Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x43 - Sárlik mehet Simonság után

2014. február 23. 19:13 - sixx

A tragédia másnapján az összefoglaló fájdalmas képsorokkal indul: ébrednek a lakók. Erről asszem nem volt mág galéria, de hát nem véletlenül tartanak minket a leggecibbnek az interneten, megmutatjuk a kávé előtti pillanatokat, tessék:

Az első szegmens egyébként Báttyáról szól, kicsit edz, közben aszongya, hogy

Miközben néztem magam edzés közben a tükörben, hát hányni tudnék magamtól, a testem szétesett, kiül rajta a boldogtalanság.

Screen Shot 2014-02-24 at 5.24.37.png

Tovább
Címkék: vv6
komment

Való Világ 6x42 - Jóska Báttya otthon gyúr tovább

2014. február 22. 20:00 - sixx

Tragédia. Nem tudunk naprendre térni a tegnapi nap eseményei felett, elment a Király, a műsor lelke, a bulik mozgatórugója, a minden poénban és tréfában aktív szerepet vállaló, rettentő aktív és az eddigi 41 műsort tulajdonképpen megcsináló Gyúrós Józsi, aki nélkül nem tudjuk elképzelni a villalétet. Hát mi lesz velünk piros baseballsapka nélkül? Ki fog a tükör előtt frizurát igazgatni mostantól? Lesz még olyan pillanat, amiben valaki egy veszekedés hátterében a bicepszeit ugráltatja?

Screen Shot 2014-02-23 at 8.55.43.png

Nem, nem lesz. A titkos favoritunk, az ember, akinek a magyar tévés szaksajtó egy emberként drukkolt, besokallt, és otthagyta a bolondokházát, mint Szent Pál az oláhokat.

Tovább
Címkék: vv6
komment

Éjjel-nappal Budapest 223. - Kleptománia

2014. február 22. 19:06 - Zirowe

Tovább folytatódik a tegnapi boldogság ünneplése, mert egyrészt Dzsó maradt, másrészt Barbara volt annyira ostoba, hogy újra megbocsásson neki. Mivel Dzsóékat már/még nincs miért oltani, a lakóknak gyorsan kell egy új célpont, amely szerepre Laller tökéletes lesz, mert már megint elkezd arcoskodni a „sikerei” miatt és persze ismét ő lenne a takarításban a soros. De Laller inkább elmegy megint egy egyszámos koncertet tartani a csak nőstényekből álló közönségének, és miután a koncert mind a 2 perc 14 másodperce sikeresen lemegy, Laller boldogan osztogatja az autogramjait a lelkes rajongóinak. Érthetetlen módon sikerül rávennie pár rajongóját, hogy menjenek fel vele a háciendára és ingyen takarítsanak helyette, bár menedzsere nem nagyon örül ennek.

01.jpg

Tovább
komment

Éjjel-nappal Budapest 222. - Szavannák, fekete nők, óóó..

2014. február 22. 13:09 - Zirowe

A háciendán még mindig áll a bál, mert Dzsó már mindenét összepakolta, a sok agyhalott pedig mindenképpen marasztalná, egyedül Laller szabadulna már meg tőle, hiszen akkor övé lesz a szobája és végre lesz ablaka, persze ezért rögtön kapja az oltásokat a többiektől. Dzsó a faszságok hallgatása helyett inkább megint meglátogatja barbáékat, hogy nekik is előadja a nagy utazás előtti monológját és ad nekik egy levelet, amit Barbinak írt (vigyázat, Dzsó megint papírra vetett betűket, ebből csak baj lehet!), de majd csak azután adják át neki, hogy ő már elutazott, jaj de kis romantikus alkat! Barbáék szokatlanul kedvesek és megértőek, bár szerintük se kéne Dzsónak elutaznia, hanem inkább szerezze vissza a lányukat, hiszen Dzsónál jobb vejük úgyse lehetne.

01.jpg

Tovább
komment

Emberi tényező 1x01 - Pilot

2014. február 22. 11:30 - sixx

2048-ban vagyunk, mondja a versmondó lány, kissé feleslegesen, hiszen a szöveg ki van írva, és a tekknika ördöge elszabadult, a szellem kiugrott a palackbúl, és nem lehet megfékezni. 400 százalékos emelkedés a bűnözésben, új drogok, fegyverek, aramgeddon. A rendőrség meg ahelyett, hogy lelőne mindenkit, aki csúnyán néz, inkább robotokat fejleszt, és azokat küldi harcba - ez mégsem Ukrajna, hanem az USA, ugyebár. És már ugrunk is fejest egy akcióba FPS-style, a Dreddbíróból ismert Karl Urban segítségével aki egy bazinagy műanyag fegyverrel a kezében lő, szalad, ugrik, majd megy a menetrendszerűen szarba kerülő társát megmenteni. És menten jön az első konfliktus: a robotika alaptörvényeit figyelmen kívül hagyó rendőrbot aszongya neki, hogy ő be nem megy a tűzfészekbe egy embert kimenteni, mert nem stimmol a matek, egy életet nem áldoz be háromért.

Screen Shot 2014-02-21 at 20.36.22.png

Tovább
komment

Való Világ 6x41 - Egy utolsó tánc...

2014. február 21. 19:51 - Chat Géza

3_13.jpg

Hétvége van, nem pöcsölünk, in medias res kezdünk. Viki és Zsófi nyomasztja Izát, hogy mondja el Krisznek, amit nekik is, hogy érez iránta valamit. Viki a csicska cselédjével Zsófival berendeli Kriszt, aki érkezik is, mint faluba a Family Frost díler és bekérdez, hogy mi van. Iza érez valami. Na, az fasza. Iza elszégyelli magát, mert ő ezt nem tudja kimondani, mert ő egy érzelmi nulla. Krisz a mától ismét divatos sapkahordási $tílu$sal cifrázott buta, de őszinte fejével pillázik újfent, hogy mi van, majd a nyomasztó zene aláfetésébe elregéli a riportszobában, hogy juszt se lesz szerelmes, de amikor Iza rátelepedik a nappaliba arra a szépen kimunkált vidéki testére, akkor már csak a rózsaszín köd bukik a szájábúl e és intézi a leány felé ezt a szép bókot.

Hú de be tudtalak volna gáncsolni bazmeg.

Tovább
Címkék: vv6
komment

Barátok közt 6813-6814. rész

2014. február 21. 17:09 - julie0812

Szóval Gizi gyereket akar, de nagyon. Lelkesen újságolja Bözsikének, hogy hamarosan újra anya lesz. Végül is Laci nem mondott nemet, úgyhogy akkor igen. Laci viszont Vilibának panaszkodik, mert ő túl öregnek érzi már magát egy gyerekhez. Enikő rosszalló megjegyzések közepette ellátja New Bartha sérülését, a fiúk meg csak röhögnek. Hanna és Peti az udvaron folytatják a nyálcserét, pont akkor jön Balázs és rögtön kiszúrja Hanna ujján a halból kikotort gyűrűt, de megnyugtatják, hogy nem kell izgulni, egyelőre nem lesz nász.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Így jártam anyátokkal 2x16 - Stuff

2014. február 21. 13:00 - sawyer_15

Őszintén szólva ez a rész az egyik nagy kedvencem, annak ellenére, hogy tulajdonképpen alig történik benne valami. Node, az a semmi olyan emlékezetesen gyönyörű képekkel van megfestve, amelyek ezres hőfokon égnek bele a retinánkba, meg avászkodnak befelé az agykéreg rejtett nyúlványaiba, kiszorítva onnan differenciálszámítás-képleteket és Ponyvaregény-idézeteket vegyesen, hogy aztán álmunkból felébredve is röhögjünk egy jót rajtuk. Ted-apu vezeti fel a részt, a Kidsnek szánt életbölcsesség-lerakat mai akciós tartósított tételmondata: Egy kapcsolatban a siker titka a jó kommunikáció. Habony Árpád most hevesen bólogat, ezt ő sem mondhatta volna szebben. Az érdeklődésünk fel van csigázva az egekbe máris, pedig csak az első képkocka tövében járunk.

01.png

Tovább
komment

The Bridge 1x03 – Rio

2014. február 21. 11:00 - Zenóbia

Nahát, végre egy kaktusz! Charlotte férjét temetik a farmon, született nyáron, meghalt nyáron, a mellette levő sírkő pedig szeretett feleségére, Charlotte-ra vár, akit nem is szeretett. Karl lánya is itt van, meg a nő is a háttérben, akiről nem tudjuk, hogy kicsoda, de így ránézésre nem az a szerető típus. Sonyáék a legújabb gyilkosságok helyszínén, és már tudják azt is, hogy a bevándorlók tízen voltak, a hullák meg csak kilencen, Mariát valaki felvette az út széléről. Kérdés, hogy jobban járt-e, mintha ő is meghúzta volna a szarinos vizet. A gyilkos módszere változik, állapítják meg mind a hárman nagyon okosan, bírónő-prostituált-bevándorlók, üzenet-videó-telefonálás, én nem lettem ettől különösebben okosabb, de ez mondjuk teljesen mindegy is. Sonya kiszúr valamit a környéken, Marco lohol utána fel a dombra, ahonnan a gyilkos végignézte, hogyan halnak meg a bevándorlók. Akkor viszont azt is, ahogy Maria kikúszik az útra, fel is vette, a lány ott alszik a hátsó ülésen, be is takargatta, nehogy megfázzon.

1x03_bridge1_640.jpg

Tovább
Címkék: bridge
komment

Való Világ 6x40 - Aurélió tíz ember ízét érezte a szájában

2014. február 20. 19:30 - Chat Géza

9_3.jpg

Kínkeservesen zajlik a második munkanap a villában. Báttya tételesen beszámol a kokirica ejtette sebeiről, mintha háborús veteránként nosztalgiázna a karcolásairól. Ettől függetlenül kemény gyerek ő, űzi, hajcsa a munkát, morzsolja a kukoricát becsülettel, mert nem akar éhen halni, összeesni – izomzatilag – a proteinbevitel hiányától meg pláne. Kell a pénz a csirkerizsre. Krisztián is nyávog egy kicsit, de a nagy igazság, akkor is Báttya száját hagyja el a hajnali műszak kapcsán.

Fájdalmat reggelizünk, Dikk.

Tovább
Címkék: vv6
komment
süti beállítások módosítása