Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 7X54 - A királynő hülye!

2015. január 09. 12:30 - Bruti

1_24.jpg

Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem, de kiszabadulhat a bolondokházából egy vacsora erejéig. A szerencsés, pedig nem más, mint Robin a Bivaly, aki állítólag kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Mondjuk tőle már az is nagy teljesítmény, ha úgy megy el egy kamera előtt, hogy az észre is veszi. Az is hamar kiderül, hogy ki lesz a partnere, és még véletlen se lepődünk meg, mikor PVC-t nevezi meg. A lány láthatóan örül a dolognak, de a szemében azt látom, hogy: „OK, kimegyek vele, gyorsan bebaszunk, oszt’ majd lesz valahogy”.

2_22.jpg

A romantikus vacsorát, egy dunai hajón költhetik el, háttérben a várral, fények, borok, minden, ami kell. Robin annyira meg van illetődve, hogy elfelejti leverni PVC fejéről a nyomorék szponzor sapkát, ami, vagy rágyógyult a fejére, vagy a villaszabályzat tiltja, hogy levegyék, mert tegnap Komisz is abban fürdött.
Közben a villában, Ádináé a főszerep, aki folyamatosan kihívja maga ellen a sorsot, jelen esetben Fiastyúk és a többiek haragját. Lop, csal, hazudik (reméljük, ezek nem otthonról hozott, tanult viselkedésformák) és az istennek nem akar játszani rendesen. Sorra kapja a büntiket, de Fiastyúk igazán hülyén csinálja, mert csak Bivalyt és Varacskosdisznaját kéne büntetni keményen, Ádiná meg ehetne, ihatna és nézhetné, hogy miatta szívnak. Én legalábbis így csinálnám. Külön vicces, mikor Ádiná felveszi a román kolduspózt, és térden állva, imádkozva esedezik a királynő bocsánatáért. A bünti az, hogy helyet kell cserélniük a rovarokkal, akik a hálózsákban hunytak. Eddig. Kazal még odalöki, hogy a Csótány belerecskázott az egyik zsákba, de a királynő ezt is megoldotta:

„Fordítsátok ki, oszt’ jó van!”

3_23.jpg

Fekete Lyuk, egy bunda tangában (bazzeg tényleg van ilyen?) flangál és Komiszt kérdezgeti, hogy mennyire hízott meg. Csótány először próbál finomkodni, hogy 2-3 kiló az nem sok, de Lyuk hajthatatlan, szóval megkapja, hogy egy gusztustalan zsirlény, jobb, ha lefogy! Bipoláris villalakónk ennek először örül, majd öt mp múlva elkezd bőgni. Ő „ tök kivan” mert csak hízik és neki "tök sok melója van a testiben". Erre Basszájba kiakad, (mondjuk joggal) és szól neki, hogy hagyja abba a rinyálást. Ha ennyire zavarja, akkor meg kéne mozdulni néha. Varacskos, akinek a seggéről lassan már flexel se lehetne eltávolítani a kanapét, megjegyzi: „Ja, hát itt sajnos ez van”. A Hangya kimegy ríni a mosókonyhába, Csótány lefaszkalapozza Hiénát, aki cserébe lecsövesgecizi célozva ezzel az életben elért eredményeire. A mosóban kiderül, hogy mi az igazi probléma: a Sötétség Királynője három éve nem volt ilyen fehér, neki szoli kell. És toporzékol, vinnyog, hisztizik. Én meg azon rágódok, hogy bár mélyen elítélem a nőkkel szembeni agresszió minden formáját, de ezzel a szerencsétlennel, lehet kivételt kéne tenni, egy mocskos nagy saller formájában.
Fiastyúk szerint rohadt nehéz uralkodni, mert nem hallgatnak rá. Ez talán azért van, mert függönynek képzeli magát, miközben csak felmosórongy. Mivel nem tud mit kezdeni Struccal, fogja Hiénát és elvonulnak kiagyalni valami újabb büntetést. Basszájba, igazi hiéna módjára még ötleteket is ad a királynőnek, amit a többiek kihallgatnak és szólnak Ádinának. Az persze beront és hőbörög egy sort, majd kiviharzik. A bünti az lett, hogy egy helyben kell ülnie és nem szólhat egy kurva szót se! Na, az nehezen fog menni...

4_19.jpg

Szünet után, az egyébként egyre idegesítőbb Ms. Erdély ámokfutása folytatódik. Hálózacskóban való döglés helyett, az előbb még annyira gyűlölt Basszájba társaságát választja éjszakára. Beoson a hálóba, lecsekkolja Fiastyúkot, egy kézlegyintéses Jedi trükkel még altat is rajta egyet, majd befekszik Hiéna mellé. Ott aztán ki is húzta reggelig, majd visszasunnyog a nappaliba.


„Nem tudja, hogy ott aludtam. Hülye királynő”

Persze reggel meg adta a meggyötört nyomorultat, aki a hideg földön aludt, de szerinte nem hazudott Fiastyúk szemébe. Hát persze, hogy nem, mert nem nézett bele. A Királynő engedékeny hangulatban van, szóval Ádina ihat kávét, de le kell, üljön gondolkodni. Na, az nem lesz egyszerű, ismervén a csaj csekély képességeit.

4_1_1.jpg

Amúgy általános a vélekedés, hogy Oroszlány Királynő elbaszott egy uralkodó, mert szétlopják, kutya nem hallgat rá és ráadásul még a talpnyalói is szopatják, szóval a szerkesztők úgy látták jónak, hogy kellene mellé egy erős férfikéz, aki gátat vet az ármánykodásnak. Annyi könnyítést kap, hogy ő választhatja ki a szerencsétlent, amiben Kazal és Ms. Erdély segít neki.
A srácok hamar végiggondolták, hogy a legjobb király Varacskosdesznyó lenne. Emberünk bele is élte magát, és már dugást vizionált. De nézzük sorban. Első jelölt, a Villa Csótánya, maga is belátja, hogy ez rossz ötlet. Csótány szíve hangyaszívért dobog, szóval tiplizne is, de szerelmének okos kérdés fogalmazódott meg hangyányi agyában:

„Ha király lennél, pörgetnéd egész nap a faszodat?”

teszti fel kérdését, én meg már, se megrökönyödni, se szégyenkezni nem tudok miatta. Következő Robin a Bivaly, aki meg azért nem lenne jó főnök, mert előtérbe helyezné a pórnép igényeit. Next. Megjött Zsírmedvedisznóember, aki komolyan készül a királyságra, szuszog, izzad, liheg, szuszog, majd még izzad kicsit. Mindent megtesz a fele királyságért, még Csokonait is versel, amire Kazal csak ennyit reagál:

„Úristen, te 1976-ban érzed magad?” 

WTF?!?!?!

5_13.jpg

Ezt követően, Varacskos megígéri, hogy hacsak nem lesz rá valós lakossági igény, akkor nem kúrja meg az Oroszlányt. Talpig úriember! A következő a Hiéna, aki láthatóan nem akar balhét Struccal, inkább nem lelkesedik a királyságért, majd jön Kullancs, Varacskos egyetlen ellenfele, de mikor meghajol, valaki elfingja magát, így egy kicsit komolytalannak tűnik az ajánlata. Nem csigázom tovább az idegeket, a királynő közös megegyezéssel Varacskosdesznyót választja, de van egy feltétele: Valaki fürdesse meg helyette, mert büdös! Ó de szép szerelmi szál lesz ez!

Címkék: 18+ vv7
1400 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:09:47

@Krétagarbó:"... fakocka embereket nem bírom,..."

Asszem engem is csak a "másik oldal", a csürhe tol őfelé. Egyfajta tagadás . Aluggyá :D

pomac 2015.01.10. 03:10:04

@henrik_: szerintem nem célja lealázni öket ,eddig nem azon volt ,jobban törekedett arra hogy inkább megértse dani mi volt a valodi célja ,de végre már beletörödött hogy nem kell magyarázkodnia

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 03:12:15

@őszinte sixx kedvence: nem az a lényeg ebbe, hanem a húzás. Ádina annyira kényszeres és bizonytalan, hogy nem tudná gondolatban feldolgozni azt a lehetőséget hogy úgyis ő jön vissza (szerinte persze). Folyamatosan azon kattogna amit a féltékenysége diktál és széjjel savazná magát meg a körülötte levőket.

Mert Csak 2015.01.10. 03:12:21

@nátrium glutamát: ez tényleg sohasem alszik :D

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:14:40

@Mert Csak: amúgy a szex tényleg nem rossz ötlet. csökkenti a stresszt.

vastyúk is .. 2015.01.10. 03:15:36

@pomac: épp írtam @nátrium glutamát: -nak is (@vastyúk is ..: ) tudom, hogy nem kell álszenteskedni, csak annyit mondtam, hogy sok ember visszafogja magát, ha szülő lesz. Szerintem Zsúnak jót tenne, ha lazulásnak fogná fel a villát.

Krétagarbó 2015.01.10. 03:15:44

@pomac: nem csak az arckifejezésére írtam, amikor úgy jellemeztem, hogy merev:) Az egész lénye sótlan, humortalan, lassú, és ezt én az egész játék alatt így láttam eddig. Ha támadták, ha nem.

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:16:11

@henrik_: hát nem?
meg kéne hívni hv-ra, hogy kitanulja a szájkaratét :D

vastyúk is .. 2015.01.10. 03:16:38

jó éjt baglyocskák, elmentem az odumba..

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:16:43

@pomac: pedig ezekkel az "alázásokkal" rávilágíthatna a valódi motivációikra (Dani sértődöttsége, amiért nem baszhatja meg, satöbbi), amikkel nem csak a villában, hanem a tévénézők között is szerezhetne magának szimpatizánsokat.

mert így sajnos sokszor úgy néz ki, mintha mindenért tényleg ő lenne a hibás, illetve mintha ő ezt el is fogadná, mint tényt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:19:31

@moccafa: "...nehogy már ezért basztassátok...."

És ki basztatta? Ki mondta, hogy menjen a helyére?
Amúgy, ha úgy tartja kedvem, azt fogom mondani. :D

moccafa 2015.01.10. 03:19:35

@Mert Csak: Igen és az rontaná a gyászoló imázst, miről cikkezhetne akkor a holnapi bulvár? Két sajgó seggről? Az csúnya volna, ej-ej. :D

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:21:12

@henrik_: persze alázás alatt nem azt értem, h úgy tapadjon rá a Danira, ahogyan őrá az Edina, csak csapjon egyszer egy balhét, amiben nem mások kiabálnak vele, hanem ő kiabál másokkal, mosolyogva. mondjuk lehet, h akkora spíler, h ezt a kiválasztás/kihívás utáni percekre tartogatja, mert akkor úgyis mindenki a kanapén van, de nem hinném, h lesz ilyenben részünk.

Krétagarbó 2015.01.10. 03:22:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én mondtam, hogy menjen a helyére, mondjuk a többi (és maradjon is ott) már a képzelet szüleménye. Pont azt mondtam, hogy a "helyéről" kezdje a küzdést.

Mert Csak 2015.01.10. 03:22:55

laci kb 10x mondta már, hogy aluggyá...
de a gyász nem hagyja...ezért muszáj lacit taperolni

moccafa 2015.01.10. 03:23:07

@nátrium glutamát: Stresszes helyzetben képtelen villantani, lámpalázas alkat lehet, van ilyen. :)

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:23:32

@henrik_: totálisan lefagy.
pedig jónéhány dolgot ő is a szemükbe vághatott volna a "nagy szembesítés" alatt
vagy még mindig hitte,h kitart a bt danival és nem akarta elárulni lacinak,h mi folyt a háttérben??? nem tudom...

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 03:24:04

A gyászoló unoka!
Nah, az RTL bizonyíthatja egy-két szerkesztői vágással amit amúgy Edinka javára szoktak volt megejteni, hogy az: RTL nem részlehajró egyik játékos felé sem!
A lehetőség adott!!! Hajrá!!!

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 03:25:21

Lackó rámarkolt a viszketős ánuszra :)

moccafa 2015.01.10. 03:26:12

@Mert Csak: A gyász az már csak ilyen. Taperolásra sarkallja az egyszeri halandót.
Minél egyszeribb, annál inkább. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:26:51

@Krétagarbó: @vastyúk is ..: "...Zsú azt mondta nem mártirkodik ..."

Dani részéről részben jó elgondolás, hogy bizonyos szavakat, kifejezéseket sulykol a nézőkbe az állandó ismételgetéssel. Úgy gondolom, hogy aki nem követi szórul-szóra a műsort, annál ez bejöhet. Ilyen a mártírkodás, az átverés, a hazudtál, a gyerek, becsaptál stb. Valszeg már ez is Kiskun agyára megy.

Mert Csak 2015.01.10. 03:27:02

"Lehet beveszem azt a nyugtatót"-dinka
"igen az jó ötlet" ! :DDD -laci

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 03:27:16

@őszinte sixx kedvence: nem láttad? ,mostmeg nyugtatózná a luvnyát

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 03:30:40

igyá' bele vazze. gáz ez a csaj nagyon.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:32:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Dani részéről részben jó elgondolás, hogy bizonyos szavakat, kifejezéseket sulykol a nézőkbe"

szerintem pont ezzel a szómágiával bukott be Reni is. ő is addig ismételgette a gonosz, manipulatív, sötét szívű (és más egyéb) szavakat, jelzőket, hogy a végére már senki nem hitte el neki.

zaphodbeebthe1st 2015.01.10. 03:32:56

mindegyik beleiszik az üvegbe. komplett vírostenyészet az egész. a villa egy nagy petricsésze

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:34:24

@moccafa: "...A gyász az már csak ilyen...."

++++++++++

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.10. 03:37:18

@henrik_: "...a végére már senki nem hitte el neki...."

jó lenne, ha így lenne.

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 03:38:20

Mi a f...szért nem szólnak rájuk, hogy MIKROPORT!!!!!!
Holnapi előzetesben remélem az a bazi nagy láda a nyakukba lesz kötve!!!!!!!

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:40:53

@henrik_: röné szavai "visszaszálltak" rá rendesen

egyébként a következő kifejezések nem ismerősek: őszinte vagyok, ilyennek neveltek, naiv vagyok
vagy:
én ilyen vagyok, leszarom, nem érdekel...

mind-mind olyan, mintha magának mantrázná az illető és egy idő után kételkedni kezdesz...

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:42:02

@Aaaaaztaaa!: betoncsizmát nekik! megtanulnák,h mi a rend! :))))

Aaaaaztaaa! 2015.01.10. 03:44:17

Folyt köv. holnap! Jóéjt mindenkinek!

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:44:44

elintéztem... ;)
mikroport :D

pomac 2015.01.10. 03:44:44

@henrik_: ugyis legyöznék öt a rutinjukkal ahogy a szolás is mondja :DDD

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:47:07

@nátrium glutamát: az "ilyen vagyok" a VV7 jelmondata. másik kedvencem még a "tiszta szívű", hogy oda ne rohanjak.

Mert Csak 2015.01.10. 03:48:24

ez a picsa mikor dől ki? egy lónak való nyugtató kellene neki..

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:49:37

@pomac: hát, azért ha a mostani helyzetben benyomná Zsu a Daninak, h "velem akartad elveszíteni a szüzességed, és most vérig vagy sértve, amiért nem akarok veled dugni", akkor Dennisék igencsak kiröhögnék a budai fiatalembert. :)

pomac 2015.01.10. 03:52:01

@Krétagarbó: én sem csak az arckifejezésére irtam , én is akkor vagyok laza ha olyanokkal vagyok akik szeretnek nem pedig azt kell néznem vajon melyik mozdulatomba kötnek bele

Mert Csak 2015.01.10. 03:52:27

viszek be neki altatógázt..

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:52:40

@henrik_: LOOOOOL
mondom,h kéne neki pár óra olvasgatás itt :))))

nátrium glutamát 2015.01.10. 03:54:05

@Mert Csak: jó éjt :)
mindjárt én is...
ókcamicim style-ban :D

pomac 2015.01.10. 03:54:20

@henrik_: erre danir ávágná" tudom hogy nem velem, azért aludtál dáviddal" és akkor zsut röhögnék ki :D tudja ö hogy nem sok esélye van karatézni ellene:DD

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 03:57:39

@pomac: a munkahéten mégis a Dani óbégatott részegen, h neki "érzései vannak", blabla :)

pomac 2015.01.10. 04:04:13

@henrik_: erre mondtam mindenki azt lát amit akar hiába mondasz te bármit is ,ugy is az ragadt meg hogy "ö kinn milyen volt" meg mikor bement meg szolt mindenkit(én is azt tettem volna és igaza is volt mert ö is ott lakik onnantól)meg dáviddal aludt és "fogdota" akkor tuti egy nagy riban ,nesze neked kettös mérce ,de igen mi kezdtük"zsu" fanok a sárdobálást meg az elöitéletet a kezdetek kezdetén

xander 2015.01.10. 04:07:34

Dani közelít dinkáékhoz...:D...fújj de retkes a talpa...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 04:08:58

@pomac: hát azért Dani szándékai (miszerint megszexelné) a többi villalakó számára is eléggé nyilvánvalóak voltak, és egyszerűen lerí arról az emberről, h vérig van sértve, amiért Zsú nem őt, hanem mást "kívánt meg" azon a szép karácsony estén (megjegyzem ez is közvetlenül azután volt, h Dani nem védte be Macival szemben)

pomac 2015.01.10. 04:11:15

@henrik_: hát azt a levelet dani nagyon tultolta, azt hitte innetöl már zöld ut van a döntöig, vajon most mit irnának neki :DDD

nátrium glutamát 2015.01.10. 04:14:56

@pomac: te miért ilyenkor kerülsz elő barátom? :D
amikor ms. kettősmérce kiabált velem hol volt ez a tömeg? :)))))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 04:16:26

@pomac: és itt látszik, h ostoba, mert várhatott volna legalább 1-2 hetet s a szakítással, h ne legyen ennyire átlátszó, de így nagyon kilógott a lóláb, h a levél napján már ki is hátrált Zsú mögül. persze ő sem a legjobban reagálta ezt le, amikor úgy érezte, h most a legjobb lenne megbaszatnia magát, de hát istenem, részeg volt. a vicc az, h Laci óóóóóórákkal később matatott, ehhez képest mégis mindenki azt vallja, h ez Zsú kezdeményezése miatt volt. nem is értem, h ezzel pl miért nem érvelt még soha, egyik vitában sem.

pomac 2015.01.10. 04:20:52

@nátrium glutamát: játszottam megint :DD ki az az ms :DD amugy már mennem kellene mert melo van még ma de délig aludtam és nem vagyok álmos :D

nátrium glutamát 2015.01.10. 04:25:28

@pomac: ne jáccá amikor harcok vannak! :D :D :D

jóccak, mindenkinek!
tőlem is megszabadultok pár órára ;))

pomac 2015.01.10. 04:29:39

@henrik_: nem kevered a 2 esetet a dávid-lacissal:DD

nátrium glutamát 2015.01.10. 04:29:40

ma nem volt külön közvetítés, túl nagy volt a römeg. mire szétszéledtek, ez maradt:

kepfeltoltes.hu/150110/140110_424_www.kepfeltoltes.hu_.png

pomac 2015.01.10. 04:33:57

@pomac: nem szoltamcsak már ilyentájt nem értettem elsöre:D

pomac 2015.01.10. 04:36:18

@henrik_: még egyszer:DD igen :D amugy az másnap reggel volt mikor edina kiment laci kezdeményezett , az sem mondta el volna akkor egyböl daninak, csak ugye a hiuság mert dani azt mondta lacinak tuti nem kell zsu :DD

Well... 2015.01.10. 04:55:14

na nehogy ma nkimaradjon egy nap edina karakterrombolas nelkul...

asze ma fanni mondta egyszer...."teljesen biztos vagyok benne, hogy o az ordob " (angolul es nem az edinara gondolt, de tevedett o mar ennel nagyobbat is :o))

kepfeltoltes.hu/view/150110/edine_ordog_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Well... 2015.01.10. 04:58:19

es akkor meg mindig ugyanaz a cimzett ebben az esetben a dori rug bele.....

vid.me/zXep

Well... 2015.01.10. 04:59:09

mwnnyivel kifinomultabb...nem nevet hiszteriazik...es melyre vag...csak egy odavetett mondat.....dani tanulhat meg kicsit

dr. sziszi 2015.01.10. 05:27:31

Jéééééééééééé,reggel van! Valaki beflegmúlt?

Megdobbent 2015.01.10. 05:30:28

Az idegbeteg roan markecos ciganylanyt hamarosan kint latjuk, hiaba kuldte neki az rtl a "halott nagyapa, kijohetsz magyarazattal" selyemzsinort. Szerintem kb. betelt a pohar (nalam mondjuk mar 2 hete legalabb), on es kozveszelyes, bipolaris randa ribancnak nemigen van bent helye. Bar ki tudja? Megnezem, amig teljesen elborul es kart tesz magaban a hullamvolgyben :>

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.10. 06:13:03

@nátrium glutamát: nem szokásunk árulkodni, nincs értelme, ez nem az ovi ;-)

@moccafa: te meg nem kicsit vagy bunkó, személyeskedő.

dr. sziszi 2015.01.10. 06:14:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Szerintem sem cigánylány, mért lenne az. Na,jó , nem viselkedik vmi szépen , de ennyit tud egylőre.

dr. sziszi 2015.01.10. 06:16:51

Megint meghalt valakinek a valakije? lemaradtam...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.10. 06:22:14

Egyébként Edina nagyon jól tolja a játékot, meg Fannika. A többi elbújhat mellettük. Talán zsúban van még potenciál.

A többi tuja, tiszafa, fenyő, boróka, kanapé.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.10. 06:23:29

@dr. sziszi: még ha az is (nem tudom, talán az), a játékhoz ennek semmi köze. :-)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.10. 06:47:08

Jézusom hajnal 3-kor még itt gépeltek ? :)
Az esti összefoglaló elég sűrű lett, most tényleg kijött a bezártság okozta stressz, asszem az előző évadokban később jött úgy emlékszem, de az alkohol felszakítja a gátakat, és ilyenkor robban minden.
Dani is más taktikát váltott, most nem ő a szomszéd kocka gyerek aki cseresznyét lopni is hót remegő lábakkal ment, hanem a forradalmár bojkottőr, és a megmondóember egyben.
Nem mondom hogy szarul áll neki, de egy kicsit testidegennek hat tőle mikor így bebaszva leszarja a világot, és ő lesz Sid Vicious és Johnny Rotten szerelemgyereke.
A Fanni Edina konfliktusnál Edina mellé állnék ,részben azért mert az a Fényevő balga lány pont azt kurvázza le, aki igazából életében nem látott f*szt, és ez Fannika szájából, aki napjában rágja Denisz répáját elég érdekes :)
Nyilván Edinát is leszedálnám egy lónyugtatóval, amit leművel az olyan mint egy szabályok nélkül élő speed függő, ha szájzárat kapna abba pusztulna bele.
Most ez a haláleset picit lelassítja Edinát, már nem lesz olyan ugribugri, részvétem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.10. 06:50:01

Őszinte részvétem Edinának a nagypapája elvesztése miatt.

ms delacroix 2015.01.10. 08:43:17

Kesz, en fenyt kaptam. A tegnapi adas utan mar csak felfele ivelhet a "szinvonal".

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.10. 09:01:03

@ms delacroix: Mit vársz, mit vártok ettől az adástól? Néha az a bajotok, hogy langyi dagonya és verbális iszapbirkózás történik, máskor a tujaság rulez factor untat benneteket, nem vagytok kibékülve a tematikus hetekkel sem, hiszen műviek és a szerkik túlságosan belenyúlnak a történésekbe, ugyancsak máskor az obzscén szavak, és a pőre szexualitás zavar benneteket, tegnap lerészegedős fight nap volt, és az sem volt pálya ? Mikor és mitől emelkedett színvonalú egy ilyen VV ?

ms delacroix 2015.01.10. 09:28:13

@VV Erőlegény: Miert beszelsz tobbes szamban? En az altalad felsoroltak kozul semmire sem "panaszkodam". Ez az elso vv amit nezek, es nekem a tegnapi osszefogalao sok volt. A szinvonal szo pedig nem veletlenul volt idezojelben. Szoval summa summarum en egyedul vagyok es nem tobben. Velemenyt alkotok. Ennyi.

másodpéldány 2015.01.10. 10:46:59

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:

"aki igazából életében nem látott f*szt" - ezt mégis mire alapozod, mert a műsorban erősen más jön le... vagy pedig te nem nézed ezt a showt, csak hozzászólsz?

Bujumburi 2015.01.10. 11:21:21

@VV Erőlegény: nekem eddig nem volt kulonosebb bajom adassal, de ez a gyuloletcsomag nekem sok volt, egyszeruen rossz iy magukbol kikelve latni oket. Utoljara akkor volt hasonloan szomoru szamomra, amikor meg Reni is bent volt. :/

dRm 2015.01.10. 13:15:27

@VV Erőlegény: a jelzőim 100% korrektek voltak. Problémás ha valakivel csak a származása miatt szimpatizálsz es nem azert aki. Az ilyen hozzáállás általában nem szokott sok johoz vezetni. Az en álláspontom meg az hogy román útlevele van, hacsak nem vett fel meg egy magyart is hogy kettővel bohockodhasson.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.01.10. 13:58:51

@pomac: "dani azt mondta lacinak tuti nem kell zsu"

na igen, ott látszott a legvilágosabban, h Dani mennyire nem szeretné, ha vki más megfektetné Zsút.

REM. 2015.01.12. 05:24:14

Hát azért Bruti fiú műveletlenség meg taplóság alapján simán mehetnél a Villába, nem lógnál az biztos.

REM. 2015.01.12. 05:26:06

@Megdobbent: Szerintem inkább édesanyád román, mind ádina de inkább hagyjuk
süti beállítások módosítása