Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x44 - Ferenc mester bekeményít

2014. december 30. 08:39 - Chat Géza

vv7_4.png

Ami miatt nem tudtunk aludni, hogy akkor most hogy is volt az, hogy Edina is azért kampányolt az érdekbarátainál, hogy rája basszák a könyöradományul adott kiválasztó jelet, oszt mégsem ő kapta a zöld kendőt, hanem Robin, a nagy rejtély ma végre kiderül. (SPOILER ALERT: meggondolta magát.) De ne szaladjunk ennyire előre. Az adás legviccesebb része az volt, amikor Bence magára terített egy láthatatlanná tévő lepelt, aminek, de leginkább a Green Boxnak hála csak egy lebegő fej látszott belőle. Kuncogott is ezen a csínyen, és én is. De a következő szegmensre már letelefonálhatott a gyártásnál is nagyobb atyaúristen, hogy érti ő a poént, de a 24-36 év közötti diplomás értelmiségiek ennél mélyen szántóbb, derridai poénoktól dobnak seggest, szóval vége a hülyéskedésnek. Íme hát a történések tételes ismertetése.

Mivel mindenki folyamatosan megszegi a szabályokat, ezért beküldtek egy dühös embert, aki reggeli tornát tartott a lakóknak. Na, nem olyan volt ez, mint a régi jó tévé torna, hanem pont olyan, amilyet a lusta, egész nap csak tunyuló lakók megérdemelnek, üvöltözéssel teli. Ferenc mester nem szarral gurigázik, kollektíven büntet, ha Komisz visszakaffog egy perc fekvőtámasz után.  Kazal még ebben a büntiben se látja a szopatást, szerinte ez inkább kedvesség a villaszerkesztők részéről, mert gondolnak rá, hogy továbbra is jó alakja maradjon. Aha, hát hogyne. Mester még távozóban odamegy Macihoz, hogy szedje össze magát, mert beköltözés óta max akkor szabadult meg egy dekától, ha kidobott egy penészes gépsonkát. A nagyedzés után Fanni picsogott, hogy kattog a térde, és hozzon már neki valaki vizet, de Dóri épp hajat vasalt, a nappaliban hereveréző faszik meg juszt se mozdultak meg. Végül Komisz állt fel és kúrta hozzá a vizét, de mint egy úriember, persze.

vv7_1.png

Ezt követően beröffent a szerelmi gépezet: Edina kint ül nyomorultul a cigiskanapén, elvan magában, aztán megérkezik Miss Kiskun, hogy ő addig nem nyit Laci felé, amíg… Na ácsi. Edina le se hányja, nyugodtan nyisson, leszarja, ő ezt addig úgy se tudja lerendezni magában, amíg vagy a Laci vagy ő a villában vannak. És akkor ezt még vagy háromszor átrágják, de ugyanazokkal a szavakkal, rossz sorrendben, alanyt állítmányt nem egyeztetve, de a lényeg: Miss Kiskun nyugodtan hagyhatja magát megcibáltatni Lacival. Laci meg a nyugiban őrlődik. Ádám segít neki megértetni, hogy Edina érzékeny lány, vele feketén-fehéren tisztázni kell ezt a dolgot, utána már mehet a van kalapja, nincs kalapja a Zsuzsi vonaton. Ok. Ebből persze lófasz se lesz. Még. Laci nagyobb kurasszó annál, hogy csak így elérzékenyüljön és behódolion, úgymond, DIKK.

vv7_2.png

És akkor a mesteri taktika svájci gépezetéről is essen pár szó: Edina meggondolta magát, Robin meg már arra sem emlékezett, hogy mit mondott, mire kérte a társait egy napja, ezért 12ker emlékezteti: rádbasszuk a jeleket, aztán kiviszed Ádámot. OK. A tudomány itt meg is áll, de a kiválasztási ceremónia utáni percekben kiderül, hogy ad egy: 12ker a legnagyobb köpönyegforgató, ever, simán oda-vissza adja az infókat az egyik csapattól a másiknak; ad kettő:  Robin már nem is annyira biztos, hogy Ádámot viszi ki. Én a helyében ezt tenném,  ha már egyszer magamra pakoltattam a jeleket, hogy richtig a leggyengébbet vinném ki a hóra, aki jelen esetben még mindig Maci, mert se nem aranyos, se nem szerethető, csak egy 200 kg-os szuszogó szobanövény, aki beette magát szponzorplédek alá, és az istennek se lehet kirobbantani.

Címkék: vv7
1128 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nátrium glutamát 2014.12.31. 01:19:34

@lawabidingcitizen: nyugi, a háború még nincs veszve :)
naná, hogy örülnek magunkak. bejött a terv. tuja viszi párbajra feketebarit, ők kint vannak a vízből és újfent óriási bandába tömörülnek (ami mindig olyan jól szokott elsülni) :D

nátrium glutamát 2014.12.31. 01:25:40

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél): békuci? inkább ájtatos manó! laci egy nap arra ébred,h se füle se farka... :D

mosca.della.frutta 2014.12.31. 01:27:16

@aggyistenbiri: én kérek elnézést xDDD

@csincsilla72: na de kivel? a jelenleg bent levők közt - akárhogy is nézem - nincs alkalmasabb Csúzliszájnál... igaz, hogy ő ingatag, de a két tuja ugyancsak az, a kanapéba nőtt ember dettó, plusz gyomorforgató is; marad Pennisz - hát ő el van foglalva a godzillája etetésével, max akkor lehet majd számolni vele, ha rájön, hogy Kiskun vannak szabad vegyértékek, és vele el lehetne menetelni a fináléig (ehhez persze dobni kéne a fekete lyukat), annál is inkább, mert a villabéli döbbenet garantált lenne, a tányértörések is a F@sznyival... szal garantált lenne jó sok képernyőidő - jó bótot csinálna Kiskunnal, de tartok tőle, ehhez Pennisz nem elég okos...

ő-szinte 2014.12.31. 01:30:59

@witheroses: ebben nem értek egyet mert a rettenetes nagy alfa úgy ment le kutyába dórika mellett mint a huzat ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.31. 01:34:07

@Cunami35: jól van röné, leülhetsz, egyes :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

B.Betyár 2014.12.31. 01:36:37

@mosca.della.frutta:
Igazán nincs mit :).
Megnéztem, és tényleg pontról pontra ugyanazok merültek fel benned is, és ugyanazok húzták fel az agyadat, mint nekem!
Már tegnap is rezonáltunk Kinguci kapcsán.
Járunk :D?
(mellesleg tegnap biztosan belenézett a hogyvoltba a belevalós szereplése után, és bár ezt már nem olvassa, de ezúton is elnézést kérek tőle, ha esetleg régi sebeket szakítottam fel a "csicskadal" előcitálásával :).

Egyébként szomorú lennék, ha esetleg a nézőket hülyének nézné a nyomipáros, azok meg bekajálnák a meséiket. Ahogy látom az előzetest Dani nagyon szerepben maradt (Zsunak: "ez már nem játék volt, hanem ocsmányság" :OO)

Denisztől egyébként sztem ne várj olyan magasságú tervezést és megvalósítást mint amiket említettél, kettőig nem tud elszámolni szegény.

csincsilla72 2014.12.31. 01:36:42

@mosca.della.frutta: Csúzliszájjal még mindig az a gond, hogy az exbarinő érdekeltsége. Zsuzsánna gondolhatta volna, hogy ha Lacival kezd, akkor ebből sírás lesz.
Ádám miért ne lehetett volna? Vagy akár Döniz. Mert ugye ő is érdekelt Kazalnál, de Kazal nem barinő. Az ő érzéseinek leszarása nem okozott volna akkora kavart a nézői fejekben. A Zsuzsa- és az Edina-fanok szerintem jobban átfednek, mint a Zsuzsa- és Kazal-fanok.

mosca.della.frutta 2014.12.31. 01:37:25

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél): áh, nem használná el erre, ha egy csepp agya is van (mondjuk, ebben vannak kételyeim újabban), mert mire menne vele? ha Zsu újabb megalázó eredménnyel záruló győztes párbaj után menne vissza az agyhalottak közé, ugyan ki merné még egyszer kihívni? és kiválasztani, hogy ő maga döntse el, kit visz ki magával? az nagyon meredek lenne még tőlük is, kész öngyilkossági kísérlet, hiszen vihetné magával akár magát a lila kendőt levevő Taknyot is, gondolj bele... ;)

bigél 2014.12.31. 01:42:43

@mosca.della.frutta: igen, ezért kérdeztem rá, hogy mi a helyzet az elvett kendővel, mert nem tudtam, hogy azt csak elveszi, de nem száll rá. így nyilván más a leányzó fekvése.

bigél 2014.12.31. 01:44:27

ránéztem hanggal az ON-ra: Maci szinte úgy szuszog, mint Darth Vader

bigél 2014.12.31. 01:46:20

Edina és Laci a fürdőszobában incselkednek
Edina szégyellős, Laci menjen ki, ne nézzen oda, mindennél jobban utálja Lacit
lesz itt még tinédzser lamúr

csincsilla72 2014.12.31. 01:48:42

Zsu csak fekszik az ágyon és nem szól semmit. Nem beszélnek vele?

mosca.della.frutta 2014.12.31. 01:50:12

@csincsilla72: a sírást belekalkulálta sztem, mint szükséges rosszt, csak a kicsinyes bosszúállással nem számolhatott - de ez legyen az ő baja, jobban is felmérhette volna, hogy kivel barinőzik -, a két tuját már írtam, ők mindketten kiszámíthatatlanok, ingatagok, adják-veszik az infókat, hol ezt savazzák, hol azt, mikor mit látnak érdekükben állónak, full labilis mindkettő, Penniszt is írtam, őrá már ráküldték Kiskunt (még a bt virulása idején) és rögtön átlátta mindenki, hogy ez csak tattika lehet - ellenben most, most már a szitu, mert most már ZSu egyedül van, egyszál magában, most sebezhető, így Pennisz is láthat/na benne fantáziát... ja, Csúzliszáj... igen, őt azért tartom alkalmasnak, mert neki láthatóan szüksége van erős támaszra - lásd munkáshét, boltos szitu - ott is elmondta, hogy Zsu nélkül nem boldogult volna -, és Tanya is azért tudott lecsapni rá, mert látta, hogy a srác komoly szeretethiánytól szenved, szal megvolt a kölcsönös szükséghelyzet, a kémia is, ami láthatóan Pennisznél nincs meg; persze, hogy Lacinál kötött ki, többen is megjósolták ezt itt előre (köztük én is, még beszélgettük is, hogy szórakoztató lenne egy ilyen szerelmi vonal, akár háromszög formátumban is...) és még most is azt mondanám, hogy van bennük fantázia, ha nem láttam volna a mai öfit, ahol Csúzli durván leszerepelt.

ő-szinte 2014.12.31. 01:51:40

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél): darth vater, magyarhangja :kanapé maci
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.12.31. 01:52:59

@csincsilla72: ... csak remélni tudom, hogy ő az, aki nem beszél velük a mai öfiben látottak után...

mosca.della.frutta 2014.12.31. 01:55:12

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél): nemnem, nem száll rá, ezt külön kiemelte Lilu, emlékszem rá: hogy elvenni elveheti, de nem száll rá a védettség ezzel (hálistennek!)

ő-szinte 2014.12.31. 01:57:59

@mosca.della.frutta: azért én bánom, hogy basszájba nem pocsíkolta meg kiskunt :DDDDDDD
kivi lettem volna cdanika meg e Dinka fejére és az égtelen anyázás-kurvázás gate-re ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nátrium glutamát 2014.12.31. 01:58:55

@mosca.della.frutta:
ezt küldöm Zsúnak és "mindenkinek, aki szereti" :D
youtu.be/WlBiLNN1NhQ

(Always Look on the Bright Side of Life - Monty Python's )

bigél 2014.12.31. 02:00:37

@nátrium glutamát: Köszönöm bátyám! Vagy húgom.

ő-szinte 2014.12.31. 02:01:24

@csincsilla72: jó, ez azért várható volt ;-))
sztem akivel bandázhat az talán dóri, de azt sem most egyből fogja tenni ha van esze, mert előbb megmutatja, hogy ő mennyire fasza, egyedül is viszi a hátán a sót
de azért remélem ezt a lacis dolgot nem hagyja annyiban és mikor laci már nem lesz szomjas, magára húzza ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csincsilla72 2014.12.31. 02:04:53

@mosca.della.frutta: Ó, hát az ilyen cirkuszok természetes velejárója a kicsinyes bosszú.
@ő-szinte: szerintem Laci nem mer ilyet megjátszani. Még részegen sem. Hozzá sem szól a csajhoz, vagy fordítva. Kimatekozta, hogy jobb tattika a számára, ha Ádiná mögött marad meg?

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:05:00

@B.Betyár: járunk? ezek után? naná! (simili similis... vagymi;) én se várok Pennisztől sokat, csak a vágyaimnak adtam hangot, de tudom, hogy nem egy Jonny Fairplay-szintű ász, így nem is fűzök nagy reményeket hozzá; eh a csicskadal pedig.... nah, ezen most felröhögtem, szegény Kingunella, hogy megviselte akkor is :PP (az egyetlen pillanat volt, amikor sajnálni tudtam, de max egy percnél nem tovább, akkor sem, roppantmód ellenszenves játékos volt)... előzetest még nem láttam, de megnézem mindjárt, ha azt mondod, érdemes; egy biztos, a nézőt nem lehet megvezetni, mert ha be is nézne netán valamit, a műsorszerkesztés visszatereli a helyes vágányra, legkésőbb a párbajig ;))

bigél 2014.12.31. 02:06:45

Kiskun szerepel, valamilyen népmesét mond (Bolon Jankó meg Kató), tájszólással, többen hallgatják. Egész jól és folyamatosan nyomja.

Fannikának tetszik. Dani és Komisz is hallgatta.

ő-szinte 2014.12.31. 02:09:16

@csincsilla72: ja, józanul nem is
de részegen... ? :)
elééég részegen? :DDDDD
és még mindig nem értem lacit
hogy mért jobb neki eDinka farvizén?

nátrium glutamát 2014.12.31. 02:10:03

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél):
...vagy húgom. hol tartottam?
azt hiszem, befejezted. :D

meg kellett hallgatnom a mesét és csodálkoztam,h a végéig nem vették el a streamet :)

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:10:04

@mosca.della.frutta: igaz. // csak engem megtévesztett annak szakadatlan hangoztatása, hogy "ÉN mindig őszinte vagyok, és egyenes, és tisztalelkű, és önzetlen, aki mindig az elesettek oldalára áll, és felsegíti őket, ha kell; és becsületes, korrekt, romlatlan, tisztalelkű..." akihez nem érnek fel olyan alantas attribútumok, mint kicsinyesség, meg bosszúvágy.... megvezettek, na! ;P

Ay Mama, Que paso 2014.12.31. 02:10:04

forgott a szeme és álmodtál kajakra - mondj a Zsu
tegnap, ma
nem is aludtam ma - mondja Ádám
akkor tegnap mikor voltunk bezárva a nappaliba kérdi Zsu
Dani és Ádám az NB II ről beszélgetek Ádám szeretne hogy feljutna a Békéscsaba, majd megemlítik a Fradi NB 2es szereplését és a nézőszám emelkedést Fradi miatt
Laci ismét megemlíti a mosogatógépet, amit alig használnak
megegyeznek hogy ma már nem lesz semmi és lassan alszanak
Edina gyorsan végzett Robinnal hat mondatban elmondta , Fanny is
Dani unja és ismét előkerül az Úristen neve
Edina a nem szedik a meggyet című zsoltárt kezdi el de szerencsére nem végez vele
FAnnyka nem fürdik mert elkopik a bőre és romlik a PH értéke
Lacinak van vaami a bokájával és LAci szerint volt itt súlyosab szabálysértés is amiért nem kaptak semmit, de azt nem tudtaák bizonyítani szól Dr Ádám az advocat diaboli
Zsu periférián van, megkérdezi hogy maradnak így a párok de nem hallják meg

kepfeltoltes.hu/view/141231/528736142K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

Edina megharapta Lacit de nem fájt annyira na majd most indul az ovis háború
mond meg, nem, mond meg, nem
akkor itt haraplak meg, jó azt úgyis át akarom varratni, majd Laci bármit adna Edinának hogy az békén hagyja, nem jutnak dűlőre, még völgyben vannak, Edina harap, menj már innen el mondja Laci meg hogy de nagy szád van amit nincs itt a makroportod, Edina gondolkozik hogy mit kérjen, Laci elveszi a hajgumiját, alkudoznak, nekem elég volt
Dóri is beszáll, Edina megígéri hogy békén hagyja Lacit
percek óta esküdözzek, és kiderül hogy Edina füllentett, szerintem Edinát meg kéne baszni
Dani FAnny dudolnak trécslenk Edina nem bír magával
LAci Ádámmal a jégkorongról beszélnke
háló Zsu és Maci
Maci fürdik a sziszegős szappanna, Su megkérdi hogy miért ennyit
Maci egy titkos randevút vár
Maci úgy fújtat mintha Ferenc testvér ugráltatná
bejön Dóri haj de rosszul vagyok
Zsu gondolkozik Lvi fényképe felett - de ez csak látszat
Dani megdicséri Fanny angol kiejtését, és hozzáteszi, hogy nem beszélhetnek angolul mert lebasszák őket, és a szabály is írja hogy nem lehet idegen nyelvet használni
Laci aki korcsolyában van matat Zsu mellett a hálóban, nincs köztük interakció, egymásra sem néznek
fürdő Laci fogat mosna és nézné Edinát aki ordít hogy ne nézze mert zavarba jön és ki tudná csinálni Lacit
menj már ki menj már ki légyszíves - szól Edina és fenyegeti Lacit hogy lehúzza a nadrágját
asszem Edinával strandra menni az nem a programok netovábbja
folytatódik a kettővel fentebbi sor, csak bejött Mac is kukkolni és Edina őt sem bírja ha nézi és sürget őket, majd fenyegeti Lacit hogy összevissza harapdálja mindenét
menj ki menj már ki menj ki menj márki
blablablabla szemét utállak, úgy utállak
Edinánál elmérték a gyógyszert
nappali Laci pakol Zsu bámul Dani dúdol
a két fiu beszélget és Laci szeretne magasabb lenni mert tök jó a koriban mászkálni és az anyjáék nyújthattak volna rajta még öt centit
Edina Laci fürdő Reloaded
elővetted a makit kérdezi a vizelő Lacit Edina
ölelkeznek és Edina mondja hogy nem hisztizek de mi volt a Fannyval
semmi válaszol Laci
nappali ismét dúdol valaki
Fanny és Laci szórakoznak ezt látni kell úgysem hinnétek

kepfeltoltes.hu/view/141231/428325084K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

tanakodnak hogy holnap megy e Ferenc, Maci bizakodó
masszázs lesz, Laci kezdi Maci arcával
Dóri Fanny Dennis fogócskáznak a nappaliban
Dóri olyan beteg vagyokozik, nyög is és gyógyszert szeretne
majd énekelni kezd ez valami éneklő gáz lehet ma a villában ami beszivárgott valahonnan
Edina tele van lila foltokkal a fején is van
Dennis megtanítja Edinának a helyes mikroport használatot
Zsu elrenisedett se szó se beszéd
Dennis nyúlkál Fannynak aki szerint Dennis csak az énekli, azaz érdekli itt a gáz nálunk is
Fanny szerit túl sok ACCt ivott és ezért ilyen
Laci masszírozza Maci arcát elég bizarr látvány főleg hogy Dani énekel is alá
de Maci élvezi tízpertízes
Edina énekel
Dani nem tudja eldönteni hogy mű fenyő- e Laci biztatja hogy törjön le egy ágat
nappali Dannis ne tud mesélni Fanny mesél egyszer volt hol nem volt volt egy kisfiú de nagy fasz lett belőle és végigdugta nyíregyházát és budapestet
nappali Dani énekel, Maci nyög és azt mondja lacinak hogy levettél a lábamról, pedig már sok csaj masszírozott, de Laci viszi a prímet How bizarre
ZSu tájszólásban mond esti mesét Denniséknek Dennis gyűlöli a bolond jankó bolond kata mese az amibe be lehet helyettesíteni akármilyen nevetett Bolon' Jankó így mondjuk mi parasztosan
nem fogom leírni Zsu meséjét
sorry
really sorry
really sorry
really really sorry
really really really really sorry

Fanny megköszöni majd Dennis megkérdezi hogy ezt ki találta ki
Zsu rengetek ilyet tudott Zsu ezzel a mesével háromszor nyert versenyt
országos és nemzetköziset (Zsu szava) is nyert száznyolc fős mezőnyből
nappali kajáról van szó van-e hal küldtek-e be túró rudit Laci Edina Maci
Laci szerint Edina midig zavarban van ha a haját teszi félre
és elmegy a stream mertmég15karkaterírhatsz

bigél 2014.12.31. 02:11:22

@ő-szinte: szerintem most megijedt, mivel sanszosnak látta, hogy Robin őt viszi, ha Zsuval marad

vagy: tényleg bírja Dinkát, csak szégyellte bevallani, azért kamuzott, hogy őt már zavarja a ragaszkodása/számonkérései (most pl. nagyon is jól elvannak)
vagy téynleg zavarja, de mazochista

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:12:41

@mosca.della.frutta: eh, bocsánat, ez ide szólt: @csincsilla72:
(nem tudom, hogyan sikerült mellélőnöm a címzést;)

bigél 2014.12.31. 02:19:40

@nátrium glutamát: ezek szerint azt nem akarják túlhangsúlyozni az öfiben (gondolom amiből potenciálisan műsor lesz, azt veszik el általában, vagy tévedek?)

ő-szinte 2014.12.31. 02:20:57

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél): ja, az könnyen lehet mert ilyenekre azért odafigyel, hogy ne legyen a kiválasztási lista élén (a munka hét előtt is láthattuk )
sztem dinkát úgy bírja mint a testvérét vagy vmi ilyesmi
a NŐ az dóri neki

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:22:45

@ő-szinte: ..... még megtörténhet az is, amilyen fejetlenség szokott lenni odabent ;)
(majd a játékmesterek beküldenek megfelelő mennyiségű alkoholt, és ki tudja..?)

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:26:33

@ő-szinte: ó igen, még ahhoz is kell némi tehetség-féle (amit nem osztanak az okájés oklevéllel;) xDD

nátrium glutamát 2014.12.31. 02:26:43

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél): nem biztos,h öfi lesz. egyszerűen nem kapunk szinte semmi infót. jelentéktelennek tűnő mondatokból, gesztikulációkból kell összemozaikoznunk a képet. amit már nagyon kezdek unni. én nem jelentkeztem kihívásra, csak NÉZNI szeretném ezt a játékot.

Tanya elfáradt az ármánykodásban, aludni akar. Cukkermukker.
Lacinak van bőr a képén! :D "Nem mesélsz egy mesét Zsú?"

bigél 2014.12.31. 02:28:32

@ő-szinte: azért most nem annyira testvérinek tűnik a kapcsolatuk az ON alapján , de persze mit tudhatom, nincs tesóm

Zsut szopatják, hogy nem mesél-e nekik is egy mesét, ahogy ott fetrengenek egymás mellett (hülyék, a döglött oroszlánba nem rúgunk, a nézők azt nagyon nem szeretik)
Zsu nemet mond és jó éjt kíván
(mondjuk ez már pronyóság volt Laci részéről, de ő tudja)

visszatérve Edinkára: nekem nem lenne jó érzés, ha ilyen körülmények között kapnám vissza a szeretett férfi figyelmét, nem is tudnám élvezni

bigél 2014.12.31. 02:31:10

@nátrium glutamát: ja, ez a nyomdafestéket tűrő savazás ellentétben a Reniék-féle ordibálással (én egyiket sem kultiválom)

nátrium glutamát 2014.12.31. 02:31:17

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél):
"visszatérve Edinkára: nekem nem lenne jó érzés, ha ilyen körülmények között kapnám vissza a szeretett férfi figyelmét, nem is tudnám élvezni"
ugyan kérlek, pont ezért csinálta az egész balhét! élvezi a gyümölcsét (még akkor is, ha rohadt)

bigél 2014.12.31. 02:33:03

@nátrium glutamát: tudom, hogy ezért csinálta, de ez így gáz
mondjuk én nem vagyok ennyire tisztalelkű

nátrium glutamát 2014.12.31. 02:33:50

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél): ezért nem is értheted meg soha. (ez olyan, mint a császár új ruhája) :D

bigél 2014.12.31. 02:35:12

@ő-szinte: mondjuk arra nem gondol (OK, tudom, hogy hülye kérdés), hogy kint - ahol a potenciális szavazók leledzenek - hogy jön ez le?
OK, a párbaj megúszása félegészség, de a végső győzelemhez mi is kellünk

Ay Mama, Que paso 2014.12.31. 02:36:30

Laci ölében EDina feje kezük játékosan egymásba majd játszókában van
Laci szerint Edinának csúnya a körme
Laci le van rokkanva a kori miatt, ami valami büntetés lehet
Laci megkérné Zsut hogy mondjon nekik esti mesét
Edina harapdálna, Laci nem szereti, Edina nem tudja elhinni
Laci megkéri Zsut hogy meséljen egy mesét Zsu nem mesél majd Laci jó éjt hercegnővel búcsúzik a nemzetközi mesemondás olimpia és világbajnokától
Edina énekli az hidd el hogy jó voltá az esőben csókoltált
főznek Dennissel valami majonézzes lesz, nem ! mustáros
Edina ugy enne egy túró rudit, de alci szeritn nem lehet nekik rendelni mert ahogy ki ér a garázsból és már csak a papír vn
Edina le fogja baszni Danit mert holnap ő lesz a konyhás
elfogyott a méz
Laci Edina egy tálból virsliznek, mikrós virsli persze
Fanny kijött a teáért Dennis majonézbe folytja a virsliét (nem godzillát)
Edina újra "főz" virslit
nekem elég volt zárásnak az hogy Edina mikrós virslije Dennis szerint úgy néz ki mint egy aszalt fasz, Laci szerint meg mint a fasz amit szétszoliztak

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:36:40

@nátrium glutamát: ezt mondom én is ;) alig várom már a pillanatot, amikor a feketebari ismételten bedugja majd a fejét a bejárati ajtó résen..... az a látvány majd.... megint priceless lesz! xDDDD

bigél 2014.12.31. 02:37:48

Edináék mennek a nyugiba aludni, alig várták, hogy felszabaduljon

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:37:58

@mosca.della.frutta: ... Takony-pajtás ismét ríni fog, csak ezúttal NEM örömében :PP

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:40:49

@Ay Mama, Que paso: jesszusom, de unom ezt!!!!! mármint nem téged Ay Mama, hanem ezt a nézhetetlenül nevetséges óvodás vonalat.... annyire örültem, hogy vége szakadt a napokban végleg, erre most megint megkapjuk, pfejjjjjj! :/

nátrium glutamát 2014.12.31. 02:43:22

@mosca.della.frutta: ejj, de megvan a kép! :D
lesápadva álldogál a kis csapat és dóri bátortalanul megkérdezi: mennyivel?

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:44:49

@nátrium glutamát: nemtom, nekem elmondhatatlanul gáz lenne, sőt megalázó a tudat, hogy egy pasinak nem kellek, csak így, ilyen ármánykodások árán megszerezve.... önmagamért nem kellek, zsarolással tukmálom rá magam, pfff.... soha nem kéne ilyen áron senki, a világ legtutibb faszija sem!

ő-szinte 2014.12.31. 02:46:29

@mosca.della.frutta: remélem nem sajnálják tőlük a lőrét ;DDDDDDDDDDDDDDD

bigél 2014.12.31. 02:46:38

ez a dinka megint énekel

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:48:35

@nátrium glutamát: megvan nekem is ;)) és utána, ahogy összeül a válságstáb.... előtted van? xDD

ő-szinte 2014.12.31. 02:49:42

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél): hát edinának nincsenek fenntartásai ezzel kapcsolatban :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :S
amúgy meg röhögém, ha most lekurná éjjel edinát majd 2 nap múlva kiskunt ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na akkor lenne nagy májer ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

nátrium glutamát 2014.12.31. 02:49:42

@mosca.della.frutta: látod, valakinek csak így jön össze :D
mondjuk már rég kifutottam volna a vellából szerintem, ha így rám mászott volna bajszoska. legyenek már igényeim! :D

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:49:57

@ő-szinte: ha műsort akarnak, NE IS!! xDDD

ő-szinte 2014.12.31. 02:51:22

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél): ez bennem is felmerült de odáig már nem terjed a kis véglény gondolkodása :DDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.12.31. 02:53:29

@nátrium glutamát: hát ez meg a másik aspektus, én még olyan pasival se találkoztam, aki ilyenformán hagyta, hogy "megerőszakolják" - majdnem szó szerint -, bár... még az is megtörténhet, ha a bajszos túl sok lőrét nyel megint (bocsi "ö-szinte", ezt lopnom kellett, nagyon tetszik a kifejezés;)

bigél 2014.12.31. 02:55:20

@ő-szinte: bárcsak! az ferge ....MOST FIGYELJ! teges lenne!!!

bigél 2014.12.31. 02:56:02

Na én léptem, aludni is kellene. Pá!

mosca.della.frutta 2014.12.31. 03:00:09

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél): pont ezt mindtam én is, hogy annyira okosnak akarna látszani szerencsétlen, de itt jön elő, hogy mennyire gyér intellektussal áldotta meg a jósorsa... buta mint a tök, csak a pillanatnyi érdekéig terjed a figyelme, a többit meg majd elrendezi neki Takony kispajtása (vagy nem, mert ő se értelmesebb).

nátrium glutamát 2014.12.31. 03:00:20

@mosca.della.frutta:
meanwhile in the mocsár: há, kik ezek, teeee? megin' kapott 70%-ot! most miagecifaszt csinálunk, he? a kanapé felől: huhh, hörrrg, huhh hát nem tudunk mi semmit...

tisztalelkűék: akkor most hogyan legyen dani, mer' én má' nem tudom. őőőőőszintén vissza kéne fogadnunk. nem bízom benne, de nem akarom jelet.
szerintem... cigibe szívás... attraktív nő ha racionálisan veszem akkor most már releváns, hogy még mindig megdöntöm minden éjjel álmomban, úh ez egy paradigma. viszont már lehet, h derogál neki vagy nemtom.
ádám: nemtom, nincs itt fanni. más meg nem lépi át az ingerküszöbömet.
laci: még meg kellett volna dugnom, jól megszívtam (gondol)

Well... 2014.12.31. 03:01:30

@Cunami35: " ....Csak mert volt egy olyan statisztika, hogy diplomás emberek nézik többségében a műsort. De ha ti azok vagytok...."

naa ne man miert pont mi ne...ha a vikcsu is az meg a dani is al lesz :oP

nátrium glutamát 2014.12.31. 03:03:55

@Well...: ha vikcsu kapott diplomát, akkor a miénk kettőt ér! :D

ő-szinte 2014.12.31. 03:04:17

@mosca.della.frutta: mért lenne baj? egy nagy család vagyunk ;-DDDDDDDDDDDDDDDD
jó éjt :)

ő-szinte 2014.12.31. 03:05:00

@Well...: szakadok, jogos ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.12.31. 03:05:28

@nátrium glutamát: ááááááááh te nagyon kész vagy, hát szakadok ezen!!! xDDDDDD

ő-szinte 2014.12.31. 03:09:52

@nátrium glutamát: ezen most besírtam ;DDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.12.31. 03:10:53

@nátrium glutamát: "miénk"?? MIEINK!! :P nekem pl egy rakat van, legtöbbjük ókájés, például a boncmesterit és az amatőrszínészit most elő is vettem, nagy becsben tartom, holnap ki is szögelem a falra; jogi diplomám meg levelezős... az ér? xDDDDD

mosca.della.frutta 2014.12.31. 03:15:13

@nátrium glutamát: egyet kihagytál, pévécé örökbecsű megállapítását a legutóbbi párbaj utánról: "hát teeee, ezek egyenként kiszórnak minket!..." most meg: "hát teeee, EZ egyenként kiszór minket.." xDDDDD

Well... 2014.12.31. 03:16:15

@beacska: "...de valszeg tényleg az történt, h Zsu leblokkolt. néha szinte hallom, ahogy kattognak nála a kerekek, csak egy kicsit lassan és akadozva ;)...."

kinek mit hazudhatok, hogy kapaszkodhatok bele ilyan dolgokba amiket mas nem hazudtolt meg, es en majdnem azt mondtam.....nagyon nagyon beallt "damage control mode"-ba , hazudot ,elkaptak, probalt mosakodni....majd elojonni egy sajat verzioval, es ahoz ragaszkodni koromszakadtaig...... klaszikus...

mosca.della.frutta 2014.12.31. 03:17:31

@nátrium glutamát: anyám..... ezt csak most látom xDDD

nátrium glutamát 2014.12.31. 03:21:12

@mosca.della.frutta: jogi levelezős? hogyér adták?
most télire kémény- és fekelyukbélelésből, erre eléggé büszke vagyok, mert elég kemény... akarom mondani kémény volt.
aztán a didzsés is alakul karácsonyi dalokból lesz még egy védésem, de leginkább az árnyékban melldöngetőt szeretem, mert azt még suttyó kölyök koromban szereztem meg.

nátrium glutamát 2014.12.31. 03:24:57

és szóljon egy búcsúdal a hölgyeknek a végén, maradván a jól bevált klasszikusoknál:
youtu.be/U0kJHQpvgB8

jó éjt mindenkinek!

Well... 2014.12.31. 03:29:50

@VV Kiskun, a homoki démon (bigél): az nem is te voltal az a fulig jimmy volt...tollem nyerte el

mosca.della.frutta 2014.12.31. 03:38:29

@nátrium glutamát: eh, akciós volt, a juhász diplomámhoz csapták oda, hogy jutalmazzák az elszántságomat xDDDD na de te se sz@rral gurigázol akkor ahogy mondani szokás - csupa kurrens szakma, te ksi diplomahalmozó, te! :PP

mosca.della.frutta 2014.12.31. 04:02:55

@nátrium glutamát: köszi, asszem mindannyiunk nevében mondhatom, ez megalapozza az éjszakánkat xDDD hasonlóan jó pihit kívánnék én is mindenkinek! ;)

Well... 2014.12.31. 04:22:50

ON
csak nekem tunt fel, hogy a laci korcsolyaban maszkall valami buntibol kifolyolag.....

Well... 2014.12.31. 04:46:12

ON
az nagy mikor a dani megdicseri a fany-t az angol kiejtese miatt....mire a fani: "kevenc kifejezesem "i'm pretty sure of it....that she is.....a devil" ...ugyvedbojtar jeloltunk, nagyon nem erti, ezert rogton kozli, hogy itt nem beszelhetunk idegen nyelven....mint ha o is tudna..... :oP

Well... 2014.12.31. 04:56:57

szar lehet most zsuzsanak lenni (megint) mindenki a nappaliban bandazik...o meg a haloban gondolkodik erosen....akarki jon be a szobaba az mind enekel-futyul-gugolgat ...senki meg veletlenul sem szol hozza...... (it's always lonely at the top )

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.31. 05:40:00

@Cimili: jaj, Attila szted, h nyert? Itt becsületesen nem lehet, ez nem a vv1. :-)

@candyperfumegirl: de az alap volt, h ő nem nyerhetett, ment vv munkaerőnek...

Megdobbent 2014.12.31. 05:40:42

Ez a szerencsetlen edina, hatbazzeg hogy ne legyen igy az ember szereotip?! Pont az ilyen kinezetues hangu es mentalitasu lanyok szoktak nagy forgatagban zsebelni, pofadba hazudva penzt lejmolni, boltban nagy ugra-bugra kozben zsebretenni ezt-azt. Erre ez aszanalmas peldany pont ugyanezt bassza, raadasul olyan vilagkeppel, amilyencsak viktornak van, es kb. addig hiheto, mig veleki bele nem rug egy akkorat, hogy vagy kipurcan vagy magahoz ter. Remes :) A kis buzacsira 12ker meg igy akar levarrni barkit is, hogy odasunnyog es tolja a szar hangjan a megerto szoveget? Huh, nagyon kemeny lesz, ha majd vegre csak bajuszegerrel tud boltolni, megnzrm majd a torleszkedest kiskun fele.
Kiskunt amugy nem birom, de le a kalappal, hogy nem rohogte pofan egyik lamentagepet sem :> Nagy forma a csaj, egy igazi profi aranyaso :)

ruzs54 2014.12.31. 07:30:10

A tegnapi öfi és a mai poszt címe lehetne ez a gyerek dal :

Megy a Zsuzsi-vonat,
kattognak a kerekek,
Vígan integetnek,
az óvodás gyerekek.
Lalalala, lalalala.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.31. 08:27:00

@ő-szinte: Még nincs vége a játéknak és még mindketten versenyben vannak, tehát nincs ez még kizárva...

tvbuzi 2014.12.31. 08:32:08

Nekem van kommentíró OKJ.
Kettessel átcsúsztam de akkor is ér.

dr. sziszi 2014.12.31. 08:57:47

sziasztok, van itt még valaki? Csak tudni szeretném, hogy éjjel Laci és Dinka között volt valami?

dr. sziszi 2014.12.31. 08:58:40

remélem Edinka odaaplikálja magát Laci alá...

csiri bá 2014.12.31. 09:19:42

@ruzs54: vagy:
Adideja didi, a didi jadide, én a didi jodanemadóó.
A didi hófehééé, a didi kókemééé, a didi cábitóóó, a didi gyóóóóó!
www.youtube.com/watch?v=KAlplWO8H6Q
:)))))

Puncylla 2014.12.31. 09:30:45

@dr. sziszi: odaaplikálja, aztán mikor jönne a lényeg, kiugrik az ágyból...

bigél 2014.12.31. 12:24:40

@Ay Mama, Que paso: Köszönjük az ismételt közvetítést! Nagyon ott vagy a szeren! :)
süti beállítások módosítása