveregetésnél.

Hedonistamama 2015.01.10. 10:00:27

@Krétagarbó: Vagy valami szabadság érzés! Egy kinti program, akármi, bármi!!!! Ha lett volna agyuk, mostanra tuti megzápult volna, így meg egészen biztos, hogy súlyos lelki sérüléseik vannak, ön- köz és vv-veszélyesek! Ez a szórakoztatás rovására megy!

Krétagarbó 2015.01.10. 10:03:28

@Majom1Parádé: szerintem Edina kap jelet Zsútól, Macitól, Fannitól. Még Robint is el tudom képzelni, ő vajon kire tenne? Denniszékre nem hiszem, hogy tesz, sztem ő vagy Zsúra vagy Edinára tesz. ráadásul neki dupla jele van, akár ő is ellőheti most a jokerét.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 10:03:47

@VV Erőlegény: Némi túlzással, ha Zsu kiesne, akkor a béke és nyugalom szigetévé változna a villa. Nem lenne kit szivatni. :-) Nem tudom a szerkik engednek-e "ilyen korán" egy Edina-Zsu párbajt.

Krétagarbó 2015.01.10. 10:05:01

@Hedonistamama: elég talán az is, ha lekötik az energiákat vmi tematikus héttel, katonai vagy suli, nem tudom. Mondjuk kitalálhatnának a kreatívok vmi újat is.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 10:06:14

@Krétagarbó: Ez igaz. Szerintem Robinnak nincs oka ellőni a dupla jelet, most jött vissza győztesen, védett, Dórival ugyan nem igazán úgy alakult a kinti program ahogy várta (vagy ki tudja mit is várt pontosan). Túl sokat nem volt aktív ezen a héten, persze még így is többet, mint előzőleg.

krisszvector 2015.01.10. 10:06:15

Kő keményen lealjasodnak minden egyes bulikába, ők azok az emberek,akik alvásra isszák magukat.Az a jó ebben a szériában,hogy nekik lehet alkoholt adni a kezükbe,mert nem lesznek tőle agresszívak...hol van már az alekoszos széria?Amikor is csöcsök,pinák,pélok villantak minden bulikor,meg nem üres fenyegetőzések mentek,hogy kiviszlek bázdmeg,oszt majd kint is hagylak.Ez ahhoz képest,a beintek szavaival élve,óvodás szint.

Krétagarbó 2015.01.10. 10:06:39

@Majom1Parádé: mindig lenne bűnbak, sztem a zárt csoportban hamar kialakul az újabb hierarchia.

lukacstoncsi 2015.01.10. 10:06:43

Jó reggelt!

Sokszor van az az érzésem hogy ezeket igazából meg sem érinti a leljasodás.Vagy ennyire nem mutatják.Elképesztő.Dani ha kihagyja a k anyázást akkor az est "hőse" ő de így csak egy szarkupac mint Dennis.Taktikailag semmit nem ért a dolog mert másképp is le tudta volna zárni.Magának tett be ezzel.

Krétagarbó 2015.01.10. 10:08:35

@Majom1Parádé: sztem meg pont azért mert védett, van esély rá, hogy most lövi el a duplát. Így megúszhatja a kihívást és minél tovább vár vele, annál inkább az ő dupla jele dönti el tutira a kiválasztott személyét.

lukacstoncsi 2015.01.10. 10:09:52

Edina nagypapájának halálhíre szerintem most fordulópont kéne hogy legyen.Mindenki kicsit szedje össze magát mert ez a vég.Jó esetben elgondolkodnak saját magukon.Edina szerintem még kapott egy lehetőséget hogy változtasson jobb irányba.

csincsilla72 2015.01.10. 10:09:55

@Majom1Parádé: Edina esélyes a párbajra. Ezek után valahogy nem is bánom, ha kinn marad. Kedveltem őt, mert szimpatikus kis csaj volt, de ez a lángokádó házisárkány, aki előtört belőle, nem hiányzik.
Asszem átmegyek Robin-fanba. Ebben a dagonyában ő jelen pillanatban a legelviselhetőbb. Ami momentán a "legkevésbé fülsértő" kifejezést takarja.

Krétagarbó 2015.01.10. 10:10:04

@lukacstoncsi: maga alatt vágta a fát, kontraproduktív volt a viselkedése. Nem csak a kurva anyázással, egyébként.

Mirocska 2015.01.10. 10:11:26

Nem emlékszem, hogy kire hagyta Röné a száműzési képességet?
Most felhasználhatná nem is egy játékosra, hátha lecsillapodnának...
Tegnap éjjel néhány kommentelő is kicsit bevadult, nem is volt kedvem már olvasgatni, pedig szinte hv függő vagyok.

Krétagarbó 2015.01.10. 10:12:51

@lukacstoncsi: én is így gondolom, meglátjuk, tud-e vele élni.

lukacstoncsi 2015.01.10. 10:14:05

@csincsilla72: Szerintem most a nagypapája miatt nem fog párbajozni.A többiek szerintem ezt figyelembe veszik.Azt gondolom ez így fair, utána mehet.
Robint nem is láttuk vagy két napja az öfikben nem tudom mit csinál.Lesi a többieket és gyűjti a municiót vagy mi?:D De most ő a legvállalhatóbb ez tény.

csincsilla72 2015.01.10. 10:14:29

@Mirocska: a vadulással nem kell foglalkozni:-)
Asszem Medvére hagyta. Ideje lenne felhasználni. Kíváncsi lennék, hogy a kiválasztás vagy kihívás idejére is alkalmazhatná?

Krétagarbó 2015.01.10. 10:16:21

@csincsilla72: én azért még remélem, hogy meg tudja mutatni, hogy ez egy mélypont volt, ahonnan ki tud mászni, és vesz egy 180 fokot a játéka. Ha most ez a haláleset sem csillapítja le, akkor viszont go home, a saját érdekében is.

csincsilla72 2015.01.10. 10:16:34

@lukacstoncsi: Robin? Nézi az egészet a kanapé széléről. Örülök, hogy nem megy bele ezekbe a vitákba. Ádámot kinn hagyta, szerintem ebből azt szűrte le, hogy nem feltétlenül a konfrontációkat díjazza a nagyérdemű.

Sargabogre 2015.01.10. 10:17:59

Dani egyébként nevetséges, ahogy kifogásokat talál, miért szekálja Zsut, miközben csak a sértettség beszél belőle, hogy bárkivel szívesebben kavarna Zsu mint vele.

Krétagarbó 2015.01.10. 10:18:50

@Mirocska: Maci?

Részemről bocs a tegnap estéért, többet nem megyek bele parttalan vitákba.

csincsilla72 2015.01.10. 10:19:50

@Krétagarbó: Én is remélem, mert láttuk, hogy van egy normális, szerethető oldala is. Nagyon rosszul viseli a benti viszonyokat. Én egészen a tegnapi napig annak örültem volna, ha a Zsu-Dani-Edina trió végzett volna az első háromban, de ennek semmi esélye. Megkattant mindegyik, de jelen esetben Zsuzsát sajnálom a legjobban. Dani és Edina annyira túltolja, hogy már nekem fáj.

lukacstoncsi 2015.01.10. 10:20:28

@MirocskaAzt hiszem ezzel lett Dennis a szaunába száműzve nem?

lukacstoncsi 2015.01.10. 10:26:02

@Sargabogre: Azt gondolom ezen már túl van, csak egyszerüen kihasználja hogy a héten ő volt a felmosórongy másrészt annyira kiismerte már hogy tudja mi fáj neki a legjobban.Zsu drága nagyon hamar be akart illeszkedni elbaszta a taktikáját az elején.Ha türelmesebb akkor most nem lett volna ez.Nem hülye tudta jól hogy Dani az ő embere az meg örült hogy Zsu bejött.Egymásra találtak mindegyik használta a másikat és ezzel ők is tisztában vannak.Zsunak dani ugyanúgy egy eszköz illetve szövetséges hogy eljusson a fináléig.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 10:28:13

@Mirocska: Deniszé a száműzetés joga (mer Maci kapta a döntési jogot)

Ditti82 2015.01.10. 10:29:22

@csincsilla72: Robin top3-as, ha nem top2-es lesz minimum. Mellé még Danit tudom elképzelni biztosra, harmadiknak Edinát mondanám. Talán. PVC azért nem, mert elég 1 tuja a 3-ba.

Sargabogre 2015.01.10. 10:29:31

@lukacstoncsi: hát vele már nem fog, mert elég durván összevesztek. Edina meg ezzel a hisztérikus nevetésével. tényleg most mutatta meg, milyen valójában. bár igazából egyre nehezebb eldönteni, hogy ki a legnormálisabb bent :D

astryle 2015.01.10. 10:30:08

@csincsilla72: Átment tuja üzemmódba.. Sixx is megmondta, hogy egy tuja mindig bejut a döntőig.

Ditti82 2015.01.10. 10:31:23

@astryle: Eddig is tuja volt, nem most vált azzá hirtelen...

Mirocska 2015.01.10. 10:33:43

@Krétagarbó: Te nem idegesítettél! :-)
@Majom1Parádé: @csincsilla72: Köszi! Dennis senkit nem fog száműzni szerintem. ..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 10:34:11

A száműzetés most Edinának jönne a legjobban, tényleg lenne egy szusszanásnyi ideje, hogy átgondolja a helyzetét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 10:34:40

@Sargabogre: "bár igazából egyre nehezebb eldönteni, hogy ki a legnormálisabb bent :D"

bár igazából egyre nehezebb eldönteni, hogy van-e normális odabenn... :D

lukacstoncsi 2015.01.10. 10:35:02

@Sargabogre: múlt idő igaz már a szövetségük ezt akartam írni.edina nevetése jobb volt mintha úgy reagált volna hogy elkezdi ócsárolni fannit.ki akarta borítani és ez sikerült is.

Krétagarbó 2015.01.10. 10:37:01

@Sargabogre: nekem is furcsa, hogy ez még mindig ennyire visszaböfög belőle. Mit várt tkp-en? Ha egy kósza numerát, akkor indokolatlan ez a viselkedêse, nem ért volna annyit, ha meg többet, azt hogy? Ők olyan messze állnak Zsúval egymástól minden vonatkozásban, mint Kiskunfélegy a Rózsadombtól.
Én mondjuk elhiszem neki a bizalomvesztéses dolgot is, gondolom ez, meg a sértett ffi hiúság együtt jön még mindig ki belőle Zsú irányába.

Mirocska 2015.01.10. 10:37:39

Tényleg jöhetne egy sulis hét vagy egy papás-mamás, én tavaly azokon szórakoztam legjobban.

Némber Ván 2015.01.10. 10:37:54

Van valami nagyon ijesztő abban, ahogy Plasztik álmából épp csak felocsúdván, alpáriságban lesprinteli a többieket.
Zsuban pedig nagyon zavar, hogy a villakapcsolataiban az ő az érett felnőtt, míg a másik fél a hülyegyerek státuszt erőlteti, valószínű, hogy többek közt emiatt olyan népszerűtlen. És ez nem az anyaságával magyarázható. De ezt sem jól tolja, mert az pedagógiai alapvetés, hogy a bedurcult gyerek esetén minden olaj a tűzre, érdemesebb olyankor pihenőpályára állni (lásd a tegnapi Edina kávézik konfliktust).

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 10:39:06

Nézte valaki az éjjeli Stream-et? Az óra valamiért nem stimmel, mert az elején csak 1/4 12 körül mutat...

Krétagarbó 2015.01.10. 10:40:27

@Mirocska: nem, de előidéztem mások rossz oldalát, ahogy ők is az enyémet. Mindegy, ennyike, úgymond. Dikk:)

Krétagarbó 2015.01.10. 10:41:23

@Majom1Parádé: lehet, hogy késleltetve jön, nem is igazi live?

lukacstoncsi 2015.01.10. 10:43:07

@Krétagarbó: nem tudom.

@Némber Ván: Zsu eleve szar helyzetben volt ez tény.Viszont csak rajta múlt hogy ezt a kápós szaglászós stílust eröltette.Magyarul az életben is elég valószinű hogy erőböl old meg dolgokat.A humor és a kreativitás nem az erőssége.Persze Dóri meg Laci sem segített hogy szimpibb legyen a többieknél.

Krétagarbó 2015.01.10. 10:43:34

@Mirocska: a papás mamás is jó lenne, ott Zsú tarolhatna, van gyakorlata gyerekgondozásban, több, mint a többieknek.

Némber Ván 2015.01.10. 10:44:10

@Mirocska: Újításként jöhetnének tánc- és illemórák, de olyan igaz klasszik üzemmódban, mint a Csa-csa-csa cím filmben...kis kisasszonyok és kis gavallérok. :-D

Krétagarbó 2015.01.10. 10:45:14

@Némber Ván: igen, ezt én is éreztem tegnap, valahogy nem műxik az okos enged elve náluk. Bár az kint is sokaknak nehezen megy. Bár Dennisz tegnap erre szépen rácáfolt.

Krétagarbó 2015.01.10. 10:46:51

@lukacstoncsi: ja, azt hittem lehetett látni öfiben, valahogy erről lemaradtam, hogy Dennisz száműzve lett vmikor a szaunába.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 10:47:46

@Krétagarbó: Igazából nem tudom hogyan működik, mert mindig csak visszanézni szoktam -már amikor-

Krétagarbó 2015.01.10. 10:50:04

@lukacstoncsi: mert dóri és Laci az az igazi mivan?!mivan?!mivan?! nemzedék tagja. A fájt az igazi lételem, tegnap PVC alakítása után arra gondoltam, hogy Robin ilyenkor ha látja, nem akar sírva kimenekülni a villából?

Némber Ván 2015.01.10. 10:50:27

@lukacstoncsi: Csodálkoztam volna, ha segítenek. Lacinak nem érdeke, Dóri pedig a Lacival való ordenáréskodását leszámítva konfliktuskerülő, vagy csak egyszerűen tuja hagggyad máááá).
Pedig ha Zsu kiadja számukra a kápóskodást, akkor akár még jól is kijöhetett volna ebből a hétből.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 10:51:43

@Krétagarbó: hát, este én is kicsit türelmetlenebb voltam a kelleténél. Úgymond. :D

lukacstoncsi 2015.01.10. 10:51:52

Én pl.a suli hetet kihagynám, de egy táncos hét szerintem jó lenne.Vagy egy papás-mamás is.Valami amiben mindenki kicsit magára talál vagy egy olyan játék ahol olyan emberek lennének együtt akik eddig nem voltak.Ebből is alakulhat valamiféle változás bennt.

Hedonistamama 2015.01.10. 10:54:35

@csiri bá: nagyon exkluzív! 3 bálnát nyúztak meg érte!!!

Némber Ván 2015.01.10. 10:54:37

@Krétagarbó: Kíváncsi lennék Robin anyjának a véleményére, hogy arról, hogy a szeme fénye egy ilyen kaliberű nőnek udvarol.

Krétagarbó 2015.01.10. 10:55:12

@csiri bá: bajban vannak a szponzorok vele kapcsolatban sztem is.

Krétagarbó 2015.01.10. 10:56:14

@Hedonistamama: a greenpeace tagjai pedig ma reggelre a villaajtóhoz láncolták magukat...:)

Mirocska 2015.01.10. 10:57:10

@Némber Ván: sokminden eszembe jut róluk, de ez a két szó, hogy kisasszony meg gavallér valahogy pont nem! :-D

Krétagarbó 2015.01.10. 10:57:29

@Némber Ván: én szeretném azt hinni, hogy Robinnak ez tényleg csak egy taktikai szerelmi szál, sztem az anyja is ezzel nyugtatja magát.

lukacstoncsi 2015.01.10. 10:57:51

@Némber Ván: Igen ez is lehetett volna vagy a lenntiekből valakit kiemelni.De szeriuntem zsu nem tudja mozgatni a szálakat per pillanat.A többiek eleve nem hallagtnak rá.

A Dóri ezt a lacis dolgot megúszhatta volna jobban anno ha otthagyja az ürgét miközben az kóstolgatta de nem.Aztán ezzel a lekurváztak műsorral 1-2 embert jól letraktált.Laci tényleg bunkó volt az igaz és pont akkor akart békülni amikor ezeket a képességeket megkapták.Viszont Dóri kicsit túlspilázta ezt a dolgot a bulin is ahova egyértelműen alázási szándékkal tette Lacit wc-s nek aki jól jött ki ebből.Mondjuk akkor feleslegesn várta hogy Dóri legyen jó fej vele mert ő is behívta kajálni korábban.

ruzs54 2015.01.10. 10:58:06

A Villa Negra nem apácazárda,
A Villa Negra nem fényes lokál,
Vagány legény ha szépszerén bezörget itt,
E csöndes házban oltalmat talál...

De jött egyszer egy vastag ürge,
Luxus autón elterülve,
Alkudott a házra pénzt kínált
Nálunk ragadt a pénze, ámult mit kap cserébe
Ápolta a doktorja három héten át.

A Villa Negra nem apácazárda,
A Villa Negra nem fényes lokál
Vagánylegény ha szépszerén bezörget itt
E csöndes házban oltalmat talál.

Rám akadt egy bunda télen,
Gyantás lettem a vidéken,
Jött a hekus ám kilestem őt,
Szóltam bunda tűnj el, nyomban, semmi bűnjel,
Ártatlanul állhattam vallatóm elé.

A Villa Negra nem apácazárda,
A Villa Negra nem fényes lokál,
Vagány legény, ha szépszerén bezörget itt,
E csöndes házban oltalmat talál.

Szép az élet, víg az élet, ámde én csak addig éljek,
Míg a Villa Villa Negra áll.
Szép lány jöjj el egyszer, nálunk fölmelegszel, s
Meglátod, még az álmod, egyre vissza jár.

A Villa Negra nem apácazárda,
A Villa Negra nem fényes lokál,
Vagány legény ha szépszerén bezörget itt
E csöndes házban oltalmat talál.

www.youtube.com/watch?v=KVrwDjNg0R4

az eddig elmúlt események fényében próbáljátok értelmezni, behelyettesíteni ezt az örökzöldet . :-))

Némber Ván 2015.01.10. 10:58:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Fanni nem ezzel az XXXL-es szivaccsal mosta múltkor Zsu seggét? :-DDD

lukacstoncsi 2015.01.10. 11:00:16

Nem tudom Robin még mindig úgy látja e Dórit ahogy a vacsoránál:D Max Dennishez tudna most csatlakozni.De érdekes hogy a többiek nem vonják be semmibe.Mintha ott se lenne.

Krétagarbó 2015.01.10. 11:02:12

@Némber Ván: az már a királynői fürdetésnél is bevillant nekem, hogy vajon mindenkinek van egy személyre szóló szivacsa? Hol tartják, és hogyan különböztetik meg?
De aztán az is lehet, hogy ez királyi kiváltság, és most hogy Maci is bekerûlt a királyi családba...

Némber Ván 2015.01.10. 11:02:29

@Mirocska: Hát ont azért!:-D
off: pont így nézet ki néhai (Jó)Szipka őfőméltosága sziamiaunk, mint az avatarod.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 11:02:40

@Némber Ván: "Van valami nagyon ijesztő abban, ahogy Plasztik álmából épp csak felocsúdván, alpáriságban lesprinteli a többieket."
Mondjuk van olyan ember, aki rohadtul nyűgös ébredéskor, de Dóri néha tényleg elképesztő... olyan, mintha éjjel a fejében egy végtelenitett szalagon menne egy baszomfaszomcsicskageci (megatöbbi) monológ, ami egyszerűen csak mások számára is hallható lesz, ha kinyitja a száját. Pedig lehet, hogy csak ásitani akart.

csiri bá 2015.01.10. 11:03:13

@Hedonistamama: nem... az állatokat védeni kell, kivéve a VV zoo tagjait. :))) ha még nem hallottál volna róla, rég, feltalálták a műanyagot... sok mindenre alkalmas, a vellában is van belőle :)))

Mirocska 2015.01.10. 11:03:42

@Krétagarbó: Hát valamitől csak meg kell azt a gombát kapni, na! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 11:04:32

@Némber Ván: tuti, hogy az... :D És Zsuzsa szerencsésnek érezheti magát, hogy őt előbb fürdették.

lukacstoncsi 2015.01.10. 11:07:55

@Ditti82: Akkor értem már Dennist és Fannit is :D :D

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem ilyenkor az automata felböfögi azt a szöveget amit ilyenkor szokott olykor 1-2 szót azért kicserél a szalagon hogy ne legyen unalmas:D

filina 2015.01.10. 11:08:45

Ilyen humortalan bagázs még nem volt a vv történelemben.Minden puskaport ellőnek az ordibálásukkal és az anyázzásokkal. Mutogatnak ,visítanak minden szaron kiakadnak ,hótra isszák magukat .

Némber Ván 2015.01.10. 11:09:05

@Mirocska: a villalakók saját kis közös mikrófaunája már tuti kialakult, jó esetben már immúnisak rá, mint óvónéni az ovitakonyra,

Okami 2015.01.10. 11:09:17

Zsu újfent megpróbálta kijátszani a mártírt kártyát.....a gyerekem, szent és sérthetetlen durrogtatása kb. annyira hatott meg, mint egy légyfing. Szerencsére Dani jól látta szitut, (a kurvaanyázás viszont számomra is unszimpi!) Egyébként pedig kezd egyre impotensebb lenni a szimpátiám Edina felé, nem áll jól neki a Laci féle stílus.......lassan tényleg nem lesz kinek drukkolni.

Hedonistamama 2015.01.10. 11:10:33

@Mirocska: Ha azzal mosta Fanni a királynő sunáját, akkor most Maci úgymond megsunázta az oroszlánt????

Bumpi 2015.01.10. 11:11:15

Zsu nagyon bután királynő. Minek mondd ilyeneket hogy tedd le a kávét??
Szarnék bele, hadd kávézzon! Totálisan 'Szabó Zsófi' szindrómás, ha emlékeztek a dzsungeles műsorban hogyan viselkedett Sz. Zs. amikor hatalmat kapott. És azt hajtogatta eddig hogy róla lepereg minden, hát láthatjuk hogy mennyire. Csak a szája jár. Nem bírja kezelni a trollokat (Dani, laci, Edina), vesztére. Természetes szelekció zajlik bent, láthattuk azt is, hogy Fanni lekurvázza Edinát, aki csak hangosan nevet, a következő jelenetben meg már bent sír a zuhany alatt. Zsu és Fanni szépen levizsgázott :D

xander 2015.01.10. 11:11:24

A poszt jó lett,de kimaradt,hogy kazal le büdösribizte dinkát,amire ő láthatóan, és teszem hozzá jogosan besértődött! Dániel szerzett 2 fekete pontot,Dénes meg 1 pirosat nálam... :)

beacska 2015.01.10. 11:11:29

jó reggelt, jó szurkolást!
Ebből a társaságból már nem tudnak kihozni olyan Love Storyt, mint tavaly, de ha kéne és Fanni-Dennis párost választanám. Sajnálom, h az ő kapcsolatuk háttérbe szorul Edina-Lacci nemlétező viszonya mögött. Fanniékon látszik, h van köztük kapocs, lassan fejlődik ki a szeretet is. Kezdenek szerethető, szimpatikus párossá válni. És fura mód, lassan Dennisből is kinézem, h kint is ragaszkodna Fannihoz, egy-két félredugás mellett...vhogy Dennist hosszútávú-típusúnak tartom, éppen az ominózus szakítása miatt...

nem hiszem, h Edina nagypapája valóban meghalt. Véleményem szerint lehetőséget adtak neki, h emelt fővel kimenjen, ne hátolgombolósban rugdalózva...

csiri bá 2015.01.10. 11:12:43

@lukacstoncsi: nem kicseréli, csak a sorrendet váltogatja a véletlen-generátor. :DDD

Bumpi 2015.01.10. 11:12:45

Dóriról el is feletkeztem, mindenesetre a tegnapi 'csatát' a szememben a 'triumvirátus' nyerte magasan.

csiri bá 2015.01.10. 11:14:15

@Hedonistamama: vajon a ponyva alatt is megmosták, vagy oda csak úgy becsordogált a víz, azt vagy kimosott valamit vagy nem? :DDD

Némber Ván 2015.01.10. 11:15:15

@Okami: szeritem most, hogy meghalt a nagypapája, magába fog kicsit szállni és lehiggad.
Talán a párbajt is elkerüli, mert a többiek a helyzetre való tekintettel megkímélik őt (senkire sem vet jó fényt, ha egy gyászolót baszogat).

Bumpi 2015.01.10. 11:16:44

@xander: igen, Danitól kicsit meredek volt az az anyázás, amit a Denisz meglepetésre tényleg szépen lekezelt. Viszont másnap immár józanul egyfajta bocsánatkérés is volt azt hiszem a Dani részéről, mégha a "szerintem egy szar ember vagy" vonalat tovább is vitte. Belegondolva Denisz tényleg nem a Sorbonne-on kandidált és ez meg is látszik a viselkedésén sokszor, ezért is volt meglepő és mulatságos amikor 'el kellett számolnia ezerig' :)

xander 2015.01.10. 11:17:43

@Majom1Parádé: Az éjszaka az órával valami nem stimmelt! Az elején 1 óra késésben volt,ami ugye magyarázható azzal,hogy csúsztatva teszik közhírré! De kb fél 5 magasságában,majdnem 6 órát mutatott...(lehet nem pontos amit írok de az tuti,hogy előrébb volt)...hm...

Hedonistamama 2015.01.10. 11:17:44

@csiri bá: Kinézed Fanniból, hogy ugyanolyan boldogan csapkodja meg dörzsöli Maci valagát, mint korábban Zsú popsikáját? Megnézném mit szólna két kis alattvaló bagázs ha utasításban kapnák az uralkodók seggtörlését.....

Bumpi 2015.01.10. 11:18:27

Egy szó mint száz, nálam a Denisz és a Dani a két dontős jelenleg, war of the worlds!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 11:20:02

@beacska: az internet világában két perc alatt kiderülne, ha ez a hir kamu lenne.
Tegnap este irtam, hogy láttam Edina F.B. oldalán barótiak bejegyzéseit, hogy meghalt a nagyapja, még mielőtt Lilu bejelentette volna.

Meg hát halálesettel ugye nem viccelődünk, egyszerűbb lett volna, ha bármilyen indokkal (egészségügyi pl) kiviszik. Vagy megkérik, hogy ugyan vágjon már hozzá egy üveget valakihez, mert igy kizárják és simán leléphet. :D
Bár az okát nem érteném, nincs jobban szétfeszülve, mint pl. Zsuzsa. Csak Zsuzsa belül izzik, Edina meg harsányan.

Okami 2015.01.10. 11:20:51

@Némber Ván: Nyilván gyász közben nem fog gecizni Zsuval.....Lacinak pedig újfent remek lehetőség, hogy még szimpatikusabb karakterré váljon amiatt, hogy most tuti ezerrel pátyolgatja Dinkát. De kíváncsian várom a fejleményeket........egyelőre kiábrándultan figyelem az eseményeket.

Némber Ván 2015.01.10. 11:21:33

@beacska: "nem hiszem, h Edina nagypapája valóban meghalt. Véleményem szerint lehetőséget adtak neki, h emelt fővel kimenjen, ne hátolgombolósban rugdalózva..."
Ez már az összesküvés elmélet szintjét súrolja. Először is nem hülye az rtl, tudja, hogy 3 másodperc alatt bukná a sztorit, ha nem lenne igaz.
Másrészt egy egéstségügyi okkal sokkal könnyebb valakit kimenekíteni.
Harmadrészt, eddig még senki nem adta fel a játékot haláleset miatt, még Oki sem az első szériában, pedig neki a lánya halt meg.

xander 2015.01.10. 11:21:52

@Bumpi: Én nem értem miért erőltette,Danika ezt a barátnő kirugós esetet! Tényleg nem volt szép,de az is lehet,hogy a szerkik ajánlották neki...illetve nem volt bunkó, csak elmagyarázta,hogy ő úgysem tudna hűséges maradni ezért jobb mindenkinek ha itt most the end van...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 11:22:14

@Némber Ván: Ezek meg a tekintettel levés? Szerintem nem jellemző. Pont jó indok lenne, hogy szegény gyászoló legyen a családjával, hozzásegítjük, kieshet párbajon.
Persze nem kívánom Edinának, hogy kiessen, inkább Zsu.

csiri bá 2015.01.10. 11:22:26

@Micsell: ha nem így lenne, már tele lenne vele a fészbúk...

Krétagarbó 2015.01.10. 11:22:41

@beacska: hát ha nem igaz, akkor nagypapi sokáig fog még élni, ugye akinek a halálhírét keltik... És akkor Lilunak megajánlanám az Oscart, tegnap nagyon meg volt rendülve.
De ez úgyis kiderül, nem hiszem, hogy a blikk és tsai előtt az ilyesmi titokban maradhatna.

Ditti82 2015.01.10. 11:23:49

@beacska: Ilyennel nem viccelhetnek. Még a retek sem.

0.5 bit 2015.01.10. 11:25:49

@Bumpi: "Zsu nagyon bután királynő. Minek mondd ilyeneket hogy tedd le a kávét??"

Még a hét elején kapták a szerkesztőktől ezt feladatot, hogy akik a villa hiearchia alján vannak azoknak csak kenyér és májkrém juthat. Ezen túl a királynő tejhatalmat kapott és mindenkinek engedelmeskedni kell neki.

Ezek voltak a szabályok erre a hétre, csak aztán a nagytöbbség bele értve a szerkesztőket is letojta ennek a hétnek szabályait.

csincsilla72 2015.01.10. 11:26:50

@Ditti82: Egyetértek. Nagyon durva lenne.
A medvemosdatáson egyébként Kazal combjain akadtam ki. Irdatlan sokat hízott a csaj.

Némber Ván 2015.01.10. 11:27:02

@Majom1Parádé: nem is tapintatból fogják kímélni, hanem taktikából, a nézői reakciókkal kalkulálva.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 11:29:03

@Némber Ván: és tényleg! :) Hirtelen nem is értettem, hogy mitől szerkesztődött át némileg az, amit irtam....

csincsilla72 2015.01.10. 11:31:16

@0.5 bit: Az első szabályszegésnél kiderült, hogy (egyelőre) nincs szankció. Tehát most úgy néz ki, hogy a játék célja más. Most azt nézzük, hogy egy ilyen mesterségesen keltett feszültségben ki hogyan viselkedik. Ki az, aki kifordul magából, ki van tekintettel a többiekre, ki mennyire szabálykövető. Zsuzsa nyilván nem tudja egyedül betartatni a szabályokat, hiszen nincs végrehajtói hatalom a kezében. Hiába hoz egy határozatot, ha bárki megszegheti. Nekik maguknak kellene betartani Zsuzsa szabályait, de nem hajlandóak, és ebből a nagyérdemű mindenféle következtetéseket levonhat.

Némber Ván 2015.01.10. 11:31:53

@csincsilla72: Nem olyan sok az, max. 4-5 kg, de egy kicsi, vékony lányon hamar meglátszik, főleg ha egy helyre rakódik és az illető narancsbőrre hajlamos. PVC tuti többet kapott fel magára, csak rajta eloszlik, meg bő szárú melegítőgatyákban flangál.

csiri bá 2015.01.10. 11:31:57

@Némber Ván: pontosan... és ha lenne csepp eszük a lemmingeknek, megraknák a Basszájba gyereket korongokkal... négy már elég is lenne a a ződhöz: Fáncsi, Dennisz, Zsu, meg Dórika...
@Okami: Nyilván gyász közben nem fog gecizni Zsuval - dehogynem... a bőréből nem tud kibújni...

beacska 2015.01.10. 11:32:56

@Ditti82: HA nekem lenne bent egy rokonom (példának okáért egy öcsém ;) ) a villában, előzőleg tutira megbeszélnék vele egy egyezményes jelet, h ha ÉN úgy látom, h elveszítette a kontrollt, v a depresszió jelei mutatkoznak rajta, akkor ha én azt bemondom, ő vita nélkül jön ki. Nem mérlegel, megbízik bennem. És mivel az adatlapján többmindenkinek szerepel, h egy közeli hozzátartozója halála esetén hagyná csak el a villát, feltételezem, h ezt a szerződésük szerződésbontás nélkül megengedi nekik...tehát, ez egy elég nyilvánvaló jelzőeszköznek tűnik...lehet, h pölö már nem is él egyik nagypapája sem, vagy hasonló. EZÉRT fordulhatott elő, h Edinka ahelyett, h gyászolt volna az aludni vágyó Laccit zaklatta éjszaka szexuálisan...

ééés ezzel most magamra szabadítottam az egész Kettősmérce Tábort...de szerencsére megyek főzni

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 11:33:30

@Némber Ván: "Normális" esetben még meg is érteném. De az utóbbi napokban Edina viselkedése simán indokolja a párbajra vitelt. ZSu-nak meg ugye már régóta baja van vele.
Ettől persze simán lehet, hogy Neked lesz igazad.
Ha Zsu lenne a kiválasztott Macit kivinni lenne picit gáz a mostani hét után,

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 11:33:45

@csincsilla72: "... Kazal combjain akadtam ki. Irdatlan sokat hízott a csaj...."
Jaj, meg ne hallja, mert nem tudnék még egy olyan hisztit elviselni, mint amit a múltkor csapott emiatt... :D
Én nem értem, hogy ha valakinek ennyire fontos a külseje, akkor miért nem mozog többet? Az öfik nagyrészében Fanni biztos, hogy épp rág valamit a szájában. Sopánkodás helyett, inkább fusson reggel 10 kört a villaudvaron. Mondjuk Macival. Vagy előle. :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.10. 11:33:54

@VV Erőlegény:
".... Tehát végül is azért akkor ez a tegnapi öfi azt nyújtotta, amit vársz nem? Hiszen tegnap délelőtt azpn morcodkodtál, hogy nincsenek Iza szintű kavarások a VV7-ben vs VV6, Hát akkor itt van, megkaptad/tuk ezt is! ...."

A játék szempontjából jó hogy most mindenki kiengedte a gőzt, kiválasztás előtt ezek a balhék borítanak mindent, pl Fanni nem rakott volna jelet Danira, de ezek után ő s esélyes nem csak Edina.
Dani szerelmes lett Laciba, akit egy hónap múlva (ha még bent lesznek) ugyan így elfogja küldeni virágotszedni a halálf*szára Lacit.
Maci újfent eloldalgott, kerüli a balhét, ne már meglegyen pakolva.
Megjegyezném Iza ezeknél nagyságrendekkel ütősebb volt, a vv7-es gárda csak egy utánzat brigád, silány klónok, ezért ne is legyen vv8 mert az még ennél is fosabb lesz.

csincsilla72 2015.01.10. 11:33:58

@Némber Ván: Ó, Dórikán van egy tízes is. Gömbölyödik ott mindenki.

Micsell (törölt) 2015.01.10. 11:37:05

@csiri bá: hi! Nem vagyok elajulva a heti teljesitmenytol sokkal jobban kimaxolhattak volna az allatkertesdit, ovatoskodas ment csak. Kar erte.

pomac 2015.01.10. 11:38:41

@beacska: :DDDD ez igaz lenne ha tényleg ki is ment volna ha ez a jel, de gondolom nincs jel ezért ez valos hir

Némber Ván 2015.01.10. 11:39:25

@csincsilla72: ebben egyedül Edinának van szerencséje, pont annyit kapott magára, hogy már nem zörögnek a csontjai, kicsit nőiesebb lett az alakja.

csincsilla72 2015.01.10. 11:39:39

@beacska: csak ezzel az a baj, hogy a közeli hozzátartozó is csak egy szerkesztett műsort lát. Lehet, hogy vannak szereplők, akiknek a nap 24 órájából kettő dilis, de a többi normális. Ebből a kettőből mazsoláznak. Simán össze lehet rakni olyan öfit, amiben valamelyik kenyérpusztító leginkább egy borderline pszichopatára emlékeztet, közben csak az ügyes vágás eredménye a dolog.
Edina esetében biztosan igaz a papa halála, mert ha nem így lenne, már rég tele lenne vele a háló.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 11:40:01

@beacska: ÉS? Naná, hogy kettős mérce. Ha már a szembenállók közül valamelyik szimpibb, akkor annak többet elnézhetek. Akinek meg nem tetszik az megmondja, én meg nyugtázom, aztán nem foglalkozom vele tovább. Akiknek Zsu jön be, nosza. Én maradok Edinánál. Persze elismerem, hogy a viselkedése nem követendő mostanság.

jimjim 2015.01.10. 11:41:34

Plasztik éjjeli orditását hallva megfogalmazódott bennem egy kérdés. :)
Ő nem véletlen a Maúniká shó "Gechis Áránkájá" Át műttetve? A hangja 100% ugyan az volt :D :F

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 11:41:49

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "Dani szerelmes lett Laciba, " upsz, valamiről nagyon lemaradtam.....

Némber Ván 2015.01.10. 11:41:52

@pomac: "hagggyaddmááá" Beácska olyan szinten antiedina-fan, hogy még ezt is el tudja képzelni.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.10. 11:45:03

@Majom1Parádé:

Majdnem leterdelt Laci előtt, és verset szavalt hogy mennyire kedveli, lajkolja a csuzliszajut :)

krisszvector 2015.01.10. 11:45:37

Nem tudom melyik este volt,hogy láci,ádiná és dáni vakertak a nyugiban,hogy kik között akarnak/szeretnének robbantani.
Akkor pedzegette 12.ker,hogy ő bízza Fanny körül nyitná meg a területet.S nagyon is jól csinálta Dani,hogy Déneske felől támadja Fannyt,főleg,hogy adott a dolog,hogy Dénes,élőben dobta a csaját.
De ez a vonal működik,mert tegnap több jelenetben is a Fanny,ha nem is zokogott de sírt Dénes nyakán,hogy nem tudja mennyire bízhatik meg benne.:DD

lukacstoncsi 2015.01.10. 11:47:55

Az éjszakai onban Zsu kérdezi Dennist és Robint a masszázsolaj kiszárítja e a bőrét:D Erre azok hogy ja, meg kirepedezik, kelések lesznek rajta:D Ez meg a kiérkező Edinát is megkérdezi...

A hálóban Fanni, Zsu és Dóri dumálgat.Zsu tálcán kínálja a taktikáját.Nagyon ostoba ez:D

0.5 bit 2015.01.10. 11:48:34

@csincsilla72: "Nekik maguknak kellene betartani Zsuzsa szabályait, de nem hajlandóak, és ebből a nagyérdemű mindenféle következtetéseket levonhat."

Persze, csak a szerkesztőket nem értem. Olyan mintha a munkáshéten mindenki fizetés nélkül kipakolta volna a boltot úgy, hogy szerkesztő nem reagálnak rá semmit. Ott is simán figyelmen kívül hagyhatták volna a pénzre vonatkozó szabályokat.

beacska 2015.01.10. 11:51:30

@pomac: szerintem meg nem vette komolyan...azt hiszi, még kézben tudja tartani az eseményeket, sőőőt...igen oda van magától

beacska 2015.01.10. 11:55:04

@csincsilla72: vagy fordítva....

szerintem a szerkik keze is benne van a dologban. ezért írtam fent, h adtak neki egy esélyt...

mindegy..Dóri mamája benne volt a Blikkben. akkor ő nem halt meg?

lukacstoncsi 2015.01.10. 11:57:15

Az összes játék tudatosan alakítva van.Tudták Zsu lesz az utolsó de egy csavart dobtak be, mert Dennis királyként nem műsor.Most.A csavarral Zsu ténykedése heti program.Biztos konfliktus forrás.A piálgatós játék meg egyenes út a balhéhoz mert már mindenkiben megvan az indulat.A játékososkon múlik mit hogy tudnak ezekből a maguk javára kihozni.

2015.01.10. 12:00:03

Hát, nagyon arrafele megy ma a kommentelés, hogy Kiskun hülye, Denyál meg mekkorát taktikázott most. Én úgy látom, hogy Kiskun hülye ugyan, de Denyál meg egy este vesztett vagy 10%-nyi szavazatot.
Dinka folyamatosan küldi a torpedókat az amúgy is süllyedő hajójába, sz'al csak Denyál öngyilkos akciója az újdonság. És mindezt azé', mert Kiskun bottal sem piszkálná? ŰNa ez az igazi butaság!

beacska 2015.01.10. 12:01:00

@Némber Ván: érdekes, nem emlékszem, h beszélgettünk volna. honnan tudsz te rólam bármit is? még sosem láttalak itt. pölö.

én nem vagyok semmilyen fan, v. antifan

HAJ_RÁ IZAAAAA!

Bumpi 2015.01.10. 12:02:41

@0.5 bit: dehát ha nyilvánvalóan buták a szabályok, és nyilvánvalóan dacból csakazért is szembe megy veled a troll, akkor fel kéne mérni ép ésszel hogy nem kell erőltetni a szabályokat, mert csak magaddal baszol ki. Nem kell a kútba ugrani mert valami programfelelős kitalálta. Embernek kéne maradni bent is.

Krétagarbó 2015.01.10. 12:07:13

@Spitzbauer: nem feltétlenül írja ezt mindenki, sztem is Dani most tipikusan a "nagyot akar a szarka, de nem bírta a farka" csapdába esett. Hogy 10% mínusz vagy sem, nem tudom mindenesetre még messze a vége, legalábbis neki, sztem.

lukacstoncsi 2015.01.10. 12:08:19

@Spitzbauer: Nemcsak ma...nem hiszem el hogy valaki ennyire nem tudja használni az eszét vagy nem tud ennyire rugalmas lenni.Pláne mert tudja hogy most nincs senki mellette.Ha lenne esze legalább a játékban gyüjtött volna szövetségest, ami lehet a késöbbiekbenjó lesz.

Tapmancs 2015.01.10. 12:08:41

@Ditti82: Meg ugye nyilván nem a retek közölte Edinával a halálhírt hanem az édesanyja.

Krétagarbó 2015.01.10. 12:11:58

@beacska: "mindegy..Dóri mamája benne volt a Blikkben. akkor ő nem halt meg?"

Gondolom úgy volt benne, hogy meghalt. Ha Edina papája még élne, vagy már rég meghalt volna, azt a bulvárnak 2 percébe kerül kideríteni, erre gondoltam.
De bármi megtörténhet, vki itt írta, hogy - talán -egy angol trash realityben volt már erre a hazugságra példa, ha most itt erről lenne szó, na az is egy fordulópont lenne a hazai valóságsóóók történetében.

rives 2015.01.10. 12:13:49

Dani és Edina ezt nagyon bénán játssza most... Rengeteg lehetőségük lenne, hogy "alulról" szivassák a királynőt, de úgy, hogy közben részt vesznek a játékban. Ez a bojkott, szándékos szabályszegés viszont a legparasztabb módszer. Gyakorlatilag a VV szabályait szegik meg, mert nem vesznek részt a játékban. Mondtátok itt többen, hogy Zsu azért béna, mert nem tud kreatív büntetéseket kitalálni. Na most ha valaki teljesen kihúzza magát a játékból, azt ugye megbüntetni sem lehet, mert egyszerűen azt mondja, hogy "nem" és kész.
Teljesen eszköztelen a királynő, gyakorlatilag ez a szerep a legnagyobb szivatás, amit csak kaphatott. Egy igazi királyságban a szabályszegőket felkötötték, felnégyelték és hasonló. Na azok aztán igazi eszközök voltak :)
Dani és Edina volt a két legszimpatikusabb karakter számomra az elején, de eljutottam odáig, hogy teljesen leírták magukat és (soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz, de) azt kell mondjam, hogy a Komisz-Fanni tengely sokkal emberibb és szimpatikusabb.
És még egy csúnya dolog a végére: talán kicsit kemény lesz leírni, de Edina nagypapája utolsó ajándékként még bent tartja az unokáját a villában, mert talán ez a szomorú eset fog fordulópontot hozni a viselkedésében (de legalábbis megmenti egy aktuális párbajtól).
Most még valahogy én sem szívesen szólok be rá, pedig a tegnapi részben is nagyon kihúzta a gyufát.
Viszont alakulhatnak úgy a dolgok, hogy Laci-Zsu párbaj lesz. Na, akkor én is feltelepítem az appot, mert szeretném látni, hogy ha Zsu megy vissza arra hogy reagál Edina és Dani.

Krétagarbó 2015.01.10. 12:14:01

@Tapmancs: szerencsére nem mutatták, ellentétben Dóri esetével, az egy mélypont volt, nem is értem, miért kellett valakit ilyen helyzetbe hozni akkor.

beacska 2015.01.10. 12:14:07

@Krétagarbó: én csak azt írtam, h HA lenne bent egy rokonom, én pont ezt csináltam volna, ha kiakarom hozni...

csak fura, h így hullanak a nagyszülők. én 15 évvel idősebb voltam, mint ők, amikor meghaltak. de biztos MARHA NAGY szerencsém volt

beacska 2015.01.10. 12:15:05

@Krétagarbó: jaaa, a bulvár meg azt ír meg, amire fizetnek neki, vagy amire "anyagot" kap.."égett" le már nekem autóm ;)

Tapmancs 2015.01.10. 12:15:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "Sopánkodás helyett, inkább fusson reggel 10 kört a villaudvaron. "
Az a baj hogy kicsi hozzá az udvar. Ha azt vesszük hogy kb 10x10 m-es, és ugye nyilván nem a falhoz tapadva fut, akkor egy kör nem több mint 25-30m. 10 kör 300m max, ami nagyságrendileg 25-30 kcal energiafogyasztást jelentene, vagy még ennyit se. Egy szelet csokiban van 4-500, egy pizzában 800 körül. Szóval mennyit kellene ott futnia? Futógép, szobabicaj és súlyzók nélkül esélytelen. Valszeg azért nincs nekik ilyesmi hogy hízzanak oszt az is egy téma amit ki lehet beszélni.

lukacstoncsi 2015.01.10. 12:16:29

Szerintem senki esetében ne vegyük bántóra vagy poénosra ezt a dolgot.A hír igaz és biztos megszenvedi ezt Edina bennt.A csatorna meg ebből azt és úgy mutat be amit gondol de ez nem újdonság.

Tapmancs 2015.01.10. 12:20:41

@Krétagarbó: Dóri esetében is a következő öfiben mutatták, mivel az az eggyel korábbi napot dolgozza fel. Valszeg benne lesz a maiban.

2015.01.10. 12:21:34

@Tapmancs: Azt biztos azért nem játszották be, mert anyu jól megmondta Dinkának, hogy mit és hogy kell csinálnia mostantól. A nyakamat rá...
Dinka az életben sem lehet túl szabálytisztelő. Ezt akár otthonról is hozhatta. Sőt a viselkedésmintájában minden bizonnyal benne van anyué is. Hiába mondták a szerkik, hogy Kaszáné asszony, a játékkal kapcsolatban ugye akkor semmit, nagy fájdalmában nem tudott erre is figyelni szegény. Ez csak az én elmém szüleménye, bármilyen egyezés a valósággal a véletlen műve.
Remélem Dikna hamar elfelejti az utasításait...

0.5 bit 2015.01.10. 12:22:20

@Bumpi: "dehát ha nyilvánvalóan buták a szabályok"

Persze, de ez egy játék szabályokkal. Olyan mint a foci, hogy a kapuson kívül más nem érhet a labdához. Ha egy csatár a hóna alá kapja és elszalad vele a kapuig, akkor a bírónak közbe kellene lépnie, függetlenül attól, hogy sokal hatékonyabb kézzel célba juttatni.

Ditti82 2015.01.10. 12:22:23

@beacska: Mert TE ezt AKAROD látni a dolgokban, azért még nem lesz úgy.

SpYcHo 2015.01.10. 12:22:38

Hát Edina napról napra egyre jobban építi lefelé a szavazótáborát. Az elején mindenkinek szimpatikus naiv kislányból, egy ámokfutó, rosszindulatú, tomboló kis görcs lett. Még a számomra az elején antipatikus Zsu-ból is szimpatikus emberi szerethető karaktert csinált. Valahogy nem érzik a súlyát a dolgoknak odabenn, nem tudják, hol a határ.
Ez a játék amit Edina és Dani csinál teljesen jó lenne egy másik realityben, ami nem néző központú, tehát nem a nézők döntenek a sorsuk felől. Itt a taktika szó véleményem szerint sokkal összetettebb annál mint sem valakit megpróbálunk kicsinálni, tönkre vágni odabenn. Itt úgy kell mind ezt kivitelezni, itt úgy kell lavírozni, hogy a nézőket is megvezesse a játékos, és ez a nehéz. Az eddigi szériák során egyedül Attila volt képes ezt legjobban kivitelezni. Ő megálmodott egy karaktert, és egy szabályos ám néhol kockázatos karakterfejlődést láttunk pozitív irányba. Ezt díjazták akkoriban a nézők, és igen Attila leginkább a nézőket vezette meg ebből a szempontból.
Ezért nem tudom elfogadni azt, hogy Dani hatalmas taktikus tette lett volna az, hogy kurvaanyázott és megpróbálta szétrobbantani a Fanni-Denisz párost. Mert oké, hogy ott ez jónak tűnik, és még akár célt is érhet vele (ezt nem hiszem), de kifelé ez rettenetesen visszatetsző.
Egy szó mint száz, elsődlegesen szempont szerintem, ha valaki nyerni akar, hogy ne legyen rosszindulatú. Vagy, ha néha az is, ezt ne folytassa folyamatosan, mert ezt a többség nem díjazza. Sajnos Edina ezen az úton indult el kb 2 hete, és folyamatosan csúszik lefelé a lejtőn...

Belllaba 2015.01.10. 12:24:07

@rives: Edina a tegnapi ON-ban egy szót sem ejtett a nagypapáról, nem látszott megtörtnek, sőt! Lacival az ágyban hosszasan részletezték a szexuális szokásaikat, kitért az análra is, elmondta, hogy kérdezték, mitől lett lila a feneke. Elmondta, hogy véraláfutásos is lett, mire Laci mondta, hogy jó akkor nem csinálja többet. Mire Edina: deee! Kíváncsi vagyok egyébként, hogy ez kerül-e be az öfibe, vagy megpróbálnak egy maga elé meredő képet összeollózni róla ma, mégiscsak elvesztette egy hozzátartozóját.

lukacstoncsi 2015.01.10. 12:25:15

@rives: Mondtátok itt többen, hogy Zsu azért béna, mert nem tud kreatív büntetéseket kitalálni. Na most ha valaki teljesen kihúzza magát a játékból, azt ugye megbüntetni sem lehet, mert egyszerűen azt mondja, hogy "nem" és kész.

Ok szar helyzet viszont nem az első napon történt meg hanem a végén.Zsunak lehetett volna esze azon agyalni hogy tudna nem csak egy szimpla uralkodást véghez vinni hanem alakítani a dolgokat is mert lehetősége lett volna rá.Helyzetbe tudta volna hozni ezzel magát is.Szerintem épp a Dennnis vagy Fanni felé lehettek volna gesztusai hogy késöbb ez jól jöjjön neki.

0.5 bit 2015.01.10. 12:26:06

@0.5 bit: más nem érhet a labdához -> más kézzel nem érhet a labdához

Krétagarbó 2015.01.10. 12:26:07

@beacska: szerencséd volt, én meg 15-tel kevesebb, amikor az első nagyszülőm elment:(

Nem tudom, nem vetem el ezt a lehetőséget sem, de elég morbidnak tartom, tényleg nem szeretném, ha ezt is meg lehetne "etetni" velünk, nézőkkel.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 12:26:16

@Tapmancs: a 10 (vagy bármennyi) kört példaként hoztam fel a 0 db kör ellentételezéseként.

Ha 10 kört se fut, viszont tolja a kenyeret, a pizzát meg a csokit, az alkoholról nem is beszélve (csakis cukros üditőkkel tudja azt is inni) <- mindezekre mondhatna nemet is, vagy csak kevesebbet enne belőlük, akkor nincs miről beszélni, nem a körülmények és a kis udvar áldozata, hanem simán csak egy lusta rinyagép.

Krétagarbó 2015.01.10. 12:27:03

@Tapmancs: nem akarnám látni, ez tényleg olyan magánügy, amiből nem kellene műsort csinálni.

Belllaba 2015.01.10. 12:27:12

@lukacstoncsi: Nem úgy tűnt, hogy Dinka gyászol (vagy ő így szokott?). Az análszex rejtelmei és részletei jobban izgatták tegnap este. A tettek mezejére nem léptek, mert a beszélgetésekből és képekből úgy tűnik, Dinka és Dóra elkapta a gombát.

Tapmancs 2015.01.10. 12:29:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én meg csak arra akartam rámutatni hogy k*rva sok kört kéne ahhoz futni hogy érdemben hasson valamit. És ki tudna futni mondjuk 1000 kört naponta úgy hogy 7-8 méterenként fordulnia kéne 90 fokot? Lehetetlen.
Lehet csinálni fekvőket, hasazást, stb, de futni azt nem.

lukacstoncsi 2015.01.10. 12:30:44

@Belllaba: Szerintem ne törjünk pálcát felette ki hogyan gyászol vagy sem.Már leírtam feljebb az RTL úgy ad le dolgokat ahogy ő gondolja.Miért a nagy balhéról kiderült az öfiben hogy egy piás játék eredménye?Nem.A belevalóból tudta meg már aki nézte.és ez csak egy dolog...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 12:31:05

@0.5 bit: Én ezt már akkor is mondtam, hogy simán megtenném a helyükben. Kis késéssel rájöttek, hogy tényleg szinte azt csinálnak, amit akarnak.

Tapmancs 2015.01.10. 12:31:09

@Krétagarbó: Valóban nem kellene, de Dórinál mégis csinálták. A szerencsétlen meg ott ordított mindenki szeme láttára. Én éreztem magam rosszul, sajnáltam nagyon.

Krétagarbó 2015.01.10. 12:33:18

@Tapmancs: emlékszem, akkor is ugyanezt írtam. sajnáltam én is...

csiri bá 2015.01.10. 12:36:06

@Belllaba: akkor megvan az új szponzor is, a canesten. :DD

nnnnnnnn 2015.01.10. 12:38:51

szánalmas a zsu vergődése, hatalommániás hülye. edina egyre keményebben tolja a játékot, nekem tetszik. jó pillanat volt még mikor beleröhögött a hulladékagyú fannika arcába. dani k.anyázása volt az egyedüli gáz. remélem zsuzsát agyvérzésig kiidegelik. fannikával is meg lehetne csinálni, annak is labilis a kettő darab agysejtje.

beacska 2015.01.10. 12:39:36

@Ditti82: nem akarom ezt látni. csak felvetettem egy alternatívát.

vastyúk is .. 2015.01.10. 12:40:07

@beacska: a nagyszülők halálozási statisztikáját nem az unokák életkorához, hanem az elhalálozott életkorához szokták igazítani.

beacska 2015.01.10. 12:42:51

@vastyúk is ..: pedig érdekes lenne egy ilyet is csinálni.

Némber Ván 2015.01.10. 12:44:49

@beacska: " érdekes, nem emlékszem, h beszélgettünk volna. honnan tudsz te rólam bármit is? még sosem láttalak itt. pölö."
Mondjuk olvastam a hozzászólásaidat?
Lehet, hogy nem írok annyit, mint te, de a soha kissé túlzás. Még anno, a Hódos Hajni-féle vv5 idején csapódtam ide. Na az egy epic széria volt a kommentelők és a posztok részéről is, HH írásainak szintjét Candyparfumedgirl és Sixx hozza időnként.
Most, hogy túl vagyunk a pedigrém bemutatásán, azért gondoltalak antiedina-fannak, mert nagypapa halálának valódiságát olyan vehemensen támadod.
Oké, azt mondod, nem vagy az, akkor én visszavonom: Beácska nem antiedina-fan.

encek 2015.01.10. 12:46:55

Sziasztok! Voltam már itt két éve veletek, az előző vv-t kihagytam. Csak saját véleményt írok, gondolom el fér a többi között. Sajnos számomra nincs szerethető karakter a villába. Az elején, mint sokan mások Edina, Dani volt a kedvencem. Ez mára már gyökeresen megváltozott. Dani tegnap este írta le magát az anyázással. Nálam a részegség nem mentség semmire. Tetszett ahogy kiállt Zsuzsa mellett, aki tulkép semmilyen bűnt nem követett el, csak nem tetszett Reninek , aki egy gyülölet hadjáratot indított, megkönnyítve ezzel a helyzetet a kiválasztásnál. Renit az első perctől nem bírtam, / bár, a Belevalót jobban levezette volna mint Aurélio/ mint ahogy Vikcsut sem. Daninak volt egy félválról odavetett mondata Zsu felé: " Nagy revans ez nekem". A férfiúi büszkesége sérült és méltó társra talált Edinában aki mára már teljesen kifordult magából. Jobban tette volna ha kimegy a pap
ája temetésére és ott is marad. Fannika szórakoztató, pedig az igazi döbbenetet ő okozta számomra, mára már megszoktam. :))) A többieket nem minősítem számomra szinte nem is léteznek. A sok rossz közül Zsu-nak szorítok. Megnéztem, a bemutatkozó kisfilmjét. Egy szép, magabiztos nőt láttam. Olyan mértékben szorították sarokba, hogy képtelen kibontakozni, már nem tudja mikor tesz jót, vagy rosszat. Őt fogják kiválasztani, remélem eszébe jut Attila tanácsa és Macit viszi, mert ellene van esélye.

Belllaba 2015.01.10. 12:47:34

@lukacstoncsi: Gyásztól függetlenül volt ez ciki! Még nézni is.Amúgy nem tudom milyen nő az, aki első randin hagyja magát "meganalizálni",, de mindegy.

vastyúk is .. 2015.01.10. 12:48:13

@Belllaba: A gyászt az ember (legalábbis én) úgy éli meg, hogy rátörnek ezek a nyomasztó szomorú percek. Az az elvárás, hogy egy gyászoló folyamatosan a sarokban üljön, és azon sirdogáljon, hogy a szerette nincs többé, szürreális. Az emberre ez mindig hullámokban tör, mert nem lehet egyik pillanatról a másikra elhinni, megérteni, hogy az illető nincs többé.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.10. 12:49:00

@Tapmancs: jó, most tényleg szó szerint kell érteni mindent? :) Arról beszélek, hogy MOZOGJON. Ugráljon (jó Denisz farkán is, de az mint látszik, nem elég), fusson helyben, tornázzon, hasizmozzon, stb. És ne zabáljon annyit.
Egyikhez sem kell klimatizált konditerem drága cuccokkal, csak elszántság és akaraterő.

Belllaba 2015.01.10. 12:49:23

@encek: Jól összefoglaltad, +1

csiri bá 2015.01.10. 12:51:24

na... mielőtt az előző napokhoz hasonlóan elkezdik egymást abuzálni egyes vagy kettes (esetleg hármas) kommenttársak, röhögjenek kicsikét egy klasszikus hirdetésen (nem VV téma): imagerz.com/QBVBW0tvAwMMU10bFgVR
:))))))
Aztán lehet folytatni az acsarkodást. :)))))))

Belllaba 2015.01.10. 12:51:39

@vastyúk is ..: Légy őszinte magadhoz, ha ugyanezt Zsú csinálná, mi lenne a reakciód, de tényleg. Én már rég nem a gyászról beszéltem, ez a beszélgetés így is úgy is ciki volt Lacikájával. És nem csak ez.

Belllaba 2015.01.10. 12:52:34

@csiri bá: jobban megérné a Canestennek, mint a Rako-nak:D

vastyúk is .. 2015.01.10. 12:53:13

@beacska: akkor én bevallom, az egyik nagyszülőmet 12 éves koromban vesztettem el (63 éves nagypapi), 28 évesen a 78 éves nagymamit. Hogy ki mikor, és hányévesen veszti el a nagyszüleit, teljesen változó.

encek 2015.01.10. 12:56:06

@Belllaba: Köszi. Erről a +-ról jut eszembe, hogy nagyon buli lenne, ha lehetne pluszolni, vagy mínuszolni a hsz-kat. Jó van na, csak egy ötlet.

vastyúk is .. 2015.01.10. 12:56:40

@Belllaba: "Légy őszinte magadhoz". hehehehehehhehe. Na ezen jót kacagtam, de megpróbálom teljesíteni a kérésed. Ha ugyanezt Zsú csinálná, az lenne a reakcióm mint most. Nem tud belőlem felháborodást kiváltani, ha valaki a partnerével beszélget a szexről, még akkor sem, ha rendelkezik egy frissen elhúnyt nagypapival.

encek 2015.01.10. 12:58:48

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): Örülök, hogy vagyunk egy páran, akik így látják az eseményeket. Tudom, hogy nem olyan, de nekem már többször eszembe jutott a Legyek ura. Meggyőződésem, ha nem tudnák, hogy figyelik őket már durvább lenne a helyzet. Azt elfelejtettem, hogy Denis előtt le a kalappal, ahogy az anyázást kezelte. És nem gyáva, de helyén van az esze.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 12:59:05

@vastyúk is ..: nekem az egyik nagypapám már akkor eltűnt a háborúban, amikor apukám kicsi volt, a másik nagypapám amikor 7 éves voltam akkor halt meg, a nagyijaim 11 éves koromban meg már mikor felnőtt voltam 32.
Tehát mindenkinél tök egyéni lehet, ebből nemigen érdemes semmilyen következtetést levonni.

Némber Ván 2015.01.10. 12:59:23

@encek: nevesített pluszok és minuszok, vagy nóném?
Az előbbi esetén lenne csak aztán igazi villa-hangulat idekint! :-)

csiri bá 2015.01.10. 12:59:31

@Belllaba: az eddigiek fényébe az előbbiből több fogy, mint az utóbbiból. :))) Azt azért megnézném, hogy a baszobában a Rako automata helyett kitennének egy Canesten automatát. Vagy egymás mellé a kettőt. :DDD

bigél 2015.01.10. 13:02:12

@vastyúk is ..: ez így van, nem az unokák korán múlik
én 3 nagyszülőmet vesztettem el 23 éves korom előtt, az egyik nagymamámat én is 12 évesen (ő 62 éves volt), a másik két nagyszülőm hetvenX évesen halt meg (azóta sajnos meghalt az utolsó nagyszülőm is, de ő szerencsére csak sok évvel később, 90 évesen)

Némber Ván 2015.01.10. 13:02:27

@Majom1Parádé: Maximum annyit, hogy a felmenők korábban vagy később vállaltak gyereket. De ez is csak tendenciózus, eltérések mindenképp akadnak.

Krétagarbó 2015.01.10. 13:03:05

@vastyúk is ..: pontosan. ezért is írtam, hogy én pl. 7 évesen az egyik nagymamámat, 8 évesen a másik nagyapámat. (mindketten viszonylag fiatalon 57, 62 évesen haltak meg) De ez egyik nagymamám pl. még mindig él, pedig +15-tel idősebb vagyok átlagban, mint a bentiek.

Belllaba 2015.01.10. 13:03:28

@vastyúk is ..: A válaszod borítékolva volt:) Ha Dinka eddigi akciói nem tántorítottak el tőle, akkor szerintem ha késsel a kezében ámokfutna, az sem venné el tőle a kedved. Ahhoz egyébként mit szólsz, hogy Laci elárulta Dinkát, mikor kettesben volt Zsú királynővel, Laci erősködött a triumvirátus szigorú büntetésén, pl. Dinka cigimegvonásán. Még Zsú találta ezt erősnek. És lepszichopatázta Dinkát(mármint Laci). (Zsú részéről ezek árulásnak lettek volna titulálva, de ha Laci csinálja, akkor miért nem az Dinkának?

Tapmancs 2015.01.10. 13:04:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Értettem mit akarsz mondani, én is csak arra próbáltam célozni hogy kardiózni nehéz odabent, attól meg ha hasaz, a picsája még nőni fog. :)

Krétagarbó 2015.01.10. 13:04:41

@Némber Ván: sztem egy idő után ezt nevesítés nélkül is lehet sejteni. Bár néha lehetnek kellemes meglepetések:)

encek 2015.01.10. 13:04:50

@Némber Ván: A nóném nem lenne korrekt, de a többség dönthetne, nekem mindkét verzió tetszik. Szerintem most is jó a hangulat és nagyon beleférnek a trollkodók is. Szerintem.

járaszám 2015.01.10. 13:05:20

Nem értem Danit és Edinát.Láthatták hova vezet a gonsozkodás,szemétkedés,ennek ellenére sikerült Röné szintjére süllyedniük.Sajnálom,nem rég még ők voltak a kedvenceim,esküdni mertem volna döntősök lesznek,most meg a medvénél is irritálóbbak. Edina soha nem kedvelte Zsút,de mikor Attila bement rögtön levágta ha jól forog ő is hallhatja a tanácsait,ez a mostani gyűlölködése viszont már sok.Dani meg csak égeti magát,képtelen túllépni azon,hogy mint férfi nem kellett.

bigél 2015.01.10. 13:06:00

@vastyúk is ..: neked szerintem sem lenne más a rekaciód, legalábbis az eddigi hozzászólásaid alapján
de a vérfanoknak (számomra te nem vagy az, ha nem haragszol, mivel mint írtad többször, nem azonosulsz vele, a játékát bírod) bizony borítékolhatóan igen

(de ez visszafelé is így működne: ez a fan dolog márcsak így működik)

Krétagarbó 2015.01.10. 13:06:08

@csiri bá: a Rako ráfaragott, az tény.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.10. 13:06:32

Na bumm, nagyapáimat nem is ismertem. Nagymamák min. 20 éve halottak. Vagyok 30 alatt, még élek.

Sajnos kimaradt az életemből az ilyen....

Belllaba 2015.01.10. 13:06:43

@encek: én is gondoltam már erre, de szerintem itt egy-két pszicho képes lenne többször regelni, hogy a neki nem tetszőket/tetszőket le- v. "felpontozza", hogy ezáltal lássa igazolva magát:D

bigél 2015.01.10. 13:10:21

@encek: ezzel egyetértek és nem bizztos, hogy szeretném látni, mi történne akkor bent - viszont nem biztos, hogy teljesen így alakulnának az erőviszonyok, ha nem lenne kamera (vagy simán nem tudnának róla, hogy van), ha nem "kellene" kifelé játszaniuk, a nézőknek szóló részt elfeledhetnénk, azt mindenki lepucolná magáról

pomac 2015.01.10. 13:10:26

ha esetleg bvalaki nem látta hogykezdödik a buli :D
rtl.hu/rtl2/valovilag/en-meg-soha

encek 2015.01.10. 13:11:01

@Belllaba: És, akkor mi van? Hagy vergődjenek, nem itt dől el a győzelem. Majdnem minden vv-t néztem, de még soha nem szavaztam. MOST - tegnap letöltöttem az applikációt. Állítólag, ahogy öregszik az ember úgy hülyül.

encek 2015.01.10. 13:13:16

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): Én biztosan tudom, hogy nem szeretném látni. Van bent 1-2 ember, aki nagyon át tud gázolni mindenkin még józanul is.

ruzs54 2015.01.10. 13:14:28

@jimjim: dórira nagyon találó a kígyó,igazi khöphködő vipera :-))

bigél 2015.01.10. 13:14:53

nem láttam tegnap az öfit, de a hozzászólások alapján valszeg jobb is

már korábban volt pár olyan megmozdulás, amitől hánytam, tegnap valószínűleg sugárban jött volna belőlem a műsor alatt

vastyúk is .. 2015.01.10. 13:17:27

@Belllaba: Kedves Belllaba!

Mint azt már jónéhányszor kifejtettem, belőlem nem vált ki a műsor olyan vérmes reakciókat. Örülök, hogy annyira egydimenziós vagyok, hogy válaszaimat előre borítékolod, ez bizonyára megkönnyíti a kommunikációt velem. Ugyanakkor sajnálom, és mélységes bánatot érzek, hogy téged zavar, hogy Edinának drukkolok. Nem azért drukkolok Edinának, mert vele tudok azonosulni, ugyanis ilyen alapon nincs ember a villában, akinek drukkolhatnék.

Kérdésedre válaszolva, hogy mit szólok Lacihoz;. Laci egy hiéna, és az indiános héten is ő szorgalmazta a leghangosabban, hogy Zsú kérjen büntetést a takarítást bojkottáló őslakosokra. Edina nagyon jól tudja, hogy ki kérte rá a bűntetést, hiszen Denisz elmondta neki, hogy Zsú visszakozott a cigielvevésre. Hogy ezzel az információval mit kezd, befolyásolni nem tudom.
Hogy Zsú áruló lenne-e Edina szemében azt megtippelni meg nem szeretném. Ebben a szituban már teljesen mindegy, hogy Zsú mit csinál, bizalmi embere már nem lesz Daninak és Edinának.

schanc 2015.01.10. 13:23:00

@rives: Bennem is ez fogalmazódott meg: az elején Dani meg Edina is tök szimpik voltak, most meg úgy vagyok vele, hogy a top3 legyen Robin, Fanni és Dóri (pedig a két lány is tud bőven alkotni, és mégis...).
Edina valószínűleg ezzel a sajnálatos eseménnyel megússza a mostani párbajt, mert se jeleket pakolni, se kendőt kötni nem ildomos egy frissen gyászoló lányra.
Mostani tippem szerint a Zsu, Maci, Laci hármasból jöhet ki a két párbajozó. (Szerintem Zsu minden mostani sérelme ellenére sem fogja Danit kihívni, ha ő lesz a kiválasztott.)

Joe Bacsi 2015.01.10. 13:24:34

Azért az látványos volt hogy Dani és Dennis közt szakadéknyi különbség volt a véralkohol szint tekintetében,ami nekem már többször fel is tűnt a nagy partyk alatt(mondjuk ezt én a Godzilla teljesítö képességére vezetem vissza,mert ha Fannyka csutka akkor neki jár az ingyen pöcök)a nagy szerelemröl meg annyit,ha vége az egésznek és egyik se nyer,akkor ugyan mi lenne a folytatás..Dennis nyakán a végrehajtó,Fannit meg kiutálják otthonról...mihez kezd a gerlepár,majd Dennis szponzorálja Fanny szépségigényeit amikor sorban állnak majd a csajok hogy megkapják a Dennis szerinti 500..501. sorszámot..Dennis be van egy alapfokú élettapasztalat(ami spec. Daniba nincs) "életmüvészképesség" oszt ennyi, tipikusan az a csurran cseppen éljünk oszt sz.rjunk bele típus,tervek,célok nélkül(hacsak a kamu,Zs kategóriás legyünk rapperek nem számít annak ..buli,kis munka és még rajok is vagyunk próbálkozás) Fannyval a pöcök tartja össze,az elején a semmi ismerkedés(alig beszélgettek) csak ösztönre épülö Godzilla etetés mára pedig az alapkamu.. "szeretlek,tudom mit akarsz hallani hogy még biztosítva legyen a szükségletem kielégítése" szintre jutottak.Az pedig hogy aki eltartotta,fedőt adott a feje fölé,annyit érdemelt hogy meghívjuk és élöben rúgjunk bele,mindent elmond a srácról(ha tudta hogy ez off. nem alázom meg a tv ben hanem elmondom otthon és oda se hívom..csak ez így nagyobbat szólt a rajsráctól)
Fannyka meg a "Celeb leszek,mert az milyen könnyű és élvezetes" életcél képző tipikus növendéke..szoli,haj, meg a testem miközbe buta mint a föld,magyarul se tud értelmesen beszélni(ebböl fakad az egyetlen pozitív tulajdonsága a szleng szaporítása) de annál többet tud káromkodni és ordenáré módon megnyilvánulni..életképesség nulla,majd lesz aki eltartja vagy a Dóri majd besegíti az olasz vagy dubai közegbe..
Dóri..na ö a nöi tuja odabenn aki a lerészegedés és a csicskázáson és a Ki vagy te..Heee-n nem jutott tovább,minimális kommunikáció,minimális megnyilvánulás próbálja elrejteni és palástolni ki is ö valójában..a kései Fanny kb...de ö már kihasználta amit kellett és bejárta a társadalomba rászabott szerep minden szegletét,most kell neki egy extra lökés az 500+ körök becélzására ha véget ért a játék.
Részemről ennyi a feketék magja..akármennyire is vágják a fát maguk alatt a fehérek,még mindig ők tűnnek.."normálisabbnak"(még ha ez nem is hozhatja az elvárható szintet,mert ugye akkor ők se lennének ide beválogatva)Ami pedig a show részét illeti,ott is magasan a fehérek viszik a pálmát,mert eddig a feketék ebben se szaggatták szét az istrángot..így még emiatt is egyenlőre egy fehérnek kell lenni a győztesnek, nincs olyan egyéniség hogy ez már most eldőlne,liftezés van le-fel a népszerűségi listán,de a feketék akkor is a hátsó régióban kullognak anblock az én szememben.

vastyúk is .. 2015.01.10. 13:25:40

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): Engem szórakoztatott a műsor, mindenki ki kelt magából. az egyetlen ember, aki csak néhány másodpercre tűnt fel, az Robin volt :D. Ült a káromkodó plasztik ágya szélén. Persze úgy sosem lesz Robin keze lekváros, ha semmibe sem dugja bele. Legalább próbálkozhatott volna az indulatok csillapításával.

tjunior 2015.01.10. 13:25:49

Eljutottunk abba a fázisba, hogy Robin, pusztán azzal, hogy nem csinál semmit, messze a legszimpatikusabb játékos, pedig egy szobanövényben is több a karakter mint benne. A többi az persze karakteres, van szarkavargép I-II (a királyi pár), pszichopata (Edina), beképzelt majom I-II-III (Basszájba, Dennis és Dani), agy nélküli amőba ( Fanni) , meg egy ordenáré óriásnő (plasztik).

Belllaba 2015.01.10. 13:26:52

Miért zavarna, hogy ki kinek szurkol? Nem vagyok én hittérítő:D És van, akit amúgy sem lehetne eltéríteni, nem a személy cselekedete alapján ítél. (Olyan ez mint a politikai oldal szimpatizáns, de ebbe ne menjünk bele)Csak szerettem volna valamiféle okot kapni erre (ha valaki rokona nekije azt még megértem, jaj, azt sem), csak mert nem tudom elképzelni, hogy valakinek szimpatikus, amit művel. Na mindegy, mi úgyse fogjuk egymást meggyőzni (nem is célom ez), csak érdekelt volna, de akkor hagyjuk.

Belllaba 2015.01.10. 13:30:13

@vastyúk is ..: Egyébként nem a válaszaidat borítékoltam előre, hanem ezt az egyet. Ha nem az lett volna a válaszod, akkor az eddigi hozzászólásaid vesztették volna érvényüket, így logikus volt, hogy ezt fogod írni. Ennyi.

rives 2015.01.10. 13:30:19

@tjunior: nagyjából én is itt tartok, kiegészítve annyival, hogy Robin, meg tényleg annyira nem csinál semmit, hogy a tévét sem éri meg bekapcsolni :)
Nincs igazán szerethető karakter a műsorban (már az előző szériában sem volt), és igazi játékot, szórakoztatást VV5 Attila (és Peti) óta én nem láttam...

beacska 2015.01.10. 13:31:39

@Némber Ván: én ugyanezt írtam volna, ha Zsunak "halt volna meg a nagypapája"...őket kettőjüket hoznám ki, ha rokon lennék

jimjim 2015.01.10. 13:33:15

@ruzs54: :D Jogos :)
Mondjuk Ádinára meg jobban illene a hiéna, kazalra az ázott macska, 12.ker= görény (vagy pincsi :D) batmanra, meg bondjuk illően a madár aki szarik a többi fejére :D

Belllaba 2015.01.10. 13:35:46

@jimjim: ez jó:) bár Edinkára legjobban a kullancs illett volna, ahogy tapad Lacira.

beacska 2015.01.10. 13:36:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hááát, én a neveket többnyire arcokhoz tudom kötni...viszont az szinte BIZTOS, h itt én nem szapultam Edinát, úgyhogy halált megvető bátorsággal írtam le, amit írtam ;)

PinkiCicuka 2015.01.10. 13:39:58

@SpYcHo: Igen, nagyon így van jól ahogyan te látod mogyoró!

Belllaba 2015.01.10. 13:40:07

@jimjim: bár el kell ismernem a hiéna még találóbb Dinkára, az eszelős nevetése is a hiénák "nevetésére" hajaz erősen:

www.youtube.com/watch?v=swC8f0quXEw

ruzs54 2015.01.10. 13:41:16

@csiri bá: ez frenetikus,szét röhögtem az agyam :-))))elraktam a kedvencekbe , megmutatom a fiamnak is. :-)))) köszönöm a tegnapit is ,nagyon találó :-))) köpöd ki, köpöd ki :-)))

Krétagarbó 2015.01.10. 13:42:27

@schanc: én nem látom úgy, hogy a gyász miatt nem lenne illő most Edinára pakolni a jeleket vagy kihívni. Ez pont az az eset, hogy a kinti dolgok miatt senki ne élvezzen előnyt vagy hátrányt. (Bár a hátrány része nehezebb, a néző nehezen adja fel a negatív előítéleteit, ezt nehezebb ledolgozni a játékosoknak. pl.: dennisz vagy Zsú kezdése a játékban)

vastyúk is .. 2015.01.10. 13:44:16

@Belllaba: "csak mert nem tudom elképzelni, hogy valakinek szimpatikus, amit művel. Na mindegy, mi úgyse fogjuk egymást meggyőzni (nem is célom ez), csak érdekelt volna, de akkor hagyjuk."
Elnézést kérek, hogy félreértettelek, de ha nem tudod, elképzelni, hogy valakinek szimpatikus, akkor elmagyarázni sem lehet.
Leírom, hogy én miért szurkolok neki:
Mindig egy lóra teszek a vv-kben, a legelején választok egyet, aki pillanatnyilag szimpi. Utána meg nézem, hogy csinálja-e a műsort. (Volt már olyan, hogy befürödtem, és nem csinálta a műsort :D) Szóval Edina csinálja a műsort, úgyhogy jól szórakozom. Rengeteget szoktam társasozni a barátaimmal, és előfordul, hogy én húzom a "faszkalap" karaktert, dehát ez van, a játékban csak egy célom van, hogy nyerjek. Ilyenkor bizony olyan dolgokat is megteszek, amit a való életben nem tennék, mert nem tartom szép dolognak. Ezért én sokmindent megbocsátok a játékosoknak (az összesnek), végülis mind nyerni akar. Danin, Edinán és Robinon látom azt, hogy ide akciótervekkel érkeztek, és ettől voltak kezdetben is szimpatikusak. Zsu-n az óriási nyerni akarást látom, de nem látom az értelmet, ezért vetettem el már az elején.
Egyébként ha nem kedveled Edinát, jó ómen, hogy neki drukkolok, eddig még nem nyert olyan akinek drukkoltam volna. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 13:45:24

@Krétagarbó: "...maga alatt vágta a fát..."

Már másodszor fordult elő, hogy a részeg ocsmányság miatt bocsánatot kellett kérnie. Lehet, hogy ez sokszor megismételve, nem fog működni neki.

bigél 2015.01.10. 13:46:08

@vastyúk is ..: most megnéztem az egyik videót, amiben Zsut piszkálták, amíg az kómában volt. Dani anyázása, Fanni-Edina fight, stb.

engem ez nem szórakoztatott, ez undorító volt

malevil2050 2015.01.10. 13:47:00

@vastyúk is ..: Jól bírod még a kiképzést,kintről támogatlak. És ne feledd a nyár heves az app egyenes,,,,,, - n oda megy ahova köll. (nem munkás ököl)

vastyúk is .. 2015.01.10. 13:47:08

@Belllaba: Még egyszer elnézés, félreértettelek. De annak tényleg örülök, hogy borítékolhatók a válaszaim, tényleg könnyebb a kommunikáció ;)

vastyúk is .. 2015.01.10. 13:49:14

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): Sajnálom :( túlságosan a szívedre veszed. El tudom fogadni, hogy neked ez már sok. (Élőben lehet, hogy nekem is az lenne)

dare 2015.01.10. 13:49:26

Mikről maradtam le én tegnap a posztot elolvasva, meg se gondoltam volna.
Volt itt minden (visszanéztem már), köpés, anyázás, fenyegetés, anarchia, lelki terror,haláleset...talán csak azért savanyú a szánk íze egy kicsit mert kizárás nem volt, de ha így haladnak a nagy tattikusok szerintem csak idő kérdése.
Edinát nem sajnálom a nagyapja halála miatt, az öreget viszont igen( béke poraira).
Abban reménykedem hogy az elmúlt 2-3 hetet már nem látta, nem nézett tv-t mert ha igen akkor biztos nem volt neki jó érzés a fia halála után látni az unokájának ezt a szereplését amit bemutat.
Egy másodpercre se tudom sajnálni Edinát, a nagyszülőt viszont igen.

csincsilla72 2015.01.10. 13:51:15

@Krétagarbó: Jogos! ha Kiskunnak neki lehet menni azzal, hogy ne éljen vissza a fiával, akkor Edina ne éljen vissza a papával. Csak az ő esetében a temetés más lesz, mert nem hiszem, hogy hazaengedik Erdélybe. Neki erről is le kell mondania.

kamilla123 2015.01.10. 13:51:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pontosan, egyszer már Zsu-t is elküldte részegen az anyjába, nagyon ordenáré volt Dani. Pedig csak annyi volt Zsu bűne, h nem akart mellé feküdni úgy,h a csávó matt részeg. Most már tudjuk, talán a bűz is közrejátszhatott.

bigél 2015.01.10. 13:53:44

@vastyúk is ..: nem tudom nem a szívemre venni - persze, játék stb., de akkor is
ha ugyanez a jelenet egy filmben lett volna, akkor is taszított volna - attól, hogy valami csak kitalált vagy megjátszott, az érzéseimet ugyanúgy megviseli

egy másik példa: ha valakit ütnek-vernek, rugdosnak egy filmben, akkor felszisszenek, rosszul esik nézni, holott tudom, hogy ez egy film, nem verik agyon a színészt

Fu Szekh Li 2015.01.10. 13:54:29

@Majom1Parádé: Már megvan a következő célpont: Fanni

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 13:55:20

@Krétagarbó:"... Robin ilyenkor ha látja, nem akar sírva kimenekülni a villából?..."

Csak emlékezz vissza Robin artikulálatlan üvöltésére, mikor nyert. Gondolod, hogy ez egy széplélek? Mert én nem.

csincsilla72 2015.01.10. 13:56:19

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): amikor eljutottak oda, hogy megríkatták, akkor már én is csak undort éreztem. Pedig kedvelem Danit, de ott úgy csaptam volna tarkón fagyott ponttyal, hogy hason csúszik a kerti tujákig.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 13:56:26

@kamilla123: "... talán a bűz is közrejátszhatott...."

+1

csincsilla72 2015.01.10. 13:57:09

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): egészséges emberekben ilyenkor működik az empátia.

vastyúk is .. 2015.01.10. 13:57:14

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): Értem. Becsületedre válik, hiszen mégiscsak arról vall, hogy magas empatikus képességekkel rendelkezel. Én megpróbálom távolítani magamtól ezeket a dolgokat.

Haplo 2015.01.10. 13:58:17

javaslom nezzetek tegnapi onlinet, en most kezdtem, meg csak az elejen jarok, de egy erdekes kovetkeztetest mar levontam, Fanni sokkal figyelmesebb(a jatekban a tortenesekre) es okosabb mint azt gondoltam volna valaha is. Igaz, ez az allapot csak percekig eszlelheto, sajnos, mert utana elojon a szokott egoista sotetlyuk... Kar, hogy csak ilyen ritkan latni ezt... A masik meg, hogy Zsunak tudnek javasolni egy kommunikacios tovabbkepzest.... ott legalabb hazudni meg terelni megtanulhatna rendesen :) Szamomra egy tanulsag volt nezni, hogy probal valaszolni Fanni azon egyszeru kerdesere, hogy mirt csak most kezdett nyitni Dori fele.

bigél 2015.01.10. 13:58:22

másik videó: Edina panaszkodik Fannira, hogy nem hallgatja végig az embert, csak üvöltözik
hoppá! :D :D

szálka-gerenda tipikus esete

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 13:59:07

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): "... Dani anyázása, Fanni-Edina fight, stb.

engem ez nem szórakoztatott,..."

Engem sem, visszataszítóak voltak. Sose bírtam a csürhébe verődőket (ne csatlakozz a hadhoz)

csincsilla72 2015.01.10. 14:06:22

@ruzs54: Hát, oda nem ugorhat ki csak a temetés időtartamára. Vagy elkísérik és hotelben kell laknia, miközben őrzik?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 14:08:54

@Krétagarbó: "... vajon mindenkinek van egy személyre szóló szivacsa?...

Hát, annak tükrében, hogy Kazal minden olyan vízbe belepisil, ami alulról éri őt (lavór, jakuzzi), sztm lényegtelen a személyre szabott szivacs :D
Az esetleges közös Canesten használatról nem is beszélve, az elkeveredett törülközők stb.

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:10:08

@csincsilla72: Dóri csak azért mehetett ki, mert volt szuperképessége nem?

SpYcHo 2015.01.10. 14:12:02

@csincsilla72: Dórinak szuper képessége volt. Azt használta fel. Edina nem mehet sehova.

zorja 2015.01.10. 14:12:11

@vastyúk is ..:

Azt nem akkor használta fel, mikor az anyukája bement a villába és a nyugiban beszélgettek? Én ezt két - független - eseménynek gondolnám.

Haplo 2015.01.10. 14:12:17

luxuskondenzator :) (by Maci ) a fluxukondenzator helyett :D

dumocika 2015.01.10. 14:12:51

@vastyúk is ..: Jól láttam fentebb hogy "társas"? Derék dolog!

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:13:05

@zorja: Igaz. valamiért egy kalap alá vettem.

Haplo 2015.01.10. 14:13:29

a masszazsolajtol meg repedezett es keleses lesz a borunk, olyan mint az elefant talpa :D (by Denis)

muvelodok az onlineon :D

dumocika 2015.01.10. 14:14:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Tényleg! A jakuzzi! Fúj bele se gondolok, hogy hogy ápolná Kazal a bőröm!

Némber Ván 2015.01.10. 14:15:14

@beacska: Ha "arcról" nem is, de talán úgy beugrom neked, hogy én voltam VVVera exmatektanara, illetve ráérősebb pillanataimban egy-egy fotóstoppolt képpel szórakoztattam Hajni kérésére a nagyérdemű kommentelőket. De mint mondtam, túl sokat akkor sem írtam.

A leantiedina-fanozásért (van ilyen szó egyáltalán :-)) még egyszer bocs, de tényleg azt hittem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 14:17:11

@lukacstoncsi: "... ki hogyan gyászol..."

Ádinka annyira biztos benne, hogy ő fog nyerni, hogy semmiképpen sem menne ki a villából - bármilyen körítést vagy szemforgatást is csinál
Ez a süket duma, hogy a papa is ezt akarná ... na hagyjuk..
Nincs benne annyi, hogy megmondja, szegény papán már nem segít, ha félbehagyom a játékot, mikor már annyit belefeccőtem, feladtam a jóhírnevemet, a gyalázatot csak a nyereménnyel moshatom le - a gyász meg amúgy is más kérdés. Az a legbelsőbb magánügye Ádinkának is.

bigél 2015.01.10. 14:17:57

@vastyúk is ..:

lehet túl érzékeny vagyok néha, de nekem az már nem fér bele egy játékba, ami néha ott folyik a villában

és azért ez nem teljesen kreált sztori, nem egy film, ezek az emberek félig-meddig magukat adják (ki kevésbé, ki jobban)
egymás ilyen szintű gyötrése nekem nem fér bele, főleg amiatt, hogy nem is tudjuk/tudják, hogy milyen mély sebeket okoznak/okozhatnak így a többinek

Krétagarbó 2015.01.10. 14:18:00

@vastyúk is ..: +1, viszont eddig nálam egyszer fordult elő, hogy olyan nyert, akinek nem drukkoltam. Igaz, akkor senkinek sem tudtam...Úgyhogy nem biztos, hogy a veszett fejsze nyele.

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:19:02

@dumocika: Bizony. A legutóbbi sláger a haverok körében a trónok harca második kiadás. Nagyon vicces, hogy egy hivatalosan háromórás játékot nyolc órán keresztül játszunk, mert mindenki át akarja hintáztatni a másikat. hihihihihihihihihihi

Krétagarbó 2015.01.10. 14:20:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: lehet, nem tudom. Viszont ahogy itt valaki (Joe bácsi talán?) okosan megállapította, Dennisz a nagy partikban mindig józan marad. Mintha elkezdene némi tudatosságot is mutatni a srác, az ő személyisége az egyik nehéz dió nekem.

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:22:06

@Krétagarbó: Minden megeshet, mint a korábbi öfik is mutatják.

Krétagarbó 2015.01.10. 14:22:54

@csincsilla72: igen, nem tudom, én már Dórinál is azt hittem, kiengedik a szertartásra, esetleg vmi "szorosabb" felügyelet alá vonva, ez még a börtönlakóknak is jár talán...

Mirocska 2015.01.10. 14:23:21

@Krétagarbó: Vagy ilyen jól bírja a piát a többiekhez képest! ;-)

PinkiCicuka 2015.01.10. 14:23:24

Dani-Edina-Laci..... mint a barnabőrűek, csak csapatokba verődve nagy a szájuk.... Egyedül alig van hangjuk, de tegnap ahogy összeálltak hárman, mindenkinek neki mentek... remélem hamar kiesnek, főleg az Edina, mert már nagyon utálatos lett...

2015.01.10. 14:23:32

@járaszám: Ott a pont: "Edina soha nem kedvelte Zsút, de mikor Attila bement rögtön levágta ha jól forog ő is hallhatja a tanácsait..."
Mint látjuk, hiába hallotta azokat a tanácsokat. Szerencsére.
Denyál hallotta, értette, sőt már mielőtt bement ugyanazon elvek alapján tervezte meg a játékát. Ezért is érderkes, hogy a "baróti láp" milyen könnyen nyeli el embert...

Döniz asztatat is mon'ta tegnap, hogy denyál büdősszájú, hónaljszagú. Mint tudjuk, Zsú érzékeny a szagokra. Monjdjuk Döniz nem, főleg nem a lábszagra. Vagy szelektív a szaglása. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 14:23:35

@Haplo: "... Szamomra egy tanulsag volt nezni, hogy probal valaszolni Fanni azon egyszeru kerdesere, hogy mirt csak most kezdett nyitni Dori fele..."

Erre nehéz is válaszolni, mert kezdettől fogva PVC nyitott Kiskun felé (emlékezz rá, mikor visszajött), nem pedig fordítva. Ez az egyik mantra-betét Kiskunnal szemben.

Darinka11 2015.01.10. 14:25:21

Nem tudom, volt-e már, nem volt időm teljesen visszaolvasni mindent:

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/tragedia-a-valovilagban-meghalt-edina-nagypapaja-2319369

Csak azért linkelem, mert valaki írta, hogy az APP-osok a Blikk kommentelők színvonalához /véleményéhez hasonlóan szavaznak. Eddig itt 6 komment van, és egy sem túl hízelgő.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 14:25:39

@Spitzbauer: "...Vagy szelektív a szaglása. :-)..."

:D:D

dumocika 2015.01.10. 14:25:55

@vastyúk is ..: Nem egy ilyen játék van. Bár mi erősen eurogémesek vagyunk. A Trónok harca veszett nagyon... :) A Villába vele!

Krétagarbó 2015.01.10. 14:26:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a másik nehéz dió nekem Robin. A franc tudja, mi lakozik abban a srácban, simán ki tudom belőle nézni a full tudatos taktikai felépítést, mint ahogy azt pár napja itt valaki szépen levezette, de a sodródást is. Rá is kíváncsi vagyok, mivé forr ki. Most esélyesnek tűnik a top3-ra, főleg, hogy nézők, kommentelők ennyiszer ezt ismételgetik:)))

bigél 2015.01.10. 14:26:42

@Spitzbauer: a feromonok elnyomják, de lehet számára az a lábszag is feromon :D :D

Haplo 2015.01.10. 14:27:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem ez a lenyeg, hanem ahogy probalt valaszolni ra :) eloszor a klasszikus visszakerdezes, teljes mondattal, addig is telik az ido, majd egy szo - 3 masodperc szunet, egy szo - 5 masodperc szunet, es igy tovabb :) az, hogy a szavak osszefuggnek-e egymassal, es van-e barmi tavoli rokonsagi kozuk a kerdeshez, az mar nem erdekes :)

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:28:17

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): nem teljesen kreált sztori, viszont játszani mentek be. Akárhogy is, de felvesznek egy attitűdöt, egy szerepet. Kihegyeződnek dolgok, amik a való életben esetleg elsikkadnak. Sokminden, ami működik a villában egyáltalán nem működik a valóságban (pl alekosz) Tudom, hogy játék során az ember, mennyire ki tud fordulni magából. Kell egyszerűen a képesség, hogy amikor győztest hirdetnek megrázza magát, és azt mondja, ok, majd legközelebb. Aki erre képtelen, az lehet, hogy valóban sebeket kap, viszont annak nem szabadott volna jelentkezni erre.
Szerintem az oroszlán ebből még jól is jön ki, befeszül a kanapén, és mindjárt kész a visszaszavazó tábor :D.

kamilla123 2015.01.10. 14:28:30

@Spitzbauer: igen most már túl sokan mondják, hogy Dani büdös és igénytelen, ahhoz, hogy ez ne legyen igaz. Érdekes, hogy pont Zsu-tól nem hallhattuk, mert az a csaj olyan udvarias és lojális, hogy még ezzel sem akarta sem szembe sem a háta mögött megbántani Danikát.

Krétagarbó 2015.01.10. 14:29:04

@Haplo: ez volt a kérdés? erre még csak hazudnia sem kellett volna. Dóri nyitott felé, Zsú amikor visszajött a párbajáról, Dóri volt az első, aki lepacsizott vele.

Némber Ván 2015.01.10. 14:30:49

@dumocika: www.life.hu/drlife/20110722-8-problema-amire-a-vizelet-jelent-megoldast.html
Hát nem tudom, de az tény, hogy régen a frontsérülések esetén a seb levizelése bevett tisztítási eljárás volt, elvileg az egészséges vizelet nem tartalmaz kórokozókat.
No meg Bear Grylls kulacsos pisije is felrémlett előttem.

Fu Szekh Li 2015.01.10. 14:31:19

@lukacstoncsi: Az a helyzet, hogy Zsuzsa alapvetően szabálykövető típus. Ha azt mondják neki, hogy ez a feladat, akkor azt megpróbálja megcsinálni. Lehetne okosabb, de ezzel a többi szereplő is így van. Másrészt folyamatos nyomás és gyűlölet alatt könnyen lebénul az ember, ez nagyon látszik Zsuzsán. Nézd meg azt, amikor Fanni fürdeti: ott felszabadultabb volt, máásképp is viselkedett. Az az utóbbi hetek egyik legjobb jelenete volt.
Daniék meg érezhetik sikeresnek a gyűlölködést, (bár nem hiszem, hogy belegondoltak), hisz gyakorlatilag lebénították Zsuzsát, de azért kíváncsi leszek, hogy a nézők mennyire fogják értékelni.

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:31:53

@dumocika: hihihihihihihi. az sem rossz :D, de jobban szeretek tábla felett okoskodni :D (vagy a kanapén :D) //a párom kedvence, ha csapatban gyakorolhatja a mesterlövészetet :)

Haplo 2015.01.10. 14:31:54

gyors bebaszasi tippek: cigit belehamuzni a piaba (Robin), a sort a fejedre ontod, akkor barmilyen piatol azonnal bebaszol (Denis), pezsgot tanyerba es onnan kiskanallal, mert annyi levego jut a szervezetbe hogy azoonal berobbantja azalkoholt is (Maci), segglyukadba ontod a felest (denis)

dumocika 2015.01.10. 14:32:21

@Némber Ván: Eddig ok, de Túlélszmedve a saját húgyát itta, nem Fáncsiét. Steril, és ok ha a sajátod...

Krétagarbó 2015.01.10. 14:32:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Fannika! A három éves gyerek szintje, hogy esetleg beleereszt a fürdővízbe, meg hogy ilyen "beleéléssel" műhisztizik semmi dolgokon. (értem én, hogy a fehér és narancsbőr nála nem kicsinység, de hát...)

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:33:04

@dumocika: wow, nem tudtam, hogy magyarul is kiadják. Mindegy, nem veszem meg az angol mellé :D hehehehehehe

Darinka11 2015.01.10. 14:33:55

@Krétagarbó: Lehet, hogy éppen Dóri miatt kereste a szavakat (nem találta), mert nem akarta kiadni/megbántani Fanni előtt. Ő is tudja, hogy Fanni szemében vörös posztó a kettejük barátsága.

bigél 2015.01.10. 14:34:12

@vastyúk is ..: én nyilván nem is mennék ilyen játékba

a legnagyobb félelmem jelen pillanatban nem is az, hogy nekem okozna valamelyik társam nagy lelki törést (bár simán benne van a pakliban, ha netán én lennék a kipécézett), hanem hogy belőlem is kihozná azt az állatot, amit most látok némelyiken, hogy magamban csalódnék iszonyat nagyot

Krétagarbó 2015.01.10. 14:34:25

@SpYcHo: Dórit kiengedték? Azt hittem, nem, ennyire nem követtem az eseményeket ezek szerint. Lehetett volna az rtl2 nagyvonalú és megengedi neki ezt a joker felhasználása nélkül is...

dumocika 2015.01.10. 14:35:11

@vastyúk is ..: Tábla az van. Csak gazdálkodunk. :) Felrémlik előttem Fanni és az Agricola, vagy Dennis és a Caylus. Megnézném ki hogyan viselkedik mondjuk kártyázás közben. Van akiből kihozza a ganéjt...

Haplo 2015.01.10. 14:35:25

@Darinka11: Dori nem volt jelen, kettesben voltak Fannival

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 14:35:31

@Haplo:

Ja, azt már százszor kiveséztük, hogy úgy ment be Kiskun, hogy bevette a fogalmazás gátlót. Meg egyébként is sztm lépcsőházi ember, egyáltalán nem slagfertig. És minél jobban befeszül, annál cikibb a beszéggye neki. :)

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:37:19

@dumocika: hihihihihihihihihihihi. Biztosan

SpYcHo 2015.01.10. 14:37:35

@Krétagarbó: Ööö nem. Nem engedték ki, hanem az anyukája jöhetett be hozzá, ha jól emlékszem. És akkor kongatta meg a harangot, amikor megtudta a hírt. Tehát pontosítanék akkor: ebből az apropóból felhasználta a szuper képességét ami az volt, hogy 1 óra (azt hiszem 1 óra volt) találkozhat egy család tagjával.

Szigmund Frajd 2015.01.10. 14:38:14

@Belllaba: "Ahhoz egyébként mit szólsz, hogy Laci elárulta Dinkát, mikor kettesben volt Zsú királynővel, Laci erősködött a triumvirátus szigorú büntetésén, pl. Dinka cigimegvonásán. Még Zsú találta ezt erősnek."
Ezt tök máshogy látom. Laci egyéni játéka volt, magyarázta is Dinkának utána, hogy ő máshogy játszik. Azt akarta kihozni belőle, hogy Zsu büntesse meg Edinát, túlzó mértékben, hogy attól Edina kerüljön jobb fénybe. Nem jött be, mert Zsu nem harapott rá, annyira rá volt feszülve, hogy ő nem akar szemétkedni. És utána tényleg megpróbált jutalmazással is hatni Dinkára a reggeli ajándék kávéval.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 14:38:37

@PinkiCicuka: "... csak csapatokba verődve nagy a szájuk..."

Ádinka tájszólása is rásegített a feelingre :)....

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:39:09

@dumocika: Belőlem is van amikor kihozza :D. dehát ezért jó a játék. Voltam már én is főtroll, mikor bedurciztam, hogy kibasztak velem

beacska 2015.01.10. 14:40:50

@Némber Ván: no problem ;D...itt a kezem nem disznóláb

Némber Ván 2015.01.10. 14:41:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Gyilkos fegyver a beszéde: mire kivárod a mondandója végét, halálra unod magad, aztán meg halálosan lefáradsz, mire kibogozod, hogy mit is akart mondani.

Krétagarbó 2015.01.10. 14:41:31

@Némber Ván: pont ma reggel ment az egyik tud. csatornán, hogyan lehet a sivatagban két kulaccsal pisiből iható vízet nyerni...
Azért Fáncsi pisijét inkább kihagynám:)))

dumocika 2015.01.10. 14:41:52

@vastyúk is ..: Na most képzeld el Fannit. Vagy Edinát, ha Zsu elvinne előle valami akciót. Dennis és Zsírmedve csalna. Robin meg nem tudná hol van.

Haplo 2015.01.10. 14:41:53

@Krétagarbó: a kerdes konkretan ugy hangzott, hogy miert nyitott Dori fele, azota hogy nincs mar neki a Dani meg az Edina baratsaga. Ossze vissza dadogott valamit ertelme nem sok volt. Elotte eloadta a ket lanynak, hogy amikor meg 6an voltak, akkor napkig figyeltek Macit, felosztva a feladatot. Meg hogy amikor feladat van, azt kihasznalja, ha az ellensegevel kerul ossze, informacioszerzesre meg arra hogy kicsinalja, pl amikor Adammal kellett enekeljen, tudta hogy nincs hangja, ezert Adamot a hangjaval csinalta ki. Meg hogy most mikor Macival volt ferj-feleseg, aki az o legfobb ellensege (by Zsu, nem en talalom ki) akkor infokat szedett ki belole. Kesobb Fanni ezt osszegezte mikor csak Dorival voltak, hogy Zsu azert nyit az ellensegei fele, hogy infoszerzesre hasznalja. Dorinak meg lahtatolag egyaltalan nem esik le, mirol beszel Fanni.

Darinka11 2015.01.10. 14:42:25

@Haplo: Lehet, de Fanni akkor is meglovagolta volna, ha "rosszat" mond, azonnal szaladt volna Dórihoz, és Zsu nem akarta kockáztatni az alig megvalósult barátságukat. Egyébként az éjszakai on-ban is megkérdezte ugyanezt tőle Fanni (én erre írtam, amit), és ott ugyanúgy kereste jó sokáig a szavakat, nem is derült ki végül a válasz. Tény, hogy elég rossz a beszélőkéje Zsunak, de a befenyítettség még rátesz több lapáttal erre. Fél már bármit is mondani, mert a többiek azonnal kiforgatják, és felhasználják ellene a karaktergyilkolászásukhoz. Amikor az onban először kettesben még sak Dórival severésztek, ott aránylag gördülékenyen és könnyen ment neki a beszéd. Ha ellenfél bukkan fel, akkor a rossz adottságára még rá is görcsöl, és ebből jön le az összkép.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 14:43:09

@Krétagarbó:"... a másik nehéz dió nekem Robin. ..."

Engem nem tud elaltatni az ilyen nyálgép. Ide forog, oda forog, a szélrózsa minden irányába egyszerre (S.Leecock). És még latens agressziót is látok benne.

Belllaba 2015.01.10. 14:43:25

@vastyúk is ..: Bár mint írtam meggyőzni nem fogjuk egymást (nem is ez a cél),azért köszi, hogy vetted a fáradságot, hogy elmond a te szemszögedből. Csak kíváncsi voltam, aki másként látja, az miért, mikor, hogyan stb. :)

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:43:42

@dumocika: hihihihihihihihihi. Robin szerintem tudná, hogy hol van, megvárná, míg a többiek kivéreztetik egymást, és surranópályán megnyerné. (hopsz most is ezt teszik)

Darinka11 2015.01.10. 14:44:08

@Darinka11: sak: csak; severésztek: cseverésztek... :)

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:45:00

@Belllaba: szívesen elmondom, csak félreértettem valamit, és igazából azt hittem, hogy nem vagy rá kíváncsi, szóval sorry.

dumocika 2015.01.10. 14:46:06

@vastyúk is ..: Szerintem Robinnak nem sok kell, hogy előkapja a nagykést. Orosz rulett a legjobb társas neki.

Némber Ván 2015.01.10. 14:47:35

@Krétagarbó: Milyen remek marketing lehetőségek rejlenek ebben:

Barnuljon ön is Fancsi-pancsivízével a Fényevő Pöcök szoláriumban!
:-D

Haplo 2015.01.10. 14:47:55

@Darinka11: ja, az ejszakai onlinet nezem epp vissza :) nekem meg az jott le, hogy Zsu akkor beszel gordulekenyen, amikor nem kell hazudnia, vagy azon gondolkodnia, mit is szeretne hallani a masik :)

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:48:47

@dumocika: el tudom képzelni róla. Főleg amilyen arcokat vág :D. Én a villalakók helyében figyelném azt a surranópályát.. Elég ilyenkor csak egy "hé, a robin lemészárolhat minket, míg mi t faszozzuk egymást". Na, akkor aztán a teljes fegyverarzenál Mr. Brokkoli ellen fordulna. :D

Darinka11 2015.01.10. 14:49:17

@Haplo: Tény, hogy ez is benne van.:)

Darinka11 2015.01.10. 14:50:02

@Haplo: Hol lehet visszanézni az éjszakait?

dumocika 2015.01.10. 14:50:56

@vastyúk is ..: Tényleg! Vannak biztonságiak a fal mögött ha bekattanna valaki? Az előzőben rendesen beparáztak Traktoroson meg a bonckésen. Robin gyanús.

Darinka11 2015.01.10. 14:53:17

@Caprica99: +1! Sőt, a varacskos jutalmul az eddigi "ténykedése" miatt teljhatalmat kapott! :D
rtl.hu/rtl2/valovilag/gyozott-a-felkeles

Némber Ván 2015.01.10. 14:53:25

@dumocika: Ha nagy késig nem is jut el, de feltehetőleg erős elfojtások munkálnak benne.

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:53:32

@dumocika: szerintem ilyenkor riaszthatnak ilyen kidobófiúkákat, akik várják a "támadj!" parancsot. Mondjuk lehet, hogy az rtl előbb megvárná, hogy első vérig fajuljon a dolog, bizts mindenhol ez folyna a csapból is.

dumocika 2015.01.10. 14:54:14

@Caprica99:
1, Szerintem Medve azt hitte dugni fog, dolgozni, konfrontálódni azért nem akar.
2, Én is ki vagyok akadva a szerkik hozzáállásán. Szerintem ez így fölösleges...

csincsilla72 2015.01.10. 14:54:45

@SpYcHo: Dórit kiengedték. RTL-es autó hozta-vitte, megvárták szépen, amíg lemegy a temetés. A Blikk persze ott volt és fotózott. Anyukája viszont bejöhetett 2 percre, ami így kapóra jött, ez volt a szuperképessége.

Krétagarbó 2015.01.10. 14:54:46

@Haplo: Köszi az éjszakai infökat, mivel ezekből kimaradok, mindig örülök neki:)

Továbbra is azt gondolom, hogy arra a kérdésre, hogy Zsú miért közeledett Dórihoz a Bt. robbanása után, Zsú tud(ott) volna öszitén is válaszolni: sosem volt rossz a viszonya Dórival, nyilván amikor egyedül marad, több az ember kapacitása másfelé is nyitni, egyébként pedig pont azért, amiért Fannikáék ugyanekkor pedig újból megpróbáltak Dani felé nyitni, kölcsönösen...
De tény, hogy Zsúnak egy hasonló érvelés akadémiai székfoglaló lenne, pont emiatt nem fog sztem nyerni ebben a játékban. Én úgy tapasztaltam, hogy a vv-t vagy egy "észlény" nyeri (lásd Attila) vagy egy ösztönlény (lásd AU). Zsú mindkét képességben híján van.

vastyúk is .. 2015.01.10. 14:55:56

@dumocika: azt mondanák, hogy ennnyi idő volt, míg kinyílt az a mágneszár az ajtón, és hogy most azonnal megjavítják :D

dumocika 2015.01.10. 14:56:06

@Némber Ván: Csak a rengeteg feszkó mikor és hogyan pattan majd ki?

Krétagarbó 2015.01.10. 14:57:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: reméelm kijön belőle:)))
Na jó, vért nem akarok látni, ha lehet...

dumocika 2015.01.10. 14:57:39

@vastyúk is ..: Ja! Hiszen nem egyszer "szorult" már...

SpYcHo 2015.01.10. 14:57:59

@csincsilla72: Hmm, erről lemaradtam. Akkor tehát a szuper képessége az volt, hogy valaki bejöhetett hozzá, azt, hogy kimehetett a temetésre, azt a szerkesztők ítélték meg. Igaz?

csincsilla72 2015.01.10. 14:59:11

@Caprica99: nekem van egy olyan gyanúm, hogy ennek még meglesz a böjtje. Lemegy a dzsungelhét, Zsuzsa kapkodja a bogyókat, mint kacsa a nokedlit, mindenki lop és rabol, nyíltan megtagadja a parancsokat.
Jövő héten viszont jön a bünti, ráadásul nagyon fog nekik fájni. Ez igazából jó húzás lenne, mert az igazságérzetünk is helyreállna és műsort is szolgáltatna. Jöhetne mondjuk egy military-hét, amikor a szabályszegők hendikeppel indulnak.:-)

Gia Gianea 2015.01.10. 14:59:46

@Krétagarbó: Bár már jóval fentebb írtad,de amikor Dennis körbejelölte a villát,akkor ő sem volt nagyon szomjas,nem? :-)

Némber Ván 2015.01.10. 14:59:59

@dumocika: ezért is kellene egy sport-hét vagy valami ilyesmi, levezetnék a feszültséget meg fogynának is.

Krétagarbó 2015.01.10. 15:00:17

@dumocika: nem tudom, követted a tavalyit? Traki a késes nagyjeleneténél vágta el magát nálam, mondjuk akkor végleg...

dumocika 2015.01.10. 15:00:31

@csincsilla72: Vagy Edinát zárnák be megint valahova...

Gia Gianea 2015.01.10. 15:00:34

@Krétagarbó: Sajnálom,hogy nem voltam itt tegnap,akkor megvédtelek volna.De tudom,parttalan volt a vita..

Fu Szekh Li 2015.01.10. 15:00:57

Utólag az volt a legérdekesebb a tegnap estében, hogy a benti idegbaj mennyire hatott az itteni társaságra is. Akkor én le voltam döbbenve, így csak reggel tűnt fel, hogy nem csak bent, hanem kint is többen kifordultak magukból. Mindenki sokkal indulatosabb lett, olyanok estek egymásnak, akik eddig egész jól elvoltak.

csincsilla72 2015.01.10. 15:00:58

@SpYcHo: én legalábbis így emlékszem. De tuti kinn volt a csaj. Felajánlották neki, hogy a temetésen részt vehet.

pomac 2015.01.10. 15:01:48

az esti on -ban azért beszélt momentán tagolva zsu, mert evett és miután megrágta és lenyelte utánna válaszolt, nem pedig teli szájjal az nem tünt fel amugy

Krétagarbó 2015.01.10. 15:02:00

@Némber Ván: látok némi üzleti lehetőséget benne, majd Dennisz összekalapozza rá a kezdő tőkét, még egy új videóklipre is lehet, hogy marad:)))

dumocika 2015.01.10. 15:02:10

@Krétagarbó: Sok mindenre nem emlékszem, de arra nagyon! Mindjárt tudtam, hogy vége a gyereknek. Sajnáltam, addig neki drukkoltam. Bár engem az Izás kavarás is zavart.

dumocika 2015.01.10. 15:04:01

@Caprica99: Akkor lett volna érdekes, ha tényleg szívathatná őket a királynő. Így semmi értelme.

Krétagarbó 2015.01.10. 15:04:02

@dumocika: Ja, akkor nézted:) csak sorban haladok lefelé, mondjuk helyette mehetnék vissza porszívózni is:)))

Sargabogre 2015.01.10. 15:04:47

@Szigmund Frajd: én ilyen magas szintű észjárást már nem néznék ki belőlük :D Lacinak egyáltalán nem fontos Edina, csak részegen jó kavarni vele, meg vele aludni, de szerintem teljesen hidegen hagyja és sokszor idegesíti is.

Némber Ván 2015.01.10. 15:04:50

Nem jut eszembe, hogy hívták azt a vékony nagymellű hosszú fekete hajú csajt a vv5-ben, aki olyan csúnyán evett?

dumocika 2015.01.10. 15:05:20

@csincsilla72: Bezárni, és végtelenítve nyomatni neki:
"Csak őszintén, tiszta lélekkel!"

Haplo 2015.01.10. 15:05:25

@Krétagarbó: en meg ugy vagyok vele, hogy neha megsajnalom, de meg akkor se tud a kedvencem lenni, megpedig azert nem, mert nem latok benne semmi de semmi oszinte pozitiv erzelmet, nem szeret senkit (onmagan meg a gyereken kivul), amit persze nem is varok el itt bent 2 honap utan, de legalabb valami minimalis "kedvellek" szintet igen, es ezt benne egyaltalan nem latom. Edina, Dani, bar qrvasok hibajuk van es neha nagyon peklapat pozitivak a szememben, de bennuk megvannak ezek az erzelmek, egymas irant, Laci fele Edina reszerol, sot, meg Dani reszerol is megvolt Zsu fele. Fanni meg Denis szinten kedvelik egymast, barmit is vagdossanak egymas fejehez neha. Dorit nem tudom, hangoztatja hogy hogy szeret mindenkit, de par napja meg a teraszon arro biztositotta Edinat hogy ne legyen feltekeny Zsura mert szazszor kulonb nala, nem sokkal utana meg ugyanerrol Zsut forditva, ezeket nem hiszem el, se egyiket se masikat. Tudom, nem a baratok kozt-ben vagyunk, nem is a Maltai szeretetszolgalat kasztingjan, de nekem meg mindig emberibbek, hitelesebbek Daniek, az osszes hibajukkal egyutt. Viszaterve Zsu-ra, neha sajnalom, pont ezert, mert tenyleg egyedul van, erzelmileg mindenkepp, es az nagyon szar allapot lehet... de errol egyesegyedul o maga tehet, mert oszinten (szitokszo, tudom) nem nyilt meg senkinek.

pomac 2015.01.10. 15:05:31

@Szigmund Frajd: ja én meg le is hiszem hogy laci ezt akarta kihozni belöle :DD

Krétagarbó 2015.01.10. 15:05:55

@Darinka11: akkor most Maci is megmutathatja, mit tud? Mi ez, ha nem egy Zsú-Maci párbaj felszopása a szerkik részéről?

Darinka11 2015.01.10. 15:05:56

@pomac: Igazad van, az evés is közrejátszott a vontatottságában. Azt én is külön díjaztam, hogy nem teli pofával beszélt, lenyelte a csokit, és csak utána válaszolt.

mosca.della.frutta 2015.01.10. 15:07:23

"..Ordenáré Röné emlékestet tartunk.." epic! xDDD jó a posztcsi nagyon! ebből a foshtrágyából ilyet kihozni igazi bravúr, grat a poszternek!! ;)

Bujumburi 2015.01.10. 15:08:10

@Krétagarbó: a temetésre elmehetett (nyomában a stábbal)

SpYcHo 2015.01.10. 15:08:17

@csincsilla72: Igazad van. Megtaláltam a cikket: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-dori-keservesen-zokogott-nagymamaja-sirjanal-2313515
Viszont ha Edinát is kiengedik a jelenlegi helyzetben (mert Dórit is kiengedték, úgy illene, ha Edinát is kiengednék, bár a távolság miatt még dönthetnek máshogy is a szerkesztők. Lehet valaki bejöhet hozzá, stb.), az nagyban fogja befolyásolni véleményem szerint a jövőbeni játékát, mert nem akarok előítéletes lenni, és tudom, hogy ez mégis egy temetés, de 100%, hogy súgni fognak neki.
Mindenesetre érdekes.

Darinka11 2015.01.10. 15:09:05

@Krétagarbó: Pont erre gondoltam én is! Érik a Zsu-Maci párbaj erősen. :)

Krétagarbó 2015.01.10. 15:09:05

@Gia Gianea: jogos. na mindegy, a tegnapiban nem ártott neki annyira meg a pia, mint a többieknek. Lehet, hogy előtte jól beevett...:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 15:09:59

@Krétagarbó:"... Dennisz .... Mintha elkezdene némi tudatosságot is mutatni a srác,..."

Ha csak a természetét nézem, ő a legnormálisabb, legbékésebb ember a villában. Konfliktuskerülő, vidám, néha vicces. Ha máshonnan nézem, akkor egy egysejtű, bunkó ösztönlény, tudatlan, műveletlen, ocsmánybeszédű, kicsit gyáva.

Némber Ván 2015.01.10. 15:11:43

@Haplo: vagy nagyon introvertált alkat (de akkor mit keres itt), vagy kicsit autisztikus, vagy EQ-lájtos, valami miatt komoly kommunikációs, társas érintkezési problémái vannak.

Bujumburi 2015.01.10. 15:11:45

@SpYcHo: a temetésre elmehetett szuperképesség nélkül

mosca.della.frutta 2015.01.10. 15:12:27

@Caprica99: talán mert más is hányt már össze mindent odabenn matarészegen, mégsem mutatták... vmiféle agreement lehet, poppolóntoszást lehet, hányást nem, mert ízlés, érted, í-zlés! ;)

Némber Ván 2015.01.10. 15:15:19

@Gia Gianea: Köszi, őrá gondoltam, már a teli szájjal beszélés kapcsán. Bár az ő arcjátéka sima evés közben is megfizethetetlen látványt nyújtott, kvázi mintha egy békát csócsált volna. :-)

vastyúk is .. 2015.01.10. 15:15:37

@Caprica99: de már szombat van, hamarosan fordul a kocka. Mások ülnek fel a szopórollerre

Bujumburi 2015.01.10. 15:16:23

@SpYcHo: Lévai Adrienn mondta a belevalóban, hogy Dóri a temetésre a stábbal ment és nem beszélhettek vele semmi különöset, vagy négyszemközt... de Edina tényleg messze lakik, azt nem tudom, hogyan tudnák így megoldani...

Haplo 2015.01.10. 15:16:51

@Caprica99: elnezve az ejszakait Edinanak lassan kijarna neki egy vegleges kitiltas is akar..., mert meg mindig keptelen megtanulni a mikroport hasznalatat... 2 oranyi anyag van fent, abbol egy reszben masokat mutatnak, de meg igy is belefert vagy harom "Edina, mikroport!" mennyit kaphat amikor aktivak, napkozben? kivancsi vagyok mikor unjak meg es szabnak ki ra valami ujabb buntetest, esetleg sokalnak be es vagjak ki vegleg a villabol, szabalyszeges miatt....

mosca.della.frutta 2015.01.10. 15:17:24

@Bujumburi: kimehetett jah, és tanyát is ki fogják engedni, ahonnan bűbáj ártatlanságként fog visszatérni, ki fogad velem? hétszentség, hogy súgnak majd neki, milyen maszkot vegyen fel, mert ez a mostani ordenáré, és egyenes út a kieséshez xDD /ha egyáltalán tényleg meghalt valakije, mert én abban sem vagyok biztos, amennyit összekammerelt már.../

Némber Ván 2015.01.10. 15:20:12

@mosca.della.frutta: A spektrumon láttam egyszer egy filmet arról, hogy azt mérték fel, hogy melyik hang a leginkább undorkeltőbb és a hányásé nyert. Vizualizálva meg pláne, tán ezért nem mutatják.

mosca.della.frutta 2015.01.10. 15:21:57

@Caprica99: sztem ezt mai öfiben fogjuk majd látni, kb semmi értelme nem lenne a kikongatásnak, ha semmi következménnyel nem jár... jah, fotelmedve annyiban segítette, h rájuk szólt a b@szobában, amikor falkában nekitámadtak az ájultan heverő oroszlánkirálynőnek... meg utána átölelte és kitámogatta - tőle már ez is valami a korábbiak fényében, ahogy kutyázta mindig...

Némber Ván 2015.01.10. 15:23:27

@mosca.della.frutta: Ja, biztos ő ment oda a villanővérhez, hogy figyu, meghalt a nagypapám.
Azért ezt ne varrd a nyakába!

mosca.della.frutta 2015.01.10. 15:25:06

@Némber Ván: egyetértek, én se szeretném látni, vagy hallani ;) na meg nem is adna semmit hozzá az összképhez, tökfelesleges is lenne pláne úgy, hogy mindannyian művelik ezt, ha betolnak nekik egy taliga alkoholt; mondhatni, senki nem kivétel...

Krétagarbó 2015.01.10. 15:25:35

@Haplo: nekem is ez bajom Zsúval kapcsolatban, írtam már többször is, EQ nuku.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 15:25:49

@csincsilla72: "...van egy olyan gyanúm, hogy ennek még meglesz a böjtje...."

Mama, ez a hírek, nem a kívánság műsor /Hofi/

mosca.della.frutta 2015.01.10. 15:31:06

@Némber Ván: abban mi logika lenne? nem, a rokonai, miután látták, hogy mennyire elveszítette bent a fonalat mostanra... lehetett egy egyezség még otthon, láttunk már ilyet... Jonny Fairplay neve mond neked valamit? ;) klasszik trükk, ő vetette be először a "sead grandma" stuffot a Survivor-ben, valamikor 2005 táján... ;)

Némber Ván 2015.01.10. 15:35:11

@mosca.della.frutta: Már csak ezért is gondolom, hogy az rtl előbb utánanéz, mielőtt lejáratja magát.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 15:36:57

Szerintem simán be lehetne szopatni ilyesmivel a csatornát, de ezek hülyék ehhez.
Vagy akár azt is mondhatnám, hogy felesleges, mert úgyis Edina van kiszemelve a végső győztesnek.
Szóval lehet szavazni, hogy melyik indokom nagyobb marhaság! .-)))

mosca.della.frutta 2015.01.10. 15:37:19

@Caprica99: legmélyebb egyetértésem, értelmetlen vergődés volt így a hét, nézőként is - hiányzott az egészséges balansz - nem értem, mit akartak elérni ezzel, mert az tuti, hogy Zsút nem akarják kiejtetni, megbízható show-elemként sokáig bent lesz (vsz a végéig és meg is nyeri;)

SpYcHo 2015.01.10. 15:42:49

@mosca.della.frutta: Én is így látom. Minden történés körülötte zajlik. Eddig a Való Világ háromnegyede Zsuról és a kapcsolatairól szólt. Talán volt 1-2 hét mikor talán kissé háttérbe szorult, mert épp "béke" honolt, de akárhogy is nézzük, minden fontosabb történés központjában Ő áll. Ő váltja ki a bennlévőkből, hogy úgymond "csinálják a show-t". Az RTL részéről hiba lenne elengedni, viszont akkor sem értem, hogy a műsorvezetők részéről mi ez a hatalmas részrehajlás Edina iránt. Minden belevalóban őt istenítik, sőt még Lilu és Bence elejtett mondatai is Edina (mindjárt hányok de leírom) "tiszta szívűségét" próbálják kiemelni. Abban meg szinte én is biztos vagyok, ha kiengedik Edinát, ott 100% súgni fognak neki. Még, ha csak egy ölelkezés erejéig is tudnak csak kapcsolatba kerülni valamelyik családtagjával...

mosca.della.frutta 2015.01.10. 15:44:00

@Némber Ván: a Survivor stábja se nézett utána, garantált robbantás volt, amire azóta is emlékszik mindenki... jól jöhet egy ilyen az Rtl-nek is ;) odab*szna a nézettségnek, amikor kiderülne, hogy "tattika" volt (no és ahogy olvasom az éjszakai on-béli fejleményeket, bajszos egérkét mintha jobban lefoglalta volna a wannabe szívszerelme girbegurba micsodája, mint a gyász... O.o) kinézek én ebből a lányból bármit, nem sok gátlás szorult belé...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 15:44:18

Nem vagyok babonás, de nem mernék ilyet mondani, hogy meghalt valakim - csak azért, hogy valami előnyhöz jussak.
És van még egy méla, kicsit irracionális gondolatom. Az emberek semmiből sem tanulnak. Gonoszak, ártanak másoknak, sőt még élvezik is. Rossz dolgok történnek velük. Az élet nagy hullámvasútja nagyjából kiegyenlíti a dolgokat. De nem fedezik fel az összefüggést, még olyankor sem, ha nagyon gyorsan jön a büntetés.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 15:45:57

Azé' megnézem, hogy Zsu először Macira ruházza az uralkodást utána meg kint hagyja párbajon...

Fu Szekh Li 2015.01.10. 15:47:46

@Majom1Parádé: Szerintem annyira tele van a töke az ellenséges trióval, hogy most nem az eszére fog hallgatni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 15:48:28

@SpYcHo: Nyugodtan felteheti mindenki a kezét, aki nem súgna a saját családtagjának.

Darinka11 2015.01.10. 15:48:57

Bennem is megfordult, hogy tényleges-e ez a halálhír (fogadjuk el, hogy igen). Akkor viszont igen érdekes, hogy a romlatlan, mélyérzésű leányka a gyászát elég furcsán éli meg. Tegnap tudta meg, hogy meghalt a nagypapája, és még aznap éjjel viháncolva, rihegve-röhögve a(z) (anál)szexről társalog a kanjával. Hogy még erről a szomorú hírről is ez jutott eszébe? Komolyra fordítva, nem 100 napos gyászt vártam, de legalább egy napig, egy napig!!!!! mutathatott volna valami szomorúságot. Értem én, hogy a szomorúsággal nem tud annyit képernyőn lenni, de mégis, legalább egy kicsit próbálhatott volna valami gyászfélét magára erőltetni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 15:50:06

@Fu Szekh Li: Hát az egyik riportszobai látogatásnál csak játsszák be neki Attila egy elhangzott mondatát! Szerintem helyre tudná tenni egy kicsit a fejét.

mosca.della.frutta 2015.01.10. 15:51:08

@SpYcHo: igen, megbízható katalizátor, és ha másért nem is, ezért mindenképpen elemi érdekük bent tartani a végéig, hogy ne fulladjon unalomba a show akkor sem, amikor már csak páran lézengenek majd a kupola alatt ;) de én sem értem, hogy miért tolják túl a meghurcoltatását, és ha összeomlik? jó, nem gondolnám, de ha mégis? ahogy tegnap a kisfiával nekiálltak, az ultragusztustalan volt, én már nem is tudom, mit csináltam volna a helyében...

és a temetés... jól látod, a temetés ürügyén kivinni valakit extra lehetőség arra, hogy minimum összeölelkezzenek, és illik is magukra hagyni a gyászolókat azokra a percekre... ám óriási ziccer lenne ezt megtenni, mert látva Tanya eddigi játékát, minimum visszaélne a helyzettel; és sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de miután a családja nevelte ilyenné, belőlük se nézek ki semmi jobbat... :/

Mirocska 2015.01.10. 15:55:15

@Haplo: Én is vakahogy így vagyok velük, csak nekem nincs türelmem ilyen szépen leírni! :-)) És még Robint is bírom! :-))

Fu Szekh Li 2015.01.10. 15:58:23

@Majom1Parádé: Szerintem logikus lenne kihívnia Edinát, ha nem lenne ez a haláleset. Így necces, bár a kihívásig van még 4 nap, és azalatt az ordító egér eljátszhatja a felé irányuló részvétet.

mosca.della.frutta 2015.01.10. 15:58:49

@Darinka11: igen, erre gondoltam én is, ilyet ki tesz? vagy tényleg menthetetlen szociopata, aki nem képes felmérni a tetti súlyát, vagy gátlástalan játékos.... beszélt tegnap nyugibogyókról is, asszem ezután nincs mit rágódni azon, hogy szedett-e valamit, vagy sem.... de bármit kapott is be (sic!;P), vsz semmi nem mentegeti a gyász ilyen ízléstelen kezelése alól, ezért hajlok inkább arra, hogy behazudták a halálhírt. /persze mindenki úgy éli meg a gyászt, ahogy tudja, oké, de a röhögcsélés-viháncolás semmiképpen nem illik bele az eszköztárba ilyenkor, azt gondolom/...

Darinka11 2015.01.10. 15:59:14

@mosca.della.frutta: A nagynéni a BV-ban hosszasan ecsetelte, hogy Análkára Laci igen rossz hatással van (Análka ártatlan, csak megrontották :D), ezért arra kérik a nézőket, hogy szavazzák ki Lacit, és ha megvonják tőle a f@szt, akkor Análka újra a régi szerethető, romlatlan, stb... kislányka lesz. Ezeknek a rokonoknak éppen ezért eszükbe sem jutna, hogy bármilyen jellel kihívnák, rafkósok ezek, a nagynéni monológjából legalábbis ez jött le. Edinának volt honnan tanulni a rafkózást.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 16:01:23

Nem mindegy már Zsu-nak? Úgyis mindenért Ő a feketeseggű, 1-el több már igazán nem számít.
Persze nem akarom, hogy feltétlen Edinát vigye párbajra -ha egyáltalán Zsu lesz a zöld kendős-, ha meg mégis így van, akkor Zsu essen ki, nem kérdés nekem! .-)

beacska 2015.01.10. 16:02:44

@SpYcHo: anno Fecóhoz is beengedték a Zasszonyt. minden baromsággal telitömte a fejét. amikor visszajött azt hitte egyenesen ő az Atyaúristen. Akkor nagyon bosszantó volt, de végül is ez a viselkedés lett a veszte

ruzs54 2015.01.10. 16:05:01

@Krétagarbó: elnézést, hogy bele merészkedem szólni, de a dóra kint volt a szertartáson.a lévai adri , a dóri barátnője mondta baukó évának az egyik belevalóban, hogy látta dórit, de nem lehetett a közelébe menni.

Darinka11 2015.01.10. 16:05:27

@beacska: Méghogy beengedték! Lagzit is rendeztek nekik! :D :D :D Még ez is kevés lett aztán a dicsőséghez. :)

mosca.della.frutta 2015.01.10. 16:05:29

@Fu Szekh Li: ne reménykedjünk, hogy nem fogja... a legkézenfekvőbb lenne őt kivinnie BD-nek, de így most valóban necces - bár így is kint hagyná - , és sztem most inkább az aljahím felé orientálódik majd.... a kanapéba nőtt ember most talán biztonságban érezheti magát újabb egy hétig, hacsak nem teszi a jelét holnap BD-re, de annyi tattikai érzéke csak van már, hogy ne adjon ekkora ziccert Zsúnak - és mindenek előtt a többieknek! ;)

beacska 2015.01.10. 16:05:34

@mosca.della.frutta: engem ma már leugattak ezzel a teóriámmal...ne is fáradj ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 16:08:52

@Darinka11: Ez abszolút így van, de Fecó mondjuk sosem volt esélyes, hogy megnyerje a fődíjat. ettől függetlenül durva kivételezés volt.

Darinka11 2015.01.10. 16:09:43

@mosca.della.frutta: Lehet, hogy Varacskos olyan jól teljesített a nászéjszakán, hogy Zsu jálából megkíméli a párbajtól. Az meg a másik, hogy tényleg úgy tud tattikázni, hogy csak na! :D

Krétagarbó 2015.01.10. 16:09:56

@ruzs54: köszi, közben kiderült. ezen úgy tűnik, átsiklottam.

Fu Szekh Li 2015.01.10. 16:10:18

@mosca.della.frutta: Szerintem is Lacit hívja ki, ha ő lesz a kiválasztott. De ezzel csak a balhét fogja tovább növelni.

beacska 2015.01.10. 16:10:20

@mosca.della.frutta: ráadásul még mindig túlsúlyban (sic) vannak a fiúk. tán meg sem engednék neki, h lányt vigyen...(Zsu)

SpYcHo 2015.01.10. 16:11:14

@Majom1Parádé: Van benne valami. Minden esetre Edina játékának lejtmenetében való megakadályozására ez most tökéletes alkalom a család részéről. Szerintem senkinél nem lenne annyira eget rengető gond, ha most találkozna egy családtagjával (jó mondjuk Dani, de Ő még teljesen nem írta le magát talán). Ugye a segítség és súgás időzítése sem mindegy, és ez most úgymond tökéletes a család részéről.
@mosca.della.frutta: Pont ez az emberi benne és ezért tudják sokan csodálni. Nem egy iq bajnok azt meg kell hagyni, még beszélni sem tud, de az a nyerni akarás, az az akaraterő ami benne van, mindenképpen irigylésre méltó. Ha emellé párosulna egy kicsivel több ész, akkor biztos lenne a győzelme szerintem. Így még kétesélyes, de reméljük a legjobbakat.
@beacska: Edina kicsit rafkósabb mint Fecó anno, és ebből adódóan a családja is hasonlóképpen állhat a játékhoz. Minden esetre ki fog derülni előbb vagy utóbb. Kíváncsi leszek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 16:12:31

@mosca.della.frutta: "...a kanapéba nőtt ember most talán biztonságban érezheti magát újabb egy hétig,..."

Ha jól értem. Biztos vagy benne, hogy Kiskun lesz a kiválasztott? Akkor Ádinka és Dani először tennének Kiskunra (persze egy volt az elején), nem?

Darinka11 2015.01.10. 16:12:37

@Majom1Parádé: Fecó is jobban járt volna, ha esküvő helyett megdugja a fekete démont (a neve nem jut eszembe), aki állítólag nagyon szerelmes volt belé. Akkoriban egy dugással még benn lehetett maradni, a mostaniaknál már az anál is kevés. :D

Baresz83 2015.01.10. 16:13:21

Most komolyan, szerintetek ilyet bárki is "behazudik", hogy meghalt a nagypapa??? Fura, amiket itt spekuláltok össze-vissza... Eleinte én is bírtam Edinát, most már egyre kevésbé, de ilyet akkor sem tudnék feltételezni róla vagy a családjáról... Szánalmas már, hogy mennyit tudtok "fröcsögni" a csajon, ebből a szempontból ti sem vagytok különbek.

beacska 2015.01.10. 16:14:04

@SpYcHo: hááát, azért anno Fecót is nagyon istenítették itt...rózsaillatú volt a fingja is...a nagy Jósága...meg hogy zseniálisan lefogyott 15 kilót...tee, hogy mi volt itt...arany volt a glóriája is

Darinka11 2015.01.10. 16:14:26

@Darinka11: jálából: hálából :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 16:17:53

@Baresz83:"... de ilyet akkor sem tudnék feltételezni róla..."

Mivel ilyen finom lelkű vagy, megkérdezném, hogy mi a véleményed Ádinka "gyászéjszakájáról"?

beacska 2015.01.10. 16:19:22

@Baresz83: ez nem fröcsögés...elmélet. még egyszer elmondom: HA ki akarnám hozni a rokonom anélkül, h szerződésszegést varrnának a nyakába, ÉN így tenném...(ha nem élne egyik nagypapája sem. vagy egy olyan nagynéni halna meg, aki meg sem született...ez nem geciség, csak elmélet. lehet álszenteskedni, de ez ELMÉLET)

Maxi Mili án 2015.01.10. 16:19:25

@lukacstoncsi: Én meg szerintem pont a tegnap éjjeli on-ban jöttem rá, hogy Zsuzsa a két lány / Dóri és Fanny mellett a legjobb megfigyelő ! A lányok közül senkinek nem tünt fel az, hogy Maci miért szeret a már hozzánőtt kanapén kívül a konyhában tartózkodni és főzni. Zsuzsa mondta, hogy a konyhából belátni szinte mindent,a tükrökből is látja a többieket.A két lány meg csak csodálkozott,nekik ez eszükbe sem jutott.
Maci mindenről tudni akar,mindent hallani és ha lehetősége van rá,látni is akar,de semmibe nem avatkozik bele.
Ha most Zsuzsa kivinné Edinát párbajra,okos döntés lenne.Van rá indoka,mert egész héten szemétkedett vele Edina,továbbá ha most kiesne E.még tán megenyhülne a népharag iránta,még kitudna jönni abból a gödörből,amibe van és amiben egyre mélyebbre fúrja magát ,ha bent marad.
Azok közé tartozom,akik azt mondják, hogy rosszul döntött tegnap este.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 16:20:00

Van már Edina+Laci ellenes csoport is (asszem nem is 1) a Face-en.
www.facebook.com/groups/838813552824817/?fref=ts

kéklevél 2015.01.10. 16:20:34

Én azon csodálkozom, hogy a Laci és Zsú közti tanácskozást ilyen röviden hogyvoltoztátok. Szerintem elég durva volt, hogy Laci többször lepszichopatázta Edinát. Jó esetben fogalma sincs róla, hogy miről beszél, de valamit mégis jelent ez nála. Talán Laci szótára szerint pszichopata=igénytelen?
Többször írtátok, hogy azt feltételezitek Laci analizálta Edinkát. Én nem hiszem, hogy ez történt volna, nem néztem ugyan a videót, de hogyvolt alapján úgy értettem, hogy rajtuk maradt az alsónemű az ominózus estén. Egy vadabb fenékmarkolászástól is belilulhatott a popsija.

mosca.della.frutta 2015.01.10. 16:20:38

@beacska: jaaj, ne is említsd, rettenet volt, unalmas és szánalmas, ahogy kimaxolták a lakodalmas kártyát; a veszte pedig a fajtaspecifikus kifordulóssága volt neki is, pedig eleinte még esélyes is volt (de nagyon az elején), és szerintem a Rácz tesók is itt cseszték el, holott komoly esélyesek voltak ők is - ahaha és ugyanezeket a lapokat játszották meg ők is, mint a zakkant egér: volt kamu "szerelmi szál", ordítás és folyamatos provokálás a kipécézett személy/ek felé, "hazudgálás", lopás, minden... gondolom, ez merő véletlenségből lehetett így, csakis :PP /nem kolompározok, oké, nade azért.... basszus!/ :/

Belllaba 2015.01.10. 16:22:01

@Majom1Parádé: "úgyis Edina van kiszemelve a végső győztesnek" Szerintem az rtl nem fogja Dinkával megnyeretni, elég nagy presztizsveszteség lenne egy idegbeteg perverz pszichopatát kihozni győztesnek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 16:22:12

@Caprica99:"... Zsura szavazok. Edina, Dani, Laci jó eséllyel rá teszi és sztem Fanni sem kizárt...."

Fanninak eddig - most éppen - Ádinka az ellensége. Dani és Ádinka pedig eddig miért nem raktak Kiskunra?

beacska 2015.01.10. 16:23:45

@mosca.della.frutta: +1...hááát, mi megértjük egymást ;)

mosca.della.frutta 2015.01.10. 16:24:26

@kéklevél: a Pennisz-Fannyi pároson is rajta szokott lenni mutatták sokszor, mikor kukkerolt az egér a takaró alá, akkor is pl - félrehúzzák, ennyi ;) cérnatangánál sok textil amúgy sincsen poppolótájon xDD

Belllaba 2015.01.10. 16:25:29

@kéklevél: Edináról lekerült a bugyesz, volt olyan video, amin ki volt takarva action közben Dinka genitáliája (erről jut eszembe egy feladat kapcsán az "okos" 12ker nem tudta az előbbi szó jelentését, valami bőrprobléma ugrott be neki), Laci alsógatyáján meg ugyebár van elől nyílás.

lacuna666 2015.01.10. 16:25:57

Nagyon eldurvult a buli. Nekem rossz azt látni,hogy egy nő ennyire lealjasodjon a piától. Viszont azt nem vágták be,hogy Zsu a hálóban kiborul,és azt sem,amikor Maci a karjaiban viszi be. Visszanéztem az élőt,abban sem volt benne. Anno Alekosz minden hányását bevágták,na nem is bírtam :) De ezt most megnézném,mert állítólag ekézték Zsut. Nem tud valaki egy linket ami cenzi nélküli?

Darinka11 2015.01.10. 16:26:33

@Belllaba: Alekosz? :D Ugyanezek a jelzők rá is érvényesek, és az RTL végig őt nyomatta.

mosca.della.frutta 2015.01.10. 16:29:04

@Belllaba: az idézójel ;)) talált-süllyedt! xD de jó hogy szólsz, nem is tudtam, hogy ilyen is volt, így még szebb az "ártatlanság" maszlag :PP

Baresz83 2015.01.10. 16:30:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: látod, két mondatomból megállapítottad, hogy "finom lelkű" vagyok... az alapján meg, hogy röhögött éjjel az on-ban Edina, eldöntöd, hogy akkor nem is gyászol... Mert akkor most nyilván 0-24-ben bámulnia kell maga elé a sarokban. Dóri sem tette, akkor ő miért nem lett emiatt leszólva?? Mindenkinek a magánügye, hogy gyászol, ráadásul azt sem tudjuk, milyen viszonyban volt a papájával.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 16:30:11

@kéklevél: "...Egy vadabb fenékmarkolászástól is belilulhatott a popsija...."

Kinézem belőle, hogy csak egy fenékcsapkodós bunkó. Háromszor oda b@szott és ez kiccsaj má bejis kékkűűt.

Belllaba 2015.01.10. 16:31:42

@Darinka11: Alekosz nem volt gonosz. Az ő bárgyúsága azért többnyire kedvelhető volt a show alatt.

kéklevél 2015.01.10. 16:31:51

@mosca.della.frutta, @bellaba
Ez durva. Akkor az anál nem is szex feléjük? Vagy megvoltak már a hagyományos módon is egymásnak?
12ker nem a genitáliára mondta, hogy vmilyen nemi betegség vagy állat?

La Pantera 2015.01.10. 16:32:01

A hv nagyon jól sikerült, bár ezek után nincs kedvem megnézni a sok anyázást.
Drukkolok, hogy Edina minél hamarabb kiessen és a végén Zsuzsa nyerjen, csak azért is!

mosca.della.frutta 2015.01.10. 16:32:12

és itt hívnám fel minden kétkedő figyelmét az egér riportszobás confession-jére, amikor is ilyet bírt a száján kiejteni:
"haat becsúszott.."
kérdem én, mi? hová? hacsak textílián keresztüli egérdöfködés esete forgott ott fenn? xD

mosca.della.frutta 2015.01.10. 16:33:10

@La Pantera: nem veszítesz semmit vele ;) egyébként +1 :)

Belllaba 2015.01.10. 16:34:18

@kéklevél: "12ker nem a genitáliára mondta, hogy vmilyen nemi betegség vagy állat?" De.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 16:34:51

@Baresz83:"... az alapján meg, hogy röhögött éjjel az on-ban Edina, ..."

Nézd. A következtetéseken nincs mit megbeszélni. Te ebből az éjszakából mást következtetsz, mint én. Szerinted ez egy egyéni gyász. Ez a tenger barom itt meg mind csak beszól szegénynek.

Darinka11 2015.01.10. 16:35:56

@Belllaba: Szerintem gonosz is volt azért. Engem nagyon irritált, és abba is hagytam azt a VV-t félidőben miatta. Számomra már gyomorforgató volt Alekosz viselkedése, eddig Ő volt számomra az egyetlen játékos, akit nem bírtam elviselni. Persze, ízlések és pofonok... Sokaknak tetszett, és jókat röhögtek rajta, de én azt sem tudtam.

kacagó görlice 2015.01.10. 16:36:30

Forradalom zajlik,
a vella morajlik.
Dani lett a fő rebellis,
Vérfolyam patakzik.

Jó, velem nem kúrtál,
Lacival kavartál.
Hát akkor most megtudhatod,
ki lesz itt a királ.

Edina az álnok:
tudom, hova állok!
Elvette vón tőlem Lacit,
Verje meg az átok!

ruzs54 2015.01.10. 16:37:04

@Krétagarbó: most görgettem át a hsz-ket,és közben láttam azóta más is írta már.

Baresz83 2015.01.10. 16:38:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mint már mondtam, nekem sem lett a szívem csücske az utóbbi időben, de attól még nem beszélek úgy róla, ahogy itt sokan.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 16:38:19

@Caprica99: "...de valami olyasmit is mondott, hogy nem jutottak el a beteljesülésig. :D..."

Akinél az anál nem szex, ott honnan tudod, hogy nála mi a beteljesülés? :D:D

Bujumburi 2015.01.10. 16:38:23

@mosca.della.frutta: számomra az a durva, hogy ő hazudik a leghitelesebben.. persze ez egy ilyen játék tudom én.. :D hát kíváncsi leszek, hogy elmehet e a temetésre és ha igen, megy e vele a stáb is. Dórival ment és nem hagyták beszélgetni.

kéklevél 2015.01.10. 16:38:26

@Belllaba: Az 12keres kérdés tárgytalan. Úgy értettem, a pszichopatát, nem a genitáliát tulajdonítod 12ker műveltségének.

mosca.della.frutta 2015.01.10. 16:38:41

@kéklevél: de de de xDDDD ennyit tud (rossz reklám a jogi karnak, never mind;)
volt amúgy normál szex is, legalábbis Lilu így interpretálta, és a riportban is vmi olyat mondott a bőregér, hogy "beteljesedett amire vágyott" vagy valami ilyesmi, szó szerint most nincs előttem, de ha valakinek megvan, linkelje plz ;) én aztán nem néztem meg, ezek azok a pillanatok, amikor a komikat böngészem innen, várva, hogy vége legyen és mást mutassanak - jahh, belevalóban hosszabb, vágatlanabb változatban is bemutatták áll. az aktust - szintén paaszoltam, de más talán megnézte, referáljon, plz! ;))

Darinka11 2015.01.10. 16:40:09

@kéklevél: Szólni kellene 12.kernek, hogy vigyázzon, mert felütötte a fejét a genitália a villában! :D :D :D
Tényleg, nekem ez a Canestenes dolog nem világos. Akkor most Dóri és Análka gombás lett? Láb-, netalán hüvelyi a fertőzés? Nekem elkerülte a figyelmemet ez a gombásodás dolog. Ha valaki tudja, írja meg, léccí! :)

Belllaba 2015.01.10. 16:40:18

@mosca.della.frutta: @kéklevél: itt az ominózus video "aszexenkívülbármitmegtennék"leányzóval .kb. 1:30-tól
rtl.hu/rtl2/valovilag/edina-annyira-elveztem-hogy-szinte-sirtam

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 16:41:21

@Baresz83: "... de attól még nem beszélek úgy róla, ahogy itt sokan...."

Értem én. Itt csak Ádinkának szabad úgy beszélni másokról.

Belllaba 2015.01.10. 16:42:40

az is ott van, hogy közben kicsúszott, de Edinka visszacsúsztatta, csak ki van kockázva

SocialWorker 2015.01.10. 16:43:39

Danit egész eddig eléggé kedveltem. Elmúlt. Pont.

mosca.della.frutta 2015.01.10. 16:44:38

@Bujumburi: igen, és tudod mi még? én azon akadtam fel, hogy a rettenet okosnak gondolt Takony (12ker) sem kap olyankor a fejéhez, amikor a szeme láttára alakítja a táblakeresős (amúgy eléggé túltolt) jelenetet, a megtalálással, mindennel... ott minimum látnia kellett, hogy mire képes a lány, nem jut el az agyáig a kétely, hogy az ilyen szövetséges talán nem a életbiztosítás, akire építeni lehet, mert mi van, ha neki fog egyszer egy ilyet alakítani? úgy értem az ő kárára? (mert úgy lesz, arra bármit rátennék! :P)

edics 2015.01.10. 16:45:23

Az a helyzet hogy Edinka szexéről mély hallgatás van! Tlán nem véletlenül! A mély hallgatást persze idézőjelben gondolom.

vastyúk is .. 2015.01.10. 16:46:49

@Baresz83: én sem tudok 0-24-ben gyászolni. Voltak órák, mikor eszembe sem jutott, aztán meg hirtelen rámtört. a legjobb szó erre a felfoghatatlan. egyszerűen nem tudtam belegondolni abba, hogy nem látom már többet. A temetés napján sírtam először.

mosca.della.frutta 2015.01.10. 16:48:05

@Belllaba: ó, arra csak a hatalmas szíve, és a mérhetetlen áldozatkészsége vezethette, nyilvánvalóan... xDDDD egy terézanya! :P

kéklevél 2015.01.10. 16:49:25

@edics: Tényleg érdekes, hogy Fanni és Dennis alakításáról a velvet is beszálom minden alkalommal. Edinkáról meg nem derült ki, hogy mégis hova, mi csúszott. Volt-e köztük pl kondom?:D
Nem hiszem, hogy az RTL Edinával szeretné megnyeretni a játékot, de szerintem a lányok közül őt tartják rá a legesélyesebbnek, és jól nézne ki, ha végre lány is nyerne a VV-ben.

SocialWorker 2015.01.10. 16:49:40

@mosca.della.frutta: undorító amennyire lealjasodik, túlzás amit Zsuzsával művel, túlzás, amennyire Ádina faszságaiban is mindig mellé áll, túlzás volt, amit Denisszel művelt. alapvetően is már úgy látom, hogy túl sokat gondol magáról. és sajnos az sem egy pozitív dolog, ahogyan mostanság nekiállt ezerrel spanolni a gyökér Lacival. rosszul csinálja, pedig lehetne őt kedvelni nagyon... sajnálom, kár érte. de már nem szavaznék rá. :/

SocialWorker 2015.01.10. 16:50:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kár érte. már nem is tudom kit kedveljek... :)

mosca.della.frutta 2015.01.10. 16:51:24

@kéklevél: há' dehogynem! ajánlom figyelmedbe a Blikket, tele van 18+-os egeres videókkal ;))

Darinka11 2015.01.10. 16:52:26

@edics: Edinka szexjelenetei valahogy nem illenek bele a tisztalelkű, őszinte, ámde szerelmes!!! erdélyi lányka imázsba, ezért mellőzik, amennyire csak lehet. Bár az elsőt (amiben áll. anál is volt, de itt többen vitatják) még leadták. Na, az nagyon illúzióromboló volt. A kanja úgy forgatta, dobálta, a szó szoros értelmében "használta", mint egy guminőt. Viszolyogtam a látványtól, ott vágta el magát nálam örökre a "tisztaszívű".

kéklevél 2015.01.10. 16:53:02

@mosca.della.frutta: A Blikkig még nem jutottam el, max ha a Velvet linkeli.:D Tudod, az hogy lejjebb görgeteg az indexen, még nem olyan, mintha a Blikket nyitnám meg egyből.:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 16:53:50

@SocialWorker:"... úgy látom, hogy túl sokat gondol magáról...."

Kár, hogy nincs a villában egy Viki szókincsű és eszű nő, aki megmondhatná neki, hogy milyen is, mint férfi. Asszem, annak nem örülne.

Belllaba 2015.01.10. 16:55:13

@Darinka11: Tegnap ON-ban Dinka az ágyban mondja Lacinak, hogy beszélgessünk, mire Laci, miről, a hüvelygombáról?
Aztán Laci mérgelődik, hogy Dóri szanaszét hagyja a a fördőszobában a Canestenes krémet. Aztán valaki írta, hogy látta előző este is ON-ban, ahogy Dinka kidobja a Canestenes dobozt.

pomac 2015.01.10. 16:55:34

@Majom1Parádé: na meg feco anno nemis azért ment be hogy meg nyerje hanem hogy bizonyítson az asszonynak :DD

mosca.della.frutta 2015.01.10. 16:57:42

@kéklevél: megértem xDD nekem is linkelgetni szokták, és meg sem nyitom, max az első öt kommentet látom, és abban minden benne is van ;)) de gondoltam, ha bizonyítékot akarsz, akkor meghozod az áldozatot: mély levegő... orr befog, és... halálugrás / katt a vidire! :PP

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 17:01:32

@őszinte sixx kedvence:"...szociopata (csak a köznyelvben éló kifejezés)..."

Személyiségzavar[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
amorális
antiszociális
aszociális
pszichopátiás
szociopátiás

Ez nem így van?

Bujumburi 2015.01.10. 17:01:35

@mosca.della.frutta: biztos nehezebb ezeket odabenn meglátni, de nekem nagy csalódás volt Edina és tegnap óta Dani is. :( nekem az is fura, hogy Dani így átváltott egyértelmű gonoszkodásba, még másnap is, pedig Zsuzsa párbaja után felfoghatt volna, hogy a gonoszkodás nem jön be a nézőknek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 17:02:48

@pomac: Most, hogy mondod, télleg így volt, má emléxem.