Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x48 - "Mind a két fenekem tiszta piros" 18+

2015. január 03. 09:58 - candyperfumegirl

Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban: esés-kelés, sztriptízelés, kukkolás, hugyozás, kavarás, kivonulás, smárparti, és a legfontosabb kérdés: mitől lett piros és lila Edina feneke? És ez még csak az előzetes volt! Mielőtt belevágnánk a fergeteges bulika krónikájának megéneklésébe, Lilu mutat nekünk egy szavazási állást, ami tényleg meglepő: 71-29%. Vajon ki tujább a tujánál?

748-01.png

Ezzel most még két napig nem kell foglalkoznunk, nem mintha sokat osztana-szorozna ennek a párbajnak a kimenetele amúgy is. Volt itt nekünk egy szilveszter iccakánk a vellában, ahol annyi minden történt, hogy az kitesz két összefoglalót és két Belevalót is, pontosan az ilyen estékért imádkoznak a tévé istenéhez a valóságshow szerkesztők. A mai csodás adás tiszteletére pedig minden szegmenst Fanni örökérvényű egysorosaival fogok színesíteni, máris az elején elhangzott ez a gyöngyszem:

„Én nem fogok taktikázni, de ha valaki nekem ártott, igenis fel fogok használni mást arra, hogy én őt kiküldjem a picsába.”

748_gif_02.gif

Best of Szilveszter 2014:


1. Basszájba krízise


A buli elején még csak szolid italozás és riszálás van, Basszájba meg kezd nagyon negatív lenni, Ádámnak ekézi a díszes társaságot: én ilyen emberek közt, ez szégyen, kint soha nem állnék velük szóba, nézd már az is, hogy lehet ilyen pólót felvenni, én holnap beszélek a villanővérrel, hogy lehet innen kimenni. Ez így folytatódik a fürdőben is, azzal a különbséggel, hogy Ádám már a kiválasztáson taktikázna (le van maradva egy fél üveg töménnyel legalább), Ádina meg a tükörnek táncol, miközben Basszájba olyanokat mond, hogy a hírnevem nem engedi meg, hogy én itt maradjak. Most lehet, hogy belealudtam pár összefoglalóba, és lemaradtam valami lényegesről, de MIAFASZ? Milyen hírnév? Laci egy olyan szubkultúra ünnepelt híressége, ahol a karrierje végét jelentheti, ha egy Denisz a komisz feliratú pólós egyénnel szív egy levegőt? Ebből a nagy kivonulásból persze nem lesz semmi, mert az egész csak arra megy ki, hogy a figyelmet magára irányítsa. Ádinánál be is jön a dolog, készséggel nekiáll Basszájba farkát szopkodni (nem úgy! még.), hogy nekem itt te vagy a minden, ha kimész, végem van, és így tovább. Kíváncsi vagyok, kinek jut majd eszébe elsőnek, hogy ezt ellene fordítsa, mert valószínűleg nem nagyon túlozta el ezt a kijelentést.

748_gif_04.gif

2. Ádina és a voyeurizmus esete


Ezek után még Basszájba rímekbe szedett udvarlását hallgatjuk Ádinának, akit fel kell mosni, de legalább most érettem meg, miért esett seggre mindenki vagy kétszer az éjszaka folyamán. A hálóban is mélyen szántó részeg eszmecsere zajlik, Zsu esedezik sokadszorra is 12ker bocsánatáért, de ami érdekes, hogy a szavak formálására épphogy képes, mattrészeg Dani pont úgy ellenáll MILF kísérleteinek, mint a józan. A bulika képeire váltunk, amit Kazal magánshow-ja színesít, táncol egy pár tornacipővel és a fallal is, valamint különböző konyhai eszközöket nyalogat, senki nem mondhatja rá, hogy nem kreatív. DJ Jabba in the house, csajok ribanckodnak, Komisz mindent telehugyoz, amit csak talál, mindenki esik-kel, és összességében több bugyi villan, mint a VV7 összes eddigi adásában együttvéve. Az ismét tökrészeg Plasztik egyik esése alkalmával Ádámban bír megkapaszkodni, és pont a szájára esik, ahonnan jó hosszan nem is tud felkelni. Robin rosszkedvűen nézi a smárcsatát, ami biztosan nem fog bekerülni a „Robin legszebb pillanatai a villában” videóba vasárnap. Ádina pedig megnyitja a Villa Peep Show-t, amikor úgy dönt, hogy rányit Komisz és Kazal aktuális digi-dugijára, és ha már itt van, ő végig is nézi, ahogy Godzilla beparkol a barlangjába. Komisz és Kazal a legkevésbé sem zavartatja magát.

748_gif_01.gif

748_gif_03.gif

3. A nagy Plasztik-MILF összeesküvés


És még mindig nincs vége, a már szinte magatehetetlen Basszájbát Ádina támogatja a nyugiszobába, aminek láttán a Laciutálók Klubja azonnal rendkívüli ülést hív össze. MILF éppen csak egy szinttel van fentebb Plasztiknál a józanság-részegség skálán, ezért ő szövi a tervet, Ádinát és Basszájbát szét kell ugrasztani, de most. Plasztik ebből csak annyit hall meg, hogy valamivel basztatni lehet Lacit, aki az ő ősellensége, ezen a vonalon pedig biztos szövetségesre lelhet benne Zsu, szerintem ezt teljesen jól ismerte fel. A tervet én nem igazán értem, mert annyiból áll a hadművelet, hogy Plasztik valami szirszar ürüggyel kivonszolja a nyugiból Ádinát, MILF meg az alvó Basszájbának azt dünnyögi, hogy kint várnak. Ha igazán ki akart volna cseszni velük, ledobja a flitteres miniruhát, és befekszik Laci alá, aki talán csak akkor vette volna észre, hogy van alatta valaki, amikor Ádina visítva rájuk ront. Ehhez képest semmi nem történik, Ádina elzavarja Zsut a vérbe, majd bejön még Ádám is, aki miután megérzi a punciszagot (ő mondta), sietve távozik, mert Zsu és Dóri együtt alszik, és azt nézni akarja. Mutatom:

748-02.png

4. Ádina seggének belilulása


Basszájba felébred, és kezdődik az esti fő műsorszám, szárazbaszás hangos nyögésekkel és kézimunkával, meg jó sok „én nem akarok szexelni” kijelentéssel. Persze lehet, hogy tévedek, de én úgy láttam, végig maradt rajtuk bugyi és a gatya, mondjuk egyrészt nem láttunk mindent, másrészt másnap Ádina mindenkinek elmondja a villában, hogy mennyire fáj a segge. Mert persze a másnap krónikáját is megkapjuk ebben a csodás összefoglalóban, amit megint Kazal indít egy zseniális aranyköpéssel, amikor megpillantja a nappaliban a minimál DJ pultot:

„hallgattunk zenét?”

Többiek is hasonló esélyekkel indulnak az események rekonstruálásában, Komisz arra mondjuk emlékszik, hogy a fürdőt és a műfüvet keresztbehugyozta, nem is nagyon ajánlja senkinek, hogy használják az említett helyiségeket. Laci emlékszik, hogy ki akart menni, és ehhez tartja magát, pedig Ádina olyanokat mond, hogy „mind a két fenekem tiszta piros!” Basszájba feje egy tanulmány. Kazal fürdés közben Ádinát biztatja az éjszaka hogyvoltozására, aki csak annyit bír kinyögni, hogy nem volt szex, de a fenekemet nem érzem. Majd fogat mos a hugyos mosdókagylóban. Én nem is mondok semmit, Fannit viszont idéznem kell megint.

„Szerintem a Laci az Edinát seggbe szexualizálta.”

748_gif_05.gif

Ádina rimánkodik még egy kicsit az egyik kamerába, hogy az anyukája bocsásson meg, de aztán siet Ádámmal is tisztázni, hogy kupakolás nem volt. Nem hát, erősíti meg Laci vigyorogva. Soha nem fogjuk megtudni. Azt viszont igen, hogy Basszájba véget vet a hülyeségnek, és kijelenti, hogy nem adja fel a játékot, de CSAKIS Ádám és Ádina miatt, mert ők az ő támaszai a sok gyökér között. Nagyszerű.

748-03.png

Ezek után Ádina levelet kap, hogy amiért másfél hónap alatt sem sikerült azt a pofonegyszerű koncepciót magáévá tennie, hogy egy valóságshow-ban a mikroport viselése nem opcionális, a makroport után újabb szopatást kap, hogy ezt végre megjegyezze. Bezavarják a nyugiszobába meghatározatlan időre egyedül, ahol azt kell hallgatnia végtelenített verzióban, hogy EDINA, MIKROPORT! EDINA, MIKROPORT! EDINA, MIKROPORT! EDINA, MIKROPORT! EDINA, MIKROPORT! Omlette du fromage. Azt hiszem, ezt a módszert bevált kínzási technika formájában nagy sikerrel alkalmazzák a világ bizonyos tájain.

748-04.png

Már csak egy lényeges esemény van hátra a mai adásból, ez pedig a nagy szolibojkott esete. Komisz vizelettartási problémáinak következménye, hogy elveszik a szuperképességét, vagyis a szoláriumot, aminek hallatán Kazal feje egy gigantikus ÓBAZDMEG-kifejezéssé alakul, én egy pillanatra azt hittem, újjá kell éleszteni. Komisz csak a vállát vonogatja, Kazal viszont kivonul könnyes búcsút venni Az Szent Szoláriumtól, Melynek Teste Barnaságát És Lelke Nyugalmát Köszönheti, és közben SÍR, nem viccelek.


„Az, hogy elvitték a szolit, olyan, mintha a mellemen nem lenne bimbó.”

748-05.png


És egy indokolatlan szerkesztési döntés következtében ezután mi már csak azt kapjuk, hogy Medve és Komisz elvonulnak a nyugiba fingot reszelgetni. A szeánsz apropójára nem tudtam rájönni, mert szerintem belealudtam kicsit, amilyen érdektelen volt, de azt hiszem, az a lényeg, hogy Jabba attól fél, hogy közömbös lesz országos cimborája számára és ezt nehezményezi. Mert Denisznek csak a Fanni, meg a kotonfoci, meg a buli, meg a pisi meg a Godzilla a fontos, nem az ő őszinte barátsága, de ki nem szarja telibe ezt az egészet most úgy őszintén. Ahelyett, hogy néztük volna mondjuk ennek a videónak a rendezői változatát:

 

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nátrium glutamát 2015.01.04. 01:33:24

@mosca.della.frutta: most már nem oltja senki semmivel. remélem. kalkulálhat azzal, h megszórják. és? nem tudja kivédeni. ki fogja törpölni,h kit vihet ki. csak tanult vmit attilától...

mosca.della.frutta 2015.01.04. 01:39:27

@Belllaba: @nátrium glutamát: na na naaa, te csak ne akarj semmit lenyomni a torkomon, nem én vagyok a helyi "basszájba", ééérted! ;P xDDD
@Micsell: okka, akkor te is gimme five! ;))

mosca.della.frutta 2015.01.04. 01:45:01

@vastyúk is ..: igen, és hát látod, új erővonalak is kezdenek rajzolódni, lehet itt még bármi...

Veder1 2015.01.04. 01:45:45

@őszinte akit a nyomi blog Celebbé avanzsált: egy valamit árulj már el, mert tényleg érdekel, mi ez a sok smile mindig nálad? Egyszerűen nem tudom dekódolni, most egy faszit képzeljek el, aki harsányan röhög minden mondatán, vagy egy csajt aki viháncol, vagy mit? :)

mosca.della.frutta 2015.01.04. 01:52:14

@nátrium glutamát: biztos vagy benne, hogy már nem oltják? még a szilveszteri bulin is tolta neki a "megbocsájthatatlant követtél el ellenünk", satöbbi szöveget Takony, utána meg Miss Meganalizált a "ki fogsz esni"-t.... szerintem most is oltják folyamatosan, mert cél a teljes megsemmisítés, de éppen ezzel b...sznak rá, mert BD-t megerősíti az, ha harcban kell állnia, ők viszont egyre ellenszenvesebbek. / na de én bírnám, ha BD-t szórnák meg, ahogy írtam már, jót tenne neki egy párbaj (persze győztes, csakis!;)

nátrium glutamát 2015.01.04. 01:52:40

@mosca.della.frutta: azért átjött a belső kisugárzásom, remélem :D

nátrium glutamát 2015.01.04. 01:55:32

@mosca.della.frutta: várom már azt a párbajt (valszeg a következő lesz az)
és a lesápadt pofákat az arcokon :D majd idejekorán megírom a képet, ami fogadja - talán emlékszel az előzőre :)

nátrium glutamát 2015.01.04. 01:58:44

@őszinte akit a nyomi blog Celebbé avanzsált: ezzel el is árultad magad.
tutira nő vagy, kis vihogós! :D

nátrium glutamát 2015.01.04. 02:05:24

@őszinte akit a nyomi blog Celebbé avanzsált: nekem teljesen. viszont azt be kell látnod,h ilyenkor elég kevés a komment... így családias hangulatban mindenki szól mindenkihez.
ha ez zavar téged, akkor nem reagálok az írásaidra többet :)

mosca.della.frutta 2015.01.04. 02:08:50

@nátrium glutamát: hogyne emlékeznék, és szóról szóra be is jött (maradjon is így mindig! jó?;)) én is várok egy olyanra, poén lenne, és nem mellesleg nyújtana némi elégtételt a sok aljasságért, ami mostanában ment odabent (:P)
@nátrium glutamát: naná hogy! amióta megismertem a belsődet, a külsődre már nem is vagyok kíváncsi xDDD (vellában ez fordítva megy, ugye?;)

mosca.della.frutta 2015.01.04. 02:10:20

blogmoci teljesen megmakkant nálam, összevissza mutatja a komikat, alig bírom követni xDD

nátrium glutamát 2015.01.04. 02:12:30

@őszinte akit a nyomi blog Celebbé avanzsált: nem én kérdeztem, csak tippeltem erre: "mit szeretnél, faszit vagy csajt?"
utoljára te is NEdinás voltál, most mi legyen? melyiket vállalkod be? :)))

mosca.della.frutta 2015.01.04. 02:13:55

@őszinte akit a nyomi blog Celebbé avanzsált: wow őszinte, csak hogy visszatértél, már hiányoltalak! :)

nátrium glutamát 2015.01.04. 02:16:15

@mosca.della.frutta:
megígérem, hogy megpróbálok összehozni hasonlót,ha megint párbajozna BD. :))
tudod, vannak akik belsőleg szépek... :D

nátrium glutamát 2015.01.04. 02:18:46

kezdek kicsit elppilledni, úgyhogy a Hölgyek engedelmével, távozom. :)
jó éjt mindenkinek!
külön kézcsók gyümikének :*

mosca.della.frutta 2015.01.04. 02:19:06

@nátrium glutamát: tuti nem úgy gondolta, csak most egy kicsit érzékenyebb még, mert olyan hosszú lett a neve, hogy egy egész sort elfoglal egy komiban... ugye, ő-szinte? ;)

mosca.della.frutta 2015.01.04. 02:24:22

@nátrium glutamát: belsőleg is! ;)) eh, de most megpróbáltam elképzelni egy szép belsőséget... nem megy (vega vagyok xDD) na de jó éjt, Fannyka is megmondta, hogy a szép külsőséghez sokat kell aludni, szal lehet, megyek én is xDDD

mosca.della.frutta 2015.01.04. 02:32:43

@őszinte akit a nyomi blog Celebbé avanzsált: hogy a fenébe ne, viccelsz? ;) na de tényleg lépek, remélem, most már maradsz, és generálod ezerszám a kommenteket, jó éjt neked is! :)

mézescsók 2015.01.04. 02:33:01

@őszinte akit a nyomi blog Celebbé avanzsált: Jó, hogy visszajöttél!

Amúgy:
- Határozottan úgy érzem, hogy Robin jön vissza. Kell egy viszonylag normális, visszafogottabb fazon is a villába ennyi önimádó, magabiztos és gátlástalan alak mellé. Nem vagyok Robin fan, de a maga csöndesebb, kulturáltabb módján többet mutatott, mint Ádám, aki gyakorlatilag Laci utánfutójaként funkcionál.
- Pokolian unom, hogy állandóan a távkapcsolót kell szorongatnom és halkítani, mert Kisbéka folyamatosan üvölt. Tud a csaj normál hangerőn is kommunikálni?
Most nagyon boldog, de van rá egy fogadásom, hogy nem sokáig lesz az, nem tanult Basszájba eddigi alakításaiból. Megjósolom a következő balhét kb. egy hét múlva. A pasasnak addigra lesz elege a tapadásból. Fullasztó a nő és hallatlanul nagy arca lett.
- Kisbékáék az állandó baszogatással ismét naggyá teszik Zsuzsát, aki ezt kihasználva előadja a mártírt. Bocsánatot kért már ezerszer - volt is miért, bár a balhéhoz Tanya legalább olyan mértékben kellett -, mi a f...t akarnak még. Ne bocsássanak meg neki, oszt ojjé...Nem bírom Zsuzsát, de kezdem sajnálni.

mosca.della.frutta 2015.01.04. 02:34:48

@őszinte akit a nyomi blog Celebbé avanzsált: fogalmam nincs, és Well kolléga sincs itt, de szerintem ON sincs ma, mintha írték volna fentebb a srácok... na puszi, további szép estét (hajnalt) :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.04. 03:02:38

@lukacstoncsi: "...és Dóris szerencséjére partbner most...."

Ez sem felel meg a tényeknek. PVC kezdettől fogva nyitott Kiskun felé - annak ellenére, hogy Vikcsut várta vissza.

mézescsók 2015.01.04. 03:09:26

@őszinte akit a nyomi blog Celebbé avanzsált:Kíméld magad, visszanézni nem érdemes, bár te tudod, én mindenesetre szóltam. Edina meg...
Jó éjt!

Well... 2015.01.04. 03:10:02

@Conchobar: remenykedtem benne, hogy mire hazakeveredek, te mar kileszel inne ntiltva....well..."mig elunk..." , ugyfesst a sixx-nem puha a szive igy az unnepek tajan, vegul is engem se baszott ki tegnap...meg ma se (pedig ma lett volna miert )

a "nem vagyok fiatlal" dologrol, csak annyit, hogy a kojak nyalokas poen siman elszallt a fejed felett...igy te meg nem eltel a 80' evekben (legalabb is nem magyarorszagon).... nem ugy mint az a ven apaca @félénk vagyok de hódítani akarok: mert neki konkretan leesett a poen....szoval rolla meg nem hinnem el , hogy fiatal (mondom, gyerek) .....

ezen kivul tul komolyan veszed a jatekot....vagy bironak keszulsz ...ha meg annak , akkor itt egy vicc korhatarok nelkul :

Q: What do you call a lawyer with an IQ of 100?
A: Your Honor.
Q: What do you call a lawyer with an IQ of 50
A: Senator

Well... 2015.01.04. 04:09:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ezt konkretan nem kellett volna....egyebkent az adam-laci egy ilyet kiraz csuklobol....

Well... 2015.01.04. 04:57:04

Laci (enek proba papirrol olvassa) : "...halld a szivem szavat"
edina : "sziv szavat, de mindegy...es meg en nem tudok olvasni".......felsobbseges/gunyoros mosoly (fultol fulig, tanitani kene)
laci: (hitetlenkedve nez) : (belso monolog....bemertel szolni te kis qrva...lecsaplak mint a taxiorat...) fujj egy melyrol jovot....

Most azonnal visszavonok minden rosszat amit adinkarol valaha irtam, vagy gondoltam...megkovetem @malevil2050: -t ...innentol kezzdve teljes szivvel oszinten azert fogok szoritani, hogy a laci-edina paros bennt maradjon az ucso 3-ig.....mert :

LACI FIAM EZT ERDEMLED !!

...konkretan :o)

Well... 2015.01.04. 04:58:37

@Well...: es akkor most ebbol csinalok egy kepregenyt :o))

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.04. 06:32:08

@Well...: www.demotivalo.net//pic/1315332365-ufEe1d.jpg

hihihihi Annak a kisjánykának már akkor az járt a fejibe amikor vonult nyugiba.Az volt az arcára írva úristen mi lesz addig, amíg büntizve vagyok.(kojekgoló)

Well... 2015.01.04. 06:51:59

ON
latom senki sem kozvetitette...

a dennis a nyugiba a dennist gyozkodi tovabb, hogy takaro nelkul kene csinalni...
fanni : "nehogy man arra verje valaki a farkat ahogy en csianlom...planenem ingyen"
dennis : "penzt akarsz, adok en neked villakrajcart"

meg megtudjuk, hogy a fanni picsaja nem loncshus, hanem egy akkor a parizer, hogy akkorat europa meg nem baszott....mire fanni kikeri maganak, hogy nem o a legnagyobb pinaju no a foldon..... na ezek kitalaltak, hogy az analizalas utan mar csak ugy maradhatnak versenybe hogy ..."knock it up a notch" /Futurama/

Well... 2015.01.04. 06:53:14

oupss en nem az on , ez az elozetes volt ...bocsika

Well... 2015.01.04. 06:56:41

@félénk vagyok de hódítani akarok: DEMOTIVALO.NET ennyi ....mexakadtam ....alig multam 20 :oDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.04. 07:59:14

@másodpéldány: "...Edinát meg sajnálom, tényleg, a stábnak jobban kellett volna vigyáznia a kislányra......"

Ezt kifejtenéd?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.04. 08:07:22

@Sargabogre: "...Edina...nagyon jól nyomja az ártatlan, jópofa és naiv kislányt, senki se tud rá haragudni igazán...."

Nézd meg a fb-ot.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.04. 08:13:05

@beacska:"... vajon lesz szembesítés, h edina igazat mondott-e a szövetségesének???..."

Erre én is nagyon kíváncsi vagyok.

lukacstoncsi 2015.01.04. 08:51:02

@Belllaba: Én tartom magam ahhoz hogy aki taktikusan játszik az ne bassza már el ez a dolgot és utólag ne menjen le kutyába azért hoy megbocsássanak neki.ha nem lenne egyedül akkor ezt biztois nem tette volna meg csak épp nincs szövetségese.dóriról meg annyit hogy ha annyira nyitott volna felé kiáll mellette s nem vikcsut támogatja.most könnyüm haverkodni felé persze lacit közösen lehet szidni az is egy jó program:D daninak sincs sok haverja bennt de ő mégsem lett közutálat tárgya.és annyi esze lehetene hogy neki gyereke van ne mutogassa magát meztelenül a fürdőben egy ország szeme láttára meg a többi.egy fanninál semmegy el amit csinál de ő őszintén vállalja hogy ő ilyen nyílt lapokkal játszik e téren.

Aharon 2015.01.04. 08:57:10

@mosca.della.frutta: Semmi ilyesmit nem mondott az anyuka. Azt mondta, kint sokan szorítanak neki. RTL II nincs arrafelé, max a bulvárról tudnak tájékozódni, az app ugyancsak nehézkes... nem kell konteókat szőni. Jegyzem, az elmúlt másfél hétben elbukta minden esélyét, hogy megnyerje a kiscsaj, fogalmam nincsen, hogy lehet ebből visszajönni. Most azt gondolom, a döntőig elmegy, de megnyerni nem fogja, a Lacis hiszti, a tapadás, az anál, és mások konzekvens végig nem hallgatása miatt. Nagy kár a kis hülyéért, de szerintem elbaszta.

lukacstoncsi 2015.01.04. 09:00:20

@vastyúk is ..: Ha ez összejött volna Zsu húzta volna a rövidebbet mert kiderül hogy alájuk akart pakolni így megint közutálat tárgya lenne mert lacit jobban bírják bennt mint őt.Másrészt meg a címeres kurva díjat is elhozhatná ezzel:D Ház ezek a féltékennyé való tevés meg a sok baromság mindig visszájára sül el.És a csaj szívja meg úgyis.

lukacstoncsi 2015.01.04. 09:05:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ádám benézte ezt Edina nem hazudott.Robin keze tényleg Edina felé volt kinyújtva de nem kéz a kézben aludtak.Ádám nem tudom ebből mit akart kihozni gondolom most hogy Robin hívta ki így ezt látta bele vagy mi.Amúgy a jelpakoltatás önmagunkra mindig szarul sült el.Robin nagyon türelmetlen szerintem ez lesz a veszte másrészt lehet hogy sok embernek szimpi de ő is elég sunyi.Sok minden most bukott ki belőle a kihívásnál én is csak néztem milyen őszinte lett...nem azért álltak annyian mellé mert úgy szeretik ezt ő se hiszi.

Gia Gianea 2015.01.04. 09:50:51

@csicserierika: "Színezd újra"-Mező Misi dala.Ha jól emlékszem Csabival követték el.

Krétagarbó 2015.01.04. 09:58:59

@csicserierika: nekem is Sehi ugrott be. Veráék is azt énekelték?

csicserierika 2015.01.04. 10:01:50

@Gia Gianea: Annamarival volt, ha jól emlékszem, és tán meg is nyerték.@Krétagarbó: mindjárt utánanézek Verának. Még arra sem emlékszem, h kivel énekelt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.04. 10:03:45

@csicserierika: Ahogy Gia is irta, a Szinezd újrát énekelték Csabával és én azóta tényleg nem tudok elvonatkoztatni ettől az élménytől, ahányszor meghallom valahol a gyárit (amitől eredeti változatában se vagyok elájulva). :)

csicserierika 2015.01.04. 10:05:42

@Gia Gianea: @Krétagarbó: tényleg Vera és Csabcsi színezte újra, nade kivel volt Annamari ? Tánclépéseit nem feledem uis :D Vagy volt táncverseny is ?

Skyline79 2015.01.04. 10:06:26

m.borsonline.hu/20150103_taktikabol_perverz_vv_edina
Gondolom a cikket láttátok, de milyen Edina térde???
Ja.. és számomra felfoghatatlan, hogy egy felnőtt nő, hogy nem tud magának legalább egy rendes copfot csinálni..... katasztrófa... ehhez a fejszerkezethez meg különösen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.04. 10:06:28

@csicserierika: "...Hétfőn meghallgatták a játékosokat a mentorok, majd eldöntötték a párosok összeállítását. Kocsis Tibor mentoráltjai; Csaba és Vera, Muri Enikő Attilát és Seherezádét választotta, Vastag Csaba Kingát és Fecót készíti fel, Király L. Norbi pedig Eszter és Péter munkáját segíti..."
De arra most nincs időm, hogy az egyes dalokat is megkeressem. Az biztos, hogy Veráék azt énekelték, amit mondtam. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.04. 10:07:34

@csicserierika: lehet, hogy a táncversenyben még ott volt, az énekléskor meg már kiesett?

csicserierika 2015.01.04. 10:07:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja, most már nekem is világos, de kivel volt Annamari ? :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.04. 10:08:39

@csicserierika: Nekem csak Viki+Teó maradt meg, (az előző szériából) ahogy szórják a dollárokat, és persze Teó bugyi nélkül lépett a színpadra, ahogy szokott. Iza+Krisznél fogalmam sincs mit énekeltek, de mivel épp igencsak fasírtba' voltak az maradt meg, hogy a próbáik egy része elmaradt és derék mentoruk igencsak a szemükre hányta...

Aktuálisan: Lacinak pont az Alladin kell, főleg Edina mellé. .-))
"I can show you the world
Shining, shimmering, splendid
Tell me, princess, now when did
You last let your heart decide?"

Ja, ők magyarul éneklik majd...

Zsu+Ádám:
/részlet/

Megint az ősi harc dúl: régi kérdés
Már a Hókuszpók verem.
Valaki újra nyávog, és a szőr a hátamon
Az ég felé mered.

Gyere, most felvidulhatsz végre!
Búcsúzz a Törpbajodtól lassan!
Hidd el Törpvidám az élet,
És most kacagj végre, halljam!

Refr.:
Ez a Törp-ének felvidít a Törpi körökben
Én három Hókuszpók-hálót letöröltem
Remekül (Remekül)
Remekül (Remekül)
Telik a délután.

Csúcs így, mert veszély sincsen Törpitalonban
Remekül elvagyunk mi így a Falunkban.
Remekül (Remekül)
Remekül (Remekül)
Ezután.

csicserierika 2015.01.04. 10:10:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Úgy lehetett ezek szerint, engem csak az zavart meg, h még mindÉg emlékszem arra suta mozdulatokra amit Amari produkált :)

red ferrari 2015.01.04. 10:13:53

Szeva! ne védjétek már olyan véresen vehemensen komolyan ezeket a karaktereket,mi nyereségetek van ha az egyik vagy a másik gyöz? ez csak egy játek ! inkabb élvezzuk a jo kis posztcsikat,egymás társaságát és érveléseiket felnöttiesen! BUEK kedves Komment társak!

Gia Gianea 2015.01.04. 10:14:38

@csicserierika: Volt táncverseny is,de nem tudom,hogy abban ki nyerte el Annamari kezét.Megint csak Csaba?Passz..

csicserierika 2015.01.04. 10:14:51

@Majom1Parádé: már alig tudom felidézni az előző szériát annyira gyenge volt. Most sokkal erősebb. A dalok meg katasztrófák. Nem tudom, h miért nem engedték, h maguktól ajánlanak valamit, amihez van egy kis közük, el tudják makogni.

kismalacka 2015.01.04. 10:15:31

@Skyline79: Most olvasom..és anyukája véleménye a legjobb :))

" – A gyerekem tisztában van a szexszel. Szerintem tudja, hogy a kukkolással a tévébe kerül, ezért csinálja, nem kíváncsiság hajtja. Megmondtuk neki: úgy viselkedjen, hogy adásba kerüljön, legyen érdekes. Ezt úgy csinálja, hogy végig őszinte! Egyáltalán nem naiv, tapasztalatlan, csak annak néz ki. Nem haragszom rá a kukkolás miatt, és Laci miatt sem. Nem helyeslem, de nincs mit tenni, szerintem beleszeretett – mondta a Borsnak Edina anyja."

csicserierika 2015.01.04. 10:15:59

@Gia Gianea: igen, mert határozottan emlékszem a két aranylábúra :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.04. 10:17:22

@csicserierika: Abszolút jogos észrevétel. Miután nem X-faktorba mentek nem ártott volna valami testhezállóbb mindegyiknek. Asszem Zsu-ra szavazok az énekversenyben! .-)

Krétagarbó 2015.01.04. 10:18:41

@csicserierika: a táncversenyt nyerte Csabival, az énekes résznél már nem volt a villában sztem.

Gia Gianea 2015.01.04. 10:21:45

Szerintem Csaba Verával énekelt és Annamarival táncolt.

red ferrari 2015.01.04. 10:25:05

@csicserierika: Annamari Csabesszel táncizott :P A látványát nem birom kiverni a fejemböl, ahogy sután 2 másodperces késéssel ropta a leépeseket :D

red ferrari 2015.01.04. 10:31:18

Aztan kiválasztott lett ,volt a BOX hét, es mivel nem akart boxolni, nem szerepelt sokat azon a héten alig szerepelt,szerintem ezért esett ki Vera ellen, nagyon kis százalek kulömbözettel, :(

2015.01.04. 10:36:31

@kismalacka: Jaaaaaa, hát így már érthető ez a sok őszintézés is. :D Hát ez egyébként félig bejött neki, adásba került. De azt is tanácsolni kellett volna, hogy legyen érdekes és közben SZIMPATIKUS is.
Nézői üzenet a kedves anyukának: Edina nem néz ki tapasztalatlannak. :D

másodpéldány 2015.01.04. 10:38:30

@mosca.della.frutta:

volt az a kis párbeszéd zsé és denisz között a courtyardon, hogy aszondja denisz zsének: ugye tudod kit fogsz kivinni? (vagy ugye tudod kit kell kivinned?- már nem emlékszem melyik verzió volt)... jól gondolom, hogy egyre gondoltak? a macira? csak épp denisz nem mondta ki a nevet? mert ugye elvileg "barátok", de denisznek kezd terhes lenni, hogy mivel a két "csaját" kilőtték macinak, ezért nagyon rágyógyult maci?

ha igen, akkor mázlija van zsének, mert egy gyenge játékos, mármint a maci és az ő elvileg ellensége éppen egybeesik...

bár alapjáraton nem bírom zsét, viszont annyira irritál, hogy a kis énekestorkú a saját negatív mondandóit laciról valahova mélyre süllyesztette a memóriahabjába, viszont a zséét megjegyezte és azokkal dobálódzik, szóval olyasmiket varr zsé nyakába bűnként, amit ő maga is elkövetett, hogy nem bánnám, ha most zsé a legközelebbi párbajon szépen visszajönne, de az még két hét, addig zsének valahogy ki kell bírnia, ha van esze kikészíti idegileg a görbefarkút, mert az úgy is nagyon ingatag a villa léte miatt, láttunk már ilyet, hogy aki elkezdi tartósan mondogatni ezt a villaelhagyást, meg nem bírja idegileg a bezártságot, az ki is fog esni...

az énekestorkú meg tényleg kezd idegesítő lenni ahogy ráül a birtokára, ha ádám jön vissza, akkor ezt laci jobban fogja tűrni, ha nem ádám jön vissza, akkor viszont laci elszigetelődik és felörlődik a pótnővel az oldalán... szegény békucit sajnálom már, hogy mi lesz a popójával a játék végéig... de tényleg elvesztette a kezdeti friss ártatlanságát, azt neki kellett volna végig tartania, mert ugye neki az volt a a legfőbb erénye...

red ferrari 2015.01.04. 10:58:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Annamária hivatalos oldala

18 August 2014 · .

Istenem hogy mennyire gyorsan repül az idő Eltelt 3év s lejárt az RTL-s szerződésem De a szívem továbbra se bánja hogy anno aláírtam persze az eszem már akkor is tudta hogy lükeséget csinálok de hát én sajnos mindig is szível éltem s nem ésszel. Még egyszer köszönök mindent a segítőimnek akik pedig csak ártottak továbbra is csak nyasgem .) Az elmúlt 3évben kaptam hideget és meleget is bőven de mind ez kellett ahhoz hogy az legyek aki vagyok. Idővel minden rossznak vége! Nem mondom azt hogy örökre eltűnök a köztudatból de azt se hogy újra látható szeretnék lenni. Most inkább csak élném az életem feledném mindazt ami nem volt jó s építeném tovább a jövőm. Még egyszer ezer hála s millió csók

kismalacka 2015.01.04. 11:03:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Nem kerestem a mamát :) Bár érdekes lenne, hogy az ő haja is vajon úgy áll mint Dinkáé? Amikor felköti a feje tetejére mindig azt hiszem hogy kopasz akkora rések vannak a fejbőrén.

Annamari nem Hollandiában lett qrva?? Valami olyasmi hírt olvastam.

Caprica99 2015.01.04. 11:04:17

Valaki világosítson már fel, pls! :)
Belezavarodtam a Zsu-Ádiná-Basszájba-12ker felpumpált
történetébe.
Végignéztem az öfiket és amit én láttam:
- Zsu utálta és savazta Basszájbát, de neki is beindult
a pöcke és mivel az egyetlen számbajöhető maradék volt,
így piásan rárepült "kellesz nekem" - de akkor nem történt
semmi "igazi"
- rögtön utána beszélt Danival és Ádinával is, hogy neki
biza tetszik Basszájba (ennek egyik sem örült, de Zsu szólt!)
- ezután jött a tipitapi, Zsu elmesélte Ádinának, hogy Basszájba
meg akarta ujjazni, de ő rá való tekintettel nem hagyta.
Lassítva néztem azt az öfit, a takaró alatt túl sok minden tényleg
nem történhetett.
- Zsu 12kernek is elmondta, mi történt.
- Ádiná a kamerának totál kiakadt, hogy ő milyen igaz és őszinte
ember és miért pont vele történik mindez.
Kint a cigizőben azt mondta Zsunak, hogy áldása rájuk, ő elengedte
Basszájbát és már nem érdekli.
- Na itt vesztettem el a fonalat, mert innentől egyszercsak az dől
a képernyőről úgy Ádiná, mind 12ker szájából, hogy szemét Zsu,
átvertél, elárultál minket,blablabla....

Valahol lemaradtam?
Ádiná és Basszájba közben házasságot kötött és lett 4 gyerekük és
Zsu ebbe rondított bele vagy mi?
Egész odáig azt szajkózta Basszájba, hogy Ádiná gáz, mint nő, neki
nem kell (hallhattuk is jópárszor, milyen parasztul beszél vele)
Aztán most meg úgy adja elő, mintha Zsu elkábította, megkötözte
és megerőszakolta volna és ő csak egy szegény, ártatlan áldozat.

Komolyan nem értem ezt a nagy árulást, hátbatámadást, bizalomeljátszást.
Miss Análkának Basszájba addig nem volt a pasija!
Zsu Daninak is többször mondta, hogy csak barátként tekint rá.
Akkor meg?

red ferrari 2015.01.04. 11:04:39

@red ferrari: sztem nincs mit bánnija, no name volt az rtl felfedezetje Semmit nem csinált előtte se, utánna se. Mi lehet a gond?

kismalacka 2015.01.04. 11:05:08

@natalja: Ő is azt mondja, hogy nem tapasztalatlan, csak annak látszik :)) Ezt a mama honnan tudja egyébként??

dare 2015.01.04. 11:05:51

Most néztem vissza az öfit és ez a Fanni......hát ez teljesen kész van.
Minden egyes szava gyöngyszem!!!!!!!!
Ez a monológ amiben kifejtette hogy mi a véleménye a takaró nélküli szexről:
- anya bekapcsolja a tv-t és anyád, a lányod itt szexel( apa off) full ingyen a sok kreténnek és ez milyen már.DDDDDDDD
Később meg azt kezdi el fejtegetni (sejtelmesen) hogy lesz itt még Hardcore pornó falhoz csapkodással meg hasonlókkal és még ezt is így mosolyogva.DDDDDDDDDDDDD
Minden szériába Van egy ilyen sötét lyuk karakter( faszomatbazdmegkinga, óvodás zsófika) de bátran ki merem jelenteni hogy Fanni igazi drágakő.
Nem vagyok annak a híve hogy ilyen karakter nyerjen, de ebben a szériában üdítő színfolt ez a lány. Nagyon sokszor lopja a showt, nyerni valszeg ő se fog( ami nem baj) de nélküle nagyon sótlan lenne ez a csapat.

Gia Gianea 2015.01.04. 11:06:07

@kismalacka: Annamari volt külföldön egy ideig.De már babázik.
Edina anyukájának rövid,szőke haja van,Karácsonykor üzenetet küldött a vellába.

kismalacka 2015.01.04. 11:07:22

@Caprica99: Pont jól látod. A szar ragozása történik. Análka azt hiszi erkölcsösebb Zsunál.

2015.01.04. 11:08:31

@kismalacka: Nem tudom. :D De azt sem, hogy miből vonta le azt a következtetést, hogy tapasztalatlannak látszik. Ezek szerint nem nézi rendszeresen. :D

Gia Gianea 2015.01.04. 11:09:06

@Caprica99: Szerintem már ne törődjünk a bogozással.Valamiért minden így van,ahogy és kész. :-) Zsu így sem,úgy sem nyert volna.Sztem.

másodpéldány 2015.01.04. 11:10:18

@Caprica99:

jól összefoglaltad a lényeget, a nézők innentől kezdve meg azt látnak, amit akarnak, akit szeretnek annak elnéznek mindent, akit meg nem azt mindenért utálnak...

Caprica99 2015.01.04. 11:14:57

@másodpéldány: hát ez az!
Egészen eddig a balhéig bírtam Análkát és Zsu idegesített, de
most már csakazértis Hajrá Zsu! :D

másodpéldány 2015.01.04. 11:21:23

@dare:

de, nyerjen Fanni, viszont neki nincs háttércsapata idekinn, és a facen azt látom, hogy Dórinak meg van, mert a facen már 15 382 követője van, ennyi egyiknek sincs, Fanninak egyelőre csak 7612... remélem valaki elkezdi őt is menedzselni

dare 2015.01.04. 11:37:55

@másodpéldány: Dórinak ilyen sok híve van?
Na ezzel most megleptél.

csicserierika 2015.01.04. 11:39:38

@Majom1Parádé: várjuk még a többit , hátha alulmúlják :)

csicserierika 2015.01.04. 11:41:29

@Krétagarbó: @red ferrari: igen, igazatok van. Csak kevertem a két dolgot, mert Annamari meg Sehi ragadt bennem, de remélem előbb utóbb kiheverem :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.04. 11:50:33

@csicserierika: Mondjuk lehetett volna külön szavazás, nem így egyben, hogy ki nyerje a ki Mit Tud-ot! De már marad a szavazat, mert ezt nem lehet pakolgatni össze-vissza

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.04. 12:33:56

@kismalacka: "... nem tapasztalatlan, csak annak látszik :)) Ezt a mama honnan tudja egyébként??..."

Lehet, hogy családi vonás a kukkolás :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.04. 14:23:06

Esetleg valami fatális véletlen folytán a gyermek nem mesélheti el az anyjának? .-))

Well... 2015.01.04. 15:05:58

@dare: engem is meglepett, hogy CSAK ennyi van...aszittem minden magyar qrva nyomja ra a like-ot ezerrel....
süti beállítások módosítása