Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Onedin család 4x09 - The Gamble (Hazárdjáték)

2014. augusztus 03. 10:00 - Gabba

Elizabeth dühös, már megint, és már megint Matt Harveyra. Húskonzervet hozott ez a szép ember Argentínából fém dobozokban, de az egész rakomány megrozsdásodott. 20 000 font a kár, amit okozott, Mr. Harvey, és ezt a biztosító nem fogja megtéríteni!, kiabál Elizabeth. Harvey nem érti a dolgot, ő személyesen felügyelte a berakodást és egész úton figyelt a szállítmányra, fogalma sincs, hogy történhetett. Mindenesetre semmi elizabethezés és mattozás, Sz Sz szigorúan magázza lovagját, aki cserébe jobb híján ismét úrnőnek szólítja, majd dühösen lelép. Baines kapitány sem boldog, nem kapta meg annak a hajónak a parancsnokságát, amit kinézett magának, James szerint az a vitorlás nehézkes, nem Bainesnek való, majd a fiatal Wilkinson elnavigálja. Baines mellőzöttnek érzi magát és dühösen lelép.

Gamble01

Tovább
Címkék: onedin család
21 komment

A célszemély (Person of Interest) 3x03 - Lady Killer

2014. augusztus 01. 15:00 - AaannnaaA

John és Shaw tavon csónakáznak, mintha romantikus randin lennének. Ez persze csak álca, legújabb célszemélyüket figyelik, aki tényleg itt és így randizik, azonban izgága exügynökünk kis híján elrontja az álcájukat, mert mindenáron ő akar evezni. (Shaw néha olyan, mint egy óvodás: neki kell a nagyobb fegyver, ő akar vezetni, most meg evezni. Hehh, hagyjuk.) Az ovis vitának Főncsi vet véget azzal, hogy a látszat megőrzése érdekében John evez, punktum. Shaw enged, és magához veszi a fényképezőgépet, hogy a célszemélyt fotózza, akiről Főncsi sorolja az adatokat: Ian Murphynek hívják, több cégben van érdekeltsége, nincsenek adósságai. Szegény gyereknek született, egy rokona hagyott rá százezer dollárt, innen a lóvé, mást nem lehet tudni. John szerint ideje jobban utána nézni, ő elmegy és körülnéz a lakásában. Shaw bólint azzal, hogy a partig már ő evez. Komolyan mondom óvodáshoz (plusz retardált pszichopatához) illő becenevet / gúnynevet fogok választani a nőnek, és ezentúl azt használom (javaslatok jöhetnek a kommentekben).

1.1.jpg

Tovább
29 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x04 - Unleashed

2014. augusztus 01. 11:00 - Smiley93

Állatdoki rendelőjében nagy munka folyik, és kivételesen az a rendes, civil állatgyógyítás, nem a természetfeletti feketeüzlet. Scott is ott szorgoskodik, egy kis zsebkutya a páciens, injekciót kap meg ürülékvizsgálatot. A jófej gazdi még egy alfás poént is elsüt, hűha, ebben környezetben nem szabadna ilyen kifejezésekkel dobálózni. Hazafelé menet aztán elszökik a kutya, a gazdáját meg a keresése közben meg is harapja. Azazhogy nem a kutya, hanem valami más természetfeletti lény, ami hívogatja áldozatát. A kutya, akinek amúgy sisakvirágot találtak a mintájában, akkora hangzavart csap, hogy Farkasfiú is kikukkant utánanézni a felfordulás okának, de addigra a gazda már eltűnt. Főcím.

bgnngn.jpg

Tovább
2 komment

Chicago Fire 1x03 - Mindenkinek rossz napja van

2014. augusztus 01. 09:00 - sdt

Prológ. Közel 70 éves koromra riadtan kapkodom a fejem, hátha tudok blogot írni Sixxbe, mert autodidakta módra megtanultam pixelezni, ami pont 640 legyen, és képet csinálni, meg html, szerintem hegyeket mozgató küszködésemhez képest a Bill Gates dos-megalkotása holdfény játéka a tengerparton, de bűnöztem, mert lehagytam címkét, holott Sixx szerint tudhattam volna…(mert leírtam egy mailben...sixx) A lényeg, hogy továbbra is 1.0-ás felhasználó vagyok: azaz nem a programot, a felhasználót kell csiszolni. Értem én, majd felnövök a feladathoz. Talán. Addig is jön a további harminckét rész, meg, ha minden jól megy, a Chicago PD, mert jó, keressétek.

pd.jpg

Tovább
Címkék: chicago fire
Szólj hozzá!

A célszemély (Person of Interest) 3x02 - Nothing to Hide

2014. július 31. 15:00 - AaannnaaA

Kora reggel Főncsi Medvét sétáltatja, Shaw pedig azzal próbálkozik, amibe már Johnnak is beletörött a bicskája két évaddal ezelőtt: követi kedvenc informatikusunkat, hátha megtud róla pár plusz infót. Naná, hogy nem jár sikerrel, Harold lazán lerázza, Johnba viszont belefut, végül pedig Főncsi hívja hősünk mobilján, és utasítja el udvariasan, hogy utána szaglásszon. Szívás. Mindenesetre irány az iroda, új szám érkezett.

Carter Cal sírját látogatja meg, amikor összefut Alonzo Quinnel, akivel kölcsönösen udvariaskodnak kicsit, majd a HR feje a lényegre tér: úgy tudja Beechert Elias emberei ölték meg, exnyomozónk viszont kételyeinek ad hangot, és távozik. Quinn ekkor felhívja egy emberét azzal, hogy Carter nem adja fel a Cal halála utáni nyomozást, ebből még gond lehet. Na ja. Távozóban Carter is telefonál, egykori társát hívja, nézzen utána, hogy áll a Beecher gyilkosa utáni nyomozás, amit némi hezitálás után Fuszkó meg is ígér.

1.jpg

Tovább
38 komment

Így jártam anyátokkal 2x18 - Moving Day

2014. július 31. 11:00 - sawyer_15

A hogyvoltozás Baumgartner Zsoltijaként bőgetjük fel ismét a motort, a legutóbbi bejelentkezés óta elég sok időre a boxutcában ragadtam. Sok minden történt, amióta az íráskészség ledobta a láncot, engem például elütöttek, ami egészen meglepő mértékig ártalmas tud lenni az egészségre, még jobban, mint egy összeköltözés, pedig az sem éppen fáklyásmenet, amint azt az aktuális epizód alapján látni fogjuk. Gyors recap Ted-aputól az elején: Ted és Robin kapcsolatában minden pazarul alakul, annyira, hogy összeköltözéssel koronáznák meg az idillt. Lelkük rajta, lássuk, hogyan sikerül.

01.png

Tovább
1 komment

Star Trek (TOS) S01E15 – Shore Leave – Egy kis kikapcsolódás

2014. július 31. 09:00 - Kapitánylány

Csillagidő 3025.3 Kirk kapitány Spock-tól érdeklődik, hogy mi hír a felderítőkről, közben fájlalja a hátát. Barrows segédtiszt egy kicsit megdolgozza, de már az egész legénységnek kellene egy kis pihenés, kivéve persze a vulkánit. A bolygóra váltunk át, McCoy és Sulu sétálgat, se állatok, se emberek, csak növényzet, tökéletes hely a pihenésre. Doki még mindig a táj szépségével van el, mintha Alice csodaországában járnának. Sulu arrébb megy egy kicsit mintákat gyűjteni, Leonard tovább bámészkodik, ekkor egy mellényes nyúl jelenik meg, aki rögtön el is ugrál, késében van. A bokrok közül egy kislány bújik elő, a fehér nyulat keresi, McCoy ledöbbenve mutatja meg merre látta elmenni. A kislány is tovább áll, a doki pedig Sulu-ért kiállt, reméli, hogy ő is látta az előbbi eseményeket.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
6 komment

A célszemély (Person of Interest) 3x01 - Liberty

2014. július 30. 15:00 - AaannnaaA

Elérkeztünk kedvenc sorozatunk harmadik évadához, csapjunk is a pacik közé. Szórakozóhelyről távozó párocskával nyitunk, akik nem sokáig élvezhetik egymás társaságát: furgon érkezik, néhány maszkos tag pedig a kocsi hátuljába löki a pár férfi tagját, majd robog tovább. Fegyvert fognak a fejéhez és közlik, hogy az apja miatt került ilyen helyzetbe, aki nem működött együtt a kartellel. Aztán az emberrablók egyike meglehetősen furcsa dologra figyel fel: egyik társuk hatalmas lelki nyugalommal nyomkodja a telefonja gombjait, mint aki épp játszik rajta. A többiek konstatálják, hogy talán nem is közéjük tartozik. Ő a „Ki a fasz vagy?'" kérdésre csak annyit válaszol, hogy a „túsztárgyaló", azzal elszedi a rosszfiú fegyverét, majd néhány lövést hallunk. A furgon belerohan egy álló autóba, ettől megáll, végül kivágódik a hátsó ajtaja, és a teljesen kikészült túsz mászik ki rajta botladozva, és persze a megmentője, aki leveszi a maszkját, és igen, John az. A túsz balra el, rendőrkocsi érkezik, belőle Carter pattan ki csini járőr egyenruhában (ezek szerint lefokozták a lelkem az előző évad végén balul elsült lövöldözés miatt), és üdvözli hősünket. Köszöntök mindenkit újra a fedélzeten, pergős nyitánnyal kezdtünk, nézzük tovább, hogyvót.

1.jpg

Tovább
11 komment

Falling Skies 4x05 - Mind Wars

2014. július 30. 13:00 - Szencsike

Tommal kezdünk, épp a vacsorának valóra vadászik, a célpont egy békésen füvet rágó nyuszika lenne. Mattnek azonban még túlságosan is sok, hogy apu nyulakat öljön, így inkább elijeszti az állatot. Ha nem, hát nem, Weaver nem panaszkodik, hogy már három napja nem ettek, úgyhogy kaja elnapolva. A raktárhoz érve felfedezhetik, hogy nincs már ott senki, Tom a falra festett üzenetből kitalálja, hogy merre mentek, Weaver és Bubi kajának valót keres. Bent Tom a térképeket nézegeti, hátha azokban talál valami jelet, Matt a rádiót bogarássza, amíg meg nem hallják Lourdes üzeneteit. Sajnos a raktárba egy Fürge, mögötte az égett Halpofa érkezik, Toméknak sikerül őket kicselezni és épségben kijutnak a raktárból.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Ray Donovan 2x01 - Yo Soy Capitan

2014. július 30. 11:00 - AaannnaaA

Rövid első évados visszatekintés után Ray álmát látjuk, amiben élve eltemetik – meglehetősen zaklatottan riad hát fel, majd azonnal a még alvó asszonyhoz nyúl, az oldalára fordítja és egy rövid, kiadós dugással kényezteti. Abban azért annyira nem vagyok biztos, hogy ez a nőnek is kedvére van.

Mickey Mexikóba tette át a székhelyét: vízpart, pia, kurva – minden megvan, ami kell. Úszik is egyet ennek örömére, bár kissé illuminált állapotban, aminek meg is lesz az eredménye: először azt hallucinálja, hogy egy delfin (!) beszél hozzá, és arra csábítja, hogy ússzon utána. Mikor nyüszögni kezd, hogy elfáradt, a delfin visszaszól: te nem tengerész vagy, hanem a kapitány. Nem igazán érti a mondatot, de a kiadósabb frász ezután következik – Linda bukkan fel a habokból és vádolja azzal, hogy miatta halt meg, aztán eltűnik.

1.1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
10 komment
süti beállítások módosítása