Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x55 - A Kiskun ház trónfosztása

2015. január 10. 09:05 - candyperfumegirl

Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék feléhez, ezt egyrészt azt jelenti, hogy ezt egy irtózatos lealjasodással meg kell ünnepelni, másrészt pedig azt, hogy ez az a pont, amikor már mindenkinek pont annyira van tele a töke a többi agyhalottal, hogy elég egyetlen szikra, és a gyűlölettől fröcsögő csicskageci-faszkalap- kurvaanyázás futótűzként terjed szét a villában. Máshogy fogalmazva Ordenáré Röné emlékestet tartunk. Igyekszem minden eseményt, mellékvágányt és konfliktust hiánytalanul rekonstruálni, hogy az eset a maga teljességében maradjon meg az utókornak.

755-01.png

A királyi esküvővel kezdünk, a varacskos nőül veszi az oroszlányt, a kullancs anyakönyvvezet, de itt még mindenki csak mosolygós részeg, tehát ezt most ugorjuk. A lakodalomban a 12ker-Ádina-Basszájba tengely erősödni látszik, úgy tűnik mostanra ismerték fel, hogy nem kell nekik mással foglalkozni, hármukban pont annyi rafinált szemétkedés és gátlástalanság van, hogy ha akarják, itt napokon belül gumiszobába kényszerítik az egész bandát. A megerősített szövetséget csókkal pecsételik meg, mármint csak Laci és Edina, 12ker közben már helybenfutva táncol. A nyugiban összeülnek tanácskozni, majd a szinte magatehetetlenül részeg Zsu tántorog be, és ezt látva a szintén nem szomjas 12ker úgy dönt, hogy ez egy tökéletes alkalom egy kiadós baszogatóestre – bár ő őszinteségi 5 percnek hívja- és módszeresen el is kezdi önteni a királynő nyakába a szart. Aki úgy a második mondatnál eldől, mint egy zsák, és abban a szent minutumban el is alszik, ez persze nem akadályozza meg Ádinát és Basszájbát, hogy ők is odavakkantsák neki, miért kéne megdöglenie itt most azonnal.

755-02.png

755-03.png

Ez így nem jó, egyrészt földön fekvő ellenfélbe nem kéne többet rúgni, és elég szomorú, hogy ez itt most csak félig képletes megfogalmazás; másrészt úgy, hogy az egyik fél alszik, nehezen alakulhat ki konfrontáció, úgyhogy jön is az erősítés a sakálrészeg Kazal személyében. Ő még nagyon elemében van, először is kijelenti, hogy a baszobát ki kéne üríteni de minél hamarabb, mert már nagyon viszket a pöcke, és megőrül, ha nem ülhet bele Komisz Godzillájába öt percen belül. Basszájba vagy háromszor eljátssza vele a "jó, csak még 10 perc” trükköt, így Fanni egyre idegesebb, és pont ezt a pillanatot tudja 12ker kiválasztani, hogy felböfögje, hogy Komisz meg egy sunyigeci, aki élő adásban dobta a nőjét, és majd ő kiviszi párbajozni, mint a szart. Na ezt a csapot nem kellett volna megnyitni, mostantól egész éjszakán át minden második mondat a „kiviszlek és kint hagylak”, ez az ultimate fenyegetés a villában ugye, és ha egyszer rápattannak erre a gyökerek, soha le nem akadnak róla. 12ker még egy „a kurva anyádat!” –ot is odaköp Komisznak, aki vállat von, és elszámol ezerig, az én anyám nem kurva, akkor meg hova szarjak. És most jött el az, amit nem hittem volna, hogy kimondok egyszer, de ezzel Komisz értelmesebbnek bizonyult a VV6 teljes játékosállományánál együttvéve.

755-04.png

Az ugatásnak persze messze még a vége, Dani egyre aljasabb módón arcoskodik, majd beszáll Edina is, és pont olyan dolgokat mondanak, amitől Fannikának egekben a pulzusa. Ha még az is elhangzott volna, hogy különben meg fehér, kövér, és a haja is szar, végleg lenullázódott volna. Már jön is a rapper kézmozdulatokkal való mutogatással, és teli szájjal üvölt, majd persze jön az obligát „kiviszlek és kint hagylak a gecibe, téged is, téged is, meg téged is!” – örökzöld. Ádina még odaveti neki, hogy Komisz nélkül nem lennél fent a VV7 térképén, majd röhög, hogy még jobban felkúrja Kazalt, a dolog működik. Komisz ezalatt csendesen meghúzódott az ajtóban, majd beviszi Kazalt a baszobába, hogy lenyugtassa, és ilyen szépeket mond neki:


„Fontos vagy nekem, szeretlek, érted! Ezért fogom kivinni innen mindet a faszomba.”


Ó, az a gyönyörű románc!

755_gif02.gif

Ezzel még nincs ám vége az estének, Medve ágyba dugta az ájult hitvesét, a triumvirátus (Laci, Edina, Dani), meg csak röhög, hogy milyen jól sikerült felkúrni az agyát mindenkinek. Ekkor hirtelen felébred Plasztik, és minden átmenet nélkül rekedt üvöltözésbe kezd és betalálja Basszájbát, te vagy itt a legnagyobb csicska, faszom, gyáva geci, és társai, már komolyan nem tudtam, mi hiányzott. Plasztik részeg fröcsögése amúgy komolyan ijesztő, amennyi indulat van benne, és amilyen stílusban tolja, pont mint az egyfogú alkesz csöves, akinek nem adott pénzt a Nyugati aluljárójában átvonuló rohadt burzsuj csürhe. A csicska szó a sarokpontja a szitokáradatnak, sőt, a más kontextusban vicces „büdös buborék” kifejezés is elhangzik, és még jó öblöseket is csulázik minden mondat után a nyomaték kedvéért. És ez végre pontot tesz ennek a nyomorúságos éjszakának a végére.

755-05.png

Jön a másnap reggel, ez most különösen fájni fog mindenkinek. Plasztik, Ádina és Kazal próbál embert faragni magából, ez hosszú, fáradságos és viszontagságos folyamat lesz, nagyon sok könnyel. Plasztik a fürdőszobában pont ott folytatja, ahol éjjel abbahagyta, egy szál nuniban (de sportmelltartó az van rajta) ecseteli Komisznak, mekkora csicska fasszopóparasztgeci itt mindenki. Úgymond, dikk. Fanni nem békül Ádinával, Plasztik szerint meg az egész triumvirátusnak rohad a lelke, de nyilván Basszájba mérgezi őket, aki minden rossznak a forrása, ami a világban van. Állítom, Plasztik szerint Laci az időjárást és a magyar választási eredményeket is tudja befolyásolni, ő írta a Mátrix 2. és 3. részét és tőle ered a lakodalmas techno műfaja is.

755-06.png

Zsuzsanna királyi felség érkezik palástban és koronában, és a plebsz bocsánatát követeli, mert megalázták az éjjel. Ádina azon van meglepődve, hogy egyáltalán emlékszik bármire, na azon én is. A tekintélyét amúgy innen végképp cseszheti, 12ker pofátlanul bele is eszik a kajájába, majd Ádinával beszéli ki, hogy mekkora szarember a királynő. Elhangzik még, hogy direkt baszta fel az agyhalottakat tegnap, látni akarta, hogy vetkőznek ki magukból, és hogy mennyire félnek tőle. Az esti viselkedése rá sem veti éppen a lehető legjobb fényt persze, de ő tudja, hogy akar játszani. Komisz megpróbál még békülni, de 12ker szarik rá, csak a kurvaanyását sajnálja, de azt tartja, hogy Komisz egy jellemtelen paraszt, aki élő adásban kidobta a nőjét. A „kiviszlek és kint hagylak”- részt meg gondolja hozzá mindenki, mert a fejében azért nyilván elhangzott az is.

755-08.png

Ezek után a triumvirátus kimondja a Kiskun ház trónfosztását, eb ura fakó, Zsuzsanna oroszlány nem királynőnk! És mostantól ahol lehet, alátesznek, anarchy in the villa. Innentől kezdve mindent bojkottálnak, ami Zsutól származik, kezdve a takarítással, vagyis ha a királynő azt mondja, nyaljátok tisztára a fürdőt, akkor mennek a szaunába meg a nyugiszobába takarítani. Zsu ettől így rövid úton be fog kattanni. Van még egy teljesen parttalan vitája 12kerrel, amiben szerencsétlenségére elhangzik tőle az a mondat, hogy „én vagyok itt az az ember, aki kinti dolgokkal tényleg nem jön!”, és értem én, hogy nem gondolta ezt át, de ez most nagy öngól, az ügyvédtanonc 12ker ezt úgy fordítja ellene, ahogy kell. MILF már magából kikelve üvölt, mert valaki a „gyerek” szót használta a jelenlétében, ha az „anyámat szádra ne vedd!” után a „gyerekemet szádra ne vedd!” lesz az új VV megasláger, én befonom a hajam. Dani rámutat, hogy hiába a sírós hang, ő bizony nem lát könnyeket. Ez így semmire nem vezet, MILF nem tudja belőle kihúzni, min sérült be ennyire 12ker, pedig pofonegyszerű. Azon, hogy őt egy pillanatig nem tekintette férfinak, ellenben minden kósza faszra rárepült. Zsu és Medve elvonulnak a trónterembe (=nyugiszoba) királyi tanácskozást tartani, aminek értelmében olyan 20 másodpercen belül követi őket 12ker és Ádina, mert pont itt és pont most esedékes a délutáni szieszta. Zsu megkongatja a harangokat, hogy kollektív büntetést kérjen a forradalmárokra, de hogy ebből lesz-e valami, azt már csak holnap tudjuk meg.

755-07.png

Egy nagyon szomorú esemény miatt ugyanis kicsit furcsára sikerült ez a mai összefoglaló: Edinának meghalt a nagypapája, és mintha a csatorna most direkt ügyelt volna arra, hogy ezt ne olyan szenzációhajhász módon tálalja, mint Dóri nagymamájának halálát. Edinának döntenie kell, megy vagy marad, és marad, ez a lényeg. Meglátjuk, hogy bírja így, ez a lehető legszarabb helyzet.

Címkék: vv7
1932 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

őszinte sixx nagy kedvence 2015.01.11. 16:47:34

@Montezuma13:
ilyen sokáig tartott kiagyalnod a választ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
akkor most felvilágosítalak, személyre szólt az is csak épp több személyre
úgyhogyne erőlködj, mert kurva izzadtságszagú vagy
dórinál ugyanígy elő jöttek a kételkedő kommentek max nem ilyen mennyiségben, mert az még az első eset volt
és akkor most feltenném a sztenderd kérdést: te valami rokona vagy ádinának??????????

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.11. 16:48:00

A tegnapi adásról a beszámolót elvitte a szél? Hun van már? Lassan itt a következő rész. Vagy Zsuzsannak királynő őfensége kivégeztette a pennaforgatókat?

Krétagarbó 2015.01.11. 16:48:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: asszem nekem is:))) vagy pár Fanni féle guggolás, el is kezdem. holnap.

LittlePurple 2015.01.11. 16:50:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ÓÓÓ, nálad is van új trend (Y)

@Admiral_General_Aladeen: ezh most mit is jelent?

majd lécci fordítsatok, mert nem mindig értem a HV-vv7 szófordulatait, köszi :)

Krétagarbó 2015.01.11. 16:50:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: feltehetően újgazdag elit. viszont az ő gyereke már úrigyerek lészen, meglásd! :))))

(de tényleg nem ez a baj vele, ha van egyáltalán vele baj:)))

vastyúk is .. 2015.01.11. 16:50:55

@-pkata-: gondolom a posztfelelős is vasárnapozik, mi meg jól elvagyunk a tegnap előtti öfi alatt. Majd estére biztos megjön az új :D

őszinte sixx nagy kedvence 2015.01.11. 16:51:20

@Micsell: hát nem tudom, hogy az kezelése lett-e volna a dolognak, hogy nevet
lehet, ha a cigit meg a kávét megvonja, azért az hatott volna... :DDDDD
de úgy nem lehet irányítani, hogy jajj azt én nem akarom, azt nem vonom meg ;-DDDDD

Krétagarbó 2015.01.11. 16:52:33

@LittlePurple: semmi különös, minden okés. Nézed? Kedvenc van már? Vagy már nincs? :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.11. 16:53:08

@Montezuma13: "...ami túllépte a jó ízlés és az alapvető emberiesség határait...."

A megnyilvánulások jó része igazából a retek ellen irányult, mert fel lehet tételezni, hogy akár ilyen durván is, de belenyúlnak a műsorba.
A harag-áradat másik felét Ádinka, meg a család nyitotta meg azzal a süket dumával, hogy elhunyt ezt akart, meg azt akart, meg utsó lehelletig stb. Ezt nem kellett volna bedobniuk. Aki szelet vet, vihart arat.
A maradék 1-2 kommentelő pedig - sztm - ezek ismerősek neked: minősítenek, személyeskednek.

Montezuma13 2015.01.11. 16:54:35

@Caprica99: "Tudom, ízlések és pofonok, de nekem nagyon nem jönnek be az ilyen fehér bőrű, hájas úrifiúk. :) "

Abban egyetértek, hogy ízlések és pofonok különbözőek, de a fentiekkel kapcsolatosan lenne egy kérdésem, mert már többektől is olvastam korábban. Honnan veszítek, úgymond, hogy Dani "úrifiú"?
Persze lehet az, de mégis milyen információból szűrtétek le?
Csak nem abból, hogy a 12. kerületben lakik? Ettől lenne "úrifiú"? Vagy tán abból, hogy jogra járt/jár?
Szerintem egyik sem mérvadó ebben a tekintetben. Ismerek paraszti származású (és arra büszke is) jogászokat, akik bizony nem úri fiúk. A 12. kerülethez tartozik például a Déli pályaudvar és környéke, ami nem éppen egy "úri" környék. De még ha a hegyen is lakna, miért lenne attól úgymond úri gyerek. Vagy tán származása okán mondják ezt róla? Bevallom én nem tudom, mert ennyire nem ismerem sem a családját, sem azt, hogy hol lakik.

Amennyiben tudsz valami konkrétumot kérlek tájékoztass, mert valóban érdekel a dolog.

őszinte sixx nagy kedvence 2015.01.11. 16:55:10

@vastyúk is ..: most az ötlött fel bennem, hogy dani simán beleillett volna az előző vv szériába
annyira le tud alacsonyodni :DDDDDDDDDDDDDD

Admiral_General_Aladeen 2015.01.11. 16:56:31

@LittlePurple: A VV7 alkalmából,kicseréltem az ábrázatomat :)

Krétagarbó 2015.01.11. 16:56:36

@őszinte sixx nagy kedvence: á, ha megvonja a kv-t meg a cigit, meg is lincselik.
Sztem is a humor átsegítette volna talán, más nem nagyon. Kibaszósdi volt ez a szerkik részéről, azt azért nagy biztonsággal lehetett tudni, hogy sem Zsú, sem Edináék nem abszolválják ezt a hetet megfelelően, így a szakadék mélyül. Erre játszottak rá, sztem, ezért voltak pl. olyan játékszabáyok, hogy nincsenek szabályok.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.11. 16:56:43

@-pkata-:"... Vagy Zsuzsannak királynő őfensége kivégeztette a pennaforgatókat?..."

Nem vetted észre, hogy nem volt pallos-joga? :)

járaszám 2015.01.11. 16:57:24

@Micsell:
Zsu egy merev csaj,mindent komolyan vesz,képtelen elengedni magát,röhögni a szívatáson meg főleg nem megy neki.Jóságos uralkadó akart lenni,adott volna ő mindent,de hiába.Edina gyűlöli ,tudta ha kér akkor kap,de ez a "csináljuk ki zsút" kampányba nem fért bele.Dani már szóra se érdemes,csak ismételni tudom magam,szánalmas amikor egy visszautasított pasi így viselkedik.
Én nem tartom őket butának:)inkább a tanulás,az iskola,az általános műveltség hiánya feltűnő náluk,de valljuk be,okos,művelt ,jólnevelt figurákkal nem lehet vv-t csinálni:))és mi nem szórakoznánk,okoskodnánk itt:)

Admiral_General_Aladeen 2015.01.11. 16:57:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Erről jut eszembe: épp' Cipőt (Republicot) hallgatok,bakelit lemezről :)))

Montezuma13 2015.01.11. 16:59:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "A harag-áradat másik felét Ádinka, meg a család nyitotta meg azzal a süket dumával, hogy elhunyt ezt akart, meg azt akart"

Megjegyzem pontosan ezt mondta korábban Dóri is. Akkor valahogy nem indult meg az a bizonyos áradat.

Megjegyzem én is kritizáltam mindkét esetben az RTL-t. Ezeket a haláleseteket sokkal diszkrétebben kellett volna kezelniük és nem kellett volna ilyen szinten a játék részévé tenni. Külön műsorblokkot szenteltek neki. Ez is morbid és gyomorforgató volt, mint pár komment.

Micsell (törölt) 2015.01.11. 16:59:29

@őszinte sixx nagy kedvence: kávésok cigisek megvonásnak rájuk nézve biztos lett volna következménye (pl még több idegesség vita) nem tudom h nem volt-e esetleg retek súgás, h cigit ne vegye el
mindenesetre képükbe nevetni, ignorálni magának tett volna zsú szívességet, mert így látták rajta, h idegesítik és még jobban hergelték
bár nem néztem minden nap épp azért mert untatott úh ha mást láttál mesélj én is jobban összerakom

LittlePurple 2015.01.11. 16:59:35

@Krétagarbó: az az igazság, hogy nem akartam és nem akarom nézni direktben a vv7-et, csak ami a neten látható abba kukkantottam bele. Így inkább azt mondanám, hogy vannak akik utálatosak, és vannak akiket nem utálok, tehát szimpatikusak, de kedvenc nincs.

@őszinte sixx nagy kedvence: ha nem tartatlak fel...de csak akkor :) ha az itt használt, általatok elnevezett nevek tisztázása, hogy ki kicsoda? Köszi :)

Krétagarbó 2015.01.11. 16:59:48

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Dóri is ezt mondta annak idején. most őszintén, mit mondjon? Mindenki tudja, hogy ez amolyan szófordulat, nesze semmi fogd meg jól.Ha meg azt mondja, hogy "én már a meghalt nagyapámért semmit nem tudok tenni, a család ott van egymásnak támaszul, de ez életem nagy lehetősége, így nem megyek ki", akkor meg azért lett volna kutyázva sztem.

Well... 2015.01.11. 17:00:39

@Krétagarbó: nem is mint elitelendot raktam ide ..inkabb mint nem kovetendot :o))

vastyúk is .. 2015.01.11. 17:01:22

@járaszám: "Edina gyűlöli ,tudta ha kér akkor kap,de ez a "csináljuk ki zsút" kampányba nem fért bele."
Edina tényleg utálja Zsút. Viszont Zsú a legeleje óta viselkedhetett volna úgy, mint mikor Macira ruházta Denisz sugallatával a "hatalmat". A kialakult szituációban mindegyik vastagon benne volt. Zsú is és Edina is.

Montezuma13 2015.01.11. 17:02:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "A maradék 1-2 kommentelő pedig - sztm - ezek ismerősek neked: minősítenek, személyeskednek. "

Valóban vannak ilyenek, azonban én csak abban az esetben teszek ilyet, ha velem is ezt teszik.
A magyar közmondáshoz tartom maga: "Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten."

őszinte sixx nagy kedvence 2015.01.11. 17:02:59

@Krétagarbó: mondjuk a vv alapból olyan, hogy az a szabály, hogy nincs szabály
vagyis amit épp kitalálnak az lesz aztán meg más ;-DDDDDDDDDD
de ha megvonja a cigit meg a kávét azzal hatást ért volna el
hogy milyet az egy dolog :DDD
de így meg lószart sem
lincselésért meg kibaszcsizzák őket a villából, tehát már jó ;DDDDDDD

candyperfumegirl 2015.01.11. 17:03:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Lehettek volna eszközei. Pl. Edina kávét akarsz? OK, de akkor elkészíted a reggelimet. Nem pedig az az alap, hogy elkészítik neki a reggelit, de ők nem kapnak májkrémen meg lavóron kívül semmit, ha meg nem tartják be, jön a büntetés. A bűnözés ott kezdődik, ahol a nép nyomorog. Ahogy már mások is írták, ez a játék úgy volt kitalálva, hogy a királynak magának kellett megoldania, hogyan érvényesíti a hatalmát, abból, amit láttunk, az jön le, hogy a játékmesterek nem nyúltak bele, a kongatásra sem. A levélben az volt, hogy az uralkodó teljhatalmú, tehát megvan az a lehetősége, hogy ő írja a szabályokat, ha ezt értelmezni tudja valaki, ügyesen használhatja, és a javára fordíthatja. Nem a büntetés az egyetlen eszköz a rend betartására, simán ki lehetett volna találni egy jutalmazási rendszert, mondjuk luxuscikkek (kávé, fürdő, matrac) extra szolgáltatásokért cserébe: masszázs, hajfestés, sminkelés, ruhamosás, szekrény rendebrakása, vasalás, bármi. Nem olyan baromságok, hogy etessék meg, de csak azért, mert ő azt mondta, úgy, hogy ráadásul neki is szarabb, hogy etetik, mintha magától enne.

Krétagarbó 2015.01.11. 17:03:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ha kapott volna vmiféle első éjszaka jogát (jó tudom, az kicsit más, kellene egy lagzi ugye) kit vitt volna? :)))

Micsell (törölt) 2015.01.11. 17:04:15

@járaszám: én egy értelmiségi vv-re azért befizetnék :D
Egyetértek, zsú merev, valszeg a kinti dolgait hozza be ennyire, ill. csak ismétlem magam: nagy ellenszélben nehéz jópofizni ha meg még jobban szétcsap akkor még jobban utálják. Nálam mind a három ellenzéki túltolta, mindet megnézném hogy viselkedne ilyen helyzetben, amikor egyedül pisil a széllel szemben. zsuban az tetszett h nem ment puncsolni denniszék felé h vegyék be, hanem szép lassan odacsapódott. Ezt az ellenzékiekről már nem mondanám el, mindből kinézem, h menne pitizni, egyedül nem lenne ekkora szájuk, csordában ilyen bátrak. zsu jó fej akart lenni azzal, h adott volna, nálam akkor nyert volna ádina kis szimpátiát ha ezt elfogadja és nem tovább tolja az ellenzékiséget, de még mindig nem sikerült neki felkapaszkodni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.11. 17:05:04

@LittlePurple: fúúúúúúúúúúúú, az már nagyon régen ott van, mikor jártál itt legutóbb?:)))))))))

@Krétagarbó: mit fogsz mondani?:P

@Admiral_General_Aladeen: ne má', h ilyen koros vagyol :)))))

vastyúk is .. 2015.01.11. 17:05:43

@őszinte sixx nagy kedvence: miért is ne. Bár szerintem az előzőben sem volt alacsonyabb a színvonal a mostaninál. Azt viszont láttuk, hogy Dani tényleg Sebestyén Balázs szeretne lenni :D. hehehehe

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.11. 17:06:06

@Montezuma13: "...pontosan ezt mondta korábban Dóri is..."

Ha visszanézed, ekézték is ezért- De most a másodiknál besokallt a nép. .

Krétagarbó 2015.01.11. 17:06:14

@LittlePurple: van egy poszt erről itt a hv-n, amit Sixx frissít is néha, kukkantsd meg, ott mindenkit végigvesz, a becenevekkel együtt.

Micsell (törölt) 2015.01.11. 17:06:22

@vastyúk is ..: ádina már rá is játszik az utálatra, kicsit visszanyerne a népszerűségből ha úrinő lenne és nem ragaszkodna mint kutya a konchoz, dehát :D

Krétagarbó 2015.01.11. 17:07:39

@Well...: háát, nekem már későn. túl vok rajta, lassan 20 éve. jelentem, túléltem:)

LittlePurple 2015.01.11. 17:07:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
én már nagyon rég voltam itt.... a vv6 végéig még itt laktam ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.11. 17:07:57

@Krétagarbó: Ez valóban így van. Ha pont eltalálják a vágásnál az ideget, akkor annyi. Egy ismerősömnek volt ilyen műtétje, sajnos, betegség miatt. Ő mondta, hogy épp ezért, ő lebeszél mindenkit, aki csak nagyobbítás miatt vágna bele.

vastyúk is .. 2015.01.11. 17:10:23

@Micsell: ó, hát az irreális elvárás lenne Edinától szeritnem. Természetével ellentétes. Ezt a rájátszást sajnos csak erősíti a bezártság, mert nem tud lehiggadni, mindig csak újra, meg újra belelovallja magát a Zsú utálatba. Tény, hogy Zsú sem könnyít a helyzeten.

Krétagarbó 2015.01.11. 17:10:42

@őszinte sixx nagy kedvence: kinek jó? :)) A VV nézők táborának fele elment volna, ha Edináékat kibaszcsizzák. Sztem olyan fifti-fifti lehet a két tábor, most ez a legnagyobb törésvonal, ami - meggyőződésem, a szerkik jó munkája (is), és ez nem véletlen. Sóóó kell.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.11. 17:12:29

@vastyúk is ..: "...A kialakult szituációban mindegyik vastagon benne volt. Zsú is és Edina is...."

Te nem látsz különbséget a támadó és a megtámadott között? Ha rosszul védekezik, akkor ugyanolyan szemét például, mint a támadó? Azért erőszakoltak meg, mert nem zártad elég szorosan össze a lábad? Ja, hogy 2 támadó volt? Akkor is !

Krétagarbó 2015.01.11. 17:12:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: könyörögni fogok, térdepelve, mint egy román kódis:))))

Krétagarbó 2015.01.11. 17:13:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom, nekem ott sem tetszett és szóvá is tettem, hogy nem kellene kritizálni, ki hogyan éli meg a gyászt, stb....

őszinte sixx nagy kedvence 2015.01.11. 17:14:20

@Micsell: hát mindenképp vezérelt a műsor, úgyhogy bármi lehet ;-))
én azt látom, hogy zsú az összes energiáját arra fordította, hogy higgadt tudjon maradni, ne menjen át sárkányba (tudja, hogy az visszás, és láttszott, hogy sokszor egy hajszál választja el attól, hogy Fukusima legyen) de sztem arra már nem igazán maradt ereje, hogy röhögcséljen.
és sztem ha röhögött volna ádina akkor sem hagyja abba(nem részletezném ez miért van), a csak azért sem elv alapján működött volna tovább
abban igazad lehet, hogy kevésbé intenzíven basztatták volna

Micsell (törölt) 2015.01.11. 17:16:05

@vastyúk is ..: szerintem zsu sokat könnyített a helyzeten mostanában, egyszer sem támadta ádinát, ádinával ellentétben, úh ezt kicsit másként látjuk kedves vastyúk de attól még ugyanúgy kedvelem kedves kommentelő kedved :)

Montezuma13 2015.01.11. 17:18:25

@őszinte sixx nagy kedvence: Izzadságszagú? Hát legyek. Inkább, mint egy mocskos szájú és fantáziájú, mások gyászát, fájdalmát nem tisztelő szellemi kukabúvár.
Válaszolok a kérdésre is. Sem rokona, sem ismerőse nem vagyok Edinának. Még csak nem is szurkolok neki, mint egyetlen más játékosnak sem.

Még egy apróság. Nem csak a posztolással foglalkozom állandóan, mert azért nem ez a fő elfoglaltságom, főleg az nem, hogy e firkálmányaidat figyeljem. Egy olyan emberét?, aki még normálisan meg sem tudja fogalmazni a mondandóját. Közben még mások valóban értelmes felvetéseire is próbálok érdemlegesen reagálni.

Micsell (törölt) 2015.01.11. 17:18:31

@Caprica99: kiütöm a kávét a kezéből és szemébe röhögök? :) meglepődött volna
@őszinte sixx nagy kedvence: na igen, én biztosan nem bírtam volna ki kitörés nélkül, ő pedig igyekszik nagyon, h játékban maradjon, mert egy dühkitörés után sokan ejtenék kegyeikből, zsúnak akkor lenne könnyebb ha egy igazi bizalmasa lenne akivel elvonulna kiröhögni a szabotőröket de erre dóritól még nem számíthat - kár -

Krétagarbó 2015.01.11. 17:19:30

@Caprica99: kiröhögni, meg saját magamat is. ha látják az öniróniára való hajlamot egy olyan személyen, aki nem közkedvelt, már eggyel közelebb kerülnek ahhoz, hogy megkedveljék. A franc tudja, miért van ez így, de lehet, hogy azért, mert az utálkozó rájön, hogy van egy közös pont az utált személlyel: mindkettő tudja utálni az utált személyt:)

őszinte sixx nagy kedvence 2015.01.11. 17:20:25

@Caprica99: várjál :-) én nem azt mondtam, hogy mondja azt, hogy nem cigizhet
én lazán elvettem volna tőle is, meg mindenkitől a cigit
akár az összeset megsemmisítettem volna
a kávét meg a vc-be öntöttem volna
aztán lehet pattogni :DDDDDDDDDDDDDDD
és beígértem volna, ha minden úgy lesz ahogy kérem, akkor kérek nekik cigit meg kávét
nagyon más esély nem volt :-)

Well... 2015.01.11. 17:20:47

@Krétagarbó: neked konkretan van olyan videod, ahol reszegen probalsz bukfencezni a kamera elott....csak ,hogy lasson a nep...(belinkelned ? megneznem:o)) .....dani egy media whore :o))
Dani nagyon tusko mikor iszik....emlekezz, hogy lebudosfaszszopoqrva-zta zsut amikor a nyugiba nem volt hajlando melle fekudni.....o siman utalja a zsut, mert nem volt hajlando a dani tamogatasat sexel kompenzalni.....pont ennyiert es nem tobbert....ez meg mikor kiugrik belolle a kiralyi fejtartas...akkor egyenesen viszketek tolle.....az hogy okos lenne .....reszemrol nagyon nem jon le....altalanos muveltsege messze alatta marad annak amit en az iskolabol osszeszedtem....(konkretan 20 eve vegeztem....es azota folyamatosan kolfoldon elek).....szokincs dologban konkretan elmarad olyan ismerosomtol, aki felnott fejjel jaccasibol tanult meg magyarul....csak mert erdekelte a nyelv..

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.11. 17:21:34

@candyperfumegirl:"... Lehettek volna eszközei. Pl. Edina kávét akarsz?..."

Egyáltalán nem értek egyet. Volt is a kávéval ilyen szitu. Lehet, hogy pont Edinával. Ő akkor is megcsinálta a kávét, ha megtiltották. Nem is értem, hogy miről beszélsz. Nálam a teljhatalom azt jelenti, hogy bármit mond, annak úgy kell lennie - büntetés terhe mellett. Hol lehetett itt büntetni?

őszinte sixx nagy kedvence 2015.01.11. 17:21:40

@Micsell: hát nehéz a bányász élet ;-)))) :DDDD

Montezuma13 2015.01.11. 17:21:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Ha visszanézed, ekézték is ezért- De most a másodiknál besokallt a nép. "

Az sem volt helyes, de most valóban minden mértéken túlment a reakció. A "népharagot" (miért is?), pedig eltúlzottnak tartom, azért némi emberség nem ártana egy ilyen esetben.

Krétagarbó 2015.01.11. 17:23:10

@őszinte sixx nagy kedvence: HAZUDSZ!!!! Ja nem, te egy diktátorina vagy:))))

Micsell (törölt) 2015.01.11. 17:23:38

@őszinte sixx nagy kedvence: igen, látom :DD
@Caprica99: ha csak kiüti a kávét úgy h ne ádinára menjen és term. a bögre se vágjon meg senki, akkor nem hiszem (bár ennyire nem vok képben a szabályokkal)

járaszám 2015.01.11. 17:24:34

@vastylúk is ..:
erre szoktam mondani :ha nagyanyámnak töke lett volna, ő lenne a nagyapám:)
Bocsi,tőlem távol bárkit is megbántani,téged főleg nem szeretnélek,értékelem a kitartásod és azt ,hogy úgy véded a kedvencedet ,hogy nem vagy erőszakos,bántó.A játék kezdetekor még nekem is volt két favoritom (Edina és Dani) ,most már senki nincs és lehet ezért másként látom ,értékelem a történéseket.
Zsú ebből a szituációból jobbat nem tudott kihozni.Ne felejtsük el , első perctől kezdve meg volt kötve a keze és nem lehetett átruházni a hatalmat.A játék úgy indult van egy királynő akinek uralkodnia kell és kijelölték a kasztokat.A kriálynő hatalma jelképes ,mondhat bármit,nem számít.A medvével való házasság kényszerű,nem volt más választása, sajnos ezzel vissza is hozta a kanapést a játékba ,ráadásul egy puhány "király" lett,szokás szerint mindenkinél próbál benyalni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.11. 17:25:22

@Krétagarbó: Amúgy van valami specifikus a román kódisokban?

Krétagarbó 2015.01.11. 17:25:24

@Well...: konkrétan nem tudom, hogy van-e. Egyyelőre még nem próbáltak pl. megzsarolni eggyel sem:)))

Dani észbeli képessége: hát minden relatív, bent pont elég, ami van neki sztem.

őszinte sixx nagy kedvence 2015.01.11. 17:25:33

@Montezuma13: persze, persze
izzadj csak tovább ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2015.01.11. 17:28:59

@őszinte sixx nagy kedvence: de ahhoz már kreativitás is kellett volna, ami neked van, neki nincs. és az vicces is lett volna.

candyperfumegirl 2015.01.11. 17:30:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: épp ez az, hogy megkapta a lehetőséget, hogy ő alakítsa ki a szabályokat, nálam ez a teljhatalom. Minden úgy van, ahogy én akarom. Ha akarom büntetek igen, de ha akarom jutalmazok, és elérem, hogy az alattvalóknak érdekében álljon szót fogadni. A hatalom gyakorlásához azt is figyelembe kell venni, kik fölött uralkodsz. Ezért írtam azt korábban, hogy ez a hét egy lehetőség is volt neki, máshogy is csinálhatta volna.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.11. 17:31:33

@Montezuma13:

Most eljött a pillanat, mikor besokalltam. Annyira unalmas, hogy
1. megpróbálod rábizonyítani a hv komment népére, hogy szemét, primitív társaság.
2. megpróbálod bizonyítani, hogy milyen nagyszerű is vagy te.
Ne válaszolj, csak ha kiiktattad az egyes szám első és második személyt, pls.

őszinte sixx nagy kedvence 2015.01.11. 17:32:52

@Krétagarbó: csak praktikus ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@vastyúk is ..: jahhh ;-DDDDDDDDDDD

@LittlePurple: hahh itt vok ;-)
oroszlán - zsú
hiéna - laci
kígyó - dóri
strucc - ádina
varacskos disznó - maci
bivaly - robin
kullancs - dani
hangya - pannifanni
csótány - komisz

Well... 2015.01.11. 17:35:04

@candyperfumegirl: a hatalom gyakorloi mindig tamaszkodnak a hatarozataikat a neppel betartato eroszakszervezetre (rendorseg, hadsereg) a zsu-nak egyik sem volt....nagyon nem a kiralyno feladata az , hogy a kincseskamrat (huttot) orizgesse....amikor eljutott odaig, hogy kell egy kozvetito az arisztokracia es a pornep kozott...(maci) akkortol a dolgok jobbra fordultak.....mondjuk az edina egybol felvette a roman koldus pozt a maci elott.... :oP

Montezuma13 2015.01.11. 17:36:02

@őszinte sixx nagy kedvence: "lincselésért meg lincselésért meg kibaszcsizzák őket a villából, őket a villából,"

Olyan mocskos szájúan írtál, hogy nem is feltételeztem, hogy te nő nemű vagy. Azonban ez a "kibaszcsizzák" szóhasználat már arra utal, hogy te női nemiséggel rendelkezel. Persze lehet, hogy a másság képviselője vagy. Mikor jössz elő egy kis "comming out"-al moncsicsi? :-)

Montezuma13 2015.01.11. 17:40:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Aztán mondd már meg, hogy konkrétan mi is nem tetszett neked?

vastyúk is .. 2015.01.11. 17:40:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem hasonlítanám Zsút egy erőszakos bűncselekmény áldozatához., megállapításom, csak arra vonatkozott, hogy szerintem enyhíthette volna a feszültséget például azzal, hogy korábban jár túl az eszükön azzal, hogy válazt egy végrehajtó hatalmat.

@Micsell: Szerintem is könnyített a helyzeten, de leginkább akkor, mikor Medvére ruházta a koronát.. Félreértés ne essék, Edina szerintem nagyon nem lát most ki a redőny mögül, ami már egy ideje az agyára ereszkedett. Persze, hogy minden ellen lázadt, ami Zsútól származott, de pl Zsú ha odaadja neki a reggeli kávéját mindenféle komment nélkül, Edinát megette volna a penész, hogy most mi a szart csináljon. megigya a kávét, dehát Zsú mondta?! Szóval könnyebebn fogást lehetett volna találni Edinán, mint ahogy azt Zsú elképzelte a jutalmazó, megtorló rendszerében.

Micsell (törölt) 2015.01.11. 17:40:50

@Caprica99: na jó meggyőztél, asszem még sem lett volna jó ötlet

mézescsók 2015.01.11. 17:42:10

@Caprica99: Lehet, hogy te írtál tegnap arról, hogy a királynőnek nincs eszköze? Mintha rémlene, de biztos nem vagyok benne. Kösz.
@őszinte sixx nagy kedvence: Én nem tartom kizártnak. Lilu nagyon favorizálja és szinte minden BV vendég - bár tény, nem sokat láttam - őt látja potenciális nyertesnek. Amúgy meg tudod: a Vv az a világ, ahol minden megtörténhet. Mindenesetre az utóbbi pár hetünk Kisbéka jegyében telt, ezt nem tartom véletlennek.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Ez igaz, bár lehetne az is, ám nem tudom, hogyan. Szerkesztett műsornál legfeljebb úgy, ha percre kiadagolnák és mindenki minden nap vagy hetenként azonos műsoridőt kapna. Félő viszont, hogy abszolút érdektelenségbe fulladna az egész, mert Robinból heti átlagban is nehéz lenne 5 jó percet összehozni. És akkor a korrektség egyéb - nem percekben mérhető - ismérveit még nem is említettem. Így viszont abból kell kiindulni, amit látunk.
Különben kiváncsi lennék a kommerek elvárásaira: őszinte legyen a játékos - úgymond magát adja-e - vagy játékos legyen, tehát nem feltétlenül őszinte? Ennek a korrektséghez egyébként semmi köze, csak úgy eszembe jutott.
@vastyúk is ..: Én így értelmeztem, főleg, mintha az anyuka azt mondta volna, hogy játssz, ahogy akarsz. Azt pedig főleg mondta, hogy itt mindenki drukkol neked. Az, hogy ezzel félrevezette Kisbékát, a mi véleményünk, mert mi úgy látjuk, hogy sokat ártott neki a laciskodás, a struccoskodás, az arcoskodás. Szerintem ugyanennyit hozott is neki. A rajongók szíve átmelegedett, hogy végre beteljesült a szerelem, mert hidd el, a néző szereti az ilyesmit látni, legfeljebb nem vallja be. A struccoskodás meg végül is eredményre vezetett - megkapta a pasi, , tehát nem jött ki rosszul belőle az ő szemszögéből nlzve. Az arcoskodással is szerezhetett sok hívet, mert ugye, milyen jól megmondta??? Hogy a nő abszolút kommunikáció képtelen - akármelyik vonalat nézem is -, lényegtelen.
De akárhogy értelmezzük is: bíztató és pozitív kicsngésű kis üzi volt ez és szerintem megerősítette Edinát a játékot illetően. És még csak anyuka szemére sem vethető. Melyik szülő üzenné, hogy idegesítő hp vagy gyerekem. és amerre haladsz, az a tévút és nem közel-, hanem elvisz a győzelemtől.

Micsell (törölt) 2015.01.11. 17:42:55

@vastyúk is ..: igen ez jó meglátás, kár h zsu ezt nem ismerte fel v nincs egy olyan bizalmasa aki súgta volna neki

őszinte sixx nagy kedvence 2015.01.11. 17:46:03

@Caprica99: azért kell ügyesebbnek lennie ;-)))
@Krétagarbó: most menjek be és láncoljam magam hozzá? :DDDDDDDDDD

vastyúk is .. 2015.01.11. 17:48:28

@mézescsók: "és amerre haladsz, az a tévút és nem közel-, hanem elvisz a győzelemtől. " hát szerintem az lett volna igazán az előnyhöz juttatás. Azon még én is felháborodtam volna :D. A családja is azt nyilatkozta az egyik belevalóban, hogy nem tetszik nekik, ahogy mostanában Edina viselkedik Lacival. Szóval szerintem az anyja tisztában van vele, hogy romlott a helyzete.

Micsell (törölt) 2015.01.11. 17:48:34

@Caprica99: abból csak még több acsarkodás jött volna ki sztem

Micsell (törölt) 2015.01.11. 17:55:37

@Caprica99: áh ezzel a társasággal majdnem kizártnak tartottam volna a sikert :D még többet kapott volna zsu, h micsoda sz.mét h még a napi betevő cigivel is manipulál stb :D

vastyúk is .. 2015.01.11. 18:01:59

@Caprica99: szerintem azzal okozta volna a legnagyobb zavart Edina fejében, ha kimondottan engedélyezi a lázadást neki. Tehát, ha Edina ellenszegülni akar vele, úgy kell viselkednie, mint a többi állatnak, ha pedig lázad, akkor a királynő parancsait követi. Mondom, nem cigit kell elvenni, meg kávét, azt kell mondani, Edina, a királynő parancsa, hogy igyál meg egy kávét. És ehhez teli szájjal nevethetett volna Zsú, mert bizony túljárt volna a strucc eszén.

Krétagarbó 2015.01.11. 18:02:40

@őszinte sixx nagy kedvence: ne, mert nem szeretném, hogy ő nyerjen:))))

Micsell (törölt) 2015.01.11. 18:06:10

@Caprica99: igen pont a sapka jutott eszembe nekem is

vastyúk is .. 2015.01.11. 18:06:20

@Caprica99: Lehet, de azért ezt elég nehéz lett volna megmagyaráznia magának, meg a nézőknek. :D

Némber Ván 2015.01.11. 18:09:26

Sziasztok, nem lesz ma új poszt?

vastyúk is .. 2015.01.11. 18:12:41

@járaszám: :D nem bántódok meg ám olyan könnyen, de köszi, aranyos vagy ;)

Már írtam Capricának (@vastyúk is ..: ) is, hogy Zsú kifoghatott volna Edinán nagyon könnyen szerintem :D

Némber Ván 2015.01.11. 18:12:56

@Caprica99: köszi, akkor szaraxik a böngészőm, vagy a vv tags alá még nem linkelték be.

mézescsók 2015.01.11. 18:52:22

@Caprica99: A lényeg - bárki írta is -, hogy egyetértek vele (mármint az én szempontomból a lényeg). Ennek ellenére nem kedvelem Zsuzsát.
@vastyúk is ..: Persze, hogy így direktben nem mondhatta. Azt tartottam volna egyébként korrektnek, ha a haláleseten és a temetésen kívül másról nincs szó. Pl., hogy ekkor és ekkor meghalt a mama/papa, ez és ez volt a baja, vagy hirtelen halt meg, kórházban halt meg vagy otthon, mellette voltunk vagy nem, ekkor lesz a temetése, stb. A végén meg puszillak.

Komeszka 2015.01.11. 19:36:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hova csapódott oda? Pont ő az, aki a leginkább igyekszik objektív maradni és nem a falka alapján helyezkedik, illetve nem támad be senkit falkában. De tökmindegy, te mást nézel nyilván, ha ekkora faxságot leírsz.

Komeszka 2015.01.11. 19:41:06

@mézescsók: Ja mert te látod 0-24-ben miből szerkesztenek. Alapvetően rossz a mostani szerkesztői felfogás. Egy valami miatt tesznek be valakit, ha b@sztat másokat, vagy őt b@asztatják, esetleg ha dug, vagy veri a farkát. Kb. ennyi a VV6 óta a sztori.

őszinte sixx nagy kedvence 2015.01.11. 19:41:43

@Montezuma13: ha már személyeskedünk, most mondhatnám, hogy megbaszom anyádat a hátadon de ha ilyet mondanék, csak azért lenne mert muszáj vagyok a te szinteden kommunikálni ahhoz, hogy értsél is :DDDDDDDDDDDDDD
és mi a faszt érdekel téged az én nemi identitásom? :-O
talán ismerkedni akarsz? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása