Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6933-6936 - Újabb szilikonok

2014. május 23. 13:00 - julie0812

A mai dupla epizódban lesz némi szilikon, igaz a natúr valóság nem annyira mutatós. Lesz még kamu Olaszország, benne egy kevés (sajnos túl kevés) valódi Berényi Claudiával, úgyhogy hajrá.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
7 komment

The Carrie Diaries 1x08 - Hush Hush

2014. május 23. 11:00 - SuperLawyerGirl

Carrie apucit átverve az Interviewnak kezd dolgozni, és roppant módon élvezi. Persze annyira azért nem köti le, hogy ne legyen ideje Sebastianon gondolkodni. Van is min, mivel Jópasi éppenséggel szakít Donnaval, amit Ribanckirálynő némi megütközéssel fogad, hiszen vele még soha senki nem szakított. Éppen ezért meg is kéri exét, hogy még egy ideig ne mondják el senkinek, és aztán is az kerüljön a köztudatba, hogy ő szakított Sebbel. Hiába a név kötelez.

vlcsnap-2014-05-22-14h45m30s201.png

Tovább
Címkék: carrie diaries
Szólj hozzá!

Barátok közt 6929-6932 - Megint egy problémás szereplő

2014. május 23. 09:00 - julie0812

Atikám a legfélelmetesebb nézésével gyors távozásra készteti a főnöki széket tesztelő Miklóst, de érzi, hogy baj lesz. Első körben lecseszi Nórát, miért kellett azonnal elpofázni Mikinek, hogy Claudia nem fog hazajönni. És ezután beüt a krach: az egyik befektető visszalép a szabadidőpark projekttől. Atikám rögtön Mikire gyanakszik, de Juli megnyugtatja, biztos, hogy nem Miki volt, Atikám lánya a hibás. Mi van? – esik le Attila álla.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

Falling Skies 3x03 - Badlands

2014. május 21. 15:00 - Szencsike

Kisherceggel kezdünk, ő a futár, a védőrséghez visz néhány hasznos cuccot. A csapatok szótlanul vagy épp kitalálósdit játszva ütik el az időt. Kivéve Pope-ék csapata, ahol a boss Halpofáék módszeres kiirtását tervezgeti. Ben egy kis kaját hoz nekik, majd egy ablakból egy fegyvert látunk, a célkereszt Team Pope és leginkább Crazy Lee felé néz. Hoppá. A város nyugisabb részén Hal tanul újra járni apu és Maggie figyelő tekintete mellett. A mozdulatai koordinálatlanok, de már nem kell mankó és nem kell a tolókocsiban ücsörögnie. Maggie is elégedett az eredménnyel, igaz neki és a barátjának rendbe kell hozni a kapcsolatukat. Tomot viszont szólítja a kötelesség, Marina hívja el és Tom neki panaszkodik. Ismerve a szerencséjét, biztos, hogy történni fog vele valami, ami miatt a nép vezető nélkül marad, el kellene gondolkozni, ki veheti át majd a helyét. Marina nem aggódik az utódlás miatt, de az esti ünnepség fontosobb. Jeanne Weaver vezetésével egy emlékmű készül, a Szabadság fája. Tom érzi a vesztét, beszédet kéne mondania.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Castle 6x22 – Veritas

2014. május 21. 13:00 - Zenóbia

Nah, mindjárt vége az évadnak, úgyhogy pont időszerű egy Bracken-es részt bedobni, nincs az az Isten, hogy leírjam az előzményeket, de sztem úgy kb. menni fog, ha már a hatodik évadot nézed. Beckett beruházott egy profi gépre, hogy szabadidejében le tudja fotózni Jason Marks minden egyes lépését, helyes jegyzetfüzete is van, mert nem adja fel, előbb-utóbb csak talál valami bizonyítékot Bracken ellen. Lehetőleg úgy kéne, hogy még ne legyen elnök, mert ott már kb. mindegy lesz. Nem, nem tudom ki a franc Jason Marks, és gőzöm sincs, hogy kéne-e tudnom, pedig én ráadásul nem csak nézem már hat évada, hanem írom is, de sorvad az agyam. Nem feltétlen a Castle miatt egyébként. De legalább gazdagodunk ilyen infókkal, hogy ez a projekt már régen megy, és együtt szokták járni Castle-lel az éjszakát nyomok után kutatva, és már csak két hét van az esküvőig, mi a franc, csak nem esküvős lesz az évadzáró?! Azt bírnám.

6x22_castle1.jpg

Tovább
Címkék: castle
8 komment

Da Vinci démonai 2x09 – The Enemies of Man (18+)

2014. május 21. 09:00 - Smokey the bear

Hál’ a jó Istennek véget ért a dél-amerikai kaland, hőseink végre hazafelé tartanak. Újra felöltötték a modell-gúnyát, helyreállt a világ rendje. Leo a bronzfejet javítgatja nem sok eredménnyel. Riario botladozik be hozzá, elköszönni. Jó volt a közös csillagtúra, de ha megérkeztek olasz földre, akkor mindenki visszatér az övéihez. Már, aki tud, ugye. Riariót a pápa valószínűleg nem fogja a keblére ölelni, miután Firenze ostrománál jól cserbenhagyta. Mivel a saját anyját is kinyírta, ezért csak az Egyház maradt neki. Nincs mit tenni, menni kell hízelegni, és bocsánatért esedezni. A távolban már látszik a part, Leo és Riario még biccent egyet egymás felé, és viszlát. Végre.

1.jpg

Tovább
10 komment

Doctor Who (Ki vagy, Doki?) NS02E02 – Tooth and Claw – Foggal-körömmel

2014. május 20. 13:00 - Kapitánylány

Szemet kápráztató vidéken járunk, egy lovas kocsit jó pár csuklyás ember kísér, egy udvarba térnek be, ahol az ott lévő emberektől a házat követelik. A ház lakói nem akarják átadni, ezért a csuhájukat levéve jól elverik őket, majd mindenkit bezárnak az alagsorba. Egy letakart ketrecet visznek be a papok, majd a főpap „Isten bocsássa meg!” felkiáltással leveszi a leplet, a foglyok pedig sikoltozni kezdenek.

01.jpg

Tovább
4 komment

13-as raktár 4x18 - Lost & Found (Elveszett és megtaláltatott)

2014. május 20. 11:00 - Gabba

Közeledünk az évadzáróhoz és az írók jó szokásukhoz híven elkezdték csapkodni az arcunkat cliffhangerekkel, amik közül a mostanit én például személyes sértésnek veszem, mondom is gyorsan, hogy volt. A panzió konyhájában Myka az éjszaka közepén a petefészekrákkal kapcsolatos infókat és a túlélési esélyeket nézegeti laptopján, amikor megjelenik Pete. Az éjszaka 3-kor esedékes szendvicsét jött behalózni, Myka zavart mosollyal hívja fel a figyelmét, hogy még csak éjjel 1 van. Pete kivágja magát, ő a keleti parti időzóna alapján számolt, de az ugratás közben is szemet szúr neki Myka tettetett vidámsága. Mykán is átfut, hogy el kéne mondani a szívszorító hírt Pete-nek, de aztán végigfut rajta, hogy társa esetleg túlságosan elérzékenyül, vagy gúnyolódni kezd, esetleg nem is veszi komolyan, így inkább nem szól semmit. Claudia és Nick érkezik haza valami koncertről, vörös kedvencünk is éhes és már gyúr arra, hogy lenyúlja Pete szendvicsét. Ekkor azonban Artie is befut és először aludni küldi Nicket, majd felszólítja Claudát, mielőbb keressen megfelelő elhelyezést a srácnak, elvégre a raktár mégiscsak szigorúan titkos dolog. Ezek után beszámol egy új pingről: jelzés érkezett, aminek révén megtalálhatnak néhány elveszett ereklyét, amiket az ismert kalóz, „Üvöltő” Dan Seavey rabolt el az Avalon nevű hajóról, miközben a 12-esből a 13-as raktárba szállították át az ereklyéket.

Lost01

Tovább
Címkék: warehouse 13
14 komment

Trónok harca 4x07 - Poszáta (18+)

2014. május 20. 09:00 - sixx

Screen Shot 2014-05-19 at 22.35.00.png

Királyvár

Ezen a héten a királyvári vándorcirkuszból csak pár szereplők kapunk, és nagyjából ők is mind egy dolgot tesznek: elmennek Tyrionhoz, mert beszédük van vele. Itt van menten Jaime, akit baszkurál a lelkiismeret, hogy nem tudja megakadályozni testvére kinyírását, amiben kedves nővére és hőn szeretett apja szervezett le. Tyrion kicsit nyűgös, mert Shae-ről nem hitte volna, hogy képes így elárulni, amire Jaime természetesen egy sokatmondó nyögéssel felel, kellett neked beleszeretni egy kurvába, baszki. Hát ezen már nem sokat lehet alakítani, mondja Tyrion, de hát itt vagy nekem te bajnoknak, bátyám.

Tovább
Címkék: trónok harca
253 komment
süti beállítások módosítása