Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x36 - Viki visszadumálta magát a villába

2014. február 16. 19:40 - sixx

Dávid addig emberkedett, míg a villalakók közül páran úgy nem vélték, hogy jólvanbazdmeg, és rá nem tették a jelüket. Dávid a közellenségnek tartott Vikit nézte ki magának párbajellenfélnek, és tegnap egymásnak feszültek a továbbra is rémes színvilágú stúdióban, a meglehetősen szűk farmerben és magassarkú tompánban is csinos Lilu és a hülyegyereknek fazonírozott Istenes Bence előtt. A párbaj azzal indult, hogy megmutatták, 55-45 arányban az egyik fantomkép vezet. Aztán jött az összefoglaló, amit a stúdióban is csak nagyon halvány taps fogadott, ha nekem kellene ott végignéznem egy ilyet, én sem tapsolnék. Na, csapjunk a lecsóba.

Screen Shot 2014-02-17 at 6.13.41.png

Tovább
Címkék: vv6
1267 komment

Éjjel-nappal Budapest 218. - Bear Grylls besírna!

2014. február 16. 17:33 - Zirowe

Sajnos folytatódik a fiatalok baromkodása a kedvenc nyaralóhelyemen. Kanna és Hűséges továbbra sem dugtak, de ennél nagyobb gond is van: a többi okostojás kint hagyta éjszakára a kaját a kertbe, a kertajtó is nyitva, majd reggel csodálkozó tekintettel konstatálták, hogy valaki megevett mindent. Biztos a vaddisznók voltak, állapítják meg az urbánus helyszínelők, mert ezen a környéken percenként legalább három ilyen vad rohangál, tuti nem egy sokkal hihetőbb macska volt. Vagy az is lehet, hogy csak szimplán kizárták éjszakára a kameramant. Ezalatt Száncsi és Kanna továbbra is lelkizik, hogy milyen nehéz lehet Száncsinak látni őket, de még semmi sincs veszve, hiszen továbbra sem jött össze a kufirc.

01.jpg

Tovább
3 komment

Való Világ 6x35 - VV Iza lett a villa trollja

2014. február 15. 20:00 - sixx

A tegnapi adást Lilu vezette fel, ha jól láttam, ún. kőmosott szteccsfarmerben, amit az öltöztető 1987-ből szedett elő de szóltak a Casucci-gyárban, hogy kéne a múzeumba, köszi. A villában sajnos annyira nem történnek az események, sőt, kibaszottul nincs semmi, hogy egy összefoglalót összerántani nagyjából olyan embert próbáló feladat lehet, mint mondjuk Báttyából esztétát faragni. Az első képeken egy fekete hajú, puffadt, kiélt arcú nő látunk egy ágyon, láthatóan rosszul aludt, most egy pink, leopárdmintás (a Győzike-kolleksön Bejja fantázianevű darabja) fürdőköpenyben kavargatja a kávét, jézusom, ez Pink Zsófi.

Screen Shot 2014-02-16 at 7.30.00.png

Tovább
Címkék: vv6
786 komment

Éjjel-nappal Budapest 217. - A hónap dolgozója/Adj el, vagy hulj el!

2014. február 15. 17:22 - Zirowe

Kezdetét veszi a mai képtelen pszichotrip, amit rögtön egy szokatlanul barátságos Kannával találkozó Borikával tesszük, aki szeretne most már végre kibékülni a lánnyal. Kiderül, hogy az agyhalott fiatalok túrát terveznek a Velencei-tóhoz. Kanna, váratlan elmebajtól vezérelve, a többiek megkérdezése nélkül, meghívja szánalmas Száncsi Borit is. Hűségest eléggé váratlanul éri, hogy a volt könnyűvérű barátosnéje is velük fog tartani, de egye fene, bármire hajlandó, csak hogy végre ágyba bújhasson Kannával. Sajnos a kocsiba nem férnek be hatan, ezért Száncsinak egyedül kell vonatoznia, de mivel ez túl depis lenne, ezért mellérakják Kareszt is, a srác nagy örömére.

01.jpg

Tovább
17 komment

Való Világ 6x34 - Kamu swinger parti az új dili

2014. február 14. 20:12 - Chat Géza

Mivel Valentin nap van (feb.14-i az adás) ezért kicsit erőltetetten, de azért csak-csak belengi a negédes szerelem szaga az öfit. Mi dönthetjük el, hogy  Kispest Rómaója és Dorka mit kapjanak azért, mert kedvelik egymást. Romantikus vacsi a gyönyörű, visszafogott, mégis elit nyugiszobában, vagy egy éjszaka egy franciaágyban, szintén a patinás nyugiszobában megágyazva. Most borítékolható, hogy az emberek a potenciális rüszülés reményében az ágyas opcióra fognak szavazni. Az RTL-nek nem kell kaviárra meg pezsire kibaszni a lóvékát. Na, ez letudva. Jön a csapatverseny. Viki és Dávid csapata feszül egymásnak. Rohadtul izgulok. Csontig rágtam a kezem a karikás játékon, aminél a csak a műanyag tehén megfejése volt ingergazdagabb, de annyira, hogy a robbantásbuzi Michael Bay filmjeit is simán megszégyenítette ez a nettő két perc modernkori tehénfejés. Az izgalmakat egy igazi csapatjáték hugyozza ketté. Egy deszkán van egy vízzel teli tál. A deszkába madzagok vannak fűzve. A játékosok csak azokhoz érhetnek hozzá és emelhetik fel úgy a deszkát derék-, mell- majd fejmagasságig , hogy a víz ne boruljon ki. Vikiék összeszedettsége miatt, de leginkább Debilió arcoskodása miatt Dávidék bebukják ezt a dolgot. Ezzel Vikiék rendezhetnek egy világi arconpörgős ELITE bulikázást.

6.2_1.jpg

Tovább
Címkék: vv6
584 komment

Star Trek (TOS) S01E10 – The Corbomite Maneuver – Pókerjátszma

2014. február 14. 15:00 - Kapitánylány

Csillagidő 1512.2 Az Enterpise hídján kezdjük, feltérképezetlen területeket fényképeznek le már három napja. Sulu ekkor jelenti, hogy valami fénysebességgel közeledik feléjük, Spock kitérő manővert rendel el, de az idegen tárgy követi őket, a képernyőn egy többszínű kocka jelenik meg. A vulkáni kiadja a parancsot a kikerülésre, de a kocka újra az útjukba áll, nem tudják lehagyni, Spock riadót rendel el, Kirk kapitányt a hídra kéretik.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
27 komment

The Bridge – 1x02 – Calaca

2014. február 14. 11:00 - Zenóbia

Nah, Charlotte végre kinyitja azt a tetves ajtót a pincében, ami mögött egy alagút vezet egészen Mexikóig. A halott Karl nem droggal üzletelt, hanem bevándorlókkal, és Cesar marhára nem akar beljebb menni, de ez senkit nem érdekel, főleg a Senorát nem. Pár méter múlva úgyis elege lesz, amikor felfedezi az oltárt az alagút szélén, Mária szobor, egy csontváz, egy-két koponya, frappáns kérdésre, frappáns válasz. Mi történt itt? Valaki meghalt. No, csak nem?! Cesar megkapja utasításba, hogy deszkázza be az alagút végét, ami nem túl jó ötlet, ezt még én is vágom, pedig nem lakok semmiféle határon. Egy kamion közelít a határ felé, a marhavagonokban néhány bevándorlóval pluszban, de még jóval az út vége előtt kirakja őket a sivatagban, mert leszarja, hogy miben egyeztek meg. Egy fiatal nő elég határozott ahhoz, hogy megindítsa a menetet Houston felé, ketten feladják, a többieknek sé-ta! Frye-t nem változtatta meg a halál közeli élmény, pontosan akkora gyökér maradt, mint előtte volt.

1x02_bridge1.jpg

Tovább
Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Éjjel-nappal Budapest 216. - Vakrandi a fürdőben

2014. február 14. 09:44 - Zirowe

Profi elmés kibaszást eszelt ki: ráereszti a folyamatosan monoton hangon és levegővétel nélkül beszélő bolond nagymamáját Káosz Professzorra. Monoton amint meglátja a szőkeséget, azonnal letámadja a dumájával, én meg egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nem találtak alkalmasabb idős nénit a szerepre, hol vannak a korunk Lenke nénijei?! Káosz persze azonnal kijelenti, hogy ő ezt nem hajlandó hallgatni, és próbálja felvenni a kapcsolatot Profi és Rettenet Tábornokkal, akik érthető okokból jelenleg elérhetetlenek. Igazából nem tudom melyik a nagyobb büntetés: Monotónnak Káosz vagy fordítva.. Jön rögtön a nagy ötlet: csináljunk társkeresős fiókot Profinak, hiszen már olyan korban van, hogy rég házasnak kéne lennie egy ilyen fantasztikus, egyetemet végzett (kitalálom, bölcsész?!) fiatalembernek.

02.jpg

Tovább
23 komment

Való Világ 6x33 - Szűzkurva ALERT van a Villában

2014. február 13. 20:00 - Chat Géza

A mai adás elmulasztásával senki sem veszített semmit, csak a taktikázás ment végig. Jó, a paraszt gyerek és a városi királylány szerelmi története is folytatódott, tény. De még hogy. Iza ugye megbántotta, azaz lecsicskázta Traktoros Kriszt, meg mondott még mást is, de az már tényleg hót mindegy. Krisz ekével magmunkált lelki szántóföldjébe mégis olyan barázdát sikerült vájnia, hogy még most is azt nyögi. Beszélne a lánnyal, de nem mer, hiába noszogatja Viki, aztán végül csak-csak oda hömbölög mellé az ágyba. Azt a kínt és szenvedést nem írnám le, amíg a eljutunk a nagy megmozdulásig, úgyis csak az a lényeg,  hogy Iza kéreti magát majd ráfonódik Krisztiánra. Zseniális villanás volt ez a taktika Krisz részéről, emeli képzeletbeli kalapját Lilu is, aki speciel, bohém csajos szettjével olvasztja le a képernyőt.

7_4.jpg

Tovább
Címkék: vv6
768 komment

Szépség és a szörnyeteg 1x09 – Bridesmaid up!

2014. február 13. 15:00 - Alice Page

A „hibátlan neologizmus”-díjas címmel ellátott epizód Cat és Heather koszorúslány-ruhapróbájával indul. Szerencsére elfeledhetjük a korábbi részek egyikében megcsodált zöld hányadékot (bár azért mindenkinek ráégett a belső merevlemezre), hiszen a lányok egy földig érő bordó csodában szándékoznak édesapjuk új asszonyának elvételezéséhez hozzájárulni. Vincent természetesen az ablakpárkányon ül, mekkora creep ez a srác, ha nem nézne ki jól, akkor valószínűleg egy pszichoterror-sorozat alapélménye lenne a kép, ahogy Catet meglátva beugrik az ablakon és jól körbemustrálja. Szánakoznak egy kicsit a tényen, hogy bár ők egy szép pár, mégsem örvendhet velük a világ, hiszen rejtekezni kénytelenek. Valamiért ez az önként vállalt szívás mindig új élményként hat rájuk, pedig ez már a kilencedik rész, na mindegy.

1a.JPG

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása