Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x53 - A kleptománia megdönteni készül a királyságot 18+

2015. január 08. 07:43 - candyperfumegirl

Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz közegészségügyi 5 perce, avagy tisztálkodás a víztakarékosság jegyében, de akár „a girl, a boy and a cup” is lehetne a szegmens címe. Ők mint Csótány és Hangya ugyanis a tápláléklánc legalján helyezkednek el, ezért tisztálkodáshoz csak egy lavórt kaptak, amit igyekznek kreatívan felhasználni. Komisz egy szál pöcsben és egy baseballsapkában (!) ül a lavoárban, és nekem nagyon kellett röhögnöm azon, hogy simán bele is fért törökülésben. Sőt, még Fannika is beleül (na nem ABBA, csak a lavoárba egyelőre), és megy a viháncolás is, de annyira, hogy egy ponton már csak egy hajszál választja el a jelenetet egy golden showertől. Főleg, hogy Kazal a riportban meg is vallja erős gesztikulálás közepette, hogy ő bizony belepisilt a lavórba, és mindezt úgy adja elő, hogy láthatóan baromi büszke magára.

753-01.png

„Most miért, Victoria Beckham is húggyal ápolja az arcáét, mégis tök szép”


Nem akarok ennél egy szóval sem többet tudni Kazal tisztálkodási és szépségápolási kultúrájáról. A szegmens zárásaként már csak Komisz javaslatát tenném be:

„Nem dugunk a trónon?”

Ahogy azt sejteni lehetett, a hierarchiát senki nem viseli túl jól, de ez később sokkal érdekesebb lesz, ami most még említésre méltó, az Basszájba és Plasztik alvása. Egymás mellett fekszenek, és Plasztik a gyűlölt ősellenségét, „milyen ember ez, teeeee” Basszájba Lászlót arra kéri, hogy nyomkodja meg a hátát, amire Laci taktikából, számításból, tök mindegy miből, teljesen jófej módon reagál: nem, mert Edina kiakadna, és semmi olyat nem lesz, ami neki rosszul esne. Nyilván nem hajlandó ezt a lapot eldobni, amíg nem muszáj, és igaza van.

753-03.png

Másnap reggel van, az agyhalottakat a Celeb vagyokból átmentett A dzsungel hangjai 3. 999 Ft-os válogatáslemez ébreszti, ebben varacskos disznók is vannak, mondja Medve, felismeri az övéit. Zsuzsanna Királynő koronában és palástban közlekedik, és öltöztetni, vetkőztetni, fürdetni,legyezni, meg etetni kell, vajon kié lesz a megtisztelő feladat, hogy kitörölheti a seggét? Jabba készített neki reggelit sok szeretettel és fél üveg Erős Pistával, nem sajnálta. Tudni akarta, tud-e tüzet okádni ez a sárkány. Zsu fejét elnézve nem sok hiányzott hozzá.

753-04.png

Közben Ádina legnagyobb problémája, hogy nem tudja a kávéfüggőségét csillapítani, mert az neki nem jár, Komisz és 12ker meg rámegy Zsu otthagyott szendójára csak a rend kedvéért. A fürdetési ceremónia alatt – ami abból áll, hogy Kazal egy dörzsiszivaccsal csiszolja le a bőrt MILF hátáról és seggéről, miközben Robin próbál nem odanézni- Komisz elkeríti az Oroszlán táblát, és a mosógép mögé rejti. Ez majd a reklám után bukik ki, addig is az egész vadrezervátum kollektíven megbámulja az oroszlánkirálynő pőre testét, az első nap óta egy szál nuniban parádézó Plasztik meg egy felháborodott „Jézus Mária!” óbégatással kifordul a fürdőből. Zsu így nyilatkozik Fanni nyilván szándékosan nem túl gyengéd fürdetési technikájáról:


„önkívületi állapotába került, ahogy meglátta a testem”


És így néz ki, miközben ezt mondja:

753-06.png

Közegészségügyi percek, második felvonás:

737_gif01.gif

753-05.png

Térjünk rá a mai főkonfliktusra, avagy aki eldugta azt a szájbakúrt táblát, adja elő, de azonnal, különben kollektív szopatás lesz, valahogy így nyit Zsu, és olyan véresen komolyan veszi ezt az egészet, hogy rossz nézni. Keresik a táblát, majd bazdmegelnek. Bazdmegelve keresik a táblát. Táblakeresés helyett bazdmegelnek. Ez így megy látszólag órákig, és mindenki agyfaszt kap már ettől a baromságtól, ki nem szarja le, hol az a tábla. Az egysejtűek egymásra mutogatnak, Medve ennyit magzatkora óta nem mozgott egyszerre, mint most, és Zsut majd szétveti az ideg, amin nem győz a slepp kárörvendeni a riportban. Ha ez nem szerkesztői utasítás volt, hanem tényleg Komisz egybites agyából pattant ki az ötlet, akkor le a kalappal előtte, de komolyan, így kell megkavarni a szart. Főleg úgy, hogy még azt is kisüti, hogy Danit beavatva Ádina találja meg a szent táblát, mert egy gyenge pillanatában a királynő már jutalmat ígért a becsületes megtalálónak. Ádina kétfelvonásos monodráma keretében előkeríti a táblát, úgyhogy Zsu megdobja egy rúd kolbásszal meg egy három az egybennel, hadd örüljön.

753-07.png

Ezek után az anarchia és a kleptománia kezd végleg eluralkodni a dzsungelben/villában, de nem azért, mert egy nap májkrémdiéta után az éhenhalás fenyegetne itt bárkit is, hanem azért, mert Zsunak a merev, humortalan, görcsös stílusával abszolút semmi tekintélye nincs, és direkt basztatni akarják. Egyáltalán elhangzott bármilyen utasításban, hogy az oroszlánkirálynő ha úgy akarja, nem oszthatja meg a kaját, a kávét meg a fürdőszobát a csordával? Ha teljhatalmat kapott, abba ez is beleférne, és akkor nem menne a dráma minden pitiáner faszságon. Persze az meg nem a ValóVilág lenne, ahol képesek egy faszkalapozáson egy napig lovagolni. Fannika amúgy különösen ráérzett a dolog ízére, ilyeneket mond:


„Itt bent kiélem minden ferde hajlamomat, és szétlopom az agyamat.”

753-08.png
Zsu a változatosság kedvéért már megint feszül és a homlokát ráncolja, ami semmi jót nem szokott jelenteni, fel is biztatja alattvalóit, hogy spicliskedjenek, ki lopott. Ádina a legpofátlanabb, mutat rá Basszájba, és valóban, a kis strucc úgy röhög teli pofával, hogy egy fél túrórudit tol be éppen, és a kabátzsebében is van vagy három. Közben a háttérben 12ker kipakolja a fél hűtőt. MILFnél leereszkedik a lila köd, és magához rendeli a Kígyót és a Hiénát, hogy tartsanak haditanácsot, mocskos csürhe ez, veszniük kell, ha csórnak. Plasztikból és Basszájbából is kijön a jóindulat, kollektív büntetést nekik, hadd tanulják meg, mi a magyarok istene. Robin pont ettől tart, és cseszteti Ádinát, miközben a hűtő tartalmát pusztítja, jajmostmilesz. Ádina vállat von: Mi lenne, mégis mennyire tud alánktenni egy háromnapnyi hatalmat kapott percember? Főz is egy kávét gyorsan a nyomaték kedvéért. A háttérben Medve és 12ker egyenletes csámcsogása hallatszik a hűtő irányából. Az uralkodó osztály közben kitalálta, hogy akkor megvonják a középosztálytól a fürdőt meg az ágyat, süllyedjenek le plebsz szintjére. Ha van eszük, szarnak bele, és jókat röhögnek a lavórban mosdáson. Kazal is erre biztatja őket, így summázza a mai fantasztikus etapot:


„Büdös pinával is végigjátsszuk a játékot!”


Hány forradalom nem bukott volna meg a történelem során, ha ilyen szövegírói lettek volna!

753-09.png

753-10.png

753-11.png

Ja, Laci és Edina dugása hosszabb verzióban volt már?

 

Címkék: 18+ vv7
1461 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hedonistamama 2015.01.09. 11:25:00

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: A bentiek közül mindenkinek van melója civilben? Kiskun Kazal Komisz --> képben vagyok. De többi?

Hedonistamama 2015.01.09. 11:26:16

@Krétagarbó: ha kutya lenne a golyóit nyalná! Az meg ugye nem való a tévé tetejére...

Tanya Jóska 2015.01.09. 11:27:31

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/nekiment-fanni-lekuta-edinat-video-2319031

fanni a zsu f@szával veri a csalánt amikor azt mondja dinkának, hogy reméli zsu kiviszi.. akkor már miért nem ő viszi ki? mondjuk tőlem viheti mindkettő, a 3 közül én még akkor is edina fun maradtam /egyelőre.

Krétagarbó 2015.01.09. 11:27:39

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Alekosz sztem beteg volt, nem szabadott volna engedni (tudom, felnőtt, és tudom a retek meg nem karitatív intézmény). Nekem mondjuk Bécivel és Gigivel nem voltak olyan bajaim, mint sokaknak, talán pont az Alekosz iránti szánalom/undor keveréke érzet miatt is...

csicserierika 2015.01.09. 11:32:43

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: annyiban van igazad lehet, ha a nyafogós pösze Izától én is falat bontok mai napig, ha meglátom, És Au ? Csakis ő nyerhette ebből a bagázsból ( mert valakinek kell ) mert néha bekapcsolta a rotort, néha bőgött mint egy gyerek, és vicces volt a riportban.
A többire már nem is emlékszem.
A vv4 vicces volt, és újszerűen hatott egy nem százas pasival a játékban, akit sokan utáltak kint, és bent, de vitte a showt. VV5ben is volt vicc, meg taktika, egy szintén utált manipulátorral, aki szintén vitte a showt.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 11:34:20

@Hedonistamama:

Gyanús vagy te nekem, nagyon elemedben vagy, olyan dézsa vűm van, nem ismerlek téged valahonnét ? :)

"ha kutya lenne a golyóit nyalná! Az meg ugye nem való a tévé tetejére..."
:))
Ez a stílus pláne ismerős ;)
Szóval ki vagy ? fedd fel magad :)

nnnnnnnn 2015.01.09. 11:35:34

nem értem a hozzászólók hogy látják edinát gonosznak meg ilyenek. én nem észlelem ezt, bár csak az összefoglalókat nézem. remélem ő nyeri.

csicserierika 2015.01.09. 11:35:37

@Krétagarbó: ó, örömmel tekintettem meg én is ismét :)

Hedonistamama 2015.01.09. 11:36:14

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: ez olyan szex és new york szamantás!! Mi már dugtunk, ugye?
:D:D:D:D:D

Bujumburi 2015.01.09. 11:36:56

@monroe1: szerintem úgy értette, hogy reméli, hogy Zsu őt viszi ki (mármint Fannit) napok óta ezen örcsöl amúgy.. és akkor meglátja az Edina, hogy Fanni erős

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 11:40:02

@Krétagarbó:
De az a f-sz elvitte a hátán a műsort, Béci csak gyúrt a villában, meg tolta a törvényenkívülit :)
Még egy szájonvert Alekosz nősülni akar műsort is kapott bakker, nem véletlenül :)

@csicserierika:
Azért Iza nélkül nem lett volna teljes a kép a vv6-ban, kellett egy idegösszeroppant nő :)
Amlékszem mikor Bence ment a jó hírrel Izához a lakásra, hogy bekerült a műsorba, Iza konkrétan elküldte a pitsába, hogy nem szóltak időbe neki, mert nem volt ideje sminkelni :)))
Meglepetés, helló Iza :)))
VV5 Attila miatt jó volt, de én egy hólapáttal megagyaltam volna néha álmában :)
VV4-et nemtom ki nyerte, abból már kimaradtam.
Asszem a vv1-be belenéztem és akkor valami Oki nevű állat fingott, többet nem is néztem, pedig asszem abba játszott Majka is.

Bujumburi 2015.01.09. 11:40:10

@Hedonistamama: Robin, Edina pultosok, Dóri akt modell és hivatalos félceleb :D Ádám úszómester.. Dani egyetemista, szerintem neki nincs és szerintem MAcinak is csak ilyen-olyan melói lehetnek, ha becsúszik valami, amúgy szerintem ő pl. az anyukájával él.

Hedonistamama 2015.01.09. 11:40:50

@Bujumburi: Te is úgy látod, hogy Laci ráragasztotta eDinkára a párbaj parát? Ha most csak megjátsza a szédültet, mit fog játszani, ha Zsú tényleg kihívja?

De a pont mindenképp Fannit illeti! Zsú ellen simán visszamegy és akkor Edina arca rendesen megnyúlik! Legyen így :D

Bujumburi 2015.01.09. 11:41:20

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Alekosznak csak azért volt kár nyernie, mert utána elbaszta... (átcsábították idő előtt a TV2-höz) így ne sok maradt abból a sok mindenből, amit nyert..

lukacstoncsi 2015.01.09. 11:41:42

Zsunak voltak pillanatai Edinával amikor láttam hogy már szinte a gyerekének tekinti olyan szájbarágós.Edina meg végig átbaszta ezt nem látja át.Gáz.Zsu már a kisfilmjével adott egy olyan lehetőséget hogy simán belé lehet kötni.Ez nem az az anyuka aki tengődik és a gyereke meg rongyokban jár míg ő éjjel nappal robotol fillérekért....Szép gondolat a gyerekem életét jobbá tenni de gondolom gyerektartást kap van munkája nem nélkülöznek a szülők segítik és ez a jobbik helyzet.Az hogy a villában nem túl szim,pin mutatkozott be sem tette őt kedvencé.szerencsétlenségére a két skorpió is jól odaszúrt neki(fanni és reni)és a többiek is látták hogy nincs értelme megvédeni azok után hogy első este összefeküdt dáviddal amit másképp is meg lehetett volna oldani az csak hab a tortán hogy daninak meg azt mondta vele alszik.véletlen a két nagy szupererővel megáldottal lett jóban...mivel nincsenek titkok hamar kiderül zsu igencsak tud helyezkedni, dávid leveléből kiderült más is volt ott, de közben már danival nagyon jó haverok lettek aki másképp is néze rá így zsu hebeg habog iszonyú rosszul hazudik és persze hogy senki nem hisz neki.túl gyorsan akart itt helyzetbe kerülni még a látszatra sem ad.hamar öszeomlott az egyedülálló anyuka képe helyette egy számító dög került a képbe ami sok mindenre képes.mivel komolyabb dolgok nem lepleződtek le addig előtérbe került és fanniék napok óta csak ezt erősítették hogy mekkora r.banc.laci okosan megjegyezte kussolni kéne inkább és levegőnek nézni amiben tök igaza volt mert így csak a mártírok közé emelték zsut.

kamilla123 2015.01.09. 11:41:46

@henrik_: :-) örülök, h hasonlóan látjuk a dolgokat :-) szokjál rá a kommentelésre is :-))
én Zsu-ban azt is nagyon bírom, hogy a rosszindulatnak még csak a szikárát sem fedezem fel benne. Jó, néha, amikor nagyon nagyot csalódik, csinál egy-két baromságot, de ezek elenyészőek ahhoz képest. hogy mit kell kiállnia. És ahogy mondod, nagyon sajnálom én is, h verbálisan nem jobb a csaj, mert megenné reggelire az egész bagázst.
Amúgy most is a tegnapi öfiben jellemző volt, hogy ő védte Edinkát Lacival szemben, hogy ne szívassák meg nagyon a büntetéssel. Ahhoz képest, hogy a két észlény kihallgatta a beszélgetést, ez nem tűnt fel nekik.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 11:42:51

@Hedonistamama:

Nem olyan :))
Én jelenleg magammal dugok :)
Jó a szinglee lét ;)

csicserierika 2015.01.09. 11:43:49

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: nehogy már ne tudd, h Alek nyerte, és azt is jól tudod, h még egy hónapos műsort rá tudtak építeni, ami annyira szürreális volt, h isteni posztok születtek róla. :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 11:44:16

@Bujumburi:

Annyi esze se volt, hogy a seggén üljön még egy évig, bukta a lakást meg a gubát, elmegy az ilyen az anyjába.

Bujumburi 2015.01.09. 11:45:40

@Hedonistamama: jaja, ráadásul szerintem egymást is gerjesztik... megnéztem a tegnap hanali on-t, egész éjszaka részegen kombináltak, Fanni nagyon fél egyébként, csak támadással védekezik. Edina is bevan fosva, de ő is próbál erősnek mutatkozni, hajnalban valami olyasmit beszéltek, hogy Laci mégis felveszi a lila kendőt, valszeg Zsuzsa lesz megszórva és mivel Maci a királyság alatt rendes volt Zsuzsával, valószínűleg mégsem őt viszi majd ki. Dani szerint, aki egyébként részegen is full képben van a többiekhez képest, Zsu csajt fog kivinni, és szerinte Edinára nagyobb esély lesz, mint Fannira. Sajnálom, ha Laci tényleg felveszi a lilát.

lukacstoncsi 2015.01.09. 11:46:30

@kamilla123: zsu most nincs úgy helyzetben hiába királynő ott basznek ki vele ahol tudnak.maci lett ráúszitva férjnek az meg tiszta hálás volt hogy nőnek nézik....szánalmas.nem tudja a dolgokat humorral kezelni, a fürdőben csak az nem nézte végig hogy fürdetik aki nem akarta.ennyit a tekintélyről.ő is tudja ha végig keménykedi a játékot repülni fog és csak bogyóval bírja ki hogy ki ne idegeljék.

Bujumburi 2015.01.09. 11:47:48

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Pontosan. :S Szerintem mentálisan sem igen fogta az adást és azt gondolom, hogy Hajdú Péter is átbaszta picit. Gondolom ígért neki fűt-fát, Alekosz meg bevette, mert amúgy is elszállt magától, aztán persze semmi nem lett az egészből.

Krétagarbó 2015.01.09. 11:49:59

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: én elhiszem, hogy a csatorna meg a nézők látta benne vmit, ahogy vki itt egyszer célzott rá, a középkorban is szerették a gnómokkal, csörgősipkásokkal szórakoztatni a királyi udvar népét. Ami fura, az mindig érdeklődésre tarthat számot.
Én csak a saját véleményemet írtam le a jelenségről, engem inkább taszított, nem is maga Alekosz, hanem az, hogy eg yilyen szerencsétlent kihasználnak. (Bukott is, bár nem tudom, hogy maradt-e pénze, a retek fizetett-e vagy sem, lényeg, hogy annyira önjáró volt az ember, hogy a csatorna sem tudott rá számítani hosszútávon. Ha akart, ezt nem tudom.)

candyperfumegirl 2015.01.09. 11:50:46

@lukacstoncsi: azt figyeltem, hogy Lacitól ez most ügyes manőver volt, hogy rátukmálta Zsura Medvét, ami ugye nettó kibaszás, és ezzel láthatóan Zsun és Macin kívül mindenki tisztában is volt.

kamilla123 2015.01.09. 11:51:29

@Morcz: "Egyébként szerintem Fanni és Dennis tök poénosak együtt, és látszik, hogy jól érzik magukat, nincsenek annyira befeszülve."

Én is pont erre gondoltam, h az ő párbeszédeiken sokszor hangosan lehet nevetni, akármennyire is sutyerákok amúgy. Na, az ő kapcsolatuk tényleg őszinte. Beszólogatnak egymásnak, meg jól is érzik magukat együtt, olyan lazák. Ehhez képest pszicho Edinka vergődése, és Laci, ahogy megjátssza magát. brrrr.... (Lacinak Ádám okozza majd a vesztét, mert teljesen hülyeség volt azt üzenni neki,h vigye tovább az Edina vonalat. Azóta Laci teljesen túljátssza a "bele vagyok esve Edinába" műsort, olyan rosszul áll neki, h én érzem magam kínosan)

ruzs54 2015.01.09. 11:51:36

nekem maci ,szerethető maci, megnevettetett amikor a bikán lovagolt, amikor ádámmal táncolt,és tegnap amikor elnyerte a királynő kezét. és igazi FÉRFI, mert huzkodta vissza az on ban a zsu ruháját ami kelleténél feljebb csúszott,meg amikor a királynő magatehetetlenné vált, akkor a karjaiban vitte a mosdóból be a villába.

Bujumburi 2015.01.09. 11:53:33

@kamilla123: Szerintem szövegértelmezési problémája van a lakók nagy részének... végighallgattam, amit részegen beszélgetett FAnni Danival és szó nem volt arról, hogy Dani mennyire szeretné kivinni Deniszt párbajra, vagy ilyesmi, sőt még azt is mondta, hogy szerinte így négyen ők milyen jók (Fani, Denisz, ,Edina, Dani) Fanni mégis úgy adta tovább Denisznek, hogy "Dani kiakar téged vinni, nem félsz?" Nem is értettem... de nagyon sok ilyen van, hogy máshogy emlékeznek vagy adják tovább.. egyszer volt valami olyan is, hogy Dórinak azt mondta Zsu, hogy nem haragszik rá , amiért rárakta a jelet az első kiválasztásnál. Dóri nem is rá rakta, hanem LAcira... de nem mondott erre semmit Dóri, sőt mintha még mentegetőzött volna. Szóval valami baj van ott a fejekben. Sőt, még Dani is rosszul emlékezik néha, bár még mindig az ő feje a legtisztább.

csicserierika 2015.01.09. 11:55:30

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: az nagy f,,szság volt részéről. h bedőlt a tv2-nek. Na de ők is benézték, mert abban a műsorban már nem úgy funkcionált. A villában kellett volna hagyni örökre, és másikat építeni. Most onnan küldené a youtubera a videóit, mert kényszeres szerepelni vágyás van benne. :)

lukacstoncsi 2015.01.09. 11:55:47

@candyperfumegirl: arra ment ki hogy ő legyen a király mert a többiek nem akartak.maci tudta hogy bár hiába utálja zsut mint nő bejön neki(egyszer megdugnám) másrészt végigszínészkedte az egész udvarlást vágta a képet mikor zsu elfordult.a lényeg neki hogy nővel alhat mégha nem is bírja.de lehet hogy taktika is van a háttérben részéről...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 11:56:40

@Bujumburi: @Krétagarbó:

Aleket megmérgezte a média, függő lett, van akit ha megérint a népszerűség szele az tovább nem bír nélküle élni, Alek pont ilyen, egy kis makogó majmocska volt előtte, a csajok aszonták inkább egy leprással dugok mint veled, aztán jött a népszerűség és nem bírt magával, neki azonnal kellett a dózis, az inger a nézőktől, ezért bukott mindent, persze ezzel a tv2 két legyet ütött egy csapásra, ez is volt a célja, megszopatta az RTL-t meg Aleket.

Bujumburi 2015.01.09. 11:56:56

@Krétagarbó: a lakást, ha jól tudom tutira bukta és a havi egy millákat is, valamennyi biztos maradt, meg ott volt a másik műsor is, de szerintem a töredéke. Olivér meg fogta a fejét, tudtak volna mit kezdeni a nyereménnyel ott jó páran.... :D

Krétagarbó 2015.01.09. 11:57:26

@Bujumburi: az alkohol, öl, butít és nyomorba dönt:)))) (nem hiszem)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 11:59:04

@csicserierika:

Emlékszel mikor voltak kinti feladatok ?
Alek szinte rosszul lesz hogy el kell hagyni a villát :))
A többiek meg ujjongtak végre kint lehetnek egy kicsit :)))))))))
Beteg volt az az ember, sztem az otthonát is bekamerázta :)

Krétagarbó 2015.01.09. 11:59:36

@Bujumburi: ki nem tudott volna kezdeni vele?
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: igen, ezt én is így gondolom.

Bujumburi 2015.01.09. 11:59:51

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: olyasmi :D biztos nehéz is lehet nekik, úgy tudom, hogy a lottónyertesek nagy része is tönkreteszi magát, 90 % visszaszegényedik az eredetihez, vagy alá...
azt hiszem még mindig Majka hozta ki a legtöbbet ezekből a 15 perc hírnevekből, bár azt hiszem a Milo, vagy hogy hívják is tudott mit kezdeni magával és az RTL klubnál dolgozik a mai napig gyártásvezető, vagy ilyesmi)

lukacstoncsi 2015.01.09. 12:00:18

@kamilla123: fanni-denis páros tényleg megadja a műsort még egy ideig bennt tartja őket ez.suttyó mindkettő de röhögni lehet rajtuk főleg fanni bődületes ostobaságain ami szerintem sokszor szereplés.jobb mint a laci-edina páros illetve másmilyenek ha a szórakoztatást nézzük.a robin-dóri vonal nekem nem tűnik komolynak dórui részéről szerintem udavriasság van ebben meg egy biztos társ de nem több.robin kicsit talán szerelmes lehet.

csiri bá 2015.01.09. 12:00:47

@Krétagarbó: Az alkohol öl, butít és savakkal észtereket képez :)))

Kartontigris 2015.01.09. 12:03:36

@ruzs54:
Figyu!
Ez csak egy tv műsor, te meg túlagyalod.
Ha csak a Zsuzsa-Edina vonalat nézzük én simán elismerem, hogy Kiskun egy fokozattal nagyobb tanulatlan ribanc de van egy nagy előnye, jóval kevésbé rosszindulatú mint bárki más bent a vellában ezért is szokták sokan megvédeni (én is).

másodpéldány 2015.01.09. 12:04:00

@lukacstoncsi:

Fanni egy minden szempontból nagyon klassz csaj, hajrá Fanni:

www.facebook.com/vvfanni

dare 2015.01.09. 12:04:59

@ruzs54: Üldözési mániád van vagy mi ez a sok lejáratós cikk, azt hiszed nem látjuk hogy ki milyen ember?
Majd pont egy blikk vagy bors újságíró fog engem meggyőzni a vélt igazáról, én is látom milyen ember Zsu, de nem háborog a lelkem mert a helyén kezelem a játékosokat és nem érnek meglepetések bármilyen hihetetlen.
Az hogy hány pasival volt dolga és hogy a pénzes idősebb pasik érdeklik csak azokat döbbenti meg akik még mindig hisznek a mesékben. Nem fog a herceg bejönni az ajtón ránk adni az üvegcipőt és boldogan élni mert nem olyan világot élünk.
Ha valaki jól néz ki megcsinálhatja a szerencséjét még nem is muszáj lefeküdni a hódolókkal, elég csak kelletnie magát, elhúzni a mézesmadzagot és csodák csodája, van egy kis jólét.
Megmondta hogy neki már elege van ebből, ezért is jelentkezett a játékba, de mindezért én nem tudom megkövezni mert nem olyan embereket szédít akik csövesek és a napi betevőjük is alig van meg hanem azokat akiknek van mit a tejbe aprítani, szóval nem tudom őket sajnálni.
Tekinthetünk rá úgy is mint a Kiskun farkasa ( a Wall Street farkasa után szabadon), elveszi azoktól akiknek van csak hogy ő jól éljen, és ne kelljen nélkülöznie.
A kisgyerek meg megfog neki bocsátani( ha meg megnyeri pláne), apuka meg azt szeretné ha anyuka nem tudna érvényesülni, de az meg ki van csukva hogy ez a nő nem tud szóval kár erőlködnie.
Bár ha jobban belegondolok választhatná azt a megoldást is hogy várna otthon a gyerekkel a lottó 5-ösre, mennyivel szimpatikusabb lenne igaz?

Bujumburi 2015.01.09. 12:06:40

@Krétagarbó: @csiri bá: :))) Ádám nyilatkozta egyébként, hogy nem kaptak sok piát, és ezért amikor kaptak, gyorsan kellett ráugraniuk, hogy maradjon, így tudtak hatást elérni kevés alkohollal. Egyébként on-ban sokszor beszéltek a villanővérről, meg dokiról, szerintem rendszeresen betegek és arra iddogálnak. Egyszer Ádám azt mondta éjszaka, hogy neki mindig szar dolgokat adnak, és most is olyan inhalátort kapott (asztmás) ami nem működik, biztos megint részeg volt a doki... :D Fanni meg azt mondta, hogy érdekes, neki mindig jókat adnak :D Laci pedig mondta, hogy most már ő is meglátogatja ezt a dokit, mert kíváncsi... :D Gondolom ez az egy új ingerlehetőség ott.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 12:07:05

@Bujumburi:

Akkor ezek szerint csak a retardáltak nyernek a lottón ?
Ha nyernék a lottón alapból nem egy audi a8-assal járnék kelnék, nem vennék kocsmát hirtelen, nem osztanám szét a haverok közt, nyilván kapna aki megérdemli, de annyit félre tennék ami elég lenne a további éveimre, kaja, rezsi, utazás.
Hogyan lehet elbaszni 1 (3) milliárd forintot a semmire ???

Majka élt is a lehetőséggel, és volt is hozzá tehetsége, neki egy dobbantó volt a VV, ennek sokat köszönhet.

Hedonistamama 2015.01.09. 12:07:27

@csiri bá: Minden tiszteletem a tiéd :) Én ezen ŐSZINTÉN(!) felröhögtem :D

lukacstoncsi 2015.01.09. 12:07:57

@Kartontigris: ezt nem mondanám.ha teret adtak volna neki a többiek simán átgázolt volna mindenkin.de erről írtam feljebb nemrég.dani az egyetlen aki végig visz egy vonalat mindenkivel azért jóban van legalábbis dumálgat nincsenek botrányok körülötte és a többiek is adnak a szavára.magyarul úgy játszik hogy azért a másikat hagyja hogy az sétáljon bele a csapdába ha kell de nem lépett át senkin szerintem.

Szigmund Frajd 2015.01.09. 12:09:37

Hello Mindenki!

Új hogyvolt híján ide vagyok kénytelen kommentelni:
Szegény szerkik, vért izzadtak, hogy kihozzák Robint a kimittud győztesének (gondolom kreatív könyveléssel számolták a szavazatokat, vagy összeadás helyett szoroztak, nem tudom), hogy kivigye Dórit a romantikus vacsorára, hátha felizzik még egy romantikus szál.
De a két tuja csak megvacsorázott azt ennyi, még egy normális beszélgetés sem jött össze.
Valahogy így:
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/150109/vacsora_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/150109/vacsora_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]

Szegény Zsu, tényleg mindent megpróbál, hogy Edinát jó útra térítse. Látszik rajta a jó szándék, de ő még mindig a játékon belüli játékra koncentrál, nem a nézőknek játszik...
Vajon tényleg ennyire a valósággá tud válni az, amit a villában megélnek? Sokszor elmélázok azon, hogy én vajon mit tennék a helyükben, vajon én is ennyire elrugaszkodnék a valóságtól?
De aztán rájövök, hogy én nem lehetnék helyükben, mert be sem mennék.. :)

Bujumburi 2015.01.09. 12:11:14

@lukacstoncsi: nekem Robin részéről is erőltetett :S minden tahóság ellenére valahogy igaza volt Ádámnak a búcsúlevélben... szerintem ők csak azért spanolnak egymással, mert ők ketten a legkevésbé gyűlölködők és mindkettőnek jól esik egy nyugisabb partner, + azt hiszik, hogy szerelmi szál nélkül nem lehet messzire jutni a játékban.. ez itt a kereslet és a kínálat csodás találkozása :D

Szigmund Frajd 2015.01.09. 12:11:44

@Szigmund Frajd: valaki elmagyarázná, hogy kell ezt a csodálatos képfeltöltés.hu-t használni?
Addig is direkt link: kepfeltoltes.hu/150109/vacsora_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kamilla123 2015.01.09. 12:11:54

@lukacstoncsi: Daninak azért könnyű, mert mint ffi, nem érdekel senkit. Zsu-nak is azért lett baja, mert ki akartak vele kezdeni, de nem hagyta. LAcinak is, mert Edinka ráakaszkodott. Vagy Dórinak, mert ott volt a Laci vonal. Aki neutrális szexuális szempontból (értsd: nem kell senkinek), az sokkal könnyebben tudja elkerülni a konfliktusokat és haverkodni mindenkivel. De ez a kint életben is így van. Egy jó pasival, vagy egy jó nővel senki nem akar csak haverkodni.

másodpéldány 2015.01.09. 12:12:50

@Kartontigris:

ha jobban tudna stratégiázni és jobban átlátná a helyzetét, simán lepöccinthetné magáról a nevetséges vádakat zsé: nem akarta danit, nem vonzódott Danihoz, aki egy idő után ezt nem bírta elviselni és ráborította az asztalt, mintha zsé hűtlen lett volna hozzá, ez egy hazugság volt, amit még magának se vall be dani,

edina meg zsunál jóval erőszakosabban lefoglalózta lacit, és aztán védte a területét, azzal az ordas nagy hazugsággal, amivel dani is, hogy zsé átverte őt...

zsé nem vert át senkit, csak vonzódott lacihoz, nem dani ellenében, és nem edina ellen, hanem mert a munkahéten jól összejöttek lacival, ők amúgy királyi pár tudtak volna alkotni, jobban is illenek egymáshoz, mint edina és laci...

én nem vagyok zsé fan, de amit összehazudik edina és dani magának és a világnak zséről az viszont hogyis mondjam, átlátszó, nevetséges...

fura, hogy milyen mélyre tudott edina süllyedni a játékban, ezt tkp sajnálom, ahogy annó krisztiánt is sajnáltam, az előző szériában ő volt a népi karakter, nyerhetett is volna némi türelemmel, de elszúrta az erőszakosságával, és most más mértékben, de edinából is ez az erőszakossága és közönségessége jön ki, ami nagy pech neki és nekünk...

lukacstoncsi 2015.01.09. 12:13:33

@Szigmund Frajd: Zsut mondjuk nem irigyeltem sok helyzetben, de egyrész már volt egy masszív ellenszenv vele szemben amit maga indított el aztán páran erre még rádobtak egy lapáttal,és ő is elcseszte a kis hülye taktikáival amik nem sikerültek.Most meg őt kéne körülugrálni.Ideális alany a szivatáshoz a szerkik is erre játszottak rá ezzel a feladattal.nekikmmegéri ha kiborul mert borítékolt a nézettség.Ha hagyott volna mozgásteret a többieknek és nem keménykedik akkor is amikor nem kéne javult volna a helyzete bennt szerintem.

ruzs54 2015.01.09. 12:14:34

@dare: kérdezd meg az újságíróktól mi ez a sok lejáratós , én csak belinkeltem , mint azt mások is szokták :-)))

Bujumburi 2015.01.09. 12:15:06

@Szigmund Frajd: +1 :DDD

Egyébként a szerkik mit vártak ettől a vacsitól? Nagytotálban kamerázva ki tud természetesen viselkedni? :D Én sajnáltam őket egy kicsit, bennük volt a teljesítési kényszer, meg a "húúúezegylehetőségittmost, csinálni kéne valamit" de ez nem így megy.. :D

HA Zsuzsának legalább egy picit több humora volna, sokkal szeretni valóbb lehetne.. sajnálom szegényt.

decens docens ( ja, nem) 2015.01.09. 12:15:36

@candyperfumegirl: Nem Laci tukmálta rá (nem is beszélt vele), hanem a szerkesztők, mert lett egy ilyen feladat, hogy Zsunak férjhez kell mennie. Dennis, Laci foglalt, Robin majdnem az, Dani már ex, az egyetlen, aki szóba jöhet az a Medve.

lukacstoncsi 2015.01.09. 12:16:54

@kamilla123: Zsunak azért lett baja mert kiderült első este nemcsak együttalvás voolt Dáviddal.Senkinek nem szimpi ha egy nő a bekerülése után a másik faszát fogdossa.Ráadásul daninak meg úgy kellett kirimánkodnia Dávid mellől zsut aki neki ígérte meg hogy együtt alszanak aztán kinnt próbálta menteni magát.egy nőben legyen már ennyi tartás hogy nem keveredik ilyen helyzetbe ráadásul gyereke is van.

Kartontigris 2015.01.09. 12:18:12

@lukacstoncsi:
Ha.
Ha a nyagymuteromnak áramszedője lett volna, Ő lett volna a trolibusz.

Krétagarbó 2015.01.09. 12:19:36

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: egy ismerősöm nyert, akkor éppen írországban dolgozott kukásként, négyese lett, olyan 100 milla körül. Hazament (erdélyi volt), tök jól bánt a pénzzel, csinált egy kis vállalkozást (koporsókat gyártottak-sok ott a fa, halott meg mindig van), így éldegélt 1,5 évig. Azért költött szórakozásra is, néha ide-oda utazgatott, de alapvetően nem szállt el. Vett egy 5-ös BMW-t, amit még a gyakorlottab vezetőknek is szokni kell a hátsó meghajtás miatt, ő előtte nem sokkal szerezte meg a jogsit. Esős szar idő, 120-szal a négyesen, kicsúszott egy előzésnél, 4-en ültek a kocsiban, a többieknek semmi bajuk, ő meghalt. (Nem volt bekötve, az ajtó vhogy kinyílt és a kocsi pont rá esett.) Hát így.
De nem az első emberke, aki valamiért nem tudta sokáig kiélvezni a hirtelen jött szerencséjét.

csiri bá 2015.01.09. 12:20:01

@Kartontigris: az attól függ, milyen színű a nagymutter... ha piros, akkor troli, ha sárga, akkor villamos, ha meg egyik sem, akkor mozdony. :))

Szigmund Frajd 2015.01.09. 12:20:21

@lukacstoncsi: "egy nőben legyen már ennyi tartás hogy nem keveredik ilyen helyzetbe ráadásul gyereke is van"
Van egy olyan gyanúm, hogy 24 évesen azért van egy 4 éves gyereke, mert régen még volt benne tartás...

Bujumburi 2015.01.09. 12:22:00

@Krétagarbó: óóó :((( ez nagyon szomorú történet

Kartontigris 2015.01.09. 12:22:15

@másodpéldány:
Én is így látom! De hát Zsuzsánka szerintem buta mint a föld. Ha nem hazuduznának róla meg savaznák igaztalanul, főleg a recskagép meg Anál, én tudnám utálni rendesen. :)

kamilla123 2015.01.09. 12:22:36

@lukacstoncsi: ez most mellékes, én nem erről beszéltem, hanem arra reflektáltam, hogy azt mondtad, Dani milyen jól helyezkedik, mert mindenkivel haverkodik. A mondandóm lényege az volt, hogy, akitől egyrészt az ellenkező neműek nem akarnak semmit, másrészt az azonos neműek meg nem féltékenyek rá, legyen az nő vagy ffi, az könnyebben tud haverkodni (Edina is ilyen). Ennek semmi köze a jó stratégiához. Dani ettől függetlenül egy okos srác, de sztem ezt a tényezőt, amit most említettem, sokan kihagyják a számításból. És ez nem az ő érdeme.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 12:22:59

@Szigmund Frajd:

Nehéz falat ez a Robin az tény, a vérnyomása kb mint Surdáé, ha nem kap kávét ott döglik meg.

Zsu úgy játszik mint ha skatujából húzták volna ki, a munka héten a Bellaggio kaszinó éves költségvetését megtermelte, guggolt a manin mint egy kampós orrú zsidrák, még egy félig elszívott dekket se adott Daninak, mert nyerni akarja a játékot :)
Ebbe a királynős feladatba nem muszáj belerokkanni, ha ezek lopni akarnak akkor lopjanak, ha ezért nincs belső büntetés akkor tegyék, csak így nincs sok értelme ennek a hierarchiás játéknak, mert kb mindenki egy szinten van, magyarul mindenki görény :)
Most az hogy más mossa a csúnyáját, meg hogy májkrém helyett ehet meleg ételt is, nagy kaland, sztem neki szarabb királynőnek lenni, mint csicska verébnek vagy csótánynak.

lukacstoncsi 2015.01.09. 12:23:03

@Szigmund Frajd: Ennek nincs köze hozzá szerintem.Fannika is tovább kibírta mint Zsu elnézve hogy most hány strigulánál tartanak denissel:D

Bujumburi 2015.01.09. 12:24:52

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: igen, valahogy én sem tudom elképzelni, hogy rosszul jönnék ki ilyesmiből, bár én eleve túl racionális vagyok ahhoz, hogy egyáltalán lottózzak. :D

de nézd csak: www.origo.hu/nagyvilag/20130725-csodbe-ment-lottonyertesek.html

csicserierika 2015.01.09. 12:26:09

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: jaja :) ha nem kóricál át más csatornához, sztem néha még elővették volna rtl-ék. Lehet, h a dzsungelba is bevetették volna, meg vacsoracsatába :D ( bográcsos marhalábszár pörkölt :) )

Csak ügyesen! 2015.01.09. 12:26:15

@kamilla123: Pontosan, ezt jól látod szerintem.

dare 2015.01.09. 12:26:39

@ruzs54: Ja, jól van.
Csak egy kicsit sok volt a link ezért gondoltam így, de akkor biztos nekem van üldözési mániám.
Úgy tűnt mintha azt írnád hogy neked semmi bajod nincs a Zsuval csak hát van itt ez a cikk meg ez és ezt nem tudom hova tenni és biztos hogy jó anya de ezt megint nem értem meg ezt se, de nekem nincs semmi bajom vele tényleg de akkor itt van ez a cikk is......

lukacstoncsi 2015.01.09. 12:27:05

@kamilla123: Beállt egy csapat viszont nem gondolom hogy csak ilyen alapon kéne nézni ezt a szövetséges dolgot.Zsu danitól nem akart semmit mégis szövetségese volt szimplán mert előnyhöz juttathaja szupeképsségekkel illetve mert emberileg is passzoltak.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 12:28:14

@Krétagarbó:

Nekem eddig négyesem volt az ötösön (1 milla) és hatosom, meg néhány ötösöm a skandin ( 250 rugó kb) ,de érzem ha nyernék nem szállnék el, nyilván minden évben lecserélném a verdát, de ez nem kiadás nincs raj bukta rajta, utazgatnék még Barcelonába is pedig utálom a meleget, dániába is elmennék, ott nincs meleg, és bekötném magam hogy ne boruljon rám az autó :)

másodpéldány 2015.01.09. 12:30:13

@lukacstoncsi:

zsé későn került be, és ha nem akart kiesni, valamit rögtön újítania kellett, felhívnia magára a figyelmet, ezért balhézott rögtön az elején és pasizott be első éjszaka, nyilván úgy ítélte meg nincs sok ideje arra, hogy szimpátiaszavazatokat szerezzen csak akkor, ha nagyon felhívja magára a figyelmet és érdekessé teszi magát valamivel, láthatóéag Dani nem tetszett neki mint pasi, én a szagra szavazok, mert most a vadkanhoz való férjhezmenésnél is az volt a legnagyobb gondja, hogy ki fogja fürdetni a vadkant mert a szaga borzalmas...

többen jelezték, hogy dani is izzadtan veszi fel az ingeit, átható szaga van... lehet, hogy a szag minden ellenszenv alapja... ez olyasmi, amit mindenkinek el kell tudnia fogadni, ez állatok között is így megy,...

csicserierika 2015.01.09. 12:30:14

nem érek rá most már, de a bögyömben van, leírom. Először is gratula a Robint visszaszavazóknak, mert ha lehet még tujább a szerencsétlen. Nem látja a lényeget. Zsut kellett volna kivinnie, így a Zsú ( egyben Robin rajongók ) nagy örömére végre játékba kerülnének, megkavarnák a szálakat és pocok pofájára is kivi lettem volna. mert az a "nő" vagy leszbi ( egészségére ), v ingyé' még a nyeremény reményében sem :)

másodpéldány 2015.01.09. 12:31:43

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:

merem remélni, hogy az előző kampós orrú rasszozásodért kitiltanak innen, és egyáltalán jó volna, ha minden résztvevők tiszteletben tartaná, hogy ez nem egy latrina, hanem egy beszélgetőhely...

Bujumburi 2015.01.09. 12:36:09

@másodpéldány: láttam egy elég régi ont még Zsu párbaja előttit, ahol aranyosan kérdezgeti Danit, hogy ő nem megy-e fürdeni este és mondja Dani, hogy már volt.. Zsu még az arcát is simogatja és kedveskedik neki, úgy próbálja rávenni, hogy menjen el akkor még egyszer :D Valószínűleg, tényleg büdik már a ruháik, gondolom Fanninak is azért büdi a lába, mert büdös a cipője, nincs hol szellőzzön. Főleg ha szar minőségű ruháik vannak, ez nem is olyan bonyolult. Összevissza vannak hányva a ruháik, gondolom a tiszta keveredik a koszossal, stb....

Krétagarbó 2015.01.09. 12:36:27

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: mindenképpen kösd be magad. Ő is Barcelonába utazgatott legtöbbször, nagy Barca-s volt.
Ő az ír lottón nyerte a 4-est, azért volt gondolom ilyen magas a nyereménye.

Tanya Jóska 2015.01.09. 12:36:51

@Bujumburi: Lehet úgy is értelmezi, igen, bár ahogy elnézem fanni állapotát, szerintem ő se nagyon tudta mit beszél.

Bujumburi 2015.01.09. 12:36:57

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: naháááát :D nem is ismerek olyan embert, aki ennyit nyert volna! :D

lukacstoncsi 2015.01.09. 12:37:05

@másodpéldány: Hát elég roszul csinálta ha a Te elgondolásodat olvasom.Szerintem egy nő mindig nagyobb ellenszenvet vált ki ha így cselekszik mint egy férfi.A gyerek meg ugye plusz dolog amivel lehet akár jól is sakkozni, de ő az elején jól elcseszte.

Daninak én szinte érzem hogy milyen szaga lehet...nem túl jó:D Robinnak szerintem kellemes a testszaga úgy érzem.

csiri bá 2015.01.09. 12:38:25

@Kartontigris: nem, a Nohab meg a Szergej, azok dízelek, a Szöcske, a Gigi meg a Szili villanyosok. :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.09. 12:39:06

@Szigmund Frajd: Amúgy kik szavaztak, mikor volt a szavazás és hol (Ki mit tud)...?

Bujumburi 2015.01.09. 12:40:19

@csicserierika: micsoda karrierről maradt le ez a félhülye... :D én valahol sajnálom

csiri bá 2015.01.09. 12:41:06

van új poszt, lehet áthurcolkodni. :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.09. 12:47:21

@csiri bá: A NOHAB az én gyönyörű kedvencem, kéretik nem belekeverni. :D

Bujumburi 2015.01.09. 12:52:30

@lukacstoncsi: :DDDDDDD érdekes, valahogy én is eltudom képzelni ezeket a szagokat :D

Kartontigris 2015.01.09. 12:53:05

@csiri bá: Ez is igaz, csak hülye voltam és a színre koncentráltam! :)

Szigmund Frajd 2015.01.09. 13:18:38

@VV Erőlegény: Lilus szavazás volt, úgyhogy gondolom az applikációsok...

SocialWorker 2015.01.09. 13:30:03

@kamilla123: ezt nagyon így látom én is. csak nem értem, Ádiná hogy nem látja? vagy látja, csak nem akar róla tudomást venni? és a nagy cimborája, Dani miért nem világosítja fel? mert abban majdnem biztos vagyok, hogy ő látja. lehet, hogy ő pedig attól fél, hogy Lacinál ez kivágja a biztosítékot és az a tattika szempontjából nem jó?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.09. 13:30:52

@másodpéldány:
Próbálsz megszabadulni a Fannika gyalázóktól ? :)
Akkor csinálok egy másik profilt cirka 2 perc alatt, és tovább oltom az "okos nőt"Fannikát ;)

SocialWorker 2015.01.09. 13:37:27

@Kartontigris: szerintem Kiskun elég rosszindulatú nála kevésbé rosszindulatúnak gondolom Dórit, Fannit, Robint, Danit, sőt, még Dennist is. a többiekkel nagyjából egy szinten lehet.

másodpéldány 2015.01.09. 15:01:47

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:

csinálj akárhány profilt, nem érdekel, de a rasszozást hagyd abba, szimplán MERT, ha nem tudod az okát, találj neki...

másodpéldány 2015.01.09. 15:04:59

@Kartontigris:

sokadszorra írom le, de nyilván sehányszor se elég, hogy nincs buta villalakó ebben a körben, legfeljebb az általános műveltségükön kellene javítani,

és az egyik jobban taktikázik, a másik rosszabbul...

akinek van egy kis esze, az látja a másikban is az észt.... aki meg nem látja a másikban az észt, az magára vessen...

Pék Sütemény 2015.01.10. 06:05:41

Azt gondolom, Dinka még így is a legemberibb az agyhalottak között. Amúgy, vajon a reteknek van agyhalottságmérője a beválogatásnál? Amúgy ez nem működne ilyen remekül.....:)
süti beállítások módosítása