Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x106 - Pink a Top 5-ben (18+)

2014. április 27. 19:30 - Chat Géza

001.png

A végkimenetelt már mindenki tudja, jött a papírforma, de az odáig vezető út a nem mindegy. Lesz itt szacsurélió, sztriptíz, csecstartó, őszinte beszélgetés, búcsú buli, arconpörgés. Lilu egy szép fakó citromsárga kiskosztümben feszít Bence oldalán, aki frissen nyírt sércóval,póló+zakó szetben áll. Ma így celebrálják az estét, de nézzük is az első felvonást.

Tovább
Címkék: 18+ vv6
komment

Való Világ 6x105 - ÚGYMOND FÚJATÁS VAN, DIKK

2014. április 26. 20:37 - Chat Géza

valovilag3.png

Úgy látszik vasárnap reggel még az RTL Most is alszik, vagy a netem egy kazalnyi fos, de valamiért nem akaródzik rendesen menni a tegnapi összefoglaló videója, ami azért tartogat szebb pillanatokat is. Három jelentős momentum mentén haladunk. Az első Iza és Krisztián újbóli összemelegedése. A nettó 15 perces bejátszás huzavonája oda fut, ki, hogy a gerle pár ismét, boldogan egymás szájában bányászik. De szép is ez. Aztán Iza, a szeretet fokmérőjének legékesebb megnyilatkozásaként szépen lelufizza Kriszt. Csodálatos.

Tényleg örültem úgymond, hogy kiürült a puttony. Mármint, akarom mondani, hogy segített rajtam Izabella.

Tovább
Címkék: vv6
komment

Való világ 6x104 - Casual Friday

2014. április 25. 19:11 - Chat Géza

vvv.png

A szombat reggelre való tekintettel, plusz a tény ismeretében, hogy konkrétan semmi nem történt a villában, ez a mai egy nagyon rövid, de annál szórakoztatóbb animgifekkel tarkított hogyvolt lesz. Ahogy azt a beharangozóból tudni lehetett, Krisz és Iza szenvedését követhettük egy darabig. a lány vércuki , és valahol tök szánalmas szerelmes levelet írt, amit perszehogy megtalált Viki és jól fel is olvasott az akkor és ott, az éjszaka leple alapítótt kétszemélyes könyvklub, azaz Debil előtt. Nem hiszem el.

Tovább
Címkék: vv6
komment

Feketelista 1x02 - A szabdúszó

2014. április 25. 16:00 - sebimatt

A mai részt az FBI egy olyannyira titkos fogdájában kezdjük, hogy még helye sincs kis planétánkon. Egy szövetségis arc érkezik egy bőrönddel, amire csak egy sokatmondó „Reddington” cédula van ragasztva. Kedvenc bűnözőnk komótosan magára ölti elegáns hacukáját, majd kikísérik egy érkező helikopterhez és már azt is tudni miért olyan über-szuper titkos ez a hely: hát mert egy 0-24 mozgó teherszállító hajó, azért. A háttérben szól a Sympathy for the Devil a Rolling Sones-tól, Red pedig úgy áll ott napszemcsijében, hogy eskü még Horatio is megirigyelné a CSI-ból.

vlcsnap-2014-04-24-22h38m11s19.png

Tovább
komment

13-as raktár 4x14 - The Sky's the Limit (A valódi mágia)

2014. április 25. 15:00 - Gabba

Artie a panzióban locsolgatja Leena növényeit, sajnos nem egy kertész alkat, ezért hiába a jó szándék, nemigen lesz belőlük mintagazdaság. Claudia és Steve érkezik, így Artie inkább a munkára koncentrálhat: jelzés érkezett az angliai Watfordból, ahol két zsoké kómába esett, miután megnyerték a versenyüket. Olyan, mintha leszívták volna belőlük az adrenalint, viszont ez nemigen lehet bunda, egyrészt mert túl meleg van, másrészt meg mert az ő győzelmükre senki sem fogadott, nyilván valami ereklye van a háttérben. Menjetek oda, én itt maradok, mert a Régensekkel és Mrs Frederickel van egy kis elintéznivalóm, mondja Artie. A raktártól tisztes távolságra Charlotte Dupres figyeli távcsővel az épületet és telefonon közli valakivel: Tudom, hol van, és hogyan juthatunk el hozzá.

Sky01

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment

Emberi tényező 1x10 - Észlelés

2014. április 25. 13:00 - candyperfumegirl

Újabb epizód, ami tovább tágítja az Emberi tényező világát, de most nem a Fallal meg a gyilkológép robotokkal és Dr. Frankensteinnel foglalkozunk, mint az előző részben, hanem valami teljesen mással. Szokatlan cold opennel nyitunk, egy vörös lány hatalmas pupillákkal és kissé méla ábrázattal flessel valami erdőben, közben meg egy másik hasonló állapotban komponál egy üres hangversenyteremben. Mindkettő nagyon elvan magával addig a pillanatig, amikor hirtelen holtan nem esnek össze, és már jön is a főcím. Eközben Kennex a volt csajával álmodott, aki ugye elárulta, és most az ellennek dolgozik, és most eszébe jut egy új mondat tőle „hoztam neked valamit”. Kiírja ezt egy kis digitális táblára, amit kirak a polcra egy eléggé nevetségesen ható matrjoska baba mellé, de már látjuk is, hogy az egész lakást telenyomta ilyen kis feljegyzésekkel meg képekkel. Jön Robotzsaru a melóval, a két lány szinte egyszerre halt meg, de két teljesen különböző helyen, viszont azonos módon, és mindketten a Mendel Akadémia diákjai voltak, szóval ennek a sulinak érdemes lesz most utánanézni.

perception01.png

Tovább
komment

The Carrie Diaries 1x04 - Fright Night

2014. április 25. 12:00 - SuperLawyerGirl

A házi nyúlra nem lövünk szabály mellett érvelők egyik alapja, hogy a választott hímmel közös munkahely/iskola tanúja lesz a kapcsolat minden stádiumának, ami különösen akkor válik kellemetlenné, mikor a szakítás után megpróbálod elkerülni az illetőt. De egyszerűen nem lehet. Ott van. Mindenütt. Így az életed napi nyolc, rosszabb esetben ennél több órás bújócskává változik. Carrie ezt most a saját bőrén tapasztalja, de Walt megnyugtatja, hogy egyszer majd jobb lesz, ahogy neki is jobb lett Maggievel. C már épp fellélegezne, mikor Sebastian ismét feltűnik, és ezúttal nem tud időben elrejtőzni, mert az megszólítja. Az udvariassági formulák után szőke-göndör rákérdez, hogy mit csinál az exálompasi halloween este, aki inkább leterelne, de főhősnőnk nem hagyja magát, és önérzetesen a tudtára adja, hogy tudja ám, hogy partyt rendez, francért nem hívta meg, ennyi jómodort tanulhatott volna. De persze úgysem menne el, mert Walttal megy bulizni Manhattanbe. Jópasi teketória nélkül megmondja, hogy azért nem kapott meghívást, mert az kínos lenne, és fő az őszinteség…

vlcsnap-2014-04-17-10h46m26s63.png

Tovább
Címkék: carrie diaries
komment
süti beállítások módosítása