Hogy volt?

Való Világ 7x52 - Amikor megtudtam, hogy megint meg leszek SZOPTATVA

2015. január 07. 10:22 - zaphodbb

Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész leginkább arról fog szólni, hogy próbáljuk értelmezni Zsu random egymásra hányt szavait.

A párbaj éjszakájával kezdünk, Dóri mond pohárköszöntőt, a “győzött a tiszta szív” kifejezéstől kiráz a hideg, mintha valami teliberakott szekta lenne az ő csapatuk. Kazal "vad, tesztoszteronos, tökös csurit" látott már Robinban akkor is, mikor bejött a villába, ami azért érdekes, mert eddig hevesen utálta ezt a gyereket, most meg mégsem. Kazal fejében a szél sosem tudjuk merre fúj. Laci nem fog változtatni azon, hogy ő bunkó volt, nem is vártunk nagyon mást. Félig Lehunyt Szemű Robin emelgeti a poharát és bárgyún vigyorog.

robin.jpg

Laci és Ádiná a kanapén: Laci el akarja cserélni Macival a kendőt, hogy elvigye Ádinát egy romantikus vacsorára, mert ő kettesben akar lenni Ádinával, de persze nem szexelni akar, mi meg elhisszük neki majdnem. Tuti csak azért akarja, mert azzal a műsorban maradhat, hiszen a romantikus vacsorát biztos beteszik az összefoglalóba, ahogy az utána lévő opcionális análszexet is. Ádina szerint nem éri meg vele egy este a lila kendőért cserébe, egyem azt a hatalmas önbizalmát nekije. A riportszobában azt gondolja szegény, hogy ez róla szól, és vele akar tényleg lenni Laci, pedig dehogy. Ha kijön és visszanézi az egészet, nagyon fogja majd a fejét, az biztos. Laci kedvesen csak undorító féregnek becézi Macit, Ádiná szerint meg hitesse el vele, hogy elcseréli vele a kendőt, és az utolsó pillanatban gondolja meg magát. Aztán Laci minden átmenet nélkül hirtelen bekérdez:

Kinyalhatlak?

Nekem felszalad a szemöldököm, Ádiná pedig kifejti a riportban, hogy:

Amúgy én egy szexgép vagyok egyébként.

De itt bent nem lehet nyalogatni, demót sem kér Lacitól. De aztán azért csak lesz valami maszatolás az ágyban, egymás gatyájában nyúlkálás, miközben Maci, Kazal és Dóri ott alszanak.

22 évesen, ha nem tudok magamnak és a nunámnak dirigálni, akkor mi van.

A mozgásból következtetve volt ott azért dugás kiflipózban, bugyin keresztül. Laci számára ez egy jól eltelt éjszaka volt, míg Ádina szerint Laci is érez már valamit. Bencus táncikálva örül neki, hogy Laci becserkészte Ádinát, szerintem meg ennek kurva nagy sírás lesz a vége. Laci tipikusan az a csávó, akiről a női lapokban cikkek százai születnek “A férfitípus, akit messzire kerülj el” címmel.

dugas.jpg

Ébredeznek a lemmingek, Ádiná már szégyelli magát a dugás miatt, mert az otthoniak most mit szólnak. Én nem értem, hogy huszonéves felnőttek miért problémáznak azon, hogy az otthoniak mit gondolnak arról, hogy van nekik szexuális vágyuk. Szerintem már mindenkinek az apukája és anyukája rájött pár éve, hogy élnek a gyerekek nemi életet. Dani rákérdez, hogy mit csináltak a paplan alatt, Ádiná bevallja, hogy még el is sírta magát és külön paplannal akar aludni, mert ő beleszeretett Laciba.

Ezek után olyan beszélgetések zajlanak a Dani-Laci-Ádiná és Plasztik-Kazal-Kiskun tengelyen, aminek a lényegét annyiban sikerül csak megfognom, hogy az előző brancs szidja Kiskunt, a másik csapat meg szidja Ádinát és Lacit. Plasztik:

Lacit el kell innen pusztítani.

Laci, Dani, Ádiná a nyugiban beszélik ki Robinékat, hogy Robin nyit Dennis felé, de Dani szerint őt kedveli annyira Robin, hogy szét lehessen robbantani őt és Dennist. Plasztik néz be a nyugiba hozzájuk, majd ki is fordul onnan rögvest és viszi a híreket Dennisnek, hogy Dani Lacival és Ádinával beszélget, jujj, most mi lesz. Dennis szerint, miközben hugyozik:

Kettős érzések kavarognak bennem, lehet, hogy Zsu nem is olyan rossz.

doridennis.jpg

És el is érkeztünk ahhoz a részhez, ahonnan már nincs visszaút, mindenki belekavarodik Kiskun gondolatmenetébe, még ő maga is innentől kezdve. Kiskun és Dani kint a teraszon, Dani danolászik angolul, ezzel mélységes zavart okozva Kiskunnak, az arcára kiül a döbbenet. Próbál beszélgetést kezdeményezni Kiskunnal, de az hallgat konokul, egyszavas válaszokat ad. Neki nincs mit mondania.

Hát csacsogok én avval, akivel kell.

Dani rákérdez, hogy pár napja még annyira hiányzott neki, hogy ők öribarik legyenek, amire Kiskun végighallgathatjuk okoskodását rosszul egyeztetett alanyokkal és állítmányokkal - tárgyat nem is keresünk már.

Van egy bizonyos pont, amikor már átmegy lelki fájdalomba, akkor inkább húzok egy kurva nagy határt.

Nekem erről egy népdal jut eszembe: “Szántok, vetek, boronálok a gyimesi határba.”

Haladjunk, idegesítő, ettől a nőtől néha lezúznám a tévét legszívesebben. Elképesztő, tényleg, én még ilyet nem láttam, hogy valaki ennyire rossz legyen szövegértésből és fogalmazásból egyaránt. Látszik rajta, hogy valamit nagyon akar mondani, de a fejében megfogant gondolatok egyszerűen helytelenül buknak ki a száján. Valahogy úgy tudom elképzelni, hogy az agyában még rendben ott van, hogy milyen infót akarna átadni, de a szája felé félúton túl sok kanyar van, összekeverednek a szavak és rosszul összerakva jönnek ki.

zsu.jpg

Egyébként meg ugye hierarchia hét van tegnap óta, azaz dzsungel hét, ami olyannyira unalmas szerintem, hogy arra jutok magamban, hogy nagyon elfáradtak már ezek a valóvilág szerkesztők ott a háttérben és mindenkire ráférne egy utazás valahová kurvamessze a villától. A lemmingeknek fel kellett írniuk, hogy szerintük ki a legerősebb, leggyengébb, mindenki besértődött persze az utolsó helyeken állók közül.

A helyezések:

9. Kiskun

8. Laci

7. Plasztik

6. Robin

5. Macika, a láthatatlan kanapéember

4. Ádiná

3. Kazal, aki azzal van elfoglalva, hogy mennyire barna a bevonulós képén

2. Dani

1. Dennis

Dennis megígéri, hogy ezt a szintet fogja tartani, ami ha belegondolunk, akkor nem tudjuk, milyen ez a szint. Végül is azt ígérte meg, hogy kefélgetni fogja Kazalt továbbra is?

hierarchia.jpg

Löevél érkezik, Plasztik kissé akadozva felolvassa, a nyolcéves lányom jobban teljesítene. Állatokká kell válniuk a helyezéseik alapján:

9 - oroszlán

7, 8 - hiéna, kígyó

4, 5, 6 - bivaly, strucc, varacskos disznó

1, 2, 3 - hangya, kullancs és csótány

Muhahaha, megkapják Kiskunt főnöknek, merthogy innentől mindegyik állatnak lesznek jogai, Kiskunnak oroszlánként például csak uralkodnia kell, a hiéna és kígyó az ő segítői.

4, 5, 6 - étkezhetnek a konyhában, nem ülhetnek az étkező asztalhoz

1, 2, 3 - csak az udvaron étkezhetnek, a nappaliban, földön alszanak, lavórban fürödhetnek

Kiskun arca persze felragyog:

A szövetségeseimet magam mellett tudom erősíteni.

Kazal véresen felháborodik azon, hogy ő már megint a tápláléklánc végén van:

Mindig szopok, amióta itt vagyok, geci csöves vagyok.

Amikor megtudtam, hogy megint meg leszek SZOPTATVA...

kazal.jpg

Plasztik és Laci lesz Kiskun szolgája, egyszemélyes ágyban aludhatnak, ami szerintem csak arra vonatkozik, hogy nekik megmarad a normális fekhelyük, de Kiskun megvidámodik, hogy ők most akkor lenyomhatnak egy hármast egy ágyban. Ádiná már ki is borul, hogy Lacit beszippantja a műcsöcs kommandó ezen a héten. El is küldi Lacit hirtelen a francba, hogy haggyámábékibe’, mert Plasztikkal és Kiskunnal vagy. Bentre kukkol, hogy azok ott hárman micsinálnak, és féltékenységi rohamot kap csendben. A mellette üldögélő Dani aranyköpése ezen a ponton, amin még fel is nevettem:

Én most erre mit mondjak, én csak egy kullancs vagyok.

Váltunk helyszínt, gyűlnek bent a lemmingek a nappaliban, Dani beleköt Kiskunba, megpiszkálja, hogy kíváncsi, mikor jön elő a hatalommániája. Rákérdez, hogy kimehet-e pisilni, aztán amikor rábólint Kiskun, akkor közli, hogy amúgy nem is kell neki vécézni. Nekem egyre inkább tetszik ez a Danigyerek, hogy kinyílt a csipája, kifejezetten jót tesz neki, hogy már nem lohol Kiskun után.

Feladat jön: a kígyó és hiéna meg kell koronázza Kiskunt. Ádiná kirohan, hogy őt nem érdekli, mit fűz mindehhez hozzá kedvenc tartalék bemondónőnk. Kiskun, a szavak királynője a riportban:

Mindig szigorúan igazságos vagyok, nem fogok visszaélni a hatalomvággyal.

Laci adja rá a palástot Kiskunra, meghajlás, kínos mosolyok. Beszédet is mond, hogy az oroszlán az “IGAZSÁGOSZTÁST” (!!!) is jelképezi számára, Ádina és Dani röhög teliszájjal és beledumál a szentbeszédbe. Kiskun ma szolgáltatja a tartalmat rendesen:

Nem fogok visszaélni ezzel a tiszti poszttal.

kiralyno.jpg

Az alattvalóknak le kell térdelni az oroszlán elé és benyalni neki csontig, Dani gyönyörű, maró gúnnyal adja elő a magáét, a legjobb a hajlongás hátrálva. A végén még megnézhetjük, ahogy Kazal csámcsogva, nyitott szájjal eszik kint a teraszon Dennis és Dani társaságában, amitől elmegy minden étvágyam, és felteszi a nagy kérdést:

Mi mikor leszünk vajon burzsujok?

Az előzetesben beharangozzák, hogy mekkora alpári nagy balhé lesz, mert Kiskun oroszlán tábláját ellopta Dennis. Kiskun büntetéssel fenyegetőzik, Dennis meg vihog magában. Nem is tudom hogy tudok majd aludni az izgalomtól.

Címkék: vv7
919 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vastyúk is .. 2015.01.07. 10:29:32

én is csak egy kullancs vagyok ;)

vastyúk is .. 2015.01.07. 10:31:49

@Admiral_General_Aladeen: hihihihihihi. telóval a kézbe? not so good... hehehehehe

Admiral_General_Aladeen 2015.01.07. 10:35:49

@vastyúk is ..: melóhelyen így szokás,hv-t olvasni :-D :-D

vastyúk is .. 2015.01.07. 10:37:00

@csiri bá: majdnem. :D. Mára nincs valami meghekkelt képecskéd az oroszlány királyról, meg többi vadállatról?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 10:37:52

"Kazal "vad, tesztoszteronos, tökös csurit" látott már Robinban "

Stesztoszteronos volt az Zaphod. :)

astryle 2015.01.07. 10:38:32

Szerintem a szerkik olvasták a Zsúú királyi udvartartás kommenteket és most berakták :D Munkásbajusz és Dani elég undorítóra vették a stílust, Macit nem láttam letérdelni.. szerintem ott robbant volna föl az egyik térdkalácsa.

Faszniék tök jó ízűen zabálták a konzerv májast ami a tesóba pont csütörtöktől akciós :D:D
Ilyenkor örülök, hogy a luxusvillába 69 forintos szarral tömik őket :D fincsiii

vastyúk is .. 2015.01.07. 10:40:35

@astryle: Éhes embernek a tesco májas is jó.

szerintem nem voltak undórítóak Daniék. Egy ilyen helyzetet szerintem is humorral és iróniával kell kezelni.. No meg persze igazságosztással. heheheheh

csiri bá 2015.01.07. 10:41:17

@vastyúk is ..: nátrium szerkesztette a tegnapit is én csak az alapot kerestem meg hozzá. :))
de ha lesz szólj neki, hogy ebbe belefotosoppolhatná BD arcát:
static.est.hu/kepek/213/galeria/213439_galeria_oroszlankiraly.jpg :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 10:44:57

".. nem fogok visszaélni a hatalomvággyal..." :D:D:D hatalomvágy... hogy elszólta magát a kis hamis.

Amúgy tetszett a poszt, jó volt. :)

astryle 2015.01.07. 10:46:29

@vastyúk is ..: Klasszikus sertésmájkrém. Összetevők: ivóvíz, sertésmáj 25%, gyártási szalonna, búzaliszt, sertésbőr, vöröshagyma, szójaliszt, sertéshúspép, baromfihúspép, só, fűszerek, tartósítószer. (itt a 25%-ra hívnám föl a figyelmet :D)

Dani és Munkásbajusz szerintem már rég várt egy alkalomra, hogy megszabaduljanak a Zsúú-tól, mert nagyon alatta voltak a BT-be, azóta folyamatosan kiközösítik, piszkálják és oda-oda csípnek ilyen kimehetek pisilni és elmebajos megnyilvánulásokkal

Baresz83 2015.01.07. 10:48:14

Pöcök szerintem életében nem evett annyi konzervet és májkrémet, mint a VV alatt. :D
Ez a játék akkor válna érdekessé, ha félidőben cserélődnének a szerepek...
Nekem is nagyon tetszettek Dani dumái, az se volt semmi, mikor vigasztalta Ádinát: "Ne aggódj, nem fog ez sokáig tartani, max egy hétig!" :))

vastyúk is .. 2015.01.07. 10:48:29

Nem is értem, hogy a szerkik mi a szarnak adták ezt az erősorrend feladatot. Egyszerűbb lett volna a következő:

Gyerekek, mátol itt a dzsungel törvénei uralkodnak, Zsu az oroszlán, Dani a kullancs, Edina a strucc, Denisz a csótány, Maci a varacskosdisznó...

Mert így is ilyen szaga van az egésznek :D

ms delacroix 2015.01.07. 10:52:13

Ez az, amikor a fagyi visszanyal tipikus esete.

Conchobar 2015.01.07. 10:52:22

"Dani gyönyörű, maró gúnnyal adja elő a magáét, a legjobb a hajlongás hátrálva" - Nem a Danié volt a gúnyos, hanem az Edináé. Danié inkább félig vicceskedő, félig komolyan vehető. Még Zsuzsában is nyomott hagyott Edina monológja, noha ő tán még soha nem hallott szarkazmusról, iróniáról (mert azt fejtegette, hogy Edina pont az ellenkezőjét mondta annak, amit gondol, ergo Edina nem volt őszinte)

csiri bá 2015.01.07. 10:55:23

@vastyúk is ..: nem mind1, hogy a szerkesztők osztják ki a szerepeket, vagy a sok agyhalott lemming azt hiszi okoska, felállítja a sorrendet, aztán saját magukat szívatják telibe. :))
Így nagyobbat ütött számukra, hogy BD a főnök, mint az, ha ezt a szerkesztők jelölik ki... utóbbi esetben azt hihették volna, hogy őt tolja a kanális... szóval jó volt ez a fordított sorrend így megoldva... :))

vastyúk is .. 2015.01.07. 10:56:04

@astryle: Sajnálom őket a kaja miatt. ilyenkor eszembe jut, hogy szegény Zsófika annak idején nem evett ezekből a szarokból, mert vega volt. konkrétan hagymán meg kenyeren élt, szebb napokon meg egy kis paradicsomot is kapott ezeken a tematikus heteken. Tetszett mikor Fanni; 'remélem legalábbb teljes kiörlésű kenyeret kapunk' beszólása elárulta, mennyire rá vannak ilyenkor kényszerülve, hogy azt egyék, amit kapnak. Medve ráfoghatja az RTL-re, hogy folyton kenyeret zabáltatnak vele, ezért nem fogy.

Szerintem a kimehetek pisilni, kifejezetten vicces. Le is lehetne reagálni, csak ahhoz venni kéne a lapot. Olyan ez, mint mikor Dani megkérdezte csóriként a munkáshéten, hogy kapok egy kétszázast, ha kinyitom az ajtót, és ahelyett, hogy Zsú vette volna a lapot, és röhögött volna egyet, (esetleg annyit mondott volna, nesze, itt van háromszáz :D vagy valami) képtelen volt belelazulni a szituációba.

vastyúk is .. 2015.01.07. 10:59:05

@csiri bá: igazad van, így nagyobbat szólt. Bár nem tudok nem hinni abban a konteoban, hogy azt az erősorrendet, amit a papíros voksolásnál kihoztak, a szerkik kicsit megszerkeztették. Nehezen tudom elképzelni, hogy a villalakók szemében Zsu hátrébb van, mint pl Laci

csiri bá 2015.01.07. 11:04:12

@vastyúk is ..: szerintem borítékolható volt, hogy Zsu lesz a tök utolsó, így az oroszlán... a többinél a rájuk osztott lehetőségeket tuti megkavarták a szerkesztők, hogy pl. a medve csoportnak jusson a varacskosdisznó vagy a Dani csoportnak a kullancs, azért is volt szünet a sorrend felállítás és az állathozzárendelés között, hogy legyen idejük a szerkesztőknek... emlékezz rá, épp a nyugiban örömködött Análka meg Basszájba hogy BD hogy megszítta, tök utolsó lett, akkor jött a gong és mentek vissza megkapni az állatneveket...

vastyúk is .. 2015.01.07. 11:04:42

@csiri bá: hihihihihihihi. találóóó. Remélem Edinának is bavillan valami hasonló, ideje lenne kihúzni a fejét a szimeringből. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 11:06:20

Nagyon ütős poszt lett zaphodbb! Ej de szépen kiemelted a finomságokat! 10 pontból 9-et megadok neked (10/10-et nagyon ritkán osztok ki). Jó volt olvasni téged. Nagyon hasonlóan látjuk az eseményeket! Grat!

2015.01.07. 11:06:41

zaphodbb: Mintha én írtam volna, na ilyet nem tudok, de a vélemény közös.
Zsu sötét mint az ágyú, okosakat akar mondani, de felét sem érti azoknak a szavaknak ami ráragadt az évek során és egy nagy katyvasz lesz, ahogy egymás mellé rakja.
Az idézetek tőle, telitalálatok.

vastyúk is .. 2015.01.07. 11:07:54

@csiri bá: bezony, bezony, korai volt az öröm. Nekem az tűnt fel, hogy mikor Zsu kimet a táblához, azt mondta, utolsókból lesznek az elsők, és a levélben is kábé ezzel nyitott. De nézni eközben Zsu és Edina arcocskáját, ... megfizethetetlen.

vastyúk is .. 2015.01.07. 11:09:34

@vastyúk is ..: mármint a levélben is ezzel nyitottak.. jesszus, olyan reggel van, hogy nekem sem megy az alany-állítmány egyeztetés. bocsesz

Conchobar 2015.01.07. 11:10:20

@csiri bá: "szerintem borítékolható volt, hogy Zsu lesz a tök utolsó, így az oroszlán" - Valahogy Zsuzsa arca nem tükrözte ezt a borítékolást, szemmelláthatóan nehezebben viselte azt, hogy mennyire alulértékelik újdonsült szövetségesei, mint ahogy Robin viselte el ugyanezt a párbaja előtt

Conchobar 2015.01.07. 11:15:05

@csiri bá: "a többinél a rájuk osztott lehetőségeket tuti megkavarták a szerkesztők" - Van egy üveg söröm arra, hogy a fordított világ felállítása a szerkesztők improvizációja volt. Annak hatására improvizáltak, hogy meglátták, hogy az akarnok őrmester, Zsuzsa lett az urtolsó

másodpéldány 2015.01.07. 11:18:59

tegnap éjjeli onlányhoz tud valaki linket?

Caprica99 2015.01.07. 11:20:29

@Conchobar: azért nincs olyan sok szövetségese, igazából csak a Dóri van. Fanni csak szóbaáll vele, Denisz meg tuti az utolsó helyre tette.Így, ha ezt nézzük, 7:2 arányban őt szavazhatták az utolsó helyre.

2015.01.07. 11:21:05

Ja a cím állat :D Azt hittem tegnap rosszul hallottam de ezek szerint mégsem. 21 éves nő, ennyire hülye nem lehet, szerintem tudatosan készül a riportszobás fellépésekre.

Conchobar 2015.01.07. 11:21:22

@SmittyB: "Zsu sötét mint az ágyú, okosakat akar mondani, de" - Amikor a műveltségi kérdéseket kellett feltenniük Reninek és Daninak, akkor Zsuzsa furcsa arckifejezéssel végig hallgatott. Legalábbis a bejátszásban Zsuzsának semmilyen kérdés nem jutott az eszébe. Így persze bölcsebb maradt, mint a Gibraltári-szorost Törökországba helyező Ádám

másodpéldány 2015.01.07. 11:29:53

@Conchobar:

" mint a Gibraltári-szorost Törökországba helyező Ádám "

az nem laci volt?

Szigmund Frajd 2015.01.07. 11:30:07

Fantasztikus ötlet ez a hierarchia hét, rengeteg potenciált látok benne.
Már az első öfi szórakoztatóra sikerült, de nem tudom miért lep meg még mindig, hogy mennyire téveszméik vannak a villalakóknak az erősorrendet illetően. :)
És remek húzás volt, hogy megfordították az erősorrendet. Viszont úgy láttam egyedül Dani látta meg ebben a lehetőséget. "Jó kis hét lesz ez." Innen is látszik, hogy ő az egyetlen, aki képes 24 óránál előbbre gondolkodni, és látja, hogy milyen jó lehetőség ez, hogy szimpatikus oldalát mutassa meg. Persze erre mindenkinek megvan a lehetősége, de valószínűleg csak ő fog élni - tudatosan - ezzel.
Laci és Dennis egykedvűen fogadta az egészet, szerintem ez is szimpatikus viselkedés, bár keveset láttunk belőlük, majd elválik.
Plasztik és Pöcök szerintem simán felcserélhetők lennének, Plasztik akkor pattogott, amikor megkapta a ranglétra alsó posztját, de teljes lelki békével nyugtázta hogy ő most főmufti lesz egy hétig, Pöcök meg pont pepitában. Fordított helyzetben ugyanez lenne a reakciójuk, unalmas, kiszámítható karakterek.
Edina sajnos zöld szemű szörnnyé változott, mondhatni leszállt a vére az agyából. Tőle többet vártam, remélem magára talál, mert ezen a héten visszahozhat sokat a megkopott renoméjából.
A végére hagytam a főnyereményt: Kiskun arca egy tanulmány, amikor meghallja, hogy ő lesz a király egy hétig (egy hétig bazmeg! az hétszer annyi, mint amennyit előre szokott tervezni) szinte a szájában érzi a főnyeremény ízét, ennél közelebb sanszos, hogy nem is kerül hozzá...
Bár az elszántság megvan benne, hogy nem fog visszaélni a hatalomvággyal (freudi elszólás, tényleg tanulmány ez a nő), az látszik, hogy mennyire nem illik a személyiségébe az igazságos uralkodó szerepe.
Izgi lesz, várom a folytatást!

csiri bá 2015.01.07. 11:30:58

@Conchobar: persze, hogy ő nem várta ezt, de végül is logikus volt, minimum 4 lemmingnél alapból utolsó a táplálékláncban: Laccika, Ádina, Medve, Dani... de szerintem még Fáncsikánál is, függetlenül attól, hogy szóba állnak egymással kicsit már... ennyi elég a 9. helyhez...

La Pantera 2015.01.07. 11:32:34

Edinára kellett volna osztani a kullancs szerepet :)

2015.01.07. 11:33:33

@Conchobar: Na azért, a veni vidi vicit ne vegyük el tőle :) Kincs a maga nemében, ahogy levezette a két lehetséges megoldást!:D
very very you you:
Jó étvágyat!
Lét a tét.

csiri bá 2015.01.07. 11:33:49

@Conchobar: igen én is erre tippelek, ezért is emeltem ki elébb, hogy volt némi szünet a lemmingek általi tápláléklánc felállítása és a rangok kiosztása között...

La Pantera 2015.01.07. 11:36:39

Amúgy nekem Zsu egyátalán nem ellenszenves. Bírom a küzdeni akarását. Sajnos tényleg nem túl okos, művelt se, de valahogy mégis bírom, bár az életben tuti elkerülném.
Edina viszont hatalmas mínuszban van. Mitől olyan biztos benne, hogy ő fog nyerni?
Az elmúlt hét történései után már úgy gondolom, hogy bárki nyerhen a végén, csak Edina NE.

Conchobar 2015.01.07. 11:36:48

@SmittyB: "szerintem tudatosan készül a riportszobás fellépésekre" - Hajlok arra, hogy a büdöslábú Fanni igényesebb nő, mint Zsuzsa. Zsuzsa valahogy nem vette a lelkére sem a leribancozását (nem emlegette föl később sem, akkor is inkább csak a látszat kedvéért rótta meg Danit), sem a mérhetetlenül megalázó (kezdeti) elutasítását Laci részéről ('Akarlak!', mikor Laci elengedte a füle mellett, akkor 'Kellesz nekem!', válasz: 'Mi a fasznak kellek neked', 'Felnőtt nő vagyok', 'inkább csak hülye gyerek vagy!' épületes mondatokkal). És mintha mi sem történt volna, a mosdóban hagyja magát megcsókolni Laci által

lukacstoncsi 2015.01.07. 11:36:53

@Szigmund Frajd: Zsuzsa annyira be van feszülve és nyílván a többiek sem könnyítik meg a dolgát.Irtó szarul fogalmaz és bemondó volt a helyi tévénél igaz ez már múltidő.rémes.Mikor a riportban a hangszínéről szónokolt a dalos napon azt hittem dobok egy hátast.Annyira komolyan veszi a zavarosan összetákolt mondandóját hogy rémes.Nem tudom hogy lesz e neki komoly szövetsége itt valaha azok után ahogy viselkedett...Danival nem haragot kéne tartania hanem időt hagyni ennek a dolognak.ha elvág maga mögött minden szálat az gáz.

Apropó Robinnal mi van beleszürkült a háttérbemióta visszajött?

vastyúk is .. 2015.01.07. 11:37:13

@La Pantera: szerintem a strucc is nagyon ráillik jelenleg. lásd @csiri bá: képét

Conchobar 2015.01.07. 11:38:53

@másodpéldány: "az nem laci volt?" - Nem. Laci földrajztudományát a Bódi-sivatag fémjelzi

lukacstoncsi 2015.01.07. 11:40:23

Edinának két nagy maflás kéne vagy valaki dumáljon neki mert rémes....Erdélyben fogják a fejüket.szerintem a "mi lányunk" dolog már messze szállt...A portos bünti is katasztrófa volt, aztán ahogy Zsun tornázik feleslegesen mert csak azt erősiti.

vastyúk is .. 2015.01.07. 11:40:51

@lukacstoncsi: "beleszürkült a háttérbemióta visszajött? " nem tudom, én nem láttam :D hehehehehe

lukacstoncsi 2015.01.07. 11:42:49

Lacit én tartom annyira szemétnek Edinával szemben.neki is sok kérdés megfordult már a fejében, meg ő sem akar hülyeséget csinálni.De voltak helyzetek amikor nem lehet az őszinte vonzalmat megjátszani:pl.betlehemes játék, közös dal stb.Nyilván gondolkodik de azt hiszem egymásra vannak utalva pláne ádám kiesése után.

SzilajSzilard 2015.01.07. 11:46:40

06:56-nál azt mondja hogy "olyan dolog ami SÉRTELMEZI(!!!) bármelyikőtöket is.
Annyira fáj! Beszélni nem tud! Azt hiszi hogy ez a Kiskun TV, és azért mert lassan és hangsúlyozva beszél, okosat mond.

candyperfumegirl 2015.01.07. 11:47:46

"nem fogok visszaélni a hatalomvággyal."

:DDDDDDDD

lukacstoncsi 2015.01.07. 11:51:12

Egyébként a nő-férfi taktikai páros ideig óráig életképes.Alekosz-Éva esetében volt a legjobb (bár Alekosz időröl időre bepróbálkozott nála)A közös piálás, a hasonló szemlélet a mások kijátszása nagyon összekovácsolta őket és mindkettő érdekember kinnt is.Ők sem tartják a kapcsolatot már rég.A Dennis-Fanni dolog is ingoványos.Fanniéknál ha nincs szex akkor az egész elég halovány.

ganxtalovins 2015.01.07. 11:53:04

Halihóóó!!
Szerintem teljesen mindegy a sorrend,mert remélhetőleg a hét közepén fordított lesz:D:D
Kár volt kihagyni a tegnapi öfi legnagyobb durranását: Ádiná ahogy az "oroszlánkirályt" "éltette" zseniális volt, nem is tudom ez hogy maradhatott ki, de ami még nagyobb volt: zsu válasza a riportba: egyedül Ádiná hazudott, Bencus meg is jegyezte, zsu nem nagyon ismeri az iróniát.
zsu-nál sötétebb élőlényt nem nagyon tudok mondani,elképesztő :D :D :D :D

lukacstoncsi 2015.01.07. 11:53:11

zsu nagyon sötét, nem érzi az iróniát semilyen formában.dani és fanni olyat szólt be neki tegnap és edinára akadt ki aki egy ovódás által is felismerhető véleménnyel adta tudtára milyen.

lukacstoncsi 2015.01.07. 11:55:30

@ganxtalovins: Edina nem hazudott csak pont az ellenkezőjét mondta annak amilyen Zsu szerinte.Senki nem fog benyalni neki.max így maró gúnnyal vagy iróniával fúszerezve de ez olyan mintha dörzspapírral csinálnák:D

Szigmund Frajd 2015.01.07. 11:55:32

@lukacstoncsi: Robint és Macit szándékosan hagytam ki, pont annyit írtam róluk, amennyire volt érdekes és fontos a szerepük a történésekben. Bár ZaphodBB helyében én bevágtam volna azt a screenshotot a hv-ba, amikor maci ül a kanapén egy varacskos disznó táblával a nyakában. :D kontexttől függetlenül vicces kép lett volna.

candyperfumegirl 2015.01.07. 11:56:35

És köszi zaphodbb azt a bizonyos bekezdést Zsuról. Maximálisan igaz. Egyébként az egész hv tetszett, de az a rész különösen. :)

Nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne félidőben feje tetejére állítani a hierarchiát, tanulságos lenne. Csak az az egy baj van a dologgal, hogy a középmezőny változatlan maradna, pedig el kéne mozdítani akkor már mindenkit a jelenlegi helyéről.

VVKnapné 2015.01.07. 12:01:13

Egyetértek a posztíróval: tényleg fáj hallgatni Zsuzsát... Tudom-tudom: egyik se atomfizikus, és Dóri tényleg olyan tagoltan olvas, mint egy másodikos, de ő legalább meg tudja fogalmazni, mit gondol. Zsu meg tényleg csak dobálja egymás után a szerinte hangzatos szavakat, és azt hiszi ettől kurva intelligens... És ő műsorvezető????? Hoooogy???? El tudom képzelni, milyen kérdéseket tehet fel a helyi tévé vendégeinek :DDDD Ön, visszaélt a hatalomvágyával?

hannamontanna 2015.01.07. 12:03:43

Macit amúgy miért nem lehet látni? Sem Ádámnak nem olvasott be, sem szentbeszédet nem mondott a dzsungelfőnöknek, úgy általában eltűnt.... bár így lenne. :-)))) Ez a Zsu azt se tudja sokszor milyen rendezvényen van. Edina pedig kezdi magát égetni. Egyre unszimpatikusabb számomra. Ilyenek az emberek ha elönti az agyukat a rózsaszín köd és átveszi az irányítást a nuna? :-))))

csiri bá 2015.01.07. 12:03:50

@candyperfumegirl: ezt a szerepcserét meg lehetne oldani mondjuk véletlenszerű sorsolással is...

La Pantera 2015.01.07. 12:07:37

@VVKnapné: úgy tudom, nem műsorvezető, hanem bemondó. Szóval kb. dekoratívan kell kinéznie és érthetően olvasnia a súgógépről.

Caprica99 2015.01.07. 12:10:50

@candyperfumegirl: mindenesetre egyik atomfizikus sem vette észre, mert különben - ha személyesen nem is szólnak be neki - a háta mögött tuti kicikizték volna. :)
Vagy volt ilyen, csak nem láttuk?

VVKnapné 2015.01.07. 12:10:59

@La Pantera: jah... akkor oké ;))) azért a főnökeire is kíváncsi lennék, ezekután is alkalmazni fogják?

másodpéldány 2015.01.07. 12:12:54

@Conchobar:

ezt le kéne csekkolni, mert én határozottan arra emlékszem, hogy a laci mondta ezt a gibraltári dolgot... ő helyezte át Törökországba...

tvbuzi 2015.01.07. 12:13:26

Megint rápakolnak BD-re...azután visszajön:D

VVKnapné 2015.01.07. 12:13:31

@hannamontanna: mert Maci megnyilvánulásai annyira semmilyenek szerintem, h kár rápazarolni a műsoridőt :) Remélem Laci őt viszi ki!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 12:13:31

@hannamontanna: szerintem kurvára nincs rendben az egészsége, ha nem ejtik ki hamarosan, mentő fogja kihozni
Azon túl, hogy jóformán csak fekszik itt-ott, még annyit se mozog, mint esetleg otthon, hogy kimegy a parkolóba vagy átmegy az utcán legalább vagy mittomén.
Szabad levegőn jóformán egyáltalán nincs is, már ha annak lehet nevezni a cigifüsttel telt üvegházat a villa udvarán... szóval nem csodálnám, ha időszakonként valami külön kezelésre tűnne el a riportszobában vagy máshol.

Caprica99 2015.01.07. 12:15:18

@VVKnapné: még az elején, a Dávid affér után olvastam valahol, hogy kirúgták, sőt levette a TV az online oldalukról, ahol még ő szerepelt.

kamilla123 2015.01.07. 12:15:51

@astryle: szerintem is undorítóak Daniék. Ha ők szenyóznak, az "humorral kezelik az ügyet", ha Zsu szenyózna, akkor ő lenne a hatalommániás szemétláda. Daniék szándékosan provokálják Zsu-t, h szemétnek hozhassák ki.

VVKnapné 2015.01.07. 12:16:30

@Caprica99: komolyan??? jól tették! szégyen ez a nő!

Szigmund Frajd 2015.01.07. 12:16:30

Amúgy szerintem Laci meg is játssza az érzelmeit Edina felé, meg nem is:
A való életben szóba sem állna vele, ez igaz. Viszont itt össze vannak zárva, 0-24ben egymással kell lenniük, ez felgyorsít mindenféle szociális dinamikát. Azaz megismerik egymást olyan szinten, ami kint csak a kezdeti szimpátia utáni, egymás társaságát keresés során történhetne meg. Laci tudja, hogy jó neki, ha van egy viszonya, viszont nem hiszem, hogy látja, hogy már a mostani szint is elég, a se-veled-se-nélküled helyzetek ismerősek mindannyiunknak, tudunk vele azonosulni, azaz érdekel minket, és ezt a szerkik is pontosan tudják.
Másrészt, ez nem csak érdek, bár az volt az indítóok Laci részéről, félúton ráébredt, hogy Edina tényleg szerethető ember, és innentől fogva "kellemest a hasznossal" helyzetben van. (mármint Laci)
Edina már a kinti jövőjüket tervezgeti, amitől nagyot fog koppanni, mert ha lekerülnek róluk a villafalak béklyói (bocs a képzavarért) akkor Laci nem fog nemet mondani az őt becserkésző Zsu féléknek (ahogy Zsunak se mondott nemet részegen, amikor elfelejtette a kamerákat).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 12:16:36

@VVKnapné: Medve teljesen kihűlt. Lehet, hogy tényleg alvajáró és az egyik ilyen viccnek szánt kóválygás után egész egyszerűen úgy maradt. :D
Úgy emlékszem még arra, amikor összeugatott valamelyik játékossal még az elején, hogy az illető nem tudja kivel baszakodik, mert ő a játékmester itt, nem tudja kivel kezdett, stb.stb... na ja... :D

VVKnapné 2015.01.07. 12:18:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és a legrosszabb az egészben, h erősnek hiszik!!!! és za a félelmem, h ott lesz a top3-ban, mert mindenki fosik kihívni... :(((

VVKnapné 2015.01.07. 12:20:35

@kamilla123: provokálják csak, így lesz érdekes ez a hét :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 12:21:02

@kamilla123: Zsuzsa-féle személyiségű emberek ellen, aki mindenre csak rágörcsölve tud reagálni, ez az igazi fegyver. És ez egy háború, játéknak álcázva. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.07. 12:22:02

@kamilla123: Naná, én is ezt csinálnám a helyükben. Csak finoman, de odaszúrni Zsu-nak, hátha olyat tesz, amit nem kéne és kiesik végre. Edina túltolja ezt is, bár a "királynő köszöntése" az tetszett.
Robin mit kapott a KIMitTud győzelméért? Nem találom sehol az infót.

hannamontanna 2015.01.07. 12:22:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Na igen. Mondhatnánk, hogy Maci a legtujább, ..... gömbtuja. Olyan van? Tuti hogy magas a vérnyomása is. Belebetegszik a mozgáshiányos életmódba. Amúgy mikor lesz mérés? Az előzőben ilyenkor már volt, nem?

lukacstoncsi 2015.01.07. 12:22:14

@kamilla123: Zsu pontosan tudja miért kapja azt amit akár Danitól akár mástól.Úgy fordíthatna ha összekapná magát és megpróbálná a helyzetét máshogy nézni.Pláne most amikor úgymond a szerkesztők nyeregbe rakták.Nem véletlenül.okkal.Balhé, kibaszás várható meg is történt.Kicsit megsajnáltam d csak maga segíthet magán.Amúgy az lett volna a legjobb ha nem taktikázik hanem magát adja, így a nézők sem arra emlékeznek majd mennyiféle arca volt és besült.

egyemakisszíved 2015.01.07. 12:23:56

@VVKnapné: Ne aggódj, Zsu lesz a következő kiválasztott, és Macit fogja vinni párbajozni, aki kint is marad. Laci Dennist vinné szerintem, így Dennis is Zsuzsára tesz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 12:24:07

@VVKnapné: de talán már kezd felnyílni a szemük, egyre többször kerül szóba a neve és azért már konfrontálódtak is páran vele (Zsuzsa, Laci, Fanni.).
Mindenesetre számomra is tökr érthetetlen, hogy miért hiszik őt annyira erősnek.

csiri bá 2015.01.07. 12:24:52

@La Pantera: Mitől olyan biztos benne, hogy ő fog nyerni? - hangsúlyozom, ez most csak konteó, de lehet arra gondol, azért, mert erdélyi, azaz határon túli származású... az X-faktorban is bejött ez lásd a döntő 3-ast: egy erdélyi kislány, egy vietnami srác, és egy határon belüli énekesnő... mikor kialakult a 13-as mezőny, fogadni mertem volna rá, hogy az első kettő ott lesz minimum a 4-ben... ez ugyanis nem a tudásról szól (okés, az X kicsit arról is, de csak részben), hanem a nézők szavazatáról, köztük pedig nem túl sok énektanár van... persze nincs ebben semmi, erre van kitalálva mindkét műsor... egyik műsor sem egy Elmebajnokság vagy egy Survivor, hanem mindkettő a nézők, pontosabban a szavazó nézők játékosok iránti szimpátiájára/unszimpátiájára épít... és a VV-ben erre meg is próbálhatnak alapozni, sikerrel vagy anélkül... persze mondom, ez csak konteó. :))

lukacstoncsi 2015.01.07. 12:25:03

Most jut eszembe Zsu ajkarácsonyi tévés üdvözletnél meg sem köszönte a volt férjének hogy vigyáz a gyerekére és boldog karácsonyt is elmaradt.

VVKnapné 2015.01.07. 12:25:51

@hannamontanna: mindig a vv4-es Laci jut eszembe, aki az elehén ugyanígy keménykedett, aztán meg feladta, mert kb pánikrohamot kapott. Medve i egyre többször panaszkodik, h nem bírják az idegei a bulikákat, kiválasztásokat, hátha ő is bedobja a törölközőt hamarosan :D

csiri bá 2015.01.07. 12:26:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): talán mert az elején az terjedt el odabent a tanyaközpontban, hogy ő a nagy 'tattikus', aki mindent tud...

csiri bá 2015.01.07. 12:27:29

@VVKnapné: 'bedobja a törölközőt' - mármint a plédet. :)))

egyemakisszíved 2015.01.07. 12:28:49

@La Pantera: @csiri bá: Edina nem mondta azt, hogy biztos, hogy nyerni fog, hanem azt, hogy nagyon szeretne nyerni. (A táblánál.) Meg azt is, hogy most már mindenkitől fosik, aki bent van (Laci, Dani, Edina beszélgetés).

VVKnapné 2015.01.07. 12:29:12

@egyemakisszíved: nem biztos... Dóri, Dennis pont ebben az öfiben tárgyalgatták, h Zsu talán nem is olyan rossz. Zsu pedig úgy tud bevágódni ennél a bandánál, ha neki is Laci lesz a főellensége. Szóval pár nap alatt simán fordulhat annyit az oroszlánkirálynő, h inkább lacit hívja ki....

kamilla123 2015.01.07. 12:29:41

@VVKnapné: nekem is ő jutott szembe. Azt hiszem az akkori VV Lacit ki is vitték egyszer, mert gerincsérve lett. Nem mozgott ugye ő sem, és bent meg nem kényelmes a gerincnek mindig heverészni, meg babzsákban ülni. Ő is túlsúlyos volt egy kicsit és rá is ment az egészsége bent. Szóval Macinak nagyon jót fog tenni, ha kiesik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 12:29:52

@csiri bá: na igen, ezt jól elterjesztette magáról... :)
Mondjuk az antréja se volt piskóta, ahogy előbb megszaglászott valami tangát, majd jól meghónaljujjazta Fannit... :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.07. 12:30:01

@csiri bá: Ezért is érdekes, hogy csak a középmezőnybe tették a lakótársak a szavazásnál. Dennis meg tényleg nemtom hogy kerülhetett az élre.

VVKnapné 2015.01.07. 12:30:21

@csiri bá: :)))) igen, a plédet:))))
amúgy azt tudja valaki, h miért takarózik be mindig a pléddel? nem hinném, h hideg van bent, mert mindenki kis pólóban, kis ruciban mászkál...

Darinka11 2015.01.07. 12:30:53

@La Pantera: Tényleg hírolvasónak tűnik, nem műsorvezető, bár az is lehet, hogy az ottani státuszának a megnevezése műsorvezető volt. Találtam egy videót a tevékenységéről a Blikkben, és meglepően jól olvassa az összekötő szöveget. :) Ehhez képest a kötetlen beszéde siralmas. Görcsösen próbál választékosan fogalmazni, de ehhez szókincs is kellene és ismernie kellene a szavak értelmét. Ha maradna a lazább pongyolanyelvnél, jobban járna, mert így csak kiröhögteti magát. Viszont mi legalább jól szórakozunk. :)
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/itt-a-bizonyitek-tenyleg-musorvezeto-vv-zsu-video-2312319

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 12:31:09

@candyperfumegirl: Ezen én is nagyot mosolyogtam Candy. Hatalmas nagy nyelvtani és logikai paradoxon! :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 12:31:30

@egyemakisszíved: Emlékeim szerint egyedül Zsuzsa száját hagyták el többször is a "meg fogom nyerni" szavak... tudod, nagykutya, kisház, miegymás.

csiri bá 2015.01.07. 12:34:34

@egyemakisszíved: neked legyen igazad. :)) Zsu kitalicskázza a medvét, leborítja a stúdióban, azt kint hagyja, majd ha lement a műsor, bejön egy homlokrakodó és kiviszi. :))
Utána lenne érdekes, mert a többi kicsit bebarnítaná a bugyit/nacit egy időre, hogy hűha ez a Zsu ilyen erős vazze? ezt meg még a Zsu is elhinné magáról és lenne megint kis hacacáré egy hónapig, :))

Conchobar 2015.01.07. 12:34:58

@másodpéldány: "ezt le kéne csekkolni, mert én határozottan arra emlékszem" - Tedd meg! Én a magam részéről már több ízben megnéztem

lukacstoncsi 2015.01.07. 12:36:08

@Majom1Parádé: fanni, dóri, dennis gondolom magára szavazott, esetleg robin szavaztak rá.

Darinka11 2015.01.07. 12:36:19

@Majom1Parádé: Ha nem kap semmit Robin, akkor kötnék neki egy kardigánt! :)

pomac 2015.01.07. 12:36:53

@Majom1Parádé: robin nyerte? ezt hol lehet olvasni nem láttam még

Mirocska 2015.01.07. 12:38:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem már nem hiszik annyira erősnek. Már többen is elmondták, hogy sunyi és rosszindulatú, de nem találnak rajta fogást! Ez lehet itt a baj!

Conchobar 2015.01.07. 12:38:56

@Szigmund Frajd: "Edina már a kinti jövőjüket tervezgeti, amitől nagyot fog koppanni, mert ha lekerülnek róluk a villafalak béklyói" - Hagyjuk már ezeket légbőlkapott jóslatokat a csudába! Épp eleget lehetett ilyen marhaságokat olvasni a VV6 idején Iza és Krisztián kettősével kapcsolatban, nem szükséges ezt még a VV7-nél is folytatni

VVKnapné 2015.01.07. 12:39:33

@pomac: a vv hivatalos oldalán lehetett szavazni
rtl.hu/rtl2/valovilag

csiri bá 2015.01.07. 12:41:22

@Darinka11: kap egy brokkoli jelmezt... :))) Nátrium a tegnapi poszt hozzászólásainál már már feltöltt egy képet, amit megfotosoppolt, hogy fog kinézni. :))

Ditti82 2015.01.07. 12:42:06

Alekinnyó egymás után hajigált szavakból összeállított mondatainak legalább volt megfelelő felépítése. Zsu mondatainak még az sincs.

2015.01.07. 12:42:27

Megint nem sok hangsúlyt kapott (amin a posztíró egyértelmű Zsu-ellenességénél fogva nem is csodálkozom), hogy Zuzsa Danival is "közölte" hogy kard-ki-kard, azaz vége a meghunnyázkodásnak és a nyalizásnak. Danika arcra koppant akkor is ha tényleg békülni akat (kétlem), és akkor is ha infót akart kiszedni.

Hát igen, csak Dani és Zsuzsa látta meg a hét jelentőségét: Dani áldozatként szimpátiaszavazatokat nyerhet, plusz még Kiskun is jóeséllyel lejáratja magát. Kiskun is ugyanígy és nagyon jól látja a rá leselkedő (ön)veszélyt, ezért vigyázni fog/akar, ezért van az hogy "vőc donkám ízi tumí", azaz csak olyat akar mondani, ami politkailag korrekt, de félelmében nagyon beszedte a fogalmazásgátlót... Kivácsi vagyok, hogy hogyan tud majd itt balanszírozni, minden esetre drukkolok neki. Daninak (már) nem.

Edina a csúcs: "Reggel mikor felkeltem ... nagyon sok dolog volt bennem". Szegényt kezdem sajnálni. Na me úgy, mint Kiskunt. A két sajnálat között nagy különbség van, ugyanis eDinkát lesajnálom, és gondolom egyre többen vagyunk ezzel így.
Illetve mégsem: ezt a Lacci gyereket még Ms.Szittya sem érdemelte ki. Eddig. De jó úton van a kiérdemlésben. Egyébként Lacit birom, ő szinte őszinte. Tényleg bírom. Nélküle eDinka lenne/lett volna az egyértemű győztes.

Valaki már írta, de nekem az tetszene a legeslegeslegjobban, ha Laci és PVC kötött lenne valami. Elég lenne csak egy puszi vagy néhány mosolyogva elmondott modat, és eDinka tökönszúrná magát, vgay töke hiányában Laccit. :-)))

Ja és a párbajok: én a (nevétsemtudom)Tuja és Krisztofel párbaja óta tudom, hogy a szerkik belenyúlnak akár ilyen dolgokba is: mikor (eszebejutott)Csaba lett a kiválasztott, kihívta a legnagyobb show-t csináló Krisztofelt, akit még Atus is ternírozott, stb. Ez nem volt logikus. A szerkik rájöttek, hogy a kubai(?) ön-, köz-, ésVVveszélyes, és egyszerűen megmondták a jóravaló Csabesznek, hogy őt kell kihívni. Aztán meg (közjegyzővel vagy anélkül) lezsírozták a párbajt. Ahogy Heltai Gáspár is mondaná: Hát így van ez.

ruzs54 2015.01.07. 12:42:40

@Majom1Parádé: robin a ki mit tud-ért megkapta jutalmul a tuja1 helyezést, mert a párbaj előtt tuja 2 volt.

egyemakisszíved 2015.01.07. 12:42:40

@VVKnapné: Zsu utolsó helyezése a rangsorban mutatja, hogy nagyjából mindenki szemében szarul áll. A királynősködés alkalmat ad rá, hogy kihozza belőle az ellenszenves, irányításmániás, rideg nőt, a többieket eltávolítja tőle. A táblánál könnyű indokot ad a kezükbe a kiválasztásnál. Fanni is utálja, Dennis is. Dennis gondolkodhat rajta, hogy lehet Zsu nem olyan rossz, de erre a következtetésre igazán csak akkor juthat el szerintem, ha visszajön a következő párbajáról. Most a saját biztonsága érdekében nem tesz Lacira, mert Laci énképével szerintem csak a lakók villarangsorának élén álló személy támadása áll érdekében, így biztos párbajozó lenne. Zsuzsa tudja, hogy Lacival való párbaján egy rakás kínos jelenet lenne bevágva a vele való viszonyáról, ezt szerintem mindenképp el akarja majd kerülni. Szerintem azt is tudja, hogy Laci pasit vinne magával, a lányok összeesküvése arra vonatkozott volna, hogy a pasik ritkuljanak a villában, előbb Maci, aztán Laci. Tehát ha ők lennének a kiválasztottak, ne egymásra menjenek rá.

Krétagarbó 2015.01.07. 12:43:30

@astryle: és pác-só. De mijaza PÁCSÓ??:)))

La Pantera 2015.01.07. 12:44:27

@egyemakisszíved: Nem a mostani adásban, néhány nappal korábban, amikor fogadkozott Lacinak, mi mindent biztosít majd neki a nyereményéből...

Hát Zsu nem egy elmebajnok, valószínűleg nem sok könyvet olvasott, nem sokat tanult, fogalmazni egyáltalán nem tud.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 12:46:21

@kamilla123: Hej Kamilla nagyon sajnálom, hogy ennyire nem vagyunk most egy platformon, pedig imádtam azon lenni veled korábban. Valahogy küldetésemnek érzem, hogy felébresszelek a Csipkerózsika álmodból, és visszazökkentselek az arany középútra. Sztem az Edina iránti ellenszenved pont annyira hatalmasodott el mostanában rajtad, mint Edinán az a női hormon löket, melyet a Laci love váltott ki benne. Egyszerűen nem egészséges érzelemből sem játszani, sem kommentelni. Sztem...

Darinka11 2015.01.07. 12:46:34

@csiri bá: :D Én max. egy brokkolizöld kardigánban gondolkozom, a jelmez túl bonyolult. :)

Krétagarbó 2015.01.07. 12:47:17

@SmittyB: ez engem is nagyon idegesít. Biztos azért is, mert én meg nagyon kommunikatív vagyok. Egyszerűen nem bírom kivárni, hogy mit is akar mondani...

pomac 2015.01.07. 12:47:33

@VVKnapné: azt tudom hol lehetett szavazni, de azt nem láttam hogy robin nyerte, azt hol lehet látni

Conchobar 2015.01.07. 12:51:54

@Spitzbauer: "A szerkik rájöttek, hogy a kubai(?) ön-, köz-, ésVVveszélyes, és egyszerűen megmondták a jóravaló Csabesznek, hogy őt kell kihívni" - Hát ja. Mert másképp a stáb nem tudta volna Krisztofelt eltávolítani, ha akarja (a VV4-ből holmi narancsdobás miatt távolították el a másik Zsuzsát, a VV6-bó meg Simont trikótépésért). Ember higgy! De már ne Istenben, hiszen már a 3.évezredben élünk, hanem a Szerkesztőkben

Krétagarbó 2015.01.07. 12:52:20

@vastyúk is ..: hát igen, a struccpolitikát Edina most nagyon nyomja...:(

Darinka11 2015.01.07. 12:53:17

@csiri bá: XD!!! Köszi, ezt kár lett volna kihagyni, nagyon röhögök! :D :D :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.07. 12:54:00

A honlapon így áll most a szavazás:
Szerinted kire illik a legjobban a rá kiosztott állat?

Maci (varacskos disznó)
39.7%
Dennis (csótány)
24.7%
Zsuzsa (oroszlán)
11%
Laci (hiéna)
7.8%
Dóri (kígyó)
6.5%
Dani (kullancs)
3.5%
Fanni (hangya)
2.9%
Edina (strucc)
2.5%
Robin (bivaly)
1.3%

Conchobar 2015.01.07. 12:54:46

@VV Erőlegény: "Egyszerűen nem egészséges érzelemből sem játszani, sem kommentelni" - Igy igaz. Bár az is lehet, hogy 'Kamilla' anyja, apja, rokona, vagy barátja valamelyik villalakónak, amiatt ír elfogult kommenteket

Ditti82 2015.01.07. 12:54:54

@Darinka11: Gondolom az összekötő szöveg előre megvolt neki írva. Úgy könnyű összefüggően olvasni.

pomac 2015.01.07. 12:57:40

@VVKnapné: itt szavazi lehet, nem mutatja ki nyert ,én azt kérdeztem hol lehet vagy hol van leirva hogy robin nyert

VVKnapné 2015.01.07. 12:59:29

@pomac: sztem azt csak adásban mondta be Bence

Okami 2015.01.07. 13:00:09

Végre, végre valaki megírta helyettem! Bevallom totálisan hülyén érzetem magam amiatt, hogy nem érettem vajon miért kell bocsánatot kérni a szülőktől, ha szexel a gyerek :D KisKun oroszlánná avatása pedig remek húzás volt a szerkesztőktől, nyilván nem fog visszaélni a hatalmával azért ő lett a "Lion King" :D Lesznek itt anyázások dögivel......

Krétagarbó 2015.01.07. 13:00:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én is úgy látom, hogy beteg. Ez az ülve alvás is fura, fulladhat fekve?

Darinka11 2015.01.07. 13:01:13

@Ditti82: Persze, és gondolom, hogy addig veszik, amíg hibátlan nem lesz. Ezzel együtt elég jól artikulál, és úgy tűnik, hogy érti is, amit felolvas. Ezért olyan nagy a kontraszt ahhoz képest, amit élőben produkál.

pomac 2015.01.07. 13:02:33

@VVKnapné: az lehet ,nem figyeltem mit mondott bence,azért is kérdeztem honnan vették hogy ő nyert, azt hittem már kiirták vagy vagy van rola adat

2015.01.07. 13:02:51

@Conchobar: az általad említett szériákban a szerkik más utat választottak. A kubai machó még tudott így hozni pár nap nézettséget...
Vagy Te komolyan gondolod, hogy Csaba önnön erős megfontolása alapján vitte ki azt az elmebeteget?

vastyúk is .. 2015.01.07. 13:02:52

@Darinka11: érdekes. Én egy furcsa dallamot vélek belehallani a hangjába, ami pont arról árulkodik, hogy igazából nem értelmezi, csak felolvassa a szöveget.

astryle 2015.01.07. 13:03:12

@kamilla123: ja csak a hülyék nem látják, hogy magukat égetik :D
@Krétagarbó: jaj azt ki is mondta?? Debilió?

Krétagarbó 2015.01.07. 13:03:31

@kamilla123: De Zsú nem "szenyózik", nincs semmi humorérzéke, az egész nő egy fakocka. Kb. ugyanannyi érzelmekkel, mint amennyi egy fakockában van. Zsú max. átgázol egyik-másik emberen (lásd: Edina), de az iróniát, a humort hírből sem ismeri. Sztem.

Darinka11 2015.01.07. 13:04:28

@Krétagarbó: Nemtom, én láttam hajnaltájban, a nyugiban aludt fekve, elég kultúráltan beágyazva, és még csak nem is horkolt (épp akkor). :)

Okami 2015.01.07. 13:05:01

@Krétagarbó: A fapina jelzőt Zsu ihlette ez kétségtelen :) persze egy szinten ezt még meg is lehet érteni.......nem baj, Lackó majd helyre rakja a dzsungel héten :P

ruzs54 2015.01.07. 13:05:30

@VVKnapné: @pomac: én is úgy emlékszem bence mondta

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 13:06:00

@Krétagarbó: Kamilla, legalább Krétára hallgassál, ha már rám nem tudsz, ő ráadásul még nőből is van! :-)

MacákékIcukája 2015.01.07. 13:07:12

Zsu-t unom, irrital. Edina tenyleg pszicho lett, kar erte... Nalam most Dani es Robin maradt nyertesjeloltnek.

@Spitzbauer: nem lattam azt a szeriat, mibol vettek eszre a szerkik/akarkik, hogy kozveszelyes? Annyit hallottam rola utolag, hogy veri a nojeit vagy valami ilyesmi...

Mirocska 2015.01.07. 13:07:18

@Krétagarbó: Szerintem is. És az a legrosszabb, amikor cukiskodni próbál, pl az x-faktor esten... Brrr....

Darinka11 2015.01.07. 13:10:00

@Krétagarbó: Ezzel egyetértek, nagyon merev a nő, humora tényleg nulla, és nevetni is alig láttam. Talán egy pozitív vonása van (így hirtelen), hogy nem beszéli ki a többieket a háta mögött. Valamiért nekem még így sem ellenszenves. :)

Conchobar 2015.01.07. 13:10:39

@Spitzbauer: "Vagy Te komolyan gondolod, hogy Csaba önnön erős megfontolása alapján vitte ki azt az elmebeteget?" - Komolyan. Ugyanis Csab ugyan tuja volt, de nem buta

Krétagarbó 2015.01.07. 13:11:00

@Szigmund Frajd: én is így látom a kapcsolatukat.

2015.01.07. 13:11:55

@MacákékIcukája: Semmi jele nem volt az összefoglalókban, így úgy gondolom, hogy a vellapszichológus szúrta ki olyanokból, amiket nekünk nem mutattak. Azt a szériát, én is csak lazán követtem, mert nem volt számomra egy szerethető karakter sem. Attila az elején mocsok volt. Utána meg már nem néztem. Bánom. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 13:12:17

@Majom1Parádé: Különben ezek tényleg beszédes adatok, kíváncsi leszek a szavazás végi eredményre...?

Krétagarbó 2015.01.07. 13:12:21

@hannamontanna: van gömbtuja, de az szép:)))

ruzs54 2015.01.07. 13:13:53

@VV Erőlegény: úgy forgatja a szemeit, változtatja a színét, a véleményét, mint a kaméleon
www.masszazspontok.hu/wp-content/uploads/2011/05/kameleon-terapia.jpg

MacákékIcukája 2015.01.07. 13:15:42

@Spitzbauer: Ahh, ertem... Ja, nyilvan akkor a pszichologus volt.
En is banom, de nekem a vv4 annyira nem tetszett (plane, miutan a Z+os/Viva TVs Oliver kiesett), hogy az 5-hoz mar kedvem sem volt.

Conchobar 2015.01.07. 13:15:52

@ruzs54: "dóri? kaméleon" - Pontosabban, kétszínű. Még a haja is. Meg Robin és Ádám. Hamis játékot játszott a fiúkkal, aztán Ádám kiestekor mégis Ádámot nevezte olyannak, mint aki csak taktikából haverkodik. Reniéket nem győzte hergelni Zsuzsa és társai ellen, ugyanakkor Zsuzsával is fraternizált, adta neki a jófej csajt

Krétagarbó 2015.01.07. 13:16:38

@csiri bá: mondta valahol, hogy bizos benne? Én csak azt hallottam, hogy ő szeretne nyerni nagyon.

Krétagarbó 2015.01.07. 13:18:43

@egyemakisszíved: na ugyanazt írtuk. olvasok vissza, közben reagálok:)

Darinka11 2015.01.07. 13:19:54

Íme egy kép a sivatagi varacskos disznóról. Hát, szerintem Maci örülne, ha ilyen szikár lenne. :D
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ed/Phacochoerus_africanus_%28Kruger,_South_Africa%29.jpg

Szigmund Frajd 2015.01.07. 13:20:47

@Spitzbauer: Zsu tényleg átváltott kard-ki-kard üzemmódba, miután meglett a (vélt) hátországa. Dani csak provokálta. Nekem egyértelműen az jött le a jelenetből, hogy Dani a kameráknak játszik, és nem békülni akar, hanem felhívni Zsuzsa (és a nézők) figyelmét a... hogy is fogalmazzam... a villalakók képlékeny szövetségeire. :)

Krétagarbó 2015.01.07. 13:22:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): már lassan azt is Edina varrjuk, amit Zsú követett el...

csiri bá 2015.01.07. 13:23:46

@Krétagarbó: nem, szerintem sem mondta, hogy 'biztos', csak azt hogy nyerni szeretne...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.07. 13:24:08

Annyira nulla karakterek töltik meg a villát, hogy az előző évadhoz képest ők pehelysúlyúnak számítanak, Iza pl mindegyiket kicsinálná :))))))))))
Izán lehetett rötyögni :))))))))))
Én ezt a VV7-et becsuknám az RTL helyében, egy hét alatt hulljon el az összes, tök mindegy milyen sorrendben, aki pedig megnyeri az meg örüljön.
Én ezt a szart elengedem, ezeken még elemezni sincs mit ,annyira selejtek.

Darinka11 2015.01.07. 13:24:51

@Szigmund Frajd: Nekem meg az jött le, hogy Dani infót akart kiszedni Zsuból, mert szeret képben lenni, de ez most nagyon nem jött össze, Zsu (okosan) hárított.

csiri bá 2015.01.07. 13:25:38

www.maszol.ro/index.php/szajtato/39138-szamit-az-erdelyiek-szavazatara-a-baroti-vv-edina
"Arra kérdésünkre, hogyan kommentálja a magyarországi bulvársajtóban megjelent cikket, miszerint „VV Edina magához nyúlt a paplan alatt”, illetve más, hasonló jellegű írásokat, Kósza Edit kifakadt. „Ezek hazugságok. Edina nem tett, és nem is fog semmi olyat tenni, amiért szégyenkeznünk kellene” – mondta a baróti lány édesanyja, aki szeretné, ha minél többen szavaznának Erdélyből VV Edinára."
Így múlik el a világ dicsősége alig egy hónap alatt...

M. Bouvier 2015.01.07. 13:28:38

Zsu és okosan egy mondatban való említése számomra oximoron.

csiri bá 2015.01.07. 13:28:55

@Darinka11: lehet azért lett varacskos disznó, mert a vízilovat még sem merték ráaggatni (érthető okokból), hiába találóbb.

Szigmund Frajd 2015.01.07. 13:29:17

Btw, erről még nem volt szó asszem, se a hogyvoltban, se a kommentekben, de majdnem az összes állatnév kikacsintás/visszautalás a korábbi dolgokra.
- Fanni saját magát titulálta hangyának az egyik riportszobás beszédben (asszem egy Ádámos fight apropóján
- Danit kullancsnak nevezték szemtől szembe Ordenáré Rönéék
- Dennis = csótány hasonlattal többször találkoztam itt a fórumon, de lehet, hogy bent is hívták már így
- Varacskos Disznó zseniális jelző
- Edina a strucc is találó (de nem azért amiért Edinka gondolja, hogy sokat fut, hanem mert homokba dugja a fejét)

A többire vannak ötleteitek? Mert szerintem mindegyik tudatos választás volt. Bár Robin lehetett volna kaméleon bivaly helyett :)

tvbuzi 2015.01.07. 13:29:22

Zsuzsa helyében szétszopatnám őket.

2015.01.07. 13:32:34

@Krétagarbó: A fejében megfogalmazódik egy tök egyszerű mondat pl:
Nincs itthon kenyér
De a VV-ben asziszi ez nem elég "okos" és ezt köpi ki szoftver:
A dolog olyan állást képviselendő, miszerint hiperszupermarket mennem kéne venni vajalá matériából.
Míg Danival volt, nem bukott ez ki, mert a szoftver bólogatós része jól működik, de a fogalmazós rész bizony bugos. (hogy stílszerű legyek:)

Darinka11 2015.01.07. 13:33:23

@csiri bá: "A villába való bekerülése előtt azt nyilatkozta: mindent bevállal a szexen kívül, de nagyon vonzódik a férfiakhoz." :D Ehhez képest Edina eddigi szexjeleneteiből már lassan egy egész estés szexfilm összejönne. És folyt.köv. :)

Darinka11 2015.01.07. 13:34:28

@M. Bouvier: Vak tyúk is talál szemet! :)

Krétagarbó 2015.01.07. 13:34:34

@Spitzbauer:
"Valaki már írta, de nekem az tetszene a legeslegeslegjobban, ha Laci és PVC kötött lenne valami. Elég lenne csak egy puszi vagy néhány mosolyogva elmondott modat, és eDinka tökönszúrná magát, vgay töke hiányában Laccit. :-)))"

Attól neked jobb lenne, mert valakinek szar? Tényleg nem értem ezt a fajta kárörömet. Mindenki nyugodjon le a picsába, Edina szívét - ha más nem, mikor kijönnek - Laci így is, úgy is össze fogja törni...

Conchobar 2015.01.07. 13:36:38

@Darinka11: "Nekem meg az jött le, hogy Dani infót akart kiszedni Zsuból, mert szeret képben lenni, de ez most nagyon nem jött össze, Zsu (okosan) hárított" - Hallgatagon cigizgetünk (Dani fel alá járkált), aztán egyre inkább kínosnak érezzük a csendet és megtörjük. De sokan vagyunk mi így (információt megbízható forrásból szokás szerezni, nem olyantól, aki hetente fordul 180 fokot)

Krétagarbó 2015.01.07. 13:39:37

@Darinka11: lehet, én meg már láttam többször ülve aludni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 13:40:53

@Darinka11: jogos. E kép alapján inkább Dórira illene a jelző. Kemény, izmos és még az arcukban is vélek közös vonásokat felfedezni.... hát még a hátsójukban. :)

Conchobar 2015.01.07. 13:41:31

@Krétagarbó: "Mindenki nyugodjon le a picsába, Edina szívét - ha más nem, mikor kijönnek - Laci így is, úgy is össze fogja törni..." - Vagy nem. Vagy éppenséggel Edina töri össze a hozzá egyre inkább ragaszkodó Laciét. Vagy a távolság. Te már elég sok ilyen légbőlkapott jóslatot olvashattál a VV6 alatt a Krisztiánl és Iza párossal kapcsolatban, minek adod alájuk a lovat?

Darinka11 2015.01.07. 13:41:55

@Krétagarbó: Így igaz, állandóan ülve alszik, de hajnalban éppen ágyban, párnák között és horkolásmentesen aludt. Ez szerintem is a ritka kivételek egyike.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 13:42:26

@Krétagarbó: Ekkora testnek nyilván meg van a súlya, gondolj bele, hogy' préselődhetnek a belső szervei, tüdővel az élen, amikor hanyatt fekszik.... meg is fulladhatna szerintem.

másodpéldány 2015.01.07. 13:44:11

Laci egész mosolygós lett, mióta azzal a két nővel van "kényszerűen" összezárva, akit valójában meg akart szerezni: Dóri és Zsuzsa, van egy egész hete velük nyaralni, melynek végével aztán kénytelen lesz visszatérni a kényszerpályás kapcsolatához...

astryle 2015.01.07. 13:44:59

@Krétagarbó: jaj tényleg :D mi lett azzal a gyerekke? eltűnt a celebradarról? megint pornózik?

Darinka11 2015.01.07. 13:45:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Viszont ha a varacskost annyi szilikonnal feljavítanák, amennyi Dóriban van, akkor sokkal dekoratívabb lenne, mint Dóri. :)

Hedonistamama 2015.01.07. 13:46:35

@Darinka11: Vagy csak pár percre kómába esett

Krétagarbó 2015.01.07. 13:48:17

@Conchobar: mert ezt akarják hallani? :)

Viccet félretéve, én sem adnék jelen pillanatban egy lyukas garast sem ezért a kapcsolatért hosszú távon, de ne legyen igazam. Őszintén szólva ugyanakkor, az Iza-Traki kapcsolatért sem adtam volna sokat...

Krétagarbó 2015.01.07. 13:49:24

@astryle: fogalmam sincs, nem követtem a pályafutását:)

Darinka11 2015.01.07. 13:51:13

@Krétagarbó: Régebben olvastam, hogy leánybúcsúkba jár vetkőzni (mármint Jerzy). Ez is egy szép karrier. :)

2015.01.07. 13:52:55

@Krétagarbó: De asztatat már nem látnám, mert nem nézek Pókuszt. Mármint az szív összetörését. Ezért szeretném, ha még bent történne meg. Szori.

Egyébként igazad van. Kicsit elszégyelltem magam. De nem tehetek róla, nekem a káröröm a lexebb öröm, mert nincs benne irígység.

Conchobar 2015.01.07. 13:54:23

@másodpéldány: "Laci egész mosolygós lett, mióta azzal a két nővel van 'kényszerűen' összezárva" - Tehát akkor nem amiatt mosolygós, mert megoldódott az évek óta megoldatlan problémája, a nemi élete, hanem amiatt mosolyog, mert együtt van avval a két nővel, akik őt utálják leginkább. Hogy mennyire törte magát Laci Zsuzsa után, azt jól jellemzi a karácsonyi buli: 'Akarlak!', mikor Laci elengedte a füle mellett, akkor 'Kellesz nekem!', válasz: 'Mi a fasznak kellek neked', 'Felnőtt nő vagyok', 'inkább csak hülye gyerek vagy!'

Hedonistamama 2015.01.07. 13:54:45

@Spitzbauer: Én is csípem a káröröm adta élvezetet! De én ráadásul olyan rohadt kis dög vagyok, hogyha látok valakit szenvedni minden kínom elfeledem és tele pofával tudok röhögni :D

Conchobar 2015.01.07. 13:57:43

@Krétagarbó: "Viccet félretéve, én sem adnék jelen pillanatban egy lyukas garast sem ezért a kapcsolatért hosszú távon" - Régi motoros vagy, neked már tudnod kellene, hogy sokszor azt se látjuk meg, ami épp a villában történik (csendben), akkor hogyan mondhatnánk meg azt, hogy később mi fog majd történni

másodpéldány 2015.01.07. 13:58:05

éjszakai onlány link anybody?

Szigmund Frajd 2015.01.07. 13:59:12

@Darinka11: szerintem farokverő videója minden jelenlegi és valaha volt villalakónak van, csak az rtl nem tette közzé őket :)

Darinka11 2015.01.07. 14:01:28

@Szigmund Frajd: Ha Macinak is lenne, azt azért megnézném!

Hedonistamama 2015.01.07. 14:03:04

@Darinka11: PERVERZ! :D:D:D:D:D Gondolod, hogy eléri? És nem fárad el az a karja amelyik a hasi hájredőket tarja?

Darinka11 2015.01.07. 14:04:39

@Hedonistamama: :D Elérni lehet, hogy eléri, csak nem találja! :D

Hedonistamama 2015.01.07. 14:05:29

@Darinka11: De ha egyszer megtalálja, többé nem ereszti! ;)

Darinka11 2015.01.07. 14:06:20

@Hedonistamama: Macinál a fújatás az sanszosabb!!! :D :D

Szigmund Frajd 2015.01.07. 14:06:36

Tavaly Sixx írt egy riportot a villa backstage részéről, ahol az operatőrök meg a többi háttérmunkás is megszólaltak, ott mondta az egyik, hogy egy idő után ki tudják kapcsolni magukban a dolgot és szenvtelenül felvenni, ahogy kiverik maguknak a bentiek.

szarvas, szarvas 2015.01.07. 14:08:24

@SmittyB:

"very very you you:
Jó étvágyat!
Lét a tét. "

Tényleg ezt mondta? Szerintem a very-ről azt hitte, hogy jó-t jelent; very, very ... jó, jó. Aztán kimondta az első jó-val kezdődő mondatot, ami eszébe jutott.

Darinka11 2015.01.07. 14:08:40

@Szigmund Frajd: Nagyon reménykedem, hogy Maciról is el tudtak csípni egy ilyet! :D :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 14:08:57

@Krétagarbó: +1
(és szerizem, hogy olyan jókat tudsz írni )

vastyúk is .. 2015.01.07. 14:09:04

@Szigmund Frajd:

Robin a bivaly, a lassú víz partot mos esete. Míg a bivaly elkérőddzik a réten, a kutya sem foglalkozik vele, de birokra kelni a patással nem tanácsos, mert bivalyerős.

Dóri egy kígyó. Mindenkit szidott már valaki másnak a villába. Ide-oda tekeredik, időnként elcsábítja a férfiakat és a nőket. Azt hiszi, hogy nála van a tudás almája. (szerintem téved :D)

Laci a hiéna. Dögevő, igazából mindenki viszolyog tőle a villában Edinát kivéve. Mindenhol bepróbálkozik, és nem fél összeakaszkodni az oroszlánnal, ha éhes.

Kiskun az oroszlán. Csillagjegye is ez. Már többször hangoztatta, hogy ettől maximalista. (Meg igazságos!??)

Esetleg még anniy, hogy a Fanni rendszeresen használja az 'egy hangyafasznyit' kifejezést :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 14:10:38

@másodpéldány: mindezt hol láttad?
Ja, és az az "amióta" az mennyi időt foglal magába ez esetben?

Hedonistamama 2015.01.07. 14:10:44

@Darinka11: Lehet hogy a nő/pasi/szopós borjú/akármi árnyékban dógozna, de ha Medve nem tartja a hasát, akkor a súly simán agyonnyomja.... csóri, nem elég neki egy ilyen undorító meló, de még veszélyes is... pff

Csak ügyesen! 2015.01.07. 14:15:24

@vastyúk is ..: Szegény hiénának olyan rossz a sajtója, az egyik legszemfülesebb állat egyébként, bámulatosan oldják meg a falka-ügyeket és dolgoznak össze. Ezt most függetlenül a VV-től jegyeztem meg, az egyik kedvenc állatcsoportom, nagy fanjük vagyok :D

Darinka11 2015.01.07. 14:15:35

@Ditti82: Az előző VV-ben az egyik hülyegyerek (akinek Zsófika szerint ceruzavastagságú 2 centis farka volt), asszem Ádám, fújatni akart minden lánnyal (nem jött össze). Ez valami szakkifejezés lehet a mai fiatalságnál, gondolom a szopatás "előkelőbb" változata. :)

Darinka11 2015.01.07. 14:19:00

@Hedonistamama: :D :D :D Vizuális típus vagyok, és már annyira röhögök!!! :D :D :D

ruzs54 2015.01.07. 14:19:29

@vastyúk is ..: Laci a hiéna. Dögevő....vagyis szereti a löncshúst akár milyen nőstény állaton.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 14:21:10

@Darinka11: nem ő volt az, aki nem sokkal a beérkezése után, gondolom mihez tartásként, finggyújtással is szórakoztatta a nagyérdeműt? :D

vastyúk is .. 2015.01.07. 14:21:12

@Csak ügyesen!: Minden dögevőnek rossz a reputációja. (tudom, vadászik is. ) Egyébként szerintem az ilyen sztereotípiákra rásegítenek a gyerekmesék pl a varacskosdisznó is csak az oroszlánkirályban kövér (meg a büdös), és ő énekli mindig, hogy 'csak a lelkem a szép, de a testem csúf' ismerős mondatok a Medve szájából :D

másodpéldány 2015.01.07. 14:21:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

hol látod az "amiótát" én nem találtam itt az oldalon, kivéve amikor Fannit idézik:

"Mindig szopok, amióta itt vagyok, geci csöves vagyok."

Krétagarbó 2015.01.07. 14:22:27

@Szigmund Frajd: gondolom mindenhez hozzá lehet szokni, a recskázáshoz is, meg a kamerákhoz is.

Krétagarbó 2015.01.07. 14:23:20

@Krétagarbó: mármint a recskázáshoz=recska nézegetéséhez, így pontos.

lukacstoncsi 2015.01.07. 14:24:15

@Szigmund Frajd: egyéne válogatja kinek milyen gyakran kell magához nyúlnia.

vastyúk is .. 2015.01.07. 14:25:53

@Krétagarbó: persze, tökéletes példa vagyunk erre mi is.. régen már obszcén volt az is, ha egy nőnek kivillant a bokája, ma meg már azon sem lepődünk meg ha Dóri úgy fekszik be a szoliba, hogy a torkáig fel lehet zoom-olni. szép fokozatosan megemelkedett az ingerküszöb

Krétagarbó 2015.01.07. 14:26:05

@Darinka11: blow job fordításából jön.

lukacstoncsi 2015.01.07. 14:26:08

@másodpéldány: ha az lenne akkor világgá szaladna:D nem tudja milyen az de ha így folytatja még az lehet:D

Darinka11 2015.01.07. 14:26:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): De! De! De! A finggyújtással robbantott, aztán jött a fújatás, volt még egy sztriptízes táncjelenete, ahol látszott, hogy tényleg nem volt semmi a gatyában, a látványt Zsófika plasztikusan körül is írta a riportban. Egyik sem volt túl átütő, így 2 hét után kiesett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 14:27:57

Hiéna: "Nagyon kíváncsi és eszes állat.
Alapvetően húsevő: maga is zsákmányol, de a dögöt sem veti meg. Emellett eszik lárvákat, tojásokat, sőt, gyümölcsöket is.

Főleg éjszaka aktív; - ilyenkor csapatban vadászva akár nagyvadakat is elejthet. Semmilyen vad nem érezheti magát biztonságban tőle; a fiatal orrszarvúak, zsiráfok, vízilovak és elefántok mellett csapatban akár a kifejlett nőstény oroszlánt is elejthetik. A macskafélék egyébként is kedvelt zsákmányai. A gepárdokat rendszerint akkor támadja meg, amikor az egy állat üldözése után kifárad. A leopárd is örülhet, ha csak a zsákmánya mellől kergetik el. A hiénakutyák azonban már méltó ellenfeleik, azok még szervezettebb és számosabb csapatait a hiénák is tiszteletben tartják.
Az oroszlánokkal olykor valóságos területszerző háborúkat vívnak, változó sikerrel. A nőstény oroszlán sokszor áldozatul esik, viszont a hím oroszlánokkal szemben rendszerint a hiénák maradnak alul.
A sikeres vadászat után akár 14,5 kg húst is képes egyszerre felfalni. 24 óra alatt még a szarvat és fogat is megemészti.."

Szóval jó lesz, ha Zsuzsa inkább nem alszik mostanában éjszakánként... :D

Krétagarbó 2015.01.07. 14:28:10

@Darinka11: ő volt egyébként az, aki meg akarta gyújtani a saját fingját. Nálam ez volt az egyik legalja.hu a vv-k történetében. Ilyen tényleg csak az igazán kreténeknek jut eszébe és csak azok képesek mindezt a kamerák előtt be is mutatni...

Conchobar 2015.01.07. 14:28:29

@vastyúk is ..: "Mindenhol bepróbálkozik" - Mert kinél próbálkozott be Laci? Nem lehetséges az, hogy az oroszlán, a hímoroszlán jellemzi igazából Lacit. A hímoroszlán, aki szalmaszálat se tesz keresztbe a zsákmány elejtéséért, akinél a nőstények ejtik el a zsákmányt, ám a zsákmány elosztásánál már a testi erejénél fogva természetesen ő maga az első

Krétagarbó 2015.01.07. 14:29:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): na basszus, mindig egyre gondolunk:)) és mindig le vok maradva, közben melózom is:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 14:30:58

@másodpéldány: ja, nem amióta, hanem mióta -beragadt egy a betű.
"Laci egész mosolygós lett, mióta azzal a két nővel van "kényszerűen" összezárva, akit valójában meg akart szerezni"

Szóval az a "mióta" mennyi időt foglal magába?

Caprica99 2015.01.07. 14:33:12

@szarvas, szarvas: de ezt az okosságot Rönével közösen követték el. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 14:33:38

@Darinka11: emlékszem arra a sztirptizre. Életem egyik legkínosabb tévés pár másodperce volt, amikor megláttam a bugyeszból kifittyenő csupasz kis mogyorókat... :D

vastyúk is .. 2015.01.07. 14:33:41

@Conchobar: bepróbálkozott Dórinál és Zsúnál is. És igen, a hímoroszlán (az állat) is semmirekellő, de a hiéna okosabb az oroszlánnál. Ezért is van, hogy sokszor elszedi az oroszlán elől a kaját. Csak leírtam szerintem miért lehet hiéna. Bár egy állásinterjún Laci biztos nem azt mondaná magáról a HR-es kérdésére válaszolva, hogy igen, én egy hiéna vagyok :D. inkább egy pávián

Szigmund Frajd 2015.01.07. 14:34:47

@vastyúk is ..: tényleg a hangyafasznyi szófordulatról el is feledkeztem, de Fanni konkrétan mondta magáról, hogy tudom, hogy én csak egy kis hangya vagyok
(na megtaláltam, de nem volt könnyű: hogyvolt.blog.hu/2014/12/22/valo_vilag_7x36_verem_verem_verem_a_habot )

Így belegondolva a bivaly tényleg illik Robinra (hamár tuja nem lehetett) és a kígyó is PVC-re. De a hiéna az nem nagyon talált be nálam. Akkor már inkább farkas (one man wolf pack jelen esetben)
@csak ügyesen!: teljesen egyetértek, tényleg érdekes a hiénák szocializációja, és amúgy a feministák példaállatnak is választhatnák, mert abszolúte nőuralom van a falkájukban, a hímek csak megtűrt béták náluk.

Darinka11 2015.01.07. 14:35:28

@Krétagarbó: Viszolyogtató volt az ember, úgy, ahogy volt. Én inkább azon gondolkoztam el már akkor is, hogy hogy képesek egy ilyen idiótát a szerkesztők beválogatni, mert tudniuk kellett ezekről a mutatványairól. Lehet, hogy éppen ezért hozták be, mert ha jól emlékszem, valaki helyett beugróként jött.

Darinka11 2015.01.07. 14:39:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen, szörnyű volt az egész. De Zsófika hatalmas volt, amikor a riportban tágra nyílt hatalmas szemekkel előadta, hogy ilyen kicsit még ő sem látott, és Ádám helyében ő ezt inkább nem mutogatná. :D :D

Caprica99 2015.01.07. 14:39:32

@Krétagarbó: nem láttad véletlenül a Kick-ass című filmeposzt? Abban is voltak hasonló jelenetek, nyilván azt próbálta majmolni az idiótája. :D

Conchobar 2015.01.07. 14:45:28

@vastyúk is ..: "bepróbálkozott Dórinál és Zsúnál is" - Te nem nézed a VV7-et? Dórinál még talán 50%-50% hogy melyikük volt a bepróbálkozó, de Zsuzsa esetében egyértelműen Zsuzsa volt a bepróbálkozó. A karácsonyi buli: 'Akarlak!', mikor Laci elengedte a füle mellett, akkor 'Kellesz nekem!', válasz: 'Mi a fasznak kellek neked', 'Felnőtt nő vagyok', 'inkább csak hülye gyerek vagy!'

Caprica99 2015.01.07. 14:46:58

@Conchobar: volt előzőleg valami jakuzzis nagyjelenet is.

párnaevő 2015.01.07. 14:52:53

@Conchobar: előtte meg tapperolta Laci Zsut a jacuzziban, együtt aludt vele a nyugimotelben, bemászott mellé aludni a nyugiszobában, aztán ment a tapi. nézd vissza, ha akarod.

Conchobar 2015.01.07. 14:52:58

@Caprica99: "volt előzőleg valami jakuzzis nagyjelenet is" - A jacucciban Zsuzsa kissé kellette magát, Laci és Ádám talán megfogdosta volna/talán meg is fogdosta, Edina meg féltékenységében üvöltözött Lacival. Ez semmi. Ez nem ér akciópontot egyik fél számára se

párnaevő 2015.01.07. 14:54:56

Szóval megint Zsu kapott egy aligha szerethető, mindenki felett álló karaktert. Gratulálok a szerkiknek a szálak gubancolásához! :)

Caprica99 2015.01.07. 14:55:43

@Conchobar: de lehet, hogy pont emiatt jutott Zsu eszébe a nagy ötlet, hogy jé, tényleg, itt egy pasi, akivel ki lehetne kezdeni.

párnaevő 2015.01.07. 14:56:36

@Conchobar: nézd vissza, ha ennyire nem emlékszel. Laci ölelgette Zsut, aki a végén el is zavarta a víz alatti nyúlkálás miatt, hogy "ezt most már hagyd abba". Edina is csak Lacira volt kiakadva, és amúgy nagyon gáz jelenetet rendezett, amiért Laci elküldte a fenébe.

párnaevő 2015.01.07. 15:00:19

@Caprica99: vsz is itt volt ez a pont, addig valahogy nem tűnt úgy, mintha Zsut érdekelné Laci, vagy bármelyik hím a bentlévők közül.

Conchobar 2015.01.07. 15:00:48

@párnaevő: "együtt aludt vele a nyugimotelben, bemászott mellé aludni a nyugiszobában, aztán ment a tapi." - Együtt aludt vele, mert ők voltak a nyugimotel tulajdonosai. Tapi talán a jacuzziban volt, de az Ádámmal hármasban volt. Utána az Akarlak!-ot követően. A jacuzzinál nem eldönthető, hogy ha volt is bepróbálkozás, akkor ki volt az elkövető, Zsuzsa, Ádám, vagy Laci

Szigmund Frajd 2015.01.07. 15:02:07

@párnaevő: Megint? Ja a munkás hétre gondolsz? Amikor fogához verte a villakrajcárt? Azt a sírt saját magának ásta... Mint ahogy valószínűleg most is fogja (bár ne legyen igazam)
Viszont a szerkik részéről kihagyott ziccernek tartom, hogy a végén nem szembesítették őket azzal, hogy kinél mennyi papírfecni gyűlt össze, ami pont annyit ér, mint a papír, amire rányomtatták. :D Nézett volna Zsu, hogy a nagy terve, hogy ő gyűjt, mire vitte. Meg Laci fejét is megnéztem volna, hogy tessék erre költötted a Jokert, színes papírokra :D

Conchobar 2015.01.07. 15:04:23

@párnaevő: " Edina is csak Lacira volt kiakadva" - Ádámra miért lett volna kiakadva?

Caprica99 2015.01.07. 15:07:12

@párnaevő: így van és mindketten nyakig sárosak voltak a kialakult botrányban, mégis Lacus a szent és az ártatlan áldozat, Zsu meg a rohadt ribanc.

Csak ügyesen! 2015.01.07. 15:07:18

@Szigmund Frajd: Csak a pontosság kedvéért Laci nem a papírokra költötte a Jokert, hanem Reni kiválasztására. Egyébként a streamben benne volt, h az adó nagy részét ezekből a Laci és Zsu által összegyűjtött pénzből fizették ki, a dolgozói pénzből nem tudták volna, valamint vettek a többieknek kaját, meg ilyesmit, csak ez szintén nem derült ki az öfökből.

Caprica99 2015.01.07. 15:09:30

@Conchobar: most direkt értetlenkedsz? :) Zsu és Laci "viszonyának" kialakulásáról volt tán szó vagy nem?

2015.01.07. 15:10:13

@párnaevő: Zsút ki nem állhattam. A kutya, a ház, a gyerek, stb.
DE!
Ha nézni akarom a műsort, szeretnem kell valakit. Az eredeti sorrend a szerethetőségi listámon a következő volt: Dani, Edina, nagy szünet, még egy nagy szünet, Kanapé, Kiskun, F.Lyuk, és a többiek. Most már egyértelműen Zsút szeretném nyertesnek, annyit b@sztatják. Meg most tényleg alávágtak a szerkik rendesen.
Csak én vagyok ilyen hülye?

Csak ügyesen! 2015.01.07. 15:11:33

@Caprica99: Ez nem igaz, Lacit is odapakolták Zsu mellé bűnösként a bentiek, szóval nem.

Más kérdés, h Laci akkor még hivatalosan nem volt elköteleződve senki mellett, Edina mellett sem, nem támadt hátba senkit sem, azt csinált (elvileg), amit akart. Zsu viszont megígérte Edinának, h nem csinál semmit sem, Dani meg a bt. elleni merényletként könyvelte el a dolgokat. Az más kérdés, h az egész eredménye az lett, h Edina és Laci hivatalosan is összejöttek.

Kiváncsi lennék egyébként, h hogyan alakulna ez az Edina-Laci szál, mert van egy pici gyanú bennem, h nem biztos h úgy, mint ami jelenleg az általános nézet, de valszeg erre már nem lesz idő.

Szigmund Frajd 2015.01.07. 15:12:12

@Csak ügyesen!: Reni kiválasztására? Macitól vette el a 20000 villakrajcárt. Csak a pontosság kedvéért.
De pont ezért hiányoltam az öfiből, mert befejezetlen maradt ez a szál.

Conchobar 2015.01.07. 15:15:43

@Caprica99: "Zsu és Laci 'viszonyának' kialakulásáról volt tán szó vagy nem?" - Nem. Arról volt szó, hogy ki próbálkozott be kinél. Ha meg 'viszony'-t emlegetsz, a jacuzzis eset után is történt valami (az éjszakai streamen lehetett látni). Zsuzsa a kanapé támláján ült a két fiú meg a kanapén. Zsuzsa hosszasan tartotta Ádám kezében a sajátját, aztán mikor elvette, mintegy kárpótlásként Laci vállán végigsimított

Szigmund Frajd 2015.01.07. 15:17:10

@Szigmund Frajd: Ja, azt kifelejtettem, hogy Laci tipikus ősember, az alfahím fajtából: amikor jó fogás volt, akkor szórta a pénzt és jótékonykodott az egész törzzsel, hogy mindenki őt ünnepelje mint a nagy vadászt (ez ösztön szinten történt, nem tudatosan) és Zsu ősasszony agya pont emiatt látta meg benne a kívánatos hímet, mert jólétet teremtett (annak ellenére, hogy neki magának is volt bőven della, ez ösztön szinten nem játszik).

szarvas, szarvas 2015.01.07. 15:18:16

@Conchobar:

Laci fizetett azért, hogy a nyugimotelben alhasson. Edina szerint Zsu kétszer is kifizettette vele azt az éjszakát.

Caprica99 2015.01.07. 15:19:41

@Csak ügyesen!: ez a mondatom a dolgok jelenlegi állására vonatkozott.
Amúgy meg Edina éppenhogy úgy gondolta, hogy Laci az ő tulajdona, azért volt kiakadva és most is azért ilyen pulykakas.
Emlékezz: Laci átverte a fejemet, megalázott, miért pont velem kell, hogy ez történjen, stb,stb.

Csak ügyesen! 2015.01.07. 15:20:11

@Szigmund Frajd: Nekem úgy rémlik, h azért vette el Maci képességét, mert előtte megbeszélte a többiekkel, h ezért cserébe a többiek Renit választják ki, vagy valami hasonló.

szarvas, szarvas 2015.01.07. 15:22:03

@Szigmund Frajd:

Zsu vett nekik enni, inni, a kiborulásuk után alkoholt is. Azon egyszer biztosan felhúzta magát, hogy félretették a pénzüket piára, aztán sírnak, hogy éhesek (nincs cigi?). Edina egy egész napos (?) keresetét az esti kocsmára tartogatta.
Pontosan tudják, hogy kinek mennyi van, nemrég volt erről szó. Lehet, hogy később még kelleni fog valamire.

2015.01.07. 15:22:10

@Conchobar: Amit szeret itt mindenki elfelejteni: azért jár Dinkának a Lacci mert stipistop ő látta meg előbb?

Csak ügyesen! 2015.01.07. 15:23:54

@Caprica99: Igen, Edina így gondolta, de Laci nem, és ezt többször is elmondta neki. Én is a dolgok jelenlegi állását mondtam, egyértelmű h a bentiek Lacira is ráverték a vizes lepedőt, nem?

Caprica99 2015.01.07. 15:25:15

@Conchobar: ez nem mond ellent az előzőeknek. Az volt a "vita" tárgya, hogy Zsu nem csak úgy a semmiből, ötletszerűen kezdett ki Lacival, volt előzménye a dolognak.
Azt meg teljesen megértem, ha Ádám helyett Lacit választotta. Nem lehet egy napon sem említeni a két pasit. :)

Krétagarbó 2015.01.07. 15:25:57

@Szigmund Frajd: sztem nem volt felesleges akkor a jokert felhasználnia, ez hozta újra játékba. Előtte a sebeit nyaldosta PVC sikertelen meghódítása okán és már éppen süllyedt volna egyre lejjebb a tujaság mocsarába.

Caprica99 2015.01.07. 15:28:03

@Csak ügyesen!: azért az a kutyázás, amit Zsuval művelnek, messze meghaladja a Laci-féle vizeslepedőt.
Zsu a közellenség.

2015.01.07. 15:28:18

Kiskun tudja vajon, hogy ő most egy játékban vesz részt? A koronázási beszéde közben nem egy fiatal játékost idézett, hanem sokkal inkább emlékeztetett egy kiégés szélén álló középiskolai tanárra. Hogy tud mindig ilyen nyomasztóan viselkedni.... Nevetni csak akkor láthatjuk, amikor éppen hatalom kerül a kezébe (Attila segítsége, győztes bárbaj, királynő lett az "utolsókból az első" alapon stb.)
Nekem ő szimpi volt eleinte, de ez bt-vezérigazgató szerepbe a szükségesnél jobban beleélte magát, kezd kifordulni önmagából ő is.

A villapszichológus - ha van ilyen - rendesen megdolgozhat a pénzéért.

dumocika 2015.01.07. 15:30:07

Úgy imádom amikor két nő összeveszik egy pasin, aki persze teljesen ártatlan lesz a végén. Végül mindig az mellé áll akit "győztesnek" vél, és a másik csaj a ribanc. Zsu legalább kimondta hogy nő vagyokm és kellesz. Edina meg végig azon lovagolt hogy nem tudja mit akar, de azért más rá se nézzen a kiszemelt bikára.

Szigmund Frajd 2015.01.07. 15:30:42

@szarvas, szarvas: Nem Zsu tetteivel van a baj, hanem ahogy beszél róla. Amikor kiborultak rá, akkor is Laci volt az, aki azt mondta, hogy majd én veszek kaját, mert nekem van zsém. Erre szállt be Zsu, hogy igen, akkor mi majd beszállunk, extrában, a többin felül is adunk. Itt dobta le Dani agya a gépszíjt, hogy "hallod, hogy mit mondasz?" És Zsu észre sem vette, hogy mennyire megalázó, ahogy erről beszélt.

Szigmund Frajd 2015.01.07. 15:34:04

@Krétagarbó: Abszolute nem volt felesleges, sőt Zsuzsa szuperképessége után ez volt a legjobbkor elhasznált képesség, de Laci a mai napon (bocs, tegnap) bizonyította, hogy nem egy bankár, ha van, akkor költ: simán elcserélte volna a lila kendőt egy kufircra.

Conchobar 2015.01.07. 15:36:30

@Caprica99: "Az volt a 'vita' tárgya, hogy Zsu nem csak úgy a semmiből, ötletszerűen kezdett ki Lacival, volt előzménye a dolognak" - Az lehetséges, hogy te ezen próbáltál vitázni, miután bekapcsolódtál, de a polémia 'vastyúk is ..' 2015.01.07. 14:33:41-i kommentjével kezdődött, melyben azt állította, hogy Laci próbálkozott be Zsuzsánál (és nem fordítva történt a dolog), azonban eddig senki nem tudott olyan esetet mondani, amellyel 'űberelni' lehetne a karácsonyi 'Akarlak!'-ot

Caprica99 2015.01.07. 15:38:14

@Szigmund Frajd: azt is mondta Edinának, nem fogja felhasználni a lila kendőt. Na, kíváncsi leszek rá.

dumocika 2015.01.07. 15:38:47

@Szigmund Frajd: Valaki nagyon megalázhatta vagy bántalmazhatta Zsut régen. Ismertem valakit, aki hasonlóan nem tudta megfogalmazni a mondanivalóját - begörcsölt. Ha meg szidták, akkor meg olyan volt mint egy szobor amit nem hat meg semmi. Az apja alkesz volt, és állandóan lehülyézte. Érdekes. Mától jobban figyelem BD-t.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 15:39:10

@Spitzbauer: Nem vagy hülye (te vagy a bizonytalan, de tudatos szavazó egyik képviselője, akinek a támogatásáért kaparnak a játékosok), de az is igaz, hogy még csak január elején vagyunk, és a döntő valamikor márciusban lesz. Addig objektív és szubjektív okokból is változhat a véleményed, persze ez sem biztos.... A lényeg, hogy sztem a végső győztes (vagy győztesek) most, a középjáték elején, játszik, úszik a mezőnnyel és próbál minél többet mutatni magából és február elejétől hajt majd a szimpátiára.

Csak ügyesen! 2015.01.07. 15:40:50

@Caprica99: Zsut kutyázzák, Lacit meg kijelölték következő kiesőnek és épp azon dolgoznak, h ezt hogyan tudnák összehozni. Melyik a rosszabb helyzet a játék szempontjából?

szarvas, szarvas 2015.01.07. 15:40:52

@Conchobar:

Überelni ezzel sem lehet, de esetleg az, amikor Zsu arról beszélt, hogy ne érjenek hozzá, Laci megkérdezte, hogy mikor megy zuhanyozni, és húzogatta az egyik szemöldökét hozzá.

Darinka11 2015.01.07. 15:43:41

Ádám a kiesése után azt hiszem, a búcsúzáskor, azt mondta Lacinak, hogy ezt a vonalat kell továbbvinni, jó az irány. Szerintem ebből Laci azt vette le, hogy az Edinával futó szerelmi szálat kell folytatni, mert az tetszik a nézőknek. Ezért akarta elcserélni Macival a romantikus vacsorát.

Conchobar 2015.01.07. 15:44:09

@dumocika: "Zsu legalább kimondta hogy nő vagyokm és kellesz" - Nem érzed úgy, hogy Zsuzsa egy végtelenül megalázó helyzetbe kormányozta magát. Nem érzed úgy, hogy egy magára valamit is adó nőnek valami egész mást kellene csinálnia, mikor egy férfi után epekedik. Nem érzed azt, hogy egy nőnek nem kellene mindig nadréágot húznia. ( 'Akarlak!', mikor Laci elengedte a füle mellett, akkor 'Kellesz nekem!', válasz: 'Mi a fasznak kellek neked', 'Felnőtt nő vagyok', 'inkább csak hülye gyerek vagy!') Kívánhatom Neked azt, hogy minél többször éldd át Te is azt, amit Zsuzsa élt át?

Caprica99 2015.01.07. 15:44:30

@Conchobar: igen, tudom, mi volt a vita tárgya. Azért kapcsolódtam bele, mert te csak és kizárólag Zsu "kellesz" és "akarlak" szövegére koncentráltál, mintha csak Zsu erősködött volna erre írtam, hogy ennek előzménye volt a jakuzziban. Ehhez az egészhez két ember kellett.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 15:48:06

@natalja: "kiégés szélén álló középiskolai tanár..." Az ilyenek bennem is mély nyomot hagytak. :-D

Conchobar 2015.01.07. 15:48:31

@szarvas, szarvas: "Überelni ezzel sem lehet, de esetleg az, amikor Zsu arról beszélt, hogy ne érjenek hozzá, Laci megkérdezte, hogy mikor megy zuhanyozni, és húzogatta az egyik szemöldökét hozzá" - Ha Zsuzsa azt mondta volna, hogy 'érj hozzám!', akkor érteném, hogy mit akarsz mindevvel. Így viszont Laci reakciója nem tekinthető másnak, mint Zsuzsa viccelődő bosszantásának

vastyúk is .. 2015.01.07. 15:50:40

@Conchobar: szóval a véleményem az, hogy bár Zsuzsának kellett Laci, és szóvá is tette, Laci ugyanúgy nyitott felé. pl a dzsakus estén, amikor Edinából először kitört a féltékenységi roham, és ha Zsuzsa nem szólja el magát, a bugyiban túrás is tovább fajulhatott volna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 15:53:24

@Szigmund Frajd: Sztem nem feltétlenül a kufircra akarta elkölteni, hanem arra, hogy mutassa Edinának és a közönségnek, hogy neki azért van szíve(talán benne volt az is, hogy viszonozza Edinának az ingyen telefont), illetve mint "alfa" kényelmetlenül érezné magát, ha megfutamodna egy esetleges párbaj elől a potyán szerzett lila kendővel.

Conchobar 2015.01.07. 15:53:42

@Caprica99: "mintha csak Zsu erősködött volna erre írtam, hogy ennek előzménye volt a jakuzziban" - Attól még, hogy kronológiailag előtte történt, még nem előzménye az Akarlak!-os esetnek a jacuzzis eset, mert nincs köztük ok-okozati összefüggés, ráadásul a két eset között még sok dolog történt (sok olyan dolog, ami az Akarlak!-hoz vezetett)

dumocika 2015.01.07. 15:53:59

@Conchobar: Nem az volt a baj amit mondott, hanem elhibázta a célszemélyt. Nem állítottam, hogy nem vokt megalázó. Pont azért volt az, mert Laci olyan amilyen. Zsu rossz embernek kínálta fel magát.

2015.01.07. 15:54:06

@VV Erőlegény: nem vagyok szavazó, mert olyan operációs rendszer van a telefonomon, amelyre nem tölthető le a Zaplikáció. Így még sosem sáfárkodtam azzal az 1 szavazattal.

Annyiból nincs igazad, hogy a játék közepén az utóbbi nyertesek már nem úsztak az árral sem Alekosz, sem Attila, sem Au. Persze nem is kutyázták őket ennyire mint Kiskunt.

Kiskunék, ha jól emléxem, 6-an vannak tesók. Hát ott aztán lehettek/-nek farkastörvények. Ott edződött, ezért sem féltem. Inkább csak önmagától, ill. az eheti Károlyságtól.

Annyiban meg igazad van, hogy még tízszer is megváltozhat a véleményem. De a kedvencem csak a következők közül kerülhet ki: Kiskun, Robin, Dani, Kazal. A többi már kuka (számomra).

Szerintem most a legesélyesebb a sherwoodi Batman. Ez is téged igazol, mert ő aztán úszik az árral rendesen.

kamilla123 2015.01.07. 15:54:26

@Spitzbauer: +100 A Dóri Lacit én mondtam. NAgggyon vicces lenne:-)))

dumocika 2015.01.07. 15:55:51

@Conchobar: Ja amúgy éreztem már magam nem egyszer megalázva. Lehet hogy azért látok többet Zs-be is. Sokáig nem tudtam hogyan mutassam ki az érzelmeimet, és folyton hülye helyzetekbe keveredtem. Ez van. Ne kívánd. Se magadnak se másnak.

vastyúk is .. 2015.01.07. 15:56:04

@Caprica99: őőő azért a nagy többség nem mondja Zsura, hogy rohadt ribanc.. én sem. Zsuzsának annyi volt a "bűne", hogy úgy mozdult rá Lacira, hogy megígérte egyelőre nem fog.

Conchobar 2015.01.07. 15:56:13

@vastyúk is ..: "ha Zsuzsa nem szólja el magát" - Az nem elszólás volt az. Egyszerűen (szokásukhoz híven) meg akarta beszélni a dolgot Danival

kamilla123 2015.01.07. 15:56:54

@VV Erőlegény: tényleg?? akkor meg is fogsz csókolni? ;-) vagy ez is csak egy freud zsiga volt ? :-)))

Darinka11 2015.01.07. 15:58:58

@kamilla123: Dóriból bármikor kinézek egy laza smárt, lehet, hogy mindháromra (Zsu, Robin, Laci) ráveti magát, ha kapnak egy kis piát. :)

Conchobar 2015.01.07. 15:59:20

@dumocika: " Se magadnak se másnak" - Még mindig nem érted? Én férfi vagyok, az Akarlak! az az én szövegem. Te ne az enyémet mondjad, hanem kérd el a dramaturgtól a sajátodat (már, ha érted)

dumocika 2015.01.07. 16:00:37

@Conchobar: Jaja. Daniban meg felvillant a nagy piros felkiáltójel!

dumocika 2015.01.07. 16:02:09

@Conchobar: Értem mire gondolsz. Viszont én meg nem osztom így le a szerepeket.

2015.01.07. 16:02:23

@kamilla123: Ez volt itt a legjobb ötlet eddig. Lécci, lécci lécci!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 16:02:25

@Spitzbauer: Hát ez az, hogy te viszont nem tudsz/szoktál szavazni... :-) Amúgy sztem tudsz, mert PC-re, IPAD-ra, vagy Notebookra is le lehet tölteni az VV applikációt, amelyre valamilyen e-mail cím alatt regelned kellene és a regisztrációdban a mobil telefonszámoddal azonosítani magadat. Szóval én úgy tudom, hogy nem szükséges az okos telefon a szavazáshoz... De a többiek biztosan felvilágosítanak, ha én nem mondtam volna valamit jól, mert én telefonról szavazok.

Conchobar 2015.01.07. 16:04:24

@dumocika: "Nem az volt a baj amit mondott, hanem elhibázta a célszemélyt" - Valóban. Zsuzsa elhibázta. Azt a szöveget nem Lacinak (egy hímneműnek), hanem Dórinak kellett volna elmondania

kamilla123 2015.01.07. 16:04:28

@tvbuzi: +1 én is erre gondoltam. h mindenki előtt kérnék Lacitól egy lábmasszázst vagy vmi ilyesmi :-) sztem ezzel a nézők szemében is nyerne. olyan finom kis genyóságokat kéne csinálnia, ami még nem gáz, de azért odaszúr.

2015.01.07. 16:05:37

@kamilla123: Kedves Szerkesztők! Kérjük elintézni, hogy Lacci elcserélje Kanapéval a képességét (a szexuálisat is :-))), és Dorit vigye ki egy romantikus éjszakára. Felkészül: a kolléga, aki berohan Dinkához egy kényszerzubbonnyal...

dumocika 2015.01.07. 16:05:43

@Conchobar: Lacit nem számítom pasinak. Még zöld.

kamilla123 2015.01.07. 16:06:52

@Spitzbauer: +1 pont így látom én is. nekem is Dani volt a nagy kedvencem sokáig. Most is elismerem, hogy okos a srác, sztem nem is rossz pasi, de ez a rosszindulat, amit a sértett férfibüszkeség hozott ki belőle, nálam sajnos lenullázta :-( úgyh nekem is hajrá Zsu van :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 16:08:10

@kamilla123: Csak virtuális puszit ígérhetek Kamilla, ha másért nem, hát azért, mert a feleségem tudja, hogy milyen nickről kommentelek! :-)

dumocika 2015.01.07. 16:08:15

@Spitzbauer: Vagy kótelező legyen az oroszlánnak együtt fürödni a két csatlóssal. A strucc kinn strázsálna az ajtóban végig,

Conchobar 2015.01.07. 16:08:47

@dumocika: "Viszont én meg nem osztom így le a szerepeket." - Akkor viszont nem is fogsz tudni komolyabb szerepet betölteni egy férfi életében, mint az a kuruc, aki az út mellett fuvarra vár. Reménykedni persze még reménykedhetsz

Caprica99 2015.01.07. 16:09:15

@vastyúk is ..: a többség alatt a VV ól lakóit értettem, nem a kommentelőket. Bár itt is legtöbben utálják és savazzák.

dumocika 2015.01.07. 16:09:17

@kamilla123: Daninál nagyon kilógott a lóláb. Nekem se tetszett.

szarvas, szarvas 2015.01.07. 16:09:44

@Conchobar:

Az akarlak után, nem biztos, hogy azonnal, mert volt egy vágás, de azt mondta Laci Zsunak, hogy menjünk ki a faszomba, mert ezt már nem bírom. A nyugi előtt Zsu: hallottad mit mondtam?, Laci: mivan?, Zsu: nekem te kellesz!, Laci: minek?, utána már a ne lépj bele, ne lépj bele jön. Nem volt ott Lacitól semmiféle miafasznak, inkább úgy tűnik, hogy egyáltalán nem kapcsolt, hogy miről van szó.

Conchobar 2015.01.07. 16:11:13

@kamilla123: " de ez a rosszindulat, amit a sértett férfibüszkeség hozott ki belőle" - Ezt a Danit te melyik VV-ben láttad? (mert a VV7-ben ilyen Dani nincs)

Caprica99 2015.01.07. 16:11:21

@kamilla123: annyit csesztetik már, hogy számomra is egyre szimpatikusabbá válik. Csakazértis. :)

dumocika 2015.01.07. 16:12:21

@Conchobar: A férjem gratulált az éleslátásodhoz, hogy olyat ekézel vaktában, akiről semmit nem tudsz. De semmi baj. Nem vagyunk egyformák.

Caprica99 2015.01.07. 16:13:10

@kamilla123: sajna biztos, hogy ha eszébe is jutna, nem merne már ilyeneket megtenni.

kamilla123 2015.01.07. 16:14:13

@natalja: @dumocika: ezzel teljesen egyetértek. sztem is azért van mindig befeszülve a csaj, mert olyan, mint egy pók, amit megpiszkálnak bottal. megijed és teljesen merevvé válik. Ilyen volt az első párbajáig is. Nem is lehetett nevetni látni. Most megint ki van pécézve, én csodálom,h egyáltalán mosolyogni tud. Állandóan védekező alaphelyzetben van amúgy.

kamilla123 2015.01.07. 16:14:49

@VV Erőlegény: :-)) hát sajna Csipkerózsika nem ébred fel egy virtuális csóktól, úgyh hajrá ZSu!! :-)))

vastyúk is .. 2015.01.07. 16:14:59

@Conchobar: félre értjük egymás "bepróbálkozott" szavait. Laci szerintem ilyen "alkalom szüli a tolvajt" mottót képvisel. Nem tett volna semmi konkrétat addíg, amíg Zsu nem bújtja fel, viszont flörtölt Zsúval annyira, hogy Zsu agyában felmerüljön a gondolat, hogy neki jó lesz, ha akarja Lacit. Az meg egy másik kérdés, hogy Zsú nem is igazán akarta Lacit, mert mikor megkaphatta volna, elkezdett hárítani (zuhanyzós jelenet)

Szigmund Frajd 2015.01.07. 16:15:30

@kamilla123: Na akkor mostmár szinte várom, hogy VVErőlegény féltékeny lesz rám, mert én kaptam meg a puszit, ami neki járt volna :D Nem csak a villában zajlik az élet... :D

kamilla123 2015.01.07. 16:16:21

@Spitzbauer: +100 ez aaaaz!!! Spitzbauer-t szerkesztőnek!!! :-)))

dumocika 2015.01.07. 16:16:43

@kamilla123: Nálam is jön fel a nő.

kamilla123 2015.01.07. 16:17:09

@Szigmund Frajd: lehet, hogy minket is figyelnek egy másik dimenzióban, ahol rólunk írnak hogyvoltot :-)

Conchobar 2015.01.07. 16:17:42

@szarvas, szarvas: "Nem volt ott Lacitól semmiféle miafasznak" - Dehogyisnem. Nézd meg újra. Mert később még le is gyerekezte Zsuzsát. Amúgy tehát, te szerinted arról van szó, hogy Laci annyira értetlen, hogy csak másnap délelőttre értette meg Zsuzsa mondatait (mikor elkezdett a takaró alatt nyúlkálni)

2015.01.07. 16:18:05

@dumocika: Nagggyonjó! Mindhárom meztelenül szokott fürödni. Ott aztán lenne 18-as karika. Főleg aDinka összeomlása miatt.

Kedves Szerkesztők!
Ez a megoldás is felettébb érdekene. És nem csak engem, gondolom. Nézettség, kedves Szerkesztők, nézettség!

Istenbiz', letöltöm az appot, és szavazok is, ha ez lesz. Ráadásul arra, akit a tisztelt Szerkesztők szeretnének (én mindig érzem, hogy ki az mélyen tisztelt Szerkesztők favoritja)

vastyúk is .. 2015.01.07. 16:18:40

@Caprica99: jaaaa, ezt mindig félreértem. bocsesz. (szerintem a kommentelők közt rengetegen szurkolnak Zs-nek) Egyébként csak azért gondolják Ribancnak a villában, mert Röné annyira hangosan ordibálta, hogy még mindig visszhangzik a villában. :D

Conchobar 2015.01.07. 16:21:10

@vastyúk is ..: "Nem tett volna semmi konkrétat addíg, amíg Zsu nem bújtja fel" - Tehát úgy kezdődött, hogy Laci visszaütött. Az Akarlak!, meg kellesz nekem! az nem bepróbálkozás, hanem csak évődés, kacérkodás (felbújtás)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 16:21:15

@kamilla123: OK, akkor egyelőre nézzük tovább a műsort és benne a fejleményeket... :-)

dumocika 2015.01.07. 16:21:51

@vastyúk is ..: De a nézőkben meg Zsu hidegvére hagyott nyomot.

vastyúk is .. 2015.01.07. 16:24:26

@Conchobar: igen. itt értettük egymást félre

Szigmund Frajd 2015.01.07. 16:24:38

@kamilla123: Lehet, hogy a Föld csak egy másik civilizáció való villája? :)

szarvas, szarvas 2015.01.07. 16:25:00

@Conchobar:

A kinti jelenetre mondtam, az első kellesz!-re, mintha oda sem figyelt volna Laci. Bent elhangzott, de az nem a kinti beszélgetés közvetlen folytatása, mert kidobták közben a szilánkokat. Várták Danit és Edinát, szerintem ezen múlt, hogy akkor nem történt semmi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 16:27:19

@dumocika: Ez pl nem is rossz ötlet, de nem a szerkiknek kellene feladatba adni, hanem az oroszlán adhatná utasításba a dzsungel héten. Nagyon sok mindent tudna az oroszlán ezen a héten csinálni és nagyon csalafinta módon. Ha vicces lenne, akkor úgy tudná szívatni a társaságot, hogy a népszerűsége simán emelkedne (kinn is benn is). Tényleg az lenne a legfontosabb, hogy legyen humorérzéke és tudja valahogy becsomagolni/köríteni/tálalni a dolgokat.

vastyúk is .. 2015.01.07. 16:28:57

@dumocika: az majd még elválik, hogy a nézőkben mi hagyott nyomot. Zsu szép szemei, hidegvére, jól kitalált bölcsességei hagynak-e mélyebb nyomot a nézőkben :D

dumocika 2015.01.07. 16:29:00

@VV Erőlegény: Szegény Zsu ha azt adná ki feladatnak hogy Laci mosdassa le, Edina rőzsét pakolna alá és meggyújtaná.

csiri bá 2015.01.07. 16:29:10

@Szigmund Frajd: pontosabban egy másik világ csomagmegőrzője... nem láttad a Mib2-t? :DD

Conchobar 2015.01.07. 16:29:33

@vastyúk is ..: "Zsú nem is igazán akarta Lacit, mert mikor megkaphatta volna, elkezdett hárítani (zuhanyzós jelenet)" - Az kétségtelen, hogy Zsuzsa ott és akkor a fürdőben nem akart kúrni. Az is kétségtelen, hogy mondott Lacinak olyasmit, hogy többet kellene tennie. Hogy mit kellett volna tennie Lacinak és hogy milyen játékbeli kondíciók mellett tette volna szét a lábát Zsuzsa, azt talán már soha nem fogjuk megtudni, mert másnap reggel Edina becitálta Zsuzsát a merevedő Laci és Ádám színe elé

vastyúk is .. 2015.01.07. 16:30:07

@Szigmund Frajd: van erről egy elmélet, de szerintem Plasztikot kéne megkérdezni róla

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 16:31:37

@Szigmund Frajd: Na de Frajd (vagy Freud) úr, magától maximális tiszteletadásom mellett, semmit sem sajnálok, csak térítse már meg ezt a Kamilla asszonyságot valami regressziós hipnózis félével! :-)

szarvas, szarvas 2015.01.07. 16:33:08

@Conchobar:

Ezt érted, de azt nem, hogy Laci a nyugiban nem Zsut utasította vissza, csak ott és akkor nem akart kúrni (és erről beszélni)?

vastyúk is .. 2015.01.07. 16:34:28

@Conchobar: jajaja. Ki tudja mit kellett volna tennie.

dumocika 2015.01.07. 16:35:00

Eszembe jutott valami a Zsu-Laci jelenetről:
"Mögágyaztam!
- Azé?
- Azé.
- Azé?
- Azé.
- Aaaazé?
- Azé.
Oszt ez volt a főbetyár!"

vastyúk is .. 2015.01.07. 16:36:42

@dumocika: hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

vastyúk is .. 2015.01.07. 16:37:27

@dumocika: höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhö

kamilla123 2015.01.07. 16:39:52

@dumocika: :-DD na, sajna mennem kell, holnap leszek már csak, puszi mindenkinek!

Conchobar 2015.01.07. 16:40:10

@szarvas, szarvas: "Várták Danit és Edinát, szerintem ezen múlt, hogy akkor nem történt semmi" - Nem. Nagyon nem. Laci olyasmit mondott, hogy igyekezzen Zsuzsa (a vallomással?) , mert hamarosan érkezik Dani és Edina. Sürgette. Aztán patthelyzet. Egymás szemébe nézve feküdtek egymással szemben (!), miközben Edina bement, aztán meg ki. Más szavakkal: Laci az elejétől fogva hallotta és értette Zsuzsa mondatait, a gond akörül támadt, hogy Zsuzsa nem azt mondta, amit Laci hallani szeretett volna

párnaevő 2015.01.07. 16:40:55

@Conchobar: akkor nézd vissza, és rájössz, hogy Laci ölelgette és tapizta Zsut.

párnaevő 2015.01.07. 16:42:46

@Conchobar: Zsura nem volt kiakadva. Értenéd, ha akarnád, de inkább pocsékolod a karaktereket.

Szigmund Frajd 2015.01.07. 16:43:30

@VV Erőlegény: Nagylelkűséged épp oly végtelen, mint a belém vetett bizalmad. :)
De nem kell félni, a szerkik most pont ügyesen kavarták meg a szálakat ezzel a ranglétra dologgal, előjön BD-nek az az énje, amikor nem sarokba szorulva kell küzdenie, a többiről majd ő maga gondoskodik, és ellehetetleníti magát a nézők előtt.

párnaevő 2015.01.07. 16:44:56

@Spitzbauer: a kedvencelés mindig változik műsor során..:) most hogy elment Röné pl. Kazal sokkal elviselhetőbb, és bár az elején Edinának szurkoltam, már nem tenném mondjuk Kazal elé a szimpátia listán.

vastyúk is .. 2015.01.07. 16:46:24

@Szigmund Frajd: óóó, én el tudom képzelni a Zsú, az igazságos tipusú kommenteket is :D

dumocika 2015.01.07. 16:46:36

@Conchobar: Szóval az a baj, hogy Zsu azt mondta amit ő gondolt, nem pedig azt amit Laci szeretett volna hogy gondoljon. Az a ribanc hogy miért nem egy parafenomén...

vastyúk is .. 2015.01.07. 16:49:12

@dumocika: hát Zsú arra utalgatott, hogy bizony ő otthon hagyta a vibrijét, és segítséget szeretne kérni. Laci szerintem azért várta, hogy kimondja konkrétan (és adta az értetlent). Biztosra akart menni. ennyi.

Szigmund Frajd 2015.01.07. 16:51:14

@vastyúk is ..: Lesz is, hiszen ahogy a bentiek, mi is mind másként látjuk a dolgokat, mást veszünk észre, máshogy értelmezünk tetteket vagy azok hiányát. De összeségében a tömeg mindig helyesen látja a dolgokat, mert az apró ellentétek kioltják, kiátlagolják egymást és csak a fő csapásvonal marad meg.

Azért "Zsu az igazságos" szerintem odaállhat "Reni a tisztaszívű" mellé :)

astryle 2015.01.07. 16:51:36

@Darinka11: óóóó hát ezt még nem láttam :D csak írták, hogy pornóiparba volt..:D

Conchobar 2015.01.07. 16:51:41

@szarvas, szarvas: "Ezt érted, de azt nem, hogy Laci a nyugiban nem Zsut utasította vissza, csak ott és akkor nem akart kúrni" - A fürdőben egyikük se vetette föl a kúrást, ott csak ismerkedő est volt. Zsuzsa mondatait viszont nem lehet másként érteni, mint felszólítást kúrásra. Laci szavait és magatartását viszont nem lehet másként értékelni, mint elutasításként (annyira azért nem tahó, hogy 'Takarodj az anyádba'-val utasítson el egy nőt). Ráadásol Laci semmi olyat nem is tett és nem mondott, ami a kúrás feltételeként lenne értelmezhető

párnaevő 2015.01.07. 16:53:00

@Szigmund Frajd: a többi sem különb, ha ilyen helyzetbe kerül. Hogy beszéltek Zsuval, amikor visszaszavazta a közönség? hogy beszélt most vele legutóbb Edina, Ádám végrendeletének felolvasása után (amikor Edina nyeregben érezte magát a hímje mellett), Maci is kutyázta Zsut, amikor villamester volt, de hát ők... hát ők csak úgy "olyanok", Zsu meg a gonosz boszorka, a zsugori dög. Az a véleményem az előző válaszodra is, hogy nem véletlenül kapjuk újra meg újra ezt a szerkiktől Zsuról :)

dumocika 2015.01.07. 16:53:54

@vastyúk is ..: Értem én, erre céloztam már sok kommenttel ezelőtt is! :) zsu kimondta hogy akarlak, ez bizonyos férfiaknál már elég kell higy legyen (Mögágyaztam!). Ha erre n reagál mindjárt, nem minden csaj mondja el háromszor (Azé.), mert akkor már unalmas. Ha egy pasi eljátsza hogy nem érti, csak mert hallani akarja hogy kimondja neki a nő orvosi szakszavakkal is, akkor már nyúljon magához.

Baresz83 2015.01.07. 16:55:15

Biztos kérdezték már, de Zsu miért BD? :)

Csak ügyesen! 2015.01.07. 16:55:17

@dumocika: Zsu nagyjából semmit sem mondott, csak utalgatott és nézett. Szóval nem annyira Zsunak kellett volna parafenoménnak lennie, hanem Lacinak gondolatolvasónak, azt meg tudjuk, h a férfiak csak abból értenek, amit szótagolva, félreérthetetlenül elmondanak nekik ;) /Persze, Laci értette, h Zsu egy kis érzelemmentes szexet akar, de nem hülye, h ezt anélkül tegye meg, h Zsu konkrétan kimondja./

vastyúk is .. 2015.01.07. 16:55:49

@dumocika: höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhööhh AZÉÉÉÉÉÉ

Conchobar 2015.01.07. 16:56:03

@dumocika: "Szóval az a baj, hogy Zsu azt mondta amit ő gondolt, nem pedig azt amit Laci szeretett volna hogy gondoljon" - Nem. Egyrészt Zsuzsa melléfogott az Akarlak!-kal + Laci valamit várt Zsuzsától. Hogy az mi volt, valamiféle vallomás, vagy beismerés, vagy micsoda, az számomra nem derült ki

Baresz83 2015.01.07. 16:59:33

@csiri bá: hát ezen agyalhattam volna egy darabig... :D köszi! :))

Conchobar 2015.01.07. 17:01:00

@párnaevő: "hogy beszélt most vele legutóbb Edina, Ádám végrendeletének felolvasása után" - Tiszteletlen volt a királynővel, Szent Zsuzsával szemben, ugye? (mert tetszett neki és szerette volna olvasni is Ádám szavait Zsuzsáról)

Csak ügyesen! 2015.01.07. 17:01:13

@Conchobar: Mennek a kamerák, tudták h ezt le fogják adni, nyilván azt akarta, h mindenkinek, így a nézőknek is egyértelmű legyen, h Zsu mit akar. Meg sosem bízott Zsuzsában, és legyünk őszinték, annyira éles volt a váltás, némi tipitapi a jakuban, meg simi és nézés után minden átmenet nélkül a "dugj meg" ad némi gyanakvásra okot. Főként ha Zsuról van szó :D

szarvas, szarvas 2015.01.07. 17:01:53

@Conchobar:

Zsu és Laci is tudta, hogy Edina meg Dani jönnek aludni. Volt egy ilyen: Laci: "Mire kellek? Mondjad, most még ketten vagyunk. Hm?" Laci addigra nyilván tudta, mire kell, ez a rész egy nagyon béna évődésnek tűnik.

párnaevő 2015.01.07. 17:03:46

@Conchobar: mert a szent Edina élvezi, ha másról csúnya dolgokat írnak. Mennyire különb, tényleg.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.07. 17:06:20

Jól értem, hogy ez a vv arról szól hogy jutunk el dugástól dugásig?

Conchobar 2015.01.07. 17:06:45

@dumocika: "Ha egy pasi eljátsza hogy nem érti, csak mert hallani akarja hogy kimondja neki a nő orvosi szakszavakkal is, akkor már nyúljon magához." - Nem akarlak oktatni, de...ha egy nő 2-szer mondja, hogy akarlak, amit a férfi nem hall, vagy nem ért, akkor harmadjára már ne mondja. Helyette fogja fel, hogy már az első esetben is ő volt az értetlen

dumocika 2015.01.07. 17:07:36

@párnaevő: +1 Mert Edina tisztalelkű és őszinte.

szarvas, szarvas 2015.01.07. 17:07:45

@Csak ügyesen!:

Ha Laci éppen gondolkozott, akkor meg erre tippelek.

Conchobar 2015.01.07. 17:09:06

@szarvas, szarvas: " Laci addigra nyilván tudta, mire kell, ez a rész egy nagyon béna évődésnek tűnik" - Igen, ha egy férfi kénytelen valami oknál fogva elutasítani egy felkínálkozó nőt, akkor azt ilyen 'béna évődés'-ként teszi meg

dumocika 2015.01.07. 17:11:26

@Conchobar: Zsu értetlenkedett, hogy Laci mit értetlenkedik már. A férfi ott kezdődik, hogy megmondja, hogy bocs, jó nő vagy de...

szarvas, szarvas 2015.01.07. 17:12:49

@Conchobar:

Itt Zsuról és Laciról beszélünk ... meg a Laci által említett íratlan szabályokról (Edina?, nézők?, mindkettő?). Nekem ez még mindig nem Zsu visszautasítása, hanem nem megfelelő körülmények.

Caprica99 2015.01.07. 17:13:13

@dumocika: "bocs, jó nő vagy de... " de én az Edinába vagyok szerelmes. :DDDDD

ruzs54 2015.01.07. 17:15:16

@Conchobar: 'Az is kétségtelen, hogy mondott Lacinak olyasmit, hogy többet kellene tennie'.... lehet ,hogy még húzni akarta az agyát egy kicsit tovább ,(tovább témáztak vna az öfikben róla na mi lesz, vagy nem lesz?) mint a viccben a tyúk a kakas előtt még fut egy kört, hogy nehogy qvanak nézze a többi tyúk, mielőtt meglapul a kakasnak.Egyszerüen levágta, hogy az elején dávidra rátolatni 6 óra után túl rosszfénybe tüntette fel.igy ugy tett hogy kezdeményez de kicsit kéreti még magát

nátrium glutamát 2015.01.07. 17:15:23

(18+) !csak erős igezgezűeknek!

a véresen komolyan vett játék egyik szívbemarkoló jelenete, avagy megverik a királynőt:
rtl.hu/rtl2/valovilag/csajos-seggrepacsi-a-zuhanyzoban

Csak ügyesen! 2015.01.07. 17:15:51

@dumocika: Kint valszeg megmondta volna. Pontosabban, kint már az első kellesz után értette volna :) Azért ne felejtsük el, h a bentiek játszanak, és amennyire látom, ebbe a szériába sikerült olyan játékosokat kiválogatni, akik mind egytők egyik nagyon tudatában van ennek. Még Laci az, aki helyenként őszintébb, mint a többi, de nagyon egyiknek sincs olyan megmozdulása, amiben ne lenne benne, h ott vannak a kamerák.

dumocika 2015.01.07. 17:16:02

@Caprica99: Na ezt nem mertem leírni, de betaláltál nagyon!

kiskunigunda 2015.01.07. 17:18:07

BUÉK!:) az előző vv-ben amiből a csodás foskilences ered volt már hasonló játék. Ott azonban (ha jól emlékszem) a hét közepén cserélték fel a szerepeket. Volt is nagy sírás-rívás :D :D főleg Zsófi ?? ( Rágógumis) nyígott nagyon. Feltételezem,hogy most a feszkó generálás miatt lett a gyors váltás, de szerintem a hét közepén újra megcsavarják majd a dolgokat. Lesz itt még alázás rendesen... bár engem ez nem nagyon szórakoztat.

verkli 2015.01.07. 17:18:28

@kamilla123: @kamilla123: Akkor vigyázz, hogy a kamilla123 legszebb pillanatai ne csak valami uncsi videócska legyen! Trollkodnunk kell mostantól, vagy hótt unalmas lesz a fenti öfi.

Conchobar 2015.01.07. 17:18:47

@dumocika: "A férfi ott kezdődik, hogy megmondja, hogy bocs, jó nő vagy de..." - Csakhogy az úgy egy véglegesen lezárt dologgá válik. Márpedig soha ne mondd, hogy soha

dumocika 2015.01.07. 17:18:56

@Csak ügyesen!: Kinn nem rettegne Dinka sötét haragjától.

párnaevő 2015.01.07. 17:20:21

@nátrium glutamát: "a királynő nem gondoskodhat maga a tisztálkodásáról" hm, lehet, hogy mégsem lesz teljesen népszerűtlen ez az egyhetes oroszlánposzt :D

Szigmund Frajd 2015.01.07. 17:23:56

@párnaevő: "a többi sem különb, ha ilyen helyzetbe kerül" igen, ezt Edinka be is bizonyította az utóbbi időben, amióta "megnyerte" Lacit Zsuval szemben, túl magas lett a ló.
Amikor Röné meg Fanni kutyázta Zsut a visszatérte után, az önpusztító butaság volt, de ők nagyon vakon voltak.
Laci meg Dani viszont, és Edina jobb napjaiban jól látják a helyzetet, itt a nézőknek kell játszani. Zsu meg nem ezt teszi. Tévképzetei vannak, egy saját kis valósága, ami a világ egy erősen megszűrt verziója.
Mondok egy példát: Zsu szerint Edina volt az, aki nem azt mondta, amit gondolt. Ergo a többiekével nem volt baja. Dani szarkazmusa elszállt a feje felett, pedig Dani gyakorlatilag a szemébe mondta, hogy ennél többre nem viszi a való világban, Dennis szinte ugyanazt mondta, mint Dani, és az övét bekajolta, látszott rajta, hogy jól esik neki, mosolygott teli szájjal. És hát Fannika azt mondta, hogy remélem jól meghízol, de ezt mégsem vette támadásnak, mert Fanni az ő világában most szövetséges.

Amikor Dani beugratta a "kimehetek pisilni?" kérdéssel, felkapta a vizet, és rögtön kibújt a szög a zsákból "jó, majd én is így poénkodok". Pedig reagálhatott volna nagystílűen, a pisiléshez nem kell engedélyt kérned, a régi szép napokra tekintettel vagy valami. Dani tudta, hogy hogy fog reagálni, nem az volt a célja, hogy Zsut beugrassa egy aprósággal, hanem hogy Zsu ne ésszel játszon, mert ez amúgy neki legalább akkora lehetőség, mint Daninak.
Dani él vele, Zsu meg nem, ennyi.

Conchobar 2015.01.07. 17:24:00

@szarvas, szarvas: "Nekem ez még mindig nem Zsu visszautasítása, hanem nem megfelelő körülmények" - Ha kell a nő és nem megfelelő a körülmény, akkor nemcsak ezt, hanem azt is közlöm, hogy mikor és hol (lesz megfelelő körülmény). A kivánatos prédát ha nem is esszük meg azonnal, de nem is eresszük ki a kezünk közül

dumocika 2015.01.07. 17:25:22

@Conchobar: Az ilyen nem rendes ember. Én meg naív vagyok, de nekem nem kéne ilyen "hagyjuk nyitva azt az ajtót".

vastyúk is .. 2015.01.07. 17:29:17

@nátrium glutamát: hello bello. Nincs kedved kreatívkodni? @csiri bá: képébe belehekkelhetnéd Zsút, vagy az egész állatkertet. - persze csak ha érzed magadban a tettvágyat :D

Caprica99 2015.01.07. 17:31:13

"22 évesen már tudnom kéne dirigálni a nyulamnak" - mondta Edina a life.hu cikkének szerzője szerint. Kissé nagyothalló lehetett. :)

www.life.hu/bulvar/20150106-vv-edina-szexelt-a-villaban-de-egy-evvel-elotte-nem-volt-kapcsolata.html

párnaevő 2015.01.07. 17:33:45

@Szigmund Frajd: és ebből hol jön, hogy ők különbek Zsunál? sehol :) senki nem mondta, hogy Zsu nem buta, azt hiszem az itteni hogyvoltos első hozzászólásom is valami ilyesmi volt, de erkölcsi fölényben a többi sincs hozzá képest.

szarvas, szarvas 2015.01.07. 17:36:12

@Conchobar:

Mire Edina megkérdezte, hogy dugná-e Zsut, addigra Laci is arra jutott, hogy nyíltan felvállalja, hogy bárkibe ürítene, aki kezdeményez nála. Látom, hogy szerinted van az, hogy A Férfi, te lehet, hogy ilyen vagy, vagy erre törekszel, de ő Laci. Valaki, aki nem te vagy.

Szigmund Frajd 2015.01.07. 17:38:46

@párnaevő: Ha nem jött át, biztos én fogalmaztam homályosan, de én csak Danit tartom különbnek a társaság többi tagjánál, meg félig Lacit, meg negyedrészben Edinát (volt olyan időszak, amikor Edinát Daninál is okosabbnak tartottam, az első ijedtemben leugrok Laci ujjáról incidensnél).

szarvas, szarvas 2015.01.07. 17:44:31

@Szigmund Frajd:

Milyen tekintetben különbek szerinted?

Fu Szekh Li 2015.01.07. 17:47:18

@Conchobar: rtl.hu/rtl2/valovilag/zsuzsa-bevallotta-egy-feltve-orzott-titkat
A 6. percnél kezdik el bedobálni a csajokat, és 6:58-nál ölelgeti Laci Zsút, bár biztos csak barátságból :)

Conchobar 2015.01.07. 17:49:25

@dumocika: "Az ilyen nem rendes ember. Én meg naív vagyok, de nekem nem kéne ilyen 'hagyjuk nyitva azt az ajtót'" - Neked inkább az kell, hogy picsánrúgjanak? Nem jobb az, hogy ráhagyod a férfire a kezdeményezést, meghagyod neki az Akarlak!-ot, de ha már mégis rászánod magad a kezdeményezésre, akkor azonnali pozitív reakció hiánya esetén hagyod a csudába az egészet (megérted magadtól, hogy nem kellesz neki), érzékeny nőként nem várod meg, hogy ennél is megalázóbb elutasításba ütközz

Conchobar 2015.01.07. 17:53:32

@Fu Szekh Li: "ölelgeti Laci Zsút, bár biztos csak barátságból" - Te mondtad. Egyébként, ha már feltételezgetsz, akár azt is feltételezheted, hogy igazából a pénztárcáját tapogatta ki és nyúlta volna le. Mi tart vissza

dumocika 2015.01.07. 17:56:33

@Conchobar: Ezt már átrágtuk nem? Laciról beszéltem legutóbb, nem Zsuról.

ms delacroix 2015.01.07. 17:57:40

@Spitzbauer: Nem, en is ilyen hulye vagyok :-)

Conchobar 2015.01.07. 17:58:13

@szarvas, szarvas: "Látom, hogy szerinted van az, hogy A Férfi, te lehet, hogy ilyen vagy, vagy erre törekszel, de ő Laci" - Én azt nem mondtam, hogy időközben nem gondolkodhatott Laci a dolgon és nem változtathatott az álláspontján másnap délelőttre (amikor már nyúlkált a takaró alatt, anélkül, hogy Zsuzsa kijózanodva bármit is mondott volna neki). Végtére milyen macsó-alfahím az, aki elhajt egy aláfeküdni szándékozó nőt

Conchobar 2015.01.07. 18:04:14

@dumocika: "Ezt már átrágtuk nem? Laciról beszéltem legutóbb, nem Zsuról" - Abban a karácsonyi bulis esti helyzetben, Laci helyesen, férfi módjára cselekedett. Akkor mégis mi alapján hozzuk ki őt szarembernek, míg Zsuzsát meg szentnek?

Fu Szekh Li 2015.01.07. 18:04:50

@Conchobar: Végre egyetértünk valamiben :)
Tehát Laci nem próbálkozott be Zsúnál az 'Akarlak!' előtt. Ezt csak elfogultak tudják úgy értelmezni. A későbbi fürdőbugyi lehúzás (7:24) sem számít kezdeményezésnek.

Caprica99 2015.01.07. 18:10:55

@Conchobar: hát, ha egy ilyen helyzetben valamelyik pasi tapogatna és lehúzná a fürdőruhámat, úgy vágnám pofán, hogy több füle maradna, mint foga. Ez szerinted a helyes, férfimód cselekvés?
Órák óta azt bizonygatod, hogy a Laci egy szent, Zsu mászott rá, ő meg nem akart semmit. Ez a Fu Szekh Li által belinkelt jakuzzis jelenet (amit egyébként én is említettem korábban) pont erre bizonyíték, nyilván Edina is azért kelt így ki magából.

szarvas, szarvas 2015.01.07. 18:13:14

@Conchobar:

Ott reszeltek volna, mint a nyulak, ha nem látja senki és soha nem derül ki. Nem, nem biztos, de ez a valószínűbb, nem az, hogy Laci az ezt követő két napban gerjedt rá először Zsura. Utóbbi fel is idegesítette azzal, hogy nem beszél nyíltan, meg mondta is, hogy a nézése az exére emlékezteti, nem pozitívan. A volt gádzsi nem tudom, hogy barátnőt jelent-e, de ha igen, az Lacinak 4 éve volt utoljára, plusz 4 éve nincs Lacinak "értékrendje", úgyhogy lehet, összefügg a kettő.

nátrium glutamát 2015.01.07. 18:19:01

@vastyúk is ..: szia :)
nézegettem magam is hasonló képeket. meglátjuk. az egész banda is poén lenne, de sajna nincs meg benne a vicc/munka arány. :(

vastyúk is .. 2015.01.07. 18:29:50

@nátrium glutamát: :( sajnálom. talán majd legközelebb ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.07. 19:04:40

@Spitzbauer: Nem vagy vele egyedül, de szerencsére azért a többség nem akarja Zsu-t nyertesnek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.07. 19:41:19

rtl.hu/rtl2/valovilag/fertozo-kleptomania-terjed-a-villaban

Ez se rossz. Úgy látszik az oroszlán nem figyel elég éberen és viszik a "zsákmányát"

pomac 2015.01.07. 19:53:45

@Majom1Parádé: edinához képest a többség akarj szerinte :D

párnaevő 2015.01.07. 19:54:18

@Fu Szekh Li: áh, ez így nem jó. direkt nem érti az iróniát.

pomac 2015.01.07. 19:55:06

@nátrium glutamát: akiről kihagytad bence fejét fanni mellől :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.07. 19:59:14

@pomac: Én asszem ma láttam először, hogy valaki azt írta Zsu nyerje meg.

pomac 2015.01.07. 20:01:20

@Majom1Parádé: o.O akkor rossz megfigyelő vagy:DD

másodpéldány 2015.01.07. 20:05:41

@nátrium glutamát:

varacskos disznó helyett mókus? vagy nem tudom beazonosítani, de varacskos disznó biztos nincs a képen...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.07. 20:09:25

@pomac: Lehet. De nem nyerheti meg. A kert+lakás+kutya+kocsi kombó nem lesz az övé, mondjuk leginkább azért, mert alighanem a szerkiknek más tervük van. .-)

vastyúk is .. 2015.01.07. 20:14:25

@nátrium glutamát: hihihihihihihihihihihihihi KIRÁÁÁÁLY

vastyúk is .. 2015.01.07. 20:16:48

@nátrium glutamát: Nem tudom eldönteni, melyik tetszik a legjobban :D :D

pomac 2015.01.07. 20:24:00

@Majom1Parádé: attol hogy szerinted nem nyerheti meg (ami a szavazokonmulok)más még gondolhatja ugy ,mint pl dani, aki csak szurkol neki az akkor nem gondolja hogy megnyerheti

pomac 2015.01.07. 20:24:55

@pomac: szavazokonmulok= szavazokon mulik :D

Micsell (törölt) 2015.01.07. 20:27:23

@nátrium glutamát: ádina nem strucc :D
a kép kircsi ügyes vagy

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.07. 20:41:41

@pomac: Ja-ja. Hát hogyne. Mindenki úgy gondolja, ahogy neki jól esik.

csiri bá 2015.01.07. 20:50:23

@másodpéldány: bakker, te tényleg nem láttad az Oroszlánkirályt? Nincs meg Pumba a varacskos disznó és haverja Timon a szurikáta?

nátrium glutamát 2015.01.07. 20:54:46

azt boncolgatni,h ki nyerje meg teljesen felesleges vsz.
főleg, mert bármely játékosról lehet jót-rosszat mondani.
ha "megérdemli" szinten gondolkoznánk, akkor jobban tenné a retek, ha visszaszívná az egész műsort :D
egyik sem "érdemli meg" ha az eddig mutatott teljesítményüket, személyiségüket nézzük.
szavazzuk meg tehát, h én viszem el az egészet! "köszönömszépen" :))))

nátrium glutamát 2015.01.07. 20:58:28

@csiri bá: pedig alapmű, igaz? :D
jól kitoltak velem, mert minimum 4 mese kell a szereplőkhöz :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.07. 20:59:33

@nátrium glutamát: Hát a képszerkesztésekért mindenképp jár neked valami jutalom. de a retek úgyse adná. Azért megszavazom neked a nyereményt, mértisne? .-)

nátrium glutamát 2015.01.07. 21:00:16

@vastyúk is ..: @Majom1Parádé: @Micsell: kösz. remélem, jól szórakoztatok :)))
(minden vv állat rajta van)

bigél 2015.01.07. 21:00:52

@nátrium glutamát:
Tényleg fölösleges egyébként boncolgatni. Igazából milyen alapon lehet az érdemességet megítélni?
Én úgy látom - és ismétlem magam, mert már rengetegszer leírtam - hogy az érdemli meg a nyereményt, aki megnyeri. :) ;)
Amúgy totál egyetértek veled, ha erkölcsi/viselkedési/mit tett le az asztalra alapon nézzük, akkor nem ezen emberek között kellene keresgélni.

pomac 2015.01.07. 21:01:30

@nátrium glutamát: én megszavazom de enyém a ház :D

bigél 2015.01.07. 21:02:26

@csiri bá: az gáz, ha valaki nem látta az oroszlánkirályt? bevallom, én is szűz vagyok még ezen a téren. :D :D

csiri bá 2015.01.07. 21:06:18

@pomac: @Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): annyit nyomták már tv-ben is hogy még én is láttam, pedig nem nézek sok rajzfilmet, de amúgy meg ha azt nem, akkor volt külön is Timon és Pumba sorozat is, plusz a Hakuna Matata . :)))

csiri bá 2015.01.07. 21:07:46

@nátrium glutamát: de szép munka, gratula, javaslom a holnapi poszt első képének. :)))

nátrium glutamát 2015.01.07. 21:08:16

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): szerintem az nagyobb gáz,h sikeres lett a Frozen. :D
amúgy a zoroszlánosban is inkább a mellékszereplők húzzák a szekeret (timon és pumba).

@pomac: pacsi. úgy sem lett volna ínyemre a nagyfaluba költözés :D

pomac 2015.01.07. 21:09:55

@nátrium glutamát: nekem is csak kiadni kell hogy keressek is vele :DDD

csiri bá 2015.01.07. 21:11:22

@nátrium glutamát: azért mind nincs, mert ha Bencus szurikáta ott van, akkor Lilunak is ott kellene lennie valamilyen (állat)formában. :))

Gonosz törpe 2015.01.07. 21:14:11

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): Korábban mindig az nyerte meg, aki okos volt, és nekem leginkább ellenszenves. Most Dani jön.

csiri bá 2015.01.07. 21:21:54

@nátrium glutamát: Timon anyja a 3. részből. :DDDDD

bigél 2015.01.07. 21:27:38

@Majom1Parádé:
hát, azt hiszem, az enyémen - ha valaha lesz olyan - nagy valséggel nem lesz rajta

csiri bá 2015.01.07. 21:27:53

@nátrium glutamát: te vagy a szerkesztő, én csak ötletet adok, azt kell vagy nem rajtad múlik. :))

bigél 2015.01.07. 21:31:56

@Gonosz törpe: Aurélió okos volt? :O :O

vastyúk is .. 2015.01.07. 21:33:39

@nátrium glutamát: @csiri bá: lehetne Lilu a sámán. Végülis ő az oroszlánkirály vallási vezetője :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.07. 21:34:32

Má lerágott csont, de talán poénnak elmegy --> Reni szerint a jelenlegi nézői erősorrend:
1.Fanni
2.Edina
3.Dani
4.Robin
5. Dóri
6.Denisz
7.Laci
8.Maci
9.Zsu

beacska 2015.01.07. 21:44:49

@Caprica99: vettétek, ebben a riportban fannika hangyának vélte magát :D

beacska 2015.01.07. 21:45:28

@Fu Szekh Li: bocs, ebben volt a hangya

vastyúk is .. 2015.01.07. 21:54:43

@nátrium glutamát: hihihihihihihihihihihi, sírok... XD

lukacstoncsi 2015.01.07. 21:56:55

sziasztok!
megnéztem zsu bemutatkozó filmjét ami egy dinamikus kisfilm de aki a pasikkal akarja eltartatni magát minek jelentkezik ide?ha kamuból telefonált egy új laptopért az aktuális fasznak akkor mit várt mire gondolnak majd a nézők?gyereke is van elvált, ez is egy kezdés...ha ennyire a gyerekéért akar tenni valamit ott a melóhely, sok nő nevelte fel egyedül a gyerekét.ráadásul a férje is segíti nincs itt gond.úgy beszélt mint aki a friss híreket olvassa fel a híradóban.amikor meg belépett ment a szöveg hogy mi ez a kupi az asztalon meg a többi...elég rossz bemutatkozás.

beacska 2015.01.07. 22:01:26

@lukacstoncsi: nem ő az első a VV történelmében

beacska 2015.01.07. 22:05:31

vki??? közvetítene? vagy nem kezdődött el??

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 22:06:44

Fanni előbb belemossa a büdös lábát a lavorba, és aztán mennek bele közösen mosakodni Denisszel? Pfúúújbmeg... :D

csiri bá 2015.01.07. 22:07:12

Pennisz beleült a lavórba. :))))))

Commodore 2015.01.07. 22:07:43

Belemosta a büdös lábát bazmeg! a megszopatott lavórba.

fran7 2015.01.07. 22:07:57

Négyéves unokaöcsémszokott a lavórban ülve fürdeni. 6 IQ-us Dennis utánozza. Mert ő még nem hallott Arkhimédesz törvényéről.

Mirocska 2015.01.07. 22:08:06

@csiri bá: És csodálkozik, hogy kifolyt a fele víz... :-))))

Haplo 2015.01.07. 22:08:43

nabasszus, ezt a budos lab furdest :D szakadok a rohogestol :D belelogatjak minden budosuket, kinek mije van :D :D

lukacstoncsi 2015.01.07. 22:09:03

@beacska: hát rossz bemutatkozásból tuti nem.

Dennis intimgéllel akarja mosni a lukát:-)))))))))))))))))))

Mirocska 2015.01.07. 22:09:16

@Haplo: És még bele is pisilt!!! :-DDDD

csiri bá 2015.01.07. 22:09:23

@Mirocska: Faxnika bele is pessentett, aztán megfürdött benne. :)))

Haplo 2015.01.07. 22:09:33

bele is pisilt :D :D gondolom utana mosta meg az arcat :D

tvbuzi 2015.01.07. 22:09:36

ha fannit víz éri beindul a húgyrendszere

Csak ügyesen! 2015.01.07. 22:10:06

Ez komoly h mi ezt nézzük 5 perce? Lol.

tvbuzi 2015.01.07. 22:10:15

pénisznek meg feláll a fasza ha tiszta

pomac 2015.01.07. 22:10:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mert az jobb ha megfurdik utána mag a végén belepisil ugy megy ki :DDD nagy fürdés :DDD

kaparos 2015.01.07. 22:10:37

Mindig feláll ha tiszta :DDDD
Mondhatok akármit szerintem nagyon szórakoztató Dennis meg Fanni is a maga módján

vastyúk is .. 2015.01.07. 22:10:43

@Haplo: hát attól szép victoria beckham is :D

Mirocska 2015.01.07. 22:11:08

Szép páros ez a hangya-csótány!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 22:11:12

Ez után a jó kis kipancsoltvizes fürdőzés után, hamarosan újabb élőlény teszi be a lábát a villába... :D
m.cdn.blog.hu/mu/mukormok/image/%C3%A1s%C3%B3ka.jpg

fran7 2015.01.07. 22:11:43

@Csak ügyesen!: Én is ezt akartam kérdezni. Amúgy volt egy bája ennek, hogy ketten osztoznak a lavóron. Csak mégis.

astryle 2015.01.07. 22:11:49

Faszni hugyos vízbe öblögeti magát :D és tényleg és tényleg van mindig lejjebb.. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 22:13:06

Zsuzsa most úúúgymond közszemlére teszi a bűnözőket? Vesszőfutás is lesz? :D

Haplo 2015.01.07. 22:13:22

amugy amikor egesz kicsi voltam a nagyimnal nem volt folyoviz csak kutviz, mi az unokak mikor ott nyaraltunk lavorban furodtunk, ott tanitottak meg, hogy eloszor arcot, majd felsotestet mosunk, utana jon a kuki/nuni kinek mije van, utana a lab... es egyenkent, nem ilyen kozos labaztatas volt, mint itt ezek az egysejtuek :)

astryle 2015.01.07. 22:15:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Dzsungeltörvények szerint le kell vágni a kezüket :D

Csak ügyesen! 2015.01.07. 22:15:48

Dóri :D Rögtön nekiállt ennek a projektnek, gondolom, szerkik örültek :)

Admiral_General_Aladeen 2015.01.07. 22:16:16

Maci mindenféle dzsungellakó állat hangját hallotta,többek között kígyóét is.
Milyen hangja van a kígyónak? :-)

Commodore 2015.01.07. 22:16:34

Telekúrta erőspistával :-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 22:16:58

@Haplo: nézd, lehet, hogy amikor még Fanni is egy ún. normális kisgyerek volt, még tudta ezt.
De aztán olyan sokáig nézett a fénybe, hogy benyelte a fekete lyuk, ezért megfordultak a prizmák a fejében és tessék, ez lett az eredménye.

Haplo 2015.01.07. 22:18:25

Macinak az elso vicces huzasa volt ez a szendvics :D:D:D

Mirocska 2015.01.07. 22:19:35

@Haplo: Azért én Zsu helyében megetettem volna vele! :-D

astryle 2015.01.07. 22:19:36

@Haplo: ez kb ugyanolyan gennyesség, mint a szörnyellás pohár volt

Haplo 2015.01.07. 22:19:45

Denisnek meg kellett jelolni a szendvicset :d meg szerencse hogy nem a "hagyomanyos" uton jelolte, ahogy a villat, korbe :D

Csak ügyesen! 2015.01.07. 22:20:16

Maci, Maci, tök jó lesz látni, ahogy kiesel.

Rémület 2015.01.07. 22:20:25

Miért nincs előkóstoló? Egy királynak ez dukálna, nem? :)

Haplo 2015.01.07. 22:20:36

@astryle: lehet, de en most (kar)orvendek egy sort :D

Admiral_General_Aladeen 2015.01.07. 22:20:37

Eddig ez a legviccesebb rész szerintem :-D
Màr vàrom a holnapi hv-t! :-)

Mirocska 2015.01.07. 22:20:48

Edina a kávéból szerzi meg a szükséges oxigént! :-D
Ezt akár Fanni is mondhatta volna...

vastyúk is .. 2015.01.07. 22:20:53

@Haplo: szerintem tényleg finom szendvicset akart csinálni a Maci :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 22:21:27

@Haplo: egy pillanatra megállt bennem az ütő, hogy ez most tényleg le fogja pisálni Zsuzsa szendvicsét... :D

Haplo 2015.01.07. 22:21:53

@Mirocska: az se egy rosz otlet :D azt is szivesen megneztem volna :d allitolag szereti :)

Edina meg mi a francot sipitozik a kaven, igyon bazzeg ha akar, aztan vallalja a felelosseget a tobbiek elott, de ne nyavogjon mert falra maszok tole...

Csak ügyesen! 2015.01.07. 22:21:55

A Zsömle után a Cigi okozta Robin második kiakadását a VV-ben :D

csiri bá 2015.01.07. 22:22:14

@Mirocska: kávébú' veszi ki a zoxigént. :))))

astryle 2015.01.07. 22:23:37

@Haplo: én is várok már arra, hogy Macit elvigye a mentő, mert szívrohamot kapott... állítom, hogy amióta bent van +15 kiló van rajta. A VV4-be a biztonsági őr játékost is egésségügyi gondok miatt rakták ki.. gondolom az rtl se szeretne pert a nyakába, mert veszélyeztette a játékost.

Haplo 2015.01.07. 22:23:38

@Rémület: tenyleg! ha lenne kis eszuk, valamelyik csotany bevallalhatna...

Mellesleg ez az oltoztetes meg etetes meg furdetes szerintem nem annyira kiralyi mint amennyire megalazo, en legalabbis annak ereznem, mint egy magatehetetent....

lukacstoncsi 2015.01.07. 22:24:01

úgy látom a királynőt sz.patják és nem a fannit(kivételesen):D

Mirocska 2015.01.07. 22:24:15

Legalább hatan nézték végig zsu fürdését! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 22:24:20

Az is a királyi protokoll része, hogy a királynő fürdését/fürdetését a királyság összes alattvalója megnézi, mint valami vásári látványosságot? Szakállas nő is lesz? :D

"Milyen kis pinád van! " :D:D Fanni.

tvbuzi 2015.01.07. 22:24:20

banyek, mindenki bement megnézni, hogy meztelen a királynő

csiri bá 2015.01.07. 22:24:23

Varacskos disznó bement leskelődni... a perverz... :)

Haplo 2015.01.07. 22:25:17

azert ez a furosztes se volt teljesen meltosagteljes vagy kiralyi, amint az osszes alattvalo ott acsorog megcsodalni, hogy milyen kicsi pinaja van (by Fanni) :)

vastyúk is .. 2015.01.07. 22:25:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát ez az a helyzet, ami bikiniért kiáltott volna :D

chloep 2015.01.07. 22:26:26

Nem lehetek én az egyetlen aki Denis Au majmolását hihetetlenül szánalmasnak tartja. Egy majdnem 30 éves (állítólag) felnőtt férfiról van szó, aki minden egyes mozdulatába és szavába egy 23 éves Debilio-ra csinál. Annyira természetellenes és infantilis hogy a FAIL kategóriát már rég átlépte...

Mirocska 2015.01.07. 22:26:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Csodálom, hogy Fanni a ciciket nem tapogatta meg! :-D

lukacstoncsi 2015.01.07. 22:27:00

senkinek nem jutoott eszébe domestost önteni a tusfürdős flakonba(véletlenül)zsu olyan baktérium mentes lenne 99%-ban!:-)))))))))))))

vastyúk is .. 2015.01.07. 22:28:42

@Haplo: Többször is akart, de Maci meg Robin többször is rászoltak, mert félnek a kollektív büntetéstől, hogy nem lesz cigi. Kinek mi a nagyobb függőség :D

vastyúk is .. 2015.01.07. 22:29:18

@nátrium glutamát: RAFIKIIIIIIIIIIIIII. hehehehehehehehehehehe

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 22:29:25

@vastyúk is ..: még abban is elég szürreális lett volna az egész... :D

Haplo 2015.01.07. 22:29:43

@astryle: az elso felevel egyetertek, a masodikkal kevesbe, nagykoru, onkent vonult be, raadasul deklaraltan fogyni, gondolom alairattak vele egy Haboru es beka vastagsagu szerzodest, aligha perelheto az RTL barmiert is, meg ha el is jutna a rohammentoig.(nem kivanom neki...) Az mar mas kerdes, hogy a kozfelhaborodas meg a nepitelet mi lenne, valszeg az azzal jaro hirnevrontast tenyleg nem szivesen vallana az RTL..

astryle 2015.01.07. 22:29:56

@chloep: a sapkájára allergiás a legjobban, enyhén kopaszodik a gyerek és ahogy nézem szégyelli is :P most is volt asszem, hogy a Laci kérte vegye le a királynő előtt amikor meghajolt és kicsit hisztizett is rá.

Haplo 2015.01.07. 22:30:39

@lukacstoncsi: tenyleg, azt mar sose tudjuk meg, hogy ki volt es mit ontott mibe? vagy csak en maradtam le?

tvbuzi 2015.01.07. 22:30:57

@csiri bá: kanapémedvének bejön zsú, ezt mondta már :DDD

vastyúk is .. 2015.01.07. 22:31:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tényleg szürreális volt, de tetszett Fanni hozzáállása.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 22:31:07

@Mirocska: ja és ott cukiskodna, ahogy egy ujjal bökögetné kacagva, hogy jujjdejóóóóóó. :D

Commodore 2015.01.07. 22:31:44

Lesz közös szarás a főnökkel?

beacska 2015.01.07. 22:31:53

@tvbuzi: Ádám szerint is ő a legjobb csaj bent (most, h Vikcsu és reni már kint van :D)