Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A SHIELD ügynökei 1x07 – The Hub

2014. szeptember 26. 13:00 - Smokey the bear

Ezúttal akciójelenettel kezdünk. Coulson ügynököt marcona katonák vallatják. Illetve egyelőre csak verik, gondolom unaloműzésképp, mert egyébként a kihallgatóra várnak. A fickó hamarosan meg is érkezik, ám gyorsan kiderül, hogy ő valójában egy beépített SHIELD ügynök, akit Coulsonék jöttek de-aktiválni, ha szabad így fogalmaznom. May és Ward törik az utat, elég sikeresen. Ki is jutnak valami jégmezőre, és naná, hogy ott várja őket a Busz, mert May ennyire zseniális, hogy még itt is le tudott szállni. Mondjuk Ming-Na Wenről el is hiszem. A kimenekített Shaw ügynök valami kis mikroizét dugott fel a saját agyába, amit most Simmons ügyesen eltávolít. Indulás a magyarul rendkívül béna nevű Tárcsába (the Hub). Persze mindenki ráizgul a dologra, csak Coulson őrzi meg a hidegvérét: le lehet nyugodni a picsába, ez egy 8-as titkosítási szintű küldetés, szóval hót titkos. Ja, vagy úgy- vonják meg a vállukat a csapat ügynök tagjai, és már mennek is a dolgukra, csak Skye puffog még egy kicsit, mert nem érti mire ez a fene nagy titkolózás. May magyaráz, hierarchia, és bürokrácia a két kulcsszó.

1_interrogator.jpg

Tovább
4 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x12 - Lunar Ellipse

2014. szeptember 26. 09:00 - Smiley93

Hatalmas, fehér terem, benne a Nemeton maga – itt térnek magukhoz a vízbe fúlás után Farkasfiú, Stiles meg Allison. Odasorjáznak, s mikor Farkasfiú hozzáér mágikus csonkhoz, visszaröppen az időben arra az éjjelre, amikor Pszichóalfa farkassá változtatta. Látja múltbeli önmagát, ahogy a fák között szerencsétlenkedik - s egyenesen a Nemetonba botlik. Stiles ugyanerre az éjszakára emlékszik vissza, ő ugyan egy kicsit más úton-módon, de ugyanekkor jutott el a fához. Allison pedig Vadászanyuval furikázott éppen haza, mikor kis híján elütötték Farkasfiút – nahát, lassan csak kezd összeállni a sorozat nyitánya is. A múltbeli Allison visszarohant segíteni Farkasfiúnak, ám csak az inhalátorát találta. No meg a Nemetont persze. Főcím.

dfsdfsdsdfsdf.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A SHIELD ügynökei 1x06 - F.Z.Z.T.

2014. szeptember 26. 09:00 - Smokey the bear

Éjszaka az erdőben. Tábortűz. Egy felnőtt férfi, meg egy nagyobbacska cserkészfiú kissrácokat riogat valami ócska rémmesével. Haha, tényleg nagyszerű móka, jó rémálmokat gyerekek! A Cross nevű fickó furcsán kezd el viselkedni, zümmögő hangot hall, majd elindul az erdőbe a hang forrását megkeresni. Alig tűnik el a susnyásban, a haverja mellett egy bögre hirtelen lebegni kezd, majd Cross ordítása hallatszik a közelből. A cserkész a kocsiba tereli a gyerekeket, ám ez nem bizonyul jó döntésnek, mert egy nagy villámlás kíséretében az aksi, a motorháztetőn át kirobban az autóból. Hogy a már így is szörnyű élményt tetézze, vagy csak szimpla idiotizmusból, a cserkész magával viszi a gyerekeket az erdőbe Cross-t megkeresni. Ehhez csak gratulálni tudunk, ott a helye a srácoknak is, tényleg. Megtalálják a csávót, halva, vízszintesen a föld felett lebegve. Az egyik kisfiú üvöltve elszalad. Viszlát, normális gyerekkor!

1_forest.jpg

Tovább
4 komment

Barátok közt 7099-7102 - Ádám nem mond le

2014. szeptember 25. 15:27 - julie0812

Huhh, Zsófi jól kialudta magát, biztos szépeket álmodott, alig bír magához térni amikor Tóbiás megérkezik reggel, biztos ütős kis cucc volt az az altató. Tóbi leviszi a szemetet és a borosüveget is, persze ez rögtön szemet szúr Nórának, Éliásunk meg szokás szerint nem bírja tartani a száját és elpletyizi, hogy Zsófi és Miki együtt borozgattak.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Konyhafőnök 1x18 - Akarásnak is nyögés a vége

2014. szeptember 25. 11:00 - oharozsabimbolehetnek

Ma a körmérkőzések utolsó részét láthatjuk, a sárgák és a zöldek játszanak. A zöldek még hétfőn szereztek 1 pontot a “szívtipró gimi” ellen, a sárgák pedig kemény 5 pontot lőttek a tegnapi versenynapon. A kékek már voltak kétszer, nekik 6 pontjuk van, és nem is lesz több.

Zé üdvözöl mindenkit, és már nem mondja el a játékszabályokat, csak a pontállást, és azt, hogy bármelyik csapat nyerhet még, semmi sincs veszve. Húznak, az első körben Attila és András lesz a főnök. A ládában feta, mozzarella és zöldségek vannak. A kapitányok borítékot húznak, egyik zöld, másik piros. Közben Zé és Józsi elővesz két ládát. Attiláé a piros boríték, ő kapja tehát a piros összetevőket tartalmazó ládát pluszban, András pedig a zöldet. Az egészből előételt kell csinálni, csak azon alapanyagok felhasználásával, amik a dobozban vannak.

Attila megint kezdi az öntömjénezést, most már kezd annyira idegesítő lenni, hogy fel tudnám pofozni, de nyilván ez a cél. A zöldeknél Kányalánya hamarabb kapcsol, mint a srácok, és gyorsan elhadarja, hogy nézzen ki, amit főznek. Vagyis megint ő mondja meg, mi legyen. 

Screen Shot 2014-09-24 at 10.56.54 PM.png

Tovább
30 komment

Crrossing Lines – Határtalanul 2x01

2014. szeptember 25. 09:00 - Chat Géza

Emlékszem még a pilotról is írtam, de a hosszabb anekdotázást mellőzve legyen elég annyi, hogy ez a nemzetközi CSI, de még annál is jobb. Bár az első évad negyedik részénél lemorzsolódtam – volt egyéb dolgom is uram bocsá’ – tartom magam az állításomhoz, hogy ez egy elég tisztességes nyomozós sorozat. Amik konkrétan mind szarok, kivéve eztet, ugye. És akkor most az aktuális részről.

3.png

Az első évad úgy zárult – derül ki az első pár perces felszopóból – hogy a nemzetközi Szupercsapatnak a nyakába ömlött a szarlavina: a kisfőnököt elrabolták, valami baleset is volt, sanszos, hogy az egyik csapattársuk meghalt/megsérült, de minimum összeégett vagy csak szimplán nincs meg, ja és az egyik gonosz, Genovese is megszökött. Innentől kezdve két szálon és helyszínen halad a sztori, a balesetet hagyjuk is, most fontosabb a kisfőnök, Louis előkerítése és a nagy gonosz Dimitrow lesittelése.

Tovább
2 komment

Barátok közt 7095-7098 - A sztriptízbár új főnöke

2014. szeptember 24. 17:31 - julie0812

KicsiSzabi megtudja, hogy legújabb kapcsolata sem ígérkezik tartósnak, mert ha Anna megkapja a melót a könyvkiadótól, akkor fél évig fog utazgatni és kastélyokat fotózni. És hát fél év nagy idő. Szabi el is kámpicsorodik rendesen, Alíz pedig jól lecseszi Annát, amiért ilyen szívtelenül itt hagyná szegény Szabit, hiszen az összes eddigi csaja is ezt tette.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Robog az úthenger 1x05 – Szép volt fiúk

2014. szeptember 24. 13:00 - Gabba

A fővárost elhagyva kelet felé száguld a munkagép alsóbbrendű utakon, az út mentén gyümölcsfák, az ég kék, a fű zöld, sárgul már a kukoricaszár, érik a gyümölcs, summer colours in black & white, nice. Előreugrunk a Basavár nevű faluba, ahol a központi intézményt jelentő Góltanya nevű kocsmában a helyi szurkolótábor cserél eszmét éppen a falu vezetőjével, Sándorral, és a helyi focicsapat edzőjével, Gyulával. (Ha már a múltkori részben szóba került Torzonborz király, most az edző személyében találkozhatunk Süsü magyar hangjával is.) A békésen induló sörözés lassan komoly vitába megy át, a szurkolók ugyanis sérelmezik, hogy már három hazai meccset nem engedtek a bírók lejátszani a focipálya minősíthetetlen állapota miatt, és holnap 2-kor újabb meccs lenne. Bezzeg Felcsúton milyen szép pálya épült!, harsogják. Az elnök próbál védekezni, hogy a járástól már többször kért pénzt, de nem adtak, talajegyengető gép helyett is csak egy halom gereblyét küldtek. Még hogy nincs pénz, vérmeskednek a szurkolók, arra bezzeg volt, amikor a múltkor a jugoszláv tengerparton kerestetek vendégcsapatot, akik aztán végül el se jöttek! A trénernek erre pompás válasza van: Persze, mert megtudták, micsoda játékerőt képviselünk és nem mertek kiállni ellenünk. A vitát gépzúgás szakítja félbe, az elnök arcán mosoly terül szét: Csak nem egy úthenger hangját hallom? Meg vagyunk mentve!

úthenger5 01

Tovább
52 komment

Konyhafőnök 1x17 - Reszeld le a tojásod!

2014. szeptember 24. 11:01 - oharozsabimbolehetnek

Mielőtt még bárki is azt hinné, hogy a mai adást az a bizonyos svéd bútoráruház szponzorálta, elmondom, hogy ma a kékek és a sárgák küzdenek a pontokért. A tegnapi adásban a kékeknek 5 pontjuk lett. Ma Kálmán, Attila és Marci próbálják a további pontszerzésben megakadályozni őket.

Zé elmagyarázza ismét a játékszabályokat, aztán húzzák a tésztát a főnökségért. Az első feladatnál a sárgáknál Marci, a kékeknél Goldenboy lesz a vezető.

Screen Shot 2014-09-23 at 10.05.20 PM.png

Tovább
9 komment

Homeland 2x07 - The Clearing

2014. szeptember 24. 09:00 - AaannnaaA

Roya Hammad egy parkban ül civil ruhában, gyorsan kiderül, hogy a futó Brodyt várja, gondolom tudja, hogy ez a szokásos kocogó útvonala. Beszélgetni kezdenek, a férfi nagyon mérges a gettysburgi eset miatt, az ügynökök halála felzaklatta a közvéleményt. A nő szerint ezentúl nagyobb szükségük lesz Nicholasra, de részleteket nem hajlandó elárulni, pedig a férfi feltűnés nélkül megpróbál információhoz jutni. Roya annyit mond, hogy hamarosan találkoznia kell valakivel, majd megtudja a helyszínt és az időpontot. Addig is szíveskedjék Walden alelnök seggét nyalni, főleg mivel a hétvégét együtt töltik. A nő ezután balra el, szőkénknek pedig a lehallgató berendezés túlvégén egekbe szalad a szemöldöke.

Saul eljött a börtönbe, ahol Aileen Morgant tartják fogva (emlékszünk ugye a hazaárulás miatt lecsukott terrorista-szimpatizánsra?). Azért jött hozzá, hogy segítséget kérjen a még mindig ismeretlen férfi azonosításához, aki most már ügynökök haláláért is felelős. A nőt egy föld alatti cellában őrzik, úgyhogy akkor áll szóba Saullal, ha egy olyan szobában beszélgetnek – az emeleten – ahol láthat természetes fényt.

1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
2 komment
süti beállítások módosítása