Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x29 - Kiviszlek, oszt kint hagylak

2014. február 09. 19:04 - sixx

Screen Shot 2014-02-10 at 5.30.22.png

Lilut már zsinórban másodjára fazonírozzák parókás Istenesnek, pedig jobban ál neki, ha nőnek öltöztetik. Mindegy, mint oly' sok mindenhez, ehhez sem értek. Az adás ugye két részből áll, az első óra a szokásos összefoglaló, a második meg a kiválasztásnak nevezett tetemre hívás. Az első kör azzal kezdődik, hogy Traktoros addig erőszakoskodik Izával, hogy a sötítben kapjon már egy csaókot, hogy a csaj odafekszik Debilió és Bugyitlan közé. És ha azt hinné az ember, hogy itt már vége az egésznek, hát lófaszt, Iza visszamegy Traktoros mellé, mert tetszik neki a lelke. És hozzá úgy viselkedik, mint egy szűzkurva. Traktoros nem szerelmes, de szereti Esti Izát, aki nem olyan büdös paraszt, mint Nappali Iza.

Tovább
Címkék: vv6
965 komment

Grimm S03E03 – A Dish Best Served Cold – Édes a bosszú

2014. február 09. 15:00 - Kapitánylány

„Itt a halál az úr, életeket teremt, azok táplálják. Haldoklók jajkiáltásai fűszerezik lakomáját." - George Eliot

Nick egy futógépen szaladgál, a szívverése állandó, hiába emeli a doki egyre csak feljebb a dőlésszöget. Az orvos kicsit tanácstalan, vagy elromlott a gép, vagy Nick van jó formában, kérdezi, hogy volt-e valami változás mostanában a Grimm életében? Nick magában visszaemlékezik az elmúlt napok eseményeire, majd csak annyit közöl, hogy talán kicsit stresszesebb a meló. A doki útjára engedi a férfit, kicsit próbáljon meg pihenni, értesíti, ha van valami híre.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
36 komment

Grace klinika 7x03 - Felvonófóbia

2014. február 09. 11:00 - Hoppancs

Yang nem tud meglenni Sheperdék zaklatása nélkül, ezért éjjel lepi meg barátnőjét, aki a hitvesi ágyba invitálja, mert az nem fura. Szegény Derek egy pillanatra felriad, de valószínűleg túl fáradt a hisztirohamhoz, ezért csupán a másik oldalára fordul rezignáltan. Perkins szerint Cristinának most stresszmentesen kellene élnie, szike helyett jöhet egy kis adminisztráció, kórlaprendezgetés, esetleg babapopsitörlés. Az elgondolás egymás szavába vágós vitát vált ki a dokik körében, Yang meg pont leszarja az egészet. Derek kiharcolja, hogy az ingatag pszichéjű kollégát hozzá osszák be, hátha akkor otthon nem fog majd mellé feküdni.

bscap0000.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Éjjel-nappal Budapest 213. - Tesco gazdaságos Igazság Ligája

2014. február 08. 16:00 - Zirowe

Laller tegnap esti bulija még nem ért véget, ezért megjelenik a háciendán egy rakat kisiskolás sráccal, hogy majd mekkora aftert fognak itt csapni! A kolbászfesztivált egy erősen köhögő Dzsó szakítja félbe, majd sorra jön a többi női lakó károgva, hogy ilyenkor az emberek aludni szoktak! Tévedés, ilyenkor az emberek munkába szoktak indulni. Miután kidobták a gyerekeket jöhet a vádaskodás, hiszen valaki elrontotta azt a fantasztikus ipari pörkölőt, amit a landzsba tartanak, erről is a Pumi tehet! Aztán Lófej is kezdi osztani az ívet, hiszen minek vett magának Laller ennyi kaviárt, amekkora paraszt, azt se tudja mi az!

02.jpg

Tovább
42 komment

13-as raktár 4x04 - There's Always a Downside (Mindennek van árnyoldala)

2014. február 08. 13:00 - Gabba

Eligazítással kezdünk, Artie tájékoztatja az ügynököket, hogy két ereklyét kell begyűjteniük: az egyiket Hugo Miller, a raktár korábbi számítógépes zsenije (ld. a 2x05 és 3x03 epizódokat) találta, a másik meg egy pszichiáternél került elő, akinek a páciensei egy nap alatt meggyógyultak. Pete és Claudia megy Hugohoz, Myka és Steve New Orleansba a pszichomókushoz. Clau tiltakozik, az ő társa Steve, miért kell most a baltaarcúval mennie, de Artie keményen leoltja: Ez itt munkahely, nem kívánságműsor! Pete jószándéka jeléül puszit próbál adni Claunak, de vörös kedvencünk inkább nem kér belőle. Mielőtt távoznának, Artie elkapja egy szóra Pete-et és megkéri, a küldetés során tartsa szemmel Claudiát, akin nagy a nyomás mostanában (jó duma ez pont a szakállastól, aki a folyamatos stressztől egyre jobban kezd szétesni). Úgy lesz, Artemisz, viszlát, búcsúzik Pete. 

Downside01

Tovább
Címkék: warehouse 13
56 komment

Grace klinika 7x02 - Összeomlás

2014. február 08. 09:00 - Hoppancs

Meredith gyenge műzokogással és elkent sminkkel próbálja eljátszani, hogy megnyílik Perkins előtt, amit a férfi olyan arccal figyel, mintha éppen Szabó Zsófit felvételiztetné a Színművészetire. Eközben Grey narrátor énje sem pihen, most éppen arról tájékoztat, hogy a villámcsapás kellemetlen, mert meg lehet halni tőle, ráadásul fáj… Nahát. Yang Owen mellett ébred, pontosan úgy, ahogy a friss házas asszonyok szoktak: teljes pánikban, A kör hulláit megszégyenítő arckifejezéssel. Hunt ahelyett, hogy menekülőre fogná, kedvesen nyugtatgatja, amitől a világ összes elmebeteg nőjében feltámad a remény. 

bscap0005.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Való Világ 6x27 - Páleszt és kést ragadott a Villabetyár

2014. február 07. 20:43 - Chat Géza

Most hétvégén rajtam van a szopóálarc, hogy megírjam a Villa nagy történéseit. Aki nem bírja a szavak áradatát, annak alles zusammen itt van egy mondatban a lényeg: Krisztián sír, a többiek félnek. Na, de ahhoz, hogy idáig eljussunk kellett egy Titanic betétdal, több liter szeszkó, némi szerelmi bánat és egy konyhakés is. A szinglik éjszakáját Iza és Krisz nyerte meg szett játszmába, 6-8, 7-5, 6-2 arányban, amiért elkölthetnek egy pompás vacsorát. Krisz élete első igazi randevúja ez. Becsüljük meg, hogy ezt mi láthatjuk. Elég is hozzá, Krisz jól tekeri a szavakat, zavarba hozza Izát, akinek be is jön a vidéki surmó, meg nem is. De inkább az utóbbi. Egy élet-halál malmozásban lejátszák a randi végét. Krisz felállítja a csiki-csuki offenzívát és rommá alázza Izát, akivel aztán megkergetik egymást. Csak a Benny Hill zene hiányzott a jelenet alól, ahogy futkároznak az aztal körül és borotvahabbal meg vízzel locsolják egymást.

1_10.jpg

Tovább
Címkék: vv6
1085 komment

Barátok közt 6793-6794. rész

2014. február 07. 17:00 - julie0812

Laci továbbra is könyörög Nórának, hogy bocsásson meg, de Nórát az sem érdekli, ha Gizi nem engedi be többé Lacit a lakásba. Claudia lánybúcsút szervez Julinak, mert ugye minden héten kell egy lánybúcsú a villába, hiába mondja neki Juli, hogy így a harmadik esküvője előtt már nem sok értelme van. Krisztián magához tér és nagyon boldog, mert sikeres volt a műtét.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Éjjel-nappal Budapest 212. - A munka degradál

2014. február 07. 15:00 - Zirowe

Reggel tovább folytatódik a kakaskodás Lófej és Redzsi között, amint éppen próbálják áthárítani a felelősséget egymás közt, mindenki döntse el melyik a szánalmasabb arc, Laller szerint 2:0 az állás Lófej javára, cserébe Redzsi még jobban leparasztozza Pumit, ha ez egyáltalán emberileg lehetséges. Lófej pedig játssza a nagy szakértőt, amikor Cincogi nyakláncáról egy pillantás alatt megállapítja, hogy az bizony bizsu, és még csak a fogához se kellett vernie ehhez. Sajnos megint kapjuk a fiatalokat, Karesz és Kanna reggeli közben eldöntik, hogy meglátogatják Hűségest a munkahelyén. Állítólag a srác kertész, főleg télen ez nagyon jövedelmező lehet, kis matek feladat az olvasók számára: hány levelet kell összegereblyézni egy egy éves usák úthoz?

01.jpg

Tovább
49 komment
süti beállítások módosítása