Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Carrie Diaries 1x07 - Caught

2014. május 18. 13:51 - SuperLawyerGirl

George igazi gáláns lovagként udvarol Carrienek, amiben temérdek mennyiségű vagyona sokat segít. Lássuk be, nem mindegyikünk pasija engedheti meg napi szinten a limuzinban szállításunkat. Szőke-göndör természetesen odáig van érte, ugyanakkor a láng még mindig nem hunyt ki közte és Sebastian között, és minduntalan fellángol, különösen, amikor Jópasi elkapja a lépcsőn, nehogy elessen. Bizony két szupergazdag-szupercuki pasi közül kell választania ifjú hősnőnknek. vlcsnap-2014-05-13-17h55m11s22.png

Tovább
Címkék: carrie diaries
komment

Emberi tényező 1x13 - Strawman SOROZATFINÁLÉ

2014. május 16. 13:00 - candyperfumegirl

Gyásznap. Ez az utolsó epizód az Emberi tényezőből, és nem csak az első évadból, mert sajnos a sorozatot gyártó csatorna, a Fox úgy döntött, hogy nem kér belőle többet. Ennek a részleteit itt olvashatjátok, személy szerint nagyon szomorú vagyok, mert ígéretes sorozat volt, jó kis szórakoztató színfoltja a televíziós sci-fi-akció műfajnak, mindenképpen hiánypótló, erre 13 epizódot kaptunk belőle összesen. Na de itt kanyarodjunk vissza a záróepizódra, hiszen annyi égető kérdés foglalkoztat még minket. Mit akar valójában a Szindikátus? Hol van Kennex volt csaja? Hol van most és miben mesterkedik Dr. Frankenstein? Hogy áll a Terminátor robotnők sorozatgyártása? Milyen okból volt távol két epizód alatt is Grumpy Paul? Hány sötétszürke nadrágkosztümje van a Kapitányasszonynak? Mire használja méretes szintetikus nemi szervét Robotzsaru? Kennex megdugja végre Jócsajt így a 13. epizódra? És mégis MI A FÉSZKES FENE VAN A FAL TÚLOLDALÁN???

straw01.png

Tovább
komment

Vikingek 1x06-07 (+18)

2014. május 15. 09:00 - sebimatt

A váltságdíj

Aelle királyhoz fivére, Aethelwulf érkezik látogatóba. Gyors formaságok után kiderül, hogy a király serege kész és éppenséggel öccsét szeretné annak élére állítani. Az persze marha nagy megtiszteltetésnek veszi a dologt, mire az egyik nemes kijelenti, hogy nála jobb embert nem is találhattak volna, hiszen mindenki az ő dicstetteit zengi. Aethelwulf nagy szerényen csak egy bölcsességel reagál erre:  „Téged is megénekelnek, ha fizetsz érte. Ez a költemények titka.” Vikingjeink eközben partra szálltak és tábort építenek. Rollo már feszül az idegtől, hogy mikor jönnek már a szászok, Ragnar meg csak nyugtatja, ami késik, nem múlik.

vlcsnap-2014-05-10-20h57m12s137.png

Tovább
Címkék: vikingek vikings
komment

13-as raktár 4x17 - What Matters Most (Megfizetsz a vétkeidért)

2014. május 14. 15:00 - Gabba

Az ohioi Marlon kertvárosában középkorú férfi köszönti a reggeli kocogás közben arra haladó szomszédasszonyt, de alig fél perccel később összeesik és meghal. A panzióban Artie értesül az esetről és kiküldi Mykát és Pete-et a helyszínre, az áldozat neve Terry Chambers, ő volt a kerületi ügyész. Steve hatalmas ládát tologat, megérkeztek a személyes holmijai, hivatalosan most költözik be ő is a panzióba. Artie és Steve orrát friss péksüti illata csapja meg, hohó, Abigail csak nem rászánta magát, hogy süt-főz nekik? Sajnos nem, csak a közeli pékségből rendelte – magának, viszont ha valamelyik férfiember elvállalja a mosogatást, akkor azt megkínálja belőle. Claudiát is előcsalogatja az illat, de Artie közli, nincs idő reggelizni, menjenek Steve-vel New Yorkba, ahol egy 15 éves srác, Nick Powell összegraffitizett egy falat, de nem bandatagekkel, hanem bonyolult matekképletekkel. Steve engedélyt kér, hogy maradhasson, kipakolna és elvállalja a semlegesítő folyadékot tároló tartály tisztítását is, ami épp most esedékes. Artie beleegyezik és karját nyújtja Claudiának: Akkor mi ketten megyünk, a múltkor is milyen jól megoldottuk Beethoven órájának problémáját. Rendben, máris indulhatunk, Zsákos Bilbó, mosolyog rá tündéri kedvencünk.

WhatMatters01

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment

Castle 6x21 – Law and Boarder

2014. május 14. 13:00 - Zenóbia

Gördeszkás vs motoros, a motoros nyer, mondjuk nála van pisztoly is, ami nem egy hátrány a meccs eldöntésében. Castle egész éjjel fent maradt, mert nem bírja elviselni, hogy életében először megverték Scrabble-ben, ráadásul a leendő neje, legalább játszhatják a visszavágókat eztán minden áldott este. Az én agyam jelenleg maximum a Jengára lenne képes, de kézügyességem sincs, viszont én is fent vagyok hajnali három óta, de legalább nem nézegetek ma hullákat. Mármint remélhetőleg, mert még csak reggel van. A deszkás srác Logan Moore, a részeg csöves szemtanú szerint hajnali 3-4 között támadt kedve meghalni. Nem idevalósi, úgyhogy a nyakában hordja a kulcsot, meg a zsebében a címét, ez igazán rendes tőle. Általános iskolás koromban én is a nyakamban hordtam a kulcsot. Akkora kapukulcsunk volt, mint a fejem.

6x21_castle1.jpg

Tovább
komment

Da Vinci démonai 2x08 – The Fall from Heaven (18+)

2014. május 14. 09:00 - Smokey the bear

Kezdjük a jó hírrel. A Starz berendelte a harmadik évadot. A kérdés már csak a minek? Remélem a fejesek az adónál az után döntöttek, hogy látták a teljes második évadot, mert a mostani rész után nemhogy többet egy részt nem akarok látni belőle, de csak a jó neveltetésem mentett meg attól, hogy ne tegyek kárt a berendezésben. Ha kihajítom a gépemet az ablakon, az lett volna csak az igazi fall from heaven, legalábbis a jó pár emelettel lentebb ücsörgő khm. munkanélkülieknek egész biztosan.

Machu Picchu

Az évad kezdő képsoraival nyitunk. Riario és Leo egy barlangban ücsörög, felülről vér csörgedez, a vadak buliznak odafent. Egy halvány reménysugár, hogy véget ér ez a dél-amerikai kaland végre. Riario igencsak kétségbe van esve. Nincs itt már remény, az Isten valahol följebb jókat röhög most rajtuk. Leo még mindig optimista, mire a gróf egy kis családtörténettel veszi el a kedvét. Riariót születése után elhagyta az anyja, egy kolostorban nevelkedett, míg meg nem jelent a Sixtus, az ál, hogy az Egyház, és a saját szolgálatába fogadja. Egy flashbacket is kapunk menten, amiben a Piton professzornak fazonírozott kisRiario éppen prostit ölni indul. Hát ez az, ahova a hitem vezetett engem –mondja kissé cinikus éllel a hangjában Leónak. Hosszú zsíros haj, eszelős tekintet. Ja, értjük.

piton.jpg

Tovább
komment

Falling Skies 3x02 - Collateral Damage

2014. május 13. 11:00 - Szencsike

Bennel és a barátnőjével kezdünk, felderítésen járnak, egy erőműnél Mechákat pihentetnek, ugyanis ott fogják őket feltölteni üzemanyaggal, majd továbbküldik őket a szolgálati helyükre. Ez az erőmű lesz a következő célpont, a lázadó Fürgék jól súgtak. A közeli hegygerincet nem védik, onnan indulhat egy meglepetés támadás. Sajnos a rabszolgamunkát végző gyerekek a sugárzás miatt sorra esnek össze, a két felderítőnek ennyi borzalom mára elég volt. A városban Pope jósolja a jövőt, a Volmoknak is tervük van a Földdel, ha megtisztították a világot Halpofáktól, csak senki sem hajlandó figyelembe venni ezt a lehetőséget, mert a nagy vezetők naivan hisznek a mosolygó űrlényeknek. A városban a reggelihez osztják a kaját, egyik keménykatona, Lars valami kamu sztorival próbál csajozni. Ebben a világban azzal lehet nőket fogni, ha számoljuk hány Fürgét és Mechát öltünk. Az sem árt, ha egy bajtárs sem cáfolja ezt, mert így nincs nő. Maggie pont ezt tette a sráccal, de ha Maggie-ről van szó, a srác őt is vinné. Pech, mert a kis flörtjüket látja Hal is, Maggie rohan hozzá, semmi sem történt és nem fog történni köztük, Hal hiába hozza fel a tolószéket válóoknak. A srác tud járni, álmában biztos, de Maggie szerint az lesz a válóok, ha Hal továbbra is titkolózik előle. A srác duzzog tovább, igazi férfi.

1.png

Tovább
komment

Trónok harca 4x06 - Istenek és emberek törvényei

2014. május 13. 09:10 - sixx

Braavos

Hajót látunk felülről, ahogy bevitorlázik egy öbölbe, egy bazinagy kolosszus lábai között. Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy mégis, hogy a picsába építették fel ezt a nagyterpeszben álló, kétségkívül látványos szobrot az öböl bejáratához a braavosi zsiványok? Stannis és Ser Davos miatt vagyunk itt, a Vasbankhoz jöttek, pénzt kunyerálni. Stannis nem az a türelmes fajta, így amikor már vagy 4 órája szopatják a bankárok a háta mögé odavetített csarnokban, elkezdi csikorgatni a fogát, az meg nem jó jel. Davos ettől beparázik, mert tudja, hogy ha a főnök szája eljár, baj lesz.

Tovább
Címkék: trónok harca
komment
süti beállítások módosítása