Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti világ 1x01 - Egy hét üvöltés és szexuális frusztráció (18+)

2014. január 19. 14:30 - sixx

maxresdefault_1.jpg

Üvöltözéssel, ordenáré módon viselkedő lakókkal és bizonytalan Istenes Bencével indította hatodik évadát az RTL Klub saját fejlesztésű valóságshow-ja, a Való Világ, ami abban különbözött a Big Brothertől, hogy nem a szerkesztők válogatták össze a jelentkezőket az unatkozó és szexéhes házaiasszonykból és kigyúrt temetkezési vállalkozókból, hanem elénk dobták őket, hogy mi döntsünk: a kategóriákba sorolt gyökerek közül kiket akarunk nézni 4-5-6 hónapon át. Na, mivel ez megszűnt, így a VV-t csak az különbözteti meg a BB-től, hogy az előbbi itthon sikeres, az utóbbit meg a földbe tudta állítani a TV2. A műsort hihetetlen gyűlölethullám fogadta, a magyar nézők nem tudnak mit kezdeni az igazi trashrealityvel

Tovább
Címkék: vv6
661 komment

Való világ 6x07 - Egy bugyitlan csaj miatt áll a bál a villában

2014. január 18. 21:30 - sixx

Az új (végleges?) dizájnnal súlyosbított stúdióban (a lila-zöld színkombináció kedvelői továbbra is örülhetnek, mi, többiek, meg sírunk egyre) áll a macskabajszos Istenes Balázs, és bejelenti, hogy nem lesz beköltözés, ennyi vót, 11 lakos egyelőre és passz. Napersze. Majd ma este a Nagy Meglepetés alatt költözik be valaki, könyörgöm, VV Péter vagy VV Olivér legyen, esetleg VV Attila, mert nagyon kéne egy machinátor a villába, hogy húzogassa a szálakat, amiket egyelőre Szájmon tart a kezében, és, meglepetésre Bugyitlan Teó, aki a csudapinával megbolondította a férfi lakosság kétharmadát. Pinaforradalom? Az adás témája a féltékenység lesz.

Screen Shot 2014-01-19 at 10.10.37.png

Tovább
Címkék: vv6
361 komment

Az Onedin család 3x12 - Port Out, Starboard Home (Kihajózás, irány az otthon)

2014. január 18. 12:00 - Gabba

Lázár vagyok a csókok lakomáján, idézhetjük Cyranot, mert akár ez is lehetne a mai epizód alcíme, ugyanis a mostani 50 perc alatt több csók csattan, mint az eddigi három évadban összesen. Az izgatott Roberttel nyitunk, hórukkembereket irányít, akik a londoni lakását rendezik be éppen, ahogy viselkedik, tisztára az Anyám tyúkjára emlékeztet (Lám, csak jó az isten, jót ád, / Hogy fölvitte a kend dolgát! Itt szaladgál föl és alá, / Még a ládára is fölszáll), én a magam részéről ráküldeném Morzsa kutyát, hátha attól kicsit lehiggadna. Sarah is hasonlóképpen izgatott és büszke, a házaspár ennek megfelelő örömmel üdvözli a látogatóba érkező Jamest. A barkókirály gratulál bátyja londoni képviselőségéhez és az új otthonhoz, hát igen, itt másképpen fogunk élni, mint Liverpoolban, mondogatja Robert, miközben szivarra gyújt. Fogadások, bálok, társasági élet, ihaj-csuhaj, sőt hejrerutyutyu. A rövid bájolgás után James a lényegre tér, arra a levélre hivatkozik, amit Robert egyik újdonsült barátja, valami főúr írt neki és amiben az alapítás előtt álló Brit-Mexikói Vasúttársaság részvényeiből történő jegyzésről van szó. Á igen, lord Hugh Kernan, rendkívül tiszteletreméltó férfiú, 15 000 fonttal kellene beszállnod ebbe a tuti üzletbe, ad némi háttérinfót Robert. A képviselő úr büszkén kijelenti, hogy őt tervezik a Társaság igazgatósági elnökének megválasztani, James jöjjön el a fogadásra, ahol a többi részletet magától a lordtól tudhatja majd meg. Tessék, itt a meghívó, Mr. és Mrs. James Onedin részére szól, de ez csak formaság, viszont Miss Biddulphot hozd magaddal, ha kérhetem, és ne Mrs. Maudslayt, mert ő özvegyasszony, ráadásul túlságosan szókimondó, köti még búcsúzkodó öccse lelkére Robert.

Port out01

Tovább
Címkék: onedin család
103 komment

Való világ 6x06 - Egy csula és más semmi

2014. január 17. 21:00 - sixx

Istenes Balázs terepszínben kezdi a műsort, és mintha nem érezné annyira jól magát a bőrében/ruhájában, mert az egész összefoglalót végigbakizza - csak kéne az a súgógép, meg a megírt szöveg ezek szerint, Józsi ugyanis nem egyenlő Zsótival, és Szájmonnak van kabalaállata, nem Zsótinak. Na mindegy, ha ezt a műsort kellene napi egy órában, heti hat alkalommal összefoglalnom, akkor én is ki lennék borulva. A szimpátiaszavazás egy szó, ezt meg a szerkesztőknek üzenem, Szájmon vezet, Óverdóz a szopórolleren, már a szegény ember biszexuális Michelle Wildja is veri 0,4 százalékkal, de Istenes ezt sem veszi észre. Megmutatják Konfliktusos Vikit, a kézilabdakapust, aki úgy néz ki, mint egy T34-es tank, és nagyjából úgy is kezeli a problémákat, mármint saját bevallása szerint. Sokra nem fog ezzel menni odabent.

Screen Shot 2014-01-18 at 9.31.26.png

Tovább
Címkék: vv6
595 komment

Való Világ 6x05 - Csöves Simon Világa

2014. január 16. 21:00 - Chat Géza

Továbbra is a szín tiszta Ökörhuggyozás Simon viszi a show felét azzal, hogy hülyét csinál magából és másokból. A magánzárka alatt rájött, hogy egyedül nem tudja végig tolni ezt a búcsús kocsit. Ezért, hogy a kis háreme érezze a törődést, úgy döntött, megmasszírozza a nyesteket, ami a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy lucsogtatva az olajat, tokától bokáig bekente a delikvenseket, majd masszázsasztalostul kihúzta őket a nappaliba, mert miért is ne. A kiváló eseményt megkoronázva felállt az asztalra, - de minek? - ami összenyeklett alatta. Rongálás dölux: Simon a gyári utasításokat leszarva kicsit máshogy hajtogatta össze a munkapadot. Lesz még ebből baj.

vv6.4.2.jpg

Tovább
Címkék: vv6
317 komment

Star Trek (TOS) S01E07 – What Are Little Girls Made Of? – Ki pótolhat egy embert?

2014. január 16. 13:00 - Kapitánylány

Csillagidő 2712.4 Az Enterprise az EXO-III nevű bolygó körül kering, Dr. Roger Korby tudóst keresik, aki már 5 éve nem adott magáról hírt. A kapitány nem ad sok esélyt arra, hogy életben van, már két expedíció is kereste sikertelenül. Christine Chapel nővér elárulja, hogy Roger utoljára valami földalatti barlangokról számolt be. Uhura már többször próbálta a kommunikációt, de nem válaszolt rá senki, ekkor jelentkezik be Korby.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
21 komment
süti beállítások módosítása