Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6987-6990 - Lesújt a vasrúd

2014. július 10. 16:46 - julie0812

Kedves nosztalgiázással indítunk, méghozzá szegény Andris halálos estéjének felidézésével Vazul által. Vazul épp útlevelet intéz magának a sötét éjszakában. Miklós ismét Atikámat nyaggatja, azonnal mondja meg, hogy hol van a kettes számú gonosztevő, különben is, András még mindig élne, ha ők nem nyomják a padlásszexet Julival. Atikám persze nem árulja el, merre bóklászik Vazul, de Miklós kiszúrja az asztalon a GPS-t.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 6983-6986 - Miklós vérre szomjazik, de csak whiskyt iszik

2014. július 09. 13:59 - julie0812

Az olasz fiú kedélyesen teázgat a villában, de Hanna nógatja, hogy szedje mán össze magát és menjen inkább feljelentést tenni a rendőrségre. Hopp, eszébe is jut Olívia, KicsiSzabi ex-rendőrcsaja, majd ő segít, bár emlékeim szerint őt kirúgták, de lehet, hogy vissza is vették. Peti nem győz kárörvendeni a lopás miatt, de az öröm csak addig tart, míg Bendzsi bejelenti, hogy Hannánál fog kempelni bizonytalan ideig.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

A dunai hajós - 2/2

2014. július 09. 12:00 - Gabba

Dragos is parancsot ad ki a Duna mentén és a folyón közlekedő valamennyi „fogatos és vízi jármű” szigorú ellenőrzésére, valamint a rablóbanda vezetőjének, bizonyos Ladkonak a letartóztatására, aki Borus Demeter álnéven utazik. A rendőrcsónakok kirajzanak, az egyikük látóterében hamarosan feltűnik a Lenuta nevű dereglye, a rendőrök megállásra szólítják fel a hajót. Striga ékes bolgár nyelven kifakad (sajnos nem értem pontosan, mert épp ezen az órán hiányoztam a nyelvtanfolyamról, de mondandója nagyjából a JQA témakörben mozoghat) és a két foglyot külön-külön leviteti a rakodótér alatt kialakított titkos kamrába. Itt tárolják a rablott holmikat is, és a foglyokat két, egymástól távoli rekeszbe zárják, hogy ne találkozzanak. Striga díszes egyenruhába öltözve fogadja a fedélzetre lépő hatósági közegeket és készségesen megad minden felvilágosítást: Ivan Striga kapitány vagyok, bolgár, Bécsbe vittünk búzát, most üresen megyünk vissza Galacba. A szervek alaposan körbenéznek, de a raktér tényleg üres, semmi gyanúsat nem találnak. A megkötözött és felpeckelt szájú Borus hallja a lépteket maga fölött és fejét a deszkafalba ütögetve próbál zajt csapni. Ezt azonban csak Titscha hallja meg, és szolgálatkészen felrúg néhány random kötélcsomót, hogy elnyomja az árulkodó hangot.

Dunai17

Tovább
Címkék: a dunai hajós
18 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x01 - Tattoo

2014. július 09. 09:00 - Smiley93

Az előző évadban Dereknek hála jelentősen megnövekedett Beacon Hills vérfarkas-populációja, Allison és Farkasfiú szakítása révén meg az egyedülálló vérfarkasok száma ugrott meg. A felsoroltak közül persze valószínűleg átmeneti állapot csak mindegyik, mert a titokzatos Alfafalka már le is csapott Főfarkas két tékozló bétájára, Scott meg hisz a happy endben. Hát majd meglátjuk, jöjjön a harmadik szezon!

tw3x1 .jpg

Tovább
3 komment

Falling Skies 4x02 - The Eye

2014. július 08. 09:00 - Szencsike

Gettóban kezdünk, az őrhajó fürkész lámpái elől senki sem bújhat el. Tom megmutatja az arcát, ha bárki csekkolná őt fent. Majd kikerülve a fényeket, kimászik a rejtekajtón és a kerítést dobja meg egy féltéglával, igen, még mindig működik és ami az energianyalábokhoz csak hozzáér, az szétporlad. Lent egy nő rabol egy konzervet a kisfiának, de egy repülő darázs-Fürge megtámadja őt, nincs rendbontás. A nő kiabál, a Fürge szívesen megölné őt, de egy álarcos jótevő pattan elő, aki rátámad a Fürgére, Tomnak akadt egy rajongója. Viszont megjelent az igazi Szellem, vagyis Tom, a lángszórójával sült hússá pirítja a Fürgét. A tömeg örül a hősnek, a hajón Halpofa egy mérges fintorral veszi tudomásul, hogy akadt egy kihívója. Tom visszaérkezik a cellájába, Weaver beletörődve hallgatja harcostársa terveit, nem sikerült kiderítenie, honnan érkeznek elő a riadóra a Fürgék, ha felülről látná a várost, talán kiokoskodhatna valamit. A szomszédos cellákból kiabálások hallatszanak, minden rabot kidobnak a börtönből. Hal beszámolhat a kinti helyzetről, lehet a darázskinézetű Fürgék vitték el Jeanne-t és talán Matt-tet is. Az őrhajóról érkezik egy követ, egy béklyózott tini, fahangon kihirdeti az üzenetet: azért engedték el a bűnözőket, hogy kézre kerítsék a Szellemet. Addig nincs kaja, amíg át nem adják őt, aki rejtegeti, arra halál vár.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 6979-6982 - Mégsem lesz új cici

2014. július 07. 14:00 - julie0812

Peti poénja visszafele sül el, ugyanis a leleményes olasz fiú előre mászik és azon nyomban összeköti a drótokat és már hasít is a Pusszancs verdával. Persze ilyen is csak a filmekben van, de mindegy. Peti kétségbeesve rohan Hannához, aki meg jól lecseszi, amiért ekkora lúzer, Peti meg a változatosság kedvéért Hannát hibáztatja amiért egyáltalán összeakadt az olasszal.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

A dunai hajós - 2/1

2014. július 07. 12:00 - Gabba

Nekünk is van ám hajózós filmünk, nehogy már csak az angolok verjék magukat az Onedin családdal. Igaz, hogy nem sorozat és nem is tengeren játszódik, de a többi stimmel. Az egyik legismertebb „magyar” író, Verne Gyula tolla alól kikerült regényt 1974-ben filmesítette meg Markos Miklós rendező, igazi all-star szereposztásban, a premier a Corvin moziban volt 1974. december 26-án. Oscart ugyan nem kapott, de a Salzburgi Nemzetközi Filmfesztiválon 1978-ban elnyerte a szakmai zsűri első díját. Osztrák-Magyar Monarchia, Duna menti népek, ármány és szerelem, két részre bontva!

1876 nyarán járunk a Dunai Liga horgászversenyén Sigmaringenben, a Duna forrásvidékéhez közel. Kozel, Hofbräu, Radeberger, Ottakringer gurul le a vidám nézősereg torkán nagy mennyiségben, a hölgyek természetesen csak kalácsot csipegetnek. A kifogott halak súlyát és hosszát folyamatosan mérik, és dolgozik a fotoapparát is, megörökítvén az illusztris vendégek sorát. A vidám zsivajba egyszer csak hitetlenkedő kiáltások és sikongatások vegyülnek: az egyik horgász kapitális harcsát fogott! Súlya 73 font, ez a Liga történetében abszolút rekord, kár is folytatni a versenyt, a győztes Borus Demeter, Magyarország! A hetyke bajszú sporttárs átveszi a jutalmat: aranyérem (Medaille), oklevél (Urkunde), baráti kézszorítás (Händedruck), majd rövid beszédet mond. Ebben kijelenti, hogy bár csak rövid ideje tagja ennek a kiváló szervezetnek, az általa elért sikert a Liga hírnevének öregbítésére kívánja felhasználni egy sajátos rekordkísérlettel: csónakjával végighajózik a Dunán, egészen a Fekete-tengeri torkolatig, másnap reggel már el is indul. 3000 km, nemes cél, kitűnő idea, röppennek fel az elismerő kiáltások a közönség soraiból. A Liga elnökének, Hagenau grófnak a bejelentése pedig végleg meghágja az amúgy is emelkedett hangulatot: meghívja a szervezőket és a tagokat saját kastélyába pezsgőzni. Hoch, hoch!

Dunai01

Tovább
Címkék: a dunai hajós
21 komment
süti beállítások módosítása