Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x50 - Ott van, bazdmeg, ott van! (18+)

2015. január 05. 06:00 - sixx

screen_shot_2015-01-04_at_22_58_42.png

Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is úgy hívják, de leszarjuk, mert Lilu elröhögi a felkonfot, szerintem ezek ketten sportot űznek abból, ki tudja a másikat jobban szívatni élőben, és nem lehet nem észrevenni, mennyivel jobban működnek, mint amikor az X-Faktort vezették közösen. Na, lássuk miből éltünk a semmit el nem döntő párbajig.

Mert ugye az megint bebizonyosodott, hogy kurvára mindegy, hogy van-e párbaj, vagy nincsen, ez csak nekünk, a nézőknek szól, meg elméletben nézettséget generál, a szavazatok aránya számottevően nem változott a kétórás műsor alatt - a villabeli tettek alapján már mindenki jóelőre eldöntötte, ki kell neki, és ki nem. Na mindegy, ne szaladjuk előre, van egy összefoglaló is, aminek első szakaszában Ádám gyerekes marhaságát szenvedhetjük végig: azt szeretné ugyanis, hogy a maradék két kispajtása közül az egyik (Laci) ne menjen az ellenfelével gyúrni. Mert az milyen már. Ádám elég, izé, egyszerűen gondolkodik a világ dógairól, legyen ez gyúrás vagy Dóri gigantikus szájszerve. És ha már Dóri, az udvaron gyakorolja a Ki Mit Tud?-nótát, Dani kurva rendes és nem szalad el, inkább biztatja, jó lesz.

screen_shot_2015-01-04_at_22_58_58.png

A következő pillanatban, tulajdonképpen a semmiből, ismét egy Fanni-Dennis összezördülés alakul ki, ezúttal azért, mert Fanni szerint kibaszottul tiszteletlen, ha valaki, amikor elmegy mellette, lehúzza a szoknyáját, vagy alóla a bugyit, ez nem világos, de mindegy is. A valaki az Dennis, mert Maci ugyan egy fél oldal szalonnát odaadna egy ilyen mozdulatért, de valahol civilizált embernek tartja magát, így nem tesz hasonlókat, Dennis viszont a “ha már kúrtunk, akkor a nappaliban, a többieknek is megmutathatom a csajom buláját” klub tagja, nem mintha ezzel meglepett volna bárkit is, hiszen beárazta ő már magát idebent elégszer. A vita egyre mérgesedik, Fanni nem ehhez van hozzászokva, nem hát, mondja Dennis, hanem lóvés ficsúrokhoz, akiknek nem áll fel a farka, és eleve, haggyámá. Ha ezek ketten kijönnek, kutya kötelességük lenne élő pornówebkamerát működtetni jó pénzért.

A vita végén Fanni a budiban, majd a kertben háborog, Dennis meg Macinak panaszkodik, aki nem foglal állást, mert lemaradt ott, hogy “bugyi”, + “lehúzás”, és most párás a szeme, alig tudja a duettdal szövegét olvasni. Dennis közben mondja a magáét, baszki, én soha többet oda nem megyek ehhez az idiótához, faszombamár. Oké, lapozzunk. Fanni odakint Zsunak panaszkodik jobb híján, és az etikett szót emlegeti, illetve az alpári szót, hiszen ki más lenne arra tökéletesen alkalmas, hogy másban meglássa az alantas gyökeret, mint az a nő, aki az első párbajról visszatérő Zsut “hát te meg mi a büdös faszomat keresel itt, te faszszopó kurva?” mondattal köszöntötte? Na, ugye.

screen_shot_2015-01-04_at_23_10_44.png

Jönnek a szokásos sajtótájékoztatók, Ádámnak Edina, Robinnak Dani lett a szóvivője, előbbi birkózik a bonyolultabb szavakkal, de nem olyan tragikus a teljesítménye, mint amilyen lehetett volna, Dani meg mindig is tudott beszélni, így ez az egész nem is nagyon érdekes, asszem megint csak Fanni csinált hülyét magából, de hát neki könnyen meg az ilyesmi. A központi kérdés,mint ahogy ilyenkor szokott lenni, tök jogosan persze, hogy, kinek van keresnivalója a villában. Szerintem egyiknek sincs, egyszer, mondjuk majd amikor Maci meg Robin párbajozik, az RTL meghúzhatná, hogy egyiket sem engedi vissza, oszt kalap, nem nagyon bánnám. Jött a Ki Kit Tud duettrésze, vicces volt, perszehogy, énekelni senki nem tud, páran (Ádám, Laci, Zsu) meg nem is akartak, Dani volt az egyetlen aki egy kicsit is megerőltette magát, meg a hóttszerelmes Edina, aki végig úgy nézett Lacira, mintha maga Adonisz feküdt volna mellette, pedig. Képeket mutatunk, hangot nem, mert nem vagyunk gecik. Nem egy X-Faktor, jegyezte meg Bencus epésen.

A párbaj előtt van még egy nyúlfarknyi izé, amiben a kampányfilmek elkészültét mutatják meg nekünk, a Robiné egy fokkal ötletesebb, csak éppen nem azt mutatja meg, miért Robinnak van helye a villában, hanem azt, mekkora gyökér Ádám, azt meg amúgy is tudtuk. Jöhet a párbaj, amihez először Robin érkezik, és ugyan a villában idegesnek tűnt, miközben a “villabeli kapcsolataid” kisfilmet mutogatták neki, mert véres verítékkel is csak olyanokat sikerült összekaparni, hogy Robin smárol Dórival, Dóri részegen rápusztul Ádámra, vagy Robin Dóri seggét masszírozza. Dóri meg is jegyzi ki pikírten, hogy az alkohol nem áll jól neki. A sapka sem, oszt le nem rohad a fejedről, baszki. Robin a stúdióba viszont már hótt nyugodtan érkezik, azaz pont úgy viselkedik, mint a villában, el is lehet róla felejtkezni, mintha csak egy…igen, tuja lenne a sarokban. Lilu szopatja is érte folyamatosan, és mintha egy pillanatban villanna egyet Robin szeme, hogy elég legyen, de ez megint nem érdekel senkit.

Ádám, ahhoz képest, hogy élő adás, két káromkodással fűszerezi a búcsúbeszédét, amiben beszól Zsunak és Fanninak is, gondolom, nehogy kétsége legyen az applikáción éppen Robinra szavazóknak arról, kinek kell visszamennie. A stúdióban sokkal élénkebb, mint Robin, párat beszólnak egymásnak, de semmi extra, Bencus óvatosan körüljárja Robinnal a buzi-e vagy témát, tessék megnyugodni, nem az, Dóri szerelmére áhítozik lendületesen. A vége 63-37, valóban a legszorosabb eddigi párbaj, de így is meglehetősen nagy különbségű győzelem Robinnak, aki, mintha hátulról egy elektromos ösztökével jól megabúzálták volna, felugrik, és üvölt, ottvan, ottvan, ottvan, kezet csókol Lilunak és visszamegy diadalittasan. Odabent Laci összetörik, Dóri sikolt, Fanni és Zsuzsa egymást túllicitálva visong és ugrál, Dennis meg öblös hangon vanistenezik. Hát, ja.

A végére egy kép Edina másodlagos nemi jellegeiről, így asszem, már csak Fannié hiányzik az albumból.

screen_shot_2015-01-04_at_22_54_54.png

 

Címkék: 18+ vv7
1204 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

minden reggel 2015.01.06. 03:03:05

@minden reggel: úgy értem sztem folyton kalkulàl. Ez a sok duma meg olyan mint az itt a piros hol a piros

mosca.df 2015.01.06. 03:03:30

@nátrium glutamát: neeee!!!! mondtam már, hogy erősen vizuális típus vagyok, már látom is, brrrr! xDDDD

Well... 2015.01.06. 03:03:51

@Komeszka: C'mon senki sem buzizott senkit, itt olyanok beszelgetnek, akik mar beszelgettek leotte egymassal....az "utkereso" volt a konkret kifejezes.....

minden reggel 2015.01.06. 03:04:55

@Mert Csak: ugy értem megzakkanjon attól amit majd Laci v mas tesz

Belllaba 2015.01.06. 03:05:36

@nátrium glutamát: ez tényleg elég bizarr jelenet volt: Dinka és Dóri tánca. Eszembe jutott egy nyaralásom, amikor a barna bőrű helyi aprótermetű őslakosokkal fotózkodtam egy ültetvényen, és mikor az ismerősök meglátták a képet, azt mondták úgy nézek ki ott, mint egy nagy fehér isten:) (Pedig vékony vagyok és itthon nem is számítok túl magasnak) Ez ugrott be, bár mondjuk Dóri nem fehér (a szolitól), de olyan volt tényleg, mintha összemontírozták volna őket Edinkával. Valahol birodalmi lépegető jelzőt olvastam Dóriról...

Mert Csak 2015.01.06. 03:05:43

Milyen lenne egy olyan adás, amikor robin-ból kitör a pszicho én-je? hm.. :D

mosca.df 2015.01.06. 03:05:47

@nátrium glutamát: én is, pl a "vellanémbereken" most röhögtem fel hangosan xDDD

Well... 2015.01.06. 03:06:25

@minden reggel: nezzd vissza a enek gyakorlos videot....mikor a laci elront egy szot olvasas kozben olyan fennsosegesen javitja ki a csaj, hogy az ott konkretan tenyerbemaszo....
laci:"...szivem szavat"
deina: ..."sziv szavat...de mindegy...meg en nem tudok olvasni...bocsika..."
na ezt kepzeld el napi 24-ben .....fizikalis lesz a megoldas most szolok :oP

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:07:20

@minden reggel: már akkor zakkant volt, amikor bekerült. csak sokaknak nem esett le a cuki tájszólása, apró termete és a szépen bedobott "őőőőőszinte-tisztalelkű-naiv" vonalon.
nekem a "baaaazmeg ki ez, teeeeee" dóri-féle kérdés tolakodott az agyamba, amikor csak láttam

Well... 2015.01.06. 03:07:41

@nátrium glutamát: ja 6 het marokmarcsa ugy hogy kozven csajok meztelenul maszkalnak korulotted....ne viccelj mindenki ramozdult volna az elso meleg nedvesre ami utbakerul..... :o)

Mert Csak 2015.01.06. 03:07:55

@Well...: csak remélni tudom, hogy dinkának betörik a feje :P

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:08:25

@Well...: a szó, amit keresel az útel... útel... útkereső :D :D :D

mosca.df 2015.01.06. 03:10:08

@Komeszka: vettem, köszönömszépen :D

és halkan teszem hozzá, nem buzizott itt senki, pusztán esélyeket latolgatunk.

minden reggel 2015.01.06. 03:11:15

@Well...: egyetértek én arra gondoltam h nagyonis tudja mit akar és mindig kiszàmitja mit tesz nem arra h nem lesz nagy arca

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:11:27

@Belllaba: "birodalmi lépegető" ez is nagyon jó! :D
nálunk 100kilós kamionos női testbe zárva, röviden kamionos. a ruházata, modora és termete alapján

Komeszka 2015.01.06. 03:13:09

@Well...: Értem. Hagyjuk, akkor csak engem zavart. Biztos én is "útkereső" vagyok, majd megkérdezem Angélát. :D

Veder1 2015.01.06. 03:14:52

@Komeszka: hát nem olyan rég még átlagos volt ez a nevelési mód.Úgy látszik ez mára kikopott, és maradt a ridegtartás. Abból lesznek az ilyen Fannika, Dórika, Deniszke meg Lacika félék.

mosca.df 2015.01.06. 03:15:19

@Well...: hú ezzel most nagyon betaláltál, vsz pontosan EZ ő, nem is nagyon tudok mit hozzátenni (+1000)

Belllaba 2015.01.06. 03:15:30

Szegény muslincát mindig betalálják... Pedig dehogyis úgy gondolja ő, hanem másként.

Belllaba 2015.01.06. 03:17:10

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: Hát ezt nem hiszem el, te is pont ezt a szót használtad épp, hogy betalál, pedig nem is láttam, mikor írtam, csak utána.

mosca.df 2015.01.06. 03:17:44

egyébként arról van valami infó (vagy tipp), hogy Robin miért csak "volt" vizilabdázó?

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:17:50

@Mert Csak: ezt tegnap éjjel kifejtettük komeszkával :)
elkezdtük írni a forgatókönyvet is :D

***
Egy éjszaka mindenkit feldarabolnak és utána dugnak a vérükben fürödve. Majd kitörnek a Villából és lemészárolják az éjjeliőrt, majd a gatyáját a stúdióban keresgélő Istenes Bencét. Közben természetesen követi őket a kamera és innentől indul a hardcore road reality :D

***
lilut meg túszul ejtik, szereznek kocsit, ámokfutnak végig a városon, majd lilut pszihó meggyakja a motorháztetőn, miközben vadul smárol plasztikkal... minden vérben úszik... ezt a médiahelikopterek élőben tolják minden csatornán.
***

és jött a dexter-vonal is :D

mosca.df 2015.01.06. 03:19:30

@Belllaba: xDDDDD akartam is kérdezni, de aztán mégsem,. hogy céltábla lóg a nyakamban, vagy csak túl színes az avatárom? :P

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:19:59

@Well...: ha zsút választotta volna legalább nézhette volna az arcát közben hányinger nélkül.
+ nem kell hozzá 8deci tömény :)

mosca.df 2015.01.06. 03:20:16

@Belllaba: ez jó, és már nem először gondolunk egyre :)

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:20:58

@Komeszka: kristálygömböt vigyél! biztos, ami biztos... :D

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:22:11

@Mert Csak:
ja a többesszám: dóri és robin :)

Mert Csak 2015.01.06. 03:22:38

@nátrium glutamát: Amikor a fürdőszobában vinnyogott laci, hogy kilép a villából, akkor csak nekem tűnt úgy, hogy majdnem telibehányta dinkát? :D

Mert Csak 2015.01.06. 03:24:06

@nátrium glutamát: dórinak önálló életet él a szeme :D

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:25:02

@Mert Csak: nekem többször is úgy tűnt,h legszívesebben megtenné :D
közben is megfordult a fejemben,h ez edináról beszél... aztán vmiért elhessegettem a gondolatot (egyelőre)

Belllaba 2015.01.06. 03:27:47

Jó éjt mindenkinek!

Well... 2015.01.06. 03:28:20

@nátrium glutamát: a dextert ne melfelejteni... bar szerintem egy legyet sem tudna ....bar az igazsagerzete is jolfejlett...szoval akar ...vegulis ....

Mert Csak 2015.01.06. 03:28:25

Ha nekem egy pasi azt mondaná, hogy rohadtul nem tetszek neki, de ha iszik, akkor hagyja magát,( összegezve, nincs ronda nő, csak elég pia legyen,) biztos hogy nem ugrálnék a f*rkán.
meddig tud süllyedni dinka? :P

minden reggel 2015.01.06. 03:30:22

@Mert Csak: de mennyi müsoridöt nyer a többiek elôl!

Well... 2015.01.06. 03:31:14

@Belllaba: nem sikerult megvalltoztatni a neved ? :o)

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:31:46

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: néha én is paranoiás vagyok már. :D
szegény vastyúk kapott belőle ma :)
de van annyira értelmes,h ne vegye azonnal személyes támadásnak. úh maradt a respect & peace

mosca.df 2015.01.06. 03:31:47

@nátrium glutamát: dögöjjek' meg, nekem is!!!!! első benyomásom abszolút negatív volt róla, azután kezdtem viccesnek meg aranyosnak látni, hogy bedőltem a marketingjének, hogy milyen cuki meg ártatlan - dettó mint te is írtad -, és ott inogtam meg először, amikor elkezdte ezt az ide-oda bohóckodást a Vikcsu-párbajnál, ott kezdtem realizálni, hogy hoppácska, kétfelé játszik a kiccsaj (enyhén pókeraddikt vagyok, ösztönösen figyelek a blöffre), és amikor BD-nek elkezdte tolni a szöveget, hogy majd mérettesse meg magát kint, azután majd melléáll, ha visszajön, ecetera... na ott már láttam, hogy nagy spíler a csaj, de írták itt a fanjai, hogy adjak még esélyt neki, csak bizonytalan, meg a helyét keresi, hát adtam.... de minek, mert onnan kezdődött a mélyrepülése, hogy ő volt az, aki belerondított a közös fészekbe (ctbt), és Zsu volt az, akit bevádolt ezzel... ez már nálam a full gyomorforgató kategória. szal jó volt a megérzésem vele kapcs., kár, hogy nem hallgattam rá a kezdetektől...

Mert Csak 2015.01.06. 03:32:00

@minden reggel: minél többet látják, annál jobban utálják :D

mosca.df 2015.01.06. 03:33:01

@nátrium glutamát: láttam ;) /nnah, mondjuk a te avatárod olyan is, mint egy céltábla :PP ;)

mosca.df 2015.01.06. 03:35:45

@Mert Csak: nem csak neked, nagyon készen volt már akkor, azért is kellett betámogatni a nyugiba, hogy aludjon, mert rosszul volt...

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:36:05

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: ne szórakozz! online játszol? bazmeg mingyá beléd szeretek! :D
- mondá hősünk, mert kiragadta a lényeget a szövegkörnyezetből.

azt a megméretős dumát nem laci mondta először?

Well... 2015.01.06. 03:37:12

hoppa mennem kell , 10kor nyit a fuszeres....brb :o)

Mert Csak 2015.01.06. 03:37:23

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/:

rosszul látod :D az anál-egér akkor is tiszta szívből, őszintén szurkolt mindkét lánynak, hú,olyan csodálatos volt, és megható :DDD

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:37:38

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: viszonylag kevés halálfejes céltáblával találkoztam eddigi pályafutásom során, de lehet, h így van :D

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:38:48

@Well...: majd csak figyelgesd pszirobin ábrázatát, amikor olyan duma megy, ami neki nem tetszik! :D

Veder1 2015.01.06. 03:39:57

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: a vicces az ha ezt tudatos gonoszkodóként, a nyugiban a nézőkkel összekacsintva sátáni kacaj kíséretében csinálná mindenkinek ő lenne a kedvence :)

Mert Csak 2015.01.06. 03:40:18

@nátrium glutamát: erre jó példa amikor 7:1-hez nem az ő nevét írták :D

mosca.df 2015.01.06. 03:40:43

@Mert Csak: igen, de az csak abban az esetben igaz, ha ennyire negatívba fordul valaki karaktere... a pozitív személyiségeket nem utálja meg a néző, akármennyit is mutatják, volt erre példa rengeteg - aki szórakoztató, azt jó nézni, aki konfliktusokat gerjeszt, azt meg úgy nézed, hogy közben megutálod - minél többet látod, annál jobban... de ha képes fordítani, és felhozza a karakterét a pozitív tartományba, akkor még meg is szerettetheti magát újra... simán. csak ahhoz képbe kéne kerülnie, ami izolálva odabent szinte lehetetlen.

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:42:43

@Vödör: erre adok +1-et.
ha a nézőket nem vette volna full hülyére, akkor magasan ő lenne a favorit és kollektívan dörzsölgeté össze mindenki a tenyerét az újabb szemétsége láttán :D

mosca.df 2015.01.06. 03:43:32

@Vödör: az már nagyon attilai volna ;) de valóban, úgy tudnánk, hogy csak játszik, de ő vérkomolyan gyűlölködik, sajnos képtelen palástolni, hogy majd' kigyilkolja a zsigeri féltékenység Zsu miatt (és ez már vsz korábban kezdődött, nem a lacis afférkor).

Mert Csak 2015.01.06. 03:44:40

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: pozitív irányba elmozdítani dinkát.. hát.. mission impossible :P

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:47:56

arról még nem is ejtettünk szót, hogyan savazta dórinál bd-t! :)
vajon van még lejjebb?

mosca.df 2015.01.06. 03:51:55

@nátrium glutamát: csakis a formájára gondoltam, meg esetleg a piros színére (egy átlagos andalúziai bika már megkergetne :P)

Mert Csak 2015.01.06. 03:52:01

@nátrium glutamát: köszi :) és mit takar eme rövidítés?

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:52:26

@Mert Csak: nem olyan nehéz az :)

tajgetosz pozitív...

mosca.df 2015.01.06. 03:53:34

@Mert Csak: az az xDDDD szigorúan elviekben értettem, csakis ;)

nátrium glutamát 2015.01.06. 03:54:15

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: akkor miért a pi..ák ugrottak rá? :D
elsiklottál egy nagyon fontos hsz-em mellett...
@nátrium glutamát: <- ez itt :)

Mert Csak 2015.01.06. 03:55:29

Szerintem robinnak azért jön be dóri, mert férfiasan tökéletesssss :DD

nátrium glutamát 2015.01.06. 04:01:40

amúgy király ez a levél. ádám mért nem ezt a figurát hozta az elejétől?
1:11
rtl.hu/rtl2/valovilag/adam-utolso-szavaival-mindenkit-verig-sertett

mosca.df 2015.01.06. 04:04:31

@nátrium glutamát: nem-e? azzal verte ki ma nálam megint a biztit, pedig tegnap már kezdtem megbékülni vele, hogy ő ilyen és kész, menthetetlen, erre nem még rátesz egy durván nagy lapáttal a mai öfiben? mondom én, az b@szta a csőrét, hogy kudarcba fulladt a roppant agyafúrtnak gondolt terv gyakorlati megvalósítása - nem sikerült BD-t elszigetelniük hiába agyalta ki olyan szépen, 'okosan"....

/valakivel én vitáztam is akkor, mert azt mondta, elszigetelik BD-t, aztán tujaként kimúlik lassan, mert nem jut neki képernyőidő, és a néző elfelejti hogy bent van - erre mondtam én, hogy BD nem alkatilag nem az, akit el lehet tujásítani, tesz róla, hogy fókuszba kerüljön, mert ilyen hiperaktív.... ha tudnám ki volt az, most rákérdeznék, de már nem emlékszem rá;)/

Mert Csak 2015.01.06. 04:04:48

@nátrium glutamát: A levélből azt kihúznám, hogy dinka édi... de amúgy elég jó lett :D

mosca.df 2015.01.06. 04:07:34

@nátrium glutamát: tippelhetek? sztem Fannyi beszólása lehet kulcs, hogy 24-ből 20-at átaludt - kajálnia is kellett, meg a napi rutint lezavarni, mikor maradt volna ideje a játékra..? ;)

mosca.df 2015.01.06. 04:09:35

@nátrium glutamát: bocsánat bocsánat, nem láttam, olyan magasra már nem scrolloztam fel, valszeg ;) amúgy igen, csakis, másra nem futja az időmből (csak nem te is?;)

mosca.df 2015.01.06. 04:13:02

@nátrium glutamát: de de, mindketten ezt mondták, de ő jobban megmaradt az ide-oda sasszézásával, Lacc legalább akkor ott, nem volt alja (még)

nátrium glutamát 2015.01.06. 04:14:22

@Mert Csak: volt benne egy kis ferdítés a "csapat" miatt. annyira ő sem tökös,h beleszarjon a családi fészekbe. (bár sztem már tökmindegy, akár meg is tehette volna)
azért néhány elkapott pillantására emlékszem ahogy edinára nézett. nem sok "bratyónál" látni olyan megvető undort.

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: +1
bd alapból nem olyan ember, aki hagyja magát kigolyózni. azért gondolj bele,h amióta bent van egyfolytában megy ellene a savazás. hányan viselnék ezt ilyen méltósggal?
laci már most kimenekülne, pedig néhány gyenge pöcsméregetésen kívül igazi konfliktusa nem is volt.

mosca.df 2015.01.06. 04:16:17

@Mert Csak: én is így gondolom, és szeretném azt hinni, hogy a nők többsége is így van ezzel...

mosca.df 2015.01.06. 04:18:37

@nátrium glutamát: nem tudlak meglepni, megint egyetértünk ;))

nátrium glutamát 2015.01.06. 04:20:29

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: akkor talán érteni fogod:
leginkább sng-t vagy 45man mt sng-t játszom. lazításnak 8game mtt :)
Te?

ha ádám 24-ből 20-at átaludt, elég nagy baklövést követett el. de issza is a levét :)
amúgy pöcöktől néha nekem is feláll a szőr a hátamon. utálom a nyávogós picsákat, akik kivagyisággal igyekeznek palástolni a frusztrációikat.

mosca.df 2015.01.06. 04:26:58

@Mert Csak: epic xDDDD ha sixx még idézgetne a kommentekből - mint tette egy időben -, ez simán bekerülne (és celeb lennél te is hipp-hopp;))

mosca.df 2015.01.06. 04:41:41

@nátrium glutamát: igen, de ő elég ártalmatlannak tűnik nekem, bár tudom, okos mint a nap (de inkább mégse), ha visít, az nekem is krétakaristolás a táblán, de nála legalább nem kell levennia ahangot, mert nem olyan irritatív, mint a rosszindulatú vellatársa - jah, rájöttem, nekem a rosszindulattal van bajom alapvetően, Renya is ezt képviselte, Tanya dettó, Fannyika meg szimplán csak van, és nagyjából ebben ki is merül a léte nekem, eléggé egysíkú, oylan kétdimenziós karakter...

/OFF: hű, komolyan tolod, én ennyire nem, 'csak' játszom, 'ész nélkül', igazából élőben szeretek, csak arra mostanában már nincs módom, amióta minden energiám leköti a család, de majd ha megnőnek a a gyerkőcök, visszatérek az asztalhoz, addig bohóckodom online (majd veszek tőled leckéket;) ON/

nátrium glutamát 2015.01.06. 05:00:50

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/:
pöcök az örök talány :D

már annyira nem. időközben hobbivá szelidült :)
szívesen elmagyarázok néhány trükköt postafordultával - akár MOST is ;)))

mosca.df 2015.01.06. 05:04:11

@nátrium glutamát: ja lényeget lehagytam, sng-k nem annyira bejövősek, pláne nem a mt, cash game mmkk ;)

mosca.df 2015.01.06. 05:09:03

@nátrium glutamát: köcce, most leragad a szemem perpill, de mondjuk holnap okl ;) tanultam amúgy stratégiát, de ki emlékszik már arra? az agyam egy fekete lyuk, mint pöcöké (azé' nem) xDDD

mosca.df 2015.01.06. 05:11:30

látom, mindenki kifeküdt körülöttünk, megyek én is a nyugiba, jóóóéjt :* ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.06. 05:57:06

@szmoti: igen, lehet.

@Ay Mama, Que paso: oh, most el is pirultam, de csak egy kicsit, h esetleg majd játszhatunk deniszfannisat, és ez előtte milyen romantikus is lehetne, igen, mmkk kérek cappyt :-D

ruzs54 2015.01.06. 08:12:14

@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: ' ' mindenestre gyomorforgatóan nyomja, és nagyon kolompárosan, ezért AZ, nem másért - jelzem, a származásáról fogalmam nincs, ahogyan másokéról sem odabent, és nem is érdekel, kurvára nem! ezt a fajta mentalitást és habitust nem tolerálom, és ennek hangot is adok, sajnálom, ha nem tetszik, ugord át, "köszönömszépen". ' én kérek elnézést , de nagyon sokan, köztük én is úgy látom ,hogy amit irsz akár rád is illik.elég kolompárosan nyilvánulsz meg.elismered, hogy fogalmad sincs a származásáról azért fröcsögsz.azt a mentalitást habitust, amit a kolomrárosban nem tolerálsz szinta többiben is meg van.

pomac 2015.01.06. 09:08:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nem vagyok hive a távkapcsolatnak :D tudjon mindent egyben és kész:D ne kelljen gyertyatartó

Ay Mama, Que paso 2015.01.06. 16:15:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: paradicsomossal kezdünk aztán meggyes sör, vörös bor , majd valami piros tömény, hogy menjen az arcod és a cipőd színéhez a menü
bár a Dennisi magasságokon még dolgoznom kell, ezért el is indulok falhoz állítani pár agysejtet és ki is végzem őket 8)

járaszám 2015.01.06. 16:36:27

Végre sikerült megnéznem ,vagyis inkább hallgatnom a tegnapi összefoglalót,a hozzászólásokat viszont még nem volt időm elolvasni,ezért ha valakit ismétlek ezer bocs és egy anyamedve.
Edina aki nem is olyan rég még a nagy kedvencem volt,jelenleg a szimpátia listám végén van.Beállította magát őszinte,naív,tiszta szívű stb... kislánynak és ezt addig hangoztatta míg a többiek bevették.Szerintem sokkal rafkósabb és taktikusabb mint Zsu.Már a Laci iránti nagy szerelem is büdös,nem hiszek neki.Laci volt az egyetlen pasi akit mikor részeg volt ki tudott sajátítani és azóta nem is lehet róla levakarni.Eljön az idő amikor lepattintja ,méghozzá úgy ,hogy ő lesz a mártír kislány.Nem gondoltam volna Dóri valaha is szimpatikus lesz,de nagyon jól látta a dolgokat,előjött Edina gonosz énje ,kezd ugyanolyan visszatszító lenni mint reni mikor Zsut marta ezerrel.Nálam már Büdilábú is őszintébb mint edina, ő legalább felvállalja szeret kufircolni ,nem adja az álszentet.
Tujarobin számora rejtély hogy került vissza.Nem érdekel meleg vagy sem,ülve vagy állva pisil,idegesítő a vihogása ,azon felül egy semmilyen figura.A Dóris sztory nagy kamu,míg ki nem pattant a villában miről pletykálnak a háta mögött észre se vett egy csajt se.Azóta jött a fenéksimi,versírás.Biztos én vagyok a szőke,de ez már hetedik vv,nem értem a rászavazókat,egy puliszkával nem lehet műsort csinálni.
és ha már olyan bátor voltam ,hogy megírtam a harmadik kommentemet,még egy vallomás ami sixxnek szól: nem csak vv bolond vagyok,hanem ennek a blognak is rajongója.
Az rtl meg kapja be az éjjeli stream miatt,ilyen szinten nem kellene gúnyt űzni belőlünk.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.06. 20:53:30

@Ay Mama, Que paso: jó, de a falhoz vághatnál, kérlek, mmkk, arra vágyom. Inni is csak takaró alatt vagyok hajlandó, tudj róla :)

Mert Csak 2015.01.06. 21:35:57

@járaszám: egyetértek, rühellem ezt anál-királylányt

Nátán Apfelbaum 2015.01.06. 21:49:22

Én ezeket nem a rendezőre bíznám, hanem az Umbrella Corporation-re.

kétseggedvan 2015.01.06. 23:45:22

sziasztok, lelkesem olvasom vissza a kommenteket, de sajnos 2nappal el vagyok maradva...
(majdnem kinőtt egy harmadik seggem... akkora kötést kaptam a mai műtét után)
szóval: miért lett Zsu a dzsungel kinálynő? :)

mosca.df 2015.01.07. 00:10:57

@Micsell: de, azért volt egy kicsi (éjszakai muslinca vagyok;)

mosca.df 2015.01.07. 00:13:47

@ruzs54: részemről a megtiszteltetés, hogy mindezek ellenére mindig veszed a fáradságot, hogy elolvasd a gondolataim, és még kommentáld is őket; sőt, be is idézd, mintegy megerősítésként,... mit is mondhatnék? "köszönömszépen" xDDD

mosca.df 2015.01.07. 00:16:18

@Mert Csak: és nem vagy ezzel egyedül ;)) @járaszám: hozzászólásával én is csak egyetérteni tudok, mind szava ül (utolsó mondat főleg!) :)

Ay Mama, Que paso 2015.01.08. 00:56:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: a takaró az egyértelmű volt, most nagy divat ez Laci Edina Maci Dennis Fanny Zsu Dávid stb stb ugye nem maradhatunk le a trend mögött mert ha az leelőz végünk, bár vicces lesz szórakozóhelyen de én szeretem a viccet 8)

örülök hogy szóltál, hogy mit akarsz mert én nem a falhoz vágó izmaimat éleztem eddig , de majd mostantól azt fogom, és örülök annak is hogy tudod hogy mit akarsz! Végre valaki!
már csak a farkamnak kell egy jó név én a Moby Dicken gondolkozom, de Godzilla mintha nagyobb lenne, ne legyen inkább Aki legyőzte Godzillát, vagy az hosszú? 8)
mondjuk nomen est omen 8D
süti beállítások módosítása