Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 7x53 - A kleptománia megdönteni készül a királyságot 18+

2015. január 08. 07:43 - candyperfumegirl

Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz közegészségügyi 5 perce, avagy tisztálkodás a víztakarékosság jegyében, de akár „a girl, a boy and a cup” is lehetne a szegmens címe. Ők mint Csótány és Hangya ugyanis a tápláléklánc legalján helyezkednek el, ezért tisztálkodáshoz csak egy lavórt kaptak, amit igyekznek kreatívan felhasználni. Komisz egy szál pöcsben és egy baseballsapkában (!) ül a lavoárban, és nekem nagyon kellett röhögnöm azon, hogy simán bele is fért törökülésben. Sőt, még Fannika is beleül (na nem ABBA, csak a lavoárba egyelőre), és megy a viháncolás is, de annyira, hogy egy ponton már csak egy hajszál választja el a jelenetet egy golden showertől. Főleg, hogy Kazal a riportban meg is vallja erős gesztikulálás közepette, hogy ő bizony belepisilt a lavórba, és mindezt úgy adja elő, hogy láthatóan baromi büszke magára.

753-01.png

„Most miért, Victoria Beckham is húggyal ápolja az arcáét, mégis tök szép”


Nem akarok ennél egy szóval sem többet tudni Kazal tisztálkodási és szépségápolási kultúrájáról. A szegmens zárásaként már csak Komisz javaslatát tenném be:

„Nem dugunk a trónon?”

Ahogy azt sejteni lehetett, a hierarchiát senki nem viseli túl jól, de ez később sokkal érdekesebb lesz, ami most még említésre méltó, az Basszájba és Plasztik alvása. Egymás mellett fekszenek, és Plasztik a gyűlölt ősellenségét, „milyen ember ez, teeeee” Basszájba Lászlót arra kéri, hogy nyomkodja meg a hátát, amire Laci taktikából, számításból, tök mindegy miből, teljesen jófej módon reagál: nem, mert Edina kiakadna, és semmi olyat nem lesz, ami neki rosszul esne. Nyilván nem hajlandó ezt a lapot eldobni, amíg nem muszáj, és igaza van.

753-03.png

Másnap reggel van, az agyhalottakat a Celeb vagyokból átmentett A dzsungel hangjai 3. 999 Ft-os válogatáslemez ébreszti, ebben varacskos disznók is vannak, mondja Medve, felismeri az övéit. Zsuzsanna Királynő koronában és palástban közlekedik, és öltöztetni, vetkőztetni, fürdetni,legyezni, meg etetni kell, vajon kié lesz a megtisztelő feladat, hogy kitörölheti a seggét? Jabba készített neki reggelit sok szeretettel és fél üveg Erős Pistával, nem sajnálta. Tudni akarta, tud-e tüzet okádni ez a sárkány. Zsu fejét elnézve nem sok hiányzott hozzá.

753-04.png

Közben Ádina legnagyobb problémája, hogy nem tudja a kávéfüggőségét csillapítani, mert az neki nem jár, Komisz és 12ker meg rámegy Zsu otthagyott szendójára csak a rend kedvéért. A fürdetési ceremónia alatt – ami abból áll, hogy Kazal egy dörzsiszivaccsal csiszolja le a bőrt MILF hátáról és seggéről, miközben Robin próbál nem odanézni- Komisz elkeríti az Oroszlán táblát, és a mosógép mögé rejti. Ez majd a reklám után bukik ki, addig is az egész vadrezervátum kollektíven megbámulja az oroszlánkirálynő pőre testét, az első nap óta egy szál nuniban parádézó Plasztik meg egy felháborodott „Jézus Mária!” óbégatással kifordul a fürdőből. Zsu így nyilatkozik Fanni nyilván szándékosan nem túl gyengéd fürdetési technikájáról:


„önkívületi állapotába került, ahogy meglátta a testem”


És így néz ki, miközben ezt mondja:

753-06.png

Közegészségügyi percek, második felvonás:

737_gif01.gif

753-05.png

Térjünk rá a mai főkonfliktusra, avagy aki eldugta azt a szájbakúrt táblát, adja elő, de azonnal, különben kollektív szopatás lesz, valahogy így nyit Zsu, és olyan véresen komolyan veszi ezt az egészet, hogy rossz nézni. Keresik a táblát, majd bazdmegelnek. Bazdmegelve keresik a táblát. Táblakeresés helyett bazdmegelnek. Ez így megy látszólag órákig, és mindenki agyfaszt kap már ettől a baromságtól, ki nem szarja le, hol az a tábla. Az egysejtűek egymásra mutogatnak, Medve ennyit magzatkora óta nem mozgott egyszerre, mint most, és Zsut majd szétveti az ideg, amin nem győz a slepp kárörvendeni a riportban. Ha ez nem szerkesztői utasítás volt, hanem tényleg Komisz egybites agyából pattant ki az ötlet, akkor le a kalappal előtte, de komolyan, így kell megkavarni a szart. Főleg úgy, hogy még azt is kisüti, hogy Danit beavatva Ádina találja meg a szent táblát, mert egy gyenge pillanatában a királynő már jutalmat ígért a becsületes megtalálónak. Ádina kétfelvonásos monodráma keretében előkeríti a táblát, úgyhogy Zsu megdobja egy rúd kolbásszal meg egy három az egybennel, hadd örüljön.

753-07.png

Ezek után az anarchia és a kleptománia kezd végleg eluralkodni a dzsungelben/villában, de nem azért, mert egy nap májkrémdiéta után az éhenhalás fenyegetne itt bárkit is, hanem azért, mert Zsunak a merev, humortalan, görcsös stílusával abszolút semmi tekintélye nincs, és direkt basztatni akarják. Egyáltalán elhangzott bármilyen utasításban, hogy az oroszlánkirálynő ha úgy akarja, nem oszthatja meg a kaját, a kávét meg a fürdőszobát a csordával? Ha teljhatalmat kapott, abba ez is beleférne, és akkor nem menne a dráma minden pitiáner faszságon. Persze az meg nem a ValóVilág lenne, ahol képesek egy faszkalapozáson egy napig lovagolni. Fannika amúgy különösen ráérzett a dolog ízére, ilyeneket mond:


„Itt bent kiélem minden ferde hajlamomat, és szétlopom az agyamat.”

753-08.png
Zsu a változatosság kedvéért már megint feszül és a homlokát ráncolja, ami semmi jót nem szokott jelenteni, fel is biztatja alattvalóit, hogy spicliskedjenek, ki lopott. Ádina a legpofátlanabb, mutat rá Basszájba, és valóban, a kis strucc úgy röhög teli pofával, hogy egy fél túrórudit tol be éppen, és a kabátzsebében is van vagy három. Közben a háttérben 12ker kipakolja a fél hűtőt. MILFnél leereszkedik a lila köd, és magához rendeli a Kígyót és a Hiénát, hogy tartsanak haditanácsot, mocskos csürhe ez, veszniük kell, ha csórnak. Plasztikból és Basszájbából is kijön a jóindulat, kollektív büntetést nekik, hadd tanulják meg, mi a magyarok istene. Robin pont ettől tart, és cseszteti Ádinát, miközben a hűtő tartalmát pusztítja, jajmostmilesz. Ádina vállat von: Mi lenne, mégis mennyire tud alánktenni egy háromnapnyi hatalmat kapott percember? Főz is egy kávét gyorsan a nyomaték kedvéért. A háttérben Medve és 12ker egyenletes csámcsogása hallatszik a hűtő irányából. Az uralkodó osztály közben kitalálta, hogy akkor megvonják a középosztálytól a fürdőt meg az ágyat, süllyedjenek le plebsz szintjére. Ha van eszük, szarnak bele, és jókat röhögnek a lavórban mosdáson. Kazal is erre biztatja őket, így summázza a mai fantasztikus etapot:


„Büdös pinával is végigjátsszuk a játékot!”


Hány forradalom nem bukott volna meg a történelem során, ha ilyen szövegírói lettek volna!

753-09.png

753-10.png

753-11.png

Ja, Laci és Edina dugása hosszabb verzióban volt már?

 

Címkék: 18+ vv7
1461 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Némber Ván 2015.01.08. 08:08:52

Még csak nem is "fos kilences"!

Némber Ván 2015.01.08. 08:21:10

Bár Fannit két ízben is tetten érte Zsu, példát mégis Edinán statuált, ennyit az "igazságosztó" oroszlánról.
Na meg persze Fanniék csapata felé puncsolni is kell, ha befogadást remél.

Hedonistamama 2015.01.08. 08:31:23

Én eddig nem vettem Fannit emberszámba, DE most kezdem megszeretni :) Az ilyen szamárlétrás játékokban mindig a pofátlan legaljának jó lenni!

Köszi a korai posztot!

Conchobar 2015.01.08. 08:31:30

"Komisz egy szál pöcsben és egy baseballsapkában (!) ül a lavoárban" - Dennis-t meg Fannit láttuk a lavórral együtt, viszont Danit nem. Mintha őtőle még a lavórjogot is megvonták volna

Hedonistamama 2015.01.08. 08:32:50

Ja, és kinéztem volna Fanniból, hogy levetkezik a fürdetéshez és annyi vizet lop a saját hab testére, amennyit csak bír ;)

Conchobar 2015.01.08. 08:38:45

"Laci taktikából, számításból, tök mindegy miből, teljesen jófej módon reagál: nem, mert Edina kiakadna" - Laci biztosan nem számításból és taktikából mondta, mert ha legalább csöppnyi érzéke lenne a taktikához, akkor nem reagált volna olyan mereven és ostobán az 'alsóbbrendű állatok' lopkodási szokásaira

2015.01.08. 08:39:08

Edináról nem volt egyértelmű véleményem, eddig. Eleinte szimpi volt, utána süllyedt, egyre mélyebbre. Sokszor olvasom azt itt a kommentekben, hogy Edina csak játszik, és ő a legügyesebb, mert képernyőn marad, és tudja, hogy itt szerepet kell játszani. Ezért kukkol, ezért viselkedik úgy, mint egy félkegyelmű. Ő éppen ezért nem buta, hanem rafinált. Jó, elfogadom, elképzelhető, hogy tényleg szerepet játszik. DE ha olyan kurv@ okos, akkor miért nem olyan szerepet játszik, amivel szimpatikussá válhat? Azért, mert: vagy azt gondolja, hogy ez szimpatikus, vagy csak ilyenre képes. Egyik sem jobb.
Szóval, ha játszik Edina, ha nem, engem már kifejezetten irritál.

Kiksunról tegnap alkotott véleményemet módosítanám. Nem a kiégés szélén álló középiskolai tanárra emlékeztet, hanem a már kiégett, és az idegösszeomlás szélén álló szakiskolai tanárra. Az a céltalan rikácsolás és fenyegetőzés...jaj, de rossz volt hallgatni. Írtátok itt korábban, hogy kreatív, hát kurv@ra nem, mert akkor már játékosra vette volna régen, egy ilyen brigáddal többre ment volna, mint így.

Hedonistamama 2015.01.08. 08:40:21

@Conchobar: Vagy a szerkik szerint rontaná a nézettséget Dani ványadt kis testecskéje

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.08. 08:42:29

"... Medve ennyit magzatkora óta nem mozgott egyszerre, mint most..." :D:D

Már alig várom az előzetesben belengetett eksönt, amikor Zsuzsa FÜSTszagot érez... :D

2015.01.08. 08:43:43

@Conchobar: Szerintem is inkább a hiúsága nem engedte, hogy PVC nyomkodtassa magát vele. Nem gondolom, hogy a struccra volt tekintettel.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.08. 08:44:52

@Conchobar: ha hinni lehet a pletykáknak, Dani a rendes körülmények között sem szokta türelmetlenül kitépni a zuhanyrózsát az épp azt használó kezéből, majd pont a lavórnál fog tolongani...

tjunior 2015.01.08. 08:45:20

Edinánál azt látom, hogy ennek a nagy vidámságnak baromi nagy sírás lesz a vége. Kicsit hisztérikus állapotban tölti mostanában a napjait.

2015.01.08. 08:46:40

@tjunior: Igen, megnézhetné kicsit komolyabban a villapszichológus.

Krétagarbó 2015.01.08. 08:47:57

@Némber Ván: így-így. nagyon kijött, hogy Edinára rá van állva Zsú.

Krétagarbó 2015.01.08. 08:48:46

@Hedonistamama: nekem is most megint jön fel Fannika. Jót tett neki a rönétlenítés.

aggyistenbrittudós (törölt) 2015.01.08. 08:51:34

Fanni egy hatalmas arc!!! Kovetelek meg tobb Fannit az ofikbe!!!!! :)))

Conchobar 2015.01.08. 08:51:56

@natalja: "Szerintem is inkább a hiúsága nem engedte, hogy PVC nyomkodtassa magát vele" - Ha a hiúságáról lett volna szó, akkor egyszerűen nemet mondott volna. Ő viszont nyomkodta is, meg nem is

Conchobar 2015.01.08. 08:53:33

@Hedonistamama: "Vagy a szerkik szerint rontaná a nézettséget Dani ványadt kis testecskéje" - Csakhogy Dani még csak előkészületet se tett a tiszkálkodásra

2015.01.08. 08:54:26

@Conchobar: Tényleg? Ezt nem is láttam. Ja, az egyszarvúval... az azért mégsem ugyanaz.

Hedonistamama 2015.01.08. 08:55:05

@Krétagarbó: nem csak Röné hiánya. Biztos sokat magyarázok bele és docenskedek... Dennis már többször mondta, hogy több, mint kaland neki Fanni. Fanni magabiztos Denis mellett :) Lehiggadt, nem kell féltenie senkitől, nem kell magát geci puttonynak éreznie.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 08:59:32

Újabb kóser poszt Candy! Mint ahogy azt már korábban is említettem szeretem a stílusodat. Kitérsz a részletekre, megvannak benne a humoros részletek. Érződik benne a nőiesség (csak nehogy kiderüljön a végén, hogy a női hangzású nick mögött egy ffi lakozik). :-)

ps: Most kivételesen betettem volna a napi posztba azt a "bejátszót" bonus track-ként, amit csak a BV-ben mutattak be, és amiben Denisz fejében komolyan felmerült, hogy élő egyenesben lerecskázná/meggyalázná a királyi trónszéket... Igazából sok minden alpáriságot produkált már eddig is Komisz barátunk, de ez talán mindenen túl tett, engem sokkolt. Ráadásul mindez 15 +-os karika mellett...

Conchobar 2015.01.08. 08:59:59

@natalja: "DE ha olyan kurv@ okos, akkor miért nem olyan szerepet játszik, amivel szimpatikussá válhat?...Szóval, ha játszik Edina, ha nem, engem már kifejezetten irritál" - De felesleges volt ilyen hosszú lére eresztened a közlésedet, hogy Edina téged irritál. Pláne meg olyan módon, hogy találgatásokba, feltételezésekbe bocsájtkozol, aztán meg szemforgató módon rámutatsz arra, hogy ellentmondás van (önnön feltételezéseidben)

Krétagarbó 2015.01.08. 09:00:34

@Hedonistamama: Fanni nagyon fél attól, hogy Dennisz nem őszinte és csak taktikából játszik vele. Mondjuk megértem ezt a félelmét, nehéz lehet bárkiben ebben a játékban megbízni, nem is ismerik egymást régóta és hát ugye csak egy nyerhet...
Ez nagyon nehéz lehet, mind a szerelmi, mind a baráti kapcsolatokban, amik bent alakulnak - megbízni a másikban.

candyperfumegirl 2015.01.08. 09:02:21

@VV Erőlegény: hidd el, nem vagyok álruhás/álneves faszi :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 09:02:36

@Conchobar: Figyu, joga van rá, nem, "mivel ő most csak egy kullancs"? :-)

Conchobar 2015.01.08. 09:06:49

@Hedonistamama: "nem csak Röné hiánya. Biztos sokat magyarázok bele és docenskedek... Dennis már többször mondta, hogy több, mint kaland neki Fanni" - Valóban többet magyarázol bele, ha ezt a mit mondott Dennis dolgot hozod fel, ugyanis Fanni erre válaszul többször kijelentette, hogy csak ő taktikai megnyilvánulásnak tekinti ezeket a Dennis-féle 'vallomások'-at. Abban viszont igazad lehet, hogy Fanni lelki egyensúlyához nagyban hozzájárul a Dennis-hez fűződő viszonya ("barátság extrákkal")

csiri bá 2015.01.08. 09:06:57

köszi a posztot, nagyon jó lett. :))
"Tudni akarta, tud-e tüzet okádni ez a sárkány. Zsu fejét elnézve nem sok hiányzott hozzá." - hangosan felröhögtem. :))

Conchobar 2015.01.08. 09:13:56

@Krétagarbó: "nekem is most megint jön fel Fannika. Jót tett neki a rönétlenítés." - Annak idején éppen amiatt kárhoztattam Zsuzsa azon döntését, hogy Vikcsut viszi ki (Reni helyett), mert avval még nem bontja meg a Fanni-Reni (gyűlölködő) magot. És lám, azóta hogy nincs bent Reni, a Reni-Fanni kettős se élesztgeti már egymásban a Zsuzsa iránti gyűlöletet

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 09:15:25

@candyperfumegirl: OK hiszek neked! De voltak már ilyenre példák a virtuális kommunikációban. Azonban az esetedben tényleg csak poénnak szántam. Nagyon érződik a nőies -intuitív- megközelítés az írásaidból ott vannak a poénok is! Ja és a poszt cím is nagyon tetszik (bár a címek túlnyomórészt ütősek mindenkinél), ugye tied volt a Faszkalap-gate című poszt is (na az pl. lehetne az összes poszt címe is, Faszkalap-gate 1, 2, 3..... n. )?

candyperfumegirl 2015.01.08. 09:16:29

@VV Erőlegény: ezeknek az az egész VV egy folyamatos Faszkalap-gate.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 09:18:24

@candyperfumegirl: Jah viszont kérdezném még, hogy kit ábrázol az avatar képed? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 09:19:29

@candyperfumegirl: Ezt mondom én is, hogy VV7 széria alcíme a Faszkalap-gate lehetne. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 09:21:44

@aggyistenbrittudós: Viszont, és köszönöm Candy nevében is! :-)

MacákékIcukája 2015.01.08. 09:27:04

Fudejot rohogtem :D sajnos nem tudom tv-n nezni az ofiket, szoval plusz egy nap a keses...
Figyeltem a Zsu-t a tegnapelottiben, annyira gorcsos es humortalan, hogy az mar faj, Fanni viszont egyre jobban szorakoztat :)

@Hedonistamama: "Dennis már többször mondta, hogy több, mint kaland neki Fanni. Fanni magabiztos Denis mellett"
illetve szerintem az is kozrejatszik benne, hogy a csapatok felbomlasa miatt nincsenek mar elszeparalodva annyira, mint par hete, mindenki szobaall mindenkivel (Denisz mondta is ezt egyik ofiben, talan meg mult heten, amikor Jabba nyigott neki, hogy mar alig allnak szoba egymassal).

candyperfumegirl 2015.01.08. 09:27:11

@VV Erőlegény: Hugh Laurie, a House hogyvoltok emlékére nem akartam lecserélni még.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 09:27:59

@csiri bá: Sok poénosat ki lehet emelni az írásból, de mondjuk én meg ezt emelném ki csiri bá "Keresik a táblát, majd bazdmegelnek. Bazdmegelve keresik a táblát. Táblakeresés helyett bazdmegelnek." :-)

Admiral_General_Aladeen 2015.01.08. 09:29:17

Szerintem Fanni-Komisz,Edina viszi hátán a vv-t,mindenki a maga stílusában. Kár lenne rangsorolni őket. Fanni ösztönös,és jó aranyköpései vannak,Komisz meg pofátlanul komisz néha. Edina pedig szerintem rafkós,és irónikus is tud lenni,ha kell,ami pl egy Zsu félének tegnap,tegnapelőtt,le sem esett. Dani is okosan,és taktikusan kezdett el játszani,mióta kibujt Zsu seggéből. A többi felejtős...

Némber Ván 2015.01.08. 09:29:24

@Krétagarbó: " így-így. nagyon kijött, hogy Edinára rá van állva Zsú."
Ezzel az egymásnak feszüléssel az a baj, hogy nem vezet sehova. Nem a saját rajongói tábort növeli, hanem az ellenét.
Ha most lenne egy Edina-Zsu párbaj, akkor a protest szavazatok döntenék el a meccset. A Vikcsu-Zsu párbajt se Zsu nyerte meg, hanem Vikcsu vesztette el.
Ez a bennmaradáshoz elég, de a végső győzelemhez kevés lesz.

Hedonistamama 2015.01.08. 09:36:41

A Zsú Edina egymásnak feszülés Laci miatt van, vagy ez csak a casus belli??? Mert a drága nagymamám szerint 10 centis kóbászért nem éri meg disznót tartani. Több eszük is lehetne...

Némber Ván 2015.01.08. 09:42:06

Bár nem a poszthoz tartozik, de az jutott eszembe, hogy Zsu "remek ziccert adott a gyereke apjának. Minél többet van együtt apa és fia, annál erősebb lesz köztük a kötődés. Az apa fejében pedig megfordulhat az a gondolat, hogy elpereli a gyerek felügyeleti jogát. Egy jó ügyvéddel és egy kellően bigott bíróval jó esélyei lennének.

Conchobar 2015.01.08. 09:42:33

@Hedonistamama: "A Zsú Edina egymásnak feszülés Laci miatt van, vagy ez csak a casus belli???" - Két egymással rivalizáló nő között a férfi nem a verseny kezdetét, de nem is a nyereményt jelenti, hanem csak a versenypályát, az alkalmat

Caprica99 2015.01.08. 09:42:34

@Némber Ván: Edina sztem már egyáltalán nem vicces. Úgy viselkedik, mint egy sértett óvodás. A tegnapi öfiben is kijelentette, hogy a játékszabályok rá nem vonatkoznak, a rá jellemző fura szóhasználattal, pontosan nem emlékszem, valami olyasmi, hogy az én személyemre nincs ráhatással - vagy mi.
A csapatát sem tartja picit sem tiszteletben, ha neki kell valami azt elveszi, nem érdekli, hogy másokat is megbüntetnek miatta. Hiszen ugye egy mindenkiért....ő mondta!
Nagyon megtetszett neki Fáncsi "én ilyen vagyok" szövege, mert egy ideje minden disznóságára ezt köpi oda.

@Krétagarbó: azért ez eléggé kölcsönös. Nem Zsu kezdte, emlékezz vissza, amikor megtudta, hogy Zsu lesz a királynő, hisztirohamot kapott, hogy őt nem érdeklik a szabályok, a koronázáson is tette a megjegyzéseit, úgy állították le a többiek.
Azóta is folyamatosan kötekszik és provokál.
Zsu meg sajnos nem veszi a lapot és nem kezeli jól a helyzetet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 09:42:57

@Hedonistamama: Sztem csak közvetve van Laci miatt, azaz Zsu részéről most nem a 10 centis kolbászért megy a verseny, hanem a bosszú Edina ellen, mivel az ő akciója taszította Zsut a jelenlegi villahierarchia abszolút peremére.

Supaca 2015.01.08. 09:43:48

@Hedonistamama: Laci miatt van, Edina féltékeny, mint állat. Sztem Zsu-t baromira nem érdekli már Laci, de Edina nem tud túllépni ezen.

2015.01.08. 09:44:37

@Krétagarbó: Viszont Edina nincs ráálva Zsúra. (de igen)

Krétagarbó 2015.01.08. 09:45:07

@Némber Ván: én nem hiszem, hogy Zsú megnyerheti, bár nem szeretek így előre találgatni. Azért gondolom mégis, hogy nem, amit te is írsz. Kevesebb dolog az, ami miatt rá lehet szavazni, mint az, ami miatt az ellenfélre nem. Én egy unalmas karakternek tartom, igazából semmi nincs benne azon kívül, hogy állandóan deffenzívában kell legyen, mert nem kedvelik. Egyébként annak is mindig oka van, ha valakire így pikkelnek, szinte egyhangúan. A kezdése sem volt jó, szinte előre vetítette azt, hogy ő milyen "szerepet" is kíván majd játszani itt bent. (a közutálatot kihívta magának az első percben.)

Krétagarbó 2015.01.08. 09:47:15

@Hedonistamama: heheh, ez mekkora szólás nagymamitól:))))

Caprica99 2015.01.08. 09:47:41

@Supaca: nem csak Edina. Daninak is folyamatos indok a beszólogatásra.

Krétagarbó 2015.01.08. 09:48:02

@Spitzbauer: ja, akkor már minden megbocsátható. (egyébként nem írtam, hogy nem kölcsönös)

Némber Ván 2015.01.08. 09:49:58

@Hedonistamama: "A Zsú Edina egymásnak feszülés Laci miatt van, vagy ez csak a casus belli???"
Szerintem csak ürügy. Két dudás egy csárdában tipikus esete.
Valószínűsítem, hogy Zsu feltételezte, és nem alaptalanul, hogy Edina népszerű lehet idekint. Valamint az sem tetszett neki, hogy Dani Edinában nagyobb lehetőséget lát a játék szempontjából.
Edina meg ott szúrta el, hogy felült a provokációnak.

Krétagarbó 2015.01.08. 09:50:03

@VV Erőlegény: sztem is így lehet, nem minden fekete-fehér mint egy brazil szappanoperában...

Hedonistamama 2015.01.08. 09:52:36

Okés. Edina túlpörgött, Zsú egy humortalan, karót nyelt kiégett szaktanár. Akkor miért nem mutatnak nekünk valami érdekes, izgalmas karaktert? Most nagyon mellényúlt a casting stáb! Medve? Lessem ahogy szétfolyik? FÚÚÚJ
Denis-Fanni? Uncsi uncsi uncsi.
Robin? Az meg ki?
PVC? Csámcsogva zabál és meztelen fürdik. Pont nem hat meg egyik se....
Laci-Edina-Zsu: se füle se farka
Dani: ha büdös is, szerencsére tv-n keresztül nem érzem :D

Kihagytam valakit?

Jó lenne valami érdekes feladat ami újra mozgásba lendítené a csapat dinamikát!

Caprica99 2015.01.08. 09:52:54

@Krétagarbó: "nagyon kijött, hogy Edinára rá van állva Zsú." Tényleg nem írtad szó szerint, hogy nem kölcsönös, de ebből a mondatodból csak erre lehet következtetni.

Caprica99 2015.01.08. 09:56:00

@Hedonistamama: talán egy iskolahéten megint jókat lehetne röhögni a sok okosságon. :)

Némber Ván 2015.01.08. 09:56:05

@Caprica99:
Nem értem, miért írod ezt nekem. Egy szóval sem említettem, hogy Edina vicces lenne,
Ez az ellenségeskedés mindkettejüknek árt. Fanni malmára hajtják a vizet. Olvass vissza kb. egy hétre, meredeken emelkedik Fanni ázsiója a posztolók szemében.

Krétagarbó 2015.01.08. 09:57:35

@Caprica99: nem hiszem, de mindegy. találjátok ki, mire gondolok...
Mivel Zsúról, mint a hierarchia jelenlegi csúcsáról és az ezen pozíció által generált viselkedéséről szól ez a hét - nekem legalábbis ez érdekes igazán - emiatt írtam azt, amit. Az, hogy Edina a Laci-s téma miatt kifordult magából, nem újdonság, itt is csak ez a hír már szinte 2 hete.

Krétagarbó 2015.01.08. 09:58:52

@Némber Ván: ez így van. Lassan Fanni üdítőbb lesz a maga sötét lyukas megnyilvánulásaival, mint bármi más. És ez valahol szomorú...

Caprica99 2015.01.08. 09:59:20

@Némber Ván: az +egymásrafeszülés" miatt írtam.

2015.01.08. 10:00:01

@VV Erőlegény: Szerintem Kiskun le se szarná aDinkát ha az leakadna róla. Az meg cseszteti, hergeli Zsút 0-24-ben. Kényszeresen.
Zsúval ki van babrálva rendesen a királysággal, sokkal jobb lett volna, ha csótány lehetett volna. így eléggé me g van kötve a keze. Nagyo kell lavíroznia, és lavírozik is. Persze több humorral is lehetne, de nem bízhat senkiben, és nem akar több rossz fát tenni a tűzre.

Kiváncsi lettem volna, ha Dinka lett volna a királynő, hogy viselte volna? Biztos hozzá tett volna a jelleméhez. :-/ Persze ezek a nyalizós kis senkik ajnározták volna. Ezt az "aranyos, pici lányt", ezt az "energia bombát". Ezt az idiótát - teszem hozzá.

Caprica99 2015.01.08. 10:00:23

@Krétagarbó: "találjátok ki, mire gondolok..." :DDDDDD

Caprica99 2015.01.08. 10:03:10

Akadozik a blogmoci? Eltűnt a válaszom.

@Krétagarbó: "találjátok ki, mire gondolok..." :DDDDDD

Némber Ván 2015.01.08. 10:03:21

@Hedonistamama: lassan tényleg csak Dani marad, mint alternatíva, lehet hogy kissé büdös, lehet hogy kissé tésztafejű, de a mi Danink. :-D

ganxtalovins 2015.01.08. 10:04:52

Lehet,hogy bűncselekményt fogok elkövetni!!! :D :D :D

Hedonistamama 2015.01.08. 10:04:55

@Caprica99: nem, ott megint lenne valami versengés, meg kutyázás és rangsor! Az egész bagázsnak együtt kellene tennie végre valamit! Építeni, sálat kötni, mittudomén nem vagy kreatív szerkesztő. és az elért eredményekhez mérten kapnak kaját, meleg vizet

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 10:06:04

@Krétagarbó: Ez a hét Zsu utolsó szakítópróbája sztem. Most nagyon uralkodik magán, és valóban "nem él vissza a hataloméhségével", sőt hagyja magát szopatni, pl. azzal, hogy meztelenül zuhanyzik, miközben a dzsungel hierarchia alja bámulja a "meztelen királyt", így gyakorlatilag anarchikus állapotok uralkodnak a villában a királysága alatt. Úgyhogy az első-második uralkodói napján nálam úgy teljesített, hogy megérdemel még kb. szűk 4 hét villalétet (azaz mondjuk Maci ellen egy párbajgyőzelmet, és két hét védettséget). Ha még megtanulna mosolyogni is az eseményekhez, az újabb + 4 hetet is jelenthet nála (ezzel meg már majdnem döntős is lehetne)... :-)

Krétagarbó 2015.01.08. 10:07:04

@Némber Ván: Daniban sztem a kezdetektől benne van a nyerési esély. Meg még egy csomó idő van hátra, alakulnak itt még rendesen a villaviszonyok, és kint is a megítélése egy-egy embernek.

Némber Ván 2015.01.08. 10:08:03

@Krétagarbó: @Caprica99: Az iskolahét, előre lefogadom, epic lesz. Pár Feszty-körkép szintű gondolat még biztos szorult beléjük.

Conchobar 2015.01.08. 10:09:28

@Spitzbauer: " Szerintem Kiskun le se szarná aDinkát ha az leakadna róla" - Miért kellett vajon Zsuzsának Laci? Miért érezte úgy a karácsony esti bulin, az Edinával való beszélgetés után, hogy erőteljesen rámenjen Lacira (Akarlak! meg Kellesz nekem!), aztán másnap, mikor Laci elkezdett a takaró alatt nyúlkálni, akkor Zsuzsa ahelyett, hogy elégedett lett volna a kialakult helyzettel, felnyomta Lacit Daninál, majd Edinánál. Laci nem sokat számított a dologban, Dani se. Hát akkor?

Caprica99 2015.01.08. 10:09:59

@VV Erőlegény: nem gondolod, hogy Dani esetleg leszedné róla a lila kendőt? Bár lehet, hogy inkább valami nagyvadra tartogatja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 10:11:21

@Spitzbauer: Hidd el lehetne jól/ illetve jóval jobban is kormányozni a villában. Csak jól kellene tudni kommunikálni a dolgokat, illetve természetesen a kormányzásban is meg kellene találni a megfelelő szövetségeseket!

Caprica99 2015.01.08. 10:14:07

@Hedonistamama: a munkahét tkp. ilyen volt, de ott is ment a versengés egymással. Sztem képtelenség lenne olyan feladatot kitalálni, amiben ne egymást kutyáznák.
Valamelyik szériában volt valami jótékonykodás, ez a társulat sztem abból is versenyt kreálna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 10:15:10

@Caprica99: Nem látok még ennyire előre, de úgy ahogy a kendő felvétele, annak levétele is nagyon kétélű fegyver lehet... Én Dani helyében -ha egy mód van rá- soha sem használnám fel a szuper képességemet, csak érzékeltetném a többiekkel, hogy akár fel is használhatom, ha úgy viselkedtek.

Némber Ván 2015.01.08. 10:18:55

@VV Erőlegény: "Hidd el lehetne jól/ illetve jóval jobban is kormányozni a villában."
Pl. Lacival és PVC-vel végeztetné a piszkos munkát, PVC a rovarokra Laci a növényevőkre felügyelne. Ha meg túlkapásaik lennének, akkor ő bölcs uralkodóként korrigálhatna. Ő népszerű lehetne, Laci meg PVC konfrontálódhatna a sajátjaival.
Vagy kihírdetném a dzsungel-demokráciát eltörölném az osztályok közti különbséget. Igaz, ennek a szerkesztők nem örülnének.

Caprica99 2015.01.08. 10:19:09

@VV Erőlegény: akkor most kéne egy kis csavar, elszedni mindenkitől a megmaradt szuperképességeket és mondjuk ki kéne sorsolni. Hátha kisülnének érdekes dolgok ebből :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 10:20:30

@Caprica99: A munkahéten jobban szívtak azok akik szívtak. Eddig a dzsungel héten abszolút cincognak az egerek, mert a macska alszik. Csak arra ügyel a nagymacska, hogy "ne éljen vissza a hataloméhségével", erre meg azért ügyel annyira, mert bekapta a horgot, mivel az egerek azt mondták neki, hogy biztos, hogy vissza fog vele élni, mert ő olyan. Most pedig foggal-körömmel bizonyítja, hogy nem olyan... :-)

Caprica99 2015.01.08. 10:21:35

@Némber Ván: lehet, hogy vannak olyan szabályok, amiket nem ismerünk pontosan. Pl. nekem az sem egyértelmű, a hiénának és kígyónak kell vagy lehet a hálóban aludni.

Krétagarbó 2015.01.08. 10:21:40

@Caprica99: sztem nem, főleg, ha Laci kivinné Denniszt. Azzal szivességet tenne Daninak is. (Már ha Laci lenne a kiválasztott.)

Conchobar 2015.01.08. 10:21:59

@VV Erőlegény: "Én Dani helyében -ha egy mód van rá- soha sem használnám fel a szuper képességemet, csak érzékeltetném a többiekkel, hogy akár fel is használhatom, ha úgy viselkedtek." - Akkor ezt Dani sokkal ügyesebben csinálja, mint te. Ő ugyanis nem kérkedik, nem ijesztget, nem zsarol a szuperképességével. Ugyanis semmi szüksége nincs arra, hogy maga ellen hangolja a többieket, a többiek anélkül is tudják mi Dani szuperképessége (Lilu meg Bence eszükbe véste a 3 kiválasztás során)

Krétagarbó 2015.01.08. 10:22:38

@Caprica99: az az Alekosz féle szériában volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 10:22:52

@Caprica99: Az miért jó? Az is taktikázás lehet a szuperképességgel, ha nem használom fel, pedig mindenki azt hiszi, hogy felhasználom...

Caprica99 2015.01.08. 10:23:47

@Krétagarbó: én 99%-ra a Zsut tippelem. Nem véletlenül tették meg királynőnek a szerkik.

Krétagarbó 2015.01.08. 10:25:52

@Caprica99: igen, valószínű, ezért is írtam a zárójeles dolgot.

Caprica99 2015.01.08. 10:27:03

@VV Erőlegény: sztem sokkal érdekesebb lenne a műsor, ha félidőben cserék történnének.
Pl. a munkahét, a cowboyosdi, most a dzsungelhét, akár a szuperképesség - ne csak mindig ugyanazok szívjanak egy héten át, mert az a harmadik naptól kezdve inkább kínos, mint vicces.

Conchobar 2015.01.08. 10:27:33

@VV Erőlegény: "Csak arra ügyel a nagymacska, hogy 'ne éljen vissza a hataloméhségével', erre meg azért ügyel annyira, mert bekapta a horgot" - Hát éppen az a baj Zsuzsával, hogy az ügyelésen kívül semmilyen ötlete nincs, semmi nem jut az eszébe (a szokásos mártírkodása is ugrott, mint lehetőség. Elvégre királynő)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 10:28:53

@Némber Ván: Igen, pl. vagy én már tegnap is említettem, hogy egy alkotmányos monarchiát is lehetne kikiáltani, britt, vagy holland mintára... A király kényelmesen él, a királyság, mint intézmény pro-forma megtartható, de a kormányzást/törvényhozást delegálja a parlamentre, kormányra.

Hedonistamama 2015.01.08. 10:31:47

Remélem Zsú lesz a kiválasztott és van annyi vér a pucájában, hogy Macit viszi ki :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 10:32:50

@Caprica99: Ha cserélnek az is érdekes lenne (volt is már ilyen), de ha nem cserélnek az is, mert amit az első két-három napban még ki lehet bírni, azt az 5.-6. napon már kevésbé, tehát azért egy huzamosabb macerálásnál, egyeseknél biztos, hogy szakadna a cérna, és a konfliktusok is jobban felszínre tudnának kerülni. Most még Zsuzsán (és Robinon, valamint Macin) kívül mindenki poénra veszi...

candyperfumegirl 2015.01.08. 10:32:55

@Spitzbauer: gondolkodtam ezen én is, de én arra jutottam, hogy ezzel a szereposztással se nem kibasztak Zsuval, se nem kedveztek neki, ez egy lehetőség. Ahogy lehetőség volt a munkahéten is az, hogy szándékosan úgy volt kitalálva, hogy egyesek sokkal jobban keressenek. (csak az a baj, hogy ugyanaz a hármas volt a piramis csúcsán akkor is és most is, ezt meg kellett volna keverni szerintem) És innentől kezdve már a királyon múlik, mit hoz ki belőle, egy ilyen jó alkalom arra is, hogy szövetségeseket szerezzen, megkedveltesse magát, stb. Pl. lehetne bőkezű uralkodó is, ahogy utaltam is rá, ha teljhatalma van, azt csinál, amit akar.

Caprica99 2015.01.08. 10:36:17

@VV Erőlegény: én pl. sokkal szívesebben nézném, mi történne, ha mondjuk Edina a királynó. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 10:41:05

@Caprica99: Akkor ezek szerint te is egy Edina fan vagy, mert ha megnyeri a játékot, akkor a végén látni fogod, hogy miként válik királynővé? :-)

Caprica99 2015.01.08. 10:42:24

@VV Erőlegény: éppenhogy nem. Arra lennék kíváncsi, hogyan vetkőzik k imég jobban magából. :)

2015.01.08. 10:45:06

@VV Erőlegény: Igen, sajnos én sem vagyok teljesen elégedett azzal, ahogy Kiskun kezeli a mostani helyzetet. Inkább úgy vagyok vele, hogy a többi gyépéstől forog a gyomrom, és ezért nem tudok együtt örülni velük (ez legyen a legnagyobb örömük). Kivéve tán Rubint.
Ezt ki kell beckelnie Kiskunnak. Persze a Edina-fanok nem így látják, nem ennek szurkolnak - gondolom.
Összességében azért Dinka jobban süllyed mint Zsu, szerencsére.

Caprica99 2015.01.08. 10:47:11

@Spitzbauer: még mindig egy fokkal jobban kezeli a helyzetet, mint ahogy számítottam rá.

Caprica99 2015.01.08. 10:50:20

@VV Erőlegény: lehet megkövezni, egyre inkább Zsu felé hajlok. Látom minden hibáját, de nem bírom, amikor vég nélkül ennyire támadnak valakit.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 10:51:06

@candyperfumegirl: Igen, ez pontosan így van sztem is. Zsúnak ez egy utolsó szakítópróba egyfelől egy lehetőség, hogy visszajöjjön a játékba megerősödjön (szövetségeseket találjon), másfelől rizikó, mert végleg elbukhat. Egyelőre nem nyert, de nem is rontott a helyzetén (talán egy picit erősödött nálam, de lehet hogy csak a Kamilla miatti szimpátiám miatt...) :-)

rives 2015.01.08. 10:51:32

Edina nálam elérte azt, hogy én felfüggesztettem a VV nézését (határozatlan időre). Hogyvoltot még olvasok, de egyszerűen nem tudom már nézni. Nem szabadna ennyire felhúznom magam rajta, de inkább megnézek egy-két meccset, filmet, bármi mást, mint hogy őt nézzem.
Ha ezen a héten csak Fanni bestof lenne, akkor talán visszaülnék a tévé elé :)

Ditti82 2015.01.08. 10:53:20

@Némber Ván: Lopott ott mindenki, valamiért a többin mégse veri el a port... Még hogy igazságos. Vagy csak nincs tisztában a szó jelentésével.

Darinka11 2015.01.08. 10:54:37

@Spitzbauer: Itt egy szavazás, 668 szavazatnál Zsu stabilan vezet.( Lehet, hogy van többféle szavazás is, valaki írta, hogy egy másikban Edina vezet, de én ezt találtam csak.)
www.easypolls.net/poll.html?p=54ab0be2e4b06e9c6cd7eaaf

Caprica99 2015.01.08. 10:55:12

@rives: Fanni nálam is kezd erősödni. Kezdek élni a gyanúperrel, hogy tényleg nem annyira sötét, mint mutatja magát, illetve a humora kezdi elérni az ingerküszöbömet. :)

Caprica99 2015.01.08. 10:58:02

@Ditti82: na jó, de Fanni csak zavartan röhigcsélt, Edina viszont provokatív módon Zsu és mindenki szeme láttára tömte tele a zsebét és zabálta a túrórudit.

Okami 2015.01.08. 10:58:37

@Caprica99: Nah várj,......Robin úgy osztotta Edinát a tiszteletről, hogy közbe a hűtőből fosztogatott (és, mintha Maci is ráment volna a kajára!) Innentől kezdve nem tudom milyen csapatszellemről beszélünk az más kérdés, hogy Edinának meg valamiért nem esett le a szitu, és nem úgy vágott vissza, hogy "oké Robin akkor csukd be a hűtő ajtót" :D Egyébként pedig én se tudnám komolyan venni Zsu büntetéseit, meg úgy en block....nem az életük múlik rajta.

Conchobar 2015.01.08. 10:58:59

@Caprica99: "Látom minden hibáját, de nem bírom, amikor vég nélkül ennyire támadnak valakit" - Csakhát vég és ok nélkül már jó ideje senki nem támadja. Zsuzsa mostanában azt kapja, amit megérdemelt. Csakis önmaga ostobaságát okolhatja azért, hogy felrúgta addigi kapcsolatait és most azoknál kénytelen kilincselni, akik azelőtt ok nélkül támadták

ruzs54 2015.01.08. 10:59:31

nekem az a sanda gyanúm, hogy fanni nem is olyan sötétluk ,mint amilyennek tettei magát,eleinte láttuk, gondoltuk.amikor a dzsungel képét tette a táblára, az mondta, hogy mindig hű maradok magamhoz,és nem árulom el a lelkem.én kezdek fanni fan lenni,attól függetlenül, hogy büdös a lába.:-)azt is önironiával letudta oszt kész.edina hiperaktív lett tegnap.én is unom ,sajnálom, hogy ennyire szimbiózisban kezdett lacival élni.

rives 2015.01.08. 10:59:41

@Caprica99: de, szerintem ő valóban ennyire sötét, viszont nincs ezzel semmi probléma. Hogy az ő szófordulatával éljek: ő ilyen :) Ha tévedek, akkor viszont hatalmas színész és már ezért megérdemli a képernyőt.
Pár hete még nem hittem volna, de inkább nézem őt (többször röhögtem már fel hangosan rajta), mint a magából kifordult, pszichiátriai eset Edinát.

Darinka11 2015.01.08. 11:00:49

@rives: +1 Ugyanezt gondolom most én is. Szerencsére ma lesz egy Barcelona-Elhe, pont 10-kor.

pomac 2015.01.08. 11:01:04

@Krétagarbó: mert az nem jött ki hogy edina kezdte el ba..tatni elötte ,azért szállt rá ,nesze neked kettös mérce :DD

Darinka11 2015.01.08. 11:03:46

@Darinka11: Elche, kimaradt egy "c" :)

Ditti82 2015.01.08. 11:04:27

@Darinka11: Nem lehet többször szavazni ezen? Csak mert akkor épp reprezentatív. Egyébként se, de úgy meg pláne.

ruzs54 2015.01.08. 11:04:44

@Caprica99: :-) pacsit ! :-) egyre gondoltunk

Ditti82 2015.01.08. 11:05:43

@Caprica99: Tehát sunyiban, nem látványosan lopni lehet?

Conchobar 2015.01.08. 11:05:47

@Okami: " Edinának meg valamiért nem esett le a szitu, és nem úgy vágott vissza, hogy 'oké Robin akkor csukd be a hűtő ajtót'" - Edina az nem Zsuzsa. Edinára eddig se volt jellemző az ilyesféle visszavágás (annakidején, amikor megszégyenítésként megkapta a sárga kendőt, vagy amikor a villa legostobábbjának választották, akkor is megpróbálta a dolog jó oldalát elővenni, ahelyett, hogy a másokra mutogatott volna, mások milyenségét firtattta volna)

rives 2015.01.08. 11:06:10

@Darinka11: pontosan! Már tegnap is inkább azt néztem, hogy hogy irtja egymást a két Madrid, mára pedig egyértelmű a Barca meccs :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 11:06:40

@Caprica99: Ne gondold azt, hogy ha valaki abszolút gátlástalanul pufogtat minden marhaságot és alpáriságot real timeban (ráadásul nő létére), és teszi ezt ráadásul valami hihetetlenül idegesítő hanghordozással, az összességében feledteti a közönségességét és ostobaságát. Ráadásul Fannika sztem idegbeteg is, mert a legkisebb kritikát sem tűri. Korábban úgy véltem, hogy először Denisz majd rögtön utána Fannika lesz a kiesés sorrendje (a 4.-6. hely táján), most fordítva látom először Fannika fog kiesni és rögtön utána Denisz. A legjobb 6-ig lehet, hogy párbajozni sem fognak, viszont a legjobb 6 között bárki ellen ki fognak esni az első és egyben utolsó párbajukon.

Caprica99 2015.01.08. 11:08:06

@Conchobar: "Csakhát vég és ok nélkül már jó ideje senki nem támadja." Ne mondd már, viszont azt én nem állítottam, hogy ok nélkül, csak hogy nem tudnak már leszállni a témáról! Edina folyamatosan provokálja ha kell, ha nem. Dani is folyton odamondogat. Mások is csapódnak ide-oda, miért egyedül Zsunál bűn ez?

Conchobar 2015.01.08. 11:08:06

@rives: "a magából kifordult, pszichiátriai eset Edinát" - Nem érezzük, hogy kommentünkben nagyon elvetjük sulykot, minek folytán mi magunk kezdünk pszichiátriai esetté válni

Darinka11 2015.01.08. 11:10:50

@Ditti82: Nem tudom, hogy lehet-e többször szavazni, én egyszer szavaztam, azóta néha ránézek, a szavazók száma fokozatosan nő, viszont azóta nem engedett szavazni, csak az aktuális eredményt mutatja. Nem tudom pontosan, hogy működnek ezek. :)

Caprica99 2015.01.08. 11:11:19

@Ditti82: mivel a játék szabályzata nem tiltja, így lehet.

Conchobar 2015.01.08. 11:12:04

@Caprica99: "Ne mondd már, viszont azt én nem állítottam, hogy ok nélkül, csak hogy nem tudnak már leszállni a témáról!" - Én megnéznélek téged, hogy te hogyan viselkedsz hasonló szituációban (mikor valaki megpróbálta elszeretni előled, mikor valaki a lehető legnagyobbat akart rád sújtani) . Vagy még eddig nőd/fiúd/köcsögöd se volt?

rives 2015.01.08. 11:14:10

@Conchobar: már tegnap is sikerült pár szót váltanunk, ma is olvastam a hozzászólásaid, amiből egyértelműen kiderül, hogy te Edina rajongó vagy, bármit is tesz az a lány. Ezzel nincs is semmi baj, egészen addig amíg el tudod fogadni, hogy egy másik ember láthatja a dolgokat egészen másképpen is. Én is igyekszem elfogadni, hogy még mindig vannak emberek, akiknek teljes mértékben szimpatikus.
Ezért választottam a megfutamodást, amíg valami nem változik meg odabent (főleg Edina fejében), addig keresek jobb programot.

Okami 2015.01.08. 11:14:10

@Conchobar: Az a baj szerintem, hogy Edinka gyűlölete Zsuzsa felé totál leredukálja a józan ítélőképességét.....az érzelmi intelligenciáját mindenképpen! Én legalább is nem látom annyira sötétnek, mint pl. Fannit......

Caprica99 2015.01.08. 11:15:38

@Okami: oké, de kilopni lehet észrevétlenül valamit a hűtőből, viszont ha nyíltan kávét főz és Zsu orra előtt zabálja a lopott túró rudit, azért az kissé más helyzet.
Kíváncsi lennék, mit szólnál akkor, ha fordított lenne a helyzet és Zsu lopna nyíltan, ami miatt megbüntetik a többieket. Napokon keresztül ordítana vele mindenki, hogy milyen önző és milyen szemét és itt is ő lenne megint a legfőbb közellenség.
Mérjünk már egyforma mércével!

Ditti82 2015.01.08. 11:17:15

@Darinka11: Én minden nap tudok szavazni. Elvileg. :D

Conchobar 2015.01.08. 11:18:32

@Caprica99: "Dani is folyton odamondogat" - Csakhogy Dani azok egy részét (Zsuzsa uralkodói hajlamairól) már régóta, már a munkahét eleje óta mondogatja. Zsuzsa fordulatai meg még most is tartanak (pl.tegnapelőtt cigizésnél szóba se akart állni Danival, előtte viszont az ellenkezőjét emlegette)

Darinka11 2015.01.08. 11:20:13

@Ditti82: Ez komoly? Neked engedi a rendszer, vagy valami furfang is van benne? :D

Caprica99 2015.01.08. 11:21:04

@Conchobar: nem volt sem a pasija, sem a férje Laci. Ráadásul Laci hányszor mondta akkoriban, hogy számára Edina nem nő. Nem kellett volna meglépnie, ez oké, de 56 ezerszer bocsánatot kért, hamut szórt a fejére, de Edina egyre jobban kivetkőzik önmagából. Még a tuja és "mindenkivel jóban akarok lenni" Robin is beszólt neki, hogy benézte a jellemét.

Conchobar 2015.01.08. 11:21:37

@Okami: " Az a baj szerintem, hogy Edinka gyűlölete Zsuzsa felé totál leredukálja a józan ítélőképességét" - Miből jön ki ez a leredukálás? Milyen szimptómái vannak neki? Verdesi a fejét a falba, vagy idegrángás gyötri?

Caprica99 2015.01.08. 11:22:09

@Conchobar: pont ez a bajom. Miért nem lehet már ezt abbahagyni?

Conchobar 2015.01.08. 11:24:52

@Caprica99: "Ráadásul Laci hányszor mondta akkoriban, hogy számára Edina nem nő" - Hát ja. Sokszor mondta. Egészen bele Edina szájába, hogy jól értse. Szilveszter óta meg már minden testrészébe belemondja

Okami 2015.01.08. 11:25:00

@Caprica99: Jah értem, tehát ha észrevétlenül lopok az etikus, és beletartozik a csapatjáték szellembe, hmm, nem mondom, hogy meggyőztél :D főleg annak tükrében, hogy Edina nyilvánvalóan cukkolta Zsuzsát, és, ha lett volna vér a többiek pucájában ők is beszálltak volna a közös szívatásba, mert teljesen evidens, hogy ez a nő egy kórházi eset (nah jó csak baszatlan) mindenesetre elég ideggyenge ahhoz, hogy egy gyerekes csínytevéssel kilehessen hozni belőle az igazi Zsut :)

Ronla 2015.01.08. 11:26:34

@Conchobar: szépen megkérlek, hogy fejezd be a személyeskedést. Mindenkinek megvan a maga kedvence, ez így van jól. De te eléggé túlreagálod az Edina elleni véleményeket, és sértegetsz másokat.
Ez itt egy jó kis csapat, és hiába rugdosol itt bárkit, mindenkinek akkor is meglesz a saját véleménye. Halkan jegyzem meg, jó tanács gyanánt: ez a fajta hozzáállás, amit te képviselsz, egy idő után el fogja érni Sixx ingerküszöbét és kib@sz majd a hóra.

Okami 2015.01.08. 11:26:50

@Conchobar: oké akkor másolok, "totál leredukálja a józan ítélőképességét.....az érzelmi intelligenciáját mindenképpen!" épp csak ennyire.

Caprica99 2015.01.08. 11:26:57

@Conchobar: én látok párat. Gyűlölködik, nem számít semmi és senkii, csak provokálhasson és bezony, néha idegrángás gyötri.
Amikor egy-két napja megint összeakadtak, Zsu tök higgadtan válaszolgatott, Edina meg egyre jobban felhergelte magát. Ott nyugtatgatták a többiek - ezen ne idegeskedj.
Nem idegeskedek, de idegesít - mondta. :)

Conchobar 2015.01.08. 11:27:38

@Caprica99: "pont ez a bajom. Miért nem lehet már ezt abbahagyni?" - Avval nincs gondod, hogy Lacit legalább annyira támadják (igaz, őt nem szemtől-szembe), mint Zsuzsát. Avval például nincs gondod, hogy Dóri még mindig nem felejtette el azt, hogy a játék legelején Laci ribancnak állította be?

csiri bá 2015.01.08. 11:29:08

@Spitzbauer: Persze több humorral is lehetne - az a baj, hogy kb annyi humor szorult bele, mint egy tekegolyóba... például nem büntetünk kollektíven mindenkit azért mert Análkának hiányzik a Basszájba márkájú túrós rudi és ehelyett túró rudit lopkod, csak őt... mondjuk olyan szöveggel, hogy 'ugye a struccnak nincs keze, így innentől te sem használhatod a kezeidet evésnél' sem és elé tettem volna egy adag spenótot vacsira. :)) BD-be szemernyi ötlet sem szorult, hogyan kell telibe szívatni a másikat úgy, hogy a többi meg azon röhögjön... ehelyett leáll őrmesterkedni, aztán csodálkozik, hogy mindenki lexarja és őt röhögi ki...

Caprica99 2015.01.08. 11:30:07

@Okami: most, hogy mi etikus és mi nem, az nem ennek a játéknak a része. Már az indián-cowboy héten is folyamatos volt a kajalopkodás és bizony, ott működött a csapatszellem.

2015.01.08. 11:30:07

@Conchobar: "Verdesi a fejét a falba, vagy idegrángás gyötri? "
Várjuk ki a végét! Lesz itt még cifrább is...

Okami 2015.01.08. 11:31:35

@Caprica99: Zsu tudja, hogy a higgadtnak lenni kifizetődőbb, mint ösztönlényként viselkedni......rafkós ez kétségtelen, kár, hogy egyben átlátszó is (Szerencsére VÉGRE Dani is kiszúrta :) )

Ronla 2015.01.08. 11:31:41

A kiválasztásra kíváncsi leszek, főleg arra, hogy vajon Dórira gondol-e bárki is. Női tuja ide vagy oda, így elevezhet akár a döntőig is. Kíváncsi lennék, mekkora tábora van itt kint, és egy párbaj megmutathatná.

Meglátásom szerint Zsu egy Fannival való párbaj esetében nem jönne vissza, viszont egy Edina-Zsu párbajon, ha nem is nagy fölénnyel, de győzhet is akár.

Krétagarbó 2015.01.08. 11:31:43

@candyperfumegirl: ezt egyébként maga Zsú is mondta a riportban, mármint azt, hogy ez egy lehetőség szövetségesek keresésére.

2015.01.08. 11:31:52

@csiri bá: én is így látom. De attól még Kiskunnak drukkolok. Főleg aDinka ellen.

csiri bá 2015.01.08. 11:33:00

@Darinka11: lehet, ha dinamikus IP-d van... kipróbáltam... ezért sem releváns az ilyen...

Caprica99 2015.01.08. 11:34:15

@Conchobar: Dóri nem cseszteti 0-24-ben Lacit. A többiek sem...
Ha vaalkivel bajuk van, küldjék ki párbajozni.

Conchobar 2015.01.08. 11:34:46

@Caprica99: "Amikor egy-két napja megint összeakadtak, Zsu tök higgadtan válaszolgatott, Edina meg egyre jobban felhergelte magát" - Az igaz, hogy Edina volt a provokáló fél (azt mondta, hogy szórakoztatta az, amit Ádám írt Zsuzsáról, és megpróbálta elkérni Zsuzsától a cetlit, amin Ádám szövege volt), de te rosszul láttad, Edina nem hergelte föl magát, csak nem akarta a témát olyan könnyen elengedni. Kellemetlenkedni akart Zsuzsának

Okami 2015.01.08. 11:35:16

@Caprica99: Nyilván. A lényeg röviden. Robinék bort isznak vizet prédikálnak, és ezen nincs mit szépíteni ez tény :)

Conchobar 2015.01.08. 11:36:25

@Caprica99: "Dóri nem cseszteti 0-24-ben Lacit. A többiek sem...
Ha vaalkivel bajuk van, küldjék ki párbajozni" - Mellé beszélsz. Azt kérdeztem, hogy 'Avval nincs gondod, hogy Lacit legalább annyira támadják (igaz, őt nem szemtől-szembe), mint Zsuzsát'?

Ditti82 2015.01.08. 11:36:38

@Conchobar: Másrészt meg Zsu is minden volt, csak higgadt nem.

2015.01.08. 11:38:23

@Conchobar: "(mikor valaki megpróbálta elszeretni előled, mikor valaki a lehető legnagyobbat akart rád sújtani)"

Mondom én: Dinkának alanyi jogon járt a Lacci. Senki más rá se nézhetett, hiszen Dinka már lestipistopizta. Ez mi ez???? "Valaki megpróbálta elszeretni előled?" :-DDDDDDD

Caprica99 2015.01.08. 11:41:21

@Conchobar: nem úgy látom, hogy Lacit annyira támadnák, mint Zsut. Dani hallgat, a fő hangadó és hangulatfelelős nyalja-falja, a többi meg max. szervezkedik a kiválasztásán.

Darinka11 2015.01.08. 11:42:46

@csiri bá: Köszi, ezt nem tudtam, nem vagyok egy informatikai zseni. :)

Okami 2015.01.08. 11:42:49

@Spitzbauer: Szerelem ide vagy oda Edina elég szépen eltulajdonította Lacit.....nekem ezen a ponton lett unszimpatikusabb. A piócáktól ugyanis a való életben is kiráz a hideg. Egy embert nem lehet ilyen szinten birtokolni az más kérdés, hogy Lacit ez már "nem zavarja"?!

Conchobar 2015.01.08. 11:43:18

@Ronla: "szépen megkérlek, hogy fejezd be a személyeskedést" - Mert te ki a fasz vagy? Békebíró, vagy mi? Kinek képzeled te magad? Hát még a témához kapcsolódó kommentet se írtál eddig

Krétagarbó 2015.01.08. 11:43:23

@Okami: Hagyjuk már ezt az orvosi esetezést, ez Edinánál is gáz, Zsúnál is az. Nem hiszem, hogy azért, mert az emebrek mások, másként reaálnak bizonyos dolgokra, még azt is jelentené egyből, hogy kórházi esetek lennének.

Caprica99 2015.01.08. 11:43:25

@Okami: Robinék nem a lopás, hanem a nyílt lopás miatt veszekedtek.

másodpéldány 2015.01.08. 11:43:41

Fanni az igazi királynő a VV7-ben:

www.facebook.com/vvfanni?fref=pb&hc_location=profile_browser

én érdekesnek tartottam Edinát is, de sajnos a józan játékost elsöpörték az érzelmei, azt a tanácsot adta Ádámnak, a párbaja előtt, hogy mosolyogjon mindig, ehhez képest ezt a tanácsot saját maga már nem tudja megfogadni, neki viccre kéne venni az egész dzsungeles sztorit, és végigröhögnie ahogy Fanni teszi, akinek iszonyú jó poénjai vannak, folyamatosan löki a humort, és bár most meglepő volt a magas szavazati arány Robinnál, mégis remélem hogy Fanni nyeri...

már nagyon az elejétől Fanni, Dóri és Robin a kedvencem, de úgy érzem Fanni érdemli meg legjobban a győzelmet, mert ő csinálja ezt a showt már az elejétől... tőle lesz igazán szórakoztató, miatta lehet nevetni.

Caprica99 2015.01.08. 11:45:41

Sziasztok! Mennem kell melózni, este folytathatjuk a vitát. :)

Conchobar 2015.01.08. 11:45:45

@Okami: "Szerelem ide vagy oda Edina elég szépen eltulajdonította Lacit" - Mert te másnak szántad Lacit? Egyáltalán ez a Laci valami tárgy, amit el lehet tulajdonítani?

Krétagarbó 2015.01.08. 11:46:20

@Caprica99: Ez egy kiélezett helyzet most, amiben Edina van. Nem tudom, én nem török pálcát a feje felett emiatt, én is voltam már rossz paszban, mint ahogy mindenki más is. Fordultam is már ki magamból, csináltam olyan dolgokat, amire később talán nem voltam annyira büszke.

Más nem? Csak én vok így ezzel?

Okami 2015.01.08. 11:47:32

@Krétagarbó: Egyből nem teszek valamit idézőjelbe, és rám van förmedve illetve elsiklunk a mondat másik felétől.....plusz sehol se írtam, hogy Edinánál nem gáz! Hátrább az agarakkal egy véleményen vagyunk ;)

Okami 2015.01.08. 11:49:04

@Conchobar: Az ugye nem baj, ha most nem értelek?! Csak, mert kérdésedre a válaszom fent van :)

Krétagarbó 2015.01.08. 11:50:52

@Okami: nem, mert így van játékban, és ezt sztem pontosan tudja is.

Conchobar 2015.01.08. 11:51:35

@Spitzbauer: "Mondom én: Dinkának alanyi jogon járt a Lacci" - Nem értem a kérdést. Edina és Zsuzsa között nem az volt a tét, a téma, hogy kié lesz Laci (mikor valaki megpróbálta elszeretni előled, mikor valaki a lehető legnagyobbat akart rád sújtani), hanem az, hogy átverjük-e a szövetségesünket, okozunk-e neki fájdalmat

Krétagarbó 2015.01.08. 11:54:11

@Okami: bocs, mégx1 átolvasva feltűnt a zárójeles rész. Már kicsit sok szerintem a kommentek között az olyan, amelyik egyik vagy másik fél hiveként iszonyat mély ütéseket akar bevinni a számára antipatikusabb játékosnak. Mégx1 elnézést.

Okami 2015.01.08. 11:54:40

@Krétagarbó: Te a való életben úgy vagy szerelmes, hogy tárgyként kezelsz egy férfit? Szerintem nem :) neked is visszataszító lenne, ha valaki rád erőszakolná magát.......Edina nekem ezen a részen kiábrándító......(ezzel együtt drukkolok, hogy megváltozzon!)

Conchobar 2015.01.08. 11:56:04

@Okami: "Az ugye nem baj, ha most nem értelek?!" - Nem. De azért magadban gondolkodhatnál azon a kérdésen, hogy 'Mert te másnak szántad Lacit?', hátha megvallanád magadnak, hogy a lelked mélyén igen ,másnak szántad.Egy jó nőnek, nem pedig ilyen kis görcsnek. Ha nem így lenne, föl se tudna benned merülni az a mondat, hogy "Szerelem ide vagy oda Edina elég szépen eltulajdonította Lacit"

Okami 2015.01.08. 11:56:30

@Krétagarbó: Semmi baj :) Nyilván én se tudok úgy közvetíteni a virtuális térben, ahogy a "való világban" teszem :D

csiri bá 2015.01.08. 11:59:16

@Darinka11: sőt, mi több, ezen a szavazógépen még IP-t sem kell cserélni, elég ha szavazol, aztán törlöd a böngésző gyorsítótárát, frissíted az oldalt ás máris újra szavazhatsz... :)

2015.01.08. 12:00:06

@Conchobar: Ha távabbról nézzük, Kiskun ezzel a húzással totálisan lenullázta Dinkát. Nem mondom, hogy tudatos volt, azt sem mondom, hogy Dinka nem építi vissza magát, azt sem mondom, hogy Kiskun nem került szopóágra emiatt, de ez TÉNY.
Ahogy írod: a lehető legnagyobbat súlytotta rá. Persze ehhez kellett az is, hogy aDinkáról lehulljon a lepel. Érdekes, hogy bent még milyen jó a reputációja. Csak Rubin és Teflon eszmélt egyelőre.

Nem ehhez a témához tartozik, de ott kezdtem el gyanakodni, hogy Dinkával nem stimmel valami, amikor a tükör/ablak előtt táncolt. Akkor még szerettem, és nem értettem miért csinálja. Most már értem.

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2015.01.08. 12:01:53

@Hedonistamama: "10 centis kóbászért nem éri meg disznót tartani" - ez zseniális :DD kiírom a hűtőmre, baszki :D

Okami 2015.01.08. 12:02:40

@Conchobar: Nincs min gondolkodnom, ugyanis ezt a szálat pár napja kifejtettem :) Laci és Edina kapcsolata a való életben NEM LÉTEZNE! A miértekkel remélem mindenki tisztában van......tényleg lusta vagyok újra leírni!

Krétagarbó 2015.01.08. 12:03:44

@Okami: nem, nem kezelek senkit tárgyként. de voltam már reménytelenül szerelmes, volt olyan, hogy mást láttam a dolgok mögé, mint amik voltak valójában, voltam felfokozott idegállapotban egy kezdődő vagy bizonytalan szerelmi helyzet miatt és csináltam egyéb hülyeségeket olyan pasi miatt, aki - mint utóbb kiderült - nem érdemelte volna meg azt sem, hogy szóba álljak vele.
Igaz, mindezeket olyan 20-25 év között, pont annyi idősen, mint Edinka.

Darinka11 2015.01.08. 12:05:11

@csiri bá: Köszi, köszi, sokat okosodtam. :) Jó, hogy ezeket leírtad, de annyira nem vagyok fanatikus, hogy többször szavazzak bármelyikre is. Viszont innentől helyén kezelem ezeket a szavazásokat. :)

Ronla 2015.01.08. 12:08:41

@Conchobar: Bocs, azt hittem normális fószer vagy, akivel lehet beszélni, tévedtem.

Darinka11 2015.01.08. 12:10:28

@csiri bá: Gondolod, hogy vannak olyan eszelősek, akik (akár így is, ahogy leírtad), akik többször is képesek szavazni? Én azért ezt nem veszem annyira véresen komolyan. :)

Okami 2015.01.08. 12:11:31

@Krétagarbó: Tehát az te is elismered, hogy ez az érzés/állapot sajnos kihozza az emberből a legrosszabbat! Edina esetében a birtoklásét, ami taszító jelleggel bír......(Mondjuk tény, ami tény a reménytelen szerelem eddig mindig elkerült......)

Ronla 2015.01.08. 12:12:11

Fanni jön fel, mint a kiöntött ürge a lyukból. Fanni szerintem az összes nő ellenében vissza tudna jönni.

ruzs54 2015.01.08. 12:16:12

@zaphodbb: ennek az ellenkezője, egy liter tejért, nem veszünk meg egy tehenet.

Ronla 2015.01.08. 12:16:22

Még valami: Szerintem, Komisznak rossz állatot "adtak". Jobban illene rá a hangyászsün, mert az mindig bedugja az orrát, meg a nyelvét a lukba. :)

Conchobar 2015.01.08. 12:16:51

@Ronla: "Bocs, azt hittem normális fószer vagy, akivel lehet beszélni, tévedtem." - És? A VV7-tel kapcsolatban nincs mondanivalód

Krétagarbó 2015.01.08. 12:17:14

@Okami: de miben érzed ezt a birtoklási vágyat, miben nyilvánul meg szerinted? Ami olyan taszító lenne?
Nem tudom, én Lacin sem érzem most azt, hogy ez terhes lenne neki. Persze, volt egy időszak, amikor így érzett, és majdnem meg is pöckölte az erre felkínálkozó Zsút, de most nem látom úgy Laci és Edina kapcsolatát, hogy az terhes lenne Lacinak.

csiri bá 2015.01.08. 12:19:39

@Darinka11: vannak hát, mindig, mindenhol vannak. :)) és nem én sem veszem egyáltalán komolyan, ahogy az a beírásaimból is látszik, én a 'sitcomosok' táborát erősítem. :))

Conchobar 2015.01.08. 12:22:55

@Okami: "Laci és Edina kapcsolata a való életben NEM LÉTEZNE!" - Ha neked az jó, akkor higgy ebben. Egyébként pár napja itt nagyon sokan még azt hangoztatták, hogy még a villában se fognak összejönni...etc

Ronla 2015.01.08. 12:23:40

@Krétagarbó: Laci csak "tattikázik", a kérdés az, meddig bírja ki Edinát, mert kétlem, hogy kint kellene neki a csaj. Edinának ezért kéne néha hátrébb lépnie, a férfiak valahogy nem bírják, ha egy nő ennyire akaszkodik.

Okami 2015.01.08. 12:24:09

@Krétagarbó: Ezt is már írtam, szinte nincs olyan jelenet, bejátszó, ahol ne Laci "seggében" lenne.....épp csak a wc-re nem kíséri el. Nem nézhet más nőre, null 24 csak Edina mellett van......úgy, hogy anno Laci is közölte vele ne reméljen tőle "semmit" (Zsu, amikor bement a nyugiba Laci után Edina pedig rögtön loholt utána?! Nekem ez már nem az egészséges kategória! Én ezt nem bírnám magamon elviselni :) ) Az viszont tényleg igaz, hogy Laci valami miatt változó tendenciát mutat.....kérdés, meddig? és pontosan miért?

Okami 2015.01.08. 12:25:50

@Conchobar: Szerintem nem ez lesz az a nap, amikor megértem a problémád valós okát! Mindegy legyen az én bajom ;)

ruzs54 2015.01.08. 12:29:52

@Krétagarbó: sokan vagyunk úgy , hogy magunk korábbi tévedéseinket véljük felfedezni, a játékosokban,én is írtam már ,hogy voltam hasonló szituban,ezért tudok vele azonosulni, vagy reménykedek, hogy korrigál , észbe kap.előfordult az is hogy mindenki látta amit én nem akartam tudomásul venni.addig amíg magam is rá nem jöttem hogy ,tényleg elbaltáztam.erre mondják, hogy a tapasztalat.kívülről könnyű tanácsot adni, véleményt formálni, de amikor az ember benne van egy egy szituban akkor nem mindenki látja saját magát külsö szemlélőként.

Conchobar 2015.01.08. 12:36:34

@Okami: "Szerintem nem ez lesz az a nap, amikor megértem a problémád valós okát!" - Ja

Darinka11 2015.01.08. 12:37:05

@Okami: Egyszer már leírtam itt, de szerintem Laci azért "viszi tovább az Edina vonalat", mert a nagy cimbije, Ádám a búcsúzásakor ezt tanácsolta neki. Számára ez volt az a kinti üzenet, amibe kapaszkodhat. A másik meg az, hogy mostanra be is szorult ebbe a szituba, ha nem Edinázna, teljesen elszigetelődne, hiszen a többiek nemigen kedvelik.
Tegnap este belenéztem az on-ba, nekem az jött le, hogy kissé terhes már számára Edina dörgölőzése. Danival beszélgetett, majd félrehúzódott, és Ádám után siránkozott. Edina odament hozzá, próbálta vígasztalni, de csak a tudom, tudom szavakkal operált, ez volt az összes szókincse. Nem láttam még őket normálisan beszélgetni, Lacinak Edina nem pálya, beszorult ebbe a helyzetbe, és kíváncsi leszek, hogy meddig fogja bírni.

Krétagarbó 2015.01.08. 12:38:39

@Okami: Még annyit, hogy leírnám, én hogyan látom ezt a szerelmi háromszöget:

Edina - sztem egyébként reménytelenül - de beleszeretett a nem éppen grál lovag Laciba, akinek vannak hibái, de annyi bizonyosan lejött neki, hogy Edina ki fog tartani mellette a játékig, rá számíthat, és segíti őt. (Csak meg kell nézni, hogyan indult az egész kapcsolatuk, gyakorlatilag Laci Edina segítségével mászott ki abból a gödörből, ahová a Dórival való csúnya incidense után került.) Ezt egyébként Ádám is átlátta, nem véletlenül beszélt többször is Laci fejével ez ügyben, Edina "érdekeire" és persze Laciéra egyúttal hivatkozva. Edina rajongása mindenki számára egyértelmű volt, nem titkolta Zsú előtt sem. Zsú, mikor érezte, hogy Lacinak, mint nő bejönne (jakuzzis jelenet pl., ahol az éjszakai streamen azért az is látható volt, hogy Zsú félmeztelenre vetkőzött a jakuban a fiúk előtt és próbálta a melleit takargatni, szóval keményen kihívó magatartást tanúsított úgy, hogy valamennyien csatak részegek voltak) nem tudom, milyen megfontolásból (bizsergés, taktika?) de figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy Edina, aki félig meddig barátnője-szövetségese volt, mit érez Laci iránt. Persze, a kinti életben is lehetnek ilyen szituk, mindenki másképp dönt ilyenkor (van, aki belemegy, van aki nem), de az más egy kicsit. Kint a "megsebzett" fél ki tudja kerülni, de legalábbis minimális szintre tudja redukálni a találkozás lehetőségét, ami a villában nem lehetséges. Nem tudom, én vok annyira empatikus, hogy meg tudom érteni, hogy Edinának napi szinten - legalábbis az első hetekben - nagyon fájt volna, ha egy csókolózó, dugó, turbékoló párt kellett volna az orra előtt elviselnie Zsú ás Laci személyében. Ez nem olyan hely, ahol el lehetne ezt kerülni. Zsúnak ezt kellett volna fontólóra vennie, de ezt nem tette meg. Ami azért is hiba volt tőle (a taktikai hibákon túl-szövetség és társak nélkül maradt), mert utóbb azért az is kiderül(t), hogy ő tkp-en Laci iránt semmit sem érzett. Ennek legalábbis a legparányibb jelét nem láttam. A szememben az mentett volna Zsú döntésén egyedül, ha nála is beütött volna a krach és olyan szerelembe esett volna Lacival, mint a nagyágyú. De Zsú nem szerelmes Laciba, itt aki egyedül és reménytelenül szerelmes, az Edina.
Laci mint tárgy: nem tudom, én nem érzem azt, hogy annak kezelné. Bármikor véget vethetett volna, vethetne ennek a kapcsolatnak, de nem teszi, hogy gyenge-e ehhez, vagy jól felfogott érdekében áll (vagy ezt gondolja), azt nem tudom. Ha ez utóbbi állna fent, akkor pedig kérdéses, hogy ki kit kezel tárgyként.

Okami 2015.01.08. 12:40:23

@Darinka11: Nah igen ezek azok a momentumok, amiket sokan nem látunk, viszont Laci eddigi megnyilvánulásaiból meg úgy en block a személyiségéből kilehet következtetni Edina csak egy "pótlék" a számára. Köszi a kiigazítást :)

Okami 2015.01.08. 12:41:07

@Krétagarbó: Ahhhh félő teljesítenem kell asszonyi kötelességeimet, de megpróbálok majd reagálni :D :)

Krétagarbó 2015.01.08. 12:41:15

@Okami: de honnan tudjuk, hogy Edina lohol Laci seggében? Laci sem menekül Edina elől, én legalábbis nem láttam ilyen jeleket eddig. Nem lehet, hogy ők egyébként jól érzik magukat együtt? Most eltekintve attól, hogy ki szerelmes és ki nem kettejük között.
Én azt látom, hogy mindegyiknek a másik jelenti a legnagyobb lelki támaszt bent a villában, ami egy ilyen zárt környezetben nagyon kell és sokat jelent, emberileg.

Conchobar 2015.01.08. 12:42:42

@Okami: "Az viszont tényleg igaz, hogy Laci valami miatt változó tendenciát mutat.....kérdés, meddig? és pontosan miért?" - Ha Zsuzsa, vagy Dóri lenne Edina helyén, akkor is kérdés lenne a meddig és miért?

Ronla 2015.01.08. 12:47:45

@Krétagarbó: Abban teljesen igazad van, hogy egymás támaszai, és ez kell. Ami Lacit illeti: az Edina vonal kell az életben maradásához, meg amúgy sem lenne hová menekülnie előle. A kérdés az, hogy ha valamilyen ok folytán Edinát megutálnák bent, akkor Laci meddig lenne a szövetségese? Tartok tőle, nem sokáig, max csak Edinának játszana.

Conchobar 2015.01.08. 12:47:49

@Krétagarbó: "de honnan tudjuk, hogy Edina lohol Laci seggében?" - Feltételezzük, következtetjük, abból, hogy Edina sűrűn mondja, hogy ő szereti Lacit, Lacinak viszont valahogy gombóc van a torkában, vagy valami ilyesmi

Krétagarbó 2015.01.08. 12:48:01

@Okami: bocs, ha hosszú voltam, nem szoktam, de már kikívánkozott, hogy látható legyen egy ilyen oldala is a dolognak. nem azt mondom, hogy ez az igaz és tévedhetetlen, de talán a "rögtönítélő bizottság" sem a megfelelő ebben az esetben.

Csak ügyesen! 2015.01.08. 12:51:09

@Krétagarbó: Én is így látom egyébként. Laci nyilván nem szerelmes Edinába, de ragaszkodik hozzá és nemcsak játékérdekből, egymás támaszai jelenleg és ez kölcsönös. A legutóbbi két szexakármilyükről nem dicsekedett el senkinek sem, a riportban sem beszélte ki. Laci szerintem, de ezt csak halkan mondom, alapvetően nem egy Basszájba típus, bár jól megtanulta a karaktert. De igazán bántani eddig még csak akkor bántott, ha úgy érezte h őt is bántják. Igaz, akkor aztán élesben, a leggyengébb pontra vágott, h minél jobban fájjon.

Conchobar 2015.01.08. 12:52:15

@Ronla: "A kérdés az, hogy ha valamilyen ok folytán Edinát megutálnák bent, akkor Laci meddig lenne a szövetségese?" - Laci mennyit ad mások, ezenbelül a villalakók véleményére? Laci macsó mennyire igazodik/simul másokhoz? Mennyiben próbál mások elvárásához igazodni?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.08. 12:52:27

Valaki már bassza agyon/meg Edinát egy fagyott ponttyal !
Pszihopata lett a nő, olyan mint egy kis atombombára erősített Hannibál Lecter.

Krétagarbó 2015.01.08. 12:52:32

@Ronla: de ez már Edina baja kell legyen. Nézd, én tényleg azt mondom, hogy mindent a saját bőrén tanul meg az ember. Most a sok kommentelő, aki támadja Edinát emiatt a viselkedése miatt, hiába menne oda és mondaná Edinának, hogy ne tedd, rossz ton jársz... A maga bőrén fogja megtanulni, máshogy nem, illetve van, akinek sikerül ez, de én még nem nagyon láttam őt...

Egyébként pedig pont az ilyen érvelések, mint amit te is írsz, mutatják azt, hogy mindennek két oldala van. Eddig az ment, hogy Edina tárgyként kezeli Lacit, most meg lassan oda jutottunk, hogy Laci használja Edinát:)))

másodpéldány 2015.01.08. 12:54:11

@Okami:

"Laci és Edina kapcsolata a való életben NEM LÉTEZNE!"

igen és tegyük hozzá, hogy Edina érdekében ne is létezzen odakünn, mert laci alapjáraton egy abúzív pali, most egy kicsit fékezi magát a korábban történtek miatt, de azért újra meg újra előjött verbálisan belőle az abúzív pali, ezt ő nem tudja túl sokáig háttérben tartani, megvetően beszél a nőkről, és aztán megint megpróbálja nem mutatni ezt az oldalát és a jófiú oldalát mutatja,

és az is tény, hogy Edina neki nem elég jó nő, amit megmondott neki már az elején, szóval remélhetőleg Edina elég hamar kijózanodik, ha kikerül a villából. Most saját hibájából leszálló ágban van, nem tudom hogy tudna visszaverekedni magát a topra, hacsak nincs egy külön erdélyi csakazértis szavazó bázisa, ezt nem tudhatom...

Krétagarbó 2015.01.08. 12:54:27

@Csak ügyesen!: "De igazán bántani eddig még csak akkor bántott, ha úgy érezte h őt is bántják. Igaz, akkor aztán élesben, a leggyengébb pontra vágott, h minél jobban fájjon."

Bántani úgy szokott az ember, nem? Vagy csak én (skorpió?:)

Darinka11 2015.01.08. 12:55:52

@Krétagarbó: Én nagyon kedvelem a hozzászólásaidat, és szívesen olvasom, legyenek bármilyen hosszúak. :) Bár sokmindenben nem értünk egyet, de elgondolkozom az észrevételeiden, és már "finomítottam" is egy-két dologban az álláspontomat ezek hatására. Kissé (nagyon) elfogultnak tartalak (ki nem az? :D) Edinával kapcs., de amit most ebben a hosszúban leírtál, abban sok igazság van. Próbálok Edinával elnézőbb lenni, de egyelőre még inkább irritál a viselkedése. Azért a véleményedet maximálisan tiszteletben tartom! A leginkább azért, mert kultúráltan adod elő. :)

Conchobar 2015.01.08. 12:58:02

@Csak ügyesen!: "Laci szerintem, de ezt csak halkan mondom, alapvetően nem egy Basszájba típus, bár jól megtanulta a karaktert" - Laci leginkább egy szociopatára hasonlít, olyanra, aki gyűlöli és megveti a társai, és nem olyanra, aki mindenütt és mindenben vezérkos akarna lenni

2015.01.08. 13:00:59

@Csak ügyesen!: Megnyugtatlak: a Lacci alapvetően egy Bassájba típus. Ne kzdjük megint felépíteni. Nagyképű tetkós suttyó. Daninak is megmondta az elején, hogy ha kimegy, mindenné több nője lesz.
Más: Meg azt is mondta a Denyálnak (Daninak), hogy te olyan típus vagy, hogy megütlek, azt hívod a Rendőrséget. Itt is látszik, hogy igazad van, "akkor aztán élesben". Bár nincs igazad, mert Dani nem bántotta. Igggazi sutttttyó!
Most, lécci, ne kezdjétek el felépíteni, a jó gyerek, megjavult, sosevoltrossz Laccit, mert falra mászom. Elég lesz egy éles szituáció (ezt 10 másodperc alatt bármi létrhozhatja Laccinál), és olyat mond valakinek, hogy ihaly. Aztán akkor majd megint kezdhetitek elölről a szerecsenmosdatást.

candyperfumegirl 2015.01.08. 13:01:32

@Krétagarbó: Igen. Annyiszor és annyiféleképpen, különböző szűrőkön át lett elemezgetve ez a háromszögtörténet, de én is valahogy így látom, ahogy te. Annyi kiegészítéssel, hogy Laci sem áldozat, nem valami konc, amin a két némber marakodik. Szépen lavírozgatott ő is kettejük között, próbálta felmérni, hol van több esélye hosszabban játékban maradni. Le tudná finoman építeni Edinát, ha nagyon akarná, úgy, hogy ne tűnjön tetűnek, nem kötelező viszonoznia a testi közeledést meg manőverezni vele a takaró alatt, amivel tudhatja, hogy Edinát magához láncolja.
Mondják itt sokan, hogy Edina kullancs meg milyen jogon formál igényt Lacira, ez a kérdés eleve félreértés szerintem, mert itt nem többről van szó, mint arról, hogy Zsu felrúgta a sis code első és legfontosabb szabályát: nem megyünk rá arra a faszira, akiről tudjuk, hogy a barátnőnk oda meg vissza van érte, ha beledöglünk, akkor sem. Zsu itt nem mérte fel, hogy ami működött volna a való életben, hogy befűzi a faszit, a csajt meg ha megbántotta, hát ez van, simán elkerüli, na az nem megy itt bent. Ha már úgy döntött, hogy Edinával bandázik, szövetkezik, akkor ez így szívás. Teljesen más lett volna a helyzet, ha Dóri megy rá Lacira.

Conchobar 2015.01.08. 13:01:35

@másodpéldány: "ezt ő nem tudja túl sokáig háttérben tartani, megvetően beszél a nőkről" - Laci a villában mindenkiről megvetően beszél (Edina és Dani kivételével)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.08. 13:04:41

@Conchobar:

Az első cikk a Blikkben az lesz ,hogy VV Laci torkon térdelte VV Edinát.
Megvetem az erőszakot, de ez a nő a folyamatos féltékenységével azt fogja elérni, hogy baltában a fejében ébred egyik reggel a civil életben.
Lacika már kimaxolta a műmájer titulust, ő kb annyira ganxsta mint Harry Potter.

ruzs54 2015.01.08. 13:04:51

azt bizonyára valamennyien tudjuk, vagy hallottuk, vagy tapasztaltuk,hogy az egyik fél mindig jobban szereti a másikat.az egyik jobban ragaszkodik a másikhoz.vagy változik hol az egyik érzi úgy hogy a másik jobban, vagy kevésbé ragaszkodik.van olyan ffi aki azt szereti ha egy nő rajong érte,van aki azt ha ő rajonghat a nőért.az a legjobb ha kölcsönös,de ahány kapcsolat annyiféle árnyalata van a párkapcsolatoknak.

@Krétagarbó: gratula szépen összefoglaltad a nézeted :-)

szociologus01 2015.01.08. 13:07:20

A VV7 legnagyobb párbaj ha jól látom Maci és a Kanapé között zajlik.....nem tudom meddig bírja szegény (bútordarab)

:-)

csiri bá 2015.01.08. 13:07:48

@Hedonistamama: ej, ez a cekcuális töltetű évődés köztetek, mintha csak a Basszájba-E-dinka párost látnám... :)) még an(n)ál is jobb. :DDDDD

Conchobar 2015.01.08. 13:08:06

@Spitzbauer: "Meg azt is mondta a Denyálnak (Daninak), hogy te olyan típus vagy, hogy megütlek, azt hívod a Rendőrséget. Itt is látszik, hogy igazad van, 'akkor aztán élesben'. Bár nincs igazad, mert Dani nem bántotta" - Az csak a vitájuk végén volt, követlenül e mondat előtt Dani arra biztatta Lacit, hogy az üsse meg őt

Krétagarbó 2015.01.08. 13:08:57

@Spitzbauer: most én meg mondjam azt, hogy ne kezdjük már leépíteni Lacit megint? Mindenki másképpen látja, te így, más úgy. Én sem gondolom, hogy a srác csak fekete vagy csak fehér lehet. Nekem talán ő azért szimaptikusabb egy fokkal, mint hogy csak a helyi basszájba suttyót lássam benne, mert pont az Edinával való ilyen-olyan, de mégis sztem valamilyen szinten érzelmeket is belevivő kapcsolata mutatta meg azt, hogy ő még fejlődőképes.

Hedonistamama 2015.01.08. 13:09:27

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: jóságos uralkodó vagy, nem csak azt várod, hogy kapj, adsz is :D :D :D an(n)ál is jobban ceretlek cekcuálisan :D :D :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.08. 13:10:04

@Hedonistamama:

És még mi folyna a fejedbe ?
Na mi ?
:)

Csak ügyesen! 2015.01.08. 13:10:43

@Spitzbauer: Elbeszélünk egymást mellett, soha nem gondoltam, h Laci nem suttyó :) És azt sem, h ne szólna be egy pillanat alatt bárkire, ha felmegy benne a pumpa. Nem erre utaltam, de mindegy, nem állok neki magyarázni, mert hosszú lenne, max annyit, h mint ahogy az is nagyon nagy mértékű leegyszerűsítése a dolgoknak, h Zsu egy érzéketlen, számító nő, h az Edina neurotikus, enyhén pszichopata csaj, úgy az is az, Laci meg bunkó nőgyűlölő.

Jelen kérdéshez csak annyira kapcsolódott ez, h nem gondolom, h Lacinak semmit nem jelent Edina, mert ez nem igaz, bár ez egy népszerű gondolat errefelé :) Itt, a játékban, sokat jelent neki, de ez nem jelenti azt, h nőként is sokat jelent neki.

Ditti82 2015.01.08. 13:11:12

@Krétagarbó: Én is valahogy így láttam a szitut.

Conchobar 2015.01.08. 13:12:42

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "Az első cikk a Blikkben az lesz ,hogy VV Laci torkon térdelte VV Edinát" - Hagyjuk már ezt a hiábavaló és értelmetlen jósolgatást. A VV6 idején már kiélhették magukat az Iza és Krisztián páros kapcsán a jósolgatásra hajlamosak, a VV7 idején már hanyagolni kellene

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.08. 13:13:23

@Hedonistamama:

Ne offoljuk szét az oldalt :)
Most csuzli szájú Laci a headline, vele kell foglalkozni :)

Remélem pasi vagy, had rókázzak már ;)

csiri bá 2015.01.08. 13:14:23

Aszondja a zindex, hogy 'Nyolcmillió naptömegű fekete lyukat fedeztek fel a Hattyú és Lant csillagképek között, mintegy 100 millió fényévnyire innen', azt miért olyan távolban kotorásznak, mikor itt a közelükben van egy, alig pár ezer km-re a vellában? :)

Csak ügyesen! 2015.01.08. 13:14:27

@Krétagarbó: Elég egyértelmű, h van köztük érzelmi kötődés, mindkét irányban. Csak a természete eltérő a dolognak, de az isten tudja, h mi lesz/lenne belőle.

Krétagarbó 2015.01.08. 13:15:44

@candyperfumegirl: Igen, Laci lavírozgatása szépen lejött abban a két napban, amikor volt a Zsú féle eset. Nem áldozat, csak annak mutatja magát, ahogy ígérte is a játék előtt:)

Dóri: érdekes, hogy őt a Zsú rajongók nem bántják, pedig még mindig ki akarja "pusztítani" Lacit a villából. Edina Zsú iránti ellenszenve már-már pszichiáterért kiált egyesek szerint, de ugyanezek Dóri gyűlöletét talán észre sem veszik.

Kis hely ez a villa, itt minden érzelem x100--ára dagad, és ha fájt van, akkor nagyon meg tud égni az ember, pont amiatt, mert nem tud elmenekülni onnan. Pont emiatt félnek az érzéseiktől, mindegyik elmondja, hogy nem akar érzelmeket vinni a játékba stb... És úgy tűnik, mi is azokat ítéljük el a legjobban, akik érzelmeket is visznek bele, ennek ellenére is.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.08. 13:15:57

@Conchobar:

Pedig Laci egy mélynyomót fog Edina fejébe küldeni, max hangerővel, "mert megérdemli" . :)
Iza megacuki volt, szerettem mikor sikított a foltos sonka miatt, és széjjel anyázta szerelmét :))

2015.01.08. 13:16:01

@Conchobar: Utána bíztatta Denyál, nem előtte. Nézd vissza.

másodpéldány 2015.01.08. 13:16:17

@szociologus01:

"A VV7 legnagyobb párbaj ha jól látom Maci és a Kanapé között zajlik.....nem tudom meddig bírja szegény (bútordarab)"

hát élvezni egyikük se élvezi annyi biztos...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.08. 13:18:20

@csiri bá:

Fanniról nevezik el azt, mert ez a nő mindent magába szippant, legyen az a segge, vagy a szája .
Egy dolgot nem szippant magába, értelmet.

Krétagarbó 2015.01.08. 13:19:32

@Darinka11: akkor megérte:)
Tény, hogy kedvelem Edinát, de nem érzem elfogultnak magamat, ponzosan látom a hibáit is. Most is csak azért írtam le részletesen a véleményemet, mert túlsúlyban érzem azokat, akik Edina ellen fordultak (ami nem baj) és már olyat is a számlájára írnak, amihez nincs köze (ez már baj).

2015.01.08. 13:20:30

@Krétagarbó: Teflon nem liheg Basszájba nyakán, hogy folyamatosan kutyázza. Inkább kerüli, mint a büdösszart. Dinka, meg kullancsként kutyázza Kiskunt ahol éri. Ez különbség. Ez a különbség.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.08. 13:21:12

@másodpéldány:

Macit az erős pistás tréfája miatt megbüntetném arra, hogy egész nap egy hintalovon ülhet csak a gong szóig, ott ülne mint majom a köszörűkövön :)
Vasárnapig pihenne a gong szó :P

vastyúk is .. 2015.01.08. 13:23:41

@Krétagarbó: Ezt már mondtam párszor, de szerintem Edina elsősorban azért nyitott Laci felé, mert egyedül volt. A tegnap esti on-ban is Edina kint csicsergett, meg táncikált a többiekkel, LAci meg a kanapénak támaszkodott egyedül. Szóval az a pióca stílus, amit neki tulajdonítanak pusztán annyi, hogy Lacival Ádámon és Edinán kívül nem foglalkozott senki. Dani érdeklődik időnként még feléje, de Dani meg mindig továbblebben

Krétagarbó 2015.01.08. 13:23:49

@Spitzbauer: Dóri folyamatosan azon taktikázik, hogy hogyan tudná "kipusztítani" Lacit a villából. Nagyon mélyre talált nála ezzel a ribanccal (vajon miért?) és gyűlöli. Nyilván nem a nyakán lihegve, de nem tudom, melyik a rosszabb, a csendes, visszafojtott gyilok indulat, vagy a kicsit nevetséges, kicsit szánalmas szájalás a másikkal?

Conchobar 2015.01.08. 13:25:45

@Krétagarbó: "pont az Edinával való ilyen-olyan, de mégis sztem valamilyen szinten érzelmeket is belevivő kapcsolata mutatta meg azt, hogy ő még fejlődőképes" - Laciról már az elején el lett könyvelve egy kép, amely azóta is változatlannak tűnik. A kép egyik eleme a nőgyűlölet. Talán ez a kép okozza azt, hogy nem akarjuk észrevenni, hogy a szilveszteri bulin Laci reppelve ígérte Edinának, hogy kint majd folytatják. Edinában ez meg is maradt (mert ne cserélje el a lilakendőt Laci, mert bulit a VV7 után is tarthatnak majd). Aztán ott van az éneklés/énekmondás: Laci a szőnyegen ülve Edina szemébe nézve énekli a "buzis" dalt a gyönyörű hercegnőről (vagy valami ilyesmiről). Aztán ott van az is, hogy milyen sallangmentesen pattintotta le Zsuzsát az Akarlak!-os karácsonyi buli idején (igaz másnap már másképp állt hozzá), most hasonló módon szerelte le Dóri hátmasszírozó kísérletét. A utóbbi, Dóris esetben már egyértelműen megnevezte Edinát

2015.01.08. 13:28:03

@vastyúk is ..: Ha nincs teljes amnéziám, Laci Ádámmal volt sülve-főve. Együtt aludtak, együtt elemezték a többieket (amennyiben a parsztozás, csicskázás elemzésnek tekinthető), együtt sírtak (nem eleget) együtt nevettek (szintén nem eleget). Szerintem, amit most írtál, egy butaság: Lacci nem volt egyedül.
Nem te vagy buta, tök jókat írsz, tök kultúráltan, egyébként.

ani58 2015.01.08. 13:28:24

Érdekes hogy mindenki orba szájba lopta a kaját, de csak Edina lopásából csinált Zsuzsa ügyet. Lehetne ezt a játékot jól is játszani, de olyan humortalanok hogy élvezhetetlen. Egyébként is bármi történik, Edina így, Edina fúj, mást se tudtok, borzasztó szánalmas már. Alpári Fannykán nem akadtok ki, meg a pvc folyton részeg Dórin. Egyébként miért baj az ha Edina szereti Lacit, én nem látom, hogy nagyon elzavarná Laci, neki is jó, hogy nincs egyedül.

csiri bá 2015.01.08. 13:28:29

@csiri bá: Termék megnevezése : Zene kanapé medve :DDDD

Conchobar 2015.01.08. 13:30:21

@vastyúk is ..: "A tegnap esti on-ban is Edina kint csicsergett, meg táncikált a többiekkel, LAci meg a kanapénak támaszkodott egyedül" - Azok után, hogy a lopkodós Edinával kapcsolatban Laci büntető javaslattal állt elő, valaminek okvetlen történnie kellett kettejük között

nnnnnnnn 2015.01.08. 13:31:26

remélem edina nyeri. többiek sehol nincsenek hozzá képest szórakoztatásban. fanni meg annyira véglény, hogy szerencse, hogy felvételről nézem, mert így át tudom tekerni mikor meglátom.

vastyúk is .. 2015.01.08. 13:32:03

@Spitzbauer: jajaj félreérthetően fogalmaztam. Azt akartam mondani, hogy bár sokan kullancsnák látják Edinát, az esetek többségben akkor megy oda Lacihoz, ha nincs vele senki. Egyetértek abban, hogy Ádámmal sülve-főve együtt voltak. CSak láttam pont a tegnap esti on-t és nagyon megsajnáltam egy pillanatra Lacit, hogy mindenki a cigis kanapénál táncol, iszik dumál, ő meg egyedül bent támasztja a kanapét. Így ment hozzá oda Edina.

vastyúk is .. 2015.01.08. 13:33:17

@Spitzbauer: MEg a legelején, mikor mindenki kerülte Lacit a Dóris beszólások miatt, akkor is Edina ment oda hozzá. Akkor még Ádám a helyét kereste.

vastyúk is .. 2015.01.08. 13:34:43

@Conchobar: semmi nem történt, Edina visszament hozzá. Beszélgettek, elvonultak Danival latolgatni az esélyeket, nem volt harag közöttük

Darinka11 2015.01.08. 13:36:04

@csiri bá: XD! Nem rossz így sem, de egy csíkos pléddel még fel lehetne dobni a látványt. Ja, és az arányok kissé torzak, Varacskos alatt nem látszik ki ennyi a kanapéból. :D

Csak ügyesen! 2015.01.08. 13:36:12

@Conchobar: Mondjuk Lacit nőgyőlülőként elkönyvelni is egy nagy hülyeség, és kb. látszik is, h mennyit tudnak a nézők befogadni :) Laci nőkkel való kapcsolata egy kissé... komplikált, és megérne egy-két év pszichológusi munkát az biztos.

Egyébként helyenként emiatt zavar, h semmit nem tudunk a szereplők valódi életéről, ez a társaság már gondosan elkerül minden ilyen jellegű infót, ami nyilván érthető és igazuk is van, de a szereplők megértése szempontjából néha okoz problémát a nézőnek :) Még Edinánál be lehet lőni az okokat, de pl. Zsunál, Fanninál, vagy Lacinál nem, csak érzed, h vannak ott dolgok, amik sok mindent megmagyaráznának.

ruzs54 2015.01.08. 13:36:42

@Krétagarbó: szerintem is így kellene kommentelni, nem egymásnak feszülni,erőlködni,győzködni,meg számon kérni,meg személyeskedni,én a vv 4 néztem, akkor keveredtem ide, és most amikor visszatértem ,megdöbbentem az itt eluralkodott megnyilvánulásokon.tisztelet a kivételnek.

Hedonistamama 2015.01.08. 13:38:09

@$$$=$$$: Ha Edina-Fanni döntő lesz, isten bizony a család összes telefonjára az appot és szavazok!

vastyúk is .. 2015.01.08. 13:39:41

@csiri bá: sajnálom, túl aranyos, nem tudom belelátni a medvét :D

vastyúk is .. 2015.01.08. 13:41:20

@Hedonistamama: Messze még a döntő, ahogy a vélemények látom itt, Edina két hét múlva már otthon alszik. (Azt beszélték az onban tegnap, hogy Zsu valamiért nem fogja kihívni macit, és hogy Edinára fog esni a választása nagy valséggel)

nnnnnnnn 2015.01.08. 13:41:21

@Hedonistamama: kire? szerintem fanni kiesik most már nemsoká. legalábbis remélem mert nézni is fájdalmas. főleg ha beszél.

Hedonistamama 2015.01.08. 13:43:17

@$$$=$$$: nem tudom még kire :) nálam napról napra változik a szimpátia

nnnnnnnn 2015.01.08. 13:43:53

@Csak ügyesen!: semmi bonyolult nincs laciban. nyilván tudja hogy kint majd halomra kúrhat külsőleg sokkal jobb nőket mint edina.

Krétagarbó 2015.01.08. 13:46:29

@vastyúk is ..: nem feltétlenül látom így, sztem nem lehet kiindulni az itteni kommentekből. ezt legjobban Robin párbajgyőzelme mutatta meg.

Darinka11 2015.01.08. 13:49:53

Tudja valaki, hogy most kinél van a szavazategyenlőségnél való döntés joga?

Owl La La 2015.01.08. 13:51:23

Edina bizonyára kiakadna, ha megtudná, hogy Laci volt az ötletgazda, főkolompos az ő és a hármasuk megbüntetésében! Kezd már kibukni Laciból néha, hogy idegesíti Dinka, várom a pillanatot, mikor ennek szemtől-szemben is hangot ad majd, egyelőre jól palástolja . (Palástolja, hm az oroszlánkirályos héten) :D Zsú jól teszi, hogy nem egyedül ő ötli ki a büntetéseket, mert akkor esetleg a két csapattársa is beszólogatna neki. Egyébként Laci szorgalmazta hogy büntesse már meg Edinát és a hármasát Zsú, (ő csinálta egyébként a leggátlástalanabbul a lopkodást), nem értem, néhányan ezért miért támadják itt Zsút. Robin végre beszólt neki, meglepett amúgy Edina mennyire nem csapatjátékos.

vastyúk is .. 2015.01.08. 13:51:32

@Krétagarbó: lehetséges, majd meglátjuk. (Abból szoktam kiindulni, hogy sok az 'Eddig Edinának szurkolta, de típusú komment'- persze igaz, Robin esetében sem volt reprezentatív a minta, de korábban meg azt láttam, hogy elég jól hozzuk a házi szavazásokban a párbajeredményeket) Mindenesetre kíváncsi vagyok arra, hogy Zsú prédái közül miért esett ki a varacskosdisznó.

Darinka11 2015.01.08. 13:51:45

@Krétagarbó: Lehet, ennél elvesztettem a fonalat. Szerintem most ez is érdekes lehet.

Hedonistamama 2015.01.08. 13:52:10

Csóri lakók! Komoly matek feladvány ez! Van lila levevő, meg egyenlőség esetén döntő ...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 13:53:52

@Krétagarbó: Igen, azért ez a blog szép számmal bevonzza a hiperérzékeny, a kákán is csomót keresgélő, kommentelőket is. Jók ezek a moderált megnyilvánulások tőled. Maradok -méretes nyelvcsapásokkal- tiszteletteljes követőd: VV Erőlegény :-)

Hedonistamama 2015.01.08. 13:54:14

Én ott vagyok leragadva, hogy hangyácska boldog, ha dughat csótánnyal és pont :) Büdös suna, szűk lavór, lopott kaja, nem számít :D :D :D

Conchobar 2015.01.08. 13:55:17

@vastyúk is ..: "Messze még a döntő, ahogy a vélemények látom itt, Edina két hét múlva már otthon alszik." - Az kétségtelen, hogy itt a blogon a Zsuzsa-fanok hangosabbak, mint az Edina-fanok. Csakhogy alighanem ezek ketten a kisebbséget jelentik, hogy a pártatlan többség hogyan dönt majd, azt megvizsgálni megérne egy doktorit

Darinka11 2015.01.08. 13:56:21

@vastyúk is ..: Tegnap az on-ban elég jól összemelegedtek (Zsu és Varacskos), bár Zsu olyan csatakrészeg volt, hogy lehet mára ebből semmire sem emlékszik. Varacskos etette Zsut valami truttyal, és Zsu néha adott neki is egy-egy kanállal. :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2015.01.08. 13:57:08

@Conchobar: A tegnapi online-ból is egyértelműen kiderült, h Fanni továbbra is erősen gyűlöli Zsut, és a vele való párbajra gyúr.
El van döntve, h Zsu lesz a kiválasztott, Dani, Laci, Fani és Edina meg azon agyal, h melyikük lesz a kihívott (mind magára tippel). Maci a mostani benyalásával úgy véli, h megmenekült a kihívástól, ellenben szállítja Zsuról a belsős infókat a többieknek.
Sztem 4-ük közül a kihívás előtt vki felkapja a lila kendőt (és az nem Fanni lesz).

vastyúk is .. 2015.01.08. 13:57:11

Off
Baszakodik velem a klaviatúra, hát megfordítottam, hogy kirázzam belőle a szemetet. Egy zsemlét össze lehetne rakni abból, ami kijött belőle. Remélem lesznek ezentúl betűk, ha lenyomom őket.

Conchobar 2015.01.08. 13:58:45

@Owl La La: "Kezd már kibukni Laciból néha, hogy idegesíti Dinka, várom a pillanatot, mikor ennek szemtől-szemben is hangot ad majd" - Az melyik VV? A VV7-ben jelenleg valami egész más történik (Edina és Laci szereplésével)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2015.01.08. 13:59:21

@Darinka11: Már előtte összemelegedttek. Úgyfest Zsu Lacit lecserélte Macira a belső tanácsosi poszton.
@Conchobar: Az RTL mindenesetre egyértelműen Edinát nyomatja Zsuval szemben.

vastyúk is .. 2015.01.08. 13:59:31

@Darinka11: jajaja, és nem is csak ez, hanem Dani Edina és Laci beszélték, hogy a varacskosdisznó állítja, hogy Zsú őt biztosan nem fogja kihívni. Mondjuk engem kifejezettem mulattatott, ahogy a Medve (melette dölöngél Zsu) rászól Fannira, hogy álljon fel a trónszékből, mi ez a tiszteletlenség, blabla.. Mostmár a Medve is őrmester :D

nnnnnnnn 2015.01.08. 13:59:48

www.life.hu/bulvar/20150106-a-valovilag7-jatekat-ki-nyerheti-vv-dora-vv-edina-vv-zsuzsa-vv-fanni-vv-dennis-vv-laci-vv-maci-vv.html

itt van szavazás. erősen vezet az edina. persze mit sem jelent.

illetve faszbuk lájkok száma alapján a helyezések:

VV Dóra (15 560)

10 547 lájkkal VV Edina,

VV Fanni (7 816)

VV Zsuzsa (6254)

VV Laci 6086

VV Dennis (5772)

VV Robin (4569)

VV Dani (4027)

VV Maci (3938)

Conchobar 2015.01.08. 14:04:32

@MolnarErik: "Sztem 4-ük közül a kihívás előtt vki felkapja a lila kendőt (és az nem Fanni lesz)" - De kár ezért a megalapozatlan és megalapozhatatlan jóslatért. Figyelemreméltó dolgokat írtál, de teljesen elbaszod evvel a felesleges tippelgetéssel. Ezzel legfeljebb annyit tudsz elérni, hogy a kihívás után piros lesz majd az arcod (amennyiben a tipped nem jön be)

Darinka11 2015.01.08. 14:04:40

@vastyúk is ..: Igen, Varacskos tegnap éjjel kifejezetten militáns megnyilvánulásokat mutatott. Ezen én is jót röhögtem. Be van szarva, hogy Zsu őt viszi ki, és mélyen benyal a cél érdekében. :D

Krétagarbó 2015.01.08. 14:05:59

@Hedonistamama: hát de végül is nem neki van igaza? néha irigylem azokat, akik ilyen egyszerűen is tudják szemlélni a világot...

Egyébként nekem Dennisz még mindig talány. Mindenkiből előjött egy titkos (vagy titkolt) oldala, vagy pozitív vagy negatív értelemben. Edináról kiderült, hogy nem is olyan ártatlan és őszinte, Robin sem olyan tuja, csak figyel egyelőre, Laci sem feltétlenül mindig csak az alfahím suttyó stb... De Denniszhez valahogy nem sikerült közelebb jutnom, nem tudom, lehet, hogy ő tényleg ennyire sekély, vagy csak ennyire zárkozott (ebben az értelemben, mert amúgy nem, elnézve a farokveréseit...)

Conchobar 2015.01.08. 14:06:50

@MolnarErik: "Az RTL mindenesetre egyértelműen Edinát nyomatja Zsuval szemben" - Mit nyomjon? Edina szórakoztatóbb, mint (a szarkazmust sem ismerő) sótlan és merev Zsuzsa

ruzs54 2015.01.08. 14:07:20

@Hedonistamama: :-) :-) igazi carpe diem a kishangya :-)

Krétagarbó 2015.01.08. 14:07:38

@MolnarErik: mármint úgy érted, hogy konkrétan Laci kapja fel a lila kendőt? Vagy gondolod átadná másnak? (én nem hiszem egyébként)

Hedonistamama 2015.01.08. 14:10:20

@Darinka11: vizuális típus vagyok: kínomban röhögök azon ahogy Maci nyelve próbál túljutni a zsíros pofán és eléri bármit azon túl, lehet az rajzolt pina is!!! Ha nő közelbe kerülne csak a szimatolás jutna nekije több se... Náha már már sajnálom

Hedonistamama 2015.01.08. 14:11:41

@Krétagarbó: Laci megtartja magának a kendőt és fel is veszi, mert fostos!

vastyúk is .. 2015.01.08. 14:16:03

@Krétagarbó: az az érdekes Deniszben, hogy ő egyértelműen Aureliót utánozza a riportszobában. A "hétköznapokon" teljesen más hanglejtéssel beszél. Ha az ember nem nézné a képernyőt, akkor is tudná, hogy most épp a riportban nyilatkozik. Nem tartom teljesen hülyének. Tegnap a részeg Danira küldte rá a Fannit az on-ban, hogy szedjen ki belőle infókat, meg ugye a királytáblát is ellopta, és hogy minden gyanú felett álljon Zsú szemében Edinára bízta a tábla megtalálását. Nem mutat többet magából, mint a legelején. Fáncsi sem bízik benne szerintem ezek miatt. Ahogy tegnap is mondta, Denisz túl jól hazudik.

Conchobar 2015.01.08. 14:18:13

@Krétagarbó: "De Denniszhez valahogy nem sikerült közelebb jutnom, nem tudom, lehet, hogy ő tényleg ennyire sekély" - Nemcsak sekély, hanem erősen konfliktus-kerülő (gyáva és sunyi?) is. Ez jellegzetes vonása, még ideológiát is kerített hozzá (irtózik indulatos beszédtől, vagy valami hasonló). Ő egymagában csak ritkán megy bele szócsatába, kerüli az ilyesmit. Jellemző módon a volt nője is csak a beköltöző-sóban tudta meg (Bencétől és Lilutól!), hogy Dennis bemutatkozó-filmje az ő számára elbocsátó 'szép' üzenet is egyben

Darinka11 2015.01.08. 14:19:17

@Hedonistamama: Hihihihihi!!! Rosszindulatú vagy! :D Láttuk már, hogy van egy szerve (nem a farkára gondolok, mert azt szerintem momentán nem is találná meg), amivel csodákra képes. Fannit is hogy megujjazta hónaljban! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 14:19:17

@Krétagarbó: Maximum Edinának adhatná, de sztem Zsu ellenében nem lesz lila kendő felkötés. Ez egyszerűen nimbusz kérdés... A Zsu rajongók meg imádkozzanak, hogy kapjon valami szerkesztői súgást és a medvét hívj ki a végén.

Krétagarbó 2015.01.08. 14:20:20

@Hedonistamama: én is ezt tudom elképzelni. Azt nem hiszem, hogy másnak adná.

Owl La La 2015.01.08. 14:23:09

@Conchobar: azt te sem gondolod komolyan, hogy ez Laci részéről Dinka felé lamour:)) Nézd vissza a videókat, rengeteg példát láthatsz, sőt, még Edina családja is átlátja ezt, nézd meg hogy nyilatkozott Dinka nagynénje: "tudjuk azt, hogy a Laci nem érzelmi szinten közeledik edina fele, hanem a kihasználás szinten. Ezt látja az egész család" Szerintem nem csak a család látja...Egyébként Laci ötlete volt, hogy Dinkát (és vele együtt a hármasát) büntesse meg Zsú. Egyébként Lacinak szüksége van egy karóra maga mellett, most hogy már nincs Ádám, ott van Dinka. Laci szerintem nem bírná, ha úgy magára maradna, azt, amit Zsúval műveltek, abba beleroppant volna(már ennél jóval kevesebbért kivágyott a Villából). Kevesen bírták volna azt, amit Zsú átélt anélkül, hogy ne robbanjanak.

vastyúk is .. 2015.01.08. 14:29:50

@Darinka11: na most kirázott a hideg, felvillantak ezek a képsorok

Szigmund Frajd 2015.01.08. 14:33:46

Hello Mindenki!
Candy, remek a poszt, jókat derültem rajta, a tegnap hiányolt Maci still is megvolt, köszi érte!

Hát az is kiderült, hogy Fanni, ha a PISA teszten nem is, de a pisa-teszten remekül szerepelne. :D
Zsu-t remekül sarokba szorították, azzal, hogy úgyis visszaélsz majd a hatalommal, ő meg jusztse, de a jófejség nem megy neki, pedig mennyi lehetősége lenne, büntetni is meg jutalmazni is, sose látott még vezetőt közelről.

Edina nagyon megváltozott, kicsit rossz irányban ugyan, de sokat van képernyőn, szóval lehet, hogy jól csinálja. Az tetszett volna, hogy nekifeszül a hatalomnak, de ő személyeskedve csinálta, konkrétan Zsu ellen, ami elvette az egésznek a jó ízét.
És nagyon tetszik a dolog pikantériája, hogy Edina az egyik legnagyobb játékos, és a játékbeli játékot telibe szarja, míg a többiek képesek véresen komolyan venni.

Dennis remekül hozta a csótányt, szerintem Oscar díjas az alakítása, egészen elhittem, hogy ő tényleg az, amikor beleevett az előlhagyott szendvicsbe.

Azon konkrétan sírtam, hogy Robin teli pofával zabál a hűtőből, és Edinát oktatja, hogy nem úgy kell lopni, döbbenet, hogy mennyire eltorzul a valóságérzet odabent.

vastyúk is .. 2015.01.08. 14:35:19

@Krétagarbó: szerencsére nem... ilyenkor mindig megfogadom, hogy nem eszek többet a laviatúra felett :D.

vastyúk is .. 2015.01.08. 14:37:11

@Krétagarbó: na, megint kkihagy a k.... nem voltam elég alapos

Szigmund Frajd 2015.01.08. 14:42:19

@Spitzbauer: Valószínűleg Edina sem oldotta volna meg ötösre a feladatot. Viszont Dórin meg Lacin látszott a konstans facepalm, ahogy Zsu intézte a dolgokat, átvették az irányítószerepet, mindketten dominánsabbak voltak nála. Mondjuk a valóságban is inkább a királyok jobbkezei voltak a nagy kegyetlenkedők, a királyok igyekeztek ügyelni a látszatra.
Én biztos jobban helyreraktam volna Fannit is Zsu helyében, mert ott derült ki kb. hogy mindent lehet, mert csak ejnyebejnye jár érte...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.08. 14:44:53

@Darinka11: Én olyankor szavazok, amikor valaki belinkeli. Ha ugyanaz a szavazás és elfogadja többször, hát így jártunk. Amúgy ezek a szavazások, mint többen leírták nem feltétlenül egyeznek az APP-on szavazással.

candyperfumegirl 2015.01.08. 14:50:12

@Krétagarbó: Komisz szerintem rafkós. Vele kapcsolatban még én is kivárok, mert tényleg azt lehet érezni, hogy van olyan oldala, amit nem mutat szándékosan, csak nem tudom, hogy az egy értelmesebb oldala-e. :) Az olyan célzatos csínyek, mint ez a táblalopás, tetszenek. A godzillázás, vizelés, magamutogatás meg egyértelműen színház, szóval én még akár azt is el tudom képzelni, hogy értelmesebb, mint amilyennek tűnik, de ki tudja, ez még nem derült ki egyértelműen. Nekem az is tetszik, hogy ő az a játékos, aki nagyon tudatosan kerüli a párbajt, miközben a többiek újra meg újra előjönnek azzal a méretes faszsággal, hogy párbajozni akarnak, hogy bizonyítsanak...

Szigmund Frajd 2015.01.08. 14:52:47

@VV Erőlegény: "én már tegnap is említettem, hogy egy alkotmányos monarchiát is lehetne kikiáltani, britt, vagy holland mintára"
Ne is álmodj ilyesmiről, Zsu csak a hírek felolvasása közben találkozott az alkotmányos monarchia kifejezéssel, és azt hitte, hogy valami betegség.. :D jóvanna, ez gonoszság volt tőlem, de kikívánkozott. Valószínűleg azért ennyire unszimpi a csaj, mert annyira szerethető karakter lenne, ha lenne egy kis esze a játékhoz... nagy kár.

Okami 2015.01.08. 14:52:48

@Krétagarbó: Hmm, úgy érzem a szentimentalizmus, és az empátia heve picit nálad is felülírja a kész képletet. Hagyjuk most Edinát, hiszen abban egyetértünk, hogy reménytelenül, és vakon beleszerettet Laciba. Nézzük meg Laci oldaláról, hiszen, ő az aki majdnem lebukott, és pontosan azért, mert Edinában nem lát többet, mint ahogy te is írtad csak: lelkitárs plusz (szerintem!) remek taktikai lépést. Zsuval szemben, aki bejött neki, mint nő, és, ha nem derültek volna ki a kavarás közöttük, simán lefeküdt volna vele......bármennyire szeretnénk hinni Laci Bernáthegyi szemeinek, akkor is a fejemet teszem rá, hogy ő nem az a típus, aki az Edina félékben lát potenciált. (Kinti életben kizártnak tartom!) bent pedig csak önáltatásnak hiszem. DE! Remélem, hogy nincs, és nem is lesz igazam. Mindenesetre gyerekként se hittem a tündérmesékben :) Utolsó szó jogán, Laci remekül lavírozott a két csaj között......és, ha úgy vesszük egyelőre abszolút győztesként jött ki a szituból.

Darinka11 2015.01.08. 14:58:20

@Majom1Parádé: Igazad van, de - mint itt többen is írták - az eddigi párbajokon ezek az előzetes szavazások bejöttek. Én ennek a linkjét valamiért elmentettem, mert kíváncsi vagyok a tendenciára. A szavazók száma fokozatosan nő, már 745-nél tart, és változatlanul Zsu vezet. Mindkét oldalon lehetnek (miért ne lennének) fanatikusok, akik többször is szavaznak, így az arányokat a többször szavazás nemigen befolyásolhatja.
Én úgy érzem, hogy Zsunak (ha van vér a pucájában... szerintem nincs) most kellene kihívnia Edinát, és szerintem most kinn is hagyná.
Na, belinkelem mégegyszer, ha valaki netán szavazna. :D
www.easypolls.net/poll.html?p=54ab0be2e4b06e9c6cd7eaaf

Okami 2015.01.08. 14:59:37

@másodpéldány: A száraz tényeket írtad le.......és, ha emlékeim nem csalnak volt olyan bejátszás is, ahol Edina is tisztában volt azzal, hogy Lacinak nem igazán a zsánere. Ezért érzem masszív álltatásnak, és önálltatásnak a kapcsolatukat. És ezért tartom picit szemellenzős hozzáállásnak azok véleményét, akik látnak ebben az egészben bármiféle "mélyebb" érzelmet Laci irányából.....de továbbra is tartom annak jobban örülnék, ha tévesen ítélnénk meg :)

Szigmund Frajd 2015.01.08. 15:03:37

@Caprica99: "Mások is csapódnak ide-oda, miért egyedül Zsunál bűn ez?" Nála sem bűn, de ő az egyetlen, aki egy csapódás során valahogy mindig felégeti maga mögött a hidakat, és ez szúrja a bentiek szemét. Valahogy Dóri pálfordulásait senki nem vette a szájára, mert habár Robin-Ádám tengely mindkét végén járt, de mindkettővel próbált jóban lenni közben.

2015.01.08. 15:05:18

@Szigmund Frajd: Kiskun keze meg van kötve. Bármit csinálna rossz lenne. Ilyen falkaszellem uralkodik most. Szerencsére, ezt Zsú is tudja. És jó, ha csak így lájtosan, lótlan-sótlanul vegetál ezen a héten.
Persze magának köszönheti. Meg főleg Denyálnak. Ha Denyál mellette lenne, Dinka se merné ilyen ostobán támadni. De ha úgy veszem, ez a jó. Mármint ha Dinkát nem szeretném győztesként látni. Attól még sok magyar/székely él Romániában, aki ha kell, és ha nézi, zsigerből Dinkára szavaz. Bár nem hiszem, hogy ők szívesen azonosulnak Nikiegér viselkedésével. De ott még él az összetartozás, az összetartás. Tapasztalatból mondom.

Denyál meg tetszeleg a danivégreolyanvagymintajátkelején szerepben. Azaz olyan mint a játék elején: Semmilyen. Nulla. Zéró. Kokakólazéró. A többi tujáskodó szereplő meg jön föl a nyakára. Ennyi Pfanni- meg Dénes-dícséretet még életmben nem láttam, mint a mai kommentekben.
Pfannit eddig is igénytelen nőnek tartottam, de hogy a lába is (bevalottan) büdös... :-O

2015.01.08. 15:09:53

@candyperfumegirl: Döniz esze addig tart, hogy kerüli a párbajt. Egyébként, szerintem, tipikus, buta proli. A szó pejoratív értelmében. És elnézést kérek azoktól a becsületes munkásoktól, akik nélkül nem lenne vascső, gyújtógyertya, meg villanykörte, meg Suzuki, stb. De PROLI!

Szigmund Frajd 2015.01.08. 15:10:49

@Caprica99: "Kíváncsi lennék, mit szólnál akkor, ha fordított lenne a helyzet és Zsu lopna nyíltan, ami miatt megbüntetik a többieket."

Megmondom mi lenne, Zsu elkezdené megmagyarázni:

"Figyelj ide... Én nem azt mondom, hogy lopni jó dolog...de a rossz jóra fordul, ha szükség törvényt bont, és én nem is... De láttam Lacit, ahogy lopott Edinának, mindenki ezt csinálja...és hogy lopnék én, mikor anya vagyok, aki nem tehet ilyet a fia szeme láttára...és ha loptam is, azt is csak azért, mert aláírom, hogy ez így nem korrekt. De magadat járatod le, ha folyton engem támadsz."

Hát ezért támadják folyton odabent is :)

Csak ügyesen! 2015.01.08. 15:12:48

@$$$=$$$: Állítottam én valaha is mást? :) Minden megjegyzésem a Laci-Edina kapcsolat vonatkozásában csak és kizárólag a Villalét idejére szól. Őszintén szólva, engem már az is meglepett, h a Villában felvállalta ezt a kapcsolatot, nyilván tudja, h évekre szóló múníciót szolgáltatott a haveroknak ezzel :) Bár, nem olyannak tűnik, mint akit érdekel különösebben mások véleménye.

csiri bá 2015.01.08. 15:14:49

@Hedonistamama: nem engedtem volna azt, hogy aki kiesik ráhagyhassa másra... kihullott, akkor ugrott vele a csodatévő képesség is... akkor legalább beindulhatott volna a csere-bere biznisz a párbaj előtti napokban a párbajozók meg a maradók között... magyarán mindnek lett volna egy csodája, de ha eljátssza nem kap másikat, meg nincs csodagyűjtögetés sem...

Conchobar 2015.01.08. 15:15:31

@Owl La La: "abba beleroppant volna(már ennél jóval kevesebbért kivágyott a Villából)" - Lamúr, vagy sem, de Laci kivágyódásával az a gond, hogy miután Edina elhatározta, hogy tovább már nem ösztökéli maradásra Lacit, onnantól meg is szűnt Laci mehetnékje. Én tudok hasonló esetről: egy régi-régi ismerősömnek volt kimehetnékje, neki a 4.ik emeleti szobából az utcára az erkélyajtón át, a célszemélynek sikerült lebeszélnie őt róla, miközben egyre inkább érezte, hogy a fiúnak nagyon-nagy szüksége van őreá. Talán mondanom sem kell, hogy nagy szexek követték az akciót, valamint attól kezdve a leány jó ideig nem volt hajlandó más fiúra nézni

párnaevő 2015.01.08. 15:15:38

@Csak ügyesen!: szerintem pont olyannak tűnik, mint akit leginkább mások véleménye érdekel. Pl. Ádámmal való szilveszteri csevej arról, hogy milyen égő neki itt "ezekkel", és mi lesz az ő "hírnevével".

Bujumburi 2015.01.08. 15:15:46

@Némber Ván: :)))))) én is erre jutottam :D

Krétagarbó 2015.01.08. 15:15:48

@candyperfumegirl: a párbaj kerülése akár lehet egyfajta tudatos okosság is nála, de ahogy itt már írta valaki, ezzel a kicsit "kényszeres" kerüléssel (és azzal, hogy mindig a katonáit küldené) a gyávaság ódiumát is felveheti. Erre vigyáznia kellene, valóban néha nagyon vékony pengén táncol a gyávaság/sunyiság v. rafkósság között. Nem tudom egyelőre eldönteni, de sztem lassan eljön az ő ideje is, előbb-utóbb minden villalakó terítékre kerül, lesz egy-két lelkizése, kiborulása, kitárulkozása...

Okami 2015.01.08. 15:18:18

@Szigmund Frajd: :D ide hallom, ahogy Zsu mondja.......zseni!

Conchobar 2015.01.08. 15:21:44

@Owl La La: "sőt, még Edina családja is átlátja ezt, nézd meg hogy nyilatkozott Dinka nagynénje" - Ezzel a nagynénis véleménnyel az a baj, hogy nemcsak a nagynénik, hanem még a szülők sem részesei a gyerek szerelmi életének. A barátok talán több hasznos információval szolgálhatnának

Krétagarbó 2015.01.08. 15:23:16

@Okami: nem vok még olyan öreg, hogy szentimentalista legyek:)

Csak ügyesen! 2015.01.08. 15:25:22

@párnaevő: Szerintem nagyon önfejű. Persze, h mi az igazság, az a VV-ből nem fog kiderülni.

Csak ügyesen! 2015.01.08. 15:26:53

@Krétagarbó: Hát, ha nem lesz semmilyen kiborulása, akkor megvan a válasz :) Láttunk már ilyet, Alekosz is végtelenül boldog és kiegyensúlyozott volt végig az ő kis Villájában :)

SocialWorker 2015.01.08. 15:26:56

Alapvetően azt gondolom, hogy Ádinával nem az a baj, ahogy Lacival viselkedik - istenem, szerelmes szegény pára. Hogy ebbe az emberbe miért és hogyan az számomra ugyan elég homályos, de nem is kell ezt nekem érteni, ha érteném, valszeg nekem is nagyon bejönne Laci, de nem. Az szerintem sokkal nagyobb gond, hogy az elején jólelkű, "tiszta szívű" (ez nagyon menő szókapcsolat most), egyszerű, kicsit bugyuta, de annál szerethetőbb karakterből számomra egyre inkább átváltozik, egy folyton gúnyolódó, rengetegszer gonosznak tűnő lánnyá, ami hatalmas hiba, mert az elején hozott hozzáállásával úgy megnyerhette volna az egészet, mint a huzat. Ezt pedig sajnos nem tudom másnak betudni, mint Lacinak. Valószínűleg hatnak egymásra - ahogy ez normális esetben is így van, ha az emberek sok időt töltenek együtt - , de Ádina szerencsétlenségére nem ő hozta fel Lacit arra az érzelmi szintre, ahol ő tartózkodott, hanem Laci tudott úgy hatni rá, hogy sokat magáévá tegyen Laci személyiségjegyeiből. Egyszerűen gonoszságot látok már mindkettejük tekintetében, ahogy egyébként Zsuzsáéban, Maciéban, korábban Ádáméban és Reniében is. Emellett, ami nagyon fura, az az, hogy Ádiná arca is rettenetesen megnőtt az elmúlt hetekben, ezt mondjuk nem pontosan értem, hogy miért vagy mitől, de már egyáltalán nem olyan szimpatikus, mint a kezdetekben.
Az is érdekes számomra, hogy amíg szinte minden szériában volt olyan lakó, akit többé-kevésbé kedveltem, jelenleg csak nagyon nehezen tudnék ilyet mondani.
Dani érdekes, sokszor bírom, lehet, hogy azért mert intelligenciáját és szellemi képességeit tekintve messze kimagaslik a mezőnyből, emellett azonban azt is érzem, hogy sokszor nem megfelelően használja ezt fel vagy ki. Kifejezetten tetszik ahogy csipkelődik, de amikor olyan szövetségeseket választ maga mellé akiknek semmi sütnivalójuk olyankor elgondolkodom. Bár lehet, hogy ez is a játékának a része. Meg most ha így belegondolok, egyáltalán van bent olyan, akiben egyenrangú partnerre lelhetne?!
Dóri nekem egy halál unalmas karakter. Nagyon egyszerű, nagyon nem érti, hogy mi van, nem játszik, csak van. Igazából szerintem senkinek fel sem tűnne, ha nem lenne ott, maximum annyi, hogy hiányozna az összefoglalókból a kitömött pofazacskójú aranyhörcsögre emlékeztető ábrázata.
Fanni...hát..hú. Néha iszonyú szórakoztató tud lenni, aztán közben elég szomorú is, hogy..ilyen tényleg van???? Alapvetően szerintem nem egy rosszindulatú lány. Szellemi képességeknek rendesen híján van szegény, de ő a szerethetően buta kategória. Mint anno Zsófika. Jó, annyira nem szerethető meg nem cuki, de a karaktere kicsit rá emlékeztet.
Laci. Feljebb kifejtettem. Gonosz, rosszindulatú, valamiért felsőbbrendűnek érzi magát. Pedig nem az. Nagyon nem.
Dennis. Engem szintén szórakoztat, de csak akkor, ha éppen csínyt tesz. Amúgy pedig amőba ő is.
Edina nagyon rossz irányba halad, kicsit meg van kattanva a lelkem, bár ahogy valaki említette, nála azért ismerünk erre okot adó tényeket. Nem mondom, hogy biztosan rá lehet fogni a viselkedését a korábbi traumáira, de ziher, hogy az, amit ő megélt, nagyon erősen hathat valaki egyéniségére. Mondjuk ez itt senkit nem érdekel, mert mindenkinek lehet elég baja, amitől valamilyen lesz. Itt háttérinfók nélkül szavazunk arra, aki a játékban nekünk jobban tetszik.
Zsu a velejéig romlott. De tényleg. Ő az, akit a mókusok megütögetnének, romlottnak találnának és szépen leszállítanák a szemétkupac tetejére. Mindent rosszul csinál, irtózatosan ostoba, egyetlen mondatot nem tud megfogalmazni rendesen, még akkor sem, ha az csak 3 szóból áll. (új kedvencem egyébként: "MINT TUSOLÁS GYANÁNT").Úgymond. Evvel-avval, innét meg onnét. Katasztrófa. Órákig tudnám taglalni, de több szót nem is érdemel. (Tudom, hogy már felmerült a kérdés, de hogy a jóistenbe lehetett ez a nő AKÁRHOL is műsorvezető?????)
Maci..jaj. Ő is gonosz, ő is rosszindulatú és semmi szimpatikus nincs benne. Nem érdekelne a kilóinak a száma, ha egy cseppnyi szerethetőség lenne benne. De nincs. Nem is érdekel, próbálok nem tudomást venni róla. Ja, és a játékhoz sem tesz semmit hozzá, nem szórakoztat. Nem csinál semmit. Van. Eszik, alszik, horkol, belerohad a kanapéba.
Robin baromi esélyes tudna lenni, akár még a fődíjra is, ha kicsit összeszedné magát és eldöntené, hogy mit akar. Kit szeret, kit nem és aztán ahhoz tartaná magát, meg ezt látnánk is. Aztán lehet, hogy éppen ettől veszítené el azt, ami jelenleg, nem tudom. Most úgy gondolom, hogy nincs miért antipátiát érezni vele kapcsolatban. Kicsit befolyásolható és megvezethető, de jó gyerek ez.
Na, befogtam, bocsi, a bő lére eresztésért, de régóta olvasok itt sok mindent és most egyszerre (elsőre) ez így kikívánkozott belőlem. :)

Conchobar 2015.01.08. 15:27:36

@Csak ügyesen!: "nyilván tudja, h évekre szóló múníciót szolgáltatott a haveroknak ezzel" - Naná! Pár nappal ezelőtt Laci bátyjával elemeztették (!) Laci és Edina takaró alatti/fölötti akcióit a Belevalóban. Nem vagyok benne biztos, hogy abban a bizonyos munícióban Edina külseje kap majd főszerepet

Okami 2015.01.08. 15:28:57

@Krétagarbó: nem is kell öregnek lenni hozzá :) naivat is írhattam volna, de az a neten keresztül rosszul is elsülhet, annyit meg nem ér!

Okami 2015.01.08. 15:33:54

@SocialWorker: Végre valakivel 100%-ig egyet tudok érteni :) nem vagyok az a fejbólogatós, vállveregetős típus, de ez most jól esett!

Krétagarbó 2015.01.08. 15:39:50

@Szigmund Frajd: Ez találó volt. Zsú valóban nagyon deffenzív, magyarázkodó típus, és a szavakat is csak random rakja egymás mellé, ahogy vki egyszer írta, az agyában még megvan, mit akar kifejezni, de aztán valahol az agy és a hangszálak között elvész.
Érdekes lenne, hogy mi az oka az ő látványosan védekező attitűdjének.

SocialWorker 2015.01.08. 15:41:46

@Szigmund Frajd: én is hallom, csak sajnos túl jó helyre vannak helyezve a szavak a mondatokon belül :D egyébként ezt mondaná, csak valahogy így: "Figyelj ide... Én AVVAL nem azt mondom, hogy lopni jó dolog...de a rossz jóra fordul, ha szükség törvényt bont, és én nem is...én INNÉT játszok! De láttam Lacit, ahogy lopott Edinának, mindenki ezt csinálja...és hogy lopnék én, mikor anya vagyok, aki nem tehet ilyet a fia szeme láttára...és ha loptam is, azt is csak azért, mert aláírom, hogy ez így nem korrekt. De magadat járatod le, ha folyton engem támadsz, DEGRADÁLSZ, EVVEL ILLETSZ."

Conchobar 2015.01.08. 15:41:59

@párnaevő: "Pl. Ádámmal való szilveszteri csevej arról, hogy milyen égő neki itt 'ezekkel', és mi lesz az ő 'hírnevével'" - Ez igazából nem bizonyíték. A szilveszteri csevej nem arról szól, hogy Laci mennyire szeretne mások véleményének megfelelni, hanem arról szól, hogy Laci mennyire megveti villatársait, mennyire nem érzi magához méltónak őket. Nem arról beszél, hogy megszólják majd a haverok őt a villatársak miatt. A beszédben implicit az van, hogy önnön kívánalmainak nem felel meg Laci

Krétagarbó 2015.01.08. 15:42:30

@Csak ügyesen!: igen. mondjuk őtnagyon nem bírtam nézni...

2015.01.08. 15:45:58

@SocialWorker: Naggyon jó elemzés. Csak Zsuzsáéval nem értek egyet:
Kétségkívűl buta, minta a főd, ostoba: very-very = jó-jó?? Műsort sosem tudna vezetni, bár annyira igen, mint B(a)unkó. Szarkavaró is, lehet romlottnak nevezni.
De: jól állja a sarat a támadásokkal szemben, irígylésreméltóan higgadt tud maradni a lexarabb szituációban is, vannak érzelmei is (olyanok amilyenek, de néha kimutatja legalább), szép kis pofija van (ízlések és pofonok, de Dinkánál azé' szebb), jól sikerült a bóticsőcse, és "kicsi a pinája" :-))). Szóval gyenge 3-as. A többiek meg pótvizsgázók.
Rubint tőlem kaphat 4-est is. Majd később. Addig ugye lehet jobb is rosszab is.
A többi kuka nekem. Tán, ha Dani visszajönne a nihillből...
Messze még a vége. Szerencsére.

SocialWorker 2015.01.08. 15:48:01

@Okami: király! :P és köszi, örülök, ha van kivel egy követ fújni :)

amit Zsuval kapcsolatban elfelejtettem... mennyit számít, hogy valaki milyen ember! Ez a csaj olyan rohadt jó nő lehetne, hogy ihaj. Adott egy tök jó alapanyag (jó, hát gumimellyel megspékelve, de ettől eltekintve..), helyes arc, egész jó alak, ehhez pedig társul egy borzalmasan kiállhatatlan egyéniség, szar smink, szar haj, szar öltözködés és máris kaptunk egy jó indulattal is csak középszerűnek nevezhető nőt, aki ott partizik a kultúrban a jómáhárjómászólra. Vagy ezt rosszul látom?

Krétagarbó 2015.01.08. 15:48:32

@Okami: ez most válasz, kérdéssel? vagy nem értem:)

vastyúk is .. 2015.01.08. 15:49:14

@Krétagarbó: bizony, mikor terítékre kerül, hirtelen szerelmet vall majd Fanninak

Krétagarbó 2015.01.08. 15:50:56

@SocialWorker: nem, ezt én is így látom. de azt gondolom, hogy neki már a kiskunbasznádi kúltúr is egy hatalmas ugrás lehetett, sztem ő nagyon mélyről jöhet. (mármint főként egzisztenciálisan értem, meg minden, ami ezzel jár.)

Conchobar 2015.01.08. 15:51:16

@Krétagarbó: "Érdekes lenne, hogy mi az oka az ő látványosan védekező attitűdjének" - Nem tartom lehetetlennek, hogy ezt már kintről hozta magával. Többször említette már, hogy ezerszer lenyomták és ő ezerszer fölállt (kint). Valószínűleg szerelmi élete (idősebb, pénzes palikkal való viszonyok, a palik fejése) miatt serdülőkora óta támadásoknak van kitéve (a palik, a riválisok, ismerősök részéről), amire kifejlődött nála a védekező, megmagyarázó attitűd

Darinka11 2015.01.08. 15:54:17

@Spitzbauer: Pont így látom Zsuzsát, ahogy Te! Elég gáz a nő, de a többiekhez viszonyítva számomra kissé szerethetőbb figura. Ha ma kellene szavazni, akkor rá szavaznék (lehet, hogy holnapra ez megváltozik). Sok rosszat lehet rá mondani, de gonosznak pont nem látom, inkább vergődőnek. Nagyon kár, hogy humora nulla.

Krétagarbó 2015.01.08. 15:54:30

@vastyúk is ..: és az szerinted igaz lesz? (én nem tudom eldönteni, hogy hazudik-e Fanninak vagy sem.)

filina 2015.01.08. 15:54:48

@csiri bá: Aszondja a zindex, hogy 'Nyolcmillió naptömegű fekete lyukat fedeztek fel a Hattyú és Lant csillagképek között, mintegy 100 millió fényévnyire innen', azt miért olyan távolban kotorásznak, mikor itt a közelükben van egy, alig pár ezer km-re a vellában? :)

Ez volt a nap kommentje!

csincsilla72 2015.01.08. 15:57:49

@SocialWorker: Nagyvonalakban egyetértünk.:-)
Edinát én is kedveltem, nagyon szerethető volt a játék elején. A szerelem a legrosszabbat hozza ki belőle. Iszonyatos birtoklási vággyal párosul a rosszindulat és a nyíltan kimutatott gyűlölködés. Amilyen esélyes volt a győzelemre, úgy csúszott vissza majdnem a legaljára, és még nincs a végén. Robinnak sajnos igaza volt tegnap: EZ az Edina új és nem szerethető. Az, hogy őszinte, nem érdekel senkit.
Laci lavírozik, de hisztis és akaratgyenge. Játssza a nagy macsót, de nagyon messze van tőle. Edina biztosítja számára azt, hogy játékban legyen, ezért nem küldi el a fenébe. Biztos pont, aki arra jó, hogy őt Dóri-féle incidens után szebb színben tüntesse fel. Szerelemről, érzelmekről szó nincs, a főnyeremény meg elég vonzó ahhoz, hogy Edina közelségét elviselje. Nagy jövőt nem jósolok neki a játékban.
Dani messze a legszerethetőbb a villában. Okos, értelmes. Taktikázna ő sokkal jobban is, de nincs partnere. A többiek olyan szinten vannak alatta, hogy az együttműködés igen nehéz. Ha részeg, akkor neki is vannak bunkó megnyilvánulásai, de becsületére legyen mondva, legalább bocsánatot kér értük.
Maci egy rosszindulatú, komplexusoktól hemzsegő alak. A játékhoz nem tesz hozzá semmit, eredeti vállalása sem érdekli. Nem szerethető játékos, nem bánnám, ha már kinn lenne.
Fanni végtelenül ostoba, a butaságain néha lehet nevetni. Ezen kívül irritálóan hiú, saját külsején kívül senki és semmi nem érdekli.
Denisz a legrosszabb értelemben vett bunkó paraszt. (Elnézést az őstermelőktől.) A farkán kívül őt sem érdekli semmi, összeillenek Kazallal.
Dóri számomra a nem szerethető, Robin pedig a szerethető tuja. Tökmindegy, hogy ott vannak-e, az élet zajlik nélkülük is.
Zsuzsát kedveltem sokáig, ez mára elpárolgott. Buta, egyszerű, mindenkin átgázol. Sajnos ő sem tud már semmit szerethetőt villantani. Ahhoz nem elég az esze. A Laci-féle manőver megmutatta, hogy minimális szinten sem látja át ezt a játékot.

Okami 2015.01.08. 15:58:17

@SocialWorker: Ha női szemmel nézem Laci is "elvileg" a jó pasi kategória....mégis számomra 2 forintot nem ér pontosan a viselkedése miatt. Ugyan ez van érvényben Zsuzsára is.......Én már nem tudok elájulni attól, ha valaki jól néz ki. ( Kinőttem abból a korból :) )

vastyúk is .. 2015.01.08. 16:00:46

@Krétagarbó: én sem, fanni sem. de mindegy is lesz, mire eljutunk odáig. A természet jól kibabrált a lányokkal, mikor úgy állította össze a működésüket, hogy minél többször szexelnek egy palival, annál inkább ragaszkodnak hozzá. Hiába kezdte Fanni is úgy, hogy ez csak kúrás Denisszel, no érzelem, abban biztos vagyok, hogy Fanni már most ragaszkodik Deniszhez. Denisz meg egyzser azt mondja, hogy csak taktika a fáni reszelése (Daniéknak), Fanninak meg tolja a fontos vagy nekem szöveget, de azt nem mondja, hogy miért. Fontos vagy, mert nem kell kivernem magamnak minden este? vagy fontos vagy, mert kezdek érezni valamit. Én CsótányDzsóból nem nézem ki, hogy igazán érezzen bármit a lány iránt. Szimplán azért, ahogy beköltözött.

Krétagarbó 2015.01.08. 16:01:25

@Darinka11: gonosznak én sem látom, csak szenvtelennek. már többször írtam, de nem tudok rá jobb szót, nincs EQ-ja, semmi, semmi empátiakészsége, hogy beleérezze magát mások helyzetébe, igazából semmi érdeklődést nem látok (a taktikain kívül) másokkal szemben. (ami tudatos lehet, hisz maga is mondta, hogy nem akar érzelmeket belekeverni, és még értem is a miértjét, de sztem hosszú távon egy normálisan szenzitív embernél ez mission impossible)
Ha Zsúból kijönne kicsit az érző nő, talán változna az ellenszenvem irányába, addig nekem nagyon furi.
Egyébként egyetlen "valós" érzelmet csak a fia iránt mutatott eddig, dehát az normális is, az lenne az abszurd, ha az se lenne...

Okami 2015.01.08. 16:01:29

@Krétagarbó: Igen kérdéssel válaszoltam, mert nyilván akinek ilyen szinten nem tiszta a lelkiismerete kénytelen folyton védekezni, szabadkozni, magyarázkodni......

csincsilla72 2015.01.08. 16:02:02

@Conchobar: Jó, de ez nem érték. Zsuzsa egyetlen értéke a türelme, és az, hogy nem trágár. És itt a vége.

SocialWorker 2015.01.08. 16:05:08

@Okami: igen, ez lett volna a következő gondolatom. kezdetben néhány pillanatig majdnem azt gondoltam, hogy, hm, egész helyeske ez a hülyegyerek..aztán most már ott tartok, hogy bottal sem.. :)

ruzs54 2015.01.08. 16:06:06

@SocialWorker: ..Valószínűleg hatnak egymásra'..ezt irtam én is korábban ,hogy sajnálom, hogy elkezdtek szimbiózisban élni, nagy vonalakban én is igy látom.

SocialWorker 2015.01.08. 16:07:00

@csincsilla72: gyakorlatilag szóról szóra mindenben egyetértünk és azt hiszem megtaláltad a jelzőt, amit én nagyon kerestem ugyan, de mégsem leltem, ellenben Lacit a legtökéletesebben jellemzi: akaratgyenge.

Conchobar 2015.01.08. 16:07:19

@csincsilla72: " Iszonyatos birtoklási vággyal párosul a rosszindulat és a nyíltan kimutatott gyűlölködés" - El nem tudom képzelni, hogy miféle szerelem az, amely nem társul birtoklási vággyal és féltékenységgel. Ha ez a gyűlölködés, akkor nem tudom, hogy a Reni-Fanni vs. Zsuzsa viszony micsoda

Csak ügyesen! 2015.01.08. 16:08:34

@SocialWorker: Nálam egyik lakó sem üti meg a gonosz szintet. Azért az egy kicsit fajsúlyosabb dolog.

Owl La La 2015.01.08. 16:08:53

@Okami: Laci szerintem a töménytelen gagyi tetkójával külsőleg sem jó pasi, és az a bugyuta-bamba nézése!

Conchobar 2015.01.08. 16:09:14

@csincsilla72: "Zsuzsa egyetlen értéke a türelme, és az, hogy nem trágár" - Ha a bazmegolás nem számít trágárságnak, akkor nem trágár

párnaevő 2015.01.08. 16:09:49

Eléggé sajnálatos, amerre megy a VV. Jól mutatja, hogy a villalakók, köztük Zsu, mennyire nem képes az out-of-the-box-thinkingre az adott helyzetekben, és válnak szánalmassá. Mint ember is sajnálom Zsut, meg még néhány láthatóan érzelmileg sérült embert odabent (Fanni, Edina, Robin pl.), pedig Zsu amúgy a visszatérése után értelmesen játszva a döntőig juthatott volna. Az ilyen "ő és csak ő velejéig romlott" és hasonló jelzőket a kommenttársak részéről továbbra sem értem, mert nem romlottabb, mint akármelyik másik ott. A merev viselkedése és a béna szóhasználata nem a romlottságának jelei, de láthatóan egyes kommenttársak sem tudnak különbséget tenni.
A villalakók egyre inkább szerencsétlen kis ösztönlénynek tűnnek, rossz nézni őket, csalódás ez az Edina-Laci szex is, én nem hiszem, hogy Edina jót tesz magának ezzel akár játékban, akár a kinti életben, és őt is szánom, amiért a műsorban ide jutott.
Mocskolódás, ordibálás ösztönlényszinten... az egész alig különb már egy Maunikasónál... Részemről vége is a VV-nek, nem szórakoztató, ennyi.

SocialWorker 2015.01.08. 16:10:57

@ruzs54: sajna pont nem láttam, amikor ezt írtad, elnézést az ismétlésért :P Ádiná egyébként sokkal jobban tenné, ha visszakanyarodna Danihoz, akit, ha jól érzékelem, mostanában rendesen hanyagol. Dani talán picit (nem nagyon, mert ezt Ádiná képességei nem engedik..) felemelhette volna.

Well... 2015.01.08. 16:12:09

@Conchobar: figyi tedd mar meg azt a szivesseget a tobbieknek ,hogy teszel fel egy avatart a neved ele, ugy sokkal konnyebb lenne atugrani az iromanyaidat ...koszi ..

SocialWorker 2015.01.08. 16:12:55

@Spitzbauer: ebben igazad van, Zsuzsa higgadt. pont. pozitív tulajdonságokból ennyit tud felmutatni. szerintem.

csincsilla72 2015.01.08. 16:16:47

@Conchobar: Lehet az ember szerelmes úgy is, hogy bízik a másikban, nem borul ki, mert az illető mással is kommunikál, netán barátkozik vagy éppen mással is kedves. Nem automatikusan válik az ember lányából egy akaratos házisárkány és bízik a partnerében. Edina totál bizalmatlan, őrzi Lacit és üvölt, ha valaki közeledik hozzá. Ez nálam patológiás eset, nem szerelem.
És megint csak elmondva: Laci és Edina nincs párkapcsolatban. Ők nem "járnak". Ők időnként kufircolnak egymással, ez minden. Innentől kezdve Edina megnyilvánulásainak nincs jogalapja sem.

2015.01.08. 16:16:49

@SocialWorker: És a "kicsi pina"? :-))))

csincsilla72 2015.01.08. 16:17:50

@Conchobar: a többiekhez képest, relatíve. Mondjuk Vikcsuval vagy Fannikával összevetve.

Bujumburi 2015.01.08. 16:18:59

@csincsilla72: "Zsuzsát kedveltem sokáig, ez mára elpárolgott. Buta, egyszerű, mindenkin átgázol. Sajnos ő sem tud már semmit szerethetőt villantani. Ahhoz nem elég az esze. A Laci-féle manőver megmutatta, hogy minimális szinten sem látja át ezt a játékot."

Szerintem többek között ezért is csalódott Dani benne, mert azt hitte van egy hozzá hasonlóan gondolkodó ember, aki nem ragadtatja el magát úgy, mint a többi lány és kicsit reálisabban áll a szituációkhoz.. aztán a Laci afférnál előjött, hogy mégse, és ami miatt értelmesnek gondolta, arról kiderült, hogy csak a sótlanság következménye, és emiatt viszont rosszabb, mint a többi hisztipisti (Fanni, Edina..)
Egyébként fura ez a mezőny, hozzám sem áll egyik se különösebben közel, vagy távol.. Reni volt az egyetlen, akitől igazán kivert a víz, remélem egy ideig most már nem hívják a belevalóba, egyszerűen rosszul vagyok még a gesztikulálásától is.

Darinka11 2015.01.08. 16:19:22

@Krétagarbó: Na, most megint nagyon jókat írtál! :)))) Engem is zavar ez az érzelmi nihil, de ez abból is adódhat most nála, hogy elszigetelődött, és nem nagyon van ott olyan ember, akivel szemben kimutathatna egy kis szeretetet. Szerintem Attila is ilyen katonás tempó irányába orientálhatta, amikor felkészítette a párbajra (persze ez csak megérzés). Attila viselkedett hasonlóan a saját szériájában. Zsuzsa ezt próbálja utánozni, de esze az nincs hozzá, és nem következetes. Tegnap este hóttrészegen azért elég kedves volt Macival, valósággal kapaszkodott belé, mert a többiek le se szarták. Van egy nagyfokú szeretetéhsége is szerintem.

ruzs54 2015.01.08. 16:20:15

@SocialWorker: örülök, hogy van akikkel hasonlóan gondolkodunk:-)vannak itt többen is akiket csipázok :-))
@Well...: :-)))) húú b+ akkorát nevettem

Conchobar 2015.01.08. 16:21:15

@Well...: "sokkal konnyebb lenne atugrani az iromanyaidat" - Ja

másodpéldány 2015.01.08. 16:21:21

@vastyúk is ..:

"(Azt beszélték az onban tegnap, hogy Zsu valamiért nem fogja kihívni macit, és hogy Edinára fog esni a választása nagy valséggel)"

biztos hogy nem viszi edinát, akivel konfliktusa van, tehát nem lát tisztán vele kapcsolatban, és nem visz ki erős ellenséget se, macit fogja vinni, mert maci láthatóan gyenge, és mert igazából maci semmilyen szempontból nem fontos neki...

az hogy férjül választotta, lehet riportszobás javaslat is, de nem is nagyon volt más választási lehetősége, danit nem kérhette férjül, mert a srác totál félreértette volna, a többi srácot sem kérhette, mert akkor érzelmi szálakba kavart volna bele, azt most nem akarta kockáztatni, tehát macival ment, aki single és nem trappol bele ezzel senki lelki világába...

macival egybeesik egy régi ellenség és egy gyenge játékos, ezért tökéletes a választás...

azzal, hogy macit választotta férjül így alaposan félrevezette a villatársait is, szóval nemcsak macit vezeti meg ezzel, és homályosítja a látását, de a többieket is...

ha bárki mást visz kiesik, azt még nem szeretném, ideális esetben fanni kiviszi és kinn hagyja lacit, vagy laci kiviszi fannit és kinnmarad... hacsak a szavazók között több az ájult kiscsaj laci fele, és nem érdekli őket laci sötét oldala, hajlandók eltekinteni ettől a szépsége miatt...

de ha laci deniszt viszi, mert derogálna neki egy nőt viszi, akkor azért sanszos, hogy denisz kinnmarad, nem annyira látványos és szívbemarkoló a jelenléte mint lacié, az alfahímé...

ideális esetben lesz egy edina fanni párharc és fanni jön vissza

SocialWorker 2015.01.08. 16:22:17

@Csak ügyesen!: lehet, hogy erős a "gonosz" jelző, bár én tényleg számos alkalommal látom egyik-másikon ezt, de lehet, hogy ez szimpla rosszindulat, amennyiben az enyhébb kifejezés. Laci amikor elkezdte fejtegetni, hogy hát ő ilyen emberekkel? itt? ő ugyan nem, ilyenekkel ő kint sose, és ő biza innen kimegy. na ott írta le magát nálam végérvényesen. és abban a jelenetben kifejezetten a gonoszságot láttam rajta.

csincsilla72 2015.01.08. 16:25:13

@Bujumburi: Igen, az ember egy gyerekes anyáról hajlamos némi érettséget feltételezni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 16:25:37

@Krétagarbó: Csak még annyit Zsu szenvtelenségével és érzéketlenségével kapcsolatban, hogy amikor Dani megpróbált közelíteni felé érzelmileg is, akkor többször is nagyon durván (Danit alázva) hárította ezeket a közelítéseket, semmi finomság nem volt a leszerelésben, pedig szüksége volt rá taktikailag (persze igaz ez vice verza is). Dani sztem nem akart soha sem igazán szexelni a villában, mert ő igazából úgy célozta meg a játék megnyerését, hogy a villa utáni tévés karrierjét építgetni tudja, azonban szüksége volt egy reprezentatív nőre a játékhoz, aki úgy tesz, mintha valamennyire ffiként is bejönne neki. Ezt a szofisztikáltabb játékcentrikus tegyünk úgy mintha egy pár lennénk ffi-nő kapcsolatot sem Zsu sem a nézők nagy többsége nem értette meg. Viszont, ha Zsu megértette volna ennek a kapcsolatnak a lényegét, akkor előbb-utóbb a nézők többségének a tudatáig is eljutott volna. Amúgy Dani már napok óta gyakorlatilag egyéni játékba kezdett alkalmi szövetkezésekkel minden irányba. Kénytelen volt, mert Edina teljesen belebonyolódott a Laci vonalba.

SocialWorker 2015.01.08. 16:25:39

@Spitzbauer: :D :D :D amennyiben ez pozitív...belső tulajdonság... :D ahogyan Fanni ezt lereagálta, úgy nézem, szerinte ez az :D

csincsilla72 2015.01.08. 16:27:27

@másodpéldány: Edina-Fanni párharc? Hát, ebben még mindig Edinát látom esélyesebbnek.

astryle 2015.01.08. 16:28:56

Jelenleg a villában Dóri és Zsúú szimpatikus, a maradék már több sebből is vérzik. Nekem egy kicsit megbotránkozó volt, hogy Zsúú hagyta magát így fürdetni, ehhez már kell elszántság is. Faszni a saját fürdővizébe pisálásáról is megvan a véleményem.. valami ott a családnál nagyon nincs rendben. Ádina totál behülyült.. azt érzi, hogy amióta kiutálták Zsúút a csapatból ő most a legnagyobb játékos és teljesen megborult szegényke. Pszihológus is nézi a lakókat? Régen ezeknél a heti feladatoknál lehetett látni némi játékot és, hogy élvezik is de itt csak a gyűlölködés megy és a gennyeskedés. Már írtam korábban is (azt hiszem a vikácsú hétnél), hogy nincs büntetés. Semmilyen szabályszegési büntetést nem láttam még csak azt a szar mikroportost.. Ha nem tartják be a játékszabályokat legyen következménye.. így csak bohóckodás az egész. Szerkiknek ezutáni hétre tudnám javasolni a katonai hetet, vagy a fogyókúrásat... esetleg egy etikai hét sem ártana.. pár embernek logopédus is elkél. Mi lett pl a domestos-os tusfürdővel? Csak, mert a VV4 be narancsdobálás miatt volt kizárás, ez viszont tényleg veszélyes. (Nem a Fannikát sajnálom, mert úgy is ő nyeri az egészett a csapból is ez az olcsó kurva folyik :D az összes hírportálon naponta foglalkoznak vele, ugyanez volt Debilióval is)

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.08. 16:30:41

@Well...: +1 nagyon nevettem ezen
a többieken sajna nem lehet. kár, hogy túl sok a docens(kedő).

Bujumburi 2015.01.08. 16:30:46

@csiri bá: :)))) ma is érdemes volt benézni ide

Csak ügyesen! 2015.01.08. 16:31:38

@SocialWorker: Valószínűleg másként definiáljuk a gonoszt. Abban a jelenetben Laciról nálam maximum a nagyképű, vagy lenéző kifejezések jutottak az eszembe. A gonosz az nálam ennél jóval komolyabb, mondjuk olyan, aki másokat lefejez, mert épp nem azt a vallást követi, amit ő, így egy kissé allergiás vagyok arra, ha valaki a Villalakókat gonoszozza.

csincsilla72 2015.01.08. 16:32:11

@astryle: Szerintem Fannikának nincs esélye. No, meginni a hipót, az nem gond, mert ahhoz elég sötét szegénykém. De nyerni nem. Nyerhet viszont belépőt Kovihoz. A pornószakma tárt karokkal várja.

csincsilla72 2015.01.08. 16:33:39

@Csak ügyesen!: jogos egyébként. Inkább butaság, gyűlölködés és rosszindulat, amit a vellában látunk. A gonoszság más kategória.

2015.01.08. 16:33:57

@VV Erőlegény: És Denyál egyéni játékát a legkisebb természetes számmal lehet jellemezni, az pedig a nulla. Azért vannak feljövőben Boglyáék...

SocialWorker 2015.01.08. 16:34:12

@Csak ügyesen!: valóban arról lehet szó, hogy másképp értelmezzük a dolgot, mert nálam a mások lefejezése már nem a gonosz kategóriába tartozik. no mindegy, hát így izgi ez, jó, ha mindannyian máshogy látjuk :)

csincsilla72 2015.01.08. 16:34:22

@Idegbeteg Szőke IstenNő: ne kezdd már te is:-)
Ez a fórum erre (is) van. Ha nem tetszik....

Conchobar 2015.01.08. 16:34:39

@csincsilla72: "Nem automatikusan válik az ember lányából egy akaratos házisárkány és bízik a partnerében. Edina totál bizalmatlan, őrzi Lacit és üvölt, ha valaki közeledik hozzá. Ez nálam patológiás eset, nem szerelem" - Könnyen tudsz pálcát törni mások felett. Én szívesen megnézném, hogy te (majd) hogyan viselkedsz akkor, mikor a fiú (akibe teljesen belezúgtál) az exével nevetgél, vagy azzal a nővel, aki előzőleg el akarta venni tőled/előled. Edina akkor üvöltözött, mikor Zsuzsa kacérkodott Lacival (és Laci vette a lapot) a jacuzziban. Mégiscsak megalázó helyzet volt az Edina számára, hát nem rongy ő, amit azonnal félredobnak, ha jónő közeleg. Én nem emlékszek másik üvöltős esetre. Nem tudok mást tenni, azt kívánom neked, hogy éld át azt, amit Edina. Hátha attól nőként majd szolidárisabb leszel vele és belegondolsz az ő helyzetébe is

2015.01.08. 16:35:19

@csiri bá: Számomra viszont az ekkora rejtély, hogy Fannika hogy szerezte meg az érettségi bizonyítványt. :D

Darinka11 2015.01.08. 16:37:50

@natalja: Az Ecserin vette óccóért... :D

másodpéldány 2015.01.08. 16:37:58

@csincsilla72:

lehet hogy edina jönne vissza, csak nem örülnék neki, fanni sokkal, de sokkal szórakoztatóbb...

viszont ha a mostani állapotukban történne a párbaj, akkor biztos lehetne, hogy fanni jön vissza, mert edina most pont mélyponton van...

de ez még nem az a kör szerintem, most zsé-maci párbaj jön, ha van esze zsének, és ennyinek azért kell lennie...

én senkit nem gondolok butának a házban, nem is értem azokat, akik ilyeneket irkálnak ide, tény viszont hogy az általános műveltségükön bőven van mit javítani, de ettől függetlenül ebben a vv-ben nincs igazán szellemileg fogyatékos játékos, mint pl. ildikó volt, vagy gyúrós józsi... ebből ildikó szociálisan volt problémás, azt mondanám, hogy szociális autista, nem érti mi folyik szociálisan körülötte, nem tudja egyáltalán olvasni az embereket, gyúrós józsi meg egyszerűen csak egy izmos krumpli...

szerintem itt bőven százas lakók vannak, akikre ráférne egy kis tanulás, ennyi

Krétagarbó 2015.01.08. 16:38:09

@Csak ügyesen!: nekem pl. Jockey gonosz. Villalakóknál helyi Jockey nincs, jelenleg.

astryle 2015.01.08. 16:39:00

@csincsilla72: ugyanez volt tavaly is Debilióval, minden nap kint volt valamyeik hírportálon, mindenki rühellte, mint a szart. Bent hagyták a döntőbe egy kreténnel akit ugyanúgy ki kellett volna zárni mint a simonkát, egy értelmi fogyatékos mentálisan labilis kiscsajjal. Ezek közül nem volt nehéz választani.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.08. 16:40:08

@csincsilla72: egyik kutya, másik... nyugi, nem kell ferenceskedned :D
csak olvasgatom hogyan írnak el egymás mellett a népek. mindenki szent meggyőződéssel áll ki véleménye mellett úgy, hogy nem is hajlandó (szerintem nem is olvassa el) mérlegelni az ellenérveket.

Krétagarbó 2015.01.08. 16:41:40

@Idegbeteg Szőke IstenNő: írd le te is a magad véleményét a VV-ről. Én elolvasnám, sztem más is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 16:46:10

@Spitzbauer: Azt amit Fannika verbálisan poénkodik, azt nagyon sok ember képes lenne megcsinálni, ha nem lenne önkontrollja. Fanni poénjain azért nevetünk, mert abszolút deviáns és olyan mértékű suttyóságról tanúskodik, amitől mindannyian elszörnyedünk, és amikor elszörnyedünk sokszor nevetéssel kompenzálunk. Denisz is tud ordenáré lenni, de újabban azért előzte meg nálam Fannikát a sorrendben, mert az ő komiszságai nem mindig a gátlástalanság által vezéreltek, és néha megütik a diákcsíny kategóriát, na persze nem az, amikor tegnap a BV-ben a király trónjára akart recskázni, és már el is kezdte csattogtatni a farkát, legalább 5 játékos jelenlétében. Az egyéni játék nálam mást takar...

Komeszka 2015.01.08. 16:46:11

Magyar lányok, asszonyok! Lehet Robinnál jelentkezni :D : badoo.com/hu/0270770267/

Darinka11 2015.01.08. 16:46:36

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Én elolvasom, és mérlegelni is szoktam. Na jó, egyet átugrok, egy bizonyos C-vel kezdődő, és r-el végződő nevű kommentelőét. Az már nekem túl sok. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.08. 16:46:40

@astryle: De nehéz volt, mert alig pár tized %-al nyert debilio... szerintem Zsófika nem volt ért.fogy mellesleg. És azt is vedd figyelembe, hogy mióta kijöttek egész jól elvannak együtt.

SocialWorker 2015.01.08. 16:47:04

@Conchobar: azért szerintem ne kívángassunk ilyen szépeket,s jókat a másiknak, mert, mint tudjuk karma is a bitch. :)

Krétagarbó 2015.01.08. 16:49:22

@Komeszka: és tényleg Dávid:) Furi ezeken a képeken.

Darinka11 2015.01.08. 16:51:12

@Krétagarbó: Szerintem csak az arckép az övé. Vagy az a talpig hófehérben, piros bőrönddel is ő lenne? :D

Szigmund Frajd 2015.01.08. 16:51:33

@SocialWorker: "Valószínűleg hatnak egymásra, de Ádina szerencsétlenségére nem ő hozta fel Lacit arra az érzelmi szintre, ahol ő tartózkodott, hanem Laci tudott úgy hatni rá, hogy sokat magáévá tegyen Laci személyiségjegyeiből."

Ne felejtsük el, hogy Laci is bőven változott, asszem pont KrétaGarbó foglalta össze, hogy a nagyszájú hülyegyerekből előbukkant egy szerethetőbb karakter, aki leszerelte Zsu és tegnap Dóri (wtf? hát ő nem utálta?) közeledését is. Ez egy nagyon fura közeg, bent főnek egymás levében, mindenféle visszajelzéstől mentesen a külvilág felől, ez nagyot rottyant az érzelmek és kapcsolatok normális alakulásának főzelékjén. A NASA is csinált hasonlót, hogy az űrhajósok hogyan bírják az összezártságot (persze ott nyilván értelmes, intelligens emberekkel, de érzelmek, konfliktusok ott is vannak, csak más szinten), pont ebből nőtték ki magukat a valóságshow-k, mert hihetetlenül felgyorsítja az eseményeket az összezártság, egyszerűen nincs idő higgadtan felmérni a történéseket odabent, és emiatt a zsigeri reakció nyer (még ha hosszútávon káros is) a megfontoltság felett. És emiatt fejlődik ki sokaknál az aranyhal effektus, hogy arra sem emlékeznek, ami 2 hete volt.

"Emellett, ami nagyon fura, az az, hogy Ádiná arca is rettenetesen megnőtt az elmúlt hetekben, ezt mondjuk nem pontosan értem, hogy miért vagy mitől, de már egyáltalán nem olyan szimpatikus, mint a kezdetekben."

Szintén a villa fura hatása van a dologban, azóta ilyen, hogy a villatársai 4. helyre hozták ki az erősorrendben, kezdi elhinni, hogy erős (pont amikor gyengül idekint, csakhát kintről nem kap visszajelzést), most hogy kapott visszajelzést, felerősödik, amit eddig is gondolt magáról. Pontosan ez történt Zsuval is amikor visszajött a párbajról, elkezdte lekezelni Danit.
A normál életben, ahol nem 10 másik ember reakciójából tanuljuk meg, hogy melyik viselkedésünk helytálló, működik az, hogy csinálok dolgokat, és figyelem, hogy milyen reakciókat vált ki, és ez alapján változok.
Ja és ez a magyarázata annak is, hogy Macit erősnek tartják, eleinte ezt gondolták róla, és ezt ő is elhitte, szóval most nem tesz semmit, mert a benti visszajelzések alapján erős.

Komeszka 2015.01.08. 16:52:07

@Krétagarbó: Igen, szerintem ezek régebbi fotói lehetnek. Viszont legalább csajt keres, valszeg tényleg hetero. Amit ír a szövegben, az alapján nem kimondottan Dórát kereste.

Conchobar 2015.01.08. 16:52:43

@SocialWorker: "azért szerintem ne kívángassunk ilyen szépeket,s jókat a másiknak, mert, mint tudjuk karma is a bitch" - Szerintem se. Csakhogy valahogy rá kell venni, hogy ne csak egy oldalról közelítse meg a problémát. Gondoljon bele minden szerepő helyzetébe

másodpéldány 2015.01.08. 16:53:07

@VV Erőlegény:

"mert abszolút deviáns és olyan mértékű suttyóságról tanúskodik, amitől mindannyian elszörnyedünk, és amikor elszörnyedünk sokszor nevetéssel kompenzálunk."

én nem gondolom, hogy suttyó, és én éppen hogy szörnyedek el, szimplán és alapjáraton szeretem azokat, akik képesek másképp látni dolgokat mint a többség, és szellemesen látják másképp, szóval egy csavarral és habbal a tetején...

egy szellemesen szókimondó lány, isteni adottsága van a verbális humorra és a játékra...

éljen Fanni!

2015.01.08. 16:54:12

@Conchobar: Szerintem nem szép dolog Edinától, hogy "akkor üvöltözött, mikor Zsuzsa kacérkodott Lacival (és Laci vette a lapot) a jacuzziban. Mégiscsak megalázó helyzet volt az Edina számára, hát nem rongy ő, amit azonnal félredobnak, ha jónő közeleg."

SocialWorker 2015.01.08. 16:56:15

@másodpéldány: azért én szörnyen szomorúnak érzem, hogy ezeket az embereket nem tekintjük (tekinthetjük?) butának. azok. lehet, hogy tordashoz vagy józsihoz képest nem, na de könyörgöm, ők lennének a viszonyítási alap? nyilván viszonyítás kérdése, mert gondolom fanni egy citromhoz képest is biztos nagyon okos.

Krétagarbó 2015.01.08. 16:56:24

@Darinka11: nem tudom, én az arcképre gondoltam, hogy furi. a másik két kép olyan távoli, hogy azon aztán bárki lehet.

Krétagarbó 2015.01.08. 16:57:13

@Komeszka: a szöveget meg sem néztem:)) na mindjárt:)

Conchobar 2015.01.08. 16:59:38

@Szigmund Frajd: "Macit erősnek tartják, eleinte ezt gondolták róla, és ezt ő is elhitte, szóval most nem tesz semmit, mert a benti visszajelzések alapján erős" - Maci esetében nem erről van szó. Kipotyogtak a társai (Dávid, Vikcsu, Reni), akikkel ő műsort csinált, akikkel ő most is tudna műsort csinálni, akik bent tartanák a nézők tudatában. A minap éppen arról panaszkodott Dennis-nek, hogy az hanyagolja őt, a lányok (Fanni és Dóri) meg igazából nem szívelik Macit. Egyébként Maci tujasága a villában is köztudott (nemrég épp Dani mutatott erre rá)

Darinka11 2015.01.08. 17:00:28

@Krétagarbó: A további szöveget csak regisztráció után lehet megnézni. Hát, én most ezt kihagyom, nálam épp nem aktuális a párkeresés. Ha valaki mégis regisztrált, megoszthatná velünk, milyen nőt keres ez a Robin fiú. :D

SocialWorker 2015.01.08. 17:02:00

@Conchobar: előtte milyen műsort csinált Maci? komolyan nem emlékszem. mondjuk jobb is, ha azt a műsort az általad említett 3 lakóval csinálta :D

Darinka11 2015.01.08. 17:02:21

@Komeszka: Nekem a szöveget nem engedi megnézni, csak ha regisztrálok. Írd már be, hogy milyen nőt keres, plíz! :)

Conchobar 2015.01.08. 17:03:32

@Spitzbauer: "Szerintem nem szép dolog Edinától, hogy..." - Játszhatta volna a megbántottat is, de azt Laci aligha érzékelte volna. Edina expresszis verbis megmondta, hogy szerinte Laci csak az üvöltözésből ért

Szigmund Frajd 2015.01.08. 17:05:37

@Conchobar: Macinak isteni érzéke van hozzá, hogy mindig a kiesők mellé pártoljon. Valahogy mindig akkor kezdett el közeledni valaki felé, amikor az éppen lejáratta magát. (Dávid kivételével, mert őróla semmit nem tudtunk, azért esett ki)
Ez számomra a jellemgyengeség és az önbizalomhiány jele, azt gondolja, hogy "ha így ki vannak esve a pixisből, talán lehet esélyem náluk". Pedig az elején a srácokkal szemben jól hozta a magabiztos figurát, és a kavarásai is szórakoztatóak voltak.

Komeszka 2015.01.08. 17:06:03

@Krétagarbó: ink361.com/app/users/ig-551865165/mittly07/photos

Robin fényképes posztja a "lakótársáról". Úgy érzem igazából ez a csaja most is és hatalmas kamut tol az ember. :) www.facebook.com/mao.hamburger?fref=ts

Conchobar 2015.01.08. 17:09:10

@SocialWorker: "előtte milyen műsort csinált Maci?" - Úgy emlékszem, hogy Dávid közreműködésével csinálta az első alvajárását. Vikcsunak udvarolt (olykor), egy nyugiszobai randi keretében még le is masszírozta. Renivel főleg beszélgettek, de némi udvarlással is próbálkozott. Akkoriban a többiekkel kapcsolatban is aktívabb volt, jóllehet ez inkább az 'utáld Zsuzsát!' mozgalom keretében tette

Szigmund Frajd 2015.01.08. 17:10:32

@Komeszka: Azért az mekkora már, hogy kiesett Dávid, és pont egy Dávid jutott a helyére. Gyakorlatilag lecseréltek egy tuját egy mutatósabb tujára. :D

Komeszka 2015.01.08. 17:11:58

@Darinka11: Általános leírás: Sportos jóképűnek mondott, sármós, jószívű, kedves, türelmes, odaadó srác vagyok, aki keresi azt a lányt, hölgyet aki kiegészíti és jobbá teszi... Az élet rövid és meg kell ragadni az adandó alkalmakat, hogy jobbá tegyük...

SocialWorker 2015.01.08. 17:12:34

@Conchobar: nekem az alvajárása is szörnyen gagyi volt, az udvarlásai undorítóak voltak, a Reni mellett meg őszintén szólva nem is láttam, arról is lemaradtam, hogy mikor lettek ők akkora puszipajtik. aztán lehet, hogy én nem voltam elég figyelmes.

Komeszka 2015.01.08. 17:13:12

Sima kamu baszós szöveg. :)

SocialWorker 2015.01.08. 17:13:26

@Szigmund Frajd: na ja, de mennyivel mutatósabbra! :P

Conchobar 2015.01.08. 17:13:27

@Szigmund Frajd: "Valahogy mindig akkor kezdett el közeledni valaki felé, amikor az éppen lejáratta magát" - Vagy inkább arról van szó, hogy bárkivel kezdett barátkozni, az rövid idő múlva kiesett a játékból

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 17:14:03

@másodpéldány: Nem foglak tudni Fannikáról meggyőzni és nem is akarlak. A szíved joga, hogy kivel szimpatizálsz. A "fannizmus" megvalósítása sztem rém egyszerű (csak le kell építened az önkontrollodat a nulla szintig, vagy minuszba és utána azt pofázni, és cselekedni amit akarsz és ami éppen az eszedbe jut), csak hosszútávon nem kifizetődő... Fanni, és a közvetlen környezete ennek még nagyon meg fogja inni a levét a villán kívül.

Conchobar 2015.01.08. 17:15:49

@SocialWorker: "arról is lemaradtam, hogy mikor lettek ők akkora puszipajtik. aztán lehet, hogy én nem voltam elég figyelmes" - Arról mindenki lemaradt, mert a szerkesztők nem sok mindent vágtak bele a Maci-Reni románc kialakulásáról az összefoglalókba

Darinka11 2015.01.08. 17:16:28

@Komeszka: Köszi! :) Hát ez nem túl eredeti szöveg, mit ne mondjak. A helyesírása (sármós) egyes. :D Azért megnyugodtam, szilikoncsöcs nincs a kívánalmak között. :D

Szigmund Frajd 2015.01.08. 17:16:31

@Conchobar: "Vagy inkább arról van szó, hogy bárkivel kezdett barátkozni, az rövid idő múlva kiesett a játékból" - Akkor a kanapé még hogyhogy nem esett ki? :-P

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.08. 17:16:51

@Krétagarbó: de csak, mert ragaszkodsz hozzá...
dani - elkényeztetett úrigyerek, még a szart is mással kavartatja. el kell ismerni, ügyesen, mert még csak rá se fröccsen. ennek ellenére eret vágnék magamon, ha őt kellene néznem 7/24-ben. unalmas. bent erősnek látják, így néznük kell még a tudálékos arckifejezését.
denisz - ha lenne egy kis esze, könnyen el tudná feledtetni a taplóságát és szerethetővé válna. sajnos mindig ott lebeg a "ha". hamarosan kihullik.
dóra - érdekes, benne van a legtöbb műanyag, mégis ő áll legemberségesebben a többiekhez. mindenkiben képes találni valami vonzót. emellé alpári és "macsós". nincs miért jelet tenni rá.
edina - hullámvasút karakter. nálam mindig völgyben volt, de sokak benyalták a szegény kislány sztoriját. ügyesen eléri, hogy róla szóljanak a hírek. ahogy most viselkedik, azzal eltolta az 50millát magától.
fanni - kicsit sok az "ilyen vagyok". ambivalens személy. néha nem akarom elhinni, amit látok. úgy vagyok vele, mint a zsiráffal. (szép, szép, de otthonra nem kéne). denisznél jobban kedvelhető. jelenleg. a nézők akarják még látni.
laci - ez az a típus, akit undorral az arcunkon kerülünk ki egy szórakozóhelyről hazafelé menet miután a haverok elintézték néhány "mifanmitnézőköcccsögcsicskaaah" után. szívesen kitessékelnék a nézők a villából.
maci - mióta nem engedik nagytotálba szemétkedni, megszűnt létezni. ha a régi danit visszasírták, mit tehetnénk macival? éééés újra megúszott egy párbajt. pedig mi szurkolunk
robin - várom mikor nyílik ki a szája. talán soha. sanszos a döntőbejutás, mert néhán apró - és felejthető - sunyiságon kívül nem tesz direkt keresztbe, így elkerülheti a további jeleket. dóri női megfelelője (nem elírás) :)
zsú - dani látott benne potenciált és a nézők is eleinte. mostanra viszont fárasztóvá vált. oké, van kenyér, de mi lesz a cirkusszal? olyan helyzetbe keverte magát, amiből egy nála tízszeer értelmesebb ember is nehezen mászna ki. könnyen betámadható karakter. ha jól választ kihívottat, sokáig viheti.

mielőtt conchobar rám vetné az első követ, a fenti csupán agyszülemény. minden hasonlóság a valósággal, csupán a véletlen műve. a nevek fiktív személyeket takarnak :D

Conchobar 2015.01.08. 17:17:36

@Szigmund Frajd: " Pedig az elején a srácokkal szemben jól hozta a magabiztos figurát" - Legfőképpen mikor meghónaljujjazta Fannit, és bejelentette Dennis-nek, hogy hamarosan meglesz neki Fanni

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.08. 17:18:29

@SocialWorker: felfújhatót, az kevesebb helyet foglal :D

Conchobar 2015.01.08. 17:20:41

@Idegbeteg Szőke IstenNő: "mielőtt conchobar rám vetné az első követ, a fenti csupán agyszülemény" - Evvel mit akartál mondani? Azt szeretted volna bebiztosítani, hogy okvetlen reagáljak a kommentedre?

Darinka11 2015.01.08. 17:23:47

@VV Erőlegény: Úgy bizony, és ehhez elég egy ütős szókincs: geci, pina, faszom, szopás baszás, faszompicsa, esetleg nuna, és ezeket változó sorrendben üvölteni. :D
Valahol olvastam, hogy a szülei iszonyúan szégyenkeznek, és az öccse mindennap sírva megy haza az iskolából. Neki nem engedik nézni a VV-t, de az osztálytársai napi szinten csúfolják és alázzák. A szüleit nem sajnálom, ők nevelték, de az öccsét nagyon is. :(((((

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 17:24:02

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Figyu, ha megpróbálom kiszűrni a szimpátiafaktorokat magamból (amit persze nem fogok), akkor azt kell mondjam, hogy eléggé reálisan látod a dolgokat!

Komeszka 2015.01.08. 17:25:08

@Idegbeteg Szőke IstenNő: Szerintem ez a Mao Hamburger a nője most is. "Lakótársa", persze, nekem meg a párbajomon a szomszéd Pista bácsi ül majd az első sorban középen, meg ő jön pofázni rólam a Belevalóba. :) Kamu a szakítás dolog, tuti megbeszélték a Mao-val, hogy meddig mehet el. A szakításos duma meg bullshit, ezért kellett, mert, ha csaja lenne idekint, akkor bent nem vihetne hitelesen érzelmi szálat, bugyinedvesítő faktor redukálódna.

Szigmund Frajd 2015.01.08. 17:26:45

@Conchobar: Amúgy tényleg te vagy az, aki mindig helyreteszi azokat, akik következtetnek valamire az általuk látott dolgok alapján. Valamiért nehezen viseled, ha az interneten valakinek különbözik a véleménye a tiédtől.
Én nem mindig úgy látom az eseményeket ahogy te, de ettől függetlenül el tudom fogadni, hogy te mást vettél észre, másnak volt jelentősége számodra, vagy neadjisten én átsiklottam valami felett, amit te kiszúrtál - nálad ez a fajta önkritika még nem mutatkozott meg eddig.

Conchobar 2015.01.08. 17:27:13

@Idegbeteg Szőke IstenNő: "dóra - érdekes, benne van a legtöbb műanyag, mégis ő áll legemberségesebben a többiekhez. mindenkiben képes találni valami vonzót" - És ő a legkétszínűbb is. Robin és Ádám. Aztán a két koalíció idején Dennis-éket hergelte ('teee, kik ezeek!'), ugyanakkor Zsuzsával is jópofizott, sőt egyszer nem átallotta Robinnak kijelenteni, hogy Zsuzsa csapatában maga Zsuzsa a tégla, mert őneki (mármint Dórinak) minden elmond. Mostanában nem győz arról fecsegni Zsuzsáéknak, hogy ki kéne az utálatos Lacit ejteni, ugyanakkor most a hátát is felájánlotta Lacinak masszírozásra

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.08. 17:27:30

@Conchobar: óh, egy és igaz o'connor, és tényekkel alátámasztó vélemény úr!
azt szerettem volna bebiztosítani, hogy ne akarj velem bizonyítékokat kerestetni az archívumban okkal vagy okvetlen. köszönöm szépen

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 17:28:42

@VV Erőlegény: Persze azt is hozzátéve, hogy neked is vannak bizonyos elvárásaid az ideális versenyző vonatkozásában (mint ahogy mindenkinek). De abból a látószögből, ahonnan te nézed a történéseket a villában, teljesen reális, amit írtál.

ruzs54 2015.01.08. 17:30:03

@Idegbeteg Szőke IstenNő: én ma felvettem a bólogató kiskutya szerepét az autó kalaptartóján ülve,...a te meglátásoddal is tudok azonosulni. :-)))

is tetszik a meglátásod.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.08. 17:30:25

@Komeszka: igen, néha van ilyen érzésem denisszel kapocslatban. kamu az egész villa és kamu benne minden ffi és nő - sékszpír után szabadon :)

Caprica99 2015.01.08. 17:32:01

@Szigmund Frajd: abszolút egyetértek, még kiegészíteném annyival, hogy akkor is rögtön kioktat és személyeskedik, ha bárki egyetlen pozitív szót ejt Zsuról, pláne ha negatívat Edináról.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.08. 17:34:12

@Conchobar: rossz sort idéztél. rád ennyi tartozik:
a fenti csupán agyszülemény. minden hasonlóság a valósággal, csupán a véletlen műve.
sajnos nem bírtad levenni belőle, hogy ne szólj bele, mert nem érdekel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.08. 17:34:29

@Darinka11: Tudom, olvastam már ezt a cikket. Viszont a karácsonyi Fanni üzenetből már nem ez jött le, de ezzel együtt mind Fanni, mind a család meg lesz bélyegezve kinn... Ennyit nem ér ez az egész...

Conchobar 2015.01.08. 17:34:43

@Szigmund Frajd: " Amúgy tényleg te vagy az, aki mindig helyreteszi azokat, akik következtetnek valamire az általuk látott dolgok alapján" - Nem. Éppen azokat szólom meg, akik nem következtetnek, akik csak felületes benyomások alapján irkálnak egyoldalú kommenteket. Olykor azokat is, akik hibás következtetést vontak le (de ez ritka, mert amúgy a logikusan, vagy látszatra logikusan megindokolt állítások nem ingerelnek)

2015.01.08. 17:35:19

@Conchobar: Nem volt szép tőle, na. :-)))

Conchobar 2015.01.08. 17:36:28

@Idegbeteg Szőke IstenNő: "sajnos nem bírtad levenni belőle, hogy ne szólj bele, mert nem érdekel" - Ha téged nem érdekel, akkor te ne olvasd

Conchobar 2015.01.08. 17:38:10

@Idegbeteg Szőke IstenNő: " ne akarj velem bizonyítékokat kerestetni az archívumban okkal vagy okvetlen" - Miért akarnék veled bizonyítékokat kerestetni? Ki a faszom vagy te?

Caprica99 2015.01.08. 17:38:50

@Szigmund Frajd: lehet, hogy már nem aktuális, most nézek vissza párszáz hozzászólást. :)
Ha Zsu lopna - oké, abban igazad van, hogy kényszeres magyarázkodó, de igazából arra lennék kíváncsi, hogy akár itt, akár a bentiek hogy estek volna neki, hogy milyen szemét, blablabla.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.08. 17:40:50

@Conchobar: látom kibújt belőled az úriember. :D
well... nem véletlenül kérte tőled az avatár. könnyebb lenne továbbgörgetni. :D
(nagyon mulatok. kár, hogy mennem kell)

Szigmund Frajd 2015.01.08. 17:42:52

@Conchobar: "azokat szólom meg, akik nem következtetnek, akik csak felületes benyomások alapján irkálnak egyoldalú kommenteket" - Milyen benyomásunk lehet egy másik emberről a tévén keresztül? Még a való életben is előfordul, hogy egy régi ismerősünk új arcát mutatja meg, vagy te soha nem ismertél még félre senkit az ismerőseid közül?

"a logikusan, vagy látszatra logikusan megindokolt állítások nem ingerelnek" Az a baj, hogy a rendelkezésemre álló információk, FELÜLETES BENYOMÁSOK alapján azt a képet alakítottad ki magadról, hogy a te szótáradban a felületes vélemény = nem ért egyet velem, a logikus állítás = egyetért velem. És emiatt hoztam szóba ezt az egészet egyáltalán.

Owl La La 2015.01.08. 17:43:31

@Idegbeteg Szőke IstenNő: tetszik a jellemrajzod a lakókról, eddig ez a "legobjektívebb"

Krétagarbó 2015.01.08. 17:45:13

@Darinka11: látom már én is. nem regisztrálok, mert a múltkor a férjem regisztrált fel véletlenül, alig tudott kiregisztrálni. itt röhögtünk rajta, ahogy egyből kapva kapta rajta a csajok:)))

Caprica99 2015.01.08. 17:47:04

@Szigmund Frajd: Zsu csapódásai - nyilván kényszerűségből teszi, amit tesz. Elkövetett egy óriási hibát és mivel a régi BT ezért kiközösítette, próbál oda csapódni, ahol még egyáltalán szóba állnak vele. Hiába egyéni játék, egyedül nem megy, akármilyen keménynek is mutatja magát. Pont ezért sajnáltam meg.

Krétagarbó 2015.01.08. 17:47:10

@Szigmund Frajd: lehet, hogy Macinál ez az örök vesztes pozíció rögzült és tényleg ösztönösen húz a kiesők felé? Nem hülyeség.

Szigmund Frajd 2015.01.08. 17:47:57

@Caprica99: Aktuális még simán, az a paródia volt a mai csúcsteljesítményem, a munkámat is beleszámítva :P
Szerintem nem ekéznék, mindenki más lopott kaját, és nem szóltak be egymásnak, kivéve amikor Robin kikelt az Edina féle tüntető jellegű, dörgöljük-is-az-orra-alá lopkodás miatt.

Krétagarbó 2015.01.08. 17:48:30

@Komeszka: ez a csaj tényleg a lakótársa, már volt a BV-ban is, nem hiszem egyébként, hogy a való ééletben a csaja lenne. Nem egy kategória Robin-Dáviddal.

Krétagarbó 2015.01.08. 17:49:36

@Komeszka: ez nekem olyan nyálas duma kicsit...

Krétagarbó 2015.01.08. 17:51:04

@Szigmund Frajd: az majd Macival együtt kerül ki a villából:)

Caprica99 2015.01.08. 17:51:27

@Idegbeteg Szőke IstenNő: a trollok ellen egyetlen védekezés van, nem szabad tudomást venni róluk. :D

Szigmund Frajd 2015.01.08. 17:52:58

@Caprica99: Viszont az óriási hibát nem ott követte el, ahol ő gondolja, azaz nem a Lacival történt kacérkodása volt a gond, az a következménye volt az igazi hibájának. Hogy erősnek hitte magát. Mert nem látta (külső visszajelzések hiányában) hogy nem ő nyert a párbajon, hanem Vikcsu vesztett. És számomra ott ásta el magát, amikor elkezdte ellökni magától Danit, mint szövetségest, mert azt hitte, Dani onnantól kezdve csak kolonc lesz. És Edinát sem vette komolyan.

Krétagarbó 2015.01.08. 17:55:40

@Idegbeteg Szőke IstenNő: nagyjából így látom én is, talán Daninál érzek egy kicsit több szimpátiát a tudatossága miatt, ügyesen elkavar az emberek között.
Illetve Edinában még bízom, talán történik vele valami, megcsípi a büdösbogár és észhez tér.

Robin=Dóri női kiadásban:)))) nagyon találó!

2015.01.08. 18:00:50

@Szigmund Frajd: Erre (az egyébként kristálytiszta meglátásokon alapuló helyzetmegállapításra) már Kiskun is rájött. Mostanra. Hát igen, okos ember más kárán tanul, ő meg a sajátján. Very-very=jó-jó?
De akkor is: nem találok mást akinek drukkolni lehetne. Egyelőre.

Megint elolvastam Zsu képzelt lopós monológját. Ami jó az jó!
Esetleg, kicsit kevesebbszer kellett volna egyeztetni az alanyt az állítmánnyal.

csiri bá 2015.01.08. 18:01:02

@Szigmund Frajd: a kanapénak örök védettsége van. :)))

Caprica99 2015.01.08. 18:02:05

@Szigmund Frajd: valaki már 1-2 napja kifejtette, hogy Dani nem is kifejezetten Laci miatt kattant be rá, hanem beszélgettek, hogy már túl nagy a kör és robbantani kéne. Dani szerint ez még korai volt, de Zsu nem hallgatott rá és ráment Lacira tudva, hogy ezzel robbantani fog.
Dani ezt érezte hátbatámadásnak.
Sajnos, a taktikai érzéke nulla, mert csak magával cseszett ki. Nyilván nem gondolt arra sem, hogy a kisegérben ekkora indulatok lakoznak.

Caprica99 2015.01.08. 18:03:58

@csiri bá: de akkor lila huzattal kellett volna bevonni. :)

Bujumburi 2015.01.08. 18:06:00

@Szigmund Frajd: én is így látom, amiután visszajött egy kedves gesztusa nem volt Dani felé,, annál inkább LAci, Ádám, sőt még Robin felé is. Előtte Dani arcát simogatta, kifejezetten kedves volt vele. NEm látom, hogy Dani csupán a féltékenység miatt fordított volna neki hátat.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.08. 18:06:16

@Conchobar: " Pedig az elején a srácokkal szemben jól hozta a magabiztos figurát" - Legfőképpen mikor meghónaljujjazta Fannit, és bejelentette Dennis-nek, hogy hamarosan meglesz neki Fanni "

Fura hogy ennyitől már nyeregben érezte magát a Varacskosmackó, pedig csupán egy hete lehettek bent.
Lehet ezt a vv varázsának tudta be, hogy ott minden megtörténhet, tán még ő is seggbeizélheti Fannikát minden erőlködés nélkül, de mikor már a Vikcsu (érted, a Vikcsu !) is nemet mondott malackának, akkor kicsit eltörött a mécses, vágta hogy Dóri csak akkor reszelne vele ha zombiholokauszt idején csak macinál lenne a zombi ellenszerszérumbaszás, Renike házas, őt csak átölelni tudta, már az is valami, Zsu kizárt, ő számára a "faszcsapda" kategória, Edina meg a fél makkjára se elég, így maradnak a fiúk, lehet reménykedik egy Robinos esti vacsorában, őt még lehet coming outol egyet, azt bejelenti mégis buzi, és ennél a pontnál Maci szívérül legördül a kő.

Conchobar 2015.01.08. 18:10:39

@Idegbeteg Szőke IstenNő: "látom kibújt belőled az úriember" - Ki. Belőled meg az idegbeteg

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.08. 18:12:07

@Bujumburi:

Dani egy halovány esélyt még érzett, hogy Zsút megrakhassa valami itókás éjszakán, de mikor kiderült Laci elkezdte markolászni Zsú nunáját, mellé meg baszik befeküdni még háttal is, akkor bizony majdnem tolt magán egy Szeppukut, ekkor elengedte végleg a lányt.
Indok volt, kicseszett Edinával, le is lökték a pitsába a Tajgetoszról.
Laci meg éli életét, semmihez semmi köze, ő egy gavallér.

Caprica99 2015.01.08. 18:12:27

A tegnap esti öfi végén volt egy pár másodperces előzetes. Mintha Robin és Dóri együtt kajáltak volna és a háttér mintha kinti lett volna.
Vagy csak elaludtam és álmodtam az egészet? :)

Krétagarbó 2015.01.08. 18:12:28

@Spitzbauer: és nem lopnék, hanem lopnÁk:)

másodpéldány 2015.01.08. 18:15:47

@SocialWorker:

csodálom, hogy socialworkernek hívod magad és lebutázod a villalakókat, alapjaiban problémásnak érzem azokat, akik túl könnyen butáznak másokat, pláne, hogy alaptalan,

de ha te ráadásul socialworkernek hívod magad akkor triplán gond ez, hiszen alapjáraton kicsi lehet az empátiád, szóval javaslom változtass nevet, mert a jelenlegi nem elég találó neked,

a másik problémádra, hogy butának látsz embereket, akik nyilvánvalóan nem azok, nem tudok gyógyírt, legfeljebb zavar, de azért persze kibírom...

a villalakóknak maximum műveltségi problémáik vannak, de erre könnyen lehet gyógyírt találni, amúgy kifejezetten intelligenseknek látom őket...

másodpéldány 2015.01.08. 18:16:48

@Krétagarbó:

én maradnék a nemlopnéknál...

Krétagarbó 2015.01.08. 18:17:20

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "Laci meg éli életét, semmihez semmi köze, ő egy gavallér."

Ez igaz, mármint az, amire célozni akartál:) Bár nem titkoltam soha, hogy Zsút nem szívlelem, de azt a pöcökbizsergéses eset után, illetve a szövetségből való kirúgása után én is írtam többször, hogy Laci szépen megúszta a dolgot.
Bár az nevet (legalábbis jóízűen) aki a végén nevet, ugye:)

Krétagarbó 2015.01.08. 18:18:34

@másodpéldány: alapjáraton én is, de ha Zsú lennék, nem biztos.:) (poéntábla)

Caprica99 2015.01.08. 18:20:16

@Krétagarbó: délelőtt én is pont azt írtam, hogy Laci megúszta és többen rámrontottak, hogy a Lacit éppúgy kiközösítik és kutyázzák, mint Zsut és ezt én miért nem látom.

Bujumburi 2015.01.08. 18:20:56

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: jah, jópofa, ahogy LAci megúszta ezt a dolgot, és az hagyján, hogy Edina elvakult a nagy szerelemtű, de hogy Dani?! Bár nem vagyok benne biztos, hogy pontosan tudjuk, mit gondol Dani valójában. :)

Conchobar 2015.01.08. 18:21:31

@Szigmund Frajd: "Még a való életben is előfordul, hogy egy régi ismerősünk új arcát mutatja meg, vagy te soha nem ismertél még félre senkit az ismerőseid közül?" - Nem értem a kérdést. Sem azt, hogy hogyan merült fel benned. Akárhogyis, van a VV-műsor, vagy nézzük és a látottakból következtetéseket vonunk le, elemezzük, összehasonlítjuk az előző adásokkal amiből trendeket állapítunk meg, vagy pedig csak felületes benyomásaink keletkeznek. Ez utóbbi esetben semmiféle állítást nem azabad tennünk, legfeljebb benyomásként közölni

2015.01.08. 18:22:58

@másodpéldány: Szerintem is: Zsú butus, de nem suksüköl. Csak ő még egyeztet...

... az alanyt az állítmánnyal... (by Bödőcs Tibor)

másodpéldány 2015.01.08. 18:23:34

@VV Erőlegény:

"A "fannizmus" megvalósítása sztem rém egyszerű (csak le kell építened az önkontrollodat a nulla szintig, vagy minuszba és utána azt pofázni, és cselekedni amit akarsz és ami éppen az eszedbe jut"

hát próbáld meg, nem merek jóslatokba bocsátkozni, hogy vajon össze tud e jönni neked egy akkora műsor mint fanninak, mert nem ismerlek, fogalmam sincs, de az is biztos, hogy őstehetség kell ahhoz, amit Fanni művel, és nem elég csak pusztán elveszteni az önkontrollodat, abból még nem jön ki semmi...

Komeszka 2015.01.08. 18:24:17

@Bujumburi: Danira nem tekint férfiként. Zsu a jó pasikat kedveli, azokkal kacérkodik. Dani neki amolyan öcsike. Zsuval nekem nincs bajom egyáltalán, de Macin és Danin kívül a többi fiút simán megcsinálná.Szerintem Danit ez zavarja. Legalább annyit engedett volna Zsu Macinak, hogy fürdesse. Maci izgalmában megette volna a szivacsot. :) A fürdése azért érdekes volt. Tetszett neki, hogy Robinka sikamikázta a cicijeit, a többiek meg nézték. Azt észrevettétek, hogy Zsu, amikor szexuálizálós helyzetben van, mindig egy idióta vigyor van a fején? Egyébként meg, mintha citromba harapott volna.

Conchobar 2015.01.08. 18:24:17

@Szigmund Frajd: " Az a baj, hogy a rendelkezésemre álló információk, FELÜLETES BENYOMÁSOK alapján azt a képet alakítottad ki magadról, hogy a te szótáradban a felületes vélemény = nem ért egyet velem, a logikus állítás = egyetért velem" - Mik voltak azok az információk? Melyik kommentemben micsoda

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.08. 18:25:07

@Krétagarbó:

A végén a Zsú fog nevetni, gyanítom hogy egy Zsu - Edina párbajból Zsu jön ki győztesen, pedig minden ellene szól, elég indok is lenne Edinának, de valamiért ez a kiközösítős téma a nézőkben sajnálatot kelt, és ugye Edina már kifordult önmagából, olyan mint aki nem tud lejönni a szerről, csak nyomatja a kokaint pörög, és ennek sose lesz vége, csak akkor amikor a kedves néző kiszavazza a vérbe.
Laci ellen is lazán vissza megy Zsu ha úgy alakul.
Maci ellen meg pláne, az a Varacskosmackó csak vegetál ott bent, megváltás lenne neki onnan kiszabadulni, már a f*sza tele lehet mindennel.
Az a sanda gyanúm, hogy Fanni ellen is vissza menne Zsuzsikah, szóval az nevet, aki utoljára nevet, azaz Zsú :)

Krétagarbó 2015.01.08. 18:25:38

@Caprica99: sztem csak azok közösítik ki, akik addig is, más miatt. (Dóri, Dennisz, Fanni és Maci is kicsit)
Nekem azért fura, hogy Zsúval nem akarták megbeszélni a dolgot, olyan elvarratlan szál az egész. Zsú neki sem kezdett el később sem magyarázkodni, hogy "nem csak taktika lett volna", és Laci sem forszírozta a dolgot. Gondolom mindkettő legbelül pontosan tudta, hol sáros a történtekben...

Conchobar 2015.01.08. 18:26:11

@Szigmund Frajd: " És számomra ott ásta el magát, amikor elkezdte ellökni magától Danit" - Mikor volt ez? Miben merül ki ez az ellökés?

Krétagarbó 2015.01.08. 18:27:30

@Spitzbauer: Bödőcs Tibi nagy kedvenc:)

Krétagarbó 2015.01.08. 18:30:17

@Komeszka: Most őszintén, Dani nekem sem tetszik, mint férfi. Mert még nem az, legalábbis kinézetre semmi esetre sem. És ezt az agya nekem nem pótolja. Ha már, akkor nekem is Laci vagy Robin jönne be, de pl. Ádámot én nem láttam jó pasinak sokakkal ellentétben. (és ez most független a viselkedésüktől, tényleg csak külső benyomások alapján)

Caprica99 2015.01.08. 18:31:10

@Krétagarbó: Persze, így van. Miután bemártotta Lacit, sok magyaráznivalója már nem maradt.
Kaci meg nem akarta Edinát tovább hergelni sztem.

másodpéldány 2015.01.08. 18:31:12

@Spitzbauer:

a fiúk csak úgy alapból butának tartják a nőket, azt hiszik, ha rajtuk több az izom, akkor az IQ-juk is az, pedig az van hogy az átlagnő intelligensebb az átlagférfinál, bár a férfiak között több kiemelkedő agy van, de ők is csak azért, mert részlegesen autisták és nagyon be tudnak fókuszálni (szűkülni) egy területre, pl. kutatásnál, ahol aztán nagy teljesítményeket érnek el, de ezek a férfiak a KIVÉTEL, ha viszont az átlagnő intelligenciáját hasonlítjuk az átlagférfiéhoz, akkor a nők jönnek ki magasabb pontszámmal...

leszögezem, hogy akik itt ragaszkodnak a butázáshoz, azoknak valójában titokban, fű alatt gondjaik vannak a saját értelmi képességeikkel, ezért képtelenek meglátni a másikban az észt...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.08. 18:32:51

@Komeszka:

Dani Zsu szemében a Mézga családból Aladár, okos kis f*sz, de nem tud férfiként nézni rá, ő inkább a Hufnágel Pistivel kúrelna, nem ezzel a kocka gyógyegérrel, meg is értem.

Krétagarbó 2015.01.08. 18:33:25

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: nem tudom, attól függ, mikor lenne egy Edina-Zsú párbaj. Sztem (remélem) Edina vissza tudja magát tornázni még, talán megnyugszik idővel.
Fannival szemben nem biztos sztem egyébként, hogy Zsú visszajönne most, Laci és Maci ellen sztem is. Fanniban sok a szórakoztató elem, a héten többször is megnevettetett, őt még nem írom most le.
De hát tényleg hétről hétre változik.

másodpéldány 2015.01.08. 18:33:35

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:

Fanni ellen jelen pillanatban biztos nem menne vissza, Fanni annyival több húron játszik, hozzá képest egy kacsalábon forgó szórakoztatóközpont....

de maci ellen visszajönne tutira (azt hiszem)

Maxi Mili án 2015.01.08. 18:34:30

@Csak ügyesen!: nekem meg az jár a fejemben egy ideje,hogy Edinánál ez biztos, hogy szerelem,vagy csak egy jó játékos? Nézte a VV-t ,tudta, hogy kell egy szerelmi szál,mert arra kíváncsiak a nézők. Túl sokat hangoztatta ,hogy ő őszinte, őszintén játszik,tegnap mégis egész jól eljátszotta a tábla keresést.Szóval lehet, hogy ez a szerelem is csak egy színház.

Krétagarbó 2015.01.08. 18:35:17

@másodpéldány: ezt most komolyan gondoltad? :)