Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bassza meg a kutya, megvan, honnan volt ismerős Plasztik Dóra

2014. december 28. 18:35 - sixx

A c:c-re rakom össze az év végi összefoglaló posztokat, és az egyik X-Faktor gyalázásban kit látok képregényben? 

page_3_1.jpg

És animdzsifben:

bence3.gif

Címkék: vv7
41 komment

Való Világ 7x42 - Minnie egér szakmunkásbajusszal és tépett hajjal vs. a Kiskun TV csöcsös démona (18+)

2014. december 28. 10:19 - sixx

screen_shot_2014-12-28_at_8_46_43.png

Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a kommentelők, de ne szaladjunk ennyire előre.

Tovább
Címkék: 18+ vv7
1426 komment

Defiance 2x13 - I Almost Prayed (Évadzáró)

2014. december 26. 11:00 - Szencsike

Elérkeztünk az évadzáróhoz, tizenkét résszel ezelőtt vajon ki gondolta volna, hogy ennyi kalamajkában lesz részünk. Megismertük néhány szereplő teljesen új oldalát (pl. Amanda, Stahma, Christie), vagy épp elbúcsúztunk valakitől (Kenya, Tommy), illetve köszöntöttünk is (Potti, Pilar). De a legfontosabb kérdés: mi lesz Irisával? Vele kezdünk, a lány továbbra is bűvöli a köveit, amik a valóságban terreformáló gépek és New York szép CGI városát pusztítják. A városból és annak ártatlan áldozattá átvedlő lakóiból semmi sem marad, a tűz pusztítása mellett, szürkés és lilás füst borítja a levegőt, a földből új Votan flóra és fauna jön létre.

1.png

Tovább
5 komment

Való Világ 7x40 - Beatboxoltak a pásztorok Betlehemben

2014. december 26. 09:39 - sixx

screen_shot_2014-12-25_at_22_01_50.png

Ezt a szeánszot Lilu vezeti fel ismét, bűrgatya, szürke bokacsizma, és aszongya, hogy betlehemi prömier lesz, mintha a Gerbeaud teraszán ülne valami havernővel, és a Madách műsoráról beszélgetnének. Az összefoglaló első részében a betlehemezésre készülő lakókat látjuk, utána jön a nagy mű, aztán az ajándékozás, majd karácsonyi kamerábabeszélés a családnak és sírás.

Tovább
Címkék: vv7
447 komment

A titkok könyvtára (The Librarians) S01E03 – Döntésképtelenség (The Horns of a Dilemma)

2014. december 25. 11:00 - Kapitánylány

Egy folyosón halálra rémült férfi fut egy ijesztő hang elől, közben torkaszakadtából segítség után kiáltozik. Két rejtélyes csuklyásba fut bele, könyörög nekik, hogy segítsenek rajta, de azok csak skandálnak egy idegen nyelvű szöveget, a férfit pedig elragadja valami. A jól végzett munka után a lifthez mennek, és mint akik nem most áldoztak volna fel valakit, megbeszélik, hogy honnan rendeljenek ételt az értekezletre.

01.jpg

Tovább
16 komment

Való Világ 7x39 - Nyomorúságos élet: a villalakók karácsonya

2014. december 25. 08:53 - Chat Géza

1224_vv.gif

Áldott békés Karácsonyt, bejgligőzös jó reggelt, kajakómás másnapot és VV7 hogyvoltban gazdag napokat mindenkinek! Egészen tegnap estig nem tudtam, hogy mi hiányzik a szentestékből, amíg a nagyim által kényszeresen belém szuszakolt zserbóba oltott ponty szelettől, 7,8-as vérhalászlészinttel a szervezetemben le nem ültem a tévé elé, hogy a Reszkessetek betörőket még egy kis Való Világgal fojtsam le. Reméltem, hogy lesz betlehemezés, de csalódnom kellett. Azt karácsony másnapját megíró mázlista Sixx nyerte meg. Nekem marad a Röné után siránkozás, a dörgedelmes búcsúlevél, Laci fergeteges, meglepetés szülinapi arconpörgős bulija és a casting. Nézzük is szépen sorban, és közben szóljon Gabba zenés múltjából felcsendülő megasláger, az Ünnepek, mert a három királyt is ezek a dallamtapadós beatek, meg a stroboszkópos esthajnalcsillag vezették a jászolig, az kurvaélet.

Tovább
Címkék: vv7
432 komment

X-Faktor 2014 - Finálé

2014. december 24. 12:30 - oharozsabimbolehetnek

img_5913.jpg

A mai adás azzal kezdődik, hogy a mentorok panaszáradatát követően Kolosi Péter jól letolja Bencét. Állhatna itt egy szar szóvicc a finá-léről, de nem fog. Ma minden viccet az RTL Klub szolgáltat. Ez már akkor kiderül, amikor a tegnapi Adam Lambert beköszönést elsütik másodjára is. Közös dallal kezdenek, amiben mind a 12 döntős benne van. A dal kretén. Én nem látom a Pálinka Republicot. Ti? A Final Countdownra bevonul Bence is, és a tegnapi hangerejét megduplázva üvölt az elejétől kezdve. Beszélget egy kicsit a döntősökkel, Benji meg akarja csinálni az egész fiú kategóriát. Mutatnak egy állást, valakinek közel 50%-a van. Ma is lehet egymilliót nyerni a szavazással, ahogy tegnap. 

Tovább
Címkék: x-faktor
11 komment

X-Faktor 2014, 10. Élő show - Csak szerényen!

2014. december 24. 12:00 - oharozsabimbolehetnek

img_4949.jpg

Indul a döntő előtti utolsó szórás. Ma is látunk egy külföldi X-Faktoros arcot, de minek. Már csak négyen vannak, Rövidgatyás Ricsi, Benji, Horányi Zsüli és Tóth Andi. Kicsit bepillantunk a vezérlőbe (vagy hova), ahol Bence próbál valamit átvinni Gyurin, a főhalljakenden kevés sikerrel. Aztán Gyuri végül mégis beadja a derekát, és így Bence a másor elején egy babérkoszorúval a fején, hordszéken, császárként vonul be. Csak szerényen. Merthogy ez a mai téma. Bence, menj haza! A mai műsorvezetés eddig egy erős kettes, Bence Devil Nóri legjobb napjait idézi levegő utáni kapkodás és kiabálás tekintetében is. Köszönjük, már hiányzott. A mélypont, amikor előhúz a zsebéből egy köteg lóvét, amiről nem derül ki, hogy mennyi, csak az, hogy egyetlen szavazattal is megnyerhető. A gyomrom forog.

Tovább
Címkék: x-faktor
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása