Hogy volt?

Való Világ 7x51 - Ádám bekurblizta a bífszivattyút

2015. január 06. 07:48 - Chat Géza

10898206_856000724451708_391390513483603620_n.jpg

Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben.

Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám végrendelkezik, a lakók visszabífelnek neki, mármint a nyugiban felállított Újpest mezes ruha fogasnak, amire Ádám fotópapírra nyomtatott nem túl méretarányos képét is rárakták. Ha nagyon szeretném magam, akkor most ennyivel le is tudnám az egészet, de nem leszek fogyatékos szellemi agytröszt, ahogy büdös lábú Fanni mondaná, hanem megírom hogy voltak ezek a dolgok.

Ébredés technóra

ww.gif

A reggeli felkelés alapból szar, pláne, ha a nagyon rossz suli rádiók greatest hitsére kell kelnie az embernek. Esküszöm, egyszer Scatman is felcsendül majd. Mindegy is, mert Robinunk erre nagyon tud mozogni. Ki is megy az udvarra szeletelni. Már csak egy tükrös oszlop, kis gyorsító, meg egy bekészített Ginás fiola vagy egy Mojito hiányzik a képből és máris kész lenne az „akkor este a Symbolban” starter pack. A hatalmas veretés persze leginkább csak totyogás. Ennél még a szép életű Király Jóska is jobban tolta a reggeli buli szekeret, amikor valami fiszem-faszom Bach helyett végre valami lakossági zene szólt. Eközben a hálóban: Ádám, Laci és Edina egy ágyban alszanak. Körülöttük merő mocsok minden. fanni bemegy, hogy kivigye a bjútizáshoz szükséges cuccait, mire Ádám máris nekiáll faszombazmegezni, amit Fanni sem hagy szó nélkül. De ezen lendüljünk is túl, hisz ennél tovább nem fajul a dolog.

Robin visszatér

ww1.gif

A Villa biodíszlete megcsinálta. Ez a win-win szituáció. És itt most nem az indexes Földes András méltán híres mikroblogjára utalok, aminek minden posztja csupa alany, állítmány; hanem arra, hogy Robin – Dennis ékes szókincstárából mazsolázva – magára baszatta a jeleket, kivitte Ádámot, és kint is hagyta a gecibe. Én speciel egy szobanövényt előbb szavaztam volna vissza, mint Ádámot, ez nekem nem meglepetés, de a többieknek igen. Laci és Edina koppan is egy nagyot, amikor látják, hogy nem az úszógecimester őrjöng és üvölt az udvaron. Robin oda is megy Lacihoz, az ő pofájába is beleüvölt, aztán rájön, hogy ez nem annyira jó ötlet. Edina és Laci a hálóban búslakodnak és elhangzanak olyanok, hogy „én kiviszem és kicsinálom ezt a gyereket, geci” meg olyanok, hogy „láttad a Fannit, hogy ment oda”, de ezeken kár is rugózni.

(közben volt olyan is, hogy Dóri, Fanni és Zsu valamiféle wannabe szövetségre léptek, legalábbis nem kutyázták egymást facet o face, de nem erre a triumvirátusra fogja az RTL felépíteni az Öribari kerestetik magyar verzióját az is tuti.)

Ádám végrendelete

Röviden: mindenki fasz, kivéve Lacit és Edinát. Hosszabban, mármint amit eddig még nem tudtunk, és nincs olyan érzésünk, mintha Ádám a közhelyszótárból mondott volna tollba: Fanninak büdös a lába. És akkor annak rendje és módja szerint a nyugiban felállított Ádám bábunak jól be is lehet olvasni. Dóri bemegy flegmázni, Zsu kikéri magának, ő nem látja saját magát egy hárpiának, milyen meglepő, Fanni beismeri, hogy ő lábon hordja ki a stresszt, ez van, de legalább nem egy paré fasz, úgy mint Ádám személyesen, ugye. Laci kicsit mintha megkönnyezte volna a szép szavakat, oszt ennyi.

Szerintetek Robinról, most mennyi ideig nem fogunk egy kósza hangot se hallani? Szerintem előbb lesz Maci horkolásából külön bejátszás, mint Robinról bármi.

És egy kis grátisz összeállítás. A szemem káprázik vagy Maci tényleg kezdi ellepni, magába szívni a Villát, mint a Dawson és a haverok irattartó?

Címkék: vv7
1158 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nátrium glutamát 2015.01.07. 02:00:39

@Montezuma13: sajnos nem elég kifinomult a cinkos összekacsintáshoz, ez tény. sokszor fogom a fejem a hülyeségei miatt, mégis látok benne vmi kibaszott küzdeni akarást, dacot, ami nekem nagyon szimpatikussá vált.

@Well...: pláne,h a "maradék" is háromfős: edina-laci-dani. dani számít robinra, de sztem bebukta edina miatt.

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: nemtom, zsú lojális volt danihoz, amíg észbe nem kapott. ugyanígy el tudom képzelni, h bármely közösségbe is kerül, nem fog a másik bandához osonni a titkokkal.

nátrium glutamát 2015.01.07. 02:06:07

@Well...: elfelejtettem befejezni...
szal, ha így vesszük, daniék vannak szarban. és valahol elveszett kanapémedve a nagy tolongásban... :D
ha marad a villa's angels, akik egyemberként laciout pakolnak, mit csinálnak a mocsaras fiúk?
ugyebár, zsúra akkor nem lehet... összefonódásilag (és maci újra megússza)

Well... 2015.01.07. 02:07:31

ON
lefekveshez keszulodnek, mindenkinek kijelolt helye van...ott kell laudniuk....
maci nyugi...
dani, dennis, edina nappali
zsu,dori,robin.laci haloszoba........

az edinat megoli az ideg....kozli a kintiekkel, hogy o szarik midenre, egy oran belul o bizony be fog szokni a lacikaja melle, mert hogy konkretan o az aki a kezeben akarja tartani a dolgokat.....
es kozben igy nez....... (klikkelni csak sajat felelosegre...)

kepfeltoltes.hu/view/150107/jujujj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (meg meggondolhatod)

Kartontigris 2015.01.07. 02:08:50

@Montezuma13:
Jaj most megnéztem az RTL-es linket.
Nem akarok nagyon okoskodni, pláne egy vv7 hogyvolt alatt a de amire gondoltak az a szó a gourmet.
A gourmand pont nem a kifinomult evő, hanem a zabagép.
De ezt tényleg csak offban mondtam. :-)))

Well... 2015.01.07. 02:09:33

@nátrium glutamát: eze pakolnak majd macit.... bedumaljak neki, hogy ot akkor tudnak igazan szeretni, ha bebizonyitja milyen ferfi is o ...vigye a lacit......talan a dori meg egy romantikus estet is bealdoz ....take 1 for the team :oP

nátrium glutamát 2015.01.07. 02:15:02

visszaszívva. onban fanni szapulja zsút rendesen...
denisz-dani-edina-pöcök kint.
és mindenki egyszerre beszél...
közben megindul a "ki tud több nagy játékost" okosság...
mi lesz, ha zsú jelet kap - tanakodnak (ezt a vonalat edina kezdte vinni)
megyegyeznek,h maci lerottyant. gyengül.
edina belefáradt a tattikába és javalatot tesz: aggyukmá ömmagunkat!
erre szétrebbennek fogmosásra a mosókonyhába (érzik,h mocskos a szájuk?)

kiderül,h robin bent alhat. nem azért, mert tisztaszívű, hanem mert kell a dórinak (ez nekem új infó, fel is szalad a szemöldököm)

nátrium glutamát 2015.01.07. 02:27:04

fogmosi után ebédlő.
fanni szemüveg nélkül, de táblával a mellkasán foglalja el a helyét a padlón kialakított hevenyészett fekhelyek egyikén.
dani - nem hiába okos - leveszi a tábláját alváshoz.
edina befekszik kettejük közé.
denisz külső szélen, fanni mögött paplannal álcázva
világos van... nyüglődnek.
dani felveti, h igaza van fanninak. mindenkinek van szerethető oldala...
edina közbevág: de eljátszotta
most dani helyesel
edina azt gondolja, őt viszi (sztem zsúról van szó)
...
megjelenik laci
edina fent akar maradni,h később bemenjen a hálóba. (okos terv. végül is, nem tiltják a játékszabályok...)
fanni nyavalyog, h kapcsojják le a villanyt...
sutyorgás edinától. (nem volt még elég a bünti? mikroport!)

Well... 2015.01.07. 02:30:38

ON
edinabol kibukik a tipikus hulye picsa mantalitas....
szin: cigizo -hangulat: mindenki arrol beszel miert feszul a zsu ellen....

konkretan megtudjuk, hogy az edina aze "feszultem be , mert megtudtam, hogy a lacit mint embert nem erdekli, de megdugna (es ezt a szot ugy kopi ki mintha egetne a szajat...persze mas dug, ok szerelmeskednek) .... konkretan megmondta, az a baja a zsuval, hogy a laci megbaszna !!!!! ENNYI nem tobb .....

nátrium glutamát 2015.01.07. 02:31:50

edina, dani és laci átköltzött a nappaliba
szemétkednek, jelbeszéddel próbálnak kommunikálni (ezért meg a nézők követelik a büntit!!!)
kombinálnak,h kit vinne zsú
macit?
és ha nem? (kb. akkor mindnyájan szarban vagytok)
dani szerint zsú mindig az eszére hallgat.

Komeszka 2015.01.07. 02:34:30

@nátrium glutamát: Nem azért mert nyert a kimittudon? Vagy azért mit kapott Robin? Én valami kinti programra tippelnék egy választott lánnyal.

nátrium glutamát 2015.01.07. 02:36:34

@Well...: ez a hierarchia játék annyiból nem kedvez zsúnak. láthatjuk,h a többiek szépen tudnak ellene szövetkezni.
avagy pont kedvez neki, mert most is róla szól minden, miatta szervezkedik mindenki... egy ilyen játékost, meg csak nem kéne haza küldeni akkor...
verze 2: szegény, megint ellene szervezkednekv :)))

nátrium glutamát 2015.01.07. 02:37:27

@Well...: szíp ez a leány, meg kő' hagyni! :)))

nátrium glutamát 2015.01.07. 02:38:02

@Komeszka: nemtom. ezt mondták onban edináék.

Komeszka 2015.01.07. 02:51:01

Zsu még nyilván nem fog kiesni. Robin párbaj után mondta Dennisnek, hogy plasztik zöld utat adott. Ha nem dugja meg, akkor rajtaragad, hogy langyi, ha megdugja, akkor meg a tinilányok könnyes bugyival elpártolnak tőle. Szar ügy, valami köztes megoldást kell találnia. Esetleg a bivaly helyett lehetne éjszakai nyaligátor. :)

Komeszka 2015.01.07. 02:53:21

És/vagy benyelethetné a kígyóját a kígyóval.

nátrium glutamát 2015.01.07. 02:57:13

most nézem vissza az öfit - jobb híján.
egy pöttyet másképp látják az erősorrendet, de ez nem is baj. sőt! így tudnak a nézők folyamatosan meglepetést okozni a kis lemmingeknek :)

robin védett, és nem tudom meddig tart ki a "párbaj-nyertes" glória a fején.
egyelőre érik,h zsú lesz a kiválasztott.
még akkor is tartom, ha átmegy a denisz-vizsgán.
de legalább tökösebb, mint a vellafiúk többsége :)))

Komeszka 2015.01.07. 03:03:31

Zsu, bármilyen érzik is odabent, egy párbajon kipakolná a banda nagy részét. Megosztó személyiség, de a legtöbb játékos ellen vannak érvei. Robin és Dani ellen más-más okokból neccesnek érezném a győzelmét, de ezek a párbajok nem időszerűek, talán nem is lesznek azok. A többiek ellen szerintem most visszamenne. Ha ügyes, akkor Edinát most vinné, amíg Laci lehúzza, de ezt a szerkik nem fogják neki engedni. Maci, Laci reális választás, Maci a legjobb, mert sztoriból nem hiányozna, még valamennyire erősnek gondolják a bentiek, de Zsu 70+ százalékkal menne vissza ellene.

mézescsók 2015.01.07. 03:03:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én ki is próbáltam, de kicsit bezavart, hogy tudtam, mit keverek össze és mivel.A tus barack-, a Domestos citrusillatú volt. Először nem, de aztán egyre határozottabban előjött tisztítószer karakteresebb illata. -
A következőket állapítottam meg:
- én fele-fele arányban kevertem össze, ha kevesebb a domi, nem biztos, hogy ennyíre intenzíven előjön, de így sem azonnal volt érezhető, ha több a domi, akkor nyilván erősebben és hamarabb.
- ha erősebb, mindjuk fenyőillatú a tusfürdő, akkor némileg gyengébben nyomja el a tisztítószer, ráadásul a fenyő- és citrusillat egymással kompatibilisek, nehezebben ismerhető fel a domi.
Egy biztos: azonnal nem vehető észre, hogy történt valami. Ha a keverékből a mosdóba öntünk - bár ugyan vajon minek? -, akkor azonnal nem, de egy-két perc múlva már gyanús a lötty.
Ha fürdéshez használnánk, akkor először ugye vagy szivacsra, mosdókesztyűre, esetleg kézre kerül. Az állaga a keveréssel nem változott, ebből nem tudható meg semmi, de még mielőtt a testünkre kerülne a kevercs, már le kell jönnie, hogy valami történt. Babaolajom nincs itthon.

nátrium glutamát 2015.01.07. 03:10:50

on
étkező. világos van
mindenki lefeküdt.
edina már nem a többiek közé feküdt vissza
denisz szépenszundikálva ez tuti, mert hallani az egyenletes szuszogását.
edina várakózó fekvésponton, ébren

nátrium glutamát 2015.01.07. 03:20:24

@mézescsók: wow, minden elismerésem,h képes voltál tesztelni
fanni a gyengédebben illatosított változatot használja.
a két anyagot elkeverted egymással vagy csak fölétöltötted a tisztítószert?
az illatanyagok másképp szabadulhatnak fel :)

a babaolaj nem tűnne ki illatával a tusfürdőből, viszont nem is alkotna tartós elegyet vele vsz.

Well... 2015.01.07. 03:29:03

Ofi meg mindig.....
Zsu- "... nem az igazat mondta hanem pont az ellenkezojet mondja annak mint amit gondol..."

jo, hogy nem az volt a kerdes : "hogyan ertelmezed az ironia szo jelenteset ?" ,mert arra nem tudott volna vallaszolni, nem ismerven az ironia szo jelenteset :oP

nátrium glutamát 2015.01.07. 03:34:35

on
edina felkelt, pisilt... és hányt (ez vajon miért?)
fanni megébredt rá
fanni valszeg tilosban jár. dézsmálja a hűtőt.
edina kóvályog, hol magát vizsgálja a tükörben, hol a mostalant a konyhában
fanni visszafekszik
edina kitart. várakozik

nátrium glutamát 2015.01.07. 03:37:22

@Well...: tudod, az igazság, a gondolat és a kimondott szó lehet három totál más :)

wait!
onban edina elkezd lopózni a háló felé!

nátrium glutamát 2015.01.07. 03:42:45

vaklárma volt.
úgy ítéli meg, h nem biztonságos
visszafekszik a vackába
- végre egy jó ötlet tőle. szerintem követem a példáját :)

jóccakát mindenkinek!
well... kitartást :)))

Well... 2015.01.07. 03:43:04

ON
na esina ugy dontott eleg idot adott a zsunak, hogy elaludjon...akkor most o bekoltozik..szarik a konkret feladatra..... a villara...a nyeremenre....csak a lacika partyvirslije erdekli....osze meg vissza kovalyog a nappaliba.....meg a konyhaba...szenved a sajat hulyesege miatt....megerdemli :oP

Komeszka 2015.01.07. 03:50:35

Szerintem a bentiek túlgondolkozzák a dolgokat. Szerintem az appos szavazatok döntő részét olyan 14-25 közötti fiatalok adják le (inkább csajok), akik talán nem is nézik rendszeresen az adásokat. Ezek nem foglalkoznak nagyon a műsorral, néha megnézik, esetleg a kiválasztást, párbajt, a kemény mag sokkal szűkebb. Pl. a mostani Ádám-Robin párbajon szinte minden netes szavazás 50-50 körül állt. Az, hogy Robin ennyit rávert Ádámra, annak köze nem volt a műsorhoz, meg hogy Ádám agresszív volt, meg ilyenek. min. 15-20 százalékpont volt tisztán a bugyi-faktor. Két, nem megosztó karakter eye candy kungfuja ezt hozta. Ádám sem volt ilyen téren gyenge, több megosztó karaktert kint hagyott volna. Robint egy pozitív, aktív taktikus hagyná kint (lásd Attila), de csak ésszel. Hol van most ilyen a Villában? Megosztó karakter protest szavazatai + bugyi faktor = tuja power unleashed. Pont nemrég néztem az ausztrál BB-t. Azt egy Jason Donovan hasonmás tuja nyerte. A cseh VV a csúcs, azt is megnyerte egy széplelkű tuja, kb. mint Robin, csak egy tízessel idősebb.Aztán beküldték ugyanezt a csávót a következő szériába (ott lehet ezt), azt is megnyerte. Szóval kb. Attila, vagy Alekosz szintű karakter nélkül a tuja kung-fu baromi erős, bárki bármit taktikázik. Akiknek van esze azoknak az elején ki kell irtani a tujákat, bár pl. Szabolcs ellen az sem használt anno, hogy rászálltak.

Well... 2015.01.07. 03:51:50

ON

Edina szegeny gyermek nem tudott addig elaludni, mig be nem nezett a haloba...hogy megnyugodjon a kicsi szive, hogy a lacikaja keznyujtasnyi tavolsagnal messzebb van a kiralynotol.....ez a csaj teljesen kesz van....lesz itt meg gimnasztika en mondom...

mézescsók 2015.01.07. 03:53:34

@nátrium glutamát: A Fanni nevezetű hölgyemény nem mindig alszik szemüvegben, pl, a Ferenc @natalja: testvéres héten (az ébresztésnél kétszer is láthattuk nélküle még aludni, majd felverés után szemüveggelm), de máskor is (pl. a nyugiban alvásnál nem egyszer).
A másik: én nem sajnáltam Lacit a szilveszteri bulin. Odáig megértettem volna, ha csak siránkozik kicsit, hogy mi van a haverjaival, családjával, azokkal, akikkel ilyenkor bulizni szokott. Saját szemszögéből nézve nyilván remek csapat, különben nem tartozna hozzájuk. Hogy hiányzanak neki, az OK. De: Laci semmivel sem okosabb, jobb képű, taktikusabb, tehetségesebb, stb. mint a többi villalakó. Pont olyan, mint ők, ebből a szempontból nem lóg ki.
Ha kinti életében valami kiválóság lett volna, nem celebségre gondolok, hanem pl. művész, tudós, pedagógus, stb, akkor is elfogadnám a fanyalgását.
Viszont egyik sem. Pont olyan gáz a pasas, mint mondjuk Dennis. A stílusa, ahogy a villatársairól beszélt Ádámnak, pont olyan volt, mint akikre alkalmazta. Ostoba, alpári és rosszindulatú. Ha abból indulok ki, hogy a stílus maga az ember, akkor Laci ott van, ahol a helye van.
És még valami: a villa nem választott, hanem készen kapott közösség. Nem sajnálom, mert maga választotta és ha nem tetszik, akkor vagy viselje el, vagy húzzon ki a francba, mert erőszakkal nem tartanak bent senkit.

Komeszka 2015.01.07. 03:54:01

@Well...: Remélem megy a hegesztés odabent, mindkét párosnál. Edina ne aggódjon hiába, ugyebár.

mézescsók 2015.01.07. 03:58:01

@natalja: Az előző válaszomban a neved véletlenül került nátriumnak írt válaszom (Fanni és az ő szemüvege) közepére.
Neked onnan szól a hsz-m, hogy Lacit nem sajnálom és végig.

pink ninja 2015.01.07. 04:13:32

@Komeszka: ausztrál BB, cseh VV... :) függő vagy-e? :))))

Well... 2015.01.07. 04:22:31

ON
a maci alszik a nyugiba... szerintem olyan o mar a "VV online"-nak mint ez

www.youtube.com/watch?v=Hv38q6WVwoc

....jo ejt lehet menni aludni ...

2015.01.07. 07:42:31

@mézescsók: Én csak az érzést emeltem ki, nem Laci nagyságát. Ha tényleg így érzi, akkor tényleg szar lehet neki. :D

kivancsibobojsza 2015.01.07. 07:47:59

Úgy látom, hogy megint egy olyan feladat, amiből Zsu nem igazán jöhet ki jól. Néhányszor már mondta, hogy ő minden feladatban maximálisan odateszi magát, szerintem éppen ez a sok. Most vehetné poénra, akkor sokkal szeretni valóbb lenne, de azt hiszem, hogy a humorérzék osztásakor elfelejtett sorba állni. Az Edina "behódoló" beszédét is elintéztem volna annyival, hogy köszönöm, hogy ilyen őőőőőőőszinte voltál :)
Nekem nagyon úgy látszik, hogy egy Zsu-Maci párbajt készítenek elő a szerkik, de majd a játékosok döntenek. Nem tudom, hogy merik-e Zsut kiválasztani, mert akkor ő választhat ellenfelet magának, attól pedig szerintem tartanak. Ha Macit jelölik meg, akkor szerintem "Renim emlékére" Zsut fogja kivinni. :)

kivancsibobojsza 2015.01.07. 07:54:02

Nekem valamiért Zsu olyan, mint Scarlett O'Hara az Elfújta a szélből :) A holnap már egy másik nap, meg hogy mindig talpra fogok állni és nem nagyon válogatok az eszközökben :)

Micsell (törölt) 2015.01.07. 07:59:53

@nátrium glutamát: rosszul is látnak egyes játékosokat de a zsu utsó helyre sorolásában benne volt az h azért oda akartak szúrni neki ismét h leggyengébbnek állítják be /kösz az on-t/
@Komeszka: ezt nagyon jól látod
@Well...: kösz az on-t

E28 524TD 2015.01.07. 08:02:03

Sziasztok,
ki mondja meg nekem hogy mit jelent az a szó hogy bífszivattyú ?
köszönöm

Granca 2015.01.07. 08:14:30

Boldog új évet mindenkinek. :-)

Tegnapi öfin szétröhögtem magam, az állatos részen. :-D Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.
Mondjuk én adnék rájuk valami maszkot, jelmezt, ilyesmit, de ez a tábla is iszonyú vicces.
Meg némelyek álatneve milyen találó már! Maci a varacskos disznó és Dennis a csótány ... :-D
Ezt most jól kitalálták, ez tetszik.

Viszont Edináért "aggódom". Kezdettől ő a kedvencem, de kezdi elcseszni. És ezt tök sajnálom. Már nekem is sok, tegnap ez a féltékenykedés, meg hogy ennyire ragad Lacira, ehh, irtógáz, asszem, már csak azért a kedvencem még nagyjából mindig, mert elég makacs vagyok, és várom, hogy olyan legyen, mint az elején, sokkal többet néztem ki belőle, észben főleg, meg EQ-ban, szóval makacs vagyok, és nem szeretnék csalódni.
De ha így folytatja, fogok.
Elszigeteli magát, és elfelejti a játékot ...

bigél 2015.01.07. 08:20:13

@kivancsibobojsza: van benne valami :) (bár Scarlett pöttyet okosabb és jóval veszélyesebb)

2015.01.07. 08:26:07

@kivancsibobojsza: ...csak ha a végén ő is pofára esik. :D Azért Scarlett nagyobb spíler volt. Kiskun inkább Athalie-ra emlékeztet (számomra), játssza a büszke és sértett nőt, szinte bármire képes, és mindig búval b@szott.

xander 2015.01.07. 08:36:38

@E28 524TD: Bif talán brif lenne? Akkor brif= briffkó= pénztárca... :) (kiskun,Dóri,faxnyi...stbstb... :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.07. 08:43:22

@Well...: A szerkiknek nem sürgős, oké ezen a héten Ő a királynő, cserébe viszont a köbvetkező párbajon elhullik. .-))

Baresz83 2015.01.07. 08:54:51

Én egyáltalán nem gondolom, hogy Edina közveszélyessé válna bent. Betéve tudja az eddigi VV-k történetét, tisztában van vele, mivel járna ez... Szerintem egyáltalán nem olyan ostoba, mint amilyennek mutatja magát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 09:18:38

@mézescsók: Hát én imádlak, képes voltál megtenni. :D
Viszont ezek után egyértelmű, hogy az, amit Fanni a mosdóba öntött, az nem domestosos keverék volt, hanem olajos, ezért csapódott ki és volt jól látható a két különböző halmazállapotú folyadék a mosdóban.
És alighanem ezért nem került be ez a rendkívüli vészhelyzet az összefoglalóba (eddig).
(és persze az kiderült, hogy Fanninak fogalma sincs arról, hogy mi az a Domestos :D )

vastyúk is .. 2015.01.07. 09:22:00

@Baresz83: én úgy látom könnyebb neki most, hogy kimondta, féltékeny meg hogy mennyire szarul érezte magát, hogy Zsu lett a főnök. Ideje, hogy elkezdjen röhögni saját magán is. Én jókat derülök a mondatain.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 09:27:06

És kérem, hogy kaccsolják ki Kardigános Robint táncát a poszt elején, mert kiveszi az agyambul a zokszigént. Köszönöm.

Caprica99 2015.01.07. 09:40:14

@kivancsibobojsza: Igen, én is úgy gondolom, hogy Zsu kapott egy lehetőséget. Ha egy csöpp esze lenne, nagyon jól jöhetne ki ebből a hétből. De hát már többször láttuk, hogy a hatalomtól begőzöl és itt fogja elcseszni véglegesen.
Laci kivételesen nagyon okos. Elfogadja a helyzetet és még jó képet is vág hozzá (bár nem tudom, ha ő lenne a csótány, akkor is így viselkedne-e). :)

Dani meg...hát ő Dani. Talán átgondolta, hogy a gyűlölködés csak kiveri a biztosítékot egy idő után a nézőknél, ezért - nagyon okosan - átment ironikusba. Piciket odaszurkál, amiket Zsu nem tud humorral (illetve sehogyan sem) kezelni.
Edinából viszont kezd elegem lenni. Régen ő volt a kedvencem, de amit művel, az nekem már túl sok. Saját magát hergeli, folyamatosan áskálódik és már iszonyú nagy kezd lenni az arca.

vastyúk is .. 2015.01.07. 09:41:35

@kivancsibobojsza: ahogy elnézem Dóri azon munkálkodik, hogy Laci legyen a kiválasztott. Ha sikerül meggyőznie a lányokat, szerintem denisz is benne lenne. Vasárnap kiderül.

La Pantera 2015.01.07. 09:44:26

@kivancsibobojsza: Pont erre gondoltam! Zsu engem is Scarlettre emlékeztet.

vastyúk is .. 2015.01.07. 09:46:27

@Caprica99: nagyjából egyetértek, de nem látom, hogy Edinának kezdene nagy lenni az arca. Szimplán rühelli Zsuzsát

csincsilla72 2015.01.07. 09:47:21

@Well...: Edina sajnos nem normális. A túlzott ragaszkodása, a Laciba vetett bizalom teljes hiánya, a rettegés már attól is, hogy Laci kedvesen beszél valakivel....
Sajnálom, hogy tönkretette a saját játékát, de olyan mértékben ellenszenves a csaj, amit el sem tudtam volna képzelni. Laci patthelyzetben van. Saját érdekében minél előbb le kellene zárnia ezt a digidugi-kapcsolatot, de ha megteszi, az népszerűségvesztéssel fog járni.
Mondjuk nálam már nem, én díjaznám érte.
A hét egyébként jó ötlet.:-) Komoly feszültséget fog generálni a lakók között.
Zsuzsából sajnos megint a legrosszabbat fogja kihozni. Ezt a helyzetet úgy lehetne a legjobban megoldani, ha ő maga viccet csinál az egészből és kikiáltja a köztársaságot. Mindenki ehetne rendesen, alhatna, ahol akar. Lehet, hogy kapna érte büntetést, de kinn is, benn is pozitívabb lenne a megítélése. De ehelyett totál befeszül a csaj, képtelen játékosan, humorral felfogni az egészet.

másodpéldány 2015.01.07. 09:54:35

@Darinka11:

"Ádám szerint egyáltalán nem buta"

amit az ádám mond az nem igazán mérvadó, viszont szerintem, akik butázzák fannit, aki szvsz okos mint a nap, szóval akik butázzák fannit, azoknak sajna már a tükörbenézés se használ...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 09:56:36

@csincsilla72: Vagy inkább egy alkotmányos dzsungel monarchiát, ahol megmaradhatna mint pro-forma uralkodó, de a jogait (és egyben az uralkodói felelősségét) korlátozná az alkotmányba foglaltak szerint. Ebben az esetben sztem még a büntetést is elkerülné. Persze Danin kívül kinek lehet még halvány fogalma erről a társadalmi formáról a villában...?

Kartontigris 2015.01.07. 10:00:19

@xander: @E28 524TD:
Amikor a rapperek jól beszólogatnak egymásnak a számaikban! Az ellenfél egy csicska/kutya/punici, míg önmagukat a legnagyobb drogdíler, kurvapecér, gengszterként írják le!

másodpéldány 2015.01.07. 10:02:17

@csincsilla72:

nem véletlen találták ki a kreatívok, hogy edinkának a strucc nevet adják a keresztségben, csak nem tudom edinának, vagy bármelyik másiknak le fog e esni a tantusz, hogy tanuljanak az állatságaikból...

pl Dani a kullancs nevet kapta... hát mert leszakíthatatlanul tapadt Zsura az elején, mikor már elejitől fekete-fehéren értésére adták, hogy szakadjon le...

a szerkik többszörösen megviccelték a játékosokat...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.07. 10:05:20

@másodpéldány: "viszont szerintem, akik butázzák fannit, aki szvsz okos mint a nap, szóval akik butázzák fannit, azoknak sajna már a tükörbenézés se használ..."

Talán mert az észt, nem a tükörből osztják. Ennek ékes példája Fanni. Ő is túl sokat nézte a tükröt. Te meg a Napba.

Krétagarbó 2015.01.07. 10:07:16

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): egyetértek. bár az okossága neki is kétséges volt, sztem ebben is hasonlított Zsúra... (Inkább a magához való esze volt meg)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 10:07:55

@másodpéldány: Hát én úgy tudom, hogy az egyes csoportokon belüli állatmegnevezéseket a játékosok osztották szét saját maguk között a rendelkezésre álló lehetőségek közül (az oroszlánkirály adott volt). De ha már itt tartunk, és mondjuk úgy történt, ahogy te mondod, akkor a szerkik szerinted miért adták Fanninak a hangya nevet...?

ms delacroix 2015.01.07. 10:08:18

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: :-D En ma akkorakat nevetek,ugy latom tobben is elemeben vagytok, de ezen a kommneten hangosan felrohogtem :-) :-) :-)

Caprica99 2015.01.07. 10:08:49

@vastyúk is ..: Nekem ez jön le a folyamatos beszólásaiból: engem nem érdekelnek a szabályok, nem csinálom azt, amit kell, én akarok nyerni...Senkinek nem hagy végigmondani egy mondatot, mindenbe belebeszél, a "királynő" székfoglalójába is beledumált, miközben mindenki más képes volt hallgatni, pedig mások is utálják Zsut.
Nálam igazából ott szakadt el a cérna, amikor Dórit megpróbálta befolyásolni, hogy ne álljon szóba Zsuval, szerencsére Dóri ügyesen és nagyon okosan :-o leállította.

Krétagarbó 2015.01.07. 10:08:52

@natalja: nekem még mindig az a bajom Zsúval, hogy az érzelmeit nem mutatja ki. Érdekes, hogy másnak meg pont ez jön be. Én nem szeretem, amikor vki ennyire hideg-rideg.

Darinka11 2015.01.07. 10:10:19

@másodpéldány: "aki szvsz okos mint a nap" Ez irónia akart lenni?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 10:12:10

@Krétagarbó: Érdekes hét elé nézünk mindenesetre, lesznek benne nagy kiakadások és jó poénok is... Az előzetesből pl. én azt vettem le, hogy Denisz ellopta Zsu oroszlánkirály tábláját, mely miatt Zsu éktelen haragra gerjedt! :-)

astryle 2015.01.07. 10:14:22

rtl.hu/rtl2/valovilag/kirobbant-a-domestos-botrany

0:31-0:32 nél Robin testartása :D:D:D kicsit se langyi a gyerek

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.07. 10:16:04

@astryle: Tényleg le kellene már akadni erről a témáról sztem astyre...

Caprica99 2015.01.07. 10:16:09

@Krétagarbó: te ki mernéd mutatni az érzelmeidet egy ilyen full ellenséges környezetben? Nyilván attól tart, hogy ha sírdogál, akkor gyengének fogják tartani.

másodpéldány 2015.01.07. 10:23:29

@nátrium glutamát:

de mi van, ha a szerkik átverték a villalakók (és persze a nézők) fejét, és nem azt az eredményt adták ki nekik, amit tényleg leírtak a papírra... már ha titkos volt az infó, hogy ki hanyadik helyre tette a másik játékost,

persze, ha nyílt szavazáson dőltek el a helyek akkor más a helyzet, de valahogy úgy nézem, tudatosan osztották ki az állatszerepeket a szerkik, tehát ők döntötték el a sorrendet és hogy ki milyen állat legyen, ami egyúttal üzenet is, a nézőknek is meg a játékosoknak is... kérdés, hogy felfogják e, tanulnak e belőle

azzal, hogy a szerkik zsét helyezik központba, egyértelműen rá akarják tetetni a kiválasztó jelet, már csak az a kérdés, hogy a szerkik feláldozzák e macit, az emberüket (már ha az emberük, de gyanús, hogy igen, hiszen lassan már a félidőn is túl vagyunk, maci mehet)

kizárt, hogy zsu lacit vinné párbajra, hiszen kell neki laci, és neki ott van még egy nagy meccse, nem fogja fannit vinni, mert túl erősnek érzi, macit pont középre diszponálták, ő még bőven belefér párbajra,

edinát nem viszi, mert attila megmagyarázta neki, hogy ne az indulataira hallgasson, hanem azt a játékost vigye, akit kinn tud hagyni, ez most maci, bár nem tudom, milyen lehet egy fizikailag ekkora embert kihívni, lehet nem kellemes, vagyis nem egyszerű..

csiri bá 2015.01.07. 10:23:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem bírod ahogy táncikál egy brokkolit? :)) ej de kirekesztő vagy. :DD

tvbuzi 2015.01.07. 10:25:41

Ez a szexgép dolog nem hagy nyugodni. Biztos azért, mert szingli vagyok mint Laci a múlt héten...nem tudom ezen a héten micsoda lett.

másodpéldány 2015.01.07. 10:27:22

@Darinka11:

nem, én okosnak, szellemesnek, viccesnek tartom fannit, aki útközben is tanul mindenből és használja a kreatív oldalát, is aki ezt nem látja, az saját magát se látja jól a tükörben...

fanni felvett egy erős, karakteres manírt és maszkot, (mindenkinek van egyébként maszkja és manírja) azon keresztül kommunikál a külvilággal, de még magát humorral és iróniával látja, ezért jósolok neki szép jövőt...

csincsilla72 2015.01.07. 10:31:41

@VV Erőlegény: Kérdés, hogy elgondolkodna-e bármelyikük egy ilyen lehetőségen.

@Caprica99: +++++
Igen, Dani végre jól kezeli a helyzetet. Reméltem, hogy előbb-utóbb észbe kap.

csincsilla72 2015.01.07. 10:33:00

@másodpéldány: Hát, Fanni nálam sajnos se nem okos, se nem szellemes. Egy buta liba, akinek agykapacitását 95%-ban a külseje köti le, a maradék 5% érzékeli a külvilágot.
A beszólásai azért szórakoztatóak, mert a butaságon csak röhögni lehet.

astryle 2015.01.07. 10:33:02

@Krétagarbó: Amikor a munkáshéten előjött, hogy apuka nagy álma volt, hogy továbbtanuljon és nem sikerült és jajj istenem most aztán nagyon odateszi magát (ekkor a hogyvolt közösségben mindenki óóó még pár ilyen és megnyeri a játékot) vagy pl amikor maci kamuszeánszott tartott és jajj együtt voltak amikor meghaltak.

Az előre fél éve elmondott háttéranyagok a villalakókról amit a blikk hetente szellőztet nagyon befolyásolja az egész játékot.. főleg az, hogy bármelyik oldalra megyek VV Faszni picsájáról kell olvasni.. ugyanez volt aurélióval is

vastyúk is .. 2015.01.07. 10:35:15

@Caprica99: így meg csak egy maxi robot, scarlet álarcban. Sírni jó :D

másodpéldány 2015.01.07. 10:41:50

@E28 524TD:

szerintem a bifszivattyúnak valahogy a Back to the future filmhez lehet köze...

másodpéldány 2015.01.07. 10:43:32

@csincsilla72:

sajnálom csincsilla, hogy nem látod fanni okosságát, mert akkor te valami nagyon jóból kimaradsz...

Csak ügyesen! 2015.01.07. 10:44:58

@tvbuzi: Há' Villa-beli párkapcsolatban álló :D Vannak ilyen szívások az életben :)

másodpéldány 2015.01.07. 10:51:57

@VV Erőlegény:

szórakoztatásból, fanninak azért adták a hangya nevet, egyrészt hogy froclizzák vele, másrészt mert kíváncsiak voltak a névből fakadó szellemeskedéseire... a hangya különben a legszorgalmasabb állat, és ha meggondoljuk titokban fanni viszi a mindennapi showt a nyelvén, meg a haján, meg a vágyain,

szóval nem csak a benyögéseivel vonszolja ő kis hangyaként, hanem az akcióival is... igazából ő a legmunkásabb játékos szvsz, nem kell nekem esni, csak kicsit jobban figyelni...

jelen pillanatban fanni a legszellemesebb ember a villában, és mindeközben azért talán kielégülést okozott neki, hogy ennyire elöl van a megítélésben, amiről nem tudjuk hogyan keletkezett, hogy most amennyiben titkosan szavaztak a játékosok, akkor hamis eredményt adtak meg a szerkik...

de hogy konkrétan kikkel párosítják az állatneveket, azt biztos nagy brainstorming előzte meg a stábban.. ezek az állatnevek nem látszanak véletlen eredménynek, ezek üzenetek a játékosoknak meg a nézőknek is, kérdés tudnak e tanulni belőle, vagy egyáltalán észreveszik e az üzenetet

Krétagarbó 2015.01.07. 10:52:36

@VV Erőlegény: remélem, jó lesz, elvileg minden adott most egy jó héthez:)

másodpéldány 2015.01.07. 10:57:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

"Talán mert az észt, nem a tükörből osztják. Ennek ékes példája Fanni. Ő is túl sokat nézte a tükröt. Te meg a Napba."

- ez szellemes beszólás volt, tényleg tetszik, grat, viszont igazság tartalma meg nem sok, viszont tény, hogy tegnap imádtam a napot és örültem, hogy éltem.... ma meg naphiányos vagyok, megyek is a D vitaminomért szájon át...

másodpéldány 2015.01.07. 11:01:01

@VV Erőlegény:

"Tényleg le kellene már akadni erről a témáról sztem astyre"

egyetértek, van olyan lakó a vellában, akit inkább gondolnék melegnek, de őszintén nem érdekel, Robin szimplán egy jó csávó, mutathatnák többet... bírtam a hiperaktivitását a győzelme után és azt, hogy mindenkivel korrekt maradt...

csincsilla72 2015.01.07. 11:11:05

@másodpéldány: Édes istenem, akkor inkább kimaradok a jóból.
A nő egyébként hetek óta nem viszi a hátán a showt. Amióta a Laci-Zsu-Edina cirkusz megy, azóta Fannika maximum a reszeléssel tudott bekerülni 10, Ádám gyalázásával pedig 2 percre a történetbe. Pedig biztos röpködtek az "aranyköpések". Az a baj, hogy én már nevetni sem tudok rajta, annyira irritál a szerencsétlen.

Krétagarbó 2015.01.07. 12:17:28

@Caprica99: Ugyan dehogy, nem arra várok, hogy sirdogáljon. A csaj egy gép, se öröm, se bánat nem mutatkozikaz arcán, nem látok rajta semmilyen fajta érzelmet. EQ-ja a nulla felé konvergál, ezért sem érezte, hogy ha Lacival ő most kikezd, mi lesz a következménye.

Krétagarbó 2015.01.07. 12:24:33

@astryle: De hát mit csináljon, ha vele ilyen tragédiák történtek, ráadásul a blikk és társai nyilván erre a legéhesebbek, úgyhogy ezt még eltitkolni sem lehetne. A két példád meg erőltetett, Maci maga használta ki Edinát ebben a szituban és nem Edina a szitut, a másik példát (apu+tanulás) meg nem is értem. Akkor ő már semmi olyat nem mondhat, ami esetleg kapcsolatban van a családjával, akár említés szintjén?
Az a helyzet, hogy aki leginkább visszaélt az ilyenekkel, az Zsú volt az elején (aki totálba sírt a kamerába a jaj a gyerekem felkiáltással), de szerencsére ő is leszokott róla. A többieknél egyelőre ennek nyomát se látni, így Edinánál sem.

nátrium glutamát 2015.01.07. 15:14:16

@másodpéldány: bocsánat, eleve nevetségesenek tartom az összeesküvéselméleti fejtegetéseket (pláne ilyen jelentéktelen esetben, mint egy tévéműsorban a senkik sorrendje)
honnan tudod, mennyi idő telt el a sorrend felállítása és a szerepek kiosztása között?
a téma megvolt előre, nagyjából az állatok is. aztán párat hozzáigaíthattak a szereplőkhöz,h a nézők számára viccesebb legyen. látszik benne egy apró tudatosság, de engem ez oly kevéssé izgat. a móka attól még móka :)))

jobban aggaszt,h
- zsú túl komolyan vesz mindent, most kéne neki vmi humorérzék-tréning
- a többieknek alkalma nyílik bandázni, ellene szövetkezni
- a bizonytalan fannit és ezáltal deniszt elveszítheti, mint alakuló szövetségi szálat
- hová lett damon hill??? akarom mondani... robin a lakli

másodpéldány 2015.01.07. 16:40:52

@nátrium glutamát:

nincs miért bocsánatot kérned, nyilvánvaló, hogy a te működésed és elméleteid itt a blogon egyáltalán nem nevetségesek, sőt, egy cseppet sem, csókolom, mentem, kövess ha bírsz...

mézescsók 2015.01.07. 17:44:22

@Komeszka: Kösz.
@nátrium glutamát: Egy üres flakonba öntöttem először tusfürdőt, aztán domestost kb. azonos arányban, bár gondolom ez utóbbiból kevesebb kellett volna. Amire ezt végiggondoltam, addigra késő volt. Annyira viszont nem volt fontos az ügy, hogy megismételjem.
Az olaj valóban nem elegyedett volna, mert ez egészen homogén folyadék lett.
@natalja: Szar lehet Lacinak, ezt elhiszem, de nem párásodik be a szemem miatta.
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Na, arra nem voltam képes, hogy visszanézzem az öfit kevercselés előtt. Én csak valami rózsaszínű akármire emlékszem, ami a mosdóban kötött ki, de hogy szétváltak-e vagy sem, a bánat tudja. Az enyém nem vált szét, ez biztos.
Nem vagyok különösebben aranyos, de annyi szó volt róla, hogy gondoltam megér öt percet az életemből. Legalább ezt is tudom.

Más témához:

@Caprica99: Zsuzsának semmi humorérzéke, ráadásul jól látta még a melós héten Laci, hogy hataloméhes, ezt mondta is neki (a hálóban, kb. a második napon, amikor savazták a többieket, hogy mennyire nem tudnak bánni a pénzzel). A "koronázásán" olyan üdvözült képet vágott, mintha valódi lenne. Tudja ő, hogy nem az, de az érzés, hogy megint a központban lehet, dirigálhat, stb. - ennek a típusnak ez mámorító. Közben kattog az agya, de szerintem rosszul.
@vastyúk is ..: Ha Laci lesz a kiválasztott, akkor nagyon sanszos, hogy Dennis vagy Fanni megy. Szerintem nem Maci, ő jó lesz még töltelékembernek, ráadásul konfliktusuk sem volt borzasztóan sok. Fanni és Dennis valamiért nagyon a bögyében van (a seggfejes vagy szarfejes banzáj ilyen mértékben nem indokolja) és szerintem gyöngébbnek is tartja mindkettőt magánál. Amiben lehet is valami. Ő most az Edinás vonal miatt nagyon központban van, ez mindenféle külső infó nélkül lejöhet neki.

másodpéldány 2015.01.07. 20:01:07

ha macitól párbaj révén akarnak megszabadulni és nem a mentősökkel akarják elszállíttatni, akkor muszáj, hogy zsé most őt vigye párbajra, gondolom adnak majd neki écákat a riportban, macin látszik, hogy az egészsége rogyadozóban és amúgy is ellőtte már a patronjait...

az, hogy zsé legyen a kiválasztott bőven biztosították azzal, hogy őt tették meg az állatok királyának, most már csak azt kell elintézni nála, hogy macit vigye...

kizárt, hogy a vv7 stáb akár lacit, akár fannit akarja most párbajra küldeni, pláne együtt nem, mert mind a kettőre szüksége van javában még, ők főszereplők....

de szegény edina eggyel későbbi párbajra lehet, hogy kimenős lesz, ha nem józanodik ki és továbbra is engedi, hogy az érzelmi viharai vezéreljék... mert kezd megbuggyanni... neki ez már szerelmi háború és nem egy megnyerni való játék, vagyis a szerelmi szál elszabadult nála és úrrá lett rajta... nem tudom maradt e elég ideje kijózanodni
süti beállítások módosítása