Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 7X47 - De azért kiverted a fa***mat!

2015. január 02. 16:31 - Bruti

1_23.jpg

BUÉK minden VV nézőnek, olvasónak! Sajnos kissé megcsúsztam, ezért elnézést mindenitől! Az új év nem is kezdődhet jobban, mint egy jó kis kihívással. Bence is ezt sulykolja belénk, illetve az applikációt.
Kezdünk azzal, hogy Basszájba büntetést kapott, mert megrugdosott egy földön fekvő bútort, ezért egy korit kell viselnie. Én inkább tűsarkút adtam volna rá, úgy is olyan nyálas időnként. Édina, meg csak nem bír a vérével, állandóan a csávó körül sündörög, pedig meg lett mondva, hogy nem lesz semmi, max. csak kúrás. Éjszaka már hármasban alszanak Úszógecivel, majd Édina gyakorlatilag kiverte Basszájba farkát, az árulkodó nyomokat, pedig nagyon ötletesen a párnahuzattal tüntették el. Gratula! 

UPDATE: én basztam el, Bruti fél 5-re feltette, csak mobilról igyekeztem élesíteni oszt ez lett belőle (sixx) 

2_21.jpg

Az újév leghülyébb találmánya a fogadkozás. Semmi értelme, ezt tapasztalatból mondom, de azért a villalakók bepróbálják. PVC állítja, hogy soha nem csókolózik többé részegen, pláne nem csajjal. Na, jó, van kivétel, ha tetszik neki, akkor lehet, hogy mégis. Komisz fogadalma, hogy nem veszekszik Fekete lyukkal többé. 12ker csak játszani akar továbbra is, illetve szőrmentén belerúg még egyet Fiastyúkba. Zsírmedve közel szeretne kerülni a nyereményhez, és nem akar idegbajt kapni a társaitól. Basszájba a is hazudozik valamit, de le se írom, annyira lényegtelen. Fiastyúk hamut szór a fejére és meakulpázik, de ez is csak a közönségnek szól. Úszógeci higgadt fog maradni, Fekete lyuk, meg kevesebb káromkodást szeretne, több agyat és több edzést. Robin keményedni akar, már nem farokban, hanem jellemben, de nyilván ez nem fog menni, ő már csak egy ilyen mama kedvence, jógyerek marad örökre. Édina azt szeretné, ha nem lenne többé naiv. Milyen naiv!

3_22.jpg

Fiastyúk és Édi takarítás közben próbálják megbeszélni a nyomorult életüket. Zsú szeretné, ha a taktikából nem közösítenék ki, de Édinának idő kell, meg bizalom… no fene. Kurvára egyedül maradt ez a nő, de nem baj, legalább  lesz miért kaparni.
Basszájba szerint villában olyan hideg van, hogy befagyott a budi! Be kellett volna szavazni egy vízszerelőt is, na mindegy, inkább kicsit kibeszélik Fiastyúkot, majd kezdődik a szilveszteri buli!
Meglepetésre a Tha Shudras zenekar csörömpölt vagy két-három feldolgozást, szerintem egész jól. Kazal csak nézett, mint Darth Vader a white party-ban, fogalma sem volt, hogy kik ezek, de mivel kékre volt az énekes feje festve és ő is kékben volt, úgy döntött, hogy menő a zenekar. Az utolsó dalnál Trap kapitány rappelt egyet a lakókról, belevéve eddigi teljesítményüket. Hát.. nem aratott osztatlan sikert.

4_18.jpg

A buli versolvasással folytatódik, amihez segítséget is kaptak, az Éjjel-nappal Budapestből a legidegesítőbb nyomorék érkezett meg egy üveg pálinkával. Lali, lesz a zsűri, vagy mi. Persze pont leszarja a csodás műveket, és csak az jár a fejében, hogy a PVC-t lesmárolja, aki közben versmondólányra itta magát. Szebbnél szebb műveket hallunk, Kazal versénél Ádám megint suttyó paraszt, de hát ez már csak így szokott lenni. PVC itt éppen a sírósrészeg stádiumban jár és kifejti, hogy mekkora öröm neki, hogy barátjának tudhatja Kazalt, mert okos, szép, tehetséges és okos, meg okos is talán. A versek közül kiemelném Fiastyúk szösszenetét, aki rappelni szeretett volna, de nagyon szánalmasra és visszavágás szagúra sikeredett :

„Itt van Laca, kinek stílusa gatya
Itt van Laca, kinek indoka paca, görbe a fasza…”

Persze Basszájba elegánsan riposztolt:

„Biztos fáj, hogy nem jött be a szar terved, te szardarab”

kiverted_1.jpg

Mondom én, kedves emberek. Ahhoz képest, hogy pár napja még finom csókok, meg simik röpködtek... Jöttek sorban a többiek is, Zsírmedve, meg 12ker elég jót írt, Komisz diszleksziás, Basszájba versében meg nagyítóval se lehetett értelmet és rímeket találni. Édina is lett volna, de valahová elszórta a papírt:

„Azért nem volt vers, mert lehet a Dani elszórta valahová, olyan helyre, ahol most nem tudjuk megtalálni.” :DD

Ezután Lali következett, akinek a dala, a „videó megosztón már 7 milliónál tart”. OMFG!!! 7 millió erre? Valami nagyon el lehet baszva bennem, ha nem tetszik… Megy a házibuli Attilával Lalival, majd angolosan távozik valami vidéki haknira. Komisznak mindenesetre bejött, miközben Fiastyúk és PVC arról trécsel, ki hogy nem verte ki Basszájba faszát. Hát BUÉK nektek is villalakók!

5_12.jpg

Kezdődik a Kihívás! Szokásos menet, megnézzük ki rakott Robinra jelet, majd végigszenvedjük Mama kedvence gondolatmenetét is. Aztán irány a Riport, és a kötelező semmitmondó kérdések és válaszok után elérkezik a pillanat. Robin egy teljesen értelmes, összefüggő beszédet mondott, megszólította Zsírmedvét, Fiastyúkot, Úszógecit, aki állandóan kötekedik vele, majd Basszájba kapta meg a magáét, miszerint egy nagyképű gyökér és rondán beszél a nőkkel, szóval azonnal rakja fel a kendőt! De ne magára, hanem Úszógecire! Micsoda fordulat!

Címkék: 18+ vv7
840 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pomac 2015.01.03. 01:27:23

@nátrium glutamát: ha elfogy van sapka sapka eleget :DD,,,macinak a paplanját ne basz...suk már akkor meg fog fagyni :DD

nátrium glutamát 2015.01.03. 01:27:45

@Well...: Neked is kösz, medvetáncoltató barátom :))

Well... 2015.01.03. 01:28:15

@minden reggel: voltam en is fiatal akkoriban a csajom ezeket szemelyisegpotlo eszkozoknek hivta (konkretan a cowboy kalapomra gondolt) :o))

nátrium glutamát 2015.01.03. 01:28:28

@pomac: az jó lenne már sátornak is. megáll a sarokban. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.03. 01:30:40

@nátrium glutamát: na bekaphatod. Csak úgy mondom. :D
(de már ezt is félve irtam le, mert nehogy öriharisosebari legyen belőle)

Well... 2015.01.03. 01:32:19

@minden reggel: "..... (a bátyjának is milyen tökjó órája volt)..."

Fanni ez te vagy ?? Eze nincs stream...ti lopjatok a netet...gondolom a dani telcsijen keresztul...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.03. 01:34:06

@nátrium glutamát: jól van na, játszottam, nem figyeltem, hogy közben lapoztunk. :D

minden reggel 2015.01.03. 01:35:23

@Well...: ez jó :) személyiségpótló eszköz. van egypár belőle a villában úgy tűnik. Bones-ban Booth ügynöknek volt egy hatalmas sasos csatos öve :) hogy odavonzza a tekinteteket...

bigél 2015.01.03. 01:36:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): simán késő van (illetve nem olvasták az előzményeket)

minden reggel 2015.01.03. 01:36:53

@Well...: hát jó lenne ha annyi idős lennék mint Fanni, ámde van memóriám és emlékeztem olyanokra amik elhangzottak (még sixx képregényében is benne volt ez óra)

nátrium glutamát 2015.01.03. 01:37:49

@minden reggel: denisz meg csak simán benyúl magának a macinaciba... :D
@Well...: figyelsz? MACInaci ;)

Haplo 2015.01.03. 01:38:49

@Bujumburi: megvan, koszonom, de online nincs rajta (vagy csak en vagyok bena es nem latom), az osszefoglalo megy, most legalabb visszaneztem rendesen, mert az RTL honlapja egy rakas fos, lassan tolti be, itt meg csak ugy szaguld :) vegigrohogtem megint Fanni bucsujat a szolitol :D

minden reggel 2015.01.03. 01:40:10

@minden reggel: +1: az indulás óta olvasgatom a blogot, az első napon hogy hozzászólok le vagyok Fannizva :(

bigél 2015.01.03. 01:41:57

@minden reggel: nincs azzal baj, magasröptű gondolatai vannak Fanninak, amelyekre sokáig emlékezni fogunk :D

Well... 2015.01.03. 01:43:15

@nátrium glutamát: nem kene engem minden fele medvevel osszehozni...meg kiszivarog oszt mi lesz a johiremmel .....

Costanza 2015.01.03. 01:45:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): toketelesen egyetertek, primitiv es degradalo egy embert igy nevezni, de leginkabb beszedes a feltalalo lelkivilagarol. Plusz nem is vicces.

minden reggel 2015.01.03. 01:45:46

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): nem tudom ők valaha is vennék a fáradtságot hogy pár száz - ezer karaktereket írjanak :) naponta többször is :) és itt az íráson a hangsúly

Well... 2015.01.03. 01:47:15

@minden reggel: fanni nekem kezzd feljonni favoritok koze.... miota nincs a roni mar csak kicsit qrvanyadozik...a dennis-en meg mar nem botrankozunk meg... foleg hogy igy tudja eloadni "...faszan , lazan lesizppantottam a dennis-t..." , egyszeru lelek, szeretheto.... eddig akarmilyen taktikat probalt tolni max 5 percig birta....

Bujumburi 2015.01.03. 01:50:11

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): óóó :( pedig ugyanaz a srác csinálja, azt ígérte lesz minden! :D

bigél 2015.01.03. 01:50:24

@minden reggel: lehet írnának annyit, de értelme nem sok lenne :D :D

bigél 2015.01.03. 01:51:59

@Bujumburi: de valszeg azon kollégáknak van igaza, akik szerint most van valami fontos történés a villában, amit nem akarnak előre lelőni, így teljesen lekapcsolták a közvetítést

minden reggel 2015.01.03. 01:54:29

@Well...: nekem ő olyan mint egy egyirányú utca, hogy minden infot csak egy adott úton hajlandó befogadni, valójában semmi 'valódi' kapcsolata nincs a külvilággal, ha értehtő mire célzok. a lazasága-természetessége tényleg irigylésre méltó, ez gondolom a hastánc gátlásokatlevetkőző hatása, (bár nekem a természet szép és finom és tiszta)

Bujumburi 2015.01.03. 01:55:36

@Haplo: hát sajnálom, ugyanaz a srác csinálja amúgy, mint régen

Well... 2015.01.03. 01:57:18

@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): ja a laci meglepett a villabol, illetve meno baratai kirobbantottak onnan ..most megy az embervadaszat...... holnapi ofi cime

"the great escape"

Well... 2015.01.03. 01:58:16

@minden reggel: biztos ,hgoy nem a legfenyeseb alma a fan, de nem is a legrohadtabb

Well... 2015.01.03. 02:00:05

@Bujumburi: a konretan nem igert semmit....meghagyta az ofiket , hogy a smucigok se maradjanak retek nelkul....a tobbi ment a privat oldalra ...members only :o)

Well... 2015.01.03. 02:02:17

@minden reggel: "Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa." Mate 5.3

nátrium glutamát 2015.01.03. 02:05:28

@Well...: mi van ma Veled?
ezek a hasonlatok... nem kéne annyi coelho... :D :D :D
(ám, teccik)

jóccakát a népeknek! úgy látszik ma nem lesz ON. nézem inkább Dolorest a reteken.

minden reggel 2015.01.03. 02:06:16

@Well...: igen, ez mindig megfogott engem is, mondjuk a lelki szegénység mellé egypár dolgot fel kellene még mutatniuk :)

Well... 2015.01.03. 02:10:54

@minden reggel: nekem onnan kezdett bejonni a csaj, mikor az adam le utszelizte....o meg kiment a nyugiba , es elsirta a banatat a reninek, majd atoltozott es indult vissza bulizni... a reni meg nyomta a sodert, hogy egy novel igy a kinti vilagba nem beszelnek nokkel.....A fanni meg kozbe szurta, " de velem igen.....engem kinnt sem szeret senki" mindezt kijelento modban tok nyugisan....egyszeruen leszogezte a tenyt...ilyen a vilag igy kell elfogadni....az a pillanat nagyon emberi volt....talan a legemberibb a villaba eddig

minden reggel 2015.01.03. 02:15:16

@Well...: ezt anno nem láttam, de értem mire gondolsz. sztem ő az akiben 'van potenciál' pont emiatt és lehet ha nem szólna be ilyen útszélien másoknak még barátai is lennének.

Costanza 2015.01.03. 02:18:38

@Well...: mert irigyek a szabad szellemere, egyeni latasmodjara, hogy mer szabad lenni.. mert o nem mediocre. ezert is utaljak.

minden reggel 2015.01.03. 02:21:07

@Costanza: meg talán azért is mert mindig mindenhol tud :) megkockáztatom bárkivel :) - mondjuk szabad szellem oké, de ehhez nem kell trágárnak lenni

Well... 2015.01.03. 02:21:51

@Costanza: reszemrol maradok MA'TE' -val :o) .....no offence :o)

Well... 2015.01.03. 02:26:06

@minden reggel: ja o ilyen a 70-es evekbol ittragadt hippi tipus olyan jo kis eljunk a manak.... "veni vidi vicsi" ...ja nem az a let a tet, akkor legyen...carpe diem ..... ezzel a qrva goroggel vannak meg gondjaim :oP

Costanza 2015.01.03. 02:26:19

@minden reggel: azt ki lehet noni.. :) neki bejon a ghetto style azert is akar feka lenni, vagy ilyesmi. majd elmulik. :)

@Well...: semmi baj, de ki az a mate? :)

Well... 2015.01.03. 02:26:53

lasd mint fennt mate evangelium 5.3

minden reggel 2015.01.03. 02:32:54

@Well...: hihi, tényleg kicsit olyan, de (DE már megint) azért a hippiknél volt mögötte szellemiség. (világlátás? eszme?) így ez inkább vakrepülés, persze non konform, mint a ghetto style :) @constanza

Well... 2015.01.03. 02:36:16

@minden reggel: viszont most lefogadom, hogy ha osszejon egy olyan normalis hapsival aki nem sokkal veri az o szellemi szinvonalat, akkor kib@szott jo csaladanya lehetne.....megkockaztatom, hogy job mint a tobbi harom lehet

Well... 2015.01.03. 02:37:48

@Well...: ja a "vezeto"korokbe (hmm lehet anarhistaknak vezeto kore ? az mar szervezodesre utal nem ?) talan volt ertelmiseg, de volt ott sok sok koveto is....

minden reggel 2015.01.03. 02:40:22

meglehet, kevés fejfájós estéjük lenne, az tuti. attól is függ mennyire választaná majd az önmegvalósítást inkább.

minden reggel 2015.01.03. 02:43:30

@Well...: ok, lehet h ez csak az amit én leszűrtem ráadásul úgy h ott sem voltam :) sajn én most elköszönök,, jóéjt!

Costanza 2015.01.03. 02:50:23

@Well...: szerintem meg siman rajatszik hogy felszines, mert vicceskedik. es amugy az ora is jo, meg szolizni is jo, meg jo a nagy ize is, meg tenyleg semmi baj nincs azzal, ha o rendben van a szexualitasaval es vallalja. kimond dolgokat, amit masok nem, nekem ezert szimpi... de ha nem ertesz egyet elfogadom, csak maganvelemeny. :) viszont a Mate evangeliumrol jutott eszembe, van neked egy jo quotom, hatha tetszik, es nevedbol itelve, hatha erted.. :)
"If they hadn't told me I was ugly, I never would have searched for my beauty. And if they hadn't tried to break me down, I wouldn't know I'm unbreakable." Gabourey Sidibe

Well... 2015.01.03. 02:52:03

vegul is mindenkinek a sajat nezopontja... jo ejt

Well... 2015.01.03. 02:55:48

@Costanza: nice...kuld be az antibullyin programba bevalna hati motivacios idezetnek.....na tenyleg jo minel tobszor olvasom annal inkabb

Well... 2015.01.03. 02:59:54

@Well...: most meg konkretan rakerestem az idezett szemelyre....hat igen.... se szep, se nem a kivalltsagos rend tagja....#respect :o)

Costanza 2015.01.03. 03:02:38

@Well...: inkabb itt hirdetem az iget lol. :) jo ejt..:)

Costanza 2015.01.03. 03:03:18

@Well...: igen, pont akartam mondani.... hiteles forras azt hiszem.. :)

Ybl 2015.01.03. 03:25:09

Az erdélyi cigány csaj gyakorlatilag megérett fehérje feldolgozásra.

Well... 2015.01.03. 03:59:52

haloszoba.... dori, dani , zsu a helyem aslszik, robin es adam egymas melleti agyon (robin a laci helyen) a laci meg a robin agyan alszik (kuc kuc) az edinaval....

Well... 2015.01.03. 04:03:50

robin pisilesbol visszajovet beszol a robinnak mikor elbotorkal az agya melett," kinnt hagylak a gecibe"

Well... 2015.01.03. 04:06:16

hupszi a laci meg az edina eddig konkretan egymason fekudtek, mert hogy csak 1 par labat lehetett latni...(ja kiszurtak maguknak az egyetlen agyat ami nem laccik az ON-ban ...veletlenul ugye.....) ...na szoval most a laci regordult az edinarol, most mar 2 par lab lacik :o))
sex persze nem volt semmi

Well... 2015.01.03. 04:09:22

a fanni jon be elvakoskodik az agyaig majd csak egeszen kicsit doriba rug...aki erre felmorran...na mindenki bennt kiveve dennis meg laci...

Well... 2015.01.03. 04:10:04

@Well...: az adam a bunko persze nem a robin....

Well... 2015.01.03. 04:11:10

betenfereg a dennis is , szoval teljes a letszam.... maci gondolom a nappaliban alszik, ha nem akkor a kozeli utcaban utburkolatot tornek....

Well... 2015.01.03. 04:13:43

nyugodalmas jo ojszakat.....

Megdobbent 2015.01.03. 06:01:04

@Ybl: wehehe, hat inkabb valami paratlanujjunak csontlisztkent, legyunk embersegesek :)

Hanem tenyleg a fajtajellegu farkaslany mindket terden mik azok a lila foltok napok ota? Csak le kellett szopnia a stabot a riportban, hogy bennmaradhasson?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.03. 08:25:31

Cumiszájú Lacika kb olyan mint egy nyányóval telibevert barbie baba, csak a rinya megy.
"-Kiakarok menni a villából, nem akarom tovább égetni magam ezekkel "
Kezd végre leesni neki hogy már szinte mindenki okádik tőle, és csúfos párbaj pecsételi meg sorsát ennek mankeenak.
Most hogy Ádám kiesik, elfogja játszani a nagy halált, elvesztette élete értelmét, bekönnyezik, mindenkit lecummant stb...

2015.01.03. 08:36:58

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ádám kiesésével Lacafaca jól jár. Elképzelhető, hogy pont ezért tette fel most ezt a "ha nem lenne itt Ádám, nem tudom, mi lenne velem" lemezt. Hátha a kedves nézők pont azt szeretnék látni, hogy ő hogyan gyengül meg, hogy roppan össze, vagy hogyan rendezi át majd magát. Ehhez tehát az kell, hogy Ádicimbi kint maradjon. Az meg ahhoz kell, hogy a potyalila az övé (Lacafaca) legyen.
El nem tudom képzelni, miféle baráti köre lehet "odakint", hogy ennyire szégyelli magát ott bent. :D Szégyen ide vagy oda, az első héten rendesen rácuppantotta magát PVC-re. Akkor most az olyan csajok, mint PVC szégyennek számítanak nála, vagy nem? :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.03. 08:43:19

@natalja:

Ennek a romagyereknek egy szavát sem szabad komolyan venni, akkora kamugép hogy lassan rászakad a villa álmennyezete.
Dóri már első nap levágta, aki így beszél egy nővel az egy selejt.
És ha ezt a stílust Lacika kint is erőlteti ,akkor elég sok plasztikai műtétnek néz elébe, mert páran megformázzák az arcát, Mickey Rourke 2.0 lesz a csuzliszájú.

2015.01.03. 09:00:18

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Most rendesen beforgatta magát. Talán ha eljátssza most a macsó szerelmest, azzal lehet, hogy nyerne pár szavazót. De nekem úgy tűnt, hogy amikor azt ecsetelgette, hogy ILYEN emberekkel kint nem áll szóba, az ILYEN-be Edinka is erősen beletartozott.
Nem hiszem, hogy sokáig menne neki a szerelmes rosszfiú szerepkör, előbb-utóbb Edinka is ki fogja belőle hozni az állatot. Már eddig is voltak jelek, mennyire "tiszteli" Edinkát is.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 09:06:23

Mindenesetre a LAci-Edina "becsusszant" videó nem elérhető a honlapon....

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.03. 09:06:27

@natalja:

Már azzal a nővel (Edina) is tele van a zsákom, egy darabig lehetett szeretni a fejét, de amiket leművel, az már beteg.
A lényeg hogy Laci is megy a levesbe, esélye nincs oda kerülni a top 3-ba, csak bassza az ember szemét az itt a problem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 09:13:22

Tegnap nem láttam az összefoglalót, de akik látták azt írták, hogy igen.

kismalacka 2015.01.03. 09:18:02

@Majom1Parádé: Nem lehet biztosan tudni. Mindenesetre ilyen mozzanatokat mentettek le:

www.blikk.hu/galeria/_VV_Edina_es_Laci_

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.03. 09:31:10

@Majom1Parádé: @xander:

Fájt a segge bakker, mi mástól fájhat neki ? :)
Én még nem próbáltam, de ha valakit szárazon megraknak seggbe, az utána úgy topog mint Edina az összefoglalóban :P

2015.01.03. 09:42:00

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Egyetértek.

@kismalacka: Hát...ennél még a sokat gyalázott Fáncsi is diszkrétebben tolja. Azzal a különbséggel, hogy ő legalább bevallja, hogy szexelt. Edinka viszont tagadja. :D

Bergamott 2015.01.03. 09:54:49

Azzal, hogy beléptek a klubba, amit Fanni és Denisz alapított, automatikusan vállalták az összehasonlítás, és igazából ez a produkciójuk határozza meg őket egy jó ideig. Csak rosszul járhattak vele, mert ők álszenteskedtek, az alapítók meg nem. Így, hogy odaálltak kontrasztnak, még a másik páros is jobb színben tűnik fel.

kivancsibobojsza 2015.01.03. 09:55:19

Nekem a két reagálás tetszik :) Amikor Edina azt mondja, hogy csupa lila a feneke, akkor Fanni azt kérdezi, hogy "se.....rt?", Dani pedig azt, hogy "megvert?" :)))
A Ki mit tud harmadik fordulójául pedig egy memóriajátékot javasolnék, hogy ki mire emlékszik az előző éjszakából :))

másodpéldány 2015.01.03. 09:55:22

Elég egyértelmű, hogy egy tudatlan naivát raktak meg, még akkor is ha ő tagadja, meg próbálja elkenni szegény, ennél azért sokkal jobb lett volna, ha zsé terve sikerül és kiviszi a nyugiból Lacit vissza a villába a hálóba... ezzel meg akadályozta volna a bajt..

másnap reggel zuhanyzó, Fanni zuhanyzik, Edina be:

F: Történt valami lacival?
E: Nem, hát nem azt mondom, hogy nem csókolództunk..
F: meg entyem pentyem,… de ti dolgotok..
E: de szex nem volt
F: (élcelődve) nálunk se...
E (sokat mondó nevetés)
F: jó nálunk más…
E: de azt tudom, hogy a fenekemet nem érzem
F mer?
E: hát…
F: Nem érzed a feneked?!?
E: remélem nem dugtak seggbe…
F: seggbe dugtak
E: dehogyis…

Denisz bemegy a fürdőbe:

F: Azt mondja nem érzi a fenekét..
E: dehogyis, ti hülyék vagytok
D: mit kerestél már megint ott, ahol mi voltunk?
F: Most kérdeztem tőle, de csak hebeg-habog.
D: hebegsz-habogsz? miért nem szállsz be? Mi a baj?
E: kicsit hülye vagyok, mint látjátok? ne haragudjatok..
F: Most mi van? …. Akkor most te tulajdonképpen kedveled a lacit? És nem véget ért a kis szerelem, vagy mi van?
E: Nem, nem lehet ezt így fogalmazni, de bonyolult lett a helyzet..

Fanni a riportszobában:

- szerintem a Laci az Edinát seggbe szexualizálta, és előttünk szégyelli az Edina, hogy köztük esetleg volt szex vagy annál több… én így gondolom..

Nappali, Denisz és Edina:

E: Úristen, most már mindegy baszki…
D: tele vagyok sebbel:.
E: Ó, nekem mondod? Nem tudok ráülni a fenekemre…
D: Hát téged tuti seggbe raktak.
E: Tudom, hogy viccelsz, azért nem kapom fel a vizet..
F: Nem nem viccelt.
egy férfi hang:
Nem viccelt!

Edina kinn az udvaron magában:
Jéééézus Mária! Bocsáss meg anyuka, bocsáss meg, mindenki, bocsássatok meg! Hú nagyon durva, nagyon durva

rtl.hu/rtl2/valovilag/buli-utan-fajo-az-emlekezes

Micsell (törölt) 2015.01.03. 09:56:12

@csiri bá: celebnek jött ide, a celebek pedig vágynak a címlapra

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 10:01:49

Szóval senki nem tudja, hogy valójában mi történt, akik tudhatnák túl részegek voltak.
A Blikk képeiből pedig úgy látszik, hogy Laci farka télleg görbe kissé, meg ahhoz képest lottyadtnak is tűnt, hogy milyen helyzetben voltak.

Kiváncsibobojsza: Jó 5let a memóriajáték!

Ronla 2015.01.03. 10:02:33

Fél szememmel PVC-t figyelem, no, nem azért, mert a műanyagra gerjedek, hanem mert ha így folytatja, besunnyogja magát a fináléba.

Milyen tematikus hét lesz? A szerkikben különben sincs kreativitás, mert mindig ugyanazt tolják, ahelyett, hogy legalább kombinálnák a témákat. Például, lehetne detektívesdit játszatni a lakókkal, miközben mindenféle ocsmányságba kéne nyúlkálniuk. A baszobába betennék egy letakart akváriumot, fölé a felirattal: Ne húzd meg a farkam! (ötlet levédve! :) )De hát a szerkik maradni fognak a megszokott unalmas tematikus heteknél.

kivancsibobojsza 2015.01.03. 10:06:28

@Ronla: csuda izgalmas lenne egy Dóri, Maci, Dani végjáték, ahol a legtöbb hangot és zajt a villában Maci horkolása jelentené :))))
A szerkiktől én is hiányolom a kreativitást, és azt, hogy nem hoznak helyzetbe minden játékost, pedig valahol mindenkiben lenni kell(ene) valaminek, ha beválogatták

kismalacka 2015.01.03. 10:09:56

@natalja: Így van! Fáncsi bevallja, vállalja. Őszinte Edina meg őszintén nem tudja, hogy őszintén mi történt vele :))

kismalacka 2015.01.03. 10:12:14

@kivancsibobojsza: " csuda izgalmas lenne egy Dóri, Maci, Dani végjáték " - haggyad máá.. - hrrrr...hrrrr - sajnálom a bizalom odalett :) Izgi lenne :)

Micsell (törölt) 2015.01.03. 10:17:29

@kismalacka: kinek kell a takaró jeligére..
ezzel dennis és fanni került közelebb a döntőhöz

másodpéldány 2015.01.03. 10:20:16

Edina nagyon is tudja, hogy megrakták, és volt egy szalag fenn, amin közben azt is mondja, hogy becsusszant... szóval megvolt a gyermek előlről is meg hátulról is...

el tudom képzelni, hogy Zsé esetleg riportszobai utasításba kapta, hogy próbálja meg kihozatni lacit a nyugiból, mert a terv valszeg az volt, hogy Edinát megtartsák villaszűznek, hát ez nem jött össze, sőt akárhonnan nézzük, nagyon durva a helyzet.

Jemi 2015.01.03. 10:20:37

Amúgy a nappaliban egész éjjel fel van kapcsolva a villany?

malevil2050 2015.01.03. 10:22:26

Higgadjon le már mindenki.Mattrészegen nagyon nehéz a célzás és a fogadás,ki lehet próbálni.A többi meg csak fantázia.A sónak menni kell tovább!

kismalacka 2015.01.03. 10:22:36

@Micsell: Hát azt nem tudom, hogy közelebb kerültek, de hogy Ádiná lejjebb csúszott az tuti!

kismalacka 2015.01.03. 10:23:04

@másodpéldány: Zsu nem azért ment be hogy kihozza Lacit és megmentse Edinát!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.03. 10:29:42

@malevil2050: Így is mindenki Edináról beszél és tegnap ugye 2 fő vonulatban is benne volt. Igazából szinte csak róla szólt az egész.

másodpéldány 2015.01.03. 10:32:54

@kismalacka:

de pont az volt a terv, hogy laci kijöjjön a nyugiból és be a közös hálóba... szerintem az ötletet a riportban adták Zsének...

és most lehet, hogy a stáb majd elintézi, hogy Ádám maradjon benn, mert laci idegileg meg van rottyanva, ki akar menni, és ezért a mostani párbajt Ádámmal fogják megnyeretni, az látszik, hogy mennyire nem mutatják Robint, aki sokkal szimpatikusabb, de háttérbe van szorítva, alig mutatják, olyan, mintha nem is nagyon lenne benn a villában... én persze őt nézném szívesebben, mint az agresszív nagyon ugatós negatív Ádámot,

Legjobban Fanni győzelmének örülnék, de ha az semmiképpen nem megy, akkor nekem Dóri is jó, nagyon szimpatikus csaj...

másodpéldány 2015.01.03. 10:33:57

@másodpéldány:

azért Ádámmal nyeretik meg a párbajt, hogy valaki támogassa odabenn Lacit, különben kiesik a főhősük...

Micsell (törölt) 2015.01.03. 10:48:31

@kismalacka: remélem is, ennyire még fanni sem blamálta magát :D

Aharon 2015.01.03. 11:27:09

@beacska: Nem, ilyet senki nem mondott, arról csak Laci tehet, meg ő. Csak azt bátorkodtam felvetni, hogy Zsunak semmi szándéka nem volt semmitől sem megmenteni őt, valójában követhetetlen volt számomra, hogy a két csatakrészeg nő mégis mifaszt tervezgetett, mit akart elérni. Dóri szvsz azt sem tudta, hol van, és kik ezek az emberek körülötte, Zsu pedig nem gondolta tovább azon túl, hogy mi lesz, ha ő belép a nyugiba. Nem mondtam, hogy bármiről is tehetne, hacsak arról nem, hogy bukja a döntőt, mert azt magának csinálta. Ahogy, félek, Edina is.
süti beállítások módosítása