Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x01 - Az első beköltözés ÉLŐBEN

2014. január 12. 18:52 - sixx

Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát.

Ez is egy elképzelhető forgatókönyv:

Screen Shot 2014-01-12 at 20.51.22.png

(sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte.

SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a saját anyanyelvét, nem tikkel, és nem látszik elsőre rajta, hogy gyógyszeres kezelésre szorulna.

Így nyerd meg a VV6-ot tanács a kommentelőktől:

Screen Shot 2014-01-12 at 20.46.04.png

(Chat Géza) Spontán embereket szerető Modell Iza rendszeresen jár fotózásokra. De azért a piát is bírja. Sőt, aranyos cuki faszikára rá is borulna a Villában.

(sixx) VV Iza hétvégén bulizni jár, és "mint általában mindenki más, berúg", majd másnap nem emlékszik arra, hogy mit csinált. De leszarja. Affektál, és idegesítő, Istenes Bence meg igyekszik kihozni belőle, hogy fog-e dugni máris.

(sixx) Istenes igyekszik valamit kihozni VV Izából, aki a hozzá hasonló spontán, bulis lények között érzi magát jól. 500+ és Overdóz között lubickolni fog. Csöcsöt nem, bugyis segget mutat a kisfilmben, és aszongya, hogy fotózás közben kikapcsol az agya. Azért a szobát remélhetőleg nem szarja körbe.

Tovább
Címkék: vv6
363 komment

Barátok közt 6735-6742. rész

2014. január 11. 13:00 - julie0812

Nóra eléggé maga alá került, nem fogadta túl jól, hogy Miklós nem dobta Zsófit miatta. Szétszórtságában még egy müzlit sem képes elkészíteni, de azért az idegesítő Timikére is ráférne egy-két (több) pofon, nem kicsit kényeztették el. Az udvaron Alíz próbál Enikőtől szaftos részleteket megtudni a tegnap esti smaciról New Barthával, kevés sikerrel. Enci Krisztiánnal is elég hűvösen viselkedik, én már tényleg nem értem ezt a fapicsát.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Egyszer volt 02x19 - Lacey

2014. január 09. 15:00 - mysisterstheslayer

Henri kékhabos szülinapi tortát fúj – bizonyára Cicigombóc készítménye. A háttérben a nagy család tapsol, mégpedig Gold boltjában. Már egy ideje figyelem, hogy Gold boltjában random biciklik lógnak, bizonyára arra utalva, hogy itt is mindenki haza akar menni, mint íti. Oly valószerűtlen az egész, már eleve attól, hogy mindenki együtt van, hogy Regina évadvégi álma villan be, tuti ez is az lesz, vajon ki az álmodó. Ja, Regina nincs is jelen. Gold meg varázspálcát választ a fiúval, megmutatja hogyan kell használni, azaz porcelánná változtatja Henrit, és szilánkokra töri a botjával. Hiszen nem hagyhatja, hogy a fiú legyen a végzete. És ezzel fel is ébred az ágyában, ahogy sejtettük.

vlcsnap-2014-01-05-21h58m31s80.png

Tovább
11 komment

Doctor Who (Ki vagy, Doki?) NS08E00 – The Time of the Doctor

2014. január 09. 13:00 - Kapitánylány

Egy nő mesél egy bolygóról, ahonnan egy ismeretlen üzenet terjed szét az univerzumban. A megfejthetetlen üzenet idecsábított mindenkit, a Doktort is. A férfi egy Dalek testrésszel jelenik meg egy hajón, barátsággal jött, az érdekli, hogy miért vannak itt, azonosítsák magukat. A sötétből hirtelen számos világító szem jelenik meg, a Doktor sikeresen egy dalek hajóra jött egy dalek testrésszel. Sikerül még időben kérnie a visszateleportálást, a TARDIS-on egy kiborg fejen (Handles) kéri számon, hogy miért oda küldte. Kis zsörtölődés után megtudjuk, hogy pl. dalekok, sontariak, slitheenek parkolnak a bolygó körül, de nem harcolnak, csak itt vannak, mind az üzenet miatt, amit még a Doktor sem tud lefordítani. Megszólal a TARDIS külső telefonja, a Doktor kéri Handles-től, hogy emlékeztesse majd, hogy a telefont vissza kell kötnie a konzolba. Clara van a vonal másik végén, karácsonyi vacsorát főz, a családjának pedig azt mondta véletlenül, hogy van egy pasija, szóval a Doktor jöjjön el és legyen a fiúja. A férfi nem igazán figyel, egy új hajó jelenik meg, irány megnézni a TARDIS-szal. Belépve az űrhajóba jön rá, hogy egy kiborg fedélzetre érkezett, akik aktivizálódnak és megtámadják a férfit. Újra megszólal a telefon, a Doktor hiába mondja, hogy nem ér rá, mert megtámadták a kiborgok, Clara szerint mindkettőre van ideje.

01.jpg

Tovább
Címkék: doctor who
8 komment

Parade's End (Az utolsó angol úriember) - 1x04

2014. január 09. 09:00 - AaannnaaA

Sylvia előkelő társaságban vacsorázik, a barátnőjén és annak édesanyján kívül itt van Campion tábornok nővére, a férfiak pedig magas rangú hivatalnokok / katonák. A téma természetesen a háború. Az egyik férfi arra panaszkodik, hogy a fronton sok a beteg ló, mire másikuk megemlíti, hogy egy lovas újságban olvasott pár érdekes cikket egy Hotchkiss nevű embertől – nyilván jól ért a lovakhoz, küldje el a frontra problémát orvosolni. (Én meg akciósorozatokról írok hogyvótot, nyomozónak mehetek? Na haladjunk.) Sylvia szeretne elmenni a frontra a férjéhez (mi vaaaan?), de a jelen lévők leintik, felejtse el az ötletet. Oké, de akkor a háborúról se beszéljünk – ez azonban nem is olyan könnyű, mert ebben a pillanatban légiriadó kezdődik. Valentine és édesanyja szobájuk asztala alá bújnak a riadó idején, bár kétlem, hogy konkrét helyzetben az bármitől is védene...

Ismét Sylviához térünk vissza, immár kettesben beszélget barátnőjével. Az elmondja, hogy hamarosan elhagyja férjét egy másik férfiért, és kéri, hogy Sylvia barátként segítsen átvészelni leendő exének a következő időszakot, vigye el néha magával társaságba, ne hagyja befordulni. Sylvia bólint azzal, hogy sok ideje nem lesz, mert igenis Christopher után megy Franciaországba, a frontra – írt Campion tábornoknak, hogy segítsen odajutnia.

1.jpg

Tovább
2 komment

El Barco - A Bárka 3x10 (spanyol LOST)

2014. január 08. 15:00 - Sigismundus

Kapitány a hajónaplónak, csillagidő, a Világvége után 132 nappal. 132 viszontagságos nap telt el, már a Sarkcsillag népe nem egyszerüen hajósok. 42 ember akik első nap még idegenek voltak egymásnak mára azonban 41 igaz lélek, aki szeretik egymást reménykednek egymásban, bíznak egymásban. És hasonló dagályosságokkal lehetne még teleírni a lapokat, de Kapitány inkább egy csésze kávéval kimegy a Hajóorrba, és épp jókor. A reggeli ködből ekkor tűnnek elő az mesés Indiák partjai.

Clipboard03.jpg

Van is öröm a Fedélzeten mindenki ugrál mint a gyerekek, de csak 39 igaz lélek boldog, Max mosolya nem egészen őszinte, Gamboa a másik. Készül is a felderítőcsapat partraszállni. Hogy Julian vezeti őket ez érthető, Elsőtiszt és benne bízik Ricardo, igaz a kiszemeltnek nem tetszik a dolog. Hogy elhagyja a Sarkcsillagot, meg haverját. Ainoa Cho, és Piti is, érthetők, de hogy az ismeretlen partra szállók közé milyen logika alapján osztják be a hajó két terhes nőjét, ez spanyol logika a javából. Szakácsnét azonban az izgatja jobban hogy a Hajókonyhát az Esmela+Ramiro páros hogy fogja rendben tartani. Vilmát meg csak az izgatja hogy hülyegyerek jóslata szerint ő fog elsőként szexelni a szigeten, éspedig Choval.

Tovább
Címkék: el barco
1 komment

Az Onedin család 3x11 - The Silver Caddy (Az ezüst doboz)

2014. január 08. 13:00 - Gabba

Boldog új évet mindenkinek és örüljünk együtt James-szel, aki új hajóval, a Teawynd nevű klipperrel bővítette flottáját. A hajópark ezzel már nyolc tagú, a kikötőben álló vitorlást érdeklődők raja vizsgálja. Utasok szállítására is alkalmas, mert van egy tágas és kényelmes kabinja. James az első utat Fucsouba tervezi, itt már jártunk a 2x14-ben, a város a kínai teakereskedelem korabeli központja volt. James vidáman beszélget a rokonokkal, ismerősökkel, amikor egy prédikátor külsejű idősebb úr lép oda hozzá. Zebediah Pringlehoffer néven mutatkozik be, a név hallatán James majdnem felröhög, mert eszébe jut a Monty Pythontól Johann Gambolputty de von Ausfern- schplenden- schlitter- crasscrenbon- fried- digger- dingle- dangle- dongle- dungle- burstein- von- knacker- thrasher- apple- banger- horowitz- ticolensic- grander- knotty- spelltinkle- grandlich- grumblemeyer- spelterwasser- kurstlich- himbleeisen- bahnwagen- gutenabend- bitte- ein- nürnburger- bratwustle- gerspurten- mitz- weimache- luber- hundsfut- gumberaber- shönedanker- kalbsfleisch- mittler- aucher von Hautkopft of Ulm. Az öregúr családja missziót vezet, de kereskedelemmel is foglalkozik, és évi ezer tonna teáról szóló szerződést ajánl Onedinnek, de ennek feltétele van: elsőnek kell eljuttatnia tíz tonna teát Fucsouból Bostonba. Na és ki lesz a vetélytárs? Fogarty kapitány, bizonyám, ezt hallva James szinte gondolkodás nélkül mond igent az ajánlatra.

Silver01

Tovább
Címkék: onedin család
29 komment

Defiance 1x12 - Past is a Prologue

2014. január 08. 11:00 - Szencsike

Egy esős napon kezdünk, amikor Nicky búcsúztatása zajlik. Amanda meséli a szép dolgokat a mentoráról, de szerintem elborzadna, ha tudná mekkora köpönyegforgató volt a kedves néninek kinéző ex-polgárjolán, ráadásul nem is ember. Az esemény a Vágyálomban zajlik, a nőt jól ismerők szeme bepárásodott Amanda szép szavai okán. Sajnos azonban a halotti tor átlényegül politikai nagygyűléssé, hála Datak Tarr-nak, aki lenyom egy rögtönzött kampánybeszédet az FKözt előnyeit ecsetelve. Később, Amanda és Nolan Datak fenekének szóbeli szétrúgását tervezik a másnapi jelöltvitán. Marsh ezredes, az FKözt katonai vezetője hízeleg egy kicsit Amandának, miután Nolant elszólította a törvényőri kötelesség. Amanda simán nyerhet az FKözt támogatásával, de Amanda, köszöni, nem kér a segítségükből. Este Dokinak kísérletezni támad kedve, előszedi az aranykolovánt és egy szerkezet közepére helyezi, majd nagy energiájú sugárral lövi. A kolován, mintha szétnyílna és sok-sok vékony szál bújik elő belőle. Doki jeleneteivel párhuzamosan látjuk Irisát és Tommyt romantikázni és a lány nem a gyönyörtől kiabál, hanem a fájdalomtól, mert a hátán a kolován szálmintája tűnik elő és nem érzi a lábait.

1.png

Tovább
12 komment

Csillagkapu Atlantisz - 04x06 Tiszta lap

2014. január 08. 09:00 - Segna

Indításként McKay beszél McKayhez a laptopján keresztül, mi pedig a fejünket fogjuk, hogy már megint egy rémálom. Rodney több mint rémült, masszív pánikban van, még szerencse, hogy van, aki nyugtatgassa; önmaga az. A pánikra minden oka meg is van, bontakozik ki a bonyodalom, Rodney nem emlékszik semmire. Még jó, hogy ezt tudva, korábban odakötözte magát az az asztalához, és a laptopján üzent magának, bár az üzenet nem túl megnyugtató; vagy megtalálja Teylát (kép mellékelve magának) vagy százak fognak meghalni, köztük ő is. Na, ezt nevezem én motivációnak! …és Főcím!

001_1.jpg

Tovább
Címkék: atlantisz
1 komment
süti beállítások módosítása