Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x48 - "Mind a két fenekem tiszta piros" 18+

2015. január 03. 09:58 - candyperfumegirl

Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban: esés-kelés, sztriptízelés, kukkolás, hugyozás, kavarás, kivonulás, smárparti, és a legfontosabb kérdés: mitől lett piros és lila Edina feneke? És ez még csak az előzetes volt! Mielőtt belevágnánk a fergeteges bulika krónikájának megéneklésébe, Lilu mutat nekünk egy szavazási állást, ami tényleg meglepő: 71-29%. Vajon ki tujább a tujánál?

748-01.png

Ezzel most még két napig nem kell foglalkoznunk, nem mintha sokat osztana-szorozna ennek a párbajnak a kimenetele amúgy is. Volt itt nekünk egy szilveszter iccakánk a vellában, ahol annyi minden történt, hogy az kitesz két összefoglalót és két Belevalót is, pontosan az ilyen estékért imádkoznak a tévé istenéhez a valóságshow szerkesztők. A mai csodás adás tiszteletére pedig minden szegmenst Fanni örökérvényű egysorosaival fogok színesíteni, máris az elején elhangzott ez a gyöngyszem:

„Én nem fogok taktikázni, de ha valaki nekem ártott, igenis fel fogok használni mást arra, hogy én őt kiküldjem a picsába.”

748_gif_02.gif

Best of Szilveszter 2014:


1. Basszájba krízise


A buli elején még csak szolid italozás és riszálás van, Basszájba meg kezd nagyon negatív lenni, Ádámnak ekézi a díszes társaságot: én ilyen emberek közt, ez szégyen, kint soha nem állnék velük szóba, nézd már az is, hogy lehet ilyen pólót felvenni, én holnap beszélek a villanővérrel, hogy lehet innen kimenni. Ez így folytatódik a fürdőben is, azzal a különbséggel, hogy Ádám már a kiválasztáson taktikázna (le van maradva egy fél üveg töménnyel legalább), Ádina meg a tükörnek táncol, miközben Basszájba olyanokat mond, hogy a hírnevem nem engedi meg, hogy én itt maradjak. Most lehet, hogy belealudtam pár összefoglalóba, és lemaradtam valami lényegesről, de MIAFASZ? Milyen hírnév? Laci egy olyan szubkultúra ünnepelt híressége, ahol a karrierje végét jelentheti, ha egy Denisz a komisz feliratú pólós egyénnel szív egy levegőt? Ebből a nagy kivonulásból persze nem lesz semmi, mert az egész csak arra megy ki, hogy a figyelmet magára irányítsa. Ádinánál be is jön a dolog, készséggel nekiáll Basszájba farkát szopkodni (nem úgy! még.), hogy nekem itt te vagy a minden, ha kimész, végem van, és így tovább. Kíváncsi vagyok, kinek jut majd eszébe elsőnek, hogy ezt ellene fordítsa, mert valószínűleg nem nagyon túlozta el ezt a kijelentést.

748_gif_04.gif

2. Ádina és a voyeurizmus esete


Ezek után még Basszájba rímekbe szedett udvarlását hallgatjuk Ádinának, akit fel kell mosni, de legalább most érettem meg, miért esett seggre mindenki vagy kétszer az éjszaka folyamán. A hálóban is mélyen szántó részeg eszmecsere zajlik, Zsu esedezik sokadszorra is 12ker bocsánatáért, de ami érdekes, hogy a szavak formálására épphogy képes, mattrészeg Dani pont úgy ellenáll MILF kísérleteinek, mint a józan. A bulika képeire váltunk, amit Kazal magánshow-ja színesít, táncol egy pár tornacipővel és a fallal is, valamint különböző konyhai eszközöket nyalogat, senki nem mondhatja rá, hogy nem kreatív. DJ Jabba in the house, csajok ribanckodnak, Komisz mindent telehugyoz, amit csak talál, mindenki esik-kel, és összességében több bugyi villan, mint a VV7 összes eddigi adásában együttvéve. Az ismét tökrészeg Plasztik egyik esése alkalmával Ádámban bír megkapaszkodni, és pont a szájára esik, ahonnan jó hosszan nem is tud felkelni. Robin rosszkedvűen nézi a smárcsatát, ami biztosan nem fog bekerülni a „Robin legszebb pillanatai a villában” videóba vasárnap. Ádina pedig megnyitja a Villa Peep Show-t, amikor úgy dönt, hogy rányit Komisz és Kazal aktuális digi-dugijára, és ha már itt van, ő végig is nézi, ahogy Godzilla beparkol a barlangjába. Komisz és Kazal a legkevésbé sem zavartatja magát.

748_gif_01.gif

748_gif_03.gif

3. A nagy Plasztik-MILF összeesküvés


És még mindig nincs vége, a már szinte magatehetetlen Basszájbát Ádina támogatja a nyugiszobába, aminek láttán a Laciutálók Klubja azonnal rendkívüli ülést hív össze. MILF éppen csak egy szinttel van fentebb Plasztiknál a józanság-részegség skálán, ezért ő szövi a tervet, Ádinát és Basszájbát szét kell ugrasztani, de most. Plasztik ebből csak annyit hall meg, hogy valamivel basztatni lehet Lacit, aki az ő ősellensége, ezen a vonalon pedig biztos szövetségesre lelhet benne Zsu, szerintem ezt teljesen jól ismerte fel. A tervet én nem igazán értem, mert annyiból áll a hadművelet, hogy Plasztik valami szirszar ürüggyel kivonszolja a nyugiból Ádinát, MILF meg az alvó Basszájbának azt dünnyögi, hogy kint várnak. Ha igazán ki akart volna cseszni velük, ledobja a flitteres miniruhát, és befekszik Laci alá, aki talán csak akkor vette volna észre, hogy van alatta valaki, amikor Ádina visítva rájuk ront. Ehhez képest semmi nem történik, Ádina elzavarja Zsut a vérbe, majd bejön még Ádám is, aki miután megérzi a punciszagot (ő mondta), sietve távozik, mert Zsu és Dóri együtt alszik, és azt nézni akarja. Mutatom:

748-02.png

4. Ádina seggének belilulása


Basszájba felébred, és kezdődik az esti fő műsorszám, szárazbaszás hangos nyögésekkel és kézimunkával, meg jó sok „én nem akarok szexelni” kijelentéssel. Persze lehet, hogy tévedek, de én úgy láttam, végig maradt rajtuk bugyi és a gatya, mondjuk egyrészt nem láttunk mindent, másrészt másnap Ádina mindenkinek elmondja a villában, hogy mennyire fáj a segge. Mert persze a másnap krónikáját is megkapjuk ebben a csodás összefoglalóban, amit megint Kazal indít egy zseniális aranyköpéssel, amikor megpillantja a nappaliban a minimál DJ pultot:

„hallgattunk zenét?”

Többiek is hasonló esélyekkel indulnak az események rekonstruálásában, Komisz arra mondjuk emlékszik, hogy a fürdőt és a műfüvet keresztbehugyozta, nem is nagyon ajánlja senkinek, hogy használják az említett helyiségeket. Laci emlékszik, hogy ki akart menni, és ehhez tartja magát, pedig Ádina olyanokat mond, hogy „mind a két fenekem tiszta piros!” Basszájba feje egy tanulmány. Kazal fürdés közben Ádinát biztatja az éjszaka hogyvoltozására, aki csak annyit bír kinyögni, hogy nem volt szex, de a fenekemet nem érzem. Majd fogat mos a hugyos mosdókagylóban. Én nem is mondok semmit, Fannit viszont idéznem kell megint.

„Szerintem a Laci az Edinát seggbe szexualizálta.”

748_gif_05.gif

Ádina rimánkodik még egy kicsit az egyik kamerába, hogy az anyukája bocsásson meg, de aztán siet Ádámmal is tisztázni, hogy kupakolás nem volt. Nem hát, erősíti meg Laci vigyorogva. Soha nem fogjuk megtudni. Azt viszont igen, hogy Basszájba véget vet a hülyeségnek, és kijelenti, hogy nem adja fel a játékot, de CSAKIS Ádám és Ádina miatt, mert ők az ő támaszai a sok gyökér között. Nagyszerű.

748-03.png

Ezek után Ádina levelet kap, hogy amiért másfél hónap alatt sem sikerült azt a pofonegyszerű koncepciót magáévá tennie, hogy egy valóságshow-ban a mikroport viselése nem opcionális, a makroport után újabb szopatást kap, hogy ezt végre megjegyezze. Bezavarják a nyugiszobába meghatározatlan időre egyedül, ahol azt kell hallgatnia végtelenített verzióban, hogy EDINA, MIKROPORT! EDINA, MIKROPORT! EDINA, MIKROPORT! EDINA, MIKROPORT! EDINA, MIKROPORT! Omlette du fromage. Azt hiszem, ezt a módszert bevált kínzási technika formájában nagy sikerrel alkalmazzák a világ bizonyos tájain.

748-04.png

Már csak egy lényeges esemény van hátra a mai adásból, ez pedig a nagy szolibojkott esete. Komisz vizelettartási problémáinak következménye, hogy elveszik a szuperképességét, vagyis a szoláriumot, aminek hallatán Kazal feje egy gigantikus ÓBAZDMEG-kifejezéssé alakul, én egy pillanatra azt hittem, újjá kell éleszteni. Komisz csak a vállát vonogatja, Kazal viszont kivonul könnyes búcsút venni Az Szent Szoláriumtól, Melynek Teste Barnaságát És Lelke Nyugalmát Köszönheti, és közben SÍR, nem viccelek.


„Az, hogy elvitték a szolit, olyan, mintha a mellemen nem lenne bimbó.”

748-05.png


És egy indokolatlan szerkesztési döntés következtében ezután mi már csak azt kapjuk, hogy Medve és Komisz elvonulnak a nyugiba fingot reszelgetni. A szeánsz apropójára nem tudtam rájönni, mert szerintem belealudtam kicsit, amilyen érdektelen volt, de azt hiszem, az a lényeg, hogy Jabba attól fél, hogy közömbös lesz országos cimborája számára és ezt nehezményezi. Mert Denisznek csak a Fanni, meg a kotonfoci, meg a buli, meg a pisi meg a Godzilla a fontos, nem az ő őszinte barátsága, de ki nem szarja telibe ezt az egészet most úgy őszintén. Ahelyett, hogy néztük volna mondjuk ennek a videónak a rendezői változatát:

 

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2015.01.03. 10:04:07

Köszi! Szuper! :-))

Mók_Ica 2015.01.03. 10:08:52

sziasztok :) köszi candy :)

Mirocska 2015.01.03. 10:13:00

Most vettem csak észre, hogy Dennis cipőben szexel... :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 10:21:17

Köszi Candy a gyors posztot! mondjuk volt is miről írnod!

bendeguzhanna 2015.01.03. 10:28:51

mikor reggel felébredt a nemdugó pár mi esett rosszul edinának egy kicsit?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 10:30:33

Az, hogy LAci az éjszaka után még mindig azt mondta, ki akar menni a Villából.

malevil2050 2015.01.03. 10:31:36

@bendeguzhanna: Ez a költői kérdés megválaszolhatatlan.

Ditti82 2015.01.03. 10:31:41

Jejejeje! :D Remélem, Ádám a 71.

jimjim 2015.01.03. 10:32:20

5*-os, hogyvolt volt :D Bár szerintem még ők maguk se tudják hogy is volt a hogy volt :) BUJÉK :D
Kisunról, egyszerűen az jön már le nekem, hogy egyre jobban hasonlit egy Lex Lutorra (Nem, nem azé mert kopasz, bár megnézném), de a legnagyobb geciségre is azt hiszi ezzel menti meg a világot!

malevil2050 2015.01.03. 10:32:41

Fáncsi a totem imádó.A maga nemében jó játékos.

bendeguzhanna 2015.01.03. 10:34:26

@malevil2050: óóó de kár, mert látszólag aláfestésként ment a tv egy nagyobb társaságban és én alig leplezetten figyelni akartam hogy ébrednek a szerelmesek és forró csókok helyett azt láttam hogy a bak fiúcska megint frusztrált. :)

kismalacka 2015.01.03. 10:34:42

" hallgattunk zenét? " - áááááááá

jimjim 2015.01.03. 10:35:27

Amúgy nem csodáloztam volna, ha Edina a nyugiban beveri a falat, mondjuk a fejével.
Ez a 10 perc (nem hiszem, hogy sokkal többet bent lett volna) is felért kinzó ezközként :D

malevil2050 2015.01.03. 10:36:46

@bendeguzhanna: Vigyázzni köll ám az ilyesmivel ,vv-t nézni nem illdomos.

tvbuzi 2015.01.03. 10:36:47

nem tudom mennyi piát kaptak szilveszterre de indítványozom, hogy ezentúl legalább heti két alkalommal kapjanak ugyanennyit

bendeguzhanna 2015.01.03. 10:36:50

szerintem nagyobb büntetés lett volna edinának ha lacit és zsut bezavarják a nyugiba egy órára :)

jimjim 2015.01.03. 10:38:25

@bendeguzhanna: Akkor meg nem a falat, hanem Kiskun koponyáját haszálná efféle célokra :D

Conchobar 2015.01.03. 10:38:41

"Komisz és Kazal a legkevésbé sem zavartatja magát" - Ez nem igaz. Fanni mondja is, hogy "Edina menjél már innen!"

Ditti82 2015.01.03. 10:39:11

@malevil2050: Nem rémlik, hogy lenne más játékos is az ő nemében. (Nem úgy a nemében!)

malevil2050 2015.01.03. 10:40:41

@Ditti82: Valamivel palástolni kell azt h ez már el van döntve ki lesz a befutó.

Ditti82 2015.01.03. 10:40:48

@Ditti82: Már hogy lett volna valaha is akárhol bárhol.

bendeguzhanna 2015.01.03. 10:41:20

@Conchobar: viszont komisz azt is mondta másnap reggel mikor edina szabadkozott egy kicsit, hogy máskor csatlakozz harmadiknak és az ominózus jelenetnél is volt egy pillanat amikor edina majdnem lekapja deniszt csak fanni véletlenül odarakja a karját

Ditti82 2015.01.03. 10:41:43

@malevil2050: Mármint kócos? Nehogy... Nem mintha bármit számítana, de hát azért na. :D

csiri bá 2015.01.03. 10:41:53

@bendeguzhanna: mondjuk ezt a guantanamo stílusú megoldást kihagyhatták volna, helyette hangosba bele, hogy a mikroport használat sokadszori megsértése miatt akkor lehet csomagolni, 11 perced van hogy összeszedd a cuccodat és kirakd a raktárba... ha meg letelt a félóra gong és akkor búcsú nincs senkitől menj ki te is a raktárba... azt ott ültettem volna vagy egy órát a tök sötétben a cuccaival, hadd várja csak hogy kibaxxák a buliból... nagyobb bünti lett volna neki, mint ez a sziájés módszer... aztán egy óra múlva: na akkor húzzál vissza...

malevil2050 2015.01.03. 10:42:24

@Ditti82: Lényeg a lényeg,kis dolgokra nem adunk.

Ditti82 2015.01.03. 10:43:16

@malevil2050: Ja, meg is mondta, mindenkinek két szolit!

malevil2050 2015.01.03. 10:43:59

@Ditti82: Ha egy kicsit több lenne ott felül akkor a végén feltehetné a babérkoszorút.

MacákékIcukája 2015.01.03. 10:44:07

Szerintem combközi tinédzserdugás volt ez.

Conchobar 2015.01.03. 10:44:23

"ami érdekes, hogy a szavak formálására épphogy képes, mattrészeg Dani pont úgy ellenáll MILF kísérleteinek, mint a józan" - Hát nyilván. Dani részéről nem egy hirtelen érzelmi döntés volt a Zsuzsától, mint ballaszttól való megszabadulás, hanem hosszasan érlelődő taktikai döntés

malevil2050 2015.01.03. 10:47:48

@Ditti82: Bocs de megyek, nem akarok bekerülni az idézőjelbe,mert onnan sztán lehetetlen szabadulni.

bendeguzhanna 2015.01.03. 10:51:19

@csiri bá: ezt tényleg hatásosabb lett volna, hiszen edina lejátszotta volna magában hogy holnap már a tv-ből nézi ahogy zsu vigasztalja lacit
viszont zsutól többet vártam a nagy akció közben, hiszen laci olyan részeg volt, hogy bármit tehetett volna vele, minimum candy aláfekvéses módszere meztelenül, dóri is jobban kidolgozhatta volna az elterelést, mondjuk keresssük meg laci belső értékeit felütéssel, ok részegek voltak, így csak azt érték el, hogy edinának még értékesebb lett az elérhetetlen és többet engedett mint eddig és ez rövidtávon kifizetődő.

astryle 2015.01.03. 10:55:22

Olyan matt részeg volt az összes :D Meg kéne fordítani a versenyt.. minden nap eszméletlen mennyiségű piát kéne beküldeni és akinek a legtovább bírja a mája az nyert :D

Conchobar 2015.01.03. 11:00:31

@bendeguzhanna: "viszont komisz azt is mondta másnap reggel mikor edina szabadkozott egy kicsit, hogy máskor csatlakozz harmadiknak" - Ez igaz. Fannival ellentétben a kankutya-szerű Dennist (még) Edina kukkolása (sem) zavarja

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 11:02:27

@astryle: Nem könnyű megítélni, de szerintem Zsu bírja a legjobban a piát. Persze tudni kéne ki mennyit iszik valójában. El tudom képzelni, hogy a múltkori "benyomtunk Józsival 1,5 litert" beszólásának van alapja. Amikor Danival aztán meg Dórival beszélgetett szinte józannak tűnt mellettük. Egyébként Edina is bírja, csak méretes baromságokat csinál, ha iszik.

Conchobar 2015.01.03. 11:05:54

@bendeguzhanna: "viszont zsutól többet vártam a nagy akció közben, hiszen laci olyan részeg volt" - Csakhogy ez az a tipikus eset volt, mikor a kevesebb több lett volna. Nem tesz jót az Zsuzsa imidzsének, hogy nekiáll basztatni az arra okot nem adó Lacit, ráadásul olyan kijelentésekkel körítve, hogy őt Laci csapdába csalta (holott fordított a helyzet, az 'Akarlak!'-kal Zsuzsa csalta csapdába Lacit)

Micsell (törölt) 2015.01.03. 11:06:41

@Majom1Parádé: Zsu többször mondta, h nem iszik, hadd maradjon a többinek. Ezért nem szokott olyan matt lenni mint a többi. Általában.

Micsell (törölt) 2015.01.03. 11:10:28

@nátrium glutamát: Basszájba neve is értelmetlenséget nyert szilveszter éjszaka óta.

bigél 2015.01.03. 11:12:02

@nátrium glutamát: :D :D :D

Az első "Elnézést kérek" gyártmány?

nátrium glutamát 2015.01.03. 11:12:30

@Majom1Parádé: "Egyébként Edina is bírja, csak méretes baromságokat csinál"
bátortalanul kérdezem meg, hogy akkor mi a "nem bírja"?

bendeguzhanna 2015.01.03. 11:16:53

@Conchobar: én is támogatom a kevesebb-több taktikát, de zsu előéletével (dáviddal és lacival is a takaró alatt) szerepidegen lett volna a hölgytől, bár ha jobban belegondolok a taktikus énjétől kevésbé, viszont akkor ne olyan mondattal lebegtessen, hogy "várnak kint" hanem ahogy az elején "néma pillantásokkal" hívja fel a figyelmet magára. Hiszen tök férfi reakció ahogy laci is ecsetelte, hogy kezdett volna többet érezni edina iránt, de a lány elkezdett nyomulni...az, hogy bement a magányos lacihoz csak azt a képet erősítette amit a többség gondol zsuról.

2015.01.03. 11:18:27

Edinka és Lacafaca "nem volt szex" -éről nekem a Roncsfilm "nem volt nála kés" jelenetsora ugrik be. :D

nátrium glutamát 2015.01.03. 11:19:15

@Micsell: nekem úgy tűnt olyankor csak (far)pofázik össze-vissza. :D

schanc 2015.01.03. 11:20:41

Egy gyöngyszem volt ez a tegnapi rész :)
Kedvencem Edina büntetése volt, nagy ötlet a szerkiktől :) Bár beszédes, hogy Dani és Robin voltak, akik odamentek a nyugiszobához, Laci meg közben nagy nyugodtan aludt a szobában.

Micsell (törölt) 2015.01.03. 11:20:58

@nátrium glutamát: mindenesetre nem Szuszánna blamálta magát ilyen mértékben és ez nekünk elég :D

nátrium glutamát 2015.01.03. 11:22:51

@Micsell: jó lenne most bedobni egy szimpátia szavazást...

Micsell (törölt) 2015.01.03. 11:24:03

@nátrium glutamát: elfogultság miatt nem biztos h azt a képet kapnád amit vársz, de úgy hv-n kívül megnézném jaja

bigél 2015.01.03. 11:25:23

@schanc: attól függ, hogy valójában mennyi ideig tartott: 15 perc momentán kibírható, de 1-2 óra már durva tud lenni, ha állandóan ugyanaz a szöveg megy

lawabidingcitizen 2015.01.03. 11:27:26

Edina b+, ugyanolyan perverz kis szar, mint a zsírmedve, csak a maga nemében!

Remélem a zsírmedve őt viszi el romantikus éjszakára. Arról lehetne csak 18+-os vágatlant adni, ahogy az a két perverz dög össze van zárva sok itallal!

csiri bá 2015.01.03. 11:28:22

@nátrium glutamát: bakker még mindig Ádina farvizén eveztek? :))))))))

Conchobar 2015.01.03. 11:30:37

@bendeguzhanna: "bement a magányos lacihoz csak azt a képet erősítette amit a többség gondol zsuról" - Te kevered a többséget a kisebbséggel. A kisebbségek (a Zsuzsa-fanok, illetőleg a Zsuzsa-ellenesek) valóban rendelkeznek bizonyos képpel/előképpel/előítélettel Zsuzsával kapcsolatban, viszont a többségnek nem inge nem gatyája Zsuzsa, ezért ők aktuálisan csak aszerint ítélik meg Zsuzsát, hogy Zsuzsa épp mit tesz, vagy Zsuzsával épp mi történik

nátrium glutamát 2015.01.03. 11:30:42

@csiri bá: csak egy kis SZÉLjegyzet a poszthoz... :)))

csiri bá 2015.01.03. 11:31:23

@nátrium glutamát: Szóval turul. Milyen turul? Háturul. :)))

nátrium glutamát 2015.01.03. 11:33:12

@csiri bá: már vártam ezt a poént, de Tőled azért anál jobbat... :D

bigél 2015.01.03. 11:35:10

@bendeguzhanna: azt megnéztem volna szívesen :D :D

csiri bá 2015.01.03. 11:35:25

@nátrium glutamát: de most komolyan nem történt ott semmi csak némi vastagbéltrükközés, más néven kolonoszhokuszpókia...

nátrium glutamát 2015.01.03. 11:36:14

@lawabidingcitizen: ráapplikálod Análkát is az avatarodra? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.03. 11:37:30

A poszt és a videó is kurvajó... :D Az meg mekkora már, hogy tánci közben abban a szétkent felmosóvizben fetrengenek, amibe korábban Denisz belebrunyált. :D

Micsell (törölt) 2015.01.03. 11:38:12

@nátrium glutamát: pont ez a név jutott róla eszembe :D

csiri bá 2015.01.03. 11:39:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ül, fekszik, kulturáltan szórakozik. :)))

nátrium glutamát 2015.01.03. 11:39:28

@csiri bá: nincsenek hátsó szándékaim, de hiszek Neked. :)

bendeguzhanna 2015.01.03. 11:40:08

@Conchobar: a bent lakó többségre gondoltam, köztük lacira is, aki hajlamos volt elfelejteni, hogy mit gondol zsuról amikor az "akarta" és egy finom kis kufirc reményében "taktikázásnak" "meg nem vagyok én olyan hülye" gyógymondatokkal hirtelen edinát sem tartotta már olyan erős bástyának ergo lecserélhetőnek zsura. A sárdobálás meg abból fakadt, hogy zsu nem tudta eldönteni, hogy a mártírt játsza edináék előtt vagy lacit cserkéssze be...és csak edinának van két feneke a mai cím alapján, zsunak egy van azzal viszont pillanatnyilag egy lovat sem tudott megülni.

csiri bá 2015.01.03. 11:40:25

@nátrium glutamát: semmi nem történt csak befecskendezte a kontrasztanyagot. :))

nátrium glutamát 2015.01.03. 11:40:57

@csiri bá: +1 :D :D :D
azért delfinke megint kiragadta a lényeget ;)

schanc 2015.01.03. 11:41:47

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): Azon csodálkoztam, hogy nem kezdett el egy idő után énekelni. A legjobb módszer lehet az ilyesmire. A hangszóró még adja metronómként az alapritmust is :)

bigél 2015.01.03. 11:45:30

@bendeguzhanna: a bent lakó többség - Lacit is beleértve - észre sem vette, hogy itt egy nagybetűs TERV megvalósítása van folyamatban, még PVC sem volt teljesen képben (ezt mondjuk nem csodálom). Viszont Edina ugye "lebuktatta" őket, így az ő részéről még biztos lesz folytatása, így akár azt is elhintheti a többieknek, hogy Zsunak is hátsó ;) szándékai voltak.

nátrium glutamát 2015.01.03. 11:45:52

@csiri bá: felülfecskendezték, mert kint is megfogta a szín... nem vall jó szakemberre.

bigél 2015.01.03. 11:46:46

@schanc: ez mondjuk fura, mert állandóan énekel. Persze lehet volt az is, csak azt nem tartották annyira érdekesnek, mint a nyűglődését.

Conchobar 2015.01.03. 11:47:08

@bendeguzhanna: "zsu nem tudta eldönteni, hogy a mártírt játsza edináék előtt vagy lacit cserkéssze be." - Így igaz. A Macis-bögrés szócsata után a dohányzóhelyen Zsuzsa közölte Danival, hogy ő mostmár egyedül van (Dani nem reagált erre), és mivel egyedül van, onnan kezdve már nem kell a szövetségesére, Edinára tekintettel lennie, ezért rányomult az 'Akarlak!'-kal Lacira, de mivel Laci durván elutasította, aztán másnap meg mégis nyúlkált a takaró alatt, a kijózanodott Zsuzsa feldobta Dani előtt. Ekkor szemlátomást létezőnek tekintette a szövetséget (nem érezte egyedül magát)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.03. 11:48:46

@csiri bá: :D:D ezt alighanem Szabó II. Lajos r.tőrm. se tudta volna szebben mondani '72 szilveszterén a szőnyegszövő kultúrtermében.

Aharon 2015.01.03. 11:48:53

Szia Candy, köszi, tök jó lett :)

"Omlette du fromage" :) szakadtam :)

Conchobar 2015.01.03. 11:51:25

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): " itt egy nagybetűs TERV megvalósítása van folyamatban" - Nagybetűs lóf@sz, és nem terv. Miféle terv és gondolkozás az, amely ellenséges környezetben kockára teszi azokat a kapcsolatokat (Dani, Edina, Laci), amelyre támaszkodik

Aharon 2015.01.03. 11:52:21

@lawabidingcitizen:

A voyeurizmus sehol nem jön ahhoz a gusztustalan zsírdisznóhoz. Azért kukkolja Dénes és Fasznit, mert engedik neki, és mert felizgatja, mindhármukat. Nem látok ebben akkora tragédiát, volt is már hasonló a világtörténelemben, csak rendszerint az ilyesmit nem közvetíti a TV. Mindaddig, amíg a részvevők mindegyike elfogadja, mert pluszt ad nekik (Fanni is csak megszokásból nyafogott, miközben vissza sem vett a ritmusból Dennis farkán lovagolva), addig csinálják, nem ártanak vele senkinek... és ha Laci kiesne, lehet előbb utóbb simán lenne sansz egy kis ménage á trois-ra.... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.03. 11:52:29

@nátrium glutamát: csak mert ez egy rendkivül izgalmas vonalnak tűnik a történéseket tekintve, hiszen a dugás-nemdugás esetét tegnap este már kiveséztük, oszt még ma se tudjuk, mi történt Edina alfelével.... :D

Aharon 2015.01.03. 11:53:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Tudjuk. Megdugták. Alaposan. Egészségükre.

bigél 2015.01.03. 11:54:56

@Conchobar:
a szilveszteri "frankó" kis tervére gondoltam, mivel arról írt Bendegúzhanna, ha nem tévedek. Sajna nem tettem "csúfondárosan" idézőjelbe, de a megfogalmazásbó szerintem kitűnik, hogy nem tartottam igazán sokra

samurai jack 2015.01.03. 11:55:40

Sziasztok. El tudná küldeni valaki a címet, ahol a vágott online adások vannak fent? Elöre is köszönöm. A kisvideó alapján a szilveszter este fergeteges volt.... :)

fofofo 2015.01.03. 11:56:11

KÖszi a posztot, Candy, nagyon tetszik.
Fannika zseniális, ha kimegy párbajozni, letöltöm végre az appot, és szavazok rá.

Ádina sztem elvesztette a romantikus lelkületű szavazóit. Az első kukkolását már kezdték elfelejteni, de ez a második, plusz a fájós fenék, hát ez nagyon nem fér bele az ártatlan kislány imidzsbe.

Conchobar 2015.01.03. 11:56:53

Ami meg Edina seggbebaszását illeti, az alighanem légbőlkapott dolog. Ha valóban seggbebaszta volna Laci, akkor aligha csodálkozott volna Edina azon, hogy lila és fáj a segge. A magam részéről inkább afelé hajlok, hogy Laci hosszasan kissé erőteljesebben kapaszkodott Edina fenekébe (többször lehetett már ezt látni csókolózásuk közben, máskor is), és az hagyott nyomott Edina hátsóján

dr. sziszi 2015.01.03. 11:59:30

szerintem meg igenis dugott adina és laci mert a végén olyant mondott ádina a riportban hogy , "nem mondom, kicsit becsusszant".

bigél 2015.01.03. 12:00:06

@fofofo: szavazók jönnek-mennek, amúgy pedig még változhat, a szavazók memóriája sokszor nagyon rövid. A rajongókat viszont nem vesztette el, az imidzsváltástól függetlenül ugyanúgy megmaradnak, csak most nem tiszta lelkéért, hanem a kékfoltos fenekéért rajonganak.

Conchobar 2015.01.03. 12:00:15

@Aharon: "Fanni is csak megszokásból nyafogott, miközben vissza sem vett a ritmusból Dennis farkán lovagolva" - Fanni nem megszokásból nyafogott, a tegnapi éjszakai steam-ben is dohogott amiatt, hogy bent nézik őket, meg nem lehet nyugodtan baszni, mert jön majd Edina. Aztán végül csak kimentek Dennis-szel a nyugiszobába

kismalacka 2015.01.03. 12:00:23

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): Mondjuk nekem sem világos, hogy mi volt a terv. Próbáltam lefordítani hogy mit beszélt Plasztikkal, de nem nagyon ment :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 12:01:21

@nátrium glutamát: Spec. arra gondoltam, amilyen állapotban Dani volt, meg Laci, amikor betámogatódott a nyugiba. Mint az előbb is írtam csak a látványból tudok következtetni, mivel az nem derült ki, hogy ténylegesen ki mennyit tolt. Plusz az erdélyieknél a reggeli pálinka abszolút alap, legalábbis amerre én jártam, szóval Edina elvileg hozzá van szokva.

bigél 2015.01.03. 12:01:48

@kismalacka: ha kitaláltad, oszd meg velem is :D :D

nátrium glutamát 2015.01.03. 12:02:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): értem. a körbehugyozás mindenképpen übereli a többi történést. nem.
denisz eddig is egy prosztó volt. az is maradt. más meg adta az ártatlant és ki tudja... még analizáljuk az eseményeket, mert annak szereplői nem tudják/nem ismerik be a valóságot.

Conchobar 2015.01.03. 12:04:18

@dr. sziszi: "szerintem meg igenis dugott adina és laci mert a végén olyant mondott ádina" - Meg olyat is mondott, hogy nem volt szex. A zavaros beszéd lehet ugyan őszinte, de nem érdemes rá építkezni

nátrium glutamát 2015.01.03. 12:04:26

@samurai jack: szia, én itt szoktam megnézni:
vv7.vvilag.info

tegnapról mára virradólag talán 5 percre való néznivaló gyűlt össze. nem tudom, érdemes e megvágniuk...

másodpéldány 2015.01.03. 12:05:12

@fofofo:

igen, én is valahogy valahova letöltöm majd azt a nyomorult appot, de én már kezdetektől Fannira akarok szavazni, ha párbaja lesz biztos kitalálom a módját hogy szavazhassak Fannira, minden szempontból tökéletes a nő,

Edinát meg sajnálom, tényleg, a stábnak jobban kellett volna vigyáznia a kislányra...(konspirációs elméletem szerint riportszobai utasítás volt, hogy Zsé hozza ki lacit a nyugiból, nehogy baj legyen)

lehet, edina most ezzel a szerepléssel még egy jövőbeli x-faktoros szereplést is esetleg elszúrt magának, mert ugye, erről lesz most ő emlékezetes, erről a popó dologról, sajnálom nagyon...

az egyik szalagon, amit azóta levettek, azt mondja edina az esemény közben, hogy ez becsusszant... tehát így is megvolt a lány, meg úgy is...

ráadásul egy ilyen nőgyűlölő kalaptól, mint laci, rémes...

Sargabogre 2015.01.03. 12:05:26

vagy Edina eltaknyolt párszor a többiekhez hasonlóan (főleg a videót elnézve :D). egyre esélyesebbnek látom befutóként, nagyon jól nyomja az ártatlan, jópofa és naiv kislányt, senki se tud rá haragudni igazán.

csiri bá 2015.01.03. 12:05:44

Azért meg hogy Pennisz körbejelölte a villa egész területét, nem a szolit vettem volna el, hanem nyakörv, szájkosár, póráz - ha már kutyának érzi magát - és a póráz végét meg Faxni kezébe, azt sétáltasd a kutyidat kicsi csillag, körbe-körbe. :)

beacska 2015.01.03. 12:07:10

vajon lesz szembesítés, h edina igazat mondott-e a szövetségesének???bizalom megvonása lesz-e-é vajon?? (ez egy költői kérdés volt)

bigél 2015.01.03. 12:07:11

@kismalacka: annyit tudok, hogy szét akarták őket választani, ehhez találta ki Zsu ezt a körmönfont megoldást, hogy egyenként kiviszik (???) őket a nyugiból, de nem igazán fogom, hogy ennek így mi értelme volt

kismalacka 2015.01.03. 12:07:17

@másodpéldány: " minden szempontból tökéletes a nő, " Mik ezek a szempontok??

csiri bá 2015.01.03. 12:08:09

@kismalacka: Boldogult Hofi szavaival élve: szop, nyal, gombot varr. :)))

kismalacka 2015.01.03. 12:08:52

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): Idáig nekem is tiszta, de a miértjét nem vágom. Szerintem ők is elakadtak itt :))

beacska 2015.01.03. 12:09:15

jó, tisztázzuk: ez azért Dennis büntetése volt, mert rendszeresen sápolja a csajokat a szoliért cserében. ez már többször kiderült: mosás, főzés, rendrakás, (szopás, dugás). Dennis megy csak a tökét vakargatja

nátrium glutamát 2015.01.03. 12:09:18

@Majom1Parádé: azért a honi magyarokat sem kell félteni, nem a sztárbákszból szerzik be a kétdekást. :)
éljen az álatalánosítás! :D

Micsell (törölt) 2015.01.03. 12:10:40

@Sargabogre: haragudni nem, csak kiesett a szerepéből úh már nem hiteles mint ártatlan bárány :)

bigél 2015.01.03. 12:11:22

@nátrium glutamát: általánosítás rulez! :D :D

emlékszem, hogy boldogult ifjúkoromban a sarki kisboltnál már reggel 8-ra formába lendültek a fijjug a kétdekás emelgetésétől

(biztos most is van ilyen, de most nincs kisbolt a sarkon)

másodpéldány 2015.01.03. 12:11:24

ide másolom, ha már egyszer leírtam, legyen értelme:

Elég egyértelmű, hogy egy tudatlan naivát raktak meg, még akkor is ha ő tagadja, meg próbálja elkenni szegény, ennél azért sokkal jobb lett volna, ha zsé terve sikerül és kiviszi a nyugiból Lacit vissza a villába a hálóba... ezzel meg akadályozta volna a bajt..

másnap reggel zuhanyzó, Fanni zuhanyzik, Edina be:

F: Történt valami lacival?
E: Nem, hát nem azt mondom, hogy nem csókolództunk..
F: meg entyem pentyem,… de ti dolgotok..
E: de szex nem volt
F: (élcelődve) nálunk se...
E (sokat mondó nevetés)
F: jó nálunk más…
E: de azt tudom, hogy a fenekemet nem érzem
F mer?
E: hát…
F: Nem érzed a feneked?!?
E: remélem nem dugtak seggbe…
F: seggbe dugtak
E: dehogyis…

Denisz bemegy a fürdőbe:

F: Azt mondja nem érzi a fenekét..
E: dehogyis, ti hülyék vagytok
D: mit kerestél már megint ott, ahol mi voltunk?
F: Most kérdeztem tőle, de csak hebeg-habog.
D: hebegsz-habogsz? miért nem szállsz be? Mi a baj?
E: kicsit hülye vagyok, mint látjátok? ne haragudjatok..
F: Most mi van? …. Akkor most te tulajdonképpen kedveled a lacit? És nem véget ért a kis szerelem, vagy mi van?
E: Nem, nem lehet ezt így fogalmazni, de bonyolult lett a helyzet..

Fanni a riportszobában:

- szerintem a Laci az Edinát seggbe szexualizálta, és előttünk szégyelli az Edina, hogy köztük esetleg volt szex vagy annál több… én így gondolom..

Nappali, Denisz és Edina:

E: Úristen, most már mindegy baszki…
D: tele vagyok sebbel:.
E: Ó, nekem mondod? Nem tudok ráülni a fenekemre…
D: Hát téged tuti seggbe raktak.
E: Tudom, hogy viccelsz, azért nem kapom fel a vizet..
F: Nem nem viccelt.
egy férfi hang:
Nem viccelt!

Edina kinn az udvaron magában:
Jéééézus Mária! Bocsáss meg anyuka, bocsáss meg, mindenki, bocsássatok meg! Hú nagyon durva, nagyon durva

rtl.hu/rtl2/valovilag/buli-utan-fajo-az-emlekezes

kismalacka 2015.01.03. 12:11:28

@csiri bá: :)))) Ja hát ilyen aspektusból valóban tökéletes :D Bár a gombvarrással még adós :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.03. 12:12:13

@nátrium glutamát: én nem állitottam, hogy nem jó dolog a fingot szeletelni, csak ma reggel se időm, se kedvem nincs ezzel foglalkozni.
Mellesleg, ha lett volna irónia-szmájlim, akkor esküszöm kitettem volna az előző hsz-em után, melyben Denisz brunyálását, mint fontos eseményt emlegettem, mert úgy tűnik elkélne.... :S

bigél 2015.01.03. 12:12:56

@nátrium glutamát: köszönöm! :D

a rajongás természetrajza már csak ilyen

Micsell (törölt) 2015.01.03. 12:13:04

@beacska: Szuszá most kellene bevesse a szembesítést, ahogy vele tették.

bigél 2015.01.03. 12:15:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Denisz brunyálása nekem nem annyira kellemes kolis emlékeket idézett (pfúj!), így nálam igenis fontos mozzanata volt a tegnap esti öfinek :D :D

a másik témát pedig valóban kiveséztük már (elölről és hátulról is)

fofofo 2015.01.03. 12:15:40

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): én lennék az egyik leginkább jövő-menő szavazó, ha már letöltöttem volna az appot :)
Viszont az okfejtésedről az jutott eszembe (és általában itt a kommenteken is látszik), hogy vannak a jövő-menő szavazók (akár a rövid memória miatt, akár mert csak mindig mérlegelnek), és vannak a rajongók, akiknek mindegy, mit csinál a kedvencük, úgy látják, hogy az volt a helyes. Számomra érdekes ezt is megfigyelni.

@másodpéldány: szerintem tök mindegy, hogy becsusszant-e vagy sem, és hogy hova. már maga a tény, hogy ilyesmikbe keveredett, ronthat a megítélésén. No nem az én szememben, szerintem ettől csak összetettebb lesz a karaktere. De szeretném, ha visszajönne belőle, mert még mindig az érdekesebb karakterek közé tartozik. Fannika meg a maga végletes egyszerűsége miatt kezd egyre kedvelhetőbb lenni. Főleg, hogy mostanában nem káromkodik annyit.

Conchobar 2015.01.03. 12:16:31

@kismalacka: "Mondjuk nekem sem világos, hogy mi volt a terv." - Egyszerűen csak Laci basztatása volt a terv, mert ebben Zsuzsa biztosan számíthat Dóri támogatására, szövetségére. Zsuzsa szalmaszálát Dóri jelenti, máskülönben odaülhet Maci mellé a kanapéra (tujának)

dr. sziszi 2015.01.03. 12:17:58

Köszi a posztot, nagyon jó

vastyúk is .. 2015.01.03. 12:18:29

@kismalacka: "de a miértjét nem vágom." persze ez csak spekuláció a részemről, de nekem az jött le, hogy Zsu Dórit azzal győzködte, hogy Laci most olyan részeg, bármit meg lehetne csinálni LAcival, úgyhogy bemegy hozzá, és ezzel kvázi örökre elválasztja Edinától. Konkrétabban: alá akart feküdni. Persze mire kiért már azt látta, hogy Laci annyira sem éber, hogy rá lehessen ülni. Dóri meg elég balfasz volt az Edina lefoglalásában. :D

kismalacka 2015.01.03. 12:18:48

@Conchobar: Ez világos, de mit akart a nyugiban csinálni?? Ráfeküdni, rápisilni, aláfeküdni, alápisilni vagy mit?? Ez a " várnak odabent " ez vérszegény volt, és nem volt értelme. Ráadásul Laci annyira matt részeg volt, hogy szerintem a hangokat sem hallotta.

kivancsibobojsza 2015.01.03. 12:19:07

Nem tartom valószínűnek a szerk. beavatkozást, mert akkor nem Zsunak szóltak volna, hanem Daninak. Mindenki előtt egyértelmű, hogy Zsura éppen hogy nem hallgat sem Edina, sem Laci. Danit viszont úgy emlékszem, hogy kérte is Edina, hogy vigyázzon rá, ha részeg lenne. Az más kérdés, hogy amint láttam, Dani is földön fetrengő állapotban volt.

nátrium glutamát 2015.01.03. 12:19:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem mosod ki magad :D
sajnos vizuális típus vagyok: látom az egész képet... hosszúnevű kollegina, seggrepuszit kérő avatar + irónia-szmájli :D hát, ezen a képen besírok :D (bocs) (komolyan, bocsánat)

kismalacka 2015.01.03. 12:19:55

@vastyúk is ..: Hasonló logika mentén haladunk :)))

bigél 2015.01.03. 12:20:28

@fofofo: nemcsak Edina rajongói vannak így természetesen, de körülötte van a legtöbb vita (ahogy írtad a karaktere totál összetett), rajta van mit elemezni, pro- és kontra érveket hozni.

Igazából le a kalappal előtte, jól tematizálja a műsort, szerintem nagyon esélyes a nyerésre, de én személy szerint (többször kifejtettem már) nem bírom (egyenesen taszít) azt a karaktert, akit ő hoz.

nátrium glutamát 2015.01.03. 12:21:04

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): "a másik témát pedig valóban kiveséztük már (elölről és hátulról is)"
értem én, de ez olyan téma, amely mellől nagyon nehéz tágítani. :))))

kivancsibobojsza 2015.01.03. 12:21:05

@kivancsibobojsza: az egyértelműség végett: Zsu nem szerkesztői utasításra ment be Lacihoz, hogy megmentse Edinát, erre gondoltam

Micsell (törölt) 2015.01.03. 12:21:06

@vastyúk is ..: végül is mindegy zsu alá akart-e feküdni (sztem nem) a lényeg h edina aláfeküdt

Conchobar 2015.01.03. 12:21:44

@másodpéldány: Lehet, hogy neked ebből az jön ki, hogy Edinát seggbebaszták, dehát Edina összevissza beszél, habog. Ennyi erővel akár az is kijöhetne, Dani, Laci meg Ádám közösen leszoptatta

csiri bá 2015.01.03. 12:21:49

@kivancsibobojsza: "Nem tartom valószínűnek a szerk. beavatkozást, mert akkor nem Zsunak szóltak volna" - hanem egyszerűen csak lockolják a szobaajtó zárját, aztán senki se be se ki...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.03. 12:22:32

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): Már tegnap este is feltűnt, hogy te vagy az én LelkiTársam :-* :D
És az se baj, hogy ahhoz, hogy ez bebizonyosodjon, egy húgyos felmosóviz kellett... :D :D

csiri bá 2015.01.03. 12:22:56

@nátrium glutamát: "amely mellől nagyon nehéz tágítani" - mármint mögül... :))

bigél 2015.01.03. 12:24:09

@vastyúk is ..: nem gondolom, hogy ilyesmit, igazából szerintem ő sem tudta, hogy mit akart. Lehet kevésbé volt részeg, mint a többiek, de a józantól már ő is messze állt.

bigél 2015.01.03. 12:25:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :D :D :D

bajban ismerszik meg a barát, pisiszagban a lelkitárs

lawabidingcitizen 2015.01.03. 12:26:43

miért avatkoznának be a szerkesztők abba,h. Ádina és basszájba dugjanak? ezzel lehet eladni a műsort. Ezt légyszi magyarázza már el valaki.

(szerintem tuti seggberakta a kis szende picsát, mert gondolom nem volt zseton az automatához, és Laccci&Ádiná még nem akar szaporodni)

csiri bá 2015.01.03. 12:28:27

@Micsell: csak megvizsgáljuk minden nézetből... előlről, há'turul... :))

vastyúk is .. 2015.01.03. 12:28:39

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): "igazából szerintem ő sem tudta, hogy mit" elképzelhető, de nem valószínű. Ott örömködött Zsú, hogy itt a vissza nem térő alkalom. Szerintem Zsu egy ilyen amcsi tinifilmbe illő jelenetet akart, hogy amikor a félájult Lászlóval smárolnak/keresik a csatlakozási pontokat Edina betoppanjon. Nekem ez jött le. Csak a tervébe nem kalkulálta bele, hogy Dóri egy kurva mondatot nem tudott normálisan kinyögni, Laci pedig tényleg be volt ájulva :D

nátrium glutamát 2015.01.03. 12:28:48

@csiri bá: számítottam Rád :)))
igaz, a nőkre nem szokták ezt a kifejezést használni, de a kőművesdekoltázst, - mint humorforrást - még nem varázsoltuk elő a kalapból.

bigél 2015.01.03. 12:29:10

@fofofo: @VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): még annyi hozzátartozik az igazsághoz, hogy én most azért megsajnáltam Edinát - a nyerési esélyek szempontjából lehet jó ez így, ha megnyerné a játékot, akkor a nyeremény feledtetné anyukájával a feledtetni valókat (bár az ismerősökkel nem), de ha nem nyer, akkor a semmiért ez talán túl nagy ár volt. Én nem lennék a helyében.

vastyúk is .. 2015.01.03. 12:30:03

@Micsell: "végül is mindegy zsu alá akart-e feküdni (sztem nem) a lényeg h edina aláfeküdt " Igazad van. Mindenesetre maga a szándék megmosolyogtató. Nekem nagyon tetszett, ahogy a két Laci gyűlölő próbálkozik. :D

bigél 2015.01.03. 12:30:11

@vastyúk is ..: hát, ezt sosem tudjuk meg, ezt megint csak különböző szűrőn keresztül nézi mindenki

bigél 2015.01.03. 12:31:43

@lawabidingcitizen: szerintem a szaporodás kérdése, ill. annak megakadályozása fel sem merült, nem voltak ők olyan állapotban

Micsell (törölt) 2015.01.03. 12:33:41

@csiri bá: ne hagyjatok ki egy opciót sem :D
@lawabidingcitizen: szerintem csak simán olyan részegek voltak h mindegyiknek minden mindegy volt
@vastyúk is ..: a két lacigyűlölőtől még többet várok, hátha kibontakoznak :)

bigél 2015.01.03. 12:33:46

@vastyúk is ..: az vicces volt, bár totál értelmetlen

és a másik: tökmindegy mi volt Zsu szándéka, ebből ő rosszul jön ki, ha Edina elhinti, hogy mi volt a nyugiban, senki nem mossa le róla, hogy az volt, amire te gondoltál

(gondolkozz Zsu, gondolkozz :D :D)

fofofo 2015.01.03. 12:34:09

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): hát igen, más is csinál részegen olyan dolgokat, amire nem büszke, főleg ebben a korban. de legalább nem ország-világ előtt. szóval én is sajnálom. egyébként sztem hiába hetedik széria, akkor sem tudhatják előre, hogy mit fog előhozni belőlük a játék.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 12:34:17

@beacska: Ja, hát teljesen költői is, mert Edina egyből? ment Danihoz és beszámolt a maga kis őszinteségével.
Nátrium glutamát: A starbucks-ban van kétdekás?

Rémület 2015.01.03. 12:34:27

Edina hány éves, hogy mindenki kislányozza?

nátrium glutamát 2015.01.03. 12:34:30

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): az a helyzet, hogy tényleg szerelmes és nem lát ennél tovább. fényes bizonyítéka ez is annak, hogy legtöbbükkel csak történnek a dolgok és felesleges holmi tattikát magyarázni mögéjük.
most már két szereplő jövőjéért aggódhatunk - nyereményért függetlenül. sanszos, hogy Pöcök és Ádina nehezen fogja feldolgozni ezt az egész vv-szereplést.

bigél 2015.01.03. 12:35:10

@fofofo: ezt addig nem tudja meg senki, amíg be nem költözik egy ilyen helyre - önismereti tanfolyásnak sem annyira rossz

fofofo 2015.01.03. 12:35:32

@Rémület: mindegy, hány éves, az alap karaktere a naiv, vidéki (határontúli) kislány.

vastyúk is .. 2015.01.03. 12:36:46

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): "ha Edina elhinti, " az előzetes alapján elhinti. Kíváncsi vagyok arra beszélgetésre :D

bigél 2015.01.03. 12:37:25

@nátrium glutamát: Pöcök talán kicsit jobban, de a fene sem tudja. Nagy talány nekem az a csaj is (a mondásait imádom).

szociologus01 2015.01.03. 12:37:30

Új nevek kellenek lassan:

Ádina: Análina
Kiskun: Milfkesz
Denisz: Húgyos
PVC: Bukfenc

Ja és ha lett volna Deniszben/Húgyosban egy kis kurázsi, abban a pillanatban mikor elvették tőle a szolit, oda kellett volna menni és belehugyoznia: "vigyétek wazze" :-)

Edina ellen meg nem ilyen guantanamói kínzást kellett volna bevetni, hanem bejátszani De-nesh világslágerét

www.youtube.com/watch?v=l4TA_ivmzXs

Conchobar 2015.01.03. 12:37:33

@vastyúk is ..: "Nekem nagyon tetszett, ahogy a két Laci gyűlölő próbálkozik" - Csakhát az a legnagyobb baj, hogy Laci nem adott okot Zsuzsa és Dóri próbálkozására. Bármilyen szorgalmasan is keressék a Lacival való konfliktus lehetőségét, nem fog jól állni rajtuk a fúria öltözet

vastyúk is .. 2015.01.03. 12:38:35

@Micsell: " hátha kibontakoznak " ugye?! Várom én is.

Csak ügyesen! 2015.01.03. 12:39:04

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): Szerintem meg nem való szarra se, nemh önismereti tréningnek, annyira extrémek a körülmények, h ezek nem az egyén alaptermészetét, hanem torz dolgokat hoznak elő. Vagy maximum azt az alapvető ént, ami mindnyájunkban benne van, az meg se nem jó, se nem szép, és nem is egyéni. Főként, h intelligenciája gyakorlatilag egyiknek sincs, max a Daninak.

vastyúk is .. 2015.01.03. 12:40:32

@Conchobar: "nem fog jól állni rajtuk a fúria öltözet " remélem is! Zsu minél jobban tolja a bosszúhadjáratot, minél idegesebb lesz, annál könnyebben bicsaklik meg a bokája.

lawabidingcitizen 2015.01.03. 12:41:14

van fenn valahol videó arról, h.pénisz területeket jelöl? fürdő, vödör, nappali, műfű?

fofofo 2015.01.03. 12:41:26

@Csak ügyesen!: @VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): azt a részét kipróbálnám, hogy össze vagyok zárva vadidegenekkel. persze csak ha bármikor kimehetek, ha elegem van :) de azt, hogy folyamatosan megfigyeljenek, mindez lemenjen a tévében is.... na nem! ennyire nem akarom megismerni magam, sem az alapvető énemet.

Csak ügyesen! 2015.01.03. 12:42:44

@nátrium glutamát: Szerintem az ilyen típusú műsorok minden szereplőnél károkat okoznak, kivétel nélkül. Mindnek kell idő mire összeszedi magát utána, aki eleve stabilabb volt, annak kevesebb, aki nem volt az, annak több. Ebben a szériában viszont a szokásosnál is több az eleve nem stabil ember, szóval lesz velük gond a műsor után, igaz, az már egyéni problémájuk lesz, mert a csatonát ez már nem érdekli.

nátrium glutamát 2015.01.03. 12:43:01

OFF
@Majom1Parádé: neked minden poént el kell magyarázni? (irónia-szájli asszem)
kétdeka = 2dl. starbuks hosszúkávé is. valamint maga az elképzelés némi komikumot visz a dologba, hogy a hajnali melósok fogyasztását egy mondatban elmítjük a sznobok kedvenc reggeli italozójával.
ON

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): pontosan ez az a vonal, amiért sokan figyelemmel követjük a történéseket. hozzátéve, hogy nem (kizárólag) önismereti, hanem egy zárt közösséget, mint a társadalom szűk keresztmetszetének lenyomatát vizsgálhatjuk meg.

kismalacka 2015.01.03. 12:43:05

@nátrium glutamát: " sanszos, hogy Pöcök és Ádina nehezen fogja feldolgozni ezt az egész vv-szereplést. "

Én is őket gondolom a két nagy vesztesnek. Egyik sem fog találni normális pasit ezek után, munkát sem. Bár megkockáztatom, hogy Pöcök idáig sem dolgozott.

másodpéldány 2015.01.03. 12:43:50

@Conchobar:

elnézést, ebből csak azt tudom leszűrni, hogy még nem tapasztaltad meg milyen az, amikor szárazon, síkosító nélkül váratlanul hátulról valaki beléd száll, mert ha megtapasztaltad volna tudnád, hogy másnap nem nagyon fogsz tudni ülni... van egy ápolónő barátnőm, aki találkozott elég brutál esetekkel a kórházban, tud az ilyesminek nagyon súlyos következménye is lenni.

nátrium glutamát 2015.01.03. 12:44:35

@Rémület: 22 azt hiszem. csak olyan gyerek teste/viselkedése van.

foxwiththegloves (törölt) 2015.01.03. 12:45:01

@másodpéldány: te figyuka, el kéne engedni már ezt az Edinát megerőszakolták témát... Két full részeg ember béna dugás(kísérleteit) láthattuk, Lacinak lehet fel sem állt rendesen, annyira kész volt...

Rémület 2015.01.03. 12:46:45

@fofofo: A naív, vidéki kislányok gyakran lejtenek erotikusba hajló táncot ország-világ előtt vagy csak úgy,a szűkebb környezetükben? Szerintem nem túl hiteles a karakterében. A cuki tájszólása nélkül mindenki csak egy hibbant tyúknak tartaná.

minden reggel 2015.01.03. 12:47:03

@fofofo: sok embernek mind1 csak képernyô legyen.Ez meg sokszor 15 perc. Tarthatja a bôröndöt a 3.sorban a milliókkal:)

másodpéldány 2015.01.03. 12:47:31

@kismalacka:

ha pöcök alatt Fannit érted, neki nem lesz semmi gondja a munkával, ugyanis ő egyenesbe vállalja fel magát kezdetektől, egy nagyon szellemes, vidám csaj, sok jó meglátással, úgyhogy neki aztán nem lesz gondja munkával, remélem színésznő lesz belőle, igazán illene hozzá.

Edina azért neccesebb, mert ő tényleg kicsit bolond, és roppant szerepzavarral küzd, épp most vesztette el az ártatlan jókislány azonosságát, kérdés tud e bármi mással kezdeni valamit, ennek a történetnek ő a nagy vesztese.

Csak ügyesen! 2015.01.03. 12:48:01

@fofofo: Az alapveő énedet elmondom én neked, nem kell ehhez beköltözni sehova :) A túlélési ösztön mindnyájunkban alapvető, amíg van társadalmi kontroll, háttérbe szorítható, de egyébként ha olyan körülmények közé kerülsz, hosszabb időre, ahol ez nincs, vagy egyre kevésbé van meg, pik-pakk kderül, h te is ugyanúgy elteszed láb alól, megeszed, hátra hagyod a másikat, feszültséglevezetésként megdugod stb., mint ahogy az téged is, mert magadat mented. Ennyike :)

Itt is ez van, csak nyilván van kontroll, nem véletlenül beszélgetnek minden nap az összessel, és van állandó orvosi felügyelet, viszont cserébe ott van az állandó szereplési kényszer, a versenyhelyzet, a napi 24 órás figyelem minden mozdulatodra, állandó stresszhelyzet, amit egy idő után az összes úgy kezel, h megpróbál kizárni. Szóval bár szórakoztatóak ezek a műsorok, az egyes emberől nem fogsz megtudni gyakorlatilag semmit, annyira torzít ez a helyzet.

bigél 2015.01.03. 12:48:51

@fofofo:
kicsit ilyen volt az egyetemi kolesz (mármint idegeneket összezárnak) a legelején
aztán persze kialakult egy szorosabb közösség, szobatársakból, odacsapódó csoporttársakból, stb.
aztán alakultak szerelmi szálak is, elég bonyolulttá vált a kapcsolati háló
de miután nem volt zárt közösség, mindig volt újabb input, ezért nem torzult el

érdekes tapasztalat volt, én nagyon szerettem

kismalacka 2015.01.03. 12:49:12

@másodpéldány: Ezt te komolyan így látod? Te alkalmaznád Fannit?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 12:51:15

@nátrium glutamát: Ebben az a szép, hogy elhiszed, hogy annyira hülye vagyok, hogy nem tudom, hogy a kávézóban nincs 2 decis rövid. De ezek a poénok is csak addig tartanak, amíg nem jönnek a nemzeti italboltok. .-))
Amúgy kedvelem az ilyen poénjaidat.

másodpéldány 2015.01.03. 12:51:18

@foxwiththegloves:

Te engedd el nyugodtan, oké? én meg tényként kezelem.

Ha bíróságra kerülne az ügy, mint ahogy nem fog, mert Edina még maga előtt is elkeni a dolgot, ahogy ezt ilyenkor tenni szokták, ahogy az ilyenkor várható, az esetek döntő részében, akkor én az erőszakra szavaznék, mármint hogy az történt, mert ő ezt nem akarta, nem egyezett bele, kifejezetten gondja volt vele és ezt le is jelezte, többször is.

Már ha ülnök volnék egy ilyen tárgyaláson, akkor arra szavaznék, hogy ez erőszak volt. De hát nem vagyok ülnök, és nem is leszek. Így aztán folyhat tovább a világ a maga mocskos medrében.

Aharon 2015.01.03. 12:51:23

@Conchobar: Jó. Engem, ha nő lennék, és istenigazából zavarna a harmadik szereplő akár aktív, vagy passzív jelenléte, abbahagyom a lovaglást, felállok és megkérem, hogy távozzon. Ehelyett, Dennis leszarta, sőt, Fanni pedig tizedmásodpercre sem hagyta abba az ütemes mozgást, legfeljebb ráhajolt Dennisre smárolni, és dugatta magát tovább. Ebből Edinának mi jön át? Az, hogy nyugodtan nézheti tovább a live-showt, probléma egy szál sem.

másodpéldány 2015.01.03. 12:53:01

@kismalacka:

ha filmrendező lennék, akkor AZONNAL, minden további kérdés nélkül,

csak egyrészt nem vagyok filmrendező, másrészt a szerződése miatt jó pár évig ülni fog rajta az RTL, nem tudom hova, mire fogják elengedni és mennyiért.

bigél 2015.01.03. 12:53:08

@Csak ügyesen!: a torz én megismerése is önismeret szerintem, de mondjuk én - pont amiatt, amit írtál - valóban nem a kamerák előtt szeretném megismerni (ha egyáltalán szeretném)

Micsell (törölt) 2015.01.03. 12:54:27

@másodpéldány: valami szolis cég arca lesz borítékolhatóan

fofofo 2015.01.03. 12:54:54

@Csak ügyesen!: ezzel most nem tudok teljesen egyetérteni. természetesen az alapvető énemet tökéletesen leírtad, köszönöm az ingyen pszichoanalízist :D de ez most nem a túlélésről, hanem a győzelemről, a nyeremény iránti vágyról, későbbi karrier megalapozásáról szól. sztwm ez nem ugyanaz, mint a túlélésért folytatott harc. viszont így talán még érdekesebb: meddig mész el, ha "mindössze" a hírnév és a pénz a tét?

lawabidingcitizen 2015.01.03. 12:55:00

@másodpéldány: Fanni szellemes? Vidámnak vidám, de nem szellemes, hanem egyszerűen mérhetetlenül ostoba, műveletlen, buta, tanulatlan véglény. Emellett, bár mióta a qrva Röné és Vikácsu kiesett visszafogja magát, egy ordenáré, rosszindulatú gonosz picsa is.

Egy ideig biztos lehet majd használni a médiában, akár "színésznő" is lehet az Éjjel-nappalban.
DE nem a jó meglátásai és a vidámsága miatt, hanem mert annyira szánnivalóan ostoba, hogy röhögnek rajta az emberek&szerintem van, aki egyben sajnálja is.

2015.01.03. 12:55:53

@foxwiththegloves: Nem volt aktus, aktus nem volt.

Fanninak és Edinkának semmi baja nem lesz, túl egyszerűek ahhoz.

bendeguzhanna 2015.01.03. 12:56:32

Most jöttem rá, hogy kire emlékeztet: nekem edina olyan mint a fiatal keresztes ildikó,
külsőre, erdélyi, tornász múlt, énekelni tud, családi tragédiák
különbség csak a 80-as évek és jelen kitörési lehetőségeiben van egy határontúli huszonévesnek csupán egy csöppnyi társadalomkritikával mindenféle sértés nélkül, hiszen magam is határontúli lennék, igaz 30 így valszeg lekéstem arról, hogy a tv adjon hírt a fenékfájásomról.

kismalacka 2015.01.03. 12:56:38

@másodpéldány: Igen, pornófilmben jó lenne. De én értelmes munkára gondoltam...tudod, ahol gondolkozni kell, értelmes a tevékenység, produktumot hoz létre.

2015.01.03. 12:56:54

Fancsi Istenes barátnője lesz és Belevalót is fog vezetni. Ki fogad ebben?

bigél 2015.01.03. 12:57:46

@másodpéldány: te most meggyanúsítasz egy embert erőszakkal, ill. egy egész TV csatornát azzal, hogy ezt eltűrte, nem lépett semmit, egy összevágott felvétel alapján

lehet, hogy naiv vagyok, de - és ezt már este is leírtam - ha nem is feltétlenül emberbaráti szeretetből, de a csatorna sem annyira idióta, hogy magát ekkora bajba hozza: észrevesz valamit, nem lép, aztán meg le is adja a felvételeket

gyűlölöm az erőszakot, még mielőtt meggyanúsítanál itt bármivel, de a bizonyíték nélküli, kitalációkon alapuló gyanúsítgatást is

Csak ügyesen! 2015.01.03. 12:58:35

@nátrium glutamát: Á, a társdalmi működés modellezésére is teljesen alkalmatlan, maximum alapvető, leginkább fajjellegű dinamikákat képez le, de azokat meg már pontosan ismerjük, de ezekből is csak a legalapvetőbbeket mutatja, a mostani összetett társadalmi berendezkedésről már semmit sem mond, legfeljebb arról, h az ősember csoportjaiban mi volt anno :D /pl. minden nőnek Lacitól lenne kölyke, Zsut pedig rég otthagyták volna egyedül és a csoport nélküle portyázott volna tovább :)/ Ennél többet nem szabad belelátni.

bigél 2015.01.03. 12:58:35

@bendeguzhanna: még előtted az élet és a VV8:D :D

bigél 2015.01.03. 12:59:40

@kismalacka: elmehet szoliszalonba pl.

bigél 2015.01.03. 13:00:18

@szerivan: legyen igazad ebben (mármint, hogy nem lesz bajuk)

2015.01.03. 13:01:53

@másodpéldány: "konspirációs elméletem szerint riportszobai utasítás volt, hogy Zsé hozza ki lacit a nyugiból, nehogy baj legyen"

Ez bennem is felmerült. Kiskunból többet nézek ki, mint ezt a "Gyere ki, mert várnak kint." szöveget. Ha már botrányt akart, vagy Edinkát "kicsinálni', akkor ennél sokkal kreatívabbat is ki tudott volna találni. De lehet, hogy csak túlértékelem. Vagy csak a pia hatására ennyire futotta Kiskunnak. Az ötlet egyébként nem volt rossz, mert Edinka rögtön a féltékenyek agresszív-cinikus hangnemére kapcsolt. :D

nátrium glutamát 2015.01.03. 13:02:31

@Majom1Parádé:
nem. karakterekbe ágyazva nehezebb átadni a lényeget, mint gesztikulációval, hanglejtéssel. ezért inkább úgy éreztem, nem jött át. (előfordul ez velem, fura humorom van)
még nincs nemzeti italbolt? :o
köszönöm, ez jól esett.

Csak ügyesen! 2015.01.03. 13:02:44

@fofofo: Igen, ezt írtam a második bekezdésben, h ez egy kevert szituáció, egy végtelenül torzított környezet (mert a csatorna manipulációról még nem is ejtettünk szót), amit én egy percig sem tudok így nézni, mint te, miszerint ebből következtetéseket lehetne levonni arról, h milyen az ember, meddig megy el és mit tesz meg, miként az egyes szereplők kinti jellemére, gondolkodására se nagyon. Mesterséges az egész, ráadásul még elég káros is ezeker a szerencsétlenekre nézve, nem véletlen h sokukkal aztán gond van utána.

csiri bá 2015.01.03. 13:03:51

@Csak ügyesen!: egyetértek, de csak részben... a károkat illetően mindenképp, mert van már példa rá, szegény BB Évi.. de azért vedd figyelembe azt is, hogy az első BB és VV óta mennyit változott a világ.... a gengszterváltáskor pl. Évike 9 éves volt, mikor bekerült a műsorba 21... egyszerűen nem volt rá felkészülve, hogy mi lesz majd utána, akár nyer, akár nem...
a mostaniak és itt veheted a 6-os szériát is, már egészen mást láttak maguk körül a világban, másként nevelkedtek, mint az első szériák tagjai... szerintem, a mostaniaknak pont hogy kisebb törést jelent majd a későbbiekben ez a szereplés, mert - nagyon sarkosan fogalmazva - idekint is ezt látták, tapasztalták... másrészt pedig - és egyáltalán nem degradálva semmiféle munkát - pultosként vagy kéményseprőként folytatva a kinti életet, nem fogja őket hátrányos megkülönböztetés érni, ha ilyen munkára jelentkeznek valahová, mint ha mondjuk vezérigazgató vagy bankelnök akarna valaki lenni... de ami a lényeg, a 12 évvel ezelőtti világ egész más volt, mint a mostani... ettől függetlenül simán megtörténhet, hogy valamelyiküknek később ugyanúgy komoly lelki problémái lesznek, mint azt a BB Évinél megtapasztaltuk...

kismalacka 2015.01.03. 13:04:15

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): :o) Igen, valóban az lehetne neki az ideális munkahely.

bigél 2015.01.03. 13:04:41

@Csak ügyesen!: BB Évivel tudom, hogy gond volt/van. Te tudsz másokról is, akit pszichésen túlságosan megviselt a dolog? Nem követem az utóéletüket, azért kérdezem.

2015.01.03. 13:05:21

@Rémület: "A cuki tájszólása nélkül mindenki csak egy hibbant tyúknak tartaná."

Szerintem is. Mondjuk én a cuki tájszólásával is annak tartom.

beacska 2015.01.03. 13:05:30

@Majom1Parádé: beszámolt és elmondta, h NEM volt szex :D

nátrium glutamát 2015.01.03. 13:06:01

@másodpéldány: a nyávogással azért kéne kezdeni valamit. néha komolyan viszket tőle a tenyerem, bár nem ütném meg, ahogy Ádám is visszafogta magát... azért nehéz.

másodpéldány 2015.01.03. 13:06:16

@lawabidingcitizen:

szellemes, vicces, magyarul van humora, már mint Fanninak,

állapodjunk meg abban, hogy neked erre a humorra, szellemességre nincs vevőkészüléked, se kanalad, de ez nem a Fanni hibája, és nem is az én gondom.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 13:07:21

@nátrium glutamát: Asszem olyan még nincs, mint a cigismaffia. Mondjuk az is röhej, hogy mennyi mindent lehet még a dohányhoz kapcsolódó dolgokon kívül kapni.

Ja, még valamikor tavalyelőtt bementem egy ilyen bótba, mondván vennék gyufát.
Gyufa? Az nincs.
Upsz, hát én vagyok a hülye, hogy dohányboltban gyufát keresek. .-)

minden reggel 2015.01.03. 13:07:38

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): egyetértek veled sokmindenben. Túlzàs lenne azt feltételezni h csak a sokdiplomàs iq bajnokokat vàrja munka

másodpéldány 2015.01.03. 13:07:42

@nátrium glutamát:

Nem értem, mióta kell megütni egy embert, ha szerinted nyávog?

Nagyon különös hozzáállás. Nyem értem. Nyem is akarom megérteni.

Csak szeretném leszögezni, hogy Fanni egy nagyon klassz csaj.

bigél 2015.01.03. 13:08:11

@nátrium glutamát:

a másik, amiért én nyomon követem az a HV :)
a marháskodás mellett (amit nagyon élvezek) érdekes az is, hogy mi hogyan viszonyulunk a történtekhez (és tökmindegy, hogy megrendezettek-e vagy sem, mi ahhoz viszonyulunk, amit látunk) és egymáshoz
olyan ez nekem mint egy színház, ahol a a nézők között is van interakció

foxwiththegloves (törölt) 2015.01.03. 13:08:12

@kismalacka: Fáncsi simán összehaknizik majd annyit, hogy nyisson egy SAJÁT szolit, és onnantól ő lesz minden idők legboldogabb exVV-játékosa:)

bigél 2015.01.03. 13:09:07

@Majom1Parádé: dohánybolt, nem gyufa!!! hát nem érted?! :D :D

Csak ügyesen! 2015.01.03. 13:10:26

@csiri bá: Hát, igen, sokszor a kinti élet sem jobb... de én mondjuk a lelkileg káros hatását értettem inkább, mármint azt h saját magáról mit gondol, a szituációkról, amik bennt voltak, arról, h néhány hétig-hónapig nem volt semmi magánélet, állandó konfliktushelyzet volt, szóval inkább az ilyen közvetlen és sokszor mélyebb hatásokra, semmint arra, h lesz-e munkája vagy sem (a többségnek eddig sem volt, maximum az lesz a csalódás, h ezután sem lesz). Persze, nyilván mindez feldolgozható, de sokuknál sok év terápia kellett volna már eleve is, VV nélkül :) Igazából ebből a szériából a legtöbbet tényleg sajnálom, látszik, h egyébként lenne bennük lehetőség, csak nagyon szar kiindulási pontról kezdtek és ennyit tudott tenni értük a társadalom (lószart se, magyarán).

kismalacka 2015.01.03. 13:11:07

@foxwiththegloves: Én ezt kívánom neki, mert bár nem fogja a játékot megnyerni, de utána csak ilyen lehetőségei maradnak.

lawabidingcitizen 2015.01.03. 13:12:22

@másodpéldány: szerintem is. Nem vagyok vevő a nyávogásra, arra, hogy valaki ennyire ostoba. Életének legfontosabbja, hogy szolizhasson, és hogy néger spermát szerezzen, hogy a gyereke fél-fekete legyen és neki már ne kelljen szoliznia.

Istenes faszám fog pörögni egy ideig ( nem tudom mit látnak abban a kis buzeránsban ).

Utána, mivel te vevő vagy Faszni "humorára", vedd nyugodtan feleségül és alkalmazd is. Mondjuk boltvezetőként. Biztos tud összeadni. Vagy kitölteni egy megrendelőlapot, esetleg feladni egy ajánlott levelet.... Ja, nem. És ez nem humor volt.

bigél 2015.01.03. 13:12:46

@kismalacka: de egyébként Fanni nem hastáncol? az csak hobbi vagy jön belőle pénz is nek? mert azt pl. simán el tudom képzelni, hogy egy hastáncos fellépésnél előny a VV szereplés, jó reklám

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.03. 13:15:19

SZERKESZTŐI LEVELEK:
Tisztelt szerkesztőség!
Mélységesen felháborodtam az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: " A szerelem nyílása",A megoldás négy betű, most nem írnám,le.
Ez egyszerűen gusztustalan!
Nyilvános bocsánat kérést követelek a jó erkölcs nevében!

A megyés püspök

A szerkesztőség válasza:
Tisztelt Püspök úr!
Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította.Azonban szeretnénk felhívni a figyelmét egy kis apróságra: Az Ön megoldása a "pina" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni.A feladvány ugyanis nem a "szerelem nyilÁsa" volt hanem a szerelem nyilAsa volt,amelyre a megoldás "ámor" lett volna.Összesen 23465 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe.ezek között mindössze két rossz megfejtés volt,az egyik az Öné, a másik az Érsek úré,így ezúton üzenjük az Érsek úrnak, hogy az ő "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni!
Tisztelettell: a szerkesztő.

beacska 2015.01.03. 13:16:09

@lawabidingcitizen: @másodpéldány: az egyik veszekedésében dennisszel elmondta, h elvárná, h a megalázó szitukban kiálljon mellette, mert nagyon fárasztó neki elpoénkodnia amikor lekurvázzák...szóval, tudja, ő h szarban van, de úgy csinál, mintha nem venné észre ;)

Conchobar 2015.01.03. 13:16:27

@natalja: "Kiskunból többet nézek ki, mint ezt a 'Gyere ki, mert várnak kint.' szöveget." - Talán helyesebb lenne nem nézni ki belőle se jót, se rosszat, helyette jobban szemügyre venni a szituációt: adva van egy holtrészegnek látszó személy, akinek az állapota/látszólagos állapota igazából semmilyen akciót nem tesz lehetővé (azon kívül, hogy valamilyen ürüggyel megpróbálja költögetni). Zsuzsa nem készült fel arra, hogy mit talál majd a nyugiszoba ajtaján belépve

kismalacka 2015.01.03. 13:17:23

@Csak ügyesen!: Azért mentek be, mert azt hiszik, hogy utána pénz, paripa, fegyver lesz. Denisznek hatalmas adóssága van, és nem szeretne gondolom a jövőben ismét kéménybéleléssel foglalkozni. Azt gondolja, és mondta is, hogy ha kijön, meglovagolja a " népszerűségét " és azt hiszi hogy halálra keresi magát. A többiek is úgy gondolkoznak, ha nem is nyerik meg a játékot, de ismertséget szereznek, amit aztán majd pénzre válthatnak.

Csak hogy az élet, az nem Való Világ, és akik már bent voltak jó néhány évekig küszködött azzal, hogy megtalálja a helyét, és Majkát kivéve mindenki eltűnt.

Szabolcs és Milu ők ügyesek voltak, de a többiekről - úgy tudom - ez nem mondható el.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 13:17:44

@beacska: Dani még ott helyben megtudta, hogy dehogynem. Mondta is, hogy "jól van, hát a ti dolgotok"
Így hiába reménykedik bárki is ilyesmiben, szó sem lesz bizalomvesztésről Edinával kapcsolatban.

bendeguzhanna 2015.01.03. 13:18:47

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): köszi! :DD
k.b. olyan karakter vagyok mint dani nőben és még budai is :D
inkább afterejtet vezetnék a vv8-ban, de a baukó hölgy először megtépne majd visszaszokna miattam az alkoholra a laza műsorvezetői stílusát pedig pedig úgyse tudnám überelni, az "éva és tünde megbotránkozik" részeket pedig tanítani fogják a bkf-n! :D

csiri bá 2015.01.03. 13:21:20

@Csak ügyesen!: egyetértek... a problémát inkább abban látom, hogy ma már az internet mindent megőriz... az ertéel adattárai meg még azt is, ami nem kerül adásba... és így problémát jelent egyrészt az, hogy ha kijönnek majd a vellából és visszanézik magukat, illetve a sok fórum róluk szóló kommentjeit, akkor ezt hogy lesznek képesek feldolgozni, másrészt pedig hogy még évek múlva is csak VV Akárkik lesznek és nem X vagy Y...

beacska 2015.01.03. 13:21:40

@Majom1Parádé: :D én csak vicceltem. próbáltam érzékeltetni, h Edinka ugyanúgy hazudott, mint Zsu (aki még véleményes, Edina viszont tény), mégsem háborodik itt fel senki, nem dörrennek a "hazug ember még nem nyert soha VV-t" bölcsességek....de biztosan beleszoktunk ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 13:21:53

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): Igaz-igaz. Ráadásul nem is dohányt akartam vele meggyújtani, hanem a gázt.

bigél 2015.01.03. 13:22:11

@csiri bá: kivéve nagy Ő Anikót, ő sikeresen elhagyta a VV jelzőt ;) :D :D

Conchobar 2015.01.03. 13:23:19

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): "de egyébként Fanni nem hastáncol?" - A saját állítása szerint igen, de ő inkább csak afféle 'wannabe hastáncos' lehet, eddigi VV-beli produkcióit elnézve

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 13:25:33

@beacska: Zsu egyértelműen, számításból és rosszindulatból hazudott. Edina meg "maga sem tudta, hogy mi is történt" :-)

2015.01.03. 13:27:39

@Conchobar: "Talán helyesebb lenne nem nézni ki belőle se jót, se rosszat..."

:D Jawohl! :D Ha végigolvastad a bejegyzésem, (talán helyesebb lett volna) akkor láttad, hogy leírtam azt is, hogy ez lehet a pia hatása is. :D
De annyira egyébként nem tűnt Kiskun részegnek, hogy ne ismerje fel: Laci teljesen ájultra itta magát. Ha meg igen, akkor tévedtem. S akkor sincs semmi probléma. :D

Micsell (törölt) 2015.01.03. 13:28:05

@Majom1Parádé: persze-persze :) ismét a kettős mérce :)

nátrium glutamát 2015.01.03. 13:31:03

@Majom1Parádé: ez így elég általános. kérlek, támaszd alá ezt konkrétumokkal! :D

Conchobar 2015.01.03. 13:31:23

@Csak ügyesen!: "csak nagyon szar kiindulási pontról kezdtek és ennyit tudott tenni értük a társadalom" - Hagyjuk már a csudába a társadalmat, ezrével vannak hozzájuk hasonló fiatalok, akiknek nem büdös a munka. Nehogy ezért a tíz naplopóért érezzünk már bűntudatot

Montezuma13 2015.01.03. 13:34:45

@vastyúk is ..: "Ott örömködött Zsú, hogy itt a vissza nem térő alkalom. Szerintem Zsu egy ilyen amcsi tinifilmbe illő jelenetet akart, hogy amikor a félájult Lászlóval smárolnak/keresik a csatlakozási pontokat Edina betoppanjon. Nekem ez jött le. Csak a tervébe nem kalkulálta bele, hogy Dóri egy kurva mondatot nem tudott normálisan kinyögni, Laci pedig tényleg be volt ájulva :D "

Én is így látom. Sőt ha Laci nem csont részeg még véghez is tudta volna vinni. Eljátszhatta volna például azt is, hogy Laci támadta le őt. Ezért kellett volna Lacinak felállni és kimenni vele. Így aztán meg lehetett volna az esélye annak, hogy Laci lesz a bűnös és ő kerül ki a perifériára, Zsu pedig így visszatuszakolja magát a BT-be. Szerintem valami ilyen, vagy ehhez hasonló gondolatok kavaroghattak Zsu fejében. Laci azonban nem volt abban az állapotban, hogy lábra álljon és menni tudjon.

beacska 2015.01.03. 13:36:25

@Montezuma13: úristen, de élénk a fantáziátok! ez már-már ilyesztő

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 13:37:47

@Micsell: Edina senkinek nem ártott azzal, hogy mindenkinek azt mondta nem volt kex. És mellesleg nem is volt benne biztos -legalábbis a szerepe szerint-. Vagy mondhatnám azt is, hogy ez nála nem számított annak -csak egy kicsit, épp annyira, hogy sopánkodjon rajta egy keveset-

Micsell (törölt) 2015.01.03. 13:37:50

@beacska: zsuzsánna minden gondolata túl van analizálva, de a seggbebaszást elintézzük egy legyintéssel :D mai nap margójára

kismalacka 2015.01.03. 13:39:07

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): Hát nem tudom hogy mennyire lehet megélni hastáncból, de gyanítom, hogy inkább csak hobby szinten űzi.

Conchobar 2015.01.03. 13:39:21

@natalja: "De annyira egyébként nem tűnt Kiskun részegnek, hogy ne ismerje fel: Laci teljesen ájultra itta magát." - Akkor én is megjegyzem megrovólag, nem olvastad figyelmesen a kommentemet, azt írtam: 'akinek az állapota/látszólagos állapota igazából semmilyen akciót nem tesz lehetővé'. Zsuzsa nem tudhatta, hogy Laci holtrészeg, hullafáradt, nem hajlandó vele szóba állni, vagy ezek mindegyike, és ez semmiféle akciót nem tett lehetővé (még levetkőzve mellé fekhetett, mert nem tudhatta, hogyan fog erre reagálni Laci, az előző leszopós szóváltást követően)

Gia 2015.01.03. 13:39:57

Fannika nem valami butikban volt eladó?A hastánccal meg díjat is nyert.

Montezuma13 2015.01.03. 13:40:22

@beacska: De hát pontosan Zsu mondta Plasztiknak, hogy Lacival ki akar cseszni. Mi csak azon gondolkozunk, hogy miként vihette volna ezt véghez.

Conchobar 2015.01.03. 13:40:29

@Conchobar: jav: még levetkőzve mellé sem fekhetett, mert nem tudhatta, hogyan fog erre reagálni Laci, az előző leszopós szóváltást követően

Micsell (törölt) 2015.01.03. 13:41:55

@Majom1Parádé: zsu sem ártott senkinek, az más kérdés h ádina mit magyarázott be saját magának laciról de ádina élénk fantiáziája nem zsu hibája
nálam mondjuk elég ciki ha valaki épp csak kicsit sopánkodik egy majdnem eszméletlenül végrehajtott seggbeqráson - végső soron nem zsut b.ták meg, innentől fogva nálam ádina helyzete sokkal cikibb

Gia 2015.01.03. 13:42:27

Zsu pechjére Laci nem csak hót kottás volt,de ráadásul még hason is feküdt. :-) Reménytelen volt a helyzet.Kár,hogy nem kérdezte meg Edina Zsuzsától,hogy ugyan kik várják bent annyira Lacit?

beacska 2015.01.03. 13:42:59

@Micsell: nekem nem az akcióval van bajom, hanem, h itt sokan úgy tesznek, mintha "ez előfordul a legjobb helyen is", megspékelve egy orbitális hazugsággal, mondván, h szegény kislány ártatlanságában azt sem tudta, h mi történik vele...szánalmas

Conchobar 2015.01.03. 13:43:56

@Montezuma13: "De hát pontosan Zsu mondta Plasztiknak, hogy Lacival ki akar cseszni." - Ez itt a lényeg, Zsuzsa számára a hangsúly Dórin van és nem Lacin. Éppen emiatt volt az akció kidolgozatlan és átgondolatlan

beacska 2015.01.03. 13:44:12

@Montezuma13: szerintem ő ma is ki akar vele cseszni. nem jelentette azt, h OTT és AKKOR kizárólagosan....túl van kombinálva, no, valljátok már be végre ;)

Montezuma13 2015.01.03. 13:45:15

@Micsell: "zsuzsánna minden gondolata túl van analizálva, de a seggbebaszást elintézzük egy legyintéssel :D mai nap margójára"

A seggbebaszás az seggbebaszás, azon legfeljebb csak anál(izélni) lehet.
Zsu pedig azt mondta, hogy ki akar baszni Lacival, ez viszont azért érdekes, mert kérdés, hogy ezt miképpen akarta véghez vinni. tekintve a lehetőségek igencsak szűk terét.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.03. 13:46:05

Azt hiszem, hogy Sixx mellett Candy a másik kedvenc hv poszt íróm. Sixx a humorával, Candy a finomságával nyűgöz le. Nagyon teccett!

Micsell (törölt) 2015.01.03. 13:47:34

@Montezuma13: nyilván vissza akar vágni lacinak az "árulásért" ami adott körülmények között (valóságsó) ismét egy szál a játékban maradáshoz úh várom mit dolgoznak ki dórival esetleg józanul

nátrium glutamát 2015.01.03. 13:47:43

@beacska: erre is csak bólogatni tudok.
persze majd mi megbirkózunk a kettős mércével, akárcsak Zsú. :)

bwt érdekelne szent renáta nézőpontja is a történtekkel kapcsolatban. vajh, most kit állítana falhoz?

Montezuma13 2015.01.03. 13:47:54

@beacska: Nézd már vissza a felvételt. Ő mondta azt Plasztiknak, hogy hívja ki a nyugiból Edinát valamilyen indokkal, mert ő majd bemegy, mert kiszeretne cseszni Lacival.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 13:49:31

@Micsell: Érthető, a te szemedben ez a helyzet.
Zsu most is merő rosszindulatból ment a nyugiba, kimondottan azért, hogy megszivassa Lacit és Edinát. Ja, tudom ez csak "taktika" volt. .-)

beacska 2015.01.03. 13:50:02

@Montezuma13: ééés???? belelátsz a fejébe??? hűűűű, de jó neked..amúgy regényírással próbálkozhatnál...bár kezdetnek az egyperceseket ajánlom, amíg bele nem jössz

Csak ügyesen! 2015.01.03. 13:50:04

Alapvetően én elismeréssel adóztam annak h másnap egyáltalán fel tudtak kelni és detoxra sem volt szüksége senkinek :D

Durva h mennyire be voltak nyomva :D

csiri bá 2015.01.03. 13:50:28

@nátrium glutamát: "érdekelne szent renáta nézőpontja is a történtekkel kapcsolatban. vajh, most kit állítana falhoz?" - Természetesen a Black Daemont, ez nem is vitás... ő a felelős mindenért, ami történt/történik/történni fog. :D

beacska 2015.01.03. 13:51:30

@Majom1Parádé: :DDD itt mindenki mata részeg volt, ami felmenti őket a cselekedetei alól, kivéve a Gonosz Boszorkányt, aki józanul, hidegfejjel geciskedett :DDDD (nagyon ki vagytok röhögve, ha nem érthető a kis jelecském)

Micsell (törölt) 2015.01.03. 13:51:49

@Majom1Parádé: nem, ez játék volt és egy részegen megpróbált csínytevés :)

Conchobar 2015.01.03. 13:52:37

@Micsell: "zsu sem ártott senkinek, az más kérdés h ádina mit magyarázott be saját magának laciról de ádina élénk fantiáziája nem zsu hibája" - Azt mondod, nem ártott senkinek, csak éppen (majdnem) belegázolt hozzá közeli két ember kapcsolatába. Lehet, hogy felétek úgy fohászkodnak, hogy 'Csak a barátaimtól ments meg Uram engem, az ellenségeimmel magam is elbánok!'. Abban meg semmi kivetnivalót nem látok a magam részől, ha két egymást (!) szerető (heteroszexuális) ember közösül a takaró alatt. Abban már inkább, ha pusztán csak a szexualitás miatt tennék

Montezuma13 2015.01.03. 13:53:46

@beacska: Először is megjegyzem, hogy ne engem minősíts, mert ezt én sem tettem veled és ne akard, hogy belemenjünk egy ilyen személyeskedésbe. Ne azonosulj a kedvenceddel ennyire. Másodsorban nem látok bele fejébe, de mivel nem értem miként akart Lacival kicseszni, csupán egy lehetőséget vetettem fel. Ezt talán még szabad! Vagy ezt megtiltanád?

csiri bá 2015.01.03. 13:53:59

@Csak ügyesen!: "Durva h mennyire be voltak nyomva :D " - ugyan már, se körbe nem okádták, se körbe nem fosták a tanyakörletet, csak Pennisz jelölte meg itt-ott a területét. :)

Montezuma13 2015.01.03. 13:54:19

@beacska: Először is megjegyzem, hogy ne engem minősíts, mert ezt én sem tettem veled és ne akard, hogy belemenjünk egy ilyen személyeskedésbe. Ne azonosulj a kedvenceddel ennyire. Másodsorban nem látok bele fejébe, de mivel nem értem miként akart Lacival kicseszni, csupán egy lehetőséget vetettem fel. Ezt talán még szabad! Vagy ezt megtiltanád?

lawabidingcitizen 2015.01.03. 13:55:27

Ádiná még Faszninál is lejjebb van.
1.: tagadja, pedig megbaszták, mint a lovat
2.: seggbe, amit még Faszni sem enged ilyen "hosszú kapcsolatban" és /vagy felár nélkül

beacska 2015.01.03. 13:55:34

@Montezuma13: egyrészt nem kedvencem Zsu, csak utálom a kettős mércét. már írtam, h ilyenkor szoktam ugrani, meg ha ostobaságokat olvasok.

te pedig nem találgattál, hanem tényként írtad le. mindegy, viccesek vagytok, no :DDDD

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 13:55:49

@beacska: A józanul az nyilván túlzás, de a többi sokkal jobban be volt állva. De nincs itt felmentve senki, sokan csináltak marhaságot, legfőképp Edina. Zsu meg pontosan azt csinálta, amit írtál.

Micsell (törölt) 2015.01.03. 13:56:01

@Conchobar: egyrészt nem volt kapcsolat, amikor zsu kavart
másrészt még mindig elfelejtjük, h ez egy játék, természetesen amikor ádinát fel kell menteni akkor ez egy játék, amikor zsu csak elfingja magát, máris rohadékozzuk
kezdek jobban 'szórakozni' a hv-n mint a vv-n...

nátrium glutamát 2015.01.03. 13:58:19

@Conchobar: "éppen (majdnem) belegázolt hozzá közeli két ember kapcsolatába" akik előtte biztosították róla, hogy szabad a pálya. (mert így már legaláisan ki tudták tenni abból a szövetségből, amit ő hívott életre Attila javaslatai alapján)
nincs több kérdésem "köszönömszépen"

csiri bá 2015.01.03. 13:58:32

@Micsell: "kezdek jobban 'szórakozni' a hv-n mint a vv-n" - még csak most, 48 nap után? :))) elég nehezen jutottál el a következő szintre. :)

kivancsibobojsza 2015.01.03. 13:59:28

Szerintem az ilyen műsorokba kell egy intrikus, aki mellett az "ártatlan" szereplő még szimpatikusabb lesz és katarzisképpen a jó legyőzi a gonoszt :) De most itt állok összekavarodva és nem tudom, hogy ki lenne majd az ártatlan? Kérem vissza Rönét! :D :D

Montezuma13 2015.01.03. 13:59:49

@beacska: "te pedig nem találgattál, hanem tényként írtad le. mindegy, viccesek vagytok, no :DDDD"

Nem tényként írtam. Az általános iskolában gondolom még tanítják a feltételes módozatot.

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:00:51

@Majom1Parádé: honnan tudod ki mennyire volt beállva? esett-kelt az egész banda. OMG és arcpálma!!!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 14:01:24

@beacska: Felétek friss hó esett, hogy szááánizni mész? .-)

bigél 2015.01.03. 14:02:23

@Conchobar: " ha két egymást (!) szerető (heteroszexuális) ember közösül a takaró alatt"

- mi van, ha a takaró felett teszik? vagy mellette?
- és ha biszexek, ne adj isten homoszexuálisok?

Avanivi 2015.01.03. 14:03:50

Semmit,de tényleg semmit nem akarok hozzáfűzni a tegnapi történésekhez,csak egy mondatot az összefoglalóhoz :)
Tudom milyen szemét, undorító dolog amit Denisz tett, de

amikor vágóképekben beadták hogy hol itt pisil, hol ott ,hangosan nevettem.:)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 14:03:53

@nátrium glutamát: Má többször írtam ma, hogy nem tudom ki mennyire volt beállva, de Zsu-t nem láttam perecelni és a jelenetekben se tűnt elázottnak. Mondjuk Edina se. Akinél igencsak látszott az Dani volt meg Laci

bigél 2015.01.03. 14:04:06

@beacska: ezzel most vitatkoznék, az egyperces nem a kezdet, az már egy magasabb stáció (legalábbis a jó egyperces)
amúgy veled vagyok, egyetértek a Zsu/Edina témában írt véleményeddel

kismalacka 2015.01.03. 14:04:31

@kivancsibobojsza: " Kérem vissza Rönét! :D "

Úúúúúr Isteen...Úúúúúr Isteeen...még nem jötték ki a szilveszteri kómából hogy ilyet kérsz :)))

bigél 2015.01.03. 14:04:48

@Majom1Parádé: pedig Zsu is perecelt, plusz - de ezt nem mutatták, csak az ON-ban - Dóri cipőjében csetlett, botlott

Montezuma13 2015.01.03. 14:05:32

@beacska: Még valami a kettős mércére. Nálam nincs semmiféle kettős mérce. Csupán engem nem érdekel, hogy seggbebaszták Edinát, mert nem érdekel Edina. Tőlem persze anál(izélhatjátok) Edina seggbabaszását ha annyira érdekes téma ez nektek.

fofofo 2015.01.03. 14:05:55

simán lehet, hogy Edina sem volt annyira beállva, mint amennyire mutatta. nagyon kellett már neki Laci, így meg elő lehet adni, hogy jajjnemtehetekrólatúlsokatittamkülönbennemtörténhetettvolnameg

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:08:47

@Majom1Parádé: ezek szerint nem nézted meg a fenti videót. másképp nem tudom elképzelni hogyan írthattál ilyen marhaságot. én kérek elnézést.

bigél 2015.01.03. 14:09:19

@bendeguzhanna: megértelek, Évát nehéz űberelni :D

Conchobar 2015.01.03. 14:11:29

@nátrium glutamát: "mert így már legaláisan ki tudták tenni abból a szövetségből, amit ő hívott életre Attila javaslatai alapján" - Az a szövetség hármuk műve volt (még akkoris, ha Attila ihlette a szövetség nevét). Éppen az volt Dani szakításának egyik oka, hogy Zsuzsa a szövetségen belül dominanciára törekedett. Zsuzsa egyértelműen nehezményezte, hogy Dani mindig be akarja vonni Edinát is kettejük megbeszélésébe. Edinát egyértelműen a féltékenység mozgatta (nomeg a Dani iránti lojalitás)

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:11:58

@fofofo: "jajjnemtehetekrólatúlsokatittamkülönbennemtörténhetettvolnameg"
vulgáris leszek: nem, a lófaszt nem! kinézi a péniszt pöcök puncijából aztán van pofája még itt adni az ártatlant? :D

Montezuma13 2015.01.03. 14:12:07

Zsu azért érdekes téma, mert ő saját ostobasága miatt a perifériára került. Nagy kérdés, hogy ki tud innen evickélni vagy sem. Számára, ha másnak nem is, a Robin/Ádám párbaj létfontosságú.
Ha Robin jön vissza, akkor talán képes lesz kikecmeregni a gödörből, ha Dóri/Robin páros felé nyit. Azonban ha Ádám jön vissza, akkor nem sok esélye marad, mert akkor Dóri, mint lehetőség Ádám felé fog nyitni, aki pedig utálja Zsu-t.

Micsell (törölt) 2015.01.03. 14:15:49

@nátrium glutamát: "péniszt pöcök puncijából" - áááááááááááááá(llat) :DD

kivancsibobojsza 2015.01.03. 14:16:02

Muszáj, hogy közülük nyerjen valaki? Nem lehetne egy Lilu-Bence párbaj a végén? :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 14:16:11

@nátrium glutamát: Télleg nem. Csak a normál Lilus öfit néztem meg, azt is csak 1x.

Veder1 2015.01.03. 14:17:07

Én bírom Zsut, de egyértelmű, hogy a hiúságán esett csorba irányítja. Azt gondolta illuminált állapotában, hogy ha részegen kettesben marad Lacival, akkor pikk-pakk elcsábítja, és ezt ha kiteregeti mindenki előtt, akkor kicsinálja Edinát, és nem lehet már kétséges senki számára, hogy ki van a legjobb három játékos között, és ki hasonlít legjobban Demónára :)

Montezuma13 2015.01.03. 14:17:26

@kivancsibobojsza: Na, ebben egyetértünk. Megjegyzem én Lilura szavazok. :-)

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:18:49

@Conchobar: Zsuzsa eleve domináns személyként került bele. Daninak nem volt ezen mit meglepődnie.
el tudom képzelni mennyire nem jött be Zsúnak a felismerés, hogy az idióta és a puhány szervezkedik a hát mögött. bárkinek elöntené az agyát a szar egy ilyen helyzetben. ő meg sajnos nem túl intelligensen oldotta meg a helyzetet.
de tekintve a dolgok folyását, dinka elintézte, hogy legyen lejjebb. nagy ármánykodásra nincs is szükség.

Conchobar 2015.01.03. 14:19:15

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): "mi van, ha a takaró felett teszik?" - Akkor látja a kamera is, az már pornográfia, az már nem a 'két ember szereti egymást' kategória. "és ha biszexek, ne adj isten homoszexuálisok" - Ha a pornófilmen két nő csinálja, azt még megnézem, ha két férfi, akkor már nem, akkor undort érzek. De téged miért érdekelnek ennyire a zárójeles megjegyzések, miért teszel úgy, mintha a zárójelen belül lenne a lényeg?

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:20:24

@kivancsibobojsza: akkor lilura szavazok. neki legalább van humora :)

Gia 2015.01.03. 14:20:55

Hát kíváncsian várom a mai összefoglalót...

Veder1 2015.01.03. 14:21:09

@Majom1Parádé: Zsú is perecelt egy nagyot, amikor felvette Dóri öt számmal nagyobb magassarkúját és bizonygatta, hogy mennyire jól tud benne menni :)

Bujumburi 2015.01.03. 14:21:21

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): Márki Zsuzsi, akit kizártak anno, két komolyabb öngyilkossági kísérleten van túl.. mondjuk be se kellett volna engedni

Conchobar 2015.01.03. 14:21:58

@nátrium glutamát: "el tudom képzelni mennyire nem jött be Zsúnak a felismerés, hogy az idióta és a puhány szervezkedik a hát mögött" - Csakhogy ők ketten nem szervezkedtek Zsuzsa ellen (egy ízben Edina elmondta Daninak a félelmét, hogy Zsuzsa ráindul Lacira)

kivancsibobojsza 2015.01.03. 14:22:45

@nátrium glutamát: akkor már 3:0 a Lilu javára, Bence pedig beköltözhet a villába Fannihoz :)

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:25:31

@Conchobar: egy ízben... folyamatosan duruzsolt Daninak - még a lacis sztori előtt jóval, h Zsú nem kéne a szövetségbe. konkrétan Dani párbajgyőzelme után azonnal belekezdett durván, mert előtte a finom célozgatással nem ért célt - illetve nem olyan mértékben, mint szerette volna.

Conchobar 2015.01.03. 14:26:09

@nátrium glutamát: "Zsuzsa eleve domináns személyként került bele." - Lehet, hogy te annak láttad. Lehetséges, hogy te olyannak láttad kettejük kapcsolatát, mint Reni (a manipulátor meg a pincsikutyája), de akkor te nagyon 'mellé láttál'

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 14:26:17

@Vödör: Köszi, közben " a kedvenc ételízesítőm" "ajánlására" megnéztem a videót és télleg 10 s-en belül 2x ült seggre a cipó miatt. Ezzel együtt is kevésbé tűnt ingatagnak a piától, mint a többiek.

csiri bá 2015.01.03. 14:26:59

@Bujumburi: jó de ő a VV előtt is már - finoman fogalmazva - labilis volt: www.napiaszonline.hu/sport/vv_zsuzsi_mar_tobb_baratnojenek_is_nekiment_25698
vagyis nem feltétlen a VV hatására tette utána, amit tett, ráadásul alig egy hónapot volt bent csak...

Admiral_General_Aladeen 2015.01.03. 14:27:02

@Avanivi: Én is! :) Nekem a kutyám jutott eszembe :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 14:27:34

@kivancsibobojsza: Na, azt megnézném! .-) És Pennisz akkor hova teszi Godzillát?

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:27:46

@kivancsibobojsza: rá zárni a nyugit és végtelenítve "bence, hajzselé!" -t nyomni neki :)))

Conchobar 2015.01.03. 14:28:44

@nátrium glutamát: " folyamatosan duruzsolt Daninak - még a lacis sztori előtt jóval" - Ha folyamatos volt, akkor rengeteg példával alá tudod támasztani, nemde? Akkor rajta, támaszd alá! (melyik összefoglalóban, hányadik perc)

Admiral_General_Aladeen 2015.01.03. 14:28:52

@Majom1Parádé: Zsu is perecelt,a videón is látszik,kb 43 mp-nél :)

csiri bá 2015.01.03. 14:30:20

@Majom1Parádé: hogy-hogy hová? állítólag ő benne lett volna egy trióban, nem? :DD

Conchobar 2015.01.03. 14:31:35

@nátrium glutamát: "Dani párbajgyőzelme után azonnal belekezdett durván, mert előtte a finom célozgatással nem ért célt - illetve nem olyan mértékben, mint szerette volna." - Mi volt az a durván? (melyik összefoglaló, hányadik perc)

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:32:31

@Conchobar: nem. akkor "lett olyan" a kapcsolatuk, amikor Zsú visszajött a párbajról - és valljuk be - kissé félreértelmezte a nagy arányú győzelmet. látványosan át akarta venni a konspiráló szerepét Danitól, akinek ez nem is nagyon tetszett. + hozzá Edina halk vokálja hátulról megtette a hatását. erre mondta a "nagy balhé" után Zsuzsának, hogy úgy látja nagyon megváltozott a párbaj óta. (ez mindkettőjükre igaz - nézve Dani nem kevésbé önelégült arcát)

kivancsibobojsza 2015.01.03. 14:33:52

Azt se felejtsük el, hogy ha Zsuzsa merő taktikából belement volna egy Dani-viszonyba, akkor most Edina nézne a partvonalról. Szóval nem csak azért kezdett Lacival, hogy Edinát bántsa, hanem szerintem tényleg tetszett neki (de hogy miért, azt fel nem foghatom)

vastyúk is .. 2015.01.03. 14:35:49

@Montezuma13: " Ádám felé fog nyitni," hasonlóan látom. Át is pakoltam a jelem Ádámkára.

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:36:57

@Majom1Parádé: denisz már bizonyított, mindegy csak luk legyen! :D

bigél 2015.01.03. 14:37:24

@Conchobar: "egy ízben Edina elmondta Daninak a félelmét, hogy Zsuzsa ráindul Lacira"

azt olvastam, hogy Zsuzsa ráül Lacira :D :D

Conchobar 2015.01.03. 14:38:39

@nátrium glutamát: "látványosan át akarta venni a konspiráló szerepét Danitól, akinek ez nem is nagyon tetszett." - Mi ez a konspiráló Dani marhaság? Dani mikor konspirált szerinted? Mondjál rá példát! (konspirál jelentése: "összeesküszik, összeesküvést sző, vkivel forral v. tervez vmit, fondorkodik, titkolódzik, titokban összebeszél, súg-búg"). Daninak (és Edinának) éppen az nem tetszett a munkahéten (közvetlenül Zsuzsa párbaja után), hogy Zsuzsa (és Laci) főnököt játszik. Hogy Zsuzsát az épp aktuális feladat kiemelt helyzetbe hozta, nyeregben érzi magát, és ő ezt érezteti is legbelsőbb szövetségeseivel

kivancsibobojsza 2015.01.03. 14:38:43

@Majom1Parádé: Dennis száműzné Bencét 6 órára a nyugiszobába rögtön, nem ez a megmaradt szuperképessége? :D

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:39:11

@kivancsibobojsza: +1
ezért nem lehet ráfogni, h tattikábú akargya ja láclót.

tvbuzi 2015.01.03. 14:39:35

Zsú vellai népszerűségét mi sem ábrázolja jobban mint az a jelenet amikor mata részegen elesik és balra tőle Fánni jobbra pedig a mindigőszintetisztalelkű Edina áll és egyik sem segít neki felállni pedig Zsú kapaszkodna beléjük :D Fanni balra az őszinte pedig jobbra elindul, sorsára hagyva ezzel a Black Démont akinek önerőből kell feltápászkodnia. Ez persze a küzdeni akarás, önerőből talpraállás installációja is lehet egy modern múzeumban.

Conchobar 2015.01.03. 14:40:33

@nátrium glutamát: Mit akartál mondani avval az anyádos élőkapoccsal?

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:42:04

@Conchobar:
ott az archívum, ess neki bátran! ne kelljen még egy ráébresztő képet linkelnem :)
a munkahétről is leírtam a véleményem az akkori poszt alatt. hajrá!

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:43:39

@Conchobar: ez asszem 3napos sztori lehet hv-n. szintén kikereshető. (el leszel a feladatokkal mára) :)))

Micsell (törölt) 2015.01.03. 14:43:44

@tvbuzi: igen, pedig zsu hogy kapott utánuk kézzel

Conchobar 2015.01.03. 14:44:51

@kivancsibobojsza: "Azt se felejtsük el, hogy ha Zsuzsa merő taktikából belement volna egy Dani-viszonyba, akkor most Edina nézne a partvonalról" - Ugyan miért nézne a partvonalról? Zsuzsa eltiltotta volna Danit attól, hogy Edinával megbeszéljen dolgokat, teljesen eltiltotta volna? (merthogy Edina néhány beszélgetést leszámítva, nincs igazán kontaktusban Danival. Egyáltalán nem Danival lóg)

vastyúk is .. 2015.01.03. 14:45:46

@Conchobar: Edina leginkább az elején rengetegszer elmondta Daninak, hogy ő nem bízik Zsúban. Miután hivatalosan is egy csapat lettek (a munkahéttől kezdve) Zsú elkezdett bandázni Lacival és Ádámmal, onnantól kezdve mondogatta Edina, hogy Zsú robbantani fog.

Conchobar 2015.01.03. 14:46:26

@nátrium glutamát: "ott az archívum, ess neki bátran! ne kelljen még egy ráébresztő képet linkelnem" - Én essek neki? Én bizonyítsam a te állításaidat?

bigél 2015.01.03. 14:47:15

@Conchobar:
a zárójeles megjegyzések úgyanúgy részei voltak a posztnak, hiszen valamiért csak odaírtad, szükségesnek tartottad megjegyezni, hogy amit írtál, az nem úgy általában igaz, hanem bizonyos feltételekkel

Egyébként pedig a kérdésre adott válasz nem csak az adott bejegyzés tartalmát árnyalja, de úgy általában a kommentjeidet is. Ezt most nem pozitív/negatív értelemben írom, egyszerűen egy plusz infó, ami más kommentek elhelyezésében is segítséget nyújthat.

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:48:22

@Conchobar: MÁR nem lóg annyit vele, mert inkább mással analizálgat. ;)
itt érzi Dani, hogy már megint átbaszták a fejét. még egy ilyen mikiegér is leépíti :D
most szép lassan vissza fog puncsolni Zsuzsához - naaaagy megbocsátást mímelve.

Conchobar 2015.01.03. 14:49:05

@nátrium glutamát: "ez asszem 3napos sztori lehet hv-n. szintén kikereshető" - Fiatal barátom! Szokjál már hozzá: akkor állíts valamit, ha tudod is bizonyítani. Kocsmában, óvodában elég annyit hozzátenned az állításodhoz, hogy 'Hidd el!', de most nem kocsmában vagy

bigél 2015.01.03. 14:49:34

@tvbuzi: azt én is figyeltem, érdekes rész volt, sokatmondó

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:49:41

@Conchobar: te maradtál ki az eseményekből úgy nézem. márpedig, akkor nem nekem kell kotorászni a múlt titkai között. :)

Conchobar 2015.01.03. 14:51:45

@nátrium glutamát: "itt érzi Dani, hogy már megint átbaszták a fejét" - ...és te érzed Dani érzéseit, vagy hogy? Netán közölte veled titkos rádióadón?

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.03. 14:54:12

Azt hiszem drágaságaim nem kellene ennyire hevesen, szenvedélyesen , már már arrogánsan kommentelni.melyik videjón, hányadik percében.mit mondott, mit csinált, mért csinálta ez vagy az..Már túlon túl lerágjátok a az elébünk vetett koloncot a csontról. nyugodjon le mindenki a picsába! hihihihi

Conchobar 2015.01.03. 14:54:33

@nátrium glutamát: "most szép lassan vissza fog puncsolni Zsuzsához - naaaagy megbocsátást mímelve." - Ezt a prognózisodat az orrod alá fogom dörgölni

bigél 2015.01.03. 14:55:06

@Conchobar: ??? bizonyítsd be (komment időpontja, tartalma, kommentelő neve, linkkel), hogy én ezt írtam neked

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 14:56:24

@nátrium glutamát: @csiri bá: Valóban, mindkét meglátás telitalálat.

nátrium glutamát 2015.01.03. 14:56:50

@Conchobar: oké, most vetetted el a sulykot.
"Fiatal barátom! Szokjál már hozzá: akkor állíts valamit, ha tudod is bizonyítani. Kocsmában, óvodában elég annyit hozzátenned az állításodhoz, hogy 'Hidd el!', de most nem kocsmában vagy" így erre simán beírhatok egy olyan véleményt, amit nem tennék meg normális esetben.
apától is 500 szavas bizonyítást szoktál kérni,h miért akarja berakni neked?

egyáltalán nem kötelességem bizonyítani senki felé az állításaimat. ez már nálad kényszeres. ja, a kedvenc végszó egy ilyen történetre: akadj már le rólam!
részemről lezártam a veled való kommunikációt (nem kell zárójelben elmagyaráznod mit jelent a szó). részemről vedd úgy,h ignorállak (ignorálás: mellőzés, semmibe vétel)
"köszönömszépen"

kismalacka 2015.01.03. 14:57:46

Elsősorban a lányoktól kérdezem: miért használ Fáni világos lila rúzst az egyébként is fehér bőréhez? Szerintetek jól áll neki? Valamelyik nap úgy nézett ki benne mint egy halotti maszk.

Conchobar 2015.01.03. 14:57:55

@félénk vagyok de hódítani akarok: "már már arrogánsan kommentelni.melyik videjón, hányadik percében.mit mondott, mit csinált, mért csinálta ez vagy az" - Ne tessék már arroganciának mondani azt, ha felszólítanak bennünket, hogy (lehetőség szerint kétséget kizáróan) bizonyítsuk állításainkat

bigél 2015.01.03. 14:58:29

@Bujumburi: azt nem tudtam. sajnálom a csajt, remélem, nem lesz több kísérlete. :(

vastyúk is .. 2015.01.03. 14:59:15

@nátrium glutamát: "MÁR nem lóg annyit vele, mert inkább mással analizálgat. " Hát Edina Lacival lóg és Danival analizálgat. Most is egyből jelentett Daninak. Szóval szeritnem Dani nem érzi úgy, hogy átbaszták a fejét. Én még nem láttam olyan összefoglalót, amikor Edina "taktikai megbeszélést" tartott volna Lacival.

Micsell (törölt) 2015.01.03. 14:59:20

@nátrium glutamát: a mait elnézve kezdek azonosulni malevillel, ügyesen kibújtál a sokat emlegetett zárójelből :D

beacska 2015.01.03. 14:59:30

@kismalacka: sajna, ilyen szarokat adnak be nekik. már a többinél is megállapítottuk, h úgy festik ki magukat, mintha összemaszatolódott volna tükrük, vagy párás lenne....szegények

bigél 2015.01.03. 15:00:17

@kismalacka: lány vagyok, de fogalmam sincs
szerintem nem áll jól neki (de én eleve nem szeretem a világos rúzst: ha ritkán használok, akkor inkább sötétebbet - fehérbőrű vagyok, a bordós árnyalatok jól állnak álítólag)

fofofo 2015.01.03. 15:00:19

@nátrium glutamát: elég sokáig bírtad így is. én ezt már vagy egy hete megtettem.

kismalacka 2015.01.03. 15:01:52

@beacska: Jó, de szerintem a szponzoroktól kérhetne más színű rúzst is. Szerintem azt gondolja, hogy ez a szín jól áll neki, pedig dehogy.

Plasztiknak meg a bakancs ráforrt már a lábára, vagy nem vitt be másik cipőt, mert mindig azt látom rajta.

csiri bá 2015.01.03. 15:02:21

Ott a farka, ott a farka,
Eltakarja, készakarva,
Arra fussunk, ott a farka
Ott van, meg kell fogni a farkát,
Meg kell csípni a bőrét,
Nem viszi most el,
Jaj istenem, ott van,
Fele bent a lukba,
Másik fele kint van,
Azt kapjuk most el.
Ott a farka, ott a farka,
Ott a farka, ott a farka,
Ott a farka, ott a farka,
Ott a farka, visszahúzta,
Bent van újra már a lukban.
Azt a teremburáját,
Hoppá, most figyelj,
Minden lukba dugó kell.
Dugó, fadugó, bing-beng bent van a lukban,
Dugó, fadugó, a parafadugó.
Dugó, fadugó, bing-beng bent van a lukban,
Dugó, fadugó, a parafadugó.
Minden lukban legyen dugó,
Ez a végső cél,
Ráüss, most jó.
Egy lukkal készen vagyunk.
Ott a farka, ott a farka,
Ott a farka, ott a farka,
Ott van, fele bent a lukban,
Másik fele kint van,
A farka vége kint van,
A farka vége kint van,
Azt kapjuk most el!

Rémület 2015.01.03. 15:03:33

@Conchobar: Nyugi már! Szokj hozzá, hogy ez itt inkább kocsma, mint bíróság! Rendeljek neked valami lazítót?

bigél 2015.01.03. 15:03:37

@csiri bá: tökéletes választás :D :D

Conchobar 2015.01.03. 15:03:52

@nátrium glutamát: "egyáltalán nem kötelességem bizonyítani senki felé az állításaimat" - Hát végülis, valóban nem kötelességed neked a közléseidet értelmes ember módjára megtenni. Jogodban áll megalapozatlan állításokat, kinyilatkoztatásokat tenni, levegőbe beszélni, sőt akár még hülyének is tetedned magad

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.03. 15:03:55

Magam részéről gusztustalanul asszisztált a szerkesztők sihsere hada, hogy a lakók a disznók szintjére leitták magukat, és kontrolálatlan, vállalhatatlan viselkedésüket csodálhattuk.Véleményem szerint ez az összefoglaló gyomorforgatóan undorító volt.köszönöm szépen.Másképp is meglehetett volna szerkeszteni ezt a szilveszteri bulit.

kismalacka 2015.01.03. 15:04:21

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): Függ a hajszíntől is, és az arc karakterétől is. De Fáninak sokkal jobban állna más színű rúzs. Még ha a világosat szereti akkor is ott vannak a bézs, rózsaszín, terrakotta stb. árnyalatok.

kismalacka 2015.01.03. 15:05:04

@csiri bá: Jáááááj de imádnivalóó :))

csiri bá 2015.01.03. 15:05:25

@kismalacka: mert ezt kapja... teszkógazdaságos... esetleg cba-s vagy sparos sajátmárkás :DD

Onereality 2015.01.03. 15:07:30

hahahaha, az elobb a telomon elorekerult egy tizperces szilveszteri osszefoglalo
sok reszt meg hv-t kihagytam, de a cicaharc a tokreszeg laci felett nagyon vicces volt
edina, akit birtam anno, mostanra egy olcso baszatlan szukava vedlett, semmi kulonbseget nem veltem felfedezni a viselkedeseben kozte es zsu kozott...
ok, sok reszt kihagytam, de belekukkantva ez a benyomasom...azert meg remenykedem a kis csaj tiszta artatlan josagaban :)))

fofofo 2015.01.03. 15:07:45

@csiri bá: azért a teszkógazdaságosnak is van több árnyalata. inkább arról van szó, hogy még csak huszonpáréves. eben a korban velem is előfordult, hogy magamra kentem fura színű dolgokat.

bigél 2015.01.03. 15:08:35

@fofofo: mesélj, erre kíváncsi vagyok :D :D

kismalacka 2015.01.03. 15:08:40

@csiri bá: Én úgy láttam mintha a saját sminkes cuccai között turkált volna a fürdőben, és tuti hogy vittek be saját cuccot. Neked egyébként mint férfi ( gondolom ) tetszik Fáni + rúzs? :)

fofofo 2015.01.03. 15:10:29

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): szerencsére akkor még nem volt facebook meg ilyenek, így a feledés jótékony homályába borulhatnak a részletek :)

Conchobar 2015.01.03. 15:10:39

@félénk vagyok de hódítani akarok: "Véleményem szerint ez az összefoglaló gyomorforgatóan undorító volt" - Ne tegyünk már úgy, mintha valami rendkívüli történt volna a villában, mintha a villán kívül máshogy viselkedne a többi fiatal (természetesen leszámítva azokat, akik önuralom, vagy szülői szigor következtében képesek emberhez méltó módon szórakozni)

kismalacka 2015.01.03. 15:12:19

@félénk vagyok de hódítani akarok: Hát ha kő részegre itták magukat, akkor nehéz jobban megszerkeszteni...nincs alapanyag.

bigél 2015.01.03. 15:12:21

@Conchobar: hogy azt írtam, amire válaszoltál

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.03. 15:13:29

@Conchobar: Erre csak azt tudom mondani, mindenki ugyan azt az összefoglalót nézi.Egyszer a vakokat elvitték az állat kertbe és megtapogathatták az elefántot.Az egyik a fülét ,a másik az ormányát, a harmadik a lábát a negyedik a hasát tapintotta.Amikor megkérdezték tőlük hogy milyen az elefánt, mind mást mondott.Volt aki hosszú cső alakunak,. volt aki oszlophoz, volt aki laposnak,volt aki gömbölyűnek írta le.ennyire egyszerű. hihihihi Hidd el nem érdemes .Egyébként ezt úgy általában mindenkire értettem nem csak rád.

Well... 2015.01.03. 15:13:48

@csiri bá: vegul is "minden eremnek ket oldala vagyon" :oP

csiri bá 2015.01.03. 15:15:14

@kismalacka: nem, szerintem nem illik hozzá, de ez az én véleményem, viszont az is igaz - volt már itt fénykép a HV-n róla - hogy smink nélkül kb teljesen jelentéktelennek néz ki... van ilyen, nem gond amúgy, de egy jó sminkes a tanácsaival sokat dobhatna rajta... volt valahol egyszer egy cikk képekkel pornósztárok arcáról sminkelés előtt és után... sokszor szó szerint fel sem lehetett ismerni őket, vagyis a lényeg, hogy egy jól kiválasztott smink sokat dob a megjelenésen... elég csak megnézni mondjuk a Bódy Szilvit...
@fofofo: ebben igazad van, lehet, még nincs kialakult stílusa, majd lesz neki,mikor rákényszerül pár év múlva...

tvbuzi 2015.01.03. 15:15:16

@félénk vagyok de hódítani akarok: senki sem kényszerítette őket, hogy beköltözzenek a vellába, hogy ott igyanak, berúgjanak és égessék magukat a nézők előtt, rendezhetnének szavalóversenyt is. Engem meg senki nem kényszerít, hogy nézzem.

csiri bá 2015.01.03. 15:17:15

@Well...: nono... sódarrú'? :D :D elvégre három dimenziós térben vagyunk. :)

Conchobar 2015.01.03. 15:18:16

@Rémület: "Szokj hozzá, hogy ez itt inkább kocsma, mint bíróság!" - Akkor pirul most az irodalom és történelem (forráskritika okán) tanárok jó része, mert nem igazán jött át az, amit tanítottak, aminek pedig valóban át kellett volna jönni minden ember számára hasznosítható tapasztalatként

fofofo 2015.01.03. 15:18:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): sztem ne hagyd, én kíváncsi vagyok a sztori végére :) persze most egy kicsit a máséval verem a csalánt.

Conchobar 2015.01.03. 15:20:19

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): "hogy azt írtam, amire válaszoltál" - Én nem állítottam semmit evvel kapcsolatban, mire föl vársz te akkor tőlem erre bizonyítékot

félénk vagyok de hódítani akarok 2015.01.03. 15:20:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: tudom kedveském, játék határok nélkül.Az emberi hülyeség meg határtalan. hihihihi

foxwiththegloves (törölt) 2015.01.03. 15:21:06

@kismalacka: fáncsi? fehér bőr? legdurvább hogyvoltos sértés játékosra evör!!
:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.03. 15:22:35

@szerivan: köszi, azt mindenképpen. Esetleg még sajtreszelőt is hozhatnál...

kismalacka 2015.01.03. 15:22:43

@foxwiththegloves: Tegnap már ő maga mondta...szal csak idéztem :)) És most, hogy kivitték a szolit...hát bele se merek gondolni mi lesz :))

fofofo 2015.01.03. 15:23:43

@kismalacka: lesz még azzal a szolival valami. különben nagyot csalódnék a szerkesztőkben.

Conchobar 2015.01.03. 15:23:55

@félénk vagyok de hódítani akarok: "Egyszer a vakokat elvitték az állat kertbe és megtapogathatták az elefántot" - Csak tudod, a hasonlatodnál maradva, az se biztos, hogy kommentelő társaiink valóban az elefántot tapogatták meg (és nem egy képzeletük szülötte teremtményről beszéltek)

bigél 2015.01.03. 15:24:58

@foxwiththegloves: b+ amikor visszaolvassa a kommneteket nem a ribancozás, a lesetétlyukazás fogja az idegösszeroppanás szélére kergetni, hanem kismalacka kommentje! töröltessük gyorsan! :D :D

csiri bá 2015.01.03. 15:26:19

@fofofo: visszaadnám nekik, de csak csíkos csövekkel. :DDD

bigél 2015.01.03. 15:27:29

@Conchobar: váaszoltál valamire (igaz csak egy szóval, de az is válasz), holott a beidézett mondatot nem én írtam

másodpéldány 2015.01.03. 15:27:31

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél):

egy egész csatornát meggyanúsítok? nem, nem egy egész csatornát, csak egy vv7 stábra mondom azt, hogy helyzetet teremtettek hozzá, és utána le is adták, én a helyükben ezt soha nem adtam volna ezt le, az egész úgy gáz ahogy van,

de betű szerint itt elsősorban a laci a felelős, viszont tekintettel arra, hogy edina soha nem fogja megvádolni, ezért innentől ez sajnálatosan csak az én véleményem, és igen, gáznak tartom,

bár szerintem Zsé-vel megkísérelték kihozni Lacit a nyugiból, és megkísérelték megakadályozni, hogy bármi ilyesmi történjen, de aztán ha már megesett, akkor még is leadták, és szarnak Edina fejére, hogy ez neki mennyire gáz,

a vv stáb hibás, igen a helyzet létrejöttében, éppúgy mint pl. a gólyatábor vezetője is felelős, ha a gólyatáborban ilyesmi történik, amennyiben nem voltak mondjuk elég körültekintőek atekintetben, hogy kit alkalmaznak a táborban, aki aztán erőszakolgatott, bár nyilván nem őt fogják felelősségre vonni, hanem konkrétan az elkövetőt...

itt ilyesmi nem lesz, mert szerintem az áldozat öntagadásban van.. az elkövető meg állítólag nem tudja mi történt annyira be volt állva...

bigél 2015.01.03. 15:30:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én tisztelem, pont a lelki épségét szeretném már előre megóvni :D ;)

bigél 2015.01.03. 15:30:53

@csiri bá: elképzeltem a hatást :D :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.03. 15:31:05

@másodpéldány: basszus, ez egy műsor :-D Nem Ady felolvasó est. Pont, h mindig ilyen kellene.

bigél 2015.01.03. 15:31:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ok, igazad van (kár, hogy csak most vettem észre a hsz-ed)

szmoti 2015.01.03. 15:32:34

Helló! Tudnátok nekem adni egy linket, amin a tegnapi öfit vissza tudom nézni? lemaradtam róla, és a retek moston meg valamiért egyszerűen nem tudom megnézni :( pedig kíváncsi vagyok :D

beacska 2015.01.03. 15:33:52

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): képzeld, felpróbáltam a báli ruháimat, és a Mindentvivő-No1 is feljött rám...najó, tüsszenteni nem mertem ;). De nem reménytelen!!!

bigél 2015.01.03. 15:35:23

@beacska: szuper! de tegnap még aszontad, hogy nem férsz beléjük. mit csináltál a zéjjel, te lyány? kérem a receptúrát!

dr. sziszi 2015.01.03. 15:36:27

@Conchobar: szerintem inkább edina basztatása lett volna a terv

beacska 2015.01.03. 15:37:08

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): :D semmit. tegnap negatív hozzáállással csak tippeltem...de ma összeszedtem magam, és beléjük bújtam halált megvető bátorsággal ;) (az elem lemerült a mérlegemben)

bigél 2015.01.03. 15:37:12

@kismalacka: ugye-ugye? máskor remélem jól átgondolod, mielőtt ilyet leírsz!!!! :D :D :D

bigél 2015.01.03. 15:38:25

@beacska: ok, akkor én is pozitív hozzáállással és bátran veszem fel a ruháimat, ha az ennyit segít

Krétagarbó 2015.01.03. 15:42:16

@beacska: Egyrészt nem hiszem, hogy tényként kell kezelni, hogy Edinát akkor most megdugták (itt vagy ott), mivel egyikünk sem tudja pontosan mi történt, csak talágatni lehet.
Másodsorban pedig Zsút nem csak azért dobták a szövetségből, mert hazudott, hanem azért, mert az egyik szövetségese szerelmét (és itt most tök mindegy, hogy viszonzott vagy sem) próbálta becserkészni, majd mindezt előadni úgy, hogy tkp-en mindent a Laci akart, kezdeményezett, ő csak éppen ott volt. Ezt Edina hátbaszúrásként értékelte, Dani pedig kimondva kimondatlanul férfiúi hiúságában is sértve lett a szituban.

Conchobar 2015.01.03. 15:42:16

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): "holott a beidézett mondatot nem én írtam" - Rendben. Közölted ezt a fontos dolgot, én meg tudomásul vettem. Kevesebb komment árán is megoldhattad volna ezt a dolgot

fofofo 2015.01.03. 15:42:26

@másodpéldány: alapvetően egyetértek veled abban, hogy ha egy nő nincs olyan állapotban, hogy nemet mondjon a szexre, vagy hogy ellenkezzen, akkor a szex erőszaknak minősül. a gólyatáborban ez történt, amikor bedrogozták szegény lányt. de azt az esetet is ide sorolom, amikor megfélemlítik az áldozatot, vagy egyszerűen akkora nyomást gyakorol egy erősebb egyéniság és/vagy a csapatszellem a gyengébb jellemre, hogy belemegy a szexbe. sőt, ha felmegy a nő a férfi lakására, és már egyikünkön sincs ruha, akkor is joga van a nőnek meggondolnia magát. na, ezt csak azért, hogy egyértelmű legyen, hogyan állok az erőszak kérdéséhez.

viszont itt véleményem szerint nem ez történt. ha Maci próbált volna rámászni Edinára, vagy akárki más, aki nem Laci, sztem simán elhajtotta volna. részemről biztos vagyok benne, hogy ha csak a gyanúja is felmerül az erőszaknak, közbelépnek, és az elkövető repül.

amúgy nem tettem volna meg, de a kommented hatására megnéztem a blikk képeit. Edina nagyon is aktív résztvevője az eseményeknek, szó sincs arról, hogy az ital miatt nem bírt volna ellenállni. ha egy nőnek tetszik egy férfi, de különböző okok miatt nem akar vele szexet - majd az alkohol feloldja a gátlásait, és tevőlegesen, aktívan részt vesz a szexuális együttlétben, az szerintem nem erőszak. lehet azt mondani, hogy szemétség volt az rtl részéről az egész, hogy azért adtak be be annyi piát, hogy Edina elveszítse a gátlásait - ezt el lehet ítélni erkölcsileg, de nem erőszak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.03. 15:44:57

@másodpéldány: nem áldozat, kötöttek egy szerződést, amiért egy rakat pénzt kapnak. Nem sajnálom őket.

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): nem kár. :-)

Krétagarbó 2015.01.03. 15:45:47

@Montezuma13: sztem is ez volt a terv. Zsú csakis a nemi szervével próbál érvényesülni, nagyon ez jön le az eddigi szerepléséből.

kismalacka 2015.01.03. 15:45:53

@fofofo: Edina pia nélkül is odavetette volna magát. Felizgult a kukkoláson. A pia csak meggyorsította dolgot.

beacska 2015.01.03. 15:46:18

@Krétagarbó: én csak azt írtam, nem ártana szembesíteni Edinát és Laccit, ki mit gondol a "szex"ről...az meg, h Zsut miért tették ki: semmi köze a hazugsághoz, meg ahhoz kit zaklatott. Egyszerűen a nyílt és egyenes Edina ezt az útját választotta, h a gyenge jellemű szívszerelme micsodájába beleüljön bármijével.

Conchobar 2015.01.03. 15:46:50

@dr. sziszi: "szerintem inkább edina basztatása lett volna a terv" - Én abban egyetértek veled, hogy Zsuzsában legbelül Edinával szemben van egy kis rivalizálhatnék, de Zsuzsánál a versmondó est óta megfigyelhető a törekvés, hogy megnyerje magának Dórit (egyelőre csak Laci ellen). Ez vitte őt be a holtrészeg Lacihoz szilveszterkor

beacska 2015.01.03. 15:47:52

@Krétagarbó: hmmmm...én még nem láttam zsu nemi szervét, míg másokét már igen...

dr. sziszi 2015.01.03. 15:48:27

Kismalackát miért akarnák törőlni?

bigél 2015.01.03. 15:48:37

Hát nem szörnyű, mi megy Csecsenföldön?

(már megint itt van az ideje, úgy érzem)

bigél 2015.01.03. 15:49:29

@dr. sziszi: senki nem akarja törölni, csak az egyik kommentjén poénkodtunk

Krétagarbó 2015.01.03. 15:51:05

@Micsell: te nem látod magatokat. a napi 800 hozzászólásból 750 arról szól, hogy Edinát fikázzátok és Zsút mentegetitek. Nincs ezzel baj, csak az már zavaró, hogy a maradék 50-ben meg arról irkáltok, hogy minden komment Zsú lehúzásáról és Edina fényezéséről szól.
Én már jó ideje nem látok olyan kommenteket, amelyik az fejtegetné, hogy az erdélyi őszinte természetes jellem stb..., bár Edinát kedvelem a legjobban a villában, ezt akkor is hülyeségnek tartottam, ott is vannak ilyen és olyan emberek is, kár ezt ideologizálni. De mint írtam, már jó ideje ilyet nem olvashatsz itt, de azért csak nyomasd tovább ezt a hülyeséget...

fofofo 2015.01.03. 15:54:42

@foxwiththegloves: és ahogy Udvaros Dorottya szinkronjával próbálgatja kiejteni, hogy "Csecsenföld", az is adja

beacska 2015.01.03. 15:54:56

@Krétagarbó: akkor szelektíven olvasgatsz, drága. én csak akkor szoktam beírni, ha 1. ismerős írkál 2. beindul a kettősmérce, meg az ostobaság....ma kénytelen voltam szétcsapni kicsit...nagyon durva fantazmagóriák keltek itt szárnyra

Bujumburi 2015.01.03. 15:55:15

@vastyúk is ..: pedig vannnak apró jelek.. persze semmiben sem lehetünk biztosak... amikor kiengedték a büntiből, Lacihoz rohant be egyből kifakadni, pedig kint volt Dani is a teraszon

Conchobar 2015.01.03. 15:58:38

@beacska: "az meg, h Zsut miért tették ki: semmi köze a hazugsághoz, meg ahhoz kit zaklatott." - Valahogy nehezen birunk szabadulni Szent Zsuzsa mártíriumságától, nehezünkre esik észrevenni azt, hogy az egykori áldozat mára már elkövetővé vált. Nem akarjuk észrevenni, hogy Zsuzsa ugyanolyan szöveget mond (Dórinak) Laciról, mint egykor Reni mondott (Zsuzsáról), viszont Renivel ellentétben Zsuzsa szilveszterkor (meg a felolvasó esten is) még akcióra is vállalkozott, noha Laci erre okot nem adott

vastyúk is .. 2015.01.03. 15:58:41

@Bujumburi: nem tudom. Nekem valahogy úgy jön le, hogy Edina nem a Danitól vár vígasztalást általában. Erre tartja Lacit. Meg arra, hogy az évődésükkel , hülyéskedésükkel tele legyenek az összefoglalók. Danival mindig egyeztettek eddig. Ha látok konkrétumot arra, hogy Dani kiáll Edina mögül, el fogom hinni, hogy már köztük sincs szövetség, de addig nem :)

Bujumburi 2015.01.03. 15:59:10

@vastyúk is ..: valószínűleg be sem szabadott volna engedni... de van még pár ilyen arc.. szerintem Baukó Évinek sem sokon múlt, hogy feltudott állni...

Bujumburi 2015.01.03. 15:59:55

@vastyúk is ..: hát az is lehet, mindenesetre Daninak előbb-utóbb kolonc lesz a Laci-szál... :D

Bujumburi 2015.01.03. 16:00:35

@Bujumburi: hmm... az előzőt nem neked akartam :DDD bocsi

Bujumburi 2015.01.03. 16:01:12

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): valószínűleg be sem szabadott volna engedni... de van még pár ilyen arc.. szerintem Baukó Évinek sem sokon múlt, hogy feltudott állni...

vastyúk is .. 2015.01.03. 16:01:44

@Bujumburi: "valószínűleg be sem szabadott volna engedni... de van még pár ilyen arc.. szerintem Baukó Évinek sem sokon múlt, hogy feltudott állni... " bocsesz, ezt most nem tudom, kire érted

beacska 2015.01.03. 16:01:46

@Conchobar: na jó, UTOLJÁRA szóba állok veled: Lacci egy puhapöcs. OKOT adott a csesztetésre.

hannamontanna 2015.01.03. 16:02:22

És azt jól látom, hogy Plasztik a gyűlölt Lacihoz dörgölődzik? Bér ennyi szesz után lassan a 220V-hoz is, ....

Micsell (törölt) 2015.01.03. 16:02:28

@Krétagarbó: és ezt mindenáron úgy érezted, h nekem kell címezned?
bevallom napok óta nem olvaslak, miután pár napja kiegyeztünk abban, h nem kötözködünk
az h mindenki kettős mércével méri zsut, természetes h kinyittatja a zsebemben a bicskát
edina meg a sárga földig leblamálta magát
az meg h min megy a témázás már bocs de ne nekem egyedül ródd fel van itt még pár tucat kommentelő légyszi kezdj el akkor mindekit kioktatni amiért nem fáncsin, ádámon, stb-n témázgatnak, ja h nem villanatanak semmit, hát úgy nehéz is
másrészt azért meg ne mondd már h én min témázzak "köszönöm szépen"
mások nevében pedig nem tudok - nem is akarok - nyilatkozni
érdekes akkor ki is kötözködik? :D

Bujumburi 2015.01.03. 16:03:00

@csiri bá: igen, valószínűleg nem végzett jó munkát a pszichológus, aki alkalmasnak ítélte.. gondolom kellően labilis, és furcsa karaktereket keresnek, akik azért mégis megtudják őrizni a realitásérzéküket... érdekes lehet a kiválasztás

hannamontanna 2015.01.03. 16:03:04

..bár. nem bér... ?.))

Onereality 2015.01.03. 16:03:13

hahahaha szakadok, a gifben az ott wtf???
edina befekudt a kefelo par melle, es emelgeti a takarot???
ez mi, basszus, ehhez idore van szuksegem, hapogok, rohogok, a pofam leszakadt.

Krétagarbó 2015.01.03. 16:03:24

@Bujumburi: Óh, ezt nem is hallottam...:(

Bujumburi 2015.01.03. 16:03:34

@vastyúk is ..: csak véletlenül ment neked :))))

vastyúk is .. 2015.01.03. 16:04:17

@Bujumburi: "Daninak előbb-utóbb kolonc lesz a Laci-szál..." Nem így gondolom. szerintem Dani azért is "örül " a Laci szálnak, mert Laci nem túl megbízható ember, és mint azt annyiszor elmondta már Edina, a Laci lesz a veszte. Szóval Dani most kivár, hogy csúszik ki Edina talpa alól a talaj. Hiszen ő is egy gladiátor :D

vastyúk is .. 2015.01.03. 16:05:29

@hannamontanna: Lilu mondta is, hogy ne szomorkodj Robin, szerintem Dóri olyan részeg volt, hogy azt hihette veled csókolózik :D

Micsell (törölt) 2015.01.03. 16:06:50

@beacska: mindenkinek joga van szelektíven olvasgatni - ahogy írni is :) ehhez a jogomhoz tartom magam én is :)

Well... 2015.01.03. 16:07:34

@csiri bá: na csak pontossag kedveert "white trash reallity" :o(

bigél 2015.01.03. 16:08:21

@fofofo: @foxwiththegloves: erre csak annyit tudok mondani, hogy ciciperverz

vastyúk is .. 2015.01.03. 16:14:48

@Krétagarbó: visszanéztem kíváncsiságból, mert túl élénk fantáziával vádoltak (és ezt tagadni nem tudom), Zsú bizony úgy fogalmazott, hogy most kell rámenni Lacira. Ezért gondoltam én is azt, hogy itt a punciarzenál bevtésén dolgozik.

csiri bá 2015.01.03. 16:16:43

@Well...: akkor van black trash reality is? Mi ez a rasszizmus? :))

bigél 2015.01.03. 16:17:02

Bocsánat! Meg tudná valaki mondani, hogy merre van a WC?

beacska 2015.01.03. 16:17:59

@vastyúk is ..: de nem mondott ilyet, igaz???

csiri bá 2015.01.03. 16:19:05

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): felmosóvödör.... izé.... műfű.... azaz.... mosdókagyló.... szabadon választott. :)))))

másodpéldány 2015.01.03. 16:19:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

nem érdekel mennyi pénzért kötöttek szerződést, attól még áldozat...

Ha például valakit meggyőznek, hogy adja elé a fél veséjét, hogy etetni tudja a gyerekeit (lásd Moldvában az anyákat, volt erről dokufilm) az áldozat, még akkor is ha állítólagosan szabad akaratából írta alá a szerződést,

ez illegális szervkereskedelem egyébként, akkor is, ha aláírja, már a műtét is életveszély eleve, de amúgy is csorbulnak az életlehetőségei és minősége, szóval áldozat, áldozat és háromszor is áldozat, attól egyetlen FIZETŐT (vásárlót) sem ment meg az atyaúristen, hogy ne legyen bűnös, vagy minimum bűnrészes, csak azért mert aláírattak valakivel egy szerződést, mely lényegében szabadon visszaél az aláírójával.

bigél 2015.01.03. 16:20:32

Mit gondoltok az El Nino jelenségről?

Well... 2015.01.03. 16:20:49

@Bujumburi: "...pedig vannnak apró jelek.. persze semmiben sem lehetünk biztosak... amikor kiengedték a büntiből, Lacihoz rohant be egyből kifakadni..."

vagy konkretan ezert tepett a lacihoz egybol, hogy leelenorizze, hogy a mig raboskodott nem szopte-e le az a dog zsuzsi a kodzsek nyalokajarrol a csokit...... olyan szinto birtoklasi kenyszere van, hogy az beteges....

Conchobar 2015.01.03. 16:24:19

@beacska: "OKOT adott a csesztetésre." - Mi volt az az ok?

bigél 2015.01.03. 16:26:58

Szóval...hogy megy a szex?

másodpéldány 2015.01.03. 16:27:09

@fofofo:

ok, végignéztem a videókat és én így raktam magamnak össze, hiába kedveli Lacit, sőt szerelmes bele, akkor se akart szexelni, kifejezetten ismételten nem, még mikor egymáson henteregtek akkor is mondta, hogy nem, nem, nem akar,

reggel meg még magának is úgy próbálja beállítani, hogy a popószex az lényegében nem is az, de hát az, hagyjuk is, rémes az egész...

egy bukott fekete angyalka lett belőle, akkor mikor birtoklásmániásan kiküldte Zsét a nyugiszobából, az lett a veszte, azon a ponton még megmenekülhetett volna...

Conchobar 2015.01.03. 16:28:29

@vastyúk is ..: "Szóval Dani most kivár, hogy csúszik ki Edina talpa alól a talaj" - Csakhogy semmi bizonyíték arra, hogy Dani szemében Edina is gladiátor lenne. Edina állandóan egyeztet Danival, tanácsait kéri, egyszóval Edina alárendeli magát Daninak

Conchobar 2015.01.03. 16:31:11

@Well...: "vagy konkretan ezert tepett a lacihoz egybol, hogy leelenorizze, hogy a mig raboskodott nem szopte-e le az a dog zsuzsi" - Viccnek jó. Dehát hova a csudába szaladt volna, ha nem Lacihoz, akivel együtt lóg éjjel-nappal. A büntetését mégse kellene olyan taktikai dolognak tekinteni, amelyet okvetlen meg kellene Danival beszélnie

bigél 2015.01.03. 16:32:21

@foxwiththegloves: olyan iszonyù nagy kàr a Hogyvolt-nak, hogy elveszt egy ilyen koponyàt

candyperfumegirl 2015.01.03. 16:33:43

@hannamontanna: én azon röhögtem a legnagyobbat a videóban, hogy egy ponton úgy tűnik, Zsu dörgölőzik a gyűlölt Lacihoz, aztán előrelép, és kiderül, hogy nem, mert mögötte volt még Plasztik és ő dörgölőzött... :D Biztosan lenne még anyag vagy 10 ilyen videót összevágni, eseménydús éjszakájuk volt.

beacska 2015.01.03. 16:33:49

@Conchobar: gondolom fiúcska vagy. nem fogom pontokba sorolni, mivel szolgált rá, de hidd el, egy gyáva puhapöcs, aki nem vállalja a tetteiért a felelősséget. és még tuskó is a nőkkel...de amúgy bírom Laccit, ő legalább megpróbál játszani...de az nem tetszik, h nőket akar felhasználni ehhez. először Dórit, majd Zsut, és most beletörődve az erőszakos Edinát. bár én másképp látom, a "megerőszakolás"-dolgot. nem vagyok benne biztos, h nem Lacci lett az áldozat. annak ellenére, h ismerem a mondást-a férfiakat nem lehet megerőszakolni, mert hagyják magukat

Fu Szekh Li 2015.01.03. 16:34:29

@Bridget Jones, a dévaj szexistennő (bigél): Engem is meglepett, hogy visszament az Atletico-hoz.

csiri bá 2015.01.03. 16:35:37

@másodpéldány: legalább a szerkesztők is jóllaktak egyszer... de az is lehet, hogy műanyag malac volt. :D

Conchobar 2015.01.03. 16:36:04

@másodpéldány: "reggel meg még magának is úgy próbálja beállítani, hogy a popószex az lényegében nem is az" - Talán túl öreg vagyok már, azért nem értem: hogyan képzeljem el azt a popószexet, ahol a segg két partja pirosodik be (a köztük lévő ánusz helyett). Az viszont máskor is látható volt, hogy Laci csókolózás közben erősen belemarkol Edina seggébe, mármit a segg két partja domborulatába

másodpéldány 2015.01.03. 16:37:50

@Conchobar:

sok mindent mondott, több részletben több villalakónak, a lényeg, hogy nem tudott rendesen járni, és "nem érezte a fenekét".... próbáld ki a popószexet és utána számolj be...

bigél 2015.01.03. 16:38:53

@Fu Szekh Li: :D :D

(ezt most gugliznom kellett amúgy, én sem értek a focihoz)

Conchobar 2015.01.03. 16:40:32

@beacska: " hidd el, egy gyáva puhapöcs, aki nem vállalja a tetteiért a felelősséget. és még tuskó is a nőkke" - Amit felsoroltál az legfeljebb arra tud ok lenni, hogy Zsuzsa és Dóri kerülje a Lacival való kontaktust, arra nem tud ok lenni, hogy akciózzanak ellene (akkor lenne akciózásra okuk, ha Laci baszogatta volna őket előzőleg)

Krétagarbó 2015.01.03. 16:40:37

@beacska: Laci sztem a világáról nem tudott, így fogalma sincs, hogy milyét és hova dugta Edinában vagy Edinán. Edina meg össze-vissza beszélt, egyelőre tények ebben a dologban nincsenek.
Zsú dolgot merőben másként látjuk, nincs kedvem ezen pörögni.

vastyúk is .. 2015.01.03. 16:40:46

@Conchobar: gladiárornak tekinthető mindenki, aki a főnyereményért játszik - szerintem

másodpéldány 2015.01.03. 16:41:11

engem amúgy most az foglalkoztat, hogy ádámot mutatják, Robint szinte egyáltalán nem, és úgy látom Ádámot akarják visszahozni, hogy lacinak legyen kire támaszkodni, különben képes otthagyni a villát, már többször is bejelentette, hogy megy...

ha most Robin menne vissza, Laci tovább gyengülne és eggyel több oka lenne távozni, a produkciónak, amit rá terveztek meg lőttek.... illetve hát nem is tudom, hogy ilyen késői órán még beküldenének e bárkit a helyére, elvileg kéne, szóval inkább próbálják ezt megelőzni azzal, hogy Ádámot nyomatják

fofofo 2015.01.03. 16:41:43

@másodpéldány: ok, máshogy látjuk ugyanazt, van ilyen, és sztem már így is marad.
azért még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy az erőszak megítélésében alapvetően egyetértek veled. csak ezt a konkrét esetet nem ugyanoda soroljuk.

Well... 2015.01.03. 16:42:51

@Conchobar: nem vicc... ez a csaj a valo eletben siman megfolytana egy kapcsolatot a birtoklasi maniajaval.... (most ha nagyon bunko akarnek lenni akkor beszolhatnek, hogy lassd az utolso hapsi az eleteben is milyen kiutat vallasztott...de nem mondom, mert ez meg szerintem is azzal jarna, hogy kib@sztok a kocsmabol)

Krétagarbó 2015.01.03. 16:44:01

@beacska: én még Fanniét sem. Pedig dugott, ahogy Zsú is. (na jó, csak félig, Dávid faka hegye, ugye...) De nem is erről van szó, Zsú eddig nekem bizonyítja azt, amit a kisfilmje is mutatott róla, ezek szerint nála ez nme járt messze a valóságtól. Szereti a férfiakat a farkuknál vezetni, és így elérni bizonyos előnyöket, helyzeteket. Tegnap Lacinál pechje volt, mert az annyira mattrészeg volt, hogy kár lett volna alámásznia, csak hogy Edinába belerughasson...

beacska 2015.01.03. 16:45:01

@másodpéldány: HA úgy van, h Ádámot nyomják, akkor az nem Laci miatt van. Kb. szerintem leszarják, h kimegy-e vagy sem. az azért van, mert szegény Robin olyan halvérű, h erőnek erejével sem tudják játékba hozni. Ezzel szemben Ádámot fel lehet paprikázni rendesen...csak ritkán

bigél 2015.01.03. 16:45:04

Hölgyeim és uraim… Hé! Hé! Elnézést. A mikroport. Nem. Működik.

beacska 2015.01.03. 16:46:30

@Krétagarbó: jajjj, drága...te még hiszel a kisfilmeknek??? ne hagyd már, h egy kisfilm elvegye az éleslátásod! rámászott Zsu Laccira? nem. rámászott Edina? igen...ennyi

Krétagarbó 2015.01.03. 16:49:06

@beacska: nem Bea, itt már régen nem az megy. Tavaly is itt voltál, tudod, hogy voltak ilyen-olyan fanok, mégsem ment ez, ami itt mostanában divat lett. Más az, amikor a játékosokat járjuk körbe és akár poénkodunk is rajtuk, és megint más, amikor hívők (mert mást már nem tudok erre az attitűdre mondani) a kommenttársakat fikázza, beszólogat, véleményét agresszíven próbálja a torkán lenyomni, stb.., csak azért, mert ő nem úgy látja azt a rohadt elefántot...

Belllaba 2015.01.03. 16:49:53

@beacska: és ezt te el is hiszed, hogy nem volt szex? Ennek annyi igazságalapja lehet, mint amikor magáról írt egy levelet "őszintének" jellemezve önmagát:D Egyébként pedig bevallotta a szexet An(om)ália: "kívántam és becsusszant"

járaszám 2015.01.03. 16:50:14

Sziasztok!
Nehéz megszólalni egy összeszokott társaságban,de megpróbálom,talán befogadtok egy újoncot:)
Edina a származása miatt a kedvencem volt,azt hittem végig szavazni fogok rá,de nem megy.A naív vagyok,őszinte vagyok,aranyos vagyok,nem szekzualizáltam ....szöveg nekem már ellenszenves.Az ahogy erőszakosan nyomul a tetkósra meg már sokkkk.( Ja, nem lesz örömünnep amikor a játék végén hazatér,a székelyeknél ez a viselkedés nem nyerő)
A tetkós egy gerincetelen .Mérlegelt és arra jutott Edinkával tovább jut,de szerintem benézte.Símán bebújt volna Zsú bugyijába és jobban is járt volna ha felvállalja ő az aki bejön neki a két csaj közül.
A két férfi tuja szóra se érdemes,de ha választani akkor inkább Ádám.robint észre se lehet venni,na meg nem kedvelem a lehajtott fejjel felnéző embereket.Ez nálam a lapító,sunyi kategória.
A női tuja nálam a felfújt szájú,ha részeg smárol mindenkivel ,amúgy mintha ott se lenne.
A medve sok szót nem érdemel,ő csak úgy elvan:eszik,alszik és sz...ik és dagoylázik az önsajnálatban .
Fanni és Denis.Fannin jókat tudok röhögni,máskor meg tovább tekerem az adást .Denis nélküle észrevétlen,a farka nem izgalmas,az meg ahogy aureéliót próbálja utánozni már szánalmas.Au egy kis 20 éves kölyök volt,csak a bulikon helikopterezett,ez a pasi meg 30 éves és álandóan simogatja a farkát ,hogy nagyobbnak tűnjön.( Nem elsz nagyobb ,csak nevetséges:DDDD)
Dani.Sok szót már ő se érdemel,míg létezett a cinkos bt érdekes volt,mióta megszűnt elszürkült.
Végül a Zsu.Ő az akit hol kedvelek,hol nem,de ő az egyetlen aki nagybetűvel játszik.Az életben messzire elkerülnem,de ez itt most nem erről nem szól.