Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Onedin család 4x07 - A Clear Conscience (Tiszta lelkiismeret)

2014. július 19. 09:00 - Gabba

A Frazer irodában nyitunk, jönnek-mennek az alkalmazottak, Elizabeth sorra osztja a feladatokat Dunwoodynak és a Drummond nevű írnoknak: levelet írni ide, árut rendelni onnan, a Saratoga legénységének bérét kifizetni, stb., majd további ügyek intézése céljából távozik. Dunwoody a belső irodában nekilát átszámolni a matrózok bérét, közben belép egy új szereplő, Percy Spendilow, aki azért jött, hogy rendezzék az egyik számláját, de Dunwoody felvilágosítja, hogy az csak három hét múlva lesz esedékes és a Frazer cég nem szokott előre kifizetni számlákat. Az öreg Spendilow nem hagyja magát, engedményt is adna, ha most azonnal kifizetné őt a cég, és mindenáron Elizabeth-tel akar beszélni, de Dunwoody hajthatatlan, mint a szorulás. Belép Drummond, akivel Dunwoody pár szót vált, majd együttes erővel kiterelik az öreget a külső irodahelyiségbe. Matt Harvey érkezik a saratogás pénzért (két perc alatt nagyobb forgalom bonyolódik itt le, mint csúcsforgalomban a négyes metró vonalán), Dunwoody átadja a borítékot, de közben észreveszi, hogy két ötfontos bankjegy hiányzik. Ajtó becsuk, senki sehova, testi motozás indul, Harvey maga kezd el nyomozni és jó érzékkel az éppen távozni akaró Spendilow zsebébe nyúl először. Onnan aztán általános meglepetésre elő is kerül a pénz, rajta Dunwoody jelölése.

Clear01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Barátok közt 6999-7002 - Bűnös vagy áldozat?

2014. július 18. 13:00 - julie0812

És máris elérkeztünk az új évadhoz, bár ráfért volna egy hétnél hosszabb szünet is a sorozatra, mert így az íróknak lehetőségük sem volt arra, hogy jobban átgondolják a cselekményszálakat, de nézzük a dolgok jó oldalát: senkinek nem kell tövig rágnia a körmeit a folytatás miatti várakozásban. Szóval csapjunk is bele a barátokba!

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

24 9x07 - Ilyen a drónvadászat

2014. július 18. 11:00 - Nico Tindeath

Jack Bauer nem az a fickó, aki zavarba jön, ha két tucat fekete ruhás kommandós, géppisztolyokat lóbál az arcába, hogy akkor mi vagyunk az MI-5, és szabad-e bejönni. Ugye ott csöngettek ki a múlt héten, hogy Jack a lekvárfőzésbe beletébolyodott háztartásbelire hasonlító terroristanő fegyverdílerénél próbálkozik, csak hát megzavarja a brit titkosszolgálat, amikor nem is olyan titkos rájuk robbantják az ajtót. De most már haverkodnak, meg rossz fiúkat bilincselnek, meg persze halottakat zsákolják. Jack nem is nagyon tartja fel őket, mert ugye Chloe jelenti, hogy akkor megvan a számlászámhoz tartozó telefonszám, és éppen Londonban fogja a jelet, egy kereszteződésben, ahol egy Simone Al-Harazira feltünően hasonlító nő fekszik egy busz előtt, és ez vélhetően nem valami színházi performance, vagy a tömegközlekedés elleni tiltakozóakció, legalábbis a mentők és a helyszínelők részvétele nem erre utal.

vlcsnap-2014-07-18-01h58m41s237.png

Morgan ügynök is Jackkel meg, szemmel láthatóan túl van már azon, hogy fellógatták, mint az akciós prosciuttót az Aldiban. Rögtön a kórházba mennek, mert ugye Simone nincs éppen túl jó bőrben: ott már várja őket a rendőrség, mert azért még Londonban sem mindennap csap el egy emeletes busz veszélyes terroristát.

Tovább
komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x02 - Chaos Rising

2014. július 17. 09:00 - Smiley93

Az előző részt ugye ott zártuk, hogy Allison meg Lydia felfedezte a kezükbe nyomott szimbólumot, amivel már rohannak is az illetékeshez: Scotthoz. A farkasügyek helyi felelősét azonban épp Stiles ráncigálja el valamiféle házibuliba, éppen azért, hogy a régi csajaikat elfelejtsék, így Farkasfiú (némi unszolásra) gyorsan fittyet hány Allison üzenetére. Pont rosszkor. A buli amúgy jól indul, Stilesra rögtön az érett 17 éves szülinapos veti rá magát a borospincében, veszítsük már el a szüzességünket együtt, mit szólsz hozzá? Hát először leginkább szóhoz se jut, aztán meg csak annyi kontrát tud kinyögni, hogy nincs nála óvszer. Ezen könnyű lesz segíteni, a fürdőben tartja a csaj bátyja a gyűjteményét, kár, hogy XXL-essel nyomul, így első blikkre Stiles nem biztos benne, hogy ők ketten egy méret. Miközben Stiles a gigászi méret láttán kapott heveny szívrohamokból próbál felépülni, a rá váró csajt az ablakon át kirángatják a pincéből, így is lehet boldog szülinapot kívánni. Főcím.

Névtelen.jpg

Tovább
komment

True Blood 7x01 - Jesus Gonna Be Here

2014. július 16. 11:00 - Szencsike

Üdvözlök mindenkit a sorozat legutolsó évadában, hamarosan el kell búcsúzni Sookietól, és végleg döntenünk kell, hogy Team Eric vagy Team Bill mellé állunk, vagy győznek a vérfarkasok. Az előzményekről itt lehet olvasni. Néhány hét múlva kiderül, hogy milyen lezárást kapott a sorozat, és ki-ki a lelkivilágának megfelelően bánkódhat, vagy röhöghet egy jót miatta. Csapjunk bele a művéres lecsóba, nézzük miféle kalandokat kell átélnie Bon Temps városkájának, mielőtt végleg elköszönnénk tőlük! A 6. évad utolsó részének, utolsó pár percében alapvető változásokkal találkoztunk. Sookie és Alcide együtt járnak, Bill parkolópályán. A vámpírok világméretű fenyegetést jelentenek, ugyanis a Hepatitis vírus egyik csúnya változata megfertőzheti őket, amitől bezombulnak, és a megszokottnál is agresszívebbek. Az emberek hordozzák a vírust, egészséges ételt az agyarasok már nehezen találnak. Kedvenc kisvárosunk vezetője Sam lett, aki Bill-lel kitalálta, hogy a vámpírok és az emberek fogjanak össze. A nem fertőzött emberhez odacsapódnak a vérszívók, és védelemért cserébe azok táplálják őket. A párválasztó parti a Bellefleure’s (ex-Merlotte’s) bárban van és a rész legutolsó másodperceiben azt láthattuk, ahogy egy fertőzött vámpírhorda készül rájuk támadni.

1.png

Tovább
Címkék: true blood
komment

Falling Skies 4x03 - Exodus

2014. július 15. 11:00 - Szencsike

A menekülő Tommal kezdünk, a Fürge őrség üldözi őt a romos városrészen keresztül. Tom felrohan a régi börtönházba, egy adag Fürgét sikerül felrobbantania a bejáratnál, de vannak még lények bőven. Tom kilép a cellája erkélyre, a lenti kerítésre pillant, annak már rég romokban kéne lennie, a Fürgék csak jönnek és jönnek, a lángszóróval pecsenyére süti őket.

1.png

Tovább
komment

The Leftovers - Penguin One, Us Zero

2014. július 14. 13:00 - Szencsike

Nyomozóknál kezdünk, minimum szövetségiek, miután kötelezően kibeszélték a családot, rátérnek a lényegre: Wayne. A néger szektavezér (Tom főnöke) O14 miatt vesztette el a családját, utána egy ideig alkalmi melói voltak. Aztán rájött arra, hogy szuperképességekkel rendelkezik. Ölelésével kiűzi a fájdalmat/gonoszt az emberekből. Vagyis a politikus múltkor egy ölelő terápián vett részt. Wayne, hogy saját magát megóvja a gonosz sugárzásoktól, ázsiai lányokkal veszi körül magát, hogy mit csinálhat velük, azt mindenkinek a fantáziájára bízom. Mindenestre nemi erőszakért már feljelentették párszor, így per pillanat Nevadában bujkál. A szektatagok eltévelyedett egyetemisták, akik Wayne mesterben látják a szebb jövőt és végzik neki a kulimunkát. Politikai körökben is ismert, így elég fontos ahhoz, hogy ráküldjék a különleges egységet. Akciózzunk, felhergelt SWAT-egység tör be Wayne-birtokra, a rémült ázsiai kislányokon és néhány hősködő egyetemistán kívül mást nem találnak ott. Christine, Tom szívszerelme kijutott a házból és egy bősz SWAT-os elől menekül, ám a lánynak van egy rajongója. Tomi lelövi a tagot, majd Christinnel a rejtekalagúton keresztül kimenekülnek a birtokról.

1.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása