Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 247. - Szerelem áztatta gofris megbocsátás

2014. március 30. 13:00 - Zirowe

Legyünk tömörek és lénygretörőek. Reggel Barbika még mindig Dzsó vérét szívja a tegnapi tesztes balfaszkodása miatt, de ennél nagyobb baj is van: eltűnt Cincu! A helyi egércsapdák ellenőrzése után jön a konstatálás, hogy ez tényleg meglógott és nem Don Gatto a tettes. Az öngyilkos levél szerint hirtelen dolga akadt előző éjjel, pár nap és jön. Indulhat megint az esztelen elméletgyártogatás. Közben Lallertől is eltávozik az ügyeletes ribije, ezért ismét megkapja a jól megszokott reggeli oltást Lófejtől és kedvenc ölebétől, akik szintén pácban vannak, hiszen megint késtek a munkahelyükről. Remek a hangulat, Pumi és Gaben is lógatja az orrát, kell valami közös program, hogy feldobódjunk, szokás szerint irány egy uszoda.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Ross Kemp - Veszett világ, Marseille

2014. március 30. 11:00 - Chat Géza

5.35.jpg

Ross most Faranciországba látogat, de nem croissant fog csigába mártogatni az Eiffel-torony tetején, hanem felderíti, miért marad helyben a drog ahelyett, hogy szépen átcsorogna, mint ahogy azt tette eddig is. A helyszín? Marseille. Hogy mi? Semmit sem tudok erről a francia városról és szerintem nincs a köztudatban, hogy tokáig érne a szar, de most kiderül hogy az évi 75 gyilkosságból 30 tutira a kábszihoz köthető. Nem vágom, hogy nálunk mekkora a gyilkolászási ráta, de Ross Kemp venezuelai látogatása óta ez azért kispiskóta. Több mint 30 éve a helyi illegális laborokból szállították a cuccot a világ többi részére. Erről szól a Francia kapcsolat című film. Valahogy egy temetőbe keveredünk Francis Vanverberghe az egykori drogpápa sírjához, akit csak A Belga néven ismertek. Jó sztori, vége.

Tovább
10 komment

Való Világ 6x77 - Beles bigék riszálnak

2014. március 29. 20:00 - Chat Géza

12_2.jpg

Iza ledobta a szerelem bombát, megmondta a hajdúnánási legénynek, hogy szereti, mint az állat és ritkaság számba megy, hogy ő ezt kimondja, de az is, hogy mástól őszintén viszont hallja. de szép ez. Be is vonulnak szépen a nyugiba és ott töltik az éjszakát, de No Szex, csak a rejsz. De nehogy azt higgyük, hogy ebből nem lesz konflikt. Kis kulissza titok: ha megszólal a reggeli ébresztő, akkor fel kell kelni. Ezt a szabályt most Iza és Krisz ignore-ra rakta és hiába keltegette őket Viki és Zsóti, de basztak felkelni. Erre persze bepipült mindenki, hogy faszér kell bejönni, meg felkeli, meg egyébként is mi a lófasz köze van Vikinek bármihez is, és így tovább egészen addig, hogy majd jól kiesel vasárnap, gec. Övöltözés tájszólással, majd bekussolás a cigiskanapén, hogy férfi így ne beszéljen nőve – mondja Iza Krisznek, aki daliásan, pár fröcsögősebb bazmeg kíséretében éppen megvédte őt. Iza és Viki megbeszélik az imént elhangzottakat, bocsánat, meg van bocsájtva.

Tovább
Címkék: vv6
362 komment

Való Világ 6x76 - Nihil

2014. március 28. 20:00 - Chat Géza

10_4.jpg

Tudjátok mit csinálok szombat reggel? Hát ezt. Legjobb progi ever, pláne, hogy még kicsit pityókás vagyok. Lilu celebrál, szép, mint mindig, de repüljünk rá egyből a nagy történésekre. Egyből az ominózus kézi munkával nyitunk. Debil rágja a bűntudat, hogy nem nyalta ki Teót. Ezt Krisszel sikerül megbeszélni a cigiskanapén, aki legalább akkora érdeklődést tanúsít, mint én most. Üljön rá a pofámra, oszt annyi – mondja Debil. Krisz nem reagál, pedig egyből jöhetett volna a vicc, hogy: „Honnan lehet tudni, hogy a nő elélvezett? … Kit érdekel?” Muhahahaha. Eközben a konyhában Viki Teót faggatja, egy laza virsli mikrózás erejéig. Az érdekfeszítő nem elég jó szó ennek leírására.

Tovább
Címkék: vv6
302 komment

Emberi tényező 1x06 - Szívritmuszavar

2014. március 28. 15:00 - candyperfumegirl

Ennek az epizódnak a nyitójelenetében megnézhetjük, milyen király dolga lenne House-nak, ha 2048-ban élne. Az életét megkeserítő walk-in-clinicet már AUTOMATIZÁLTÁK, vagyis nem kell minden testnyílásukból gyanús dolgokat eregető, tüsszögő, krákogó, pláne hülye páciensekkel egy levegőt szívni, itt már simán robotok diagnosztizálják a betegeket. Na ezt pont ebben a pillanatban elégeli meg egy páciens, aki fegyverrel hadonászva ront be a kardiológiai műtőbe (ahol már hús-vér emberek műtenek, a szívsebészet talán mégsem programozható olyan könnyen), hogy foglalkozzanak vele, de azonnal, mert meghal. Szívsebésznek még pislogni sincs ideje, betegünk holtan esik össze valóban, és csak annyit bír kinyögni, hogy „megöltek."

arr01.png

Tovább
3 komment

Star Trek (TOS) S01E12 – The Menagerie 2. – Vissza a tiltott bolygóra 2.

2014. március 28. 15:00 - Kapitánylány

Csillagidő 3013.1 Kirk vergődik Spock beismerő vallomásán, nem érti, hogy első tisztje miért akarja Pike parancsnokot elvinni a Talos IV nevű tiltott bolygóra. A hadbírósági tárgyalás folytatódik, továbbnézik az adást, igaz, nincs is más választásuk.

Christopher egy barlangcellában ébred fel, a fogvatartók jönnek felmérni az új példány intelligenciáját, el is kezdhetik a kísérletet. Közben az Enterprise hajón összeül a válságstáb. A hadnagynő dönt, szétlövik a barlang bejáratát. A bolygó belsejében elkezdik a kísérletet, Pike a legutóbbi csatába csöppen bele, Vina-t kell megvédenie. Az idegenek az emlékeiben turkálnak, a két héttel ezelőtti csatát idézték meg, ellenkezik is, azonban nincs más választása, meg kell újra küzdenie az ellenfelével. A kapitánynak végül sikerül legyőznie, és újra a cellában találja magát Vina-val.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
6 komment

The Bridge 1x08 – Vendetta

2014. március 28. 11:00 - Zenóbia

Ilyen volt Frye hat évvel ezelőtt szétcsúszva egy sztriptíz bárban, gatya nélkül, annyira nem szórakoztató, mint gondolná az ember. Jackkel sem mennek egyenlőre túl sokra, mert beakadt nála a lemez a dialektika szónál, végül is írt róla egy egész könyvet, nem csoda. Marco világosban megy haza, ezen annyira meglepődtem, hogy először azt sem tudtam, hol a fenében van, de Gus a konyhában segített. A fiúnak van drámai érzéke, azt meg kell hagyni, ezzel a piros bicikli/törődés sztorival, de Marco szerint majd lesz egyszer neki is egy fia, annak meg egy piros biciklije, és akkor majd megtudja. A végén azért csak kibékülnek, vagy ilyesmi, mert Gus kétségbeesetten vágyik rá, hogy Marco ne hagyja megint magára, miért gondolom, hogy ebből majd még kisül valami óriási tragédia egyszer.

1x08_bridge1.jpg

Tovább
Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Való Világ 6x75 - Teó és a rejsz (18+)

2014. március 27. 20:39 - Chat Géza

7_7.jpg

Nem bírom! Nem bírom kivárni a villa következő paplan alatti heves, műkörömgyilkos handjobját. Szóval előre borítékolhatja mindenki, hogy slendrián módon fogom felskiccelni az eposzi ejakulációig vezető több szálon futó történéseket, mert amúgy ez az adás is a dögunalom pusztító mételyéből emelkedett ki. Elsőnek Zsóti, viki, Iza és Pink beszélgetnek a nappaliban. Meglepő módon zabálnak. A Cornetto szakszerű majszolgatása közben Pink kiböki, hogy ő azért depis, mert már nincs itt bent barátnője, igen, Vikiről beszél E/3-ban, magyarán le se szarva, hogy ő is ott ül köztük. Szomorú disznószar ez, Vikinek sem simogatja ez a lelkét, de a cigiskanapén úgy csűri a szavakat, hogy még a Pinki lány mondja  azt ázott boci szemekkel, hogy ne hari.  

Tovább
Címkék: vv6
433 komment

Éjjel-nappal Budapest 246. - A nap kulcsszavai: iszik és kémia.

2014. március 27. 19:36 - Zirowe

Mivel a Shrek család féle műdráma rettentő idegesítő, ezért ezt a mai szálat ismét csak címszavakban röviden: megyünk, te ittál, akkor nem megyünk, takarodj, most én iszom megint, megint iszik, mondom takarodj, nekem csak a mama van (eddig ugye menekült előle), befejeztem, helyettem az alkoholt választottad, rohadék, szegény tinilány, megbolondulok, most jobb lesz, érzem az erőt, meg hányingert is (mármint én). Márcselló próbálja bizonyítani Anikónak, hogy mennyire profi, ezért korán reggel, legalább 10kor, már ott van az ügynökségben és próbál valami borzadályt fújni a vászonra, még mindig a külföldi projekt címere alatt. Közben megérkezik Anikó is, aki még enyhén másnapos a tegnapi dorbézolás után.

01.jpg

Tovább
25 komment
süti beállítások módosítása