Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 9x03 - Min veszekszik egy terroristacsalád?

2014. június 15. 16:59 - Nico Tindeath

Jack Bauer már megint nem tud nyugodtan ülni a seggén, muszáj megmentenie az egész világot, de legalábbis az amerikai elnököt. Hiába nyaral az egész 24 Londonban, nincs idő megnézi a szőrős sapkában feszítő fickókat a Buckingham paloátnál, vagy szelfizni egyet a Big Ben előtt, mert rohanni kell, valós időben, némi reklámszünettel, most éppen délután egy és kettő között.

Jack nagyon hamar utoléri Derrick Yatest abban az angol pubban, ami pont úgy néz ki, mint minden angol pub egy amerikai filmben. De persze már késő: Yates fejéből egy kötőtű áll ki, és a csaja, aki ezek szerint mégsem tudja a duplaszemes horgolásban levezetni a feszültséget, már el is tűnt a csodatáskával, ami minden amerikai drónból engedelmes repülőgépmodell csinál.

vlcsnap-2014-06-15-16h54m43s255.png

Tovább
Címkék: sorozat fox 24
komment

The Carrie Diaries 1x11 - Identity crisis

2014. június 13. 11:00 - SuperLawyerGirl

Kitörőben van a nyári szünet az iskolában, amit Carrie kifejezetten vár, hogy még többet dolgozhasson az Interviewnál – ez Magg számára érthetetlen, számára az életcél a munka elkerülése, minél hosszabb ideig, lehetőleg a sírig. Mouse hiperkomolyan veszi csapatmenedzseri feladatait, nem csodálnám, ha a többiek agyára menne.

vlcsnap-2014-06-12-17h43m12s38.png

Tovább
Címkék: carrie diaries
komment

Az Onedin család 4x05 - Quarantine (Vesztegzár)

2014. június 13. 11:00 - Gabba

A hogyvoltírónak természetesen Rejtő ugrik be a cím láttán (a Vesztegzár a Grand Hotelben nyitó mondata megvan?: „Amikor Maud visszatért a szobába, egy úr lépett ki a szekrényből, pizsamában, fején egy ízléses zöld selyem lámpaernyővel, és barátságosan mosolygott.”), de meg kell mondanom, mai témánk nem lesz ilyen vidám. Az előző epizód végén látott Frazer Járat gőzösén, a Prince Edwardon kezdünk, Matt Harvey az első tiszt, az eddig még nem látott Corcoran kapitány meg a parancsnok. Dél-Amerikából hajóznak hazafelé, a rakomány nyers állatbőr, aminek büdös, nehéz szagát elég nehezen viselik a matrózok. Ráadásul valami betegség is sújtja őket, már a harmadik matróz dől ki, és hamarosan meg is hal. Nem jó ómen, főleg, hogy a hajón utazik a kapitány kislánya, Lucy is, aki, más pajtása nem lévén, egy ajándékba kapott tengerimalaccal (úgyis mint guinea pig) játszódik. A lelkiismeretes Harvey járványtól tart, az elhunytak haláluk előtt mindannyian édes szagot éreztek, ez nem tréfa, be kell majd jelenteniük a kikötői hatóságoknak. Corcoran viszont arrogánsan leinti: még mit nem, akkor legalább hat hétre karanténba zárják a hajót, mi lesz úgy a hajótulajdonos pénzével és a rakománnyal?! Azt kell mondani, hogy a matrózok balesetben haltak meg, lezuhantak az árbocról vagy ilyesmi, Harvey gondoskodjon róla, hogy a legénység se mondjon mást, oszt’ jónapot.

Quarantine01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Ray Donovan 1x10 - Fite Nite

2014. június 12. 15:00 - AaannnaaA

Ray otthon a gardróbban egy „Boston” feliratú dobozt vesz elő, benne saját bokszkeszűjével és egyéb relikviáival. Conor érkezik kicsit rácsodálkozni, hogy apja is volt gyerek és bokszolt, meg ilyesmi. Ő elmeséli, ha elveszítettek egy meccset, Mickey kék-zöldre verte őket, úgyhogy inkább nyertek (mindhárom Donovan tesó bokszolt). A gyerek felpróbálja a kesztyűt, ami pont a mérete, úgyhogy tanulná is menten, de nem kap választ, mert váratlanul Ezra érkezik jókora táskával, így Conor balra el.

A táskában lóvé van, a ma esti gyilkosság bére, amit Ezra elhunyt felesége, Ruth alapítványából vet ki, mert a cégből nem tehette feltűnés nélkül. Az öreg tart egy kis lelki fröccsöt, és kéri, hogy hősünk ne hagyja cserben, aztán az este részleteire térnek. Ray az edzőteremben lesz míg a gyilkosság megtörténik, ez az alibije. Hirtelen Abby zavarja meg a beszélgetésüket, ezért Ezra távozik egy utolsó intéssel: anno helyesen cselekedtünk, most is azt tesszük mindenki érdekében (nyilván Mickey félreállítására céloz.) Abby némán figyeli férje ténykedését, és meglehetősen morcosnak tűnik.

1.1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment

Trónok harca 4x09 - A Fal őrei

2014. június 12. 13:00 - sixx

Itt a kilences epizód, ami eddig minden évadban egyfajta minikatarzist hozott, Ned Stark lefejezése, Blackwater, Vörös nász, teccik érteni. Ebben az évadban a kilences a Falon játszódik, és csak ott, nincs csöcs ben, van viszont vér és erőszak bőven, meg egy képregényes feldolgozás. Mert egyrészt ilyen még nem volt, másrészt meg azt, hogy XY kardozik Z-vel, annyira nem szívderítő leírni hatvannyolcszor egymás után. Kurva sötét minden kép, ez van.

1ca.jpg

Tovább
Címkék: trónok harca
komment

The Last Enemy 1x05 (SOROZATZÁRÓ)

2014. június 11. 09:00 - AaannnaaA

Hát kérem, utolsó részéhez érkezett Mr. Cumberbatch pár évvel ezelőtti sorozata, erősen ajánlott a gatyákat felkötni, az utolsó részben a készítők annyit csavarnak a szálakon, hogy csak kapkodjuk a fejünket, kedvenc színészünk pedig olyat alakít, hogy öröm nézni. Hát még írni róla, ugye. Szóval. Az előző rész végén szereplőink a földön fetrengtek egy piaci robbantás után, amit szerencsére mindhárman egészben megúsztak. Mikor valamennyire magukhoz térnek, házaspárunk orvos üzemmódba vált, bár sok mindent nem tudnak tenni, lévén még ők maguk is sokkosak, így hamarosan odébb állnak. Michael elöl robog, meglehetősen bosszús – nyilván amiatt, ahogy felesége és testvére pár perccel ezelőtt egymással viselkedtek. Stephen elmondja az asszonynak, hogy a férje beteg, mert beadta magának az emlegetett hepatitis-B oltást.

Barbara a robbantás hírére sovány malac vágtában rohan Patrick irodájába, már meg sem lepődünk, hogy csupán egyetlen potenciális áldozat miatt aggódnak: Michael Ezardot remélik élve viszontlátni. Mikor konstatálják, hogy egészben van, tovább moziznak az utcai kamerák felvételein, és látják, sőt hallják is (!) Ezardékat, így tudják meg, hogy Michael beteg, ami valamiért nagyon fontos a számukra, én egyelőre nem értem az okát.

1.jpg

Tovább
komment

Falling Skies 3x07 - The Pickett Line

2014. június 10. 11:00 - Szencsike

Szomorú az élet, ha kényszerűségből hátra kell hagyni mindent, ami és aki fontos. Erre a sorsra jutott a Mason-família, a kezdéskor az éjszakában a sűrű, sötét erdőben bandukol Tom és Ben. A fiú hangot ad az érzelmeinek, szeretne visszatérni Charlestonba, mert ott vannak a barátai, illetve nem szeretne visszatérni a városba, mert az egy dolog, hogy őt a csavarjai miatt idegenként kezelik, de a félig ember, félig idegen kishúgát nem tenné ki a megaláztatásoknak. Tom is egyetért a fiával, ha nem térnek vissza Charlestonba, akkor nomádként harcolnak tovább. Egy találkozóra tartanak, az új Fürgevezér hívta őket, de a pókszabású késik. A késés oka hamar kiderül, a hegyoldalról a lábuk elé zuhan hozzájuk a dög, mert üldözik. Sajnos a lény meghal, mielőtt elmondhatná Toméknak, merre menjenek tovább, hogy elkerüljék az őrjáratot.

1.png

Tovább
komment

The Last Enemy 1x04

2014. június 09. 09:00 - AaannnaaA

Bepa furgonja próbálja átverekedni magát a Magna Carta tüntetésén, a kocsi hátuljában pedig bezsákolt fejű főhősünk ordít – szóval egy kicsit megnyugodhatunk, elrablója „csupán” a saját testvére. Mikor a zsák lekerül buksijáról, ő is szembesül a ténnyel, kis híján infarktust kapva Michael látványától. Őt azonban csak a felesége érdekli, egyetlen kérdést hajtogat: „hol van Yasim?”.

A furgon egy elhagyott raktárba érkezik, Bepa és Michael kirángatja a foglyot, székre ültetik, kötözött sonkát csinálnak belőle, a benga balra el, a bátyus pedig folytatná a kérdezősködést, de csak kölcsönös vagdalkozásig jutnak. Öcsi azt hajtogatja, hogy mennyire lelketlen dolog volt elhitetni mindenkivel, hogy meghalt, bratyó pedig kémkedéssel vádolja őt. Michael megrángatja kicsit az öcsköst, de aztán elrobog, és mondja Bepának, hogy a testvére bizonyosan nem ellenség, szóval inkább higgadtan kellene beszélni vele. Eközben – legnagyobb megdöbbenésemre – az egyik sarokból bérgyilkosunk figyeli az eseményeket!!

1.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása