Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x35 - Büdös Nuni vs. Miss Csöcsi (18+)

2014. december 21. 12:25 - sixx

screen_shot_2014-12-21_at_9_47_50.png

A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos, kösz RTL II, azonnal elkezdek fogyókúrázni. Naszóval a rodeós játéknak volt tétje, és ugyan ezt akkor amikor a bikán lovagoltak, csak 12ker csapata fogta fel, a tegnapi műsorban Reniéknek is rá kellett jönniük, hogy van olyan, hogy szopóroller, és arra éppen őket állították rá, hogy hajtsad, genyó, hajtsad egyre!

Tovább
Címkék: 18+ vv7
598 komment

Való Világ 7x34 - Veszedelmes viszonyok mentaszínű tangabugyiban

2014. december 20. 19:08 - szabóZ

A tegnapi rész alapján a Való Világ akár a Veszedelmes viszonyok egyik remake-je is lehetne, mondjuk a tinihorror változat, az eredetinél valamivel kevesebb rizsporos dekoltázzsal, de lényegesen töb kivillanó tangával. Felvezetésképpen Fanni és Dennis (franciásan Dönisz) összebalhézik, tényleg pont úgy, mintha a Roncsfilm egyik jelenetét próbálnák el, én speciel azon sem csodálkoztam volna, ha Fanni egy ponton előkapott volna egy Kőbányai Világost, és azzal rontott volna a baseball sapkájában leginkább egy kissé megvénült, művházakban haknizó Justin Bieberre hasonlító Dennis-re.

Tangavillantás1: Fanni sírva távozik, és hát sok minden eszembe jut, ha ránézek, de a jótékonysági estélyen Dior-kosztümben pukedliző Catherine Deneuve nincs ezek között, így nem meglepő, hogy a fotelből sem sikerül túl elegánsan felállnia, megmutatja a tangáját, majd szipogva távozik.

De ez persze itt a Veszedelmes viszonyok, ezért Reni szól Fanninak, hogy ne ziháljon a slozin sértődötten, inkább menjen Dennishez a nyugi szobába, mert akkora összeesküvést szőnek, hogy attól még a Lázár Jánost Kővér László ellen felbujtó Habony Árpi is rögtön eldobná a Louis Vuttont.

screenshot_2014-12-20_19_04_50.png

Tovább
549 komment

13-as raktár 5x06 - Endless (Végtelen) SOROZATZÁRÓ

2014. december 20. 13:00 - Gabba

Kedves olvasók! Hát ez a pillanat is eljött, véget ér kedvenc sorozatunk nemcsak a tévében, hanem itt a blogon is. Négy és fél éve írok hogyvoltokat és ez az első sorozatom, ami több évadot ért meg és még szépen le is zárták. Az utolsó részben az összes főszereplő előkerült, ha másképp nem, akkor flashbackben. A záró epizód alapvetően könnyed hangvételét átszövi a búcsú melankóliája, de ez nem is lehet másképp. Sört/töményet/csokit/zsebkendőt előkészíteni, az utolsó hogyvolt következik.

Az 1889-es Londonban kezdünk, félpucéran menekülő nőt üldöz egy rosszarcú férfi lámpással. A nő hiába kiabál, senki sem jön segítségére, a férfi beszorítja egy zsákutcába. A nő feltesz egy szemüveget és az ujján megforgatja az alakváltást előidéző Harriet Tubman gyűszűt (már láttuk az 1x12-ben), és máris Helena Wells áll előttünk. Sajnos a ruhája is visszanőtt, így dús idomaiból nem látunk többet, a Tesla segítségével lesokkolja a támadót, aki nem más, mint Hasfelmetsző Jack. Előkerül Caturanga, a 12-es raktár főügynöke és Helena mentora (láttuk a 3x12-ben) és gratulál: alig egy hónapos munkaviszony után sikerült Helenának megszereznie a Hasfelmetsző lámpását (erről az ereklyéről az 1x11-ben már volt szó). Miközben Caturanga arról beszél, hogy a következő raktár helye már nem Angliában lesz, a kép átvált a jelenbe.

ware5 01

ware5 01

Ügynökeink Mrs. Frederic társaságában valami kerek kőasztal körül ülnek, a félelmetes arcberendezésű főnéni szerint ez nem egyszerű holokivetítő, hanem a raktár időkapszulája, ami minden ügynöktől őriz valami különleges emléket. (Ez a cucc volt egyébként Artúr király kerekasztalának is az ihletője, bár ha jól emlékszem, a Gyalog galoppban erre nem volt utalás.) Pete örül, hogy legalább kivetítőn újra látta Helenát, aki Myka szerint jelenleg egy Giselle nevű nővel él együtt. Höjj, azt a filmet is szívesen megnézném, vigyorog a baltaarcú (ezzel nem vagy egyedül, öcsém). Úgy néz ki, hogy Valda múltkori akciózása következtében a raktár költözésre készül, és ilyenkor a régi ügynökök emlékei közül az asztal kiválaszt egy-egy meghatározó esetet, amit a kapszula elraktároz. Úgy tűnik, a 13-as raktár korszakának végéhez ért, közli Mrs. Frederic. Főcím.

ware5 02

Tovább
Címkék: warehouse 13
10 komment

A SHIELD ügynökei 1x22 – Beginning of the End - ÉVADZÁRÓ

2014. december 19. 15:00 - Smokey the bear

Jó szokásunkhoz híven ismét távolról indítunk. A Cybertek egy légterű irodájában vagyunk, ahol egy Zeller (komolyan, Kyle Zeller) nevű fickó éppen eligazít egy újoncot, akinek gőze sincs, hogy mi folyik a cégnél, de nem tudott ellenállni az ösztönző programjuknak. A monitorokon felvillanó képeken keresztül nekünk gyorsan világossá válik, hogy az operátorok egy-egy szuperkatonát irányítanak. Vajon tudja a kedves munkaerő, hogy alkalomadtán embert is kell ölni? Az újonc pont belecsöppent egy izgalmasnak ígérkező akcióba: Coulson csapatát kell kiiktatni. Ennyi katonával szemben nem sok esélye van a csapatnak, de szerencsére pont kihúzzák egy kis verekedéssel addig, amíg Skye bejuttatja a vírust a Cybertek rendszerébe. Végül a puszta erő ellenében a taktika győz, May a berserker bottal lerombolja a tartóoszlopokat, és a pince beomlik.

1_cybertek.jpg

Tovább
20 komment

Való Világ 7x33 - Ti úgy simán izéltok?

2014. december 19. 11:35 - zaphodbb

Nagyon izgalmas rész elé nézünk: vajon Komisz spermácskája betalált Kazal petesejtecskéjébe, avagy sem? Két napja ezért rágom tövig a körmeimet.

Nem ezzel a témával kezdünk, naná, majd ellövik az első öt percben a rész legizgalmasabb pontját. Nem, előtte még végig kell néznünk hosszú-hosszú perceket, amiket agonizálással töltenek a kis lemmingek. Mert ennyi ez a rész most, mindenki körbebeszéli a másikat valakivel, már a végére zsong a fejem, hogy most ki kivel van tulajdonképpen.

Onnan indulunk, hogy Kazal és Ádám nyerték a szexi fotó versenyt, a jutalom egy romantikus vacsora kettesben a nyugiszobában. Romantikáról szó sincs, beszólogatás van Kazal részéről, faszparasztozza Ádámot, aztán szidja magát, hogy ő milyen dagadt és csúnya, mindezt tele szájjal:

Tök kivagyok a képeim alapján is, dagadt vagyok, nem nézek ki elég jól, küzdök minden nap, nem látod, hogy most is küzdök, kardiózok, mindent csinálok, hogy valahogy kinézzek.

kazal.jpg

Tovább
Címkék: vv7
762 komment

Defiance 2x12 - All Things Must Pass

2014. december 19. 11:00 - Szencsike

Hölgyek, urak hamarosan elérünk a végjátékhoz, de addig még izguljuk végig ezt a részt. Rögtön kezdjük is a Stahma-Datak párossal, jólesően lihegnek a fergeteges Casti szex után, természetesen ez a legjobb alkalom, hogy fontos dolgokról beszélgessenek. Datak feltett szándéka, hogy visszaköltözik az otthonába, de Stahma szerint ezt az üzlettársak fenyegetésként élnék meg, a kis kósza együttléteiket is titokban kell szervezni emiatt. Asszonyka meg tudná győzni őket, hogy Datak nagyvonalúan megbocsájtott nekik mindent, ám van pár feltétele. Sosem bántja Alakot, egyedül fürödhet, illetve az üzleti ügyekben ő fog dönteni, Datak csak a pénzt szedi be, illetve a védelemért felel. A főCasti átlát Stahma kis mesterkedésén, ezt előre eltervezte, elcsábítja és fűt-fát megígértet vele, na, ezt nem asszonyság, a dühös férfi kidobja a nőt a lakásából. Stahma így egyedül indulhat haza késő este, de nem jut messzire, egy álarcos zsákot húz a fejére. Datak-et szintén bezsákolják, és elhurcolják.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

A SHIELD ügynökei 1x21 – Ragtag

2014. december 18. 15:00 - Smokey the bear

A célegyenesbe fordultunk, már csak két rész van hátra ebből az évadból. Ez egy amolyan felszopó rész a végkifejlethez. Ennek megerősítéseképpen egy visszaemlékezéssel nyitunk. A fiatal Ward javítóintézetben van, mert megszökött a bentlakásos katonai suliból, elkötött egy kocsit, és hazaérve a bátyjára gyújtotta a házat. Nehéz gyerekkor, az. A szadista tesó sajnos túlélte, és most azt akarja, hogy Wardot nagykorúként vonják felelősségre a gyújtogatásért. Nemsokára itt az ügyvéd, de előtte még egy különös látogatója akad: Garrett, aki nagy potenciált lát, az egyébként remek fizikai adottságokkal rendelkező, kiszolgáltatott fiúban. Válaszút elé állítja lil’ Wardot: vagy a börtön, vagy Garrett sajátos kiképzőtábora. Az utóbbi jóval keményebb, de ha túlesik a kiképzésen, többet senki sem szarozhat vele. Ward igent mond az ajánlatra.

1_lil_ward.jpg

Tovább
4 komment

A muskétások 1x10 - Musketeers Don't Die Easily (Egy muskétás nem hal meg egykönnyen) ÉVADZÁRÓ

2014. december 18. 13:00 - Gabba

Az utcán sétáló Miladyvel kezdünk, akit az erősen ittas Athos elkap és pisztolyt szegez a nyakához, most megfizetsz mindenért stílusban. Porthos berohan a laktanyába, siessetek, Athos valami nőt meg akar gyilkolni a nyílt utcán, barátai és Treville máris rohannak vele. Sokat azonban nem tudnak tenni, Athos arról hörög, hogy ez a nő gyilkos és a bíborosnak dolgozik, amúgy meg az ő felesége. Milady segélykérően néz D’Artagnanra, gondolj a szerelmes éjszakánkra, ments meg, könyörög. Dugtál a feleségemmel?!, dühödik be még jobban Athos, de akkor még nem is ismertelek titeket, védekezik a gascogne-i. Segítőkészen odaugrik a nőhöz, de ekkor Athos fegyvere elsül és D’Artagnan vérző sebbel hanyatlik a földre.

Musk10 01

Tovább
Címkék: muskétások
4 komment

Halt and Catch Fire - CTRL nélkül 1x07 – Giant

2014. december 18. 11:00 - SuperLawyerGirl

Elővesszük ezt a hogyvoltot, hiszen amikor készült, még nem tudhattuk, hogy az AMC jön hozzánk is, és bemutatja majd, pedig de, így történt. A sorozat epizódjait szerda esténként tíztől lehet látni szinkronizált verzióban és választható angol hangsávval is. Előzetesek és minden egyéb itt.   

Ahogy az megjósolható volt, Gordonnak nem tett túl sok jót a villámsújtotta ember látványa. Rémálmában ő van a szerencsétlen ember helyén, és saját magad halottnak látni… hát, nem felemelő, az biztos. Olyannyira nem, hogy hősünk torkaszakadtából ordít, ami őt is felébreszti, de előtte még a gyerekeit és az egész szomszédságot. Donna meglepő módon mérsékelten aggódik csak. Közben Joe szorgalmasan dolgozik az irodában a születendő gép dizájnján, mikor Cameron vacsizni invitálja, persze nem lenne szabad az infószobában kajálni, de hát a lányt beindítja a készülő program látványa. MacMillannek ettől jobb ötlete támad, néhány voltot vezet magába, előjáték gyanánt. Cameronnak ez nagyon bejön, úgyhogy inkább egymást eszik meg a kaja helyett. De gyerekek, ti azért ne játszattok az árammal, mert az áram rossz, értem?

vlcsnap-2014-08-11-16h20m04s253.png

Tovább
4 komment

Való Világ 7x32 - A kefevonatból nincs kiszállás

2014. december 18. 07:43 - Chat Géza

Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is hallani fognak, ha ez így folytatódik, de lesz még kolesz feelinges zsuzsi vonatozás hála a jó Komisznak, valamint Basszájba és Miss erdély is megkergetik egymást, szigorúan cukkolás gyanánt, végül pedig eljutunk a kihívásig, amiben annyi csattanó sincs, mint egy háromkockás Garfield skiccben. Na nézzük.

1218vv7_1.gif

Tovább
Címkék: vv7
831 komment
süti beállítások módosítása