Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 7x42 - Minnie egér szakmunkásbajusszal és tépett hajjal vs. a Kiskun TV csöcsös démona (18+)

2014. december 28. 10:19 - sixx

screen_shot_2014-12-28_at_8_46_43.png

Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a kommentelők, de ne szaladjunk ennyire előre.

Bulikázunk, karácsony van, jóhogy. A kissé szétfolyt seggű bulák egy szál melltartóra vetkezve üvöltenek a hálóban, majd koccintanak, mi vagyunk a top4 csaj, ennyi. Odakünn a top6 faszi is koccint, aztán jön a densz meg a piálás, amit Ádám a riportban az eddigi legjobb pardénak titulál, mert volt annyi pia, hogy mindenki szíjjelcsaphassa magát, és úgy nézzen ki, mint a Videó presszó törzsközönsége egy jobb hétvégén mínusz Dóri gigantikus műcsöcsei, olyan a presszóban sose járt.

Dennis a budiban smárolja/ujjazza Fannit (ilyen sem vót a presszóban, csak mondom), a nyugiban Ádámot Dóri, Lacit Edina bassza szárazon, majd Laci egy erőteljesebb mozdulattal Dóri szájszervére applikálja Edina fejit, smároljatok, jön az ukáz, s lőn. Ilyet sem láttam a presszóban, csak olyat, amikor Shilton, az egykori kispályás futballkapus egy hetven körüli öregasszony szoknyája alatt matatott, az meg közben olyan arccal itta a kevertet, mintha ez lenne a legtermészetesebb.

Dóri Ádámmal is smárol a nyugiban, közben Laci részegen javasolja, hogy ebből lehetne egy fasza édesnégyes, de az Edina nyelvétől csak hümmögni tudó Dóri jelzi, hogy lófaszt a seggébe, és inkább lekapja Ádámot, aki rámarkol a szilikonra, de Dóri észbe kap és kirongyol a helyiségből, ahol Laci és Edina kicsit összegabalyodik, majd felrúgnak pár poharat, összetörnek egy üveget, így a mezítlábas csajt Laci ölben viszi ki az udvarra. A nappaliban Maci és Zsu között javában zajlik a “hogy is volt az, hogy te nekem egy bögrét adtál karácsonyra, amin egy rohadt állatkínzó szemét ribanc van”-gate, Zsu galuskás, mint Boci barátom a nyolcadik félvodka és másfél liter bor után, Maci fejére a körszakállat meg esküszöm szemceruzával rajzolta valaki, annyira természetellenesen néz ki.

screen_shot_2014-12-28_at_9_01_52.png

screen_shot_2014-12-28_at_9_09_28.png

A beszélgetés annyira nem lényeges, a vicces benne az, ahogy Zsu igyekszik valamiféle erkölcsi és/vagy szellemi fölényt kiharcolni, miközben imbolyog, mint Szabó Zsófi az After-X díszletében. A lényeg nagyjából ennyi:

Azt hittem, örülni fogsz a bögrének. Én örültem volna. (Maci)

Hogy a beszélgetés alatt mi a faszt keres a szobában Dani, akit már azért is nagyon meg kellene pofozni, mert a lila kendőt úgy tekeri a fejére, mint egy részeg szingaléz szabadságharcos, azt nem tudom. Azt meg pláne nem, hogy mikor osztották be a villa örökös és állandó békebírójának, mert a mai adásban nem ez lesz az egyetlen konfliktus, amiben lógó faszú kibicként nyilvánít véleményt, de ami a legmegdöbbentőbb, hogy ez a sok agyhalott a villában meg hallgat rá. Ilyenkor milyen jó lenne egy VV Attila, hogy elmagyarázza neki, hol lakik a villaúristen, na mindegy. A beszélgetést Zsu így zárja le:

Undorító vagy, rohadj meg.

screen_shot_2014-12-28_at_9_14_31.png

Maci a zuhanyzóban panaszkodik Dennisnek, illetve az ujjazás nyomait (vagy a gecit) magáról lemosó Fanninak, aszonták rám, hogy undorító vagyok. Ezt Dennis is így gondolja szerintem, Fanni meg kurvaisten, hogy igen, de nem mondják ki, mert ugye szövetség, meg minden. Kurvára nem ártana a villának, ha Maci kiesne, de nem fog, mert bent érthetetlenül erősnek tartják. Zsu az udvaron Edinával beszélget, és agyal, amihez nagyon idétlen arcot vág. Mivel Dani nem állt ki mellette a börgevitában, ez szarul esik neki, és ettől annyira elborul, hogy átvedlik pink fürdőköntösre, odasúg valamit Lacinak, majd megindulnak a nyugiba, út közben meg elhangzik az a mondat, ami miatt Zsút a kommentelők nagy része ótvaroskurvának tartja:

screen_shot_2014-12-28_at_9_20_53.png

Odabent egyértelműen Zsu és az alkohol kezdeményez, és közli Lacival, hogy ő felnőtt ember, és arra kell neki Laci, hogy a pöckét megbuherálja, de persze ezt így nem mondja ki, Laci meg (egyelőre) nem hajlandó egy centit sem tolni a farkán a bűvös lyuk felé, mert nem evett meszet/kiment belőle az alkohol. Így jobb híján fekszenek egymás mellett, de nem tudnak megbeszélni semmit, mert Edina odarohan az ajtóhoz, benyit, aztán megretten és elszalad. Zsu tovább terel odabent, és az istennek nem mondja ki, hogy Laci, basszál már szájba, de fasszal, ha lehet, Edina meg a zuhanyzóban Daninak panaszkodik. Lacit nem érdekli Zsu, pedig a démon már kis híján kimondja a kimondanivalót, eredj ki, oszt cigizzél, veti oda neki, amin hangosan felröhögtem.

screen_shot_2014-12-28_at_9_34_06.png

Zsu szemiben viszont van valami, és Laci visszafekszik mellé, dugná persze, mint a lopott biciklit, de van annyi esze, hogy a játékot fontosabbnak tartsa, mint egy ejakulatio praecoxot Miss Kiskun tetszőleges testrészén. A történetnek folytatása nem nagyon lesz, mert Edina, aki valamilyen, általam ismeretlen oknál fogva azt hiszi, hogy jogot formálhat Lacira, aki pedig eddig hatvanhatszor mondta el neki, hogy nem akar tőle semmit, és csak részegen fogdossa egy kicsit, beront a nyugiba, és meghiúsítja az esetleges kufircot. Befekszik Laci és Zsu közé, és úgy viselkedik, mint egy megcsalt feleség, Zsu meg ezt nem akarja hallgatni, és kijön az udvarra, ahol egy

bazdmeg, rohadt kurva!

sóhajjal leül cigizni, és közben a combján folyik a pinalé. Elnézést. Ezt így látták kommentelőink:

Edina a nyugiban elmondja, hogy szerinte Zsu taktikából megy rá Lacira, majd vágunk, és a nyugit látjuk infrában, ahogy a boglyashajú zombi full Veszedelmes viszonyokba megy át a tetovált zombi mellett, és a szavai ijesztőbbek, mint a külseje, ami azért mond valamit. Lacinak bizonyítania kell, szerinte, én, ha Laci volnék, most rohannék ki a nyugiból, és meg nem állnék a hálóig (nem, nem kúrnám le a helyében Zsut sem). Edina kulcsmondata, amire még ma este rácáfol:

Egyébként én nem vagyok szerelmes.

Nem. A. Lófaszt. Másnap reggel mindenki gyűrött, és elkezdődik a kinek mit mondtam/kinek a szájában jártam/kit küldtem el a kurva anyjába játék. Maci például őszül, Zsu meg nem emlékszik, mit mondott Macinak, aki szerint meg odakint minimálbérből élnek az emberek, hát mi baja van a bögrével Zsunak. Klasszikus Csubakka-védelem. Dóri szerint Ádámmal jó smárolni. Meg Edinával is. Dóri, ha dugni fog a villában, Ádámmal fog. Vagy Edinával. Ha lesz elég pia. Zsu és Robin a cigis kanapén beszélget, Zsu arra sem emlékszik, hogy valakit baszogatott, aki nem Robin, vagyis nem, Dórit baszogatták Robinnal. Mindegy, senkit nem érdekel.

screen_shot_2014-12-28_at_9_48_05.png

Az összefoglaló második része leginkább a Zsu-Edina-Laci gimis afférról szól, és első momentumaként Laci a nyugiszobában, a paplan alatt maszatol. Ez kábé egy kétujjas fingerlizést jelenthet, legalábbis ránézésre. Namármost ezt Zsu nem nagyon bírja magában tartani, mint ahogy semmit, bazdmeg, ennek a nőnek titkot elmondani olyan lehet, mint kiírni a Facebookra. Elmondja Daninak, hogy Laci megujjazta vóna, vagy valami ilyesmi, mire Daniban azonnal felébred ez önérzet, meg ez elfojtott szerelem Zsu iránt, és közli, hogy ő ezt azon nyomban elpofázza Edinénak, mert az úgy tisztességes. Zsu ettől nem fossa le a bokáját, hanem hótt nyugodtan szív egyet a cigibe, várj még vele, majd elmondom én, és kihívja Edinát a mosókonyhába, ahol kitálal. Erről is megvan a kommentelők véleménye:

Edina, hogy óvatosan fogalmazzunk, nem fogadja jól a hírt, mármint hogy képzeletbeli szerelme és jövője záloga nem az ő pináját pengeti, és kiborul, pedig, mint azt már annyiszor elmondtuk itten, Laci nem ígért neki sem szerelmet, sem faszt, sem semmit, VISZONT (nehogy hímsovinizmussal vádoljon itten valaki) meglehetősen gyökér módon hagyja, hogy a csaj rámásszon, és visszacsókolja, de nem úgy, mint Dóri Ádámot, hanem amúgy. Szóval Laci egy gyökér, Edina kissé pszichopata, Zsu meg pont azt csinálja, amit a villán kívül is, és a faszit felhasználja saját céljaira, az elé kerülő nőkön meg áttapos.

screen_shot_2014-12-28_at_9_58_07.png

Tetszik tudni: 24 évesen hitelmentes ház és kocsi. Azt nem adják ingyen, azért nagyon sok faszt kell kézbe venni, vagy keveset, de sokszor. A mosókonyhás beszélgetést így látták a kommentelők:

Edina kiborulása a budiban folytatódik, miért kell ennek mindig így történnie, kérdezi magától, ha valamikor ki kellene szedni a csajt egy pszichológushoz, az most van szerintem, mielőtt valamelyik este ki nem megy a budiba, és el nem kezdi vagdosni a combját. Estére mintha kissé lenyugodna a csaj, meglátjuk.

screen_shot_2014-12-28_at_10_03_16.png

Az utolsó kanyarban kiderül, hogy Ádám magára akarja pakoltatni a jeleket, mert ki akar menni párbajozni, ami a kis csapatát nem érinti túl jól, mert istenigazából nem tudnak megfelelő indokot kitalálni az akcióra ugye. A szaunában pedig, vajon miért, geciszag van. Ma este kiválasztás, a végére pár magvasabb gondolat kommentelőinktől a Zsu-Edina affért illetően:

Címkék: 18+ vv7
1426 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wakondok 2014.12.28. 10:29:50

zsu kiskunfélegyházi, nem?

Micsell (törölt) 2014.12.28. 10:33:32

az zavart meg h uaz a kezdőkép csak most nem csokornyakkendő van bencuson

Micsell (törölt) 2014.12.28. 10:46:03

"Tetszik tudni: 24 évesen hitelmentes ház és kocsi. Azt nem adják ingyen, azért nagyon sok faszt kell kézbe venni, vagy keveset, de sokszor. "
vagy örökölt, vagy lehet bármi más okból is, nagyanyjáé volt stb, azt sem tudjuk övé-e, vagy bérli, úh ilyenformán ez találgatás (szándékosan nem más szót használtam)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.28. 10:46:07

@Mirocska: cseszd meg, te ott vagy, nézd már meg :-D

@foxwiththegloves: köszönöm, szerivan, de teljesen kezdek Ádiná lenni. Itt teperek sixxnek, nem vagyok szerelmes, oszt lekoptat, á, hagyjuk is ;-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 10:47:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én mindig előre kiszimatolom az ilyet, és olyankor direkt nem kommentelek, nehogy bekerüljek :))))))))

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 10:49:06

Bannyeg fos9 akartam lenni kari alkalmából%

2014.12.28. 10:51:25

:D :D :D Jaj, de jóóóóóóó.....Híresek lettetek! :D

Nahát-nahát, a kis szende naiva Plüssegér hogy lekapta PVC-t....Ilyet csinálnak az erdélyiek is? Ejnye... :D Most biztos büszke rá az anyukája. Plüssegér az a csaj, akit egy Laci-kaliber a kinti életben simán partiba tud majd vágni, ezért nem is biztos, hogy jót tenne neki, ha ő nyerné meg a fődíjat. (mert először még azt szedik el tőle...)
Nem sajnálom Plüssegeret. Saját magát sodorta ebbe a helyzetbe. Szerintem túljátssza ezt most. 12kernek is megvan a véleménye erről és Kiskunról, de nem kezd el látványosan kiborulni. (Remélem, hogy nem is fog többet...)

Kiskun játéka egyáltalán nem jön be. Egy édesanya ne a nemi szervével kezdjen már el taktikázni. Persze, értem én, hogy ő is csak nő, meg miért ne.... De azért nem 10 évet töltenek elzárva...vagy benne volt a szerződésben, hogy kötelező minél több emberrel valamilyen szexuális kapcsolatot létesíteni? Ahogy meg Plüssegeret vigasztalta, az megmutatta, milyen "jó ember" is ő. Azt mondja neki, hogy majd ő kihúzza a mocsárból....ja, miután beleb@szta, majd kihúzza a tetemét.
A bögrevita is full felesleges volt, és jól tette 12ker, hogy nem állt mellé. Ez egy feleslegesen generált vita volt, így már nem is tűnt annyira borzalmas nagy tapintatlan tahóságnak Jabba részéről. Kiskun szarul csinálja, több megnyilvánulása is volt a tegnapiban, ami azt mutatta, hogy ő rohadt okosnak érzi magát. Többször is úgy csinált, mintha gondolataiba mélyülve éppen taktikát eszelne ki. Egy Családi titkokba mondjuk beleférne egy ilyen alakítása. Nekem egyre unszimpatikusabb.

tvbuzi 2014.12.28. 10:53:04

"lógó faszú kibicként nyilvánít véleményt" amikor ezt olvastam előtörtek belőlem a könnyek:DDD

Micsell (törölt) 2014.12.28. 10:53:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: szólj hozzá a kontenthez is és akkor lesz esélyed minden bizonnyal

Okami 2014.12.28. 10:57:35

Edinának egy veszte van (azontúl, hogy jószívű) hogy nem született Miss Universe-nek, de minimum PVC-nek! Sajnálom, hogy ennyire durván sikerült belezúgnia Laciba, aki azontúl, hogy tele van "Bravos" tetoválásokkal, gyakorlatilag semmi extra nincs benne/rajta. Nem baj mi megmondjuk a kényelmes fotelünkből a frankót: Ki kell szeretnie a tetovált félistenből! Zsu meg piszok jól keveri a szálakat, a "rohadt kurvát" remélem magára értette, végre látnánk egy kis önkritikát :)

2014.12.28. 10:58:43

Két megnyilvánulást nem értettem.
1. Jabba miért mondta Kiskunnak a bögrevita végén, hogy "Nem tudsz te semmit...." Mit kellene tudnia????
2. Kiskun miért rohadtkurvázta le Plüssegeret? Vagy meghasonlott, és tulajdonképpen saját magára mondta? Mert most konkrétan ő viselkedett úgy...

Micsell (törölt) 2014.12.28. 11:02:37

@natalja: a 2.re reagálnék annyit, h nem rohadt kurva volt feliratozva hanem rohadt... kurva... tehtá simán lehet egy káromkodás rohadt életbe kurva életbe stb.

jabba meg simán kamuzott

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 11:02:59

@aggyistenbiri: szerintem fasza volt, főleg a 3/4-ig, a leszámolós részeket nem annyira szerizem, az Éhezőkben is az utolsó rész tetszett legkevésbé. De az alapötlet nagyon izgi, én is a bátrakhoz akarok csatlakozni, a többi kategóriát asszem elbuknám:) A főszereplő fiú meg erősen bejövős, mmm. Kate Winslet meg tökéletes női okosgonosz:)

jog-ász 2014.12.28. 11:03:15

edina ugyanazt csinálja mint amivel vádolja zsut, csinálják a balhés, szerelmi szálat mindketten..de valahogy úgy érzem edinának több természetes esze van ehhez a játékhoz..zsúra addig van szükség míg csinálja a balhét, majd a végén megnyeri egy robin vagy ádám karakter.

bigél 2014.12.28. 11:04:17

@natalja: A bögre-gate esetében Kiskun eléggé részeg volt, másnap nem is igen emlékezett, hogy mit mondott és kinek. Illuminált állapotban sok olyat mondhat/tehet az ember, amit nem biztos, hogy kellene.

Zsu: igen, édesanya. De hagyjuk már ezt az indokot. Ha már a nemi szervéről, ill. az azzal kapcsolatos taktikáról van szó, miért nem azt írja senki, hogy általában egy nő ne azzal kezdjen taktikázni. Miért pont ő ne? Ezt a véleményt tisztességesebbnek tartanám.

De ha már itt tartunk, egy másik nézőpont: egy édesanya, mivel a gyerekéért is teszi, amit tesz (most fogadjuk el, hogy Zsu esetében tényleg így van, emiatt költözött be; nem látom ennek az ellenkezőjét), akár olyan dolgokba is belemehet, amibe gyerek nélkül nem biztos. A gyerek az erkölcsi aggályokat felülír(hat)ja, hiszen míg az önálló nő nélkülözhet, a gyerek már nem.
A ygerekért sok olyat megtesznek az anyák (és nyilván az apák is, csak itt a nőkre van kihegyezve a dolog), ami em szülőként eszükbe sem jutott volna.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 11:04:29

@natalja: 2. kiesett a szerepéből:) szórakoztató karakter egyébként Zsu.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.28. 11:04:53

@foxwiththegloves: jézusom, a szegény ember posztapokaliptikus tiniscifijét nézted?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 11:06:13

@foxwiththegloves: igen :)))) én a leszámolásokat bírom a legjobban, de ennél többet ne offoljunk, mert fatter kigórál minket :)

Gia Gianea 2014.12.28. 11:06:20

Rossz helyen lett felhasználva a kommentem. :-( Nekem nem az a vallomás nem tetszett,hogy Zsu beszélt Edinával,hanem az,hogy azt mondta Lacinak,hogy:"akarlak".Szerintem a férfinak kellene udvarolnia,nem a nőnek.

2014.12.28. 11:08:26

@Micsell: Köszönöm. Lehet, hogy csak káromkodott, de ez így elég kétértelmű volt. Visszanéztem... "B+, rohadt kurva." Érdekes kis gondolatsor. :D

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 11:08:57

@sixx: igen és még tetszett is:D jóvanna csitulok.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.28. 11:10:14

ÉS ELEVE, ÖRÜJJÉ, HOGY BENNE VAGY, FASZOM :)

Okami 2014.12.28. 11:10:18

@Gia Gianea: Remélem a mai kiválasztásnál bejátsszák azt a részt :P Illetve azt is, ahogy üzekedik Lacinak Zsu.......mert kőkeményen vágyik Laci f*szára, csak ugye nyilván nem hülye hogy ezt így tálalja a sebszett lelkű Dinkának.

ruzs54 2014.12.28. 11:11:06

Sixx ! Ezen olyan jót röhögtem :-)))---> "Odabent egyértelműen Zsu és az alkohol kezdeményez, és közli Lacival, hogy ő felnőtt ember, és arra kell neki Laci, hogy a pöckét megbuherálja, de persze ezt így nem mondja ki, Laci meg (egyelőre) nem hajlandó egy centit sem tolni a farkán a bűvös lyuk felé, mert nem evett meszet/kiment belőle az alkohol" Megint jó a poszt, mint mindig!

2014.12.28. 11:11:13

@Gia Gianea: Az a párbeszéd valami fantasztikus volt.
Kiskun: Nekem te kellesz.
Laci: Minek?
Hát ez egy hárompontos kosár, mert nem hiszem, hogy Laci ennyire hülye.

bigél 2014.12.28. 11:12:01

@sixx: Hol van/volt az a Videó presszó?

Micsell (törölt) 2014.12.28. 11:12:05

@bigél: egyik lány sem egy erkölcsi bizonyítvány, ha ezt mind szemelőtt tartjuk, nincs szükség egyet kiemelni

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.28. 11:13:18

@aggyistenbiri: jó, okos, sikeres taktika.

@Micsell: köszönöm Emese.

@foxwiththegloves: rohadtul jó film, amolyan teccesz.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 11:13:41

@natalja: nekem inkább tűnt káromkodásnak

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 11:15:20

@aggyistenbiri: rájöttem h bátor sem lennék:D indokolatlanul, sőt okvetlenül röhögök most magamon:)

tvbuzi 2014.12.28. 11:15:22

hát én örülök, még kariajinak is menő :D

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 11:15:58

Kopaszkiképzés, erőltetettel menettel, teljes menetfelszereléssel tarkítva, 3 hónapig.
+2 év bentlakás kilátásba helyezve.
Ez az ami hiányzik a kasztingból.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.28. 11:18:10

@Gia Gianea: jaj, te benne vagy, én ennek úgy örülök, h legalább neked jó :-D

2014.12.28. 11:18:15

@bigél: "Ha már a nemi szervéről, ill. az azzal kapcsolatos taktikáról van szó, miért nem azt írja senki, hogy általában egy nő ne azzal kezdjen taktikázni." Ezt már elég sokszor leírtam. De én így gondolom, hogy ő olyan sokszor hivatkozott már az édesanyaságára, hogy hadd hivatkozzak már rá én is akkor.... Pl. amikor baszott adni 12kernek villakrajcárt, mert ő édesanya, és az édesanya tudja, hogy spórolni kell...
Ja, ha az édesanya simán bevállalja a gyermekéért, hogy nyilvánosan szexel (mert ugye szerelemről szó nincs, ez csak taktika, csak testiség: Dáviddal, Lacival és még ki tudja), akkor inkább PVC-vel kellene a kapcsolatát szorosabbra fűzni, jól jöhet majd a kiszavazása után a segítsége... :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 11:18:30

@foxwiththegloves: de! max csak nem vakmerő bátor :) árnyalás kérdése :)

red ferrari 2014.12.28. 11:19:25

kösziiiiiii Szixx! jo a poszt :D szeri van :))))))))))

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 11:19:34

@aggyistenbiri: köszönöm, te nagyon Barátságos vagy:)

bigél 2014.12.28. 11:19:40

@natalja: mennyit szexelt nyilvánosan? lemaradtam valamiről?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.28. 11:19:58

@Okami: Sztem olyat nem játszhatnak be a szerkik konfliktusnak, amiről a többiek gyakorlatilag hiteles forrásból nem tudhatnak, csak olyan konfliktust vághatnak be, amiről a villában mindenkinek közvetlenül is tudomása lehetett, mert nyíltan zajlott.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 11:20:26

@bigél: semennyit :) azt úgy hívják fanni

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 11:20:40

@Csókolom nagymama,bukta van?:
Ja, és olyan karakrerű kiképzőtisztekkel megspékelve mint Kiskun, Kanapé v. Kéményseprő.

bigél 2014.12.28. 11:22:16

@VV Erőlegény: Ez tényleg így van? Ezen gondolkodtam pont, hogy meddig mehetnek el, milyen infókat oszthatnak meg a játékosokkal abból, ami a villában zajlott, de nem a jelenlétükben.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 11:22:56

@foxwiththegloves: ó, pedig elfajzottnak indultam, az a legmenőbb :)

kamilla123 2014.12.28. 11:23:18

Sixx, ez poszt szuperszonikusan jó volt, na nem azért, mert benne voltam :-))), de tényleg, nagyon vicces volt, főleg:
"Dani, akit már azért is nagyon meg kellene pofozni, mert a lila kendőt úgy tekeri a fejére, mint egy részeg szingaléz szabadságharcos(...) Azt meg pláne nem, hogy mikor osztották be a villa örökös és állandó békebírójának, mert a mai adásban nem ez lesz az egyetlen konfliktus, amiben lógó faszú kibicként nyilvánít véleményt."
Ezt tegnap már én is akartam írni, amikor Edina azt mondja Zsu-nak a mosókonyhában: mindegy, ezt majd megbeszéljük hárman. Én hülye először arra gondoltam, hogy a két csaj és Laci. DE nem, a harmadik Dani, aki Edinkával úgy ülnek, mint egy kétszemélyes zsűri, amíg Zsu magyarázza a nemi életét. Ezt nemtom Dani hogy alakította ki, hogy Zsu-nak állandóan kötelező beszámolni, hogy most megfogta-e Dávid farkát vagy Laci a bugyijába nyúlt-e. Edinkával már rég nem szövetségesei Zsu-nak, ezt a számonkérősdit el kellene felejteni (persze Zs-nak is lehetne annyi esze, h nemet mond erre)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 11:26:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: olyan erény nincs is! :))))))))

na de beszéljünk a posztról is:
tetszett!

2014.12.28. 11:30:19

@bigél: Takaró alatt, de attól még nyilvánosan. Lacival majd még ezután fog, szándékát egyértelműen közölte vele... hacsak Plüssegér nem vág eret magán addig. :D
DE: Elképzelhető, hogy Kiskunnak ez a lépés most valamilyen taktikához kellett, ez most még nem teljesen tiszta....de én annyira okosnak nem tartom őt, aztán meg ki tudja, még okozhat meglepetést. Mindenesetre nem tartom aljasnak, hogy "Jaj, mit tett szegény Plüssegérrel..."

2014.12.28. 11:33:44

@kamilla123: "a harmadik Dani, aki Edinkával úgy ülnek, mint egy kétszemélyes zsűri" :D
Tényleg, milyen beteg kapcsolatok ezek a képzelt kapcsolatok. Én 12kernek drukkolok, hogy ebből mielőbb ki tudjon keveredni, és csak a játékra koncentráljon. (Bár szerintem most is azt teszi.)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.28. 11:34:26

@bigél: Nem tufom, hogy így van-e, de én ezt tartanám "fairnek" a szerkik részéről.

Gia Gianea 2014.12.28. 11:35:04

@sixx: Hejdeszupi,örülök,máskor is lécci,lécci! :-D

kamilla123 2014.12.28. 11:38:08

@natalja: sztem Dani szándékosan keveri ebbe magát, mert mindenről tudni akar, mint anno Attila. Egyrészt ha mindig ott van, ahol a konfliktus, akkor benne van minden összefoglalóban, meg egyszerűen ismeri a szálakat. Én az ő részéről ezt megértem. Én Zsu-t nem értem, hogy miért érzi azt kötelességének, h beszámoljon, ha neki ez ciki. (hacsak nincs ezzel vmi terve).

Meg gondolj bele: ha Dani nem lenne benne ezekben a dolgokban, akkor mit csinálna? Ő önmagában nem egy érdekes karakter. Szexelni nem szexel, kb ebből a szarkavarásból él (és ezt most nem rossz értelemben írom)

2014.12.28. 11:41:47

@bigél: Egyébként csak a te feltevéseidre reagáltam....Te írtad, hogy HA ezt egy édesanya megteszi, akkor az nem gáz.... Én pedig erre írtam, hogy HA ez neki nem lenne gáz, akkor a szexiparban is próbálkozhatna, persze csakis a gyermekéért....de ez mind így kezdődik: HA...

bigél 2014.12.28. 11:43:38

@natalja:
Remélhetőleg tényleg azt teszi és a csajokkal való kapcsolata is annak a része. Mindenesetre az ő viselkedése, kapcsolata a két lánnyal (Edinával egyre szorosabb, Zsu-ról kezd leválni) a benti viszonyokra (és a két csaj kinti megítélésére is) nagy hatással van.
Zsut amúgy sem szerették ugye sokan, de így, hogy Dani lassan kihátrál mögüle (vagy inkább kiteszik a szövetségből), azt jelzi, hogy tessék, szabad konc. Még talán nem most, de a következő kiválasztásnál már nagyon sanszos, hogy külön táborban lesznek (hacsak most ki nem megy Zsu és kint nem marad). Edinkát meg egyre jobban elfogadják.
Ha ezt (a játék szempontjából) előre megfontolt szándékkal teszi, akkor azt kell modnjam, hogy jól mozgatja a szálakat. (Függetlenül attól, hogy én most már egyre jobban csípom Zsu-t.)

Micsell (törölt) 2014.12.28. 11:45:04

@kamilla123: zsu azért mondta el mert dani felvetette h elmondja edinának és zsu úgy döntött, inkább ő, ez jó döntés volt mert egy harmadik mindig hozzátehet-elvehet a sztoriból

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.28. 11:46:59

@kamilla123: Először is nem "kibic". A kibic az, aki úgy szól bele valamibe, hogy nem kérdezik. Danit kérdezték, amíg nem kérdezték, addig hallgatott. Másodszor is érintettként sem kibic, hiszen elvileg Edina és Zsu a játékszövetségese.

Igen, játszik, és most már nem (csak) a pincsi szerepet tolja. Az ő egyetlen kártyája jelenleg az benn, hogy mivel okosnak tartják (magukhoz képest), kikérdezik a véleményét, ő meg megpróbál véleményt formálni, és nem csak hümmög az orra alá....

2014.12.28. 11:47:21

@kamilla123: Kiskun talán azért számolt be 12kernek, mert ki akarja hozni a sodrából, tehát gyengíteni akarja őt. Ugyanezt akarja Edinkával is, mondjuk nála sikerrel is járt. Nem tudta még feldolgozni, hogy őt nem említették a legerősebbek között. (Pedig hű, milyen nagy százalékkal jött vissza.) Szerintem most próbálja provokálni a körülötte lévőket, hogy negatívba sodródjanak. 12ker is volt már hülye korábban, és nem is vetett rá jó fényt. Edinka szintén ki tud kelni magából, Lacit meg vissza lehet rúgni a szemétmocsokféreg pasi szerepbe.
De ez is csak feltételezés, majd kiderül...

bigél 2014.12.28. 11:47:49

@natalja: én egy másik nézőpontot próbáltam csak megvilágítani, miszerint az édesanyaság akár arra is indok lehet, hogy többet bevállaljon valaki, mint amit tenne egyébként.
De ez már túlmutat a VV-n.
Filmekben, regényekben előkerült már sokszor ez a téma.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 11:47:51

@Micsell: +1
(csak nemrég végeztem a tegnapi kommentfolyammal, már ott is tetszett, amiket írtál)

fanni hajas linke meg egyenesen kiütött, nagyon nevettem :)

bigél 2014.12.28. 11:48:36

@natalja: Ha ez így igaz, akkor viszont zsu is jól mozgatja a szálakat. No, majd meglátjuk.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 11:49:42

@natalja: dani beszólt zsunak h szte nem jön be lacinak, ezért számolt be neki kiskun a történtekről

bigél 2014.12.28. 11:52:07

@VV Erőlegény: Azért az a "pincsiszerep" feltette őt a villa térképére. az egy nagyon ügyes húzás volt, hogy beállt Zsu mögé és kitartott mellette. Nem mondom, hogy csak taktika volt, nyilván tényleg tetszett/tetszik neki Zsu, de ez a vonzalom csak megkönnyítette a dolgát. Most viszont kezdenek szétmenni, tehát a vonzalom úgy tűnik, hogy a játékát nem annyira befolyásolja, inkább csak megédesíti azt. (De lehet, hogy absz. nem jól látom.)

2014.12.28. 11:52:25

@bigél: Igen, Kiskun most is hangoztatta a bögreharc után, hogy "Mostantól egyedül vagyok."
Kíváncsi vagyok, mit hoz ki ebből, de szerintem próbálja a szövetségeseinek népszerűségét tompítani...nyilván ez a teendő, ha ő akar nyerni a végén.
Valójában érdekesebb is lenne, ha leválna 12kerről, mert akkor már 2 taktikus játékát is figyelemmel tudnánk kísérni. Most úgy látom, egyelőre ők ketten próbálnak valahogy előre gondolkodni, a többiek csak sodródnak, csak úgy vannak, vagy nagyon átlátszóan helyezkednek...

Micsell (törölt) 2014.12.28. 11:52:41

@aggyistenbiri: ;-)
köszi
igyekszem távolról szemlélődni és úgy véleményt mondani egy-egy esetről, bár többen vannak, akik szimpátiából v ellenszenvből méricskélik a történéseket
te kivel szimpatizálsz?

bigél 2014.12.28. 11:52:51

@VV Erőlegény: Azért az a "pincsiszerep" feltette őt a villa térképére. az egy nagyon ügyes húzás volt, hogy beállt Zsu mögé és kitartott mellette. Nem mondom, hogy csak taktika volt, nyilván tényleg tetszett/tetszik neki Zsu, de ez a vonzalom csak megkönnyítette a dolgát. Most viszont kezdenek szétmenni, tehát a vonzalom úgy tűnik, hogy a játékát nem annyira befolyásolja, inkább csak megédesíti azt. (De lehet, hogy absz. nem jól látom.)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 11:54:45

@natalja: ezzel a meglátással is egyet tudok érteni, az hótbiztos, hogy zsu a nagysok százalékot saját magának (meg mondjuk attilának) tudja be, nem pedig annak, hogy dani felkarolta, amikor mindenki seggel fordult felé...és abban is lehet igazság, hogy nem csak gerincességből akarta ő megosztani edinával és danival a lacis affért, hanem akár azért, hogy megpiszkálja őket.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 11:58:43

@Micsell: abban olyan kis bizonytalan vagyok, részről-részre változik, amiben viszont biztos vagyok, hogy denniszt és macit elviselhetetlen figuráknak tartom. az elejétől fogva. a többiekben meg mindegyikben van kedvelhető vonás, ahogy bosszantó is.

bigél 2014.12.28. 11:58:44

@Micsell:
"bár többen vannak, akik szimpátiából v ellenszenvből méricskélik a történéseket" - szerintem a szimpátiától/ellenszenvtől nem lehet tökéletsen elvonatkoztatni, de legalábbis nagyon nehéz. Le a kalappal azelőtt, akinek sikerül.

Okami 2014.12.28. 12:00:02

@VV Erőlegény: Szerintem meg úgy keverhetik a szálakat, ahogy nem szégyellik. Játék szempontjából is nah meg nekünk nézőknek is. Hiszen biztosan hatalmas anyázás alakulna ki Zsu és Dinka között. És ha ez bekövetkezik én kíváncsi lennék pl. Dani melyik oldalra áll illetve Laci mikor vágná be Zsunak a lompost, minden mindegy alapon. Egy szó, mint száz izgalom kell a népnek, és ahhoz elég annyi, hogy Edina végre megtudja mennyire naiv volt.

2014.12.28. 12:00:11

@aggyistenbiri: Igen, azt azért észben kellene tartania, hogy Attilának nagy szerepe volt az ő győzelmében. De Attila is belesodorta magát hasonlóan veszélyes szitukba, amiből végül ő jól jött ki... Most talán Kiskun is ezzel próbálkozik. Pontosan tudta, hogy 12ker azt fogja neki mondani, hogy erről tudnia kell Edinkának...látszott, hogy Kiskun ezt nem akarja titokban tartani. Tényleg az lenne a jó (nekünk nézőknek), ha 12ker és Kiskun leválna egymásról.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.28. 12:00:58

@bigél: Pesze. hogy előbb-utóbb ellenfelekké váltak volna, hiszen mindannyian győzni szeretnének. Én úgy látom, hogy ha ez Danin múlott volna, akkor a szövetségük a top 5-ben kezdett volna lazulni, ahová mind a hárman (a Cinkostárs BT.) sőt ha jól játszanak akkor talán még Laci és Robin is bekerült volna. Zsut elragadta a hév és az ego, okosabbnak hiszi magát, mint amilyen valójában, és teljes egészében irányítani akarja az eseményeket, ezért már most megkavarta az érzelmi stabilitást közöttük, ahelyett, hogy inkább a BT. status-quo irányába ment volna.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:03:42

@natalja: ez egy egyéni játék végső soron
@aggyistenbiri: igen igazad van, az egész játék dinamikája folyton hullámzik, hol egyik, hol másik kerül előtérbe, de az alap karakterük már kijött, pl ahogy fanni kis ösztönlényként éli bent is az életét ugyanúgy, ahogy kint is valószínűleg csak sodródik az árral, de jó, h legalább van 1-2 aki próbál játszani is ha már azért ment oda
@bigél: tökéletesen nem lehet, ezzel egyetértek, de engem az a vehemencia lep meg amit itt néha látok, ha csak annyit nézel, h ott van x ember, akik próbálnak a VV-ben érvényesülni akkor szórakoztatóbb, mint egy karaktert kipécézni, mint kedvenc és azon pörögni, hogy mi szól mellette és ellene, de tény, h Zsu kiközösítése és folyamatosan negatív tettei elemzése is inkább az ő oldalára sodort, az életben sem csípem az ilyen mindenki által kirekesztés eszközét

Okami 2014.12.28. 12:05:08

@VV Erőlegény: Zsut is hajtja a hormonháztartása, viszont tudja hogy ha enged neki felborulhat a terve. Plusz-mínusz nem tudom miből, és miért gondolja ez a nő, hogy bármi esélye lehet a főnyereményre ergo teljesen fölöslegesen taktikázik.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:07:22

@Okami: mindenkinek ugyanannyi esélye van az elejétől fogva, az h hogyan keveri a kártyákat viheti őt előbbre is, talán ezért próbálja Zsu keverni, mindenesetre a semmittevésnél többet tesz a játékért

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:08:38

@bigél: látod pl én az ilyen kijelentéseket nemigen értem mint amit @Okami: tett, azaz nem tudnám senkiről kijelenteni h nincs esélyes a nyereményre, ez nálam a túlzott elfogultság

bigél 2014.12.28. 12:10:05

@VV Erőlegény: A lazítást már Edina is elkezdte (erről nem tudom, hogy Zsunak van-e infója). Most a Laci ügy kapcsán Zsu is rátaposott a gázra, de Edinka a "lassú víz partot mos" elvet figyelembe véve már elég régóta sutyorog Daninak Zsu ellen.

Emellett kívülről is jön az erózió, hogy szétszedje őket, de legalábbis Zsu-t eltávolítsa a hármasból. Ld. Robin, de akár Ádám is.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 12:10:38

@VV Erőlegény: igen, szerintem is okosabbnak hiszi magát, mint amilyen valójában, vagy mint a többiek...pedig...ehhhh. és emiatt is érinthette kellemetlenül, hogy a többiek mégsem számolnak az ő erősségével. ugye.

bigél 2014.12.28. 12:12:40

@Micsell: igen, értem/látom. Ilyet én sem jelentenék ki kategorikusan. Bár Zsu esetében jelen pillanatban tényleg kevés esélyt látok erre, de akik bent vannak egy csomó infót nem tudnak, amit mi igen. Plusz tényleg napról-napra változhatnak az erőviszonyok.

Okami 2014.12.28. 12:12:41

@Micsell: Szerinted a szerkesztőség nem úgy keveri a lapokat, ahogy akarja? Ezért drukkolok, hogy ma bejátsszák a tipi-tapis jelenetet plusz a kulcsmondatokat, szavakat amiről Edina nem tud illetve Zsu máshogy adta elő. És persze nem azzal van a probléma, hogy bejön neki ez a tetovált majom, hanem a ferdítéssel, álszentkedéssel. (Tudom ő csak keveri a lapokat, de pont emiatt vágja el magát nálam is)

nátrium glutamát 2014.12.28. 12:12:59

@Micsell: ez mondjuk hülye húzás volt Zsú részéről. A helyében ráhagytam volna Danira a bajszom alatt somolyogva. (Sajna az egó és a nőiességébe vetet hiten esett csorba kihozta belőle a vallomást/visszavágást.)

@bigél: Nem látok sok esélyt rá, hogy igazi kedvencem legyen közülük. Így könnyebb elvonatkoztatni. Egyébként Micsell írásaiból az jön le nekem, hogy vki melletti/elleni érveit a többséggel szemben inkább a különböző nézőpont bevonása miatt hozza fel.
(Persze egy valódi vaskalapos Dennis, Edina vagy Dani fan inkább elsiklik az érvek felett és megkapaszkodik valami kellemes emlékbe kedvencével kapcsolatban.)

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:13:03

@aggyistenbiri: az okos szó említése magára az egész társaságra nézve kicsit túlzó :)

bigél 2014.12.28. 12:14:50

@nátrium glutamát:
"ez mondjuk hülye húzás volt Zsú részéről. A helyében ráhagytam volna Danira a bajszom alatt somolyogva. "

Én meg azon mosolygok most magamban, hogy lehet az én női egóm sem bírta volna. :D :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.28. 12:15:34

@Okami: Sztem az olyan nő, mint Zsu, aki jópofát vágott két-három héten keresztül 8-10 ember folyamatos vegzálásához simán le tudná kűzdeni a hormonjait három-négy hónapig. Amúgy a hormonjait ebben a játékban a fia miatt is le kellene...

Okami 2014.12.28. 12:16:24

@Micsell: Ha reálisan nézzük szerinted megnyerheti ez a nő a játékot? Ha igen azzal azt állítod, minket nézőket is hülyének tud nézni :)

nátrium glutamát 2014.12.28. 12:16:53

@natalja: részemről Attilának fikarcnyi szerepe nem volt az akkori döntésemben. Reninek és a huhogóknak volt szerepük - mint sok más szavazónál szvsz.
Akkor sem Zsú iránti sajnálatból, hanem Reni iránti ellenérzésből szavaztam. (Amit azóta is fenntartok, mert kapott pár igencsak kényelmetlen kérdést a hivatalos fb oldalán, amire egyszerűen nem óhajt reagálni.)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 12:17:01

@Micsell: mit írjunk helyette? jobban megvan a magához való esze a többiekhez képest? az olyan körülményes, és még az ész szóba is bele lehet kötni. :) rafkós, az jó megfelelő kifejezés? :)

Conchobar 2014.12.28. 12:18:05

@natalja: "Kiskun talán azért számolt be 12kernek, mert ki akarja hozni a sodrából, tehát gyengíteni akarja őt. Ugyanezt akarja Edinkával is, mondjuk nála sikerrel is járt. Nem tudta még feldolgozni, hogy őt nem említették a legerősebbek között." - Még a játék elején tartanak, most még semmi értelme nem lenne Zsuzsa számára annak, hogy asztalt borítson (magára haragítsa Danit és Edinát), mert akkor egy szál magában lenne kénytelen nekivágni a középjátéknak. Az se túl valószínű, hogy Danit akarta volna féltékennyé tenni (hiszen eddig se mutatott értékelhető féltékenységet). Egyszerűen csak arról van szó, hogy Fannihoz hasonlóan ő se bírt a peckével, és ezt az egyéniségéhez méltó módon hozta Laci tudomására. Az összes többi cselekedete már csak annak jegyében történt, hogy mentse az arcát Dani, Edina és a nézők előtt, Lacit állítva be kezdeményezőként és minden baj okozójaként (evvel egyszersmind a nyers elutasításért is visszavágott Lacinak)

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:19:03

@nátrium glutamát: jól látod a szándékomat :) néha nagyon egysíkúan látják a kommentelők és egymást hergelik egyik vagy másik irányba de ha kívülről nézzük mindig kétoldalú minden

Igen a nőiessége védelmében mondta el daninak a dolgot, de sztem mégis jobb h ő mondta el mert ő sem tudhatta dani hogy adná vissza a sztorit. Ilyen értelemben én is jobban szeretem magamat megvédeni, minthogy valaki más védjen meg, mert a jó szándék is torzíthat egy sztorit más irányba, a rossz pedig főleg.

@Okami: de persze, szerkesztői vezérvonal van, de mi mégis örömmel elemezzük minden lépésüket :)

@bigél: az erőviszonyról érdekes meglátás volt tegnap, hogy az az erős, aki annak mutatja magát a többiek felé, azaz valszeg ezért nem tudják deniszt és macit jól látni a bentiek mert ők bent saját erejükről meg vannak győződve, csak így próbál zsu is játszani ahogy dani is, edina már nem ennyire magabiztosan mutatja a saját erejét, ő inkább érezteti a többiekkel

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 12:21:17

@nátrium glutamát: egyértelmű, hogy reniék kergettek minket zsu karjaiba szavazáskor :))))

Bergamott 2014.12.28. 12:21:31

@bigél: Én azért nem hiszek ebben az olyan részeg voltam, hogy nem emlékszem... Szimpla kifogásnak tartom az esetek 99%-ban. Zsuzsa meg pont az, aki nem issza magát TÉNYLEGESEN feledékenyre, mert annál céltudatosabb.

Okami 2014.12.28. 12:22:27

@VV Erőlegény: Nézd én nem várnám el anyumtól, hogy ne szexeljen csak azért mert akkor mit fognak róla gondolni. Ha jól esik csinálja, csak közbe ne csináljon úgy, mint Teréz anya :) nem kell köntörfalazni vállalja fel, hogy durván megd*gatná magát Lacival, jah, hogy ő nem így játszik ;) Nah ezért szeretném (bocs remélem!) hogy a szerkesztők bekavarnak.

bigél 2014.12.28. 12:23:45

@Okami:
"Plusz-mínusz nem tudom miből, és miért gondolja ez a nő, hogy bármi esélye lehet a főnyereményre ergo teljesen fölöslegesen taktikázik."

Te ezt írtad korábban. Az egy dolog, hogy mi nézők mit látunk, merre befolyásolnak az összefoglalók, a többi kommentelő, stb. stb., de ezt bent nem tudják. Épp ezért simán gondolhatják (és nemcsak Zsu, hanem a többiek is), hogy van esélyük, hogy rá tudják venni a nézőket arra, hogy rájuk szavazzanak. Azért nézzük már meg, hogy kik nyertek korábban? Ott van Aurélió pl. Számomra ő örök rejtély marad, hogy mivel tudott nyerni. De másoknak ő volt a nagy kedvenc. (Amúgy aranyos kölyök, de akkor sem értem.)

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:23:54

@Okami: na de miért ne nyerhetné meg? hisz alekosz, attila is mind hülyének nézték a nézőt a felvett viselkedésükkel és nekik is bejött
én most nem jelenteném ki senkiről azt h nem nyerheti meg a játékot (talán ádám negatív tujasága és a medve szerepéből kiesése az amik miatt őket mégis említeném mint akik nem nyerhetnek) de a többiben jelen meglátásom szerint még benne van a nyerés lehetősége

@aggyistenbiri: bocs én csak arra céloztam, h sikerült az előző szériához hasonlóan egy rakás igazi buta karaktert összefogdosni a játékhoz így aztán a vélt vagy valós okosságuk megmosolyogtató, ez egy ösztönszéria (nekem) :D

bigél 2014.12.28. 12:25:40

@Bergamott: azért van olyan helyzet ;) (még ha valaki általában kontrollálja is magát)

másodpéldány 2014.12.28. 12:25:50

@aggyistenbiri:

"és abban is lehet igazság, hogy nem csak gerincességből akarta ő megosztani edinával és danival a lacis affért, hanem akár azért, hogy megpiszkálja őket."

Nem áll érdekében hebehurgyaságból elveszítenie a "szövetségeseit", tehát ő most előmunkálatokat tart, elülteti a gondolatot D-ben és E-ben, hogy felkészítse őket az elkerülhetetlenre, szoktatja őket a gondolathoz, hogy viszonya lesz Lacival.

Lehet úgy gondolja egy hirtelen és túl éles változás kiröpítené a szövetségből, arra nem akar gondolni, hogy ez így is, úgy is megtörténik, szóval hogy mindenképpen elveszti a popóvédjeit.

Esetleg reménykedik, hogy a Lacis szál elegendő érdekesség lesz a történet végéig, de ezzel persze rögtön ki is választja magát egy újabb közutálási körre, esetleg párbajra, és most viszont már nem lesz mellette senki, kivéve talán Lacit, aki egyszer már minden ok nélkül rátette a jelet az első párbajnál... szóval nem egy megbízható popóvédő.

Zs. most puhatolódzik mi a jó taktika, egyszerre megbántani a két szövetségesét, vagy kellő érdességre, királynői státuszra szert tenni Laci mellett,

Képzeljünk el egy mérleget, amin zsu pakolgatja az esélyeket..

nátrium glutamát 2014.12.28. 12:29:01

Sokan Dani-Edina-Robin top3-at emlegettek... Ez nekem furcsa. Tényleg kéz a kézben, békességben teljenek a villában a mindennapok?
Szerintem többet láttok bele a játékosokba, mint ami valójhában van. Nincs ilyen szövevényesen elgondolt szálmozgatás sehol. Dani is csupán a többiekhez viszonyítva tűnik okosnak - részemről inkább okoskodó. Laci is elég jó megfigyelő, csupán róla nem vágják be folyton ahogy agyal és ahogy látja az eseményeket. Az ő eltervezett karakterébe nem fér bele. :D
Mellesleg pont nem véletlenül kérdezett vissza Zsúnál, hogy végtére is mi az, amit akar tőle. Ki akarta mondatni.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:29:20

Nálam még mindig jobb, ha valaki pakolgatja az esélyeket és mérlegel, mintha csak ül eszik fekszik és sodródik, azaz semmit sem tesz hozzá a játékhoz és várja hogy ezzel mind berepül majd a fődíj elé.

Okami 2014.12.28. 12:30:40

@Micsell: Én inkább úgy írnám a játékostársait nézte masszívan hülyének, ami a nézőknek szimpatikus volt, mert nem rosszindulatúan tette. Ezzel szemben Zsu? Taktikázni próbál, okosnak, és "őszintének" próbál megnyilvánulni a társai előtt, de szerencsére mindig van egy olyan bejátszó, amiben beigazolódik, hogy rohadtul álságos egy nő :) Szerintem, szerintem, szerintem.....

Conchobar 2014.12.28. 12:31:37

@VV Erőlegény: "Sztem az olyan nő, mint Zsu, aki jópofát vágott két-három héten keresztül 8-10 ember folyamatos vegzálásához simán le tudná kűzdeni a hormonjait három-négy hónapig." - Egyáltalán nem vágott jópofát, sőt a maga módján törleszteni is próbált már akkor. Ez a nő nem amiatt válogatja meg a szavait, mert valami rég kiagyalt tervét próbálja palástolni, hanem amiatt, hogy mindenkivel szemben érez törlesztenivalót, még Danival szemben is. Ezt a nőt igazából nem a céltudatosság jellemzi, hanem a bosszúállás (a munkahéten Dani nyűgösködésére is visszavágott, aztán meg Macinak, mikor villamesterként büntetést kért a másik csapatra stb.). Ez a nő a hormonjait legfeljebb önnön céljai szolgálatába tudja állítani (pl.mikor a berobbanása érdekében befekszik Dávid ágyába), de a leküzdésére teljességgel képtelen

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:31:56

@nátrium glutamát: De kimondta végül Zsu h szexelni akar vele? Nem. Nem célozhatott talán arra, h szövetségesként akarja Lacit? Miért ne.
Dani-Edina elég erősek jelenleg, Robin pedig mint titkos favorit lett kiemelve, mert volt már máskor is példa a tuja menetelésére. De egy Laci-Zsu ellenpólus épp hiányozna a békésekkel szemben, ha Ádámnak esze lenne, felemelkedne ehhez a kettőshöz és egy két hármas ellenpólus eljátszadozna. Deniszéknek mindenképpen leáldozott ők nem játszanak, csak várják a sült halat.

Okami 2014.12.28. 12:33:13

@Micsell: Pakolgassa csak közbe maradjon meg az emberi mivolta :) Ez az átgázolok mindenen és mindenkin úgy, hogy közbe adom a szépet és jót baromira ellenszenves.....a való életben is :)

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:34:13

@Okami: persze én is csak "szerintem" szerint véleményezek
De ha már menetelésről volt szó, mindig volt negatív karakter a top 3-5-ben, úh Zsu oda eléggé esélyes, mert játszik. A játék pedig erről kellene, hogy szóljon, nem csak a tujáskodásról.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 12:34:50

@másodpéldány: hát na ja, tapogatózik, hogy meddig mehet el a két szövetségesnél...
arra mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, hogy elmegy-e addig, hogy összebandázik (abban az értelemben) lacival. mert az nagy öngól lenne a kistársaival szemben, és abban sem lehet biztos, hogy ez a kinti szavazóknál bejön-e.

bigél 2014.12.28. 12:36:37

@Okami: Világosítsatok már fel, hogy ez az átgázolás miben manifesztálódott eddig? Én lehet nagyon "vakon vagyok", de eddig nem láttam olyan jelentős átgázolást, amit sokan rebesgettek. Vagy ha pl.a legutóbbi lépéseit (Laci nyúlkált-e vagy sem, ezt hogy adja elő, stb.) annak nevezzük, akkor ilyen átgázolást (de legalábbis sunyizást) már ellene is csináltak. Ld. Edinka a Dani-suttogó szerepében.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:38:23

@Conchobar: a kollektív büntetést mintha laci vetette volna fel anno, és a csoport szavazta meg, hogy Zsu mint villamester ki is kérje a büntit
@Okami: Nem mindegyikük ezt teszi? Sztem amit leírtál: "Ez az átgázolok mindenen és mindenkin úgy, hogy közbe adom a szépet és jót baromira ellenszenves.....a való életben is :)" - tökéletesen ráhúzható macira, deniszre, fannira, nálam még dóri egyes megnyilvánulásaira is, robin is kezd már néha hátulról okoskodni, de dani kihátrálása is sorolható ide, valamint edina érzelmi zsaroló manővere is - tehát megint csak Zsu szemében látjuk meg a szálkát, a többiekében nem :)

Okami 2014.12.28. 12:39:16

@Micsell: Tudom, no para én meg csak kíváncsi vagyok :) Tegyük fel, ma ő lesz a kiválasztott (persze kicsi az esély rá!) szerinted ki/kik ellen lenne esélye? (Ádámon, és Robinon kívül, akik igen túl "szürkék" ehhez a játékhoz!) Bár anno VV Szabolcs is elég tuja-muja volt mégis megnyerte :)

bigél 2014.12.28. 12:39:24

@Micsell:
"A játék pedig erről kellene, hogy szóljon, nem csak a tujáskodásról." - nekem mindig volt tuja kedvencem is. :D (Most is van egy titkos favorit, de nem kiabálom el. Úgyis ki lehet találni, hogy ki lehet az.)

Bár szerintem nem mindegyik tuja volt akkora tuja, mint ahogy a játékostársak, ill. a szerkik láttatni akarták.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:40:09

@aggyistenbiri: szerintem nem öngól, dani kezdett előbb kihátrálni ill. edina elejétől danihoz húzott, nem zsuhoz - zsutól ez lehet egy ellenreakció is dani levelére amiben a szülei nyíltan eltanácsolták zsutól
@bigél: ezt én sem látom :)

nátrium glutamát 2014.12.28. 12:41:10

@Micsell: ebből is látszik, hogy Zsú inkább ösztönös, mint átgondolt. Csupán próbál megfontoltnak látszani és megfelelni a "rafinált" jelzőnek (csak még nem jutott el az R-ig a értelmező szótárban). Sosem akarnék olyan szövetségest, aki leléphet amint rezegni kezd a léc, viszont valahol mégis betartotta amit ígért... "Ha visszajössz melletted állok"

Jaja, Robin a legkisebb szabólegény. :))) Viszont az ő gyengeségét látják a társai = jelet fog kapni. És? Talán Maci vagy Ádám ellen tudna visszamenni... (Bár Ádám is jön fel, mert aktívabb és néha meglepően keményen /bunkón-igazságosan/ reagál le helyzeteket.)

bigél 2014.12.28. 12:43:56

@Okami:
"Én inkább úgy írnám a játékostársait nézte masszívan hülyének, ami a nézőknek szimpatikus volt, mert nem rosszindulatúan tette."
Akár Alekoszt, akár Attilát nézem, azért volt amikor nagyon nem tetszett, amit láttam,ahogy az egyes játékostársakhoz viszonyultak. Attilának a Csabihoz való hozzáállását, a vele való viselkedését nem értettem igazán (ráadásul ha nem esnek neki kollektíven, akkor tuttira nem jut el a döntőig).

Conchobar 2014.12.28. 12:44:00

@Micsell: "a kollektív büntetést mintha laci vetette volna fel anno, és a csoport szavazta meg, hogy Zsu mint villamester ki is kérje a büntit" - Ez mind igaz. Csakhogy érdemes visszanézni a történteket, hogy mi vezetett el ahhoz, hogy Lacinak eszébe jusson a javaslat

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:44:30

@Okami: szerintem Zsu most nem lesz kiválasztott
vagy denisz vagy ádám magára pakoltatása fog bejönni,
esetleg fanni vagy maci iránti ellenszenv győzhet de ebből sajna nem maci az esélyesebb,
ha valami oknál fogva mégis Zsu lenne kiválasztva, nem felejtette el amit attila mondott neki, h a játék ezen szakaszában azt kell kihívni aki ellen van esélye visszajönni - így vagy ádámot, vagy robint hívná ki mint deklaráltan leggyengébb játékosokat, semmiképp sem kockáztatna egy fanni párbajjal, bár fannival szemben szerintem visszajönne mert fanni még ordibáláson és nunciztatáson kívül még nem mutatott semmit ez pedig a játékot váró nézőnek kevésbé érdekes mint zsu kavarása (szerintem) és te kit tippelsz ma kiválasztottnak?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 12:45:35

@Micsell: annyiban az, hogy ahelyett hogy visszaédesgetné magához őket, elvágná a maradék szálat is közte és köztük a laci afférral. már amennyiben nem uralkodik magán, és ebbe belemegy.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 12:45:35

@Micsell: annyiban az, hogy ahelyett hogy visszaédesgetné magához őket, elvágná a maradék szálat is közte és köztük a laci afférral. már amennyiben nem uralkodik magán, és ebbe belemegy.

bigél 2014.12.28. 12:47:19

@Micsell:
Én nem hiszem, hogy Fanni ellen könnyen visszajönne Zsu, sőt! Fanni egy érdekes jelenség, neki elég, ha van a maga ösztönösségében. Nagyon szórakoztató (emellett persze roppant idegesítő) tud lenni, de most még szükség van rá a villában. Később ez eleht, hogy változik, de még nayon sok idő van hátra, kell az embereknek az efféle szórakozás is.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:48:33

@bigél: robint tippelem :)
@Okami: ádámon és robinon kívül - nem tudom ezt megválaszoltam-e elég jól, de sztem dóri és fanni ellen is simán visszajönne zsu sőt maci ellen is csak kár h ezt nem tudja
@nátrium glutamát: zsu kombinálná a megfontolást az ösztönössel és amikor az ösztönös kerekedik felül akkor hibázik
robin nálam most nagyobb kakukktojás kezdem úgy érezni csak maci ellen lenne esélye és épp ádám aktívabb megmozdulásai miatt, mert aranyos robin de sokat még ő sem mutatott
@Conchobar: igen lehet, azt a hetet nem követtem ilyen szorosan

Conchobar 2014.12.28. 12:49:08

@Micsell: "nem zsuhoz - zsutól ez lehet egy ellenreakció is dani levelére amiben a szülei nyíltan eltanácsolták zsutól" - Az nem tud ellenreakció lenni, hogy nekifog Lacival kavarni

2014.12.28. 12:51:06

@Conchobar:" Még a játék elején tartanak, most még semmi értelme nem lenne Zsuzsa számára annak, hogy asztalt borítson (magára haragítsa Danit és Edinát), mert akkor egy szál magában lenne kénytelen nekivágni a középjátéknak."
Kiskun többször is jött már azzal, hogy ő egyedül van, egyedül játszik. Nem magára akarja haragítani, hanem valahogy gyengíteni szeretné őket. Ő is gondolhatja, hogy kint erősek. Neki ez nem jó.

@Micsell: "De kimondta végül Zsu h szexelni akar vele? Nem. Nem célozhatott talán arra, h szövetségesként akarja Lacit?" :D Szövetséges extrákkal. Laci is vallott a riportban, hogy volt egy kis tipitapi. Kettő az egyben csomag.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:52:26

@bigél: játék szempontjából fanni nem tesz sokat, a szórakoztató elem voltát nem vonom kétségbe, na persze én is csak tippelgetek a saját preferenciám szerint

bigél 2014.12.28. 12:52:51

@Micsell: talált, süllyedt :D :D

Egyébként én azt is sajnálom, hogy Dávidod kiszavazták a nézők még a legelején, benne még lett volna potenciál (nemcsak a Zsu-féle értrelemben ;)).

Okami 2014.12.28. 12:53:00

@Micsell: Fanni nálam annyira az ostoba szerepet tölti be, hogy nagyon nehéz komolyan venni. Egy pozitívum: Legalább vállalja, hogy bent ő az ügyeletes guminő. Maci szintén nem releváns, a megnyilvánulásai szimplán gyűlölködőek, és frusztráltak (vele se szimpatizálok) Dóri próbál helyezkedni, egyik szavát ütni a másikkal, Denisz meg egy Aurélio imitátor.....ezek az emberek szerintem annyira ösztönlények, hogy nem tudom a rosszindulatú törtető szerepkörbe belehelyezni. Ki is eshetnének :) Zsu előtt vagy után számomra teljesen mindegy.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:53:35

@Conchobar: ha szövetségest szeretne akkor lehet ellenreakció a kavarás ahogy @natalja: találóan írja kettő az egyben :D ez jó szöveg

bigél 2014.12.28. 12:54:40

@Micsell: ja, a játék szempontjából tényleg nem oszt, nem szoroz (hacsak nem tudatosan állítja be magát olyannak, amilyen, de ezt nem hiszem), viszont színfoltnak színfolt. Plusz a kommenteket elnézve, most nagyon nagy az antiZsu párt a nézők között.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 12:58:43

@aggyistenbiri: ha valaki nem tartósan szimpatikus, akkor nehezen tudunk hozzá tartósan ragaszkodni, tehát zsunak lehet h dani-edina az elejétől nem feltétlenül szimpi volt csak mivel csapódtak hozzá, ő is csapódott, de most h lát másokban is fantáziát ill dani őt is kezdi második szerepbe kényszeríteni már ő sem akar annyira oda húzni
@bigél: a Dávid vonalat épp nem láttam még, de kellemes ellenpont lehetett volna a denisz-maci tuskókkal szemben még egy értelmesebb arc, robin amúgy felvehetné ezt a szerepet, de még túl bátortalan, sztem laci fogja dani mellett a másik oldalt erősíteni deniszékkel szemben
@Okami: igen ezért is nem tetszett a nézőknek az ő csoportjuk, pont amiket levezettél azok miatt
egyébként szerintem nem zsu fog nyerni, úh nyugodtan dőlj hátra :)
ha most kéne tippelni robin-edina befutót mondanék, persze attól függ a továbbiakban kivel mi fog még történni

Conchobar 2014.12.28. 12:58:48

@bigél: "Én nem hiszem, hogy Fanni ellen könnyen visszajönne Zsu, sőt! Fanni egy érdekes jelenség, neki elég, ha van a maga ösztönösségében." - Fanni kezdeti népszerűsége erősen lerongyolódott a fékevesztett gyűlölködése miatt, csakhogy a gyűlölködése Reni és Vikcsu távoztával nyugvópontra jutott, míg Zsuzsa 'kavarása' Lacival egyre inkább Fannihoz teszi hasonlatossá (merthogy az a helyzet, hogy igazából Zsuzsa se tud parancsolni a pöckének, noha a minapi Laci-affért a nézők holmi kavarásnak, ismeretlen célú és okú intrikának vélik egyelőre)

Okami 2014.12.28. 12:59:18

@Micsell: Igen Maci ellen szerintem is. Hozzáteszem Maciért kár, mert én egy szórakoztató palinak hittem, (annak is indult?) és elehetne vonatkoztatni a termetétől, ha nem csinálna belőle drámát, stb. stb. Dóri és Fanni már necces, vagyis Fanninak van annyira megosztó személyisége hogy megszorongassa Zsut. Ahogy fentebb írtam, ezek az emberek számomra teljesen érdektelenek már.

tvbuzi 2014.12.28. 13:00:15

Zsuzsa jusson el a döntőig és ott essen pofára.

bigél 2014.12.28. 13:01:08

@Conchobar: Igen, Fanni vesztett a népszerűségéből, így nem is gondolom, hogy bárki ellen visszajönne (Dani ellen semmiképp szerintem, de Edina ellen sem), de Zsu ellen lenne esélye. És szerintem a többiekkel - a fel nem soroltakkal - szemben is szoros lenne a verseny.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:01:17

@bigél: sztem fanni pont olyan hülye mint aminek mutatja magát, belőle nem nézek ki semmiféle felvett viselkedést
antiZsu párt elejétől fogva van, de mint láttuk akármekkora az anti párt uakkora ill nagyobb volt a proZsu párt :) ő pont az a figura akit lehet h sokan utálnak de pont annyian plusz egy fő pártol - ellenben macival akin nincs mit pártolni
zsunak be kéne vállalni egy maci-párbajt kifejezetten jót tenne neki

nátrium glutamát 2014.12.28. 13:04:23

@natalja:
"Szövetséges extrákkal. Laci is vallott a riportban, hogy volt egy kis tipitapi. Kettő az egyben csomag."

És ebben van a lényeg! :))) Amint egy kicsit jobban átgondolják, ez lehetne a jó megoldás. Ádámmal és Dórival kibővítve a kört.
Plüssegér 12kerrel maradhatna magának. Dani önmagában nem sok port kavarna. A taktikázáshoz partnerek is kellenek. Önmagában nem túl szórakoztató. Edina lassan kijátsza az összes lapot és átmegy idegbetegbe.

Okami 2014.12.28. 13:05:20

@bigél: Nem lennék anti, ha nem játszaná a Szűzanyát, nem használná ki a játékostársai jóindulatát plusz a naivitásukat.....de persze én is szívesen felpofoznám pl. Edinát, hogy "Hellóóó a mai világban, emberekben bízni, és egyenességet várni luxus, ébresztő" Dirr :D

bigél 2014.12.28. 13:05:59

@Micsell: igen, de amikor Zsu visszajött, ott a másik csapat viselkedése sokat lökött rajta (Reni, Fanni). De így, hogy Reni már nincs bent és Fannika is lenyugodott, a többiek pedig finomabban játszanak, ez az eőny a szavazók számában jelentősen leapadt. Plusz ha a korábbi szövetségeseitől eltávolodik, akkor azok szavazótábora eleve kevésbé áll ki mellette.

A Maci-párbaj jó lenne, de sajna macit nem hívja ki, ha ő a kiválasztott. Max. fordítva van erre esély, ha Macikát megszórják jellel.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:07:46

@Okami: maciért sztem is kár mert ha esze lenne akkor megfogta volna a néződ a diéta-torna-jobb ember akarok lenni mert a kis tündér lelkem megérdemel egy normális nőt projekttel - de az ígérgetés után ebből nem lett semmi és leragadt a zsigerből gyűlölöm zsut projektnél pedig vele szemben (nem emlékszem h) zsu tett volna vmit (vagy igen?...) és egy ffitól mindig nagyon rossz megítélés alá esik ha a gyengébbet (nőt) ennyire utálkozva kezel és nem nagyvonalúan a ffi játékostársakra koncentrál
úh ő már régen elrontotta ezt a játékot

nálam fanni veszített a kezdeti fényéből (azaz érdekesség) mert ő is leragadt zsunál és a kufircnál nálam ő van kicsit túlárazva
dóri hát a női tuja nézeget körbe h vmi nem stimmel de nagyon nem lát tovább ő sem a részegen smárolásnál úh nem fog osztani és szorozni sokat a tobábbiakban sem
viszont denisz kigolyózása megroppantaná a maci-fanni-dóri társaságot

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 13:08:18

@bigél: "Plusz a kommenteket elnézve, most nagyon nagy az antiZsu párt a nézők között"

Én fordítva látom, szerintem most okvetlenül Edina a közellenség, de csinálhatunk erről egy hv-s pollt polljunkien v valahol.

bigél 2014.12.28. 13:08:47

@Okami: szerintem Edinka korántsem annyira egyenes, mint amilyennek láttatni akarja magát, de ezt már többen kifejtettük korábban. Neki tényleg vannak sunyi húzásai.

Amúgy meg nincs baj azzal, ha valaki antiZsu-párti. Amit én nem értek, azok a kategorikus kijelentések az általa elkövetett hátba szúrásokról és átgázolásokról. De ha végre ad valaki példát ezekre, akkor talán én is megvilágosodom.

Bergamott 2014.12.28. 13:10:11

@Micsell: Szerintem Fanni nem síkhülye, csak lelki nyomorék*. Nagyon is jó meglátásai vannak, és jól leveszi a dolgokat.

*Simán eltorzultan látja mit vár a külvilág egy nőtől, hogy mitől lesz valakiből VALAKI, ...

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:11:24

@nátrium glutamát: az jó ellenpólus lenne én is mellette vagyok
@Okami: olyan jól ki lehetne elemezni ezt a mai világban mondatodat de akkor én is sorban állnék egy pofonért :D
@bigél: Attila csak egyszer mehetett be tanácsot adni nem minden párbajánál? mert akkor súghatna neki h maci jó választás..

Okami 2014.12.28. 13:11:39

@Micsell: Tökéletes elemzés :D akkor végül is majdnem egyetértünk, Zsut leszámítva. :)

bigél 2014.12.28. 13:12:09

@foxwiththegloves: az Edina dolog (nálam is) azért jött elő most ilyen erősen, mert őt beállítják a tisztaság megtestesítőjeként, szemben a sátáni Zsuval. Közben rengeteg olyan jel van, ami szerint a drága kicsi lány sem olyan tiszta, mint amilyennek láttatni akarja magát.A másik fontos dolog, hogy az események miatt most ők kerültek a szerkik figyelmének központjába, őket látjuk az öfikben leginkább így természetes, hogy Edinával kapcsolatban is előjönnek a negatívabb kommentek, hiszen most már nemcsak a cuki, erdélyi kiscsaj imidzs látható.,

nátrium glutamát 2014.12.28. 13:12:32

@foxwiththegloves: Edina korántsem közellenség, csak most jöttünk kb. hárman, akik szeretnénk rávilágítani, hogy korántsem az a szende kicsi tündérke, mint ahogy igyekeztek beállítani őt az elejétől fogva.

@bigél: tökéletesen egyetértek!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 13:13:21

ha denniszre savaznának, és ne adj isten még ki is esne, macikácska egyből átsimulna a díszpárnáival a másik csapatba.
nadeha medvére savaznának, és ne adj isten még ki is esne, na AZT a dennisz fejet elnézném majd egy egész összefoglaló alatt :)))))))))
bárcsak!!!!!!!

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:14:01

@Bergamott: valahol a kettő között v kettő kombinációjakánt tudnám fannit leginkább jellemezni

bigél 2014.12.28. 13:14:43

@aggyistenbiri: azt a fejet én is elnézném :D :D

Okami 2014.12.28. 13:16:53

@bigél: Bocs én még friss hús vagyok itt, lemaradtam :) Mi a sunyiskodás tárgya? Amikor Danival boncolgatta, hogy valszeg Zsunak nem közömbös László úrfi? (Erre Zsú tegnap AKARLAK :D jah igen gondolom csak megakarta barátilag masszírozni :D) Nah mindegy még mielőtt nagyon elragadna a hév.....kíváncsi vagyok mire gondolsz pontosan.

Egyébként előttem már biztosan mondták, hogy az erdélyi emberek valóban a tiszta lelkükről híresek, az értékrendjük merőben más, szerencsére én is tapasztalhattam :)

2014.12.28. 13:18:32

@nátrium glutamát: Plüssegér most valóban "idegállapotban van", és ez elég hamar unalmassá fog válni. Itt sokan várták tőle a csavaros (székely) észjárást, sok leleményességet....dehát egyre világosabbá válik, hogy Plüssegér nem egy Odüsszeusz, ő itt nem fog sokat furfangoskodni. Ez a sok hangos gondolkodás is érdekes tőle, ha csendben tipródik, akkor is látja a kedves néző, nem kell a szájába rágni, hogy "ez már nekem sok, olyan sok, hogy nagyon, ez tényleg sok" (Plüssegér siráma 12kernek és Kiskunnak a cigiskanapén)...

nátrium glutamát 2014.12.28. 13:19:14

@aggyistenbiri: +1 :)))

Lett valami azzal, amit Dóri és Dennis tárgyalt ki a családi üzenetekbe burkolt infókból leszűrve? (Rossz oldalon állunk...) Nem látom Dennisen, hogy tenne ellene.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:21:09

@Okami: edina is láthatóan felvett szerepet játszik csak néha elragadják az érzései, nem az erdélyi emberekről van itt szó, csak őt is ha ezzel emeljük ki, máris megkülönböztetés, erre semmi szükség, mindenkit csak a cselekedeteiből elég bírálni

vicces ha a műsort hang nélkül nézed és csak figyeled ki mit tesz lép máris van egy képed a "tiszta" vagy sem viselkedésről, elég ha megnézed milyenek ha piát kapnak

bigél 2014.12.28. 13:21:16

@Okami: én nem hiszek abban, hogy az erdélyi emberek másak lennének, mint a nem erdélyiek, legalábbis abban az értelemben, hogy mentesek lennének az emberi hibáktól, tisztább lenne a lelkük. Mivel más körülmények között élnek és bizonyos szempontból jóval nehezebb az életük (ld. identitás megőrzése), valószínű, hogy az értékrendjükben van eltérés, de ez sem mindig pozitív irányban.
Ismerek amúgy erdélyieket, van akiket nagyon szeretek, van, akiket nem bírok. Csakúgy, mint a határ innenső oldalán élők között.

Edina régóta savazza Zsu-t Daninak, nem most jött ez elő.

Conchobar 2014.12.28. 13:21:41

@tvbuzi: "Zsuzsa jusson el a döntőig és ott essen pofára." - Csakhát Zsuzsa 'ikertestvére', a VV4-es Anikó se jutott el a döntőig

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:23:26

@nátrium glutamát: pedzegetik de lépni nemigen láttam őket semerre talán dóri húzódozik ádám és robin és edináék felé (én már edinát is meg robint is megkedveltem mondta denisznek) de penniszt még lépésre nem késztette a taktikázás :D

bigél 2014.12.28. 13:23:46

@Conchobar: azért annyira nem hasonlítanak egymásra, vagy igen???
(Kövezzetek meg, de én Anikót kifejezetten csíptem, míg Aleksoztól a falra tudtam volna mászni. Évike dettó.)

másodpéldány 2014.12.28. 13:24:09

@Micsell:

"bár fannival szemben szerintem visszajönne mert fanni még ordibáláson és nunciztatáson kívül még nem mutatott semmit"

Te biztos egy másik való világot nézel, az képtelenség, hogy mi ugyanazt az adást látjuk,
ha te Zsét preferálod Fanni helyett. De még ha sok párhuzamos valóság is van, ilyen verzió akkor se lehetséges, mert ugye ez "a világ a lehető világok legjobbika".

nátrium glutamát 2014.12.28. 13:25:51

@Okami: az "AKARLAK" inkább "KELLESZ" volt. Amiben az is meglapul, hogy értsd ahogy akarod. Kellesz, mint férfi, kellesz, mint szövetséges, kellesz, mint mindkettő.

A tisztalelkű erdélyiek kb. annyira állja meg a helyét, mint a "franciák jó szeretők". Sima sztereotípia. Ideje leakadni erről.

@natalja: nem furfangosabbak ők másoknál. Beállították őket amolyan népmesei figuráknak, de éppen olyanok, mint bárki más. Plüssegér maga lesz sok már Lacinak, Zsúnak, és nekünk is. :)

bigél 2014.12.28. 13:26:38

@másodpéldány: ha most hirtelen párbajoznának és szavaznom kellene, akkor én is Zsura szavaznék, holott Fannit szórakoztatónak látom.

bigél 2014.12.28. 13:27:39

@bigél: de elmúlt már az az idő, hogy én szavazzak bárkire is

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 13:27:49

@nátrium glutamát: dennisz és maci a legerősebb saját meglátásuk szerint, ezért nem fognak nyitni, nem is baj. mondjuk a tegnapi-tegnapelőtti részeket nem láttam, csak a kommenteket és a posztokat olvastam, de pont ezek miatt nem is érzek már késztetést a visszanézésükre :)

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:27:59

@másodpéldány: miért ne preferálhatnék mást mint te? le van valahol írva, hogy a nézők mind csak egy irányba nézhetnek füttyszóra? :) mit látsz fanniban azon kívül h rommá kúratja magát az első héttől kezdve és vinnyog egy alapozótól és a szolitól? tipikus semmire való kis picsa az ilyeneket a való életben is kerülöm

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 13:28:40

@bigél: @nátrium glutamát: hárman? az elmúlt héten nonstop az ő savazása ment a hv-n.
Ezt a tiszta szívű meg szende dolgot szerintem túldimenzionáltátok (már akik most azon vannak h felnyissák a többiek szemét, h "dehát nem is olyan!! ti nem látjátok??"
most persze magamból indulok ki, én a jó beszólásaiért és érdekes stílusáért díjaztam (és az első kukkolásán nagyon nevettem), valamint okos és taktikus játékosnak gondoltam. ez a hülye szerelmi szál nem kellett volna, legalábbis nem így.

másodpéldány 2014.12.28. 13:29:09

@Conchobar:

Azért VV Anikó egy világklasszissal jobb, még ha haloványan hasonlítanak is, mármint Zsé Anikó halovány mása.

Az a VV4 félidőig nagyon jó VV volt, aztán kiesett a főhős Olivér, mert idegileg nem bírta, magára pakoltatott, és ettől összeomlott a show, vagy minimum nagyon leült, elkezdett elsivatagosodni.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 13:29:22

ja fűrészke meg nyugodtan írhatott volna a fűrész nickjén is, mert ez már a 3. a szériában, ha jól számoltam.

nátrium glutamát 2014.12.28. 13:31:01

@Micsell:
Nos, ha elveszne Pöcök ingája, mindjárt akad helyette kettő másik (Dóri & Robin). Úgy érzik, sokan vannak még és nem merik felvállalni az egyéni játékot. Egyelőre a nézők sem engedik az "elsvájcosodást". Szerintem meg lehetne lépni.

Montezuma13 2014.12.28. 13:31:06

Szerintem a dolgok sokkal egyszerűbbek, mint azt sokan feltételezik. Elsősorban napi 24 órában nem lehet színészkedni. Másodsorban pedig az a fajta taktikázás, színészkedés, amit feltételeznek a játékosokról, meghaladja szellemi képességüket (IQ-jukat). Szellemi képességeik alacsony mértéke már korábban is bebizonyosodott. Ebben az un. Edina-Laci-Zsu Bermuda háromszögben legfeljebb elveszni lehet, de jól kijönni belőle egyiknek sem. Még ezt is képtelenek felismerni.
Szerintem semmi színészkedés, taktikázás nincs egyikük vonatkozásában sem.

Edina: Szerelmes Laciba (ezt csak a vak nem látja) és túlzottan féltékeny rá.
Zsu: Neki tetszik Laci, azt is látja, hogy az is vonzódik hozzá.
Laci: Edinát barátként kedveli, de egyre terhesebb neki Edina féltékenykedése, azonban nem akarja (legalábbis eddig) a lány barátságát elveszíteni, mert szórakoztatónak tartja. Zsuhoz pedig szexuálisan vonzódik.

Körülbelül ennyi. Megjegyzem egy nagyon okos taktikai húzást valóban láttam ezzel az Edina-Laci-Zsu "szerelmi háromszöggel" kapcsolatban, azonban ezt nem a 3 érintett lépte meg, hanem valaki más. Ez ha figyelmesen nézzük az összefoglalót kiderül. Azt is mondhatnám valaki bedobott egy "aprócska" kavicsot ebbe a 3-as kapcsolatba és ezzel mind a három érintett játékos veszített ill veszíteni fog külső megítéléséből.

Még egy apróság. Nem szokásom, de belepillantottam az éjszakai közvetítésbe (éppen volt adás) és ott Laci elég minősíthetetlen hangnemben beszélt Edinával. Azt nem tudom, hogy igaza volt vagy sem, mert éppen a vita végére kapcsoltam oda, azonban a hangnem, a stílus megengedhetetlen volt. Ebből úgy tűnt, hogy Edina és Laci kapcsolatának, sőt akár barátságának is búcsút inthetünk.

másodpéldány 2014.12.28. 13:31:33

@Micsell:

Én ha filmrendező lennék, akkor a következő filmem főszerepét garantáltan neki osztanám, sőt a filmet eleve ráírnám, nem, nem Zsének, hanem FANNI-nak.

Okami 2014.12.28. 13:31:40

@bigél: Én a pesti élethez viszonyítom Erdély mentalitását. Kifejteni most nem akarom, nagyon off lenne. Egy biztos, az ott tapasztaltak alapján, nagyon jó élményekkel tértem haza :)

Savazás alatt mit értünk? Nálam többet jelent mint holmi kibeszélés.........

Conchobar 2014.12.28. 13:32:00

@bigél: "Amit én nem értek, azok a kategorikus kijelentések az általa elkövetett hátba szúrásokról és átgázolásokról." - Egyszerűen csak előreszaladtak, megelőlegezik Zsuzsa esetleges későbbi magatartását. Nem ok nélkül, hanem Zsuzsa kijelentései alapján. Zsuzsa kijelentette (tán Edinának)a munkahét elején (mikoris Laci, Ádám és Robin éppen hozzájuk csapódott), hogyha odakerül a sor, ő habozás nélkül teszi a jelet Lacira. Aztán később Edinának megnyugtatásképpen kijelentette , hogy az 'Edinára való tekintettel, most nem akar Lacitól semmit'. Aztán megmagyarázta, hogy a 'most' és a 'soha' között különbség van. A tegnapi összefoglaló óta már tudjuk, hogy ez utóbbi esetében Zsuzsa nem a levegőbe beszélt, a 'most' és a 'soha' között valóban különbség van

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 13:32:10

@bigél: baukó évit kifejezetten rühelltem, a ments ki a dzsungiból műsor alatt vált semlegessé az állandó vergődésével az elfogadásért, itt a belevalóban meg határozottan szórakoztat :))))))
üssetek, jó nagyot :)))))
alekoszt és óráliát pedig továbbra is ki nem állhatom. felfuvalkodott nullák.

nátrium glutamát 2014.12.28. 13:33:01

@foxwiththegloves: nekem nem tűnt fel. Inkább Zsú-fikázás ment nagy egyetértésben, meg bezzeg-Edina.

Okami 2014.12.28. 13:33:31

@Micsell: A piára sok mindent lehet fogni, és tényleg.....most gondolj bele, ha egy jointot kapnának??? :D

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:33:52

@nátrium glutamát: zsu meglépi és jól fogja tenni
játokon kívül gondolkodva én sem szeretem a bandázást hosszú távon nem fizetődik ki mindig összeomlottak a túl sok okostojás között elveszett az irány (most is drukkolok egy ilyen megtörténtének és várom h engem igazoljon az elmélet)

bigél 2014.12.28. 13:35:04

@Okami: a pesti életben nem vagyok otthon, arról nem tudok véleményt mondani, viszont van tapasztalatom a kisfalu vs. megyei jogú város összevetésben. Mondjuk azt, hogy sejtem mire utalhatsz, a falusi lét más értékrendet jelent (megint nem pozitív-negatív értelemben, mint a városi. És ehhez képest egy nagyváros, a maga olvasztótégelyével, megint más lehet.

OFF lezárva.

bigél 2014.12.28. 13:35:50

@Okami: akkor béke lenne (láv end písz), kell ez nekünk? :D :D

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:36:12

@másodpéldány: hát legyen vele szerencséd, de még nem tudtam meg mit látsz benne

2014.12.28. 13:37:00

@Micsell: Mert Pennisznek nincs szüksége holmi taktikázásra. Ő a legjobb, a legnagyszerűbb, a császárkirály. Legalábbis ó valahogy így képzeli Kazallal együtt: ŐK ILYENEK, és ez legyen már elég a győzelemhez. Ennyi(ke).

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:37:33

@Okami: jaj ne :D
lenne ott még szellem is a villában akkor nem csak ördögöt látnának mind :D

bigél 2014.12.28. 13:39:13

@Micsell: rasztafrizurában és bobmarli sapkában nyomná mind a reggit

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:40:20

@nátrium glutamát: zsu fikázás volt többségben mostanában
@aggyistenbiri: ki az orália, segíts
@natalja: jaj istenem az ilyen embereket az élet olyan szépen szokta büntetni, h öröm nézni, hátha a villa is hozza az élet szintjét, hátraülve várom, kényelmes fotelemből

bigél 2014.12.28. 13:40:44

@Montezuma13: Robinra gondolsz, ugye? Valahol korábban már előkerült a neve a szövetség felbomlásával kapcsolatban.

Okami 2014.12.28. 13:40:48

@nátrium glutamát: Mivel francia pasival még nem volt dolgom nem tudom alátámasztani :D Erdélyben viszont voltam, tapasztaltam, ami minden szempontból pozitív volt (Jah várj lehet nem véletlenül kínáltak rögtön pálinkával :)))) )

bigél 2014.12.28. 13:41:40

@Micsell:

orália = Aurélió, ha jól tippelem

Conchobar 2014.12.28. 13:43:32

@Montezuma13: "Szerintem semmi színészkedés, taktikázás nincs egyikük vonatkozásában sem." - Ha valaki fekete-fehéren képzeli el a dolgot, mintha a villalakók ömaguknak találtak volna ki szerelmet, féltékenységet miegymást, és ezt játszanák el nap mint nap, úgy valóban nincs színészkedés, taktikázás. Ha viszont úgy tekintünk a dolgokra, hogy mindannyian megtoldják egy kicsivel azt, amit éreznek, akkor bizony kijelenthető, hogy a VV a színészkedés és taktikázás helyszíne (még a legostobább Fanni is képes sírást erőltetni magára, ha úgy hozza a sorsa). Kijózanodva, és az elutasítás miatt bedühödve Zsuzsa is képes Lacira hárítani a felelősséget, Lacit tüntetni föl álnok csábítóként

nátrium glutamát 2014.12.28. 13:43:56

@Micsell: remélem is, hogy ráébred.
Ez a játék olyan, mint egy winner-takes-all pókerverseny. Néha együtt kell működni a cél érdekében, de alapvetően mindenki ellenfél. Ezt a tényt mindig szem előtt kell tartani.

Micsell (törölt) 2014.12.28. 13:46:15

@nátrium glutamát: nagyon jól írod :) és aki végig a bandázásban bízik az nagyon rossz lóra tett, h a szerencsejátéknál maradjunk :D

Mirocska 2014.12.28. 13:49:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Tééényleeeeg!!!! :-DDDD Mivel a roppant izgalmas bögre-botrány után elaludtam, erre már nem is emlékeztem! :-D

Montezuma13 2014.12.28. 13:50:23

@Conchobar:

Pontosan így van, kissé túlzott módon reagálnak bizonyos szituációkra, azonban a véleményem szerint ez még nem színészkedés. Ne feledjük, hogy ezt az is okozhatja, hogy napi 24 órában össze vannak zárva. A kinti életben bizonyára másképpen reagálnának az ilyen helyzetekre.

másodpéldány 2014.12.28. 13:51:18

@aggyistenbiri:

"itt a belevalóban meg határozottan szórakoztat :))))))"

BaukóÉvi egy senyvedő lélek, de valahogy egyhelyben topog lélekfejlődésileg, BV-t képtelen lennék nézni vele, Au-t is nehéz nézni, mert annyira nem szól semmiről, bár egy cukipofa. Szóval BV kilőve.

Melyik szériában volt utoljára jó a BV?

nátrium glutamát 2014.12.28. 13:52:28

@Micsell: a póker nem szerencsejáték. ;)

@Okami: csodásan megragadtad a mondanivalóm lényegét! (Y)
Nekem nem csak pozitív tapasztalatom van a Erdélyből, de attól még nem gondolom azt, hogy mindenki gonosz/lop/hazudik/átver.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 13:55:34

@másodpéldány: baukósba bele szoktam nézni, mert mint már írtam, szórakoztat. azt pedig továbbra is szeretném én eldönteni, hogy megnézek-e valamit, vagy sem. nem neked fáj, és nem te leszel ettől kevesebb vagy több :)

rábaszhespics Koncsíta 2014.12.28. 13:58:16

@foxwiththegloves:
Nálam is kedvenc film ez a "posztapokaliptikus tiniscifi", bár a VV7 lenne ilyen jó, habár már eléggé posztapokaliptikus ez is.
Más.
"Zsu tovább terel odabent, és az istennek nem mondja ki, hogy Laci, basszál már szájba, de fasszal, ha lehet,"
Mi?????????????? :D
Biztos, hogy nem erről vót szó és ilyenre még gondolni sem gondolt. :)
Valamit nem értek...mindig előhúzzátok/húzzák Attilát.....és mégsem adták nekije azt a szaros esti belevalót sem, adták inkább a műsorvezetést az okoska Aunak.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 13:59:13

@Micsell:
Lehet, hogy igyekszel távolról szemlélődni de azért ez Kiskun esetében valahogy nem igazán jön össze :)
(Ahogy nekem sem, csak amíg te előről addig én hátulról közelítek a karaktaréhez:)
Már szó sincs arról, hogy védtelen lenne!Amíg az volt sokan -köztük én is- kiálltak mellette (v. a falka ellen) itt a hogyvolton.
A párbaj után megmutathatta magát és ki-ki berakta a maga értékrendje szerinti kategóriába.
Bármi is történjen vele nem szúrom tökön magam, végül is szimpátia ide vagy oda az tagadhatatlan, hogy érdekesebbé teszi a játékot.

csincsilla72 2014.12.28. 13:59:38

Sixx, köszi a megcölöpösítést:-))
Ami a Zsuzsa-Laci kavarást illeti, szerintem most nagyon komoly taktikai hibát vétett Kiskun. A mocsár utálja, bármikor boldogan megpakolják jelekkel, mert az az oldal annyira ösztönből funkcionál, hogy minimális gondolkodásra sem képes. Ha viszont Dani és Edina is otthagyja, akkor nagyon egyedül fog maradni. Lacinak max kufircra kell, vagy még arra sem. Nem hiszem, hogy melléállna, ha teljesen elszigetelődik a csaj. Ahogy a helyzet kinéz, Edina és Robin is megjelöli. Ha szerencséje van, akkor Macit kinn tudná hagyni, Fanni és Denisz kétesélyes. Persze erős is maradhat, de Zsuzsa szerintem nem tud magából úgy mártírt csinálni, mint Edina. Nem hinnék el neki.
Jobban járt volna, ha vár még pár hetet a robbantással. Akkor már kinn van a mocsár, megindulnak az egyéni játékok. Ott már teljesen elfogadható, ha szembe kerül másokkal, hiszen kezdődik a végjáték.
A mocsár teljesen eltűnt. Dóri szinte sosincs képernyőn, a Denisz-Fanni páros is elszürkült. Néha egy kis maszatolás, de már az sem érdekes. Jabba minden megnyilvánulása gáz, már csak hergelik vele a jónépet.

Montezuma13 2014.12.28. 14:01:22

@bigél:

Nem Robinra gondoltam, hanem Danira, aki szerintem azzal, hogy azt mondta Zsunak, hogy ő bizony elmondja Edinának Laci ténykedését, beledobott egy olyan apró kavicsot az állóvízbe, ami hullámokat gerjesztett. Zsu persze azt mondta, hogy inkább ő mondja el Edinának, de ez a végső eredmény szempontjából lényegtelen. Sőt Dani szempontjából még jobb is, hiszen így háttérben maradhatott, kivonhatta magát ebből a kavarásból. Sőt azt láttatta, hogy ő korrekt, egyenes módon viselkedik ebben a kérdésben, amikor tiszta vizet akar önteni abba a bizonyos pohárba.

Itt jegyzem meg Dani már rég elengedte, elfojtotta magában Zsuhoz való érzelmi vonzódását.

rábaszhespics Koncsíta 2014.12.28. 14:01:42

@aggyistenbiri:
A belevalóban úgy bírom Évát, ahogyan küzd a műsorvezetéssel. :D
Közben állandóan megjegyzi, hogy ő a műsorvezető és a kérdezés joga az övé. A múltkor valami palival szövegelt össze-vissza. :D

bigél 2014.12.28. 14:02:53

@Montezuma13: Azt hittem, teljesen kívülállóra gondoltál. És Robin most kavargat rendesen (a saját eddigi aktivitásához viszonyítva persze).

csincsilla72 2014.12.28. 14:03:04

@Montezuma13: Igen, én is rögtön Danira gondoltam. Szerintem neki is korai még a robbantás, de ő jobban fog kijönni belőle. Ebben a konfliktusban nem érdekelt fél.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 14:03:18

@foxwiththegloves: jó érzéked van így kiszúrni, hallod :))))) nekem nem megy :)

@rábaszhespics Koncsíta: idén alig-alig vagy, mert mért? he?
(számonkérés hallatszik? akkor jó)

bigél 2014.12.28. 14:03:31

@Montezuma13: De így akkor Edina már hamarabb kezdte bomlasztani a hármast.

bigél 2014.12.28. 14:04:19

@foxwiththegloves: kijaza fűrészke. Ill. egy fűrész nick megvan, de nem tudom, hogy ki a többi.

Conchobar 2014.12.28. 14:04:20

@Montezuma13: "Pontosan így van, kissé túlzott módon reagálnak bizonyos szituációkra, azonban a véleményem szerint ez még nem színészkedés. Ne feledjük, hogy ezt az is okozhatja, hogy napi 24 órában össze vannak zárva. " - ...és nemcsak össze vannak zárva, hanem ráadásul még kamerákkal is vannak körbevéve. A szituációk, konfliktushelyzetek létrejöttét még okozhatja az összezártság, de a reakciók eltúlzását már aligha. Azt a közönség, a nézettség, a kamerák okozzák

csincsilla72 2014.12.28. 14:05:16

@bigél: Robin szerintem vissza fog téri Daniékhoz. Dórinál nincs keresnivalója és ezt tudomásul is veszi. A mocsárral nem óhajt közösködni, ez is kiderült.

bigél 2014.12.28. 14:07:28

@csincsilla72: Én nem a mocsárral való kapcsolatára gondoltam momentán, hanem arra, amikor Daniékkal beszélt és rákérdezett, hogy ugye Zsunak nem mondják/mondták el a tervet, vagy valami ilyesmi.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.28. 14:09:12

Két napig tartó kajakóma után ma hajnalban néztem vissza mindent,egy élmény volt. Először is: kurv@ jó posztok voltak az elmúlt napokban,annak ellenére,hogy az öfik nagy része langyos fos volt.
Na de ez a Zsu és a megkurvulás esete...hjajj. Nem semmi. A kommenteket még nem olvastam,tehát bocsi,ha már előttem valaki leírta,mi is van éppen. Tehát amit én látok: Zsu-t iszonyatosan zavarta szerintem,hogy a többiek Danit ÉS Edinát tartják erősnek. Danit még elfogadta volna,de szerintem Edinához nem fűzik olyan őszinte szálak. Főleg,mióta bebizsergett Lacira. Jött a pia,mit dobott az agya? Ha Lacit "beakarlakozza"a nyugiba meg a suncijába,azzal Edinát és Danit is gyengíti,legfőképpen Edinát. Danit szerencsére látszólag nem viselte meg a hír,de azért masszív hányinger ült az arckifejezésére. Tök jogosan. Elég szürreális volt,ahogy a családanya Zsu azt magyarázza Daninak,mint valami szigorú apukának,hogy a Laci fiú mit is csinált vele. Edina szerintem pszichopata,Laci egy sunyi fasz. Azért az tényleg erős volt,hogy akkor kezdtek el reggel évődni egymással,amikor a többiek még aludtak,velük egy ágyban. Ettől én is hánynék,hogy lehet valaki ennyire búza,várjon már legalább,amíg üres lesz a szoba vagy húzzanak a mosókonyhába tipi-tapit játszani. Persze nyilván nem csak taktika volt ez Zsu részéről. Be volt baccva,elő jött az igazi énje,nem nagy csoda. Csodálom,hogy eddig bírta. Eddig még csak-csak azt mondtam volna,hogy talán szimpatikus,de rosszul voltam attól a jelenettől,ahol Edinát vigasztalja. Érted,menjen rá Lacira,szexeljenek,kit érdekel? De az,hogy utána még Lacit állítja be főszarembernek,az nem volt szép dolog. Minek kell előadnia magát,hogy ő eltolta a kezét,meg ó,hát mondtam neki párszor,hogy kicsit tetszik (Ja,konkrétan az akarlak meg a kellesz az én szótáramban azt jelenti,hogy "Dugj. Meg. Most. AZONNAL!!!!"),de ne félj Edina,mi majd nem hagyunk elesni meg elsüllyedni. Hát anyád. Edinát meg nem értem. Elhiszem,hogy szerelmes,de ne alázza már meg magát ennyire. Tényleg elmondta neki százszor Laci,hogy komolyabb téren nem érdekli,de semminek nem az elrontója=dughatunk,de ennél többet ne várj. És azt is elmondta,hogy nagyon fontos neki,mint ember. Ma majd azt is látjuk,hogy Laci elmondja,kefélne Zsu-val. Akkor kérem,mi van?? Ennél hogy legyen világosabb valaki?! Na mindegy,legalább Dani okosan gondolkodik,mert mindenkitől kezd elhatárolódni.
Szóval teljesen agyfasz,ami most a vellában leledzik,viszont az jó,hogy kezdenek a klikkek felbomlani elég erősen. Ádám kis akciójáról meg azt gondolom,hogy a saját kardjába fog dőlni,mint előtte mások is. Ha ezt mondjuk Fanni csinálná,még neki is több esélye lenne pl Robin ellen visszamenni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 14:10:42

@rábaszhespics Koncsíta: meg ahogy mindig párhuzamot von a mostaniak és a saját játéka közt, egyrészt előtérbe helyezi magát, másrészt utólagos elismerést akar kicsikarni az ő játékának természetjének létjogosultságának :)
bírom, na, megkedveltem a luvnyát :))))

Conchobar 2014.12.28. 14:12:22

@bigél: "De így akkor Edina már hamarabb kezdte bomlasztani a hármast." - Egyáltalán mikor létezett az a 'hármas', amit bomlasztani kellett/bomlasztani lehetett? A Vikcsu-Zsuzsa párbaj után, a munkahét kezdetén formálisan ugyan kimondták a 'Cinkostárs Bt.' hármas létrejöttét, de épp a munkahét elején kezdett el Dani nyűgösködni a végén meg már le is ribancozta Zsuzsát. A Dani-Reni párbaj előtt meg már Edina és Dani azt beszélte meg, hogy mikor fog Zsuzsa robbantani

bigél 2014.12.28. 14:16:03

@Conchobar: lehet, hogy tényleg nem létezett, csak Zsu fejében. De arra emlékszem, hogy ő ezt többször megbeszélte Danival. Higy hárman vannak pl., a többiek nem tartoznak hozzájuk szorosan.

bigél 2014.12.28. 14:20:54

@bigél: mármint Dani (és Edina) nem gondolta komolyan, csak ráhagyta Zsura. A fejükbe nm látok bele (szerencsére).

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 14:21:20

Na, ha ez kettő lett a motor miatt, akkor toldjuk +1-el, hogy meglegyen a magyar igazság :)

Conchobar 2014.12.28. 14:24:33

@Köcsöglány: "Ha Lacit 'beakarlakozza' a nyugiba meg a suncijába,azzal Edinát és Danit is gyengíti,legfőképpen Edinát." - Ha Fanninak viszket a pöcke, ahhoz nem keresünk stratégiai okokat, de ha Zsuzsa pöcke bizsereg, amögött már holmi taktikai lépéseket keresünk. És meg is találjuk. Látszólag. Zsuzsát beállítjuk, holmi alfahímnek, akit állítólag sért az, hogy a többiek nem látják őt bent a döntőben (azt meg nem akarjuk meghallani, mikor Laci tett egy epés megjegyzést a Dennis-Edina-Dani hármas hosszas megbeszélésére). Azt se akarjuk észrevenni, hogy se Dóra, se Fanni nem háborgott Edina részvételén (pedig ők aztán valóban különbnek tartják magukat Edinánál). Ráadásul azt se sikerül értelmesen megmagyarázni, hogy minek is akarná gyengíteni Zsuzsa Edinát és Danit, éppen azt a kettőt, akikre a középjáték előtt számíthat

csincsilla72 2014.12.28. 14:28:27

@Conchobar: "Ráadásul azt se sikerül értelmesen megmagyarázni, hogy minek is akarná gyengíteni Zsuzsa Edinát és Danit, éppen azt a kettőt, akikre a középjáték előtt számíthat"

Sajnos mi sem értjük, de most éppen ez történik. Lehet, hogy nem szándékosan, de akkor is hülyeség, amit Zsuzsa csinál.

csincsilla72 2014.12.28. 14:31:24

@Köcsöglány: a mocsárlakók teljes passzivitásba dőltek, ráadásul a show-t is ellopták tőlük. Onnan valahogy nem jön már kreatív ötlet. Várható volt.

Montezuma13 2014.12.28. 14:32:45

@Conchobar:

Egyetértek. Ez a trió csak nagyon laza szövetségként létezett már az elejétől fogva. Még ha ideig-óráig együtt is marad, a játékot végigvinni nem tudja, mert a Zsu-Edina belső feszültség szétrobbantja és Dani nem is szándékozik egybetartani. Ne feledjük Dani apjának a tanácsát, ami láthatóüan elgondolkoztatta Danit: "Gladiátorok közt nem létezhet barátság".

A VV-ék történetében egyetlen egy esetben sikerült egy ilyen vagy ehhez hasonló érdekszövetséget a végéig egybetartani. Ez a VV1-ben a Majka-Szabolcs-Oki hármas volt. Ott is voltak belső ellentétek Oki és Szabolcs között, azonban Majka volt az, aki mégis egészen a végjátékig egybe tudta tartani a hármast és végül ők hárman kerültek a fináléba. Ennek jelen esetben ennek nem sok realitása van, noha azért teljesen nem kizárható.
Szerintem, mint már korábban más helyütt írtam Robinnak van nagy esélye végigvinni a játékot, amennyiben jól pozicionálja magát a még létező két csoportosulás (között).

Micsell (törölt) 2014.12.28. 14:34:07

@Csókolom nagymama,bukta van?: a kiközösítése miatt kezdtem vele szimpatizálni
és nem látom az egetverő elvetemültséget amit itt az ellenzői emlegetnek
én is műsorként nézek erre úh én sem szúrnám magam tökön emiatt :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.28. 14:34:59

@Conchobar: Zsu semmiféle alfahímnek nem lett beállítva,de nyilván azt hiszi magáról,hogy ő fogja megnyerni. Azt is leírtam,hogy egyértelműen nem csak taktikai okok voltak a dolog mögött,hanem előjött az igazi énje,ami csak idő kérdése volt. Beittak,benne volt a Danis sértettség,meg már napokkal ezelőtt elmondta burkoltan Edinának,hogy rá fog menni Lacira,rá is ment,ennyi. Fanni pöcke mögött milyen stratégiai okokat nézzek? Azt a csajt elbűvöli 2 szép szó meg egy 20cm-es farok.

bigél 2014.12.28. 14:35:35

@csincsilla72: ellőtték a puskaport túlságosan hamar (úgyis lehet mondani, hogy elb@ták, Fanni és Dennis szó szerint :D), de ha Mackó kiesne, akkor még alakulhatnának, ill. Dennis kiesése jót tenne Fanni játékának

2014.12.28. 14:35:57

@Montezuma13: Szerintem Kiskun mindenképpen el akarta mondani Edinkának, de az úgy elég egyértelműen lejött volna, hogy aljaskodik. Pontosan tudta, hogy 12ker azt fogja neki mondani, hogy el kell mondani. Így legalább kicsit úgy tűnik a nézők felé, mintha Kiskun féltette volna Edinka érzékeny kis lelkét. Kiskun nagyon jóságosnak próbálja magát beállítani most, ahogy jött Edinkának a mocsárból kihúzós hülye szövegével is... Én most úgy látom, hogy Kiskun gyengíteni akarja szövetségeseit. De ugyanakkor nem akarja az aljas, gonosz szerepet sem, ezért próbálja így....de lehet, hogy túlgondolom....

2014.12.28. 14:39:15

@Montezuma13: "Gladiátorok közt nem létezhet barátság". Így van, már nekem is eszembe jutott, hogy a szövetséget (bt-t, vagy ki minek nevezi) időben kell robbantani, mert rosszul is elsülhet. Attiláék szövetsége sem tartott túl sokáig, az egyik csúnyán megszívta. A taktikusok csak az elején tarthatnak össze, utána egyénire kell váltani, ez egyértelmű. Innen lesz igazán érdekes.

Conchobar 2014.12.28. 14:41:10

@csincsilla72: "Sajnos mi sem értjük, de most éppen ez történik." - De most éppen nem ez történik. Hanem az történik, hogy Zsuzsa önmaga pozícióit gyengíti. Betintázva Zsuzsa ráhajtott Lacira, az durván elutasította, és mikor reggel Zsuzsa kezdett kijózanodni akkor Laci reggeli magatartása alkalmas volt arra, hogy Lacit tüntesse föl álnok csábítóként, és hogy beelőzze Laci verzióját, menteni a menthetőt, ő maga mondta el előbb a saját verzióját. Zsuzsa Edina és Laci közé vert éket. Edinát nem gyengítette, Danit még kevésbé

Conchobar 2014.12.28. 14:42:42

@Köcsöglány: "Fanni pöcke mögött milyen stratégiai okokat nézzek?" - Fanni tettei mögé is odamagyarázhatnál mindenféle okokat

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 14:43:22

engem az is érdekelne, hogy ha most, ennyire az elején ilyen összependülések vannak kommentek és kommentek között, akkor mi lesz később? :))))))))) wáháháhá, hát imádom :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 14:45:30

@Conchobar: szegény lacira minden csaj csak betintázva repül rá, már-már sajnálom is kicsit :)))

ganxtalovins 2014.12.28. 14:45:37

@Okami: Szia! Sokan feltették ezt a kérdést, hogy magára mondja-e zsu a "rohadt kurva" szerintem egyértelmű, hogy nem, hanem Ádinára.

bigél 2014.12.28. 14:46:33

@aggyistenbiri: +1

én is! általában csak olvasom a kommenteket és szórakozom rajtuk, ritkán - mint most is - én is belelendülök, amikor már nem bírok a véremmel (utoljára tán a VV5-ben volt ilyen kommentelős időszakom). de a túl nagy anyázásból próbálok kimaradni, viszont élvezettel olvasom azokat is. :D :D

2014.12.28. 14:48:17

@Conchobar: De Edinkát bele tudja hajtani ebbe az önsajnálós szerepbe, amiről Kiskun nagyon jól tudja, hogy nem gyerebe a nézőknek. Épp ezért nem sajnálja már magát a gyermeke miatt sem... 12kertől meg szintén várhatott valami látványos hülyegyerek viselkedést, ez mondjuk nem jött be neki. Lacit visszatolhatja a mocsokpasi szerepbe. Magát pedig feltüntetheti áldozatként, ezzel Edinkát már meg is vezette. (Majd én segítek neked, itt vagyok melletted stb. ) Ezt követi majd az, hogy ő (Kiskun) milyen jófej, hogy eltávolította Edinka mellől a gaz Lászlót stb....Azért van ebben lehetőség Kiskunnak, csak persze nem biztos, hogy Kiskun ezért tette...:D

Krétagarbó 2014.12.28. 14:48:36

@tvbuzi: végre rajtam kívül más is észrevételezi, hogy Dani olyan dolgokban próbál döntőbíró lenni, amihez sok köze nincs. Nem értem, miért kellett pl. Zsut arra kényszerítenie ezzel, hogy Edinának elcsacsogja a Laci témát. Kiváncsi lettem volna, amúgy mikor pakolta volna ki.

Conchobar 2014.12.28. 14:49:00

@Köcsöglány: "Zsu semmiféle alfahímnek nem lett beállítva,de nyilván azt hiszi magáról,hogy ő fogja megnyerni." - Nem tudjuk, hogy mit hisz magáról, azt meg még kevésbé, hogy zavarná őt az, hogy egyes villalakók Edinát látják a döntőben. Ha zavarta volna, akkor ahhoz nem Edinát kellett volna célba vennie, hanem azt a személyt, aki Edinára szavazott (ráadásul nem úgy, hogy szexuálisan felajánlkozik neki, mert avval nem fog tudni a bosszút állni az Edinára adott szavazatért)

Micsell (törölt) 2014.12.28. 14:50:46

@aggyistenbiri: @bigél: lesz itt még minden főleg a vége felé...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 14:51:07

@bigél: +1 dettó :) én csak szotyoládézok közben, meg szurkolok hol ide, hol oda, úgy amúgy köpönyegforgatósssan, épp mikor hogy melyik csapinak kell az erősítés, oda dudálok egy nagyot :)))))))))

nátrium glutamát 2014.12.28. 14:54:00

@Krétagarbó: nem pakolta volna ki. Azt akarta elérni, hogy hátradőlve nézhesse ahogy kavarog a szar. Hátha a két csaj összekap annyira, hogy neki ne kelljen kényelmetlen döntéseket hoznia később, így jól jöhet ki az egészből.

nátrium glutamát 2014.12.28. 14:55:32

@aggyistenbiri: akkor jogosan olvastam félre az új nicked elsőre (aggyistenribi) :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 14:56:03

@Krétagarbó: együtt élnek összezárva, nem maradhat ki, nem tud kimaradni a konfliktusokból, akarva-akaratlan, okkal-okvetlenül ő is része azoknak.

Krétagarbó 2014.12.28. 14:56:14

@bigél: az utolsó gondolatoddal nagyon nem értek egyet. Hány milliárd gyereket felneveltek a szüleik anélkül, hogy a való villába költöztek volna csak miattuk, persze... Zsu sem csak a gyerekéért teszi, mindamellett, hogy nyilván a gyerek is haszonélvezője lenne a nyereménynek.
És meggyőződésem, hogy talán többet árt a gyerekének azzal, hogy távol van tőle, mint amit nyerni fog ezzel a távolléttel.

Conchobar 2014.12.28. 14:56:34

@natalja: "Azért van ebben lehetőség Kiskunnak, csak persze nem biztos, hogy Kiskun ezért tette.." - Nincs benne semmiféle lehetőség, azonkívül, hogy próbálja menteni a menthetőt. Egyrészt, Edina amúgyis gyanakszik rá (ki-berohangált, miközben Laci és Zsuzsa hevert egymás mellett), másrészt, csak idő kérdése, hogy mikor derül ki a felajánlkozása és az, hogy Laci durván elutasította

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 14:57:45

@nátrium glutamát: ehh, ez is az is régi már, de direkt vettem vissza (még beleférek, nem híztam ki, óje) :)))))))

Krétagarbó 2014.12.28. 14:57:46

@aggyistenbiri: de nem kell választás elé állítani senkit. Ő mondta azt Zsunak, hogy el kell mondani Edinának, Zsu erre mondta azt, hogy majd akkor ő...
Véleménye lehet, de mások ügyeiben döntést hozni? nem hiszem.

bigél 2014.12.28. 14:57:58

@aggyistenbiri: akkor te egy amolyan igazi napraforgó vagy :D :D

2014.12.28. 14:58:23

@Conchobar: Akkor viszont Kiskun egyszerűen hülye, és a mocsárlakók között a helye.

lawabidingcitizen 2014.12.28. 14:58:32

Lemaradtam, nem bírok visszaolvasni 200-nál több kommentet. Úgyhogy egyszerűen: zsírmedve TAKARODJ! :) :)

Krétagarbó 2014.12.28. 15:00:20

@Gia Gianea: Én is úgy értettem akkor, ahogy sixx. Egy ütemmel lemaradtál ezek szerint:))

bigél 2014.12.28. 15:03:13

@Krétagarbó:
nem véleményeztem azt, hogy ezzel én egyetértek vagy sem, vagy ezt megtenném-e vagy sem, ha én lennék abban a helyzetben, mint Kiskun (fogalmam sincs amúgy, valójában ő milyen helyzetben van, de mindegy is)

amit írtam, az arra reflektálás - úgy általában - hogy egy édesanya mit tehet meg és mit nem. aszámos kommentelő szerint egy édesanyának sokkal jobban kell vigyáznia, hogy mit tesz (már úgy erkölcsi megfontolásból), mint a sima nőknek/nem édesanyáknak. én pedig felvetettem egy másik nézőpontot, hogy a gyermek érdekében egy édesanya akár olyan határokat is átléphet, amelyeket csak úgy simán nem tenne meg. azaz az édesanya mit tehet meg és mit nem számomra nem egyértelműen definiálható.

Conchobar 2014.12.28. 15:03:22

@Krétagarbó: "Nem értem, miért kellett pl. Zsut arra kényszerítenie ezzel, hogy Edinának elcsacsogja a Laci témát" - Nem kényszerítette semmire. Közölte vele, hogy ezt ő, mármint Dani el fogja mondani Edinának (Zsuzsa meg, hogy mentse a menthetőt...). Nehogy elvárjuk már Edina barátjától, hogy fedezze emezeket

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 15:04:59

@Krétagarbó: az a saját ügye is volt, ha nekem elmondtad, akkor mondd el a másiknak is, aki szintén érdekelt fél ebben a szituban, ne csak velem szemben legyél ilyen bátor, dörgöld oda edina orra alá is, hogy megcsinálhatott volna laccci, de nem hagytad, még akár jól is kikeverdhetsz a slamasztikádból.
(vagy nem)

Conchobar 2014.12.28. 15:06:02

@natalja: "Akkor viszont Kiskun egyszerűen hülye, és a mocsárlakók között a helye" - Ha nem is köztük a helye, nincs okunk azt, hinni, hogy ő sokkal különb tőlük

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 15:08:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: indoklás? nem ám csak idejellemezel és eltűnsz :)))) genyó vagy biri, mert...:))))

bigél 2014.12.28. 15:20:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én ezt kikérem magamnak, én egy tiszta szívű vidéki (már nem) lyányka vagyok

bigél 2014.12.28. 15:21:18

@Micsell: be szép is lesz, már alig várom! :D :D

Puncylla 2014.12.28. 15:21:54

Jelentem, én is genyó vagyok!
A kommentelők közti csörtéket még jobban élvezem, mint a villabelit.

csincsilla72 2014.12.28. 15:22:16

@Conchobar: Egyetértünk. Ha én lennék Dani, én is elmondanám Edinának. Ő ugyanis totál hülyét csinál magából és ezt nézni is rossz. Dani alapból nem mondogatja Edinának, hogy akadjon már le Laciról, mert semmi értelme, mert nem lehet benne teljesen biztos, hogy nem alakul mégis valami. De az adott helyzetben miért ne? Valakinek fel kellene már ráznia azt a lányt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 15:22:40

@bigél: meg ne sértődjél már, mi dorotival jóféle genyák vagyunk, szóval akkor te is :))))

csincsilla72 2014.12.28. 15:23:22

@Puncylla: na ja, sokkal érdekesebb karakterek vagyunk, mint azok ott odabenn. :-)

bigél 2014.12.28. 15:23:25

@aggyistenribi: a tiszta lelkemnek ez túl sok :D :D

M. Bouvier 2014.12.28. 15:23:26

Szerintem az egész Zsuban nem az a gáz, hogy anyaként megy rá Lacira, még az is megbocsájtható, hogy aközben megy rá, hogy tudja, Edina megvész a pasiért (hiszen tuképp nem barátnők), az viszont, hogy mindezek után/ellenére még nekiáll vigasztalni, ráadásul úgy, ahogy, na az volt a hányinger. Mondjuk Edina is jó nagy hülye, hogy hagyta magát azáltal a nő által vigasztalni, akinek a bugyijában majdnem járt az a faszi, akiért epekedik. Az ilyenek soha nem egy emberen múlnak... Ezt látnia kellene.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 15:23:33

@Puncylla: :* téged figyellek már egy ideje, közénk tartozol :)))))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 15:26:44

@bigél: ne aggódjál, seccpecc bepiszkoljuk!

bigél 2014.12.28. 15:27:46

@aggyistenribi: ebben biztos vagyok :D :D

amúgy persze, vállalom a genyaságot, ebben a társaságban jóhogy! :)

Okami 2014.12.28. 15:28:11

@ganxtalovins: Szia, köszi a felvilágosítást, de azt hittem elég ironikus voltam, gyakorolok még :D

Puncylla 2014.12.28. 15:36:59

@aggyistenribi: Attól még rád teszem a jelemet, ha úgy hozza...

Okami 2014.12.28. 15:37:34

@nátrium glutamát: Erre majdnem írtam valamit, de ha leírnám egyből rasszistának lennék titulálva, annyit meg nem ér, hogy meggyőzzelek vagy épp rávilágítsak "vettem a lapot" Azt megint nem mondtam, hogy a székelyek makulátlanok......nagyon röviden. Take it easy ;)

Conchobar 2014.12.28. 15:41:04

@M. Bouvier: "Szerintem az egész Zsuban nem az a gáz, hogy anyaként megy rá Lacira, még az is megbocsájtható, hogy aközben megy rá, hogy tudja, Edina megvész a pasiért (hiszen tuképp nem barátnők)" - Csakhát arról van szó, hogy a Macis-bögrés csörte után Zsuzsa csalódott volt (és talán kissé ittas is), mert Dani Maci mellé állt, és Zsuzsa kijelentette, hogy mostmár ő egyedül van (vélhetően Edinát Dani toldalékának tekinti), nem kell tekintetbe vennie Edinát (sem), ezért ment rá Lacira. Másnap kijózanodva azonnal Danihoz ment és attól kezdve próbálja menteni a menthetőt. A tegnapi éjszakai felvételen fogja a fejét, mikor Laci és Edina egymást gyalázza. Vélhetően Zsuzsa nagyon bánja már a karácsonyi buliját, amivel éket vert a saját szövetségébe

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 15:41:42

edina mentségére (nálam) több minden szól.
-bezártság miatti felfokozott hangulat állapot
-tisztában van ő a korlátaival, kint egy lacitól semmire sem számíthatna, de idebent
-uramisten, már csókolózhatott is vele
-ha pár hete nem ugrik ki az ágyból megrettenve, akkor még szex is lehetett volna, JUJJ

mindezt úgy, hogy nappal laci mindig megerősítette, hogy köztük soha semmi nem lehet.

ha mindezeket nézzük, akkor zsu még bátor is volt, hogy edina elé állt. (simán nekimehetett volna első felindulásból, vagy lacinak)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 15:43:24

@Puncylla: sőt! meglepődnék ha nem. azt meg nem szeretek, mert nem áll jól és öregít.

Conchobar 2014.12.28. 15:47:10

@csincsilla72: "Valakinek fel kellene már ráznia azt a lányt." - Nem őt kellene/kellett volna felrázni, hanem Zsuzsát. Zsuzsa ahelyett, hogy földhöz baszta volna azt a bögrét, rögvest mikor kézbe vette, utólag ittasan nekiáll Macit szembegyalázni, aminek se értelme, se haszna. Ebben a szócsatában Zsuzsa kisértetiesen emlékeztetett a Reni-Fanni kettősre

Krétagarbó 2014.12.28. 15:50:20

@aggyistenribi: @Conchobar: ez nem baráti indíttatásból jött Daninak, legalábbis nagyrészt nem abból sztem. De nincs is ezzel baj, bár nekem csípi a szememet, amikor vki ennyire beleüti az orrát mások dolgába. Birike, sztem ez nem az ő ügyevolt, csak annyira, hogy max, mint egy "barát" (bár itt nincsenek barátok sztem) meghallgathatja a feleket, ha ők is úgy gondolják. Tanácsot is adhat, de a döntés joga az érintetteké (Zsu-Edina-Laci)

Okami 2014.12.28. 15:52:17

@aggyistenribi: Inkább kénytelen volt hiszen Dani által kiderült volna úgyis :) Egyébként fura mennyire eltudjuk ítélni azt, ha valaki szerelmes........pedig tudnunk kéne olyankor mennyire (nem)tud tisztán látni az ember. De ha kellően kiábrándult lesz Dinka, idővel talán-talán ráfog jönni mennyire elbaszta Laci miatt a játékát.

Krétagarbó 2014.12.28. 15:54:33

@Okami: ez nekem is meglepő egyébként.

M. Bouvier 2014.12.28. 15:54:34

@Conchobar: Persze, ez oké, az alkohol mindig dob a szexuális motiváción. Csak nekem a vigasztalás része nem volt egyáltalán őszinte. Próbálta magát áldozatnak beállítani, miközben ő provokálta ki az egészet. Erről azért biztos rémlett neki vmi. Azt persze elhiszem, hogy bánja, hogy most ezen meginoghat a szövetsége Edinával, ezen keresztül pedig Danival is. Majd megnézem az éjszakait is.

csincsilla72 2014.12.28. 15:55:38

@Conchobar: SZVSZ Dani már leszarja Zsuzsát. Csináljon, amit akar. Bár én még mindig nem vagyok biztos abban, hogy a Daniszülők Zsuzsára gondoltak a gladiátoros hasonlatnál, de Dani így értelmezi. Ergo Zsuzsa mehet.
A bögre-incidens meg egy vicc. Plasztik jól mondta: nevetni kellett volna rajta. Medve egy rosszindulatú tetű, erre lehetett számítani. Magát járatja le vele, ha lehet még fokozni az eddigieket. Eddig olyan jó viselte a csaj a szemétkedést, ne most bukjon már bele!

Gia Gianea 2014.12.28. 15:58:58

@Krétagarbó: Lemaradtam,mint a borravaló. :-) Pedig egyértelmű,hogy a férfi -nő udvarlásban lehetek régimódi.Abban nem,hogy Zsu,hogy adja elő a történéseket Edinának.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 16:00:53

@Krétagarbó: nem láttam ezt a két részt, csupáncsak a posztokra és hozzászólásokra támaszkodva formáltam véleményt, ami így már eleve nem saját, hanem erős szűrőkön ment át :) dani beleszólási jogát arra értettem, hogy régebben úgy képzelte, lehet közte bármi is zsuzsával.

@Okami: csak tizenévesen tudunk ennyire vakon lenni :)))))) biricohelho vagyok, elnézést :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 16:07:56

@Gia Gianea: aztakurva, de lefogytál! :)))))))))))))))))

Krétagarbó 2014.12.28. 16:10:05

@aggyistenribi: Edina se sokkal több, meg ma már bizonyos értelemben később érnek a fiatalok.

Okami 2014.12.28. 16:10:55

@aggyistenribi: Azt kijelenteni, hogy nincs vakszerelem csak az mondja, aki még nem volt ebben az állapotban illetve nem találkozott olyan férfival/nővel. (Kortól független!)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 16:18:29

@Okami: háttt nekem voltak vállalhatlan dolgaim, bevallom :))))))))))) <- ez fasság, a mai napig ég az arcom, szóval ://// szóval mai fejjel nézve nagyon gáz voltam, na :) de cukigáz :)

Krétagarbó 2014.12.28. 16:20:34

@aggyistenribi: Nekem is:))) Mondjuk én már nem égek rajta, csak röhögök, ha eszembe jut:)))

Montezuma13 2014.12.28. 16:20:42

Nem mindenki szimpatizálhat mindenkivel, nem mindenkinek tetszik ugyanaz a játékos. Ez teljes mértékben elfogadható, hiszen a szimpátia vagy unszimpátia egyéni megítélés kérdése. Ez Zsu esetében is így van. Van akinek tetszik a benti viselkedése, van akinek nem. Azt az indoklást viszont kifejezetten álszentnek tartom, amikor a gyerekére hivatkoznak. Ezek szerint egy gyerekét egyedül nevelő édesanyának már nem lehet semmilyen kapcsolata, főleg nem szexuális kapcsolata?
A másik érthetetlen vád az, hogy Zsu egyedül hagyta kb. 3 hónapra a 4 éves gyerekét. Sokan ezt valamiféle megbocsáthatatlan bűnnek állítják be. Én gyerekkoromban az egész nyarat, több hónapot, a nagymamámnál töltöttem vidéken. Nem érzem úgy, hogy gyerekként ez bármiféle problémát, törést okozott vagy bármiféle lelki sérülést okozott volna bennem. Nem hinném, hogy Zsu attól, hogy jelentkezett erre a játékra még ne lenne jó anya. Sem ezt, sem az ellenkezőjét nem tudom megítélni, mert nem ismerem az ő családi körülményeit. De gondolom más sem tudja ezt megfelelő információ hiányában megítélni, tehát az erre való hivatkozás elég átlátszó. Tessék azt mondani, hogy Zsu az eddig mutatottak miatt nem szimpatikus, de a gyerekére való hivatkozás sem nem valós, sem nem igazságos, sem nem tisztességes az ő megítélése vonatkozásában.

Gia Gianea 2014.12.28. 16:24:43

@aggyistenribi: Viszont a nevem meg hosszabb,figyuzod? :-D ;-) (Csak annyi a csel,hogy a munkahelyi ááámítógép nem fogadta el a rendes bejelentkezésemet,ezért kicsivel másabb a nevem.A dagadt macs meg az otthoni gépemen foglalja a helyet. :-) )

2014.12.28. 16:24:47

rtl.hu/rtl2/valovilag/ez-mar-nem-is-valosagshow-ez-mar-audiovizualis-kolteszet

Ha ezt Plüssegér nem szándékosan csinálja, akkor sajnos korlátolt, nem kis mértékben. :D :D :D

Okami 2014.12.28. 16:26:05

@aggyistenribi: Figyi a barátaim szerint vállalhatatlan, hogy a VV-t nézem :D Nem értik meg a rajongásom.

Nah mindegy, nem akarok offolni. Várom a mai összefoglalót, főleg mert valamiért nincs tippem ki lesz a kiválasztott?!

Gia Gianea 2014.12.28. 16:30:44

Én nagyon nem is mondom senkinek,hogy vv-t nézek.Valahogy nem téma.Veletek megbeszélek mindent,oszt kalap-kabát.

Gia Gianea 2014.12.28. 16:31:17

Ja,nem szégyellem,még mielőtt...

M. Bouvier 2014.12.28. 16:31:24

@Montezuma13: Szerintem akik Zsu gyerekére hivatkoznak, arra gondolnak, hogy példamutatás, meg értékek átadása, stb. Bár sztem egy négyéves kissrác még ha nézi is, akkor sem nagyon vágja le, hogy mi is történik valójában a villában. Tőlem annyit kefélhetne ott benn, amennyit akar, nekem "az eddig mutatottak miatt nem szimpatikus". :) Egy időben meginogtam, de most inkább mégsem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 16:31:52

@Montezuma13: ó, és tényleg! nyarak a nagyszülőknél, ez mekkora már! és hogy beidézted érvként! hát na, ez jó ötlet volt.
@Krétagarbó: ma már én is :)
@Gia Gianea: láttam, gondolkoztam is rajta, de ünnepinek hittem :)

M. Bouvier 2014.12.28. 16:33:45

@Okami: Az enyémek szerint is az. Azért regisztráltam ide, hogy legyen kivel beszélgetnem a villabeli eseményekről. ;)

Krétagarbó 2014.12.28. 16:36:54

@Montezuma13: Zsu gyerektéma (utoljára írom meg a véleményem ebben a témában, mert ez már kezd kicsit olyan Zsu Fia Saga lenni...): teljesen más az, amikor vki a nyarakat a nagyinál tölti, ahol a szülők bármikor meglátogathatják, beszélhetnek skype-on, telefonon, van kapcsolat a gyerek-szülő között. És más az, amikor anyu elűnik, a gyerek számára még felfoghatatlan indokokkal és ideig és 0 az az nulla a kapcsolattartás, akár fél évig is. Nem tudom, hogy a fia hogyan dolgozza ezt fel, mivel valóban nem ismerem a családi körülményeit, a gyerekét, stb..., de ilyen helyzetben egy ennyi idős gyereknél sanszos lehet a "cserben hagytak" érzés. Ami nagyon rossz, sztem. Nekem úgy tűnt, hogy eddig Zsu nevelte jobbára a fiát, tehát ő volt az, aki a biztonságot jelentette neki, nincs azzal gond, ha most apuka is bekapcsolódik a nevelésbe, de ki tudja, volt-e átmenet, vagy a váltás éles volt-e.
Megmondom őszintén, engem megőrjítene egy ilyen szituban az a gondolat, hogy a gyerekem mit gondolhat most, mit érezhet, hogy nem lát, nem hallhat, nincs kapcsolatunk. Én ezt ezért nem tudnám semmilyen körülmények között sem megtenni, pedig a Zsuval nagyjából egyidős lányomnak nem vagyok egy tigris anyukája, és volt már olyan párszor, hogy gyerek nélkül elutaztunk akár 2 hétre is, a nagymamákra hagyva őt. De azt tudom, hogy nálunk ez a két hét egyelőre a határ ennyi idősen, még úgy is, hogy közben azért mi beszélünk telefonon, vagy akár láthat is minket skype-on.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 16:40:58

@Okami: @M. Bouvier: @Gia Gianea: nálunk sem nézi senki, se család, se kollégák, de nem is szólnak be érte. (nem mernek) :) = toleránsak.

Okami 2014.12.28. 16:41:09

@bigél: Azért vannak a jó barátok........hogy tudják attól mert agyhalott műsört nézel még nem biztos, hogy te is az vagy (nah jó hazudtam! :D)

Sargabogre 2014.12.28. 16:45:09

de Edinának Laci sose ígért semmit, ahogy a posztban is szerepel, mégis úgy féltékenykedik rá, mintha egy pár lennének. én biztos nem feküdtem volna oda közéjük, ezzel magát is megalázza. ettől független csúnya húzás volt Zsuzsától.

edics 2014.12.28. 16:46:13

Ideje lenne már hogy a lányoknak legyen annyi eszük hogy kettővel kevesebben vannak mint a fiúk. Fiú vigyen ki fiút hogy tuti egy kint maradjon. Mondjuk Robin-Ádám, Ádám-Maci, Robin-Maci, Laci Denisz.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 16:47:27

@Krétagarbó: ég és föld a különbség zsuzsa és közted, ne is hasonlítsd össze magad vele, pláne abban, hogyan döntenél és miként viselkednél a helyében. attól hogy mindketten anyák vagytok, még tud teljesen más lenni az értékszemléletetek.

Krétagarbó 2014.12.28. 16:48:00

@Montezuma13: ja és Zsu-t valóban nem kedvelem, de az okok inkább a villabeli viselkedésére vezethetőek vissza, bár nyilván az összképben óhatatlanul benne van a körítés is. (gyerekkérdés, 6. órában egy ismeretlennel petting, a kisfilmjéből sugározni kívánt életfelfogás, ami vagy igaz, vagy nem,most úgy tűnik, van benne vmi.) Az emberek óhatatlanul is előítéletekkel néznek mindenkit, még az is, aki tagadja ezt. De ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne Zsunak ezeket az előítéleteket szépen leépíteni, elfelejtetni, nálam ez neki még nem sikerült, sőt. A mostani viselkedésével - faszon át vezet az út a lóvéhoz - csak a kisfilmjében is megjátszott/bemutatott sztereotípiát erősíti bennem.

Montezuma13 2014.12.28. 16:51:52

@Krétagarbó:

Nem értek egyet. 3 hónap anya nélkül egy gyerek számára semmiféle lelki törést nem okozhat. Amikor én a nagymamámnál nyaraltam, bizony nem volt skype, de még csak mobil vagy éppen vonalas telefon sem. Az autó pedig luxusnak minősült. Sok gyerek töltötte így a szünidőt. Sokan pedig akik nem lehettek a nagyszüleiknél egyik szünidei táborból a másikba mentek. Valahogy mégsem láttam azt, hogy ez bármiféle lelki törést okozott volna a gyerekeknél. Ez szerintem süket duma. Nem ezért és nem ennek alapján kell megítélni Zsut.

Számomra is baromi unalmas már, hogy sokan erre hivatkozva ítélik meg. Bár az utóbbi időben mintha csökkent volna az ilyen képmutatók száma. A külső viszonyok mivel valós és hiteles információval nem rendelkezünk nem képezhetik a játék részét. Egy játékost a benti viselkedése alapján kell és lehet megítélni.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 16:57:22

@Montezuma13: voltak szünidei táborok 4 éveseknek?:O (mert ugye arról volt szó)
erre kíváncsi vagyok.

Costanza 2014.12.28. 16:57:39

Nagyon vicces hogy mennyire toketlenul kommunikalnak ezek egy szerelmi vallomasnal, es laszlo is potcselekszik meg zsu is iszonyat bena, ahogy ott dobaltak magukat. Szerintem nem arrol van szo, hogy gyorseszjarasu Laszlo barmit is ki akart mondatni Zsuval, lol ahogy itt paran mondjak. Mindketto dominans termeszet, es mindketton latszott hogy zavarban van, pl laszlo-zsuzsa, te kellesz nekem hooo, minek, olyan vagy mint az exem bazdmeg, igazi ovodas feszelyezett, zavarbanvagyok but I am too cool for school attitudje. Az az egymas fele odafordulok-elfordulok tapogatozosni, nyulkalok aztan elhuzzuk a kezunket, elhuzodom vergodes is igen nyomi. Nagy dilemma van. Zsuzsa egybol belecsapott a levesbe igazi eroszakos parasztpicsa modjara, amikor kinyogte Laszlonak, heee te kellesz, Laszlo meg zavarba jott, es azert nyogte ki hogy "minek", mert mindamellett egy bunko, illetve ez idohuzo szo, amig par mp alatt rajon, hogy mit nyogjon ezekutan visszakerdezes helyett. A hulyepicsa meg ugyis egybol megerezte a reakcion, hogy ez igy nem lesz teljesen kerek, szoval remelem nemsokara ongyilkosmerenyletet kovet el, ahogy egoja meg jobban megserul a kozepes kozonyos laszlo reakciotol, es megint elbizza magat, hogy megpedig o itt kellendo, es barmit megtehet. Amen.

Krétagarbó 2014.12.28. 16:58:08

@aggyistenribi: te mióta vagy Ribi? :) Bakker, akkor Ribikém, (simán leírtam, hogy Birikém, de aztán láttam a névújítást:) szóval sztem ez inkább EQ kérdése inkább, és én azt látom Zsuban, hogy annak igencsak híján van. Nem az érzelmek embere, pontosan attól tud olyan hideg-rideg-számító lenni és azért is tudott úgy lepörögni (egy két kivételtől eltekintve) a mocsárlakók szemétkedései róla. (Ezért sem kedvelem egyébként. Meg azért sem, amit korábban írtál, hogy azt hiszi magáról, hogy okosabb, pedig nem is. Ő olyan típus, aki indokolatlanul (okvetlenül) ugrott pár lépcsőfokot felfelé, holott azokat a lépcsőfokokat be kellett volna járja. Amikor megpróbál beszélni, kommunikálni, már nekem fáj sokszor...)

Montezuma13 2014.12.28. 16:58:34

@Krétagarbó:

Az, hogy neked Zsu villabeli viselkedés unszimpatikus, ez elfogadható. Fel is soroltál pár indokot erre. Engem leginkább az idegesít, amikor páran külső indokokra hivatkoznak. Olyan indokokra, ami nem releváns, nincs összefüggésben a játékkal.

Krétagarbó 2014.12.28. 17:00:43

@Montezuma13: teljesen más egy 4 éves gyerek és egy 7-8-9 éves gyerek ebből a szempontból. Gondolom 4 évesen még te sem táboroztál, legalábbis nálunk még nem nagyon csinálnak az ennyi idős gyerekeknek ottalvós táborokat, felteszem nem véletlenül.

Montezuma13 2014.12.28. 17:01:12

@foxwiththegloves: Nyilvánvaló, hogy nem volt, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy 3 hónap nem olyan nagy idő, ami egy ilyen vagy ehhez hasonló korú gyerek számára lelki törést okozhat lásd nagyszülőknél való nyaralás.

Bergamott 2014.12.28. 17:02:37

@natalja: ez undorító, ha már neki nem lehet másokat is megzavar? Nálam lehúzta magát a vécén.

1000rörö 2014.12.28. 17:03:27

Miss Kiskun ténykedései a vellában tökéletesen tükrözik a mai helyzetet az országban. A sok agyhalott be van forgatva rendesen, bedőlnek a xarkavarásnak és ölik egymást feleslegesen. Terelnek minket, de vadul. :) Sajnos.

Montezuma13 2014.12.28. 17:04:49

@Krétagarbó: Mint korábban mondottam és ilyen idős koromban rendszeresen vidéken voltam a nagyszüleimnél és erre nem úgy emlékeztem soha vissza, mintha valamiféle gondot okozott volna számomra.

Megjegyzem a karácsonyi bejelentkezéskor sem láttam, hogy a kisgyereknek bármiféle lelki baja, problémája lett volna. A gyerekére való hivatkozást a megítélésében ócska kifogásnak tartom.

dumocika 2014.12.28. 17:05:07

Ádinka nem veszi észre magát. Amúgy sziasztok! Jó itt! :)

Krétagarbó 2014.12.28. 17:06:59

@Montezuma13: Én pedig azt gondolom, hogy nem lehet a külső dolgokat nem figyelembe venni, mindenki ezt teszi mindenkinél sztem. (Edina-szegény, őszinte, PVC-kurvinyek, Dennisz-léhűtő, csaját az élő sóban kidobó, Laci- bunkó alfahím, Maci- dagadt lelki sérült stb...) Az más kérdés, hogy ki mennyire tudja a negatív előítéleteket ledolgoztatni magáról és/vagy a pozitív diszkriminációt felerősíteni.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 17:08:22

@Montezuma13: minden összefüggésben van a játékkal... ha tetszik, ha nem... ha nem így lenne, nem lett volna Sittes Gergő, Pornós Vera, Szopnék.hu Gigi, és még sorolhatnám
most felesleges 1 embernél, Zsunál számon kérni azt, ami az eddigiekben is így volt és így is lesz, sajnos/nem sajnos (tökmindegy)

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 17:09:29

@Montezuma13: mondhatnám úgy is, h mindenki okkal vagy okvetlenül került a játékba.

Krétagarbó 2014.12.28. 17:11:31

@Montezuma13: És három hónapig a szüleidről azt sem tudtad, hogy élnek-e vagy halnak? Hagyjuk már. Most nem akarom azt mondani, hogy térjünk vissza erre akkor, amikor a 4 éves gyerekedet lepasszolod 3 hónapra úgy, hogy addig nulla az info oda-vissza egymásról, de tudom, ez már akkora de akkora bunkóság lenne a részemről. (Amíg nem voltam benne, feltehetően én is így gondolkozta egyébként, ezért is merem leírni.)

2014.12.28. 17:11:50

@Bergamott: :D Edinak zuhanórepülő üzemmódba váltott, nálam is. Nem hiszem el, hogy nem esett le neki, mi folyik ott bent... A kéményseprő még elég szépen beszélt vele, én elküldtem volna a pics@ba...

candyperfumegirl 2014.12.28. 17:12:33

@Krétagarbó: ott a pont. (az EQ-s dologgal kapcs.) A tegnapit most néztem csak meg, de szerintem már kb. mindent leíratok róla, amit lehet, úgyhogy inkább egy másik példát hoznék fel ezzel kapcsolatban: akár Dani, akár Edina próbált kedves lenni Zsuval, vigasztalni, erősíteni a párbajos héten, meg karácsonykor, mintha egy falnak beszéltek volna, semmilyen formában nem tudta viszonozni a kedvességet. Amit persze lehet, hogy bénán csináltak, ld. Edina vigasztalási kísérlete (ami mondjuk szerintem nem volt gáz, de mindenkinek más működik ilyenkor). Nekem ez tűnt fel nagyon, hogy egyetlen villalakóval sem volt még egyszer sem kedves. Persze, taktikai játék, és mind ellenfelek vagyunk, de amikor hozzá őszintén kedvesen viszonyulnak, az sincs rá semmi látható hatással.

M. Bouvier 2014.12.28. 17:13:27

@Sargabogre: Edina full szerelmes. És hiába mondta el Laci néhányszor már, hogy mint nő nem jön be neki, azért majdnem minden részben látunk olyat, hogy ölelgeti, simogatja, sőt még csókolóznak is. Edina önkéntelenül is kapaszkodik ezekbe, hogy hátha mégis...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 17:13:40

@foxwiththegloves: most apunál bandázik/táborozik a gyerek, tehát ez akár még jó is lehet mindenkinek, már amennyiben ez nem csak egyszeri alkalom lesz, hanem rendszert csinálnak belőle a szülők. ha a gyerek igényli.
@Krétagarbó: már a harci delfing is így szólított, hát átírtam. :)

anyák meg olyan vérszomjasak tudnak lenni, meg ítélkezők, imádom mindannyiukat :) (azt mondtam már, hogy engem nagyszülők neveltek, mert a nagyszülők nyomására előbb be kellett fejezniük a fősuli/egyetemet?) még klassz is volt :)

Krétagarbó 2014.12.28. 17:13:43

@foxwiththegloves: egyetértek. Pont az a jó ebben, hogy ki hogyan tudja megváltoztatni +/- irányban a róla első blikkre alkotott képet. De ha azt nézed, ez is olyan, mint a való világban, kint sincs ez másként.

Krétagarbó 2014.12.28. 17:17:07

@aggyistenribi: írtad, de neked a nagyszűlők jelentették a biztonságot. Nálunk is van ilyen, mert anyósom itt él velünk, ha velem vmi történne, könnyedén anya helyett anya lenne, mert a lányom ezt szokta meg. Anyukámmal más is a kapcsolata (szereti őt is) de anyósom igazi második anyuka.
Meg a történetedben is igaz az, hogy azért nyilván volt kapcsolatod a szüleiddel is, nem félévente...

Sargabogre 2014.12.28. 17:18:01

@M. Bouvier: sajnálom szegényt, de tényleg nem veszi észre, hogy úgy akad ki Lacira, mintha az bármit is ígért volna neki és most meg átverte volna.meg mi ez hogy miért vernek mindig át? nem verte át, az más kérdés, hogy totál érzéketlen gyökér.

Zsuzsa meg szépen elrontotta a róla kialakult képet, rámászik Lacira, aztán képes úgy előadni, mintha teljesen ártatlan lett volna a történetben és Laci, a szemét bepróbálkozott. Dani szerintem sejti amúgy, hogy nem teljesen így történtek a dolgok.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 17:19:21

@candyperfumegirl: mert ellenfelek, és nem mer közelebb, baráti viszonyba kerülni senkivel, mert problémás lenne utána hátbaszúrni a játék miatt?

csincsilla72 2014.12.28. 17:19:27

@Montezuma13: Egyetértünk. Ráadásul a kiskölök az apjával van. Tételezzük már fel, hogy szeretik egymást annyira, hogy Levi átvészelje anyu távollétét. Ha a csaj egy dél-tiroli síparadicsomban főzné a Germknödelt, hogy meg tudjanak élni, akkor bezzeg nem köpködnék. Mi a különbség?

Krétagarbó 2014.12.28. 17:21:46

@aggyistenribi: egyébként ha nem sínyli meg nagyon a gyerek Zsu hiányát, ez egy jó pont lehet, ha valóban rendszer lesz belőle, hogy apuka is bekapcsolódott/bekapcsolódik a gyereknevelésbe. Sokszor a vasárnapi apukáknak fogalmuk sincs bizonyos dolgokról, bár ebben nem minden esetben hibáztatnám őket:)

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 17:22:34

@aggyistenribi: nem akarok erről véleményt mondani, mert nem tudhatom h rossz-e neki v jó-e, ez szubjektív dolgoktól függ, attól is h milyen volt a viszony előtte a felek között, milyen a kissrác személyisége, stb. Úgyhogy erről tényleg inkább nem mondok semmit. Egyébként én is sokat nagyszülőztem, de én elég önálló voltam, még rájuk sem volt szükségem úgymond:)
@Krétagarbó: én is így gondolom.

candyperfumegirl 2014.12.28. 17:23:10

@aggyistenribi: persze, benne van a pakliban. De ez feltűnő volt nekem, különösen úgy, hogy más szituációkban meg azt hangoztatja, mennyire erős ez a hármas szövetség. Majd meglátjuk.

Krétagarbó 2014.12.28. 17:23:35

@csincsilla72: én azt sem értem meg, de ott is ott van a kapcsolattartás lehetősége.

M. Bouvier 2014.12.28. 17:24:30

@Sargabogre: Totál így látom én is. Edinát sajnálom, Zsuzsa épp kezdett szimpibb lenni, de újból lenullázta magát, és Dani szerintem is átlát Zsuzsán.

Attól függetlenül, hogy sajnálom Edinát, a só szempontjából szívesen megnézném, hogy Laci megdugja Zsut.

Zsolt28 2014.12.28. 17:28:24

Ahogy olvasgatom itt a Zsu fanok kommentjeit, hát nyerítek a nevetéstől:).
Komolyan mondom beállítani az "Akarlak", "Nekem te kellesz!", meg az "Én felnőtt ember vagyok..." szavakat úgy, hogy a lány csak szövetséget akart Lacitól...:) Ehhez azért kell egy kifacsart szemléletmód, értelmezés:). Minden értelmes ember tudja, hogy ez a csaj kefélni akart. Amivel önmagában még nem is lenne baj, csak...
1. Amit Laci is említett íratlan szabályok címen, hogy arra a faszira, akibe a "barátnőd", "szövetségesed" szerelmes nem mászol rá, mert nem akarod megbántani ha a barátod, ha pedig a szövetségesed akkor nem akarsz belőle ellenséget kreálni.
2. Nem csinálsz segget a szádból, hogy Fannikát szűz Máriaként kiosztod, amiért kefél a villába, Daninak előadod, hogy te itt nem fogsz senkivel, de senkivel se szexelni, majd... Persze ezek a dolgok, akinek van egy kis esze az tudta, hogy már akkor sem voltak igazak, amikor kijöttek a csaj száján. Hát még később.
3. Lehet, hogy Zsu nem bírt a libidójával, de szerintem sokaknak úgy jött le, hogy taktikából meg akarja gyengíteni Laci-t, akit egyébként sikerült is egy faszkalapnak beállítania (bár az is). Szerintem ez a nézők nagy részét taszítja, ezért sem léptem volna ilyet Zsu helyébe. Bár aki ezt a lányt kedveli annak valószínűleg ezzel a módszerrel sem igen van problémája, a nézők egy része meg olyan tufa, hogy nem is "képzel" bele ilyen taktikát az egészbe. Csak azt látják, hogy ha tetszenek egymásnak, akkor miért ne...
4. Edina egy ilyen szituációban összeomlik. Ilyenkor két forgatókönyv lehetséges. Felülemelkedik a dolgon és sírdogálva, megtörten, de erkölcsileg győztesen és megerősödve kerül ki a szituációból. Ettől még erősebb lesz, ami Zsu-nak nem lenne igazán jó. A másik esetben harc, gyűlölködés, mocsár lesz, ami lehúzza Edinát és elveszti a rokonszenvét a nézők tekintetében. Ez jó lenne Zsu-nak, aki szerintem úgy gondolja, hogy képes majd ez utóbbi felé terelni Edinát (bár ez csak az én személyes véleményem).

Sixx-nek: Edinát pszichopatának beállítani azért kicsit gáz. Volt már részed viszonzatlan szerelemben, ahol a lány kétértelmű dolgokat is mondott, ami miatt reménykedtél, hogy még összejöhet, bár racionálisan tudtad, hogy semmi esélyed, hogy elnyerd a szívét? Mindezt esetleg egy olyan környezetben, ahol nem tudtad elkerülni ezt az embert (pl. suli, munkahely)? Ezenkívül 22 évesen, abban a korban, amikor még egy normális ember totál naiv és még remél, hisz a csodákban, őszinte, azt érzi jónak ha nem taktikázik a szerelemben, hanem az érzései irányítják? Ha volt már ilyenben részed, akkor gyakorolhatnád ennek empatikus következményeit, ha pedig még nem akkor talán szerencsés vagy, de lehet, hogy inkább gáz.

Mók_Ica 2014.12.28. 17:29:50

sziasztok cölöp-társak :) köszi sixx a posztcsit, jó volt :)

na szóval.....danika miért is "avatkozott" bele ebbe a "ha te nem mondod el edinának, akkor elmondom én" történetről: az én meglátásom szerint, ha zsu TÉNYLEG akarna vmit laccitól, akkor ezt a tipi-tapit nem mondta volna el még daninak sem... ugyanis hiába volt ott még más is, ezt laccin és zsun kívül senki nem látta.....
szóval ezt okkal mondta el.... tudta (de legalábbis sejtette) hogy dani reakciója ez lesz.....
zsu nem akar semmit laccitól, mint pasitól.... zsu szeme előtt a szent CÉL lebeg és ezért mindent megtesz.....

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 17:31:39

@Mók_Ica: "sziasztok cölöp-társak :)"
Ne forgasd a tőrt Dotty szívében, megint nem került be:D

dumocika 2014.12.28. 17:32:06

@M. Bouvier: Ahogy a dolgok most haladnak, szerintem meglesz az a dugás.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.28. 17:33:44

el kellene már szakadni a gyerektémától, tételezzük fel, hogy zsuzsa van annyira felnőtt, hogy tudja kire és miért bízta a gyereket. jó kezekben van. innentől kezdve azzal sem kell és szabad foglalkozni, ha rinyál gyerek miatt, úgy kell őt kezelni, mint a többieket.

dumocika 2014.12.28. 17:34:19

@Mók_Ica: Nem a tapit mondta el, hanem hogy Laci rányomult. Ő meg persze nem engedett...

Mók_Ica 2014.12.28. 17:34:48

@Zsolt28: zsu gondolkodik és cselekszik a leghidegebb fejjel a villában... amit tesz vagy mond, okkal történik, nem spontán......
edinka viszonzatlan szerelme pedig azért bonyolultabb, mert össze vannak zárva, nehéz "elmenekülni", távolságot tartani.... pláne, hogy laccci is ad neki mindig vmi "morzsát" (lsd csókolózás, ölelkezés, összebújva alvás)
mást tesz, mint amit mondd és ez nagyon zavaró módon hat edinkára..... egyébként egyáltalán nem pszichopata :)

2014.12.28. 17:35:06

@Zsolt28: Edina tényleg nem százas. Erről a kis jelenetről mi a véleményed?
rtl.hu/rtl2/valovilag/ez-mar-nem-is-valosagshow-ez-mar-audiovizualis-kolteszet

Mók_Ica 2014.12.28. 17:35:59

@foxwiththegloves: nekem Dottyka is cölöp :))) <3

@dumocika: a nyomulást sem kellett volna mondania.....

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 17:37:04

@Mók_Ica: ugyehogy?:) én is ezt mondtam neki:)

Mók_Ica 2014.12.28. 17:38:39

@foxwiththegloves: még jó hogy :))) látod, azt nem is láttam, hogy te is ezt mondtad és én is így gondolom :))))

Krétagarbó 2014.12.28. 17:39:18

@Zsolt28: nagyjából egyetértek Zsuval kapcsolatban írtakkal is és az Edina love sztorival kapcsolatban is.

Annyi még, hogy 2-3 hete még Zsu azt mondta, hogy nincs senki a villában, aki tetszene neki, Dávid volt az egyedüli. Most mitől tetszett meg neki hirtelen Laci?

nátrium glutamát 2014.12.28. 17:40:00

@Montezuma13: hű, ezt a jó kis kommentet nem lehetne félretenni valahogy rosszabb időkre? Nagyon tetszik! Grat! (Y)

Bergamott 2014.12.28. 17:42:53

@Krétagarbó: hát szemérmesen elhallgatta. Ez még a kisebbik hibája a szememben.

másodpéldány 2014.12.28. 17:48:10

Ez egy olyan vicces szitu, amit ki se lehetne találni, ha valaki beleírná egy forgatókönyvbe azt mondanánk erőltetett, béna,

de ha ezt SPONTÁN esetlenségből csinálja Edina, akkor az egész élet olyan kétballábassá válik... "de hát épp rajta ülök" figyelmezteti Edinát Fanni, az meg odaáll várakozni, mintha...

vellatörténelmi az eset, de olyan nyavalyásul az... most ez tényleg nem ért a szép szóból, vagy tényleg nem ért a szép szóból...

rtl.hu/rtl2/valovilag/ez-mar-nem-is-valosagshow-ez-mar-audiovizualis-kolteszet

csincsilla72 2014.12.28. 17:49:10

@Krétagarbó: Lehet, hogy Zsuzsa sok több "minőségi időt" tölt kisfiával, mint az, aki minden nap ott van, de sosem hallgatja meg a gyereket vagy csak lecseszni tudja mindenért. 3 hónap nem a világ. A karácsony egy négyévesnek még tökmindegy, inkább ő viseli nehezen a hiányát.
Nem tudom, hány éves vagy, de én a hetvenes éve elején voltam kisgyerek. Akkor nagyon sok baba 6-7(!!) hónapos korában bölcsibe került, mert aput vitték katonának, anyu meg nem tudott megélni a gyesből. Ezek a babák reggel hattól-héttől délután ötig egy idegen nő felügyelete alatt voltak, mégsem lett belőlük idegbeteg vagy tömeggyilkos.
Szerintem nem kell ezt túlértékelni. Levi tudja, hogy anyukája megvan, él és jól van. És haza fog jönni.

dumocika 2014.12.28. 17:49:45

@Mók_Ica: Erre gondoltam én is. Vagy őszintén vagy sehogy.

Mók_Ica 2014.12.28. 17:51:00

@Krétagarbó: nem gondolom, hogy különösebben megtetszett volna neki... jobban, mint eddig..... sztem benne lát olyan lehetőséget, amely által ő ismét fontos, központi szereplő lehet.... nagyon rosszul esett zsu-nak, hogy nem volt benne dani-denis-edina csoportban..... ez látszott a fején...

Caryon 2014.12.28. 17:53:31

@csincsilla72: "Ha a csaj egy dél-tiroli síparadicsomban főzné a Germknödelt, hogy meg tudjanak élni, akkor bezzeg nem köpködnék."
Egyetértek. Több tucat anyukát-apukát ismerek, akik az elmúlt 5-10 év Karácsonyát külföldön töltötték, munka miatt. Ők is rossz szülők lennének? Mi lesz a gyerekük lelki fejlődésével? Megmondom. Senkit nem érdekel. Ahogyan álszent dolog azon gondolkodni, hogy jajj mi lehet szegény Leventével...

dumocika 2014.12.28. 17:55:37

@másodpéldány: A párocska reakciója hatalmas volt. Edina meg már hívta volna Danit is közönségn. Vártam hogy megkérdezi őket, nézheti-e az akciót... : D

2014.12.28. 17:56:06

@másodpéldány: Erre a groteszk jelenetre írtam fentebb, hogy ha ez nem szándékos, akkor Edinka sajnos tényleg korlátolt, nagy mértékben.

Mók_Ica 2014.12.28. 17:56:11

@dumocika: mivel elmondta daninak, daninak nem volt más választása, mint azt mondani, hogy ezt edinkának is tudnia kell...... ugyanis, ha ezt nem teszi és később kiderül (márpedig minden ilyen kiderül) akkor edina akad ki danira.... és joggal..... daninak edina szövetsége jobban kell, mmint zsu-é, mert megbízhatóbbnak tartja....

dumocika 2014.12.28. 17:59:41

@Mók_Ica: Persze hogy jobban bízik benne. De azért biztatta szerintem hogy mondja el Tanyának, mert látni akarta hogyan eszi meg Zsu a szart amit kavart. Volt ebben bosszú rendesen.

Mók_Ica 2014.12.28. 18:01:20

@dumocika: @másodpéldány: @natalja: szerintetek megértette pontosan, hogy mit jelent a "rajta ülök" kifejezés fannika szájából? sztem nem esett le neki, különben nem azt válaszolta volna, amit ......

nátrium glutamát 2014.12.28. 18:01:24

@Mók_Ica: ...és így szépen mossa kezeit. semmit nem kell tennie, és senki nem rá fog haragudni. (persze ha ugyanezt egy olyan játékos csinálná, akit nem vontak be glóriával, akkor az egy szemét, számító gennygóc lenne)... :P :D

nátrium glutamát 2014.12.28. 18:03:05

@dumocika: + Edina már Dani visszatérése után elkezdte Zsút fúrni Daninál. szent emberek! :D

Mók_Ica 2014.12.28. 18:03:19

@nátrium glutamát: alapból zsu-nak nem kellett volna ezt a laccis dolgot említeni... és kész.... :)))

dumocika 2014.12.28. 18:03:27

@Mók_Ica: Pénisz meg még invitta is befele. Nem lehet még Ádinka sem ennyire naív. Fannika meg mondta hogy mindjárt befejezik, 5 perc.

csincsilla72 2014.12.28. 18:04:01

@dumocika: valljuk be, jogos volt Dani reakciója. Zsuzsa előadta a szende szüzet pár héttel ezelőtt, most meg mintha teljesen amnéziás lenne a kérdést illetően.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 18:04:30

@Krétagarbó:
Köszönöm neked Krétagarbó, a megvilágosodást!
Az EQ sokkal fontosabb számomra mint az IQ.(persze nem árt ha az utóbbi mérőszáma nem azononos az illető cipőméretével :)
Alapvetően ez befolyásolja a magamban kialakított szimpátia tornasort is.
Heuréka! :D

2014.12.28. 18:05:44

@Mók_Ica: Vajon mi történhet a sötét szobában, amikor Kazal ül a pasiján? Ez már nem naivság... :D
Edina egy groteszk figura. Mosolygunk rajta, de nem azért, mert annyira vicces... sokszor csak szánja az ember...

dumocika 2014.12.28. 18:06:00

@nátrium glutamát: Szerintem addigra már kiábrándult Zsuból. Egyre érdekesebb lesz ez a dolog. Ha a mocsárlakók észreveszik, rakják majd alájuk a rőzsét rendesen!

dumocika 2014.12.28. 18:08:23

@csincsilla72: Dani-Edina szurkoló vagyok. :) Szóval égjen csak Zsu.

tvbuzi 2014.12.28. 18:08:44

Edina a villa Forrest Gumpja.

Bergamott 2014.12.28. 18:09:08

@Mók_Ica: Azért Edina se szűz már. Minek lettek volna sötétben, pont ez a páros? Nekem a bizsergés elhárításon és az alváson kívül más nem jut eszembe, de egyik esetben sem illik zavarni az embert.

Ha meg tényleg véletlen nyitott be, akkor egy gyors bocs, és iszkol ajtón kívülre nem a fejét dugja be.

Van a családomban is olyan, aki ilyen jól adja a hülyét, amikor rákérdeztem azt mondta így kényelmesebb...

edics 2014.12.28. 18:10:00

@Bergamott: Van a családomban is olyan, aki ilyen jól adja a hülyét, amikor rákérdeztem azt mondta így kényelmesebb... Ismerős!!! :D

Krétagarbó 2014.12.28. 18:10:49

@csincsilla72: én is 8 hónaposan bőlcsödés voltam, idegbeteg is lettem:)))
Viccet félretéve, anyám nem jószántából ment vissza dolgozni, de azért esténként csak együtt voltunk. És a húgomnál már nem volt erre rászorulva, otthon is volt vele, amíg lehetett.
(Zsunál azért nem érzem a kényszert a villaléttel kapcsolatban, állítólag neki - s képességeit is tekintve meglepő módon - minőségi munkája volt, nyilván máshogy is lehet pénzt keresni sztem, nem csak egy bizonytalan nyereménnyel kecsegtető showműsorban.)

Krétagarbó 2014.12.28. 18:12:40

@Caryon: nem érzem magam álszentnek. Nem hiszem, hogy azért vagyunk itt, hogy egymást minősítsük.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 18:13:17

@tvbuzi: engem kezd Alekra emlékeztetni. Emellett, mivel vannak azért normális megnyilvánulásai is, remekül hozza a klasszikust (=Soha ne nyomd fullba a kretént)

dumocika 2014.12.28. 18:13:27

@Bergamott: Meg akarta lesni hogy csinálják a "nagyok"! :) Hátha tanul valami új trükköt.

Zsolt28 2014.12.28. 18:14:04

@Mók_Ica: "zsu gondolkodik és cselekszik a leghidegebb fejjel a villában... amit tesz vagy mond, okkal történik, nem spontán......"

Ezzel és a többivel is egyetértek, amit még írtál. Viszont szerintem a Daninak nem biztos, hogy taktikából mondta el a Laci-s sztorit (mármint arra számítva, hogy emiatt Danira tudja hárítani, hogy miért kellett elmondania Edinának az egészet). Nem kizárt, hogy direkt volt mindez, de ha megnézed a lány fejét akkor őszintének tűnő félelem, ijedség volt az arcán mikor Dani kijelentette, hogy ezt elmondja Edinának. Majd miután benyögte Zsu, hogy akkor majd inkább ő mondja el, akkor beharapta a száját a videón, ami a félelem metakommunikációs jele ebben a szituban. Persze lehet az is az egészben, hogy a lelkiismerete miatt vágott ilyen fejeket, hiszen az ártatlan ember nem fél, és direkt el akarta mondani ezt az egészet. A franc se tudja, de végül is mindegy, egyik esetben sem lesz szimpatikus ez a nő.

bigél 2014.12.28. 18:15:11

@Krétagarbó: Az csak 2-3 hete lett volna? De mindegy is. Fogalmam sincs, hogy tényleg tetszik-e Zsunak Laci vagy sem (szerintem legalábbis "egy EKG-n vannak", de persze csak ő tudja biztosan), de egy ilyen elzárt közösségben egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy ilyen gyorsan változzanak/kialakuljanak a vonzalmak.

csincsilla72 2014.12.28. 18:15:26

@Krétagarbó: Semmit sem tudunk Zsuzsa életéről, sem arról, hogy a jövőben mire számíthatott a munkahelyét illetően. Nem zseni a nő, de nem is ostoba. Annak az esélye, hogy megnyeri, minimális és ezzel neki is számolnia kell. Inkább abban reménykedhet, hogy felkarolja a média. Abból is lehet profitálni.
@dumocika: .Kedvelem Zsuzsát, de ha hülye, akkor égjen csak.:-)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 18:16:53

@dumocika:
+ az apja gladiátoros üzenetét is úgy értelmezte, hogy ne bízzon meg Kiskunban.
Szeritem okkal és joggal.(jogász tanonc:)

Bergamott 2014.12.28. 18:18:15

Engem is betettek a bölcsibe, mégiscsak több volt a fizu, mint a gyes. Azon kívül, hogy belebetegedtem, anyukámmal nem voltam hajlandó szóba állni (ő vitt hajnalban), csak apukámmal (aki jött értem késő délután). Ő lett nekem a világ közepe. Megmondta a gyerekorvos, hogy kivesz vagy annyi a kapcsolatunknak.

Ebből csak azt akarom kihozni, hogy gyerekfüggő is lehet a dolog, a másik, hogy a kisfiú most alaposan apás lesz, és akkor hogy csapja a hóna alá, hogy na most újra itt vagyok neked, ha akarod, ha nem? Vagy kap az alkalmon, és haknizni jár.

dr. sziszi 2014.12.28. 18:19:22

annyira jó volt ez a poszt hogy ihaj! Hülyére röhögtem magam

Zsolt28 2014.12.28. 18:19:44

@Krétagarbó: Miért tetszett meg Zsunak hirtelen Laci?

Egyetértek Sixx azon kijelentésével, hogy ez a nő a férfiakat felhasználja, a nőkön áttapos. Gyengíteni akarta Lacit és Edinát is. Laci azt hitte, hogy ha nem dugja meg akkor majd jól jön ki az egészből... nem gondolta, hogy egy simi lesz a veszte:).

Bergamott 2014.12.28. 18:19:51

@dumocika: Elég ügyin mozog ott Edina is, nem hiszem, hogy tud mit tanulni abból, amit Fanni meg a kéményseprő előad. :D

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.28. 18:20:13

@Krétagarbó: nem vagy az, és a második mondatoddal is egyetértek.

dumocika 2014.12.28. 18:21:35

@Csókolom nagymama,bukta van?: Nekem valamiért nagyon tetszett ez az egymást megértés apa és fia között. Sokat elmond Dani hátteréről. Elég volt egy mondat, és a srác csapást váltott.

dr. sziszi 2014.12.28. 18:22:05

Ha majd zsu és laci lesz a nyugiba kazal és pénisz helyett és akkor nyit be edinka , vajon akkor is ott szobroz majd?

csincsilla72 2014.12.28. 18:22:18

@Bergamott: Gyerekfüggő. Levi mindenesetre mosolygott, puszikat küldött és közölte, hogy szereti anyut. Nem volt összetörve.

dumocika 2014.12.28. 18:23:10

@Bergamott: Az lehet, de Godzillát még nem látta munka közben. :D

csincsilla72 2014.12.28. 18:23:37

@dr. sziszi: francokat. Ordít egy sort és leemeli az ajtót.:-)

Krétagarbó 2014.12.28. 18:25:28

@csincsilla72: nem tudom hogy ezzel a beszédkészséggel (inkább képtelenséggel) milyen posztra tudnak besuvasztani egy országos médiában, bár ahogy elnézem AU-t, bárhova. Mondjuk azt az adást nem fogom nézni, amit ő vezet. Én nagyjából abból élek, hogy beszélnem kell, szabatosan, érthetően, engem borzasztóan idegesít Zsu makogása, ő-zése, "figyelj ide" mondat-kezdései, nyelvtanilag hibás szóösszetételei, értelmetlen és összefüggéstelen zagyvaságai. Sokszor az őt hallgatók is nehezen bírják kivárni, mit is akar kimakogni éppen.

Zsolt28 2014.12.28. 18:25:54

@natalja: Edina videójára reagálnék, amikor a Komisz és Fanni kefélnek, a csaj meg nem érti. Hát Edinát sem az eszéért szeretjük:). Nem tudom, hogy tényleg nem esett le neki a szitu vagy nem érdekelte. Ki lehet ezért röhögni a csajt, mert tényleg vicces volt az egész, de ettől még nem lesz gáz a csaj. Maximum azoknak, akik ilyen hülyeségekért ekéznek valakit. A szánalmas szót, pedig megtartanám ennél komolyabb szitukra, illetve olyan emberekre, akik komoly jellemhibával rendelkeznek.

csincsilla72 2014.12.28. 18:26:49

@Krétagarbó: ez tanulható dolog. Évánál nem lehet gázabb.

csincsilla72 2014.12.28. 18:28:21

@Zsolt28: Mi láttuk, mit csinálnak, Edina nem. Maximum sejtette. Vagy nem:-)
Mondjuk kinn ácsorogni, amíg be nem fejezik???

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 18:28:27

@Caryon:
Engem speciel érdekel egy anya, jelen esetben Krétagarbó véleménye.
Ráadásul nagyon is releváns és semmiképpen nem álszent.
Persze a te véleményed lehet az övétől eltérő.

bigél 2014.12.28. 18:29:21

@Zsolt28: ebben a szituációban hülye picsaként viselkedett, ennyi. Nem akkora baj ez, nem ettől lesz rossz ember valaki, de attól ez még hp viselkedés volt.

2014.12.28. 18:30:17

@Zsolt28: Nekem ez a szitu nem vicces volt, hanem groteszk. A szánalmas szót nem a hétköznapi pejoratív értelemben használtam... Én Edinán nem tudok őszintén nevetni, a komikusabb helyzeteibe szinte mindig vegyül valami keserűség is. Én inkább sajnálom ilyenkor, de azt sem szívből... Szóval groteszk, és kész.:D

beacska 2014.12.28. 18:31:48

@Csókolom nagymama,bukta van?: én is anya vagyok. az én véleményem is érdekel? ;)

bigél 2014.12.28. 18:31:52

@natalja:
+1
igen, ez a jó szó, a groteszk!

Ha viszont ezt mégis direkt csinálta, akkor akár még korunk Chaplin-je vagy Buster Keaton-ja is válhat belőle.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 18:32:19

@dumocika:
Szerintem is ez volt a leghasznosabb szülői üzenet.

Krétagarbó 2014.12.28. 18:33:05

@csincsilla72: persze, tanulható. Ezért is írtam korábban, hogy Kiskunk pár lépcsőfokot kihagyott, még a KiskunTV-ben sem vállalható fel az olyan ember, aki nem tud szabatosan, hellyel-közzel értelmesen, nyelvtanilag helyesen elmondani pár mondatot.
De ha megtanulta, tőlem olyan műsort adnak neki, amilyet csak akarnak.

2014.12.28. 18:34:26

@bigél: "Ha viszont ezt mégis direkt csinálta, akkor akár még korunk Chaplin-je vagy Buster Keaton-ja is válhat belőle." ... és egy VV7-nyertes. :D :D :D

dumocika 2014.12.28. 18:35:06

@Csókolom nagymama,bukta van?: Péniszé is hasznos volt, csak teljesen fölösleges.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 18:35:14

@beacska:
Természetesen Beacska!
Annál is inkább mert a nékem küldött <3 jeled azóta is melengeti a keblemet :)

párnaevő 2014.12.28. 18:37:54

Ez most milyen megjegyzés már, sixx, hogy 24 évesen háza és kocsija van, mert biztos összekurválkodta? És ha nem? Mert a szülei jómódúak? Van ám ilyen, arrafelé házat kapsz 5 millióért is - városon kívül kevesebbért is. Nem tudom persze, honnan jött neki, de pont ezért nem mondanám, hogy biztos mert jól ért a farkakhoz. Ja és dolgozik. Pedig az _olyan_ fajta nők nem szokták így ”megerőltetni" magukat.

Zsolt28 2014.12.28. 18:37:58

@natalja: Igen, egy picit groteszk is volt. De mint mondtam ennek semmilyen jelentősége nincs egy ember megítélésében. Lehet rajta sajnálkozni, de minden ember viselkedik olykor gázul. Gondolom még te is.

Zsolt28 2014.12.28. 18:40:54

@Krétagarbó: Zsunak az egyik legelső videóját láttam. Az űber gáz volt. Az ilyen bemondókra kiállt fel egy fél ország, hogy ezt vajon ki dugja. Ok, ez egy Hofi idézet volt:).
Viszont láttam az egyik legutolsó videóját is. Az már egész vállalható, látszik rajta a fejlődés.

párnaevő 2014.12.28. 18:41:33

@Krétagarbó: nemtom mennyi kiskun tévét néztél és mennyi helyi rádiót (sirius) hallgattál - én viszonylag sokat, hiszen ott éltem... és ez a rossz orgánumú, irritáló beszéd általános a bemondók körében.

bigél 2014.12.28. 18:41:44

@natalja: Ha ő nyeri meg, legyen, rajtam nem múlik sem az ő, sem más játékos győzelme. De persze nekem továbbra is más a bevallott és a titkos favoritom egyaránt.

beacska 2014.12.28. 18:41:49

@dumocika: @Csókolom nagymama,bukta van?: mire küldtem neked szívecskét? már nem emlékszem :(

:D igazándibul nincs ám mondanivalóm, csak viccűűűtem....

de véleményem persze van, ha vki kíváncsi rá: szerintem nem főben járó bűn, h Zsu az apjára és a nagyszüleire hagyta a gyereket. Véleményem szerint nem fog a gyerek megnyomorodni, nem marad vissza a fejlődésben, és nem lesz aberrált, mert az anyját látja (esetleg) szexelni bent. Kb. semmit nem ért belőle. A múlt hónapban is volt anya a tévében, most is van. még a csat. változását sem veszi észre...Zsunak sokkal rosszabb, mint a gyereknek.

és véleményem szerint nyugodtan szexelhet egy nő szülés után, még úgy is, h nem ment hozzá a férfihoz. Éééés ha kedve van a sakkon kívül játszhat is játékot, ab ovo beköltözőset.

ez az én véleményem anyaként ÉS nőként

2014.12.28. 18:41:52

@Zsolt28: Először is: próbáljuk személyeskedés nélkül. Itt most nem rólunk van szó, hanem a villalakókról. :D Továbbá: NÉHA mindenki viselkedik hülyén, igen,... de ő MINDIG így viselkedik, és ezért nevetik ki sokan. A megítélésében nincs jelentősége? Már hogy a viharba ne lenne? Ha nem a viselkedéséből ítélünk meg valakit, akkor mégis miből?

csincsilla72 2014.12.28. 18:43:54

@dumocika: Döniz elgondolkodott azon, hogy el kell gondolkodnia. :-)

malevil2050 2014.12.28. 18:45:29

Nahh jöttem láttam mentem,túl sok a docenskedés.

2014.12.28. 18:46:35

@bigél: Elárulod, hogy ki a favoritod? Ja, titkos. :D Nekem sem Edinka, én most (még) 12kernek szurkolok. Edinka is szimpi volt eleinte, de már egyre kevésbé az...Robinból meg szívesebben látnék még valami alakítást, ő még nem mutatta annyira magát, hátha belelendül...

bigél 2014.12.28. 18:50:24

@natalja:
Simán elárulom, korábban már úgyis lelepleztek. :D
Akit bevallok az Dani, a "titkos" pedig Robin. Jelenleg. De aztán ez változhat még,
főleg ha Robin párbajozik és kint marad.

bigél 2014.12.28. 18:51:23

@bigél: @natalja: azaz a véleménykülönbségek ellenére eléggé egy EKG-n vagyunk mi is :D :D

Mók_Ica 2014.12.28. 18:51:56

@dumocika: ja, pénisz leragadt ott, hogy edinka kérte, hogy nézhesse őket csókolózás közben..... úgy gondolta ezt is nézni szeretné edinka :))) egy pasi ezt lazábban veszi.... sőt, sztem pénisz még arra is rávenné, hogy csatlakozzon....
:)))

Zsolt28 2014.12.28. 18:52:06

@natalja: A "próbáljuk"-at gondolom rám értetted:). Amikor azt írtam, hogy "de minden ember viselkedik olykor gázul. Gondolom még te is." egy teljesen hétköznapi viselkedésre utaltam. Ha ezt te személyeskedésnek veszed, az a te dolgod.
Komolyan ha te egy embert egy olyan viselkedés alapján ítélsz meg, hogy pl. Edina nem értette ezt a sztorit és mint egy hülye állt ott és várt, hogy Komisz és Fanni befejezzék... végül is tök mindegy, én nem ezek alapján ítélek meg egy embert, aki ezek alapján az nyilván más értékrendet vall.

2014.12.28. 18:53:37

@bigél: Juj, de jó...Most én is így vagyok drukkolásügyileg. :D Robin nem fog kint maradni, szerintem ő még most fog kinyílni...Szerintem ő nem olyan "állandó tuja", csak átmeneti. Aztán meg majd kiderül...(pláne, ha tényleg kint hagyja valaki) ...:D

csincsilla72 2014.12.28. 18:53:40

@malevil2050: én annak örülök, hogy a zemberek itten tudnak írni és olvasni, a gondolkodás is megy:-) Nem a szokásos három szavas röfögések és sms-facebook-rövidítések halmaza.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 18:53:46

@beacska:
Köszi a véleményed!
Az én véleményem pedig az, hogy mind a kettőtőké sok igazságot és tanulságot tartalmaz.
( szívecskét a karácsony előtti búcsúzkodáskor küldtél :))

dumocika 2014.12.28. 18:55:15

@Mók_Ica: Pénisz biztos, de Fannika ugyan mit szólna? :)

bigél 2014.12.28. 19:00:28

@natalja: "átmeneti tuja" - ez jó :D :D

Mók_Ica 2014.12.28. 19:00:47

@natalja: nekem pl teCCett robin kérdése, hogy zsu tudja-e az adott taktikát, amit edina és dani elmondott neki..... merthogy ő hitelesnek csak edinát és danit érzi, zsut nem.... ez is érdekes számomra.... mi kívülről látjuk őket, látunk olyat is, amit ők nem.... mi viszont nem tudjuk átérezni, hogy ez a bezártság mit nagyít fel és mit fed el...... nekem robin még egy reményteljes tuja.... de lehet, hogy tévedek :)))

@dumocika: fáncsi nem szeretné :)))) de sztem edina is kiakadna rajta, legalábbis a kamerák előtt :))) sztem edina egy tüzes menyecske.... nézzétek csak meg, hogyan mozgott lacci ölében, pl.

zümzümke 2014.12.28. 19:01:01

@dumocika: de abban már benne van a műszempilla visszaragasztása is :D
@csincsilla72: még 2 hétig nézzük és leépülünk :D
@bigél: Robint én is bírom valamiért.
'stét amúgy.:)

2014.12.28. 19:01:33

@Zsolt28: Na még egyszer: Nem CSAK az említett jelenetről beszélek, ez csak EGY a sok közül. Pont azt írtam, hogy ő folyamatosan ilyen hülye kis helyzetekbe sodorja magát. Több ízben kukkol, képzelt kapcsolata szintén már kezd belecsúszni a szánalmasba (még mindig nem pejoratívan), Lacival rendszerint úgy viselkedik, mint egy szűzkurva, satöbbi. Tehát nem egyetlen néhány perces jelenet alapján gondolom róla azt, amit...

bigél 2014.12.28. 19:02:00

@csincsilla72: mitől lesz docens valaki?

beacska 2014.12.28. 19:03:04

@Csókolom nagymama,bukta van?: :D....küldök megint, jó? <3...mert ilyen ari vagy ;)

bigél 2014.12.28. 19:03:16

@zümzümke: szia!

Lehet egyébként az tetszik sokunknak Robinban, hogy még nem volt olyan megnyilvánulása, amit szégyellnie kellene. De ennek persze az is lehet az oka, hogy tujáskodik.

Mók_Ica 2014.12.28. 19:03:41

@dumocika: plasztik csak látszólag nő.... minden megnyilvánulása egy közönséges pasi megnyilvánulása, a mozdulatai is elég férfiasak...... hmmmmm

beacska 2014.12.28. 19:05:07

@Mók_Ica: "látunk olyat is, amit ők nem."..és van egy csomó dolog, amit ŐK látnak, mi meg nem vagyunk rá érdemesek...rendesen meg vagyunk ám vezetve!!!

Mók_Ica 2014.12.28. 19:05:55

@natalja: azért nem csak edina kukkolt..... azt senki nem látta, hogy amikor a szaunában űzte az ipart denisz és fáncsi, kanapémedve nyomta a nedves orrát az üvegre???? edina azért ment oda, hogy vajon kanapémedve miért nedvedzik ott......

2014.12.28. 19:06:18

@dumocika: :D Jaj, de szimpatikus kis csapat! :D

Mók_Ica 2014.12.28. 19:06:54

@beacska: igen, a retek úgy vezet meg minket, ahogy szeretne :)))))

2014.12.28. 19:07:30

@Mók_Ica: Komolyan? Ez nekem kiesett. Pfúj. :D

Krétagarbó 2014.12.28. 19:07:57

@párnaevő: semennyit, de ezek alapján nem is fogom.

csiberibe 2014.12.28. 19:08:09

Van egy olyan szuperképességem, hogy bárkit választanak a többiek, Macit kirugdoshatom a vellából. Pont.

bigél 2014.12.28. 19:09:08

@dumocika:

Nekem fura, hogy miután Edina kiment, tök simán felvették a fonalat, mintha mi sem történt volna. Legalábbis nagyon úgy tűnt.

Amúgy az ajtókat nem lehet becsukni?

dumocika 2014.12.28. 19:09:29

@Mók_Ica: Csak simán közönséges. A feje meg nagyon le van lakva.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 19:10:03

@beacska:
Áhhhhhhhhhhhhh!Ez jólesett :))
Köcce szépen! :))
Viszont te sokkal aribb vagy :D

Krétagarbó 2014.12.28. 19:10:31

@beacska: a szexet nem kifogásoltam, persze mindenki vérmérséklete szerint csinálja kamera előtt vagy kamerák nélkül. De ezt nem kötöm össze az anyasággal, mielőtt még...

dumocika 2014.12.28. 19:11:46

@bigél: Tuti nem lehet őket zárni, hiszen m lennének "leleplezések". Nem is értem miért takarják be egyáltalán magukat, ha ennyire hiányzik belőlük minden gátlás. Talán fannianyu miatt?

Mók_Ica 2014.12.28. 19:12:06

@natalja: igen, ő kezdte... perverz maci... :)))

@csiberibe: jaj de jóóóóóó :))))

@dumocika: igen ez is.... de nekem ő nem nőies..... asszem régimódi vagyok :))))

beacska 2014.12.28. 19:13:00

@Krétagarbó: jó, csak nem tudtam, miről volt szó PONTOSAN, és csak belekotnyeleskedtem ;)...de általában ez szokott a vitatéma lenni...

Cimili 2014.12.28. 19:14:23

Sziasztok! Nem is értem igazán Zsu reklamációját Maci ajándékával kapcsolatban. Mégis mire számított. Maci finoman fogalmazva nem kedveli, miért is törte volna azon a fejét, h minek örülne Zsu. Jól felfújta az egészet és azt hitte igaza van. Megjegyzem annak örülnék, ha Maci eltűnne már a vellából, baromira idegesít.
A másik amit nem értek, hogy Zsu arra nem gondol, hogy a nézők mindent látnak. Azt is, ha hazudik és magát teljesen ártatlannak állítja be. Így esetleg még azok a szavazók is kihátrálnak mögüle( hú de ocsmány szó :) ), akiknek eddig szimpatikus volt. Márpedig így nem nyerhet.

Krétagarbó 2014.12.28. 19:15:44

@Mók_Ica: azt én is láttam, még talán a keze is a zsebében volt.

csincsilla72 2014.12.28. 19:16:42

@bigél: ha jól értem, az analizátorokat nevezi így a kedves topiktárs:-) De mi mást lehet még a témában hozzászólni?

dumocika 2014.12.28. 19:16:43

@Mók_Ica: Akkor már ketten vagyunk régimódiak. Biztos vannak akiknek a mostani formájában tetszik, de szvsz guminő. És ezen a jelleme meg egyáltalán nem javít.

Cimili 2014.12.28. 19:16:59

@Mók_Ica: azért nem csak edina kukkolt..... azt senki nem látta, hogy amikor a szaunában űzte az ipart denisz és fáncsi, kanapémedve nyomta a nedves orrát az üvegre???? edina azért ment oda, hogy vajon kanapémedve miért nedvedzik ott......
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zsolt28 2014.12.28. 19:17:00

@natalja: Akkor utoljára:). Felhozhatsz még több hasonlóan "komoly" viselkedést Edináról, mint ez az álldogált az ajtó előtt és várt, hogy Komiszék befejezzék. Teljesen mindegy, hogy hány, ehhez hasonló sztorit mondasz, mert ezek annyira pitiánerek (nem pejoratívan, hanem súlyukat tekintve), hogy ezeken elnevetgélek, és nem vesszem komolyan egy ember megítélésében. Nyilván te igen, ez a te dolgod.

mosca.della.frutta 2014.12.28. 19:18:18

@sixx: én örülök, celeb lettem, jííííhááááá! xDDD köcce sixx! :* ;)

bigél 2014.12.28. 19:18:41

@csincsilla72: valami ilyesmire gondoltam én is, csak szeretném tudni, hogy hol a határ, mikortól lesz valaki docens és nem egyszerű mezei kommentelő

Cimili 2014.12.28. 19:18:46

Húh, majd elfelejtettem megköszönni Sixxnek a fasza posztcsit és hogy cölöp lettem benne. :)))

Krétagarbó 2014.12.28. 19:19:23

@Zsolt28: most már meg kell nézzem a videót edináról asszem...

Mók_Ica 2014.12.28. 19:19:42

@Krétagarbó: az többnyire ott van neki....és elég sokáig ott állt.... :)))

@Cimili: kicsit igaza volt zsu-nak, mert mindenki igyekezett normális ajándékot kitalálni a kihúzott személynek..... és igazán csak ötlet kellett, mert ugye ez nekik semmibe nem került.... szóval kanapémedve idióta volt és még meg is magyarázta, hogy máshol gyerekek éheznek.... hát kanapémedve kapja be..... ő normális ajándékot kapott... az már más kérdés, hogy zsu ezt lereagálhatta volna jobban is .... :)))

dumocika 2014.12.28. 19:20:09

@Cimili: Maci egy troll. Egyszer majd úgymarad. Rondán, kanapén, pokróccal. És fúj.

csincsilla72 2014.12.28. 19:21:02

@Cimili: Zsuzsa azért nem mindig gondolkodik ám:-)
@natalja: Én értem ám, amit mondasz és bár kedvelem Edinát, egyszerűen nem világos, hogy ez most mire volt jó. Oké, benyit, mert nem tudja, hogy reszelnek. Kábé 2 mp alatt tudatosul benne. Normális esetben gyorsan bocsánatot kér és becsukja az ajtót. Ha Denisz utánaszól, hogy mi van, akkor közli, hogy semmi, ráér. Mivel nem a vella ég. Majd elhúz onnan és nem fülel befelé. Ennyike, hogy klásszikust idézzek.

Mók_Ica 2014.12.28. 19:21:47

@Krétagarbó: hát tényleg kicsit gyagyának tűnik a leányzó.... és ahogy látom büntiből kapott egy méretes makroportot is :))))

bigél 2014.12.28. 19:22:39

@Mók_Ica: simán lehetett volna jófej Mackó is, bármit rárakathatott volna a bögrére

Cimili 2014.12.28. 19:23:09

@Mók_Ica: Értem én, valszeg én is pipa lettem volna. De ismerhetné már Macit annyira, hogy tuja, ez direkt volt. Én a helyében lazán, véletlenül leejtettem volna azt a bögrét.:DDDDD

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.28. 19:23:41

@Cimili:
Nem lehet azzal vádolni, hogy Kiskun fanatikus lennék de ebben az esetben szerintem nagyon igaza volt.
Más kérdés, hogy taktikus volt-e tovább ragozni Kanapétapló KARACSONYI AJÁNDÉKKKAL való szemétkedését?
(Aki ráasásul már megint rosszul alakította az álnaívat, amikor eljátszotta, hogy szeretetből adja és nem érti miért nem örül Kiskun)

Mók_Ica 2014.12.28. 19:24:21

@bigél: sztem is.... de hát ő egy gecimaci..... zsu lehetett volna okosabb.... mondjuk véletlenül leejti a bögrét.... pont maci lábacskáira :))))

bigél 2014.12.28. 19:24:57

@Mók_Ica: de előtte megtölti forró teával ;)

Cimili 2014.12.28. 19:25:03

@Mók_Ica: Na egyre gondoltunk megen. :))))))))))

csincsilla72 2014.12.28. 19:25:25

@bigél: passz. Remélem, egyszer megtudjuk.:-)

Cimili 2014.12.28. 19:26:03

@bigél: Milyen igazad van, a forró tea nagyon fontos.:DDDDDDDDDDD

red ferrari 2014.12.28. 19:26:20

Szeva mindenkinek!Senki ne akadjon ki Edinkán,hiszen lehet hogy egy naiva,mert simán beka