Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Orange Is The New Black 1x01 - I Wasn’t Ready (18+)

2015. január 05. 11:00 - oharozsabimbolehetnek

screen_shot_2014-12-29_at_3_15_48_pm.png

Ez elég beteg sorozat lesz, mert amiben a huszadik másodpercben smároló, zuhanyozó csajokat mutatnak, abban bármi megtörténhet. Van ez a szőke csaj, aki nagyon szeret fürdeni. Részben azért, mert megtisztul, és az jó érzés, részben azért, mert a vízben lehet játszani. Gyerekként a habbal, felnőttként meg más felnőttekkel.

Nos, a női börtönben már nem olyan nagy móka az egész. Főleg, mert más is vár a tusolóra. Egy nagy darab afro-amerikai nő, aki nem mulasztja el, hogy megjegyzéseket tegyen a zuhany alól kilépő szőke csaj iciripiciri cicijeire és a lábára erősített… háát… papucskezdeményre. Utóbbit azért sem érti, mert árulnak papucsot az intézményben. De sajnos főhősünknek még nincs pénze. A debella csaj elámul a kreatív megoldáson, aztán arrébbküldi szőkelányt. 

Váltunk egy idilli malacsütésre, ami közben nem is olyan idilli, mert kiderül, hogy ez szőkelány utolsó vacsorája a barátokkal meg a palijával, mielőtt bevonulna a böribe, amiért amúgy lelkiismeretfurdalása van. A legjobb barátnője, aki egyébként terhes, még mindig nem érti, hogy történhetett ez. Így ráadásul a bébibuliról is le fog csúszni emberünk. Sírni nem ér, inkább egyenek, de a könnyeket szőkelány is csak az esti “tegyükemlékezetessé” szexig bírja, ott aztán eltörik a mécses. De nem is baj, hogy kimegy a klotyóra bőgni, mert a palija egy embereset fingott a takaró alá, amit ugyan kiszellőztetett, de… kamón.. az attól még a levegőben benne marad. Ja, a csaj neve Piper. 

screen_shot_2014-12-29_at_3_25_49_pm.png

Másnap reggel meg a pasija készségesen elfuvarozza a rácsok mögé. A kocsiban még évődnek egy kicsit, mert Piper ideges, és faszságokon aggódik. Visszaadja az eljegyzési gyűrűjét (ezek szerint jegyesek), mert be úgyse viheti, aztán bemennek, becsekkolnak, és innentől elindul a visszavonhatatlan. A böriben nem várták, savanyú képpel veszik tudomásul, hogy be kell vonulnia, ezzel pluszmunkát adva egy pár embernek. Várniuk kell egy kicsit, úgyhogy leülnek az előtérben, és kedélyesen elszendvicseznek és elviccelgetnek arról, hogy Piper anyja az ismerősöknek azt mondja majd, hogy a lánya önkéntes munkát végez Afrikában, és ezért még irigyelni is fogják.

Aztán visszaugrunk az időben akkorra, amikor Piper megmondta a családjának, hogy drogügylethez köthető pénzt vitt A-ból B-be a leszbi szeretője kedvéért. Sok infó ez egy családi összejövetelre, a rokonok nem is tudnak hirtelen mit mondani, cserébe viszont hülye kérdéseket tesznek fel. Két dolgot megtudunk: a) Piper családja durván sznob és b) a nagymama a legjobb fej.

Vissza a börtönbe, ahol szőkelány épp szelfizni készül. Facepalm! Sajnos itt nem lehet, úgyhogy ki kell vinni a telefont. És miután két órája várnak ott, épp akkor jelenik meg a kedves, antipatikus börtönőrnő, amikor a vőlegény kiugrik fél  percre a telefonnal a kocsihoz. Rövid idő marad a búcsúzkodásra, és közben az is kiderül, hogy szőkelánynak nem lesz pénze a rács mögött egyelőre, mert csekket nem vihet be, hanem valami iowai címre kell küldeni, és onnan utalják ki majd. Kb három hét múlva. Rövid búcsúzkodás, aminek a legfontosabb pontja, hogy Piper kiadja a vőlegénynek, hogy rendszeresen frissítse a honlapját. Bizton állíthatom, hogy az emberiség megérett a pusztulásra! Utána egy raktárból ruhákat és ágyneműt kap, és cimbizni próbál az őrrel, de minek, amikor annak nyilvánvalóan semmi kedve haverkodni.

screen_shot_2014-12-29_at_5_01_15_pm.png

Újabb flashback, amiből megismerjük a leszbikus drogcsempész csajt, aki elég könnyen irányítja Pipert. Ráveszi, hogy utazzon vele, és legyen a macája, aki szórakoztatja. Hősünknek ez nincs ellenére, de mondjuk közben a pöckével játszanak, szóval lehet, hogy én a helyében tiszta fejjel is átgondolnám.

screen_shot_2014-12-29_at_5_04_33_pm.png

A börtönben folytatódik a motozás, a testüregátvizsgálás és egyéb kedélyes játékok. Ezek után Pipert felrakják egy buszra, amivel majd a szálláshelyére viszik. Amíg várnak még valakire, megismerkedik a többiekkel. 

screen_shot_2014-12-29_at_5_10_41_pm.png

Kiderül, hogy a buszt is egy elítélt vezeti majd, Morello, aki elkezdi bevezetni az újakat az ottani élet “szépségeibe”, aztán tanácsot kér Chapmantől (Piper benti neve ez lesz), hogy melyik menyasszonyi ruhát válassza, de a szőkelány nem tud érdemben válaszolni. Megtudjuk, hogy hősünk 15 hónap letöltendőt kapott. Morello az esküvőjéről ábrándozik, az első táncot majd feltölti a Tecsőre. Erről Chapmannek eszébe jut a saját lánykérése a strandon, amit szintén videóra vett telefonnal a vőlegénye. Micsoda egy konzumidióta népség vagyunk!

Közben megérkeznek, akikre vártak, így elindulnak a saját részlegük felé. Chapman nem hisz a szemének, amikor kiszállnak a buszból, az ottlakók ugyanis vagy kurva rondák, vagy elég ijesztő figurák, párról meg el sem tudom dönteni, hogy fiúk vagy lányok, csak találgatok. 

screen_shot_2014-12-29_at_5_15_45_pm.png

screen_shot_2014-12-29_at_5_15_37_pm.png

 

Fotózás. Két marha okos faszi, akik nem értik, miért nem működik a kamera, de Chapman jóindulatúan rávilágít, hogy nincs bedugva a gépbe, mire jól leugatják. Elkészül a kép, nincs sok köszönet benne. TBC teszt, buta beszélgetés Chapman tarkóján lévő színes haltetkóról. Újabb visszaemlékezésből megtudjuk, hogy Piper drogcsempész barátnője, Alex csinálta neki, mikor átváltoztatta egy béna parókával és pár randa ruhával a pénzszállításhoz. Ja, és lemosható. 

Jön a papírmunka. Egy idősödő faszi, Healy intézi, közben kérdéseket tesz fel Pipernek. Rákérdez, hogy mi a PoPi. Chapman elmondja, hogy van egy közös vállalkozása a Polly nevű barátnőjével, és ez a neveik eleje. Polly és Piper. PoPi. Ju nó. Fürdőscuccokat árulnak, már a Barney’s-ban is kaphatóak. Egy kicsit mélázgatnak Chapman ügyén. Tíz éve szállította a drogos pénzt, ennek az elévülése tizenkét év. Pech. Jönnek a kéretlen tanácsok, ne barátkozz leszbikusokkal, és akkor nem leszel megdugva. Köszi!

Aztán helyére kerül a kirakós újabb darabja: meglátjuk, mennyire ki volt akadva vőlegény, amikor megtudta, hogy Pipernek ülnie kell. Miért nem mondta el neki? Ő bezzeg mindent elmondott. Még a webkamerás incidenst is. És ezen a ponton nem tudom, hogy Jason Biggst mindig baleknak castingolják, vagy ez egy humoros kikacsintás az Amerikai pitére. Ha az utóbbi, akkor pacsi! A fickónak sosem fogom megbocsátani a pitedugást. Piper szabadkozik, sír, fiatal volt, és … nem, nem kellett a pénz… a másik lemez: szerelmes volt. És amikor eldurvult a helyzet, akkor elszaladt. Vőlegényke extra megértőnek bizonyul. 

Vissza a böribe: Morello vezeti végig az újakat a blokkon. Találkoznak Jones-szal, aki jógát oktat, 

Egy fél mondatból arra következtethetünk, hogy Healy nem a legjobb tanácsadó, úgyhogy Chapmannek még ebben sincs szerencséje. Aztán odajön egy idősebb nő, és a középen álló lányt, Diazt izomból pofonvágja. Kiderül, hogy az anyja volt. Jó család. Ő, meg Chapman egy cellába kerülnek De Marcóhoz, Nicholshoz, Rosához és Mendosához, aki nehezményezi, hogy Diaz nem ért spanyolul. Morello ad zsepit és fogkefét Chapmannek, jófejségből. Ez amúgy nem fegyház, hanem fogház, ahol nincs akkora szigor, a cellák ajtaja nyitva van, és többé-kevésbé azt csinálják, amit akarnak. Chapman utána De Marcóval elegyedik beszédbe, aki sokkolja egy kicsit, meg ellátja jótanácsokkal. Piper telefonálni akar, de az nem ilyen egyszerű, kérvényezni kell külön, de az is lehet, hogy Caputo később majd szívességből megengedi. De Marco megtiltja neki, hogy megágyazzon, mert biztos nem jól csinálná. Itt ugyanis nem az ágyban alszanak, hanem az ágyon, betakarva, biztonsági okokból. Számlálás jön, ilyenkor meg kell állni ott, ahol vagy, és megvárni, míg a számlálást jelző lámpa kialszik. Jönnek az őrök, kétszer is végigszámolják, de nem sikerül, úgyhogy még egy kört nyomnak. Közben Chapman megismerkedik Nicholsszal. 

Aztán elmesélik nekünk, hogy hozta el a pénzes bőröndöt Piper a brüsszeli reptérről. Simán. Ráadásul úgy, hogy valahogy sikerült kikerülnie a vámot, amiért Alex extra kényeztetést ígér neki estére. Szőkelány kis híján lelépett, úgy megijedt, de szerencsére nem tette, Kruger (akit még nem tudunk, ki) ki is nyiffantotta volna menten. 

Jön a vacsi a börtönben, Chapman kicsit tétovázik, mert nem tud hova ülni, kevés a fehér nép. Végül leül Yoga Joneshoz, aki mindenféle faszsággal kezdi tömni a fejét, aminek az a lényege, hogy ez az időszak csak átmeneti, és hozza ki belőle a legtöbbet. A kaja undorító. Közben leül melléjük egy apáca is, aki azért van bent, mert egy atomerőműnél a zászlórúdhoz láncolta magát. Megjelenik Nichols is, aki ki van éhezve Yoga Jonesra. Mellesleg megkérdezi Chapmantől, hogy hajlandó-e lányokkal is csinálni, de válaszként csak szemmeregetést kap. Red érkezik az asztalhoz, és kioszt három joghurtot, amiért mindenki nagyon hálás. Odaül egy másik nő, ő is kér, de nem kap, mert nem szerzett deszkát Red ágyába cserébe. Red jófejségből ad Chapmannek is, aki szintén örül, mert a kaja fos amúgy. Azt viszont nem tudja, hogy ezt nem illett volna szóvátenni Red előtt, hiszen ő üzemelteti a konyhát. 

screen_shot_2014-12-30_at_2_31_07_pm.png

Kaja után Chapman meglátogatja Caputót, és megpróbál egy kis sírással telefonhoz jutni. A fickó két percet engedélyez, amiből egy perc az anyós picsogásával megy el, maradék egy percben pedig a csaj a leglényegtelenebb részleteket vázolja Larrynek. Vőlegény nyugtatni próbálja. Ja, kibicnek semmi sem drága! Caputo türelmes, viszonylag sokáig engedi a sírás-rívást, és ráadásul még sampont is ad a csajnak. Aztán amint Piper kiteszi a lábát, előkapja a testápolós flakont és a zsepit, és könnyít magán.

Másnap reggel De Marco ébreszti Chapmant, húzzon tusolni, de vigyen ám papucsot is, mert a zuhanyzó egy gombanevelde. És itt érünk körbe az elején látott zuhanyzós jelenethez. Piper a WC-ben érdekes dolgokat lát, többek között Nicholst “munka” közben, amit a loboncos csaj mosolyogva nyugtáz. Reggelire nem azt kapja, amit a többiek, hanem valami különlegességet készített neki Red. Most Nicholsszal, De Marcóval és Morellóval ül egy asztalhoz. Kibontja a szendvicsét, de szerencsére nem harap bele, mert egy véres tampon van benne. A többiek röhögnek, cinkelni kezdik, erre pánikrohama lesz, kirohan a kajáldából, ki a levegőre. Épp ott szenved, amikor odalép valaki hozzá. Felnéz, és lássatok csodát, Alex az. Hát, mit mondjak, Piper nem örül a viszontlátásnak.

screen_shot_2014-12-30_at_2_33_30_pm.png

Címkék: sorozat 18+ OITNB
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agika88 2015.01.05. 18:45:14

Még egy jó kis hogyvolt. :) Legalább feleleveníthetem az emlékeket. (Y)

g-ko 2015.01.07. 13:03:10

jó volt! magyar tv adja? (tudom maradi vagyok)
süti beállítások módosítása