Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A muskétások 1x07 - A Rebellious Woman (A rebellis asszony)

2014. november 23. 14:00 - Gabba

Igen helyesen a női nem kerül a mostani rész fókuszába és ez a poszt képeinek kiválasztását is befolyásolta. Ezúttal ugyanis a kardozós-üldözős vonal helyett „a nők helyzete a XVII. század első felében” tematikára felépített, remekül sikerült epizódot kapunk. Párizs utcáin nyitunk, szakállas embert támadnak meg valami rablók, Athos és Aramis épp arra lovagolnak és legyakják a tolvajokat, egyiküknek azonban sikerül elmenekülnie és magával viszi a szakállas táskáját. Pár utcával arrébb a királyi pár kocsizik, mindenhol ujjongó népek köszöntik őket, a tömegből egyszer csak előfut egy fiatal lány és felkapaszkodik a hintó oldalára. A sebesség miatt azonban nem tudja megtartani magát, a kerekek alá zuhan és szörnyethal. Porthos a halott lány összeszorított kezében a királynénak szóló kérvényt talál. Constance lép oda, ismerte a lányt, Therese Duboisnak hívták, arról viszont fogalma sincs, mit akarhatott a felséges asszonytól. Majd keresni kezdi másik társnőjét, Fleur Baudint, de az nyomtalanul eltűnt a tömegben.

Musk07 01

Tovább
Címkék: muskétások
komment

Való Világ 7x07 - Egy kósza hónaljbaszás a villalét értelme

2014. november 23. 09:44 - Chat Géza

vv7.7.5.png

gpoy

Minden rizsa nélkül vágjunk is bele, hisz igazi internetaranytömbökkel, sőt, a lófaszt, öklömnyi véres gyémántokkal szolgált a tegnapi adás. Ugyanitt míg lefőtt a kávé rájöttem, hogy a VV7 az, ami az alkohol képtelen velem megtenni: öl, butít és nyomorba dönt. Az adott adást Lilu Bence ruhájában prezentálja, ő mondja, nem én, míg az anyacsatornán Bence egy aranyozott, csillogós felső+zakó kombóban vakítja el a nézőket. Lehet lemaradtam valamiről, de talán nem is baj.
Időrendi sorrendben ma ezeket a történéseket érintjük:
1, Vikácsut nem szereti senki
2, Jaba és Kazal és az úgynevezett hónaljbaszás
3, csapatjáték
4, éhezők viadala és kurvaanyázás
5, Zsu érkezése

Csapassuk hát!!!

Tovább
Címkék: 18+ vv7
komment

13-as raktár 5x03 - A Faire to Remember (A vásár megbűvölt fia)

2014. november 22. 15:00 - Gabba

Középkori vásárban nyitunk, de nem időutazás a téma, hanem turistalátványosság, a király és a királyné köszönti az „alattvalókat” és a látogatókat, a felhívás szerint a lovagi torna győztese jutalmul megkapja a királylány kezét. (Kannibálok előnyben.) A színpadon bohócnak öltözött fiatal srác zsonglőrködne, de folyton elejti a buzogányt, az egyik néző gúnyosan be is szólogat neki emiatt. Ekkor egy álarcos bohóc tűnik elő a semmiből és varázspálcájával a gúnyolódó felé int, aki szívroham tüneteivel összeesik. A panzióban Pete reggelit készít, de alaposan elégeti, Myka reménykedik, hogy legalább müzli van a konyhaszekrényben. Jinksy várja, hogy Abigail visszatérjen, mert az igaz, hogy ő sem tud főzni, de legalább jó kajákat szokott rendelni. Belép Artie, segítséget kér a Sötét Kamra átrendezéséhez, amire Myka jelentkezik, csak előbb megkeresi Claudiát, Pete és Steve meg mehet a jelmezes vásárba ereklyevadászatra.

ware5 01

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment

Való Világ 7x06 - Inkább kiveretem a Vikcsuval (18+)

2014. november 22. 13:35 - zaphodbb

Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló! Leginkább ez jutott eszembe a tegnapi rész kapcsán. Legtöbbször értetlenül néztem a képernyőt, hogy most akkor ezek az emberek mit csinálnak és miért a műsorban. Ráadásul még szexet sem virított senki sem, csak egy kis maszatolást.

Azzal indítunk, hogy Komisz elemzi, mennyire szeretné becsempészni Kazalnak a lompost, Tizenkétkerrel cigizgetnek, nagyon bölcsek, közben nézhetjük Kazal egyszálbugyis fenekét aláfestésként. Komisz megérkezik Kazal mellé az ágyba, egy kis pettinget lenyomnak, de csak mint barátok, Komisz még egy szájrapuszit is megenged magának, amin Kazal besír. Egyébként ő mindenre ezt mondja, hogy besír, mi is vele sírunk.

komisz.jpg

Tovább
komment

Star Trek (TOS) S01E18 – Aréna

2014. november 21. 15:00 - Kapitánylány

Csillagidő 3045.6 Egy kis csapat transzportálni készül, Travers parancsnok hívott meg minden főtisztet a bolygóra, Spock kicsit gyanúsnak is találja, de Kirk lehűti, biztos csak új arcokat szeretne látni a flottaparancsnok. Scotty a bolygóra Kirk, Spock és McCoy mellett még további három töltelék tisztet küld le. A felszínen azonban csata nyomait találják, a telep elpusztult, Kirk azonnal riadót fúj.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
komment

Való Világ 7x05 - Amiről a medvék álmodnak! (18+)

2014. november 21. 13:55 - Bruti

vv7x05-1.jpg

Üdvözlöm a Hogyvolt olvasóit! Úgy gondoltam, kicsit besegítek a VV7 megemésztésébe, mert lássuk be, isten állatkertjének eme deluxe oldalán lakó egyedei bizony okot adhatnak bármilyen gyomorbetegség kialakulására. Valóban súlyos a helyzet, bár nem annyira, mint ahogy ezt Lila és Sebestyén Bence szeretné velünk elhitetni. Lila, előző évadokban már elcsépelt retorikával dolgozik:

„Komolyan mondom, itt bénázok már tízen éve, de ilyet még nem láttam Balázs…izé Bence vagy ki vagy”

Természetesen még évődnek kicsit a mai műsor előtt, de csak annyi derült ki, hogy az androidot, ándroidnak kell ejteni. No, de nézzünk be a villába. Basszájba, a pucér Plasztikon ül és feszegeti a csaj határait. Persze ezt az ő egyszerű módján teszi, a seggénél kezdi. De már váltunk is Kazalra, aki éppen lelkizik Tizenkétkerrel. Megtudjuk, hogy Tizenkétkerület csak lelki társat keres a nehéz napokra, aminek Kazal (két kanál gabonapehely között) nagyon örül. Persze leginkább annak, hogy végre le tudja koptatni vörhenyes barátunkat.

Tovább
Címkék: 18+ vv7
komment

A SHIELD ügynökei 1x16 – End of the Beginning

2014. november 21. 13:00 - Smokey the bear

A vég kezdete. Emberek, már csak egy részen kell átrágni magunkat, és olyat kapunk a sorozattól, hogy a fal adja a másikat! A mai epizódot Sydneyben indítjuk. A dupla T-s ügynökpáros, Garrett és Triplett egy védett házba érkezik. A Coulsonnal való randira készülnek. A főnök és/vagy Garrett azt gyanítja, hogy a Látnok az Indexen van, vagyis inkább mellette: olyan embert kell keresni, aki a SHIELD látókörébe került, de aztán képességek híján el is tűnt onnan. Hirtelen Mike Peterson, alias Deathlok töri rájuk az ajtót. Ő is legalább olyan meglepettnek tűnik, mint az ügynökök. Fura. Az ügynökök lőni kezdenek rá. Triplett beveti a nehéztüzérséget, és végre neki van annyi esze, hogy a jegelővel Deathlok egyetlen fedetlen részét, a fejét célozza. Valami nagyon nem kóser, mert csak egy horzsolást tud rajta ejteni. A gépember elmenekül.

1_attack.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 7175-7178 - Arrivederci Amore

2014. november 21. 12:00 - julie0812

1.jpg

Juli telefonon beszél az olasz tanárral, persze csak miután Atikám eltűnt a színről. Andrea küld Julinak egy olasz receptet, amit le kell fordítania, sőt el is kell készítenie, ez a házi feladat. Juli nekiáll főzőcskézni, kiderül, hogy tiramisut fog készíteni. Közben szótárt is használ, de még így sem megy minden flottul, Juli ideges. Majd megszólal a fejében az amorózó hangja és hangos párbeszédbe elegyednek, az olasz még a gondolataiban is flörtöl vele, ajjaj, mi lesz ebből. Megjön Atikám és látja, hogy Juli kicsit zakkant, mert magában beszél és felajánlja, hogy inkább menjenek el vacsizni abba az olasz étterembe, ahol a nyelvlecke is zajlott. Az étteremben ott van Andrea is, most egy másik nőt fűz éppen. Atikám odalép bemutatkozni, majd meglepődve tapasztalja, hogy a tanár nem a nő, hanem a férfi.

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Titkok könyvtára I. (The Librarian) – A Szent Lándzsa küldetés (Quest for the Spear) 3/3

2014. november 21. 11:00 - Kapitánylány

Flynn és Nicole nagyon rosszul áll, immáron két lándzsa darab is a gonosz kezébe került, nézzük, hogyan másznak ki ebből a kelepcéből...

Az életben lévő Edward örül, hogy Nicole megszerezte neki a lándzsa második részét. A nő kicsit kiborul, hogy eddig halottnak hitte kedvesét, aki csak ügyesen megjátszotta saját lefejezését, és mindezt csak a hatalom miatt. Nicole felhúzza magát, próbálja megfojtani Wilde-t, de a csatlósok megakadályozzák ebben. Edward fegyvert fog a nőre, Flynn elé veti magát, ha lelövi Nicole-t, akkor nem fogja megkeresni neki a hiányzó lándzsa darabot. A volt Könyvtáros elveszi a könyvet, majd ő megtalálja, de ekkor tudatosul benne, hogy az a madarak nyelvén íródott. Nicole rögtön kukacoskodik, egy igazi könyvtáros le tudná fordítani. Flynn közli, hogy Shangri-La-ban lesz a hiányzó darab, de a pontos helyet csak ott fogja megmutatni, szóval magukkal kell őket vinniük élve.

01.jpg

Tovább
komment

Terápia 2x19 - Csütörtök 12 óra, Virág (4)

2014. november 21. 10:00 - Zsoofka

Előző csütörtök itt

Volt eddig gyerek, ezen a csütörtökön kapunk kutyát is. András és Annamari ugyanis egy kutya kíséretében kirándulnak. A férfi csodálja, hogy nő milyen jól bánik a jószággal: kedvesen, de határozottan. Az idill azonban törékeny, Annamari máris puskaporos témát feszeget: András apját emlegeti, ráadásul pozitív kontextusban, tőle tanulta ugyanis a kutyatartás alapjait… A férfi szerint nem szép dolog egy kutyát túl szigorúan nevelni, természetes ösztöneit kiírtani. Annamari védelmébe veszi az idősebb Dargaytól ellesett módszereket, szó szót követ. Végül kiböki, Dargay-papával András tudta nélkül is tartotta a kapcsolatot…

Nem tudunk meg e témáról többet, nem derül ki, hogy mikor, milyen körülmények között kokettáltak ezek ketten, a következő kép már a nappaliból mutat pillanatfelvételt: Dargay szorongva és kissé szomorúan mered a kanapéra, talán egyedül van?

Tovább
Címkék: terápia
komment
süti beállítások módosítása