Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 7X21 - Humor téren, nagyokat tudunk kacagni! (18+)

2014. december 07. 12:10 - Bruti

lila.jpg

Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt a VV7 első párbaja! Vesztemre, minden az esemény körül forog, de azért megpróbálok nem unalomba fulladni.

Tovább
Címkék: 18+ vv7
komment

Titkok könyvtára III. (The Librarian) – A Júdás kehely átka (Curse of the Judas Chalice) 2/2

2014. december 07. 12:00 - Kapitánylány

Flynn szabadság helyett újabb bonyodalmakba keveredett, meg kell találnia a vámpírok előtt Júdás kelyhét…

Flynn-t az oroszok elviszik a rejtekhelyükre, Kubichek érkezik kivallatni, nem érti, hogy egy egyszerű könyvtáros miért keresi a kelyhet. A Könyvtáros roppant elmésen azt válaszolja, hogy már meg van neki Júdás tányérja, kése és villája, a teljes szettet szeretné, ezért keresi a kelyhet. Kubichek villogtatni akarja, hogy Flynn nem tudja, hogy ő kicsoda, de persze a Könyvtáros ezt is vágja. A férfinak azért kell a kehely, hogy Draculával és annak halhatatlan seregével visszaállítsa a régi orosz rendet, Flynn szerint ez még egyetlen hülyének se jutott eszébe. Kubichek kiosztja, hogy öljék meg Carson-t, de az nevetni kezd, nélküle úgy se találják meg a kelyhet. Sajnos azonban az oroszoknak ott van Lazlo professzor, szóval nincs szükség a Könyvtárosra. Ivan hallucinogén drogot ad be Flynn-nek, terv az, hogy bedobják a folyóba, majd úgy fog tűnni, hogy drogosan a vízbe esett és megfulladt. Elindulnak az autóért, de közben Carson kiszabadítja magát és leüti Ivan-t.

01.jpg

Tovább
komment

A muskétások 1x09 - Knight Takes Queen (A királyné testőrei)

2014. december 06. 13:00 - Gabba

A magyar fordításban nem sikerült visszaadni az eredeti cím többértelmű jelentését, ami arra a sakk-kifejezésre utal, amikor a huszár leüti a vezért (királynőt). Az epizód ismeretében mindenki döntse el, hogy a „take” ige több tucatnyi jelentése közül melyik passzolna ide a leginkább, az ötleteket kommentben lehet jelezni. Anna királynéval kezdünk, valami kies feredőhelyen ereszkedik vízbe éppen, természetesen ruhástól, úgy jobban hat a gyógyvíz. Négy muskétásunk felügyel a biztonságra, közben vívnak és egymást ugratják, főleg D’Artagnan vadi új egyenruhája csípi a szemüket. Athos és Porthos gondol egyet, kirántják társuk mindkét lábát és kicsit végighúzzák a porban, ne legyen már olyan csillogó az az egyenruha. Aramis kevésbé aktívan pihen, őt inkább csak a madarak éneke érdekli.

Musk09 01

Tovább
Címkék: muskétások
komment

Való Világ 7x20 - Use the Force, Zsu!

2014. december 06. 12:00 - sixx

screen_shot_2014-12-06_at_10_10_16.png

Vasárnap párbaj, ennek megfelelően a vellalakók életének csak azon pillanataiba pillanthatunk bele, ami erről szól, azaz nincs már sima, spontán kurvaanyázás, teleszart budi miatti hiszti, foltos felvágott örvén kiboruló wannabemodellpicsa rikácsolása, csak a párbaj előkészületei a fontosak. Legalább bejött VV Attila, az ötödik széria nagy nyertese, hogy elkezdje Miss Kiskun trenírozását, sajnos nem az Eye of the Tigerre vagy inkább a Karatekölyök zenéjére. A Yodába oltott Miyagi mestert kiválóan hozó Attila egyébként jól játszotta a szerepét, csoda, hogy kibírta röhögés nélkül, amikor leoltotta az agyhalottakat, azok meg csak néztek, hogy miafasz. És ha ilyen bevezetőnk van, akkor mi jön utána? Képregény, perszehogy.

Tovább
Címkék: vv7
komment

Titkok könyvtára III. (The Librarian) – A Júdás kehely átka (Curse of the Judas Chalice) 2/1

2014. december 06. 12:00 - Kapitánylány

Flynn szmokingban jelenik meg egy árverésen, a 11-es tételre, egy vázára kell licitálnia, Charlene kiadja az utasítást, Mason elől meg kell szerezni a vázát minden áron, persze a költségkereten belül. A licit húszezer fontról indul, Mason rögtön meg is adja a kért összeget, de Flynn is licitál. Újra csörög a Könyvtáros telefonja, de most az elhanyagolt barátnő jelentkezik be, kicsit fárasztja már, hogy Flynn folyton felülteti, már százszor hagyta cserben. A férfi kicsit soknak tartja a százat, a licitvezető pedig ezt úgy érti, hogy Flynn százezer fontot adott meg a vázáért. A licit egyre megy feljebb, Charlene is rögtön telefonál, nem akarja, hogy csődbe menjenek, Flynn még öt percet kér, de az aukcióvezető ezt ötszázezer fontos ajánlatnak veszi. Katie tovább siránkozik a telefonban, a licit pedig egyre magasabbra kúszik fel, a nő már ott tart, hogy ott hagyja a férfit, Flynn még negyed órát kér, majd bemondja az egymilliós árat. A teremben mindenki ledöbben, Charlene pedig szívinfarktust kap a leütött ártól.

01.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 7199-7200 - Lagzi helyett temetés?

2014. december 05. 21:13 - julie0812

1.jpg

Nikol totál odavan a gyűrűért, Bartha meg tipródik, hogy most akkor végül is igen? Vagy nem? Igen, hát persze. Ünnepélyes gyűrűfelhúzás, majd Nikol azt mondja: „Szeretlek” – de a gyűrűnek! Majd hozzáteszi: „Téged is!” – ezt már Zsoltnak. Jöhet a pezsgő és újabb lánykérés, ezúttal Zsolt Árontól kéri meg az anyja kezét. Nikol az udvaron büszkén mutogatja a gyűrűt Krisztiánnak, majd elhúz a börtönbe, hogy üzenjen Nándinak. Postás szerint az igennel aláírta Bartha halálos ítéletét. Nikol próbálja elpoénkodni a dolgot, de az emberünk nem tréfál. Most már Nikol is aggódik. Ajjaj, szegény Zsóti fiú.

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Defiance 02x10 - Bottom of the World

2014. december 05. 13:00 - Szencsike

Irisával kezdünk, az agymosott lány a FKözt parancsokságra tör be, feltöri az ajtót, elbújik a jókedvűen csevegő örök elől, sima ügy. A riasztót az érintésével hatástalanítja, Irzu ajándéka lehet, hogy képes az elektromos kütyüket kiütni, viszont a fegyverraktár riasztója még megszólal, ám szerencsésen ellop egy terragömböt. A katonák keresik a tolvajt, akit egyedül Nolan állíthat meg. Apuka dühösen a földre löki az esztelen lányát, elszedi tőle a gömböt rejtő zsákot, a katonákat elküldi a rossz irányba, a gömböt átadja a parancsnoknak. Egy egyszerű köszönömöt kap érte, a katona el, ő pedig dühösen ráncigálja el a drága kicsi kislányát. Átlépte a határt, lesz irgum-burgum.

1.png

Tovább
komment

Való Világ 7x19 - “Mert ha ott raknálak meg az asztal közepén” (18+)

2014. december 05. 11:43 - zaphodbb

Két tengely mentén haladunk: Dennis-Fannika és Vikcsu-Zsuzsa konfliktusozik végig. Ez az egy mondat is elég lenne szerintem erről a részről, de hát csak kifejtem, ha már itt vagyok.

Dennis és Fanni tengely, avagy Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával

Dennis és Fanni kettősével nyitunk, Fanni feszült, nehéz neki az élet, Dennis átölelné, de Fanni persze nem engedi. Titokzatosan csak annyit mond, hogy majd elmondja, mi a problémája. Jön egy kis huzavona, végül kivonulnak a nyugiszobába privizni. Itt aztán kezdetét veszi a teljességgel érthetetlen beszélgetés, ami után az volt az érzésem, hogy vagy én nem tudok magyarul, vagy ők nem pakolják egymás után jól a szavakat. Sikerült olyan mondatokat összerakniuk, amiknek tényleg nem volt se alanya, se állítmánya, és még a tárgyban is bizonytalan voltam. A téma persze az, hogy ők most akkor hogyan is állnak egymással, mert hát csak digidugi, de azért ne smároljál mással, és mijazhogy Ádámmal kacérkodsz, te meg közben minek vallasz kvázi szerelmet mások előtt. Fanni szerint Dennis taktikázik és csak azért dugogatja, mert ezzel akar bekerülni a show-ba, hasznot húz belőle, az ő hátán akar megélni itt a villában. Dennis éleslátása azonban verhetetlen, mert szerinte ennek semmi alapja, hiszen:

Mert ha ott raknálak meg az asztal közepén.

dennis_nem_erti.jpg

Tovább
Címkék: 18+ vv7
komment

Barátok közt 7195-7198 - Bartha nősülne

2014. december 05. 11:00 - julie0812

1.jpg

Vilibá eléggé kiakad, amiért a lánya egy nős embertől terhes, az meg egyenesen kiveri a biztosítékot nála, amikor Bözsike megemlíti, hogy Móni lehet, hogy meg sem tartja a babát. Az öreg el is panaszolja a bánatát Novákéknak. Gizi rögtön kezébe veszi az ügyet, és amikor kettesben marad Mónikával a boltban, elkezd lelkizni a gyerekekről, milyen jó is anyának lenni, stb. Móni nem sokáig bírja, elrohan majd otthon közli Vilibával, hogy döntött: megtartja a gyereket.

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Terápia 2x29 - Csütörtök, Virág (6)

2014. december 05. 10:00 - Zsoofka

Előző hét csütörtök itt

Csütörtök van, Virág napja. A kezdő képsorok azonban egy hóbortos professzort mutatnak, aki a saját szentélyében épp narancsot eszik. Az onkológián vagyunk, ide érkezik meg Dargay András. Virág miatt hívták be, rosszul van szegény. Na annyira azért ne, hogy ne menjen neki a hazudozás, pszichológusunkat adta meg legközelebbi hozzátartozónak, nagybácsi címszó alatt...

1.png

Az intro után már a kertben ücsörgünk Virággal, egy padon. Itt talál rá Dargay. A lány épp akasztófa-humoránál van, azon elmélkedik, mi lett volna, ha eldugja a cuccait és saját magát - mit gondolt volna a férfi... András szerint ez nem vicces, kicsit se. De Virág tovább szövi a szürreális képet: saját temetésén mereng, amit szeretne kívülről látni. Mert "az az utolsó alkalom, amikor még bárkit is érdekel az ember". Drága kislány: lehet, hogy te most is sok mindenkit érdekelnél, de esélyt sem adsz az embereknek.

Tovább
Címkék: terápia
komment
süti beállítások módosítása